demon966
17-12-07, 22:22
Sınıf diye bir dizi başlıyor showtv'de şimdilik fragmanları dönüyo kanalda.
Yapımcılığını BKM üstlenmekte...
Yapımcılığını BKM üstlenmekte...
|
Tüm Versiyonu Göster : Sınıf (Arşiv) demon966 17-12-07, 22:22 Sınıf diye bir dizi başlıyor showtv'de şimdilik fragmanları dönüyo kanalda. Yapımcılığını BKM üstlenmekte... 6123m 18-12-07, 07:13 sanırım arka sıradakiler dizisine rakip geliyor reytıngler ıı gelır ama arka sıradakilere karip olamaz.çunku o dizi kadar eğiti falan olacagını sanmıyorum ama hayat bilgisi gibi bişeydir ntor 18-12-07, 08:08 umarım kaliteli bi ryapım olur. RAkip olsun diye çıkarmıyorlardır :happy0064byeoyuncuları kimler acaba. evet kimler oynayacak acaba. BKM genelde tiyatrocuları oynatır ama bekleyeceğiz göreceğiz .Zaten yakında dediği de 1,5 -2 ay sonra dır KübraYasemin 18-12-07, 10:34 Merhaba arkadaslar. Dizinin tanitIm videosunu ekledim ben Video kIsmIna. Izlememis olmayan arkadaslara duyrulur. Birde bana kalIrsa bu dizi biraz da aksiyon olaak gibi duruyor. Dikkatinizi cekdi ise. YanItIm fragmaninda kayIp filan diyor yani anlayamadIm dogru. Kelimeler birbirine karIsIyor zaman sonra. cimcime_7297 18-12-07, 10:42 bana göre önce ki okul dizilerine benziyor sanki ama biraz daha esrarengizmiş gibi geliyor bana. ama bilemiyorum 6123m 18-12-07, 12:11 umarım koca koca insanları oynatmazlar mesela tum genclık dızılerınde öyle 25 yasıdnakı ınsanlar lıse oyuncularını oynuyolar bıraz daha lıse karakterıne uygn kısıler secerler umarım... ECE...:) 18-12-07, 23:10 Yeni bir gençlik dizisi geliyor anlaşılan. Okul görüntüsü eşliğinde verilen dış ses, lise ve liselilerden bahsetti.. Yapım: BKM Merakla bekliyorum.. gamzem497 18-12-07, 23:36 bilindik okul dizisi senaryoları gibi olmaz inşallah ayırt edici bir yönü olur umarım kimler oynuyor peki bir bilgisi olan var mı???? destur 19-12-07, 11:06 reytıngler ıı gelır ama arka sıradakilere karip olamaz.çunku o dizi kadar eğiti falan olacagını sanmıyorum ama hayat bilgisi gibi bişeydirkısa bir tanıım gördüm ama sanki korku filmi gibiydi. sadece boş bir koridor bakalım içini nasıl dolduracaklar. yönetmeni ve senaristi belli mi İLK AŞKIM_MERVE 19-12-07, 12:18 yhaa BKM OYUNCULARI İSE.. YÖNETMEN: YILMAZ ERDOGANDIR.. inş... oyuncular süperdir inş.. güzel bir diziye benzio... krnca_ 19-12-07, 12:31 Umarım senaryosu farklıdır...BKM yapımları güzeldir...Reyting canavarına yem olmasında:img-yes: sefa66 21-12-07, 15:00 KAST 11-B Kaya Demirci = Sezgi Mengi Cüneyt Sezgin = Rıza Kocaoğlu Esra Akkurt = Ezgi Mola Öğretmenler Odası Umut Demirci = Serkan Altunorak Özlem Ergin = Mine Tugay Mahalle Şeref Ekin = Civan Canova efran_albatros 21-12-07, 15:21 içlerinde bir tek ezgi molayı severim.çoğunuda tanımıyorum zaten.ama ezgi mola için izleyebilirim. ECE...:) 21-12-07, 17:08 Vay kadrosu süper! Hepsi sevdiğim oyuncular, kesinlikle izleycem.. ;) BKM-Mutfak'dan da oyuncular olucak gibi (Bknz.Ezgi Mola) Merakla bekliyorum.. ((Nihaha tüm beklediğim diziler Show'da, halbuki en sevmediğim kanaldı :) )) ntor 21-12-07, 22:59 KAST 11-B Kaya Demirci = Sezgi Mengi Cüneyt Sezgin = Rıza Kocaoğlu Esra Akkurt = Ezgi Mola Öğretmenler Odası Umut Demirci = Serkan Altunorak Özlem Ergin = Mine Tugay Mahalle Şeref Ekin = Civan Canova sezgi mengi fikrimin ince gülünde aydan şener in oğlunu oynuyordu rıza kocaoğlu bana şasn dilede başroldeydi İLK AŞKIM_MERVE 21-12-07, 23:00 OLEEEEYY... sezgi mengi haaa....:happy0064 süper yhaa..eminmisinizz.. ŞU AN HAVALARDAYIM.. KESİN İZLİYCEM SÜPER:)..:happy0064:happy0064 İLK AŞKIM_MERVE 21-12-07, 23:22 keşke aralarında saadet ışıl aksoy ve fikrimin ince gülünde gülendam rolünde oynayan başak parlak ta oynasaydı. ewt yhaa..mukemmel olurdu.. AMA NE BİLİORUZ...BELKİDE OLURR..:img-yes: DİZİ DAHA BAŞLAMADI NASIL OLSA.. ayy inş. olurr...:img-yes: gzd_gzd 22-12-07, 00:44 oyuncu kadrosu süper özellikle Ezgi Mola ve Sezgi Mengi'yi yeniden ekranlarda görmek için sabırsızlanıyorum :) kanal malesef show olsa da,bu ara beklediğim tüm diziler showda:icon_whis umarım bu beklediğim diziler sayesinde show hakkındaki negatif düşüncelerim pozitif düşüncelere dönüşür :img-wink: EnDlEeS_89 22-12-07, 11:52 slm bende yeni gördüm fragmanı inş dandik bi dizi olmaz..isimleri ilk gördüğümde tanıyamadım ama nette görünce hatırladım hepsini ... yani bilindik oyuncular.. hazell 22-12-07, 12:26 Ben fragmanı hala göremedim ama oyuncular felan güzel bilinen kişiler yani.. İnş. arka sıradakiler gibi olmaz:) 6123m 22-12-07, 17:42 bakalım nasıl bı dızı olucak görüsecez artık... ınsallah konusu arkdasıradakıler gıbı degıldır.... ayrıca ne zmn baslıor acaba? pelinSİ 22-12-07, 18:36 BKM varsa bir isin içinde zaten olay bitmistir...Güzel bir dizi olacak,simdiden bunu söyletebilim:img-wink: Oyunculardan Ezgi Mola'ya da çok sevindim...Var mi birseyler diye sordugumda ''Bakalim,bi proje var...Olursa o,güzel olacak''demisti..Demek buymus.. +Arka Siradakiler çogu sahnenin bos,çogu oyuncunun rastgele seçildigi bir dizi bence...Karsilstirmasak daha bu dizi baslamadan... Gülcan 22-12-07, 18:39 Hmm.. Show TV'yi bende sevmiyorum aslinda, ne yayin anlayisi olarak nede görüntü olarak. Ama nedense bekledigim diziler bu kanalda :icon_whis Kanal acaba yaptigi hatalarin acisini cikartmak icinmi veya kendisini seyirciye affetmek icinmi böyle yapimlarla karsimiza cikmak istiyor :img-cool2 Ezgi Mola'yi cook begeniyorum, sirf onun icin bile izleyebilirim diziyi. Umarim dizi trafigi yogun olan günlerde yayinlanmaz. Gün secimi cok önemli. pelinSİ 22-12-07, 19:06 Hmm.. Show TV'yi bende sevmiyorum aslinda, ne yayin anlayisi olarak nede görüntü olarak. Ama nedense bekledigim diziler bu kanalda :icon_whis Kanal acaba yaptigi hatalarin acisini cikartmak icinmi veya kendisini seyirciye affetmek icinmi böyle yapimlarla karsimiza cikmak istiyor :img-cool2 Ezgi Mola'yi cook begeniyorum, sirf onun icin bile izleyebilirim diziyi. Umarim dizi trafigi yogun olan günlerde yayinlanmaz. Gün secimi cok önemli. Evet var Showda birseyler ama ne bileyim,bol ek$inli diziler tutuyor bu kanalda genellikle...:img-pilot Gün seçimi olarak da...Var Misin Yok Musun'un bir günü çalinir zaten...Persembe olabilemez Kurtlar Vadisi var...Cuma,sanirim,Kuzey Rüzgari var...Aslinda Pazartesi,Cumartesi ve Pazar günleri hariç hep çok çok yüksek rating alan diziler var yayinda... Dilara03 22-12-07, 20:07 evet varmısın yokmusunda bi gün alınırr umarım çarşambaa yada cumartesi olurr o zaman kesin izlerimm oyuncularıı süper zaten sezgi mengi ezgi mola... özellikle ezgi molayı hangi rolde gçörceğimizi merak ediyorum öğrenci olmaz heraldee yaşıı büyük çünküü İLK AŞKIM_MERVE 22-12-07, 23:06 hayır cnm... EZGİ MOLA ögrencilerde yer alıor..:img-yes: yane buraya koyulan kast listesi öyleydi.. ama yakışır ona çok tatlı çünkü.. TABİ EN SÜPERİ; SEZGİ MENGİ BENCE!!!...:img-yes: mc_merve 22-12-07, 23:40 genclik dizilerini seviyorum bunuda izlemeyi dusunuyodum ezgi molanin olacagini okuyunca daha cok izlemek istiyorum :) cok tatli birisi ayrica iyi bir oyuncu fragman daha cikmadi sanirim nivea 22-12-07, 23:44 Dizide aynı zamanda Ülkü Duru ve Şerif Sezer de varmış. Güzel bir dizi olacağına eminim.. BKM sonuçta.. -şEkEr- 23-12-07, 15:52 inanmıyorum sezgi mengi ve rıza kocaoğlu oynuyor rızanın bana bir şans dileden sonra böyle teklifler alıcağını thmin etmiştim kesin izlicem diğer dizilerden çok farklı olucak rıza çünkü filmde çok iyi iş çıkarmıştı:) Rhapsody 23-12-07, 16:03 Sezgi mengi'yi ve Ezgi mola'yı tekrar bir dizide görmek çook keyifli olacak. Hele de bu dizi bkm'ninse..:happy0064 tanımayanlar için resimlerini koyayım :img-wink: Ezgi mola: http://img133.imageshack.us/img133/8009/ezgijf0.png Sezgi mengi: http://img57.imageshack.us/img57/7766/sezginu5.png elisya 23-12-07, 16:19 Sezgi Mengi; Pera Güzel Sanatlar Lisesini bitirdi.Daha sonra da Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nü okudu.Bildiğim kadarıyla... Şahika Tekand'ın Studio Oyuncuları tiyatrosunda eğitim almış. Rıza Kocaoğlu ; Dokuz Eylül Üniversitesi'nin oyunculuk bölümünden mezun. Ezgi Mola; Müjdat Gezen mezunu Hırsız Polis,Senden Başka, Görünmez Adam Hayatımın Kadınısın gibi yapımlarda dikkatimi çekmiş başarılı bir oyuncudur. Serkan Altunorak; Hacettepe tiyatro bölümü mezunuydu sanırım.Ve şu an ablamdan aldığım bilgiye göre Mimar Sinan Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmış.ya da yapıyormuş. Mine Tugay; İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Gönül Yarası ve benden baba olmaz'ın vazgeçilmezlerindendir kendisi... Civan Canova;kaktus cicegi 'nde takdirimi kazanmış bir tiyatro sanatçısıdır. Yani uzun lafın kısası ''oduncu değil oyuncuların'' {ya bu da tavla terimi oldu ama :img-grin2}yer aldığı bir yapım eğer konu itibariyle de dikkatimi çekerse ve izlediğim bir diziyle çakışmazsa izlemekten zevk alacağım sindire sindire izleyebileceğim bir yapım... Bu işin eğitimi almış insanları çeşitli yapımlarda görmekten büyük bir gurur duyuorum.Darısı dostlarımın başına... sevgiler... Dilara03 23-12-07, 21:01 resimleri koyduğun içn tşkler Rhapsody ezgi mola öğrenciymiş demek büyük gösterir ama şeker durur:) acemicadi_selim 23-12-07, 21:15 sezgi mengimi oynuo super yha super kesin izliycim...:happy0064 umarim gusel bi dizi olur da baymaz insani.... rhapsody ve elisya resim ve bilgiler icinde tskler gamzem497 24-12-07, 14:24 Mine Tugay; İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Gönül Yarası ve benden baba olmaz'ın vazgeçilmezlerindendir kendisi.. mine tugayda mı bu projede yer alıyor:happy0064 izlemeyi düşünüyorum benden baba olmazın sıkı takipçilerdendim ben bunu da kesin izlirim gibime geliyor............ inşallah uzun soluklu bir dizi olur :img-yes: ne zaman başlayacağını biliyor musunuz (ne zaman ilk bölüm yayınlanacak) busegurses001 24-12-07, 19:41 mine tugayda mı bu projede yer alıyor:happy0064 izlemeyi düşünüyorum benden baba olmazın sıkı takipçilerdendim ben bunu da kesin izlirim gibime geliyor............ inşallah uzun soluklu bir dizi olur :img-yes: ne zaman başlayacağını biliyor musunuz (ne zaman ilk bölüm yayınlanacak) mine tugayın olmasına bende çok sevindim kendisini çok severek takip ederim son dizisi benden baba olmazın kaldırılmasına çok üzülmüştüm umarım bu dizi başarılı olur sonuçta BKM yapım çok değişik birşiy olacakmış gibi geliyor merakla bekliyorum brokensmile 24-12-07, 20:10 inanmıorum ezgi mola varsa kesin komedi bişidir :D hiç şüphem yok :D çok şeker bişi ya senden başkadan bilen bilir :D sezgi menginin dizisinide takip ediodum , çokta beğeniodum :D oyuncu olarak kadro güzel bakalım nasıl bişi olcak :D ecrin 24-12-07, 20:45 Dizinin çekimlerine bu hafta başlanıyor. Senaryo çok sağlam, dizi komedi dizisi değil daha çok ebebeynlerin üzerine kurulu. Laylaylom bir dizi olmayacak. Eğitim sistemine çomak sokan bir dizi olacak. Oyuncuları içinde Dot tiyatrosunun başarılı ve ayakta alkışlanan oyunu Kürklü Merkür 'ün dört oyuncusu var; Serkan Altunorak Rıza Kocaoğlu Tuğrul Tülek Cem Özeren ve yine Dot Oyuncularından Mine Tugay ve Dot 'un asistan öğrencilerinden Sezgi Mengi var....Ve Bkm mutfak oyuncularından Ezgi Mola oyuncular arasında.... Freddy 24-12-07, 21:18 Sezgi Mengi'yi özellikle de Serkan Altunorak'ı çok severim Diğer oyuncuları tanımıyorum Ama diziyi izlicem İnş kavak yelleri gibi bişi olmaz Arka sıradakileri de seviyorum ama ondan bi tane yeter Umarım hayat bilgisi gibi olur Herkes simasını tanıyordur ama isim olarak bilmeyenler için Serkan Altunorak http://img167.imageshack.us/img167/3921/n5966358334839878322mb6.jpg Sezgi Mengi http://img167.imageshack.us/img167/2674/imperiaflex000of9.jpg gamzem497 25-12-07, 12:56 bildiğimiz okul dizilerinden bi farkı yoksa kısa zamanda yayından kaldırılacağı kesindir ama oyuncular biraz değişik ve kaliteli umarum güzel bi yapım olur bence bilindik okul dizileri gibi değildir çünkü öyle bir proje olsaydı mine tugay kabul etmezdi mine tugay hakikaten çok kaliteli projelere imza attı (kaliteli bir sanatçı olduğundan mıdır nedendir):):) inşallah reyting kurbanı olmaz ne zaman başlıycak doğrusu iple çekiyorum ecrin 25-12-07, 17:48 Arkadaşlar dizinin çekimlerine başlandı. "Dersimiz hayatta kalmak" Sınıf, yakında Show tv de Resmi internet sitesi ve facebook sitesi de açılmıştır. www.sinifdizi.com -şEkEr- 25-12-07, 18:49 bence herkes en çok rızanın oyunculuğunu beğenicek tmam bende sezgiyi çok seviyorum ama bahadır beni büyülemişti filmde ama bence bütün dizilerden hatta bütün gençlik dizilerinden bambaşka olucak umarım reytinglerde iyi gelir ** zaten kadro çok güzel yani ben çok umutluyum en geç bir hafta sonra özette gelir diye düşünüyorum ocağın 2 ve 3 haftasıda başlar:) hadi hayırlısı.... hekimoglu64 25-12-07, 18:53 arkadaslar bu dizinin konusu ne yine ögrenci genclerle ilgili bir dizimi yoksa basrol oyuncusu kim merak ettim baya ilginc bir diziye benziyor yani söyle dizinin isminden cikarsak ilgin cbir diziye benziyor sinif fragmaninida görmedim daha neyse su dizifilm deolmasa birsey ögrenemyecem herseyi burdan duyuyorum:):) saygilar..... hekimoglu64 25-12-07, 18:59 arkadslar ben öyle her diziyi sevmem izlemem ama bu diziyi tuttum az önce dizinin sitesinden fragmani izledim gayet süper bence cok basarili bir dizi olacak gibi konusu ne dram mi aksiyon mu komedimi ne acaba bana kalirsa bu dizinin türü korku gerilm bütün yorumlari okumadim eger konusunu yazdiysanizda okumdaim daha o yüzden böyle birsey yazdim.............bence türkiyede artik korku gerilmilmi dizilerde cekilmeli cok degisik olur bence bir ilk olur yani korku gerililmi dizi:)süper olur saygilar...... gamzem497 25-12-07, 19:16 Arkadaşlar dizinin çekimlerine başlandı. "Dersimiz hayatta kalmak" tşkler ben de merak edip duruyordum ne zaman stard verecek dizi diye demek çekimlere başlanmış (bu ii bir haber yakında da yayınlanır sanırım) "Dersimiz hayatta kalmak" sözü hakikaten çok özlü ve anlamlı bir söz hakikatende herkesin amacı hayatta dimdik kalmak değil mi (düşmeden,engellere takılmadan) bu dizi bence sosyal içerikli olacak kadroda sağlam izlenmemesi için sebep yok gibime geliyor:good: -şEkEr- 25-12-07, 19:28 http://img146.imageshack.us/img146/758/19762906sd9.png (http://imageshack.us) * http://img208.imageshack.us/img208/4086/39046939cl6.png (http://imageshack.us) * http://img411.imageshack.us/img411/9831/28148077lu1.png (http://imageshack.us) * http://img144.imageshack.us/img144/7499/16689296xd3.png (http://imageshack.us) * stella_56 25-12-07, 20:24 Kaliteli bir yapıma benziyor.Web sitesi çok hoşuma gitti.Çok gizemli:happy0064 Forum sayfası ayrı bir hoştu tuvalet,kantin,soyunma odası.Fragmanları bende izledim siteden çok güzel olacak bence.. stella_56 25-12-07, 20:34 http://www.resimyuklet.org//images2/e0ad1a50ebe495c8761fd5fa1e52c4e1.jpg (www.resimyuklet.org) mc_merve 26-12-07, 03:18 fragman cikmis sanirim simdi bakicam uamrim ilk baslangic olarak iyi bir fragman hazirlamislardir:good: ayrica calismalar icin cok tskrler kalemera 26-12-07, 17:51 kaliteli bi yapım olucağa benzio izlemeyi düşünüorum açıkçası biraz daha gerilim filmi gibi bişi olucak diğer gençlik dizilerinden farkıda biraz daha polisiye-gençlik olması bence kaliteli bi yapım olması oyunculardanda anlaşılıo oyuncuları beğendim bu dizi tutar !!!!! gamzem497 26-12-07, 22:29 mine tugayı çok begenirim ama nedense oynadıgı diziler çabuk bitiyor inş bu dizi uzun soluklu olur bol şans evet haklısın ya oynadığı diziler talihsizliklerde bitiyor (benden baba olmaz da en acı örneği) inşallah bu dizi uzun soluklu olur ve bizde usanmadan, bıkmadan izleriz bence mine tugay çocuklarla telapeti kuran bir öğretmeni canlandıracak gibime geliyor mine tugayın duruşu o yönde:img-yes: wcananw 27-12-07, 16:58 cidden güzel bir diziye benzior..bi de güzel bi dizi olmasının diziyi bizim okulda cekmelerinin de etkisi var...tabi okulun ismini değiştiriolar..cekimlere baslandı..oyuncular yavas yavas gelio..coook ünlü birileri yok aama yinede güzel bi oyuncu kadrosu var...(not:sezgi gercekten süper ..bugün bizzat yakından arkadasımla konusarak sahit olduk:)):):img-yes::img-wink: ECE...:) 27-12-07, 21:55 Sizin okulda mı çekiliyor ne kadar güzel. Hangi okul öğrenebilir miyim ? §uni§a 28-12-07, 00:13 aa sizin okulda mi cekiliyor nekadar güzel yaa artiksen bize tüyo getirirsin :D UK99_GS 28-12-07, 12:52 güzel bi dizi oluca benziooo tabi reytingleri çok izlenen dizilerle çakışmadıı sürece ii gelir die düşünüorum:img-wink: elifnazzz 28-12-07, 14:05 bnde sabırsızlıklar bekliorum...sezgi mengiyi fikrimin ince gülünden sonra:icon_sorr yeni bi dizide bekliodum zaten,süper olmuş !! ama ezgi mola bi öğrenci olarak yaşlı kaçıcak gibi gelio..:img-cool2 biliosunuz bizde böyle dizilerde koca koca erkek e bayan oyuncular seçilio.. öle birşey olmamasını diliorum......:icon_whis ---SAYGILAR---:icon_whis gamzelimm 29-12-07, 12:38 cidden güzel bir diziye benzior..bi de güzel bi dizi olmasının diziyi bizim okulda cekmelerinin de etkisi var...tabi okulun ismini değiştiriolar..cekimlere baslandı..oyuncular yavas yavas gelio..coook ünlü birileri yok aama yinede güzel bi oyuncu kadrosu var...(not:sezgi gercekten süper ..bugün bizzat yakından arkadasımla konusarak sahit olduk:)):):img-yes::img-wink: Canan gerçekten o konu$ma benm aÇımdan bir reziLLikti:img-in_lo hep senin yüzünden:icon_sorr SEZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:happy0064 sonra bi baktım ben cocuğn karşısındaym:icon_whis ama çok tatlı güLüor gerçekten kızLaR:D öle bi güLdüki azıma geLeni söLedim bende:icon_sorr off canan offf!! wcananw 29-12-07, 12:45 Canan gerçekten o konu$ma benm aÇımdan bir reziLLikti:img-in_lo hep senin yüzünden:icon_sorr SEZGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:happy0064 sonra bi baktım ben cocuğn karşısındaym:icon_whis ama çok tatlı güLüor gerçekten kızLaR:D öle bi güLdüki azıma geLeni söLedim bende:icon_sorr off canan offf!! işte sezgiyle konusan arkadasım..ben kızı bi anda cocuğun önüne itince hafif rezil oldu ama sorun yok..:P:img-yes::img-wink::icon_whis gamzzecim özür dilesin nasolsa her gün görcen cocuğu..neyse arkadaslar cuma günü elmediler cekime..bide sanırım ilk bölmde cenaze faalan olcak heralde cünkü cenaze arabası geldi ve herkesin yakasında bi kızın resmi vardı..ah bi de okulun ismi karadere lisesi.öyleydi di mi gamzeeee:P gamzelimm 29-12-07, 12:49 işte sezgiyle konusan arkadasım..ben kızı bi anda cocuğun önüne itince hafif rezil oldu ama sorun yok..:P:img-yes::img-wink::icon_whis gamzzecim özür dilesin nasolsa her gün görcen cocuğu..neyse arkadaslar cuma günü elmediler cekime..bide sanırım ilk bölmde cenaze faalan olcak heralde cünkü cenaze arabası geldi ve herkesin yakasında bi kızın resmi vardı..ah bi de okulun ismi karadere lisesi.öyleydi di mi gamzeeee:P öle ölee perş.gnu okuldan ıcerı gırıorum amaa aa burası karadere oLmŞ Kameralar flnn:D canan sırada 70mılyona reziL ettin beni sacımı basımı mahfettn:D inş o kısımları dizide görmeyyiz:dito wcananw 29-12-07, 13:01 öle ölee perş.gnu okuldan ıcerı gırıorum amaa aa burası karadere oLmŞ Kameralar flnn:D canan sırada 70mılyona reziL ettin beni sacımı basımı mahfettn:D inş o kısımları dizide görmeyyiz:dito inş kızım.orda sadece sen mi rezil oldun.geldim sac baş actım salak gibi milletin önünde onunla uğras sonra bi de senin sacı bası mahvet.mahvolduk gamze göstermesinler oraları ya.. formalarını acıklıorum..füme rengi etek.(bizimki gibi)..siyah hırka,süveter ya da kazak(bizimki gibi)..sarısın bi cocuk var kendisi bizzat kazak giymiş valla cok sekerdi.lacivet kıravat.yani kızların elinde lacivert vardı(bizimki gri..) sırf cekimler yüzünden okulun demirlerinin üzerine tel cektiler..disiplinli bi okul diyeceğim ama kızların eteklerinin boylarını,saclarını ve makyajlarını siz de görseydiniz valla siz de demezdiniz...:img-yes: gamzelimm 29-12-07, 13:07 inş kızım.orda sadece sen mi rezil oldun.geldim sac baş actım salak gibi milletin önünde onunla uğras sonra bi de senin sacı bası mahvet.mahvolduk gamze göstermesinler oraları ya.. formalarını acıklıorum..füme rengi etek.(bizimki gibi)..siyah hırka,süveter ya da kazak(bizimki gibi)..sarısın bi cocuk var kendisi bizzat kazak giymiş valla cok sekerdi.lacivet kıravat.yani kızların elinde lacivert vardı(bizimki gri..) sırf cekimler yüzünden okulun demirlerinin üzerine tel cektiler..disiplinli bi okul diyeceğim ama kızların eteklerinin boylarını,saclarını ve makyajlarını siz de görseydiniz valla siz de demezdiniz...:img-yes: ya zaten arkada$Lar o dizide bikaç böLüm sonra hiç kız oLmayabilir çnk hepsi çoOoK kasıntı..bizde k.a.m.L. kızLarı olark her an onLara bi suikast düzenLeyebiLiriz.:good:ama sezgi ayrı tabee:d öle bı durumda onu kaçırırım bennn:img-hyste -şEkEr- 29-12-07, 15:19 çok şanslısınız yahu düşünüyorumda sezgiyi yakından görebilmek konuşabilmek:)ne güzel olurdu ahh ahh bu arada çok iyi etmişsiniz saçları falan açarak:)bende aynısını yapardım ayy ben görmüş kadar oldum,çok heyecanlandım fotoğraflar çekin buryada ekleyin bizi merakta bırakmayın bu arada rıza nasıl:) ben onuda çok merak ediyorum:) stella_56 29-12-07, 17:16 Dizi keşke biran çnce başlasa. Konusu falan yayınlansa biran önce çok merak ediyorum.Çok güzel bir şeye benziyor umarım Arka sıradakiler gibi olmaz:img-yes: ECE...:) 29-12-07, 17:18 Off bizim okulda neden hiç dizi çekilmiyor :):):) Çok şanslısınız kızlar yani ne diyeyim, her Sezgi'yi, o ekibi görmek süper olmalı :) karafirtina 29-12-07, 17:44 CANAN ILE GAMZE ikiniz iki baci gozunuzunonunde set izliyonuz haa.. kizlar siz havaya girmisiniz ama bneim umidim yok acikcasi ..show cok acimasiz..fikrimingulu super bir diziydi ya aydan sener..sezgi..bide o sevdigi kiz superdiler ama show hic bakamdi oyuncu kalitesine olsun dizikalitesine ...ya bence bir kac bolum oynar sonra kaldirilir ...son tercihi dusunsenize gamzelimm 29-12-07, 19:25 CANAN ILE GAMZE ikiniz iki baci gozunuzunonunde set izliyonuz haa.. kizlar siz havaya girmisiniz ama bneim umidim yok acikcasi ..show cok acimasiz..fikrimingulu super bir diziydi ya aydan sener..sezgi..bide o sevdigi kiz superdiler ama show hic bakamdi oyuncu kalitesine olsun dizikalitesine ...ya bence bir kac bolum oynar sonra kaldirilir ...son tercihi dusunsenize ya zaten arkadaslar konusunu bızde pek bilmıoruz okullarda yaşanan olaylar işte eğer zaten arka sıradakıler gibi saçma sapan bişiyse kaldırılsın tabee ama ii oldu söledıgnz su sezgiyle bi foto cektırıyım:D aslnda ordakı herkesle foto cektırmeyı dusunuorm kızlarr hariç:icon_evil hoe 29-12-07, 19:36 yha böyle bi dizinin olduunu yeni öğrendimm :D:D:D çook mutlu oldum sezgi war yha süper :D biran önce başlasın dizi yha :D ecrin 29-12-07, 22:07 dizinin facebooktaki sitesine 2 adet teaser eklenmiştir. İlk bölümün konuk oyuncusu S. Işıl Aksoy.... 6123m 30-12-07, 08:38 herkse merb :I) gamze ve canan demeksızın oklda cekılıo:) hangı okl oluo bu? merak ettık yaww arka sıradakılere benzıosa ızlemem ama kendı halınde guzl bı dızı ıse ızlerım:) bakalm neler olcak ::) ezgıcıgıme slmlar :) (Ezgı mola:D stella_56 30-12-07, 08:44 Bence Arka Sıradakiler tipi olmuyacak.Olmasın zaten.İnşanllah güzel bir yapım olur.Reytingleride aynı şekilde.7. bölümde falan kaldırmaya kalkışmasalar bare ECE...:) 30-12-07, 11:05 Allahım süper ya Saadet Işıl Aksoy konuk oyuncuymuş.. Kesinlikle favori oyuncularımdan biri. Bu diziyi izlemek şart oldu bana :) Facebooktaki sayfanın adresini verir misiniz ? Dilara03 01-01-08, 21:29 yeni fragman gelmiş malum siteden izledimm sezgi görünmüyodu ortalarda bi çocuk duvara yaslanmış kucağındada bi kzı vardı kanlı bi şekilde çcuk ağlıyodu biriside kurşun sıkıyodu bide; bazen büyümek zordur bzende büyük olmak yazıyordu mxrxt 01-01-08, 21:46 yeni fragmanda oldukca iyi yalniz bu diziyi tam anlamadim, korku filmi gibi bisey yani olsada olur ama ne oldugu bilmek istiyorum..ama fragmandan oldukca ilgi cektigi söylemem lazim... (Bazi seyleri bilmek gerek) arka siradakilerde böyle cok ilginc bir fragman tanitimi yapmisti..ve simdi dizinin izlenme oranlari oldukca Pazar ilk 3 daha ne olsun.. ecrin 01-01-08, 22:32 Sınıf 1. bölüm özeti: Karadere mahallesinin serseriliğiyle ün yapmış asi gençlerinden Umut ( Serkan Altunorak ), sebep olduğu bir olay sonucu mahalleyi terk edip Tunceli' de öğretmenlik yapmaya başlamıştır. Ta ki kardeşi Kaya'nın ( Sezgi Mengi ) bir sınıf arkadaşı tarafından vurulduğunu öğrenene dek. Haberi alan Umut mahalleye geri döner. Aradan altı yıl geçmiş, mahallede çok şey değişmiştir. Geride bıraktığı insanlar, özelliklede aşık olduğu kadın Özlem (Mine Tugay ), onu karşısında görünce hiç de Umut'un beklediği gibi tepki vermez.Kardeşi yoğun bakım ünitesinde ölüm kalım mücadelesi verirken Umut da kardeşini vuran çocuğun, Tarık 'ın peşine düşmüştür. Bu takip sırasında, Kaya'nın vurulmasında Şeref ve adamlarının parmağı olduğunu anlar. Bu nedenle de altı sene önce can dostu, bugünse düşmanı olan adamla yüzleşmek zorunda kalır. Peki bu yüzleşme Umut ' a nelere mal olacak? Yoğun bakımdaki kardeşi Kaya, hayatta kalmayı başarabilecek mi? Umut Tarık 'ın yeni yerini öğrenebilecek mi? Karadere Lisesi'nin üzerinde dolaşan kara bulutlar, Umut'un kalbindeki tek bir soruyu gölgeliyor aslında; AFFETMEK Mİ? İNTİKAM MI...??? gamzem497 01-01-08, 22:54 ecrin'cim özet için tşkler acaba ne zaman başlayacak (ne zaman stard verecek) bu dizi çok merak ediyorum Bir an önce başlasa da bizde merağımızı gidersek:img-yes: Hikayede aslında diğer okul dizilerinin hikayelerine hiç benzemiyor Serkan Altunorak'ı önceden Ebru Gündeş'in cit-com'da izlemiştim performansı da iyiydi umarım bu gerlim tarzı diziye de ayak uydurur:img-yes: ecrin 01-01-08, 23:01 İstanbul.... Karadere.... Karadere Lisesi.... Bu mahalle gerçek dünyanın bir kesidi. Bu mahalledekilerle hepimiz aynı sınıftayız. Hepimiz aynı dersi okuyoruz. Sınıfı geçmekten daha önemli bir gayesi var hepimizin. Sevdiklerimizle, yaşama onurumuzla, başarma arzumuzla, aydınlık tarafta kalmak: Hayatta kalmak... Bu mahalledeki kahramanlar, pek çok anlamda sıradan insanlar. Kendi sorunları, önyargıları, hayat sıkıntıları, hataları var. Öğretmen onlar. Bu okulda bir kavga var. Gerçek hayatta her okulda olduğu gibi. Bu kavga okulun içinde, okula giderken, okuldan dönerken durmadan devam ediyor. Bu kavganın tabi ki kahramanları var, tutunmaya çalışan küçük insanlar. İçlerinden sadece bir avucu tutanabiliyor. O kavgada hem kendilerini kaybetmemeye hemde çocuklara yardım etmeye çalışan beş on tane insan bu mahallede bir araya geldi. Aralarından bir tanesi; bir ağabey, bir öğretmen ve bir sevgili Umut... O bir kahramanın özeliklerini daha çok taşıyor. Bu hikaye bir okulun, öğrencilerin ve onları şekillendiren dünyanın hikayesi ise, içinde kalbimizi ısıtacak, bize şimdiye kadar yapılmamış şeylerin yapılamaz olmadıklarına inandıracak da bir kahramanı var. Bu hikayenin, bu mahallenin, nihayetinde bu kavganın kötüleri de var. Şeref, Sarp ve adamları ve bir şekilde kendilerine çekmeyi başardıkları öğrenciler hatta öğretmenler var. Neyse ki onlara karşı duran tek savaşcı Umut değil, Başka öğretmenler, öğrenciler ve başka mahalleliler de var. Karanlık ve aydınlığın bir liseyi mesken tuttuğu bu karşılaşmada, taraflar üstün gelmek için herşeyleriyle savaşıyorlar. Bütün bunlara tanık olurken unutmamamız gereken bir şey daha var; Karadere de hayat devam ediyor. Topal Süleyman'ın futbol sahası doluyor ve boşalıyor, mahalle kahvesi hergün yeni dedikodulara çalkalanıyor. Okulda her yeni gün, yeni bir olay anlamına geliyor; bazen bu kazanılmış küçük bir zafer demek, bazen de büyük bir mağlubiyet...Mahallede arkadaşlıklar kuruluyor, parçalanıyor; aşklar başlıyor, bitiyor; insanlar yaşıyor, ölüyor. Öğrencileriyle, öğretmenleriyle, anne-babalarıyla, sevgilileriyle, kısacası bizim gibi insanlarıyla Karadere nefes alıyor... miskin 02-01-08, 00:00 tanıtımını az önce izledim, güzel bir diziye benziyor...serkan altınorak çok karizmatik duruyordu, umarım cemberin dışında nın başına gelen yanlış reklam ve uzun uzadıya fragman durumu bu dizide de yaşanmaz Dilara03 02-01-08, 10:38 özeti okudum inş. umutun kardeşi ölmezz sezgi mengi ilk bölümden giderse ben bu diziyi izlemem çünkü değişik bişeye benziyo fragmanda mine tugayıda görmüştüm ECE...:) 02-01-08, 16:18 Açık söylemek gerekirse konuyu pek beğenmedim. Bir albenisi yok, diğer okul dizilerinden farklı ama okul dizisi demek de çok doğru olmaz bu durumda dizi için.. Neyse izlemek gerek,, umarım usta senaristlerle, çok da iyi olmayan hikaye güçlenir. -şEkEr- 03-01-08, 18:39 çok heyecanlandım gerçekten baya olaylı başlıyacak anlaşılan umarım yazık olmaz (ben çok sevindim çoğu kişi arka sıradakilere benzemesini istemiyor oley:)) betül kocak 04-01-08, 00:00 dizde sezginin oynamasina cok sevindim.bu diziye kesinlikle bakarim insallah pazartesi cikar pzt hic bakacak dizimyok. .zeyno. 04-01-08, 10:05 dizi pazartesi yayinlama olasaligi biraz dusuk ama beli olmaz ama galiba pazara koya bilirler show tv'nin isi hic belli olmaz. gelelim tanitimlari baya iyi dizinin oyun kadrosuda konusuda, ben diziyi ilk bolumu bekliyorum dizi begenecegimi zatediyorum yapimcilarida basarili oldugu icin bu dizi oldukca tutacaga benzeyiror. bu arada tanitimlardaki silahli goruntuler ve arkasindaki sozler 'bazen buyumek zordur' 'bazende buyuk olmak' bence cok anlamli Burda cok calisma yok iki calismada benden guzel olmadilar ama http://i234.photobucket.com/albums/ee199/zeynep85/Untitled-21.jpg http://i234.photobucket.com/albums/ee199/zeynep85/W.jpg gamzem497 04-01-08, 12:24 benim için pazar günü olsa da olur pazartesi de olsa olur yalnız çarşamba olursa bakamam;çünkü o gün benim yıllardır izlediğim avrupa yakası var onu bırakamam hadi bakalım umarı güzel bir dizi olur da bizde şöyle kefiyle izlerizz...:img-yes: §uni§a 04-01-08, 20:10 aaa pazartesimi tüh yaa cok izlemek istiyodum bu diziyi ama Pars diye bi dizi basliyo pazartesi bence pazar olur cünkü B.Dans in yerine olur gibi me geliyo yaa cuma olsaydi keske... hoe 04-01-08, 23:38 yhaa zamanlamasını ii yapma ii olur show tw bi kes daa sezgi we arda kural gibi olmasn yhaa tm sevdiim insanlar bi kaza geçirio dizilerde yha özettede sezgi vurulck dio :( stella_56 05-01-08, 08:46 Salı-Perşemce-Cuma'ya gelmesinde neye gelirse gelsin.Cuma'ya gelirse'de izlerim çünkü o gün Eşref Saati'ni izliyorum aynı kanalda oldukları için sıkıntı çekmem.Ama inşallah Salı yada perşembe olmaz diyorum.O gün sevdiğim başka diziler var. .zeyno. 05-01-08, 15:48 dizi buyuk olasilikla pazar gunu olacak yada cumartesi olur ikisinde biri olacak buyuk olasilikla ama artik ozet ciktigina gore yavas yavas gununu beli edeceklerdir hoe 05-01-08, 16:08 yha bnce cumartesi olmalı çünkü arka sıradakileri isleyenlerin sınıfı aynı anda isleyebileceini sanmıorm cumartesi çk ilgi çekici bi dizi yok bnce kiçbi kanalda o yüsden cumartesi en uygun gün bnce hem ertesi gün okul olmadıı için öğrencilerde isleyebilir showun ii ayarlaması lasım -şEkEr- 05-01-08, 16:13 yani kesin rekabetin olacağı bir güne koyarlar ama bence cumartesiye koyarlar .zeyno. 05-01-08, 16:17 yha bnce cumartesi olmalı çünkü arka sıradakileri isleyenlerin sınıfı aynı anda isleyebileceini sanmıorm cumartesi çk ilgi çekici bi dizi yok bnce kiçbi kanalda o yüsden cumartesi en uygun gün bnce hem ertesi gün okul olmadıı için öğrencilerde isleyebilir showun ii ayarlaması lasım cumartesi olsada iyi ama iste show pazara koyarsa baska diziyi koyarak dusunmez, cumarteside bazi rakipler var ne olursa olsun diziyi umarim soyle guzel bir gune koyarlar baska dizilere cok buyuk catisma yasamasin tuba_buyukustun 05-01-08, 16:28 diziyi bende çok merak ediyorum.dizi eğer cuma olursa asla izlemem çünkü ''asi'' var.çarşamba olursa da asla izlemem çünkü ''avrupa yakası'' var.pazartesi olursa izlerim ama. stella_56 05-01-08, 16:31 Diziyi pazar gününe koyabilirler mesela o gün pek ilginç çekici,yaprak dökümü gibi reyting rekorları kıran dizi yok.Bence pazar olsun hem daha iyi rahat izlenir. .zeyno. 05-01-08, 16:47 diziyi bende çok merak ediyorum.dizi eğer cuma olursa asla izlemem çünkü ''asi'' var.çarşamba olursa da asla izlemem çünkü ''avrupa yakası'' var.pazartesi olursa izlerim ama. pazartesi doktorlar var onun icin pazartesine koymazlar zaten doktorlar seyircisinde yeterince tepki aldilar saatini birdaha degistirmezler en iyi gun ya pazar ya cumartesi olacak gibi geliyor bu dizi icin gamzem497 05-01-08, 23:00 pazar günü yayınlarlar gibime geldi;çünkü o gün show müsait yanılmıyorsam:img-yes: ilk bölümü bir izleseydim çok merak ediyorum ilgimi çekecek mi acaba??? erotamou 05-01-08, 23:52 Ya bence pazar günü olmasınn .. Cuma saat 20.00 tam süper olur :) o gün izLicek dizimm yookk (!) :) honeymoon 06-01-08, 11:03 fragmanda Saadet ışıl aksoy mu var yoksa bana mı öyle geldi değişik bi konusu var sanırım normal okul dizilerine benzemiyor.. .zeyno. 06-01-08, 11:31 evet baya okul dizilerinde farkli olacak zaten ozete diyor AFFETMEK Mİ? İNTİKAM MI...??? Umut bir ogretmendir, bir mahelinin seseriligiyle unlenmis ama sonra o mahelede tasinmistir baska yerde ogretmenlik yapmaktadir, kardesini mahelilerin sesrserileri vurunca umut geri doner ve onlarin pesine duser, bu arada icin de askik oldugu kizda var konusunu izledikce gorecegiz oyuncular arasinda Serkan Altunorak , Sezgi Mengi ve Mine Tugay var derens 06-01-08, 13:27 Arkadaşlar merhaba, ben de bu diziyi inanılmaz merak ediyorum, konusu fln şimdilik çok ilginç geldi bana inşallah güzel bir dizi olur gerçekten, bu arada oyuncuların arasında ismi var ama ben hiçbir teaser'da Ezgi Mola'yı göremedim, neden acaba??? didemfener 06-01-08, 13:45 dizinin fargamnı çok güsel ben bu diziyi merak etmeye başladım ışıl bu dizide ezgi mola yanlış hatırlmaıyorsam ama izlerim heralde usta oyncular var şerif sezer gibi. ebrumm 06-01-08, 14:57 dun gece frangmanını ızledım.. klasık okul dıızılerı dıye pek dıkkatımı cekmemıstı ama frangmandan sonra düşüncelerım degıstı.. helekı frangmanda usta oyunucu şerif sezeri görunce benı iyice mreak sardı.. ee bırde ezgi mola var tabi kı.. inş en kısa surede yayınlanır.. yavrukedi 07-01-08, 14:20 Karadere Mahallesi'nin serseriliğiyle ün yapmış asi gençlerinden Umut,sebep olduğu bir olay sonrasında mahalleyi terk edip Tunceli'de öğretmenlik yapmaya başlamıştır.Ta ki kardeşi Kaya'nın , bir sınıf arkadaşı tarafından okulda vurulduğunu öğrenene dek. Haberi alan Umut mahalleye geri döner.Aradan altı yıl geçmiş,mahallede çok şey değişmiştir.Geride bıraktığı insanlar ,özellikle aşık olduğu kadın Özlem,onu karşısında gördüğünde hiç de Umut'un beklediği gibi tepki vermez. Kardeşi yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi verirken, Umut'da kardeşini vuran çocuğun,tarık'ın peşine düşmüştür.Bu takip sırasında,Kaya'nın vurulmasının arkasında Şeref ve adamlarının parmağı olduğunu anlar.Bu nedenle,altı sene önce dostu,bugünse düşmanı olan bu adamlarla yüzleşmek zorunda kalır. Peki bu yüzleşme Umut'a neye malolacak? Yoğun bakımdaki kardeşi Kaya,hayatta kalmayı başarabilecekmi?Umut Tarık'ın yerini öğrenebilecekmi ? Karadere Lisesi'nin üzerinde dolaşan kara bulutlar,Umut'un kalbindeki tek bir soruyu gölgeliyor aslında ;affetmek mi intikam mı? seker1 07-01-08, 20:22 Karadere Mahallesi'nin serseriliğiyle ün yapmış asi gençlerinden Umut,sebep olduğu bir olay sonrasında mahalleyi terk edip Tunceli'de öğretmenlik yapmaya başlamıştır.Ta ki kardeşi Kaya'nın , bir sınıf arkadaşı tarafından okulda vurulduğunu öğrenene dek. Haberi alan Umut mahalleye geri döner.Aradan altı yıl geçmiş,mahallede çok şey değişmiştir.Geride bıraktığı insanlar ,özellikle aşık olduğu kadın Özlem,onu karşısında gördüğünde hiç de Umut'un beklediği gibi tepki vermez. Kardeşi yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi verirken, Umut'da kardeşini vuran çocuğun,tarık'ın peşine düşmüştür.Bu takip sırasında,Kaya'nın vurulmasının arkasında Şeref ve adamlarının parmağı olduğunu anlar.Bu nedenle,altı sene önce dostu,bugünse düşmanı olan bu adamlarla yüzleşmek zorunda kalır. Peki bu yüzleşme Umut'a neye malolacak? Yoğun bakımdaki kardeşi Kaya,hayatta kalmayı başarabilecekmi?Umut Tarık'ın yerini öğrenebilecekmi ? Karadere Lisesi'nin üzerinde dolaşan kara bulutlar,Umut'un kalbindeki tek bir soruyu gölgeliyor aslında ;affetmek mi intikam mı? çok güzel bir diziye benziyor... bakalım ilk bölüm ratingleri nasıl olucak merak ettim şimdi angel eyes 08-01-08, 19:43 aksiyonlu bi dizi olacağa benziyor. fragmanlara bakarak merak uyandırıcı bir dizi. (:..SeFkAt..:) 09-01-08, 15:07 Bana Sınav Fİlmini Anımsattı Nedense :) FRagmanını Çok Beğendim İzlemeyi Düşünüyorum... (: İLK AŞKIM_MERVE 09-01-08, 15:29 yh aslında bütün türlerin karışımı... İŞTE KORKU,MACERA,AŞK,DRAM....herşey var.. süper bir dizi yane.. birde tarihi belli olsada artık izlesek...umarım saat 22.00 kuşaklarından biri olmaz.. 22.00'DAKİLERİ İZLEYEMİYOM YHAA...:img-yes: erotamou 09-01-08, 15:35 Evet canım umarım o saatLerde oLmaz .. :icon_whis Cuma 20.00 tam süper oLur ya :img-icecr Bir an önce başlasın artıkk ... 4 gözLe bekLiyorum diziyii .. :img-wink: gamzem497 09-01-08, 23:03 fragmanı az önce gördüm ve bayağı etkileyiciydi diğer okul dizilerine benzemiyor bence bu aradda fragmanda çalan şarkı bayağı etkileyiciydi (dikkat çekiyor):img-yes: seker1 10-01-08, 17:22 bende diziyi çok merak ediyorum..başlar inşallah en yakın zamanda. 22.00 da olmaması benim içinde iyi o saatteki dizilerin çoğunu izleyemiyorum çünkü..20.00 da olursa daha iyi olur.. not:bu arada şimdiden tanışlaım arkadaşlar ben betül...memnun oldum... hoe 10-01-08, 19:55 bnde tuuche cnm ;) bnde memnun oldm ;) yha bnce bu dizi cuma-cmrtesi-pazar günlerinden birinde olck çünkü tüm okul dizileri o zmndı bide büük ihtimalle 20.00 de olur yha ;) seker1 10-01-08, 19:58 bnde tuuche cnm ;) bnde memnun oldm ;) yha bnce bu dizi cuma-cmrtesi-pazar günlerinden birinde olck çünkü tüm okul dizileri o zmndı bide büük ihtimalle 20.00 de olur yha ;) memnun oldum cnm bencede öyle olur öyle olursa çokta güzel olur 20.00 de olması dahada güzel olur inşallah uygun bir saate olurda izlerşim bir de izlediğim başka bir dizini olmadığı bir saatte olması daha iyi yoksa izleyemem çünkü pazar yada cumartesi koysunlar.. gamzem497 10-01-08, 20:57 arkadaşlar fragman dönüyor;fakat tam olarak ne zaman başlıyacağına dair bir detay göstermiyorlar dizi tam olarak ne zaman stard verecek bir bilgisi olan var mı eğer bilgisi olan varsa yazsın lütfen:img-yes: ecrin 11-01-08, 08:51 http://img85.imageshack.us/img85/1986/topme2.jpg (http://imageshack.us) DERSİMİZ HAYATTA KALMAK" Dunya, ulke, sehir, mahalle, okul. SINIF Ya da tam tersten okuyalim. Siniftan dunyaya... Cocuk genclerimizden etrafimizdaki dunyaya... Kendi iclerinde bir dunya olan mahalleler var, hemen yanibasimizda, etrafimizda. O mahalle-dunyalar, icinde yasadigimiz dunyanin tum zorlugunu, siddetini, terini, kanini barindiriyor. O mahalle-dunyalarin disina cikmak zordur, hele bir ciktin mi, tekrar icine girmek daha zordur. Orada cocuklar okullarina giderken, bir taraftan bu dunyanin icinde hayatta kalabilmenin yollarini ararlar. Bir seye ait olmak zorundalar. Tutunduklari, ait olduklari seyin bir parcasi olacaklar. Neye ozeniyorlarsa, ona donusecekler. Istanbul. Karadere Lisesi. Bu mahalle-dunyanin bir kesidi. Bu hayat sinavindan sadece gencecik cocuklarimiz gecmiyor. Bu defa, bu kan lekeli, kirik tahtali sinifta, eski siralarda, ev kadinimizdan, esnaf kocamiza, lise ogrencisinden, ogretmenine, bu dunyayi olusturan, sekillendiren ve ona tabii olan hepimiz oturuyoruz. Hepimiz ayni siniftayiz. Hepimiz ayni dersi okuyoruz. Sinifi gecmekten daha onemli bir gayemiz var, hepimizin http://img85.imageshack.us/img85/2980/1ayh3.jpg (http://imageshack.us)http://img139.imageshack.us/img139/9406/1dzz4.jpg (http://imageshack.us)[http://img522.imageshack.us/img522/3555/1bnr7.jpg (http://imageshack.us) angel eyes 11-01-08, 11:32 çok merak ediyorum bu diziyi. fragmanlar dönüyor ama günü tam belli değil malesef. umarım izlediğim dizilere denk gelmez:) duman gozlum 11-01-08, 11:54 slm herkese ben fragmanı daha dun gordum super bir dizi olucaga benziyo saadet ışıl alsoy,civan canova,ezgi mola,Serkan Altunorak ve Şerif Sezer'in oynadıgı bir dizi zaten kotu olamaz :) merakla bekliyorum diziyi busegurses001 11-01-08, 11:56 arkadaşlar gün tam olarak belli değil sanırım daha bende merakla bekliyorum ama hala hangi gün yayınlanacağı belli olmamış umarım show tv doğru düzgün bir güne koyar reklamını güzel yapar da dizi reyting kurbanı olmaz merakla bekliyorum diziyi (BuRcUu) 11-01-08, 14:12 Fraqmanıı çok hoşuma qitti.. Sınıf.. qençLer ve onLarın hikayeLerii üzerine bir diziii sanırım.. Günüü ve saat uyqun oLursa izLiycem.. diLeriiim saLı qünü oLur.. =)) munise 11-01-08, 14:23 Diger okul dizileri gibi olmiyacagina cok sevindim.. Bu diziyi'de kesin izlerim artk.. Arkadaslar dizinin istemediginiz gun oldugunda caninizi fazla sikmayin maglum site hemen ekliyor zaten parca halinde:img-wink: »» DeeTje «« 11-01-08, 14:24 Cok garip bir fragmandi ama baya ilgimi cekti... Hele fragmandaki sarkiya bayildim cok guzel, etkileyici bir sarki. :img-icecr Eger gunu ve saati uygun olursa bende izlemeyi dusunuyorum. :img-yes: duman gozlum 11-01-08, 15:12 Diger okul dizileri gibi olmiyacagina cok sevindim.. Bu diziyi'de kesin izlerim artk.. Arkadaslar dizinin istemediginiz gun oldugunda caninizi fazla sikmayin maglum site hemen ekliyor zaten parca halinde:img-wink: tabi orası öle malum site ekliyo ama gercekten tv başında izlemek gibi olmuyor ki o yuzden inşallah uygun bir saaatte olur. Mesela pazartesi 22.00 da salı,cumartesi ve pazar herhangi bir saatte çarsamba ve cuma 20.00 de inşallah bu saatlerden birinde yayınlanır 6123m 11-01-08, 15:15 herkese mrb :) ezgi ablayla konustum ocak ortasında baslıyor yenı projem dedı :).konusu hakkında sormadım .bakalım neler olucak. not:persembe olmasnda ne gun oklda olsn... masal_kizi 11-01-08, 15:27 herkese merhba daha önce dugmustum böyle bir dizinin gelecegini ama fragmanina hic bakamamistim az önce baktim,... bence tam bir lise dizisi olmicak zaten fragmandan beli oluyor bol aktraktion da var,... eger günü ve saati bana uyarsa, izlerim begummm 11-01-08, 15:27 Konusu falan iyi olacakmış gibi duruyor ama Ezgi Mola bir lise öğrencisi olmaya yakışmıyor bence. 25 yaşında biri 17 yaşında bir lise öğrencisini mi canlandıracak yani. Bana iyi gelmedi. ama bilmiyorum yinede düşüncelerim değişebilir izleyince. Cigdem_18 11-01-08, 15:38 fragmanlari benimde cok hosuma gitti insallah show tv düzgün bir güne koyar bakmayi düsünüyorum insallah izledigim dizilerle catismazz ebrumm 11-01-08, 15:45 saadet ışıl ı gordum frangmanda cok guzeldı gercı oyunuclugunu begenırım ama sanırım konuk oyunucuymus..:( biri 25 yasındakı ezgı molanın 17 yasında lıse ogrencesı olmayacagını soylemıs.. lıse dızılerıne bakmasını onerıyorum.. hayat bılgısındekı keremin 30 yasından yuksek oldugunu halde lıse talebesını canlandırdıgını. (hemen aklıma emre altug geldı o da 30 yasından buyuk olmasına ragmen lise defterınde oynamıstı) yada tam tersı melısa sozen baska bır yapımda 22 yasında olmasına ragmen 30 yasında bırısını canladırıyor.. oyunculukta bu degıl mı zaten... yaşlarıyla degıl oyunucluk kapasıtesıyle degerlendırılmesı gerekılıyor kendımce... ezgı molanın kesınlıkle bu rolun ustunden gelecegıne ınanıyorum.. diziyıde sabırsızlıkla beklıyorum da.. serif sezeri gormek özellıkle benı ızlememı etken kıldı.. umarım senaryosu guzel,reytınglerı bol bır yapım olur.. busegurses001 11-01-08, 15:57 saadet ışıl ı gordum frangmanda cok guzeldı gercı oyunuclugunu begenırım ama sanırım konuk oyunucuymus..:( biri 25 yasındakı ezgı molanın 17 yasında lıse ogrencesı olmayacagını soylemıs.. lıse dızılerıne bakmasını onerıyorum.. hayat bılgısındekı keremin 30 yasından yuksek oldugunu halde lıse talebesını canlandırdıgını. (hemen aklıma emre altug geldı o da 30 yasından buyuk olmasına ragmen lise defterınde oynamıstı) yada tam tersı melısa sozen baska bır yapımda 22 yasında olmasına ragmen 30 yasında bırısını canladırıyor.. oyunculukta bu degıl mı zaten... yaşlarıyla degıl oyunucluk kapasıtesıyle degerlendırılmesı gerekılıyor kendımce... ezgı molanın kesınlıkle bu rolun ustunden gelecegıne ınanıyorum.. diziyıde sabırsızlıkla beklıyorum da.. serif sezeri gormek özellıkle benı ızlememı etken kıldı.. umarım senaryosu guzel,reytınglerı bol bır yapım olur.. haklısın cnm şimdi tam bende bunu söyleyecektim sen yazmışsın önemli olan oyuncunun kaç yaşında olduğu değil rolünün hakkını nasıl verdiğidir tıpkı melisam gibi ve diğer verdiğin örnekler gibi hepsinde yaşlarından çok farklı karakterleri canlandırıyorlar o yüzden ben herhangi bir sorun olacağını sanmıyourum bu arada keşke saadet ışıl aksay konuk oyuncu değilde karolu oyuncu olsaydı ebrumm 11-01-08, 16:02 sana katılıyorum arkadasım bence de oyunculuk zaten kendi kapasitesinden daha buyuk rollerin altından kalkabilmektir haklısın cnm şimdi tam bende bunu söyleyecektim sen yazmışsın önemli olan oyuncunun kaç yaşında olduğu değil rolünün hakkını nasıl verdiğidir tıpkı melisam gibi ve diğer verdiğin örnekler gibi hepsinde yaşlarından çok farklı karakterleri canlandırıyorlar o yüzden ben herhangi bir sorun olacağını sanmıyourum bu arada keşke saadet ışıl aksay konuk oyuncu değilde karolu oyuncu olsaydı benim düşüncelerıme katıldıgınız ıcın cok sevındım arkadaslar.. bu konuda yalnız olmadıgımı gormek sevındırdı beni.. ewet oyunuclugun marıfetı bu zaten her rolun hakkından gelebılmektır.. herkes yasının rolunu oynasaydı ortada parmakla gosterılecek kadar oyuncu bıle olmazdı.. saadet ısıl'ın bende kadrolu oyuncu olmasını cok ısterdım.. kendısının oyunuclugunu begenırım.. genc yeteneklerden melısa gıbi.. umarım dizi bizim bu heycanımızın karşılıgı verır.. cunku frangmandan diğer okul dızılerınen farklı oldugunu gösterıyor bize.. sanırım herkesın dıkkatını de bu çekıyor olmalı.. denizimsi 11-01-08, 16:02 Dizinin fragmanlarını gördüm müthiş bir dizi geliyor.Bkm'nin şimdiye kadar hiç kötü bir projesini görmedim,Kadro çok güçlü,konu etkileyici.Ben büyük bir merakla bekliyorum... busegurses001 11-01-08, 16:16 benim düşüncelerıme katıldıgınız ıcın cok sevındım arkadaslar.. bu konuda yalnız olmadıgımı gormek sevındırdı beni.. ewet oyunuclugun marıfetı bu zaten her rolun hakkından gelebılmektır.. herkes yasının rolunu oynasaydı ortada parmakla gosterılecek kadar oyuncu bıle olmazdı.. saadet ısıl'ın bende kadrolu oyuncu olmasını cok ısterdım.. kendısının oyunuclugunu begenırım.. genc yeteneklerden melısa gıbi.. umarım dizi bizim bu heycanımızın karşılıgı verır.. cunku frangmandan diğer okul dızılerınen farklı oldugunu gösterıyor bize.. sanırım herkesın dıkkatını de bu çekıyor olmalı.. evet ebrucum zaten fragman hemen dikkat çekiyor benim çok ilgimi çekti normalde pek etkilemez böyle okul dizileri filan ama sınıf gerçekten oyuncularıyla konusuyla türüyle bomba gibi geliyor bence inş reyting kurbanı olmaz:img-wink: angel eyes 11-01-08, 17:39 saadet ışıl ı gordum frangmanda cok guzeldı gercı oyunuclugunu begenırım ama sanırım konuk oyunucuymus..:( biri 25 yasındakı ezgı molanın 17 yasında lıse ogrencesı olmayacagını soylemıs.. lıse dızılerıne bakmasını onerıyorum.. hayat bılgısındekı keremin 30 yasından yuksek oldugunu halde lıse talebesını canlandırdıgını. (hemen aklıma emre altug geldı o da 30 yasından buyuk olmasına ragmen lise defterınde oynamıstı) yada tam tersı melısa sozen baska bır yapımda 22 yasında olmasına ragmen 30 yasında bırısını canladırıyor.. oyunculukta bu degıl mı zaten... yaşlarıyla degıl oyunucluk kapasıtesıyle degerlendırılmesı gerekılıyor kendımce... ezgı molanın kesınlıkle bu rolun ustunden gelecegıne ınanıyorum.. diziyıde sabırsızlıkla beklıyorum da.. serif sezeri gormek özellıkle benı ızlememı etken kıldı.. umarım senaryosu guzel,reytınglerı bol bır yapım olur.. sana sonuna kadar katılıyorum canım. oyunculuk yaşta değil oyununu göstermektedir. ona kaldıysa 20 yaşındaki insanı bile daha yaşlı gösterebilirsin ama iş göstermeye değil oynamaya kalıyor. hakkını vererek oynuyorsa çok güzel. bunun yaşla ilgisi yok. nurche 11-01-08, 18:04 fragmanda çalan bir şarkı var şarkıyı kim söylüyor ve adı ne ??? lütfen yanıtlar mısınız??? ECE...:) 11-01-08, 18:39 Ben de size katılıyorum.. Ezgi Mola rahatlıkla bu rolün üstesinden kalkar :) Şarkı Duman'ın tarzı gibi ama Duman olduğunu sanmıyorum.. Ben de merak ettim şimdi ?? burcu_esmer 11-01-08, 21:15 fragmanda çalan şarkı sprdi kim sölüo acaba ezgi mola mı oynuomuş...?? blmiodum o bizim okulun eski menzunlarındanmış yeni öğrendim kıs çok komik ya... senden başkada öleydi yani... nurche 12-01-08, 01:59 arkadaşlar şarkıyı bilen ö.m atar mı veya profilime yazar mı????? ben mine tugay'a bayılıyorum bu dizide ezgi mola ve şerif sezer gibi oyunculuklarına hasta olduğum kişilerin olması bana bu diziyi kesinlikle izle dedittiriyor :::Tugce::: 12-01-08, 11:59 gerçekten çok gsel oyuncular var. hayrişi yanı ezgi molayı gördüğüme çok sevindim gerçekten harıka bır oyuncu mıne tugayıda severim fragman çok ii olmuş. merakla bekliyorum busegurses001 13-01-08, 14:32 şarkı pinhaniye ait ismi herkes aynı hayatta:img-pilot:good::img-wink: söylediğin için sağol cnm herkes çok merak ediyordu baya yardımcı oldun :img-wink: arkadaşlar ne zaman showu açsam fragmana rastlıyorum show baya tanıtımını yapıyor dizimizin bide ne zaman başlıyacağı kesinleşse daha güzel olacak hala yakında yazıyor:icon_whis gamzee_serap 13-01-08, 14:35 dizinin güzel olduguna inanıyorum kesinlikle izliycem...oyuncuları falan hiçte fena degil... ebrumm 13-01-08, 15:24 şarkının pinhani ye ait oldugunu bılmıyordum ama bır grup tarafından söylendıgı bellıydı.. bu grubun pinhani olmasına cok sevındım.. frangman devamlı dönuyor ondan bu ay ıcınde mutlaka yayınlanır dıye düşünuyorum.. belkıde sömestr tatilinı beklıyor olabılırler.. İLK AŞKIM_MERVE 13-01-08, 15:29 :happy0064:happy0064vayy şarkılar PİNHANİYE Mİ AİİTT...:happy0064 süperr..bakalım başka ne güzel şarkıları varmı..ayy süper.. O ZMN KESİN İZLİYCEM...:img-yes: nurche 13-01-08, 15:32 şarkı pinhaniye ait ismi herkes aynı hayatta:img-pilot:good::img-wink: teşekkür ederim canım pinhani'nin müzikleri müthiş zatennn bi de çok merak ediyorum nasıl bir dizi olacak diye oyuncular süper bakalım yönetmen ve senaryo da bu kadar süper mi?????:img-wink: İLK AŞKIM_MERVE 13-01-08, 15:33 yha arkadaşlar.. ŞİMDİ DİNLEDİM ŞARKIYI Pinhaninin sesi deil yhaa.. çünkü pinhanide 1 tane solist var ztn oda sinan..ONUN SESİNİDE ÇOK İİ TANIYORUM..ÇÜNKÜ KONSERİNEDE GİTTİMM...hemde en ön...:img-yes::img-yes: yane sanırım yanlış bilgi.. MÜZİKLER PİNHANİYE AİT DEİL GİBİ...AMA OLURSADA GÜZEL OLUR...inş..yanılıorumdurda pinhaniye aittir..çünkü çok güzel bir şarkı... 6123m 13-01-08, 15:34 offffffffff ben kesın ızlıcem fragmanları muzgı cok begndım .ezgı ablayada guvenıyorm . hele bıde serıf serezlı (böylemıydı soyadı?) var harıka bı kadro olablr baslasada ızlesek yaaaw:) arkdslr bu pınhanı degıl:pınhanı böyle söylemezz .bn masar alansona benzzttım ama oda degıl .. 6123m 13-01-08, 15:40 HErkez aynı hayatta kendını bısey sanma ne kadar çok bilirsen o kdar bela başa Sen bılırsın aslında aklından geçenleri zaman her şeyi çözer Şu beklemek olmasa framganı ızlerken hızlı hızlı bukdr yaza bıldım :) şarkı sözlerı bu işte cok begndım ben yaww gamzee_serap 13-01-08, 16:00 HErkez aynı hayatta kendını bısey sanma ne kadar çok bilirsen o kdar bela başa Sen bılırsın aslında aklından geçenleri zaman her şeyi çözer Şu beklemek olmasa framganı ızlerken hızlı hızlı bukdr yaza bıldım :) şarkı sözlerı bu işte cok begndım ben yaww mazhar alanson veya ilhan şeşen ses tonu onlara benziyor...ama büyük bir ihtimal mazhar alanson arkadaşlar.. ECE...:) 13-01-08, 16:04 Pinhani'nin soundına yakın ama Pinhani olduğunu sanmıyorum.. 2.bir gençlik dizisi ile çalışmasına Tim's 'in izin vereceğini sanmam.. edit Mazhar Alanson olabilir evet.. :img-wink: BKM ile bağlantıları da var zaten olma olasılığı yüksek.. Umarım olur, çok da güzel olur.. :img-wink: sensitivecat 13-01-08, 16:52 güzel bir dizi olacak anladığım kadarı ile.. okulda bir cinayetle başlıyo galiba saadet ışıl aksoy u seven bir genç onu öldürüyo yatılı okul gibi bir yer heyecenlı bir dizi aksiyonilk bölümlerde fazla eğer 3.-4. bölümde düşüş yaşamazsa iyi reyting alabilir...:) eymen_gonca 13-01-08, 17:09 http://img528.imageshack.us/img528/1227/14349596ll6.jpg + http://img50.imageshack.us/img50/1341/66268401iq8.jpg mertfirat 13-01-08, 17:14 O şarkının Pinhani'ye ait olduğuna nasıl şaşırdığımı anlatamam..O adamdan bu ses..Çok ilginç valla..Ben hep Mazhar Alanson zannediyodum.. Dizinin jenerik müziği etkileyici..Okul dizileri genellikle keyifli oluyo izlemesi..Buda öyle olur umarım.. eymen_gonca 13-01-08, 17:17 http://img162.imageshack.us/img162/7220/26046124hn1.png + http://img162.imageshack.us/img162/1769/65503094uv8.png + http://img146.imageshack.us/img146/6643/86099489pl2.png + http://img116.imageshack.us/img116/5853/28550166fi2.png + http://img146.imageshack.us/img146/6768/93535135ek1.png mc_merve 13-01-08, 17:30 bugunlerde merakla bekledigim dizi oyuncu kadrosu tam benlik ozelikle ezgi molayi cok seviyorum ogrenci rolun ustesindende bence cok iyi kalkacak sarkiyi pinhaninin seslendirmesi ayri bir guzel:P gunu belli olsun artik :D 6123m 14-01-08, 14:07 arkdaslarrr pınhanı degıl:S ses var kulak var :D yani benziyomu allah aşkına yawww:S ayrıc yukarda bora akkaş ımzsı gördüm boradamı oynuyo bu dizide? .güzl olr aslında not: ezgi molada bılmıyor sarkı kıme aıt oldugunu ama ögrenıcekk:) cici bakın kendınzıe honeymoon 14-01-08, 14:14 HErkez aynı hayatta kendını bısey sanma ne kadar çok bilirsen o kdar bela başa Sen bılırsın aslında aklından geçenleri zaman her şeyi çözer Şu beklemek olmasa framganı ızlerken hızlı hızlı bukdr yaza bıldım :) şarkı sözlerı bu işte cok begndım ben yaww evet şarkı çok güzel gerçekten ama mazhar alanson değil ya daha genç bi ses belki de bilinmeyen biridir pinhani hiç değil eminim ultraslanesra 14-01-08, 14:25 fragmanından izlediğim kadarıyla güzel bir diziye benziyor eğer o gün bnm izlediğim dizilerden biri yoksa mutlaka izleyeceğim serkan var saadet ışıl var onları seviyorum dizide güzel bir dizi izlenimi yarattı bende inş o gü başka bir dizi olmazda izlerim angel eyes 14-01-08, 16:50 dizi fragmanından birkaç foto. http://aycu24.webshots.com/image/41303/2001979432980382154_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001979432980382154) http://aycu27.webshots.com/image/42106/2001929765344345200_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001929765344345200) http://aycu22.webshots.com/image/40461/2001919386294373749_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001919386294373749) angel eyes 14-01-08, 16:51 http://aycu35.webshots.com/image/38034/2001955185212160026_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001955185212160026) http://aycu30.webshots.com/image/42109/2001900269314236960_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001900269314236960) http://aycu03.webshots.com/image/40242/2001911820615860872_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001911820615860872) angel eyes 14-01-08, 16:54 http://aycu12.webshots.com/image/39811/2001986977901807829_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001986977901807829) mc_merve 14-01-08, 18:57 arkdaslarrr pınhanı degıl:S ses var kulak var :D yani benziyomu allah aşkına yawww:S ayrıc yukarda bora akkaş ımzsı gördüm boradamı oynuyo bu dizide? .güzl olr aslında not: ezgi molada bılmıyor sarkı kıme aıt oldugunu ama ögrenıcekk:) cici bakın kendınzıe sarkiyi indirip dinledim banada pinhani degil gibime geldi gibisi gec pinhani degil :D AMA EGER GRUBtAN BASKASI SESLENDIRdiyse o ayri tabi angel eyes resimler icin cok tskrler angel eyes 14-01-08, 19:02 sarkiyi indirip dinledim banada pinhani degil gibime geldi gibisi gec pinhani degil :D AMA EGER GRUBtAN BASKASI SESLENDIRdiyse o ayri tabi angel eyes resimler icin cok tskrler rica ederim canım. banada pinhani gibi gelmedi. yani sesi alakasız geldi. ama dizi yayınlandığı zaman kime ait olduğunu anlarız. tabi show tv yayınlayabilirse. biran önce başlasa çok merak ediyorum:) -şEkEr- 14-01-08, 19:18 http://img221.imageshack.us/img221/9017/topwe4.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=topwe4.jpg) arkadaşlar demişlerdi cenaze arabaları falan var diye anlaşılan saadet diziye girdiği gibi çıkıcak keşke devamlı oyuncu olsaydı içim acıdı o resimi görünce:):):) ebrumm 14-01-08, 20:38 ewet resımdende anlasılıyor kı saadet(dizidekı ısmını bılmıyoruz daha) öluyor.. sanırım onunla bırlıkte bır öğretmen daha öluyor.. bır zamanlar lisedekı şiddet olayları almış başını gitmişti buna dikkat çekmek istıyorlar kı cok da iyi yapıyorlar.. keşke saadet diziden bu kadar erken ayrılmasaydı.. gamzem497 14-01-08, 20:48 fragmanın müziği çok güzel,sözleri de çok anlamlı "ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa,zaman her şeyi çözer şu beklemek olmasa" çok doğru bir söz :img-yes: şarkının bu bölümü çok dikkatimi çekti bakalım ne zaman başlıyacak??? başlasa da izlesek:img-yes: nurche 15-01-08, 10:30 arkadşlar o şarkı galiba pinhaniye ait değil mehmet erdem diye birine aitmiş yani böyle bir bilgi var zaten pihani'nin sesine de hiç benzemiyor t-o-r-t-u-r-a 15-01-08, 11:46 arkadaşalr yanlış benzetmiş olabilirimde bilen biri söylesin saadet in resmini tutan kız arka sıralardaki sibel deil mi? fatmaaa- 15-01-08, 13:03 Dizi süper oyuncularıyla set ekibiyle konusuyla bence olaganüstü Başlarda arka sıradakilere rekip olamaz diyi cümleler okudum açıkcası çok saçma buldum Arka Sıradakiler ne bileyim iyi niyetli bi dizi sonunda hep iyiler kazanıyor ama hayatta öktülerde kazanıyor bu bi gerçek bence Fragman etkileyici müzigiyle çok begendim merakla bekliyorum muntaq 15-01-08, 13:17 herkes aynı hayatta kendını bişey sanma ne kadar cok bilirsen o kadar bela başa sen bilirsin aslında aklımdan geçenleri zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa gözlerimi açsam da sen cıksan karsıma gel benı azad et kayboldum karanlıkta ben bizi unutmam gitmek yakişmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanımaa arkadaslar bildigim kadarıyla dizide serkan altınorak,ezgi mola,mıne tugay birde benım bıtanem sezgi mengi oynayacak 6123m 15-01-08, 14:21 arkdaslar herkese mrb :) dızının muzıgını ındırdım harıka bı sarkııı:) ısteynler ö.m atabılrrr :) harıka bır sarkı ewt arkdasım bnde sıbele benzettım onu ama yanılıyo olabılırız:) busegurses001 15-01-08, 15:45 arkadaşlar biraz önce sesli fragmanı izledim:happy0064:happy0064:happy0064 süperdi diziyi daha çok merak etmeye başladım müzikler olsun oyuncular olsun dört dörtlük bir dizi geliyor gerçekten ama hala gün belli değil yakında diyordu bizi iyice meraklandıracaklar sanırım busegurses001 15-01-08, 16:35 bencede mazhar alanson biraz önce yine izledim fragmanı ve şarkıyı dikkatle dinledim eminim olduğum bişey var ki şarkıyı pinhaninin söylemediği mazhar alansonda bende hemfikirim:img-wink: 6123m 15-01-08, 16:40 şarkıyı ezberlemıs durumdayım :) harıka bir sarkı kavak yelleri ile kıyaslamıorum ama buda müziği ile tutuldu önce:) muzıgıyle kıtle olluşturdu bile başlayınca ne olucak bakalım :) busegurses001 15-01-08, 16:44 şarkıyı ezberlemıs durumdayım :) harıka bir sarkı kavak yelleri ile kıyaslamıorum ama buda müziği ile tutuldu önce:) muzıgıyle kıtle olluşturdu bile başlayınca ne olucak bakalım :) gizemcim doğru söylüyorsun şarkı harika gerçekten hatta açıkça söylemek gerekirse ilk başta benim şarkı ilgimi çekmişti umarım dizi için herşey çok güzel olur reyting kurbanı olmayız ne zamandır merakla beklediğim tek dizi diyebilirim inş günü ve saati uygun olur ebrumm 15-01-08, 17:01 Dizi süper oyuncularıyla set ekibiyle konusuyla bence olaganüstü Başlarda arka sıradakilere rekip olamaz diyi cümleler okudum açıkcası çok saçma buldum Arka Sıradakiler ne bileyim iyi niyetli bi dizi sonunda hep iyiler kazanıyor ama hayatta öktülerde kazanıyor bu bi gerçek bence Fragman etkileyici müzigiyle çok begendim merakla bekliyorum ewet bende senın gıbı düşünuyorum.. dizilerde he ıyıler kazanıyor ama malesef gercek hayatta degıl.. helekı en onemlı ve güzel yıllarımızda nelerle karsılasmıyoruz kı.. eger gercekten böyle bır senaryoyla karsımıza gelıncekse izlenmesı ıcın buyuk bır neden dıyıyorum kı frangamndan daha ılk bolumde neler bızı beklıyor anlayabılıyoruz.. şarkıyı hıc soylemıyorum bıle sözler kafi.. 6123m 15-01-08, 17:05 ezgi abla ocak ortasi dedi ama:D 16 sı oldu dızı yokk :S .başlasada izlesek .umrım perşembe yada cuma olmaz (büyük ihtimal show bi fınal verırı .sonra bu başlar:))) .of başlasada izlesek:) masal_kizi 15-01-08, 17:16 diziyi bende beklegenler denim insallah güzel bir dizi olur simdi bisey demek icin cok erken, bence,.....baslasada bir an önce izlesek bence sali, persembe yada cumartesi günü koya bilirler diziyi,.. insallah bu dizide reytinge kurban verilmez,... Dilara_3 15-01-08, 21:55 daha demin yeni bi fragman gördümm ezgi mola ,sezgi mengi de vardı fragmanda konuşmalar vardı mine tugay bende seni çok sevi.. dedi arkasına dönünce fragmandaki çocuğu gördü(yakışıklı olanı:)) eski fragmanlarda bir çocuk bir kıza silah çekiyodu o kız seni seviyorum vurma beni diyor ordan kaya(sezgi mengi) göruyor arka fondaki şarkı var yine herkes aynı hayatta... süper şarkı malum sitede uzun olarak var 4. küsür dk daydı ebrumm 16-01-08, 19:12 sesli frangmanı izleyenbilmiş degilim hala.. inş gununu ve saatını cok guzel ayarlar malesef bu bır dızı için en önemli şey.. bkm nın bu konuda cok akıllı davranacagını düşünuyorum.. 6123m 16-01-08, 19:39 off :S boş boş yorum yazz dur :S başlasada izlesek :S ocak ortası dedıler ocagın ortasındayız ıste:S belki önümüzdeki hafta başlar müzilği dinleyen arkdaslar oldumu :D:D yenı fragman cıkmıs duyduguma göre sıteye ekleyen olursa sevınırım . herkese ıyı geceler -şEkEr- 16-01-08, 19:48 duyduğuma göre ikinci fragman çıkmış ve ikinci fragmanda yusuf akgün görülmüş:) duyunca çok sevindim ne bu böyle çok yakışıklı erkekler var ben bu diziden gözümü alamıycam daha doğrusu diziden çok oğlanlara bakıcam:):):) angel eyes 16-01-08, 19:51 sanırım sesli fragmanı ben çıkmaz ayın son çarşambası görürüm. bir türlü kısmet olması görmek ya:( yusuf akgün çok tatlı. o olduğuna göre biri daha buraya müdavim olacak benim gibi:) biran önce balasada adam gibi yorumları yazsak:) sıkıldım bekle bekle ebrumm 16-01-08, 19:56 duyduğuma göre ikinci fragman çıkmış ve ikinci fragmanda yusuf akgün görülmüş:) duyunca çok sevindim ne bu böyle çok yakışıklı erkekler var ben bu diziden gözümü alamıycam daha doğrusu diziden çok oğlanlara bakıcam:):):) oğlanlara mı bakıcaksın.. garip .. söyleyebılecegım tek kelıme bu.. konusu,senaryosu,şeçilmiş oyunuclar daha da dogrusu genclere kazandırılması gereken bilgıler varken, sadece oğlanlara bakılması gercekten garıp... umarım herkes böyle düşünmuyordur.. halbukı burada ne guzel yorumlar okumustum, dizi muzıgıne kadar begenilerın olması, senaryodan bahsedılen yorumlar gercekten bırseylere farklı gozle bakanların oldugunu göstermesı gercekten baslıklara yazılanları okunur kılıyor.. 6123m 16-01-08, 20:09 yusuf abı mı ? yanlız söyle bır durum var hem hepsı hem bu dızı nasıl olucak ? . belkı konuk oyuncu falandır . konuk oyuncu degılsede guzel olur vallahı ınsallah korkurt gıbı bı karakterle cıkmaz farklı karakterdede görmek ısterım yusuf abıyı :) hadi hayırlısı son fragmana bakayım ben bır fan sıtesınden :) not:eburucum (sanırım adın ebru) olabılır arkdasların kendı fıkırlerı . ınsallah seneryonun ve verılen bılgılerıde Görurler :) ebrumm 16-01-08, 20:15 yusuf abı mı ? yanlız söyle bır durum var hem hepsı hem bu dızı nasıl olucak ? . belkı konuk oyuncu falandır . konuk oyuncu degılsede guzel olur vallahı ınsallah korkurt gıbı bı karakterle cıkmaz farklı karakterdede görmek ısterım yusuf abıyı :) hadi hayırlısı son fragmana bakayım ben bır fan sıtesınden :) not:eburucum (sanırım adın ebru) olabılır arkdasların kendı fıkırlerı . ınsallah seneryonun ve verılen bılgılerıde Görurler :) ewet cnm adım ebru.. dizinin cast ekıbını bılmıyorum tam.. ama sezgi megı ezgı mola,şerif sezer gıbı isimler yetıyor.. her düşünceye saygım sonsuz begendıgım oyuncu ıcın ızlıyorum yada ne bıleyım sevdıgım oyuncular ıcın ızlıyorum dese yıne anlardım ama yakısıklı oglanlar için ızlıyorum dıyınce bıraz sert bır tepkı oldu sanırım.. neyse elbet onunda düşüncelesi degısecektır diziyı zıleyınce belkı.. bu arada seslı frangmanın linkı elınde olanlar bana pm atarlarsa sevınırım :) ecrin 17-01-08, 12:19 serkan Altunorak Umut mine Tugay özlem şerif Sezer Hamiyet ülkü Duru Seher civan Canova şeref ahmet Somers Mehmet saadet Isil Aksoy Duygu sezai Aydin Topal Suleyman büşra Pekin Melek sezgi Mengi Kaya riza Kocaoğlu Cuneyt tuğrul Tulek Giray orhan Ekşi Sıçan Nuri oya Okar Rüya ezgi Mola Esra sarp Aydinoglu Sarp ömür Arpaci Burak tolga Akman Güven busegurses001 17-01-08, 12:35 dizinin günü neden hala belli değil fragmanlar sıkça veriliyor ama hala günü belli olmadı umarım izlediğim bir diziyle çakışmaz gerçi çakışsada büyük ihtamalle sınıfı tercih edecem çok uzun zamandır merakla bekliyorum çünkü inş reyting kurbanı olmazbyebyebye -şEkEr- 17-01-08, 12:49 angel eyes sanırım dediğin kişi yağmur:)eheh nerden bildim ama ebrumm sanırım beni yanlış anladın istersen bir önceki yorumlarmıda bak benim burada belirtmek istediğim şey dizide çok yakışıklılarında yer aldığıydı umarım anlatabilmişimdir zaten bence bir diziye hayranı olduğun bir kişi için bağlanmk çok saçma ben zaten bu dizinin fragmnından anlamıştım çok güzel bir şey olcağını hatta arka sıradakilerle kıyaslanmasınıda istememiştim çünkü bence bu dizi farklı olucak hemde her şeyiyle çünkü çok iyi oyuncular var senaryoda çok farklı ve ilgi çekici mine tugay olsun serkan altınoruk olsun dah yeni ödül almış olan rıza kocaoğlu olsun işte böyle başarılıların biraraya geldiğini görmek bile bence bu diziyi bir bütün haline getirecek iyi yorumlar:img-wink:bye ecrin 17-01-08, 13:37 bişey sorucam saadet ışıl aksoy konuk oyuncu olarak mı oynıycak :img-in_lo evet ; saadet ışıl aksoy dizide konuk oyuncu....:img-wink: selin_kenan 17-01-08, 13:39 SLM.. YHA BU DİZİ ÇOK GÜZELE BENZİYOO.. tarihi bellimi yhaa.. ayrıca sezgi mengi süper..!!:):good: ecrin 17-01-08, 13:41 SLM.. YHA BU DİZİ ÇOK GÜZELE BENZİYOO.. tarihi bellimi yhaa.. ayrıca sezgi mengi süper..!!:):good: Dizinin şu an yayın tarihi belli olmadı. Ama Ocak 'ın son haftası olabilir... tılsım16 17-01-08, 13:50 dizi sanki eglenceli deiğlde bıraz daha ciddi bı okul dızısıne benzıyor.. ben tutacagını dusunuyorum acıkcası muzıgı zaten ayrı bı guzel bayıldım mehemt erdem seslendırmıs ılk defa duydum adını ama cok guzel yorumlamıs sarkıyı...:img-wink: busegurses001 17-01-08, 13:54 dizi sanki eglenceli deiğlde bıraz daha ciddi bı okul dızısıne benzıyor.. ben tutacagını dusunuyorum acıkcası muzıgı zaten ayrı bı guzel bayıldım mehemt erdem seslendırmıs ılk defa duydum adını ama cok guzel yorumlamıs sarkıyı...:img-wink: bencede şimdiden herkesin dilinde şarkı zaten ben gün geçtikçe daha çok merak ediyorum diziyi çevremdeki herkes şimdiden diziyi konuşuyor bende tutacağını düşünüyorum en azından okul dizilerinden çok farklı o açıdan şanslı gerçekten erotamou 17-01-08, 13:58 Dizinin başLamasını bir an önce istiyorum .. :good: Çok çok merak ediyorum diziyi :img-blush .. Az önce kanaLLarı gezerken fragmanı gördüümm .. Actığım anda bitti maaLesef :icon_sorr Herkesin bahsettiği müziği de çok merak ediyorum ya :) .. Bi ben duyamadım şu müziği :icon_sorr İLK AŞKIM_MERVE 17-01-08, 14:02 BUDA BENDEN.. http://img529.imageshack.us/img529/8576/sinif2lz6jw0.jpg BU DİZİNİN GÜNÜN ÇOK MERAK EDİYORUM.. ebrumm 17-01-08, 17:47 ecrın liste için çok tesekkurler.. ŞeKeR di sanırım nıckın durum anlasılmıstır cnm... bu arada ben dızının sömestr tatilinde yayına girecek dıye duydum.. ocagın son haftası buyuk ıhtımalle yayında olur... alişşş 17-01-08, 17:51 değişik bir dizi olacak gibi fragmanı ilk gördüğümde bana lise defterini hatırlattı gerilim açısından ilk izlenim onu verdi hala daha öyle Dilara_3 17-01-08, 18:21 sadee ben bu fragmanı görmemişim bayada uzunmuş fragmann sezgii bu fragmanda varr saçıcı kesitrmişş bence uzunken daha bi şekerdi ama okula uymazz saadet ışıl aksoy öldüğüne göre knouk oyuncu ama forma çok yakışmık sölemeden edemicemm yaren_ben 17-01-08, 20:30 Mine Tugay - Özlem http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/ozlem.jpg Serkan Altunorak - Umut http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/umut.jpg Ezgi Mola - Esra http://bp0.blogger.com/_oJrv71Wyi6M/R26LX5u1lRI/AAAAAAAABMs/HRTrzQHDt5w/s400/ezgi.jpg Sezgi Mengi - Kaya http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/kaya.jpg Ömür Arpacı - Burak http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/burak.jpg Rıza Kocaoğlu - Cüneyt http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/cuneyt.jpg Büşra Pekin - Melek http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/melek.jpg yaren_ben 17-01-08, 20:33 Oya Okar - Rüya http://www.diziler.com/biography/1ba50c1422f20a3bd049e85800e67fa7.jpg Saadet Işıl Aksoy - Duygu http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/duygu.jpg Şerif Sezer - Hamiyet http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/hamiyet.jpg Ülkü Duru - Seher http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/seher.jpg Civan Canova - Şeref http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/seref.jpg yaren_ben 17-01-08, 20:38 Tolga Akman - Güven http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/guven.jpg Ahmet Somers - Mehmet http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/mehmet.jpg Sezai Aydın - Topal Süleyman http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/topal.jpg Tuğrul Tülek - Giray http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/giray.jpg Orhan Ekşi - Sıçan Nuri http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/nuri.jpg Sarp Aydınoğlu - Sarp http://www.showtvnet.com/img/dizi/sinif/oyuncular/sarp.jpg yaren_ben 17-01-08, 20:40 Başlasın artık. Bu diziyi dört gözle bekliyorum. :img-cool2 :img-wink: Birçok sevdiğim sanatçı bu dizide. :happy0064 Kaçırmam kesin izlerim... 6123m 17-01-08, 22:35 bence bu topıce sınaf fılmı ıle ılgılı kısı yada kurumlardn bırısı yazıor yanı msjlara bakılırsa :).öyle zannedıorm son fragmanı ızledım oyy ezgı abla nasıl tatlı öyle.benm gbı tombıs tombıs olmus okl kıyafetını gıyınınce:) uyy kuzum yaww angel eyes 18-01-08, 08:57 diziyi izlemek için daha ne kadar bekleyeceğiz çok merak ediyorum. yakında başlıyor diyo bir aydır ama başlamaya niyeti yok. t-o-r-t-u-r-a 18-01-08, 10:53 yeni fragman çok güzel şarkının geriside var ayrıca bu fragmandan bütün oyuncuları gördük iyi oldu birde başlasa her yeni fragman dahada bir meraklandırıyor insanı birde arkadaşlar şarkı için malum video sitesinde pinhaninin söyledigi yazıyor dogru mu? İLK AŞKIM_MERVE 18-01-08, 12:58 ayy yeni fragmanı bende gördüm. YHA ARTIK BAŞLASADA İZLESEK...BU ARADA SEZGİ SÜPERDİ...:good: off ne zmn acaba yhaa???...ocak bitiyo walla..şubata kaldık.. sadee 18-01-08, 13:59 arkadaşlar pinhani diil o ya. mehmet erdem şarkıyı söyleyen. ve evet artık başlasın angel eyes 18-01-08, 14:12 her yeni duyulan şarkıda olduğu gibi bu şarkıda da isim yanlışları oluyor. gerçekte kimin bilmiyorum.ama bildiğim tek şey süper bir şarkı. ayrıca ezgi molada çok tatlı. biran önce başlamasını istiyorum:) adam gibi diziye yorum yapalım artık:P nlp 18-01-08, 15:46 serkan Altunorak Umut mine Tugay özlem şerif Sezer Hamiyet ülkü Duru Seher civan Canova şeref ahmet Somers Mehmet saadet Isil Aksoy Duygu sezai Aydin Topal Suleyman büşra Pekin Melek sezgi Mengi Kaya riza Kocaoğlu Cuneyt tuğrul Tulek Giray orhan Ekşi Sıçan Nuri oya Okar Rüya ezgi Mola Esra sarp Aydinoglu Sarp ömür Arpaci Burak tolga Akman Güven pelin öztekin Gökçe ceren olcayto Zeynep murat eken Onur tina_simge 18-01-08, 16:33 fragmanı fln gördüm oldukça etkileyici oyuncularda çok iyi müzik süper... konu güzel tutucak bu dizi başlasın artık hadi yaaa nurche 18-01-08, 16:35 bu arada şarkıyı yapan kişi kardeş türkülerden mehmet erdem miş. arkadaşım ben bu bilgiyi daha önce paylaşmıştım:img-yes: oyuncular üper karekterler nasılo olacak bir an önce başlasın yani o kadar fragman dönüyor ancak tarih vermiyorlar condemned 18-01-08, 19:15 katılıoyrum aksıyon olacak gıbı iişallah reytıngler ii olur ayrıca sezgi mengi varsa zaten izlenir :)(iyişallah) fragmanlarda pek kımse bellı olmuo ayrıca ne zman baslıycak ya cok yakında cok yakında ama daha gununu fılan goremedık kavak yelleri 18-01-08, 20:27 Merhaba Arkadaşlar, Önceki sayfalarda dizinin fragmanında çalan müziğin PİNHANİ'ye ait olduğu hakkında yorumlar yapılmış. Ancak PİNHANİ sadece ve sadece KAVAK YELLERİ'nin müziklerini yapmaktadır. Diğer okuduğunuz haberler asılsızdır. Bilginize.... busegurses001 18-01-08, 21:36 arkadaşlar bana da sizler gibi kal geldi artık belki 2 aydır yakında deyip duruyolar çatlatacaklar hepimizi meraktan ama dediğiniz gibi daha dizi başlamadan burası böyle doluysa dizi başlayınca burası iyice hareketlenecek demek ki inş reyting kurbanı olmaz ve en kısa zamanda tarihimiz belli olur:img-wink:byebyebye (BuRcUu) 18-01-08, 21:47 Müziğii çok qüzeL.. Hiçbir yerde buLamıyorum.. Henüz yayın qünü beLLi oLmadı.. diLeriim saLı qünü 20:00 ya da 22:00 oLur.. diğer qünler izLemem zor oLucak.. masal_kizi 18-01-08, 22:08 arkadaşlar bana da sizler gibi kal geldi artık belki 2 aydır yakında deyip duruyolar çatlatacaklar hepimizi meraktan ama dediğiniz gibi daha dizi başlamadan burası böyle doluysa dizi başlayınca burası iyice hareketlenecek demek ki inş reyting kurbanı olmaz ve en kısa zamanda tarihimiz belli olur:img-wink:byebyebye ya vallahi sinir olmak elde degil, yakinda yakinda iyi ha anladik yakinda da na kadar yakin, fragmanlari ezberledim ya, bide reyting kurbani olursa,aman allah korusun,.. ama gercekten ben artik bölümler üzerine, yorum yapmak istiyorum,.... busegurses001 18-01-08, 22:18 ya vallahi sinir olmak elde degil, yakinda yakinda iyi ha anladik yakinda da na kadar yakin, fragmanlari ezberledim ya, bide reyting kurbani olursa,aman allah korusun,.. ama gercekten ben artik bölümler üzerine, yorum yapmak istiyorum,.... evet canım gerçekten bende reytinge kurban gitmesinden çok korkuyorum umarım öyle bişey olmaz bunu düşünmek bile istemiyorum konusuyla birbirinden kaliteli oyuncularıyla bu dizi ayakta durmayı hak ediyor herşeyden önce BKM yapımı herşey yolunda gider umarım angel eyes 18-01-08, 22:25 evet canım gerçekten bende reytinge kurban gitmesinden çok korkuyorum umarım öyle bişey olmaz bunu düşünmek bile istemiyorum konusuyla birbirinden kaliteli oyuncularıyla bu dizi ayakta durmayı hak ediyor herşeyden önce BKM yapımı herşey yolunda gider umarım umarım reyting kurbanı olmaz. bu devirde dizilerin tutması için bile oyuncular ve yapımcılar kırk takla atar oldu. neyse boşuna dememişler geç olsunda güç olmasın diye. zamanı gelince nasıl olsa başlayacak. ECE...:) 18-01-08, 22:29 Hemen diziyi sokup harcamamaları iyi bence. Kavak Yellerini de habire erteleyip durdular, doğru anı buldular ve tuttu. O yüzden aceleye gerek yok bence.. =)) Sesli fragmanı da bugün gördüm, çok güzel.. Ezgi, Sezgi, Işıl.. Mine'nin karakterinin ''Seni...'' derken Serkan'ın karakterinin gelmesi, o anki şaşkınlık... Işıl'ın karakterinin yaşadığı gerilim.. ''Seni seviyorum Tarık..'' hepsi şimdiden çok güzeldi.. panikle-me 19-01-08, 02:07 frgmnı müziği oyuncu kadrosu sloganı.. beni kesinlikle etkilediii=) ilk blmünü bekliyorum.. eğer tanıtımdaki etkililiği dizidede olursa kesinlikle muhteşem bir dizi olduğu kesinleşecek..ve evet hemen yayına koyup harcanmasındansa bir müddet piyaso araştırmasından sonra yayınlanması daha ii =) mc_merve 19-01-08, 02:37 acikcasi onceden hemen baslamsini istiyodum ama dusununce uygun zamani bulmalari daha mantikli geldi hemen ortaliga atilirsa dizi malesef dizinin gidisati icin iyi olmayabilir dogru gun bulunsun once bencede Dilara_3 19-01-08, 15:10 reyting kurbanı olucağını düşünmüyorum açıkçası çünküü çok iyi oyuncularr varr çok iyi reklam veriyo show tv dizinin başlaması için artık başlasa iyi olur İLK AŞKIM_MERVE 19-01-08, 15:19 Sesli fragmanı bende gördüm.. çok güzel bir bölüm olucak.. çok ii oyuncular...daha kimler varmış bee..hepsini bu sesli fragmanda GÖRDÜM!!..:) §uni§a 19-01-08, 18:26 fragmanlar dönmeye basladi yakin bi zamanda baslar insallah bu diziyi cok merak ediyorum cok güzel bi dizi olcak kanimca,,, insallah bu dizi reyting kurbani olmaz... hemen baslasa yaa angel eyes 19-01-08, 18:46 arkadaşlar fragmanda cuma günü yazıyor ama henüz saati belli değil. malesef gün seçiminde çok büyük bir yanlış yapıldı. umarım günü değişir. çünkü cuma günü çok büyük rakipleri var. ceroshkoo 19-01-08, 18:55 ay evet ya cuma günü :( ayrıca bu dizi çok kaliteli bi yapıma benziyo izlemek isterim ama cuma başka dizim var şu an için dileğim cuma saat 10 olması yaren_ben 19-01-08, 19:01 Nasıl yani hiç düşünmeden böyle günlere koyup sonrada kaldırıyorlar. Biraz mantıklı bir güne koysalardı keşke... Neden böyle yaparlar hiç anlamam? Beyaz show, Asi, hatırla sevgili, Akademi Türkiye vs. hepsi aynı gün. Şimdi Sınıf'da aynı gün. Bu kötü oldu. :icon_sorr erotamou 19-01-08, 19:17 Ay şimdi gördüm Cuma günü yazıyor .. Benim cuma günüm boş ve en cok sevdiğim bir güünn .. MutLuLuktan uçuyoruuuuuuuuuumm .. :happy0064 Dilara_3 19-01-08, 19:33 cuma günü bence 20:00 olsun çünkü beyaz show ve hatırla sevgili ile yarışmasındansa asiyi tercih ederim ama kötü bi seçim olmuş daha boş bi gün olabilirdi busegurses001 19-01-08, 19:38 Ay şimdi gördüm Cuma günü yazıyor .. Benim cuma günüm boş ve en cok sevdiğim bir güünn .. MutLuLuktan uçuyoruuuuuuuuuumm .. :happy0064 canım senin için cuma günü boş olabilir ama haftanın 7 gününe baktığımız zaman en dişli rakiplerin olduğu gün malesef cuma dizileri geçtim ki hiç öyle yabana atılacak dizi yok bir kaç haftadır beyaz show zirveyi çok zorluyor işi çok zor açıkçası biraz önce altta fragman geçti cuma yazısını görünce neye uğradığımı şaşırdım cuma günü benim annem asiyi izliyor mesela ben sınıfı nasıl izleyecem bilmiyorum artık ikna etmeye çalışıcam şimdi bende ikilemde kaldım şimdi bence çok yanlış oldu cuma günü pazartesi salı çarşamba hatta diğer bütün günler olsaydı da cuma olmasaydı tutma ihtimali büyük konuşmak istemem ama malesef çok zor görünüyor ne zamandır beklediğim ve merak ettiğim bir diziydi eğer reytinge kurban giderse gerçekten çok üzülürüm bu saatten sonra tek dileğim dizinin 22 de yayınlanması:icon_whis angel eyes 19-01-08, 19:38 aslında kanala mail felan atılsa gün değişikliği istendiği konusunda belki değişebilir. yoksa dizmizin ömrü çok fazla sürmez. yani koca haftada koyacak başka gün mü bulamadılar anlamıyorum ki. busegurses001 19-01-08, 19:41 aslında kanala mail felan atılsa gün değişikliği istendiği konusunda belki değişebilir. yoksa dizmizin ömrü çok fazla sürmez. yani koca haftada koyacak başka gün mü bulamadılar anlamıyorum ki. ya gerçektende mail atmak sanırım en mantıklısı yoksa dizi başlamadan ateşe atılmış gibi bişey olacak allah aşkına başka günmü bulamamışlar tek korkum dizinin cuma günü yayınlanmasıydı korktuğum başıma geldi arkadaşlar daha vaktimiz var hep bir elden lütfen kanalı mail yağmuruna tutalım daha 1 hafta var gün değişikliği olabilir angel eyes 19-01-08, 19:47 arkadaşlar bu show tv nin mail adresi. info@showtvnet.com www.showtvnet.com.tr yoksa dizi bir bölüm yayınlanıpp yayından kalkacak. biran önce harekete geçmek lazım:) masal_kizi 19-01-08, 19:51 ya arkadaslar ben yanlis okumuyorum dimi cuma mi gercekten,... o kadar gün var ,sen gel cumayi bul,...... ya bu show ne yaptigini bilmiyor sanirim bunlar, atese kürekle gidiyorlar, hic mi kanallari arastirmiyorlar bu diziyi su güne, koyarsak, o gün baska kanalarda ne var diye, off off bide 22 ye koyarlarsa hic sasmam yani,... yada bunlar belki günleri deniyorlar,show bazi dizilerin günleri ve saatlerini degistirmekten zevk aliyorlar,..... gamzem497 19-01-08, 20:01 arkadaşlar cuma gününü belki sonra değiştirebilirler başlangıcını yaparlar ya da yakında 15 tatili de geliyor belki sıklıkla tekrarırını verip cuma gününe sabitlemeye de çalışabilirler (diziyi sevdiripte) bir başlasın tutup tutmayacağı belli olur show'da ona göre bir strateji ulgulad ECE...:) 19-01-08, 20:09 Cuma günü 20.00 kuşağında olursa burada yazıldığı kadar da kötü bir gün değil... Hergün dolu bir şekilde çünkü.. Ama gene de bence cumartesi 20.00 olabilirdi... erotamou 19-01-08, 21:40 Ay sonunda göremediğim fargmanı görebiLdim .. Şükür aLLhıma :) müzik de güzeLdi hoşuma gittii .. Cuma günü yayımLanyor oLmasına haLa çok seviniyorum .. Evet güçLü diziLer war ama .. onları gçebiLeceğine de inanıyorum bi ihtmaL Saati de 20.00 oLsun .. O zaman asi yLe karşı karşıya oLur .. Asi yi de büyük dizi olarak gördüğüm de yok ya :img-meeti ebrumm 19-01-08, 21:46 arkadaşlar korktugumuz başımıa geldı.. yaı okadar bekledık guzel bır güne ayarlasınlar dıye ama cuma okuyunca şok oldum.. show zaten hep bunu yapar neden anlamam.. yanı okadar bos gunun var acun zaten hergun reytıglerı alıp göturuyor cuma gune koymak zorundamısın.. ogun cok super yapımlar yayında.. işi zor acıkcası biraz.. gs-tugba93 19-01-08, 22:08 aynen ebrucum ya benimde korkdum basima geldi dizi saat 20:00 de olursa kesin bakamam insallah 22:00 alinir ya offfff of bu diziyi cok izlemek istiyordum angel eyes 19-01-08, 22:14 dizi eğer 22:00 da olursa bende rahatlıkla izlerim. aslında ben her saate izlerim ancak bu reyting konusu korkutuyor. hafta sonlarıda olabilir aslında çok güçlü rakipler yok nasılsa:) masal_kizi 19-01-08, 22:22 dizi eğer 22:00 da olursa bende rahatlıkla izlerim. aslında ben her saate izlerim ancak bu reyting konusu korkutuyor. hafta sonlarıda olabilir aslında çok güçlü rakipler yok nasılsa:) haklisin, aslinda hangi saat olursa olsun ben izlerimde, ama senin de dedigin gibi reyting olayi beni de korkutuyor, ya bence mesela pazar gününe koya bilirlerdi,... 6123m 19-01-08, 22:40 hehe :) yaşasınnnnn işte budur yaa dizi başıyor şafak 4(okulda bıtıo o gun ohh).saati önemli degil ama 22 olcak bnce cunku 20de eşreflerimiz var:).birde cuma kesinlıkle 1. olamaz cünkü beyazz varr bu garanti(hıı birde asi var eşrefler var ) hedef ılk 5 olmalı bence (BuRcUu) 19-01-08, 23:13 MerakLa bekLediğimiz qün Cumamıymış.. Saatii bari 20:00 oLsn.. 22:00 de HatırLa SevqiLiii var izLemem çok zor.. Cuma ters birqün oLdu.. En iyisii saLıydı ama napaLım.. ebrumm 20-01-08, 00:17 arkadaslar dızı baslamadan gunü degıstırılsın anlamıyorum zaten degısecek bunu neden yapmıyorlar cuma gunu asi,hatıla sevgili,sıla,beyaz kı aynı saatle olucak beyazla işi gercekten zor olucak.. bu reytınglerı cok etkiler.. daha dizi baslamadan üzülmeye basladım yani.. condemned 20-01-08, 08:01 ama salı gunu tutmama ıhtılamlı vardı bınbırgece yuzunden :img-wink: cuma iyi bence eşref saatini 22:00 koyarlar o zaman sınıfı da 20:00 da ızleyebılırız sılala ası aynı saatte sınıf dızısı onlarla yarısıcak hatıla sevgılı 22:00 beyaz da gec zaten onlarla eşref saati yarısacak gıbıme gelıyor ama keske cumartesı olsaydı dızı o zman pek bısı yoktu angel eyes 20-01-08, 10:31 bence cumartesi günleri yayınlanması daha iyi. hem çok büyük rakipleri yok. cuma saat 22:00 ye alsalar bile beyaz show ve hatırla sevgiliyle yarışacak. bu dizi için berbat bir sonuç olmasına neden olacaktır. heralde kaal ilk deneme olarak cumayı seçti reytinglerin kötü olduğunu görünce gününü değiştirirler gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı:) selınnn 20-01-08, 12:17 aslında cuma okadar da kötü bi gün deil ama salı olsa kesin ratingler uçardı ne öle binbir gece,ahmet çakar fln var salı günü:img-hyste cuma 20.00a koyalar die düşündüm ben en azından daha ii olur bitek asi var onuda zamanla geçriz die düşündüm:) ama inş salıya alınır veya perşemde 22.00 fln ii olabilr:) mxrxt 20-01-08, 12:34 dmek dizi cuma günü basliyor.. cuma günü benim acimdan iyi olmus ogün izleidigim bir dizi yoktu aslnda benim icin Pazartes sali persembe ve pazar haric diger günler uygun:-) Bu ditiyi merakle bekliyorum...bu dizi bana biraz arka siradakiler dizisinden esinlenilerek yola cikilmis gibi gözüküyor ama ben bu diziyidie izlemek istiyorum.. EgE(''v'')İkLiM 20-01-08, 12:35 slm dizinin ilk fragmanını izlediğimden beri merak ediyodum ama diğer fragmanlar çıkınca artık daha çok merak ediyorum müziğini de çok beğendim ve hemen indirdim cumaya koymuşlar salıya koysalardı dahamı iyi olurdu sadece binbir gece var onuda izlemiyorum ama ondan başka dizi yok galiba. dizide cerende varmış kendisini nefes nefeseden beri çok severim ya bişey sorucam dizide tarık karakterini oynuyan çoçuğun gerçek adını bilen varmı acaba :icon_whis erotamou 20-01-08, 12:58 Şimdi fragmanı gördüüümm :) .. Ama saati daha beLLi deiLL .. inş. saati 20.00 oLur ya :) .. meander 20-01-08, 15:41 bu dizinin cuma günü oldugunu yeni ögrendim ve cok mutlu oldum benimde cuma gunu izlediğim bir dizi yoktu bir menekse ile halil vardı o da artık cumartesi kesin izlicem kesin ssırf şerif sezer bile yeter bu diziye 6123m 20-01-08, 16:38 bence cumartesi günleri yayınlanması daha iyi. hem çok büyük rakipleri yok. cuma saat 22:00 ye alsalar bile beyaz show ve hatırla sevgiliyle yarışacak. bu dizi için berbat bir sonuç olmasına neden olacaktır. heralde kaal ilk deneme olarak cumayı seçti reytinglerin kötü olduğunu görünce gününü değiştirirler gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı:) ewt bencede cuma günü hatırla sevgili beyaz show ve asi varr (bi cok dızı da) öbür mesajımdada dediğiö gibi hedef ilk 5 olmalı :) belkı reytıng falan kötu glırse dedıgın gıbı degısırler gununu persembe ve pazar dısında ıstedıklerı gun olabılr :) ( erotamou 20-01-08, 19:38 ArkadaşLar .. Fragmanda çLan müzik war ya .. Pinhani'nin deiL falan diolar ama :) Ama az önce şarkı indirme programımdann .. indirdim şarkıyı .. Fragmandaki şarkıyLa aynı .. :img-yes: Adı : Pinhani - Herkes Aynı Hayatta :img-wink: angel eyes 20-01-08, 19:40 indirme programından indirirken bende de öyle yazıyordu. |