Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-5

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Billush
17-02-07, 00:28
Her neyse ben artık çıkıyorum yarın kurs erken saatte.Bana son kararlarınızı biriniz özel mesajla bildiriverin;)Herkese iyi geceler bye

bahar_can
17-02-07, 00:28
Melal sen o listeye Selxx'i de ekle... yani öyle tahmin ediyorum...
Artık o da asia'nın gurubuna geçerse ben ikinci kez morlaşırım herhalde... ama sanmam rengimizi biraz daha açar bence..
Arkadaşlar çok güzel bir gece geçirdim vallaha asia sayesinde... çok hoş bir renk kattı bu durum forma; süreç içinde leylak ve mor'a evrilecek bir renk ama bakalım artık... iddiamız geçerli kesinlikle... iyi geceler hepinize yarı erkende kızımı kursa götürmek zorundayım... hoşçakalıbye

Melal
17-02-07, 00:29
Arkadaşlar imza tamam da avatarlara dokunmasak :icon_sorr İmza yeterli bence..
Ayrıca az önce Charm, Asia ablanın grubundayım yazdı, belirteyim :)
Bir de konum kısmına ne yazıyoruz?

Hem imza hem avatar noldu gözünüz yemiyor mu yoksa:)
Seni pek bir güvensiz gördüm canımm:)

Gülcan

evet arkadaslar bi yanlislik oldu ama düzelttik Melal ile :)
asia ablamin grubundayim bende :img-yes:

asia
evet GÜLCANCIĞIMI DA.. BİZE YAZIN CANIM.. İKİDEBİR NEDEN MELAL HANIM YAZIYOR.. O BİZDEN BİR KERE..:img-yes:

alisercan
o zaman bende çıkayım bari.:sad53: çıkmadan tekrar söylemek istiyorum en beğendiğim sahne şevketin ailesine bakıp tatlı tatlı gülümsediği sahneydi.çok şekerdiler orda...:img-in_lo

hadi by:sad53:

seni korsan mitinglerin en zalımı seni.... Seni emeğimize ekmeğimize göz koyan seni.... Tanı bunları adiloş bebem tanı da büyü...
Arakladığın
şarkının
hesabı
sorulacak...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Seni zalım seni...

Gülcan
17-02-07, 00:30
evet... ısrarla evet...:img-hyste :img-hyste
e ne yazıyoruz konumlara hadi karar verin..
hatta yumuşatalım bize yakışan odur.. ben ayla melek olmayacak yazacağım..
diğer tarafta ayla melek olacak yazsın ..:img-hyste

evet bu iyi :img-hyste
asia ablamin grubu konuma Ayla Melek Olmayacak yaziyor
Melalin grubuda Ayla Melek Olacak yaziyor

:img-hyste

*~*RaiNBoW*~*
17-02-07, 00:30
Konum bölümüne Anti-Ayla kesmedi beni,MaxiAnti-Ayla yazdım..:)
Biz kendimizden eminiz:)
Edit:"Ayla Melek Olmayacak" diye düzeltiyorum..:)

Melal
17-02-07, 00:31
Melal sen o listeye Selxx'i de ekle... yani öyle tahmin ediyorum...
Artık o da asia'nın gurubuna geçerse ben ikinci kez morlaşırım herhalde... ama sanmam rengimizi biraz daha açar bence..
Arkadaşlar çok güzel bir gece geçirdim vallaha asia sayesinde... çok hoş bir renk kattı bu durum forma; süreç içinde leylak ve mor'a evrilecek bir renk ama bakalım artık... iddiamız geçerli kesinlikle... iyi geceler hepinize yarı erkende kızımı kursa götürmek zorundayım... hoşçakalıbye

Selxx'e soralım da sonra yazarım listeye:)
Mor imza ve avatar en mantıklısı anlaşılan:)
Nu arada grubumuza da bir isim vermek lazım 4 kişiysek mahşerin dört atlısı olabiliriz.:img-hyste :img-hyste
İyi geceler canım yarın ayrtınlıarını netleştiririz bu konunun iyicene:)

Ablacım konuma ne yazabiliriz valla aklıma bir şey gelmiyor.
Ama ben konumumu değiştirmem.
İmzalara asıl ne yazacağız bakalım.:)

_Feliz_
17-02-07, 00:32
Hem imza hem avatar noldu gözünüz yemiyor mu yoksa:)
Seni pek bir güvensiz gördüm canımm:)

Yoo yemez mi :) Ben eminim de, küçücük bir ihtimal de olsa bir an avatarımı değiştirmek fikrini sevmedim sadece.. Tamam peki avatar da olsun :)

asia
17-02-07, 00:33
Ben yazdım.. arkadaşlarım.. kardeşlerim.. Billurcum sığıyor.. yazdım ben..:img-hyste
Ama Bahar.. nerde ..:img-hyste

Melal
17-02-07, 00:33
Sevgili Alisercan sen kimdensin.
Ayla konusunda sen ne düşünüyorsun.:)

Gülcan
17-02-07, 00:34
Ben yazdım.. arkadaşlarım.. kardeşlerim.. Billurcum sığıyor.. yazdım ben..:img-hyste
Ama Bahar.. nerde ..:img-hyste

Bende yazdim pekte güzel oldu valla :img-hyste
Billurcum sende yaz, Renginde degistirdi, gerci MaxiAntiAyla'da süperdi :img-hyste

fundapehlivan
17-02-07, 00:35
Aylanın durumunun anlaşılamasına daha çok var o zamana kadar gruplar da bir 20 şer kişi filan olur diye düşünüyorum ama antiaylacılar çok olduğundan bizim grup daha da fazla olur bence...

Yalnız bu iddia unutulmaz yani... O günler geldiğinde hangi grubun kaybedeceği hemen çıkacak ortaya...

alisercan
17-02-07, 00:36

Benim bu konudaki her hangi bir düşüncemin tahmin bile olsa bu saatten sonra nerelere çekilir tahmin edersin herhalde... Yani kimse bunu bir tahmin kabul etmez herkes bunu gerçekleşecek olarak kabul eder.
Ama yine de bana sorarsanız ya bırakın bunları kim kimle evlenirse evlensin mutlu olacaksa olsun... Sonuçta bu ne onların ne de bizim kararımız olur. bu tamamen sabit kalemlerin olur...

dENİZZ
17-02-07, 00:36
Ya arkadaşlar Ayla konusnda iddiaya giriyorsunuz hatırlatayım...Ne yapacağı belli olmayan bir kız sonuçta :icon_whis
Hangi gruba giriyorum bilmiyorum ama Ayla başta iyi olsada sonradan değişecek kesin...Bende oyumu Ayla melek olmayacak grubuna veriyorum :img-wink:

asia
17-02-07, 00:37
Aylanın durumunun anlaşılamasına daha çok var o zamana kadar gruplar da bir 20 şer kişi filan olur diye düşünüyorum ama antiaylacılar çok olduğundan bizim grup daha da fazla olur bence...

Yalnız bu iddia unutulmaz yani... O günler geldiğinde hangi grubun kaybedeceği hemen çıkacak ortaya...
Tabii canım unutmayız..
Melalcim ve Baharcım e hadi yazdınızmı.. Ayla melek olacak diye...:img-hyste

Melal
17-02-07, 00:38
Benim bu konudaki her hangi bir düşüncemin tahmin bile olsa bu saatten sonra nerelere çekilir tahmin edersin herhalde... Yani kimse bunu bir tahmin kabul etmez herkes bunu gerçekleşecek olarak kabul eder.
Ama yine de bana sorarsanız ya bırakın bunları kim kimle evlenirse evlensin mutlu olacaksa olsun... Sonuçta bu ne onların ne de bizim kararımız olur. bu tamamen sabit kalemlerin olur...

Ya biliyorum senin dediklerin farklı algılanır neyse artık girdik bir iddiaya pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.:)
Kaybedenin durumuna heralde Yaralı Kalbim şarkısı uyar.:img-hyste :img-hyste

Melal
17-02-07, 00:40
Alın size konumumu değiştirdim.
Fenerbahçe'mi sildim ya içim kan ağlıyor.:icon_sorr
Sinem,Merhem ve Bahar_can yazsa ben yazmasam ya 100. yılda yapmayın bunu bana:img-yes:

alisercan
17-02-07, 00:40

Üstelik daha bunların evlenip evlenmeyecekleri bile belli değilken... Ahmetin akibetinin ne olacağını kim biliyor ki? Yani ha tamam sen evlendin o halde ben de hemen aylayı alayım mı diyecek? Hatta daha da uçalım, niye laleyi inadına almasın. Hem belki de lale de ona boş değil....

bahar_can
17-02-07, 00:41
Asiacığım konu biraz özünden ayrılmış şöyle ki; ben Ayla'nın olumsuz düşünceleri olur ama süreçde doğru rotaya koyar diyorum... yani o sürecin sonucu olarak "Ayla Melek Olacak"sa evet... ama bir-iki olaydan yola çıkarak olmaz... bunu iyi anlatayım da her bölümde üstümüze gelmeyin..

Alisercan o bunula şu bununla evlensin olayı değil olayımız... Ayla'nın karakteri, olaylar karşısında takınacağı tavır üzerine iddialaşıyoruz... yoksa tabi ki bizene... zaten iddialaşanların başındakilerin hiç öyle bir sorunu olmadı buzamana kadar... bu sefer hakikaten iyi geceler...

asia
Ya biliyorum senin dediklerin farklı algılanır neyse artık girdik bir iddiaya pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.:)
Kaybedenin durumuna heralde Yaralı Kalbim şarkısı uyar.:img-hyste :img-hyste
Yahu Mellacim.. ciddiyet dersen.. o var zaten.. iyi hoşda..:img-wink:
Biraz neşelendik işte.. eski rüzgarlar esmedimi? sıcak odaların kapanmasından önceki zamanlar yani...
haydi KK cılarım.. :good:
bu arada Mella sen neden hala yazmadın bakayım..?:img-hyste

_Feliz_
Sonuçta bu ne onların ne de bizim kararımız olur. bu tamamen sabit kalemlerin olur...

Tabi ki haklısınız Alisercan Bey.. Bizler farkındayız da maksat eğlence olsun. Senaryoyu tahmin etmeye çalışıyoruz diyelim.. :icon_whis

vega58
17-02-07, 00:43
Üstelik daha bunların evlenip evlenmeyecekleri bile belli değilken... Ahmetin akibetinin ne olacağını kim biliyor ki? Yani ha tamam sen evlendin o halde ben de hemen aylayı alayım mı diyecek? Hatta daha da uçalım, niye laleyi inadına almasın. Hem belki de lale de ona boş değil....

ama alisercan abi sen bizim kafamızı karıştırıyorsun..ahmet de lale de necdet gibi değil asla evlenmezler.hem lale abisine hiç çekmemiş bence.gidip en yakın arkadaşının aşkıyla evlenmez..

alisercan
17-02-07, 00:44
Alisercan o bunula şu bununla evlensin olayı değil olayımız... Ayla'nın karakteri, olaylar karşısında takınacağı tavır üzerine iddialaşıyoruz... yoksa tabi ki bizene... zaten iddialaşanların başındakilerin hiç öyle bir sorunu olmadı buzamana kadar... bu sefer hakikaten iyi geceler...[/QUOTE]

Biliyorum sevgili bahar, ayla melek mi yoksa şeytan mı olacak. Ama daha bunların ne olacağı bile belli değil ki? Yani bakalım bu şoktan sonra, hele bir de bu kızcağızın karnı iyice burnuna geldikten sonra ahmet ne yapar bakalım... Aylayı mı alır yoksa intihar mı eder bilemiyoruz. Ben onun için durun diyorum. Yani iki grupta kaybedebilir...

Gülcan
Herkez konumunu degistirdiyse sorun kalmadi :img-hyste
Banada müsade iyi geceler anti aylacilarimm ve tabiki diger arkadaslarimda :) bye bye

_Feliz_
Üst Hatta daha da uçalım, niye laleyi inadına almasın. Hem belki de lale de ona boş değil....

E artık öyle olursa pes derim.. Zaten şuan mevcut olan dizilerden ikisine benzer o vakit.. Öyle bir hata yapacaklarını sanmam. Yani umarım yapmazlar..

asia
17-02-07, 00:45
Asiacığım konu biraz özünden ayrılmış şöyle ki; ben Ayla'nın olumsuz düşünceleri olur ama süreçde doğru rotaya koyar diyorum... yani o sürecin sonucu olarak "Ayla Melek Olacak"sa evet... ama bir-iki olaydan yola çıkarak olmaz... bunu iyi anlatayım da her bölümde üstümüze gelmeyin..

Alisercan o bunula şu bununla evlensin olayı değil olayımız... Ayla'nın karakteri, olaylar karşısında takınacağı tavır üzerine iddialaşıyoruz... yoksa tabi ki bizene... zaten iddialaşanların başındakilerin hiç öyle bir sorunu olmadı buzamana kadar... bu sefer hakikaten iyi geceler...
Baharcım.. elbetteki öylede olabilir.. bende biliyorsun.. şurada espiri mahiyetinde olayı ele aldım.. yoksa.. sayfa ilk başta açıldığında..yani ZOR YILLAR OLDUĞUNDA BİLE ADI.. gereken özeni gösterdik arkadaşlarla..
hem siyasi tarihin pekde anlatılan bir zamanı olmadığı için.. (en azından gençlere, şu andaki yeni nesile..)
Uğraştık..! bunlar.. gülüp neşelenmek için.. aksini sananlar yoktur eminim..:img-wink:

Melal
17-02-07, 00:46

Alissercan durum Ahmet'in Ayla ile evlenip,evlenmemesi değil.
Olay Ayla'nın pozitif yönde değişip,değişmemesi yani iddia konumuz bu zaten Ahmet'in bu sinirle hemen Ayla ile evleneceğine inanmıyorum.
Bebek dünyaya geldikten sonra Ahmet Yasemin'den iyicene umudunu kesek.
Ve belki Ayla ile yakınlaşacak.Ona karşı iyi hisler besleyecek diyorum.
Lale ile eblense fena olmaz.Daha iyi kız valla:):)

Bahar'cım yazdıklarına katılıyorum.
Ayla hemen kanatsız melek olmayacak.
Yaşadıkları onu değiştirecek.

Melal
17-02-07, 00:48
Alisercan
Biliyorum sevgili bahar, ayla melek mi yoksa şeytan mı olacak. Ama daha bunların ne olacağı bile belli değil ki? Yani bakalım bu şoktan sonra, hele bir de bu kızcağızın karnı iyice burnuna geldikten sonra ahmet ne yapar bakalım... Aylayı mı alır yoksa intihar mı eder bilemiyoruz. Ben onun için durun diyorum. Yani iki grupta kaybedebilir...

O zaman her iki grupta mosmor gezeriz.
Forum renklenir.:):)
Yok valla artık Ayla'ya içim ısınmaya başladı.
İyi olacak abileri,ablaları kızmayın ona:img-hyste :img-hyste

vega58
17-02-07, 00:48
aslında yaralı kalbimin sözlerine bakınca şu kısım kesinlikle necdet düşünülerek yazılmış..sizce de öyle değil mi..

dokunduğun el yalan
sakındığın gül yalan
sel akar
kum olur geriye kalan

_Feliz_
17-02-07, 00:49
Baharcım.. elbetteki öylede olabilir.. bende biliyorsun.. şurada espiri mahiyetinde olayı ele aldım.. yoksa.. sayfa ilk başta açıldığında..yani ZOR YILLAR OLDUĞUNDA BİLE ADI.. gereken özeni gösterdik arkadaşlarla..
hem siyasi tarihin pekde anlatılan bir zamanı olmadığı için.. (en azından gençlere, şu andaki yeni nesile..)
Uğraştık..! bunlar.. gülüp neşelenmek için.. aksini sananlar yoktur eminim..:img-wink:

Yukarıda da yazdım ama. Bir defa daha yazmakta sakınca görmüyorum. Bu iddiayı kimsenin hırs meselesi haline getireceğini düşünmüyorum ben de. Öyle konu açılınca eğlenmek için düşünülmüş bir şey.. :img-yes:

asia
17-02-07, 00:50
BAHAR hanım.. şimdi iddiaya girdik.. konumunuz neden hala düzelmemiş.. lütfen! olmaz ama kurallara riayet edilsin..:img-hyste

Melal
17-02-07, 00:51
Vega'cım şu kısmıda Ahmet'e uyuyor bence:)

ğla yaralı kalbim her şey yalan
Ağla bir avuç küldür elde kalan
Artık savrulup gitsen de rüzgara
Ağla mazidir şimdi senin olan

Gerçektende artık Ahmet'e sadece mazi kaldı.
Herşey kül olup gitti.Kendini de bir rüzgara bıraktı.
Ordan oraya savrulacak.Yani adada kalması herşeye boşvermesi bunu gösteriyor.
Ama elbet kendini toparlayacak.

bahar_can
17-02-07, 00:51

Biliyorum sevgili bahar, ayla melek mi yoksa şeytan mı olacak. Ama daha bunların ne olacağı bile belli değil ki? Yani bakalım bu şoktan sonra, hele bir de bu kızcağızın karnı iyice burnuna geldikten sonra ahmet ne yapar bakalım... Aylayı mı alır yoksa intihar mı eder bilemiyoruz. Ben onun için durun diyorum. Yani iki grupta kaybedebilir...[/QUOTE]

Ay! Alisercan kardeşim... ağzından yel alsın... ne öyle intihar mintihar... yaa işin şakasındayız... bu kadar ciddiye alma... yalnızca öylesine tahmin yürüt... form nasıl canlandı bak... hep ciddiyet hep ciddiyet olmaz ki?! Ayrıca Ayla'nın karakteri sonuçta bağımsız... yani sence fettan, kıskanç bir şeyleri elde etmek için düzeysiz tavırlar sergiler mi ağırlıklı olarak yani hepsi bu:img-grin2

Asya ben konuma nasıl yazılacağını bilmiyorum sanırım profilden girmem lazım... yarın ilk işim o olacak...bye bye bye bye

asia
17-02-07, 00:52
Yukarıda da yazdım ama. Bir defa daha yazmakta sakınca görmüyorum. Bu iddiayı kimsenin hırs meselesi haline getireceğini düşünmüyorum ben de. Öyle konu açılınca eğlenmek için öyle bir şey düşünüldü..
Aynı şekilde.. bende öyle.. katılıyorum.. zaten hayattta hep cidiyetler ve bozgunlar varken.. bizde maksatlar aşılmadan.. güzelce vakit geçirmiş olduk...:img-yes:

Melal
Yukarıda da yazdım ama. Bir defa daha yazmakta sakınca görmüyorum. Bu iddiayı kimsenin hırs meselesi haline getireceğini düşünmüyorum ben de. Öyle konu açılınca eğlenmek için öyle bir şey düşünüldü..

Yok be güzelim ne hırsı ne güzel gülüp,eğleneceğiz.Forumun neşesini arttıracağız.
Arada bir iddiamızı hatırlatırız.Ve dananın kuyruuğunun kopacağı gün şenlik olacak.:):)

alisercan
O zaman her iki grupta mosmor gezeriz.
Forum renklenir.:):)
Yok valla artık Ayla'ya içim ısınmaya başladı.
İyi olacak abileri,ablaları kızmayın ona:img-hyste :img-hyste

bu da olabilir. Ya da hemen 3. grup kurun. Eski yunandaki gibi baharcan. yanlış hatırlamıyorsam; idealistler, materyalistler ve bilinmezciler.... Bizde 3. grubu kuralım, ayla; melek mi, şeytan mı veya aylanın şeytan mı melek mi olacağı bilinemez mi?....:happy0064

vega58
melal evet orası da tam ahmetlik..
bu arada senin cansel fanlığında da düşüş gözlemlemekteyim..beğenmedin mi canseli bu bölüm..bence en iyi oynadığı bölüm bu bölümdü...

Melal
17-02-07, 00:53
Bana biriniz defol git desin.
Sabah erken kalkmam lazım ama gidemiyorum.
Sinem'cim olsa defol derdi kesin:img-hyste :img-hyste

averaj
17-02-07, 00:54
hangi kadın olursa olsun sevdiği adamın onu sevmemesi(ki umarım ben yasemini unuttum diyerek evlenmez aylayla; tabi evlenirlerse:img-blush ), sevdiği adamın bir başka kadından çocuğu olduğunu öğrenmesi ve kendinin de çocuk sahibi olmadığı bir durumda arada bazı fevri hareketlerde bulunmaz ki...kendini ikinci planda hissediyorsun işte, bundan kötü birşey olur mu?ne olur senaristler olayların akışını böyle götürmeyin..çünkü ayla o zaman için düşünen, sorgulayan ve elinden geleni yapan bir kız...karakter olarak benim gözüme çoktan girdi bile...çırpınıyor işte...yüzü gülsün artık...

Melal
17-02-07, 00:55
bu da olabilir. Ya da hemen 3. grup kurun. Eski yunandaki gibi baharcan. şüpheciler olabilir yanlış hatırlamıyorsam; idealistler, materyalistler ve bilinmezciler.... Bizde 3. grubu kuralım, ayla melek, şeytan veya aylanın şeytan mı melek mi olacağı bilinemez....:happy0064

Gece gece kafamı bulandırma yarın salim kafayla düşünürüz artıkın geri kalanını:)

melal evet orsı da tam ahmetlik..
bu arada senin cansel fanlığında da düşüş gözlemlemekteyim..beğenmedin mi canseli bu bölüm..bence en iyi oynadığı bölüm bu bölümdü...

Beğendim ama sadece hapishanede nikahı görünce ki performansını daha yüksek bekliyordum.
Özellikle hapishane kapısındaki halini pek beğenmedim.
Cansel'i eleştirmem ona olan beğenimde bir düşüş olduğunu göstermez.
Ama kol düğmelerini fırlattığı ve Necdet ile tartıştığı sahnede çok iyiydi.

vega58
17-02-07, 00:56
Bana biriniz defol git desin.
Sabah erken kalkmam lazım ama gidemiyorum.
Sinem'cim olsa defol derdi kesin:img-hyste :img-hyste

sinem yoksa ben varım güzelim..onun yokluğunu hissettirmem korkma..
melal defol git sirseri..şidi yiecen kafana çantayı...

Melal
17-02-07, 00:56
hangi kadın olursa olsun sevdiği adamın onu sevmemesi(ki umarım ben yasemini unuttum diyerek evlenmez aylayla; tabi evlenirlerse:img-blush ), sevdiği adamın bir başka kadından çocuğu olduğunu öğrenmesi ve kendinin de çocuk sahibi olmadığı bir durumda arada bazı fevri hareketlerde bulunmaz ki...kendini ikinci planda hissediyorsun işte, bundan kötü birşey olur mu?ne olur senaristler olayların akışını böyle götürmeyin..çünkü ayla o zaman için düşünen, sorgulayan ve elinden geleni yapan bir kız...karakter olarak benim gözüme çoktan girdi bile...çırpınıyor işte...yüzü gülsün artık...

Canım send ebizden misin yoksam gel bağrımıza basalım seni:)
Sende Ayla iyi yönde değişecek diyorsun dimi:)

Melal
17-02-07, 00:57
sinem yoksa ben varım güzelim..onun yokluğunu hissettirmem korkma..
melal defol git sirseri..şidi yiecen kafana çantayı...

Defol de dediysek bu kadarda sert de demedik.
Neyse gidiyorum.İstenmediğim yerde durmam zaten ben gururlu bir kızım:img-hyste :img-hyste

saHra_
17-02-07, 01:00
Ilk defa hs forumuna yorum yaziyorum.. aslinda daha dogrusu hicbir foruma slk yorum yazan biri degilim. Yazdigim seyler bosluga ya da suya yaziyormusum gibi bir anda kaybolup gidiyor cünkü. Kimse kimsenin yazdiklari dogrultusunda birbiriyle bölümü analiz etmiyor. Bu sebepten hic yorum yazmazdim ama budefa icimden geldi yazmak istedim. Özelliklede favorim Necdet olunca ve bu bölümde muradina erince... Ayni seyin olacagindan emin olarak hemde.. :)

Bu bölüm Ahmet yani nagmi deger Cansel Elcinin dizinin basindan beri en iyi performansi sergiledigini düsünüyorum. O acayip yüz mimiklerinden kurtulduguna sevindim kisacasi:)
Dizinin slkl takipcisi degilim belki ondandir ben Ahmet`inkinden cok Necdet`in sevgisine herzaman hayranlik duydum. Yani Yaseminle evlenmeleri nedeniyle izledigim en güzel bölümdü diyebilirim:) Simdi bana kizacaksiniz haklisinizda... benim dizimdede asil kiz baskasiyla evlense heralde birdaha o diziyi seyretmezdim. Ama necdet baska.. onun sevgisi bencil degildi hicbir zaman. Fedakar.. dürüst.. ince.. saygili. Önceki bölümde o intihar sahnesindeki hali mesela neydi öyle..
Yasemini nikahta ilk gördügündeki bakisi.. Yani o günde giyinebilecegi en berbat kiyafetle onu gördügünde bile Necdet`in hayran bakislari gözden kacamazdi.
Sonrasinda gösterdigi saygi.. yatmak icin yan odaya gecmesi.. aski okadar derin ve samimiki sevgisine hayran olmamak elde degil bence.

Hani Türkan Soray ve Kadir Inanir`in o ünlü filmini "alyazmalim" i hepimiz biliriz.. Final sahnesindeki su sözleri;

Sevgi neydi? sevgi iyilikti.. dostluktu.. sevgi emekti..

Fazla söze gerek var mi? :)

vega58
17-02-07, 01:00
ben de defolup gideyim bari..
iyi geceler herkese..bye
necdetin arkasından da demediğimi bırakmadım..inşallah kabuslarıma girmez...

asia
17-02-07, 01:01
Gece gece kafamı bulandırma yarın salim kafayla düşünürüz artıkın geri kalanını:)

Beğendim ama sadece hapishanede nikahı görünce ki performansını daha yüksek bekliyordum.
Özellikle hapishane kapısındaki halini pek beğenmedim.
Cansel'i eleştirmem ona olan beğenimde bir düşüş olduğunu göstermez.
Ama kol düğmelerini fırlattığı ve Necdet ile tartıştığı sahnede çok iyiydi.
AHH BE melalcim, eleştireceğiz tabii bende bazı bölümlerde çok abartılı buldum..
Ama hiç kimse her daim mükemmel performans sergileyemez.. değil mi..:img-wink:
Yeri gelince oyuncuları eleştirebiliriz bu gayet normal..:img-yes:
Aksi halde samimiyetsiz bulurum ben kendimi.. yani hep ağasın paşasın denilmezki.. gerçek hep iyidir bence..
Ama takım elbiseler falan.. yada bu dizideki.. karakterin duruşu.. kostümleri falan.... Kırık Kanatlara göre.. biraz eksi..:img-polic
Bence tabii..! şimdi kendimizce eksik bulduğumuz vaziyetleri yazmayacakmıyız..???

vega58
17-02-07, 01:04
yazacaksın tabi asia ablacım..ama en iyi performansını sergiledi bu bölüm değil mi...
çıkamadım bir türlü..tekrar iyi geceler..

asia
17-02-07, 01:05
Ilk defa hs forumuna yorum yaziyorum.. aslinda daha dogrusu hicbir foruma slk yorum yazan biri degilim. Yazdigim seyler bosluga ya da suya yaziyormusum gibi bir anda kaybolup gidiyor cünkü. Kimse kimsenin yazdiklari dogrultusunda birbiriyle bölümü analiz etmiyor. Bu sebepten hic yorum yazmazdim ama budefa icimden geldi yazmak istedim. Özelliklede favorim Necdet olunca ve bu bölümde muradina erince... Ayni seyin olacagindan emin olarak hemde.. :)

Bu bölüm Ahmet yani nagmi deger Cansel Elcinin dizinin basindan beri en iyi performansi sergiledigini düsünüyorum. O acayip yüz mimiklerinden kurtulduguna sevindim kisacasi:)
Dizinin slkl takipcisi degilim belki ondandir ben Ahmet`inkinden cok Necdet`in sevgisine herzaman hayranlik duydum. Yani Yaseminle evlenmeleri nedeniyle izledigim en güzel bölümdü diyebilirim:) Simdi bana kizacaksiniz haklisinizda... benim dizimdede asil kiz baskasiyla evlense heralde birdaha o diziyi seyretmezdim. Ama necdet baska.. onun sevgisi bencil degildi hicbir zaman. Fedakar.. dürüst.. ince.. saygili. Önceki bölümde o intihar sahnesindeki hali mesela neydi öyle..
Yasemini nikahta ilk gördügündeki bakisi.. Yani o günde giyinebilecegi en berbat kiyafetle onu gördügünde bile Necdet`in hayran bakislari gözden kacamazdi.
Sonrasinda gösterdigi saygi.. yatmak icin yan odaya gecmesi.. aski okadar derin ve samimiki sevgisine hayran olmamak elde degil bence.

Hani Türkan Soray ve Kadir Inanir`in o ünlü filmini "alyazmalim" i hepimiz biliriz.. Final sahnesindeki su sözleri;

Sevgi neydi? sevgi iyilikti.. dostluktu.. sevgi emekti..

Fazla söze gerek var mi? :)
Sahram benim..
SENİN GEÇEN SENEKİ KLİPLERİN VE VİDEOLAR KONUSUNDAKİ DESTEĞİNİ HİÇ UNUTMAYAN BİRİ OLARAK.. HOŞGELDİN DİYORUM SANA...:img-yes:
TABİİ Kİ İÇİNDEN GELENLERİ VE ELEŞTİRİNİ AÇIKÇA SUNACAKSIN.. EN AZINDAN BİZLER İÇİN BU BÖYLE...
HOŞGELDİN CANIM..

Melal
17-02-07, 01:07
Şunu da yazayım çıkıyorum.
Ablacım KK çok farklıdyı.HS çok farklı asla birbirine karıştırmamaya özen göstererek izliyorum.
Bu bölüm gerçekten çok iyiydi.Ama sadece bir sahnede beğenmedim o kadar.
Ve Cansel bazen kaşlarını çatıp melül melül bakıyor ya işte o halini sevmiyorum.
Onun haricinde gayet iyi bir oyuncu zaten iyi bir oyuncu olmasa neden beğeneyim.:)
Neyse herkese iyi geceler...

asia
17-02-07, 01:08
yazacaksın tabi asia ablacım..ama en iyi performansını sergiledi bu bölüm değil mi...
çıkamadım bir türlü..tekrar iyi geceler..
Evet Vegacım zaten bende en fazla bu bölümde beğendiğini ifade ettim..
BİLMİYORUM HATIRLIYORMUSUNUZ AMA..KK DÜĞÜN SAHNESİNDEKİ TAKIM İÇİNDE ELEŞTİRİLERİMİ SAKLAMADIM...:img-yes:
OLMADIYSA OLMAMIŞTIR...! hür ortamlarda başka haklarada saygı göstererek.. fikirlerimizi ifade edebilmeliyiz..

averaj
17-02-07, 01:09
Canım send ebizden misin yoksam gel bağrımıza basalım seni:)
Sende Ayla iyi yönde değişecek diyorsun dimi:)

ayla eğer bu olayların hepsi vuku bulursa her kadının vereceği tepkileri verecektir..bunda da kötü birşey yok ki...ve en azından sevgisi için çaba gösterecek...

eğer ilerde bu karakteri değiştirirlerse senaristlerin bilinçli yaptığı birşey olur bu...yasemini yüceltmek için...olay bu..hep öyle olmaz mı zaten...esas kadın ve aslında normal koşullarda ondan çok daha iyi olup da ikinci plana atılmaya mahkum bir kadın...

sonuç ne mi; ehe kem küm...aylaya güveniyorum:good: ...ama senaristlere değil:img-hyste...

_Feliz_
17-02-07, 01:10
Evet arkadaşlar, iddia belli taraflar da belirlendi, konumlara da yazıldı :img-hyste Artık yavaş yavaş çıkma vaktidir. Herkese iyi geceler...bye

asia
Şunu da yazayım çıkıyorum.
Ablacım KK çok farklıdyı.HS çok farklı asla birbirine karıştırmamaya özen göstererek izliyorum.
Bu bölüm gerçekten çok iyiydi.Ama sadece bir sahnede beğenmedim o kadar.
Ve Cansel bazen kaşlarını çatıp melül melül bakıyor ya işte o halini sevmiyorum.
Onun haricinde gayet iyi bir oyuncu zaten iyi bir oyuncu olmasa neden beğeneyim.:)
Neyse herkese iyi geceler...
Aynıyız MELALCİM..
VE ASLA KARIŞTIRMIYORUM KENDİ ADIMA... O BAŞKA BİR YAPIMDI..:good:
Hadi erken kalkacakmışsın hala.. buralardasın bakayım.. iyi geceler..
sonunda kaybeden siz olacaksınız ama neyse...:img-hyste

vega58
takım meselesi feciydi zaten...unutmak mümkün mü o kırmızı gömleği...
tabiki herkes istediğini söylemekte serbest...

saHra_
Sahram benim..
SENİN GEÇEN SENEKİ KLİPLERİN VE VİDEOLAR KONUSUNDAKİ DESTEĞİNİ HİÇ UNUTMAYAN BİRİ OLARAK.. HOŞGELDİN DİYORUM SANA...:img-yes:
TABİİ Kİ İÇİNDEN GELENLERİ VE ELEŞTİRİNİ AÇIKÇA SUNACAKSIN.. EN AZINDAN BİZLER İÇİN BU BÖYLE...
HOŞGELDİN CANIM..

Cnm benim hosbuldum. Baktim burdasin hemen geldim. Sen nerde ben orda.. zaten sen bir dizinin altina imzani attiysan o kesin izlenmeye deger birseydir. ;) neyse..
Elbette herkez hayranliginida,begenisinie,elestirisinidede dile getirmekte özgürdür. Bende öyle yaptim. Banane ya benim favorim Necdet iste! Necdet.. Necdet..:img-clapp :love01: :love05:

_Feliz_
17-02-07, 01:13
Cnm benim hosbuldum. Baktim burdasin hemen geldim. Sen nerde ben orda.. zaten sen bir dizinin altina imzani attiysan o kesin izlenmeye deger birseydir. ;) neyse..
Elbette herkez hayranliginida,begenisinie,elestirisinidede dile getirmekte özgürdür. Bende öyle yaptim. Banane ya benim favorim Necdet iste! Necdet.. Necdet..:img-clapp :love01: :love05:

Zaten bu dizinin özelliği, sadece asıl karakterlerin değil, yan karaterlerin de hayranlarının olması.. Yani sadece Ahmet ve Yasemin değil, Necdet, Ayla, Sevim, Mehmet de seviliyor. Herkes de fikrini belirtiyor :img-yes:

Bu arada tekrardan iyi geceler diliyorum hepinize arkadaşlar..

asia
17-02-07, 01:14
takım meselesi feciydi zaten...unutmak mümkün mü o kırmızı gömleği...
tabiki herkes istediğini söylemekte serbest...
Ahh hatırlatma..:img-hyste
peki harmandalı..:img-hyste ayy susayım ben..
Nevzat'ın karate kid gibi duruşunu ve zıpzıp zıplamasını unutamıyorum.. ama herşeyiyle çok özeldi buda başka..:good: :img-yes: :good:

saHra_
17-02-07, 01:20
Zaten bu dizinin özelliği, sadece asıl karakterlerin değil, yan karaterlerin de hayranlarının olması.. Yani sadece Ahmet ve Yasemin değil, Necdet, Ayla, Sevim, Mehmet de seviliyor. Herkes de fikrini belirtiyor :img-yes:

Bu arada tekrardan iyi geceler diliyorum hepinize arkadaşlar..

aa.._Feliz_cimde burdaymis.. Öyle tabi haklisin. Basrol oyunculari disinda diger karaklterlerinde sevilip benimsenmesi aslinda her dizide olmaz. Oluyosa basarili bir senaryosu ve karakterleri vardir demektir. Güzel bir yapim ona söz yok.. tarihide..askida..sevgiyide..saygiyida.. emegide.. güzel anlatiyolar bence.

NECDET:img-in_lo

_Feliz_
17-02-07, 01:25
aa.._Feliz_cimde burdaymis.. Öyle tabi haklisin. Basrol oyunculari disinda diger karaklterlerinde sevilip benimsenmesi aslinda her dizide olmaz. Oluyosa basarili bir senaryosu ve karakterleri vardir demektir. Güzel bir yapim ona söz yok.. tarihide..askida..sevgiyide..saygiyida.. emegide.. güzel anlatiyolar bence.

Evet canım burdayım :) Hatırla Sevgili'ye takıldım kaldım. Gerçekten senaryo da karakterler de çok başarılı.. Oyunculuk açısından genç oyuncuların yanında usta oyuncular da unutlmaz tabi ki.. Bence sen de devam et, bak Necdet falan.. Tarafını bile belirlemişsin:)

Bu defa çıkıyorum artık :img-blush İyi geceler diyen çıkamıyor, ne hikmetse, çıkamadım bir türlü :icon_whis İyi uykular arkadaşlar..bye

RODYA
17-02-07, 01:25

SELAM

Evet arkadaşlar bu dizinin çok büyük bir artısı bu.Necdet karakteri mesela.Bu bölüm biraz sinir etse de bizi diziyi taşıyan karakterlerden biri.Ben aylayıda seviyorum.Ona da gün doğdu.Bakalım nasıl evlenecek ahmetle:img-wink:

asia
17-02-07, 01:26

Bak nasıldda hoş şeylerden bahsetmiş Sahram..
Evet bu yapım.. daha erken bir saati.. daha iyi izlenilirlik oranlarını hak ediyor..
Çünkü her biri birbirinden usta oyuncular... ve sarf edilen emekler.. bunu hak ediyor..

_Feliz_
17-02-07, 01:29
Bak nasıldda hoş şeylerden bahsetmiş Sahram..
Evet bu yapım.. daha erken bir saati.. daha iyi izlenilirlik oranlarını hak ediyor..
Çünkü her biri birbirinden usta oyuncular... ve sarf edilen emekler.. bunu hak ediyor..

Yine dayanamadım. Gerçekten yayın saatine göre ratingleri oldukça yüksek bana göre. Karşısında hem kemikleşmiş bir dizi var, bir de dizi bitene kadar geceyarısı oluyor, herkes dayanamıyor haliyle.. Yayın saati daha makul olsa, eminim daha iyi bir izlenme oranına sahip olacak..

bahar_can
17-02-07, 02:36
Sevgili Asia işte sana yazı....:icon_whis

Bulaşıklar, çamaşırlar derken uykum kaçtı uyuyamadım... bari şu "konum"a yazmam gerekeni yazayım dedim ve profile girdim ama konum diye bir şey bulamadım... ben de sizden öğrenene kadar imzama yazayım bari dedim... Nasıl güzel olmuş mu?:img-hyste
((((gene sıyrıldık Meralsofa )))):icon_whis

sumisali
17-02-07, 07:17
selamlar......

akşamki bölüm bir harikaydı...izlerken bayıldım doğrusu.....
ama ahmete çok üzüldüm........
yazık çocuk nikah sahnesini gördüğünde kalpten gidiyordu ya......

yaseminin ona haber vermesi gerekirdi......öyle ani öğrenmesi kötü oldu ya......

ailenin rıza ile karşılaşması çok etkileyiciydi...ışık babasına koşuşu falan ......süperdi.

cerenimo_
17-02-07, 08:08
bu bölüm neydi öle yaa... ahmete çok üzüldüm zavallı kendi kendine 'ben ne yaptım ki?' diye sorup sorup durmuştur bölüm boyunca.. nikahı görmesi de onun için ayrıca bi yıkım oldu bu kesin... necdetse beni yine hiç şaşırtmadı canım benim ya elalemin bebeğini nasıl da düşünürmüş :happy0064 :happy0064
yasemine yine her bölüm olduğu gibi şaştım kaldım evlenmişsin işte dua et seni alacak birini buldun gidip de niye ahmete öle bön bön bakıosun ki?? tamam yani anladık aşık ama sonuçta artık evli ve hiç olmazsa fedakarlığı altında ezildiği necdete karşı bi sorumluluk hissedip hemen orayı terketmesi gerekirdi..

YaBaN GüVeRcİnİ
17-02-07, 08:18
HİÇ TANIMADIĞIM İKİ AŞIĞA AĞLADIM BEN DÜN AKŞAM!..

İnanamıyorum ben... Ahmet... Yüreği yaralı Ahmet... Ne yazık ki o yarası hiç geçmeyecek. Hemde hiç... Gözleri önünde hayatının aşkı en yakın arkadaşıyla evlendi ve o elinde kalan son takatiyle "Yasemiiiinnn!" diye bağırdı. Ama ne yazık ki sesini duyuramadı... Bu sahneye şahit olmak onun sonu oldu. Eminim o an hiçbir zaman gözlerinin önünden gitmeyecek!..

Dağılmış... Parçalanmıştı Ahmet... Necdet'in yanına gittiğinde öyle öfkeliydi ki. Bir o kadar da bitmiş... Necdet ona "Sana bir açıklama yapmak zorunda değilim." dediğinde söyledikleri içimi öyle acıttı ki... "Hem hayatımın aşkını elimden aldın, hemde söyleyecek birşeyin yok. Öyle mi?" Bu sözler hem Ahmet'in aşkını hemde öfkesini öyle belli ediyordu ki... Adada Yasemin ile birlikte gezdikleri yerleri tekrar tekrar gezdi... Her ağaç kabuğunda, her taş parçasında Yasemin'i... Onun kokusunu... Gülüşünü aradı... Son sahnede nasıl gözlerle baktı Yasemin'e... Öfkesi gözlerinden okunuyordu...

Ya Yasemin... Geceleri yatağın içinde oturup kimbilir neler düşünüyor... Kaybettiği aşkı... Ulaşamadığı yarınları... Yitip giden hayalleri... Hangisine yansın Yasemin? Hangisine üzülsün?.. Sadece bebeği için herşeyden vazgeçti Yasemin... Yaşadıkları acılar onları daha da büyük acılar yaşamaya itti. Yasemin'in dediği gibi "Biz öyle acı şeyler yaşadık ki artık birlikte olmamız mümkün değil." Belki de gerçekten olamazlardı. Birbirlerine her baktıklarında hem hatırlamak istemediklerini hatırlayan, hem de büyük bir aşk duyan kaç kişi vardır acaba? Ahmet ve Yasemin gibi...

Ayla ve Necdet... Onlar hakkında söyleyebileceğim fazla birşey yok galiba... Sadece aşıklar... Ama Necdet'in biraz daha yumuşak olabilmesini beklerdim. Ahmet'e davranışları öyle acımasızdı ki karşımdakinin Necdet olduğuna inanamadım bir an... En yakın arkadaşının hayatının aşkıyla evlendi ama bir açıklama yapmak zorunda bile hissetmedi kendini... En azından vicdan azabı çekseydi!..

Ama ne olursa olsun Ahmet ve Yasemin ölesiye seven iki aşık... Hep dediğim gibi Hatırla Sevgili çok güzel şeyler hatırlatıyor... O imkansız aşkları... Fedakar kadınları... Sonuna kadar mücadele eden erkekleri... Çok... Çok güzel şeyler hatırlatıyor...

BLaCK-WoLF
17-02-07, 08:38
Çoooooooooook güzeldi bu bolüm ... Umarım çok iyi bir reyting alır ... Haziran'da IA bitiyomuş seneye iyice artıcak izlenme ranlarımız ..

tokatli
17-02-07, 08:43
dunki bolumu cok begendim.
Cok güzeldi.
keske bitmese diyecem ama tadında bırakmakta iyidir.

şeboist
17-02-07, 08:48
seni korsan mitinglerin en zalımı seni.... Seni emeğimize ekmeğimize göz koyan seni.... Tanı bunları adiloş bebem tanı da büyü...
Arakladığın
şarkının
hesabı
sorulacak...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Seni zalım seni...

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ben sadece hs ailesine hizmet verdim.buldum mu araklarım tabiki şarkıyı.senin vereceğin yoktu.:icon_whis

ayrıca ziynipcim:img-hyste evet o sahneyi beğendim en çok.biliyorsun ben tuhafım.:img-hyste hem ben o adamın öyle baktığını daha önce hiç görmemiştim.hıh:icon_whis

clevergirl
17-02-07, 08:58
Günaydin..ben araniza yeni katildim sayilirim,aslinda hs ye yeni baslik acilmadigindada arada yorum ekliyordum,ama bu bölüm icin bende burada bulunmak istedim...

Öncelikle atv avrupa izleyicisi olarak nikah sahnesinin kesilip,bizlere gösterilmemesini kiniyorum...Avrupadaki izleyenlere ikinci sahis muamelesi yapmalarindan nefret ediyorum,en heyecanli yeri izleyemedim...

Bölümün basindan sonuna kadar cok begendim,cok sürükleyici buldum...Lalenin ne anlamda bu evlilige karsi ciktigini pek anlamadim,kendi arkadasini tanimiyormu...Necdeti kullanmayacagini bilmiyormu? Yoksa ardinda baska sebeplermi var? Herneyse bunu gectik diyelim, ben aslinda ahmetci degil necdetciyim,ama bu bölüm ahmetin durumu beni bile cok üzdü,hickimse sevdigi tarafindan böyle bir ihaneti hak etmez, yasemin öncesinde ahmetle konusmaliydi ve ona artik bu isin bittigini söylemesi gerekiyordu,yada hic necdetle evlenmeden ahmete gidip hamileyim diyecekti..

Ben bu bölüm en cok necdetin ailesine acidim,onlar torunlari olacak diye seviniyorlar,halbuki bir bilseler cocugun ahmetten oldugunu :img-help:
En cok begendigim sahneler arasinda rizayla ailesinin bulusma sahnesiydi vardi,cok etkilendim ve ben bile cok mutlu oldum...Rizanin konusmasida cabasi tabi...

Bazi arkadaslar necdete kizmis ettigi laflar yüzünden...
Arkadaslar burada necdetten bahsediyoruz..Yasemin ahmeti seviyor diye, onlari kacirmaya calisan necdetten,onun yaptigi fedakarliklar ne oluyor? Ahmet ona gelip yasemini anlatirken iyiydide,o gidip ona 'Obenim karim' demis cokmu yani? Necdet yasemini cocuguyla birlikte kabul etti,hangi erkek bunu yapar? Gercekten cok seviyorki yasemini,onun daha fazla üzülmesini istemiyor,tabi ileride bu evlilik necdete yetersiz gelicektir diye düsünüyorum ama yinede onu yerden yere vurmadan,yaptiklarinida göz önünde bulunduralim..

Saygilar..

ozenc-can
17-02-07, 09:00
Merhaba!
Bu Bölümün (13. Bölüm) duygu yükü oldukça fazlaydı.Bütün sahneler Ahmet ve Yasemin'in karşılaşmaması üzerine kurulmuştu ve Ahmetin çaresiz çırpınışları...Sanırım son sahnede Yasemin Ahmet'e hamile olduğunu söyleyecek böylece son ümitte tükenecek.

ALINTI:
Ya da hemen 3. grup kurun. Eski yunandaki gibi baharcan. yanlış hatırlamıyorsam; idealistler, materyalistler ve bilinmezciler.... Bizde 3. grubu kuralım, ayla; melek mi, şeytan mı veya aylanın şeytan mı melek mi olacağı bilinemez mi...

Ayla ya melektir ya şeytan!
üçüncü bir ihtimal kendini gizleyen bir melekte olabilir, sonuçta oda şeytan sayılmazmı? bence şeytan olması biraz çelişkili bir durum (bazı hırslarına yenik düşsede) çünkü onu öğrenci eylemlerinde ülkesi için mücadele eden,baskılara karşı duran bir karekter olarak bize tanıttılar. Böylre birinin şeytan olması hiç yakışık almaz.

pelinnn
17-02-07, 09:06
Bu bölümde ertesi bölüm(ler) için bazı ip uçları vardı... Artık üniversiteliler ve Deniz Gezmiş olayı başlıyor bence... Ahmet'in çocuktan haberi olmadığı için kısa bir bunalımda sonra evlenme kararı alacağını tahmin ediyorum ama tam evleneceği sıralarda Yasemin'in çocuğu olacağını öğrenip şüphelenebilir ve evlenmeyebilir...

şeboist
17-02-07, 09:09
hayır pelincim ahmet kesin aylayla evlenecek. ;) başka bi durum olamaz.genel özette yazıyordu bu çünkü. ;)

NiliWerda
17-02-07, 09:33
Yok bak göreceksin ahmet ona evlenmişsin tebrik ederim diyecek alayla ve yanından geçip gidecek!!!!
Yasemin de orada olduğu kalacak...
Ya bir de ahmete saf saf bakıyor ya deli oldum!!
Ne safı ya mahvettin çocuğu...

evt bencede o anda ayla gircek içeri ve ahmet tebrik ederim seni dicek yasemine ve sonra aylayla çıkacak ordan...
yasemine oh olsun gıcık...:good:

arzu-başak
17-02-07, 09:40
Herkese merhaba..oh oh gece ne güzel sohbet etmişsiniz..valla ben anca yarım saat durabildim..bu bilg.başka odaya alacağım zaten....
öncelikle bende tarafımı belirleyeyim...Asia'nın grubundayım...aylaın değişeceğini düşünüyorum...
yalnız bunları benmi söylüyorum bilmiyorum ama...dünkü bölümden sonra ahmet aylayla evlensin ve mutlu olsunlar istiyorum..yasemine çok kızgınım..hele nejdetten hiç bahsetmiyorum....
bu bölüm benim için varsa yoksa ahmet..o orda acı çekti ben tv başında..hele nejdetle konuşmasında..yani hakikaten nejdet yanımda olsa bir kaşık suda boğardım....ne olursa olsun nejdetin ahmete olan tavrı çok ama çok yanlış ve çok zalimceydi....dikkat ederseniz ilk başta nejdet konuştu ondan sonra ahmet...orda ahmetin ben nasıl anlayamadım diyip elllerini kafasına götürüşü yokmuydu...yani ben bundan sonraki bölümleri nasıl izleyeceğim bilmiyorum...tek isteğim var o en son sahnede birbirlerini gördüler ya..inşallah ehmet bir iki çift laf eder yasemine..hayır deli olucam yaseminde sanki bişey yokmuş gibi gülüyor..zaten bölüm boyunca kızda mutsuzluk belirtisi olarak bişey görmedim...sürekli etrafa gülücük saçıyordu....neyse ya yazıcak daha çok şey var..ama şuan vaktim yok..sonra devam ederim...

MasalTeam
17-02-07, 09:45
Yine cok güzel bir bölümdü.Avrupada yasayan türkler Atv avrupanin azizligine ugramasaydi daha iyi olacakti.Yasanan teknik bir sorun nedeniyle Atv Avrupa yayininda Necdet & Yasemin nikah sahnesini izleyemedik.:icon_sorr Onun disinda cok hizli bir bölümdü.Kurguda ufak tefek hatalar var gibiydi.Ama benim en cok yadirgadigim basindan beri Necdet sahnelerinin fon müzigi olan "Yarali Kalbim" sarkisininda Yasemin & Ahmet icin kullanilmasiydi.Keske orada "Kimse bilmez" veya "Zor yillar" kullanilsaydi.Cünkü Ahmet ve Yaseminin zaten iki sarkisi var keske "Yarali Kalbim" Necdete özel kalsaydi.. :)

fundapehlivan
17-02-07, 09:50
Arzucum demek sen de bizdensin... Hoş geldin aramıza...

Ama merak etme bu Ahmetin içine sindirme süresiydi. Bundan sonra artık bu kadar mahvolmayacak. Yavaş yavaş bu fikre alışıp kendini toparlayacak...

şeboist
17-02-07, 09:51
hayır ya ben kimse bilmezi ve zor yılları sevmiyorum.:img-help: yaralı kalbimin çalması iyi oldu.hem diziye ait o şarkı.hıh :icon_whis avrupa atvden izleyenler için kötü bi durum.tekrarını vereceklerini pek sanmıyorum ama sizin için iyi olurdu.:img-yes:

Mrs.Black
17-02-07, 09:53
yine ço çok çok güzel bir bölümdü........nasıl sahnelerdi öyle ya,ahmetin pencereden bağırışı,sonra hapishaneden dışarı çıkışı...tüylerim diken diken oldu eridim bittim valla......hele kapıyı açıp odasına girmesiyle çalan müzik ahhhhh....lalenin tepkisinide haklı bulduğumu belirteyim bu arada

meltem_keremcem
17-02-07, 09:55
of of dünkü bölüm nasıldı öle ya çok duygulandımm ahmetinn nikahı izlerken şok geçirmesi valla onun için çok kötü bir durum ahmete o kadar üzüldümki:sad53: sonuda çok acıklı bitii ahmet nasıl baktı ona çok kötü konuşcağı belli ama çok haklı

necdet nasıl yuruk yedi öle ahmet sonuna kadar haklıydıı necdette baya bir havalara girmiş he ben zaten durmadan hadi ahmet vur şu yumruğu diye bağırıp durdum ama süper attı:) nese bakalım bundan sonra nolucakk ahmet şimdi aylaylamı evlencek:sad53:

tılsım16
17-02-07, 09:56
dun canselın oyunculuguna bayıldım cok guzel yansıttı acısını bıze bence..nejdetede acıdım sonucta oda asık ve eınden bısey gelmıyor ustelık sevdıgı kızın bskasından cocougu olacagını bılıyor ya bunlarda cok agır yaa... tek suclu ben acıkcası yasemını goruyorum bıde yasemın ve ehmetın annesını bırsı mektup saklar bırısı yasemının hastanede oldugunu doylemez.. uff ya ahmet taa kayserıye gıttı yasemının pesınden ama gordugu manzara dayanılır gıbı degıldı.. ahmet nejdete bı dayay attı ama ben o dayagın yasemıne gıtmesını tercıh ederdım:icon_whis bakalım ahmet bundan sonra napacak?? son sahnedekı bakıslar muthıstı!!!!

askasurguncu
17-02-07, 09:58
ben dunku bolumu cok begendim
telefon sahnesinde bittim zaten
haftalardirt burda nejdeti seviyorum cok iyi biri
yazmistim sozum geri aliyorum
ya nasil yasemine ahmetin geldigini soylemez
yaseminde ne bu ya hiç uzuldugunu gormedik
insan uzulur yok kiz hep gulumsuyor olmaz ya bu kadarda:icon_sorr

fundapehlivan
17-02-07, 09:59
Sanırım herkes Canselin çok iyi oyunculuk sergilediğinde hemfikir...

Haftanın yıldızı kesinlikle Canseldi...
Merak ediyorum bir kere de bu haftanın yıldızı Beren diyebilecek miyiz???
Hiiiç sanmıyorum:img-hyste

Bu arada ben necdete hiç acımıyorum...
kendisini sevmese de sevdiğiyle evlendi dostunu hiçe saydı ve hiç umurunda olmadı, üzülmedi...
Ben de ona hiç üzülmüyorum...

angels18
17-02-07, 10:03
diziyi izlerken içten bir off çektim ahmet sesini duyuramaz perişan olur sonra bebek haberleri neydi böyle ya bir hızda herşey bitti benim umudum vardı belki sesini duyurabilir diye ama:( olmadı aylayada sinir oldum bu kadar gıcık bir insan görmedim hatırladıkca sinirim zıplıyor son sahnede yasemin ahmeti görünce şasırmadı ya insan bir şaşırır onca zaman görmemişsin gülümsüyordu yani ahmeti gördüm diye gülümsüyordu oradada sinir oldum zaten nasıl gülebiliyor karsısında nasıl durabiliyor anlamıyorum laleye katılmamamak elde değil ne güzel konustu yasemin kusura bakmayın ama lale haklıydı yasemin elinde olmasa bile nejdeti gercekten kullandı yani iistemeden bile olsa litfen kızmayın ama böyle düşünüyorum alel acele evlendiler falan filan evlenmelerini sindiremeden bebek konusunu ailelere söylediler nejdete üzülüyorum delicesine aşık olduğun birisiyle hem yakınsın hem cok uzak yakınında ama sen ona dokunamıyorsun bile ne kötü ya ah ahh ahmeticim canım ya perişan oldu cocuk şimdi o sinir aylayla evlenicek ne kötü ya

fundapehlivan
17-02-07, 10:07
Necdetin ailesi sonra parçalamayacak mı bunları yahu!!
Torununuz diyorlar torunları değil... O kadar sevindiler ettiler... Yazık ya milletin duygularıyla oynuyorlar...
Ama Lale bunu öğrenirse hiç yasemini affetmez... Abimi kullanıyorsun dedi ama bu kadarını o da beklemiyor...

şeboist
17-02-07, 10:09
ben zaten o necdetin babasından acayip tırsıyorum.laleye bi bağırdı ben zıpladım yerimde.:img-hyste öğrenirse necdetin ağzını burnunu dağıtır valla.:img-hyste lale de yaseminle arkadaşlığını bitirir.:img-yes:

tılsım16
17-02-07, 10:13
Necdetin ailesi sonra parçalamayacak mı bunları yahu!!
Torununuz diyorlar torunları değil... O kadar sevindiler ettiler... Yazık ya milletin duygularıyla oynuyorlar...
Ama Lale bunu öğrenirse hiç yasemini affetmez... Abimi kullanıyorsun dedi ama bu kadarını o da beklemiyor...

fundacım kesınlıkle haklısın ya onlara yazık degıl mı kendı torunlaır zannedıyorlar!!!!!

gercegı ogrenınce ne yapacaklar bakalım!!!!!!!! lale de affetmesın zaten affedılecek bır tarafıda yok!!!

angels18
17-02-07, 10:13
ben zaten o necdetin babasından acayip tırsıyorum.laleye bi bağırdı ben zıpladım yerimde.:img-hyste öğrenirse necdetin ağzını burnunu dağıtır valla.:img-hyste lale de yaseminle arkadaşlığını bitirir.:img-yes:

aileler cocuğu öğrendiklerinde cocuk büyümüs aileler falan yaslanmıs olur herhalde laleyi hiç saymıyorum zaten halada kızgınlığı geçmedi kullanıyosun dedi evet nejdet kendisi istedi ama yinede yasemin aklından böyle bişey gecmesede kullandı nejdeti hemde nejdet asıkken nejdete bu yüzden acıyorum ama ahmetin geldiğini yasemine söylemedi sinir etti beni

şeboist
17-02-07, 10:16
o adam yaşlanıncada bağırır yine.:img-hyste çok tırsıyorum ondan.:img-hyste yazık necdete ve laleye adam sinir küpü mübarek.:img-pilot

bessy
17-02-07, 10:22
nejdetin ahmetle konuşurken o benim karım benim demesine uyuz oldum ne kadar nejdete sevsemde ahmet tel. açtığı zaman yaseminin konuşmaması kötüydü

lale sinirlenmede sonuna kadar haklıydı ve davrnışı süperdi

SELXX
17-02-07, 10:28
Gerçekten güzel bir bölümdü. Kavuşamayan iki sevgili Ahmet ve Yasemin ve onların yakın çevreleriyle ilgili konuların yanında, dönemin sosyal ve siyasal gelişmelerini güzel bir şekilde konunun içine serpiştiriyorlar. Sıkıcı olmadan, önemli gelişmeleri detaylar şeklinde konuya sindirmeleri bence çok başarılı.
Hapishanede Rıza Bey'in arkdaşalarından farklılaşmaya başlayan görüşlerini savunması, güzel bir detaydı.
Dizide en sevdiğim karakterlerden biri de Rıza Bey zaten. Ve usta oyuncu Engin Şenkan, bu karaktere çok başarılı bir şekilde can veriyor.
Çok sevdiğim başka bir karakter de Nejdet. Ve dün çok üzüldüm Nejdet'e. Yaptığı, bir fedakarlık. Yasemin'in bir gün onu sevebileceğini umut ediyor,ama sadece bu umut yüzünden değil, Yasemin'e yardım etmek için, onu kötü durumdan kurtarmak için yapıyor bunu. Ve Okan Yalabık, gerçekten çok başarılı bir şekilde yorumluyor Nejdet karakterini. Tebrikler, emeğine sağlık.
Ve tabii Ahmet, o dün çok üzüldü. Ama sevmediği halde, gidip inat olsun diye Ayla'yla evlenecek olması, çok kötü bence.
Ayla onu seviyor. Evlilikte birinin sevip diğerinin sevmemesi, iki tarafa da haksızlık bence.

NiliWerda
17-02-07, 10:32
Sinemcim siz nesine iddiaya girdiniz dün gece? ben okuyamadım onca şeyi ama.
sen kısaca özetlermisin kim kimsiniz? bende girerim iddaya sanırım aylayla ilgili bişey:good:

Melal
17-02-07, 10:33
Selamlarrr.
Averaj'cım anlaşılan sende bizim güccük grubunumuz gibi düşünüyorsun.
Arkadaşlar yine soruyorum.Ayla Ahmet'le evlendikten sonra değişecek mi?
Yani daha pozitif bir karakter olacak mı?Bizler yani ben,bahar_can,sinem ve merhem böyle düşünüyoruz.
Ama Asia Ablamın grbunu Ayla paranoyaklaşacak diyor.
Nil'cim sen nerdensin.Bak iyi düşün.:)
Sinem lobi faaliyetlerine başlamadın mı kız sen hala:):)

NiliWerda
17-02-07, 10:36
Selamlarrr.
Yani daha pozitif bir karakter olacak mı?Bizler yani ben,bahar_can,sinem ve merhem böyle düşünüyoruz.

ayla ahmetle evlendiği zaman öyle bi değişecekki.. bide çocukları olmaması sebepleri var zaten.. bence pozitif bir karakter olmayacak tam tersi.. daha şimdiden ahmete bakışlarını görmedinizmi? içinde şeytan var onun:img-hyste
ama ahmetle evlenmesi katlanacam artık...:img-hyste

Melal
17-02-07, 10:36
Selxx'cim sen hangi gruptansın.
Bahar dün gece Selxx'te bizden olur byük ihtimal demişti.
Nil'cim iddia şu canım kaybedne drup bir hafta boyunca iddiayı kaybettiğini belirten mor bir avatar ve imza ile dolaşacak.
Hatta şartlar uygun olursa sete gidilip Ayla'dan özür dilenecek.:img-hyste :img-hyste

Melal
17-02-07, 10:39
ayla ahmetle evlendiği zaman öyle bi değişecekki.. bide çocukları olmaması sebepleri var zaten.. bence pozitif bir karakter olmayacak tam tersi.. daha şimdiden ahmete bakışlarını görmedinizmi? içinde şeytan var onun:img-hyste
ama ahmetle evlenmesi katlanacam artık...:img-hyste

Elbette değişecek.
Dün gece uzun uzun yazdım Ayla karakteri hakkındaki düşüncelerimi ama bizler paranoyaklaşmayacak diyoruz.
Çocukları olmayınca üzülecek.Ama birazda Ahmet'in o zaman Ayla'ya göstereceği tutuma bağlı Ayla'nın paranoyaklaşıp paranoyaklaşmayacağı
Off be ne zormuş şu son iki cümleyi yazmak.:img-hyste :img-hyste

arzu-başak
17-02-07, 10:40
Arzucum demek sen de bizdensin... Hoş geldin aramıza...

Ama merak etme bu Ahmetin içine sindirme süresiydi. Bundan sonra artık bu kadar mahvolmayacak. Yavaş yavaş bu fikre alışıp kendini toparlayacak...

Evet canım seni olursunda ben olmammı....Ahmetim kendini toparlasın başka birşey istemem...bak en koyu berbnci olan akşasürgüncü bile kabul ediyor yaseminin yüznde güller açtıını daha ne diyim yani...hayır hepberaber izliyoruz abimle annem..yazık çocuk orda üüzntüden ölücek kız ne kadar mutlu diyor..tamam yaseminin mutluluğu biarzda...nasıl olsa nejdetle formalite bir evlilik yapıyor...yani evlilik gibi değil...ama insan hiçmi üzüntüsünü göstermez...nejdet bugüne kadar nejdetle ilgili çok katı düşüncelerim yoktu..ama dünkü bölümden sonra benim için kesinlikle bitmiştir..evet belki bazılarınzıın dediği gibi dost değillerdi..ama nejdet yasemini düşünüğünün çeyreği kadar ahmeti düşünmedi..ahmette onun için yedi yabancı değilki çocukluk arkadaşı.....yani ben nejdetin savunulacak bir tarafını görmüyorum..aşkı için onu yaptı bunun yaptı falan beni bu laflar tatmin etmiyor..ahmetin acısının yanında....

NiliWerda
17-02-07, 10:40
Melal cim ben alında 2 gruptanda değilim sanırım.
sen bana tam olarak senin grubunun ne düşündüğünü ve öbür grubun ne düşündüğünü yazarsan bende bişey sölerim o zaman...

özge_letyy
17-02-07, 10:41
Selamlarrr.

melal abla beni de alın sizin gruba:)
ben de başından beri ayla'nın değişeceğini düşünenlerdenim:img-wink:

barbiee
17-02-07, 10:42
Dün akşam ki bölümde Cansel'in oyunculuğuna resmen hayran kaldım müthiş bir performans sergiledi..Akşam Nejdet'e sinir oldum Yasemin'e Ahmeti'in Kayseri'ye kadar geldiğini söylememesi ve ona sorması Ahmet gelse ne yaparsın demesi Yasemin'de ayrı bi vaka zaten sonuçta o çocuk Ahmet'in ve bundan habeir olması gerekir nasıl böyle birşeyi saklayabiliyor anlamış değilim..
Lale'nin Yasemin'e olan davranışları da çok güzeldi abisini kullandığını düşündü ve çokta haklıydı tepkisinde bence...

angels18
17-02-07, 10:44
Selamlarrr.

aylamı değişecek hiç ama hiç sanmıyorum zaten sinir oluyorum kıza değişirse bile yine sinir olacağım ama kesinlikle değişmez ayy ayy hatırladıkca bak yine sinirleniyorum:icon_evil

arzu-başak
17-02-07, 10:46
Selxx'cim sen hangi gruptansın.
Bahar dün gece Selxx'te bizden olur byük ihtimal demişti.
Nil'cim iddia şu canım kaybedne drup bir hafta boyunca iddiayı kaybettiğini belirten mor bir avatar ve imza ile dolaşacak.
Hatta şartlar uygun olursa sete gidilip Ayla'dan özür dilenecek.:img-hyste :img-hyste

ama melalcim olmazki selxx etkilemeye çalışıyorsun sen....bahar seninde bizden olacağını söylemişti falan diyerek..olmuyor yani..
şaka bir tarafa...çok kıskandım dün gece ne güzel kaynatmışsınız...yalnız bende okuyana kadar canım çıktı gözlerim döndü valla.........

merhem
17-02-07, 10:46
Evet ama bebek mevzusu ortaya cikinca Laleyide kandirabildiler..
Lalede artik bu evliligin gercek oldugunu dusunenler arasina geldi..
Yaseminin anneside hemen hesap yapmaya kalkti :)

Melal
17-02-07, 10:47
melal abla beni de alın sizin gruba:)
ben de başından beri ayla'nın değişeceğini düşünenlerdenim:img-wink:

Aldım kardeşim bakın doğruyu görmüş bir arkadaşımız daha seni tebrik ediyorum.
Bu yaşta bunu idrak etmen güzel canım.:)
Allahım ne iltifat ne iltifat bendede:):)

Nil'cim hemen şöyle bahsedeyim.
Bizler Ayla Ahmet'le evlenince değişecek diyoruz.
Bugüne kadar çok sevgi görmemiş.Hep herşeyi kendi başamrış.
Gururlu bir kız Ahmet'e aşık ama bu sevgisini karşı taraftan bir adım gelmeden asla gösteremeyecek birisi ama Ahmet'le evlenince bu soğuk ve mesefaeli olan kız değişecek.
Daha ılımlı,sevecen birisi olacak.Ama çocukları olmayınca belki hüzünlü halni daha sık görmeye başlayacağız.
Ama asla çatlak birisi olmayacak diyoruz.

Karşı grupsa Ayla değişecek.
Ama negatif anlamda değişece diyorlar.
Ahmet'i kıskanacak ona dünyayı dar edecek.Hele birde çocukları olmayınca paranoyaklaşacak diyorlar.
Sanırım anlatabilmişimdir.:)
Eee nerdensin:)

Melal
17-02-07, 10:48
ama melalcim olmazki selxx etkilemeye çalışıyorsun sen....bahar seninde bizden olacağını söylemişti falan diyerek..olmuyor yani..
şaka bir tarafa...çok kıskandım dün gece ne güzel kaynatmışsınız...yalnız bende okuyana kadar canım çıktı gözlerim döndü valla.........

Aa ne etkilemesi canım sadece sordum.
Selxx özgür iradesi ile kararını verecek dimi ama:):)
Bu arada Billur gelsede siz kaç kişi oldunuz hesabını tutsa biz 6 kişiyiz henüz.:)
Keşke dün gece sende olsaydın.
Süperdi artık başka bir akşam hep beraber yine kaynatırız.:):)

aslı30
17-02-07, 10:49
dayanamadım kaçak girdim.dersteyiz hoca ders anlatıyor yakalanacağım valla.:img-hyste yazılanları henüz okumadım eve gidince okurum ama ben de ayla'nın paranoyaklaşmayacağını düşünüyorum.her bayanın kıskanması gibi kıskanır hesapta sorar ama kötü biri olmaz.öyle bir şık varmıydı?:img-hyste

Melal
17-02-07, 10:51
dayanamadım kaçak girdim.dersteyiz hoca ders anlatıyor yakalanacağım valla.:img-hyste yazılanları henüz okumadım eve gidince okurum ama ben de ayla'nın paranoyaklaşmayacağını düşünüyorum.her bayanın kıskanması gibi kıskanır hesapta sorar ama kötü biri olmaz.öyle bir şık varmıydı?:img-hyste

Aslı'cım o şık biz oluyoruz.
Bizim grup böyle düşünüyor.O zaman sende bizdensin.
Senide listeye ekliyorum.:)

Melal
17-02-07, 10:55
Ya şu uçankuşu ben ne edeyim.
Yüreğimi ağzıma getirdi.Cuma gününün reytingleri gelmiş.Tıklayın yazıyor.
Tıkladım.Anaa birde ne göreyim HS yok hiçbir sıralamada sonra bir baktım ki saftirikler cuma yerine perşembenin reytinglerini koymuş.
Gideyim bir bardak su içeyim.Yürğeim ağzıma geldi valla:):)

NiliWerda
17-02-07, 10:57
no no no Melalcim kesinlikte senin gruptan değilim o zaman :img-yes:
ayla ahmetle evlendikten sonra onun asıl yüzünü göreceksiniz. içinde bi şeytan var onun.. o şeytan çıkacak ortaya (çok korkunç konuşuyorum bende:img-hyste ) neyse siz beni karşı grubu yazın...

arzu-başak
17-02-07, 10:57

öncelikle inşallah yakalanmazsın hocaya aslıcım....ama bizde kısakanacağını hesap soracağını düşünüyoruz...bu demek oluyorki ayla ahmete hayatı zindan edecek....yani melalcim bu aslının siizn grupta olduğunu göstermezki canım..
hayır yani hemen kaptın aslıyı...asia,funda nerdesiniz çabuk gelin..melal bu gidişle herkesi kendi grubuna alıcak...aslıcım valla beni çok büyük bir hayal kırklığına uğrattın senden bunu beklemezdim....acaba kale olsa hangi grubu tercih ederdi....

inşallah melalcim birdahaki sohbette bende olurum..ama önce benim bilg.odasını değiştirmem lazım gece girebilmek için.....

Melal
17-02-07, 11:02
Arzu'cum çamur atma bakayım.Aslı bizden aynen bizim gibi düşünüyor.:)
Hem ne demişler.Nazar etme ne olur,açlış seninde olur.:img-hyste :img-hyste
Bu arada reytingler gelmiş.4. ve 5. olmuşuz.Gayet iyi bence:)

arzu-başak
17-02-07, 11:03
no no no Melalcim kesinlikte senin gruptan değilim o zaman :img-yes:
ayla ahmetle evlendikten sonra onun asıl yüzünü göreceksiniz. içinde bi şeytan var onun.. o şeytan çıkacak ortaya (çok korkunç konuşuyorum bende:img-hyste ) neyse siz beni karşı grubu yazın...

canım sen bizim gruptansın o zaman..ben biliyordum bizim tarafımızda olacağını...hı işte doğru yolu bulmuş bir arkadaş daha...
aman melalcim hakikaten sen git bir bardak su iç...sen yine iyi dayanmışsın ben olsam olduğum yerde donup kalmıştım herhalde...allahım şu reytingler gelsede rahatlasak...inşallah çok iyi olur.......

NiliWerda
17-02-07, 11:07
canım sen bizim gruptansın o zaman..ben biliyordum bizim tarafımızda olacağını...hı işte doğru yolu bulmuş bir arkadaş daha...
aman melalcim hakikaten sen git bir bardak su iç...sen yine iyi dayanmışsın ben olsam olduğum yerde donup kalmıştım herhalde...allahım şu reytingler gelsede rahatlasak...inşallah çok iyi olur.......

ya kaç senelik arkadaşımla bir konuda ayrı düştüm bak görüyormusun?:img-hyste

Melalcim bu sadece bir iddia, ciddiye alma yani:img-hyste
az arkadaşım var zaten senide kaybedersem yalnız kalırım...:icon_sorr

Melal
17-02-07, 11:07
Bu arada birkaç tane taze tzae ekşisözlük yorumu ekliyeyim.:)

trajediden trajediye kucak acan, ask acisi cekmek konusunda son derece kararli ve israrci olan, kimi zaman agzini burnunu dagitmak istedigim, surekli agzinin kenariyla konusan, bazen biraz da bagirsin cagirsin biseyler yapsin istedigim bir yasemin karakteri, ona rezil bi bicimde asik, karaktersiz, sefil ve hayati yalan-dolan ustune kurulu bi nejdet karakteri ve yasemin denen karaktere asik olma bahtsizligina dusmus, basina gelenlere uzulup canim canim diye kiyamadan izledigim bi ahmet karakterini icinde barindiran ve her nasilsa 1 aydan fazla suredir her cuma izleyegeldigim donem dizisi.

beni kinayip ayipladigim dizi bagimlilari kervanina katan,ahmet karakterinin ask acisini gercekmis gibi hissettiren dizi.sanirim senaryonun temelinin gercege dayanmasi bu duyguyu arttiriyor ve ahmet-yasemin askinin basina gelenler gercekmis gibi aci veriyor.
senaryoyu yazanlar turk halkinin kalbiyle dusunup yasadigini bilip ona gore surunduruyor seyirciyi sanki.ne kadar cok aci ve gozyasi o kadar cok izleyici denklemi yani.
bu asiklarin arasina giren olaylar ne kadar derin ki 1960 turkiyesi'nde bir kiz bebegini tasidigi adam yerine baska biriyle evlenmeyi makul goruyor.pekala mutlu sonla bitebilecek bir ask imkansiz hale gelecek ki etkisi artsin.

zaten dokunakli yarali kalbim sarkisi yasemin'in necdet'le evlendigine sahit olan ahmet'in acisini anlatmak icin cuk oturmus.

ağla yaralı kalbim diye sözleri olan bir şarkıyı da, en iç acıtıcı sahnelerinde çalan dizi.
sarkının sözleri için buyrun burdan yakın

aslı30
17-02-07, 11:08
valla bugünkü dersten hiçbirşey anlamadım forumu okumaktan.arzu'cuğum bana cevap hakkı doğurttma yakalanacam ha.:img-hyste eve gidince görüşelim.:img-hyste
gördük desteklediğiniz yasemin'i.:icon_whis

Melal
17-02-07, 11:09
ya kaç senelik arkadaşımla bir konuda ayrı düştüm bak görüyormusun?:img-hyste

Melalcim bu sadece bir iddia, ciddiye alma yani:img-hyste
az arkadaşım var zaten senide kaybedersem yalnız kalırım...:icon_sorr

Yok be Nil'cim ne ciddiye alması foruma neşe gelsin istedik.
Eğlence olacak fena mı iddiayı kaybeden taraf bir hafta mosmor gezecek.
Tabii bu bizde olabiliriz.:)
Gırgır olsun maksat eğlenmek yani anlayacağın.
Merak etme beni kaybetmezsin.Sapsağlam duruyorum.:):)

NiliWerda
17-02-07, 11:12
Yok be Nil'cim ne ciddiye alması foruma neşe gelsin istedik.
Eğlence olacak fena mı iddiayı kaybeden taraf bir hafta mosmor gezecek.
Tabii bu bizde olabiliriz.:)
Gırgır olsun maksat eğlenmek yani anlayacağın.
Merak etme beni kaybetmezsin.Sapsağlam duruyorum.:):)

kapı gibi maşallah:img-hyste
buarada benide ekledinizmi listeyeeeeeee?? kim ekliyor karşı gruptann?

arzu-başak
17-02-07, 11:15
aslıcım ben anladım zaten senin ders yüüznden buraya pek konsantre olamadığını..sen eve gel sakin kafayla tekrar düşün canım....buarad ben yasemin için çok iyi şeyler düşünmüyordum..sadece ahmetim üzülecek diye araya girmeyin sevenler mutlu olsun dedim..ama dünkü bölümden sonra mümkünde araya girin...ayla hakikaten ahmet için daha iyi bunu anladım..ama ahmetim mutsuz olucak ya..bu yasemini ne yapayım ben şimdi....
Niliwerda...valla bende genelde melalle aynı düşünceleri paylaşırım ama bu konuda ayrı düştük ne yapalım.....
buarada melalcim ekşi sözlükte yorumlar için çok sağol...nejdetle ilgili olan kısıma şiddetle katılıyorum.....

NiliWerda
17-02-07, 11:18
aslıcım ben anladım zaten senin ders yüüznden buraya pek konsantre olamadığını..sen eve gel sakin kafayla tekrar düşün canım....buarad ben yasemin için çok iyi şeyler düşünmüyordum..sadece ahmetim üzülecek diye araya girmeyin sevenler mutlu olsun dedim..ama dünkü bölümden sonra mümkünde araya girin...ayla hakikaten ahmet için daha iyi bunu anladım..ama ahmetim mutsuz olucak ya..bu yasemini ne yapayım ben şimdi....
Niliwerda...valla bende genelde melalle aynı düşünceleri paylaşırım ama bu konuda ayrı düştük ne yapalım.....
buarada melalcim ekşi sözlükte yorumlar için çok sağol...nejdetle ilgili olan kısıma şiddetle katılıyorum.....

Melalle benim pek ortak noktamız olmaz aslında.. bazen oluyor işte mesela Hatırla sevgili ve cansel ..:happy0064
buarada bana kısaca Nil diyebilirsiniz...:good:

Melal
17-02-07, 11:20
Nil'cim Billur tutuyordu dün gece listeyi ama gelince söylersin.
Senide listeye ekler.:)

Azru'cum hakkaten neden bu sefer ayrı düştük.Bak eminsin dimi kararında sonra mosmor olmayın.:):)
Merhem'le bile aynı fikirdeyiz.Dün gece dumur oldum zaten nasıl aynı fikirde olduğumuza:)
Necdet dün akşam aşkıyla,arkadaşı arasında kaldı.
Ama Ahmet'e Yasemin için üstüne basa basa o benim karım demesine gıcık oldum.
Zaten sonrada uçan yumruğu yedi.:img-hyste

Melal
17-02-07, 11:22
Melalle benim pek ortak noktamız olmaz aslında.. bazen oluyor işte mesela Hatırla sevgili ve cansel ..:happy0064
buarada bana kısaca Nil diyebilirsiniz...:good:

Ayy zaten seninle aynı fikirde olsam şaşardım.
Hakikaten HS ve Cansel konusunda nasıl uyuştuk anlamadım.:)

NiliWerda
17-02-07, 11:24
Nil'cim Billur tutuyordu dün gece listeyi ama gelince söylersin.
Senide listeye ekler.:)

Azru'cum hakkaten neden bu sefer ayrı düştük.Bak eminsin dimi kararında sonra mosmor olmayın.:):)
Merhem'le bile aynı fikirdeyiz.Dün gece dumur oldum zaten nasıl aynı fikirde olduğumuza:)
Necdet dün akşam aşkıyla,arkadaşı arasında kaldı.
Ama Ahmet'e Yasemin için üstüne basa basa o benim karım demesine gıcık oldum.
Zaten sonrada uçan yumruğu yedi.:img-hyste

evt bende gıcık oldum o sahneye ve sonunda ahmet uçunca içim rahatladı. ama ben necdetide seviyorum..

arzu-başak
17-02-07, 11:30
Melalcim asıl sana sormalı sen eminmisim hayır yani bende senin mosmor olmanı istemem....severim seni....(buarada arkadaşlar şaka yapıyoruz yani tartışma falan yok..biz melalle birbirmizi döverizde severizde)
valla okuyunca bende şaşırdım merhemle aynı fikirde olmanıza..hadi hayırlısı....
valla ben dünkü bölümün 1 dk bile nejdette şurda haklı demedim...hele o pastanedeki sahnede nejdete bir tanede benim yumruk atasım geldi..hayır ne bilim ya ahmet için hiç üüzlmedi adam...oysaki kendiside aşk acısı çekiyordu...aklından bile geçirmedi ahmet öğrenirse ben ona nederim diye.....birde san açıklamak yapmak zorunda değilim dedi..allahım ya...nejdet bey böyel konuşursa ağzının payınıda böyle alır....nilcim daha ne oldun hs ve canselde hem fikirmişsiniz....

tugchemre
17-02-07, 11:37
ne bölümdü ya yaseminin saçını başını yolasım geldi ahmetim nası kötüydü ya aylada laf sokup durdu gıcık şey bakalım yasemin hanım ne diyecek ahmete yeni bölümde keşke hiç karşılaşmasalardı ahmet için daha kötü olacak

Melal
17-02-07, 11:56
Arzu'cum son kararım canım morarsam bile mor baka çok yakışıyor.
Nil bilir dimi canım severim mor tonlarını:img-hyste :img-hyste
Valla benimde hayretim şaştı Merhem'le aynı fikirdeyiz diye artık ölsemde gam yemen.:):)
Ya forum niye bu kadar tenha dün akşam çok güzel bir bölüm izledik.
Ama forum yoğun değil.Burayı yorumlarımızla doldurmamız lazım arkadaşlar canlanın hadi bakalım.:)

tuba333
17-02-07, 11:58
Bence cok guzel bir bölumdu, huzunu cok guzel islemisler TEBRIK ediyorum ekibi.
Bu hafta yarali yuragimi daha cok sevdim, bu haftaki sahnelere daha iyi uymus parca.

Necdet suten cikma ak kasik degil diyordum, nasilda dogru cikti, adamin tek amaci Yasemine kendini bir sekilde asik ettmek, hani ayrilacaktiniz bir kac sene sonra?

Ahmetin hali gercekten icler acisiydi ama ben Yaseminede cok ama cok uzuldum, Ahmeten bile cok. Kiz haytanin en mutusuz zamaninda mutlu olarak görunmek kadar aci birsey yoktur.
Geceleyin aglayarak uymasi benim icin en huzunlu sahneydi.

Melal
17-02-07, 11:59
İtüsozluk'te bulduğum bu yorum çok hoşma gitti.Sizlerle paylaşmak istedim.:)

ben sabr edeyim derd ü gam-ı hicrine ammâ
sen de güzelim ettiğin ikrârı unutma

ağlatmayacaktın, yola baktırmayacaktın
ol va’de-i tekrâr be tekrârı unutma
esrar dede (şeyh gâlib’ in dostu)

yani;
gidiyorsun güzelim, çare yok. ben bu ayrılığın dayanılmaz acılarına katlanayım, çaresiz, tamam; ama sen de lütfen verdiğin ikrarı, tekrar tekrar verdiğin sözleri unutma; ki ağlatmayacaktın, yola baktırmayacaktın.

arzu-başak
17-02-07, 12:08
ay melalcim herşeye söyleyecek lafın var...maşallah yani...iyi tamam sana mor yakışıyorsa soru yok.....tuba333 nejdet konusunda sana katılıyorum...nasıl oldu bilmiyorum ama...genelde farklı düşüncelerdeyiz ikimizde...melal görüyormusun sen merhemle ben tubayla aynı fikirdeyim..şaşılacak şey....bak ben atlamışım o kısmı..hakikaten bende o sahnede biraz üzüldüm yasemine..bir tek orda belli etti zaten mutsuzluğunu....
yalnız lale benim adamım...ben laleye söylerler diye düşünmüştüm bebek olayını...lale kendince çok haklıydı...ama çocuğu öğrenince o da haklı olarak yelkenleri suya indirdi....bakalım çocuğun ahmetten olduğunu öğrenince yasemine ne diyecek.....

sebcet
17-02-07, 12:15
Ya kusura bakmayın ben bir şeyler kaçırdım galiba . Ahmet neden Ayla ile evleniyor şimdi? Evleneceklerini nereden biliyorsunuz? Zaten dün akşam kahroldum herkes bir şeyler anlasında durum düzelsin artık diye bekledim. Yıllarca ayrı mı kalacaklar şimdi. Bir yolunu bulup tekrar buluşacaklar diye bekliyordum. Şimdi forumu okuyunca iyice sinir oldum .Çok güzel bir bölümdü Cansel çok mithişti. Hele o adada ki hali gerçekten çok iyiydi. Ama böyle ayrılıklı aşkları sevmiyorum. Diziden soğumama neden oluyor.

OXFORD
17-02-07, 12:15
merhabalar...

herhalde bu sefer yoruma cansel elçinden başlıcaz.aşık,çıkışı olmayan bir yolda savrulmuş yaprak gibiydi...fazla edebi bir cümle oldu ama tanımlayacak başka birşey bulamadım.dünün yıldızıydı tek kelimeyle...özellikle okan yalabık ile olan sahnesinde yumruk yeri oluyor süperdi..mimikleri,şöyle necdeti baştan aşağı süzen gözleri ve hayatımın aşkını aldın dediğin yerde...bu sahne ve yaralı kalbim şarkısının çaldığı yer bu bölümde gözlerimin dolduğu tek yerlerdi...duygusuzum tamam..yüzüme vurmayın sonra:):)

necdet karakteri çok dozunda bir karakter.seneryoda yapıcağı davranışlar,sözleri o kadar ayarlanmış ki...ahmete o benim karım dicek kadar cesur,ama o bebeği nasıl sevicem diye de endişelencek kadar duygusal biri...öyle ağır bir yükü taşırken bu sözü söylemek her yiğidin harcı değildir.ve o yumruktan sonra...hani teo demişti ya o yumruk nasıl olsa atılcak diye...burda da o yumruğun karşılığı nasıl olsa gelcekti bakışı vardı...süperdi...

beren saat'i dün ilk defa bu kadar beğendim.ve şöyle bir düşündüm de yasemin karakterinin replikleri azdı.konuşmadan beden diliyle oynayınca beren hanım çok daha hoşuma gidiyor benim.dün de böyleydi...

lale karakteri dün çok beğendiğim karakterlerden biriydi.abisini korudu şüphelendi ve bebek olayını duyunca gözleri doldu...bu arada lale demişken yasemin ile olan sahnesinde belki de gerçekten aşıksa falan gibisinden sözlerde yasemin birz kuşkulandı gibi...ayy sonunda be kızım diye bağırdığımı hatırlıyorum:):)

ayla katrakterine gelirsek ahmet ile yaseminden daha uyumlu bir çift olurlar gibime geliyor.sorunlar çıkana kadar en azından...ki bence ayla çocuğu olmayacağını öğrendiğinde hırçınlaşıcak bir karakter olcak.ahmetin deyimiyle sert kaya:):)

son sahneyi çok beğendim.ben diyorum yasemin konuşmasın..göleriyle ne güzel anlaştılar.orda yasemin merhaba deseydi ya da ahmet merhaba deseydi herhalde bütün büyü giderdi...

ve ümmü burhan...sevgili yönetmenimiz.usta yönetmenimiz...ne çekimler yapmış.o açıları nasıl ayarlamış.herhalde en büyük teşekkürü ona etmek lazım...

reytingleri gördüm..yerimiz az çok belli oldu herhalde...ama dizi daha yeni başlıyor:):)

askasurguncu
17-02-07, 12:17
oh reytinglerde iyi gelmis
dunku bolumde guzeldi oyuncularda dun hepsi superdi :happy0064
tek kelimeylen dizimiz superdi

vega58
17-02-07, 12:35
melalcim forumu birraz canlandıralım da sayfalar o kadar yavaş ki...benim internette mi sorun yoksa bu sitede mi..
reytingler çok iyi ama bu kadar emeğe birinci olması gerekirdi..ama ıa yı bile izlenme oranı olarak geçmişiz..sevindim..
necdete kızgınlığım bir türlü geçmiyor nedense...
aylayla ahmeti de gittikçe yakıştırıyorum..ayla inşallah olumlu yönde değişir...
belki de evlenmezler...bakalım izleyip göreceğiz..

şeboist
17-02-07, 12:37
melal geldim yıııvruuum :img-hyste ben zaten moru çok seviyorum.mor olsun kesin.gerçi ben kullanmayacağım ama başkalarında görmek güzel olur.:icon_whis ya ümmü burhan süper çekiyor.o gökyüzünün rengi ne kadar canlıydı.görüntü muhteşemdi.özellikle lale ve yasemin bankta otururken dikkatimi çekti.aslında hava berbat ama onlar nasıl da güzel yapmışlar rengini.:img-blush

Melal
17-02-07, 12:40
Vega'cım o zaman sende bizim gruptansın.
Ekliyeyim mi senide listeye canım:)

vega58
17-02-07, 12:43
ekle istersen ama beni ilgilendirmiyor valla ayla...
sinem gibi ben de moru severim farketmez yani...yaseminden sonra ayla bile gözüme hoş göründü nedense...

tvrehberi
17-02-07, 12:47
dün gerçekten çok güzel bir bölüm izledik.cansel dün yeteneğini öyle bir konuşturdu ki.o yıkılmış,şokta adamı nasıl da canlandırdı.dedim ki yani insan gerçek aşkını kaybedince böyle olurmuş.kendini böyle kaybedermiş.böyle yerle bir olurmuş.cansel gerçekten inanılmazdı ya.bu bölümde resmen devleşti ve annemle beni ağlama krizine soktu.necdete kızamadım ben.içten içe yaseminin kendisine aşık olmasını istiyor.bundan doğal ne olabilir ki?aşkına karşılık görmek?her ne kadar bunu istese de yine de bebeği sevebileceğinden de emin değil.

tuba333
17-02-07, 12:49
OXFORD Ben Necdetin o artik benim karim demesini atigi imzaya baglamiyorum,(Herseyile o benim artik dedi) Ahmet o benim karim cumlesinden sonra yikildi zaten....
Necdet kesinlikle Yasemin duygularini kontrol edemedi bir ani cok guzel kulandi, eger Necdet adam gibi adam olsaydi, gercekten Yasemini sevmis olsaydi, bunu Yasemine yapmazdi. Bir ömur boyu onu mutsuz ettmezdi....
Cunku boyle birseyi beklemiyordu Yaseminden, Ahmetin gözunde bunlar zaten evliydi, ve Yasemin daha once soylediklerinden dolayi boyle seyi aklinin ucuna bile getirmedi....
Ama asil Ahmet Yaseminin hamile oldunu ögrendi zaman yikilacak.

Bana Aylami Necdetmi deseniz, Ayla derim, Necdet Ahmetle gizli guresiyor ama Aylanin hic oyle bir niyeti olmadi.

burcuuu
17-02-07, 12:50
Dün qeceki böLümün haLa etkisindeyim.. Çok qüzeLdi..
Ahmet'in qeLmesii.. O evLendikLerii anı qörmesii çok kötüydü..
Bn asLında Yasemin - Necdet ikiLisiinin evLnmesine çokta üzüLmedim..
Ama Ahmet.. O dn çok kötüydü.. Resmen yıkıLdı ya..
en yakın arkADAŞı ve sevdiği kız evLendi.. Ama Yasemin'in
haLa onu sevdiğini biLiyor.. =)) Dün tek üzüLdüğüm şey..
Ahmet o haLiydi.. AyLa mümkünse Ahmet'ten uzak dursun ya..
EvLenmek zorundaLar mı? Çok ama çok soğuk..

İnş reytınqLerde iyidir..

şeboist
17-02-07, 12:51
zeynep kopardın beni yııvruum:img-hyste o nasıl şarkı öyle?hehe:img-hyste bizim gruba katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.:happy0064

özge_letyy
17-02-07, 12:55
zeynep kopardın beni yııvruum:img-hyste o nasıl şarkı öyle?hehe:img-hyste bizim gruba katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.:happy0064

bizim grup gittikçe kalabalıklaşıyo galiba:img-hyste
bu arada ben de moru çok severim sinemcim:)

bahar_can
17-02-07, 12:55
Arkadaşlar sizin de internetinizde bir sorun var mı? açınca 85 sf. gözüküyor. Başka bir sayfaya geçtiğim an sf. sayısı 78'e düşüyor!

Dün geceden beri nasılsınız?
İmzamda bir yanlışlık olmuş... sabaha karşı yazınca tabi... esası şöyle olacaktı: Ayla bir Melektir! Ama unutmayınız ki; Şeytan da bir melektir(!)

Anti-Aylacı arkadaşlar dingin kafyla düşündüler mi yenide?

burcuuu
17-02-07, 12:58
Ahmet için asıL kötü oLan Yasemin'in hamiLe oLduğunu öğrendiği
an oLucak.. CanseL dün qerçekten çok iyiydi.. Onu en çok dünkü
böLümde beğendim.. Çok başarıLıydı..

MasalTeam
17-02-07, 13:00
valla seninle ters düşmek isticeğim son şeylerden biri ama...evet haklısın şarkı necdete uyuyordu.necdet şarkıdı diyordum hep ben.ama birşeye dikkat edilmesi gerekiyor.

yaralı kalbim kısmı hariç.diğer kısımlarından"dokunduğun el yalan,sakındığın gül yalan"kısmı necdet yerlerinde "ağla mazidir şimdi senin olan"kısmı ahmet de çaldı.çaldıkları yerler arasındaki farklar duruma da uyum göstreriyordu bence canım...(oldu mu istediğin yorum):):)

Sevgili Oxford bencede sarkinin o kismi Ahmete uyuyor.Ama dikkat edersek sarki bastan sona tamamen Necdet karakterini hatirlatiyor.Daha 1.Bölümden bu yana Necdet sahnelerinde bu sarkinin müzigi arka fondaydi.Ahmet & Yasemin icin calinmis olmasi kötü demiyorum ama keske o sahnede Zor yillar veya Kimse bilmez kullanilsaydi :img-wink: :img-yes:

OXFORD
17-02-07, 13:01
sevgili burccuu bir yanlışlık oldu herhalde.ne zaman necdet ahmetin en iyi arkadaşı dendi.en iyi arkadaşı ve sevdiği kız evlendi cümlesi pek de doğru herhalde.hiçbir zaman necdet ahmetin en iyi arkadaşı olmadı.

dorzoapn
17-02-07, 13:01
dünkü bölüm çok hüzünlüydü!!:(ahmete çok üzüldüm ya!!:(o üzülmeyi haketmiordu,o yasemin için herkesin önünde babasına karşı geldi!!yasemin çok acımasız davrandı,çok saçma bi nedenle bence!!çünkü tamam ahmetin babası yaseminin babasının idamını imzaladı,ama ahmet bunu savunmadı zatn!!!yasemin için herşeyi göze almıştı!!garibim,yaseminin çocuk beklediini duysa ne mutlu olurdu!!!:(

şeboist
17-02-07, 13:02
onları çalmasınlar ya.:img-help: en iyisi yeni bi müzik bulsunlar.en iyi bu olur.:img-yes: melal nerdesin ya bebişim? :img-blush

istnbl_esra
17-02-07, 13:07
selamlar forumda herkes yasemini suclu buluyor gibi bence yasemin evlenmekte cok hakli kendimi yaseminin gibi dusunuyorum ve bende olsam aynisi yapardim sonucta yasemin ahmetin kendisini terkettigini ve gormek istemedigini saniyor karninda buyuyen ve belkide bir sure sonra belli olmaya baslicak olan cocugu var ve yasemin necdetle evlenmeden once her yolu denedi kurtaji dusundu kiz intihari bile dusundu ayrica bebegi ahmete soylemek icin caba sarfetti ona birkac dakika yetecekti belki ama ahmet ne yapti onu gormek istemedi ve amerikaya giderken bi kere bile aramadi sonucta yasemin olaylari boyle biliyor ve bebek belli olmadan once evlenmeliydi arayip ramayacagi belli olmayan Ahmet i daha ne kadar beklerdi ki bende bu bolumden sonra bende yaseminciyim cunku herkes cok yukleniyor ona yazik ya ..:img-wink:

tuba333
17-02-07, 13:09
sevgili burccuu bir yanlışlık oldu herhalde.ne zaman necdet ahmetin en iyi arkadaşı dendi.en iyi arkadaşı ve sevdiği kız evlendi cümlesi pek de doğru herhalde.hiçbir zaman necdet ahmetin en iyi arkadaşı olmadı.
En iyi olmasada iyi arkadas olduklarin altini bir kac kez cizdiler, ne zaman Ahmet yurtdisina cikmis bunlar ayrilmislar. Birde araya egtim farkligi girmis, Necdet ne zaman Yaseminin Ahmeti sevdigini ögrendi 180 derece döndu....
Hem insan en iyi arkdasin degil, hic bir arkadasin sevdigine yan gözle bakmaz.....

Necdet bu evligi Yasemini duystu durumdan kurtarmak icin degil, kendi egosunu tatmin ettmek icin yapti...

şeboist
17-02-07, 13:24
arkadaşlar izlenme oranlarını diğer başlıkta konuşsak tam süper olacak.:img-yes:

tuba belki şaşıracaksın ama sana katılıyorum.:img-wink:

arzu-başak
17-02-07, 13:31
En iyi olmasada iyi arkadas olduklarin altini bir kac kez cizdiler, ne zaman Ahmet yurtdisina cikmis bunlar ayrilmislar. Birde araya egtim farkligi girmis, Necdet ne zaman Yaseminin Ahmeti sevdigini ögrendi 180 derece döndu....
Hem insan en iyi arkdasin degil, hic bir arkadasin sevdigine yan gözle bakmaz.....

Necdet bu evligi Yasemini duystu durumdan kurtarmak icin degil, kendi egosunu tatmin ettmek icin yapti...

inanamıyorum tuba ama seninle bu seferde aynı fikirdeyim....hele en son satıra çok içten katılıyorum..zaten bunu necdet teoaya söylerkende anladık....arkadaşlar hani lale ahmeti pastaneden çıkardı ya..ahmet neler oluyor lale neler oluyor dedi ya..çok üzüldüm ordaki haline sonrada çok kızgınım çok dedi.....

posh
17-02-07, 14:00
ya ben bisey sorcam dün hatirla sevgiliyi izledim ama yasmin ve nejdetin nikah sahnesini hic görmedim yani benmi kacirdim o sahneyi acaba yoksa kestilermi???ama aslinda takip ediyoduk sonra ahmetin yasemin diye bagirmasinida hic görmedim yani fragmanda gördügüm sahneleri bazilarini dizide göremedim...acaba kestilermi yoksa banami öyle geldi belkide ben kacirdim

ATV avrupada izlediysen kaçırmış olman normaldir kesmişler oraları çünkü!!dün cansel çok iyiydi birkez daha oyunculuğunun nekadar iyi olduğunu anladım!
necdet hakkında dediklerinize katılıyorum bence necdet bundan sonra daha sinirli ve agrasif olucak!
bu arada yaralı kalbimi indirdim dinliyorum şuanda çok güzel şarkı tam ahmet için yazılmış bence çok uymuş ona"ağla mazidir şimdi senin olan yaralı yaralı kalbim:icon_sorr "ekleyen arkadaşada çok teşekkür ederim!!

M€LİS
17-02-07, 14:10
ahh izlerken o yasemine ne kadar kızdığımı anlata anlata bitirememm.. nası olur da ewlenir necdetle yaa o ahmete walla icim yandı icimm nası üzüldüm kalpten gidiodu cocukk o camdan bağrıo bn de ewde bağırıorum yasemin duysun diee.. keske görseydi yasemin onu belki vazgecerdi.. krize girdim izlerken yaa =)

averaj
17-02-07, 14:11
dizilerde olan ve hs de de rahatsızlık duyduğum şey karakterlerin kötü yönde değişimleridir..sırf esas oğlan ve esas kızı iyi göstermek için yapılan şeyler..ve ben bundan nefret ediyorum..necdet de ayla da kendi hayatlarını kurmaya çalışan,didinen iki insan...daha ne?ne yazık ki hep çevresindekiler onlardan daha ballı olmuş...yok ama senaristler olmadık şekilde değiştirirlerse ikisini kasıtlı olduğunu düşünmek mümkün olur...haksız mıyım??

NiliWerda
17-02-07, 14:13

bende aynı fikirdeyim..
türklerin kanında vardır bu, insan arkadaşının sevdiğine yan gözle bakmaz...
ama bu sadece bi dizii..

..MERWE..
17-02-07, 14:15
dizilerde olan ve hs de de rahatsızlık duyduğum şey karakterlerin kötü yönde değişimleridir..sırf esas oğlan ve esas kızı iyi göstermek için yapılan şeyler..ve ben bundan nefret ediyorum..necdet de ayla da kendi hayatlarını kurmaya çalışan,didinen iki insan...daha ne?ne yazık ki hep çevresindekiler onlardan daha ballı olmuş...yok ama senaristler olmadık şekilde değiştirirlerse ikisini kasıtlı olduğunu düşünmek mümkün olur...haksız mıyım??

Aynen katılıyorum sana Nejdet asla dun aksam soyledıgı seylerı soylemezdı normalde ayla desenız ahmet ı sevıyor bu cok bellı ama o gun ada ya gıtmesının nedenı ahmet ın kardesıydı(adı denız dı galıba unuttum :) ) Tabı kı o arada yasemın le karsılasmaktan korktugunu soylemsı de kendısını tutamadıgı ıcın oldu buyuk ıhtımalle...Ama Nejdet ıcın cok uzuldum..:(

istnbl_esra
17-02-07, 14:21

ben de senin gibi dusunuyorum yani esas oglan da kiz da insan hata yapabilirler onlarin mukemmel gosterilmesi gerekmiyor ama yine de hs de o kadar abarti olmadigni dusunuyorum asil bundan sonra belli olacak ahmetin ayla ya ve yaseminin necdete karsi davranislari onlarin mukemmel mi yoksa hata yapan insanlar mi olduklarini gosterecektir diye dusunuyorum...

okan can
17-02-07, 14:24
dün geceki yorumların hepsini okumam imkansızdı.şöyle bir göz ucuyla baktım ama....ööffff yani ööffff...ahmete üzülenler hırslarını necdetten çıkarmış gibi geldi.tamama bu bölüm ahmete üzülmeyen duygusuzdur zaten necdetin pastanedeki lafları da yenilir yutulur cinsten değildi ama necdet yasemine ahmet hakkındaki son düşüncelerini sorduğunda yasemin o derece katı olmasa necdet; ya yasemine ahmetin otele geldiğini yada ahmete;bi çocuğu olacağını kesin söylerdi...yani senaryo icabı tabiiki söylemezdi ama necdetin o kadar kalpsiz olamayacağını söylemeye çalışıyorum... senaristlere bu bakımdan kızıyorum.insanın kafasında oturttuğu karakteri hoop diye bi bölümde tam tersine çeviriyorlar...

tuba333
17-02-07, 14:24
ya ben bisey sorcam dün hatirla sevgiliyi izledim ama yasmin ve nejdetin nikah sahnesini hic görmedim yani benmi kacirdim o sahneyi acaba yoksa kestilermi???ama aslinda takip ediyoduk sonra ahmetin yasemin diye bagirmasinida hic görmedim yani fragmanda gördügüm sahneleri bazilarini dizide göremedim...acaba kestilermi yoksa banami öyle geldi belkide ben kacirdim
atv avrupanin biz alamancilara yaptigi birsey, bizi seyrici yerine koymuyor adamlar alamanciyiz diye resmen.:img-hyste :img-hyste
Bende o sahneyi görmedim, indirip izlemeyi dusunuyorum cunku o sahne kacmaz:icon_whis

marylal
17-02-07, 14:29
meraba arkadaslar dun aksam kı bolum yıne cok guzeldı ama ıcım sızlayarak dıken ustunde oturarak ızledm resmen en basta celal bayarla ılgılı bısey solemek ıstıyorum bu darbe olaylarını basından berı ne yasarsa yasasın hep bası dımdıktı onun gercekte de boyle olmus zaten ben onu gercekten cok takdır edıoyrum bu konuda ıste suclu olmadıgını bılen bır ınsan boyle davranmalı kendınden emın ve kendıne guvenen... sımdı gelelım dızıye dızıde yasemınle ahmet nası da ufacık zaman farklarıyla kacırdılar bırbırlerını ve hayatlarının guzel gunlerını...ahmetın bu bolumdekı halı ıcler acısıyıdı nasılda yasemın e suprız yapacgı ıcın mutlu ve heyecanlı gıtmıstı otele ve hapıshaneye resmen yıkıldı zavallım bu bolumde en begendıgım sahnelerden bırısıyse ahmetın aylayı tersledıgı sahnelerdı:)o kızı hıc sevmıorum nedense cok soguk ve ıtıcı ayrıca ahmetın kardesıne yardım etmek ıcın adaya ahmetle konusmaya gıttıgınıde hıc sanmıyorum yıne kotu seyler dusunerek gıttı oraya yasemın ın evlendıgını bır kez daha gormesı ıcın onu ıkna etmek ıstedı...umarım bır an evvel yıl atlaması yasanırda ahmetle yasemınde yenıden kavusurlar ahmetın bebegı nası ogrencegını,son karsılasmalarında ne yapacaklarını,olayların nası gelısecegını cok merak edıyorum cunku.....umarım yasemınle ahmet bır an evvel kavusur...aylayla ahmetın evlı olmasına nası katlanacagım hıc bılmıoyrum!!!!!

NiliWerda
17-02-07, 14:49
DÜN AKŞAMKİ BÖLÜM NEYDİ ÖYLE GERÇİ HER HAFTA YAPIYOLAR AYNI ŞEYİ AMA MAHVOLDUM YİNE NEDEN EVLENDİ DİMİ YANİ AHAHHHHH O AHMET NASILDA ÜÜZÜLDÜ YAVRUM SİZCE NOLCAK BİRLİKTE OLABİLME UMUTLARI VARMI NE DRESİNİZ SÜPER OLUR VALLA...:happy0064

beraber olma ihtimali sıfır bence artık olan oldu....:((
buarada sanırım bilmiyorsun büyük harfle yazmak yasak...:good:

esraaa
17-02-07, 15:02
Şu ana kdr oLan 13 böLm iÇerisinde en cnm yanaraK izLediĞim böLümdü..!
Hani ağLamaK istersiniz,boĞazınızDa 1 Şey düĞümLeniR,çığLık atsanıZ raHatLayacaksnzDır da ama o çıĞLığı 1 türLü atamazSınız ya Bu duyguLar iÇindeydm 22:30'dan 00:45'e kdr..!
Ahmet boĞazını gewŞetrKen,oLanLara inanmaZKen,cnm çoK acıdı..!
o yaŞadıĞı bunaLm koL düğmeLerini atıŞı kendini aDadaKi ewe kapatıŞı necDete heSap soruŞu o ukaLanın sna heSap vermeK zorunda diiLm demeSi,yaSemini araması,teL.deki feryadLarı,yumruK atıŞı,we son sahNe yasemnLe karşıLaŞması..!
hepSi haLa beynimin iÇinde gidiP qeLio..!
bnCe yasemn büüK 1 hata yaPtı..! we ayLa bu böLmde çoK ii qeLdi bna ;)** deSteK fLn oLdu ya aiLesne..! Bnce aHmeti haKedio artıK ;) yaSeminin wurgunundan snra ahmet ayLaya sıınıcaK .. :s

tuba333
17-02-07, 15:04
beraber olma ihtimali sıfır bence artık olan oldu....:((

100% yeniden beraber olacaklar, gelecek bölum olmayacagi garanti ama:icon_whis

Ben bebegin cinsiyetini merak ediyorum, umarim kiz olur ve Berene benzeyen bir kiz bulurlar. (Aska Surgundeki Hazarin yigeni olsa super olur, Sirin....)

arzu-başak
17-02-07, 15:18
Bende bebeğin kız olmasını istiyordum..ama şimdi erkek olsun istiyorum..ahmete benzesin....ahmet gördüğü anda..bu çocuk bana nekadar benziyor desin..kafasında soru işaretleri uçuşsun..şaka bir tarafa..ahmete kız çocuğu daha bir yakışır ya....neyse ben çıkıyorum...size iyi sohbetler....

okan can
17-02-07, 15:36
dünkü bölümde dikkatimi çeken bir diğer husus yine o katıksız bozulmamış türkçemizin bile minicik defne'nin ağzında ne hoş durduğuydu..."böylesi daha münasip"...ne kadar kulağa hoş geliyor eski türkçe...senaristlerden kendi adıma ricam daha fazla eski türkçe kullanılması birde lale karakterine daha fazla yer verilmesi...

kader.budur
17-02-07, 15:40
Cansel Elçini tebrik etmek lazım. hmeti o kadar duygulu oynadıki çok üzüldüm.Yaseminin kayıtsızlığıda deli etti beni.Ahmeti haketmediğini düşünüyorum.En çok ta akşam Necdet Ahmet konuşmasını sevdim. Ahmetin replikleri mükemmeldi ve o yumruğu hakettiğini düşünüyorum.Necdet kesinlikle fırsattan istifade etti.Aslında dizideki bütün oyuncuları tebrik etmek lazım hepsi çok iyiydi.Kendimi o yıllarda o aşkın içinde hissettim.

okan can
17-02-07, 16:02
şirin kim ya? :icon_whis erkek olsun erkek.:img-blush ben öyle olacağını düşünüyorum.:img-wink:

bence de erkek olsun.kız olursa babaya düşkün olur zaten yani necdete.
ahmetin babası olduğunu öğrenincede kabullenmez...kim diyodun şeboist sen, erdal dı dimi? soyadı neydi gerçekte?

şeboist
17-02-07, 16:08
evet adı erdaldı.ama soyadını unuttum. :img-help: hem erkek olursa olaylara karışması daha kolay olur.tabi karışmasını istemem ama olacak bu yani.biraz heyecan lazım...:img-yes:

merhem
17-02-07, 16:10
Erkek olur bence bebek Ahmete benzer, Esmer falan , sonra top oynar sokakta Ahmet yakalar topu sen kimin oglusun der, Ben Necdet ve Yaseminin ogluyum amcacim der, Ahmette dur bakalim der tam turk filmi oldu :) :)
( seboist burdan sana sesleniyorum ve ileriki zamanda senden Ahmet ve kucuk Ahmet senaryolari bekliyorum :) )

Ama bence gercektende erkek olur bebek..

okan can
17-02-07, 16:11
evet adı erdaldı.ama soyadını unuttum. :img-help: hem erkek olursa olaylara karışması daha kolay olur.tabi karışmasını istemem ama olacak bu yani.biraz heyecan lazım...:img-yes:

dimi?heyecan mutlaka lazım.birisi senaryo yazmıştı çoook önce,kimdi hatırlayamadım.erdalın olaylara karışacağını sonra mahkemeye çıktığında ahmetin oğlu olduğunu bilmeden yargılayacağını falan yazmıştı...öf inşallah önümüzdeki bölüm doğar şu çocuk ama erkek olsun...

spdr
17-02-07, 16:13
dünkü bölüm çok acıklıydı yahu:icon_sorr ahmete acıyacağımı biliyordum da bu kadar değil...ilk öğrendiğindeki hali hele...bi de filmleri izlerken :dur bu sana kötülük yapacak ..vs vs yorum yapan teyzeler gibiydim...ahmet bağırıp da yasemin o tarafa bakmazkenki sahnede özellikle-bi önüne bak ahmet orda diye bağırasım geldi...daha önce de ahmet yaseminlerin evine gelip de öğrenemedi bişi falan ya sinir oldumm
bi de necdete de acıdım bi an...yazık yaa...
yasemine de her an acıdım durdum zaten...bence yasemin karakteri olarak da berenin oyunculuğu olarak da bi beceriksizlik mantıksızlık yoktu...telefonda ahmetin sesini duyduğu anda kendimi onun yerine koydum da iğrenç bi durum yaa:icon_sorr

yagmurk
17-02-07, 16:19
arkadaslar,dayanamayip artik soracagim: ya bu necdet yasemin'e sevdigi bir kizdan bahsetmisti hani ismini vermeden.yasemin de kim oldugunu anlamamisti hatta sevdigini neden soylemiyorsun falan demisti.gectigimiz bolumde acikcasi yasemin'in peki ya o sevdigin kiz ne olcak demesini bekledim ama demedi. sanki o konusmalar hic olmamis gibi davrandilar. ayrica ucak sahnesi ilk bolumdeki ucak sahnesiydi. ne yani ahmet hala 2 sene onceki times i mi okuyo:PP

okan can
17-02-07, 16:22
arkadaslar,dayanamayip artik soracagim: ya bu necdet yasemin'e sevdigi bir kizdan bahsetmisti hani ismini vermeden.yasemin de kim oldugunu anlamamisti hatta sevdigini neden soylemiyorsun falan demisti.gectigimiz bolumde acikcasi yasemin'in peki ya o sevdigin kiz ne olcak demesini bekledim ama demedi. sanki o konusmalar hic olmamis gibi davrandilar. ayrica ucak sahnesi ilk bolumdeki ucak sahnesiydi. ne yani ahmet hala 2 sene onceki times i mi okuyo:PP

ohooo arkadaşım iş oraya kaldıysa....aylarca önce söyleneni yasemin hatırlayacak?
uçurumdan atlamaya kalktığında necdet orda kendini yırttı onu bile anlamadı...

tuba333
17-02-07, 16:23
Ben erkek degil kiz istiyorum, ben karismam:icon_whis :icon_whis hemde Berene benzeyen bir kiz cocugu olsun. Babasi o minik kizi görunce ilk aklina Yasemini gelsin.

Gecen hafta haberlde hatirla sevgili vardi, orda Deniz bilmem neyin durumuda islenecek dediler, heralde o bizim deniz olacak, ve oda asilacak....

bir_demet_sevgi
17-02-07, 16:24
Pekii arkadaşlar zaman atlaması olacakmışş, sizce kaçıncı bölümde zaman atlaması olur?..

şeboist
17-02-07, 16:26
ya merhem bugünde yazacaktım unuttum valla.kafam çok dolu oliiiyyy bugünlerde...:icon_sorr bahar can abla yazmıştı sanırım erdalı.:img-yes: büyük ihtimalle erkek olacak.:img-blush

okan can
17-02-07, 16:27
Gecen hafta haberlde hatirla sevgili vardi, orda Deniz bilmem neyin durumuda islenecek dediler, heralde o bizim deniz olacak, ve oda asilacak....

bende görmüştüm atv haberde.aslında en başından konuşuldu deniz gezmiş olacağı ufak denizin...ama birçok kişi deniz gezmişin gerçek babası subay değildi falan dedi.halbuki düşününce idamdan dönen, a.menderesin sağ kolu, rıza bey diye biri "hiç" yoktu...

*~*RaiNBoW*~*
17-02-07, 16:29
Pekii arkadaşlar zaman atlaması olacakmışş, sizce kaçıncı bölümde zaman atlaması olur?..

Büyük ihtimalle 15. bölümde zaman atlaması olacak...Öyle tahmin ediyorum.Bu bölüm Ahmet ve Ayla evlense 15'de zaman atlar.

şeboist
17-02-07, 16:30
ama bizim denizin asılmasını istemem.:icon_sorr hem ona yazık hem mehmete yazık.:icon_sorr kaldırmaz yüreği evlat acısını...ühühü:icon_sorr

okan can
17-02-07, 16:30

3 bölüm sonra 68 li yıllara gider kanımca...

sevimli.girl
17-02-07, 16:31
artıkbütün diziler aynı şimdi yasemin hamile babasına sölemiyo ve necdetle evleniyo. buraya kadar herşey normal. biraz geriye dönelim geçen haftaya mesela. geniş zamanlar adlı dizide kız sevdiği adamdan hamile kalıyo ve ayrılıyolar. sonra kız gidiyo başka ailesinin tanıyıp bildiği çocukluk arkadaşıyla evleniyo. aynı yaseminle necdet. biraz daha geriye gidelim. 1 sene kadar. aşk oyunu diye bir dizi vardı ordaki kız sevdiği adamdan hamile kalıyo ve adamla ayrılıyorlar. sonra kız ailesininde tanıyıp sevdiği adamala evleniyo tabi adam çocukluk arkadaşı. aaaaaaaaaa buda aynı necdetle yasemin gibi oldu. yani burdan ne çıkçak diye bakmayın. türkiyede o kadar dizi varki. hepsi birbirine benziyo. zaten benzememesi mümkün değil. artık bu konular seyirciyi heycanlandırmıyo. ama neyse bunları bi kenara atalım. dünkü bölüm çok güzeldi. özellikle necdetim ayyy yazık o kız böle bir adamı hak etmiyo.

bir_demet_sevgi
17-02-07, 16:34
Büyük ihtimalle 15. bölümde zaman atlaması olacak...Öyle tahmin ediyorum.Bu bölüm Ahmet ve Ayla evlense 15'de zaman atlar.

Ahmet'le Ayla bu kadar çabuk evlenmesin yaa!!:(Birkaç bölüm sonra evlensinler!..Gerçi bana kalsa hiç evlenmesinler ama...:icon_sorr

okan can
17-02-07, 16:35
sevimli.girl, herşey aynı değil...kalite farkı diyorum! her oyuncu aynı şekilde yansıtmıyor veya "önceki" öyküleri aynı değil...

averaj
17-02-07, 16:43
artıkbütün diziler aynı şimdi yasemin hamile babasına sölemiyo ve necdetle evleniyo. buraya kadar herşey normal. biraz geriye dönelim geçen haftaya mesela. geniş zamanlar adlı dizide kız sevdiği adamdan hamile kalıyo ve ayrılıyolar. sonra kız gidiyo başka ailesinin tanıyıp bildiği çocukluk arkadaşıyla evleniyo. aynı yaseminle necdet. biraz daha geriye gidelim. 1 sene kadar. aşk oyunu diye bir dizi vardı ordaki kız sevdiği adamdan hamile kalıyo ve adamla ayrılıyorlar. sonra kız ailesininde tanıyıp sevdiği adamala evleniyo tabi adam çocukluk arkadaşı. aaaaaaaaaa buda aynı necdetle yasemin gibi oldu. yani burdan ne çıkçak diye bakmayın. türkiyede o kadar dizi varki. hepsi birbirine benziyo. zaten benzememesi mümkün değil. artık bu konular seyirciyi heycanlandırmıyo. ama neyse bunları bi kenara atalım. dünkü bölüm çok güzeldi. özellikle necdetim ayyy yazık o kız böle bir adamı hak etmiyo.

yalnız şunu söylemek isterim..geniş zamanlar 6-7 yıl önce yazılan bir roman uyarlamasıdır...diğerlerinden bu yönüyle ayrılmaktadır...ve oyunculuk gücüyle de farkı vardır...açıkçası söylemeden geçemedim...sezarın hakkı sezara...z.olcay,füsun demirel gibi ustalar var...

hs de ise evet umarım senaryo istemediğimiz bir şekilde değişime uğramaz...üzülürüm o zaman işte...

RoCkErGeCeM
17-02-07, 16:53
mrb arkadaşlar adnan menderesin idamı olan bölumden önce atv haberde hafta deniz gezmiş ve arkadaşlarının konusu işlencek dedıler bu bölum işlenmedı...yada önumuzdekı bölumlerdemı işlencek bılgısı olan varmı acaba bu konudabye

esma&selim
17-02-07, 16:54
ya en başından beri ben necdet taraftarıyım yani hem çok iyi biri hemde çok fedakar biri bence yasemin bu kadar iyi birini hakketmiyo ,(ben laleye hak verdim yani