Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

cerenimo_
24-02-07, 09:31
arkadaşlar bu arada dün atv haberde hatırla sevgiliyle ilgili bir haber yapılmış.. çeken biri var mı aranızda??.. merak ettim çünkü, haberin başlığı siyasi güçler aşkı engellermi imiş...

bse
24-02-07, 09:32
ben dünkü bölümü çok beyenmedim açkcası taki reklamdan sonraki son bölüme kadar ahmt geldi yasemnle bakıştılar babasının mektubu fln adam drk aşk mektubu yazmş kızına yasemn babasını deil ahmti dşündü yani bir de ilk başı gzldi kuliste bakışmaları fln bn kopmuştum yne bu bölümde ama griye kalan kısmlar bni pek sarmadı:hıh

willlover
Valla ben de her karakteri seviyorum, bir tek Ayla'yı sevmiyorum. Dün bu fikrim daha da pekişti:img-yes: Kurduğu cümleler bana pembe dizilerdeki kötü kadınların cümlelerini hatırlatıyor:img-hyste

Ama kim ne derse desin, Ahmet'in ıslık çaldığı ve Yasemin'in pencereden baktığı kısımda içim eridi yaa olmaz böyle bir şey:( Çok duygulandım.

Bu arada Necdet'in Yasemin'e aşık olduğunu Lale bile anladı da bir tek Yasemin anlamadı:img-hyste Necdet'le Yasemin'in sahneleri de güzeldi dün. Mesela Yasemin ağlarken, yan odada Necdet'in yaşadığı çaresizlik çok güzeldi.

Ve son... Rıza Bey'in yazdığı mektup çok duygusaldı. Kimbilir, sevenler kavuşur belki. "Belki bir gün"...:)

Galiba bir dahaki bölümde de aynı yılda olacağız. Bir an önce zaman atlaması olsa keşke:(

cerenimo_
Herkese merhaba..haksızlık bu yine kaynatmışsınız bakıyorum.....ben şimdi çıkıyorum ve bugün bir daha giremeyeceğim....dün yine necdet beni deli etti....allahım o ahmetin yaseminin evinin önüne gelmesi birbirlerine bakışları çok etkiledi beni..ağladım.....bu haksızlık ya...ahmetime şehride terke ettirdiler ya ne diyeyim..hele laleye inannamıyorum nasıl inanır böyle bir şeye ya...yaseminin ahmeti nasıl sevdiğini en iyi bilenlerden biri....of of...canselinde geçen fanda bahsettiği horozla otobüs sahnesi bu bölümdeydi..hakikaten komikti yani...hele o yanındaki adam.....

evet ya lale gerçekten çok safmış.. bu bölümde zaten beni güldüren bi ahmetin otobüs macerasıydı bi de şevket beyin çocuksu halleriydi:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste çok şekerdiler yaaa.

cerenimo_
24-02-07, 09:35
Valla ben de her karakteri seviyorum, bir tek Ayla'yı sevmiyorum. Dün bu fikrim daha da pekişti:img-yes: Kurduğu cümleler bana pembe dizilerdeki kötü kadınların cümlelerini hatırlatıyor:img-hyste

Galiba bir dahaki bölümde de aynı yılda olacağız. Bir an önce zaman atlaması olsa keşke:(

walla bu dediklerine katılmamak elde değil.. ayla hakikaten pembe dizilerin kötü kadınları gibiydi dün, güzel teşhis :img-yes:
Bence zaman atlamasını bebek doğduktan sonra yaparlar çünkü yaseminin bebeği kucağına alması ve o an neler yaşadığını bizlere göstermesi gerek.. hatta belki bebekli bikaç bölüm çekip sonra zaman atlaması yaparlar..

özgenuroğlu
24-02-07, 09:41
Sonunda yorumumu yapbileceğim ama ondan önce Asiaya bölümen kalanlar harikaymış gerçekden bencede çok güzel seçmeler vardı...

Gelelim yorumlara...
Severim ben bu Laleyi çok iyi kız şeker tatlı bişey....Ama tebrikler yani nasılda yedi hiç bir alakalarıda yokdu üstelik necdetle yaseminin ama kızda haklı Ahmetle yasemininde uzun süredir ayrı olduğunu düşündü...
Necdete gelince kendi kendine hayaller kuruyor evet bir necdetçi olarak kızdım ama aklıma Rızanın mehktubu geldi "sevenler hayal kurmakdan vazgeçmezler öyle yaşayabilirler" gbisinden güzel sözleri....Bu nedenle necdettede acımadım değil...Tabii anneannemde bnm gibi yasemini şımarık ve berenide beceriksiz biri olarak gördüğünden hemen necdetin ağlama bölümünde yorumu bastı "bırak çocuğum ne üzülüyon sal gitsin hamile kızı harap olmana değer mi" tabii bende koptum öyle acıklı bir sahnenin ardından böyle bir cümle ama hak vermedim değil "sal gitsin"
Şevket çok şekerdi..Sevim ve Mehmette öyle..Teo her zamn öyle bakalım Laleyle ne olucak..
Ahmet ve Yasemin ayrılma sahnesi güzeldi...Ama yasemini görmeye dayanamıyorum..
Cansel Elçin tek başına sahnelerinde çok başarılıydı...Yüzbaşı Cemal gibi harika bir karakterden sonra bölüüm başlarında cansel bana çok pasif gelmişdi ama artık çok iyi olmaya başladı...özellikle tekli sahnelerinde:)
Artık Cemalde hissettiğim şeyleri bana hissettirmeye başladı buda artık olmuş demektir geriye tk Beren kalıyor asla düzeleceğini düşünmüyorumm 14 bölüm boyunca sadece 1 bölümde güzeldi o kadarda demiştik düzeldi diye ama neye yazar yine bozdu...
Ve son olarak Favori çiftim Ayla & Ahmet sahneleri harikaydı:):good:
hyr bu kızla ne alıp veremediğiniz var anlayamadım...Tamam azıcık Cadı olabilir ama Yasemininde çok iyi olduğu söylenemez bence..Üstelik ayla daha aklı başında,Daha olgun ve ahmeti seviyor..yaseminde seviyor ama aylanın ahmeti sevmesi yüzünden onu suçlu çıkarmanız bence doğru değil...
Ki bence kendileri kötüde rol yapmıyor...
Ayrıca ahmate destek çıkmasınada sevindim ve onu uğurlamaya gelmesi kitap alması fialn çok güzeldi yasemin kesin kitap almazdı bu bir gerçek...bir kere bile kitapla görmedim kendlerini(haa doğru ilk bölüm sadece okul havası versin diye eline kitap tutuşturmuşlardı)
Hadi bakalım Ayla git peşinden Ahmetin:)bak necdet Yasemin yüzünden neler çekiyor(ve hala onu sevmeye devam ediyor:() Sende yapabilirsin:)
Ahmetin o Otobüs sahnesi harikaydı:)Zaten herkez yorum yapmış o sahnaye:)

ayşenurr
24-02-07, 09:42
dünkü bölüm çok duygusaldı.en çok beğendiğim sahne , Ahmet'in Yasemin'in evlerinin önüne gelip vedalaşmasıydı.Cansel Elçin o sahnelerde duyguları çok güzel aktarabildi.yüz ifadeleri çok iyiydi.keşke Yasemin'de duygusal sahnede gülmeseydi.biraz yapay durmuş.yinede Yasemin'i beğeniyorum.eninde sonunda Yasemin ile Ahmet birleşecek diyorum.

meltem-cmbl
24-02-07, 09:45
dünkü bölümün başını izleyemedim ooff misafir yüzünden:icon_sorr

ama sonrasını izledimm güsel bir bölümdü ahmetin yasemının kapısına gelipp ıslak çalmasına bayıldımm sonra bakışmalaraına ve eskiyi hatırlamalarına çok köü oldum orda:icon_sorr

ya biri bana ilk sahneyi anlatabilirmi?

cerenimo_
24-02-07, 09:48
dünkü bölümün başını izleyemedim ooff misafir yüzünden:icon_sorr

ama sonrasını izledimm güsel bir bölümdü ahmetin yasemının kapısına gelipp ıslak çalmasına bayıldımm sonra bakışmalaraına ve eskiyi hatırlamalarına çok köü oldum orda:icon_sorr

ya biri bana ilk sahneyi anlatabilirmi?

ilk sahne pek beklenen gibi değildi canım.. yasemin ve ahmet uzun uzun bakıştılar sonra yasemin 'nasılsın?' diye sordu.. ahmet de 'iyiyim sen nasılsın?' dedi.. yasemin de 'iyiyim' dedi.. sonra ahmet 'tebrik ederim' dedi.. yasemin de teşekkür ederim' dedi.. o an sahnenin bütün büyüsü bozuldu çünkü necdet piyes başlıyo demek için yaseminin yanına geldi ahmete 'nasılsın ahmet?' dedi tabi sesi buz gibiydi ve yasemini alıp gitti

willlover
24-02-07, 09:51
özgenuroğlu, yanlışın var canım 5. bölümde de elinde kitap vardı:icon_whis Beren Saat bazen inandırıcı olmayabiliyor evet; ama bence dünkü bölümde güzeldi genel olarak yaa:) Ayrıca kızda potansiyel var. 11. bölümde durup durup yüzümü yıkama sebebim olmuştu kendisi:img-wink: Ayla'ya gelince; Nergis Öztürk'le kesinlikle bir alıp veremediğim yok. Hatta karakterine bu kadar kızıyorsak demek ki iyi bir oyuncu da:img-wink: Ama oynadığı karakter kurduğu cümleler, yaptığı hareketler, özellikle 9. bölümde Yasemin'e davranışları vs. ile antipatimi kazanmayı başardı:) Dediğim gibi benim antipatim karakteredir. Oyuncuya karşı hiçbir kötü hissim yok:)Ayrıca Ahmet'le de kesinlikle yakıştığını düşünümüyorum. Belki aynı ideolojileri paylaşıyor olabilirler; ama Ahmet böyle sessiz, yanında pasif kalabilecek, "höt!" dese sinip susacak bir kızla mutlu olamaz. Bunu göreceksiniz:img-yes:

Roberta Y Diego
24-02-07, 09:55
Eski bölümlere oranla çok güzel bir bölüm diildi bence. ama ayla ile ahmetin yakınlaşması gibi bişey görmedik ya ona çok sevindim :img-hyste gerçi bu kaçınılmaz eninde sonunda olucak ama bu bölümde olmadı en azından

Lale'nin bu kadar saf olduğuna inanamıyorum. yasemin ona herşeyi anlatırdı. ahmeti nasıl sevdiğini en iyi o bilirdi nasıl kandı anlamadım walla :icon_whis

yasemin ağlarken necdet'in çaresizliğinde bittim vallaa... bu gidişle necdet&yaseminci olucam :img-hyste

ahmet gidiyor peki nasıl dönücek? ne olucakta geri gelicek? o gelene kadar da yasemin doğurur herhalde. zaman atlatırlar. geri döndüğünde de ayla ile evlenir ve hayatının hatasına doğru yelken açar zavallı :img-hyste

rıza'nın mektubuna bittim. sanki aşk mektubu yazmış adam ya.. yasemin de okurken zaten ahmet'i düşündü. çok duyguluydu o sahne... helede ahmet'in gelmesii ahh ahh :img-in_lo naptın be yasemin yaktın çocuğu küle çevirdin...

avrilcansu
Herkese merhaba..haksızlık bu yine kaynatmışsınız bakıyorum.....ben şimdi çıkıyorum ve bugün bir daha giremeyeceğim....dün yine necdet beni deli etti....allahım o ahmetin yaseminin evinin önüne gelmesi birbirlerine bakışları çok etkiledi beni..ağladım.....bu haksızlık ya...ahmetime şehride terke ettirdiler ya ne diyeyim..hele laleye inannamıyorum nasıl inanır böyle bir şeye ya...yaseminin ahmeti nasıl sevdiğini en iyi bilenlerden biri....of of...canselinde geçen fanda bahsettiği horozla otobüs sahnesi bu bölümdeydi..hakikaten komikti yani...hele o yanındaki adam.....
Kessinlikle katılıyorum!... Zaten yüzünde Melek ifadesi filanda yok hıh (burda sözüm kime bilmiyorum:icon_whis )
Bence Ahmet^'inde hayatını kurtaracağı falan yok, sadece kendi çıkarları için Ahmet'e yarıdm edicek...
Zaten senaryoya göre çocukta doğuramıycakmış...
Neyse ben çok fazla konuşmıyım Ayla üzerine Aylavyucular kızar :)

ya mehmetin siyasete atıldığı falan yok.sadece istediklerini rahatça yazabilmek için sevimle yayın evi kuracaklar o kadar.yalnız biri onları durdursun.:icon_sorr
Evet belki başları derde girebilir ama yakınlaşmaları için iyi bir fırsat bence...

şeboist
merak etme ayla gereken yerde hakkını savunur.öğrenci olaylarına karışıp tutuklanmıştı hatırlarsanız.yani öyle çok da pasif değil.kız daha ne yapsın artık?benim gözümde iyi biri o.
ama yine de benim çiftim sevim&mehmet :img-in_lo

meltem-cmbl
24-02-07, 09:56
ilk sahne pek beklenen gibi değildi canım.. yasemin ve ahmet uzun uzun bakıştılar sonra yasemin 'nasılsın?' diye sordu.. ahmet de 'iyiyim sen nasılsın?' dedi.. yasemin de 'iyiyim' dedi.. sonra ahmet 'tebrik ederim' dedi.. yasemin de teşekkür ederim' dedi.. o an sahnenin bütün büyüsü bozuldu çünkü necdet piyes başlıyo demek için yaseminin yanına geldi ahmete 'nasılsın ahmet?' dedi tabi sesi buz gibiydi ve yasemini alıp gitti

çok teşekkürler cnm olsun güselmiş yine bakışmışlar o anı bile kaçırmak istemezdim :icon_sorr ya şansımada televizyonu açtığımda ahmet aylanın elini tutuyoduu ay alalhım ya orayı kaçırsaydım keşeke sinir oldum valla

ahmet babsına bişey dicekti ama daha olgunlaşmadıı dedii ben hemen aylayla evlenmeyiimi düşünüyo dedim ama galiba o şehir dışına çıkmaşmış

Türk_Jön
24-02-07, 10:05
Çok güzel bir bölümdü uykusuz kalmaya değiyor.Genelde herkes Ayla,Ahmet,Yasemin,Necdet üzerinden yorum yapmış ben daha farklı sahnelerde takıldım ve üzüldüm mesela Şevket'in eski gazeteleri incelerken mahkumların Kayseri Cezaevine nakledildiği haberde Rıza'nın resmini görüp gözlerinin ferinin gitmesi.
Portakal satıcısının Yassı Ada savcısına "senin gibi birine satacak portakalım yok" demesi bu tepkinin ne kadar geç kalındığını ve iş işten geçtikten sonra halkın gerçeği görmesinin ne kadar kötü olduğunu.
Nezahat ve Şevket'in konuşması daha doğrusu uzun bir süre çay bardağını karıştırarak kimin nasıl söze başlayacağı.Şevket'in adalet ile vicdanı arasında sıkışması Nezahat'in ise adaletin kendi taraflarında olmayıp o günleri hatırlatacak kimseyi görmek istemediğini söyleyerek kibarca Şevket'e bir daha gelme yada karşılaşmayalım demesi bunlar benim daha çok dikkatimi çekti

NiliWerda
24-02-07, 10:06
evttttttt herkese günaydınnnn gerçi luanda öğlen olduu neyse...
dün gece bu sitede bi problem olduydu tam son kez yorum yazacakım yazamadım neyse şimdi yazayım:
canselin bize bahsettiği tavuklu sahneyi çok şükğr gördük gçekten çok komikti
yasemin mektubu okuken ağlayacam sandım ama görünce Ahmet bir otobüste köylülerin içinde, ahmetin onlara bakıp muzipçe gülümsemeni görünce (ve tabii tavuğa sarılmış adamıda görünce) ağlayacağım yerine gülemye başladım..:img-hyste
buarada yazmıştım bi kere ama bi daha yazayım:
aylanın verdiği kitabın içinde kendi resmini falan koymuş olmasın?:img-hyste
yada ona aşkını itiraf eden bi mektup? olabilir aslında niye olmasın?
Ahmetinde şansı yani.. yaseminde ona aşkını itiraf etmişti ve sonra ahmet ona aşık olmuştu...
belki buda öyle bişey olacak...
yada belkide seneryo değişecek:
ahmet gittiği kasabada bir köylü güzeline aşık olacak:img-hyste
valla olurmu olur:img-hyste
yalnız öyle olursa bizim iddia nolur bilmiyorum?:img-hyste

özgenuroğlu
24-02-07, 10:07
özgenuroğlu, yanlışın var canım 5. bölümde de elinde kitap vardı:icon_whis Beren Saat bazen inandırıcı olmayabiliyor evet; ama bence dünkü bölümde güzeldi genel olarak yaa:) Ayrıca kızda potansiyel var. 11. bölümde durup durup yüzümü yıkama sebebim olmuştu kendisi:img-wink: Ayla'ya gelince; Nergis Öztürk'le kesinlikle bir alıp veremediğim yok. Hatta karakterine bu kadar kızıyorsak demek ki iyi bir oyuncu da:img-wink: Ama oynadığı karakter kurduğu cümleler, yaptığı hareketler, özellikle 9. bölümde Yasemin'e davranışları vs. ile antipatimi kazanmayı başardı:) Dediğim gibi benim antipatim karakteredir. Oyuncuya karşı hiçbir kötü hissim yok:)Ayrıca Ahmet'le de kesinlikle yakıştığını düşünümüyorum. Belki aynı ideolojileri paylaşıyor olabilirler; ama Ahmet böyle sessiz, yanında pasif kalabilecek, "höt!" dese sinip susacak bir kızla mutlu olamaz. Bunu göreceksiniz:img-yes:
%.bölümdede mi vardı ne amaçla vardı yine acaba neyse bunu geçelim ayla aslında iyi bir kız bence yakında doktorda olur:)
ama çoğu insanın antipatisini kazandığı doğru ancak ben ahmetle iyi olabaliceğini düşünennlerdenim iyi derken bildiğimiz iyi değil yani en azından necdet ve yaseminin durumundan iyi...
Sonunçda seneryonun böyle gelişeceğini hepimiz biliyorduk değil mi? ee en azından necdetten ve yaseminden durumu iyi olur...
Sonuçda göstermelik bir evlilik olmayacak(gerçi ahmet için öyle ama)
ayrıca aylanın ahmete destek çıkmasına sevindim ayla ahmet ilişkisi olarak değilde sadece arkadaşlık açısından baktığımda:)yoksa aylayı çok seven bir tip değilimdir ama bereni gördükçe sinirlerim bozuluyor evet haklısın sadece bir bölümde bizi gerçekden çok etkilemeyi başardı onun dışında geliştiğni göremedik özellikle necdetle olan ağlama sahnesinde(yani odada ağlama sahnesinde) tavuk boğulurken çıkarılan ses gibi hıçkırdı birde ses tonunu sevmyorm çok mıymıntı geliyor bana...ki bence dizide yasemin gibi ses çıkarak ağlayan başka bir oyuncu yoktur...Işık bile daha güzel ağlıyor yaşına oranla...Berenden umudumu kestim ama umarım beni haksız çıkartır umarım başarabilir umarım tükürdüğümü yalarım ki böyle oldumu dizinin tümüne oyuncu diyebilirim

willlover
24-02-07, 10:13
özgenuroğlu, ağlama sahnesine takılmışsın; ama insan her zaman karizmatik ağlamak zorunda değil ki:) Böyle hıçkırıklara boğularak ağlayanlar da var. O yüzden ben hiç ağlamam mesela karizmam çizilmesin diye:img-hyste Burada da aynı tarz geçerli. Neyse ben de Beren Saat fanı değilim ama koruyorum yaa seviyorum karakterini:)

Neyse; Ayla ile Ahmet'in başlarda işleri iyi gidebilir. Ancak sonra aralarının bozulacağıda bir gerçek. E ne yapsın Ahmet, Yasemin'le ikisi "ömürlerinin sonuna dek birbirlerinin tek aşkı" olacak:img-yes: Ama ne yapalım, o zamana dek de Ahmet&Ayla, Yasemin&Necdet izleyeceğiz bol bol.

bse
24-02-07, 10:19
türkiye o zmnlar ne kadarda frnsanın etkisindeymş ya yanlış biliorsm özür ama sanırm işgl sırasında falnda galatasaray lisesi frnsz komtnları fln desteklemş gerçi işglle 60lr birz uzk kaçtı ama anladınız siz onu

avrilcansu
24-02-07, 10:21
Eski bölümlere oranla çok güzel bir bölüm diildi bence. ama ayla ile ahmetin yakınlaşması gibi bişey görmedik ya ona çok sevindim :img-hyste gerçi bu kaçınılmaz eninde sonunda olucak ama bu bölümde olmadı en azından

Lale'nin bu kadar saf olduğuna inanamıyorum. yasemin ona herşeyi anlatırdı. ahmeti nasıl sevdiğini en iyi o bilirdi nasıl kandı anlamadım walla

yasemin ağlarken necdet'in çaresizliğinde bittim vallaa... bu gidişle necdet&yaseminci olucam

ahmet gidiyor peki nasıl dönücek? ne olucakta geri gelicek? o gelene kadar da yasemin doğurur herhalde. zaman atlatırlar. geri döndüğünde de ayla ile evlenir ve hayatının hatasına doğru yelken açar zavallı

rıza'nın mektubuna bittim. sanki aşk mektubu yazmış adam ya.. yasemin de okurken zaten ahmet'i düşündü. çok duyguluydu o sahne... helede ahmet'in gelmesii ahh ahh naptın be yasemin yaktın çocuğu küle çevirdin...

Gerçekten Rıza'nın mektubu çok güzeldi, sanki bilerek Ahmet&Yasemin'i düşünerek yazmış gibiydi... ben zaten dedim noluyoz, Ahmet mi yazmış mektubu diye ama babası yazmış...
Yasemin ağlarken Necdet'e bende bittim, ki Necdetçi değilimdir, naısl üzüldü...
Beren orda zaten güzel ağladı ama diğer ağlama sahnelerinde çok zorladı kendini...
Kıza o kadar ağlama sahnesi verilmez ki :), sonra olmuyo işte...

evttttttt herkese günaydınnnn gerçi luanda öğlen olduu neyse...
dün gece bu sitede bi problem olduydu tam son kez yorum yazacakım yazamadım neyse şimdi yazayım:
canselin bize bahsettiği tavuklu sahneyi çok şükğr gördük gçekten çok komikti
yasemin mektubu okuken ağlayacam sandım ama görünce Ahmet bir otobüste köylülerin içinde, ahmetin onlara bakıp muzipçe gülümsemeni görünce (ve tabii tavuğa sarılmış adamıda görünce) ağlayacağım yerine gülemye başladım..:img-hyste
buarada yazmıştım bi kere ama bi daha yazayım:
aylanın verdiği kitabın içinde kendi resmini falan koymuş olmasın?
yada ona aşkını itiraf eden bi mektup? olabilir aslında niye olmasın?
Ahmetinde şansı yani.. yaseminde ona aşkını itiraf etmişti ve sonra ahmet ona aşık olmuştu...
belki buda öyle bişey olacak...
yada belkide seneryo değişecek:
ahmet gittiği kasabada bir köylü güzeline aşık olacak:img-hyste
valla olurmu olur
yalnız öyle olursa bizim iddia nolur bilmiyorum
Bende Ayla içine birşey koymuştur diye düşündüm, belli mi olur Ayla'nın sağı solu..
Bence Ahmet köylü güzeline aşık olsun daha iyi , Ayladansa...:)
Sonra Ahmet kızı İstanbul'a ailesine tanıştırmaya gidiyormuş haha:img-hyste
Sonrada kız sıkılıyormuş, "Hadi gel köyümüze geri dönelim..." diyormuş haha:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ve o tavuk sahnesinde ben ağlıyordum birdne tavuğu görünce gülmeye başladım... Ahmet'in yanındaki adamd açok komikti :) Omzuna yaslanmış...:img-hyste (pek romantikti:img-hyste )

NiliWerda
24-02-07, 10:34
ha yazmaya unuttum sahi...

bu bölümde defneyi değil ayrıyaten(doğru yazdım umarım?) ışığıda kıskandım...
ay ne şanslılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:img-yes:

özgenuroğlu
24-02-07, 10:40
özgenuroğlu, ağlama sahnesine takılmışsın; ama insan her zaman karizmatik ağlamak zorunda değil ki:) Böyle hıçkırıklara boğularak ağlayanlar da var. O yüzden ben hiç ağlamam mesela karizmam çizilmesin diye:img-hyste Burada da aynı tarz geçerli. Neyse ben de Beren Saat fanı değilim ama koruyorum yaa seviyorum karakterini:)

Neyse; Ayla ile Ahmet'in başlarda işleri iyi gidebilir. Ancak sonra aralarının bozulacağıda bir gerçek. E ne yapsın Ahmet, Yasemin'le ikisi "ömürlerinin sonuna dek birbirlerinin tek aşkı" olacak:img-yes: Ama ne yapalım, o zamana dek de Ahmet&Ayla, Yasemin&Necdet izleyeceğiz bol bol.
Bana göre sorun tek yasemin karakteri değildir Beren saattir....Yani sen Yasemin karakterini seviyorsun ama Beren saatin yaptığı o yapmacık hareketlerede ben katlanamıyorum bu nedenle yasemin karakterini sevemiyorum...belki başka biri oynasa sevebileceğim bir karakter sonuçda göze batmıyor...Sorun tek ağlamsı değil biz berene 14 bölümde bir hayran olup ağlıcaksak işimiz var demektir neyse bu konu çok konuşuldu...
zor oluyordur karizman çizilmesin diye kendini tutmak:):)
Evet bol bol yasemin necdet izliceğim için mutsuzum:(

Neyse dershanaye yetişmem gerek bye:)

Yurt-Lady
24-02-07, 10:40
Yine huzunlu ve guzel bir bolumdu..cok seviyorum bu diziyi...

birsey sormak istiyorum...
son sahnede hani ahmet yasemin sarilarak ayrilirken...
hani bir sarki caliyordu...:icon_whis
acaba birisi bana ozel mesaj la yollayabilirmi?? lutfen...
simdiden cokk sagolun..:img-yes: :img-wink:

rheme
24-02-07, 10:47
Arkadaşlar güzel bir bölümdü bir arkadaşımız fransız etkisinden söz etmiş o tarihlerde ABD etkisi vardı dizideki küçük kızların okulu Notre Dame de Sion Fransız Kız Lisesi dir ve Türkiyedeki sayılı kaliteli fransızca eğitim veren liselerden biridir.Piyeslerininde fransızca olması gayet normaldir.Bilindiği gibi 1948 tarihinden itibaren marshall yardımlarıyla birlikte ülkemizde bir ABD rüzgarı esmeye başlamıştır.umarım açıklayıcı olabilmiştir.saygılar.

idilLAMİN
24-02-07, 10:49
dünkü bölümde çok güzeldi.şevketin sinirli hali gerçekten çok komikti.çok güldüm.ya ne diyim yasemine acıyorum nejdete acıyorum ahmete üzülüyorum aylanın durumuda içler acısı.hepsinin tek suçu sevmek.ben hiçbirinin davranışlarını yadırgamıyorum çünkü hepsi aşıklar seviyolar ve bir şekilde hepsi sevdikleriyle beraber olmak istiyor.ama doğru bir yolla ama yanlış.son mektup sahnesinde gerçekten sanki ahmetin duygularını yaseminin babası kaleme almış gibiydi.bir an mektubun ahmetten geldiğini düşündüm.gerçekten çok gzl ve anlamlı bir mektuptu.BELKİ BİR GÜN BELKİ BİR GÜN:icon_sorr

averaj
24-02-07, 10:50
sevgili arkadaşlar, o kadar dün ahmetle konuşan ayla değil de mesela yasemin(ya da başka biri) olsaydı bunu daha iyi kullanabilirdi belki...ayla ne yaptı..sadece birşey anlatmak istersen yanındayım dedi...görünenlere göre de yorum yaptı...hiçbir şey demedi...hiçbir şey belli etmedi...sadece biraz ahmetin içini dökmesine yardımcı oldu...çünkü zaten ahmetin bize gösterilen kişilerden başka arkadaşı olmadığı için:img-hyste aksini gören duyan oldu mu?kitap içine de ister bir not koysun ister koymasın şu saatten sonra ahmetin kararı devreye girecektir...çünkü zaten hayatını değiştirmeye karar verdi ahmet...

yasemin konusunda ise yanılıyor olamam...tomris hanım istediği kadar inansın berene de...şu ana kadar azıcık iyi oyuncudan anladıysam, beğendiklerimin hepsi iyiyse ve bereni de beğenmiyorsam eminim nedeni vardır...kesinlikle yanılmıyorum..ve bir izleyici olarak da kanmıyorum onun oyuncu diye sunulmasına...artık onun hakkında hükmüm peşin...yahu tamam kendince 20 yaş küçüktür diye düşünüyorsun ama niye 0-6 yaş arası konuşuyorsun???

Türk_Jön
24-02-07, 10:53
14.Bölümün raitingi

1 SILA [NET] ATV 18,20 40,90
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10,10 26,00
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,20 18,40
4 ATV SPOR HABERLERI ATV 7,00 18,00
5 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6,60 19,50
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,40 17,30
7 SURVIVOR [NET] SHOW 6,10 14,90
8 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 5,60 20,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 15,40
10 HABER SAATI [NET] KAN7 5,40 15,50

AB
SILA [NET] ATV 15,20 37,50
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,80 30,00
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 11,00 27,50
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10,80 29,90

<EyD@
24-02-07, 11:19
merhaba arkadaslar...;)

dunku bolum cok duygusaldı...rıza beyın kızına yazdıgı mektup benı bıtırdı..ayrıca yasemın ve ahmetın pencereden bakısmaları ve ayrılık sahnesınıde tekrar gosterıne ben koptum ressmen..
ılk basta yasemın ahmedı hayal olarak gordugunu sanmıstım pencerede megersem gercekmıs..

tugchemre
24-02-07, 11:25
süper bölümdü geçen hafta çok sıkıntılı olduğundan izlerken okadarda keyif almamıştım ama bu bölüm süperdi içimin en cız ettiği yer ahmetle yaseminin uzaktan bakışma sahnesiydi okdr büyük bi aşktan sonra sadece el sallayabildiler birbirlerine ne yazık ve aylaya bikezdaha gıcık oldum hiç sevemedim onu ya NO AYLA NO PROBLEM!!!

cerenimo
24-02-07, 11:26
Dünkü bölüm gerçekten güzeldi, hoşuma gitti.Rızanın yazdığı mektup da etkileyiciydi.
Arkadaslar bir şey sorcam.Hani dizide hareketli bir müzik çıkıyo.Daha sonra gazeteler çıkıyo.Ama ben araştırdım.O zamanın gazetelerini bir türlü bulamadım netten.Öyle o zamanki gazetelerin bulunduğu bir site warsa, bunu bilen warsa bana pm atarsa sewinirim.

<EyD@
24-02-07, 11:32
dun aksam aylayla ahmet pek bır superlermıydı neydı canım..:img-hyste :img-hyste aylacık pek bır utangac falan ahmetle konusamıyor bıle...
evlenınce ahmete yakısan bır es olacagını umıd edıyorum...:img-hyste

bnde aylavyuculardanım ama bır seyı acıklamak ıstıyorum..bazıları aylayı tutmasının sebebı galıba yasemıne cok kızmıs olmaları yanı onu sevmemelerı..ama ben yasemınınde cok sevıyorum..ben sadece ahmetle ayla evlenınce aylanın kotu bırı olmayacagını dusundugum ıcın burdayım..;)

ayla sapıtmayacak..:img-hyste

şeboist
24-02-07, 13:54
bendensin ceyda.:img-wink: zaten aylanın gürsoy rezidansındaki halini gördük.evlenince neden değişsin ki? :hıh

arkadaşlar reytingler için ayrı bi başlık var.onu gereken başlığa koysak tam süper olacak.:good:

OXFORD
24-02-07, 14:10
averaj abla ayla konusunda katılıyorum. ayla karakterinin şu an için bir kötülüğü yok.ilerde ne olur bilemem ama kıskançlık haricinde(ve seven kıskanır biliyorsunuz)başka garip bir tarafını görmedim aylanın.yoksulluk içinde büyümüş,zar zor okumuş(biraz selma hanım'ın manevi desteği olmuş tabi)bu yüzden bir eksiklik söylemöese bile hissediyor.ama kötü diyebilceğimiz bir karakter asla değil.

necdet de aynı şekilde.ne suçu var necdetin sevmekten başka.bazı arkadaşlar sürekli laf atıyorlar.ahmet'in karşısına geçip konuşması suçsa necdet suç işliyor.ama aynı bayanı seven iki adam biraz mücadele olmak zorunda.kimin kazancağı önemli değil.ama daha çok öçnemli birşey olmadan direk necdet'e kötü demek de doğru değil.hele dün yaseminin ağlamasını duymasın diye radyonun sesini açtı ya..orda ölücektim.böyle sevgiyi herkes hayatında yakalar inş.

ahmet karakteri dün dozundaydı her zamanki gibi.annesi ile konuşurken ölücem sandım ama ölünmüyormuş dediği yerde,yasemin ve necdet'i kulisten izlediği zaman gözlerinin dolduu yerde benim de onla beraber içim acıdı.

camdan birbirlerine baktıkları sahne bana ahmet-yasemin aşkının bu dizide hissettirildiği ikinci andı.birincisi de ayrıldıkları o gece.birbirlerine hoşçakal anlamındaki bakışları.

ve son..o mektup..engin şenkan'ın muhteşem sesiyle o muhteşem satırlar...tavujlu otobüs...BELKİ BİRGÜN sözleri...dizinin en etkileyici sahnelerinden biriydi...

reytinglerle ilgili geçen hafta birşey demiştim.yavaş yavaş bir oturma söz konusu.ilk 5'de olmak başarı anlamına gelir bence.saatimiz daha iyi olsa daha iyi sonuçlar olcağını hepimiz söyleyebiliriz ama bunlar da kötü değil.her hfta dediğimiz gibi inş daha iyi sonuçlar da görücez...

<EyD@
24-02-07, 14:19
sagol sınemcım..:)
bencede degısmez neden degıssını kendı halınde utangac okumaya calısan bır kızcagız..ahmete yakısır.:D:D

ozgecım evt radyo sahnesı cok duygusaldı bnm ıcın..herkes yakalar ıns boyle sevgıyı..sevenlerde kavusurlar ıns..:sad53: :sad53:

o mektup sahnesı bnı zaten bıtırdı..gozlerım doldu akıyorlardı..superdı super..sankı rıza bey ahmetle yasemını dusunmusde onlar ıcın yazmıs gıbıydı..belkı bır gun..o gun gelse hemen...

ve dızıde galıba zaman atlaması olucak...yasemını degısık bır halde kucuk yavrumuzuda 4 yasında falan gorursem bayagı bır soka gırıcem...

handeMveÖ
24-02-07, 14:25
dünkü bölüm bence şimdiye dek yayınlanan en güzel duygusal bölümlerden biriydi...
çok çok beğendim ben...gerçekten artık hakkını veriyolar özellikle 3 4bölümdür...
ahmetle yasminin vedalaşmasıda çok duyguluydu dün...ağlamadım ama çok duygulandım diyebilirim...gerçi ben bütün veda sahnelerinde kötü olurum sadece ahmetle yasmine özel bişi değil bu yani..:img-grin2 ama en çok etkilendiğim sahne yasminin babasından gelen mektubu okuduğu yerdi gerçi ben sahneden ziyade mektubu çooookkk beğendim...ne kadar anlamlı şeyler yazıyodu:img-blush ztn tuttum tuttum artık dayanamadım orda ağladım"insan sevdiklerinden ne kadar uzak olursa olsun bi gün mutlaka kavuşur"...:sad53: rızayıda çok sevdim bu bölümde...aslında ne kadar duygusalmış...kızına olan tutumu annesinin kızına olan tutumundan daha çok etkiliyo beni...
ve tabi ahmetcim var bide...ah nediiim ki sana ben...cnm yaa...:img-in_lo bi kendini bilmez yasmin yüzünden terk-i diyar yaptın, istanbullardan...kıbrıscıklara...boş verrr yaa bi yasmin gelir bi yasmin gider cnm sen bi etrafına baksan seni sahiden hakeden öle biri varki...misal aylaalllahım çok seviyom ben bu kızıya...bir insan bu kadarmı düşünceli olur kitap getirmiş bak cnm bnm yaa...:img-in_lo nasıda olgunlaştırdı ahmetcimi..daha iki bölümde...senaristlere:lütfen bu güzide çiftimizin nikahını göstermeden zaman fln atlamasınlar yaa...forever...ahmet ayla..
bu arada canseli dün çok beğendim...geçen haftadan dahada çok...izlediğim tüm bölümlerden en iyi performansını dün çıkardı...hani temiz derler ya öle...bakışları abartısız mimikleri herşey çok yerindeydi...(bunu her zmnki gibi yasminle karşılıklı oynamamasına bağlıyrm:img-hyste )abartısız oynadı hep böle devam eder umarım...
şimdi necdete gelirsek bnm baştan beri sevdiğim necdetcime bişiler olmuş...(ben dedim ama senin bünyen kaldırmaz yasminle 24 saat yanyana dipdibe.. hoş sadece senin değil kimsenin kaldırmaz...ama:img-hyste )yaktın başını...ah necdet ah...umutsuz vakasın artık..:sad53:
bu arada necdetin kızın ağladığını duyduğundaki neydi öle...dünkü bölümden sonra [COLOR="Black"]ayla bir melektirgrubunda olduğum için bikez daha kendime hak verdim...ayla mubarek kanatsız meleğimiz cnm bnm...paranoyak biri olmıcağı kesin dünden sonra...ama necdet için aynı aynı şeyi söleyemicem maalesef...:img-hyste cnm daha ilk günden balataları sıyırttı..geçmiş olsun artık..:img-pilot:sad53:

merhem
24-02-07, 14:27
Dun beni duygulandiran sahneler..

Ahmetin perde arkasinda Necdet ve yasemini izlemesi,
Necdetin yasemin diger odada aglarkenki halleri..
Ve Ahmetin sondefa yasemine bakip gitmesi
Riza beyin mektubu..
Defne ve ahmetin birbirleri ile konusmalari iyi geceler demeleri

Uyuz oldugum sahne

Yaseminin aglamalari..

en komik sahnelerde

sevket
Ve otobus

tuba333
24-02-07, 14:32
SISTTT alamanci arkadaslar size bir sorum var:img-yes:

Bu bölumdede eksik sahne vardi demi? Rizanin sevgilisi olan kadin sahnesi (adini unutum) Bu bölum resimlerinde olan sahne, kadin mahkumlara sarki soyluyordu, ben göremedim bu sahneyi siz gördunuzmu?

ATV ratignleriniz tepe taklak olsun emi:img-pilot :img-pilot

MEB
24-02-07, 14:37
ya bence gerçekten harika bölümlerden biriydi ahmetime çok üzüldüm ya niye böyle oluyo ben en çok fırsattan istifade eden necdet ve aylaya çok sinirleniyorum ister istemez olacaksa yaseminle ahmet olsun ya en çok üzüldüğüm bölüm yaseminle ahmetin son kez vedalaşması oldu çok üzüldüm ya şimdi nolcak ki ahmette gitti yasemin napcak kesin doğurur bence ama yasemin kesinlikle necdeti sevmesin ya ahmete kavuşur inş.....:sad53:

tuba333
24-02-07, 14:46
Cevap icin tskler, bende Atv avrupa bize yine üvey evlat mamelesi yapti diye dusunmeye baslamistim.

Bencede en duygulu sahne Ahmetle Yasemin vedasiydi, dile getirmeselerde ikisi o gece birbirlerine SENI SEVIYORUM dedi, elerini uzatarak.
Cok romantik bir sahneydi oyuncluk kurgu hersey superdi.

Rizanin yazdigida mektupta cok guzeldi, Yasemin icin umut oldu o mektup.

Ama eski bölumden olan sahne abartili sekilde uzundu, resmen tum sahneyi almislardi.

Birde Ahmetin kol dugme sahnesini hatirladi sahnede o konusmayi biz ilkezmi duyduk? ben hatirlamiyorum o konusmayi o sahnede, sadece dogum gunun kutlu olsun demisti Yasemin Ahmete, ben bu yasta bunadimi yoksa?

emosss
24-02-07, 14:47
ahmet uzun süre gelmeyeceğine göre, bencede bu ayla onun peşinden gider.. orda evlenirler.... belkide senaryo değişmiştir hiç evlenmezler.. inş yani....

HaMbUrG*
24-02-07, 14:48
Merhaba arkadaslar,
Bu bölümde Aylanin firsattan istifade etmeye calismasi cok gicikdi. Belliki Ahmet'i mutlu edemeyecek. O zaman bu israr niye?! Gercekten sevseydi onu rahat birakirdi. Zaten gercek ask sevdigin kisiyi mutlu görmekle yetinebilmektir ve mutlu edemeyecegini biliyorsan, ondan vazgecebilmektir [rahat birakmak anlaminda] Bunun en somut örnegi Ahmet. Yok ben Ahmet'i seviyorum, illa Ahmet diyorsa o zaman bu ask degil sahiplenme duygusudur.

Yar Saclarin Lüle Lüle,
Ayla Sana Güle Güle!!

merhem
24-02-07, 14:48
Cevap icin tskler, bende Atv avrupa bize yine üvey evlat mamelesi yapti diye dusunmeye baslamistim.

Bencede en duygulu sahne Ahmetle Yasemin vedasiydi, dile getirmeselerde ikisi o gece birbirlerine SENI SEVIYORUM dedi, elerini uzatarak.

Ama eski bölumden olan sahne abartili sekilde uzundu, resmen tum sahneyi almislardi.

Birde Ahmetin kol dugme sahnesini hatirladi sahnede o konusmayi biz ilkezmi duyduk? ben hatirlamiyorum o konusmayi o sahnede, sadece dogum gunun kutlu olsun demisti Yasemin Ahmete, ben bu yasta bunadimi yoksa?

Evet kol dugmsindeki konusmalari bende hatirlayamadim, ve dedim acaba ben mi kacirmistim diye.
demekki yoktu daha once :icon_sorr

şeboist
24-02-07, 14:49
ama sizin dediğiniz gibi olmayacak.hem saçları lüle lüle değil hem de gitmeyecek.ahmetle evlenecekler.:happy0064
emoss kız yolarım seni.o nasıl imza?ağzını burnunu dağıtıcam.bak seni altintopa veririm.:img-hyste

emosss
24-02-07, 14:54
ama sizin dediğiniz gibi olmayacak.hem saçları lüle lüle değil hem de gitmeyecek.ahmetle evlenecekler.:happy0064
emoss kız yolarım seni.o nasıl imza?ağzını burnunu dağıtıcam.bak seni altintopa veririm.:img-hyste

beğendin dimi?? imzayı yaparken aklımda hep sen vardın valla.....
bu arada imzamdaki sözün patenti sineme ait........altıntoptan sonra tabi:img-hyste

teşekkürler bse..beğenmene sevindim:img-wink:

şeboist
24-02-07, 14:55
benim repliğimi kullanırsın sen ha.bittin sen kızım.kanımca sen bundan sonra kendine dikkat et.ayrıca tam olarak doğru yazmamışsın.o söz öyle değil. :hıh

şeboist
24-02-07, 14:56
yanlışın var canım.aylalar artık fakir değil.orta halli bir aile oldular kanımca.annesi dükkan bile açiiiiyyy :hıh

HaMbUrG*
24-02-07, 14:56

olabilir.. Ben Ayla ciktiginda pek dikkatli bakmiyorum. Mazallah gözüme bisey olur! Sende bakma istersen, sana birsey olursa Ayla'yi kim koruyacak??!
Üstelik "yar Saclarin Lüle Lüle" diyorum, Ayla saclarin Lüle Lüle demiyorum..
Evlensinler canim, Ayla'yi mutsuz bir evlilikte görmeye sabirsizlaniyorum zaten..

Emoss'a Tam destek, hep destek!:happy0064

Yar Saclarin Lüle Lüle
Ayla sana Güle Güle!

şeboist
24-02-07, 14:58
bende yasemini mutsuzken görmeye bayılıyorum o zaman. :hıh
ayrıca ayla mutsuz olmayacak.:icon_whis
öğren doğrusunu işte söylemiyorum. :hıh

fundapehlivan
24-02-07, 15:01

Sana katılıyorum... Ben de o sahnede çok ama çok üzüldüm...
İlk defa Beren de beni çok etkiledi!!
O bakışları hem gülerek hem ağlayarak bakışı...
Ahmetin bakışları da süperdi...
Ama ahmette biliyor hala ona aşık olduğunu... Ne biçim iş yahu bu!!
Yaseminin en son sevenler kavuşur mu gerçekten belki bir gün filan dedi ya sinir oldum... Sen saçma sapan sebepten bırak çocuğu!! Sonra kavuşur muyuz?? Niye bıraktın o zaman??

Evet o kol düğme sahnesinde öyle bir konuşma olmamıştı bende ilk defa duydum. Kol düğmelerini de bavuluna koydu ya... Canım ya... Unutmak istemiyor...

Bu arada senaryo değişti mi acaba?? Zaman atlaması olur herhalde bir bölüm sonra... Bu arada hiç ahmet ve yasemin görüşmeyecek... Ahmet daha o kıbrısçıktan çıkamaz:img-hyste Yahu savcı olacakken git kaymakam ol, ne alaka ya!! Neyse... Ayla ile ne zaman evlenecekler anlamadım...

tuba333
24-02-07, 15:02
Taktiniz su Aylaya, ben bu kiza ne aciyorum ne kiziyorum, insan ne yaparsa kendi yaparmis saten.

Benim merak ettim baska bir konu var, 50 sene once Turkiye kis gelmiyormuydu? Ben oyunculara aciyorum, kisin ortasinda yazlikla gezdiriyorlar artik yazinda kis yaparlar bunlar....

ehlocan
Daha önce konusu oldumu emin değilim ama dikkatimi çeken birşey.Dizi başlarken çıkan jenerikte yönetmen FARUK TEBER biterken ÜMMÜ BURHAN yazıyor:icon_whis :icon_whis ..Bu konu hakkında bilgisi olan varmı..İki yönetmen brlikte yer alıyorsa her ikisinin ismide hem başlarken hem biterken yazar diye düşünüyorum ..

sisella86
Laleye inanamıyorum...
Necdetle Yaseminin evlenmeden önce birlikte olduklarını sandı!!!
İnanamadım!!!
2 ay önce bu kız Ahmetle değil miydi? yaseminin ahmeti gidip Necdetle aldattığını mı düşündü yani??
Valla ben hala şoktayım!

Bu arada Şevketin bu yeni haline bayıldım ya çok şeker!!
Nazlı...

Yok cnm Lale Ahmet'le tekrar barıştıklarını da bilmiyodu, hatta bi bölümde Lale sormuştu, Yasemin de birlikte olmalarına rağmen "bitti" demişti de, Lale de "zaten bitmesi gerekiyodu, bu şartlar altında devam edemezdi" gibi bşylr demişti... Yani Lale aldattığını düşünmüyo:img-wink: Daha önce bu yazılmış olabilir de, bi kaç saat girmediğimde 10 sf ilerliyosunuz, yetişemiyorum, gördüm, hemen cvp yaziim dedim:)

eski dost
24-02-07, 15:04
Merhaba arkadaslar,
Bu bölümde Aylanin firsattan istifade etmeye calismasi cok gicikdi. Belliki Ahmet'i mutlu edemeyecek. O zaman bu israr niye?! Gercekten sevseydi onu rahat birakirdi. Zaten gercek ask sevdigin kisiyi mutlu görmekle yetinebilmektir ve mutlu edemeyecegini biliyorsan, ondan vazgecebilmektir [rahat birakmak anlaminda] Bunun en somut örnegi Ahmet. Yok ben Ahmet'i seviyorum, illa Ahmet diyorsa o zaman bu ask degil sahiplenme duygusudur.

Yar Saclarin Lüle Lüle,
Ayla Sana Güle Güle!!

Evet Ayla Yaseminin Necdetle evlenmesini fırsat bilip Ahmete yaklaşıyor.Yoksa derdi Ahmete dert ortaklığı falan değil.Ayla karakteri bence çok sinsi ve içten pazarlıklı.Hemen balıklama atlayacak Ahmetin üstüne ama maalesef Ahmet onu hiç bir zaman sevmeyecek.Ayla bunu bilecek çocuğu da olmıyacağından hırçın,kıskanç biri olup çıkacak. Bence Ahmet Aylayla hemen evlenmeyecek.Zaman atlaması olacak.Ahmet bir şekilde geri dönecek.Yasemine dair hala içinde umut taşıyarak gelecek tabiiki.Ama onun çocuğunun olduğunu öğrenince bütün umutları tükenecek ve ondan sonra Aylayla evlenecek.Çünkü Ahmet hala umudunu yitirmedi.Ayla da Necdetin dişi versiyonu olacak.

şeboist
hayır faruk teber ayrıldı.artık ümmü burhan diye biliyorum.:img-wink:
funda beren mi seni etkiledi?:img-hyste valla bana hiç olmuyor o dediğin.:img-hyste
ahmet o düğmeleri yanına almamalıydı. :hıh belki giderken vazgeçip döner.:icon_whis

fundapehlivan
Yok cnm Lale Ahmet'le tekrar barıştıklarını da bilmiyodu, hatta bi bölümde Lale sormuştu, Yasemin de birlikte olmalarına rağmen "bitti" demişti de, Lale de "zaten bitmesi gerekiyodu, bu şartlar altında devam edemezdi" gibi bşylr demişti... Yani Lale aldattığını düşünmüyo:img-wink: Daha önce bu yazılmış olabilir de, bi kaç saat girmediğimde 10 sf ilerliyosunuz, yetişemiyorum, gördüm, hemen cvp yaziim dedim:)

Evet sonra ben de hatırladım zaten...

Zaten lale de sonra dedi ya senin ki aşk değil yaslanacak bir omuz bulma herhalde... Ona aşık değilsin...
Ama lalenin geri dönmesine sevindim:img-hyste
Yasemin çok yalnız kalmıştı

HaMbUrG*
Sevgili seboist,
Ben Yasemin fanatigi degilim ki!!:img-hyste :img-hyste
Oda üzülsün, Necdet'le evlenmenin acisini ceksin! :img-hyste

tuba333
24-02-07, 15:06
Sana katılıyorum... Ben de o sahnede çok ama çok üzüldüm...
İlk defa Beren de beni çok etkiledi!!
O bakışları hem gülerek hem ağlayarak bakışı...
Ahmetin bakışları da süperdi...
Ama ahmette biliyor hala ona aşık olduğunu... Ne biçim iş yahu bu!!
Yaseminin en son sevenler kavuşur mu gerçekten belki bir gün filan dedi ya sinir oldum... Sen saçma sapan sebepten bırak çocuğu!! Sonra kavuşur muyuz?? Niye bıraktın o zaman??

Evet o kol düğme sahnesinde öyle bir konuşma olmamıştı bende ilk defa duydum. Kol düğmelerini de bavuluna koydu ya... Canım ya... Unutmak istemiyor...

Bu arada senaryo değişti mi acaba?? Zaman atlaması olur herhalde bir bölüm sonra... Bu arada hiç ahmet ve yasemin görüşmeyecek... Ahmet daha o kıbrısçıktan çıkamaz:img-hyste Yahu savcı olacakken git kaymakam ol, ne alaka ya!! Neyse... Ayla ile ne zaman evlenecekler anlamadım...

Fundacigim bir ata sözu vardi son pismanlik fayda ettmez diye, Yasemin bence cok pisman, Ahmetin bu kadar cabik gelecegini bisleydi yapamzdi bence bu hatayi.
Zaten ikisinde karsi tarafin sevgisinden supehesi yok, ama Ahmetin annesi oglum gidiyor diye agladi ya, bogasim geldi kadini....

evet umarim Ahmet Aylayla evlenmez, suan mutsuz 3 kisi var 4duncu kisiye gerekemez....

fundapehlivan
24-02-07, 15:06
hayır faruk teber ayrıldı.artık ümmü burhan diye biliyorum.:img-wink:
funda beren mi seni etkiledi?:img-hyste valla bana hiö olmuyor o dediğin.:img-hyste
ahmet o düğmeleri yanına almamalıydı. :hıh belki giderken vazgeçip döner.:icon_whis

Ama sen hiç objektif değilsin canım... Gerçekten... Çok iyi olmayan bir oyuncu bile arada iyi oynayabilir...
O sahnede daha iyisi olamazdı...
Ahmetin olmadığını görünce o hayal kırıklılığı...
O ağlayarak gülümseyişi...
İçimi acıttı...
İlk defa çok ama çok beğendim o duyguyu bana verebildi...

şeboist
24-02-07, 15:07
ay nasıl da yazıyorsunuz kız hakkında kötü senaryolar.kızın ne dediği var?nerden anlıyorsunuz o kadar ayrıntıyla kişiliğini?:img-hyste
bana vermedi o duyguyu fundacım. :icon_whis

muko88
24-02-07, 15:13
Ahmet Yasemin'e kızgın fakat; Yasemin'in onu hala sevdiğini biliyor ve kendisini unutmak için evlenerek bu aşktan sıyrılmaya çalıştığını düşünüyor.Müsamerede Necdet gelmeseydi ve Ahmet biraz üstüne gitseydi Yasemin'in; Yasemin kendini bırakacaktı, ne oldu ne bitti anlatacaktı sanki...Necdet'in oradaki ve dışardaki tavrı hiç hoşuma gitmedi; Yasemin ile Ahmet ve Yasemin'in bebeği için evlendiği halde, fırsatçılık yaparak kendi lehinde çıkar sağlamaya çalışıyor...Ama Ahmet ona pabuç bırakır mı, "o asla senin karın olamaz Necdet" dediğinde; aralarındaki sınırı tahmin ediyor sandım bi an.Ama bebeği öğrenince Ahmet bir defa daha yıkılacak.Necdet'in içindeki o masum aşkın üzerini çıkarcı düşünceler kapladı artık...Necdet, eski Necdet değil!

Gelelim Ayla'ya...Bu bölümde Ayla'nın kötü bir şeyini görmedim; onun olduğu sahneleri dikkatle izlememe rağmen bu bölümde bir şey bulamadım.Sadece Ahmet ile konuşmasında "seni bırakan da o oldu" derken düşünmeden, Yasemin'in yaşadıklarını göz ardı ederek konuşması gözüme battı.Fragmanı yorumlarken de bunu zaten söylemiştim.Ahmet'e dostça yaklaştı diğer taraftan; tıpkı Necdet'in ilk zamanlarda Yasemin'e yaklaştığı gibi...Bu sebeple sonunu bilemeyiz."Ayla şimdi böyle, ilerde de böyle olur canım" demek için erken.Necdet konusunda hayal-i hüsrana uğradığımız için...:img-wink:

Salim Başol'a halkın tepkisi neydi öyle!Halkı çok iyi temsil etmişti o sahne..."Tamam memnun değildik ama bizim de seçme hakkımız vardı, seçimle indirmesini de bilirdik" ,"Vur dediysek öldür de demedik be adam!..." Yorum yok bu sözler üstüne...

Pek gülebileceğim bir bölüm değildi ama; beni güldürecek olanın Şevket Bey olması da şaşırtıcıydı hani...Ne komik olmuştu o, Sevim'in de dediği gibi...
Fakat Nezahat'ın karşısındaki mahcubiyeti çok kötüydü yine de...

Bölüm boyunca kendimi Yasemin'in yerine koyarak izledim.Hiç kolay bir durum değil.Yapacak hiçbir şeyi yok.Gidip Ahmet'e açıklamaya kalksa(içinden bunu çok istiyor halbuki) yapamaz.Çünkü bu sefer işin içine aileler de girdi.Mecbur kalıp böyle bir şey yaptı."Yapmasaydı" keşke ama bu sefer de hayatı tehlikedeydi; ya intihar edecekti ya da aldıracaktı...Çünkü Ahmet'in ne zaman döneceği bellisizdi, o zamanın şartlarına bakarsak...Ayrıca hastaneye gidip Ahmet'i görmek istedikten sonra da, onun da artık kendisini görmek istemediğini düşünüyordu.Burada Yasemin'i suçlamak da haksızlık olur.Karnındaki bebek için bir çözüm yolu aradı ve bu şekilde buldu.Zaten bu dizilerin böyle sürüklenmesini sağlayan tek şey de yanlış anlaşılmalar!

Ahmet'in ailesi, eğer Yasemin evlenmemiş olsaydı, onu kabul etmişlerdi gördüğüm kadarıyla...Yani bu yanlış anlaşılma sonucu aşıklar ayrı düşmeseydi ve bu sebeple Yasemin evlenmeseydi, ortam onların lehineydi; bu da dizinin iflası demek!Yasemin'in hamile olduğunu bilen Ahmet ve ailesi onu bırakırlar mıydı?Mümkün değil...Hem hamile olmadığını bilmedikleri halde bu konuda yumuşamışken...

Sevim ve Mehmet birlikte çok şeye imza atacaklar gibi görünüyor:good: 27 Mayıs'ı destekleyen Sevim ve onun gibi düşünen gazeteci çevresi yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi bir şey yaşamış oldu sanki.Bu süre içinde Mehmet ile yakınlaşacaklarını düşünüyorum.Hem birbirlerine de çok yakışıyorlar zaten; her konuda...

Ahmet'in İstanbul'dan uzaklaşma fikri o an için alınacak en doğru karardı. Dizide zaten en çok üzüldüğüm insanlar Ahmet ve Yasemin...İkisi de 27 Mayıs'ın kurbanı oldu; istemeyerek...Rıza'nın yazdığı mektupsa RIza'nn ailesine olan özleminin dışında; Ahmet ve YAsemin için yazılmış gibiydi...Gözlerim doldu o mektup Rıza'nın ağzından okunurken...Bir tarafta Yasemin'in gözyaşları, diğer tarafta Ahmet gidiyor...Hoşuma giden tek şey ise, birbirini gerçekten sevenlerin elbet bir gün kavuşacakları fikriydi.

emosss
24-02-07, 15:14
bende berenin oyunculuğunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama kendini bayağı geliştirdi bu diziyle... ayrıca ağlama konusunda ses dublajını yapan kimse onda da acayiplik var... 6 yaşındaki kardeşimden daha kötü ses çıkarıyo...

şeboist
24-02-07, 15:16
iyi de beren kendi sesini kullanıyor.:icon_whis
ah muko88 sevim&mehmet dedin benim damarıma bastın...:img-in_lo

HaMbUrG*
24-02-07, 15:20
Evet Ayla Yaseminin Necdetle evlenmesini fırsat bilip Ahmete yaklaşıyor.Yoksa derdi Ahmete dert ortaklığı falan değil.Ayla karakteri bence çok sinsi ve içten pazarlıklı.Hemen balıklama atlayacak Ahmetin üstüne ama maalesef Ahmet onu hiç bir zaman sevmeyecek.Ayla bunu bilecek çocuğu da olmıyacağından hırçın,kıskanç biri olup çıkacak. Bence Ahmet Aylayla hemen evlenmeyecek.Zaman atlaması olacak.Ahmet bir şekilde geri dönecek.Yasemine dair hala içinde umut taşıyarak gelecek tabiiki.Ama onun çocuğunun olduğunu öğrenince bütün umutları tükenecek ve ondan sonra Aylayla evlenecek.Çünkü Ahmet hala umudunu yitirmedi.Ayla da Necdetin dişi versiyonu olacak.

Evet, bende böyle olmasini ümid ediyorum.. Ahmet Yasemin'in cocugu olacagini duyunca daha bi beter yikalacak, iste o zaman mendilleri hazir tutmamiz lazim.. Hele bi cocugun ondan oldugunu ögrensin, o zaman ne Ayla kalacak ne Necdet..

muko88
24-02-07, 15:21
Dikkat ettiğim bir diğer şey; beren gün geçtikçe oyunculuğunu geliştiriyor.FAkat ışıkla kaldığı gün akşam odasına gidip uzandığında ağlıyordu ama yaş maş yoktu.O sahneyi biraz daha hazırlıklı çekselerdi keşke, kimsenin gözüne batmamış mı ya, yönetmenin falan...

emosss
24-02-07, 15:23
iyi de beren kendi sesini kullanıyor.:icon_whis
ah muko88 sevim&mehmet dedin benim damarıma bastın...:img-in_lo

ya ama benzemiyoki sesi.... hem demişti ya ben dizilerimde kendi sesimi kullanmıyorum diye... neyse ya... valla kendi sesini kullanıyosa durum vahim... yasemin ağlayinca benim sinirden ağlayasım geliyo...

sisella86
24-02-07, 15:24
Benim bu bölümde anlamadığım bişey var... Yasemin'in annesi, babası "Yasemin kilo aldı mı?" diye sorduğunda, "yok, daha bişey belli değil" demişti, o gece Yasemin'i evde gösterirlerken karnı burnundaydı resmen, 3 aylık bebek o kdr kocaman olur mu 1.cisi:img-yes: 2.cisi de daha o gün söledi annesi bu lafı, bari o bölümde büyütmeyin kızın karnını:img-wink: O eski arabalara, otobüslere kdr araştırıp bulmuş, yapılan paketlerin iple bağlanmasına kdr dikkat etmiş o yönetmenler bu noktayı nasıl atlamışlar bilmiyorum...

şeboist
24-02-07, 15:24
bir kere haberlere çıkmışlardı.ben sesi aynı diye hatırlıyorum.kendi sesini kullanıyor bence.bak sen bile böyle diyorsun.zuhaha:img-hyste

sisella86
24-02-07, 15:25
Dikkat ettiğim bir diğer şey; beren gün geçtikçe oyunculuğunu geliştiriyor.FAkat ışıkla kaldığı gün akşam odasına gidip uzandığında ağlıyordu ama yaş maş yoktu.O sahneyi biraz daha hazırlıklı çekselerdi keşke, kimsenin gözüne batmamış mı ya, yönetmenin falan...

Beren'in gerçekten ağlayabildiği bi kaç sahne var zaten... Ağlamayı pek beceremiyo malesef:( Ama kamera da kızın gözlerinin içine içine giriyo orda, biraz uzaktan çekin bari de biz ağlıyo zannedelim dimi ya?!:)

emosss
24-02-07, 15:29
bir kere haberlere çıkmışlardı.ben sesi aynı diye hatırlıyorum.kendi sesini kullanıyor bence.bak sen bile böyle diyorsun.zuhaha:img-hyste

bi kere ben sadece ağlamasına sinir oluyorum...yoksa yasemin bi MELEK....haa ayrıca yeni imzam nasıl olmuş:img-yes:

hamburg desteğin için saol:happy0064

şeboist
24-02-07, 15:31
senaryomdan mı arakladın yoksa o repliği?yok ben kesin senin ağzını burnunu dağıtıcam.:img-hyste
tabi canım yasemin melek gibi.:icon_whis yalnız biraz fazla saf.böyle melek de olmaz.:icon_whis

bse
24-02-07, 15:32
ya yalnız bir sahneyi 30 kere çekiolr abartmıorm yani ellerini faln tektek yani her sefernde kasıp ağlamakta birz zor yani yasemne çk yklenmeyn bnce beren ii oynuyor

muko88
24-02-07, 15:35
iyi oynuyor evet, günden güne kendini geliştiriyor ama; ağlama sahnelerinde ben yüzümü ekşitiyorum nedense...Ayy bu kız yine ağlayamıyor diyorum...Artık bnundan sonra çok acı çekip ağlayacağı için söylüyorum canım, ağlama sahneleri gerçekçi olsun ya; bol bol ağlayacak belli ki:img-wink:

fundapehlivan
24-02-07, 15:35
Evet, bende böyle olmasini ümid ediyorum.. Ahmet Yasemin'in cocugu olacagini duyunca daha bi beter yikalacak, iste o zaman mendilleri hazir tutmamiz lazim.. Hele bi cocugun ondan oldugunu ögrensin, o zaman ne Ayla kalacak ne Necdet..

Bence çocuğu hemen söylemezler...
Yani zaten ahmet uzun bir zaman istanbula gelmez... Ailesi onun yanına gelir. Eh ona da yetiştirmezler yaseminin çocuğu oldu diye ama defne ağzından kaçırırsa bilemem..

Bence bu sezon sonu öğrenir çocuğun kendinden olduğunu ve biz de çatlarız ne olacak diye

emosss
24-02-07, 15:38
Bence çocuğu hemen söylemezler...
Yani zaten ahmet uzun bir zaman istanbula gelmez... Ailesi onun yanına gelir. Eh ona da yetiştirmezler yaseminin çocuğu oldu diye ama defne ağzından kaçırırsa bilemem..

Bence bu sezon sonu öğrenir çocuğun kendinden olduğunu ve biz de çatlarız ne olacak diye

evet ya kesin en can alıcı noktada bırakıcaklar... 3 ay nasıl beklerim ben..
ya ben bide ışıkla defneyide çok özlicem bi dahaki bölümde değişirler kesin

şeboist
24-02-07, 15:41
denizide unutmayın...:icon_sorr
ayla sinsi değil canım.:icon_whis ama yasemin saf.:img-hyste

muko88
24-02-07, 15:46
ya bu bölümde ışık ve defne nin yasemin ve ahmetin ilişkilerini konuşurken birbirlerinden nasıl çekindikleri dikkatinizi çektimi...ya o zamanın çocukları da ne kadar saf ve şirin öyle...gerçekten bu bölüme kadar bi gün o mevzu hakkında konuştuklarını duymadım ben...

fundapehlivan
24-02-07, 15:47
Toplu çekilmiş oldukları fotoğrafa baktım da...
Berk var daha çıkmayan bir de bir genç daha var. Onu hiç tanımıyorum. O herhalde Harunu oynayacak...
Ama kızların büyüklüklerini oynayacak olanlar yok...
Merak ediyorum özellikle defneyi... O kadar güzel ve narin bir kız ki... Nasıl ona uygun birini koyacaklar bilmiyorum...

Herhalde bir daha ki bölüm de ya da en geç 16. bölümde zaman atlaması olur...
Ve... Yasemin 26 yaşlarında olacak Ahmet ise 35 filan...

fundapehlivan
24-02-07, 15:48
Bu arada babaların yaşlandırılması pek iyi olmayacak galiba... resimlerde gördüğüm kadarıyla...
Saçlarını beyazlatmışlar... AMa o da çok sahte durmuş...

blue ivy
24-02-07, 15:48
biraz geç oldu ama şimdi firsat bulabildim yorum yapmaya
gerçekten bende çok duygulandım ahmeetle yaseminin vedasına farkettinizmi bilmem ahmetin yasemine vedasında bakışları sitem ve kırgınlık doluydu canselin bu bölümde oyunculuğuna diyecek yoktu hani
bencede haftaya zaman atlaması olacak kesin olur bu zaman zarfında ayla eğitimini bitirir ve bolu ya tayinini çıkartır olablir yani uyduruyorum işte
bide annemle şu konuda hem fikiriz
yıllar sonra yaseminin oğlu olcaksa tabii ahmete benzerliğile bazılarını şüpheye çekebilir mesela ahmetin annesi çocuğu gördüğünde ahmetin çocukluğuna benzetebilir bu bir varsayım gerçi bu sayfaya senaryo yorumları yazılıyormu bilmem neyse benim fikrim bu haftaya heyecanla bekliyorum.

HaMbUrG*
24-02-07, 15:50
Ben birde Lale'ye deyinmeden gecemiyecegim. Necdet ve Doktorun konustuklarini duydu ve hic düsünmeden inandi. Oysa en iyi Lale bilir Yasemin'in Ahmet'e olan büyük askini. Ahmet'i böyle severken, Necdet'le nasil birlikte olsun??!
Anlasilan Lale'nin ceton baya bir köseli:img-hyste

şeboist
24-02-07, 15:50
hele rızanın bıyıklarına bittim funda.:img-hyste
saçıda yok ki beyazlatsınlar.mecbur bıyıkla idare ediiiyy:img-hyste
kel kendine gel:img-hyste
belki öyle aceleyle yapmışlardır makyajı.dizi çekilirken daha fazla özenirler.:img-wink:

fundapehlivan
24-02-07, 15:51
biraz geç oldu ama şimdi firsat bulabildim yorum yapmaya
gerçekten bende çok duygulandım ahmeetle yaseminin vedasına farkettinizmi bilmem ahmetin yasemine vedasında bakışları sitem ve kırgınlık doluydu canselin bu bölümde oyunculuğuna diyecek yoktu hani
bencede haftaya zaman atlaması olacak kesin olur bu zaman zarfında ayla eğitimini bitirir ve bolu ya tayinini çıkartır olablir yani uyduruyorum işte
bide annemle şu konuda hem fikiriz
yıllar sonra yaseminin oğlu olcaksa tabii ahmete benzerliğile bazılarını şüpheye çekebilir mesela ahmetin annesi çocuğu gördüğünde ahmetin çocukluğuna benzetebilir bu bir varsayım gerçi bu sayfaya senaryo yorumları yazılıyormu bilmem neyse benim fikrim bu haftaya heyecanla bekliyorum.

Boluya tayini çıkmaz sanmıyorum... Yani yuh derim o zaman:img-hyste
Aynı zaman da oğlu da olsa illa babanın tıpkısı olamaz ya... Yani öyle olursa yani selma filan aa bu ahmetin çocukluğu, filan derse bir yuh daha derim:img-hyste
Zaten yeterince yeşil çam durumu var...
Bir tane daha olmasın yanii:img-hyste

NiliWerda
24-02-07, 16:17

berenin zaten ağlama problemi var..
beren saat sanrıım dudaklarını silikon yaptırmış yani doğal olmuyor ağlarken
ve seninde dediğin gibi ben hiçç gözyaşı falan göremiyorum..
bi tek hani babasını askerler alıp götürürken ki haline çok ağlamıştım bende
o sahneyi güzel yapmıştı tabii orda berende güzel oynamıştı..

NiliWerda
24-02-07, 16:20
bişey sorcam arkadaşlar zaman atlası olmuş fotolarmı eklenmiş buraya?
nerde gördünüz? funda yazmış öbür sayfada merak ettim?
yoksa ben yanlışmı anladım?

averaj
24-02-07, 16:21
ya yalnız bir sahneyi 30 kere çekiolr abartmıorm yani ellerini faln tektek yani her sefernde kasıp ağlamakta birz zor yani yasemne çk yklenmeyn bnce beren ii oynuyor

sevgili bse, cansel forumunda da yazdıklarına cevaben birşey olsun bu...

canım bereni beğenmeyenlerin canselden ötürü böyle bir tepki verdiğini düşünmüşsün...üstüne alınanlar alınabilir demişsin..üstüme de alınmadım zaten ama şunu da artık anlamanızı istiyorum...

canım gelmişim şu yaşıma bırakın da beğenmediğim bir oyuncu için kötü diyebileyim...şu ana kadar biriktirdiğim sinema ve oyuncu bilgimi sanıyorum ki doğru şekillerde yorumluyorum...ve beren için de oyumu negatif olarak kullanıyorum..bunun canselle ilgisi dahi yok...lütfen artık buna da saygılı olalım..

elde görünen bariz hatalar var..bir deneyin başarılı olma kriteri hata payının az olmasıdır...işte bu hesapla berenin hata payı çok..olayı bak bilimsel şekilde de açıkladım...şimdi buna başarılı diyebilir miyiz??lütfen bazen tepkileri iyi verelim..öyle boş yere atıp tutmak gibi bir durum hiç yok..kişisel beğenidir...

farzet, ben sana beğenmediğin bir müziği kabul ettirebilir miyim?tabi ki hayır..

şeboist
24-02-07, 16:26
averaj çok güzel yazmışsın helal olsun. :img-yes: sana katılıyorum yıııvruuum.hem bu göreceli bişey.herkes beğenmek zorunda değil.bende beğenmiyorum onu.:icon_whis
valla beğenmediğim bi müziği hayatta kabul ettiremezler bana.:img-hyste
rockforever :img-yes:

cerenimo_
24-02-07, 16:29
muko berenin ağlamasıyla ilgili bi yorum yapmış önceki sayfalarda.. ağlarken gözünde hiç yaş yoktu demiş.. o benim ilk bölümden beri ilgimi çekiyo gerçekten de dizi boyunca sadece 1-2 kez gözünü yaşlı gördüm halbuki hepinizin bildiği gibi dizi başladığından beri ağlıyo beren.. yani o kadar ki babasını ihtilal günü alıp götürdüklerinde bile gözünden yaş akmamıştı.. benim hatırladığım tek bir sahne var gözünden yaş gelen, o da ahmetle ayrılık sahneleri..

gazi
24-02-07, 17:26
Dünkü bölüm çok güzeldi süperdi başka söyleyecek söz yok en çok Şevket'in halleri hoşuma gitti birde Cansel Elçin'in sergilediği aşık adam rolü,muhteşemdi.Yasemin'in ağlayamaması elbette kötüydü ama o ahmetle pencereden veda sahnesindeki duygu yoğunluğuyla bir nebzede olsa kendini affettirdi.Neyse sonuç olarak yine dizi muhteşemdi

maison
24-02-07, 17:30
selamlar..
dün'ki bölüm bence harika idi..yasemin'in aglamasi pisman olmasi acikcasi benim hosuma gitti..o agladikca ben zevkten dört köse oluyordum..:img-hyste eminimki cok pismandir ama son pismanlik fayda etmez yasemin hanum:icon_whis ahmet tek kelimeyle süperdi cok begendim ve gözüme sonunda girmeyi basardi..bu bölüm'de c.e. gözlerini konusturdu..:img-blush
diger oyuncular'a diyecek lafim yok hepsi harika (ayla'da icin'de:img-yes: )
ayla sen bir meleksin
ayla'vyu ahmet

cerenimo_
24-02-07, 17:34
ayy ayyy söylenecek neler var aslında.. ama bu sefer necdet benim de hafiften attırdı tepemi ahmete yasemin yüzünden baya ters davranıyo.. gerçi bazen hak veriyorum pek matıklı düşünemez o durumda ama yine de ahmetin ne suçu var.. yaşananlarda en talihsiz olan oydu bir anda yapayalnız kaldı..

emosss
24-02-07, 17:35
evet ya cansel elçin tek kelimeyle süperdi bu bölümde...özellikle hani annesi yasemin evlenmiş dediğinde... önce öleceğimi sandım ama yaşıyorum dedi ya... orda çok üzüldüm haline

ergim
24-02-07, 17:44
biras geç oldu ama bende yorumumu yapayım
öncelikle canselin oyunculuğu gerçekten tekk kelimeyle süperdi berenin oyunculuğunuda beğendim ağlama sahneleri dışında tabi özellikle ahmetle weda sahneseinde acaip duygulandm yaa
sevimle mehmet de her zamanki gbi müthişti ikisi çok ama çok yakışıyo bence ya allah nazardan saklasın onları
necdete gelince her zamanki gbi tv nin karsısında sinirlerimi zıplattı benim ne o havalar yaa ahmete yapmadıını bırakmadı çok kızdm çoık aylaya bile necdete olduğum kadar gıcık olmadım bu bölümde hatta bnde no necdet no problem grubu kursam yalnızmı kalırım acaba??

archeologue
24-02-07, 17:48
dün benim favori adamım şevketti:img-hyste
nasıl çocuklaşmış öyle...ama çok tatlıydı:img-blush
kısaca özetlemek gerekirse;
cansel elçin'i yine çok beğendim bu bölüm...ama yasemini pencerede gülümserken görünce bana soldan soldan geldiler...:img-hyste yav insanın gözünde bir damla gözyaşı da mı olmaz pes yani...ağlaya ağlaya kalmadı göz pınarları kurudu kızcağızın desem...ağlarken gözyaşı falan da görmedim ki:img-hyste hıı ama ses duydum tabi ağlarken çıkardığı o ''garip'' sesleri duymamak mümkün mü???:icon_whis necdete de acıdım bu kız her gece böyle ağlarsa akşamları radyonun başında geçirmek zorunda kalacak...bir noktadan sonra katlanılmıyor o da haklı kendine göre tabi:img-pilot zira ben bile televizyonun sesini kısmak mecburiyetinde kaldım:img-blush eski yasemin&ahmet sahenerini gereğinden fazla uzatmışlar izlerken ne yalan söyleyeyim sıkıldım...aylayı da bu bölüm çok beğendim...arkadaşça yaklaşımı beni mutlu etti...tabi ahmetin de...kitap alması da büyük bir incelik:img-yes: kıbrısçıkta bulamayabilir çünkü...adını ben de ilk defa duydum:img-pilot ayrıca yolda yaşlı amcanın başının ahmetin omzuna düşmesi ve tavuk(!) beni koparttı:img-hyste bakalım ahmet anadoluda ne kadar kalacak...geri dönmesini sağlayan ne olacak???aylayla ne zaman evlenecek?(bu beni fazlasıyla memnun eden ve ilgilendiren kısım tabi:img-hyste )son olarak son sahneden bahsetmek istiyorum...duyduğum ıslığı yaseminin hayali sandım...ahmetin çıkacağı aklıma bile gelmemişti...bu bölümde duygu yüklü kısımlardan biriydi...ahmetin o mahzun bakışları,sevdiğini bir daha ne zaman göreceğini bilememenin verdiğiği üzüntü beni çok hüzünlendirdi...bir de yasemin gülümsemeseydi harika olacaktı:icon_whis

emosss
24-02-07, 17:49
biras geç oldu ama bende yorumumu yapayım
öncelikle canselin oyunculuğu gerçekten tekk kelimeyle süperdi berenin oyunculuğunuda beğendim ağlama sahneleri dışında tabi özellikle ahmetle weda sahneseinde acaip duygulandm yaa
sevimle mehmet de her zamanki gbi müthişti ikisi çok ama çok yakışıyo bence ya allah nazardan saklasın onları
necdete gelince her zamanki gbi tv nin karsısında sinirlerimi zıplattı benim ne o havalar yaa ahmete yapmadıını bırakmadı çok kızdm çoık aylaya bile necdete olduğum kadar gıcık olmadım bu bölümde hatta bnde no necdet no problem grubu kursam yalnızmı kalırım acaba??

kesinlikle yalnız kalmazsın.... grubun önde gidenlerinden biri olurum... bazen üzülüyorum ona ama dünkü bölümden sonra no necdet_no problem yani....

aşkoyuncusu
24-02-07, 18:05
dünkü bölüm gerçekten harikaydı..ahmetin yaseminin yanına gitmesi beni çokı ağlattı gerçekten aslında hiç ağlamadığım sahne yoktu diyebilirim...yaseminn pişman olması beni çok sevindir di hele son sözler harikaydı ahetle yaseminin ilerde birleşicekler,ne dair ufak bir ipucudy aylaya kaptırmadan bi konuşsalar ohhhh daha ne isterim....tabii ki yasemin ve ahmetin birleşmesini:):):)

ergim
24-02-07, 18:06
zuahaha fotoğrafa bakınca direk koptum yaaa aylanın pozu gördünüzmü resmen psikopat gbi bakmıs yaa artık eminim kesin piskopata bağlıcak bu kız :D:D:D:):)

marenostrum
24-02-07, 18:11
Herkese merhaba,

Bolumu daha yeni seyrettim. Bu bolumle ilgili soylemek istedigim cok sey var ama su anda zamanim yok. Yine de hissettiklerimin tazeligi gecmeden cok kisa birseyler yazmak istedim. Bu bolum yine uzun bir aglama seansiyla bitti benim icin. Duygulari bolum boyunca biriktirip, sonunda vurucu bir darbe yapiyorlar, 1 saat kendime gelemiyorum. "Bir gun..." le baslayan umut vaadeden tum cumleler canimi acitti. Acinin hem ilaci, hem daglayanidir umut. Bolum boyunca tezatlar gozumun onunden gecti. Yasemin'in aylar once arkasini donup gitmesine, Ahmet'in ona daha yeni veda etmesinin eklenmesiyle anlatilan ayrilikta ilk defa asklarinin gercekligini; ayriligin gercekten hem sevdaya, hem hayata dair oldugunu hissettim. Olumun golgesi dustugu icin yasanamayan bir aski, ayriligin golgesi dustugu icin yasanamayan bir hayatla karsilastirdim... Ayrilik o kadar agir, o kadar aci ama bir o kadar da herseye ragmen yasanilir anlatiliyor bu dizide. Yani gercekten oldugu gibi.. Aglatiyor, nefes aldirmiyor ama oldurmuyor, biliyorsunuz ki hayat devam ediyor...

Herkese sevgiler...

bademkız
24-02-07, 18:16
selamlar herkese...

ben genel olarak biraz sıkıcı buldum.çünkü olacaklar aşağı yukarı belliydi.cuma günü yapılan tahminlerin çoğu tuttu.bir tek Yasemin'in karşılaşacağı sürprizden bahsediliyordu -ahmet'in gidişiydi herhalde- onu da tahmin ediyorduk.pek beklemediğimiz bir durum gerçekleşmedi yani.ama bazı sahneler çok iyiydi.

mesela manav amcanın Yassıada savcısına portakal satmayı reddetmesi, adamcağızın uzattığı paranın havada kalışı, karşılaştığı bu tepkiyle elleri titrereyek parasını cebine koyup başı önde oradan ayrılması çok güzel düşünülmüş bir sahneydi.ben orada adamın haline üzüldüm.toplum tarafından böyle basit bir alışverişte bile dışlanmak sadece görevini yaptığına inanan biri için çok zor olmalı.ancak manav amca vurun dedikse öldürün demedik lafını da yabana atamam.

En sinir olduğum kısım Lale'nin bu kadar safça abisine inanması, daha doğrusu duyduğunu yanlış anlayıp Necdet'e yalan söylemek için çanak tutmasıydı.hadi diyelim bugüne kadar iki kardeş aranızda hiç sır-yalan olmamış her dediğine inanırsın.ama be kızım hesabın da mı yok! bir de saf saf herhalde Ahmet'le dargın olduğunuz son günlerde oldu diye fikir yürütüyor.ya ben Lale'yi cin fikirli sanırdım ama maşallahı var.sanki Yasemin 'in aşkına şahit olan kendi değil başkasıydı.saksıyı az çalıştırsa Ahmet kıbrısçık yollarında tavuklarla yolculuk ediyor olmayacaktı. o da bir komik aslında. ben anadoluya gidiyorum dediğinde uzak bir yer düşünmüştüm.hakikaten inzivaya müsait bir kasaba falan.ama gide gide Bolu'ya gidiyor.istanbula bir kaç saatlik mesafe.neyse dizi çekiminde zorluk yaşamamak için herhalde.

Necdet'e tiyatro çıkışı ben de bozuldum.Ahmet'e de yazık üstüne gitmeye gerek yok ki.tabi Neco da artık karısı olan kadını korumaya çalışıyor.o da biliyor ki Ahmet dibine kadar haklı.bir imza Yasemin'i onun karısı yapmayacak asla.bıraksa belki de Ahmet'in peşinden gidebilir Yasemin.nasıl uzak tutsun bu tehlikeyi hayatından.Yasemin yan odada ağlıyor diye kendi de nolur ağlama diye sayıklaya sayıklaya ağladı ya.orada koptum ben.çocuk dut gibi aşık ya.kızmayın ona.:img-in_lo

Ayla 'yı çok sevimli buldum.koştura koştura ahmet'e kitap getirmeye gelmiş.bu ince bir davranıştı.üstelik Ahmet'in de hoşuna gitti ki bir öpücük de onun yanağına kondurdu.:img-hyste bence bu Ayla sırf Ahmet için taa onun yanına gidecek ve evliliğe giden yol burdan başlayacak.

fakat bu bölümün en vurucu kısmı Rıza Bey'in mektubuydu.bi heves bakındım eklenmiş olabilir mi diye ama bulamadım.umarım o anlamlı satırları olanağı olan bir arkadaş ekler.
Rıza Bey sanki sadece uzaklarda olan ailesine hasretini dile getirmemiş, Ahme''in gidişini de öğrendikten sonra iyice mutsuzluk ve çaresizlik yaşayan Yasemin'ine sevmek hakkında kıymetli nasihatler veriyordu. hep aklındaysa, yüzündeki çizgiler ezberindeyse sevdiğin uzaklarda olmaz ki diyordu satırlarında.
mektubu dinlerken burnumun sızladığını hissettim. gerçek sevgi ve bu sevgiyi yaşatabilmek, sevginden vazgeçmemek, umut edebilmek bundan daha güzel nasıl anlatılırdı bilmiyorum. mektubu okuduktan sonra Yasemin'in gözlerindeki parıltı, belki bir gün deyişi o umudu kalbinde hep taşıyacağını ve onu umutla bekleyeceğinin işaretiydi.kalbi eskisi gibi yaralı değil Yasemin'in...

nike
24-02-07, 18:29
Ada Yasemin’im, canım kızım,
Anne oluyormuşsun. Ne kadar heyecanlandım anlatamam. Benim küçücük kızım ne vakit büyüdü de anne oluyor? Ne vakit bir bebeğe bakacak kadar tecrübe sahibi oldu? Daha senin bebek halin şimdiki gibi hatırımda...
Sizden uzun zamandır haber alamıyordum. Endişe içindeydim. Ama annen gelip müjdeyi verince dünyalar benim oldu.
Sevdiklerimden ayrı olmaya alışmaya çalışıyorum. Ama çok iyi öğrendiğimi birşey var. Sevenler asla ayrılmazlar Yasemin. Aklından çıkmayan biri nasıl uzaklarda kalabilir? Siz benim uzağımda nasıl olursunuz? Her gün, her an aklımdasınız. Hayalleriniz yanıbaşımda dolaşıyor. Sanki seslerinizi duyuyorum. Sizden ayrı kaldığım günlerde bunu çok iyi öğrendim...

Eğer seversen, çok seversen, bütün kalbinle seversen... Elini tutmuş, yanağını koklamış, sımsıkı kucaklamışsan, birlikte acı ve tatlı anları paylaşmışsan, sevdiklerini hayalinde canlandırabilir, hatta seslerini duyabilirsin. Ayrılanlar, ayrı düşenler hayalleriyle yetinmesini öğrenirler. Bir gün kavuşacaklarına dair umutlarını asla kaybetmezler.
Yasemin, bir gün kavuşacağız. Bir gün aynı masada karşılıklı yemek yiyeceğiz. Birbirimize sarılıp yollarda yürüyeceğiz. Deli dolu güleceğiz. Bir gün bunlar olacak...
Bir gün bunlar mutlaka olacak kızım...
Seni çok ama çok seven baban

aynakolik_fatma
24-02-07, 18:29
gerçektende rıza beyin yasemine yazdığı mektup aşkı tanımladı sanki
umut ışıltıları saçtı umutsuz bir aşka
ama yaseminin anlama kapasitesi göz önüne alınırsa????:img-hyste

M€LİS
24-02-07, 18:30
cok güzel bi bölümdüü hele o ahmetle yaseminin camdan birbirlerine bakısları o el hareketleri.. ya yaseminin karnı hemen nası kocaman oldu öle yaa daha 3 aylıkk.. laleyle de buzlar eridi ii oldu.. rıza cook sewindi ada yasemini anne oluo ayy=)

M€LİS
24-02-07, 18:33
ahh o ahmett gidio yaa.. kıbrıscık =) bi de annesi fln yasemine sakat gibi davranıo sanki bi yeri kırık.. öle yapma ayy sakın o yastığı kaldırma fln :img-yes: tamam tabii ilk torun cok güzel ama =) komik oluo =) cok güzel bi bölümdü..

gazi
24-02-07, 18:37
şimdi sinematurk diye bir siteye girdimde HS oyuncularına bakıyordum orada bir kız var Zeyno Üstünışık oyuncular arasında normalde şimdi dizide böyle bir oyuncu yok acaba gelecek bölümlerde girecek olmasın Defne'nin veya Işık'ın büyümüş halini oynayabilir bana daha çok defne gibi geldi siz nedersiniz

http://img340.imageshack.us/img340/8978/9114jx6.jpg (http://imageshack.us)

gazi
24-02-07, 18:38
Birde dizide ekrem diye bir karakter vaRmıydı...O da herhalde sonra girecek fotoğrafına baktım ama ben kimseye benzetemedim

şeboist
24-02-07, 18:40
bu kız kim ya?:img-help: hemen bende bakayım.yok bence ışık olabilir.ama tanınan birini bulsalardı.bu kim ya?:img-help:

chekirge
24-02-07, 18:41
meraba marenostrum! ya bende bu 14. bölümü arıorum nette ama hiçbiyerde bulamadım. nerden bulabilirim acaba? sen nerden izlemiştin?

ergim
24-02-07, 18:42
ewet ya bende gördüm şimdi dizide ekrem diye bi karakter yok ama ilerde girebilir ama şu zeyno üstünışık kimi oynıcak çok merak ettim

fundapehlivan
24-02-07, 18:47
bişey sorcam arkadaşlar zaman atlası olmuş fotolarmı eklenmiş buraya?
nerde gördünüz? funda yazmış öbür sayfada merak ettim?
yoksa ben yanlışmı anladım?

Yok canım yanlış anlamadım...
Ben sürekli her siteye girip resim karıştırdığımdan görmüştüm...
Hem de Şevket Rıza yan yanaydı ve ikisininde saçlar bem beyazdı... Rızanın bıyaklar filan... Ama pek olmamış sanki...
Sonradan ahmet ve yasemini nasıl yaşlandıracaklar, çok yapay durmasa bari??

şeboist
24-02-07, 18:51
nil sen daha öncede özeti bulamamıştın.hehe:img-hyste al bıyır yıııvruuum:img-hyste

http://img65.imageshack.us/img65/7347/hatrlasevgili5ny1xp7.jpg

bence tanıtım olduğu için aceleyle böyle yaptılar.dizide özenirler.:img-wink:
yahu bu ekremle zeyno kim?soldan soldan geliiiyyyler bana :img-help:

NiliWerda
24-02-07, 18:51
yahu bu ekrem kim?hadi çık işin içinden çıkabilirsen.
http://www.sinematurk.com/images/kisi/10235.jpg

harum yada deniz ama biraz yaşlı:img-hyste
ya buarada o üstteki kız ne ya öyle?
o kız eğer defneyse yazık olmuş defne okadar çirkin değil hatta güzeller güzeli...

fundapehlivan
24-02-07, 18:53
şimdi sinematurk diye bir siteye girdimde HS oyuncularına bakıyordum orada bir kız var Zeyno Üstünışık oyuncular arasında normalde şimdi dizide böyle bir oyuncu yok acaba gelecek bölümlerde girecek olmasın Defne'nin veya Işık'ın büyümüş halini oynayabilir bana daha çok defne gibi geldi siz nedersiniz

http://img340.imageshack.us/img340/8978/9114jx6.jpg (http://imageshack.us)

Aaa bakın bu kız defne olabilir... Bence olursa kesin defne olur valla benziyor...
ama bu kız da 19 yaşında gibi görünmüyor... 19 20 yaşlarında olacaklar tahminime göre...

şeboist
24-02-07, 18:54
yok ya harun olamaz.yaşlı bu onun için.hem resimdekinin harun olma ihtimali daha fazla.:img-wink:
bencede daha iyi birini bulabilirlerdi.ayrıca bence olursa ışık olur.defneye hiç de benzemiiiiyyy:icon_whis

bademkız
24-02-07, 18:54
Berk Hakman Deniz olmalı.renkli gözlü filan ya.ona uyar.Deniz di dimi Yasemin'in dayısının oğlu.? o işte. siz ötekileri çözdünüz mü?

fundapehlivan
24-02-07, 18:56
O Berkin biraz önünde gibi duran gençte herhalde Harun olacak... Bana öyle geliyor ama biraz kabadayı gibi mi?? Yoksa bana mı öyle geldi??

NiliWerda
24-02-07, 18:57
nil sen daha öncede özeti bulamamıştın.hehe:img-hyste al bıyır yıııvruuum:img-hyste

http://img65.imageshack.us/img65/7347/hatrlasevgili5ny1xp7.jpg

bence tanıtım olduğu için aceleyle böyle yaptılar.dizide özenirler.:img-wink:
yahu bu ekremle zeyno kim?soldan soldan geliiiyyyler bana :img-help:

haaaa bende vardı bu foto zatennnnn..
hatta duvarımda asılı...
sabah gazetesimiydi neydi hatırla sevgili takvimi vermişti bende almıştım
takvimin üstünde vardı bu resim...
ya bende diyodum bunlar kim figüranmıdır nedir:img-hyste
bu şevket amcanın bıyıkları ne öyle falan demiştim pala bıyık:img-hyste

fundapehlivan
24-02-07, 18:59
Özellikle Şevket beyin yüzü aynı...
Yani adam genç belli ki... Sadece saçlarını beyazlatınca yaşlandırmış olmuyorsun ki...
Yüzüne de bir şeyler yapmalılardı...

Acaba haftaya zaman atlaması olur mu? Hızlı hızlı atlarlar herhalde artık...
Ayla ile ahmet de evlenirlerse zaman atlamasından sonra evlenecekler herhalde...

şeboist
24-02-07, 19:01
rızada saç yok ya ondan bıyıklarla yetiniiiiyyy:img-hyste
kel kendine gel :img-hyste
ya hadi diyelim şu kız defne ya da ışık ya bu ekrem kim?ağzını burnunu dağıtıcam ha.sinir ettiler beni of :img-hyste

NiliWerda
24-02-07, 19:06
yaw sen ekremi boşver..:img-hyste

bu fotodaki genç iki adam var onlar herhalde denizle harun olmalı ama birinin gözleri renkli olması lazım...
ya bence o fotodaki ve sitedekiler yanlış oyuncular diye düşünüyorum..
daha evvelden koymuşlardır, şimdi değiştirmişlerdir...

bademkız
24-02-07, 19:07
baya bi zaman atlarlar herhalde.baksanıza çocuklar koca kazık olmuş.Ahmet 'le Ayla da evlenmiş olurlar o arada. amaaan zaman atlaması olunca iki karakter kendi arasında geçen zamanda olup biteni konuşurlar ya hani seyirciye açıklayalım noldu ne bitti hesabı.ben sinir olurum ona .sanki biz aptalız anlamıcaz izlerken. çaktırmadan ufak ufak tüyolarla anlatsınlar evlendiklerini falan. zaten dünya alem biliyor bu izdivacın gerçekleşeceğini .genel özet sağolsun:img-yes:

şeboist
24-02-07, 19:08
çocuk oyuncağı mı canım mu oyuncu değiştirsinler.:icon_whis
ya ben o ekreme taktım.çünkü bi onun hakkında yorum yapamıyorum.kim bu?kimsin sen?:img-hyste

fundapehlivan
24-02-07, 19:10
yaw sen ekremi boşver..:img-hyste

bu fotodaki genç iki adam var onlar herhalde denizle harun olmalı ama birinin gözleri renkli olması lazım...
ya bence o fotodaki ve sitedekiler yanlış oyuncular diye düşünüyorum..
daha evvelden koymuşlardır, şimdi değiştirmişlerdir...

Berkin gözleri renkli zaten canım...
Işığında gözleri renkli olacak... Acaba onun büyüklüğünü kim oynayacak??

şeboist
24-02-07, 19:12
yok dive:img-hyste buna gülünmez mi ya?zuhaha:img-hyste
her şey olur ama o olmaz.:img-hyste
kim bu ekrem?kimsin sen?çık dışarı çık.:img-hyste

bademkız
24-02-07, 19:13
berkin önündeki çocuk Ahmet'in oğlu olamaz mı? gerçi ne anaya çekmiş ne babaya durumu söz konusu oluyo ama ekrem'in oğulları olmasından daha az korkunç bi olasılık. Yazık Yasemin'e ya :img-hyste

fundapehlivan
yok dive:img-hyste buna gülünmez mi ya?zuhaha:img-hyste
her şey olur ama o olmaz.:img-hyste
kim bu ekrem?kimsin sen?çık dışarı çık.:img-hyste

mehmetin ileri ki hali olabilir mi?? Bu Ekrem??
Başka kimse yok o yaşlara gelecek...
Ya da yeni bir karakterse bilemem tabii...

NiliWerda
Berkin gözleri renkli zaten canım...
Işığında gözleri renkli olacak... Acaba onun büyüklüğünü kim oynayacak??

yaw berk falan diyonuz ebnim bişeyden haberim yok?
berkin tam adını versenize bana bakem ben bi bakayım ona:img-hyste

fundapehlivan
24-02-07, 19:14
berkin önündeki çocuk Ahmet'in oğlu olamaz mı? gerçi ne anaya çekmiş ne babaya durumu söz konusu oluyo ama ekrem'in oğulları olmasından daha az korkunç bi olasılık. Yazık Yasemin'e ya :img-hyste

Yok canım daha neler:img-hyste
İmkansız onların çocuklar 9 yaşlarında olacak o zaman...
O kesin harun bence... Berk de Deniz...

şeboist
funda bak bunada gülerim.:img-hyste yok artık ne mehmeti?uçtunuz siz.bu yeni bi karakter bence.ama kim?:img-help:

cerenimo_
açıkçası ben de merak ettim diziye ileride girecek oyuncuların hangi karakterleri oynayacaklarını... ama ondan önce merak ettiğim konu şu zaman atlamaları.. bence bebek doğduktan bikaç bölüm sonra zaman atlaması yaparlar...

fundapehlivan
24-02-07, 19:17
ha bak şincik aklıma geldi, sakın mehmetin ilerki hali olmasın?:happy0064

Ben de biraz önce aynı şeyi yazmıştım canım...

Bak Sinemcim benim gibi düşünenler artıyor...:img-hyste
Olabilir bence neden olmasın??
10 yıl kadar sonra...
Şimdi yaşı en az 35...
10 yıl sonra o adam olabilir...

şeboist
24-02-07, 19:17
yok siz kesin uçtunuz.:img-hyste yok yok kamil hatta.yahu adama ekrem yazmışlar.mehmet nasıl olsun?yeni bi karakter diyorum yıııvruuum.
beni bağırttırıyosunuz sonra ses tellerimde çatlaklar oluşiiiyyy:img-hyste

bademkız
24-02-07, 19:18
ha bak şincik aklıma geldi, sakın mehmetin ilerki hali olmasın?:happy0064

ama mehmet orda tabak gibi duruyo.üstelik hiç yaşlanma emaresi yo adamda maşallah. yok yok bu ekrem yeni karakter doğrusun şeboist

NiliWerda
24-02-07, 19:21
yok siz kesin uçtunuz.:img-hyste yok yok kamil hatta.yahu adama ekrem yazmışlar.mehmet nasıl olsun?yeni bi karakter diyorum yıııvruuum.
beni bağırttırıyosunuz sonra ses tellerimde çatlaklar oluşiiiyyy:img-hyste

he wallah öyle, ya bilmiyorum bence ahmetin gittiği yer vardıya kıbrıscık, ordan biriside olabilir bu ne dersiniz???:happy0064

fundapehlivan
24-02-07, 19:24
he wallah öyle, ya bilmiyorum bence ahmetin gittiği yer vardıya kıbrıscık, ordan biriside olabilir bu ne dersiniz???:happy0064

Olabilirde bence orayı pek göstermeyecek... Yani hemen zaman atlaması olacak ve ahmet bir şekilde istanbula geri gelecek...

Ya şu ekrem adamın gerçek ismi değil mi?? Ben öyle sandım...
Dizi de ki karakterinin ismi mi Ekrenmiş??

hacivatiye
24-02-07, 19:26
dünkü bölümü izledim ve rızanın mektup sahnesinde duygulandım ya. ne güzel yazmış adam.
bu arada ahmetin ıslık çaldıktan sonraki yasemine bakışları nasıldı öyle. pek aşk yoktu kızgınlık vardı ama aklı tabi.

bu arada ayla-annesi-amcası portakal alacaklardı ya orada bir adam vardı o da almak istedi vermedi satıcı. o adam kimdi ben anlamadım orayı bir arkadaş anlatabilir mi acaba??

şeboist
24-02-07, 19:26
evet dizideki karakterin adı ekrem.allahım çıldıricim kim bu?:img-help: takarım şimdi ben buna.çatlarım öğrenene kadar.:img-hyste

NiliWerda
24-02-07, 19:28
Olabilirde bence orayı pek göstermeyecek... Yani hemen zaman atlaması olacak ve ahmet bir şekilde istanbula geri gelecek...

Ya şu ekrem adamın gerçek ismi değil mi?? Ben öyle sandım...
Dizi de ki karakterinin ismi mi Ekrenmiş??

evt dizideki ismi ekrem...
ya niye göstermesin kıbrıscıkı bence göstersin ya..
hatta ben şöyle düşünüyorum:
Aylanında tayini oraya çıkacak ve orda bişeyler olacak aralarında ve böylece evlencekler...
nasılım?:img-hyste

bademkız
24-02-07, 19:30
dünkü bölümü izledim ve rızanın mektup sahnesinde duygulandım ya. ne güzel yazmış adam.
bu arada ahmetin ıslık çaldıktan sonraki yasemine bakışları nasıldı öyle. pek aşk yoktu kızgınlık vardı ama aklı tabi.

bu arada ayla-annesi-amcası portakal alacaklardı ya orada bir adam vardı o da almak istedi vermedi satıcı. o adam kimdi ben anlamadım orayı bir arkadaş anlatabilir mi acaba??

o adam bir Yassıada savcısıydı yani idam kararlarında payı vardı.

hatırla sevgilinin sitesinde canselin röportajını okuyodum şimdi. orda 60lardan sonra 70 ve 80 li yıllara kadar çekmeyi düşünüyoruz demiş.yani 80 darbesi de ilerki konularda. demekki 10 yıldan fazla bir dönem var arada. 20 seneye herşey sıkıştırılır geniş geniş.

fundapehlivan
24-02-07, 19:36

AA!!
Evet o çok saçmaydı... Baş savcı portakal almak istiyor ama satıcı tanıyarak adama vermiyor!!
Koskocaman yassıada mahkemesinde ki baş savcı öyle bir sokak satıcısından portakal alacak:img-hyste Çok saçmaydı... Bu gerçekten bir mantık hatasıydı bence... Adam zengindir mutlaka gider manavdan alır yahu:img-hyste

cerenimo_
24-02-07, 19:39
dizi işte arkadaşlar oluyo böle hatalar arada sırada.. ama maşallah dizimizde öyle ince eleyip sık dokuyolar ki böle şeyleri kıl payı yakalayabiliyoruz.. üstelik dönem dizisi çekmek böylesine zorken..

fundapehlivan
24-02-07, 19:43
adamın canı sokaktan almak istemiştir.:img-hyste hem önemli olan halkın öfkesini göstermesi.:img-wink:

Ama yani halkın öfkesini mantığa uygun göstersinler:img-pilot Saçma olmuş hem de çok... Yani hem de baya dikkati çekecek bir hata... Ama neyse...
Mantık hataları baya az hs de... Bu kadar olacak diyelim artık...

cerenimo_
24-02-07, 19:43
bu arada fan clupdaki resimleri yeni gördüm ve çookk şaşırdım yaw.. hani bu mahkumlar sinema filmi izleyeceklerdi rızanın ex aşkı mahkumlara şarkı söylüyo resimlerde..

bademkız
24-02-07, 19:44
zaman çabuk geçsin.Yasemin'in Umut'u içinde büyüdükçe büyüsün.bir an önce doğsun da sevelim ya:happy0064

çocuğu görünce Ahmet'in yüzünün alacağı şekli merak ediyorum.ne yapar nasıl davranır acaba?

fundapehlivan
24-02-07, 19:47
zaman çabuk geçsin.Yasemin'in Umut'u içinde büyüdükçe büyüsün.bir an önce doğsun da sevelim ya:happy0064

çocuğu görünce Ahmet'in yüzünün alacağı şekli merak ediyorum.ne yapar nasıl davranır acaba?

Ben en çok o çocuğun kendinden olduğunu öğrendiğinde ki tepkisini merak ediyorum...
Yani sonuçta onlar evlendi ve bir çocuk o kadar garip değil...
ELbette üzülecek ama bence çok tepki göstermez...

tuba333
24-02-07, 19:50
Funda bence Ahmet asil o haberi aldigi zaman yikilacak, cunku o hale Yaseminle Necdetin o akdar yakin oldunu sanmiyor sanmak istemiyor. O haber onu yikip aylaya sarilamsina neden oalcak...

bademkız
24-02-07, 19:54
evet ya biz hep evliliğin yakın zamanda olacağını düşünüyoruz. belki de ilk 10 yılın sonunda istanbula gelir,öğrenir çocuğu kızar gider Ayla'yla evlenir. Ayla hazır asker gelsin de evlenelim diye bekliyorsa Ahmet'i.:img-hyste

ay bi daha düşündüm de bu adam ıssız adaya gitmiyo ki boluya gidiyo.nasıl öğrenmicek eski aşkının çocuğu olduğunu.kendi çocuğu olduğunu öğrense de bişeye yaramaz kız evli olacak.çocuk da Necdet'in nüfusunda. ikisini de geri alması zor.

bademkız
24-02-07, 20:01
yok ya o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.. o zamana kadar beklemezler bence.. ayla rahat durmaz ayartır bizim ahmetimizi... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ya ne ayartması ya! kızcağız sadece sevdiği adamı mesut etmeye çalışıyor bilakis:img-hyste bakınız: koşa koşa yeişilip kitap getirmeler ve Ahmet'ten yanağa buse.. ya bu Ahmet de az değil ya:img-hyste

cerenimo_
24-02-07, 20:04
ya ne ayartması ya! kızcağız sadece sevdiği adamı mesut etmeye çalışıyor bilakis:img-hyste bakınız: koşa koşa yeişilip kitap getirmeler ve Ahmet'ten yanağa buse.. ya bu Ahmet de az değil ya:img-hyste

işte bak kendin söledin koşa koşa kitap getirmeler.. neymiş efendim yolda okurmuş!! bak bak bak sanki ahmet düşünemiyo bunu... basbaya ayartmaya çalışıyo çocuğu şimdiden işte.. sinsi bu kız sinsi...

bademkız
24-02-07, 20:07
ince kız, düşünceli kız.Ahmet'in kitapları sevdiğini akıl etmiş taaa sahafa gidip almış getirmiş.takdir edilmiyorsun Aylacım ne yapsan.kadersiz yavrum benim:img-hyste

cerenimo_
24-02-07, 20:09
walla iyi mi kötü mü ileride görecez.. ahh hani nerde keşke ahmeti mutlu edebilse, daha ne isterim.. ama hiç sanmıyorum malesef ki.. zaten bu dizide noluyosa biricik ahmetimize oluyo yaaa.. adalet mi bu :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

emosss
24-02-07, 20:13
ya bencede sinsi bu kız.. o kitabıda sırf biraz olsun etkilemek için almıştır... bakın buraya yazıyorum kesin içinde mektup var o kitabın....

clevergirl
24-02-07, 20:14
Funda bence Ahmet asil o haberi aldigi zaman yikilacak, cunku o hale Yaseminle Necdetin o akdar yakin oldunu sanmiyor sanmak istemiyor. O haber onu yikip aylaya sarilamsina neden oalcak...

o zamani düsünmek bile istemiyorum,yikilir resmen yaa :icon_sorr
ama o duygu yüklü sahneyi,canselin harika oyunculugunu izlemeyide cok istiyorum..

NiliWerda
24-02-07, 20:17
ya bencede sinsi bu kız.. o kitabıda sırf biraz olsun etkilemek için almıştır... bakın buraya yazıyorum kesin içinde mektup var o kitabın....

evt bende yazmıştım bende o kitabın içinde bi mektup yada resmi var:img-hyste
ahmetinde kaderi ona kızlar aşkını itiraf ediyolar..
aylada aşkını itiraf eden bi mektup yazmıştır ve içine koymuştur..
sonra aylanın tayini kıbrıscık kasabasına çıkar ve ayla oraya gider...
ve işte yeni bir aşk...
ama evlendikten sonra hüzün olacak tabii... (iddiada ben vardım sahi demi bir an unuttum:))

bademkız
24-02-07, 20:18
hakkaten ha! ne mektubu ne resmi yaw. kızcağızın en ufak jesti hemen şeytani bir planın detayı olarak algılanıyor.altı üstü kitap getirdi Ahmet'e. ayıp ayıp almayın günahını garibin :img-hyste

emosss
24-02-07, 20:20
evt bende yazmıştım bende o kitabın içinde bi mektup yada resmi var:img-hyste
ahmetinde kaderi ona kızlar aşkını itiraf ediyolar..
aylada aşkını itiraf eden bi mektup yazmıştır ve içine koymuştur..
sonra aylanın tayini kıbrıscık kasabasına çıkar ve ayla oraya gider...
ve işte yeni bir aşk...
ama evlendikten sonra hüzün olacak tabii... (iddiada ben vardım sahi demi bir an unuttum:))

sadece hüzün olsa gene iyi.. ahmet perişan olucak o kızın elinde...keşke işiçin fransa ya gidip michelle'le evlenseydi ya... ona bile razıydım ben.........

aynakolik_fatma
24-02-07, 20:21
ne yalan söyleyeyim ayla ahmete kitabı verirken
bende içinde bir not vardır diye düşündüm
bence olabilir artık söylesin sevdiğinide
zaman atlaması bir an önce olsun çok merak ediyorum çünkü

narcissa
24-02-07, 20:24
Michelle'le evlenirse yasemini atlatması kolay olurdu. Michelle eski aşkı yani sonuçta bi yaşanmışlık var ama ayla ona yasemini unuttrmayacak bence aylayla evlenip yasemini unutmaması daha iyi... gerçi yasmein hak etmiyo ahmetin sevgisini ama neyse..

cerenimo_
24-02-07, 20:26
yok artık.. o kitabın içinde not falan varsa bu sefer sinsinin yanına yüzsüzü de eklicem yani!! yok yok sanmıyorum sinsi dedik ama bu kadar da hızlı değildir bence.. olamaz yaa..

şeboist
24-02-07, 20:27
mişel hepsinden daha iyiydi ama artık yok.o yüzden aylayla evlenecek.nihaha:img-hyste
alisercan abi gördüm seni.:img-hyste sen bu ekremi tanıyor musun?kim bu?bi bilgin var mı?acayip taktım ben ona.:img-hyste

clevergirl
24-02-07, 20:28
yok artık.. o kitabın içinde not falan varsa bu sefer sinsinin yanına yüzsüzü de eklicem yani!! yok yok sanmıyorum sinsi dedik ama bu kadar da hızlı değildir bence.. olamaz yaa..

eger not felan olsaydi hemen gösterirlerdi bizeki heyecani artsin isin o yüzden not felan oldugunu düsünmüyorum,varsa bu ne yüzsüzlük derim bende..

NiliWerda
24-02-07, 20:30
mişel hepsinden daha iyiydi ama artık yok.o yüzden aylayla evlenecek.nihaha:img-hyste
alisercan abi gördüm seni.:img-hyste sen bu ekremi tanıyor musun?kim bu?bi bilgin var mı?acayip taktım ben ona.:img-hyste

rüyanda gör ekremi inşallah:img-hyste
yaw taktın sen buna? biraz sabır et zaman atlaması sanırım bu haftaki bölümde olacak..
sabır sabır sabır:img-hyste

bademkız
24-02-07, 20:30
aklıma ne geldi? o kitabın içinde aşk mektubu varsa -ki yok öle bişi- , Ahmet de onu okuyup bu seferde Ayla'dan etkilenirse evlenmeye falan karar verirse ne gülerim :img-hyste o vakit Ahmet'e herşey müstehak.kıbrıscık ı fethetsin uğramasın bi daha buralara.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

arkadaşlar bu yorgun insanı uyku bastı.siz burdasınız daha heralde.ekremin kim olduğunu keşfeden bana da haber versin:img-hyste iyi geceler..

cerenimo_
24-02-07, 20:34
ya ben de şu zeyno üstünışık'ın hangi rolde oynayacağını merak ediyorum.. sinemcim sen de ekreme bu kadar takma bence.. hakikaten gece rüyana falan girermiş.. bilinçaltına yerleşirse olur vallahi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

NiliWerda
24-02-07, 20:50
takarım ben bi yolunu bulur o ekremle uğraşırım.onun ağzını burnunu dağıtırım.:img-hyste neden beni böyle strese sokiiiyyy:img-hyste

bende ağzını burnunu dağıtmaya gelebilirim yardıma:img-hyste
gıcık oldum adamın tipine... yaw dediğim gibi kesin kıbrıscıkta olan birisidir...

NiliWerda
24-02-07, 21:09
Ya bence ahmet Kıbrısçık'tan hemencecik dönecek siz böle dedikçe fena oluyom walla içime bi kurt düşüyo acaba uzun kalır mı diye...

bence ahmet orda kalmalı çünkü istanbula gelse olmazki yani ikidebir necdetle yasemini görcek, olmaz yanii
bence aylayla evlendikten sonra oraya yerleşecekler...
merak etme ahmeti göstermemezlik yapmazlar dizide:img-hyste

cerenimo_
24-02-07, 21:13
bence ahmet orda kalmalı çünkü istanbula gelse olmazki yani ikidebir necdetle yasemini görcek, olmaz yanii
bence aylayla evlendikten sonra oraya yerleşecekler...
merak etme ahmeti göstermemezlik yapmazlar dizide:img-hyste

yok o yüzden değil yaa.. ahmet aylayla evlenip kıbrısçık'a yerleşirse diziyi nasıl çeviricekler ki?? yani onlar boluda mutlu mesut (tabi aylayla ne kadar olunabilirse), yasemin ve necdet de bebekle birlikte istanbulda mutlu mesut.. herkes kardeş kardeşe yaşar gider o zaman..

LİSA
24-02-07, 21:38
bu diziyi seyrettiğim ilk günden bu yana giderek artan bir tutkuyla seyrediyorum.o kadar içten ve sıcak bir diziki şu anda ekranlarda olan dizilerden kat kat güzel.bu forumda cok yazamasmda hislerimi belirtmek istedim.
aşk adına cekilen dizilerde şu anda ekranda olanlardan bahsediyorum hiç birinde hatırla sevgili gibi bir aşk anlatılamamaktadır.gercek aşkın tanımı bu dizide yer almaktadır siyasi olayların cercevesinde gelişen bir sevda masalı böylemi anlatılır.dizi ekibini yürekten kutluyorum
ne binbirgece ne ıhlamurlar ne beyaz gelincikbu dizilerin hatırla sevgiliden öğrenmesi gereken şeyler var şiddet ve entrika olmadanda sevda masalı böyle anlatılır.uzun yıllardan bu yana seyrettiğim en güzel dizi.
benim bulunduğum cevremde herkes bu diziden bahsetmekte reytinlerini bilmiyorum ama halk arasında tahtına oturmuş bir dizi
son olarak dün akşamki bölüm için söylemek istediğim tek şey süper bir bölümdü yaseminin babasının yazdığı mektup insanı yürekten delip gecen satırlara mevcuttu.

fundapehlivan
24-02-07, 23:08

Necdet ona hayallerden kurtul o benim karım oldu derken zaten birlikte olduk demek istedi... Ahmette inandı, zaten bence onların birlikte olmadıklarına inansaydı, yine denerdi vaz geçmezdi ama inandı ve geri dönüşü yok...

Ama elbette yıkılacak, ne olursa olsun. Onunla çocuklarımız olacak diye hayal kurarken Necdetten çocuğu oluyor... Yani öyle sanacak...
Off offf

muko88
24-02-07, 23:13
artık hiçbir şeyin geri dönüşü yok ki zaten...Ahmet yıllarca aslı olmayan bu düşünceyle yaşayacak; yasemin ve necdet karı-koca oldu ve bir de bebekleri oldu.Böyle düşünecek.Günün birinde gerçeği öğrendiğindeyse zaman o kadar geçmiş olacak ki; çocuk büyüyecek, necdet e baba diye sarılacak, ahmet yasemin e bir de bu sebeple kızacak(açıklamalar falan)...çok zor olacak her şey, çok zor!...

Mara Despina
24-02-07, 23:50
ya sanırım 70'lere zıplayacaklar.bebek muhtemelen 9 yaşında bir çocuk olacak.rıza bey hapisten çıkar gibi geliyor bana.2 gündür düşünüyorum,son sahne o döneme veda gibiydi.ayrıca yasemin ve ahmet vedasından herkes gibi bende çok etkilendim.30'una yaklaşıp bu sahnelerden etkilenmek garip geliyor ama neyse.hele yaseminin idam kararı yüzünden ahmete vedası, ile birleştirilerek gösterilmesi çok hoştu.ikiside geri dönüp baksalar belkide gitmekten vazgeçerlerdi fikri güzel işlenmiş.önümüzdeki bölümleri yoğun bir şekilde merak ediyorum.ahmetin gidişi ile senaryo biraz dağılacak gibi duruyor.tek çare zaman atlatmak.neyse bekleyip göreceğiz.

jalkar
25-02-07, 00:06
sevgili arkadaşlarım
forumunuzu şimdiye kadar hiç okumadım.yani forumda necdeti seven insanlar varmı bilmiyorum.ama bu akşam 14.bölümü izledikten sonra necdet in yasemini hakettiğini düşünüyorum.
mükemmel bir aşkı var.karşılıksız olsada bence necdet yasemini ahmetten daha çok hakediyor.mükemmel bir aşk sergiliyor filmde.tekrar ediyorum bence yasemini ahmet değil bu büyük aşkıyla necdet hakediyor.ve seneryoda inşallah değişiklikler yapılırda yaseminde necdete karşı ilgi duymaya başlar.ozaman necdetin bu ölümsüz aşkı nasıl bir boyuta ulaşır tahmin bile etmek istemiyorum.

sevgiler

clevergirl
25-02-07, 00:34
sevgili arkadaşlarım
forumunuzu şimdiye kadar hiç okumadım.yani forumda necdeti seven insanlar varmı bilmiyorum.ama bu akşam 14.bölümü izledikten sonra necdet in yasemini hakettiğini düşünüyorum.
mükemmel bir aşkı var.karşılıksız olsada bence necdet yasemini ahmetten daha çok hakediyor.mükemmel bir aşk sergiliyor filmde.tekrar ediyorum bence yasemini ahmet değil bu büyük aşkıyla necdet hakediyor.ve seneryoda inşallah değişiklikler yapılırda yaseminde necdete karşı ilgi duymaya başlar.ozaman necdetin bu ölümsüz aşkı nasıl bir boyuta ulaşır tahmin bile etmek istemiyorum.

sevgiler

evet sana katiliyorum,necdet hak ediyor onu,ama ahmedin üzülmesinede dayanamiyorum,bence oda aylaya asik olsun,yaseminde necdete..necdet daha cok seviyor yasemini,hemde cok masum bir askla..tertemiz onun aski..

muko88
25-02-07, 05:10
Necdet'in aşkının temizliğinden bahsedilmiş...Yazamadan duramadım vallahi.Bir Ahmet'in aşkına bir de Necdet'in aşkına bakın; temiz olan hangisi acaba?İçine hile katmadan seven hangisi bir bakın bakalım...Diyelim Ahmet Necdet'in yerinde olsaydı; Yasemin onu değil de Necdet'i seviyor olsaydı ve Ahmet'in aşkından habersiz olsaydı...Ahmet de böyle bir durumda ona yardım edip evlendikten sonra olayları kendi lehine çevirmek için, Yasemin'e sahiplenmek için; Necdet'in Ahmet'e yaptıklarını, Ahmet Necdet'e yapar mıydı?Madem temiz, gerçek ve hak eden aşktan bahsediyorsunuz; öncelikle bunu bir düşünün...

RIZA_BABA
25-02-07, 08:14
Gül'ün Favori Dizisi "Hatırla Sevgili"

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, "Hatırla Sevgili" Adlı Diziyi Beğendiğini de Söyledi.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, "Hatırla Sevgili" adlı diziyi beğendiğini de söyledi.

Orta Doğu konulu uluslararası toplantıya katılmak üzere Pakistan'ın başkenti İslamabad'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül'e, "Kurtlar Vadisi" dizisini izleyip izlemediği ve dizi hakkındaki düşünceleri soruldu. Gül, sansüre karşı olduklarını, ancak self-kontrol denilebilecek biçimde, yayıncılar

arasında yazılı olmayan bir mutabakat olması gerektiğini söyledi.

Gül, "Zaman zaman küçük oğlum (Mehmet) seyrederken, televizyonun önünde zıplarken, orada gördüklerini taklit ederken benim de ilgimi çekti ve zaman zaman gördüm televizyonda. Tamamını seyretmedim" diye konuştu.

Gül, bir gazetecinin "Oğlunuzun Kurtlar Vadisi dizisinden etkilenmesinden memnun musunuz" sorusunu, "Etkilendiği hususlardan memnun değilim" diye yanıtladı.

Başka türdeki diziler içinde başka tip diziler için de söylediği türden bir mutubakat olması gerektiğini söyleyen Gül, "Gündüzleri bakıyorsunuz, evde oturan kadınların seyrettiği öyle tip filmler var ki, bunlar uzun bir süre içinde gerçekten büyük tahribat yapıyor. Yani bir seviyesizlik çıkıyor ortaya memlekette. Film, dizi yapımcılarının, rejisörlerin, artistlerin arasında yazılı olmayan mutabakat olmalı. Bu konuları dert edinip daha kontrollü olmalarını tavsiye ederim" diye konuştu.

Gül, televizyonda hangi programları takip ettiğinin sorulması üzerine, iki aydır her hafta sonu Ankara dışında olduğu için siyasetin dışında bir hava teneffüs edemediklerini söyledi. Bakan Gül, "Hatırla Sevgili" adlı diziyi beğendiğini de belirtti. (Anadolu Ajansı)

*~*RaiNBoW*~*
25-02-07, 08:34
Necdet'in aşkının temizliğinden bahsedilmiş...Yazamadan duramadım vallahi.Bir Ahmet'in aşkına bir de Necdet'in aşkına bakın; temiz olan hangisi acaba?İçine hile katmadan seven hangisi bir bakın bakalım...Diyelim Ahmet Necdet'in yerinde olsaydı; Yasemin onu değil de Necdet'i seviyor olsaydı ve Ahmet'in aşkından habersiz olsaydı...Ahmet de böyle bir durumda ona yardım edip evlendikten sonra olayları kendi lehine çevirmek için, Yasemin'e sahiplenmek için; Necdet'in Ahmet'e yaptıklarını, Ahmet Necdet'e yapar mıydı?Madem temiz, gerçek ve hak eden aşktan bahsediyorsunuz; öncelikle bunu bir düşünün...

Muko ağzına sağlık müthiş yazmışsın.Tamamiyle katılıyorum.Evet Necdet harika bir insan olabilir,ama Yasemin işin içine girince gözü hiçbir şeyi görmüyor.Yaptıkları Yasemin'i çok sevdiğinden olabilir ama bu bir mazeret değil.Onun yerinde Ahmet olsaydı asla bu yaşananlar gerçekleşmezdi.
Ahmet'e pastanede haksız yere yumruk atması,düğüne geldiği halde Yasemin'e bu konuda bilgi vermemesi,yine pastanede son yaşanan olay,müsamere çıkışı Ahmet ile konuşması ve yine Yasemin'in bundan habersiz olması...Belki Yasemin'in iyiliği için yapıyor olabilir ama işleri daha da çok karıştırıyor.
Kim kimi daha çok seviyor olayı...Bugüne kadar Necdet'in tarafsız aşkı daha çok ön planda tutuldu bu bir gerçek.Ama Ahmet ailesini karşısına alacak kadar çok seviyor Yasemin'i.Vaktiyle kendi görüşüne uymayan birini mahkemede savundu,hisleri için.Eğer olay Yasemin'in aşkını haketmekse,ben kesinlikle Ahmet derim...

arzu-başak
25-02-07, 09:11
sevgili arkadaşlarım

sevgiler

farklı bir bakış açısı...ahmetin yasemin için bunca yaptıklarıdan sonra hala yasemini ahmetten çok necdet hakediyor diyorsan diyecek sözüm yok..hayır düşünüyorumda ahmetin başka ne yapmasını bekliyorsunuz...yani yapabiilceği herşeyi yaptı....ben ilk bölümlerdede necdeti çok sevmiyordum çünkü ileride böyle olacağını az çok tahmin edebiliyordum..necdet çok değişti...resmen ahmete kendini kanıtlama moduna girdi....hala necdetin aşkı için temiz diyorsanız...sizinle aşktan anladıklarımzı çok farklı......

şeboist
25-02-07, 09:37
e