PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sınıf (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 [4]

Tumai
01-03-08, 21:22
yine harikydı yine bomba bi bölümdü:img-icecr
en beğendiğim sahneleri:
umut ve özlemin kapıdan konuşması (seni tekrar öpmek istiyorum dedi umut orası çok güzeldi:img-in_lo)
umut ve esranın konuşma sahnesi
mertn özlemin evine gelip kapının arkasında umutu görmesi:good:

umarım dizi bitmez :icon_sorr çünkü yazık olucak bu kadroya,senaryoya
şu anda çok severek seyrettiğim sayılı dizlerden
show artk umarım aklını başına alır da diziyi bitrmez.biterse çok üzülürüm:img-cray:

Pamir
01-03-08, 21:22
arkadaşlar türkçemize biraz özen göstersek.... yorumlarınızdan birşey anlamıyorum, anlayan arkadaşlar olsa bile burası türk sitesi dahası türkçemizde k,v harfleri varken bunların yerine niye q,w harflerini kullanıyorsunuz.. bizler dikkat etmezsek bunlara sonumuz ne olur?? dikkat edebildiğimiz kadar edelim lütfen yeterince yabancılaştık zaten bazı değerlerimizi koruyalım...
teşekkürler....

Roberta Y Diego
01-03-08, 21:29
http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/tarikcuneyt1.jpg

http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/tarikcuneyt2.jpg

tokatli
01-03-08, 21:38
dizi bittimi şimdi inanamıyorum böyle güzel bir dizinin bitmesine
kısacası
LANET OLSUN (yabanci filmlerdeki manasıyla tabi)

4ewerbrucas
01-03-08, 21:48
bu bölümde umut kimler yok dediğinde esranın cevabı güzeldi, "şu eklentide duygu vardı artık yok öldü,kaya yok,titrek tarık vardı oda yok,cüneyt vardı kankam oda yok hapiste":img-hyste

yağğğmur
01-03-08, 21:48
ya süperdi bölüm yaaa:S:( bitti mi şimdi :( belki reytingeler yüksek gelirde başka kanal alır dizimizi alırsa o kanalı baş tacı yapcam:D:D:D

killer50
01-03-08, 21:54
offfff neler oldu arkadaslar ben ABzedelerdenim...
offff ya bittimi simdi insallah burdada aksam verirlerde izleriz....
haksizlik bu diziye yapilan hem ayip hem terbiyesizlik:(:(::(:(:(:(:(

4ewerbrucas
01-03-08, 22:08
offfff neler oldu arkadaslar ben ABzedelerdenim...
offff ya bittimi simdi insallah burdada aksam verirlerde izleriz....
haksizlik bu diziye yapilan hem ayip hem terbiyesizlik:(:(::(:(:(:(:(

tamamen katılıyorum yaptıkları terbiyesizlik saat 17:00"de gösterilir mi normal saatinde gösterseydin ztn elden çıakrmış kaçta verirsek verelim utnmasalar yarışmayı 24 saat vericekler acaba showtürk akşam verir mi ya bende izleiym 2.kez çok güzeldi çünkü:img-icecr

lorelai13
01-03-08, 22:18
ya ben anlamadım.
dizi gösterilirilirken yeni bölüm yazmıyor muydu???
son bölüm olsa son bölüm yazmaz mıydı???

bkm lütfen lütfen lütfen diziye sahip çıksın...
fox'a falan geçse keşke ya ya da kanal 1'e. o kanallarda reyting kaygısı yok nasılsa...

Dilara_3
01-03-08, 22:19
http://www.resim-yukle.com/img01/18/802261Untitled2.bmp (http://www.resim-yukle.com)

godziii
01-03-08, 22:20
Çok güzel bir bölümdü...çoook...senaryoyu yazan kişiye ya da kişilere de hayranım...! birbiriyle bağlantılı olmuş bir çok şey... 'acep şimdi ne olacak?' diye kaldım ekran başında...bu soruların hemen yanıtlanması gerek..dizinin hemen bir kanal bulması gerek:)) ben kesinlikle inanıyorum devamı gelecek..çekimler devam ediyor.bkm başka kanallarla görüşüyor..ee ne kaldı geriye dizimiz için en uygun kanal ne ise o olsun inş... ve fotoğrafları ekleyen arkadaşlara da çok teşekkürler çok güzel kareler...bu sayfalar daha dolacak yorumlarla, fotolarla, şenlenecek daha...:happy0064 bugun beni en çok etkileyen sahnelerden biri solemeden edemicem esra ve umutun konuşması...sen yaz. yazmak demek çağırmak demek...! sonra esra ile özlemin itirafları... sonra kayanın esra ile abisini konuşurken gormesi ve gozlerinin dolması...abileri değiştirsek lafı:(( aslında esraya davrandığı gibi abisinn davranmasını beklerken surekli birirlerine ani çıkışlar yapması ve kayanın yağmura sinemadayken soledikleri...elimi bırakma...ve... diye gider bu boyle .. :))) teşekkurler sınıf ekibi..ve teşekkurler siz sınıfı sevenler:))

4ewerbrucas
01-03-08, 22:22
ya ben anlamadım.
dizi gösterilirilirken yeni bölüm yazmıyor muydu???
son bölüm olsa son bölüm yazmaz mıydı???

bkm lütfen lütfen lütfen diziye sahip çıksın...
fox'a falan geçse keşke ya ya da kanal 1'e. o kanallarda reyting kaygısı yok nasılsa...

arkadaşım dizi "show tv için son bölüm" bkmyi aradım telefondaki bayan öyle söyledi başka kanallarla görüşülmeye başlanmış bkmye çok mail gelmiş sınıfla ilgili hatta telefonları kitlenmiş sanırım başka bir kanala geçer bkmnin bitirmek gibi bir niyeti yok dizisinin arkasında bizde dizimizin arkasındayız böyle devam edersek yakın zamanda yeniden izleriz ztn çekimelri devam ediyormuş:img-yes:

rehdcap
01-03-08, 22:30
BöLüm süpeRdi..
Bu arada Neden Bitcekki?

Reytingleri yeteri kadar yüksek değil diye Show yayınlamak istemedi..Onun yerine saçma bir yarışma var şuan

angels18
01-03-08, 22:30
arkadaşım dizi "show tv için son bölüm" bkmyi aradım telefondaki bayan öyle söyledi başka kanallarla görüşülmeye başlanmış bkmye çok mail gelmiş sınıfla ilgili hatta telefonları kitlenmiş sanırım başka bir kanala geçer bkmnin bitirmek gibi bir niyeti yok dizisinin arkasında bizde dizimizin arkasındayız böyle devam edersek yakın zamanda yeniden izleriz ztn çekimelri devam ediyormuş:img-yes:

bkm sahip çıkıyor diziye lütfen başka kanal geçsin böyle güzel bir dizi heba oılmasın msj veren bir dizi niteliğinde dizimiz biz arkadasındayız ee bkm de arkasındaymış kim tutar şimdi bizi ya

4ewerbrucas
01-03-08, 22:32
BöLüm süpeRdi..
Bu arada Neden Bitcekki?

şu an için bitti diye birşey yok çekimelri devam ediyormuş bkm yaypım show ile anlaşamamış sat konusu yüzünden onun için başka kanalllarla görüşülmeye başlanıcakmış her an başka bir kanalda görebiliriz

Freddy
01-03-08, 22:34
Bugün dizinin showtvdeki son bömlümünü izlemiş olsak da haberler güzele benziyor Umarım sonu gelir

Yine güzel bir bölüm izledik Bu bölümden keyif aldım Güldüm biraz Umut ve Özlem'in aşk sahneleri güzeldi Kaya kendi sonunu hazırlıyor iyice Etrafındakileri dinlemiyor Sürekli ben büyüdüm artık havasında Yeni kızla olan ilişkileri çok güzel ama Kaya bu kadar da burnunun dikine gitmemeli Her şeyi abisine inadından yapıyor Onu üzmek ve bazı şeyleri ispatlamak istiyor Umut'un kendini düşündüğünü hala nasıl anlamıyor anlamıyorum Senaristler duyun burdan sesimizi Kaya yola gelsin :)

Buarada dizinin şarkısını kim söylüyormuş belli oldu mu?

Sanırım Yaşar Gaga söylüyor şarkıyı Çünkü bugün dizinin bitiş jeneriğini takip ettim ve Yaşar Gaga'ya teşekkür ediliyordu Yaşar gaga'nın da diziyle müziği dışında hiçbir ilgili olacağını sanmıyorum

tuba_buyukustun
01-03-08, 22:37
bu ne saçmalıktır yaa ne saçma bir yayıncılık anlayışıdır anlamadım gitti.Tesadüfen açtım show tv yi ve aa yeni bölüm diye şoka girdim.Umarım başka kanallar kabul eder dizimizi de güzelce izleriz yaa.

lorelai13
01-03-08, 22:40

çekimleri devam ediyormuş demek oley ya...
bkm sahip çıkıyor diziye...
yüreğime su serptin valla saol:img-yes:

Freddy
01-03-08, 22:43
hayır canım dizinin müzikleri mehmet erdeme ait ayrıca kayanın yola gelmesi konusuna katılıyorum bu kadar ters gidilmez kşi abiye:img-icecr

anladım peki saol mehmet erdem demek ilk kez duyuyoruz ama güzel sesi var :)

Ama yine de yaşar gaga'nın diziyle ilgsini merak ettim :img-blush

ela_86
01-03-08, 22:47
şu an için bitti diye birşey yok çekimelri devam ediyormuş bkm yaypım show ile anlaşamamış sat konusu yüzünden onun için başka kanalllarla görüşülmeye başlanıcakmış her an başka bir kanalda görebiliriz

haberler icin tesekkur ederiz arkadasim, cok sevindim dizinin devam edicegini, yani eger cekimler varsa Insaallah devam eder. Boyle guzel bir dizinin bitmesini kimse istemiyicek, reyting aletlere de saaten hic inanmam. O alet yuzunden saten hep guzel diziler yayindan kalkiyor.

Me(I)tem
01-03-08, 22:48
Dizilerin reyting krizine kurban edilmesi sıradışı birşey değil elbette..
Ama bende alışmıştım..Ve sevmiştimde diziyi..
Ne duygu karmaşalarıyla kalbi..Ne patırtı kütürtüsüyle beyni yormuyor..
Herşey tam kıvamında..
Çok güzel bir diziydi ama bugün yeni bölümün hiçte uygun bir saatte olmaması biteceğini gösteriyor..

Yapımcı sahip çıkıyomuş sanırım diziye...
Eee showun zaten değil sahip çıkması ikinci bölümden yayınlamasına bile çok şaşırmıştım ben..

Umarım başka bir kanalda yine yayına girerde kimsenini keyfi kaçmaz..

:img-tomat

4ewerbrucas
01-03-08, 23:27
ianamıyorum ya saat 22:30 ve yarışma bitti bu kanalın bizim dizimize gıcıklığı varmış sadece yarışma erken bitebiliyormuş demek çok adi bir kanal show diziden kurtuldu hemen ayrışmayı kısa kesti..

Gizem~AsiYıllar
01-03-08, 23:31
erkene alınan diziler genellikle bitiyo.umarım bu dizi bitmez.çok sevmiştim bu diziyi ben.nerden çıktı bu şahane show yaw.saatte üstelik 17:00.izleyemiyorum o saate.
KEŞKE DİZİ HAFTA İÇİ OLSA.

mamie
01-03-08, 23:39
Siz ne guzel konusuyorsunuz bu bolum hakinda. Aptal showtv avrupada yayinlamadi, o kadarda bekledim cikacak diye. interneten'de hala bulamadim:icon_sorr. Bence dizi devam eder yoksa resmi sitesindede yazardi son bolumn yada final. Demeki baska bir kanal icin ugrasiyorlar. Neyse ben devam ediyim aramami. Cunku yazdiklarinizi okuyunca birsey anlamiyorum(daha gormedigimden)

selimaşkımboran
01-03-08, 23:46
arkadaşlar sınıf dizisi show tv ile yolları ayırmış ve 6. bölüm ise son bölüm olara saat 17:00 yayınladılar anlayacagınız devamı yok ayrıca bkm ararsanız show tv gibi degersiz kalitesiz kanaldan çok daha iyi açıklamayapıyor ve dinliyorlar bu nedenle diziyi tekrar istiyorsanız yeni bir kanalla anlaşıp yayına gelecekmiş gelen talep dogrultusunda bu nedenle dizinin yeniden yayınlanmasını istiyorsanız bkm yada sınıf dizisinin resmi web sitesi ile iletişime geçmeniz gerek:img-wink:
hadi arkadaşlar hep birlikte aayalımda yeniden yayınlansın ben tüm sitelere email attım sizlerin destegi ile dizimiz yeniden yayına girecek:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

Me(I)tem
01-03-08, 23:52
arkadaşlar sınıf dizisi show tv ile yolları ayırmış ve 6. bölüm ise son bölüm olara saat 17:00 yayınladılar anlayacagınız devamı yok ayrıca bkm ararsanız show tv gibi degersiz kalitesiz kanaldan çok daha iyi açıklamayapıyor ve dinliyorlar bu nedenle diziyi tekrar istiyorsanız yeni bir kanalla anlaşıp yayına gelecekmiş gelen talep dogrultusunda bu nedenle dizinin yeniden yayınlanmasını istiyorsanız bkm yada sınıf dizisinin resmi web sitesi ile iletişime geçmeniz gerek:img-wink:
hadi arkadaşlar hep birlikte aayalımda yeniden yayınlansın ben tüm sitelere email attım sizlerin destegi ile dizimiz yeniden yayına girecek:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

Genelde bu e-mail kampanyalarının işe yaradığı pek görülmemiştir ama madem talep doğrultusunda değelendirelecekmiş elimizden geleni yapalım..

Bir e-mail kimseye yük olmaz..
Sayfaya her şöyle bir bakan internet sitesine uğrarsa..
Sanırım herkes mutlu olur:)

Teşekkürler bilgilendirdiğin için:)

ceren_brt
01-03-08, 23:57
ya arkadaşlar bende mail atıcam
gerçekten cok güzell bir diziydi..ama cok geç saatte baslıyodu boyle olucağı baştan belliydi.

selimaşkımboran
02-03-08, 00:00
önemli değil yeter ki dizimize sahip çıkalım ve izleyen oldugunu talep oldugunu bilsinler ve tekrar ama hakeden bir kanalda yayınlasınlar bizde dizimizi güzelce izleyelim ama bkm arayanlar ögrenebilirler resmi sitesindeki arkadaşlar aramışlar ve talep dogrultusunda yeni bir kanalla anlaşacagız demişler ve herkes email atıp tlf arıyor inşallah olurda izleriz dizimizi show tv ne zaman adam gibi bir dizi izleyebildikki he nedense bir kurtlar vadisine sahip çıktı onuda çogu kez yarıda bıraktı hatırlarsanız bir ara kanal d vermişti onun dışında hiç bir dizisine sahip çıkmadı bu nedenle sevmiyorum ben gıcık tv yakında doktorlar dizisinide harcarsa şaşmam sinir tv

hadi arkadaşlar lütfen desteginizi esirgemeyin:good::good::good::good: her mesaj dizimizi ekranlara taşıyacak

Gümüş Hastası
02-03-08, 00:00
Arkadaşlar bugün dizimizden önce Cennet Mahallesi'nin tekrarı vardı. Birazına baktım ve dizimizin bi tanıtımını dahi yapmadılar! Ben adeta şok yaşadım! Sadece resmi web sitesi ve teretextte yazıyor yayın saati ve son bölüm olduğu! Bu kadar da olmazki ama! Yazık değil mi ya dizimize! Olmaz böyle Show TV zaten Acun'un programıyla kafayı bozmuş! Yani neredeyse günde iki kez yayınlıcaklar! Ya madem programı bazı günler uzun sürüyor o günler özeti yayınlamıyıverin sizde. Bu sayede ne güzelim dizilere yazık olur ne de bizim gibi kaliteli izleyici gruplarına!

Bugün başlık rekora koşuyor. Baya bi ilerlemiş. Ben kendi yazdığım yazıyı dahi zor buldum

Show TV yi geçen hafta izlediği politikadan ve bu hafta fragmansız dizimizi yayından kaldırdığından dolayı kınıyorum!..:icon_sorr

selimaşkımboran
02-03-08, 00:13
kınamak demek protesto ediyorum show tv de tsmf tarafından el konulmasını istiyorum acaba biz alsak nasıl olur :img-hyste:img-hyste hiç bir diziyi kaldırmaz amerika gibi uzun yıllar yayınlarız ne güzel olur değilmi sonuçta her dizinin bir izleyicisi var

bu arada şu evlerinde reyting cihazı olan üyeler rica ediyorum dizimize sahip çıkın ve show tv protesto edelim ne olur bir sürü kaliteli yapım harcadı ama yeter yani dur diyelim ya:good::good::good:

e.c.e.n.u.r.
02-03-08, 00:14
http://img524.imageshack.us/img524/1812/imza1hf4.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/2415/imza2dk6.jpg (http://imageshack.us)

http://img160.imageshack.us/img160/9060/imza3rw9.jpg (http://imageshack.us)

http://img524.imageshack.us/img524/8365/imza4zz7.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/8210/imza5pv5.jpg (http://imageshack.us)

_ilay_
02-03-08, 00:17
böyle biyerde bitemez yaaa...inşallah başka kanal alır diziyi..çok güzel şeyler oldu bu bölümde..hapisteki o adam umutla bişey yapıcak şeref le ilgili..bunları göremicezmi yaa...çekimlerin devam ettiği kesinmiymiş???

Gümüş Hastası
02-03-08, 00:21
kınamak demek protesto ediyorum show tv de tsmf tarafından el konulmasını istiyorum acaba biz alsak nasıl olur :img-hyste:img-hyste hiç bir diziyi kaldırmaz amerika gibi uzun yıllar yayınlarız ne güzel olur değilmi sonuçta her dizinin bir izleyicisi var

bu arada şu evlerinde reyting cihazı olan üyeler rica ediyorum dizimize sahip çıkın ve show tv protesto edelim ne olur bir sürü kaliteli yapım harcadı ama yeter yani dur diyelim ya:good::good::good:

Ama canım Show TV de bir yerde haklı yani. Böyle reyting alan bir diziyi nasıl devam ettirsin? Reklam almazsa kanal zarar eder. Ama dizinin yayın saatinden dolayı kanal diziyi kendisi batırdı! Reytinglerini kendisi bu hale getirdi! Artık çekecek! Zarar etse dahi Acun'un programı yüzünden batırdığı dizileri yayınlamaya devam etmek zorunda!..

_ilay_
02-03-08, 00:24
bence diziyi başka bi kanal alıcak ve çok güzel reyting olucak...show tv de pişman olucak diziyi kaybettiğine...bu varmısın yokmusunda bakalım nereye kadar sürücek..bi süre sonra insanlar sıkılcak bu yarışmadan bakalım o zaman napıcaklar...

Gümüş Hastası
02-03-08, 00:27
bence diziyi başka bi kanal alıcak ve çok güzel reyting olucak...show tv de pişman olucak diziyi kaybettiğine...bu varmısın yokmusunda bakalım nereye kadar sürücek..bi süre sonra insanlar sıkılcak bu yarışmadan bakalım o zaman napıcaklar...
Zaten maçın olduğu çarşamba günü gördük Var Mısın Yok Musun'un reytinglerini. Karşısına çok iddialı yapımlar çıkınca hiç dayanamıyor pat gidiyor. Evet show tv pişman olsun hem! Sınıf reyting rekorları kırsın (bu saatten sonra olmaz ama) show tv de ben saçma sapan bir yarışma uğruna ne yaptım diye düşünsün kara kara!

_ilay_
02-03-08, 00:30
ama gerçekten yarışma olayını çok abarttılar..ben ilk başlarda izliodum ama şimdi çok sıkıldım..etrafımda ne kadar insan varsa artık sıktı diolar...sınıf dizisi gerçekten çok başarılı bi yapımdı..sadece bi yayınlamasalardı yada erken bitirselerdi yarışmayı sonuç böyle olmazdı...

Gümüş Hastası
02-03-08, 00:32
Bu kanalın yayın politikası!

Şimdi de Dudaktan Kalbe ye göz diktiler! Yarışmadan sonra yayınlandığından onu da bitirirler yakında! Ezo Gelin'i batırdıkları gibi Dudaktan Kalbe'yi de batıracaklar yakında

Gümüş Hastası
02-03-08, 00:36
Hemde 6. bölümde kaldırılmayı hiç hak etmiyor. Akradaşa söyledim kaldırılıyomuş forumda ondan isyan çıktı diye bende isyana katılcam diyo! Katılcak oda yakında. Ama dizi devam ediyo diyince rahatladı. Ben sevindim devam etmesine. BKM yapımda iyiki dizimizin arkasında duruyor.

Bari dizimiz El Gibi dizisiyle aynı kaderi paylaşmasa

tuba_buyukustun
02-03-08, 00:37

aynen sana katılıyorum arkadaşım var mısın yok musun programının formatı çok uzun süre dayanacak bi format değil.ne soru soruluyor ne bi yarış yapılıyor önüne gelen kutu açıyor ve para kazanıyor başka bişey yok.Fazla kalmaz insanlar sıkılır bu programdan.Acun survivor'a devam etmeliydi bence.Show tv bu yarışma için harcadığı dizileri için çok pişman olacak bence ama iş işten çoktan geçmiş olacak.Buradan FOX ve Kanal 1 e sesleniyorum bu diziyi kaçırmayın bence..reyting kazanmak istiyorsanız alın bu diziyi mükemmel bir gün ve saatte yayınlayın bakın ne oluyor...

Gümüş Hastası
02-03-08, 00:51
ya youtubeden sadece 5.part varmis onu izledim ve sadece o parta bile bayildim...

bu dizi bitmedi bitmemeli
Dizi bitmedi bitmemeli muhabbeti sıktı artık arkadaşlar!

Bitmemiş diziyi bitirmiş kadar oldu yani artık!..

Dizimiz bitmedi o kesin gibi görünüyor. Ama yeni kanalda El Gibi dizisinin başına gelen durum olursa yanarız!..

Hirotaro
02-03-08, 01:15
Burada Yarışmanın bir suçu yok arkadaşlar,kanal ne diyorsa onu yapıyor.Bu işten Acun ve arkasındaki 150 kişi ekmek yiyor.Emeğe saygı gösterin.Burada suçlu varsa,tek suçlu Show TV dir.Sınıf dizisini 60 dk lık yaptırırsın 3 de reklam kuşağı koyarsın 9 dakikadan = 60dk+27dk= 87dk.
Sınıfı 20:05 de başlatırsın,Yarışmayı da 21:40 da başlatırsın.böylece hem dizi reyting almış olur hemde yarışma.
Dediğim gibi burada yarışmanın suçu yok.Tek suçlu Show Tv nin yayın politikası

killer50
02-03-08, 01:18
Dizi bitmedi bitmemeli muhabbeti sıktı artık arkadaşlar!

Bitmemiş diziyi bitirmiş kadar oldu yani artık!..

Dizimiz bitmedi o kesin gibi görünüyor. Ama yeni kanalda El Gibi dizisinin başına gelen durum olursa yanarız!..

tmmda dizinin bitmedigide kesin degil...
yani bence kendimizi herseye hazirlayalim...
ben kendimi avutuyorum belki tepkiye gerek yok
sakin olllll:img-wink:

selimaşkımboran
02-03-08, 01:21
Bu kanalın yayın politikası!

Şimdi de Dudaktan Kalbe ye göz diktiler! Yarışmadan sonra yayınlandığından onu da bitirirler yakında! Ezo Gelin'i batırdıkları gibi Dudaktan Kalbe'yi de batıracaklar yakında

canım dudaktan kalbe dizisinide başka bir kanala satacaklardı ancak para konusunda anlaşamayınca gitmedi yoksa o da gidiyordu ayrıca nesi haklı ki sen gel diziyi en geç saate reklamını bile az ver sonra reyting bekle olacak işmi en geç vakitte yayınlayıp reyting beklemek kadar saçmalık yok ayrıca madem harcayaktın diziyi neden anlaşıp bizim gibileri hüsrana ugratıyor ki hiç yayınlamasın diziyi o zaman hak eden kanal yayınlardı bizde şuanda bunu konuşmazdık :img-wink:
diğer noktada arkadaşlar dizi bitmedi devam edecek gelen talep dogrultusunda o nedenle lütfen sınıf dizisi resmi web sitesine ve bkm sitesinden email ve tlf larınızı eksik etmeyin lütfen

selimaşkımboran
02-03-08, 01:24
Burada Yarışmanın bir suçu yok arkadaşlar,kanal ne diyorsa onu yapıyor.Bu işten Acun ve arkasındaki 150 kişi ekmek yiyor.Emeğe saygı gösterin.Burada suçlu varsa,tek suçlu Show TV dir.Sınıf dizisini 60 dk lık yaptırırsın 3 de reklam kuşağı koyarsın 9 dakikadan = 60dk+27dk= 87dk.
Sınıfı 20:05 de başlatırsın,Yarışmayı da 21:40 da başlatırsın.böylece hem dizi reyting almış olur hemde yarışma.

canım emege saygı diyorsun ama show tv hangi emege saygı gösterdi ki biz gösterelim bir sürü kaliteli, diziyi harcadı ayrıca tamam ekmek yiyenlerin suçu olmayabilir ama ne demişler kurunun yanında yaşta yanar acunun uzun süren yarışması dizi bitince kısa sürmesi ve tuttu diye aşırıya gidilmesi herkes için son nokta oldu yani

Hirotaro
02-03-08, 01:28
canım emege saygı diyorsun ama show tv hangi emege saygı gösterdi ki biz gösterelim bir sürü kaliteli, diziyi harcadı ayrıca tamam ekmek yiyenlerin suçu olmayabilir ama ne demişler kurunun yanında yaşta yanar acunun uzun süren yarışması dizi bitince kısa sürmesi ve tuttu diye aşırıya gidilmesi herkes için son nokta oldu yani
canım tamam da,acun hayır yapmıyorum mu desin :img-wink: ,Bende sınıfı seviyorum ve severek takip ediyorum ama seçtiğiniz hedef yanlış :img-wink: ,mesela programı Acun değilde sen yapsaydın,hayır yapmıyorum mu derdin.burada hata özellikle belirttim SHOW TV nindir diye.Show tek ve büyük suçlu.
Tamam sen show'un emeğine saygı gösterme ve zaten bende göstermiyorum ama acun'un onlarla bir ilgisi yok,ekip Acun'un ekibi :img-wink:

killer50
02-03-08, 01:29
canım dudaktan kalbe dizisinide başka bir kanala satacaklardı ancak para konusunda anlaşamayınca gitmedi yoksa o da gidiyordu ayrıca nesi haklı ki sen gel diziyi en geç saate reklamını bile az ver sonra reyting bekle olacak işmi en geç vakitte yayınlayıp reyting beklemek kadar saçmalık yok ayrıca madem harcayaktın diziyi neden anlaşıp bizim gibileri hüsrana ugratıyor ki hiç yayınlamasın diziyi o zaman hak eden kanal yayınlardı bizde şuanda bunu konuşmazdık :img-wink:
diğer noktada arkadaşlar dizi bitmedi devam edecek gelen talep dogrultusunda o nedenle lütfen sınıf dizisi resmi web sitesine ve bkm sitesinden email ve tlf larınızı eksik etmeyin lütfen

neee dudaktan kalbedemi tehlikede olamazzzzz...
ama onun raitingleri süper.
yani ilk 10a giriyor...

sinif dizisine gelince dizi baslarken bile reklami yapilmamis bir dizi göze bile girmemis basaniza kanalin adi cok dizisi var yayinliyor...
bu sezon showun yaptigi ayibi hic bir kanal yapmadi basti FIG sonr sinif
ama sinifida mahvetmelerine izin vermiycez, umarim gittigi yada insallah gidecegi kanalda kiymeti bilinir...

bide dizi su anki raitinglerde zaten malesf yerlerde bundán kötü nolabilirki:icon_sorr

pamuk_ela
02-03-08, 01:30

kesinlikle katılıyorum...yarışmanın bi suçu yok...tek suçlu show tw...bunu hep yakıyo...ama bende dizinin bitmesini hiç istemiyorum...yrn sabah bkm yi aricam...mail atılıcak bi yer warsa adresleri yazın...bende katılırım...

killer50
02-03-08, 01:34
kesinlikle katılıyorum...yarışmanın bi suçu yok...tek suçlu show tw...bunu hep yakıyo...ama bende dizinin bitmesini hiç istemiyorum...yrn sabah bkm yi aricam...mail atılıcak bi yer warsa adresleri yazın...bende katılırım...

tmm varsayalimki showun hatasi ya programin densizligi...
yani diger dizilerin oldugu gün erken bitiyorki dizi izlensin, ama bu inceligi sinif dizisine yapmiyor...:icon_sorr
burada tek sucsuz dizinin kendisi birde diziyi izleyen seyirci:img-tomat

Hirotaro
02-03-08, 01:38
tmm varsayalimki showun hatasi ya programin densizligi...
yani diger dizilerin oldugu gün erken bitiyorki dizi izlensin, ama bu inceligi sinif dizisine yapmiyor...:icon_sorr
burada tek sucsuz dizinin kendisi birde diziyi izleyen seyirci:img-tomat

Katılıyorum canım,bence çok başarılı bir yapım Sınıf,ve hiçbir hatası da yok.Çok küçük hatalar var,ama bu her dizide mevcut.
Ama ciddi bir umudumuz var değilmi,kanal değişimi.en kısa zamanda yeni kanalında ve değer verilerek ve reklamı yapılarak yayınlanır.Hayat Bilgisinden sonra ilk defa bu tarz bir diziyi çok tuttum ve beğendim.
Mine Tugay'ında olağanüstü oyunculuğu eklenince başlı başına güzel oldu benim için :good:

e.c.e.n.u.r.
02-03-08, 09:33
http://img240.imageshack.us/img240/5584/imza6ua1.jpg (http://imageshack.us)

http://img265.imageshack.us/img265/1443/imza7vf1.jpg (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/3271/imza8qn1.jpg (http://imageshack.us)

http://img265.imageshack.us/img265/4967/imza9tq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/3601/imza10sx3.jpg (http://imageshack.us)

http://img301.imageshack.us/img301/8949/imza11bv8.jpg (http://imageshack.us)

morveotesi_jent
02-03-08, 12:07
bence süper bir diziydi bitmesine şaşırmadım çünkü gece 11.30 da başlıyodu ne beklenirdi o diziyi gerçekten sevenler izlerdi bu yüzden raiting kurbanı oldu bizi kullanıyolar hem içöimize sokup sonra elimizden alıyolar hiç fırsat vermiyolar yazık çok yazık bakalım dünki bölümü kaçıncı olmuş reklamını falanda yapmadılar bende şans eseri rastladım resimler için sağolun cüneyt ve umutun resimleri ve imzaları falan varsa ekleyebilir misiniz?bişey sorcam cüneytin gerçek adı biri cvp verebilir mi?

nedim_bahar
02-03-08, 12:40
bölümün final olduğuna bin şahit gerek yeni bölüm yazıyo bittiğinde de 6. bölüm sonu yazıyo neyse umarım en kısa zamanda başka kanla geçer ve kaldığımız yerden devam ederiz...

o kopya sahnesi çok güzeldi demek ki yarım saaat bile çalışmak yeterliymiş sınavı geçmek için...bazen bende de öyle oluyo kopya hazırlıyorum ama soruları görünce çekmeye ihtiyaç duymuyorum:) en komik olan yerde Kübra'nın ''inanmıyorum ben o kadar da salak değil mişim'' demesiydi orda çok güldüm:D

Kaya iyiden iyiye gidiyo hakkaten Umut hala neden önlem karışmıyo anlamadım bekle bekle nereye kadar...

Bitti ama akılda birçok soru kaldı kaya'ya ne olacak Cüneyt kurtulacak mı Yağmur'un babasını öldürecek mi???

Gümüş Hastası
02-03-08, 13:30
Ab - Barometre
1 Mart 2008 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Genco [net] Kand 8,20 21,40
2 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 8,20 20,80
3 Sevgili Dunurum [net] Star 6,10 16,20
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,80 18,00
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,70 17,70
6 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,00 14,70
7 Selena [net] Atv 4,50 11,80
8 Spor Gundemi Kand 4,00 12,60
9 Vazgec Gonlum [net] Star 4,00 10,60
.....
40 Power Rangers (y.s) [net] Star 1,40 7,30
41 Arsenal-aston Villa/middlesbrough-readin Fox 1,40 6,70
42 Sinif [net] Show 1,40 6,60

Tele - Barometre
1 Mart 2008 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total Individu
1 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 9,00 21,70
2 Genco [net] Kand 8,30 20,30
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,20 18,00
4 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,90 17,10
5 Selena [net] Atv 5,50 13,60
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,30 15,30
7 Vazgec Gonlum [net] Star 4,60 11,90
8 Mucizeler Gecesi [net] K1 4,30 10,50
9 Kanal 7 Haftasonu Haberleri [net] Kan7 4,20 13,20
10 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,10 12,20
........
47 Stadyum (cumartesi) [net] Trt1 1,60 3,80
48 Sevimli Arabalar Show 1,50 8,10
49 Sinif [net] Show 1,50 6,40

Kaynak: ucankus

serseri çocuk
02-03-08, 13:40
arkadaşlar bende cok sasırdım dizinin kaldırılmasaına ama beni en cok sasırtan rating sonucları selana gibi sacma bir dizi 5 sıradayken sınıf gibi kaliteli bir dizi 42 sırada yanı artık pess

morveotesi_jent
02-03-08, 13:40
olamaz ya raitinglere bakar mısınız bu kadar kötüsünü hak etmiyo konusu ve içeriğiyle çok güzel gündüz verildiği halde izlenmemiş suç kimde acaba halkta mı kanal da mı yoksa dizi ekibinde mi?

trown93
02-03-08, 13:41
nerden buldun bu sıralamayı. açıklanmadı diye biliyorum. nette aradım bulamadm :(

morveotesi_jent
02-03-08, 13:43
ya resmen haksızlık arkadaşın dediği gibi selena vb saçma yapımlar ilk onda ama sınıf 42.sırada haksızlık ne olcak bu ülkenin hali ya saçmada değil diğer dizilerden farklı ve çekici hatta hayat dersi veriyo dizinin özlü sözleri falan çok güzeldi ben şahsen not alırdım hep sinirden patlıycam ya

...gamze!...
02-03-08, 13:46
Katılıyorum canım,bence çok başarılı bir yapım Sınıf,ve hiçbir hatası da yok.Çok küçük hatalar var,ama bu her dizide mevcut.
Ama ciddi bir umudumuz var değilmi,kanal değişimi.en kısa zamanda yeni kanalında ve değer verilerek ve reklamı yapılarak yayınlanır.Hayat Bilgisinden sonra ilk defa bu tarz bir diziyi çok tuttum ve beğendim.
Mine Tugay'ında olağanüstü oyunculuğu eklenince başlı başına güzel oldu benim için :good:

tamamen katılıyorum sana gerçekten çok başarılı bir yapım o küçük hatalarda dediğin gibi her dizide mevcut.kanal değişimi olursada çok iyi olur artık var mısın yokmusun u izlemekten gına geldi ama yarışmayı suçlamıyorum tabiki sizinde dediğiniz gibi bütün suç SHOW TV nin.bende hayat bilgisinden sonra ilk defa bu tarz bir diziyi çok tuttum.Reytinglere baktımda gerçekten durum çok kötü bu dizi bunu haketmiyo inşallah başka kanala geçer de bitmez dizimiz :icon_sorr

Gümüş Hastası
02-03-08, 13:46
ya resmen haksızlık arkadaşın dediği gibi selena vb saçma yapımlar ilk onda ama sınıf 42.sırada haksızlık ne olcak bu ülkenin hali ya saçmada değil diğer dizilerden farklı ve çekici hatta hayat dersi veriyo dizinin özlü sözleri falan çok güzeldi ben şahsen not alırdım hep sinirden patlıycam ya
Kanal dizinin tanıtımını hiç yapmadan yayınladı. Ve yayın saatide çok kötüydü. Kimse dizinin o saatte olduğunu bilmiyordu. Ama Selena gibi diziler sürekli aynı saatte yayınlandığından ve tanıtımları yapıldığından dolayı üst sıralarda yer alıyor.

morveotesi_jent
02-03-08, 13:51
Kanal dizinin tanıtımını hiç yapmadan yayınladı. Ve yayın saatide çok kötüydü. Kimse dizinin o saatte olduğunu bilmiyordu. Ama Selena gibi diziler sürekli aynı saatte yayınlandığından ve tanıtımları yapıldığından dolayı üst sıralarda yer alıyor.
bende kanal gezerken rasladım çok sevindim yukarda yeni bölüm yazınca oley be son değilmiş dedim ama teletex bakınca son bölüm yazıyo çok üzüldüm ama şaşırmadım artık dizilerin kelebek gibi ömrü var çok az başka kanala geçeceğinin kim söyledi nerden duydunuz kesin mi keşke öyle olsa izleyebilsek kendi sitesindede bir bilgi yok

trown93
02-03-08, 14:01
bu nee yaa:( arkadaşlar kimse bizi takmıyo yaa. mailine cevap geen varmı?

rehdcap
02-03-08, 14:09
Reytinglerin bu kadar düşük olması gayet normal şaşırmadım.. Çünkü dizinin seyirci kitlesinin çoğunun bile haberi yokken diziden bi haber olan insanların izlememesi beklenen birşeydi.. Ayrıca o saatler insanların çalışma/eve dönüş saati olduğu için o vakitlerde tv pek izlenmez.. Reytingleri de haberler ve sonrasındaki yayınlar bölüşür ;)
Bu dizinin Showda yayınlanmasının bitirilmesi tamamen kanalın suçudur.. Kendi kendine harcamış oldu diziyi.. İnşallah şu vakitlerde BKM yeni bir kanalla anlaşmasını imzalıyordur ve dilerim ki haftaya 7.bölümümüzü büyük bir zevkle, reyting kaygısı olmadan izleriz

mamie
02-03-08, 14:14
Ab - Barometre
1 Mart 2008 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Genco [net] Kand 8,20 21,40
2 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 8,20 20,80
3 Sevgili Dunurum [net] Star 6,10 16,20
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,80 18,00
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,70 17,70
6 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,00 14,70
7 Selena [net] Atv 4,50 11,80
8 Spor Gundemi Kand 4,00 12,60
9 Vazgec Gonlum [net] Star 4,00 10,60
.....
40 Power Rangers (y.s) [net] Star 1,40 7,30
41 Arsenal-aston Villa/middlesbrough-readin Fox 1,40 6,70
42 Sinif [net] Show 1,40 6,60

Tele - Barometre
1 Mart 2008 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total Individu
1 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 9,00 21,70
2 Genco [net] Kand 8,30 20,30
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,20 18,00
4 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,90 17,10
5 Selena [net] Atv 5,50 13,60
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,30 15,30
7 Vazgec Gonlum [net] Star 4,60 11,90
8 Mucizeler Gecesi [net] K1 4,30 10,50
9 Kanal 7 Haftasonu Haberleri [net] Kan7 4,20 13,20
10 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,10 12,20
........
47 Stadyum (cumartesi) [net] Trt1 1,60 3,80
48 Sevimli Arabalar Show 1,50 8,10
49 Sinif [net] Show 1,50 6,40

Kaynak: ucankus

reytingler baya kotu gelmis.Avrupada cikmadi halde ginede arasinda var,ne tuhaf.
Bak arkadaslarin haberleri bile yoktu erkene alindigindan.Insallah baska bir kanalda daha yuksek reytingler gelir.

_BeRFiN_
02-03-08, 14:15
http://img134.imageshack.us/img134/2993/jh1qt6.jpg (http://imageshack.us)

http://img174.imageshack.us/img174/470/jh2ce6.jpg (http://imageshack.us)

http://img150.imageshack.us/img150/7900/jh3yj6.jpg (http://imageshack.us)

Dilara_3
02-03-08, 14:22
reytingler kötü ama hiç şaşırdım fragman bile dönmedi

http://img530.imageshack.us/img530/6052/4124gp3.png (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/8835/83334432jj4.png (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/1268/90887247jy8.png (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/8886/67923694ik2.png (http://imageshack.us)

trown93
02-03-08, 14:30
arkadaşlar sanırım 4. bölümdeydi şöyle bir bölüm vardı...

kaya:sana çok baba bir laf ediyim mi? ikimizde bütün gece bu bankta yan yana oturduk ama birbirimizi köpekler gibi özlüyoruz...

bu kısmı tekrar izlemek istiyorum ama bulamıyorum. yardım edermisiniz?

killer50
02-03-08, 14:33
raitinglerin bu kadar kötü olmamasina sasirmadim, haberlerdne önce bi dizinin yeni bölümü konulurmu...
sacmalik...
üstelik dizi ABde yayinlandimi, ben aksam baktim uygur kardesler vardi, eger yayinlandiysa ve ben bakamadiysam cok üuülürüm=(=(=(

trown93
02-03-08, 14:36

kaya:sana çok baba bir laf ediyim mi? ikimizde bütün gece bu bankta yan yana oturduk ama birbirimizi köpekler gibi özlüyoruz...

(N)(A)(Z)(L)(I)
02-03-08, 14:55
nasıl iş bu ya hiç fragman bile vermedile 6.30 da bi açtım sınıf çok üzüldüm ya kaçırdım şimdi bittimi dizi ya oysa çok güzeldi bi dizi daha reyting avcısı oldu yazık oldu bidaha ekranlarda göremiycez onları çok üzgünüm

mervemre
02-03-08, 15:18
dün dersane yüzünden izleyemedim sınıfı sadece son sahnesini gördüm
arkadaşlar çalışmalarınız harika ellerinize sağlık
ben dizimizin tekrar başka bi kanalda başlayacağına kesinlikle inanıyorum,bkm dizimizin arkasında anladığım kadarıyla
reytinglerin kötü olmasına şaşırmadım,bi çok sınıf izleyicisinin haberi yoktu dizinin 5'te yayınlandığından diye düşünüyorum(öyle de...)

morveotesi_jent
02-03-08, 15:24
dün dersane yüzünden izleyemedim sınıfı sadece son sahnesini gördüm
arkadaşlar çalışmalarınız harika ellerinize sağlık
ben dizimizin tekrar başka bi kanalda başlayacağına kesinlikle inanıyorum,bkm dizimizin arkasında anladığım kadarıyla
reytinglerin kötü olmasına şaşırmadım,bi çok sınıf izleyicisinin haberi yoktu dizinin 5'te yayınlandığından diye düşünüyorum(öyle de...)

bkm bu dizinin arkasında diyorsun ya bu konudaki bilgilerini bizimle paylaşır mısın? nerden biliyon gazetede falan mı okudun keşke tekrar verilse yada kanal değişse yani sonuçta nerde olursa olsun izleme şansımız olsun

(:..SeFkAt..:)
02-03-08, 15:26
http://img256.imageshack.us/img256/5774/sinifavatar1bk8.png (http://imageshack.us)++http://img507.imageshack.us/img507/7593/sinifavatar2fb6.png (http://imageshack.us)

http://img256.imageshack.us/img256/2963/sinifimza1jh0.png (http://imageshack.us)

http://img507.imageshack.us/img507/5332/sinifimza1copyau2.png (http://imageshack.us)

:img-wink::img-wink:

kaan_ezgi
02-03-08, 15:28
ya napmaya çalışıo bu showtv diziyi akşamüzerine almakta nerden çıktı ya :S
bi sürü yarışma yapıcağına diziyi koysa ya ya yakında kesin kalkıcak dizimiz
hatırlarsanız atvde böle yapmıştı kara inciye önce geç saatlerde çıkardı sonra akşamüstüne aldı ve daha sonrada kaldırdı
ve bizim sınıfımızda böle olucak lütfen kalkmasın ya:(

mervemre
02-03-08, 15:38
bkm bu dizinin arkasında diyorsun ya bu konudaki bilgilerini bizimle paylaşır mısın? nerden biliyon gazetede falan mı okudun keşke tekrar verilse yada kanal değişse yani sonuçta nerde olursa olsun izleme şansımız olsun
canım biraz önce burdaki yorumları okuyodum ve bi arkadaş şey yazmış: bkm seyircilerden gelen tepkilere göre devam ettircekmiş diziyi.yani bu cümleden benim anladığım bkm dizimizin arkasında ve şu anda diziyi bitirmeye de pek gönüllü değil

nedim_bahar
02-03-08, 15:41
ya napmaya çalışıo bu showtv diziyi akşamüzerine almakta nerden çıktı ya :S
bi sürü yarışma yapıcağına diziyi koysa ya ya yakında kesin kalkıcak dizimiz
hatırlarsanız atvde böle yapmıştı kara inciye önce geç saatlerde çıkardı sonra akşamüstüne aldı ve daha sonrada kaldırdı
ve bizim sınıfımızda böle olucak lütfen kalkmasın ya:(
yakında değil zaten kalktı yani en azından bundan sonra show tv de yayınlanmayacak başka kanala geçme ihtimali var umarım geçer sürekli kaliteli yapmılar yayından kaldırılıyor ama saçma yapımlar hala yayındalar...

okyanusum
02-03-08, 15:51
dün ödev hazırlamam gerekiodu izleyememiştim. öz önce izledim süper bi bölümmüş yaa. kesinlikle devam etmeli. bu kadroya yazık olurr. her diziye saygı durmak gerekir ama bazen öle saçma sapan şeyler oluo ki böle bi dizinin bitmesi kaldırılması çok büyük haksızlık. inşallah en kısa zamanda haber gelirde yeni kanalda yine izlemeye başlarız.
bu arada hayattımda derin izler bırakabilcek umut gibi bi hocamın olmasını çok isterdim. öğrencilerin dilinde çok iii anlıo.

_ilay_
02-03-08, 15:59
ben BKM ye şöyle bi mail attım umarım bi cevap gelir:(

show tv'de yayınlanan sizinde yapımını üstlendiğiniz sınıf adlı dizinin 01.03.2008 saat 17:00 da yayınlanan bölümünün son bölüm olduğunu öğrendik.fakat biz diziyi çok seviyoruz ve bitmesini istemiyoruz.yayınlanan kanalın diziyi çok geç saate koymalarından dolayı reytingler düşük geldi.ama biz dizinin bitmesini istemiyoruz.lütfen siz bugüne kadar birçok başarılı yapıma imza atmış olan BKM bu güzel yapım için birşeyler yapın ve dizi kaldırılmasın rica ediyoruz!

intikam tanrıçası
02-03-08, 16:20
ben BKM ye şöyle bi mail attım umarım bi cevap gelir:(

show tv'de yayınlanan sizinde yapımını üstlendiğiniz sınıf adlı dizinin 01.03.2008 saat 17:00 da yayınlanan bölümünün son bölüm olduğunu öğrendik.fakat biz diziyi çok seviyoruz ve bitmesini istemiyoruz.yayınlanan kanalın diziyi çok geç saate koymalarından dolayı reytingler düşük geldi.ama biz dizinin bitmesini istemiyoruz.lütfen siz bugüne kadar birçok başarılı yapıma imza atmış olan BKM bu güzel yapım için birşeyler yapın ve dizi kaldırılmasın rica ediyoruz!

Güzel olmuş. Ama BKM maillere cevap vermiyor ne yazık ki... Yazdıklarımızın işe yarayıp yaramadığını ancak dizi başlarsa yeniden ya da başlamazsa öğrenicez. Tabi başlamama ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum..

4ewerbrucas
02-03-08, 16:59
Güzel olmuş. Ama BKM maillere cevap vermiyor ne yazık ki... Yazdıklarımızın işe yarayıp yaramadığını ancak dizi başlarsa yeniden ya da başlamazsa öğrenicez. Tabi başlamama ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum..

bkm maillere cevap vermiyor ama gen atalım biz çünkü ben cuma günü aramıştım telefondaki bayan daha önce dediğim gibi diziye olan ilgiye teşekkür etti sadece show tv ile yollarını ayırdıklarını çekimelrin sürdüğünü ve kanallarla görüşüleceğini söyledi yani ne kadar çok arayıp mail atarsak o kadar istek olur bizde dizimize bkm yapım gibi sahip çıktığımızı gösterelim

okyanusum
02-03-08, 17:44
arkadaşlar BKM ye bugün bende mail attım. dizinin bitmesini istemediğimzden fln bahsettim yani içerik olarak sizin maillerinizle aynı umarım bir cvp gelir. sanırım çok fazla mail atan var ve cevap gelmezsede şaşırmam zaten.
bu arada resimler çok güzel ellerinize sağlık :img-wink:

4ewerbrucas
02-03-08, 17:47
arkadaşlar BKM ye bugün bende mail attım. dizinin bitmesini istemediğimzden fln bahsettim yani içerik olarak sizin maillerinizle aynı umarım bir cvp gelir. sanırım çok fazla mail atan var ve cevap gelmezsede şaşırmam zaten.
bu arada resimler çok güzel ellerinize sağlık :img-wink:

benim bir arkadaşım dün bkm ile görüşmüş telefondakiler sınıf ile ilgili çok mail geldiğini ve telefonların nerdyse kitlendiğini söylemişler bu kadar ilgiyi onlarda beklemiyormuş....

itrr
02-03-08, 17:51
arkadaslar bütün calısmalar cok güzel olms ellerinize saglık
hergün atıyorm ins bir sonuc verir bkmye güveniorm böyle kaliteli bir yapımı bitirmezler helede bu kdr ilgi varken...

rokoss
02-03-08, 17:55
___Show tv ye attığım msj :: ___ (( paylaşmak istedim , yorumlarınızı da beklerim :D ))

Çok merak ediyorum ; bunu bize nasıl yaptınız? Mail attık,aradık sizlerden bir cevap alabildik sandık ... O kadar qüvendik ki show tv ye dizimizin kalkmayacağına o kadar inandık ki ; qeceleri yatağa huzurla qirmeye başladık. Forum sayfasında reytinqlerden,yayın saatinden konuşmaya değil de dizinin qüzelliğinden bahsetmeye başladık. Ne kadar aptalmışız ...
Yazdıklarımı dışardan biri okursa belki bir diziyi ne kadar abartıyor diyebilir. Düşünüyrumda sanırım sizde öyle diyorsunuz ... Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum. İnancım kalmadı sizlere ama yine de şansımı denemek istiyorum ( hem asla vazqeçme diyen sizlerdiniz ! vazqeçmiyorum anlatıorum ! :D )
Aslında aynı şeyleri yazacağım yine ... Okuduğunuzdan şüphe duysamda yazacağım:
''SINIF'' ... O kadar sihirliydi ki benim için ... O kadar kaptırmıştım ki kendimi ... Tam 5 senedir ilk defa dizi izliyordum :D Gerçekten ! Klişe laflar boş oyunlar saçma sapan aşklar çok sıkıyordu beni ama Sınıf öyle değil di ki! O bir dizi değildi, sınıftı ve ben bir öğrenciydim ... Öyle kaptırmıştım yani ! Çünkü ilk defa bir diziden bu kadar çok şey öğrendim. Evet öğrendim ; öğrenmekle kalmadım inandım,beninsedim ! Tekrarlıyorum benim için sadece bir dizi değildi! Sınıf başlayalı bir ay oldu , sadece bir ay ... O bir ay bana asla vazqeçme dedirti ; '' asla vazqeçme ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ... Sonra baktım ki qerçekten herkesiin ikinci bir şansa ihtiyacı varmış. İkinci şansı verebilmek aptallık değil qerçekten bir ihtiyaçmış ; '' hayatta herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ...
Biz bunları öğrendikten sonra bu diziden vazqeçer miyiz sanıyorsunuz ? Herkesin olduğu qibi Sınıf'ın da ikinci bir şansa hakkı var ! Lütfen , onu bize qeri werin ... Bırakında haftada iki saat birşeyler öğrenelim ... Karakterler bizim arkadaşlarımızdı ; Rüya zor durumda bir arkadaştı ve belki de Cüneyt kötü arkadaş ... Umut şns arayan bir arkadaştı ve kaya kendini bulamayan ... Yağmur yalanlara sığınmıştı ve Esra özleyen bir arkadaştı ... Onları bize qeri werin... Lütfen ...

arkadşlar ben bu maili showtv ye we sınıf dizisinn resmi internet sitesndeki iletişim bölümüne yolladım ama başka nereye yollayabilitim bilmiyorum yollamalı mıyım onu da bilmiyorum aramak daha mı yararlı olur yoksa ? ulaşabilceğimiz yerleri adrslerini numaralrını falan yazarsanız çok sewiniriim benim bu dizi için hala ''umut'' um war !!!

4ewerbrucas
02-03-08, 17:56
bkm show tv gibi değil yani show"u aradığınzı zaman bitirdik diyip kestirip atıyorlar başlarından ama bkm açıklamsını yapıyor bizi dikkate alıyor olumlu sonuç çıkacağına inanıyorum bu hafta olmasa bile öbür hafta süpriz bir şekilde karşımıza çıkabilir dizimiz çok talep var bkm bu talebi geri çevirmez

Dilara_3
02-03-08, 18:18
bu sahnede çok şekerlerdi:img-icecr (imzamdaki an)

yağmur:hani kaybolursam beni bulacaktın,yalancı
kaya:nasul bulcam canım seni etkilemek için söylemiştim:)
(yağmur kayanın omzuna hafifçe yumruk atar)
kaya:yumruğunla benden hoşlandığınımı söylemeye çalışıyorsun
yağmur:aa yoo:D , nerdeydin
kaya:işlerim vardı
yağmur:nasıl işler???
kaya:bilsen benle çıkmazdın
yağmur:ben senle çıkıyormuyum
kaya:yani:img-in_lo
yağmur:yüzünmü kızardı senin:)
kaya:evet:img-blush

trown93
02-03-08, 18:42
evet ya. süper bi çift oldular. bakalım kızın babasına nolucak?

EnDlEeS_89
02-03-08, 18:54
reytingler çok kötü gelmiş tabiki öle gelcek fragmanı bile dönmediki Allahım ya nasıl iştir bi anlasam bu kadar saçma bi olay görmedim ben neyse artık başa bir kanal kıymetini anlarsa dizinin çok iyi olucak ....:icon_sorr:icon_sorr

Heather
02-03-08, 19:27
Dizi oldukça güzeldi , kaldırılması kötü oldu.

Bu arada dünkü bölümde Umut, Esra ile konuşurken Kaya onları gördüğünde neden tepkili davrandı? Abisine karşı tepkili anladım ama acaba kıskanmış olabilir mi? Benim dışımda herkese abilik yapıyorsun hesabı? Keşke devam etseydi, ilerde Kaya nın abisinin haklı olduğunu anlayıp peşinden koşmasını izlerdim..

CrAzY_gİrL
02-03-08, 19:46
Dizi oldukça güzeldi , kaldırılması kötü oldu.

Bu arada dünkü bölümde Umut, Esra ile konuşurken Kaya onları gördüğünde neden tepkili davrandı? Abisine karşı tepkili anladım ama acaba kıskanmış olabilir mi? Benim dışımda herkese abilik yapıyorsun hesabı? Keşke devam etseydi, ilerde Kaya nın abisinin haklı olduğunu anlayıp peşinden koşmasını izlerdim..

kıskandı bence...sonuçta abisi şuan ona öyle davranmıyor .O yüzden zaten keşke sarp abi benm abim olsaydı dedi, sarp ona ii davrandığı içn ..

mc_merve
02-03-08, 20:36
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_8.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_7.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_6.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_5.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_4.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_3.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_2.jpg

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10003/normal_sinif_6_1.jpg

resimleri baslikta goremedim uamrim yoktur : )

k.u.b.r.a
02-03-08, 21:04
ya dizi bitmiyormu şimdii

ayrıca cnaım reismelr için soal

ceroshkoo
02-03-08, 21:36
Şu yağmura acayip sinir oluyorum ya..hem duygu daha güzeldi kayam daha iyilerini hakediyo (beni :img-icecr ) şaka bi yana duyguyla sevgili olsa sevinirdim hele duygunun sırasına oturmasına sinir olmuştum

immortalf1
02-03-08, 21:48
Herkese slm dün foruma uğrayamadım ama mail atmaya devam ettim BKM ye bende dizinin devam ediceğini düşünüyorum çünkü çevremdeki bütün gençler diziyi takip ediyorlar.Umarım yeni gösterim saati ve günü ayarlanırda dizimizde devam eder gerçekten çok kaliteli bir yapım.Umarım bitmezz :(:(

BEDİA
02-03-08, 22:07
arkadaşlar devam edecekler ya eğer hangi kanalda devam edeceğini ve gidişatında değişiklik olup olmayacağını öğrenirseniz haber verin bu gün bizde internet kesintisi olduğu için doru dürüst giremedim olasılıklı kanalların fragmanlarına baktım nolur bulursanız yazın işanlah güzel ve biraz tanındık bi kanal alır ve gidişatını bozmazlar bu gidişat oldukça iyi ilk defa bir dizi için her yere mesajlar attım çünkü bu dizi farklı ve özel ayriyetten bizden

itrr
03-03-08, 01:43
simdi rastladmda show sınıfın müziginin reklamını yaptı hem diziyi bitiriyorlar snrada onun üstünden para kazanmaya calısıolar showa dicek söz bulamıorm bile...

godziii
03-03-08, 01:56

sınıf 4. bölüm 1. parttan bakabilirsin :img-wink:
4. bölüm o sahne ile başlıyor

Dilara_3
03-03-08, 08:47
Şu yağmura acayip sinir oluyorum ya..hem duygu daha güzeldi kayam daha iyilerini hakediyo (beni :img-icecr ) şaka bi yana duyguyla sevgili olsa sevinirdim hele duygunun sırasına oturmasına sinir olmuştum

sana katılmıyorum ben yağmuru çok sevdim sonuçta nerden bilsinki duygunun sırası olduğunu vede ilk bölümde hatırlarsanız tarık duyguyla kendi resmini yırtıyodu boynuz meselesi falan tarığı aldatmış resmen bence yağmurla çok daha şekerler

((mia))
03-03-08, 14:31
sana katılmıyorum ben yağmuru çok sevdim sonuçta nerden bilsinki duygunun sırası olduğunu vede ilk bölümde hatırlarsanız tarık duyguyla kendi resmini yırtıyodu boynuz meselesi falan tarığı aldatmış resmen bence yağmurla çok daha şekerler

duygu tarığı aldatmamış.tarıktan ayrılmış önce sewgililermiş.boynuz olayı da duygunun başka erkekle yakınlaşmasınbdan ve terk edilmesidnen gelio.

rehdcap
03-03-08, 16:07
Şu dizinin hangi kanalda devam edeceği rüyalarıma bile girdi yani.. Dün gece televizyonda bir bakıyorum Sınıfın fragmanı dönüyor, çok seviniyorum kaldırılmadı diye.. KanalD'de yayınlanacağını görüyorum ama perşembe günü Annem dizisinden sonra.. Diyorum bunların amaçları ne, kanal değişti ama yayın saatinde çok farklılık yok..
Hangi kanalda yayınlanacağı sorunu çözülse de bende böyle şeyler görmesem

k.u.b.r.a
03-03-08, 16:09
sınıf kesin bitti mi ya ne olur bitmedi diyin:img-cray:

evt ya birileri bişiler söyleisn

ececimm cnaımm nerdesin yaaa

SeLim-EsMa(ArHaN)
03-03-08, 17:13
ben dızıyı daha yenı ıylemeye başladım ama dıyeçek söz yok .muhteşem bır dızı..pekı maıllerı nereye atalım ?böyle bır dızıyı harçamaya hakkları yok !

supergenc
03-03-08, 17:36
Birçok diziye yapıLan haksızLık SINIF'a da YapıLmış OLdu..
Geç KonuLan Bir Dizinin İzLenme Oranı Ne OLabiLir ki ?
Diziye Sahip ÇıkıLmaması Çok Kötü..
Eğer Yapım Şirketi Başka Bir KanaLLa AnLaşırsa ve Saati de Uygun OLursa Çok GüzeL OLur..

zxc_
03-03-08, 17:36
selam arkadaşlar yeni üye oldum ben sınıf için başka bir kanaldamı başlyck
başlıcksa ne zmn?? ben pek tv izleyemiyorum
öğrenen olursa haber versin ltfn

ceroshkoo
03-03-08, 17:51

tabi canım sevebilirsin..Duygu'nun sırası olduğunu falan bilmiyordu tamam da ne biliyim onun yerine oturması falan bende iyi etki yaratmadı zaten sırf bunun için sinir olmuyorum ayrıca orada kayanın tepkisi falan hiç hoşuma gitmemişti ya o yağmurda bişeyler var attığı yalanlardan belli onu ilerleyen bölümlerde çözerdik de dizi gitti..

Asli21
03-03-08, 17:56
slm!
6.bölümü internetten izledim malum Show türk yayinlamadi diziyi. Bence cok güzel bir bölümdü. Cok begendim. Umarim baska bir kanal da yayinlanir ya bitmesini hic istemiyorum. Yani sonucta final falan da yazmamislar. Yeni bölüm yaziyordu. Umut ediyorum bende bitmez diye.
Umut ile özlem cok tatlilardi ya. Tamda ask baslamisken dizinin bitmesini hic istemiyorum.

Acaba Umut ile Özlemin sahnelerinden resimler eklendi? Eger eklendiyse Kacinci sayfada??

e.c.e.n.u.r.
03-03-08, 19:03
slm arkadaşlar.biraz imza yaptım.ekliycem şimdi.aslında biraz deil bayaa...bi arkadaşa resim ekliycem demişti ama malesef acil bi işim çıktı.fazla kalamıycam.imzaları ekliyip çıkıcam.burdan o arkadaştan çok özür diliyorum.

http://img411.imageshack.us/img411/8342/yeniimza1mu8.jpg (http://imageshack.us)

http://img411.imageshack.us/img411/2167/yeniimza2dv5.jpg (http://imageshack.us)

http://img106.imageshack.us/img106/2817/yeniimza3fk4.jpg (http://imageshack.us)

http://img411.imageshack.us/img411/4475/yeniimza4jc4.jpg (http://imageshack.us)

http://img411.imageshack.us/img411/3430/yeniimza5nq5.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/2741/yeniimza6lw7.jpg (http://imageshack.us)

e.c.e.n.u.r.
03-03-08, 19:05
imzalara devam
http://img238.imageshack.us/img238/5606/yeniimza7wg5.jpg (http://imageshack.us)

http://img106.imageshack.us/img106/5168/yeniimza8ib9.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/1667/yeniimza9vb5.jpg (http://imageshack.us)

http://img106.imageshack.us/img106/3646/yeniimza10bt9.jpg (http://imageshack.us)

CrAzY_gİrL
03-03-08, 19:09
sınıf kesin bitti mi ya ne olur bitmedi diyin:img-cray:

evt ya birileri bişiler söyleisn

ececimm cnaımm nerdesin yaaa

ya dizi bitti mi yoksa başka bi kanala mı alındı bilen varsa bana yazabilir mi:img-wink:

dizi tam oLarak bitmedi ,sadece artık show tv 'de yayınlanmayacak..BKM yani dizinin yapım şirketi ,başka kanallarla görüşme yapıyormuş ve hangi kanal olacağı haftaya belli olacakmış.Eğer hiçbir kanal almazsa (böyle bir ihtimali düşünemiyorum) dizi kalkacak .Ama bnce küçük bir ihtimal ...:img-yes:

e.c.e.n.u.r.
03-03-08, 19:12
devam
http://img238.imageshack.us/img238/9562/yeniimza11pm6.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/8382/yeniimza12hx9.jpg (http://imageshack.us)

http://img106.imageshack.us/img106/3587/yeniimza13fe8.jpg (http://imageshack.us)

http://img411.imageshack.us/img411/855/yeniimza14hm5.jpg (http://imageshack.us)

e.c.e.n.u.r.
03-03-08, 19:15
devam
http://img238.imageshack.us/img238/5852/yeniimza15mm6.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/1381/yeniimza16iy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img411.imageshack.us/img411/554/yeniimza17vm6.jpg (http://imageshack.us)

aslında devamı var daha ama acil çıkmam lazım.umarım beğenirsiniz.

meyra_17
03-03-08, 19:27
dizi tam oLarak bitmedi ,sadece artık show tv 'de yayınlanmayacak..BKM yani dizinin yapım şirketi ,başka kanallarla görüşme yapıyormuş ve hangi kanal olacağı haftaya belli olacakmış.Eğer hiçbir kanal almazsa (böyle bir ihtimali düşünemiyorum) dizi kalkacak .Ama bnce küçük bir ihtimal ...:img-yes:

inşş arkadaşım ya......inşş bitmez..... :icon_sorr

ya hala inanamıyorum nasıl böle bişey yaparlar, aslında şaşırmıyorum çünkü dizinin en baştan o kadar geç bi saatte başlatılması hataydı.

ne desem bilmiyorum; LÜTFEN BKM ve YAPIMCILAR, KANALLAR...
dizimizin yayından kaldırılmasına izin vermeyin.....!

BEDİA
03-03-08, 19:29
arkadaşlar şu tarık rolünü oynayan kerem corogil varya onun ile ilgili resim yazı işte ve sayre bulan varmı ben arıyom arıyom bulamıyom tek trtgap ta sözümüz söz isimli bir program sunuyomuş onu biliyorum başka bilginiz varsa haber verin

condemned
03-03-08, 19:44
imzalrın hespi cok guzel tesekkurler yapan arkadasların ellerıen saglık :good:
dizi bitmedi ama hangı kanalda olacagı bellıd egıl yada hıcbır kanal almazsa kalkacak işte bu cok kotu iişallah fox filan satın alır

...gamze!...
03-03-08, 20:41
e.c.e.n.u.r. imzalar gerçekten çok güzel :)
ya inşallah bi kanalla anlaşırlarda dizimiz yayından kalkmaz :(

klgçaglar
03-03-08, 20:56
Benim başka bi kanal alır diye pek umudum yok ama star,kanal d,atv felan almaz bence...
Fox alabilir fox tvde gerçekten bu tarz gençlik dizilerine önem veriyor hem fox için çok yüksek reytinglerede gerek yok bence fox'da çıkması en iyisi:good:

okyanusum
03-03-08, 21:14
ya ben kanala pek takılmıyom bu konuda biraz bencil davranıcam kusura bakmayın. yeter ki biri alsın ben de izleyeyim istiom sadece ama benim takıldığım şey hangi kanal olursa olsun doğru düzgün bir saate koysunlarda şu reyting konusu kapayalım. reytingler yüzünden dizi hakkında doğru düzgün yorum bile yapılamıo. hepimizin aklı oraya kayıyo. sonunda da korkulan oldu zaten. bi de bi açıklama felan yapılsın yaaa çok merak ediomm. nolcak?:icon_sorr

4ewerbrucas
03-03-08, 21:29
Benim başka bi kanal alır diye pek umudum yok ama star,kanal d,atv felan almaz bence...
Fox alabilir fox tvde gerçekten bu tarz gençlik dizilerine önem veriyor hem fox için çok yüksek reytinglerede gerek yok bence fox'da çıkması en iyisi:good:

bende sana katılıyorum fox tv de çıksın dizi için daha iyi olur fox gerçekten okul dizilerine önem veriyor oks annelerini hala yayınladığına göre bizim diziyi baştacı etmeleri gerekir:img-hyste:img-hyste

4ewerbrucas
03-03-08, 21:48
internette gezerken şuna rastladım...

Sınıf dizisi Kanal değişikliği Yaparak Show tv'den ayrıldı.
Dizi 29 Şubat günü Show tv'de oynadığı bölümle kanal arayışına girdi....
Hangi Kanalda olacağı belli olmayan dizi,en kısa zamanda yayın hayatına başka bir kanalda
devam edeceğini duyurdu...

rokoss
03-03-08, 21:50

Hangi Kanalda olacağı belli olmayan dizi,en kısa zamanda yayın hayatına başka bir kanalda

işte bu işte bu işte bu !!!!!!!!!!!!!!!! harikasnn bLio msn :D akşam akşam bu hbr ööle bi ii qeldi ki !!! çok saol !!! :happy0064

EnDlEeS_89
03-03-08, 22:00

slm herkese..
bu habere çok sevindimm cnm sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin falla ... :happy0064:happy0064:img-icecr

trown93
03-03-08, 22:02
çok güzel bir haber bu yaa . çok sevindim :D

trown93
03-03-08, 22:27
http://img248.imageshack.us/img248/8261/rzaaalm2.png (http://imageshack.us)
:D

trown93
03-03-08, 22:32
ne kadar da kibar oturuyo. çok tatlı yaa. bu dizinin bitmemesi gerekiyo. bu kadar iyi bir yapım yok olamaz. :( saçma sapan diziler oynarken piyango bize vurdu !..

şevkiye
03-03-08, 22:52
ne kadar da kibar oturuyo. çok tatlı yaa. bu dizinin bitmemesi gerekiyo. bu kadar iyi bir yapım yok olamaz. :( saçma sapan diziler oynarken piyango bize vurdu !..

Kesinlikle katılıyorum canım kesinlikle bitmemesi gereken bir dizi. Efsane olacak..
Son durumlardanda hiç haberim yok

aa canım o resmi mesajı görünce gördüm harika yaa hangi program o?

trown93
03-03-08, 22:57
Kesinlikle katılıyorum canım kesinlikle bitmemesi gereken bir dizi. Efsane olacak..
Son durumlardanda hiç haberim yok

aa canım o resmi mesajı görünce gördüm harika yaa hangi program o?

yonca ebüzziya'nın çizgisi-tv8
bnde malum siteden rıza kocaoğlu yazarak buldum. :D

trown93
03-03-08, 23:00
http://img222.imageshack.us/img222/5042/rzaaa2ur6.png (http://imageshack.us)
bir tane daha :D

godziii
03-03-08, 23:00

iyi haber diye buna denir:img-wink: teşekkürler bilgi için

vee biraz foto ekleyelim mi... özlediiiiim

http://img100.imageshack.us/img100/5871/51dn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/9402/52mj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/1471/14pc7ig0.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/5284/1144yo0.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/3024/2000824790445974194rsksrx1.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8183/blabalajs1.jpg (http://imageshack.us)

godziii
03-03-08, 23:27
http://img221.imageshack.us/img221/5480/im1fg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/4987/im2mw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/2539/saai9.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/3299/sssp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/3161/asassl9.jpg (http://imageshack.us)

godziii
03-03-08, 23:33
http://img221.imageshack.us/img221/2047/54is9.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/1746/mww3v1y7jmy38n65rt4odk6.jpg (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/4195/1d9agw78h4vsygq3czcfuu9.jpg (http://imageshack.us)

4ewerbrucas
04-03-08, 00:03
ne demek arkadaşlar haberleri öğrendikçe sizinle paylaşırım ama sizde bkmyi aramaya devam edin:img-yes: cüneytne güzel oturuyor öyle çok kibar çıkmış:img-icecr resimleri içinde çok teşekkürler bütün sahneler gözümde canlandı ya şimdiden özledim:img-wink:

gorgunk
04-03-08, 02:12
gerçekten çok sevindim, Showtv bir varmısın yokmusun tutturdu gidiyor, bütün dizilerini harcadı. Umarım düzgün bir kanala ve saate geçer:img-yes:

Roberta Y Diego
04-03-08, 03:36
http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/cuneyt1.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/ruyacuneyt1-1.gif

http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/kayayagmur.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/umutozlem.gif

http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/ruyacuneyt.jpg

http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/umutcuneyt.jpg

http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/KayaYagmur-1.jpg

condemned
04-03-08, 08:24
haber için cok tesekkurler saolun ama galıba tam olarak hangı kanalın satın aldıgı yada hangı kanala gecıldıgı bılnmıyor o zamn artık kım gorurse haber verelım saatı kac olucak bıde tabıkı gunu

3z3_fr
04-03-08, 12:31
canlar yhaa peki hangi kanal ve hangi gun nerdsen ogrencez simdi :icon_whis yhaa birinin haberi olursa buraya yazsin lutfeeenn ! =)

Ebru_hp
04-03-08, 13:48
Aslinda Kanal D'ye gecse iyi olurdu, o kanal biraz olsun dizilerine sahip cikiyor gibi, ama vallah yayinlansinda hangi kanala gecerse gecsin, tabi reytingleri iyi olma dilegiyle :img-yes:

...gamze!...
04-03-08, 14:09
ya inşallah güzel bir reytingle bir kanalda izleriz hangi kanal olursa olsun artık...
hangi kanala geçtiğini saatini felanda öğrenen olursa yazsın lütfen...
resimlerde çok güzel:)

CeyLaN_66_66
04-03-08, 14:15
merhaba arkadaşlar geçen bölüm 17.00 da verildi herhalde neden öyle oldu çok erken verdiler diziyi haberlerden önce reytingler nasıl geldi peki?

CeyLaN_66_66
04-03-08, 14:17
resimler çok güzel olmuş ekleyen arkadaşların emeğine sağlık..

CeyLaN_66_66
04-03-08, 14:25
aaa reytingler çok berbat gelmiş yaa e tabi diziti o vakitte verirlerse nolacak inşallah yayından kaldırmazlar çünkü çok kaliteli bir dizi..

klgçaglar
04-03-08, 15:01
Bu yeni habere çok sevindim inş. fox olur ya ben K&Y ilişkisini çok sevdim bitane gif yaptım:img-yes:
http://valentine.kucukresim.com/uploads/sinif20c57b.gif (http://www.kucukresim.com)

trown93
04-03-08, 18:14
aaa reytingler çok berbat gelmiş yaa e tabi diziti o vakitte verirlerse nolacak inşallah yayından kaldırmazlar çünkü çok kaliteli bir dizi..

sanırım haberin yoktu. show tvdeki son bölüm olduğu için o saatte verdile diziyi. show kaldırdı dizimizi. dizinin başka bir kanala geçmesini belkiyoruz...:sad53:

_ilay_
04-03-08, 18:29
habere gerçekten çok sevindim.biticeğine ihtimal vermiyodum zaten:D

tokatli
04-03-08, 18:32
Fox olsa iyi olur reyting meytıng iplemez :D
OKS annelerini yayınlıyo herifler alsınlarda sınıfı baslarına koysunlar :D

...gamze!...
04-03-08, 18:39
salihaa80
ya arkadaşlar sınıf cumartesi saat 5'e alınmışş erkene alın dedik abarttılar:D

ya ben böyle bir yazı okudum ama sosyal gruplarda dün yazmış bu arkadaş ne kadar doğrudur bilemem bide hangi kanal olduğunu biliyosa sölermi acaba???

SeLim-EsMa(ArHaN)
04-03-08, 19:07
Sınıf bu akşam 6.bölüm ıle bır kez daha SHOW TÜRK de
(Avrupa Saat ıle 21.30 ;Türkıye Saat ıle 22.30 )

Dilara_3
04-03-08, 19:24
Zehra giftlerin süper olmuş yağmur ve kayanın sevdim seni bir kere şarkısı eşliğinde gezinirken hallerinden bir gift daha yapsan çok sevinirimm
çağlar seninde giftin süper olmuş o sahnede çok şekerlerdi
dizi umarım yayından kalkmaz ama kanal bulması uzun sürebilir moralimizi bozmayalım- örneğin star tvdeki havalimanı dizisi yayından kalkmıştı ve kanal arayışı içersindeydi 1 ay sonra show tvde reklamları dönmeye başladı -

4ewerbrucas
04-03-08, 19:43
demek show türkde var bu akşam haber verdiğiniz için sağolun mutlaka izleirm bir kez daha izlenicek kadar güzel bölümdü bidaha kimbilir ne zaman izlicez:icon_sorr

gizemligözler
04-03-08, 20:26
Alıntı:
rokoss tarafından gönderildi
___Show tv ye attığım msj :: ___ (( paylaşmak istedim , yorumlarınızı da beklerim ))

Çok merak ediyorum ; bunu bize nasıl yaptınız? Mail attık,aradık sizlerden bir cevap alabildik sandık ... O kadar qüvendik ki show tv ye dizimizin kalkmayacağına o kadar inandık ki ; qeceleri yatağa huzurla qirmeye başladık. Forum sayfasında reytinqlerden,yayın saatinden konuşmaya değil de dizinin qüzelliğinden bahsetmeye başladık. Ne kadar aptalmışız ...
Yazdıklarımı dışardan biri okursa belki bir diziyi ne kadar abartıyor diyebilir. Düşünüyrumda sanırım sizde öyle diyorsunuz ... Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum. İnancım kalmadı sizlere ama yine de şansımı denemek istiyorum ( hem asla vazqeçme diyen sizlerdiniz ! vazqeçmiyorum anlatıorum ! )
''SINIF'' ... O kadar sihirliydi ki benim için ... O kadar kaptırmıştım ki kendimi ... Tam 5 senedir ilk defa dizi izliyordum Gerçekten ! Klişe laflar boş oyunlar saçma sapan aşklar çok sıkıyordu beni ama Sınıf öyle değil di ki! O bir dizi değildi, sınıftı ve ben bir öğrenciydim ... Öyle kaptırmıştım yani ! Çünkü ilk defa bir diziden bu kadar çok şey öğrendim. Evet öğrendim ; öğrenmekle kalmadım inandım,beninsedim ! Tekrarlıyorum benim için sadece bir dizi değildi! Sınıf başlayalı bir ay oldu , sadece bir ay ... O bir ay bana asla vazqeçme dedirti ; '' asla vazqeçme ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ... Sonra baktım ki qerçekten herkesiin ikinci bir şansa ihtiyacı varmış. İkinci şansı verebilmek aptallık değil qerçekten bir ihtiyaçmış ; '' hayatta herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ...
Biz bunları öğrendikten sonra bu diziden vazqeçer miyiz sanıyorsunuz ? Herkesin olduğu qibi Sınıf'ın da ikinci bir şansa hakkı var ! Lütfen , onu bize qeri werin ... Bırakında haftada iki saat birşeyler öğrenelim ... Karakterler bizim arkadaşlarımızdı ; Rüya zor durumda bir arkadaştı ve belki de Cüneyt kötü arkadaş ... Umut şns arayan bir arkadaştı ve kaya kendini bulamayan ... Yağmur yalanlara sığınmıştı ve Esra özleyen bir arkadaştı ... Onları bize qeri werin... Lütfen ...
ya bu ne muhteşem,ne fevkaladenin fevkinde bir yazı yaa:happy0064... içimin yağları eridi. bende kesinlikle katılıyorumm:happy0064.ve lütfen sınıf dizisine elveda demiyelim:sad53: ve bence fox alsın yani abuk sabuk diziler yayınlayacağına adam gibi bişe yayınlamış olurlar:icon_whis

3z3_fr
04-03-08, 20:34
gerçekten super bi yazi olmus umarim mesaj gonderilen yerlere ulasmistir :img-yes: vallahi okurken gozlerim doldu :icon_sorr sanada çook tskr ediorum bunu bizimle paylastigin için :img-wink:

Roberta Y Diego
04-03-08, 20:48
Zehra giftlerin süper olmuş yağmur ve kayanın sevdim seni bir kere şarkısı eşliğinde gezinirken hallerinden bir gift daha yapsan çok sevinirimm
çağlar seninde giftin süper olmuş o sahnede çok şekerlerdi
dizi umarım yayından kalkmaz ama kanal bulması uzun sürebilir moralimizi bozmayalım- örneğin star tvdeki havalimanı dizisi yayından kalkmıştı ve kanal arayışı içersindeydi 1 ay sonra show tvde reklamları dönmeye başladı -

Yaparim tabii Dilara'cim.. (:
Yorumun icin cok tesekkür ederim..

İnsallah dizimiz en kisa zamanda geri doner ekrana..
Ben umutluyum, ne BKM nede biz pesini birakmayacagiz dizimizin.. :img-yes:

Dj BeKo
04-03-08, 20:52
bunu bi sitede gördüm ve paylaşmak istedim

"Arkadaşlar Baktım bayan beni çok iplemedi 55 yaşındakı bir yakınım arattım..Ve İşte Diyalagolar
Yakınım:İyi günler ben sıınıf dizisini sormak için aramıştım kaldırıldımı?
Bayan:Nerden Arıyorsunuz?
Yakınım:İzmitten
Bayan:Teşşekürler..Dizi show tv den kaldırıldı teyze(yakınım buna çok bozuldu )fakat gençlerden ve birçok kanaldan aşırı yoğun tepkki alıyoruz haftaya muhakkak başka bir kannalla anlaşacağız.Haftaya blli olcacak.
Yakınım:Hangi Kanallar?
Bayan:İsim veremem ancak çok kanaldan istek var.
Yakınım o zaman haftaya tekrar arayacağım.
Bayan:Haftaya bildidirz zaten İyi Günler.
Yakınım:iyi günler.

ÇOK MUTLUYUM AZ ÖNCE TELEFONU KAPATTIK YAKINIMIN YORUMU AYNEN ŞU OLDU:
Artık kız ezberlemiş sen ne sordurttuysan bn sormadan söyledi dedi:d..Burdan anlaşılıyorkı taleplerin vvs..farkındalar..Sekreter bni iplemedi ama yakınıma baya güler yüslü konuştu nese kaldırılmasında sekreteride boşverin !!"

CrAzY_gİrL
04-03-08, 20:56
bunu bi sitede gördüm ve paylaşmak istedim

"Arkadaşlar Baktım bayan beni çok iplemedi 55 yaşındakı bir yakınım arattım..Ve İşte Diyalagolar
Yakınım:İyi günler ben sıınıf dizisini sormak için aramıştım kaldırıldımı?
Bayan:Nerden Arıyorsunuz?
Yakınım:İzmitten
Bayan:Teşşekürler..Dizi show tv den kaldırıldı teyze(yakınım buna çok bozuldu )fakat gençlerden ve birçok kanaldan aşırı yoğun tepkki alıyoruz haftaya muhakkak başka bir kannalla anlaşacağız.Haftaya blli olcacak.
Yakınım:Hangi Kanallar?
Bayan:İsim veremem ancak çok kanaldan istek var.
Yakınım o zaman haftaya tekrar arayacağım.
Bayan:Haftaya bildidirz zaten İyi Günler.
Yakınım:iyi günler.

ÇOK MUTLUYUM AZ ÖNCE TELEFONU KAPATTIK YAKINIMIN YORUMU AYNEN ŞU OLDU:
Artık kız ezberlemiş sen ne sordurttuysan bn sormadan söyledi dedi:d..Burdan anlaşılıyorkı taleplerin vvs..farkındalar..Sekreter bni iplemedi ama yakınıma baya güler yüslü konuştu nese kaldırılmasında sekreteride boşverin !!"

Çok sevndm bu cmLeye :happy0064:happy0064
Demekki kanallardan da iLgi var ! Demekki kesn bi kanal alıcak dizimizi :happy0064:happy0064

trown93
04-03-08, 21:02
çok sevindim. isteyen çok kanal varmış demek . çok sevindirici bir haber :D

Roberta Y Diego
04-03-08, 21:43
Dj BeKo cok saol arkadasim..
Gercekten cok guzel bir haber :img-yes:

Dilara'cim.. Umarim beyenirsin (:

http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/xkayayagmur1.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/xkayayagmur2.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/xkayayagmur3.gif http://i185.photobucket.com/albums/x7/zehra_kero/xkayayagmur4.gif

Dilara_3
04-03-08, 21:53
habere çok sevindimm demekki dizi kesin başka bir kanala geçer yanii hemde kısa süredee:)
zehra cnm giftlerin süper yaptığın için saol kullanıyorum hemen bir tanesini

Roberta Y Diego
04-03-08, 22:00
Beyenmene sevindim canim..
Gule gule kullan :img-wink:

İnsallah haftaya goruruz dizimizi.. Cok ozledim valla..
Cuneytim :img-in_lo

rokoss
04-03-08, 22:20
Alıntı:
___Show tv ye attığım msj :: ___ (( paylaşmak istedim , yorumlarınızı da beklerim ))

Yazdıklarımı dışardan biri okursa belki bir diziyi ne kadar abartıyor diyebilir. Düşünüyrumda sanırım sizde öyle diyorsunuz ... Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum. İnancım kalmadı sizlere ama yine de şansımı denemek istiyorum ( hem asla vazqeçme diyen sizlerdiniz ! vazqeçmiyorum anlatıorum ! )
''SINIF'' ... O kadar sihirliydi ki benim için ... O kadar kaptırmıştım ki kendimi ... Tam 5 senedir ilk defa dizi izliyordum Gerçekten ! Klişe laflar boş oyunlar saçma sapan aşklar çok sıkıyordu beni ama Sınıf öyle değil di ki! O bir dizi değildi, sınıftı ve ben bir öğrenciydim ... Öyle kaptırmıştım yani ! Çünkü ilk defa bir diziden bu kadar çok şey öğrendim. Evet öğrendim ; öğrenmekle kalmadım inandım,beninsedim ! Tekrarlıyorum benim için sadece bir dizi değildi! Sınıf başlayalı bir ay oldu , sadece bir ay ... O bir ay bana asla vazqeçme dedirti ; '' asla vazqeçme ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ... Sonra baktım ki qerçekten herkesiin ikinci bir şansa ihtiyacı varmış. İkinci şansı verebilmek aptallık değil qerçekten bir ihtiyaçmış ; '' hayatta herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır ... '' Öyle bir sözdü ki bu , içime işledi ...

ya bu ne muhteşem,ne fevkaladenin fevkinde bir yazı yaa:happy0064... içimin yağları eridi. bende kesinlikle katılıyorumm:happy0064.ve lütfen sınıf dizisine elveda demiyelim:sad53: ve bence fox alsın yani abuk sabuk diziler yayınlayacağına adam gibi bişe yayınlamış olurlar:icon_whis

3z3_fr

gerçekten super bi yazi olmus umarim mesaj gonderilen yerlere ulasmistir vallahi okurken gozlerim doldu sanada çook tskr ediorum bunu bizimle paylastigin için

yoruMLarınız içiN çoK teşekkür ediyoruM :D :D son zamnLarda qeLen haberLere qöre heralde mesajımız qnderilen yerlere ulaştı :D :D dizimiz en iyisini hakediyor we umarım çok daha qüzel haberler alırız ;)

bu arada eklenen gifler çok qzelmş ekleyenlern ellerine sağlık !!!

ela_86
05-03-08, 00:23
Super arkadaslar, demekki baska kanala geciyor dizi. Haber veren herkese cook tesekkur ediyorum. Insaallah obur kanallarda hak ettigi degeri gorur ve boyle guzel bir dizi uzun zaman icin devam eder. Boyle kaliteli oyunculari bir arada gormek pek kolay degil.

selimaşkımboran
05-03-08, 12:20
Alıntı:

:happy0064:happy0064:happy0064:good::good: süper yazmışsın ya helal olsun arkadaşlar aramaya ve destek vermeye devam pes etmeyin acaba cine5 yayınlarmı ben onu merak ediyorum bildiğim kadarıyla onun reyting derdi yok ve elinde diziide yok ne dersiniz

Seninki(:::)
05-03-08, 15:27
haftaya izleriz inşallah :)

Ben dun yanlis diziyimi seyrettim yoksa. Dun Showda yeni bolumu oynadi dizinin.

rehdcap
05-03-08, 15:31
Ben dun yanlis diziyimi seyrettim yoksa. Dun Showda yeni bolumu oynadi dizinin.

Dün showmax'te ya da showtürk'te 6.bölüm vardı ama o geçtiğimiz cumartesi Türkiyede yayınlanmıştı.. Yani bu sadece avrupadaki Türkler için yeni bölüm oldu

Seninki(:::)
05-03-08, 15:32
yeni bölümmü?

Evet yeni bolum yaziyordu. Kopya cekme sahneleri vardi. Kaya su yeni gelen kizla geziyordu. Cuneyti hapisanede dovuse tutturuyorlardi.

rehdcap
05-03-08, 15:37
Oylemi ben cumartesi evde olmadigimdan herseyi kacirmisim desene.

Dizi hakkındaki son bilgiyi de vereyim de sana kafanda soru işaretleri oluşmasın:

Dizimiz Show Tv'den kaldırıldı.. Ama diğer kanallar ile görüşmeler sürüyormuş, hatta dün bir arkadaşımız yaşca büyük birini aratmış (teyzesi miydi tam hatırlamıyorum 55yaşında olduğunu hatırlıyorum) demişler ki:

"Diğer kanallardan da diziyi almak için çok talep var"

Yani Sınıf dizisi devam edecek fakat hangi gün/saat/kanal olduğu belli değil malesef.

_Similar_
05-03-08, 16:14
Çok güsel bir haber çok sevindim!!!inş en iyisi olur dizimiz için!:img-wink:

mc_merve
05-03-08, 17:00
http://img206.imageshack.us/img206/1912/35190588kb4.png
http://img301.imageshack.us/img301/1045/47074699ir3.png
http://img301.imageshack.us/img301/5711/61511044if1.png
http://img301.imageshack.us/img301/2341/65327058qn2.png

Dilara_3
05-03-08, 17:32
mc_merve imzaların süper olmuş
osahne çok güzeldi:)

trown93
05-03-08, 17:35
karadere lisesi gerçekte neresi?????

oraya yakın olan yokmu aramızda.çekimler devam ediyormu?

condemned
05-03-08, 17:54
arkadaslar ımzalar süper yapan arkadasların ellerıen saglık
haberlrde guzel yanı dızının baska kanlda oynıyacak olması
arkadaslar lutfen tek cumlelılık mesaj yollamayın yoksa baslık kapanır

intikam tanrıçası
05-03-08, 18:20
Biraz da diziden konusalım:) ya benim anlamadığım bi kısım var?
özlem umut'u neden affetmiodu? ben giray'ı yani evlenmek üzere olduğu adamın ölümüne sebep olduğu için sanmıştım ama aşıklarmış... E neden özlem giray'la beraberdi o zaman? Oralar dizi de açıklanmadı mı yoksa ben mi atladım? çümkü ilk iki bölümü yarım yamalak izledim de..

Bi de Zeynep'in Umut'a aşık olması çok romantik ama bakalım umut'la özlem'in durumunu farkedince ne yapıcak.

demin gazetede okudum; dizinin başında oynayan duygu ile(sadet) Cüneyt(rıza kocaoğlu) sevgiliymiş,çok şaşırdım.

r_m
05-03-08, 18:35
slm ben geldmm:)
AA! bende şaşrdım sağol:)
inş dizi kendine çabucak bir knal bulurda bizde seyredriz
imzalar içn sağol ayıca:)

gizem_90
05-03-08, 19:18
Sinif dizisini cok seviyorum ben :)
Çok iyi oyuncular oynuyor dizide..
son bölüme bakamamistim show türkte c.tesi günü göstermemislerdi..
dün göstermisler ama haberim yoktu..:icon_sorr

Baska bir kanalda dizinin gösterilecegine sevindim..
umarim kisa zamanda gösterirler..:)

EnDlEeS_89
05-03-08, 21:54
http://www.resimekle.gen.tr/files/989o36n9imhxasm61tgb_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=989o36n9imhxasm61tgb.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/o2y922oo5lqghq08z4dw_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=o2y922oo5lqghq08z4dw.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/yfv5cwf842jlhdzdwwna_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=yfv5cwf842jlhdzdwwna.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ioimnus2xoaipn41y6tq_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ioimnus2xoaipn41y6tq.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/h2b9wx0tq7xvyaha5s9n_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=h2b9wx0tq7xvyaha5s9n.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ksoe0kvl2qiyp7oh0o3w_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ksoe0kvl2qiyp7oh0o3w.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/1a10z9a7cs1i1n9m9zvp_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=1a10z9a7cs1i1n9m9zvp.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/1nncl6x4gh22em07igci_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=1nncl6x4gh22em07igci.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/7683huw5y6ffzxcsqli4_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=7683huw5y6ffzxcsqli4.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/exvvke0aeptsg8a1uz8r_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=exvvke0aeptsg8a1uz8r.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/hm8jxufekzfmhu7tuyom_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=hm8jxufekzfmhu7tuyom.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/fujhw3sc3q5w950j67iu_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=fujhw3sc3q5w950j67iu.jpg)

EnDlEeS_89
05-03-08, 21:56
http://www.resimekle.gen.tr/files/wfo7dep741qa1bt6eiyq_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=wfo7dep741qa1bt6eiyq.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/a9w9kzwh1ayhradqavig_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=a9w9kzwh1ayhradqavig.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/9ihqdmsm527p2xjhn2bg_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=9ihqdmsm527p2xjhn2bg.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/qt72hxib1um2d1wqp586_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=qt72hxib1um2d1wqp586.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/b7yl98derjmvin2elhil_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=b7yl98derjmvin2elhil.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/7qj0i9gyvck0ym9acia7_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=7qj0i9gyvck0ym9acia7.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/km9916f1khgbn0nxa6ac_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=km9916f1khgbn0nxa6ac.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/5vxns3jta5tubis6hty2_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=5vxns3jta5tubis6hty2.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/d2h73qxobyjjchbghroy_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=d2h73qxobyjjchbghroy.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/nuurlupdpiemmfp6pl34_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=nuurlupdpiemmfp6pl34.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ycjaqt80200ym7ihvto4_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ycjaqt80200ym7ihvto4.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/csp8brf9v7uldfuncz3r_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=csp8brf9v7uldfuncz3r.jpg)

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:00
http://www.resimekle.gen.tr/files/qsfxva5ftpsdeni0050g_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=qsfxva5ftpsdeni0050g.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/a0b5df3y9r33pmzfk81l_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=a0b5df3y9r33pmzfk81l.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/6ctcp52u89huxx1ba098_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=6ctcp52u89huxx1ba098.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/itz0wkm2u5h0otq0n46u_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=itz0wkm2u5h0otq0n46u.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/0kv30dymi2yjy7owglrl_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=0kv30dymi2yjy7owglrl.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/osywkjzhgk99x6y6ohrn_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=osywkjzhgk99x6y6ohrn.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/zcpeb3lei2lw23lrryqa_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=zcpeb3lei2lw23lrryqa.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/udqmmgasm1qd81dxyj1k_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=udqmmgasm1qd81dxyj1k.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/in5kntu6wj11krc29iz8_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=in5kntu6wj11krc29iz8.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/35nqv8ejll9llmnuuxyk_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=35nqv8ejll9llmnuuxyk.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/nwowkyjj59zi61dnmyqa_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=nwowkyjj59zi61dnmyqa.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/5kiy5268sgwx8bsl96pf_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=5kiy5268sgwx8bsl96pf.jpg)

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:02
http://www.resimekle.gen.tr/files/o72piyo8i9s2zo9jm3d6_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=o72piyo8i9s2zo9jm3d6.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/hvc70sa2mc629jsh007q_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=hvc70sa2mc629jsh007q.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/97nnc3mquvx3t7gkh78d_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=97nnc3mquvx3t7gkh78d.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/us9tt06depm7ph64iv0b_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=us9tt06depm7ph64iv0b.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/l75xr50jsxilv2ciyt61_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=l75xr50jsxilv2ciyt61.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/9wbznxy2pfouwitbe5gn_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=9wbznxy2pfouwitbe5gn.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/upoma0opy606y61fgjya_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=upoma0opy606y61fgjya.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/t0yl7305gjqcqrkz7yvt_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=t0yl7305gjqcqrkz7yvt.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/6xjq2bpizon6d7unojm5_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=6xjq2bpizon6d7unojm5.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/j7bj9r876ucigvhzgkpq_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=j7bj9r876ucigvhzgkpq.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/nggf5vae46j2xt3odb8u_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=nggf5vae46j2xt3odb8u.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/fquhpfc6ussjlzyk49va_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=fquhpfc6ussjlzyk49va.jpg)

nadidehayal
05-03-08, 22:10
slmm arkadaşlar nasılsınız? ya ben sınıf dizisinin durumunu sormak istiyorum noldu devam edecek mi dizi cevap yazarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

nadidehayal
05-03-08, 22:16
cnm şu an için bkm diğer kanallarla görüşmeye devam ediyor en kkısa sürede belli olucaklarını söylediler bizde bekliyoruz:img-wink:

ya çok sevindim çok teşekkürler yani kesin başka bir kanalda başlayacak değil mi? yani bitme riski yok ohhh çook sevindim çokk iyi oldu böyle güzel bir diziyi bitirselerdi çok yazık olurdu çok teşekkürler arkadaşım içimi rahatlattın..... :happy0064 çok sağol

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:20
http://www.resimekle.gen.tr/files/s9c5p0bmy8hcn7h4mbd3_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=s9c5p0bmy8hcn7h4mbd3.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/tf6fv05hnla5yk07hu0s_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=tf6fv05hnla5yk07hu0s.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/33xiv8dkfz9slyhfkr7t_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=33xiv8dkfz9slyhfkr7t.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/cs60exfwoxjoja7v8qmd_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=cs60exfwoxjoja7v8qmd.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/8ea302fmm1817i013v5p_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=8ea302fmm1817i013v5p.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/pkpnkp3gcb7g8mrvor3j_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=pkpnkp3gcb7g8mrvor3j.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/zr1avo0ic4fz6hrjsszz_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=zr1avo0ic4fz6hrjsszz.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/z0s12awwr6qm31iztsnf_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=z0s12awwr6qm31iztsnf.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/qa47ayc67f2kr6rgd0cr_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=qa47ayc67f2kr6rgd0cr.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/m07z3sw02sl1cyr2i8f0_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=m07z3sw02sl1cyr2i8f0.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/iogn2boofbbjqoyu1leh_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=iogn2boofbbjqoyu1leh.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/95avvdbw5kqus1q7ndmz_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=95avvdbw5kqus1q7ndmz.jpg)

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:23
http://www.resimekle.gen.tr/files/vdev2odd4ipdqlc0h1ql_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=vdev2odd4ipdqlc0h1ql.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/flc1yuk7dn7urohl5ph6_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=flc1yuk7dn7urohl5ph6.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/nd92lwb1mr0scxa4to9a_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=nd92lwb1mr0scxa4to9a.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ovu5ekccgi7qcywzltn9_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ovu5ekccgi7qcywzltn9.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/psvwl58efvytwfnw7q0a_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=psvwl58efvytwfnw7q0a.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/8bl3956eys1ljdrfkhz5_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=8bl3956eys1ljdrfkhz5.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/uxwa9108gd571jpsu06r_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=uxwa9108gd571jpsu06r.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/hvw49jug0fyhavdtzfjo_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=hvw49jug0fyhavdtzfjo.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/0jlef8k3cdcv343od86t_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=0jlef8k3cdcv343od86t.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/51rvx0m71k1viiuvirgh_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=51rvx0m71k1viiuvirgh.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/rs5zh17le7sxqnjr8tod_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=rs5zh17le7sxqnjr8tod.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/sn0jkslfp1x7f83yqaf0_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=sn0jkslfp1x7f83yqaf0.jpg)

nadidehayal
05-03-08, 22:24
arkadaşlar dizide en çok kimleri seviyosunuz? ben rüya cüneyt ve umutu seviyorum ama en çok cüneyti yani rıza kocaoğlunu seviyorum cevaplarınızı bekliyorum.

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:27
http://www.resimekle.gen.tr/files/7gjuq2mv3lq8jvox3wu9_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=7gjuq2mv3lq8jvox3wu9.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/wrstzb22lvn7plr0za9d_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=wrstzb22lvn7plr0za9d.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/mkgr3dv5d9br02oko4kn_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=mkgr3dv5d9br02oko4kn.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/vavxq13oxgc1o50uw14a_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=vavxq13oxgc1o50uw14a.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/6t338you0swpuxvruwwz_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=6t338you0swpuxvruwwz.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/huuw38fz9o5085pn0s8n_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=huuw38fz9o5085pn0s8n.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/knikflx5rtp32di5x6bo_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=knikflx5rtp32di5x6bo.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/159it3cjyifuk885hu3n_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=159it3cjyifuk885hu3n.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/88dgr46zsgw373xutzld_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=88dgr46zsgw373xutzld.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/wqxwq0kncn5o3poct2ir_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=wqxwq0kncn5o3poct2ir.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/5kj2oxtiutctg824mu8l_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=5kj2oxtiutctg824mu8l.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/p7heyerfdr6j9gxnqdzu_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=p7heyerfdr6j9gxnqdzu.jpg)

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:30
BUNLARDA DİZİDEN SON KARELER..

http://www.resimekle.gen.tr/files/6rbyhcku57c4029thc2p_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=6rbyhcku57c4029thc2p.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/xv2rfn6r7mts6umdc3y5_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=xv2rfn6r7mts6umdc3y5.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/1vg5dkfa36hmplr0prp0_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=1vg5dkfa36hmplr0prp0.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/y3d7xlf00aettz9qp5z5_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=y3d7xlf00aettz9qp5z5.jpg)

http://www.resimekle.gen.tr/files/3jp01h7iuj78ig7gxuq8_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=3jp01h7iuj78ig7gxuq8.jpg) http://www.resimekle.gen.tr/files/ywj3cett2aunvcwiorzy_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=ywj3cett2aunvcwiorzy.jpg)

EnDlEeS_89
05-03-08, 22:52
arkadaşlar dizide en çok kimleri seviyosunuz? ben rüya cüneyt ve umutu seviyorum ama en çok cüneyti yani rıza kocaoğlunu seviyorum cevaplarınızı bekliyorum.
ayenen cnm benimde en çok sevdiğim karakter o .. en sevdiğim çift de rüya & cüneyt..
resimler için çok teşekkürler arkadaşım.. :happy0064

ne demek cnm :img-wink::img-wink:
bu arada bence kısa ve tek cümleler yazma yasak die biliyorum başlığımız kapansın istemeyiz öyle değil mi .. :img-wink::img-wink:

k.u.b.r.a
05-03-08, 23:00
selammm

haberler için tşekkrülerr

dilaracım çalışmalaırn mükemmel elleirne sağlık banada bişr tane özlem umut sahnesinden gif ve imza yaparmısın cnaımm ya lğtfenn

hani bu özlemşn odasında umut sorup özlem evt diyordu ya o sahneden yaparmısınlütfennn

tavvukk
06-03-08, 14:29
[QUOTE=intikam tanrıçası;6303490]Biraz da diziden konusalım:) ya benim anlamadığım bi kısım var?
özlem umut'u neden affetmiodu? ben giray'ı yani evlenmek üzere olduğu adamın ölümüne sebep olduğu için sanmıştım ama aşıklarmış... E neden özlem giray'la beraberdi o zaman? Oralar dizi de açıklanmadı mı yoksa ben mi atladım? çümkü ilk iki bölümü yarım yamalak izledim de..

ewt ilk bölümdeki çatı sahnesini izleyene kadar ben de anlayamamıştım.umutla özlem lisedeyken çok iyilermiş ama umut serseri olunca özlem de pek pas vermemiş.fekat sonradan girayla özlem üniversiteye gidince çıkmaya başlamışlar.özlem yine kafamı karştırırsın derken de girayla birlikteyken umutla arasında yaşanan elektriklenmeden bahsediyordu zatenn<

cemre esra
06-03-08, 14:54
bence kanal 1 neden diyosanız atvde olan el gibi oraya geçti sonra emret komutalım orda var yeni bölümü hemde yani sınıfta geçer belki

tavvukk
06-03-08, 15:41
merak etmeyin yakında tekrardan yayına girer dizimiz.dün gece rüyamda gördüm:Dhatta show bin pişmandı bıraktığına....:img-yes:

senzafine_
06-03-08, 16:52
bu cmtsıye kadar keske kanal bulabılse ızleyebılsek..hıc bıtmemıs oynıcakmıs gıbı gelıo ya of:(

psikoo
06-03-08, 18:05
merak etmeyin yakında tekrardan yayına girer dizimiz.dün gece rüyamda gördüm:Dhatta show bin pişmandı bıraktığına....:img-yes:

ben de rüyamda gördüm yaa :D yeni bi kanaldaydı ama atv nin logosuyla kanal d karışık bişeydi :D

ayrıca arkadaşlar dizi için fox ve atv ile görüşüyormuş yetkililer....:happy0064

...gamze!...
06-03-08, 19:02
bugün okulda arkadaşlarla konuşuyoduk SINIF dizisi hakkında herkes kaldırıldığını biliyo bende sadece show tv den kaldırıldığını söleyim başka kanala vericeklerini söledim herkes sevindi...
bu diziyi baya izleyen varken artık bi kanala karar verip dizimizi başlatmaları lazım...
böyle haber olmadıkça korkum artıyor yayından kalkıcak diye :(
arkadaşlar bu arada resimler çok güzell ekliyen arkadaşlara teşekkürler :)

4ewerbrucas
06-03-08, 19:07
bugün okulda arkadaşlarla konuşuyoduk SINIF dizisi hakkında herkes kaldırıldığını biliyo bende sadece show tv den kaldırıldığını söleyim başka kanala vericeklerini söledim herkes sevindi...
bu diziyi baya izleyen varken artık bi kanala karar verip dizimizi başlatmaları lazım...
böyle haber olmadıkça korkum artıyor yayından kalkıcak diye :(
arkadaşlar bu arada resimler çok güzell ekliyen arkadaşlara teşekkürler :)

bende söyledim bugün arkadaşlara çok üzüldüler bkmnin numarasını verdim onlarda aramaya başladı bkm bıkacak yakında bizden:img-icecr bedne fox ve atv ile görüşüldüğünü duydum inşallah fox tv alır diziyi

emosss
06-03-08, 19:42
http://www.resimekle.gen.tr/files/a9w9kzwh1ayhradqavig_thumb.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=a9w9kzwh1ayhradqavig.jpg)

okulum yüzünden malesef çok az yazıyorum..
yzılarınızı ve haberleri takip ediyorum.. bilgi veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler.. umarım en kısa zamanda başlar..

ayrıca resimler ve çalışmalar için çok teşekkürler,hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık..
yukarda alıntı yaptığım resimdeki oyuncu( ismini öğrenemedim kusura bakmayın) bu cuma hatırla sevgilide mahir çayanın arkadaşlarından birini oynuyacak.. karııştırmıyorsam tabi, reklamında kısa bi an gördüm..
izlemek isterseniz diye haber vermek istedim..

4ewerbrucas
06-03-08, 19:46
bu resimdeki çok komik ya yazılıdan bir kere 85 almıştı da uygundur hocam demişti:img-hyste o değil mi ya karıştırıyor muyum yoksa ben

EgE(''v'')İkLiM
06-03-08, 20:00
slm arkadaşlar ben geldim dizinin başka kanala verileceği kesin gibi görünüyo inşallah dün gece rüyamda sınıfı gördüm dizi show tvde fragmanı gösteriyodu yeni bölüm yazıyodu vee saati 01:00 yazıyodu bende diyorum daha ne anladık saati daha geç artık herkesin rüyasına girmeye başlamış:img-hyste:img-hyste:img-hyste çalışmalar güzel olmuş ellerinize sağlık

4ewerbrucas
07-03-08, 00:16
arkadaşlar dizinin çevrildiği okulda arkadasım öğretmen (kadırga endüstri meslek lisesi) şuan dizinin çekimleri kanalla olan anlaşmazlıktan dolayı durmuş velhasıl kabahat show tvde bu biraz sizi üzdü biliyorum ama diğer iyi haberim diziyle ilgili tüm ekipmanlar orada bı