Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 10)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
ben rüzgar ne yaparsa yapsın kızmıyorum arkadaşlar ... rüzgar böyle yaparak kendisine ihanet ettigini zanneden yaralanmış sevdiginden agır sözler duydugu için hazmedemiyor bazışeyleri rüzgarda kendini böyle gösteriyor mutluluk oyunu oynayarak misketi acı çektirecegini düşünüyor hoş başarıyorda :) ama ben yinede diyorumk,i rüzgar hamile oldugunu ögrenince misketin onu aşşagılamaz diyorum ama yinede belli olmaz birde üstüne üstelik çocuk yapmış diyede iyice kinlenebilir :) pöfff hangi tarafı tutsam elimde kalıyor ama şuna eminim rüzgar nispet için söyleyecek bizimde çocuk düşünme zamanımız geldi diyecek olması ... ama rüzgar tek başına kalınca iyicene yıkılacak :( ne kadar kötü ya canından fazla sevdigin sana ihanet ettigini düşünüyorsun gizlice evlenmeye kalkışıyor duyuyorsun bir yandan agır sözler duyuyorsun üstüne üstelik başkasından hamile kaldıgını düşünüyorsun kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor dur herhalde :( rüzgar gerçekleri ögrenince hemen affedecek zannediyorlar herhalde ismet misket güner o biraz zor gibime geliyor tamam rüzgar ilk başta sevinecek bir o kadarda sinirlenecek kim olsa öyle davranır neden bana söylenmedi diye günerde kızını düşünecegine misketin çocugunu düşünüyor kızı yanı başında adamın yaptıgına bak :)
deniz_ezel 05-03-08, 20:46 ama nerden bilebilirki kızının yanı başında olduğunu güner.keriman kan çekiyor dedi ya günerdeki kan çekmiyor galiba:img-hyste hani filmlerde kendi çocuğu olduğunu bilmeden çocuğa birden bire bağlanırlar ya günerde daha öyle birşey olmadı çünkü dilayı doğru dürüst görmedi bile belki rüzgar da böyle kendi çocuğu olduğunu bilmeden çocuk doğduğunda onu çok sever bağlanır:img-yes:
fairy_dreams 05-03-08, 20:48 gerçekten dilada vardı orda hiç orayı düşünmemişim :) vicdanını rahatlatmak uğruna evliliği yanlıştı günerinde aksine rüzgara söylemesi için ikna etmeye çalışcaktı ismetle ikisi. ama rüzgara söylüycekti bu senini çocuğun ama ben formalite evliliği yapayım diyebilirdi tabii rüzgar kabul etmiycekti ama en azından aralarında bişey geçmiyceğini bilecekti. hata yaptılar... rüzgarım benim canım yaralı kuşum o :) ben ona kızamam ki keşke ankarada olsamda görsem onu :)
aliyeaynalar 05-03-08, 21:22 rikkat hakkında yapılan yorumlar çok geri sayfalarda kalmış, ama yinede yapayım yorumumu, rikkat gerçeği öğrenince saklıycağını pek sanmıyorum.
En azından şeydaya blörf yapar. İyileşmesi için elini çabuk tutması için.
Eğer tutmazsa, bebeği rüzgara söyleyceği şeklinde blörfünü yapar.
velayet konusu'nada katılmıyorum. Hadi eski rikkat olsa velayet ister derdim.
Ama peyamiyi bilmem..
bence senaristler bizi yanıltacaklar bugün rüzgarın geçmişi hatırladığı sahneden bişey çıkartırlar yani sadece tahmin ediyorum(ben zaten hep en kötüsünü düşünüyorum) inşallah öyle olmaz bir zamanlar yani şeydayla rüzgar evlendiklerinde şeyda rüzgar için misketin yanında atıp tutardı yani amacı misketi kıskandırmaktı şimdide rüzgar yine atıp tutacak(argo mu oldu )yine misketi kıskandırmak için ya bu kız ne kadar bahtsız hep kıskandırılmaya mahkum galiba...rikkat ablam elini çabuk tut yoksa bu şeyda rüzgarın çocuk istemesinden yaralanmaya çalışacak off ya offff
çaresizlik 05-03-08, 21:42 bak şimdi canom içime kurt düşürdünüz olurmu olur çabuk olsa bari rikkat
bak şimdi canom içime kurt düşürdünüz olurmu olur çabuk olsa bari rikkat
arkadaşım ben en kötüsüne kendimi hazırlıyorum hatta dünkü bölümü izledikten sonrada söylemiştim yani bir kere düşünün bu misket rüzgar olayını ne zamandan beri uzattılarda uzattılar neden durup dururken hemde sezon sonuna bu kadar zaman varken üstelik konular bu kadar karışıkken hemen çözsünler rikkatin de söylediği gibi 'var bu işin içinde bir iş ' ama hadi hayırlısı ya senaristlerimiz şikayetlerden bıktılar eskiye dönüş yapmaya çalışıyorlar konuları açıklığa kavuşturup aile hayatını işlmeye devam etmeye karar verdiler ya da rüzgar misket olayını epey bir zaman daha uzatacaklar mesela son anda rikkatin hesaplarında yanlışlık olur vs...ben felaket tellalı gibiyim ama ne yapayım ben artık pireyi deva yapar oldum o kadar çok şey oldu ki bu filmde artık hiç birşeye olmaz demiyorum en azından şeyda çocuk istiyorum diye tutturmadan rikkatin bu olayı çözemesi gerek yoksa rüzgar elden gidecek şeyda bir daha hayatta bırakmaz rüzgarı ay yazık ya içim karardı........
bıraz önce yenı bolyum özetını okudunm ruya gelıyor cetınle karsılasıyorlar cantasını caldıyor
bu cetın ıle ask yasıyacak kısı bence ruya
aliyeaynalar 05-03-08, 23:13 bıraz önce yenı bolyum özetını okudunm ruya gelıyor cetınle karsılasıyorlar cantasını caldıyor
bu cetın ıle ask yasıyacak kısı bence ruya
ee yok artık canım daha neler. Umarım senin sandığın gibi olmaz.
ben neva ile aşk yaşasın istiyorum, o rüya ile.. :img-tomat
hem bora noldu o zaman. Ayrıldılar mı ? oluyor. Çok saçma :img-cool2
Rüya geri döndüğüne görede, rüyayı kesin başkası oynar çünkü,
rüyayı oynayan dilara hanımla tiyatroda karşılaştım, ayaküstü sohbet ettim
bana bi daha diziye dönmüyceğini söyledi.
O sebeple rüyayı başkası canlandırır...
cetın suprız bırıyle ask yasayacak denıyordu ruya olabılır belkı suprız kısı nevaya yaklasmak için tek sans
aliyeaynalar 05-03-08, 23:19 cetın suprız bırıyle ask yasayacak denıyordu ruya olabılır belkı suprız kısı nevaya yaklasmak için tek sans
benim anlayamadığım, peki o zaman bora ne olacak ?
benim şimdi iyiden iyiye kafam karıştı. Bora ile boşansa bile boşanma sebepini ne olarak gösterecek :img-pilot:img-tomat
ayrıca bana saçma gelen diğer husus ise, nevayı bu kadar severken kardeşi ile nasıl aşk yaşayacak :img-hyste:img-pilot:img-hyste
ben rikkatin saklicağını düşünmüyorum.tabiki şartlar olgunlaşana kadar saklicaktır.ve ozamana kadar miskete kızcaktır.ama sonunda misketi anlicaktır bi kadın olaraktan.ve ben misketi anlamaya başlayınca rüzgarın miskete olan kızgınlığını azaltıcağını düşünüyorum.bugün yatakta ozaman o çocuk bizim torunumuz derken pek bi mutluydu.yani rikkat o torunu ister ve yanındada misket olsa fena olmaz der.çünkü şeydadan ağzı yandı bikere.bide sevgilerine bu kadar inanmışken onları birleştirmeden duramaz
gülbeşeker 05-03-08, 23:38 İnanmıyorum ,Şeyda Rüzgarın bebek yapma kararını olumsuz karşılıyormuş Şeydanın içine melek girdi,ben şakasına Rüzgar Şeydanın peşine düşer,Şeyda kaçar demiştim,:img-hystetuttu galiba.Bu arada Rüzgar ciddi ciddi çocuk yapmayı düşünüyor galiba ,biri Rüzgarı durdursun,iyice saçmalayacak.Rüya geliyormuş,kesin Çetinle aşk yaşayacak.
iananamıyorum rüya geliyo.tüyoların en güzeli bu asıl bunu aylar önce öğrenseydikte enerji depolasaydık.şok oldum ya.süper oldu bu.çok sevindim.yaşasın falan yani tabi oda entrika peşinde koşmazssa.:happy0064
keşke dilara yalçın gelse.işe bak kız bi gelcek aile birbirine girmiş.
şeydada dediğim gib tepki verdi.çocuk istemedi.çünkü rüzgeın onu sevmediğini ve misket yüzünden kullanıldığını düşünüyo.artık bu durumu kabulleniyo.bide yürüyebilse sonunda pes edicek ama.
ya ben çok sevindirik oldum rüyaya çok şaşırdım.ya bu şeydayla ilgili ne tahmin ettiysem bugüne kadar çıktı.yaşım birazdaha genç olsa tekrar sınava girer piskoloji seçerdim yav.baya iyiyim bu işte ben dizi sayesinde piskolojiye ilgim arttı.artı doğru teşhis koyuyorum iyimi.tüh. hayallerimin mesleğini kaçırdım yav:img-hyste
Rüya'nın gelişine sevinsem mi,üzülsem mi bilemiyorum...Ben Dilara Yalçın'ı çok severim...Rüya karakterini hakkını vererek canlandırıyordu...Gelmesini çok isterim daha önce de yazmıştım...Lakin senaryosu böylesi acayip bir hal almış dizide,onun karakterini de bozmadan duramaz sevgili senaristlerimiz..Kimbilir nasıl bir karaktere bürünerek gelecek...Neva-Safa-Çetin üçlüsünün hikayesine dahil edeceklerse,hiç gelmesin daha iyi..En önemlisi de Rüya'yı başka bir oyuncunun canlandırma ihtimali...Bunun olmasını hiç istemem...Zaten yeterince oyuncu değişti,ayrıldı...Değişen oyunculara alışmak zor oluyor..Tamam alışılınca onlarıda seviyoruz..Aman yanlış anlaşılmasın..Ama o alışma evresi hem yeni gelen oyuncu için,hemde biz dizi izleyicileri için zor oluyor..Ne diyelim hadi hayırlısı...
vay be sonunda rüya geliyoo rüya yı getirip ne yapmaya çalışıyolar acaba çetin e aşık falan olursa hiç şaşmam valla ama iyi oldu yaa yeni yüzler görmek güzel ve tabi ayrıca eski bi yüzü görmekte güzel olacak aaaa ama ya rüyayı oynayan kişiyide değiştirdilersee ....ayrıca şeyda nın bu bebek olayına olumlu bakacağını sanmıştım ama hadi hayırlısııı
Rüya mıı geliyooo...ayy yüreğimee inecekk yaaaa:happy0064:happy0064inşallahh doğrudurrrr...ayy keşkee Dilaraa Yalçın Gelse...:happy0064..set resimlerinde Dilara onun için mi vardıı...içimden de geçmiştii....
ya Rüya gelirse onunda hayatını mahfederlerrr..ondan çok korkuyorum amaaa diziide herkesiii mahfedecekler o belli..umarım Rüyayla fazla uğraşmazlar...
yaaa gelsinnn yaaa...Amaa Diloşş(Dilaraa Yalçınnn:happy0064) gelsinnnn..ben bu haberii istiyordum aylardır...amaa Rüya umarım Dilaraa Yalçın olarakk döner yaaa:icon_sorr
Şeyda pamuk gibii şeker olduu:img-in_lo demiştimm..aferin şeydayaa..böyle bıraksınlar...hatta rüzgarı atalım:icon_whis...senaristler bulsun Şeydayaa birinii..bakın ne güzell bir aşkk izliyeceğeiz o zaman..Şeydayada birinii bulsunlar..hemm Şeydanın da aşkı olursa taze yenii aşkk nasıl reytingler artar..kanalın istedği reytingg zatennn...:happy0064
fairy_dreams 06-03-08, 08:51 inanamıyorum ya rüyamı geliyor çok güzel haberde arkadaş bir daha diziye dönmüycek demiş dilara için acaba kim oynar rüyayı merak ettim :) ben neva çetini sevsin istiyordum ya safa çok höt höt :) dediğiniz gibi rüyayla belki çetin olur...
ergenekon1071 06-03-08, 09:42 misket çıkcakmış ileriki zamanlarda diziden daha doğrusu berfu öngören çıkcakmış geçen gazetede okudum.yeni bir diziye daha başladığı için yoruluyormuş ve bizim evin hallerinden ayrılabilirmiş.
rüzgar elini tuttuğunda tepkisiz kalcak.O kiii ,nerdeyse fırsatını bulsa rüzgarı hamile bırakcaktı..
bu cümle benım cok hoşuma gitti.yazan arkadasın eline saglık.ben ruzgarın çocuk yapacagına inanıyorum.çünkü gerçekler ögrenildigi zaman dizi nasıl uzatacaklar şeydadan olma çocukla birazda öle devam ederler işte olurda rikkat ögreirse saklamasını karsıyım o bi babannne ve ilk torunu ilk göz agrı oglununda nekadar üzüldügünü gördü yaşadı saklarsa ayıp olur ama bu senarıstlerle hersey olur
başak_8999 06-03-08, 12:32 Ya şimdi okudum yaşasın rüya gelicekmiş inşallah oda değişmemiştir eski rüyadır inşallah ya çok seviyorum ben rüyayı
armagan_60 06-03-08, 12:37 evet geliyo daha önce sormuştuk belli olmaz demişlerdi şimdi geliyo fakat temelli gelmiyo anlaşılan tatile falan geliyosa bölüm veya konuk olarak geliyodur
çaresizlik 06-03-08, 13:12 inananamıyorum rüya geliyor keşke temelli kalsa inşallah eski rüyadırrrr buarada bakın rüzgar çocuk istiyomuş şeydadan ama bu seferde oo sıcak bakmıyor
ayyy inanmıyorum doğrumu okudum özeti rüya geliyormuş ama umarım hayalkırıklığına uğramam çünkü ben dilara yalçını rüya olarak düşündüm ve sevindim ama eğer oda değiştirildiyse bilemiyorum bekliyip görücem yinede rüyanın gelişi dizide değişiklik yaratır gibi geliyor bana heralde bugün göremeyiz yarını bekliycez .........
şeyda kullanıldığını anladı sonunda bakalım nasıl oluyormuş görsün....
:happy0064 Ben de sevindim ben de:happy0064 Ama içimden bir ses Dilara Yalçın değildir diyor...Haydi hayırlısı olsun...Gelsinde Neva'nın aklını başına getirsin..:img-hyste Barışmalarını sağlar belki..Hem Neva ve Safa'nın ,hem de annesi ile babasının....:good: Heyttt....Dilara Yalçın değilse sinir olurum bunu da söylemeden geçmeyeyim....:img-pilot
fairy_dreams 06-03-08, 13:24 şadan rüyaya kızgındı rızası olmadan gitti ve evlencek diye. resimleri falan kesmişti belki bu kızgınlık üstüne döner konu bir süre ya da şadan özledi diye unutur bunları çetinle alakalı durumlar olabilir herşey olabilir valla :) bugün ve yarın anlaşılır ne olacağı....
ayrıca bana saçma gelen diğer husus ise, nevayı bu kadar severken kardeşi ile nasıl aşk yaşayacak :img-hyste:img-pilot:img-hyste[/QUOTE]
aliyeaynalar bende sen gibi düşünüyorum.nevayı severken rüyaya nasıl aşık olur saçma :img-hyste ama rüya bu olayları bilmeden çetine aşık olursa bilemem:img-in_lo
:happy0064ben çetin ile nevayı birlikte görmek istiyorum.nevanın da çetini sevmesi en büyük dileğim.:happy0064
1- HEYYYYYYYYYYYY Rüya geliyor!!!!!!!!!!!!!!!! Yihhhhuuuuuu!!!!!!!! Kim benle halayçekecek bakiiimmmm....Peki gelecek olan Dilara mı? Bilen var mı?
2-Çetin kapıyı çalınca ve Çetin'i görünce "sennn" dedi ya ben bittim-koptum. O ne biçim bir tepkiydi ya...Yaaa yüz ifadesi...:img-hyste Sanki Cüneyt Arkın Türkan Şoraya "Senn" der gibiydi...:img-hyste:img-hyste
3- Dila ile Güner bir araya geldi sonunda. Vayyyy beeee. Ne acıklı !!!!!!!!!
4- Şeyda çocuk yapmaya karşı çıkacakmış. çok ama çok şaşırdım. neden acaba?
5-Rüyaaaaa gelecekmiş Rüyaaaa!!!! Ahhh bir de Dilara olsun bu Rüya....Ohhh!!!
Hayırrrrrrrr Dilara değilmiş değil :img-cray::img-cray:
üzüldüm tabii çok üzüldüm ama Rüya'nın gelmesi de güzel...tabii onun da karakterini 180 derece değişmezlerse...kim ben değişeceğine eminim. :icon_sorr
EFTALYAGUL26 06-03-08, 15:20 evetttttttttt rüya geldiiiiii.tabiii dilaraa degil amaa hoş bi kız .epeyde benzetmeye çalışmışlar.biraz daha toplucaa yuvarlak yüzlüü filan amaa hoş güzel kız benceeee.tesadüf bu kadar olurya çetinle aynı yerde beklıyorlarrrrrrr :happy0064:img-hyste
fairy_dreams 06-03-08, 15:22 rüya dilara değilmiş :( ayy rüzgarım nasıl kızgn kızgın bakıyor bi bilse ahhh ahhh :(
çaresizlik 06-03-08, 15:23 ayyy rüzgar misketin hamile olduğunu öğrenince nasıl çöktü bi acımki ama şeye sinir oldum elini tutması yok bizde çocuk istiyoruz demesi gerçi ona nispet yapıyor ama olsun
şu son zamanlarda izlediğim en güzel bölümdü(bence tabi),çok güzel mesajlar verildi
(reklam girdi araya yazayım dedim)
Günerle Sayhan'ın konuşmaları ,İsmet'in Dila ile konuşmaları,Güner'in kim olduğunu bilseler gamzeli amca ,gamzeleride sana benzer inşallah amca bak benimde gamzelerim var gibi sözler geçti gerçekmiş gibi duygulandım SONUNDA yarı yarıya buluştular .kerimana ,gamzeli amcayı Güner diye söyleseydi kafasında bir düşünce belirirmiydi kerimanın benim bebeğimim babasının adıda Günerdi falan . onuda davet etmişler geleydi keşkeee gelirse bu konuda biter.
Rüzgar ve Misket'in biribirlerini ne kadar sevdiklerini bakışlarıyla bize gösterdikleri tiriplere girmesi Rüzgar'ın Şeyda'nın da dediği gibi Rüzgar o bebeğin kendisinin bebeği olduğunu bilse böyle yaparmıydı öğrencek ama ne zamann o zaman mutlu son olcakkk.
Safa ile Neva kapıdalar bakalım iyi bişi olcakmı sarılacaklarmı? bakıyorum bekliyorum.çetin ile rüyaa aynı karelerdeler rüyada değişmiş hadi bakalım neler olcak biribirlerinin kim olduğunu bilmeden bişiler başlıcak herhal.devam ediyor dizi reklamlar bitti.
çaresizlik 06-03-08, 15:34 ama yani rüzgar da iiice aşagıladaı misketi cıva gibi dedi bir bakmışsın onda bir bakmışsın burda yani bi günerlesin bi benle dedi şimdide çocuk düşünüyoruz dedi çok sinir oldum
fairy_dreams 06-03-08, 15:34 eski rüyaya gerçekten benziyo suratı biraz geniş o kadar dilara minyondu. bizim kabloluda gidip gidip geldi bi diziyi doğru düzgün izleyemedim. elini nasıl da tutuyor ya anlamıyormu misketin ona nasıl baktığını rüzgarda kız bayıldı ya bide...
gülbeşeker 06-03-08, 15:35 Rüzgarıma kıyamam nasıl da üzüldü,şok oldu,yerinde kalakaldı,Misketten nasıl da nefret ediyor,ona iyi laf soktu,Misket de dayanamadı,Rüya da değişmiş ama ben beğendim...
çaresizlik 06-03-08, 15:35 rüyanın gelmesine sevindim birde sayhanla dile nın barışmasıda çok iyi oldu dilada günere gamzeli diyo kendi babasına ama dialnın ismetlerde kalmasını istiyorum yani keriman yada güner almasın
Aptal olsa anlardı Rüzgarın tavırlarını...Aptal olsa anlardı Rüzgarın sözlerinin iğneli olduğunu ama anlamadılar. Onlar Aptal değil de bizi aptal yerine koyuyorlar biraz gibime geldi. eydi o afra tafralar. Dila olsa anlayacak ama neyse....
Evet Eftalyam, güzel kız yeni Rüya da....ama Dilara değil. bunun düşüncesine alışayım önce de doya doya sevineyim Rüya'nın gelişine...
Özetler de gelmeye devam ediyor maşallah. Ne emniyet sözü korkuttu bazılarını ne de diğer sözler. gerçi benim bir şikayetim yok, özet okumak çok hoşuma gidiyor benim. en azından "hımm cuma birşey olmayacakmış. görmesem de olur diyebilecem"
ama bu cuma yani yarın izleyeceğim inşallah. Rüya'nın hatırına...(Dilara olmasa da:icon_sorr)
edit: ben istemezdim aslında Rüya'nın çok da güzel ya da gösterişli olmasını. Tamam Dilara da güzel kızdı ama sıradan bir hali de vardı, çoook doğaldı. sıradan olması, doğal olması beni daha fazla cezbeder. Ayrıca, bu dizide gösterişli olan kızları entrikaların içine sokuyorlar. örneğin neva. emine hnm olsa bu kadar saçma şey yaşanmayacaktı. o da güzeldi ama onun da dilara gibi doğallığı vardı. ama yeni nevanın güzelliğini ön plana çıkarttılar ve eğer bir parça doğallığı da olacaksaydı, bunun ön plana ıkmasına izin vermediler. umarım rüyayı da harcamazlar.
çaresizlik 06-03-08, 15:38 arkadaşlar ben filmi izliyemiyorumm çünkü yayın gitti reklam bitti sevindim şimdide yaynlar gitti tesadüfünde bu kadarı neler oldu şuana kadar arkadaşlar reklamlardan sonra yazarmsnız
Bu kadar saçma bir dizinin bu kadar saçma bir konusu olur işte...Ne adını yazdılar yine oyuncunun ne bir şeyini...:img-hyste Hem sinirlendim...Kimdir bu kız...?Hiç beğenmedim...Geri gitsin istemiyorum.....:img-hyste
Çetin&Rüya aşkına hazır olun....Yeni bir aşk doğuyor dizide...:img-hyste
Ben beklerim herşeyi beklerim diziden ...:img-hyste:img-hyste:img-hysteAy çok neşelendim birden:img-hyste
gerçi biraz rüyayı görünce hayallerim yıkılsada ses tonlamasında tiyatro kökenli biri olduğu belli fakat sonunda ismini yazmadı çok merak ettim yeni rüyanın kim olduğunu yinede rüyanın gelişiyle dizide değişiklikler olması iyi olacak....:img-yes:
sanki sonunda rikatten önce şeyda kullanılmaya dayanamayıp kendiliğinden açıklayacakmış gibi düşündüm bugünkü bölümü izlerken misketin rüzgardan hamile olduğunu budabir hayal işte...:img-hyste.
EFTALYAGUL26 06-03-08, 15:41 ben bu bölümde ilk defa şeyda yı üzgün mutsuz gördüm.ilk defa derken rüzgar ın ilgisinin yapma oldugunu ve sırf misket e nispet yapmak için öyke davrandıgını anladıı.önceleri olsa ilgisi gerçek bile olmasa rüzgar elini tutugunda ona gülümsediginde ilgiliendiginde çok mutlu olurdu.amaa artık biliyor,farkedıyor ve hoşnut degildi ilk defa durumdan.
rüzgar o kadar laf etti herkesin içinde kimsede sen ne demek istıyorsun demedi.misketten korkmak gerekıyormuş filan hızlıymışşş,utangaç degilmiş dedi.nemıde annede ayıkmadı başka hiçkimsedeee :img-hyste
yeni rüya nın gelmesine sevindim mii onu zaman gösterecek elbette.dilara yalçından daha başarılı mı olur yoksa onu aratırmı bilmıyorum amaa yeni bi renk gelmesi yeni olaylar demek veee buda güzel bi haber.en azından nevaya dertleşecek birisi geldi.son zamanlarda kapatmıştı kendını eve kimseyle dertleşmıyordu pembee hariç :img-hyste
fairy_dreams 06-03-08, 15:43 orda rüzgar laf sokuyor besbelli bişeyler ima ettiği ama etraftakiler sanki normal bir mevzudan bahsediyormuş gibi bakıyor. günerin kanıçektimi acaba dilaya karşı :) gamzeli deyip duruyor dila. ismini bir bilseydi kerimanla tlfda konuşurken gamzeli yerine güner derdi keşke bilseydi.
şirin baba 06-03-08, 15:43 bence rüzgar en iyisini yaptı.misket bunların hepsini hakketti.misketin herşeyi yanlış .en baştaki yanlışı da şeydayı düşünerek hamile olduğunu rüzgara söylememesi zaten.şimdi sevdiği adam kendisinden nefret ediyo ve onun inadına şeydadan çocuk bile yapabilir.....
çaresizlik 06-03-08, 15:44 yani buarada hani özetler yasaklanmıştı ben okudum artık yarın ki bölümde neler olacagını biliyorum neyse pek bişey olmayacak en azından şeyda istemeyecekmiş içim rahat ama rikakt ablam bul artık şu sorunuda çöz şu işi ne ismet ne misket söylemez sen söyle miskete de acıdım rüzgarada nasıl abktılar birbirlerine öyle
armagan_60 06-03-08, 15:46 aynı soruyu sezgin beyede sordum az önce acaba yeni rüyanın temelli gelmesi diziden bir oyuncunun ayrılmasına zemin hazırlamak amacıyla yapılmış olabilir mi yoksa çetin için mi oldu bu olay çetine mi ayarlayacaklar çetin nevay yakın olabilmek için rüyayımı seçecek yoksa yaprak dökümü gibi iki kardeş arasınımı bozacaklar
EFTALYAGUL26 06-03-08, 15:49 http://img123.imageshack.us/img123/1161/arkasiradakiler5wt1.jpg
yenı ruya arka sıralar dızısındekı kız olmasın yanı bu kız ona benzıyor bıraz sınem özturk
yokk bence hiç alakası yok.bu kızın küçücük suratı var.yeni rüya yuvarlak yüz hatlarına sahiptiiii ve yüzü iri ve güzeldiiii,gözleride öyleeeee.keşke isimide yazsalardıda bu kadar merak içinde bırakmasalardı herkesı
misket hatayı beşta yaptı bence harşeyi söylemeliydi eğer söyleseydi su an bu durumda olmazdı.... rüzgar bir sürü üstü kapalı laf söyledi ama bilse kendi çocuğu olduğunu söyler mi bunları.. sonunda rüya geldi ama değişmiş bi şekilde:icon_sorr neva değişti rüya değişti oldu olacak tüm kadroyu değiştirsinler bu ne....arrtık bucümleyi kurmak istemiyorum ama mecburum ben ESKİ B.E.H Nİ istiyorum!!:img-yes:
fairy_dreams 06-03-08, 15:54 misket yakında mı ölcek sezon sonunda falan diye okumuştum misket çıkarsa rüzgar şeydaylamı olcak olamaz ya of misket bambaşka...
EFTALYAGUL26 06-03-08, 15:55 misket banyoda rüzgara havlu vermeye girdiginde ne yapamya çalıştı oyleeeeeee???elleri havada kaldıı birdennnn.rüzgarın dokunmaa lafıyla.rüzgarda hiç mi analamıyor bilmemmm,saf mıdıdr nedirrr :img-hyste hani güner kapıda beklıyor sözde karısı başkasına havlu vermeye giriyor ve kocasııı ne ksıaknıyor ne karışıyor.
neva nın safa safaaaa demelerınden bana fenalık geldi.bilmıyorum ama yapmacık geldı gözume .hem yaptı ettı onca şey ı sonrada safa safaa diye kapısında bitti.safa ya mı üzülsem nevaya mı bilemedimmm :icon_whis
Ben havaalanında o kırmızılı kadını görün ce dedim bu kesin rüya. Hatta Dilara Yalçın. Ama hayal kırıklığına uğradım. Keşke Dilara Hanım gelseydi. Gerçi yeni oyuncu gayet hoş ve sanki oyuncu kökenli birine benziyo. Umarım alışırız. Ama ne yalan söyleyeyim. Saçma gelecek belki ama benim içimde bi umut var. Sanki Dilara hanım geri gelecek gibi. Geçenlerde set resimelrinde fotoğrafı vardı. Oda saçlarını kızıla boyatmış. Belki yeni oyuncunun adını bu nedenle yazmadılar. Bilmiyorum yanılıyo da olabilirim.
Ama Rüya sanki Çetin dizide kalsın diye getirilmiş gibi geldi bana. neyse ne. Geldi yaa. En azından Rüzgar Misket, Neva Safa aşkının yanında farklı bir hikaye daha izleriz.
gülbeşeker 06-03-08, 16:03 e misket ölecekya dizide o ayrılıyor diziden onlar yok kimse ayrılmaz falan desede yani misket diziden gidecek
Arkdaşlar şu gidecek,bu kalacak laflarını bölüm yorumlarında yapmasak diyorum,gerçekten diziyle ilgili yorum yapma şevkimiz kırılıyor,umarım beni anlarsınız,hem Misket niye ölsün işte görüldğü üzere bu dizi oyuncu değişklğine açık bir dizi olsa olsa Berfu gider,yeni Misket gelir,bunun da çok üstünde durmaya gerek yok bence.
Bence Çetin -Rüya aşkı olacak,bir de Safa ile Neva barışacaklar gibime geldi,Nevanın da ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.Rüzgar da içindekileri bir bir saydı döktü ama kimse bir şey çakmadı,ama Rüzgara çok hak veriyorum Misket bu lafları hak etti.
armagan_60 06-03-08, 16:03 Ben havaalanında o kırmızılı kadını görün ce dedim bu eksin rüya. Hatta Dilara Yalçın. Ama hayal kırıklığına uğradım. Keşke Dilara Hanım gelseydi. Gerçi yeni oyuncu gayet hoş ve sanki oyuncu kökenli birine benziyo. Umarım alışırız. Ama ne yalan söyleyeyim. Saçma gelecek belki ama benim içimde bi umut var. Sanki Dilara hanım geri gelecek gibi. Geçenlerde set resimelrinde fotoğrafı vardı. Oda saçlarını kızıla boyatmış. Belki yeni oyuncunun adını bu nedenle yazmadılar. Bilmiyorum yanılıyo da olabilirim.
Ama Rüya sanki Çetin dizide kalsın diye getirilmiş gibi geldi bana. neyse ne. Geldi yaa. En azından Rüzgar Misket, Neva Safa aşkının yanında farklı bir hikaye daha izleriz.
bende şimd onu düşündüm acama zeynep hanım demişti çetin bana değil süpriz birine aşık olacak diye acaba yaprak dökümündeki gibi çetin rrüya ile evlenip nevayamı ulaşacak bana mantıklı geldi doğrusu e rüyaya bi sevgili yazmayacaklarına göre çetin kaldı demekki
fairy_dreams 06-03-08, 16:04 bazen güner,çetin,kerimanında ismini yazmadıkları oluyordu bence bu kız kalır rüya olarak zannetmem artık gelsin Dilara yalçın ama allahtan umut kesilmez blki gelir,ben bu kızıda sevdim doğrusu sevimli geldi. neva gibi itici gelmedi gözüme ilk başta....
fairy_dreams 06-03-08, 16:07 bende şimd onu düşündüm acama zeynep hanım demişti çetin bana değil süpriz birine aşık olacak diye acaba yaprak dökümündeki gibi çetin rrüya ile evlenip nevayamı ulaşacak bana mantıklı geldi doğrusu e rüyaya bi sevgili yazmayacaklarına göre çetin kaldı demekki
dediğiniz gibi bencede öyle olucak rüyaya yazacakları sevgili kalmadı birde aynı havaalanında ikisinide gösterdiler çetin zarar vermek istemiyor uzaklaşmak istiyor nevadan bu yüzden ama kesin rüya falan aşık olucak bence ona çetinin de nevanın kardeşi olduğunu bir süre sonra anlar. çetin kullanmaz kızı herhalde. Çetinin napcağıda belli olmaz aşık adam :)
Evet aslında banada sıcak geldi yeni Rüya. Ama yine de Dilara Yalçın gelseydi Çoooook mutlu olurdum. Allahtan ümit kesilmez. Belki de alışırız. Ön yargılı davranmamak lazım.
Bua rada Neva'nın yaptıklarına bende bi anlam veremiyorum.
fairy_dreams 06-03-08, 16:14 Konu artık bence biraz değişmeye başlıycak rüyanın gelmesi farklı hava katıcak rüyayla çetini izliycez gibime geliyor. herhalde safayla nevada barışır kapıya kadar geldi safa... misketle rüzgar nolcak merak ediyorum. misket acaba çocuğu doğurmadan mı ölcek.
misket ölmeyecek arkadaşlar.. nerden çıkarıyorsunuz.. berfu hanım diziden ayrılırsa ki ben zannetmiyorum yerine başka biri girer, bu dizide kaç kere oyuncu değişikliği oldu. kesinlikle ölmez misket...
psikoanaliz 06-03-08, 16:21 Arkadaşlar Artik Birileri Tiyo Falan Versin Yoksa çatliyacağiz Misket Diziden Ayrilacakmi Misket Ve Rüzgar Ile Ilgili Tiyolarin Varsa Paylaşin Allah Aşkina Yoksa Delireceğiz Armağan 60 Sen Bişeyler Biliyosan Sen Tiyo Ver Bize Ne Olur Bekliyoruz Hadiiiiiiiiiiiii
gülbeşeker 06-03-08, 16:32 sinem öztürk değil ilk bakısta bende sinemi sandım ama değil gelen rüyanıın ismi nedir ???
İsmini bilmiyoruz,bölüm sonunda jenerikte yazmadı,yarınki bölümde yazacaklarını sanıyorum.Ben çok sevdim bu kızı,çok hoş gözüküyor,umarım Çetin ona gerçekten aşık olur..
fairy_dreams 06-03-08, 16:32 o zaman böyle haberler niye çıktı ki. çok değişiklik oldu gerçekten olabilir başkası girebilir ya da bilemiyorum ben de tüyolarda okuduğumdan böyle yazdım
gülbeşeker 06-03-08, 16:35 Arkadaşlar Artik Birileri Tiyo Falan Versin Yoksa çatliyacağiz Misket Diziden Ayrilacakmi Misket Ve Rüzgar Ile Ilgili Tiyolarin Varsa Paylaşin Allah Aşkina Yoksa Delireceğiz Armağan 60 Sen Bişeyler Biliyosan Sen Tiyo Ver Bize Ne Olur Bekliyoruz Hadiiiiiiiiiiiii
Tüyo yok arkdaşım,tüyolara yasak geldi,ayrca şu ölecek bu kalacak gibi her söylenene inanmayın dizinin şu anki gidişatındn yorum yapsak daha çok zevk alırız diye düşünüyorum,hem biraz merak iyidir,dizinin tadını çıkaralım...
psikoanaliz bırakın şimdi kim gidecek kim kalacak... giden gider kalan kalır ... gidenin yerine başkası gelir ... yeni rüzyayı bende begendim hoş birisi ... inşallah çetin rüyayı kullanmaya kalkmaz ... rüzgarda iyi laf soktu ... miskette haketti yani ... ne yapmasını bekliyordu ... ihanete ugradıgını zannediyor ... rüzgarla birbirlerine hiç bir zaman yalan söylemeyeceklerine söz vermişlerdi ... bu söze uymayan misket oldu ... söyleseydi rüzgar onları asla bırakmazdı ... tüm ailesine karşına alsa bile ... hoş öncedende bırakmadı rüzgar ya ... misketin kendi saflıgı
armagan_60 06-03-08, 16:38 o zaman böyle haberler niye çıktı ki. çok değişiklik oldu gerçekten olabilir başkası girebilir ya da bilemiyorum ben de tüyolarda okuduğumdan böyle yazdım
dilara yalçın gelse niye başka oyuncu ayarlasınlar ki o gelince direk başlarlar hem şöyle bir durum var dilara yalçın emel göksu burak demir ayşenil şamlioğlu şahap saygılan gibi isimler başka projeler için diziden ayrıldılar bunların bazıları başaırılı bazıları başarısız oldu bence dilara yalçın ii bir oyuncu olmasına rağmen iyi bir gelişme gösteremedi sadece yabancı damatta bir süre konuk oyuncu olarak oynadı bir insan başarısız olduğunu düşünmesinler diye kendi isteğiyle ayrıldığı yere bir daha dönmek istesede dönemez
gülbeşekercim belkide ismi jenerikde bugünlük yazmamışlardır ... yeni rüya kadroya alınmıştır bence yarın görürüz ... konuk oyuncu olmadıgı için görmemişikdir :)
dilara yalçın gelse niye başka oyuncu ayarlasınlar ki o gelince direk başlarlar hem şöyle bir durum var dilara yalçın emel göksu burak demir ayşenil şamlioğlu şahap saygılan gibi isimler başka projeler için diziden ayrıldılar bunların bazıları başaırılı bazıları başarısız oldu bence dilara yalçın ii bir oyuncu olmasına rağmen iyi bir gelişme gösteremedi sadece yabancı damatta bir süre konuk oyuncu olarak oynadı bir insan başarısız olduğunu düşünmesinler diye kendi isteğiyle ayrıldığı yere bir daha dönmek istesede dönemez
Haklısın aslında. Ama bence Dialra hanım diziden başka proje sebebiyle ayrılmadı. Ben böyle düşünmüyorum. Sonuçta onu başka projelerde görmedik. Yabancı Damatta konuk oyuncu oalrak rol aldı. Böyle olacağını teklif geldiğinde biliyodur bence. Ben bunu başarısızlık olarak görmüyorum. Ama tabi dediğin gibi oyuncular böyle düşünebilir. Ama keşke gelseydi. Ne diyelim. Allah yolunu açık etsin. Umarız en kısa zamanda kendisinide yeni projelerde izleriz. Bua rada her ne akdar adını bilmesekte Yeni Rüya'ya başarılar.
gülbeşeker 06-03-08, 16:46 gülbeşekercim belkide ismi jenerikde bugünlük yazmamışlardır ... yeni rüya kadroya alınmıştır bence yarın görürüz ... konuk oyuncu olmadıgı için görmemişikdir :)
Evet bana da yeni Rüyayı kadrolu oyuncular kısmında göreceğiz gibime geliyor,Çetinle güzel bir aşk yaşayacağına inanmak istiyorum fakat Çetin Nevaya bu kadar aşıkken Rüyayı ancak Nevaya yakın olmak için kullanır düşüncesi de beynimi kemiriyor,Çetin bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
rüya bu bölümdemi geldi ama yarının bölüm özetinde yazıyodu.neyse olsun diziye taze kan geldi.senaristler onun kanınıda emene kadar duygusal aile sahneleri izlicez anlaşılan.ama boraya noldu onu ne zaman öğreniriz merak konusu.
şeyda konusunda şeydanın yanındayım bu sefer.kadınlık gururu oluşmaya başladı.ne zamanki rüzgarın misket yüzünden ona olan sevgisi yüzünden yataklara düştüğünü kabullendi.artık kendini imkansız görüyor bence.artık şeydayı hırçın kız kılığında değilde bi kadın olarak görücez.çünkü rüzgar şeydayı mskete karşı kullanarak onu aşağlıyo ve buda şeydaya çok dokunuyo.
aman yarabbi yorumlara bakılırsa bugünde keriman yoktu.bu bi felaket.kıyamey başlanıcı bir haftadır keriman yok.şok şok şok acılı anne piskopat sahte babanın zulümlerine dayanamayarak şehrş terk etti.:img-hyste zarpandit bu habere çok sevinirdi ama böyle olmadığına eminim.
ve tekrar dönelim rüyaya.dizinin bu sarışın antiliği ne anlamadım.emine hanım sarışındı yerine gelen esmer oldu.rüyada sarışındı oda kızlmı kahvemi tam göremedim.ismette sarışındı oda koyullttu saçını miskette sarışındı kızardı ne bucanım.sarşınlık oyuncularımıza şirinlik katıyodu.ama tabi şu anda çok acılı günler geçirdiklerinden ya kızardılar yada karardılar.:img-hystepiskolojiye göre saç.
:img-hyste
ya ben amma taktım bu piskolojiye
armagan_60 06-03-08, 16:58 Evet bana da yeni Rüyayı kadrolu oyuncular kısmında göreceğiz gibime geliyor,Çetinle güzel bir aşk yaşayacağına inanmak istiyorum fakat Çetin Nevaya bu kadar aşıkken Rüyayı ancak Nevaya yakın olmak için kullanır düşüncesi de beynimi kemiriyor,Çetin bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
kısacası yaprak dökümü hikayesinde olan oğuzu çetin canlandıracak ilk önce rüya ile evlenip sonra neva yaklaşacak bu arada neva ile çetin kaçacaklarına göre neva neclayı rüyada leylayı yani aldatılan kardeş durumunu üstlecek e safa ne olacak oda yaprak dökümünün cemi yani terkedilen eş eee leyla dizide can bey diye bir avukata aşık olduğuna göre rüyada avukat aykutla aşk yaşar
armagan_60 06-03-08, 17:01 Evet bana da yeni Rüyayı kadrolu oyuncular kısmında göreceğiz gibime geliyor,Çetinle güzel bir aşk yaşayacağına inanmak istiyorum fakat Çetin Nevaya bu kadar aşıkken Rüyayı ancak Nevaya yakın olmak için kullanır düşüncesi de beynimi kemiriyor,Çetin bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
kısacası yaprak dökümü hikayesinde olan oğuzu çetin canlandıracak ilk önce rüya ile evlenip sonra neva yaklaşacak bu arada neva ile çetin kaçacaklarına göre neva neclayı rüyada leylayı yani aldatılan kardeş durumunu üstlecek e safa ne olacak oda yaprak dökümünün cemi yani terkedilen eş eee leyla dizide can bey diye bir avukata aşık olduğuna göre rüyada avukat aykutla aşk yaşarbye
gülbeşeker 06-03-08, 17:07 kısacası yaprak dökümü hikayesinde olan oğuzu çetin canlandıracak ilk önce rüya ile evlenip sonra neva yaklaşacak bu arada neva ile çetin kaçacaklarına göre neva neclayı rüyada leylayı yani aldatılan kardeş durumunu üstlecek e safa ne olacak oda yaprak dökümünün cemi yani terkedilen eş eee leyla dizide can bey diye bir avukata aşık olduğuna göre rüyada avukat aykutla aşk yaşarbye
Armağancım Nevayla Çetin kaçacak mı?:img-hysteGüldürdün beni,iki dakikada Yaprak Dökümünü BEHe uyarladın,ya senin dediklerin aynen olursa seni senarist grubuna dahil ederler artık...Bence Rüyayla Çetin kaçacak:img-hyste
Bugünkü bölümü izleyemedim..
Rüya dönmüş.. Diziye biraz farklılık,hareketlilik gelir artık.. Farklı mevzular görsek iyi olur.. Rüzgar'ın Misket'e tepksinii merak ediyordum..kaçırdım.. Çocuk yapma isteiği oluşmuştur tabii Rüzgar'da dileriim Şeyda kabul etmez.. Kullanıldığının farkında artık bu kadarını da yapmasın..
armagan_60 06-03-08, 17:14 bencede artık şeyda artık uzak dursun ve artık anlasın rüzgar onu kullanılıyor misketi kıskandırmak için
bence artık şeyda rüzgarın ona yaptıklarına pek samimi gelmiyor yada artık kıymeti kalmadı rüzgarın e paylaşacak kimse kalmadığına göre heycanı kalmadı yada dünde dediği gibi misketi kıskandırmak için şeyda kendini kullandırmayacak
çaresizlik 06-03-08, 17:20 ben zaten şeydanın sevgiisne inanmıyordum şimdi hem kullanıldıgını fark etti hemde baktı arada kimse yok şimdi birazda olsa rüzgarı elde ettiğini düşünebilir va-e ondan uzak durur diye düşünüyorum ee artık uzakda dursun rüzgar onu kullanıyor yaniii
armagan_60 06-03-08, 17:25 ben zaten şeydanın sevgiisne inanmıyordum şimdi hem kullanıldıgını fark etti hemde baktı arada kimse yok şimdi birazda olsa rüzgarı elde ettiğini düşünebilir va-e ondan uzak durur diye düşünüyorum ee artık uzakda dursun rüzgar onu kullanıyor yaniii
bence ilerde dayanamayacak söyleyecelk neler yaptığını ama kötü kadın olur yada kendi gibi zalim birini bulmalı yani rüzgar öyle bi hale geldiki misket ne yapsa aynısından yapıyor
gülbeşeker 06-03-08, 17:26 ben zaten şeydanın sevgiisne inanmıyordum şimdi hem kullanıldıgını fark etti hemde baktı arada kimse yok şimdi birazda olsa rüzgarı elde ettiğini düşünebilir va-e ondan uzak durur diye düşünüyorum ee artık uzakda dursun rüzgar onu kullanıyor yaniii
Bence Şeydanın şu an böyle olmasının sebebi Rüzgarın Misketi her şeye rağmen hala deli gibi sevdğini kabullenmesi,artık Rüzgarın kalbindeki yarayı saramayacağının farkında ve bu yüzden Şeyda artık değişiyor,kendini Yürümek için zorlasa ve Rüzgarın hayatında da sadece bir dost olarak yer alabilse eminim Şeyda daha mutlu olacak ve tabiki diğerleri de...
armagan_60 06-03-08, 17:30 belki mantık hatası ama buraya yazıyım neva annesi ve babasının boşandığını yeni öğrenecek bu saçma okadar konuşuyorum diyodu fusun insan söylemez mi zaten bunu bilmiyorsa diğerlerini hiç bilmez yani tüm olanları rüyaya anlatmak en az 20 bölüm sürer ayrıca zamanında misket ile rüzgarın arasını yapmıştı miskete dert ortağı olabiliir işleri çözebilir
armagan_60 06-03-08, 17:32 Bence Şeydanın şu an böyle olmasının sebebi Rüzgarın Misketi her şeye rağmen hala deli gibi sevdğini kabullenmesi,artık Rüzgarın kalbindeki yarayı saramayacağının farkında ve bu yüzden Şeyda artık değişiyor,kendini Yürümek için zorlasa ve Rüzgarın hayatında da sadece bir dost olarak yer alabilse eminim Şeyda daha mutlu olacak ve tabiki diğerleri de...
evet kullanıldığını farkında bence şeydada gurur ortaya çıkmaya başladı:img-tomat yarınki bölümde tavrını koyacak istemiyorum diyecek çocuk eskiden olsa rüzgarın her dediğine okey derdi bence şeyda eski günlerini arayacak rüzgarla misket varken daha mutlu daha huzurluydu şeyda
deniz_ezel 06-03-08, 17:48 bende şeydanın çocuğu her şekilde isteyeceğini sanıyodum yanılmışım.şeyda gerçekten çok değişti:img-yes:ayrıca bu hafta dizideki herşey daha heyecanlı olmaya başladı.dizi biraz daha iiye gidiyor galiba:happy0064
fairy_dreams 06-03-08, 18:02 şeyda artık çok farklı olucak gerçi rüzgar lavaboya gittiğinde miskette havlu vermek için gittiğinde vakit geçince gitti kapıya ama olsun arada eskiye dönüyor kafası :) ama şu var ki artık şeyda kullanılan bi insan olduğunu anladığı için kendisine önem vercek yürümeye çalışcak rüzgarı kaybetme korkusu olmuycak. rüzgar her böyle sahte yakınlık yaptığında şeyda biraz daha uzaklaşacak. uzaklaşma zamanı geldi artık zaten. biran önce yürür umarım. rikkatte çocuğu öğrenme işini bugün kurcalamadı iş geriledi biraz kurcalasın bakalım nasıl davranıcak öğrenince bunu da görelim merak ettim haftaya kalır öğrenmesi herhalde :)
ben önce bir şok yaşadım onu atlatıp geldim...
Kendimi Dilara Yalçın'ın dönebilme ihtimaline o kadar alıştırmıştım ki...ilk montunu gösterdiklerinde çok heyecanlandım..amaa değilmişş diloşum....
böylecee eski Neva ve eski rüzgar gibi Rüyamızında diziye girme ihtimali tamamen son buldu..:(
izleyeceğiz göreceğiz ama bayağı bir alışma dönemi yaşarım artık...
bu aradaaa Rüzgarın dediklerini ben hiç beğenmedim...şok yaşamasınıı Misketin onu aldattığını düşünmesini anlarım amaa senaristler o kelimeleri nasıl eklediii senaryoya anlamadım....
Geçen sezon Rüzgar evlendi miskete laf dedii...bu yıl misket evlendi genee miskete laf dedi...aynı şeyler geneee .....
bunların arasında Şeydayı üzmesinler yaa....Şimdi gene umutlandırmasınlar Şeydayıı....Şeydayıı mutlu görmekkk istiyorumm ben yaa....
bende şeydanın çocuğu her şekilde isteyeceğini sanıyodum yanılmışım.şeyda gerçekten çok değişti:img-yes:ayrıca bu hafta dizideki herşey daha heyecanlı olmaya başladı.dizi biraz daha iiye gidiyor galiba:happy0064
bence dizi iyi ye gitmiyor sonuçta ortada mutsuzluk var:img-wink:rüzgar ve misket son derece mutsuz bunlara bağlı olarak rikkat ler ve ismet te mutsuz... sadece bunlarla kalsa yine iyi bir de safa ve neva mutsuzluğu var. sadece şeyda nın değişmesiyle dizinin iyi ye gittiğini düşünmek yanlış olur benceebye
aliyeaynalar 06-03-08, 18:26 aman yarabbi yorumlara bakılırsa bugünde keriman yoktu.bu bi felaket.kıyamey başlanıcı bir haftadır keriman yok.şok şok şok acılı anne piskopat sahte babanın zulümlerine dayanamayarak şehrş terk etti.:img-hyste zarpandit bu habere çok sevinirdi ama böyle olmadığına eminim.
dilaa'cım seni üzmek istemezdim ama,
bugün keriman dizide vardı. Hatta dila ile telefonda konuştu.
Yani dila telefon etti ona.. Sanırım o sahneyi kaçırdın.
keriman yok diyen arkadaşlarda dikkatli izlememişler diziyi.
Ama kendilerincede haklılar. Dizinin mahvolduğunu düşünüyorlar.
Ben ise tam tersini düşünüyorum.
zarpandit34 06-03-08, 18:29 Ben Sayhanı ne kadar iyi tanımışım yahu, böyle olacağından o kadar emindim ki..Hep aynı şeyi yapıyor,insanların arkalarından bol keseden konuşuyor, İsmete 'senin arkadaşın' falan diye suçluyor, sonra ne hikmetse! yüzyüze gelince kendisi anında kanka oluyor..Güner ile de öyle oldu.İşte Dilaa'm hani Sayhanı sevmediğimizden bahsetmiştik ya, benim sevmememin en büyük sebeplerinden biride bu..Hep İsmeti birileriyle yakın olmakla suçluyor sonra kendisi maşallah! İsmetden bile daha çok yakın oluyor.Yani insanların yüzüne başka,arkasından başka konuşuyor.(Bkz:Günerin arkasından yaptığı konuşmalar ve yüzüne karşı yaptığı konuşmalar arasındaki yedi fark) En sinir olduğum insan tipidir.Ve maalesef ben kime sinir olsam, dizide o aktif bir karakter oluyor.Sayhan efendi de bu aralar pek bir aktif..Diziyi izleme isteğimi köreltiyor bu durum.
Güner ve Dila sahneleri çok güzeldi yahu..:img-in_lo Bayağı şaşırdım.İlk defa biri Dila'ya 'normal' bir sevgi gösterdi.Valla ben açık konuşmak gerekirse başta Keriman olmak üzere diğerlerinin Dila'ya olan sevgilerini 'şov' olarak görüyorum ve hiç etkilenmiyorum.(Peruk olayından sonra bunlara İsmet de sevgi şovu yapanlara dahil oldu benim için.. Dila, Günere benzesin diye İsmetten bıyık bırakmasını isteyebilir İsmet de zevkle bırakır yani..:img-hyste İsmeti inanılmaz seviyorum orası ayrı, ama artık onun Dila'ya olan sevgisinden hoşlanmıyorum.Fazla 'büyük' geliyor.)
Kerimanın da,İsmetinde ve özellikle Sayhanında Dila'ya olan sevgilerini feci abartılı ve hastalıklı buluyorum.Hiç normal bir sevgi değil gösterdikleri..Birde böyle düşünmemin en büyük sebebi son zamanlarda Dila'yı son derece sinir bozucu buluyor olmam.Hani 'bu çocuk için mi bu kadar çaba?' dedirtiyor bana ve 'çabalar' daha da göze batmış oluyor böylelikle.Ama Güner sadece sıcak bakışlarla özetleyebildi durumu.Ortada arabesk yada yeşilçam hiçbir durum yoktu.Son derece içten ve samimi sahnelerdi.'Gamzeler' mevzusunu da iyi düşünmüş senaristler..:img-wink: Ayrıca iki bölüm üst üste Kerimanı gözümüzün önünden çekmeleri de benim için mucize gibiydi.Bunun için de senaristlere teşekkürlerimle..:good:
barış_derya 06-03-08, 19:22 ya şu saçma sapan tüyolarınızı bazıları kendine saklasın yani çok saçma hiçbir oyuncu sezon sonu bölümünü kimseye söylemez ki çekilmedi zaten çekilmeyen bölümlerin ne tüyosu anlamadım yani birde misket yani berfu hanım kanal1deki magazin programına gayet pozitif konuşuyoduuuuu hiç böyle şeyler söylemedi rüzgarda yani cantuğda güzel şeyler olacak ilerde dedi yanii şu tüyo saçmalığını kapatmanız dileğiyle bugün misketçim çok üzüldü ayıldı bayıldı rüzgarda ne öyle misketmi utangaç yok misketten korkulur yok cıva gibi ..... demediği kaldı o evlendiğinde misket öylemi yapıyodu
ergenekon1071 06-03-08, 20:18 bugün rüya geldi tüyo tuttu fakat rüya dilara yalçın değil başka bir oyuncu
hayat süprizlerle doludur belli mi olur bir bakmışız şeyda kendi ağzıyla rüzgara gerçekleri söylüyor(çok mu hyalci oldum)ama ben herşeyden olduğu gibi bu bölümden de kötü sonuçlar çıkardım (her zamanki işim bu) gerçi izleyemedim ama arkadaşların söyledikleriden izlemiş kadar oldum kısacası rüzgarın öfkesi aşkını bastırmakta şeyda bu durmudan dolayı rüzgarla arasına mesafe koyabilir kör kütük aşık olsada kullanılmak ki miskete karşı kıskandırılma amacıyla kullanılmak zoruna gitmiş olabilir belli mi olur belki o da artık iyiylik meleği olmaya başlar herkese mavi boncuk dağıtmaya başlar bugün sadece rüzgarın miksetin hamileliğini öğrendiği kısmı izledim hatta izleyemedim çünkü rüzgarı o halde görnce ekrana bakamadım çok kötü bişeydi ben parçalandım çocuk nasıl parçalanmasın yazık ya oysa bugün trtr de izlerken misket ne güzel şeyler söyledi çocuğa seni hiç üzmem seni hiç bırakmam Allah tan üzmedi bide üzse kim bilir çocuğun başına daha neler gelecekti ya bide her zaman yanında olurum dedi gördük şimdi yanından ayrılmıyor:img-hyste
gülbeşeker 06-03-08, 20:57 bugün rüya geldi tüyo tuttu fakat rüya dilara yalçın değil başka bir oyuncu
Tüyo değil arkdaşım özette yazıyordu,tüyolarla özetlerin birbirinden farklı olduğunu biliyoruz öyle değil mi?Artık tüyo yok arkdaşlar,yasak geldi...
bugünkü trt deki bölümde ne söz verdi rüzgara misket .... olmadı misket ... trt de misket seni hiç üzmem seni hiç bırakmam rüzgar dediginde ... (bende aynen şunları söyledim aman sakın kabul etme rüzgar aşkını hayatını karartırsın sakın hı aklın varsa kaç oradan hatta türkiyeyi terk et :) şimdiki bölünde ise rüzgar haklı bence... sözlerinin hiç birini yerine getirmmiyor misket ... birbirlerine söz vermişlerdi ... birbirlerini hiç üzmeyeceklerdi ... rüzgarın baba olacagını bilmesi gerekiyordu ... rüzgar ögrendikden sonra ne yapacaklarına karar vereceklerdi ...
leylacım sana aynen katılıyorum bende aynısını söyledim Allah tan söz verdi seni hiç üzmem diye birde üzse artık neler olacaktı yazık yazık çok yazık nerde benim aşkı için dağları delebilecek gücü damarlarında hisseden misketim nerde nerde eskiden miskete cahil derlerdi ya bence hiçde cahil değildi asıl şuan yaptıkları biraz saçma sapan şeyler eski misket böyle bişey yapmazdı rüzgardan vazgeçmezdi ne olursa olsun şeyda yüzünden bile olsa vazgeçmezdi hem misket neyine güveniyordu rüzgarın ondan nefret etmesini istiyor ama rüzgar onu kıskandırı hareketler yapınca üzülüyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...ben anlayamadım ki kızım senin evlenmeden önce aklın nerdeydi yani az çok bunların olacağını tahmin etmedin mi rüzgarı en iyi tanıyan sensin sinirlenince damarına basılınca nasıl tepki verdiğini en iyi sen bilirsin yani senin rüzgarın bu davranışlarına ahazırlıklı olman gerekirdi üstelik artık miskete eskisi kadar üzülmüyorum çünkü yaptığını kabullenemiyorum tamam ağlayınca içim acıyor ama kendi etti kendi buldu yazık olan rüzgara oldu bebekte arada kaynadı yazık ya herkesin hayatını sırf şeyda yüzünden mahvettin ya misket sana helal olsun başka ne diyim sana ben........umarım gerçekleri şeydadan öğrenmez rüzgar çünkü bu onu dahada sinirlendirir hatta miskete olan öfkesi büyür bu rüzgarın sinirli halleride hiç çekilmiyor ben trtr mi istiyorum ne olur tekrar baştan alsalar arada işten kaçıp izlerdim ya ne olur ya
benim sezdiğim kadarıyla, şeyda itiraf edip rüzgar ve misketin hayatlarından çekilecek bir yüz ifadesine büründü.hal ve hareket konuşmaları tabi şeyda bu sağı solu pek belli olmuyor.belkide iyi kadını oynuyordur.:img-hyste
hakikaten zarpa sana katılıyorum sayhan iyice ikiyüzlülüğü ele aldı.ismete yakıştıramaz oldum onu.haketmiyormuş gibi geliyor artık bana...
rüyayı ben göremedim ama eski rüyaya alışkın olduğum için nasıl nevaya alışamadım rüyada bana şuan çok uzak geliyor.umarım başarılı olurlar.çetin konusundada benimde rüya-çetin-neva olayı kafamda biran kuruluverdi.sanırım çetin rüyayı neva için köprü yapacakmış gibi geliyor.tabi zaman ne gösterir bilemem.çünkü dizimiz tüm türk sinema olaylarını canlandirmakla usanmıyor buda böyle bişey oluverir sanırım.
bu arada trt bölümleri bitiyor, yarın son.. ooo kadar çok üzülüyorumki ,sanki içimden bişey kopuyor ,o kadar alışmıştımki, sabah behle uyanmaya ,belki yeniden bir başlangıç olur umut ediyorum bakalım...:sad53::sad53:
çok uzun zamandır buraya yazmamıştım bugün uzun zaman sonra bizim evin hallerini izledim rüya geri döndü sevindim doğrusu ama diziye giren kişi pek tanıdık bir yüz değil sanırım yalnız ses eski rüyaya benziyor gibime geldi yanılıyortda olabilirim tabibelki çetin ve rüya arasında bişiler olurda diziye biraz canlılık gelir
bundan sonraki bölümlerde belkı öncekılere oranla monatonluktan kurtulunabılir.malum sürekli aynı şeyler sıkıyordu bir zaman sonra.neysekı rüya geldi.ki geleceği tahmın edılıyordu.bu arada şeyda ha yürdü ha yürüyecek ama bunu söylemeyip ilerletebılır.aynı zamandada rüzgarın kendısını nisbet yapmak için kulandığınıda bılıyor.diğer yandan rikkat var oda herşeyi çözdü bunu gidip misketle konuşabılır.bakalım nolcak diğer yandanda keriman var.ilerleyen günler sürükleyiciolabılır....bye
bundan sonraki bölümlerde belkı öncekılere oranla monatonluktan kurtulunabılir.malum sürekli aynı şeyler sıkıyordu bir zaman sonra.neysekı rüya geldi.ki geleceği tahmın edılıyordu.bu arada şeyda ha yürdü ha yürüyecek ama bunu söylemeyip ilerletebılır.aynı zamandada rüzgarın kendısını nisbet yapmak için kulandığınıda bılıyor.diğer yandan rikkat var oda herşeyi çözdü bunu gidip misketle konuşabılır.bakalım nolcak diğer yandanda keriman var.ilerleyen günler sürükleyiciolabılır....bye
canım inşallah dediğin gibi biraz daha hareketli olabilir bölümler aslında yavaş yavaş baharda geliyor konular biraz değişebilir belki biraz dizide aşk kokusu duysak iyi olacak gibime geliyor:img-wink::happy0064
bugün rüzgar'ın sinirli hali ve misketin ayılıp bayılmaları aslında güzeldi birbirlerine bakarken bile gözleri konuşuyor du rüzgar çok yakışıklıydı canım benim.ayrıca çetinin rüya ya aşık olması bence çok saçma ablası olmadı kardeşimi olacak sanmıyorum hiç bir şey bilmeyen rüya çetine aşık olabilir onu anlarım ablasını sevdiğini duyunca belki içine atabilir ama neyse izleyip göreceğiz.hiç değilse diziye heyecan geldi....belki zeynep koltuk tüyo verirken bizleri şaşırtmak istemiş olmaz mı acaba................
nisan.yagmuru 06-03-08, 22:25 Dizinin yeni bölümlerini ne zamandır takip edemiyorum.Arada izleyen arkadaşalrıma sporduğudmada pek ilerlememiş oluyordu.Zaten çok da ilgimi çekmiyor artık.Ama bölüm özetlerinde Rüya ismini görünce içim kıpırlandı birden ama o da Dilara Yalçın değilmiş.İzleyen arkadaşlar varsa kim olduğunu söyleyebilirler mi acaba?Bir de tanınmış biri mi daha önce bir yerlerde izledik mi kendisni?Gerçi bu dizideki oyuncalar tiyatrocu,ya trt nin başka dizileridne ya da tiyatroda görmüş olmak lazım;)
Buarada hatrılarmısnız bilmiyorum "Ne seninle ne sensiz"dizisinde Aşkın vardı,ismini unuttum.Ben onu simasını hep Rüyaya benzetmnişimdir.Keşke o olsa..
Herkese merhabalar…..Minik Dila’dan söz etmeye geldim..Kaç gündür yazacağım ama fırsatım olmuyor….Evet…Bu küçük kız bana göre çok rol yapıyor..Kendini aşmış…Mimikleri,bakışlarına bayılıyorum…:good:Geleceğin oyuncusu da diyebilirim…Bugün İsmet ile odada ki sahnelerine bittim….İsmet Dila’ya bana çok güzel şeyleri öğrettin diyordu..Bana anneliği tattırdın ..Gerçekten güzel bir sahneydi hakkını yememek lazım senaristler şimdi…:good:
Senaristler demişken her ne kadar onlara kızsam da Güner karakterine ,çok güzel replikler yazıyorlar…Güner’e de kızıyorum ama adamın her dediği anlamlı ve doğru bana göre…(Umarım ileride karakteri bozulmaz..Safa gibi olmaz...) Bugün kızının olduğunu bilmeden Dila ile konuştu ya çok hoşuma gitti…Dila ona gamzeli amca dedi..Ben de içimden..Ne gamzesi ,ne amcası o senin baban evladım …Dedim..Ha ha Türk Filmi gibi ya…:img-hysteİleride nasıl diyecekler Dila’ya çok merak ediyorum…? Keriman teyzen değil o senin annen ,o gamzeli amca değil baban…
Dila-Babacım,annecim…..:love01:
Keriman ve Güner birbirlerine sarılırlar Dila’yı kucaklarına ortaya alırlar…Sıkıca sarılırlar dizi biter… ...SON...:img-hyste:love01:….Yeşilçam sahnelerini aratmayacaklar bize…:img-hyste
Gelelim yeni Rüya’ya…Akşam kızmıştım kimdir diye…Evet hala da merak ediyorum oyuncunun adı bile yazılmadı bölüm bitince…Neden..? Yeni Rüya’ya başarılar dilerim….Gelen gideni aratacak ama eski Rüya yani Sevgili Dilara Yalçın’da ayrılmasaydı diziden diyorum…Geri gelmesi imkansız tabii ki kendi rızası ile ayrılmış…Senaristin Rüya karakterini geri getirme gibi hakkı tabii ki var…İsterse Kısmet’i de,Haluk’u da getirir…Başka oyuncular canlandırır…Neyse…Madem Rüya geldi..Ben de unutmadığım bir karakteri geri gelmesini istiyorum…O kim mi…? İpek bey…….(Nejat Armutçu) olacak ama…Ne güzel olurdu….Yüzümüz gülerdi…:img-wink:
Şimdilik benden bu kadar…Emeği geçenlere teşekkürler…
bye
Not:Murat Şahin kim..??.Çocuk oyuncuların arasında geçiyor...Benim bildiğim Mert'in ismi Özgür Murat Genç'ti...Ne zaman Murat Şahin oldu..??:icon_sorr
demek yeni rüyanın adı begüm şahinmiş saol pur bu bilgi için....
bende biraz nette araştırma yaptım begüm şahin Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisiymiş 8 mart dünya kadınlar günüyle ilgili -yani yarın- BANT SİSTEMİ (Dario Fo Kadın Oyunları Kolajı) adlı bir oyunda oynuyacakmış oyunun yönetmeni ise sabri özmener (kartal).....:img-wink:
Ya ben yeni Rüya hakkında yorum yapmak istemiyorum şuanda...Değişen ve yeni gelen bütün oyuncular için yazdığım şeyi yeni Rüya içinde söylemek istiyorum..Lütfen iyi ya da kötü demeden önce bir müddet oyunculuğunu izleyelim ve ona göre karar verelim...Her ne kadar Dirara Yalçın'ı Rüya karakterinde çok başarılı bulup,sevsemde...Her oyuncunun bu zamana hakkı olduğunu düşünüyorum..Bakalım yeni Rüya'nın karakter özellikleri nasıl olacak...İzleyip görelim...
Arkadaşlar sormuşsunuz ya Murat Şahin kim diye...Bu sezon nedense Mert'in adı hep yanlış yazılıyor...Özgür Murat Genç değilde,Murat Şahin diye yani..Daha öncede bu yanlışı yaptılar defalarca...Benim hatırladığım kadarıyla Murat Şahin konuk oyuncu olarak gelen,yetişkin oyunculardan birisinin adıydı..Hatta yanlış hatırlamıyorsam Çetin'in adamlarından birisinin adıydı...Kendisi diziden ayrılalı çok oldu ama adı ayrılamadı bir türlü:)Özgür Murat Genç'in adıyla karışıyor hep nedense...Daha öncede bahsetmek istemiştim bu yanlışı ama hep atlamıştım...Arkadaşlar sorunca açıklama ihtiyacı duydum...Umarım jeneriği yazanlarda bundan sonra daha dikkatli olurlar...
Rüzgara çok kızdım bu bölümde. Şeyda'ya haksızlık yapıyor, en başından beri yaptığı gibi. 'Gel evlenelim Şeyda, git Şeyda, beni yalnız bırak Şeyda, çocuk istemiyorum Şeyda, güzel giyin seninle Misket'i kıskandırmaya gidelim Şeyda, Misket'in çocuğu olacakmış, hadi ben de çocuk istiyorum Şeyda'...Ondan sonra da Şeyda, hayır deyince, başlıyor bağırmaya. Bu değişim neden diye sorunca da, 'paranoyak Şeyda, hasta Şeyda'...Yok valla, haksızlık bu. Tamam, Şeyda'nın da çok büyük hataları var, çok kötü niyet gösterdi, ama bu, onun kullanılmasını, sevdiği kişi tarafından kullanılmasını haklı göstermez.
kaçınkurası 07-03-08, 15:34 Bu diziyi birkaç kez izleme fırsatım oldu . ufak bir rahatsızlıktan ötürü 2 gündür evdeyim ve yeni farkettim. ama uzun zamandır yayınlanıyormuş sanırım. kanal 1'de izledim.malesef ben biraz meraklıyımdır. birkaç sorum olucak :))
sabırlı arkadaşlardan rica etsem sorularımı cevaplayabilirlermi özel mesajda atabilirler.
1- rüzgar-misket neden ayrılar? anladığım kadarıyla ve eski yorumları okuduğum kadarıyla bunlar birbirlerine halen aşık.ve misket hamile.
2-neva isimli güzel bir kız var. bunun başına bi olay gelmiş sanırım eşiyle ayrılmış vs. bir video kasetle ilgili bişey ? bu olay ne?
3-küçük bi kız var dila isimli. keriman isimli hanımın onunla ilgisi ne ? neden kıza öle davranıyo oda falan yapmış ? kendi kızımı ?
şimdiden teşekkürler :))
gülbeşeker 07-03-08, 15:35 Rüzgar hala Misketle ayrılmasının sebeplerinden birinin de Şeyda olduğunu düşünüyor,ayrıca Miskete olan kızgınlığını Şeydadan çıkardı,Şeyda çocuk istemeyince Miskete nispet yapamayacak tabiki,bu da onu sinir etti.Ama Rüzgarın bu bölümde Şeydaya söyledikleri çok yanlıştı,çünkü Şeyda en azından bu bölümde bu sözleri hak etmemişti bence.
zavallı şeydaa..çok üzüldüm şimdi ona yaa.açıkçası ben şeydayı misketten çok seviorum.çünkü o aşkı için savaşırken misket pes etmeyi tercih edio.mikset hep acizdi şeyda ise güçlü.. bence mutluluğu şeyda hak edio..bu uğurda bacaklarını dahi kaybetmişken dahada fazla hak edio..
bugün bir kez daha anladım ki rüzgar gerçekten de şeydayı haketmiyor. şeyda rüzgara çok bile. rüzgar misketi de haketmiyor ama misketde rüzgarı haketmiyor. yada belki de tencere kapak misalıdir bu ikisi. ama şeyda umarım en kısa zamanda rüzgardan kurtulur. tamam şeyda da hatalı. misketin çocuğunu bile bile gizliyor, rzüagar haksızlık ediyor ama onun sebeplerini daha anlaşılır buluyorum, hak veremesem de...
rikkate bak sen. şeyda ile rüzgar kavga ediyor ve odaya girince rikkat "iyi misin rüzgar" diyor. ama şeyda orada bitmiş zavallı.
şeyda yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladı ya ben onun adına umutluyum.
yeni rüyayı sempatik buldum. henüz bir sorunum yok yeni rüya ile. aklım dilarada kalsa da eğer böyle giderse çok yakında bu oyuncuya da alışacağım gibime geliyor. zaten eski rüyanın halleri var biraz üzerinde. belki de ondandır. ama iyi oynuyor. en azından yapmacık bir durum hissetmedim.
ismet gerçekten de çok saf ya. kalbinin çok temiz olmasındandır mutlaka ki hiç düşünemior kerimanın anormal takıntısını dila konusunda....
sonunda da çok komiktiler ya...tüm dizi salya sümük maşallah. ağlamayan yok neredeyse. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
armagan_60 07-03-08, 15:48 yeni rüya hiç sırıtmadı arkadaşlar eskisini aratmayacak gibi duyguyu bize geçirebiliyo hem bugün baya uzun gösterdi neva ile yanyana gelince neva yanında çok sönük kaldı
beh te hava durumu sayın seyirciler cuma ve haftasonu 3 gün boyunca sağnak yağış bekleniyor..
tolga tekini nasıl ağlıyor öyle, öylesine seyrederken televizyona aşına aşına bakınca ;baktım yatakta bir adam kıpır kıpır ne o dedim ya elektirkmi çarpıyor birine!!!
meğer safa ağlıyormuş:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben uzun aradan sonra bugün baya beğendim şeydaya çok üzüldüm ilk defa bukdarınıda haketmedi ...
armagan_60 ve sihir yeni rüya hakkındaki yorumlarınıza aynen katılmaktayım neva rüyanın yanında bananada itici geldi ve dilara yalçının yeri nekadar ayrı olsada yeni rüyada sırıtmadı diziye renk kattı gelir gelmez çetinlede yakışır gibi geliyor acaba bora ile ilgili ne havadisler getirdi ailesine ....
gülbeşeker 07-03-08, 15:57 beh te hava durumu sayın seyirciler cuma ve haftasonu 3 gün boyunca sağnak yağış bekleniyor..
tolga tekini nasıl ağlıyor öyle, öylesine seyrederken televizyona aşına aşına bakınca ;baktım yatakta bir adam kıpır kıpır ne o dedim ya elektirkmi çarpıyor birine!!!
meğer safa ağlıyormuş:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Alemsin kolpo:img-hyste çok güldüm,Güner de psikiyatri olduğu için mi ağlamıyor acaba,başkalarının dertlerine derman olayım derken kendi derdine çare bulamıyor,hoş çok da çare aradığı söylenemez ya...İnşallah bu Rüzgar çocuk yapma meselesini kafasında bitirmiştir,Şeydaya bağırdı rahatladı,Misketin hamile olduğunu duyunca ağlayamamıştı,ağladı iyice rahatlar ,Misketin yanında mutluluk oyunu oynasın da yalnızken de bu kadar içine atmasın,olan Şeydaya oluyor ve tabi kendisine de ....
İsmet neden bu kadar saf?
Yenii Rüya fena sayılmaz.. En azından Neva kadar sırıtmadı.. hemen alışabilicek birii gibii geldii bana.. Misket'in üzülmesine bir anlam veremiyorum şöyle kii hanii Rüzgar'dan ayrıldı şimdii de hamile olduğunu söylüyor ve bunlardan sonra Rüzgar'ın herhalde Misket'i tebrik etmesini bekliyor anlamış değilim Misket'i.. Gerçekten aciz bir karakter,aşkına sahip çıkamayacak kadar aciz.. Rüzgar'ın Şeyda için söylediklerii hoş sözler değildii olumlu cevap alamadı ya acısını çıkarmaya çalıştı.. Her ne kadar söylediklerinde haklı da olsa Şeyda o an için haketmedii..
armagan_60 07-03-08, 16:10 Alemsin kolpo:img-hyste çok güldüm,Güner de psikiyatri olduğu için mi ağlamıyor acaba,başkalarının dertlerine derman olayım derken kendi derdine çare bulamıyor,hoş çok da çare aradığı söylenemez ya...İnşallah bu Rüzgar çocuk yapma meselesini kafasında bitirmiştir,Şeydaya bağırdı rahatladı,Misketin hamile olduğunu duyunca ağlayamamıştı,ağladı iyice rahatlar ,Misketin yanında mutluluk oyunu oynasın da yalnızken de bu kadar içine atmasın,olan Şeydaya oluyor ve tabi kendisine de ....
İsmet neden bu kadar saf?
terzi kendi söküğünü dikemez diuolar ya günerde kendi kendini rahatlatamıyor:happy0064 rüzgar şeydaya bağırdıkça içimin yapşları eridi tamam kıza yazık haksızlık ediyor diyenlere katılıyorum elbette ama bir durum varki şeyda bu hamileliği biliyordu ve söylemedi yaptıklarının cezasını çekiyor
gecesacli1983 07-03-08, 16:11 Tesadüf eseri sadece bir kaç dakika izleyebildim O da Rüya gelmiş öyle mi ?Şaşırdım:)
Ama Neva gibi Rüya da başka biri:icon_sorr Bilmiyorum ama ben bu Rüya'yı sevdim,sıcak geldi bana:img-yes:
Bişey sorabilirmiyim acaba Çetin ( Taner Rumeli ) diziden çıktı mı ne oldu:img-blush??
armagan_60 07-03-08, 16:14 evet ismette çok saf ama senaristler bunu bilerek yapıyor aynı anda aynı aileden 2 kişi cin olursa olmaz aynı durum hilaye başlarındada vardı iismet ankaradan taşınalım her an annesi ortaya çıkabilir dediği zaman o zaman da keriman vardı belki hissetmişti ama herkes karşı çıktı şimdi sıra sayhanda o gerçeği biliyor ismet ise kerimanı çocuklara düşkünlüğünden bunu yaptı ssanıyor
armagan_60 07-03-08, 16:18 Tesadüf eseri sadece bir kaç dakika izleyebildim O da Rüya gelmiş öyle mi ?Şaşırdım:)
Ama Neva gibi Rüya da başka biri:icon_sorr Bilmiyorum ama ben bu Rüya'yı sevdim,sıcak geldi bana:img-yes:
Bişey sorabilirmiyim acaba Çetin ( Taner Rumeli ) diziden çıktı mı ne oldu:img-blush??
hayır çıkmadı son anda cihandan nevanın boşanacağını öğrendi ve geri döndü şimdi aklımızda 2 soru var rüya ne yapacak ayrıldığına göre çetinlemi tanıştıracaklar bu durumda çetin neva rüya sahnelerini izleyebilirizn çok söyledim ama yaprak dökümüne benzeyecek bu sahneler çetin nevaya yulaşmak için rüyayı kullanacak
gülbeşeker 07-03-08, 16:21 Bu diziyi birkaç kez izleme fırsatım oldu . ufak bir rahatsızlıktan ötürü 2 gündür evdeyim ve yeni farkettim. ama uzun zamandır yayınlanıyormuş sanırım. kanal 1'de izledim.malesef ben biraz meraklıyımdır. birkaç sorum olucak :))
sabırlı arkadaşlardan rica etsem sorularımı cevaplayabilirlermi özel mesajda atabilirler.
1- rüzgar-misket neden ayrılar? anladığım kadarıyla ve eski yorumları okuduğum kadarıyla bunlar birbirlerine halen aşık.ve misket hamile.
2-neva isimli güzel bir kız var. bunun başına bi olay gelmiş sanırım eşiyle ayrılmış vs. bir video kasetle ilgili bişey ? bu olay ne?
3-küçük bi kız var dila isimli. keriman isimli hanımın onunla ilgisi ne ? neden kıza öle davranıyo oda falan yapmış ? kendi kızımı ?
şimdiden teşekkürler :))
1-Rüzgar-Misket öncelikle Rikkatin Misketi istememesi ve bu yüzden Misket Rüzgardan ayrılmak isteyince Rüzgarın da sırf Miskete acı çektirmek amacıyla bir anlık sinirle Şeydayla evlenmesi neticesinde ayrıldılar,sonra Rüzgar evlendğine pişman oldu Misketin peşinden koştu,ama Misket sevse de onu affetmedi.Sonra Rüzgar ve Şeyda kaza geçirdiler,tabi ucuz atlattılar ama Misket Rüzgarı kaybedeceğinden çok korktu ve onu hala çok sevdğini söyledi,ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettiler,ve bir gece beraber oldular Misket hamile kaldı.Daha bu hamilelik olayı ortaya çıkmadan Rüzgar dayanamayıp Şeydaya ondan boşanmak istedğini söyledi, o da kendini camdan attı,sonra Rüzgar daha hiç boşanamaz diye ya da boşansa da Şeyda yine intihar eder diye Misket bebeği Rüzgardan sakladı gitti Günerle evlendi,şimdi de ağlıyor...
2-Neva,Safanın tüm karşı çıkmalarına rağmen bir arkdaşının yerine Safadan gizli bir gün Çetinin barında sahneye çıktı,Çetin Nevaya aşık olunca onu yanında tutmak amacıyla meyve suyuna ilaç katıp bayıltıp çıplak resimlerini videoya çekti,bununla ona şantaj yaptı,neyse sonra Safa onun bara çıktığını öğrendi dövdü v.s. araları bozuldu,şu an bulundukları noktaya geldiler.
3-Keriman Dilanın gerçek annesi ve Dilanın gerçek babasıda Güner.Kerimanla Güner yıllar önce sevgililermiş,Keriman hamile kalmış fakat Güner çocuğu istememiş,bunun üzerine Keriman da çocuğu doğurmuş fakat bakamayacağını anladığı için terketmiş.Sonra ortaya çıktı,çocuğunu istiyor ona kendini sevdirmeye çalışıyor,Sayhan da bu durumu biliyor ve bu yüzden Kerimana böyle davranıyor...
3 gündür seyredemiyordum,bu gün ara ara seyredebilme fırsatım oldu.Öncelikle rüya gelmiş,dilara yalçın değil ama ben de beğendim kendisini:img-yes:Hem çok da benzettim,ses tonunu,mimklerini,akrabası falan olabilir mi acaba,ya da kendini iyi hazırlamış,ben ilk defa bu gün gördüm,ve yadırgamadım açıkçası.Bir de rüyanın parmağında alyans vardı ,onlar borayla evlenmişlermiydi .Ben hatırlayamadım.Evlendiyseler bora nerde.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Ama esas şaşkınlığı şeyda ve rüzgar ile yaşadım.Ve şeyda hakkında umutlandım bu sefer,diziye girdiğinden beri ilk defa gerçekleri görüryor gibi geldi .Onun da canın yetti artık,gerçi kimin yetmez ki ,sonuçta hiç hoşlanmasamda şeyda karakterinden,nihayetinde bir insan.Rüzgar aslında ne yaşıyorsa hakediyor şu anda.Gitmiş bir de utanmadan çocuk yapalım diyor,madem sen misketten tekme yedin,ve seni seven şeyda madem anladın,doğru düzgün bir ilişkin olsun şeydayı gerçekten sevmeye çalış,madem çocuğunun annesi olsun istiyorsun,gidip emredeceğine,herşeye yeniden başla.Açıkçası artık rüzgarı da sevmiyorum ben.Çok bencil,ve geçmişedair yaptığı şeylerden en ufak bir utanç duymuyor.Tamamen kendini mazlum görüyor,inanamıyorum.Keşke misket onu hiç affetmeseydi,ve o evlendikten sonra,unutsaydı onu.Keşke şu anda da mecburiyetten değil gerçekten onu seven,ve sevdiği biriyle evli olsaydı.Rüzgarın yaşadıkları umurumda değil.Çünkü bencillikte sınır tanımayan bir adam.Şeydayı bile haketmiyor gerçekten.
İsmet ve sayhanalr konusunda bir bilgim yok,videolarda eklenmiyor sanırım.Neyse pzts den sonra çözmeye başlarım sanırım olan biteni:img-grin2
bu dizinin yeni bölümlerini pek seyredemiyorum,gerçi 2 haftada bir denk gelsem bile konu pek ilerlemiş olmadığı için birşey kaçırmış olmuyorum ya neyse,sanırım yeni rüya gelmiş,buna çok sevindim en azından misket-rüzgar ekseninden biraz uzaklaşır umarım konu,çünkü artık fazlasıyla baydılar..yeni rüyaya nedense hemen ısındım,biraz eski rüyayı çağrıştırıyor aslında,yüzünü falan özellikle benzettim,neva gibi değil,yeni nevaya bir türlü alışmamdım hep eskisini arıyorum,bir de artık umarım biraz eğlenceli konular katılır diziye,eski bölümleri ne güzel gülerek seyrederdim,daha neşeliydiler,bu yeni bölümler hep iç karartıcı açıkçası izlerken bunalmıyorum değilim..bence biraz komedi tarafına ağırlık vermeliler..
Arkadaşlar bugün izleyemedim diziyi. Ne oldu. Rüya ailesiyle karşlılatı mı? En çok bunu merak ediyorum. Füsun kızını gördü mü? Ne tepki verdi. Bora'ya ne olmuş. Rüya temelli mi gelmiş. Ayrıca yorumalara baklılırsa Yeni Rüya çok sırıtmamış rolde. Çabuk alışıcaz galiba. Neva'ya hala alışamadım çünkü ben.
armagan_60 07-03-08, 16:41 bu dizinin yeni bölümlerini pek seyredemiyorum,gerçi 2 haftada bir denk gelsem bile konu pek ilerlemiş olmadığı için birşey kaçırmış olmuyorum ya neyse,sanırım yeni rüya gelmiş,buna çok sevindim en azından misket-rüzgar ekseninden biraz uzaklaşır umarım konu,çünkü artık fazlasıyla baydılar..yeni rüyaya nedense hemen ısındım,biraz eski rüyayı çağrıştırıyor aslında,yüzünü falan özellikle benzettim,neva gibi değil,yeni nevaya bir türlü alışmamdım hep eskisini arıyorum,bir de artık umarım biraz eğlenceli konular katılır diziye,eski bölümleri ne güzel gülerek seyrederdim,daha neşeliydiler,bu yeni bölümler hep iç karartıcı açıkçası izlerken bunalmıyorum değilim..bence biraz komedi tarafına ağırlık vermeliler..
nereye komedi koyacaklar ki yer kalmadı rüya bile dramın ortasına düştü valla ben yer bulamadım nereye baksak ağlıyolar tek umut dalyan ve abdül onlarında alanları kısıtlı
deniz_ezel 07-03-08, 16:43 bence dizi iyi ye gitmiyor sonuçta ortada mutsuzluk var:img-wink:rüzgar ve misket son derece mutsuz bunlara bağlı olarak rikkat ler ve ismet te mutsuz... sadece bunlarla kalsa yine iyi bir de safa ve neva mutsuzluğu var. sadece şeyda nın değişmesiyle dizinin iyi ye gittiğini düşünmek yanlış olur benceebye
arkadaşım yanlış anlamışsın ben şeydanın değişmesiyle dizinin iiye gittiğini bahsetmedim.onu farklı bir konu olarak ele aldım.dizide yapılan küçük değişiklerden biraz daha ii olduğunu düşündüm sadece eskisine göre dizinin.rüyanın gelmesi gibi.yapılan bazı değişikliklerin diziye renk kattığını kastettim. ayrıca hepinizin de dediği gibi yeni rüya çok sevimli biri.neva gibi soğuk değil.yeni rüyaya çabuk alışacağız galiba.bu konudaki yorumlar geride kaldı ama ben yine de söylemek istedim bende rüya ile çetin arasında bir aşk olacağını düşünüyorum:img-yes:
armagan_60 07-03-08, 16:47 arkadaşım yanlış anlamışsın ben şeydanın değişmesiyle dizinin iiye gittiğini bahsetmedim.onu farklı bir konu olarak ele aldım.dizide yapılan küçük değişiklerden biraz daha ii olduğunu düşündüm sadece eskisine göre dizinin.rüyanın gelmesi gibi.yapılan bazı değişikliklerin diziye renk kattığını kastettim. ayrıca hepinizin de dediği gibi yeni rüya çok sevimli biri.neva gibi soğuk değil.yeni rüyaya çabuk alışacağız galiba.bu konudaki yorumlar geride kaldı ama ben yine de söylemek istedim bende rüya ile çetin arasında bir aşk olacağını düşünüyorum:img-yes:
evet şeyda değişti kullanışldığının varkında ayrıca rüzgarında şeydayla ilgileneceği şeydanında buna karşılık verip mutlu mesut yaşayacaklarını düşünmüştük ama şeyda ilk defa rüzgar için bile olsa görmezden gelmedi kullanıldığın fark etti tabi rüzgar bunu duyunca sinirlendi eve kullanacağı şeydanın yüzüne gerçekleri haykırarak bence onuda bitirdi
Arkadaşlar bugün izleyemedim diziyi. Ne oldu. Rüya ailesiyle karşlılatı mı? En çok bunu merak ediyorum. Füsun kızını gördü mü? Ne tepki verdi. Bora'ya ne olmuş. Rüya temelli mi gelmiş. Ayrıca yorumalara baklılırsa Yeni Rüya çok sırıtmamış rolde. Çabuk alışıcaz galiba. Neva'ya hala alışamadım çünkü ben.
iyiki seyretmemişsin bitişini özellikle salya sümük herkes ağlıyor o şekilde bitti.sabahki trt bölümünü seyrettiğimle alakası yok.gerçi bitti oda her güzel şey bitermiş buda bitti.fusun rüyayı görür görmez bağrına bastı.ağla ağla...bitap oldu rüya ve annesi..rüya ençok babası ve annesinin ayrılısına üzüldü hala hazmedemedi.
rüzgar şeydadan bebek istedi ve birbirlerine girdiler açık oynadılar...şeyda beni kullanıyorsun değilmi dedi beni ne zaman seviceksin dedi.rüzgarda sen bir ruh hastasısın dedi bağrıştılar.keriman (zarpa bugünün artık kötü geçer maalesef )vardı bügün sayhan ve ailecek ona oturmaya gittiler.ismet dilanın odasını gördü ve saf ismet hayretler içinde keriamnı kutladı böyle bir oda yaptığı için.ne saf ama..rüya iyi bir oyuncu neva gibi evet sırıtmadı ama bence eski rüya olsaydı çok daha iyi olurdu.neyapalım avunacağız...
armagan_60 07-03-08, 16:55 evet dilara yalçın yanılmıyorsam 20. bölümde falan ayrılmıştı ve babasının bile boşandığından yeni haberi olduğuna göre ötekileri hiç bilmiyordur sayalım
1- Anne ve babasının boşandığını
2- fincan halanın öldüğünü
3 - Rüzgar misket olayklarının hiçbirinden haberi yok teyze- yiğenden tutunda şeydaya kadar
4- Sadık amcanın gidişi
5- Babasının aslında zengin olupta sonradan fruzeyle yakınlaşıp iflas etmesi
6 Nevanın bar yüzünden ne hallere düşmesi ve safa ile ayrılacak olmaları
7- ismetin dilayı evlatlı edinmeleri
belki dahada var ama aklıma gelenler bunlar eklenme yapabilirsiniz başka varsa
Çok sağol kolpo. Valla bende Yenii Rüya'ya ısındım gibi. Ama ne yalan söyleyeyim. Neva'ya hala ısınamadım.
Ya İsmet olayına çok güldüm. Yuh yani. Ne saf oldu bu İsmet. Herşeyden şüphelenirdi. Kıl kapardı. Hayret yani.
Bu arada Şadan ve Rüya karşılaşması olamsı sanırım. Valla Rüya olaylardan çok uzak kaldı. Bence herşeyi öğrenmesi zaman alıcak.
gülbeşeker 07-03-08, 17:05 evet şeyda değişti kullanışldığının varkında ayrıca rüzgarında şeydayla ilgileneceği şeydanında buna karşılık verip mutlu mesut yaşayacaklarını düşünmüştük ama şeyda ilk defa rüzgar için bile olsa görmezden gelmedi kullanıldığın fark etti tabi rüzgar bunu duyunca sinirlendi eve kullanacağı şeydanın yüzüne gerçekleri haykırarak bence onuda bitirdi
Rüzgar Şeydayı kullandığının da farkına vardı bence ne de olsa gerçekler yüzüne söylendi yoksa Rüzgarın aklı fikri Miskete nispet yapmak,kendini çok mutluymuş gibi göstermek,yanında kim var karısı kim Şeyda...Şeyda da zaten Rüzgarı kendince mutlu etmek için o ne isterse yapan bir kişilikti en azından şimdiye kadar...Rüzgara olumsuz karşılık verince Rüzgar da içindekileri döktü,söylediklerinde haksız mıydı?Şeyda zamanında Miskete Rüzgara az laf söylemedi,çok sinir bozucu davranışları oldu,yani biraz daha düşününce Şeyda bu sözleri hak etti ama şu anki davranışıyla değil,Rüzgar da Şeydanın söylediklerini hak etti ki zaten Şeyda gerçekleri söyledi,umarım Rüzgar bu çocuk meselesini bir daha açmaz,kadınla konuşmaya tahammül edemiyor Şeyda bir laf söyledi üstelik de haklıydı,ruh hastası,paranoyak v.s. oldu,Rüzgar içinde birktirdiklerini iyi döktü...Ama Rüzgar Şeydanın bir kukla olmadığının farkına varmıştır umarım..
armagan_60 07-03-08, 17:16 rüzgar tam anlamıyla ortada kalldı artık evcilik dahi oynayamayacaklar ve şeyda tüm geçekleri rüzgarı kaybetme pahasına bile olsa söyleyecektir
gülbeşeker 07-03-08, 17:21 rüzgar tam anlamıyla ortada kalldı artık evcilik dahi oynayamayacaklar ve şeyda tüm geçekleri rüzgarı kaybetme pahasına bile olsa söyleyecektir
Tüm gerçekleri derken Misketin çocuğunun Rüzgardan olduğunu söylemesinden mi bahsediyorsun?Eğer öyleyse açıkçası ben de Şeydadan ümitliyim.Zaten Misketten,İsmetten(ki bu saflıkla nereye kadar gider)Günerden ümidi kestim.Bir Rikkatle Şeyda var,Rikkat de umarım bu işin peşini bırakmaz.
armagan_60 07-03-08, 17:25 Tüm gerçekleri derken Misketin çocuğunun Rüzgardan olduğunu söylemesinden mi bahsediyorsun?Eğer öyleyse açıkçası ben de Şeydadan ümitliyim.Zaten Misketten,İsmetten(ki bu saflıkla nereye kadar gider)Günerden ümidi kestim.Bir Rikkatle Şeyda var,Rikkat de umarım bu işin peşini bırakmaz.
eve önu demek istedim ama iş işten geçtikten sonra söyleyecektir ama rüzgarı bunu söyledikten sonra rüzgarı temelliyle kaybedeceğini bile bile
Rüyaaa...Dilara yalçın gelmediği için kızgındım...ama Dilara'nın Tercihii diyeceğim...onuda çok özlüyoruzz amaa...
Yeni Rüya biraz daha eski Rüyaya benziyo..andırıyo...biraz ısındım..Dilara'nın yerine gelmesiine üzülsemde daha doğru bir tercih yeni rüya...kim seçtiyse en azından benzetmiş.....
ama bende katılıyorum...Neva'dan daha çok ısındım...en azından Rüya'yı andırıyor...Nevaa tamamen değiştii falann...herneyse...
Diziyii Rüya karkteri için izliyorum ben...Rüyanın gelişii güzel olduu...Füsun hanımın "hiç mi iyi birşey olmayacak" demesi üzerinee tamda Rüyanın gelmesii...ve sarılmalarıı banaa doğal geldii...ilk bölümde başarılıydı...
sonraa birdee babası ve annesinin ayrıldığını öğrendiği andada gözyaşlarıı falan rolünü güzel yaptıı..ısındım gibii zamanlaa alışırımm benn(:.
vee şeydaa...yok bu kıza hakikaten yazık ediyorlarr..Rüzgarr ne istiyorsun şu kızdan yaa...Şeyda son bölümlerde çok tatlı olduu...ama üzmeyin senaristler şu kızı..Rüzgar misket aşkı için hep şeydamı kullanılacakk...
ben eminim bu kıza bir sevgili adayı gelseee amaa onu seven birii..o kadar güzel bir aşk izleris ki..:img-blush
vee ismetçim..sayhancım..dilacım...kermitcim...harika bir dörtlüler....onları izlerken TV'nin içine girip hepsinin saçını yolasım geliyoo yaaa:img-hyste..
İsmetcim..canım benim...bak kermit nasıl bir oda hazırlamıişşş ya hala sen ne güzel bir insansın diyoo....yaa bundan bilmem kaç ay önce herşeyden nem kapan ismett şimdii bu kadar mı değişir...
ya sayhan..halaa saklıyorr..ya neyi saklıyorsa..keriman böylece dilayıı kendine iyice bağladı..kendi eliyleee veriyoo kzıı yaaa...
Dila ve kermite laf yokk...onlar zaten uçmuşş..yani yorum bile yapamıyorum...nerde TRT'deki dila nerde şimdiki...bari çocuk karakterlerin rolüyle oynamasaydıı senaristler...
birde en sonunda birtanemii gülen insan kalmaz..şimdii gelde Sabah izlediğim TRT bölümündekiyle bugünkünü karşılaştırmaa yaa...sabah hepsi gülerken şimdii hepsii..Allah'ım dizinin sonunu hayır etsin inşallah...
herkes üzüldüüü...yıkıldıı...mahfolduu..tamam hadii düzeltelim herşeyi şimdi tek tek senaristler...
bakın hepsiinin bi derdi var artıkk...:img-hyste:D...ee şimdii kırdıklarımızıı düzeltmee vaktii...hadii senaristler size güveniyorum...(en azından güvenmek istiyorum..)
zarpandit34 07-03-08, 17:49 -Şimdi forumdaki yorumları okudum da hayretler içinde kaldım, Şeyda hakkında bir yıl öncesinden yazdığım şeyler yazılmış.Yahu arkadaşlar o zaman, geçen sezon ben aynılarını yazarken bana neden kızıyordunuz:) Buradaki temel fark 'gurur' oluyor, anladığım kadarıyla.
-Ben bu bölüm İsmetin saf olduğunu düşünmedim açıkçası.Yani daha doğrusu bu saflık yeni yada bu bölüme özgü birşey değil.Çok uzun zamandan beri devam eden birşey zaten.Kerimanın 'Dila' yazılı kurabiyeler getirmesi yada Dila'yı hediyelere boğması ile ona oda hazırlaması arasında bir fark yok ki.. Onlardan şüphelenmeyen biri bundan niye şüphelensin?Ama 'bu bölüm sonrasında' bu saflığın herkesin bu kadar gözüne batmasının sebebi Sayhanın 'Bu kadar saf olma İsmet' demesi..(Sayhan o odayı gördüğünde kendisi anlamış mıydı sanki?? Kerimanın Dila saplantısı olduğunu düşünmüştü sadece.Hatırlarsanız sonrasında Aykut-Keriman konuşmalarını duyunca jetonu anca düşmüştü de, tüm delilere rağmen yine de o an şok olmuştu) Tabii bugün Sayhan İsmete 'saf' deyince herkes 'harbi ya, bu kadar da olmaz!' oldu. Senaristler seyirciye benimsetmek istedikleri düşünceleri böyle karakterlerin ağzından söyletiyorlar genelde.(Mesela son bölümlerde Pembe'nin 'zavallı Şeyda, yazık o da sevdiğinden yaptı herşeyi' falan gibi sözler söylemesi gibi) Maalesef İsmetin Keriman hakkındaki gerçeği farketmemesinin tek sebebi Kerimanı gerçekten çok seviyor olması:( Eminim İsmet, Dila'nın Kerimanı sevdiğinden bile daha çok seviyordur Kerimanı..Keriman kendisini Dila'ya sevdirmek istedi başardı da, ama arada kendini İsmete de sevdirdi maalesef.
-İsmeti saf bulan Sayhanın kendisi ise tam bir süzme.Kerimanın Dila'yı görmesine izin veriyor ama Dila onu görmek isteyince aralarının bozulması pahasına sorun çıkartıp izin vermiyor.Bu kadar mantıksızlık olmaz yani.Yahu tam tersi olması gerekmez mi?
-Sayhanın ikinci saflığı ise Kerimanın elinde hiçbir koz olmadığı halde onun isteklerine boyun eğmesi.Keriman artık Dila'ya söylerse onu kaybedeceğini anladığına göre ona söyleyemeyeceğini Sayhan biliyor.Kerimanın elinde tek bir koz kaldı, o da İsmete söylemek..('Zarpa hoca'ydım eskiden, BEH izleye izleye 'entirika profesorü' oldum:)) Ee İsmete söylerse Dila'yı görmesi mümkün değil, Sayhan bunu da biliyor.O zaman bu Keriman, Sayhanı ne ile tehdit ediyor da, Dila'nın haftada bir kendisinde kalmasını talep edebiliyor, anlamadım.
-Anlamadığım bir diğer şey; bugün İsmet Dila'nın odasına girince Sayhan niye o kadar rahatlayıp 'Hah şimdi görürsün' falan gibisinden saçmaladı?! Madem İsmetin öğrenmesi hiç problem değil bunca zaman niye gizledi ki??
-Kerimanın şu sıra en sinir olduğum huyu Sayhanın karşısında ezik ezik hareketler sergilemesi.'Ay aşkolsun, benim elimden bir çay da mı içmeyeceksin vik vik vik' 'ay Sayhan nasıl böyle düşünür' 'ay Sayhan benden resmen nefret ediyor yaa' Yahu evladım:) Sayhan artık herşeyi bildiğine göre bu neyin yalakalığıdır, açık oynasana artık! Hala bir kırılıp dökülmeler bir alınganlık, bir süzülme..Iıııy ıyy yani..Ama bilen İsmet olsaydı nasıl da çaçeronluk yapardı,elini beline koyardı.Bu huyu, diğer tüm huylarından daha fazla tüylerimi diken diken ediyor.
Ben yeni Rüya'yı bu gün izleyemedim. Ama dünkü son sahnede bile sesiyle beni etkiledi. Çok soğuk bi tipte değil. Zamanla alışırız umarım. Bu arada Şadan bence koaly kolay affetmez Rüya'yı.A yrıca Bora ve Rüya aşkı da tarihe karıştı böylece arkadaşlar.
başak_8999 07-03-08, 17:54 ben yeni rüyayı sevdim hem güzel hemde rolünü iyi yapıyor hareketleride eski rüyaya benzediği için çok garipsemedim ama nevaya halen kanım ısınmadı
çaresizlik 07-03-08, 18:00 bugünkü bölüm güzeldi çünkü rüyanın annesiyle buluşması filan ama rüzgarla şeydanın kavgasınıda zaten olacak olan şey çünkü şeyda kullanıldıgını anladı sonuçta
Ben yeni Rüya'yı bu gün izleyemedim. Ama dünkü son sahnede bile sesiyle beni etkiledi. Çok soğuk bi tipte değil. Zamanla alışırız umarım. Bu arada Şadan bence koaly kolay affetmez Rüya'yı.A yrıca Bora ve Rüya aşkı da tarihe karıştı böylece arkadaşlar.
evet rüya bora aşkı bitti.ve bugün şadan rüyayı görmedi fakat neva rüya ile konuşmasında " babam seni çoktan affetti, hatta ikinizi de affetti " dedi.neva "sana ulaşamadık yoksa haber vericektik "dedi.bende bu konuşma ardından şadanda rüyayı görür görmez bağrına basacakmış gibi geliyor.
aliyeaynalar 07-03-08, 18:16 Yeni Rüya Begüm Şahin ,
Daha önce Ankara Ekin Tiyatrosunda oyunculuk yapmış
yani oda tiyatrocu...:img-wink:
Buda sarı saçlı hali,
bayağa benziyormuş rüyaya, Ben ilk girdiğinde dilara sandım onu..
Keşke bu sarı saçlı haliyle girseymiş diziye
işte resim :
http://www.ankaraekin.com/fotolar/oyuncular/begum_sahin.jpg
bugün bende şeydayı çok takdir ettim,
halla halla dünyanın sonumu geliyo anlamadım :img-hyste
ben ve şeydayı takdir etmek. :img-hyste:happy0064
Rüzgar hakkındaki düşüncelerimi zaten biliyorsunuz.
Nefret Ediyorum ondan.
Bugün Rikkat yine kızdığım şeyi yaptı,
Oğlumda oğlum..
ee neee. :img-pilot
Bi bilse şeydayı miskete inat hamile bırakmak istediğini,
o ise oğlumda oğlum.. :img-tomat:icon_sorr
Bugün diğer enteresan olay ise, cihan dışında kimse Borayı Sormadı.
Rüya umarım Bora Hakkında Bi Açıklama yapar.
ve boranın diziye dönmesini ve rüya ile barışmasını istiyorum.
Borayıda Mert Fıratın Canlandırmasını istiyorum,
O canlandırmıycaksa bora dönmesin...
zarpandit34 07-03-08, 18:19 _Babam yeni Rüyayı gördüğünde direkt şöyle dedi; 'Hah, bir sen eksiktin, birde bununla mı uğraşıcaz şimdi'..:img-hyste:img-hyste Adamcağız entirikalara yetişememekten çok şikayetçi!:)
_Bana Begüm hanım (yani yeni nesil Rüya:)) Dilara Yalçının oyunculuğunu izleyip iyice gözlemlemiş gibi geldi.Çünkü mesela şaşırdığı yada üzüldüğü zamanki bakışları tıpatıp aynısı.Doğal bir benzerlik yok aralarında, ama gözlerini kullanış şekli falan çok benziyor..Herhalde yeni Neva'yı bazı seyirciler çok yadırgayınca aynı hataya düşmekten çekindi ekip.
_Bu arada bence Neva'nın Rüya'nın yanında sönük bulunmasının sebebi şu..Bugüne kadar o evde herkesin odak noktası Nevaydı.Bu bölüm ise -yeni geldiği için- o evdeki tüm olaylar Rüya'nın üzerine kurgulanmıştı.Bu nedenle seyircilerin ilgisi doğal olarak ona kaydı.İyi bir oyuncunun kendisini her yerde eninde sonunda belli edeceğine inansam da bir karakterin öne çıkmasında en önemli etken senaryo.Ve BEH'in senaryosunda bazı karakterler çok geri planda bırakılıyor, ve bunun oyunculukla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
_Rüya'dan da gelir gelmez birton şeyi gizlediler.Artık huy haline geldi.O ağızlar birileri inletilmeden açılmıyor.Yakında 'aman sır vermeyelim' diye konuşmaya unutacaklar.Zaten farkındaysanız hep iç ses kullanılıyor.
_Finalde kaç kişi ağladı, sayabilen net bir rakam verebilecek olan var mı..:img-hyste Ben acilen bir yere 'ağlama duvarı' yapılmasını talep ediyorum, çok gerekli!!
evet rüya bora aşkı bitti.ve bugün şadan rüyayı görmedi fakat neva rüya ile konuşmasında " babam seni çoktan affetti, hatta ikinizi de affetti " dedi.neva "sana ulaşamadık yoksa haber vericektik "dedi.bende bu konuşma ardından şadanda rüyayı görür görmez bağrına basacakmış gibi geliyor.
Bu bana hiç inandırıcı gelmedi. Şadan kızını affetmiş olabilir. Ama çoka radık falan hikaye. Hİç bahsetmiyoalrdı bile kızdan. Şimdi Rüya karakterinin Çetin için geldiği o kadar belli ki. Hava alanındaki sahneden belliydi. Bua rada kuzenelr tamamlandığına göre ben artık o eski kuzen ilişkilerini görmek istiyorum. Rüzgar ve Rüya çok iyi anlaşırlardı eskiden. Gerçi Kanal 1 E GEÇTİĞİNDEN BERİ ÇOK UZAK KALDI HERKES BİRBİREİNDEN AMA BEN O SICAK İLİŞKİYİ İZLEMEK İSTİYORUM ARTIK.
[QUOTE=deniz_ezel;6321980]arkadaşım yanlış anlamışsın ben şeydanın değişmesiyle dizinin iiye gittiğini bahsetmedim.onu farklı bir konu olarak ele aldım.dizide yapılan küçük değişiklerden biraz daha ii olduğunu düşündüm sadece eskisine göre dizinin.rüyanın gelmesi gibi.yapılan bazı değişikliklerin diziye renk kattığını kastettim. ayrıca hepinizin de dediği gibi yeni rüya çok sevimli biri.neva gibi soğuk değil.yeni rüyaya çabuk alışacağız galiba.bu konudaki yorumlar geride kaldı ama ben yine de söylemek istedim bende rüya ile çetin arasında bir aşk olacağını düşünüyorum:img-yes:[/
bende zaten sadece şeyde yı kastetmemiştim neva ve safa dan da bahsetmiştim ayrıca hala dizinin iyiye gittiğini rüya nın geldiğini söylüyorsun.(gerçekten de yeni gelen rüya çok sempatik. tabii eskisi daha tatlıydı o başka)
rüya geldi de ne oldu gelir gelmez hava alanında ağlamaya başladı.
bu demek ki yeni bir trajedi daha yaşayacağız gibime geliyor. bir de bugünkü finali göz önüne alırsak dizide ağlamayan kalmadı diyebiliriz.:img-wink:
_Babam yeni Rüyayı gördüğünde direkt şöyle dedi; 'Hah, bir sen eksiktin, birde bununla mı uğraşıcaz şimdi'..:img-hyste:img-hyste Adamcağız entirikalara yetişememekten çok şikayetçi!:)
_Bana Begüm hanım (yani yeni nesil Rüya:)) Dilara Yalçının oyunculuğunu izleyip iyice gözlemlemiş gibi geldi.Çünkü mesela şaşırdığı yada üzüldüğü zamanki bakışları tıpatıp aynısı.Doğal bir benzerlik yok aralarında, ama gözlerini kullanış şekli falan çok benziyor..Herhalde yeni Neva'yı bazı seyirciler çok yadırgayınca aynı hataya düşmekten çekindi ekip.
_Bu arada bence Neva'nın Rüya'nın yanında sönük bulunmasının sebebi şu..Bugüne kadar o evde herkesin odak noktası Nevaydı.Bu bölüm ise -yeni geldiği için- o evdeki tüm olaylar Rüya'nın üzerine kurgulanmıştı.Bu nedenle seyircilerin ilgisi doğal olarak ona kaydı.İyi bir oyuncunun kendisini her yerde eninde sonunda belli edeceğine inansam da bir karakterin öne çıkmasında en önemli etken senaryo.Ve BEH'in senaryosunda bazı karakterler çok geri planda bırakılıyor, ve bunun oyunculukla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
_Rüya'dan da gelir gelmez birton şeyi gizlediler.Artık huy haline geldi.O ağızlar birileri inletilmeden açılmıyor.Yakında 'aman sır vermeyelim' diye konuşmaya unutacaklar.Zaten farkındaysanız hep iç ses kullanılıyor.
_Finalde kaç kişi ağladı, sayabilen net bir rakam verebilecek olan var mı..:img-hyste Ben acilen bir yere 'ağlama duvarı' yapılmasını talep ediyorum, çok gerekli!!
:img-hyste:img-hyste
bence de bir ağlama duvarı şart,hatta yanına yöresine bol miktarda şu ortalarda selpak satan çocuklar var ya,hah işte onlardan yerleştirsinler,hiç değilse bukdr zırıldayan insan bir işe yarar yavrucaklar evlerine ekmek parası götürürler yaaw:img-grin2Htta bu kadr ağlamaya ekmek parasıyla kalmazlar,banka hesabı bile açtırırlar BEH ahalisinden kazandıkları paralarla.:img-hyste
ZARPA'cım ayrıca üşenmedim saydım,son sahnede,yaklaşık (benim sayabildiğim kadarıyla )7 kimse vardı ağlayan, :img-hyste
Günerin miskete tavsiyesineyse ailecek koptuk''Ağla misket ağla,hepimiz için ağla'':img-hyste
olduuu ,zaten kız seninle evlendiğinden beri başka bir şey yapmadı ki yani,bir atraksiyon yapayım,bu delilere kalsa ömür boyu böyle ağlar dururlar ,bari ben halledeyim demk yok,nasılruh doktoru hala anlamış değilim:mad72:
zarpam kusura bakma ama ismeti tam bir saftirik yaptıkları konusunda ısrarlıyım. sadece oda konusunda değil ki, bugüne kadar kerimanla ilgili hiçbir şeyden şüphe duymadı ki ismet. sen - ben olsak hemen ışık çakacak kafamızda ama ismette tık yok. haaaa sayhanın süzme olduğu konusunda katılıyorum ama ismet de aynen öyle. şimdiiiiiiiiiiii:
son zamanlarda ismet kerimandan nefret etmeye başladı. hatta keriman yüzünden çok sevdiği kızını kırdı-döktü. ki bir dönem kerimanla o kadar sıkı fıkıydılar ki ismet aralarında aşk var sandı. ama şimdi o kadar sıkı fıkı olduğu kadınadan nefret ediyor ve bu ismetin dikkatini çekse de bunun üzerine gitmiyor. kafasında soru işaretleri oluş muyor? mesela ne düşünebilirdi?
"acaba bunların arasında gerçekten bir aşk mı vardı da, bozuştular ve sayhan kerimana cephe aldı."
çünkü durup dururken neden bu nefret. üstelik ismet o kadar saf ve senin sayhan için düşündüğün gibi aynen o kadar süzme ki, sadece şaşırıyor ve kerimanı, kocasından kıskandı diye kıskanırken bir süre önce , şimdi inatla sayhanın bu nefretini anlamaya çözmeye çalışmıyor. tam tersi sayhana inat kerimanın burnunun dibinden ayrılmaya çalışmıyor sanki.
yooo ortada süzmelşk varsa bu her ikisi için de geçerli.
Bu arada bence Neva'nın Rüya'nın yanında sönük bulunmasının sebebi şu..Bugüne kadar o evde herkesin odak noktası Nevaydı.Bu bölüm ise -yeni geldiği için- o evdeki tüm olaylar Rüya'nın üzerine kurgulanmıştı.Bu nedenle seyircilerin ilgisi doğal olarak ona kaydı.İyi bir oyuncunun kendisini her yerde eninde sonunda belli edeceğine inansam da bir karakterin öne çıkmasında en önemli etken senaryo.Ve BEH'in senaryosunda bazı karakterler çok geri planda bırakılıyor, ve bunun oyunculukla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Bak bugün hep sana muhalefet olacağım ama sen zaten buna alışıksın. ayrıca seninle ters düşmeyi özlemişim. :img-hyste:img-hyste
elbette senaryo oyncunun ön plana çıkması için çok önemli ama rüyanın henüz öyle çok çok ön planda olduğu falan yok. sadece özlenen bir karakter olduğu için ilgiyle izlenilebilir. öte yandan, begüm şahinin doğal bir oyunculuğu olan biri olduğuna inanıyorum. hem de oldukça doğal. (tabii henüz salya sümük sahnelerini görmedik. o sahneler bir çok oyuncu tökezliyor) dilaraya da benzediğini düşünüyorum hareketleriyle vs. onu iyi benimsemiş olabileceği konusunda sana katılıyorum ve bence de doğru yöntem. çünkü yeni neva tam bir fiyasko oldu.
senaryo konusuna geri dönecek olursak;
uzun bir süredir de neva ön planda.
bayıltıldı-soyuldu-resimleri çekildi-tehdit edildi-safayla papaz oldular-çetinle çatıştılar-dayak yedi-dayak yedi-gene dayak yedi-saldırıya uğradı-gene saldırıya uğradı ve boşanıyor. bayağı biir zamandır gündemde. ama bu onun oyunculuğunun beğenilmesine sebep olmadı. bu onun oyunculuğuna yaramadı.
kısacası ben begüm şahinin şimdilik sadece yapmacık gelmeyen tavırlarından dolayı benimsendiğini düşünüyorum. ancak daha çok yeni. umalım ki hep böyle gitsin.
Merhabalar BEH forum halkı(:
Valla şimdi şöyle afilli bir yorumla girmek isterdim ama diziyi izlemeyeli baya oldu ya:D Bi 5 10 bölüm gitti bnde sanırım yoğunluktan artık:P
Neyse sağdan soldan duyumlarla takip ettim yinede...Herşey aynı gidiyor aynı tas aynı hamam yani belli ki...Rüzgar gene aynı şekle girmiş durumda yani sen misin beni bırakan bende seni böyle çatlama çabalarına girerim gibisinden...Laf sokmalar filan...
Birde rüya geldi diye sevinmiştim bugün arkadaşlar söyledi ben eski rüya geldi diye sevinmiştim bi hayal kırıklığı yaşadım ne yalan söyliyeyim...Ama baya benziyorlar da sanırım ve anlattığınıza göre izlediğimde neva kadar çok aramayacakmışım gibi geliyor...Umuyorum yani ayrıca süpriz aşk filan olacaksa rüya çetin arasında olursa çok makbule geçer üstlerinden iddiaya girdim çnkü rüyanın geldiğini arkadaştan öğrenince:D Senaristler bir kerede bana çalışırsa süper olacak yani(:
NOT: İzlemeden yorum yapabilen hemde dizinin genel yorumundan çokta kopmadan yegane insanlardan biriyim sanırım bi an gurur duydum kendimle öyle boş boş:D
deniz_ezel 08-03-08, 00:12 bu bölümde rüyanın adı bile geçmezken sürekli hakkında konuşuluyomuş gibi davrandılar.rüyayı diziden tamemen kopardılar rüya nerdeyse hiç bir şey bilmiyor.sonra aniden diziye koydular.sizlerinde dediği gibi rüyanın çetin için getirildiği çok açık.ama bu aşk çok mantıksız olur.nevayı sevreken bir anda kardeşi ile olması saçma bence belki rüya çetine aşık olur:img-yes: ama çetininbir anda rüyaya aşık oması gibi birşey olmaz bence:icon_sorr bugün rüzgarın yaptığı hiç ii bişey değildi.miskete kızgınlığından şeydayı kullandı.şeyda farketmeseydi kullanıldığını rüzgar dahada devam ettirirdi bu işi.çocuk yapmaktan oyuncak yapmak gibi bahsediyolar dizide.rüzgarın miskete nispet olsun diye yaptığı bir oyuncak.rüzgar karakterini iice kötüleştirdiler dizide.rüzgar şeydayla evlendiğinde misket nispet olsun diye başkasıyla evlenmedi.bence rüzgarın yaşadıklarından dolayı psikolojik destek alması lazım.ama bişey var ki rüzgar ne yaparsa yapsın kızamıyorum ona.çünkü sevdirdi kendini bizlere bye
bende özette rüyanın geldiğini okuyunca çok seivnmiştim.ama yeni rüyyaı görünce hayal kırıklığı yaşadım bende
ya niye değiştiryolar.gerçi onların suçu olmayabilri oyuıncuların işleri falan vardır ondan gelelmeiştirler
ben hala eski nevayı arıyorum izliyoken düşünüyorum acaba gelirmi yeniden valla eski oyuncuların hepsi gelse süper olacak
mesela
kısmet.neva.rüya.düriye.sadık .
trt deyken nekadar güzeldi çok samimi çok içten böyle entrikalar yoktu en azından tam bir aile dizisiydi
ben hergün eski bölümlerini izliyorum her saat 12 de trt de veriliyor.hiç kaçırmıyorum o bölümleri izledikçe keyifm yerine geliyor=):happy0064
Ben demiştim İsmet saflaştı diye…Bugün Sayhan’da söyledi valla aynısını…:img-hyste.İsmet Keriman’ın Dila’ya yaptığı odaya giriyor ama bir şey çakmıyor…PES..!!! (Zarpa’mın kulakları çınlasın…) Yani gerçekten bu kadarı da saçma….İsmet gibi cin bir kadın bir şey anlamadı…ŞAŞIRDIM…Neyse…
Gelelim yeni Rüya’ya…Ben sevdim kendisini…Sonunda adını yazdılar çok şükür..Tiyatro kökenli olduğu belli…Mimiklerinden,ağlamasından gözlerindeki ifadelerden…Biraz saçlarında problem var ama olsun…:good:
Bu bölümün sonu benim içimi karattı ya…Herkes ağlıyor…Of….Neyse bugünlük bu kadar benden…..bye
bende özette rüyanın geldiğini okuyunca çok seivnmiştim.ama yeni rüyyaı görünce hayal kırıklığı yaşadım bende
ya niye değiştiryolar.gerçi onların suçu olmayabilri oyuıncuların işleri falan vardır ondan gelelmeiştirler
ben hala eski nevayı arıyorum izliyoken düşünüyorum acaba gelirmi yeniden valla eski oyuncuların hepsi gelse süper olacak
mesela
kısmet.neva.rüya.düriye.sadık .
trt deyken nekadar güzeldi çok samimi çok içten böyle entrikalar yoktu en azından tam bir aile dizisiydi
ben hergün eski bölümlerini izliyorum her saat 12 de trt de veriliyor.hiç kaçırmıyorum o bölümleri izledikçe keyifm yerine geliyor=):happy0064
okan_ebru ne yazik ki Cuma gunu son bolumu gosterildi TRT'de . Bitti yani :(
evet dün kü bölüm çok hoşuma gitti özellikle rüya zili çalırken ordaki yerde nerdeyse ağlayacaktım özellikle rüya ile neva sarılırken orda gözlerim doldu sonuçta çoktantır uzakta kalmıştıklar kardeş abla çok özlemişler birbirlerini....
bu arada farketmişseniz önceden ikiside sarışındılar şimdi ise ikiside esmer olmuşlar bi bakarsınız mert te esmer olmuş...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hatice4680 08-03-08, 12:13 sonunda BEH oyuncuları yavaş yavaş toplanmaya başladı artık sırada sadık ali ama aynı sadık alin gelmesi taraftarıyım başka oyuncu gelirse artık izlemem zaten zor tahammül ediyorum bitmek bilmeyen dramalara ve neyse mesela dalyan düriye ve diğer oyuncular ve senaritlerede konu çıkmış olur şimdi 1-2 ayda rüya hanımın dramını izleriz galiba rüzgarın gerçegi öğrenmesiyle bu sezon son bulur inşallah gelecek sezon daha neşeli daha güzel bir BEH izleriz
zarpandit34 08-03-08, 13:01 Sihir'canım bende ters düşmeyi özlemişim seninle ama maalesef ters düşmemişiz aslında..:):):)
Ben o yorumumda başka birşey anlatmaya çalıştım ama görünen o ki becerememişim;) İsmetin saf olduğuna bende katılıyorum.Benim orada anlatmaya çalıştığım şey;bu saflığın yeni birşey olmadığı (zaten sende bugüne kadar hiçbir zaman şüphelenmedi demişsin) fakat bu saflığın özellikle ''''''''bu bölüm sonrasında'''''''' herkesin gözüne batmasının sebebi Sayhanın 'bu kadar saf olma İsmet' demesi oldu, demek istedim.Yani senaristler ne zaman bir düşünceyi seyirciye benimsetmek istese bir karakterin ağzından söyletiyorlar ve bu da göründüğü üzere seyircide işe yarıyormuş.Buraya kadar bir sorun yok.(Kısa bir zaman önce Dilaa'm sağolsun bu konuda benim gözümü açtı;) o zamana kadar farkedememiştim.Sayhan ileride kendi yaptıklarını hiç görmeyip, İsmeti bu davranışları yüzünden suçlayabilir demişti Dilaa..)
Şimdi şöyle bir durum var BEH'te, iki sezon önce Dalyan Düriye'nin gözü önünde Misketin kaçırmaya kalktı, Düriye'nin ruhu duymadı 'Düriye saftır' mevzusu gözümüze sokuldu.
Geçen sezon Şadan Füsunun gözü önünde Firuzeye yazıldı.Füsunun ruhu duymadı.Bu seferde 'Füsun saftır' mevzusu gözümüze sokuldu.
Bu sezonda Keriman İsmetin gözünün önünden Dila'yı kaçırsa İsmetin ruhu duymaz yani şimdi de 'İsmet saftır' mevzusunun gözümüze sokulması var.
Peki bunlar niye yapılıyor, sebebi gayet basit.Amaç sadece seyircinin öfkesini ve dikkatini başka yöne dağıtmak.Biz izlerken İsmetin-Füsunun-Düriye'nin anlamamasına sinir olurken, esas bu olayı yaratan veya devam ettirenler yani esas hatalılar arada kaynamış oluyor.(Ben buna geçen sezon Füsun olayında da 'hırsızın hiç mi suçu yok' biçiminde değinmiştim zaten) Bu da yetmezmiş gibi sezon sonunda herşey ortaya çıktığında bu zavallılar (fazla mı ezdim ne:)) hem tüm sezon 'saf' damgası yemiş oluyorlar.Hemde sezon sonunda 'nasıl anlayamadım,en büyük suç bende' biçiminde kendilerine haksızlık ediyorlar, karşılarındakini paralayacaklarına, kendilerini paralıyorlar.Örneklemek gerekirse;Sayhan gözünün önünde Kerimanın İsmeti aptal yerine koymasına izin veriyor,sonra da içinden 'saf' diyor.. İsmet öğrendiğinde de 'ben nasıl anlayamadım' falan filan..İşte bu durum beni çıldırtıyor.
Ama tüm bunlardan daha kötüsü ne biliyor musunuz? Sürekli şöyle bir mesaj çıkıyor karşımıza; 'Güvenme! sakın güvenme hiç kimseye, iyi niyetli düşünme hep hinlik yap yoksa acı çeken sen olursun' Esas çıldırtıcı olan bu aslında.
Ben buraya yeni yazıyorum görüyorumki herkes BEH Cİ tıpkı benim gibi fanatikler var bu film beni okadar üzüyorki hele rüzgarın hamileliği öğrendiğindeki hali inanın tansiyonum düştü ve kalp atışlarım hızlandı ne olur artık senaristler izleyenleri düşünsünler yoksa bu kalp daha fazla dayanmıyacak ayrıca yeni rüya iyi birine benziyor herkese iyi seyirler bye
fairy_dreams 08-03-08, 13:13 rüyanın gelişiyle dramati olan sahneler geri kalır diye düşünüyordum ama bir süre de rüyanın olanları bitenleri öğrenme aşaması olucaktır. Rikkat çocuğun rüzgardan olduğunu öğrendiği zaman belki biraz daha harektlenir... Dün kü son sahne neydi öyle ya herkes ağlıyor :) bitane gülen yoktu içlerinde herkesin derdi var... Bu dizinin ismi Bizim Evin Halleri değilde Bizim Evin Dertleri olmalıymış valla ailede hiç sevinecek olay yok.Sadık Ali olsa keşke o da girsin istiyorum ama kendisi girsin başkası değil. Biraz eğlence görsek iyi olurdu ama mümkün olmuycağı benziyor.Bu olaylar kolay kolay çözülmez. Ama yinede asla izlemeyi bırakmam...
nisan.yagmuru 08-03-08, 13:23 Dünkü bölümün ilk yarım saatini izleyebildim.Rüya'yı gördüm ama Neva kadar yabancılık çekmedim.Biraz daha andırıyodu biizm Rüyamızı.Keşke saçlarıda sarı osladyı..
Dünkü bölümde izleidğim kadarıyla Rüya-Cihan konuşurken Rüya'nın iç sesleridnen ve mimiklerinden Bora'nın onu aldatmış olduğu hissine kapıldım.Neden diziden ayrılan oyuncular birbirni aldatıyor??Kısmet Abdülü aldattı,Civan Pembe'yi ve şimdi de Bora Rüyayı aldattı.(gerçi ben böle düşünüyorum)
Bölüm özetlerinden baktığım kadarıyla işlker gene karışacak.Anlaşılan bir sezon daha uzayacak bu dizi.
oleyyyyyyyyyy salı günü rikkat misketin hamileliğinin kaç aylık olduğunu öğreniyormuş:happy0064:happy0064 dizi artık biraz olsun monotonluktan kurtulmaya başladı.:good: iki günün özetleri gelmiş arkadaşlar.:img-yes::img-yes:
oyuncular yavaş yavaş geldiğine göre bi bakarsınız fincan hala mezarlıktan çıkmış diziye gelmiş tövbe tövbe ne diyom yaa.... dizideki ölü çıkıp diziye gelse hiç şaşırmam..
gecesacli1983 08-03-08, 17:34 hayır çıkmadı son anda cihandan nevanın boşanacağını öğrendi ve geri döndü şimdi aklımızda 2 soru var rüya ne yapacak ayrıldığına göre çetinlemi tanıştıracaklar bu durumda çetin neva rüya sahnelerini izleyebilirizn çok söyledim ama yaprak dökümüne benzeyecek bu sahneler çetin nevaya yulaşmak için rüyayı kullanacak
Teşekkür ediyorum cevapladığın için...
Ay hayır ya ikinci Yaprak Dökümü vakası olmaz umarım:icon_whis
Çetin'in kalmasına sevindim ( her ne kadar izleyemesemde ) ama Rüya ile aşk yaşama gibi bir olasılık olursa ki herkesde aynı görüşü belirtmiş umarım öyle birşey olmaz!!!Olmaması dileğiyle...!
aliyeaynalar 08-03-08, 17:49 Bizim Evin Halleri yani Beh için Yeni İsim Aranıyor ; :img-hyste
Sizce Aşağıdakilerden Hangisi Olsun ? :icon_sorr
Bizim Evin Şiddetleri :img-blush
Bizim Evin Misketleri :img-pilot
Bizim Evin Hödükleri (Bana göre safa ile rüzgar , Safa eliyle Rüzgarda sözleriyle şiddet gösteriyor) :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bizim Evin Mağdurları :img-tomat
Bizim Evin Ağlakları (Malumunuz cuma bittiğinde herkes salya sümük ağladı) :happy0064:happy0064:happy0064
Benim Favorim Bizim Evin Ağlakları
:happy0064:
zarpam sana ne diyim bilmiyorum lafı ağzımdan aldın benden çok yaşıcaksın:)
dersimiz: yeni rüya
konumuz:benzerlik
dilara yalçına ve eski rüya karakterine benzettim.yani ses tonu olsun minyonluğu olsun yüzünün şekli olsun kıyısından köşesinden benziyo onuda rüya gibi sapsarı yapsak yada dilara hanımı bu renk yapsak bi benzerlik var.fakat zarpama katıdığım nokta oyunculuğu;gerçektende çok iyi analiz etmiş olucakki karakterini, mimikleri hareketleri verdiği tepkiler aynı.ve buda hemen ısınmamızı sağladı.bknz.şekil a neva.onun başlamasından 6 ay geçmesine rağmen hala ısnamadım ruh gibi moloz moloz bakıyo bi mimik bi tepki bi sevecenlik yok kızda.bunun tek sebebiyse oyunculuk.çünkü set resimlerinde gayet canlı ve cıvıl cıvıl duruyo.yani dicem oki rüyayı 2 gün görmeme rağmen neva emanet gibi kaldı kızın yanında.sanki ordan geçiyomuşta şu sahneyi bi oyniyim gidiyim demiş gibi
cuma günkü bölüme gelrisek şeydanın hastalığını takip eden bi doktor olaraktan(kendimi şeydadan sorumlu hissediyorum nedense)şeydanın nasılki bi zaman ruh sağlığının bozuk olduğu teşhisini koyduysam şimdide iyileşme olmasada o çok zaman ister çünkü aile lazım sevgi lazım güven lazım falan filan,neyse her ne kadar iyileşme olmasada şeydanın gerçekleri görmeye başladığını söyleyebilirim.buda artık kendini düşünmeye başladığını gösterir.dün bağırması o çıkışı çok hoşuma gitti bence biraz daha üstüne gidip rüzgarı alt edebilirdi ama şu rikkat hanım oğlumda oğlum diyip odaya girmeseydi olucaktı.
ve ben artık dizide rüzgarın egosuyla ilerlemekten sıkıldım.çocuk ta kaybetme rededilme gibi terimler lugatında yok.o yaptı bende yapıcam.sanki manavdan seçbeğen misali sp |