Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-5
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Nil'cim sizin grubu hiç yazmadım.
Herkes kendi grubundan sorumlu:)
Asia Abla,Billur ve seni biliyorum ben valla başka kimler katıldı gruba bilmiyorum.
Bence sen al bir kağıt,kalem yaz kimler var.:):)
Nil(ben)
Billur
ceren
buse
asia
aşkasürgüncü(ismini bilmiyorum)
bukadarmı? daha çok vardı? bizim grup dağıldı ya eğer böyle olursa iddia olmazki...
Valla biz aklı başında üyelerini tek tek bilen bir grupuz.
Sizde karpuz gibi yatıyorsunuz.
Sizin grubun adı karpuzlar olabilir bu yüzden:img-hyste :img-hyste
Ekin_Derya 17-02-07, 21:33 Bende Anti-Ayla'cilardanim, beni de ekleyin. Ismim Derya...
Bu arada, yanlis anlasilmasin, dizideki Ayla karakterini sevmiyorum, hatta gicik bile oluyorum, ama gercek Ayla'ya (gercek ismini bilmiyorum) karsi bir antipatigim yok. Belirteyim dedim...
höyt helin kabul etmiyorum şike var.berenciler tabiki aylayı istemez.hıh:img-cool2 rabia senden hiç beklemezdim bebişim aşkolsun.:icon_whis
aşkolsun melal abla yaaa..... olmiyy kii böle... sonuçta herşey ahmet için :img-hyste
Ee bizde herşeyi Ahmet için yapıyoruz.
Onun mutluluğu için Ahmet Ayla ile mutlu olsun.
Yasemin çatlasın.:):)
Gerçi her ikiside çok mutlu olamayacak ama:icon_sorr
ezgi_savas 17-02-07, 21:35 slm arkadaşlar!! bu bölüm güzeldi ama en çok yasemne gıcık oldum yaa salak mı ne bulmuş fıstık gibi çocuu geri çeviriyo ahh ahmetm ahh yazık oldu cnm benm !!...
Valla biz aklı başında üyelerini tek tek bilen bir grupuz.
Sizde karpuz gibi yatıyorsunuz.
Sizin grubun adı karpuzlar olabilir bu yüzden:img-hyste :img-hyste
Melal bak uççam şimdi oraya:img-hyste
biliyorsun çok güzel uçarım:img-hyste
bence yarın Pazar herkes gelir herhalde ve yazdıklarımı görür anti-aylacılar..
buarada Mustafa ve Deryayıda yazıyorum arkadaşlar iddiaya gircekmisiniz?:img-blush
höyt helin kabul etmiyorum şike var.berenciler tabiki aylayı istemez.hıh:img-cool2 rabia senden hiç beklemezdim bebişim aşkolsun.:icon_whis
Valla Sinemcim kusura bakma , ama soz konusu Ayla ..
Ayla melek olmaz , olamaz , olmicak (gerçi buyuk konusmamak lazim ama ..)
şşşttt millet, durun durun, ben de anti-aylacıyım...Ahmet in mutluluğu için diosunuz, ya ahmeti ayla mı mutlu edecek:img-hyste
ezgi kanımca sen bizim taraftasın.:happy0064 aylavyu güzel ya melal.neyse yarına kadar düşünelim yine de.:img-yes:
katılıyom arkadaşım yasemn çatlasın da görsn gününü uyus etti beni yaa
Ezgi o zaman biz seni bizim gruba doğru alalım.
Sende Ayla iyi kız diyenlerdensin dimi:)
Sinem ya gruba katılan arkadaşlara müzik eşliğinde bir tören mi yapsak ne:img-hyste :img-hyste
Yarın ben akşama kadar forumda olmayacağım.
Sinem sen nöbet tutar mısın.Bu rakipler bir şike falan yapmasın yani:):)
ezgi_savas 17-02-07, 21:40 Ezgi o zaman biz seni bizim gruba doğru alalım.
Sende Ayla iyi kız diyenlerdensin dimi:)
Sinem ya gruba katılan arkadaşlara müzik eşliğinde bir tören mi yapsak ne:img-hyste :img-hyste
kız başlarda kötü davrandı ama hiç deilse yasemn gibi kazık atranlardan deil
ahmet onlan evlenrse evlensn hem akıllı kız :)
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
eee daha daha kimler var arkadaşlar...
Ezgi senide listeye ekledim.
Sinem dizi seyrediyorum arkadaşa iddiayı anlatıver.:)
Ayşe'cim 11 kişi olduk.
Bahar_can
Şeboist
Merhem
Özge_letty
Aslı30
Averaj
SELXX
GzemÇelik
_pegasus_
ezgi_savas
Melal(yani ben:)
ben şimdi çıkacağım ama yarın girerim melal. ;) bazı arkadaşlar aylanın evlenince ahmete hayatı zindan edeceğini düşünüyor.biz de ahmete çok iyi bakacağını düşünüyoruz.bu yani... :)
ben şimdi çıkacağım ama yarın girerim melal. ;) bazı arkadaşlar aylanın evlenince ahmete hayatı zindan edeceğini düşünüyor.biz de ahmete çok iyi bakacağını düşünüyoruz.bu yani... :)
ayla kompleksli bi kerem, o kızda kompleks var, gerii lik kompleksi:img-hyste :img-hyste ahmeti hasta eder o, bunaltır böyle, ahmet kafasını duvarlara vurmaya başlar:) o yüzden anti-ayla!:)
askasurguncu 17-02-07, 21:45 tamam helincim sen onlara bi sor onları da hemen ekleyelim...
suan kendileri kayip oldugu için
artik yarini bekliyecegiz ama kesin seve seve anti ayla grubuna gecerler
hııım yaa bişe sorcam kafam karıştı anti aylacı derkene aylacımıyız deilmiyizz ????
Gel Ezgi kardeşim ben sana anlatayım.:)
Şincik bizler yani Aylaseverler diyoruz ki
Ayla Ahmet'le evlenince daha güleryüzlü,iyi bir kız olacak.
Hemde Ahmet'i seviyor.
Ama antiaylacılar da diyor ki
Ayla Ahmet'e hayatı zindna edecek.
Sence???
olmiiyyy ama böyle berenciler toplandı.biz de cansel başlığını toplarız bak. :) ya çıkamıyorumda şimdi. :)
aslında alayı fıs sevim&mehmet forever hehe :)
ezgi_savas 17-02-07, 21:47 Gel Ezgi kardeşim ben sana anlatayım.:)
Şincik bizler yani Aylaseverler diyoruz ki
Ayla Ahmet'le evlenince daha güleryüzlü,iyi bir kız olacak.
Hemde Ahmet'i seviyor.
Ama antiaylacılar da diyor ki
Ayla Ahmet'e hayatı zindna edecek.
Sence???
bence evlensin diyom ben çünkü yasemnin bu yaptığından sonra sinirim bozulduu bebeği sölemesi gereken necdet deil ahmet olmalıydı ayla ahmeti hakediyo bu durumda bencee
suan kendileri kayip oldugu için
artik yarini bekliyecegiz ama kesin seve seve anti ayla grubuna gecerler
o zaman ben şimdiden onları yazayım gruba istemezlerse sileriz.. son durumu yazıcam arkadaşlar birazdan.. KAHROLSUN AYLA, YAŞASIN AHMET :img-hyste :img-hyste
bence evlensin diyom ben çünkü yasemnin bu yaptığından sonra sinirim bozulduu bebeği sölemesi gereken necdet deil ahmet olmalıydı ayla ahmeti hakediyo bu durumda bencee
aaaaa ama hemen karar verme.bak yasemin böyle olsun istemezdi, ahmetin annesi yasemini ahmetin yanına almadı.o yüzden.yaseminin bi suçu yok.sen bi daha düşün.
ayla kompleksli bi kerem, o kızda kompleks var, gerii lik kompleksi:img-hyste :img-hyste ahmeti hasta eder o, bunaltır böyle, ahmet kafasını duvarlara vurmaya başlar:) o yüzden anti-ayla!:)
Kompleksinin sebebi var.
Gururlu bir kız,babasız büyümüş.Orta halli bir ailenin kızı hayatta herşeyi kendi başarmış.
Yasemin gibi şımarık,ailesinin gözbebeği,her istediği anında alınan birisi olarak büyümemiş.
Ve Ahmet'e umutsuzca aşık Ahmet'le evlenince daha güleryüzlü bir kız olacak.
Bu bölüm bunun sinyalini de aldık.Annesine çıkan ikramiyeyi nasılda önemsemedi.
Onun gözü parada,pulda değil.Ahmet'e Yasemin'i elbette unutturmayacak.
Nasıl Necdet Yasemin'e Ahmet'i unutturamayacaksa ama Ayla asla Ahmet'e hayatı zindan etmeyecek diyoruz.
O kadarrrr
hooooppp tartışma çıkar bak böyle.en iyisi konuyu kapatalım.fazla abartmayalım. ;) zaten benim çıkmam gerekiiyyy şimdi. ;) ayrıca bende yasemini sevmiyorum.hıh:icon_whis
Ekin_Derya 17-02-07, 21:48 şşşttt millet, durun durun, ben de anti-aylacıyım...Ahmet in mutluluğu için diosunuz, ya ahmeti ayla mı mutlu edecek:img-hyste
Aynen vallahi. Ayla ve Ahmet? Yok, düsünemiyorum bile. Baksaniza, Ayla Defne'ye bile izin vermedi Isik'i cagirmak icin. Orda zaten ona televizyondan agri dalacaktim. Gicik iste...
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
mine
nehir
gittikçe büyüyoruz arkadaşlar maaşallah diyelim :img-yes: :img-yes:
Nil – Niliwerda(ben)
Asia
Billur – Ortegahayrani
Ceren – Cerenimo_
Helin - Aşkasürgüncü
Buse – bse
Eda -
Rabia – rabish
Derya – Ekin_derya
Mustafa – Visual Design
Mukaddes – Muko88
Melal bizde 11 kişiyiz.. arkadaşlar aranızda iddiaya katılmak isteyen varsa buraya yazsın listeye ekleyelim..
grup adları sizinki Ayla-Good bizimki Ayla-Bad
yalnız bişey sölicem anti-aylacı değilim ben, ben aylayı seviyorum ama bu iddia ahmetle ayla evlendikten sonra ayla ne hale gelcekti. bende ii biri olmacak dedim. ama ben anti-aylacı değilim yani...
Ahh Ezgi'cim ahh öyle bir kazık ettı ki Ahmet'e zavallım ömrü boyunca unutamayacak.
Ama Ahmet bence bebek haberini duyunca yada bebek dünyaya gelince Ayla'yla evlenecek.
Ve Yasemin bunu duyunca çok bozulacak.
Tabii hanımefendi Ahmet ondan başkasını sevmez,evlenmez sanıyor.
Ahh ahh ben Ahmet'in yerinde olsam takarım koluma Ayla'yı onların evinin önündne bir aşağı,bir yukarı geçerim.:img-hyste :img-hyste
askasurguncu 17-02-07, 21:51 Nil – Niliwerda(ben)
Asia
Billur – Ortegahayrani
Ceren – Cerenimo_
Helin - Aşkasürgüncü
Buse – bse
Eda -
Rabia – rabish
Derya – Ekin_derya
Mustafa – Visual Design
Mukaddes – Muko88
Melal bizde 11 kişiyiz.. arkadaşlar aranızda iddiaya katılmak isteyen varsa buraya yazsın listeye ekleyelim..
grup adları sizinki Ayla-Good bizimki Ayla-Bad
yalnız bişey sölicem anti-aylacı değilim ben, ben aylayı seviyorum ama bu iddia ahmetle ayla evlendikten sonra ayla ne hale gelcekti. bende ii biri olmacak dedim. ama ben anti-aylacı değilim yani...
beren-saat
berenci
berenkolik
nagis
slvyia
bilmiyom valaa yasemn benii dei,li ettii böle olmasını istemyoduysa bari bebeği söleseydi yaa
söylemesine müsaade mi ettiler canım, gördünüz yani...hastanede..bi de nezahat mektubu sakladı falan.kızcağız napsın.ahmet kendini istemio artık sandı...
para da pul da gözü yok ama ahmet e hayatı zindan eder bu kız yine de.saçma sapan kıskançlıklar flaan filan..ıyyyy...
Kıskançlıkların olmaması mümkün değil.
Ama Ayla kendini yer Ahmet'e belli etmez.
Bir düşün kocan daha önce birisini sevmiş.
O kişiyle bir yerde karşılaşsan kıskanmaz mısın.
Ayla Ahmet'i sevdiği için onun iyiliğini düşünecek.
Ayy bende amma emin konuşuyorum.:):)
Gören de senaryoyo okudum sanacak.:img-hyste :img-hyste
ezgi_savas 17-02-07, 21:54 söylemesine müsaade mi ettiler canım, gördünüz yani...hastanede..bi de nezahat mektubu sakladı falan.kızcağız napsın.ahmet kendini istemio artık sandı...
orası dooru ama yasemn ahmetle geldiinde fln bi konşmalıydı bence hemn evlendi kovalayan vardı sankii ahmeti kadnla gördüündede hiç dinlemeden davranmştı bu da onun gibi oldu
Arkadaşlar sizlere tarafsız olarak bir uyarıda bulunayım.
Şu anda sanırım bir çoğunuzun ablası oluyorum.
Bir abla olarak da kaale alırsanız sevinirim.
Bu bir iddia ama şakasına,forumda neşe olsun diye yapılmış bir şey asla bir yarış değil.
Ciddi tartışmalar da olmasını istemem ilerleyen zamanlarda bazen sizler bizimler,bazen bizler sizleri ti ye alacağız.
Ama asla kırıcı olmadan şakasına yapılmış.Forumumuz renklensin diye yapılmış bir eğlencedir.
Bilgilendirici bir program dinlediniz teşekkürler:):)
ezgi_savas 17-02-07, 21:55 Ayla'yla evlenince Ahmet, Gaffur'a döner... Psikopat olur çıkar Ayla'nın yanında dura dura :img-hyste
:D inşallah öle bişe olmass ahmet hangisyle mutlu olcaksa onla evlensn ama yasemnden sona nasıl olcak o iş bilmiyoom
arkadaşlar sanırım iddia biraz saçmaladı.
bakın iddia şöyle ayla ahmetle evlendikten sonra iyi huylu birimi olacak yoksa tam tersimi?
aylayı sevmediğiniz için iddiaya girmeniz gerekmiyoki?
çok karıştı ama ben artık isim yazmıyorum.. isim yazma işini Cerene bırakıyorum...:img-pilot
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
mine
nehir
beren-saat
berenci
berenkolik
nagis
slvyia
wayyy wayyy wayyy maaşallah maaşallah.....
Ekin_Derya 17-02-07, 21:55 ayla kompleksli bi kerem, o kızda kompleks var, gerii lik kompleksi:img-hyste :img-hyste ahmeti hasta eder o, bunaltır böyle, ahmet kafasını duvarlara vurmaya başlar:) o yüzden anti-ayla!:)
Güle güle öldüm burda ya, Alla iyiligini versin, emi...Cok dogru konusmussun, dogru söze ne denir?
Kıskançlıkların olmaması mümkün değil.
Ama Ayla kendini yer Ahmet'e belli etmez.
Bir düşün kocan daha önce birisini sevmiş.
O kişiyle bir yerde karşılaşsan kıskanmaz mısın.
Ayla Ahmet'i sevdiği için onun iyiliğini düşünecek.
Ayy bende amma emin konuşuyorum.:):)
Gören de senaryoyo okudum sanacak.:img-hyste :img-hyste
evet valla senaryoyu okutuolar sana sanacam birazdan:).Hayır ama ya, aylanın nası biri olacağını defne ye ışık için izin vermemesinden sonra anladım.orada sinyal verdiler, ayla kötü olacak!!!! diye:img-hyste
Okudun mu yoksa? :img-cool2
Nerden bildin çok mu belli ediyorum.:img-hyste
Ya öyle olmasını istiyorum.Hayallendim işte ama ben yazsam böyle yazardım.:):)
Eğer senaryoyu ben yazsaydım.
Ahmet ve Yasemin'in birleşecekleri varsada sayemde birleşemezlerdi.:):)
orası dooru ama yasemn ahmetle geldiinde fln bi konşmalıydı bence hemn evlendi kovalayan vardı sankii ahmeti kadnla gördüündede hiç dinlemeden davranmştı bu da onun gibi oldu
Kovalayan yoktu ama karninda bir bebek vardi :img-wink:
Karni ortaya cikmadan Yasemin'in evlenip hamile kalmasi gerekiyodu.
Bu yonden cok iyi kurgulanmis senaryo ama bende cok hizli oldugunu dusunuyorum.
13. bolumde neler oldugunu bir saysaniza , ohoo ..
Arkadaşlar sizlere tarafsız olarak bir uyarıda bulunayım.
Şu anda sanırım bir çoğunuzun ablası oluyorum.
Bir abla olarak da kaale alırsanız sevinirim.
Bu bir iddia ama şakasına,forumda neşe olsun diye yapılmış bir şey asla bir yarış değil.
Ciddi tartışmalar da olmasını istemem ilerleyen zamanlarda bazen sizler bizimler,bazen bizler sizleri ti ye alacağız.
Ama asla kırıcı olmadan şakasına yapılmış.Forumumuz renklensin diye yapılmış bir eğlencedir.
Bilgilendirici bir program dinlediniz teşekkürler:):)
evet ya kesinlikle katılıyorum aman arkadaşlar dikkat edelim işler çok büyümesin sonuçta hepimizin birleştiği çok önemli bi nokta var o da hatırla sevgili....
ya oyun oldugunu biliyoruz
cok da hosuma gitti bu oyun :img-hyste
İşte böyle canım biribirmizi kırmadan işi yarış haline getirmedne eğlenelim.
Her cuma akşamı bölüm sonrası birbirmizle dalga geçeriz.
Ayla ünlü oldu be sayemizde heytt yürü be Ayla kim tutar seni:img-hyste :img-hyste
evet zaten eğlence için yapıoruz bunu canım.ciddiye alan kim,alanlarda varsa almasın yani.gülüp yuvarlanıoruz işte biraz.:img-hyste
Bnm yazdıklarımı da aman ciddiye almayın :img-hyste
Almıyoruz zaten yaş kaç?:):)
Ya bende siteden birkaç kişiyi mi toplasam ne ufaldı bizim grup cebime girecek.:img-hyste :img-hyste
Ama az olsun öz olsun ne böyle mehter takımı gibi karşı grup:img-hyste :img-hyste
Ayla'yı oynayan oyuncu'nun adını bilen var mı?
Nergis Öztürk hatta Barda filminde de oynuyor.
Yine bilgilendirici bir yayın dinlediniz.:img-hyste
Ekin_Derya 17-02-07, 22:03 Ayla'yla evlenince Ahmet, Gaffur'a döner... Psikopat olur çıkar Ayla'nın yanında dura dura :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste, siz beni bu gee öldüreceksiniz, yemin ediyorum. Olabilir, Mustafa, neden olmasin. (Her dizide sacmalamar olur, kim bilir, belki bu dizide de olur...)
yani ben de deyim iddaayı ciddiye falan almıyoruz eğlence için hersey neyse herkese iyi geceler aylayı görün rüyanızda:icon_whis :img-hyste
bu gidişle görmezsem şaşarım zaten.. dün gece ilk defa canseli gördüm rüyamda gitar çalıp aşk şarkısı sölüyodu hatta bi yerinde de şarkıyı bırakıp ağlıyodu nasıl etkilenmişim dünkü bölümden anlayın artık..
Ayla bence ahmetle evlenince; ahmeti bi kere kaptım asla kaybetmemeliyim düşüncesinde olacak.hatta junior ahmeti ahmetten önce öğrenebilir ve ahmete bundan söz etmez; çıkarına ters düşüo çünkü.attım ama tutabilir yaniii:)
yani ben de deyim iddaayı ciddiye falan almıyoruz eğlence için hersey neyse herkese iyi geceler aylayı görün rüyanızda:icon_whis :img-hyste
Bu gidisle kesin hepimiz Ayla'yi gorucez :)
Ama bu iddia isi cok iyi dusunulmus, gercektende renk katti foruma. Birde tadinda birakilirsa tam super olacak ( Sinem'in HS yakasi senaryolarini okuya okuya Gaffur gibi konusmaya basladim :))
Forum ikiyemi bölunmus, Yaseminciler ve Aylacilar diye:img-pilot
Aylanin ne kötulunu görduk? Necdeten cok ama cok daha mahsun, tek bir hatasi var Yasemini kiskanmasi. (Yasemin kendi secmedi iyi bir ailede dogmayi, onun babasi olmayip, Yasemini babasin cok sevmesi Yasemin sucu degil.)
Ama Ayla gibi irtaf etmeliyiz hepimiz davrana bilir, birini seviyorsunuz o sizi görmuyor bile, yakin oldu kisiyi ister istemez kiskaniyorsunuz.
Benim Ayla icin fazla diyecek birseyim yok, ama oyncuyudan poztif elektirik almiyorum....
Yasemine hic ama hic kizmam, kiz 18 sene cok iyi bir sekilde yasadi, 18 yasini doldurdugu gun hayati alt ust oldu. Kiz kac darbe yedi hala hergun yiyor ama YIKILMADIM ayaktayim diye rol yapiyor hergun...
Ahmete suten cikma ak kasik degil yani, zamaninda oda basklarini aglati simdi o agliyor. Ama adamin tek sucu sevmek
Necdet hic suten cikma ak kasik degil, buda aynen bununda tek sucu sevmek...
Ben butun karekterleri hatalariyla seviyorum, HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENI bosuna dememiz Orhan baba...
bye tam cıkıyodum melal abla bizim grup azaldı falan diye dert etme biz böyle de yasar gideriz neyse bu sefer gercekten cıkıyorumbye
Melalcim, neler yaptınız bakalım.. Bahar yokmu ortalıklarda..?:img-hyste
Baya kişi antiAylacı olmuş galiba...:img-hyste
Sizler maşalah karınca gibi çoğaldınız.
Biz az ve özüz siz ne öyle mehter takımı gibi güruh halindesiniz.:):)
Valla isim arayıp duruyoruz ablacım biz az çok kendi grubumuza isim bulduk gibi ama siz no name'siniz.:):)
bye tam cıkıyodum melal abla bizim grup azaldı falan diye dert etme biz böyle de yasar gideriz neyse bu sefer gercekten cıkıyorumbye
Hadi Dilara'cım güle güle gece uyumadan önce düşün bakalım gruba bir isim.:)
Belki rüyanda ak sakallı bir dese sana isim söyler.:img-hyste :img-hyste
Bakıyorum da iddianın tarafları iyice oluşmaya başlamış.. Bu arada beni unutmuşsunuz listede arkadaşlar.. Melal sabahki yazdıklarını okudum, senden iyi politikacı olur valla. İkna turları falan :icon_whis
Bu arada bahar_can'dan başlayarak hafiften bir yan çizme gördüm :img-yes: Kaybetseniz de direk şu "şeytan da bir melektir" olayına gireceksiniz değil mi? Belli oldu niyetiniz :img-hyste
ayla olaylardan uzaktı; necdet gibi ahmet ve yasemin in yakınında deildi.olsaydı neler yapardı acaba; necdet gibi havalimanına kadar götürmeye katlanabilirmiydi evlenmeleri için!ilk öğrendiğinde pastanede yasemin e nasıl davrandı gördünüz!defneye vermediği izn de cabası...Ayla şimdiden böyleyse, ileride hiç melek olacağını sanmıorum.tamam iyi bi kız olabilir ama, ahmete olan aşkı onu kötü yapacak.
bende bi kaç defa gördüm rüyamda...:happy0064
arkadaşlar ben çıktım kendinize ii bakınnn...
İyi geceler Nil'cim öpüldün:)
Bakıyorum da iddianın tarafları iyice oluşmaya başlamış.. Bu arada beni unutmuşsunuz listede arkadaşlar.. Melal sabahki yazdıklarını okudum, senden iyi politikacı olur valla. İkna turları falan :icon_whis
Bu arada bahar_can'dan başlayarak hafiften bir yan çizme gördüm :img-yes: Kaybetseniz de direk şu "şeytan da bir melektir" olayına gireceksiniz değil mi? Belli oldu niyetiniz :img-hyste
Harcanıyoruz be bacım benden zaten ya politikacı olur.
Yada pazarlamacı:):)
Dett çamura yatmayın.Ama yalan mı şeytan da bir melektir.:):)
Forum ikiyemi bölunmus, Yaseminciler ve Aylacilar diye:img-pilot
Hayir tam olarak oyle degil :img-wink:
Yasemin'le pek bi alakasi yok aslinda bu gruplasmanin.
Ayla Ahmet'le evlendikten sonra melek mi olacak seytan mi onu kestirmeye calisiyoruz :)
Yoksa mesela ben Ayla'ya karsi buyuk bir nefret beslemiyorum :)
Sizler maşalah karınca gibi çoğaldınız.
Biz az ve özüz siz ne öyle mehter takımı gibi güruh halindesiniz.:):)
Valla isim arayıp duruyoruz ablacım biz az çok kendi grubumuza isim bulduk gibi ama siz no name'siniz.:):)
Ablacım ben Cerenimo nun bulduğunu beğendim.. no Ayla no problem güzelmiş...
Bu arada bu şakasına yapılan bir gruplaşma.. :img-yes:
Eski günlerdeki gibi canlı bir forum olma çabası...:img-wink:
ya arkadaşlar bizim anti-aylacılardan biri şöööllee bi anti-ayla imzası yapsa da grupca imzayı göğsümüzü gere gere taşısak :img-hyste :img-hyste ben yapmayı çok isterdim ama kalitesi düşük oluyo benimkilerin beceremiyorum anlicanız..
Ben sordum da; Nergiz mi Nergis mi? :)
O kadarını bilmiyorum.Ama nergis olması lazım.
İstersen kızın seceresini araştırayım.:img-hyste :img-hyste
Ceren'cim imza şimdi değil.
İddiayı kaybeden taraf kaybettiğini belirten bir imza yapar.
Kazanan tarafta kazandığını belirten bir imza yapar.
Anlatık mı?Daha dereyi görmedne paçaları sıvamayın bakiim.:):)
anti-ayla imzası fikri güzel fikir:) iyi olur, şöyle hepimiz aynı imzayı kullanıomuşuz:img-hyste allah iyiliğinizi versin yani.oldu olacak anti-ayla marşı da yapalım, biz siteye girince çalmaya başlasın:img-hyste :img-hyste
fundapehlivan 17-02-07, 22:13 ayla olaylardan uzaktı; necdet gibi ahmet ve yasemin in yakınında deildi.olsaydı neler yapardı acaba; necdet gibi havalimanına kadar götürmeye katlanabilirmiydi evlenmeleri için!ilk öğrendiğinde pastanede yasemin e nasıl davrandı gördünüz!defneye vermediği izn de cabası...Ayla şimdiden böyleyse, ileride hiç melek olacağını sanmıorum.tamam iyi bi kız olabilir ama, ahmete olan aşkı onu kötü yapacak.
Ama Necdette onların aşkını öğrendiğinde ki tepkisini hatırlıyor musun?
resmen kaçıyordu ahmetten...
Ahmet bir kere yakaladı onu teo gözleriyle sakın yapıp durdu da öyle Necdet bir şey yapmadı... Dalacaktı yani yoksa...
Necdette melek değil yani hem de hiç...
Ablacım ben Cerenimo nun bulduğunu beğendim.. no Ayla no problem güzelmiş...
Bu arada bu şakasına yapılan bir gruplaşma.. :img-yes:
Eski günlerdeki gibi canlı bir forum olma çabası...:img-wink:
Valla öyle oldu Ablacım çoşturduk forumu ama güzel oldu.:)
Sizin sloganda güzelmiş.:)
Ekin_Derya 17-02-07, 22:14 derya mustafa hayata daha nergiz ismini unutmaz
He vallahi...
Kadin hos birisi, yani degisik bi tip. Böyle yüz fazla yok Türkiye'de. Yalniz dizideki sesine de (gercek sesi sanirim) bayagi bi gicik oldum, ne yalan söyleyim. Bir de dünki bölümde ikide vir 'neyin var, Ahmet' dediginde iyi be, cekil dedim, bayagi sinir oldum.
anti-ayla imzası fikri güzel fikir:) iyi olur, şöyle hepimiz aynı imzayı kullanıomuşuz:img-hyste allah iyiliğinizi versin yani.oldu olacak anti-ayla marşı da yapalım, biz siteye girince çalmaya başlasın:img-hyste :img-hyste
Yok arkadaşlar bence iyi bir fikir değil. Anti de olsa, ayla imzası imzası kullanmak istemiyorum. Bence imzaları değiştirmeye gerek yok. Zaten durum belli olunca kaybeden bunu belirten bir imza kullanacak değil mi :)
yaa arkadaşlar işler kızıştı senaristi tanıyanınız yok mu ayaralasak falan :img-hyste :img-hyste ama valla kendi kendimizi tebrik ediyorum olayı tartışmaya dönüştürmüyoruz Allah'a şükür:img-yes:
Ama Necdette onların aşkını öğrendiğinde ki tepkisini hatırlıyor musun?
resmen kaçıyordu ahmetten...
Ahmet bir kere yakaladı onu teo gözleriyle sakın yapıp durdu da öyle Necdet bir şey yapmadı... Dalacaktı yani yoksa...
Necdette melek değil yani hem de hiç...
doğru ben örnek verdim sadece.şimdi necdet de ayla da kötüleşmeye başlıcaklar bence.bu bölümde bunun sinyallerini aldım ben:)
peki ablacım öle olsun.. karpuzları unutmadım haberin olsun :icon_sorr :img-hyste :img-hyste
Ama yakıştı be size:):)
Kızlar bir uyarı daha sizlere modları kızdıracak tarzda mesajlar yazmayalım.
Bölüm yorumlarımızı da katalım yazılarımıza ve asla tek cümlelik mesaj yazmayalım.
Anlaştık mı canlarım:)
:good: yaf yazmadan edemicem.. bizim grubun ismi anti-aylacı olmasın çünkü ben anti-aylacı değilim ben aylayı severim.
ama ben o gruptanım çünkü aylanın ahmetle evlendiği zaman çok kötü biri olacağıa inanıyorummm..:img-blush
başka bi isim bulsak..
yarın buluruz artıkın..
:good: yaf yazmadan edemicem.. bizim grubun ismi anti-aylacı olmasın çünkü ben anti-aylacı değilim ben aylayı severim.
ama ben o gruptanım çünkü aylanın ahmetle evlendiği zaman çok kötü biri olacağıa inanıyorummm..:img-blush
başka bi isim bulsak..
yarın buluruz artıkın..
yok zaten o değil.. daha isim bulamadık ya kısaca öle diyoruz... yoksa dizideki karaktere benim de zıtlığım yok ama bence ahmete yakışmıyo olay bu..
ya simdi kaybeden bir hafta
boyunca mor imzami kulanacak
Sadece mor imza değil.Mor avatar da kullanacak.
BG forumunda daha yeni iddia kazandım.
O gazla burda iddiaya girdim.Allah sonumu hayır getirsin.:):)
Ama yakıştı be size:):)
Kızlar bir uyarı daha sizlere modları kızdıracak tarzda mesajlar yazmayalım.
Bölüm yorumlarımızı da katalım yazılarımıza ve asla tek cümlelik mesaj yazmayalım.
Anlaştık mı canlarım:)
Melalcim ablam, bak ne o öyle karpuz falan..:icon_whis
Hem ciddi anlamda.. tebrikler.. neşesine yapılan bir olayı uygulayabildiğimiz için.. hemde.. imzamı bende değiştiremem.. zaten yenersek veya yenilirsek... imzalar değişecek.. isteyen.. artık,no Ayla mı yazar, Ayla yı seviyoruzmu yazar,artık bilemiyorum..
Ama bizim grup sizden fazla Melalcim malesef.. kendinizi hazırlasanız iyi olacak..
Karpuz falan deyipde zeytinyağı gibi üzte çıkmayın bakalım..
ahmet e yakışmama değil söz konusu olan bence, ahmet ile mutlu olamayacaklar.ahmeti onun sesi gıcık eder öncelikle.bakın kızlar yurdunda böyle değildi, hs. de böyle bu kızın ses tonu, ama ama neden ahmet neden gelmiosun neden içmiosun neden beni sevmiosun falan ahmete yeterince yük yani:)
ben avatarımı değiştirmem sadece imzamı mor yaparım o yeterli:))
tabii bakalım morlu kim olacak?:img-hyste
arkadaşlar mecbur katlanacağız falan demeyin, kazanıcaz diyin:img-hyste gaz verelim birbirimize:)ya dünkü bölümde dikkat etmedinizmi ahmet aylayı nasıl tersledi, işte gelecekte de ahmetle ayla ilişkisi böyle olacak, kırmızı daire içine alarak gösterior ve söylüorum; bu ayla ahmet in üstüne çok gidecek, çocuk bin ğişman olacak evlendine:)
arkadaşlar ben artık çıkıyorum eğer grubumuza katılmak istiyorsanız ve aylanın ahmeti mutlu edemeyeceğini düşünüyorsanız lütfen foruma isimlerinizi bırakın ben yarın listeye onları da eklerim (televizyon yarışmalarındaki gibi girdim olaya :img-hyste ) hepinize iyi geceler..
askasurguncu 17-02-07, 22:27 mor imza yerine berenin soyle mor elbiseylen cekilmis resmi var
mustafa imza yapar bizde kulaniriz olmazmi:img-hyste
Melalcim ablam, bak ne o öyle karpuz falan..:icon_whis
Hem ciddi anlamda.. tebrikler.. neşesine yapılan bir olayı uygulayabildiğimiz için.. hemde.. imzamı bende değiştiremem.. zaten yenersek veya yenilirsek... imzalar değişecek.. isteyen.. artık,no Ayla mı yazar, Ayla yı seviyoruzmu yazar,artık bilemiyorum..
Ama bizim grup sizden fazla Melalcim malesef.. kendinizi hazırlasanız iyi olacak..
Karpuz falan deyipde zeytinyağı gibi üzte çıkmayın bakalım..
Ablacım düşünsene biz işi aşıyoruz.
Kaybeden grup boğaz köprüsünde eylem yapıyormuş.
Mor bir pankart açıp üzerinede siz bizi begenmiyor musunuz yazılıymış.
Sebep ise sete gittik Ayla'dan özür dilemey ama içeri almadılar.
Hem Dizifilm forumlarıda HS forumunu kınıyoruz.:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar mecbur katlanacağız falan demeyin, kazanıcaz diyin:img-hyste gaz verelim birbirimize:)ya dünkü bölümde dikkat etmedinizmi ahmet aylayı nasıl tersledi, işte gelecekte de ahmetle ayla ilişkisi böyle olacak, kırmızı daire içine alarak gösterior ve söylüorum; bu ayla ahmet in üstüne çok gidecek, çocuk bin ğişman olacak evlendine:)
Bencede oyle olcak.
Basta Ahmet'in ustune gitmez icine atar ama Ayla bu , icinde kalmis bir asilik var ve o asilik Ahmet'e patlicak .. Kesin ..
100% sabirli bir Ayla izlersek seti basarim. Olurda Ayla melek olursa (hic sanmam ama) Aylali sahneleri izleyemem herhalde.
Bir dusunsenize : "Tamam Ahmet, olur Ahmet, nasil istersen hayatim" .. iyy :icon_whis
ben avatarımı değiştirmem sadece imzamı mor yaparım o yeterli:))
tabii bakalım morlu kim olacak?:img-hyste
Ceren'cim işi aşıp mail adresi ve telefon numarası da bırak istersen.
Hatta telesekretere bağla:img-hyste :img-hyste
Kzı bu güzellik yarışmasımı da başvurularını bekliyorsun.
Arkadaşlar Ceren'e bir mayolu bor birde vesikalık fotoğrafınızla başvuru yapabilirsiniz.:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar beni de anti aylacılara yazın.Ayla Ahmete gerçekten çok aşık ama hiç şansı yok .adam Yasemine aşık ve kaybetti.zoraki bi evlilik yapacaklar ve hiç mutlu olamayacaklar.yaesmin aşkı hep aralarında olacak.tabii bu durumda Aylayı gün geçtikçe çıldırtacak.hayatı Ahmete de kendine de zindan edecek.kız da öyle bi potansiyel var(aslında güzel kız ama diziye göre düşünüyoruz tabii)
bu arada Yasemin de Ahmeti Ahmetin onu sevdiği kadar sevmiyormuş.bi kalemde sildi valla sırıtıp duruyor.Ahmetin zavallım hayatı karardı.
Şişşşşt anti-aylacılar dereyi görmeden paçaları sıvamayın.
Kaybederseniz.İmzanızda Ayla'dan özür dileyeceksiniz.
Biz sana nasıl dil uzattık diye:img-hyste :img-hyste
Allahım ağır ceza hakimi gibi oldum.:img-hyste
Ceren'cim işi aşıp mail adresi ve telefon numarası da bırak istersen.
Hatta telesekretere bağla:img-hyste :img-hyste
Kzı bu güzellik yarışmasımı da başvurularını bekliyorsun.
Arkadaşlar Ceren'e bir mayolu bor birde vesikalık fotoğrafınızla başvuru yapabilirsiniz.:img-hyste :img-hyste
ya melal abla tam çıkıyodum yine çıkamadım sayende güldürdün vallahi :img-hyste arkadaşlar olabilir melal ablanın dediklerini bi düşünün bence:img-hyste
Ekin_Derya 17-02-07, 22:33 mor imza yerine berenin soyle mor elbiseylen cekilmis resmi var
mustafa imza yapar bizde kulaniriz olmazmi:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste, yeteeeer. Bu kadar iskence yeter, gülmekten kaslarim agridi. Birazdan acili cagirmak zorunda kalacagim...
Merhaba Selxx ve Aslı30... eee ne düşünüyorsunuz Ayla'mız hakkında... O bir melek midir? Yoksa Şeytan mı? (oysaki ikisi de melek değil mi? bakın bu işten bizim gurup karlı çıkacak... iddiayı biz kazanacağız.... eğer iyi melek durumunu kazanamazsak diyeceğiz ki "Ya kardeşim siz yanlış anlamışsınız... Biz melek dedik ama... biliyorsunuz Şeytan da bir melek... nasıl ama:img-hyste )
abla bugün çok geriden geliyorum.oku oku bitmedi valla.:img-blush
şimdi ayla şeytan olamaz.yani bu bölümde de hissettirdi bize.paralanmışlar ama hiç öyle bir tavır içinde değildi.annesinin ona dayattığı aşağılık kompleksine rağmen.ahmet eve gelince hemen ben gideyim dedi.şimdi seviyor ahmet'i bir bahaneyle orada kalabilirdi.şeytan değil yani.:img-blush evin hizmetçisi yemeği hazırlayıp giderken siz yemiyormusunuz? diye sordu.şaşırdı birlikte yememelerine.bu duygusu da çok güzel.pastanede yasemin'e tavrı da kadınsal kıskançlıktan.yoksa onu aşağılamak değildi amacı.ileride ahmet ve yasemin tekrar görüşmeye başlarsa doğal olarak hırçınlaşır.ama ahmet'i bunaltmaz yasemin'e saldırır.:img-hyste şimdi bir kadının kocası eski sevgilisiyle tekrar görüşse o kadın pençelerini çıkartıp şeytan olmazmı?herkes olur.o zaman her kadın şeytandır.:img-blush ayla'yı suçlamamak lazım.
iyi geceler.
askasurguncu 17-02-07, 22:35 :img-hyste :img-hyste :img-hyste, yeteeeer. Bu kadar iskence yeter, gülmekten kaslarim agridi. Birazdan acili cagirmak zorunda kalacagim...
canim cagirinca bir ara benim evimede yolla
kardeslerim tuhaf tuhaf bakiyorlar bu kiz delirdimi :img-hyste
suan kesin beni doktora goturmeyi dusunuyorlardir
Sürükleyici, doyurucu ve değişen yaşamlara girilen bir bölüm...
Kol düğmeleri
Hatırlarım bugün gibi
Sessiz geçen son geceyi
Başım öne eğik bir suçlu gibi
Bana verdiğin hediyeyi
İki küçük kol düğmesi
Bütün bir aşk hikâyesi
İki düğme iki ayrı kolda
Bizim gibi ayrı yolda
Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi
Gelir kol düğmelerimin birleşme saati
Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana
Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada
Heyhat sabah gün ışıldar
Yalnız gece buluşanlar
Yaşlı gözlerle ayrılırlar
Düğmeler gibi bizim gibi
Bizim gibi ayrılırlar
Ahmet'in fırlatıp attığı kol düğmelerinin biz seyirciler için anlamı ne yazık ki sevgili Barış Manço'nun bu şarkısındaki son üç kıtanın anlamından öteye gitmedi. Ama bize o üç kıtanın mesajından çok, birinci kıtanın mesajının verilmeye çalışıldığını çıkardık. Tabiki üzülerek ve zorlanarak... Çünkü verilen hediyeyle o kol düğmelerinin en ufak biri benzerliği yoktu. Bu kadar kaliteli bir dizinin ikinci kez yaptığı bu hata her ikisinde de çok barizdi. 1.si Necdet'in babasının gömleğindeki kan... 2.si de bu... Emeniz ki hiçbir fanatik izleyicisinin gözünden kaçmamıştır... Umarız bundan sonar daha dikkatli davranılır...
Senaryodaki zayıflık...
Ahmet'in kararlı bir şekilde Yaseminler'in peşinden Kayseri'ye getmesinin tek bir amacı olabilirdi tabi ki; hazır onlar da oradayken Rıza Bey'le bu meseleyi çözmek... Amacı yalnızca Yasemin'i görmek olsaydı birkaç gün beklerdi bence... Şimdi bu kadar kararlı tavırla; pencereden gördüğü ve şok olduğu nikah olayı karşısındaki "pes etme" tavrı bana çok çelişkili geldi... Bence senaristler bu sahneye, olayların gelişim sırasını hiç de engellemeyecek çok daha güçlü bir senaryo rahatlıkla yazabilirlerdi diye düşünüyorum... Mesela;
Ahmet pencereden şahit olduğu nikaha müdahale etmek için oraya koşar... ama askerler müdürden izin almadan giremeyeceğini belirterek engel olurlar... O çaresizce geri döner... Önce Müdür'ü beklemeye karar verir tüm o mükemmel şok ve panik tavırlarıyla... Ama onların oradan ayrıldıklarını yine pencereden görür... onları kaçıracağı paniğiyle dış kapıda beklemeye karar verir... Onlar çıkar ve birbirlerini görürler... Yasemin hemen arabaya yönelir ve konuşmak istemez... Ahmet neler olduğunu sorar ve şaşkınlığını ifade eden sözler söyler... Aileler çok şaşırınca ve etraftan dikkat çekmeye başlayınca Mehmet Dayımız olaya müdahale ederek Ahmet'e şu anda yeri olmadığını, artık onları evlendiğini ve buradan gitmesini rica eden çok ikna edici bir konuşma yapar... bu sırada herkes arabaya binmiş Mehmet'i beklemektedir... Ahmet şok, şaşkınlık, üzüntü, çaresiz bir şekilde garın yolunu tutar...
Belirttiğim gibi, eğer senaristler öbür sahnelerin gelişimini etkileyebileceği düşüncesini taşımışlarsa görüldüğü gibi hiçbir etkisi olmadı... yine otobüs yazıhanesinde şok içinde dalgın bir Ahmet... yine evine çok üzüntülü, yıkılmış dönen bir Ahmet... yine kızkınlıkla Necdet'ten hesap soran bir Ahmet... yine Ada'ya kendini kapatmış bir Ahmet... ve yine Ayla'nın uyarısıyla gittiği müsamerede Yasemin'le karşılaşan bir Ahmet olurdu...
Böyle bir senaryo, hem senaryonun genelde sahip olduğu güce daha uygun olurdu, hem de karakterin gelme amacındaki öneme daha uygun olurdu. Oysaki senaryodaki bu zayıflık maalesef hak etmediği halde o sahnede karaktere de yansımış oldu...
Baştan sona çok iyi idi..
Oyunculukta eleştirmek istediğim aslında bir kişi var ama geçen bölüm zaten yüklenmiştim bu kez eleştiri yapmak istemiyorum... bir-iki bölüm beklemeyi tercih ediyorum...
Hem sahne ağırlığıyla hem de oyunculuk ağırlığıyla bu bölümde Cansel Elçin öne çıktı ve bence baştan sona çok iyi idi?
Bazı şeyler ilk göründüğü gibi değil...
"Kışkırtıcı" Necdet...
Necdet'in "O artık benim karım, benim karım.." diye belirtmesi doğrudan "kışkırtıcı" bir tavır olsa da; Esasen, Ahmet'in bir an evvel "acı gerçeği" kabul etmesi gerektiğini vurgulama çabası olarak gördüm ben... Necdet Ahmet'i kıskansa da; içten içe olayı kendine yontmaya çalışsa da (mesela Ahmet'e ulaşmak gibi hiçbir girişimi yok Necdet'in..) özünde ne kadar dürüst, fedakar, mert birisi olduğunu gözönünde bulundurarak daha iyi niyetli olmak gerektiğini düşünüyorum, en azından belli bir süre...
Rıza dönek mi?
Rıza'nın '61 Anayasası'na yönelik yaptığı konuşmalar çelişki gibi görüldü arkadaşları tarafından. Ama yaptığı temellendirme yabana atılır gibi değildi ve aslında demokrasiyi her iki tarafında kavrayamadığını bir kez daha gösterdi... gerçekçi, samimi, dürüst bir tavır bence... eee mert Rıza'dan da bu beklenirdi...
Ayla'nın verdiği sinyal?!
Hazırladığı yemek masasına Halime?nin neden oturmadığı sorusu çok sıradan gibi gözüküyor ama bence Ayla önceki bölümlerde şekillenmeye başlayan siyasi fikirlerinin ürünü olan sınıfsal farklılıklara karşı bir yaklaşımın sinyallerini vermesiyle aslında derin bir sinyal diye düşünüyorum...
Müzik...
Bu dizide çok beğendiğim bir konuda müzikleri... düşünürsek; Türk Sanat Müziği şarkıları, gitar ağırlıklı Slov şarkı, ve bazı sahneler içinde çalan müzikler hepsi çok güzel. Arabesk-sanat müziği karışımı tarzından pek memnun olmadığım "Yaralı Kalbim"; bir kadına aşık iki erkeğin ruh haline ortaklık ederek, bu bölüm daha farklı bir misyon yüklendi artık diye düşünüyorum...
Her zamanki son söz: Dizide emeği geçen herkesi üşenmeden tek tek kutluyorum... iyi ki varsınız...
askasurguncu 17-02-07, 22:38 melalcim simdi bizim hiç sansimiz yokmu
kaybedince berenin mor elbiseli resimimi imza olarak kulanamayizmi :img-hyste
ay hatta yaş sınırı falan da koyalım.lise mezunu olmak da şart olsun:img-hyste
Olur bacım:)Başka isteğin:)
2 dil bilme şartı da olsun mu?
Ayy neyse kızlar ya bu kadar iddia muhabbeti yeter.
Modlar afaroz edecek bizi efenim gelelim.
Dün akşam ki bölüme güzeldi.Özellikle Ahmet'in yumruğu rocky misaliydi.
Mübarek insan evladı nasılda vurdun öyle kelebek gibi uçtu,arı gibi soktu valla:img-hyste :img-hyste
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
mine
nehir
beren-saat
berenci
berenkolik
nagis
slvyia
filiz
heyyyttt bee... şu gruba bak şu gruba... mehter takımından sonra kene dicek bize melal abla heralde.. baksanıza çoğaldıkça çoğalıyoruz:img-hyste
melalcim simdi bizim hiç sansimiz yokmu
kaybedince berenin mor elbiseli resimimi imza olarak kulanamayizmi :img-hyste
Hayır canım kullanamazsınız.:)
Çok beğendiysen o resmi büyült poster olarak odana as.
Hem mor elbise sayesinde iddiayı hergün hatırlarsın.:img-hyste :img-hyste
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
mine
nehir
beren-saat
berenci
berenkolik
nagis
slvyia
filiz
heyyyttt bee... şu gruba bak şu gruba... mehter takımından sonra kene dicek bize melal abla heralde.. baksanıza çoğaldıkça çoğalıyoruz:img-hyste
Valla bu listeye şu uygun düşebilir.
Çok sesli Tsm korosu beraber ve solo şarkılar durumu:img-hyste :img-hyste
oh oh maşallah gitgide çoğalmaktayız.Allah arttırsın:img-hyste ya tamam her kadın kocasını kıskanır hele hele eski sevgilisinden ama ayla ya kızmamızı engelleyemez bu; çünkü bu farklı bi durum.şimdi ahmet ve yasemin birbirlerini deliler gibi sevsin,sonra yanlış anlamalar yüzünden ayrı düşsünler, yaseminin ahmetten bebişi olsun, ahmet sonra ayla ile evlensin, ilerde ayla da gelip yasemin e gıcıklık yapsın, onların bir araya gelmelerine engel olsun!buna dağdan gelip bağdakini kovma derim ben.ayla kuzu kuzu aradan çekilmeli ilerde, çok seviosa tabi böyle yapmalı,ki çok sevdini söylüosunuz:)
Bahar'cım şahane bir yorum yazmışsın.
Yazdıklarına katılıyorum.Bu bölüm şahaneydi.
Haftaya neler olacak merakla bekliyorum.
Asıl en çok Ahmet Ayla ile evlenince ve bu haberi Yasemin duyunca ne tepki verecek.
Allah mesut,bahtiyar etsin demez heralde:)
walla bu gidişle biz kendimize bi isim bulamadan melal abla güzel bişe uyduracak bize... neyse yaa bu sefer gerçekten çıkıyorum arkadaşlar hepinize ii geceler.. 1 adet mayolu boy ve 1 adet vesikalıklarınızı bekliyorum :img-hyste :img-hyste
bahar ın yorumuna kesinlikle katılıorum.çok güzel değerlendirmiş ,her zamanki gibi.Ahmet nikahın kıyıldığı yere gidebilirdi evet, ahmet in orada öylece durup gitmesi saçma oldu.
Muko'cum bende dün akşam seyrederken koşsana be Ahmet dedim durdum.
Hatta şöyle bile olabilirdi.Ahmet koşarken Yasemin imzayı atmış olurdu.
Ahmet nikahın kıyılığı odanın kapısına kadar gelmiştir.
Ve artık sevdiği başka birisiyle o yetişene kadar evlenmiştir.
Necdet ve Yasemin'le gözgöze gelir.Ve hızla olduğu yerden uzaklaşır.
Bu da olabilirdi.Senaristler neden böyle düşünmedi anlamadım.
Dün akşam Cansel'in hapishanedeki oyunculuğunu çok yeterli bulmadım dememim sebebi buydu.
Nikah kıyılırkan Ahmet'i gösterdikleri sahnedeki çırpınışları beni çok etkilemedi nedense belki koşsa daha fazla çırpınsa dahada etkileceği olabilirdi.
askasurguncu 17-02-07, 22:50 Hayır canım kullanamazsınız.:)
Çok beğendiysen o resmi büyült poster olarak odana as.
Hem mor elbise sayesinde iddiayı hergün hatırlarsın.:img-hyste :img-hyste
melalcim eger idiayi kaybedersek ben berenin
o resmine artik bakamam artik mor rengini nerde gorsem ah ayla yah ayla diye basimi taslara vururum:img-hyste
Bahar yorumlarına katılmamak mümkün değil. Gerçekten yazdığın alternatif senaryo çok daha uygun ve inandırıcı olurdu. Bu biraz zayıf kaldı. Ahmet pencereyi açıp "Yasemin" diye bağırdı ve duyulmadı. Bu mümkün değil. Hele de o zamanın yalıtım şartlarını düşününce:) Ve açıkçası ben de pes etmek yerine;nikahın yapıldığı yere gitmeye çalışacağını düşündüm ama o terketmeyi seçti. Ama tabi bilemiyorum o anki psikolojiyle insan gerçekten ne yapar?:icon_sorr
melalcim eger idiayi kaybedersek ben berenin
o resmine artik bakamam artik mor rengini nerde gorsem ah ayla yah ayla diye basimi taslara vururum:img-hyste
Vur bacım vur.
Tutan mı var seni hatta kaybederseniz vurmana yardımcı bile olurum.:img-hyste :img-hyste
Ne kötüyüm yaa:):)
askasurguncu 17-02-07, 22:55 Vur bacım vur.
Tutan mı var seni hatta kaybederseniz vurmana yardımcı bile olurum.:img-hyste :img-hyste
Ne kötüyüm yaa:):)
yok yardimina gerek yok ben kendim halederim bir duvardan diyerine :img-hyste
ya kaybetmezsek o zaman ne olacak sizmi mor imza kulanacaksiniz
Muko'cum bende dün akşam seyrederken koşsana be Ahmet dedim durdum.
Hatta şöyle bile olabilirdi.Ahmet koşarken Yasemin imzayı atmış olurdu.
Ahmet nikahın kıyılığı odanın kapısına kadar gelmiştir.
Ve artık sevdiği başka birisiyle o yetişene kadar evlenmiştir.
Necdet ve Yasemin'le gözgöze gelir.Ve hızla olduğu yerden uzaklaşır.
Bu da olabilirdi.Senaristler neden böyle düşünmedi anlamadım.
Dün akşam Cansel'in hapishanedeki oyunculuğunu çok yeterli bulmadım dememim sebebi buydu.
Nikah kıyılırkan Ahmet'i gösterdikleri sahnedeki çırpınışları beni çok etkilemedi nedense belki koşsa daha fazla çırpınsa dahada etkileceği olabilirdi.
ya sanki onların nikahını duyup da gelmiş de nikahın kıyıldığını görünce perişan olmuş gibi davrandı.şaşırıp oraya koşması gerekiyordu.gerçekten senaristler bunu nasıl göz ardı etmiş anlayamadım.
yok yardimina gerek yok ben kendim halederim bir duvardan diyerine :img-hyste
Evet canım biz kullanacağız.Sizler bakın şunlara deyip güleceksiniz.
Ben eğer kaybedersek o hafta forumda pek dolaşmamayı arazi olmayı düşünüyorum.:):)
askasurguncu 17-02-07, 22:59 Evet canım biz kullanacağız.Sizler bakın şunlara deyip güleceksiniz.
Ben eğer kaybedersek o hafta forumda pek dolaşmamayı arazi olmayı düşünüyorum.:):)
ah oyle bir sansimiz var mi bizde kulaniriz sansimizi:img-hyste
biz kaybedersek o zamn ben bir hafta buralarda gorunmem :img-hyste
Ekin_Derya 17-02-07, 22:59 yok yardimina gerek yok ben kendim halederim bir duvardan diyerine :img-hyste
Bak o zaman tam timarhanelik sanarlar seni seninkiler. Vallahi atarlar, dikkat et. Bari yalniz oldugun zamanlarda duvardan duvara at kendini :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ah oyle bir sansimiz var mi bizde kulaniriz sansimizi:img-hyste
o zaman da kaçtı derler; hem kaybettiler hem de kaçtılar...Biz alnımız açık başımız dik burada dururuz.Kaybettik diye ayla ile ilgili düşüncelerimiz değişmeyecek ya!hıh!:)
askasurguncu 17-02-07, 23:01 Bak o zaman tam timarhanelik sanarlar seni seninkiler. Vallahi atarlar, dikkat et. Bari yalniz oldugun zamanlarda duvardan duvara at kendini :img-hyste :img-hyste :img-hyste
deryacim beni bir hafta goremezsiniz
artik nerde oldugumu tahmin edersiniz
neyse yanliz olamam galiba yanimda olan olur herhalde:img-hyste
Ekin_Derya 17-02-07, 23:02 ah oyle bir sansimiz var mi bizde kulaniriz sansimizi:img-hyste
Vallahi ben MISAFIR olarak gelirim :img-hyste :img-hyste, kim anlayacak?
Acik konusmak gerekirse, pek de yenilecegimize inanmiyorum ya, neyse...
askasurguncu 17-02-07, 23:05 Vallahi ben MISAFIR olarak gelirim :img-hyste :img-hyste, kim anlayacak?
Acik konusmak gerekirse, pek de yenilecegimize inanmiyorum ya, neyse...
bende yenilecegimizi dusunmuyorum
kazanacagiz dermisim:img-hyste ama senaristlerin isi bellli olmaz
aylayi melek bile yaparlar
arkadaşlar atv haber forumları okuyomuş ve anti-ayla davasını öğreniomuş.sonra bizi haberle falan çıkarıolarmış:img-hyste , şok şok şok hs izleyicisi ikiye bölündü diye manşet geçiomuş!:img-hyste sonra ali kırca siyaset meydanında bize özel program yapıomuş, ayla ali kırca ile ortaya oturuomuş biz de karşılıklı iki tarafa...ayy düşündükçe neler kurdum ben...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ekin_Derya 17-02-07, 23:07 bende yenilecegimizi dusunmuyorum
kazanacagiz dermisim:img-hyste ama senaristlerin isi bellli olmaz
aylayi melek bile yaparlar
Melek yapsalar bile, bana cok yapmacik gelir. Bi kere onun seytan yüzünü gördüm, saklayamaz artik :img-hyste
ya sanki onların nikahını duyup da gelmiş de nikahın kıyıldığını görünce perişan olmuş gibi davrandı.şaşırıp oraya koşması gerekiyordu.gerçekten senaristler bunu nasıl göz ardı etmiş anlayamadım.
yanına koşmalar hep bilindik sahneler bölsi daha iyidi adam kimsenin ayağına dolaşmadan arazi oldu ama durumu hemen anladı necdete dediya beni unutmak için senle evlendi adam yaseminin ona olan duygularından çok emindi hatıra defterini unutması mümkün değil hal böle ounca aylayıda sevmesi biraz zor olur
askasurguncu 17-02-07, 23:10 Melek yapsalar bile, bana cok yapmacik gelir. Bi kere onun seytan yüzünü gördüm, saklayamaz artik :img-hyste
sen oylelerinden korkacan yuzunu sen gordun ama
o gercek yuzunu saklamayi becerir cunku onun ismi ayla :img-hyste
Melalciğim imzamdan yola çıkarak bir isim buldum:icon_whis
"İki Ucu Altın Değenek" Gurubu:img-hyste :img-hyste
Gurup üyelerimizin arttığını görüyorum ama arkadaşlar bir açıklama yapmam gerekiyor: Eğer imzama güvenerek "nasıl olsa bu gurup her iki durumda da kazanır" diye düşünüp giriyorsanız; o işin şaka tarafı... Esas tarafı yalnızca ve yalnızca "konum"da yazan kısmıdır. Ben belirteyim de sonra bozuşmayalım:img-blush :img-hyste
Bölüm değerlendirmeme yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum... iyi geceler diliyorum hepinize...bye
arkadaşlar atv haber forumları okuyomuş ve anti-ayla davasını öğreniomuş.sonra bizi haberle falan çıkarıolarmış:img-hyste , şok şok şok hs izleyicisi ikiye bölündü diye manşet geçiomuş!:img-hyste sonra ali kırca siyaset meydanında bize özel program yapıomuş, ayla ali kırca ile ortaya oturuomuş biz de karşılıklı iki tarafa...ayy düşündükçe neler kurdum ben...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sen iyice uçmuşsun diyemeyecem çünkü dün akşam yatakda dönüp dururken bende düşündüm ama ben siyaset meydanı düşünmedim bak bu iyi fikir iktidar ve muhalefet partileri gibi
arkadaşlar gülmekten ölcem, ben ufak ufak kaçayım ya bu gece makina vardı onu unuttum ayla davasına:img-hyste yarın burada anti-aylacıları daha fazla görmek ümidiyle iyi geceler...bye
Melalciğim imzamdan yola çıkarak bir isim buldum:icon_whis
"İki Ucu Altın Değenek" Gurubu:img-hyste :img-hyste
Gurup üyelerimizin arttığını görüyorum ama arkadaşlar bir açıklama yapmam gerekiyor: Eğer imzama güvenerek "nasıl olsa bu gurup her iki durumda da kazanır" diye düşünüp giriyorsanız; o işin şaka tarafı... Esas tarafı yalnızca ve yalnızca "konum"da yazan kısmıdır. Ben belirteyim de sonra bozuşmayalım:img-blush :img-hyste
Bölüm değerlendirmeme yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum... iyi geceler diliyorum hepinize...bye
İsim güzel uzun ama güzel yani:)Bu ismi duyunca aklıma Altın Kızlar ismi geldi nedense:)
Senin verdiğin ismi bir kenara yazdım canım:)
He valla doğru söyledin Bahar'cım eğer anti veya anti olmayan ayla'cı iseniz.
Lütfen konumuzda bunu belirtin.Sonra karışıklık olmasın.:)
Sanada iyi geceler canım:)
Visual Design 17-02-07, 23:28 aramiza hosgeldin tanidiginiz baska anti aylacilar varsa davet edin:img-hyste
bide bura anti aylaci doluyormus :img-hyste
50 tane felan yeter :):) Ama farkettiyseniz, biz yenilirsek, forumun tamamı mosmor olacak çünkü diğer takım bu kadar geniş değil :)
şimdi okan bayülgenin makina programında reklamcı alinur velidedeoğlu konuk...
midnight express filminde oynayan adamla bir röportaj yapmış...ve asıl gerçekleri onun ağzından dinletiyor bize...tıkla ve izle(you..) sitesine midnight express yazın..ve çıkan iki parça halindeki röportajı tıklayın lütfen..ki en çok tıklananlar arasına girsin...
biliyorum alakasız oldu ama...
bence burada hüküm giyen rıza asıl acıyı çekmedi ona verilen cezanın iki katını yasemin nectedle evlenerek çekiyor eskiden necdet taraftarıydım ama bu bölümden sonra kesinlikle ahmet taraftarıyım bence nectedin ahmete yaseminin hamile olduğunu söylemesi gerekiyordu
*~*RaiNBoW*~* 18-02-07, 07:54 Nil
Billur
ceren
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes(ben)
rabia
arzu
mine
nehir
beren-saat
berenci
berenkolik
nagis
slvyia
filiz
serhan
oh maşallahımız var.:)evet varsa tanıdık anti-aylacılar gelsinler, bekleriz.:)
Gülcan(charm) ve beni de (Rengin) ekleyin..Grubumuzu azaltıyorsunuz ama siz de:)
Son olarak da defnee arkadaşımız gelmiş,hoşgelmiş..Grubumuz artıyor,bakalım hangi taraf kazanacak.Bu iddiayı asla unutmam herhalde...
sevda_cicegimm 18-02-07, 08:31 Arkadaslar bende anti aylaciyim ha...
sinir oluyorum aylaya....
ama yumruk sahnesi superdi super...
ayla melek olmayacak grubuna beni de(eliz) ekleyin arkadaşlar...ayla dan melek olmaz:good:
aslında çok isterdim ayla nın melek gibi olmasını,ahmetin canını sıkmayacak biri olmasını:(ama ahmetin başını çok ağrıtacak ayla bence çok paranoyak olacak...
özge_letyy 18-02-07, 09:02 bnide anti ayla grubuna eklersen çok sewinirim cnm dün ahmetle öpüşürlerken çıldırıodum yaaa
yalnız bu anti-ayla grubu değil onu söyleyelim
biz diyoruz ki ayla ahmetle evlendikten sonra pozitif bi kız olacak
onlar da diyo ki iyice psikopata bağlıyacak:)
yani sen ikinci gruptan olursun tahminimce ama yine de söyliyim dedim:)
çünkü o grupta aylayı sevip de böyle düşünenler de var..
Nil
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes(ben)
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
evet 25 kişi olmuş durumdayız ...
ayla henüz şu an ahmetle evli değilken bile tepesine çıkıyor ahmetin!hesap sorar gibi "yaseminle karşılaşmaktan mı korkuyorsun?"diyor...bunu ahmete şimdi diyen birinin evlenince neler diyeceğini bi düşünün isterseniz...
özge_letyyaslında dediğin gibi ben aslında aylayı biraz seviyorum ve ahmetin bir an önce aylayla evlenmesini,yaseminin aklının başına gelmesini istiyorum...ama aylanın ahmetle evlendikten sonra paranoyaklaşacığına,çok itici biri olacağına eminim(ilk paragrafta anlattığım davranışı bunu kanıtlayan nedenlerden sadece biri)
bu arada diğer grup kaç kişi?
*~*RaiNBoW*~* 18-02-07, 09:10 Yalnız bizim grubu anti-ayla ile karıştırmayın.Biz Ayla,Ahmet ile evlendikten sonra bir süre mutlu olacak ama ondan sonra psikopata bağlayacak(özellikle de hasta olduğunu öğrendikten sonra) diyoruz.Agresif biri olacak diyoruz yani..
Kaybedenler bir hafta boyunca mor renk imza kullanacak,üzerinde de yenildiklerine dair bir metin ile tabi ki..
Şartlarımızı kabul eden gelsin.
Bu arada şu Ayla-Ahmet sahnesinde o kadar da sinir olunacak birşey yok alışın bence.Bu bölüm ikisi de müsamereyi yanyana izleyebilir,her ne kadar Ahmet Defne'yi izleyicilerin yanında izlemeyeceğini söylese de..İnat bu Ahmet yapabilir.
özge_letyy 18-02-07, 09:12 ya aslında ayla iyi kız normal şartlarda gitse eminim ahmete iyi davranır onu üzmezdii
ama senaryo gereği ahmetin huzurunun kaçması ve herşeyin daha da zorlaşması için aylayı sizin dediğiniz gibi yapacaklardır ama ben yine de ayla melektirden vazgeçmiyorum:)
ayrıca mor rengini de çok severim:D
sevda_cicegimm 18-02-07, 09:17 yumruk sahnesi harikaydı evet.isim alalım, listeye yazcam da:)
cnm ismim zeynep...
ayy bide ben o sahneyi heyecanla bekliyorum.ne dicekler acaba birbirlerine yaww....off daha kac gun var ya...meraktan catlicamm..
ama beren saat gercekten cok seker oynuyor...yuzude ole..ama su necdetede sinir oldugum zamanlar oldu.hele o yumruk sahnesini tv nin dibinde bekledim hadi hadi diye vur suna diye..sonra attiktan sonra icim rahatladi ya...
rengincim ben çok isterim ahmetin inat yapıp müsamereyi aylayla izlemesini...bak şimdi öyle birşey olursa yaseminin yüzünün alacağı ifadeyi düşündüm de keyfim yerine geldi:happy0064 belki çok acımasızım ama yaseminin sürüm sürüm sürünmesini istiyorum elimde değil:icon_evil
ben ayla-ahmet ikilisine alıştım hatta bir an önce bu ikilinin sahnelerine ağırlık verilsin de hemen evlensinler:)sonrası yine - yaseminin yüzünün alacağı yüz ifadesi ve benim keyif meselem işte:)
ben aylanın psikopata bağlayacağını düşünüyorum ama böyle olmasını hiç istemiyorum ahmet zaten yeterince acı çekiyor bi de üzerine aylanın paranoyaları eklenince:(
*~*RaiNBoW*~* 18-02-07, 09:50 rengincim ben çok isterim ahmetin inat yapıp müsamereyi aylayla izlemesini...bak şimdi öyle birşey olursa yaseminin yüzünün alacağı ifadeyi düşündüm de keyfim yerine geldi:happy0064 belki çok acımasızım ama yaseminin sürüm sürüm sürünmesini istiyorum elimde değil:icon_evil
ben ayla-ahmet ikilisine alıştım hatta bir an önce bu ikilinin sahnelerine ağırlık verilsin de hemen evlensinler:)sonrası yine - yaseminin yüzünün alacağı yüz ifadesi ve benim keyif meselem işte:)
ben aylanın psikopata bağlayacağını düşünüyorum ama böyle olmasını hiç istemiyorum ahmet zaten yeterince acı çekiyor bi de üzerine aylanın paranoyaları eklenince:(
Eliz'cim haklısın ama,o zaman da Ayla'nın surat ifadesi durumu bozuyor işte.Sevinecek kendine pay çıkaracak.Sonuçta Yasemin çok zor durumda kaldığından bunu yaptı ama sırrını Ahmet ile paylaşmalıydı ne olursa olsun.
Ben nedense Ayla'nın mutlu olmasını istemiyorum.Aslında nedenini de bilmiyorum,sanırım Yasemin'e pastanede yaptıkları yüzünden...Bakın Necdet kadar Ayla da bu konuda çok hırslı.Ayla'nın hırsını sevmiyorum sanırım.Evet evet...:img-yes:
rica ederim arkadaşlar ayla'ya melek diyerek o kutsal varlıklara hakaret etmeyin...:img-yes:
ya hiç kimse değilde ayla melek ..ıııı:sad53:
bu kız baştan beri tam sinir hiç sevmedim sevemiycemde:img-fie: :img-fie: yasemininde taraftarı değilim ama aylamı yasemin mi dense hiiç düşünmeden hemen yasemini seçerdim:D :D
arzu-başak 18-02-07, 10:02 İnanamıyorum ya dün yüne döktürmüşdünüz..yine ben yoktum..neyseki cerenimo bizm grubu yazmışvalla biz gittikce büyüyoruz....melalcim nasılsın bugün...yoksa kendine mor renkte bir kıyafet alamaya falanmı çıktın....neyse arkadaşlar zaten yazılanların çoğununda okuyamadım..ama benim şimdi çıkma gerekiyor..size iyi sohbetler..........
Roberta Y Diego 18-02-07, 10:03 rica ederim arkadaşlar ayla'ya melek diyerek o kutsal varlıklara hakaret etmeyin...:img-yes:
ya hiç kimse değilde ayla melek ..ıııı:sad53:
bu kız baştan beri tam sinir hiç sevmedim sevemiycemde:img-fie: :img-fie: yasemininde taraftarı değilim ama aylamı yasemin mi dense hiiç düşünmeden hemen yasemini seçerdim:D :D
katılıyorum :good: herkes melek olabilir ama o ayla cadısı asla olamaz:img-hyste beni çok itiyor o kız hiç bir çekici tarafı yok. hele de pastanede yasemin'e yaptıklarını düşününce daha bir uyuz oluyorum o cadıya.
bu haftaki bölümde en çok sevdiğim sahne ahmet'in yıkılma sahnesiydi. ne kadar güzel oynadı Cansel Elçin tıpkı gerçek gibi valla tebrik ediyorum kendilerini :good:
melal bugün akşama kadar yok arzu.:icon_sorr bak helin tehlikeli sularda yüzüyorsun.sana çok pis dalacam.bütün berencileri toplamışsın.antiaylacı olacak tabi onlarda.biz güdük kalıyoruz sonra.:icon_whis ayrıca özge imzana eridim bacım.umarım avatarınıda yaparlar.bende kullanırım yıııvruuum.:happy0064 içiniz fesat sizin içiniz.:icon_whis ayla kötü biri değil olmayacak.hıh:img-cool2
Visual Design 18-02-07, 10:08 Arkadaşlar, konuyu hatırlatırım;
Kazanacak taraf olan AntiAylacılar diyor ki :) ;
Ayla Ahmet'le evlenirse hiç iyi olmayacak, onu delirtecek vs...
Mora boyalı Aylacılar ise;
Ayla bir melek diyorlar (!:img-hyste!) Ahmetle evlenmesi, Ahmet'in Yaseminle evlenmesinden iyidir diyorlar. Nerden çıkraıyorlarsa bunu (:))
Şimdi karar verin, Sizce Ahmet Aylayla evlenince, Ahmet'in akibeti ne olur?
özge_letyy 18-02-07, 10:13 melal bugün akşama kadar yok arzu.:icon_sorr bak helin tehlikeli sularda yüzüyorsun.sana çok pis dalacam.bütün berencileri toplamışsın.antiaylacı olacak tabi onlarda.biz güdük kalıyoruz sonra.:icon_whis ayrıca özge imzana eridim bacım.umarım avatarınıda yaparlar.bende kullanırım yıııvruuum.:happy0064 içiniz fesat sizin içiniz.:icon_whis ayla kötü biri değil olmayacak.hıh:img-cool2
valla ben de çok beğeniyorum imzamı merhem sağolsun yapıvermiş ben de kullanayım dedim:D
cidden ya anti aylacıların sayısı çok olduğu için bizim grup böyle kaldı ama olsun sayıyla bişey olmuyo.hıh:img-cool2
mustafa bence ahmet ayla'yla evlenirse kısa sürede kafayı yer:img-hyste hem zaten çocuklarıda olmayacakmış ben onların çokda iyi anlaşacaklarını düşünmüyorum aylabaya sıkar ahmeti..:img-in_lo
çocukları olmayacak diye demiyorum ama ahmet ve aylanın evililiği uzun sürer ama tam bir evlilik olmayacaktır asla:happy0064
selam arkadaslar buraya onceden cok sık yorum yapıyordum yapamaz oldum bu takında..:(
bnm merak ettıgım nejdet bukadar ıyı olmya devam ettıgı surece bu yasemın nejdet evlılıgi surucek bayagı..e pekı yanı ıpler bır yerden sonra kopmayacakmı??
nejdet kotu bırı olacak denıyordu ama onunda sımdıkı halıne bakılınca nasıl kotu olacak merak edıyorum ama ahmetle konusması cok sınırdı...ıyı yaptı ahmet yumruk atarak..:)
valla ben de çok beğeniyorum imzamı merhem sağolsun yapıvermiş ben de kullanayım dedim:D
cidden ya anti aylacıların sayısı çok olduğu için bizim grup böyle kaldı ama olsun sayıyla bişey olmuyo.hıh:img-cool2
şunu unutmayın ben belki karşı gruptan olabilirim ama ben anti-aylacı değilimmmmmmmmm....
buarada herkese günaydın (yani öğlen oldu ama:img-hyste )
Yasemin'in Necdet'le evlenmesi çok anlamsızdı. Bence bu evlenme meselesi oyunculuktan mı bilmiyorum çok kötü işlendi. Çelişkili durumlar çok fazlaydı.
Dizideki karakterlerden Ayla güçlü bir karakter bence. Ahmet ile evlenecekler gibi geliyor bana. Ayla ne yazık ki Yasemin'in sözde gururunun kurbanı olacak. Mutsuz bir yaşamın temelleri atıldı. Yasemin yüzünden bir sürü kişi mutsuz olacak...
denizkizi55 18-02-07, 10:24 Ayla Ahmet Ve Mutluluk..Bir cümle icinde bu üc kelimenin bir arada bulunmasi mümkün degil.. Ayla ve Ahmet'in bir arada olmalari hayirli öylemi:img-hyste ..Simdiki hallerine aldanmayin evlenince; ahmet'i kapinca bakin nasil havalara giriyor, degisiyor..
Benide AntiAylacilar listesine eklermisiniz? Isim gerekiyorsa semra diye yazabilirsiniz;)
özge_letyy 18-02-07, 10:24 şunu unutmayın ben belki karşı gruptan olabilirim ama ben anti-aylacı değilimmmmmmmmm....
buarada herkese günaydın (yani öğlen oldu ama:img-hyste )
biliyorum canım zaten anti aylacı olmasa da biçok kişi aylanın psikopat olacağını düşündüğü için sizin grup baya fazla
Nil (ben)
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
denizkızı55
denizkızı55 senide ekledim canım..hoşgeldin aramıza..
son durum:)) Melalcim görünce çatlıtcak:)):img-hyste
aaaa ceyda ben önceden beri yaseminle ahmeti uygun bulmuyorum.bunu herkes bilir.o yüzden artık benim bacım ayladır.:img-hyste
yok ya ceyadcım ciddiyiz biz baştan beri ayalyı tutuyoduk zaten:)
hehe ben aylacı degılım ama onu takdır edıyorum gercekten..kendıne gore guclu bır kız fıkırlerı var gerektıgınde onları savunuyor ustelık nasılda ahmede bagırdı bakın sozunu dınlettı..:Dahmedı kılıbık yapmasa barı evlenınce..:Dayrıca sımdıye kadarda cok sınır olcagımız gıcık bırseyde yapmadı..:)
evlensınler allah mesud etsın ne dıyım...:img-hyste
Visual Design 18-02-07, 10:32 2 haftaya kalmaz kafayı yer :img-hyste
İlk bölümde belki de :img-hyste Ben şahsen 5 sn dayanamam :img-hyste
mustafa bence ahmet ayla'yla evlenirse kısa sürede kafayı yer:img-hyste hem zaten çocuklarıda olmayacakmış ben onların çokda iyi anlaşacaklarını düşünmüyorum aylabaya sıkar ahmeti..:img-in_lo
çocukları olmayacak diye demiyorum ama ahmet ve aylanın evililiği uzun sürer ama tam bir evlilik olmayacaktır asla
:happy0064 Ahmet'i de kaybederiz anlıycaanız :img-hyste
şunu unutmayın ben belki karşı gruptan olabilirim ama ben anti-aylacı değilimmmmmmmmm....
buarada herkese günaydın (yani öğlen oldu ama)
Sana da güaydın da, Sergin Akyaz hakkında yazdıkların hiç hoşuma gitmeddi yha :( Biraz nezaket lütfen ;) :good: :img-wink:
aaaa ceyda ben önceden beri yaseminle ahmeti uygun bulmuyorum.bunu herkes bilir.o yüzden artık benim bacım ayladır.:img-hyste
bılıyorum senın ahmet yasemıncı olmadıgını cnm..:D:Dama aylayıda sevmezsın dıye dusundum..ahmetı paylasmıyorsun sandıydım bırazcık...:img-blush
senın cıftın sevım mehmet...:good:
Visual Design 18-02-07, 10:34 inan ayla yaseminden daha katlanılabilir biri.:img-yes: bende yasemine dayamazdım.:icon_whis
Siz Yasemin2i öpüp başınıza koyun beeee :happy0064
Arkadaşlar, bu ortam ne güzel yhaa :) Herkes zıt görüşte ama hala eğlenioruz
ceyda artık bi kankam daha oldu hoşgeldin.:img-hyste yok canım ben neden paylaşmayım aylayla ahmeti?yaseminle paylaşamam ben.:icon_whis aman benden uzak dursun almayım.:icon_whis
evet haklısın benim çiftim mehmet&sevim :img-in_lo
ceyda artık bi kankam daha oldu hoşgeldin.:img-hyste yok canım ben neden paylaşmayım aylayla ahmeti?yaseminle paylaşamam ben.:icon_whis aman benden uzak dursun almayım.:icon_whis
evet haklısın benim çiftim mehmet&sevim :img-in_lo
yasemını sevmıstım taa sonradan azda olsa ama ahmetı cok uzdu..ıcımdekı mınıcık sevgı tomurcugunu yok ettı...:D:D
bız ayla melektır toplulugu az ama ozuz hıc olmazsa...:icon_whis
Nil (ben)
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
denizkızı55
FELİZ
Arkadaşlar eksilmeye ne meraklısınız.. :icon_whis Ben de varım. Dün ekledim kendimi ama sanırım arada kayboldu... :icon_sorr
çok özür ya ben onu demin gördüm ama unuttum eklemeye..
Mustafa sergin akyaz fikrime saygı duyman gerekiyor. hem ben kötü bişey yazmadımki? aynısını Melalde yazdı. ve zaten bu forumdada konuşulmaz...
Melal abla, gerçek ismin Melal mi? Seni morlar içinde görmek çok güzel olacak :) Eminim çok yakışacaktır :):)
Evet canım gerçek ismim Melal:)
Hande Yener'in şarkısını değiştirip mor bize çok yakışıyor diyebiliriz.
Ama tabii daha zaman var.:)
Arkadaşlar bu arada lütfen bütün gün sadece iddia üzerine konuşmayalım.
Dizi hakkındada konuşun.:)
İnanamıyorum ya dün yüne döktürmüşdünüz..yine ben yoktum..neyseki cerenimo bizm grubu yazmışvalla biz gittikce büyüyoruz....melalcim nasılsın bugün...yoksa kendine mor renkte bir kıyafet alamaya falanmı çıktın....neyse arkadaşlar zaten yazılanların çoğununda okuyamadım..ama benim şimdi çıkma gerekiyor..size iyi sohbetler..........
Yok canım daha evdeyim.Şimdi çıkıyorum.
Mesajını görünce yazmdan duramadım.Mor elbisem var zaten:)
Sen bugün bir bakın mağazalara belki bulursun.:img-hyste
Öpüldün:)
özge_letyy 18-02-07, 10:58 o zaman ceydayla birlikte son durum şöyle:
ayla bir melektir grubu:)
Bahar_can
Melal
Şeboist
Merhem
Özge_letyy
Aslı30
Averaj
SELXX
GzemÇelik
_pegasus_
ezgi_savas
<EYD@
Evet canım gerçek ismim Melal:)
Hande Yener'in şarkısını değiştirip mor bize çok yakışıyor diyebiliriz.
Ama tabii daha zaman var.:)
Arkadaşlar bu arada lütfen bütün gün sadece iddia üzerine konuşmayalım.
Dizi hakkındada konuşun.:)
melal abla demek karşı taraftasın seni gidi seni...:img-in_lo
haklısın dizi ile ilgili konuşalım ama biliyorsun ben uzun zamandır buraya girmiyorum ama dizi ilk başladığında hiç buradan çıkmazdık her bölümde bir başlık bitirirdik...ah o günler :happy0064
şimdi bakıyorum dizi daha bir güzelleşti çünkü asıl konusuna geldi fakat nedense üzerine fazla yorum yapamıyorum öyleyse sen dizi ileilgili bir konu aç bizde seni takip edelim:img-blush
yoksa ben şimdi diizile ilgili ne söyleyeyim:img-pilot ama şunu söyleyebilirim bu bölümde en iyi performans okan ve canselindi yumruk sahnesi dahil tüm sahnelerde çok başarılıydılar:happy0064
Melalcim Ayla bir melek olmayacak grubu 27 kişi oldu?
şuanki duygularınız nasıl acaba?
ya baksana acaba senaristle falan görüşme imkanımız olabilirmi?
çok merak ettim acaba ayla nasıl biri olacak?
Nil (ben)
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
denizkızı55
FELİZ
yakamoz16(aslı)
Roberta Y diego seni ekledim yalnız keşke gerçek ismini verseydin?
Roberta Y Diego 18-02-07, 11:08 arkadaşalr benide anti-aylacılar'a yazarsanız sevinirim :happy0064
uyuz oluyorum o kıza tam bi kara melek :img-hyste
Melalcim Ayla bir melek olmayacak grubu 27 kişi oldu?
şuanki duygularınız nasıl acaba?
ya baksana acaba senaristle falan görüşme imkanımız olabilirmi?
çok merak ettim acaba ayla nasıl biri olacak?
arkadasım ayla nasıl bırı olacak sorusuna ayla bır melektır grubu ferdı olaraktan melek gıbı olacak dıyorum:img-hyste
saka bır yana kotu bırı olacagını sanmıyorum..en fazla kıskanc olabilir..:)
evet yani bunlarda aylayı iyice cadı yaptılar.zaten herkes biraz kıskançtır.bu çok normal.:icon_whis
evet yani bunlarda aylayı iyice cadı yaptılar.zaten herkes biraz kıskançtır.bu çok normal.:icon_whis
hah sınem soyle su antı aylacılara..:D
ınsan sevdiigini kıskanmazmı azcık..:icon_whis hele bırde ahmetse..:D
arzu-başak 18-02-07, 11:39 Nil (ben)
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
denizkızı55
denizkızı55 senide ekledim canım..hoşgeldin aramıza..
son durum:)) Melalcim görünce çatlıtcak:)):img-hyste
Nilcim..bu grupta fundapehlivan da var canım onu unutmayalım..neyse ben 2 dk gelmiştim..çıkıyorum şimdi..size iyi sohbetler....melal bunları görünce yazık...ufak çağlı bir kriz geçirebilir....
Canlarım ciğerlerim, aylacılar ve anti-aylacılar...Hepinize sesleniyorum:)...
Ayla'ya şu an kötüdür, rezildir, kaçıktır, psikopattır flan demiyoruz; yani ben demiyorum.Fakat ahmet ile yakınlaşıp evlendikten sonra böyle olmaya başlayacak diyorum(z).Şu an olayların pek içinde değil, yavaş yavaş girmeye başladı artık; ayla aktif değildi çünkü,artık olmaya başldı ve gittikçe kötüleşecek; diye düşünmekteyiz:)
anti-ayla cılar listesinde bnm de ismim olmalı.:P. hiç ama hiç yakıstıramıyorum ahmet le hele o konusması......ama şimdi onun hakkında ço..k kötü düşünmesem bile ileride öle olucak gibime gelio.bnce necdet ''karakteri'' de ileride kötülük yapabilir ahmet e o bnm derken bile nasıldı...:D
Nil
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
denizkızı55
fundapehlivan
zeyniçko
aylin_c6
arkadaşlar, kendisini aylanın ahmeti mutsuz edeciğini düşünen gruba yani bizim gruba eklemek isteyen arkadaşlarım, alıntı yaparak alta listeye isminizi ekleyebilirsiniz.mesaj fazlalığı yapmayalım, listeye ekleyip altına da bölüm yorumunuzu falan yazabilirsiniz.
Birkaç gündür forum ortamından uzak olduğum için muhabbetleri tam olarak anlayamıyorum; ama Anti-Aylacı her türlü girişim içine beni dahil edebilirsiniz arkadaşlar:img-yes:
aman ne yaptı sanki yasemine?hıh:icon_whis sadece sevdiğiyle beraber diye dükkanda fazla iş yaptırdı o kadar.:img-hyste ama bu ahmet.onu seviyor ona bişey yapmaz.:img-blush
Nil
Billur
Ceren
Buse
Asia
Eda
Derya
Helin
Mustafa
Mukaddes
Rabia
Arzu
Mine
Nehir
Gülcan(charm)
Rengin
Berenkolik
Nagis
Slvyia
Filiz
Serhan
Defne
Eliz(havincim)
Sevda_cicegimm
ergem
denizkızı55
fundapehlivan
zeyniçko
aylin_c6
bessy(buse)
walla mesaj fazlalığı olmasın diye böyle yapın denilmiş bnde böyle ismimi ekledim :)
biraz geç bi yorum olcak yazmıcaktım ama bu bölümü çok beğendiğimden yazmak istedim..:D
çok akıcı geldi bana bölüm hiç sıkılmadım izlerken..tabi oyuncularında payı çok..özellikle canseli dahada beğendim bu bölüm beni rahatsız eden bazı mimiklerinden kurtulduğuna sevindim ayrıca...kesinlikle daha iyiydi bu bölüm..:img-yes:
okan ztn hep iyi...yalnız necdet için aynı fikirde diilim maalesef yaseminle bi ömür geçermi yaa ah necdetçim yaktın başını :sad53::img-hyste
ama ben özlellikle aylayı çok sevdim(bunda rolü oynayan oyuncununda payı büyük..gerçek oyuncu:img-yes: ) ztn kıza hep sıcaktım ama genelde soğuk fln deniyodu bence gayet sıcak özellikle bu bölüm hep sevecendi bence...güldü fln...ahmet emin ellerde eminim...:img-in_lo
favori sahnemde aylayla ahmetin adadaki evde konuştukları sahne...nasıl kız ahmetin aklını başına getirdi...yasemin yüzünden kardeşinin oyununu izlememesi çok kötü olurdu ztn...ahmet doğru olanı yaptı...gelecek bölümü merakla beklemekten başkada bişi kalmıyiii geriyede...
son bişi..forever ahmet&ayla:img-in_lo :img-in_lo
şimdi mehmetin kurtarmasıyla ne alaka onu çözemedim.:icon_whis
ayrıca en büyük yasemin falan değil.:icon_whis
hande yıııvruuum hoşgeldin...:happy0064
özge_letyy 18-02-07, 15:32 oleyyy handecim sen de bizdensin o zaman
o vakit:) seni de ayla bir melektir gurubuna alıyoruz seninle birlikte
Bahar_can
Melal
Şeboist
Merhem
Özge_letyy
Aslı30
Averaj
SELXX
GzemÇelik
_pegasus_
ezgi_savas
<EYD@
HandeMve Ö:img-wink:
şimdi mehmetin kurtarmasıyla ne alaka onu çözemedim.:icon_whis
ayrıca en büyük yasemin falan değil.:icon_whis
hande yıııvruuum hoşgeldin...:happy0064
hoşbuldum canım...noldu grupmu yapiyiniz listeler falan:icon_whis ...nys antiyasminse sokun benide...:img-hyste
çoktan havaya girdim ztn...imza fln tamamdır...:img-yes:
ayla&ahmet:img-in_lo :img-in_lo
özge_letyy 18-02-07, 15:41 evet ya hakkaten lisetyle bozduk kafayı ama galiba bize burcu da(arceologue) katılıyo o da ayla&ahmet forever dediğine göre sordum kendisine kabul ederse yazıcam listeye
ya içim dışım liste oldu valla.:img-hyste konuyla alakası yok ama bu bölümde de gördük denizin arkadaşı harunu.ben o çocuğun tipine hastayım ya.görünce kopuyorum.:img-hyste
Çocuktan rahatsız olduysan 1-2 bölüm daha sabretmen yeterli :) Ama "yok ben onu çok sevdim, onu görmeden yapamam" diyorsan da yapılabilecek bir şey yok :icon_whis Zaten sanırım çok çok az kaldı yeni döneme geçilmesine. Ben gerçekten de merak etmeye başladım o yılları..
yok feliz o anlamda demedim.aksine göreyim ben onu hep.çok komik biri ya.böyle bakınca ona gülesim geliiiyyy:img-hyste
yok feliz o anlamda demedim.aksine göreyim ben onu hep.çok komik biri ya.böyle bakınca ona gülesim geliiiyyy:img-hyste
Sinem, ben o çocuğun yüzünü hiç hatılamıyorum (Yüz hafızam zayıftır biraz). Bir de tabi o sahnede, tamamen başka olaylara konsantre olduğum için belki de. Gözüm Harun'u falan göremedi. Tabi sen gelişen olaylardan mutlu olduğun için hiçbir şeyi kaçırmamışsın :icon_whis . Ama bak şimdi sen öyle söyleyince de merak etmedim desem yalan olur :) Diziyi indirince özellikle önce ona bakacağım yani :img-hyste
archeologue 18-02-07, 15:58 hayır hayır yaww.. özge burcuyu bize transfer ettik olmiiyyy ki ama yııvruummm :img-hyste :img-hyste :img-hyste
heheh paylaşılamıyorum:img-hyste
ahmet&ayla
ayla forever:img-pilot
bu arada şu çocuğu bende hatırlamıyorum bir dahaki sefere dikkat edeyim bari:img-pilot
kişi sayısı önemli değil ceren.senaristlerin ne yapacağı önemli olan.hıh:img-cool2 inşallah bu bölümde de çıkar harun.görürsünüz bari.bende yine gülerim onu görünce.:img-hyste
özge_letyy 18-02-07, 16:06 aa burcu tamamen kendi hür iradesiyle geldi valla ben bişey yapmadım:D
bu arada by_frizzy de bize katıldı biraz önce konuştum:)
fundapehlivan 18-02-07, 16:08 höh be her sayfada bi liste var.bu kadar abartmayalım arkadaşlar.:img-hyste ayrıca ayla ahmeti üzmez.hıh :icon_whis
Daha bilmiyoruz canım üzüp üzmeyeceğini...
Ama o karakter gereği Ahmete istediklerini söyleyemeyecek ve pasif kalacaktır bence... İçi içini yiyecek bazı konularda ama belli edemeyecek... Ya da laf sokmaya çalışacak ama ahmet saçmalama filan diye tersleyip kapatacak...
kişi sayısı önemli değil ceren.senaristlerin ne yapacağı önemli olan.hıh:img-cool2 inşallah bu bölümde de çıkar harun.görürsünüz bari.bende yine gülerim onu görünce.:img-hyste
tabi ki öle cnm... ama ben senaristlerinde bizim gibi düşüneceklerini umuyorum.. zaten öle olmazsa 1 hafta mosmor olacaz :img-yes:
özge_letyy 18-02-07, 16:15 Gerçekten bu bölümün tekrarı olmayacak mı??
Bu arada antiaylacıların listesini göremedim?
Biz kaç kişiyiz??
funda abla geri sayfalarda bol bol eklendi listeler ordan bakabilirsin bu arda ben de bizimkini size devrediyorum ben yokken bize katılmak isteyen falan olur:)
son durum:
ayla bir melektir:
Bahar_can
Melal
Şeboist
Merhem
Özge_letyy
Aslı30
Averaj
SELXX
GzemÇelik
_pegasus_
ezgi_savas
<EYD@
HandeMveÖ
Archeologue
By_frizzy
funda abla geri sayfalarda bol bol eklendi listeler ordan bakabilirsin bu arda ben de bizimkini size devrediyorum ben yokken bize katılmak isteyen falan olur:)
son durum:
ayla bir melektir:
Bahar_can
Melal
Şeboist
Merhem
Özge_letyy
Aslı30
Averaj
SELXX
GzemÇelik
_pegasus_
ezgi_savas
<EYD@
HandeMveÖ
Archeologue
By_frizzy
özgecim buraya pek yazmıyorum ama beni de o listeye eklersen sevinirim...kesinlikle aylanın arkasındayım..bıraksınlar nejdetle yasemini onlar mutlu olsun..ayrıca biri berene eski kelimeleri kullanmayı öğretsin zira cadde ağzıyla birleşince evde annemle gülme krizine giriyoruz...
Bu arada antiaylacıların listesini göremedim?
Biz kaç kişiyiz??
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
mine
nehir
berenkolik
nagis
slvyia
filiz
FELİZ
willover
seçil
buse
aylin_c6
zeynep
eliz
serhan
gülcan
defne
rengin
zeynep
ergim
aslı
semra
esra
zehra
funda
burcu
selin
işte bizim yani No Ayla_No Problem grubunun listesi.... baya fazlayız di mi? :img-hyste :img-hyste
esma&selim 18-02-07, 16:42 ya ayla daha şimdiden ahmete karışmaya başladı evlenince düşünemiyorum bile kızı,anti aylacı grubuna beni de eklerseniz çok sevinirim arkiler:img-wink:
bu arada adım selin bye
Ooo...İddia 2 günde ne hale gelmiş.:)Her yer liste dolu.:)Listelerde maaşallah pek bir kısa.:) Bu arada ben de Harun'u falan hatırlamıyorum.Artık nasıl izlediysem,Deniz'i bile hayal meyal hatırlıyorum.
Yasemin&Ahmet karşılaşmasında kötü bir şey olmayacak galiba.Çünkü resimlerde Yasemin'in keyfi yerinde görünüyordu.Acaba Ayla'da piyese geldi mi?
defne aylaya beni izlemeye tek sen geliyorsun.herkes beni unuttu dedi.yani aylada gelcek.oh oh:happy0064
bu sefer izlerken dikkat edin haruna.sevdim ben bu keratayı.:img-hyste
archeologue 18-02-07, 16:50 defne aylaya beni izlemeye tek sen geliyorsun.herkes beni unuttu dedi.yani aylada gelcek.oh oh:happy0064
bu sefer izlerken dikkat edin haruna.sevdim ben bu keratayı.:img-hyste
sen de taktın haruna :img-hyste ama ben yüzünü hatırlamıyorum neyse çıkarsa bu hafta dikkat edeceğim:img-pilot evet ayla da gelecek izlemeye ahmetle yan yana otursunlar:icon_whis
ben takarım öyle.ama ne yapayım mimikleri bakışları çok komik geliiyyy bana.:img-hyste
evet bencede yanyana otursunlar...:icon_whis
aynakolik_fatma 18-02-07, 17:01 benide antiaylacıların içine alın almazsanız küserim amaaaa
aynı zamanda antiyaseminciler varsa orayada yazabilirsiniz
Nil
Billur
ceren (ben)
buse
asia
eda
derya
helin
mustafa
mukaddes
rabia
arzu
mine
nehir
berenkolik
nagis
slvyia
filiz
FELİZ
willover
seçil
buse
aylin_c6
zeynep
eliz
serhan
gülcan
defne
rengin
zeynep
ergim
aslı
semra
esra
zehra
funda
burcu
selin
meltem
fatma
ekledim arkadaşlar... vatana millete hayırlı olsun :img-yes:
ne iddiası bu benim haberim yok söylesene?
gruplardan hangisi kaybederse yani hangisinin dediği olmazsa 1 hafta mor bir imza ve avatarla dolaşacak forumu...
amanbambino 18-02-07, 18:16 yok sizinle aynı fikirde değilim. Bence ayla en gereksiz ve çirkin karekter. İçinin kötülüğü yüzüne vurmuş ezikliğini çıkarmak için bence bunu iyi fırsat olarak görecek . zeten en başında tanışma sahnesinden bu yana kedinin ciğere baktığı gb bakıyordu ahmete. Evlensinler ama o kadın mutlu olmasın:good: :img-blush
KaçınıLmayan gerçeK iŞte ..ewLenicekLer ama ayLa artıK itici qeLmio bna
barDa fiLmi üStüne bi de Bu haftaKi böLm ..
ayLa bnce o kdrda Kötü oLmicaK ahmeti toparLicaK eweT ahmet aŞk oLmicaK ama oNa oLan sayGısını hiÇ yitirmiceK.. ;)**
Bu hafta Bnde öLe 1 izLenm bıRaKtı ..
yaNe kafamdaKi canawaR ayLa meLeK oLdu ;)=)
arkadaşlar bu iddaa vatan millet meselesi olmuş artık:img-hyste
Anti-aylacılaR çoğalmış, yani biz...Bu da ne demek oluyor, eğer kaybedersek sitede büyük bi kısım mor imza ve avatarla dolaşacak:)inşallah kaybetmeyiz de:img-wink:
Benide Ayla bir melektir gurubuna dahil ederseniz sevinirim Çünkü bende ilerde Aylanın Ahmeti mutlu etmek için elinden geleni yapacağını düşünüyorum:img-yes:
oyasum sen bizdensin.ekledik gitti senide.:img-wink: zombie(necip)de bizim gruba girdi.sanırım özge(nuroglu)da bizden olacak.:icon_whis ayrıca busecim o çalışmaların yeri burası değil.silsen iyi olur...:img-yes:
Benide Ayla bir melektir gurubuna dahil ederseniz sevinirim Çünkü bende ilerde Aylanın Ahmeti mutlu etmek için elinden geleni yapacağını düşünüyorum:img-yes:
ahmeti mutlu etmek için elinden geleni yapma deil ya, ahmeti elden kaçirmayım derken ahmeti mutsuz edecek ve mutsuz bi evlilik yaşayacaklar.ahmete aşık olduu için ahmete kasıtlı bi mutsuzluk yaşatacaından bahsetmioruz, ahmete olan duyguları ve kıskançlığı onu kötü yapacak...
archeologue 18-02-07, 18:26 bence ayla ahmeti yaseminden sonra yaşadığı şoktan uyandıracak...ahmet yaşantısına bir yön verecek bunu da ayla ile yapacak:img-wink:
bse canım avatar ve imzalar bölümü var hs nin bunları silip oraya eklersen iyi olur:img-wink:
ayla bir melektir:
Bahar_can
Melal
Şeboist
Merhem
Özge_letyy
Aslı30
Averaj
SELXX
GzemÇelik
_pegasus_
ezgi_savas
<EYD@
HandeMveÖ
Archeologue
By_frizzy
*denizce*
zombie(necip)
özge(nuroglu)
oyasum
melal son durum bu bebişim...:img-blush
yazılanları okuyodumda Sinem o Harun hakkatten tatlı:img-hyste
ben sana çekeyim Tvden Harunun fotolarını sen imzana koy:img-hyste
yok canım o kadar da değil.:img-hyste tamam suratı komik ama imzama koyacak kadar sevmiyorum.:img-hyste
Ahmet ayla ile hayatına yeni bir yön verecek, evlenecek.Fakat ayla ya hiçbir zaman aşık olamayacak.Yasemin i her gördüğünde kalbi pır pır atacak:), yasemin de aynı şekilde tabii.ayla ile ahmetin bebesi olamayacak, ayla üzülecek tabii.ahmet de...ahmet yasemin ile görüştükçe ayla sinir bozucu kıskançlıklar yapacak,ahmetin arkasından gizli işler çevirecek;yasemini ve çocuğunu görmesin die...ayla bi mutsuzluk faktörüdür ya!
Hoşbulduk Sinem'cim gördüm.
Maşallah ben yokken grubu baya bir genişletmişiniz.:)
Ya Ayla hem Ahmet'i mutlu eder.Hemde paranoyaklaşırsa ne olacak bizim halimiz.:):)
evet ahmet aylaya aşık olmayabilir ama sonuçta aylanın sevgisi aynı kalacak.sevgisi için onu mutlu etme çabası içinde olacak.hep aylaya yüklenin necdetin adını hiç ağzınıza almıyorsunuz nedense.:icon_whis
yüklenin aylaya ezin aylayı ayla o naif omuzlarında yükünüzü taşısın.ama bi AYLA GÜRSOY kolay yetişmiiiyyy aylayı harcatmam.:img-hyste
Sinem bebişim grubumuzun adı ne olsun.
Dün gece Bahar iki ucu altın değnek gibi bir isim önerdi.
Güzel isim bu da benimde aklıma Altın Kızlar geldi.
Bu ismi duyunca efenim grup isimlerini yazıyorum.
Artık yavaş yavaş kararımızı verelim.
İki ucu altın değnek:)
Altın kızlar:)
Aylamania:)
Aylavyu:)
evet ahmet aylaya aşık olmayabilir ama sonuçta aylanın sevgisi aynı kalacak.sevgisi için onu mutlu etme çabası içinde olacak hep.hep aylaya yüklenin necdetin adını hiç ağzınıza almıyorsunuz nedense.:icon_whis
yüklenin aylaya ezin aylayı ayla o naif omuzlarında yükünüzü taşısın.ama bi AYLA GÜRSOY kolay yetişmiiiyyy aylayı harcatmam.:img-hyste
hişşşttt noliiyyy, ne gürsoyu, o daha gürsoy olmadı bi kerem:img-hyste ahmet in soy adını taşıması içün daha 10fırın ekmek yemesi lazım:),yemeden taşıcak ama neyse:img-cray: necdet için konuşamıoruz pek çünkü bereni seven pek yok; bu sebeple yasemin e ahmet mi necdet mi iyi gelir diye aklınıza bile gelmiiyyy:img-hyste
ayla severleride baya bir
cogalmis :icon_sorr
bir sorum olacakti ya ayla birgun melek birgun seytan olursa o zaman ne olacak:img-hyste
Şeytanda bir melektir.:)
Muko'nun dediği gibi olur.Bir siz,bir biz accık size,accık bize:)
Amann neyse iddia konuşup durmayalım bütün gün bayıyor.:)
Özet gelsede bir hayallensek.:)
Bakalım zaman atlayacaklar mı?
Bana bu bölüm sanki atlayacaklarmış gibi geliyor.
Aradan 6-7 ay geçer.Yasemin bebişini doğurur.
Bunu duyan Ahmet üzülür.Ayla'ya ilgi duymaya başlar.
Ve evlenirler.Senaristlerden ricam Ayla yengemizi gelinlikler için görmek.
Tabii Ahmet'ciğimizi de damatlıkla ayy çok şeker olacaklar.:img-hyste :img-hyste
o artık benim gözümde bir gürsoy.ayrıca bu soyadı da yaseminden daha çok hakediyor emin olabilirsin.
melal bence aylavyu daha güzel bebişim.:good:
dipnot:bi Ayla Gürsoy kolay yetişmiiiyyy:img-hyste
Sinem'cim dur ben en iyisi üyelerimize ö.m atıp tek tek sorayım.
Bakalım ne diyecekler en çok oyu alan isim grup adı olur.
Nasıl fikir ama:)
Bu arada haklısın Ayla Gürsoy kolay yetişmiyii onuda aramıza alalım.
O da nişantaşı çocuğu:img-hyste :img-hyste
Bse'cim bu bölümde zaman atlanıp,atlanmadığını sanırım özetle anlarız.:)
Bu arada lütfen arkadaşlar tek satırlık mesajlar yazmayalım.
Ve lütfen güzel Türkçemizi düzgün kullanalım...
Umarım mesajlar alınmıştır.
Alınmadıysa bippp sesindne sonra kendi mesajınızı bırakınız.:img-hyste
Şeytanda bir melektir.:)
Muko'nun dediği gibi olur.Bir siz,bir biz accık size,accık bize:)
Amann neyse iddia konuşup durmayalım bütün gün bayıyor.:)
Özet gelsede bir hayallensek.:)
Bakalım zaman atlayacaklar mı?
Bana bu bölüm sanki atlayacaklarmış gibi geliyor.
Aradan 6-7 ay geçer.Yasemin bebişini doğurur.
Bunu duyan Ahmet üzülür.Ayla'ya ilgi duymaya başlar.
Ve evlenirler.Senaristlerden ricam Ayla yengemizi gelinlikler için görmek.
Tabii Ahmet'ciğimizi de damatlıkla ayy çok şeker olacaklar.:img-hyste :img-hyste
büyük ihtimalle öyle görünüyor.bu durumu daha ne kadar uzatabilirler ki.yasemin doğum falan yapar, ahmet iyiden iyiye kızgınlaşır, babası amerikadan döner falan, hatta bölümün sonunda da ayla ya evlenme teklif eder galiba...ya yok ne gelinliği, gelinlikle görmeye dayanamam ahmetin yanında ayla yı:img-cool2
hayır ben aylayı gelinlikli görmek istiyorum.onun ne eksiği var?sonuçta o da belli bi seviyede üst düzey yönetici ayrıca nişantaşı çocuğu:img-hyste
Muko'cum valla ben çok sevineceğim Ayla'yı beyaz gelinlikler içinde görünce:)
Ona çok yakışacak.Yüzünde güller açacak tabii dahada sevimli olacak.:):)
Hem zaten Yasemin neden uzun bir elbie giymedi.
Anladık gelinlik giymek istemedi.
Ama ne böyle dul kadınlar gibi sanki 2. 3. evliliğini yapıyormuş gibi evlendi.
Gerçi Ahmet onu bide beyaz gelinlikler içinde görseydi.
Kesin kalpten giderdi.Bu halde gördü ne hallere geldi.
archeologue 18-02-07, 18:52 bende aylavyu yu tuttum:img-pilot
bakalım ayla ve ahmet ne zaman evlenecek???
necdetle yasemine de davetiye yollsaınlar:img-pilot
Önemli bir yanlışı düzeltmek için...
Sevgili "bahisçi" arkadaşlar!
Dün ve bugün giremedim çok yoğun olduğum için... tüm mesajları okumaya çalıştım ve gördüm ki; çoğu arkadaş bizim girdiğimiz "bahis"i yanlış anlamış... Arkadaşlar konunun özü şu:
Sevgili Asia ve ben Ayla'nın Ahmet'le ve Yasemin'le olan ilişkilerinde göstereceği tavırlar üzerine iddiaya girdik.
Asia: Ayla'nın hırçın, kıskanç vb. tavırlar gösteren, sorun yaratan bir "şeytan" olacağını;
Ben de: Bazı olumsuz tavırlar gösterse de belli bir süre sonra çok iyi tavırlar göstereceğini söyledik...
Yani birçok arkadaşın anladığı gibi Ahmet Yasemin'le mi evlensin? yoksa Ayla'yla mı? şeklinde bir iddialaşma değil... Tamamıyla Ayla karakterinin olumluluğu veya olumsuzluğu üzerine bir iddia... bu sizin anladığınızla çok farklı bir içerik... konuyu bilmeyen arkadaşlar sorduğunda bu şekilde açıklarsanız çok memnun oluruz...
Kendi adıma ben hiçbir zaman bir dizide bile olsa Ahmet şununla evlensin, bununla evlenmesin şeklinde bir konu için iddiaya girmem... Ama fikir olarak şunu da belirteyim ki; ben her zaman Yasemin'le Ahmet'in aşkını sevmişimdir yaptığım tüm bölüm yorumları buna kanıttır... bana eğer birisi Ahmet'e Ayla mı yoksa Yasemin mi yakışıyor diye sorarsa çok rahatlıkla Yasemin derim... Ama belirttiğim gibi bunu söylemem Ayla karakterini sevmediğimden değil, aksine yine bu forumlarda her zaman Ayla'nın bazı sorunlardan dolayı kıskanç, hırslı tavırlar göstermesine rağmen özde iyi birisi olduğunu söyledim... ve iddialaşmada bu noktada...
Ama bize katılan arkadaşların katılma sebepleri farklı olabilir... kimisi Ayla'yı sevmediği için ki; anti-Aylacılar listesinden anladığım kadarıyla çoğusu Beren Saat'in fanları veya Ayla'yı sevmeyen arkadaşlar...
Diğer yandan bizim gurupta Yasemin-Ahmet beraberliğini destekleyen ama Ayla'yı da "şeytan" görmeyen hatta ileride "melek" olacağını düşünen ve Yasemin'i sevmeyen aslında Ayla'yı da sevmeyen buna rağmen Yasemin'e rağmen Ayla'yı destekleyen arkadaşlar var...
Sonsöz olarak diyorum ki: "Bahis"in esasını doğru anlayıp soranlara da doğru aç |