PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmza/Özel Çalışmalara Yorumlar

ehlocan
02-07-07, 12:45
Bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar..

Sevgiler
Ehlocan

LOSTRİS
02-07-07, 14:33
alamehmet : canım ne demek ben anladım seni merak etme anladığımı sana da söledim zaten : ) valla elimizden geleni yapıoruz işte..çok şeker çok tatlı bir insansın seni tandığıma gerçekten çok mutluyum..( yoruma cevap gibi olmadı ama )

bbdbhb : valla görülmeyecek gibi mi hehe şu anda 4.5 aylık yani haziran da doğacaklar..ama geri kalan ayları gün gün yazmayacağım merak etmeyin..:img-pilot
diğer sorularına gelince bunlar için biraz beklemek lzım zira bazılarının cevaplarını bende bilmiorum şu anda hehe bildiklerim de sürpriz olsun..öptüm seni..

denizmert: ben en heyecanlı yerde kesmeye baylıorum napayım :img-blush teşekkrler yorumların için..

fblack :bende kızdım ama bence o yapardı bunu..karar ne sölemem..bekleyin bakalım neler olacağını..benim de onların aşk tazeledikleri sahneler yazmak çok hoşuma gidior..valla biraz üzülecek çınar ama ilerde arıza bunu nasıl telafi eder bilmiyorum..evet çok güççlü başına gelmeyen kalmadı nerde ise ama hala aynı çınar sayılır..bakalım onu neler beklior ilerde göreceğiz..teşekkrlerr ve sevgiler..

berencik 15 : teşekkrler canım..sevgiler..utanmaz deme leyla ma hehe

aybiyçe: valla tam bende bilmiorum mavi ne yapar göreceğz..arıza gene ayrı arıza işte göreceğiz bakalım..sevgiler

öjeni: bekle özge ablacım valla..beğenmene sevindim..sevgiler..

hırsız-polis: valla çınar ne yapar mavi ne yapar nasıl karşılarlar bunu bende tam bilmiorum ama onlara yakışan şekilde sanırım..mavi ne kadar üzülür bilemem de çınar arızanın yaptıklarına üzülecek tabi..mavi de öğrenince kayıtsız kalamaz sanırım..sevgiler ve sağol canım..yorumların için..

günelim_ben : 2.sezon keşke öle olsa idi.devam edio olurdu hehe bende yaazarken şaşırmadım hiç..alışveriş olmadı ama olacak tabe leyla yüzünden gene ertelendi ama olacak..beğnemene sevindim..
soruna cevap olarak da ilk sezonda mavi hani sezen aksu konserrine gidememelerinden sonra bir süre görüşmeyelim diordu ya orda dikkat etmiştim çınar dudakları ile benzer bir şey yapıordu ara sıra öle yaptı üzgün olduğunda ilerki bölümlerde bende tam nasıl yazarım bilemedim öle yazdım ama gözümün önünde o an vardı..

dml : çınarın sonunda yumuşaması güzel oldu evet maviyi bence çoktan vazgeçti zaten denemekten..benim de hayalimde onun için çabalayan bir mavi oldu hep..hak edior çok hem de..evet gene iyi niyetini yanlış anladılar nedir bu yılmazlardan çektiği bilmem hehe ne zaman nasıl çıkar bilmiorum valla bnde..
bende onları öle yazmaktan çok mutluyum..muraat kendisi bela zaten bakalım nelr yapacak tm bilmiorum ama..çekmez mi hemde çok çeker vicdan azabı ama ne yapacak asıl önemli olan o..
canım evet burdan yapmamıştın bayadır sana da çok çok teşekkrler sevgiler..

gül_mavi: evet sonunda mutlular..
insan kendini bilmeli ama adı üstünde arıza işte..bende yazarken mest oldum ben de istiorum dedim ama :icon_sorr
bakalım devamı ile ilgili sorular çok da cevapları bende yok şu anda..sevgiler ve sağol..

kardelen2086: gerçekçi denmesi çok hoşuma gidior..gerçekten sağol canım..
isimleri bende sevdim..bende anne baba halleriini merak ediorum..sevgiler ve sağol tekrar..

LOSTRİS
02-07-07, 16:04
hubanım benim; sevgili iyim ; beni sağolsun gittiği otelden bile iyim msjlarından mahrum bırakmayan canım arkadaşım benim ;

gerçekten hp nin bitmesinde olduğu gibi içimde hep bir umut vardı bitmeyeceğine dair ama her güzel şey gibi bu da bitti..Ama olsun..Sen eminim ki hp ile ilgisi olsun olmasın bizi yzdıklarından mahrum etmeyeceksin çünkü senin yazdıklarını okumak benim en büyük zevklerimden öyle ki sanki sen beni alıorsun bambaşka bir dünyaya götürüyorsun..kimi zaman aksak la kmi zaman fulya ve çocuklarla ve tabi en çok da çınar ve mavi ile birlikte olmaktan mutlu olduğum bir dünyaya..

bölüm yorumuma geçersem başlıkla gene beni bitrdin ne diyim ki ben sana..sonrasında mavi aksak ile giderken çınarın çaresiziliği içime o kadar dokundu ki..mavinin döktüğü her gözyaşı çınarın her öfkeli çaresiz hali ile bende onlarla aynı hsleri yaşadım..aksaktan ise nefret ettim..ama mavinin dedikleri aksak karşısında kendini aşknı savunması sonunda dedim ya şu adamın yüzüne karşı dizide diyemediğin her şeyi de artık mavi ya yeter çınara aksak hakkında onun için hissettiklerin hakkıjnda devamlı konusurken aksağa karşı aşkını onun hak ettiği biçimde bir türlü savunamadın hem de çınar her zaman herkese karşı bunu yapmışken sen haketmesen de dedim içimden ..neyse ki sonunda senin mavin bunu yaptı aksak da dayanamadı ve bıraktı aslında ona yakışan da buydu sonuçta o da sonuna kadar gitmeyi göze alan ama eninde sonunda vazgeçmeyi de bilen( her ne kadar geç ve çoğu şeyi mahvetmiş olsa da )bir karakter olduğunu gördük dizide sen de neyseki kısa zamanda aklı başına geldi ve maviyi elde edemeyeceğini anladı..
arızaya ise öle bir anda çınarın da çok kötü olduğu bir anda ailesini toparlayıp bir kere olsun adam gibi davranacağına gene bir suçlu arayarak ona yüklenmeye çalıştığı için gerçekten çok kızdım..

Çınarın gördüğü rüya ve sonrasında ağlayarak uyanması ve yere çökmesi ağlamaya devam etmesi ne diyebilirm bu sahneler o kadar içime dokndu ki..çınarın çareszliğine üzüldüm..Ama neyse ki fazla uzatmadın ve sen mutluluk nefermize yakışan bir sonla finalini yaptın..

yakup arsen ve jilet ten ise bunu hiç beklemezdim bu arada gerçekten o anda aksak için üzüldüm çevresindeki herkesi kaybetmek çok zor hele ki onun gibi biri için yanii ölüm teek çare gibi geldi ona belki de haklı idi bilmiorum ama ben tuhaf da olsa nefret de etsem dizide olduğu gibi gene de ölümünde tuhaf bir rahatlama ve vicdan azabı yaşadım..

belki bunun sonu geldi ama ben eminim ki sende ki yetenekle aklında olanların sonu asla gelmeyecek ve bizi kendinden senaryolarındn mahrum etmeyeceksin..ben buna eminim..Bu senaryolar sayfasına çok şey borçluyuum aslında ve hp yi de bana sizi kzandırdı..gerçekten seni çok çok seviorum..ellerine sağlık diorum her zamanki gibi okumatdın sadece bana her replikte her cümlede aşkı çaresizliği,her şeye rağmen umudunu kaybetmemeyi,sevgiyi,dostluğu,insanların bencilliğini,kötülüğünü kısacası insan olmanın yarattığı tüm duyguları yaşattın..gerçek sevgi en büyük güçtür sen bunu bize gösterdin mavinin dedikleri ile..tüm güzelliklerin senin olması ve hayatında her zaman her istediğine sahip olman dileği ile..sevgiler..

ps: dernek faaliyetini unutmuştum ben valla fifencim iyi ki hatırlattı..senden en kısa zamanda bir rapor bekliorum bu konu ile ilgili..öptüm eyvallah bakalım senin deyimin ile..bye..görüşürz..

ece_gs_1905
02-07-07, 16:47
canım biraz geç olucak belki ama 3 gündür sayfaya giremedim geldiğim gibi okudum ba-yıl-dım süper bi final olmuş ellerine yüreğine sağlık bizlere çınar&mavi aşkını tekrar yaşattığın için:happy0064 bye :good:

LOSTRİS
02-07-07, 17:54
Lostris,canım benim öncelikle bu hızından dolayı seni kutluyorum.vallahi bir solukta okudum(telefonları duymazdan geldim )hiç bişey beni okumaktan alıkoyamazdı.çok çok sağol canım ya sizin yeterince başınızı şişridikten sonra bir de bana böle uzun uzun yorum yazınca sen ben çok mutlu oluorum..şimdi geçelim yorumuma;sabah güne çok güzel başlamışlardı,önce bünyaminden gelen telefon çınarın canını sıktı leylanın yemeğine gelmeyeceksin bari karakoldaki vedaya gelirmisin diye sordu bünyaminde nedenini birtürlü anlayamıyordu aslında bu kaçışı.ee nerden bilecek tabe herkes murat gibi cin mi anlasın hehe çınar gelmeyince tekrarladı ve telefonu kapatıp mavisinin yanına gidiyordu ki bu seferde arıza geldi ve çocuklarımdan uzak dur senin yüzünden beni sevmiyorlar tarzında konuştu.off ya yazık bu çınara ya o onları ailesi yerine koydu çocukları gerçekten seviyordu ve kesinlikle arızanın dediği gibi bir amacı yoktu.aslında çınar arızayı biliyordu ne kadar dengesiz olduğunu ama yine de üzüldü(vallahi kim olsa üzülür yanlız o dudakları yazmışsınya büzüyorya ahhh ahhh çok tatlı herşey çok yakışıyo ona vallahi)tam tarfi edemedim ama neyse herkes kendine göre o anı gözünde canlandırsın dedim en sonunda hehe ama bende baylıorum o haline :P yinede çok anlayışlı davranıp hiç bişey söylemedi mavişye söylememesinin sebebini yazmışsın ya evet ya ne kadar ince düşünüyo dedim ki tamam işte çınar olsa bunu böyle düşünürdü.zaten işi ne devamlı onu düşünmek mavi o kadar çınarı düşünse nerdeeeeekaç böölüm okudum canım yazdıklarında biranda demedimki yok çınar böyle yapmaz veya mavi bunu demez diye.evet dedim bu o ve bunu söyler bunu düşünür.çok çok sağol canım..önemi büyük..ilk birlikte oldukları anı hatırlamaları sonra mavinin çınara olan aşkını gösteriş tarzı çok hoştu.birbirlerine sarılıp uyumaları ,konuşmaları.romantik hallerine de deli hallerine bayıldığım kadar baylıorum..iişte oldu bende murattan böyle bir hareket bekliyordum bu kadr sesiz kalması normal değildi.şimdi ne olucak leylayı kaçırdı(tel ayrıntısını iyi düşünmüşsün muratın her zamanki dikkatsizliği bunu önceki bölümlerdede sıkça yapmıştı seloyu çıldırtmıştı ) ee ben ayrıntılar ve ufak detaylar insanıyım ne diyim leyla o anda çok iyi düşündü mesaj atması akıllıcaydı ama ya çınar mesajı açmazsa sonuçta mavi bozuldu ve içeri gitti.her ne kadar çınara olmasada bu hareketi.leylanın adını görmek onu kıskandırmaya yetiyordu.bakalım devamında ne olucak?çınar mesajı okuycakmı?yoksa okumadan silecek mi?canım kusura bakma yorumum biraz geç oldu ama sen sebebini biliyorsun gerçekten çok güzel ve hareketli bir bölüm okudum.yüreğine ,kalemine sağlık canım benim.

yorumların için gerçekten sana çok çok teşekkrler canım ya..mavi gene kendine yakışanı yaptı da bakalım çınar ne yapacak?? kendine yakışanı mı yakışmayan mı? göreceğz..sevgiler ve tekrar sağol canım benim..öptüm..

LOSTRİS
02-07-07, 18:05
[/COLOR]Kardeş bakıyorum hızlandın. Sahalara dönüşün bir oldu pir oldu. Valla yeni bölümü bu kadar hızlı beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Yine şaşırdım ve fakat yine okumak bana acayip bi zevk verdi. Çok güzel bi bölüm olmuş. ee senin kadar olamasak da bizde bir şeyler yapmaya çalışıoruz hehe Mavi ve çınarın evdeki o halleri off ki ne off bayıldım. Evden çıkmasınlar. Hep öyle kalsınlar. Ne güzel sözler bunlar böyle, yine pek romantiksin. ‘Ben yanında olmasamda hep senindim aslında.’ Kardeş valla tebrikler. Çok beğendim. sen böle durduğuma bakma ben aslında çok romantik br insanımdır canım hehe Mavi duşa girer. Çınar onu izler ha hehehe,arıza da tam zamanını buldu gelmenin. Geldi ve tahminlerimiz doğru çıktı ha,çocuklarınla ilgilen çocuklarımı bana bırak pehhh,lafa bak. Deli bu adam ya.. ne gereği vardı çınarı üzmenin hemde bu konuda onun severek yaptığı şeyle onu suçlamanın,kendi beceriksizliğinin faturasını ona ödetmenin. Üzüldüm arızanın acizliğine üzüldüm. Çınarın hayalkırıklığına üzüldüm. Neyseki maviye çaktırmadı. Onu üzmedi. İllaki öğrenir de bu romantk ortamda olmaması iyi oldu heheheh..evet arıza gerçekten çok beceriksiz sevgisini gösterme konusunda bile insan kendi çocuklarına bile sevgisini göstermezse kime gösterbilir sonra da böle başkalarını şuçlar işte ilk birlikte oldukları anı hatırladıkları yerde pek sıcaktı yaw…ve leylam.. canımın içi. Sonunda murat eşkıyası leylayı kaçırdı ha,sonunda engel olamadı yani kalbine. Helal olsun ne diyeyim. Bu olayda çınara patlamasında. Leyla mesajı attı,mavi kızmadı hayret ettim. İnşallah fırtına öncesi sessizlik değildir. valla ne desem tüyo gibi olacak ben sana anlatırım hehe Ve çınar kararını verir….??????????? E artık hızlandığına göre yarın yeni bölüm ekle diyorum buradan, merak içinde kaldım. Çok güzel ellerine sağlık. İyiki hemen yazıp eklemşsin.. tebrikler teşekkürler. Zevkle okudum zevkle yorum yapıyorum.. ve doğruları söylüyorum. Çok çok güzel yazıyorsun benCE…eyvallah…

ps: bi yandan bölüm yazıdığım için acayip yorgunum kısa olmuş olabilir kusura bakma..tekrar eyvallah...

ne demek canım ne demek senin bende kredin sonsuz hadi öptüm eyvellah canımın içi..beğenmene çok sevindim..

LOSTRİS
02-07-07, 18:15
canımcım valla hastalık sonu dönüşün muhteşem oldu arka arkaya iki bölüm ve tabi iki senaryo ne denir bilmiyorum sağol canım size layık olmaya çalışıorum :P :P
sıcaklardan mıdır yaz geldi ondanmıdır herkes yazmış
vuslatlar vuslatımsı tavır ve davranışlar bende ağız bir karış açık yanacağız hepimiz çatır çatır yanacağız cehennemde ama herhalde ilk başlarda biz arkamızdan site ahalisi yalnız değiliz kanımca ee sen de bilirkişi olarak beğendi isen ben daha ne diyim yanalım abi boşver
neyse bölüm yorumuma geçeyi hemen alışverişe çıkmalarını sabırsızlıkla bekliyordum ama çıkmamaları daha iyi olmuş ben evdeki hallerini daha çok beğeniyorum kesin yanacağım kurtuluşum yok yalnız olmayacaksın ki canım boşver..bende istiordum çıkmalarını ama baktım ki çınar pek istemior bende dedim onu kırmiyim yksa mavi istiordu ama ben onu kırmayı göze aldım hehe çınarcıyım ne de olsa napalım mutlu olsun dedik bencil olmayaan aşk bizmkisi
ama Arıza Allah'ım yaptı gene yapacağını tüm bencilliğiyle ya çocuklarına sahip çıkma sevgini gösterme hatta bunun farkında bile olma ama biri sana diyince git Çınara kız uzak dur de nasıl üzüldüm anlatamam. Bu adam çocukları koşulsuz sevdi onlara tüm davranışı içinden geldiği içindi ama Arıza tüm yanlışlıklar yıkılmışlıklar için hayata başkalarına suç adan asla dönüp kendine bakmayan bozuk makine ne kadar çok var aramızda onlar gibi çok üzdü beni çok valla nerminin dediklerinin nedenini gene kendinde aramadı sonuç olarak her zman yaptığı gibi bir şuçlu aradı da o da bizim masum çınarımızdan başkası değil hem tek erkek evde ondan başka hem de ne olursa olsun dışardan bir insan ühü hak etmedi ama bunu
tabi Murat br de bayılıyorum benim ayrıntıcı arkadaşım anlatımına
hemen yaparız açıklamamızı boşluğa yer yok evet murat Leylayı kaçırdı k,mse görmedi göremedi çünkü Leylanın evi müstakil bahçeli
bayılıyorum senin bu mantıklı olsun tutarlı olsun hallerine eklediğin her ayrıntıya yazdığın her satıra ee evet ya yapmasam kendimi kötü hissediorum abi ben de açık bulmamalıyım bulursam hemen kapatıorum hehe napayım
valla yine yeniden Çınara hayran bırakan iç geçirmeme neden olan hatta neredeyse acaba evlilik bu kadar güzelmi evlensemmi acaba dedirten(hayır ortada aday falan yok da ) muhteşem bir bölümdü evet keşke evlilik böle olsa ben yaşamadım ama böle olmadığına eminim tabi çınar gibi bir kocan yksa zaten dünyada da öle bir erkek olmadığından bu hayal olmaktan öteye geçmez ühü
bakalım ne olacak Çınar gidecekmi Mavi bu duruma anlayış gösterebilecekmi en önemlisi Çınar o mesajı okuyacak mı yoksa okumadan silecek mi,bu sorunun cevabını sen biliorsun artık hehe sonra çocuk odası nasıl olacak, çiftlerimiz laışverişte nasıldır hamile kıyafetleri alırlarken izledik ama bakalım iş bebeklere gelince ne olacak valla bakalım mavi neler isteyecek çınar bunları karşılayabilecek mi aldığı maaş bebeklerin bakımına yetecek mi bu durum sorunlara neden olacak mı çiçekçi dükkanı iyi para getirecek mi hepsinin cevabı az sonra..........hehe
valla yaz çabuk yaz demeyeceğim sen zaten içimden gönlümden geçeni biliyorsun
ellerine yüreğine sağlık canım yine bize aşkı hissettirdin çok teşekkür ederim
sevgiler

asıl ben sana yorumladığın için çok teşekkr ederim canım..öpüorum seni yanaklarından kocaman..bye..

huuubbban
02-07-07, 22:58
Evetttt... az önce bu sitede haksızlıklardan birine daha şahit olmuş bulundum. Ezgi bana söylediğinde önce aslında bunu beklediğimi söyledim..ama 1 ay olduğunu duyunca resmen şok geçirdim. bu kesinlikle büyük bir haksızlık ve yine bence çok saçma sapan bir sebpten öteye gidemiyor senaryonun silinme ve ezginin bu kadar süre banlanma gerekçesi.. özel hayata müdahaleymiş pehhhh diyorum.. burda saatlerce bu konuyla alakalı yapılan saçmalıkları tartışacak değilim. sadece ben erkende olsa bu hatadan dönmüşüm.. ezginin yaşadıklarını bi gün bizlerinde yaşamayacağımız belli değil..kimsenin ne yaşayacağı belli değil,artık bu saçmalıklar arttıkça burda yazmak pek mümkün olmuyor.. arkadaşımızın haksızlık gördüğü ve tam 1 ay uzaklaştırıldığı bi sitede daha fazla aktif olamayacağımızı burdan duyurmak istedim.. biz yazıyoruz..devam ediyoruz...durmuyoruzz...

M_I_L_I'nin SİL BAŞTANI..

LOSTRİS; İKİNCİ SEZON BAŞTAN HİKAYESİ...

briserie; MAVİ BİR DENİZ İLE KOCA ÇINAR'I...

VE...

M_I_L_I ve huuubbban ve briserie veLOSTRİS ... aynı senaryoda... HIRSIZ POLİS ' YENİDEN ' le buluşmak için hazır ve istekliyseniz bize ömle ulaşın...

xKubrax
02-07-07, 23:03
Evetttt... az önce bu sitede haksızlıklardan birine daha şahit olmuş bulundum. Ezgi bana söylediğinde önce aslında bunu beklediğimi söyledim..ama 1 ay olduğunu duyunca resmen şok geçirdim. bu kesinlikle büyük bir haksızlık ve yine bence çok saçma sapan bir sebpten öteye gidemiyor senaryonun silinme ve ezginin bu kadar süre banlanma gerekçesi.. özel hayata müdahaleymiş pehhhh diyorum.. burda saatlerce bu konuyla alakalı yapılan saçmalıkları tartışacak değilim. sadece ben erkende olsa bu hatadan dönmüşüm.. ezginin yaşadıklarını bi gün bizlerinde yaşamayacağımız belli değil..kimsenin ne yaşayacağı belli değil,artık bu saçmalıklar arttıkça burda yazmak pek mümkün olmuyor.. arkadaşımızın haksızlık gördüğü ve tam 1 ay uzaklaştırıldığı bi sitede daha fazla aktif olamayacağımızı burdan duyurmak istedim.. biz yazıyoruz..devam ediyoruz...durmuyoruzz...

VE...

M_I_L_I ve huuubbban ve briserie veLOSTRİS ... aynı senaryoda... HIRSIZ POLİS ' YENİDEN ' le buluşmak için hazır ve istekliyseniz bize ömle ulaşın...

http://www.literati.de.ki

Huban'imin saydiklarini bundan sonra takip etmek istiyorsaniz.. Yeni adresiniz..
Hepinizi bekleriz..

briserie
02-07-07, 23:48
Miliye yapılan hepimize yapılmıştır
bu yapılan büyük haksızlık hepimiz okuduk sil baştanı ben anlayamadım neresinde özel hayata müdahale var neresinde kişisel fantaziler yazılmış
ya ben salağım okuduklarımı anlayamıyorum ya da bu yasakçı zihniyette bir sorun var
senaryosunu sizin senaryolar kısmına yazsa senaryo olarak kabul edilecekti de hp sayfasında mı müdahale oldu özel hayata orada direk oyuncuların hayatlarına yönelik senaryolar var isim isim ama onlara dönüp bakan yok kafayı bize mi taktınız
bu foruma hala birileri giriyorsa bitmiş bir dizi hala bu kadar aktifse durup düşünün bunda senaryoların payı nedir diye ama ya da düşünmeyin siz beni de banlayın en iyisi
ben bu sayfalarda ne fantaziler okudum ama onlara birşey olmadı kimse engellenmedi tepki göstermedi ama küçük bir sahnenin bu kadar tepki alması 1 ay banlanmak bu adaletsizliğin göstergesi haksızlığın biliyorum bunu da silersiniz hatta beni de banlayabilirsiniz ama umurumda değil ben zaten gidiyorum
ben arkadaşımın bu siteden bir ay uzaklaştırılmasına tepki olarak artık buraya senaryomu eklemeyeceğim ama devam edeceğiz hep birlikte çok daha güzel şeyler çıkaracağız beni okuyanlardan özür diliyorum ama emeğe saygının insana saygının olmadığı yerde bende olamam
ama devam edeceğim elbette edeceğiz hemde kimsenin kimseye yasaklamadığı çok daha özgür bir platormda eğer siz de okumak isterseniz bizlere öm ile ulaşabilirisiniz
bu mesaj kaç dakika da silinir bilemem ama umurumda mı hayır
sadece şunu demek istiyorum eğer istediğiniz sadece kendi istediğiniz şeylerin yer aldığı bir forumsa az kaldı bu zihniyetle zaten çok yakında modlar moderatörler karşılıklı sohbet eder senaryo yazar bölüm yorumlarsınız zira bizler burada olmayacağız

umutkırıntıları
03-07-07, 01:35
Bu aralar başım kalabalıktı.Senaryoları yeni okuyabildim.
M_I_L_I
briserie
LOSTRİS
huuubbban
turborobot

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Ben ne zaman gitsem geri döndüğümde hep olumsuz bir şeyle karşılaşıyorum.Arkadaşlar şimdi senaryolarınızı buraya eklemeyecekmisiniz?

huuubbban:Senaryona son yazmışsın.Umarım yine böyle güzel bir anlatımla bizlere dönersin.

LOSTRİS
03-07-07, 10:32
Bana bu zamana kadar yorum yazan burdan düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Biz bir süre önce artık burda olan bazı olaylardan duyduğumuz rahatsızlıklardan dolayı gitmeye karar vermiştik.Sadece hazırlıklarımızın tamamlanmasını bekliyorduk.

Tesadüfe bakın ki hazırlıklarımızın tamamlanması da düne denk geldi.Zaten olanlardan sonra artık burda kalmak istemiyoruz..Senaryolar kısmı artık bizim için bitmiştir.Eğer bizim yazdıklarımızı ve yeni yazacaklarımızı okumak isterseniz bana ( aslında bize) öm le ulaşabilirsiniz..Gereken bilgiyi size memnuniyetle iletiriz..

Saygılar..

briserie
03-07-07, 10:45
merhaba arkadaşlar hepinizin bildiği nedenlerden dolayı artık buraya yeni bölüm eklemeyeceğiz bunun sebeplerini tekrar sayıp ne sizlerin ne de kendi sinirlerimi bozmak istemem
biz buradan gidiyoruz ama durmuyoruz devam ediyoruz hatta ben ettim yeni bölümü yazdım ekledim okumak isteyen arkadaşlar bana öm işle ulaşırlarsa bende onların yeni bölüme ulaşmasını sağlarım
bugüne kadar bıkmadan sıkılmadan okuyan yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler
sevgiler

aybiyçe
03-07-07, 12:30
bir kaç gündür sayfaya uğrayamamıştım. ancak şimdi okuyabildim yazdıklarınızı

M_I_L_I
briserie
LOSTRİS
huuubbban(son demişsin, umarım yeni yazdıklarınıda burda okuma imkanımız olur.)
turborobot

emek verdiğiniz ve zaman ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. ellerinize emeklerinize sağlık

scale
03-07-07, 19:59
Cnm bugün okudum senaryonun 12.bölümünü okurken çabucak bitiverdi.Hele son yazısını görünce bişeyler düğümlendi.Bu son yazısı gerçekten insanın canını fena acıtıyor.Ama Damla nında yazdığı gibi herşeyin bir sonu var ve biz buna alışmak zorundayız.Ben diyorum ki sen yinede duramazsın devam edersin yazmaya!! Bu kadar güzel yazabilen bir insan asla vazgeçmez senin ruhundan içinden geliyor yazmak bence kendiliğinden akıp bize ulaşıyor diye düşünüyorum.O kadar akıcı ki yazıların.Ellerine sağlık,yüreğine sağlık!!!
Seninle gurur duyuyorum.Yolun hep açık olsun:good:

Sevgiler:img-in_lo

Not: ayrıca birbirinize destek olmanızı çok takdir ediyorum,çok güzel bir birliktelik sergilediğiniz için tebrik ederim.

öjeni
11-07-07, 22:34
Replikeri resimlerin üstüne yazsak daha şık olmaz mı? Böylece yazılar resimlerin altında kaynamaz. Bu ara ara oyunular sayfasında da yaşanıyor. Sadece düşüncemi paylaşmak istedim.
Sevgiler

berencik_15
12-07-07, 00:16
turborobot senaryon çok güzel ilerliyo valla umarım bizi fazla bekletmezsin:happy0064

nilya_tim
12-07-07, 00:57
turbonat senaryoo harika gidiyoo cnm bu senaryonuu timin siteyede eklersen çok sevinirimm ve diğer arkadaşlarada eklemeyen varsa timin siteye oraya eklerlerse daha çok takip edebilirimmm cnm inş eklersinn bu arada yüreğine sağlıkk

fotoğraman sayfası harika oldu yaa resmen hp baştan yaşıyorum bu arada skayellımm cnm 1. bölüm resimleri müthiş ellerine sağlıkk
öjenimm vallahii bence iii olmaz resimleri arşivlemek isteyenler için sorun çikar hemm uzunn olannlarda resimleri bozabşilirrr amaa olursa neden olmasın cnm

öjeni
12-07-07, 08:50
HP FOTOROMAN sayfası gündeme geldiğinde çok heyecanlanmıştım. Sayfanın açıldığını görünce daha da bir heyecanlandım. En baştan yeniden süper olacaktı. Ama Allah biliyor ya ben bu kadar detay beklemiyordum. skyangel'im hakikaten süper bir iş çıkarıyorsun. 1.Bölüm her sahne işlenmiş gördüm ve izlemek, okumak çok keyifliydi.

Şimdi naçizane bir fikir beyan etmek istiyorum yüksek müsaadelerinizle. skyangel bir bölüme başladığı zaman, o bölüm bitene kadar araya girmesek. Yani bölünme olmasa daha güzel olmaz mı sizce hıı (çınar deyişi ile)

Nilyam birtanem iyi hoş söyledin de yazılar resimlerin altında kaynamıyor mu sence? hıı hıı (çınar deyişi ile) :love05:

Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Sevgiler

turborobot
12-07-07, 13:45
berencik_15
nilya_tim
yorumlariniza cok tesekkür ederim.begenmenize cok memnun oluyorum. burdan öm lerle begenilerini gönderen herkezede cok tesekkür etmek isterim.

biz gurbet kuslarinin an vatana dönme zamani geldi.bende tr geliyorum bu yüzden bir süre senaryoya devam edemeyecegim.herkeze sevgiler.

fblack
12-07-07, 15:35
HASRETTTTTT sen bizi gülmekten öldürdün ya bu bunalmış halimizle daha ne diyeyim sana bilmiyorum. Hepsi çok komikti. Hele Çınar organize suçlardan çıktı ya öldüm orda. Ihlamurlar altındadan Selvi boylum al yazmalıma geçişin de süperdi hiç hissettirmedin valla tebrikler. Ellerine sağlık devamı da gelir umarım.

güller diyarı
12-07-07, 15:37
canım ne yaptın kız gülmekten öldürdün ya elien saglık nerden geldi böyle şeyler aklına bu sıcakta valla iyi geldi

nilnisa
12-07-07, 16:19
sevgi neydi???sevgi gülmekti:happy0064 hasrettttttim gelmiş,coşturmuş yine...

çok boş bırakıyorsun buraları çok...ekürim olmadan olmuyor:img-wink:

HASRETTTTTT
12-07-07, 16:35
dostlar dostlar yapmayın yaa
milmerci
reca
dahası var ama çnce çocuklarımla uzlaşmalıyım
avrupa yakası
beyaz gelincik
versiyonlarıda olacak az bi sabredin

lighttez
12-07-07, 16:58
hasrettttt vallahi öldürdün gülmekten, sabah okudum ama yorumumu nereye yazacağımı bilemediydim... hele

ç:soyunsak
m:bu havada?
ç:haklısın

koptum koptum hepsi süperdi. sen hep gel buralara, sensiz bırakma buraları...
sevgiler

eftelya61
12-07-07, 17:34
alın bendende o kadar.. Koptum ki ne kopuş okuduklarımı hatırlayıp hatırlayıp gülüyorum öğlenden beri.. HASRETTTTTT'im devamını bekliyorum, şu sıcaktan bunaldığım, insanların tepemi attırdığı zamanlarda kendime gelmemi sağlıyorsun çok sağol..

lighttez
12-07-07, 17:47
mavi -deden babamı öldürdü
çınar-haksız da sayılmaz mış ne eccini tohumusun sen yaaww
mavii-dedendir
çınar-babandır
halil- durun

ay ay gozlerımden yaş geldi burda ya...

yedin bitirdin beni,

nilnisa
12-07-07, 17:51
HASRETTTTTT asıl allah seni bildiği gibi yapsın,yapmış da zaten...:img-yes:

ay yalnız bana da ilham geldi bak dururken,demekki sen bana iyi geliyormuşsun:img-wink:

elim kaşındı akşama bende iki kelam yazıvereyim bari...

kahkaha desibelini senin kadar arttıramasamda,gayret edicez bakalım...:img-blush

ellerine,gönlüne sağlık benim zeki,çevik,endamı yeter arkadaşım...:img-wink:

HASRETTTTTT
12-07-07, 18:05
yaa arkadaşlar yapmayın bu kadar abartılacak bişey yok ne yapalım vakit var biraz ee sayfalarda yaprak kımıldamıyor kendi çapımızda bişeyler yaptık bu arada asıl ben teşekkür ederim güzel olan sizsinizz canlarım benimm mıncırlarımmmm

sevimli lion
12-07-07, 18:52
Hasretttt cim nolur avrupa yakası yapma ben burhan altıntopa acayip sinir oluyorumm(avrupa yakasını burhan altıntop tiplemesi ve gaffur yüzünden izlemiyorum izlemicemde) ama diğerleri süper olmuşş yeni bir tad katıyosunn gerçekten turborobot ta olmasa yaprak kımıldamıyo

HASRETTTTTT
12-07-07, 18:53
Hasretttt cim nolur avrupa yakası yapma ben burhan altıntopa acayip sinir oluyorumm(avrupa yakasını burhan altıntop tiplemesi ve gaffur yüzünden izlemiyorum izlemicemde) ama diğerleri süper olmuşş yeni bir tad katıyosunn gerçekten turborobot ta olmasa yaprak kımıldamıyo

yok cicim bizimkilerin dünyası farklı üzülme sen tşk ederim yorumuna

demetarss
12-07-07, 19:00
Hasrettttttt'im hasret bırakmışsın bizi gülmelere..

Senaryolarda adını görünce iki arada bir derede uğradım şifa niyetine okudum vallahi ilaç gibi geldi..

Allah sana bol kahkahalı ve tabi aşklı uzun ömürler versin arkadaşım..

Bizi kendine hasret bırakma daha sık uğra, tamam??

bora.asli
12-07-07, 19:55
Balpare hanım HASRETTTTTTim..

forum sayfalarında daha sık mesai yapmanı talep ediyorum..

senaryolar başlığında nicki görülesi, gözlerimizi heyecanla yuvadan fırlatası, senaryosu okunulası, gülünesi hatta gülmek suretiyle gözlerden yaş gelmekten senaryosunu okumakta zorluk çekilesi, kahkahadan yarılmalara vesile güzel insan..yaw özledim seni be..

şahane olmuş..beynine sağlık:happy0064

ece_gs_1905
12-07-07, 19:59
HASRETTTTTT senaryonu okurken acayip güldüm ya çok alemsin çok komik olmuş süperdi cnm ellerine sağlık:)......

skyangel
12-07-07, 20:10
HP FOTOROMAN sayfası gündeme geldiğinde çok heyecanlanmıştım. Sayfanın açıldığını görünce daha da bir heyecanlandım. En baştan yeniden süper olacaktı. Ama Allah biliyor ya ben bu kadar detay beklemiyordum. skyangel'im hakikaten süper bir iş çıkarıyorsun. 1.Bölüm her sahne işlenmiş gördüm ve izlemek, okumak çok keyifliydi.

Şimdi naçizane bir fikir beyan etmek istiyorum yüksek müsaadelerinizle. skyangel bir bölüme başladığı zaman, o bölüm bitene kadar araya girmesek. Yani bölünme olmasa daha güzel olmaz mı sizce hıı (çınar deyişi ile)

Nilyam birtanem iyi hoş söyledin de yazılar resimlerin altında kaynamıyor mu sence? hıı hıı (çınar deyişi ile) :love05:

Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Sevgiler

sevgili arkadaşlarımmm pek çok arkadaşımdan tıpkı öjenimden gelen eleştirileri aldım ben de mesajlarımı silip tekrar gönderiyorum ilk sayfada büyük bir görüntü kirliliği yarattığım için hepinizden özür diliyorum diğer güzel çalışmalar yapan canlarımında bana kırılmamasını diliyorum 1.bölümde bir bütünlük olsun istedi arkadaşlar bende elimden geleni yaptım :img-blush

RUFFLES
12-07-07, 20:40
sevgili arkadaşlarımmm pek çok arkadaşımdan tıpkı öjenimden gelen eleştirileri aldım ben de mesajlarımı silip tekrar gönderiyorum ilk sayfada büyük bir görüntü kirliliği yarattığım için hepinizden özür diliyorum diğer güzel çalışmalar yapan canlarımında bana kırılmamasını diliyorum 1.bölümde bir bütünlük olsun istedi arkadaşlar bende elimden geleni yaptım :img-blush

İzninizle ÖD ve TE sayfasına yazdığım yazıyı buraya da eklemek istiyorum;

sibelaylin,öjeni,skyangel,her şey için teşekkürler.Fotoroman başlığı çok güzel olmuş ve şahane ilerliyor.Resimleriyle katkıda bulunan arkadaşlara da çok teşekkürler. :happy0064

Yanlız benim hepinizden bir ricam olacak;:img-yes:

Sevgili skyangel ilk bölümden itibaren replikleri resimleri eklemeye başladı :happy0064 Mademki başlık''Fotoroman'' başlığı oldu,o zaman sıralamaya mümkünse sağdık kalalım.Bölüm resimleri eklemek isteyen arkadaşlar kendi aralarında (öm,msn yoluyla)iş bölümü yaparak sıralamayı bozmadan, fotoramanın parçalarını birleştirirse,görüntüleyen arkadaşlara daha doyumsuz bir keyif yaşatacaklarına eminim.
İlk bölümden itibaren resimli roman okuyormuş gibi olması bana göre farklı ve zevkli olurdu. :good:

nur33
12-07-07, 23:08
İzninizle ÖD ve TE sayfasına yazdığım yazıyı buraya da eklemek istiyorum;

sibelaylin,öjeni,skyangel,her şey için teşekkürler.Fotoroman başlığı çok güzel olmuş ve şahane ilerliyor.Resimleriyle katkıda bulunan arkadaşlara da çok teşekkürler. :happy0064

Yanlız benim hepinizden bir ricam olacak;:img-yes:

Sevgili skyangel ilk bölümden itibaren replikleri resimleri eklemeye başladı :happy0064 Mademki başlık''Fotoroman'' başlığı oldu,o zaman sıralamaya mümkünse sağdık kalalım.Bölüm resimleri eklemek isteyen arkadaşlar kendi aralarında (öm,msn yoluyla)iş bölümü yaparak sıralamayı bozmadan, fotoramanın parçalarını birleştirirse,görüntüleyen arkadaşlara daha doyumsuz bir keyif yaşatacaklarına eminim.
İlk bölümden itibaren resimli roman okuyormuş gibi olması bana göre farklı ve zevkli olurdu. :good:

Sevgili RUFFLES yazdıklarına katılıyorum. Bence de başlık adına uygun bir sıralamayla ilerlemeli ve arada kopukluklar, bölüm atlamaları olmamalı. Başlığa resim ekleyen arkadaşlar emekleriniz için çok teşekkürler ama sadece ricadır ki bölüm sıralamasına biraz dikkat lütfen.

Sevgili HASRETTTTTT Senaryolar başlığını hiç okumam ama foruma girer girmez başlıkta senin adını görünce yine ne yazdı acep diyerek, merak ederek girip yazdıklarını bir çırpıda okudum. Bende buraları terk-i diyar ettiğini düşünüyordum ki hem bu düşüncemde yanıldığımı gördüm hemde çok güldüm. Lütfen daha sık yaz ve hep burada ol!:good:

Sevgiler,bye

.

HASRETTTTTT
13-07-07, 09:18
nur33
ece_gs_1905
bora.asli
demetarss
sevimli lion
fblack
güller diyarı
nilnisa
lighttez
eftalya61

hepinize teşekkür ederim
terkettiğim yok buraları sadece yaz olması dolayısıyla daha az uğrayabiliyorum
eylemlerim devam edecek(çok anarşik oldu bu yaa)

hyoldas
13-07-07, 11:16
Hasretttt'im on parmağında, on marifet olan güzel kadın...imgdrag

Aslında bu senaryolar dışında söylemek istediğim şeyler var sana. Şu dizifilm.com'un her bir bölümüne senin gibi biri nasib olsun diyeceğim ama olmayacağını biliyorum. Sen ve senin gibiler özel canım.
Öyle herkese nasip olmaz senin o tatlı dilin, zekice esprilerin, güzel gülüşün... :img-in_lo

Beni kendinden sakın mahrum etme ablam, ellerinden öperim. :love05:

Senaryolara gelince perfekto, bitiful, vandırful, ful sistım ne deyim sana ablam kızıl düz gelinciğim harikasın :good:

:img-clapp :img-clapp

HASRETTTTTT
13-07-07, 11:21
Hasretttt'im on parmağında, on marifet olan güzel kadın...imgdrag

Aslında bu senaryolar dışında söylemek istediğim şeyler var sana. Şu dizifilm.com'un her bir bölümüne senin gibi biri nasib olsun diyeceğim ama olmayacağını biliyorum. Sen ve senin gibiler özel canım.
Öyle herkese nasip olmaz senin o tatlı dilin, zekice esprilerin, güzel gülüşün... :img-in_lo

Beni kendinden sakın mahrum etme ablam, ellerinden öperim. :love05:

Senaryolara gelince perfekto, bitiful, vandırful, ful sistım ne deyim sana ablam kızıl düz gelinciğim harikasın :good:

:img-clapp :img-clapp

o da olur ama ne zaman bilinmez o senin vandırfulluğun ve müşteşemliğin çekik gözlü teskere bekleyenim sarı ırklım düz saçlı ve uzun boylu gelinciğim

güller diyarı
13-07-07, 15:06
hasret canım valla öyle iyi geliyorki bu morolsizliğin üstüne teşekkür ederim güldürüyorsun beni eline yüregine saglık

gülüm_su
13-07-07, 15:46
HASRETTTTTT (T'ler tamam vallahi sayıp yazdım.)

Sen çok yaşa,HP sizlikten sağa sola manasızca bulaştığım şu günlerde sayende biraz neşem yerine geliyor.Arsızlık yapıp biraz uzun yazmanı isteyebilirmiyim.
lütfen hep burada ol,neşen daim olsun.

sevgiler.

HASRETTTTTT
13-07-07, 15:56
hasret canım valla öyle iyi geliyorki bu morolsizliğin üstüne teşekkür ederim güldürüyorsun beni eline yüregine saglık

ne mutlu bana ki bunu yapabiliyosam asıl ben teşekkür ederim ilginize işte seçme şaçmalıyorum lütfedip okuyosunuz bir de yorum yazıyorsunuz asıl teşekkür size

HASRETTTTTT
13-07-07, 15:59
HASRETTTTTT (T'ler tamam vallahi sayıp yazdım.)

Sen çok yaşa,HP sizlikten sağa sola manasızca bulaştığım şu günlerde sayende biraz neşem yerine geliyor.Arsızlık yapıp biraz uzun yazmanı isteyebilirmiyim.
lütfen hep burada ol,neşen daim olsun.

sevgiler.

canım canım güller diyarı için söylediğğim herşeyi üstüne alınabilirsin uzunluk kısmına gelirsek evet iyi olur ama tadı kaçar gibime geliyor teşekkür ederim

loser.22
13-07-07, 16:31
HASRET+5 T cim

O ne aşk:img-hyste , o ne ihtiras:img-hyste , o ne kavga:img-hyste , o ne gözyaşı:img-hyste , o ne trajedi:img-hyste , o ne komedi:img-hyste , o ne güzelleme:img-hyste , o ne koçaklama:img-hyste allah senin iyiliğini dibine kadar versin. birbirinden güzel birsürü seçmece için beynine sağlık. bu kadar özleştirilemezdi. süpersin bacım. ne diyim :good:

HASRETTTTTT
13-07-07, 16:34
HASRET+5 T cim

O ne aşk:img-hyste , o ne ihtiras:img-hyste , o ne kavga:img-hyste , o ne gözyaşı:img-hyste , o ne trajedi:img-hyste , o ne komedi:img-hyste , o ne güzelleme:img-hyste , o ne koçaklama:img-hyste allah senin iyiliğini dibine kadar versin. birbirinden güzel birsürü seçmece için beynine sağlık. bu kadar özleştirilemezdi. süpersin bacım. ne diyim :good:

evett öyle biraz aşk biraz entrika hepsi benim ve beynimdekilerr çok yaşıyiim ben yaa

tabii sizdee

eylemlerim devam edecek

bekleyin

güller diyarı
13-07-07, 17:23
ne mutlu bana ki bunu yapabiliyosam asıl ben teşekkür ederim ilginize işte seçme şaçmalıyorum lütfedip okuyosunuz bir de yorum yazıyorsunuz asıl teşekkür size

canım arada saçmalamak iyidir iyi valla ben hiç şikayetci degilim saçmalamandan sen hep saçmala ve beni güldür olurmu canım

HASRETTTTTT
13-07-07, 19:15
bu arada beni rep manyağı yapan pek kıymetli forumdaşlarım hepinizin önünde saygı ve hörmetle eğiliyorum bakınız eğildim :klme

eğilme ikonu bulamadım ben de orkestra eşliğinde dansediyorum farzedin

xKubrax
14-07-07, 01:31
HASRETTTTTT.. Yemin ediyorum suan gulmekten dusup bayilcam.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Vallahi duramiyorum, billahi duramiyorum.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Hay Allahim niye okudum ben, aklima geldikcede guluyorum iyimi.. :img-hyste
Bugun ben pek bi duygusaldim, bu o kadar iyi geldikki sana anlatamam..
Sen ayni benim gibi ne cok dizi izliyormussun.. Ihlamurlar altinda sarkisini neye cevirmissin be abi :img-hyste :img-hyste Hay allam olamaz boyle bisey harbiden olamaz, koptum yaa.. Bi kac gun once Koca Kafalilarin "Kil Tanesi" (Ihlamurlar Altindanin kendi versiyonlari) aklima geliyor, bide yanina bunu koyunca..

Saol varol ne diyim.. Sen bizi boyle hep guldur olurmu.. :happy0064

skyangel
14-07-07, 02:00
ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hasretttttim ne güzel senaryolar onlar öyle karnıma ağrılar girdi gece gece aslında senaryolar sayfasının müdavimi değildim ama lostrisim ve senin için gelicem artık(tabi fotoroman sayfasından zaman bulursam)ellerin dert görmesin canım

saXas
14-07-07, 04:30
senaryolarini okudum. okurken yuzemden gulumseme hic eksik olmadi. tamda kötu bir anima denk geldi senaryolarin ve hafifledim resmen uzerimde dolasan karabulutlar biraz olsun cekildiler. anlasilan karabulutlari kovalamak icin senin senaryolarini okiyicagim.tesekkurler. bide mavinin o icsesine koptum. tekrar teskur.

HASRETTTTTT
14-07-07, 09:26
saxas
skyangel
xkubrax
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim yüzünüzde bir tebessüme bile sebeb olduysam ne mutlu bana :happy0064

öjeni
14-07-07, 11:20
Canım merhaba.
Vallahi hasret kalmıştık senin okumaktan keyif aldığım yazılarına. Özellikle işyerinde okumama kararı aldığım için hepsini eve sakladım. Biliyordum, az buçuk tahmin ediyordum başıma ne geleceğini. Basacaktım kahkahayı ondan sonra anlat millete anlatabilirsen. (başıma geldi geçen gün çünkü. adamın teki elimden kapmaya çalıştı okuduğum senaryoyu, amacı espri işte. Yerim ben onun esprisini. ay konuyu dağıttım galiba) Eline-yüreğine sağlık hasretim sadece tebessüm değil ağzımdaki bütün dişleri gülmekten ortaya çıkardığın için. Nolur bir daha kendini bu kadar özletme.
Sevgiler

HASRETTTTTT
14-07-07, 12:05
Canım merhaba.
Vallahi hasret kalmıştık senin okumaktan keyif aldığım yazılarına. Özellikle işyerinde okumama kararı aldığım için hepsini eve sakladım. Biliyordum, az buçuk tahmin ediyordum başıma ne geleceğini. Basacaktım kahkahayı ondan sonra anlat millete anlatabilirsen. (başıma geldi geçen gün çünkü. adamın teki elimden kapmaya çalıştı okuduğum senaryoyu, amacı espri işte. Yerim ben onun esprisini. ay konuyu dağıttım galiba) Eline-yüreğine sağlık hasretim sadece tebessüm değil ağzımdaki bütün dişleri gülmekten ortaya çıkardığın için. Nolur bir daha kendini bu kadar özletme.
Sevgiler

ne demek ev de işyerinde sağda solda heryerde okuyun

eğitim şart

teşşekkür ederim

alamehmet
14-07-07, 12:53
Sevgili HASRETTTTTT;t sayısı doğru yaptım inşallah...

Valla diyecek birşey bulamıyorum..Canımın son derecede sıkkın olduğu şu günlerde ilaç gibi geliyor yazdıkların,yüzümü güldürüyor...Sen bizi güldürüyorsun Alllahta seni güldürsün...Yüzünden o sana çok yakışan gülümsemen hiç eksik olmasın...

Birde bol bol yaz olur mu hııı??

öjeni
14-07-07, 14:44
Canlar 1-2 gündür fotoraman sayfamızda düzen bozulmasın sırayla 1. bölümden itibaren gidilsin diye haklı olarak uyarı mesajları yazıldı ama görüyoruz ki hala bozuk bir düzen içinde ilerliyor. Şimdi sizlerden ricam skyangel arkadaşımız bir bölümü bitirene kadar araya girmeler yapmayalım. Kendisinin 2 ay kadar kısıtlı bir süresi var ve elinden geldiğince bölüm eklemek istiyor. Ha beraber düzenli gidelim derseniz (bu sayfa kimsenin tekeli için açlmadı) skyangel ile irtibata geçip bölüm paylaşabilrsiniz.
Sizlerden tek ricam bu sayfaya biraz daha özen gösterilmesi. Herşeyde olduğu gibi bu sayfa bize özel, hp ye özel ve sanırım biz bu forumda bir ilki gerçekleştiriyoruz.
Hepinize sevgilerimle...

gül_mavi
14-07-07, 15:55
hasretttttt, canım yaa:img-wink:
seni burada görmek ne güzel...
özletmiştin kendini, ama nihayet buradasın
muhteşem moral veren senaryolarınla
sen varyaaaaaa........:img-wink:
her derde devasın her zaman burada ol:img-yes
gül yüzlümm:img-in_lo bye

öjeni
15-07-07, 00:37
1. bölümü bitirdik ha. Ellerine kollarına sağlık canım. Dert görmesinler inşallah. Çok keyifliydi efsaneyi birde böyle takip etmek. Çok güzel hazırlayıp sundun bize. Yorduk bu arada seni. Darısı diğer bölümlerin başına diyorum.
Sevgiler benden sana en kocamanından :love05:

skyangel
15-07-07, 00:51
1. bölümü bitirdik ha. Ellerine kollarına sağlık canım. Dert görmesinler inşallah. Çok keyifliydi efsaneyi birde böyle takip etmek. Çok güzel hazırlayıp sundun bize. Yorduk bu arada seni. Darısı diğer bölümlerin başına diyorum.
Sevgiler benden sana en kocamanından :love05:

öjenimmm canımmm benim beğenmene çoook sevindim ben 1-2 gün ara vereyim diyorum bölüm girmek isteyen arkadaşlar girsin ben sonra devam edeyim ama kimse girmezse yarın gece 2.bölüm ile gelirim canım çok öpüyorumbye

öjeni
15-07-07, 00:59
Canlar 1-2 gündür fotoraman sayfamızda düzen bozulmasın sırayla 1. bölümden itibaren gidilsin diye haklı olarak uyarı mesajları yazıldı ama görüyoruz ki hala bozuk bir düzen içinde ilerliyor. Şimdi sizlerden ricam skyangel arkadaşımız bir bölümü bitirene kadar araya girmeler yapmayalım. Kendisinin 2 ay kadar kısıtlı bir süresi var ve elinden geldiğince bölüm eklemek istiyor. Ha beraber düzenli gidelim derseniz (bu sayfa kimsenin tekeli için açlmadı) skyangel ile irtibata geçip bölüm paylaşabilrsiniz.
Sizlerden tek ricam bu sayfaya biraz daha özen gösterilmesi. Herşeyde olduğu gibi bu sayfa bize özel, hp ye özel ve sanırım biz bu forumda bir ilki gerçekleştiriyoruz.
Hepinize sevgilerimle...

erten'in TE'nin sayfasında hakaret diye nitelendirdiği mesaj renkli işaretli yer sanırım. o kısmı yazarken ben seni veya tek bir kişiyi kastederek değil bu forumda yer alan (kendimde dahil) o sayfada çalışma yapmaya kalkışacak herkesi kastettim. Eğer bu hakaret dolu bir mesajsa hello kitty'de belirtsin, onunda hakkı var o zaman. Ben de dahil kaç kişi sırasıyla düzenli gitsin dedik ama neyse... Bildiğiniz gibi devam edin o zaman. Benim şu saatten söyleyecek hiçbirşeyim yok.
skyangel bir kere daha çok güzel bir ş çıkardığını söylemek istiyorum

saXas
15-07-07, 01:13
Canim sanirim fotoromana yorumlarda buradan oluyor. cok yorucu, zaman, sabir ve emek isteyen guzel bir ugras icindesin. Sana ne kadar tesekkur etsem az. yine, yeni, yeniden yasatiyorsun bana hp yi. zaten özlemin sayfasinda replikler esliginde resimler ekliyordun ama onlar sectigin belirli sahnelerdendi, simdide butun sahneleri paylasiyorsun bizlerle. emegine saygi duyuyorum. 2. bölumde görusmek uzere. sevgiyle kal canim.

skyangel
15-07-07, 02:00
Canim sanirim fotoromana yorumlarda buradan oluyor. cok yorucu, zaman, sabir ve emek isteyen guzel bir ugras icindesin. Sana ne kadar tesekkur etsem az. yine, yeni, yeniden yasatiyorsun bana hp yi. zaten özlemin sayfasinda replikler esliginde resimler ekliyordun ama onlar sectigin belirli sahnelerdendi, simdide butun sahneleri paylasiyorsun bizlerle. emegine saygi duyuyorum. 2. bölumde görusmek uzere. sevgiyle kal canim.

saxasım canım güzel yorumların için çoook teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum özlemi biraz aksattım bu günlerde galiba ama 1-2 gün fotoromana ara verip özlemin sayfasında 13.bölüm e başlayacağım sizin bu güzel yorumlarınız sayesinde coşuyorum resmen sağolun canlarım:happy0064 :happy0064 bye

xKubrax
15-07-07, 02:36
Skyangel..
Gokyuzumelegim, cok tesekkur ederim Fotoroman sayfasindaki gostermis oldugun emege.. Hepsi o kadar guzelki, kendimi HPyi izler gibi hssediyorum, video izlemeye gerek yok ac Fotoroman basligini in asagilara oh en az video izlemek kadar hos bisey ile karsilas..
Cok saol canim benim, coook..
Ben 17'inci bolumden bi sahne ekledigim icin bi kisi tarafindan bayagi bi tepki verildim, goruyorumki burda bi cok kisi duzen bozulmasin diyor.. Mademki HP'ci arkadaslarda istiyor o zaman ben duzeni bozmak istemem..
Belki seninle konusuruz, ve sahne ayrimi yapariz, bende yardimci olmaktan buyuk mutluluk duyarim canim..

Ellerine kollarina yuregine saglik..
Optum cook..

skyangel
15-07-07, 02:37
erten'in TE'nin sayfasında hakaret diye nitelendirdiği mesaj renkli işaretli yer sanırım. o kısmı yazarken ben seni veya tek bir kişiyi kastederek değil bu forumda yer alan (kendimde dahil) o sayfada çalışma yapmaya kalkışacak herkesi kastettim. Eğer bu hakaret dolu bir mesajsa hello kitty'de belirtsin, onunda hakkı var o zaman. Ben de dahil kaç kişi sırasıyla düzenli gitsin dedik ama neyse... Bildiğiniz gibi devam edin o zaman. Benim şu saatten söyleyecek hiçbirşeyim yok.
skyangel bir kere daha çok güzel bir ş çıkardığını söylemek istiyorum

Öjenim bebeğim üzülme arada bir yanlış anlaşma olmuş galiba ben ertene te nin sayfasına bir cevap mesajı yazdım ne olur sıkma canını ben biliyorum ki sen bu forumlardaki hiç kimseye önyargılı değilsin herkesi çok seviyorsun zaten seni tanıyıpta sevmemekte imkansız kanımca ertenimizde bence konuyu tam bilemediği için üzerine alınmış ve kırılmış olabilir ben senin amacının o olmadığını biliyorum lütfen yaşamayalım böyle kırgınlıklar üzülmeyelim hepimiz mutlu olalım canım öpüyorum kocamanbye

nur33
15-07-07, 22:31
..........
mavii- halaa çadır da orama burama batan şeylerin yeri ağrıyo çınar
çınar-orangutan var mıdır
mavi-heyy ben kime ne diyorum orangutanlar yesin seni emii

Peki ya seni kimler yesin HASRETTTTTT?..:)

Anacım nilnisa çiziminde sende senaryonda Çınar'ı iyiden iyiye şaşkoloz edip çıktınız ayol. Şimdi siz bu adamı seviyormusunuz, yeriyormusunuz anlayan beri gelsin yani...:icon_whis

Birde; Mavi'yle Çınar'a uyarlamadığın diğer dizilerin hatrı kaldı doğrusu, senaryolarının devamını merakla bekliyorum.:img-pilot

Sevgili skyangel, hem ÖD sayfasında hemde Fotoroman başlığında emeğin çok. Emeğine/yüreğine sağlık, çok teşekkürler....:good:

Yalnız Fotoroman başlığına 1 - 2 gün ara verip ÖD sayfasında 13. bölüme başlayacağını okuyunca niyeyse iki ara bir derede kalmış gibi oldum yahu. Neyse, sonuçta bizim aramızda deremizde bir nasılsa, o da sadece HP!:icon_whis (saso'm kulakların çınlasın... :))

.

nilnisa
15-07-07, 23:04
Anacım nilnisa çiziminde sende senaryonda Çınar'ı iyiden iyiye şaşkoloz edip çıktınız ayol. Şimdi siz bu adamı seviyormusunuz, yeriyormusunuz anlayan beri gelsin yani...:icon_whis

.
şimdi nurum,hani derler ya insan sevdiğini yerden yere vururmuş bizimkisi o hesap,ayrıca sevgili hasretttttti bilmemde,ben başkasının onu yermesindense kendimin yapmasını tercih ediyorum,batırcaksam ben batırayım,çıkartcaksamda ben anlayacağın:img-grin2

hem kaç kez söyleyeceğim şaşkolozluktan değil o,aşka odaklanıyor onun için:icon_whis ayrıca er kişinin mavi gibi sevgilisi olurda kaşı-gözü,saçı-başı,aklı-mantığı veee en önemlisi işi-gücü yerinde dururmu?durmaaazzz:img-grin2 :icon_whis

nur33
15-07-07, 23:33
......hem kaç kez söyleyeceğim şaşkolozluktan değil o,aşka odaklanıyor onun için:icon_whis ayrıca er kişinin mavi gibi sevgilisi olurda kaşı-gözü,saçı-başı,aklı-mantığı veee en önemlisi işi-gücü yerinde dururmu?durmaaazzz:img-grin2 :icon_whis

Yanımda birileri olsa da kendimi çimdikletsem yahu...:img-help: Tüm forumdaşlara ilan edilir ki, yukarıdaki satırlar koyu bir Çınar'cı olan sevgili nilnisa'ya aittir!:img-ok:

Canım nilnisa'm...:love01: Bu savunmanı seve seve kabul ediyorum ama sende kabul et(mişsin zaten) ki, çizimindeki Çınar aşktan da olsa şaşkoloz işte! :icon_whis Keza, HASRETTTTTT'in senaryosundaki Çınar'sa şaşkoloz'un önde gideni...:hıh
Bu arada, Boticelli esinlenmeli yeni çalışmanı bekliyoruz hala...:img-pilot
.

FEL!ADE
15-07-07, 23:49
skyangel

zamaninda resimler bölümünde bu tarz calisma yapardim. cok zevkliydi dogrusu..
aslolan yaptigin isin hakkini veriyorsun, bu cok belli..keyifle izliyorum calismalarini, degerini bilen bir izleyicin var emin olabilirsin.
fevkalade...:good:

yorulursan bayragi elinden alabilirim yinede :) acikcasi görünce yapasim geliyor ama sen cok iyi isler cikariyorsun tekrara gerek yok ;)

tesekkür ederim
kolay gelsin..

skyangel
16-07-07, 00:07
skyangel

zamaninda resimler bölümünde bu tarz calisma yapardim. cok zevkliydi dogrusu..
aslolan yaptigin isin hakkini veriyorsun, bu cok belli..keyifle izliyorum calismalarini, degerini bilen bir izleyicin var emin olabilirsin.
fevkalade...:good:

yorulursan bayragi elinden alabilirim yinede :) acikcasi görünce yapasim geliyor ama sen cok iyi isler cikariyorsun tekrara gerek yok ;)

tesekkür ederim
kolay gelsin..

MAVİÇINAR canım güzel yorumlarına çok teşekkür ederim bayrak konusuna gelince ne demek ne zaman istersen tabiiki yapabilirsin biz yalnızca bütünlük bozulmasın kalınan sahnenin devamı yapılsın diyoruz yani 2.bölüm sahnesi varken bir anda 20.bölüm sahnesi olmasın, kronolojik gitsin... ben bu işe el atmak isteyen tüm dostlarımı bekliyorum canım....bye

Sevgili skyangel, hem ÖD sayfasında hemde Fotoroman başlığında emeğin çok. Emeğine/yüreğine sağlık, çok teşekkürler....

nurcuğum canım güzel eleştirilerine çok teşekkür edrim canım 13.bölümü erteledim fotoroman için talep lunca 2.bölüme öncelik vereyim dedim:img-wink: ama 13.bölüm aklımda en kısa zamanda:good: seninde güzel çalışmaların gözlerimizi şenlendiriyor:happy0064 ellerin dert görmesin canım bye

alamehmet
16-07-07, 11:11
Ablacım emeğine sağlık ne kadar zor birşey yapıyorsun vallahi iki gündür çok iyi anlıyorum...

Çok güzel gidiyor...Ama cidden çok yorucu bir iş yapıyorsun ben ve benim gibi gönüllü arkadaşlar aralarında paylaşsak bölümleri daha güzel olur gibime geliyor...

Benim elimdeki bölümler 6dan sonra kaliteli görüntülü...Onun için 6yı ben aldım arkadaşlar mesela...Hatta hazırlanmaya başladım bile...

Sanırım bir gönüllü daha var sevgili Maviçınar:img-wink:

hello kitty
16-07-07, 11:30
Skyangel'ım;

Öncelikle "H-P Fotoroman" sayfasına verdiğin güzel emeklerin için çok teşekkürler.Okurken kendimi televizyonun başındaymışım gibi hissediyorum.Ek olarak keşke H-P'nin fotoromanını da çıkarsalar... :img-icecr :icon_whis

Bilenler bilir sınavlarım olduğu için siteyi eskisi kadar takip edemiyorum.O yüzden yazılan mesajları günler sonra okuyorum."H-P Fotoroman" sayfası açıldığını görünce sayfaya direk dalış yaptım.Bölümlerin sırayla yapılacağını bilmiyordum ne yazık ki ve sanırım farkında olmadan kurala uymamışım.Öncelikle karışıklık yarattığım için özür dilerim.Hazır sayfaya girmişken bir sahnede ben ekleyeyim dedim ama eklemez olaydım :icon_sorr Neyse...Skyangel'ım büyük emek harcadığın çalışmalarını (ki gerçekten çok zor iş denedim üstesinden gelemedim) büyük beğeniyle takip etmekteyim.Devamını bekliyorum...

Öpüldün canım...bye

skyangel
16-07-07, 13:41
Skyangel'ım;

Öncelikle "H-P Fotoroman" sayfasına verdiğin güzel emeklerin için çok teşekkürler.Okurken kendimi televizyonun başındaymışım gibi hissediyorum.Ek olarak keşke H-P'nin fotoromanını da çıkarsalar... :img-icecr :icon_whis

Bilenler bilir sınavlarım olduğu için siteyi eskisi kadar takip edemiyorum.O yüzden yazılan mesajları günler sonra okuyorum."H-P Fotoroman" sayfası açıldığını görünce sayfaya direk dalış yaptım.Bölümlerin sırayla yapılacağını bilmiyordum ne yazık ki ve sanırım farkında olmadan kurala uymamışım.Öncelikle karışıklık yarattığım için özür dilerim.Hazır sayfaya girmişken bir sahnede ben ekleyeyim dedim ama eklemez olaydım :icon_sorr Neyse...Skyangel'ım büyük emek harcadığın çalışmalarını (ki gerçekten çok zor iş denedim üstesinden gelemedim) büyük beğeniyle takip etmekteyim.Devamını bekliyorum...

Öpüldün canım...bye

Tatlım hiç önemli değil sizlere de hak veriyorum ben, en başta bende görsem öyle düşünüp direk elimden geldiğince bişeyler gönderirdim zaten ilk yollanan mesajlara hiç kimse bişey demedi bölüm arasında mesaj yollanınca arkadaşlar sağolsunlar uyarmak durumunda kaldılar sonuçta bu sayfalar benim tekelimde değil... tatlım tabiiki girip sizlerde paylaşımlarınızı yollayacaksınız bizim tek derdimiz kalınan sahneden sonraki sahne ile devam edilmesi bütünlüğün bozulmaması için (hayat farklı renkleriyle güzeldir)o yüzden sizlerin ekleyeceği sahnelerde farklı güzellikler katacaktır sayfalarımıza...mesela alamehmetim 6.bölümü yapmaya başladı sen de bir bölüm seçip onu yapıp yollayabilirsin bizde zevkle okuruz:img-wink: yani bu sayfalarda ben hepinizi görmeyi çoook isterim .Ben sizlerde ki o kocaman güzel yürekleri gördüm ve çoook sevdim hiçbirinizin üzülmesini,kırılmasını istemem bizler hep yanyana hep omuz omuza duracağız bunu biliyorum ve görüşeceğimiz günü iple çekiyorum...kocaman öpüyorum:love04: (dudaktan değil tabiiiii :img-blush yanaktan:) ) bye

skyangel
16-07-07, 13:48
Ablacım emeğine sağlık ne kadar zor birşey yapıyorsun vallahi iki gündür çok iyi anlıyorum...

Çok güzel gidiyor...Ama cidden çok yorucu bir iş yapıyorsun ben ve benim gibi gönüllü arkadaşlar aralarında paylaşsak bölümleri daha güzel olur gibime geliyor...

Benim elimdeki bölümler 6dan sonra kaliteli görüntülü...Onun için 6yı ben aldım arkadaşlar mesela...Hatta hazırlanmaya başladım bile...

Sanırım bir gönüllü daha var sevgili Maviçınar:img-wink:

Alamehmetimmm bebeğim...bence hepimizin işi zor ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum bir elin nesi var iki elin sesi var değil mi ablacım hep beraber harika işler çıkaracağımıza ben eminim kübramda bi bölümü yapacak ama biraz zor geldi düşüneyim dedi rufflesım da yapacak da hangi bölümü yapacağı konusunda kararsız onlardan da haber bekliyorum buradan hangi arkadaşımızın hangi bölümü yapacağını haber veririz...ilk göz ağrımmm bu günlerde canının sıkkın olduğunu yazmışsın güzelim moralini yüksek tut ne olur sıkma canını sen herşeyin en iyisine layıksın seni koskocaman öpüyorum bye

HASRETTTTTT
16-07-07, 14:42
:happy0064 canım şahane bi çalışma olmuş valla bi nefeste okudum devamm lütfennn :happy0064 :happy0064 :happy0064

hello kitty
16-07-07, 15:40
Tatlım hiç önemli değil sizlere de hak veriyorum ben, en başta bende görsem öyle düşünüp direk elimden geldiğince bişeyler gönderirdim zaten ilk yollanan mesajlara hiç kimse bişey demedi bölüm arasında mesaj yollanınca arkadaşlar sağolsunlar uyarmak durumunda kaldılar sonuçta bu sayfalar benim tekelimde değil... tatlım tabiiki girip sizlerde paylaşımlarınızı yollayacaksınız bizim tek derdimiz kalınan sahneden sonraki sahne ile devam edilmesi bütünlüğün bozulmaması için (hayat farklı renkleriyle güzeldir)o yüzden sizlerin ekleyeceği sahnelerde farklı güzellikler katacaktır sayfalarımıza...mesela alamehmetim 6.bölümü yapmaya başladı sen de bir bölüm seçip onu yapıp yollayabilirsin bizde zevkle okuruz:img-wink: yani bu sayfalarda ben hepinizi görmeyi çoook isterim .Ben sizlerde ki o kocaman güzel yürekleri gördüm ve çoook sevdim hiçbirinizin üzülmesini,kırılmasını istemem bizler hep yanyana hep omuz omuza duracağız bunu biliyorum ve görüşeceğimiz günü iple çekiyorum...kocaman öpüyorum:love04: (dudaktan değil tabiiiii :img-blush yanaktan:) ) bye

Seve seve yaparım tabi ki canım benim.Vaktim olmadığı için boş bir an yakaladağım zaman hemen kendimi HP sayfasında buluyorum.O yüzden düzeni bozmadan elimden geldiğince fotoroman'a sahne eklerim.Seninkilerin tadı da bir başka ama :img-wink: İnsan birisine alışınca hep ondan istiyor.Alıştırdın kendini ne yazık ki.Yani başına öyle bir iş aldın ki kolay gelsin demekten başka söylenecek bir söz yok sanırım. :icon_whis :img-polic Tekrar emeğine sağlık.

FEL!ADE
16-07-07, 16:57
turborobot

nasil gidersin ? :) ne güzel gidiyordu hikayen.
bu son parcalarda bir icimlik su olmus, bazen cinar bu kadar kiskanc olabilirmiydi desemde.. düsününce olurdu diyorum, o süpheci biriydi, meslek icabi aliskanligi vardi.
cokta güzel örnekleri bulusturmussun mesela..
peki hic devami gelmeyecek mi, söyle yedekte kalmis parcalar yok mu..
nasil olur, tühh..

herseye ragmen iyi tatiler,
yurduna ucan kuslarin yolu acik olsun.

yeminli
16-07-07, 17:04
skyangel çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık
iş arasında soluklanıp bakarken bile insan tekrardan heyecanlanıyor
teşekkürler:P

skyangel
18-07-07, 00:09
skyangel çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık
iş arasında soluklanıp bakarken bile insan tekrardan heyecanlanıyor
teşekkürler:P

canım güzel yorumlarına çoook teşekkür ederim sizler zevk aldığınız sürece bu iş bana zevkli geliyor çoook teşekkür ederim hello kitty im canım seni de her zaman bekleriz tatlım

HASRETTTTTTim canım senin de güzel yorumlarına sonsuz teşekkür ederim yeni bi planım var senin senaryolarına da el atıp fotoroman yapmayı düşünüyorum biz buna fotokatür diyebiliriz kanımca:icon_whis o harika senaryolar bizi yerlere yatırırıyor günümüzü aydınlatıyor ya ne diyeyim bven sana ama bi de taklit etcem bi gün bende bi senaryo yazcammmm asla aslı gibi olamazda çook kıskandım napayım:img-blush hepiniz hoşçakalınbye

hello kitty
18-07-07, 11:09
HASRETTTTTT'im;

Hayal et;Sabahın köründe bilgisayarın karşısına geçmiş,gecenin 3'ünde yattığı için gözlerinin altı şiş,yüzü ölü gibi olan bir şahıs H-P'nin Senaryolar bölümüne "şöyle bir göz ucuyla bakayım" düşüncesiyle giriş yapıyor ve çıktığında ağzı kulaklarına varıyor.Kalkıp aynaya bakmaya cesareti yok çünkü hayali sükunete uğratabilir onu bu surat.

Sabahları beni güldürmek oldukça zordur.Ama sen yok musun seeen...
Sabaha sabah beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün e mi...

Tek kelimeyle SÜPERSİN :good:

RUFFLES
20-07-07, 01:23
Sevgili skyangel,ellerine sağlık.
Fotoroman sayfası ne büyük emek,ne büyük güzellikmiş,resimler gidince daha çok farkına varıyor insan.
Allah sevindirmek istediği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş.
Sen de bizler de başlığımızı kaybettiğimizi sandığımız anda tekrar bulmanın sevincini yaşadık.Bu gecenin kerameti midir?:icon_whis
Tekrar teşekkürler,emeğine,yüreğine sağlık.:good:

skyangel
20-07-07, 15:30
Sevgili skyangel,ellerine sağlık.
Fotoroman sayfası ne büyük emek,ne büyük güzellikmiş,resimler gidince daha çok farkına varıyor insan.
Allah sevindirmek istediği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuş.
Sen de bizler de başlığımızı kaybettiğimizi sandığımız anda tekrar bulmanın sevincini yaşadık.Bu gecenin kerameti midir?:icon_whis
Tekrar teşekkürler,emeğine,yüreğine sağlık.:good:

rufflesım canım yazdıklarına harfiyen katılıyorum acaba ben cidden allahın sevgili kulumu yum diye düşünmeden edemedim onca çalışma boşa gitti,heba oldu derken gecenin ilerleyen saatlerinde herşey düzeldi şöyle kocaman bi ohhhhh beeeee dedim hemen arşiv yaptım isndirdim tüm resimleri şimdi sırtım yere gelmez kanımca bu arada bu stresli anımda yanımda olan sana,alamehmetime,xkubraxıma,jujuma,buzukleydime,h endek2000ime,sasoma,nur33 üme teşekkürleri bir borç bilirim hepinize çooook teşekkür ederim canlarım benim harikasınız ve ben çoook şanslıyım :happy0064 :happy0064 bye bye

HASRETTTTTT
20-07-07, 15:44
canım güzel yorumlarına çoook teşekkür ederim sizler zevk aldığınız sürece bu iş bana zevkli geliyor çoook teşekkür ederim hello kitty im canım seni de her zaman bekleriz tatlım

HASRETTTTTTim canım senin de güzel yorumlarına sonsuz teşekkür ederim yeni bi planım var senin senaryolarına da el atıp fotoroman yapmayı düşünüyorum biz buna fotokatür diyebiliriz kanımca:icon_whis o harika senaryolar bizi yerlere yatırırıyor günümüzü aydınlatıyor ya ne diyeyim bven sana ama bi de taklit etcem bi gün bende bi senaryo yazcammmm asla aslı gibi olamazda çook kıskandım napayım:img-blush hepiniz hoşçakalınbye

aa ne demek şeref duyarım hatta onör duyarım duyarım oğlu duyarım mutlu ve mesut hatta bahtiyar olurum

saygı duyarım :happy0064

HASRETTTTTT
20-07-07, 15:47
HASRETTTTTT'im;

Hayal et;Sabahın köründe bilgisayarın karşısına geçmiş,gecenin 3'ünde yattığı için gözlerinin altı şiş,yüzü ölü gibi olan bir şahıs H-P'nin Senaryolar bölümüne "şöyle bir göz ucuyla bakayım" düşüncesiyle giriş yapıyor ve çıktığında ağzı kulaklarına varıyor.Kalkıp aynaya bakmaya cesareti yok çünkü hayali sükunete uğratabilir onu bu surat.

Sabahları beni güldürmek oldukça zordur.Ama sen yok musun seeen...
Sabaha sabah beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün e mi...

Tek kelimeyle SÜPERSİN :good:

valla ne güzel şeyler bunları duymak tekliğin yarattığı bir birliğiz paylaştığım her an için o kadar mutluyum ki zaman zaman bölünmeler de yaşansa ben yine burda olduğum için kendimi şanslı sayıyorum hello kitty saol bi denem

hendek2000
27-07-07, 17:11
hp fotoromanı gibi güzel bir fikri emeklerinle gerçeğe dönüştürdüğün için çok teşekkürler canım benim.Saatlerini harcayarak binbir zahmetle bizim için uğraşıyosun ellerin,gözlerin,yüreğin dert görmesin.Onca işinin arasında beni dinlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum, iyi ki varsın.

skyangel
27-07-07, 17:20
hp fotoromanı gibi güzel bir fikri emeklerinle gerçeğe dönüştürdüğün için çok teşekkürler canım benim.Saatlerini harcayarak binbir zahmetle bizim için uğraşıyosun ellerin,gözlerin,yüreğin dert görmesin.Onca işinin arasında beni dinlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum, iyi ki varsın.

canım benim o güzel yorumlarına çoook teşekkür ederim sizler beğendikten sonra benden mutlusu yok canım bu arada seninle sohbet etmek benim için büyük zevk canım ne zaman istersen ben buralardayım bi öm at ben msn mi açayım çünkü genelde kapalı duruyor:img-blush seni çok öpüyorum ve sayfalarımızda daha çok görmek istiyorum canım bye bye

HASRETTTTTT
27-07-07, 18:43
öncelikle senaryolarımı bu şekilde kullanmanın beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam bir kere emeğin gözlerden kaçmıyoer doğru resimler bulunmuş replikler için bu da ne kadar özen gösterdiğini gösteriyor
yani ben ne desem boş aslında çok sevindim ve duygulandım ellerine sağlık
çok öperim bi denem:good:

timovski_cns
27-07-07, 19:06
öncelikle senaryolarımı bu şekilde kullanmanın beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam bir kere emeğin gözlerden kaçmıyoer doğru resimler bulunmuş replikler için bu da ne kadar özen gösterdiğini gösteriyor

Senaryolarını gerçekten bende çok beğendim!!!Hatta bir iki tanesini kuzenlerimle canlandırdık bile videoya çektik:P
Sizleri maalesef çok geç keşfettim ama çabuk kaybetmeye niyetim yokkkk!!!
Hepinize sevgilerrrr

skyangel
27-07-07, 19:24

HASRETTTTTTim canım çalışmalarımı beğenmen beni çooook mutlu etti ne de olsa onlar aslında senin emeklerin ben de yeni birşeyler katmak istedim canım ve böyle bir çalışma çıktı sizler beğendikten sonra ben yenilerini daha büyük bir istekle yapacağım canım ama senin o güzel senaryoların olmadan olmaz senaryolarının devamını bekliyorum ve çok öpüyorum canımbye bye

timovski_cns
Hepinize sevgilerrrr

canım mühim olan geçte olsan burada bizlerle olman bizde seni aramızda görmekten çok mutluyuz ve bizleri bırakmayacağını duymak çok güzel daha çook güzel zamanlar geçireceğiz birlikte hoşçakalbye

HASRETTTTTT
27-07-07, 19:29
Senaryolarını gerçekten bende çok beğendim!!!Hatta bir iki tanesini kuzenlerimle canlandırdık bile videoya çektik:P
Hepinize sevgilerrrr

canım ya bunlar beni nasıl mutlu ediyor bir bilseniz birşeyin parçası olmak başka bişeymiş bir daha gördüm
daha önce yazdıklarım da var eğer okumak istersen
bana bi haber ver canım
tşk ederim

timovski_cns
27-07-07, 20:51
canım ya bunlar beni nasıl mutlu ediyor bir bilseniz birşeyin parçası olmak başka bişeymiş bir daha gördüm
daha önce yazdıklarım da var eğer okumak istersen
bana bi haber ver canım
tşk ederim
SAĞOL CANIM BEN SENARYOLAR BÖLÜMÜNDE YAZDIKLARINI OKUYORUM ZATEN BAYAA İLERLEDİM:img-wink: AMA EMİNİM DAHA NELER VARDIR!SİZLERDEN NE KADAR YARATICI ŞEYLER ÇIKIYOR YAA BEN Bİ UĞRAŞSAM ESKİ TÜRK FİLMİ SENARYOSUNA DÖNER YADA BREZİLYA DİZİSİ TARZI BİŞİ OLUR.AMA SİZLERİNKİNİ OKUYORUM ZEWKLE. DEDİM YA ZAMANLA...TEKRAR ELLERİNE SAĞLIK MÜTHİŞSİN:happy0064 :happy0064 :happy0064 (BU ARADA KUZENİM SENARYOLARINDAN SONRA GÜLMEKTE SU İÇEMEDİ)

SEVGİLİ SKYANGEL;
GÜZEEL ZAMANLAR GEÇİRECEĞİMİZİ SAYFAYA İLK GELDİİM AN ANLADIMM
HEPİNİZE SEWGİLERRRRRRRRbye bye bye

FEL!ADE
01-08-07, 00:43
ben sana ne diyim, ne diyim söyler misin ? cok özenli, tüm detaylara dikkat ederek calisiyorsun.. tebrikler :)

demistim buradan da devam edeyim,
tüm bölümleri izliyorum.. yorum yapmakta üsengecim affet. bu yaptiginin ne kadar sabir istedigini ve bir tek sevince yapildigini bildigimden seni cok iyi anliyorum.
cok yeteneklisin, ayni sahnedeki replik uyumlari gibi cektigin karelerin repliklerle uyumuda yerinde.
birde HASRETTTT in senaryolari ile yaptigin calismada cok matrak , iyi düsünmüssünüz. cok begenerek sizi izliyorum.
ellerinize gönlünüze saglik..:)

mysteria
10-08-07, 09:51
lost versiyonu
ingiltereye gitmek üzere bindikleri uçak havada yaşadığı bi arıza yüzünden pasifik ortasında düşer
(şimdi ne pasicik i demeyin orjinal i seyredenler lost un son zamanlarda türk melodramlarından çok farklı olmadığını az çok bilir herkes birbirini kardeşi filan çıktı idare edin)

kumsalda yatan iki kişi daha başlarına ne geldiğini anlamadan yatıyolardı dalgalar üzerlerine vuruyordu ilk uyanan çınar oldu

çınar-maviğğ maviğğ
mavi-hmmmm
çınar-mavi kalk ayvayı yedik
mavi- ne ayvası şu an ingiliz kahvaltısı(ıyy bilenler bilir sabah fasulye yiyolarr bu ingilizler bi tuhaf) ediyorduk rüyamda ayva nerden çıktı
çınar-kalk mavi uçak düşmüş
mavi-nayırr
çınar-valla şapa oturduk resmen
mavi-koca eminiyeti ters köşeye yatırdık kaçtık ve uçak mı düştü
çınar-kuran hakkı için doru diyorum düşmüş
mavi-vallahi sen basiretsizsin yandım anamm
çınar-mavi orangutan filan yoktur demii burda
mavi-sırt çantam nerde çınar yok
çınar-mavii şitt kime diyorum valla ben tırsarım öylee bide viikk vikkk diye ses çıkarırlar ben belgesel de bile izleyemez dim ortasına düştük anasını satiim şansa bak yaaa
mavii-sırt çantam yok çınar
çınar-ne çantası mavii bittik diyorum ıssız bi adadayız
mavi-yaa biz zaten yeni kurtulmadık mı kumsallardan çadırlardan
çınar- evet ya şansa bak yaa
çınar-orangutan var mıdır
mavi-heyy ben kime ne diyorum orangutanlar yesin seni emii

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi....

KAŞ KAŞ KAŞ

Allahım ne güldüm yaaaa...Demek orangutanlar yok demi haaa :D Allahım :D
Süper yaaaa..Ellerine sağlık canımm yaaa..Çok güldüm sabah sabah... hihi :happy0064 bravo valla.....

hırsız
06-09-07, 08:12

VE...

nasıl ulaşıcağım biraz acemyim yardımcı olursan sevinirim

eftelya61
07-09-07, 14:03
Sana artık ben söylenecek söz bulamıyorum.. Ne diyebilirim ki allah seni bildiği gibi yapsın.. Gelir gelmez gülmekten öldürdün beni yine..

çınar-bu oğlan kime benziyo maviğğğ
mavi-hay bin aksakkkk
:img-hyste:img-hyste

Edit : Hasret avatarını beğenmedim desem:img-wink:

lighttez
07-09-07, 14:06
çınar-maviğğğ
mavi-efendim çınar
.......
mavi-vallahi anlamadım bak zaten lohusayım üstüme gelme
çınar-hadii onu da geçelim bu camel palto neyin nesi bebek daha kırkını çıkarmadı üstünde camel paltoyla yatıyo
mavi- çınar hastasın
çınar-maviğğ
mavi-şimdi ne geliyo
çınar-bunun bi bacağı kısamı ne
mavi-çınar boşanalım
çınar- nasıl doğrudürüst evlenmedik ki
mavi-o da doğru
çınar-bu oğlan kime benziyo maviğğğ
mavi-hay bin aksakkkk

ay öldürdün yine, yerlerde süründürdün beee...İnsan insana bunu yaparmı hıı hasretttt hıı...sana soruyorum...işyerınde bastım kahkahayı.. aferim sana:img-icecr

judithtimoz
07-09-07, 14:30
Allah iyilini versin. Çok güldüm yahuu

Kamel rengi palto, :img-hyste, rize aksanı, :img-hyste

Ellerine sağlık kesin devamı vardır demi.

alamehmet
08-09-07, 13:14
Çok güldüm,gözümden yaş geldi...Devam devam devam nolur :)

Uzun süre gelmedin ama bir geldin pir geldin :)

Bu arada psikolojik baskı gibi olacak ama avatarın ne hoş :icon_whis

bentuana
09-09-07, 19:10
sevgili milli neden senaryolari yarim birakiyorsun müthis heyecanla okuyorum ama aylardir devami yok cok basarilisin lütfen senaryonu tamamla ve rüzgar 88 hubbban ikinizide hic kacirmadan büyük bir merakla takip ediyordum nerelerdesiniz dönün lütfen ve su millinin bahsettigi proje nereye nasil ulasacaksak ulasip gereken neyse yapalim hepinizin ellerine yüregine saglik

bentuana
09-09-07, 19:13
lostris ve briserie sizlerde cok basarilisiniz sürekli okuyorum yukarda ne oldugunu anlamadan sordum kusura bakmayin kesinlikle sonuna kadar devam lütfen

nesemit
09-09-07, 21:39
Senaryolar

Senaryolarinizi cok begenerek okuyordum.Uzun zamandir yazmayinca tatildesiniz sanmistim.
Baska yerde devam ediyormussunuz.Yardimci olursaniz sevinirim. Öm atarsaniz sevinirim.

Lostris, M i l i, Briserie

Tesekkürler

nilnisa
11-09-07, 13:44
hasrettttttim,dönüşün yine desibeli yüksek kahkahalarla olmuş,yine ince bir zevk ve zeka ürünü...:good:

ellerine sağlık...

HASRETTTTTT
11-09-07, 14:44
hasrettttttim,dönüşün yine desibeli yüksek kahkahalarla olmuş,yine ince bir zevk ve zeka ürünü...:good:

ellerine sağlık...

reca ederim sizin mertebeye yükselmek çok uzak bi ufuk :happy0064:img-polic:img-icecr:icon_whis

ayşegül110
31-10-07, 15:35
HASRETTTTT canım; uzun bir ara verdin ama dönüş süper olmuş gene ;ikiside çok güzeldi.ellerine sağlık.birdaha bu kadr özletme kendi...:good:

ruzgar88
09-12-07, 14:37
canım ablacım uzun bir aradan sonra senaryolarını okumak çok mükemmeldi :))) son iki senaryonda da kırıldım bittim ben yahu eline emeğine sağlık ne diye bilirm ki maviggg memleket hasretinden pskolok kapılarında sürünür görmek bebeğin aksak a benzemesi eline sağlık canım ablam emeğine sağlık ...

BERNA
04-02-08, 02:21
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.

angel_timuçin
10-04-08, 18:21
aylinim
canım çalışma ve imzalar süper ellerine saglık bitanemmmm ;)
iyiki varsıııııınnnnnnn

:love05:

hyoldas
26-04-08, 10:33
Damlam inanamıyorum ya:(

Yok HP bir dizi değil, bir masaldı gece 12 yi geçince hepsi balkabağına dönüştü di mi hayatım :img-cray:

blue&blue
26-04-08, 10:37
Damla harikasın canım!!! HP için uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım! Eski günlere şöyle bi gittim geldim! :img-cray: Çok teşekkür ederim! bye

saso
26-04-08, 11:53
dml..
bizleri ne kadar mutlu ettiğini biliyorsun dimi..
dizi bitmiş üzerinden bir yıl geçmiş ama bizler hala bu sayfalarda onlar hakıında yeni şeyler ögreniyoruz...
bu fotoları seninle paylaşan arkadaşa sonsuz teşekürler...(yanlış anlamadıysam tabi)
birkaç foto için onları eklemdim demişsin..lütfen her kareyi bizimle paylaşırmısın...

mikrofoncumuzu gördünüz dimi :img-icecr herbişidaşım...eftelyam...:img-icecr
20.bölümlerde daha hayran kitlesi yoktu ama o gelecegini düşünerek bizler için mikrofonuyla poz vermiş...:img-icecr

yok böyle bir ekip yoooookkkkk:happy0064

dml tekrar teşekürler :love05:
ve bbdbhbmmmm teşekürler :love05:

dilekce
26-04-08, 13:44
dml....güzelim,,Sen o kadar şanslı bir kızsın ki, Sen mutlu olurken yanında bir çok insanı da mutlu edebiliyorsun..Bunun farkındasın öyle değil mi?
Bunca insan halen daha onlarla ilgili bir haber almak onlarla ilgili bir kaç anı duyabilmek için canla beklerken o güzel haberler o güzel resimler hep senden geliyor...çok özelsin bunu bilmeni isterim..

Bu arada resimler içinde en çok Hırsız Polis Hatırası yazan yazının önünde çekilen resimde duygulandım..
Bu yapım bu dizi o kadar önemliymiş ki onlar için hayatları boyunca en güzel anlarından biri olduğunun ispatı için çekilmiş o resimler...
O yazıyı özenle bezenle hazırlatıp onun önünde resimleşmek..
Eskiden bir İstanbul Hatırası resimleri vardı...
İstanbu da olmak İstanbul da resim çekilmek ne kadar özel bişey ise Onlar için de Hırsız Polis Hatırası yazan yazının önünde resim çekilmek o kadar özel ve önemliymiş.....

Tıpkı bizler gibi onlarda bu ruhu paylaşıyorlar...Ne güzel bir ekipmiş..
Ne kadar sıcakmış hepsi de..
Kolay kolay bir araya gelemeyecek bu ekip için bu resimlere bakmak da zannedersem tıpkı bizlerin eski bölümleri izlerken yaşadığımız o hisleri yaşatır onlara..Hala izlerken keşke hiç bitmeseydi keşke hep onlarla olabilseydik diyoruz ya..Kimbilir onlar da hiç bu ekip dağılmasaydı keşke yine böyle güzel bir yapımda tekrar bir araya gelebilseydik diyorlardır...
Tıpkı bizim gibi...:img-cray::img-cray:

masmavi83
26-04-08, 14:02
çok sık giremesemde ara sıra bakmaya çalışıyorum,HP sayfamıza,yeni resimler çok iyi geldi valla,dml ellerine sağlık canım hepsi birbirinden güzel

Lucyka
26-04-08, 15:32
sevgili dml bu guzel surprizlerini ilk goren iki kisiden biri oldugum icin de ayri sansli sayiyorum kendimi :).fakat yorumumu nereye yazacagima karar veremedigim icin su an'a kaldi.TIM'in sayfasina ekledigin resimler de,buradakiler de hepsi birbirinden muhtesem.o kadar guzeller ve bir o kadar ic aciticilar.o cekim yapilan platolari gordukce bir bir anilar canlaniyor insanin gozunde.iyi ki HP hastaligini atlatamamisim,iyi ki baska sifalar aramamisim,iyi ki dogru bildigim seylerden ve onlari sonuna kadar savunmaktan vazgecmemisim,iyi ki farki fark etmisim ve ona simsiki sarilmisim.iyiyle kotuyu,dogru olanla yanlisi,kaliteyle kalitesizligi,zevk ile zevksizligi,basitlik ile asilligi ayirt etme yetisini bana,bize bahsettigi icin Allahima cok sukur diyorum.HP farkini fark edip bundan hic vazgecmeyen,komik durumlara kendilerini dusurmeyen arkadaslar,iyi ki varsiniz:happy0064.DML'cim sana bir kez daha sagol,sagol,sagol:happy0064

nilya_tim
26-04-08, 16:28
damlacım...........

cnm özellikle hp hatırası olan foto...duygularımın en üst ve has safaya ulaştı şuan gözlerim yaşlı ama kalbim..okadar mutlu ve huzurluki..hp sin yaptığım herşeyin...sanki...ödülü gibvi geldi bu resimler...nasıl çınar üzerinden..50 yılda 60 yılda geçse sevmeye devam edeceğim diyor...işte bizim sevgimizde bir ömür boyu devam ediyor olucak ama.gerçekten biz bir yürek olurken onlarda orda öyle tek yürek olmalarını görmek ..bu kareleri gördümya gözüm açık gitmez ahh be...işte hp ekibi bizim ağzımızdan dilimizden düşüremediğim hp bu işte..bu...vallahi..set ekibi olmak üzere herkesi alnımdan öpüyrum bize bunca duyguları yaşatıp..ve bize hayatın her anını yaşattıkları için..ve görünmez kahramanlarıyla..adını bilmesem bile onlar hp...temel taşları onları çok seviyorum aslında ben isim aklımda tutamam..oyüzden adınızı bilmiyom dedim
işte...ne diyimm...hp ruh kardeşliği böyledir böyle...izleyicisinden set ekibine kadar

son olarak..damlacım...yüreğimizdeki saklı birşeyleri ortaya çıkardığın için sana çok minnettarım...hergün hp aynı heyecanla izliyordum...hiçbir şey değişmemişti ilk günden bugüne ama..sen...başka bir duygu oluşturdun..onların..bize...ve işine dört elle ve keyifle sarıldığını biliyoduk..ama bunu sevgiyle ve kardeşlikle yaptıklarını göstererek...sevgimizi...daha çok depreştirdin..ve umarım fotoların devamı vardır...yoksada ..hp hatırası...tüm ...sözlere bedel bir foto....:good::img-cray::love05:

evet işte timuçinin röportajından alıntı...
[B]Her işin de böyle olmayacağını biliyorum..herkes için.bir prodüksiyonda bulunabilecek bütün birimler birbiriyle gayet uyumluydu futbolda filan derker ya. takım olmak takım olduk galiba...:img-wink:/B]

dml
26-04-08, 21:00
Kelimelerin tükendiği yerdeyim şu anda!
Resimleri gördüğümde bir süre ben de kayboldum. Yer, zaman, kişi... Hepsi kayboldu bir süre, emin olamadım hangi zamanda yaşıyor olduğumdan. Resimlerin altına yazdım ya, sanki bu resimleri bir gün önce Reşitpaşa'daki çekimde ben çekmişim, ya da bu resimleri bir arkadaş eklemiş de ben de dayanamayıp yollara düşüp Reşitpaşa yollarını bulup bir sonraki çekimi yakalamaya uğraşacakmışım gibi geldi.
Ertesi gün gelip gördüklerimi aktaracak, "böyle bir ekip gerçekten yok!" diye sevinecek, çektiğim ve hatta kendimin de dahil olduğu fotoğrafları masaüstüme yerleştirip günde 5 posta bakacakmışım gibi.
Sizlerle uzun uzun tüm fotoğraflar hakkında yorum yapıp, görüntülediğim her kareye hayali bir replik iliştirecekmişim gibi.
Acaba Mavi'yle Çınar'ı bu kez ayrı düşüren nedir? Kameramanın mikrofonunun ortalarda bulunuş sebebi nedir? Reşitpaşa ne kadar soğuktu, nasıl bir ortamda çekim yaptılar? Mavi'nin evine girmek isteseydim izin verirler miydi ki? diye sorular sorup cevap bulmaya çalışacakmışım gibi.
"İyi ki şu diziyi izliyorum, iyi ki buradaki insanları tanımışım, iyi ki bu muhteşem ekibi yakından görme ve kendi gözlerimle gördükten sonra samimiyetlerine bir kez daha inanma fırsatını yakalamışım" diye kendi kendime gülümseyecekmişim gibi...

Bunlar geçiverdi bu sabah 4 sularında aklımdan...
Gözlerim sulanmaya başlamıştı, ben diyeyim yorgunluktan uykudan, sizin deyin yok yok duygulanmaktan...
Ve "boşu boşuna ayrılan zaman" hissini edindiğim zamanlardaki mutsuzluğun yeri yine bir gülümsemeyle doldu bir "Hırsız Polis Hatırası" ile.
Onun yerini "iyi ki..."lerim kapladı. İyi ki kapladı...

Hele bir de şimdi sizin sayfalar boyu yazdıklarınızı okuyunca...
Özel mesajları...
Profil mesajlarını...
Replerini...
Bu sayfadaki, Resimler başlığındaki, Timuçin Esen sayfasındaki yorumları okudukça gülümsemem büyüdü, iyi ki'lerimin sayısı kontrolümden çıktı :)

Ben de size bu mesajla teşekkür etmek istedim böylece, paylaşılan duyguların paylaşımının devam ettiğini bana bir kez daha hissettirdiğiniz için, eski günleri zaman zaman özleyip anmanın "normal" olduğunu anımsattığınız ve hatta sıklaştırılmasında bir mahsur olmadığını düşündürdüğünüz için!

Paylaşılanların yıllar geçse de çoğalması dileğiyle...

Her şeye ve herkese rağmen Hırsız Polis ile kalın...

Sevgiler

(Resimlere dair son söz... Samimiyetlerini bu karelerden anlamamak güç. Yalnız diyalogları, birbirlerine hitapları da aynı derece samimi, bunu da eklememek olmaz. Resim sahiplerinin yorumları hep "ne günlerdi...","özledim...","Hırsız Polis sanatı!" şeklinde özel ve güzel yorumlardı. Çekimlerde canla başla çalışırken keyif almaktan da geri kalmadıkları, tüm ekibin (set, oyuncu, reji) birbirlerine samimiyeti yansıtarak gerçekten bir takım yaratmış olduğu çok açık. Fotoğraflarda gördüğünüz insanların diyaloglarının kopmamış olması, dizinin bitimindeki üzüntüleri, "bir Hırsız Polis hatırası" ve daha nice örnekler röportajlardan edindiğimiz izlenimi haklı çıkartıyor.
İlginize ve teşekkürlerinize bir kez daha teşekkürler... )

nilya_tim
26-04-08, 21:44
dml...

yaşamakmı yaşatmakmı..bilmiyomda..ben seni satırlarında o anları yaşadım canım...o anlar çok özeldi..herkes gibi...mavinin çıkmazlarını hep çözmek istedik..aksağın imkansız aşkını bile bile bazen kızdık bazense gidip..omzuna elimizi dayayıp...güçvermek..istedik..çınarın kaybolmasına gönlümüz razı olmadı..olmayacakta..ama daha önemlisi biz kamera arkasını merak ettik..sorduk..ama..sanki...kamera arkası ve kamera önü aynıydı..ikiside kendi kabuğunda yaşayan inci gibi..hep sakın..ama hep.değerliydi bu sebeple belkide...özel oldular...
damlacım..sözlerimiz ne kadar anlatır bilmemde hp..bizim için bir hayat ..oldu..ve bu hayatta onların..anılarını...sevinçlerini..keşfetmeye başlayınca...sevincimiz..bitmesindeki üznümüz..arttıda artı..

yarın onlar reşitpaşada ki sette hep birlikte görücem...dedinya..gerçekten öyle..cnm..yaşıyoruz biz bu efsaneyi..her soluk aldığımızda....bye

_heraa_
26-04-08, 22:19
canım eklediğin bütün özel resimler için sonsuz teşekkürler.buralara birşey yazmaya cesaretim yoktu taki senin eklediğin bu güzellikleri görene dek.off off ne diyim çok özlemişiz çokk..hırsız polis sadece bir dizi değildi bir yaşam

biçimiydi,yokluktu,çaresizlikti,aşktı,imkansızlıkt ı,dostluktu herşeydi hem biz hem onlar için özeldi,ilkti.ben buna eminim.onlar bizi kendine bu kadar bağlamışsa ,biz hala onları konuşuyorsak ne diyebilirm ki sadec şapka çıkarıyorum.sizinle olmak bir ayrıcalık arkadaşlar sizi seviyorum.:img-cray::img-cray:

missbarby
26-04-08, 22:41
dml canım yani ne desem sana.beni eskilere goturdun ve bende sizler gibi sanki hpnin cekimleri halen devam ediyo bizde setten gelen resimlere bakıyoruz hissi oldu bbana bunu yasattıgın için sana ne kadar tesekkur etsem az.bir kez daha anladımki biz hırzı polisi iliklerimize kadar hissederek izlemişiz vede içimizde en guzel yerlere kazımısız.
:img-in_lo:icon_sorr

eftelya61
27-04-08, 00:42
dml..
bizleri ne kadar mutlu ettiğini biliyorsun dimi..
dizi bitmiş üzerinden bir yıl geçmiş ama bizler hala bu sayfalarda onlar hakıında yeni şeyler ögreniyoruz...
bu fotoları seninle paylaşan arkadaşa sonsuz teşekürler...(yanlış anlamadıysam tabi)
birkaç foto için onları eklemdim demişsin..lütfen her kareyi bizimle paylaşırmısın...

mikrofoncumuzu gördünüz dimi :img-icecr herbişidaşım...eftelyam...:img-icecr
20.bölümlerde daha hayran kitlesi yoktu ama o gelecegini düşünerek bizler için mikrofonuyla poz vermiş...:img-icecr

yok böyle bir ekip yoooookkkkk:happy0064

dml tekrar teşekürler :love05:
ve bbdbhbmmmm teşekürler :love05:

Mikrofoncuyu görmemmi saso'm görmemmi.. Vakti zamanında birilerine göstermek için saatlerce uğraşsakta:icon_whis bu sefer gözümüze sokmuş resmen mikrofonunu:img-wink:

Sevgili dml'ye resimler için çok teşekkür ediyorum bende.. Sabah içimden bi his gir sayfaya demişti ve bazen günler boyu girmediğim sayfalara (bunu bigün söyleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi) tesadüfen girdiğimde resimlerle karşılaşmak bana güzel bir süpriz oldu.. Ellerin dert görmesin..

Hergün Hayat Hastanesinin önünden geçiyorum iki kez (Çınar'ın yattığı hastanenin).. Her geçişimde de sanki Mavi kaldırımda oturuyormuşcasına uzun uzun o alçak kaldırıma bakıyorum sonu hüsranda olsa.. Şimdi hastanede çekilmiş ekip resmini görünce sanırım sabah akşam geçişlerim dahada zorlaşacak..

Not : Uzun zaman sonra bişeyler yazmaya çalıştım, içimden yazmak geldi ama epey zorlandım yazarken:img-sorry acemileşmişim valla..

saso
27-04-08, 00:49
Mikrofoncuyu görmemmi saso'm görmemmi.. Vakti zamanında birilerine göstermek için saatlerce uğraşsakta:icon_whis bu sefer gözümüze sokmuş resmen mikrofonunu:img-wink:

Not : Uzun zaman sonra bişeyler yazmaya çalıştım, içimden yazmak geldi ama epey zorlandım yazarken:img-sorry acemileşmişim valla..

oh beee çok şükür :love05:
eftelyam keşke önce bir itirafla başlasaydın mesajına :img-wink: bu mesajı beyaz fanila için yazıyorum şeklinde :img-hyste

yaz ,yaz ki yazdıkca açılasın :img-wink:

dml ye biz teşekür etmekten bıkmadık/bıkmayacagız sanırım o da bizi mutlu etmekten bıkmayacak ...:love05:

yeniden HP ekibiyle ilgili(oyuncu+kamera arkası) güzel haberler alırız İNŞALLAH :img-icecr

NIGHT
27-04-08, 13:16
sevgili dml ,

İnan ne diyeceğimi şu an bilemiyorum...Hırsız-Polis'in bizler için ne kadar özel olduğunun sanırım bir yanıtıdır...Biteli 1 seneden fazla olmasına rağmen hala en ufacık bir haberde ya da bir resimde bizleri geçmişe götürdü, yaşadığımız o güzel anlarla yeniden buluşturdu...

Duygularımızı bu denli etkin kılanın sadece oyuncular sadece senaristler olmadığıda ortaya çıkıyor...Emeği geçen herkesin ne kadar büyük bir özenle sevgiyle ve mutlulukla çalıştığı bu resmlerle kanıtlanmış oluyor...Bir bütünü oluşturmanın ne kadar zor olduğu aşikar ama Hırsız-Polis bunu tam anlamıyla başarmış ve ne mutlu ki bizlerde bunu keşfeden yaşayan yaşatan bir topluluğuyuz...

Yazarken bile elerim hala titriyor...Duygularımı satırlara aktarırken bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum...İçimizdeki ateşi körükleyen bu güzel kıvılcımlar için çok teşekkürler emeği geçen herkese....

Sevgiyle , sağlıcakla ve HP ile kalın....

kaporta
06-05-08, 15:30
Sevgili dml,

kısa bir süre önce tvde kanalları gezinirken ; HP'ye vurulma sebeblerimden biri olan görüntü yönetmenimizin ismiyle karşılaştım, daha sonra da cismiyle.
Başka bir dizinin de şu an görüntü y. yapıyormuş, o proje ile ilgili bir röportajdı.
20. bölüm fragmanıyla başlayan HP kovalamacamda ; 20.bölümü seyretmeye başladığımda ilk baktığım ve tanıştığım isimlerdi Rıdvan Ülgen ve ERol Taştan.
Rıdvan Ülgen'i görünce resimlerde paylaşmak istedim.

Teşekkürler paylaşımın için
729 ilk resim bejli
730 diğeri