Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

fundapehlivan
10-03-07, 14:29
Ya ben kızları birbirinden ayırt edemedim:img-hyste
Sadece gözleri renkli değildi ışık onlardan biri olamaz...

Şevket değişmiş mi??
Ya olur mu ama şimdi??
Ben çok seviyordum onu...:sad53:

cerenimo_
10-03-07, 14:41
ohhhh bee.. sonunda izledim fragmanı.. dün kolajı verirlerken altta birazını göstermişlerdi ama tabi hiçbişe anlaşılmıyodu.. necdetle rüya ne kadar tatlılardı öle.. ama yine de necdet yerine ahmetin kucağında olmasını tercih ederdim :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr bu arada en sonunda laledeki potansiyeli ortaya çıkarmışlar.. 15 bölümdür uyuz ediyodu beni saçları ama şimdi çok tatlı olmuş..

hacivatiye
10-03-07, 14:50
arkadaşlar biri bana açılayabilirmi??lütfenn??bu bahsettiğiniz fragman nee??

dünkü özel bölümü verirken gelecek bölümün fragmanı verildi ondan bahsediyoruz.
yaseminin saçları değişmiş ben pek beğenmedim ahmetinkilerde değişmişti necdetinkilerde. kısacası hiçbirini beğenmedim..:img-hyste
ahmetin saçlarına ne olmuştu anlayamadım geriye mi taramış kulağının arkasına mı koymuş? mehmet sakal ve bıyık bırakmış herkes değişmiti yanii.

ayrıca deniz gezmiş olayları da damgasını vuracak yeni bölümlere.
ama benim karakterlerin yeni hallerine alışmam biraz zaman alacak..:img-hyste

cerenimo_
10-03-07, 14:55
haftaya bir çok yeni karakter giriyor diziye ve eskilerde de inanılmaz değişiklikler var.. ama bence yeni bölümün bombaları nezahat ve lale olacak.. walla çok güzel görünüyodu ikisi de.. ayrıca belçim erdoğan da girmiş diziye çok tatlı bi yüzü var eğer defneyi oynuyorsa doğru kişiyi bulmuşlar bence..

merhem
10-03-07, 15:04
Dort arkadasi eski yerlerinde el ele gormek cok guzeldi ruya Ahmete benzememis yaf bu bebek esmer degilmiydi, Necdetin saclar harika, Yasemininkileri begenmedim, Lale cok superr olmuss aylada aynen oyle , Ahmette pek bir degisiklik yok yine mutsuz :( Yaseminin saclar yine toplu baglanmis kucucuk gozukmus

SEZİN
10-03-07, 15:07
dünden beri düşünüyorum daha ayırt edemedim kızları yaa :img-hyste
ama bence bim deki kız yanlış bir seçim..tip olarak bir kere o dönemin ayaklanan gençlerine uygun değil..böyle saf,süzük büzük bir tipi var..hadi belçim bilgin bir derece..böyle gözleri falan fıldır fıldır olabilir ama diğer kız bence nanay yani :icon_whis ve sanırım o ışık olacak gözleri yeşil çünkü..belçim hanım da defnedir..ve bir soru daha bizim çete kaçarken mavi paltolu bir kız da koşuyo onu kimseye benzetemedim..sizce o bim deki kız mı yoksa başka biri mi...dördü ellerini birleştirdiğinde bim deki kızı gördüm sanki ama ne biliyim o mavi paltoluyu pek benzetemedim..amann karıştı herşey zaten :) ama ben o kızı hiç bağdaştıramadım doğrusu o dönemle..o ne kadar uyuşmuyorsa berkle diğer adam da cuk oturmuş..sanki o dönemden fırlamış gibiler :)

askasurguncu
10-03-07, 15:22
ya fragman 4 kisi goruyoruz defnelerin eski yerinde
onlar kim anliyamadim ben defneler olamaz onlar 3 arkadaslar
ruya cok tatliymis hepsinin sac modeli degismis bir ahmet ayni duruyor

merhem
10-03-07, 15:25
onlar canim defne isik deniz ve harun, hani harun denizin okuldan arkadasiydi caya yemegegelmisti bikeresinde hatirliyormusun, onlar iste

bessy
10-03-07, 15:28
hepsi çok şeker olmuş özellikle hepsinde bi saç değişimi olmuş beren kahkül bırakmış lale özellikle süper olmuş

berk hakman girmişşş canım yaa kızlar kim tanıyamadım ayla yıda tam göremedim

rıza hapisten çıkmış

yeni kadro süper

susandelgado
10-03-07, 15:32
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır siteye yorum yazmıyordum. daha önce konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum ama ben birkaç şey sormak istiyorum. atv'nin sitesinde hatırla sevgili bölümünde necdet ve yasemin'in bi fotosu var. eski bölümlerden öyle bir sahne hatırlamıyorum. yeni bölümlerden mi yoksa öylesine mi çekilmiş? bir de fragmanı özel mesajla yollayan arkadaştan bana da yollamasını rica edebilir miyim? ayrıca bu biraz alakasız ama şu dizi müziklerini bir albüm yapsalar bence çok hoş olur.

hacivatiye
10-03-07, 15:38
haftaya bir çok yeni karakter giriyor diziye ve eskilerde de inanılmaz değişiklikler var.. ama bence yeni bölümün bombaları nezahat ve lale olacak.. walla çok güzel görünüyodu ikisi de.. ayrıca belçim erdoğan da girmiş diziye çok tatlı bi yüzü var eğer defneyi oynuyorsa doğru kişiyi bulmuşlar bence..

defneyi belçim erdoğan mı oynayacak? sanmıyorum ya. defne yaseminin kardeşi değil mi? en fazla 10 yaşında olsa aradan 5 yıl geçti 15 yaşındadır şimdi belçim nasıl oynayacak 15-16 yaşındaki birini??

bessy
10-03-07, 15:39
annemin keskin gözleri sağolsun galiba defne veya ışığı oynayacak oyuncu

Belçim Bilgin(yılmaz erdoğanın eşiymiş)

http://i164.photobucket.com/albums/u28/bsy_2007/cinema-cannes-festival-k-28.jpg

şeboist
10-03-07, 15:40
şevket nasıl değişmiş anlamadım.hüseyin avni neden çıksın ki diziden?rıza değişmemiş o neden değişsin?bi yanlışlık vardır.valla değişimden en güzel etkilenen nezahat olmuş.saçlarına bayıldım.çok hoş durmuş.:img-in_lo
bak sevim bebişim falan dinlemem ağzını burnunu dağıtırım ha.:icon_whis kaç yıl geçmiş aradan.sen hala aynı gözlüğü kullanıyorsun.git kendine hemen en son çıkan fiyakalı bi gözlük al.aaaaa yeter be bebişim dedik bağrımıza bastık ama yeter.:icon_whis
ay mehmetin bıyıklar süper kanımca.:img-blush

merhem
10-03-07, 15:44
sinemcim aynen bende aklima o geldi gozlukler ayniiiii :)
ama gulumsemesi harikaydi sevimin cok tatliydi :)

cerenimo_
10-03-07, 15:45
walla yaa bak aklıma geldi bayanlardan da bi o değişmemiş hala eski sevim sanki.. ama mehmete nasıl da hulyalı bakıyodu.. belli belli hala kavuşamamışlar :icon_sorr :icon_sorr

aynakolik_fatma
10-03-07, 15:47
sonunda gelebildim yaa dersanem vardı ve işte burdayımmmmm
bencede en güzel değişme nezahatta ve inanamadım ayla bile güzelleşmiş
ve rüya necdete sarılırken bir kez daha nefret ettim necdetten

bonita
10-03-07, 15:48
bende o dört kişiyi düşünmüştüm ama siz söyleyince düştü jetonlar ama ben hala bu çocukların dört yıla göre haddinden fazla büyüdüğü kanısındayım harun abimizin bıyıkları babamınkler gibi:img-hyste :img-hyste :img-hyste 18 yaşlarında biri için çok abartı yani benim hiçnbir arkadaşımın o kadar bıyığı yok ve de hiçbiri o kadar olgun değil:img-wink: :img-wink:
ahmetin saçları değişmemiş diyosunuz ama bizrazcık değişmiş taranması falan yani tmm necdet kadar falan değil ama yine de tarama da fark ediyo
neysem herkese ii sohbetler

bessy
10-03-07, 15:48
evlendiler mi acaba sevimle mehmet ?? keşke evlenseler ne güzel olur :)

cerenimo_
10-03-07, 15:50
defne ahmetin kardeşi... ee öle sölüosun ama deniz de ışık ve defneyle aynı yaştaydı denizi de berk hakman oynuyo bildiğim kadarıyla... hem üniversiteli oluyolarmış can dündardan öle bi kopya gelmişti.. demek ki en az 12-13 yaşlarındalarmış...

şeboist
10-03-07, 15:50
mehmetin el salladığı yer bi apartman dairesine benziyordu.kesin evlendiler.:img-in_lo
evet sevim çok güzel gülümsüyordu.:img-in_lo
ama yine de o gözlüğü takmasın.ağzını burnunu dağıtıcam ya.:icon_whis
yok yok kıyamam ben ona.:img-blush

merhem
10-03-07, 15:51
sonunda gelebildim yaa dersanem vardı ve işte burdayımmmmm
bencede en güzel değişme nezahatta ve inanamadım ayla bile güzelleşmiş
ve rüya necdete sarılırken bir kez daha nefret ettim necdetten

Sacma..

Ruya Necdete sarildi diye Necdetten nefret ettin?

Neden?

Yasemin kizini oz babasindan ayirdi diyemi sen "necdetten" nefret ettin?

Yada Necdet ruyaya kotu davranmiyor diyemi??

Nefret edilecek birisi varsa o yasemin..

Billush
10-03-07, 15:55
Bence de saçma.Ahmet'in olduğunu bile bile Rüya'yı bağırına basmış çocuk.Zamanında Yasemin'e istiyorsan Ahmet'e gidebilirsin demiş.Burada Necdet'in bir suçunu göremiyorum ben gören var mı?Fedakalıktan başka ne yapmış ki Yasemin'e?

aynakolik_fatma
10-03-07, 16:03
zaten yasemin haklı diye birşey yok
evet haklısınız belkide gerçek suçlu o değil
ama en çok sevdiği kişilere yalan söylemekle bir suç işledi
necdetin annesini ve babasını düşünün torunları diye bildikleri çocuk
aslında onların torunu değil
ve laleyi düşünün necdetin kardeşi ve yaseminin en yakın arkadaşı(sözde)
ve nezahat rıza ve bir çok kişi daha
ve ahmetin kendi kızı başkasına baba diyor ve o bunu bilmiyor
belki bunlara yasemin sebep oldu ama necdette ortak oldu...

havincim
10-03-07, 16:11
fedakarlık mı?nejdetin yaptığı fedakarlık mıydı?yasemine yardım etti falan deyin bari de şunu demeyin ya nejdetin hangi yaptığı fedakarlık?nejdetin yaseminle evlenmesinde hiç mi kendi çıkarları yok...nejdet yasemini seviyordu,eline bi fırsat geçti ve evlendi olan bu!ahmete bunu üzerine basa basa söyleyip yarasına tuz basmakta da hiç gecikmedi nejdet...yasemin onu belki ileride sever diye umarakta evlendi...gerçi hatasını anlamakta da gecikmedi geçen bölüm anladı da ne fayda:(valla nejdeti hiç kafama takmıyorum nejdet aradı belasını ve buldu da.ne yaptıysa kendine yaptı ne onun için üzülürüm ne de yasemin için.ama ortada bunları haketmeyen iki insan var;ahmet ve rüya...

merhem
10-03-07, 16:11
Necdet sadece sevdigi kadini kurtarmak istedi, yoksa o yasemin ya ucurumdan atlayacakti yada Ahmetin bebegini oldurecekti (kurtaj) yada dogurup rezil olacakti 2000lerden degil o donemden bahsediyoruz..

Saklayan yasemin..

Burda kiz necdete sarildi diye necdetten enfret ediyorum demek sacmaligin onde gidenidir..

Ahmete bizde uzuluyoruz .. ama suclu yasemin...

şeboist
10-03-07, 16:13
sana katılıyorum ayşecim.necdette de birazcık kabahat var ama asıl suçlu yasemin.keşke necdet ahmetle konuşsaydı.:icon_sorr

merhem
10-03-07, 16:14
fedakarlık mı?nejdetin yaptığı fedakarlık mıydı?yasemine yardım etti falan deyin bari de şunu demeyin ya nejdetin hangi yaptığı fedakarlık?nejdetin yaseminle evlenmesinde hiç mi kendi çıkarları yok...nejdet yasemini seviyordu,eline bi fırsat geçti ve evlendi olan bu!ahmete bunu üzerine basa basa söyleyip yarasına tuz basmakta da hiç gecikmedi nejdet...yasemin onu belki ileride sever diye umarakta evlendi...gerçi hatasını anlamakta da gecikmedi geçen bölüm anladı da ne fayda:(valla nejdeti hiç kafama takmıyorum nejdet aradı belasını ve buldu da.ne yaptıysa kendine yaptı ne onun için üzülürüm ne de yasemin için.ama ortada bunları haketmeyen iki insan var;ahmet ve rüya...

Evet umudu vardi!!
Ama seven insanin icinde hep bir umut vardir..
Karsiligi yoksa bile!!

Ama yinede fedakarlikti yaptigi..
Evli belki sevdigi kadin ile..
Ama bak nebicim bir evlilik bu..

Umudu vardi az bir umudu vardi ama yined on planda sevdigi kadin vardi

Hani ucurumdan az kalsin atlayacak olan o kadin..
Hani az kalsin bebegini aldiracak olan kadin
Hani elaleme o donemde rezil olacak bir kadin!!

muko88
10-03-07, 16:15
Arkadaşlar Sevim ile Mehmet evlenmiş diye heveslenmesek iyi olur bence; özellikle Sinemcim sen...Çünkü o gösterdikleri yerin neresi olduğu o kadar da belli değildi.Herkes görmek istediği gibi görür.Biz evli olmaları ihtimali üstünde çok durduğumuz için o mekana kesin "ev" gözüyle bakıyoruz ama; olmayabilir de...Dergi için çalıştıkları ofis gibi bir yer de olabilir:icon_whis

Avni Yalçın'ın(Şevket Bey'in) diziden çıktığını kim söylüyor ya!Nereden duyuldu bu?Lütfen bilgisi olan! biri bir açıklama getirebilir mi?Eğer böyle bir oyuncu değişikliği yaptılarsa diziye hiç mi hiç ısınamam; dizi ekibinin haberi olsun!!!!!??!!!!!!

merhem
10-03-07, 16:16
sana katılıyorum ayşecim.necdette de birazcık kabahat var ama asıl suçlu yasemin.keşke necdet ahmetle konuşsaydı.:icon_sorr

Konusamazdi sinemcim..

Cunki bakin Ahmetin sucsuz oldugunu biz izleyiciler biliyoruz..

Ama yasemin Ve necdete gore Ahmet yasemin ile o hastanede gorusmek istemedi..?

Evet istemese bile yasemin gidip soylemeliydi.. ama bebek bir sirdi asla ogrenmeyecek ahmet, demisti yasemin necdete

bu gorev necdetin degil Yaseminindir..

Ben necdeti cok seven birisi olabilirim ama ben bile pastanede kizmistim necdete nitekim bu onu kotu birisi yapmaz.. !

ve ruya necdete sarildi diye nefret etmek sacmaligin onde gidenidir

aynakolik_fatma
10-03-07, 16:18
fark ettiysen burda fikrimi söylüyorum ve istediğim gibi düşünebilirim
ve benim gibi düşünmeyenlere saldırmaya niyetim yok
evet belki yanlış bir cümle oldu siz böyle deyince necdete hak verdim
ama nezaket kurallarını aşıyorsun ve saçmalıyorsun diyorsun
ve bir cümlemden dolayı böyle bir laf
beni kırdığını söylemek isterim

havincim
10-03-07, 16:18
evet asıl suçlu yasemindir
ama allah aşkına nejdeti "mağdur,zavallı,kurban" gibi göstermeye çalışmayın ya...çünkü nejdet asla bu değil.nejdetin ne yaptığı ortada!
asıl suçlu yasemin ama 2.suçlu da nejdettir!
öyle bi söylüyorsunuz ki sanki herşey nejdetin istediği dışında olmuş,sanki nejdet yaseminin kurbanı olmuş gibi.

hacivatiye
10-03-07, 16:19
defne ahmetin kardeşi... ee öle sölüosun ama deniz de ışık ve defneyle aynı yaştaydı denizi de berk hakman oynuyo bildiğim kadarıyla... hem üniversiteli oluyolarmış can dündardan öle bi kopya gelmişti.. demek ki en az 12-13 yaşlarındalarmış...

nee berk harman deniz mi olacakmış?? benim bundan haberim yoktu demek ki, hepsi üniversiteli olacak.. orada biraz mantık hatası olacak ama ne yapalım.. izleyeceğiz artık.. onlar da öğrenci olaylarına karışacaklar anlaşılan.. bence deniz gezmişin yandaşlarından olacaklar..

aynakolik_fatma
10-03-07, 16:21
ve ruya necdete sarildi diye nefret etmek sacmaligin onde gidenidir

benim orda kastettiğim sarılmalarından ötürü nefret ettiğim değildi
rüya baba diye ona koşup sarılınca ahmetin neleri kaybettiğini düşündüm
kızının en güzel yıllarında ama o bunu bilmiyor
buydu yani

muko88
10-03-07, 16:23
Necdet'in yaptığı aslında pek fedakarlık sayılmaz; madem bunu konuşuyorsunuz ben de yazayım...Necdet eğer Yasemin'e aşık olmasaydı, Yasemin ile ilgili hiçbir umudu olmasaydı ve bu durumda Yasemin'e yardım etmek adına onunla evlenseydi; işte bu FEDAKARLIK olurdu...Fakat Necdet için böyle bir şey söz konusu değil.Yasemin'e aşıktı, Yasemin başka birini sevmekteydi ve ondan hamile kalmıştı, Necdet ise böyle bir teklif sundu ona...Hem Yasemin'e yardım etmiş olacaktı hem de Yasemin ile Ahmet bir daha birlikte olamayacaktı bu şekilde.Fedakarlık ediyor olsaydı eğer; Ahmet karşısına çıkıp hesap sorduğunda, ona neyin ne olduğunu anlatırdı ya da gelip bunu Yasemin'e söylerdi.

merhem
10-03-07, 16:25
Buna bende uzuluyorum cunki necdetci kadar ahmetciyimde fakat , Ahmetin disinda gelisti olaylar dedigim gibi biz izleyiciler herseyi gorduk ama karakterler bilmiyordu bazi seyleri ( annelerin gizledikleri)

Yasemin istemedi ahemtin bebegi bilmesini bu onun sucu o annesi ve akrari o verir.. ! Ahmet ile birlitke olmak istemiyorsada soyleyecekti Ahmete!!

havincim sana gelincede sen bence at gozu ile bakma oalylara diger karakterler acisindanda bak.. kendini sadece Ahmet yerine degil diger karakterler yerinede koy ;)

Ilk zamanlar koyu bir okan ci olarak bende ahmet karakterine karsi ters yorumalrda bulunmsutum ama simdi Ahmetide cok seviyorum ;)
sanada tavsiye ederim bunu, sonucta oyunculari degil karakterleri izliyoruz

şeboist
10-03-07, 16:27
ben necdetin iyi biri olduğunu ve kötü niyetinin olmadığını düşünüyorum.:img-yes:
bu arada selmada hiç değişmemiş gibi geldi bana.:img-help:
mukaddes orası evdi bence yııvruuum.hem sevimin bakışları arkadaş bakışları değildi.hiç öyle görünmüyor yani.ben evlendiklerini düşünüyorum.:img-in_lo
alisercan abi nerdesin ya?istek yapacaktım ben. :)

denizkizi55
10-03-07, 16:27
Fragmani nette buldum ve izledim..

Tarih atlaniyor ama vurun demistik öldürün degil:D
Keske atlamasalarmis yahu..

Yasemin nasil degisiyor öyle..Iyy hic begenmedim ahmet'in yaninda hicte güzel durmaz valla:)
Ondan haric hemen hemen bütün kizlrimiz güzellesip serpiliyor ..Ayla bile ondan güzel oluyor galiba...
Insallah Bundan sonraki bölüm yasemin'dede pozitif degisikler görürüz ben hic begenmedim hicte icime sinmedi..

Seneler sonra yeni bir ahmet-yasemin karsilasmasi gerceklesiyor..Ahmet yasemin'i gördügüne degil onun nasil göründügüne sasirmali asil:D..

Riza'da hapisten cikiyor sanirim..Cocuklar büyüyor..Lale güzellesiyor:D..

Yasemin ve kizi..Yasemin gibi daha gecen hafta genc bir bayan olarak animsadigimiz sahis'in boyu kadar kizi var artik...Ilk bes bölüm'ü özlemeye simdiden basladim..

merhem
10-03-07, 16:28
Necdet'in yaptığı aslında pek fedakarlık sayılmaz; madem bunu konuşuyorsunuz ben de yazayım...Necdet eğer Yasemin'e aşık olmasaydı, Yasemin ile ilgili hiçbir umudu olmasaydı ve bu durumda Yasemin'e yardım etmek adına onunla evlenseydi; işte bu FEDAKARLIK olurdu...Fakat Necdet için böyle bir şey söz konusu değil.Yasemin'e aşıktı, Yasemin başka birini sevmekteydi ve ondan hamile kalmıştı, Necdet ise böyle bir teklif sundu ona...Hem Yasemin'e yardım etmiş olacaktı hem de Yasemin ile Ahmet bir daha birlikte olamayacaktı bu şekilde.Fedakarlık ediyor olsaydı eğer; Ahmet karşısına çıkıp hesap sorduğunda, ona neyin ne olduğunu anlatırdı ya da gelip bunu Yasemin'e söylerdi.

Soyleyin bana , kac kisi asik olsa bile sevdigikadin baskasindan hamile olacak oda onunla evlenecek??
kac adam erkek yapar bunu..

Ahmete soylemek necdetin gorevi degildi Yaseminindi!!

Necdet yasemine gidebilirsin dediginde bunu ictenligi ile soyledi..
bir kisi birseyi istemeden soyluyorsa bu belli olur..
Bunu ictenligi ile soyledi cunki o yaseminin uzulmesine aglamasina dayanamiyor..

Ahmet ve yasemin birlitkeyken onlar icin elinden geleni yapmaya hazirdi..
yaseminin mutlulugu onun icin onde geliyor

merhem
10-03-07, 16:29
ben necdetin iyi biri olduğunu ve kötü niyetinin olmadığını düşünüyorum.:img-yes:
bu arada selmada hiç değişmemiş gibi geldi bana.:img-help:
mukaddes orası evdi bence yııvruuum.hem sevimin bakışları arkadaş bakışları değildi.hiç öyle görünmüyor yani.ben evlendiklerini düşünüyorum.:img-in_lo
alisercan abi nerdesin ya?istek yapacaktım ben. :)

evet eve benziyor simdi tekrar izledimde fragmani..

Selma hic degismemis sevketi goremedim yaf:sad53:

averaj
10-03-07, 16:30
arkadaşlar eğer şevket'in değiştiğini milliyet tv'deki fotoya göre düşünüyorsanız fotodaki adam avni yalçın yani şevket...sadece daha genç hali:img-wink:..

Tabiki diyebilirsin :img-wink: niye kaçabilirleeeerr?!?! Tabi kaçtıkları siviller de kendi öğrenci arkadaşları olabilir... yani onlar da solcu öğrencilerde olabilir de arkalarına dönüp baktıkları için bize öyle gelmiş olabilir... sahne tümüyle gösterilmediği için bir anlamda şaşırtama da olabilir ama esas olarak polislerden kaçıyor olabilirler... sağ görüşlü öğrenci olmalarıııı?! çok çok düşük bir ihtimal... sivil polis desek onlara o kadar sivil polisin birilerinin arkasından koşması da saçma.... bence ilk olasılık daha mantıklı...

Belçim Erdoğan Defne değil bence çünkü gözleri yeşil... olsa olsa Işık olur... ama Defne'yi kim oynuyor onu göstermediler....

peki o halde izninle ben de öyle hitap ediyorum bahar_can abla:img-wink:

fragmanda gördüğüm kadarıyla kaçtıktan sonra da bir yere saklanıyorlar gibi...özet belki bize bu konuda bir cevap verir:img-blush...

Belçim Erdoğan'ı Defne olarak düşünme sebebim fragmanın ilk kısmında Berk Hakman'la sanki birbirlerine aşık gibi baktıklarını algılamamdan kaynaklanıyor..Belki de çok ayrı sahneler de birleşince öyle gibi geldi:img-blush...

şeboist
10-03-07, 16:31
bende göremedim şevketi.:icon_sorr
kızım emin olmak için kaç kere geri aldım o sahneyi tahmin edemezsin.:img-hyste resmen bildiğimiz evdi orası.:img-in_lo

muko88
10-03-07, 16:32
Buna bende uzuluyorum cunki necdetci kadar ahmetciyimde fakat , Ahmetin disinda gelisti olaylar dedigim gibi biz izleyiciler herseyi gorduk ama karakterler bilmiyordu bazi seyleri ( annelerin gizledikleri)

Sevgili merhem; tamam biz görüyoruz her şeyi net olarak...
Yasemin Necdet'e benimle görüşmek istemedi hastanede, bilmiyorum, belki babasının rahatsızlığından az da olsa beni sorumlu tuttu; dedi.Bu o kadar da büyütülecek bir şey değildi; yani büyütülecek bir şey değildi derken, Ahmet'in YAsemin'i kesinlikle istemediği anlamına gelen bir şey değildi.Bakınız Yasemin Ahmet'in Kayseri'ye kadar geldiğini bile bilmiyor!Ama Necdet her şeyin farkında; Ahmet'in Yaseminleri ve Rıza'yı görmek için taa Kayseri'ye geldiğinin, Yasemin'den ayrıldıkları halde ümidi kesmediğinin...Diğer taraftan Yasemin hiçbir şey bilmiyor, en son Ahmet'in hastanede onu görmek istemediğini sanıyor.Dediğin gibi bile olsa bu Necdet'e o şekilde davranma hakkı vermez.

merhem
10-03-07, 16:35
Sevgili merhem; tamam biz görüyoruz her şeyi net olarak...
Yasemin Necdet'e benimle görüşmek istemedi hastanede, bilmiyorum, belki babasının rahatsızlığından az da olsa beni sorumlu tuttu; dedi.Bu o kadar da büyütülecek bir şey değildi; yani büyütülecek bir şey değildi derken, Ahmet'in YAsemin'i kesinlikle istemediği anlamına gelen bir şey değildi.Bakınız Yasemin Ahmet'in Kayseri'ye kadar geldiğini bile bilmiyor!Ama Necdet her şeyin farkında; Ahmet'in Yaseminleri ve Rıza'yı görmek için taa Kayseri'ye geldiğinin, Yasemin'den ayrıldıkları halde ümidi kesmediğinin...Diğer taraftan Yasemin hiçbir şey bilmiyor, en son Ahmet'in hastanede onu görmek istemediğini sanıyor.Dediğin gibi bile olsa bu Necdet'e o şekilde davranma hakkı vermez.

Evlendikleri gece otel odasindaki konustuklarini hatirliyormusun??

Yasemin kackere ayni seyleri tekrarladida tekrarladi..
Artik birlikte olamayiz o geceden sonra mutlu olamayiz hep ayni seyleri soyledi..

sonra ahmet telefon acti yasemin kapatti..
Ahmet evlerine geldi yasemin gulumsedi el salladi..

soyleseydi.. bu onun sucu baskasinin degil!

havincim
10-03-07, 16:36
mukocum sana tamamen katılıyorum cnm çok doğru yazmışsın:)

yasemin ve nejdet evlenme kararı aldıklarında,ve evlendiklerinde bende nejdet için üzülüyordum,yine de biliyordum yaseminle sadece yardım etmek için evlenmediğini de nejdete kızamıyordum ta ki ahmete söylediklerini duyana kadar çünkü o zaman nejdetin asıl amacının aslında yasemine yardım etmek olmadığı kesinleşti benim için:img-wink:

merhem
10-03-07, 16:38
mukocum sana tamamen katılıyorum cnm çok doğru yazmışsın:)

yasemin ve nejdet evlenme kararı aldıklarında,ve evlendiklerinde bende nejdet için üzülüyordum,yine de biliyordum yaseminle sadece yardım etmek için evlenmediğini de nejdete kızamıyordum ta ki ahmete söylediklerini duyana kadar çünkü o zaman nejdetin asıl amacının aslında yasemine yardım etmek olmadığı kesinleşti benim için:img-wink:

evet o yuzden zavallim kucucuk koltukta yatiyor
yasemin kocaman yatakta gecelerce miyawlayarak aglarken o obur odada uzuluyor..

O yuzden gidebilirsin diyor..

:img-hyste

muko88
10-03-07, 16:41
Evlendikleri gece otel odasindaki konustuklarini hatirliyormusun??

Yasemin kackere ayni seyleri tekrarladida tekrarladi..
Artik birlikte olamayiz o geceden sonra mutlu olamayiz hep ayni seyleri soyledi..

sonra ahmet telefon acti yasemin kapatti..
Ahmet evlerine geldi yasemin gulumsedi el salladi..

soyleseydi.. bu onun sucu baskasinin degil!

Evlendikleri gece Yasemin Necdet'e evet yazdıklarını söyledi ama kızın Ahmet'ten haberi yok ki!Burada asıl o gece Necdet'e kızmamız gerekiyor; Ahmet geldi Yasemin, demiyor; Yasemin'in ağzını yokluyor ne diyecek acaba.Necdet söylemek istemiyor çünkü ahmetin geldiğini, yasemine de masus soruyor, istediği cevabı almaya, yaseminin ahmet ile ilgili umutsuzluğunu tekrar duyup rahatlamaya çalışıyor; hani ahmetin geldiğini söylemeyecek ya vicdanı rahat olsun diye...Lütfen daha net bakmaya çalışın.

Yanlış anlaşılmak da istemem.Çünkü ahmetçi, necdetçi, yaseminci değilim...Ama görülen köy de kılavuz istemez...

&sedef&özcan&
10-03-07, 16:43
ya arkadaşlar ben daha fragmanı görmedim...Ama dizinin bu 4 yıl sonra olayından etkileneceğinide tahmin ediyodum,herşey çok karışıcak...Ben bu diziyi çok seviyorum,yani şuan yayaınlanan tüm dizilerden daha güzel ama neden böyle bişe yaptılar anlamadım...bu arada fragmanı nerde izliyebilirim arkadaşlar bi bilgisi olan varmı?

merhem
10-03-07, 16:43
Aslinda daha oyuncu ve karakterleri ayirt edemeyenlere pek dil dokmek bosuna..

Ama sunu soylemek istiyorum o yaseminin mutsuz olmasini istemiyor soylese dahada uzulecekti yasemin..

Gidebilirsin dediginde gidebilirdi..

akli yokmu bukadarmi mantiksiz yasemin..

neyse ya uzatmak istemiyorum..

handeMveÖ
10-03-07, 16:45
bi bakmaya girmiştim ama bi yanlış anlaşılma var glb...
düzeltip öle gidiyim...şevketi avni yalçın oynuyo herhangi bi değişiklik yokki...bendede var milliyet tv. baktım avni yalçın yine aynı kişi bir değişiklik yok...bunu söyleyen arkadaş heralde resimdekini benzetemedi çünkü gazeteye bıyıklı ve siyah saçlı halini koymuşlar...nys göz yanılması oldu heralde...
iyi yorumlar herkese..

muko88
10-03-07, 16:51
Aslinda daha oyuncu ve karakterleri ayirt edemeyenlere pek dil dokmek bosuna..

Ama sunu soylemek istiyorum o yaseminin mutsuz olmasini istemiyor soylese dahada uzulecekti yasemin..

Gidebilirsin dediginde gidebilirdi..

akli yokmu bukadarmi mantiksiz yasemin..

neyse ya uzatmak istemiyorum..

Sevgili merhem; benim amacım tartışmak veya ters düşmeye çalışmak değil.Bu forumdaki çoğu insan gibi ben de diziyi baştan beri pür dikkat izliyor ve kimin ne yaptığını, neyin ne olduğunu görüyorum.Benim gördüğümü nesnel bir biçimde anlatmaya çalışıyorum.Oyuncu ve karakteri birbirine karıştırmakla bir ilgisi de yok bunun...Yanlış anlaşılmasın lütfen.

susandelgado
10-03-07, 16:58
hs nin fan sitesinde yazana göre kadir özdal harun'u, ayfer dönmez ışık'ı, belçim erdoğan da defne'yi oynayacakmış. berk hakman'da da 4 tane ? var:)

averaj
10-03-07, 17:01
bi bakmaya girmiştim ama bi yanlış anlaşılma var glb...
düzeltip öle gidiyim...şevketi avni yalçın oynuyo herhangi bi değişiklik yokki...bendede var milliyet tv. baktım avni yalçın yine aynı kişi bir değişiklik yok...bunu söyleyen arkadaş heralde resimdekini benzetemedi çünkü gazeteye bıyıklı ve siyah saçlı halini koymuşlar...nys göz yanılması oldu heralde...
iyi yorumlar herkese..

evet canım ben de yazdım...televizyon ekindeki foto avni beyin genç hali...adı da yazmakta hem...

Billush
10-03-07, 17:03
ya arkadaşlar ben daha fragmanı görmedim...Ama dizinin bu 4 yıl sonra olayından etkileneceğinide tahmin ediyodum,herşey çok karışıcak...Ben bu diziyi çok seviyorum,yani şuan yayaınlanan tüm dizilerden daha güzel ama neden böyle bişe yaptılar anlamadım...bu arada fragmanı nerde izliyebilirim arkadaşlar bi bilgisi olan varmı?

Böyle bir şeyin olacağı dizi başlamadan önceden belliydi canım.Bu dizi 60lı yılları 80 li yılları ardından da günümüzü anlatacak.Anlayacağın tek zaman atlaması bu olmayacak...Fragman Cansel'in fan clubta var...

&sedef&özcan&
10-03-07, 17:07
Böyle bir şeyin olacağı dizi başlamadan önceden belliydi canım.Bu dizi 60lı yılları 80 li yılları ardından da günümüzü anlatacak.Anlayacağın tek zaman atlaması bu olmayacak...Fragman Cansel'in fan clubta var...

ya bilmiyorum ama eskisi kadar güzel olacağını tahmin etmiyorum tabi inşallah eskisindende güzel olur:img-wink: bu arada adresi alabilirmiyim cnm peki

şeboist
10-03-07, 17:11
oh içim rahatladı.avni yalçının çıkmasını asla istemem.:icon_sorr
sitede yeni oyuncuların başlıklarını görünce bi garip oldum.çok heyecanlı bişey ya.çok merak ediyorum. :)
alisercan abi nerdesin ya?:icon_sorr

Billush
10-03-07, 17:13
Ya Necdet'i çıkarcı bir insan olarak görmek istiyorsunuz,görmek için bahane buluyorsunuz gibi geliyor...
Yasemin'i ölümden döndüren,rezil olmaktan kurtaran ve Yasemin'in çocuğuna ortada kalmasın diye soyadını veren Necdet.Bunu Yasemin'e aşık olduğu için yaptığı doğru tabi ki.İzin verin de içinde Yasemin'in onu sevmesine dair bir parça olsun umut taşısın.Ne yani siz olsanız taşımaz mıydınız?Bir gün sevdiğinizin sizi sevmesini hayal etmez miydiniz?Ya da şimdi etmiyor musunuz?İnsaf :)

SEZİN
10-03-07, 17:17
böyle lap diye daldım ama şimdi aklıma geldi özgür özberk olayı ne oldu?? bir gelişme var mı? kadroya girecek kesin olarak değil mi,kendi söylemişti ama fragman da falan yok..demek bizim 4 lüden biri değil..allah allah kim olacak ki acaba...

bu arada şu ironiyi de söyleyeyim bu da şimdi aklıma geldi :)
cansel bir keresinde sohbete geldiğinde hatırlayanlar olur mutlaka yılmaz erdoğanı nasıl buluyorsunuz gibi bir soruya şimdilik onunla birlikte oynamak istemem demişti...eee hayat işte ne olacağı belli olmuyor...yılmaz erdoğanla değil ama eşiyle oynadı..hem de kız kardeşi olarak :)

ayrıca arkadaşlar necdete yüklenmeyin..her ne kadar başlarda pek sevmesem de son bölümde yasemine istersen gidebilirsin dedikten sonra gözümde tamamen yükselmiştir :) ben her ne kadar ayladan melek olamayacak tarafını tutsam da bu durumda yasemini suçlarım...gitmemekle salaklık etti..necdete söz söylemeyin yani,adam tüm hayatını değiştirmeyi göze aldı,sonuçta kaç kişi gböyle bir durumu kabul edebilir ki..suç yaseminin :)

CveB
10-03-07, 17:23
http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2611084&postcount=1102 (İlk resim)

Bu sahne gözümden kaçmış.Acaba Defne'ler duvarlara afiş mi yapıştırıyorlar?Ya da Yasemin'in sergisi mi?Bir ihtimalde Selma'yla Ayla'nın konferans vermesi.

muko88
10-03-07, 17:25
http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2611084&postcount=1102 (İlk resim)

Bu sahne gözümden kaçmış.Acaba Defne'ler duvarlara afiş mi yapıştırıyorlar?Ya da Yasemin'in sergisi mi?Bir ihtimalde Selma'yla Ayla'nın konferans vermesi.

ben o resimdekini yasemin olarak düşünüyorum açıkçası...evet dediğin gibi sergi falan olabilir...:img-yes:

Billush
10-03-07, 17:28
Ben de aynısını diyorum valla Sezin Abla.Bir suçlu varsa o da Yasemin'dir.Aslında onu da bazı şeyleri yapmaya o zamanın şartları ve kendi annesiyle Ahmet'in annesi itmiştir.O da ayrı bir yan...

havincim
10-03-07, 17:29
Ya Necdet'i çıkarcı bir insan olarak görmek istiyorsunuz,görmek için bahane buluyorsunuz gibi geliyor...
Yasemin'i ölümden döndüren,rezil olmaktan kurtaran ve Yasemin'in çocuğuna ortada kalmasın diye soyadını veren Necdet.Bunu Yasemin'e aşık olduğu için yaptığı doğru tabi ki.İzin verin de içinde Yasemin'in onu sevmesine dair bir parça olsun umut taşısın.Ne yani siz olsanız taşımaz mıydınız?Bir gün sevdiğinizin sizi sevmesini hayal etmez miydiniz?Ya da şimdi etmiyor musunuz?İnsaf :)

ben nejdetin yasemine yardım ettiğini inkar etmiyorum zaten.ama nejdetin ahmete söylediklerini nasıl açıklayacaksınız?bunları da yasemine yardım etmek için mi yaptı?yoksa nejdetin ahmete onları söylemek çok hoşuna gideceği için mi söyledi onları?bu sorunun cevabı yüzünden şu an nejdetin gözümde eski değeri kalmadı...nejdetten nefret etmiyorum asıl suç onda değil ama aynı zamanda sevmiyorum da artık onu...
neyse avni yalçının çıkmamış olmasına çok sevindim:)
özgür özberk gerçekten girecek mi acaba diziye?kesin mi bu?girecek olsaydı fragmanda görürdük bence...

CveB
10-03-07, 17:33
ayrıca arkadaşlar necdete yüklenmeyin..her ne kadar başlarda pek sevmesem de son bölümde yasemine istersen gidebilirsin dedikten sonra gözümde tamamen yükselmiştir :) ben her ne kadar ayladan melek olamayacak tarafını tutsam da bu durumda yasemini suçlarım...gitmemekle salaklık etti..necdete söz söylemeyin yani,adam tüm hayatını değiştirmeyi göze aldı,sonuçta kaç kişi gböyle bir durumu kabul edebilir ki..suç yaseminin :)

Ama Yasemin Ahmet'in kendisini istemediğini sanıyordu.Zaten Necdet'e söylemişti."Ahmet beni seviyor ama artık benimle birlikte olmak istemiyor."
Sonuçta Yasemin'in gözünde,Ahmet babasının hastalığı yüzünden Yasemin'i suçluyor ve O'nu görmek istemedi.Evlendiğini öğrendikten sonra üzüldü ama kendisini istediğini belirten en ufak bir harekette bulunmadı.

Ayrıca Yasemin gururunu çiğneyip Ahmet'e gitmek isteseydi bunu en başta yapardı zaten.Hastanede nöbet tutardı.Havaalanına giderdi.Olmadı Defne'den Ahmet'in adresini telefonunu alırdı.

Billush
10-03-07, 17:34
ben nejdetin yasemine yardım ettiğini inkar etmiyorum zaten.ama nejdetin ahmete söylediklerini nasıl açıklayacaksınız?bunları da yasemine yardım etmek için mi yaptı?yoksa nejdetin ahmete onları söylemek çok hoşuna gideceği için mi söyledi onları?bu sorunun cevabı yüzünden şu an nejdetin gözümde eski değeri kalmadı...nejdetten nefret etmiyorum asıl suç onda değil ama aynı zamanda sevmiyorum da artık onu...
neyse avni yalçının çıkmamış olmasına çok sevindim:)
özgür özberk gerçekten girecek mi acaba diziye?kesin mi bu?girecek olsaydı fragmanda görürdük bence...

O sahnede olayların akışının değişmesi gerekiyordu.Necdet'le Yasemin o zaman bir yalana yeni ortak olmuşlardı.Yasemin Necdet'e Ahmet'le kesin olarak ayrıldıklarını ve bir araya gelmelerinin her şekilde imkansız olduğunu söylemişti.Necdet bu yalan ı gerçekçi kılmak zorundaydı.Evet en başta belirli bir zorunluluk var.Evliliğin getirdği bir sorumluluk.Ahmet'i görür görmez "Aa Ahmet hoş geldin.İyi ki geldin.Yasemin hamile biz de apar topar evlendik.Sen geldiğine göre geri alabilirsin." mi diyecekti?
Tabi "Yasemin artık benim karım!" derken aslında uzun zamandır kıskandığı Ahmet'te bunu söylemekten memnun muydu dersen bilmiyorum ama ben olsam olurdum sanırım ...

muko88
10-03-07, 17:37
ben nejdetin yasemine yardım ettiğini inkar etmiyorum zaten.ama nejdetin ahmete söylediklerini nasıl açıklayacaksınız?bunları da yasemine yardım etmek için mi yaptı?yoksa nejdetin ahmete onları söylemek çok hoşuna gideceği için mi söyledi onları?bu sorunun cevabı yüzünden şu an nejdetin gözümde eski değeri kalmadı...nejdet nefret etmiyorum asıl suç onda değil ama aynı zamanda sevmiyorum da artık onu...

işte bir nevi söylemeye çalıştığım da buydu zaten...Yasemin'i intihardan kurtardığı, daha sonra ona evlenme teklif ettiği bölümde Necdet sayesinde gözlerim bile dolmuştu izlerken...Kendisiyle ilgili hiçbir çıkarı olmayacağını, amacının sadece ve sadece Yasemin'e yardım etmek olduğunu düşünüyordum; nikah sahnesinden sonra Yasemin'e Ahmet'in geldiğini söylememesi ile onun kendi çıkarlarını da gözeterek bu evliliği yaptığını anlamaya başladım.Yasemin hariç bunun herkes farkında zaten; Lale, Teo...Necdet düğüm olmuş ipe üzerine bir kaç düğüm daha attı...

SEZİN
10-03-07, 17:37
şimdi bu yaseminle necdet durumu çok enteresan...tamam necdetin ahmete karşı sergilediği tavır yanlış ama ne yapsın ki..evet yasemin seni unutamadı,senin çocuğun ortada kalmasın diye evlendik mi diyecekti..tabiki öyle diklenecek...öbür türlü şüphe edilir zaten.bir insan karısını korumaz mı..tabiki yasemin benim karım diyecek..taibki seni ilgilendirmez diyecek..aksi taktirde olmaz zaten!

ama necdetin yaptığını da kimse yapmaz..ayrıca evet doğru..hala umudu var.insan umudu olmadan yaşayamaz ki..üstelik en baştan istersen gideiblirsin yasemin dedi..ben üzülmem,kırılmam bu gibi şeyler söylemişti..necdetin yaptığını kimse yapmaz...

hee bir de şu yönden bakalım..yasemin de şu yönden haklı...açıklama yapmaya gittiğinde ahmet onu dinlemek istemedi sanıyor...artık onu sevmediğini sanıyor...ve bu adamdan hamile..üstelik öyle bir dönemde...o ne yapsın..tabiki bulduğu dalı tutacak ve bu dal da çocukluğundan beri tanıdığı,sevdiği necdet olacak...

Çok karışık bir durum bu! herkes kendine göre hem haklı hem de haksız..valla senaristleri tebrik etmek lazım..böyle bir durum zor yaratılır :)

ama ama ben Işık'ı oynayacak kızı sevmedim yaa..o döneme uymuyor tipi..sinir oldum yaa!! o sessiz,sakin bir tip gibi...gibi değil öyle..başkaldırı yapacak bir tipi yok...gözleri sönük bakıyor bir kere..Belçim hanım tam oturmuş...berk hakmanla diğer adam ise resmen biçilmiş kaftan :) hepsi o dönemden fırlamış gibi ama ayfer miydi neydi hatırlamıyorum şimdi adını o kız olmazzz,uymazzzz...taktım yaa :)

SEZİN
10-03-07, 17:40
Billurcum neredeyse aynı şeyleri yazmışız canım,aynen öyle düşünüyorum ben de :)
sevgili CveB senin dediklerine de katılıyorum,son yazımda da yazmışım zaten,benim analizim odur yani :)

havincim
billurcm tabiki nejdetin ahmete hoşgeldin vs vs.demesini kimse beklemiyordu.ama ahmetin yarasına tuz basması gerekmiyordu.çok gitti ahmetin üzerine.ben izlerken acaba bu gerçekten nejdet mi diye düşündüm açıkçası.ahmetin yaşadıklarını düşünün ya hadi evleneceklerini birinden duysa bi derece ama hiç beklemediği anda pencereye baktığında onları evlenirken gördü.ve nejdette bunu biliyordu ahmetin kayseriye geldiğini biliyordu.o kavgada alttan alması gerekiyordu.ama hiç beklemediğim bir davranış sergiledi.ahmetten hıncını aldı resmen....

muko88
Vallahi ben de Işık'ı oynayacak kıza ısınamadım...İnşallah iyi bir oyunculuk sergiler. rolünün hakkını verir de bizi ekran başında fıtık etmez.Küçük Işık ile arasında da hiçbir bağ kuramadım ya, neyse:icon_whis

merhem
10-03-07, 17:42
Seven insanin hep bir umudu olur zaten..

yaseminde ahmeti karsiliksiz severken bir mut tasimiyormuydu..

sevenler umudunu yitirmez ..
Bu sadece filmlerde degil gercektede oyle..
Hangimiz umut beslemedikki ??

Ben yasemini yinede suvlu buluyorum herzamanda bulacam..
Necdet gozu kor bir asik..
Yasemin akilsiz mantiksiz bir sahsiyet!
Soylemeliydi isterse evlenmis olsun neolsun soylemeliydi Ahmete..
yada necdet gidebilirsin dediginde gitmeliydi..

meltem-cmbl
10-03-07, 17:55
Seven insanin hep bir umudu olur zaten..

yaseminde ahmeti karsiliksiz severken bir mut tasimiyormuydu..

sevenler umudunu yitirmez ..
Bu sadece filmlerde degil gercektede oyle..
Hangimiz umut beslemedikki ??

Ben yasemini yinede suvlu buluyorum herzamanda bulacam..
Necdet gozu kor bir asik..
Yasemin akilsiz mantiksiz bir sahsiyet!
Soylemeliydi isterse evlenmis olsun neolsun soylemeliydi Ahmete..
yada necdet gidebilirsin dediginde gitmeliydi..

yasemini bende suçlu buluyorumm ahmete sölemeliydi ama aile gene izin vermicekti evlenmelerimne o zamn nolucaktı yasemin evlilik dışı ilişkiye girdiğini anlıcaklardı belkide bu yüzden sölemedi ahmete neyse suçlu yine

necdet git dediğinde artık gitmesi çok geçti cnm kız hamile olduğunu hertkez biliyodu niye ayrıldı falan derlerdi udurp dururken ortada bebk var daha çok karışırdıı

burcuuu
10-03-07, 18:01
ArkadaşLar Özqür Özberk diziye qiriceğini kendisimi söyLemişti..

Eğer öyLeyse neden yok.. ??

spdr
10-03-07, 18:06
ya fragmanı yeni gördümm:img-yes: hoş olmuş..özellikle berk hakman:good: da niye tüm kızlar açılmış güzelleşmiş de yasemin böyle yapmışş?kötü değil ama diğerleri bundan daha havalı duruyorlarrrr:icon_sorr hani başlangıç fragmanlarındaki yaseminn??????

ergim
10-03-07, 18:09
bende fragmanı izledim gerçekten süper yaa çok heyecanlandm haftaya cumaya kadar nasıl beklicem bennn offf:(:( ahmetle yasemin karşılaşıyodu sanırım ne konusucaklar acaba?? bu arada bence o resimdeki yasemndi üzerindeki kıyafete benzettim ben çünkü

ergim
10-03-07, 18:11
bu arada ışık' oynayacak olan kız o bim'ndaki kızmı eğer oysa ışıkla hiç alakası yok ışığın saçları düz ama hatırladığım kadarıyla o kız kıvırcık saçlı ama belçim erdoğan çok tatlı bence defneye uymuş

burcuuu
10-03-07, 18:12
Bnde BeLçim Erdoğan'ı Işık.. BIM'deki kızı ise Defne'ye daha uyqun buLdum.. Ama kız seçimLerinii pek beğenmedim.. FazLa büyük qözüküyor..

pegasus*
10-03-07, 18:13
aradan geçmiş 4 yıl, kavuşan yok. beren saat'in söylediğine göre 70'e kadar da kavuşma yok. etti 8 yıl. araya bu kadar uzun bir zaman girince birleşme iyice imkansız hale gelecek. ortak kurulmuş bir hayat var necdet ve yasemin arasında. ne olursa olsun yasemin'in herkese böyle yalan bir yaşam vermeye hakkı yoktu. ben necdet'e de bayılmıyorum sonuçta bu çıkmaza bilerek ve isteyerek girdi, ödediği bedeli hak ettiğini düşünüyorum. aşık olduğu kadına dokunamadan ve onun deli gibi sevdiği birinden olan çocuğuna babalık yapmak zorunda kalarak süren bir hayat.. zor olmalı onun için. bir taraftan da ahmet'e bunu yaşattığı için bencilce bir mutluluk duyuyor. bu olayların en büyük sorumlularından biri yasemin. ahmet'e kavuşmak için o kadar uğraşmıştı da kaybetmemek için neden aynı çabayı göstermedi? yine de araya bu kadar uzun bir ayrılık, mutsuzluk sokmasın senaristler. umarım sesimiz duyarlar da bazı şeyleri değiştirirler. en azından sırlar ortaya çıkar, mektuplar, günlükler, ahmet'in aslında hastanede yasemin'i geri çevirmediği.. bundan sonraki kavuşamama sebepleri, gerçekleri bilmelerine rağmen çevreyi üzmemek için olsun. ortada gizli saklı bir şey kalmasın en azından. o zaman daha kolay olur her şey

muko88
10-03-07, 18:17
Dünden Bugüne Necdet:)

Necdet Yasemin'e aşıktı, hem de çok.Liseye gidiyor, okulu var; diye kızdan uzak durdu hep...Uzak durdu derken, aşkını belli etmedi.İçten içe, sezdirmeden sevdi Yasemin'i.Yasemin'in liseyi bitirdiği sene ona açılmayı düşünüyordu.Buna da bir türlü cesareti yoktu.Kızımıza pastalar mı yapmadı, pasta yetmezmiş gibi kolyeler mi almadı, ona açılmak için özel partiler mi düzenlemedi...Ama bir türlü kısmet olmadı işte...Açıldım, açılamadım derken; bir gün kızımız ona açıldı, Ahmet'le birlikteyiz, diyerek:img-swoon Evet aynen böyle yıkıldı Necdet:img-yes: ...

Necdet hani uzun bir süredir Yasemin'i seviyormuş ya, bizim YAsemin de böyle çok uzun süredir Ahmet'i seviyormuş meğer.Ahmet'in YAsemin'in bu karşılıksız aşkından haberi yoktu ama Yasemin'in günlüğü her şeyi ortaya çıkardı ve Ahmet bu aşktan etkilenerek Yasemin'e aşık oldu.Çok büyük bir aşk yaşamaya başladılar.Necdet açılamadığıyla kaldı; oysa en yakın arkadaşı Teo ona demişti zamanında "bak kız liseyi de bitirdi, yaşı geldi on sekiz oldu, yarın biri kapar, se de kalırsın böyle" diye...

Necdet Yasemin'e olan aşkını bir türlü yenemiyordu ama; Yasemin ile zamanla aralarında çok iyi bir dostluk gelişmişti.Bu ona yetiyordu.

Gün oldu, devran döndü, hayat Yasemin ile Ahmet'i suçsuz yere ayrı taraflara savurdu ama; YAsemin hamileydi.Ahmet ile de ayrı düşünce ve ona ulaşamayınca çaresiz kalmış, intihara kalkışmıştı.Tam intihar edeceği sırada Necdet müdahale etti.Derdini, sıkıntısını anlamaya çalışıyordu, neden intihar etmek ister ki?İşte bu soruyu Yasemin'e sordu; "peki neden?"..."Hamileyim" deyince Yasemin, Necdet buz gibi oldu sanki.Onu bu durumdan kurtarmak için evlenme teklif etti Yasemin'e...Yasemin "iyi de, senin de önünde bir hayat var, benim yüzümden hayatını mahvedeceksin" diyordu Necdet'e ama; bilmiyordu ki Necdet'in hep istediği şey buydu!Yasemin bazı şartlar koyup evlenmeyi kabul etti ve her şey bu noktadan sonra değişmeye başladı!Bu evlilik her ne kadar formaliteden de olsa, Necdet her şeyi görmek istediği gibi görüyordu.Ahmet'ten kurtulmuştu; Ahmet'in çocuğunun babası olarak!Ahmet nikah günü çıkıp geldi ama Necdet onun tekrar kendisine engel olmasını istemediği için Ahmet'i uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı, Ahmet'in geldiğini Yasemin'e söylemedi, kendince halletmeye çalıştı...Halbuki o yok diye, Ahmet'i bulamadığı, ona ulaşamadığı için umudunu kesmiş evlenmek zorunda kalmıştı YAsemin Necdet ile...Necdet ise Yasemin de bir gün beni sevebilir diye umutlanıp Ahmet'in çocuğunu kendi çocuğu, Yasemin'i de kendine ait sanıp Ahmet'i tüm gücüyle itti; içindeki aşka yakışmayacak bir biçimde hem de...Ve bu şekilde üç tarafta da kırık hayatlar oluştu...

şeboist
10-03-07, 18:19
bencede kızlar fazla büyük.iyi seçim yapmamışlar.ama berk çok iyi olmuş ya.:img-blush
ooooo ziynipcim gelmiş.hehe:img-hyste
ziynip alisercan abiyle karşılaşamadım ya.şarkıyı söyleyemedim.ühühü:icon_sorr

havincim
10-03-07, 18:21
pegasus çok haklısın eğer ayrılık olacaksa o sebeple olsun.ortada yalan kalmasın.böylece ayrılığı hazmetmek daha kolay olur...
yeni ışığı bende soğuk buldum ya keşke başkası oynasaydı ama belki bi kere izleyince ısınırız...

vega58
10-03-07, 18:23
ben de karşılamadım ya görmemiş midr acaba bizim mesajları..
tabi silmemişlerse mesajları..
özel mesaj mı atsak ne yapsak..
öğlen yazdığım mesajı okudun mu sevimin gözlükleri meselesi..
bir de demiştim ki sırf ahmetle yasemin karşılaşsınlar diye sevimle mehmetin evlenmesini istiyorum..yani yakıştırdığımdan değil ha..çok mu kötüyüm ya ben..

averaj
10-03-07, 18:26
forumdakilere sorarım,

yasemin-ahmet birleşmesi isteniyor değil mi?

ama bahsedildiği gibi uzarsa ayrılık, eğer ben rüya olsaydım eminim necdeti çok severdim ve ahmetin babam olduğunu öğrensem bile bilemiyorum ona ne kadar baba gözüyle bakardım...çünkü biliyorum ki necdet çok iyi bir baba olacak...

ya siz ne yapardınız rüya olsaydınız??????

şeboist
10-03-07, 18:28
ben birleşmelerini istemiyorum averaj.:icon_whis
rüya yerinde olsam necdete de baba gibi davranırdım.o bunu hakediyor.:img-yes:

vega58
10-03-07, 18:28
ya o kız mı ışık şu erkekler ağlamaz da mı ne oynamış..
eğer oysa bence çok iyi bir seçim..böyle ezik büzük duruyordu fragmanda..
ışığın defne gibi cıvıl cıvıl omasını bekliyemeyiz ne de olsa babası idamla yargılanan bir düşük..
bu sorun hayatının her döneminde karşısına çıkmış ve kişilik olarak onu etkilemiştir..
psikolojik olarak çok yıpranmış olabileceği muhakkak bu nedenle fragmanda gördüğüm kadarıyla o oyuncu bence iyi seçim..
diğeri de biraz büyük mü kaçmış ne ama yine de hoş kız allah için..

NiliWerda
10-03-07, 18:29
forumdakilere sorarım,

ama bahsedildiği gibi uzarsa ayrılık, eğer ben rüya olsaydım eminim necdeti çok severdim ve ahmetin babam olduğunu öğrensem bile bilemiyorum ona ne kadar baba gözüyle bakardım...çünkü biliyorum ki necdet çok iyi bir baba olacak...

valla cansel hastası olduğum için gider ona babammmmmmmmmmmmmmm diye bağrıma basardım:img-hyste

ama şakası bu tabii yani evt tabiiki necdete daha yakın olurdum ama gerçek babamıda ihmal etmezdim...

şeboist
10-03-07, 18:31
tekrar tekrar izliyorum fragmanı her izlediğimde aynı şekilde eriyorum.:img-in_lo
sevimin gülümsemesine ve nezahatin saçlarına bittim.:img-in_lo

vega58
10-03-07, 18:33
bence de birleşmesinler..
çünkü aşkta böyle ayrılıklar olunca aşk bitmez..
aşkı böyle yaşamak daha güzel bence..
birleşseler bu kadar zevk alırmıyım bilemiyorum..
rüya konusuna gelince eğer 4 5 yaşlarında ahmetin babası olduğunu öğrense alışır gerçek babasına ama daha geç yaşlarda öğrense necdeti babası olarak kabul etmey devam eder bence..
ama annesini suçlayacağı kesin..
ahmetle de bir şekilde bir ilişki kurması mümkün arkadaş gibi falan bir şey olabilirler..
böyle olursa onu babası olarak kabul etmesi daha kolay olur..

fundapehlivan
10-03-07, 18:34
forumdakilere sorarım,

Bu çok zor bir durum tabii...
Baştan beri kimi baba biliyorsanız kendinizi ona daha yakın hissedersiniz elbette... Bence önemli olan şey kaç yaşında bunu öğreneceği... Çünkü gün geçtikçe baba zannettiği şahsiyete daha çok bağlanacak...
Ama Ahmetin o nazikliği, o samimiyeti, o sevgisiyle rüyanın kalbini çalacaktır...
Başta belki istemez, inkar etmek ister ama tanıdıkça belki de asıl babasını daha çok sever, daha çok şey paylaşır...
Çünkü Ahmet harika bir baba olur kesinlikle...

ergim
ben eğer böyle bişeyi öğrensem yasemine(anneme) acaip kızardım ama çok çok kzardm nasıl bni gerçek babamdan ayırısın die nejdete de kızardm

muko88
Rüya eğer küçükken öğrenirse daha iyi olur.Ama öyle olmayacak gibi görünüyor:icon_sorr Yaşı büyüdükçe bunu atlatması daha zor olur çünkü...

Ben Rüya olsam ilk önce "bu nasıl olur" diye sorardım...Anlattılanlardan sonra herkese kızardım...Anneme(yasemine) kızardım;

-"Ne olursa olsun, evli bile olsan söyleseydin, her şeyi göze alıp söyleseydin" derdim...

BAbama(ahmete) kızardım;

-"madem böyle büyük bir aşkınız vardı, bu kadar çok seviyordun annemi, mutlaka bir şekilde karşısına çıkıp konuşmalıydın!onu yeniden kazanmalıydın!benden haberin yoktu ama; annemin sana söylemesi için onun peşini bırakmamalıydın" derdim...

Necdete kızardım;

-"madem annem seninle evli diye söyleyemedi, sen babama söyleseydin, beni ondan-onu benden ayırmasaydın.madem babam çıkıp gelmiş hemen, işler bu noktaya gelmeden , ona her şeyi anlatsaydın" derdim...

mektubu sakladığını öğrenirsem anneanneme ve babamla annemi görüştürmediğini öğrenirsem babaanneme çok ama çok kızardım!!!!

averaj
10-03-07, 18:35
valla cansel hastası olduğum için gider ona babammmmmmmmmmmmmmm diye bağrıma basardım:img-hyste

ama şakası bu tabii yani evt tabiiki necdete daha yakın olurdum ama gerçek babamıda ihmal etmezdim...

tşk ederim yorumun için canım...evet bir çocuk için baba bildiği bir insan ne olursa olsun ilk göz ağrısıdır...hele bir de baba-kız birbirine çok düşkünse bu bağ çok daha kuvvetlidir...

bakalım suyun akışı ne yöne olacak:img-blush

fundapehlivan
ben birleşmelerini istemiyorum averaj.:icon_whis
rüya yerinde olsam necdete de baba gibi davranırdım.o bunu hakediyor.:img-yes:

Evet, belki hak ediyor...
Ama Ahmette hak ediyor!! Ve Ahmet gerçek babası...

ergim
Bu çok zor bir durum tabii...
Baştan beri kimi baba biliyorsanız kendinizi ona daha yakın hissedersiniz elbette... Bence önemli olan şey kaç yaşında bunu öğreneceği... Çünkü gün geçtikçe baba zannettiği şahsiyete daha çok bağlanacak...
Ama Ahmetin o nazikliği, o samimiyeti, o sevgisiyle rüyanın kalbini çalacaktır...
Başta belki istemez, inkar etmek ister ama tanıdıkça belki de asıl babasını daha çok sever, daha çok şey paylaşır...
Çünkü Ahmet harika bir baba olur kesinlikle...

bencede ahmet harika bi baba olur nejdette belki iyi bi baba olabilir ama insanın gerçek babasının yerini asla asla tutamaz gıcık edio zaten bni:img-cool2

fundapehlivan
10-03-07, 18:37
bencede ahmet harika bi baba olur nejdette belki iyi bi baba olabilir ama insanın gerçek babasının yerini asla asla tutamaz gıcık edio zaten bni:img-cool2

Aynen ya aynen!
Ben Rüyanın yerinde olsam gerçekleri öğrenince Necdete gıcık olurdum...
Düşünsenize bir bakıma babasıyla arasına girmiş oluyor...
Anne ve babasıyla arasına girmiş gibi oluyor yani...

şeboist
10-03-07, 18:37
canım ahmet daha çok hakediyor tabiki.:img-yes: ama necdette hakediiiiyy:img-yes:
averaj biliyorum benden olduğunu.:img-wink:
ziynipcim attım özel msj alisercan abiye.ay keşke çalsalar şarkıyı.:img-blush

tugchemre
10-03-07, 18:38
fragmanı izledim bituhaf oldum herşey ii hoş güzelde çocukların büyümesi olayını çooooooook abartmışlar gibi geldi alt tarafı 5 yıl geçti bukadar büyük değişiklikte olmazki o kısım biraz saçma geldi bana

archeologue
10-03-07, 18:38
fragmanı yeni izledim...
öyle güzeldi ki kaç defa izledim sayamadım:)
çoğu kişinin aksine ışık'ı canalndıracak oyuncumuza ısındım ben...
rüya da büyümüş maşallah pek tatlı :)babasına çekmiş:img-hyste
yasemin&necdet&ahmet üçlüsünde pek bir değişiklik yok...
yalnız dikkatimi çeken 1966'ya atlanmasına rağmen çocuk oyuncuların gözüme fazla büyük görünmesi...neyse sanırım haftaya soru işaretlerinin bir kısmı gidecek...

fundapehlivan
10-03-07, 18:39
Ben birleşmelerini istiyorum...
Yasemin ve Ahmetin kendilerini başkalarıyla avutmaya çalışmalarını istemiyorum... Mutsuz olmalarını istemiyorum...

Üstelik eğer evli evine köylü köyüne dersek kesin ahmet ve yaseminin birleşmesi gerekir. Çünkü hem birbirlerine denkler, ailevi olarak... Siyasi yönden zıt olsalarda...
Hem çocukları var... Kısacası onlar aile olacaklar aslında...
Necdet olmasa...

vega58
10-03-07, 18:42
mukocum ama sen de herkese kızıyorsun..
kızım bu ne asabiyet..
sinem bence kesin çalarlar o şarkıyı..
kim bilir belik seni de ekibe alırlar jenerikte senin de ismin yazar..
dizilerin aranılan müzisyeni olurolurmuşsun..ha ha ha..

fundapehlivan
Ya o kesin haftaya alay konusu olacak...
Gazeteler de internette görürüz yazıları...
5 yılda insan nasıl bu kadar büyür diye...:img-hyste
Berk hadi neyse... Aslında o da büyük görünüyor daha ama kızlar hiç olmamış...
Onlar 23 24 en az görünüyorlar...
18 19 gibiler mi allah aşkına...
Yok muymuş o yaşlarda ya da küçük görünen bir oyuncu...

muko88
Ben birleşmelerini istiyorum...
Yasemin ve Ahmetin kendilerini başkalarıyla avutmaya çalışmalarını istemiyorum... Mutsuz olmalarını istemiyorum...

Üstelik eğer evli evine köylü köyüne dersek kesin ahmet ve yaseminin birleşmesi gerekir. Çünkü hem birbirlerine denkler, ailevi olarak... Siyasi yönden zıt olsalarda...
Hem çocukları var... Kısacası onlar aile olacaklar aslında...
Necdet olmasa...

fundacım katılıyorum:happy0064
Ne kadar istenmese de Ahmet YAsemin'i seviyor, Yasemin Ahmet'i ve üstüne bir de bunların çocukları da var...Ne olursa olsun, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, birleşmeleri gerekir.Birleşecekler de, ben buna inanıyorum.

frezyy
10-03-07, 18:44
ay şoklardayım fragman berkim canım gelmiş diziye off off çok güzel olmş sabırsızlanıryorum ya ben bi hafta geçmes şimdi yaw

muko88
10-03-07, 18:45
mukocum ama sen de herkese kızıyorsun..
kızım bu ne asabiyet..

Zaten çok asabi gördüm kendimi birden:img-hyste
Ama empati kurdum bir anda, ben Rüya olsam öyle yapardım vallahi.Hepsine çatardım, kızardım...Çünkü herkesin hatası var, kimininki çok ufak, kimininki çok büyük...

vega58
10-03-07, 18:47
funda bu konuda da sana katılamayacağım güzelimm...
bence de biraz büyük gözüküyorlar ama 23 24 de değil..yine yaş konusunda anlaşamadık...
bir de deniz iilk bölümde galatasaray lisesine başlıyacaktı yani on iki yaşındaydı heralde olaylar iki iki buçuk senede gelişti bir de üstüne dört sene ekle etti altı yedi sene yani 18 ya da ondokuz olmaları lazım..
bence o kadar da büyük göstermiyorlar şu acemi cadıda oynayan kızı oynatsalardı daha mı iyi olurdu..

ergim
10-03-07, 18:47
fundacım katılıyorum:happy0064
Ne kadar istenmese de Ahmet YAsemin'i seviyor, Yasemin Ahmet'i ve üstüne bir de bunların çocukları da var...Ne olursa olsun, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, birleşmeleri gerekir.Birleşecekler de, ben buna inanıyorum.

bende onların birleşeceklerine inanıyorum dizinin sonu mutlu bitmeli bence ben onların aşkını görmek istiorum dizide tamam çok kötü şeyler yaşamış olabilirler ama bunların hepsi geride kaldı zaten anneler olmasaydı a-onlar çoktaaaan ewlenmişti ama neyse geçmişe mazi derler:(:( :img-cray:

vega58
10-03-07, 18:56
şenayım kim be...
valla fragmana tekrar baktım da ayla acayip güzelleşmiş..biraz soğuk o kadar..bir kusuru o yani..
yasemin de o iğrenç resmi elinden düşürmüyor yine..
ahmeti çizmeye çalışmış güyya da hiç becerememiş güzelim adamı çirkinleştirmiş ya..
ha sinem bir de sen iki kişinin resmini eklemiştin ya ekremle bilmem ne..
o kızı hatırladım dizinin ilk bölümünde oynamıştı o..
sevimin gazetesinde çalışıyordu çok kısa göstermişlersi hatırladın mı..daktiloda yazı yazıyordu..

tugchemre
10-03-07, 18:57
bende yeni oyuncuları beğenmedim ve çocukları çok özleyeceğimede eminim hele defne çok şeker çok cici bi kızdı cnm benim off cuma bi gelseydi acayip mrk ediyorum nası olacak olaylar hmn yaseminle ahmet karşılaşacakmı rüya ahmet buluşmasında nolacak

şeboist
10-03-07, 18:58
şenayım ya şenay gürler tabiki:img-in_lo
o kızı hatırlıyorum da siyah saçlı bişeydi.:img-help:
aman ekrem ve adem olmasın ya. :hıh

vega58
10-03-07, 19:01
adem kim ben yine hatırlayamadım...
kendimi çok geveze gördüm..
uykumu açtınız ama uykuya yenilecektim yoksa..
oyuncuları niye beğenmediniz ki bence hepsi çok şekerler...
yine şeker kelimesini kullandım ya..

Melal
10-03-07, 19:03
Fragmanı sonunda izleme şerefine nail oldum.
Anam o ne fragman öyle ya DefneiIşık,Deniz,Harun hepiciği büyümüş.:)
Mehmet'le Sevim evlendi mi ne Mehmet Sevim'e el sallayarak gidiyor.
Sinem yoksa muradına mı eriyorsun.:):)
Şu minik Rüya'yı sevemedim.Necdet'e nasılda sarılıyor.
Hele o Necdet'i bir kere daha dövesim geldi.
Elin çocuğunu nasılda sahiplenmiş.Olan garibim Ahmet'e oluyor.
Ama fragmanda adadaki o köhne evi görmek hoşuma gitti.
Bizim çocuklar orada toplanacak anlaşılan.:):)
Yasemin'in ve Lale'nin yeni saç stili güzel olmuş.
Ayla'da daha bir güzelleşmiş.
Aman da aman müstakbel kayınvalidesinin yanında hala ayy yerim ben onu:img-yes:

şeboist
şeker mi? :img-help:
adem yeni eklenmişti o siteye.resmini koymuştuk ya.esmer bi adam.ekremle ona gıcık oldum. :hıh
evet melalcim muradıma eriyorum kanımca.:img-in_lo

LİSA
ben henüz fragmanı görmedim ama büyük heyecanla bakliyor olacağım.60 lı yıllar hep anlatılır o zamanki olayları dizi açısıylada olsa görmek iyi olacaktır böylece türkiyenin ne sancılarla dolu yıllar gecirdiğini ve her dönemim kendi karşı görüşündeki insanlara nasıl davrandığına böylece tanık oluyoruz

ergim
10-03-07, 19:05
oyuncular çok şeker bencede bende beğendim ama bşras abartılı olmus özellikle çocuklar 4 yıl için fazla büyük

vega58
10-03-07, 19:07
şeker evet..
her yerde kenan doğulunun şarkısını dinlemek zorunda kaldım da..ağzıma yapıştı bu şekerim lafı..
ademi görmedim valla..
lisa fragman malum sitede var...
canselin fun klubte de var ordan izleyebilirsin..

vega58
10-03-07, 19:13
kızım bu da hapishanedeki adam işte..
rızanın koğuşundaki..
sen kanımca sadece sevim mehmet sahneleri mi izliyorsun ne..
alisercan abi biraz geç gelir saat bir gibi falan..
çalışıyor adam ya..

fundapehlivan
10-03-07, 19:14
Sevgli öğretmenin yine yaşta anlaşamdık ya...
neyse benim yaş sorunum var bu kesin...
Cuma gelsin de bir tam olarak görelim... Ben zaten kim kim anlayamamış durumdayım:img-hyste
Defneyi çözdüm ama ben mavi gözlü kız göremedim, Işığı yani...

Bu arada o bıyıklı genç kim??
Harun filan mı?

defneee
10-03-07, 19:14
yarım saat önce falan gördüm fragmanı acayip heyecanlandım çocuklar büyümüş,rıza çıkmış,rüya nasılda sarıldı necdete sinir oldum haksızlık bu,ahmette fazla değişiklik yok,
ayla,lale falan daha bi güzelleşmiş sanki,mehmet bıyık bırakmış sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümü

şeboist
10-03-07, 19:16
evet o bıyıklı harun kanımca.
ziynip rızanın koğuşundaki adamla ne ilgisi var ademin?yoksa ben yanılıyor muyum?:img-help:

spdr
10-03-07, 19:16
oyuncular çok şeker bencede bende beğendim ama bşras abartılı olmus özellikle çocuklar 4 yıl için fazla büyük

ya ama şöyle düşünmek lazım:tam o yaştaki birilerini bulsalar güzel oynayamayacakk tecrübesiz veee acemi olacakklardı büyük ihtimalle:img-yes: misal acemi cadıdaki öğrencilerin yüzde ellisi:img-yes: dolayısıyla bunun üstünde pek dyrmamak lazım fikrimce:icon_whis

vega58
10-03-07, 19:17
funda kızım bu ne resmiyet...
öğretmenim falan..şurda biz bizeyiz..
evet o bıyıklının harun olduğunu tahmin ediyoruz...heralde odur..

fundapehlivan
10-03-07, 19:17
Ya ne olurdu Necdet vaz geçseydi Yaseminden, kendini seven biriyle evlenseydi ve kendi çocuğuna babalık yapsaydı!!!
Yasemin de ahmetle evlenseydi...
Canım benim, çocukları nasıl seviyor! Ayla ile olursa çocuğu olmayacak, kendi kızından haber yok! bebekliğini filan göremedi:sad53:
Haksızlığın alası!!
Yasemini affetmese ileri de yeridir..
Ne yapsa yeridir yani hiç hakları yoktu buna!

merhem
10-03-07, 19:18
yaw melal ablaaa necdetimi dovme ama aglarim bak :)

Ya ayla acaip guzel olmus cok tatliydi doktor aylaa :)

birlessinlermi diye bir soru sorulmus bence Necdet ve yasemin ayrilmali Ahmet ayla ile evlenmeli, yasemininde ayagi kaymali ve o ucurumdan dusup olmeli :) :)

averaj
10-03-07, 19:20
arkadaşlar siz rüya olsaydınız ne yapardınız diye sormuştum...

tüm fikir yürüten arkadaşlara çok tşk ederim:img-wink:...

bu arada boş bırakmaya gelmiyorsunuz...

sayfalar alıp başını gidiyor vallahi:icon_whis

Melal
Peki Ayşe Hanım isteğiniz üzerine Necdet'i dövmüyorum.Azad ettim.
Ama o Yasemin'i yolacam elimden kimse almaya kalkmasın.:)

NiliWerda
fragmanın başlangıcında gösterilen 4 kişi: harun deniz ışık defne...
hepsini arka arkaya göstermişler mahsus...
bim de oynayan kızı karıştırmayın yanii o yeni bir karakter olmalı...
biriniz yazmışta ondan yazdım bunu:)) yoksa durup dururken nerden çıktı bu demeyin:))

vega58
10-03-07, 19:21
sinemcim kuzum rızanın koğuşunda kalan bir adam var ya..
hani keriman gelince süslenen her lafa atlayan bir tip..
o adam işte resimdeki yani adem...

fundapehlivan
10-03-07, 19:21

birlessinlermi diye bir soru sorulmus bence Necdet ve yasemin ayrilmali Ahmet ayla ile evlenmeli, yasemininde ayagi kaymali ve o ucurumdan dusup olmeli :) :)

Yapma... Yİne de o kadarını hak etmedi Yasemin!
O da baya acı çekiyor... Ahmet kadar olmasa da ve çekecek...
Necdeti yasemin yaktı olarak da düşünmüyorum ona hiç üzülmüyorum kendi düşen ağlamaz...
Ya burada zaten tek savunmasız olan, yani ipleri elinden kaçıp hayatı mahvolan Ahmet...

şeboist
10-03-07, 19:22
ziynipcim o adam adem değildi ya.hem onun adını neden yazsınlar oraya?:img-help:
of ya ben geç saate kadar duramam ki.alisercan abi erken gelseydi.:icon_sorr

vega58
10-03-07, 19:24

koptum ya..sonu çok güzel..
filmi mutlu sona bağladın yani..
bu arada necdeti ben de dövmek istiyorum..ama sadece necdeti değil yasrmini de dövmek istiyorum..

Melal
10-03-07, 19:24
Ahh ahh Rüya'nın koşup baba diye boynuna sarılacağı Ahmet olmalıydı.
Ama Yasemin yüzünden Necdet oldu.
Şu Yasemin'i dövsem,dövsem doyamayacağım sanırım.:):)

chekirge
10-03-07, 19:25
Arkadaşlar, Basında çıkan haberler bölümünde milliyet gazetesinin ekinde çıkan yazıyı eklemiş bir arkadaş. Dizinin yayın günü-saati ve yönetmeni değişti diyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?

fundapehlivan
10-03-07, 19:25
ya ben ahmet ve yaseminin birleşmelerini istiorummmm

Ben deeee.
Ama bence olacak...
Hle bir 70 lere geçelim, annelerin yaptığı ortaya çıksın... RÜyanın kızı olduğunu anlasın, Necdetle yaseminin karı koca olmadığını anlasın olay bitmiştir:happy0064 Yine kızar eder ama... Affeder sonunda...
Tabii o sırada Ayla ne olacak derseniz??
El birliğiyle onları da boşarız gider...:img-hyste

muko88
10-03-07, 19:28
Arkadaşlar sakin olun ya, tamam yasemin in hatası oldu ama; o kadar da değil:img-hyste !Öldürmeyin kızı ya, ne yapıyosanız necdet e yapın:hıh

tugchemre
10-03-07, 19:28
Ahh ahh Rüya'nın koşup baba diye boynuna sarılacağı Ahmet olmalıydı.
Ama Yasemin yüzünden Necdet oldu.
Şu Yasemin'i dövsem,dövsem doyamayacağım sanırım.:):)

aynen cnm ya elime alıp dövsemde kesmez beni ahmetime necdete yaptıklarına bak herkesi geçtim bunu rüyaya nası yaptı yazık zavallım bu hikayedeki en masum kişi aslında bu hikayede herkes masum ama büyüklerin yaptıklarının bedeli işte ne yaparsın

Melal
10-03-07, 19:29
Arkadaşlar hepinizi çok psikopat gördüm.:)
Hele de son fragmandan sonra hepimize bir haller oldu.:)
Yasemin'i birkaç kişi hallederiz kanımca Sinem'cim diğerleri için yardım istersen her zaman yardıma hazırım.:):)

vega58
10-03-07, 19:30
üüüf biri bana yardım etsin ya o adam işte..
ayrıca ben de sevimi ve mehmeti dövmek istiyorum..sevimi o gözlükleri yüzünden..mehmeti de sevime aşık oldu diye..aşık olmuştur heralde di mi..

fundapehlivan
10-03-07, 19:32
aynen cnm ya elime alıp dövsemde kesmez beni ahmetime necdete yaptıklarına bak herkesi geçtim bunu rüyaya nası yaptı yazık zavallım bu hikayedeki en masum kişi aslında bu hikayede herkes masum ama büyüklerin yaptıklarının bedeli işte ne yaparsın

Ya her şeyi Necdet yaptı sanır yazını okuyan...
Yasemin şeytan da Necdet melek mi?:img-hyste
Yasemin hatalıysa Necdette hatalı... Belki Yasemin kadar değil ama o da baya bir hatalı... Ayrıca ona olanlara hiç üzülmüyorum çünkü kendi istedi... O zaman hiçç üzülmesin! Kendi istedi... Amacı Yaseminin kendisine aşık olmasıydı ama...
Olmayacak işte ohhh

Burada 2 melek var..
Ahmet ve Rüya:img-angel

merhem
10-03-07, 19:34
fundaaaaa geliyorum bak oraaaaa
Necdetime seytan diip durmaa

Onun tek sucu yasemin gibi mantiksiz ve vee veee seytan sinsi miyawlamaktan baska birsey bilmeyen bir uyuza asik olmak Hihhh!

buarada neden ruya Ahmete benzemedi yaf :(
ayni yasemin

Melal
Funda'cım iki melek değil 3 tane melek var.
Rüya,Ahmet ve Ayla ne mesut bir aile tablosu olur dimii:):)

muko88
Ya her şeyi Necdet yaptı sanır yazını okuyan...
Yasemin şeytan da Necdet melek mi?:img-hyste
Yasemin hatalıysa Necdette hatalı... Belki Yasemin kadar değil ama o da baya bir hatalı... Ayrıca ona olanlara hiç üzülmüyorum çünkü kendi istedi... O zaman hiçç üzülmesin! Kendi istedi... Amacı Yaseminin kendisine aşık olmasıydı ama...
Olmayacak işte ohhh

Burada 2 melek var..
Ahmet ve Rüya:img-angel

Yasemin de melek, ama yarı melek:img-hyste ahmete rüyayı söylemedi melekliğinin yarısını kaybetti:img-hyste

Necdete oh olsun, umduğunu bulamayacak...Çünkü uygun olmayan yollardan istediğini kazanmaya çalıştı:hıh çatlasın

vega58
10-03-07, 19:35
valla necdet melek değil ama şeytan da değil..
sonuçta yaseminin kanına giren de o yoksa kız evlenmeyi falan da düşünmüyordu..
necdet tutturdu illa evlenelim de evlenelim..
bu fırsat bir daha ne zaman geçer ele ama..

Melal
10-03-07, 19:36
Funda eğer biz senaristlere dalarsak dizinin baya reklamı olur.
Dizinin senaroysunu beğenmeyen fanatik seyirciler masum senaristlere saldırdı.
Ortalık savaş alalnına döndü.Molotoft kokteylleriyle saldıran fanatikler senaristleri mahvetti.:img-hyste :img-hyste

merhem
10-03-07, 19:36
ben size yardım edemeyeceğim halim yok:)) siz benim yerime ekreme çok pis dalın...

Melalcim yaseminin bi suçu yok bütün suç ahmetle yaseminin annelerinde...

bak birden canlandım şimdi, bende nezahatle selmanın ağzını burnunu dağıtayım bari:))

Bak hemso sayilirizz bu bir konumuna baktimda :img-hyste

annelerin hicbir sucu yok onlar sonuna kadar hakli cunki kendimizi onlarin yerine koymamiz lazim, ikisininde kocalari az kalsin oleceklerdi..
Cok sey yasanmisti .. haklilardi:icon_whis

fundapehlivan
10-03-07, 19:37
fundaaaaa geliyorum bak oraaaaa
Necdetime seytan diip durmaa

Onun tek sucu yasemin gibi mantiksiz ve vee veee seytan sinsi miyawlamaktan baska birsey bilmeyen bir uyuza asik olmak Hihhh!

buarada neden ruya Ahmete benzemedi yaf :(
ayni yasemin

Ben Necdete şeytan demedim!! Melek değil dedim...
Bir dakika o zaman şeytan mı demiş oluyorum:img-hyste
İkisinin arası işte...

O da aşık oldu diye her şeyini yere sermeseydi..
Hem yasemin mantıksızsa necdette mantıksız ki ona aşık olmuş:img-hyste
Zaten hatırlıyorsanız Yasemine aşık olduğu kızı anlatırken çok akıllı diyordu:img-hyste
Gözü nasıl karardıysa...

Melal
10-03-07, 19:38
Allahım yarabbim siyaset meydanına döndü forum herkes birine dalmak istiyor.
Bir Semra Hanım'la,Beyaz hocamız eksik acaba onların da fikirlerini alsak mı:img-hyste :img-hyste
Onlar kimi işaret ederse ona dalalım.:img-hyste

fundapehlivan
10-03-07, 19:39

annelerin hicbir sucu yok onlar sonuna kadar hakli cunki kendimizi onlarin yerine koymamiz lazim, ikisininde kocalari az kalsin oleceklerdi..

Kocalarını kurtaralım derken çocuklarını mahvetmeye hakları yoktu bence!!
Ayrıca rıza idama mahkum edilmedi...
Şevkette ölmedi...
Ama onlar çocuklarını diri diri gömdüler...
Helal olsun...
Merak ettiğim şey yaseminin hamile olduğunu bileseler anneler ne yapardı??
Bağırlarına basarlardı herhalde... Mi acaba??

muko88
10-03-07, 19:41
Kocalarını kurtaralım derken çocuklarını mahvetmeye hakları yoktu bence!!
Ayrıca rıza idama mahkum edilmedi...
Şevkette ölmedi...
Ama onlar çocuklarını diri diri gömdüler...
Helal olsun...
Merak ettiğim şey yaseminin hamile olduğunu bileseler anneler ne yapardı??
Bağırlarına basarlardı herhalde... Mi acaba??

Selma kesin yumuşar torun için hazırlıklara başlardı, zaten yumuşamıştı:img-hyste
nezahat da biraz mırın kırın eder selma ile torun alışverişine çıkarlardı:)

fundapehlivan
bende annelerin arkasındayım.:icon_whis
nezoşun saçları süper olmuştu ya.:img-in_lo

Bak ilk defa sana katılıyorum...
Nezahatin saçları muhteşem olmuş...

Yalnız rıza baya yaşlanmış nezahat gençleşmiş:img-hyste
Yan yana gelince neredeyse rıza babası gibi duracak nezahatin

NiliWerda

hemşo?? londramı bursamı?:img-hyste

ya tamamda olan ahmetle yasemine oldu ama ben zannediyorum bunlar tekrardan birlikte olacaklar...???:icon_whis

merhem
10-03-07, 19:42
fundaaaa ben ne dersem tersini diyorsun ama olmuyorrr :)

Ama cok sey yasadilar Ahmetin babasi yaseminin babasini yargiladi..
Sevket olum dosegindeydi..
Riza hapisdeydi..

Onca mahkeme.. onca olay.. unutulacak seylermiydi anneler icin

merhem
10-03-07, 19:43
hemşo?? londramı bursamı?:img-hyste

ya tamamda olan ahmetle yasemine oldu ama ben zannediyorum bunlar tekrardan birlikte olacaklar...???:icon_whis

Ikiside dermisim saka bir yana,
Londra :img-hyste :img-hyste

Valla ahmet icin iyi oldu ayla gibi harika bir ese kavusacak

Birde su yasmeini ortadan kaldirabilsem :img-hyste :img-hyste

şeboist
10-03-07, 19:44
funda ne demek ilk defa sana katılıyorum?sen beni beğenmiyor musun? :hıh herkes yaşlanmış nezoş gençleşmiş.:img-hyste ama çok hoş olmuş.:img-in_lo uzatsan tam süper olacak demiştim.bak dediğimi yapmış.hehe:img-hyste

Melal
:img-hyste :img-hyste (ayrıca)hızını alamayan fanatik seyirci ek olarak senaristleri büyük adada denize döktüü:img-hyste :img-hyste

Heehee güzelmiş bu da denize dökme fikri de Sevda Tepesindne hemde ordan dökeriz.:)
Yok ya ben yinede Zekeriya Beyaz hocamla,Semra teyzemin önemli fikirlerini almak istiyorum.
Büyüklerimize danışmadan denize dökmeylim derim.:img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
nezahat kızı gibi durursa keriman da torunu gibi durur, e yok artık yanii:img-hyste

Amannn...
Keriman ne allah aşkına??
ben hiç beğenmiyorum...
Üstelik Nezahat bence o saçlarla Kerimanı geçti:img-hyste
Bir de daha genç giyinirse o ağır giyinen Kerimandan kesin daha küçük görünür:img-hyste

muko88
10-03-07, 19:46
Heehee güzelmiş bu da denize dökme fikri de Sevda Tepesindne hemde ordan dökeriz.:)
Yok ya ben yinede Zekeriya Beyaz hocamla,Semra teyzemin önemli fikirlerini almak istiyorum.
Büyüklerimize danışmadan denize dökmeylim derim.:img-hyste :img-hyste

zekeriya hoca evlenmeden çocuk olmaaaazzz diye yaseminle ahmeti de alır denize dökülenler kadrosuna, semra da ahlak kurallarından girer, toplum ahlakından çıkar; en iyisi bu ikisini almayalım:img-hyste

merhem
10-03-07, 19:47
Funda hic bosunaaa deneme sinemim necdete dokunmazz :)
demi sinemimm :)

Necdete taktin sende funda git yasemini ucurumdan at :)

fundapehlivan
10-03-07, 19:48
Funda hic bosunaaa deneme sinemim necdete dokunmazz :)
demi sinemimm :)

Necdete taktin sende funda git yasemini ucurumdan at :)

Yasemini atamam çünkü Ahmetim onu seviyor:icon_sorr
Sonra o çok üzülür...
O üzülünce ben daha çok üzülürüm:icon_sorr

Melal
10-03-07, 19:48
Muko'cum yada ikisini de Yasemin ve Necdet'in üzerlerine salalım.
Bir hafta onlarla yaşasınlar.Zaten 1 hafta sonunda ikisi de sıyırır.
Ve akıl hastanesini boylarlar.:img-hyste :img-hyste
Arif Verimli hocamız iyi bakar onlara hastanede:img-hyste :img-hyste

şeboist
10-03-07, 19:49
tabiki necdete dokunmam ayşecim.sen içini ferah tut.benim ağzını burnunu dağıtacaklarım belli.:icon_whis
ah funda beni beğeniyor musun?:img-in_lo ben popüler miyim?:img-hyste

Melal
10-03-07, 19:50
Yasemini atamam çünkü Ahmetim onu seviyor:icon_sorr
Sonra o çok üzülür...
O üzülünce ben daha çok üzülürüm:icon_sorr

Ya üzülmez fazla merak etme ölenle ölünmez deriz.
Hem Necdet'le evli olup yaşadığını bilmesi daha çok üzüyor.
Bari ölünde öldü olur.Geri gelmeeycek nasılsa:):)
Ayy bu akşam kendimi çok kötü gördüm yaa:img-hyste

merhem
10-03-07, 19:52
Ya üzülmez fazla merak etme ölenle ölünmez deriz.
Hem Necdet'le evli olup yaşadığını bilmesi daha çok üzüyor.
Bari ölünde öldü olur.Geri gelmeeycek nasılsa:):)
Ayy bu akşam kendimi çok kötü gördüm yaa:img-hyste

evet hatta Ayla onu tesseli eder gercek mutlulugu aski ogretir Ahmette mutlu mesut yasar , yasemin yuzunden azmi aci cekti

hadi yasemini oldurmeye gidiyoruz:img-hyste

özgenuroğlu
10-03-07, 19:54
yasemini atalım bence kesinlikle atalım aaa onun yüzünden iki oğlanda kafayı sıyırdı....ne bu cnm...

onu bunu geçelim ben deniz gezmiş ve arkadaşlarına bayıldım:)çok şekerlerdi...
lalede güselleşmiş gibiydi sanki:img-pilot

archeologue
10-03-07, 19:57
ben özellikle berk hakmanın performansını çok merak ediyorum...
fragmanın başında gördüm duruşu yeter dedim yani:img-wink:izleyince ne olacak acaba? :) kadroya dahil olması beni çok sevindirdi...

archeologue
10-03-07, 20:04
Bu arada yeni farkettim necdet arabayı yenilemiş :):)
hani biri demişti ya köşeyi dönmüş kısa sürede diye:img-hyste
belli belli:)

özgenuroğlu
10-03-07, 20:04
deniz gezmiş ve arkadaşları yoktu canım; deniz ve arkadaşları vardı...
:icon_sorr :icon_sorr nasıl yani berk zaten deniz gezmişi oynamıyormu?bu durmda deniz gezmiş olması gerek sankii:icon_sorr üstelik yanında üç erkek arkadaşıda vardı ki deniz gezmiş ve arkadaşları......:icon_sorr
kafam karıştı şimdi...

merhmeim eet gelir gelmez tuttu:)

muko88
10-03-07, 20:06
:icon_sorr :icon_sorr nasıl yani berk zaten deniz gezmişi oynamıyormu?bu durmda deniz gezmiş olması gerek sankii:icon_sorr üstelik yanında üç erkek arkadaşıda vardı ki deniz gezmiş ve arkadaşları......:icon_sorr
kafam karıştı şimdi...

merhmeim eet gelir gelmez tuttu:)

canım berk hakman bizim mehmetin oğlu denizi oynuyor.deniz gezmiş in canlandırılıp canlandırılmayacağı bellisiz henüz.öyle bişi görmedik.

şeboist
10-03-07, 20:06
canım eski model arabayla mı takılsın senelerce?tabiki değiştirecek.:img-pilot
benimkide gözlüğünün yeni modelini alsa tam süper olacak.:img-hyste

Melal
10-03-07, 20:07
Aman yesinler Necdet'in arabasını o arabayla uçurumdan yuvarlansın da içinde Yasemin'de olsun.
Kurtulalım.Elimizi kana bulmaya gerek kalmasın.Acaba Necdet'in arabasının frenlerini mi bozsak.:img-hyste

muko88
10-03-07, 20:07
canım eski model arabayla mı takıldın senelerce?tabiki değiştirecek.:img-pilot
benimkide gözlüğünün yeni modelini alsa tam süper olacak.:img-hyste

evet seninki öyle antika kalmak istiyor valla...mehmet de sırf bu yüzden almayacak onu; almazsa o gözlükler yüzündendir, emin olun:img-hyste

muko88
10-03-07, 20:08
Aman yesinler Necdet'in arabasını o arabayla uçurumdan yuvarlansın da içinde Yasemin'de olsun.
Kurtulalım.Elimizi kana bulmaya gerek kalmasın.Acaba Necdet'in arabasının frenlerini mi bozsak.:img-hyste

durdukça yeni bir cinayet planı üretiyorsun melalcim; ne ayak?
hem ölüyorsa necdet ölsün, yaseminin çocuğu var, alla allaa:img-hyste

şeboist
10-03-07, 20:09
gerekirse ben ona 2007 model alırım.yeterki evlensinler.:img-blush gerçi buna gerek yok.zaten evlenmişler ama neyse.:icon_whis :img-cool2

merhem
10-03-07, 20:09
Melal ablaaaaaaa :( :(

Bence yasemin araba surmeyi ogrenirken ucurumdan yuvarlansin :)

Birakin necdetimi canim aaa :)

Sinemcim evet gozlukler aklima geldikce kopuyorum :)
Evlendilerse eger belki Mehmet evlilik yil donumlerinde bir gozluk alir sevime

şeboist
10-03-07, 20:10
ay ayşe kopardın beni burda.:img-hyste ne güzel hediye olur değil mi?bir adet son model fiyakalı gözlük.:img-hyste

first lady
10-03-07, 20:11
dün fragmanı izledim ve bayıldım.gittikçe güzelleşiyo dizi.özellikle berk hakmanın gelmesi ve Deniz Gezmişi anlatmaları harika.Deniz Gezmiş,Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan'ın hayatlarını birçok kitapta okudum fakat ilk defa bir dizide izliycem ve çok heycanlıyım.ama berk hakman deniz gezmişi oynamasın bence çünkü hiç benzemiyo daha benzeyen biri oynar inşallah.berk de yine gönlümüze taht kuracak olan güzel bir rolde olur umarım:img-wink:

havincim
Melalcm bak bunu dün söyleseydin bozardım frenleri:)artık çok geç:)

aslında ben nejdetin köşeyi döndüğünü yalnızca arabadan anlamadım.fragmanda dikkat ettiyseniz yaseminde de zengin tipi vardı bence.nejdetin karısıya kendisi(olmaz olsaydı).

Melal
Melal ablaaaaaaa :( :(

Bence yasemin araba surmeyi ogrenirken ucurumdan yuvarlansin :)

Birakin necdetimi canim aaa :)

Sinemcim evet gozlukler aklima geldikce kopuyorum :)
Evlendilerse eger belki Mehmet evlilik yil donumlerinde bir gozluk alir sevime

Hayy senin Necdet'ine Necdet kadar taş düşsün kafana diyecem ama yazık sana:)
İyi o zaman Yasemin araba kullanırken tahtalı köyü boylasın.
Söz sana Necdet'i istemeye gidecem.:img-hyste :img-hyste

merhem
10-03-07, 20:12
ay ayşe kopardın beni burda.:img-hyste ne güzel hediye olur değil mi?bir adet son model fiyakalı gözlük.:img-hyste

evet evet cok romantik :img-hyste
hatta eger evlenmedilerse evlilik teklifi ederken gozlukleri cikarir kirmizi bir kutunun icinde ve benimle evlenirmisin derr mum isigindaa:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste

merhem
10-03-07, 20:17
kızım senin amacın beni burda gülme krizine sokmak mı?zuhaha:img-hyste
o da gözlüğü kutudan çıkarıp evet der ve takar.:img-hyste

muhaha :img-hyste :img-hyste
ozaman bu gozluk ya marka olmasi lazim yada kenarlari altin kaplama olmasi lazim:img-hyste

sonra sevim eve gider selma ona yemek nasil gecti anlar der ve gozlugu gorur aa yoksa evlenme teklifimi etti der sevimde evet nisan gozlugumuz der:img-hyste

burcuuu
10-03-07, 20:28
ArkadaşLar bişii sormuştum ama arada kaynadı sanırım..

Özqür Özberk diziye qiriceğini kendisimi söyLemişti.. ??

şeboist
10-03-07, 20:29
özgür bi programda kendisi söylemiş herhalde.:img-help: belki bikaç bölüm sonra girer.:img-help:

first lady
10-03-07, 20:32
özgür bi programda kendisi söylemiş herhalde.:img-help: belki bikaç bölüm sonra girer.:img-help:

evet ben izledim programı.kanaltürkte söyledi.ama daha yeni oldu program yani bi kaç bölüm sonra geledibilir ancak:img-yes:

burcuuu
10-03-07, 20:32

Ya fraqmanda fLn qöremeyince merak ettim.. =)) İnş qirer..
Deniz Gezmiş'Le iLqiLii bişi yoktu fraqmanda..
Onu canLandıran biri oLmayacak mı.? İnş oLur ve o da Özqür oLsn..
OLur mu biLmiyorum ama bn istiyorum.. :happy0064

iReMJeLiBoN
10-03-07, 20:33
o zaman süper olur ya.. Aslında ben en basıdnan beri Yasemin rolüne asırı derecede Özge Özberk ' i düşnmüştüm ama.. olsun kardeşi de olr girsn de bi yere..:D

Ya ben eski qünleri özledmm..:D İlk bölümler aklıma gelio filmşeridi gibi gözümn önnden gecioo:S :D

özgenuroğlu
10-03-07, 20:33
neler oluyor burada merhem seni adi angel!!!
nasıl necdeti istersin kendine nankör birde melali de kullanıyorsun...
çok nankörsün en genç angelsın diye yapıosun demi ama ben bu yola baş koyduumm:img-hyste olmaz asla ya hep ya hiç....
duydun mu beni.....
senin planınıda biliyorum ben sen beni okan için boğaz köprüsüne göndercen tabii ben atlıcam okan gelmeyince
sende melal ablayıda kullanıp necdeti götürcen olmaz...hem necdet hem okan hiç olmazz:img-yes: :icon_whis

first lady
10-03-07, 20:36
Ya fraqmanda fLn qöremeyince merak ettim.. =)) İnş qirer..
Deniz Gezmiş'Le iLqiLii bişi yoktu fraqmanda..
Onu canLandıran biri oLmayacak mı.? İnş oLur ve o da Özqür oLsn..
OLur mu biLmiyorum ama bn istiyorum.. :happy0064

neeeeeeeee Deniz Gezmiş oynayamazki özgür özberk çünkü hiiiiiiiiiiiçççççççç benzemiyo.Deniz çok esmer ve çooooooookk kadar uzun,yapılı biri.yani bence onu özgüre oynatmazlar ama yusuf arslan yada hüseyin inan olabilir belki:img-yes:

burcuuu
10-03-07, 20:41
neeeeeeeee Deniz Gezmiş oynayamazki özgür özberk çünkü hiiiiiiiiiiiçççççççç benzemiyo.Deniz çok esmer ve çooooooookk kadar uzun,yapılı biri.yani bence onu özgüre oynatmazlar ama yusuf arslan yada hüseyin inan olabilir belki:img-yes:

BenzetebiLirLer beLki.. Hem Özqür'ün boyuda çok kısa sayıLmaz..
Bnce oLursa süper oLur.. Hem Deniz'i oynayan birii daha tanıdık biri
oLsa daha iyi oLur yani..

merhem
10-03-07, 20:42
neler oluyor burada merhem seni adi angel!!!
nasıl necdeti istersin kendine nankör birde melali de kullanıyorsun...
çok nankörsün en genç angelsın diye yapıosun demi ama ben bu yola baş koyduumm:img-hyste olmaz asla ya hep ya hiç....
duydun mu beni.....
senin planınıda biliyorum ben sen beni okan için boğaz köprüsüne göndercen tabii ben atlıcam okan gelmeyince
sende melal ablayıda kullanıp necdeti götürcen olmaz...hem necdet hem okan hiç olmazz:img-yes: :icon_whis

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
cok feci derecede koptumm allahim durduramiyorum kendimii :img-hyste

Ozge angel bana bak sen banaa!!
seni gebertirimm:img-hyste
Yaseminin arkasindan senide atarimm:img-hyste

sen hem beni buralarda yalniz birak, gunlerce okan basligina ugrama, burda anti necdetcilerle yalniz birak sornada bana saldir:img-hyste :img-hyste

Hem Okana en uygun benim :)

first lady
10-03-07, 20:43
BenzetebiLirLer beLki.. Hem Özqür'ün boyuda çok kısa sayıLmaz..
Bnce oLursa süper oLur.. Hem Deniz'i oynayan birii daha tanıdık biri
oLsa daha iyi oLur yani..

pek benzeteceklerini sanmıyorum.bide özgür açık tenli dediğim gibi denizin arkadaşlarını oyar belki.neyse bekleyip görelim kim kimi oynıycak:img-wink: çok merak ediyorummmmmmmm:img-yes:

özgenuroğlu
10-03-07, 20:48
:img-hyste
cok feci derecede koptumm allahim durduramiyorum kendimii :img-hyste

Ozge angel bana bak sen banaa!!
seni gebertirimm:img-hyste
Yaseminin arkasindan senide atarimm:img-hyste

sen hem beni buralarda yalniz birak, gunlerce okan basligina ugrama, burda anti necdetcilerle yalniz birak sornada bana saldir

Hem Okana en uygun benim :)

sen bana sordun mu neden bıraktım yalnız diye çünkü yatak döşek yattım evdee:icon_sorr ama senden bir geçmiş olsunn yerine ala ala okkalı bir bıçak darbesiii:not_i: bunu hiç beklemezdim angellll:img-clapp tebrik ediyorum seni tüm angel ailesine yaşattığın bu ihanetten ddolayı....
gidiyorum işde çıkıyorum artık zaten şu an annem üzerişmde yoğun bir baskı oluşturdu...
bu konu kapandı sanma unutmucağım

dönüşüm muhteşem olucakkk:img-hyste
bye

şeboist
10-03-07, 20:49
oh ayla da güzelleşmiş.çatlasın yasemin.nihaha:img-hyste ahmet gözlerini alamaz artık.:img-blush
nezoş uzattı tam süper oldu zaten.:img-in_lo
ayşe artık sana karayel ailesi imzaları yaptırırım.hehe:img-hyste
mehmet&sevim&deniz karayel:img-blush
berki de severim zaten.:img-blush

iReMJeLiBoN
10-03-07, 20:53
evet ya hepsine uzun saç ne kadar yakısıyormuş
Ayla,Lale,Nezahat Okan'a bile.. ama dikkat ederseniz jenerikte okanın saçları tam şimdiki gibi..

Ayrıca Yasemine kâhkül cok yakısmıss..:)

merhem
10-03-07, 20:54
sen bana sordun mu neden bıraktım yalnız diye çünkü yatak döşek yattım evdee:icon_sorr ama senden bir geçmiş olsunn yerine ala ala okkalı bir bıçak darbesiii:not_i: bunu hiç beklemezdim angellll:img-clapp tebrik ediyorum seni tüm angel ailesine yaşattığın bu ihanetten ddolayı....
gidiyorum işde çıkıyorum artık zaten şu an annem üzerişmde yoğun bir baskı oluşturdu...
bu konu kapandı sanma unutmucağım

dönüşüm muhteşem olucakkk:img-hyste
bye

sen gitte agla yarali kalbim sarkisini dinlee:img-hyste
seni kackez online gordum pw de ama okanin basliga ugramadinnn
aslin angel ailesinii senn sattinnn:img-hyste
donusunu bekliyor oalcagim nihahahahaha :img-hyste

sinemimmm ahh sen istemeden benn yapacam bu yenii bolum sevim mehmet imzalarini

acaba deniz cici annesi ile anlasacakmi:icon_whis

merhem
10-03-07, 21:05
tabiki iyi anlaşacak.:img-cool2
zaten denizin bunları düşünecek vakti yok gibi göriniiiyyy:img-hyste

bilmem belki cici anne istememistir ve asi bir genc olmustur :img-hyste

ah dayanamiyacam ben gidip fragmani bidaha izleyeyim:img-hyste

şeboist
10-03-07, 21:07
fragman bende sürekli açık zaten.:img-hyste
deniz ben asiyim hırçınım anadolu çocuğuyum höyt dermiş.:img-hyste
evet onlar aynı okulda.kankalarım benim.hehe:img-hyste
necip de buraya gelmiiiyy eskisi kadar.ağzını burnunu dağıtıcam onun.:img-hyste

alisercan
10-03-07, 21:13

Sinem, sitenin haşarı ve yokedicii kızı seni kim durduracak merak ediyorum... Yani ağız burun kırmalar meydan okumalar, korsan sinem ne yapacağız senin elinden bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı... En iyisi seni hs setine koruma yapmak... Berenin bir yakın korumaya ihtiyacı da vardır eminim... Hele sana hayır diyemez...

Z_oMbbiE
10-03-07, 21:15

aaah sorma pc me bi format atıldı yeni yeni düzeliorum walla herşey silindi baştan yükle hep onlarla uraştım walla nese artık umarım bi daha olmaz . bu arada yeni resimler süper. yasemin amaa deişmiş kahküller falan necdete bu saç saç yakışmış ayla güzelleşmiş. hepsi süper olmuş iyiki zaman atlaması yapöışlar:D:D

özgenuroğlu
10-03-07, 21:27
merhem ne biçim angelsın sen hı hı
hani okan hepimizindi ayrımcılık yokdu
charlieyi kaptın hemen bakıom
küstüm sana birlkte boğaz köprüsünden atlıcaktık daha...
mesajının diğer kısmını sinirden okuyamadım devamını sonra okucam....neciple uraşıyom:)
dur okanada gidiim bakam bi:)

Nebula
10-03-07, 21:33
Valla ahmet in yasemin in saçı, ayla nın güzelleşmesi değil de hiç gösterilmemiş, işlenmemiş bir konuyu göstereceği için ben sabırsızlıkla bekliorum yeni bölümü.fragmanı bile beni heyecanlandırmaya yetti doğrusu.eskisinden çok daha heyecanlı ve sürükleyici olacağına eminim.çgo izleyenler bilirler.
özellikle yasemin in üzgünlükle yorgunluğu birbirine karıştıran oyunculuğundan da çok sıkılmıştım.belki durumuna biraz alışıp da mutluluk rolleri oynayabilir. en azından becerebildiği bişi...
Yalnız çok çabuk zaman geçtiğini düşünüorum. böle giderse bu dönemin sonuna işlenecek her şey bitecek.Umarım bu dizi de "uzatalım sakız gibi gittiği yere kadar senaryo politikası" na kurban gitmez...:img-pilot

merhem
10-03-07, 21:34
saka yaptim angelim, bilmiyormusun aa :)
daha gidip okana baskin yapacagiz biz beraber :)
O hepimizin charliesi

Buarada fragmani izledim tekrarda necdetin yeni araba iyiymis :)

LİSA
10-03-07, 21:38
kafam karışık bir konuda mehmetin oğlu olan deniz acaba deniz gezmiş olarakmı karşımıza cıkacak

burcuuu
10-03-07, 21:39
kafam karışık bir konuda mehmetin oğlu olan deniz acaba deniz gezmiş olarakmı karşımıza cıkacak

Hayır cnm.. Yanii en azından bn öyLe bişii oLucağını
hiç sanmıyorum..
Çünkü önceden de söyLediğimiz qibi 2sininde qeçmişLerii çok farkLı..

Ama en azından Deniz Gezmiş'i oynayan biri oLsn.. !!

NiliWerda
10-03-07, 21:44
ooo benden sonra çok kaynatmışınız yaa...
ayşeyede (merhem) laf yetiştirmeye çalışıyorum özel mesajlan:))

sinem alisercan abi geldi istesene o şarkıyı bi şarkı istemiştin sanırsam???

fundapehlivan
10-03-07, 22:31
oh ayla da güzelleşmiş.çatlasın yasemin.nihaha:img-hyste ahmet gözlerini alamaz artık.:img-blush
nezoş uzattı tam süper oldu zaten.:img-in_lo
ayşe artık sana karayel ailesi imzaları yaptırırım.hehe:img-hyste
mehmet&sevim&deniz karayel:img-blush
berki de severim zaten.:img-blush

Zaten sen Berk'i seviyorsan bitmiştir:img-hyste
Yırttı yani, hele bir de sezonu ağzı yüzü dağılmadan kurtarabilirse tamamdır:img-hyste
Hayret valla, Berk'i herkes seviyor hayret:img-in_lo
Demek Berk herkesin ılımlı olduğu tek oyuncu olacak...
Dolayısıyla Deniz...

Bak Sinem Alisercan abi de seni Berenin koruması yapacak...
Allah düşünemiyorum...
Zavallı Beren:img-hyste

seyyah_selda
10-03-07, 22:45
sıkı bi hatırla sevgili izleyicisiyim ama foruma hiç girmedim ama bu fragman beni çok heyecanlandırdı daha fazla bişey öğrenmek fikirlerinizi okumak istedim bence çok güzel olucak bu bölümlerde yaş itibariyle bana daha yakın daha bilgi sahibi oldugum tarihler ama her iki dönemide dizi olarak izlemek keyifli olsada o dönemi yasayan inların neler hissettigi daha önemli diziyi izlerken....hele her iki dönemide an ve an hatırlayan sohbet edebilecegim bilgilemnebilegim birisi olsada onunla konuşabilsem çok isterdim ama cumayı merakla bekliyorum.........

*~*RaiNBoW*~*
11-03-07, 04:40
Arkadaşlar hepiniz çocukların çok büyüdüğünü söylüyorsunuz ama zaten hepsi ortaokul çağında çocuklardı,biraz küçük gösteriyorlardı ama hepsi ortaokuldaydı zaten..Aradan 4-5 yıl geçti şimdi.18'lik çağlarına geldiler.Aslında çok da anormal değil oyuncular.Güzel seçim olmuş,o kadar da büyük durmuyorlar.Ama ben Defne'yi beğenmedim.Eğer fragmanda defne olarak algıladğım kız Defne ise olmamış:(.Çünkü bizim Defne çok şirin ve güzeldi,büyümüş hali biraz sönük kalmış.
Ayrıca fragmanda da gördüğümüz gibi koşuşturmalar başlamş hemen,yani olaylar için çok da beklemeyeceğiz.
66'dan 70'e doğru geçilecek.Beren Saat 70'e kadar Ahmet ve Yasemin arasında herhangi bir kavuşmanın olmayacağını ama 70'den sonrasını kendisinin de bilmediğini söylemiş dünkü TV ekinde..Yani bayağı bekleyeceğiz ya da hiç göremeyeceğiz.Zaten önemli olan ilerleyen bölümlerde Ahmet'in Rüya meselesini öğrenmesi.Gerisi gelir diye düşünüyorum...:)

anita
11-03-07, 09:15
üzülerek söylemem gerekirse bu diziyi gec kesfedenlerdenim cok güzel bir dizi cok begendim iki haftadir takipcisiyim calismasam heralde hicbir bölumunu kacirmazdim bu gecen haftaki bölum nekadar aciklidi ahmetin aglayisina bende katildim normalde co etkkilenmem böyle sahnelerden ama okadar inan dirici oynuyorki insan dayanamidi neclet nekadar iyiniyetli iyibiri sadece sevdigi insanin mutlu olmasindan baska birsey isdemiyor ama su annelere kizdim bireziyali dizideki kötü kadinlardan beter ettiler cok kizdim onlar hele sarkilari cok güzel güzel dizi güzel:good: :good:

anita
11-03-07, 09:34
dizide encok sevdigim begendigim seylerden biride yasemin karekterinin cok fazla aglamamasi sakin olmasi dizinin cok yanlis anlasilmamalarin olmadigi sacma sapan bir sebebten ayriliklarin olmamasi inandiricik yönunden de güzel diger karekterlede cok uymus diziye ahmat sizce baska biriyle evlenirmi bu süre icinde evlenirsede terzinin kiziylami olur acaba böyle seven biri bence evlenmez ama yinede bilmiyorum haftayi merakla bekliyorum ama izliyemiycem artik pc den izlerim simdilik heralde dizide haftaya ne olacak hicbir bilgi yoktur varsa yazarmisiniz lütfen

anita
11-03-07, 09:43
genel özette yazılanlara göre ahmetin aylayla ewlenmesi gerekio

:icon_sorr öyle olursa cok kötü ya bunlar ozaman ölurkenmi kavusacak aci üstüne aci desenize ahmetin birde cocugu olursa of of olmadi ya bak bunu duyduguma cök üzuldum :sad53: arkadaslar fragmani görduyseniz nerden izleye bilirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden cok tesekur ederim

sude01
11-03-07, 09:52
fragmanı şimdi izleyebildim :) arka arkaya tekrar tekrar arkadaşlar yazdığınız gibi yasemin nezahat ve necdetin kardeşi de güzelleşmişler ayla da öyle ama sevim yine aynı galiba bence necdet işleri büyütüp çok ünlü bi pastaneci oldu gibi geliyo bana buarada ahmet hala istanbula dönmemiş galiba hala kıbrıscık ta gibi ama dönünce aylayla evlenicek kesin buarada deniz ışık ve ahmetin kardeşi adını unuttum şimdi hepsi olaylara karışıyo sanırım ve küçükken buluştukları eski evi tekrar göstermeleri süper olmuş gerçekten ..bence bizi çok güzel sahneler ve yine farklı konular bekliyo bu diziyi çok çok seviyorum.. buaralar yayınlanan en iyi 2-3 dizinin arasında..buarada rızada hapisten çıkıyo galiba..

NiliWerda
11-03-07, 09:54
genel özette yazılanlara göre ahmetin aylayla ewlenmesi gerekio

evt evlenecekler ama bence ahmet ve yasemin tekrardan birleşecekler gibime geliyo tabii daha daha sonra bölümlerde...
(amma taklitçiler var yaf:img-cool2 )

iReMJeLiBoN
11-03-07, 10:15
o memleket ve gül şarksıı yani yeni bölümün fragmanında calan şarkı sözsüz olarak hangi bölümlerde calıyordu, aklıma takıldı kaç saattir düşünüyüorum bulamadımm..! Yardımcı olabilirmisnzz..:)

sude01
11-03-07, 10:17
fragmandaki şarkıda çok güzel.. bence denizle ahmetin kardeşi beraber olucak..ahmetle ilgilli çok şey göstermemişler..ben asıl onu merak ediyorum..sizce nolucak?fragmanın sonunda ahmet yine çok güzel bakıyo sankş yasemine bakıyo gibi..:good: :happy0064

muko88
11-03-07, 10:30
Arkadaşlar Pazar Sabah'ta bugün dizimizin müziklerini yapan sevgili Kemal Sahir Gürel, Erdal Güney ve Hüseyin Yıldız'ın röportajı var.Basında Çıkan Haberler kısmına da eklemişler.Görmeyenlere duyurulur...

meltem-cmbl
11-03-07, 10:32
ayy fragmanı verdilker ama sonuna yetiştim:icon_sorr izledim ama tvden izlemek daha güsel oluyo ya

ctcc
11-03-07, 10:44
Arkadaşlar hepiniz çocukların çok büyüdüğünü söylüyorsunuz ama zaten hepsi ortaokul çağında çocuklardı,biraz küçük gösteriyorlardı ama hepsi ortaokuldaydı zaten..Aradan 4-5 yıl geçti şimdi.18'lik çağ