şeboist
14-03-07, 15:57
necdet değil yasemin çeksin bunun acısını.en büyük hata onda çünkü. :hıh
bende kötüyüm kanımca.:icon_whis
bende kötüyüm kanımca.:icon_whis
|
Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-6 şeboist 14-03-07, 15:57 necdet değil yasemin çeksin bunun acısını.en büyük hata onda çünkü. :hıh bende kötüyüm kanımca.:icon_whis <*eylül*> 14-03-07, 16:00 amet amet diyor Arzum ya :img-hyste Ahmet gene karizma allah icin,yillar gecmis ama ondan bir sey almamis :img-in_lo sac,bas gene yikiliyor :img-hyste ama Ahmet'im ellini uzatmayacaktin Yasemin'e aaaa :img-pilot koca kaymakam nasil da nanik yapiyor yaa :img-hyste ne hale getirdiler adami :img-in_lo :img-hyste :img-hyste Yaa siz böyle anlatınca daha da çok merk ediyorum..Rüya'yla Ahmet nerde birbirlerini gördüler de birbirlerine nanik yaptılar yaa..Aklım almıyor..Şu cuma günü çabucak gelse de izlesek.. aynakolik_fatma 14-03-07, 16:08 Allah'ım o Rüya ne kadar şeker bişey öyle hani necdet resimkedekini sorunca Ahmet diyo ya bayıldım kıza ya ayrıca ışık ı oynayacak kızda hoşuma gitti yani <*eylül*> 14-03-07, 16:09 Yaa fragmanı izledim!..Cansel Abi yine çok karizmatik yaa bittim ona!..Rüya'da çok şeker..Özellikle de konuşması..Ameed, Ameed:img-hyste :img-hyste askasurguncu 14-03-07, 16:12 melal fragman için cok sagol ya ruya ne tatli sey oyle ne guzel soyluyo amet amet diye muko88 14-03-07, 16:18 Ahmet trene binmeyecek gibi duruyordu, e öyleyse Rüya Ahmet ile nasıl tanıştı, nasıl sevdi iki dakikada da resmini çizdi? Ahmet Yasemin'in elini tuttuğunda karanlıktı,akşamdı; Rüya ile Ahmet'in nanik yaptığı sahnede ise gündüzdü. Kısa bir yolculuk belli ki... İstanbul'a yakın bir yere gidilmiş.Ama o yer neresi? Ahmet ile Yasemin nereye giderken karşılaşıyor? Yasemin, Ahmet ile Rüya'yı kim olarak tanıştırıyor?:icon_whis Hepsi cuma akşamı atv de:img-hyste NiliWerda 14-03-07, 16:21 Ahmet trene binmeyecek gibi duruyordu, e öyleyse Rüya Ahmet ile nasıl tanıştı, nasıl sevdi iki dakikada da resmini çizdi? Ahmet Yasemin'in elini tuttuğunda karanlıktı,akşamdı; Rüya ile Ahmet'in nanik yaptığı sahnede ise gündüzdü. Kısa bir yolculuk belli ki... İstanbul'a yakın bir yere gidilmiş.Ama o yer neresi? Ahmet ile Yasemin nereye giderken karşılaşıyor? Yasemin, Ahmet ile Rüya'yı kim olarak tanıştırıyor?:icon_whis Hepsi cuma akşamı atv de:img-hyste kzıım amma soru sormuşsun ha:img-hyste fragmanı izlemeye doyamıyorummmmmm:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo aynakolik_fatma 14-03-07, 16:22 Ahmet trene binmeyecek gibi duruyordu, e öyleyse Rüya Ahmet ile nasıl tanıştı, nasıl sevdi iki dakikada da resmini çizdi? Ahmet Yasemin'in elini tuttuğunda karanlıktı,akşamdı; Rüya ile Ahmet'in nanik yaptığı sahnede ise gündüzdü. Kısa bir yolculuk belli ki... İstanbul'a yakın bir yere gidilmiş.Ama o yer neresi? Ahmet ile Yasemin nereye giderken karşılaşıyor? Yasemin, Ahmet ile Rüya'yı kim olarak tanıştırıyor?:icon_whis Hepsi cuma akşamı atv de:img-hyste belki rıza beyi karşılamaya gidiyorlardır necdette yetişemeyecekmiş kanımca tam süper olacak:happy0064 posh 14-03-07, 16:23 fragmanı izledm rüyayı yasemine benzetmişler sanki..ahmet çok tatlıydı rüyaya hareketler yaparken!rüyada ısındı hemen ahmete ee kan çekiyor işte..necdet rüya resmidekine ahmet dediğinde fena şekilde bozuluyor sanki necdet kıskanmaya başlıyor yavaş yavaş..benim bu bölümde en merak ettiğim şey deniz,ışık ve defne nasıl olaylara karışcaklar merakla bekliyorum!bu arada lale gereçkten çok hoş gözüküyordu fragmanda..sanırım ahmet ve yasemin biraz geri planda kalıcak inşallah öyle olmaz..canselin kaderimi bu:icon_sorr muko88 14-03-07, 16:27 belki rıza beyi karşılamaya gidiyorlardır necdette yetişemeyecekmiş kanımca tam süper olacak:happy0064 Hiç sanmıyorum öyle olduğunu...Çünkü Rıza ile Yasemin birbirlerine sarıldıklarında(kavuştuklarında) Yasemin'in üzerindeki kıyafetle, trendeki kıyafet farklıydı. neyse ya, cumaya az kaldı, ölmez sağ çıkarsam izlerim artık:icon_sorr gokcenrbd 14-03-07, 16:28 walla ben fragamını izledim yeni bölümleri gerçekten çok güzel olacak. Ama ahmetin rüya ile karşılaştığı sahneyi göremedim:icon_sorr ergim 14-03-07, 17:15 sonunda izledm fragmanıııı süperdi süper süperrrr ahmet acaip tatlıydı rüyada öyle ama sonundaki o ele ele tutuşmalarını anlayamadım bide rüyanın ahmet ahmet derken nejdetin yüzü çok komikti zuhahahaha muko88 14-03-07, 17:20 özette arifiye istasyonu diiiyy arifiye buranın bi ilçesi ve istasyonu var.bu ne demek şimdi ne ayak?:img-in_lo Canım ankaraya giderken oradan geçiliyor işte trenle, o yüzden...Bak sizin oraya da temsili olarak uğramışlar:)her ne kadar lüleburgazda çekildiyse de... şeboist 14-03-07, 17:23 ya nasıl olur şimdi bu?ben her gün ordan geçiyorum okula giderken servisle.:img-in_lo kader mi bu?:icon_sorr geçmişten geleceğe şarkısının sözsüz versiyonunu ekliyorum şimdi arkadaşlar.isteyenler indirir.:icon_whis muko88 14-03-07, 17:26 Ya yazdığım senaryoların bi parçası muhakkak çıkıyor...Ben senaryo yazmaya devam ediym en iyisi... Yeni eklenen resimlere baktım, Rüya'nın doğum gününü kutluyorlar...Ben de Rüyanın doğumgününü anlatmıştım ya, bu ne tesadüf, yoksa rüyama ak sakallı dede giriyor da haberim mi yok... arkadaşlar yeni fotolar var, resimlere bakın. şeboist 14-03-07, 17:32 ahmetin 1 resmi eklenmiş sonunda.:img-in_lo ama nezoşla rızanın son resmine bittim ben.ne tatlı çıkmışlar öyle.:img-in_lo merhem 14-03-07, 17:34 Arkadaslar Ya simdi yeni resimler eklenmis ya, ruyanin dogumgununu kutluyorlar bir ustteki resimde ahmet elinde birsey ile yuruyor , oda oraya gidiyor olabilirmi? burcuuu 14-03-07, 17:36 Rıza ve Nezahat'in resimLerii çok qüzeL.. Nezahat yaşLanmamış adeta qençLeşmiş ya.. =)) Necdet'in saçLarı yine kötü.. Oysa fraqmanda başka qözüküyordu.. Nyse Ahmet'in sade ve sadece bir resmii var.. ! OoOF bn haLa fraqmanı izLeyemedim.. :(:( muko88 14-03-07, 17:37 Evet, genç aşıkları gibi çıkmış Nezoş ile Rıza.Nezahat zaten saçlar, kıyafet falan daha da hoş bir kadın olmuş.E ama olsun o kadar değil mi, kadın neticede şef olmuş atölyede.İş kadını olmuş. Lale'nin saçlarını uzun sanıyordum, beğenmedim böyle ya, küt kesmişler...Perçem ona da yakışmış ama kısa olmuş saç. Ahmet'in de kıyafetinin rengi değişmiş, o yüzden çok farklı geldi bana.Çocuğa hep siyah takım giydiriyorlardı.Sonunda renklenmeye başlamışlar:) Rüya kızımız da dört yaşına basıyor, babasız:img-cray: şeboist 14-03-07, 17:44 ay vallahi bittim ben bu nezoşla rızanın resimlerine.özellikle de son resme...:img-in_lo zaten süperdiler.şimdi tam süper olmuşlar.:img-blush mükemmel bi çift...:img-in_lo Türk_Jön 14-03-07, 17:47 Fragmanı izledim şimdi bir an önce cuma gelsin çok güzel bir başlangıç olacak çocuklar büyümüş herkes farklı hayatlarda çocuklar adadaki gizli eve gidiyorlar Rıza hapisten çıkıyor keşke izlemeseydim fragmanı heyecanım iki kat arttı burcuuu 14-03-07, 17:52 Fraqmanı sonunda izLeyebiLdim.. Çok qüzeL ya.. Yine heyecanlandm hee.. Cuma qünü qeLse de izLesek.. =)) Rüya'nın amett amett demesii çok şekerdi.. ;) Ayy Necdet bozuLdu birazcık.. bonita 14-03-07, 18:03 heyoooo sesli fragmnaı izledim:happy0064 :happy0064 off çok kötü oldum:icon_sorr en beğendiğim sahneler ahmet-rüya sahneleri ve de tabiki denizin olduğu sahneler:icon_whis :icon_whis canım benim ya rüya çizdiği resimdekine ahmet diyo iki teorim var 1- bu ahmet rüyanın bi arkadaşı 2-eğer bu tren sahneleri son sahneler değilse rüya gerçek babacığında çok etkilenmiştir hatta belki bizim fragmanda görmediğimiz rüya-yasemin-ahmet sahneleri vardır o yüzden onu çizmiştir necdette amma bozuluyo ama bunlar bence daha onun iyi günlari ahmetle rüya kanki olurlarsa ben o amn görürüm onu (canım ya nasıl da güzel nanik yapıyoduuu:img-blush :img-blush ) bonita 14-03-07, 18:07 berik resmi gelmiş canım benim:img-wink: ne tatlı çıkmış sağolsunlar bi tanecik ahmet resmi koymuşlar buna da şükür nezahat hanımda of of of olmuş ne diyeyim laleye güzel olmuş diyodum ama resimdeki saçlarını o kadar tutadım ne yalan sölim:icon_whis esra36 14-03-07, 18:17 ya ben bir tane fragman gördüm.orda ahmet ve rüyanın karşılaşmsı yoktu offfffffffff neyse ama özettedeki tren buluşmsını çok sevdim.bir de diğer fragmanı görebilsem.hatırla sevgiliyi her dakika izleyebilirim insanı baymıyor.bide bu cuma gelse çok sevnicem bir_adı_yok 14-03-07, 18:26 ya bende diyorum NİLİWERDA bu avatarı nerden yapmış böle. biraz hızlı gidiyo tuaf bi görüntüsü var ama. ben bu defne ve ışığı beğenmedim ama berk hakman varya onların ayıplarını kapatıyo. bonita 14-03-07, 18:31 ya avrupa yakasını izlerken alttan reklam geçtide... berkli bir görüntü gösterdi az daha bayılcaktım.... ay nil allah seni napsın hem dizi izleyip hemde buraya yorum yazıyo berki gördüm diye:img-hyste :img-hyste :img-hyste az önce basında çıkan haberler bölümünü okudum iclal aydın ne güzel yazmış öle koltuklarım kabardı vallahi:happy0064 :happy0064 :happy0064 sonra bi yazı daha yazılmı tüyatrocular dizilerde oynayamayacak diye karar mı ne çıkmış çok şaşırdım ama yazı uzun olduğundan okumak yemedi:icon_whis :icon_whis :icon_whis fundapehlivan 14-03-07, 18:53 Pes yani bunlar ankara açılışına giderken mi trende karşılaşıyorlar?? Pes diyorum o zaman... Yani tesadüfün bu kadarı... Yani allahtan tesadüfler var yoksa mahvolduk demektir!! Ya Ahmet bir an önce İstanbula dönsün ya!! Savcı olarak görmek istiyorum onu... pegasus* 14-03-07, 19:14 Melalcim ellerin dert görmesin!! Bu arada annem çok güzel bir söz söyledi!! Başkasının atına binen çabuk iner!!! Umarım bu söz doğru çıkar... Necdet Ahmetin ailesini aldı acısını çekecek... Ayy kötüyüm ben kötüyüm:happy0064 o at necdet'i tepelesin de öyle insin inşallah.:img-hyste başkasının sevdiğiyle ve çocuğuyla kendine güzel bir hayat kurdu ve keyfini çatıyor. hayat ona öyle bir ders versin ki görsün gününü.. fundapehlivan 14-03-07, 19:15 o at necdet'i tepelesin de öyle insin inşallah.:img-hyste başkasının sevdiğiyle ve çocuğuyla kendine güzel bir hayat kurdu ve keyfini çatıyor. hayat ona öyle bir ders versin ki görsün gününü.. Yok canım keyif çatamaz... Önce Yasemini sonra rüyayı kaybetmekle yüz yüze gelecek... Ohhh o günleri zevkle seyredeceğim!! Bu arada en son Ahmet elini yasemine uzatıyor ya orada çok derbeder bakıyor ya... Canım benim... pegasus* 14-03-07, 19:21 Yok canım keyif çatamaz... Önce Yasemini sonra rüyayı kaybetmekle yüz yüze gelecek... Ohhh o günleri zevkle seyredeceğim!! Bu arada en son Ahmet elini yasemine uzatıyor ya orada çok derbeder bakıyor ya... Canım benim... ben de heyecanla bekliyorum yasemin ve rüyanın necdet'i terk edeceği günleri.:happy0064 bir de yasemin necdet denilen şahsın ahmetciğimize olan tavırlarını öğrensin ve ondan hesap sorsun o zaman değmeyin keyfime. belki yasemin'i telli duvaklı gelin yaparız öyle veririz ahmet'e, necdet'e inat:img-hyste ayrı bırakmazlar bu aşıkları sonsuza dek hele ki arada çocuk varken. canım nasıl ısındı çocuğuna ilk görüşte. kan çekiyor işte:img-yes: LİSA 14-03-07, 19:32 sonunda yeni fragmanı gördüm allaha şükür ama o kadar hızlı geçiyorki konuşulanlar ve olanları hazmedemiyorum.ahmet rüyaya nanik yapıyordu tren camından yasemin elini uzatıyor ahmete trene binerken of offf gelsin şu cuma fundapehlivan 14-03-07, 19:36 ben de heyecanla bekliyorum yasemin ve rüyanın necdet'i terk edeceği günleri.:happy0064 bir de yasemin necdet denilen şahsın ahmetciğimize olan tavırlarını öğrensin ve ondan hesap sorsun o zaman değmeyin keyfime. belki yasemin'i telli duvaklı gelin yaparız öyle veririz ahmet'e, necdet'e inat:img-hyste ayrı bırakmazlar bu aşıkları sonsuza dek hele ki arada çocuk varken. canım nasıl ısındı çocuğuna ilk görüşte. kan çekiyor işte:img-yes: Ağzından bal damlıyor!! Bence de onları sonunda biz evlendiririz... Ama önce biraz romeo julieti oynamaları gerek:img-hyste Melal 14-03-07, 19:44 Fragman için birşey değil arkadaşlar. Kusura bakmayın biraz arkadan geliyorum. Bunu hasta olmama bağlayın.:) Resimlere bayıldım.Bizim ufaklığın doğum günü var. Ahh canım öz babası göremiyor.:icon_sorr Ya ben bu Rüya'yı görünce neden hep aklıma Ahmet geliyor. Neden Yasemin'e olan öfkem kabarıyor.Off ya yandım ben Rüya'yı her görüşümde duygulanacağım.:icon_sorr esra36 14-03-07, 19:45 aslında ben necdettide çok seviyorum.çok iyi biri yasemini çok seviyor.yasemini o kadar çok seviyor ki sırf yaseminin yanında olmak için ahmetten hamile olduğunu bile bile evleniyor.bu devirde böyle adam bulmak zor gerçi dizinin dnemi farklı :) ahmet desen bayılıyorum ona çok güzel bakıyor.aşkıda aşk acısınıda çok güzel yansıtıyor.yasemini çok seviyor.yaseminin karnını görünce çok üzüldü.ben orda ahmete çok üzüldüm.allah bilir adam çok güzel oynadı. yasemini çok seviyorum.o kdar ince konuşuyor ki kırılacak sanki zaten beren saatte bayılıyorum.çok güzel bir bayan.ilk bölümlerde ahmete olan plofonik aşından çok etkilenmiştim.ilk bölümlerde küçük birkızdı ama şimdi sanki acılar onu büyütmüş. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.rüyayı,yasemini,ahmeti,necdeti kısacası herkesi ve yeni hayatlarını çok merak ediyorum. okan can 14-03-07, 19:49 ya yok ben inanmıyorum necdet kadar körü körüne aşık olup,başkasının çocuğunu o derece sevebilecek birine...ne geçmişte olmuştur,ne vardır nede olacaktır... bu kadarda abartılmaz canım.gerçi daha yeni bölümleri görmedik ama necdet arada bir kıskançlık krizlerine de girmezse pes diyecem yani! tugchemre 14-03-07, 20:06 süper bi bölüm olacak hatta izlediklerimin içinde en güzeli olacak gibi özet ve fragman süperdi yaseminle ahmetin karşılaşmasından çok rüyayla ahmet çok hoşuma gitti nekadar tatlılardı allah dizinin sonunda onları yanyana göstermeyi nasip eder işallah şeboist 14-03-07, 20:09 evet deniz olacak.:img-in_lo nil ne ayak?berkcim ve cansel ABİ :) ahmet şevketle telefonda konuşiiiyy kanımca.altta küçük çıktı ama onu anladım. :) LİSA 14-03-07, 20:15 aslında ben necdettide çok seviyorum.çok iyi biri yasemini çok seviyor.yasemini o kadar çok seviyor ki sırf yaseminin yanında olmak için ahmetten hamile olduğunu bile bile evleniyor.bu devirde böyle adam bulmak zor gerçi dizinin dnemi farklı :) ahmet desen bayılıyorum ona çok güzel bakıyor.aşkıda aşk acısınıda çok güzel yansıtıyor.yasemini çok seviyor.yaseminin karnını görünce çok üzüldü.ben orda ahmete çok üzüldüm.allah bilir adam çok güzel oynadı. yasemini çok seviyorum.o kdar ince konuşuyor ki kırılacak sanki zaten beren saatte bayılıyorum.çok güzel bir bayan.ilk bölümlerde ahmete olan plofonik aşından çok etkilenmiştim.ilk bölümlerde küçük birkızdı ama şimdi sanki acılar onu büyütmüş. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.rüyayı,yasemini,ahmeti,necdeti kısacası herkesi ve yeni hayatlarını çok merak ediyorum. zaten bizimde bu diziyi sevme amacımız ne günümüzde göremediğimiz o tatlı sevdaları gördüğümüz için. şimdi bir gecelik aşklarada sevgi denmekte ve ucuza indirgenmekte bu dizi aşkın yanında toplumda oluşan yozlaşmayıda ekranlara taşıyacak. o devirlerdeki kibarlık nerede şimdi bir laf için birbirini boğazlayan insanlar nerde gördükçe kahırlanmak içten değil:sad53: sim 14-03-07, 21:19 Arkadaşlar AYLAnın nezdinde tüm tıbbiyelilerin bayramı kutlu olsun:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bu arada son 46 saat 36 dakika...:icon_whis muko88 14-03-07, 21:20 Merhaba arkadaşlar... Şu an dizinin müziklerini dinliyorum; sözsüz müzikleri... İçlerinde bir tanesi var ki, en baştan beri bu müzik beni çok etkiliyor; benim favori müziğim bu. Hatırla Sevgili için kurulan org uzantılı siteden indirmiştim bunu, DUYGUSAL TEMA diye adlandırılmış... duygusal tema1 ya da 2 falan değil.Sadece duygusal tema. Valla beni alıp alıp götürüyor böyle:img-in_lo Ya keşke buna söz yazsalar ilerleyen zamanlarda, çok güzel bir şarkı olacaktır.Ya hatta ben bile söz yazabilirim bu şarkıya. Ay alisercan abi duymasın:) muko88 14-03-07, 21:22 Aa, alisercan abi burdaymışsın; ben de müziklerin güzelliğinden bahsediyordum ya.Dinleyip duruyorum da:img-blush esra36 14-03-07, 21:27 Arkadaşlar AYLAnın nezdinde tüm tıbbiyelilerin bayramı kutlu olsun:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bu arada son 46 saat 36 dakika...:icon_whis iyi geceler arkadaşım allah iyiliğini versin saatlarimi sayıyosun.gerçi sana diyorum ama bende cuma gelsin diye kendimi yiyip bitiricem.yani seni anlıyorum.ben şu küçüklerin büyük hallerini izlemeyi istiyorum.bakalım nasıl olacak?hatırla sevgilinin yeni bölümü bana hani diziler sezon finaline giriyolar ondan sonra başlıyolar ya o heyecanı veriyor. alisercan 14-03-07, 21:51 Aa, alisercan abi burdaymışsın; ben de müziklerin güzelliğinden bahsediyordum ya.Dinleyip duruyorum da:img-blush Dinle arkadaşım söz yaz ne demek... Senin canın sağolsun. Müzikte ve sözlü müzikte kollektif üretimemi gidiyoruz yoksa... muko88 14-03-07, 21:58 Dinle arkadaşım söz yaz ne demek... Senin canın sağolsun. Müzikte ve sözlü müzikte kollektif üretimemi gidiyoruz yoksa... Vallahi çok beğeniyorum ne yapayım, söz yazma fikri geldi aklıma ama; sadece geldi, uzun zamandır söz yazmıyorum, gitar çalmayı da bıraktım; ama bu müzik için bir şeyler yapabilirim:)... İyi ki kollektif üretime gitmiyorsunuz:) alisercan 14-03-07, 22:04 Vallahi çok beğeniyorum ne yapayım, söz yazma fikri geldi aklıma ama; sadece geldi, uzun zamandır söz yazmıyorum, gitar çalmayı da bıraktım; ama bu müzik için bir şeyler yapabilirim:)... İyi ki kollektif üretime gitmiyorsunuz:) Söz yazmak çok zor. Bazen gerçekten çok hoş buluyorsun yazdığını direniyorsun... ama sonra bir bakıyorsun evet önerilen daha güzel. Örnek ben yemin jeneriği için yazdığım sözler şunlardı. Ama imgesel olmadığı söylendi ve ikna da oldum. Seni bana bırakıp beni benden alıp Giderken bilinmeyene Yalnızlığının ateşinde kavruldum. Sensizim Üstelik artık bensizim Bir başına bile değilim. Ama arkadaşlar buna hayır dediler ve bende onların kararına uydum. Haklı olabilirlerdi çünkü. Söz yazmak müzikten daha zor. İbrahim Karaca da varken yazmaya gerek varmı ki.... muko88 14-03-07, 22:13 Söz yazmak çok zor. Bazen gerçekten çok hoş buluyorsun yazdığını direniyorsun... ama sonra bir bakıyorsun evet önerilen daha güzel. Örnek ben yemin jeneriği için yazdığım sözler şunlardı. Ama imgesel olmadığı söylendi ve ikna da oldum. Seni bana bırakıp beni benden alıp Giderken bilinmeyene Yalnızlığının ateşinde kavruldum. Sensizim Üstelik artık bensizim Bir başına bile değilim. Ama arkadaşlar buna hayır dediler ve bende onların kararına uydum. Haklı olabilirlerdi çünkü. Söz yazmak müzikten daha zor. İbrahim Karaca da varken yazmaya gerek varmı ki.... Evet, söz yazmak zor, bunu biliyorum. Ben zaten içimden geçiriyorum, İbrahim Karaca bu müziği de çok güzel sözlerle süsleyebilir.Ben de bunu bekliyorum:) pnrdvl22 14-03-07, 22:23 nihayet izledim fragmanı... ayy ahmet çok tatlı nanik yapıyooorrr:happy0064 :happy0064 yanaklarını sıkasım geldi bi an ya o cimcime ne oyunlar yapıyo sözde babası nejdet soruyo bu kim diye ahmet ahmet deyişine bittim şeker ötesi şey tıpkı babasının sevimliliği :) bu arada özgür özberk hangi rolde olacak acaba? ADES 15-03-07, 08:16 Günaydın arkadaşlar akşam özel msj aldım çooook teşekkür ederim sevgili kale ve sim.....geçekten yarın akşam çooook güzel bi bölüm olucağa benziyo :img-wink: arzu-başak 15-03-07, 08:19 Arkadaşlar valla deliricem..ben her seferinde farklı bir fragman izliyorum...biarz önce yine izledim bu uzundu ve her iki fragmanın karşımıydı sanırım..defne aylayla ahmetin annesinin yanında sanırım denizin kafası kanadı ya onun için gittiler defne mitinge katıldık falan dedi....valla her fragmanda bir öncekinde görmediğim şeyleri görüyorum.... Alisercan abi yemin için yazdığın sözleri okudumda ben çok beğendim..kendine haksızlık ediyorsun bence....(şu yemine bir ben bakamadım herhalde sürekli birşey çıkıyor) m.zülal 15-03-07, 09:05 dizinin yeni bölümü geldi çattı...menderes dönemini nasıl her cephesiyle (iyisiyle,kötüsüyle)anlattılarsa umarım 66yılında yaşanan olaylarıda o şekilde anlatırlar. menders bir devlet adamıydı ve hala daha kanıtlanamamış sebeplerden dolayı idam edildi. bununla kıyaslanınca deniz gezmişin anlatımını çok merak ediyorum umarım objektif ve yansız bir yaklaşım olur. bizde o rahatlıkla izleriz. NiliWerda 15-03-07, 09:44 Arkadaşlar AYLAnın nezdinde tüm tıbbiyelilerin bayramı kutlu olsun:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bu arada son 46 saat 36 dakika...:icon_whis 34 saat 30 dakika:img-cool2 Söz yazmak çok zor. Bazen gerçekten çok hoş buluyorsun yazdığını direniyorsun... ama sonra bir bakıyorsun evet önerilen daha güzel. Örnek ben yemin jeneriği için yazdığım sözler şunlardı. Ama imgesel olmadığı söylendi ve ikna da oldum. Seni bana bırakıp beni benden alıp Giderken bilinmeyene Yalnızlığının ateşinde kavruldum. Sensizim Üstelik artık bensizim Bir başına bile değilim. Ama arkadaşlar buna hayır dediler ve bende onların kararına uydum. Haklı olabilirlerdi çünkü. Söz yazmak müzikten daha zor. İbrahim Karaca da varken yazmaya gerek varmı ki.... alisercan abi bu söz mükemmel olmuş bence.... ama ibrahim karacanınkide ayrı bi güzel oluyormuş:img-wink: muko88 15-03-07, 10:44 9tane var ama hangisi? Evet 9 tane; ama benim bahsettiğim rakamla adlandırılmayan, sadece "duygusal tema" yazıyo üstünde...İşte o müzik benimki:) Yarın yeni bölüm var.Az kaldı ya, çok heyecanlıyım:img-in_lo alisercan 15-03-07, 11:12 34 saat 30 dakika:img-cool2 alisercan abi bu söz mükemmel olmuş bence.... ama ibrahim karacanınkide ayrı bi güzel oluyormuş:img-wink: Sevgili nil, bu yeminin jeneriğine yazılmıştı. Geçmişten geleceğe için yazılmamıştı. Hani İbrahim Karacanın sevdamız bir uzun bakış diye başlayan sözleriyle söylenen ezgi için değil. Onun için de (Geçmişten geleceğe isimli ezgidir.) söz yazmıştım ama İbrahim Karcanın yazdığı gerçekten daha güzeldi. Bu yüzden ben de vaz geçtim. Onun da sözleri şöyleydi. Bekle bizi güzel yurdum Geçmişten akıp geleceğiz Kavgaları bırakarak geleceği kuracağız Cana can katıp bir olacağız Sevginin şafağında buluşacağız Yeter yeter bu kavgalar Yeter yeter bu acılar Yeter yeter bu ayrılıklar Ama gerçekten bu daha iyi oldu. Hatta bazen dalıp böyle söylediğim de oluyor olmuyor değil. Ama bu sözler ve erdalın okuması çok daha güzel oldu. NiliWerda 15-03-07, 11:19 Sevgili nil, bu yeminin jeneriğine yazılmıştı. Geçmişten geleceğe için yazılmamıştı. Hani İbrahim Karacanın sevdamız bir uzun bakış diye başlayan sözleriyle söylenen ezgi için değil. Onun için de (Geçmişten geleceğe isimli ezgidir.) söz yazmıştım ama İbrahim Karcanın yazdığı gerçekten daha güzeldi. Bu yüzden ben de vaz geçtim. Onun da sözleri şöyleydi. Bekle bizi güzel yurdum Geçmişten akıp geleceğiz Kavgaları bırakarak geleceği kuracağız Cana can katıp bir olacağız Yeter yeter bu kavgalar Yeter yeter bu acılar Yeter yeter bu ayrılıklar Ama gerçekten bu daha iyi oldu. Hatta bazen dalıp böyle söylediğim de oluyor olmuyor değil. Ama bu sözler ve erdalın okuması çok daha güzel oldu. evt ama ikinizinkide çok güzel.. erdal güneyin okuması harika ya...:img-yes: :img-yes: 32 saat:img-cool2 muko88 15-03-07, 11:35 Nilcim; bakıyorum nöbet tutmaktasın canım.Seni nöbetçi gibi gördüm bir anda, saatleri saymaya başlayınca:) Bu arada alisercan abi; senin yazdığın sözler de güzelmiş.Ama genelde en iyi karar bir kaç kişi birlikte, ince eleyip sık dokunarak verilen karar oluyor yine de... Ayrıca benim gece bahsettiğim ezginin hangi ezgi olduğunu anlamışsındır umarım, "duygusal tema"...Bu ezginin sahibi hanginiz peki?:img-blush arzu-başak 15-03-07, 11:47 averaj haber için sağol canım..yasemin akademide dans hocasımı olmuş..alla alla ben birşeylermi kaçırdım diziyi izlerken..bu kız güzel sanatlarda okumuyormuydu...resim çizmiyormu yasemin..dans hocalığı nerden çıktı...fragmanda defne denize ne diyorduda deniz kızıyordu..ay bunların aşkını izlemekte çok güzel olucak... ask_seninadın 15-03-07, 11:48 Aradan dört yıl geçmiş, Ahmet ve Yasemin hiç karşılaşmamışlardır. Ahmet, Kıbrıscık’daki Kaymakamlık görevini sürdürmektedir. Yasemin, mezun olduğu Akademi’de öğretim üyesi olarak kalmıştır. Kızı Rüya dört yaşındadır. Necdet, pastaneler zincirini büyütmektedir. Deniz, Harun, Işık ve Defne üniversite öğrencisi olmuşlardır. Nezahat, bir tekstil fabrikasında ustabaşılık yapmaktadır. Herkes Ünsal ailesini bekleyen büyük sürpriz için hazırlanmaktadır. Bu arada Necdet’in yeni pastanenin açılışı için Ankara’ya gitmesi gerekir. Sonrasında Yasemin ve Rüya da ona katılacaklardır. Yasemin ve kızı Rüya’yı Ankara’ya götürecek trene Arifiye istasyonunda hiç beklenmedik birisi binecektir. alisercan 15-03-07, 11:50 Nilcim; bakıyorum nöbet tutmaktasın canım.Seni nöbetçi gibi gördüm bir anda, saatleri saymaya başlayınca:) Bu arada alisercan abi; senin yazdığın sözler de güzelmiş.Ama genelde en iyi karar bir kaç kişi birlikte, ince eleyip sık dokunarak verilen karar oluyor yine de... Ayrıca benim gece bahsettiğim ezginin hangi ezgi olduğunu anlamışsındır umarım, "duygusal tema"...Bu ezginin sahibi hanginiz peki?:img-blush Şu anda işyerinde olduğum için duygusal temanın ne olduğunu bilmiyorum. ilgili sitenin adresini atarsan ve eğer iş yerimde izin veriyorsa bakar dinlerim. ergim 15-03-07, 11:55 ya bişey sorucam şimdi eğer yaseminle ahmet tren istasyonunda karsılasıyorsa ilk frtagmanın sonundaki karsılasma nerde oluyo sanki orda ben ew gibi biryer görmüştüm (???) burcuuu 15-03-07, 12:09 Bn YaseminLe Ahmet'in karşıLaştığını.. Tren sahnesini.. Hanii Ahmet yasemin'in elinii tutuyor ya.. OraLarı izLeyemedim... nrden buLabiLirim? CanseL fun'da varsa.. Adresii qönderirmisiniz?? =)) alisercan 15-03-07, 12:20 Nilcim; bakıyorum nöbet tutmaktasın canım.Seni nöbetçi gibi gördüm bir anda, saatleri saymaya başlayınca:) Bu arada alisercan abi; senin yazdığın sözler de güzelmiş.Ama genelde en iyi karar bir kaç kişi birlikte, ince eleyip sık dokunarak verilen karar oluyor yine de... Ayrıca benim gece bahsettiğim ezginin hangi ezgi olduğunu anlamışsındır umarım, "duygusal tema"...Bu ezginin sahibi hanginiz peki?:img-blush Mukaddes duygusal tema1 e baktım. Erdal Güneyin Kaşı Kemane isimli ezgisi... Hoşuna gittiyse erdala teşekkür ettiğini ayrıca bildireyim mi ne dersin? muko88 15-03-07, 12:26 Mukaddes duygusal tema1 e baktım. Erdal Güneyin Kaşı Kemane isimli ezgisi... Hoşuna gittiyse erdala teşekkür ettiğini ayrıca bildireyim mi ne dersin? Çok memnun olurum, tabii ki...İşte ben bu ezgiyi çok beğeniyorum, üzerine söz de yazılırsa ilerleyen zamanlarda, Ahmet&yasemin sahneleri için; çok güzel olmaz mı Alisercan abi? Tabii siz en iyisini bilirsiniz, ama ben o günü bekliyorum vallahi. NiliWerda 15-03-07, 12:57 Bn YaseminLe Ahmet'in karşıLaştığını.. Tren sahnesini.. Hanii Ahmet yasemin'in elinii tutuyor ya.. OraLarı izLeyemedim... nrden buLabiLirim? CanseL fun'da varsa.. Adresii qönderirmisiniz?? =)) burcucum o tren sahnesi var melalin koyduğu fragmanda var ama pek gözükmüyo... buarada ergim her zaman herkes burda olmayabiliyo o yüzden arada olur muhabbetler...:img-wink: bademkız 15-03-07, 13:47 benim fragmandan anladığım kadarıyla Ahmet Rüya ile tanışıklıktan dolayı nanikleşmiyo.-nası bi cümledir bu- herhalde ufaklık içerde annesiyle oturuyodu.Ahmet dışarıdaydı. Yasemin başka bişiyle uğraşırken Rüya Ahmet'e bakıp şirinlik felan yaptı.Ahmet de karşılık verdi. Ya da tam tersi. yani o sırada Ahmet ve Yasemin birbirlerini farketmedi. zannımca tabi. black--mamba-- 15-03-07, 13:51 Nanik Yapan Kaymakam:img-hyste :img-hysteçok komik..:img-hyste nu arada ahmetimin saçlar yıkılıyor:img-in_lo black--mamba-- 15-03-07, 14:04 evt aynen saçlar süper:img-polic çok karizmatik oldu yaf:D:D:D karizmatikte lafmı...off ya öldürcek bu adam benii.. pardüsösüde çok yakışmış..bir içim su..neyse ben bunları canselin sayfasına yazayım hs sayfası burası :img-blush ama napiim kendimi kaybettim fragmanı görünce:img-in_lo bir_adı_yok 15-03-07, 15:00 nanikler, resim yapmalar, yani arada büyük bir kan çekimi var.rüya ile amet amet abiciğinin! ya necdet zamanında hata yapmasaydın şimdi öle bakıp kalmazdın. yarını ip, halat, ne varsa çekiyorum biran önce gelsin diye. bu arada MELAL' e teşekkürler, youtuba eklediği fragman için. şeboist 15-03-07, 15:34 mukaddes bende duygusal temayı beğeniyorum.keşke daha uzununu ekleseler.:img-blush ama benim favorim hüzünlü müzik.ilk bölümlerde finalde çalıyorlardı hep.:img-in_lo of yarın yeni bölüm var.:img-in_lo heyecan dorukta.herkes nefeslerini tutmuş.22 iki nokta üst üste 00ı bekliiyyy:img-hyste bademkız 15-03-07, 15:39 hakikaten arifiye istasyonunu mu gösterdiler ben orasını yakalayamadım Ahmet ve Rüya'yı kaçırmıyım diye. sinem sen bilirsin:img-yes: gerçi benim 4 yılım sakarya da geçti.az çok hatırlarım demiştim ama yakalayamadım maalesef. şeboist 15-03-07, 15:42 dün dedim zaten bu konuyu.arifiye buranın bi ilçesi ve istasyonu var.ama burda çekim yapmamışlardır.adı geçiyor sadece herhalde.olsa muhakkak haberim olurdu.her gün o istasyonun önünden geçiyoruz servisle.:img-blush ama gelseler iyi olurdu hani.:img-in_lo gerçi ben merkezdeyim uzak orası bize.:icon_sorr bademkız 15-03-07, 15:53 hıımmm... işte yaş ilerleyince nostaljik takılıyo insan naparsın:img-hyste neyse yaza doğru inşallah gelirim oralara.özledim valla. Rüya'nın gözleri çok güzel diyen arkadaşa katılıyorum bu arada. boncuk boncuk maşallah.yeşil galiba Yasemin e mi benzemiş? iyi de rol yapıyora benziyo sevimli şey... şeboist 15-03-07, 16:03 gel bekleriz.:img-hyste çark caddesi seni bekliiyy:img-hyste her gün sapanca gölünü görüyorum.manzara müthiştir.tavsiye ederim.:img-blush arkadaşlar benim kafama bişey takıldı.şu devlet tiyatrocuları hakkında çıkan haber canımı sıktı.benim bildiğim ayda aksel var sanırım.başka da vardır herhalde.onlar diziden çıkmaz değil mi? :icon_sorr iReMJeLiBoN 15-03-07, 16:27 cok komk ya necdet km bu dio rüyada aaamet aamet dio:D anasına cekmş ana kız adamn resmini ciziolar:D muko88 15-03-07, 16:32 gel bekleriz.:img-hyste çark caddesi seni bekliiyy:img-hyste her gün sapanca gölünü görüyorum.manzara müthiştir.tavsiye ederim.:img-blush arkadaşlar benim kafama bişey takıldı.şu devlet tiyatrocuları hakkında çıkan haber canımı sıktı.benim bildiğim ayda aksel var sanırım.başka da vardır herhalde.onlar diziden çıkmaz değil mi? :icon_sorr Ya benim de kafama acayip takıldı, eğer böyle bir şey olursa dizilerin kolonlarını sökmüş olurlar resmen ve diziler yıkılır...Tadı tuzu kalmaz ya...Ona canım sıkıldı baya. Bir de imza avatar yapmaya çalışıyorum, yeni öğreniyorum.:img-blush Yaptım açamıyorum ya, deli oldum.Kaydediyorum ama açılmiiiyyy, of of:icon_sorr masum_leydi 15-03-07, 16:53 ay ne güzel sekronize oluşturmuşlar rüyayla baba kız :img-hyste sevimli şeyler ahmet en güzel nanik yapan erkek herhalde :):img-blush bide amed amedd diyişi evlere şenlik yerim o dili ben fargmannın sonunda el eleydileer hadi bakalım hayırlısı bir_adı_yok 15-03-07, 16:53 devlet tiyatrosu oyuncuları istifalarını versinler ozaman. gerçi haberin içeriğini bilmiyorum ama. ne saçma bi karar.başka işleri kalmamış mı. bir_adı_yok 15-03-07, 17:00 ahmet en güzel nanik yapan erkek herhalde :):img-blush evet bi yarışma düzenlense en iyi nanik yapan oyuncu.cevap tabiki nanikçiler kralı ahmet olurdu. aslında niliwerda'nın avatarı olmasaydı bu kadar dikkatimizi celb edermiydi bilemiyorum. :img-hyste :img-hyste :img-hyste (bunlar avatar için)(evet ben hala avatarı görünce gülüyorum.) sude01 15-03-07, 17:05 Merhaba arkadaşlar... Şu an dizinin müziklerini dinliyorum; sözsüz müzikleri... İçlerinde bir tanesi var ki, en baştan beri bu müzik beni çok etkiliyor; benim favori müziğim bu. Hatırla Sevgili için kurulan org uzantılı siteden indirmiştim bunu, DUYGUSAL TEMA diye adlandırılmış... duygusal tema1 ya da 2 falan değil.Sadece duygusal tema. Valla beni alıp alıp götürüyor böyle:img-in_lo Ya keşke buna söz yazsalar ilerleyen zamanlarda, çok güzel bir şarkı olacaktır.Ya hatta ben bile söz yazabilirim bu şarkıya. Ay alisercan abi duymasın:) muko88 müzikleri nerde dinlediğini yazabilirmisin bende arıyorum seni okuduktan sonra ama bulamıyorum..ama söylediğinde çok haklısın gerçekten bu dizinin müzikleri benide etkiliyo çok, bütün gün dinleyebilirim.. __dimple__ 15-03-07, 17:11 Ben fragmanı yeni gördüm ya!!Harikaydı!!!Ahmet çok güzel nanik yapıyordu!!Rüya aynı babasıydı bence...Ayrıca Ahmet kusursuzdu...Yasemin'in bu hali çok yakışmış ona...Şimdi Ahmet ile yan yana geldiklerinde gerçekten birbirlerine yakışıyorlar!!!Rüya çok şirindi...Bakalım bu bölümde neler olacak!!? şeboist 15-03-07, 17:24 yalnız ben gerçekten kafaya taktım.ayda akselin diziden çıkmasını istemem.:icon_sorr bi şekilde kalması lazım.bu dizi onsuz olmaz.:icon_sorr averaj 15-03-07, 17:48 yalnız ben gerçekten kafaya taktım.ayda akselin diziden çıkmasını istemem.:icon_sorr bi şekilde kalması lazım.bu dizi onsuz olmaz.:icon_sorr canım sanırım dizide istanbul dt oyuncusu olan engin şenkan(rıza) da var... benim bildiklerim ayda aksel ve o... lale mansur şimdi dt oyuncusu değil sanırım... şeboist 15-03-07, 17:50 yok ben baktım o değil.ne engin de mi o durumda?of iyice morelim bozuldu.:icon_sorr ayrılsınlar o zaman.bırakmasınlar bizi.:icon_sorr averaj 15-03-07, 17:54 yok ben baktım o değil.ne engin de mi o durumda?of iyice morelim bozuldu.:icon_sorr ayrılsınlar o zaman.bırakmasınlar bizi.:icon_sorr tiyatro bırakılır mı hiç.. onların gıdası o.. dizi unutulur gider...zaten çoğu da para için yapmak zorunda... belki bir çözüm bulurlar..en azından dönem sonuna kadar dokunmazlar... tabi tv'ye çıkmamaları tv'lerde belirgin çöküşe götürür:icon_sorr... aynakolik_fatma 15-03-07, 17:55 haberlerde bu d.tiyatrocularıyla ilgili bi haber vardı 25 marta kadar yeni bir düzenleme yapacağız diye bir açıklama yapıldı zaten çok saçma bir karadı. bir çok devlet tiyatrocusu diziler sayesinde tanınıyor.sanki tiyatroculara gereken değer veriliyorda onlar ek iş olarak dizilerde oynamasın:img-cool2 muko88 15-03-07, 17:55 Evet ya, ben olsam bırakırdım, istifa ederdim...Ya bizi kendilerinden mahrum etmesinler, hele bir de dizinin ortası...Ya çıkarlarsa eğer -bence- dizinin izlenme oranı düşer...Tadı kalmaz, zaten yeni oyuncular falan girdi.Hepten değiştirmesinler dizimizi ya nolur:icon_sorr Hem Ayda Aksel ve Engin Şenkan'ın dizideki rolleri çok önemli, öyle basit bir rolleri yok ki... şeboist 15-03-07, 18:00 canım tamamen kopsunlar demiyorum zaten.özel tiyatroya geçebilirler.ben onları dizimizde görmek istiyorum.bunu bize yapamazlar.:icon_sorr Billush 15-03-07, 18:00 Şu devlet tiyatrosu oyuncularının dizilerde oynayamaması haberini ben de duydum geçen gün televizyonda zaten birkaç gündür her yerde var... Bence devlet tiyatrosuna bağlı oyuncuların devlet memuru kabul edilmeleri çok saçma.Memurluk bir iş yapmadıkları için diyorum bunu...Ayrıca Sumru Yavrucuğun bu durum için söylediği bir cümle vardı "Oyuncuya oyunculuk yasaklanır mı?" diye.Aynen katılıyorum...Acilen yeni bir düzenleme yapılmalı.Zaten haberi ilk duyduğumda aklıma hemen Hatırla Sevgili geldi.Oyuncuların devlet tiyatrosundan ayrılmaları söz konusu olamaz ama diziden de ayrılamazlar.Sonuç olarak bir anlaşma var ve dizinin bir akışı var.O diziden para kazananlar var... Kısacası acilen bir düzenleme yapılmalı yoksa tv oyuncu olmayan insanlara kalacak...(Devlet tiyatrosuna bağlı olmayanlar oyuncu değildir demiyorum.Siz kimleri kastettiğimi anladınız...) aslı30 15-03-07, 18:02 devlet tiyatrosundaki oyuncular istifa eder eğer böyle bir karar geri alınmazsa.çünkü dizilerden para kazanıyorlar.devletin verdiği parayla geçinmeleri imkansız.normal bir vatandaş geçinir ama onların yaşam standartlarını karşılamaz.:img-blush averaj 15-03-07, 18:39 canım tamamen kopsunlar demiyorum zaten.özel tiyatroya geçebilirler.ben onları dizimizde görmek istiyorum.bunu bize yapamazlar.:icon_sorr canım özel tiyatroların hele hiç garantisi yok...devlet yardımı yok denecek kadar az... onları tv'de görmeyi kim istemez ki...buram buram kalite kokuyorlar... bir çıkar yol bulunmalı bir de şu 25 mart sınırı var..onu ben de pek anlayamadım... ama öyle bir şart olursa istifa etmeyi kaçı düşünür onu bilemem..çünkü dizi işi hiç garanti değil..her an açıkta kalabilirler:icon_sorr... muko88 15-03-07, 18:42 Oyuncular adına da, kendi adıma da üzüldüm. İnsanların işi bu, sanatçılar, elbette dizilerde de rol almak hakları. Şimdi ne yapacaklarını şaşırmışlardır... İstifa etseler olmaz; yaptıkları iş tutmayabilir, bir pürüz çıkabilir... İstifa etmeseler de ayrı bir dert. İnşallah kimseyi üzmeyecek şekilde çözülür bu durum. şeboist 15-03-07, 18:48 evet umarım bi çözüm bulunur.:icon_sorr ama bizi bırakmasınlar.ben onları çok seviyorum.onlarsız olmaz.:icon_sorr spdr 15-03-07, 18:49 bence de kötü bir durum ama bi orta yol bulacaklardır bence:img-yes: ya bu kararı desteklemiyorum ama tiyatroculardan abartmıyorum-yıllardır tiyatroya uğramayanlar varmışşş...onlara da yakıştıramadım açıkçası...bunun için de bi çözüm bulunmalı yani..:img-yes: spdr 15-03-07, 18:54 bugun pek giremedim buraya konunuz nedir acaba:icon_whis (sanırm) dizilerde oynayan tiyatrocular artık oynayamayacak diye bir durum var da..bizim dizide de ahmetin annesi devlet tiyatrocusu sanırım...onunla ilgili konuşuluyor:img-wink: şeboist 15-03-07, 18:56 ayda ve engin diziden çıkarsanız sizi tenhada kıstırırım ona göre.beni delürtmeyin.:icon_sorr billur dedi.fragmana yeni bikaç sahne eklenmiş.denizle defne konuşuyorlarmış falan.:img-blush askasurguncu 15-03-07, 18:59 (sanırm) dizilerde oynayan tiyatrocular artık oynayamayacak diye bir durum var da..bizim dizide de ahmetin annesi devlet tiyatrocusu sanırım...onunla ilgili konuşuluyor:img-wink: ne sacma birsey bu niye tiyatro yapiyorlar diye diziilerde artik oynuyamiyacaklarmi cok sacma bir uygulama NiliWerda 15-03-07, 19:02 ayda ve engin diziden çıkarsanız sizi tenhada kıstırırım ona göre.beni delürtmeyin.:icon_sorr billur dedi.fragmana yeni bikaç sahne eklenmiş.denizle defne konuşuyorlarmış falan.:img-blush evt canım dün avrupa yakasını izlerken gördüm altta ama şimdi yeni fragmanamı eklemişler?? eklemişlerse ben Berkciğimi görmek için atvden ayrılmayım:img-hyste muko88 15-03-07, 19:03 ayda ve engin diziden çıkarsanız sizi tenhada kıstırırım ona göre.beni delürtmeyin.:icon_sorr billur dedi.fragmana yeni bikaç sahne eklenmiş.denizle defne konuşuyorlarmış falan.:img-blush Hımm... Ay valla kaç gündür fragman derdinden içim dışım fragman oldu:img-hyste En iyisi son versiyonunu ben izlemeyeyim, orası da sürpriz olsun artık. Zaten özette her şeyi yazmışlar, sinir oldum! Biraz da açıklamasalar, ne olur sanki. şeboist 15-03-07, 19:04 eklemişler billur anlattı bana.:img-hyste defne denize işte ben böyle adamları seviyorum demiş.deniz de bozulmuş böyle deyince.hehe:img-hyste :img-blush muko88 15-03-07, 19:09 Ayyyy desenize Deniz'i kıskanç bir erkek olarak izleyeceğiz.:) Ya şimdi dizide oynayacak oyuncuları açıkladılar ya; bence iyi olmadı. Hepimiz elimizde olmadan önyargılı göreceğiz izlediğimizi... Mesela ben Defne'yi oynayan kızın Belçim olduğunu diziyi izlerken görseydim; önce oyunculuğuna, Defne'yi nasıl yansıttığına bakacaktım. Fakat şimdi elimde olmadan "büyük duruyor mu Yasemin'den", "yaşça büyük karakterden olmamış galiba" deyip, kusur arayacağım içimden; bir kere yaşının 24 olduğunu öğrendim ya diziden önce... Keşke her şeyi göstermeselerdi.Böyle önyargılar hepimizde var; elimizde olmayan bir şey bu. şeboist 15-03-07, 19:12 siz de öğrenmeseniz çatlarsınız öğrenseniz heyecanı gitti dersiniz.aaaaaa şimdi çantayı yicen suratına.bi kere de memnun ol.bence açıklanması iyi oldu.fragmanda zaten görecektin.ay deniz kıskandı anlaşılan.:img-blush aslı30 15-03-07, 19:20 söylemeden edemiyeceğim yasemin'in kıyafetleri çok rüküş.annesi bile ondan güzel giyiniyor.ne öyle alacalı bulacalı.:img-hyste zevksiz işte.:icon_whis şeboist 15-03-07, 19:22 hay sen çok yaşa aslı.:img-hyste kahkülleri de hiç hoş durmamış zaten.:icon_whis ay nezoş müthiş olmuş.her şeyi süper kadının.hele o rızayla olan resmine bittim.:img-in_lo şeboist 15-03-07, 19:27 aaaa yok ben her şeyi öğrenirim.yoksa çatlarım valla.ilk işim özete,yeni resimlere bakmak olur girdiğim zaman. :) sonra da basın haberleri.yakın takipteyim.:img-cool2 fundapehlivan 15-03-07, 19:29 Ya çok şaşırdım bu devlet tiyatrocularının dizilerde oynayamayacağı haberine... Ama daha kesin bir şey yok sanırım... Ama çok saçma... Bir kere tiyatro ve dizilerde oynamak film çekmek birbirine bağlantılı değil mi? Kime ne zararı var dizilerde oynamalarının?? Hayır tiyatrocular yani kökeni tiyatroya dayananlar, bu işe yıllarını vermiş olanlar rollerini çok daha iyi yerine getiriyorlar. Onlar olmazsa kötü yani... Ahmetin annesi mesela, istediği zaman gözyaşı dökmekte usta:img-blush Ya gitmesin:img-blush şeboist 15-03-07, 19:32 evet ya selmamız rızamız her şeyimiz onlar.:img-in_lo bizi bırakmayın.yoksa iki elim yakanızda olur valla.bilirsiniz ben takarım.:img-hyste bademkız 15-03-07, 19:38 güzel konuya girmişsiniz. doğru tiyatrocular çekilirse ekrandan diziler kimlerin eline kalır düşünmek istemiyorum ya. gerçi bir çözüm bulacağız demiş bürokratlar.ama ben bizim bürokrasinin işleyişinin hızı konusunda ümitli değilim.25 mart tarihine kadar yanılmıyorsam halletmeleri gerekli.bizimkilerin ağır aksak adımlarıyla zor. aslı30 15-03-07, 20:03 yahu rıza bey niye bu kadar yaşlanmış.:img-blush tamam hapishanedeydi ama biraz abartmışlar.yıllar nezahat'a çok cömert davranmış.nezahat daha da gençleşmiş.:img-hyste ee onun da kocası hapisteydi.:img-blush yakışmadı şimdi rıza'nın yanına.:img-hyste bonita 15-03-07, 20:05 herkese iyi geceleerr umarım iyisiniz ben söylemeye geldiğim herşei unuttum buraya gelince nie aceba:img-hyste :img-hyste yeni fragmanı gördüm canım canselim ve canım berkim de konuşuyodu bu denizde kıskanç olcak be kıza 'iyi o zaman sev' diyo cık cık cık:img-pilot :img-pilot acaba defne kimden bahsediyoki orda bu da çok hızlı çıktı bi baktım eyleme katılmışlar ben dedim ama bunlar koşup duruyolar kesin bişi yaptılar diye çıktı işte ama bu yeni fragman beni deli etti çevirilerimi bıraktım onun yüzünden kalmadı dil mil hiçbişey hala yarım bi şekilde beni bekliyolar zaten:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ayrıca resimler çok güzel çok teşekkürler muko88 15-03-07, 20:05 Yaw adam o kadar çile sıkıntı çekti, e çöktü tabii haliyle...Çökmese yadırgardım... Nezahat de iş kadını olunca e baktı kendine tabii, gençleşti, güzelleşti... Şimdi Nezahat'in bu haline rağmen Rıza Keriman'a giderse, "pes" derim artık! averaj 15-03-07, 20:07 Ya çok şaşırdım bu devlet tiyatrocularının dizilerde oynayamayacağı haberine... Ama daha kesin bir şey yok sanırım... Ama çok saçma... Bir kere tiyatro ve dizilerde oynamak film çekmek birbirine bağlantılı değil mi? Kime ne zararı var dizilerde oynamalarının?? Hayır tiyatrocular yani kökeni tiyatroya dayananlar, bu işe yıllarını vermiş olanlar rollerini çok daha iyi yerine getiriyorlar. Onlar olmazsa kötü yani... Ahmetin annesi mesela, istediği zaman gözyaşı dökmekte usta:img-blush Ya gitmesin:img-blush canım kadrolu eleman oldukları için dizilerde izin alarak rol alabiliyorlarmış.. sanırım artık bu izin işi yasaklanmış... tiyatrodan çok iyi para kazansalar(ah keşke) zaten çoğu dizi yapmaz... okan yalabık'a da baktım emin olmak için ama o kenterlerde sanırım..yani dt oyuncusu değil.. bonita 15-03-07, 20:07 yahu rıza bey niye bu kadar yaşlanmış.:img-blush tamam hapishanedeydi ama biraz abartmışlar.yıllar nezahat'a çok cömert davranmış.nezahat daha da gençleşmiş.:img-hyste ee onun da kocası hapisteydi.:img-blush yakışmadı şimdi rıza'nın yanına.:img-hyste e aslı abla kolay değil adam 6 yıl hapiste kaldı hani derlerya çökmüşter belki ama karısı da onun içerde çektiklerini çekti dışarda nereyse de onda ters tepki yaptı çok da iyi yaptı valla yaşa sen nezo yenge:happy0064 :happy0064 :happy0064 aslı30 15-03-07, 20:09 Yaw adam o kadar çile sıkıntı çekti, e çöktü tabii haliyle...Çökmese yadırgardım... Nezahat de iş kadını olunca e baktı kendine tabii, gençleşti, güzelleşti... Şimdi Nezahat'in bu haline rağmen Rıza Keriman'a giderse, "pes" derim artık! çökmemiş göçmüş.:img-hyste onda sıkıntı çekecek göz varmıydı?keriman'a nasıl gülüyordu hapiste.makyajcı ayarı biraz fazla kaçırmış.:img-hyste bademkız 15-03-07, 20:14 Nezahat 'taki güzelliğin bizim ekrem'le bi ilgisi olabilir mi acaba? tamam vefakar kadın kocasını unutmamış da merdivenlerde beklermiş falan da acaba uzun ve yalnız yıllarında etrafında dolanan bi ekrem'in varlığı kendisinde tazelik dinçlik hissi uyandırmış olabilir mi? ama o ekrem kesinlikle Nezoş'a bi yanlış yapamaz orası kesin.hata olmasın! ammaaan tam bi akşam bilg. başında geçireyim dedim başıma bulaşık çıkardılar öf ya. neyse ben yarın takip ederim artık.hadi hepinize iyi geceler.... aslı30 15-03-07, 20:48 yaw bir ekrem'dir gidiyor.:img-hyste o adam kıbrısçık'ta ahmet'i yemeğe davet eden adam değil miydi?benziyor valla.ekrem miydi adı yoksa değilmiydi?:img-blush burcuuu 15-03-07, 21:02 OoO bir sürü fraqman çıktı.. Hayırdır ya.. neden bu boLLuk.. sürekLii fraqman.. fraqman.. qüzeL de.. Bnde bir atv'yi izLesem de qörsem süper oLucak.. =)) muko88 15-03-07, 21:28 Aaa, arkadaşlar yapmayın Allah aşkına... Nezahat gibi bir kadın için böyle bir şey söylenir mi? Ekrem ona yakınlık, ilgi gösterse bile o nasıl davranacağını bilir. Kocasının adına leke getirmek istemez. Lekeyi bırakın, içinden asla geçmez böyle bir şey. Kocasını nasıl sevdiği de ortada. Ay bir an kendimi avukat gibi hissettim.:img-hyste Ekrem için her şeyi söyleyin ama Nezahat'e bir şey söylemeyin:)O akıllı kadındır, bir o kadar da namuslu:img-pilot Melal 15-03-07, 21:31 Yeni fragman süperdi. Ahmet yıkılıyordu.:) Bu sefer pc'de denk gelmediğim için çekemedim. Anacım bu hafta 3 fragman birden yayınladılar. Bizi fragmana boğdular.:) Göremeyenler üzülmeyin birazcık sabır 24 saatten az kaldı.:):) muko88 15-03-07, 21:35 Yok yok, bunun altında kesin bir şey var:icon_whis Upuzun bir özet geldi. Bir sürü haber geldi. Bir sürü resim geldi. Bir değil, iki değil, tam üç tane fragman geldi. Maşallah bu hafta çok cömert davranıyorlar; bunda bir şey var:) Haftaya hiç fragman vermeyecekler mi acaba? Ya da yeni bölüm vermeyecekler? Ne olduğunu bilmiyorum ama; bu bolluğun arkasından bir darlık gelecek gibime geliyor:) burcuuu 15-03-07, 21:43 harbiden ya.. İLk defa böyLe bişii oLdu.. Bir sürü fraqman.. upuzun özet.. resimLer.. OoO bir sürü şey.. Haftaya bişiiyLer oLmaz inş.. =)) Sonunda büyük qün qeLdi.. yarın izLiycez.. OoOH BE.. =)) Ama fraqmanLarı Tv'de hiç qöremediim.. yarım yarım izLeyebiLdm.. Çok merak ediyorum ÇoOOK.. Nezahat'a qeLince Rıza'yı aLdatıcak bişii yapmaz.. Kocasını çok seviyor o.. EkremLe hiçbişii oLmaz.. ;) görgün 15-03-07, 21:47 tahminime göre bizim büyüyen çocuklarımız defne ,ışık ,deniz filan yani onlar sağ taraftalar çünkü deniz diyor ki milli gençlik birliğine yazıldım ve bence defne de yni yeni tanınan ve ön plana çıkan hareketli ve protest gençliğin simgesi olan deniz gezmişin hayranı ve bu hayranlık onu yönlendirecek...böylece 80 öncesi olyların ne şekilde ortaya çıktığı yani arkadaş arkadaşın kardeş kardeşin düşmanı olduğu gösyerilecek...menderes konusu gayet objektif ve gerçekçi verildi dilerim bu konu da tarafsız olarak verilir...bye pnrdvl22 16-03-07, 06:45 uzun fragmanı bende izledim akşam. süperdi ne yalan soyliyim. burdan anladığım deniz defneye aşık ama defnede büyük ihtimal deniz gezmişe aşık olacak. çünkü fragmanda ben oyle tiplerden hoşlanıyorum gibi birşey söylüyor. Ayrıca Özgür Özberk adı geçiyor ama fragmanda filan görünmedi haiç acaba deniz gezmişi o mu oyanayacak? birde farklı fragman yayınlanmıyo ilk yayınlan fragmana birkaş kare daha eklenmiş. az kaldı akşama azzzz..... desire 16-03-07, 09:08 bugün büyük gün... :happy0064 o kadar heyecanliyim ki anlatamam..fragmanlari göremedigim icin merakim hat safada...aksam olsada izlesek...bence bu aksam dizi icin dönüm noktasi olacak... meltem-cmbl 16-03-07, 09:23 büyük gün geldi çattııı dizimizi izlemeye saatler kaldıı çok haycaanlıyım şuann yerimde duramıyorumm:happy0064 son 10 buçuk saat kaldı:happy0064 brit 16-03-07, 09:28 ayy evet yaa bende çok muluyum aslında pek dizilere yorum yazarak zaman harcamıyorum ama yinede bir bakayım dedim... kız olduu yaşasın.:D:D mutluyum ben çok .... ama nejdete baba diyo:(:( archeologue 16-03-07, 09:36 ya benim rüyaya baktıkça kucaklayıp mıncıklayasım geliyor :img-hyste çok şeker,maşallah tü tüü :) ayrı bir renk katacak o da diziye diğer karakterlerimiz gibi...:img-wink: NiliWerda 16-03-07, 09:36 off yeni fragmanı görmek için gee geçtim atvnin karşısına... ya berkim konuşmuş göremedim... 11 saat dayanamıcam ben:icon_sorr esra36 16-03-07, 09:41 off yeni fragmanı görmek için gee geçtim atvnin karşısına... ya berkim konuşmuş göremedim... 11 saat dayanamıcam ben:icon_sorr kaç tane fragman varki yoksa bir tane daha mı var.10-11 saat var şimdi 5 saat evde değilim.ondan sonra hatırla sevgiliden önce sılayı sonra HATIRLA SEVGİLİYİ İZLİCEM.benim için beklemek birz daha kolay olcak.:) meltem-cmbl 16-03-07, 09:43 ya benim rüyaya baktıkça kucaklayıp mıncıklayasım geliyor :img-hyste çok şeker,maşallah tü tüü :) ayrı bir renk katacak o da diziye diğer karakterlerimiz gibi...:img-wink: aynen cnmm ya ne tatlı şey öle aaa nede olsa babsına çekmişş:happy0064 ama çok şeker bişey yaaa valla yolda görsemm mıncıklarım:) o bbacım babcım demesi bitirdi benı ve amet amet diyişi harika yaaa meltem-cmbl 16-03-07, 09:44 off yeni fragmanı görmek için gee geçtim atvnin karşısına... ya berkim konuşmuş göremedim... 11 saat dayanamıcam ben:icon_sorr defne başkasıyla olmaktan bahseidyoo berkde pardon deniz de:) böle kıskanıyo ol o xamn falan gibi bişey diyoo çokk tatlıydıı NiliWerda 16-03-07, 09:53 kaç tane fragman varki yoksa bir tane daha mı var.10-11 saat var şimdi 5 saat evde değilim.ondan sonra hatırla sevgiliden önce sılayı sonra HATIRLA SEVGİLİYİ İZLİCEM.benim için beklemek birz daha kolay olcak.:) evt canım bi tane daha oldu orda benim berkim konuşuyo:img-in_lo şimdi reklamlara girdi atv belki koyarlar bekliyom:icon_sorr meltemmmmmmmmmmmmm kriz geçirtme beni ya görmem lazım akşama kadar dayanamammm:img-hyste fundapehlivan 16-03-07, 09:53 Aaa! Yine mi fragman:img-hyste Eklenmedi mi? ya... O zaman ben yine fragman avına çıkacağım demektir:img-hyste Merak ettim ya yine ahmet yıkılıyordu filan demişsiniz... Bu çocuk yıkılmaktan kutulamadı her bölüm farklı yıkılıyor:img-hyste Sinir oluyorum ya... meltem-cmbl 16-03-07, 09:55 Aaa! Yine mi fragman:img-hyste Eklenmedi mi? ya... O zaman ben yine fragman avına çıkacağım demektir:img-hyste Merak ettim ya yine ahmet yıkılıyordu filan demişsiniz... Bu çocuk yıkılmaktan kutulamadı her bölüm farklı yıkılıyor:img-hyste Sinir oluyorum ya... cnm aynı fragman ama uzunu böle sılkayla birlikte vermiyolar tek veriyolar o yüzden devamıda vardıı cnm şu yıkılma olayıı melal sölemişmgaliba yanı böle yakışıklı anlamında dedii senn normal yıkılıyomu anladın yoksaa :) tılsım16 16-03-07, 10:00 oh be ıkı haftadır bekle bekle sonunda bugun yenı bolumu ızleyebılcez butun fragmanlarını defaarca seyrettıkce merakım ıyıce arttı... hep yasemın ahemt ıdyoruz ama ben artık defne ve denızın askınıda merak etmeye baslıcam demekkı sanırım 3. fragmandı denızle defnenın konusama sahnesını koymuslar defne denıze erklerle ılgılı bısey dıyo oda bozulyor fılan ahmet ve yasemın hangı kosullarda elele tutusuyor onuda merak edıyorum haaaa bıde ruya nerden bılıyorda cızdıgı resımdekını gosterırken ahmet ahmet dıyor.. offneyse sabır surda ne kadar kaldı kı:img-blush :img-blush meltem-cmbl 16-03-07, 10:04 fragmanı biraz evvell gösterdiler ama sılayla birlikte olna fragmanıı diğeri ara ara verilcek galiba şansıma bi kere denk geldimm off eskiden böle tek tek veriyolardı ne şimdi ikili böle ikili verilince fargmanıda kısaltıyolar sinir oluyorumm muko88 16-03-07, 10:06 Evet iki haftadır beklediğimiz büyük gün geldi! Nihayet bugün kavuşacağız yeni bölüme... Valla kan aldırdım kolum ağrıyor ama; akşam dizinin olması ağrımı bastırıyor:) Rüya çok şeker gerçekten ya, ben de fragmanda onun "amet" dediği sahneyi sarıp sarıp izliyorum. Yakında Ahmet'e "amet" demeye başlarsam yadırgamayın artık:img-hyste ladydefne 16-03-07, 10:24 Bu dizi gercekten cok güzel. Beyaz gelincikten sonra sevdigim,severek izledigim tek dizi diyebilirim. Birde tanidigimdan beri (tam 15 yildir)haberler ve borsa haberlerinden baska bir sey izlemeyen esim bile bu diziyi seyredenlerden biri oldu :icon_whis buna sasmiyor degilim.:img-hyste . Fragmani daha izleyemedim ama özete göre defne üniversteye gidiyormus. Defne dört yil önce kac yasindaydi da simdi üniversteli oldu anlayamadim . 11-12 yaslarinda degilmiydi o?:icon_sorr Melal 16-03-07, 10:28 Ya şimdi basında çıkan haberler bölümünde okudum. Necdet Ankara'ya gidiyormuşYasemin ve Rüya'da peşinden gidiyormuş. Trende Ahmet'le karşılaşıyorlarmış.Şimdi anlaşıldı bu tren mevzusu ayy az kaldı dizimize heyecan bastı. Bu arada Cansel'in trt2'deki programını unutmayın sakın.:) fundapehlivan 16-03-07, 10:37 cnm bugün saatt 18:30 da trt2 deee:happy0064 Evvettt!! Yaşasın!! Bu gün çok mutlu bir gün!! Ben de atv yi açtım... Ve sonunda biraz önce yakaladım... Şevket oğluna namuslu adamların başına hep gelir bunlar diyordu. Biri bir yere mü sürüldü acaba?? O koşuşturmalarında sebebi belli öğrenci olaylarına katılmışlar... Evvet ben de Berkin o haline bayıldım... Baya bir kıskançlık var yani... Hoş:img-wink: Melal 16-03-07, 10:40 Evvettt!! Yaşasın!! Bu gün çok mutlu bir gün!! Ben de atv yi açtım... Ve sonunda biraz önce yakaladım... Şevket oğluna namuslu adamların başına hep gelir bunlar diyordu. Biri bir yere mü sürüldü acaba?? O koşuşturmalarında sebebi belli öğrenci olaylarına katılmışlar... Evvet ben de Berkin o haline bayıldım... Baya bir kıskançlık var yani... Hoş:img-wink: Dimi Deniz'in o hali çok hoş Defne'yi kıskanıyor. Sanırım ilerleyen bölümlerde Deniz'in Defne'ye duygularını anlatma çabalarına da şahit olacağız.:) fundapehlivan 16-03-07, 10:41 Ya bu arada fragamnın en sonunda ahmet yasemine elini uzatıyor ya... Orada ki o hali, saçı başı bakışı aynen Al Pacıno ya!!:img-hyste Ayyy valla ben çok benzettim... Melal 16-03-07, 10:48 Ya bu arada fragamnın en sonunda ahmet yasemine elini uzatıyor ya... Orada ki o hali, saçı başı bakışı aynen Al Pacıno ya!!:img-hyste Ayyy valla ben çok benzettim... Ayy valla Cansel orada Al Pacino muydu. Yoksa başka birisi gibimiydi bilemem ama süper olduğunu biliyorum. Duruşu,bakışı,saçının şekli falan şahaneydi.Yasemin'in pardon Beren'in şapkası,bakışları falanda hoştu.:) Kaanca 16-03-07, 10:57 Hani Cansel ile işte o minik kız birbirine dil çıkarıyordu ya.Sonra Yasemin gözüktü.Orada çok fena güzel olmuş ya!Eskiden eser yok,valla çok güzel olmuş Yasemin. muko88 16-03-07, 11:00 Yasemin zaten güzeldi; daha da güzel olmuş, kadınsı bir güzellik gelmiş.Önceleri genç, cıvıl cıvıl bir kızdı. Ahmet için de pek bir şey diyemeyeceğim, her hali yakışıklı onun.Tam da göremedim kendisini, pek bir fark yoktu zaten. Necdet'in saçlarını beğenmedim. Nezahat en güzelleri ya, kadın resmen evrim geçirmiş; eski haline göre.:) askasurguncu 16-03-07, 11:01 ya benim anlamdigim ahmet ve ruyanin birbirlerine nanik yaptiklari zaman hava karanlik degil ama ahmet yasemine elini uzatip trene bindirdigi sahnede hava karanlik bunlar o gunu beraber gecirmesinler ucu bir arada :happy0064 muko88 16-03-07, 11:04 Sağol sudecim:img-wink: ... Helin valla ben de oraya takıldım, elini tutarken akşam oluyor.Bence o kısım şöyle.Nanik yaptıktan sonra tren kalkarken Ahmet de biniyor trene. Sonra Ankara'ya doğru yola çıkıyorlar. Hava kararmaya başlıyor tabii. Mola verdikleri bir istasyonda trene geri binerken Ahmet ona yardım etmek için elini uzatıyor. Ya ben Ahmet'in elini uzatmasına biterim ya.Kesin gözlerim dolar, Rüya da var orada. Nasıl özlemle bakıyordu, dört yıl görmemiş ya:icon_sorr Melal 16-03-07, 11:10 Muko'cum bakacak tabii kendi isteğiyle ayrıldı Ahmet'ten Yasemin hanım şimdide ceremesini çekecek. Olan Ahmet'e oldu.yasemin kendine yeni bir hayat kurabildi. Ama ya Ahmet bir kızı olduğundan bi haber sevdiği kadın evlendi diye yıkıldı. Kendini bir kasabaya attı.Yasemin ne yaparsa yapsın Ahmet'e kendini affettiremerez. Ki bence ilerleyen bölümlerde Yasemin Ahmet'i daha çok üzecek davranışlarda bulunacak. Ve bundan dolayı da Ahmet Ayla ile evlenecek.:) şeboist 16-03-07, 11:13 ben yokken ekrem konuşulmuş. :) benim sayemde bikaç kişi daha sinir oldu ekreme.üstelik adamı daha dizide görmedik bile.hehe:img-hyste gerçekten nezoş süper oldu.bugün gazetede rızayla ikisinin resmi vardı.onları koymuşlar.çok tatlıydılar.:img-blush muko88 16-03-07, 11:15 Ben de Ahmet'i kastetmiştim zaten Melalcim... Yasemin de özlemle bakacaktır elbette ama; Ahmet'in özlemle ve içi acıyarak bakması beni mahvediyor:icon_sorr Onun o bakışlarını gördükçe ben burda üzülüyorum. Garibim, suçsuz-sudursuz neyin çilesini çekiyorsa... Ahmet gençliğinde çok acı çekiyor ya, yaşlılığını mutlu geçirsin... Ey senaristler duyun sesimi:) Kavuşturun şu adamı kızına:) şeboist 16-03-07, 11:21 sus kız.asıl beni duyun.kavuşturmayın şunları.onları birlikte görmek istemiyorum.:icon_whis bugün okul öğlene kadardı.ne güzelmiş be erken çıkmak.oh keyfim yerimde valla.akşama az kaldı.heyecan dorukta... :) akşama misafirliğe gidecekti annemler.aaaaaa bu akşam hs var dur yarın gideriz dedi.hehe:img-hyste kadını da hs hastası yaptım.:img-hyste elif.x 16-03-07, 11:24 arkadaşlar ben fragmanı izlerken belki aklımda yanlış kalmış olabilir ama ışığın gözleri renkliydi fakat onun büyümüş halini oynayan kzıın gözleri koyu renk gibi gözüküyor belki cok kısa gösterdiler fark edemedim bu akşam izleyince tam olarak anlaşılır fundapehlivan 16-03-07, 11:24 ya benim anlamdigim ahmet ve ruyanin birbirlerine nanik yaptiklari zaman hava karanlik degil ama ahmet yasemine elini uzatip trene bindirdigi sahnede hava karanlik bunlar o gunu beraber gecirmesinler ucu bir arada :happy0064 Sanırım Necdet yetişemiyor filan ya bunlar o tren yolculuklarını beraber geçiriyorlar... Yani öyle umuyorum!! Bu arada ne dikkat seni tebrik ediyorum:happy0064 Ya Yasemin saçlarını öyle topuaz yaptı mı güzel olmuyor... Ama o trende gerçekten saçlar açık, şapka filan çok güzeldi gerçekten... Gerçekten kadınsı bir güzelliği vardı... Ahmetin yüreğine inecek:icon_sorr Yalnız valla bravo, orada Ahmette daha farklı bir yakışıklı geldi bana... İkisi de ayrı olgunlaşmış büyümüş sanki... Bunu bize yansıtabilmelerinden dolayı onları alkışlıyorum:happy0064 muko88 16-03-07, 11:25 Sinem, ne taş kalplisin kızım sen, "adam kızına kavuşsun" diyorum; "yok" diyorsun...Yazık değil mi, mutlu olmak Ahmet'in hakkı değil mi?:icon_sorr fundapehlivan 16-03-07, 11:27 Muko'cum bakacak tabii kendi isteğiyle ayrıldı Ahmet'ten Yasemin hanım şimdide ceremesini çekecek. Olan Ahmet'e oldu.yasemin kendine yeni bir hayat kurabildi. Ama ya Ahmet bir kızı olduğundan bi haber sevdiği kadın evlendi diye yıkıldı. Kendini bir kasabaya attı.Yasemin ne yaparsa yapsın Ahmet'e kendini affettiremerez. Ki bence ilerleyen bölümlerde Yasemin Ahmet'i daha çok üzecek davranışlarda bulunacak. Ve bundan dolayı da Ahmet Ayla ile evlenecek.:) Ya aslında Yasemin de kendine hayat kurmadı ki! Belki de onun durumu daha da vahim! Çünkü sevmediği biriyle aynı evi paylaşıyor... Evet, kendi etti kendi buldu ama... Sonuçta o orada mutlu aile tablosu çiziyor ama nasıl ahmet kendine sürgüne gönderdiyse kıbrısçığa yasemin de bir kafese girdi... Hayatını mahvetti... Ahmetinkini de tabii... Kutluyorum kendisini:img-hyste Ama eğer ahmet evlenirse aylayla işte o gerçekten hayat kurmuş olacak... Gerçek evlilik olacağı için... muko88 16-03-07, 11:29 Ya bu arada siz akşam hem diziyi izliyorsunuz, hem de buraya mesaj yazıyorsunuz... Ya benim bilgisayar odada, tv salonda:icon_sorr Reklam aralarında gelmeye çalışıyorum ama; mesajlar alıp başını gidiyor:). Ya izlerken yorum da yazmak istiyorum:), ne yapacağımı şaşırdım:bilmim arzu-başak 16-03-07, 11:31 Evet en sonunda cuma günü geldi çattı...bugün çok mutluyum neden acaba...bugün cansel günü olucak valla..hem trt hem hs....bugün moralimi hiçbirşey bozamaz....yalnız fragmanlardan anladığımız kadarıyla iki hafta beklememize değimiş...sabırsızlıkla akşamı bekliyorum..neyse ben çıkıyorum işlerimi halledimde rahar rahat oturup izleyeyim hem trt yi hemde hs..size iyi sohbetler.........buarada bugün ağlamayacağım söz verdim...tabi bu ahmete bağlı...o öyle içi acıyor gibi bakmazsa bende ağlamam... Fettan 16-03-07, 11:31 Ahmet Yasemin'i seviyor Yasemin evlendi diye Ahmet'inde illaki biriyle evlenmesi şartmı ..Kalbinde bir başkasının aşkı varken evlenmek ne kadar doğru ??? desire 16-03-07, 11:31 sevdamiz uzun bakis sarkisi cok güzel...acaba kim söylüyor...cok etkileyici bir ses tonu var...sözleri zaten harika...aksam gel artik...heyecandan yerimde duramiyorum... muko88 16-03-07, 11:32 taşkalpli değilim canım.sadece ahmeti sevdiğim için onunla birlikte olmasını istemiyorum.:icon_whis ayla forever :img-pilot Şaka yapıyorum ben de yaw:) Yasemin biraz daha umutlu olsaydı, her şey daha iyi olabilirdi. Bence YAsemin şu şarkıyı söylesin: "Kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum Eyvaaaah, eyvaaahh:img-cray:" :) arzu-başak 16-03-07, 11:40 Ya bu arada siz akşam hem diziyi izliyorsunuz, hem de buraya mesaj yazıyorsunuz... Ya benim bilgisayar odada, tv salonda:icon_sorr Reklam aralarında gelmeye çalışıyorum ama; mesajlar alıp başını gidiyor:). Ya izlerken yorum da yazmak istiyorum:), ne yapacağımı şaşırdım:bilmim aynen canım bende aynı dertten muzdaribim..zaten ben akşam giremiyorum nete kardeşimle abim bilg.olduğu için arada dışarı çıkarlasa gelirim bir iki reklam arasında...ama maşallah arkadaşlar hem izleyip hem yazdıkları için bir bakıyorum sayfalar alıp başını gitmiş..hele bugün burası her zamankinden kalabalık olur....yandık valla... Fettan iyi hoş diyorsunda..ahmet niye hayatı boyunca yalnız kalsınki...bak belkemiş 5 sene...gelip onları bir görücek çocukları var mutlu bir aile tablosu...oda evlenmek aile kurmak isticek...e aylada tam ona göre biri...neyse sonuç olarak yasemin iyi kötü kendine bir hayat kurdu ahmet neden tek başına yaşasın.... Melal 16-03-07, 11:40 Ya aslında Yasemin de kendine hayat kurmadı ki! Belki de onun durumu daha da vahim! Çünkü sevmediği biriyle aynı evi paylaşıyor... Evet, kendi etti kendi buldu ama... Sonuçta o orada mutlu aile tablosu çiziyor ama nasıl ahmet kendine sürgüne gönderdiyse kıbrısçığa yasemin de bir kafese girdi... Hayatını mahvetti... Ahmetinkini de tabii... Kutluyorum kendisini:img-hyste Ama eğer ahmet evlenirse aylayla işte o gerçekten hayat kurmuş olacak... Gerçek evlilik olacağı için... Yasemin ne ektiyse onu biçecek. Necdet'le evlenerek kendince bebeğine ve kendine bir hayat kurduğunu sandı. Ahmet'in neler yaşayacağını hesaba katmadı. Bu nasıl sevgi o zaman ama Ahmet Ayla ile evlenirse Yasemin o zaman anlayacak sevdiği birinin başkasıyla evlenmesi ne demekmiş. Ahmet Yasemin'in evlendiğini görünce neler hissetmiş. Aslında o Yasemin'e herşey mustahak ama o Rüya'ya acısın artık fazla beddua etmeyeceğim.:) Fettan 16-03-07, 11:46 aynen canım bende aynı dertten muzdaribim..zaten ben akşam giremiyorum nete kardeşimle abim bilg.olduğu için arada dışarı çıkarlasa gelirim bir iki reklam arasında...ama maşallah arkadaşlar hem izleyip hem yazdıkları için bir bakıyorum sayfalar alıp başını gitmiş..hele bugün burası her zamankinden kalabalık olur....yandık valla... Fettan iyi hoş diyorsunda..ahmet niye hayatı boyunca yalnız kalsınki...bak belkemiş 5 sene...gelip onları bir görücek çocukları var mutlu bir aile tablosu...oda evlenmek aile kurmak isticek...e aylada tam ona göre biri...neyse sonuç olarak yasemin iyi kötü kendine bir hayat kurdu ahmet neden tek başına yaşasın.... Tek başın yaşasın değil derdim ama dizlerde bu klişe hep kullanılır..Yani biri evlendiyse diğeride ya inadına yada en ykaınında olup oına şefkat gösterene koşar.Dediğin giib Ahmet beklemiş 5 sene buda bişeydir..Ayla ile evliliği aman Yasemin evlendi bende beni seven biriyle evleneyim olsun istemiyorum.:icon_whis :icon_whis .. desire 16-03-07, 11:48 Evet çok güzel bir şarkı...Şarkıyı Erdal Güney seslendirmiş.Alisercan abi öyle söylemişti. bilgi icin tesekkürler arkadasim...erdal güney ismini daha önce duymustum ama aklima gelmedi... ya saatler gecmek bilmiyor... meltem-cmbl 16-03-07, 12:09 uzun fragmanı verdiler şimdii:happy0064 ayy defne başka bişey diyomuş ben yanlış anladımm defne diyoki denizi ben öle erkekelri severim denizde bozuluyoo ii sev o zaman diyoo Melal 16-03-07, 12:11 uzun fragmanı verdiler şimdii:happy0064 ayy defne başka bişey diyomuş ben yanlış anladımm defne diyoki denizi ben öle erkekelri severim denizde bozuluyoo ii sev o zaman diyoo Demek ki Deniz gibi olmayan bir erkek Defne'nin dediği o yüzden Deniz kıskanıyor.:) Ayy kaç saat kaldı diziye yaa:):) şeboist 16-03-07, 12:13 ne güzel bugün iki kere göreceğiz canseli. :img-in_lo of çok merak ediyorum bu bölümü.herhalde en çok merak ettiğim bölüm budur.ne de olsa zaman atlandı yııvruum.:img-blush averaj 16-03-07, 12:13 hayat çok kısa ahmet de ersin muradına yaseminle olamadı ama bence tam ona göre ayla:img-blush ben bunu bilir, bunu derim:img-hyste :img-hyste t-o-r-t-u-r-a 16-03-07, 12:14 harika bir bölüm akşam bizleri bekliyor ama dediginiz gibi saatler bir türlü geçmek bilmiyor anlaşılan ileri bölümlerde deniz defne aşkıda görücez bence ve rüya çok tatlıydı hele ahmet diyişi yok mu harikaydıı şeboist 16-03-07, 12:16 yaseminden daha çok hakettiği kesin. :hıh o uzak dursun ahmetten.tenhada kıstırırız onu aylavyucular olarak.:img-hyste Melal 16-03-07, 12:19 hayat çok kısa ahmet de ersin muradına yaseminle olamadı ama bence tam ona göre ayla:img-blush ben bunu bilir, bunu derim:img-hyste :img-hyste Süpersin Averaj'cım bu yazdığının altına imzamı atıyorum.:) Ayla ve Ahmet'in düğününün olduğu bölümde bizde burada kutlama yapalım. Hatta kına gecesi falan yapalım.:img-hyste :img-hyste şeboist 16-03-07, 12:21 hatta yüksek yüksek kulelere şarkısını söyleriz.zuhaha:img-hyste ah ah inşallah telli duvaklı düğünümüzü yaparız en kısa zamanda. :) averaj 16-03-07, 12:23 vayy kafiyeli olmuşş:img-yes: ama cnm ya cansel aylayamı hakkediyo allah aşkınaa ona daha iyileri laik keşke herkes ayla gibi tırnaklarıyla hak ederek gelse bir yerlere:img-wink:... yasemin hop diye konuvermiş akademiye de bak görüyor musun:icon_whis... bu kız değil miydi ahmetle buluşmak için derslerini asan:icon_whis? öğrencileri de onun dersini assın o halde...izni verdim gitti:img-hyste :img-hyste muko88 16-03-07, 12:27 Ya tamam Yasemin'e kızdığımız noktalar var arkadaşlar tamam da; Yasemin'in hop diye öğretim üyesi olduğunu nerden biliyoruz?Mutlaka çalışmış, çabalamıştır; o da emeğiyle gelmiştir elbette.Yoksa nasıl gelecek. Ayrıca Ayla'nınki gibi bir hayatı olsaydı Yasemin'in o da tırnaklarıyla çabalardı:) Kızın suçu ne canım, babası milletvekili ve zenginse:) Hem Yasemin kimseye tepeden bakan bir karakter değil. askasurguncu 16-03-07, 12:30 Ya tamam Yasemin'e kızdığımız noktalar var arkadaşlar tamam da; Yasemin'in hop diye öğretim üyesi olduğunu nerden biliyoruz?Mutlaka çalışmış, çabalamıştır; o da emeğiyle gelmiştir elbette.Yoksa nasıl gelecek. Ayrıca Ayla'nınki gibi bir hayatı olsaydı Yasemin'in o da tırnaklarıyla çabalardı:) Kızın suçu ne canım, babası milletvekili ve zenginse:) Hem Yasemin kimseye tepeden bakan bir karakter değil. evet ya sanki yaseminin ne sucu var yaseminin yasadigi olaylari ayla yasasaydi kesin simdi herkeze kan kustururdu birde yasemin ve ahmet elinde sonunda kavusacak :happy0064 şeboist 16-03-07, 12:36 allah aşkına bunu bilmeyen mi var?aklı havada olduğu apaçık ortada.neler yaptığını gördük. :) görürüz canım aylanın nasıl olacağını! :) fundapehlivan 16-03-07, 12:39 sevsin papucumun yasemini.:icon_whis yine de onunla beraber olamayacak oh canıma değsin.:img-hyste Seni bu sitenin hatta tüm formun en kötü niyetli kızı ilan ediyorum canım:img-hyste Ya ne kötüsün ya... Daha senin hiç iyi niyetli bir mesajını okumadım!! Hem Yasemin de o akademide kalmak için o 4 yıl nasıl kendini yırttı kim bilir! Akademiye kolay mı hoca olmak? Aylaya tırnaklarıyla kazıyıp geldi diyorsunuz da onu da görmedik hiç okulda... Ama ona hak etti diyorsunuz, Yasemin de demek çok çalışmışki akademiye hoca olmuş... Ayrıca Sinemcim bak pişman olacaksın Ayla çok fettan bir şey çıkacak... Gelen gideni aratırmış:icon_whis averaj 16-03-07, 12:40 Süpersin Averaj'cım bu yazdığının altına imzamı atıyorum.:) Ayla ve Ahmet'in düğününün olduğu bölümde bizde burada kutlama yapalım. Hatta kına gecesi falan yapalım.:img-hyste :img-hyste tşk ederim melalcim:img-wink: kına gecesi tamam da ben şimdi düğün salonu bakıyorum...acaba o zamanlar kır düğünü diye bir kavram var mıydı:icon_whis zamana uygun yapalım şu hayırlı işi:img-wink:... Ya tamam Yasemin'e kızdığımız noktalar var arkadaşlar tamam da; Yasemin'in hop diye öğretim üyesi olduğunu nerden biliyoruz?Mutlaka çalışmış, çabalamıştır; o da emeğiyle gelmiştir elbette.Yoksa nasıl gelecek. Ayrıca Ayla'nınki gibi bir hayatı olsaydı Yasemin'in o da tırnaklarıyla çabalardı:) Kızın suçu ne canım, babası milletvekili ve zenginse:) Hem Yasemin kimseye tepeden bakan bir karakter değil. canım elbette ki işin şakası bunlar ama senaristler bu azmi bana hiç göstermedi...ben yasemini böyle bilmezdim:icon_whis hem zaten çevremde de hiç ummadığım adamlar akademisyen olduğundan sadece gülüyorum artık...kızamıyorum bile:img-pilot...ama senaryonun bu kısmı açıkçası bana inandırıcı gelmedi... askasurguncu 16-03-07, 12:42 neden ayla kan kustursun?hem ayla öyle bişey yaşamaz.o ne yaptığını bilir çünkü.herkesin aklı yaseminki gibi havada mı?:icon_whis simdi ben ne yazsam sen ayla melektir diyeceksin onun için bekleyip gorecegiz gicik aylanin nasil biri olacagina :icon_whis şeboist 16-03-07, 12:43 ayla kötü olmayacak.aynı şekilde kalacak.:img-cool2 funda böyle düşnüyosun beni çok üzüyosun ama bebişim.:img-hyste benim hiç mi iyi mesajımı görmedin?:icon_whis yaseminle ilgili olmayanlara bak istersen.:img-blush averaj bana da gerçekçi gelmedi.ondan hoca olmaz ki.:img-pilot muko88 16-03-07, 12:45 Ya ben diyorum size, senaristler bizi böyle burda konuşturuyor:img-hyste ...Yasemin'i de Ayla'yı da bir gün olsun derste göstermediler. Ufak bir sahne yapabilirlerdi; biz de görürdük... Aaa Yasemin kızımız da ne güzel ressam olmaya çalışıyor, derdik. Ayla'yı zaten beyaz önlükle görüyorduk. fundapehlivan 16-03-07, 12:45 ayla kötü olmayacak.aynı şekilde kalacak.:img-cool2 funda böyle düşnüyosun beni çok üzüyosun ama bebişim.:img-hyste benim hiç mi iyi mesajımı görmedin?:icon_whis yaseminle ilgili olmayanlara bak istersen.:img-blush averaj bana da gerçekçi gelmedi.ondan hoca olmaz ki.:img-pilot Haklısın canım ben senin Berk ve sevim mehmetle ilgili olan mesajlarını okuyayım sadece en iyisi:img-wink: averaj 16-03-07, 12:53 ayla kötü olmayacak.aynı şekilde kalacak.:img-cool2 funda böyle düşnüyosun beni çok üzüyosun ama bebişim.:img-hyste benim hiç mi iyi mesajımı görmedin?:icon_whis yaseminle ilgili olmayanlara bak istersen.:img-blush averaj bana da gerçekçi gelmedi.ondan hoca olmaz ki.:img-pilot evet canım gören göz bizimki..şurda kaç kişiyiz zaten:img-cray: ..birimiz hepimiz için:img-hyste :img-hyste Ya ben diyorum size, senaristler bizi böyle burda konuşturuyor:img-hyste ...Yasemin'i de Ayla'yı da bir gün olsun derste göstermediler. Ufak bir sahne yapabilirlerdi; biz de görürdük... Aaa Yasemin kızımız da ne güzel ressam olmaya çalışıyor, derdik. Ayla'yı zaten beyaz önlükle görüyorduk. bak işte canım aylayı beyaz önlükle gördük..yaseminin boyadan üstünün başının kirlendiğini görebildik mi:icon_whis çok temiz çalışıyor deyip durumu kurtarayım bari:img-hyste :img-hyste hewal 16-03-07, 12:57 Bugün 16 Mart ve 78 yılının 16 Martında Beyazıt Meydanında 7 öğrencinin ölümüyle sonuçlanan o kanlı günün yıldönümü..Dizi yeni bir dönemle merhaba diyor bu akşam bize ileriki dönemde belki bu olayıda anlatırlar bilemiyorum ama Can Dündar'ın geçen yıl yazmış olduğu yazıyı paylaşmak istiyorum bu forumda bunun için en uygun başlık burası diye düşündüm... Zülküf ile Süheyl Günlerden 16 Mart’tı. Zülküf İsot Kars’tan gelmişti İstanbul’a... Ülkücü arkadaşları "Önemli bir iş var" demişti, ne olduğunu bilmiyordu. "Gitme" diyen ablasına "Gitmezsem vururlar beni" dedi. Sabah, Beyazıt Meydanı’na içinde polislerin de olduğu bir minibüsle getirildi. Minibüste gözüne bir bomba ilişmişti. *** Aynı sabah Süheyl Atay, 5.57 trenindeydi. Her gün o trene binmezse 7.45’te Süleymaniye’de devrimci grubu yakalayamıyor, okula onlarla gitmezse derslere giremiyordu. Ülkücü işgalindeki okula yalnız giden bir devrimcinin can güvenliği yok demekti. Dersten sonra gördüğü hocası Server Tanilli’yi tedirgin bulmuştu: "Bugün bir olağanüstülük var. Dikkatli olun" demişti Server Hoca... O gün, onun da "son dersi"ydi. *** Minibüste Zülküf’ün yanında kan kardeşi gibi sevdiği Latif Aktı vardı. Her eylemde birlikteydiler. En son birine işkence yapmışlardı. Zülküf, cop sokmuş; ama sonra, yaptığından çok rahatsız olmuştu. Bu kez minibüstekiler "Merak etme, sana iş düşmeyecek" diyordu. Zülküf bekliyordu. *** Dersten sonra Süheyl, 150 kişilik grupla okul çıkışına geldi. Ancak bir tuhaflık vardı. Kendilerini hep arka kapıdan çıkaran polis, bu kez telaşla ön kapıya yönlendiriyordu. Üstelik her zaman çıkışta çevrelerine bir güvenlik kordonu kurarken, bu kez üniversite kapısında geri çekilivermişlerdi. Korktu Süheyl... Arkadaşı Ahmet Turan’ın önüne geçti. Yiğitliğe toz kondurmamak için adımlarını hızlandırmadılarsa da bir an önce uzaklaşabilmek için sabırsızdılar. *** Süheyl ve arkadaşları uzaklaşırken Zülküf ve arkadaşları yaklaştı. Son anda bombayı Zülküf’ün eline verdiler: "Sen atacaksın" dediler. Görevinin bu olduğunu bilmiyordu Zülküf... "Allahsızlar" diye geçirdi içinden... Koşarak gruba yaklaştı, bombayı savurdu ve kaçtı. *** Süheyl 5 saniye önce köşeyi dönmüştü. Bombayla 1.5 metre ötedeki duvara savruldu. Ardından kurşun yağmuru başladı. Ortalık bir anda savaş alanına dönmüştü. Koşarak kaçtı Süheyl... Az önce önüne geçtiği arkadaşı Ahmet Turan meydanda yatıyordu. Ölmüştü. *** Ertesi günkü cenazede hem Süheyl, hem Zülküf vardı. Süheyl, arkadaşlarını son yolculuğa uğurlama amacıyla gelmişti; Zülküf, katillerin mutlaka cinayet mahalline döndüğünü kanıtlayan bir içgüdüyle... Süheyl, eve dönüp 48 saatlik bir uykuya gömüldü. Aylarca her gece bağırıp ağlayarak uyandı. Zülküf, ablasının yanına döndü. Dizine yatıp "çığlıklar hala kulağımda çınlıyor" diye ağladı. Sabaha kadar "Olmamalıydı... günah... yazık... çok pişmanım" diye sayıkladı. *** "Davadan döneceği" anlaşılan Zülküf, 3.5 ay sonra kan kardeşi saydığı Latif tarafından şakağından kurşunlanarak öldürüldü. Süheyl, okulu bitirip avukat oldu ve katledilen arkadaşlarının davasında cüppe giydi. Zülküf’ün ablası o davada bildiklerini anlatarak "devlet sırrı"nı ele verdi. "Türkiye’nin ilk toplu öğrenci katliamı" sayılan 16 Mart 1978’deki o bombayla açılan kanlı dönemde 6 bin kişi teröre kurban gitti. Bugün 16 Mart katliamının 25. yıldönümünde Süheyl, asıl suçlunun Zülküf’ler olmadığını, işin ardında daha büyük bir örgütlü güç olduğunu söylüyor. O "örgütlü güç" ise, aradan geçen çeyrek asra rağmen hala ortaya çıkarılamamış olmanın keyfini sürüyor. bademkız 16-03-07, 12:58 Ayla' nın adının geçtiğini hissettim geldim :img-yes: beyaz meleğimize sardırdınız gene. onu hemşirelere söylüyolar gerçi ama olsun. kızın yapısı ciddi işte ya napsın! hopbidi hopbidi koşturamadı hiç ortalıklarda çalışmaktan, uğraşmaktan. Ahmet' le evlenmeli ve de ben Ahmet'in onunla -onun yüzünden-mutsuz olduğunu gözlerimle görmeliyim ki Yasemin'in aşkının peşinden gitmesine (giderse) gönülden sevinebileyim.yoksa hep içimde kalır belki Ayla doğru insandı derim.ayrıca Ayla'nın ciddi,sorumluluk sahibi ve sakin kişiliğinin Ahmet'e iyi geleceği kanaatindeyim.çok yıpranmıştı Ahmet.sakin bir limana ihtiyacı var.:img-yes: NiliWerda 16-03-07, 13:07 ya yeni fragmanı çektimde sürekli aynı sahneyi izliyorum: iyi sev ozaman, iyi sev ozaman, iyi sev ozaman, iyi sev ozaman, iyi sev ozaman, iyi sev ozaman:img-hyste :img-hyste :img-hyste rüyamda sölemeye başlıcam: iyi sev ozaman, iyi sev ozaman:img-hyste :img-hyste yalnız arkadaşlar sakın benden upload etmemi sölemeyin yapamıyorum çünkü PC durumu:icon_sorr :sad53: averaj 16-03-07, 13:07 Tamam averajcım, öyle de; iki tarafın da gönlü hoş olsun:img-hyste Umarım Yasemin sizi, Ayla da bizi yanıltır:) canım anladım be onu:img-wink: gönlümüz rahat..yeter ki tek sorun bu suni şeyler olsun razıyım:img-wink:uçar gider:img-yes: bu arada sevgili hewal can dündar'dan alıntıladığın yazı için çok tşk ederim:img-wink: şeboist 16-03-07, 13:10 nil ben göremedim yeni görüntüleri.:icon_sorr aman zaten az kaldı.sabredelim azcık. :) yazı için teşekkürler.:img-wink: LİSA 16-03-07, 13:17 nihayet iki günlük aradan sonra tekrar geldim foruma cok özlüyorum giremediğim an buralarda neler oluyor bitiyor diye aklım kalıyor açıkcası. bir an önce akşam olsada diziyi seyretsem diye bekliyorum.fragmanda yasemin 66 yılların havasında ve güzelleşmiş açıkcası ve annesi oda cok hoş olmuş ama babası cezaevinin tüm yorgunluğunu üstünde taşır gibi hali vardı ahmet anlaşılan kasabadan başka yere zorla tayini çıkarılıyor gibi babasıyla konuşmasından anladığım o ve trende yaseminle karşılaşıyorlar .ayrıca küçük kızda cok tatlı tıpkı yasemin şeboist 16-03-07, 13:19 nil benimde kalbim küt küt atiiiyy:img-in_lo umarım benimkileri evli olarak izlerim.kalbim bunu söyliiiyy:img-in_lo ahmeti de aylayla evlendireyim tam süper olur.:img-blush arzu-başak 16-03-07, 13:26 Arkadaşlar ne oldu ya bir saat dışarı çıkıp geldim yine doldurmuşsunuz sayfaları... averaj aylayla ilgili yazdığın yazıya bayıldım..çok kafiyeli olmuş...of ben ne düşündüğümü bilmiyorum valla yasemin ve ayla konusunda...bir yandan ahmet aylayla mutlaka evlensin istiyorum sırf yasemin acı çeksin diye..sevdiğini başka biriyle görmek ne demekmiş anlasın diye...bir yandan aylayla ilgili tereddütlerim var ahmetli mutlu edememesi husunda....çünkü aylanın yerinde kim olsa olumsuz bir tepki verir..ikinci kadın olmayı hazmedemez..evliliklerinin ilerleyen dönemlerinde aylanın sorun çıkaracağını düşünüyorum..inşallah benim düşündüğüm gibi olmaz tabi...nil ne oluyoruz canım iyimisin..bu gün pek iyi görmedim seni... hewal yazı için çok sağol canım.... nevarya 16-03-07, 13:29 "Dünün çocukları, Işık, Deniz, Defne ve Harun büyüdüler birer üniversite öğrencisi oldular. " ya arkadaslar bu harun nedir kimdir bilen var mı?? ben cocuk bi harun hatırlayamıyorum da.. muko88 16-03-07, 13:31 "Dünün çocukları, Işık, Deniz, Defne ve Harun büyüdüler birer üniversite öğrencisi oldular. " ya arkadaslar bu harun nedir kimdir bilen var mı?? ben cocuk bi harun hatırlayamıyorum da.. Harun Deniz'in okul arkadaşıydı.Çok gösterilmedi o yüzden bilmeyenler çok.Bir kere Yaseminlere çaya gelmişti; Işık Deniz Ve HArun sohbet etmişlerdi. şeboist 16-03-07, 13:33 HARUN KARADENİZ (7154 - İstanbul 3340) 1942 yılında Giresun'un Armutlu Köyünde doğdu. 1971 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi?ni bitirdi. 15.08.1975 günü vefat etti. GENÇLİK VE GELECEĞİ Gençliği ülke sorunları ile ilgilenmeyen bir ulusun sonu gelmiş demektir. Gençlik olarak biz, ülke sorunları ile ilgilenmeyi görev biliyoruz ve ülke sorunlarıyla ilgilenip etken olduğumuz ölçüde görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. Çünkü ülkenin geleceği, gençliğin geleceğinden ayrı düşünülemez. Biz ülke sorunları ile ilgilenmekle, gerçekte kendi geleceğimize sahip çıkmış oluyoruz. Yaşlı kuşağın bize devredeceği Türkiye'yi, Amerikan üslerini, bizi Amerika'ya bağlayan ikili anlaşmaları, yıldan yıla artan dış borçları ve Türk halkının nasıl sömürüldüğünü görüp de ülke sorunlarıyla ilgilenmemek en yumuşak söyleyişle ihanettir. Türk ulusuna ihanettir. Türk devletinin geleceğine ihanettir. Gençliğin ülke sorunlarıyla ilgilenmesi ve sömürülen Türk halkından yana eylemler yapması, sömürgen çevreleri tedirgin etmekte ve bu çevreler "Gençlik siyaset yapıyor" diye feryadı basmaktadır. Egemen sınıfın isteğine kalırsa, onlar bizi yönetecekler, ömrümüz boyunca acısını çekeceğimiz ikili anlaşmalarla bizi bir yabancı devlete bağlayacaklardır. Fakat biz kadere boyun eğeceğiz, bu ikili anlaşmalara karşı çıkmayacağız. Bir doğu-batı savaşında onlar Türkiye'yi bir nükleer hedef haline getirecekler. Fakat biz NATO'ya karşı çıkmayacağız. Bütün yer altı kaynaklarımızı Amerika'ya peşkeş çekecekler, fakat biz bu sömürünün hesabını sormayacağız. Köylünün ürününü ucuza kapatarak köyle kardeşlerimizi sömürecekler, fakat biz köylüyü sömürüyorsunuz dahi demeyeceğiz. Kıbrıs'ta yolumuzu kesen 6. filo İstanbul Limanı'na demirleyecek, fakat biz 6. filoyu protesto etmeyeceğiz. Meslek bilgimizi kullanarak lüks binalar inşaa edeceğiz, fakat bu binalarda kimlerin yatıp kalktığını sormayacağız. Mühendis olarak silahlar yapacağız, fakat bu silahlar küçük ücretlerine zam isteyen işçi kardeşlerimize çevrildiği zaman ses çıkarmayacağız. Bugünün öğrencileri yarının meslek adamları olarak ülkemizin bütün sorunları ile ilgilenmek zorundayız. Öğrenciliği bitirip meslek hayatına atılacak olan biz mühendisler için iki yol vardır. Bu yollardan biri, kim için ve ne için üretim yaptığını düşünmeksizin egemen sınıfların yararına üretim yapmaktır. Kısaca neden ve niçinini düşünmeksizin bir miktar karşılığında üretim yapmak yani robotlaşmak. İkinci yol ise kim için ve ne için çalıştığını bilerek emekçi halkın yararına üretim yapma olanaklarını aramaktır. Bir başka deyişle, ikinci yol küçük bir azınlığın yararına robotlaşmak değil, büyük çoğunluğun, yani toplumun yararına çalışarak insanlaşmak yoludur. 1967-1968 İ.T.Ü. ARI YILLIĞI Harun KARADENİZ Öğrenci Birliği Başkanı NiliWerda 16-03-07, 13:34 :img-hyste :img-hyste ii sev o zaman ne güsel söylüyo dimi ayy ben şimdi defneyle denizin aşkını çok merak ediyorum yaa evt ya ne güzel konuşuyo... fragmanı her izleyişimde konuştu konuştuuuu diye bağırıyorum:img-hyste ben kafayı üşüttüm herhalde:icon_sorr :img-pilot :img-pilot iyi sev ozaman, iyi sev ozaman:)) arkadasim ben göremedim...acaba fragmani upload edermisin youtube yada **********'e...cok sevinirim...meraktan cildiricam....:img-help: canım oraya yazmıştım zaten ekleyemem diye okumadınmı?:)) akşama az kaldı sabır sabır sabır sabır:sad53: şeboist 16-03-07, 13:35 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/d/df/Deniz_Gezmi%C5%9F_Portr.jpg/250px-Deniz_Gezmi%C5%9F_Portr.jpg 1965'den sonra Türkiye'de gelişen gençlik hareketinin en önemli önderlerinden ve Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu (THKO)'nun kurucu ve yöneticilerinden Deniz Gezmiş, 24 Şubat 1947'de Ankara'nın Ayaş ilçesinde doğdu. Öğretmen bir ailenin çocuğu olması sebebiyle ilk ve ortaöğrenimini çeşitli kentlerde, liseyi İstanbul'da okudu. 1966'da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine giren Gezmiş, henüz lise öğrencisiyken sol düşünceyle tanıştı ve kendini dönemin eylemleri içinde buldu. 1965'de Türkiye İşçi Partisi (TİP)'nin Üsküdar ilçesine üye oldu. İlk kez 31 Ağustos 1966'da Ankara'dan İstanbul'a yürüyen Çorum Belediyesi temizlik isçilerinin Taksim Anıtı'na çelenk koymaları sırasında isçileri destekleyen ve Türk-İş yöneticilerini protesto eden gösteri sırasında gözaltına alındı. Ardından 19 Ocak 1967'de Türkiye Milli Talebe Federasyonu (TMTF) binasının yedd-i emine verilmesi sırasında çıkan olaylarda yakalandı ve bir gün sonra iki arkadaşıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 22 Kasım 1967'de öğrenci örgütlerinin düzenlediği Kıbrıs Mitingi sırasında Aşık İhsani ile birlikte ABD bayrağını yaktıkları gerekçesi ile gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Deniz Gezmiş, Hukuk Fakültesi'nde birlikte okuduğu arkadaşlarıyla birlikte 30 Ocak 1968'de Devrimci Hukuklular Örgütünü kurdu. 7 Mart 1968'de İÜ Fen Fakültesi konferans salonunda düzenlenen AIESEC genel kurul toplantısında konuşma yapan Devlet Bakanı Seyfi Öztürk'ü protesto ettiği için tutuklandı. 2 Mayıs'a kadar tutuklu kalan Gezmiş, 30 Mayıs'ta 6. Filo'yu protesto ettiği için yargılandı ve beraat etti. Öğrenci eylemleri içinde etkinliği giderek artan Deniz Gezmiş, 12 Haziran 1968'de İstanbul Üniversitesi'nin işgal edilmesinde önderlik etti. İşgal Konseyi adına İÜ Senatosu ile Baltalimanı'nda yapılan görüşmelere katılan öğrenci heyetinin içinde yer aldı; öğrenci haklarının elde edilip işgalin sona erdirilmesinde etkili oldu. İşgalden kısa bir süre sonra İstanbul'a gelen 6. Filo'yu protesto eylemlerinde yer alan Gezmiş, 30 Temmuz'da bu eylemlerden dolayı tutuklandı ve 20 Eylül'de serbest bırakıldı. TİP içinde yoğunlaşarak, ayrılıklara ve tartışmalara yol açan ideolojik sorunlarda Milli Demokratik Devrim (MDD) görüşünü benimseyen Deniz Gezmiş, bu görüşün özellikle devrimci öğrenciler arasında yayılmasında etkili oldu. Ekim 1968'de eylemlerde birlikte olduğu Cihan Alptekin, Mustafa İlker Gürkan, Mustafa Lütfi Kıyıcı, Cevat Ercişli, M. Mehdi Beşpınar, Selahattin Okur, Saim Kurul ve Ömer Erim Süerkan'la birlikte Devrimci Öğrenci Birliği (DÖB)'ni kurdu. 1 Kasım 1968'de TMGT, AÜTB, ODTÜÖB ve DÖB'ün başlattığı Samsun'dan Ankara'ya Mustafa Kemal Yürüyüşü'nü düzenledi. Ardından 28 Kasım 1968'de ABD büyükelçisi Kommer'in gelişi sırasında Yeşilköy Havaalanı'nda düzenlenen protesto gösterileri nedeniyle tutuklandı ve bir süre sonra serbest bırakıldı. İstanbul Üniversitesi'nde sağcı güçlerin 16 Mart'da girişmiş olduğu hareketlere öğrenci kitlesiyle birlikte karşı koyan Gezmiş, bu eylemi gerekçe gösterilerek 19 Mart'ta yeniden tutuklanarak 3 Nisan'a kadar hapis yattı. Ardından 31 Mayıs 1969'da İÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin, reform tasarısının gerçekleşmemesini protesto için giriştikleri işgale önderlik etti. Üniversitenin kapatılıp, polise teslim edilmesi nedeniyle çıkan çatışmalarda yaralandı. Hakkında gıyabi tutuklama kararı olmasına rağmen hastaneden kaçan Gezmiş, Haziran'ın sonunda Filistin'e gitti. Filistin'e gitmeden önce 23 Haziran 1969'da TMGT'nin topladığı 1. Devrimci Milliyetçi Gençlik Kurultayı'na kendisi gibi haklarında tutuklama kararı olan FKF Genel Başkanı Yusuf Küpeli ile birlikte bir mücadele programı gönderdi. Eylül'e kadar Filistin'de gerilla kamplarında kalan Deniz Gezmiş,1 Eylül 1969'da, 10 Haziran'da "üniversiteyi işgal" ettiği gerekçesiyle Hukuk Fakültesi'nden ihraç edildi. Hakkında tutuklama kararının olduğu bu dönemde gazetecilere gizlendiği yerden demeçler verdi. 23 Eylül 1969'da Hukuk Fakültesi'nde olduğu sırada haber verilen polislerin de fakülteye gelmesi üzerine teslim olan Gezmiş, 25 Kasım'da serbest bırakıldı. Ancak Yıldız Devlet ve Mühendislik Akademisi'nde Battal Mehetoğlu'nun sağcılar tarafından öldürülmesinden sonra okulda yapılan aramada, ele geçirilen dürbünlü bir tüfeğin Gezmiş'e ait olduğu öne sürülerek hakkında yeniden tutuklama kararı alındı. 20 Aralık 1969'da yakalanan Gezmiş, kendisiyle birlikte tutuklanan Cihan Alptekin'le birlikte 18 Eylül 1970'e kadar tutuklu kaldı. Bundan sonra öğrenci eylemlerinden uzaklaşarak, mücadelesini değişik alanlarda sürdürmeyi planladı. Sinan Cemgil ve Hüseyin İnan'la birlikte THKO'yu kurdu. 11 Ocak 1971'de THKO adına Ankara İş Bankası Emek Şubesi'nin soygununu gerçekleştirenler arasında yeraldı. 4 Mart 1971'de dört ABD'li erin Balgat'taki Tuslog Tesisleri'nden kaçırılması eyleminde de bulunan Gezmiş, erlerin serbest bırakılmasından sonra Sivas'ın Sarkışla ilçesinin Gemerek nahiyesinde Yusuf Aslan'la birlikte yakalandı. 68 16 Temmuz 1971'de başlayan THKO-1 Davası'nda TCK'nin 146. maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle, 9 Ekim 1971'de idam cezasına çarptırıldı. Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile birlikte 6 Mayıs 1972 tarihinde Ankara merkez kapalı cezaevinde idam edildi. İdam edilmeden önce son isteğinin Rodrigo'nun Aranjuez konçertosunu (muhtemelen Adagio'sunu) dinlemek ve bir bardak demli çay içmek olduğu söylenir, ama bu isteğinin yerine getirilmediği bilinmektedir. İdam kemendi boynundan geçirilirken de, hücresinden alınıp apar topar darağacına götürülürken giymesine izin verilmeyen botlarının askerlere bırakılmamasını, ailesinden birinin almasını istediğini belirtmişti. Son sözleri: “Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm!" oldu. Ses belgeleri ve mahkeme savunmasından bölümler [değiştir]"...Biz hiçbir zaman bütün çabamıza rağmen Türkiye'nin bağımsızlığını temin edemedik. Bugüne kadar da bu özlem içinde kaldık." "...Öteden beri arz etmiş olduğum gibi, bu ülkede Anayasa’yı en fazla savunanlar bizleriz. Anayasa’yı ihlal edenlerse ortadadır. Anayasa’nın uygulanmasını isteyen gene bizleriz. Anayasa’yı uygulamayan yavuz kimselerse hâlâ ortadadır. Ve yine o kişiler bizim kellemizi istemektedirler..." "...Yaptıklarımızın haklı olduğuna inanıyorum. Halen de bu inancı taşıyorum. Türkiye'nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele verdik. Bundan dolayı ölümden korkmuyoruz. Onu ancak işbirlikçiler düşünsün ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."[1] "Kısaca; Amerikan emperyalizmi yurdumuzda var oldukça bu talan devam edecektir. Türkiye’nin kalkınması için tek ve zorunlu şart Amerika’nın yurttan atılmasıdır. Hem Amerika, hem kalkınma olmaz. Kalkınma toplumsal bir sorundur. Türkiye’de Amerika var oldukça, toplum kalkınamayacak, fakat büyük zenginler, komisyoncular ve uşaklar olacaktır. Amerika yurdumuzda var oldukça, kalkınma değil, tam tersine açlık ve sefalet var olacaktır." LİSA 16-03-07, 13:40 ben bu dizide bir tek ayla karakterini sevemedim gitti herkesi seviyorum ama ondan ve dayı müsvettesinden haz alamıyorum bir gariplik yok bende değilmi şeboist 16-03-07, 13:42 bende tek yasemini sevmiyorum nedense.:icon_whis bi de ekrem var ama kendisini daha dizide bile göremedim.:img-hyste desire 16-03-07, 13:44 eklediginiz güzel bilgiler icin cok tesekkürler şeboist ve hewal arkadaslarim... bu dizi sayesinde o dönemle ilgili dogrulari ögrenecegimize inaniyorum...bu dizi bu acidan önemli bir misyon üstlendi bence... averaj 16-03-07, 13:50 arzu-başak güzel yorumun için tşk ederim:img-wink: şeboist eklediğin bilgi için çok tşkler canım:img-wink: odtüdeki bahar şenliklerinin ilk günü oraya gitme şansım olmuştu... sahaya inen öğrenciler tarafından kocaman bir devrim yazısı yazılıyor...bunu görünce tüylerim diken diken oldu... yine staddaki devrim yazısı da hala durmakta...deniz dönemindeki kimya mühendisi öğrenciler tarafından yazıldığı ve hala kaldığı söylenmekte...kimisi de rektörlük tarafından her sene yenileniyor diyor...o kısmı muamma:img-blush şeboist 16-03-07, 13:57 6 mayis 1972 de idam edilen devrim sehidi. 1949'da kayseri'nin sarız ilçesine bağlı bozhüyük köyünde doğdu. ilk ve orta okulu sarız'da, liseyi kayseri'de okudu. 1966'da odtü idari bilimler bölümü'ne kayıt oldu. sosyalist fikir klubü(sfk) ve bu derneğin bağlı olduğu dev-genç'e üye oldu. bu arada tip'e de katılarak, bu partinin etkinliklerinde yer aldı. aynı dönemde, gerek istanbul ve ankara, gerek izmir ve diğer yörelerde anti-emperyalist eylemlere katıldı; abd 6.filo'suna yönelik eylem ve mitinglerin içinde bulundu. toprak işgalleri, kırsal yörelerdeki etkinlikler vb. etkinliklere katıldı. 1966-67 öğretim yılında, gerçekleşen odtü hazırlık boykotunun örgütlenmesine önderlik etti. hüseyin inan, 1968'de, tip ve daha sonra mdd içindeki ayrılıklarda, giderek belirginleşen gizli ve dar örgüt fikri doğrultusunda çekirdek bir grup oluşturup, kır gerillası yoluyla anti-emperyalist mücadele verme düşüncesini geliştirmeye çalıştı. ankara, özellikle odtü kökenli olan ve temelini inan'ın attığı grup, daha sonra thko'nun çekirdek kadrosunu oluşturacaktı. aynı yıl idari bilimler fakültesi'nden çıkarılan hüseyin inan, odtü yurtlarında kalmaya devam etti. 14 ekim 1969'da, grubun önemli bir kesimiyle birlikte suriye üzerinden ürdün'e, filistin kurtuluş örgütü(fkö)'nün asıl gücünü oluşturan el fetih kamplarına gitti. burada fkö'nün yanında israil'e karşı savaştı. israil içlerindeki karakol baskınlarında bizzat yer aldı. şubat 1970'de türkiye'ye geri döndüğünde, diyarbakır-antep yolunda bir otobüste yakalandı. diyarbakırda devam eden yargılama sonunda, ekim 1970'de tahliye oldu. hüseyin inan ankara'ya döndüğünde kafasındaki kır gerillası fikri iyice berraklaşmıştı. benzeri düşünceler taşıyan ve aynı eylem çizgisini benimseyen, başlarında deniz gezmiş'in yer aldığı istanbul grubuyla biraraya gelerek thko'yu kurdu. inan, kitle hareketleri içinde hemen hiç tanınmayan biri olmakla birlikte, örgütleyici niteliği, insanlarla ilişki kurma becerisi ve kararlılığıyla grup içinde sivrilmişti. deniz gezmiş, sinan cemgil ve cihan alptekin'in de yer aldığı thko'nun tartışmasız lideri haline geldi. daha sonra, yaygınlaşan silahlı eylemlere önderlik etmekle kalmadı, bütün eylemlerin bizzat içerisinde oldu. 29 aralık 1970'de, dev-genç üyelerinden ilker mansuroğlu'nun öldürülmesi üzerine, thko'nun örgüt olarak kendini ortaya koyduğu kavaklıdere polis karakolu'nun kurşunlanması, 1 ocak 1971'de türkiye iş bankası emek şubesi soygunu, amerikan askeri tesislerinin basılarak bir amerikalının kaçırılması ve daha sonra dört amerikalının kaçırılması eylemlerinde gösterdiği gözüpek tavrı ve kararlılığıyla thko'nun varlığında büyük etken oldu. 24 mart 1971'de kayseri'nin pınarbaşı ilçesinde yakalanarak, deniz gezmiş ve yusuf arslan'la ankara 1. nolu sıkıyönetim askeri mahkemesi tarafından 9 kasım 1971'de idama mahkum oldu. idamların önlenmesi için gerek meclis'te, gerek kamuoyunda ve gerekse örgüt arkadaşları tarafından çeşitli girişimlerde bulunulmasına rağmen yusuf arslan ve deniz gezmiş'le birlikte 6 mayıs 1972'de idam ed |