Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-6
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
bence artık bunu bari yasemin kendisi söylesin ama yaa:img-yes: düşünsenize size bir kızınızın olduğunu bir GÜNLÜK söylüyorr:img-hyste ahmet de ağlarmış sevinçten:demek bir kızım var..günlük günlük..neden daha önce söylemedin bunu banaaa:img-hyste
öyle bir film çekildi zaten "hoşçakal yarın"ben tamamını izlemedim ama
bir kısmını deniz gezmişin ve arkadaşlarının asılma sahnesini gördüm
Hoşçakal Yarın Deniz'in hayatının çok küçük bir kesiti... Bence 1964'ten itibaren Mayıs 1972'ye kadar olan 8 seneyi film yapmalılar. Hoşçakal Yarın çok ucundan dokunmuş olaya... Kesinlikle yeterli değil. Deniz'ler çok daha iyisini hakediyorlar. Belki bir gün, kim bilir...
önceki sayfalarda diziye yeni kim girecek falan muhabbeti olmuş....da bence özgür özberk ve berk hakman dan başka tanıdık kimse oynamaz..oynasa söylerlerdi:img-yes: bu arada ben pek sevmem özgür özberki yaa-burdaki herkes seviyor sanırım ama:img-cool2
ha bi de yeni dönemi anlatacaklar ayağına dizinin başrollerini almasın bunlarrr:icon_whis valla ahmetle yasemin ne zaman çıkacak ne zaman karşılaşacak diye uzun uzun beklemek istemem benn:img-yes: onlara da yapacak bişiler bulsunlar yaniiii:img-pilot
hatırla sevgili bg den sonra en sevdiğim dizi
çok büyük emek sarfedildiği belli.senaryosu,rejisi ve oyunucularıyla çok kaliteli bir yapım.izlerken büyük keyif alıyorum.buraya çok nadir yazsamda yorumları genelde takip ediyorum
hs nin taraflı ya da tarafsız olduğu konuşulmuş.bu ilk bölümden beri beni de bazı sahnelerde rahatsız ediyor
ben kesinlikle senaryonun tamamen tarafsız olduğuna inanmıyorum
hiçbir şey de buna inanmamı sağlayamaz,çünkü değil:)
bir taraf tamamen haklı gösterilirken diğer taraf tamamen haksız gösteriliyor
ama şu da var;
hs bir dizi,yazılan bir senaryonun görüntüye yansıtılmasını izliyoruz ve senaryolar,yazan kişinin bakış açısıyla yazılıyor.biz senaristin o konuya bakış açısından izliyoruz.o kişinin bu konudaki düşünceleri ne derece doğrulur bilinmez.
ne mendresi ne de ona karşıt görüşte olanları savunuyorum.
hs de gösterilen yanlış ya da doğru da demiyorum.sadece doğruluk payı tartışılır diyorum:img-yes:
iyi yorumlar...
ben en çok neyi merak ediyorum mesela rıza idamdan kurtuldu ama deniz kurtulmayacak denizi asan hükümette rıza varmı varsa onun tutumu ve mehmetin rızaya olan tutumu
ve eğer rıza varsa yasemin ahmeti ret etmişti babasınıda red edecekmi
ben en çok neyi merak ediyorum mesela rıza idamdan kurtuldu ama deniz kurtulmayacak denizi asan hükümette rıza varmı varsa onun tutumu ve mehmetin rızaya olan tutumu
ve eğer rıza varsa yasemin ahmeti ret etmişti babasınıda red edecekmi
Rıza'nın o mahkemede yer alacağını sanmıyorum ben.Siyaseti takip edecek, görüşleri,fikirleri yine olacaktır tabii ama; siyasete tekrar atılıp aktif olacağını sanmıyorum.Olmamasından yanayım açıkçası; o kadar şey geldi başına, bence geri kalan ömrünü ailesiyle geçirsin:)
hatırla sevgili bg den sonra en sevdiğim dizi
çok büyük emek sarfedildiği belli.senaryosu,rejisi ve oyunucularıyla çok kaliteli bir yapım.izlerken büyük keyif alıyorum.buraya çok nadir yazsamda yorumları genelde takip ediyorum
hs nin taraflı ya da tarafsız olduğu konuşulmuş.bu ilk bölümden beri beni de bazı sahnelerde rahatsız ediyor
ben kesinlikle senaryonun tamamen tarafsız olduğuna inanmıyorum
hiçbir şey de buna inanmamı sağlayamaz,çünkü değil:)
bir taraf tamamen haklı gösterilirken diğer taraf tamamen haksız gösteriliyor
ama şu da var;
hs bir dizi,yazılan bir senaryonun görüntüye yansıtılmasını izliyoruz ve senaryolar,yazan kişinin bakış açısıyla yazılıyor.biz senaristin o konuya bakış açısından izliyoruz.o kişinin bu konudaki düşünceleri ne derece doğrulur bilinmez.
ne mendresi ne de ona karşıt görüşte olanları savunuyorum.
hs de gösterilen yanlış ya da doğru da demiyorum.sadece doğruluk payı tartışılır diyorum:img-yes:
iyi yorumlar...
Çakıl'cım seni burada yorum yaparken görmek çok hoşuma gitti.
Yazdıklarına katılıyorum.Hs tarafsız dizilerden değil.
Zaten bu tarz bir dizi çekiliyorsa tarafsız olunması da biraz zor.
Hele haftaya 1966'dan başlayacak ve direkt öğrenci olayları adım adım darbenin seslerini izleyeceğiz.
O zaman tamamen senaristlerimizin bakış açısından izleyeceğiz.
O dönmeleri ailemden bolca dinlediğim için tarafsız olarak izleyebiliyorum.
Yani o zamanlar sağcıların ve solcuların neler yaşadıklarını okudum,duydum.
Özellikle 80 ihtilalini çok duydum.
Bakalım haftaya nasıl bir bölüm olacak.:)
askasurguncu 09-03-07, 11:31 ewet yaaa bi hafta nasıl geçicek bilimiorum bende ya kolaj da son 5 bölümmüş zaten keşke bastan itibaren olsaydı bn ilk bölümü izleyememiştmm
evet keske ilk bolumden itibarn olsaydi cok guzel olurdu ilk bolumleri izleyemiyenler izlemis olurlardi
insallah yeni bolumun fragmanini simdiden gosterirler
merhaba arkadaslar gecen cuma meraktan catlıyorduk nasıl gelecek cuma günü diyorduk ama ne güzel çabuk geldi bence
bu hafta yeni bölüm verilcekmi arkadaslar yoksa özel bölümmü yapacaklar zaman atlamasının serefine
Herkese selam...
http://www.kyotoyuimzala.com/ bu linke tıklayıp bir imza da siz atın...
Farklı mail adresleriyle birden fazla imza atabilirsiniz...Dünyamızın geleceği için çok önemli...
Türkiye’nin iklim değişikliğine neden olan gazları hızla artan oranda üreten bir ülke olarak,
dünya üzerindeki yaşamı tehdit eden küresel ısınmayı durdurmak için üzerine düşenleri yapmasını,
ilk adım olarak da sera gazlarında indirim hedeflerini belirlemek için gerekli çalışmaları yaparak,
Kyoto Protokolü’nü en kısa zamanda imzalamasını istiyoruz.
sevda_cicegimm 09-03-07, 13:54 aynen katiliyorum sana cuma gunu oldugunda sevincli olurdumm...
ama simdi yeni bolum yok ya uzuluyorumm..ama ben yaseminin hamile oldugunu ogrendigi yeri kacirdimm...izlerim bu aksam orayi..
simdi haftaya 1966'dan baslicak peki kac yilinda dogdu ruya?yasini hesapliyim yani..ay simdi cocuklarda buyucek ay heyecanliyim ya..
Evet ben de kankamla seyredecektım yenı bolumu offf sımdı o bıze gelmıycek yenı bolum yok dıye bızım evde gun var cekınıyor bırazcık ama en buyuk sebebı yenı bolumu olmaması ya ne guzel ızlerdık o olmasa da ızlerdım ama enı bolum yok su zaman atlaması bu hafta daynamamıza degse barı dı mı ?bosuna beklemeyelım ..:)
olumlu düşünün arkadaşlar.:img-blush
şuan en çok merak ettiğim şey hepsinin görünümünün nasıl olacağı!:img-blush
okulda da adı geçiyor dizimizin.buna çok seviniyorum.tabi geçince herkesin aklına direkt ben geliyorum.:img-hyste
deniz gezmişli dönemi izlemek de eminim çok keyifli ve heyecanlı olacak.:good:
mayısta okulca adalara gidecekmişiz.bunu duyunca çok sevindim.:happy0064 keşke dizi çekilirken gitseydik.ama olsun sonradan görmek de güzel olacak.:img-blush
olumlu düşünün arkadaşlar.:img-blush
okulda da adı geçiyor dizimizin.buna çok seviniyorum.tabi geçince herkesin aklına direkt ben geliyorum.:img-hyste
deniz gezmişli dönemi izlemek de eminim çok keyifli ve heyecanlı olacak.:good:
mayısta okulca adalara gidecekmişiz.bunu duyunca çok sevindim.:happy0064 keşke dizi çekilirken gitseydik.ama olsun sonradan görmek de güzel olacak.:img-blush
hadiii, ne şanslısın ya:icon_sorr ya aslında ben de gittim adalara, dizimizin çekildiği yerlerde dolanmıştım ama; o zaman dizimiz diye bir şey yoktu tabii:)ama istanbul'a ilk gelişimde gidicem kesin:)
ya zaten zaman atlaması olmasa meraktan bu kadar çatlamayız:)acaba yasemin in saçları tanıtım resimlerindeki gibi mi olacak:img-hyste
ama ben gittiğimde ekip orda olmayacak.şanslı değilim o kadar yani.:icon_sorr
ama yine de orayı görmeyi çok istiyordum.bu yönden iyi oldu.:happy0064
aman bana ne yaseminden? :hıh ben diğerleri nasıl olacak onları merak ediyorum yıııvruuum.:img-blush
aynakolik_fatma 09-03-07, 15:28 olumlu düşünün arkadaşlar.:img-blush
ya aynı benim gibi ben arkadaşların yanına gelince hemen akıllarına hatırla sevgili geliyor artık özleşleştim diziyle bütün bildiklerimi haberleri anlatıyorum herkese ve cuma günleri tahtaya hatırla sevgili cuma 22.00 de yazıyorum
ama bugün yazmadım:icon_sorr
ama ben gittiğimde ekip orda olmayacak.şanslı değilim o kadar yani.:icon_sorr
ama yine de orayı görmeyi çok istiyordum.bu yönden iyi oldu.:happy0064
aman bana ne yaseminden? :hıh ben diğerleri nasıl olacak onları merak ediyorum yıııvruuum.:img-blush
ekipin orda olmayacağını nerden biliyosun canım?aradan dört beş yıl geçince adayla işleri bitecek mi yani, hiç adaya gitmeyeceklermi.giderler ya.
ay orda olurlar mı acaba mayısta?:img-in_lo
yine de fazla umutlanmayayım.hem okulca gideceğimiz için orda olsalar bile görme fırsatım pek olmaz.:icon_sorr
aynakolik_fatma 09-03-07, 15:36 sinematürke baktımda yeni oyuncular eklenmişmi diye de
tabi bizimkiler eklenmemiş ama ercan özdal diye bir bölüm oyuncusu eklenmiş
dizide oynadımı acaba bir bölüm, yoksa oynayacakmı:img-polic
ya arkadaşlar acaba özgür özberkin katılmasıyla ilgili bir sorun mu oluştu?..çünkü sevgilisi ekşi sözlük yazarı....özge ve özgürle ilgili haberleri önceden yazıyor...
ama tabi bir de şöyle birşey var ki; kadroya girdiyse belki isimleri saklı tutmak için yazmamış olabilir...çünkü merak uyandırmak istedikleri aşikar...
fundapehlivan 09-03-07, 15:44 ya arkadaşlar acaba özgür özberkin katılmasıyla ilgili bir sorun mu oluştu?..çünkü sevgilisi ekşi sözlük yazarı....özge ve özgürle ilgili haberleri önceden yazıyor...
ama tabi bir de şöyle birşey var ki; kadroya girdiyse belki isimleri saklı tutmak için yazmamış olabilir...çünkü merak uyandırmak istedikleri aşikar...
Az kaldı arkadaşlar sabredin...
Haftaya tüm oyuncuları göreceğiz...
Ama açıkçası bana hem Berk hem Özgür fazla geldi...:img-hyste
Yani ne bileyim illa ikisinden biri olmalı gibi geliyor...
Harun zaten belli resim de olan esmer çocuk...
fundapehlivan 09-03-07, 15:45 :)ya herkes necdet, rüya, yasemin kullanıyo genelde!bu çocuk ahmetin necdetin değil!protesto ediyorum:img-hysteo amaçla:img-wink:
Hııı...
Anlaşıldı...
O zaman sana tam destek veriyorum arkadaşım!!
Necdete ne oluyor ki...
Onun çocuğu bile değil...
Zaten adını o koydu die sinir oldum:img-hyste
Evet bence de ikisi bir arada fazla olur...Özgür belki yoktur kadroda.Berk olsun berk.Özgür donuk bir oyuncu:hıh
fundapehlivan 09-03-07, 15:48 Evet bence de ikisi bir arada fazla olur...Özgür belki yoktur kadroda.Berk olsun berk.Özgür donuk bir oyuncu:hıh
Açıkçası ben de Berk olsun isterim...
Ama Berkin oyunculuğunu biliyorum göz aşınalığı var...
Ama Özgürü hiç izlemedim bilmiyorum...
Bana Berk daha sıcak geliyor.
Az kaldı arkadaşlar sabredin...
Haftaya tüm oyuncuları göreceğiz...
Ama açıkçası bana hem Berk hem Özgür fazla geldi...:img-hyste
Yani ne bileyim illa ikisinden biri olmalı gibi geliyor...
Harun zaten belli resim de olan esmer çocuk...
evet az kaldı ama dedim ya haberleri ekşi sözlükte çok daha önceden öğrenebiliyordum...o yüzden acaba dedim:img-blush...
yok yok bana ikisi de fazla gelmez...iyidir iyi:img-wink:
yeter ki rolleri varsa adaptasyon sorunu çektirmesinler bize...beğenerek izleyelim:img-yes:
özgürü çemberimde gül oyada izlemiştim.iyiydi orda ama berk daha iyi tabi.aman tanıdık birileri olsun da diğerleri olmasın.
misal ekrem ve adem.:icon_whis
gıcık oldum onlara. :hıh
Hııı...
Anlaşıldı...
O zaman sana tam destek veriyorum arkadaşım!!
Necdete ne oluyor ki...
Onun çocuğu bile değil...
Zaten adını o koydu die sinir oldum:img-hyste
Desteğin için sağol fundacım:img-wink:
Necdet'te bir gariplik var zaten.O çocuğun babası olduğuna bence sadece aileleri değil, kendini de inandırdı bu!Yani kendi içinde bile gerçeği göremiyor.Ahmet'in olduğunu hiç aklına getirmiyor; yasemin ile kendisinin sanıyor.Psikolojisi bozuldu, korkuyorum yarın bir gün Yasemin'e bu çocuk benim!! diye bağıracak diye:icon_evil
fundapehlivan 09-03-07, 15:52 evet az kaldı ama dedim ya haberleri ekşi sözlükte çok daha önceden öğrenebiliyordum...o yüzden acaba dedim:img-blush...
yok yok bana ikisi de fazla gelmez...iyidir iyi:img-wink:
yeter ki rolleri varsa adaptasyon sorunu çektirmesinler bize...beğenerek izleyelim:img-yes:
Ya ben daha ziyade asıl oyuncuların unutulmasından korkuyorum galiba...
Özellikle Ahmet'in:img-in_lo
Ama eğer onu yine uzun uzun gösterilecekse başımın üzerinde yerleri var:img-hyste
Özgür Çemberimde Gül oya'da da, Kod Adı'nda da; soğuk duruyordu.Yakışıklı, hoş çocuk ama; biraz soğuk sanki:img-blush O yüzden izledikçe kasar insanı diye düşünüyorum:icon_whis
Ama eğer onu yine uzun uzun gösterilecekse başımın üzerinde yerleri var:img-hyste
Ahmetimin rolüne gölge düşürecek adamın ağzını burnunu dağıttırırım ben Sinem'e!:img-hyste :img-hyste
Şaka bi yana, öyle bişey olmaz ya.Asıl oyuncuları arka plana atarlarsa; ki atamazlar, dizinin bir tadı kalmaz:icon_sorr
bence ahmet unutulmaz ama sanki yeni karakterler daha çok sevilir gibi:img-blush...tabi bu oyuncuların inanadırıcılıklarına da bağlı...
bilmiyorum öyle hissediyorum sadece:img-blush
Aslında dizilerde zaman atlama, dönem değiştirme tehlikeli de olabilir.Çünkü zaman değişince bir takım değişiklikler yapılıyor; bazen izleyici yeni duruma ısınamıyor ve diziden soğuyor.Bazen de tam tersi izleyicinin daha da hoşuna gitmeye başlıyor.Umarım dizinin o güzel atmosferini dağıtmamışlardır; beni bu korkutuyor mesela...
aynakolik_fatma 09-03-07, 16:07 Aslında dizilerde zaman atlama, dönem değiştirme tehlikeli de olabilir.Çünkü zaman değişince bir takım değişiklikler yapılıyor; bazen izleyici yeni duruma ısınamıyor ve diziden soğuyor.Bazen de tam tersi izleyicinin daha da hoşuna gitmeye başlıyor.Umarım dizinin o güzel atmosferini dağıtmamışlardır; beni bu korkutuyor mesela...
evet haklısın zaman atlaması çok önemli mesela ıhlamurlar altındaya bakardım bazen ama zaman atlaması olunca iyice soğudum hs ye reklam girince bile açmıyorum artık
yeni oyuncular çok önemli mesela ışık ve defneyi oynayacak kişiler baya genç olmalı düşünsenize yaseminden büyük ve olgun görünme ihtimalleri:img-hyste çok yüksek
fundapehlivan 09-03-07, 16:21 evet haklısın zaman atlaması çok önemli mesela ıhlamurlar altındaya bakardım bazen ama zaman atlaması olunca iyice soğudum hs ye reklam girince bile açmıyorum artık
yeni oyuncular çok önemli mesela ışık ve defneyi oynayacak kişiler baya genç olmalı düşünsenize yaseminden büyük ve olgun görünme ihtimalleri:img-hyste çok yüksek
Valla haklısın...
Ama hani Yaseminin babasıyla resmi vardı hani yasemin mavi bir elbise vardı...
Orada ki makyajıyla filan gerçekten büyük görünüyordu...
Üstelik 25 yaşında olacak... Yani... Makyaj ve kıyafetlerle bence olur...
Yani ben onları daha çok mu severim bilmiyorum ama...
Ben AHmet ve Yasemin yoğunluğunun devamını istiyorum:img-in_lo
evet haklısın zaman atlaması çok önemli mesela ıhlamurlar altındaya bakardım bazen ama zaman atlaması olunca iyice soğudum hs ye reklam girince bile açmıyorum artık
:img-hyste :img-hyste hakkaten ya...yaseminden büyük görünme olasılıkları cidden yüksek:img-yes: şimdi sizin bu yorumlarınızı okuyunca daha bi heyecanlanıyorum yahuuu:img-blush hiç düşünmediğim şeyler getiriyorsunuz aklıma....ama hepsi kötü ihtimalleer:icon_sorr
aynakolik_fatma 09-03-07, 16:29 :img-hyste :img-hyste hakkaten ya...yaseminden büyük görünme olasılıkları cidden yüksek:img-yes: şimdi sizin bu yorumlarınızı okuyunca daha bi heyecanlanıyorum yahuuu:img-blush hiç düşünmediğim şeyler getiriyorsunuz aklıma....ama hepsi kötü ihtimalleer:icon_sorr
sen bana bakma ben fena bozdum kafamı bu yenilerle
merak işte bir an önce öğrenmek istiyorum
bazen düşünüyorum da iyiki hs var yoksa kafamı neye takacaktım
derslerden başka:img-cool2 :img-pilot
yok benim kadar takamazsın yenilere.
bu çömlerin ağzını burnunu dağıtıcam ben. :hıh
hayır funda ben ahmet&yasemin sahnelerini istemiyorum. :hıh
ama tek ahmet bol bol olsun tabi.:img-in_lo
fundapehlivan 09-03-07, 17:16 yok benim kadar takamazsın yenilere.
bu çömlerin ağzını burnunu dağıtıcam ben. :hıh
hayır funda ben ahmet&yasemin sahnelerini istemiyorum. :hıh
ama tek ahmet bol bol olsun tabi.:img-in_lo
Ya amma kötüsün:icon_sorr
Üzülüyorum ama bak:sad53:
Ya ben çatlayacağım...
Sevim mehmet evlenmiş olabiliir...
Ahmet ayla evlenmiş olabilir...(Sanmıyorum bana acı çektirmek için orayı da anlatırlar uzun uzun)
rıza hapisten çıkmış olabilir...
Şevket politikaya atılmış olabilir...
ohooo
slm arkadaşlar size tüyolar getirdim
hatırla sevgili ekibi bizim buradaki istasyona çekim yapmaya geldiler.istasyonumuz biraz eskidir...tam onların aradığı gibi...
neyse yapılan çekimlere gelirsek
ahmet ve yasemin 16.ya da 17.bölümde bi trende karşılaşıyorlar...yasemin ve rüya trene önceden biniyorlar,ahmet sonradan biniyor...bu arada nejdette treni kaçırıyor ve arabayla trenin peşinden gidiyor sanırım...
yasemin ve rüya trendeler...ahmetin bineceği istasyonda tren durduğu zaman rüya pencereden bakıyor,yaseminde kitap falan okuyor sanırım berenin ne yaptığını tam göremedim...neyse ahmet trenin biniş kapısına doğru giderken ahmet ve rüya birbirlerine nanik yapıyorlar,gülümsüyorlar,şirinlikler yapıyorlar falan işte...tabi ahmet bu sırada rüyanın yaseminin kızı olduğunu bilmiyor...ahmet ve rüya birbirlerine bunları yaparlarken yasemin ahmeti görmüyor tabi...daha sonra da trende karşılaşıyorlar zaten ikisi...bu arada nejdet kılı da yok tabi trenin içinde:)ama sanırım nejdetin annesi de o sırada trende...
bu arada beren saçlarının önlerini kestirmiş,perçem yapmış aşırı güzel olmuş...gerçekten çok hoş biri,sesi harika...
cansel varya cansel hayatımda gördüğüm,görebileceğim en yakışıklı insan:)o kadar mütevazı,o kadar tatlı,o kadar yakışıklı ki ve çok uzun boyu var...onla konuştuk sohbet ettik,imza verdi bize,resim çektik...her boş vaktinde ilgilendi onun peşinden koşanlarla:)(settekiler ne kadar engelleselerde o herkesin gönlünü yapmaya çalıştı)zaten herkes cansel diye ağlıyordu nerdeyse...
okan yalabık'ı da gördüm.tv dekinden biraz daha kilolu sanki...ve onla ne konuştuk,ne forograf çekildik,ne de imza aldık...çünkü her defasında "sonra sonra" deyip kibarca kovdu bizi...adamın yanına nerdeyse 20 kere gittik ama hep aynı tepkiyle karşılaştık...neyse belki de işi vardı:not_i:
allahtan setteki herkese sabır diliyorum yaptıkları işin ne kadar zor oluduğunu bugün anladım...6 saatte nerdeyse bir sahne çekebildiler...zaten rüyayı oynayacak kişi yani karina o kadar inatçı ve yaramaz ki az önce anlattığım "nanik sahnesi" ni belki 6-7 kere falan çektiler ve tren 6-7 kere gidip geldi yani:)ama karina o kadar tatlı ki:)ve çok zeki bir o kadar da yaramaz ve inatçı bir kız.ne dersek tersini yapıyor...karina bunu yapamaz diyoruz hemen yapıyor:)onla işleri zor ekibin...karina sürekli oyun istiyor zaten 3,5 yaşındaymış ve tabi her küçük çocuk gibi çok sabırsız...ama sahneleri iyi oynuyor cin gibi bi kız:)ekibin maskotu:)
naz_özge12 09-03-07, 17:17 ya bugün yok demi hs.olsa ne güzel olurdu.şimdi ne izliyeceğim ben.çok da merak etmiştim bu bölümü bakalım ne olacak..heyecanlanmaya çoktan başladım..
aaa aşkolsun funda böyle konuşuyosun beni çok üzüyosun ama bebişim.:img-hyste benim gibi hissi birine kötü denilir mi hiç?:icon_whis
havincim tiyolar için sağol.:img-wink: ay demek trende karşılaşiiyyler.aman necdet onları yalnız bırakmasın,yetişsin onlara.:img-yes:
slm arkadaşlar size tüyolar getirdim
hatırla sevgili ekibi bizim buradaki istasyona çekim yapmaya geldiler.istasyonumuz biraz eskidir...tam onların aradığı gibi...
neyse yapılan çekimlere gelirsek
ahmet ve yasemin 16.ya da 17.bölümde bi trende karşılaşıyorlar...yasemin ve rüya trene önceden biniyorlar,ahmet sonradan biniyor...bu arada nejdette treni kaçırıyor ve arabayla trenin peşinden gidiyor sanırım...
yasemin ve rüya trendeler...ahmetin bineceği istasyonda tren durduğu zaman rüya pencereden bakıyor,yaseminde kitap falan okuyor sanırım berenin ne yaptığını tam göremedim...neyse ahmet trenin biniş kapısına doğru giderken ahmet ve rüya birbirlerine nanik yapıyorlar,gülümsüyorlar,şirinlikler yapıyorlar falan işte...tabi ahmet bu sırada rüyanın yaseminin kızı olduğunu bilmiyor...ahmet ve rüya birbirlerine bunları yaparlarken yasemin ahmeti görmüyor tabi...daha sonra da trende karşılaşıyorlar zaten ikisi...bu arada nejdet kılı da yok tabi trenin içinde:)ama sanırım nejdetin annesi de o sırada trende...
bu arada beren saçlarının önlerini kestirmiş,perçem yapmış aşırı güzel olmuş...gerçekten çok hoş biri,sesi harika...
cansel varya cansel hayatımda gördüğüm,görebileceğim en yakışıklı insan:)o kadar mütevazı,o kadar tatlı,o kadar yakışıklı ki ve çok uzun boyu var...onla konuştuk sohbet ettik,imza verdi bize,resim çektik...her boş vaktinde ilgilendi onun peşinden koşanlarla:)(settekiler ne kadar engelleselerde o herkesin gönlünü yapmaya çalıştı)zaten herkes cansel diye ağlıyordu nerdeyse...
okan yalabık'ı da gördüm.tv dekinden biraz daha kilolu sanki...ve onla ne konuştuk,ne forograf çekildik,ne de imza aldık...çünkü her defasında "sonra sonra" deyip kibarca kovdu bizi...adamın yanına nerdeyse 20 kere gittik ama hep aynı tepkiyle karşılaştık...neyse belki de işi vardı:not_i:
allahtan setteki herkese sabır diliyorum yaptıkları işin ne kadar zor oluduğunu bugün anladım...6 saatte nerdeyse bir sahne çekebildiler...zaten rüyayı oynayacak kişi yani karina o kadar inatçı ve yaramaz ki az önce anlattığım "nanik sahnesi" ni belki 6-7 kere falan çektiler ve tren 6-7 kere gidip geldi yani:)ama karina o kadar tatlı ki:)ve çok zeki bir o kadar da yaramaz ve inatçı bir kız.ne dersek tersini yapıyor...karina bunu yapamaz diyoruz hemen yapıyor:)onla işleri zor ekibin...karina sürekli oyun istiyor zaten 3,5 yaşındaymış ve tabi her küçük çocuk gibi çok sabırsız...ama sahneleri iyi oynuyor cin gibi bi kız:)ekibin maskotu:)
aaaa, çok ilginçç:)ne kadar şanslısın ya, çekime tanık olmuşsun, rüyayı önceden görmüşsün...vallahi merakım daha da arttı, trenle nereye gidiyor ki yasemin.allah ım nasıl geçecek şimdi bir hafta daha:img-pilot
şeboist nejdet treni yakalamaya çalışacak ama yakalar mı bilmiyorum...istasyondaki görevlilerden birine soracak trenin duracağı ilk istasyonu...sonrada ilk istasyona yetişmeye çalışacak işte:icon_sorr umarım yetişemez!ahmetin nejdet,yasemin ve rüyayı beraber görmesini ve üzülmesini hiç istemiyorum...
ay inşallah yetişemez trene:hıh sinir oluyorum necdete...ama artık okan a da sinir olmaya başladım.baksanıza ne kadar burnu havadaymış, "sonra sonra" diye geçistirmiş sevgili havincim ve arkadaşlarını...Sinir şey:hıh
Rüya'yı çok merak ettim ya, nasıl bişey acaba?yasemin ve ahmete benziyomu acaba?yani onlara benzeyen birini mi seçmişler çocuk oyuncu olarak:icon_whis
fundapehlivan 09-03-07, 17:34 Ayyy inanamıyorum!!
Yani kızıyla içten içe bir anlaşma var!
Nanaik yapmaları filan...
Off ya nasıl içim gitti bilemezsiniz!!
Ayy canlarım benim!!
Ühüüü ağlamak istiyorum!!
Ahmet ne zaman öğrenecek kızı olduğunu, haksızlık bu??
fundapehlivan 09-03-07, 17:36 şeboist nejdet treni yakalamaya çalışacak ama yakalar mı bilmiyorum...istasyondaki görevlilerden birine soracak trenin duracağı ilk istasyonu...sonrada ilk istasyona yetişmeye çalışacak işte:icon_sorr umarım yetişemez!ahmetin nejdet,yasemin ve rüyayı beraber görmesini ve üzülmesini hiç istemiyorum...
Aynen sana katılıyorum!!
Yeter ahmetimin acı çektiği!!
El insaf yani!!
Necdet bir acı çekse nasıl sevineceğim bilemezsiniz!!
Bu arada Rüyayı çok merak ettim tatlı bir kız mı??
Nasıl??
muko88 rüya çok tatlı,kumral,yeşil gözlü ufacık tefecik birşey:)
evet bi çekime şahit oldum ve iyi ki de oldum...ne kadar zor birşey yaptıklarını anladım...çok sabır gerektiren bir iş.settekiler gerçekten çok yoruluyorlar.settekilerden biri dünyadaki en zor ikinci iş falan dedi...bi sahneyi çekerlerken etrafta kimse olmaması gerekiyor ama ordan burdan insanlar çıkıveriyor,küçük çocuklar trenin altına girip fotoğraf çekmeye çalışıyorlar falan...settekilerin sesi kısıldı millete çekilin diye bağırmaktan.kimse dinlemiyor açık alanda çekim yapmak gerçekten zormuş...biz allahtan hep içerdeydik settekilerin yanında:)
arzu-başak 09-03-07, 17:40 Havincim ne kadar şanslı olduğunun farkındasın değilmi....
ay allahım ahmetle ruyanın olduğu kısımları okuyunca içim gitti ya...yok ben dayanamıcam 1 hafta daha....
o necdet trene yetişemez inşallah....canselim öyledir çok kibardır
şeboist yasemini bende sevmiyordum ama bugün bereni görünce nedense fikrim değişti...beren çok tatlı,esprili,konuşkan,cıvıl cıvıl bi kız,sürekli gülüyor:)bi kere kızın sesi yeter zaten:)insana huzur veren,tatlı bi sesi var...aslında bereni yaseminle karıştırmamak gerek ama ben yasemini sevmezken bugün bereni görünce yasemine de sempatim oluştu:)
fundapehlivan 09-03-07, 17:43 ayyy, desene gözlerini anneden, ten rengini de babadan almış!o uyuz necdet de çıksın aradan!gıcık işte gıcık:hıh
Valla kız çok şeker bir şeye benziyorum...
Oyy hele ahmetin kızı... Yok kesin tatlı yerim ben onu:img-hyste :happy0064
Ya bu Necdet... Off bu Necdet ...
Kesin benim sonum olacak...
Trene yetileyimd erken trenin altında kalsa ne olur sanki:img-hyste
Off aklımdan kötü şeyler geçmeye başladı biri beni durdursun!!:img-hyste
ay hayır yetişsin ya.istemiyorum ahmetin yasemine yakın olmasını. :hıh
yazık ekibe ya.:icon_sorr evet havin çok şanslısın.:img-blush
sus, çantayı yicen şimdi suratına ha:img-hyste onların çocukları bile oldu, daha da yakınlaşmasınlar diyosun:hıh inşallah sana yakın bi yerde de çekim yaparlar sinemcim sen de bereni görünce ısınırsın:img-hyste :img-hyste
gercekten cok sanslisin yaa! Hem cekimleri hem de oyunculari gördün.. bu sans dan daha fazla bir sey.. resim cektim demissin acaba bir kac tanesi ni foruma eklermisin gercekten cok meraklandim..
aynakolik_fatma 09-03-07, 17:45 ohh be sonunda yeni bir haber:happy0064
çok teşekkür ediyorum sana havincim
demek yasemin güzelleşecek zaten güzel bir kız ama fazla çocuk gibiydi
biraz kadın gibi olmasının tam vaktidir:good:
fundapehlivan 09-03-07, 17:45 şeboist yasemini bende sevmiyordum ama bugün bereni görünce nedense fikrim değişti...beren çok tatlı,esprili,konuşkan,cıvıl cıvıl bi kız,sürekli gülüyor:)bi kere kızın sesi yeter zaten:)insana huzur veren,tatlı bi sesi var...aslında bereni yaseminle karıştırmamak gerek ama ben yasemini sevmezken bugün bereni görünce yasemine de sempatim oluştu:)
Ama ne kadar karıştırmamak lazım desek de karışıyor...
Normal bir şey bu...
Hani hocayı seversen dersi de seversin ya onun gibi:img-hyste
havin sen mi gördün bizimkileri..
ne şanslısın ya çekimler nerde bu arada..sanki gidebilecekmişim gibi..
demek cansel herkesle ilgilendi ha..
demiyor muyum ben bu adamın eşi benzeri yok diye..
valla kim ne derse desin bizim oyuncuların burnu kaf dağında neyseki cansel bu piyasada yetişmemiş..o da onlar gibi olurdu mazallah..
naz_özge12 09-03-07, 17:46 muko88 rüya çok tatlı,kumral,yeşil gözlü ufacık tefecik birşey:)
evet bi çekime şahit oldum ve iyi ki de oldum...ne kadar zor birşey yaptıklarını anladım...çok sabır gerektiren bir iş.settekiler gerçekten çok yoruluyorlar.settekilerden biri dünyadaki en zor ikinci iş falan dedi...bi sahneyi çekerlerken etrafta kimse olmaması gerekiyor ama ordan burdan insanlar çıkıveriyor,küçük çocuklar trenin altına girip fotoğraf çekmeye çalışıyorlar falan...settekilerin sesi kısıldı millete çekilin diye bağırmaktan.kimse dinlemiyor açık alanda çekim yapmak gerçekten zormuş...biz allahtan hep içerdeydik settekilerin yanında:)
ne şanslısın keşke bende çekime tanık olsam.bu arada belki okan yalbık'ın işi vardı ki ''sonra''diyip bıraktı.cansel elçin sıcak ve herkesle fotoğraf çektirip,imza verebilir.çünkü;belki ona ait sahneler azdır.işi azdır...
teşekkürler arkadaşlar bende şanslı olduğuma inanıyorum çünkü bizim burası çok küçük bir şehir...buraya çekim yapmaya geleceklerini ve bunun en sevdiğim dizi olacağını tahmin bile edemezdim...zaten ilk söylediklerinde inanmadım kızdım falan siz beni kandırıyorsunuz diye ama oraya gidip canseli görünce...istanbulda olan insanları hep kıskanırdım çekimlere falan rastlıyorlar diye benim için böyle birşey imkansız diye düşünürdüm ama değilmiş...
bu arada ahmet,yasemin ve rüyanın da bayağı uzun bir sahneleri var trende...yani ahmet rüyayı görecek...
fundapehlivan 09-03-07, 17:50 teşekkürler arkadaşlar bende şanslı olduğuma inanıyorum çünkü bizim burası çok küçük bir şehir...buraya çekim yapmaya geleceklerini ve bunun en sevdiğim dizi olacağını tahmin bile edemezdim...zaten ilk söylediklerinde inanmadım kızdım falan siz beni kandırıyorsunuz diye ama oraya gidip canseli görünce...istanbulda olan insanları hep kıskanırdım çekimlere falan rastlıyorlar diye benim için böyle birşey imkansız diye düşünürdüm ama değilmiş...
bu arada ahmet,yasemin ve rüyanın da bayağı uzun bir sahneleri var trende...yani ahmet rüyayı görecek...
Yalnız mı??
Konuşacaklar mı??
Ahmet anlayacak yani yaseminin kızı olduğunu??
Ayy çok meraklandım...
mukaddes asıl sen sus.ağzını burnunu dağıtırım ha.istemiyorum işte onları yan yana görmeyi istemiyorum.buna katlanamıyorum.berenide asla sevemem.sakaryada çekim olacağını sanmam ama mayısta adaya gideceğimiz gün umarım orda çekim yaparlar.gerçi çok zor olur onlarla karşılaşmam.:icon_sorr
bu arada rüyayı oynayan kızın adı da bir garipmiş..karina ne ya..
eminim çok aramışlardır onu..
nasıl bir çocuk valla merak ettim..
acaba trenle nereye gidiyorlar..
inşallah necdet o trenin altında kalır..
resimler şu anda arkadaşımın telefonunda arkadaşlar pc ye yüklediğim zaman hemen eklerim...en geç pazar günü eklenmiş olur:)
aynakolik_fatma beren zaten yasemin gibi değildi hiç baya makyaj vardı yüzünde yani güzel ve özellikle olgun bir kadın gibi görünüyordu...giyimi de önceki gibi değildi zaten...cnm defne ve ışığı da sordum tabi ama sorduğum kişi kendisinin bilmediğini söyledi...
bu arada bu akşam yeni bölümün olmamasının sebebi de bölümün yetişememesi...ayrıca dönem falan değişiyor,saç,makyaj,kıyafetler herşey değişecek dedi adam...bu yüzdende iyi oldu dedi biraz ara...
valla cansel çok kibardı ne kadar işi olsa da herkesle resim çektirdi....hatta çekim başlamak üzereyken,cansel yönetmenle falan konuşurken sete dalanlar vardı onlarla bile çektirdi fotoğraf...hiç boş vakti olmadı diyebilirim...hiç kimseyi kırmadı,sırtını dönüp gitmedi.ayrıca fotoğraf çekilirken de herkesle muhabbet etmeye çalıştı,herkesin adını falan sordu hatta arkadaşıma ismin ne kadar güzel falan dediği için arkadaşım kendini kaybetti,kendine gelemedi bi süre:)
inşallaaahhhhh, rehin alsınlar o necdeti trenin peşinde giderken:img-hyste :img-hyste
Vallahi heyecanımı bastırmaya çalışıyordum ama; yeni haberler gelince benim heyecan yine yükseldiiiii:img-hyste haftaya bugün yeni bölüm var; salı günü fragmanı verirler.ben fragmanı izlemek istemiyorum bu hafta, kafam daha da karışmasın diye.inşallah fragmanda bişey göstermezler:img-blush
funda pehlivan biz dünkü çekimlere tam tren kalkarken yetiştik(tabi buna yetişemedik deniyo:))çevredekilere sordum ve bana ahmet,yasemin ve rüyanın trende çekimleri olduğunu söylediler...ve okan dün burda değildi yani o trende nejdet yoktu...ve trenin içinde yaklaşık 5 saat falan çekim yaptılar...
vega58 "karina" adı bana da garip geldi.
nerde doğdun sen diye sordum..."evde" dedi bana:)
ee okanı ne zaman gördünüz peki çok fazla soru sordum ama kusura bakma..
bir sahne için beş saat uğraştılar ha ..braavo..
tabi inmişlerdir arasıra trenden di mi..
valla rüyayı ve berenin yeni halini merak ettim..
bir de canselle okanın görüntülerinde değişmeler var mı..
canselin saçları hafif kırlaşmış mı mesela..
gerçi çok fazla bir zaman atlaması yok ama..
fundapehlivan 09-03-07, 18:15 funda pehlivan biz dünkü çekimlere tam tren kalkarken yetiştik(tabi buna yetişemedik deniyo:))çevredekilere sordum ve bana ahmet,yasemin ve rüyanın trende çekimleri olduğunu söylediler...ve okan dün burda değildi yani o trende nejdet yoktu...ve trenin içinde yaklaşık 5 saat falan çekim yaptılar...
vega58 "karina" adı bana da garip geldi.
nerde doğdun sen diye sordum..."evde" dedi bana:)
Yaşasın:happy0064
Necdetsiz hayat ne kadar güzel:happy0064
Çok sevindim!!!
ayy ne kadar zor işleri ya...
Yetiştirememişler yani... O zaman dediğin 16. bölümde olacaktır...
Canselin kibarlığı zaten artık biliniyor:img-in_lo
Canım benim...
Hiç şaşırmadım yani...
spdr çekimler lüleburgaz tren istasyonunda oldu...
bu hafta kolaj olduğunu duyduğumda belki fragmanı gösterirler reklam arasında diye düşündüm ama 16.bölüm sahnleini bugün çektiklerini düşününce...
fundapehlivan 09-03-07, 18:17 vega58 hyr cnm cansel ve okanda hiç değişme yoktu...
yalnızca berenin saçları değişmişti...bi de nejdetin arabası:)araba çok güzeldi nejdet zamanla köşeyi dönmüş anlaşılan:img-blush
Evet... Onu tahmin ediyorduk zaten...
Şöyle bir pastaneler zinciri filan:img-blush
zaten aradan 5 yıl geçti değil mi??
Hımm... O zaman Ahmet... 34 yaşlarında oluyor...
Saçlarının beyazlamamış olması normal...
Ama 70 ler de biraz kırlaştırmaya başlamaları lazım...
o zaman diğerlerinin de görünüşü çok değişmemiştir.:img-blush zaten çok değişmesini istemiyorum.çok hoş görünmez o zaman.zaten fazla makyaj yapıyorlar öyle daha da kötü görünür. :s
vega58 hyr cnm cansel ve okanda hiç değişme yoktu...
yalnızca berenin saçları değişmişti...bi de nejdetin arabası:)araba çok güzeldi nejdet zamanla köşeyi dönmüş anlaşılan:img-blush
ona ne şüphe canım necdetin köşeyi döneceği belliydi hem aşkta hem kumarda kazandı..dört ayak üstüne düştü vallah..
bizim canım ahmetimiz de kırsalda sürünsün..
reva mı ya bu ona..
fundapehlivan 09-03-07, 18:18 ona ne şüphe canım necdetin köşeyi döneceği belliydi hem aşkta hem kumarda kazandı..dört ayak üstüne düştü vallah..
bizim canım ahmetimiz de kırsalda sürünsün..
reva mı ya bu ona..
Dönüyordur belki...
Trende karşılaştıklarına göre...
Bu ceza bana yter demiştir:icon_sorr
Hem ben onu cüppeyle görmek istiyorum ya çok yakışıyordu:img-in_lo
Hem biz onu savcı ahmet diye bekledik kaymakam oldu:img-hyste
funda ne 34 ü ya yok kırk beş..
benim hesaplarıma göre 30 ya da 31 olması lazım..
1960 da 25 yaşındaydı 62 de 27 oldu..
dört sene ara verdiklerine göre 31..
düz hesap 30 diyelim biz..
İnanamıyorum ya ne haberler gelmiş :) Cansel'e sevgim her geçen gün artıyor (1 yılda inanılmaz boyutlara geldi) bir insan bu kadar kibar ve düşünceli olamaz herhalde...
Bu arada ben Atv'yi suçluyordum ama bölüm yetişmemiş :)
İnanamıyorum ya ne haberler gelmiş :) Cansel'e sevgim her geçen gün artıyor (1 yılda inanılmaz boyutlara geldi) bir insan bu kadar kibar ve düşünceli olamaz herhalde...
Bu arada ben Atv'yi suçluyordum ama bölüm yetişmemiş :)
aaa önceden sevmiyor muydun yoksa..
adamın kumaşı belli bakar bakmaz gözünü alıyor insanın..
bir kere baktın mı zaten bakmaktan kendini alamıyorsun...
fundapehlivan 09-03-07, 18:25 funda ne 34 ü ya yok kırk beş..
benim hesaplarıma göre 30 ya da 31 olması lazım..
1960 da 25 yaşındaydı 62 de 27 oldu..
dört sene ara verdiklerine göre 31..
düz hesap 30 diyelim biz..
Ama bak şimdi...
4 yıl üniversite
2 yıl lisans
4 yıl doktora
18 yaşında üni. başlamış olsa 28 yaşında dönmüş oluyor İstanbula...
2 yıl sevgili kaldılar...
30 yaşında oldu...
Aradan 4-5 yıl atladılar...
yani 34 35 yaşlarında...
Ama bak şimdi...
4 yıl üniversite
2 yıl lisans
4 yıl doktora
18 yaşında üni. başlamış olsa 28 yaşında dönmüş oluyor İstanbula...
2 yıl sevgili kaldılar...
30 yaşında oldu...
Aradan 4-5 yıl atladılar...
yani 34 35 yaşlarında...
ay fundacım ne güzel hesapladın öyle:) amaaaa; cansel geçen röportajında zaman atlaması ile 30 yaşında bir adamı oynayacağım demişti.daha önce de bir röportajda(çok önceki bi röportaj) 24 yaşında bir genci oynuyorum demişti:img-yes:
ama fundacım hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama bir bölümde ahmetin 25 yaşında olduğu belirtildi bu arada doktora da yapmıştı bizim kerata..
ama şimdinin sistemiyle düşünme belki o zamnlar yüksek lisans doktora ayrı ayrı yapılmıyor alabilir..direk üniversiteden sonra doktoraya başlamış olabilir..
fundapehlivan 09-03-07, 18:32 ama fundacım hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama bir bölümde ahmetin 25 yaşında olduğu belirtildi bu arada doktora da yapmıştı bizim kerata..
ama şimdinin sistemiyle düşünme belki o zamnlar yüksek lisans doktora ayrı ayrı yapılmıyor alabilir..direk üniversiteden sonra doktoraya başlamış olabilir..
Öyle mi??
Ama doktora yaptığına göre diye hesapladım ben...
Hayır lisans yapmasa bile en genç 26 oluyor, 25 olmuyor ki:img-hyste
Neyse ya...
30 olsun:img-hyste
eğer üniversiteye 17 yaşında başladıysa 25 oluyor ki ahmet gibi biri mutlaka 17sinde hukuk fakültesine girmiştir..
adam neyse dizi altı üstü ha 30 ha 34..
cansel her yaşın adamı olduğu için eminim kırk beş yaşını da mükemmel canlandırır..
Aaaa sen bu soruyu bana mı soruyorsun?KKyı izlemeye başladığımdan beri seviyorum canım benim hiç aralıksız :)
ne biliyim öyle bir yazmışsın ki önceden sevmiyormuşsun da sonradan sevmeye başlamıssın gibi algıladım..bir senede inanılmaz bir fark demişsin ya..
yoksa kim sevmez ya bu adamı..
fundapehlivan 09-03-07, 18:38 eğer üniversiteye 17 yaşında başladıysa 25 oluyor ki ahmet gibi biri mutlaka 17sinde hukuk fakültesine girmiştir..
adam neyse dizi altı üstü ha 30 ha 34..
cansel her yaşın adamı olduğu için eminim kırk beş yaşını da mükemmel canlandırır..
Şimdi ben de ama lise 17 de bitiyor 18 yaşında üniversiteye gitmesi lazım diye lafı uzatırmışım:img-hyste
Ama uzatmıyorum çenemi kapıyorum:img-hyste
Bu nasıl kapamaksa:img-hyste
Ya ben onların yaşlanmasını istemiyorum:icon_sorr
Bir de nasıl yaşlandıracaklar ki... Çok yapay durur gibi geliyor...
ben de şey dermişim funda..
belki ahmet okula altı yaşında başlamıştır bu nedenle liseyi on altıda bitirmiştir..
ya da ahmet çok zeki ve çalışkan bir çocuk olduğu için sınıf atlamıştır..
iğrencim ya ama kendimi senaryo yazmaktan alıkoyamıyorum..
ay yeter fenalık geçirdim burda yaş konusunda.:img-hyste
yok fundacım o kadar yaşlandırmazlar.:img-wink: bende öyle olmasını istmiyorum.doğallıktan yanayım.:img-blush
fundapehlivan 09-03-07, 18:43 ben de şey dermişim funda..
belki ahmet okula altı yaşında başlamıştır bu nedenle liseyi on altıda bitirmiştir..
ya da ahmet çok zeki ve çalışkan bir çocuk olduğu için sınıf atlamıştır..
iğrencim ya ama kendimi senaryo yazmaktan alıkoyamıyorum..
Ben de dermişim ki hukuk 5 yıl değil miydi??
ayrıca lisanssız nasıl doktora oluyor??
Ve bu böyle sonusuza dek gidermiş:img-hyste
ay sen mi fenalık geçirdin..
kızım sana bir şey olmaz ne de olsa kötülere bişey olmaz ama dimi..
bu arada imzanda mehmet çok komik ya nerden buldun o resmi eminim özellikle seçmişsindir..
Ben de dermişim ki hukuk 5 yıl değil miydi??
ayrıca lisanssız nasıl doktora oluyor??
Ve bu böyle sonusuza dek gidermiş:img-hyste
anam bacım ben de dermişim ki belki üst sınıftan ders alıp beş yıllık hukuğu dört yılda bitirmiştir..
olamaz mı yani zaten lozanda okumuş orda beş yıl olduğunu nerden biliyorsun..
bak ben inatımdır vazgeçmem ha..
evet ben fenalık geçirdim.bana bak delüüüğaaaanlı.biz senin gibileri çok gördük.sen kime kötü diyorsun?ağzını burnunu dağıtırım senin ha.:icon_whis
o sahnede şakalaşıyorlardı da ondan resim komik. :hıh ayrıca çok şeker.:img-blush
kimle şakalaşıyordu ben niye görmedim..
bir de bizim al pacino ne zamandan beri böyle esprülü bir kişilik oldu....
o ağır abi değil miydi ya..
vega58 hyr cnm cansel ve okanda hiç değişme yoktu...
yaw bu arada ahmetin saçı falan değişikti ilk fragmanlarda gösterdiğine göre yani...bence öyle de hoş olmuştu..:img-yes: değişiklikten kasıt illa yaşlanmış olmak değil zaten dimi....
bu arada cansel bence büyük yaşları da iyi oynar-45 yaşında..yaşlı fln görmek istemiyorum demişiniz ama bence tam yakışır yanii.....:good:
fundapehlivan 09-03-07, 18:50 anam bacım ben de dermişim ki belki üst sınıftan ders alıp beş yıllık hukuğu dört yılda bitirmiştir..
olamaz mı yani zaten lozanda okumuş orda beş yıl olduğunu nerden biliyorsun..
bak ben inatımdır vazgeçmem ha..
Lozan da zor biraz üstten ders alıp bitirmek!
Deli gibi çalışsa da olmaz herhalde...
Üstüne bir de aşk maceralarını yani Micheleyi katarsak bence imkansız:img-hyste
Hem onun bir de stajı var:img-hyste
Ben vaz geçtim şimdi yaşını 36 ya çıkaracağım:img-hyste
fundapehlivan 09-03-07, 18:52 Ya bir de en son Şevket Bey de kardeşini filan savunacak ya...
Orada ilk defa bana ters gelen bir düşünceyi savunacağım dedi..
Ya işte böyle olur...
Boynuz kulağı geçermiş...
Ahmetin de dediği buydu...
İlla ki aynı düşüncede olanları mı savunmamız lazım diyordu ya...
turgay aydın al pacinonun türk versiyonu da ondan..
hem görüntü olarak hem de oyuncu olarak..
al pacinonun da hastasıym ona göre..
ama bu kardeşi.onun için her şeyi yapar.:img-in_lo
darbe zamanı ahmet için sakıncalı olurdu rızayı savunması.:img-help:
okey to anladım ziynipcim:img-hyste
offf yaa bu akşam yeni bölüm olsaydı ne güzel olurdu heyecan katsayım doruğundaydı şimdi... inşallah bu sefer yeni bölümün reklamlarını daha erken verirler hatta bu akşam dizi bittikten sonra verseler ne güzel olur... ama atvden asla böyle bişey bekleyemiyorum malesef..
ay funda valla beni de deli ettin..
yeter pes ettim..
konuyu değiştirelim..
bence de cansel eminim kırk beş yaşında da çok hoş olur ve o yaşı da çok iyi canlandırır..
fundapehlivan 09-03-07, 18:56 ama bu kardeşi.onun için her şeyi yapar.:img-in_lo
darbe zamanı ahmet için sakıncalı olurdu rızayı savunması.:img-help:
aslında savundu da...
Ve direkt bir de hapse girdi:icon_whis
Oraları uzatmadılar ama herhalde baya bir mahkemelere girdi avukat olarak Ahmet...
Ee bak ne güzel dedin kardeşi için her şeyi yapar...
Ahmetin de sevdiği kadının babası... O da yasemin için her şeyi yapar...
Biraz anlayışlı olabilirdi...
Bir de düşük dedi ya...
Bak şimdi o düşüklerin savcı olması sebebiyle duydukları yüzünden emekliliğini istemek sorunda kaldı...
fundapehlivan 09-03-07, 18:58 ay funda valla beni de deli ettin..
yeter pes ettim..
konuyu değiştirelim..
bence de cansel eminim kırk beş yaşında da çok hoş olur ve o yaşı da çok iyi canlandırır..
:img-hyste :img-in_lo :img-blush
Bunlar benim duygularımı yansıttı sanırım...
Biraz delirttim ama kusura bakma artık...
Evet bence de ama 45 den ilerisini düşünemiyorum...
Belki o zaman yaşlı birini koyarlar cansel yerine...
Oda yeni ufuklara açılır:img-hyste
ama şevkette ahmetin babası.oğlunun başına bişey gelmesini istemez.:img-in_lo
ziynipcim al pacino aman of söylemesi de zor mehmet diyeyim ben:img-hyste ağır abi ama artık o kadar değil.tabi sevim değiştirdi onu.hıh :img-blush :img-hyste
değiştirdi de biz göremedik sinem hanımm..
bir yemeğe çıkarsa kadını bir iki romantik laf etse ne olur sanki..
ya valla hatırlamıyorum şakalaştıklarını o arada ne yapıyordum acaba..
fundapehlivan 09-03-07, 19:03 değiştirdi de biz göremedik sinem hanımm..
bir yemeğe çıkarsa kadını bir iki romantik laf etse ne olur sanki..
ya valla hatırlamıyorum şakalaştıklarını o arada ne yapıyordum acaba..
ben de hatırlamıyorum...
Orada öyle konuşup gülüyorlardır...
Öyle şakalaşma boyutunda olduğunu sanmıyorum:img-blush
ben onlarla ilgili her şeyi hatırlarım.hıh :icon_whis
ben değiştirdiğini gördüm ama.:img-cool2
merak etme bundan sonra çıkarır yemeğe.:img-blush
muck:img-in_lo
bizim göremediğimizi sen nasıl görüyorsun ben de onu anlamadım..
diziyii sana özel çekip o sahneleri sadece sana mı izletiyorlar..
tamam sinem seni sinirlendirmeye çalışıyorum..eminim sinir oldun bana..
yeni bölüm bomba olucak anlaşılan... ayy o kadar çok merak ettiğim şey var ki.. bi kere deniz, defne ve ışık'ı kimler oynayacak merak ediyorum.. ahmet ve ayla çiftini çookk merak ediyorum.. bi de tabi sevim ve mehmetin durumlarını çok merak ediyorum.... onların durumları yine içlerinde en iisi... bi cezaevi nikahı da onlara yapılır Allah bilir :img-hyste :img-hyste :img-hyste nasılsa yine rahat durmazlar, aykırı şeyler yazıp dururlar :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Necdet'e neden bu kadar haksızlık yapıyorsunuz anlayamadım. Bence o harika bir insan. Ahmet'i yakışıklı bulmadığım gibi soğukta buluyorum. Bence Yasemin onunla evlendiği için çok şanslı. Necdet ise onu sevmeyen biriyle evlenmiş oldu. Hayatı boyunca dokunamayacağı onu sevmeyen bir kadına mahkum olmak sizce şansmıdır. Ayrıca para kazandıysa bile bu parayı Yasemin ve Rüya için harcıyordur. Bence o mükemmel bir baba olmuştur. Hakkını yemeyin lütfen!
Necdet'e neden bu kadar haksızlık yapıyorsunuz anlayamadım. Bence o harika bir insan. Ahmet'i yakışıklı bulmadığım gibi soğukta buluyorum. Bence Yasemin onunla evlendiği için çok şanslı. Necdet ise onu sevmeyen biriyle evlenmiş oldu. Hayatı boyunca dokunamayacağı onu sevmeyen bir kadına mahkum olmak sizce şansmıdır. Ayrıca para kazandıysa bile bu parayı Yasemin ve Rüya için harcıyordur. Bence o mükemmel bir baba olmuştur. Hakkını yemeyin lütfen!
anam tamam sakin ol..
para necdetin nasıl kazandığı nasıl harcayacağı bizi ilgilendirmez..
ister yasemine harcasın ister son model araba alsın..
sen nasıl ki ahmeti sevmiyorsan biz de necdei sevmiyoruz olay bu kadar basit..
sen bence necdete laf söylendiği için ahmeti sevmiyorum dedin.ahmet sevilmez mi ya?:img-in_lo
evet necdet ailesine harcıyordur parasını.o iyi biri bunu biliyoruz.:img-yes:
anam tamam sakin ol..
para necdetin nasıl kazandığı nasıl harcayacağı bizi ilgilendirmez..
ister yasemine harcasın ister son model araba alsın..
sen nasıl ki ahmeti sevmiyorsan biz de necdei sevmiyoruz olay bu kadar basit..
Sememenize değil lafım yok yere kötü sözler sarfediyor olmanıza. Bugüne kadar ne kötülük yaptı ki Necdet Yasemin'i sevmekten başka? Ben bunu söylüyorum. Çekiştirmeyin Necdet'i :img-wink:
ya burası karakterlerin dizinin konuşulduğu bir forum necdeti ahmeti yasemini çekiştirmeyeceksek ne işimiz var burda..
evet canselciler fazla olduğu için ahmetin övülüp necdetin yerilmesi de çok normal..
siz de ahmeti sevmiyorsanız düşüncenizi belirtin..
sen bence necdete laf söylendiği için ahmeti sevmiyorum dedin.ahmet sevilmez mi ya?:img-in_lo
evet necdet ailesine harcıyordur parasını.o iyi biri bunu biliyoruz.:img-yes:
Ben Ahmet'i sevmiyorum derken tipini ve mesafeli duruşunu beğenmediğimden bahsettim. Yoksa bu dizide kötü biri olduğuna inanmıyorum. Herkesin kendince haklı olduğu taraflar var.
evet şarkının adı uğurlama ya deniz gezmişin ardından çalınsa süper olur..
yani zaten şarkının alt metnini iyi okursak bir devrimciye yazıldığını da anlarız..
ben izleyemem.birazdan yatarım kanımca.:icon_sorr
ya öyle gülüştüler işte.mehmet bu kısım fazla sert olmamış mı demişti.sevim de öyle olmasını istiyorum zaten demişti.gülüştüler sonra işte böyle bişeydi.tam aklımda değil.taktın sen de ama.:img-hyste
ay inşallah sevimin yeni bölümlerde saçı uzun olur.:img-in_lo
fundapehlivan 09-03-07, 20:22 canım o seni sevdiğinden..
kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş..
yoksa ne var canım korsanlık yapmakta..
neyse ben kaçtım yeter bu kadar geyik..
fazla geyik bünyeye zarar ne de olsa..
allahım neler diyorum beni gören de sinem gibi biri sanacak halbuki ben bir de edebiyat öğretmeniyim..öğrenciler görse ne taraflarıyla güleceklerini şaşırırlar..
Aaa! Ne güzel, aramızda bir edebiyat öğretmeni var...
Bunu demeden duramadım, hayır neden şaşırıyorum, sanki olamaz...
Ya ben seyredemeyeceğim özel bölüm...
Hani başlar olsaydı hadi neyse...
Yeniden ahmetin o üzüntülerini kaldıramayacağım! Bana bir kere yetti de arttı zaten...
Onların birlikte olduğu bölümler ne güzeldi ya:img-in_lo
KARDELEN ÇİÇEĞİM 09-03-07, 20:54 bende Hatırla Sevgilinin eski bölümlerindeki Aşk ı arıyorum,,,,,,,,,,,Yasemin ve Ahmet in o güzel birlikteliğini,,,,,,,,,,o büyük Aşkı,,,,,:img-wink:
ya tekrarı bile harika
bir dizi bu kadar mı acıklı ve güzel olabilir
tekrar seyrettiğim halde hala gözlerim doluyor
eski bölümlerde süper ama keşke yeni bölüm olsaydı :)
ağlamaktan harap oluoyorum diye izleyemiyorum ben bu diziyi yaa...hele böyle bir aşkı kılpayı kaçırmaları :( of gördükçe sinir oldum yine annelerine .üstelik son bölümü de izleyememiştim bgn bi ara izledm de o cezaevinde karşılaşmaları ne kadar acıklıymış yaa yasemin yazık saklamaya çalışmış hamileliğini :( :sad53:
oof ooff necdeti de çok seviyorum yaa keşke bi başkasına aşık olsa da mutlu olsa o da ilerki bölümlerde
Hoşçakal Yarın Deniz'in hayatının çok küçük bir kesiti... Bence 1964'ten itibaren Mayıs 1972'ye kadar olan 8 seneyi film yapmalılar. Hoşçakal Yarın çok ucundan dokunmuş olaya... Kesinlikle yeterli değil. Deniz'ler çok daha iyisini hakediyorlar. Belki bir gün, kim bilir...
FiLm'de anLatıLan böLümLer tam oLarak anLatıLmadı bnce..
Kısa bir zamanı qösterdiLer qerçekten.. İnş iLerde birqün..
Gerçekten qüzeL bir fiLm izLeriz..
Yenii böLüm fraqmanını qördüm.. Süper bişi ya.. Çok qüzeLdii vaLLa..
Herkes değişMiş.. Rüya Necdet'e doğru koşup.. sarıLıyordu..
Dizide Berk Hakman var.. Birde bıyıkLI biri vardı.. sanırım o Harun..
Defne ve ıŞık hakkında bişii biLmiyorum.. Çnküü o kızLarı daha
önce herhanqi bir diziden hatırLamıyorum..
fragmanı gördüm berk hakman birde şu affedilmeyendeki kız var kızın ismini hatırlamıyorum rıza cezaevinden çıkıyor yasemin aynı yasemin :img-hyste
Gördüm, gördüm, gördüm!Yeni bölüm fragmanını gördüm!Berk HaKMAN, adını bilmediğim bıyıklı çocuk, defne, ışık, herkes...Allah'ım...Meraktan geberecem!Değişmeyen tek kişi Ahmet'ti...
fragmanı gösterdiler demin. kaçırdım başını. ama berke mi ne ismini tam bilmiyorum onu gördüm. ahmet kaya nın şarkısı çalıyodu. rıza hapisten çıkıyodu! tamamını izleyen var mı
arzu-başak 09-03-07, 22:02 Bendeki şansa bakın ya...hs başladı iki reklam arasındada yerimden kıpırdamadım...fragmanı gösterirler diye...tam yerimden kalktım bir geldim hs fragmanı sonunu gördüm o kadar ben ne yapım şimdi ağlayabilirim....çeken olmuşmudur acaba fragmanı..bir daha göstermezler ya..sadece yaseminin kahküllü saçlarını gördüm...çok önemli bir yeri görmüşüm ya...
Fragmanı gördüm!Allah'ım süperdi.Acayip heyecanlandım.Galiba Sevim'le Mehmet evlenmiş.Mehmet çok yakışıklı görünüyordu ve Sevim onu uğurluyordu.
Sanıyorum ki tahminler doğru Deniz Gezmiş bizim Deniz olabilir.Berk diziye giriyor!Olaylara karışıyorlar.Koşturmalar filan oluyor!
Ahmet sanırım hala Kıbrıscıkta çünkü görev başında olduğunu sezdim.
Rüya evlerinin kapısından koşarak Necdet'e sarılıyordu.Necdet bu haliyle çok tatlıydı.Yasemin acayip güzel olmuştu.Saç kesimi çok olgun göstermiş.Rüya çok çok şeker bir kız!
Lale de çok güzel olmuş!
Rıza Bey hapisten çıkmış sanıyorum Nezahat Hanım karşılıyordu...
Ayla çok farklıydı ve gerçekten güzel olmuştu.Çok heyecanlandım ya :)
arkadaslar atv simdi yeni bolum fragmanini gosterdi harika bi bolum olcak harika ayy simdiden cok heyecanlandm muhtesemdi...gecmis aslinda bi baslangictir diyerek deniz gezmisin fotlariyla basladi bu arada deniz gezmisi birisi canlandirioo cocuklarin buyuk hallerinide gosterdi sanirim kizlardan birini istanbul masalinda ozan in sevgilisi ceylani oynayan kiz oynayacak ve bunlar ogrenci olaylarina karisio erkeklerden biri ya harun ya deniz yaralanioo ayla doktor olmus selma hanimin yaninda riza bey hapisten cikmis kucuk cocuk cok sirin cocuklar 4 u beraber sanirim harunda war adadaki gizli yerlerine gidiolar ve sonunda yaseminle ahmet karsilasiooooo harika bi bolum bizi beklioo arkadaslar:happy0064
fragman cıktıı yubbii..ay çok heyecanlandımm..rüya cok tatlıı bi kız bayıldımm....defne ışık ve deniz büyüyooo tabi..cok güzeldiii..yasemin de bi deişiklik yokk..necdetin sacları uzamış birascık..ayy cok güzeldi...mrkla beklom cumayı....offf:happy0064 :happy0064
Mehmet sanırımm bıyıkLıydı.. =))
Yasemin aynı saçLarı değişmiş birazcık..
Rıza'da dışardaydı artık..
Ya bir an önce qelsn şu böLüm..
arkadaslar yeni bolumun fragmanini verdiler az once.coooook guzel bolumler bizleri bekliyor. tahmin ettigimiz uzere ruya 4 yaslarinda:) 4 senede defne,deniz bayaaaaaaaa buyumusler:) ve yine tahmin ettigimiz uzere siyasi olaylarin tam ortasindalar!!! 4 senede herkes baya buyumus ve yaslanmis:) ahmet'in,yasemin'in,necdet'in sac stilleri degismis ama kilo falan almamislar:) nezahat inanilmaz guzellesmis ve genclesmis:))) aksine riza bey de oldukca yaslanmis. deniz'i berk hakman oynuyor. yine dort arkadas gizli yerlerinde bulusuyorlar.sonra arkalarindan birileri kovaliyor onlari ve berk hakman yaralaniyor. ahmet her zamanki gibi yalniz ve yakisikli:) necdet ve yasemin ve tabiki ruya pek bi mutlular:(
fragmanda çalan ahmet kayanın şarkısını adı neydi bilen var mı? varsa lütfen hemen söylesin. teşekkürler.....
ay bir fragman çıktı, forum nasıl da doluverdi...hasta yatağımdan fırladım yaaaa:img-hyste meraktan ölcem, bi daha izlemem lazım fragmanııı
meltem-cmbl 09-03-07, 22:05 fragmanı bende gördümm yanlız başını kaçırdım biraz anlatabilirmi acaba berk hakaman falan var berk galiba deniz olcak yasmeinini kuzenı olan diğer bıyıklıda deniz gezmiş olablir ahmet çok tatlıdıı:img-in_lo yaseminin saçı falan değişmiş herkez yaşlanmışş rüyada çok tatlı
ikizlerbur 09-03-07, 22:05 tamamını izledim ama hayal meyal hatırlıyorum çok şaşırdım hiç beklemiodum rüya necdete sarılıodu arkasından yasemin geldi ahmet biriylr orman gibi bi yerde yürüodu ışık defne ve denizi gösterdi üçünü birileri kovalıyordu sonra yaseminle ahmet ahmeti gösterdi ya çok heycanlıyım
kaç tane dizi var ki müzikleri kıyafetleri ortamı bir bütün olan herşey öyle yerli yerindeki bayılarak izliyorum hem de tekrar bu bölüm:) muhteşemler ya:happy0064
fragmanı gördüm.Rüya büyümüş Necdet'e doğru koşuyordu.Işık,Deniz büyümüşler.Rıza bey hapisten çıkmış.Ahmet aynıydı değişmemiş.
aynakolik_fatma 09-03-07, 22:06 o kadar heyecanlandımki durmadan inanmıyorum gördüm diyorum ama durmadan anlatamam size harika olmuş ya resmen hasta oldum
arkadaşlar zamanı ileri almak istiyorum yaaaaaaaa:icon_sorr
Fragman çıktı.:happy0064 Heyecandan doğru düzgün izleyemedim.Berk Hakman vardı.Rüya koşup Necdet'in kollarına atlıyordu.Herkes makjayla değişmiş.Tanımakta güçlük çektim.:)Tuhafıma gitti.Sevim'le Mehmet evlenmişler mi?Sevim kimin arkasından öyle gülümseyerek bakıyordu?Bir de birinin başı yarılmıştı.Anlaşılan olaylar hemen başlıyor.
o çalan ahmet kayanın şarkısı değil bildiğim kadarıyla.
dizinin müziklerini yapan ekibin yaptığı sevdamız uzun bir bakış..
fragman çok hoştu herkes az buçuk değişmiş saçlarla falan..ahmetin saçı da farklıydı..
ışıkla defneyi oynuyanlar dört dörtlük olmuş..heralde tahmin ettiğim kişi defne..çok benzemiş..
bir de sevimle mehmet evlenmiş galiba mehmet bıyık bırakmıştı..
Fragmanı gördüm!Allah'ım süperdi.Acayip heyecanlandım.Galiba Sevim'le Mehmet evlenmiş.Mehmet çok yakışıklı görünüyordu ve Sevim onu uğurluyordu.
Sanıyorum ki tahminler doğru Deniz Gezmiş bizim Deniz olabilir.Berk diziye giriyor!Olaylara karışıyorlar.Koşturmalar filan oluyor!
Ahmet sanırım hala Kıbrıscıkta çünkü görev başında olduğunu sezdim.
Rüya evlerinin kapısından koşarak Necdet'e sarılıyordu.Necdet bu haliyle çok tatlıydı.Yasemin acayip güzel olmuştu.Saç kesimi çok olgun göstermiş.Rüya çok çok şeker bir kız!
Lale de çok güzel olmuş!
Rıza Bey hapisten çıkmış sanıyorum Nezahat Hanım karşılıyordu...
Ayla çok farklıydı ve gerçekten güzel olmuştu.Çok heyecanlandım ya
aynakolik_fatma 09-03-07, 22:08 nezahat yani lale mansur ne güzel olmuş öyle bayıldım kadına genç kız gibi
harika bölümler bizi bekliyo
rüya necdete sarılıyo kudurcam şimdi:img-pilot
ya ben hayal kırıklığına uğrayacağımı sanıyordum ama hiç de değil...yeni oyuncular harika olmuş bence...alllahım bu nasıl bir heyecan, sanki diziyi izlemiyorum dizide yaşıyorum,of of!
aynakolik_fatma 09-03-07, 22:10 arkadaşlar biri bana bişey desin dizinin sonuna kadar bekliyeyimmi
gördüm ama heyecandan bişi anlamadım
bi daha gösterirlermi acaba cvp bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!!
yaaa offf yiyorum kendimi...rüya öölee tatlıydı ki..ee ahmetinn kızı olcak okadrr..nasıl koşuoduu öle...arkadşlarr berk hakman nekadr tatlıydıı yaa kırık kanatlardan snra onu tvde görcesss..yubbi:happy0064 eminim süper oynıcaktır..kızlardaa muhteşemm...olaylara karışcaklar galba.çünkü birilerinden kacıolardı.ve birisi bşından yaralnıodu.herlade denizdir..
cumaaaaaaaaaa gelsinnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dizii sankii yeni başLıyormuş qibiyim ya.. İçimde bir heyecan bir mutLuLuk.. Bir an önce qeLsn cuma qünü.. Çok merak ediyorum ya..
arkadaşlar biri bana bişey desin dizinin sonuna kadar bekliyeyimmi
gördüm ama heyecandan bişi anlamadım
bi daha gösterirlermi acaba cvp bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!!
Bence bir daha oynamaz canım.Atv Aşk Oyununda da aynını yapıyordu.Böyle durumlarda sadece bir kere gösteriyor sonraki hafta da geç gösteriyor.Çıkmaz bence.Umarım Şule Abla çekmiştir!Fragmanla feci heyecanlandım ya!
fragmanda çalan ahmet kayanın şarkısını adı neydi bilen var mı? varsa lütfen hemen söylesin. teşekkürler.....
fragmanda çalan ahmet kayanın şarkısı değilll!!!!!!!!!!!!!!!!!
kemal sahir gürel ve arkadaşlarının yaptığı bi şarkı...yani bu dizinin müziklerini yapan insanlar yaptı bu şarkıyı.memleket ve gül
ayy inanmıyorum fargamanı verdiler ha zaman atlamışlar ayyçok güzel ya bu dizi süper iyiki baştan izlmeişim bozulmadan devam ediyor süper hep böyle gitsin sanki gerçekten o aşkı yalıyorum kalbimde o hüzüleri o seviçleri tabi bazı yerlerie kızıyorum o ayrı ...
yazdıklarınızı ouyunca fragmanı izlemsemde kalbim yerinden çıkak gibi oldu demek herkes olgunlaşmış berk hakman gelmiş defne ve ışık artı rüya büyümüş off bu ne heyecandır hemen cuma gelsin böyle dedim ya zaman geçmez arrtık...
ya fragmanda çalan ahmet kaya nın şarkısı değil miydi? ben onun sesine benzettim ama. şarkının adını bilien var mı?
fragman süperdi ama ya!!!! heyecanla bekliyorum
benim zaten bu diziyi izlememin nedeni de dönemin siyaseti için. ahmet yasemin aşkı geri planda kalıyo yani benim için....
bence daha heyecenlı bölümler bizi bekliyor. deniz in üniversite olayları iyi olacak gibi
şarkının adını söylerseniz sevinirim. bence ahmet kayaydı....
Ben Hatırla Sevgili'yi fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum.Yeni bölümün fragmanını gördüm.Bundan sonra diziyi daha sıkı takip etmeyi düşünüyorum.Daha güzel olucak sanki.Şimdide güzelde sanki daha da güzelleşecek.
ayrıca çok güzell bi fragman hazırlamışlar..
o neydi öyle yaa....
bomba gibi geliyor yeni dönem bomba!!! gözlerin 4,ağzımsa 5 karış açık izledim yani :) berk hakman müthiş görünüyordu...yeni çetemiz belli oldu..harunu oynayan oyuncu da sanki o dönemden fırlamış gibiydi :)
canselle okanın saçları mükemmel olmuş!!! anlatamam yani..sanırım çoğu kişi gördü zaten..berense çok olgun görünüyordu,kahkül çok yakışmış...laleye inanamadım,muhteşem görünüyordu..saçları süperdi..nezahat evrim geçirmiş resmen,yaşlanacağına gençleşmiş...sevimle mehmet de snaırım evlenmiş..ahmetle aylayı anlayamadım ama daha tık yok onlarda sanki :) sanki ahmet hala kıbrıkçıkta gibi geldi bana..
yalnız direk dönem olaylarına dalmışlar,bizim çetenin erkeklerinden birinin kafasının arkası yarılıyor galiba yanlış görmediysem..hiç istemesem de söyleyeyim ayla da fena değildi işte :) o da değişmiş...rüya çok şirin bir kız olmuş,e babasına çekmiş normal...biyolojik babasından bahsediyorum tabiki :img-hyste
istanbul üniversitesinin görkemli ve meşhur kaspısı gösterildi bir ara galiba,yine içim bir fena oldu,bir kez daha gurur duydum okulumla :img-hyste
mükemmel bir bölüm hatta bölümler bizi bekliyor diyeiblirim...şimdi işimiz yoksa taı tamına 7 gün bekleyelim :icon_sorr
fragmanda çalan ahmet kayanın şarkısı değilll!!!!!!!!!!!!!!!!!
kemal sahir gürel ve arkadaşlarının yaptığı bi şarkı...yani bu dizinin müziklerini yapan insanlar yaptı bu şarkıyı.memleket ve gül
çok teşekkür ederim muko. ben onun sesine benzettim demek ki yanılmışım. fragmana öyle kaptırdım ki kendimi ne yapacağımöı şaşırdım. tekrar teşekkürler
Arkadaşlar,
Lütfen tek cümlelik, kısa, renkli ve bold mesajlar yazmayın!
Defalarca uyarmamıza rağmen kurallara uymamaya devam ediyorsunuz.
ayy çok kötü oldum yaa
ahmedim canım ağladı bende ağladım onunla birlikte
kırık kanatlardan sonra ağladığım tek dizi
hele ahmedin yasemini karnına bakışı hamile mi diye bitirdi beni :( :(
öksürüğümden anlayamadığım sahneyi izledim şimdi:))
ama tekrar ağlamadım:))
annem herzamanki gibi kahkahalar attı:img-hyste
çok ilginç kadındır annem:))
ya yeni fragman çok güzel ya ben çok heyecanlandım...
(berk hakmanda fena değilmiş ha:img-hyste ) neyse:))
lale yeni saç modeli çok güzel olmuş,
mehmet bıyıklı falan...
ahmeti değiştirmemişler pek ona şaşırdım...
yasemine kahkül güzel olmuşlar ya...
offf cumayı nasıl beklicem ben???
Bitti ama yenii fraqmanı vermediLer.. Keşke bir kere daha izLeseydik.. Çok hoşuma qitti ya.. =)) YaLnız bişii farkedemedim sanırım.. DenizGezmiş'Le iLqiLi biii yoktu dimi.. Yanii oyuncu fLn.. BıyıkLı biri vardı ama bn onu Deniz'in arkadaşı Harun oLarak düşündüm..
yeni fragmanı izledim ya yeni dönem müthiş olucak berk hakmanı sonunda gördüm ve çok sevindim ahmet pek değişmemişti çocuklar baya bir büyümüş berk hakman ayrı bir güzellik getiricek diziye!!
aylayla ahmetin olayı nasıl gelişicek çok merak ediyorum..1hafta nasıl bekliyeceğim:icon_sorr
Berk'i KKdan beri çok seviyorum.Cansel'le bir dizide daha birlikte çalışmasına çok sevinmiştim.Fragmanı izlerken HSya rahatça adapte olduğunu ve gözümüzün onu yadırgamayacağını düşünmeye başladım :)
Delirecegim Bekledim bekledim fragman vermedim bir yudum insan basladi :(
Demek sonunda Ahmet ve Necdetin saclari duzeldi o neydi oyle yaw :)
Lale cokmu degismis arkadaslar...
Bizim kucukleri kimler oynuyor?
sevim ve mehmet evlendimi peki Aylaaa :)
ya işte berk hakman vardı o deniz gezmiş olsun yaaaa:(
Cnm bn hiç öyLe düşünmüyorum.. Berk Hakman bnce Deniz.. Zaten 3 kişi takıLıyorLardıı.. onLarda Defne ve Işık işte.. BıyıkLı adamı asLında bir an Deniz Gezmiş diye düşündüm ama... DenizLe ve kızLarLa takıLıyordu da.. O Harun oLabiLir.. yoksa Deniz Gezmişii oynayan yok mu??
Bu forumda Okan Yalabik hakkinda "burnu kalkmis" gibi sozleri okuyuncu gercekten cok sasirdim. Halbuki kendisiyle "Capkin" dizsinin setinde karsilikli cay icip sohbet ettigimde kendisinin efendiligini ve mutevaziligini cok takdir etmistim. Zaten kendisi Umut Vakfi`nin ( bireysel silahlanmaya karsi olusum) cektigi reklam filmindede rol almisti.
Sanirim Okan`a karsi olan bu asiri tepkinin asil nedeni Okan`in bu dizide gostermis oldugu muthis performans. Nedense Cansel Elcin`in abartili ve yapay oyunu takdir edilirken Okan`in o sapsade ve dogal oyunu elestiriliyor.
erdal güney söylüyor galba şarkıyı, şarkının ismi memleket ve gül...
Arkadaşlar ezginin adı geçmişten geleceğe, memleket ve gül diye ibrahim karaca yazdı. Erdal Güney söyledi.
Bu forumda Okan Yalabik hakkinda "burnu kalkmis" gibi sozleri okuyuncu gercekten cok sasirdim. Halbuki kendisiyle "Capkin" dizsinin setinde karsilikli cay icip sohbet ettigimde kendisinin efendiligini ve mutevaziligini cok takdir etmistim. Zaten kendisi Umut Vakfi`nin ( bireysel silahlanmaya karsi olusum) cektigi reklam filmindede rol almisti.
Sanirim Okan`a karsi olan bu asiri tepkinin asil nedeni Okan`in bu dizide gostermis oldugu muthis performans. Nedense Cansel Elcin`in abartili ve yapay oyunu takdir edilirken Okan`in o sapsade ve dogal oyunu elestiriliyor.
Ben koyu bir Okan hayraniyim bu forumdaki herkes bilir..
Okan kadar canselide severim ve ikiside muhtesem oyunculuklarini en harika sekilde sergiliyorlar her hafta..
Aramizda Okani sevmeyenler veya canseli sevmeyenlerde olabilir buna saygi duymak gerekiyor, tabi bir oyuncuyu overken digerinin hakkini yememek lazim..
Okan hakkindaki dusuncelerine sonuna kadar katilsamda cansel elcin ile ilgili soylediklerine katilamayacagim..
bana göe tam tersi bir durum...
okanı normal hayatta severim ama dzide hiç ama hiç sevmedim hatta nefret ettim diğebilirm ama şunu belirteyim dizi ve gerçek hayat farklı...
bence ikisidegenç oyuncu ve eşitler daha çok yol var önlerinde şimdi cansel de okanda çk iyi oyuncular..
yaseminin camdan el sallama sahnesindeki bakışlarını içten buldum
necdetin gerçekten bu evliikten mutsuz olup olmadığını hala anlayamadım.acaba herşeye rağmen yaseminle bir arada olmak ona yetio mu?
yasemin ve ahmetin annelerinin bu kadar yüssüzce davranmaları çok kötü
ama bizi bu kadar ağlatmaya hakları yok yaa her sahne ayrı bi acıklı
okana da bayılıyorum süper oynuyo.yasemine de çok masum bakıyo.
Okan'ın bu dizide birkaç sahnesii çok başarıLıydı..
Çok hoşuma qitmişti.. Gösterdiği performans..
CanseL'de bnce iyi.. en azından söyLendiği qibi
yapay ve abartıLı bir oyunu yok..
bu arada o fragmanda gördüğümüz renli gözlü çocuk galiba denizdi.yakışıklı olmuş kerata onun deniz gezmiş olabileceği isminden dolayı benm de aklımdan geçti ama olmaz heralde çünkü tip olarak alakaları yokk.
nasıl Menderes'i benzettilerse eğer birisi deniz gezmşi oynıcaksa benzetmeleri gerekir bence aklıma ona bnzeyebilen nejat işler geldi tabi yok öle bişiy de aklıma geldi yani:icon_whis
kızlar da güzelleşmişler ama yasemin ve aylanın saçları sanki iyi olmaamış.ayla neyse de ben yaseminin kahküllerini beğenmedim.kahkül daha küçük göstermez mi yaa??
koşup babasına(!) sarılan rüya çok şirin.Necdet de eminim ki çok süper bi baba olmuştr.merak ettiğim bu 5 sene içinde yasemn ve necdet arasnda hiçbişi olmamış mıdır acaba :)
bi oyuncunun performansını beğenmiyo olabilirsin ama onu bu şekilde eleştirmen doğru değil başkaları da aynı şekilde okanı beğenmiyo olabilir eğer sen cansele böyle söylüyosan başkalarının da böyle şeyler söyleme hakkı var demektir ki okanın da oyunculuğunu çok beğendiğimi söylemeliyim ama cansele karşı bu tavrın doğru değil bence.. ikisi de çok başarılı oyuncular ayrıca canselin söylediin gibi yapay ve abartılı bi oyunculuğu yok tam tersine çok doğal oynuyo.. ikisi de çok iyi iş çıkarıolar bence..
meltem-cmbl 09-03-07, 23:27 bu arada o fragmanda gördüğümüz renli gözlü çocuk galiba denizdi.yakışıklı olmuş kerata onun deniz gezmiş olabileceği isminden dolayı benm de aklımdan geçti ama olmaz heralde çünkü tip olarak alakaları yokk.
nasıl Menderes'i benzettilerse eğer birisi deniz gezmşi oynıcaksa benzetmeleri gerekir bence aklıma ona bnzeyebilen nejat işler geldi tabi yok öle bişiy de aklıma geldi yani:icon_whis
kızlar da güzelleşmişler ama yasemin ve aylanın saçları sanki iyi olmaamış.ayla neyse de ben yaseminin kahküllerini beğenmedim.kahkül daha küçük göstermez mi yaa??
koşup babasına(!) sarılan rüya çok şirin.Necdet de eminim ki çok süper bi baba olmuştr.merak ettiğim bu 5 sene içinde yasemn ve necdet arasnda hiçbişi olmamış mıdır acaba :)
yok be kerkül yakışmış:) çok şeker olmuşş
şu 5 senede bişey olmamıştır zaten öle anlaştılarr formaliteden evlilik ama hani dizi başlarkenki fragmanda necdet yasemini öpüyoya o günleri görcez galibaa:icon_sorr
haftaya olayların çok hızlı başlayacağına şüphe yok. nasıl bekleyeceğiz bakalım.. rüya ve necdet'in birbirlerine çok bağlandıklarını sanıyorum ve bu hiç hoşuma gitmedi. bütün her şey zorlaşacak. ben yasemin ve ahmet'in barışacağından çok emin olamıyorum artık, umudumu yitirmeye başladım:( her zaman mutlu sonlar olmuyor dizilerde maalesef. diğer olaylar çok renkli olacak kesin. ben ahmet'in çocuğu nasıl öğreneceğini çok merak ediyorum. nezahat'in atmadığı mektubun ve ahmet ve yaseminin karşılıklı yazdıkları günlüklerin onların birleşmelerinde (tabi olursa) önemli bir rol oynayacağını sanıyorum. nasıl geçecek bir hafta...
yok be kerkül yakışmış:) çok şeker olmuşş
şu 5 senede bişey olmamıştır zaten öle anlaştılarr formaliteden evlilik ama hani dizi başlarkenki fragmanda necdet yasemini öpüyoya o günleri görcez galibaa:icon_sorr
öle diosan öledr ;) bana sanki daha küçük görünmüş gibi geldi. haa ama bi de herkes deişmesine rağmen ahmette pek deişiklik göze çarpmadı sanki.yoksa ben mi göremedim.Necdet bile saçlarını bi hale yola koydu:img-hyste Ahmet hala 5 yıl önceki ahmet
Necdet yasemni öpüyo evet onlar da hiçbi fırsatı kaçırmıyolar.teşekkr öpücüğü barışma öpücüğü...:img-hyste yoksa formalite diye bizi mi kandırıyolar :P :img-hyste
Delirecegim Bekledim bekledim fragman vermedim bir yudum insan basladi :(
Demek sonunda Ahmet ve Necdetin saclari duzeldi o neydi oyle yaw :)
Lale cokmu degismis arkadaslar...
Bizim kucukleri kimler oynuyor?
sevim ve mehmet evlendimi peki Aylaaa :)
Angel'im düzelmişti valla.Ahmet'i çok net hatırlamıyorum ama Necdet'i çok net hatırlıyorum.Fragmandaki saç tipi işte.Okan'a çok yakışmış bu saç modeli.Lale'nin saçları Lale'yi çok değiştirmiş.Daha bir büyümüş sanki,farklıydı.Yasemin'i kahkülleri büyük göstermiş.Ayla'nın da saçları uzamıştı...
Sanıyorum ki Berk Hakman Deniz'i oynuyor,orada kumral güzel bir kız vardı o da Defne olsa gerek,yanlarında da esmer biri vardı.O da Deniz'in arkadaşı Harun sanırım.Birilerinden kaçıyorlar bir yere giriyorlar filan.Üniversiteler ve olaylara karışmışlar diye tahmin ediyorum :)
cansu_a sen öyle deyince aklıma Yarım Elma dizisindeki formalite evlilik geldi :img-hyste Formaliteden evlilik,düğün,gerdek,balayı :img-hyste :img-hyste Formaliteden bebek filan :img-hyste
Ahmet'in saçları değişmişti hatırımda kaldığı kadarıyla.Siyah paltoluydu ve çizmeliydi diye hatırlıyorum ama hiç emin değilim nedense Ahmet'ten tek hatırladığım karizmatik olduğu :)
Bence kahkül Yasemin'i olgun göstermiş bu arada :)
Angelim o sac modeli ise desene bizim ozge havalarda ucacak, kiz her dizi baslangici bayilacak gibi oluyormus :) :)
Fragmani ceken olmusmudur acaba Ya biz bir hafta nasil bekeleyecegiz ..
Birde Mehmet in biyigimi var artik :) yakismismi gerci ona yakisir :)
sinem havalarda ucacaktir :)
Mehmet karakterini canlandıran Turgay Bey , Kırık Kanatlar'da da muhtarın oğlunu oynamıştı geçen yıl.Şimdi onu bıyıklı görünce aklıma oradaki hali geldi birden.
Defne'yi oynayan kız uymuş ama; Işık'ı oynayan kızı uyuşturamadım küçük Işık ile.Bir İstanbul Masalı'nda sağır ve dilsiz Ceylan'nı oynayan kızsa eğer Işık alakası bile yok küçük Işık'la.Keşke biraz daha baksalardı oyunculara.
meltem-cmbl 09-03-07, 23:50 cansu_a sen öyle deyince aklıma Yarım Elma dizisindeki formalite evlilik geldi :img-hyste Formaliteden evlilik,düğün,gerdek,balayı :img-hyste :img-hyste Formaliteden bebek filan :img-hyste
Ahmet'in saçları değişmişti hatırımda kaldığı kadarıyla.Siyah paltoluydu ve çizmeliydi diye hatırlıyorum ama hiç emin değilim nedense Ahmet'ten tek hatırladığım karizmatik olduğu :)
anam yarım elmadaki gibi aşık olmasınlardaa ne olursa olsunn :)
ya ben fragmanı tam hatırlamıyotum ya o kadar heycanlandımkı bi daha izlemekistiyorumm çeken varsaaa nolurr yollayınnn
Angelim o sac modeli ise desene bizim ozge havalarda ucacak, kiz her dizi baslangici bayilacak gibi oluyormus :) :)
Birde Mehmet in biyigimi var artik :) yakismismi gerci ona yakisir :)
sinem havalarda ucacaktir :)
Özge sevinçten bayılmazsa iyidir :) Onun fragmanda görmek için ekrana yapıştığı gibi kestirmiş saçlarını benim çok hoşuma gitti şahsen.Çok çok yakışmış.
Sinem fragmanı bir göre ah bir görse düşünemiyorum halini.Çünkü fragmanda Sevim Mehmet'i ev gibi bir yerden uğurluyor.Ben nedense evlendiklerini sezdim...Mehmet de Sevim de değişmiş.Turgay çok şeker olmuş,Sevim'i net hatırlayamıyorum ...
Belki Şule Abla çekmiştir,yani umarım çekmiştir.İzlemek istiyorum yine :)
Tip olarak olgun gozukse kac yazar Yasemin ayni Ahmet miyaw miyaw miyawlayacaktir yine..
Ama en cok Ahmet ve Necdetin saclarina sevindim gercekten son bolumlerde cok uyzu olmaya baslamistim o saclara gidip makas alip kesmek geliyordu icimden ;)
Sevim ve Mehmet evlendilermi acaba evlendilerse deniz ve sevimin arasi nasil :)
Bence de oradaki gibi olmasın canım.Necdet'i ne kadar sevsem de Yasemin ona aşık olmamalı.Ahmet varken hem de...Ayla'yla Necdet'i birleştirip kurtulsak mı napsak:img-hyste
Ben de nedense özellikle Cansel'in kısımlarını hatırlamıyorum ya fragmanda umarım birileri çekmiştir :)
cansu_a sen öyle deyince aklıma Yarım Elma dizisindeki formalite evlilik geldi :img-hyste Formaliteden evlilik,düğün,gerdek,balayı :img-hyste :img-hyste Formaliteden bebek filan :img-hyste
ooooo bu durumda bu evliliğin gerçek olma ihtimali var diosun yani :) ban zaten o kadar öpüp sarılmalarından kuşkulanmıştım
valla ahmet onları tenhada kıstırır :img-haha:
valla ahmetteki deişiklii hiç farkedemedim ama Necdettekini farkettm :)
eee bu durumda demek ki gözün gördüğü değil gönlün gördüğü farkediliyo:img-in_lo
ama yeni bölümler de baya siyasi olay izlicez gibi geldi bana bu görntülerden.bakalım kızlardan biri Deniz Gezmişin arkadaşı mı olcak ???
yaa bi de artık teo&lale aşkını istiyoruuuuzzz he ağla hep ağla olmuyo :icon_whis
meltem-cmbl 09-03-07, 23:54 Bence de oradaki gibi olmasın canım.Necdet'i ne kadar sevsem de Yasemin ona aşık olmamalı.Ahmet varken hem de...Ayla'yla Necdet'i birleştirip kurtulsak mı napsak:img-hyste
Ben de nedense özellikle Cansel'in kısımlarını hatırlamıyorum ya fragmanda umarım birileri çekmiştir :)
cnm ya necdete acı lütfenn ayla olurmu hiç yaa:) başka birini bulmak lazımmmyeni karakterler girer belkii
Hımm Sinem için yazalım...Mehmet bıyıklı, bir yerden çıkıyordu, ev gibi, matbaa falan da olabilir:)Sevim de o gözlükleriyle yolculuyordu sanki onu.Sevim hiç değişmemiş, aynıydı.Değişen tek şey kıyafetleri sanırım.Ayrıca evlendiklerine ihtimal veremiyorum.Çünkü birbirlerine açılmadılar, dile dökülen bir şey olmadı.Bu sebeple onları pat diye evli olarak karşımıza çıkarmazlar...
fragmanı tesaduf eseri gordum kolaj nasılsa diye izlemiyordum.
sonuna bakayım bari diyordum.kolaj bitti bir baktım fragman
sene 1966 cocuklar kocaman olmus falan.necdet ile yasemin'in
saclar degismis.ama ayla ile ahmet evlendi mi oraya cozemedim. :icon_conf
Bence de oradaki gibi olmasın canım.Necdet'i ne kadar sevsem de Yasemin ona aşık olmamalı.Ahmet varken hem de...Ayla'yla Necdet'i birleştirip kurtulsak mı napsak:img-hyste
yaa ama ortegahayranıcım bak yazmışsın "ayladan melek olmaz "die...Necdete de yazık madem birini bulcaz şöyle iyi birisi olsun güzel olsun.Necdeti çok sevsin.Necdet onu çok sevsin..hamarat olsun..okumuş olsun..Laleyle iyi geçinsin..:img-hyste
yani Necdet'e mutlu olacağı biri lazım...:img-yes: kaç oldu yazdım bunu senaristler duysa ya..:happy0064
Şu malum sitede var.Ama hala açılmıyor.:((Yüklendikten sonra bir süre beklemek gerekiyor galiba)
Fragmanı yavaş yavaş tekrar tekrar izlemem gerek.:)Heyecandan ne izlediğimi anlayamadım.Ama Ahmet hala defterine yazıyordu galiba.Yada ben yanlış anladım.Acaba Ayla'yla evlenmiş olacak mı?
Tamam ya gelmeyin bu kadar üstüme sadece şakaydı :img-hyste Ayla ve Necdet'i düşünemiyorum.Necdet gibi meleğe Ayla gibi bir ... (Ayla severler rencide olmasın diye sansürledim kendi mesajımı anladınız siz onu:img-wink: ) olmaz yani biliyorum ama çözüm bulamıyorum.Arkadaşlar Ayla'ya acil kısmet buluyoruz:img-hyste
meltem-cmbl 10-03-07, 00:01 Şu malum sitede var.Ama hala açılmıyor.:((Yüklendikten sonra bir süre beklemek gerekiyor galiba)
Fragmanı yavaş yavaş tekrar tekrar izlemem gerek.:)Heyecandan ne izlediğimi anlayamadım.Ama Ahmet hala defterine yazıyordu galiba.Yada ben yanlış anladım.Acaba Ayla'yla evlenmiş olacak mı?
ayy olacaksa birden olsun evlendikleri anı görmek istemiyorumm:icon_sorr
böle yakınlaşmalarınıda evlenmiş olark çıksınlar daha ii
iyi geceler...bende bugun ozel bolumu izleyenlerdenim ve yine gozyaslarimi tutamadim.neyse fragman muthisti.yasemin o sacla cok hos olmus.bu arada sanirim defnenin buyumus halini YILMAZ ERDOGAN'IN KARISI oynuyo,adini hatirlayamadim ama berfin sanirim.o uymus role ama isigi oynayan kiz bir istanbul masalindaki ceylansa o uymamis.ama berk hakman cuk oturmus yani.
arkadaslar fragman youtube'a yuklenmis. bu arada ben de ikinci kez izledigimde gordum ki kizlardan birini yilmaz erdogan in karisi oynuyor arkadasin dedigi gibi. kucuk kiza herkes cok sevimli dedi ama ben pek ii goremedim nasil bir kiz:) ayrica bim deki ceylan i kimin yerine koydular gercekten merak ediyorum. tekrar tekrar soyluyorum ki dizinin en guzel kadini kesinlikle lale mansur. yaslanmasi gerekirken genclesen ve cok cok guzellesen o olmus!arkadaslar ayrica biri bana tam olarak kac sene gectigini soyleyebilir mi?ruya ya bakarsak 4-5 yil,deniz'e defne'ye bakarsak 10 yil:PPP
defne veya isik buyuyunce yilmaz erdogan'in karisi berfin olmus:) ama hangisi onu bilmiyorum:) bim'deki ceylan bence ikisine de uymaz.belki de arkadaslaridir:) bu cocuklar hangi ara bu kdr buyudu. en az 10 yil gecmis olmasi lazim:)ahmet kibriscik'ta orasi kesin. cunku orman isletmeleri genel muduruyle ormanda yuruyorlar:) ne yani ahmet in tayininin ciktigi yere oig mudurunun de mi tayini cikmis:)yok artik daha neler.riza hapisten yeni cikmis cunku gokyuzune bakiyor! nezahat inanilmaz guzel,kizindan bile guzel olmus:) ayla hala kayinvalide aday adayinin yaninda:)kesin ahmet'in annesi yapacak ve yapti:( ahmetle aylanin arasini:(simdilik benden bu kdr...
*~*RaiNBoW*~* 10-03-07, 05:24 Allah'ım o ne fragman öyle!Ay çok güzeldi...Heyecanlandım vallahi :)
Ayla güzel olmuş ya beğendim,o ezik,sönük tarz kalkmış hafiften.Ahmet ile evlenmemişler sanırım.Ya da fragmanda göstermiyorlar tam çözemedim.Ahmet fazla değişmemiş.Saçları falan daha olgun bir tarzda..Necdet ile Yasemin acayip tatlı olmuşlar.Yasemin'in saçlarını beğendim ben ya,güzel yakışmış.Necdet'in yeni hali de çok tatlı olmuş.Ayrıca Lale eski haline göre mükemmel olmuş,gözüme ilk çarpan bu oldu:)
Rüya'yı iyi seçmişler ama anneye benziyor.Ahmet ile bir alaka kuramadım valla :(
Çocukları da hemen kocaman yapmışlar ya:)Dizi bence bu haliyle çok daha ve heyecanlı oldu.Eminim gelecek bölümleri daha da sabırsızlıkla bekleyeceğiz...
of ben göremedim fragmanı ya:icon_cry: kimsenin yeni halini göremedim bi daha en erken salı günü verirler fragmanı...
arkadaşlar bi de ben setteyken mehmet ali erbil'in kızının da oynayacağını duymuştum ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum:icon_sorr
fragmanda rüyayı gösterecekleri kesindi ama göstere göstere nejdete sarıldığı sahneyi mi göstermişler!bravo...burdan nejdet ve rüyanın birbirine ne kadar bağlı olduğunu anlayın,yasemin ve ahmete mutluluğun haram olduğunu anlayın mı demek istediler bize:icon_evil neyse ben sabah sabah bi sürü saçma anlam çıkardım galiba.
anlaşılan ahmet ve yasemin yıllar sonra ilk kez tren sahnesinde karşılaşacaklar.eğer başka sahne olsaydı kesin ikisinin sahnelerini fragmana koyarlardı.tren sahnesi de yetişmediği için fragmana koyamamışlar...ama salı günü ikinci bir fragman olabilir orada gösterebilirler belki:)
of ben göremedim fragmanı ya:icon_cry: kimsenin yeni halini göremedim bi daha en erken salı günü verirler fragmanı...
arkadaşlar bi de ben setteyken mehmet ali erbil'in kızının da oynayacağını duymuştum ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum:icon_sorr
fragmanda rüyayı gösterecekleri kesindi ama göstere göstere nejdete sarıldığı sahneyi mi göstermişler!bravo...burdan nejdet ve rüyanın birbirine ne kadar bağlı olduğunu anlayın,yasemin ve ahmete mutluluğun haram olduğunu anlayın mı demek istediler bize:icon_evil neyse ben sabah sabah bi sürü saçma anlam çıkardım galiba.
anlaşılan ahmet ve yasemin yıllar sonra ilk kez tren sahnesinde karşılaşacaklar.eğer başka sahne olsaydı kesin ikisinin sahnelerini fragmana koyarlardı.tren sahnesi de yetişmediği için fragmana koyamamışlar...ama salı günü ikinci bir fragman olabilir orada gösterebilirler belki:)
havincim ben sana gönderiyorum fragmanı ;)
walla acayip şaşırdım dün akşam verdiler bende tesadüfen izledim. evet evet belçim erdoğan oynuyor defne veya ışık'ı
ay ahmet çok tatlıııııııııı
defne veya isik buyuyunce yilmaz erdogan'in karisi berfin olmus:) ama hangisi onu bilmiyorum:) bim'deki ceylan bence ikisine de uymaz.belki de arkadaslaridir:) bu cocuklar hangi ara bu kdr buyudu. en az 10 yil gecmis olmasi lazim:)ahmet kibriscik'ta orasi kesin. cunku orman isletmeleri genel muduruyle ormanda yuruyorlar:) ne yani ahmet in tayininin ciktigi yere oig mudurunun de mi tayini cikmis:)yok artik daha neler.riza hapisten yeni cikmis cunku gokyuzune bakiyor! nezahat inanilmaz guzel,kizindan bile guzel olmus:) ayla hala kayinvalide aday adayinin yaninda:)kesin ahmet'in annesi yapacak ve yapti:( ahmetle aylanin arasini:(simdilik benden bu kdr...
berfin yılmaz erdoğanın kızının adı karısı belçim erdoğan :)
Allah'ım o ne fragman öyle!Ay çok güzeldi...Heyecanlandım vallahi :)
Ayla güzel olmuş ya beğendim,o ezik,sönük tarz kalkmış hafiften.Ahmet ile evlenmemişler sanırım.Ya da fragmanda göstermiyorlar tam çözemedim.Ahmet fazla değişmemiş.Saçları falan daha olgun bir tarzda..Necdet ile Yasemin acayip tatlı olmuşlar.Yasemin'in saçlarını beğendim ben ya,güzel yakışmış.Necdet'in yeni hali de çok tatlı olmuş.Ayrıca Lale eski haline göre mükemmel olmuş,gözüme ilk çarpan bu oldu:)
Rüya'yı iyi seçmişler ama anneye benziyor.Ahmet ile bir alaka kuramadım valla :(
Çocukları da hemen kocaman yapmışlar ya:)Dizi bence bu haliyle çok daha ve heyecanlı oldu.Eminim gelecek bölümleri daha da sabırsızlıkla bekleyeceğiz...
rainbow avatarındaki reim hangi bölümden?
ilk bölümlerdenmi yoksa yayınlanacak olan bölümlerdenmi? ilk bölümlerde ben hiç görmedim böyle bir sahne kaçırdımmı yoksa?
ayrıca lale'nin normal resimlerini gördüm ben gerçekten çok güzel yan duru bir güzelliği var önümüzdeki bölümlerdeki haliyle aynı nerdeyse. nişanlımın okul arkadaşı ama henüz yüzyüze görüşemedik malesef :(
pnrdvl22 sayende izledim fragmanı çok teşekkürler...
fragmanın sonunda ahmet ve yasemin sanki karşılaşmış gibiler ya da bana öyle geldi.ahmet sahiden değişmiş ya çok tatlı olmuş:)bu yaseminde hiç akıl yok gerçekten!
ama en çok laleyi beğendim yeni saç stili çookk yakışmış çok tatlı gülümsüyordu ve nezehatte harika görünüyordu...aylayada çok yakışmış yeni saç şekli çok olgun bi görünüm vermiş...
berene saçı toplu hali pek yakışmamış bu saç şekliyle ama tabi ki yine de çok güzel...asıl saçını salınca görün siz:)ben çok beğendim öyle.
yeni bölümler çok güzel olacak ama benim nejdet-rüya sahnelerine dayanamayacağım kesin!
arzu-başak 10-03-07, 08:22 Fragmanın linkini sanırım bir arkadaş öm gönderiyormuşş.bende istiyorum..dün diziyi o kadar izledim fragmanı gösteririler diye..iki reklam arasındada kalkmadım..tam kalktım yerime geldim..baktım fragmanın sonuna yetiştim şans işte..neyse benim şimdi çıkmam gerekiyor....fragmanın linkini gönderirseniz çok sevinirim..iyi sohbetler.........
arkadaslar okan yalabık ve beren saatin bi röportajını okudum az önce milliyette 1970 lere kadar ahmet ve yasemin kavusamayacakmıs ondan sonrasını bizde bilmiyoruz ddiler
arkadaslar okan yalabık ve beren saatin bi röportajını okudum az önce milliyette 1970 lere kadar ahmet ve yasemin kavusamayacakmıs ondan sonrasını bizde bilmiyoruz ddiler
yaaaa cok var 70lere kadar :(
tuh yaaa o kadar nasil dayanacak ahmet uzuldum simdi mahvldu cocuk ah yasemin ahhh
arzu - basak pmledim fragmanı sana
aynakolik_fatma 10-03-07, 08:51 bu fragmanı kaçıncı izleyişim oldu bir türlü bırakamıyorum yaaaa
süper olmuş sinemcim nerdesin ya bi değerlendirme yapaydık seninle
yeni oyuncuları benim gözüm tuttu nasıl tutmasın zaten
yalnız kızlardan hangisi defne hangisi ışık onu kestiremedim
işte beklediğim olaylı yıllara geldik nihayet
ve yaseminin saçları yine onu çocuk gibi gösteriyor bence. toplamasa tam süper olacak kanımca :img-cool2
ikizlerbur 10-03-07, 09:01 biri banada özelden fragmanın linkini atabilirmi dün gece izledim ama sindire sinire bi kaç kere daha izlemek istiyorum ayruca milliyeti bende okudum acaba yine mi zaman atlaması yapıcaklar yapıcaklarsa kaç blüm sonra olucak biz yaseminle ahmeti daha biarada göremiyecekmiyiz :icon_sorr
Fragmanı izledim... Yılmaz Erdoğan'ın eşini gördüm sanki?! Sanırım Işık'ımızı o oynayacak... ama Defne'yi tam göremedim... ellerini üst üste koyarak eski yeminlerini ediyorlardı... Eee bunlar yakalanırsa ifade de vermezler şimdi:img-polic "Olmaz abi bizim küçüklükten beri yeminimiz var..." :)
yaaaa cok var 70lere kadar :(
tuh yaaa o kadar nasil dayanacak ahmet uzuldum simdi mahvldu cocuk ah yasemin ahhh
arzu - basak pmledim fragmanı sana
böyle olacağı belliydi zaten ama bu yıllarda hiç biraraya gelemeyecekleri anlamına gelmez bence bu.belki tekrar birlikte olup yine ayrılacaklardır ve öyle geçeceklerdir 70lere...:icon_cry:
eğer bunları 70lere illa ayrı geçireceklerse böyle olsun!
pnrdvl22 isimli arkadaşım ömla gönderiyorsun herhalde ama mesela bende istiyorum fragmandan..
ama ona gönder buna göndermek yerine canselin veya hatırla sevgilinin fun clublarına koysan daha ii olmazmı??
hem burdan haber verirsin herkeste indirmiş olur??:img-blush
allahım şimdi kalpten gideceğim.neler söylüyorsunuz siz?gerçek mi bu?şaka gibi geliyor.of keşke izleseydim akşam.fagman eklendi mi bir yere?hemen söyleyin nolur!ay mehmet bıyık mı bırakmış?:img-in_lo demek sevim onu uğurluyordu.herkes sanırım evlenmişler demiş.bu kadar kişi aynı şeyi düşündüğüne göre öyledir kesin.:img-in_lo of çok merak ediyorum görünüşlerini.hemen görmek istiyorum.ahmeti de merak ediyorum.:img-in_lo berk hakmanı da...:img-blush
ayy ayy ne güzel bir fragmandır bu yarabbim yasemin daha da güzellemiş rüya desen ayrı bir güzellik lale desen off bir içim su nezafat hanımda beyaz elbisenin içinde süper bu defne ışık ve denizi oynayacak yeni oyuncuları tanıyamadım yani izlerken donup donup durdu sizir oldum kim bu yeni oyuncular bileniniz varmı merak ettim rıza hapistaneden cıkıyormu bir yerde yürüyordu ama belli değil ayla doktor olmuş vayy ahmete yar olmadı ama ne güzel ahmet halada kıbrıscıkta ormanda yürüyorlar yasemin elinde bir resmen bakıyor sanırım ahmetin karakalem calısmasını falan yaptı ayy cok güzel bir bölüm ya
ay izledim fragmanı ve eridim resmen.:img-in_lo evet nil çok tatlı görünüyor berk.:img-blush
dediğiniz gibi mehmet kanımca bıyık bırakmış.orası hiç gazeteye falan benzemiyor.bildiğimiz ev bence.kesin evlenmişler.oy oy oy:img-in_lo
nezahatin saçları çok güzel olmuş ya.:img-blush lalenin de öyle...:img-in_lo
bence bu bölümler daha heyecanlı olacak.fragmandan bile anlaşılıyor bu.fragmanın çıktığını duyunca bile elim ayağıma dolandı valla. :img-hyste hepsi çok güzel olmuş.iyi ki oldu bu zaman atlaması.:img-in_lo berkin katılmasını da çok sevindim.:img-blush
Merhaba
fragman icin tesekkurler
ya ben fragmanda bile gozyaslarimi tutamadim diyebilirim. sanirm artik yaseminle ahmet hicbir zaman kavuyasamayacaklar. ruyanin necdete nasil sarildigini gormediniz mi? bu cocuga nasil dersiniz senin baban baskasi... simdi yasemine cok kiziyorum. bu bir insana yapilabilecek en buyuk kotuluk. butun o yillari ahmetten caldi. simdiden sonra donusu de yok.
neyse, umarim bir hafta cabucak gecer de belki yeni asklar bizi mutlu eder, ne dersiniz?
askasurguncu 10-03-07, 10:36 fragmani yeni gordum
ruya nasilda nejdete sariliyor
yanilmiyorsam fragmanin sonunda ahmet ve yasemin karsilasiyorlar
simdi gelde 7 gun bekle :icon_sorr
Merhaba
fragman icin tesekkurler
ya ben fragmanda bile gozyaslarimi tutamadim diyebilirim. sanirm artik yaseminle ahmet hicbir zaman kavuyasamayacaklar. ruyanin necdete nasil sarildigini gormediniz mi? bu cocuga nasil dersiniz senin baban baskasi... simdi yasemine cok kiziyorum. bu bir insana yapilabilecek en buyuk kotuluk. butun o yillari ahmetten caldi. simdiden sonra donusu de yok.
neyse, umarim bir hafta cabucak gecer de belki yeni asklar bizi mutlu eder, ne dersiniz?
jumeria bize yeni asklar lazim degil
yasemin ve ahmet kavusunlar bize yeter :happy0064
iReMJeLiBoN 10-03-07, 10:49 ayhh yeni bölmler süper, bnm tahminmce o defne ışık ve denşiz 70 olaylarıno onlarn cocklarıda 80 olaylarını yapcaklar ve 3 sezon hepsinn bi sahnesiyle sona erecek..a yh icm bi fena oldu fragmanı görünce.. ilk bölüm aklıma geldi simdiki bölümlerde..:( OOf oof..
Ferny&Lety 10-03-07, 10:49 peki ruya ne olacak? sizce kolay mi bir cocuga bunu yapmak?
kolay olduğunu sanmıyorum..ailelerden ziyade bir de çocuk var..o çocuğun hiç bir suçu yokken yıllarca baba bildiği kişinin babası olmadığını idrak etmesi çok zor ve burda en çok zeelenen de çocuk olur zaten..
yasemine çok kızıyorum bu yüzden...aslında onun da suçu yok ya neyse..
Yasemin ve ahmet kavuşsun istiyorum ama Rüyaya bunu yapmanın haksızlık olduğunu düşünüyorum
senarisler onada
bir cozum bulur :icon_whis
sevgili askasurguncu,
ben de kavusmalarini istiyorum. onun icin diyorum ya fragmanda bile gozyaslarimi tutamadim. ama bilemiyorum, bence bu is selviboylum alyazmalima donecek sonunda. sevgi emektir filan diyip baglayacaklar gibi geliyor. hem arkadaslardan biri yazmis ya daha once, 70lerde de kavusamayacaklarmis diye. e en guzel yillar gectikten sonra, ruyanin bebekligi, ahmet ve yaseminin gencligi gectikten sonra kavussalar ne olur? ha yine de ahmetin yasemine 60 yasinda da olsal |