Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi - 5. Sezon Bölüm Yorumlari II

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6

ipod nano
23-05-08, 11:35
evet ya aynen sacit şahika ile olmalı:)
çok komik oluyolar,zaten ben zeynebi sevmiyorum.Geçen bölümlerde ifot ve tahsine neler söylemişti:img-tomat

çakma brezilyalının diziden çıkmasını iple çekiyorum:happy0064 Allah o günleri görmeyi asip eylesin:img-hyste(amin)
ve cem ile aslı'yı yeniden birarada görmeyi çooookk istiyorum.:img-icecr
cem'e şu sıralar kızsamda,yinede aslıyla çok yakışıyolar..Ahh ahh eski bölümlerr:img-cray::img-cray:

çakma brezilyalı hesaplarıma göre 4 haziranda defolup gidiyo ondan kurtuluyoruz dallama diye tabir etiiğimiz hıyar yanlız kalınca kesin aslıcığıma sardırıcak ama boşuna çıkarcı herif ya biriyle gezdimi aslıyı unutup hakaretler ediyo ayrıldımı aslı yeniden yo kya deneme tahtasımı bu aslı bir daha onun yüzüne bakmamalı bakmazda yavaş yavaş osmana ısınmaya başladı ve osmanında aslıyı hayatta bırakmaz canım malesef aslı cem sayfası kapandı aslı osman sayfası açıldı

ipod nano
23-05-08, 14:43
ya atv avrupa yakasının tekrarlarını 131.bölümden başlattı yine ya bu nedir anlamıyorum ilk sezona dönüceğine bu sezonun başına döndü böyle dengesizlik görmedim ya

evren91
23-05-08, 19:40
bence aslı ile osman çok yakışıyolar cemle osmanı kıyaslarsak osman aslıya daha çok yakışıyo sacid şahikayı seçer umarım zeyneple cıvık cıvık sinir oluyorum ya

Lavenia
23-05-08, 19:59
ya ben sacit şahikanın peşinden koşar diyordum.uff deli etti beni..Zeynebi hiç sevmiyorum zaten...YAŞASIN ŞAHİKA!!! bu arada gülse birsel'den beklediğim en büyük şey aslı ve osman için hoş sahneler yazması..bence artık aslı ve cem olmaz..yani haluk,böcek,makarna mı pizza mı,ev modellerinden sonra...cıııkkkk olmamalı..Hepimiz Osmanız kahrolsun cemelek diyorum başka da birşey demiyorum:))))))

ipod nano
23-05-08, 20:30
ya ben sacit şahikanın peşinden koşar diyordum.uff deli etti beni..Zeynebi hiç sevmiyorum zaten...YAŞASIN ŞAHİKA!!! bu arada gülse birsel'den beklediğim en büyük şey aslı ve osman için hoş sahneler yazması..bence artık aslı ve cem olmaz..yani haluk,böcek,makarna mı pizza mı,ev modellerinden sonra...cıııkkkk olmamalı..Hepimiz Osmanız kahrolsun cemelek diyorum başka da birşey demiyorum:))))))

sana canı yürekten katılıyorum benimde beklediğim en büyük şey aslı ve osman için hoş sahneler evet kahrolsun çakma brezilyalı kahrolsun dallama diye tabir ettiğimiz hıyar

kod adı yağmur
23-05-08, 21:19
şimdi başını izledim
melek tam ruh hastasıymış yaa walla evde öyle bi tip olsa herhalde kartal F tipi cezaevinde olurdum yaa iğrenççç
cemi taktir ettim az da olsa aslıyı savundu kötünün iyisi ne diyeyimm

Lavenia cnmm aramıza hoşgeldinnn osman&aslı clubü var katıl (katılmadıysan tani :))

yalnız slogan süper kahrolsun cem melek yaşasın osman aslı

gumus_songül
23-05-08, 21:36
melek ve ceme çok kızıyodum ama ceme fazla yüklendiğimi anladım ben..
osmanı baştan beri sevmemiştim.bi ara aslışımın hatrına biraz sever gibi oldum..ama sevmediğimi anladım.aslı ve osmanı yakıştırmıyorum.aslı ve cem acayip yakışıyodu...çakma brezilyalı diziden çıksın ama cem kalsın.burda cemin çıkmasınıda isteyenler var ama ben kesinlikle kalmasını istiyorum.gerçi aslışımla olmadıktan sonra başka bi kızla görmeyi tahammül edemiyorum da...:img-cray:
bi ihtimal umarım eskiye döner aslı cemsiz cem aslısız olamayacığını anlar..
ikisi çok tatlılarrrrddıııı:happy0064
bende birden döndüm haa:img-hyste geçen yorumlarımda sürekli ceme hakaret yazıyodum,,çok abarttığımı,aslında aslıcı ve cemci olduğumu anladım:img-wink:
belkide forumun piskolojisinden böyle oldu..burda herkes aslı ve osmancıydı:)

kod adı yağmur
24-05-08, 07:23
daha yeni uyandım ve hemen foruma koştum rüyamı anlatmak için

şimdi ben aslıymışım ama yinede ben varım yani sonra sacit var ve de osman vardı
biz sacitle bi oyun oynayacaktık ama ben olan benle aslı olan ben ile değil

nese böle sorular soracaktık birbirimize yani cümlenin öğeleri pisegor Türkiyenin iklimi gibi ve sorduğumuz her soru ve bildiğimiz her soru için tünel kazacaktık ve o tünelden de bizim ve aslıların bodrumdaki evleri birbirine bağlayacaktık :img-hyste (ne ilginç dimi :D)
sonra sacit toprağı kazıyor ve
aslı olan ben de: çabuk kazsana beee
sacit de: oldu başım üstüne habire soru soruyorsun ve de biliyorsun küçük bir U içecektik deve kadar oldu yaaa
aslı olan ben de: hadi işine bak daha çok soru varr
sacit: oldu tamam istersen sen kaz bu arada sacit de yüzünü tünelden çıkarmış aslıya bakıyor yüzü çamuşr ve de bacakları tünelde gövedesi dışarıda aslıya kürek uzatıyor :img-hyste

bu arada osman gelir elleri ceplerinde ve de şimdi nasılsa biz istanbuldaymışız :img-hyste

osman: aslı cnmm naber
aslı: iyi ya osman senden
osman: napıyor bu
sacit: he gibi görünüyor
osman : be bileyim der ve de uçar :img-hyste (gerçekten hem de elleri ceplerinde bi şekilde :img-hyste)

sacit, aslı olan bana : yeter yaaa

bu sıra da da aslı soruları arka arka bilmeye başlar ve de sacit yorulmuş bir biçimde artık tüneli bomba ile patlatmaya başlar bi yere oturmuş elinde kumanda kulağında kulaklıkla tabi ben gerçek hayatta bu sesi duyunca yataktan zıplarım sonra rüyaymış derim ve tekrar dalarım :happy0064 ben olan ben deneme çözüyor aslı olan yine ben ise sacite sorularla tünel kazdırıyor esasında o esnada bir sürü bomba sesi sonra da ben olmayan aslı da oturuyor ve de 55 bomba sesi :img-hyste

ben de uyanıyorum vayy be çok tünel kazdık 55 soru sacite 55 soru da denemeden çözdüm diyorumm :img-hyste

sizce neye işaret bu osmanı melek olarak yorumlarsak meeğin uçacağına mı işaret yoksa benim bi yerim açık mı kalmış :img-hyste

ipod nano
24-05-08, 09:20
daha yeni uyandım ve hemen foruma koştum rüyamı anlatmak için

şimdi ben aslıymışım ama yinede ben varım yani sonra sacit var ve de osman vardı
biz sacitle bi oyun oynayacaktık ama ben olan benle aslı olan ben ile değil

nese böle sorular soracaktık birbirimize yani cümlenin öğeleri pisegor Türkiyenin iklimi gibi ve sorduğumuz her soru ve bildiğimiz her soru için tünel kazacaktık ve o tünelden de bizim ve aslıların bodrumdaki evleri birbirine bağlayacaktık :img-hyste (ne ilginç dimi :D)
sonra sacit toprağı kazıyor ve
aslı olan ben de: çabuk kazsana beee
sacit de: oldu başım üstüne habire soru soruyorsun ve de biliyorsun küçük bir U içecektik deve kadar oldu yaaa
aslı olan ben de: hadi işine bak daha çok soru varr
sacit: oldu tamam istersen sen kaz bu arada sacit de yüzünü tünelden çıkarmış aslıya bakıyor yüzü çamuşr ve de bacakları tünelde gövedesi dışarıda aslıya kürek uzatıyor :img-hyste

bu arada osman gelir elleri ceplerinde ve de şimdi nasılsa biz istanbuldaymışız :img-hyste

osman: aslı cnmm naber
aslı: iyi ya osman senden
osman: napıyor bu
sacit: he gibi görünüyor
osman : be bileyim der ve de uçar :img-hyste (gerçekten hem de elleri ceplerinde bi şekilde :img-hyste)

sacit, aslı olan bana : yeter yaaa

bu sıra da da aslı soruları arka arka bilmeye başlar ve de sacit yorulmuş bir biçimde artık tüneli bomba ile patlatmaya başlar bi yere oturmuş elinde kumanda kulağında kulaklıkla tabi ben gerçek hayatta bu sesi duyunca yataktan zıplarım sonra rüyaymış derim ve tekrar dalarım :happy0064 ben olan ben deneme çözüyor aslı olan yine ben ise sacite sorularla tünel kazdırıyor esasında o esnada bir sürü bomba sesi sonra da ben olmayan aslı da oturuyor ve de 55 bomba sesi :img-hyste

ben de uyanıyorum vayy be çok tünel kazdık 55 soru sacite 55 soru da denemeden çözdüm diyorumm :img-hyste

sizce neye işaret bu osmanı melek olarak yorumlarsak meeğin uçacağına mı işaret yoksa benim bi yerim açık mı kalmış :img-hyste

yağmurcum gerçekten bir yerlerin açıkta kalmış ya da yiyiptemi yattın dikkat et yivvvvvvvvrum aslında avrupa yakasıyla yatıp avrupa yakasıyla kalktığımız için böyle durumlar oluyo bende birkaç kere gördüm rüyamda avrupa yakasını

gumus_songül
24-05-08, 10:23
ayyy acayip güldümm rüyanaa:img-hyste:img-hyste

çok komik gerçekten okurken kahkahalara boğuldum:img-hyste:img-hyste
ismin yağmur herhalde:) ilginç bir rüyaymış.çok güzel ya:):)

kİşİsElbİşEy
24-05-08, 11:01
sana canı yürekten katılıyorum benimde beklediğim en büyük şey aslı ve osman için hoş sahneler evet kahrolsun çakma brezilyalı kahrolsun dallama diye tabir ettiğimiz hıyar

Buraya ilk defa yazıyorum belki de, ama sürekli izlediğim bir dizi avrupa yakası.

Sacit Sahika'yla olsun, Cem ve Melek' te diziden ayrılsınlar bence, tahammül etmesi zor oluyor. Zeynep ne güzel birara hiç yoktu dizide neden geri geldi?

kod adı yağmur
24-05-08, 15:37
gerçekten de ececim açık kalmış yanii
ben de çok güldüm gümüş songül adın glb songül benim de yağmur
kişitsel bir şey cnmm haklısın melek çıksın da asıl büykten kurtulalım da deve kalsa da olur ne diiyeyim
cem hmn çıkmamalı 5 sezon yani gözün alıişmaz ortalıkta bir deve görmeyince
şaika sacit
osman aslı

bugün annemle bahçede oturup konuşuyoruz anneme dedim
anne çimler çıkmış çok güzel olmuş (yeni ekildi de ondan)
annem ise
evet haluklarımız çıktı :img-hyste dedi ve ben o anda dumul :img-hyste

bu arada eleği istemeyenler msjın sonuna melek gitsin yazsın biz 1001 gecede kerem için yazmıştık ve şehrazattan elini eteğini çekmişti sizde yazın belki olur şimci

melek gitsinnn :happy0064

cnm_denizugur
24-05-08, 17:14
offf şahikal bölümlerden başladı biz
1. sezon diye çırpınıyoruz burda adamlar sezonun ilk bölümünden başlatıyolar offffffff

verycool91
25-05-08, 13:08
Hayır hayır hayır üç kere hayır ,Melek gitmesin! boşuna melek gitsin diye uğraşmayın çağla şıkel sezon sonuna kadar dizide olacağını söylemiş.(çok da iyi söylemiş).cem ile birbirlerine çoook yakışıyorlar.

çok keyifli bir bölümdü.burhan abinin kraliçe ve resim macerası fevkladeydi.Mösyö bülent de bu bölüm için çok çok iyiyidi..makbule ile atışmaları harikaydı.sacit ile şahika ayrılsın ve sacit yine zeynep e dönsün,dönsün,dönsün!!:img-wink:

ipod nano
25-05-08, 13:16
Hayır hayır hayır üç kere hayır ,Melek gitmesin! boşuna melek gitsin diye uğraşmayın çağla şıkel sezon sonuna kadar dizide olacağını söylemiş.(çok da iyi söylemiş).cem ile birbirlerine çoook yakışıyorlar.

çok keyifli bir bölümdü.burhan abinin kraliçe ve resim macerası fevkladeydi.Mösyö bülent de bu bölüm için çok çok iyiyidi..makbule ile atışmaları harikaydı.sacit ile şahika ayrılsın ve sacit yine zeynep e dönsün,dönsün,dönsün!!:img-wink:

melek rolünün iki bölümü kaldı canım eğer ardarada oynayacaksa 4 haziranda meleğe by by diyicez sezon sonuda haziranın sonu olucak maçlar yüzünden bir değişiklik olmazsa cem melek aslında yakışıyo iki hıyar birbirini bulmuş aslında melek çıkarken cemde çıksın dizi ferahlar valla:happy0064

gewweze
25-05-08, 14:40
melek niye gitsiin yaa :(
cem onun sayesinde az kendine geldi :P

zaten melek-cem tam bir çift olamayacak anlaşılan
durmadan makarna yapan azcık manyak melek gidici ** abence ceme ii geldi meek
cem artık eski gözel günlerine döncek inşallah

levent üzümcü'yü sevdiğimden midir nedir seviyorum cemi yaff:)

cem gitmesin
melek zaten gitçek
cem daha normal bi çift olacağı birini bulsun :P

aslıda aşık olsa iyi olcak aslında osmanı seviyo belki ama ceme nasıl aşıktı başlarda
bi sürü şey yapmıştı :D
keşke osmanlada aşklarını böyle yansıtabilecekleri sahneler olsa

sacit-zeynep çiftinden yanayım :D

bide makbule ne zamn boşancak yaff:)

mösyöö süpperdi ya bu bölüm çook şeker bişi
o gülüş ne öyle ya:)

verycool91
25-05-08, 15:23
melek rolünün iki bölümü kaldı canım eğer ardarada oynayacaksa 4 haziranda meleğe by by diyicez sezon sonuda haziranın sonu olucak maçlar yüzünden bir değişiklik olmazsa cem melek aslında yakışıyo iki hıyar birbirini bulmuş aslında melek çıkarken cemde çıksın dizi ferahlar valla:happy0064

şu sıralar avrupa yakası haberlerini pek takip edemiyorum,aydınlattığın için saol.keşke bir dahaki sezon da devam etse..şu hıyar kelimesi kötü niyet taşımasa da hiç hoş değil,lütfen böyle tanımlamalar yapmayalım karakterlerimiz hakkında!

cem gitmesin
melek zaten gitçek

aslıda aşık olsa iyi olcak aslında osmanı seviyo belki ama ceme nasıl aşıktı başlarda

kesinlikle katılıyorum..

YaPrAk_92
25-05-08, 16:27

cem gitmesin
melek zaten gitçek

Ben de katılıyorum kesinlikle..Melek gidecek ne de olsa Cem'i biraz toparladı en azından.Ahh bir de Osman gitse...Bu sezon için bir oyuncu sadece Şahika yeterliydi bence.Özellikle Osman'a gerek yoktu.:DMafya.:img-hyste

Aslında Makbule boşanmasa da olur.Yine Burhan'a sulanacak.:hıh

gumus_songül
25-05-08, 20:11
bende katılıyorum :)
levent üzümcü çok sevdiğim bir oyuncudur,bu yüzden cemede kızamıyorum:img-wink: tekrar aslıyla bir araya gelmeleri çok zor olsada gönül ister onları tekrar bir arada görmeyi:D
acayip yakışan çiftti onlar:happy0064osman aslıyla hiç yakışmadıı:icon_whis
tekrar söylüyorum,bi ara forumda ceme çok abartılı şeyler yazmıştım,aslı ve osmanı destekleyici yorumlarım olmuştu ama cemden vazgeçemeyeceğimi anladım ve sonuna kadar aslışım&cemciğim:):)

Melek gitsin:happy0064

ipod nano
25-05-08, 21:25
meleğin cemi toparladığı yalan cem daha da karaktersizleşti bir kere çim adamı çocuğu diye büyütecek kadar salak değildi şimdiki halleri daha iğrenç aslıya aşık içgüveys hallerine bile razıyım çıkarcı cem hiçbir zaman aslı ve cem birleşmiycek biz aslı&osmancılar olay çıkartırız valla zaten gülse akıllı biri geriye döndürmez bu kadar yaşanan şeyden sonra aslı ve cemi bir daha evlendirmez akıllı kadın o biz güveniyoruz gülseye

kod adı yağmur
26-05-08, 12:52
meleğin cemi toparladığı yalan cem daha da karaktersizleşti bir kere çim adamı çocuğu diye büyütecek kadar salak değildi şimdiki halleri daha iğrenç aslıya aşık içgüveys hallerine bile razıyım çıkarcı cem hiçbir zaman aslı ve cem birleşmiycek biz aslı&osmancılar olay çıkartırız valla zaten gülse akıllı biri geriye döndürmez bu kadar yaşanan şeyden sonra aslı ve cemi bir daha evlendirmez akıllı kadın o biz güveniyoruz gülseye

helal olsun hayatım aynen öyle walla :happy0064
olay çıkar yada osmanın sözü ile "kan çıkar" şaika ile "kan çıkacakkk" :img-hyste

evet haklısın gülse akllı bi kız bir daha geri döndürmez düşünmez bille
evlendirmek mi uçmayalım lütfen bıark evlendirmeyi sevgili bile yapmaz

cem dediğin gibi aptallaştı karakterini yitirdi ruhsuzlaştı saygısızlaştı hatta karaktersizleşti
gerçekten de salaklaştırdı hele ce gibi çocuk aşıklısı ve hastası biri bi "çim adama" çocuğum diyorsa varın siz düşünün halini...

YaPrAk_92
26-05-08, 15:10

Ne demek yalan?
Cem biraz sakinleşmişti.Melek onu yeniden düzeltti.Zaten son bölümlerde de söylendiği gibi her çiftin böyle davranışları olur.Aslı ve Cem bundan farksız mıydı?Ha kediye,ha çim adama böyle yapılmış ne fark eder?Kötü olarak demiyorum.Dizide normal bence.

Şah-Rû
26-05-08, 16:13
Ya evet o Simge olayı neydi öyle. O bizim kızımız da, ona iyi geceler demeden uyumak yokta falan filan. Zaten Aslı, Cem ve Melek çiftinin gıcıklıklarından bahsedip, biz böyle değildik derken Fatoş ağzının ucuyla "sen öyle san" demişti.
İşin gerçeği Aslı ve Cem de, Melek&Cem çiftinden çokta farklı değillerdi. Şimdi farkettim Cem eskiden de uyuzmuş. :img-wink: Bu işin şakası tabi. Cem karakteri dizinin olmazsa olmazı çekirdek kadrosundan. Ama Aslı' dan uzak dursun artık mümkünse, çünkü defalarca denediler olmuyor yani.
Melek karakteri konuk oyuncu olarak gerekli katkıyı yaptı bence ama Cem açısından kalıcı biri lazım. Belki Cem' i daha zor, daha çetrefilli bir ilişkiye atmak hareket getirir.

cnm_denizugur
26-05-08, 16:22
aslı-cemin eskisi gibi olmasını o kadar çok istiyorum ki aslında osman gelmese belki barışacaklardı sonra da melek çıktı başımıza offff:img-cray:
sonuna kadar aslı-cem:happy0064
osman ve melek gitsin

cnm_denizugur
26-05-08, 16:37

osman ve aslının sözleneceğini duyunce cem üzülmedi mi cem aslıyı hala çok seviyo
meşale bölümünde de melekle makarna yapmak için cem meşaleden vazgeçti aslı bunu duyunca çok üzüldü aslı da cemi hala çok seviyo
hem cem için melek geçiş dönemi bence
bn aslı-cemciyim sonuna kadar aslı-cem:happy0064
anti osman

YaPrAk_92
26-05-08, 16:49
osman ve aslının sözleneceğini duyunce cem üzülmedi mi cem aslıyı hala çok seviyo
meşale bölümünde de melekle makarna yapmak için cem meşaleden vazgeçti aslı bunu duyunca çok üzüldü aslı da cemi hala çok seviyo
hem cem için melek geçiş dönemi bence
bn aslı-cemciyim sonuna kadar aslı-cem:happy0064
anti osman

Süpersin.:img-wink:

Ya bence de hala birbirlerine karşı ilgililer.Zaten Aslı,Osman gibi biriyle yapamaz.Ayrıca Melek olayı yalan falan değil bir yerden duyduğumuz yok bunu kendi fikrimiz.Melek Cemi biraz topladı.Önceki sezonlarda Cem'in barlarda takıldığı kızlar gibi.Nihayetinde Aslı'ya dönmüştü.

kod adı yağmur
26-05-08, 17:21
melek amannn pülpppp yaniii :img-hyste:happy0064

bu arada melek gitsin ama osmann ASLAAAA

osman bizim canımız hatta osman&aslı kanımız hayat damarımız :happy0064
melek gitsin bak yne iyi tarafıma geldi cem kalsın :img-wink:
bakun haa kalada bilur kalmayada bilur garatntisi yok :img-hyste

aman iyikide gelmiş tamam simge olayı farksızdı ama bu kadar ilişkileri genel olarak vıcık vıcık değildi yani ben hiç aslının böcek olduğunu ve de aynı evi kağıda çizdiklerini hatırlamıyorum haksız mıyım?

ipod nano
26-05-08, 17:36
melek amannn pülpppp yaniii :img-hyste:happy0064

bu arada melek gitsin ama osmann ASLAAAA

osman bizim canımız hatta osman&aslı kanımız hayat damarımız :happy0064
melek gitsin bak yne iyi tarafıma geldi cem kalsın :img-wink:
bakun haa kalada bilur kalmayada bilur garatntisi yok :img-hyste

aman iyikide gelmiş tamam simge olayı farksızdı ama bu kadar ilişkileri genel olarak vıcık vıcık değildi yani ben hiç aslının böcek olduğunu ve de aynı evi kağıda çizdiklerini hatırlamıyorum haksız mıyım?

cemde gitsin melekde gitsin insiyatif falan kullanmıyorum ayrıca bu diziden kimler geldi kimler geçti volkanımı çok sevdiğim halde önüme bakıp dizinin bu haline alıştım cem çıksa aramam bile aranıcak bir rolüde kalmadı çıkarcı hıyar aslıyı hiçbir zaman sevmedi vici ile çocuk yapıcağına evliliğini kurtarabilirdi ayrıca aslı canlı bir varlığı abartarak kızı gibi gördü çağımızda birçok insan kedisini köpeğini çocuğu gibi görebiliyo em bey sinir olmuştu aslıya şimdi kendisi bir çim adamı oğlu gibi görüyo dinime küfreden müslüman olsa bu devenin affedilcek bir yanı yok hatta bu deveden bir cacık olmaz
CEM VE MELEK GİTSİN ACİLEN

ipod nano
26-05-08, 21:52
cem uyuzu nasıl bir bedel ödeyecek çok merak ettim hapse atarlar ya da kovulur inşallah burhanın define olayıda çok komiğe benziyo fragmanı gördüm burhana aslının arkasında küçük bir masa vermişler söylenip duruyodu çakma brezilyalı aslılara bu ev yıkılacak diyodu sinir şey onun demesiyle koskoca sütçüoğlu rezidansımı yıkılacak çüş artık fatoş elinde tespihle sigara içememekten yakınıyordu burhan kendimi yakarım ya da kardeşim aslıyı camdan atarım diyodu zeynep sacit için inşallah seni döverler diyodu osmanım makbuleyi evlendirin artık diyo yine azdı makbuş galiba burhanda ben makbuleyle evlenirim diyo şaşurdum

bur_ça[K]
27-05-08, 09:51
Apartmanın altında define var! Ofiste sigara yasağı ortalığı karıştırıyor. Şahika ise tekvandoya başlıyor.

vay şahika başlıyor tekvandoya.sacite acıyorum ya.
hele bu hareketleri burhanın üzerinde denerse

Dursun, Burhan'ın odasının duvarlarını delik deşik ederken, duvarın içine saklanmış, sararmış bir kroki bulur. Sütçüoğlu apartmanı ve çevresine ait olduğu anlaşılan eski krokide, yere gömülü bir sandık işaretlenmiştir.

tipik burhan ve dursun olayı yine çok güleceğiz burhana define avcıları yakında ekranlarda:img-hystebi definemiz kalmıştı o da tamamlandı:happy0064olan odaya oldu.

Burhan heyecanla haritayı Dursun'dan kapar ve araştırmaya başlar. Ancak bu sır Sacit tarafından öğrenilince define arama ekibi ikiye çıkar!Apartmanın bahçesi çeşitli kazılara sahne olacak, işler karışacaktır.

burhan ve sacit.güzel ikili.
binaya acıyorum ben:img-hyste

Ofisteki sigara yasağı ve sigara odasının kaldırılması çalışanlara zor anlar yaşatır. Burhan'ın odasının Cem'e verilmesi, ve Cem'in sigara içilmesine göz yumması onu aniden çok popüler biri haline getirir. Ama Cem bu davranışının bedelini ödeyecektir!

burhanın odası neden ceme verildi ki.idare müdürünün o da olmayacakta fotoğrafçının olacak.yazık burhanıma:img-cray:

Şahika, yaşanan skandaldan sonra Sacit'in hiçbirşey yapmayıp, ilişki hakkındaki kararları kendisine bırakmasına feci sinirlenmektedir.

bence sacit en doğrusunu yapıyor:img-in_lo

Oyalanmak ve stres atmak için bütün ofisi de peşinde sürükleyerek tekvandoya başlar. Ancak daha başladığı gün, Şahika'da eşi benzeri görülmemiş bir güç ve konsantrasyon yoğunluğu ortaya çıkar. Tekvando için biçilmiş kaftandır.

ZAVALLI OFİSTEKİLER...

FRAGMANI İZLEDİM.
burhan diyo ki gözlerimi doldurabilen tek erkeksin.
kendimi yakıabilirim diyo allahım sonrada neden kendimi yakıyorum ki.
kardeşimi aşağıya atarım:img-hyste

gumus_songül
27-05-08, 10:22
cnm_denizuğur,yaprak92
söylediklerinize aynen katılıyorum.osmanla hiç yakışmadı.ıpod nano,cem çıksın diyosun arkadaşım ama 5 sezondur dizide cem,bence dizinin vazgeçilmezlerinden oldu.ama herkesin kendi fikri..:img-wink:
sonuna kadar ASLI&CEM:love05:
MELEK DEFOLSUNN:happy0064

kod adı yağmur
27-05-08, 10:45
cem uyuzu nasıl bir bedel ödeyecek çok merak ettim hapse atarlar ya da kovulur inşallah burhanın define olayıda çok komiğe benziyo fragmanı gördüm burhana aslının arkasında küçük bir masa vermişler söylenip duruyodu çakma brezilyalı aslılara bu ev yıkılacak diyodu sinir şey onun demesiyle koskoca sütçüoğlu rezidansımı yıkılacak çüş artık fatoş elinde tespihle sigara içememekten yakınıyordu burhan kendimi yakarım ya da kardeşim aslıyı camdan atarım diyodu zeynep sacit için inşallah seni döverler diyodu osmanım makbuleyi evlendirin artık diyo yine azdı makbuş galiba burhanda ben makbuleyle evlenirim diyo şaşurdum

anammm bu ne frangamn yavv :happy0064
osmanımda anladı makbulenin evlenmesi gerektiğini :img-wink:

buhren tabiki de makbuleyle evlenirim diyecek o tapulardan sonraa

allah allah niye yıkılıyormuş ev onun gibi bi insan sölüyor hem bunu yani dış kapının dış mandalı :img-pilot

fotoşu volta atarken düşünemiyorum yaa süper olur spadaki halleri gibi bişey olur herhelde :img-hyste
buhren kendini yakmamak için aslıyı atarım diyo haa osmanda onu yakar ama :happy0064
saciti dövmesinler o bir idaa mağduru ama şaika sacit diyorum başka da bişey demiyorumm :happy0064

Berk_Nehir
27-05-08, 11:27
Çok geç başlıyo dizi yaa bi türlü baştan sona izleyemiyorumm çok uzun veriyorlarr Özetii yine biraz kısalttılar eskiden saat 21.00 de başlıyodu ancakk ...
Özeti biraz daha kısaltsalarr bence daha iyi olurr :img-wink:

ipod nano
27-05-08, 20:22
cnm_denizuğur,yaprak92
söylediklerinize aynen katılıyorum.osmanla hiç yakışmadı.ıpod nano,cem çıksın diyosun arkadaşım ama 5 sezondur dizide cem,bence dizinin vazgeçilmezlerinden oldu.ama herkesin kendi fikri..:img-wink:
sonuna kadar ASLI&CEM:love05:
MELEK DEFOLSUNN:happy0064

burhan dışında hiçkimse vazgeçilmez değildir bunu volkan diziden çıkınca öğrendik belki burhanın yokluğunada alışılır ama burhanımsız olmaz dizi burhanı ayrı tutuyorum o farklı tv tv olalı böyle bir karakter görmedi cem diziden ayrılsa hiç dönüpte aramam birçok insanda benimle aynı fikirde cem taraftarlarınada saygı duyuyorum tabi benimkisi bir fikir o kadar dizimize 22 saat falan kaldı çatlıyorum meraktan acaba geçen haftayı telafi edicek bir bölüm olacakmı geçen hafta biraz sıkıcıydı bu hafta define olayı falan ilginç bir bölüme benziyor ayrıca bu bölümden sonraki bölümde çakma brezilyalıdan kurtuluyoruz onunda heyecanı var tabi gülse bir 4 bölüm daha oynatmazsa sıkıcı bir karakter sezonun sonuna az kaldı zaten sezon finalinden önce gitsin bu şeytan hatta ceme kazık atıpta gitsin sezon finalinde cemin kötüleşmiş psikolojisini görmek istiyorum bütün yaz bana yeter herhalde cemin dibe vurması

cnm_denizugur
28-05-08, 08:16
bu bölümden sonraki bölümde çakma brezilyalıdan kurtuluyoruz ceme kazık atıpta gitsin

çakam brezilyalıdan kurtulmamıza sevindim:happy0064
cem konusunda aynı fikirdeyiz bn de meleğin ceme kazık atıp gitmesini istiyorum
bütün sezon bu bana yeter ama aslı-cemin birarada olmasını çok istiyorum
yeni bölüm bugün:happy0064
acaba bu çakma brezilyalı nasıl gidecek çok merak ediyorum:img-wink:
sonuna kadar ASLI-CEM

kod adı yağmur
28-05-08, 17:13
fragman süperdi :happy0064
ohhh gidiyor bizim çakma brezilyalı
güzel bi kazık atsın bence de ohhh içimin yağları erir wallaa :happy0064

zeliham
28-05-08, 17:49
sacit ve zeynep
osman ve aslı
diyorum

Berk_Nehir
28-05-08, 18:23
Bu akşamki bölümm bayağı eylenceli olacağa benziyorr burhanın masası süperdii bayıldımm walla çokta büyüktü :img-hyste:img-hyste:img-hyste

deniz_nuroglu
28-05-08, 19:24
ben tekrarlrni izlioorum avrupa yakasinin ..
cokk komik
keske basindan izleseydim dioorumm...
bugun burhanin disleri vardiii.... gulmekten yerlere yattimm superdi :img-hyste

cnm_denizugur
28-05-08, 20:54
bu bölümü muhteşemdi ya koptum yine melek bu bölüm gitti mi yoksa daha var mı
inş gidere yaaa

cnm_denizugur
28-05-08, 20:56
ben tekrarlrni izlioorum avrupa yakasinin ..
cokk komik
keske basindan izleseydim dioorumm...
bugun burhanin disleri vardiii.... gulmekten yerlere yattimm superdi :img-hyste

keşke baştan izleseydin bn 1. bölümden beri izliyorum 5 yıldır hiç bıkmadım hâlâ çok komik
volkan ve selin gitmeseydi daha eğlenceli olurdu :img-in_lo

ipod nano
28-05-08, 20:58
gülseye çok teşekkür ediyorum geçen haftayı telafi etti bu bölüm olağanüstüydü çünkü cem hem dayak yiyip sakatlandı hemde sigara dumanı yüzünden astım başladı beter olsun o deveye içimin yağları eridi o çakma brezilyalıyıda fazla göstermediler ucuz şey ya hemen yaygara koparıyo yok sarnıçmı önemliymiş beton parçasımı yok ya sen önce ifot gibi bir hanımefendiyle doğru konuşamayı öğernsin okumuş ama adam olamamış pis çingene paçoz mahalle kadınları aklıma geliyo o konuşunca ama az kaldı az pek bir rolüde kalmadı zaten haftaya şut teorilerime göre haftaya son bölümü kınaları hazırlayın arkadaşlar iç organlarımıza bile yakıcaz dimi yağmurum bebeğim yine osmanımı fazla göstermediler ya offffff birden moralim bozuldu ama bölüm muhteşemdi sacit ve diğer erkekler güzel dayak yedi valla o sacit çok pişkin ya ne demek top sende çüşşşşşşşşşşşşşşş rahatmısın sen ya

LİN
29-05-08, 09:17
Melek diziden ayrılmasın.Aslı'yla kapışmalarına bayılıyorum ben .Hele Cem'le olan ortaokul aşkı tadında yaşanan ilişkileri de komik.Diziye renk geliyor.
Dursun'a güldüm bu bölüm.Burhanı Gaffurdan sonra delirtecek bir karakter daha çıktı şükür.
Şahika'ya helal olsun.Nasıl da dövdü uyuz Sacit'i.Bir insan bu kadar mı pişkin olur ya!Bu Sacite birinin hayat dersi vermesi gerekli.Başına onca olay geldi yine akıllanamadı.İnşallah,Şahika ve Zeynep yeni aşklara yelken açarlar. Bu Sacit siniri de bir başına kalsa Sertaçla.
Bu bölüm tünel olayları biraz abartılıydı.Tekrar etti kendini.Sıkıldığımı söyleyebilirim.Ama Avrupa Yakası'na laf yok:img-wink:

N.Şaşmazfan
29-05-08, 09:17
burhan dün bei gülme krizine sokdu.ay kapılar kitlenmiş.oda sıcak.burhan koskoca burhan altıntop sıvı kaybından mı ölücek.sacit de hiç yalan söylemeyi beceremiyor ya.zeynebe serenad yapacakmış.şahika her zamankı gibi süperdi.

Şah-Rû
29-05-08, 10:05
Şahika' nın eline ayağına sağlık. :img-wink: Özellikle Sacit gerçekten haketmişti bunu. Cem içinde iyi oldu, Aslı boşandıktan sonra destek olurken hem de Osman' ın kızdığını bildiği halde, Cem aşık olur olmaz Aslı' dan yüz çevirdi. Melek karakteri de misyonu tamamlandı sanki.
Makbule' nin daha boşanmadan Burhan' a asılıp durması garip. İfo' nun dediği gibi "kızım sen önce bi boşan hele"
Burhan yine formundaydı, Dursun "benden" dedikçe yumuşaması, su kaybetmesi, Aslı' yı pencereden atmaya kalkması, vicdan azabı yüzünden Makbule ile evlenmeye razı olması ve tünelin başında yakalandıklarında anında herşeyi gammazlaması tipik Burhan tepkileri olmakla beraber Engin Günaydın' ın müthiş performansı sayesinde yine güldürdü.
Osman konusunda birşey dikkatimi çekti, Tahsin Baba pek bi güleryüzle karşıladı keza Aslı da mutlu görünüyordu. Sütçüoğlu sakinleri Osman' ı iyice benimsedi demek.
Ben bu bölüm herkesten çok o polis memuruna güldüm. Ne azimliymiş yahu, rögar kapağının peşine düşüp tüneli takip etmiş.:img-hyste
Dursun' u anlayamıyorum klimanın teknik dökümünü yapabilecek kadar bilgisi var görünüşe göre ama iş icraata gelince tam bir felaket. Özellikle Burhan birşey derken yandan sinirli sinirli bakması çok komik.
Gündemin en önemli konusu da es geçilmemişti. Sigara yasağı diziyle güzel harmanlanmış. Bu konudaki en güzel sahneler Dursundan geldi kanımca. Sigara içeceksen masaya oturma, masaya oturacaksan dışarı çıkma, sokakta duracaksan içeri girme, içeri gireceksen sigara içme.:img-hyste

gumus_songül
29-05-08, 10:10
tam izleyemedim:(bu bölümü...
bizimkiler yaprak dökümünü açtırdılar.anca reklam aralarında bakabildim:icon_whisama çok komiktii yaa:img-hyste tam izleyemediğim için anlayamadım.niye herkes sigara içiyodu,cemle ne alakası vardı ki,onun odasında içiyolardı:) anlatan birisi çıkarsa çok sevinirim..
burhanın odasına bayıldım:img-hysteneydi o öyle yaa tam burhanlık yanii:img-hyste oda da kalınca ne biçim bağırıyodu "camı açamam orası dolap oldu":img-hyste süperdiiii!!!
define olayıda çok komikti..
bide fragmanda gördüğüm kadarıyla aslıyı pencereden atmak istiyodu niye anlayamadım izleyemedimkii off yaa:img-cray:

ipod nano
29-05-08, 10:30
tam izleyemedim:(bu bölümü...
bizimkiler yaprak dökümünü açtırdılar.anca reklam aralarında bakabildim:icon_whisama çok komiktii yaa:img-hyste tam izleyemediğim için anlayamadım.niye herkes sigara içiyodu,cemle ne alakası vardı ki,onun odasında içiyolardı:) anlatan birisi çıkarsa çok sevinirim..
burhanın odasına bayıldım:img-hysteneydi o öyle yaa tam burhanlık yanii:img-hyste oda da kalınca ne biçim bağırıyodu "camı açamam orası dolap oldu":img-hyste süperdiiii!!!
define olayıda çok komikti..
bide fragmanda gördüğüm kadarıyla aslıyı pencereden atmak istiyodu niye anlayamadım izleyemedimkii off yaa:img-cray:

ofiste sigara içme yasağı var oda ceme verildikten sonra herkes cemin odasında sigara içebiliyo ve cemde göz yumuyo onunda çıkarları var elbet patronu bile kafaladı yani e herkes onun odasında sigara içince cemde pasif içici oldu ve etkilendi küçüklüğündede hafif bir astım geçirmiş sigaar dumanı onu tetikledi ohhh canıma değsin sakatlandıda cem dene hıyara iyi bir ders olsun bütün beddualarım tuttu valla burhan sokağa gelen dozerleri görünce apartmanın yıkılacağını sandı pecereye çıkıp valla kendimi yakarım niye kendimi yakıcam aslıyı göstererek kardeşimi camdan atarım yıkmayın burayı dedi dozer mahalleden uzaklaşınca burhanda kendini sorguladı gözm döndü birden dedi canım ya

ipod nano
29-05-08, 10:35
Şahika' nın eline ayağına sağlık. :img-wink: Özellikle Sacit gerçekten haketmişti bunu. Cem içinde iyi oldu, Aslı boşandıktan sonra destek olurken hem de Osman' ın kızdığını bildiği halde, Cem aşık olur olmaz Aslı' dan yüz çevirdi. Melek karakteri de misyonu tamamlandı sanki.
Makbule' nin daha boşanmadan Burhan' a asılıp durması garip. İfo' nun dediği gibi "kızım sen önce bi boşan hele"
Burhan yine formundaydı, Dursun "benden" dedikçe yumuşaması, su kaybetmesi, Aslı' yı pencereden atmaya kalkması, vicdan azabı yüzünden Makbule ile evlenmeye razı olması ve tünelin başında yakalandıklarında anında herşeyi gammazlaması tipik Burhan tepkileri olmakla beraber Engin Günaydın' ın müthiş performansı sayesinde yine güldürdü.
Osman konusunda birşey dikkatimi çekti, Tahsin Baba pek bi güleryüzle karşıladı keza Aslı da mutlu görünüyordu. Sütçüoğlu sakinleri Osman' ı iyice benimsedi demek.
Ben bu bölüm herkesten çok o polis memuruna güldüm. Ne azimliymiş yahu, rögar kapağının peşine düşüp tüneli takip etmiş.:img-hyste
Dursun' u anlayamıyorum klimanın teknik dökümünü yapabilecek kadar bilgisi var görünüşe göre ama iş icraata gelince tam bir felaket. Özellikle Burhan birşey derken yandan sinirli sinirli bakması çok komik.
Gündemin en önemli konusu da es geçilmemişti. Sigara yasağı diziyle güzel harmanlanmış. Bu konudaki en güzel sahneler Dursundan geldi kanımca. Sigara içeceksen masaya oturma, masaya oturacaksan dışarı çıkma, sokakta duracaksan içeri girme, içeri gireceksen sigara içme.:img-hyste

büyük ihtimalle melekten haftaya kurtuluyoruz ceme ve sacite çok iyi oldu bu bölümde iki pişkin güzel dayak yediler şahikadan aslıda sonunda kabullendi cemin salak olduğunu melekle tartışırken ceme niye öyle duruyosun salak gibi bişey söylesene falan dedi o dallama ne zaman işe yaradıki şimdi yarasın haftaya görücek o gününü tahsin amcamın osmanı kabullenmesine çok ama çok seviniyorum aslıda durumdan memnun alıştı osmanıma ama iki bölümdür osman az görünüyo lütfen haftaya daha fazla rol versinler en azından aslıyla şöyle romantik yemekler aşk itirafları aşk sahneleri falan dört gözle bekliyorum bu tarz sahneleri ikisinin mutlu olmasını çok istiyorum lütfennnnnnnn gülsecim lütfennnn

_rainbow_
29-05-08, 11:25
Dün akşamki bölüm süperdi hele burhan'ın rüyası cok komikti makbuleyle tünelde karşılaşmalarına çok güldüm makblulede burhan bey ben sizi nerde olsanınız bulurum deyişine bide çok güldüm :img-hyste:img-hystesacit'e sıra gelince gerçekten de şahikanın eline koluna sağlık iyi oldu sacite bu :img-hyste

BERNA
29-05-08, 11:43
Bu bölümde çok güldüm:img-hyste Dursun ve Burhan ikilisi gerçekten de çok komik diyaloglara imza atıyorlar. Teoride süper olup, uygulamada sınıfta kalan Dursun'un her işi bedavaya yapmasının beleşçi Burhan'da yarattığı etki sonrasındaki değişim çok gülmeme neden oluyor :img-hyste

Burhan'ın Makbule konusundaki tutumu istemem yan cebime koy tanımlamasına çok uyuyor. Fakat Makbule'nin ona yaptıklarını düşünürsek normal bir durum. Ne olursa olsun, isterse hiç birleşmesinler, Engin Günaydın ve Hasibe Eren ikilisinin sahneleri beni hala çok güldürüyor :img-hyste

Cem ve Sacit pasifleri gerçekten de seyircinin sinirini bozmayı iyi başardılar ve de komedi dizisi olmasının da etkisiyle bu tip sahneleri sevmeyen ben bile çok güldüm Şahika'nın birden Zeyna kesilmesine :img-wink:

Sigara yasağı konusunda da güzel mesajlar verildiği kanısındayım. Sigara yasağı aslında tirkayilere kısıtlama değil, sigara içmeyenlerin sağlığını koruma özgürlüğüdür :good:

Bölümün ana fikri de Tahsin Bey'den geldi. 'Evim evceğizim, sen bilirsin halceğizim' :good: O sahnelerin biraz hızlı geçildiği hissine kapıldıysam da eve ve çevreye aidiyet duygusu hiç de fena anlatılmadı :img-wink:

Berk_Nehir
29-05-08, 12:18
:img-hysteSüperr bi bölümdü yaa Burhan'ın odasına çok güldümmm :img-hyste
Bide Burhan ve Makbule tünelde karşılaşıyorlarr makbule ona gününü anlatıyo yaa süperdii :img-hyste Şahika nasılda erkekleri haşat etti bravo wallla
Tanrıverdi'nin eli gitti , Kubilay'ın boynu , Cem 'in ayağı sakatlandı ve hoca oda gitti :img-hyste:img-hyste

aysa-17310
29-05-08, 15:08
Her zamanki gibi yine gündemde olan konular yoğunlukla işlenmişti. Özellikle sigara yasağı tabii. Dursun'un kapıda müşterileri sigara sorgusuna çekmesi beni de çok güldürdü.

Herkesi çıldırtabilme potansiyeline sahip Burhan'ın da bir insan karşısında çaresiz kalması, ''Bu kadar da olmaz!'' diyebilmesi çok hoşuma gidiyor.:img-hyste Geçen sene Gaffur vardı, şimdi bu misyonu Dursun üstlendi. Dursun'un da dizide kalıcı olacağını ve replikleriyle kendini sevdireceğinden eminim.:img-pilot ''Garantiii!'':img-hyste

Şahika'nın tekvando macerası, Burhan'ın gerçek olan kabusu, ana okulu masası ve James Bond filmlerine dönen odası, Cem'in odasında sigara içenler, Sütçüoğlu Rezidansı sakinlerinin evlerini kaybetme endişeleri... Hepsi çok güzeldi. Ortalamanın üstünde bir bölüm izledik.:good: Be güldüm, eğlendim.:)

gulenayse
29-05-08, 15:22
dünkü bölüm süper ötesiydi iki tane yazılıım vardı ama deydi özellikle
burhanın küçük masaya ilk oturduğu sahnede ne bu çocuk gazetecimi alıyoz dedi ya off gülmekten kriz geldi bana karnıma ağrılar geldi:img-hyste
burhan ve dursun sahneleri hariç çok sıkıcı,burhan dizinin mihenk taşı ya..

sarıseren
29-05-08, 16:35
Dünkü bölüm harikaydı:img-wink:Burhan'ın odası,ana okulu masası ve Makbule'yle tünelde karşılaşmaları süperdi:img-hysteŞahika da maşallah ne ağır eli varmış:Sacit'e de iyi oldu haketmişti:)

Ayrıca Dursun da çok şeker:img-pilotDiziye ayrı bir renk katıyor.Söylediği ve yaptığı herşey komik :D

ipod nano
29-05-08, 16:44
dursun ufaktan kadroya giricek gibi gözüküyo ama sezon finaline kadarda oynayabilir gülse yeni sezona birini düşünüyorsa dursunun rolünü devam ettirsin ben böyle karakter görmedim yeni oyuncularımızdan şahika ve osmanımdan sonra dursun gelir bu sene güzel atılımlar yaptı gülse ben dursunun adını jenerikte görmek istiyorum çok sevdim bu karakteri ama dursun değilde başkasını düşünüyorsa çağla gibi kişileri asla düşünmesin bir kere çağla ruh gibi oynuyo al odunu konuştur aynı şey kimse kusura bakmasın ama oyunculuğunu hiç beğenmiyorum canlandırdığı melek karakteride sinir bozucu mahalle kadınları tadında bir olay çıksada aslı ve ailesiyle kavga etsem onları aşağılasam diye düşünüyor ben böyle durumlara gelemem 5 yıldır aslı ve ailesine taparım onların mutlu olması benim mutluluğumdur birçok insan da benim gibi düşünüyor zaten biz böyle şeyleri kaldıramayız dağdan gelmiş bağdakini kovuyo sersem şey gülse benim yazımı okuyorsan bir seyirci olarak nacizane fikirlerimi sunuyorum dursun IN melek OUT

cnm_denizugur
29-05-08, 18:07
muhteşem bi bölümdü burhan yine çok güldürdü bni
gülse abla süperrdi bu bölümde bizim çakma brezilyalı fazla çıkmadı:happy0064
osman da fazla yoktu:happy0064:happy0064:happy0064
daha ne zaman gidecek bu melek yaaaaaa :img-in_lo
bu arada dursun da çok başarılı

ipod nano
29-05-08, 20:28
daha önce burhanlı varmısın yokmusun 2 çekildiğini ve bunu varmısın yokmusun programının 150.bölümünde izleyeceğimizi öğrendik yarın varmısın yokmusunun 150.bölümü izlemek isteyenler bir baksın baştan sona kadar izlerim kesin burhan telefonla bağlanacakmış nasıl olucak acaba

kod adı yağmur
30-05-08, 04:49
daha önce burhanlı varmısın yokmusun 2 çekildiğini ve bunu varmısın yokmusun programının 150.bölümünde izleyeceğimizi öğrendik yarın varmısın yokmusunun 150.bölümü izlemek isteyenler bir baksın baştan sona kadar izlerim kesin burhan telefonla bağlanacakmış nasıl olucak acaba

anlayamadım hayatım yani bu gün tekrarın vare mısın yok musun yani 150. blmü var ama buhren telefon bağlantısı tapacak ama varmısın yokmusuna da gidecek nsl yaa montaj mı var ben mi anlayamadım :img-tomat

ipod nano
30-05-08, 07:26
anlayamadım hayatım yani bu gün tekrarın vare mısın yok musun yani 150. blmü var ama buhren telefon bağlantısı tapacak ama varmısın yokmusuna da gidecek nsl yaa montaj mı var ben mi anlayamadım :img-tomat

varmısın yokmusunun 150.bölümünü önceden çektiler canlı yayın değil bir sürpriz olsun diye sözde burhan altıntop yayını arıycak

iremege
30-05-08, 07:57
Ben bu bölümü maalesef izleyemedim:icon_sorrMalum sınava çok az kaldı:(

Artık hiç izleyemem sezon finali anca:(

ipod nano
30-05-08, 14:10
seneye dizimiz bitiyor arkadaşlar gülse bir sene ara verip tv ye sonra dönecekmiş bir roportajda okudum mutsuzum depresyona girdim bir gün dizi bitecek bu kesin ama kendimi bu duruma alıştırmam çok zor terapistemi görünsem ne son sezonumuzu izliycez seneye avrupa yakasız çarşambalarım nasıl geçicek ben ne yapıcam ya:img-cray:

NeHiR_92
30-05-08, 15:40
var mısın yok musun işini pek anlayamadım ben...burhanlı 2. var mısın yok musunu avrupa yakası'nda izleyeceğimizi sanmıştım ama sanırım yanlış anlamışım...sonuç olarak bu akşam burhan var herhalde:)

seneye dizimiz bitiyor arkadaşlar gülse bir sene ara verip tv ye sonra dönecekmiş bir roportajda okudum mutsuzum depresyona girdim bir gün dizi bitecek bu kesin ama kendimi bu duruma alıştırmam çok zor terapistemi görünsem ne son sezonumuzu izliycez seneye avrupa yakasız çarşambalarım nasıl geçicek ben ne yapıcam ya:img-cray:

seneye bitecek deyince ben 1 sezon daha izleyeceğiz diye anladım umarım doğrudur...ben zaten tahmin ediyordum 7. sezonun yapılmayacağını ama böyle okumak çok kötü oldu...üzüldüm gerçekten:img-cray:

ipod nano
30-05-08, 15:58
var mısın yok musun işini pek anlayamadım ben...burhanlı 2. var mısın yok musunu avrupa yakası'nda izleyeceğimizi sanmıştım ama sanırım yanlış anlamışım...sonuç olarak bu akşam burhan var herhalde:)

seneye bitecek deyince ben 1 sezon daha izleyeceğiz diye anladım umarım doğrudur...ben zaten tahmin ediyordum 7. sezonun yapılmayacağını ama böyle okumak çok kötü oldu...üzüldüm gerçekten:img-cray:

canım evet 7.sezon olmıycak 6.sezon son sezon bende burhalı varmısın yokmusun 2 yi avrupa yakasında izliyceğimizi sanmıştım ama acun programın 150.bölümünde yaynlıycaz dedi

cnm_denizugur
30-05-08, 16:56
offff bu dizi bitmesin yaa:img-cray::img-cray:
bn de avrupa yakasında izliycez sandım eee 150. bölüm nezaman peki

pınar_88
30-05-08, 17:17

ya ciddi misiniz moralim bozukken beni güldüren tek diziydi vizelerden sonrada ilaç gibi geliyordu :img-cray::img-cray:

YaPrAk_92
30-05-08, 18:29
Anlamadım şimdi.Altıncı sezon olacak değil mi?Ben Hasibe Eren'in yeni bir röportajında okumuştum devam edeceğini.Daha önce de Sarp biraz çıklatmıştı bir programda.:icon_whis

Vildoo
30-05-08, 18:40
slm ya avrupa yakasının tekrarı ne zaman biri söylerse cok sevinirim

bur_ça[K]
30-05-08, 19:30
slm ya avrupa yakasının tekrarı ne zaman biri söylerse cok sevinirim

canım hafta içi 15.00 gibi avrupa atv de,16.40 da diğer atv de başlıyor.
pazar günü ise 14.30 gibi başlıyor.
:img-wink:

kod adı yağmur
30-05-08, 20:06
bu arada gülse şöle dedi 6. sezon olucak ancak bi sezon ara vericem sinema ve tiyatroya yoğunlaşıcam sonra tekrar devam edicem
yani basına öyle dimiş oradea okudumm :happy0064

bur_ça[K]
30-05-08, 20:30
ay koptum glmekten:img-hyste
acun bari kutuyu ver dikiş makinası yaparım:img-hyste
süperdi yaw.:happy0064

ipod nano
30-05-08, 21:37
öldürdü burhan yine beni sıc aklardan bunalıp konyayamı gitsem dedi mevlütün anneside gel gel burhan bekleriz dedi burhan sığabileceğim bir küvet varmı sizde diye sordu kadında mevlütü yıkadığım leğen var sıcak su havlu falanda veririz koptum ya o kutuyu bana verin dikiş kutusu yaparım dediğindede yerlerdeydim çok yaşa burhan:happy0064

ipod nano
30-05-08, 21:40
Anlamadım şimdi.Altıncı sezon olacak değil mi?Ben Hasibe Eren'in yeni bir röportajında okumuştum devam edeceğini.Daha önce de Sarp biraz çıklatmıştı bir programda.:icon_whis

canım 6.sezon olucakta büyük ihtimalle 7.sezon olmıycak gülse bir sene tvye ara vericem dedi belki sonra ya da bu arada sinema filmi çekicek ya da tiyatroda oynıycak

aysa-17310
31-05-08, 12:57
öldürdü burhan yine beni sıc aklardan bunalıp konyayamı gitsem dedi mevlütün anneside gel gel burhan bekleriz dedi burhan sığabileceğim bir küvet varmı sizde diye sordu kadında mevlütü yıkadığım leğen var sıcak su havlu falanda veririz koptum ya o kutuyu bana verin dikiş kutusu yaparım dediğindede yerlerdeydim çok yaşa burhan:happy0064

Ay ne zamandı bu? hiç haberim yoktu ya izleyemedim.:img-cray:

Tekrarı olur mu acaba? Var Mısın Yok Musun'un kendi yayınına mı bağlandı Burhan?

ipod nano
31-05-08, 13:07
Ay ne zamandı bu? hiç haberim yoktu ya izleyemedim.:img-cray:

Tekrarı olur mu acaba? Var Mısın Yok Musun'un kendi yayınına mı bağlandı Burhan?

dün akşamdı canım varmısın yokmusun programına sütçüoğlu rezidansından bağlandı çok komikti ya gülmekten ölürsün tekrarını verseler keşke görüntüler internete düşünce haber veririm

adalar
31-05-08, 17:29
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar,Binnur Kaya sevenler diye grup açtım.Hepinizi bekliyorum.

verycool91
01-06-08, 16:01
cem-yaprak-kubilay-fatoş-tanrıverdi ve şahika'nın dövüş maceraları çok güzeldi.şahika'nın erkekleri döverken sacit'i hayal etmesini Gülse birsel yine mükemmel bağlamış.zaten sadece erkekleri dövüp,kızlara yenilmesinin bu sonuca bağlanacağını tahmin etmek zor değildi.cem'in havalara girip de şahika yı yenebileceği düşünmesi bana burhan abiyi hatırlattı.tıpkı kendisi de önceki bölümlerde tekvandoya giderken bayan hocasını böyle uyarmıştı.

artık izzet'in dizide hiçbir fonksiyonu kalmamışken neden hala dizide ona da bi anlam verebilmiş değilim.artık diziden gitme zamanı çokdan geldi de geçiyor.

burhan abinin -evde bulunma fonksiyonunu hala anlayamadığım- dursun ile olan diyalogları hergeçen hafta daha bi güzel olmaya başladı.dursun da zaman zaman gaffur imajı yaratsa da dizimiz için çok iyi düşünülmüş bir karakter.bu hafta burhan abinin evini baştan yarattı(!).

melek 'in cem'i tekerlikli sabdalye ile sütçüoğlu rezidansına getirdiği sıradaki(kahvaltıdayken) diyaloglar harikaydı.bu bölümün en güzel kısımlarından burhan'ı aslı yı camdan dışarı atma cabaları ve de melek'in evin altında olduğu sandıkları hazine üzerine gerekli kurumlara bunu bildireceğini söylemesiydi.

dizimizin birdahaki sezonda devam edeceğini ama son sezon olacağını gülse birsel verdiği röportajda söylemiş.(tam olarak böyle demese de kapı oraya çıkıyor).nice bölümlere..:happy0064

ipod nano
02-06-08, 13:43
ya dizimiz bu hafta sezon finali yapıyomuş bu euro2008 maçları yüzünden nefret ediyorum ya ayrıca herkesi kınalarını hazrlasın çakma brezilyalıyı son defa izliyoruz her şerde bir hayır vardır dizi erken tatile giriyo ama o çakmayı birkaç bölüm daha izlemiycez

cnm_denizugur
02-06-08, 14:27
Avrupa Yakası sezona veda ediyor. Çağla Şikel de kararı verdi, yeni bölümlerde olmayacak. :happy0064
İzlenme rekorları kıran komedi dizisi 'Avrupa Yakası' yine atv'de yayınlanacak olan Euro 2008 nedeniyle bu hafta sezona veda ediyor.

'Avrupa Yakası' önümüzdeki sezon aynı kadrosuyla devam edecek ancak diziye iki bölüm diye başlayan ve iki aydır dizide rol alan Çağla Şikel yeni sezonda yer almayacak.

'Antika eksperi Melek' karakteriyle çok sevilen Şikel önümüzdeki sezon Türker İnanoğlu'nun yapımcılığındaki yeni bir komedi dizisinde kamera karşısına geçecek.

Şikel, "Dizinin seti gerçekten çok eğlenceliydi. Özellikle Engin Günaydın ile çok eğlendik. Hatta senaryoya bağlı kalmadan doğaçlamalar yaptık" dedi.

bur_ça[K]
02-06-08, 16:31
evet sezon finali bu hafta ay Allahım su an tekrarlarının izliyorum.
doyamadım hala hele çakıl taşları ağzında konuşması:img-hyste:img-hyste
bakalım ne olacak bu hafta.

_rainbow_
02-06-08, 16:57
Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasıl olcak S.finali :img-wink::icon_whis

gumus_songül
02-06-08, 19:31
bende acayip merak ediyorum sezon finali bölümünü...
kesinlikle kaçırmamam lazımm..off evde olsam kaçırmam ama o saate yaprak dökümünü açıyo ablamlar:img-cray:ama izlemeliyyiiimm:img-icecr

ipod nano
03-06-08, 14:54
Burhan,Aslı nın röportaj yaptığı Tuna Kiremitçi ye kitabını imzalatırken,kitabın korsan olduğunu öğrenir ve yazara rezil olur.Bu kızgınlıkla Aslı ve Dursun u da alarak korsan kitapçının peşine düşünce,tuhaf üçlü kendilerini büyük bir şebekenin ortasında bulurlar!

Şahika Sacit e tekvando yaptığından beri Sacit ilişkide mağdur ve haklı pozisyona geçmiştir.Şahika tırnaklarını yiyerek Sacit in yumuşayıp kendisine ilgi göstermesini beklerken,hem gece hayatı arkadaşı hem de akıl hocası Avrupa Yakası nın beklenmedik bir sakini olur!Dursun muhallebicide Sacit in başında boza pişirmeye devam ederken,Sacit ve arkadaşları Dursun un kafasını başka şeylerle meşgul etmek için ona hayali bir sevgili bulmaya karar verirler.Kabak Fatoş un başına patlayacaktır!

Bu arada kendi özel alanını yaratma peşindeki Burhan,Sütçüoğlu rezidansının arka balkonunda hoş bir tatil ortamı yaratmaya çalışır.Ne yazık ki bu,karşı balkondaki komşu için o kadar hoş olmayacaktır!

bana kalırsa şahikanın akıl hocası bülent amcam olucak öyle düşünüyorum şahika gece hayatında neler yapıcak melekle ilgili birşey yazmıyo galiba ceme kazık atma düşüncemiz suya düşücek sessiz sedasız çıkıcak diziden aman gitsinde bir daha gelmesin iki hafta aradan sonra osmanımı doyasıya görücem hazır sezon finali umarım aslı osman aşkındada güzel gelişmeler olur yazı bunu konuşarak geçiririz tuna kiremitçide konuk bu hafta korsan olayında aslı burhan ve dursunu neler bekliycek acaba

cnm_denizugur
03-06-08, 15:06
bende acayip merak ediyorum sezon finali bölümünü...
kesinlikle kaçırmamam lazımm..off evde olsam kaçırmam ama o saate yaprak dökümünü açıyo ablamlar:img-cray:ama izlemeliyyiiimm:img-icecr

valla senin işin de zor ya annem de yaprak dökümüne bakıyo:img-wink:
ama bn avrupa yakasını izlerken televizyona kimse dokunamaz yoksa evde kıyamet kopar:img-tomat

%½razy½%
03-06-08, 16:43
dizi sezon finaline giriomuş 6.sezon ne diim masalla gülse birseli tebrik ediyorum kaç sene oldu ama okullar acılana kadar sabredememki bn burhansız:img-icecr:img-icecrinternetten izlerim yada bölümlerini koyarlar inş tv ye hasretlik cekmeyiz:img-cray::img-cray:

YaPrAk_92
03-06-08, 18:23
Vay anasını yaaaa...
6. sezona gireceğiz..Süper bir duygu ama 3 ay napazaazz?:(

Bu arada Aslı, Burhan ve Dursun birlikte olursa süper bir 3lü.Sevindim buna.Bence Şahika'nın akıl hocası Gülenay olacak.Amma gülerim haa.:img-hyste
Sertaç'tan sonra Dursun da mı Fatoş'a saracak?Fatoş adına üzgünüm ama komik olur.:)Burhan acaba balkonda neler yapacak da millet rahatsız olacak.:img-hyste

gzd_keremcem
04-06-08, 12:17
buraya pek yazmıyorum ama diziyi her hafta izliyorum...
sezon finali olmasına çok sevindim yanı final olacağını duymuştum o açıdan..:D

bütün yaz burhansız çekilmez hanı:img-in_lo
bütün ekibi tebrik ediyorum harıka bi dizi...özellikle Gülse Birsel'i :img-wink::img-wink::img-wink:

aysa-17310
04-06-08, 14:48
Bu sene böyle erken final yaptığımız için üzüldüm.:img-cray:

Fatoş'u Dursun'a nasıl ayarlamaya çalışacaklar çok merak ediyorum.:img-hyste

Burhan&Aslı&Dursun üçlüsü de komik olacak eminim.

Ama bu bölüm, sanki normal bir bölüm havasında gibi. Her zamanki görkemli sezon finallerinden değil. Hep Euro 2008 yüzünden.:hıh

ipod nano
04-06-08, 14:54
Bu sene böyle erken final yaptığımız için üzüldüm.:img-cray:

Fatoş'u Dursun'a nasıl ayarlamaya çalışacaklar çok merak ediyorum.:img-hyste

Burhan&Aslı&Dursun üçlüsü de komik olacak eminim.

Ama bu bölüm, sanki normal bir bölüm havasında gibi. Her zamanki görkemli sezon finallerinden değil. Hep Euro 2008 yüzünden.:hıh

banada öyle geldi yivvvvvvrum final değilde her zamanki bölüm havasında bu bölümden nasıl final olucak merak ediyorum en fazla 3 bölüm daha oynaması gerekiyodu dizinin erken final üzdü beni:img-cray:

avrupa-yakaizm
04-06-08, 16:24
bnde merak ediyom acaba nolcak 5. sezonda bitio artık bnce şahikanın akıl hocası zeynep olabilr kesin izlicm

yha şu türkiyeye bi sürü dizi geldi ama hiç biri canım AVRUPA YAKASI gibi diil

inşallah reytingler seneye süper olur çünkü gülse birsel seneye son dedi :(

narima
04-06-08, 17:50
merhabalar

gercekten GULSE BIRSELI tebrık etmek gerekır
5 sezondur ınsanları kahkahalarla gulduruyor.Ve dıger senarıstler gıbı sacmalamıyor.Aynı zamanda sacmalamadıgı gıbı aynı kalıtede daha fazla ekıbı cogaltarak devam edıyor.Hele bu 90 dakıka uzatmalı bolumlerde ne kadar zorlandıgını bıldıgımız halde kalıteyı hıc bozmadı.

Gercekten fevkaledenın fevkınde

senemazra
04-06-08, 19:41
keşke aslı şu cem ve melek'le bu kadar iddialaşma dalaşma durmlarına girmese hatta onlar yokmuş gibi davransa ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan:icon_sorr

bu berke aslı'ya değil de meleği mi görmeye geliyor acaba:img-hystebelki de beklediğimiz kazık atmayı bize çok görmemiştir gülse birsel:happy0064yalnız osman'ın halleri ayrı komik yalnız bir de çaktırmamaya çalışıyor :happy0064

Fettan
04-06-08, 19:57
Ben aslında yoğummmmmmm :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Dur sen dur daha sana kafayı yedirecem :img-hyste:img-hyste helal olsun sana Burhan Altintop süpersin :img-hyste:img-hyste

_yaseminci_
04-06-08, 20:43
Ben aslında yoğummmmmmm :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Dur sen dur daha sana kafayı yedirecem :img-hyste:img-hyste helal olsun sana Burhan Altintop süpersin :img-hyste:img-hyste

evet yaa :img-hyste ''Ben aslında yoğummmmmmm'' süper yaa:img-hyste
bu diziyi aslında pek izlemem ama bu bölüm süper;)

cnm_denizugur
04-06-08, 21:07
süperrdi koptum yine yaa:img-hyste
offff 3 ay nası geçecek:img-in_lo

en sonu süperrr bitti de bu melek benim beklediğim gibi ceme kazık falan atmadı:(
nolcak o zaman melek bi anda gidemezki bir sebep olması lazım gitmesi için

kİşİsElbİşEy
04-06-08, 21:08
Sacit ve Şahika devam etsin lütfen, çok tatlılar.

Önceki sezon finallerine pek benzemiyordu.

ipod nano
04-06-08, 21:27
bu bölüm bir sezon finaline göre çok sönüktü yanlış anlaşılmasın bu bölüme bayıldım ama her zamanki bölümler havasındaydı sezon finali gibi değildi aceleye geldi galiba ama bölüm mükemmeldi şimdi bu melek diziden nasıl çıkıcak anlayanınız var mı sinir şey ya tamam diziden çıktı ama bunlar yazın aralarında anlaşıp ayrıldılar ve kazık atma gibi bir durum olmayacak ya da olucak biz 3 ay bekliycez ne saçma aslıda şu develerle söz dalaşına girmesin yokmuşlar gibi davransın artık sinir olma noktasından delirme noktasına geçtim gülsede kıyamıyo cem karakterine ama aslıya kıyıyo anlamıyorum ya sinir durumdayım delürdüm 3 ay bu meleğin kazık atmasınımı bekliycem anlamadım ayrıca aslı sana bir nasihat cem senden hiçbir şekilde hoşlanmıyo umrunda bile değilsin kıskanmadı normal çünkü cem aslıya aşık değil hoş eskidende değildi b iz onları aşık sandık aşık olan osmanım canım ya nasılda kıskanıyo neyse bunlar dizide nefret ettiğim kısımlar birazdan çok hoşuma giden kısımları yazıcam beni bekleyin

işte döndüm dizide en hoşuma giden kısımlardan bahsedeyim canım osmanımın bir kahraman edasında aslıyı kurtarışı en sevdiğim sahneydi canım ya nasılda seviyo aslıyı şu aslıda artık anlasın hoş oda alıştı bu sözlülük durumuna yeni sezonda çok güzel şeyler geçebilir aralarında burhanım öldürdü beni komşu ve korsan satıcısıyla yaptığı kavgalar çok hoştu özelliklede komşusuyla ben senin süper egonum ben hayali biriyim sen şizofrensin adamı bile delirtti ama adam intikamını fena aldı dursunda süperdi fatoşla olan diyalogları bitirdi beni yeni sezonda dursunu jenerikte görmek istiyorum şahikanın akıl hocasıda tahmin ettiğim gibi bülent çıktı şahikanın dergiye kapak oluşuda çok hoştu inceltip kusurları örtmüşler kimse tanıyamadı şahikayı

en sonu süperrr bitti de bu melek benim beklediğim gibi ceme kazık falan atmadı:(
nolcak o zaman melek bi anda gidemezki bir sebep olması lazım gitmesi için

ya gülse açık kapı bıraktımı ne ya vazgeçip çağla diziye dahil olursa intahar ederim valla kınamızıda yakamadık ağız tadıyla bari berkeyle kaçıp cemi ortada bıraksaydı içim ferahlardı büyük ihtimalle yeni sezonun ilk bölümünde bunu konu edebilirler aman bir daha görmeyelimde o çakmayı

sinemsert
05-06-08, 01:06
çok güzel bi bölümdü walla ama ilk kez bi düğünle sezon bitmedi dimi
özellikle balkon sahnesi ve karşı komşu diyalogları güzeldi o karşı komşunun daimi kalmasını dilerim walla

anil16
05-06-08, 05:47
Buyuk ihtimalle bundan sonra bir kac bolum daha cekiceklerdi. ATV erken bitirmek isteyince bunu sezon finali yapmak istediler ve son dakika'da "Eylul'de Gorusmek Uzere" yazisini koydular.

Bu bolum diger finalle're gore kesinlikle cok farkliydi. Hic final tadi yoktu. Ama kesinlikle yaz sezonu tadi verdiler Burhan'in balkon sahnelerinde. :img-hyste
O mavi kirismis don'la hali neydi oyle ya koptum, bittim resmen. :img-hyste
"Ben yoqummmm...senin hayalin'e yarattigin bir karakterim!" :img-hyste

Sezon finali'ne benzemesede kafamiz'da bir cok cevaplanmasi gerek soru isareti birakti Gulse Birsel. :)
Eylul'u beklicez artik cevaplanmalari icin. (:
Sacit-Sahika durumu ne olacak? Zeynep'e ne olacak daha dogrusu? Osman-Asli iliskisi daha surecekmi? Melek'e ne olacak? Cok mrk ettigimiz soru isaretleri. :icon_whis
Haa birde sunu mrk ediyorum: Dursun Burhan'in odasini hic bitirebilcekmi? Yoksa bitirde benimmi haberim yok. Yari'da birakti sanirim. :img-hyste

Melek'i fazla takmiyalim kafaya. Takma Brazilya'li kesinlike ayrildi diziden. Artik Eylul'de onun icin bir veda hazirlarlar. Ayvalik'ta falan ayrilirlar buyuk ihtimal. :)

Bide son olarlak sunu demek istiyorum: Ben ciddi ciddi dugun bekledim Sezon Finali icin cunki alismisiz sanirim dugunlere her yaz. :D
Makbule-Burhan dugunu bekliyordum sahsen. Ama heralde dizi'nin Final'inde evleniler insallah taaa seneyee. :icon_whis

Neyse Gulse Birsel'i ve tum ekibi kutluyorum. 10 aydir cok iyi ve kaliteli bir is cikardilar. Seneye 65 dakikalik bolumler'le eylenmek dilegiyle. :good: :good:

Vildoo
05-06-08, 06:50
Buyuk ihtimalle bundan sonra bir kac bolum daha cekiceklerdi. ATV erken bitirmek isteyince bunu sezon finali yapmak istediler ve son dakika'da "Eylul'de Gorusmek Uzere" yazisini koydular.

Bu bolum diger finalle're gore kesinlikle cok farkliydi. Hic final tadi yoktu. Ama kesinlikle yaz sezonu tadi verdiler Burhan'in balkon sahnelerinde.
O mavi kirismis don'la hali neydi oyle ya koptum, bittim resmen.
"Ben yoqummmm...senin hayalin'e yarattigin bir karakterim!"

Sezon finali'ne benzemesede kafamiz'da bir cok cevaplanmasi gerek soru isareti birakti Gulse Birsel.
Eylul'u beklicez artik cevaplanmalari icin.
Sacit-Sahika durumu ne olacak? Zeynep'e ne olacak daha dogrusu? Osman-Asli iliskisi daha surecekmi? Melek'e ne olacak? Cok mrk ettigimiz soru isaretleri.
Haa birde sunu mrk ediyorum: Dursun Burhan'in odasini hic bitirebilcekmi? Yoksa bitirde benimmi haberim yok. Yari'da birakti sanirim.
Melek'i fazla takmiyalim kafaya. Takma Brazilya'li kesinlike ayrildi diziden. Artik Eylul'de onun icin bir veda hazirlarlar. Ayvalik'ta falan ayrilirlar buyuk ihtimal.

Bide son olarlak sunu demek istiyorum: Ben ciddi ciddi dugun bekledim Sezon Finali icin cunki alismisiz sanirim dugunlere her yaz.
Makbule-Burhan dugunu bekliyordum sahsen. Ama heralde dizi'nin Final'inde evleniler insallah taaa seneyee.

Neyse Gulse Birsel'i ve tum ekibi kutluyorum. 10 aydir cok iyi ve kaliteli bir is cikardilar. Seneye 65 dakikalik bolumler'le eylenmek dilegiyle.

çok güzel yazmışsın yazdıklarına aynen katılıyorum. bir burhan makbule düğünü süper olur.:happy0064

Bence aslı hala cemi seviyor umarım birleşirler. ve melek pek alışmadım zaten cıkarsada sevinirim:img-pilot

belki sacit- sahika düğünü olabilir.süperde olur:img-icecr bu saatten sonra sanırım zeynep'e dönemz:icon_whis

Burhan mutheşem komik ötesi. a komsu komsu komsunun külüne muhtaçtır:img-hyste

son sahneyi göremedim reklam verdi. kesin dişçi komsu cıktı vee yazık burhana :img-hyste
ben senin hayalindeki bir karekterim hahah

makmulede çok seker. burhan beyin sağ gözü sol gözünden beni kıskanıyor demesi koptum..

sahika ve cemin babası iyibir ikili oldular. :good:

sonuc olarak bende eylüldeki bölümleri dört gözle beklemekteyim:img-wink:

hewal
05-06-08, 07:23
Final havasında değilse bile çok keyifli bir bölümdü...

Şahika ve Bülent başından beri bana hep iyi bir ikili olacağı izlenimi vermişti bunu görmek iyiydi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Sabah kahvaltılarında havyar yiyesin :img-hyste:img-hyste

Ben aslında yoğummmm herhalde uzunca bir süre dilde pelesenk olur

Sadece Şahika sayesinde lahmacun görmek istemiyorum artık :icon_sorr:icon_sorr

sarıseren
05-06-08, 07:37
Harika bir bölümdü:happy0064Aslı-Burhan-Dursun üçlüsüne ben de bayıldım:img-yes:Dursun'un da dizide kalıcı olmasını istiyorum.Çok şeker ve çok komik bir karakter:)

Burhan'ın o balkondaki hallerinde gülmekten kırıldım:img-hysteHele bir de mayolu hali yok mu :img-hyste

Banada pek final havası gibi gelmeyen bir bölümdü.Ama olsun Avrupa Yakası çok farklı bir dizi.Onun da sezon finali böyle olsun:)

Vildoo
05-06-08, 07:58
Harika bir bölümdü:happy0064Aslı-Burhan-Dursun üçlüsüne ben de bayıldım:img-yes:Dursun'un da dizide kalıcı olmasını istiyorum.Çok şeker ve çok komik bir karakter:)

Burhan'ın o balkondaki hallerinde gülmekten kırıldım:img-hysteHele bir de mayolu hali yok mu :img-hyste

Banada pek final havası gibi gelmeyen bir bölümdü.Ama olsun Avrupa Yakası çok farklı bir dizi.Onun da sezon finali böyle olsun:)

kesinlikle katılıyorum :good:
dursun sanırım kalıcı :img-wink: süper üçlü iş basında:img-hyste

melek de gitsin cok sevinirim ki zaten gidecekmiş tek sezonluk anlasmıs haberlere göre:happy0064

5entez
05-06-08, 09:00
daha önce ki "burun" falan neysede,gülse hanım aslıyı bayağı ezdi sezon finalinde...
profesyonel kadın. acımıyo kendine bile....
melekten kurtulduğumuza sevindim,direk uyuzluk abidesiydi... :img-tomat

Şah-Rû
05-06-08, 09:25
Aslı' nın her konuda haksız çıkmasına, her olayın onun başında patlamasına, hor görülmesine ve bunca şansızlığına artık benim yüreğim dayanmıyor.:img-wink:
Mösyö Bülent ve Şahika sıkı ikili oldular. Şahika' nın pavyon kapatır gibi rock bar kapatması bi alemdi. Photoshoplu dergi kapağı da güzel bir göndermeydi.
Dursun harbi arızaymış dünyanın lafını saydı Fatoş' a. Burhan ile diyalogları güzel oluyor. Özellikle kitapçıda Burhan' ın "hani vurabilirdin de vurmayabilirdin de, vursanaaaa" tepkisi.
Bölümün öne çıkan isimlerinden biri Osman' dı. Kıskanma sırasında ki ani mimik değişiklikleri çok başarılıydı.:good:
Bölümün yıldızı açık ara Burhandır kesinlikle. "Ben aslında yoğum" dan sonra "hatta zaman zaman görünmez bile olabilirim" diyecek sandım bir an. Zaga günlerine bi gönderme. :img-wink: Komşusunu delirtti resmen. Mangal sahnesine ve "mayolu" sahnesine çok güldüm.
"Pandoranın kutusu açıldı haaaanııım" ve "edepsiiiiiiizzz" cümlelerindeki tonlamaları da en çok güldüğüm yerlerdi.
Maçların yayın tarihi belliydi zaten atv fırsat verseydi de ellerindeki bölümü sezon finali olarak yayınlamak zorunda kalmasalardı keşke.
Ekipçe çok yoruldular haklılar tabi ama keşke özellikle bir sezon finali yapılabilseydi. Tüm ekibe teşekkürler. Yeni sezonu kısaltılmış süresi ve zenginleşmiş içeriği ile merakla bekliyorum.

mrwsh
05-06-08, 10:44
Burhan'ım yaa cok güzeldii yine.
Ama diğer sezonlardaki finalleri göre o kadar da güzel bi final değildi ya..

gumus_songül
05-06-08, 10:46
dün akşam izleyemedim.ama şimdi netten izledim.güzel bi bölümdü.özellikle çok sevdiğim oyuncu"rıza kocaoğlu"nun dizide konuk oyuncu olarak çıkması çook hoşuma gitti:img-icecr kitapçı rolü çok iyiydi..
aslının her olayda pasif kalmasına bende dayanamıyorumm:icon_whis
bu bölüm kesinlikle burhanın etrafında döndü:img-wink:hep burhan izledik.ama onun sayesinde koptum.özellikle makbileyle balkondaki hallerii:img-hyste:img-hystesüperdi..
dursunun hallerine şaşırdım.çünkü fatoş bayağı bi yüz verdi.onda tık yok.şahsen fatoştan etkileneceğini düşünmüştüm:)
hiç sezon finali bölümü gibi gelmedi bana gayet normal ve sıradan bi bölümdü ama yine komik ve eğelenceliydi:img-wink:

selınnn
05-06-08, 10:53
balkonda komşuyla muhabbet öldürdü beni yaa:img-hyste:img-hyste hele mayolu olunca adamın bi bakışı vardı:img-hyste:img-hyste arkda da İsmail Yk çalıyordu:img-hyste:img-hyste
ben aslında yoğuuuuumm...:) adamda tırstı birden müzik falan korku filmi gibiydi:img-hyste
balkon sahnesine hala gülüyorum çok iyi iş çıkarmışşlar:img-hyste
ayrıca dursunun halleride çok komikti gülüyomu gülmyomu belli değil..:)mösyö bülent-şahika ikiliside süper olmuş:img-hyste
final tadında olmasa da çoook komik bir bölümdü:happy0064

ipod nano
05-06-08, 11:08
Aslı' nın her konuda haksız çıkmasına, her olayın onun başında patlamasına, hor görülmesine ve bunca şansızlığına artık benim yüreğim dayanmıyor.:img-wink:
Mösyö Bülent ve Şahika sıkı ikili oldular. Şahika' nın pavyon kapatır gibi rock bar kapatması bi alemdi. Photoshoplu dergi kapağı da güzel bir göndermeydi.
Dursun harbi arızaymış dünyanın lafını saydı Fatoş' a. Burhan ile diyalogları güzel oluyor. Özellikle kitapçıda Burhan' ın "hani vurabilirdin de vurmayabilirdin de, vursanaaaa" tepkisi.
Bölümün öne çıkan isimlerinden biri Osman' dı. Kıskanma sırasında ki ani mimik değişiklikleri çok başarılıydı.:good:
Bölümün yıldızı açık ara Burhandır kesinlikle. "Ben aslında yoğum" dan sonra "hatta zaman zaman görünmez bile olabilirim" diyecek sandım bir an. Zaga günlerine bi gönderme. :img-wink: Komşusunu delirtti resmen. Mangal sahnesine ve "mayolu" sahnesine çok güldüm.
"Pandoranın kutusu açıldı haaaanııım" ve "edepsiiiiiiizzz" cümlelerindeki tonlamaları da en çok güldüğüm yerlerdi.
Maçların yayın tarihi belliydi zaten atv fırsat verseydi de ellerindeki bölümü sezon finali olarak yayınlamak zorunda kalmasalardı keşke.
Ekipçe çok yoruldular haklılar tabi ama keşke özellikle bir sezon finali yapılabilseydi. Tüm ekibe teşekkürler. Yeni sezonu kısaltılmış süresi ve zenginleşmiş içeriği ile merakla bekliyorum.

aslı karakterinin arka planda kalmasından bende nefret ediyorum eylemmi yapsak ne yapsak anlamadım valla sırf gülse oynuyo diye kendi karakterini hep pasif bırakıyo diğerlerine haksızlık olmasınmış o cemin hep kazanmasına uyuz oluyorum defolsun gitsin diziden hiç sevmiyorum tiksiniyorum ondan

yağğğmur
05-06-08, 12:59
süper bi bölümdü koptum:D:D pandoranın kutusu açıldı hanııııımmm ve yandım bittim sendromu olan yerlerde öldüm resmen:D:D bence de pek sezon finali gibi değildi ama süper bi bölümdü ben sezon finalinde bi düğün bekliyodum çünkü avrupa yakasında artık bu bi gelenek gibi olmuştu ama kısmet belki seneye çifte düğüne:D:D aslı - osman şahika - sacit

ipod nano
05-06-08, 13:42
aslında bu cemin dallamalıkları osmana prim sağlıyo bence aslı cemle laf dalaşı yapıcağına osmanla daha fazla vakit geçirsin hep haksız çıkıyo aslı sinirleniyorum hoş osmanımın prime ihtiyacı yok bıraksalar gözü kapalı evlenirim yani cemin saçmalıkları yüzünden birkaç arkadaşım yan komşumuz ve kızı yengem annem osmancı oldu babamın osmanlı sahnelerde gülmesi içerden duyuluyordu hakan yılmazın oyunculuğunuda çok seviyorum mimikleri davranışları bitirdi bizi burhandan sonra güldüğüm ikinci kişi sacite laf sokmalarıda ayrı komikti

Şah-Rû
05-06-08, 13:51
Aslı Cem' i umursamasa bırakmaya çalıştığı izlenimi fazlasıyla bırakır esasen. Böyle illa mat edicem diye uğraştıkça batıyor çünkü. Halbuki Cem ve kızarkadaşlarını önemsemese, Osman ile daha çok yakınlaşıp işi ciddiye bindirse zaten Cem devesi (Burhan' ın tabiriyle) dersini alır.
Osman bu hafta çok iyiydi gerçekten. Aslı bakmazken suratını buruşturup gözlerini kısması Aslı döndüğü anda gülümsemesi sonra yine somurtması çok komikti.
Bir de karşı komşuyu elbirliğiyle delirtirken, adamcağız "pardon benim aradığım başka bi bıyıklıydı" dediğinde Osman' ın "bıyıksız verelim istersen, nasıl bişey bakmıştın" demesi de güldüren sahnelerdendi. Sonra kendisi de ya ne işlerle uğraşıyoruz der gibi gülümsedi. Aslı hatırına bu kadar saçmalığa katlanması sevgisinin kanıtı olsa gerek.:img-wink:

NeHiR_92
05-06-08, 14:29
dün yine izleyemedim malesef ve sezon finali oldu son 3 bölümden pek haberim yok:(:(
yalnız söylemek istediğim bir şey var...bölümün sonunu izledim ve galiba hep düğünlü sezon finallerine alıştığımız için bana öyle geldi ama sanki final sezon bitiriliyor gibi değildi...daha renkli bir sahne olabilirdi kanımca

gizem...
05-06-08, 15:09
sezon finali çok komikti ya :img-hyste burhanın karşı komşuyla diyologlarına öldüm ben yohum hayall ürünüyüm demesi çok komikti :img-hyste aslınında ceme havaları sonunda adamın da melege aşık olması flnda komikti :img-hyste herşey mükemmeldi yine bu bölümde :good:

ßyCaNeR
05-06-08, 15:17
Süper bir Bölümdü Ya Yerde İzledım Burhan'ın Naber Cincon Beni Bulamadınmı Sahnesine Gülmekten Öldüm Yerde Kıvranıyordum Engin Günaydını Tebrik Ediyorum Ve Tiyatro Ve Sinema Hayatında Basarılar Diliyorum Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Bekliyoruz.

berkdefne
05-06-08, 16:36
herkeze mrb arkadşlar bende sıkı bir avrupa yakası izleyicisiyim benide aranıza alırsanız çok sevinirim
edit:dünkü bölüm süperdi yine gülmekten öldümmm

aysa-17310
05-06-08, 17:27
Bu sene, her sezon finalinde alışık olduğumuz gibi ''farklı ve özel'' bir bölüm izleyemediğimize üzüldüm açıkçası. Bu bölümü sezon finali olarak değerlendirirsek tabii sönüktü ama normal bir bölüm olarak ele alırsak bence eğlenceli ve temposu düşmeyen bir bölümdü.

Burhan her zamanki gibi harikaydı. Onun yerine başkası olsa, hemen hemen bütün bölümün tek bir karakterin üzerine kurulu olması beni rahatsız ederdi. Ama söz konusu Burhan Altıntop olunca iş değişiyor.:D Komşuyu delirme aşamasına getirmesi, korsan kitapçıyla ağız dalaşı, sıkışınca her zamanki gibi geri adım atması, mangal ve mavi mayo olayı, son sahnedeki talihsiz tesadüf...

Bölümde beni en çok güldüren diğer karakterler Dursun, Şahika ve Bülent'ti. Dursun dizide kalıcı olacak sanırım, iyi de olacak. Çünkü doğal komik gibi duran bir karakter. ''Sen bana kötü bir şey mi demek istedin şimdi?!'' repliği çok hoş. Fatoş'u Dursun'a ayarlamaya çalıştıkları sahneler ve Dursun'un tepkileri de çok komikti. Dursun sayıp döküp gittikten sonra Fatoş'un dumur olduğu sahneyi de atlamamak lazım.
Bülent&Şahika ikilisi zaten mükemmeldi. Bülent Bey sağolsun, Sacit hak ettiği muameleyi buldu sonunda.:icon_whis Şahika'nın çeşitli mücadelelerle kapak kızı olması, rock barı kapatması ve de ''Ekstra soğan + ayran'' şeklindeki pankartlarına çok güldüm.:img-hyste

Aslı'ya çok üzüldüm. Diğer arkadaşların da dediği gibi Cem ve Melek'i bu kadar önemsemese onun açısından çok daha iyi olacak. Berke'ye çemkirdiği sahneler güzeldi ama yine de. Osman da fena değildi bu bölümde...

Gözlerim İfot ve Tahsin'i aradı. Sezon finalinde diğer karakterlerle eşit olarak, onları da daha fazla görmeyi umardım. Ama bölüm, sezon finali olarak düşünülüp yazılmayınca böyle üzülüyoruz işte...

YaPrAk_92
05-06-08, 17:52
Aysa'ya katılıyorum sanki normal bir bölümdü.Ama aceleye gelmiş maçlar yüzünden.Olsun yine de çok güzeldi.:img-wink:

Burhan çok güldürdü beni.Özellikle balkonda komşusuyla diyalogları ve korsan kitap deposundan tin tin kaçma çabası.:img-hysteAdama kafayı yedirtiyordu az kalsın.Karısının ev hallerine kadar girdi resmen.:img-hysteGüneşlenme sahnesine koptum.Mayonun izi çıkmasın diye çekiştirmesi ve öyle yürümesi çok komikti.:img-hysteBir başka sahnede de elindeki dondurmayı yalayarak:''Yoğum ben yoğum.Sen kendi kafanda yarattığın bir şeyden korkuyorsun.Ben yoğum.Yoğumm!'' diye komşusuyla dalga geçmesi de çok güzeldi.:img-hyste

Aslı yiuuvrumm'un potansiyel bir yazar olarak korsanla mücadelesi de komikti. Bence artık Cim'e de Osman'a da takmasın kafayı.Melek'e kılım zaten.Neyini beğeniyor o kadar erkek anlamıyorum.Hiç de abartıldığı gibi değil:hıh

Dursun'un kalıcı oluşu beni çok memnun etti.Rolünün hakkını veriyor.Şiveyi çok güzel yapıyor.Tiplemesi de çok komik.Tam bir dürüst ve ciddi insan modeli.Fatoş'a verdiği tepki çok komikti.Aslında rahatsız ama hafif hafif sırıtan ifadesi bambaşkaydı.Tabi hoşuna gitti çocuğun.:img-hysteEeee söz konusu Fatoş olunca...

Fatoş, Dursun'a ayol yerim senii,çok şeker falan derken asıl kendisi çok şekerdi.Daha bir güzelleşmiş bu bölüm.Hem de yüzünde çok tatlı bir ifade vardı.

Ben de ehtiyarla İfot'u aradım.Yaprak da yoktu çok fazla.Keşke özel olarak yazılmış bir final yapılsaydı.:icon_whis

ipod nano
05-06-08, 17:57
eylülde görüşürüz yazısı olmasaydı hala maçlardan sonra belki bir iki bölüm yayınlarlar diye düşündüm en azından bir bölüm yayınlasalarda olur yani sezon finaline yakışacak bir bölüm değildi dünkü bölüm bölüm çok güzeldi ama her zamanki bölüm havasındaydı tatil planları yoktu ayvalıktan sözedilmedi melek bile tam olarak gitmedi eğer maçlar bittikten sonra bir bölüm bile çekseler yeter benim için pek sezon finali gibi olmadı çünkü bir bölüme razıyım valla melek işide oldu bittiye gelicek kesin yazın anlaşamayarak ayrıldıklarını falan belirticek cem bizim hevesimiz kursağımızda kalıcak ama şu varki melek denilen pislikten kurtulduk umarım çağla caymaz ayrılık kararından çağlanın yüzünü bir daha bu dizide görmek istemiyorum yinede kardeşlerim yakalım kınamızı kurtulduk

GFBusra
05-06-08, 18:25
3 ay Avrupa Yakası olmadan zor olacak :) Ama bu bölüm gerçekten çok güzeldi.Özellikle Burhan'ın balkon macerası harikaydı :D Tuna Kiremitçi ile olan muhabbet de çok güzeldi.Açıkcası bu bölüm gerçekten çok hoşuma gitti :)

ipod nano
07-06-08, 11:54
bir sezon daha geldi geçti genel olarak bir yorum yapmak istiyorum
çok komik bir sezondu:burhan ve diğerleri komedide zirveye çıktılar güncel konuların işlenmesi süperdi
çok gereksizliklerin uzatıldığı bir sezondu:aslı cemin bir türlü boşanamaması makbuşun bir izzetle bir burhanla sacitinde bir zeyneple bir şahikayla olması
çok akıllıca hamlelerin yapıldığı bir sezondu:binnur kayanın dahil olması çok akıllıcaydı hakan yılmazın konuk oyuncu olarak gelip dizinin as oyuncularından olması ve osman karakterinin aslıyla seviyeli bir ilişkilerinin olması ayrıca dizideki dursun karakterinin diziye dahil edilmesi umarım yeni sezondada dursun olur içimden bir ses olucak diyo
çok aptalca sahnelerin olduğu bir sezondu:önce victoria dahil edildi çok anlamsızdı ve kısa sürdü diziden ayrıldı sonra melek adında bir karakter ortaya çıktı hatta uzunca bir süre devam etti çok beğenilmiş yalan bu forumdaki çoğunluk gıcık oldu melek karakterine dizide yapılan en büyük aptallık oyunculuk adına çağlanın kattığı hiçbir şey olmadı ruh gibi oynadı sahnelerini odunu konuştur aynı şey mahalle kadınları gibi kavga çıkarmalar benim sütçüoğlu aileme laf atmalar hadsizlikti cemide kendisi gibi seviyeszileştirdi diziye gelen konuk oyunculara dikkat edilmeli bu konuk oyuncular bizi kaliteleriyle oyunculuklarıyla komiklikleriyle dövmeli ayrıca her konuda aslının kaksız çıkmasınada sinir oluyorum aslı cem önünde hep küçük düşüyor artık buna bir dur denilmeli
çok garip bir sezondu:en başta aslı ve cemin anlaşması ve daha sonra ayrılmaları garipti çok büyük bir aşktı fanatik osmancıyım cemede kılım ayrı bir durum zaten bu sezonda ceme kıl oldum büyük bir aşk bitti ya da biz gözümüzde bu aşkı büyüttük bence şu duruma bakılırsa cem aslıyı ölesiye sevmedi çok kolay satıverdi aslıyı
benim lahmacun sevgimi ön plana çıkaran bir sezondu:lahmacunu eskidende severdim ama şahikayı gördükten sonra bendede lahmacun konusunda ulvi bir sevgi çıktı bende bebeklerim diyip öpüyorum lahmacunu insanla bana bakınca gülmekten ölüyorlar

elifnazzz
08-06-08, 10:47
slm arkadaşlar ben sezon finali bölümünü pek izleyemedim parça parça bakabildim onlarda burhan sahneleri oldu :D :img-hyste
benm bi sorum olucak hatta bikaç tane :D
- şahika-sacit ilişkisi neoldu? :img-wink:
- cem ve melek ayrılıdımı?
- aslı-osman ne durumda :D

şimdidn tşkkrler :img-icecrbye

ipod nano
08-06-08, 11:27
slm arkadaşlar ben sezon finali bölümünü pek izleyemedim parça parça bakabildim onlarda burhan sahneleri oldu :D :img-hyste
benm bi sorum olucak hatta bikaç tane :D
- şahika-sacit ilişkisi neoldu? :img-wink:
- cem ve melek ayrılıdımı?
- aslı-osman ne durumda :D

şimdidn tşkkrler :img-icecrbye

sacit şahika ilişkisinde herşey aynı daha bir kesinlik yok en son şahika saciti kıskandırıyordu ve başarılıda oldu
cem ve meklek ayrılmadı ama çağla diziden ayrıldı doğal olarak ayrılmış oluyorlar
aslı osman ilişkisi aynı seyirde devam ediyo şimdilik mutlular umarım yeni sezonda evlenirler

elifnazzz
08-06-08, 15:15
hmm tşkkrler cvp için :D
melek iyiki çıkıo çok sevindim :img-hyste
sacitte zeyneple olmasın :icon_whis şahikaa :good:
ama benim izlediiğim kadarıyla osman aslıı kıskanıodu erkeklerle rrptaj yapıo die acaba o bi sonuca ulaşdımı? :img-icecr
çok soru soruorum ama :img-blush saolun şimddenbye

ipod nano
08-06-08, 16:12
hmm tşkkrler cvp için :D
melek iyiki çıkıo çok sevindim :img-hyste
sacitte zeyneple olmasın :icon_whis şahikaa :good:
ama benim izlediiğim kadarıyla osman aslıı kıskanıodu erkeklerle rrptaj yapıo die acaba o bi sonuca ulaşdımı? :img-icecr
çok soru soruorum ama :img-blush saolun şimddenbye

evet osman kıskanıyo ama bir sonuca ulaşmadı öyle aslıda istemem yan cebime gibi yapıyo bence yeni sezonda daha çok etkilenicek osmandan seven insan kıskanır demişler yinede çok abartıya kaçmasın osmancım

verycool91
08-06-08, 17:06
kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir sezon finaliydi.ama bu sezon finali avrupa yakasının bazı geleneklerini bozdu?mesela her sezon finali bir düğün ile sonlanırdı(volkan-selin,aslı-cem,yaprak-kubi) ama bu sezon finalinde bunu görmedik.ki kaldıki düğün olmalı mıydı?hayır.oyun akışı o kadar hızlıydıki gülse birsel yine tüm ustalığı ile tüm olayları tek tek birbirine bağladı.bir de hemen hemen çoğu zezon finallerinde konuk sanatçımız(şarkıcı) olurdu.nitekim bu sezon finalinde sanatçıdan yoksun kaldık.bence bu bölüm için tek eksik sanatçıydı!

şahika ile bülent ikilisi çok hoştu.şahika'nın mösyö bülentten aldığı dersleri sacit'e uygulaması da çok güzeldi.sacit in şahikaya olan ilk tavırları bana çok antipatik gelemeye başlamıştı(artık şahikayı sevmediğini düşünmüştüm) ki olay anlaşıldı:sacit naz yapıyordu şahika'ya.

ve yine şahikanın fatoş ile muhallebicinin önünden geçtiklerindeki diyaloglar tam yerindeydi.pek tabiki fatoş ve dursun arasında geçen diyalogları atlamamak lazım.zira çok eğlenceliydi.dursun bence bu bölümde zirvedeydi.ilk başlarda bana pek sevimli gelmese de bu bölüm için dursun en büyük favorilerimdendi.:happy0064

aslı burhan ve dursun un korsan kitapların satıldığı mekana bastıkları sahnelerde mükemmeldi.bu bölümün en keyifli sahnelerinden biri de bu üçlünün sahnesiydi.dedim ya dursun bu bölüm için favorilerimdendi buradada süper oynadı.aslı ile burhan ı tekrar tekrar övmeye gerek yok.zaten onlar benim diziyi izleme sebeplerim.:img-wink:

ve ve ve burhan abinin komşusu ile olan sahnleri.iki kelime ile müthiş ötesiydi.burhan abinin komşusunu oynayan oyuncuda rolünün son derece hakkını verdi.burhan abi ile karşılıklı atışmları falan süperdi.burada yine gülse birsel bir mükemmeli daha başarmış.replikler o kadar güzelki bir de oyuncularımızın performansı birleşince ortaya tadından yenmez sahneler ortaya çıkıyor.final de burhan ın dişçisinin aslında komşusu olduğunu eminimki herkes önceden anlayabilmiştir.ve buda çok zekice düşünülmüş bir finaldi.

acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık.bir dahaki sezon için meraklarım şimdiden başladı bile.sezon finaline şerefine tüm avrupa yakası oyuncularına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler:happy0064

_yorumsuz_
09-06-08, 08:44
Çok güzel bir bölümdü ama sezon finaline yakışır bir bölüm olduğunu pek düşünmüyorum. Belki bu iki senedir düğünlere alıştığım içindir bilmiyorum. Son sahne normal bir bölüm sonu gibiydi. Melek ayrılıyordu diziden ama hiçbir belirti yoktu dizide. Üstelik ben cemi mankenlerle çalıştığı için kıskançlık krizi yapar öyle de ayrılma olur diye beklerken melek aksine ceme destek olup aslıyı tersledi. Ben yeni sezonda cemin amerikada yaşayan kızkardeşinin diziye gelmesini ve sacit ve makbulenin ailesinin de diziye gelmesini istiyorum.

Önümüzdeki sezon sonunda dizi bitecek mi acaba?

NeHiR_92
09-06-08, 10:24
Önümüzdeki sezon sonunda dizi bitecek mi acaba?

belli bir şey yok galiba ama ben pek sanmıyorum bir sezon daha devam edeceğini...ama şimdi hatırladım ece bu konuyla ilgili bir şey yazmıştı bitecekmiş diye...

arkadaşlar bir ara mail işine devam edelim dedik ama hiçbir sonuç alamadık...yaz geldi ve benim gibi evde sıkıntıdan patlayanlar için eski bölümlerin yayınlanması çok iyi olur...bence tekrar başlayalım ama aksatmadan,düzenli ve burhan gibi titizce:)

avrupa-yakaizm
09-06-08, 10:53
Ne Bitmesi 1 Sezon Daha Devam Edecek Hatta Bölümün Sonunda Eylülde Görusuruz Yazio Gulse Birsel 1 Sezon Daha Devam Etcez Dedi

Berk_Nehir
09-06-08, 10:59
Ayyy Süperr bi Sezon Finaliydi yaa öldüm gülmekten burhan nasılda balkonu işgal ettii :img-hyste bide komşuyu delirtti

hanii komşu burhanı aramak için aslılara geldi yaa
meraba ben yan apartman komşusuyum burda bıyıklı bir bey var mı diye sordu osman çıkınca adam tırstı tabii gitti adam eve gidince burhan diyo yaa

_noldu concon bulamadın mı benii ? ben aslında yoğum yoğum aslında :img-hyste:img-hyste:img-hyste

sonuu süperdi yaa burhan nasılda adamın eline düştü :img-hyste:img-hyste

Ne Bitmesi 1 Sezon Daha Devam Edecek Hatta Bölümün Sonunda Eylülde Görusuruz Yazio Gulse Birsel 1 Sezon Daha Devam Etcez Dedi

Ewett bende gördümm ''Eylülde Görüşmek Üzere ! '' yazıyodu :img-wink:
avrupa yakası bitmez zaten 1 - 2 sezon daha devam eder reytingleri çok iyi :img-wink:

avrupa-yakaizm
09-06-08, 11:07
evet katılıyorum sana dugun yoktu şarkıcı yoktu ama süper bi sezon finaliydi yattım gulmektn süper bea burhanın adamı şizofren edişi bide tuna kiremitciye sanki dostumuş gibi üzerine atlaması (sarılması) :D :D :D :D

Bide Korsan Kitapciya O Kadar Artistlendi Iş Ciddiye Binince Korkup Kaçti Sonra Korktugumdan Kaçmiom Diyo Allahim ::D :D :D :D Kisaca Süper Bi Sezon Finaliydi :D :D

Avrupa Yakasi Forever

AsLiHan[CK]
09-06-08, 17:06
Seviyorum ben bunnarı yaa =D
Sezon finaLi mükemmeldi
ßurhan'ım tapıyorm sanaaa (:

%½razy½%
10-06-08, 18:04
;7337966']Seviyorum ben bunnarı yaa =D
Sezon finaLi mükemmeldi
ßurhan'ım tapıyorm sanaaa (:

aynen ya süperdi sezon finali:Dburhanın balkonda keyif yapmasına bide komşusunu sinirlendirmesine öldüm gülmekten gomşuuuu die seslenmesine de tabi:img-hyste:img-hyste:img-hystebide komşusu sinirlenip aparmana geldiya aslı actı kapıyı ve osman cıktı karsısına orda adamın ifadesine bittim sacid ve diğerleride cok süperdi bide ben şöle bişi duydum yalan mı doğrumu bilmiom ama gülse birsel senaryo yazmaktan cok yorulmuş bu sezon bitircekmiş artık kendini tiyatroya vercekmiş bn cok üzüldüm dizi gayet basarılı inş yalandır:(

greenalmond
10-06-08, 18:40
aynen ya süperdi sezon finali:Dburhanın balkonda keyif yapmasına bide komşusunu sinirlendirmesine öldüm gülmekten gomşuuuu die seslenmesine de tabi:img-hyste:img-hyste:img-hystebide komşusu sinirlenip aparmana geldiya aslı actı kapıyı ve osman cıktı karsısına orda adamın ifadesine bittim sacid ve diğerleride cok süperdi bide ben şöle bişi duydum yalan mı doğrumu bilmiom ama gülse birsel senaryo yazmaktan cok yorulmuş bu sezon bitircekmiş artık kendini tiyatroya vercekmiş bn cok üzüldüm dizi gayet basarılı inş yalandır:(

tam olarak bilmiyorum ama 7.sezon olmıycakmış galiba gülse birselin yorulduğu doğru kadın haklı aslında tek başına yazıo ve çekimlerde var ama inş bitmezzz...:icon_sorr
güzel bi bölümdü komuşuyla burhana koptum bende:happy0064sarpta şarkı söyledi çok süperdi güzel bi sezon finali oldu bence:good:

GFBusra
11-06-08, 09:30
tam olarak bilmiyorum ama 7.sezon olmıycakmış galiba gülse birselin yorulduğu doğru kadın haklı aslında tek başına yazıo ve çekimlerde var ama inş bitmezzz...:icon_sorr
güzel bi bölümdü komuşuyla burhana koptum bende:happy0064sarpta şarkı söyledi çok süperdi güzel bi sezon finali oldu bence:good:
Evet biteceğini söylüyorlar :icon_sorr İnş bitmez.Bencede Burhan ve komşusu süperdi ya.Ama bu sezon finalinde pek birşey olmadı.Yani en azından diğerleri heyecanlı bitiyordu gelecek sezona çok meraklı başlıyorduk.Bundan önce Volkan askere gitti,Sacit gitmişti bu sefer böyle heyecanlı birşeyler olmadı :/

Berk_Nehir
11-06-08, 10:11
:img-wink:Eylül Ayını iple çekiyorumm yaaa acaba oyuncular değişicekmi yenii oyuncular gelicekmii kim bilirr daha ne eylenceli bölümler görcezz :img-wink: ayyy düşündükçe sabırsızlanıyorumm walla :img-wink:

anny
11-06-08, 12:12
sezon finali güzeldi :D burhana koptum bu bölüm..balkon maceraları çok komikti..''naber jonjon,ben senin süper egonum..yohummm ben''demesi vs.:D sonunda komşunun dişçi çıkması ehehe :) şahika&sacit ilişkisi ilk başlardaki gibi iyi degil..sacitin sürünmesini istiyorum ben..şahikayı aldattı sonuçta :)
bütün yaz avrupa yakası olmadan ne yapıcaz yaa :( çok iyi bir sezon oldu..başarılarının devamını diliyorum yeni sezon da böyle olur umarım.

marissacooper
11-06-08, 23:05
bunca yıllık awrupa yakası izleyicisiyim, burhan a oldum olası ısınamadım (çağla şikele karşı olduu bölüm hariç) iyi sayılabilecek bi bölümdü. gülse birsel daha iyilerini de yaptı

LİN
11-06-08, 23:51
Harika bir sezon finali izledik.
Burhanın komşusuna söylediği "Ben senin egonum,egoist!" sözü uzun zaman hafızamdan silinmeyecek.
Tahsin Amca niye az göründü finalde anlayamadım???

ipod nano
12-06-08, 11:59
çağla diziden ayrıldım desede açık bir kapı var haal bende bundan çok korkuyorum ya cayarsa ya başka dizi çekmekten vazgeçip avrupa yakasında kalırsa vallahi bu benim sonum olur 8 bölüm çok zor katlandım daha da katlanamam bu 3 ay çok zor geçicek benim için rahat yok bana bir korkum daah var gülse aslı ce cemi barıştırırmı barıştırırsa korkunç bir mantık hatası olur onlar dönüşü olmayan bir yoldalar onlar artık arkadaşlığı bile zor beceriyorlar onları barıştırmaz inşallah gülse bu diziyi izleyemem valla osmanla mutlu olsun aslı yine söylüyorum yine söylüyorum hep de söyliycem onları ben ASLI-OSMAN KOÇARSLANLI olarak görmek istiyorum

burcu_esmer
12-06-08, 19:40
selamavrupa yakası gerçekten çok komik bi dizi yaa... hiçbir bölümünü kaçırmadım şuana kadar umarım gelecek sezonda bitmez... (: bu arada ipod nano ya katılıorumm cemle aslı bi daha olmasın yaa osmanla olsun cem ve aslı sıkıcı olur yaa....

boncuk-girl
12-06-08, 19:48
Muhteşem bir sezon finali izledik...:good:
Aslı'nın Cem'i kıskandırma numaraları çok güzeldi...:happy0064
Burhan'ın korsanla savaşması çok komikti.:img-hyste
Hele Burhan'ın komşusuyla olan kavgaları,balkondaki Makbule ile görüntüleri süperdi:img-hyste:img-hyste

burcu_esmer
12-06-08, 19:55
burhan çok komikti ciddende hele de balkonda mangal yapması beni çok güldürmüştü gürse birsel çok zeki bir kadın gerçektende..
ben ne kadar aslı ve osman desemde aslı ve cem olucak o çok belli ):

ipod nano
12-06-08, 22:07
burhan çok komikti ciddende hele de balkonda mangal yapması beni çok güldürmüştü gürse birsel çok zeki bir kadın gerçektende..
ben ne kadar aslı ve osman desemde aslı ve cem olucak o çok belli ):

canım o kadarda belli değil aslı cem olayı olmaz artık aslı akıllı biri değil belki ama ceme dönücek kadarda salak değil hem cemi kıskandırmak için değil cemle boy ölçüşebilmek için ofise getirdiği erkeklere samimi davranıyo zaten cemin yaptıkları bir değil bini aştı aslı-osman diyorum başka birşey demiyorum zaten osmanda aslı ve ifotun yemeklerini asla bırakmaz yemek olayı şaka tabi osman aslıyı bırakmaz

burcu_esmer
12-06-08, 22:16
ya bende onu istiorum inş. osmanlı aslı olur hem osmanın ceme göre daha bi havası var bencede osmanla olsun cemle olmasın osman aslıyı bırakmasın.. (:

Kadir_Reis
12-06-08, 23:43
Bir Burhan Altıntop Kolay Yetişmeli bence Burhan Abi Yoruldu gibi geldi bana Ata Demirer Gelirse Müthiş Olur,Ya'da Şahan Gelirse Güzel Olur????

hazell
13-06-08, 18:11
Bir Burhan Altıntop Kolay Yetişmeli bence Burhan Abi Yoruldu gibi geldi bana Ata Demirer Gelirse Müthiş Olur,Ya'da Şahan Gelirse Güzel Olur????

Yok bence burhan abimiz müthiş gidio ölede devam ederr:img-wink:
Bencede Aslı artık Ceme dönmesin yani dönmez gibi geliyor banada zaten ifot izin vermez :)Osman&AsLı gayet süper :img-in_lo

Naz_Elmas
13-06-08, 19:08
Balkonlu sahneler süperdi yaa :img-hyste
Vay be 6.sezon olacak ha...

avrupa-yakaizm
14-06-08, 12:45
bakalım diziye kimler katılcak 6. sezon son sezonumuz söyleyim :( :( :( :( :( belki kimse katılmaz böylede devam edebilir ama bu az bi ihtimal kesin birisi katılır

burcu_esmer
14-06-08, 19:03
ya ata geri gelsin cidden çok komikti sanırım diziler arasında en uzun dizi avrupa yakasıdır çokta ii gidio atada katılırsa spr olur ama şahan katılmaz die düşünüorumm aslında katılsa çok komik olur.... (:

sweeneytodd
14-06-08, 20:02
butun oyuncular harıka ama artık diziyi burhan götürüyor yine final de döktürdü yani bu espiriler bu senaryo hersey suuuper hersey uyum icinde ins böle devam eder:img-wink:

ipod nano
15-06-08, 13:00
şeytan kulağına kurşun şu ana kadar flaş bir oyuncumuz ayrılmadı genellikle yaz boyu ayrılanlar gelenler yanlış haberlerle geçiyodu hoş daha erken ama yinede ayrılık haberi yok benim gönlümden geçen cem ve annesinin diziden ayrılması iki sinir olduğum karakter ikisinide parçalayabilirdim bu sezon onların rollerini tamamladıklarını düşünüyorum onlar dizide çıkınca kanalı değiştiriyordum yani o derece bülente laf yok ama ona bir türlü sinirlenemiyorum alsın cem annesini amerikaya götürsün ama bülentçim kalsın o aileden tek bülent çıkmış diğerleri aptal bunların dışında kimse diziden çıkmasın ek olarak dursun kadroya girsin çok istiyorum lütfen

verycool91
15-06-08, 13:38
Reytinglerimizin nesi var Allah aşkına?dile kolay 6.sezona geldik ve sürekli ilk 5in içinde oluyoruz.bazen bu 5in dışında da kalsak bir komedi dizisi için bu reytinglerin bile HARİKA olduğunu düşünüyorum.unutmayalım ki karşımızda kemik izleyicisi günden güne artan bir dram dizisi yer alıyor.hangi dizi kafa tutabilirki bu diziye?tabiki de sade ve sadece efsane komedimiz avrupa yakası.:img-wink:

Eylül ayını sabırsızlıkla bekliyorum.gülse birsel kim bilir nasıl sürprizlerle karşımıza çıkacak.Avrupa Yakası hep bir numaraydı ve de hep öyle kalacak.:good:

avrupa-yakaizm
16-06-08, 12:51
Reytinglerimizin nesi var Allah aşkına?dile kolay 6.sezona geldik ve sürekli ilk 5in içinde oluyoruz.bazen bu 5in dışında da kalsak bir komedi dizisi için bu reytinglerin bile HARİKA olduğunu düşünüyorum.unutmayalım ki karşımızda kemik izleyicisi günden güne artan bir dram dizisi yer alıyor.hangi dizi kafa tutabilirki bu diziye?tabiki de sade ve sadece efsane komedimiz avrupa yakası.:img-wink:

Eylül ayını sabırsızlıkla bekliyorum.gülse birsel kim bilir nasıl sürprizlerle karşımıza çıkacak.Avrupa Yakası hep bir numaraydı ve de hep öyle kalacak.:good:

dedigin doruda ama mesela 2004-2005 sezounun reytinglerine bi bakıyorumda TK de 10.00 dan aşagıya pek inmiyomusuz AB de ise 14.00 gibi ancak maçlarda düsüomus

ve 2006 07sezonun reytinglerine bakıom TK de 12:00 lerde AB de 15 lerde hatta 16:90 ı bile görmusz son zamanlarda bozulmus

bide bu sezon reytinglerine bak TK 4:00 AB de 7:70 leri bile görmusuz düşün yani TK de %300 AB de %80 lik bi düşüş var

bnce sıralamaya pek bakılmıo ne yazıkki reytinglere önem daha fazla

avrupa yakası bu reytingleri haketmiyo
avrupa yakası bu reytingleri alacak kadar kotu deil

avrupa-yakaizm
16-06-08, 12:54
Bende Eylül Ayını Merakla Beklıyorum Bu Yıl Hiç Transfer Dedıkodusu Duymadm Siz Duydunuzmu Bn Bi Avrupa Yakası Show Tv Transfer Olacak Gibi şeyler Duydum

ipod nano
16-06-08, 14:01
Bende Eylül Ayını Merakla Beklıyorum Bu Yıl Hiç Transfer Dedıkodusu Duymadm Siz Duydunuzmu Bn Bi Avrupa Yakası Show Tv Transfer Olacak Gibi şeyler Duydum

onu bende duydum ama show a geçiceğine inanmıyorum asparagas haber show a geçseydi büyük ses getirirdi basın peşini bırakmazdı haberin

burcu_esmer
16-06-08, 15:52
şimdi atv avrupada isliodum bu bölümü çok güzel yaa... şahika ve sacit bide aslı ve osman ikilisi ayrılmasın zaten sacit ayrılamaz osman vurur adamı ama aslıyı kıskanması osmanın çok komedi yaaa... :)

berkkurnaz
16-06-08, 22:23
bende en çok 65 dakkasına üzüldüm ama gülse birsel de çok yoruluyordur geçen gün haberlere baktığımda sinema gibi dizi yapıyoruz demiş.

verycool91
22-06-08, 13:03
dedigin doruda ama mesela 2004-2005 sezounun reytinglerine bi bakıyorumda TK de 10.00 dan aşagıya pek inmiyomusuz AB de ise 14.00 gibi ancak maçlarda düsüomus

ve 2006 07sezonun reytinglerine bakıom TK de 12:00 lerde AB de 15 lerde hatta 16:90 ı bile görmusz son zamanlarda bozulmus

bide bu sezon reytinglerine bak TK 4:00 AB de 7:70 leri bile görmusuz düşün yani TK de %300 AB de %80 lik bi düşüş var

bnce sıralamaya pek bakılmıo ne yazıkki reytinglere önem daha fazla

avrupa yakası bu reytingleri haketmiyo
avrupa yakası bu reytingleri alacak kadar kotu deil

sevgili avrupa-yakaizm kendini reytingler kötü diye bu kadar kahretme:img-wink: hepimiz avrupa yakasının önceki gibi hep 1.numara da olmasını istiyoruz ama dile kolay 6.sezondayız ve o kadar oyuncu girdi çıktı.yani artık değirmenden çok sular aktı.mesela gaffuru ele alacak olursak kemik bir izleyici kitlesi vardı,çok da seviliyordu.(bana göre) ne mutlu ki diziden ayrıldı.sonra cesur geldi ve de aynı hızla çıktı.yani bir bocalama dönemi söz konusuydu avrupa yakası için.ve tüm bunların beraberinde 5.sezonu da dimdik ayakta geri bıraktılar.yani zoru başardılar.

reytinglerin her zaman doğruyu gösterdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun.:img-wink:

son olarak da bence yeni sezonda yine atv de olacaktır diye düşünüyorum.ki benim için kanalın değişmesi farketmez.:img-wink:

NeHiR_92
23-06-08, 21:04
bugün atv avrupada 1. bölümün tekrarı vardı görünce çok sevindim ama malesef bundan sonra izleyemiycem:(

kanalın değişmesiyle ilgili bir şeyler yazılmış ama pek anlayamadım..zaten bence öyle bir şey olmaz..atv böyle bir diziden vazgeçmez...atv vazgeçse de biz hangi kanalda olursa olsun dizimizden vazgeçmeyiz...

avrupa-yakaizm
27-06-08, 13:26
evet nehirin söledigi dogru arkadaşlar türkiye saatiyle saat 3 de hergün avrupa yakasının tkr bölümleri oluo bu pazartesi başladı bugun 5. bölüm var herkese duyurulr

avrupa-yakaizm
27-06-08, 13:29
sevgili avrupa-yakaizm kendini reytingler kötü diye bu kadar kahretme:img-wink: hepimiz avrupa yakasının önceki gibi hep 1.numara da olmasını istiyoruz ama dile kolay 6.sezondayız ve o kadar oyuncu girdi çıktı.yani artık değirmenden çok sular aktı.mesela gaffuru ele alacak olursak kemik bir izleyici kitlesi vardı,çok da seviliyordu.(bana göre) ne mutlu ki diziden ayrıldı.sonra cesur geldi ve de aynı hızla çıktı.yani bir bocalama dönemi söz konusuydu avrupa yakası için.ve tüm bunların beraberinde 5.sezonu da dimdik ayakta geri bıraktılar.yani zoru başardılar.

reytinglerin her zaman doğruyu gösterdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun.:img-wink:

son olarak da bence yeni sezonda yine atv de olacaktır diye düşünüyorum.ki benim için kanalın değişmesi farketmez.:img-wink:

ama napıym avrupa yakasının bu reytingleri görunce dayanamıorum ve en tepede yaprak dokumunu görunce sinirlerm bozuluo

DeFnE_92
27-06-08, 14:51
sanırım bugün atv avrupada biraz daha geç verdiler ben başını yakalıyamadım.dün acılı ayhan bölümü vardı ama hepsini izleyemedim.1. bölümden değilde Burhan'ın geldiği yerlerden başlatsalardı daha güzel olurdu bence

ipod nano
27-06-08, 16:05
sanırım bugün atv avrupada biraz daha geç verdiler ben başını yakalıyamadım.dün acılı ayhan bölümü vardı ama hepsini izleyemedim.1. bölümden değilde Burhan'ın geldiği yerlerden başlatsalardı daha güzel olurdu bence

3 değilde 3 buçuk gibi veriyorlar diziyi 2 hafta sonra normal atv nin 5.sezon tekrarları bitiyo keşke 1.sezondan başlatsalar ben iki atvyide izlerim kesin ilk bölümlerin hastasıyım aşklar yaşananlar çok farklıydı şimdiki durumdanda memnunum yanlış anlaşılmasın ama eski halleri bir başkaydı

ipod nano
28-06-08, 19:16
ne zamandır yazıcaktım şimdi fırsatını buldum bir iki hafta önce gülse köşe yazısında sex and the city filminin carry ve mr big ile olan ilişkisinden sözetmiştide carry e sinir olmuştu ya benimde aklıma bişey geldi aşkta gurura önem veren gülse inşallah aslı ve cemi bir araya getirmez yazısında carry nin gurursuzluğundan sözetti ve mr big onu nikah masasında bıraktıktan sonra mr big i affettiğini ve onun istediği tarzda bir evliliği kabul ettiğini eleştirmişti aslı cem ve carry mr big çiftlerinin ilişkileri birbirine benzemiyor ama cemde başka türlü aslıya çok çektirdi yani bu durumdan kasıt benim anladığım aslı gururundan vazgeçip cemle tekrar barışmıycak inşallah eğer barışırlarsa bilimiyorum asarım kendimi herhalde abarttım ama olsun

€ssra
29-06-08, 20:23
açıkcası ben aslının cemle barışmsını istiyorum.meleğe noldu çıktımı.tam takip edemedim ben son bölümleri.
reytingler için şunu söylicem.türk insanı ağlamayı çok seviyo galiba.zaten milletce ağlancak halimiz var bide üstüne tv izlerken de nie ağlıyalım.bende bunu anlamıyorum.avrupa yakası varken niye insanlar yaprak dökümünü izleyerek ağlıyolar.sertaç ın bi bölümde sölediği gibi "ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur"

ipod nano
30-06-08, 11:05
açıkcası ben aslının cemle barışmsını istiyorum.meleğe noldu çıktımı.tam takip edemedim ben son bölümleri.
reytingler için şunu söylicem.türk insanı ağlamayı çok seviyo galiba.zaten milletce ağlancak halimiz var bide üstüne tv izlerken de nie ağlıyalım.bende bunu anlamıyorum.avrupa yakası varken niye insanlar yaprak dökümünü izleyerek ağlıyolar.sertaç ın bi bölümde sölediği gibi "ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur"

çağla yeni projelerinden dolayı seneye dizide yer almıycak zaten öyle aman aman bir rolüde yoktu üstelik kazık gibi oynuyordu hiç güzel değildi rolü bir de aslı cem olayı artık yalan oldu çünkü o kadar şeyden sonra aslı aptallık yapıp ceme dönmez osmanla evlenicek onlar inşallah cemin yaptıklarından sonra aslı aynı hatayı tekrarlayıp ceme şans vermez vere vere şans kalmadı o dallamaya yakında aslı bir koçarslanlı olucak biz aslı&osmancılar buna kalpten inanıyoruz

blackeagle
30-06-08, 20:49
bende bir aslı&osman'cı olarak yeni sezonda evlilik bekliyorum, umut ediyorum:img-wink::icon_whis
aslı ve cem için artık çok geç bence...
hatta bu sezon finaline kadar her final bir evlilikle bitmişken bir dahaki sezon finali geç belki ama özel bir günde evlenmeleri hiç fena olmazdı:img-icecr:icon_whis

ipod nano
30-06-08, 22:09
bende bir aslı&osman'cı olarak yeni sezonda evlilik bekliyorum, umut ediyorum:img-wink::icon_whis
aslı ve cem için artık çok geç bence...
hatta bu sezon finaline kadar her final bir evlilikle bitmişken bir dahaki sezon finali geç belki ama özel bir günde evlenmeleri hiç fena olmazdı:img-icecr:icon_whis

haklısın canım şöyle güzel bir bölümde evlendirelim aslımızla osmanımızı hatta en azından yılbaşı özel bölümünde nişan yapabilirler süper olurdu yeni yıla onların nişanıyla girmek

sweetymelis
01-07-08, 03:16
a