Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi - 5. Sezon Bölüm Yorumlari II

Sayfalar : [1] 2 3 4

*Sultan*
03-02-08, 15:58
Bir önceki baslik 1250 msj ulastigi icin kilitlenmistir.

Yorumlariniza buradan devam edebilirsiniz.

Sevgiler,

Sultan

yosungozlum
03-02-08, 17:01
oley yeni başlık hayırlı uğurlu olsun :happy0064
ilk yazan benim heralde :img-icecr

bu hafta avrupa yakasının olmaması üzdü beni ya ne güzel bomba gibi bölüm ün üstünden sonra ki bölüm yok offf :icon_sorr
neyse arkadaşlar atv ye mesajlar devam ediyo değilmi ?
ona göre :img-hyste
falan dermişim :)

sarıseren
03-02-08, 18:06
Bu hafta Avrupa Yakası yok ya:icon_sorrOnları izlemeden bir hafta zor geçicek:icon_whis
Acaba yeni bölümde neler olucak?En son Osman, Şahika'yla Sacit ayrılsın demişti.Şahika nasıl bir tepki vericek çok merak ediyorum:D

YaPrAk_92
03-02-08, 18:41
Selemlar ifiindimm!!!
Başlık hayırlı uğurlu olsun...:happy0064
Yaa atv yaptı yapacağını magazin varmış ufff:(Ben ilk sezon bölümleri istiyorum hafta içi devam eder inşallah:icon_whis..Zaten yenbi bölüm de yok:icon_sorr

ipod nano
03-02-08, 20:00
yeni başlığımız hepimize hayırlı olsun bu arada benimde avrupa yakasından çok isteğim var öncelikle 1.sezon tekrarlarını hafta içi görmek istiyorum aslı cemden ayrılıp osmanla evlenmesini istiyorum inşallah maviş maviş bakan çocukları olur sacit ve şahika mutlu olsun istiyorum tanrıverdi ve fatoş da mutlu olsun

NeHiR_92
04-02-08, 10:50
günaydınlar ifindim...
yeni başlığımız açılmış...hayırlı olsun hepimize:)
ben de gördüm malesef maç varmış...1 hafta hasret kalacağız ama umarım o hfta içinde de 1. sezon bölümlerini doya doya izleriz...ben devam ediyorum atvye mail atmaya...
ipod nano benim de isteklerim var ama senin aslı&osman evlensin fikrini beğenmedim bebişim:hıh ama 1. sezon tekrarlarını izleme isteğin süper:good:

iremege
04-02-08, 15:35
yeni başlık hayırlı olsun:)bu sefer cabuk gectik yeni sayfaya:)

carsamba günü maç varmış hasret kalacağız dizimize keşke 22.00 a koysalarmış

evet bende 1. sezon bölümlerini istiyorum.şahika ve sacitin barışmasını istiyorum.osman yaptı yapacağını osmanın ve kocarslanlı ailesinin fikrinden dönmesini istiyorum:icon_whis:)

ipod nano
04-02-08, 17:46
normalde özeti eklemem gerekirdi ama yok avrupa yakası yok bu çarşamba yok yok yok delürcem meraktan çatlıycam neler olacak makbule burhandan ayrılıp izzete dönecekmi şahika ve sacit aşklarına sahip çıkacakmı yoksa ayrılcaklar mı en önemlisi artık aslıyla cem boşancakmı aslı osman arasında iyi şeyler olcakmı inşallah olur of ya yine flashback

iremege
04-02-08, 18:08
keşke yinede özet elimizde olsa:icon_whis

cok merak ediyorum aslı osmandan soğuyacak mı?aslıyla cem barışacak mı?burhanla makbuleye nolacak?bu hafta fatoş ve tanrıverdi ağırlıklı mı olacak?şahika ne tepki verecek?ofiste neler olacak??

herşeyi cok merak ediyorum:icon_whis

ipod nano
04-02-08, 18:35
en çok aslı yiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvvvvrumu merak ediyorum artık yeni bölümlerde şu kızın yüzü gülsün çok çekti şu cemden bu kadar çekiceğini düşünmezdim ama çekti zavallıcık mutlu olsun yazık aslıma umarım osman güzel hamleler yapar ve aslıyla çok mutlu olurlar hani sizler diyosunuz ya cem artık kendine çeki düzen verip aslının karşısına çıkmalı diye öyle bile olsa yaşananlar unutulmaz hiçbir şekilde araları çok laçkalaştı bir evlilikte olmaması gereken herşey oldu ailelerde istemiyo zaten bitsin şu evlilik dilimde tüy bitti ya eski başlıkta bu konuyu çok dile getirdim yine devam ediyorum galiba ama canımı çok sıkıyo bu iş çok uzadı

gamzem497
04-02-08, 19:34
yeni sayfamız hayırlı olsun bebişlerim

bu arada avrupa yakasız bu çarşamba nasıl geçer??? ufff ufffff.....

bari özeti verselerdi (ama nerde insanları çıldırtırlar):):)

iremege
05-02-08, 22:07
hala 4. sezon bölümleri yayınlanıyo.herşeyi ezberledik.ben 1. sezonu pek izlememiştim.o sezondan başlasın artık.hep aynı sezon 1 yıldır.bu arada listeye beni de ekleyebilirmisiniz???:icon_whis

Mariangela.
06-02-08, 08:16
ben haftasonu ilk sezonu gördüm. volkan ve aslının ailelerinden ayrı eve taşınmak istedikleri ve yaprağın sergisinin olduğu bölümdü. ama tabi hafta içi olan bölümler yine her zaman gösterdikleri sezona ait sanırım:( (bilmiyorum gerçi pazartesi ve salı bakamadım ama)

verycool91
06-02-08, 13:11
oley yeni başlığımız açılmış...:happy0064ben biraz geç kaldım ama olsun..daha nice başlıklara inş. :img-wink:ayrıca teşekkürler sultan..

atv yine yaptı yapacağını ve yine 120li bölümlerden diziyi devam ettirmeye devam ediyor..izleyicinin eleştirilerini dikkate almaksızın..:icon_sorr nese canları sağolsun..

bi avrupa yakasız çarşamba gecesi daha...önceki yorumlarımda da dedim artık şu maçlar avrupa yakasına engel olmaktan çıksın..maçtan sonra yayınlasınlar biz yine izleriz...

gamzem497
06-02-08, 16:35
of ya bu akşam avrupa yakasız bir akşam geçer mi

acaba burhanın ne gibi engin planları var izzeti kandırmak için?:)

osman-aslı ilişkisi nerelere sürüklenecek ?

izzetle makbule birleşecek mi (hoş pek ayrı sayılmazlardı ama)?

sorular sorular sorular ... haftaya mı cvp bulacak bu sorular of ya ne kötü bi şey beklemek

gamzem497
06-02-08, 22:56
normalde bu saatlerde diziyle ilgili haftalık yorumlarımızı yapıyor olacaktık

ama biz şimdi kös kös oturmuş önümüzdeki haftayı iple çekiyoruz

Allah korusun da dizi biterse ne yaparız yaa(dipsiz kuyuya düşmüş gibi oluruz valla)

bari özetle fragmanı çabuk verseler de bizi bu işkenceden kurtarsalar:)

aysa-17310
07-02-08, 01:38
Vermez ki paçozlar.:hıh

Bıktım artık bu maçlardan yaa!.. Bu arada Atv bu tekrar işi konusunda bizi ne kadar ciddiye alır bilemiyorum.:bilmim

Burhanla İzzet'in deri ceket mevz-u bahsindeki çekişmeleri devam eder mi acaba?

NeHiR_92
07-02-08, 08:26
Vermez ki paçozlar.:hıh

Bıktım artık bu maçlardan yaa!.. Bu arada Atv bu tekrar işi konusunda bizi ne kadar ciddiye alır bilemiyorum.:bilmim

Burhanla İzzet'in deri ceket mevz-u bahsindeki çekişmeleri devam eder mi acaba?

bence de atv bizi ciddiye almaz...16 kişilik listeyle çok umutlanmayalım bence ama dün 4. sezon tekrarları bitti mesela...atv için raiting çok önemli ve 1. sezonun raitingleri çok fazla...üstelik 5. sezon da(atv için) çok iyi değil sanırım...
bu arada nicki aylnaslm olan ebru da bize katılacak..17 oldu
bence izzet&burhan çekişmeleri devam eder ama burhan hakediyii

verycool91
07-02-08, 09:40
normalde bu saatlerde diziyle ilgili haftalık yorumlarımızı yapıyor olacaktık

ama biz şimdi kös kös oturmuş önümüzdeki haftayı iple çekiyoruz

Allah korusun da dizi biterse ne yaparız yaa(dipsiz kuyuya düşmüş gibi oluruz valla)

bari özetle fragmanı çabuk verseler de bizi bu işkenceden kurtarsalar:)

ben bunu da anlamıyorum zaten...diğer diziler yayınlandığı gün bir daha ki haftanın fragmanını veriyor ama bizim avrupa yakası pazartesiden sonra vermeye başlıyor..atv avrupa yakasına gereken önemi hiç vermiyor keşke dizimiz kanal d 'de olsaydı..:img-wink:o zaman daha fazla reytinge ulaşmazsa hiç birşey bilmiyorum..:img-in_lo

burhan_altıntop
07-02-08, 10:10
Herkese Merhaba..

Uzun bir aradan sonra tekrar düştüm forum sayfalarına..Uzun aramızın ardından şöyle güzel bir yorum yapmamız gerek..

Dün milli maç yüzünden Avrupa Yakası yayınlanmadı..Maçı izlesemde pek bir zevk almadığımı söyleyebilirim..Keşke maçtan sonra Avrupa Yakası'nı yayınlasalardı da biraz gülseydik diye geçirdim içimden..Ama her zaman olduğu gibi yine yayınlanmadı ve bir çarşamba akşamını Avrupa Yakası olmadan geçirdik..Keşke milli maçların günü değişse diye düşünmüyorum değil.. =)

Biz tekrar dizimize dönelim..İlk olarak bahsetmek istediğim konu Sacit ve Şahika'nın, Şahika'nın ailesinin Sacit'i istememesi dolayısıyla ayrılacak olması..Ne yalan söyleyeyim..Bana hiç de ayrılacaklar gibi gelmiyor..Dikkat ettiyseniz Sacit bölüm esnasında bir sahnede "İyice alıştım Şahika'ya..Onsuz olmuyor.." gibi bir cümle söylemişti..Bu cümle benim düşüncelerimi değiştirdi..Bana kalırsa ya gizli gizli buluşacaklar yada Sacit, Koçarslanlı ailesinin gözüne girmek için kendine çeki düzen verecek..Bu ayrılık görüşmesi bana kalırsa Gülse Birsel'in işleyecek yeni bir konu açmak istemesinden kaynaklandı..Sacit'in kendine çeki düzen verecek olması Sütçüoğlu Rezidans'ın da çok hoşuna gidecektir tabi..Tahsin Bey Amca sonunda adam oluyor gibi bir düşünce içerisine kapılır..Ama bilmiyorum..Belkide beklediğimin aksine gerçekten ayrılırlar ve bu ilişki burada biter..Ama ben nedense inanamıyorum bu duruma..

Sacit-Şahika ilişkisini bir kenara bırakıp geçelim Burhan ve Makbule'ye..Burhan'ın sırf ceketleri alabilmek için Makbule ile ayrıldık demesi ondan beklenebilecek bir davranış..Tabiki bir ceket için bunları kimse söylemez ama Burhan söyler.. =)Gerçi söylediği yalan gerçek olacak gibi..Bana kalırsa gerçekde olmalı..Makbule çok suçsuz, Burhan'a aşık biri gibi gözüküyor ama değil..Burhan'ı aldatıp İzzet ile sevgili oldu..Daha sonra tekrar Burhan'ı tercih etti..Geçen senenin finalinde yine İzzet ile birlikte olmayı tercih etti..Bu sene ikisini de idare etmeyi düşündü..Daha sonra Burhan'ı seçti..Son bölümlerde de tekrar İzzet'i seçti..Yani durmadan değiştiriyor fikrini..Yazdıklarım bile epey karışık oldu..Bu karmaşada artık Burhan ve Makbule'nin bir karı-koca olması gibib bir ihtimali düşünmüyorum ben..Gönlümden geçende ayrılmaları..

* Uzun bir ara verdikten sonra yorumlara, biraz form düşüklüğü olmuş bende ama artık yeniden buradayım..

Kendinize İyi Bakın..

Hoşçakalın..

ipod nano
07-02-08, 10:52
acaba haftaya sevgililer günüyle ilgili bir konu işlerlermi kafama takıldı ama geçen senelerde olduğu gibi bu tema işlenir herhalde haftaya ayyy aslı ile osmanın ilk sevgililer günü tabi şahika ve sacitinde ayrılmazlarsa tabi hatırlıyorumda geçen sene burhan neler yapmıştı sevgililer gününde bu hafta inşallah makbuleyle barışırda yine sürprizler yapar ama en çok aslı ile osmanı merak ediyorum nasıl geçircekler sevgililer gününü

gewweze
07-02-08, 11:31
Cem neden niçin bu kadar değişti anlamadım
eski cemden eser kalmadı
aslıyla evlenmek hiç yaramadı bu ceme yaa :( çocuk gün geçtikçe değişti farklılaştı o eski karizmadan karakter eser kalmadı artık :( eski cemi istiyorum zati niye boşanıyolar hala çözemedim :( kal geldi valla bu saatten sonrada boşanmazlarsa garip olcek :( ama ben cemi geri istiyorum yaa o eski güzel günlerdeki cemi ;)

bu arada dizide hiç bebek yok cemden umudu kestim bari kubi-yaprak bi bebek yapsın :)

burhan_altıntop
10-02-08, 15:04
Merhaba..

Bu hafta yeni bölümün olmamasından dolayı sayfamızda bir hayli durgunluk var..Bu durgunluğu biraz da olsa bozalım..

Benden sonra gelen 2 yorumda dikkatimi çeken noktalara değineceğim biraz..

ipod nano'nun söylediği sevgililer gününün işlenip işlenmeyecek olması konusunda fikrimi yazayım..Sevgililer günü perşembe gününe denk geliyor..Dizimiz çarşamba günü..Bana kalırsa işlenecek bir konu olacak..Hatta sevgililer gününe Sacit ve Şahika ayrı olarak girecek..Belkide geçen haftaki olaydan sonra Burhan ve Makbule'de gerçekten ayrılmış yada küs olarak geçirecekler sevgililer gününü..Hatta Burhan sevgililer gününe, bir sevgilisi olmadan girmemek için Makbule ile barışmak için her yolu deneyecek..Bundan önceki sevgililer günü bölümünde Makbule ile buluşabilmek için uğraşmıştı..Şimdide barışmak için uğraşacak belkide..İşte sevgililer günü bölümüne çok da komik sahnelerin çıkabileceği bir konu..İçimden bir ses bu bölümde çok güleceğiz diyor ama..

Şidmi gewweze arkadaşımızın yorumunda değinmek istediğim şeyleri söyleyeyim..Bencede dizide bir bebek olsa gerçekten çok güzel olurdu..Hatta geç değil aslında..Ben hala dizide bir bebek olması konusunda ısrarcıyım..Özelliklede bu bebeğin Sütçüoğlu Rezidansında yetişecek bir şekilde olmasında..Burhan'ın bebek ile uğraşması bile olabilirdi..Çok gürültü yapıyor felan diye..Yani Burhan'ın birşeyi kafasına takmak için bir sebebi yok zaten.. =) Bence Gülse Birsel bu konuyu bir düşünmeli..Avrupa Yakası'nın şu anki hâline bir bebek gerekli bana kalırsa..Ve bunun için dizi ekibine forum sayfalarımızdan her türlü baskıyı yapmayada hazırım..

Gitmeden Önce;

* Sayfamız çok durgun..Bende herkesi "Avrupa Yakası Başlığını Canlandırma"ya davet ediyorum..Dizimiz yayınlanmamış da olsa yorum yapmamak için bir sebep yok..

Şimdilik Bu Kadar..Yeniden Birlikte Olmak Dileği İle;

Hoşçakalın..

verycool91
10-02-08, 15:14
bence de bu hafta kesinlikle sevgililer günü temalı bi bölüm göreceğiz..ki böyle olursa toplu halde kesin bi kutlama olur..belki ünlü sanatçı bile gelebilir..belli mi olur?:img-wink:

ipod nano
10-02-08, 15:21
evet sayfamız bayağı bir durgunlaştı bu hafta yeni bölümü vermeyince konuşcak şeylerde azalıyo evet kesinlikle sevgililer günü teması işlencek acaba burhan bu günü yanlız geçirmemek için neler yapcak ne yapıp edip makbuleyle barışır gibi geliyo bir de şahika sacit var bana kalırsa şahika sacitten ayrılmaz bu uğurda evi terk edip sütçüoğlu rezidansına bile taşınabilir bir o eksikti o da gelir tamam olur bu arada bülent amcamı özledim bir kaç bölümdür çıkmıyo eksikliğini hissedeiyorum çok tatlı adam ya ve aslı-osman çifti onlar nasıl kutlayacak acaba sevgililer gününü kesin bir entrika olur bakıyorum osman sürekli yanlış anlaşılıyo kızıyorum valla osman iyi adam her geçen gün karakterine bayılıyorum aslı için büyük bir şans ve yeni bir başlangıç süper olcak artık şu aslının yüzüde kaderide gülsün o cem çıksın artık aradan sinir oluyorum o divenin tipine herşeyi batırdı güzel bir aşkı maffetti

iremege
10-02-08, 17:28
evet bu bölüm kesin sevgililer gününe özel olacak.şahika ve sacit bencede beraber geçirirler bu sevgililer gününü.bencede buhan yanlış geçirmez bu sevgililer gününü.
evet bu sayfa neden bu kadar durgunlaştı???:icon_whis

NeHiR_92
10-02-08, 18:15
evet bu sayfa neden bu kadar durgunlaştı???:icon_whis

bu hafta yeni bölüm olmadığı için malesef yazacak bir şeyler bulamıyoruz ama sevgililer günü konusunun açılması iyi olmuş..yazacak bir şeyler çıktı..
bence bu sevgililer günü aslı&cim çiftine yarayabilir..geçen sene de sevgililer gününde araları iyi değildi ama cem pırlanta falan almıştı..bence biraz daha yumuşayabilirler...
burhanla makbıle beraber geçiremezler kanımca...zaten hep şanssızlıklar burhanı buluyiii yine öyle bir şey olabilirr

aysa-17310
10-02-08, 19:37
Arkadaşlar bu hafta muhallebiciyi bayağı bi göreceğiz sanırım. Şu Deniz olayı devame edecek. Sanırım muhallebicidekileri birbirine düşürecek. Ayağı falan burkulacakmış. Sacit, Taco, Sertaç hatta Kubi ve Tanrıverdi de ona yardım etmeye falan çalışacakmış.

Bi de Yavuz Seçkin bi programda söyledi, ''Sacit, Taco dikkat edin abi, ben kaparım o kızı.'' gibi bi şeyler söyledi.:)

ipod nano
10-02-08, 20:00
bu hafta yeni bölüm olmadığı için malesef yazacak bir şeyler bulamıyoruz ama sevgililer günü konusunun açılması iyi olmuş..yazacak bir şeyler çıktı..
bence bu sevgililer günü aslı&cim çiftine yarayabilir..geçen sene de sevgililer gününde araları iyi değildi ama cem pırlanta falan almıştı..bence biraz daha yumuşayabilirler...
burhanla makbıle beraber geçiremezler kanımca...zaten hep şanssızlıklar burhanı buluyiii yine öyle bir şey olabilirr

hiç sevgililer gününün aslı ve ceme yarayacağını sanmıyorum cem bu kafayla giderse ohooooooooooooooo hiç birşey onları kurtaramaz kurtarmasında zaten umarım bu sevgililer günü aslı-osman çiftine yarar

ipod nano
10-02-08, 20:03
Arkadaşlar bu hafta muhallebiciyi bayağı bi göreceğiz sanırım. Şu Deniz olayı devame edecek. Sanırım muhallebicidekileri birbirine düşürecek. Ayağı falan burkulacakmış. Sacit, Taco, Sertaç hatta Kubi ve Tanrıverdi de ona yardım etmeye falan çalışacakmış.

Bi de Yavuz Seçkin bi programda söyledi, ''Sacit, Taco dikkat edin abi, ben kaparım o kızı.'' gibi bi şeyler söyledi.:)

aaaaaaaaaaaaaaaaa şaşırdım yardım edenlerin arasında cem yok onun yeni hobisinin çapkınlık olduğunu sanıyodum bence kesin cemde abayı yakar kıza aman yaksın zaten uzak dursun aslıdan başka birşey istemem

YaPrAk_92
10-02-08, 20:36

O Deniz kadroya dahil mi oldu?Yoksa konuk mu?
Gerçi bi giren bidaha çıkmıyo ki:img-hyste:img-hysteMisal.. İzzet...:img-hyste

aaaaaaaaaaaaaaaaa şaşırdım yardım edenlerin arasında cem yok onun yeni hobisinin çapkınlık olduğunu sanıyodum bence kesin cemde abayı yakar kıza aman yaksın zaten uzak dursun aslıdan başka birşey istemem

Ya niye bu kadar üstüne gidiyosunuz çocuğun:DTamam yaptı bi hata ama Osman'dan daha iyi kesin.Ayrıca Aslı'yı seviyo:hıh:Tamam şu an bi saflık durumunda,Victoria'yla ilişkisini de taktir etmiyorum ama atlatır umarım.Bir de geçen bölüm fazla görünmemesinin sebebi tiyatro galiba.Eskisi gibi görünecek inşallah:img-icecr

ipod nano
10-02-08, 20:42
O Deniz kadroya dahil mi oldu?Yoksa konuk mu?
Gerçi bi giren bidaha çıkmıyo ki:img-hyste:img-hysteMisal.. İzzet...:img-hyste

Ya niye bu kadar üstüne gidiyosunuz çocuğun:DTamam yaptı bi hata ama Osman'dan daha iyi kesin.Ayrıca Aslı'yı seviyo:hıh:Tamam şu an bi saflık durumunda,Victoria'yla ilişkisini de taktir etmiyorum ama atlatır umarım.Bir de geçen bölüm fazla görünmemesinin sebebi tiyatro galiba.Eskisi gibi görünecek inşallah:img-icecr

az bile yapıyorum ya aslıya neler neler yaptı insan bir hata yapar ve af diler o gitti burhanda gününü gün etti yok başkasına evlenme teklifi etti çok büyük şeyler bunlar umarım bu hafta dizide yine az görünür ayrıca osmanın tırnağı bile olamaz bu haliyle o makedon divenin iyice sarsak bişey oldu

YaPrAk_92
10-02-08, 20:50
az bile yapıyorum ya aslıya neler neler yaptı insan bir hata yapar ve af diler o gitti burhanda gününü gün etti yok başkasına evlenme teklifi etti çok büyük şeyler bunlar umarım bu hafta dizide yine az görünür ayrıca osmanın tırnağı bile olamaz bu haliyle o makedon divenin iyice sarsak bişey oldu

E diledi ya daha ne yapsın..
Ayrıca Osman'dan da korumaya çalışmıştı:img-yes:

ipod nano
10-02-08, 20:56
E diledi ya daha ne yapsın..
Ayrıca Osman'dan da korumaya çalışmıştı:img-yes:

ne zaman dedi hmmm galiba aslıyı hamile sandığında bir kez özür diledi o da çocuk için cem potansiyel bir gıcık hoş özür dilese ne fayda ayrıca aslıyı osmandan korumasına gerek yok osman aslıyı koruyo

YaPrAk_92
10-02-08, 21:09
ne zaman dedi hmmm galiba aslıyı hamile sandığında bir kez özür diledi o da çocuk için cem potansiyel bir gıcık hoş özür dilese ne fayda ayrıca aslıyı osmandan korumasına gerek yok osman aslıyı koruyo

Yooo o değil mesela bi kere romantik bi ortam olmuştu Cem ''Sarhoştum'' deyip Aslı'nın yüzüne bakmıştı.Bence bu pişmanlığını ifade eder yani özür dilemiş gibi birşey oluyor:img-yes:Neyse ya uzamasın konu..

Ben asıl olarak Deniz'le ilgili soruma cevap arıyorum.O da girip bir daha çıkamayanlardan mı olacak İzzet'le Osman gibi?:img-hyste:img-hyste

ipod nano
10-02-08, 21:14
Yooo o değil mesela bi kere romantik bi ortam olmuştu Cem ''Sarhoştum'' deyip Aslı'nın yüzüne bakmıştı.Bence bu pişmanlığını ifade eder yani özür dilemiş gibi birşey oluyor:img-yes:Neyse ya uzamasın konu..

Ben asıl olarak Deniz'le ilgili soruma cevap arıyorum.O da girip bir daha çıkamayanlardan mı olacak İzzet'le Osman gibi?:img-hyste:img-hyste

son pişmanlık fayda etmez hakikatten fazla uzadı bu konu zaten aralarındaki herşey bitti deniz bence birkaç bölümlüğüne gelmiştir çünkü kadro çok kalabalık ama sevilirse dizinin daimi oyuncusu olur

iremege
10-02-08, 21:37

bencede bu cocuğun bu kadar üstüne gidilmemeli:hıhhem özür dilemesi için bence biraz zaman gerek:icon_whis
bencede bu konu kapanmalı cünkü tartışılmaz bi konu olmalı:icon_whis

deniz birkaç bölümlüğüne gelmiştir ama konuk oyuncularda yoktu.belki gelecek bölümde konuk oyunculuğa geçer.sonrada belki seversek bu karakteri dizi kadrosuna bile katılabilir:)

NeHiR_92
11-02-08, 15:27
bence deniz kadroya dahil edilmez...zaten bizim güldüğümüz kişi deniz değil taco,sacıt ve sirtaç...deniz çok eğlenceli bir karakter değil ve kanımca dizimizdeki yeri birkaç bölüm olacak...
cem-osman meselesini uzatmayalım demişsiniz ama şunu yazıcam..daha önce de yazdığım gibi bence bu sevgililer günü aslı&cemin barışması için bir vesile olabilir...

michelle
11-02-08, 15:39
148.Bölüm Özeti...

“AVRUPA YAKASI”NDA HİTCHCOCK ESİNTİLERİ"

Burhan İzzet ve Makbule'yi gizli gizli buluşurken yakalar ve ciddi bir bunalıma girerek evi terk eder. Giderken söylediği sözler ve ettiği veda herkesi endişelendirir. Ertesi gün Burhan'a ait bir mezartaşıyla karşılaşan Sütçüoğlu rezidansı sakinleri kriz geçirirler! Oysa gerçek bambaşkadır.

Cem'in garip halleri, alt kattan gelen bağırış çağırış ve bir süre sonra Victoria'nın ortadan yok olması, özellikle Aslı'nın tüylerini ürpertir. Cem'in bir delilik anında yanlış birşey yapmış olmasından korkmaktadır. Cem ise eve kimseyi sokmaz ve Victoria'nın hasta olduğunu söyler. Aslı ve Burhan işin peşini bırakmayıp alt kata gizlice girerler ve bir Hitchcock filmiyle karşılaşırlar!

Sacit, Sertaç ve Taco sinek avlayan muhallebiciyi canlandırmak için mekana DJ, canlı müzik, dansçılar gibi eklemeler yaparlar. Ancak hiçbiri müşterinin ilgisini çekmez. Ne zaman ki insanların gülmekten çok ağlamayı tercih ettiğini keşfederler, muhallebicinin eğlence programı değişir ve bu konudaki en önemli karaktere başvurulur!

Sacit, Şahika'yla görüştürülmemesinin üzüntüsünü kızgınlık ve saldırganlık olarak ifade etmektedir. Eğer görüşürlerse Osman'ın kendisini vuracağından korkan asabi Sacit, çelik yelek almaya karar verir. Ancak bütçe çelik yeleğe yetmez. Bunun üzerine İzzet, Sacit için sanayide bir çelik tulum yaptırır!

YaPrAk_92
11-02-08, 16:22
Burda kastediolen en önemli karekter Gülenay galiba:img-hyste
Özete bakılırsa çok keyifli bir bölüm izleceğiz sanki:img-blush:)

iremege
11-02-08, 17:25
özete bakılırsa harika bi bölüm izliyeceğiz.nedense sevgililer günüyle ilgili bi konu yok:icon_whis
ama belki o konu haftaya olabilir:)ama o da küçük bi ihtimal bence:icon_whis

ipod nano
11-02-08, 17:43
vay be hitchcock şaşırdım bilmeyen varsa kısaca söyliyim alfred hitchcock genellikle korku filmleriyle ünlüdür soğuk sarışınlara tecavüz işkence falan yapılır kuşların saldırılarına uğratılır kuşlar çok ünlüdür bu filmlerde bir de banyoda öldürülürler acaba bu soğuk sarışın aslımı ayyyy yazık ya birde osmana laf ediyodunuz cem potansiyel sapık çıktı bu filmlerdeki gibi davranırsa aslıya cem hakkındaki olumsuz düşüncelerim artık kaçınılmaz olur

aysa-17310
11-02-08, 19:44
Arkadaşlar, Cem katil olmaz heralde ya! Kesin yine bi yanlış anlaşılma olacak Aslı'yla Burhan da onun peşinden koçacaklar.

Bence de kastedilen karakter Gülenay.:img-hyste Zaten özetin yanında küçük resmi vardı.

Deniz sürekli bi karakter değildir, bir iki bölün en fazla oynar.

Ben asıl Bülent'i görmek istiyorum, kaç bölümdür özledik.:icon_sorr

iremege
11-02-08, 20:18
bnce de cem katil olmaz.:icon_whis
ama bu sefer daha önce hiç yaşamadığımız bi havada olabilir cünkü hiç böyle bi hva yşamamıştık dizimizde.
acaba burhann ne rolü oynar.sacitin celik tulum işi de süpermiş:img-hyste

Havin70
11-02-08, 22:36
BAyiliyorum bu diziyiye ya. Bu dizi olmasaydi ne yapardim bilmiyorum, resmen nese kaynagi. Eskiden "Friends" le neselenirdim, simdi "Avrupa Yakasi" yla.

Hitchcock Filmlerine bayildigim icin, hemen hemen hepsini izledigim icin bu bölüm bir ayri eglendirecek beni.:happy0064
Insallah Asli ve Cem arasinda biraz yumusama baslar.:img-in_lo

Carsambayi sabirsizlikla bekliyorum.:happy0064

ipod nano
12-02-08, 12:13
Arkadaşlar, Cem katil olmaz heralde ya! Kesin yine bi yanlış anlaşılma olacak Aslı'yla Burhan da onun peşinden koçacaklar.

Bence de kastedilen karakter Gülenay.:img-hyste Zaten özetin yanında küçük resmi vardı.

Deniz sürekli bi karakter değildir, bir iki bölün en fazla oynar.

Ben asıl Bülent'i görmek istiyorum, kaç bölümdür özledik.:icon_sorr

tabiki cem katil olmaz bir komedi dizisinden beklenmiycek bişey ama filmlere dayanarak söylüyorum cem çok da masum olmıycağı kesin dün fragmanda gördüm saç sakal karışmış herkese bağırıp çağırıyodu aslı evden bağırarak falan kaçıyodu dedim ben aslıya saldırcak kesin gıcık bir de aslıyı osmandan korumaya çalışıyodu bak sen aslıyı cemin elinden kim kurtarcak acaba ama en çok bu sahneyi merak ediyorum harbiden hitchcock filmlerinemi benziycek yoksa laşılma falan mı olcak ama fragmanda gördüğüm kadarıyla cem dallaması katillere benziyodu

NeHiR_92
12-02-08, 17:39
fragmanı gördüm...
cemin tırzını hiç beğenmedim..saç sakal birbirine karışmış..katil gibiydi:)ama biliyoruz ki cim katil olamaz...
makbıle 'mezar taşını görmüşler' gibi bir şeyler söylüyordu...
deniz yoktu ya da ben dikkat etmedim...
aslıyla burhan koşarak evden çıkıyorlardı...
ciddi ciddi çok merak ettim

ipod nano
12-02-08, 18:22
ayrıca fragmanda sacit sarhoş bir şekilde şahikayı seviyorum ulennnnnnnnn diye bağırıyodu iyiden iyiye kaptırdı kendini şahikaya şimdi hepiniz şaşurcaksınız şahika açlık eylemi yapıyobir repliğe çok güldüm kubilay şahikaya sen bir deri bir kemik kalana kadar sacit ölür diyodu acaba şahika bu eyleme ne kadar dayancak

YaPrAk_92
12-02-08, 18:55
tabiki cem katil olmaz bir komedi dizisinden beklenmiycek bişey ama filmlere dayanarak söylüyorum cem çok da masum olmıycağı kesin dün fragmanda gördüm saç sakal karışmış herkese bağırıp çağırıyodu aslı evden bağırarak falan kaçıyodu dedim ben aslıya saldırcak kesin gıcık bir de aslıyı osmandan korumaya çalışıyodu bak sen aslıyı cemin elinden kim kurtarcak acaba ama en çok bu sahneyi merak ediyorum harbiden hitchcock filmlerinemi benziycek yoksa laşılma falan mı olcak ama fragmanda gördüğüm kadarıyla cem dallaması katillere benziyodu

Eee Aysa zaten yanlış anlaşılmadır derken Cem'in bu tür davranışlar yapmayacağını kastediyor.Yanlış anlaşılma vardır bence de ilgisiz şeyler yani...
Cem piskopat değil belki yine Aslı'ya üzülüp saçı sakalını birbirine kattığı gibi bir şey vardır.Yani Cem ne katil,ne de bununla ilgili masum olmayacak kadar kötü düşünceleri,davranışları var!:img-yes:

NeHiR_92
12-02-08, 20:22
ayrıca fragmanda sacit sarhoş bir şekilde şahikayı seviyorum ulennnnnnnnn diye bağırıyodu iyiden iyiye kaptırdı kendini şahikaya şimdi hepiniz şaşurcaksınız şahika açlık eylemi yapıyobir repliğe çok güldüm kubilay şahikaya sen bir deri bir kemik kalana kadar sacit ölür diyodu acaba şahika bu eyleme ne kadar dayancak

evet yaa ben ona çok şaşırdım...resmen bir zamanlar zeynep için yaptığı gibi sarhoş olmuş..demek ki gerçekten aşık gibi bir şey...
şahika zavallım bir şey yemiyordu..kubinin o replik cidden süperdi:good:

ipod nano
12-02-08, 21:41
Eee Aysa zaten yanlış anlaşılmadır derken Cem'in bu tür davranışlar yapmayacağını kastediyor.Yanlış anlaşılma vardır bence de ilgisiz şeyler yani...
Cem piskopat değil belki yine Aslı'ya üzülüp saçı sakalını birbirine kattığı gibi bir şey vardır.Yani Cem ne katil,ne de bununla ilgili masum olmayacak kadar kötü düşünceleri,davranışları var!:img-yes:

yani cem tamam katil olamaz belki yanlış anlaşılma olabilir ama ceme o kadar da masum diyemiycem o kesin victoria da onu terk etti diye o hale gelmiştir aslı onun umrunda değil umrunda olsaydı saçma sapan hatalar yapmazdı iyice kötümserleştim bu cem yüzünden farkındayım ama aslıya üzülceğini sanmıyorum

Kaanca
13-02-08, 09:49
Evet fragman hoştu.Bakalım Şahika nasıl dayanıcak Açlık Grevi'ne.Kubilay'la olan diyalog gerçekten çok komikti.9 Saat kaldı hadi hayırlısı.Geçen Haftanın da birikmiş ders veya iş stresini bu bölümle atmak üzere hoşçakalalım.

:img-icecr

verycool91
13-02-08, 13:10
148.Bölüm Özeti...

“AVRUPA YAKASI”NDA HİTCHCOCK ESİNTİLERİ"

Burhan İzzet ve Makbule'yi gizli gizli buluşurken yakalar ve ciddi bir bunalıma girerek evi terk eder. Giderken söylediği sözler ve ettiği veda herkesi endişelendirir. Ertesi gün Burhan'a ait bir mezartaşıyla karşılaşan Sütçüoğlu rezidansı sakinleri kriz geçirirler! Oysa gerçek bambaşkadır.

Cem'in garip halleri, alt kattan gelen bağırış çağırış ve bir süre sonra Victoria'nın ortadan yok olması, özellikle Aslı'nın tüylerini ürpertir. Cem'in bir delilik anında yanlış birşey yapmış olmasından korkmaktadır. Cem ise eve kimseyi sokmaz ve Victoria'nın hasta olduğunu söyler. Aslı ve Burhan işin peşini bırakmayıp alt kata gizlice girerler ve bir Hitchcock filmiyle karşılaşırlar!

benim en çok bu bölümler hoşuma gitti..ama artık makbule nin bi karar vermesi gerekti diye düşünüyorum...bi izzetle bi burhanla..olmuyo böyle..:icon_whisiyice baydı beni..

victoria yani didem erol zaten diziden ayrılmıştı...artık onun üzerine de konular olmamalı bence..:img-yes: ama yinede en çok bu kısmını merak ediyorumm...:img-wink:

iremege
13-02-08, 21:24
hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim ve bu kadar da komik bi bölüm görmemiştim:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bölüm harika ötesi bi bölümndü.artık aslı ve cemin barışacaklarına daha cok inanıyorum.burhanın hayratı süperdi:img-hystesacitin celik yelek işi de harikaydı:img-hysteşahikanın bebeğin biboronundan süt içmesi,burhanın cemden şişme kadını istemesi hepsi harikaydı:img-hyste:img-hyste

en komiği de bence sertaç-izzet ve tacettinin gülenay şarkı söylerken canlansırma yapmasıydı:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Havin70
13-02-08, 21:45
Bencede cok komik bir bölümdü, özellikle ilk sahnede Ifot la Burhanin agit cekmeleri cok komikti. Hitchcock esintileri, Burhanin hayrat sahneleri, Saccitlerin sahneleri cok komikti.
Banada sanki Cem ve Aslinin barismalari yakin gibi, insallah böyle olur, cok yakisiyorlar.

gamzem497
13-02-08, 22:09
hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim ve bu kadar da komik bi bölüm görmemiştim:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sana katılıyorum İrem'cim bu bölüm süper komikti :good:

genelde burhan'a gülüyordum;fakat bu hafta sacit'e de çok güldüm (çok güzel oynadı bu hafta):good::img-hyste

her şey dozajında ve yerinde olmuş çok beğendim:img-yes::good:

vikinin gidişiyle aslıyla cim biraz daha yaklaşır gibime geldi

osman cimle aslının el ele tutuşunu görünce bayaa bozuldu

burhan'ın hayrat yaptırması güzeldi bir de hayrattan su içerken otobiyogrofisi dinletmesi süper güzel tasarlanmış bir fikirdi (gülse'yi tebrik etmek lazım dimi ama)

burhan su içenlerden birine hayrat benim hayratım şimdi ise hoyratın olurum demesi cuk oturdu yani

izzetle makbule keşke hep biçki dikiş kursundan hiç çıkmasalar da şu çok bilinmeyenli denklem de bilinir hale gelse( yani makbule ya izzete ya da burhana kesin dönüş yapsa artık bayyyydı yaaa bu muhabbet)

ipod nano
13-02-08, 22:55
olağan üstü bir bölümdü hatta aslı osmana dair güzel şeyler söylemişti ama cemi tekrar evlatlık almalarına gıcık oldum bu aslı çok iyimser ya umarım sadece aslı ceme acıdığı için yanında duruyodur bu hiçbir zaman ilişkiye dönmesin ya cem taraftarı annem bile acıyo aslı falan dedi inşallah öyledir

blue ivy
13-02-08, 23:10
Şu son 2 bölüme çok gülüyorum:img-hyste yine çok güzel bir bölümdü:good:

Şahikanın yemeklere özlemle bakması,
Ve bebeğin sütü alıp içmesi,bu süt muzlumu deyişi,
Aslıyla burhanın cem'in evine korkarak girmesi,ve ön kpıdaki sahnesi,
Burhanın evden çekip gitmesi,
Burhanın hayratı için yaptığı savaş,
Cem'in yine aslıların evinde rahat hareketleri,
Osman beyin sacite yumruk atıp elinin acıması:img-hyste:img-hyste
çok komikti:img-hyste

Ya ben burhnın evini özlemişim bayağa:icon_whis tekrar evine kavuşsa ne güzel olur:img-yes: yine makbule ona yiyecekler götürsün,izzet onu dövmeye gelsin:img-hyste(kıyamam:icon_sorr)

LİN
13-02-08, 23:48
Bu bölümde en çok isimsiz kim olduğunu bilmediğim birine güldüm.
Sertaç,Taco ve İzzet üçlüsü Gülenay'ın arkasında kuş gibi sekerken seyircilerden biri resmen koptu.O dakika bende koptum:img-hyste Hele Taconun platformdan düşmesi,Gülenayın her şartta şarkıya devam etmesi hoştu,komikti,değişikti.
Sacit ve Şahika'nın bank sahnesinde Şahika'nın Sacit'e "saldırayağbi" tarzındaki öpücükleri:good:
Burhan maalesef kendini tekrar etti bu bölümde.Sadece tebessüm edebildim.
Aslının tırsak halleri kayda değerdi :)Aslı en az Şahika kadar komik bir karakter bence.Bravo Gülse!
Cem rolünün hakkını verdi.Tam bir "Anthony Perkins psycho" idi.Harika.
Cem ve Aslı demişken...Bence bu ikisi ayrılsalar şimdiye kadar çooktan ayrılırlardı.Hiçbir şartta ayrılmayacaklar.Aslı ve Osmanı izlemek keyifli ama nereye kadar?Bir yerde tıkanır bu iş..
Ne olursa olsun "Aslı ve Cem "'dir.Ötesi yoktur.

Şah-Rû
14-02-08, 10:22
Cem çok pasif kalmıştı son bölümlerde. Gaffurumsu tavırlarıyla bayağı güldürdü. Ama Aslı ve Cem ilişkisi olmaz artık bence. Çünkü Aslı Cem' e abla gibi, küçük bir çocuğu teselli edermiş gibi yaklaştı. Ayrıca Osman' dan bahsederken ilk kez cidden mutlu görünüyordu. Kişisel fikrim Aslı ve Osman birlikteliğinin devam etmesi, Cem' in de önüne gelenle kaçmayacak biriyle güzel bir ilişkiye başlaması yönünde. Bu arada ne gelmez mahkemeymiş daha kaç hafta var şu mahkemeye?
Şahika' nın bebeğin biberonuna saldırdığı sahneye de güldüm ama favori sahnem extra soğanlı lahmacun ve kebap paketine başını yaslamasıydı. Bende Aslı gibi bitti bu iş dedim ama bravo Şahika' ya harbi sevmiş Sacit' i. Mavi dalgalı elbisesi de çok şıktı.
Sacit de bu hafta öne çıkan karakterlerdendi. Asabiyeti, çelik tulumlu hali ve Gülenay' ın etkisiyle "duyguları ile bağlantıya geçmesi" güzeldi.
Gülenay demişken Vural Çelik' i tebrik etmek istiyorum. Kubilay ve Gülenay gibi iki zıt karakteri sanki iyi ayrı oyuncu canlandırıyormuş gibi başarı ile canlandırıyor.
Burhan' ın intihar etmeyeceğini tahmin ediyordum da insanlığa miras olarak suyunu yan apartmandan çaldığı bir hayrat yaptıracağını hiç düşünmemiştim. Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyor gerçekten.
Ağlak dizileri mizahi göndermeler vardı. Sertaç ta son noktayı koydu "ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur". Böyle seviyeli ve muzip rekabete can kurban.

Mariangela.
14-02-08, 11:36
gerçekten de cem bu bölümde gaffuru taklit ettiği bölümdeki haline benzemiş. hani cem gaffur gaffur da cem oluyordu ya:img-hyste
ama birkaç bölüme kadar toparlar bence kendini ve osmanla rekabete bile girer.
şahikanın biberonu bebeğin elinden kapmasına bayıldım. çok güzel bir bölümdü,yine çok güldüm valla.

YaPrAk_92
14-02-08, 11:50
Ben bu bölümde koptum vallahi:img-hyste
Burhan'ın Makbule'ye konuşması,çeşme başı halleri,Gülenay,salak kuş üçlüsü,Şahika..:img-hyste:img-hyste
Çok güldüm gerçekten:D.
Burhan'ın ses kaydı nasıldı ama?:img-hysteBir de en sevdiğim sahne Şahika'nın biberondaki mamayı yemes,ydi orda zaten gülmekten gözlerim yaşardı:img-hyste
Bu arada Gülse çok güzel bir şeye değinmiş;''İnsanlar gülmekten değil ağlamaktan zevk alıyor...''
Ve şurası süperdi;''Ağlatmak kolay fakat güldürmek zor iş'':good: ne diyebilirim ki çok akılcı bir fikir:happy0064

ipod nano
14-02-08, 13:15
Cem çok pasif kalmıştı son bölümlerde. Gaffurumsu tavırlarıyla bayağı güldürdü. Ama Aslı ve Cem ilişkisi olmaz artık bence. Çünkü Aslı Cem' e abla gibi, küçük bir çocuğu teselli edermiş gibi yaklaştı. Ayrıca Osman' dan bahsederken ilk kez cidden mutlu görünüyordu. Kişisel fikrim Aslı ve Osman birlikteliğinin devam etmesi, Cem' in de önüne gelenle kaçmayacak biriyle güzel bir ilişkiye başlaması yönünde. Bu arada ne gelmez mahkemeymiş daha kaç hafta var şu mahkemeye?
Şahika' nın bebeğin biberonuna saldırdığı sahneye de güldüm ama favori sahnem extra soğanlı lahmacun ve kebap paketine başını yaslamasıydı. Bende Aslı gibi bitti bu iş dedim ama bravo Şahika' ya harbi sevmiş Sacit' i. Mavi dalgalı elbisesi de çok şıktı.
Sacit de bu hafta öne çıkan karakterlerdendi. Asabiyeti, çelik tulumlu hali ve Gülenay' ın etkisiyle "duyguları ile bağlantıya geçmesi" güzeldi.
Gülenay demişken Vural Çelik' i tebrik etmek istiyorum. Kubilay ve Gülenay gibi iki zıt karakteri sanki iyi ayrı oyuncu canlandırıyormuş gibi başarı ile canlandırıyor.
Burhan' ın intihar etmeyeceğini tahmin ediyordum da insanlığa miras olarak suyunu yan apartmandan çaldığı bir hayrat yaptıracağını hiç düşünmemiştim. Bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyor gerçekten.
Ağlak dizileri mizahi göndermeler vardı. Sertaç ta son noktayı koydu "ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur". Böyle seviyeli ve muzip rekabete can kurban.

tespitlerine bayıldım doğrusu cemle aslı arasındaki ilişki dediğin gibi abla kardeş hatta ana oğul gibi oldu bu raddeden sonra kesinlikle eski aşkları depreşmez ana oğul düşünün yani aslı beni sevindircek bir açıklamada bulundu zaten osmanla baya bir ilişki içindeyiz dedi aslı bu saatten sonra cemi affedip osmanı terk etmez gibi geliyo yine dediğin gibi kaç ay daha geçmesi lazım boşanma davasının sonuçlanması için ya ne bitmez davaymış sıkıldım

NeHiR_92
14-02-08, 15:22
dün bi 10 dakikasını falan izleyemedim ama tabi izlediğim her sahne süperdi...
yine beni en çok burhan güldürdü..aslıyla cemin evinden çıkınca cemi görünce miikleri süperdi ve tabi aslıya söyledikleri de:img-hyste:
cemin derdinin ne olduğunu tahmin etmiştim ama yine de aslı&cem sahneleri zevkliydi...
şahikaya da çok güldüm...bebeğin biberonunu aldığı sahnede koptum:img-hyste:bir de sacıt da dün çok iyiydi:good:

aysa-17310
14-02-08, 16:12
Ben nedense o kadar çok gülmedim bu bölüme. Burhanla İfot'un ağıt yaktığı sahne favorimdi.:img-hyste O hayrat olayını pek komik bulmadım. Şahika'nın grevi güzeldi. Muhallebici sahneleri de nedense biraz sıkıcıydı. Devamlı çeşitli projeler tasarlamasalar, artık başka bir işlevi olsa muhallebicinin fena olmayacak. Cem'i beğendim bu bölüm. Şişme Victoria ve Aslı'yla Burhan'ın o korkmuş halleri süperdi.:img-hyste

chaylack
14-02-08, 17:38
ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur".katılıyorum :)aslı ve burhan'ın cemîn evini araştırma macerasına koptum gerçekten aslının o korkak halleri çok komikti gerçekten aslı &cem sahneleri güzeldi ayrıca gülenay olduğu bölüm ne diyim yaa herkesin emeğine sağlık

iremege
14-02-08, 18:26
tespitlerine bayıldım doğrusu cemle aslı arasındaki ilişki dediğin gibi abla kardeş hatta ana oğul gibi oldu bu raddeden sonra kesinlikle eski aşkları depreşmez ana oğul düşünün yani aslı beni sevindircek bir açıklamada bulundu zaten osmanla baya bir ilişki içindeyiz dedi aslı bu saatten sonra cemi affedip osmanı terk etmez gibi geliyo yine dediğin gibi kaç ay daha geçmesi lazım boşanma davasının sonuçlanması için ya ne bitmez davaymış sıkıldım

bana barışacaklar gibi geliyor.bence haftaya barışabilirler.blki abla gibi davranıyo olabilir ama aslı osmana aşık değil:icon_whis

sarıseren
14-02-08, 19:34
Çok güzel bir bölümdü:img-yes:Bu bölümde favorim Aslı'ydı:good:Bir de Burhan'la İfot'un ağıt yaktıkları sahne:img-hysteAslı'nın Cem'in evine girmeye çalışırken ve Burhan'la eve girdiklerindeki halleri çok komikti:img-hysteGülse Birsel senaristlik konusunda zaten harika bunun yanında oyunculuğu da süper:img-clappCem'le Aslı bana da barışacaklarmış gibi geliyor.Yani biraz ana-oğul ilişkisi gibi dursada Aslı Cem'i eskisi gibi sevmeye başlayabilir.Cem de Aslı'yı:img-wink:(Tabi belki...)

gollory
15-02-08, 00:45
bana da barışırlar gibi geliyor ama osman yanlarına bırakmayacaktır aslı cemin elini tutarken kötü kötü bakıyordu zira

burhanın ağıt sahnelerine bende bayıldım ya özellikle : bir teneke çürük zeytin kısmına ve izzete gittiğini bir türlü anlamak istemeyişi süperdi ...

(_ECE_)
15-02-08, 00:58
Avrupa yakasının sıkı takip edenlerdenim ..
Fakat bu bölümü eski temposunda değildi..
Yani bazı şeyleri dizinin senaryosunda netliğe kavuşması daha sürükleyici yapacaktır diye düşünüyorum...
Birkaç karakterin üstünde yoğunlaşmaya başlandı oysaki eskiden hepsinin üstelndiği roller espiriler eşit bir şekilde dağılmıştı..
Dilerim diğer hafta çok daha iyi bir konusu olan bölüm olur..
sevgiler:img-yes:

MoOnDaNcE-11
15-02-08, 01:40
Bu bolumu ben de fazla begenmedim , gerci dusuncelerimi sonra uzun uzun yazacagim ama eski tempoyu bir turlu bulamiyorum , bir de artik bazi davranislar gereginden fazla yapmacik olmaya basladi...

burhan_altıntop
15-02-08, 09:12
Herkese Merhaba..

Dün yorum yazamadım bölüm için..Ancak bugün erken bir saatte yorumuma başlıyorum..

Bölüm Notu: 100 üzerinden 80..

Evet..Bu bölüme not olarak 80 verdim..İyiydi..Ama beklediğim kadar da iyi değildi..Bölümün ilk sahnesinde yani Burhan ve İfot'un ağıtlar yaktığı sahneden bölümün çok güzel olacağı hissine kapılmıştım..Bir kısmı beklediğim gibi oldu..Ancak hiç istemediğim şeylerden birisi galiba gerçekleşecek..Ben bu izlenime kapıldım..Az sonra söyleyeceğim bu istemediğim şeyi ama önce başka şeylerden konuşalım..

Tahminimde yanılmamışım..Beklediğim gibi Burhan ve Makbule küstü..Hatta ayrıldılar..Böyle birşeyin gerçekleşmesini bende istiyordum ve sevindiğimide söyleyebilirim..Makbule ve Burhan birlikteliği biraz yapmacık olmaya başlamıştı artık..Makbule'nin İzzet'i mi yoksa Burhan'ı mı sevdiğinden emin olamıyordum zaten..Ve Burhan'ın da Şahika'yı mı yoksa Makbule'yi mi sevdiğinden..Böyle bir durumda ikisinin bir ilişki yürütmesi zordu ve hâliyle biraz yapmacık sahneler doğmuştu..Makbule ve Burhan'ın o birbirine laf mı soktuğu yada iltifat mı ettiği belli olmayan o güzel sahneleri gitmişti artık..Bana kalırsa en iyisi oldu..

Bir ayrılıktan sonra bir barışma doğuyor gibi geldi bana..Aslı ve Cem varışmaya çok yakın..Hiç istemememe rağmen..O kadar olup bitenden sonra nasıl olacakta barışacaklar..Sonuçta Cem daha Aslı ile boşanmamışken Victoria'ya evlenme teklif etti..Yani artık Aslı ile birlikte olmayacağını ortaya koydu..Ama şimdi sanki hiçbirşey olmamış gibi davranılıyor ve bu durum beni diziden soğutuyor..Eğer barışırlarsa gerçekten Avrupa Yakası'nı izlemeyeceğim..

Yorumumu kısa tutuyorum ama kaldığım yerden daha sonra devam edeceğim..Şimdi En'Leri bırakalım..

:kahve:icon_shad**Avrupa Yakası 148.Bölüm En'Leri**:icon_shad:kahve

1- En Beğendiğiniz Sahne...?..
2- En Beğenmediğiniz Sahne...?...
3- En Güldüğünüz Sahne...?...
4- Haftanın Oyuncusu..?...
5- Haftanın Repliği..?..
5- Bölüm Notu..?.. (100 üzerinden)

:kahve:icon_shad**Avrupa Yakası 148.Bölüm Şıklar-Rüküşler**:icon_shad:kahve

1- En Şık Bay..?..
2- En Rüküş Bay...?...
3- En Şık Bayan..?..
4- En Rüküş Bayan..?..

Şimdilik Bu Kadar..

Hoşçakalın..

cansu_cansel
15-02-08, 10:00
arkadaşlar bişey dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bana gülse birsel hamileymiş gibi geldi giydiği elbiselerde göbeği çok belli oluodu

sevda tepesi
15-02-08, 11:42
bende Avrupa Yakası dizinin fanatigiyim her hafta ızlıyorum hic kacırmıyorum dizinin bütün karakterlerını çook sevıyorumm özellıklede burhanı şahikayı va sacitiii

selınnn
15-02-08, 11:57
ben bu bölümü çok beğendim yaa..
burhanla ifotun ağıt yaptıkları sahne ve sertaç taco izzetin kuş sahnesi bitirdi beniiii:img-hyste:img-hyste
gelelim ENlere

1- En Beğendiğiniz Sahne...?..bidonlarla hayratta su dolduran kadın ve cemin aniden takkım elbiseyle çıkması:img-hyste burhanın şişme kadını gördüğündek hali:img-hyste:img-hyste
2- En Beğenmediğiniz Sahne...?...yok
3- En Güldüğünüz Sahne...?...sertaç izzet ve tacettinin kuş olması:img-hyste:img-hyste
4- Haftanın Oyuncusu..?...engin günaydın levent üzümcü tolga çevik
5- Haftanın Repliği..?..osman=izzet kim hani srekli peynir istermisin die soran adammı:img-hyste:img-hyste(sanırm böleydi)

**Avrupa Yakası 148.Bölüm Şıklar-Rüküşler**

1- En Şık Bayan..?.aslı fatoş yaprak.
2- En Rüküş Bayan...?...şahika makbulee
3- En Şık Bay..?..gülenay:)
4- En Rüküş Bay..?..ceeeeeemm:img-hyste

ipod nano
15-02-08, 12:59
valla benide diziden soğutur gülse aslı ve cemi barıştırırsa ayıp ya hiç bişey olmamış gibi nasıl davrancaklar merak ediyorum o kadar bağırış çağırış kavga başka ilişkiler bir evlilikte olmaması gereken herşey gerçekleşti böyle şey olur mu ya canımı inanın çok sıkıyo bu durum avrupa yakası gibi kaliteli dizi biraz gerçekçiliğini yitirmeye başladı o cem affedilir mi sonuçta güzel aslıcım bu dallama senle evliyken bir başkasına evlenme teklifi etti ondan öncekileri söylemiyorum bile roman olur valla hiç barışmasınlar aslıcım osmanla gıcık cemde başkasını bulsun bitsin bu evlilik dizimize gölge düşürüyo bu saçmalık çevremdeki herkese soruyorum tanıdığım tanımadığım herkes gıcık oluyo aslı cemin boşanma olayının uzamasına sıkılıp izlemeyenler bile var keza makbule burhan izzet üçlüsüde sıkıyo sürekli makbule bir onla bir bunla bari verdiği karardan dönmesin izzetle mutlu olsun ama mutlaka cemle aslı boşansın ya gülse duy sesimizi gülse nolur uzatma bizleride salak yerine koyma bunlar barışırlarsa geçmişte yaşananları nasıl hafızamızdan sileceksin gülse

verycool91
15-02-08, 13:13
bu sezonun en eğlenceli bölümlerindendi şüphesizz:img-wink:cem in eskisi gibi mülayim bi şekilde yuvasına dönmesine sevindim..aslı ile osman ı tercih ederdim ama osman ın önceki bölümde aslı yı isteyeceğini beklerken şok olmuştuk..bu yüzden cem ve aslı nın tekrar bir arada olması hoşuma gitti..:img-wink:

burhan ve aslı nın diyaloglu sahneleri mükemmeldi..eve gelen mezar taşını ben burhan kesin yatağının başı için almıştır dedim ama yanılmışım..gülse birsel mükemmel düşünmüş hayratı:img-wink:

ayrıcana sacit ve şahika konuşurkan şahika nın "babamı sevgimizle döveriz" repliği de keza çok hoştu..kıssadan hisse çok keyifli bi bölümdü..:happy0064

NiliWerda
15-02-08, 14:07
Makbulenin güya dikiş kursuna gittiği ve yanında götürdüğü bir çantası vardı arkadaşlar bilmiyorm hatırladınızmı?
O çantayı görünce koptum çünkü o çantanın aynısından bizdede var :img-hyste

Aslıyla Cemin yakınlaşmasına sevindim aslında,
Bana barışacaklar yeniden gibime geliyor,
Aslı zaten Osmandan okadarda hoşlanmıyorki :img-blush
Ama Osman bu duruma bzulacak tabi:P

Buarada Aslıyla Burhanın Cemi katil sanmaları çok komikti ya :img-hyste
Aslının gözleri bitiriyor beni zaten :img-hyste

Şahikanın açlık grevine koptum :img-hyste

EDİT:

Boranın ne işi vardı yahu?:)
Konuk oyuncu olarak gelmiş ama bence hiç gelmeseymiş:icon_whis

NeHiR_92
15-02-08, 15:23
Aslıyla Cemin yakınlaşmasına sevindim aslında,
Bana barışacaklar yeniden gibime geliyor,
Aslı zaten Osmandan okadarda hoşlanmıyorki :img-blush
Ama Osman bu duruma bzulacak tabi:P

nil düşüncelerimi yazmışsın bebişim...
bence de barışacaklar..zaten aslının osmana karşı aman aman dedirtecek bir aşkı yoktu...cimle de 5 yıl oluyor barışsınlar ve eski cem gelsinn

MarilynMonroe
15-02-08, 16:28
merhaba arkadaşlar ilk sezonundan beri hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim,bayıldığım,hiç bitmesin istediğim bir dizi Avrupa Yakası ..lakin buraya ilk mesajım olacak..

ben bu bölümde (özel ilgim olmasıylada alakalı) en çok üstad Hitchcock'un "psycho"(sapık) filmine olan göndermesini sevdim.Gerçi Cem daha çok daha sonra yeniden çeken Gus Van Sant'in psycho'sundaki Norman Bates'i oynayan Vince Vaughn'a benziyor ama Burhanın sonunda "kendimi bir Hitchcock filminde gibi hissettim" demesi,Üstada gönderme yapıldığını bariz belli etti.Yani Cem'i o halde kapıda görduğum an tamam dedim,GuLse yine yapmış yapacağını:)Ayrıca sapık filmindeki perukla kandırma kısmınıda es geçmemiş,onada çok guldum,bu kadının dehası hayran bırakıyor kendisine vallahi:) Bence mukemmel bir sahneydi,böyle çok daha göndermeli sahneler olsa keşke diyorum..

aysa-17310
15-02-08, 18:05
Bence de Gülse'nin yeteneğine hayran olmamak elde değil. Ayrıca bilmem farkında mısınız, bu filmde sadece Hitchcock'un filmlerine değil, Yaprak Dökümü'ne de gönderme yapılmış. ''Ağlamak için izliyorlar o diziyi.'' ve ''Ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur.'' laflarından açıkça anlaşılıyordu.:img-yes:

ipod nano
15-02-08, 18:39
Bence de Gülse'nin yeteneğine hayran olmamak elde değil. Ayrıca bilmem farkında mısınız, bu filmde sadece Hitchcock'un filmlerine değil, Yaprak Dökümü'ne de gönderme yapılmış. ''Ağlamak için izliyorlar o diziyi.'' ve ''Ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur.'' laflarından açıkça anlaşılıyordu.:img-yes:

evet evet kesinlikle yaprak dökümüne gönderme yapılıyo hatta daha çok yaprak dökümü başladıktan sonra avrupa yakası fanatiklerinin bile yaprak dökümünü izlemesine dokunduruluyo bende buna gıcık oluyorum güzelim diziyi satıp da yaprak dökümü izlenirmi

iremege
15-02-08, 22:07

Aslı ve cem el ele tutuşurken osmanın onları gördüğü sahne ve tüm burhan sahneleri
yok
gülenay şarkı söylerken arkada sertaç-tacettin ve izzetin kuş rolü yaptığı sahne:img-hyste
gülse birsel
5- Haftanın Repliği..?..
"ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur."
93

1- En Şık Bay..?..
tanrıverdi
2- En Rüküş Bay...?...
izzet
3- En Şık Bayan..?..
tabiki de fatoş:img-yes:
4- En Rüküş Bayan..?..
makbule

bence de "ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur." cümlesi yaprak dökümüne gönderme yapıyor:img-yes:

Havin70
15-02-08, 22:55
Valla bende üc-dört aydir Asli-Osman sahnelerinden dolayi dizide iyice sogumaya baslamistim, cünki 4 sezon Asli-Cem varken, birden baska birisinin araya girmesini hic yakistirmamistim. Üstelik Asli ve Cemin aralarinda Problem bile yoktu, sadece Cemin genel müdürlügünü biraktiktan sonra biraz civitmaya baslamisti.
Ama bu da büyük birsey degildi.
Viktoria ya evlenme teklifini Aslinin Osmanla beraber cikacagini duydugu icin etmisti, aslinda hic istiyerek Viktoriayla beraber degildi. Hep akli Aslidaydi, ama Aslinin kendine hic bir yakinligini görmedigi icin, ve Osmana yönelik gibi göründügü icin inadina yapar gibiydi.
Birde bu bir dram dizisi degil, bir komedi ve bircok sey heyecan icin ve güldürmek icin yapiyor. Gülse Cemin böyle civik olmasini komedi dizisi oldugu icin yapti.
5 sezondur devam eden bir dizide devamli iki ciftin arasi iyi gittimi, dizi bircok seyirci icin SIKICi olur, onun icin ciftlerin aralari ara ara bozulur, baskalari girer. Bu normal, tüm amerikan dizilerinde bu oluyor.
Öte yandan Osmanda iyi bir karakter degil, eger iyi biri olsaydi belki diyebilirdim, ama cok kendini begenmis ve devamli tabancasini kullaniyor ve ya kullanmakla tehdit ediyor. Asil bu bence normal degil, Cem onun yaninda cok daha iyi biri, zayif taraflari olsada.

Yani Asli ve Cemin birlesmesini cok istiyorum ve böyle olacak gibi görünüyor.

ipod nano
16-02-08, 09:45
aslının bu bölümde osmana aşık değilim ama güzel bir ilişki başlıyo ilk görüşte aşk önemli değilmiş herşeyi zamana bırakmak lazım dediği sözler çok anlamlı ve de çok hoşuma gitti evet ceme aşık olmuştu sonu hüsranla bitti aşk her zaman önemli değil içim biraz rahat aslı osmanla ilgili çok güzel şeyler söyledi ve cemle olan abla kardeş diyalogları daha da hoşuma gitti galiba ciddi ciddi boşancaklar inşallah

NeHiR_92
16-02-08, 09:57

burhanın hayratının açıılışı:img-hyste
yok
şahikanın bebeğiğn biberonunu alması
engin günaydın...aslında binnur da var
5- Haftanın Repliği..?..
ağlatmak kolaydır ama güldürmek çok zordur
95

1- En Şık Bay..?..
tanrıverdi
2- En Rüküş Bay...?...
sacit:img-hyste
3- En Şık Bayan..?..
fatoş
4- En Rüküş Bayan..?..
makbıle

atvde şans yolu diye bir yarışma başlıyomuş ya da başlamış bilmiyorum..haftada bir gün eski bölümleri izlemek için cumartesileri iple çekiyordum ama o program verilcekmiş...yine çok uzun süre özliycez eski bölümleri...haftada 1 güne bile razıydım ama...

hande_85
16-02-08, 10:06
bence ekranların gelmiş geçmiş en şık bayanı: Gülse Birsel...
tabii zevk meselesi ama en şık&rüküş yazdığınız için yazdım...
Gülse Birselin çizme&elbise&çanta uyumuna bayılıyorum...
Buarada yaprak dökümünden kalan zamanlarda bile yetiyor avrupa yakası:):happy0064

aysa-17310
16-02-08, 10:36
Avrupa Yakası 148.Bölüm EN'leri

En Beğendiğiniz Sahne...?
Birinci sahne, Burhanla İfot'un ağıt yaktığı sahne.:img-hyste
En Beğenmediğiniz Sahne...?
Muhallebici sahnelerinde biraz sıkılıyorum.
En Güldüğünüz Sahne...?
Burhanla Aslı'nın gizlice Cem'in evine girdiği sahneler.
Haftanın Oyuncusu..?
Gülse Birsel
Haftanın Repliği..?
Baskın basanındır, lililililililili!!!:img-hyste
Bölüm Notu..?
100 üzerinden 80

Avrupa Yakası 148.Bölüm Şıklar-Rüküşler

En Şık Bay..?
Tanrıverdi
En Rüküş Bay..?
İzzet
En Şık Bayan..?
İfot
En Rüküş Bayan..?
Makbıyle

iremege
16-02-08, 13:33
Valla bende üc-dört aydir Asli-Osman sahnelerinden dolayi dizide iyice sogumaya baslamistim, cünki 4 sezon Asli-Cem varken, birden baska birisinin araya girmesini hic yakistirmamistim. Üstelik Asli ve Cemin aralarinda Problem bile yoktu, sadece Cemin genel müdürlügünü biraktiktan sonra biraz civitmaya baslamisti.
Ama bu da büyük birsey degildi.
Viktoria ya evlenme teklifini Aslinin Osmanla beraber cikacagini duydugu icin etmisti, aslinda hic istiyerek Viktoriayla beraber degildi. Hep akli Aslidaydi, ama Aslinin kendine hic bir yakinligini görmedigi icin, ve Osmana yönelik gibi göründügü icin inadina yapar gibiydi.
Birde bu bir dram dizisi degil, bir komedi ve bircok sey heyecan icin ve güldürmek icin yapiyor. Gülse Cemin böyle civik olmasini komedi dizisi oldugu icin yapti.
5 sezondur devam eden bir dizide devamli iki ciftin arasi iyi gittimi, dizi bircok seyirci icin SIKICi olur, onun icin ciftlerin aralari ara ara bozulur, baskalari girer. Bu normal, tüm amerikan dizilerinde bu oluyor.
Öte yandan Osmanda iyi bir karakter degil, eger iyi biri olsaydi belki diyebilirdim, ama cok kendini begenmis ve devamli tabancasini kullaniyor ve ya kullanmakla tehdit ediyor. Asil bu bence normal degil, Cem onun yaninda cok daha iyi biri, zayif taraflari olsada.

Yani Asli ve Cemin birlesmesini cok istiyorum ve böyle olacak gibi görünüyor.

bencede bende katılıyorum bu fikre:img-yes:

ve bence aslı ve cem barışırsa ikisine pek ağırlık vermezler ve ağırlık verilmesi gereken karakterlere ağırlık verirler.mesela fatoş ve tanrıverdi gibi.birkaç bölümdür figuran gibi duruyorlar.nerdeyse hiç sahneleri yok:icon_whis

su 81
16-02-08, 15:29
avrupa yakasını ilk bölümlernden itibaren zevkle izliyorum.haber öncesi tekrarlarında işte olduğum için onları kaydedip akşamları izliyorum.ama en zevk alarak izlediğim sacit-zeynep karakterlerini artık göremiyorum.tamam şahika da renkli bir karakter ama sacitle hiç uymuyorlar.şahikaya başka bir partner bulmaları lazım.bu hafta cem'in oyunculuğuna bayıldım.resmen bir korku filmi izliyor gibiydim.cemi kutluyorum çok başarılıydı.en kısa zamanda cem-aslı ve sacit -zeynep ikililerini görmek istiyoruz.lütfen gülse hanım bizim isteklerimizi dikkate alırsa seviniriz.

gewweze
16-02-08, 21:25
su 81 e kesinlikle katışlıyorum

bende zeynepi göremiyorum ya ne zamandır özledi onu sacit-zeynep iidi yaa aslı-cem olayına alışamadımdı zati osman bu hafta bozuldu vici de gitti umarım birleşirlerr kapıcı ailesini göremeyince özlüyo insan :D

burçinn
16-02-08, 21:55
Bu bolumu ben de fazla begenmedim , gerci dusuncelerimi sonra uzun uzun yazacagim ama eski tempoyu bir turlu bulamiyorum , bir de artik bazi davranislar gereginden fazla yapmacik olmaya basladi...
ben bu bölümü beğendim ama abartılı bulduğum yerler de vardı.mesela bence burhanın baştaki sahneleri çok abartılıydı ki ben burhanı o kadar çok sevmeme rağmen o sahneler bana biraz yapmacık geldi açıkçası:img-wink:yerlerde falan sürünmesi,bağırışları çok abartılıydı.ifotla ikisinin tepkileri de öyleydi.ama sonradan burhan karakteri gene güzelleşti ve dizinin en komik sahnelerine imza atmayı başardı.hayrat sahnesine çok güldüm:img-hyste
osmanla aslıyı hep çok sevdim ama sanki bana da bu bölüm cemle aslı barışacak gibi geldi.bir de gülse birselin bence pek niyeti yok osman ve aslı için çünkü eğer öyle olsaydı şimdiye kadar daha fazla yakınlaştırırdı onları.ama gülse birsel hep sınırlı davrandı osman-aslı için.demek ki gönlü aslı ve cemin barışmasından yana eh ne yapalım...cemin yaptıklarını çok abartılı bulmuyorum dizinin tarzı komedi çünkü hani barışırlarsa nasıl barışırlar, olamaz falan demem o yüzden:)çünkü bu dizide hemen hemen her karakter bu tip olayları yaşadı bir tek ceme özel değil.herşeyden önce tarzı komedi zaten.
tolga çevik her geçen gün daha güzel oynuyor.tv8deki programı bence onu daha da geliştirmiş oyunculukta.ben o programı da çok seviyorum.avrupa yakasında çok daha güzel oynamaya başladı farkedilmeyecek gibi değil:happy0064:good:şahikaya sevgisini itiraf edememesi çok tatlıydı.nasıl da sevmiş şahikayı:)ben zeynebi hiç özlemedim şahika varken ne yapayım zeynebi.şahika-sacit el ele hep beraber düğüne:)ayrıca şahikanın açlık grevi yaptığı anlar çok güzel,eğlenceli olmuş.hele o lahmacuna sarıldığı sahne yok mu:)
yaprak dökümüne ara ara laf sokuyor gülse birsel daha önce de burhan ve cem dizi izlerken laf sokmuştu.bu ne şimdi bu kız ablasının kocasıyla mı kırıştırıyor ıyyy diye:)yaprak dökümünü de çok başarılı buluyorum ama ben de gülse birsel gibi düşünüyorum hatta çok önce böyle bir yorum da yapmıştım.ağlatmak kolaydır zor olan güldürmektir:img-yes:o yüzden yaprak dökümü çok başarılı bir dizi bile olsa bana göre gülse birselin başarısı çok daha büyüktür.yıllarca bu diziyi çok iyi şekilde devam ettirdi.üstelik yabancı komedilerde süre 20 dakikayken o her bölüm 90-100 dakika boyunca espriler,konular bulmaya çalıştı.gerçekten çok takdir ediyorum onu:good:yaprak dökümü de reklam arasında izlediğim bir dizi.aslında ne vardı aynı ana denk getirecek bu iki diziyi.bence seyircileri çoğunlukla aynı kitle.seven genelde ikisini de seviyor,izliyor ve ben çarşambaları 2 saat boyunca yerime yapışıp kalıyorum.reklam araları bizim için ara değil zap yapma şansı olduğundan hiç hareketsiz 2 saat tv karşısında tenis topuna dönüyoruz.tv yöneticileri rekabet diye diye seyirciye eziyet ediyorlar:img-yes:

pinarcc
16-02-08, 22:02
Anam ne zamandir bu basliga ugramiyordum zamanim olmadigindan dolayi, avrupa yakasinin bu haftaki bölümünü izleyemedim, bi sahnesini gördüm sadece, cok komikti, Sahika-Osman-Asli Dergideyken, Osman yemek getiriyor o da dediklerini duymamak icin kulaklarini kapatip cok tuhaf figürler yaratiyor:img-hyste:img-hyste
sonrada Osman gidince Aslidan kendisini oyalamaini istiyor ve oynamaya basliyor:img-hyste cok komikti yaa

verycool91
17-02-08, 12:06
Avrupa Yakası 148.Bölüm EN'leri

*aslı ve burhanlı diyaloglar süperdi...
*tacettin sertaç ve izzzetli sahneler..
En Güldüğünüz Sahne...?
*burhan ın tüm sahneleri...:img-yes:
Haftanın Oyuncusu..?
*binnur kaya
Haftanın Repliği..?
şahika:babamı sevgimizle döveriz (ben bu repliğe bayağı bi takıldım:icon_whis)
Bölüm Notu..?
*100 üzerinden 100:happy0064

En Şık Bay..?
*tanrıvirdi.
En Rüküş Bay..?
*tacettin ve izzet
En Şık Bayan..?
*eee tabiki gülse birsel
En Rüküş Bayan..?
*makbıyle..

ipod nano
17-02-08, 12:15
EN BEĞENDİĞİM BÖLÜM:burhanın hayrat sahneleri ifoyla en baştaki sahnede ağıt yakması
EN BEĞENMEDİĞİM BÖLÜM:cemin sütçüoğlu rezidansına tekrar evlatlık gelmesi ve rahat hareketleri çok gereksiz sahnelerdi
EN GÜLDÜĞÜM BÖLÜM:hitchcock a benzeyen sahneler
HAFTANIN OYUNCUSU:engin günaydın binnur kaya gülse birsel hakan yılmaz
HAFTANIN REPLİĞİ:şahika sen bir deri bir kemik kalana kadar sacit çoktan yaşlanır yahu
HAFTANIN NOTU:bazı gereksiz sahneler yüzünden 80
EN ŞIK BAYAN:aslı
EN RÜKÜŞ BAYAN:makbule
EN ŞIK BAY:osman
EN RÜKÜŞ BAY:cem

verycool91
18-02-08, 12:54
arkadaşlar sarp apak cine 5 de yayınlanan dizi magazine röportaj vermiş..ve sarp apark ın söledikleri:
"AVRUPA YAKASI BİTMİYOR, AVRUPA YAKASI SENEYEDE DEVAM ETCEK AMA SÜRESİ AZALCAK VOLKAN(ATA DEMİRER) GELMİCEK ...

VE DAHA NELER NELER...GÖZLERİNİZLE İZLEMEK İSTİOSANIZ PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 22:00 DE PROGRAMIN TEKRARI VAR CINE 5 .."

haberi avrupayakasi.com da okudum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum..öğrenmek için de bu akşam programı izleyeceğim..inş doğru bir haberdir..:img-wink:

burhan_altıntop
18-02-08, 14:35
Arkadaşlar bende geçenlerde gazetede okudum..Avrupa Yakası devam edecek..Ancak çok büyük bir ihtimalle kanal değiştirecek ve gideceği kanal %80 Kanal 1 olacak..Vatan Gazetesi yazarı Memet Güler'in bir yazısında bu bilgiler vardı..Doğruluğundan emin değilim..

gamzem497
18-02-08, 14:43
Rıza'cım olabilir Avrupa Yakası Kanal 1'e geçebilir

Nerdeyse bu sezonun başından beri bu haberi duyuyorum seneye Avrupa Yakası Kanal 1'e geçebilir

aynı zamanda verycool91'inde dediği gibi saati azalabilir;çünkü çok uzun saati

o kadar uzun saatler boyunca devamlı kaliteli espriler çıkmarmak zor iş öyle değil mi

Bu arada bu haberler için tşk arkadaşlar:img-yes:

NeHiR_92
18-02-08, 16:55
yaa kanal neden değişiyor ki:(bence böyle gayet iyiydi..hem atv vermek ister mi ki??raitingler gayet iyi çünkü ve kanallar için de en önemli şey bu...
fragman çıkmadı herhalde bu haftaki bölüm için ama çok merak ediyorum yaa bu sezon zaten çok iyi izleyemedim hepsini:(

michelle
18-02-08, 17:03
149.Bölüm Özeti...

TAHSİN BEY EVDEN AYRILIYOR!

Burhan Makbule’nin kendisine yaptığı eleştiriler yüzünden daha kaslı bir vücut özlemiyle yanıp tutuşmaya başlar. Ancak bunu sporla gerçekleştirmeye niyeti yoktur. Burhan ancak Burhan’ın üretebileceği bir fikirle kısa bir süre için üçgen vücutlu olur.

Makbule İzzet’e kaçmaya karar verir. Fakat planlarını uygulayacakları gece Sütçüoğlu Rezidansı’nda her zamankinden daha yoğun bir trafik yaşanır. Makbule’nin göz ameliyatı kaçış planlarını başka bir boyuta taşıyacaktır.

İfo Aslı’yla Cem’in yakınlaşmasından son derece rahatsızdır. Tahsin Bey ise Osman’ın ismini bile duymak istememektedir. İkili arasında yaşanan gerginlik iyice tırmanır ve Tahsin Bey evi terkeder. Kısa bir sure için Bülent Bey’in misafiri olan Tahsin, yepyeni bir hayat tarzını benimsemeye başlar.

Derginin erkekleri ofis ortamının fazla ailevi olduğunu düşünmeye başlarlar. Muhallebicideki yeni garson kız Deniz’in varlığı onları bir mıknatıs gibi çeker.

iremege
18-02-08, 17:57
baya heyecanlı bi bölüm yaşayacağımız kesin:)
ben kanal 1 e geçse de izlerim ama bence kanal 1 e geçerken reytingler düşebilir ama inş. öyle bişi olmaz:icon_whis

aysa-17310
18-02-08, 18:13
İfotla Tahsin Bey Amca kavga mı edecek?:img-cray: Hepsi Osman yüzünden oldu.:hıh İfot neden bu kadar seviyor bu çocuğu anlamıyorum. Sırf zengin diye.:hıh Hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.

Benim geçen bölüm için yazdığım sanırım bu bölümde olacak. Erkekler muhallebicide takılmaya başlayacak, o arada Deniz'in ayağı burkulacak, kızlar da onları kıskanacak falan...

Burhan'ın üçgen vücutlu olmak için ne yapacağını merak ediyorum.:img-hyste

ipod nano
18-02-08, 21:27
149.Bölüm Özeti...

TAHSİN BEY EVDEN AYRILIYOR!

Burhan Makbule’nin kendisine yaptığı eleştiriler yüzünden daha kaslı bir vücut özlemiyle yanıp tutuşmaya başlar. Ancak bunu sporla gerçekleştirmeye niyeti yoktur. Burhan ancak Burhan’ın üretebileceği bir fikirle kısa bir süre için üçgen vücutlu olur.

Makbule İzzet’e kaçmaya karar verir. Fakat planlarını uygulayacakları gece Sütçüoğlu Rezidansı’nda her zamankinden daha yoğun bir trafik yaşanır. Makbule’nin göz ameliyatı kaçış planlarını başka bir boyuta taşıyacaktır.

İfo Aslı’yla Cem’in yakınlaşmasından son derece rahatsızdır. Tahsin Bey ise Osman’ın ismini bile duymak istememektedir. İkili arasında yaşanan gerginlik iyice tırmanır ve Tahsin Bey evi terkeder. Kısa bir sure için Bülent Bey’in misafiri olan Tahsin, yepyeni bir hayat tarzını benimsemeye başlar.

Derginin erkekleri ofis ortamının fazla ailevi olduğunu düşünmeye başlarlar. Muhallebicideki yeni garson kız Deniz’in varlığı onları bir mıknatıs gibi çeker.

allah senden razı olsun arkadaşım sabahtan beri özeti arıyorum atv nin sitesinde hala yok sen nerden buldun bundan sonra bende oraya bakarım bu arada fragmanı gösterdiler kısaca anlatayım ifoyla tahsin kavga ediyo tahsin evden ayrılıyo şimdi inanmıycaksınız ama bülente uyup çapkınlık yapıyo osman galiba adamı çetini şahikanın yanından ayırmıyo burhan osmanı delirtiyo aslı burhana sizde artık düşün peşimden diyo izzetin çocuklarınıda görcez bu bölümde makbule izzetin evine gidiyo duvarda asılı olan nurgül yeşilçay fotosunu izzet ona annesi diye tanıştırıyo makbule görmüyo galiba

iremege
18-02-08, 21:32
İfotla Tahsin Bey Amca kavga mı edecek?:img-cray: Hepsi Osman yüzünden oldu.:hıh İfot neden bu kadar seviyor bu çocuğu anlamıyorum. Sırf zengin diye.:hıh Hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.

Benim geçen bölüm için yazdığım sanırım bu bölümde olacak. Erkekler muhallebicide takılmaya başlayacak, o arada Deniz'in ayağı burkulacak, kızlar da onları kıskanacak falan...

Burhan'ın üçgen vücutlu olmak için ne yapacağını merak ediyorum.:img-hyste
bence de hepsi Osman yüzünden oldu:hıhİfot bence de zengin diye seviyor Osman'ı.cünkü Osman'dan bahsederken zenginlik özelliğini cok kullanıyor:icon_whis

nihayet haftalar sonra ofisten bahsetmeye başladılar.fragmanında fatoş muhallebicide birilerine kızıyordu.sanırım bu erkeklerin sürekli muhallebiciye gitmesinden dolayı olabilir:icon_whis

burhan fragmanda kaslardan baya şişmişti:)

ipod nano
18-02-08, 21:39
bir kere aslı ve cem yakınlaşmasalardı kavga etmiyceklerdi gereksiz yakınlaşmaları yüzünden oldu herşeyi osmandan bilmeyin bu arada umarım denizi beğenenler arasında cem hıyarıda vardır ikisi görüşsünler ve cem aslının peşini bıraksın inşallah zaten ofis ekibi dediğine göre özette kesin cem de denize asılır dünden meraklı çünkü

iremege
18-02-08, 21:47
ben öyle birşeyin olacağını sanmıyorum.çünkü fragmanda o sahnede Kubilay,sanırım Tanrıverdi,Fatoş ve sanırım Yaprak vardı.Cem veya AslıYı göremedim:icon_whis

gülse_mrv
18-02-08, 21:54
Yine çok güzel bir bölüm izleyeceğiz...=)
-Deniz'in diziye girmesi niye? Pek sönük bi karakter..- diye düşünürken bu bölümde biraz öne çıkacak galiba....

ipod nano
18-02-08, 21:59
ben öyle birşeyin olacağını sanmıyorum.çünkü fragmanda o sahnede Kubilay,sanırım Tanrıverdi,Fatoş ve sanırım Yaprak vardı.Cem veya AslıYı göremedim:icon_whis

fragmanda göstermemişlerdir kesin vardır cem de hatta saadettin beyden bile şüphelenirim zaten umarım cemde hoşlanır kızdan aslıcım da kurtulur ondan kafiyeli oldu ya ahahahahhahahah

burhan_altıntop
19-02-08, 09:17
Herkese Merhaba..

Bölüm yorumumuzdan sonra yeni bölümümüze az bir zaman kala En'Lerimizi yanıtlayalım..

Tabiki bölümün ilk sahnesi..Burhan ve İfot'un ağıt yaktıkları sahne..Gerçekten çok beğendim bu sahneyi..Hatta ilk sahnenin güzelliği sayesinde bölümün çok güze olacağı izlenimine kapıldım..Beklediğim kadar güzelde olmadı bölüm ama yinede iyiydi..Neyse biz bu sahnenin yorumunu yapalım..Burhan ve İfot'un birbirine benzeyen çok özellikleri var..Titizlik bunların en başında..Ama kötü bir olay olduğunda başı bağlayıp ağıt yakmakta ayrı tabi.. =) Bu sahnedeki başarılarından dolayı Hümeyra'yı ve Engin Günaydın'ı tebrik ediyorum..

Bu sahne dışında Şahika'nın bir şeyler yememek için uğraştığı sahneleride çok beğendim..Şahika gibi bir insan için çok zor bir durum =) .. Yemek yemeden durmak..Hemde önünde öyle dururken..Tam bir imtihandan geçti Şahika.. Ama Sacit için yemek yememesi önemliydi..Sonuçta yemek yemeyen kişi Şahika..

Birde Sacit'in çelik yeleği giyip dolaştığı ve Aslı'ya yakalandığı sahne çok hoşuma gitti..Niye bu kadar beğendim bilmiyorum ama gözüme bir hoş geldi o sahne..Tolga Çevik 'in bu sahnede çok başarılı olması belki sağlamıştır bunu ama yinede bilmiyorum niye bu kadar çok beğendiğimi..

Aslı ve Cem'in birlikte Sütçüoğlu Rezidansında bulundukları sahnelerin hepsi.. Gülse Birsel bizim inadımıza mı yapıyor anlamadım gitti..Biz barışmasınlar dedikçe Gülse Birsel Aslı ve Cem'i barışma yoluna doğru götürüyor.. Barışırlarsa Avrupa Yakası'nı izler miyim izlemez miyim şüpheliyim gerçekten..

Şahika'nın açlıktan bebeğin biberonundaki mamayı yediği sahne..Şahika'dan beklenebilecek bir davranış..Onun bu kadar süre dayanmasına bile çok şaşırdım zaten.. =)

Burhan'ın hayratından bidon doldurmaya çalışan kadına izin vermediği sahnede çok güldüm gerçekten..Burhan karşısında Burhan kadar inatçı birini buldu..Ve abi bizlerede bir komedi oldu bu durum..Burhan, kadına vallaha ağzını burnunu dağıtırım senin diye söyleyerek korkutmaya çalışıyor ama nafile tabiki..Dedim ya Burhan karşısında Burhan gibi birini buldu..

Tolga Çevik..Bu bölümdeki performansını çok başarılı buldum..Daha doğrusu oynadığı sahneleri çok gerçekçi bir biçimde canlandırarak aktardı bizlere..Sanki gerçekten çok sinirliymiş gibiydi..Söylediğim gibi..Çok gerçekçi bir biçimde canlandırdı rolünü..

5- Haftanın Repliği..?..

"Ağlatmak kolaydır ama güldürmek zordur.."Dizimizin Yaprak Dökümü'ne de gönderme yaptığı ve gerçekten de doğru olan bu repliği haftanın repliği seçtim..

80...

Şimdilik Bu Kadar..

Hoşçakalın..

Havin70
19-02-08, 13:02
bencede bende katılıyorum bu fikre:img-yes:

ve bence aslı ve cem barışırsa ikisine pek ağırlık vermezler ve ağırlık verilmesi gereken karakterlere ağırlık verirler.mesela fatoş ve tanrıverdi gibi.birkaç bölümdür figuran gibi duruyorlar.nerdeyse hiç sahneleri yok:icon_whis

TEsekkürler.

Bencede, Asli ve Cem birlesirse, artik öteki konularada daha agirlik verirler, Fatos ve Tanriverdi bencede arka planda kaldi uzun zamandir.
Asli ve Cem birlesecek gibi ve bu yüzden bu bölümü cok merak ediyorum. Insallah böyle olur.

Fakat dizi Kanal 1 e gecerse cok üzülürüm, cünkü Almanyada bu Kanal cekmiyor. Internette izlenme sansida yok galiba.

NeHiR_92
19-02-08, 15:31
fragmanı izledim...
tahsin bülentle takılmayaa başlamış:img-hysteçok üzülüyorum ifotla tahsine..son derece uyumlu güzide bir çiftlerdi..noliyi ki onlaraa:hıh
şahika da bir adam tutmuş herhalde yanında hep o adam vardı...
burhanın üçgen vücutlu olma çabalarını çok merak ettim...bence gerek yok ama:img-hyste

YaPrAk_92
19-02-08, 15:51
fragmanı izledim...
tahsin bülentle takılmayaa başlamış:img-hysteçok üzülüyorum ifotla tahsine..son derece uyumlu güzide bir çiftlerdi..noliyi ki onlaraa:hıh
şahika da bir adam tutmuş herhalde yanında hep o adam vardı...
burhanın üçgen vücutlu olma çabalarını çok merak ettim...bence gerek yok ama:img-hyste

Ne?
Bir de onun için çabalayacak mıymış?Ne gerek var zaten öyle.:img-hyste

Ehtiyar azmış...
Makbule Bülent'e diyii ya 40'ından sonra azanı teneşir paklarmış..Acaba 70'inden sonra azan nolicekk:icon_whis..Umarım mantıkklı bi açıklaması vardır.Yoksa gereçekten mi öyle olcak..İfot varken o ucuzz kadınlara ne gerek var:img-hyste
Eğer terkedecekse Burhan'la birleşsin.Zaten Burhan İfot'a karşı boş değil 3 yıldır:img-hyste:img-hyste

Ben Deniz'i sevmedim:hıhİnşallah çok fazla görünmez..

Bu arada dizi kanal1'e felan geçmesin ya reytingleri gayet iyi napıyo bu atv:icon_sorrSirsiriler..Hem geçerse bence dizi de çok şey kaybeder:img-yes:

ipod nano
19-02-08, 16:41
tahsin amcamdan hiç beklemezdim böyle bişey fragmands gördüm şok oldum o da bülentleşmiş yanında bir kadın vardı sarhoştu eski damadıyla dünürüne benzedi zaten onların evlilikleri çatırdadı sırada ifotların evliliği var galiba of ya taktı gülse birsel bütün evlilikleri bozuyo ne iş ya

aysa-17310
19-02-08, 20:11
Ne?
Bir de onun için çabalayacak mıymış?Ne gerek var zaten öyle.:img-hyste

Ehtiyar azmış...
Makbule Bülent'e diyii ya 40'ından sonra azanı teneşir paklarmış..Acaba 70'inden sonra azan nolicekk:icon_whis..Umarım mantıkklı bi açıklaması vardır.Yoksa gereçekten mi öyle olcak..İfot varken o ucuzz kadınlara ne gerek var:img-hyste
Eğer terkedecekse Burhan'la birleşsin.Zaten Burhan İfot'a karşı boş değil 3 yıldır:img-hyste:img-hyste

Ben Deniz'i sevmedim:hıhİnşallah çok fazla görünmez..

Bu arada dizi kanal1'e felan geçmesin ya reytingleri gayet iyi napıyo bu atv:icon_sorrSirsiriler..Hem geçerse bence dizi de çok şey kaybeder:img-yes:

İşte çok iyi bir noktaya parmak bastın. Seni tebrik etmek istiyorum Gözde yiiğavrum. Burhan'ın deyimiyle, tam üstüne baasstıın, ayağını kaldır.:img-hyste Burhan&İfot:img-in_lo Tahsin Bey Amca :mad72:

Bence de Burhan'ın çabalamasın falan gerek yok. Zaten üçgen vücutlu.:img-blush

iremege
19-02-08, 20:26
İşte çok iyi bir noktaya parmak bastın. Seni tebrik etmek istiyorum Gözde yiiğavrum. Burhan'ın deyimiyle, tam üstüne baasstıın, ayağını kaldır.:img-hyste Burhan&İfot:img-in_lo Tahsin Bey Amca :mad72:

Bence de Burhan'ın çabalamasın falan gerek yok. Zaten üçgen vücutlu.:img-blush

Burhan&İfot gerçekten cok uyumlu bi cift olur.:)

Burhan'ın üçgen vücutlu hali de süper olmus:good::img-hyste

gewweze
20-02-08, 18:04
yeni bölüm yine çok güzel olcak :D

umarım cemi yine farklı şekillerde görürüz geçen bölüm kopmuştum cemin hallerine saı kıyafetleri şahneydi yani :D gömleğin tüm düğmelerini iliklediği ve herşeyi itiraf ettiği sahne süpperdi ya "Levent Üzümcü" gerçekten süpper bi oyuncu geçikmil bir msj ama :S ona hayran kaldım geçen bölüm

aslı ve cem niye birleşmesin diyosunuz yaa :S onlar birbirlerini seveyolar:( birleşşinler yaa;)

YaPrAk_92
20-02-08, 18:06
Ben yeni resimleri göremedim ama zaten eski resimlerden biliyorum üçgen vucudunu:img-hyste:img-hyste

Aysa ve İrem Burhan&İfot hakkındaki düşüncelerinize sivindim.Benden sonra ikiniz bu konuda yorum yazmışsınız ikiniz de aynı düşüncedesiniz:)Zaten gerçekten çok uyumlular.İkisi de hamarat bi kerem.Beraber mutfakta süper zaman geçirirler.Litfinn ama Burhan'ın İfot'a aşkı depreşsin:img-blush

Benim burdan o basiiiiit kadınlara ve Ehtiyar'a iki çift sözüm var;
''İfot sizi zerafetiyle döverrr beee'':img-clapp
Aaaaaaaaaaaahh kalitemi bozdum yine heaa!

YaPrAk_92
20-02-08, 18:09
yeni bölüm yine çok güzel olcak :D

umarım cemi yine farklı şekillerde görürüz geçen bölüm kopmuştum cemin hallerine saı kıyafetleri şahneydi yani :D gömleğin tüm düğmelerini iliklediği ve herşeyi itiraf ettiği sahne süpperdi ya "Levent Üzümcü" gerçekten süpper bi oyuncu geçikmil bir msj ama :S ona hayran kaldım geçen bölüm

aslı ve cem niye birleşmesin diyosunuz yaa :S onlar birbirlerini seveyolar:( birleşşinler yaa;)

Zaten çoğu kişi onların birleşmesi düşüncesinde:):img-wink:B
Şahsım adına ben bir an önce barışmaları taraftarıyım..Yoksa Osman kapıcak güzelim kızı..

NeHiR_92
20-02-08, 21:07
az önce bitti yeni bölüm...
gizeldi ama makbıle&izzet sahneleri çoktu...hiç beğenmedim o sahneleri:hıh
burhanın terzisinin ellerine sağlık..süper dikmiş:)kilo bile yakışmıştıı...
aslı&burhan kardeşliğine bayıldım..zavallı aslı beğenmediği burhana kaldı:):)
tahsin&ifotun ideal bir çift olduğunu da bir kez daha anladım:img-haha:

iremege
20-02-08, 21:09
Şahsım adına ben bir an önce barışmaları taraftarıyım..Yoksa Osman kapıcak güzelim kızı..

bende barışmalarından yanayım.bu fikri sonuna kadar destekliyorum:icon_whis:img-yes:

bu bölümde o kadar gülmedim.ama burhanın sünger kaslarının göründüğü sahneler süperdi:img-hyste:img-hyste

izzetin evi de nasıl bi evse:img-hyste:img-hysteher taraf cocukların cizdiği resimlerle dolu:img-hyste

ipod nano
20-02-08, 21:16
aslı ve cem sadece arkadaş aslı ve cem sadece arkadaş benden mutlusu yok valla gülse sesimi duydu bir de boşanırlarsa tam süper olcak geçen hafta ödüm koptu yakınlaşıyolar diye aman öyle bişey olmadı diziden soğurdum valla aslı osmana fena çıkıştı ama olsun osman çok fena aşık kırılmaz aslıya bence cem denizden hoşlansın hatta evlenip amerikaya yerleşsinler bu iki salaktan kurtulmuş olalım inşallah bunuda duyar gülse galiba yorulmuş ya da sıkılmış levent üzümcü bir yakınım röportajını izlemişte çıkabilir diziden diyo bilmiyorum tabi bu arada burhan aslı kardeşliğine ve izzetin horoz taklidi yaptığı kısın-mlara bayıldım tahsin de az değil ama onun da bir sınırı var yoruldu garibim bende ifoyla burhanın birleşmesini istiyorum süper olur ya kubiyle tanrıverdinin fatoş ve yaprağa yakalanış şeklini hiç tahmin edemezdim resmen anneleri gibi davrandılar

iremege
20-02-08, 21:20
aslı ve cem sadece arkadaş aslı ve cem sadece arkadaş benden mutlusu yok valla gülse sesimi duydu bir de boşanırlarsa tam süper olcak geçen hafta ödüm koptu yakınlaşıyolar diye aman öyle bişey olmadı diziden soğurdum valla aslı osmana fena çıkıştı ama olsun osman çok fena aşık kırılmaz aslıya bence cem denizden hoşlansın hatta evlenip amerikaya yerleşsinler bu iki salaktan kurtulmuş olalım inşallah bunuda duyar gülse galiba yorulmuş ya da sıkılmış levent üzümcü bir yakınım röportajını izlemişte çıkabilir diziden diyo bilmiyorum tabi bu arada burhan aslı kardeşliğine ve izzetin horoz taklidi yaptığı kısın-mlara bayıldım tahsin de az değil ama onun da bir sınırı var yoruldu garibim bende ifoyla burhanın birleşmesini istiyorum süper olur ya kubiyle tanrıverdinin fatoş ve yaprağa yakalanış şeklini hiç tahmin edemezdim resmen anneleri gibi davrandılar

ama Aslı Osman'a "şimdilik,şu anda" gibi bişiler demişti.Durum değişebilir.Hiç belli olmaz.İzzet'in horoz taklidi yaptığı sahneler gerçekten harikaydı:img-hyste:img-hyste

iremege
20-02-08, 21:34
Bu konu tartışılmaz olmalıdır diye daha önce söylemiştim.Bence bu konu tartışılmamalı cünkü sonu yok bu tartışmaların.Gelecek bölümler gösterir durumu:icon_whis

İnş gelecek bölümlerde ofis daha ön planda olur:)

ipod nano
20-02-08, 21:38
gülse birsel hala bu evliliği gereksiz uzattığı için bu tartışmalar da uzuyo ben sürekli ayrılsınlar diye yazıyorum umarım gülse bu işi sonlandırır bu tartışmadanda evliliktende çok sıkıldım duy gülse artık duy sesimizi

mlk
20-02-08, 21:43
Bu hafta çok güzel bir bölüm izledim sadeydi ama komikti..Özellikle Burhan'ın terziye kas diktirdiğinde ofise gelip herkesin o kasların dikme olduğunu görünce herkes güldükçe ben daha çok güldüm:img-hysteBirde Burhan Aslı'nın peşinden koşma sahneleri güzeldi:good:

ipod nano
20-02-08, 21:46
Bu hafta çok güzel bir bölüm izledim sadeydi ama komikti..Özellikle Burhan'ın terziye kas diktirdiğinde ofise gelip herkesin o kasların dikme olduğunu görünce herkes güldükçe ben daha çok güldüm:img-hysteBirde Burhan Aslı'nın peşinden koşma sahneleri güzeldi:good:

o sahneler çok hoştu şahikanın burhana sünger bob benzetmesi yapması ve diğer replikleri bitirdi beni gülüşü de çok komikti şahikanın

ipod nano
20-02-08, 21:49
ya gerçekten aşık makbule izzete evin o halini gördükten sonra bile izzetle evlencek ama o evlilik olmayabilir sonuçta herşey makbulenin gözünde toz pembe görünüyo ama izzetin ve çocukların yaptıklarına daha fazla tahammül edemiycek bence

mlk
20-02-08, 21:54
ya gerçekten aşık makbule izzete evin o halini gördükten sonra bile izzetle evlencek ama o evlilik olmayabilir sonuçta herşey makbulenin gözünde toz pembe görünüyo ama izzetin ve çocukların yaptıklarına daha fazla tahammül edemiycek bence

Bende artık İzzet'le görüşmicem demesini bekliyordum birden şok oldum seninde dediğin gibi çocuklara katlanamaz ama İzzet'e katlanabilir bu halde bile evlenmeye kadar geldiğine göre...

iremege
20-02-08, 22:17
Şahika'nın Burhan'a sünger bob demesi harikaydı:img-hyste

dizinin sonunda Makbule'nin süprizi beni şok etti.Ayrılcam demesini bekliyodum:icon_whis

LİN
20-02-08, 23:16
Bu bölüm, bu güne kadar seyrettiğim en boş Avrupa Yakası'ydı.:img-tomat
Gazanfer Özcanlı sahneler de olmasa;üfleme püfleme sayılarım rekora doğru gidecekti...Neyseki usta götürdü bölümü.Ama yine de Avrupa Yakasıdır.Gönlümüzde yeri ayrıdır.Kredisi yüksektir.

Burhan'a yeni bir kan gelmesi lazım...2 bölümdür aynı.
Pastahane sahneleri anlamsız ve hiç komik değildi.Tanrıverdi'nin yutkuna yutkuna konuşması güzeldi :img-yes:
İzzet'in oğlu ile olan diyaloğu güzel.Üstüne gidilirse malzeme çıkabilir.
Tahsin Amca'nın gezip tozmalarından ve İfonun çıldırmasından Resmen keyif aldım.İfo tam bir cadı :icon_whis İyi oldu ona!
Son 10 bölümdür.Yine Aslı diyorum.Mimiklerin harika diyorum...Aslı favori karakterimdir.Brava ASLIYEIİİVRUM...

burcu_m82
21-02-08, 00:47

Ben de Asli ile Cem'in barismasindan yanayim :) Osman'i sevmiyorum..
Bu bolum favorim Tahsin'di. Adam 5 dk yerinde durmadi, dunuru bile pes etti :) Ifot'a da iyi oldu. :img-yes:
Burhan'in Asli'ya yapisip dibinden ayrilmamasi cook komikti. :img-hyste
''Asli benim icin mafyaya kafa tutiyisin su an''

sarıseren
21-02-08, 08:45
Dünkü bölüm harikaydı:img-yes:Tahsin amca baya bir şaşırttı beni.Koltuğundan kalkmayan adam parti parti geziyor :DAslı ve Burhan da süper bir ikili oldular:img-pilotAslı, Osman Burhan'a sülük dediğinde nasıl da kızdı:img-hysteAslı'dan beklenmeyecek şeylerdi.Burhan'ı pek sevdiği söylenemez:icon_whisMakbule'ye de şok şaşırdım.Nasıl evlenicem dedi.Eve geri döndü sanmıştım:blink:Son olarak da Sünger Bob Burhan çok şekerdi:img-hyste

Şah-Rû
21-02-08, 11:50
Bölümün açık ara yıldızı Tahsin Baba' nın içinde bir mösyö Bülent yatıyormuş meğerse. Ee 35 yıldır otura otura enerjisi birikti tabi adamın. :img-wink: Sacit konuşurken uyuyakalması çok şekerdi. Aslında İfo gezmeye dünden razı, Tahsin plan yapmak istese seve seve dahil olur.
İzzet' in horoz taklidi sahnesi dışında Makbule-İzzet sahnelerinden pek keyif aldığımı söyleyemem.
Muhallebicideki Deniz muhabbeti de sıktı ufaktan. Tanrıverdi Ve Kubilay' ın akşam oyundan yemeğe çağrılan çocuklar gibi tepkileri çok şirindi. Tüm erkekler özünde çocuktur mesajı aldım ben bol bol.:img-wink:
Aslı ve Cem işi artık çok uzadı. Cem karakterini de seviyorum ama bu bir sit-com o yüzden durağanlık olmaması gerek. Osman özünde iyi ama biraz arıza bir tip yani Aslı ve Osman ilişkisinden daha çok malzeme çıkar. Aslı & Cem ilişkisinde ise tüm malzemeler tükendi bence. Şu Deniz illa ki kadroda kalıp yine yeni yeniden muhallebici ekibini birbirine düşürmeye devam edecekse Cem ile bi birliktelikle daha işe yarar hale getirilebilir.
Şahika ve Sacit ilişkisinin herşeye rağmen evlilikle sonuçlanmasını dilerim. Çünkü çok matrak bir çift oluyorlar. Sacit' in tereddütleri güzeldi.
Burhan' ın sünger Bob hali güldürse de bunalımı fazla uzadı. Ya Makbule ile kesin olarak barışsınlar ya da aslında benim kişisel fikrim daha önce Çiçek Dilligil' in oynadığı Naile karakterinin geri gelmesi ve Burhan' ın onu tercih etmesi.
Şu mahkeme de artık olsa da kesin bi sonuca bağlansa. Dileğim hemen herşeyin bir sonuca bağlanıp mutlu sona ulaşılması değil aksine çok ikilemde kalmış ve uzadıkça uzayan bu birkaç temel olayın neticelendirilip yeni ekşınlara yelken açılması.
Bu arada Aslı & Cem / Aslı & Osman konuları tartışılmamalı diye bir şey yok. Çünkü ortada bir tartışma yok herkes kişisel beğenisini belirtip bu yönde yorum yapacaktır. Böylelikle karşılıklı paylaşımın güzel örneklerini görüyoruz. Kırmadan dökmeden diziye yakışır bir muziplik içinde.:img-yes:

ipod nano
21-02-08, 12:21
Bölümün açık ara yıldızı Tahsin Baba' nın içinde bir mösyö Bülent yatıyormuş meğerse. Ee 35 yıldır otura otura enerjisi birikti tabi adamın. :img-wink: Sacit konuşurken uyuyakalması çok şekerdi. Aslında İfo gezmeye dünden razı, Tahsin plan yapmak istese seve seve dahil olur.
İzzet' in horoz taklidi sahnesi dışında Makbule-İzzet sahnelerinden pek keyif aldığımı söyleyemem.
Muhallebicideki Deniz muhabbeti de sıktı ufaktan. Tanrıverdi Ve Kubilay' ın akşam oyundan yemeğe çağrılan çocuklar gibi tepkileri çok şirindi. Tüm erkekler özünde çocuktur mesajı aldım ben bol bol.:img-wink:
Aslı ve Cem işi artık çok uzadı. Cem karakterini de seviyorum ama bu bir sit-com o yüzden durağanlık olmaması gerek. Osman özünde iyi ama biraz arıza bir tip yani Aslı ve Osman ilişkisinden daha çok malzeme çıkar. Aslı & Cem ilişkisinde ise tüm malzemeler tükendi bence. Şu Deniz illa ki kadroda kalıp yine yeni yeniden muhallebici ekibini birbirine düşürmeye devam edecekse Cem ile bi birliktelikle daha işe yarar hale getirilebilir.
Şahika ve Sacit ilişkisinin herşeye rağmen evlilikle sonuçlanmasını dilerim. Çünkü çok matrak bir çift oluyorlar. Sacit' in tereddütleri güzeldi.
Burhan' ın sünger Bob hali güldürse de bunalımı fazla uzadı. Ya Makbule ile kesin olarak barışsınlar ya da aslında benim kişisel fikrim daha önce Çiçek Dilligil' in oynadığı Naile karakterinin geri gelmesi ve Burhan' ın onu tercih etmesi.
Şu mahkeme de artık olsa da kesin bi sonuca bağlansa. Dileğim hemen herşeyin bir sonuca bağlanıp mutlu sona ulaşılması değil aksine çok ikilemde kalmış ve uzadıkça uzayan bu birkaç temel olayın neticelendirilip yeni ekşınlara yelken açılması.
Bu arada Aslı & Cem / Aslı & Osman konuları tartışılmamalı diye bir şey yok. Çünkü ortada bir tartışma yok herkes kişisel beğenisini belirtip bu yönde yorum yapacaktır. Böylelikle karşılıklı paylaşımın güzel örneklerini görüyoruz. Kırmadan dökmeden diziye yakışır bir muziplik içinde.:img-yes:

sana canı yürekten katılıyorum aslı cem olayı tabiki tartışılcak bir konu gereksiz yere uzatıldığı için tartışma gereği uyandırıyo insanda bu konudaki görüşlerimi her zaman belirticem ta ki bu evlilik bitene kadar dediğin gibi evliliğin anlamı hiçbirşeyi kalmadı aslı osmanla mutlu olsun ve illaki deniz biriyle çıkıcaksa cemle olsun o da hayatını kursun ne diyim ama kesinlikle aslı cem boşanmalı zaten dünkü bölümde aralarında birşey olmayacağı daha da netleşti bu hafta ya da martın ilk haftası boşanma gerçekleşebilir verilen iki ay süre doluyo umarım süre daha da uzamaz

aysa-17310
21-02-08, 17:19
Ben bu bölümü beğendim. En azından geçen haftaki bölüme göre çok daha güzeldi bence.

Tahsin'e çok gıcık oldum.:hıh Bülent kibarca yol vermese evine gideceği yoktu. Ama İfot'un ağlamaları, bağırıp çağırmaları her zamanki gibi çok güzeldi. Hümeyra'nın oyunculuğunu çok beğendim bu bölümde. Hele ''Başladı tık tık'' diyerek Tahsin'in taklidini yapmasına koptum.:img-hyste Bülent Bey'i de özlemiştik çoktandır. Bu bölümde iyiydi. Monşerami:img-hyste

Burhan güzeldi, komikti, naapsa gülüyorum ama biraz tekrar etmeye başladı sanki kendini... Yani hep aynı şeyler oluyor. Birisi Burhan'a bi şeyler diyor, o da bu konuyu büyütüp, kompleks haline getirip, işi ''kendi yöntemleriyle'' çözmeye başılıyor. Komik olan da bu ''kendi yöntemleri'' zaten. Ama ben bu durumdan sıkılmaya başladım açıkçası biraz. Hala da Burhan'ı televizyonların gelmiş geçmiş en muhteşem karakteri olarak görüyorum ama biraz yenilense fena olmaz...

Sacit'in bu bölümde sürekli ''tereddüt etmesi''ne çok güldüm.:img-hyste En sonunda dayağı yedi. Şahika'nın ona öpücük atışına koptum. Ayrıca ''Sünger Bob'' deyip Burhanla dalga geçişi ve gülüşü de harikaydı.

Ofis ekibinin yine pek bir ağırlığı yoktu bu bölümde. Fatoş ve Yaprak'ın Tanrıverdi'yle Kubilay'a anne-çocuk gibi davranmaları çok zekice düşünülmüş. O sahneleri çok beğendim.:img-hyste Tanrıverdi suçu hep başkalarına atıyor gerçekten de.:img-hyste

İzzet'in horoz gibi ötmesi gerçekten çok komikti.:img-hyste Ama evini Makbule'ye villa gibi gezdirdiği sahneleri falan pek beğenmedim. Makbule bütün o palavralara rağmen Tahsin'e İzzetle evlenmek istediğini söyledi. Şaşırdım. Bu arada bölümün başında Makbule ''Biz İzzetlen çıkıyoruz.'' dediği zaman, Burhan'ın ''Unutma Makbiyle her çıkışın bir inişi vardır.'' demesine koptum.:img-hyste

Aslı'yı son bölümlerde çok beğeniyorum. Bence oyunculuk olarak kendini iyice gösterdi. Burhan'ın gerçek dostu olduğu, hatta onu Osman'a karşı savunduğu sahneler çok güzeldi. Osmanla ilgili düşüncelerim hiç değişmedi. Ona acayip gıcık oluyorum. Çok kendini beğenmiş bi havası var.:img-tomat

Avrupa Yakası 149.Bölüm EN'leri

Fatoş ve Yaprak'ın Tanrıverdi ve Kubilay'a anneleriymiş gibi davrandığı sahne.
Herkesin o muhallebicideki Deniz denen kıza sarktığı sahneler.
En Güldüğünüz Sahne...?
İfotla Tahsin'in kavga ettiği sahneler:img-hyste Bi de ofiste Şahika'nın Burhanla dalga geçtiği sahne
Haftanın Oyuncusu..?
Hümeyra
Haftanın Repliği..?
Burhan: Unutma Makbiyle, her çıkışın bir inişi vardır...

Tahsin: Önce kahvaltıya, ordan da golfe bağliycaz
İfot: Bağliycaksın?!:img-hyste

Bölüm Notu..?
100 üzerinden 95

En Şık Bay..?
Mösyö Bülent
En Rüküş Bay..?
Sacıt
En Şık Bayan..?
Fatoş
En Rüküş Bayan..?
Makbiyle

Bi de, Şahika son zamanlarda pek ''acayip'' kıyafetler giymiyor di mi? Bilmem fark ettiniz mi? Sacıt yaradı ona.:)

ipod nano
21-02-08, 17:54
[QUOTE=aysa-17310;6196587]

Aslı'yı son bölümlerde çok beğeniyorum. Bence oyunculuk olarak kendini iyice gösterdi. Burhan'ın gerçek dostu olduğu, hatta onu Osman'a karşı savunduğu sahneler çok güzeldi. Osmanla ilgili düşüncelerim hiç değişmedi. Ona acayip gıcık oluyorum. Çok kendini beğenmiş bi havası var.:img-tomat

koskoca osman koçarslanlıdan söz ediyoruz yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivrum tabikide kendini beğenecek adam yağuşuklu zengün mühendis gözde bekar o geldi geleli dizinin havası değişti bayılıyorum osman karakterine ve hakan yılmazı da kutlayayım bu arada çok iyi bir oyuncu on numara kişilik biz bütün arkadaş grubu bayılıyoruz osmana birtek kızlar değil yanlış anlaşılmasın erkekler bile bayılmaya başladı anlamadım gitti ya bülent amcam bile bayılmıştı osmana adamın arabası bizim salon kadar kız olsam bende hoşlanırım gibi bişeyler söylemişti bülentçim öyle herkesi beğenmez ama osman hakkında güzel şeyler söylemişti bülentçim diyosa vardır bir hikmeti

aysa-17310
21-02-08, 18:22
Ya tamam zengin, mühendis falan ama ben hal ve tavırlarını tasvip etmiyorum. Sacit'e karşı çok tuhaf hareketleri var. Çözemedim karikterini, tekin değil. Ama kötü bi hareketini de görmedik, zevkler ve renkler tartışılmaz bebittom.:D

Ya bu arada bi şey daha dicem. Haftaya 150.bölüm!!!:img-blush:happy0064

ipod nano
21-02-08, 18:24
Ya tamam zengin, mühendis falan ama ben hal ve tavırlarını tasvip etmiyorum. Sacit'e karşı çok tuhaf hareketleri var. Çözemedim karikterini, tekin değil. Ama kötü bi hareketini de görmedik, zevkler ve renkler tartışılmaz bebittom.:D

Ya bu arada bi şey daha dicem. Haftaya 150.bölüm!!!:img-blush:happy0064

haklısın tabide sacit hakediyo özünde iyi biri biraz zaman geçsin herkes çok sevicek osmanı ama osmanlarda haklı bende kuzenimi öyle biriyle evlendirmezdim bu arada 150 bölüm acısıyla tatlısıyla 150 bölüm kolay değil bütün ekibi özellikle gülse birseli canı gönülden kutluyorum inşallah 150.bölüm şerefine unutulmaz bir bölüm olur hoş her bölümü unutamıyoruz ama bakalım görcez

aysa-17310
21-02-08, 18:27
Evet yani 100. bölümdeki gibi olmasa da bence bi kutlama bölümü yapsalar iyi olur. Neyse kısmet 200. bölüme. Ben seneye devam edeceğine inanıyorum. Kolay kolay bitemez bu dizi. Hem Gülse eğer süre kısaltılırsa devam edeceğini kendi söylemişti. Kanalllar da onun istediğini yapar heralde. Yağlu kapıı...:icon_whis

ipod nano
21-02-08, 18:32
birçok insandan yeni anlaşma yapıldığını seneyede devam ediceğini öğrendim bencede atv dizinin peşini bırakmaz mis gibi dizi ya yağlu kapu dediğin gibi aysacım

iremege
21-02-08, 18:41
150. bölüme varmışız daha 100. bölüm dün gibi aklımda:icon_whisinş. 200. bölümleri de görürüz:)bende zaten devam edeceğine inanıyorum.Her ne kadar reytinglerde 1. olamasak ta ekranların en eski dizisi:happy0064

gülse_mrv
21-02-08, 19:28
Bence de çok güzel bir bölümdü..
Bu bölüm Tahsin amca ön plandaydı..Durup dinlenmeden gezip durdu...İfoyu da sinir etti..:img-grin2 O bölümler çok güzeldi..
Makbule-İzzet sahneleri, İzzet'in horoz taklidi ve Makbule'nin evden kaçmaya çalışması güzeldi ama İzzet'in evindeki sahneler pek de güzel değildi...Makbule'nin evlenmeye karar vermesine şaşırrrdımm...
Aslı'nın ister istemez Burhan'ı koruması ve Burhan'ın Aslı'nın dibinden ayrılmaması da hoştu..:img-grin2 ''Beni için mafyaya kafa tutuyosun şu an'' sözü güzeldi..:img-yes:
Deniz'e hala sinir oluyorum..Onun olduğu sahneler yine güzel değildi..O sahnelerden sadece Kubilay ve Tanrıverdi'nin çocuk gibi davranmaları ve Yaprakla Fatoşun onlara anneleri gibi kızmaları güzeldi...
Sacit'in ''tereddüt''leri gerçekten çok hoştu..:img-grin2
Burhan'ın ''sünger bob'' halleri de fena değildi..:img-grin2
Bu arada gerçekten haftaya 150. bölüm oluyor..:happy0064 Bir 150 bölüm daha diyeceğim ama o da fazla olucak herhalde.... :img-icecr

Şah-Rû
22-02-08, 10:40
Bir sürü dizinin yayından kalktığı, her şeyin çabucak tüketildiği, gazete manşetlerinde bir haberin bırakın 2-3 gün aynı gün boyunca bile değişmeden durmasının mümkün olmadığı bir ortamda böyle uzun soluklu dizi yapabilmek büyük başarı. Üstelik Türkiyenin yayıncılık şartları ile. Her bölüm için iki bölüm uzunluğunda senaryo yazmalar, sarkan yayın saatleri, sağdan soldan gelen baskılar, aman çok uzadı para hırsıyla uzattıkça uzatıyorlar şeklinde yorumlar vs.vs.vs. Ama yurtdışında bir The Simpsons 18 sezon, Married with Children 10 sezon, The X Files 9 sezon sürerken kimse para hırsı yorumunu yapmıyor. Mahallenin Muhtarları, Kaynanalar gibi dizilerden sonra o derece uzun soluklu başka dizi olmadı. Neden bir kült dizimiz daha olmasın ki.
Ama bu da demek değildir ki konuyu süründürerek aynı yerde dönüp dolaşarak dizinin yayın ömrü uzatılmalıdır. Aksine her bölüm bambaşka maceralar bulunabilir. Türkiye konu açısından doğal hazine barındıran bi ülke zaten. Avrupa Yakası da bu hazineden beslenerek daha uzun süre devam edebilir. Ama bunun için devinim şart. Sürekli ikilemde kalınan konuların artık kapatılması ve yeni olaylar belki yeni karkaterler desteği ile ilerlenmesi gerekiyor. Ve yayın saatinin kesinlikle kısalması ideal süre olan 40 dakikaya inmesi gerek. Bizim tv ciler nasılsa reklamla onu yine 1,5 saate çıkarmasını bilirler.

Ozicano
22-02-08, 21:20
Bir dizi 149 bölüm devam ediyor ve o kadar oyuncusu ayrılmasına rağmen ben hâlâ başına geçip seyredip eğlenebiliyorsam, Gülse Birsel çok başarılı demektir. Ve öyle. Elbette 149 bölüm geçti, ilk bölümlerdeki tadı tamamen aramak anlamsız. Ama her hafta doksan dakika senaryo yazıp hâlâ izleyiciyi kendinden soğutmamayı böyle başarabiliyorsa, büyük şey yapıyor demektir dizi.

burcix
23-02-08, 01:19
Kesinlikle Gülse Birsel'in başarısna söylenebilcek bir şey yok bence de. Ama eski bölümleri Cd den izleyince insan üzülüyor. Bence de dizinin süresinden kaynaklanan bir tekrar ve düşüş var. Sonuçte Gülse Birsel Yabancı komedi örneklerine göre 15 sezondur yazıyor bu diziyi. Ama sonuçta gerçek buysa gerilere düşmeden diziye tamamen yeni bir kan gerekiyor. Yani sürekli aynı şeylerin etrafında dönmemeli. Burhan Altıntop muhteşem ama o da bir oyuncudur neticede ne yapsın. Ben tez zamanda eski her sahnesinden ayrı keyif alınana hale dönmesini istiyorum. Hele ki biz de tutarlı olabilen bu kadar az dizi varken.

NeHiR_92
23-02-08, 12:38
Avrupa Yakası 149.Bölüm EN'leri

burhan kaslarını giyerken:img-hyste makbılenin kör olarak eve geldiği sahne
izzetin makbıleyi evine götürdüğü sahne
En Güldüğünüz Sahne...?
burhanın kaslarını giyip ofise gittiği sahne:img-hyste
Haftanın Oyuncusu..?
engin günaydın
Haftanın Repliği..?
tam olarak hatırlamamakla beraber burhanın makbıleyi kör:img-wink: görünce söylediği sözler:img-hyste

Bölüm Notu..?
100 üzerinden 92

En Şık Bay..?
Bülent
En Rüküş Bay..?
izzet
En Şık Bayan..?
Fatoş
En Rüküş Bayan..?
Makbile

YaPrAk_92
23-02-08, 13:38
Burhan'ın foyasını Tanrıvirdi'nin ortaya çıkardığı:img-hyste
Yok gibi:icon_whis
En Güldüğünüz Sahne...?
En beğendiğime de otomotikmen çok gülüyorum.:img-hyste(tabi bu dizi için geçerli)
Haftanın Oyuncusu..?
Engin
Haftanın Repliği..?
Sünger Bob:img-hyste
Bölüm Notu..?
95

İzzet
En Şık Bayan..?
Fatoş
En Rüküş Bayan..?
Moda iconu Şahika:)

verycool91
25-02-08, 14:58
*aslı ve burhanlı sahneler süper ötesiydi...
*izzet ve tacettinli sahneler
En Güldüğünüz Sahne...?
*aslı ve burhan ın karşılıklı bölümleri..:img-hyste
Haftanın Oyuncusu..?
*engin günaydın,gülse birsel,binnur kaya vs vs.
Haftanın Repliği..?
*burhan ın osman a dediği:ben zaten genel konuları sevmem özel konular daha dikkatimi çekiyooo..:img-hyste

Bölüm Notu..?
100 üzerinden 80

En Şık Bay..?
tanrıverdi
En Rüküş Bay..?
izzet ve tacettin
En Şık Bayan..?
aslı fve de fatoş:img-yes:
En Rüküş Bayan..?
makbule..

aysa-17310
25-02-08, 19:26
Ayy, 150. bölümün özel bölüm, hem de müzikal bir bölüm şeklinde yazılmasına çok sevindim. Özel birşeyler bekliyordum zaten. Gülse yiğavrum beklentilerimi boşa çıkarmadı.:img-blush

Makbule'nin, İzzet'in çocuklarıyla sorun yaşayacağını tahmin etmiştim. Umarım ayrılırlar.:icon_whis

Atv'nin sitesindeki resimden anladığım kadarıya Sacit yine kadın kılığına girecek. Daha önce de Gaffur'dan kaçmak için kılık değiştirmişti. Önyargılı olmak istemem ama senaryoda aynı şeyler tekrarlandığı zaman sıkılıyorum.

Herhalde, Aslıların yapacağı karaoke partisinde müzikal sahneler olacak. Burhan'ın aldığı şan derslerinden sonra nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ediyorum.:img-hyste İfot'tan da canlı bir performans bekleriz.:icon_whis

ipod nano
25-02-08, 21:27
Fragmanı gören var mmı?

ben gördüm fragmanı çok güzeldi ya şahika sütçüoğlu rezidansındaki herkese emirler yağdırıyodu ifo ev tımarhaneye döndü dedi osman çarşaf giyip sütçüoğlu rezidansına geldi başındaki çeteden kurtulmak için o da mı kılık değiştiriyo sacit tabi kadın kılığında şahika ve zeynep aynı karedeydi ne oldu acaba kankamı oldular zeyneple ve müzikal kısım çok hoştu kısa bişey gösterdiler gülsenin yazdığı şarkı çok hoştu fragmanda aslı ve fatoşun söylediği şarkıyı gösterdiler aslı çok güzeldi ya uzun saç çok yakışıyo bunu bilir bunu söylerim ofiste ise erkekler basketbol futbol falan oynuyolardı

blue ivy
25-02-08, 21:40
Fragmanı gördüm ve çok güldüm:img-hyste

şahika sacite kaçıp aslıların evinde kalıyor,osman siyah çarşafa girmiş çok komikti:img-hyste
sacit,şahika,zeynep bir kişi daha vardı onu hatırlayamadım, ağda yapıyorlar ve içeriye aniden biri giriyor onu yakalayamadım,sanırım burhandı:img-hyste

çok komik bir bölüm izleyeceğiz:img-hyste

su 81
27-02-08, 15:27
burhan avrupa yakasına veda etmiyormuş.uçankuşta açıklanmış.özgürün avrupa yakasında oynamasına çok sevindim.akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

NeHiR_92
27-02-08, 16:03
karaoke fikri süpermiş..bravaa gülse:good:
burhan nişantaşına veda ediyordu fragmanda ama tabi ki gerçek bir veda değildir...2. veda teşebbüsü olacak 127. bölümden sonra...
aysa demişsin yaa aynı sahneler tekrarlanınca sıkılıyorum diye..aynen ben de öyleyim...
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dünkü tekrarda da vardı..osman arayınca sinirli olan tanrıvirdi osman diye biri yok falan dedi telefonda sonra osman tekrar aradı..aynı şey volkanla cim arasında da olmuştu...
çok uzattım yaa..hem de gereksiz oldu sanki..ama bu bir sitem..aynı sahneler tekrarlanmasın:img-hyste

aysa-17310
27-02-08, 16:07
Fragmanda Aslı ve Fatoş'un şarkı söyleyişleri çok güzel ya, çok hoşuma gitti.:img-hyste

Osman'ın kara çarşafı vardı, ama bıyıkları da duruyodu.:img-hyste

Şahika'yla Zeynep ağda yapıyolardı, odaya biri girince ''Yook artık!'' falan dediler.

Şahika, ''Kahve istediiiim!'' diye bağırıyodu, İfot da kulaklarını kapatmaya çalışıyodu.:img-hyste Tımarhaneye döndü ev falan diyodu.

matrak
27-02-08, 16:09
Ben de fragmanı yeni gördüm ben de engin günaydın diziden ayrılıyo mu fln dedim ama haberlere bakınca gördüm ki ayrılmıyomuş çok sevindim.
Fragman komikti.Erkekler ofiste handball oynuyodu galiba.Makbule de izzetin çocuklarını yola getirmeye çalışıyo galiba.Şahika evden kaçıp sacitlere gelmiş ortalık iyice karışıyo yani.Çok güzel bi bölüm olacak bence

aysa-17310
27-02-08, 19:29
Bölüm süper gidiyor. Bu hafta herkes harika bence.:good:

Burhan'ın şan hocası olan kadın kesin sağır.:img-hyste Oyuncuyu tanımıyorum ama başarılı bence.

Ofiste erkekler kıyafetleri denerken çok komikti.:img-hyste

Herkesin Şahika için ''Kime sesleniyo bu?'' diye sorması da komikti.:img-hyste

pinarcc
27-02-08, 21:11
Anam Gülse bacim cok güzel bir bölüm yapmis yaww, dans koreografisi cok güzel hazirlanmis gercekten...bu arada gercegi söylemem gerekirse en güzel ses Senay Hanimefendininkiydi...:img-blush
150 inci bölüm en beyendigim bölümlerden biri diye aklimda kalacak hi hi hi!
Burhan belasi gitmiyihihihihihiiiiiiiiiii:img-hyste
Gülse baci bu bölümde cok aktüel konularda eklemis bölüme bence cok iyi yapmis:) müzikalleride kaybetmistik, müzikal yapmak cok zor zaten...yeniden eskileri canlandirdilar sanki:img-in_lo