PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

averaj
13-03-07, 03:01
evet sevgili CveB'nin eklediği habere göre son durum kesinleşti...tşk ederim ona...

kadroya giren isimler belli...

Belçim Erdoğan tahmin edilen gibi Defne oldu...

Özgür Özberk(biliyorduk), Kadir Özdal, Berk Hakman(en baştan belliydi) ise diğer isimler olarak kesinleşti...

güzel sahneler bizi bekler:happy0064 :happy0064 ...

durun bir dakika ama:img-help: :img-help: ...

aman Allah'ım Yasemin akademide hoca olacakmış:img-lady: :img-artis ...yok artık:blink:...e o zaman ben boşuna uğraşmayayım:bilmim ?

vakti zamanında bim'de de esma bir anda asistan olmuştu...bir biz olamıyoruz zaten:img-hyste :img-hyste

Ahmet de hala bekar:icon_sorr

neyse sonrasını da okursunuz artık:img-wink:...

moonbeam
13-03-07, 05:24
Sevgili Marenostrum, bu senin için.... Bakalım ne düşüneceksin?

İki hafta önceki bölümü beğenmiştim. Bu dizi başta beni sıkmıştı. Öylesine izledim. Konusu beni hiç çekmedi. Birbirini seven insanların dış faktörlerce ayrılmaları, başkalarıyla evlenmeleri, yıllarca ayrı kalıp acı çekmeleri hiç beni çeken bir konu değildir. İşkence gibi gelir. Dizinin buraya kadar ki, hatta daha da ilerisini kapsayan hikayesini daha dizi başlamadan öğrendiğim için hiç bir hevesim yoktu bu dizi için. Belki bu nedenle Yasemin-Ahmet aşkı beni hiç etkilemedi, belki de Yasemin’in hiç tanımadığı bir insanı öyle sevmesini, Ahmet’inse Yasemin’e sırf kendisine böyle bir aşk duyuyor diye aşık olmasını anlamsız bulduğumdan. Her neyse. Baştan beri yapacak daha iyi bir şey olursa bırakırım modunda izliyorum diziyi. Ama Necdet ve Yasemin arasındaki arkadaşlık işlenmeye başladığından beri itiraf etmeliyimki ilgim arttı (ilk sanırım onların evinde kaldığı gece sabaha kadar konuştuklarında). Hele de Yasemin’in intihar teşebbüsünden sonra.

Benim dizide en sevdiğim karakter Necdet. Nasıl da koşulsuz Yasemin’i sevdi ve yanında oldu. Nasıl da neye karar verirse versin ona destelk oldu. Artık diziyi Necdet’e ne olacağını merak ettiğimden izler oldum. Biliyorum aslında sonunda ona yazık olacak. Ama elimde değil ben onun mutlu olmasını istiyorum. İki hafta önce Yasemin ve Ahmet’in birbirleri için üzülmeleri bana Ahmet’in Yasemin’in ağlamalarını duyunca üzüldüğü kadar üzmedi. Ahmet’le Yasemin’in pencereden birbirine bakışmaları hüzünlüydü ama Necdet’in ellerini kulaklarına bastırıp “sus Yasemin, ağlama” deyişi içimi parçaladı. Ya geçen hafta? Yasemin sürpriz için gözlerini kapadığında o ne aşk dolu bakıştı öyle? Bitirdi beni. Yasemin’in ağzından onun çok teknik bir biçimde söylediği “çok orantılı bir yüzün var biliyor musun” lafına bile nasıl da sevindi.

Necdet’in nasıl bir baba olacağını çok merak etmiştim. Sondan bir önceki bölümde bu konuda endişeleri vardı. Bebekler hakkında hiç bir fikri yoktu. Ama bence çok iyi bir baba olacak. Odayı hazırlamaktan söz ederken nasılda heyecanlıydı. Yasemin “Sen müthiş birisin, seni çok seviyorum” dediğinde keşke o da “ben de seni” diyebilseydi. Yasemin Necdet’e sarılıp sarılıp öpmeyi alışkanlık haline getirdi. Zavallı Necdet bu işkenceye ne kadar dayanabilecek? Karnına dokunması ve “size de iyi geceler” demesi çok hoştu. Tam bebeğin doğduğu noktada zaman atlaması hiçde istemediğim bir şeydi. Bir arkadaşım çok dalga geçti fantaziye bak diye ama ben Necdet’in bez değiştirişini merakla bekliyordum. :)

Ahmet’in annesinin ağlamaları beni hiç etkilemiyor. Bu durumun baş sorumlularından biri o. Çocukları namına bütün kararları vermeyi kendinde hak gören ebeveynlere dayanamam.

Bu seferlik bu kadar...

asia
13-03-07, 09:11
yaa yanlış hatırlamıyosam selvi boylum al yazmalımda da kadir inanırın bi suçu yoktu.yani bi kaza sonucu bi kadının evinde kalmıştı heralde o zamn da asya onu yanlış anlayıp gitmişti .bizim dizimizde de bi yanlış anlaşılma daa doorusu annlerin sebep olduu bi ayrılık var. ama rüya ahmeti "çok iyi bi amca" olarak sevicektr heralde...
Merhaba Cansu,
Maledef yazdıklarını görünce yazma ihtiyacı hissettim..
''Selvi boylum al yazmalım'' da Kadir İnanır ın yanında kaldığı hemcinsimiz:img-polic yaralanıp kaldığı biri değildi...:img-yes:

Diğer yanlış anlaşılmalarla ilgili haklısın ama.. üç sezon planlanan bir dizide uzatmaya dayalı işleyişlerde olacaktır senaryoda....
Baştan beri kaliteli dizimiz tam yol ileri diyor...:img-yes:
Böylesine kaliteli olmasıda bizim dizinin suçu.. malesef.. gece yarılarında yayına girmesine rağmen.. çok başarılı...
Bilindik gibi görünen senaryonun insanları yakalayan bir tılsımı var...
Özellikle orta yaş kesimindende çok izleyenler olduğunu biliyoruz..
Diğer yandan yeni kadro, Berk Hakman ve dieğrleride(Belçim Bilgin v.s. ) başarı katacaktır diyorum...
Şimdilik böyle sevgiler..

bir_adı_yok
13-03-07, 09:34
yaa yanlış hatırlamıyosam selvi boylum al yazmalımda da kadir inanırın bi suçu yoktu.yani bi kaza sonucu bi kadının evinde kalmıştı heralde o zamn da asya onu yanlış anlayıp gitmişti .bizim dizimizde de bi yanlış anlaşılma daa doorusu annlerin sebep olduu bi ayrılık var. ama rüya ahmeti "çok iyi bi amca" olarak sevicektr heralde...

bi arkadaş vermiş cevabı ama bende vereyim.
kadir inanır'ı türkan şoray o sarışın kadının evinde görmüştü.
sonra sarışın kadında t.şorayı gördü.k.inanır'a söyledi.ama kadir inanır geri dönmemişti.
yani ahmet'le arasında hiçbir benzerlik yok.karısının başka bir adama sığınmak zorunda bırakmıştı o filimde k.i.
ama ahmet öle yapmadı.yani bu konuda hakkaten tamamen suçsuz.
suçluları sayarsak:selma, nezahat, yasemin, necdet.

Türk_Jön
13-03-07, 09:38
Defne'yi kimin oynayacağı belli olmuş Belçim Erdoğan oynayacakmış

ask_seninadın
13-03-07, 09:52
'Hatırla Sevgili'de yepyeni bir dönem

atv'nin sevilen dizisi 'Hatırla Sevgili' 1966 yılından itibaren yaşanmış olayların anlatılacağı yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Yeni dönemde dizide; Belçim Erdoğan da rol alacak.

atv'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Hatırla Sevgili' yeni bir döneme 'merhaba' demeye hazırlanıyor. Başrollerini Cansel Elçin ve Beren Saat paylaştıkları dizinin öyküsü 1959 yazında Büyükada'da başlamış ve 15. bölümüne kadar 1960 ihtilali döneminde yaşanan olaylar anlatılmıştı. 15. ve son bölümde ise seyirciye 1962 yılında yaşananlar aktarılmıştı. Dizinin 16. bölümünde 1961'den 1966 yılına atlanacak. Dizinin konusu ve karakterleri de bir anda 4 yıl ileriye taşınacak. Bunun yanı sıra yeni bölümlerde oyuncu kadrosuna Özgür Özberk, Kadir Özdal, Berk Hakman da dahil olacak.

BELÇİM DE VAR
Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Erdoğan da Ahmet'in kardeşi Defne rolüyle dizi ekibine katılacak. Daha önce Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan 'Sıfır Kilometre' adlı filmde rol alan Erdoğan, ilk dizi oyunculuğu deneyimini yaşayacak.

http://www.sabah.com.tr/gny/mag111-20070313-200.html

ask_seninadın
13-03-07, 09:53
Dizinin yeni bölümlerinde dünün çocukları Işık, Deniz, Defne ve Harun birer üniversite öğrencisi olarak karşımıza çıkacak. Demokrat Partili Rıza Bey hapisten çıkacak. Mehmet ve Sevim, Türk aydınlarının o dönem içinde bulundukları dertlerin aynası olmaya devam ederken, Nezahat bir triko atölyesinin şefliğini yapacak.

AŞIKLAR AYRI
Selma; Verem Savaş Dispanseri'nin başına geçecek. Şevket avukatlığa devam edecek. Dizideki büyük aşkın kahramanı Yasemin Akademi'de hocalık yapacak ve 4 yaşındaki kızı Rüya'ya bakacak. Ahmet ise kaymakam olarak gittiği Kıbrıscık'taki görevine devam edecek. İkilinin yollarının bir kez daha kesişip kesişmeyeceğini ise zaman gösterecek.

http://www.sabah.com.tr/gny/mag112-20070313-200.html

ask_seninadın
13-03-07, 09:54
çocuk oyuncular arasında Defne, Deniz ve Işık var bildiğim kadarıyla... ancak sabah gazetesi haberinde Harun diye birisini yazmışlar

Harun kim acaba?????

PERİİ
13-03-07, 10:03
Benim dizide en sevdiğim karakter Necdet. Nasıl da koşulsuz Yasemin’i sevdi ve yanında oldu. Nasıl da neye karar verirse versin ona destelk oldu. Artık diziyi Necdet’e ne olacağını merak ettiğimden izler oldum. Biliyorum aslında sonunda ona yazık olacak. Ama elimde değil ben onun mutlu olmasını istiyorum. İki hafta önce Yasemin ve Ahmet’in birbirleri için üzülmeleri bana Ahmet’in Yasemin’in ağlamalarını duyunca üzüldüğü kadar üzmedi. Ahmet’le Yasemin’in pencereden birbirine bakışmaları hüzünlüydü ama Necdet’in ellerini kulaklarına bastırıp “sus Yasemin, ağlama” deyişi içimi parçaladı. Ya geçen hafta? Yasemin sürpriz için gözlerini kapadığında o ne aşk dolu bakıştı öyle? Bitirdi beni. Yasemin’in ağzından onun çok teknik bir biçimde söylediği “çok orantılı bir yüzün var biliyor musun” lafına bile nasıl da sevindi.

merhaba moonbeam senin yorumunun bi bölümünü aldım ama geneline katılmıyo da değilim neyse bende senin gibi düşünüyorum hatta diziyi deli gibi seyreden birine bunu söyledim dedimki ya ne olursa olsun nejdet onu herşeyiyle kabul etti onu koşulsuz sevdi bir başkasıyla beraber olduğunu başkasından çocuğu olduğunu bile bile onu korumak adına onunla evlendi bence dedim yasemini ahmet haketmedi diye ve bana hayır ahmetle olmalıydı o onu daha çok sevdi dedi sonra bide öbür yönden yani ahmet yönünden bakmak istedim diziye gerçi ben bu diziyi hiç oturup baştan sona seyretmedim sılayı seyredip t.v.nin karşısından kalkarım ben ama son iki bölümü seyredince canım dahada seyretmek istedi sonra eski bölümlerine baktım ve ahmetle yaseminin aşkına bayıldım çok masum çok tatlılardı ama hala tam olarak nasıl ayrıldılar ne olduda aralarında kopukluk oldu tam bilmiyorum ama eski bölümleride seyredince kararımı değiştirdim hala nejdeti çok takdir ediyorum ama bence ahmete söyliye bilirdi yaseminin hamile olduğunu onu ne kadar çok sevdiğini yaseminin mutluluğu için (gerçekten seven bence sevdiğini mutlu etmek için acı çekmeye razı olmalı ) kendini feda etmeliydi ama o yinede gözlerini kör eden aşkı yüzünden yaseminle evlenirse yaseminin onu seveceğini düşündü ama olmadı o ahmeti görünce yine nutku tutuldu hele hamile olduğu anda ahmetin yüzü ah ahhh

yani toparlarsak bende nejdetin yasemini hak ettiğini düşünüyorum ama bi yandanda nejdetin ahmete haksızlık ettiğini ona yaseminin durumunu anlatabileceğini ve yasemini sevme konusunda biraz bencillik ettiğide düşünmeden edemiyorum

elifk
13-03-07, 10:08
çocuk oyuncular arasında Defne, Deniz ve Işık var bildiğim kadarıyla... ancak sabah gazetesi haberinde Harun diye birisini yazmışlar

Harun kim acaba?????

harun denızın okuldan arkadası ılk basta babasına harundan yakııyordu cok kotu cocuk kavgacı dıye...ama sonra enıyı arkadası oldu hatta nezahatlere getırmıstı onu kızlarla tanıstırdı

purna
13-03-07, 10:10
defnenin sevgılısı deniz geçmiş olacakmış gazetede okudum öyleymiş sanırım

hewal
13-03-07, 10:18
Acaba Mehmet'in oğlu Deniz ve Defne mi aşk yaşayacakta gazeteler Deniz Gezmiş diye yazdı..Bugüne kadar yazılanlar Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının canlandırılmayacağı idi:icon_whis :icon_whis :icon_whis ....

candancana
13-03-07, 10:25
slm arkadaşlar ben de bu diziyi takip edenler arasındayım.beğenerek izliyorum.ama benim aklıma takılan bir soru var: lütfen yanlış anlamayın ama artık dizi deniz gezmiş falan sol ağırlıklı mı olacak?yani olaya diğer bölümler gibi objektif olabilecekler mi yoksa dizimiz siyasileşecek mi?İnşallah objektif olabilirler ama fragmandan anladığım kadarıyla pek de öyle olmayacak....Lütfen yanlış anlaşılmasın her türlü düşünceye saygım var ama bu bir dizi ayrım olmaması gerek diye düşünüyorum.

Ferny&Lety
13-03-07, 10:39
Arkadaşım zaten yani en azında nbence bir ayrım yok.Sadece o dönemin olayları izleyiciye harika bir biçimde aktarılmaya çalışılıyor kii bence gayet te güzel aktarıyorlar.Kendimi o olayların içinde hissediyorum..

Hem dizimiz zaten hem aşk hem de siyasi bir dizi.yani siyasileştiği falan yok..siyaset bştan beri vardı bu dizide..

ZATEN AHMETİMLE YASEMİNİMİN BAŞINI DA BU SİYASET YAKTI :icon_sorr

kale
13-03-07, 10:39
anaa Yasemin akademide hoca mi olmus, daha neler!!! valla yillar ona yaramis belli ki :img-hyste her seyden siyril bir de ustune ustellik doga sana comert davransin :img-hyste bence bu olmamis yani gercekci durmamis daha ne zaman bitirdi de okulunu akademisyen oluyor bence senaristler burda gercekci yazmamislar. Selma bille yillar sonra disine dokunur bir gorevde yer alirken Yasemin'in merdivenleri boyle cikmasi gercekci durmamis duyurulur ki ben aptal degilim gercek hayata boyle seyler pat diye olmaz, baska is belli ki bulunamamis eh pastanede ezik rol de oturmazdi belli ki :img-hyste ev hanimi desen karizma cizerdi eh olsa olsa hoca olur denilmis :img-hyste allahim bu karekter bos ve bos bana uzak uzak uzak...

Diger bir karekter ki o da Defne, bence oyuncu secimi vasat olmus yahu nerde eski Defne nerde simdi ki olmamis,begenmedim,isinamadim... ustellik ki Deniz Gezmis'in sevgilisi yaa bir kere olmaz sevgili daha iyisini bulamamislar belli ki ancak dava arkadasi olabilirlerdi, sevgi olayi bence uymaz cunku Ahmet'lerin ailesi ve Defne'in yetirstirme tarzinda bu kadar lackalik yoktu, anlatmak istedigim Deniz Gezmis olayina sevgiliden degil baska acidan girmeleri ve islemeleri ama olan olmus,ne desem bos...

Berk Hakman en cok onun girmesine sevidim,doneme en uygun karekter o olmus, ama ben onu Defne ile bas goz edecektim olmadi :img-hyste hayirli bir kismet aramamiz gerekiyor artik :img-hyste

benim simdi pek zamanim yok sonra gene girmeye calisirim,fragmani gordum de giremeden edemedim bye

arzu-başak
13-03-07, 10:47
Kale gelmiş..hoş geldin canım...sana belçim erdoğan konusunda katılıyorum canım..şimdi okudum defnenin yerine griyormuş...bence çok yanlış bir seçim.defne çok tatlı birşeydi ya...olmamış ben hiç ısınamadım belçim hanıma...
Yaseminle ilgili yazdıklarınıda sonuna kadar katılıyorum..aman of benim aklım fikrim ahmette..o acaba bu 5 yılda neler yaşadı..şimdi yaseminle kızıyla ve necdetle tekrar karşılaştığında ne yapıcak....of of gidip aylayla evlensin ya..ama yseminde onları tıpkı ahmetin onalrı gördüğü gibi görsün...neyse benim çıkmam gerekiyor..size iyi sohbetler.......

merhem
13-03-07, 11:02
Nee nee nee yasemin hocami olmus pes artik :img-hyste
Demekki fragmanda gordugumuz o sahne yasemindi, hani karanlik birseyler gosterip konusan sahne.

hewal
13-03-07, 11:09
anaa Yasemin akademide hoca mi olmus, daha neler!!! valla yillar ona yaramis belli ki :img-hyste her seyden siyril bir de ustune ustellik doga sana comert davransin :img-hyste bence bu olmamis yani gercekci durmamis daha ne zaman bitirdi de okulunu akademisyen oluyor bence senaristler burda gercekci yazmamislar. Selma bille yillar sonra disine dokunur bir gorevde yer alirken Yasemin'in merdivenleri boyle cikmasi gercekci durmamis duyurulur ki ben aptal degilim gercek hayata boyle seyler pat diye olmaz, baska is belli ki bulunamamis eh pastanede ezik rol de oturmazdi belli ki :img-hyste ev hanimi desen karizma cizerdi eh olsa olsa hoca olur denilmis :img-hyste allahim bu karekter bos ve bos bana uzak uzak uzak...

Diger bir karekter ki o da Defne, bence oyuncu secimi vasat olmus yahu nerde eski Defne nerde simdi ki olmamis,begenmedim,isinamadim... ustellik ki Deniz Gezmis'in sevgilisi yaa bir kere olmaz sevgili daha iyisini bulamamislar belli ki ancak dava arkadasi olabilirlerdi, sevgi olayi bence uymaz cunku Ahmet'lerin ailesi ve Defne'in yetirstirme tarzinda bu kadar lackalik yoktu, anlatmak istedigim Deniz Gezmis olayina sevgiliden degil baska acidan girmeleri ve islemeleri ama olan olmus,ne desem bos...

Berk Hakman en cok onun girmesine sevidim,doneme en uygun karekter o olmus, ama ben onu Defne ile bas goz edecektim olmadi :img-hyste hayirli bir kismet aramamiz gerekiyor artik :img-hyste

benim simdi pek zamanim yok sonra gene girmeye calisirim,fragmani gordum de giremeden edemedim bye

Sevgi ve laçkalık ne alaka ben anlayamdım sevgili kale konuyu biraz açabilirmisin..

Ferny&Lety
13-03-07, 11:15
yani defne tutup ta solcu bi çocukla birlikte:)ayol ahmete izin vermediler yasemin d.p li bi ailenin kızı die tutup ta solcuya mı vercekler o kızı...

diyoo burdan kuzenim:):):)beraberiz de şu an:)

Yasemin ne ara hoca olmuş yaa..gerçekten saçma olmuşş orası!

Melal
13-03-07, 11:16
Amanın Yasemin hocalık yapıyor.
Kuzum sen önce çocuğuna iyi bir anne ol.Hocalık senin neyine neyse Yasemin'i hoca olarak görmek değişik olacak.:)
Küçük Defne ile Belçim Erdoğan arasında pek benzerlik yok ama neyse sanırım 17-18 yaşlarında birisini oynayacak.
Cuma gününe az kaldı.Artık şafak sayıyorum diyebilirim.:)

Ferny&Lety
13-03-07, 11:18
Çok merak ediyorum yeni bölümü..Bir o kadar da sinirleneceğim yeni bölümde ama olsun artık.Kaderde varsa üzülmek neye yarar büzülmek değil mi???

Özellikle Rüya ve Nejdet sahnelerinde çıldırmazsam iyidir!!!

layezal
13-03-07, 11:20
bence belcin erdoganin yüz hatlari isigin yüz hatlarina daha cok benziyordu, ben mantiken onun Isik olmasi gerektigini düsünüyorum

cünkü Defne zaten sarisin birseydi....ona biraz daha sarimsi bir bayan gerekirdi, bana biraz sacma geldi

Isigi kim oynicak ben anlamadim....karelerde bir sarisin kumral karisimi bir kiz var oda Isik mi olucak yoksa....oda esmerlikten sarisinligami dönüsmüs olucak püfff

oyasum
13-03-07, 11:23
Yaseminde hoca olmuş ya artık nediyeyim:img-artis :img-hyste Yasemin hayatı mutlu mesut bir şekilde yaşıyor olan Ahmete oldu adamın çocuğunuda elinden aldılar

Sinem90
13-03-07, 11:27
yaseminle hocalık ne alaka ben anlamadım.ben yokken bişey mi oldu?:img-help:
bikaç gündür sinirlerim zıp zıp zıpliiiyy.bu notbook formattan sonra kafayı yedi.nete girmiyordu.demin deneyim dedim girdi.bilgisayarcıya gidip geliyorum sürekli.nedir benim bu çilem?!:icon_sorr okuldan da kaçtım zaten.dersler boştu.şimdi de kaçak sinem oldum.hehe:img-hyste
yeni fragman verilse keşke.daha değişik görüntüler görmek istiyorum. :img-blush özet gelmedi kanımca.:icon_sorr

esra36
13-03-07, 11:37
selam arkdaşlar hatırla sevgiliyi çok seviyorum ve takip ediyorum.ilk defa hatırla sevgili formuna mesaj yazıyorum.
ardan yıllar geçiyormuş.bence güzel sanırım 4 yıl geçiyor.yasemin öğretmen oluyor.o zaman yaseminin kızı rüyada büyür.acaba hangi çocuk oyuncuyu oynatırlar.benim en çok merak ettğim şey ahmet acaba ahmet evlenmiş midir?adını unuttuğum annesinin yardımcısı olan doktor kızla sanırım o ahmete aşıktı.uffffffffffffff cumayı merakla bekliyorum.

Sinem90
13-03-07, 11:42
basında çıkan haberleri okuyunca çaktım olayı.yasemin ve hocalık.peh:icon_whis çok komik olmuş.hehe:img-hyste
nezahatte artık bi iş kadını he.:img-pilot
sevimle mehmeti de yazmışlar ama evlendi diye de yazsalardı keşke.tam süper olurdu o zaman.:img-blush

Melal
13-03-07, 11:45
Sinem'cim Nezahat sonunda iş kadını oldu ya sen ona bak.:)
Rıza Bey hapisten çıkınca ev ahalisini baya değişmiş görecek.
Kızı hocalık yapıyor.Karısı iş kadını olmuş.
Kadın artık kendi ayakları üzerinde duruyor.
Bakalım Keriman'la ilişkisi devam etti mi bu 4-5 sene boyunca merak ediyorum.:)

Sinem90
13-03-07, 11:47
yakışır ama nezoşa.:img-blush
anaaam özet gelmiş ya.yalnız ilk defa bu kadar uzun bi özet geldi.:img-hyste
keşke yeni fragman çıksa ya.:img-blush
yok rıza yapmaz öyle şey.keriman devri kapandı artık onun için.:img-yes:
katherina katılmış diziye.şaşkın bir biçimde bakıyorum şuan habere.vaaaaş:img-pilot

hewal
13-03-07, 11:51
yani defne tutup ta solcu bi çocukla birlikte:)ayol ahmete izin vermediler yasemin d.p li bi ailenin kızı die tutup ta solcuya mı vercekler o kızı...

diyoo burdan kuzenim:):):)beraberiz de şu an:)

Yasemin ne ara hoca olmuş yaa..gerçekten saçma olmuşş orası!

Defne'nin solcu biriyle olması gayet doğal değilmi zaten ailesi o görüşte..DP'li biriyle istememleri gayet normaldi...

askasurguncu
13-03-07, 11:52
ozeti okudum yasemin hoca oluyormus super ya
bereni anne rolunde gormek istiyordum gorecegim birde hoca olarak gorecegim ay super olacak:happy0064

Ferny&Lety
13-03-07, 11:53
Ayla ise artık iyi bir doktor aynı zamanda alımlı bir genç kadın.

özetteki bir bölüm beni çook şaşırttı.yaa be naylada hiç bi alım göremedim fragmanda:)göreceğimi de sanmıyorum ya:):):)

NiliWerda
13-03-07, 11:58
Defne'yi kimin oynayacağı belli olmuş Belçim Erdoğan oynayacakmış

ay inanmıyorum o kadın omuymuş!!!!!
çok kart ya hepsi yasemindende büyük gösteriyo çok ilginç ama neyse hiçbişi önemli değil benim için:)) Berkim oynuyo o yeter:D:D:D
:img-hyste

Sinem90
13-03-07, 12:00
nil sen kafayı bozdun bu berkle.:img-hyste bilmiyor muydun defneyi oynacağını?:img-hyste atv nin sitesine bi resim eklenmiş.necdet,yasemin,rüya var.:icon_whis
yasemin resimle ilgileniyordu.hocalık ne alaka onunla anlayamadım ama neyse.:icon_whis

Melal
13-03-07, 12:08
Arkadaşlar özeti fragman ve gelecek bölüm tahminleri bölümünde yorumlayalım.
Bu özet hakikaten çok uzunmuş.Oku oku bitmiyor.:)

t-o-r-t-u-r-a
13-03-07, 12:11
ya arkadaşlar atvdeki özette ışık deniz defne ve harun üni. ögrencisi olmuştur diyo pardon hatırlayamadım ben harun hangisiydi??

Melal
13-03-07, 12:13
Özeti bir yorumlıyayım bakalım.:)

Işık,Defne,Deniz ve Harun artık bir üniversite öğrencisi olmuşlar.
Rıza Bey hapisten çıkıyor.Mehmet ve Sevim heralde dergiyi çıkarmaya devam ediyorlar.
Nezahat triko atölyesinde şef olmuş.Ve işçilerin cephesinde yaşananları onun hikayesindne görecekmişiz.
Ayla'cığımız alımlı bir doktor olmuş.Ahmet artık fark etsin yani dimi ama:)
Melahat ve Kamil modaevlerinin başında demek ki bunlar işi büyüttü.:)
Keriman şöhret oluyor.Ahmet'ciğimiz hala Kıbrıscık'ta Necdet pastaneler zinciri kuruyor.
Şimdi anlaşıldı fragmanda gördüğümüz yeni arabanın nedeni adam köşe olmuş anlaşılan.:)

Melal
13-03-07, 12:15
ya arkadaşlar atvdeki özette ışık deniz defne ve harun üni. ögrencisi olmuştur diyo pardon hatırlayamadım ben harun hangisiydi??

Harun Deniz'in okuldan arkadaşıydı.
Bu Harun'la Işık arasında birşey olabilir mi acaba Defne ve Deniz arasında bir aşk bekliyorum zaten.:)

Melal
13-03-07, 12:17
Şimdi basında çıkan haberler bölümünde okudum.
Katherina Moutsatsos'da HS kadrosuna dahil olacakmış.
Ve Yunanlı bir kızı oynacakmış.Kafam karıştı yine diziye ne kadar çok isim dahil olmaya başladı.:)

t-o-r-t-u-r-a
13-03-07, 12:18
şu cuma bir gelsede yeni oyuncular kimleri oynuycak anlasak özgür özberkte varmış bir dek ahmetini kardeşini oynayacak kişiyi biliyoruz digerleri kim acaba?

askasurguncu
13-03-07, 12:21
şu cuma bir gelsede yeni oyuncular kimleri oynuycak anlasak özgür özberkte varmış bir dek ahmetini kardeşini oynayacak kişiyi biliyoruz digerleri kim acaba?

ahmetin kiz kardesini yilmaz erdoganin esi oynuyacak
ya bir soru ozgur ozberk kim :img-help:

Melal
13-03-07, 12:21
Sevgili Ehlocan bölüm resimlerini eklemiş.
Bu Rüya hiç Ahmet'e benzemiyor ya Necdet'e benziyor bu kız off yaa olamaz.
Belçim Erdoğan'ın 3 tane fotoğrafı var.
Rıza Bey'in kızına ve torununa hasretle sarıldığı bir fotoğraf var.
Ve Yasemin,Necdet,Rüya'nın mutlu aile tablosu var.
Bir tanecik bile Ahmet resmi yok.:icon_sorr

Melal
13-03-07, 12:23
Şimdi resim bölümüne bakarken fark ettim.
Bir arkadaş fragman resimlerini eklemiş.Orada Defne'nin gözüktüğü sahnede ''geçmiş başlangıçtır'' yazıyor.
Sanırım çocukların adadaki o harap evde yeniden buluşmaları ve planlar yapmaları anlamına geliyor gibime geldi.:)

t-o-r-t-u-r-a
13-03-07, 12:23
ahmetin kiz kardesini yilmaz erdoganin esi oynuyacak
ya bir soru ozgur ozberk kim :img-help:

adını yanlış yazmışta olabilriim emn deilim ama özge özberkin kardeşi kod adında oynamıştı

askasurguncu
13-03-07, 12:25
tortura cvp için sagol

resimleri gordum ruya tipki annesi :happy0064
cok seker ya ay cuma gelsede artik gorsek neler olacagini

Sinem90
13-03-07, 12:26
evet ya hep yenilerin resimleri var.özellikle defnenin.ama defne,ışık,deniz,harun 4lüsünün resmi çok hoşuma gitti.:img-blush
rüya çok komik çıkmış ya.:img-hyste

Melal
13-03-07, 12:26
tortura cvp için sagol

resimleri gordum ruya tipki annesi :happy0064
cok seker ya ay cuma gelsede artik gorsek neler olacagini

Kız babaya benzemez mi?
Bari Rüya babasına benzeseydi.
Ahmet'e bunu bile çok gördü senaristler ayy çok bozuldum.:)
Ayla ile evlenince çocukları olmayacak.Olsa o bebek Ahmet'e benzer diyecem.
Ama öyle bir şansım da yok.:icon_sorr

Melal
13-03-07, 12:27
Sinem ben bu Rüya'ya ısınamadım.
Acaba annesine benziyor diye mi ısınamadım ne dersin.:)

Sinem90
13-03-07, 12:28
canım kız halaya benzer.:img-blush
ben halamın kopyasıyımdır mesela.:img-blush
ama bu bi dizi nerden bulsunlar aileye benzeyen birini.:img-help:
rüyanın bakışları çok komik geldi bana.ne biçim pörtletmiş gözlerini.:img-hyste

t-o-r-t-u-r-a
13-03-07, 12:29
berk harman büyük ihtimalle yasemnii dayısını oglunun büyümüş halidir ona çok benzttim ben ozaman harunda özgür oluyor yılmaz erdoganın eşi ahmetin kardeşi ee peki yasemini kardeşi kim?

askasurguncu
13-03-07, 12:29
Kız babaya benzemez mi?
Bari Rüya babasına benzeseydi.
Ahmet'e bunu bile çok gördü senaristler ayy çok bozuldum.:)
Ayla ile evlenince çocukları olmayacak.Olsa o bebek Ahmet'e benzer diyecem.
Ama öyle bir şansım da yok.:icon_sorr

evet aslinda kizlar babalarina benzer belki cansele benzeyen cocuk bulmamislardir:icon_whis
ben aylaylan evlenmesini hiç istemiyorum yeni bir oyuncu giriyormus ya yunanli rolunde
ahmet onlan evlense sevinirim :happy0064

askasurguncu
13-03-07, 12:31
berk harman büyük ihtimalle yasemnii dayısını oglunun büyümüş halidir ona çok benzttim ben ozaman harunda özgür oluyor yılmaz erdoganın eşi ahmetin kardeşi ee peki yasemini kardeşi kim?

yaseminin kiz kardesinide erkekler aglamzda
bir kiz vardiya ismini unutum ferideymiydi ne o oynuyor

t-o-r-t-u-r-a
13-03-07, 12:32
ama o kız küçüklügüne hiç benzemiyor ya ahmetin kardeşine daha çok benziyor o kız ters olmuş bence

ehlocan
13-03-07, 12:34
Bölüm Yorumlarına forum kuralları dahilinde bu başlıktan devam edebilirsiniz.

Eklenen Bölüm resimleri ,Özet,ve Fragman tahminlerinizi ilgili başlığa (fragman ve gelecek bölüm tahminleri) yazmanız ,
Oyuncular hakkında ki yorumları mümkün mertebe kendi başlıklarında paylaşmanız,
Ve başka dizi izleyicilerine cevap hakkı doğurmayacak,diğer üyeleri rencide etmeyecek düzeyde

paylaşımlarda bulunmaya özen göstereceğinizi düşünerek keyifli paylaşımlar diliyorum..

Sevgiler
Ehlocan

Melal
13-03-07, 12:38
Teşekkürler Ehlocan.:)
Askasurguncu arkadaşım Ahmet Ayla ile evlenecek.
Yunanlı kız gitsin Mehmet'le evlensin.Ahmet'ten uzak dursun.
Biz Ayla ve Ahmet'i mutlu mesut görmek istiyoruz.:)

Sinem90
13-03-07, 12:39
melal ne diyorsun sen ya?şimdi çantayı yicen sıratına ha.mehmet evli artık.onu karıştırmayın bu işe.hem illa biriyle evlenmek zorunda mı katılan biri?ahmet aylayla evlenecek işte.oh canıma değsin.:icon_whis

Melal
13-03-07, 12:52
melal ne diyorsun sen ya?şimdi çantayı yicen sıratına ha.mehmet evli artık.onu karıştırmayın bu işe.hem illa biriyle evlenmek zorunda mı katılan biri?ahmet aylayla evlenecek işte.oh canıma değsin.:icon_whis

İyi tamam yunanlı kız Mehmet'e de Ahmet'e de bulaşmasın.:)
Ahmet'in Ayla'yla evlenmesine zaten dünden razıyım.
ANlaştık mı:):)

yeni başlık hayırlı olsun ya Melal nerde resimler çabuk söle ben göremedimmm????

off gel cuma günü gel gel gel pisi pisi pisi:img-hyste

Multimedya bölümünde Hatırla Sevgili Fotoğrafarına bak.:)

askasurguncu
13-03-07, 12:53
Teşekkürler Ehlocan.:)
Askasurguncu arkadaşım Ahmet Ayla ile evlenecek.
Yunanlı kız gitsin Mehmet'le evlensin.Ahmet'ten uzak dursun.
Biz Ayla ve Ahmet'i mutlu mesut görmek istiyoruz.:)

ilk once yeni basligimiz hayirli olsun:happy0064
melalcim ismim helin askasurguncu cok uzun oluyor:img-yes:
ben ahmetin iyiligi için soyluyorum aylaylan evlense cocugu olmaz ama yunanli kizdan belki cocugu olur sizde hala olursunz ne guzel iste:img-wink:

Sinem90
13-03-07, 12:55
anlaştık melal.he şöyle beni bağırttırma.sonra ses tellerimde çatlaklar oluşiiyy:icon_whis
aylayla evlensin helincim.biz başkasını istemiyoruz.:icon_whis

Melal
13-03-07, 12:56
ilk once yeni basligimiz hayirli olsun:happy0064
melalcim ismim helin askasurguncu cok uzun oluyor:img-yes:
ben ahmetin iyiligi için soyluyorum aylaylan evlense cocugu olmaz ama yunanli kizdan belki cocugu olur sizde hala olursunz ne guzel iste:img-wink:

Biz zaten halayız Helin'cim.:)
Ama sizin o Yasemin yeğenimizi bize sevdirmiyor.:)

LİSA
13-03-07, 12:57
yeni başlık hayırlı olsun cok hızlı ilerliyoruz anlaşılan
yılmaz erdoğanın eşi defne rolü ile karşımıza cıkacakmış yalnız defne nin gözleri renkliydi umarım bir lens takmayı akıl ederler
birde dün yazmak istemiştim vakit olmadığından yazamadım neden rüya necdet e sarıldığında bazı arkadaşlar tepki gösteriyor anlamadım ben necdet ciyim nede ahmetci olaya tarafsız bakmaya calışıyorum.burda necdet in bir suçu yokki sonuçta kız onu babası olarak biliyor ve sarılıtor yasemini zorla kendisiyle evlendirmedi ona elini sürmedi sadece onun toplum gözünde kötü gözükmemesi için nikahına alarak çözüm önerisi sundu ve yaseminde başka yolu olmadığı için kabul etti. bu olayda ne ahmet ne yasemin nede necdet suçlu suçlu olan zaman mekan,olaylar ve anneler suçlu ahmetin annesi hastanede yaseminin ahmeti görmesini engelledi,yaseminin anneside mektubu sakladı buda hayatların başka yönlere taşınmasına sebeb oldu geçmiş başlangıçtır şimdi olacakları merak ediyoruz
birde imza ve avatar yapan arkadaşlardan bir ricam olacak benim gibi tarafsız düşünenler için necdet yasemin ve ahmetin yer aldığı üçlü imza ve avatar yapabilirlermi.her üçüde oyunculuk açısından kaliteli insanlar ben ayırt edemediğim için imza ve avatar bulmakda zorlanıyorum

askasurguncu
13-03-07, 12:59
Biz zaten halayız Helin'cim.:)
Ama sizin o Yasemin yeğenimizi bize sevdirmiyor.:)

:img-hyste siz ruyayi bosverin hem yaseminin kizi annesine benziyecek :img-hyste
annesinide sevmiyorsunuz ben sizin yerinizde olsaydim yunanli kizi kabul ederdim:icon_whis

Melal
13-03-07, 13:00
:img-hyste siz ruyayi bosverin hem yaseminin kizi annesine benziyecek :img-hyste
annesinide sevmiyorsunuz ben sizin yerinizde olsaydim yunanli kizi kabul ederdim:icon_whis

Ahmet Ayla'nın üzerine o yunanlı kızı kuma olarak alsın diyecem.:)
Ama Ayla'ya yazık ya elbet bir gün Ahmet Rüya'sına kavuşacak.:)

Sinem90
13-03-07, 13:01
aman ya kim takar rüyayı?peh papucumun rüyası.:icon_whis
yok yok ayla forever :good:

alisercan
13-03-07, 13:01
Yeni başlığa ne çabuk geçtiniz böyle... Bravo hepinize... Bu arada yeni bölüm çok güzel geliyor. 66 lara merhaba diyoruz üstelik deniz, ışık defne ve harun yeni dönemin önemli aktörleri. Bu sefer bu güzel insanların hayatı geçecek gözlerinizin önünden. Onların ve dönem gençliğinin yüreklerinin aşkları için olduğu kadar ülkeleri için de nasıl attığını izleyeceksiniz. İyi seyirler....

NiliWerda
13-03-07, 13:02

ebnecde anneye benzeyecek:))
buarada arkadaşlar yunanlı kız kim ben anlamadım???

helin imza çok süper.....:img-yes:

LİSA
13-03-07, 13:02
arkadaşlar yunanlı kız kim özette öyle bir şey göremedim.
yasemin hoca oluyor bu cok güzel.aylada alımlı bir kadın diye bahsedilmekte onadada ne alım varki yani demek istiyorlarki ahmet ve ayla evlenecek

eyschann
13-03-07, 13:03
ya fragmani daha yeni baktim ama cok acaip etkilendim bir IA fanatigi olarak sanirim bu hafta hatirla sevgiliye bakicam

Sinem90
13-03-07, 13:04
katherina var ya yabancı damatta oynamıştı o işte katılmış.:icon_whis
alisercan abi gelmiş.hehe:img-hyste
bak şimdi de kaçak sinem oldum alisercan abi.:img-hyste

Melal
13-03-07, 13:04
Lisa'cım Basında Çıkan Haberler bölümünde okudum.
Katherine Moutsasos mu ne adını tam yazmamış olabilirim.
İşte o oyuncu HS'ye katılacakmış.Yunanlı bir kızı oynayacakmış.

askasurguncu
13-03-07, 13:05
Ahmet Ayla'nın üzerine o yunanlı kızı kuma olarak alsın diyecem.:)
Ama Ayla'ya yazık ya elbet bir gün Ahmet Rüya'sına kavuşacak.:)

:img-hyste yokya kiza yazik aylayi sevmem ama bu kadarda kiza aci cektirmeyelim ayla elini cabuk tutmasi gerek o da gunluk yazmaya baslasin sonra gunlugu ahmetin evinde unutsun ahmete gunlugu okuyup aylaya asik olsun:img-hyste diyecem ama demiyorum cunku sabirsizlikla ahmet ve yaseminin kavusmasini bekliyorum:happy0064

Melal
13-03-07, 13:07
Helin'cim Ahmet ve Yasemin artık Rüya'larda buluşurlar.:):)
Ben dizinin sonunda ikisinin kavuşacağını sanmıyorum.
Bana Yasemin veya Ahmet ölecek gibi geliyor.
Tercihim Yasemin'in ölmesinden yana neden dersen Ahmet'e çok çektirdi.:)

askasurguncu
13-03-07, 13:11
Helin'cim Ahmet ve Yasemin artık Rüya'larda buluşurlar.:):)
Ben dizinin sonunda ikisinin kavuşacağını sanmıyorum.
Bana Yasemin veya Ahmet ölecek gibi geliyor.
Tercihim Yasemin'in ölmesinden yana neden dersen Ahmet'e çok çektirdi.:)

ben aslinda bir dizinin kotu sonlan
bitmesini cok istiyordum unutulmaz oluyor o zaman
ama ben ikisininde olmesini isterdim

desire
13-03-07, 13:14
yeni bölümü yeni konusuyla ve katilan oyuncularla cok güzel olacagini düsünüyorum...cok büyük merak icindeyim...
berk hakmani tekrar görmek cok güzel...

fundapehlivan
13-03-07, 13:14
ben aslinda bir dizinin kotu sonlan
bitmesini cok istiyordum unutulmaz oluyor o zaman
ama ben ikisininde olmesini isterdim

Hey Allah'ım!!
Yahu siz delirdiniz mi??
Niye öldürüyorsunuz??
Zaten gerçek hayat yeterince felaket!!
Bir dizi de mutlulukla bitse... Sonunda gözyaşı dökmesek mutlulukla hiç bir şey içimiz de kalmadan o koltuktan kalksak olmaz mı??
Zaten hep sizin yüzünüzden diziler de hiç mutluluk yok!!:img-hyste
Siz ağlamak isterseniz onlarda ağlatır tabii:img-hyste

Asıl sonu mutlu biterse aklımızda kalır
şaşırırız aa nasıl oldu deriz...
Ben mutluluk istiyorum!!
ühüüüüü

fundapehlivan
13-03-07, 13:16
Özeti okudum ve şaşırdım...

Yaseminin öğretmen olacağını hiç düşümüyorduk sanırım...
Onu sergi açacağını filan düşünüyorduk ama neyse...

Bu dönemin siyaseti daha iyi anlatılacak sanki...
Tek taraftan değil, hem öğrenci olayları hem işçilerin olayları anlatılacak...
Hem de şevket rıza yardımıyla siyasi kısmıda anlatılır...

Ya bu yunanlı kız nereden çıktı??
Kim olacakmış ki??

askasurguncu
13-03-07, 13:20
sus kız. :)
biz de mutluluk istiyoruz ama ahmet&yasemin mutluluğunu değil.anladın sen onu.:icon_whis

ahmet ve yasemin bir daha birlikte olmasalar
o zaman olsunler daha iyi ikside aci cekiyor olseler aci falan yok ne guzel iste:img-hyste

alisercan
13-03-07, 13:21
biz de mutluluk istiyoruz ama ahmet&yasemin mutluluğunu değil.anladın sen onu.:icon_whis

Şebo fotograflara şimdi baktım. Beren bir içim su olmuş. Üzerine ezgiler yazılacak kadar güzelleşmiş, farklılaşmış.... Yani artık şu kızın üzerine gitmekten vaz geçin diyorum olmaz mı?

fundapehlivan
13-03-07, 13:24

OFF SİNEM YA!!
Acı bize...:img-hyste
Ben şahsen sadece sevim mehmet mutluluğu ile mutlu olamam...:sad53:
Ben ahmetin yaseminin mutlu olmasını istiyorum...
Ne var yani bir kere de ehh artık bir mutlu olsunlar yazık desen:img-wink:

ühüüüüüü:sad53:

Sinem90
13-03-07, 13:24
bana hiç de öyle gelmedi.kahkülleri çok komik olmuş.isterse dünyanın en güzel kızı olsun(gerçi değil ya neyse:icon_whis ) benim için hiçbir şey ifade etmez.:icon_whis
demem funda.ben hem mehmet&sevimle hem de ahmet&aylayla gayet mutluyum. :hıh

NiliWerda
13-03-07, 13:31
bana hiç de öyle gelmedi.kahkülleri çok komik olmuş.isterse dünyanın en güzel kızı olsun(gerçi değil ya neyse:icon_whis ) benim için hiçbir şey ifade etmez.:icon_whis

o kahküller yasemini daha gençleşirmiş sanki yani daha çocuksu olmuş...
defneyi oynayan kız daha kart gösteriyo...
neyse ama bunlar hiç önemli değil Berk varya gerisi boş:img-hyste

muko88
13-03-07, 13:32
Aman Allah'ım aman Allah'ım!!

Yeni başlık açılmış, bir sürü özet, haber gelmiş, herkes burda, bir ben yeni geldim; Allah gönderdi beni herhalde:)

YAsemiN'e dil uzatmayın!!!!!!!Ne güzel hoca olmuş, oh çekemeyenler çatlasın:img-hyste

Ya bu yunanlı kız niye girdi ben onu çözemedim şimdi...Ne yapcak bu kız, ay ben bu kızı bu dizide mi görecektim, ay şok oldum!:img-pilot

askasurguncu

sinecim oyunculugunu begenmiyorsun anliyorumda
kizin guzeliginide begenmiyorsun ya pes birde ben sizin bu anti beren nedeninizi anlamis degilim

black--mamba--
vatantv de bir anket var ya hani hangi dizi kahramanı olmak isterdiniz diye??
orda bizim kara bahtlı kem talihli ahmette aday..ahmete oy yollayan mazoşiztler varmıdır ki?:img-hyste

aay bide yine kızacanız ama kahkül berene hiç yakışmamış yaa ben beğenmedim çirkin olmuş:icon_whis :img-pilot

Sinem90
13-03-07, 13:33
güzelliğini beğenmiyorum demedim.güzel olduğu için mi ben beğeniyorum birilerini?diyorum ya benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
nil sen iyice kayışı kopardın.delü müsün sen?:img-hyste

fundapehlivan
13-03-07, 13:33
Ben de resimlere bakıp geldim...
Ya ışık hangisi???
İkisi de ışığa benzemiyor ki:img-hyste
Yüzü daha uzun olan kız defne sanırım...
Ama ikisinin de gözleri mavi değil gördüğüm kadarıyla! Bu kadar basit bir şey de saçmalamış olmazlar değil mi??

Yaseminin yeni halini ben de pek sevmedim ya!!
Eski saçları çok şekerdi... Daha olguın bir hava vermek için herhalde böyle yaptılar...
Resimde ki kıyafetleri de çok kötüydü...
O zamanın modası mıdır nedir??
Ben hiç beğenmedim!

Sinem off off ben ne yapacağım seninle:img-hyste

Sinem90
13-03-07, 13:36
asıl ben ne yapacağım seninle funda?:icon_whis
bu pc yüzünden sinirlerim bozuk zaten.of of birine dalmak istiyorum. :)
sevmiyorum onu işte sevmiyorum!!!!!!ohhh rahatladım:icon_whis
rahatlamak için ne kadar sert şarkı varsa onları dinliyorum funda senin için. :)

Ekin_Derya
Benim fikrimi sorarsaniz, bence dizi ya mutlu sonla (Ahmet ve Yasemin kavusunca) bitsin ya da kötü sonla (ikisi kavusamayinca). Ama ben eminim ki, mutlu sonla bitecek dizi. Ölüm bu diziye yakismaz.

Ayrica Beren Saat'le alip veremediginiz ne, anlamadim? Gül gibi kiz. Tamam, renkler ve zevkler tartisilmaz, ama bazen cok agir konusuyorsunuz. Siz Beren Saat'i tanimiyorsunuz bile. Allah bilir, hic onun hakkinda röportaj bile okumamisinizdir. Lütfen biraz daha dikkatli olalim...

muko88
Ay resimleri gördüm, YAsemin'in yeni halini çok beğendim, çok şeker bir bayan olmuş.Kızıyla da ne kadar hoş görünüyorlar; her ne kadar Necdet resmi bozsa da:hıh

Belçim Erdoğan'a ısınamadım bennn!Defne olamaz bu kızzz!

black--mamba--
13-03-07, 13:38
sinecim oyunculugunu begenmiyorsun anliyorumda
kizin guzeliginide begenmiyorsun ya pes birde ben sizin bu anti beren nedeninizi anlamis degilim

güzellik göreceli bir kavram tartışılmazki..sana çok güzel gelen biri bana çok çirkin görünebilir_ki öyle_:img-blush

bu anti beren olayı nasıl oldu nasıl gelişit bende anlamış değilim kardeş birden gelişti:img-hyste ve çığ gibi büyüyor:img-hyste (askasürgüncü benden nefret ediyor:img-hyste )

askasurguncu
13-03-07, 13:38
Ay resimleri gördüm, YAsemin'in yeni halini çok beğendim, çok şeker bir bayan olmuş.Kızıyla da ne kadar hoş görünüyorlar; her ne kadar Necdet resmi bozsa da:hıh

Belçim Erdoğan'a ısınamadım bennn!Defne olamaz bu kızzz!

bende cok begendim berosun yeni halini
ruyada annesine cok benziyorya ikiside cok seker olmuslar

Sinem90
13-03-07, 13:40
sen sevdiğin için öyle gelmiştir sana helin.sevdiğin ne şekilde olursa olsun gözüne hoş gelirmiş ya.:icon_whis
bana ikisi de çok komik geldi.:icon_whis

muko88
Ya Yasemin'e bu kadar da takmayın, Allah Allah...Sizi gören de dizide her şeyin sorumlusu Yasemin sanır yani...Çok yükleniyorsunuz, biraz şans verin ona bu dönem, nefretle bir yere varılmaz.Sonuçta bu diziyi hepimiz beğenerek izliyoruz ve bu kız dizinin başrol karakteri...

Messa
Arkadaşlar bence Beren'e haksızlık ediyorsunuz oyunculuğu çok iyi olmayabilir ama bence gayet güzel ve alımlı bir bayan olmuş.

askasurguncu
13-03-07, 13:41
güzellik göreceli bir kavram tartışılmazki..sana çok güzel gelen biri bana çok çirkin görünebilir_ki öyle_:img-blush

bu anti beren olayı nasıl oldu nasıl gelişit bende anlamış değilim kardeş birden gelişti:img-hyste ve çığ gibi büyüyor:img-hyste (askasürgüncü benden nefret ediyor:img-hyste )

yok canim ne nefreti
ama anlam veremiyorum hani oyunculugunu begenmiyor ola bilirsiniz ama sadece erkranda gordugunuz bir kisiye bu kadar tepki neden onu anlamis degilim ben bir oyuncuyu sevmezsem dizisini izleme olur bitter

Sinem90
13-03-07, 13:42
oldu onun yüzünden ben diziyi izlemeyim?peh:icon_whis
bu mudur yani?her şey güzellik mi?bana ne onun güzelliğinden?neden hep bu konu açılınca çok güzel kız ama diyorsunuz?!:icon_whis

muko88
13-03-07, 13:42
Sevgili Messa; oyunculuğuna da dikkatli bakılırsa kendini geliştiriyor kız.Zamanla daha da iyi oynuyor.Ne yapalım yani, Tomris Hanım'a söyleyelim çıkarsın mı kızı diziden, bir grup arkadaş nefret ediyor diye...Tabii ki bu tür kavramlar görecelidir ama; haksızlık derecesine gitmemeli iş.

NiliWerda
13-03-07, 13:43
güzelliğini beğenmiyorum demedim.güzel olduğu için mi ben beğeniyorum birilerini?diyorum ya benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
nil sen iyice kayışı kopardın.delü müsün sen?:img-hyste

burdaki herkes delü zaten:img-hyste

ya arkadaşlar herkesin bir zevki var yasemini sevenler olabilir ahmeti sevenler olabilir yada sevmeyenler herkesin zevkine saygı duyulsunnnnnn....
Berki sevenler de vardır sevmeyenlerde:img-hyste

Ekin_Derya
13-03-07, 13:44
Ya Yasemin'e bu kadar da takmayın, Allah Allah...Sizi gören de dizide her şeyin sorumlusu Yasemin sanır yani...Çok yükleniyorsunuz, biraz şans verin ona bu dönem, nefretle bir yere varılmaz.Sonuçta bu diziyi hepimiz beğenerek izliyoruz ve bu kız dizinin başrol karakteri...

+++ imzami atiyorum izninle. Cok güzel yazmissin. Dogru söze ne denir?

Begenmek zorunda tabi ki de degilsiniz, herkesin zevki ayri, orasina bir sey diyemem. Ama agir konustugunuz zamanlar da oluyor ve bu beni (ve diger Berencileri) cok rahatsiz ediyor...

Bu arada, özeti de okudum biraz önce. Acayip merak ediyorum 16. bölümü. Daha 3 gün var...

Melal
Sevgili Ekin_Derya kendime adıma konuşayım.
Şu ana kadar Beren'in kişiliğine asla birşey demedim.
Demem de tanımadığım birisi hakkında asla konuşmam.
Konuşana da kızarım.Bugüne kadar Beren hakkında ne yazdığımı bilenler bilir.
Ama oyunculuğunu eleştirmeye hakkım var.O da belli bir saygı çerçevesinde tabii güzel bir kız ama çok iyi oyuncu değil.
Çok çalışması lazım önünde uzun bir yol var.Zamanla tecrübe edinerek iyi bir oyuncu olabilir.
Bu arada hemen söyliyeyim.Forumda çoğumuz Beren'e değil Yasemin'e kızıyoruz.
O farkı karıştırmayalım lütfen.

black--mamba--
yok canim ne nefreti
ama anlam veremiyorum hani oyunculugunu begenmiyor ola bilirsiniz ama sadece erkranda gordugunuz bir kisiye bu kadar tepki neden onu anlamis degilim ben bir oyuncuyu sevmezsem dizisini izleme olur bitter

haaa izlemeyin o zaman kardeşim diyosun??
ama cansel var izliycez elimiz mahkum:img-in_lo :img-in_lo ayrıca artık deniz gezmiş dönemini anlatıyor ismailyk bile oynasa izlerim:img-hyste

NiliWerda
13-03-07, 13:46
yok canim ne nefreti

ordaki bir oyuncuyu sevmiyorum diye ben diziyi izlememezlik yapmazdım??
saçma yani öle yapanlar varsa çok saçma...
dizinin her oyuncusunu sevmek zorunda değiliz diziyi izlemek için..
ya evt bazıları sadece oyuncu için izliyo dizileri...

Ekin_Derya
13-03-07, 13:49
Sevgili Ekin_Derya kendime adıma konuşayım.
Şu ana kadar Beren'in kişiliğine asla birşey demedim.
Demem de tanımadığım birisi hakkında asla konuşmam.
Konuşana da kızarım.Bugüne kadar Beren hakkında ne yazdığımı bilenler bilir.
Ama oyunculuğunu eleştirmeye hakkım var.O da belli bir saygı çerçevesinde tabii güzel bir kız ama çok iyi oyuncu değil.
Çok çalışması lazım önünde uzun bir yol var.Zamanla tecrübe edinerek iyi bir oyuncu olabilir.
Bu arada hemen söyliyeyim.Forumda çoğumuz Beren'e değil Yasemin'e kızıyoruz.
O farkı karıştırmayalım lütfen.

O zaman sen üzerine alinmayacaksin, Melal'cim.
Tabi ki de elestirebilirsin oyunculugunu, buna hic bir sey demiyorum. Ama bazilari gercekten biraz agir konusuyor Beren hakkinda ve bu hic hos degil.
Neyse, böyle düsündügüne cok sevindim...

muko88
Çok iyi oyuncu olmayabilir ama; ben de diyorum ki kendini günden güne geliştiriyor.Zaten daha yeni girdi bu mesleğe, kaç sene oldu ki Allah aşkına, yaşı da çok büyük değil...
Fakat bazen çok ağır konuşmalar oluyor, haksızlık derecesine gitmeden eleştirelim; kırıcı olmadan eleştirelim.Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Ayrıca benim de beğenmediğim yönleri oluyor, bunu da söylemem gereken biçimde söylüyorum zaten.Berenci bu, ondan savunuyor; demeyin yani.

askasurguncu
haaa izlemeyin o zaman kardeşim diyosun??
ama cansel var izliycez elimiz mahkum:img-in_lo :img-in_lo ayrıca artık deniz gezmiş dönemini anlatıyor ismailyk bile oynasa izlerim:img-hyste

:img-hyste ismail yk nerden aklina geldi ya:img-hyste :img-hyste
yok hani cok rahatsiz ediyorsa oyunculugu beren cikinca kanali degistirirsin
birde berenciler gelip buraya hiç yazmiyorlar nedenlerinden biride burda ilk once cok nazli ve cemal aski ve berenin uzerine cok gidilmesi yani bazen cok agir seyler yaziliyor burda beren hakinda yasemin hakinda ne yazarsaniz yazin ama beren hakinda lutfen daha duyarli olun

Melal
13-03-07, 13:50
Sinem'cim Beren gerçekten güzel bir kız bu bir gerçek kabul etsen iyi olur.
Ama oyunculuğunda hataları var.Onları da düzeltirse herşeyiyle bütün olur.:)

fundapehlivan
oldu onun yüzünden ben diziyi izlemeyim?peh:icon_whis
bu mudur yani?her şey güzellik mi?bana ne onun güzelliğinden?neden hep bu konu açılınca çok güzel kız ama diyorsunuz?!:icon_whis

Bu konuda sana katılıyorum...
Güzel bir kız bence de...
Ama sevmemekle güzelliğin alakası yok!
Çirkin olsa sevenler sevmeyecek miydi? Güzelliğe göre mi seviyoruz...
Yalnız şunu eklemek istiyorum... Ben Bereni ne severim ne sevmem... Arası...

Sadece demek istediğim güzellikle bunun alakasının olmadığı...
Oyunucluğunu iyi bulduğumu da söyleyemem...

ayşenurr
bende cok begendim berosun yeni halini
ruyada annesine cok benziyorya ikiside cok seker olmuslar

aynen katılıyorum,Beren yeni haliyle çok şeker,çok güzel bayan, masum yüzü
var.oyunculuğunuda çok beğeniyorum.bu dizideki karakterlerin hepsinin oyunculuğu çok iyi,ayrım yapmak zor.Necdet,Yasemin,Ahmet,Rıza,Nezahat
Sevim,Mehmet hepsi çok iyiler.:good:

black--mamba--
13-03-07, 13:51
ya evt bazıları sadece oyuncu için izliyo dizileri...

aha kafama yine taş geldi:img-hyste hatırla sevgiliyi sadece cansel için izlediğim yalaaaaaaaaaan inanmayın sakın:img-hyste :img-hyste

şaka bir yana ben 19 yıllık hayatımda sadece 3 dizi izledim(sıcak saatler,kırık kanatlar,hatırla sevgili..)haa cansel bir dizi daha cevirse onada bakarım ama vasat birşeyse_ki öyle olsa canselin ne işi var_sırf burda cansel var diye izlemem..hatta bir ara hs yi izlemektende vazgeçecektim..ne bu ya aşk dizisimi dönem dizisimi falan diyordum ama 6 7 bölüm sonra rayına oturdu dizi allahtan...

fundapehlivan
13-03-07, 13:53
Ama küçük kız rolünde o saçları, kıyafeti filan çok güzeldi, çok yakışıyordu...
Onun için saçlarını kiyafetini filan çok yadırgadım ben galiba...
Çok hoşuma gitmedi...
Hem herkes saçını uzatmış o niye kısaltmışkiii:img-hyste
İşta ayla, lale hatta nezahat bile saçlarını uzatmış!!

Melal
13-03-07, 13:53
O zaman sen üzerine alinmayacaksin, Melal'cim.
Tabi ki de elestirebilirsin oyunculugunu, buna hic bir sey demiyorum. Ama bazilari gercekten biraz agir konusuyor Beren hakkinda ve bu hic hos degil.
Neyse, böyle düsündügüne cok sevindim...

Buna katılıyorum canım öyle birşey gördüğüm zaman uyarmaya çalışıyorum.
Mesela sende Yasemin Ergene hayranısın sanırım.
İmzandan ve avatarındna bu anlaşılıyor.:)
Yasemin'de çok hoş bir kız ama çok iyi bir oyuncu değil.
Ama zamanla kendini geliştirdikçe daha iyi yerlerde olabilir.
Bu Beren içinde geçerli valla artık ne dersek diyelim.
Beren HS'nin başrol oyuncusu ve bu kabullenilse iyi olur.
Ben artık kabullenmeye başladım.:)
Beren'i bu kadar eleştirmemizin sebebi özellikle benim diğer oyuncuların Nergis Öztürk,Meltem Parlak,Cansel Elçin,Okan Yalabık kendisi gibi genç oyuncular ve Beren'dne çok daha iyi bir performans sergiliyorlar.
Ve o zamanda Beren'in oyunculuğu bazı sahnelerde batıyor.

sude01
13-03-07, 13:55
arkadaşlar ya ben kaçırdım heralde harun kimdi?buarada bende yaseminin doktor olucağını tahmin edememiştim herkes gibi bu dizi bizi şaşırtmaya devam edicek demekki:good: :good: buarada rıza keriman arasındaki ilişki yine devam edicek galiba ama rıza hapisanedeki tavrına devam eder gibi geliyo bana gerçi şarkıyı söylerken anlamlı bakışlar falan sonrada ailemi üzmek istemiyorum açıklamaları o yüzden çokda kestiremiyorum aralarında nolucağını....:icon_whis :icon_whis ve arkadaşlar tartışmayın boşverin dizini güzelliğini konuşalım bu kadar hızlı 2. bölüm özetlerine geçişimizi kutlayalım :happy0064 :happy0064 herkese selamlar..

fundapehlivan
13-03-07, 13:57
aynen katılıyorum,Beren yeni haliyle çok şeker,çok güzel bayan, masum yüzü
var.oyunculuğunuda çok beğeniyorum.bu dizideki karakterlerin hepsinin oyunculuğu çok iyi,ayrım yapmak zor.Necdet,Yasemin,Ahmet,Rıza,Nezahat
Sevim,Mehmet hepsi çok iyiler.:good:

Aslında bu diziyi dediğin sebepten çok seviyorum...
Yani dizi de çok az görünenlerin oyunucluğu bile iyi...
BenCe bu diziyİ çok samimi YAPIYOR, yapay durmuyor çünkü...

Berenin bazı şeylerini de görmeyeceğiz artık:icon_whis

black--mamba--
13-03-07, 13:57
:img-hyste ismail yk nerden aklina geldi ya:img-hyste :img-hyste
yok hani cok rahatsiz ediyorsa oyunculugu beren cikinca kanali degistirirsin
birde berenciler gelip buraya hiç yazmiyorlar nedenlerinden biride burda ilk once cok nazli ve cemal aski ve berenin uzerine cok gidilmesi yani bazen cok agir seyler yaziliyor burda beren hakinda yasemin hakinda ne yazarsaniz yazin ama beren hakinda lutfen daha duyarli olun

yapma askasürgüncü yukarda allah var kim beren için ağır konuştuki??
sevmiyorum..
iyi oynamıyor..
güzel bulmuyorum..
en fazla bunlar yazıldı..bunlar hakaret falan değilki..beğenini dile getirmen..??
üstelik bunlar yasemine yazıldı..berene değil..

not:nazlı-cemal aşkını açma o bizim yüreğimizde bir yara:img-hyste
ama iyiki hatırlattın ne zamandır nazlı cemal imzası kullanmıyorum bi bakam arşive..:img-yes:

muko88
13-03-07, 13:58
Arkadaşlar güzellikle elbette karıştırmamak gerekiyor.Bu konuda hak veriyorum sana Sinemcim...Yani şöyle bakmak da yanlış; çok güzel ya da çok yakışıklı olsun oyuncu ama, oyunculuktan eser olmasın.Kalkıp da "ama çok güzel, güzelliği örtüyor kusurunu" demek de yanlış.

Ancak Beren de oyunculuk sıfır değil...Çok iyi bir oyuncu değil; bunu kendisi de kabul ediyor mesela.Ama kötü de değil ki...

fundapehlivan
13-03-07, 13:59
arkadaşlar ya ben kaçırdım heralde harun kimdi?buarada bende yaseminin doktor olucağını tahmin edememiştim herkes gibi bu dizi bizi şaşırtmaya devam edicek demekki:good: :good: buarada rıza keriman arasındaki ilişki yine devam edicek galiba ama rıza hapisanedeki tavrına devam eder gibi geliyo bana gerçi şarkıyı söylerken anlamlı bakışlar falan sonrada ailemi üzmek istemiyorum açıklamaları o yüzden çokda kestiremiyorum aralarında nolucağını....:icon_whis :icon_whis ve arkadaşlar tartışmayın boşverin dizini güzelliğini konuşalım bu kadar hızlı 2. bölüm özetlerine geçişimizi kutlayalım :happy0064 :happy0064 herkese selamlar..

yasemin?? doktor??
Şaka di mi??
Yahu kız konservatuara gidiyor...
Ressam olacak kız ne doktoru:img-hyste
Ben de şaşırıdm ben sergi filan bekliyordum ondan...

Valla rızanın ne yapacağını ben de kestiremiyorum... Biraz zayıf bu konularda...
Dediğin gibi hem kadına çapkın bakıyor sonrada görüşmöeyelim diyor...
Pek güvenilir değil yani:img-hyste

alisercan
13-03-07, 13:59
allahım hala güzel kız diyorlar.takmışlar bi güzelliğe başka bişey demiyorlar.:icon_whis
demek ki önemli olan bu.:icon_whis

Sinem uğruna ezgiler yazılacak kadar güzel bulduğumu itiraf ettim az önce okudun. Ve kısa zamanda güzel bir 66 ya uygun yasemini içeren bir ezgi yazmalıyım. Üstelik 66.sonenin sözleri üzerine yazılmalı diye düşünüyorum. Yasemin erişeceği en üst düzeye erişsin sen de korsanlığın, kaçaklığın ve hatta hasetliğinle kal....

66. SONE
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez.
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış,
Ezilmiş, horgörülmüş el emeği, göz nuru,
Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş,
Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın,
Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e
Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
Seni yalnız komak var, o koyuyor adama.

William SHAKESPEARE

NiliWerda
13-03-07, 14:00
aha kafama yine taş geldi:img-hyste hatırla sevgiliyi sadece cansel için izlediğim yalaaaaaaaaaan inanmayın sakın:img-hyste :img-hyste

şaka bir yana ben 19 yıllık hayatımda sadece 3 dizi izledim(sıcak saatler,kırık kanatlar,hatırla sevgili..)haa cansel bir dizi daha cevirse onada bakarım ama vasat birşeyse_ki öyle olsa canselin ne işi var_sırf burda cansel var diye izlemem..hatta bir ara hs yi izlemektende vazgeçecektim..ne bu ya aşk dizisimi dönem dizisimi falan diyordum ama 6 7 bölüm sonra rayına oturdu dizi allahtan...

e yani ben bu diziyi hem konusu için hemde cansel için baktığım doğrudur ama cansel oynamasaydı ben yine izlecektim bu diziyi... türk tarihinde hiçbişiden haberim yok çünkü...
ama canselde olunca süper oldu hatta şimdi Berk var işte şimdi tam süper oldu dizi:img-hyste

Ekin_Derya
13-03-07, 14:01
Buna katılıyorum canım öyle birşey gördüğüm zaman uyarmaya çalışıyorum.
Mesela sende Yasemin Ergene hayranısın sanırım.
İmzandan ve avatarındna bu anlaşılıyor.:)
Yasemin'de çok hoş bir kız ama çok iyi bir oyuncu değil.
Ama zamanla kendini geliştirdikçe daha iyi yerlerde olabilir.
Bu Beren içinde geçerli valla artık ne dersek diyelim.
Beren HS'nin başrol oyuncusu ve bu kabullenilse iyi olur.
Ben artık kabullenmeye başladım.:)
Beren'i bu kadar eleştirmemizin sebebi özellikle benim diğer oyuncuların Nergis Öztürk,Meltem Parlak,Cansel Elçin,Okan Yalabık kendisi gibi genç oyuncular ve Beren'dne çok daha iyi bir performans sergiliyorlar.
Ve o zamanda Beren'in oyunculuğu bazı sahnelerde batıyor.

Evet, dogru tahmin etmissin, ben bir Yasemin Ergene hayraniyim.
Evet, oyunculugu ustaca degil (simdilik), ama muhtesem olan ne, biliyor musun? Cok kisa zamanda oyunculugunu gelistirmesi. Zaten insan hemen usta oyuncu olamiyor, bunun icin cok calismasi gerekiyor. Yasemin Ergene su an 22 yasinda ve ben gelecegini cok parlak görüyorum...
Neyse, konuyu saptirmayalim.
Beren de isini gayet güzel yapiyor. O da henüz 23 yasinda ve oyunculugunu gelistirmekte. O da gelecekte vaadedenlerden. Ayrica Yasemin rolüne de cuk diye oturmus, yani ondan baska birisi bu kadar güzel oynamayazdi bu civil civil karakteri bence (tabi bazen hatalari da oluyor).
3 gün nasil dayanacagiz böyle ya...

Sinem90
13-03-07, 14:01
nil her mesajında berk yazıyorsun tırsıyorum senden.:img-hyste
bende onun benim için hiçbir şey ifade etmediğini itiraf ettim alisercan abi.:icon_whis
ayrıca hasette değilim.haha
sen yapma bari bunu.ben bu kadar küçük düşünen biri değilim.neyine hasetleneyim onun?!

askasurguncu
13-03-07, 14:03
yapma askasürgüncü yukarda allah var kim beren için ağır konuştuki??
sevmiyorum..
iyi oynamıyor..
güzel bulmuyorum..
en fazla bunlar yazıldı..bunlar hakaret falan değilki..beğenini dile getirmen..??
üstelik bunlar yasemine yazıldı..berene değil..

not:nazlı-cemal aşkını açma o bizim yüreğimizde bir yara:img-hyste
ama iyiki hatırlattın ne zamandır nazlı cemal imzası kullanmıyorum bi bakam arşive..:img-yes:

olurmu ya kedi gibi miavliyor yok botox {boylemi yaziliyor bilmiyorum}:icon_whis yaptirmis gibi
konusuyor ben buraya bazen gelip okudugumda sinir krizleri geciyordum
birde her hafta berenin yerine oyuncu aramalariniza yani biz canselin yerine oyuncu ariyormuyuz

muko88
Sinem uğruna ezgiler yazılacak kadar güzel bulduğumu itiraf ettim az önce okudun. Ve kısa zamanda güzel bir 66 ya uygun yasemini içeren bir ezgi yazmalıyım. Üstelik 66.sonenin sözleri üzerine yazılmalı diye düşünüyorum. Yasemin erişeceği en üst düzeye erişsin sen de korsanlığın, kaçaklığın ve hatta hasetliğinle kal....

66. SONE
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez.
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış,
Ezilmiş, horgörülmüş el emeği, göz nuru,
Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş,
Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın,
Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e
Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
Seni yalnız komak var, o koyuyor adama.

William SHAKESPEARE

Yaşa alisercan abi:happy0064 :happy0064

Yasemin ile ilgili bir de ezgi yazarsan dediğin gibi harika olur...Belki senin ezgin güzelliğine güzellik katar kızımızın da; bazı arkadaşların da gönül gözü açılır...:img-hyste

fundapehlivan
Valla ne yalan söyleyeyim ben de Cansel için başladım seyretmeye ama yine de dikaktimi çekerdi konu itibariyle...
Ama bu kadar heyecanla başlamazdım herhalde:img-hyste

Ama hissediyorum bu yıllar daha iyi anlatılacak:happy0064

Ekin_Derya
13-03-07, 14:05

Yasemin doktor degil, ögretmen meslegiyle karsirimiza cikacak 16. bölümden itibaren. Yani, ben öyle anladim özetten.

Melal
Evet, dogru tahmin etmissin, ben bir Yasemin Ergene hayraniyim.
Evet, oyunculugu ustaca degil (simdilik), ama muhtesem olan ne, biliyor musun? Cok kisa zamanda oyunculugunu gelistirmesi. Zaten insan hemen usta oyuncu olamiyor, bunun icin cok calismasi gerekiyor. Yasemin Ergene su an 22 yasinda ve ben gelecegini cok parlak görüyorum...
Neyse, konuyu saptirmayalim.
Beren de isini gayet güzel yapiyor. O da henüz 23 yasinda ve oyunculugunu gelistirmekte. O da gelecekte vaadedenlerden. Ayrica Yasemin rolüne de cuk diye oturmus, yani ondan baska birisi bu kadar güzel oynamayazdi bu civil civil karakteri bence (tabi bazen hatalari da oluyor).
3 gün nasil dayanacagiz böyle ya...

Mesela ben Özge Özberk'in,Meltem Cumbul'un oyunculuğunu çok beğenirim.
Ama ikisi de 30 yaşını geçmiş.Tecrübe sahibi oyuncular umarım Beren'de,Yasemin'de o yaşlara geldiklerinde hem çok iyi bir oyuncu hemde çok daha iyi yerlerde olurlar.
Benim Beren'in en kızdığım şeyi ağlayamaması gözünden yaş gelmiyor.
Yoksa başka bir şeyine kızmıyorum.:)

black--mamba--
e yani ben bu diziyi hem konusu için hemde cansel için baktığım doğrudur ama cansel oynamasaydı ben yine izlecektim bu diziyi... türk tarihinde hiçbişiden haberim yok çünkü...
ama canselde olunca süper oldu hatta şimdi Berk var işte şimdi tam süper oldu dizi:img-hyste

ooo hem berkçi hem canselci kırık kanatlar fanıydın o zaman sen(ne kadar zekiyim demi:img-hyste )
ama benim korktuğum bişii var hani artık 68 kuşağı anlatılacak ya..berk hakmanı öne çıkarıp(o kuşağın çocuğu olduğu içün)canseli ikinci plana iterlermi??
valla o zaman berki sen bile elimde alamazsın:img-hyste

askasurguncu
13-03-07, 14:07
Ama ikisi de 30 yaşını geçmiş.Tecrübe sahibi oyuncular umarım Beren'de,Yasemin'de o yaşlara geldiklerinde hem çok iyi bir oyuncu hemde çok daha iyi yerlerde olurlar.

melalcim beren aska surgunde hep agliyordu
gozleri hep yasliydi burdada sadece bu son iki bolumde gozunde yas gelmiyor

muko88
13-03-07, 14:07
Neyse arkadaşlar; herkes bu konuda içini döktü, ortam iyiden iyiye tartışma ortamına dönüşmeden çıkalım bu konulardan.Birbirimizi kırmaya gerek yok.

Evet ya, zaman ne çabuk akıp gitti böyle...Üç gün kalmış hakikaten yeni bölüme...

meltem-cmbl
13-03-07, 14:08
ayy özetimiş gelmiş ben biraz geç okudunm galiba:)

hehe yasemin öğretmenmi olduuu:img-hyste aylayla ahmet evlenmemiş demekki hiç bahsedilmemiş özette:happy0064 çok mutlu oldum ya

ama özette özge özberk oıynucak diyoo ama fragmanda onu hiç görmedim hangi rolde oynucakki

hewal
13-03-07, 14:09
Bölüm yorumu okumak için gelip sürekli bir Beren-Cansel yakışıyor yakışmıyor yada güzel-çirkin yazışmalarını okumak durUmunda kalıyorum..Oyunculuğunu beğenen beğenir kaldı ki bencede ahım şahım bir oyunculuğu yok fakat Cansel Elçin fanları kimle oynarsa oynasın aynı yaklaşımda..Kırık Kanatlar'dan beri bu böyle bundan sonrada değişeceğini sanmıyorum..Ve lütfen diziden bahsedelim artık.Herşey buraya yazıldıktan sonra oyuncular başlığına ne gerek varmış diye düşünüyor insan...

Özette dikkatimi çeken Ahmet ve Ayla'nın henüz evlenmemiş olması belkide böyle bir evlilik gerçekleşmez ve Ahmet müzmin bekar olarak hayatına devam eder ne dersiniz :)

black--mamba--
13-03-07, 14:09
olurmu ya kedi gibi miavliyor yok botox {boylemi yaziliyor bilmiyorum}:icon_whis yaptirmis gibi
konusuyor ben buraya bazen gelip okudugumda sinir krizleri geciyordum
birde her hafta berenin yerine oyuncu aramalariniza yani biz canselin yerine oyuncu ariyormuyuz

miyavlıyor benim lafım:img-blush ..ama yasemin için dedim beren için değil..

botox lafı bendenmi çıktı hatırlamıyorum ama onuda mimiklerini kullanamıyor diye yazmışlardı sanırım..

cansele yeni partner arayışlarıda bizim cansel sayfasında olan bir şey..:img-blush kendi aramızda yanii..buraya taşımadık..

eeeeeeee siz cansel yerine birini aramayın zaten..ondan iyisini biraz zor bulursunuz..ehe ehe :img-in_lo

muko88
13-03-07, 14:10
ayy özetimiş gelmiş ben biraz geç okudunm galiba:)

hehe yasemin öğretmenmi olduuu:img-hyste aylayla ahmet evlenmemiş demekki hiç bahsedilmemiş özette:happy0064 çok mutlu oldum ya

ama özette özge özberk oıynucak diyoo ama fragmanda onu hiç görmedim hangi rolde oynucakki

Yasemin üniversitede hoca olmuş evet...

Canım Özge değil; Özgür Özberk oynayacakmış...

fundapehlivan
13-03-07, 14:10
ooo hem berkçi hem canselci kırık kanatlar fanıydın o zaman sen(ne kadar zekiyim demi:img-hyste )
ama benim korktuğum bişii var hani artık 68 kuşağı anlatılacak ya..berk hakmanı öne çıkarıp(o kuşağın çocuğu olduğu içün)canseli ikinci plana iterlermi??

Aynen duygularıma tercüman oldun!!
Ben de en başından beri bunu deyip duruyorum...
Mesela fragman da denizlere ne kadar çok değinileceği ortada...
Sanki cumaya onlar ahmetten filan daha çok gösterilecek gibi...
İnşallah baş rol oyuncular geri plana atılmaz:icon_sorr

Onu ayarlamayı başarırlarsa harika olur...

Melal
13-03-07, 14:11
melalcim beren aska surgunde hep agliyordu
gozleri hep yasliydi burdada sadece bu son iki bolumde gozunde yas gelmiyor

Ben o diziyi seyretmediğim için birşey diyemem canım ama HS'de de öyle ağlasaydı iyi olurdu.:)
Aman neyse kapatalım bu Beren mevzusunu inşallah ilerde hepimizi utandırır.
Ve çok iyi bir oyuncu olur.:)
Mesela ben Cansel'in ilk 5-6 bölümde ki oyunculuğunu beğenmemiştim.
Ve eleştirmiştim.Yani ben sadece Beren'i değil.Beğendiğim oyuncuyu da eleştirdim.

Sinem90
13-03-07, 14:11
özgür bikaç bölüm sonra katılır herhalde.
ışıkı oynayacak kızın bi resmini buldum.benziiiyy aslında biraz.:icon_whis

http://www.cumburcemaat.org/images/genc_kizlar/ayfer_calgici.jpg

Ekin_Derya
13-03-07, 14:13

Ahh, evet, onlarin oyunculuklari gercekten süper. (Bu arada, Yasemin Ergene'nin idolü zaten Meltem Cumbul.) Bende begenerek izliyorum onlari, hem oyunculuk hem de güzellik manasinda.
Evet, aglama sahneleri cok basarili degil acik konusmak gerekirse. Onu da gelistireceginden eminim. (Yasemin Ergene'nin zaten aglama kabiliyeti müthis, kiz sip diye agliyor, masallah)

Melal
Sinem'cim senin eklediğin resimdeki kız Işık'ı oynayacak kız değil.
Işık'ı Ayfer Dönmez oynayacak.Bu kızdan dahada güzel bir kız o bence:)

muko88
Aaaaa sinemcim bu kız o kız mıı?:img-pilot

Ya bu kız dizide de hep böyle dursun, yüz ifadesi, bakışları falan; ancak o zaman Işık'a benzer:img-hyste Yoksa normal sahnelerde alakası bile yok:icon_sorr

Yalnız bu resimde çok farklı görünüyor, sanki o kız değil gibi:icon_whis

Melal
13-03-07, 14:15
Ahh, evet, onlarin oyunculuklari gercekten süper. (Bu arada, Yasemin Ergene'nin idolü zaten Meltem Cumbul.) Bende begenerek izliyorum onlari, hem oyunculuk hem de güzellik manasinda.
Evet, aglama sahneleri cok basarili degil acik konusmak gerekirse. Onu da gelistireceginden eminim. (Yasemin Ergene'nin zaten aglama kabiliyeti müthis, kiz sip diye agliyor, masallah)

Aslında keşke şöyle olsaydı.Yasemin Ergene Yasemin'i oynasaydı.
Beren Saat Işık'ı veya Defne'yi oynasaydı.
Sanki daha güzel olurdu gibime geliyor.:)

fundapehlivan
13-03-07, 14:16
özgür bikaç bölüm sonra katılır herhalde.
ışıkı oynayacak kızın bi resmini buldum.benziiiyy aslında biraz.:icon_whis

http://www.cumburcemaat.org/images/genc_kizlar/ayfer_calgici.jpg

Hımmm
Bu kız mıymış...
hatırladım şimdi fargmanda... Dizi de baya değişikti... Küçük görünüyordu baya...
Demek ben gözlerinin mavisini görememişim...:img-in_lo

Ama hoş kızmış...

black--mamba--
13-03-07, 14:17
Aynen duygularıma tercüman oldun!!
Ben de en başından beri bunu deyip duruyorum...
Mesela fragman da denizlere ne kadar çok değinileceği ortada...
Sanki cumaya onlar ahmetten filan daha çok gösterilecek gibi...
İnşallah baş rol oyuncular geri plana atılmaz:icon_sorr

Onu ayarlamayı başarırlarsa harika olur...

umarım başarırlar..ama içimden bir ses bizimkiler ikinci plana itilecek diyor..
ahmeti adnan menderes döneminde pek aktif göremedik..daha çok yaseminin peşinde takılırken gördük..siyasi yönü ortaya pek konulmadı..80 lerdede aynı şey olursa SÜKUT-U HAYALE UĞRARIM:img-hyste

HEWAL
'Cansel Elçin fanları kimle oynarsa oynasın aynı yaklaşımda..Kırık Kanatlar'dan beri bu böyle bundan sonrada değişeceğini sanmıyorum'
bu ne demekki şimdi??cansel fanlarına kıskançmı diyorsun yanii..hiçte bile:img-hyste biz özgeyi severik:img-pilot

black--mamba--
13-03-07, 14:22

yasemin ergene mi?bereni tercih ederim..:icon_whis
hem yaşıda küçüko kızın galiba..ama HEWAL bana şimdi kızsa haklı yanii.hatırla sevgili sayfasını oyuncuların özel sayfasına çevirdiksofa

ayşenurr
13-03-07, 14:23
özeti okudum.çok güzel bölüm bizleri bekliyor.Yasemin'i üniversite öğretmeni olarak görecez.kariyeri olan bayan olacak.Ahmet kaymakamlığa devam edecek.anlaşılan Ayla ile evlenmemiş.umarım hiç evlenmezde.en çok merakla beklediğim sahne beş yılın ardından birbirlerini gördüklerindeki tavırları.
bu bölüm süper.

Ekin_Derya
13-03-07, 14:25

Bence Beren Yasemin'in civil civil karakterine cok yakisti. Belki de Yasemin Ergene bu kadar iyi canlandiramazdi, tabi aglama sahneleri haric. Orda iki gözü iki cesme gibi aglardi gercekten.
Zaten Yasemin Ergene Cansel Elcin'in yanina yakisir miydi, bilmiyorum.
Hatirla Sevgili'nin basligini ilk gördügümde Gündemdeki Diziler'de ikisini (Beren Saat ve Cansel Elcin'i) pek yakistirmamistim, hatta hic yakistiramadim, ama daha sonra, diziyi izleyince, fena durmadilar. Tabi Cansel Elcin'in yanina Özge Özberk daha cok yakisiyor, ama her dizide ayni oyuncularla oynamak olmaz tabi.

burcuuu
13-03-07, 14:28
OoOo bu ne kaLabaLık ya.. Herkes burda sanki.. ;)

BeLçim Erdoğan Defne'yi oynayacakmış.. Bn Işık diye düşünmüştüm..
Ne biiLiiim Defne'nin iLerde böyLe bişii oLucağını.. Küçük...
Ufak tefek bişiydi.. =))

Özqür Özberk'te qiriyor sanırım.. 1-2 böLüm snra.. Bide Kadir ÖzdaL..
Onu tanımıyorum.. Işık'ı oynayacak kızıda iyice bir qörseydik..

Ama bn haLa aynı şeyii düşünüyorum.. Yenii Defne
YaseminDen daha büyük qözüküyor..

Ekin_Derya
yasemin ergene mi?bereni tercih ederim..:icon_whis
hem yaşıda küçüko kızın galiba..ama HEWAL bana şimdi kızsa haklı yanii.hatırla sevgili sayfasını oyuncuların özel sayfasına çevirdiksofa

Ikisinin arasinda 1 yas fark var, Yasemin Ergene 1985, Beren Saat ise 1984 dogumlu. Yani yas olarak ayni yasta sayilirlar...

<*eylül*>
Bence Beren Yasemin'in civil civil karakterine cok yakisti. Belki de Yasemin Ergene bu kadar iyi canlandiramazdi, tabi aglama sahneleri haric. Orda iki gözü iki cesme gibi aglardi gercekten.
Hatirla Sevgili'nin basligini ilk gördügümde Gündemdeki Diziler'de ikisini (Beren Saat ve Cansel Elcin'i) pek yakistirmamistim, hatta hic yakistiramadim, ama daha sonra, diziyi izleyince, fena durmadilar. Tabi Cansel Elcin'in yanina Özge Özberk daha cok yakisiyor, ama her dizide ayni oyuncularla oynamak olmaz tabi.

Beren'le Cansel Abiyi ben de ykıştıramıyorum.Birbirlerine uymuyorlar.Cansel Abi ve Özge abla birbirlerine daha çok yakışıyorlardı.Ama bence Yasemin Ergene de Cansel Abinin yanına yakışır..:img-wink:

bonita
13-03-07, 14:30
evet arkadaşalr bende baktım hem fragmana hemde resimlere o değil yani benzemiyo hiç googledan bilem aradım o isimle kimseyi bulamadı bana koskoca google ya:img-hyste :img-hyste

ayşenurr
13-03-07, 14:30
meltem-keremcem'in eklediği kızı erkekler ağlamazda izlemiştim.
Işık karakteri için iyi seçimmi izleyip görecez.:icon_whis

Sinem90
13-03-07, 14:32
özgenin yerini kimse tutamaz.onlar başkaydı.:img-in_lo
ama bu dizide başrol(!) oyuncusunun yerini çoğu kişi tutabilir.

Melal
13-03-07, 14:32

Valla ben hala Cansel ve Beren'i birbirine yakıştırmıyorum.
Neyse oyuncuları fazlasıyla çekiştirdik.:)

Arkadaşlar Ayfer Dönmez yani Işık'ı oynayacak oyuncu bu

http://img98.imageshack.us/img98/4095/pa4pc3za6.jpg (http://imageshack.us)

arzu-başak
13-03-07, 14:33
Arkadaşlar bu ne hız...yeni başlık açılmış birde kaç sayfa yazılmış..yinemi beren...bu konuya hiç değinmiyorum bile..ama alisercan abinin dediği gibi kıızn güzellliği ortada....inşallah ileride çok iyi bir oyuncu olur da bizi utandırır...zaten daha yolun çok başında...eminim daha iyi olucak...
bu nasıl bir özet yahu..bir sayfa nerdeyse..ay ben ahmette kaldım..ne olucak şimdi ona..gelip rüya necdet ve yasemini öyle mutlu mesut görünce yine çok üzülücek..aslında diziyi izleyenler için ahmet hiç evlenmese daha vurucu daha etkileyici olabilir..ama onun yalnız kalmasına gönlüm razı değil...o yüzden aylayla evlensin.yaseminde en az ahmet kadar acı çeksin...sevdiğini başka biriyle görmek nasılmış anlasın.....buarada lale nasıl güzel olmuş ya..bu dizideki favorim lale....

fundapehlivan
13-03-07, 14:34
Bence de Beren bu role çok uygun...
Yasemin ergene bilmiyorum sanki biraz daha soğuk olurdu, o cıvıl cıvıllığı vermezdi sanki...
Canselle beraber de çok uyumsuz olurlardı...

black--mamba--
13-03-07, 14:35

seboist kızım nedir bu gerginlik..relax ol biraz yaav..sakiiin..sakiiiiiiiiiiiiinn:img-hyste
ekin-derya bilgilendirdiğin için saol kardeş..ama varya yasemin 19 falan gösteriyor..canselle hiç olmazdı..neyse arkadaşlar valla sayfa kapanacak:img-hyste

bonita
13-03-07, 14:35

yazının ilk sırasına sonuna kadar katılıyorum zaten duygu ablada bugün kk arşivine girmiş hem canseli yaşatıyo bize beren hakkında yorum yapmim ama yasemini hiç sevmiyorum
ama bu yeni gelen kız hani şu erkekler ağlamazda oynayan severim o kızı hatta ben o kızı yakın bi geçmişe kadar ıhlamurlardaki feride sanıyorum gözde kalmadı bende:img-hyste :img-hyste :img-hyste diyorum iki dizide birden nasıl oyncak meğersem o diimiş

fundapehlivan
13-03-07, 14:38
Ya bu kızlar hiç 18 19 yaşında görünmüyorlar...
hem de hiç! En az bir 21 görünüyorlar...
İnşallah batmaz izlerken de...

Sinem90
13-03-07, 14:38
hayır sakin olamam yaprak.bazılarına gerçekten çok darıldım. :hıh
aman bu soğuk olmadı da çok iyi oldu funda.hem niye soğuk olsun ki başkası oynasa?bence gayet iyi olurdu.

muko88
13-03-07, 14:42

İnşallah ya...Hadi Işık'ı oynayacak kızı bim de de aynı yaşlarda bi kızı oynarken izlemiştik; o biraz uyuyor yaş olarak da; Belçim Erdoğan biraz abla kaçmış ya...

arzu-başak
13-03-07, 14:42
Buarada bende bu bölümde ahmetin çok gösterileceğini sanmıyorum...o kadar çok şey varki anlatılacak...zaten ahmet kıbrıscıkta işine devam ediyor..bir ikikere gösterirler onu...necdet ve yasemini daha çok gösterirler....e bizim...küçüklerimizi(şimdi büyüdüler)onları fazlasıyla gösterirler....yani demem o ki..sizde benim gibi çok umutlanmayın ahmeti fazla görebilirmiyiz diye...

fundapehlivan
13-03-07, 14:43
aman bu soğuk olmadı da çok iyi oldu funda.hem niye soğuk olsun ki başkası oynasa?bence gayet iyi olurdu.

Ya sinmecim ilk bölümleri düşünsene...
Beraberlerken yasemin bence hiç soğuk değildi...
Çok samimiydi, sıcaktı gözlerinin içi parlıyordu...
Yasemini sevmesen de buna hayır öyle değil, diyemezsin bence...
E, yani öyleydi ama...

Beni de gören beren fanı sanacak:img-hyste
Ama bence böyle...
Hakkını vermek lazım

bonita
13-03-07, 14:43

evet haklısın ben de günlardir diyorum ama kimse bana cwp bile yazmamıştı:icon_sorr :icon_sorr bu kızlar ve çocuklar 17-18 yaşında değiller 20 li gösteriyolar zaten ama neyse ben en azından berki ve ışığı oynayacak kızdı galiab şu yılmaz erdoğanın karısı olmayan:img-wink: onları severim
yasemin ergene konusuna muhalif olan arkadaşlara katılıyorum hem canselle yakışmazlar hemde soğuk bi tip onu yaseminin 18 yaşlarındaki haliyle hayal bile edemiyorum ii oyuncu hoş gzel ama buraya uymuyo bence

muko88
13-03-07, 14:45
Ya sinmecim ilk bölümleri düşünsene...
Beraberlerken yasemin bence hiç soğuk değildi...
Çok samimiydi, sıcaktı gözlerinin içi parlıyordu...
Yasemini sevmesen de buna hayır öyle değil, diyemezsin bence...
E, yani öyleydi ama...

Beni de gören beren fanı sanacak:img-hyste
Ama bence böyle...
Hakkını vermek lazım

Evet yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin:img-hyste

Babasının mahkemesi ilerledikçe YAsemin cıvıl cıvıl olma özelliğini kaybetti.Doğal olarak yani...

bonita

ya sinemcim olur mu kızma sen ama bak yazılanları okuyunca hak verceksin bize zaten yani bizde beren fanı değiliz ama yaso da olmuyo buri şimdi:img-yes:
of zaten canseli az bi bölüm izlicem çok fenayım:icon_sorr bari berki yani denizi çok gösterseler:icon_sorr

NiliWerda

hayır canım ben maalesef Berki hiç izleyemedim:(
canselide hatırla sevgilide izledim ilk çünkü ben gurbetteydim o sırada ve kanal d çıkmıyodu bizde sonradan çıkmaya başlamıştı ama kesinlikte bir yerlerden bulup indirip izlecem...

Valla ben hala Cansel ve Beren'i birbirine yakıştırmıyorum.
Neyse oyuncuları fazlasıyla çekiştirdik.:)

Arkadaşlar Ayfer Dönmez yani Işık'ı oynayacak oyuncu bu

http://img98.imageshack.us/img98/4095/pa4pc3za6.jpg (http://imageshack.us)

bu çok güzel bi kız ama işte kart kaçıyo biraz.. belçimde öyle..
neyse olsun hiç önemli değil benim için önemli olan .........:img-hyste

Melal
13-03-07, 14:47
Funda'cım seni baya değişmiş gördüm.
Yakında sen Beren imzası falanda kullanırsın.:img-hyste
Belçim Erdoğan kaç yaşında bilmiyorum.
Ama 18-19 yaşlarında birisine gitmiyor.
Daha büyük görünüyor.Ama napalım 18 yaşında olduğunu yutmuş gibi yapacağız.
Aslında Belçim Erdoğan'ın dizi kadrosuna dahil olması iyi oldu.
Dizimizin daha çok reklamı olur artıkın her gazetede haberi olur.:)
Bir bakıyormuşuz Yılmaz Erdoğan'da bir-iki bölüm dizide konuk oyuncu olarak rol alıyormuş.:)
Ama tabii yengesi Gülben'de gelmesin.Hani aile kadroya girsin dediysek o kadar da değil yani:img-hyste :img-hyste

Sinem90
13-03-07, 14:48
of bu pc ye de dalacam şimdi.yavaşladı tam da sırasıydı.
ben soğuk demedim yasemine.dediğimi ters anladınız.mümkün mü onun öyle olması?!ilk bölümlerde biraz daha farklıydı.mişelle konuşmalarından biraz mantıklı sanmıştım onu ama yanıldığımı çok geçmeden anladım.siz ne derseniz deyin benim düşüncelerim değişmez asla.

fundapehlivan
13-03-07, 14:50
Buarada bende bu bölümde ahmetin çok gösterileceğini sanmıyorum...o kadar çok şey varki anlatılacak...zaten ahmet kıbrıscıkta işine devam ediyor..bir ikikere gösterirler onu...necdet ve yasemini daha çok gösterirler....e bizim...küçüklerimizi(şimdi büyüdüler)onları fazlasıyla gösterirler....yani demem o ki..sizde benim gibi çok umutlanmayın ahmeti fazla görebilirmiyiz diye...

Evet pek ümitlenmiyorum ben!!
Gerçekten şimdi herkesin aradan geçen seneler de neler yaptıklarını anlatacaklar... Yalnız bir şey yapmayan yani devam eden işine gücüne sadece AHmet...
Yaseminin kızı, işi...
Nezahatin işi...
çocukların büyümesi...
Rızanın hapisten çıkması...
Şevket...
ohooo ...
Ağlamak istiyorum:sad53:

ama yeni oyuncuları, özellikle bizim denizleri filan çok merak ediyorum...:img-wink:

arzu-başak
13-03-07, 14:50

evet canım...özelliklede defne rolunu oynayacak oyuncu belçim erdoğan...pek doğru seçim olmamış ya..defne çok tatlı bir kızdı belçim erdoğanda hoş bir bayan ama ne bilim ışık rolunde olsaydı bence daha iyi olurdu..neyse ne yapalım seçilmiş bir kere bizede alışmak düşüyor....Nilcim sana ne oldu böyle iyimisin..her yorumunda berk var..hayırdır inşallah..canselin pabucu damamı atıldı ne...

Ekin_Derya
13-03-07, 14:53

Bencede ya, diziye girecek olan yeni bayan oyuncular daha yasla duruyorlar. Pek iyi secim yapmamislar. Neyse, ön yargili olmamak lazim. Izleyip görecegiz...

burcuuu
13-03-07, 14:53
Işık karakterindeki Ayfer Dönmez çokta büyük qözükmüyor bnce..
Ama Defne.. Küçücük.. Ufak -tefek kız.. Büyüyünce nasıL
bu haLe qeLdii.. BiLemiyorum.. (Çok fazLa büyümüş..)
Ayfer Dönmez yeni bir diziye başLamıştı ve sanırım artık orda yok..
Pekii neden sürekLii aynı yüzLer kuLLanıLıyor ki..?

Yasemin - Beren konusuna qeLirsek.. Beren Yasemin karakterine
daha uyqun bnce.. Yasemin'de Beren'in o çocuksu..
hüzünLüü haLLerii nasıL oLurdu biLmiyorum ama
qörünüş oLarakta zaten CanseL - Beren daha uyumLu.. ;)

Melal
13-03-07, 14:55
Arzu'cum bende Ahmet'i bu bölüm fazla göreceğimizi umut etmiyorum.
Dediğin gibi çok olay var gösterilecek.:)
Ama haftaya bol bol Ahmet göreceğiz gibi bir his var içimde nedense:)

fundapehlivan
13-03-07, 14:57
Melalcim
Valla di mİ??
Ben de kendme şaşırıdm ama duramadım...
Bereni kötü bulmuyorum...
Böyle bana haksızlık gibi gelince duramadım...

Bu arada ben de bilgisayar kursundayım yalnız:img-hyste
Sırf sohbetteydim güzel oldu...
Girince çıkamıyorum ki...

Neyse ders bitti:img-hyste
Çıkıyorum yani:img-hyste
Akşama görüşürüz...

arzu-başak
13-03-07, 15:00

Melalim..hislerin kuvvetlidir inşallah..ama benim içimede öyle doğdu bir dahaki hafta baya göreceğiz ahmeti...hayır göremezsek set için pek hayırlı olmaz yani....
fundacım bende tam kızım sen beni kandırdınmı kursta olduğuna eminmisin diyecektim....baya iyi geçti kurs sanırım..neyse gelde sana sorular sorucam bakalım bugünkü dersten birşey anladınmı....

black--mamba--
13-03-07, 15:01

benim içimdede tam tersi bir his var ya..umarım senin dediğin gibi olur..yoksa hem müteessir olurum hemde sukut-u hayale uğrarım:img-hyste

o değilde ailenizin tahmincisinden bir tahmin daha..:img-hyste bizim bücürüklerin küçükken oynadığı ev varya..hani hatta yasemin ve ahmetin gizli aşk yuvası olacak ilerde demiştik..orası bizimkilerin örgüt evi olacak bak buraya yazıyorum..

ŞEBOİST kim kırdı seni seni kıranın kafasını kırarım :img-hyste hadi sakin ol ahmeti mutlu günler bekliyo inşallah..ben gittim
bye
not:imzam nasıl kıskananlar çatlasın:img-hyste

Melal
13-03-07, 15:06
Hislerim kuvvetli sayılır.İçime doğan genellikle olur.:)
Siz bana güvenin haftaya Ahmet'i bu haftaya nazaran daha fazla göreceğiz.:)

Yaprak'cım bencede o köhne ev bizim bücürüklerin örgüt evi olacak.:)
Nasıl anladın fragmandan mı,resimlerden mi?:)
Ya ben Defne ve Deniz'in birbirine aşık olmasını istiyorum.
Bu isteyen başkası da var mı?:)

muko88
13-03-07, 15:07
Örgüt evi ha, valla olabilir; gizli barınak-gizli örgüt evi:img-hyste

Hatta böyle olaylar olduğunda bizim çocuklar izlerini kaybettiriyorlarmış ve Ahmet ile Yasemin orayı tahmin edip buluyorlarmış onları...bir araya gelmeleri için ne güzel sebep işte, oh oh:img-hyste :img-hyste

bonita
13-03-07, 15:07
black--mamba-- avatarlarımız aynı tüh napcas şimdii imzan tabiki harika sormana gerek bile yok

bu hafta ne yazıkki yok ahmet falan orda kıbrıscıkta kendi halinde yaşıcak günlük yazcak ayla olmasa da keşke kıbrısçıktan kendine güzel helal süt emmiş birini bulsa ama olmaz ayla var ben kaldıramam bunu:img-hyste :img-hyste

arzu-başak
13-03-07, 15:08

Olmaz olurmu ilk başta ben..dizi başladığından beri bunu hayal ediyorum...defne ve deniz çok güzel olur ya....bence öylede olucak...

muko88
13-03-07, 15:08

Ben varım Melalcim, beeeenn...Aşık olsunlar birbirlerine onlar:img-in_lo
Ya kim bilir belki de karşımıza sevgili olarak çıkarlar:img-blush

black--mamba--
13-03-07, 15:09

resimlere bakmadımki..fragmanıda görünce hemen çeviriyorum..heyacanlı olsun diye..demek fragmandada varmış ha..işte buu işte buuuu ben bir dehayım:img-hyste neyse bu sefer harbiden gidiyorum ben..
ben bir kısrakk gibi gelmişiim dünyayaaaa
şahlanıp gitmek içimde var hoşçakaaaaaaaaaaaaaaall
(bkz.2 saat nette kalıp beyni sulanmış cansel fanı):img-hyste

Sinem90
13-03-07, 15:09
yaprak imzana bayıldım.hemen araklıyorum. :) bi ara bana gönder biraz.bende az var.:icon_sorr boşver sen kimlerin olduğunu düşünme.:img-wink:
ay evet deniz&defne :img-in_lo

Melal
13-03-07, 15:12
Kanımca birkaç bölüm sonra Deniz&Defne funları da olacak.:)
En başta ben sanırım.Abileri,ablaları ayrıldı.
Bari onlar kavuşsunlar.Kuzularım ayrılmasınlar.:icon_sorr

bonita
13-03-07, 15:13

beeeeennnnnnnn:happy0064 :happy0064
melal abla hislerime bu konuda tercumanoldun zaten bunlar küçükene de evlilikten konuşmuşlardı defneyle deniz evli olabilrlermiş ancak köpeğe annelki babalık yapmak için öle diyolardı:img-hyste :img-hyste :img-hyste e bu durumda da harunla da ışık kalıyo:img-wink: :icon_whis

Sinem90
13-03-07, 15:15
harun adamım ya.ama küçük hali.:img-hyste o küçük çocuğun surat ifadelerine bayılıyordum.çok komikti.hehe:img-hyste

muko88
13-03-07, 15:17
Şimdi Deniz&Defne olursa neler olur...:img-in_lo

1-Deniz Yasemin'in kardeşi sayıldığından Rüya'nın hem dayısı olur; Defne hala olduğundan hem de eniştesi olur:)

2-Deniz ile Yasemin'i yine kardeş gibi sayarsak; hem Defne Yasemin'in, hem de Yasemin Defne'nin görümcesi olur:img-pilot

3-Sevim ile Mehmet evlenirse Defne hala oğlu ile evlenmiş olur ayrıca; halası cici kayınvalidesi olur:img-hyste

4-Işık da Defne'nin görümcesi olur.

Sinem90
13-03-07, 15:19
nil bir mesajında berk olmasın dişimi kıracam.:img-hyste niye ben kırıyorum ya sen kendi dişini kır.:img-hyste
bikaç arkadaşıma dedim berkin diziye katıldığını sevinmeyen çıkmadı nil duyurulur.:icon_whis

bonita
13-03-07, 15:19
benimde gelecekte favorilerim kesin deniz-defne olcak:img-wink: :img-wink:
hatta şimdiden denizin fanıyım da ben öle söleyebilirsiniz
harununda funı olmak isterdim ama hatırlamıyorum o çocuğun küçüklüğünü bi ara gelmişti ama:img-cool2 hem bu yeni genç arkadaşlar diziye aksiyon katacaklar ilk bölümden bile habire koşuyolar
birisi demişti bunlar saklanmak için e mmeçhul eve gider y-a bunları bulur diye tuttum ben bu fikri eksi günlardeki gibi:img-wink: :img-wink:

askasurguncu
13-03-07, 15:22
:img-hyste Şimdi Deniz&Defne olursa neler olur...:img-in_lo

1-Deniz Yasemin'in kardeşi sayıldığından Rüya'nın hem dayısı olur; Defne hala olduğundan hem de eniştesi olur:)

2-Deniz ile Yasemin'i yine kardeş gibi sayarsak; hem Defne Yasemin'in, hem de Yasemin Defne'nin görümcesi olur:img-pilot

3-Sevim ile Mehmet evlenirse Defne hala oğlu ile evlenmiş olur ayrıca; halası cici kayınvalidesi olur:img-hyste

yada isik denize asik oluyor kuzeni oldugu için bir turlu acilamiyor
sonrada ogreniyorki deniz defneyi seviyor sonra bu defneyi kiskanmaya basliyor ve ablasi gibi ask acisi cekmeye basliyor :img-hyste

meltem-cmbl
13-03-07, 15:24
Şimdi Deniz&Defne olursa neler olur...:img-in_lo

amanın karma karışı oldu yaw bu ne böle bu durumda deniz ve defne her türlü akraba sayılır ama sayılmaz yaa yanı kan abğları yok olurlar yaa ben istiyorumm:happy0064 ayy şimdi eskiyi hatırladımm deniz demiştiya ben baba olcaksam annede olması lazım ışık dedi ben kuzenım olmaz denizde o zamn defne gibi bişey demiştii hehe çok komikti yaa:img-hyste

muko88
13-03-07, 15:24

yada isik denize asik oluyor kuzeni oldugu için bir turlu acilamiyor
sonrada ogreniyorki deniz defneyi seviyor sonra bu defneyi kiskanmaya basliyor ve ablasi gibi ask acisi cekmeye basliyor :img-hyste

Yok Helincim ya, böyle bir dizide kuzeni kuzene aşık etmezler:img-hyste Olmaz öyle şey, Işık Deniz'e aşık olmaz, olamaz, olursa onu Sinem'e havale ederim:img-hyste

Melal
13-03-07, 15:25
mrblarr ben geldim sonundaa ve çok uzun bi aradan sonra!!!:D konumuz ne acaba??:D

Hoşgeldin canım nerelerdesin ya uzun zamandır yoksun.:)

Deniz&Defne aşkı ortaya çıkınca ailelerin tepkisi ne olacak onu merak ediyorum.
Selma Hanım kesin buna da karşı çıkar.
Sevim ve Mehmet oğluşlarının arkasında dururlar.
Mehmet Sevim'le evlendiyse Sevim Deniz'in ciciannesi oluyor bu durumda sanırım.:)
Ahmet kardeşini uyarır.Kızım bak bu aileden hayır gelmez gör benim halimi diyebilir.
Yada tam tersi ben çektim sen çekme arkandayım.Bir derdiniz olursa bana gelin diyebilir.:)
Deniz&Defne için tahminler uzaar gider yani anlayacağınız.:):)

NiliWerda
13-03-07, 15:25
nil bir mesajında berk olmasın dişimi kıracam.:img-hyste niye ben kırıyorum ya sen kendi dişini kır.:img-hyste
bikaç arkadaşıma dedim berkin diziye katıldığını sevinmeyen çıkmadı nil duyurulur.:icon_whis

:img-hyste yaf napiyim çok heyecanlıyım berk berk berk ilk defa izlecem adamı daha izlemeden beğendim siz bide beni izledikten sonra görün:img-hyste

buarada herhalde sevinecekler ayol:img-hyste

Sinem90
13-03-07, 15:26
ışıktan önce başkalarını halletmem lazım canım sıra dolu. :hıh
hem siz de pembe dizi yaptınız iyice.öyle şey mi olur?

muko88
13-03-07, 15:27
Melalcim; Deniz&Defne aşkı görse görse Morizardan tepki görür, e o da bu dizide olmadığına göre sorun yok:img-hyste :img-hyste

Selma'nın karşı çıkacağını hiç sanmıyorum, çıksa çıksa Ayla çıkar; yengelik taslar:img-hyste

Sinem90
13-03-07, 15:29
haha :hıh
ayla öyle bişey yapmaz merak etme.başkaları gibi değil o. :hıh
öyle şeylerle uğraşmaz.

muko88
13-03-07, 15:31
öyle şeylerle uğraşmaz.

Ya Ayla'yı niye söyledim; çünkü ayrımcılık yapıyor YAsemin ile alakalı konularda, yapıyor işte yaw...Benim içime oturdu hala da çıkmıyor;Defne Işık'ı istediğinde "olmazzz" diye Defne'yi sinir edişi...Alla allaa, huyunu değiştirsin utandırsın bizi:img-pilot

bonita
13-03-07, 15:34
öyle şeylerle uğraşmaz.

aslanım sinemim arkandayım bee:happy0064
bence eğer böle bişey olursa defne ve deniz arasında mehmet bişey demez sevim hiç demez sevinir daha:icon_whis
acaba selma dermiki yani demesi lasım oğlunu ayırdı kız çocuğunu hiç bırakır mı bırakmaz gene akraba mı olcaz triplerine girer allahım yarabbim:img-pilot

ceyyyda
13-03-07, 15:38
yeni gelen resimlere baktımda orda 4 lü bi resim var.biri ışık biri defne digeride deniz oluyo 4 kişi bıyıklı olan kişi kim oluyo ben anlamdım biri açıklarmı acaba..

meltem-cmbl
13-03-07, 15:42
yeni gelen resimlere baktımda orda 4 lü bi resim var.biri ışık biri defne digeride deniz oluyo 4 kişi bıyıklı olan kişi kim oluyo ben anlamdım biri açıklarmı acaba..

o çocuk harun hani denizin bi arkadaşı vardıya bi kere hatta ewve çağırmıştıı

ya şimdi harunla ışıkta aşk yaşarlarr

Sinem90
13-03-07, 15:42
o bıyıklı harun.:img-wink:
aman ne yapmış ayla sanki?çok önemli bişey yapmış.:icon_whis
arkamda ol yııvruum:img-in_lo

tunus
13-03-07, 15:46
bakıyorumda arkadaşlar Deniz-Defne-Işık aşk üçgeni oluşmuş bile.ben zaten ilk adadaki eski eve gittiklerinde tamam dedim bunlar büyüyünce yine buraya gelicekler aralarında bişeyler olacak.ama bu aşkla ilgilimi olur yoksa siyasi bişeyler mi zaman gösterecek.bir de söylemek istediğim birşey var.çocuk oyuncular(ne yazık ki isimlerini bilmiyorum)o kadar başarılıydılar ki ...artık onları göremiycez diye çok üzülüyorum.Defne'ye de ışık'a da Deniz'e de bayılıyorum.Berk Hakman süper olacak.ama Defne'yi oynayacak kişiyi hiç beğenmedim yani onun o minyon yüzüne uygun biri olsaydı bari.ufaklar o kadar başarılıydılar ki onları oynayacak abi ve ablalarının iş zor valla

Melal
13-03-07, 16:02
Bonita'cım bu başlığı cuma gününe kadar kapatmak iş değil.
Kurallar