Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

muko88
02-03-07, 13:47
Kim kaza geçiriyo anlamadım....

keriman kesin geçiriyor; ahmet in de kazada bulunma ihtimali yüksek:icon_sorr

yamisis
02-03-07, 13:49
keriman kesin geçiriyor; ahmet in de kazada bulunma ihtimali yüksek:icon_sorr

canım benim eğer kaza geçiren kesin keriman sa ahmetin kazada ne işi var?yok sa bi durum mu var??:img-hyste

şeboist
02-03-07, 13:51
keriman ölsün de diğerlerine bişey olmasın.:img-in_lo zaten ahmet başrol olduğu için ona bişey olmaz kaza geçirse bile.:img-blush ama keriman ölsün.:img-hyste

muko88
02-03-07, 13:53
canım benim eğer kaza geçiren kesin keriman sa ahmetin kazada ne işi var?yok sa bi durum mu var??:img-hyste

şimdi efenim şöyle...öhö öhö...:img-hi:

Şimdi şahsiyetime özel tahminler şunu gösteriyor ki; Keriman KAyseriden yola çıkacak, bizim oğlan da(ahmet:img-hyste ) istanbuldan yola çıkacak kıbrısçığa gidiyor...bunların arabaları tahminimce çarpışıyor.yani o kazada sadece keriman yok herhalde...Keriman o kadar önemli bi karakter değil ki, dizinin kaderini değiştirsin...ahmet de olmalı o kazada.ama ölmez meraklanmayın:img-wink:

bademkız
02-03-07, 14:00
sinem Keriman'ı bırakalım ekrem 'e yoğunlaşalım derim ben.adam hala kimliği belirsiz şahıs kılığında dolanıyo.hem Keriman artık bakmaz Rıza'ya falan ünlü olmuş baksana. konserler falan veriyo kendi çapında hem gölge etmesin başka ihsan istemez.ama o ekrem yok mu o ekrem...ya kim bu adam ya? Kıbrıscık kaymakamı mı!

şeboist
02-03-07, 14:03
ya ben ne güzel unutmuştum ekremi.yine aklıma getirdin. :hıh
bakmasın keriman zaten rızaya.ağzını burnunu dağıtıcam onun.onun mutlu bi ailesi var.gitsin başkasını bulsun zilli.:icon_whis
ekremin ayrıca ağzını burnunu dağıtıcam.kıbrıscıktan biri olamaz.adı siteye yazdıldığına göre kalıcı biri ama kim? :hıh

NiliWerda
şimdi efenim şöyle...öhö öhö...:img-hi:

Şimdi şahsiyetime özel tahminler şunu gösteriyor ki; Keriman KAyseriden yola çıkacak, bizim oğlan da(ahmet:img-hyste ) istanbuldan yola çıkacak kıbrısçığa gidiyor...bunların arabaları tahminimce çarpışıyor.yani o kazada sadece keriman yok herhalde...Keriman o kadar önemli bi karakter değil ki, dizinin kaderini değiştirsin...ahmet de olmalı o kazada.ama ölmez meraklanmayın:img-wink:

mmm size katılıyorum ifindim!:king:
hiç fena fikir değil...:king:

muko88
Ben ekremin kim olduğunu buldum.Keriman'ın sevgilisi çıkacak bakın görün; içime öyle doğuverdi.6. hissim de acayip kuvvetlidir.Keriman'ı oynayan oyuncunun da bi röportajında okumuştum zaten kerimanın daha aktif bi karakter olacağını, aşık olacağını falan...bu ekrem kerimanın sevgilisi kesin...

(ay bugün de bana bişiler oluyor, sanki senaristlerle görüşmüş gibi habire bişeler iddia ediyorum.bugün benden 6. his fışkırıyo arkadaşlar:img-hyste )

şeboist
02-03-07, 14:06
eğer öyle olursa tam kıl olurum ekreme.keriman ve ekrem.peh :hıh
ikisinin de ağzını burnunu dağıtıcam.:icon_whis
of istemiyorum ben bu ekremi. :hıh

muko88
02-03-07, 14:09
Ama öyle görünüyor...Keriman'ı diziden çıkarmadıklarına göre ve aktifleşeceği konusunda yeşil ışık yaktıklarına göre...Ekrem Keriman'ın gazinocu sevgilisi sanırım.Keriman'ı ünlü yapacak o:) Adam da zaten öyle bir tip var sankim...Ya sinemcim Sevim in yakını çıkmasından iyidir değil mi keriman ın yakını olması???

NiliWerda
02-03-07, 14:09
Ben ekremin kim olduğunu buldum.Keriman'ın sevgilisi çıkacak bakın görün; içime öyle doğuverdi.6. hissim de acayip kuvvetlidir.Keriman'ı oynayan oyuncunun da bi röportajında okumuştum zaten kerimanın daha aktif bi karakter olacağını, aşık olacağını falan...bu ekrem kerimanın sevgilisi kesin...

(ay bugün de bana bişiler oluyor, sanki senaristlerle görüşmüş gibi habire bişeler iddia ediyorum.bugün benden 6. his fışkırıyo arkadaşlar:img-hyste )

ha evt olabilir iki uyuz birbirini bulmuş olurlar:img-hyste
ha bak eski kocası falanda olabilir:img-pilot

şeboist
02-03-07, 14:11
tabiki canım öyle olmasından iyidir. :) benimkilerden uzak dursun.yakarım onu.:img-hyste
ikiside gıcık.iyi olur sevgili olmaları. :hıh

merhem
02-03-07, 14:24
Ne ekremi ekrem nerden cikti banada anlatin fransiz kaldim olaya
Kazayi kerimanmi geciriyor Ahmet napiyor kerimanla
Buarada sinem senmi demistin unuttumda basrollerde olebiliyor canim unutma bence bu dizinin sonunda Necdet olecek bende olecem :( :(

muko88
02-03-07, 14:25
ya benim dikkatimi bir şey çekti.geçen bölümde ışık ve defne yasemin in evliliği ile ilgili konuşuyorlardı.ışık her şeyi defne ye anlatıyor da ablasının hamile olduğunu neden söylemedi?buna çok seviniyor halbuki, en yakın arkadaşıyla bunu neden paylaşmadı ki...garip geldi bana:img-pilot

aslı30
sinem'ciğim hoşgeldin.:happy0064 valla yokluğun hissediliyor.gülümsettin yine beni.:img-wink:
keriman kaza geçirmiyecek bence.onu bekleyen sürpriz kesinlikle nezahat.:img-hyste kocamdan uzak dur diyebilir.eee artık desin yani.:icon_whis köylü kızıyla ahmet'in bir geleceği olamaz.ama kız tutulabilir ona.:img-blush o araba sahnesindeki de sanki dizideki ounculardan biri değil gibi.bizi meraklandırmak için başkasını koymuş olmasınlar.:img-hyste

arzu-başak
Herkese merhaba....sinemcim seni buşmuşken hemn sorayım..haftaya kolaj bölüm yayınlanıcak demişsin dün..nerden duydun canım bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim ....eğer öyle birşey olursa ben deliririm...çünkü kesin bu hafta o kaza sahnesinde bitirirler bölümü.... sonrada haftaya kolaj...olmaz yani..bunu kaldıramam.....

şeboist
02-03-07, 14:27
dizinin sitesinde okudum.mod yazmış.ama ben 1 hafta bekleyemem yeni bölüm için.:icon_sorr
ayşecim evet başroldekilerde ölebilir ama bunun için henüz çok erken.ahmete bişey olmaz yani.:img-wink: necdetin öleceğini de nerden çıkardın yııııvruuuum:img-help:

merhem
02-03-07, 14:28
Ozel bolummu yayinlanacak haftaya :(
sinem dizinin basindan beri genel ozeti okudugumdan beri oyle dusunuyorum necdetim olecek :( Aylada trafik kazasinda olecek sinir yaseminle Ahmetcim birlesicek :(

şeboist
02-03-07, 14:30
yok canım öyle düşünme.ölmez necdet.:img-wink:
valla öyle okudum.umarım yeni bölüm olur haftaya.:icon_sorr
ekremi sormuşsun.ekrem dizinin yeni bir karakteri.bendeniz ona kılım.:img-hyste

muko88
02-03-07, 14:32
Ya masus mu yapıyorlar bunu?3 bölüm de bir kolaj mı veriyorlar yani?yassıada kararlarının açıklandığı bölümden sonraki hafta da böyle yapmışlardı...arkadaşlar hazırlıklı olun; 16.bölümde kesin zaman atlayacak:img-yes:

şeboist
02-03-07, 14:36
Az önce Sis Yapım ile bir görüşme yaptım sevgili dostlar. Ne şanstır ki tüm oyuncularımız oradaymış hepsinin sizlere selamları var.

Gelelim yeniliklere;

1- Bu Hafta 15. Bölüm Yayınlanacak. ( 2 Mart)

2- Önümüzdeki Hafta bir kolaj bölüm izleyeceğiz. ( 9 Mart )

3- 16. Bölüm ile beraber 6-7 Senelik bir atlama yaşayarak 70'li yıllara giriş yapacağız.

4- Oyuncu Ekibimize yeni karakterler eklenecek. Roller Süpriz.

5- Cansel Elçin ile ilgili sitemizde yayınlanan haber tamamen asılsızdır. Al-Fa arkadaşımız sağolsun konuyu açıklığa kavuşturmuş. Ancak birde ben teyit ettim. Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Sevgi ve Saygılarımla

arzu-başak
02-03-07, 14:38
[QUOTE=şeboist;2526997]dizinin sitesinde okudum.mod yazmış.ama ben 1 hafta bekleyemem yeni bölüm için.:icon_sorr

tamam canım sağol...of ya ne bu şimdi bizi deli etmek içinmi yapıyorlar ya..ben bekleyemem bir hafta falan...neyse cumada geldi nihayet..birde akşam olsa hemen ne güzel olur..bakalım kazayı kim yapıyor en merak ettiğim bu..e tabi ahmetinde yaseminin hamileliğini öğrendiği anda tepkiside çok önemli....

Melal
02-03-07, 14:42
Az önce Sis Yapım ile bir görüşme yaptım sevgili dostlar. Ne şanstır ki tüm oyuncularımız oradaymış hepsinin sizlere selamları var.

Gelelim yeniliklere;

1- Bu Hafta 15. Bölüm Yayınlanacak. ( 2 Mart)

2- Önümüzdeki Hafta bir kolaj bölüm izleyeceğiz. ( 9 Mart )

3- 16. Bölüm ile beraber 6-7 Senelik bir atlama yaşayarak 70'li yıllara giriş yapacağız.

4- Oyuncu Ekibimize yeni karakterler eklenecek. Roller Süpriz.

5- Cansel Elçin ile ilgili sitemizde yayınlanan haber tamamen asılsızdır. Al-Fa arkadaşımız sağolsun konuyu açıklığa kavuşturmuş. Ancak birde ben teyit ettim. Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Sevgi ve Saygılarımla

Sağol Sinem'cim bizi aydınlattın.:)
5.Madde'yi anlamadım.Hangi haber çıktı da asılsızmış.:)
Beni bu konudada aydınlatır mısın.:):)

şeboist
02-03-07, 14:42
of ben çok heyecanlanıyorum bu zaman atlaması olayı için.herkesin görünüşü biraz değişecek.nasıl olacaklarını merak ediyorum.:img-blush
ama haftaya yeni bölüm yok.ühühü:icon_sorr
tam bilmiyorum ama berenle ilgili olan haber olabülür kanımca.:icon_whis

arzu-başak
02-03-07, 14:45
Sağol Sinem'cim bizi aydınlattın.:)
5.Madde'yi anlamadım.Hangi haber çıktı da asılsızmış.:)
Beni bu konudada aydınlatır mısın.:):)

valla melelcim bende sinem gibi berenle cansel olayına yordum bu maddeyi..of ya haftaya kolaj allahım ya...neyse birşey demiyorum..neyse benim çıkmam gerek size iyi sohbetler...........

muko88
02-03-07, 14:46
Zaman atlamasında beni en çok üzecek olan çocuklara veda edecek olmamız arkadaşlar...Işık, Defne ve Deniz...O kadar ayrı bir tatları vardı ki; şimdi onları kocaman kocaman görmeye nasıl alışacaz, özleriz eski hallerini yaa:icon_sorr

andromeasiren
02-03-07, 14:48
ya bizim bilgisayar bozuktu uzun süredir giremedim biraz eski bi konu ama biri beni Ekrem konusunda aydınlatabilir mi?:img-help:

şeboist
02-03-07, 14:49
zaten çok bunalıyorum.cumayı bekliyorum merakla.ama haftaya yeni bölüm yok yok dive.ühühü:icon_sorr
evet ufaklıkları özleyeceğiz.tıpkı menderesi özlediğimiz gibi.:icon_sorr ona da alışırız ama.:icon_sorr
deniz babasının ardından nasıl da ağlıyordu!:icon_sorr

Melal
02-03-07, 14:50
of ben çok heyecanlanıyorum bu zaman atlaması olayı için.herkesin görünüşü biraz değişecek.nasıl olacaklarını merak ediyorum.:img-blush
ama haftaya yeni bölüm yok.ühühü:icon_sorr
tam bilmiyorum ama berenle ilgili olan haber olabülür kanımca.:icon_whis

Hee anladım.Heralde bu haberdir.:)
Haftaya yeni bölüm nedne yok yaa:icon_sorr
Arzu'cum güle güle canım öpüldün.:)

şeboist
02-03-07, 14:51
ben ekrem konusunda aydınlatırım seni yıııvruuum:img-hyste

bıyır işte ekrem.benim gıcık olduğum şahsiyet :hıh

http://www.sinematurk.com/images/kisi/10235.jpg

dizinin yeni karakteri :hıh

muko88
02-03-07, 14:52
Hee anladım.Heralde bu haberdir.:)
Haftaya yeni bölüm nedne yok yaa:icon_sorr
Arzu'cum güle güle canım öpüldün.:)

3bölüme bir kolaj koyuyorlar melal cim, oyun oynuyorlar seyirciyle,geçmişi şööle bi hatırlatıp geri geliyolar yeni bölümlere.heralde hafızamızı küçük sanıyorlar, hatırlatmaya çalışıolar ne olmuş ne bitmiş:hıh...Iyyyy, ne sinir bozucu yaaa:icon_sorr

andromeasiren
02-03-07, 14:55
ben ekrem konusunda aydınlatırım seni yıııvruuum:img-hyste

bıyır işte ekrem.benim gıcık olduğum şahsiyet :hıh

http://www.sinematurk.com/images/kisi/10235.jpg

dizinin yeni karakteri :hıh

adamın tipi gıcık:img-wink::img-hyste
ne rolünde oynayacak??

şeboist
02-03-07, 14:58
adı ekrem olacak bi onu biliyoruz. :hıh
bak herkes benim gibi düşüniiiyyy.daha resmi görür görmez kıl oldum.dizide iyice gıcık olurum ben buna. :hıh

andromeasiren
02-03-07, 15:00
ya kaymakamdır kesiin Ahmet kaymakam olmak istiyor ya oradaki kaymakamdır büyük ihtimal:img-yes:
bide bölüm atladıklarında küçük oyuncular gidecek:sad53:
yerine gelenler onların yerini dolduramaz..

Melal
02-03-07, 15:02
3bölüme bir kolaj koyuyorlar melal cim, oyun oynuyorlar seyirciyle,geçmişi şööle bi hatırlatıp geri geliyolar yeni bölümlere.heralde hafızamızı küçük sanıyorlar, hatırlatmaya çalışıolar ne olmuş ne bitmiş:hıh...Iyyyy, ne sinir bozucu yaaa:icon_sorr

Ya belki de diziyi yeni izlemeye başlayanlar içindir o kolaj bölümler birde işin bu tarafından bakalım.
Belki bu kolaj bölümleri seyredip HS seyretmeye başlayan yeni insanlar vardır.
Bu da dzimizin kitlesinin artması demektir.:)
Ayy çok pollyanna gördüm kendimi canımm:img-hyste :img-hyste

şeboist
02-03-07, 15:02
kaymakam falan değildir.çünkü kalıcı bi karakter olacak. :hıh
ama kendisine dikkat etsin.her an onu tenhada kıstırabilirim.bi yamuğunu görmeyeyim ekrem bak ona göre he.:icon_whis
ben en çok defne için üzülüyorum.ne de olsa o da bi gürsoy :img-blush

fundapehlivan
02-03-07, 15:05
Sinemcim niye taktın sen bu Ekreme?? Bence tipi gayet normal...
Ben de rolünü çok merak ediyorum...

Sinmecim verdiğin haberler için sağ ol...
15. bölümde yıl atlaması olacağına sevindim çok uzadı artık...
Dizinin başından beri atlayacaklar 70 lere diye bekliyoruz:img-hyste
Tabii önceden bilirsek öyle olur:img-hyste
Şu berkcim de çıksın...
Özgürcüm de çıksın artık...
Defne ve Işığı kim oynayacak görelim...

O geçen yılları sevim ve mehmet hapiste mi geçirecek yoksa??:img-hyste
En son tutuklanıyorlar ya olur olur??

şeboist
02-03-07, 15:07
anaaaam kalbime inecekti az daha.pat diye söylenir mi bu?neden o yılları hapiste geçirsinler canım.rıza bile çıkacak onlar neden kalsın?hem bi suç işlemediler. :hıh
takarım takarım takarım ben:img-hyste tipine gıcık oldum.bana tuhaf geldi ilk gördümden beri.sevemem ben onu. :hıh

bademkız
02-03-07, 15:09
Sevim ve Mehmet için bi izdivaç beklior muyuz yoksa öyle mi istiyoruz? kesin bi şey yok demi?

şeboist
02-03-07, 15:10
hayır kesin bana ne evlenecek onlar. :hıh
gerekirse ben gider evlendiririm.:img-hyste
senaristler zaten bana kıyak geçerler.:icon_whis

Melal
02-03-07, 15:12
Sinem'cim kendine gel.Korkma yıllarca hapis yatmazlar.
Eğer böyle bir şey olursa hapiste evlenirler.:):)

şeboist
02-03-07, 15:13
yani öyle olması saçma zaten.o kadar büyük bişey yapmadılar ki.:img-blush
hatta hemen çıksınlar.ağzını burnunu dağıtıcam o polislerin. :hıh
ah yıııvruuum benim:img-in_lo

willlover
02-03-07, 15:15
Bu arada geçen sayfalarda şu 5.maddeyi anlayamayanlar olmuş. Bence o, o sitede bir aralar çıkan bir haberle ilgilidir. Sözde Cansel Elçin bir ay sonra Abdülhamid döneminde yaşayan bir şairi canlandıracakmış Show'daki dizide falan, öyle bir haberdi; ama o yalan tabii:img-hyste Bence o haberi diyorlardır, çünkü epey bir sorun çıkartmıştı.

Ayrıca tam da dizinin en kritik dönemeçlerinden birinin, yani zaman atlamasının öncesinden bu tip bir kolaj bölüm yayınlayacak olmaları seyirci kazanmak için bir strateji. Ama bu arada olan bizim gibi dizinin kemik kitlesine oluyor. Bence çok gıcık bir şey:(

fundapehlivan
02-03-07, 15:17
Sevim ve Mehmet için bi izdivaç beklior muyuz yoksa öyle mi istiyoruz? kesin bi şey yok demi?

Birbirlerine karşı boş değiller...
Sevimden eminim ama Mehmetten de eminim aslında... Bakışları filan...
Eee yaşta kemale ermek üzere:img-hyste
Evlenecekler tabi... El ele geçirme yaşları geçmiş :img-hyste

andromeasiren
02-03-07, 15:22
ya dizide sevim mehmet'ten biraz büyük diyorlar ama gerçekte hiçte biraz değil yani bayaa:img-yes:
olsun karakterleri uyuyor desek bile evlenirlerse Deniz çok garip karşılar...
Zaten Mehmet te pek bişey yok gibi:img-wink:

bademkız
02-03-07, 15:22
o zaman çok pis bi yerde bitirip 15 gün kıvrandırıcaklar bizi.ızdırap oluyo şu kolajlar bünyeye yaw!
Yasemin Ahmet'i görmeye gidiyormuş ya karnı belli değil miydi orada? göreniniz oldu mu? ben yakalayamadım. kocaman göbeği vardı pencere sahnesinde.farkedilmemesi imkansız yakından.Ahmet görecek o zaman.eee?

Melal
02-03-07, 15:23
Bu arada geçen sayfalarda şu 5.maddeyi anlayamayanlar olmuş. Bence o, o sitede bir aralar çıkan bir haberle ilgilidir. Sözde Cansel Elçin bir ay sonra Abdülhamid döneminde yaşayan bir şairi canlandıracakmış Show'daki dizide falan, öyle bir haberdi; ama o yalan tabii:img-hyste Bence o haberi diyorlardır, çünkü epey bir sorun çıkartmıştı.

Ayrıca tam da dizinin en kritik dönemeçlerinden birinin, yani zaman atlamasının öncesinden bu tip bir kolaj bölüm yayınlayacak olmaları seyirci kazanmak için bir strateji. Ama bu arada olan bizim gibi dizinin kemik kitlesine oluyor. Bence çok gıcık bir şey:(

Nee ben bunu niye duymadım.
Keklemiyorsun beni dimi dermişimm:)
Ahh ahh Cansel hakkında daha ne haberler çıkacak.
Bence hazır olalım.Keşke senin yazdığın gibi haberler çıksa dimi canım.:):)

şeboist
02-03-07, 15:23
aaaa çok pis dalarım ama şimdi. :hıh
hiç de bayağı büyük değil.sen onu diğer dizisinde görseydin anlardın.o makyözün ağzını burnunu dağıtıcam. :hıh
mehmetin bakışları çok değişik ya.bi değişik bakiiiyyy:img-blush

willlover
02-03-07, 15:27
Nee ben bunu niye duymadım.
Keklemiyorsun beni dimi dermişimm:)
Ahh ahh Cansel hakkında daha ne haberler çıkacak.
Bence hazır olalım.Keşke senin yazdığın gibi haberler çıksa dimi canım.:):)

Eee ne yapalım ünlü olmanın bedelleri bunlar:) Ayy yarın öbür gün paparazziler Cansel'i yolun ortasında arabayla kovalamaya başlayacaklar diye korkuyorum valla:img-yes: Ama bu haber gerçek canım, offical Cansel Elçin forumunda bile bahsedildi ve yalanlandı:)

Melal
02-03-07, 15:29
Eee ne yapalım ünlü olmanın bedelleri bunlar:) Ayy yarın öbür gün paparazziler Cansel'i yolun ortasında arabayla kovalamaya başlayacaklar diye korkuyorum valla:img-yes: Ama bu haber gerçek canım, offical Cansel Elçin forumunda bile bahsedildi ve yalanlandı:)

Hııhh gerçek mi ben duymamışım hayrett:)
Dediğin gibi olacağını sanmıyorum canım Cansel nerede duracağını biliyor.
Öyle paparazilere falan pek pas vermez.:):)

fundapehlivan
02-03-07, 15:31
o zaman çok pis bi yerde bitirip 15 gün kıvrandırıcaklar bizi.ızdırap oluyo şu kolajlar bünyeye yaw!
Yasemin Ahmet'i görmeye gidiyormuş ya karnı belli değil miydi orada? göreniniz oldu mu? ben yakalayamadım. kocaman göbeği vardı pencere sahnesinde.farkedilmemesi imkansız yakından.Ahmet görecek o zaman.eee?

Ama üzerinde ceket mi kaban mı ne vardı kalın bir şey vardı yani...
Belki fark edilmiyordur valla ben fark edemedim ama ahmet öğreniyor herhalde başka onun öğreneceği nasıl bir sürpriz olabilir ki...
Vay be ahmet yaseminle çocuğumuz olacak diye planlar yaparken yakın arkadaşından çocuğu oluyor yaseminin...
Yani o öyle sanacak... Ne kötü ya:icon_sorr :sad53:
Sen git bir de kaza geçir de tam olsun...
Bu senaristler hiç mi acımıyorlar ya adamın zaten hayatı kaymış:img-hyste
İlla sonuna kadar kaydıracaklar... Bizi düşünsenler bari... Yani Cansel sevenleri

Neyse belki bu kazayla ahmetin aklı başına gelir de toplar kendini:img-hyste

willlover
02-03-07, 15:34
Bu arada Ahmet bu bölümde Yasemin'in hamile olduğunu öğrenecek gibi. Ahmet'i bekleyen kötü sürpriz bu bence. Ama bizi bekleyen sürpriz ne, orasını bilmiyorum:img-yes:

Ahmet'in Yasemin'in karnını görünce tepkisi, "Vay canına, hiç boş durmamışsınız evlendikten sonra." falan olur herhalde:img-hyste Tabii bilmiyor ki aslında o çocuk ona ait:( Ayy, acıların çocuğu valla:)

Ayrıca Melal, sana katılıyorum Cansel Elçin nerede duracağını bilir. Ama magazinciler bunu bilmiyor. Mesela Leydi Di bile onlar yüzünden öldü düşün artık.

bahar_can
02-03-07, 15:37
Bir Kıbrısçık hikayesi 2

Artık ikinci ayını doldurmuştu Ahmet. İyiden iyiye alışmıştı kasabaya. Her sabah Elif'in getirdiği kahvaltıyla güne başlıyordu. İyi kızdı Elif. Daha ilkokul üçteyken kaybetmişti annesini. Babası da eve, davara baksın diye onu okuldan almıştı. Yıkayıp getirdiği çamaşırları verirken anlatmıştı Ahmet'e... Dikkat etmişti Ahmet her geldiğinde masanın üstündeki kitaplara doğru gidip okumaya çalışıyordu yazıları. Bir gün "Okumak istersen al" diye uzattığı H. Edip'in Sinekli Bakkal romanına şaşkın bakmıştı Elif... biraz üzüntülü "Babam izin vermes ki Kaymakam bey, burası güccük gasaba ayıplar insanlar gızgızmısının böyle şeyler yapmasını" demişti. Önce anlayamamıştı Ahmet bu "saçmalık"ı. Ama yöre insanının yaşamını, yaşamlarına hakim olan zorlukları ve aralarındaki ilişkileri belirleyen gelenekleri gördükçe anlamaya başlamıştı... "gerçek" ile "doğru"nun farklı şeyler olduğunu; doğruyu yapabilmek için önce gerçeği görmek gerektiğini artık biliyordu.
Kahvaltıdan sonra "Hükümet Konağı"na gidiyordu. İki katlı, altta ve üste toplam 6 odası olan bir binaydı burası. Kasabanın en güzel binasıydı... İki görevli daha vardı kendisinden başka; biri evrakları düzenleyen memur Akif, diğeri odacı İsmail efendi. ikinci katta bulunan makam odası oldukça mütevaziydi. Makam kolduğu yeni, masa ve sandalyeler belliki başka bir daireden getirilmişti. Kısa sürede toparlamıştı işleri. O güne kadar kasabada Kaymakamlık'a intikal etmiş ne kadar vak'a varsa hepsini incelemişti. Ve görmüştü ki Hüseyin amca haklıydı... Kasabayı ilk gün dolaştırırken anlatmıştı; "Buralarda öyle kötü olaylar yoktur Gaymakam oğlum... Bizim köyün ileri gelenlerinin gurduğu mecliste herbir sorunu halledilir buranın... herkeş saygılıdır birbirine zati... Arada bir tarla sınırı meseleleri olur bazı güsgün sülaleler arasında hepciği bu" ...
Tüm işlerini yoluna koyduktan sonra da ilk işi ailesine mektup yazmak olmuştu.
Dün gelmişti cevabı mektubun... Ahmet hiç bu kadar hasretle beklememişti bir şeyin yolunu... kaç kere göndermişti İsmail efediyi postaneye... sonunda postane memuru Hilmi efendi kendi elleriyle getirmişti mektubu eve. Belli ki Defne yazmıştı mektubu; "Canımın içi sevgili ağabeyciğim, sen gittikten sonra çok sıkıcı geçti günlerimiz. Babam uzun süre çektirdi annemle halama. Ama artık azaldı huysuzluğu. İş bulmaya çalışıyor, ama kimse iş vermiyormuş. Bilmiyorum... yaşlı olduğu için herhalde... Bana söylemiyorlar ama ben her şeyi biliyorum. Annemin işleri fena değilmiş. Halamla Mehmet abi bir yayın evi kurdular. Görsen hergün bizdeler. Kafa kafaya verip yazdıkları yazıları okuyorlar. Çok iyi arkadaşlar. Benim derslerim iyi, Işık'ın da. Çok sevinçli Işık yeğeni olacakmış..." burdan sonrasını okumamıştı Ahmet... haftalarca yolunu gözlediği mektubu masanın üstüne atıp dışarıya atmıştı kendini. Zifiri karanlıkta soğuk havayı ciğerlerine çekerek daralan göğsünü rahatlatmaya çalışıyordu. Gene midesi bulanmıştı. Ama açık havadan olsa gerek uzun sürmemişti. Nereye gittiğini, ne kadar zaman yürüdüğünü bilmeden bir çam ağacının altında yıldızlara bakarken buldu kendisini. Topal İzzet'in köpeğinin havlaması zor işitiliyordu. Etrafına dikkatli baktığında Çamlıbel Tepesi'nde olduğunu anladı Ahmet. Hüseyin amcanın anlatırken bile sevgi dolu gözlerle baktığı bu tepeler Köroğlu'nun mekanıymış. Bir rivayete göre Ruşen Ali ve Çakaloğlu Kara Mustafa'nın Ayaş, Amasra arasında kervan yollarının güvenliğini sağlamakla görevli oldukları ve Kervanların güvenliği için kervanlardan aldıkları yol bacı yüzünden Bolu Beyi ile arasının açılmış. Bolu Beyi Köroğlu'nu yakalatmak için çok uğraşmış ama her seferinde kurtulmuş Köroğlu. "Böyle yiğit bir adammış Köroğlu işte Gaymakam oğlum. Daha başkaca rivayetler de demişler ama onu Bolu Bey'i uydurtmuş hep... Köroğlunu kötülemek için. Ama halk herbirşeyi görür, anlar... O anki basgıdan, gorkudan 'he beyim öyle' de dese, dilden dile, kulaktan kulağa yayılır gerçek yine de" demişti. İyi gelmişti Ahmet'e buraya gelmek. Köroğlu'nu düşünmek rahatlatmıştı niyeyse O'nu... belki de Bolu Beyi'nin kızıyla olan aşklarının imkansızlığı rahatlatmıştı... Kalktı, kasabaya doğru yürümeye başladı. Havanın soğuğunu daha bir hissetti vücudunda... İzzet efendinin köpeği kokusunu almış olacaktı ki daha bir azgın havlıyordu...
"Yasemin abla çok şişmanladı. Bebek arada bir tekme atınca elimizi karnına koyuyoruz. Ayla ablalar bir mağaza açtılar. Ayla abla da doktorluğunu Anadolu'da yapmak için başvurmuş... herkes anadoluya gidiyor... Işık, ben ve Deniz de büyüyünce Anadolu da görev yapmaya karar verdik. Havalar biraz ısınınca senin yanına geleceğimizi söyledi annem. Seni çok özledim canımın içi... herkesin selamı var. Babam, annem, halam herkes özlemle öpüyor yanaklarından. Ben de çok öpüyorum sevgili ağabeyiciğim. Yakında görüşmek dileğiyle, kardeşin Defne..." yatağa girerken okumaya karar verdiği mektubu özenle katlayarak yastığın altına koydu... gözlerine tatlı ağırlık çökerken yarın kasabanın en büyük köyü olan Yazıca'daki düğünü hatırladı... bütün kasabanın ileri gelenleri ve devlet memurları davetliydi. İlkkez bir anadolu düğünü görecekti...

Benim hikayem 2 bölüm sonra bitecek... :img-grin2

Melal
02-03-07, 15:40
Bu arada Ahmet bu bölümde Yasemin'in hamile olduğunu öğrenecek gibi. Ahmet'i bekleyen kötü sürpriz bu bence. Ama bizi bekleyen sürpriz ne, orasını bilmiyorum:img-yes:

Ahmet'in Yasemin'in karnını görünce tepkisi, "Vay canına, hiç boş durmamışsınız evlendikten sonra." falan olur herhalde:img-hyste Tabii bilmiyor ki aslında o çocuk ona ait:( Ayy, acıların çocuğu valla:)

Ayrıca Melal, sana katılıyorum Cansel Elçin nerede duracağını bilir. Ama magazinciler bunu bilmiyor. Mesela Leydi Di bile onlar yüzünden öldü düşün artık.

Yasemin hamile olduğunu öğrenince Ahmet şokun alasını yaşayacak.:)
Hep Necdet'e Yasemin beni seviyor,bana ait dedi durdu.
Gerçi hala öyle ama Yasemin'i karnı burnunda görünce Ahmet buna inanmayacak.
Aldatıldığına iyicene emin olacak.Zaten Cansel arada bir güccük Emrah gibi bakıyor.
Birde fonda acılarınnn çocuguyummm,çileyleee yogrulmuşummm çalsa tam olur.:img-hyste :img-hyste
Bu arada şu şarkı sözlerini salladım.:)

Cansel magazin basınına malzeme verecek bir durumda olmazsa ki sanmıyorum paparaziler elleşmez ona merak etme sen:)

andromeasiren
02-03-07, 16:06
bence nezahat hanım onu kendi kocası için söylüyor.
ayrıca köylü kızının pek bi olay yapacağını sanmam zaten ahmet her kıza öyle bakıo..karizmatik karizmatik ayla hariç:good:
yasemin ahmetin yanına gidiomu yoksa karşılaşıyorlar mı anlamadım...

andromeasiren
02-03-07, 16:12
jenerikte ahmetle yasemini dans ederken gösteriyor yaseminin saçları açık..

bence zaman atlayınca yaseminin saçları açılacak..

ben de diyordum niye hep armut gibi topluyor bi türlü açmıyor..nedeni gelecek bölümlerde küçük kız imajından daha rahat kurtarmak içinmiş...

bide yine jenerikte sanki yasemin gülüyor ve necdet ona yaklaşıyor gibi yanlış mı gördüm yoksa sadece jenerik için hazırlanmış bir görüntü mü???

börtüböcek
02-03-07, 16:39
hehe armut gibi ha :)
çok hoş bir benzetme,çok beğendim

NiliWerda
02-03-07, 16:49
Zaman atlamasında beni en çok üzecek olan çocuklara veda edecek olmamız arkadaşlar...Işık, Defne ve Deniz...O kadar ayrı bir tatları vardı ki; şimdi onları kocaman kocaman görmeye nasıl alışacaz, özleriz eski hallerini yaa:icon_sorr

15. bölümde zama atlamasımı olcak arkadaşlaR?
bende çok özliycem ufalıkları ya...

ya kaymakamdır kesiin Ahmet kaymakam olmak istiyor ya oradaki kaymakamdır büyük ihtimal:img-yes:
bide bölüm atladıklarında küçük oyuncular gidecek:sad53:
yerine gelenler onların yerini dolduramaz..

bende acaba kıbrıscıkdan birimi diye tahmin etmiştim...
ya dediğimiz gibidir yada bugun tahmin ettiğimiz kerimanın eski sevgilisi, eski kocası, veya patron falan filan olabilir yani..

ergim
02-03-07, 17:12
selam millett ben geldimmmm ya of alisercan abinin süprizinin acaip merak ediorum off saat bi an önce 22.30 olsnn keske bi mucize olsada ahmet ve yasemn birlessee ama nerde o günleer

emosss
02-03-07, 17:37
herkese merhaba.....
bugün şu kaza ve sürpriz konusunda teoriler ürettim... gazetede kerimanın dönüşte sürprizle karşılaşacağı yazıyordu.. yani kazayı yapan belki odur.. yaseminin anneside belki bu yüzden hiç vazgeçmemiş diyodur ama büyük ihtimalle ahmetin mektubunu okudu...:fighting2
şu sürprizde de belki ahmet yasemini hamile olduğunu görünce biran çocuğun kendisinin olduğunu düşünür....:img-angel
ayy meraktan çatlıcam ben yaa..

aşkoyuncusu
02-03-07, 17:51
ama bence ahmet kafasında sakince bir hesap yağınca bir şeyler yanlış olduğunu anlayacaktır sanıyorum..çünkü dizideki hesaplamalara göre yasemin ve necdet daha 1 aylık evli ve yasemin neredeyse doğuracak..hadi ysemin ve ahmet görüştüklerinde 3 aylık evli olsunlar bir hesap yaptığında birşeyler anlayacaktır...
kaza mevzusuna gelince fragmanı izleidm ve kaza yapan kişi ahmete benzettim arabayı nasıl aldı nasıl oldu bilmirum ama yaseminin hamileliğini öğrenince o sinirle kaza yapacaktır sanıyorum..
kerimenı bekleyen sürpriz sizleirnde konuştuğu gibi kaza olayı ama nasıl olacak bilemiyorum
yani yine sürprizlerle dolu bir bölüm olacak mendilleri hazırlayın:):)

cerenimo
02-03-07, 18:21
Yaaa ben o Nejdetin kardeşine şaştım walla yaaaa.:img-pilot Ne zeki bir kişilikmiş o öyle.Bi sinir oldum bi sinir oldum ona.Bi de Ahmetle ayrıldıktan sonra mı oldu bu olay diyo yaaa.Ben onun daha zeki biri old.nu zannetmiştim.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

cerenimo_
02-03-07, 18:21
eveettt... diziye çok az kaldı.. ama az önce bişey öğrendim moralim bozuldu yaa.. dizinin haftaya yeni bölümü yokmuş kolaj veriolarmış... tam da kaza sahnesinde bitirirler gıcıklığına biz de televizyon başında 2 hafta boyunca meraktan çatlar dururuz...

aşkoyuncusu
02-03-07, 18:33
bu haberin kesiliği var mı canım yaaa çok üzülürüm.. kaza sahnesinde bitirmeseler bile bizim sinir olacağımız bir yerde bitirecekleri kesin..inşallah gerçek değildir...moralim bozuldu yaaa.............

arzu-başak
02-03-07, 18:44
Merhaba...abim bilgisayarda bu gece yine gelemecim ben....ne zaman gelebildimki zaten....of of satte ilerlemiyor...derste çalışamıyorum meraktan..maşallah sılada 2 saat sürüyor..neyse ben çıkıyorum size iyi sohbetler...........(abime yakalanırsam bittim:img-hyste )

andromeasiren
02-03-07, 19:07
bu haberin kesiliği var mı canım yaaa çok üzülürüm.. kaza sahnesinde bitirmeseler bile bizim sinir olacağımız bir yerde bitirecekleri kesin..inşallah gerçek değildir...moralim bozuldu yaaa.............

ya evet eğer kaza sahnesinde biterse haftayada kolaj verecekler çok kötü olur yaa:icon_sorr :icon_sorr
2 hafta bekle noldu diye....

cerenimo_
02-03-07, 19:23
şimdi atvde alt yazı geçti diziyle alakalı.... 22.00'da diye alt yazı geçiyolardı hep bu sefer sıladan sonra yazmışlar... vicdan azabı mı duydular ne???

bse
02-03-07, 19:25
heyecan yaptım ya bir an önce başlaşın dizi ya inşallah yasemnin bebeği düşerrr:)

bse
02-03-07, 19:27
eveettt... diziye çok az kaldı.. ama az önce bişey öğrendim moralim bozuldu yaa.. dizinin haftaya yeni bölümü yokmuş kolaj veriolarmış... tam da kaza sahnesinde bitirirler gıcıklığına biz de televizyon başında 2 hafta boyunca meraktan çatlar dururuz...

emin misin canım ya

cerenimo_
02-03-07, 19:29
emin misin canım ya

walla dizi kaza sahnesinde mi biter bilemiyorum ama diğer haber doğru galiba:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

bse
02-03-07, 19:31
inanmıyorum ama ya haksızlık bu:(

aynakolik_fatma
02-03-07, 19:57
alisercan abi sonunda burdasın
sürprizi söylemiyekmisin?
meraktan yarılcaz yaa:happy0064

cerenimo_
02-03-07, 19:58
dün dedi ya alisercan abi sürpriz yarın dizide diye... yani sürprizi öğrenmemize az kaldı ama alisercan abiden öğrenemicez bunu...

clemency
02-03-07, 19:59
1 hafta zor dayanıyordum, şimdi 2 hafta nasıl beklerim offf yaaaa:((((

cerenimo_
02-03-07, 20:02
arkadaşlar gittikçe heyecanlanıyorum çok az kaldı.. birazdan çıkıcam forumdan tüm dikkatimi diziye vermek istiyorum.. ayyy ahmet yaseminin hamile olduğunu öğrendiğinde ne tepki verecek acaba???

bse
02-03-07, 20:10
arkadaşlar gittikçe heyecanlanıyorum çok az kaldı.. birazdan çıkıcam forumdan tüm dikkatimi diziye vermek istiyorum.. ayyy ahmet yaseminin hamile olduğunu öğrendiğinde ne tepki verecek acaba???

belki yasemin ahmete hamile olduğunu söylüydr çnkü galiba yasemin ahmeti görmeye gidiyor

kale
02-03-07, 20:41
ilk sahneden daha sinerlendim bobobboobobobob :img-pilot Yasmin Yasmin senin saclarini yolacam tamam mi canim :img-blush :icon_whis

Melal
02-03-07, 20:42
Ayy Kıbrıscık ne güzel yer yaa bayıldım.:)
Tabii orası Kıbrıscık değil ama güzel yer yani:):)
Bizim Ekrem kötü biri çıkmadı.Bakın müdür beymiş.:):)

kale
02-03-07, 20:46
anam bu koylu kizi cok seker yahu, cahil Yasmin nereye bakiyor haritaya gordunuz mu :img-hyste allahin cahili :img-pilot

NiliWerda
02-03-07, 21:49
ya ahmet köyde çok tatlıydı ya:))
hehe buarada necdette kızardıda kızardı:))
bakalım resmi nasıl olacak?:img-hyste
yaf o ahmete verilen dolmalar neydi öyle yaa???:img-hyste
Ahmete iyimisin oğlum diyen kadına çok güldüm ya..- aman ii ol oğlum ii ol:D:D
Buarada arkadaşlar nezahatın dediğini duydunuzmu? EKREM BEY beni atolyesine çağırdı çalışmak için!!! Bu o EKREM olmasın sakın?!!!
off yaseminle ahmetin karşılaşmasını hünkür hünkür ağladım, ya aslında acaba ben müziktenmi etkileniyorum?

NiliWerda
02-03-07, 21:52
yaf ahmeti ağlama sahnesinde ne dediğini pek anlayamadım çünkü ben daha öbür sahneye ağlarken boğazıma tükürük kaçtı:img-hyste
öksürürken bişey anlayamadım :img-hyste
ahmet ağlama o zaten senin çocuğun off nolcak ya bu ahmet?:sad53:

kale
anam bu Cansel beni kalbimden vurdu :img-in_lo :img-in_lo bu Yasmin'i dovecem aglati askima ya :icon_sorr
alisercan abi bu mu supriz ya burda aglamaktan heba oldum Ahmet ile beraber :icon_sorr

Melal
Ahmet'in köydeki halleri gerçekten çok şirindi.:)
Ama sonrası tufandı.
Yasemin'in hamile olduğunu öğrendiğinde nasılda fena oldu.
Hele o hüngür hüngür ağlaması hala bir umudum vardı demesi ahh canım yaa o tutmayın beni Yasemin'in saçını,başını yolacam.:img-hyste

Melal
02-03-07, 21:54
Hala bir umudum varmış meğer gibisindne bir şeyler dedi sanırım.
Bu arada Alisercan sürpriz müzikler miydi.
Ben eğer yanlış duymadıysam 3 tane yeni müzik çalındı.
1.Rıza Bey'in hapishanede resime bakarken
2.Ahmet ve Yasemin karşı karşıya gelince
3.Ve son olarak sanırım Ahmet'in Yasemin'in hamile olduğunu öğrendiği sahnede tabii saf saf diziye bakmaktan yanlış duymuş ta olabilirim.:)

bse
bu annelere sinir oluyorum ciddi anlamda bütün bunlara sebep oldkları yetmiomuş gbi hamile oldğunuda syledi ya bn yasemine kızmıorum kzlması gerekn bri vrsa oda nezahat

zuzuum
ya ağlatmasın ahmet i ama yaaa:icon_sorr dövicem bende yasmin i hee

arzu-başak
Arkadaşlar bugün benden bölüm yorumu beklemeyşn ağlamaktan helak olmuş durumdayım....boğazımda bir düğüm var sanki o kadar içim acıdıki...alttrafı bir dizi bu kadar kaptırma kendini diyorum ama ne fayda..ahmet orda ben burda ağladım..yasemin ah yasemin seni öldürmek istiyorum..necdetten hiç bahsetmiyorum zaten....

eda_07
02-03-07, 21:55
ya ahmet nasıl ağladı öle içim parçalandı anneleri artık kına yakabilirler
burdan gitmek istiyorum yoksa bu acı beni öldürür deiya off of
annesi daha çok sarılır ağlar daha çok vijdan azabı çeker

NiliWerda
Ayy Kıbrıscık ne güzel yer yaa bayıldım.:)
Tabii orası Kıbrıscık değil ama güzel yer yani:):)
Bizim Ekrem kötü biri çıkmadı.Bakın müdür beymiş.:):)

resimdeki adamı ben göremedim ben melal?
hangisiydi?
ekrem diye hitap edilmedi kimseye orda?

şairim
Ya bu olmaz yaa.Senaryo değişsin lütfen,lütfen.Cansel'deki oyunculuk gücüne inanamıyorum.Bir insan bu kadar mı hisseder ve hissettirir.Öfff,öfff.Ağlaya ağlaya bir hal olduk maaile.

kale
02-03-07, 21:56
Melal yalniz degilsin, Yasmin kimse hakli gormesin cunku tam dayaklik off ya nasil aglati vicdansiz kadin, bu kadar piskinlik, bu kadar duygusuzluk, kos koca adami aglati kendisinde bir goz yasi yok ah deli olacam :icon_sorr

bse
02-03-07, 21:57
Yasemin:
Ahmet, günlerdir defterimi elime almadım. Senden ayrıldığım günden beri... Şimdi aramızda kilometrelerce mesafe var ama ben hala seninle bir bütün gibiyim.
Ayrıca bunun için çok değerli bir sebebim var. Sen bilmesen de...
Sana yazmak ihtiyacım o kadar büyük ki, buna mani olamadım. Bu defter artık sana yazılmış mektuplarla dolacak... Sen okumasan da...
Nasıl bir yerdesin? Görebilmek için neler vermezdim. Senin uzakta olmana alışığım. Yurtdışında olduğun günler, sevgimi azaltacağına, arttırmıştı. Sevgim bedenimin taşımayacağı kadar büyümüştü. Ama o sevgi, şimdi hissettiklerimin yanında hiç kalır.
Sevgilim, seni ne kadar çok özledim bilsen...

Ahmet:
Sevgilim, seni ne kadar özledim bilsen...
Burada kendimi Dünya’nın sonunda bir yerde gibi hissediyorum. Hayatın en sadeleştiği noktada, ailemden, arkadaşlarımdan, doğup büyüdüğüm şehirden uzakta...
: Buraya seni düşünmek için geldiğimi çok iyi biliyorum. Mesafelerin aşkı yok edemedğini bana sen öğrettin. Ne kadar haklıymışsın. Şimdi defterine yazdıklarını daha iyi anlıyorum.
Ama aynı zamanda sana çok kızgınım. Ayrılığa dayanmak için bir desteğe ihtiyacın mı vardı? Başka birinin karısı olman sanki günün birinde uyanacağım bir kabus gibi... Belki bir gün tekrar elini tutabilirim, belki bir gün...

Ahmet ve Yaseminin mektupları...

Melal
Ben ağlamadım nedense ama Cansel'i yani Ahmet'i ağlarken görünce içim bir tuhaf oldu.
Onu hep gülerken görmeye alışmışım ya ağlaması dokundu bana nasılda küçük bir çocuk gibi savunmasızdı.:icon_sorr

grl
off aynene arkadaşlar ağlaya ağlay bi hal oldum bende canselim yine ağladı of ya nolcak bunların hali gıcık nezehat hemen yetiştirdi ama zaten ahmetin bebek ya bi bilsee

NiliWerda
Hala bir umudum varmış meğer gibisindne bir şeyler dedi sanırım.
Bu arada Alisercan sürpriz müzikler miydi.
Ben eğer yanlış duymadıysam 3 tane yeni müzik çalındı.
1.Rıza Bey'in hapishanede resime bakarken
2.Ahmet ve Yasemin karşı karşıya gelince
3.Ve son olarak sanırım Ahmet'in Yasemin'in hamile olduğunu öğrendiği sahnede tabii saf saf diziye bakmaktan yanlış duymuş ta olabilirim.:)

evt sanrım sürpriz müziklerdi,
çok güzel olmuş cidden.
buarada hala öksürüyorum:img-hyste

vega58
02-03-07, 21:58
aaaa şaşkınlıktan küçük dilimi yutuyordum ahmeti ağlarken görünce..
hiç beklemiyordum böyle bir sahne..tam süpriz oldu..
beni de ağlattı ahmet..canım ya..

merhem
02-03-07, 21:58
Allahim Ahmetin o aglamasi neydi oyle :(
Yasemin seni oldurebilirimmmm !!
Hem suclu hem gucluu! Of Ahmet cok kotu oldu..
Necdete bagirmaisnida asla affetmeyecem

burcuuu
02-03-07, 21:59
aHmet öyLe de ağLanır mı ya.. O sahne süperdii vaLLa..
Zaten hamiLe oLduğunu öğrendiği an mafoLduu çocuK..
ooof be böyLe oLmak zorundamıydı??

emosss
başlıcam bu yasemine ya... yok abicim ben artık yaseminci falan değilim, yolcam valla o kızıı.... ayy nasıl hıçkırdı yaaaaaaa... içim gitti valla, ben ondan daha çok ağladım tv karşısında.. ne bitmez çilesi varmış çocuğun:icon_sorr
bu sürpriz çok koydu bana yaneee..

Melal
Melal yalniz degilsin, Yasmin kimse hakli gormesin cunku tam dayaklik off ya nasil aglati vicdansiz kadin, bu kadar piskinlik, bu kadar duygusuzluk, kos koca adami aglati kendisinde bir goz yasi yok ah deli olacam :icon_sorr

Beren hanım Cansel'den nasıl ağlanır öğrensin.
Hele Ayda Aksel çok gerçekciydi.
Ağlaaa yaralı kalbim herşey yalannn
Ağla bir avuç küldür elde kalannn
Artık savrulup gitsen de rüzgaraaa
Ağlaaa mazidir şimdi senin olannn
Yaralıııı yaralıııı yaralııı kalbimmmm
:img-cray: :img-cray: :img-cray:

bse
02-03-07, 22:00
ben niye yasemini öldürdüğünzü anlamıyorum kız necdetten hamile kalmadıya ahmetin çocuğu o ayrıca kız saklamaya çalıştı ztn bütün suç nezahatte öldürückseniz onu öldürün
aynen bnde koptum yani gzlerim şişti

arzu-başak

Kalem ben çok kötüyüm ya..o nasıl ağlamak allahım öldüm burda ya..hele o sözleri yokmuydu...bu yasemin artık ne yapsa benim için bitmiştir o kadar....

filinta
yani resmen hayran kaldım cansel elçin e aşk acısı bu kadarmı iii çekilir helalll olsun..

ağladım yahuu ağlattı benii

burcuuu
MüzikLer qerçekten çok qüzeLdi..
ArkadaşLar bu rekLam sn rekLam mı?
Yani biticek mii şimdi..

Bn karıştırdım da birazcık

şairim
Merak etmeyin,birazdan Yasemin'in çıldırma sahneleri gelecekkkk.

kale
bu kanalda da akıl yok burda salya sumuk aglarken pat reklam,gidin ellinizi yuzunuzu mu yikayin ne diyor bu kanal ya deli olacam, hincimi kimden alsam Yasmin Yasmin en uygun sensin :img-pilot

aslı30
ahmet'i ağlatanlar taş olur inşallah.:img-hyste güzel ağladı canım benim.:img-in_lo yasemin hanım da necdet'i öpüp dursun.saf anlayamadı halen.:img-hyste

emosss
bu arada bu ekremde nezahatın iş yapacağı adam di mi???????

Melal
02-03-07, 22:01
Evet arkadaşlar forumcak Ahmet'e söylüyoruz bu şarkıyı çakmakları yakınız lütfen:)

Sen ağlamaaa
Dayanamamm
Ağlama gözbebeğim sana kıyamammm
Al yüreğim senin olsunnn
Yüreğin bende kalırsa yaşayamammm
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

kale
02-03-07, 22:02
Merak etmeyin,birazdan Yasemin'in çıldırma sahneleri gelecekkkk.

Yasmin bundan sonra agizi ile kus tutsa bende 10m. uzaktan gecsin,yaranamaz cunku beni yeterince sinir etti, bir opucuk Necdet,iki opucuk Necdet'e, oha dedim simdi cakacam agizinin ortasina :img-pilot

sinope
02-03-07, 22:03
son 5 bolumden bu yana hatirla sevgiliyi izliyorum ama hic foruma yazmamistim ahmet aglarken gozyaslarima hakim olamadim,nasilda kucucuk bir cocuk gibi hickira hickira agliyordu
cok aksam resmen dizinin muptasi oldugumu anladim
yasemin nasilda suclu bir cocuk gibi karnini saklama calisiyordu(icim parcalandi)
ikiside bu kadar birbirlerini severlerken aci cekmeleri beni o kadar uzduki
saygilarimla

aslı30
02-03-07, 22:04
Yasmin bundan sonra agizi ile kus tutsa bende 10m. uzaktan gecsin,yaranamaz cunku beni yeterince sinir etti, bir opucuk Necdet,iki opucuk Necdet'e, oha dedim simdi cakacam agizinin ortasina :img-pilot
kale yardıma geleyim mi?:img-hyste şap şup adamı öpüyor.aşık değilse bile öpücükden sonra düşünür aşık olmayı.:img-hyste

Melal
02-03-07, 22:04
İşte burada helal derim Necdet'e Ahmet'e gitmek istersen gidebilirsin diyor.
Tabii bizim gıcık Yasemin gitmeyecek.Ee artık burda bütün suç Yasemin'de gıcık yaa hala ayrıldık diyor.
Karnında onun çocuğu yaa ayyy karşıma sakın adı Yasemin olan birisi çıkmasın.
Paralayacammm:img-yes:

sinope
02-03-07, 22:07
kale yardıma geleyim mi?:img-hyste şap şup adamı öpüyor.aşık değilse bile öpücükden sonra düşünür aşık olmayı.:img-hyste

valla kale ve asli 30 araniza benide kabul ederseniz sevinirim
bende gicik oldum yasemine resmen,sapur supur opuyor ya necdeti
bende ayni seyleri dusundum resmen opucukleriyle necdete umut veriyor akilsiz yasemin
saygilarimla

burcuuu
Necdet'e dE kızamıyorum kii.. Bu oLanLar onun yüzünden değİl ki..
YaseminLe evLendii ama onu zor durumdan kurtarmak için..
Yine sürekLii Yasemin'i düşünüyor.. Onun tek suçu sanırım
Yasemin'e aşık oLmaktı..

Bütün suç Nezahat'in.. Ayyy bide mektuba bakıyor ya..
atmamış barii.. Ne iyi..

NiliWerda
ben niye yasemini öldürdüğünzü anlamıyorum kız necdetten hamile kalmadıya ahmetin çocuğu o ayrıca kız saklamaya çalıştı ztn bütün suç nezahatte öldürückseniz onu öldürün
aynen bnde koptum yani gzlerim şişti

hem yaseminin annesi ve ahmetin annesi bence ikisinede kızalım..

MüzikLer qerçekten çok qüzeLdi..
ArkadaşLar bu rekLam sn rekLam mı?
Yani biticek mii şimdi..

Bn karıştırdım da birazcık

bi reklam daha var ondan sonra bitçek herhalde, bu bölüm bana çok kısa geldi yaa..

bu kanalda da akıl yok burda salya sumuk aglarken pat reklam,gidin ellinizi yuzunuzu mu yikayin ne diyor bu kanal ya deli olacam, hincimi kimden alsam Yasmin Yasmin en uygun sensin :img-pilot

valla deminki reklam en çok bana yaradı çünkü nefes almaya çalışıyodum:img-hyste

bu arada bu ekremde nezahatın iş yapacağı adam di mi???????

evt dizide bi tek orda ekrem adını duyduğumuza göre bende o sandım..
gıcık:img-hyste

kale
02-03-07, 22:08

ya birak Asli'ya bir darbe Sila'dan yemisim zaten :img-hyste bu Yasemin beni cildirtiyor sup sup oha yarapi sukur, bebegin olacak biraz agir basli olsana ne bu boyle, sinir :img-pilot :icon_whis

filinta
02-03-07, 22:08
İşte burada helal derim Necdet'e Ahmet'e gitmek istersen gidebilirsin diyor.
Tabii bizim gıcık Yasemin gitmeyecek.Ee artık burda bütün suç Yasemin'de gıcık yaa hala ayrıldık diyor.
Karnında onun çocuğu yaa ayyy karşıma sakın adı Yasemin olan birisi çıkmasın.
Paralayacammm:img-yes:
bence necdet çok çakal
ne yapacağını iyi biliyor damardan verdi çoşkuyu verdi coşkuyu tabi kalır yasemin

yanlız nezahatteki bu uyusluk nereye kadar yauu insan merak edip açar o mektubu

Melal
02-03-07, 22:10
Nill iyisin dimi kızım bak bu dizi fena olma ha çık açık havaya nefes al.
Derinn derin nefes al 1-2,1-2:):)
Ayy bu Keriman'a da gıcık oldum.Hele Rıza Bey'in bakışları ne öyle yaa o zamanların playboyuymuş adam:img-hyste :img-hyste

NiliWerda
02-03-07, 22:12
daha önce nerelerdeydinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
keriman hanım pek güzeldi (nekadar sevmesemde)
gözlerindeki yeşil renkte giyinmiş çok hoştu...

buarada belli oldu kaza geçircek olan ahmet ve allah korusun bişey olacak sanrım..:sad53:
yani ölüm değilde sakatlık gibi bişeyde olabilir...:sad53:

posh
cansel ne fena ağladı öyle çok kötü oldum valla bu olayda en masum kişi ahmet!!rızada az değil akıllanmadı hala..necdete gelince tamam ahmete gidebilirsin dedide gidemiyeceğini biliyor yani, en suçlu kişi yaseminde gerisi melek onun yanında!!

ikizlerbur
hatırla sevgiliyi her zaman izliyorum ama bende foruma hiç yazmamıştım aslında hikayeleri yeni başladı nasıl olurda bi insan sevdiğinin gözünün içine baka baka bu kadar gaddar ve acımasız olur belki oda istemiyordur ama buda yapılamaz gibi geliyo bana.ne kadar içten ağlamış onla beraber bende ağladım bayadan beri bu kadar hıçkırarak ağlamamıştım herhalde

Melal
bence necdet çok çakal
ne yapacağını iyi biliyor damardan verdi çoşkuyu verdi coşkuyu tabi kalır yasemin

yanlız nezahatteki bu uyusluk nereye kadar yauu insan merak edip açar o mektubu

Ben Yasemin'in yerinde olsam.
Madem gitmeme izin veriyorsun der giderdim.
Ahmet'in kapısını çalar ve herşeyi anlatırdım.
Tabii Yasemin Hanım Ahmet ne der diye düşünüp o riski göze alamıyor.
Bu bölüm çok sinir oldum Yasemin'e deminde dediğim gibi sakın adı Yasemin olan birisi karşıma çıkmasın hıncımı ondan alırım.:):)

posh
02-03-07, 22:13
lafımı geri alıyorum rıza akıllanmış:)ama gözler yalan söylemez dil söylesede:img-wink:

Melal
02-03-07, 22:13
daha önce nerelerdeydinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
keriman hanım pek güzeldi (nekadar sevmesemde)
gözlerindeki yeşil renkte giyinmiş çok hoştu...

buarada belli oldu kaza geçircek olan ahmet ve allah korusun bişey olacak sanrım..:sad53:
yani ölüm değilde sakatlık gibi bişeyde olabilir...:sad53:

Nill Ahmet kaza geçirse bile öyle bir şey olmasın.Ağzını hayra aç.:)
O zamanda seni paralarım iyi nefes al beynine oksijen gitmiyor galiba:img-hyste :img-hyste

burcuuu
02-03-07, 22:14
ya yoksa kazayıı Keriman ve şoförü mü yapıyor.?? Görünce bir an akLıma bu qeLdi..

burcuuu
02-03-07, 22:16
Ahmet'e bişii oLmadı.. =))

Kazayı KerimanLar yaptı.. :(

Bizde neLer düşünmüştük..

Melal
02-03-07, 22:16
Ahmet'e bişii oLmadı.. =))

Kazayı KerimanLar yaptı.. :(

Tahminim tuttu.
Kazayı Keriman geçirecek demiştim.:happy0064

posh
02-03-07, 22:17
evet kerimanmış kaza yapan anlaşıldı sonunda!!
şimdi rıza buna acıyacak yeniden dönücek kerimana bence !!bu bölüm yasemine çok sinir oldum gerçekten bu kız nezaman akıllanacak acaba herkesin hayatını mahvetti..

burcuuu
02-03-07, 22:18
Tahminim tuttu.
Kazayı Keriman geçirecek demiştim.:happy0064

BenimdE onLarı arabaya binerken qördüğümde akLıma qeldi..

Melal
02-03-07, 22:19
Ahh Yasemin ahh şu Necdet'in yaşadığı mutluluğu Ahmet'e çok gördük.
Allah seni bildiği yapsın emi çocukcağız bebeğinin tekmelerini bile duyamadı.:icon_sorr :icon_sorr

NiliWerda
02-03-07, 22:19
rıza kerimanı istemediğini söledi ya hayret!!!
ama ahmet değilde keriman kaza geçirdi yaaa...
kadın ölseydi keşke (bende canii:)))
ahmette kendini işlerine verdi garibim..
tekmeliyyy tekmeliyyy:img-hyste

burcuuu
02-03-07, 22:22
Benim akLıma sürpriz qeLdi..

Hani biz sürekLii kaza qeçiren Ahmet diyorduk ya..
ama kazayı qeçiren Keriman oLdu..

Sürpriz bu oLabiLir..:img-wink:

Vee.. Küçük Ahmet qeLiyor.. =))

Melal
02-03-07, 22:23
Ya Ahmet Ayla ile ne zaman evlenecek.
Haftaya kolaj var.Ondan sonraki hafta zaman atlanacak.
68'lere geçilecek.Ahmet Ayla ile yıllar sonra mı evlenecek.
Ayy kafam karıştı.

averaj
02-03-07, 22:25
cansel yine resme baka baka mektup yazdı...ama kk'da başkaydı be!!!!

bir de şu ayla hayata ne kadar lazım bir kız...kendi işini kendi yapıyor..seviyorum bu kızı ya...

NiliWerda
ay o ne bağıma öyle ya:img-hyste
çırtlak çırtlak:img-hyste
melalcim hala nefes almam düzelmedi uğraşma benimle uçmayım oraya şimdi:img-hyste
necdetin yaptığı paniğe çok güldüm ya:)
ay yazık doğumhanenin kapısından duyuluyo çığlık sesleri ayy:icon_sorr
buarada bu reklamdan sonra bitiyo dimi?

fundapehlivan
Bence Alisercan abinin bize sürprizi Bebeğin Cinsiyeti!!!
Erkek mi olacak gerçekten acaba?? Siz öyle istiyordunuz ya...
Gerçi ben hala kız taraftarıyım ama...

özgenuroğlu
necdet bayağı pişman oldu off yaseminde bir gidemedi yani...
o kadar dedi gidebilirsin diye dadan kapısına çocuk sendende olsun bitsinn...

yıldızbilge
ya off ama beren aplam çşok gusel dogurma bumarası yapıyo yaaaww:img-hyste :img-hyste ayy ya off keşke ahmet öğrense.bu arada ahmete yemek veren kıs guseldı haaaa

posh
ahmet hep yanlızları oynamak zorundamı hep öyle sap gibi kalıyor yazık ya aylayla başgöz etsek biran önce:)!!küçük ahmet geliyor belkide küçük yasemin bakalım ne olcak bebek??iyi rol yapmış beren doğururkende ses pek kulak tırmalayıcıydı!!

özgenuroğlu
02-03-07, 22:26
Bence Alisercan abinin bize sürprizi Bebeğin Cinsiyeti!!!
Erkek mi olacak gerçekten acaba?? Siz öyle istiyordunuz ya...
Gerçi ben hala kız taraftarıyım ama...
kesinlikle küçük ahmet diyorumm:)

Melal
02-03-07, 22:27
Ben kız olacak diyorum.
Evet bahisleri alayım.Kız diyenler,erkek diyenler:):)
Ya bu ne biçim çocuk doğurmak duyan beni 2-3 kere doğum yaptım sanacak ama hakkaten ne cırtlak ses öyle yaa:):)

yıldızbilge
alisercan kım o nerdenbılıyo cınsıyetı faalannnn cvp yasın nolur.reklamdan soonra cinsiyeti öğrenmedn bitcek mı

kale
cansel yine resme baka baka mektup yazdı...ama kk'da başkaydı be!!!!

bir de şu ayla hayata ne kadar lazım bir kız...kendi işini kendi yapıyor..seviyorum bu kızı ya...

ben de seyrederken onu dusundum her eve lazim, gonderim buraya da :img-hyste bir Ayla bakin bir de vicdansiz kadina farki anlarsiniz :img-pilot

ya Yasmin gene cirtlak cigriyor, kulaklarimi tirmaladi, ya bagirmadan dogru su bebegi be kadin aaa ama...

fundapehlivan
Ya Ahmet yine ne acı çekti ya!!
Ne ağlamaydı o öyle!!
İçim gitti ya... Çok kötü oldu, canım benim...
Hak etmedi bu kadar acıyı ya!!
Hepsinden nefret ettim yaseminden necdetten...
Ama Necdete yine bir şey diyemiyorum, istersen ahmete git dedi çünkü...
Yasemin var ya o Yasemin onu öldürmek istiyorum!!:img-yes:

NiliWerda
Ayy kafam karıştı.

ya bence seneryo değiştimi acaba?
ayla evliliği falan olmayacakmı?
buarada acaba benim dediğimmi çıkacak acaba?
annesi veremle savaşma derneği gibi bişey kuruyor...
bak demedi demeyin ahmet verem olcak (annemde sölüyo rüyasında gördü herhalde:img-hyste )
yasemine olan aşkında ahmet çok harap olacak ondan verem olcak...:good:

dizice
02-03-07, 22:28
Belki Ahmet'le Ayla'nin nasil yakinlasip evlendiklerini izleme zulmundan kurtarirlar da bizi, ileri sarar, dogrudan evli hallerine gecerler. Belki bir kisa montaj falan da olur, orada gosterirler. Hic sanmiyorum; ama Necdet ve Yasemin sahnelerinin ustune, bir de bolca Ahmet ve Ayla sahneleri koyarlarsa, cinnet gecirecegim. Bir de hic siyaset gostermiyorlar bu bolumde. Arada uc bes laf. Biraz daha donem siyasetine agirlik verseler guzel olurdu. Agla yarali Ahmet agla :(

posh
Ayy kafam karıştı.
evet yıllar sonra evlenicek heralde öyle olmazsa birdahaki bölümde düğün var merak ettim bende 2hafta bekliyeceğiz ozaman:icon_sorr

yıldızbilge
acaba senaryo değ.şmil olabilir mı ya olabilir wallaaa

havincim
02-03-07, 22:29
ben kız olacak diyorum:)
off ya şu an nejdetin yerinde ahmet olsaydı:icon_cry:
ahmet ne zaman mutlu olacak,ne zaman yüzü gülecek.bu dizideki en masum karakter ahmet ama üzülende hep o nedense!

Melal
ya bence seneryo değiştimi acaba?
ayla evliliği falan olmayacakmı?
buarada acaba benim dediğimmi çıkacak acaba?
annesi veremle savaşma derneği gibi bişey kuruyor...
bak demedi demeyin ahmet verem olcak (annemde sölüyo rüyasında gördü herhalde:img-hyste )
yasemine olan aşkında ahmet çok harap olacak ondan verem olcak...:good:

Böyle giderse verem olur Ahmet zaten:)
Ya Ahmet Ayla ile evlnesin sap gibimi kalsın evlenmesin de hem bak ne hamarat kız biz Yasemin bir kere iş yaparken görmedik.:):)

merhem
Hosgeldin ruya bebek..diyecektim zaman gecti bebekligini goremeden koca kiz olacak ruya...

Necdet canim Necdetim Canim Ahmetim bu bolum ikiside beni mahfetti hala hungur hungur agliyorum ( ve ben keriman ve yaseminden daha iyi agladigim kesin)

Ahmetin kibrisciktaki halleri nekadar dogal nekadar tatliydi cocuklarla ilgilenmesi ve nekadar guzel birsey yapiyor o cocuklara ogretmenlik yapiyor dil ogretiyor..

Necdet canim o ya.. hala ona kotu diyenler "cakal" diyenler varya pes diyorum.. Necdet degil suclu.. suclu YASEMIN..
Ya nekadar nefret ediyorum bu kizdan anlatamam..

Necdetin bebekle olan sahneleri harikaydi..

balim89
MÜTHIS!!! MÜTHIS!!! MÜTHIS!!!

bu dizinin 68'lileri ele almasi beni cok sevindirdi...

müzikler SÜPER!!! bu kadar olur diyorum...baglamnin kavalin cok ayri bir büyüsü vardi...KEMAL SAHIR GÜRELI BIR KEZ DAHA AYAKTA ALKISLIYORUM!!!

arkadaslar bu müzikleri nerden bulabilirim???

şairim
Bebek kesinlikle erkek.Küçük Ahmet,Küçük Ahmet işte.Banane,Küçük Ahmet.

aslı30
ben cinsiyeti yazdım ama sildim.sizin seyrettiğiniz yerden bitmemişmiydi.sofa alisercan'ın sürprizi buydu bence.:img-yes:

arzu-başak
02-03-07, 22:30
Ahh Yasemin ahh şu Necdet'in yaşadığı mutluluğu Ahmet'e çok gördük.
Allah seni bildiği yapsın emi çocukcağız bebeğinin tekmelerini bile duyamadı.:icon_sorr :icon_sorr

valla melalim o kadar haklısın ki..yaseminle necdeti öyle görünce delirdim..dedim ahmeti bunlardan mahrum bırakmaya hakkın yok yasemin dedim....allahım bu yasemin beni bu egce daha çok deli etti tutmayın beni ya....fundacım nerdesin ben çk ağladım ya....

yıldızbilge
02-03-07, 22:30
kız olsun ya a dahaii hem ama bilmiyorum erkek de olabiilir

Melal
02-03-07, 22:31
Aslı ne yazdın kız kaçırmışım.
Ben kız olacak diyorum belki de kızları sevdiğim içindir.:)
Bu bölüm şiştim yaa Ahmet'in ağlaması son darbeydi.:icon_sorr
Alisercan nerdesinnn kop gel 3 yeni müzik süperdi.
Herkesin emeğine sağlık:)Sürpriz Ahmet'in ağlaması mı yoksa bebeğin cinsiyeti mi?
Yada yeni müzikler miydi.:):)

kale
02-03-07, 22:32
ben cinsiyeti yazdım ama sildim.sizin seyrettiğiniz yerden bitmemişmiydi.sofa alisercan'ın sürprizi buydu bence.:img-yes:

kız mı ya tuh kahretsın, ne umıtlerım vardı bır ıkıncı mızmız Yasmın'e dayanamam, acıyın bana da yaa off sınır oldum :img-pilot

arzu-başak
Ya Ahmet yine ne acı çekti ya!!
Ne ağlamaydı o öyle!!
İçim gitti ya... Çok kötü oldu, canım benim...
Hak etmedi bu kadar acıyı ya!!
Hepsinden nefret ettim yaseminden necdetten...
Ama Necdete yine bir şey diyemiyorum, istersen ahmete git dedi çünkü...
Yasemin var ya o Yasemin onu öldürmek istiyorum!!:img-yes:

tabi necdet bey yaseminin bu saatten sonra gidemeyeceğini biliyor...kolaysa bunları ahmete söyleseydi necdet bey...bana necedt demeyin kardeşim....

eda_07
kızzzz oldu ya.ama erkek olsaydı tam süper olacaktı.:icon_sorr

sahimi diyosun
necdete çok üzüldümya yasemine dedikleri yüzünden sevenlerin arasına girmiş biri olarak görüyorum kendimi dedi..
bide teoya ahmet için bir çeşit gönüllü sürgünlükdedi..sonrada bazıları sürgünlüğü uzaklarda bazılarıda içinde yaşarlar dedi çok üzüldüm haline

PAMUK_MELEGIM
cok guzel bir boldumu birkac bolum bakammaistim ama sanki finAl bolumu gibiydi boyle birsey yok degilmi son bolumu degildi demi arkadslar?

vega58
valla şu dizilerdeki doğum sahneleri beni öldürecek..çok gördüm gerçek hayatta doğum yapan kadınları..hiç biri böyle çığlık falan atmıyordu sakin sakin hastanenin yolunu tutuyorlardı..kocaları da böyle necdet gibi bağırıp çağırmıyorlardı..sanki çocuk kendinin..gerçekten baba olsa neler yapar kimbilir..şaşkın..
bir arkadaş çakal demiş katılmadan geçemeyeceğim..ne kadar iyilik yapar gibi görünse de hiç samimi gelmiyor bana..

posh
bence kız olucak bebek ama bence erkek olsun babasına benzesin şimdi yasemine felan benzer kız ondan!!

Melal
valla melalim o kadar haklısın ki..yaseminle necdeti öyle görünce delirdim..dedim ahmeti bunlardan mahrum bırakmaya hakkın yok yasemin dedim....allahım bu yasemin beni bu egce daha çok deli etti tutmayın beni ya....fundacım nerdesin ben çk ağladım ya....

Ben ağlamadım ama Yasemin'i yolmak geldi içimden hele Ahmet ağlarken Yasemin'e dalasın geldi.
Ne hakkı var onu böyle ağlatmaya:icon_sorr
Bu Ahmet'le Ayla yıllar sonra mı evlenecek.
68 yılında falan mı olacak ki

jumeria
02-03-07, 22:33
Merhaba hatırla sevgili izleyicileri,
Ben çok sıkı bir dizi izleyicisiyim, ama eşimin işleri nedeniyle birkaç ay yurtdışında kalmalıyım. Ailem, arkadaşlarım ve Istanbul'dan sonra en çok özlediğim şey diziler.
Ayrıca hatırla sevgili fanıyım, ama diziyi ancak sizin yorumlarınızdan takib edebiliyorum. Bir de ancak 1 hafta sonra internetten indirerek izliyorum. Ama indirince de çok ağlıyorum izlerken. Hem olaylara, hem de özlemden...
Sanırım bu bölümde de çok ağlayacağım, yorumlarınız onu gösteriyor. Napalım,bütün acılar geçip unutuluyor, nihayetinde bu dizi... Ama insan dizinin içine girip nasıl da onları kavuşturmak istiyor değil mi?

Melisa_15
02-03-07, 22:34
arkadaşalr bu dizide hiç yok nejdet böle yok ayla söyle demeyelim bu dizide hiç kötü bir karakter yok.nejdet dedi ya ysmne istersen git fln.die bunlar çok güzel seylerdi.aylanın sıcakk ii davranışları ..bu dizinin tek suclusu ahmeti hayatını mahveden ysmn bince. yolacam kızı ya.bnde ağladım hametle ne dim :P

burcuuu
02-03-07, 22:35
Yaaa.. ! bebek kız oLdu.. Şimdii kesin Yasemin'in kopyasıı qibii bişii oLcak..

Ne qüzeL erkek oLup Ahmet'e benzeyecekti..

posh
aa necdete bak iyice moda soktu kendini...ahmete yazık ya bebeği oldu haberi yok garibimin ahh yasemin ahh!!:icon_sorr

aslı30
evet kızımız oldu.annesine çekmez inşallah.:img-hyste yalnız necdet'i tebrik etmek lazım.yasemin'e gidebilirsin dedi.ama anlayana.:img-hyste iyi çocuk.her bölüm değişiyor.biraz dengesiz mi ne.:img-hyste rıza'nın günahını almışız.ama baktı valla çapkın çapkın.:icon_whis

Melal
02-03-07, 22:36
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yasemin doğum çığlıkları üzerine konuşurken,yazılanları okurken birde ne göreyim.
Dizifilm reklamı doğum sonrası estetik:img-hyste :img-hyste

kale
02-03-07, 22:36
Kahretsin, kizzzzzzzzzzz bobobobobo hic sevinmedim...
bu kadar cigir sonrada hemen gulmeler falan :img-pilot ne bu boyle hic begenmedim... Butun bu heyecanli anilari babasindan calan anney tuh diyorum baska bir sey demiyor,
ay gene deli oldum Neeeeeecdet koydu adini bobobobobo :img-pilot

NiliWerda
02-03-07, 22:38
ve rüya bebeğimiz oldu ve inş haftaya zaman atlaması olacak süper!!!

buarada arkadaşlar müzikleri bekliyoruz lütfen fun clublara ekleyin elenizde varsa...

Melal
Ayy bebek aynı Ahmet pardon Cansel çenesinde gamzesi bile var.:):)
Nezahat hanım mı dedi ne bebek 9 aylık doğsa tosuncuk olacakmış diye ne güldüm orda ama:img-hyste :img-hyste

yıldızbilge
oley kız oldu ama o bebek çok buyuk keske bıraz daha kucuk olsaydı. şey çok guzeldı zaman atlaması ama necdetin yerınde ahmet olmalıydıııııııı

posh
zaman atlıyor sonunda sonu süperdi yanlız yine şarkı sözü yazılmış..birdahaki bölüm çok heyecanlı olucak ayy daha çok var!!
bebek ahmete benziyordu..
bence ayla ve ahmet seneler sonra evlenicek!!

averaj
02-03-07, 22:39
ben de seyrederken onu dusundum her eve lazim, gonderim buraya da :img-hyste bir Ayla bakin bir de vicdansiz kadina farki anlarsiniz :img-pilot

ya Yasmin gene cirtlak cigriyor, kulaklarimi tirmaladi, ya bagirmadan dogru su bebegi be kadin aaa ama...

aynen ya...ayla bir başka...

yesemin dizide oynuyor görünse de benim için yok..kadrodan çıkardım...zaten eksikliğini hissetmeyiz de...pek iyi oldu pek...

fundapehlivan
Yaşasın!!! KIZ!!!:happy0064
İstediğim oldu işte... Hehehhehe...

Ya bakın söylüyorum... Kız olmasının amacı var...
karşı cinsler anne babalarda bile birbirini çeker...
Ahmet kızın kendisinden olduğunu babası olduğunu öğrenince Alllahhhh...
Şimdi Necdetten filan kıskanacak, işler daha beter olacak...
Göreceksiniz!!

muko88
işte alisercan ın sürprizi...bi tane değil ki; bir sürü sürpriz işte...en önemlisi de bu sevdamız bir uzun bakış şarkısı arkadaşlar...üzüleyim mi ağlayayım mı bilemedim valla...ben diziyi izledikten 24saat sonra yorum yapabiliyorum gerçi...çok heyecanlıyım yaw:img-hyste

kale
evet Melalcigim sarki iyi de benim butun hevesim kursagimda kaldi demek ki Cansel'e gore minyop bir bebek,cocuk oyuncu bulamadilar, off yaaa yasinir mi simdi, kizzzzzzzzzzzzzzzz of of karalar baglayacam...

aynakolik_fatma
02-03-07, 22:40
yine muhteşem bir bölümdü
gözlerim yine şişti
ahmete revamı bunlar
sonu süperdi ya hele o şarkı
işini biliyor bu ekip bravooooooooooo

burcuuu
02-03-07, 22:40
Bitti ama bn pek bişii anLayamadım ki..
Bu böLüm bana çok kısa qeLdi..

Kesin zaman atLaması da oLdu oOoH be..
Birazcıkta o zamanLarı izLeyeLim..
Birazcık bişiyLer biLiyorum ama yetmez.. =))

ArkadaşLar böLüm sonu çaLan müziğii kayıt yapan varsa..

Gönderirmisiniz..??

şairim
02-03-07, 22:41
Allah Yasemin'in mutluluğunu daim etsin!!!!!!!!!!!!!Ne diyim artık.Şimdi dizinin rotası değişiyor.Yeni bölümler için iki hafta bekleyecek miyiz?Haksızlık bu.

Melisa_15
harikaa bitti.. gelecek bölümü mrkla bkliorummm.Bitirilerken deniz gezmişi gösterdiler tek kelimeyle harikaydıı..(beatles da göstererkek iki dkkada gönlümü aldılar ;))

aslı30
ne şarkısı yahu.ben duymadım.bu avrupa kanalı müzik falan koymadı sonda.çok mu güzeldi.:img-blush

Melal
evet Melalcigim sarki iyi de benim butun hevesim kursagimda kaldi demek ki Cansel'e gore minyop bir bebek,cocuk oyuncu bulamadilar, off yaaa yasinir mi simdi, kizzzzzzzzzzzzzzzz of of karalar baglayacam...

Neden kız Cansel minyon mu valla bebeğin çenesindeki gamzeye bayıldım.
Aynısı Cansel'de de var.Heralde Cansel'in kızı olsa böyle bir şey olur.:img-hyste :img-hyste
Şarkı güzeldi.Alisercan'ın sürprizinin ne olduğunu öğrenmiş olduk.
Emeğinize sağlık alisercan:)

muko88
cansel in yüzünü görmek istemiyorum yaa, onu görünce içim acıyooo...Ahmetimin bebişi necdete baba dicekkk...allah ım yaa...:hıh

sude-elvin
ahmet bu bölüm maffetti beni ya icim gitti aglarken ama yaseminden cok annelerine kizdim nezahatin o mektubu vermemis olmasina hala inanamiyorum. valla ahmetin o hallerini gördükce necdetten soguyorum, hele karsilastiklari sahne zor tuttum kendimi aglamamak icin hele yaseminin karnini saklama cabasi ve nezahatin gelip söylemesi:icon_evil. ben her bölüm en iyi oyuncuyu seciyorum son 3 haftadir cansel elcin süper kesinlikle. umarim haftaya yeni bölüm oynar cok merak ediyorum zaman atladiktan sonra nasil olucagini.

fundapehlivan

AAA!! Hiç yakışıyor mu sana kız erkek ayrımı yapmak?? Gerçi sebep farklı ama...
defne ile ahmeti nasıl tatlı buluyorduk hatırlasanıza onlardan avatar yapan bile olmuştu...
Valla ben hayallere başlıyorum...
Kızının elinden tutup geziyorlarmış filan:img-in_lo Ne şeker bir görüntü olur...
Cansele kız evlat çok yakışır çok...
Çook memnun oldum...

NiliWerda
02-03-07, 22:42
Ayy bebek aynı Ahmet pardon Cansel çenesinde gamzesi bile var.:):)
Nezahat hanım mı dedi ne bebek 9 aylık doğsa tosuncuk olacakmış diye ne güldüm orda ama:img-hyste :img-hyste

ahmetin tıpkısının aynısı kara kara doğdu o ne güzel bebek öyle...
ya bu hafta değilde öbür haftaya rüya bebek büyüğü vercek öbür çocuklar büyücek büyükler biraz yaşlanacak ay çok merak ediyorum...

idilLAMİN
bu bölüm tek kelimeyle mükemmeldi.hayran kaldım bir kere daha.en son sahnede tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu bi garip oldum anlatamıyorum çok değişik duygular içersindeyim.bu dizi beni alıp başka yerlere götürüyor.ve beklediğimiz gibi 5 yıl aradan sonra ile karşımıza çıkıcaklar.bakalım neler olucak.bu bölümde ahmet ve yasemine gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu ağladım.aşk böle bişiy işte.o kadar şey yazmak istiyorum ki ama kelimeler yetmez.gerçekten şu an acayip oldum.çok tuhaf oldum.

NAGİŞ
hatırla sevgiliyi yeni izlemeye başladım harikakaa bi dizi bu bölümde çook etkilendim yaa o karşılaşmaları... ahmetin yaseminin hamile olduğunu öğrennmesi bitti valla artık devamlı izlicemm bebekte oldu ayy :happy0064

meltem-cmbl
yine olağan üstü bir bölümdü göslerim dolu dolu:sad53:

off ahmet ağlarken çok kötü oldumm cnm yaa

ve evet hoş geldi rüya bebek:) çok ttalı bişey yaa tıpkı ahmete benziyo:) valla çok benzettim ben ya şu son karede gösterilern adam kim

Melisa_15
02-03-07, 22:43
amanın rüya bebek ilerde babasına yani ahmete aşık olmasın sakın...

olur mu olur..
inanırmısın geçen günlerde bnmde aklımdan böle bişe gçmişti. gülmüştüm snrada saçma saçma hayal kuruorum die:P

Melal
ne şarkısı yahu.ben duymadım.bu avrupa kanalı müzik falan koymadı sonda.çok mu güzeldi.:img-blush

Evet aynı Zülfü Livaneli şarkıları tadınd abir şarkı yapılmış.
Ve siyah-beyaz görüntüler 68 zamanları Deniz Gezmiş'le bitirdiler diziyi sne görmedin mi:)

angels18
cok güzel bir bölümdü ya sonundaki şarkıya bayıldım ahmet ağlamaya basladı bende başladım dayanamadım ahmetin ağlamasına kerimanın kurtulduğuna sevindim rızanın konusması cok güzeldi hatasını anladı ve bir daha yapmak istemiyor cok güzeld, o bebek nasıl bişey öyle ya cok ama cok tatlıydı nejdetin paniği heyecanı herşey çok güzeldi okan yalabık çok iyi yansıttı bize duyguyu ee ahmetle aylanın düğününü göremeden zaman atladılar acaba neler olacak rüya bebeğimiz 5 yaşında olacak neler değişecek acayip merak ediyorum off 1 hafta nasıl gececek şimdi

havincim
yaseminin yaptığı haksızlık akıl alır şey değil!
şu anda nejdetin yerinde ahmetin olması gerekiyordu...yasemin ahmetin hayatından çok büyük bir parça çaldı...ahmet kızının doğumunu göremedi,heyacanını yaşayamadı,büyüdüğünü göremeyecek,ilk adımlarını,ilk "baba" deyişini...bunların hepsini nejdet yaşayacak ya çok büyük haksızlık!
nejdete ise sadece acıyorum!!!ne seviyorum,ne nefret ediyorum.onun yerinde olmak asla istemezdim...yaşadığı herşey koca bir yalan!

avrilcansu
02-03-07, 22:44
Merhaba,
Bu bölüm izlediğim en güzel bölümlerdendi...

İlk önce beni en etkileyen, son sahneden bahsetmek istiyorum...
1966 yılından sonra devam edicek dedikten sonra Deniz Gezmiş'i ekranda gösterdiler, ve bugün kendisinin doğum günü. Yaşasaymış 60 yaşında olucakmış... İnanın içim acıdı, Menderes'in asılma sahnesinide gördükten sonra, onun resmini bile görmek, çok dokundu... Ve sırf o resim yüzünden ağladım... :img-cray: :img-cray:Zaten o an çalan şarkıyla beraber... Bütün bölüm boyunca çeşme gibi akan gözlerim, yine akmaya başladı...

Onun dışında Yasemin&Ahmet'in karşılaşmasında babam da dahil (sadece gözleri doldu) ailecke ağlandı ama ben nedense, sulu gözlü olmama rağmen ağlayamadım... Kendimi zorladım, bir kaç dmala gözyaşı süzüldü sadece gözlerimden... Çok etkileyici bir shaneydi ama, yinede eksik birşeyler vardı sanki, ama ne bilmiyorum...

Yalnız; Ahmet'in ağladığı sahne, bozuk çeşme gibi hüngür hüngür ağladım, hem Ahmet'e ağladım, hem Ahmet&Yasemin kaderine ağladım, hem neden Cansel'i ağlatıyorlar diye ağladım, hem ne kadar güzle oynuyor diye ağladım, birazda kendim için ağladım :)

Bu arada bebeğe gelince; bebeğin ismi çok güzel... Rüya...
ama ben açıkçası küçük Ahmet bekliyordum:icon_sorr
Napalım küçük Yasemin oldu...

Yasemin&Necdet sahneside çok duygusaldı;
açıkçası ordada ağladım. Ama gerçekten Necdet iyi birisi.Necdetçi değilim ama, yani Yasemin&Ahmet'in aralarına girmiş gibi düşünmesi bile, ne kadar düşünceli olduğunu ve Yasemin'i ne kadar çok sevdiğini gösteriyor... Herşey Yasemin'in salaklığı o ayrı:)

skyangel
Dizinin Son karesi beni benden aldı yeni nesil belki bilmez ama Adnan Menderes,Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkanın 1961 yılında asılmasından sonra (Adalet Partililer) zımba gibi gelen 68 kuşağı vardır bu kuşak içinde en unutulmayanlar Deniz Gezmiş,Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan 6 Mayıs 1972 yılında tıpkı adalet partililer gibi idam edilmişlerdir ve o dönemin siyasetçileri bizden 3 sizden 3 diyerek skoru eşitlemişlerdir son karede Deniz Gezmiş vardı bu akşam bu demek oluyor ki küçük Deniz büyüyecek hukuk fakültesine girecek ve maalesef bizi çok kötü bir idam sahnesi daha bekliyor

fundapehlivan
Ya haftaya dizi olmayacak ya yapılır mı bu??
Tam zaman atlaması olmuş... Gerçi 5 sene geçti aradan 70 lere ulaşamadık ama!!:img-hyste
Oyuncular girecek mi acaba?? Yoksa bir zaman atlamasına daha mı tabii tutuluyoruz:img-hyste

Şimdikkk deniz 13 yaşlarında filan olsa...
18 yaşında olacak eee o zaman Berk oynayabilir:happy0064
Ee iyi ya artık kim nerdir bilelim, bitsin bu çile:img-hyste

demek ahmet ve ayla bu aradan sonra evlenecekler...
Ya da bundan vazgeçildi:happy0064

defneee
acayip heyecanlandım haftaya bölüm atlaması oluyo 1966 yılından başlıyacak...
şu an yıl kaçtı 1961 mi 1962 mi onu tam hatırlamıyorum her neyse...harika bi bölümdü yine ahmetin yaseminin bebek sahibi olacağını öğrenmesi sonra annesiyle olan konuşmaları falan bitirdi beni bi tek orda ağladım zaten...heralde bu zaman içinde rıza aftan yararlanıp kurtulacak,ahmet ayla ile evlenicek....

Melal
amanın rüya bebek ilerde babasına yani ahmete aşık olmasın sakın...

olur mu olur..

Canım yapma ya olmaz,olmasın da seninde beynine oksijen gitmiyi galiba Nil gibi:img-hyste
Biriniz verem yapar.Biriniz kızını babasına aşık eder.
Bu ne yaa Nuran Devres'i geçtiniz.:img-hyste :img-hyste

jumeria
02-03-07, 22:45
İnanmıyorum bebek doğdu mu?
Benim Yasemin'e en çok kızdığım konu, Necdet'in anne ve babasının bebeği torunları zannetmeleri. Yazık insanlara... İleride Ahmet'e söylese bile, bu insanlara onun aslında torunları olmadığını nasıl söyleyecek?
Yukarıda arkadaşlardan biri demiş ya, bütün bu anıları Ahmet'ten nasıl çalar diye... Çok doğru bir söz. Bunu sadece Ahmet'den değil, Ahmet'in ailesinden de çalıyor. İleride de Necdet'in ailesinden torunlarını çalacak, eğer söylerse...
Bu Yasemin'i napmalı?

muko88
ben uzun uzun bi yorum yapacam ama sonra...şu an hiç yapacak halde değilim; bi kendime geleyim:img-hyste ben beyaz show a kafa dağıtmaya gidiyorum arkadaşlar, görüşürüz bye

aynakolik_fatma
yine olağan üstü bir bölümdü göslerim dolu dolu:sad53:

off ahmet ağlarken çok kötü oldumm cnm yaa

ve evet hoş geldi rüya bebek:) çok ttalı bişey yaa tıpkı ahmete benziyo:) valla çok benzettim ben ya şu son karede gösterilern adam kim

o adam deniz gezmiş
artık o da adnan menderes gibi dizide bir fon olarak gösterilecek

posh
yasemin necdet ve rüya fotoğrafında necdetin yerinde ahmet olucaktı ahh ahh:icon_sorr şimdi seneler sonra rüya necdete baba diyor olucak..ahmet zavallım çocuk hasretiyle yanıp tutuşucak nedir bu ahmetin çektiği:icon_sorr

kale
02-03-07, 22:46
hala soktayım ve uzun sure kendıme gelemeyebılırım :img-pilot uzun 2 hafta var kendımı toparlamak ıcın ıyı kı ara vermısler ancak kendıme gelırım... off ya offf kız degıl degın bana :img-pilot

erendiz
Son karelerinde Deniz Gezmiş'i göstererek beni gözyaşlarına boğmuş, hüngür hüngür ağlatmış dizidir. Tüm kusur ve klişelerine ve de Beren hanımın olmayan oyunculuğuna rağmen seyrediyorum işte...Dönemin atmosferi genellikle çok iyi yansıtılıyor...

avrilcansu

Bende avrupada oturuyorum canım ama, burdada ilk defa, ama gerçekten ilk defa dizi sonunda müziği dinlememize izin verdiler, inanılmaz şaşırdım ve çok mutluyum:img-swoon:happy0064 :img-hyste

Melal
1966 yılına geleceksek demek ki 4-5 sene falan atlanacak.
Çok değil yani öğrenci olaylarının yavaş yavaş başladığı yıllar olacak.
Ve Ayla ile Ahmet'te evlenecek.
Benim durumum da koyun can derdinde,kasap et derdinde gibi oldu ama onları bir an önce baş göz etmek lazım dimi ama:img-hyste :img-hyste

emosss
o kadar doldum ama ne yazacağımı bilmiorum... cansel elçine hayran kaldım valla, bir insan bu kadarmı dokunaklı ağlar... içim parçalandı valla... ayrıca diziyi muhteşem bitirdiler.. BU ARADA EN SONDA ÇIKAN YÜZ DENİZ GEZMİŞTİ DİMİ??

senfonik
02-03-07, 22:48
:Merhaba,
Bu bölüm izlediğim en güzel bölümlerdendi...

İlk önce beni en etkileyen, son sahneden bahsetmek istiyorum...
1966 yılından sonra devam edicek dedikten sonra Deniz Gezmiş'i ekranda gösterdiler, ve bugün kendisinin doğum günü. Yaşasaymış 60 yaşında olucakmış... İnanın içim acıdı, Menderes'in asılma sahnesinide gördükten sonra, onun resmini bile görmek, çok dokundu... Ve sırf o resim yüzünden ağladım... :img-cray: :img-cray:Zaten o an çalan şarkıyla beraber... Bütün bölüm boyunca çeşme gibi akan gözlerim, yine akmaya başladı...

Onun dışında Yasemin&Ahmet'in karşılaşmasında babam da dahil (sadece gözleri doldu) ailecke ağlandı ama ben nedense, sulu gözlü olmama rağmen ağlayamadım... Kendimi zorladım, bir kaç dmala gözyaşı süzüldü sadece gözlerimden... Çok etkileyici bir shaneydi ama, yinede eksik birşeyler vardı sanki, ama ne bilmiyorum...

Yalnız; Ahmet'in ağladığı sahne, bozuk çeşme gibi hüngür hüngür ağladım, hem Ahmet'e ağladım, hem Ahmet&Yasemin kaderine ağladım, hem neden Cansel'i ağlatıyorlar diye ağladım, hem ne kadar güzle oynuyor diye ağladım, birazda kendim için ağladım :)

Bu arada bebeğe gelince; bebeğin ismi çok güzel... Rüya...
ama ben açıkçası küçük Ahmet bekliyordum:icon_sorr
Napalım küçük Yasemin oldu...

Yasemin&Necdet sahneside çok duygusaldı;
açıkçası ordada ağladım. Ama gerçekten Necdet iyi birisi.Necdetçi değilim ama, yani Yasemin&Ahmet'in aralarına girmiş gibi düşünmesi bile, ne kadar düşünceli olduğunu ve Yasemin'i ne kadar çok sevdiğini gösteriyor... Herşey Yasemin'in salaklığı o ayrı:)

Doğumgünü 27 Şubat diye biliyorum ben :icon_whis Finalde çalan şarkıyı kim söylüyor arkadaşlar ..

fundapehlivan
Bu arada kaymakam olarak Ahmet kasabayı dolaşmak istedi ya...
Uzaktan gösterdiler yürümesini...
Orada ben bittim ya:img-in_lo
İçimden şu geçti...
Ya böyle kaymakam mı olur:img-blush
Yürüyüşü, etrafa bakışları filan, zaten genç oluşu...
Off yanii!!
Nerdeee böyle kaymakam:img-hyste

NiliWerda
o adam deniz gezmiş
artık o da adnan menderes gibi dizide bir fon olarak gösterilecek

o deniz gezmiş şuanda mehmetin oğlu denizmi yani?
bi ara değil demiştiniz doğrumu duymuşum?

askasurguncu
ya bu bolum superdi
yasemine cok kizdim nejdet git diyor ne bekliyorsun
gitsene ahmete onu sevdigini soylesene
yeni sarki superdi

posh
şimdi deniz gezmişi kim oynıyacaki acaba??berk hakman diziye giricekmi birdahaki bölümde ohh güzel bölümler bizi bekliyor..8de olsa dizi rating 1.si olurduk!!

aslı30
Bende avrupada oturuyorum canım ama, burdada ilk defa, ama gerçekten ilk defa dizi sonunda müziği dinlememize izin verdiler, inanılmaz şaşırdım ve çok mutluyum:img-swoon:happy0064 :img-hyste
ben Türkiye'deyim ama oradan izlemek zorunda kaldım.alla alla o zaman benim kulaklarımda sorun var.:img-hyste

vega58
02-03-07, 22:49
emeklerine sağlık..çok başarılı bir bölümdü..
alisercan abi şarkı çok güzeldi..adı heralde geçmişten geleceğe..
jenerikte baktım ama çok hızlı geçti göremedim kim söylüyor söz müzik kime ait..

yıldız kız
02-03-07, 22:50
ayy ya ben hala babama gülüyorum babam benim izlediğim dizilere laf sokmayı çok sever de bi sahnede nejdetin kardeşi bebek doğunca hala oluyorum diye bağırdı babamda diğer odadan sesleniyor hiç bir şey olmuyorsun diye:img-hyste hay allahım ya nese çok güzel bir bölümdü zaman atlaması olunca ahmet yasemin ve diğer karakterler nasıl olacak çok merak ediyorum...

ahmetle yaseminin karşılaşmalarında nutkum tutuldu resmen nefesimi tutarak izledim yaseminin karnını saklama çabaları nezahat zırvalamasıyla son buldu...ahmetin verdiği tepki ağlamaları içimi burktu ya eğer orada ağladığı kendi çocuğu olduğunu bilse ne yapardı:)

umarım haftaya yeni bölüm olur...

yurinu
bu özel ve harika bölüme yorum yapmazsam olmaz :) yine her zamanki gibi harikaydı... sonu müthişti,müzik su gibi... meditasyon gibi geliyor bana bu dizi...Rüya doğdu, bakalım neler yaşayacak... bugün cansel elçin müthişti... bütün duyguları yaşattı... anadolu serüveni beni mest etti diyebilirim... yeni müzikler ,özellikle bir ara kanun sesiyle kendimi ağlamamak için zor tuttum... o sesi duymak yetti...

yasemin ve ahmet karşılaşması, yaseminin karnını gördüğü sahne beni benden aldı :) yine mükemmel bir bölümdü... cuma akşamları bir başka oluyor :)

Findorin
Diziyi izlemiyorum fakat son sahneye tesadüf ettim Deniz Gezmiş'i görmek birçok şeyi anlatmaya yetti diyebilirim.Artık izleyiceğimi zannediyorum ...

*~*RaiNBoW*~*
Bu bölüm çok ama çok güzeldi,keşke bu dönem bitmeseydi dedim..İçimde bir burukluk kaldı.
Nezahat'e kızdım hemen aklımdayken söyleyeyim.Ahmet'in yanında Yasemin'in bebek beklediğini gayet normal bir biçimde söylemesi benim garibime gitti açıkçası..Yani bebeği Necdet'ten biliyor iyi de,sonuçta karşındaki kızının eski sevgilisi.Biraz daha çekingen olmasını beklerdim ben.Yıkıldı Ahmet...:(
Bu arada bebeğin ismini de çok beğendim,Necdet'in bebek ile bakışmaları çok güzel ve komikti.Hele de "yok ben almayayım,tutmayayım" bir de "iyi de bu çok küçük ya" dediği yerlerde koptum..Çok güzeldi :)

fundapehlivan
şimdi deniz gezmişi kim oynıyacaki acaba??berk hakman diziye giricekmi birdahaki bölümde ohh güzel bölümler bizi bekliyor..8de olsa dizi rating 1.si olurduk!!

Ya onu biri canlandıracak mı ki??
Bizim deniz o değil çünkü... Ben o deniz ile deniz geçmişi anacaklarını, ona atıfta bulunacaklarını düşünmüştüm!!
Off ya bir de şimdi onların yargılanmaları ve idam edilme bölümleri olacak...
Evet menderes mahkemelerinde ellerim titremişti sinirden, bunda da öyle olacak kesin...
Eh o zaman ben bu dizi sonunda titrek bir şey olacağım:img-hyste

Melal
02-03-07, 22:51
Kızlar biz şimdi hala mı olduk.
Ayy bebeişimizi bağrıma basasım geldi.Yavrım yetim kızım babası yok.:icon_sorr

burcuuu

Bn o Deniz'in Deniz Gezmiş oLduğunu düşünmüyorum.. Çünkü ikisinin yaşadıkLarı çok farkLı.. Yanii qeçmişLeri..

tng

öyle oalcağını sanmıyorum.ama simge olarak o denizi de bu türl oalylara girmiş bir öğrenci oalrak gösterirler belki ama deniz gezmiş yapmazlar.sonuçta deniz gezmişin ailesinin kim oldugu belli.ama dizinin sonunda onu görmek beni çok sevindirdi.

sude-elvin
02-03-07, 22:52
ahmet bu bölüm maffetti beni ya icim gitti aglarken ama yaseminden cok annelerine kizdim nezahatin o mektubu vermemis olmasina hala inanamiyorum. valla ahmetin o hallerini gördükce necdetten soguyorum, hele karsilastiklari sahne zor tuttum kendimi aglamamak icin hele yaseminin karnini saklama cabasi ve nezahatin gelip söylemesi:icon_evil. ben her bölüm en iyi oyuncuyu seciyorum son 3 haftadir cansel elcin süper kesinlikle. umarim haftaya yeni bölüm oynar cok merak ediyorum zaman atladiktan sonra nasil olucagini.

Melal
02-03-07, 22:53
[QUOTE=yıldız kız;2532554]ayy ya ben hala babama gülüyorum babam benim izlediğim dizilere laf sokmayı çok sever de bi sahnede nejdetin kardeşi bebek doğunca hala oluyorum diye bağırdı babamda diğer odadan sesleniyor hiç bir şey olmuyorsun diye:img-hyste hay allahım ya nese çok güzel bir bölümdü zaman atlaması olunca ahmet yasemin ve diğer karakterler nasıl olacak çok merak ediyorum...

QUOTE]

Ayy valla doğru demiş baban hakkaten hiçbir şey olmuyor.:img-hyste :img-hyste
Hala müsfettesi:):)

idilLAMİN
02-03-07, 22:53
forumda herkesin ortak düşüncesi galiba bu bölümde duygularımıza çok fazla dokundu herkes başka başka şeyler hissetti.herkes duygu ypğunluğunda ve bundan dolayı kimse düşüncelerini kelimlerle ifade etmekte zorlanıyorlar.ben acayip etkilendim.cansel elçin ağlarken süperdi o kadar hissettirdiki acısını ben ağladım.necdet bir yandan kıskanıyor bir yandan iki sevgiliyi ayırdığını düşünüyor bir yandan gerçekten baba olmuş gibi duygularını çok açık geçirdi. o heycanı,o panik hali süperdi.beren saatte doğurma sahnesinde süper attı çığlıkları.sanki gerçekten doğuruyor gibiydi.
YA BU BÖLÜM MÜKEMMELDİ.VE BÜTÜN OYUNCULAR BANA HERŞEYİ GERÇEK GİBİ HİSSETTİRDİLER.SÜPERDİ YA.HARİKAYDI.

merhem
02-03-07, 22:54
Bu bölüm çok ama çok güzeldi,keşke bu dönem bitmeseydi dedim..İçimde bir burukluk kaldı.
Nezahat'e kızdım hemen aklımdayken söyleyeyim.Ahmet'in yanında Yasemin'in bebek beklediğini gayet normal bir biçimde söylemesi benim garibime gitti açıkçası..Yani bebeği Necdet'ten biliyor iyi de,sonuçta karşındaki kızının eski sevgilisi.Biraz daha çekingen olmasını beklerdim ben.Yıkıldı Ahmet...:(
Bu arada bebeğin ismini de çok beğendim,Necdet'in bebek ile bakışmaları çok güzel ve komikti.Hele de "yok ben almayayım,tutmayayım" bir de "iyi de bu çok küçük ya" dediği yerlerde koptum..Çok güzeldi :)

Evet canim Necdetin bebekle olan sahneleri cok tatliydi komikti bebekten kacmasi :img-hyste
Bebegin Necdetin parmagini tuttugunda parmagimi tuttu diyerek etrafa bakmasida superdi:img-hyste

Melal
Deniz Gezmiş'i ve o dönemi Deniz,Harun,Işık ve Defne ile anlatacaklardır.
İdam edilmeyeceklerdir yani sanmıyorum edileceklerini ama biz o dönemi onların hayatından göreceğiz.
Nasıl Menderes'i Rıza Bey'in hayatındna anlattılar.
Yani göndermeler olacaktır.

fundapehlivan
Bu arada Ahmete köyde yağcılık yapan adama gıcık oldum...
Ama orada ahmetin bakış ve hareketleri süperdi:icon_whis
Adam iki eliyle ahmetin eline sarılınca bir garip baktı ya bittim:img-hyste
Sonra kaçmaya çalışıyor, ev de bazı şeylerini unutmuş!! Bariz ortada yalan söylediği... Canım benim hemen de nasıl anlarmış insanın iyisinden kötüsünden...
O adamı bence boşa göstermiş olamazlar... O sonrada bela mı olacak ahmetin başına acaba??

askasurguncu

melalcim siz hala bizde teyze olduk:img-hyste
canseli kutluyorum superdi sevmeye basladim canseli:icon_whis

aslı30
02-03-07, 22:55
evet hala olduk.:happy0064 ne kadar çok halası oldu.:img-hyste niye babası yok baksana necdet nasıl sahiplendi.:img-blush

Melal
02-03-07, 22:55

Kutlarım Teyzeliğinizi:)
Ee zaten bu zamana kadar sevmediğin suç canım aa neyse geöte olsa sevmişin önemli olan bu:):)

aktaş
02-03-07, 22:56
izlediğim en güzel bölümlerden biriydi,ahmetin ağladığı sahne benim için çok etkileyiciydi,keşke kendi bebeği olduğunu bilse diye düşündüm benim içim yandı..bebeğin adını bende beğendim rüya..ayrıca bu bölümde bolu lafı çok geçti memleketim tabi muutlu oldum:img-wink: orası kıbrısçıkmı anlayamadım ben acaba boluya ne zaman geldi cansell yaa!!:icon_whis
şimdi dizide 4 yıl atlıycaklar ama yine aynı oyuncular durucak dimi arkadaşlar??

avrilcansu
02-03-07, 22:57
:

Doğumgünü 27 Şubat diye biliyorum ben :icon_whis Finalde çalan şarkıyı kim söylüyor arkadaşlar ..

Bilmiyorum, ben gazetede okudum...:icon_whis

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Melal Abla öldüm burda gülmekten:img-hyste
Ay acaba ilerde Türk filmlerindeki gibi ;
"Amca, sizi çok sevdim, size baba diyebilir miyim?" gibi bir sahne olacak mı?:img-hyste

Evet Rengin'cim katılıyorum, çok şekerdi Necdet...
Sanki böyle çok küçük, elimde kaybolur der gibiydi...
Bu arada gerçekten Ahmet nasıl yıkıldı ya... Yüzü beyazladı... Bebek öyle pat diye söylenir mi? Yasemin saklamaya çalıştı saatler boyunca, sonra geldi annesi, pat diye söyledi, herşey bozuldu!:img-hyste

posh
02-03-07, 22:58
bu bölümü çok beğendim gerçekten özellikle canselin bebeği öğrendiği sahneyi ve son sahneyi deniz gezmişin gösterilmesi ve sonunda hikayemiz 1966dan itibaren devam edicek yazısı beni çok heycanlandırdı!!

burcuuu
şimdi dizide 4 yıl atlıycaklar ama yine aynı oyuncular durucak dimi arkadaşlar??

Aynı oyuncuLar durucak.. OnLarın birazcık yaŞLı..
Birazcıkta büyümüş haLLerini izLiyeceğiz..

ÇocukLarın büyük haLLerini başkaLarı oynayacak tabi.

meltem-cmbl
Evet canim Necdetin bebekle olan sahneleri cok tatliydi komikti bebekten kacmasi :img-hyste
Bebegin Necdetin parmagini tuttugunda parmagimi tuttu diyerek etrafa bakmasida superdi:img-hyste

necdeti bu bölüm acaip beğendim ne kadar necdetçi olmasamda bu bölümde tavırları falan çok hgüseldi hele o son sahne bebeği kucağğına almalar falan:)(orda ahmet olmalıydı ama neyse) bebğin ismiçok hoş rüyaa çok güsel isim necdett zevkliymiş:) ya ben küçük ahmet bekliyodumm ama olsun küçük yaseminde iyi şimdii haftaya dizi yokmu yawww:icon_sorr

fundapehlivan

Ya biz halaları olarak onu asla yetim bırakmayız... O söz konusu bile olamaz... Versinler bize rüyayı Necdetten iyi bakarız valla kesin orası:img-hyste
Hımmm sen yeni mi seviyorsun:icon_whis
Olsun aramıza hoş geldin:img-blush

Ya off... Bu bölüm ahmetin hali çok dokundu bana ya yazıyorum yazıyorum bunu yazıyorum... Hakları yok bu kadar onu üzmeye ya...
Canım ama karşılaşmalarında ki bakışları çok güzeldi ama nedense hep karşılaşmalarında yasemin giriyor söze fark ettiyseniz... Ahmet toparlanamıyor galiba...:icon_whis
Ama kızgınlığı gitmişti sanki Ahmetin...

hall0000
02-03-07, 22:59
deniz gezmis anne babasi ögretmenmis, yani kücük denizle uyusmuyor gecmisleri. hem denizi soyadi degisik. ilk bölümlerde söylemislerdi babasinin adini (hani tuttuklandiginda)

bahar_can
02-03-07, 22:59
:D Hoşgeldin bebek,
yaşama sırası sende...

Tutturamadığımız cinsiyetinin hiçbir önemi yok artık...
Yeni bir hayatsın ne de olsa yeni umutlara gebe...

Diyecek hiçbir şey bulamıyorum... kusursuz bir bölümdü...
Ahmet'in ağlayışındaki umutsuzluğu, bitişte çalan müzik ve Deniz... hala ağlıyorum buruk bir sevinçle...

Alisercan bitişte çalan parçanın sözlerini yazman mümkün mü?

alisercan
02-03-07, 23:00
Eeee arkadaşlar sürprizlerimizi beğendiniz mi... Bu hafta kaval, üç yeni müzikle rüyayla merhaba dedik nasıl buldunuz sürprizimizi

fundapehlivan
Ayy ne gıcık bir şey!!
Ahmetin kızının ismini Necdet Koydu!!!!!!!:img-fear2

ada_ela
ii aksamlar yorumlariizi okurken bisey dikkatimi cekti simdi dizideki denizi Deniz Gezmis olarak gosterebilirler mi denms boyle bisey mumkun degil cunku denz gezms idam edildigini annesine(yani ailesine)mektup yazmisdi

cropsy