Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 10)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
gülbeşeker 18-12-07, 15:19 nasıl izlicem ben şimdi varmı acaba üyeler arasında çeken çeken arkadaş olursa çok sevinirim.bayramda niye yok
Dizi perşembe ve cuma yok,videoları koyan iki arkdaş da tatildeler yani bu durumda kimse eklemeyecek sanırım bugünkü ve yarınki bölümü maalesef...
camilas001 18-12-07, 15:50 ya özetler artık sinelife de gelmiyor,eğer ''dizinin heyecanı gidiyo özet koymayın'' diyenler varsa okumasınlar.yine özetleri koysunlar isteyen okusun istemeyen okumasın dimi arkadaşlar..sırf heyecanı gidiyo özet koymayın diyenler için özetleri koymuyorlarsa bize haksızlık oluyo biz okumak istiyoruz.bana katılıyomusunuz arkadaşlar??
bayram boyunca bızım evın hallerı yokmuş galıba kanal1 sitesinde okudum.
haydaaa bende okudum şimdi baktım hemen neden yokki bayram çek,imleriyapılmadı herhalde offf ne güzel bayram sevincini görecektik b.e.hallerinde :icon_sorr kanal1 seyredilmez o zaman b.e.halleri olmadıgı için kanal da 2 gün reytinğ e giremeyecek :)
ya özetler artık sinelife de gelmiyor,eğer ''dizinin heyecanı gidiyo özet koymayın'' diyenler varsa okumasınlar.yine özetleri koysunlar isteyen okusun istemeyen okumasın dimi arkadaşlar..sırf heyecanı gidiyo özet koymayın diyenler için özetleri koymuyorlarsa bize haksızlık oluyo biz okumak istiyoruz.bana katılıyomusunuz arkadaşlar??
üzülme camilas001 gelir bazen bütün bi hafta boyunca gelmiyor bazen haftanın bütün özeti geliyor bak biz alıştık sende alışırsın heyecanlı sahneler oldugu zamanlarda özetleri vermiyorlar :img-pilot
camilas001 18-12-07, 17:50 bu bölümde ağlattı beni misket:icon_cry:
zülal nacar 18-12-07, 17:52 Bu akşam Misket beni en sonunda ağlatmayı başardın.Çünkü ben de bir anneyim... Sen o çocuğu aldıramazsın...
sevimli.girl 18-12-07, 18:07 bugünkü bölümde misket beni ağlatmadı aksine sinir etti. durmadan bebeğinden özür dileyip durması ve bir şeye karar verememesi çok sinir bozucuydu. bir insanın bebek beklemesinden güzel bir şey yoktur eminim ama beklediğin bebeğe düzgün, sağlıklı ve güzel bir hayat verebileceksen güzeldir. bebeğinden aldırdığı için özür dilememeli aksine onu evlilik dışı yaptığı ve doğurması halinde vereceği kötü hayat için özür dilemeli.
şeydaya ne kadar sinir olsam da yaptıklarını ne kadar yanlış bulsamda sonuçta o rüzgarın eşi, nikahlı karısı. ve gerçekten çok aşık. onunla ne zaman tanıştığını, yanına nasıl oturduğunu, rüzgarın ona ne dediğini hatırlayacak kadar aşık. bu yaptıklarını ne kadar mazur gösterir bilmiyorum ama yine de benim şeydaya karşı olan kızgınlığımı ve sinirimi bir nebze alıyor.
ismet ile sayhan çok tatlılardı ilk başta. her ne kadar sayhan laf soksa da çok tatlılardı gerçekten. sonra sayhan eve geldiğinde söyledikleri de çok hoştu. tam araları düzelmişken ismetin yine dila hakkında tek başına karar vermesi, sanki sadece kendi çocuğuymuş gibi davranması aralarını yine bozdu ve sayhan yine haklı. artık ismetin bir an önce bildiğini okumaktan şaşması lazım.
rüzgar ise tam bir höt höttü. şadanın yiğeni olduğu her halinden belli. bende şeydaya yakın davranmamasından yanayım ama kızın bu kadar hazırlığına, söylediklerine de bu kadar tepkisiz kalınmaz ki. bugünkü bölümde şeydanın sen de benim yanıma otur dediğin yerde içinden demez olaydım demesi çok komikti açıkçası.
sıkı durun şeyda yeniden hortlayacak miskete bi çelme takacakmış bu kız iyicene rayından çıktı hoş rüzgarı ilk gördüğünden beridir rüzgarın ilği duydugu kızlara hep zarar vermiş yelizide çelme takıp düşürmüş kız 2 ay boyunca ayagı alçıda gezmiş miskete daha büyük kötülük yapacak uyuz oluyorum şu kıza ya :dito rüzgarın şeydaya söylediği o lafına çok güldüm demez olaydım :)
şu günlük olayıda şeydanın günlüğüymüş misketin günlüğü hemen ortaya çıkmaz biz boşuna tartışmışız :) inşallah rüzgar okur misketin yazzdıgı günlüğe
Uzun zamandır diziyi izlemiyordum çünkü sıktığını düşünüyorum sağolsun kardeşim aracılığıyla her şeyden haberim oluyor ama :)
Bugün izledim ve Misket'e çok üzüldüm aynı zamanda da çok kızdım neden Rüzgar'a söylemiyorki sonsuza kadar başkaları üzülmesin diye yaşayamayız üstelik o kişiler Şeyda gibi "sevdiğim insan yanımda olsun da mutsuz olsun" diyenler gibiyle sonuçta Misket hamile mi hamile bir anne için bebeğinden daha önemli hiç kimse olmamalı bu hayatta Misket için de en önemli kişi bebeği gördük o yüzden fedakarlık yapması gereken kişi bebeği başkaları değil :img-cool2 Bebeğinin mutluluğu için başkalarının mutsuzluğuna katlanmalı onlar ki nasıl herkesin mutsuzluğunu görmezden geliyorlar (sözüm Şeyda gibilere :hıh)
Rüzgar'ın höt hötlüğü konusuna gelince bence gayet yerinde davranıyor tabi anlayana :icon_whis Şeyda psikopat bencil ve şu anda sayamadığım kötü özellikleri olan biri olduğu kadar aynı zamanda kadınlar aleminin de yüz karası :hıh Allah'ım şu dünyada ne kadar gurursuz insanlar var ya sevdiği mutsuz olsa bile kendisini sevmese bile görmezden gelen gurursuz insanlar ben Şeyda'ya ancak acıyorum...Rüzgar'ın kendisine nasıl davrandığını kendisini sevmediğini göre göre kendisini küçültüp kaba tabirle sülük gibi yapışabilecek kadar gurursuz zavallı Şeyda kendini bu kadar küçültemez ki bir insan yazık valla...
aliyeaynalar 18-12-07, 19:23 bide yarinki bölümün özetinde şeyda sıf rüzgar kendisini öpmediği için sinir krizleri geçirip bardakları kırcakmış. Hay Allahım yarabbim, Sanki seni öpmek zorunda...
camilas001 18-12-07, 20:03 arkadaşlar o bahsettiğiniz günlük bugün şeydanın okuduğu günlük mü,demek ki yelizden falan bahsedilen günlük şeydanınmış,o yıllarda bile şeyda yine şeydalığını yapmış ve yelize çelme takarak medivenden düşürmüş
ya neden aldıramamış ki misket?Sakın bu seferde süpermen güner gelip son anda engel olmasın düşer bayılırım valla.:img-hysteİnş vazgeçer çünkü her şeyde olduğu gibi bu aldırıcam-aldırmıycam olayı da çok uzadı artık.Yeliz de şeydanın geçmişteki kurbanlarındanmış bu arada.Ama ben misketin yeliz kadr şanslı olacağını zannetmiyorum.Onun sadece ayağı kırılmış misketin se hayatı karardı şeyda yüzünden.Ama artık çok ciddi şekilde sıkıldım ve bıktım şeydadan.Ve peyami beni delirtti bu gün.Nsıl mutlu şeydayla rüzgar yalnız kalacaklar fln diye.Bu resmen komplo.İnsan kendi öz evladın böyle birşey yaparmı.Biliyor rüzgarın durumun şeyday zor dayanıyor zaten.Bir bahane bul.Çıkmayın evden.Bu kız tuhaf sorunlu deli gibi birşey.Nasıl böyle birini her dediğine tmm dersin ?Mantıklı istekleri yok ki?Her şeyi oyun.Pembeyide kullandı bütün gün sonrada arkasından beceriksiz olduğunu ima eden laflar.Hakikaten bıktım şeydadan da, oyunlarından da,sürekli intiha r edip sinir krizi geçirmesindende...
gülbeşeker 18-12-07, 20:58 ya neden aldıramamış ki misket?Sakın bu seferde süpermen güner gelip son anda engel olmasın düşer bayılırım valla.:img-hysteİnş vazgeçer çünkü her şeyde olduğu gibi bu aldırıcam-aldırmıycam olayı da çok uzadı artık.Yeliz de şeydanın geçmişteki kurbanlarındanmış bu arada.Ama ben misketin yeliz kadr şanslı olacağını zannetmiyorum.Onun sadece ayağı kırılmış misketin se hayatı karardı şeyda yüzünden.Ama artık çok ciddi şekilde sıkıldım ve bıktım şeydadan.Ve peyami beni delirtti bu gün.Nsıl mutlu şeydayla rüzgar yalnız kalacaklar fln diye.Bu resmen komplo.İnsan kendi öz evladın böyle birşey yaparmı.Biliyor rüzgarın durumun şeyday zor dayanıyor zaten.Bir bahane bul.Çıkmayın evden.Bu kız tuhaf sorunlu deli gibi birşey.Nasıl böyle birini her dediğine tmm dersin ?Mantıklı istekleri yok ki?Her şeyi oyun.Pembeyide kullandı bütün gün sonrada arkasından beceriksiz olduğunu ima eden laflar.Hakikaten bıktım şeydadan da, oyunlarından da,sürekli intiha r edip sinir krizi geçirmesindende...
Doktor Misketin gerçekte bebeği aldırmak istemedğini anlamıştır belki,Misket baygınken bebeğim bebeğim diye sayıklamıştır belli mi olur?Ben buna benzer bir film izlemiştim,kız bayılmıştı çocuğunu aldıracaktı sonra doktor çocuğu almamıştı.Yemin dizisiydi,Tuba Ünsal çocuğu aldıracaktı,sonra bir uyandı ki çocuk alınmamış...Bu arada bugün Peyami ve Pembeye sinir oldum,özellikle Peyamiye...Sen oğlunun durumunu bilmiyor musun?Yok illa ki her şey Şeydanın istedği gibi olacak,Şeyda hamileyim deyince Peyami havalara uçacak,adım gibi eminim...Günlük de Şeydanınmış.Bu arada Rüzgar da zamanında günlük tutmuş,Misketin de var.Üçünün de ortak yanları var,ne güzel...Ayrıca,Şeyda,ezelden beri Rüzgara garip bir tutkuyla bağlıymış,yani bu aileye girdi diye Rüzgar önce evlenip sonra ona kötü davrandı,onu sevemedi diye kız delirmedi.Baştan beri,ailesinden sevgi görmeyişinin de etkisiyle lisedeki arkdaşı olan Rüzgara kafayı takmış,yazık Rüzgara...
gülbeşeker 18-12-07, 21:02 bide yarinki bölümün özetinde şeyda sıf rüzgar kendisini öpmediği için sinir krizleri geçirip bardakları kırcakmış. Hay Allahım yarabbim, Sanki seni öpmek zorunda...
Rüzgar önceden de öpmek istemiyordu o zamanlar daha yeni evlilerdi,geçen sezon Misketten ayrıydı Rüzgar,dişini fırçalamadığı bahanesiyle Şeydayı öpmek istememişti.Ben Şeydayı anlayamıyorum,adamın telefonda söylediklerini duydun,ondan öncesinde yüzüne karşı seni sevmiyorum dedi.Yani seni öpse nolur öpmese nolur,zaten içinden gelerek yapmayacak ki...Şeydanın bencillği başka bir şey değil...Bu arada arkdaşlar Şeyda Misketin hamile kaldığını öğrenecekmiş,ben dedim bu boşuna hamilelik numarası yapmayacak,yılbaşı gecesi Şeydadan bir numara bekliyorum,hazır Rüzgar da içki içecek...
demek bayram bölümleri yok e haklılar tabi böyle bi durumda nasıl bayram çekimi yapabilirlerki.herkez birbirine küsken, herkez mutsuz hayatından bezmişken,nasıl bu insanları bayram var sevinelim öpüşelim kaynaşalım yapsınlarki.senaristler öyle bi hale getirdiki insanları kimsenin bayram falan takıcak hali kalmadı.hani derlerya beyram gelmiş neyime diye aynen öyle durum ailede.
neyse bugünkü bölüme gelelim.misketin son sahnelerdeki performansı güzeldi.özellikle o çocuğu olmayan kadına kendini ifade etmeye çalışması hoştu.ama sekreteri dövesim geldi bu nasıl patafatsızlık yav.''buyrun sizi müdahale odasına alalım'' ilan etmesi.Hasta gizliliği diye bişey kalmadımı acaba.
Ayrıca butür müdahaale işlemleri muayenanede nasıl yapılıyor ben anlamadım.Yasal yollarda bu işlemi yapıyorsan hastanede olur kürtaj ciddi bi işlem bi tür ameliyat ve bildiğim kadarıyla ilk bebekte kürtaj çok tehlikeli masada kalanlar bile oluyor.gerekli techizatların hepsini o küçücük odaya nasıl sığdırabilcekler ben anlamadım.Bide bebeği aldırdıktan sonra ağrısı sızısı kanaması olmicakmi direk o ürkütücü masada işi halledip evemi yollucaklar hemen.valla bu nasıl iştir ben anlamadım ama çok ürktüm allah kimseyi mecbur bırakmasın.
hemen hen hergün bir sahneye gülüyorum artık.bugünde misketin hava almak için dışarı çıktığında bebekli bi kadın görmesi komikti yani.zaten hep böyle olur.Sevgilinden ayrılırsın elele iki sevgili göürsün,hamile olursun çocuklu kadın görmeye başlarsın v.b böyle devam eder anlamadığım şu butür insanlar hergün sokakta niye ozman gözümüzüe çarpıyoki.
bu msj mı sadece miskete yazdım diğerleriyle ilgilid ebi ki lafım var ama sonra yazıcam yoruldum sonra uzun olunca okunmuyo zaten.:)
israil2007 18-12-07, 21:53 Uzun zamandır diziyi izlemiyordum çünkü sıktığını düşünüyorum sağolsun kardeşim aracılığıyla her şeyden haberim oluyor ama :)
Bugün izledim ve Misket'e çok üzüldüm aynı zamanda da çok kızdım neden Rüzgar'a söylemiyorki sonsuza kadar başkaları üzülmesin diye yaşayamayız üstelik o kişiler Şeyda gibi "sevdiğim insan yanımda olsun da mutsuz olsun" diyenler gibiyle sonuçta Misket hamile mi hamile bir anne için bebeğinden daha önemli hiç kimse olmamalı bu hayatta Misket için de en önemli kişi bebeği gördük o yüzden fedakarlık yapması gereken kişi bebeği başkaları değil :img-cool2 Bebeğinin mutluluğu için başkalarının mutsuzluğuna katlanmalı onlar ki nasıl herkesin mutsuzluğunu görmezden geliyorlar (sözüm Şeyda gibilere :hıh)
Rüzgar'ın höt hötlüğü konusuna gelince bence gayet yerinde davranıyor tabi anlayana :icon_whis Şeyda psikopat bencil ve şu anda sayamadığım kötü özellikleri olan biri olduğu kadar aynı zamanda kadınlar aleminin de yüz karası :hıh Allah'ım şu dünyada ne kadar gurursuz insanlar var ya sevdiği mutsuz olsa bile kendisini sevmese bile görmezden gelen gurursuz insanlar ben Şeyda'ya ancak acıyorum...Rüzgar'ın kendisine nasıl davrandığını kendisini sevmediğini göre göre kendisini küçültüp kaba tabirle sülük gibi yapışabilecek kadar gurursuz zavallı Şeyda kendini bu kadar küçültemez ki bir insan yazık valla...
seyda iyileştimi
şeydanın makyajını hiç begenmedim.kötü olmuş.peyamiyede gıcık oldum ne başbaşa bırakıyosun ikisini
Şeyda hiç güzel değil ki güzel olsun hiç bir şeyi güzel değildi.....
Evet yaa bende aynen peyamiye gıcık oldum hadi rüzgar şeydayı sevsevdi her meyse ama rüzgar şeydayı sevmiyor sırf şeyda üzmesin diye onları yalnız bıraktı..........
Bu arada dün kü bölümde şeyda birşeyler söyledi rüzgara dedi ''ben sizin sınıfa gelmiştim bu günde sen demiştin burası boş bende geldim oturdum şeyda ben sana yan gözle sana baktım sende bana gülümsemiştim'' bu sözleri rüzgarın günlükten okumuş olmasın mı yani ilk okulda şeyda ne yaptığınımıda hatırlayacak yani hatırlıyorsa yuh yani diyorum.......
bnce dn şeyda çok güzeldi sonunda misket bebeği aldırıyo.bnceda en doğrusu.evli bir adamdan da çocuk dğrulmaz ki.sononda aldırıyo çk mutluyum.köyden indim şehire (misket)bide rüzgaar ben bildiğin kadınlardan değilim diyodu.mutluluğu haedn biri varsa oda şeyda
bnce dn şeyda çok güzeldi sonunda misket bebeği aldırıyo.bnceda en doğrusu.evli bir adamdan da çocuk dğrulmaz ki.sononda aldırıyo çk mutluyum.köyden indim şehire (misket)bide rüzgaar ben bildiğin kadınlardan değilim diyodu.mutluluğu haedn biri varsa oda şeyda
özeti oku anlarsın aldırmıyor.
o şeyda rüzgarı ve mutlulugu hiç mi hiç haketmiyor.anca bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümünü hakediyor e nede olsa deli oraya yakışır bu şeyda ordakileride canından bezdirir heralde dimi ama
berfu_cantug 19-12-07, 10:27 şeyda başlıyor desenize oyunlarına.sana ne ya bu kızın hamileliginden karışma karışmazsa olmuyor zaten illa bir pislik yapacak şeyda artık şeyda isimlerinden nefret ediyorum.ve ayrıcanada canım.canimin içi kelimelerindende yasakladım herkese bu kelimeleri
mutlulugu hak ediyormu şeyda bilemiyorum eswer ruh hastası bu kız yahu iyicene zıvanadan çıktı allah sonunu hayır ede :) herkes misketin hamileliğini yayar günerden oldugunu söyler demiş hiç arkadaşlar şeyda böle bi hata yaparmı bi düşünün bakalım ? ? asla böle bişey demez şeyda ismetin bildigini bilir oda herşeyi açıklayacagını bilir çocugun günerden oldugunu söylemez misket çocugu rüzgara sölemeye karar verdiği gün tam sırası diyerek o patlatacak yalan bombasını hamileyim misketçim diyecek onun için şeyda söylemez....
şeydanın makyajını hiç begenmedim.kötü olmuş.peyamiyede gıcık oldum ne başbaşa bırakıyosun ikisini
hiç sorma duygus ben deli oldum peyamiye şeyda rüzgar beni öpmedi diye sinir krizi geçiriyormuş yine.... biz onun sinir krizlerini çekmek zorundamıyız yahu :dito yazarlar bizi dizideki karakterlerden iyicene sogutmaya kararlı peyami uyuzluguda geçti artık biri peyaminin gözünü aça boş işler müdürü :icon_evil
şeyda başlıyor desenize oyunlarına.sana ne ya bu kızın hamileliginden karışma karışmazsa olmuyor zaten illa bir pislik yapacak şeyda artık şeyda isimlerinden nefret ediyorum.ve ayrıcanada canım.canimin içi kelimelerindende yasakladım herkese bu kelimeleri
biraz geç bile kalmadı şeyda oyunlarına başlamak için paslandı otur otur :)
niye köyden gelen insanlar şehirli insnalara aşık olamazlarmı?Suç mu bu?Kaldı ki misket rüzgarı rüzgar da misketi seviyor.Şeydaya düşen çekip gitmek ama o aksine kocası yanına bile yaklaşmazken tabiri caizse yapıştı bırakmıyor.Evt evliler ama rüzgar boşanmak istediğinis sevmediğini söyledi.Zorla tutuyor rüzgarı elinde.Açıkçası ben şeyda gibi sorunlu ,bencil,vıcık vıcık bir şehirlidense ,misket gibi onurlu bir köylüyü bin kat fazla tercih ederim...
Bence şeyda dün çok güzeldi. Bence şeyda'nın o günleri hatırlaması normal. Çünkü Rüzgar'a ait herşeyi hatırlıyo. Bencede Misket çocuğu aldırmalıydı. Bu şekilde evlilik dışı bir çocuk dünyaya getirrcek. onun sorumluluğunu tek başına nasıl yürütecek. Kendine hayrı yok zaten. Misket zaten hep kakrarsız bi kerede kesin bi kıarar ver be. Bence Misket gerçekten mutluluğu haketmiyo. Çünkü ne aşkına sahip çıkıyo, nede gerçekleri söylüyo. Rüzgar'ın bu çocuktan ne olursa olsun haberi olmalıydı. Ama Misket yine gerçekleri saklıyo. İnsan mutlu olak için birazda çaba göstereli. Misket kılını bile kıpırdatmıyo. hala başkalarını düşünüyo.
Bu arada dün Pembe kırmızılar içinde çok güzeldi. Sonunda o özlediğimiz şık Pembe geri geldi. Neydi o geçen sezonki hali.
gülbeşeker 19-12-07, 13:32 Rüzgarın,Şeyda geçmiş günlerden bahsederken yanına oturmamı istemiştin bir tek senin yanın boştu derken Rüzgarın da içinden "demeseymişim" lafına çok güldüm.Bir de Şeyda lisedeyken sıra arkdaşı şimdi de hayat arkadaşı olduk kaderin cilvesi falan dedğinde Rüzgarın, ya,işte kader demesi de çok hoştu.İşte Rüzgar Bey hayatının hatasını Şeydayla evlenmekle yaptı...
Dünkü bölümde Şeyda ve Peyami ikilisi beni sinir etti.
Zaten Peyami yakında Şeydayı evlatlık olarak alırsa şaşırmam.Rüzgar ile baş başa bırakmak için evden gidiyor.
Şeyda da Rüzgarı ilk gördüğü günü kutlamak için hazırlanmış.Kendi kendine gelin güvey oluyor.Rüzgarın da çok umrundaydı sanki Şeyda.
MarilynMonroe 19-12-07, 13:51 bnce dn şeyda çok güzeldi sonunda misket bebeği aldırıyo.bnceda en doğrusu.evli bir adamdan da çocuk dğrulmaz ki.sononda aldırıyo çk mutluyum.köyden indim şehire (misket)bide rüzgaar ben bildiğin kadınlardan değilim diyodu.mutluluğu haedn biri varsa oda şeyda
Misket in bebeğini aldırmasını aslında daha da ortalık karışmasın diye bende istiyorum ama aldırmayacak bunuda adım gibi biliyordum zaten.Evli adamdan çocuk doğurulmaz demişsinde sanki bahsi geçen evlilik çok normal bir evlilik herkes Ruzgarın Şeyda dan boşanmak istediğini,aslında Onu hiç sevmediğini biliyor ve bunuda gerçek sevdiği insan Misket'e anlatmış,hissettirmişki öylesine naif bir kız,ona dönmekten çekinmedi.Ayrıca Misket gerçekten de dizideki en naif,utangaç kadın,sevdiği,aşık olduğu insanla birlikte olduğu için onu asla suçlamam,hala da buyuk bir terbiye ve naiflik içerisinde ve hala Ruzgar'ın bildiği kadınlardan değil zaten bu yuzden Ruzgar o okumuş Şeyda gibilerinin oyunlarına kanmayıp Misket'in peşinden koşuyor.Şeyda nın mutluluk haketmesini sağlayacak tek bir hareketini görsem,ah bir görsem..ne bir kadın gururu,ne bir halden anlama,ne insanları hakir görmeme..hiçbiri yok bu kadında peki ama hangi sebeple mutluluğu hakediyor?dahası onca kişinin hayatının en kötu anlarını geçirmesine sebep olmuş bu kadın nasıl mutluluğu hakeden insan konumuna geçiyor merak ettim.
zhl83'un son sozlerine katılmamak elde değil,okumuş kadın Şeyda'nın dizi içindeki Pembe'yi aşağılaması,Rikkat gibi buyuklerine el kaldırmayı,arkalarından oyun çevirmeyi pek bi iyi yapması,insanları rezil rusva etmekten utanmaması ve daha turlu şeytanlıkları bana köyden inmiş şehre(!) Misket'i öpupte başıma koymak deyimini hissettiriyor ki bu köylu kız Rikkat ona neler yapmasına rağmen saygısını,insanlığını bozmayan,yanlızca gerçekten sevdiği adam için birşeylerden vazgeçen bir insan..Herkesin düşüncesine saygım var lakin kötu olduğu "gece ile gunduz" kadar belirgin olan bir karakterin,yine iyi olduğu da "gece ile gunduz" kadar belirgin olan bir karakterden daha çok mutlu olmayı hakediyor derseniz biraz düşünün derim..
uzun zaman oldu ki yazmadım. çünkü çok sevdiğimiz dizinin geldiği nokta beni zaten izlerken yeterince geriyor. bir de yorum yazarak gerilmek istemedim. ama bugün dinlenmişim ve BEHin son haline bile tahammül edebileceğimi hissediyorum. uzun süredir yazmadığım için eğer uzun olursa şimdiden affedin.
ismet ve sayhan: bir ellemedikleri bu çift mi kalmıştı. bravo şimdi ellmedikleri kalmamış oldu artık. sayhan ve ismetarasındaki kaos sıksada ve artık saçmalandığını düşdürse de yine gerçekmişler gibi yorumlayım:
bu çiftin arasındaki sorunlar konusunda her ikisi de suçlu. ne ismet ne de sayhan evli gib davrandı. sorumluluklarını bir anda unutuverdiler.
ismetin sayhandan habersiz dila için yaptığı planlar oldukça yanlıştı. sayhanı bu hesapların dışında tutması-danışmaması sayhanın elbette sinirlerini hoplatacaktı. ama ismet de bu yanlış planları ve sağlıksız düşünce yapısını keyfinden yapmıyordu ve sayhanın bunu düşünebilmesi gerekiyordu. ismet çok zor kavuştuğu kızını kaybetme korkusuyla yaşıyordu o dönem. ve bu korkuları onu sağlıksız düşünen bir insan haline getirmişti. sayhanın yapması gereken ismetin ruh halini de hesaba katıp hareket etmesiydi. ancak o da insan değil mi? o yüzden onun da kırılgan bir yapıya sahip olabileceğini varsayarsak, ismete olan kızgınlığını anlayabiliriz. ancak kerimanla dostça da olsa yakınlaşması ve ismetin bunu yanlış yorumlamasına kızması çok aptalcaydı. çünkü kim olsa bu kadar tesadüfü aynı şekilde yorumlardı. bence ismet sayhana daha da ağırını yapabilirdi. hakkıydı. o yüzden sayhanın bu konuda ismete kızması beni kızdırdı. ancak ismetyanlış yapmaya devam ediyor. aralarının düzeleceği zamanda so hatasını da dün yaptı. sayhan sinirlenmekte buı sefer çok haklı ancak gözünden kaçırdığı birşey de var: o da, ismetin bu yaptıklarının hata olduğunu farketmiyor oluşudur. kısacası bu ikilinin kavga etmeden konuşmaya ve rahatsızlıklarını ortaya koymaları gerekiyor. ve yine kısacası her iki taraf da hatalı.
rüzgar-misket-şeyda: misketin içine düştüğü durum gerçekten zor olmalı. rüzgar ise ne yaşıyorsa kendi yarattığı için böyle yaşıyor. karısı kendi yüzünden hastanede yatarken sevgilisiyle bir gece geçiren adam o gece de sadece kendi için yaşadığını gösterdi. türk filmlerinde olurdu hep: tek gece geçiren ya da tecavüze uğrayan bir kişi akabine hamile kalıyordu. elbette bu gerçek hayatta da olabilir. ama bir gerçek var ki, hamile kalınmaması için de önlemler var. şimdi bunu yazmamın nedeni, rüzgarın bencilliğini ve düşüncesizliğini ortaya koymak içindir. misketin hamile olması bir suç ise, bu %100 rüzharın suçudur. rüzgar hayatına girdiği her kadının hayatını mahvetmeye devam ediyor. misket elbette bebeği aldırmayacak. hangisi doğru benim için söylemesi zor birşey. misket için o bebeği aldırmak çok güç çünkü. ama misket korkularında da haklı. kendi bu kadar çaresizken o bebeği nasıl doğurabilir? belki de en doğrusu aldırmaktı. ama aldırmadığı için de suçlamak güç. bundan sonra neler olacak gösreceğiz bebek çerçevesinde.
şeydaya gelince; günlüğünde okuduğu olay (rüzgarın çıkma teklif ettiği yeliz denen kıza çelme takıp merdevenlerden düşmesine neden olması) şeydanın tehlikeli olabileceğini de göstermek içindi herhalde. şeyda rüzgarason derece bağlı...çok sağlıklı olmayan bir tutku bu yaşadığı. ama bu rüzgarın şeydanın hayatına kendi istediği için girdiği ve şeydayı kullandığı gerçeğini değiştirmez. o yüzden ben şeydanın rüzgara çektirdiklerine (!!!) aldırmıyoum. ama başkalarına verdiği veya vereceği zararlar kötü tabii. şeyda çocukluktan yaşadığı olaylar nedeniyle sağlıklı bir ruh haline sahip değil. bunu son bölümlerde daha iyi anladık. eğer ortada misketolmasa rüzgarın şeydanın elinden hiç kurtulmamasını isterdim.
neva ve safa: zeynep koltuğa alıştım. ama emine altuğu hala çok arıyorum. nevanın bar olayını-resimleri safadan sakladıklarının çok önemli bir sebebi var: safanın elinden bir kaza çıkmasından korkuyor olması. bunu böyle düşününce, nevaya kızamıyorum. ama bence yapabileceği başka şeyler de var. bu ülkede polis de var. polise gidebilirdi. sonra, safa sırf neva için kısır olduğu yalanını uydurdu. safa kendini böylesine bir zor duruma koyarken neva neden koyamasın. gerçekler bir kez açıklanır. sonrası da çorap söküğü gibi gelir. o yüzden ben safayı (tokatlara rağmen) suçlayamıyorum. neva hepsini haketti. zaten ilk başta gerçekten de yalan söyleyerek gidiyordu bara. ve ortada santaj falan da yoktu o zaman. nevasafayı seviyor. inanıyorum ama bu onun yanlış yapmasına engel değil.
buarada oyuncu yakışılı diye, çetini sevenler bile var. eee forum üyeleri genelde bayan olduğu için bu normal. ama çok ilginç. iyi ki gerçekte kötü adamlar pek yakışıklı olmazlar. :img-wink:
güner: maşallah aile doktoru oldu çıktı adam. ben bu kadarınıda abartılı buluyorum doğrusu. ama adamı bayağı kullanıyor aile. ve kendisi de gönüllü yardım elçisi gibi maşallah. gerçekçi değil bence ama kabul ettim.
keriman: sıkıldığım bir başka olay. ortaya çıksa da kurtulsak. sanırım ismet ve sayhanın arası esas kerimanın gerçek anne olduğu ortaya çıkınca düzelecek. birlikte girişecekleri müdacele sayasinde. ama bence sonunda gerçek anne olmadığı da ortaya çıkacak ve dilaya çok bağlanan keriman diyar diyar dolaşıp kızını aramaktan vazgeçip dizide kalacak.
rikkat: şeydaya postayı koyan rikkar artık şeyda ağzıyla kuş tutsa bile onusevmeyecek. rikkati anlamaktan çoktan vazgeçtim ben. şeydanın o sandelyede olmasının bir nedeni olan rikkat kıza çok yanlış yaklaşıyor. çünkü şeyda sağlıklı bir ruh haline sahip olmasa da şimdiye kadar ne rikkate ne rüzgara ne de aileye zararı dokunmadı. ama rikkattakmış bir kere.
neye bu kadar yeter. kendimi aştım galiba. kendinize iyi bakın. bye
gülbeşeker 19-12-07, 16:48 Doktor Güner de her yerden çıkıyor,zırt pırt bu kadar da olmaz ,çok abartılı.Misketin gördğü bu kaçıncı rüya,gözünü açtı Rüzgar yerine Güner...Bu arada dizinin devamını izleyemedim,izleyenler özet geçerse çok sevinirim,ah kanal1 bozulacak zamanı buldu.
MarilynMonroe 19-12-07, 17:23 Sayhan ve İsmet barıştı canım,çokda iyi oldu kaç bölümdür yapamadıkları o sakin ve akıllıca konuşmayı yapmayı nihayet başardılar ve bu sefer ismet harikulade kendini savundu ve haklıda çıktı barışmaları sözkonusu olduğunda ezilmedi ismet buna sevindim.Fakat en önemli ve hararetli yeri kaçırmışsın Şeyda paranoyası ve Ruzgar bıkkınlığı dolu o dialogları görunmeliydi,şeyda nın bir deli olduğunu dahası yardıma feci ihtiyacı olduğunu artık daha da iyi anladım.buarada misket kendini yırttı bebeğimi niye aldırttımki falan diye ama guner alınmadığını söyledi sebebini ise misketin uyutulmadan önce bebeği aldırmayı istemediğini söylemiş doktorlara doktorlarda bilememiş uyanmasını beklemiş,o sırada da geçen onu o muayenede gören guner ne melazım diye oraya gitmiş falan filan canım şimdi devam ediyor,onlarıda yazarız zaten:good:
edit: ve bu satırları bitirmemle misket muayenede,ruzgar sıkıntıdan yatağında ve şeyda da kendi yatağında "bi bebeğimiz olsaydı canııım" diye diye ağlayarak bitti dizi.buarada not düşmeyi unutmuşum,şeyda baklayı çıkardı çocuk yapalım diye ruzgar çıldırdı ve gecenin sonunda yine tatsız bitti şeyda paranoyası ve yuzsuzluğu sayesinde.buarada keriman ve dila kısımlarına bayıldım ben kerimanı sevenlerdenim -hernekadar fedakar bir ana olamamış olsada-ve dila nın onun kokusunu sevmesi,onunla uyuması çok hoştu lakin o masalda anlattığı anne kendisi idi ve dila o anneyi çok kötu bulduğunu söylerek ileride gerçeği öğrenirse kerimana nasıl bir tutum sergileyeceğinide hafiften göstermiş oldu.
ve ve ve belkide görmeyi en çok özlediğimiz sahnelerden birini yaşattı peyami ve rikkat,bir erkek bukadar mı guzel konuşur,bukadar mı romantik olur,böylesine guzel bakar ağzından o hoş sözler dökulurken..gerçekten oyunculuklarına hayran kaldım ve bu bölümü sevmeme neden oldular..:img-blush
ah birde misket ve ruzgar birleşse,yazık bölümün sonunda ruzgarın ağlaması çok içimi burktu..
gülbeşeker 19-12-07, 17:29 Sayhan ve İsmet barıştı canım,çokda iyi oldu kaç bölümdür yapamadıkları o sakin ve akıllıca konuşmayı yapmayı nihayet başardılar ve bu sefer ismet harikulade kendini savundu ve haklıda çıktı barışmaları sözkonusu olduğunda ezilmedi ismet buna sevindim.Fakat en önemli ve hararetli yeri kaçırmışsın Şeyda paranoyası ve Ruzgar bıkkınlığı dolu o dialogları görunmeliydi,şeyda nın bir deli olduğunu dahası yardıma feci ihtiyacı olduğunu artık daha da iyi anladım.buarada misket kendini yırttı bebeğimi niye aldırttımki falan diye ama guner alınmadığını söyledi sebebini ise misketin uyutulmadan önce bebeği aldırmayı istemediğini söylemiş doktorlara doktorlarda bilememiş uyanmasını beklemiş,o sırada da geçen onu o muayenede gören guner ne melazım diye oraya gitmiş falan filan canım şimdi devam ediyor,onlarıda yazarız zaten:good:
Sonunu gördüm rüzgar ağlıyor noldu benim canıma ,kıyamam ben ona,şeyda da belki çocuğumuz olsa diyordu bu kız iyice sapıttı.İnanmıyorum ya Günerli sahneden sonradan sonra kanal bozuldu...Şeydanın rüzgarı öpme çabasını göremedim...Rüzgarcımın ağlamasına dayanamam....
Sayhan ve Ismetin barismasi gercekten iyi oldu. Artik aileleri birlestirmenin zamani geldi hazir bayram oncesi. Bu arada tum BEH forum katilimcilarina iyi bayramlar...
MarilynMonroe 19-12-07, 17:34 Sonunu gördüm rüzgar ağlıyor noldu benim canıma ,kıyamam ben ona,şeyda da belki çocuğumuz olsa diyordu bu kız iyice sapıttı.İnanmıyorum ya Günerli sahneden sonradan sonra kanal bozuldu...Şeydanın rüzgarı öpme çabasını göremedim...Rüzgarcımın ağlamasına dayanamam....
canım yukarıya diğer şeyleride yazdım,işte sıkıntıdan ağlıyordu ruzgar da şeyda onu öpmeye kalktı saçmasapan hareketler yaptı birde utanmadan "beni seviyorsunda söylemiyorsun" triplerine girdi çocuk zor tuttu bir şey söylememek için kendini..çok sıktı şeyda çok birde paranoyakça şarap şişesini atarım falan diyo gerçekten artık gerilim dizisine döndu dizi..
gülbeşeker 19-12-07, 17:42 canım yukarıya diğer şeyleride yazdım,işte sıkıntıdan ağlıyordu ruzgar da şeyda onu öpmeye kalktı saçmasapan hareketler yaptı birde utanmadan "beni seviyorsunda söylemiyorsun" triplerine girdi çocuk zor tuttu bir şey söylememek için kendini..çok sıktı şeyda çok birde paranoyakça şarap şişesini atarım falan diyo gerçekten artık gerilim dizisine döndu dizi..
Marilyncim,anlattığın için çok sağol canım çok makbule geçti.Ah Şeyda ah demek bir de çocuk istiyorsun ha,ben Misketle Rüzgara çok acıyorum,hiç mutlu olamayacaklar gibi ,İsmetle Sayhana da çok sevindim,darısı Safayla Nevaya diyelim,HEPİNİZİN BAYRAMI ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
MarilynMonroe 19-12-07, 18:31 Marilyncim,anlattığın için çok sağol canım çok makbule geçti.Ah Şeyda ah demek bir de çocuk istiyorsun ha,ben Misketle Rüzgara çok acıyorum,hiç mutlu olamayacaklar gibi ,İsmetle Sayhana da çok sevindim,darısı Safayla Nevaya diyelim,HEPİNİZİN BAYRAMI ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
Evet bugun birde Keriman Dila ya kendi yaşamından uyarlayarak anlattığı o masalda ilk defa Dila nın babasının Guner çıkacağının sinyalleri verildi gibi,esmer,kara gözlü bir prens diye anlattı Dilanın babası,kendisininde bir zamanlar sevgilisi olan adamı tamda bu esnada diğer bölüme geçip Gunerin suratını gösterince benim kafamda da doğrulandı;dilanın babası kesin Guner çıkacak..Ayrıca bende Miskete ve Ruzgar a çok acıyorum çünkü özellikle Şeyda nın Ruzgarı öpmeye çalıştığı o an Ruzgarın suratındaki o istememezlik,bıkkınlık ve kendini geriye doğru çekmesi insanı nasılda bazı şeylere katlandığı konusunda burkuyor evet çok buyuk hata yaptı ve bunun sorumluluğu malesef bu rahatsız kızın oyunları,sorunları,takıntıları olarak geri döndü.Misket te şimdi bebeğine alıştı "eğer onu aldırsaydım kendimi bomboş biri gibi hissederim" tarzı bir lafı oldu,yani oda çok alıştı o çocuk dunyaya gelecek,Şeyda ruzgara illede "seni sevmiyorum" dedirtecek ve onun yakasını bırakmayacak,sevenler yine kavuşamayacak ve ileride görunecek olan sıkıntılı gunler yuzunden rikkat ve peyamiden bu gun izlediğimiz guzel göruntuleri kolay kolay göremeyeceğiz..yazık ..ama herşeye rağmen bugunki bölümü beğendim,uzun zamandır yaptıkları nadir iyi bölümlerden.
Buarada bende hepinizin bayramınızı şimdiden kutlarım arkadaşlar..
Doktor Güner de her yerden çıkıyor,zırt pırt bu kadar da olmaz ,çok abartılı.Misketin gördğü bu kaçıncı rüya,gözünü açtı Rüzgar yerine Güner...Bu arada dizinin devamını izleyemedim,izleyenler özet geçerse çok sevinirim,ah kanal1 bozulacak zamanı buldu.
Hmm tam da tahmin ettiğimi gibi süperman güner iş başında.Yaa hakikaten daha yeni tanıdığı biri için fazla ilgili değil mi bu güner?Bu arada senin dediğin gibi olmuş misket hayır demiş almamışlar o yüzden.Neyse sevindim.N eolursa olsun birbirne aşık bir çiftin bebeği bu, o yüzden kesinlikle dünyaya gelmeli.
Rüzgar nekdr çaresizdi ya.Çok üzüldüm.Bir hata yaptı ne kdr ağır ödüyor bedelini.Haksızlık bu.Şeyda bir an akıllandı zannetim bu gün ,hani sevmeni beklemekten yoruldum dedi ya.Tmm dedim herlalde bıktı artık.Ama hemen sonrasında yersiz bir umut olduğunu analdım tabi.Çocuk fln bir sürü şey saçmaladı yine.Yakındır hamilelik yalanını uydurması artık.Birde yine yalnızım ,herkes bırakıp bir yerlere gitti diye ağlıyordu ya,e o insanların hepsini evden sepetleyen bu değilmiydi.Ne ağlıyor şimdi anlamadım .Hoş bu şeydanın hiç birşeyini anlamıyorum ben ya neyse.Bu gün boştum ve eski bölümleri seyretme fırsatım oldu yani safa neva-m&r nin birlikte olduğu bölümler geçen sezondan.Nekdr güzelmiş,sıcakmış.Ve anladım ki bu beh i şeyda mahvetmiş.(canlandıran oyuncuyu kastetmiyorum tabiki ,yanlış anlaşılmasın sakın.Bahsettiğim kişi sadece dizideki şeydadır.)Bu dönemden ümidimi kestimde hiç değilse geleck döneme ,bu ruh sıkan bölümlerden kurtulup,daha hoş şeyle r seyrederiz...
sevimli.girl 19-12-07, 18:46 rüzgarın son sahenede ağlaması gerçekten kötüydü. daha önceden üzgün ifadeylke dolaşmasına alışmıştık ama sanırım ilk kez böyle ağlaması onunda içinde bulunduğu durumu, çaresizliğini, mutsuzluğunu çok güzel gösteriyor. şeyda da aslında gerçeklerin farkında ama hala ısrarlı bırakmamakta. rüzgar onu sevmesede onun yanında kalmaya razı. bu gidişle şeydanın rüzgar takıntısından rüzgarın da şeydadan kolay kolay kurtulaması zor olacak.
ismet ile sayhan ilk önce yine kavga edecekler ve yine araları açılcak sandım ama bu sefer ismet iyi kıvırdı ve kocasının kalbini tekrar kazanmayı başardı. hem de tekrar sevdiğini öğrenerek.
miskete ise sinir olma hadisem artarak devam ediyor. bu kadar saçmalık olamaz herhalde. hala çocuğu doğurmakla kararlı. ne yaptığını nasıl yapacağını bilmiyor ama doğurmak istiyor. bugün rikkat peyamiye belki torunumuz olur dedikten sonra peyami ama herkesin mutlu olduğu bir ortamda diye onu düzeltmişti. peyaminin bu dediği gerçekten doğru. eğer bir çocuk dünyaya getireceksen bu herkesin mutlu olduğu, özellikle doğacak çocuğun mutlu olacağı bir ortamda olursa. misket neye güveniyor anlayabilmiş değilim. karnı şiştiğinde etrafındakilere ne diyecek belli değil ama hala bir ısrar içinde.
Evet ya bende sinir oldum misket'e o ağlanması pişman olası çok sinirimi bozdu. Diyelim ki çocuk gerçekten alınmış olsaydı. Gördük işte Misket hiç bir zaman verdiği kararların arkasında durmuyo. Sürekli pişman, sürekli değişken. Şimdi de doğurmaya kkrar verdi. iyi de hala Rüzgar'a söylemedi. Ne yaapcak. Bu sorululuğu üzerine nasıl alıcak. Valal Misket'e artık hiç üzülmüyorum. Mutsuzluğu kendi seçiyo. Biraz yürekli olalı. Başkasından önce kendini düşünmeli birazda.
misket beebği ladırmadımı yine sinir bozucu kız ya o rüzgarı haketmiyo.inşalalh gelecek blmde aldırır.misket sana sesleniyorum vazgeç artık rüzgar senin değil
eswer arkadaşım sen vazgeçsen artık şu misketin bebegini aldırmasını istedigin sevdandan misket aldırmayacak bebeğini aksine misket mutlulugu hakediyor
selimdenbeter 19-12-07, 19:28 Ben de çok seviyorum bu diziyi. Misket ve Rüzgar'a bayılıyorum hele. Umarım daha çok uzun yıllar hep ekranda kalır. Çok sıcak çok kaliteli bir iş.
arkadaşlarrrr bayramınız mutlu huzurlu geçmesi dilegiyle :happy0064 bizim dizi 13. olmuş sevindim buna güner daha çok çıkmasını istiyorum şeyda yüzünden geriliyorum güner rahatlatıyor beni konuşmalarıyla miskete yardımlarıda çok babacan dogrusu ama rüzgara çok üzüldüm yaptıgı hatanın bedelini ödüyor çok fazla olmadımı bu rüzgar için misket nasıl olsa söylemeyecek ben güner misket evliliğinden sonra rahatlayacagım karnı belli olmadan şu bölümler geçse :icon_sorr 3 kişide şeyda olacak sanırım bebegi bilen ne acayip en son rüzgar duyar herhalde şeydanın duyması hiç iyi olmayacak ilerde bebege zarar bile verir eminim yok daha neler demeyin arkadaşlar şeyda bu yapar :img-cool2 rikkat peyami sahneleri çok güzeldi ilk defa uzun bi aradan sonra başbaşa kaldılar peyaminin şiiride muhteşemdi :good: neyseki daha fazla uzamadan ismet saysayda bu sefer gerçekten barıştı artık dizide 1 çiftimiz mutlu olacak oh beee bye
şeydanın planıda rikkatle peyamiye yaradı romantik hoş bi akşam geçirdiler :)
misket beebği ladırmadımı yine sinir bozucu kız ya o rüzgarı haketmiyo.inşalalh gelecek blmde aldırır.misket sana sesleniyorum vazgeç artık rüzgar senin değil
canım benim ,rüzgarı kapmaya çalışan ,yapışan şeyda, misket değil .rüzgarın istediğide şeyda değil misket .Hemde ölesiye seviyor onu .Ve kiim ne yaparsa yapsın sonunda misket ve rüzgar mutlu olacak.Şeydada aklını biarn önce başına toplamazsa ,akıbetinin hayıırlı olamyacağı kesin.Sonunda aşk kaznacak kesinlikle:happy0064
aliyeaynalar 19-12-07, 20:16 misketi sevmeyen arkadaşların yorumlarını hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum.
nedenmi nedeni şu, misketki şeydanın intihar ettiğini öğrendikten sonra,
rüzgara şeyda bunalımda ve intihara girişti diye hamile olduğu söylemeyen, oysa onun yerinde şeyda olsa söylerdi..
ve şeydacılar bu durumdan hoşlanmıyorlar, memnun olcakları yere..
işin dahada kötüsü aldır bebeğini öldür bebeğini diyorlar.. Sanki Misket tek başına yaptı o bebeği...
Misket sırf şeydanın kendisini acımdırası halleri yüzünden bebeğini aldıracaktı....
Bide şimdi bebeğini aldırsın diyorsunuz, şeyda gibi bir düzenbaza,şeytana ve zavallıya masum bir bebek feda edilsin öylemi ?
kızmayın ama ben böyle zihniyeti şiddetle kınıyorum.
Misket bu sefer tam tersi davransa tavrınız yine aynı olacak...
misketi sevmeyen arkadaşların yorumlarını hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum.
nedenmi nedeni şu, misketki şeydanın intihar ettiğini öğrendikten sonra,
rüzgara şeyda bunalımda ve intihara girişti diye hamile olduğu söylemeyen, oysa onun yerinde şeyda olsa söylerdi..
ve şeydacılar bu durumdan hoşlanmıyorlar, memnun olcakları yere..
işin dahada kötüsü aldır bebeğini öldür bebeğini diyorlar.. Sanki Misket tek başına yaptı o bebeği...
Misket sırf şeydanın kendisini acımdırası halleri yüzünden bebeğini aldıracaktı....
Bide şimdi bebeğini aldırsın diyorsunuz, şeyda gibi bir düzenbaza,şeytana ve zavallıya masum bir bebek feda edilsin öylemi ?
kızmayın ama ben böyle zihniyeti şiddetle kınıyorum.
Misket bu sefer tam tersi davransa tavrınız yine aynı olacak...
Ya artık bana Misket'i savunmayın. Benim kastettiğim misket'in kararsızlığı, hiç bir şeyi söyleyememesi. Bende çocuğun sağlıklı bir şekilde doğmasını istiyorum. miskkt mutlu olsun istiyorum. Ama söyler misin Misket unun için bir çaba gösteriyo mu? Ne olursa olsun Rüzgar'a bu çocuğu söylemeliydi. Kendi ağzınla söylemişsin işte Sanki Misket tek başına yaptı o bebeği... bu nedenle işler iyice sarpa sarmadan söylemeliydi. Rüzgar'ın bunu bilmek en doğal hakkı. Haa söylemiycekse bu sorululuğu tek başına kaldırırm diyosa ağlayıp sızlanmasın o zaman. Ayrıca bebeğin aldırılmasıyla Şeyda arasında bence hiç bir ilgi yok. misket eğer yürekli olup, Rüzgar'a söyleseydi. Eminim heşey farklı olurdu. bence Rüzgaro zaman şeyda ya rağmen Misket'e ve doağcak yavrusuna dönerdi. Ki artık Şeyda'ya da resti çekerdi bence. Ben artık misket'ten inanılmaz sıkıldım. Yaptıklarında hiç bir tutarrlılık görmüyorum. Sürekli fikir değiştiren bir tip.
aliyeaynalar 19-12-07, 22:12 Ya artık bana Misket'i savunmayın. Benim kastettiğim misket'in kararsızlığı, hiç bir şeyi söyleyememesi. Bende çocuğun sağlıklı bir şekilde doğmasını istiyorum. miskkt mutlu olsun istiyorum. Ama söyler misin Misket unun için bir çaba gösteriyo mu? Ne olursa olsun Rüzgar'a bu çocuğu söylemeliydi. Kendi ağzınla söylemişsin işte Sanki Misket tek başına yaptı o bebeği... bu nedenle işler iyice sarpa sarmadan söylemeliydi. Rüzgar'ın bunu bilmek en doğal hakkı. Haa söylemiycekse bu sorululuğu tek başına kaldırırm diyosa ağlayıp sızlanmasın o zaman. Ayrıca bebeğin aldırılmasıyla Şeyda arasında bence hiç bir ilgi yok. misket eğer yürekli olup, Rüzgar'a söyleseydi. Eminim heşey farklı olurdu. bence Rüzgaro zaman şeyda ya rağmen Misket'e ve doağcak yavrusuna dönerdi. Ki artık Şeyda'ya da resti çekerdi bence. Ben artık misket'ten inanılmaz sıkıldım. Yaptıklarında hiç bir tutarrlılık görmüyorum. Sürekli fikir değiştiren bir tip.
onur anlamak istemiyorsun heralde, misket rüzgara tam söylüycekken rüzgar şeydanın intihar ettiğini söyledi.. Bunun üstüne misket şeydayı psikolojisini düşündüğü için söyleyemedi rüzgara bütün mesele bu..
misket bu sefer tam tersini yapsa, siz şeydaseverler tarafından da Yuva Yıkan Kadın olacak...
zarpandit34 19-12-07, 23:06 Dünkü bölümde İsmet ve Sayhanın tam barışacakken yine tartışmaları bayağı sinirimi bozmuş, dizinin geleceğine dair umutlarımı kırmıştı hatta o yüzden bugünkü bölümün başını bilerek 'kaçırdım':img-grin2 Ama sonradan açtım ve uzun zamandan beri ilk kez 'iyi ki izledim' dedim.. (tabii sadece İsmet&Sayhan sahnesinden bahsediyorum) Zira eğer artık sapıtıpta hayal görmediysem açtığımda İsmet&Sayhan öpüşüyorlardı.Eee ne de olsa 'Anne babalar öpüşürler'..:img-grin2 İsmeti çok seven -Sayhanla olan ilişkisini de tabii- biri olarak özlediğim sahnelerdendi.Bayram süprizi gibi birşey oldu,'İşte yaa,budur' dedirtti bana..Eğer ki barışmaları, Dila'ya yalvardıkları gün olmuş olsaydı içime sinmezdi ve bir soru işareti kalırdı bence.O yüzden barışmalarının bu şekilde olması çok daha iyi oldu.Kaleme alanlara,çeken yönetenlere ve tabii sevgili Hülya hanım ve Okan bey'e tebrikler ve teşekkürler.(Bu arada cuma günkü bölümdeki Dila'nın 'baba sen annemin en çok neresini seviyorsun' şeklindeki sözleriyle başlayan İsmet&Sayhan sahneleri de harikaydı)
Barışmalarının öncesinde İsmetin geçmişi ve verdiği mücadeleyi ( hep yazdığım ve İsmetin kendisinin de bugün söylediği gibi 'tek kişilik' mücadelesini) hatırlatması çok yerindeydi..Hele 'işimiz sana kalsaydı ohoo' anlamına da gelebilecek tepkisini çok sevdim..:good: Zaten ben Sayhanın 'sen eskiden böyle başına buyruk değildin' şeklindeki sözlerine hiç anlam verememiştim.Çünkü benim hatırladığım kadarıyla İsmet eskiden şimdiki halinin yüz katı daha başına buyruktu.Ki ben 'başına buyrukluk' denilen şeyin kadınlarda olması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü hep 'çok fazla söz dinlediğimizden' eziliyoruz..:img-grin2 İsmeti zaten severim ama bugünkü ezilmeden ve 'kadınca cilvelerle' yani alttan alta söz dinletmesi bu nedenle daha bir hoşuma gitti.
Birde bu sahnenin akabininde Şeyda'nın çeşitli tehditler eşliğinde yaptığı Rüzgarı öpme manevralarının gelmesi aslında çok zekice kurgulanmıştı.Çünkü İsmet&Sayhan gibi aşk evliliği yapan insanların sevgi sayesinde ortak noktada buluşabildiğini buna karşın Şeyda ve Rüzgar gibi aralarında sevgi olmayan iki insanın tüm zorlamalara rağmen uzlaşamadığı gösterildi seyirciye...Yani aşk evliliği ile mecburiyetten yürütülen bir evlilik arasındaki yedi farkı bulabecek kadar keskin bir ayrım vardı sahneler arasında..Bunu da beğendim..:img-yes:
Keriman ve Dila sahnelerinin çoğunu izlemedim.Ama Kerimanı istedikleri kadar zırlatsınlar istedikleri kadar 'aliye'cilik oynatsınlar fikrim sabit.Bir kere en başta, ona karşı olan fikirlerimin değişmesi için onun İsmete açık olması gerekiyor.Böyle 'kutsal'(????) birşey yaptığını düşünüyor madem,'kutsal' şeylerin yalan dolanla gizli saklı yapılamayacağını biliyordur herhalde.'Herşey kızım için' demek hiçbirşeyi temizlemiyor.İsmeti kullanması, İsmetin kendisine sonsuz güvenmesini bayılmasını bekleyebiliyorken kendisinin İsmetten -hiç sebep yokken- nefret etmesi ve bir kez olsun 'tamam bu benim kızım (ki bence öyle değil, onun bakış açısına göre düşünüyorum) ama bu kadın da ne kadar çok sevmiş iyi bakmış' vs. gibi en azından ufakta olsa bir minnet duymaması ve onu düşman bellemesi falan çok saçma ve tuhaf.Bu Keriman denilen cadolaz Dila'ya can vermiş ama aynı zamanda ondan hayatını-yıllarını çalmış.İsmet ise Dila'ya 'hayat' verdi.Bu verdiği hayat elbette kusursuz olamayacaktır, sonuçta İsmet Dila'ya gül bahçesi vaddetmedi.Ona bir cennet veremez çünkü bu dünya cennet değil ama vermesi gereken en önemli şeyi yani 'sevgiyi' verdi.Şimdi Keriman ikinci kez Dila'nın hayatını almaya çalıiıyor.Kendi verdiği hayatı yine kendisinin aldığı yetmezmiş gibi başkalarının ona beklentisiz verdiği hayata da burun kıvıryor,o hayatı da almaya çalışıyor.Keriman yatıp kalkıp İsmet gibi biri ona annelik ettiği için dua etsin.'Ne çok üzüyorlar seni' falan diye kendini kandırıyor.Hangimizin anne-babası kavga etmedi ki..Birini evlat edinmek demek ona emanetmiş gibi davranmak demek değil, bir ailenin sorunu aile içindeki herkesin sorunudur ve sorunsuz bir aile de olamaz, bu ya yapaydır ya da anormal.
Esasen sinir bozucu bazı şeylerde vardı değinmek istediğim, ama İsmet&Sayhanın bu güzel barışma sahnesi hatırına yutuyorum..:img-grin2
Tüm forum milletine mutlu bayramlar...
kırşehirli 19-12-07, 23:15 Arkadaşlar miskete kızmaya hakkınız yok Bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum Ben şeydayı izledikçe kendimi görmekten bıktım Rüzgar gene şeydanın yaptıklarına iyi dayanıyor Buda misket sayesinde oluyor Şeyda yatsın kalksın dua etsin bu kadar kaprislerine başta rüzgar ve ailesi dayanıyorlar Yoksa şimdiye kapıya konmuştu şeyda Onun için misket böyle şöyle demeyi kesin Misket için rüzgara bebeği söylemek o kadar kolay değil Tamam bu işi yaparken sonuçunu düşünmeleri gerekirdi ikisi ama sonuçta misket hamile kaldı Rüzgar bebeği öğrenmesi sonuçunda iyice kapana sıkışacak Zaten şeyda yüzünden kapana kapatılmış gibi oldu Bugun dizinin sonunda rüzgarın ağlamasına dayanamadım Şeyda rüzgarı ağlarken görseydi bile onun için üzülmezdi bile ama misket onun ağlamasına dayanamazdı Şeyda gerçekten aşık ve seviyor olsaydı rüzgarı özgür bırakırdı
ben ızlıyemedım ya noldu tam
artık sen vazgeçsen misketten laf etmeyin yani seyda ya bak önce
çok uzun zamandır bu sayfaya pek yorum yazmıyordum sadece bütün yorumları okumakla yetiniyordum çünkü dizinin gidişadı birden bire değişince eski beh izliyicisi olarak şaşkınlıklar içinde kaldımıştım fakat - onur29 arkadaşımızın hazırlamış olduğu bütün testleri cevapladım - artık şaşkınlığım azaldı yorumlara katılmak için aranıza geri geldim.........:img-wink:
gülbeşeker 20-12-07, 23:38 çok uzun zamandır bu sayfaya pek yorum yazmıyordum sadece bütün yorumları okumakla yetiniyordum çünkü dizinin gidişadı birden bire değişince eski beh izliyicisi olarak şaşkınlıklar içinde kaldımıştım fakat - onur29 arkadaşımızın hazırlamış olduğu bütün testleri cevapladım - artık şaşkınlığım azaldı yorumlara katılmak için aranıza geri geldim.........:img-wink:
Selincim buraya da hoş geldin,safa gedin.Nerde seni görsem peşinden msj yazıyorum,kork benden :img-fear2:)dizinin yeni haline alışmana sevindim,hazır pembe dizi kıtlığı yaşarken dizimizdeki olaylar da pembe dizileri aratmıyor maşallah...Güzel yorumlarının devamını bekliyoruz canım..
onur anlamak istemiyorsun heralde, misket rüzgara tam söylüycekken rüzgar şeydanın intihar ettiğini söyledi.. Bunun üstüne misket şeydayı psikolojisini düşündüğü için söyleyemedi rüzgara bütün mesele bu..
misket bu sefer tam tersini yapsa, siz şeydaseverler tarafından da Yuva Yıkan Kadın olacak...
Aliayeaynalar Misket'in ne yapmauya çalıştığını anlıyorum. Ama bana mantıkllı gelmiyo. Ne yani Şeyda için kendi mutluluğunumu heba etsin. Misket Şeyda'nın intihar ettiğini öğrensede bu çocuğu Rüzgar'a söylemeli. Bunu bilmek Rüzgar'ın en doğal hakkı. Ama madem Misket bunu söyleyecek kadar yürekli değil. O zaman aldırmalıydı. Aldıramıyorsa bunun sorumluluğıunu tek başına kaldıracağına inanıyorsa hiç ağlayıp sızlanmasın. Misket kendi etti kendi buldu. Bua rada neden sürekli Şeyda ile Misket'i kıyaslıyorsunuz anlamadım. Tabi ki böyle bir durumda Misket daha doğru ve iyi bir karakter. Ama yinede hiç birşey misket'in yaptıklarını gözümde yükseltemez artık. Bu benim fikrim hiç biriniz katılmak zorunda değilsiniz.
camilas001 21-12-07, 12:06 Arkadaşlar miskete kızmaya hakkınız yok Bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum Ben şeydayı izledikçe kendimi görmekten bıktım Rüzgar gene şeydanın yaptıklarına iyi dayanıyor Buda misket sayesinde oluyor Şeyda yatsın kalksın dua etsin bu kadar kaprislerine başta rüzgar ve ailesi dayanıyorlar Yoksa şimdiye kapıya konmuştu şeyda Onun için misket böyle şöyle demeyi kesin Misket için rüzgara bebeği söylemek o kadar kolay değil Tamam bu işi yaparken sonuçunu düşünmeleri gerekirdi ikisi ama sonuçta misket hamile kaldı Rüzgar bebeği öğrenmesi sonuçunda iyice kapana sıkışacak Zaten şeyda yüzünden kapana kapatılmış gibi oldu Bugun dizinin sonunda rüzgarın ağlamasına dayanamadım Şeyda rüzgarı ağlarken görseydi bile onun için üzülmezdi bile ama misket onun ağlamasına dayanamazdı Şeyda gerçekten aşık ve seviyor olsaydı rüzgarı özgür bırakırdı
evet canım ya rüzgarın ağlamasına bende dayanamadım çok çaresizçe ağlıyordu:icon_cry:
camilas001 21-12-07, 12:33 Dünkü bölümde İsmet ve Sayhanın tam barışacakken yine tartışmaları bayağı sinirimi bozmuş, dizinin geleceğine dair umutlarımı kırmıştı hatta o yüzden bugünkü bölümün başını bilerek 'kaçırdım':img-grin2 Ama sonradan açtım ve uzun zamandan beri ilk kez 'iyi ki izledim' dedim.. (tabii sadece İsmet&Sayhan sahnesinden bahsediyorum) Zira eğer artık sapıtıpta hayal görmediysem açtığımda İsmet&Sayhan öpüşüyorlardı.Eee ne de olsa 'Anne babalar öpüşürler'..:img-grin2 İsmeti çok seven -Sayhanla olan ilişkisini de tabii- biri olarak özlediğim sahnelerdendi.Bayram süprizi gibi birşey oldu,'İşte yaa,budur' dedirtti bana..Eğer ki barışmaları, Dila'ya yalvardıkları gün olmuş olsaydı içime sinmezdi ve bir soru işareti kalırdı bence.O yüzden barışmalarının bu şekilde olması çok daha iyi oldu.Kaleme alanlara,çeken yönetenlere ve tabii sevgili Hülya hanım ve Okan bey'e tebrikler ve teşekkürler.(Bu arada cuma günkü bölümdeki Dila'nın 'baba sen annemin en çok neresini seviyorsun' şeklindeki sözleriyle başlayan İsmet&Sayhan sahneleri de harikaydı)
Barışmalarının öncesinde İsmetin geçmişi ve verdiği mücadeleyi ( hep yazdığım ve İsmetin kendisinin de bugün söylediği gibi 'tek kişilik' mücadelesini) hatırlatması çok yerindeydi..Hele 'işimiz sana kalsaydı ohoo' anlamına da gelebilecek tepkisini çok sevdim..:good: Zaten ben Sayhanın 'sen eskiden böyle başına buyruk değildin' şeklindeki sözlerine hiç anlam verememiştim.Çünkü benim hatırladığım kadarıyla İsmet eskiden şimdiki halinin yüz katı daha başına buyruktu.Ki ben 'başına buyrukluk' denilen şeyin kadınlarda olması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü hep 'çok fazla söz dinlediğimizden' eziliyoruz..:img-grin2 İsmeti zaten severim ama bugünkü ezilmeden ve 'kadınca cilvelerle' yani alttan alta söz dinletmesi bu nedenle daha bir hoşuma gitti.
Birde bu sahnenin akabininde Şeyda'nın çeşitli tehditler eşliğinde yaptığı Rüzgarı öpme manevralarının gelmesi aslında çok zekice kurgulanmıştı.Çünkü İsmet&Sayhan gibi aşk evliliği yapan insanların sevgi sayesinde ortak noktada buluşabildiğini buna karşın Şeyda ve Rüzgar gibi aralarında sevgi olmayan iki insanın tüm zorlamalara rağmen uzlaşamadığı gösterildi seyirciye...Yani aşk evliliği ile mecburiyetten yürütülen bir evlilik arasındaki yedi farkı bulabecek kadar keskin bir ayrım vardı sahneler arasında..Bunu da beğendim..:img-yes:
Keriman ve Dila sahnelerinin çoğunu izlemedim.Ama Kerimanı istedikleri kadar zırlatsınlar istedikleri kadar 'aliye'cilik oynatsınlar fikrim sabit.Bir kere en başta, ona karşı olan fikirlerimin değişmesi için onun İsmete açık olması gerekiyor.Böyle 'kutsal'(????) birşey yaptığını düşünüyor madem,'kutsal' şeylerin yalan dolanla gizli saklı yapılamayacağını biliyordur herhalde.'Herşey kızım için' demek hiçbirşeyi temizlemiyor.İsmeti kullanması, İsmetin kendisine sonsuz güvenmesini bayılmasını bekleyebiliyorken kendisinin İsmetten -hiç sebep yokken- nefret etmesi ve bir kez olsun 'tamam bu benim kızım (ki bence öyle değil, onun bakış açısına göre düşünüyorum) ama bu kadın da ne kadar çok sevmiş iyi bakmış' vs. gibi en azından ufakta olsa bir minnet duymaması ve onu düşman bellemesi falan çok saçma ve tuhaf.Bu Keriman denilen cadolaz Dila'ya can vermiş ama aynı zamanda ondan hayatını-yıllarını çalmış.İsmet ise Dila'ya 'hayat' verdi.Bu verdiği hayat elbette kusursuz olamayacaktır, sonuçta İsmet Dila'ya gül bahçesi vaddetmedi.Ona bir cennet veremez çünkü bu dünya cennet değil ama vermesi gereken en önemli şeyi yani 'sevgiyi' verdi.Şimdi Keriman ikinci kez Dila'nın hayatını almaya çalıiıyor.Kendi verdiği hayatı yine kendisinin aldığı yetmezmiş gibi başkalarının ona beklentisiz verdiği hayata da burun kıvıryor,o hayatı da almaya çalışıyor.Keriman yatıp kalkıp İsmet gibi biri ona annelik ettiği için dua etsin.'Ne çok üzüyorlar seni' falan diye kendini kandırıyor.Hangimizin anne-babası kavga etmedi ki..Birini evlat edinmek demek ona emanetmiş gibi davranmak demek değil, bir ailenin sorunu aile içindeki herkesin sorunudur ve sorunsuz bir aile de olamaz, bu ya yapaydır ya da anormal.
Esasen sinir bozucu bazı şeylerde vardı değinmek istediğim, ama İsmet&Sayhanın bu güzel barışma sahnesi hatırına yutuyorum..:img-grin2
Tüm forum milletine mutlu bayramlar...
zarpandit34 düşüncelerini beğenerek okuyorum ve sana yürekten katılıyorum:good:bu forumda benim gibi düşünen birini daha görmek beni çok mutlu etti:happy0064bu keriman olayıda sıktı artık,bi an önce ismet&sayhan dilanın annesinin keriman olduunu öğrensinler.keriman resmen oyun oynuyo ismetle.ismette kerimanı çok seviyo ve ona çok güveniyo yazık ismet ne bilsin kerimanın gerçekte kim olduunu.keriman resmen ismetin duygularını sömürüyor ben bu duruma çok kızıyorum.şeydaya da çok sinir oldum rüzgar istemedii halde onu zorla öpmeye çalıştı.şeyda da biraz olsun kadınlık gururu kalmamış.yazık rüzgar yatakta çaresizçe için için ağlıyordu çok üzüldüm.heralde o akşam şeydayla rüzgar ayrı yattılar
esmer_-ezel 21-12-07, 13:31 ya arkadaşlar bazılarınız mıskete kızıyor bu dizide kızılması gereken biri varsa o da şeyda ben bu kadar grursuz bir kadın görmedım ayrıca ben şeyda nın gercekten rüzgarı sevdığıne ınanmıyorum eğer sevseydı bu kadar üstüne gitmezdi kendısınden ayrılmak ıstediği halde yok ıntıharmış yok buymuş gibi sacma sapan şeyler yapıyor ayrıca her başı sıkıştığında ıntıhara kalkışması cok sınır bozucu ben ce şeyda nın yerı tımarhane zavallı rüzgar ne yapacağını bilemez halde onun ağlamasına dayanamam off biran önce bır yolunu bulsunlar üzmesınler rüzgar ve misketı
hyr doğru bulmuyorum.en gıcık karakter misket.hadi be gidin işinize
tabii kide misket yuva yıkan kadın.şeydayla kim bilir neler yapıyonuz demeseydi şeyda saakt kalmıcaktı.bal gibi deyuva yıkan kadın.misket bide bn bildiğin kadınlardan değilim diyodu.güya şeydaya acıdığıiçinmi bebeği aldırıyodu sadece imkansız olduğu için sizde kalmış bize misketi savunuyosunuz peeeee
aliyeaynalar 21-12-07, 14:30 Ya artık bana Misket'i savunmayın. Benim kastettiğim misket'in kararsızlığı, hiç bir şeyi söyleyememesi. Bende çocuğun sağlıklı bir şekilde doğmasını istiyorum. miskkt mutlu olsun istiyorum. Ama söyler misin Misket unun için bir çaba gösteriyo mu? Ne olursa olsun Rüzgar'a bu çocuğu söylemeliydi. Kendi ağzınla söylemişsin işte Sanki Misket tek başına yaptı o bebeği... bu nedenle işler iyice sarpa sarmadan söylemeliydi. Rüzgar'ın bunu bilmek en doğal hakkı. Haa söylemiycekse bu sorululuğu tek başına kaldırırm diyosa ağlayıp sızlanmasın o zaman. Ayrıca bebeğin aldırılmasıyla Şeyda arasında bence hiç bir ilgi yok. misket eğer yürekli olup, Rüzgar'a söyleseydi. Eminim heşey farklı olurdu. bence Rüzgaro zaman şeyda ya rağmen Misket'e ve doağcak yavrusuna dönerdi. Ki artık Şeyda'ya da resti çekerdi bence. Ben artık misket'ten inanılmaz sıkıldım. Yaptıklarında hiç bir tutarrlılık görmüyorum. Sürekli fikir değiştiren bir tip.
eswer arkadaşın misket hakkındaki düşüncelerini okuyorsun sanırım.
ona göre misketki şeyda için bebeğini aldırmasına rağmen, Gene Yuva Yıkan Kadın oldu. Allah Korusun Birde Bebeği Söylese Yuva Yıkan Kadından başka ne damga yiycek ? Hem siz erkek olduğunuz için hamile ve çaresiz bir kadını anlayamazsınız. Misket tabbiki korunmamakta hatalı,
Şu an onun kararsız olması çok normal, çünkü o canı çiğeri kanı
onun yerinde kim olsa gelgitlar yaşar. Tabbi bunu bir erkeğin anlaması çok zordur.
Ona rağmen Hala Yuva Yıkan Kadın Damgası Vuruluyor forumda maalesef...:sad53:
sanki onu şeyda için aldırıyodu.rüzgarla birleşeyemeyeceğini anlayınca aldırmaya kalktı.kusura bakmayın ama bn düşündüklerimden vazgeçmicem ve misket madem şeydayı düşünüyo ki bnce düşünmüyo düşünse evli bir erkekele birlikte olmazdı .madem şeydayı düşünüyo rüzgarı rahat bıraksın.
aliyeaynalar 21-12-07, 14:56 sanki onu şeyda için aldırıyodu.rüzgarla birleşeyemeyeceğini anlayınca aldırmaya kalktı.kusura bakmayın ama bn düşündüklerimden vazgeçmicem ve misket madem şeydayı düşünüyo ki bnce düşünmüyo düşünse evli bir erkekele birlikte olmazdı .madem şeydayı düşünüyo rüzgarı rahat bıraksın.
arkadaşım şeydanın intihar ettiğini öğrendikten sonra hamile olduğunu söylemedi farkındaysan, Hem rüzgarı rahat bırakıyor aksi türlü olsa ben hamileyim şeydadan boşan benimle evlen derdi..
boş ver sen onu aliyeaynalar yazdıklarına karşılık vermene gerek yok o kendi kafasında şeydayı haklı görüyor boş ver sen onu istedigini yazsın bye
bir bildiğim var herhalde...demekki sizde misket gibi yapçanız
aliyeaynalar 21-12-07, 18:06 bir bildiğim var herhalde...demekki sizde misket gibi yapçanız
yooo biz niye misketin yaptığını yapalım ki (yani en azından ben yapmam)
üstelik misketin durumundan dahada kötü olanlarda var
Allah kimseyi misketin durumuna düşürmesin. Gerçekden çok zor bir durum.(Miskette isteyerek düşmedi heralde)
Misket halinden memnunmu sanıyorsun,?
ama şunu söylemeliyim evlenmeden arkadaşlığı yatak odası boyutunada taşımam...
misket ile rüzgarında ilişkilerini yatağa taşırmalarına kızıyorum.
Ama sen sadece miskete yükleniyorsun, Bu sence doğrumu ?
Rüzgarın hiç mi kabahati yok...?
gülbeşeker 21-12-07, 18:29 tabii kide misket yuva yıkan kadın.şeydayla kim bilir neler yapıyonuz demeseydi şeyda saakt kalmıcaktı.bal gibi deyuva yıkan kadın.misket bide bn bildiğin kadınlardan değilim diyodu.güya şeydaya acıdığıiçinmi bebeği aldırıyodu sadece imkansız olduğu için sizde kalmış bize misketi savunuyosunuz peeeee
Eswer arkdaşım,öncelikle Misket yuva yıkan değil çünkü ortada bir yuva yok.Şeyda ve Rüzgar bundan aylar öncesinde evlendiler ve bir süre Rüzgar mutluluk oyunu oynadı,sonrasında gerçek aşkı(Misket) ağır bastı ve Rüzgar Şeydayla yapamayacağını anladı,o gün bugündür Rüzgar Misket diyor başka bir şey demiyor.Kısaca şu anda Rüzgar ve Şeyda kağıt üzerinde evliler,aralarında sevgi paylaşımı yok,sadece Şeydanın hastalıklı tutkusuyla ve kendini acındırmasıyla bu evlilik hala devam ediyor.Evet,Misket Şeydanın camdan atladığı gün Rüzgara haddinden fazla yüklenmişti,bu doğru ama zaten Rüzgar eve gitmeden önce Rikkat Şeydaya oğlunun ondan boşanmak istedğini açıkça söylemişti.Rüzgar da eve geldi Şeydayı daha fazla kandırmanın bir anlamı olmadığını düşünerek annesini söylediklerini doğruladı.Her neyse Rüzgar eninde sonunda Şeydaya boşanmak istedğini söyleyecekti yani Misket ona baskı yapsın yapmasın sadece o dönem babasından çekiniyordu Rüzgar ama sonuçta söyleyecekti ve Şeyda yine krizlere girip başını duvara mı vurudu,saçını başını mı yolardı yoksa yine camdan mı atlardı bilemem,kısaca boş durmazdı,kendine bir zarar verirdi.Ayrıca diyelim ki Misket Şeyda için hiç üzülmüyor,o zaman şu Şeydanın ailesinin gelmemesi olaylarında hem Rüzgar hem Misket sırf Şeydaya acıdıkları için ayrılmaya karar vermişlerdi ,buna ne demeli?
ya bkn tamam sadece misket suçlu olmayabilir ama tabi rüzgardada suç var ama misket söz gecesinde rüzgarın annesi bozdu ya rüzgarı buraktı rüzgarda sinirden şeydaya teklif etti.ama miskette rüzgarı sevseydi annesinin söylediklerini dinlemezdi.şeydada suç var onu sevmediğini bildiği halde hala umut besliyo.ama madem rüzgar şeydayı sevmiyo niye o zaman evlenme teklifi etti
aliyeaynalar 21-12-07, 18:42 ya bkn tamam sadece misket suçlu olmayabilir ama tabi rüzgardada suç var ama misket söz gecesinde rüzgarın annesi bozdu ya rüzgarı buraktı rüzgarda sinirden şeydaya teklif etti.ama miskette rüzgarı sevseydi annesinin söylediklerini dinlemezdi.şeydada suç var onu sevmediğini bildiği halde hala umut besliyo.ama madem rüzgar şeydayı sevmiyo niye o zaman evlenme teklifi etti
o evlilik teklifi , rüzgarın ayıpı
rikkatin günahı diyebilirim...
eğer misket sineye çekseydi rüzgarın annesini
evlendikten sonra çok çekerdi rikkatden..
ama bu sebep değildir, şeydaya evlenme teklif etmesinin
o konuda rüzgar %78 rikkat ise %22 suçludur...
miskete düşünmek için 3 gün vermek nedemek yani.
Annesinin Miskete beslediği pis duyguları bilmiyormuydu ? ve annesinin miskete kötü şeyler söyleyeceğini düşünmüyormuydu ?
gülbeşeker 21-12-07, 18:53 o evlilik teklifi , rüzgarın ayıpı
rikkatin günahı diyebilirim...
eğer misket sineye çekseydi rüzgarın annesini
evlendikten sonra çok çekerdi rikkatden..
ama bu sebep değildir, şeydaya evlenme teklif etmesinin
o konuda rüzgar %78 rikkat ise %22 suçludur...
miskete düşünmek için 3 gün vermek nedemek yani.
Annesinin Miskete beslediği pis duyguları bilmiyormuydu ? ve annesinin miskete kötü şeyler söyleyeceğini düşünmüyormuydu ?
Rüzgar annesinin Misketi istemedğini biliyordu ama durumun ciddiyetinin farkında değildi,Rüzgar için önemli olan şey kendisinin ve Misketin sahip oldukları büyük aşklarıydı.Misket de ne yazık ki aşkına yeterince sahip çıkamadı,o kadar kolay mıydı yüzüğü çıkarıp aşkından vazgeçmek,ama Misket yaptı.Oysa Rüzgar Misket için herkesi her şeyi karşısına alabilirdi,ama Misket mantığıyla hareket edince olanlar oldu.Rüzgar evlilik teklifi yapmakla tabiki hatalı,hatta bu evlilik meselesinde en büyük suçlu Rüzgar ama Misketin de kolaya kaçıp aşkını hiçe sayması da ayrı bir hata bence...Son hallerine bakın,demek ki engellere rağmen aşk devam edebiliyormuş,neyse olayların uzaması için o evlilik oldu zaten.Şimdi bir de Güner çıktı,bir evlilik daha bekliyor bizi...
bende öyle dmk istedim misket aşkına sahip çıkamadı çok doğrusun bu konuda misket annesini dinleyemiyebilirdi.şimdi nsl şeydaylşa evli olduğu halde görüşüyolar misket yüzüğünü atıp gitmemeliydi pazartesi ne olcak bilen varsa söylesin
Misket evli bir insanla aşk yaşıyor ve onun çocuğunu taşıyor.Bu sizce ne kadar doğru?Rüzgar eşini sevmese de evli bir insan.Bence bu bizim evin halleri ismine pek uygun değil çünkü toplumumuzda onay görmeyen bir şey bu durum.Ben bu durumu onaylamıyorum.Öncelikle Şeyda ile Rüzgar boşanmalı daha sonra Misket ve Rüzgar beraber olmalı.Bu dizi Brezilya dizilerine benzemeye başladı sanki.
Misket evli bir insanla aşk yaşıyor ve onun çocuğunu taşıyor.Bu sizce ne kadar doğru?Rüzgar eşini sevmese de evli bir insan.Bence bu bizim evin halleri ismine pek uygun değil çünkü toplumumuzda onay görmeyen bir şey bu durum.Ben bu durumu onaylamıyorum.Öncelikle Şeyda ile Rüzgar boşanmalı daha sonra Misket ve Rüzgar beraber olmalı.Bu dizi Brezilya dizilerine benzemeye başladı sanki.
Emel'cim öncelikle hoş geldin aramıza...
Emel'cim anlamlı ve doğru söylemişsin....Tebrik ediyorum seni...:good:
Evet bu olay Bizim Evin Halleri dizisine göre değil....Misket'i kötülemek değil amacım...Sadece bu olay....Ama ne yazık ki günümüzde var...Ve artık Bizim Evin Halleri bu konulara dahil oldu...Beni üzen ve sinir eden bu....Bundan sonra da yapacak bir şey yok....Ben diziyi konuları için değil....Yedi yıldır bizlerle olan değerli oyuncular izliyorum...
Beyhan Saran
Meral Niron
Mehmet Akay
Şebnem Gürsoy
Pervin Ünlap
Nusret Çetinel
Hülya Gülşen Irmak
İpek Çeken
Leyla Okay
Okan Senozan
Mehmet Ulusoy
Teşekkür ederim müge hanım. ;) Ben de Misket'i karalamak istemem,yanlış anlaşılmasın.Misket ve Rüzgar aşkına destek veriyorum ama yolları yanlış.
gülbeşeker 22-12-07, 01:57 Teşekkür ederim müge hanım. ;) Ben de Misket'i karalamak istemem,yanlış anlaşılmasın.Misket ve Rüzgar aşkına destek veriyorum ama yolları yanlış.
Emelcim hoşgeldin,seni anlıyorum ve söylediklerine katılıyorum,zaten ben dahil bu forumda hiçkimsenin Misketin evlenmeden ve de üstelik Rüzgar da evliyken beraber olmasını doğru bulmuyoruz,hele hamile kalması işleri daha da karıştırdı.Fakat olan oldu ve onlar birbirlerini beklemeye karar verdiler,Şeyda iyileşip Rüzgardan boşanıncaya kadar ki bu da yakın gelecekte mümkün değil.Bir de şunu söylemek istiyorum bu benim kendi fikrim,Beh dizisine yakışmayan olaylar bir tek Rüzgar ve Misketle sınırlı değil,Neva-Safaya baktığımızda işler arapsaçı,üstelik onlarda bir de tokat olayı var.Ayrıca dizi TRTdeyken Kısmetin diziden ayrılış şekli de pek hoş değil,dizide o olayın üstünde durulmasa da gerçekten çok kötü bir olay.Safa ve Gurur diye biri varmış(o bölümleri izlemedğim için varmış diyorum) onlar da amca-yeğenler ama ikisinin de Nevayla münasebetleri söz konusu olmuş.Ayrıca ABdül-Pembe ilişkisi ne kadar doğru tartışılır...Yani bu tür olaylar da Türk toplumuna pek uygun değil,ama geçmiş senelerde dizi komedi ağırlıklı olduğu için pek göze batmıyordu ,konular pek düğümlenmeden olaylar çözülüyordu.Şimdi bir olayı alıp bıktırana kadar uzatıyorlar,olayların uzaması için de dizinin dram ağırlıklı olması gerekiyor ,dram demek acı,gözyaşı,sıkıntı ,dert v.s. demek ama arada sırada güzel sahneler ,yüzümüzü güldüren sahneler de görüyoruz dizimizde...
herkese iyi bayramlar arkadaşlar;
rüzgar şeyda misket arasında olan olaylar hakkında çok şeyler yazıldı ,o suçlu bu suçlu dendi belkide herkesin biraz suçu vardı olaylar bu raddeye geldi .şeydanın rüzgar için beni sviyor ama göstermiyor düşüncesine şaştım kaldım son bölüm o masada yaşananlar şeydanın hali neden hala kızın kendi kendine düzelmesini bekliyorlar alnayamıyorum
rüzgar iste isteme memnun ol yada olma benimsin gibi bir laf etti şeyda sanırım tam bu olmasada bunayakın anlamlı bir cümleydi ve rüzgarın artık olaylara dayanamadığı için ağlaması ,şeyda gibi bir bencillik abidesi ile yaşamanın imkansızlığı ve sonunda yılmak olabilecek en normal şey heralde
MarilynMonroe 22-12-07, 15:33 Misket evli bir insanla aşk yaşıyor ve onun çocuğunu taşıyor.Bu sizce ne kadar doğru?Rüzgar eşini sevmese de evli bir insan.Bence bu bizim evin halleri ismine pek uygun değil çünkü toplumumuzda onay görmeyen bir şey bu durum.Ben bu durumu onaylamıyorum.Öncelikle Şeyda ile Rüzgar boşanmalı daha sonra Misket ve Rüzgar beraber olmalı.Bu dizi Brezilya dizilerine benzemeye başladı sanki.
ben bu olaya şu yönden bakıyorum,peki bu çiftler şimdi beraber olmayacaksa bu şeyda saltanatıda bitecek gibi değil bunlar ne zaman kavuşacaklarda beraber olacaklar?ben eğer ortadaki evlilik bu tur bir evlilikse,ortadaki aşkda bu tur bi aşksa okadar da rahatsız değilim bu beraberliğe hatta senaristlerin onları ruzgarın evli bir adam olmasına rağmen birleştirmeleride şeyda nın yaptığı şeylerle biraz olsun eşitleme duygusu kanımca..Ben zamanında karısını çok sevmiş,belli bir yaşam kurmuş,hatta çocukları olan adamlarla ilişki kuran kadınlardan ne denli nefret ettiğimi bilirim,çünkü adamın karısı burada çok kötu bir saygısızlık ve yalan ile başbaşa bırakılır fakat ruzgar şeyda aşkı hiçte bu tur birşey değil hatta evlilik şeyda ile bile olsa bana sanki aradaki kadın oymuş gibi geliyor.Ayrıca ruzgar ın yaptığı en kötu şeydi elbetteki bu saçma evliliği yapıpta bu raddeye gelmek ama bunu tek sevdiği ruzgar olan miskete yuklememek gerek.sonuçta şeyda ya bile ailesi ilgi göstermemiş diye üzülebiliyoruz lakin misketinde bildiğimiz gibi hiçte normal,ilgili bir hayatı olmamış,belkide bu yuzden her görduğu buyuğune saygı,yardım,terbiye kokan hareketler yapıyor çünkü çekiniyor,işte o yuzuk atmada da bu çekingen,ne yapacağını bilemeyen o misket vardı ve hepimizin bildiği gibi aşkı için ne fedakarlıklar neler yaparmış fakat sadece yanlış zamanlama..misal şimdiki bu aşkı için çabaladığı hırsını o zamanlar yapaydı böyle olmazdı pek tabi,işte burdada senaristlere bir taşım var:img-pilot
Önceki başlığın mesaj sayısı 1250yi geçtiği için kapatılmıştır.
Önceki başlığa buradan ulaşabilrsiniz
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38869
8.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir ya da silinir.
14. Açılan konuyla alakasız yazılar, sadece gülümseme, aşırıya kaçan görüş ifade edici uzatmalı harf kullanimi ve resimleri alıntı yapmak yasaktır.
Bu kurallarda belirtilen 'konuyla alakasız yazılar' kapsamı içine kişisel sohbet mesajları da sıklıkla girmektedir.
21. Forum içinde yeni bir konu açarken, bir konuya cevap yazarken kullanılacak karakter kalınlığı 1punto veya 2 punto olmak zorundadır. (2 Punto standarttır, 3 ve 4 punto ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinecektir.).
24. Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir.
25. Site yönetimi özel durumlarda tüm yazıda renk kullanabilir. (Duyurular, İkazlar gibi)
Son iki kural birbirini tamamlamaktadır. Site yönetiminin duyuruları dışında yazısının tamamı renkli ve tamamı kalın (bold) mesajlar forumda üyeler tarafından sıkça kullanılmakta yani kural ihlali yapılmaktadır. Bundan sonra bu tip mesajlar uyarı bırakılmadan silinecektir.
İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
Yeni başlığımız açılmış..Hayırlı olsun arkadaşlar...
Bayramınızı kutlamak istedim..Biraz geç kaldım ama neyse kabul edin artık:)
Birlik ve beraberliğimizi,kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz günlerin daim olması temennisiyle..
Sevginin ellerine bırak kendini,yüreğine sevinçler dolsun.
Barış çığ olsun,dostluk gönlüne güneş gibi doğsun..
Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle birlikte;nice sağlıklı,mutlu,huzurlu ve barış dolu güzel bayramlara...İyi bayramlar...
internetim yok olduğundan son bi kaç gündür giremiyodum.son yorumları okudum.misket ve şeydaya dönülmüş gene.
arkadaşlar kim haklı kim haksız yada kim hakediyo kim etmiyor olayını artık geçelim.ortada bi gerçek varki şeyda ve misket ikiside yanlış şeyler yapıyo hemde baştan aşağaı yanlış bi adam için.
misket bebeğini aldırmadı şimdi nolucak.Tamam günerle evlendi namusunu kurtardı peki güner olmasaydı napıcaktı, bebeğime baba diye sokaklardamı dolaşıcaktı.nemide anne onu sokağa atmazdı belki ama onun yanında bu utançlamı yaşıcaktı.tamam bebek doğdu rüzgar kabul etti birlekştiler, ailedeki herkez evlilik öncesi olduğunu bilerek ona göre bi önyargı takınmicaklarmıydı.ikinci durumda ise günerle evlenicek, misketi herkez namuslu bilicek yine.bebğinin bi babası olucak, mutlu olmasada huzurlu bi hayatı olucak, peki sonra.rüzgar mutsuz evliliğine devam etmek zorunda kalıcak,üstelik misketi suçlicak,o çocuk sonra büyicek, babasını yanlış tanıcak, gerçekler sonra açığa çıkıcak, geç kalınmış bi hayatı paylaşmaya başlicaklar, bunca çekilenler nolucak.
şeydaya gelirsek oda aynı, öyle yada böyle o hep rüzgarı beklicek.hep sevmesini beklicek, okadar inanmışki seviceğine ayrılsada beklicek.hatta beklemekle kalmicak bir sürü şey yapıcak, sonra nolucak.Hiç.hiçbişey olmicak.
yani bu iki kadınınında kendininde hayatını mahveden rüzgar ve o son sahnedeki ağlaması kendi suçluluğundandı.onun yüzünden olaylar buraya kadar geldi.vede gidiyo.
yani arkadşlar dicem oki.o şunu yaptı bunlar başına geldi, bu ona böyle davrandı, şu ona şöyle dediyle falan suçlu bulunmuyo, işler düzelmiyo.sorular cevapsız.neden insanlar hiç düşünmeden adım atıyorlar ve hayatları böyle çıkmaza giriyo.herkez suçlu düşünmedikleri için.
bu arada herkeze iyi bayramlar.mutlu günler
internetim yok olduğundan son bi kaç gündür giremiyodum.son yorumları okudum.misket ve şeydaya dönülmüş gene.
arkadaşlar kim haklı kim haksız yada kim hakediyo kim etmiyor olayını artık geçelim.ortada bi gerçek varki şeyda ve misket ikiside yanlış şeyler yapıyo hemde baştan aşağaı yanlış bi adam için.
misket bebeğini aldırmadı şimdi nolucak.Tamam günerle evlendi namusunu kurtardı peki güner olmasaydı napıcaktı, bebeğime baba diye sokaklardamı dolaşıcaktı.nemide anne onu sokağa atmazdı belki ama onun yanında bu utançlamı yaşıcaktı.tamam bebek doğdu rüzgar kabul etti birlekştiler, ailedeki herkez evlilik öncesi olduğunu bilerek ona göre bi önyargı takınmicaklarmıydı.ikinci durumda ise günerle evlenicek, misketi herkez namuslu bilicek yine.bebğinin bi babası olucak, mutlu olmasada huzurlu bi hayatı olucak, peki sonra.rüzgar mutsuz evliliğine devam etmek zorunda kalıcak,üstelik misketi suçlicak,o çocuk sonra büyicek, babasını yanlış tanıcak, gerçekler sonra açığa çıkıcak, geç kalınmış bi hayatı paylaşmaya başlicaklar, bunca çekilenler nolucak.
şeydaya gelirsek oda aynı, öyle yada böyle o hep rüzgarı beklicek.hep sevmesini beklicek, okadar inanmışki seviceğine ayrılsada beklicek.hatta beklemekle kalmicak bir sürü şey yapıcak, sonra nolucak.Hiç.hiçbişey olmicak.
yani bu iki kadınınında kendininde hayatını mahveden rüzgar ve o son sahnedeki ağlaması kendi suçluluğundandı.onun yüzünden olaylar buraya kadar geldi.vede gidiyo.
yani arkadşlar dicem oki.o şunu yaptı bunlar başına geldi, bu ona böyle davrandı, şu ona şöyle dediyle falan suçlu bulunmuyo, işler düzelmiyo.sorular cevapsız.neden insanlar hiç düşünmeden adım atıyorlar ve hayatları böyle çıkmaza giriyo.herkez suçlu düşünmedikleri için.
bu arada herkeze iyi bayramlar.mutlu günler
Ben de gecikmeli de olsa herkesin bayramını kutluyorum.Sğlıklı,huzurlu,mutlu nice bayramlara...
Söylediklerine tmmn katılıyorum aslında.Rüzgar şeydayla evlenirken ne kdr saçma bir iş yaptıysa,misket -güner evliliğide o denli saçma ve yanlış olacak.Ama misketin durumunu düşünüyorum.Şeyda hamileyim dedikten sonra çaresizlikten böyle bir karar alacak malum.Yoksa başkasıyla evliliği aklından bile geçirmezdi.O yüzden çaresizlik,utanç,suçluluk duygusu insana bazen saçma sapan şeyler de yaptırabiliyor.Böyle baktığımda misketi anlayabiliyorum.Onylamasm da çaresizliğini anlıyorum en azından.Rüzgar ise ;evt hatanın büyüğü onda ,o da bunu kabul ediyor.Ama bir anlık öfkeyle verdiği karar için,ömür boyu cehennem azabı çekmesine de gönlüm razı gelmez açıkçası.Ayrıca dediğin gibi rüzgar hatasını çok iyi biliyor.Düzeltmek için de elinden geleni yaptı ama maalesef gücü yetmedi.Şeydaya gelirsek,kimse kusura bakmasın ama onu anlyamıyorum.Çok uğraştım,onun açısından bakmaya çalıştım ama yok.OLmadı.Eğer şeyda r&m ilişkisini öğrendiğinde ve rüzgar ona boşanmak istediğini söylediğinde,her onurlu kadın gibi şöyle can alıcı bir konuşma yapsaydı,madem hiçs evmedi ,sırf intikam için evlendi onunla ,bunların hesabını sorsaydı ve yine başı dik ,onurlu bir şekilde bir daha gelmemek üzere çıksaydı rüzgarın hayatından.İşte ozmn alkışlar helal olsunderdim şeydaya.Ama şimdi evde herkese türlü kaprisler yapıp kaba tabirle horozlanırken ,bir tek rüzgara melek olması hala...
Bu yüzden olayların bu hale gelmesiznde misketin de rüzgarın da suçu var evt,ama şeyda herşeyi kilitleyen ve olaylaırn çözümünü engelleyen yegane kişi bence şu anda.Ve bundan sonra hem kendisine hem de çevresindekilere gelecek her türlü zararında bir numaralı sorumlusu diye düşünüyorum...
Zaten olan olmuş ,olaylar buraya kdr gelmiş,önemli olan çözmek için uğraşmak,daha fazla zarar grmeden işin içinden çıkmaya çalışmak.Ama işin içinde sürekli entrika yalan ,dolan ,gizli kapaklı işler oldukça bu biraz zor.
NOT:Aslında şimdi farkettim,bunların arasında rüzgar misket şeyda olayında hiç birşey gizlemeyen duygularını olduğu gibi ifade edip ,tmmn açık olan da birtek rüzgar sanki.Enteresan:icon_whis
gülbeşeker 22-12-07, 19:26 Dilaacım,yorumun çok güzel fakat bütün bu olanların en büyük suçlusunun Rüzgar olduğuna ve de Rüzgarın hayatının yanlışlarla dolu olduğunu da katılmıyorum.Rüzgarın en büyük hatasının ne olduğu ortada fakat olayların bu hale gelmesinde Rüzgarın günah keçisi ilan edilmesini kendi adıma doğru bulmuyorum.Özellikle Rüzgarın hem kendinin hem de Misket ve Şeydanın hayatlarının mahvolmasında payı tabiki var ama tek suçlu değil,Misket zamanında aşkına sahip çıkmayarak Rüzgarı kaybetmeyi göze almıştı ve hayatını mahvetmişti,Şeyda da başkasını seven bir adamın evlilik teklifine bodoslama atlayarak o da kendi hayatını mahvetmişti.Kısaca herkes suçlu,herkes hatalı ve kendilerine göre haklılar da aslında...
Olayların bundan sonraki gidişatına bakarsak,Şeyda Rüzgarı ne olursa olsun bırakmayacak,adamın kendisne karşı en ufak bir sevgi bile beslemedğinin farkında ama bunu kabul etmek istemiyor,kendini acındırmalarla ,intihara kalkışmalarla ve ilerleyen bölümlerde yapacağı bin bir türlü numaralarla Rüzgarı elinde tutmaya çalışacak,bunu neden yapmak istiyor?Birincisi ruh sağlığı yerinde değil,kimseden sevgi görmemiş,liseden beri kafayı Rüzgara takmış,Rüzgar onun yanında ruh gibi dursa da yeter ki yanında dursun mantığıyla hareket ediyor,kısaca bencillği had safhada...Hatta kendisi de farkında yanlış yaptığının ama elinde değil,sağlıklı düşünemiyor,gurur denen bir şey kalmamış,kısaca ciddi bir tedaviye ihtiyacı var yani bir süre hastanede kalması gerekiyor,ancak kimse bunun farkında değil...Hele o Peyami yine benim sinirlerimi hoplatıyor...Yakında sırf Şeyda çocuk istiyor diye bu olaya sıcak bakarsa hiç şaşırmam,ben artık onun oğlunu Şeyda kadar düşündğünü sanmıyorum.Neyse, ne olursa olsun ,Şeyda hapishane,Rüzgarda orda mahkum gibi bir hayat yaşamasına gönlüm razı değil,Misket en azından Güner gibi iyi biriyle anlaşmalı bir evlilik yapacak,çocuğunu doğurup bir şekilde yaşamına devam edecek,belki Rüzgarı hiç unutmayacak ve mutsuz olacak ama yanında bir abi bir dost gibi güveneceği bir insan var.Ya Rüzgar,sevmedği bir kadının yanında üstelik onun hamile olduğunu zannedecek,ayrıca sevdği kadın başkasıyla evli ve başkasından çocuğu var sanacak,kendi çocuğundan bihaber cehennmem azabı hayatını yaşayacak.Yazık yani ben çok acıyorum,acıların adamı olacak,daha çok ağlayacak,en başta da içi kan ağlayacak...
Bu kadar acılı yorumun üstüne hepinizin tekrardan bayramını kutluyorum.Yeni başlık da hayırlı uğurlu olsun...
gülbeşeker 22-12-07, 19:50 Bu arada az önce malum sitede yeni gördüm.3 hafta önce kamera arkası bir kaç dakikalık videolar eklenmiş.Tolga Tekinle Zeynep Koltuk "Neler oluyor hayatta,bir de şu rüya gerçek olsa "şarkısı var ya işte onu söylüyorlardı,hatta set ekibi de söylüyordu.Böye koltukların arkasından çıkıp şarkıya eşlik ettiler.Diğer bir videoda da setten bir adam göbek atıyordu,Cantuğ alkış çalıyordu,gülüyordu,yüzü pek görünmüyordu da baya kahkaha atıyordu falan sonra da setten çağırdılar hop sete ...Set arkası pek bir eğlenceli galiba...
dediklerime katılmışsınız evet ama gülbeşekercim beni ucundan biraz yanlış anlamışssın.Ben bütün sorumluluğu, hataları,yanlışları rüzgara yüklemiyorum evet belki herşeyin başlangızı onun hataları yüzünden başladı ama tek sorumlu o değil.aksine ben forumdaki yok şeyda haklı yok misket suçlu yada hangisi daha çok hakediyor etmiyor davasına karşı olarak bir kişinin değil herkezin eşit miktarda sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.
bakın misket olsun şeyda olsun rüzgar olsun hepsi için aynı şeyler konuşmalıyız.çünkü bu öyle bi üçgenki bir diğeri olmasa diğeride omuyo yada şöyle söyliyim.misketin hatası olduğu için şeyda şu anda var vede rüzgar olduğu için misket var.yani bunların hataları paralel olarak bir diğerinin varolmasına neden olduyo.o yüzden kimse şeyda kendiliğinden çıktı gelin güvey oldu diyemez,yada kimse misket olduğu için rüzgar bu durumda diyemez.herkez hatalarının yanlışlarının ardından başka bi hatayı getirdi.hiçbizaman tamamen birbirlerine inanıp biz bu bataklıktan iki kişi çıkıcaz diyemediler,sürekli yanlışlar tekrarlandığı için başka başka insanlar hayatlarına bu kadar girmek zorunda kaldılar.
o yüzden bende diyorumki;kimse kimseden hiçbişeyi ne daha fazla nede daha az hakediyo.kelimenin tam anlamıyla herkez ektiğini biçiyo.aslında bu r-m-ş üçlüsü için değil dizideki herkez için geçerli.Herkez bi adım sonrasını yada onuda geçtim bir saat sonrasını düşünerek adım atsaydı şu anda bundan çok daha iyi bi yerde olurduk ve bu okadarda zor bişey değil alt tarafı bir saat sabrediceksin okadar.
Dilaacım,yorumun çok güzel fakat bütün bu olanların en büyük suçlusunun Rüzgar olduğuna ve de Rüzgarın hayatının yanlışlarla dolu olduğunu da katılmıyorum.Rüzgarın en büyük hatasının ne olduğu ortada fakat olayların bu hale gelmesinde Rüzgarın günah keçisi ilan edilmesini kendi adıma doğru bulmuyorum.Özellikle Rüzgarın hem kendinin hem de Misket ve Şeydanın hayatlarının mahvolmasında payı tabiki var ama tek suçlu değil,Misket zamanında aşkına sahip çıkmayarak Rüzgarı kaybetmeyi göze almıştı ve hayatını mahvetmişti,Şeyda da başkasını seven bir adamın evlilik teklifine bodoslama atlayarak o da kendi hayatını mahvetmişti.Kısaca herkes suçlu,herkes hatalı ve kendilerine göre haklılar da aslında...
Olayların bundan sonraki gidişatına bakarsak,Şeyda Rüzgarı ne olursa olsun bırakmayacak,adamın kendisne karşı en ufak bir sevgi bile beslemedğinin farkında ama bunu kabul etmek istemiyor,kendini acındırmalarla ,intihara kalkışmalarla ve ilerleyen bölümlerde yapacağı bin bir türlü numaralarla Rüzgarı elinde tutmaya çalışacak,bunu neden yapmak istiyor?Birincisi ruh sağlığı yerinde değil,kimseden sevgi görmemiş,liseden beri kafayı Rüzgara takmış,Rüzgar onun yanında ruh gibi dursa da yeter ki yanında dursun mantığıyla hareket ediyor,kısaca bencillği had safhada...Hatta kendisi de farkında yanlış yaptığının ama elinde değil,sağlıklı düşünemiyor,gurur denen bir şey kalmamış,kısaca ciddi bir tedaviye ihtiyacı var yani bir süre hastanede kalması gerekiyor,ancak kimse bunun farkında değil...Hele o Peyami yine benim sinirlerimi hoplatıyor...Yakında sırf Şeyda çocuk istiyor diye bu olaya sıcak bakarsa hiç şaşırmam,ben artık onun oğlunu Şeyda kadar düşündğünü sanmıyorum.Neyse, ne olursa olsun ,Şeyda hapishane,Rüzgarda orda mahkum gibi bir hayat yaşamasına gönlüm razı değil,Misket en azından Güner gibi iyi biriyle anlaşmalı bir evlilik yapacak,çocuğunu doğurup bir şekilde yaşamına devam edecek,belki Rüzgarı hiç unutmayacak ve mutsuz olacak ama yanında bir abi bir dost gibi güveneceği bir insan var.Ya Rüzgar,sevmedği bir kadının yanında üstelik onun hamile olduğunu zannedecek,ayrıca sevdği kadın başkasıyla evli ve başkasından çocuğu var sanacak,kendi çocuğundan bihaber cehennmem azabı hayatını yaşayacak.Yazık yani ben çok acıyorum,acıların adamı olacak,daha çok ağlayacak,en başta da içi kan ağlayacak...
Bu kadar acılı yorumun üstüne hepinizin tekrardan bayramını kutluyorum.Yeni başlık da hayırlı uğurlu olsun...
gülbeşeker süper yorumuna katılıyorum:good:
kesinlikle rüzgar cok kötü olacak:icon_sorr
peyamıye gercekten bende cok sinir olmaya başliyor
ilerki bölümler cok kötü olacak
ya bu özetler niye gelmiyor artık?Bilgisi olan var mı?Birde gülbeşekerbahsettiğin site hangisi ,merak ettim.Mümkünse adını özelden atarsan çok sevinirim...
gülbeşeker süper yorumuna katılıyorum:good:
Hümeyra'cım sen Bizim Evin Halleri dizisini izler miydin ya...? :img-pilot Madem izliyorsun neden yorum yazmıyorsun..?Çok ayıp... :)
Peyami'ye gelince orada dur....Neden sinir oluyorsun ki..? Özel hayatlarına çok karışıyor değil mi insanların...? Evet ama o bir baba....Evladının iyiliği için yapıyor....Ama bunu ancak anne,baba olanlar anlayabilirler...Şimdi bize boş gelir bunlar...Anlayamayız sürekli kızar eleştiririz… :icon_whis
ben artık peyamiye kızmıyorum.peyami açısından tek kızdığım şey şeydaya umut yığınları vermesi.şeydanın durumunda biri için bu çok tehlikeli ve yanlış.
peyamiye artık çocukların hayatına niye karışıyosun diye kızamam.yada zamanında rikkatede kızmamalıydık belki.neden derseniz bu çocuklar tek başlarına bişey yapmayı beceremediler.resmen aşkı ellerine yüzlerine bulaştırdılar. ikiside yanlış kararlar aldı ve aldıkları kararlarında arkasında durmayı beceremediler.ikiside bişeye inanmayı beceremedi.bu yüzdende hayatlarına başka insanların girmesine izin verdiler ve hayatlarına diğer insanların müdahale etmesine izin verdiler.onlar izin verdi için şimdi kalkıp peyamiye kızmak ARTIK bana yanlış geliyo.en başta peyamiye kızan bendim rikkate sinir olan bendim ama artık kızamıyorum.çünkü rüzgar ve misket bizi yönetin dedi ve onlarda bunu yapıyor.
rüzgar ve misket birbirlerine inanmaktan başka herşeyi yaptılar ve böyle devam ederlerse sürekli birbirlerine değil başkalarına sığınırlarsa,birbirlerinin yanında değil başkalarının yanında ağlarlarsa,hayatlarını başkalarıyla paylaşırlarsa ne kadar severlerse sevsinler isterse aşktan ölsünler kavuşamazlar ortak bi dildede konuşamazlar.Kaldıki bu çocuklar bunları yapmıyo
gülbeşeker 23-12-07, 23:20 gülbeşeker süper yorumuna katılıyorum:good:
Canım ,yorumumu beğendğin için çok teşekkürler.İleriki bölümler kötü olabilir ama Peyami ne diyordu?"Her gecenin bir sabahı vardır"(Tam böyle olmasa da buna yakın bir şeydi)...Bizim dizinin sonunda sabahı görücez heralde.Bu özetlere nazar değdi,niye eskisi gibi bir-iki gün önceden gelmiyor...
zülal nacar 24-12-07, 15:04 Arkadaşlar yorumlarınızı okudum,kısacası herkes istemedende olsa birbirlerinin hayatlarını zindana çevirdiler ,Şeydanın gerçekten Rüzgarı sevdiğine inanmıyorum sadece Misketi kıskanıyor ve Rüzgarın onu tercih etmesine tahammül edemiyor,artık Rüzgarında neyapmak istediğini anlamıyorum açık açık konuşması gerekiyor bazı şeyleri...Misketi istiyorum deyip son noktayı koyması ve aşkına sahip çıkması lazım ki Şeyda da bazı şeylere netlik getirsin olacak veya asla olmayacak diye....Taşları yerine koyacak tek isim Rüzgarrrrrrrrrrr,O çözecek bu işi.....Haksızmıyım!(yada ben böyle olmasını istiyorum bilmiyorum)
MarilynMonroe 24-12-07, 15:14 Arkadaşlar yorumlarınızı okudum,kısacası herkes istemedende olsa birbirlerinin hayatlarını zindana çevirdiler ,Şeydanın gerçekten Rüzgarı sevdiğine inanmıyorum sadece Misketi kıskanıyor ve Rüzgarın onu tercih etmesine tahammül edemiyor,artık Rüzgarında neyapmak istediğini anlamıyorum açık açık konuşması gerekiyor bazı şeyleri...Misketi istiyorum deyip son noktayı koyması ve aşkına sahip çıkması lazım ki Şeyda da bazı şeylere netlik getirsin olacak veya asla olmayacak diye....Taşları yerine koyacak tek isim Rüzgarrrrrrrrrrr,O çözecek bu işi.....Haksızmıyım!(yada ben böyle olmasını istiyorum bilmiyorum)
Haklısın..Aslında ruzgar beceriksizliği daha baskın bir karakter olsada arada seyda ile direk yaptığı konuşmalarda helal olsun diyorum,misal geçen doktor guner olayında misket ten uzak dur tarzı kızmaları helal olsun dedirtti bana..
Ayrıca yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum peyami bukadar akıllı bir insanken hiç olmayacak duaya amin dercesine şeydayı umutlandırması bence zaten anormal olan o kıza daha da zarar
rüzgar ve misket birbirlerine inanmaktan başka herşeyi yaptılar ve böyle devam ederlerse sürekli birbirlerine değil başkalarına sığınırlarsa,birbirlerinin yanında değil başkalarının yanında ağlarlarsa,hayatlarını başkalarıyla paylaşırlarsa ne kadar severlerse sevsinler isterse aşktan ölsünler kavuşamazlar ortak bi dildede konuşamazlar.Kaldıki bu çocuklar bunları yapmıyo
Ayrıca dilaa cım bu yorumuna şiddetle katılıyorum,bu iki insan birbirlerine sığınmak,guvenmek yerinekaba tabiri ile aşkın tum enayiliklerini yaşadılar.Çünkü birbirleri mutsuz olmasın diye yalandı,dertlerini paylaşmamazlıktı surup gidiyor,bunlar evlendiğinde de birbirlerine bu tur bir tutum içerisinde olurlarsa halleri zor..Bir ilişkide beraberlik,paylaşım önemli,bunlar aşkımız aşkımız diye dolaşıyorlar ama birbirlerini kandırıyorlar..malesef.
Canım ,yorumumu beğendğin için çok teşekkürler.İleriki bölümler kötü olabilir ama Peyami ne diyordu?"Her gecenin bir sabahı vardır"(Tam böyle olmasa da buna yakın bir şeydi)...Bizim dizinin sonunda sabahı görücez heralde.Bu özetlere nazar değdi,niye eskisi gibi bir-iki gün önceden gelmiyor...
Evet Sezgin bey özetlerin böyle ayrıntılı bir şekilde yayınlanmasına karşı ve forumlarda bir haftalık özetlerin yayınlandığını öğrendi..Setteki arkadaşları uyaracaktı..Belki ondandır..Gerçi Sezgin beyde haklı..Ayrıntılı bir şekilde özet yazıyorlar bu da bazı izleyiciler tarafından,nasılsa aynı şeyler olacak izlemeyelim gibi düşünülüyor..O nedenle izleyici kaybetmemek için özetleri yayınlamayacaklar galiba,ya da kısa özetler olacak...Özetler yayınlansın ama ayrıntısıyla değil..Kısa bir şekilde..Dizinin heyecanı öyle daha güzel olur...Yoksa heyecanı kaçar...
uzun zamandan sonra yorumlarıma birileriin katılması güzel oldu doğrusu.artık yanlış şeylerimi savunuyorum acaba diye düşünüyodum.
evet merilyn.rüzgar ve misketin aşkın ne anlama geldiğini bilmediklerinden şüpheliyim.bir insanı sevmek demek ona yardımcı olmak dertlerine çözüm bulmak sıkıntılarını paylaşmak sadece güzel günlerde değil kötü günlerdede destek olmak demek.ama rüzgar ve misket hiç birbirlerininn dertlerini bilmedi bugüne kadar.misket ne derdi varsa ismete anlattı ismet çözdü kendide çözmedi.rüzgar ne derdi varsa babasına söyledi o çözdü.bunlar birbirlerine aman misket üzülmesizn aman rüzgarın bu kadar derdi varken bide ben üzmiyim dercesine davranıp durdukları için,rüzgar misketin yaptığı fedakarlıkları bilmiyo ve msikette rüzgarın neler düşündüğünü anlayamıyo.hiç bişekilde oturup konuşmadıkları için bişeyi tartışmadıkları için birbirlerinin ne için ve niye davrandıklarını bilmiyolar.bu yüzdende en ufak bi yanlış anlamada rüzgar beni aldattı misket niye böyle davrandı gibi düşüncelerle karşılaşıyolar.yani bu sevgiyi yaydıkça yaydılar.iki kişilik olmaktan çıktı
evet saadet özetler konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum.bazen repliklerina kadar yazıyoları vede hiç hoşolmayan atbirler kullanılıyodu.bencede özete sınırlma gelmesi iyi olur.kısa olsuzn öz olsun.
gülbeşeker 24-12-07, 15:38 Evet Sezgin bey özetlerin böyle ayrıntılı bir şekilde yayınlanmasına karşı ve forumlarda bir haftalık özetlerin yayınlandığını öğrendi..Setteki arkadaşları uyaracaktı..Belki ondandır..Gerçi Sezgin beyde haklı..Ayrıntılı bir şekilde özet yazıyorlar bu da bazı izleyiciler tarafından,nasılsa aynı şeyler olacak izlemeyelim gibi düşünülüyor..O nedenle izleyici kaybetmemek için özetleri yayınlamayacaklar galiba,ya da kısa özetler olacak...Özetler yayınlansın ama ayrıntısıyla değil..Kısa bir şekilde..Dizinin heyecanı öyle daha güzel olur...Yoksa heyecanı kaçar...
Saadet'im,bence özetlerle dizinin reytinginin veya heyecanın kaçmasının çok fazla ilgisi olmaz heralde.Hadi tamam heyecanı bir nebze olsun kaçar ama reytinglere hiçbir olumsuz etkisi söz konusu değil,bir dizinin geleceği için de önemli olan bu değil mi?Mesela diziyi saatinde izleyemeyenler(benim gibi) veya sadece özetlerden takip edenler var yani kanal 1 göstermedği için falan,benim en çok ilgi alanım misket-rüzgar ama sonuçta diziyi bir bütün olarak izledğim için diğer karakterler arasındaki olayları de verilen özetler sayesinde öğreniyorum.Ama özetler de bir ara çok ayrıntılı veriliyordu,özentisiz cümleler kullanılıyordu,son zamanlardaki özetler kısaldı zaten,bence böyle devam etsin,az ve öz olsun,ama özetler gelsin lütfen...İnşallah Sezgin Bey,bu yazılanları dikkate alır da özetleri engelleme gibi bir durum söz konusu olmaz...
gülbeşeker 24-12-07, 16:05 Arkadaşlar yorumlarınızı okudum,kısacası herkes istemedende olsa birbirlerinin hayatlarını zindana çevirdiler ,Şeydanın gerçekten Rüzgarı sevdiğine inanmıyorum sadece Misketi kıskanıyor ve Rüzgarın onu tercih etmesine tahammül edemiyor,artık Rüzgarında neyapmak istediğini anlamıyorum açık açık konuşması gerekiyor bazı şeyleri...Misketi istiyorum deyip son noktayı koyması ve aşkına sahip çıkması lazım ki Şeyda da bazı şeylere netlik getirsin olacak veya asla olmayacak diye....Taşları yerine koyacak tek isim Rüzgarrrrrrrrrrr,O çözecek bu işi.....Haksızmıyım!(yada ben böyle olmasını istiyorum bilmiyorum)
Zülalcim,keşke dedğin gibi olsa Rüzgar ağırlığını koyup Şeydanın sakatlığına rağmen Şeydayı bıraksa ,ondan boşansa ,misketle evlense diyeceğim ama diyemiyorum,Çünkü Rüzgar böyle yapsa vicdanı el vermez,Misket zaten böyle bir şeye izin vermez,babası bir taraftan v.s...Rüzgarın bir an önce Şeydadan ayrılması için Misketin hamile olduğunu öğrenmesi lazım ,çünkü çocuğunun hayatı Şeydadan daha önemli.Ama bundan haberi yok,bu durumda ikisi de belirsiz bir zaman için birbirlerini beklemeye karar verdiler.Rüzgar Şeydaya boşanalım dese,kadın iki kez intihara kalkıştı,ikincisinin sebebinin ne olduğunu da bilmiyor,gerçi o numaraydı ama bizimkiler onu da bilmiyor,yine aynı şeyi yapmayacağı ne malum,boşanma lafını duyunca bu sefer de eline bıçak alır bir yerlerini keser,canına kast eder,ya ölürse o zaman R-M hiç mutlu olamazlar.Rüzgarın Güner dışında başka bir psikiyatri isteği bile kabul görmedi,Peyami Şeydanın istedğini yaptı,Güner geldi,Rüzgar Şeydayı hastanede tedavi ettirelim dese,babası ona da izin vermez,Rüzgar babasına boyun eğiyor,Şeyda herkesi parmağında oynatıyor,yemekte de kadehi kırdı,şarap şişesini de kıracaktı,bir şeyleri kırıp dökmeyi alışkanlık haline getirmiş...
aliyeaynalar 24-12-07, 16:35 önceden peyamiye kızan şimdi kızamayan arkadaşları bir türlü anlayamıyorum
peyami nasıl bir babaki sürekli şeydayı düşünüyor ve bir parçada olsa oğlunu düşünmüyor. Rikkatin ona dediği gibi İyi Niyet Senin Gözlerini Kör Etmiş
bir baba. Hiç bir durum , hiçbir sebep peyamiyi haklı çıkaramaz...
Paloma_pea 24-12-07, 17:34 önceden peyamiye kızan şimdi kızamayan arkadaşları bir türlü anlayamıyorum
peyami nasıl bir babaki sürekli şeydayı düşünüyor ve bir parçada olsa oğlunu düşünmüyor. Rikkatin ona dediği gibi İyi Niyet Senin Gözlerini Kör Etmiş
bir baba. Hiç bir durum , hiçbir sebep peyamiyi haklı çıkaramaz...
Bu sözlere katılıyorum ve Rikkat'in doğru ama eksik (Peyami'nin gözlerini kör eden şey sadece iyi niyet değil, hükmetme arzusu ve her şeyi kendisinin bildiği yanılgısı) ifadesine karşı, "Cehennem'in yolu iyi niyet taşlarıyla döşelidir," sözünü anımsatmak istiyorum.
bugünde biraz heyecan yaratıverdiler misket hamileliğini söyleyecek heyecanı ama biz biliyoruz söyleyemeyecegini ben hiç heyecanlanmadım :) bu misket ismet güner 3 ü bi arada gibi oldu bu 3 lüyü daha sık görecegiz galiba ilerdeki bölümlerde :) acaba sayhanda öğrenirmi misketin hamile oldugunu misket günerle evlendikden sonra ögrenir gibime geliyor ama sayhan hemen rüzgara söyler onun için öğrenmez herhalde yada gerçekler ortaya çıkmaya yakın öğrenebilir :img-blush
Sevgili aliyeaynalar her ne kadar Çetin-Safa ve Neva konusunda senden çok farklı düşünsem de Peyami hakkında söylediklerine katılıyorum. Ben hep eski Peyami'yi görmek istedim. Ama malesef Peyami bu sezon tanınmayacak halde. Umarım yaptığı yanlışların telafisi olur. Çünkü böyle giderse telafisi olmayan yanlışlara sürüklenecek ve sürükletecek...
zülal nacar 24-12-07, 18:12 Ne inatçı şu misket kınalıkuzu inadı var senaryoyu hiçe sayıp söööölese nolur yani...Her gün bir ümitle belki senaryo değişmiştir diye bekliyorum ama tam olacak bişeyler derken,hiçbirşey yok!..Rüzgar bey istediği zaman sert çıkabiliyomuş demekki;Miskete kızması ve kıskanması çok hoştu yine .. Şeydaya da diklense ya biraz;ona karşıda kendinden bu kadar emin olsaya biraz...
hiç ümitlenme zülal kardeş senaryo değişmez ben hiç heyecanlanmadım söyleyemeyecek belli zaten :) şeydada boşuna hazırlandı ama bir gün yakalar o fırsatı zaten çünkü olaylar ilerleyecek
zülal nacar 24-12-07, 18:37 Eğer Rüzgarda şeydayla birlikte olursa daha ben nediyim yani....Gerçi bu senaryo varken..Rüzgarın birtek Miskete kafa tutuyor zaten şeydaya lafı geçmiyor;bunlarda ailece oturup sorunları çözme olayıda yok ,Peyami bey şeydaya çalışıyo ailesini toplayıp nedir olanlar ;ne yapmaya çalışıyosunuz demezmi bu nasıl bir büyüklüktür!..
rüzgarın öyle ateşli bir tartışmanın ortasında gelip de sebebin sadece misketin reflüsü olduğuna inanması bana büyük bir mantık hatası gibi geldi aslında.Misketin söylememkteki ısararı ,ve ismet neredeyse ikna edecekken günerin her fırsatta atlayıp ,miskete destek çıkıp,engel olması sinir etti bugün beni.Tmm iyi niyetlisin ama her olayada profesyonel bakılmaz ki.Bazı şeyler istisnadır yani.Karışmasa biraz iyi olacak.İsmet tam da içimden geçenleri söyledi.Günerin dediği gibi öyle bunun kararı sadece miskete ait değil.Niye bu şekilde cesaretlendiriyor onu anlamış değilim.Bir de hiç yoktan rüzgar-misket arasında küçükte olsa krize neden oluyor.Ama bunun nedenide ,rüzgarın misket-güner ilişkisine kolayca inanması için zemin hazırlamak heralde...
sevimli.girl 24-12-07, 18:48 misket iyice sinir bozucu olmaya başladı. ne yapacağını bilmiyo, etrafındakileri de dinlemiyo sadece kendi bildiğini okuyo. söyleyeceksen doğur söyleyemeyecksen de ne yapacağana karar ver. doğurmak istiyo, kıyamam diyo ama nasıl doğurcağını, etrafındakiler ne diyeceğini bilmiyo, çocuğuna nasıl bir hayat sunacağından bihaber ve en önemlisi çok sevdiğini söylediğini söylediği babasından yani rüzgardan her şeyi saklıyor. çok dengesiz bir halde ve seyrederken en az şeyda kadar sinir oluyom miskete de.
şeyda desen ayrı bir havada. bi umut bekliyo rüzgar kendisini sevsin diye ama yok. o da rüzgarın onu sevmeyeceğini anlamıyo. boş ve anlamsız bir ısrarın içinde ve bu yaptığı gurursuzluktan başka hiç bişey değil.
bugün hoşuma giden sadece iki yer vardı. birisi mertin nevanın odasına girip ablasıyla oynaması, diğeride ismet sayhan ve dilanın birbirlerine olan sevgilerini gösterdikleri yerler oldu. onun dışında yerler özellikle misketin sahneleri çok sinir bozucuydu.
:img-yes::img-yes:ciddi anlamda dzilerin reyting kaygısı beni bitirdi biz annemle birlikte behin en eski izleyicilerindeniz esiki trte güzlerini hiç unutmayız kısmeti haluğu rüyayı eski nevayı... sizinde yazdığınız gbi o sıcak aile bağlarını....:img-cray:
zaten annemle kanal 1 e geçtiğinden beri sinir krizi geçiriyoruz :icon_evilkonular gereğindende çok uzadı ama şu son güzlerde bazı olaylar beni mahvetti o olaylarda mistetle bu arada annemle aynı şekilde hatırla sevgilinin de iyi bir izleyicisiyiz
misket günlük yazmaya başladı elimde olmadan hatırla sevgiliyi hatırladım sonra dedim boşver illa bitek o dizide mi günük yazılcak sonra ortaya misketin hamileliği ile ortaya çıkan güner yakınlaşması çıktı mistele günerde bebek yüzünden evlencek gibi duruyo bu gün annnemle aynı anda "ee bu aynı haırla sevgili gibi" dedik neden dizinin orjinalliğini bozuyorlarda bir diziden üstelik kıyıda kalmış bir olayda değil o olayı ana fikir olarak alıyorlar:icon_sorr anlamadım bi türlü
neyse allahtan ismet-sayhan, neva-sefa düzeldi gibide artık onlarla uğraşmıycam
bide birşey soruca ben o sahneyi kaçırdım neva görüntüleri aldımı?
misketin bu günkü tavrı gerçekten de sinir bozucuydu. onu anlamaya çalışıyorum ama çalıştıkça bir o kadardaha sinir oluyorum. misket geçen sezon rikkatin aşağılayıcı tavırları karşısında nasıl davranıyorsaydı şimdi de aynı davranıyor. tek bir farkla: şimdi de bebeğini ve bebeği bilmeye hakkı olan rüzgarı harcıyor. eğer kürtaj olsaydı onu suçlamazdım. keşke hiç hamile kalmış olmasaydı ama zamansız ve de çok yanlış şartlada olan hamileliğini sonlandırsaydı onu anlardım. ancak madem aldırmaktan vazgeçti rüzgara söylemek istememesini anlamıyorum. söylemeye çekinmesini belki ama kesinlikle söylemek istememesini hayır anlamak zor.
öte yandan, ailenin kadrolu doktoru olan günere de pes diyorum. bu ne hal yaa...miskete gösterdiği ilgi ne kadar tuhaf geliyorsa, bugün ismeti şiddetle durdurmaya çalışması da o kadar tuhaf geldi.
neva ile safanın barışması yine bir bölümlük mü olacak acaba? busefer ne çıkacak çantasından da safa köpürecek acaba? umarım bu sefer de gerçekler çıkar ortaya da bir "ohh" deriz. yetti artık çünkü. çetinin elinde hala resim olduğuna göre yakında patlar birşeyler. yoksa başka resimler olduğunu da öğrenen neva, barda sahne alma konusunda fikir değiştirdiğini mi söyleyecek safaya??? yooo dayanamam.
EĞER MİSKETİN YERİNDE SİZ OLSANIZ ( Allah korusun !!!!) BEĞEĞİNİN BABASINA -BİR BEBEĞİMİZ OLACAK MÜJDESİNİ -VERİRMİYDİNİZ ? YOKSA MİSKET GİBİ SAKLARMIYDINIZ ??? EVET ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
Valla kendi adıma cvp vereyim.Kesinlikle söylerdim.Hemde ilk öğrendiğimde.Bekarken evli bir adamdan çocuğum olacağını öğrenicem(evt allah korusun kesinlikle!)ve bunu,adamın karısına acıdığım için ,sırf o mutsuz olmasın diye saklıycam.İyi de ,öyle bir durum da benim durum daha vahim,bana kim acısın yahu?:icon_whis
ya bu arada bir şeyi çok merak ediyorum.Bu neva görüntüleri aldı.Tamam ama bir kopyası da çetinin elinde değil mi hala.Ben mi yanlış gördüm yoksa.Eğer öyleyse ,neva öğrendiğinde yine bara gidicem safa ,karışma bana diyecek.Eyvah ,o zamn safa ya delirip hastaneye ,ya da katil olup hapishaneye düşer kesin...:D:D
mawiş_relax 24-12-07, 19:12 EĞER MİSKETİN YERİNDE SİZ OLSANIZ ( Allah korusun !!!!) BEĞEĞİNİN BABASINA -BİR BEBEĞİMİZ OLACAK MÜJDESİNİ -VERİRMİYDİNİZ ? YOKSA MİSKET GİBİ SAKLARMIYDINIZ ??? EVET ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
eger misketin yerinde ben olsaydım; olayı ismet ablamdan önce rüzgarla paylaşırdım. diycem ama ögrendiklerinde yanında ismet vardı. ya da öğrenir öğrenmez arardım. seninle konusmam lazım cok acil diye...
misket biraz fazla bir iyilik meleğini oynuyo sanki. o cocugu tek basına yapmadığı gibi rüzgarın elinden baba olma hakkınıda alıyo... hamileliğini söleme konusunda iyice abarttı doğrusu nerdeyse doğacak cocuk, hala rüzgarın haberi yok ve ben ismetin yerinde olsaydım bugün herkesin ortasında misketin bebegi olacak deyip öle cıkardım. sonra iyilik meleği (misket) düşünsün ne yapacagını... sanki seyda cok iyi bir karakterde sanki miskete cok iyi davranıyorda misket onu düşünüp söylemiyor..
bu arada arkadaslar konuk oyuncuların arasında cetinin adını göremedim ben acaba cıkımı diziden bilen varmı?
Bugün misket'eiyice sinir oldum. Zaten son zamanlarda uyuz oluyodum. Artık iyice saçmaladı. Hayır neyi bekliyo hala. şeyda için kendi yavrumu tehlikeye atacaktım dedi. E bunun farkındasın madem çık söyle Rüzgar'a. Zaten hep büişeyleri sakladığınız için bu konuma geldiniz. Hala bi ders alamadı mı. Sürekli kararsız. Sürekli umutsuz. Misket için gerçekten üzülüyordum. Ama artık hiç üzülmüyorum. Çünkü etrafındakilere kulak vermeden kendi bildiğini okuyo. Ve mutlu olmak için hiç bişey yapmıyo. Eeee o zaman acı çekmeyi hakediyo. Hiç ağlayıp, sızlanmasın.
Bugün Füsun nasılda sevindi. Umarım sevinçlerive mutlulukları yine kısa sürmez. Çünkü bu Neva olayı da en az Misket kadar sıktı.
başak_8999 24-12-07, 19:26 safayla nevanın birleşmesine çoookkk sevindim ama eminim ki yine bir sorun çıkar sayhanla ismette çok tatlılar inşallah hep böyle giderler
1 haftalık bir izlemeden sonra bugün izledim diziyi.Tabi beh için 1 hafta kaçan hiçbir şey değildir...
Misket'in yaptığı nedir ya..Önce yataktan kalkıyo iyiki aldırmadım tarzında mutlu oluyo sonra birden nasıl oalcak diye düşünmeye başlıyo.Ciddi ciddi kilo aldım bile diyebilir bu kız az kaldı onu demesine...Söylemeyip ne yapacak acaba söylemiycem diyip duruyo.Aslında İsmet bugün forumun sesi gibiydi biraz:D
Güner'in bu kadar her şeye burnunu sokma işini bende anlayamadım.Adam genco moduna geçti iyice göze batıyo artık...
Neva*Safa kesin kavga eder gene resimlerin kopyasını aldı neva.Ya bu ailenin hiçbirimi zeki değil nedir anlamadım gitti yahu!
aliyeaynalar 24-12-07, 20:42 ben ismete kızdım, tam söyleyecekken güneri aldı gitti
sanki misketin huyunu söylemiyceğini bilmiyor
Allahım yarabbim.
bylm arkadaşım ismail nevaya kopyalarını verdi çogaltıp herhalde öle olması lazım çünkü kaset çetinin kasasında kitli nevanın mutlulugu kısa sürer boşuna barıştı yine gitmek zorunda kalacak anca yılbaşından sonra çözülür neva sefa olayı neva ismailin elinden kurtulamıyacak düşünmeden çıkılmaz yola girdi neva sağolsun pembe sayesinde ohooo daha çetin öğrenecek ismaili kasetleri alıp çogaltıp nevaya şantaj yaptıgını çetin yaralanacak sefa çetine kan verecek çetinde insafa gelip kaseti fotoları verecek ismailden kutarmak için neva gidip tekrar sefadan özür dileyecek sefada çok geç artık çok geç nevam diyecek tam olarak sezon sonunda barışır sefa neva bye
bahçenin birinde güneşe sevdalı bir gündöndü (rüzgar) yaşarmış.onun dibindede gündöndüye sevdalı bir sarmaşık(şeyda) gündöndünün gövdesine sımsıkı sarılır yüzünü ona dönsün ona sevsin diye umutla beklermiş.gündöndü ise her sabah güneş(misket ) dogdugunda yüzünü sevdayla göge çevirip hayran hayran güneşe seyredermiş.sarmaşıkcık çağresiz daha bi sıkı sarılırmış gündöndüye.ama nafile gündöndünün aklı güneşte.akşam olupda güneş battıgında sevdiğini yetiren gündöndü boynunu büküp içine kapanıp kalırmış üzüntüden sarmaşık daha sıkı daha sıkı yapışırmış o zaman.gelgelelim sabah oldugunda gündöndünün yüzüne kendisine çevirmeyecegini güneşle onun arasına giremeyecegini bir daha anlarmış. ama bir sabah uyanınca ne görsün ilk defa sevgili gündöndüsünün yüzü güneşe değil kendisine dönük.sevinçden az kalısın çığlık atacakmışki gündöndüsünün öldüğünü anlamış.çünkü sarmaşık sevdiğinin yüzünü kendisine çevirmek için onun gövdesine sarıldıkça yavaş yavaş onu bogdugunu öldürdüğünü hiç farketmemiş.gündöndü ölünce sarmaşıgın sarılacagı bir şeyde kalmamış.zamanla oda sararıp solmuş.sonra çiftçinin biri gelmiş ikisini bi kenara koparıp atmış. arkadaşlar ben bu masalı rüzgar misket şeyda üçlüsünün hikayelerine benzettim( gündöndü rüzgar )(sarmaşık şeyda) (güneş misket) inşallah sonları bu masala benzemezbye
peyamiye önce kızıp sonra kızmayan tek kişi benim o yüzden sadece bana hitap edebilirdiniz.cevabıma gelince,peyaminin şeydaya verdiğiumut yığınından rahatsız olduğumu söylemiştim.Benim kızmadığım şeyse artık,rüzgar ve misketin hayatına bu kadar girmesiydi.önceleri çok kızıyodum,bi zin versinler artık diyodum bi kendi hallerine bıraksınlar diyodum ama artık demiyorum çünkü daha öncede yazdığım gibi rüzgar ve misket herşeyi birbirleriyle değil başkalarıyla paylaştığı için bu kadar insanında onların hayatına müdahale etmelerine izin veriyorlar.hepsi bu .onlar izin verdiği sürece ben şimdi kalkıp peyamiye ismeete nasıl kızabilirim bi elinizi çekin şunların üstünden diye.lütfen tek cümlemi kullanıp gerisini boşvermeyin çünkü bütün bu açıklamalarımın hepsi sizin bahsettiğiniz cümlenin arkasında yer alıyodu
ben bakamadım bugün ya acaba edi yada armagan siteye yüklememişler.onlar gelinceye kadar siteye ekliyebilien biri olabilirmi kaçırmamış oluruz.
bugünküü bölüme gelince;misketin fedakarlık başlığı altında yaptığı bencillikten son derece rahatsızım.hayır yani bebeği aldırmadı iyi güzel tamamda şimdi napıcak söylememekte ısrarlı,nasıl başa çıkıcak bununla.bide söylememsinin nedenide çok saçma.güya şeydaya bu haldeyken bunu nasıl yaparım hesabı var kafasında ama kendi bu haldeyken karnındaki çocuğa bunu nasıl yapar.ismet,n dediği gibi o çocuğun babasını taıma hakkını nasıl elinden alır onun adına doğruya tek başına nasıl karar verir.şeydaya fedakarlık yaparken bebeğine nasıl ben |