Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 10)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

melikezeynep
04-02-08, 15:43
yani artık bu kadarına pes. Misket Şeyda intihar eder diye güya Rüzgara söylemiyo. Ama rüzgar hayatından vazgececek haberi yok. Bari Rikkate söyleseydi. Bugün izlerken kahroldum.

dilaa
04-02-08, 15:50
pardon ama 126 sayfada bitmek üzere yeni başlık ne zaman açılcak yorum yapıcaz yapamıyoruz.

bu arada dizi saati gene farkettirilmeden geriye alınıyo.ben anlamıyorum millet dizi izlensin aman bölümleri kaçırmasınlar diye herhangi bi değişiklikte bangır bangır rekla yapıyo ama senarsitlerde olduğu gibi kanaldada iş yok.izlenmesinmi istiyo nedir diziyi saatini habire değiştiriyolar üstelik haber vermeden

girls
04-02-08, 15:51
yaa bu bölüm hem erken başlado hemde erken bitti zamanında yetişmedim diziye...
evimizde misafir olduğu için bir şey anlamadım bu bölümde inş güzel sonuçlara yol açar....

ÇAKIL85
04-02-08, 15:51
Önceki başlığın mesaj sayısı 1250yi geçtiği için kapatılmıştır.

Önceki başlığa buradan ulaşabilrsiniz

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=42955&page=63

8.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir ya da silinir.

14. Açılan konuyla alakasız yazılar, sadece gülümseme, aşırıya kaçan görüş ifade edici uzatmalı harf kullanimi ve resimleri alıntı yapmak yasaktır.

Bu kurallarda belirtilen 'konuyla alakasız yazılar' kapsamı içine kişisel sohbet mesajları da sıklıkla girmektedir.

21. Forum içinde yeni bir konu açarken, bir konuya cevap yazarken kullanılacak karakter kalınlığı 1punto veya 2 punto olmak zorundadır. (2 Punto standarttır, 3 ve 4 punto ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinecektir.).

24. Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir.
25. Site yönetimi özel durumlarda tüm yazıda renk kullanabilir. (Duyurular, İkazlar gibi)

Son iki kural birbirini tamamlamaktadır. Site yönetiminin duyuruları dışında yazısının tamamı renkli ve tamamı kalın (bold) mesajlar forumda üyeler tarafından sıkça kullanılmakta yani kural ihlali yapılmaktadır. Bundan sonra bu tip mesajlar uyarı bırakılmadan silinecektir.

İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu

gülbeşeker
04-02-08, 16:07
Rüzgarda gururun "g"si kalmamış,hala ne diye Nemide Anneye gidiyor,bu kadar da saçmalık olmaz neyseki son anda vazgeçti,kendini bu kadar küçük düşürmesine anlam veremiyorum.Misket Hanımda çocuğu söylemiyor kimseye en başta da Rüzgara ,yok Şeyda ölürmüş yok ,yok ailede rezil olurmuş v.s diye ondan eski defterleri açıp Rikkate yükleniyor,Rikkate kızacaksan Rüzgara da kız,neticede Şeydayla silah zoruyla evlenmedi,Misket iyice kendini aştı,hamile olduğunu Peyamiye de Rikkate de söylese onlar önce belki tepki gösterirler ama kesinlikle Misketle Rüzgara destek olurlar,ama Misket kendince bir çözüm yolu buldu,zaten Güner de hazır bekliyordu evlenmek için.Rüzgar da kaç gündür aynı kazak aynı kot,perişan oldu çocuk,düğüne de mi bunlarla gidecek acaba:img-hyste

dilaa
04-02-08, 16:40
allah allah allah allah ben bu miskete kızanları bi türlü anlamıyorum.çocğu bilseler tabiki kızabilirler ki zaten bizde çocuk için kızıyoruz miskete ama çocuğu bilmediğimizi düşünürsek ne hakkımız var ona kızmaya suçlamaya.

genç bi kız rüzgar beyin bi anlık sinirle ve annesin dolduruşuyla yaptığı hatalı bi evliliğe bağlı kalarakmı yaşıcaktı yani.söylediği gibi onunda mutlu olmaya,anne olmaya bi aile kurmaya hakkı var ve bu şu anda rüzgarla imkansız görünüyo. sırf rüzgar beyimiz üzülcek diye kendini bitircek diye misket ömrünü onu bekleyerekmi geçirsin üstelik her sabah bi başka kadının yanında uyandığını bile bile bu ne kadar acı verici bişey.hiç bu acıları falan düşünüyolar gerçekten sevmemişsiz deyip bitiriveriyolar bu konuyu.peyami bey bekle bekle bekle diyip durdu al işte sonucu.ha bide bu insanlar misketi okadar garantilemişler oğullarınıda okadar çok göğe yükseltmişlerki misket yapmaz misket bekler misket fedakarlık yapıyo oldu ilk başta şimdide misketten kötüsü yok.varılan sonuçsa;
misket hiç sevmemiş rüzgarı oluyo.
yuh yani yuh ömür geçiyo be kısacık olan ömrümüz geçip gidiyo belli belirsiz oturup rüzgarımı beklicez.rikkat hanımda sanki hiç suçu yokmuş gibi pişkin pişkin hesap sorucam diyip gitti ya onada pes yani.yüzsüzlük denir bu kadarına ama misket iyi konuştu bu sefer.

neva sefaya gelirsek başını malum herkez gibi kaçırdım ama sanırım tv daki görüntüyü gördü annesi.sakız hanımda ne biçim harap etti kendini one öyle sanki evden ölü çıkmış gibi ağlaması baya abartmış.ohbe dedim sonunda herşey açığa çıktı yalanlar falan bitti neva aklandı bitti şimdi hesap zamanı başladı dedimki mert çıkıp cd yi kaptı kimbilir kime vercek.yaanlar çıktı dedim tek bi isim dışında tabi ismail yerine çetin olcaktı ama buda sefanın iylği için şart.aman bırakın çıkmasın çetin aşk acısıyla cezasını çekiyo zaten

leyla18
04-02-08, 16:46
herhalde gülbeşeker kotla kazakla gidecek :) şu dügün olsada kurtulsak misketin bu hali sanki başka çözüm yolu yokmuş gibi davranması uyuz ediyor beni şedada duydu rahatladı bi oh çekti :) ama misket rikkate ayıp etti bu seferde mutluşlugumu bozma dedi eski defterleride açtı o senin mutlulugunu neden bozsun şimdi zaten rikkat yaptıklarının bedelini ödedi ve halada ödüyor şeyda gibi bi gelini var iyice sapıttı bu miskette herkes rüzgarı gözden çıkardım lafıma inansın diye yapmadıgı yok bakalım gerçekleri herkes ögrenince ne yapacak rüzgarı çocugundan ayrı büyütmeye hakkı yok rikkate yada peyamiye söyleseydi rikkatte peyamide şaşırırdı ama bi çözüm bulurlardı hiç olmazsa bu bebek yine dogardı

anreb53
04-02-08, 17:00
allah allah allah allah ben bu miskete kızanları bi türlü anlamıyorum.çocğu bilseler tabiki kızabilirler ki zaten bizde çocuk için kızıyoruz miskete ama çocuğu bilmediğimizi düşünürsek ne hakkımız var ona kızmaya suçlamaya.

genç bi kız rüzgar beyin bi anlık sinirle ve annesin dolduruşuyla yaptığı hatalı bi evliliğe bağlı kalarakmı yaşıcaktı yani.söylediği gibi onunda mutlu olmaya,anne olmaya bi aile kurmaya hakkı var ve bu şu anda rüzgarla imkansız görünüyo. sırf rüzgar beyimiz üzülcek diye kendini bitircek diye misket ömrünü onu bekleyerekmi geçirsin üstelik her sabah bi başka kadının yanında uyandığını bile bile bu ne kadar acı verici bişey.hiç bu acıları falan düşünüyolar gerçekten sevmemişsiz deyip bitiriveriyolar bu konuyu.peyami bey bekle bekle bekle diyip durdu al işte sonucu.ha bide bu insanlar misketi okadar garantilemişler oğullarınıda okadar çok göğe yükseltmişlerki misket yapmaz misket bekler misket fedakarlık yapıyo oldu ilk başta şimdide misketten kötüsü yok.varılan sonuçsa;
yuh yani yuh ömür geçiyo be kısacık olan ömrümüz geçip gidiyo belli belirsiz oturup rüzgarımı beklicez.rikkat hanımda sanki hiç suçu yokmuş gibi pişkin pişkin hesap sorucam diyip gitti ya onada pes yani.yüzsüzlük denir bu kadarına ama misket iyi konuştu bu sefer.

neva sefaya gelirsek başını malum herkez gibi kaçırdım ama sanırım tv daki görüntüyü gördü annesi.sakız hanımda ne biçim harap etti kendini one öyle sanki evden ölü çıkmış gibi ağlaması baya abartmış.ohbe dedim sonunda herşey açığa çıktı yalanlar falan bitti neva aklandı bitti şimdi hesap zamanı başladı dedimki mert çıkıp cd yi kaptı kimbilir kime vercek.yaanlar çıktı dedim tek bi isim dışında tabi ismail yerine çetin olcaktı ama buda sefanın iylği için şart.aman bırakın çıkmasın çetin aşk acısıyla cezasını çekiyo zaten

Dilaa arkadaşım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Bugün rikkat birde ben oğlumu düşünüyorum dediya orda çok sinirlendim.Zamanında oglunun hayatına karışmasaydı şeydayı tutup getirmeseydı şimdi herşey farklı ve güzel olurdu.

lebis_tr
04-02-08, 17:07
valla bıktım yaa artık şu neva meselesi bi son bulsun bayağ bi sıktı yazık rüzgara yaa ah misket ah ah
neyse bu rada beh ile ilgili malum bi site varmış biri bana özel mesajla söyleyebilirmi nolur aradım aradım ama bir türlü bulamadım merak ediyourum

MarilynMonroe
04-02-08, 17:25

dilaacım sana her bir cumlende katılıyorum.diziyi izleyemedim,lakin netten izlemeye çalışacağım bu bölümü çünkü şu rikkat ve misket konuşmasını çok merak ettim.Bence ne Rikkatin nede peyami nin miskete kızmaya zerre hakları yok,zira Rikkat hernekadar cezasını çok ağır çekmişde olsa,herşeyi başlatan insan,bir kere geçmişte şu gelinen senaryonun tohumlarını attığı
,onca şey yaptığı bir kadına,yani Miskete gidipte oğlumu niye bıraktın diye hesap soramaz,öyle bir yuzu yok cunku bence.Ayrıca geçenlerde yazdığım diğer mesajımda da belirttiğim gibi Peyami birden kötu,Ruzgarı sevmeyen insan yaptı ya misketi ben delirdim,yahu senin oğlun bir anlık sinir ile gidip biri ile evlenip o kızı hasta etti,fakat Ruzgar daima aşık,en çok seven oluyor,misket şimdi aynısını yapınca mı kötu kadın oluyor?

izlemedim ama sizin yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla misketin rikkate sarfettiği şeyleri haklı buldum,zira bizim polyanna misket ilk defa susmamış ve lafını esirgememiş,zira rikkati seven biri olarak söylediğim gibi bu işlere karışmaması gerektiğini düşünüyorum ve bu saatten sonra gidip miskete hesap soramaz.Neyse izleyeyim netten bulursam,o zaman daha ayrıntılı bir yorum getiririm..

başak_8999
04-02-08, 18:36
Bu bölmümünde Nevaya çok üzüldüm.Füsunun Safaya bağırmasınıda çok haksız buldum.çünkü aynı davranışları kendiside sergiledi tabi tokat atmadı ama oda hırpaladı nevayı.

Saadet'im
04-02-08, 18:42
Bir başlığı daha devirmişiz,sitemlerle dolu bir başlıktı biten..Kızdık dizinin bu hale gelmesine neden olanlara...Senaryoları anlamlandırmaya çalıştık kendimizce...Hatalarıyla beraber..Ama olmuyor..Bu halini sevemiyoruz...Peki anlatabiliyor muyuz bu sitemimizi yetkililere..Tabiki hayır..Bizleri dikkate alan yok..Alınsa bu halde olmazdı Bizim Evin Halleri...Oyuncular...Onlar sayesinde izlemiyor mu bir çoğu...Böylesi başarılı oyunculara şükretsinler..Başka ne diyebilirimki..Bu başlıktada sitemlerimize ve tepkilerimize devam edeceğiz belli..Allah bizlere yani eski halini sevenlere sabır versin...

zhl83
04-02-08, 18:54

aynen katılıyorum.Bu gün rastladığım tek yer ,peyami rikkat konuşmasıydı.Bu sıralar hiç izleyemiyorum,fena da olmuyo aslında sinirlerim bozulmuyo böylece.Ama peyami ve rikkatin ;''keller körler biribrini ağırlar '' misali diyalogları midemi bulandırdı resmen.Miskete bende kızıyorum ,ama rüzgara acıdığımdan değil,kızıyorum çünkü misket sürekli başkalrı için kendi hayatından ,yaşayabileceği güzelliklerdenfedakarlık edip duruyor,ve bu fedakarlığı işe yaramak şöyle dursun herzaman işleri daha da fazla karıştırıyor.Misketin şu anda sorumlu olduğu kişi sadece ve sadece karnındaki çocuğu ve rüzgar 'dır.Başka kimse değil,Hele ki peyami ve rikkat bu konuda konuşabilecek,misketi suçalayabilecek son kimseler.Bunlar ne kdr bencil bir aile ki,zamanında kendi çocukları şımarıkça bir kaprisle ,sözde sevdiği kızın haaytını elinden almak pahasına gidip bir başkasıyla evlendi,ama onun evliliği herkes tarafından kutsal olarak görüldü ,ve sen ne yaptın,bunu bu kıza nasıl yaparsın diye hesap soran olmadı.Peyami de dahil buna.Ufak tefek laf dokundurmalar,imalı birkaç bakış benim için birşey ifade etmiyor çünkü,peyami o dönemde acayip pasif bir adamdı.Ama hedefteki kişi misket olunca,dişine göre buldu heralde,aslan kesildi...
Rikkate gelince ,rikkat hangi hakl,hangi yüzle gidip mikete rüzgar adıan hesap sorma yetkisini buluyor kendinde şaşırdım kaldım vaall.Bütün bu mutsuzlukalrın sebebi ,çıbanın başı bu rikkatin ta kendisi değilmi.İki özür dilemekle,iki ağlamkla telafi edilebeilecek birşey mi bu?Misket onu affettiyse ,o tamamen misketin büyüklüğündendir.(Ben olsam,ağzıyla kuş tutsa yine yüzüne bakmazdım)Bu yüzden şu anda rikaktin yapması gereken tek şey,kabahatiyle bir kenarda oturup,miskete hak verip mutluluk dilemekten başka birşey değil...
Bu arada bütün bunalrı bu gün toplam 1 dakika bile seyretmemiş olmama rağmen nasıl yazdım,hayreler içerisindeyim şu anda:img-hyste
NOT:Bir de ismetlerin cephesinde neler oluyo çok merak ediyorum,ve anlamak için sevgili ZARPANDİT arkadaşımın yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorumm:img-grin2:img-grin2:img-grin2

zhl83
04-02-08, 18:59
birşey daha ekiycem unutmuşum :img-hyste(,peyami rikkat ikilisine sinirim geçmek bilmiyor çünkü )
peyami şeydadan boşanmasına izin vermedi rüzgarın ,ve vermiycekte,peki misketin ne yapmasını istiyodu acaba ,rahibe teresa gibi bütün hayatını rüzgarı bekliyerek geçirip, kuruyup gitmesini mi?Yada ilerleyen zamanlarda SEVGİLİ ,BİRİCİK !!oğullarına küçük çapta bir harem kurup ,misketi de bu hareme dahil etmeyi mi?İğrenç bir bencillik bu ...

gülbeşeker
04-02-08, 21:09
Arkdaşlar dizinin bugünkü bölümün nete ekleneceğini sanmıyorum,o yüzden yarın sabah 6:30da isterseniz tekrarını izleyin,Kanal1in yayın akışında bir değişklik olmazsa tekrarı var.
Zuhalcim,İsmetler bugünkü bölümde de yoktu.

gizmo771
04-02-08, 21:27
Başlık hayırlı olsun..Şu halde bile başlık devirebiliyoruz(:

Bende izleyemedim bugün.Nete de eklenmemiş.Büyük bir ihtimalbundan sonraki 3 gün filanda izleyemem tabi sabahın o saatinden de uykumdan ödün vereck halim yok...Yalnız ben çok merak ediyorum Rikkat bu gün ne diye gitti misket'in yanına ve daha doğrusu ne dedi acaba...Ya olay direk kaçan kovalanır aslında.Konu olarak anlatılan bu.Misket ne kadar kıymetli oldu bir anda ya cidden eldeyken bu kadar kıymeti anlaşılmıyordu kimse tarafından.Valla Rüzgar kendi etti kendi buldu ona bir diyeceğim yok ama bunu hakedecek kadarda birşey yapmamıştı.Yani en azından kendnden olan çocuk bir başkasından gösterilecek kadar birşey yapmamıştı.Ben çok isterim Rüzgar'ın onu öğrenmesini ve Misket'in karşısına geçip hesap sormasını.Misket iyi olacağım diye kendi çapında kendi hayatından ödün vermekten vazgeçti artık çevresine sorumlu olduklarındanda ödün vermeye başladı...Ben bekliyorum bakalım 2. HS vakası yani karşılaşma bölümü ne zaman yaşanacak...

leyla18
04-02-08, 22:01
büyük bir ihtimalle gizmocum bu sezon sonu egerki dizmiz bitmezse misketin dogum sancıları başlamasıyla biter yeni sezonun ortasında anca ögrenir rüzgar egerki aradan 4 veya 5 yıl geçirmezlerseki ben böyle olmasını istemem bu sezon sonu ögrenmesini isterim rüzgarın .... bence 5 ci kişi bebegi ögrenen peyam olmasın diyorum ünkü misket peyamiye emanet etti rüzgarı belkde yanılıyorumdur peyami rikkat ögrenene kadar ne olaylar olacak bakalım ... rm kalmadı ya ne olacaksa ben şeye merak ediyorum şu dügün dalaveresi geçsede güner larasını görünce nasıl bakacak bakalım inşallah gülmez :)

gizmo771
04-02-08, 22:13
Valla Leylacım bende 5 yıl filan geçeceğini sanmıyorum beh tarihind böyle birşey yok olmasında.Tam hs çakması bir diz olacak tabiri caizse...
Rüzgar'a kadar kimler kimler öğrenir acaba.Ya bu olayı çözecek kişi kimdir ben onu çok merak ediyorum ama hala Keriman'dan birşey kopacakmış gibi geliyor olayı o çözecek diyor içimden bir ses ama emin değilim...Valla şu anda miskete boşa yükleniyorlar bence bunu saklasınlar çocuk kimden onu öğrenince gerçek ortaa çıkınca yüklensinler bari daha mantıkı olablirdi...
Ayrıca bu nikah ne zaman ya.? Bir türlü olmadı nasıl işse...
Birde merakım Rüzgar hiç mi anlayamacak hiç mi şüphelenmeyecek tam 3 maymunu oynuyor bu adam ya deli edecek beni şu anda bir kanaat getirememsini anlıyorum olaylara ama bebek doğduğunda hamilelik ortaya çıktında hiç mi farketmeycek buda merakla beklediğim olaylardan biri işte...

zarpandit34
04-02-08, 22:24
Sevgili Zuhal,değil İsmetler cephesi, kaç bölümdür İsmet diye birşey yok dizide,çıldıracağım..:) Ay valla ben bu senaristlerden çok şikayetçiyim, 'İsmet yok şimdi bu Zarpa nasıl yorum yapar, ne yapar ne eder' diye beni düşünmüyorlar hiç..:img-hyste

Bu sezon Güner'in Dila'nın babası çıkmasıyla beraber dizideki tüm karakterlerin hikayeleri birbirine girdi ama Şeyda bu olayların dışında kaldı.Güner&Keriman karşılaştıktan sonra Keriman tekrardan Güner'den hamile kalsın ama herkese bebeğin babasının Aykut olduğunu söylesin.Sonra Şeyda da Rüzgara hamileyim yalanını uydursun ve Keriman&Günerin bebeğini çalsın..Böylece Rüzgarın bebeği Günerde, Günerin bebeği de Rüzgarda olmuş oluyor.Sıradışı bir durum yok,bir çeşit takas yani..:img-hyste Aynı anda İsmet de hamile kalıp doğurunca Aykut&Keriman, 'yine siz aldınız değil mi' diyerek:img-hyste bebeklerini İsmetlerin çaldığından şüphelenirler..Halbuki o bebek gerçekten İsmetindir fakat Keriman inanmaz, o da İsmetin bebeğini çalar.Böylece bir takas olayı da onlar arasında yaşanmış olur..:img-hyste Bu sırada 'birimiz hepimiz, hepimiz Dila için' ekibinden :img-hyste hiçkimse bebekler yüzünden artık Dila ile ilgilenmediğinden,Dila yine yurt yollarına vurmuştur kendini..O sırada yalan söyleme konusunda doktorasını yapmış olan Pembe, Dila'yı Neva&Safa'nın yanına getirir.Ve Safa'ya 'Safa, Dila senin kızın,aşkol hatırlamıyon mu,yazıklar olsun senin erkekliğine' der..:img-hyste Dila, Safa'ya ve Neva'ya bir yerlerden tanıdık gelmektedir ama aynı dizide olmalarına rağmen 500 bölümdür İsmetlerle hiç karşılaşmadıklarından çıkartamazlar...:img-hyste Ee zaten Pembe'nin her lafı doğru olduğundan(!) Dila'nın kendi çocukları olduğuna hemen inanırlar.Daha sonra Safa'nın içine bir kurt düşer ve Neva'ya 'Bu çocuk benden mi,Çetinden mi,İsmail'den mi, yoksa geçen gün yolda sana uzun uzun bakan o pis heriften mi' diye"sorar..:img-hyste Ve biz önümüzdeki on sezonu da 'en son kimin çocuğu kimde kalmıştı acaba' diye başımız dönerek izleriz..'Bizim evin gayrımeşruları'..:img-hyste:img-hyste

ilkay_33
04-02-08, 22:27
merhabalr bugün evde değildim izleyemedim
neler oldu çok merak ediyorum
birisi bana önemli olayları kısaca özet geçebilirmi yazdıklarınızı okudum ama aklım karıştı doğrusu

gollory
04-02-08, 22:46
valla bu senaryoyla misketi karnı burnundayken bile hamile olduğunu anlamaz rüzgar

belki şansı varsa doğuma girerken anlar :img-hyste ...

dilaa
04-02-08, 23:27
anlaşılan bugün diziyi çoğunuz izlememiş.gerçi ben yazdım bişeyler yorumumda ama yinedede biraz açıyım.öncelikle arkadaşlar bişey kaçırdığınız söylenemez malum bu dizide bişey kaçırmak için bir ayın geçmesi lazım.:)

dizinin başını izlememizi istemyen gizlemli güçler yüzünden izleyemedim.çünkü saati geri çekmişler habersiz.sanıyorumki füsunun nevaının görüntülerini tv da görmesiyle başladı çünkü ben açtığımda nevaya bağırıyodu.
-sen neler yaptın ne haltlat karıştırdın bizim gaberimiz yok
diyodu.nevada
- yeter öldürün bei bitsin bu işkence bende kurtuluyim
gibi feryat ediyodu sonra neva bütün olanı bitene ağlayarak anlattı kandırıldım mebur kaldım utandım gibi sözlerle kendini savundu füsunda suçu kendinde buldu ben nasıl olduda anlamadım dedi.kızımın acı çektiğini ni anne olarak nasıl farkedemedm dedi.sonra nevaya sarıldı ve navayla ilgili bi çocukluk anısını anlattı o sırada sefa geldi füsun sefanın dövdüğünü anladı ve ona çıkıştı ben sana bunun içinmi verdim kızı diye bağırdı sonra sefa çok pişman olduğundan özür diledi nevadan.nevada hiçbirinizin suçu yok ben suçluyum dedi orda bitti zaten

gelelim misketlere.rüzgar yine içip içip kanepede sızmış.peyami yine iç sıkıcı bi konuşma yaptı.kopmozisyon tarzında hayat yaşamaya değer cümleleriye falan oda polyannacılık oynuyo yani.sonra rikkate misketin evlenmek üzere olduğunu ve o yüzden rüzgardan ayrıldığını söyledi.rikkatde ben misketle konuşcam dedi. peyamide benim bilmediğimi biliyo ortalığı karıştırma sorupta dedi.rikkatde dediki burayı iyi dinleyin bak, ben sadece hesap sorucam evlilik konusunu açmicam dedi ve gidip miskete evlenceğini biliyorum dedi lönk diye.ve yarım saat boyunca rüzgarı sevmediğinden tutunda. sen bunu nasıl yaparsında,hani beklicektinde. rügarı nasıl bitirirsinde. ben oğlumu düşünüyorumda. sen bu kafayala güneride mutlu edemezsinde(sanki misket birini mutlu etmekle yükümlüymüş gibi),gibi cümlelerle verdi veriştirdi.
miskette dayanamayıp işte benimde mutlu olmaya hakkım var,bunu bikezdaha bozamassın,zaten bu mutluluk senin yüzünden bozyulmadımı, en başından sen rüzgarıda benide bitirmedinmi,şeydayı hayatımıza sen sokmadınmı, gibi cevaplar verdi.rikkatse pişkin pişkin yazık deyip çekti gitti.

ayy bunları yazarken nasıl sinirliyim anlatamam.kim evli bi adamı beklemeye mahkum olmayı isteyebilirki.bunu istemeyende böyle yargılanmalımı.bu ne saçmalık ya.ha bide şeyda misketin evlenceğini duydu pek sevinçliydi.ismetlerde görünmedi yani çok sinir bozucu bi bölümdü

zarpandit34
05-02-08, 00:02
Valla Leylacım bende 5 yıl filan geçeceğini sanmıyorum beh tarihind böyle birşey yok olmasında.Tam hs çakması bir diz olacak tabiri caizse...
Rüzgar'a kadar kimler kimler öğrenir acaba.Ya bu olayı çözecek kişi kimdir ben onu çok merak ediyorum ama hala Keriman'dan birşey kopacakmış gibi geliyor olayı o çözecek diyor içimden bir ses ama emin değilim...Valla şu anda miskete boşa yükleniyorlar bence bunu saklasınlar çocuk kimden onu öğrenince gerçek ortaa çıkınca yüklensinler bari daha mantıkı olablirdi...
Ayrıca bu nikah ne zaman ya.? Bir türlü olmadı nasıl işse...
Birde merakım Rüzgar hiç mi anlayamacak hiç mi şüphelenmeyecek tam 3 maymunu oynuyor bu adam ya deli edecek beni şu anda bir kanaat getirememsini anlıyorum olaylara ama bebek doğduğunda hamilelik ortaya çıktında hiç mi farketmeycek buda merakla beklediğim olaylardan biri işte...

Gizmo'cum bu olayı kesinlikle çok sayın ve saygıdeğer Keriman hanım çözer...(saygıda kusur etmeyelim senaristler kızarlar sonra) Zira Kendisinin bir ayağı Aykut da,bir ayağı Dila'da,bir ayağı İsmetin eşinde,bir ayağı Misket&Rüzgar cephesinde,bir ayağı Günerde, bu arada bu kaç ayak oldu kırkayak mı ne..Haa bu arada en önemli 'ayağı' da başı sıkışınca 'Çaresiz,acılı,zavallı bir annenin yürekleri dağlayan hazin çığlığı(!!!)' başlığı altında fakirlik edebiyatı 'ayağına' yatarak yapıyor! Hatta şimdi bir diğer ayağı daha aklıma geldi de sinir yaptım.Birkeresinde Çetin Şadanların bürolarını satın almaya gelmiş ve o arada 'Bir annelik destanı(!) Keriman Erdem' Çetinin avukatı oluvermişti.Hala o olayın altından birşey çıkmadığına o olayın hikayeye hala bir katkısı olmadığına göre demek ki senaristler Çetine o büroları sadece Keriman ile sahnesi olması için aldırtmışlar,yuuh yani..(Daha şimdiye kadar İsmetin bile Çetin ile sahnesi olduğunu hatırlamıyorum,ama Kerimanın var)Malum böyle çok önemli bir karakterin(!) her karakterle sahnesi olmalı mutlaka..Bu arada Safa'nın avukatının da kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

Keriman hanım hem 'ciğer söken,sert acımasız avukat'tır, hem 'acılı masum anne'dir, hem 'örgü ören tontoş haminnne'dir, ama aynı zamanda iki yaşında gibi giyinir, hem tüm erkeklerin peşinde koştuğu fakat hiçbirisine pas vermeyen o 'ulaşılmaz kadın'dır..Çocukta yapar,kariyer de,sevgili de,kurabiye de..Eski sevgilisi sırf onu daha iyi anlamak için sevmediği biriyle evlenir, şimdiki sevgilisi sırf o kızına kavuşabilsin diye strateji danışmanlığına soyunur, Dila'yı evlat edinen adam bile ailesini düşüneceğine Kerimanı düşünür.İşte Keriman böylesine etrafındakilerin tanrıça muamelesi çektiği dehşetli bir kadındır.Haa birde 'ben çocuğumu çöpe atmadım ki, güvenli bir yere bıraktım' diyecek kadar da esprili matrak bir kişiliktir.Hiçbirşeye bu kadar gülmemiştim.Demek ki neymiş, camii avlusu ile karakola bırakmak arasında bile bir statü farkı varmış, bilmiyorsanız öğrenin! Eğer karakola bıraktıysanız bu iyi bir anne olduğunuz anlamına gelir.Keriman'dan hayat dersleri..:img-hyste

Yani eğer Misket&Rüzgar olayını senaristlerin bu derece bayıldığı bir karakter de çözemezse hiçkimse çözemez.

gülbeşeker
05-02-08, 00:14
Arkdaşlar,bu sadece benim fikrim ama bence Peyaminin de Rikkatin de Miskete kızmakta az da olsa haklılık payları var.Öncelikle Misket,oğullarının hayatta en sevdği kişi olan kişi ve Misket gidince Rüzgarın gözlerinin önünde eriyip bittğini görüyorlar.Rüzgar yeri geldi Misket için annesine yeri geldi babasına karşı geldi,malum Peyami bir ara Miskete de Rüzgara da düşmanmış gibi davranıp,Şeydanın sakat kalmasına sebep olduklarını söylüyordu.(Kendisi her şeyin en iyisini bilir ya)...Rüzgar ,her zaman her şekilde Misketi korudu ve ona güvendi,Şeyda hem Rüzgar hem de Rikkat -Peyami için bakmakla yükümlü oldukları bir kişi.Şeyda,Rüzgarın kağıt üstünde karısı olabilir,ama Rüzgar ın başka bir hayatı var ve ona hayat veren kişi Misket.Misket,Şeyda sakat kaldıktan sonra bile Rüzgarı bırakmadı,bekleyeceğine dair söz verdi,ona güven verdi,hep onun yanında oldu.Sonra noldu 3 gün sonra seni sevmiyorum deyip ayrılıyor,yetmiyor 3 gün sonra başka bir adamla hem de Günerle evleniyor,bu durumda Misket Rüzgarın gururuyla oynamış,onu kandırmış,aldatmış olmuyor mu?Misketin Günerle evlenmek için Rüzgardan ayrıldığını düşünüyorlar,yani Misket Rüzgarla sevgiliyken aynı zamanda onu Günerle aldatıyordu,Peyami-Rikkat ve evlilik olayını duyunca Rüzgar da bu şekilde düşünecek.Bu yönden ben onların Miskete kızıp tepki göstermelerini biraz da olsa anlıyorum.
Ayrıca,farkındaysanız hep Rüzgarı terkeden bırakan Misket oluyor.Geçimişte bunun sebebi Rikkatti ve bu terkediş Rüzgarı Şeydayla evlenmeye kadar götürdü,şimdi yine Misket terkediyor bu sefer de Misket evleniyor,hep kararı veren Misket peki Rüzgarın bu ilişkideki fonksiyonu nedir?Senaristlerden ricam olur da bir gün tekrar barışırlarsa ve diziyi uzatmak için gene ayrılırlarsa bu sefer terk eden Rüzgar olsun,değişiklik olur :img-hyste

gizmo771
05-02-08, 01:01
Dila teşekkürler özet olarak gçetiğin için(: Rikkat'in durumu çok hoş anlatmışsın lönk diye filan :img-hyste:img-hyste

Zarpa sana ne demeli bilmiyorum gene koparttın beni burda vallahi:img-hyste Şu takas olayı süpermiş zaten:D:D Birde şu neva ve safa ismetlerle 500 bölümdür karşılaşmamıştır olayı harika:D İkinci mesajdaki kırkayak muhabbetide süper ya yani dizi yetrince baydı şu siizn yorumlarda olmasa hiç çekilmeyecek:img-hyste

Ayrıca forumca bi gırgır modundayız ben bunu görüyorum artık diziyi ciddi anlamda takmıyoruz herkez olayların komedi moduna geçmiş durumda ben diyorumki bizim onurla olan "ti"li senaryoları ekibi genişleterek BEH'e karşı bir grup oluşturalım ve daha çok rayting alalım:D Yani bizim o senaryolar bile bunlardan daha adam akıllı oluyor:img-hyste
NOT:Ya şu şamar oğlanı (:img-hyste) kısa yola eklenmiş çok sevindim :happy0064 Burda baya gerekli oluyordu:img-yes:

zhl83
05-02-08, 08:33
[QUOTE=zarpandit34;6032505]Sevgili Zuhal,değil İsmetler cephesi, kaç bölümdür İsmet diye birşey yok dizide,çıldıracağım..:) Ay valla ben bu senaristlerden çok şikayetçiyim, 'İsmet yok şimdi bu Zarpa nasıl yorum yapar, ne yapar ne eder' diye beni düşünmüyorlar hiç..:img-hyste

aaa inanmam,başrol oyuncusu,esas kız,medar-ı iftiharımız KERİMAN da mı yok tu yani şimdi?Aman Allahım dünyanın sonu mu geliyor acaba:img-hyste
Bu karman çormn olmuş çocuk mevzusuna ise gülmekten öldüm,hele ki aykutun ;bizim çocuğu yine sizmi aşırdınız bölümünde koptum :img-hyste
Bence ilerleyen günlerde beh camisında meydana gelen tüm çocukları ankarada bir meydana toplasınlar,anne ve babalrını da salsınlar aralarına,ama gözlerini bağlayarak,herkes bir tanesini yakalsın buldumm buldummm diyerek.Yemin ediyorum bu yöntemle herkesin kendi çocuğunu bulma olasılığı ,şu hallerinden çok daha yüksek:img-hyste:img-hyste
(bkz;permutasyon olasılık,mavi bilye,sarı bilye...:img-hyste)

zhl83
05-02-08, 08:40
Arkdaşlar dizinin bugünkü bölümün nete ekleneceğini sanmıyorum,o yüzden yarın sabah 6:30da isterseniz tekrarını izleyin,Kanal1in yayın akışında bir değişklik olmazsa tekrarı var.
Zuhalcim,İsmetler bugünkü bölümde de yoktu.

evt canım artık eklenmiyor maalesf videolar,ama kendi adıma söyliyim sabahın o saatinde benim kalkmam için hayat memat meselesi olması lazım ,yoksa değil beh,dünya yıkılıyor desler yine kalkmam.:img-hyste
haa belki ,bir gün kalk seyret,söz kerimanı ,şeydayı,çetini,güneri,ve aykutu temizliycez diziden derlerse belki bir kamu hizmeti olarak kalkıp izlerim:img-grin2:img-grin2:img-grin2

lebis_tr
05-02-08, 08:59
hep kaptırmışlar neva safa çetin misket rüzgar şeyda üçgenlerinde dönüp duruyolar bir hatırlasalar diğerlarini iyi olacak ama nerde ayrıca özette yokk kafayı yicem özet okuyabileceğim başka site varmı biliyormusunuz

BEH
05-02-08, 09:29
Selam arkadaslar
ben bugun buaraya kayit oldum ve cok harika site benziyor
Benim kuzenimlerim ankarada oturuyor
gecen gun bizim evin halleri dizisi cekildigi guzellik salonuna gitmisler ve bazi seyleri duymuslar ama nekadar dogru bilemiyorum arkadaslar

Misket gunerle evleniyor ve cocuk dogmasini bekliyorlar hatta cocuk yazdan sonraki bolumlerde ekrana geliyor.Burada ruzgar ve seyda kendi evlenire cikiyorlar, seyda misketin evlendigini duyuyor ve rahatliyor.Sezon sonu gelmeden yurumeye basliyor.
yazdan sonra farkli BEH olacakmis cunku ruzgar seydanin yurudugunu gorunce bosaniyor hatta misket bile bosaniyor ve cocuklari ile birlikte fincan halanin evinde yasiyorlarmis.Baska supriz ise Nevanin cocugu olacakmis

Bu sezon pek fazla bi sey beklemeyin bence arkadaslar cunku misket evlenir ve nemide anne yaninda kalir taa cocuk olana kadar, ruzgar ile seyda kendi evlenire cikar sonra sezon bitmeden once seyda yurumeye baslar.

Arkadas ben sadece kuzenlerimin duyduklarini soyledim ama nekadar dogru bilemiyorum cunku onlarda guzellik salonundan bir arkadasdan duymuslar

duygus
05-02-08, 09:37
Selam arkadaslar
ben bugun buaraya kayit oldum ve cok harika site benziyor
Benim kuzenimlerim ankarada oturuyor
gecen gun bizim evin halleri dizisi cekildigi guzellik salonuna gitmisler ve bazi seyleri duymuslar ama nekadar dogru bilemiyorum arkadaslar

Misket gunerle evleniyor ve cocuk dogmasini bekliyorlar hatta cocuk yazdan sonraki bolumlerde ekrana geliyor.Burada ruzgar ve seyda kendi evlenire cikiyorlar, seyda misketin evlendigini duyuyor ve rahatliyor.Sezon sonu gelmeden yurumeye basliyor.
yazdan sonra farkli BEH olacakmis cunku ruzgar seydanin yurudugunu gorunce bosaniyor hatta misket bile bosaniyor ve cocuklari ile birlikte fincan halanin evinde yasiyorlarmis.Baska supriz ise Nevanin cocugu olacakmis

Bu sezon pek fazla bi sey beklemeyin bence arkadaslar cunku misket evlenir ve nemide anne yaninda kalir taa cocuk olana kadar, ruzgar ile seyda kendi evlenire cikar sonra sezon bitmeden once seyda yurumeye baslar.

Arkadas ben sadece kuzenlerimin duyduklarini soyledim ama nekadar dogru bilemiyorum cunku onlarda guzellik salonundan bir arkadasdan duymuslar

digerlerine şaşmaz ama şeydanın rüzgardan boşanacagına şasarım

nilmelike
05-02-08, 09:46
Herkese Merhaba.Ben de yeni üye oldum.Eskiden beri yani TRT bölümlerinden, sıkı bir takipçiyim. Sizlerin yorumlarınızı da hergün okuyordum ve üye oldum. İnşalalh ben de ara ara yorumlarımla katılacağım. Herkese kolay gelsin diyorum.

tugchemre
05-02-08, 15:22
epeydir girmedim buraya ama diziyi izlemediğim için değil aksine hergün izleyip deliye döndüğüm için allahım o mükemmel dizi bukadar katledilir her geçen biraz daha mantık hatası oluyo inanamıyorum izlediklerime...

şeydayımı konuşsam misketin aptallıklarınımı rüzgarın bağırıp çağırıp hala boşanma davası açmamasımı ismetin herşeyi rüzgara dememesimi nevanın durumumu yoksa kerimanmı inanın hangisinde mantık arayacağımı şaşırdım daha doğrusu hangisinin mantıklı şeyler olduğunu bulamıyorum umarım yukarda tüyo yazan arkadaşım haklı çıkarda diğer sezon dediği gibi olur yoksa gerçekten üzülücem bu dizi bu gidişatıyla sıcacık dizimizden gün geçtikçe uzaklaşıyor!!

lebis_tr
05-02-08, 15:38
yok yaa sezon bitmeden bazı şeyler yoluna girer şeyda yakında yürücek orası belli ama sölemicek orasıda belli misket güner evlenecek ee oda belli bence sezon bitmeden rüzgar şeydanın yürüdüğünü öğrenecek yani sezon mutlu sona biter belki bu sefer rüzgar öğrenir bebeğini ama doğmadan öğrensin yaa doğduKTAN sonra olmasın

sihir
05-02-08, 16:07
öncelikle sally ve sayhana gerçeğiismetten sakladıkları için kızıyor ve onları şiddetle kınıyorum. öteyandan ismeti de sallyle yani eski eski çok eski arkadaşına, kardeşine davranışları için çok ama çok kızıyorum. dilaya gelinlik almaya gidilecek ve ısrarla kerimanın da gelmesini istiyor ismet. ancak keriman gelene kadardibinde olan 40 yıllık arkadaşı-dostu kardeşi sallye bu teklifi yapmıyor bile. hade aklı kesmedi diyelim. sallyin de gelmek istediğini öğrenince bile, "peki sen de bizimle gel" demedi. sallyin gönlünü almaya çalışmadı bile. hiçbir arkadaş-dost yoktur ki bu durumda kıskanmasın. gerçi sallyin kafasındakiler çok farklı şeyler olduğu için kıskanmadı ama ismetin bu inceliği göstermemesini şiddetle kınıyorum. nerde eski sally-ismet dostluğu, nerdeee....dizide herşey bozulduğu gibi buda bozuldu.

gülbeşeker
05-02-08, 16:09
Rüzgar gene içki şişelerinde yüzüyor,bir rakı(su katılmış süt,son sahnede süt olduğu çok belli oluyordu),bir bira şişeleri sabah uyandı direkt bira şişesini kafaya dikti,hala kanepede uyuyor,hala aynı kazak aynı kot,şimdi Misketin evleneceğini öğrendi,yıkıldı çocuk ama içinde hala bir ümit varmış o ümit de yıkılmış oldu,yarınki bölümde kendine gelir,üstünü başını değiştirir,düğüne iki gün var,önce bir kendine gelsin çocuk,düğüne perişan haliyle gitmesin,hala Misketin kapısına gidip yalvarmayı düşünüyormuş,ah Rüzgar ah...
Bir de dünkü Rikkat ile bugünkü Rikkat arasında bir fark vardı sanki,bugün de Peyaminin kalbi taşlaşmıştı,her gün dönüşümlü olarak karakterler değişiyor:img-hyste,yarın da Rüzgarı göreceğiz,oh be rahatladım der:img-hyste

sihir
05-02-08, 16:16
misketin dahil olduğu sahneler beni deli ediyor. yok rüzgarı çok seviyormuş, yok kimse duymasınmış, yok bebeği içinmiş, yok yok yok. tamamen saçmalık ve misketi görmeye dayanamamanın nedenleri...bir bebeği babasından habersiz tutmak büyük büyük bencillik.
vallahi şadan da ondan beklediğimin altında tepki gösterdi. 2 gün sonra evlenecek ve şadana hala öyle birşeyyok diyordu. bu affedilir bir yalan değil. ne yani, mutluluğunu şadan mı bozacaktı? şadan çok az tepki gösterdi. şadan mıydı o? şaşırdım vallahi.
dizi bu kadar bayağı bir hal alabilirdi. bravo.

zarpandit34
05-02-08, 16:19
[QUOTE=zarpandit34;6032505]Sevgili Zuhal,değil İsmetler cephesi, kaç bölümdür İsmet diye birşey yok dizide,çıldıracağım..:) Ay valla ben bu senaristlerden çok şikayetçiyim, 'İsmet yok şimdi bu Zarpa nasıl yorum yapar, ne yapar ne eder' diye beni düşünmüyorlar hiç..:img-hyste

aaa inanmam,başrol oyuncusu,esas kız,medar-ı iftiharımız KERİMAN da mı yok tu yani şimdi?Aman Allahım dünyanın sonu mu geliyor acaba:img-hyste
Bu karman çormn olmuş çocuk mevzusuna ise gülmekten öldüm,hele ki aykutun ;bizim çocuğu yine sizmi aşırdınız bölümünde koptum :img-hyste
Bence ilerleyen günlerde beh camisında meydana gelen tüm çocukları ankarada bir meydana toplasınlar,anne ve babalrını da salsınlar aralarına,ama gözlerini bağlayarak,herkes bir tanesini yakalsın buldumm buldummm diyerek.Yemin ediyorum bu yöntemle herkesin kendi çocuğunu bulma olasılığı ,şu hallerinden çok daha yüksek:img-hyste:img-hyste
(bkz;permutasyon olasılık,mavi bilye,sarı bilye...:img-hyste)

Bugün çıktı Zuhal'cim, medar-ı iftiharımız,esas kızımız Keriman, yastayım..:)Ee ama koskoca bir (rakamla 1) bölüm yoktu ortada, bu bölümde çıkmasaydı ne yapardım ben, üzüntüden verem olmuştum vallahi..:img-hyste Ama bugün benim için esas şok ise İsmetimin çıkması oldu.Senaristlerin dalgın bir anına denk geldi herhalde, yanlışlıkla Kerimanın olduğu sahnelere İsmeti de yazıvermişler, ellerinden mi kaçtı nedir..:)

Aslında bugünkü bölümde İsmet bedenen vardı ama ruhen yoktu.Çünkü bu hikaye İsmetin anlamaması üzerine kurulmuş..Anlamaması içinde senaristler onu sürekli başka şeylerle meşgul ediyorlar.Ya mutfakta birşey yapıyor,ya dosyaya bakmaydı bilmemne..İsmet böyle 'etkisiz eleman' durumundayken ve senaristler onu köşeye itmişken,Kerimanın yada İsmetin eşinin bu derece aktif olması da iyice sinirimi bozuyor.Halbuki İsmet Keriman hakkındaki gerçeği bilmeden de bu duruma dahil edilebilir.Ama senaristler başrolümüz Keriman hanıma 'ayak bağı' olmasın diye İsmeti köşeye itmeyi yada 'eziklemeyi' tercih ediyorlar bu da benim içimi eziyor.Öte yanda İsmetin eşi olacak olan o herif, bugün Kerimana 'seni anlıyorum, bir yere kadar da hakveriyorum dedi ki, bu İsmetin eşi böyle İsmeti düşünmeden onu küçük düşüren falsolarda bulunmaya devam ederse, bu senaristler böyle konuk karakterler için esas oyuncuları harcamaya devam ederlerse valla başka Beh izleyicilerinin yaptığı gibi rtük'ü falan hiç karıştırmadan kendi işimi kendim halledeceğim.Gidip Kanal1'in önünde soyunma eylemi yapacağım, yada focus filmi basıp kendimi oraya zincirleyeceğim..:img-hyste:img-hyste

Bölümün İsmetler cephesindeki tek güzel ve beğendiğim yanı ise; İsmetin eşi'nin tam Keriman Dila'ya sarılacakken Dila'yı çekip alması ve üçünün sarılmasıydı, gözlerim doldu orada..

aliyeaynalar
05-02-08, 16:35
Biraz geç oldu, ama yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar :happy0064
dizinin eski tadı kalmadı diyoruz ama maşallah başlıkları bir bir deviriyoruz :img-pilot

her neyse, yorumuma gelince,

ilk kerimanın kılık kıyafetinden başlayım olaya.
burda neden bu kadar eleştiriliyor anlam veremiyorum.
Gayette güzel giyiniyor. Anne gibi yaşına göre giyinsin denmiş ama,
yaşına göre giyinmeyen insanlar çok az bu memlekette.
Madem giyimi tartışıyoruz, Ajda pekkanıda eleştirelim,
Kaç yaşına geldi ama hala genç kızlar gibi giyiniyor şeklinde...
bence o şekilde, giyinmesi onun farklı olduğunu gösteriyor, (Farklılığı seviyorum bende)
çünkü anne olan kadınlar, genelde klasik anne gibi giyiniyorlar..

Dün mert cdyi aldı, O cd büyük ihtimalle şadanın eline geçicek,
ve kıyametler kopacak, safanın nevayı dövdüğünü öğrenecek,
ve sefa ile nevayı boşatacak inşallah :happy0064
ve bunca olaydan sonra birleşirlerse yuhh derim.
karısına o kadar vurdu, bide vurduğu yanağa öpücük mi verecek şimdi.
yuhh ki yuhhh..

Dünkü bölümün yıldızı füsun bende ***** yani 5 yıldız veriyorum :)
çok güzel konuştu safayla. Ben Kızımı Dövesin Diyemi Sana Verdim,
Neden Karına Sahip Çıkmıyorsun Gerisini Anladınız :img-wink:

Dün Rikkate Sinir Oldum, Ama misket iyi verdi cevapını..
Misket konusunda dilaa arkadaşımızla aynı fikirdeyim.

Bi arkadaşda rüzgarın misket yüzünden incinen gururundan söz etmiş,
peki geçen sezonda misketin incinen gururu ne olcak ?
Evlilik gününün bile gelmesini beklemeden , gidip başkasıyla evlenen,
ben evlendim diye misketin karşına çıkan ve misketin bütün hayallerini gururunu herşeyini altüst eden rüzgar ne olacak peki ?

zarpandit34
05-02-08, 16:37
öncelikle sally ve sayhana gerçeğiismetten sakladıkları için kızıyor ve onları şiddetle kınıyorum. öteyandan ismeti de sallyle yani eski eski çok eski arkadaşına, kardeşine davranışları için çok ama çok kızıyorum. dilaya gelinlik almaya gidilecek ve ısrarla kerimanın da gelmesini istiyor ismet. ancak keriman gelene kadardibinde olan 40 yıllık arkadaşı-dostu kardeşi sallye bu teklifi yapmıyor bile. hade aklı kesmedi diyelim. sallyin de gelmek istediğini öğrenince bile, "peki sen de bizimle gel" demedi. sallyin gönlünü almaya çalışmadı bile. hiçbir arkadaş-dost yoktur ki bu durumda kıskanmasın. gerçi sallyin kafasındakiler çok farklı şeyler olduğu için kıskanmadı ama ismetin bu inceliği göstermemesini şiddetle kınıyorum. nerde eski sally-ismet dostluğu, nerdeee....dizide herşey bozulduğu gibi buda bozuldu.

Ben bugünkü bölümü küçücük ve haşur-huşur bir ekrandan seyrettim o yüzden anlayamamış olabilirim fakat ben Sally zaten gelecekti son anda işi çıkınca gelemedi şeklinde anladım.Yani sanki İsmet&Sally önceden bu durumu konuşmuşlar, sadece biz İsmetin Kerimana teklif ediş kısmını gördük, gibi anladım.Ama dediğim gibi internet üzerinden izlediğim için yanlış anlamış olabilirim.Eğer öyleyse yani çağırmamışsa, dediğin gibi ayıp etmiş Sihircan'ım...

Ama bende şuna çok kızdım 'İsmet sen onu kendi ellerinle Dila'ya yaklaştırıyorsun' Yani söylemediği yetmiyor birde kendi kendine anlamayışına nasıl kızabiliyor anlamıyorum gerçekten...Durum yine 'hırsızın hiç mi kabahati yok' mevzusuna döndü.O kadar rahatsızsan söyle, o da anlasın.Ve ben bu 'gizleme' olayını ayıptan da öte 'sırtından bıçaklama' olarak görüyorum.

Öte yandan senaristlerin neden bu işi Sally'nin de öğrenmesini sağladıklarını anlamadım.İsmet öğrendiğinde eşinin gizliyor olması yeterince İsmeti yıkmaz, birde Sally'nin gizlemesine mi yıkılsın diye düşünüyorlar acaba? Yani madem Kerimana karşı 'bilmiyormuş gibi' davranacak, öğrenmesinin ne gibi bir faydası oldu bu hikayeye? Umarım Kerimanın suratına vurur bu durumu.

onur29
05-02-08, 16:39
Biraz geç oldu, ama yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar :happy0064
dizinin eski tadı kalmadı diyoruz ama maşallah başlıkları bir bir deviriyoruz :img-pilot

her neyse, yorumuma gelince,

ilk kerimanın kılık kıyafetinden başlayım olaya.
burda neden bu kadar eleştiriliyor anlam veremiyorum.
Gayette güzel giyiniyor. Anne gibi yaşına göre giyinsin denmiş ama,
yaşına göre giyinmeyen insanlar çok az bu memlekette.
Madem giyimi tartışıyoruz, Ajda pekkanıda eleştirelim,
Kaç yaşına geldi ama hala genç kızlar gibi giyiniyor şeklinde...
bence o şekilde, giyinmesi onun farklı olduğunu gösteriyor, (Farklılığı seviyorum bende)
çünkü anne olan kadınlar, genelde klasik anne gibi giyiniyorlar..

Dün mert cdyi aldı, O cd büyük ihtimalle şadanın eline geçicek,
ve kıyametler kopacak, safanın nevayı dövdüğünü öğrenecek,
ve sefa ile nevayı boşatacak inşallah :happy0064
ve bunca olaydan sonra birleşirlerse yuhh derim.
karısına o kadar vurdu, bide vurduğu yanağa öpücük mi verecek şimdi.
yuhh ki yuhhh..

Dünkü bölümün yıldızı füsun bende ***** yani 5 yıldız veriyorum :)
çok güzel konuştu safayla. Ben Kızımı Dövesin Diyemi Sana Verdim,
Neden Karına Sahip Çıkmıyorsun Gerisini Anladınız :img-wink:

Dün Rikkate Sinir Oldum, Ama misket iyi verdi cevapını..
Misket konusunda dilaa arkadaşımızla aynı fikirdeyim.

Bi arkadaşda rüzgarın misket yüzünden incinen gururundan söz etmiş,
peki geçen sezonda misketin incinen gururu ne olcak ?
Evlilik gününün bile gelmesini beklemeden , gidip başkasıyla evlenen,
ben evlendim diye misketin karşına çıkan ve misketin bütün hayallerini gururunu herşeyini altüst eden rüzgar ne olacak peki ?

aliyeaynalar valla bu saatten sonra Misket ve Rüzgar birleşirse yuh demiyosunda Neva ve Safa birleşince mi yuh diyosun enteresan. Onalrın ikiside birbirlerini çoks eviyo. Çetin kimmiş. Dış kapının dış mandalı. O anca Neva'yı öyle rüyasında görür.:img-hyste

aliyeaynalar
05-02-08, 16:44
aliyeaynalar valla bu saatten sonra Misket ve Rüzgar birleşirse yuh demiyosunda Neva ve Safa birleşince mi yuh diyosun enteresan. Onalrın ikiside birbirlerini çoks eviyo. Çetin kimmiş. Dış kapının dış mandalı. O anca Neva'yı öyle rüyasında görür.:img-hyste
rüzgar ile misketin kavuşmacağını kim söyledi,
ben söylediğimi hatırlamıyorum zaten. Kavuşmaları imkansız gibi.
safa ile nevaya yuhh dememin sebebide, o kadar olaydan sonra,
safanın o kadar dövmesinden sonra, hiç bişey olmamış gibi kavuşmasıdır.

Hadi kavuştular diyelim, şadanın eline o cd geçince, ve olanları öğrenince.
Sen Karına Nasıl Sahip Çıkmazsın şeklinde hesap soracağını,
ve ikisinin ayrılması için uğraşacağı gün gibi aşikar...
Yani benim tanıdığım şadansa tabbi.

dilaa
05-02-08, 16:48
zarpacım zaten senin anladıklarından öte bişey olmadı yani.sihirin demek istediği ilk kermana teklif etti seliyide kibarca itti ismet.ne seliye sende gel dedi seli kıskanıncada dilanın kerimanı ne kadar sevdiğini biliyosun deyip seliyi bozdu.bütün bunların üstüne seli yine gelmek isteyince işi çıktı ismette gülerek çıktı. düşman çatlatma gibi bi durum var ortada ama işin garibi düşman olan kimseler yok.yani senarstler ,ismete büyük şok yaşatmak için ismetle ilgili herşeye kerimanı sokup iyice yakınlaştırıyolar.

leyla18
05-02-08, 16:50
aliyeaynalar rm dönüşümlü olarak birbirlerinden intikam alsınlar o zaman ... bu sene misket öbür sene rüzgar ...dizi bitene kadar böyle devam etsin herkes ettigini çekti ...ve daha hala çekiyorlar ... ve bir dogacak olan çocugu babasından saklamak ... saklayanlarda çeksin o zaman

dilaa
05-02-08, 16:52
dün rikkatti beni deli eden bugün peyami.öfff öf.

ne dicemi bilemiyorum sinirden.allahım meğersem kızı bi kaşık suda boğmak için pek meraklılarmış.demekki bugüne kadar misketin meleklere taş çıkarıcak kusursuzluğu bu yüzdenmiş.hani biz bu kadarda olmaz diyodukya bi insan bu kadarmı fedakar olur kendini düşünmez iylikseverer olur falan diye meğersem rikkat ve peyami ancak böyle birini gelin olarak kabul edebilirlermişte haberimiz yokmuş.baksanıza misketin ilk hatasında siliverdiler.zaten hiç sevmemiş damgasınıda vuruverdiler.miskete sadece biz kızabiliriz oda çocuğu söylemedi diye başka kimse kızamaz

rüzgarda eeeehh dedirtti bana bugün.resmen peyamiye evlenceğini söylettirdi.vallahi zarpa sen haklısın.bu olayı kerimandan başkası çözemez.baksana misketin en çıkmaz zamanında peri anne misali damdan düşer gibi geldi ve miskete yol gösterdi,sonrada sihirli değneğini vurarak :img-hysteortadan kayboldu bidaha görünmedi.eminim günerle karşılaşıncada periannemiz çıkıp miskete ikinci bi yol göstercektir.

keriman hanım anne olmaya karar vermiş galiba benimi duydu ne.saçları simsiyah olmuş.ve birazda anne gibi giyinmişti.ama bunuda beğemedim.ben melake görüntüsünden çıkıp bi cadıya dönüşmüş.simsiyah saçlarla.ama bi dakka bu bi işaret demekki bundan sonra keriman klara pozisyonundan çıkıp sayhana karşı cadı silaya dönüşücek. allahım bu kadın bana ne kötü espiriler yaptırıyo ya.bide neydi sayhanla dilanın ortasına lönk diye atılıp:img-hyste dilaya sarılmaya çalışmak gereksiz bir çıkış oldu.

farkettinizmi r-m sahneleri her bölümde oluyo ama ismetlerle nevanın sahneleri dönüşümlü olarak misketlerin yanına konuyo..Ayrıca kaç gündür misket 2 gün sonra evlencek o iki gün geçmiyo acaba gene 14 şubatamı getircekler çaktırmadan.şadanda niyazinin düğününde niyet edip aldığı bileziği bugün taktı sanki misketin gelinlik giyme yıldönümünü kutlar gibi :img-hyste

yorumuma ek olarak şunları eklemek istiyorum.peyaminin polyannacılığından sıkıldım artık.hepimizin çıkmazlara girdiği kendini çaresiz hissettiği anlar olmuştur.hangimiz bu anlarda hyattan vazgeçtiğimiz yaşamaktan nefret ettiğimiz sürekli neden ben dediğimiz bu anlarda geçicek bunlar güçlü olmak lazım zaman herşeyi çözer gibi lafları duymak isterizki.bence peyamiyi rüzgardan uzak tutsunlar çünkü her an dalabilir.:img-yes:

zarpandit34
05-02-08, 16:54
zarpacım zaten senin anladıklarından öte bişey olmadı yani.sihirin demek istediği ilk kermana teklif etti seliyide kibarca itti ismet.ne seliye sende gel dedi seli kıskanıncada dilanın kerimanı ne kadar sevdiğini biliyosun deyip seliyi bozdu.bütün bunların üstüne seli yine gelmek isteyince işi çıktı ismette gülerek çıktı. düşman çatlatma gibi bi durum var ortada ama işin garibi düşman olan kimseler yok.yani senarstler ,ismete büyük şok yaşatmak için ismetle ilgili herşeye kerimanı sokup iyice yakınlaştırıyolar.

:img-hyste:img-hyste Sağol Dilaa, çok güzel anlatmışsın demek 'düşman çatlatma' gibi bir durum var ama ortada düşman yok..:img-hyste Ay bu dizide gerilim yapalım derken habire komikleşiyorlar..Böyle böyle farketmeden eski komedi dizisi haline dönüşecek.Ama bir fark var, artık sinirden gülüyoruz.

Bu arada sevgili aliyeaynalar Ajda Pekkan nere, Keriman nere yahu? Biri göz önünde bir sanatçı, diğeri 'anne' olduğu vurgulanmaya çalışılan bir karakter..Ama sende haklısın, senaristler öyle bir abarttılar ki Keriman'ı, yakında Madonnna ile bile kıyaslayabiliriz yani.. Zaten beğeniyorsan senin açından bir sorun yok ne güzel..Ama ben komik buluyorum.Zaten zevkler ve renkler meselesi, tartışılacak birşey yok bunda.

dilaa
05-02-08, 17:01
evet zarpa aynen öyle.yani seliyle keriman yer değştirmiş gibi.sanki ismetin yıllardır arkadaşı olan keriman çocuğunu almak isteyen kadında seliymiş gibi davranıyor. ne akşam yemeklerinde ne dilayla ilgili bi aktivitede nede nemide annelere giderken artık seli falan yok keriman var.

ayrıca miskete bu kadar katkısı olan selinin neden misketin başına gelen bu olaylardan haberi yok.ismet neden en yakın arkadaşına anlatmıyor durumu.rüyanın tecavüze uradığı olayına varana kadar herşeyi beraber çözmüşlerdi bu güne kadar,şimdi neden seli bu kadar dışarda.

valla sayhana kızıyoruz falan ama seliyi hatırlayanda bi tek o yani

zarpandit34
05-02-08, 17:07
evet zarpa aynen öyle.yani seliyle keriman yer değştirmiş gibi.sanki ismetin yıllardır arkadaşı olan keriman çocuğunu almak isteyen kadında seliymiş gibi davranıyor. ne akşam yemeklerinde ne dilayla ilgili bi aktivitede nede nemide annelere giderken artık seli falan yok keriman var.

ayrıca miskete bu kadar katkısı olan selinin neden misketin başına gelen bu olaylardan haberi yok.ismet neden en yakın arkadaşına anlatmıyor durumu.rüyanın tecavüze uradığı olayına varana kadar herşeyi beraber çözmüşlerdi bu güne kadar,şimdi neden seli bu kadar dışarda.

valla sayhana kızıyoruz falan ama seliyi hatırlayanda bi tek o yani

Her karakterin sadece bir olayı bilme hakkı var anladığım kadarıyla..Mesela İsmet Misket ile ilgili şeyleri anlatmıyor.Sally de Neva-Safa arasında olanları biliyor ama İsmete anlatmıyor.Hatta İsmetin eşi de biliyor Neva&Safa olayını ama o da İsmete anlatmıyor.Üstelik İsmetin yeğeni Neva..Bu konuda tek istisna; Pembe..O her olayı biliyor nedense.

Ama Keriman olayını İsmet'den saklamak bambaşka..Çünkü diğer sırlar başkalarının hayatlarıyla iligili ve onlar kimsenin duymasını istemiyorlar.Ama bu durum direkt İsmetin kendisiyle ve kızıyla ilgili..O yüzden İsmetin eşinin(!) ondan bu durumu saklamasının affı yok bence.Hele yaptığı anlaşma falan çok çirkin.

aliyeaynalar
05-02-08, 17:10
aliyeaynalar rm dönüşümlü olarak birbirlerinden intikam alsınlar o zaman ... bu sene misket öbür sene rüzgar ...dizi bitene kadar böyle devam etsin herkes ettigini çekti ...ve daha hala çekiyorlar ... ve bir dogacak olan çocugu babasından saklamak ... saklayanlarda çeksin o zaman

sevgili leyla, bu işin kan davası gibi olmasını bende istemem ama
rüzgar ektiğini biçiyor bence, ektiğini biçmesinmi şimdi.
geçen sezon misket ne kadar üzüldü rüzgarın evlenmesinin yüzünden,
misketi sinir etmek için, şeydayı kullandırdı
şeydada hemen salak gibi kendini kullandırdı..

herkes ektiğini biçer bu dünyada, Ben misket olucam çekicem,
sen ise zahmetsiz bana kavuşacaksın. Yok öyle yağma..

Bu arada zarpa, benim demek istediğim şey şu,
insanlar illa yaşına göre giyinmek zorundamı ?
Anneyse Anne gibi giyinmek zorundamı, ?
Pelliki keriman farklı bi insan, En azından giyimi ile farklı bi insan.
Bu demek oluyorki, Milletçe henüz farklı şeylere hazır değiliz, ve korkarımda olamıycaz.

dilaa
05-02-08, 17:14
tabiki sayhanın yaptığı anlaşma çok çirkin.üstelik kermanı evine bu kadar rahat kabul etmesi ve dilayı kullanarak göndermeler yapması ve kerimanı kıskandırmaya çalışması çok yanlış.tamam bıraktı etti ama sonuçta kızına hasret bi annein önündede onu kıskandırmaya çalışması bence günah.ya evine alma tepkini koy ortaya yada ellerinle ver kızı. onu evine alıp karşısında mutlu aile pozlarına yatıp bütün bunların özlemini duyan bi kadına bunu kullanması dediğim gibi günah bence.artı karaktersizlik zayıflık.sen bu kadarmı düştün kendine bu kadarmı güvenmiyosunda sahip olduğun kızın gerçek annesini kıskandırmaya çalışıyosn.

ayrıca bütün bunları söylemedi diye seliyede kızamayız dimi.çünkü söylemesi erek sayhan kocası.bu onların hayatı onların derdi onların geliceği.şimdi selinin söylemesi falan hoş olmaz.bakalım sayhan nasıl bi gisişat uygulicak.gerçekten antıklı bi planı varmı yoksa bu ucuz kıskandırma numaralarıyla kerimanı deliye evirip itirafmı ettiricek.

ayrıca aliye zarpanın ve benimdemek istediğim şu;tabiki her anne illa döpyesle dolaşcak diye bişey yok.ama dizide kerimanın anne olmayı genç kız olmayı bırak çocuk gibi giyinmesi,onun inandırıcılığını zamanında çektiği acıları, daha doğrusu acı çeken bi anne olma imajını siliyo. yani bize inandırıcı gelmiyo.ama sana gelmiş olabilir o ayrı.bu bizim bakış açımız

MarilynMonroe
05-02-08, 18:37
Bugun bende izledim diziyi uzun bir aradan sonra,fakat ne talihsizimki enaz dizi kadar uzun verdikleri dunku özeti kaçırdım başında (rikkat ve misket konuşmasını merak ediyordum dun izleyemediğim için).Herneyse gelelim bugunku ve genel yorumlarıma..

Ben dizide Keriman karakterini sevmiyorum dahası İsmetin bukadar iyi,dilaya tapan,fedakar bir insan olduğunu görmesine rağmen "bu kadın dilayı ellerinden alırsam mahvolur" diye hiç düşünmeden,"kızımı onlardan alıcam" tarzı söylemleri ona sinir olmamı körukluyor.Zira hernekadar pişman olduğu,şu an için hayatını adadığı bir durum olsada zayıf bir karakterliymişki çocuğuna sahip çıkmamış,doğurmak hepimizin bildiği gibi marifet değil,asıl ondan sonra ne kadar emek verdiğin önemli fakat bunu bile becerememiş ama şimdi kendini bilmeden bu aileyi,dilayı ruhsal anlamda çökerteceğini düşünmeden yanlızca kendisi için onu alacağını söyluyor.Bu anlamda Keriman benim açımdan sevdiğim bir karakter değil,ancak İsmeti anlar,Dilayı onlardan kopar(a)mayacağını düşünürse ve bir orta yola gelirse ona karşı sempati besleyebilirim.

Aslında bu kadar düşüncemi Kerimanın şu dış görunuşune olan yorumumu daha sağlıklı anlaşılması adına , belirteyim istedim.Bence hernekadar arada lise talebesi gibi hallere burunsede,en az diğer avukatlar kadar şık giyiniyor,evet arada kelebekli tokalar,rengarenk aksesuarlar kullanması sanki dilanın annesi değilde,ablası gibi gösteriyor onu ama batacak bir absurdluk göremiyorum ben.Ama şöyle bir durum var İsmette o kadar şık giyiniyor,saçları,elbiseleri,aksesuarları hepsi şık,hepsi bir genç kızında kullanabileceği duzeyde ama o göze bir anne gibi gelebiliyor..demekki bence bunun oyunculuk gucu ile bir alakası var..Ne yalan söyleyeyim iyi denebilecek bir oyunculuğu olsada Keriman karakteri anne rolunun altından İsmet kadar iyi kalkamıyor..

Bugun Miskete acıdım ağlarken,aslında o ağlamasının,o dolmasının nedenleri bambaşkaydı hepimizin bildiği gibi fakat gerçek hayattaki biriymiş gibi üzüldüm durumuna,tamam onun aptallığının sonucu tum bu gelinen durum ama yinede ne kadar zor bir durumda,ne kadar bomboş kalmış bir hayatın içinde,bunu hissettim Berfu hanımın ağlayıp,isyan ettiği sahnede..guzel oyunculuğununda etkisi var tabi..

Syhan konusunda dilaaya katılıyorum,kerimana yaptığı gunah bir şey ,tabi ismete bu durumu açmaması sayhanın ne denli şuursuz olduğunu bize gösterdi ama kendine gelmesi gerekiyor.Artık yetişkin insanlar gibi ismete de,dilaya da söylemeli bir orta yol bulunmalı,zira sayhan kreşe giden çocuklardan farksız gözumde şu kıskandırma ve yalan olaylarında..İsmet enazından gerçekleri öğrenmeyi hakedecek guzellikte bir insan,yoksa daha çok uzuleceğini nasıl anlamazlar anlamam ki keriman bana bugun ileride her an kötu kadın olabilirim imajı verdi,yani senaristlerden beklenmeyecek bir atak da değil..İsmetin Sally'e olan tutumu benide şaşırtıyor,sinirlendiriyor ama kızmıyorum eskiden guzel insanlar olan o karakterlere,o beceriksiz senaristlerin geçmişi unutup yeni kişilikler belirlemekte çekinmemelerine bağlıyorum tum bunları..

Peyami ve Rikkat ikilisine artık bir durun diyorum,misket hata üstüne hata yaptı,sustu,fedakarlığın daniskasını yaptı ,bari siz hata yapmayın,uzak durun,bir kerecik olsun karışmayın!!!Nede olsa bir gelişme olmayacak..

Neva ve Safa birleşmesi olsun istemiyorum,çünkü hala neva yalan söyluyor,hala sefa dövuyor(o son dayaktan bahsediyorum tabiki),bence sağlıklı bir ilişki olmaz okadar olaydan sonra,ama bazı arkadaşlar,sanmayınki o haldeki Neva gidipte çetinle birleşir,bence buda kocaman bir hayal :img-hyste Bilmiyorum.. nevanın başına gelenleri en ince gerçeklerine kadar tum ailenin bilmesini istiyorum, artık yeter!! herkesin yalan içinde uyuması,en çokta zavallı şadanın beni deli ediyor..

sihir
05-02-08, 18:55
ben Sally zaten gelecekti son anda işi çıkınca gelemedi şeklinde anladım.Yani sanki İsmet&Sally önceden bu durumu konuşmuşlar, sadece biz İsmetin Kerimana teklif ediş kısmını gördük, gibi anladım.Ama dediğim gibi internet üzerinden izlediğim için yanlış anlamış olabilirim.Eğer öyleyse yani çağırmamışsa, dediğin gibi ayıp etmiş Sihircan'ım...

senin haşır huşur ekranın seni yanıltmış arkadaşım. ismet sallye hiçbir şey bahsetmedi. keriman gelince ondan kendisiyle gelmesini istedi. sally de "ben de gelebilirdim ama " dedi. ve sally ısrar ettikçe ismet "gelmene gerek yok , biz hallederiz vs" dedi. kızdığım sallyin bozulabileceğini düşünememiş olması. gerçi sallyin niyeti farklıydı ama ismet o inceliği düşünmeliydi.

Ama bende şuna çok kızdım 'İsmet sen onu kendi ellerinle Dila'ya yaklaştırıyorsun' Yani söylemediği yetmiyor birde kendi kendine anlamayışına nasıl kızabiliyor anlamıyorum gerçekten...Durum yine 'hırsızın hiç mi kabahati yok' mevzusuna döndü.O kadar rahatsızsan söyle, o da anlasın.Ve ben bu 'gizleme' olayını ayıptan da öte 'sırtından bıçaklama' olarak görüyorum.

senin değindiğin konu da çok öenmli tabii. gerçi iyi niyetlerinden şüphem yok ama sally ve sayhanın gerçeği saklamsı elbette büyük suç. ismeti olabileceklere karşı uyarmaları şart. ismeti ve dilayı korumanın yolu, ismeti herşeyden haberdar etmek. her insan düşmanını bilmek ister. ama sayhan ve sally, kerimanın ismet için sinsi bir düşman olmasına izin verdiler. bu büyük bir kötülük ama farkında değiller.

Öte yandan senaristlerin neden bu işi Sally'nin de öğrenmesini sağladıklarını anlamadım.

benim bu soruya tek bir teselli dolu cevabım var. umarım yakın zamanda sally ve sayhanın ya da sally ve kerimanın konuşmalrını ismet duyacak ve gerçeği öğrenecek. umarım sallyin de bu sırrı biliyor olmasının ismete faydası olur.

leyla18
05-02-08, 19:25
sevgili arkadaşım aliyeaynalar bu işin kan davası gibi olmasını bende istemem ama
rüzgar ektiğini biçiyor bence, ektiğini biçmesinmi şimdi.
geçen sezon misket ne kadar üzüldü rüzgarın evlenmesinin yüzünden,
misketi sinir etmek için, şeydayı kullandırdı
şeydada hemen salak gibi kendini kullandırdı..
...... bende uzamasını istemiyorum ama herkes çekiyor zaten yaptıklarını rüzgar fazlasıyla çekiyor çünkü şeyda ile evli ... şimdide misketin kendisine ihanet ettigini düşünüyor öyle zannediyor başka sebep oldugunu düşünemiyecek kadar incitti misket onu sözleriyle ( misket zorunda oldugu için yaptı rüzgarı inciltmeyi hiç istemez hepimiz biliyoruz ) rüzgarın misketi kıskandırmaya çalışmasını sinir etmesini bende kızdım şeyda zaten alllaha emanet onun ne yapacagını ilerleyen bölümlerde görecegiz misket evlenince bir müddet pusuya yatar sonra yine hortlar :) aman neyse ya ikimizde aynı kapıya çıkıyoruz hepsi ettigini biçiyor hataarının bedellerini ödüyor allah rm aptisini bildigi gibi yapsın herbiri oyuna geliyor aptilklerine doymayacak bunar :img-pilot bye

leyla18
05-02-08, 19:32
yaaaaa bu miskwet ne zaman söyleyecek bilgisi olan varmı rüzgar ne zaman öğrenecekkkkkkkk sinirliyimmmmm

canım hiç ümitlenme ... bu sezonda fazla birşey bekleme ... misket söylemeyecek ... rüzgarda yeni sezonda ögrenecek büyük ihtimalle ... misket günerle evlenecek ... rüzgarın gözünün içine baka baka evet deyiveriyormuş ... :) misketle güner anlaşmalı evlilik yapıyorlar...çocugu dogurabilmek için günerde dilanın babası işler biraz karışık :) rüzgarda misketten ümidi kesiyor ... hele hamile oldugunu duydugunda iyice misketten uzaklaşacakmış ... ama rm birbirini sevmeye devam edecek ... taki gerçekler ortaya çıkana kadar birbirlerini uzakdan sevecekler ... ama rüzgar da ihanet duygusuyla beraber sevmeyi sürdürecek... SABRET BARIŞ_DERYA YENİ SEZON BİZİM SEZON OLACAK :img-pilot bye

barış_derya
05-02-08, 19:40
canım hiç ümitlenme ... bu sezonda fazla birşey bekleme ... misket söylemeyecek ... rüzgarda yeni sezonda ögrenecek büyük ihtimalle ... misket günerle evlenecek ... rüzgarın gözünün içine baka baka evet deyiveriyormuş ... :) misketle güner anlaşmalı evlilik yapıyorlar...çocugu dogurabilmek için günerde dilanın babası işler biraz karışık :) rüzgarda misketten ümidi kesiyor ... hele hamile oldugunu duydugunda iyice misketten uzaklaşacakmış ... ama rm birbirini sevmeye devam edecek ... taki gerçekler ortaya çıkana kadar birbirlerini uzakdan sevecekler ... ama rüzgar da ihanet duygusuyla beraber sevmeyi sürdürecek... SABRET BARIŞ_DERYA YENİ SEZON BİZİM SEZON OLACAK :img-pilot bye

leylacığı naptın yaaa nasıl yeni sezon bence bu sezon öğrenir çünkü mantıık hataları çok
birincisi misketin alel acele evlenmesi bir iki hafta sona hamile olduğu duyulacak bebek 4 aylık oldu yani hiçbir bir allahın kulu şüphelenmeyecek bence bu sezon olur rüzgar kutlama yemeğinde entrika var ama iyi şeyler o0lacak diyo benim ümidim varr aklı olan anlar olmadı rikkat mutlaka ismetle konuşurrrrrr:happy0064:happy0064

leyla18
05-02-08, 19:48
leylacığı naptın yaaa nasıl yeni sezon bence bu sezon öğrenir çünkü mantıık hataları çok
birincisi misketin alel acele evlenmesi bir iki hafta sona hamile olduğu duyulacak bebek 4 aylık oldu yani hiçbir bir allahın kulu şüphelenmeyecek bence bu sezon olur rüzgar kutlama yemeğinde entrika var ama iyi şeyler o0lacak diyo benim ümidim varr aklı olan anlar olmadı rikkat mutlaka ismetle konuşurrrrrr:happy0064:happy0064

barış deryacım sen çok ümitlisin :) ama ben degilim rüzgar anca yeni sezonda ögrenir bu sezon fazla birşey beklemeyeli :happy0064yeni sezon bizim sezon olacak :happy0064 6 aylık dogdu derler güner misket ismet belkide ismet ögrenir kerimanın dilanın annesi oldugunu daha şeyda var yürüyecek daha neva sefa olayı daha bitmedi gibi geliyor bana ama şeyda sezon sonuna kadar yürür rüzgar misketten iyice ümidi kesecek benimle beraberken günerle çıkıyormuş ihanet ettigini düşünüyor babasınıda öyle söyledi zaten öylede düşünmesi gerekiyor rüzgar gerçekleri ögrenene kadar misketi aşkla beraber aşklarına ihanet ettigini düşünerek kinle sevecek miskette zaten her an rüzgarı düşünüyor aglıyor bebegi dogunca onunşla meşkül olur biraz olsun acısı hafifler nikahdan sonra misket güner bebegin gelmesini bekliyecekler o zaman zarfında bir kaç olayda olur uzatırlar olayları sezon heyecanlı yerde misketin dogum sancılarıyla dizi tatile girer büyük htimalle böyle olur görürsün

gülbeşeker
05-02-08, 21:10
rüzgar ile misketin kavuşmacağını kim söyledi,
ben söylediğimi hatırlamıyorum zaten. Kavuşmaları imkansız gibi.
safa ile nevaya yuhh dememin sebebide, o kadar olaydan sonra,
safanın o kadar dövmesinden sonra, hiç bişey olmamış gibi kavuşmasıdır.

Hadi kavuştular diyelim, şadanın eline o cd geçince, ve olanları öğrenince.
Sen Karına Nasıl Sahip Çıkmazsın şeklinde hesap soracağını,
ve ikisinin ayrılması için uğraşacağı gün gibi aşikar...
Yani benim tanıdığım şadansa tabbi.

Bence Rüzgarla Misketin de ,Safayla Nevanın da kavuşmaları imkansız değil,gelecek sezon bu zaman kavuşurlar,sadece olaylar uzuyor ama aşklar bitmiş değil...

Müge
05-02-08, 21:25
Ne dün izleyebildim diziyi ne bugün…Ama Saadet’cim sağ olsun bana anlattı…Demek Rüzgar bey öğrendi Misket hanımın evleneceğini…Çok üzülmüştür eminim..Valla ben bile üzüldüm Rüzgar’a…Şimdi forumda yazılanları okudum da BEH arkadaşım öncelik ile aramıza hoşgeldin …Emin olmadığın tüyoları bizlere anlattığın için teşekkürler…Evet…Tüyolara bakarsak ve de doğru olduğunu var sayarsak…Ne mutlu bize bu sezon kavuşamıyorlarmış ama önümüzdeki sezon…Hem de bebekleri ile mutlu mesut yuvalarına kavuşacaklarmış…Holeyy…Ama bu durumda Güner olan olacak…Neyse…Neva’nın da çocuğu olacakmış…Heyo….Ama geçen sezon Safa’nın hayalinden geçirdiği dördüzler olsun…Yoksa küserim…:img-hyste

Eee başka tüyo yok mu …?Rikkat ne yapacakmış….?Okula eylülde mi gidecekmiş?Keriman kızını alacak mıymış…?İsmet Keriman’ın Dila’nın annesi olduğunu öğrenecek miymiş…?:img-blush

Dünkü bölümde sanırım Mert'te varmış…Ve ablasının cd sini almış Füsun’un ruhu duymamış….Eeee ne olacak şimdi…?Şadan’ın eline geçerse cd …Ruhlarına fatiha…:sad53:

leyla18
05-02-08, 21:41
eger tiyo dogruysa mügecim günere birşey olmaz güner ögrenir o zamana kadar kendi kızı oldugunu ... güner kendi istedi vicdanını bir nebze olsun rahatlatmak için misketten hoşlanırsada kendi bilecegi şey çünkü misket ona ümit vermedi ... gelecek sezon bizim sezon olacak ama şeyda rahat durmaz intikam alır ... mert aldı cidyi öyle güzel aldıki gülerekden çıktı gitti :) ( herhalde kameramanlar oyuncular al o cdyi falan diyorlardı kmeraya bakarak gülümseyerek aldı çıktı odadan ) sakız fisun görmedi kesin şadanın ögrenmesi için dir ... şadan ögrendiginde ne yapar bilemiyorum ... rikkatin okulu unuttu galiba yada 15 tatil oldugu için okula gittigini göstermiyorlar okullar açıldıgında görürüz mügecim gidip gitmedigini biz izleyicilerede belli ettirseler gittigini :icon_sorr keriman kızını alacakmı bilmiyoruz ama sayhanla anlaşmaları şimdilik sürüyor ilerki bölümlerde ne olur bilemeyiz... ismet dilanın annesi oldugunu bu sezon sally agzından kaçırırsa ögrenir yoksa sayhan hayatta söylemez ... yeni sezonda ögrenebilir belki :img-blush

dilaa
05-02-08, 22:49
bu tüyoya bu kadar takılmayın bu behin sonu zaten.tabiki hepimiz biliyoruzki en sonunda rüzgarla misket kavuşcak,günerle keriman birbirklerini affedicek dilaya ne olur bi onu kestiremiyorum ama mutlu bi son olcağı kesin bunu bi tüyo olarak görmeyin.en sonunda gerçekleşiceğide kesin zaten.

önemli olan ve benim en çok merak ettiğim defalarca dile getirdiğim şey,bu süre zarfında ne olcak.mayıs ayı çok önemli bi ay.kördüğümüün oluştuğu bi ay olcak.daha önce yazmıştım.yazarkende başım dönmüştü.

şimdi keriman dizinin merkezini oluşturuyor.zarpa buna çok sinirlencek ama malesef ateş hattında kerimen var bütün olaylar onla bağlantılı.kerimanın eski nişanlısı güner kerimenın yeni dostu msiketle evli,misket aslında rüzgarı sevyo ama günerle evli ve rüzgarın çocuğunu taşıyo,ama herkez günerin sanıyo.günerse kızının arkadaşım dediği insanın umudu olduğundan habersiz,haberi olunca nasıl almay açalışcak merak ediyorum,ismetse kızının gerçek babasının karısının misket olduğunu öğrenicek,rüzgarsa günerin aslında dilanın babası olduğunu aynı zamandada çocuğunun bi nlamda kardeşi olduğunu öğrenicek falan derken bu liste böyle uzar gider benimde yine başım döner.farkındamısınız u yıl şeyda çemberin biraz dışında kalıyo ondan kötüsü var çünkü,keriman.:)

yani sonuç belli kavuşcaklar birleşcekler falan.önemli olan herkez birbirinin bişeyi olduğunu nasıl öğrenicek. gerçekten kördüğüm olmuş hayatlar nasıl çözülcek ben onu merak ediyorum.bu kadar dağıttılar olayı nasıl toparl,caklar.daha doğrusu toparlayabilene helal olsun yani.

bişeyide merak ediyorum.herkez yani evliliği öğrenen herkezin verdiği ilk tepki bişey varda bendenmi saklıyosunuz oluyo.herkez aini bi evlilikten şüpheleniyo.peki bu bebek almış başını yürümüşken nasıl hamileliği söylicekler.herkez anlar ozman bebek yüzünden evlendiklerini.senaristler bu konudanda sıyrılsın pes dicem artık

gülbeşeker
06-02-08, 00:12
Dizimizin yeni saati 15:30 arkdaşlar,bakalım bu hafta kaç kere saati değişecek.Ayrıca tekrarları da sabah 6:30da.Malum videolar eklenmiyor artık,izleyemeyenler uyanabilirlerse sabah izleyebilirler.

zarpandit34
06-02-08, 12:56
Dilaa'cım zaten ben en başından beri herşeyin Keriman ile ilgili olduğunu yazıp duruyorum ve evet seninde yazdığın gibi, böyle herşeyi ve herkesi Keriman'ın etrafında döndürdükleri için, böyle bir durum yarattıkları için senaristlere çok kızıyorum.Bakın görürsünüz İsmet bile 'Bu kadın yurtlardan kovulmuş, ben Dila hiçbir yerden kovulmadım, suçluyum'..:img-hyste falan deyip Kerimanın tarafında olursa hiç şaşırmam.Hatta İsmet&Misket ileride sanki bu olayı yeni öğrenmişler gibi Günerin karşısına geçip 'sen nasıl böyle müthiş(!!) bir kadını yanlız bırakırsın' diye suratına falan tükürürler, görürsünüz..Senaristler herkesi Kerimanın avukatı haline getirdi, bunlar öyle saçma şeyler ki! Onca senaristten hiçbir tanesinin aklına 'yahu bu kadının kandırdığı aptal yerine koyduğu insanlar bile nasıl oluyorda bu kadını savunup, ona hakveriyebiliyorlar, İsmetin eşi bile nasıl onun işbirlikçisi olabiliyor?' diye gelmiyor mu? Bundaki mantıksızlığı görmek çok mu zor?

Ama ben bu Kerimanın başrole nasılda yükseldiğini gördükten sonra karar verdim, gelecek sezon BEH'e 'arkadan geçen adam' rolüyle giriş yapacağım.Bulabildiğim bütün tweety'li, dufy duck'lı falan tişörtleri giyip nerede bir kelebekli,böcüklü möcüklü toka varsa onları takacağım..Herşey o kadar kolay ki..Mesela köşeye mi sıkıştım hemen başlayacağım; Biz otuz beş kardeştik, acıkınca tırnaklarımızı yerdik..:img-hyste Daha sonra sayımız hergün bir eksilince açlıktan birbirimizi yemeye başladığımızı farkettik, karşıdan karşıya geçince, önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakmamızı öğreten bir annemiz olmadığı için az daha bir kamyonun altında kalmıştım..:img-hyste:img-hyste (evet bunu Keriman söyledi, babasız çocuk doğurduğu için az daha kamyonun altına giriyormuş, ne alakaysa..:img-hyste) Sonra BEH'te her yıl sonu yapılan 'toplu Dna testi şenlikleri'ne :img-hyste katılıp, ee o kadar çocuk var ortalıkta mutlaka birinin birşeyi çıkarım.Ee o zaman da dizide sırtım yere gelmez bir daha..'Arkadan geçen adam'ken olduk mu 'esas kız' işte BEH'te herşey bu kadar kolay..Fırsatlar dizisi..:)

Haa bu arada yedi yıldır hergün neredeyse o sette yatıp kalkan oyuncular mı? Ohoo siz daha orada mısınız, onlar çoktan tarih oldu! Emek mi, o da ne ki!?

Not:Şimdi okudum, ben Kerimanın gözü önünde yapılan sarılmaların günah yada yazık olduğu fikrine tabiki de asla katılmıyorum.Keriman hanım Dila üzerindeki her türlü hakkından kendisi vazgeçmiştir.Ve ondan hiçbir şekilde vazgeçmeyen esas ailesi 'aman o da doğurmuş onun yanında sarılmayalım' diye çocuğuna sarılmaktan yada sevgi göstermekten elbette kaçınmayacaktır.Dila sokağa bırakıldığında 'günah' değil miydi? Yada Keriman, tek suçu bir çocuğu evlat edinip ona tüm sevgisini vermek olan bir kadını yani İsmeti kullanarak Dila'yı kaçırdığında İsmete 'günah' değil miydi? Madem Keriman aile özlemi çeken 'vah vah' bir kadın, kursun ailesini doğursun çocuğunu, kim tutuyor ki onu! Ama yok illa Dila'nın İsmetin düzenini bozacak.İsmetin eşi, Kerimanın o kalın kafasına girmesi için yapıyor bunları, 'Dila'dan vazgeçmeyeceklerini ve Dila'nın onların yanında mutlu olduğunu göstermek' için! Çokta iyi yapıyor, hatta bence tek iyi yaptığı şey de buydu dün.Çünkü Keriman haddini bilmeyen, habire Dila ile herkesin ortasına atlayıp duran bir kadın! Hala da kimsenin 'sen bir dur bakıyim orda!' dediğini duymadım.Senaristlerdeki bu Keriman tutkusu olduğu sürece de kimsenin ona haddini bildireceğini sanmıyorum.(Ay sözde 'not' yazacaktım ben, kaptırmış gitmişim.:))

MarilynMonroe
06-02-08, 15:29
Not:Şimdi okudum, ben Kerimanın gözü önünde yapılan sarılmaların günah yada yazık olduğu fikrine tabiki de asla katılmıyorum.Keriman hanım Dila üzerindeki her türlü hakkından kendisi vazgeçmiştir.Ve ondan hiçbir şekilde vazgeçmeyen esas ailesi 'aman o da doğurmuş onun yanında sarılmayalım' diye çocuğuna sarılmaktan yada sevgi göstermekten elbette kaçınmayacaktır.Dila sokağa bırakıldığında 'günah' değil miydi? Yada Keriman, tek suçu bir çocuğu evlat edinip ona tüm sevgisini vermek olan bir kadını yani İsmeti kullanarak Dila'yı kaçırdığında İsmete 'günah' değil miydi? Madem Keriman aile özlemi çeken 'vah vah' bir kadın, kursun ailesini doğursun çocuğunu, kim tutuyor ki onu! Ama yok illa Dila'nın İsmetin düzenini bozacak.İsmetin eşi, Kerimanın o kalın kafasına girmesi için yapıyor bunları, 'Dila'dan vazgeçmeyeceklerini ve Dila'nın onların yanında mutlu olduğunu göstermek' için! Çokta iyi yapıyor, hatta bence tek iyi yaptığı şey de buydu dün.Çünkü Keriman haddini bilmeyen, habire Dila ile herkesin ortasına atlayıp duran bir kadın! Hala da kimsenin 'sen bir dur bakıyim orda!' dediğini duymadım.Senaristlerdeki bu Keriman tutkusu olduğu sürece de kimsenin ona haddini bildireceğini sanmıyorum.(Ay sözde 'not' yazacaktım ben, kaptırmış gitmişim.:))

Sevgili Zarpa'cım çok haklısın gerçekten Kerimanın özellikle şu son bölümdeki (benim öneceden kahinliğinide yaptığım) "kötü kadın" hallerinden sonra buna herşeyi yapmak mubah dedim.Tabi bizim bahsettiğimiz hani bilinçli olarak anaokulu çocukları gibi oyuncağını kıskandırması gibi sayhanın kerimana bunu yapmamasıydı ama artık her turlusu mubah,ne denli bir canavara dönuşecek bunu bekliyorum,umarım ismet bu kadın yuzunden ileride çok üzülmez,çünkü dişlerini (sallye misal) göstermeye başladı cadı..

Luinir
06-02-08, 15:43
Görünen o ki Misket ile Rüzgar bu sezon birbirlerini çok çok az görecekler. Bu son olaylar nedeniyle Rüzgar'ın, Misket'i bir daha görmek isteyeceğini zannetmiyorum. Merak ettiklerim Rüzgar'ın nikaha gidip gitmeyeceği ve bundan sonra ne yapacağı... Misket'in durumu netleşiyor zaten artık ama Rüzgar için çok zor günler olacak.

armagan_60
06-02-08, 15:47
artık şeydaya değer verceğini söyledi görün artık tantanayı rüzgar bas bas bağrıyo bişey mi var bişey mi var diye daha hala söylemiyo şimdi söylemiyosa ne zaman söyleyecek acaba?

cimcime_7297
06-02-08, 15:48
uzun zamandır diziyi izleyemiyordum annemden bölümler hakkında bilgi alıyordum...ama bugün izleme fırsatı buldum ve gördüm ki genel olarak olaylarda bir gelişme olmamış....ben bu duruma çok üzülüyorum yani neden hala misket söyleyemiyor bugün söylemek için çok iyi bir fırsat geçti eline ama neden söylemedi anlayamıyorum..

gülbeşeker
06-02-08, 15:49
Görünen o ki Misket ile Rüzgar bu sezon birbirlerini çok çok az görecekler. Bu son olaylar nedeniyle Rüzgar'ın, Misket'i bir daha görmek isteyeceğini zannetmiyorum. Merak ettiklerim Rüzgar'ın nikaha gidip gitmeyeceği ve bundan sonra ne yapacağı... Misket'in durumu netleşiyor zaten artık ama Rüzgar için çok zor günler olacak.

Rüzgar her şeye rağmen nikaha gidecek,kendisi de dedi zaten bende gurur kalmadı diye,Rüzgar Miskete yalvardı,Misket her şeyi anlatabilirdi ama daha da saçmaladı,bence Misket kesinlikle Rüzgarı hak etmiyor.Rüzgar da Şeydaya bundan sonra yakın davranacak,en güzeli böyle tabiki,Miasket bunu istiyor zaten.Zaten bu ilişkide hep Misketin dedikleri oluyor,hep o karar veriyor,kadın kendi kendini aşağıladı,Rüzgar bundan sonra ne yaparsa yapsın,hatta Şeydayla çocuk yapmaya karar verebilir,kızacağımı sanmıyorum.

aslı06
06-02-08, 15:56
Bence güzel bir bölümdü.Bu bölümün oyuncusu füsundu.Sefayla olan sahnesi çok güzeldi.Kadın gerçek kızı gibi üzülüyor nevaya.
Misket rüzgar ikiliside beni az kalsın ağlatıyordu.Artık rüzgarada birisini bulurlar inşallah.
İsmetim sana ne diyim bilmiyorum.Aslında bütün bu olanların tek sorumlusu keriman değil sende de suç var,sayhanda da.Boşuna dememişler iyilik yap kötülük bul diye , ismet iyiniyetinin ve temiz kalbinin kurbanı oldu.
Sefa neva hikayesi ilerlemiyor.Nevanın ağlamaları,Sefanın paranoya ve pişmanlıkları,Füsunun çırpınışları.....................
Sezon sonunda sevenler kavuşucak ve herkes huzura ericek inşallah.:happy0064

Luinir
06-02-08, 15:56
Hmm evet, Şeyda'ya yakınlaşacaktır. Şeyda'ya yakınlaştığını gören Misket hatasını anlayacak, acı çekecek, öyle düşünüyorum. Ama çocuk olayı olacağını sanmam, zaten olaylar iyice karıştı, bir de o girerse işe tam düğüm olacak. Misket de önemli bir fırsatı berbat etti hakkaten.

ortanca1
06-02-08, 15:57
sonuna baktım anca rüzgar artık şeydayla mutlu mesut olsun ne diyim

ya bugün ku rm bölümlerini eklemeniz mümkünmü

leyla18
06-02-08, 15:58
ayıp ettin be misket :icon_sorr birde yabeni affedecekmisin diyor o kadar şeyi say say kalbinin orta yerinden vur sonrada ya beni affedebilecekmisin de yapma be misket tabbiki o kadar söylediginden sonra karısına haksızlık yaptıgına düşünecek :img-pilot rüzgar o gelinligi görünce nasılda kötü oldu rüzgar sana bu kadar yapmamıştı sana sadece senin sevmedigini eline yüzügü verince ani kararla hiç kimsenin haberi yokken evlendi sana böyle candan vuracak sözler söylememişti çok ayıp ettin bu kadar kırıcı olmana gerek yoktu :img-cool2 yıktın rüzgarı nasıl kendine gelir artık orasını senaristler bilir :icon_sorr şeyda nasılda sevindi bi zil takıp oynamadıgı kaldı :) neva sefa çephesi şimdide fisun yanlış anlayıp kızının kirlendigini düşünüyor gereginden fazla uzadı konu herhalde şadan ögrenince biter kapanır bu konu fisunda boşuna arıyor mert nereye sakladı cd yi kimbilir :img-hyste

gülbeşeker
06-02-08, 15:58
rüzgar artık şeydaya deger verecek kesin cocukta yaparlar

Şeydanın hamile kalacağını sanmam,ama eskisi gibi bir evlilik hayatları olacağını sanıyorum,şu anda Miskete çok kızgınım eline geçen fırsatı da değerlendiremedi,üstüne bol miktarda yalan da söyledi,yok hiç mi hissetmemiş ondan uzaklaştığını,soğuk davrandığını falan filan...Şeyda da kınasını yakacak,oh ne güzel...

dilaa
06-02-08, 15:59
günah sözünü ilk ben kullanmıştım savunmamı yapayım:). sayın zarpam bende kerimanı sevmiyorum dilayı haketmediğini düşünüyorum yaptıklarını haklı bulmuyorum,bu liste böyle uzar gider vs falan. ama sonuçta sayhanın yaptığı çocukluğuda anlayamıyorum. sonuçta herşeyden önce karşısındaki birini onda olmayan bişeyle kıskandırması ve dilayı kullanarak gönderme yapması beni rhatsız ettti. gel gelelimki haklı bulmasak dahi sonuçta dila kızı ve kızını istiyo tabi buna hakkı yok ama orda ki yapılmaması gerek bi davranıştı.

sayhan dilanın ona olan sevgisini kullanarak kerimanı kıskandırdı.üstelik keriman gerçk annesi, kerimana kızabilir ve dilayı ona vermek istemeyebilir ama bunu dilayı ve onun sevgisini bağlılığını kullanarak yapması acizlik bence. koskoca öğretim üyesi efendim aklına daha parlak yaratıcı fikirler gelmiyomu bu adamın.bu konudaki savunmam budur sayın zarpam :)

madem kerimana girdik onunla ilgili bugünkü yorumuda yazıyım bari.
kaldıki bugünde seliye karşı savunmaya çalıştığı şeyi anlamadım,sayhanın.yani kerimanla bi oyuna girdi çocuk gibi oynuyolar buda kerimanın işine geliyo ismette giderek bağlanıyo kerimana.yani hayatta hi kimseyi hiçbişeye hazırlama gibi bi lüksü yokki insanların.zaten hazır olunca verdiği tepki şaşkın olarak verdiği tepkiden daha can yakıcı olmuyomu.uzadıkça can çekişilmiyomu.kerimandaki yüzsüzlük giderek artıyo.ve sayhanın bön bön bakmaktan başka yaptığı bişey yok

hatice4680
06-02-08, 16:07
[B]dizideki mantık hatalarını saymakla bitmez başta olmak üzere herkesin sırrı açığa çıktı sıra şeydada diye düşünüyorum ama nedense sevgili senaristler şeydanın sırları yerine herşeyi ilk başta şeyda ögreniyor açaba diye düşünüyorum şeydanın defterini rüzgar nikah günü okuyamazmı?senaristler artık şeydanın oyunlarının açığa çıkma zamanının geldiğini düşünmüyorlarmı? ve bugün şeydanın yaptığı gaflar beyaminin gözünden kaçmadı ve yine bir şekilde sustu ve sadece baktı ve nemidenin düştügü durum içler acısı keşke önceki gibi hafıza kaybı yaşasaydıda bu duruma düşmeseydi ayrıca rüzgar yine şeydaya döndü aynı hatayı yine yaptırıyorla bunları daha önce izlemiştik ben eski bizim evin halleri demekten yoruldum madem eskisi gibi neşe hüzün sevinç....gibi şeyler bir arada yaşanmıyor o zaman dizinin adını değiştirsinler eskiyi aratmamak adına :sad53:

aslihansss
06-02-08, 16:15
slm ben pek yorum yapmıyorum ama bu bölüm de misket beni deli etti ya inanmıyorum tam sırasıydı söylemenin rüzgar sürekli bi şeymi var birimi zorluyo neden diyo misket hanım hala rüzgarı yaralayan sözler her sezon aynı şey olmuyor böyle rm bebeklerini beraber büyütmeli onların güzel sahnelerini görmek istiyoruz senaristler duyun sesimizi lütfen:icon_sorr:icon_sorr

gülbeşeker
06-02-08, 16:16
ayıp ettin be misket :icon_sorr birde yabeni affedecekmisin diyor o kadar şeyi say say kalbinin orta yerinden vur sonrada ya beni affedebilecekmisin de yapma be misket tabbiki o kadar söylediginden sonra karısına haksızlık yaptıgına düşünecek :img-pilot rüzgar o gelinligi görünce nasılda kötü oldu rüzgar sana bu kadar yapmamıştı sana sadece senin sevmedigini eline yüzügü verince ani kararla hiç kimsenin haberi yokken evlendi sana böyle candan vuracak sözler söylememişti çok ayıp ettin bu kadar kırıcı olmana gerek yoktu :img-cool2 yıktın rüzgarı nasıl kendine gelir artık orasını senaristler bilir :icon_sorr şeyda nasılda sevindi bi zil takıp oynamadıgı kaldı :) neva sefa çephesi şimdide fisun yanlış anlayıp kızının kirlendigini düşünüyor gereginden fazla uzadı konu herhalde şadan ögrenince biter kapanır bu konu fisunda boşuna arıyor mert nereye sakladı cd yi kimbilir :img-hyste

Leylacım,Misketin Rüzgara bir gıcığı var galiba,bir insan evladına bu kadar acı çektirilir mi?Güya Rüzgarı çok seviyor,öyle sevgi düşman başına...Adama git Şeydaya demedği kaldı,gerçi demesine de gerek yok...Günere aşıkmış,kalbi olan Rüzgarın bu kadar ağlamasına yalvarmasına dayanamaz,teker teker her şeyi anlatır,Misketin kalbi de taşlaşmış,Güner Miskete tahammül edebilir umarım(Rikkat gibi oldum yahu:img-hyste)

leyla18
06-02-08, 16:22
rüzgar artık şeydaya deger verecek kesin cocukta yaparlar
şeydanın hamile kalacagını zannetmiyorum o kadar kendini attı yerlere :) rm nin var zaten şeydanın hamile kalmasını yazsalar bişle bu yalan hamilelik olur rüzgarın bir tane çocugu olacak zaten başka yaptırmazlar

dilaa
06-02-08, 16:26
dizi artık bana romeo ve juliet i hatırlatıyo neden derseniz.herkez yalnızken kafiyeli aşk cümleleri kurup kendi kendine konuşuyo ve garip bi kavuşamamayı anlatan dram sahneleri çıkıyo ortya.tabi buna ek olarak bide iç sesler var.

nevanın olayı neden hala bu kadar uzadı anlamıyorum.daha ne bu dram ne bu bitmicekler,utanıyorumlar,afeders,nler söylenen söylendi herşey açığa çıktı daha ne bu suspus yüzler. oysaki herşeyin açığa çıktıktan sonra herkez yaptıklarını unutsaydı unutulmaz ama hiç olmazsa hayata dönselerdi bari,bu akşamki kınada onlar için bi başlangıç olurdu.

burdan kınaya geçelim.bunlar benimi duyuyo ne.az bi zaman önce keşke kıngeceleri kız istemeler toplaşmalar düğünler dernekler yeniden olsa demiştim beni dinlemeye başladılar heralde.:)valla nemaide anne en doğrusunu yaptı gitti herkeze söyledi söylemesinede,kimse nedir bu nerden çımıştır neyin nesidir diye bi düşünmedi hadi rikkatler biliyodu, selisi sayhanı,füsunu bunlarda niye tepki olmadı.tabi herkez kendi derdine düştü.ne kadar benciliz dimi.orda bi kız var birden evlenmeye karar vermiş acep nedendir diye soran yok,biri kızım kirlenmişmi diye cahil cahil söylenir,biri kızının öz annesine katilmiş gibi bakmaya devam eder,biri bunalımlarda,biri kerimanla didişmeye devam eder orda bi yaşlı kadın var bi genç kız var yardıma ihtiyacı varmı yokmu diye soran yok. en iyisi şeydaymış dicem sonrada oturup kendime şaşırıvercem valla:)

hem dizide hem forumda bi gurur lafıdır gidiyo.aşkta gurur olurmu arkadaşlar,hangimiz grur yapıp elimizdeki bütün fırsaları sonuna kadar kullanmamazlık ettikki.rüzgarda onu yapıyor.oda şüpheleniyo ama misket açık kapıy bırakmıyo.kız bağıra bağıraağlıyo acı çekiyo o sözleri söylerekn ama rüzgar daha falza ileri gidemiyo.
bugün misket gelinliğiyle evden çıkıyodu terziye gidicekti hah dedim rüzgarda onu takip edip gene terzide onu gelinlikle görücek.hani bu ay şubat ayıya btün sahneler tekrarlanıyo yıldönümü gibi:img-hyste

Luinir
06-02-08, 16:27
İki tane kafama takılan şey daha var.

Birincisi bu nikah yarın yarın deniliyor ama hala bir türlü gelmedi.

İkincisi olayları bu kadar karıştırdılar bu sezon nasıl toparlayacaklar ?

gülbeşeker
06-02-08, 16:28
seyda hamıle kalır dogumda ölur mısket onun cocugunada bakar

Yok canım ya Şeyda hamile kalmaz,dedğim gibi çocuk yapmak isterler belki ama bence olmaz ,belki de Şeyda kısırdır,iki dakikada senaryo yazdım:img-grin2

leyla18
06-02-08, 16:29
Leylacım,Misketin Rüzgara bir gıcığı var galiba,bir insan evladına bu kadar acı çektirilir mi?Güya Rüzgarı çok seviyor,öyle sevgi düşman başına...Adama git Şeydaya demedği kaldı,gerçi demesine de gerek yok...Günere aşıkmış,kalbi olan Rüzgarın bu kadar ağlamasına yalvarmasına dayanamaz,teker teker her şeyi anlatır,Misketin kalbi de taşlaşmış,Güner Miskete tahammül edebilir umarım(Rikkat gibi oldum yahu:img-hyste)

gülbeşekercim galiba sımı kaldı gerçekten gıcıgı var her zaman misket ayrılıyor misket karar veriyor kendi kendine aptiligine doymasın misket rüzgara şeydaya git de demişdi :) misketin kalbi taşdanda geçmiş kaya olmuş kaya :img-hyste güner miskete tahammül eder eder ama ederkende gülmesin güner çok çirkin oluyor yahu :img-hyste

gülbeşeker
06-02-08, 16:34

Nikah sahnesi Cuma günü olur,belki de haftaya kalır,daha kına gecesi var.
Dizinin bu sezon bitmeyeceğini düşünürsek olayların da toparlanmasına gerek yok ,ancak gelecek sezon bu aralar M-R kavuşurlar...

leyla18
06-02-08, 16:35

ben cevaplayım canım bu nikah cuma gününkü bölümde olur yarın kına gecesi ( bir bu eksikdi oda olsun bakalım ) olayları iyicene karıştırdılarki btün bunlar bu sezon çözülmez yeni sezonda anca ohoooo dur bakalım dahada kördügüm yaparlar konuları orda sezon tatiline girer dizi :img-hyste

hatice4680
06-02-08, 16:38
valla artık çocuk mu yapar başka bir şeymi olur bilmiyorum ama gidişat pek iyi değil yakında hepsi delirir senaristlerin yüzünden drama drama nereye kadar :img-in_lo

dilaa
06-02-08, 16:39

aaa neden olcak.bak şimdi geçen yıl izledinmi bilmiyorum ama geçen yılda misketin şubat ayında çok ağlamaklı bi kına gecesi ve bir nikahı olmuştu.oda rüzgarla olmadığı için bu yıl şubat ayında bi tekrar yapıp :img-hyste yine rüzgarla olamicağından çünkü rüzgar evli,misketi başka biriyle evlendiriyolar.geçen yılki ormantik olsun diye 14 şubatta yapmışlardı buyılki biraz mecburiyetten olucağından 14 şubat lafı geçmiyo,zaten dizidede 14 şubarı kutlayabicek bi çift kalmadı:img-yes:,o yüzdende dünde bahsetmiştim bu iki günlük süreç bi türlü geçmiyo iki gün kına gecesi sürer iki günde düğün hazırlıkları derken gene 14 şubatta :img-hystemisket nikah masasında ve rüzgar karşısında.

bide bütün bu yaşananları yiyip ayyyy ne romantik 14 şubata denk geldi sevdiği adamda karşısında nasıl acı çekerek evlendi diyip hüngür hüngür ağlicaz.bu senarilerin beklentisi.:img-hyste amaç bu işte 14 şubata çekmek nikahı.bunun için güner baya para saymış olmalı.geçen yıl niyaziden biliyoruz 14 şubatta evlenmek baya pahalıymış.ormantikliğin nesi bukadar pahalı anlamıyorumya.:img-hyste
yani dicem oki basit bi yıldönümü uygulaması yapıyorlar.neyin yıldönümü diye sorarsanız misketin ağlaya ağlaya gelinlik giyme yıldönümü:img-hyste

kolpo
06-02-08, 17:04
önceleri çok sinir oluyordum fakat şuan hiç tınlamıyorum...şimdi bugünkü bölümde misket terziye gidecek, elinde poşetlerle merdivenden inince dua ediyordu " Allahım bir mucize olsun " diye evet büyük bir mucize, bundan güzel mucize olmazmı! rüzgar çıktı karşısına, aldı onu eve götürdü .yalvardı defalarca seni seviyorum dedi.. böyle bir sevgilim olsaydı keşke ben daha ne isterdim.ben çok büyük bir aşk acısı çektim zamanında çok sevdim ama sevilmedim aynı rüzgar misket aşkı gibi benide ailesi istemedi ama o ailesini seçti keşke rüzgar gibi olsaydı alsaydı beni yanına o küçüçük kalbine saklasaydı ne olurdu.ben işte bu aşkta kendimi görüyorum.ve acılarımı depreştiriyor..miskete bundan sonra kesinlikle acımıyorum çünkü o bu sevgiyi haketmiyor madem çok seviyorsun rüzgara asla bunu yapmamalıydı taş olsa kırılırdı bu böyle bişey olamaz. ve olmamalı ...:sad53:

leyla18
06-02-08, 17:04
yani dicem oki basit bi yıldönümü uygulaması yapıyorlar.neyin yıldönümü diye sorarsanız misketin ağlaya ağlaya gelinlik giyme yıldönümü :img-hyste .......... çok hoşsun dila güldürdün beni :img-hyste :img-hyste

lebis_tr
06-02-08, 17:12
ah ah misket rüzgar evde dedi benden sakladığın bişi var söle söle söle söle die orda söleseydin nolurdu sankii ayy bide herşeyi şu şeyda için yapıyo yaaaa of bencede sezon bitmeden nsl toparlayacaklar inşallah bu ayrılık fazla uzun sürmezzzz

zhl83
06-02-08, 17:24
artık şeydaya değer verceğini söyledi görün artık tantanayı rüzgar bas bas bağrıyo bişey mi var bişey mi var diye daha hala söylemiyo şimdi söylemiyosa ne zaman söyleyecek acaba?

ben yine seyredemedim,ve tüm olaylara fransızım şu sıralar:D
Fakat bunu misket evlenmeye karar verdiği zaman söylemiştim,yani rüzgarın tekrar şeydaya döneceğini,ve iğrenç buluyorum bu tavrını rüzgarın . Yeterki kadın olsun ha misket ha şeyda farketmez,yani misket olsa iyi olurdu ama olmadı madem napalım şeyda da olur ,hepsi uyar ,maksat boş kalmayalım,yolumuzu bulalım:icon_shad
Artık çocuk da yapar şeydadan ,ben çok acımıştım rüzgara misket ayrılalım dediğinde ,ama şimdi hiç umurumda değil.Çocuk gibi ,habire intikam için tuhaf tuha hareketler,hala kıskandırmak için şeydayı kullanacak yani dvm edecek.Bu rüzgarın başına ne geldiyse anlık ,fevri olarak yaptığı saçma sapan hareketlerinden geldi zaten.Devam etsin,daha neler gelecek başına...

aliyeaynalar
06-02-08, 17:37
rüzgar - misket olayı bayağa baydı. Allahtan rikkat peyami varda baydıran konuyu keyifle izlettiriyorlar, Aman Allahım bunu benmi düşünüyorum yan karakterleri seven ben :img-hyste

artık her ikisi içinde hayırlısı ne ise o olsun, ne diyim..
Ama Neyseki Neva olayı var, her ne kadar bazı arkadaşlar baydı dese bile..
Onlar hiç olmazsa renk katıyor bayağa, Onlar olmasa siyah-beyaz olur,
rüzgar misket olayından ötürü :img-hyste

Haa kerimanı unuttum, iyki kerimanda var.:img-in_lo
hele giyimine tarzına çok hayranım. :happy0064
Klasik anneler gibi giyinse, bu kadar ilgimi çekmezdi heralde.. Sanırım :img-pilot

funda87
06-02-08, 17:44
Mrb arkadaslar bizim evin hallerini ben bu sene izlemeye basladım ama trtdeki eski bölümlerini de izliyorum gerçekten eski bölümleri daha güzeldi yani bu sene kimsenin yüzü gülmüyor safa neva olayını iyice uzattılar ayrıca rüzgara ve miskete de çok kızıyorum hele de rüzgara çünkü sırf misketi kıskandırmak için bir baskasıyla hemen evlendi simdi ise seyda belasından kurtulamıyor misket de halen acı çekmek ve çektirmek için ayrı bir çaba sarfediyor.Rüzgarın davranısları gerçekten sinir bozucu ya simdi misket onu yine terkedince seydayı savunmaya basladı terkedilince hemen seydaya sıgınıyor.ayrıca kanal 1 ne yapmaya çalısıyor anlamıyorum devamlı yayın saatini degiştiryorlar ben email attım ama okuduklarını sanmıyorum yayın saati keske 17:00 de olsa ama devamlı degistiriyorlar.

başak_8999
06-02-08, 18:27
Bu bölümde rüzgara çok üzüldüm misketin önüne eğiliptegururum yok felan derken çok üzdü beni gerçekten.Safayada çoı üzülüyorum füsun haksız yere üstüne gidiyor bence çünkü safa o görüntüleri görünce ne yapacağını bilemediği için dövdü nevayı tabikide yapmaması gerekirdi..

gizmo771
06-02-08, 19:16
Hergün izlemeyerek yorum yapmakta bu başlığa özgü birşey sanırım:D:D
Zarpa hocam gene koparmışsın ortalığı vallahi elllerine sağlık şu esas kıza geçiş modu süperdi :img-hyste
Ben bu RM olayını anlattıklarınızda takip ediyorum artık...Şimdi Misket evden çıkarken lütfen birşey olsun dedi ve o anda Rüzgar mı gledi??
E misket ne olmasını bekliyor daha..Yani kızın istediği herşey olabilecek düzeydeyken yok bence böyle olmasın meleklik bende kalsın Rüzgar şeyda'da moduna geçerse daha çoook saçmalıklar izleriz biz...
Ayrıca forumda düşünce olarak bir sonraki sezona geçmişiz.Herkez izlediği dizinin bir sonraki bölümünü düşünürken biizm bir sezon sonrayı düşünüp keşke keşke demelerimiz güleriz ağlanacak halimize modunu ortaya koymak için iyi bir kanıt oluşturuyor(: Valla benim bildiğim eski haline dönmez artık bu dizide ucundan kıyısından bir mutluluk bir sevinç yaşatmak için bile sezon sonunu değil direk SONu bekliyorlar sanırım...
O tüyo gerçekten güzel yani cidden öyle birşeyler olsada herşey youna girse bu sezon hiç ağzımı açmadan izlerim ama kesin atlanmış birşeyler vardır orda eminim yani bir aile bu kadar umutsuz bir durumdan bu kadar çabuk sıyrılamaz gibi geliyor bana heleki dizinin başındakiler rayting olayının tadını bu durumdayken almışken...

zhl83
06-02-08, 20:27
Hergün izlemeyerek yorum yapmakta bu başlığa özgü birşey sanırım:D:D
Zarpa hocam gene koparmışsın ortalığı vallahi elllerine sağlık şu esas kıza geçiş modu süperdi :img-hyste
Ben bu RM olayını anlattıklarınızda takip ediyorum artık...Şimdi Misket evden çıkarken lütfen birşey olsun dedi ve o anda Rüzgar mı gledi??
E misket ne olmasını bekliyor daha..Yani kızın istediği herşey olabilecek düzeydeyken yok bence böyle olmasın meleklik bende kalsın Rüzgar şeyda'da moduna geçerse daha çoook saçmalıklar izleriz biz...
Ayrıca forumda düşünce olarak bir sonraki sezona geçmişiz.Herkez izlediği dizinin bir sonraki bölümünü düşünürken biizm bir sezon sonrayı düşünüp keşke keşke demelerimiz güleriz ağlanacak halimize modunu ortaya koymak için iyi bir kanıt oluşturuyor(: Valla benim bildiğim eski haline dönmez artık bu dizide ucundan kıyısından bir mutluluk bir sevinç yaşatmak için bile sezon sonunu değil direk SONu bekliyorlar sanırım...
O tüyo gerçekten güzel yani cidden öyle birşeyler olsada herşey youna girse bu sezon hiç ağzımı açmadan izlerim ama kesin atlanmış birşeyler vardır orda eminim yani bir aile bu kadar umutsuz bir durumdan bu kadar çabuk sıyrılamaz gibi geliyor bana heleki dizinin başındakiler rayting olayının tadını bu durumdayken almışken...

hmmm.Son günlerde izlemiyorum izlemiyorum deyip de, gelip uzun uzun yazdığım için üstüme alınmam gerekiyo sanırım:D:D
Öncelikle yazmadan önce gelip burdaki yorumları uzun uzun okuyorum gizmo'cum ,ayrıca zaman zaman en azından 1 -2 dakika rastlayabildiğim kdrıyla izleyebiliyorum.E ana konuyuda az çok biliyoruz,o yüzden izlemden de bir kaç şey çiziktirebiliyorum:img-grin2:img-grin2

MarilynMonroe
06-02-08, 23:38
hmmm.Son günlerde izlemiyorum izlemiyorum deyip de, gelip uzun uzun yazdığım için üstüme alınmam gerekiyo sanırım:D:D
Öncelikle yazmadan önce gelip burdaki yorumları uzun uzun okuyorum gizmo'cum ,ayrıca zaman zaman en azından 1 -2 dakika rastlayabildiğim kdrıyla izleyebiliyorum.E ana konuyuda az çok biliyoruz,o yüzden izlemden de bir kaç şey çiziktirebiliyorum:img-grin2:img-grin2

Bunlardan biride benim sanırım:icon_whis Evet izlemiyorum hergun (ara sıra takılıyorumda denilebilir) fakat bizim evde tam 3 hatun izliyor bu diziyi benim ister istemez haberim oluyor :) e hergun sitede yazılanlarıda okuyunca,dizinin ilerlemeyişinide ele alırsak uzuun uzun yazabilme kapasitemiz oluyor:img-wink:

sihir
06-02-08, 23:57
miskete kızıyorum: bebeğinin basını, bebeğinden habersiz bıraktığı için. kimse bana "şeydayı düşünüyor" demesin. inanmıyorum. bencil bencil bencil. ben bencili gözünden tanırım. değil mi zarpa? :img-hyste

nemideye kızıyorum: prensiplerini saçma nedenler uğruna terkettiği için. ismeti 40 yıllık tanıdığı sayahan verirken bile çat çat çatlatan nemide bu sefer 1-2 saçma nedenden tüm aileyi böyle saçma bir işin içine soktu. ertesi gün olan nikahın haberi mi verilirmiş? nemide bu oyuna nasıl gelir ki.

günere kızıyorum: kendinin de yaşanmışlığı olduğu halde, rüzgarı bebeğinden bi haber yaşamasına ön ayak olduğu için.

ismete kızıyorum: yeğeni rüzgarı ve ablası rikkati bebekten habersiz bıraktığı için. saçmalık. sally ve sayhanın ona yaptığı yanlışı o da yeğeni ve ablasına yapıyor.

sayhana kızıyorum: kerimana, ismete sırf dilayı kazanmak için sinsi sinsi yaklaşmasına izin verdiği için. ismeti kandırmasına izin verdiği için. ismeri düşmanından bi haber bıraktığı için.

sallye kızıyorum: kardeş gibi olduğu ismeti kerimana karşı korumasız bıraktığı için. sayhandan daha cesaretli ve mantıklı olamadığı için.

kerimana kızıyorum: sinsi olduğu için. pişmanlık insanlara mahsus olduğu halde, dürüst olmayıp, kensisine sonuna kadar güvenip neredeyse ailden biri yapan ismeti arkdan vurduğu için. kendi bencil egolarını kızının mutluluğunun üzerinde tuttuğu için.

nevaya kızıyorum: hala çetin olayını sakladığı için. aileden kimseye itiraf etmese de, polise gitmediği için.

safaya, füsuna ve sakıza kızıyorum tüm olayların (ismailin dahil olduğu) polis olmadan halledilmesine izin verdikleri için. şadanı bir haber bıraktıkları için. höt höt de olsa o bir baba...

safaya kızıyorum: sonuna kadar haklı da olsa, sinirine hakim olmayıp kava kuvvet kullandığı için.

senaristlere kızıyorum: çizgi filmlerin BEHten daha mantıklı olmasına izin verdikleri için.

Müge
07-02-08, 00:21
Herkese merhabalar arkadaşlar…Tabii foruma geç girersem kimse olmaz..:img-hysteBugün yarım yamalak izledim diziyi ama izlediğim bir sahnenin karesi beni çok güldürdü…Hemen anlatayım…Şimdi Rüzgar bir hırsız gibi Misket’i apartmanın içersinde arkadan yakaladı…Kolundan tuttuğu gibi Şeyda ile yaşadığı eve getirdi…Hop yere fırlattı…Misket’cik yere düştü…Ben de o sırada temizlik yapıyordum…Rüzgar elinde gelinlik bağırıyordu..Aradan zaman geçti…Başka sahneler vardı bölümde…Ben izleyemedim oralarını…Tesadüf yine M&R sahnesine geldim ama dizide yavaş yavaş bitmek üzeriydi..Ama bir baktım Misket hala yerde yatıyor….Şaşırdım…Komiğime de gitti …:img-hysteNeyse….Diziyi izlememek benim beynimi dinlendirdi…Meğer ne çok hafıza kartımda yer kaplıyormuş….Azıcık özledim ama…Mert hala yok ortalarda ..? Cd kimin eline geçecek acaba…?

a)Şadan’ın
b)Pembe’nin
c)Çetin’in…

Meraktan öleceğim valla…Mert nerdesin canım benim…?

Son olarak eskiden dizide ne güzel kahvaltı edilirdi,öğlen akşam yemeği yenirdi..Ama şimdi Nemide anneden başka kimse bir şey yemiyor…Füsun’ların evinde kahvaltı ediliyor arada..Rikkat’lerin evinde de az…Ah ah her şey eskide kaldı…:sad53:

gizmo771
07-02-08, 00:50
Ya o izlemeden yorum olayını ben kendime dokundurma olarak yazmıştım vallahi:img-hyste Ama forumda baya yandaş var belli ki bu konuda herkez bende bende diye çıkmış valla bi yanlış anlama olmş ama sorun değil:D

Müge'cim bence o cd şadan'ın eline geçer hatta bu hızla şıkların arasında unutmuşsun ama Keirman'ın eline bile geçebilir hatta Keriman bunu Safa'nın davasında delil olarak kullanır...

Benim merk ettiğim birşey Kerimanla Misket bu kadar kanka olmuşken Misket nikaha keriman'ı çağırmıyor mu?? Ya da şöyleside var keriman ismtlreden çıkmazken nikah günü hiç mi uğramıyor?? Yani bu kerimn'ın güner'i görmesi neva'nın Misket'i görme olasılığıyla aynıysa bu bi çelişki mi??:D TOplayamadım ya:D

gorgunk
07-02-08, 01:05
Benim merk ettiğim birşey Kerimanla Misket bu kadar kanka olmuşken Misket nikaha keriman'ı çağırmıyor mu?? Ya da şöyleside var keriman ismtlreden çıkmazken nikah günü hiç mi uğramıyor?? Yani bu kerimn'ın güner'i görmesi neva'nın Misket'i görme olasılığıyla aynıysa bu bi çelişki mi??:D TOplayamadım ya:D[/QUOTE]

aynı şeyi bende düşündüm,neredeyse beraber yaşıyorlar ama bir tek nikaha çağırmıyor.Zaten bugün izlerken yıllar yıllar önce izlediğim bir pembe dizi geldi aklıma:img-hyste

özzi
07-02-08, 08:38
yani bi insan bu kadar direnir. hamileyim rüzgar babasıda sensin dese aslında sorun çözülecek.rüzgar zaten bu haberi duyunca eminimçok sevinecek.ama yok misket hanım izleyenleri çileden çıkarmaya devam ediyor.

girls
07-02-08, 09:14
[QUOTE=Müge;Mert hala yok ortalarda ..? Cd kimin eline geçecek acaba…?

a)Şadan’ın
b)Pembe’nin
c)Çetin’in…

Meraktan öleceğim valla…Mert nerdesin canım benim…?

bence cd şadanın eline geçecek neden derseniz çünkü mert babasına hem düşkün hem de çok seviyor ve dolayısıyla cd ilk olarak babsının eline geçecek...

zarpandit34
07-02-08, 12:36
Sayın Dila'm:) ve sevgili Marilyn Monroe 'Keriman ve günah' konusunda birbirimizi anladık sanırım..:) O nedenle benim ekleyecek birşeyim yok.Zaten dünkü bölümde İsmetin eşi&Sally ile ilgili söylemek istediğim herşeyi sağolsun Dilaa yazmış.Özellikle İsmetin eşinin bön bön durduğu konusunda..:img-hyste Yahu herşeyi yazmışsın, ben niye yorum yapmaya geldim ki yauv..:)

Yanlız ben burada şunu anlamaya çalışıyorum.İsmet Keriman'a bu kadar dostane davranırken bu kadının içi hiç mi sızlamıyor? Ya bir insan bu kadar mı taştan olabilir? İsmet, senin doğurupta sahip çıkamadığına baktı, yetmedi senin gibi birini bile bağrına bastı.Bu duruma yani Kerimanın İsmeti azıcık bile olsa düşünmemesine o kadar sinirleniyorum ki, bu kadar şefkatsizlikle birde 'anneyim' diye dolanıyor.Aslında Keriman ilk geldiği zamanlar, en sonunda ikiside birbirini gerçek anlamda anlarlar ve aralarında gerçek bir dostluk kurulur, ne bileyim herşey güzellikle hallolur..İnsanlar elele tutuşsa birlik olsa, uzansak sonsuza..:img-hyste falan diye düşünüyordum.Hatta bir dönem Keriman Aykut'a 'İsmet kızımı, herkesi -ailesini,eşini- karşısına alacak kadar çok seviyor' falan demişti ki, 'Ha tamam bu hikaye düşündüğüm doğrultuda ilerleyecek ve herşey iyi olacak galiba' diye düşünmüştüm.Ama sonrasında şu Kerimanın İsmetin eşiyle yanlış anlaşılması mevzusuyla birlikte senaristler sırf Kerimanı göze sokmak için öyle gereksiz bir zorlama içerisine girdiler ki, çok doldum ona karşı.Ve şu anda kesinlikle hatalarının bedelini ödemeden gitmesini istemiyorum, kesinlikle!

Ve bende tıpkı sevgili Marliyn Monroe gibi Kerimanın İsmete karşı davranışları olumlu anlamda değişmediği sürece ona karşı bir sempati beslemeyeceğim.Eğer ki senaristler, 'illa Kerimanı beğendirecez,gözünüze gözünüze sokacaz' diyorlarsa, bu iş Kerimanı öyle 'Günerin eski sevgilisi yok Aykut'un büyük aşkı, herkesin ve herşeyin etrafında döndüğü kadın' falan yapmakla olmaz.Öncellikle İsmetin Dila'ya gösterdiği emeğe saygı duymayı (sevgi diyemiyorum çünkü bu kadında sevgi falan yok) öğrenmeli yani senaristler bu kısımdan başlamalı bence.

balzac
07-02-08, 13:02
Sonunda Rüzgar da öğrendi Misket'in evleneceğini.Misket'e çok çok çok kızıyorum.
Ne olursa olsun bebeği Rüzgardan saklamasını yanlış buluyorum.Bir de Şeyda için yapıyor bunları.Şeyda sanki kızkardeşi.Onun için yaptığı bu fedakarlık değmez.Güner ve İsmet de Misket kadar suçlular.Güner doktor ve bebeğin babası sağ ve Misket'i çok seviyor ,yani Güner'in yaptığı iyilik değil.Bebeği gerçek babasından ayırmaya ortak oluyor.
Hele İsmet'e ne demeli.Rüzgar yeğeni değil mi?Onun çocuğunu nasıl saklamaya razı olur.Gizli de olsa söylemeli.
Nikahın yapılmasını istemiyorum.Bir şekilde engellensin.Rüzgar nikahı bassın ya da son anda İsmet,Rüzgar'a gerçekleri açıklasın.

lebis_tr
07-02-08, 13:21
valla rüzgar şu bebeği örenmeden bana uyku yok sinirlerim bozuluyo düğünde bugün yarın şu senaristler olayları iyice saptırdılar iyi laptıklarını zannediyolar ama hiç bi gelişme yok bu onların zararına böyle olunca çoğu kişi izlemiyoo yeter yaaaaaaa die bağırasım geliyo ayrıca uzun zamandır özet yok özet okuyabileceğim bi yer varsa lütfennnn bana söleyinnn

zhl83
07-02-08, 13:57
akşam tv kanallarını zaplarken uzun zamandır fragmanlarını gördüğüm halde bir türlü neyin nesi olduğunu anlayamadığım bir diziye rastladım,şu ece uslu,gökhan tepe fln oynuyor hani(sakın dizi nrdeyse final yapacak, sen yeni mi gördün demeyin ,vallahi tv seyretme özürlüyüm ben:D:D)İşte bu diziyi seyremeye başladım ,konsunun ne olduğunu anlamaya çalışırken bir adam çıktı işte kızı var ,karısı var fln ,adamın yüzünde karısına karşı bir tiksinen ifade sürekli,karısı ise süt dökmüş kedi modunda:img-hysteBunlar ne ola ki böyle diye olayı kavramaya çalışırken,adam karısından boşanmak istiyormuş sanırım,istemiyor ,kadına sordu işte evden çıkaraken ,düşündünmü söylediklerimi diye,kadının adama cevabı ise akşama ne yemek istersin oldu,adam yine suratında bir ıyyyk ifadesi ile çekti gitti.Akabinde öğrendiğim şey karşısında pek bir şaşkınlıklar içeirsinde kaldım ,sonuna kadr izledim diziyi sırf kadının adını tekrar duymak çin,ismi ŞEYDA'ymışşşş.:img-hyste:img-hyste
Yahu bu şeyda isimli hatunların hepsi böyle ismiyle müsemma kişilikler olmak zorundamı?Nedir bu erkek milletinin Şeyda'lardan çektiği:img-hyste
İleride bir erkek çocuğum olursa ve evlenicem diye şeyda isimli bir kız falan getirirse vallahi canımı dişime takıp ayırırım onları,yaw sonradan bela oluyolar insanların başına:img-heh::img-heh:
NOT:şu anda aklıma geldi ,nevanın eski sevgilisi ,doktor kemalinde eski karısının ismi şeydaydı yanlış hatırlamıyorsam.Enteresannnn:)

Paloma_pea
07-02-08, 14:14
Ben başlarda Misket'le Rüzgar'ın süslü ve boylarından büyük laflarla dolu sözde aşkına saf saf inanıp bunlar kavuşamadıkça içleniyordum, ama artık değil. Sayelerinde nikahta keramet vardır diye düşünmeye bile başladım (Rüzgar'ınki hariç). Neticede Güner Rüzgar'ın aksine gayet makul (bebeği babasından saklama salaklığına alet olması dışında) bir adam, işi gücü var (Rüzgar'ın işi hayatında sadece Şeyda'dan kaçma Misket'e koşmadığı zamanlarda çay bardağı kırma ve dosyalara alık alık bakma mekanı olarak var; hem moralimiz bozuk olduğunda kafamıza göre işe gitmeyebiliyor muyuz? Bu harika işe ben de başvurmak istiyorum.) Misket ağlar ağlar sonunda başında iyi bir adamla, bir sevgi ve şefkat pınarı olan Nemide annenin dizinin dibinde karaktersiz Rüzgar'dan kurtulmuş bir halde yaşar ve belki bir gün yüzü güler. Yoksa bu mantıksızlıkla, bu kafasızlıkla ve bu pusulası kaymış doğru yanlış mefhumuyla Rüzgar ve Misket değil evliliği yürütmek ve ortak bir çocuk yetiştirmek, basit bir market alışverişini bile yüzlerine gözlerine bulaştırırlar. Emek vermeyi sadece zırlamak olarak anlayan ve her fırsatta büyüklerinin (Rüzgar) ya da başkalarının (Misket) yardıma koşmasını bekleyen bu ebedi ergen tipler kira isteyen evsahibine ancak dağarcıklarında bolca bulunan Türk filmi repliklerinden verebilirler. Şimdi düşündüm de, belki de bu yüzden bu dizide yeni evlenen kimsenin başka bir eve çıktığı yok (Rüzgar'la Şeyda'nın oturduğu ev de Fincan Hala'nın evi zaten).

Keriman'a ise söyleyecek söz bulamıyorum. Kendisi tam bir kara elf fizyolojisine sahip. Bizim dizimizde sevimlilik timsali olarak sergilenen bu hanım, mimikleri, yüz ifadeleri, yüz hatları vb ile gerçekte korku gerilim türüne daha yakın görünüyor. Bu kadar tek boyutlu bir karakter yaratıp adeta "ya seveceksin ya seveceksin" diye izleyicilerin gözüne sokmak için, epey başarısız bir senaryo yazarı olmak gerekiyor. Buradan bir kez daha senaryo yazarlarına sesleniyorum:

1. Gizlilik anlaşması diye bir şey duydunuz mu? Sette olan