Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-6
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
aynakolik_fatma 13-03-07, 18:44 hatırla sevgili anlatmak istediği konuyla diğer dizilerin arasından sıyrılmıştır benim için.bence zaten bir dizi izlerken nelere dikkat ettiğimiz önemli
kimileri oyuncuların hayranı oldukları için,kimileri seneryodan etkilendiği için
kimileri siyasi olaylar için izler vs
bende bazı eksiklikleri görüyorum ama genel olarak çok iyi bence
HS bu genel özet hatasına rağmen gayet iyi bir şekilde yoluna devam ediyor.
Yeni katılan oyuncularla ve yeni dönemle birlikte dizimiz dahada ivme kazanacak diye düşünüyorum.
Yeni basliga gecmisiz, ozet gelmis resimler gelmis ben baya bir geride kalmisim..
Arkadaslar yunanli kiz mevzusu ne valla gordum ama anlamadim, acikcasi eski basligida karistiramam simdi :) bir aciklasaniz..
Ayrica resimlerde Necdet yasemin ruya resimde , yasemin dikkatinizi cektimi ? :)
sanırım yılan hikayesi ve yabancı damatta oynayan kız gelecek:yunanlı bir kızı canlandıracakmış burda da -başka da bilgi yok sanırım onunla ilgilii...
ben bu kızı hiiççççç sevmem yaaaaa:img-cool2 ahmete falan yaklaşmaz umarımm:img-yes:
resimlere de herkes bakmış sanırım..
bilmem aydınlatabildimmi senii:img-wink:
Merhaba herkese ben geldim :)
Merhemciğime katılıyorum.Haberler başlığında okudum.Nedir bu Yunanlı kız meselesi bir fikri olan var mı?Anlaşılan başlığa fazla fransız kaldım :)
ama o kız da her oynadığı dizide yunanlı birini canlandıriiyy.aşsın kendini artık ya. :)
diziyle bi alakasını kuramadım ama.o da üniversite de öğrenci olur belki.misafir öğrenci falan.:icon_whis
nasılım?:img-hyste
Merhaba fransizim benim :)
Aa o kizmi, aslinda guzel kiz ama bende pek begenmem kendilerini
Ayrica Ayricaa, Ahmete asik falan olmasin Ayla var orda :)
ben cemberinde gul oyayi hiç izlemedim
onun için nasil bir dizi oldugunu bilmiyorum
aslinda ben pek donem dizilerini izlemeyi sevmezdim beren
olmasaydi belki hs bile hic izlemezdim simdi cok merak ediyorum o dizinin nasil bir dizi oldugunu ve birsey daha itiraf edeyim ben ne menderes nede deniz gezmisin kim olduklarini bile bilmiyordum ama simdi dizi sayesinde bazi seyleri ogrenmeye basladim
HS önce bana bugüne kadar izlediğin, beğendiğin tek dizi ismi söyle deselerdi; cevabım kesinlikle ÇGO olurdu:good: HS yi başlamadan sevmeye başladım ben.İlk önce fragmanları gördüm, az çok bir şeyler anladım.Daha sonra konusunu okudum.Anlatılan dönem, ihtilal, aşk hikayesi beni diziye çekti.Beren Saat'i hiç sevmezdim hatta; "aşka sürgün bitti, bu donuk, soğuk kızdan kurtulamayacak mıyız" bile demiştim kendi kendime:)
ÇGO dan sonra ikinci dizimdir HS.Evet kusurları elbette var, eksiklik olan yerleri var ama; gözüme batıp beni rahatsız etmiyor nedense.Diziyi çok severek izliyorum.
Asıl söylemek istediğim de şu...Dönemle ilgili, tarihimizle ilgili bilgisi olmayan arkadaşları öğrenmeye teşvik etmesi...Dizinin bu yönünü çok seviyorum işte.
askasurguncu 13-03-07, 18:58 HS önce bana bugüne kadar izlediğin, beğendiğin tek dizi ismi söyle deselerdi; cevabım kesinlikle ÇGO olurdu:good: HS yi başlamadan sevmeye başladım ben.İlk önce fragmanları gördüm, az çok bir şeyler anladım.Daha sonra konusunu okudum.Anlatılan dönem, ihtilal, aşk hikayesi beni diziye çekti.Beren Saat'i hiç sevmezdim hatta; "aşka sürgün bitti, bu donuk, soğuk kızdan kurtulamayacak mıyız" bile demiştim kendi kendime:)
ÇGO dan sonra ikinci dizimdir HS.Evet kusurları elbette var, eksiklik olan yerleri var ama; gözüme batıp beni rahatsız etmiyor nedense.Diziyi çok severek izliyorum.
dedigim gibi izlemedigim için hiç yorum yapamiyorum
birde ilk defa burda bu dizinin ismini duyorum cevremde
hiç bu diziyi izleyen kisi gormedim ama siz boyle konustukca bende merak ediyorum diziyi interneten izlerim artik
dedigim gibi izlemedigim için hiç yorum yapamiyorum
birde ilk defa burda bu dizinin ismini duyorum cevremde
hiç bu diziyi izleyen kisi gormedim ama siz boyle konustukca bende merak ediyorum diziyi interneten izlerim artik
Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum; sana çok şey katacağından eminim...
İşte bak sen diyorsun ki; ben ne adnan menderes'i ne denizleri bilirdim...Diziyi (HS) tarihin bu kesitlerinden bihaber olan gençleri de bilgi sahibi olmaya teşvik ettiği için daha da çok seviyorum ben de...Bu anlamda çok önemli bir şey yapıyor bence...
selamlar..
ben az önce fragmani youtube'den izledim..:icon_whis
ama hic bisey anlamadim..anladigim kadariyla yeni oyuncular katildi..:img-wink: buarada zaman atlamasi olmus ya acaba ahmet'te ayla'yla evlenmis olmasin..??:icon_whis
herkese selamlar ben geldim yine çgo dan muhabbet açılmış valla benimiçin bir efsanedir o izlemeyen herkese iç tereddütsüz izle diyebileceğim tek dizi her bölümünde ağlamışımdır:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
yunanlı kızı başımıza bela olmuycaksa hiç kafama takmıcam valla zaten daha başta ahmet ve deniz olmak üzere düşüneceğim bi sürü olay birde başka dizim var (imzamdan anlayın siz onu:img-wink: :img-wink: ) bi de bu yunanlı kızı düşünemem:img-hyste :img-hyste :img-hyste
not:nilcim avatarımdakiberki gördün mü senin imza ne zaman bitiyo ya da bitti de ben mi görmedim:icon_whis
Ayla Ahmet ile evlenmedi...
Ayla Ahmet ile evlenmedi...Daha doğrusu;
Ahmet Ayla ile evlenmedi.
Garibim daha Kıbrısçıklarda aşk acısı çekiyor:icon_sorr
Biz dedik ki Ahmet kesin kendini işine adar, kariyer yapar; o kendini dağlara vurdu.
Kariyeri yapan Yasemin oldu; hem çocuk yaptı hem kariyer:img-artis
geç de olsa aylayla elbet evlenecek.o kadar sevinmeyin yani.:icon_whis
ahmet&ayla :img-in_lo
Bir YunanLı kızımız eksikti zaten... OoO diziye qiren qirene vaLLa.. =))
Öğrenci fLn oLucak herhaLde..
Ya qeçmiş dönemde qöremedik.. UmARım qeLecek dönemde de oLmaz..
Yanii Ahmet - AyLa birLikteLiğii oLmasa diyorum hanii qüzeL oLurdu ya.. ;)
ÇGO'yu bn iLk yayınLandığı zaman izLememiştim..
Ama çevremdekiLer izLiyordu ve bnde bu kdr seviLicek..
izLeniLicek ne var diye merak ediyordum..
TekrarLarı veriLdiği zaman iki kere izLedim..
Ve iyikii izLemişim.. KesinLikLe süper bir yapımdı..
HS kıyasLamak çokta doğru oLmaz.. İkiside farkLıı qüzeL..
Bugun Turkiye'de en kaliteli yapim oldu.
Ne vicik vicik maganda esas oglanli ask hikayelerine benziyor.
Ne de Turk filminden bozma hikayelere.
Eski Turk filmi esintileri var ama hikayenin donemine uygun bir oyku.
Mafyasiz bir sezon da surdurdu.
Oyuncular da mukemmel.
gülşah nil avatarını görmesin yolar seni.:img-hyste
merak etmeyin yunanlı kız bela olmaz.:img-wink:
bişey omaz ya çalışsaydı onunda olurdu:img-hyste :img-hyste
ben bulabilmek için taaaa multimedia bölümüne kadar gittim bide eklemek için uğraştım :img-hyste :img-hyste
hatırla sevgilide yeni sezon..hepimize hayırlı uğurlu olsun...belçin erdoğanı çok sempatik buluyordum zaten..o da artık dizide...ahmet aylayla evlencek de bakalım nasıl uyuşcaklar...çok soğuk geliyor bu kız bana ..
Hatırla Sevgili nin şimdiye kadar olan bölümlerini zevkle izledim.Belgesel niteliğindeydi.Umarım yeni bölümlerde de aynı zevki alırım..Diziye yeni karakterler katılıyor fragmandan anladığım kadarı ile.
dünden beri giremedim baya şey kaçırmışım... belçim erdoğan gerçekten de defneyi oynayacakmış sevindim doğrusu.. yasemin öğretmen olmuş, işçilerin sıkıntıları nezahat sayesinde anlatılacakmış, necdet pastaneciler kralı olmuş, ahmet hala kıbrısçıktaymış... ayy yeter artık bir an önce izleyebilsek şu bölümü..
yok yok hakikaten de çok şey kaçırmışım... bizim defne deniz gezmişin sevgilisini oynayacakmış ha.. wayy be denizi tutturmuşuz gerçi... ama yine de mehmetin oğlunu tercih ederdim...
Herkese iyi geceler...Oyunculara ısınamamakla ilgili önceki sayfalarda bir kaç yazı okudum.Bu çok normal mesela bende Okana hiç alışamadım.Canselle Okanın oyunculukları çok iyi bu na gönülden katılıyorum ama gel gelelim ki ısınamadım olmuyor:sad53: Bu arada senaryodaki eksiklerden bahsedilmişken benimde aklıma takılan birkaç yer var:icon_sorr Yaseminin birden akademide hoca olması,Necdetin sanki kendi öz çocuğu olacakmış gibi heyacanlanıp perdeleri değiştirip odayı düzmesi vs...Tamam iyi kalpli insan imajı çizilecekte biraz daha gerçekçi davranılıp abartıya kaçılmaması lazım diye düşünüyorum.Yasemini de son bölümlerde hep üzgün hep solgun şu imajından çıkartalım kaygısıyla bir anda hoca yaptılar başımıza.Ama ne olursa olsun tvnin başına oturup sıkılmadan izleyebildiğim tek dizi hatırla sevgili bu sene.Zaten bu eleştirilerimiz de onu enler arasında görebilmek adına bir çaba sadece.Zaten bu yolda emin adımlarla yürüdüğüne ne şüphe!:happy0064 :happy0064 :happy0064
belki söyleyenler olmuştur önceki sayfaları okuma fırsatı bulamadım...
necdet ve nezahat bana eski hallerinden daha gençleşmiş gibi geldi..deniz defne ve ışıkta o kadar büyümüş ki yaseminlerle aynı yaşta gibi duruyor,nitekim gerçekte öyle...yani maksadım kötülemek değil ama aradan geçen sadece yanılmıyorsam 4 yıl...birazcık daha mantık lütfen! ayrıca laleyi o kadar güzelleştirmişler ki yaseminin güzelliğini ikinci plana atmış:good:
Bugun Turkiye'de en kaliteli yapim oldu.
Ne vicik vicik maganda esas oglanli ask hikayelerine benziyor.
Ne de Turk filminden bozma hikayelere.
Eski Turk filmi esintileri var ama hikayenin donemine uygun bir oyku.
Mafyasiz bir sezon da surdurdu.
Oyuncular da mukemmel.
haklısın kagayaki :happy0064 :happy0064 :happy0064
aşkın bu denli güzel içinde mafya silahlar entrikalar olmadan anlatıldığı yegane dizi bize hem o dmnemleri anlatıyor hemde unutulan o sevgileri bazıları gibi dallas laşmadan işi yürütüyor artık o dizileride merakdan seyreder olduk:icon_whis :icon_whis
yok yok hakikaten de çok şey kaçırmışım... bizim defne deniz gezmişin sevgilisini oynayacakmış ha.. wayy be denizi tutturmuşuz gerçi... ama yine de mehmetin oğlunu tercih ederdim...
arkadaşım bende bir kaç saat uzak kaldım çok şey kaçırmışım gercekten defne deniz gezmişin sevgilisimi olacakmış
birde yunanlı kız çıktı kim bu kız niye giriyor konuyla alakası ne meraklandık işte gece gece:img-pilot :img-pilot
herkese selamlar ben geldim yine çgo dan muhabbet açılmış valla benimiçin bir efsanedir o izlemeyen herkese iç tereddütsüz izle diyebileceğim tek dizi her bölümünde ağlamışımdır:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
yunanlı kızı başımıza bela olmuycaksa hiç kafama takmıcam valla zaten daha başta ahmet ve deniz olmak üzere düşüneceğim bi sürü olay birde başka dizim var (imzamdan anlayın siz onu:img-wink: :img-wink: ) bi de bu yunanlı kızı düşünemem:img-hyste :img-hyste :img-hyste
not:nilcim avatarımdakiberki gördün mü senin imza ne zaman bitiyo ya da bitti de ben mi görmedim:icon_whis
bonita sana kesinlikle katılıyorum çgo başladığında izlemiyodum çok güzel yorumlarını duyunca izlemeye başladım ve çokçok sevdim..söylediğin gibi her bölümdede ağladım nası bunu başardılar bilmiyorum ama her bölüm gerçekten duygu yüklüydü..buarada bahsettiğiniz yunanlı kim hangi oyuncu ben anlamadım
ayrıca hs nin gerçekten ''kaliteli'' olduğunu ve bu yüzden bu kadar sevildiğini düşünüyorum çgo yla benzeyen kısmı bu onun dışına tarihi dönemleri anlatmalarıda benzerlik..buarada defnenin deniz gezmişin sevgilisi olması bilmiyorum ilginç geldi bana, ilginç ama güzel olucak yine çok güzel aşk dolu tarih dolu süper bölümler izlicez çok seviniyorum...
Ferny&Lety 14-03-07, 07:14 Peki karşı tarakta şu an kim var, ona soralım bunu?
Olduğu zaman paylaşırız. İlişki, evlilik vs.durumları hiç belli olmayan sürpriz konular. Geçenlerde bunu annemle de konuştum. Anneme de aynı şeyi söyledim o hemen karşı çıktı. "Hayır, sen daha küçüksün, 28'inden önce olmaz" dedi. Ben de belli olmaz deyince, çok şaşırdı.
Demek ki anneler her evrede karışabiliyolarmış insana:):):)
Yaa bu bölümü iple çekiorm yaa..sinirleneceimi biliorm ama ahmeti özledim ben yaw!!!
hem yeni hallerini,olayları fln acaip mrk ediorm...saatleri sayar oldum yaa
belki söyleyenler olmuştur önceki sayfaları okuma fırsatı bulamadım...
necdet ve nezahat bana eski hallerinden daha gençleşmiş gibi geldi..deniz defne ve ışıkta o kadar büyümüş ki yaseminlerle aynı yaşta gibi duruyor,nitekim gerçekte öyle...yani maksadım kötülemek değil ama aradan geçen sadece yanılmıyorsam 4 yıl...birazcık daha mantık lütfen! ayrıca laleyi o kadar güzelleştirmişler ki yaseminin güzelliğini ikinci plana atmış:good:
ee yasemin artik evli (gostermelikte olsa) ogretmende olmus:icon_whis
4 yasinda cocugu var, suslenip puslenemez imaji vermek istediler herhalde
Lalede hala bekarsaondan oyle kendine bakmistir:img-hyste
Ferny&Lety 14-03-07, 07:43 ee yasemin artik evli (gostermelikte olsa) ogretmende olmus:icon_whis
4 yasinda cocugu var, suslenip puslenemez imaji vermek istediler herhalde
Lalede hala bekarsaondan oyle kendine bakmistir:img-hyste
KAtılıyorum...
ayla da bakmış kndine ama...ay neyse ben susiim en iyisi
SADECE NO AYLA NO PROBLEM YANİ:)
yeni fragmanı izleyen varmı? sesli olanı,ben de son anda yetiştim,ahmet ve rüya tren camından şakalaşıyorlardı, en sonda ahmet yasemine elini uzatıyordu sanırım trene bindirmek için yasemin de biraz tereddüt ettikten sonra elini tutuyordu falan, tamamını izleyen var mı?
arzu-başak 14-03-07, 08:40 yeni fragmanı izleyen varmı? sesli olanı,ben de son anda yetiştim,ahmet ve rüya tren camından şakalaşıyorlardı, en sonda ahmet yasemine elini uzatıyordu sanırım trene bindirmek için yasemin de biraz tereddüt ettikten sonra elini tutuyordu falan, tamamını izleyen var mı?
canım bende aynen senin gördüğün yerden yakaladım..ağlamak istiyorum..dumur oldum zaten..bir baktım ahmetle rüya şakalaşıyorlar..sonra ahmet yasemine elini uzatıyor trene binmek için sanırım...sonrada necdet rüyaya bir resim gösteriyor bu kim diye...rüyada ahmet diyor..necdette şaşırıp kalıyor..ay heyecandan birşey anlamadım..şimdi rüya o resme niye ahmet diyor..deliricem..daha iki gün var ya.neyse frgamanı baştan izlersek daha çok birşey anlayablirz herhalde.......
ben izledim en önemli konu şu rüya resim çizmiş bir kadın bir erkek necdet soruyor bu kim diye rüya ahmet diyo necdet ahmet mi diye şaşırıyor ayrıca rüyayla ahmet çok anlaşıyor birbirlerine dil filen çıkarıyorlar yasemin görüyor sonra rüyaya kızıyor bir bunlar yeni olarak gösteriliyor diğerleri eski fragmanla ilgili bi de sanırım ahmetle yasemin karşılaşıyor ve el elele mı tutuşuyorlar anlamadım yaaaaaa:icon_sorr
bişey omaz ya çalışsaydı onunda olurdu:img-hyste :img-hyste
ben bulabilmek için taaaa multimedia bölümüne kadar gittim bide eklemek için uğraştım :img-hyste :img-hyste
ya sinem niye kızayım ne güzel kız avatar yapmış:D:D
bonitacım dün ben bi takım olaylar atlattımda imza biraz geç oldu ve güzel olmadı zaten,
sizinkiler kadar güzel olmuyo çünkü sizin kullandığınız programları bilmiyom..
buarada herkese günaydın....:img-wink:
arzu-başak 14-03-07, 08:59 ya necdetin gösterdiği resme rüyanın ahmet demesinin tek bir açıklaması olabilir...bunlar beraber gelirler trende..rüyada resim çizer bu sensin ahmet falan der...rüyada eve döndğünde necdete çizdiği resmi gösterri necdette ona sorar oda ahmet der..yani aklıma başka birşey gelmiyor bununla ilgili...e tabi sonra necdet yaseminin ametle beraber geldiğini öğrenir ve kızar..ay deli olucam bir cuma gelmedi..neyse ben çıkıyorum..size iyi sohbetler...
Ayla Ahmet ile evlenmedi...
Ayla Ahmet ile evlenmedi...Daha doğrusu;
Ahmet Ayla ile evlenmedi.
Garibim daha Kıbrısçıklarda aşk acısı çekiyor:icon_sorr
Biz dedik ki Ahmet kesin kendini işine adar, kariyer yapar; o kendini dağlara vurdu.
Kariyeri yapan Yasemin oldu; hem çocuk yaptı hem kariyer:img-artis
selam
ahmet ayla ile evlenmedi ama evlencek.filmin özetinde okumuştum.evleniyorlarmış ama ayla kısır çıkıyormuş.bir türlü çocukları olmuyormuş.
kariyer işine gelince ahmet zaten yıkılmış bir de kariyer mi düşünecek.15 bölümdeki ağlaması bunu zaten gösterdi.belkide kariyer yapmıştır hiç belli olmaz.fragmanda gördüm de lale pek güzlleşmiş.rüyayı pk göremedim.neyse ya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
fragmanda gordum az önce ruya camdan bıseyler yapıyor ahmette karsısında ahmet gıdıyor sonra yasemın yanına gelıyor.
meltem-cmbl 14-03-07, 09:46 ayyyyyy çok sevinçliyimm yaa fragman değişmiş süper bir bölüm olcak yaa rüya ahmete trenden böle dil çıkarıyo nanık yapıyoo sonra:img-hyste ahmette ona yapıyoo ve öpücük yolluyo ahmet ona ama tam yasmein geliyoo tren gidiyorr yasmein ahmeti göremiyoo sonra rüya bir rews,im yapmış necdet diyo bu kim ahmet diyo kız oda diyoki kim ahmet ahmet bi diyişi varya bittiimm:)
son sahnedede ahmetle yasemin oleyyyyyyyyy:happy0064 ahmet elini uzatıyo yasemine sonra yaseminde tutuyoo:happy0064 :good:
askasurguncu 14-03-07, 09:48 yeni fragmanmi cikti
bir yere ekleyen oldumu :img-help:
ayyyyyy çok sevinçliyimm yaa fragman değişmiş süper bir bölüm olcak yaa rüya ahmete trenden böle dil çıkarıyo nanık yapıyoo sonra:img-hyste ahmette ona yapıyoo ve öpücük yolluyo ahmet ona ama tam yasmein geliyoo tren gidiyorr yasmein ahmeti göremiyoo sonra rüya bir rews,im yapmış necdet diyo bu kim ahmet diyo kız oda diyoki kim ahmet ahmet bi diyişi varya bittiimm:)
son sahnedede ahmetle yasemin oleyyyyyyyyy:happy0064 ahmet elini uzatıyo yasemine sonra yaseminde tutuyoo:happy0064 :good:
Nee ikinci bşr fragman mı?
Meltem zaten ateşim var hastayım kızım şimdi bana bir de fragman beklettirme off yaa nasıl göreceğim.
Ahmet ve Rüya mı ayy ayy fena oluyorum.:img-help:
meltem-cmbl 14-03-07, 09:57 Nee ikinci bşr fragman mı?
Meltem zaten ateşim var hastayım kızım şimdi bana bir de fragman beklettirme off yaa nasıl göreceğim.
Ahmet ve Rüya mı ayy ayy fena oluyorum.:img-help:
cnm görsen daah fena olursunn varya süperlerdi yaa ikiside çok şekerdi ahmet ve rüya ahmat ahmat diyişi varr :img-in_lo valla şuan kendimde değilim havalarda uçuyorum annem kafayamı yedin diyoo bi fragman için:happy0064
cnm görsen daah fena olursunn varya süperlerdi yaa ikiside çok şekerdi ahmet ve rüya ahmat ahmat diyişi varr :img-in_lo valla şuan kendimde değilim havalarda uçuyorum annem kafayamı yedin diyoo bi fragman için:happy0064
Ahmet Rüya'nın onun kızı olduğunu bilmeden seviyordur heralde ahh ahh kan çekiyor.:icon_sorr
Rüya'nın Yasemin'le Necdet'in kızı olduğunu bilerek mi seviyor yoksa ayy kafam karıştı.
Zaten başım ağrıyor.:img-help:
meltem-cmbl 14-03-07, 10:05 Ahmet Rüya'nın onun kızı olduğunu bilmeden seviyordur heralde ahh ahh kan çekiyor.:icon_sorr
Rüya'nın Yasemin'le Necdet'in kızı olduğunu bilerek mi seviyor yoksa ayy kafam karıştı.
cnm benım anladığım kadarıyla bilmiyooo kız ternde ahmette dışarda duruyoo belki öle görmüşştür nanik falan yapmıştır:img-hyste ama çok ttalılardı ikiside birbirine nanik yapıyoo ama sanmıyorum ahmet bilmiyo yasmeinle necdetin olduğunu
Ahmet Rüya'nın onun kızı olduğunu bilmeden seviyordur heralde ahh ahh kan çekiyor.:icon_sorr
ya yok ya bilmeden seviyodur orda ve yaseminde vicdan azabı çekiyodur...
ya ben görmedim fragmanı eklyen yokmu alooooo alarmı alarmı alarmı:img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 10:09 ya yok ya bilmeden seviyodur orda ve yaseminde vicdan azabı çekiyodur...
ya ben görmedim fragmanı eklyen yokmu alooooo alarmı alarmı alarmı:img-hyste
aa bide şu hani defne harun ışık deniz el wele tutuşuyolarya orda bağırarak bişey söylüyolarr ama tabi ahmeti gördüm diğerllerini dinleyemedim:):img-in_lo
rüya necdete koşarken baba diyo koşuyoo
Meltem ya anlatıp durma tansiyonum yükselecek.:)
Rüya Necdet'e baba diye koşuyor ha ee tabii çocuk babası biliyor.
Ahh ahh halbuki karizmatik,yakışıklı,zeki,annesine aşık,hemide kaymakam bir babası var.
Ama bilmiyor zavallı yavrucak Nill sen cuma akşamı ağlarsın yine sanırsam.:)
Meltem ya anlatıp durma tansiyonum yükselecek.:)
Rüya Necdet'e baba diye koşuyor ha ee tabii çocuk babası biliyor.
Ahh ahh halbuki karizmatik,yakışıklı,zeki,annesine aşık,hemide kaymakam bir babası var.
Ama bilmiyor zavallı yavrucak Nill sen cuma akşamı ağlarsın yine sanırsam.:)
ben alışkanlık yaptım devamlı ağlıyom zaten:img-hyste
Ahmetide Denizide görünce ben başlarım ağlamaya:img-cool2
ben en iisi cuma gecesi webcami kapatayım ablam beni izlemesinde bende rahat rahat ağlayım:))
ben alışkanlık yaptım devamlı ağlıyom zaten:img-hyste
Ahmetide Denizide görünce ben başlarım ağlamaya:img-cool2
ben en iisi cuma gecesi webcami kapatayım ablam beni izlemesinde bende rahat rahat ağlayım:))
Eskiden Ahmet'e ağlıyordun şimdi Berk pardon Deniz'de eklendi.
Kızım sen yanına birkaç rulo havlu kağıt falan al.
Selpak kesmez seni cuma gecesi ve cumartesi günü yazılacak yorumları tahmin edebiliyorum.
Dün akşam çok ağladım.Tabii ben ağlamam adım gibi eminim diyebilirim.:):)
ayyy son sahnede ölecektim yasemin ahmetin elini tuttu süperrrrr:img-blush :img-in_lo :happy0064
Nee Yasemin Ahmet'in elini mi tutuyor.:img-swoon :img-fie:
Meltem kızım senin bana garezin var sanırsam sen beni öldürce mi yaa anlatma diyorum anlatıyorsun.:)
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm:img-pilot
sen sinir ol diye anlatıyorummm:img-hyste
ama sen istemiyosun dimi ahmetle yasemini ama rüyayı doğuaran yseminnn
Sen şimdi beni kötü kötü konuşturacan dua et hastayım fazla birşey yazacak takatim yok.
Yoksa ben meydanı sana bırakmazdım.:)
Yasemin Ahmet'le evlenseydi.Ve Rüyayı dünyaya getirseydi kızmazdım.
Ama Ahmet'in bebişi Necdet baba diyor.Ahmet'e revamıdır bu yaa:icon_sorr
askasurguncu 14-03-07, 10:36 Hadi oradan Ahmet Ayla ile evlenecek.
Yasemin'de kedinin ciğere baktığı gibi bakacak.:img-hyste
uzulme melalcim ne guzel iste ruya babasi ve annesi
ucu bir arada sen artik bosver bu aylayi ne yapacaksiniz onu:icon_whis gul gibi yasemin dururken:happy0064
meltem-cmbl 14-03-07, 10:37 Sen şimdi beni kötü kötü konuşturacan dua et hastayım fazla birşey yazacak takatim yok.
Yoksa ben meydanı sana bırakmazdım.:)
Yasemin Ahmet'le evlenseydi.Ve Rüyayı dünyaya getirseydi kızmazdım.
Ama Ahmet'in bebişi Necdet baba diyor.Ahmet'e revamıdır bu yaa:icon_sorr
ya evet oda var ama napalımm kaderleri buymuşş yaseminde çok büyük suç varr ama necdet evlenme teklfii etmeseydii:)
uzulme melalcim ne guzel iste ruya babasi ve annesi
ucu bir arada sen artik bosver bu aylayi ne yapacaksiniz onu:icon_whis gul gibi yasemin dururken:happy0064
Bu üçüne birşey demiyorum.
Ama bu tabloyu bozan kapı gibi Necdet var.
Onu napacağız.Temize havale edeyim diyorum.Özge,Ayşe ve diğer Necdetseverler beni afaroz edecekler diye korkuyorum.:)
Napsak ta bunları birleştirsek.:)
hadi abla ya yapma ahmet yasemin ve rüyayı gördükten sonra hayatta o aylanın yüzüne bakmaz bakmasın zaten :):happy0064 ama bakıyom sen aylayla ahmeti evlendirmeye dünden razısın:(
Canım Ahmet Rüya'ı annesi ve babasıyla görünce hüzünlenecek.
Yasemin'e olan öfkesi artacak gibime geliyor.
Ve belki bu gördükleri sonucunda Ayla ile yakınlaşacak.
meltem-cmbl 14-03-07, 10:41 Canım Ahmet Rüya'ı annesi ve babasıyla görünce hüzünlenecek.
Yasemin'e olan öfkesi artacak gibime geliyor.
Ve belki bu gördükleri sonucunda Ayla ile yakınlaşacak.
evet ölede olabilir ya ama başka kız bulsunn ayla olmasın bu kişi:icon_sorr ya yok yok başka kızda olmasın kendini işine dadsın ve umut etsin birgün mutlaka birleşecekler:sad53:
Eskiden Ahmet'e ağlıyordun şimdi Berk pardon Deniz'de eklendi.
Kızım sen yanına birkaç rulo havlu kağıt falan al.
Selpak kesmez seni cuma gecesi ve cumartesi günü yazılacak yorumları tahmin edebiliyorum.
Dün akşam çok ağladım.Tabii ben ağlamam adım gibi eminim diyebilirim.:):)
evt ya çok kötü olacam o sahnelerde napiyim:(
fragmanı ekleyen bir hayırsever olmayacakmı?:icon_sorr
ya bana şu aliyeyi izlettirmek zorunda bırakmıyın:img-hyste
askasurguncu 14-03-07, 10:52 kesinlikle evetttt...işine adasın kendini boşversin kızlarıya :img-help:
ne hayır var onlardan ahmete:img-yes:
ama evleneceksede lütfen bu ayla olmasın hata şu kıbrıscıkda ahmete yemek getiren kız varya onunla bile evlensin ama aylayla değil:img-hyste
sana katiliyorum o kis cok tatliydi
onlan evlensin ne guzel kizdi ama aylaylan evlenmesin aylada ahmet yuzunde evde kaldi haberi yok kizin:img-hyste
ayyy çokk güzeldii fragmann ahmett çok tatlıydıı yaa rüya'ya nanik yaparken :img-hyste :img-hyste
hele sonuu süperdiiiii :):):)
necdett şoka girdi valla rüya ahmet diyince...
gördüm gördüm harikaya cansel ahmet süper saçları özellikle :img-cool2
hele rüyaya nanik yapışı çok şekerdi ya :img-pilot rüyada ne güzel babacığının fotosunu çizmişti bide demiyormu ahmet ahmet :img-in_lo
ay kzı şirinliğini babacığından almış:img-blush
ama baya hareketli bölümler izliycez baksanıza bizim üç küçükler büyümüş olaylara katılıyorlar:img-polic
Anam kaçırdım gene kaçırdım kaçırdımmm:img-swoon
Demek tren sahnesini yeni bölüme yetiştirdiler, bak görüyor musun:happy0064
Yasemin Ahmet'in elini tutmuş:img-in_lo ,Allaaaahhh!
Rüya da Necdet'e çizdiği resimdeki adam için "AHMET" demişş, ohhhhh; içimin yağları eridi mi desem, ne desem:img-pilot
ay ay ay ay ay ay ay ay ay deniz deniz deniz ay aya ay
ahme tahmet ahmet ahmetin rüyaya yaptığı nanik neydi öle ya??
aya ay ay berkim berkin pardon denizm denizim ahmetim ben bişi yazamıyorum şaşırdım neyse kendimi toparlayınca yazarım bişiler...
Fragmanı seyretttim.Süperrrr:)
Ahmet Rüya'yı kim olduğunu bilmedne şaklaşıyor.
İyi de Rüya resimdeki kişi için neden Ahmet,Ahmet diyor.:)
Çocuğun öz babası tabii tanımadan kanı ısındı.
Ayyy o sahnede ağlayabilirim.Hele son sahne sanırım Yasemin trene biniyor.
Ve Ahmet'te elini tutuyor.Trene binmesine yardım edermiş gibi sanırım.:)
Aslı'cım Rüya'nın şirinliğini babasından aldığı fikrine katılıyorum.
Trenin camından nasılda şakalaştılar.Aayy o sahne çekilirken kimbilir nasıl eğlenmişlerdir.:):)
yeni fragmanı izledim.çok güzel bölüm bizleri bekliyor.Rüya çok tatlı kız.
Ahmet'e nanik yapıyor ve öpücük atıyordu.aynısını Ahmet'de Rüya'ya yaptı.
Rüya resim çizmiş.Necdet bu kim diye soruyordu.Rüya Ahmet Ahmet dedi.
fragmanın sonunda Ahmet Yasemin'in elinden tuttu.birde Rüya Necdet'e
babacım babacım diyerek sarıldı.
Ahmet ayy Cansel çok şirindi.
Adamın çocuk sevgisi rolüne bile yansımış.:)
Yasemin'e ben ne diyeyim.Asıl senaristlere ne diyeyim.
Bizi Cansel'i aman Ahmet'i baba olarak görmekten,kızıyla oyunlar oynarken görmekten mahrum ettiniz ya Allah sizi bildiği gibi yapsın.:)
Ahmet YasemiN'i alıp bi yere gitmiyordur arkadaşlar....O kadar da değil ilk bölümden yani...Karşılaşmaları bir tesadüf olmalı, o kadar...
black--mamba-- 14-03-07, 11:09 yaav ne oldu fragmanmı verildi..ne naniği ne ahmeti ne kim ne zaman nerde???
Karşılaşmaları elbette tesadüftür.
Yasemin Kayseri'ye babasını almaya gidiyor olmasın.
Belki keskel alaka dediğim ama ne bileyim aklıma bu geldi.:)
Yasemin'in yanında kızı Rüya'da var.
Belki Ahmet kıza adın ne senin bakayım der.Kız Rüya der.
Ahmet'te bende Ahmet Rüya'cım der.
Rüya sen annemi nerden tanıyorsun dermiş.
Sonra Ahmet ve Yasemin birbirlerine uzuun uzuun bakarmış.
Akıllarına geçmiş günler gelirmiş.
Rüya'da onlara şaşkın şaşkın bakarmış.Sonra anne hadi gidelim dermiş.
Ayy bu hastalık beni bir hoş etti.Ben susayım en iyisi:):)
yaav ne oldu fragmanmı verildi..ne naniği ne ahmeti ne kim ne zaman nerde???
O kadar çok şey kaçırdın ki anlatamam.
Ahmet Rüya'yı tren garında görüyor.
Trenin için Rüya camdan Ahmet'e nanik yapıyor.
Ahmet'e ona yapıyor ve öpücük gönderiyor.
Ahh ahh baba kız bilmeden birbirlerine kanları ısınıyor.:icon_sorr
black--mamba-- 14-03-07, 11:12 MELAL rüyayla ilgili bende senaryo yazdım bak..
necdet-yaso-rüyacık yemekteler..
rüya:anneee bennasıl dünyaya geldim?
necdet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:img-hyste :img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 11:12 Karşılaşmaları elbette tesadüftür.
Yasemin Kayseri'ye babasını almaya gidiyor olmasın.
Belki keskel alaka dediğim ama ne bileyim aklıma bu geldi.:)
Yasemin'in yanında kızı Rüya'da var.
Belki Ahmet kıza adın ne senin bakayım der.Kız Rüya der.
Ahmet'te bende Ahmet Rüya'cım der.
Rüya sen annemi nerden tanıyorsun dermiş.
Sonra Ahmet ve Yasemin birbirlerine uzuun uzuun bakarmış.
Akıllarına geçmiş günler gelirmiş.
Rüya'da onlara şaşkın şaşkın bakarmış.Sonra anne hadi gidelim dermiş.
Ayy bu hastalık beni bir hoş etti.Ben susayım en iyisi:):)
cnmcım süper bir senaryoo yazdın valla he böle olur belki veya daha sonra rüya anne benım bi arkadaşım varr tanıştırayım falan bi bakıyo ahmet
meltem-cmbl 14-03-07, 11:13 MELAL rüyayla ilgili bende senaryo yazdım bak..
necdet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste ayyy gülmekten öldümm ya süpersinnnnnn:img-hyste :img-hyste
O kadar çok şey kaçırdın ki anlatamam.
melalcim bana dedinya rulo kağıt al diye ben daha fragmanda ağlıycaktım ya:icon_sorr
bence ben cuma gecesi bir havlu alayım yanıma:img-hyste
black--mamba-- 14-03-07, 11:14 O kadar çok şey kaçırdın ki anlatamam.
aman iyi bari rüyanın ahmete kanı ısınsın..ben necdeti ahmetten daha çok sevecek ve babasının ahmet olduğunu öğrendiğinde bile bu değişmeyecek diye korkuyordum..ama demekki bizimkinin kanı kaynamış ahmete
rüya:kanım size çok ısındı amca size baba diyebilirmiyiiiiim
ya tam yeşilçam filmi buda ha!neyse..
MELAL rüyayla ilgili bende senaryo yazdım bak..
evte vt evtevtevtevte bence rüya böle bişi mutlaka soracaktır:img-hyste :img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 11:15 aman iyi bari rüyanın ahmete kanı ısınsın..ben necdeti ahmetten daha çok sevecek ve babasının ahmet olduğunu öğrendiğinde bile bu değişmeyecek diye korkuyordum..ama demekki bizimkinin kanı kaynamış ahmete
rüya:kanım size çok ısındı amca size baba diyebilirmiyiiiiim
ya tam yeşilçam filmi buda ha!neyse..
hehe süper size baba diyebilirmiyimm:img-hyste
askasurguncu 14-03-07, 11:15 MELAL rüyayla ilgili bende senaryo yazdım bak..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
super ya gulmekten oldum:img-hyste
Aslı'cım Rüya'nın şirinliğini babasından aldığı fikrine katılıyorum.
Trenin camından nasılda şakalaştılar.Aayy o sahne çekilirken kimbilir nasıl eğlenmişlerdir.:):)
evet ya nasılda eğlenmişlerdir:)cansel en şirin nanikçi:img-hyste
ama canselin yeni saç modelide çok güzel bu model daha bi yakışmış:img-polic
cnmcım süper bir senaryoo yazdın valla he böle olur belki veya daha sonra rüya anne benım bi arkadaşım varr tanıştırayım falan bi bakıyo ahmet
Aa bak bu da olabilir.Yasemin tabii dumur olmuş durumda olur.
Ahmet'e uzun uzun bakar.Ee Ahmet'te ona hülyalı hülyalı bakar.
Kızın çok şirinmiş der.Yasemin teşekkür ederim der.
O sırada Rüya anne hadi gidelim babam bizi merak edecek der.
Ve Ahmet'in yüreğine bu sözler hançer misali saplanır.
Yasemin kızıyla uzaklaşır.Ahmet o giden trenin arkasındna koşar.
Gözünden birkaç damla yaş akar.:icon_sorr :icon_sorr
Ayy yok böyle sahneler olmasın bünyem kaldırmaz.:icon_sorr
black--mamba-- 14-03-07, 11:19 evet ya nasılda eğlenmişlerdir:)cansel en şirin nanikçi:img-hyste
ama canselin yeni saç modelide çok güzel bu model daha bi yakışmış:img-polic
canselin saç modelini değiştirmesine en çok ben sevinirim heralde ne öyle tas gibi.:img-hyste yav ben fragmanı izlemiyorum heyecanım artsın diye ama dayanamıyycemm..fan sitesine girip izleyeyim hemen..:happy0064
yok ya bana rulo kağıt değil havlu lazım:img-hyste
daha fragmanda ağlıycaktım....:icon_sorr
offf gel cuma hadiiii 2 gün kaldı :icon_sorr
fundapehlivan 14-03-07, 11:21 Hemen atv yi açtım...
Kısaca fragman avındayım arkadaşlar:img-hyste
Ayy anlattıklarınızı ağzım açık dinledim...
Neler neler olacakmış?? Yüreğime inecek...
Tren sahnesini çok merak ediyorum...
Kesin içimize oturacak bir sahne olacaktır...
Yalnız rüya da annesi gibi ahmetin resmini çiziyormuş duyduğuma göre:img-hyste
Beraber tren yolculuğu yapacaklar herhalde...
Off ne kötü...
Ahmet diyecek, şimdi rüya bizim kızımız olabilirdi filan:icon_sorr
Bilse ki zaten kendi kızları:img-hyste
Yalnız Necdete resmi gösterip bu ahmet diyormuş ya rüya!!
Ohhh!! Çok hoşuma gitti!! Necdetin o yüzünün halini bir an önce görmek istiyorum!!
Yalnız rüya da Ahmet diye ismiyle hitap edecek herhalde:icon_whis
Valla Ahmet Rüya'yı çok sevecek belli de; Necdet'in kızı sandığından içi sızlayacaktır; hem de çok, belki yine ağlar:img-cray:Ağlamasına da dayanamıyorum ya neyse:icon_sorr
Yasemin de babası ile kızını ilk kez yan yana görünce içi cız edecektir.O da eve gidince ağlar yine.Ama onun ağlamasına dayanabiliyorum, pek ağlayamadığı için:)
yok ya bana rulo kağıt değil havlu lazım:img-hyste
daha fragmanda ağlıycaktım....:icon_sorr
offf gel cuma hadiiii 2 gün kaldı :icon_sorr
Kızım sana noldu böyle bu diziyle her hafta ağlama rekorları kırıyorsun.
Ben HS'de daha bir kere o da azıcık ağladım.:)
black--mamba-- 14-03-07, 11:23 her şey iyi hoşta dizinin başladığı günden beri kafamı karıştıran bir görüntü var fragmanda.
necdetin yasemini öptüğü yasemininde gayet mutlu göründüğü sahne..??
bazıları 'yok o ayla'falan diyor ama o yasemin..??
e o zamanda yasemin geçen yıllar içinde necdetle gerçekten karı koca olmuş demek oluyor bu!!
ya ASKASÜRGÜNCÜ sen bilirsin o kız yaso dimi??:(
senaryon çok güzel.şimdiden çok duygulandım.:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:24 Valla Ahmet Rüya'yı çok sevecek belli de; Necdet'in kızı sandığından içi sızlayacaktır; hem de çok, belki yine ağlar:img-cray:Ağlamasına da dayanamıyorum ya neyse:icon_sorr
Yasemin de babası ile kızını ilk kez yan yana görünce içi cız edecektir.O da eve gidince ağlar yine.Ama onun ağlamasına dayanabiliyorum, pek ağlayamadığı için:)
Canım ikisi de sevecek birbirini belli nanikleşmeler, resim çizmeler filan...
Tabii ahmet benim karşımda olsa ben de çizerdim resimini, kız haklı:img-hyste
Şaka bir yana Ahmetin çocuk sevgisi zaten ortada, Yaseminle evlenmeden çocuklarımız filan diyordu... Niyet belliydi yani:img-hyste
Şimdi yaseminin kızı olduğundan rüyayı daha sever, buruk olur mutlaka ama...
Ben biliyorum biliyorum, Rüya Ahmeti Necdetten daha çok sevecek!!
Yoksa gözüme görünmesin bence!:img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 11:25 her şey iyi hoşta dizinin başladığı günden beri kafamı karıştıran bir görüntü var fragmanda.
e o zamanda yasemin geçen yıllar içinde necdetle gerçekten karı koca olmuş demek oluyor bu!!
ya evet o yasemin benımde kafam çok karıştı niye yasemin öle gülüyo necdet öperkenn
Kızım sana noldu böyle bu diziyle her hafta ağlama rekorları kırıyorsun.
Ben HS'de daha bir kere o da azıcık ağladım.:)
Her şiirde aşk sevgi yoktur. Bazen nefret ederim bazen kin kusarım, nefretim dalgalardır kinim ise engin dalgalardır, alışması zor engellerim vardır, ama beni yıkan insanlar değil yaşadığım yıllardır. >>> bu söz bana çok uyyor...
geçirdiğim yıllar ağlatıyor beni....
ben yoksa ağlamazdım sen bilirsin beni...
buarada atvde yarının reklamı veriliyo şimdi cumayı verin hemen açın atvyi izlemeyenler veya bi daha izlemek isteyenler için:))
her şey iyi hoşta dizinin başladığı günden beri kafamı karıştıran bir görüntü var fragmanda.
Ya o kısım jenerik için çekilmiş.İşte ilk başta Ahmet ile olan görüntüler, daha sonra Necdet ile evli olduğunu belli edercesine, şarkıya uygun, Ahmet'in gözünden bir jenerik...Orada Necdet YAsemin'e yaklaşıyor ama; jenerik icabı...Gerçeklik payı yok...
Funda'cım Rüya o zaman benimde gözüme gözükmesin.:)
Gerçekler ortaya çıktığı zaman acaba Rüya Ahmet amcasını babası olarak kabullenebilecek mi?
Yoksa Necdet babama haksızlık edemem.Size ben Ahmet demeye devam edeyim.
Necdet'e baba diyeyim mi diyecek?:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:27 her şey iyi hoşta dizinin başladığı günden beri kafamı karıştıran bir görüntü var fragmanda.
Hayır!!!
Yok ya, orası gerçek değil, kesinlikle eminim!
Fragman için çekilmiştir orası...
Necdetin mutluluğunu anlıyorum ama Yasemin imkansız öyle gülemez...
Ben zannetmiyorum onların karı koca olduklarını...
meltem-cmbl 14-03-07, 11:27 Canım ikisi de sevecek birbirini belli nanikleşmeler, resim çizmeler filan...
Tabii ahmet benim karşımda olsa ben de çizerdim resimini, kız haklı:img-hyste
Şaka bir yana Ahmetin çocuk sevgisi zaten ortada, Yaseminle evlenmeden çocuklarımız filan diyordu... Niyet belliydi yani:img-hyste
Şimdi yaseminin kızı olduğundan rüyayı daha sever, buruk olur mutlaka ama...
Ben biliyorum biliyorum, Rüya Ahmeti Necdetten daha çok sevecek!!
Yoksa gözüme görünmesin bence!:img-hyste
bakıyyosunnn rüya bo yaşta ahmete aşık olmuşş böle olur hep küçük yaşta kişilker böle 5 6 yaşlarındakilerr çok büyük birine aşık olurlar ama çok kötü olur ya a
bakıyyosunnn rüya bo yaşta ahmete aşık olmuşş böle olur hep küçük yaşta kişilker böle 5 6 yaşlarındakilerr çok büyük birine aşık olurlar ama çok kötü olur ya a
Meltem seni çok uçmuş gördüm.
Hayırdır fragmanı görmek sana yaramamış.
Sen Ahmet'te kalmışın.Normale dön canım.:)
askasurguncu 14-03-07, 11:30 her şey iyi hoşta dizinin başladığı günden beri kafamı karıştıran bir görüntü var fragmanda.
evet o bende o sahneyi anlamadim
fundapehlivan 14-03-07, 11:30 bakıyyosunnn rüya bo yaşta ahmete aşık olmuşş böle olur hep küçük yaşta kişilker böle 5 6 yaşlarındakilerr çok büyük birine aşık olurlar ama çok kötü olur ya a
Aşk mı????
Kız 15 yaşların da olabilseydi tamamda...
Bu 4 yaşında ki bir kız için fazla değil mi?:img-hyste
Ama ben böyle dalıyorum...
Rüya ahmetin kucağında oturuyor... Ahmet ona gülüyor, öpüyor filan...
Ahh ahhh...
Ve sonra Rüya ona Ahmet diyor orada film kopuyor tabii:img-hyste
Hayırrr... Baba kız olarak görmek istiyorum onları...
Rüya'nın Ahmet'e aşık olması mevzubahis dahi edilemez:img-cool2
Lütfen bir şeyi yüz kere tahmin etmeyelim arkadaşlar, sonra başımıza patlamasın:)
Ahmet'i sevecektir gördükçe, ona farklı bir yakınlık hissedecektir ama; arkadaş- abi gibi...Yani zaten Rüya'nın Ahmet'e ayrı bir ilgisi olmalı ki Necdet tedirgin olsun...Böyle olacağını tahmin ediyorum...:img-yes:
meltem-cmbl 14-03-07, 11:31 Meltem seni çok uçmuş gördüm.
Hayırdır fragmanı görmek sana yaramamış.
Sen Ahmet'te kalmışın.Normale dön canım.:)
evet cnm ben iyi değilşim boşverin siz benıı bana bişeyler oluyo valla:img-swoon ahmetin yan etkileri iştee
black--mamba-- 14-03-07, 11:31 NE JENERİK İCABIMI MI???arkadaşlarım canlarım bence kendinizi kandırıyorsunuz..dizide yer almayacak bir görüntüyü sırf iş olsun diye jeneriğe koyarlarmı????????
hatta necdet yasoyu öperken ahmet üzülerek bakıyor..:img-fie:
belkide necdetin rüyasıdır yada ahmetin kabusu..ama gerçekse ben artık bu yasemini boğazlarım..hatta diziyide izlemem:icon_whis
nası yaaa bi fragman dahamı çıktı
inanmıyorum izleyemediimmmm işteyiiim yaaa uuuuufffffffffffffffffff :icon_sorr
arkadaşları nolur anlatın nooluuurrrr
NE JENERİK İCABIMI MI???arkadaşlarım canlarım bence kendinizi kandırıyorsunuz..dizide yer almayacak bir görüntüyü sırf iş olsun diye jeneriğe koyarlarmı????????
belkide necdetin rüyasıdır yada ahmetin kabusu..ama gerçekse ben artık bu yasemini boğazlarım..hatta diziyide izlemem:icon_whis
Ya evet jenerik, çünkü Ahmet necdet-yasemin ilişkisini öyle sanıyor...Bu ilişkinin nasıl olduğunu necdet ve yasemin dışında bilen varmı?O yüzden jenerikte öyle bir görüntü geçiyor...Yanlış yorumlamayalım...
Aşk mı????
Kız 15 yaşların da olabilseydi tamamda...
Bu 4 yaşında ki bir kız için fazla değil mi?:img-hyste
Ama ben böyle dalıyorum...
Rüya ahmetin kucağında oturuyor... Ahmet ona gülüyor, öpüyor filan...
Ahh ahhh...
Ve sonra Rüya ona Ahmet diyor orada film kopuyor tabii:img-hyste
Hayırrr... Baba kız olarak görmek istiyorum onları...
ya evt bende onları öle görmek istiyorum...
buarada Melalcim o ne hal öyle??:img-hyste
genemi iddia??:img-hyste
ayla iddiasınıda unutmadınız dimi arkadaşlar?:img-yes:
black--mamba-- 14-03-07, 11:34 bakıyyosunnn rüya bo yaşta ahmete aşık olmuşş böle olur hep küçük yaşta kişilker böle 5 6 yaşlarındakilerr çok büyük birine aşık olurlar ama çok kötü olur ya a
aynısını beş saniye önce düşündüm..valla olabilir..kötü olmaz yaa komik olur..hep ağlıyoz zaten diziyi izlerken birazda güleriiz..
hatta necdete 'baba ahmet çok yakışıklı ben büyüyünce onla evlenecem'dese ya..necdet iyice dumur olsa..ay süper olurdu beaa:img-hyste
Rüya büyüdükçe Ahmet'e olan sevgisi artsın.
Hatta annesine ben Ahmet amcaya çok farklı bir sevgi besliyorum.
Sanki babammış gibi desin.Rüya'nın sözleri Yasemin'in yüreğine otursun.
Necdet Rüya'nın bu sözlerini duysun.Ahmet'in kapısına dayansın.
Kızımın hayatından çık desin.Rüya bunu öğrensin.
Necdet'e baba sen ne hakla bana karışırsın desin.
Ee tabii bu yazdıklarım yaklaşık 10 sene sonra falan cereyan edecek.
Rüya 13-14 yaşlarındayken Necdet buna dayanamasın.
Ve intihar etsin.Yasemin Rüya'ya Ahmet senin öz baban desin.
Rüya Ahmet'in evine gelsin.Annem söyledi sen benim öz babamışsın desin.
Vee baba kız gözyaşları arasında birbirlerine kavuşsun.
Ayla bu manzara karşısında ağlasın.Ve Ahmet'e istersen ayrılalım.
Sen kızının annesi ile evlen desin.Ve 15 sene rötarlı nikah gerçekleşsin.
Ayy bu senaryomun sonunu sevdim.:img-hyste :img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:35 NE JENERİK İCABIMI MI???arkadaşlarım canlarım bence kendinizi kandırıyorsunuz..dizide yer almayacak bir görüntüyü sırf iş olsun diye jeneriğe koyarlarmı????????
Bence koyabilirler jenerik için... Yani öyle görüntü olsun diye:img-hyste
O zaman Ahmet ve Yasemin'in o dansı da olacak...
Ben size o dans ne zaman olacak deyince siz jenerik içindir demiştiniz...
Ayrıca ben necdetle yaseminin o sahnesinde ahmeti hiç hatırlamıyorum... Orada sadece ikisini gösteriyordu canım... Sadece o görüntüden sonra başka görüntüye atlamıştır herhalde...
Yok artık...
Olamaz böyle bir şey...
Kabul etmiyorum...
Hem orada yaseminin saçı uzundu... Heehheee
askasurguncu 14-03-07, 11:35 NE JENERİK İCABIMI MI???arkadaşlarım canlarım bence kendinizi kandırıyorsunuz..dizide yer almayacak bir görüntüyü sırf iş olsun diye jeneriğe koyarlarmı????????
oyle birsey olursa ben senin yerine yasemini bogazlarim :img-hyste
insallah oyle bir sahne olmaz
nası yaaa bi fragman dahamı çıktı
inanmıyorum izleyemediimmmm işteyiiim yaaa uuuuufffffffffffffffffff :icon_sorr
arkadaşları nolur anlatın nooluuurrrr
ufff bende kaçırdım fragmanı sinirlerim bozulduuuu:img-cray:
ya evt bende onları öle görmek istiyorum...
He canım yine iddia kaybettim.Ama bir diğerini kazandım.:)
Gelme üstüme tamam mı:)
Aylavyu iddiasını unutmadık canım kazanacağımız iddiayı unutamayız zaten:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:36 ya evt bende onları öle görmek istiyorum...
Ayla ile evlenmez belki ahmet:img-in_lo
İnşallah...
Amin!!:img-hyste
Ya melalcim, senaryon süper de, Necdet intihar etmez ki yaaa...
Başka çözüm yolları arar...
İntihara kadar yazdığın şeyler olabilir ama:img-yes:
black--mamba-- 14-03-07, 11:37 Ya evet jenerik, çünkü Ahmet necdet-yasemin ilişkisini öyle sanıyor...Bu ilişkinin nasıl olduğunu necdet ve yasemin dışında bilen varmı?O yüzden jenerikte öyle bir görüntü geçiyor...Yanlış yorumlamayalım...
o sahneyi hiç görmiycekmiyiz diyorsun yani??
yada rüya olarakmı göreceğiz??
ben bu konuya 6 aydır taktım kafayı nolur beni ikna edin..:(
meltem-cmbl 14-03-07, 11:37 Rüya büyüdükçe Ahmet'e olan sevgisi artsın.
ya kzıım sen senarist falan olsana süperrr senaryolar yazıyosun buda harika evet evet necdet intihar etsin ama bak aylayı gene iyi yapmışın ayla bu durumda hişç senın gibi yapcağını düşünmüyorumm daha ahmetle yasemin çıkarken bile nasıl davranmıltı yasemine valla vazgeçmez ayyla ahmettennn
askasurguncu 14-03-07, 11:39 Rüya büyüdükçe Ahmet'e olan sevgisi artsın.
senaryon super melalcim sen senarist olmalisin
birda aylada intihar etse super olur:happy0064
black--mamba-- 14-03-07, 11:39 Bence koyabilirler jenerik için... Yani öyle görüntü olsun diye:img-hyste
O zaman Ahmet ve Yasemin'in o dansı da olacak...
Ben size o dans ne zaman olacak deyince siz jenerik içindir demiştiniz...
bence dans sahnesinide öpüşme sahnesinide izleyecez..ama öpüşme sahnesi necdetin rüyasıdır ya..RÜYASINDA GÖRÜR ANCAK HIH:img-hyste
ya yeni fragman eklendimi görmessem çatlarım yaa
o sahneyi hiç görmiycekmiyiz diyorsun yani??
yada rüya olarakmı göreceğiz??
ben bu konuya 6 aydır taktım kafayı nolur beni ikna edin..:(
Evet, bak o sahneyi hiç görmeyeceğiz.Kendini böyle şartlandır:)
Böyle bir şey olursa zaten dizideki aşkın bir anlamı kalmaz kiii!
Jenerik dizinin tanıtımını içerir arkadaşlar, jenerikteki şarkı Ahmet'in ağzından söyleniyor, Ahmet necdet ile yasemin'i normal evli bi çift sanıyor...Tek Ahmet değil, herkes...Bu sebeple jenerikte onları evli gibi gösteriyorlar...
Bilmem anlatabildim mi??:icon_sorr
meltem-cmbl 14-03-07, 11:40 aynısını beş saniye önce düşündüm..valla olabilir..kötü olmaz yaa komik olur..hep ağlıyoz zaten diziyi izlerken birazda güleriiz..
hatta necdete 'baba ahmet çok yakışıklı ben büyüyünce onla evlenecem'dese ya..necdet iyice dumur olsa..ay süper olurdu beaa:img-hyste
hehe baba baba ahmet çok yaışıklı dimi senden bile vala şua nnemi hiç anlamıyorumm eskiden ahmet in değerini bilmemişş onla evlenseymişya neyse o daha iyilerine laik mesela benn ona değer veririm:img-hyste :img-hyste
(bunlar bir hayal ürünüdür gerçekle hiç bir alaksı yoktur):img-hyste şakasına yazılmıştır sakın ciddiye almayın:img-hyste :img-hyste
Ayla ile evlenmez belki ahmet:img-in_lo
İnşallah...
Amin!!:img-hyste
yok maalesef evlenecekler canım:(
ama ayla ölür belki intihar eden o olsun:))
necdette o son model arabayla kaza yapıp ölsün:))
ay seneryoma bak hepsini öldürcem nerdeyse ama napiyim
ahmet-yasemin-rüya aile olsunlar diye:img-hyste
denizle defneninde mürvetini (böle yazılıyodu galba?) görelim inş:))
ay canım fragmanda gördüm berkimi ilk defa izlecemmmmmm:img-in_lo
fundapehlivan 14-03-07, 11:43 Melalcim ağzından bal damlıyor...
Necdet intihar ediyor ha...:img-hyste
Ah ahhh... Keşke ama hiiççç sanmıyorum...
O henüz Ahmete yeterince acı çektirmedi, daha gıcıklık yapması gerek..
Ama bir kez daha ahmetin ağmasına sebep olsun...
Valla seti basıp Necdeti eşek sudan gelinceye kadar dövücem aam o eşek hayatta sudan gelmeyecek:img-hyste
İyi tamam yunanlı kız Mehmet'e de Ahmet'e de bulaşmasın.:)
Ahmet'in Ayla'yla evlenmesine zaten dünden razıyım.
ANlaştık mı:):)
Multimedya bölümünde Hatırla Sevgili Fotoğrafarına bak.:)
arkadaslar yunanlı kız kim çyşe birimi giriyo diziye
black--mamba-- 14-03-07, 11:44 hehe baba baba ahmet çok yaışıklı dimi senden bile vala şua nnemi hiç anlamıyorumm eskiden ahmet in değerini bilmemişş onla evlenseymişya neyse o daha iyilerine laik mesela benn ona değer veririm:img-hyste :img-hyste
(bunlar bir hayal ürünüdür gerçekle hiç bir alaksı yoktur):img-hyste şakasına yazılmıştır sakın ciddiye almayın:img-hyste :img-hyste
olaylar şöylede gelişebilir..rüya babasıyla konuştuktan sonra annesine gidip bu müthiş haberi vermek ister..
rüya:anneee annee anneciğiiiiiiiiiiiiim ben büyüyünce ahmetlen evlenecem
yasemin:hayır ya banane onu ilk ben sevdim tamammı!!
rüya:ama senin son kullanma tarihin doldu nıhıhahahaa:img-hyste
ciddiye almayın beni noluuur..:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:46 yok maalesef evlenecekler canım:(
ama ayla ölür belki intihar eden o olsun:))
necdette o son model arabayla kaza yapıp ölsün:))
ay seneryoma bak hepsini öldürcem nerdeyse ama napiyim
ahmet-yasemin-rüya aile olsunlar diye:img-hyste
denizle defneninde mürvetini (böle yazılıyodu galba?) görelim inş:))
ay canım fragmanda gördüm berkimi ilk defa izlecemmmmmm:img-in_lo
Ya bir hayal kuruyordum hemen bozman gerekiyordu di mi:img-hyste :icon_sorr
Ühüüü...
Evlenmesin ya bir ayla eksikti zaten...
O da gelsin de görelim şenliği...
Amman açıkçası ben aylayı engel olarak görmüyorum...
Çünkü ondan çocuğu filan olmayacağından rahatça istediği gibi boşanabilir...
meltem-cmbl 14-03-07, 11:46 olaylar şöylede gelişebilir..rüya babasıyla konuştuktan sonra annesine gidip bu müthiş haberi vermek ister..
:img-hyste :img-hyste ay cnm ya süpersin valla ayyy gülmekten öldümmm ayay kafatı yedik valla :img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:47 olaylar şöylede gelişebilir..rüya babasıyla konuştuktan sonra annesine gidip bu müthiş haberi vermek ister..
Seni ciddiye almam mümkün mü canım:img-hyste
Ama Yaseminin son kullanma tarihi geçtiyse
RÜyanın daha kullanma tarihi başlamadı bile:img-hyste
Melalcim ağzından bal damlıyor...
Valla seti basıp Necdeti eşek sudan gelinceye kadar dövücem aam o eşek hayatta sudan gelmeyecek:img-hyste
Fundacım bak valla dedin, yapmazsan olmaz şimdi ama dediğini...Bu Necdet kesin ağlatacak Ahmet'i, e ümidimiz sensin Funda, sana güveniyoruz:img-hyste :img-hyste
black--mamba-- 14-03-07, 11:49 :img-hyste :img-hyste ay cnm ya süpersin valla ayyy gülmekten öldümmm ayay kafatı yedik valla :img-hyste
yedikki ne yedik..benim kafayı yememin birinci sebebi malum öpüşme sahnesi(6 ay meditasyon yaptım unutamadım:img-hyste )ikinci sebebide dizi yol geçen hanına döndü herkes bizim dizide oynuyo..katharina mıydı neydi oda dahil olmuş diziye bu kadar yeni karakter hayra alamet değil allahvere ahmet ikinnci planda kalmasa..:icon_sorr
Melalcim ağzından bal damlıyor...
He öyle valla damlıyor.
Hasta hasta yazdığım senaryolardan bu kadarı oluyor.
Senaryomu beğenmenize sevindim.Ben harcanıyorum burada ya Tomris Teyze'ye diyeyim bari de benim yazdığım bir senaryoyu da dizi yapsın.:img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 11:51 yedikki ne yedik..benim kafayı yememin birinci sebebi malum öpüşme sahnesi(6 ay meditasyon yaptım unutamadım:img-hyste )ikinci sebebide dizi yol geçen hanına döndü herkes bizim dizide oynuyo..katharina mıydı neydi oda dahil olmuş diziye bu kadar yeni karakter hayra alamet değil allahvere ahmet ikinnci planda kalmasa..:icon_sorr
valla ya yol geçen hanı oldu dizi ahmet iknci planda yaparmı yaparlar öpüşme sahnesi derken hangi öpüşme sahnesi sürüyle vardıda ondan deidm:)
fundapehlivan 14-03-07, 11:51 Fundacım bak valla dedin, yapmazsan olmaz şimdi ama dediğini...Bu Necdet kesin ağlatacak Ahmet'i, e ümidimiz sensin Funda, sana güveniyoruz:img-hyste :img-hyste
Valla ben bir Necdeti bulayım da gerisi kolay:img-hyste
Ya valla ben sonumuzu iyi görmüyorum:img-hyste
Şu hale bak... Ama tabii 2 hafta dizimizi vermezlerse biz de bu hale geliriz işte...
He öyle valla damlıyor.
Hasta hasta yazdığım senaryolardan bu kadarı oluyor.
Senaryomu beğenmenize sevindim.Ben harcanıyorum burada ya Tomris Teyze'ye diyeyim bari de benim yazdığım bir senaryoyu da dizi yapsın.:img-hyste :img-hyste
Hımm, dizinin adı da Hatırla Sevgili Melal Versiyonu olsun:img-hyste
Tomris HAnım da elinde kalan diğer oyuncuları oynatır o dizide, tabii hepsi HS ye girmezse:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 11:53 Ya ben de diyordum ahmet ikinci plana kalır mı diye...
Hatta demiştik dün fragman da pek ahmet gösterilmiyor herhalde diğerlerine ağırlık verilecek...
Ama bu yeni çıkan fragmanla anladım ki geri plana çıkmayacak...
Baksanıza zaman atlamasının ardından dakika bir gol bir
hemen ahmet kızıyla tanışıyor:img-wink:
Hımm, dizinin adı da Hatırla Sevgili Melal Versiyonu olsun:img-hyste
Tomris HAnım da elinde kalan diğer oyuncuları oynatır o dizide, tabii hepsi HS ye girmezse:img-hyste
benim dizide Cansel başrol olacak.:)
Sonracıma Sezin Akbaşoğulları olacak.Fikret Kuşkan Olacak.
Özge Özberk olacak.
Sezen Aksu'da diziye birkaç tane şarkı yapacak.
Dizinin yönetmeni Çağan Irmak Olacak.Bunların olması lazım yani yoksa çektirmem.:img-hyste :img-hyste
black--mamba-- 14-03-07, 11:54 Seni ciddiye almam mümkün mü canım:img-hyste
Ama Yaseminin son kullanma tarihi geçtiyse
RÜyanın daha kullanma tarihi başlamadı bile:img-hyste
peki sen şunu söyle bizim bahtsız ahmet rüyacığın kendi bebişi olduğunu rüya 45 yaşına gelincemi öğrenecek yoksa bir kaç bölüme hallolurmu iş??
MELAL sadece necdetin intihar etmesiyle bitmiyorki derdimiz..lalenin teonun necdetin anasıyla babasının da intihar ettiği bir sanaryo istiyom ben..hatta ahmetin ve ayseminin anneside ölsün rızanında(kızının başka birisine aşık olduğunu bile bile necdetle evlenmesine göz yumdu)ölmesini istiyoruum..
benim keyfime bıraksalar dizide kurtlar vadisinden bile çok adam telef edecem:img-hyste :img-hyste
peki sen şunu söyle bizim bahtsız ahmet rüyacığın kendi bebişi olduğunu rüya 45 yaşına gelincemi öğrenecek yoksa bir kaç bölüme hallolurmu iş??
MELAL sadece necdetin intihar etmesiyle bitmiyorki derdimiz..lalenin teonun necdetin anasıyla babasının da intihar ettiği bir sanaryo istiyom ben..hatta ahmetin ve ayseminin anneside ölsün rızanında(kızının başka birisine aşık olduğunu bile bile necdetle evlenmesine göz yumdu)ölmesini istiyoruum..
benim keyfime bıraksalar dizide kurtlar vadisinden bile çok adam telef edecem:img-hyste :img-hyste
İstern intihar ettirmiyeyim.Ama diziye Polat Alemdar'ı alalım.
Yanına da Memati'yi onlar senin istediklerini temize havale etsinler.:)
fundapehlivan 14-03-07, 11:56 Canım hemen öğrenmez imkanız...
Rüyanın kendi kızı olduğunu zaten 70 lere kadar kesin olarak öğrenemeyecekmiş...
Bence ancak bu dönem sonunda filan öğrenir:icon_sorr
Biz de 3 ay çatlarız...:icon_sorr
Canım hemen öğrenmez imkanız...
Rüyanın kendi kızı olduğunu zaten 70 lere kadar kesin olarak öğrenemeyecekmiş...
Ağzındna yel alsın yaa öyle birşey olursa seni paralarım.:)
3 ay ne olacak diye beklemek çin işkencesindne beter olur.:)
Valla bu sezon sonunu boşuna bekliyorsunuz...
Çünkü bu sezon sonunda öğreneceğini hiç ama hiç ummuyorum.
Rüya ve Ahmet birbirlerini ancak seneye bu zamanlar öğrenirler...
Mutlaka böyledir yani...:img-yes:
black--mamba-- 14-03-07, 12:00 İstern intihar ettirmiyeyim.Ama diziye Polat Alemdar'ı alalım.
Yanına da Memati'yi onlar senin istediklerini temize havale etsinler.:)
:img-hyste :img-hyste
ben:polat abim abiim..ailecek hayranınızık..şeey benim bir derdim vardı..abimm...
polat:söyle bacım DERDİNİ SÖYLEYENİN DERDİNİ DİNLERİM DERT OLANIN DERDİ OLURUM!!
ben:abim şimdi şöyleki.......................
10dakka sonra
ben:öldürecen demi o aşk düşmanlarını polat abicim..
polat:ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİRKİ GÜLÜM HALLEDERİZ..
ben:saol abim tekrar saygılar..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 12:01 Canım hemen öğrenmez imkanız...
ayy allah korusunn en siinir olduğum şey sezon finallaeri öle bi bitiryolarkii 3 ay yaaa biz 1 hafta bekleyemiyoruz hatta sabahken akşamı bekleyemiyorum 3 ayy bekle offf
black--mamba-- 14-03-07, 12:02 MELTEMcim hakketn ha dizide nerdeyse üç kareden ikisinde öpüşme sahnesi var..ama ben necdetin yasoyu öptüğü o talihsiz sahneden bahsetmiştiim...
ama merak etme polat abim halledecek o işi:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 12:03 Ağzındna yel alsın yaa öyle birşey olursa seni paralarım.:)
3 ay ne olacak diye beklemek çin işkencesindne beter olur.:)
Ühüüü:sad53:
Benim ne suçum var, ben mi yazıyorum senaryoyu:icon_sorr
Genel de insanı çatlatacak şekilde bitirirler ya onun için sezon sonunu öyle getirebilirler gibi geliyor...
Ayy düşünmesi bile tüyler ürpertici
black--mamba-- 14-03-07, 12:04 Canım hemen öğrenmez imkanız...
evet ya kesin öyle olur sezon finalinin sonunda ahmet olayı öğrenir ve dizi biter..bizde üç ay çatlarız..!!
senaryo klişe barii bu kadar ucuz numaralar yapmasınlar..!
meltem-cmbl 14-03-07, 12:05 MELTEMcim hakketn ha dizide nerdeyse üç kareden ikisinde öpüşme sahnesi var..ama ben necdetin yasoyu öptüğü o talihsiz sahneden bahsetmiştiim...
ama merak etme polat abim halledecek o işi:img-hyste
hımm cnm bende ahmet yasmein sahnesi dedin sansdım bol miktarda varda öle sahnelerr
ya oo kesin rüyadır ancak rüyasında görürü onu necdet kafana takma bu kdara
hımm ii yaaa polat abiye sölediğinn yüzünü kara çıkarmaz inş:img-hyste kimleri halletcekmişş istek yapabilirmiyiz bizdee:img-hyste
black--mamba-- 14-03-07, 12:10 istek yapabilirmiyiz bizdee:img-hyste
TABİKİİ ben liste yaptım toplu katliam yapıcaz ama eklemek istediklerin varsa söyle:img-gun:
9 KİŞİLİK ÖLÜM LİSTESİ(kıll bıll hesabıı:img-hyste )
1-necdet
2-teo
3-lale
4-nezahat
5-ahmetin anası
6-necdetin anası
7-necdetin babası
8-necdetle yasemini evlendiren nikah memuru
9-rıza
not:yasemininde topuğuna sıktırıcam ahmete çektirdiklerini ödemeli..:img-hyste :img-gun:
fundapehlivan 14-03-07, 12:13 TABİKİİ ben liste yaptım toplu katliam yapıcaz ama eklemek istediklerin varsa söyle:img-gun:
1-necdet
2-teo
3-lale
4-nezahat
5-ahmetin anası
6-necdetin anası
7-necdetin babası
9-rıza
not:yasemininde topuğuna sıktırıcam ahmete çektirdiklerini ödemeli..:img-hyste :img-gun:
İyi de Teo ve lalenin o listede ne işi var:img-hyste
bence sen yazarken kendini alamamışsın kim varsa yazmışsın o listeye:img-hyste
Ayyy nikah memurunu da yazmışsın süpersin ya!!
O zaman Ahmeti hapse atan(Mahkemeler sırasında) savcıyı da o listeye katsaydın:img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 12:13 TABİKİİ ben liste yaptım toplu katliam yapıcaz ama eklemek istediklerin varsa söyle:img-gun:
1-necdet
2-teo
3-lale
4-nezahat
5-ahmetin anası
6-necdetin anası
7-necdetin babası
9-rıza
cnm
var bi kaç tane
10-ayla
11-şu kürtaş olmak istediği yerdeki hemşireyi
12-doktoruu
tmm dır sen zaten en önemlilerini yazmışın
yaseminde iyi akıl etmişn vlla:img-hyste :img-hyste
he teoyla lalenın ne işi var ben onu anlamadım
Arkadaşlar liste gülmekten öldürdü beni de uyarı almayalım...Terör yayma suçundan:img-hyste :img-hyste
Şaka yanlış anlaşılmasın:)
black--mamba-- 14-03-07, 12:17 İyi de Teo ve lalenin o listede ne işi var:img-hyste
bence sen yazarken kendini alamamışsın kim varsa yazmışsın o listeye:img-hyste
Ayyy nikah memurunu da yazmışsın süpersin ya!!
O zaman Ahmeti hapse atan(Mahkemeler sırasında) savcıyı da o listeye katsaydın:img-hyste
laleyle teo ilerde problem olacak.problem olmadan temizlemek en iyisidir:img-hyste
savcıyı öldüremeyiz..kurtlar vadisini izlememişin belli..'türkiye geleneklerinde savcı öldürmek yoktur'der polat abimiz:img-hyste
MELTEM tamam senin listeyide ileticem..hemşireyi unutmuşum bak:img-hyste
MUKO haklısın canım kepatayım bu konuyu dizifilm.com kapıma dayanmasın cinayete azmettirme suçundan..daha savcı olucam ben:img-hyste hayallerim var:img-hyste
Yaprak'cım Yasemin'in topuğuna Polat değilde ben sıkabilir miyim.:)
Uzun zamandır kurşun atmadım.:)
Yasemin'i bir topuğundna ben,diğer topuğundan sen vur.:)
Melal öyle bir konuştun ki, uzun zamandır kurşun atmadım falan...Bugüne kadar çok atmışsın sanki:)
Yasemin'e karışmayın, o Ahmet'in sevdiği kadın ve çocuğunun anası:img-yes:
meltem-cmbl 14-03-07, 12:21 Yaprak'cım Yasemin'in topuğuna Polat değilde ben sıkabilir miyim.:)
yaseminin toğunu sıkacak kişi polat olmassa ben buldum mellacım sen bilirsinn han şu şirazın topuğuna sıkacak birisi vardıya tecrubeli adam :img-hyste
Melal öyle bir konuştun ki, uzun zamandır kurşun atmadım falan...Bugüne kadar çok atmışsın sanki:)
Yasemin'e karışmayın, o Ahmet'in sevdiği kadın ve çocuğunun anası:img-yes:
Ne biliyorsun belki ben silah kullanmada ustayımdır.:)
Hayret bişiyyy sıkacam işte Yaseminê tutmayın beni:img-hyste
yaseminin toğunu sıkacak kişi polat olmassa ben buldum mellacım sen bilirsinn han şu şirazın topuğuna sıkacak birisi vardıya tecrubeli adam :img-hyste
Yok ya onlar kıytırık mafya Şehrazat topuğuna değil dizine sıktılar.
Mafya olsalar toğununa sıkarlardı.:):)
black--mamba-- 14-03-07, 12:23 Yaprak'cım Yasemin'in topuğuna Polat değilde ben sıkabilir miyim.:)
tamam anlaştık..sen sağ topuk ben sol topuk..ama ıskalama ha!!
MUKOOOO biz melalciğimle yaseminin topuğuna sıkacağız ama yasemini sevdiğimizden yasemin çok gururlu(!)kız ya ahmetten kaçıyor hep ayakları olmassa ahmetten kaçamaz ahmette onu alır bağrına basar ve mutlu yaşarlar:happy0064
tamamen iyi niyetimizden yani:img-hyste
meltem-cmbl 14-03-07, 12:25 tamam anlaştık..sen sağ topuk ben sol topuk..ama ıskalama ha!!
MUKOOOO biz melalciğimle yaseminin topuğuna sıkacağız ama yasemini sevdiğimizden yasemin çok gururlu(!)kız ya ahmetten kaçıyor hep ayakları olmassa ahmetten kaçamaz ahmette onu alır bağrına basar ve mutlu yaşarlar:happy0064
bak sonunu okuayan kadar dicektimki ikisine ne sıkıyosunuz kız sakat kalcak yürüyemicekk
ama sonunu okdudum gerçekten çok iyisiniz ya kalbiniz çok temizz yasmein iyiliği için :img-hyste
black--mamba-- 14-03-07, 12:25 KALE ABLA nerde yaaaaaaa????keşke oda olsaydı..belki onunda listeye ekleyeceği elemenlar vadı..:)
Kesinlikle canım sana katılıyorum.
Herşeyi aşıkların kavuşması için yapıyoruz.:)
Sevgimizi biraz kanlı ve sert ifade ediyoruz.Ama napalım bizim tarzımız da böyle:img-hyste :img-hyste
Ah canımmm, ne kadar iyi niyetlisiniz...Ben anlamıştım zaten, siz kötü niyetle karışır mısınız hiç:img-hyste :img-hyste
E Ayla ile ilgili de iyi niyetinizden kaynaklanan güzel planlarınız olur ilerki bölümlerde artık.Buna olur ona olmazsa haksızlık olur yani:)
black--mamba-- 14-03-07, 12:29 Ah canımmm, ne kadar iyi niyetlisiniz...Ben anlamıştım zaten, siz kötü niyetle karışır mısınız hiç:img-hyste :img-hyste
E Ayla ile ilgili de iyi niyetinizden kaynaklanan güzel planlarınız olur ilerki bölümlerde artık.Buna olur ona olmazsa haksızlık olur yani:)
karışmayın aylama..naptıki o ?bizimkiler o ayırmadıki..?her şeyi platonik yaşadı..hem ben AYLAVYU üyesiyim nasıl kıyarım aylaya:img-hyste
evet melal bizim mizacımız böyle yoksa mesela ben yasemini askasürgüncüden bilem çok seviyom hıh:img-hyste
Muko'cum benim Ayla'yla iligli de planlarım var.
Şöyle efenim ben ona hastahane açacağım.
Orada sevgi kelebeği olsun.Yaşlı hastalarla,çocuk hastalarla ilgilensin.
Çocuğu olmayanlar için çocuk sahibi olmanın yollarını arasın.
Tıb adına öenmli işlere imzasını atsın.Zaten bu kadar yoğunluktan Ahmet'i unutur.:img-hyste
yeni fragman gelmiş ama ben izleyemedim malum siteden bakmaya çalışacam .yorumlardan okuduğum kadarı ile rüya ve ahmet karşılaşıyorlar acaba bu sahne yaseminin bir rüyası olabilirmi gelsede cuma seyretsek bu dizi bağımlılık yapıyor insanda yeni bölüm seyretmediğim hafta buralardaki yorumlarla teselli oluyoruz.gelsin yeni dönem artık
:img-hyste :img-hyste
ben:polat abim abiim..ailecek hayranınızık..şeey benim bir derdim vardı..abimm...
polat:söyle bacım DERDİNİ SÖYLEYENİN DERDİNİ DİNLERİM DERT OLANIN DERDİ OLURUM!!
ben:abim şimdi şöyleki.......................
10dakka sonra
ben:öldürecen demi o aşk düşmanlarını polat abicim..
polat:ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİRKİ GÜLÜM HALLEDERİZ..
ben:saol abim tekrar saygılar..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste
TABİKİİ ben liste yaptım toplu katliam yapıcaz ama eklemek istediklerin varsa söyle:img-gun:
1-necdet
2-teo
3-lale
4-nezahat
5-ahmetin anası
6-necdetin anası
7-necdetin babası
9-rıza
buna Ekremide dahil edebilirmiyiz:img-hyste
ya arkadaşlar neden teo,lale ve necdeti öldürüyorsunuzki bu olanlarda onların sucu neki biraz tarafsız bakarsanız onlarda olayların kurbanı suçlu olan zaman,ortam ve aileler baştada ahmetin annnesi ve babası onların engellemeleri daha fazlaydı
öldürücekseniz ayla onun dayısı ve ailelerden başlayın:img-hyste
black--mamba-- 14-03-07, 12:34 :img-hyste
buna Ekremide dahil edebilirmiyiz:img-hyste
yav nil bende erken bunama başladı heralde..hatırla sevgilide ekrem diye biri varmı ya??
Muko'cum benim Ayla'yla iligli de planlarım var.
Şöyle efenim ben ona hastahane açacağım.
Orada sevgi kelebeği olsun.Yaşlı hastalarla,çocuk hastalarla ilgilensin.
Çocuğu olmayanlar için çocuk sahibi olmanın yollarını arasın.
Tıb adına öenmli işlere imzasını atsın.Zaten bu kadar yoğunluktan Ahmet'i unutur.:img-hyste
Aaa, bak bu hoşuma gitti.Sonunu okumadan ben de içimden geçirdim "böylelikle ahmet&yasemin aşkı ile uğraşmaz" dedim...
AAAA, olmaz buuu!!!
İddiayı kaybederiz böyle olursa, olmaz Melalcim, kız kocasıyla hiç ilgilenemez valla böyle...:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 12:38 Ayrım yapmayın ama!!
Teo ve Lale yi ileri de sorun olur diye öldürecekseniz Aylayı onlardan önce öldürmeniz lazım!!
O da ileri de onların arasında engel olmayacak mı??
Evlenince ahmetle...
Valla şu yasemini topuğundan vurma olayında eminim bu sitede herkes vurmak için sıraya girebilir:img-hyste
Böyleee uzun bir kuyruk olur hatta:img-hyste
Ama bir o kadar Necdet içinde sıra olacağına eminim!!
En başta da ben!!:icon_evil
Muko'cum eğer Ahmet ve Yasemin birleşirse diye Ayla için böyle bir senaryo yazdım.
Ama eğer birleşmezlerse ben yinede Ayla'ya bir hastahane kurarım.:)
Hem eşiyle ilgilenir.Hatta Ahmet Ayla'ya arada bir uğrar karıcım nasılsın diye Ayla'nın hastalarla ilgilenişini gördükçe hayran kalır.
Ahh canım ne güzel bir yüreğin var sen ne iyi bir doktorsun der durur.:img-hyste :img-hyste
Ve bizde iddiayı kazanmış oluruz.Ayla paranoyaklaşacağına dahada pamuk yürekli birisi olmuş olur.:)
black--mamba-- 14-03-07, 12:39 ya arkadaşlar neden teo,lale ve necdeti öldürüyorsunuzki bu olanlarda onların sucu neki biraz tarafsız bakarsanız onlarda olayların kurbanı suçlu olan zaman,ortam ve aileler baştada ahmetin annnesi ve babası onların engellemeleri daha fazlaydı
öldürücekseniz ayla onun dayısı ve ailelerden başlayın:img-hyste
ahmetin annesi ne kadar suçluysa yaseminin anneside o kadar suçlu..özellikle yaseminin annesi mektubu sakladı kadın ya!!
rıza:bence suçlu..kızının başka bir adama aşık olduğunu bile bile necdetle evlenmesine izin verdi..
ben bu listedeki herkesin suçlu olduğunu tek tek örneklerle açıklarım amma..onlar dolaylı yoldan zarar verdiler asıl suç ahmet(bu işin içinde bir iş olduğunu düşünmedi ve yasemini hamile gördüğü halde duruma uyanmadı)ve yaseminin(ahmeti gerçekten ama gerçekten sevseydi ne olursa olsun bırakmazdı)..tabii bunlat benim fikrim..
teoyla laleyi dedim ya ilerde problem olmasınlar diye temizliycez:img-hyste
defne,isik,harun,deniz gizli yerlerinde buyumus olarak birbirlerine soz veriyorlar:)riza hapsiten cikmis nezahate sariliyor.ahmet ve yasemin trende karsilasiyorlar,ahmet trene binerken yasemin'e yardim ediyor ve elinde tutuyor:( ruya trenin camindan ahmet'e dil cikartiyor.Ahmet de ruya ya nanik yapiyor:)))))))))) ahmet ve orman isletmeleri muduru ormanda yuruyorlar ve ormanla ilgili konusuyorlar:P ruya cizdigi bir resmi necdet e gosteriyor. necdet resimdeki adamin kim oldugunu soruyor.ruya, ahmet diyor:) necdet tekrar kim diye soruyor:)ruya da ustune basa basa Ahmet Ahmet diyor:) cok tatli ya:)necdet bozuluyor. aa birde fragmanin basinda ruya necdet e kosuyor baba baba diye:)ama orasi onemli degil:) ahmet in ruya ya nanik yaptigi sahne varken:)
Hımm, Ahmet Ayla'ya öyle sözler söyler, şüphesini çekmez; gider kızı ve YAsemin ile ilgili durumunu çözer.Ayla karışmazken:img-hyste
Sonra Yaseminle işler düzelince de "Ayla" der Ahmet, "sen bir meleksin, beyaz önlüklü vefakar bir meleksin.En iyisi ben sana engel olmayayım, sen tüm vaktini onlara harca.Ben de keyfime göre takılayım, sen de işlerinle":img-hyste :img-hyste Tamam ya, biz iddiayı kaybedelim, yeter ki Yasemin&Ahmet aşkı aydınlansın:)
Funda'cım valla biz seyrettik bak ne hale geldik.
Belki fragmanı seyretmemen daha hayırlıdır.:)
Özellikle Ahmet ve Rüya sahnesini gördükten sonra bende film koptu.:img-hyste
arzu-başak 14-03-07, 12:44 Arkadaşlar tebrik ederim valla..bu ne hız ya bir 15 dk girdim..oda yazdıklarınızı okumakla geçti...sabah fragmanı gördüğüm gibi gelip yazdım ve sonra çıkmak zorunda kaldım...süper ya..ben bu bölümü nasıl izleyeceğim bilmiyorum...ahmetim nasıl tatlı...rüyamızda babasına çekmiş belli..şirin birşey...en sonda ahmetin yasemine bakışları ne öyle..of of bu adam baksın ya sadece birşey söylemesine gerek yok...birde ne uzatıyor elini yasemine ya...sanki trene binemiyor yasemin...kibarlık falan yapmasına gerek yok helede yasemine...of of bu cuma gelmez şimdi...fundacım bugün kurs ekildimi canım...melalcim senaryolarını okudum canım...özelliklede necedetin intihat ettiği senaryoya bayıldım...
Yaprak'cım Yasemin'in topuğuna Polat değilde ben sıkabilir miyim.:)
melalcigim
polatmi dedin? bak hemen sanki icimden bir ses beni buraya isinlanmam konusunda uyardida:img-wink: :img-wink:
valla yaseminin topuguna coktan hak ettide,artik kendi aranizda sag ayakmi sol ayakmi kararinizi verirsiniz
saygilarimla
melalcigim
polatmi dedin? bak hemen sanki icimden bir ses beni buraya isinlanmam konusunda uyardida:img-wink: :img-wink:
valla yaseminin topuguna coktan hak ettide,artik kendi aranizda sag ayakmi sol ayakmi kararinizi verirsiniz
saygilarimla
Polat adını duyunca nasılda orda bitiyorsun ama süpersin.:)
Canım biz her iki ayağına da sıkacağız.
En iyisi bu o zaman Ahmet'ten kaçamaz.:img-hyste
fundapehlivan 14-03-07, 12:50 Ya!!!
Fragmanı gördüm!!!
İçim içime sığmıyor yine!!!
Ayyyyy...
Ahmet nasıl nanik yaptı öyle koptum!!:img-hyste
Ayy bebeğim ya sonra da öpücük gönderdi Rüyaya...
Ben mest oldum orada zaten...
Ya bu arada Yaseminin saçı uzunmuş!!
Ben kısa sanıyordum:img-hyste
Şimdi beğendim işte, trende çok güzeldi...
Yalnız o trende ahmet ve yasemini yan yana görünce bir garip oldum! İkisi de büyümüş daha bir olgunlaşmış gerçekten!!
Arzucum valla ektim kursu:img-wink:
fundapehlivan 14-03-07, 12:53 Funda sana dedim fragmanı gören sapıtıyor.
Aramıza hoşgeldin.:):)
Off ya Melalcim çok iyi anladım şimdi sizi...
Ya Yasemine bayıldım ben... Çok güzel olmuş...
Bence hiç saçlarını toplamasın daha güzel oluyor...
Rüyanın babacım diye necdete atılmasına sinir oldum...
Hehe ama resme bakıp Necdete ahmet dedi ya... Çok da şeker dedi ahmeti...
İçinizde bir ben mi göremedim yani fragmanı...
Görmesem daha iyi olur belki, izlerken görmek daha iyi:img-yes:
Ahmet kendine benzetemedi tabii çocuğu, dikkat çekmedi...
Ya kız çocukları halaya benzermiş ya hani genelde, ben öyleyim mesela; bizim Rüya da Defne'ye çok benzesin, hatta 12-13 yaşına gelince küçük Defne'yi alsınlar diziye, Rüya olsun o, çok benziyo desinler.Ahmet de burdan çaksın durumu:img-hyste Çok attım dimi küçük Defne için...
Ama özledim ben onları:icon_sorr
Polat adını duyunca nasılda orda bitiyorsun ama süpersin.:)
Canım biz her iki ayağına da sıkacağız.
En iyisi bu o zaman Ahmet'ten kaçamaz.:img-hyste
black ---mamba yazdiklarini okudum allahim ne diyim sana emi:img-hyste :img-hyste
melalcigim
valla bilirsin o ismi duyupta gelmemek olurmu:)
Valla yasemin bazi seyleri fazlasiyla haketti,bence mahsuru yok
hatta hasta bakici olarak basinada ahmeti koyalim(necdetede uyku ilaci verip iyice uyutalimki bizimkiler yine oyle tatli tatli birbirlerine baksin kalsinlar:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla
yav nil bende erken bunama başladı heralde..hatırla sevgilide ekrem diye biri varmı ya??
yaw sen ekrem mevzusunu bilmiyonmu??
sinemle ben o adamı tenhada kıstırcaktık hatta:))
daha çıkmadı dizide ama tahminimiz nezahatın patronu ekrem...:img-yes:
Off ya Melalcim çok iyi anladım şimdi sizi...
Ya Yasemine bayıldım ben... Çok güzel olmuş...
Bence hiç saçlarını toplamasın daha güzel oluyor...
Rüyanın babacım diye necdete atılmasına sinir oldum...
Hehe ama resme bakıp Necdete ahmet dedi ya... Çok da şeker dedi ahmeti...
Ahmet de görünce bir kez daha aşık olmuştur Yasemin'e desene...
E Necdet kendi çocuğu olmadığı halde benimseyebiliyorsa Rüya'yı, Ahmet kan çekeceğinden daha çok benimseyecektir...Oh oh, Rüya iyi ki geldi:happy0064
black ---mamba yazdiklarini okudum allahim ne diyim sana emi:img-hyste :img-hyste
melalcigim
valla bilirsin o ismi duyupta gelmemek olurmu:)
Valla yasemin bazi seyleri fazlasiyla haketti,bence mahsuru yok
hatta hasta bakici olarak basinada ahmeti koyalim(necdetede uyku ilaci verip iyice uyutalimki bizimkiler yine oyle tatli tatli birbirlerine baksin kalsinlar:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla
Olmaz tabii:)
Necdet'e uyku ilacı yerine fare zehiri versek olmaz mı?:img-hyste
Funda'cım ben Rüya'nın Ahmet,Ahmet deyişine bittim.
Kız babasının adını ne tatlı söyledi.:):)
ahmetin annesi ne kadar suçluysa yaseminin anneside o kadar suçlu..özellikle yaseminin annesi mektubu sakladı kadın ya!!
rıza:bence suçlu..kızının başka bir adama aşık olduğunu bile bile necdetle evlenmesine izin verdi..
ben bu listedeki herkesin suçlu olduğunu tek tek örneklerle açıklarım amma..onlar dolaylı yoldan zarar verdiler asıl suç ahmet(bu işin içinde bir iş olduğunu düşünmedi ve yasemini hamile gördüğü halde duruma uyanmadı)ve yaseminin(ahmeti gerçekten ama gerçekten sevseydi ne olursa olsun bırakmazdı)..tabii bunlat benim fikrim..
teoyla laleyi dedim ya ilerde problem olmasınlar diye temizliycez:img-hyste
haklısın yaseminin annesi ve babasıda suçlu.ama hastanede yaptığı ile ahmetin annesininde suçu az değil kader bunları bir araya getirmemek için uğraşıyor sonunda
teo ve lale ne sorun çıkaracaklar bilginiz varsa paylaşın lütfen merak ettim şimdi
demin gene yayınlandı...
kızım git biraz atvyi izle görürsün sık veriyo şimdi...
buarada kendime bi avatar yapıyorum sakın kullanmayın gebertirim ha:img-hyste
ya misafir var içerde, gidersem geri gelemem diye gidemiyorum:icon_sorr
Ya avatar dedin de, ben avatar yapmayı falan bilmiyorum.
Sevgili, pek değerli, avatar yapabilen, imza üretebilen arkadaşlar(biraz yağcı göründüm ama neyse:));
Ya şu yeni bölümdeki,fragmandaki Ahmet Yasemin rüya sahnelerinden çok güzel avatar ve imzalar yapılır kanımca...
Neden yapmıyoprsunuz yaw:icon_sorr
arzu-başak 14-03-07, 13:00 Ya!!!
Fragmanı gördüm!!!
İçim içime sığmıyor yine!!!
Ayyyyy...
Ahmet nasıl nanik yaptı öyle koptum!!:img-hyste
Ayy bebeğim ya sonra da öpücük gönderdi Rüyaya...
Ben mest oldum orada zaten...
Ya bu arada Yaseminin saçı uzunmuş!!
Ben kısa sanıyordum:img-hyste
Şimdi beğendim işte, trende çok güzeldi...
Yalnız o trende ahmet ve yasemini yan yana görünce bir garip oldum! İkisi de büyümüş daha bir olgunlaşmış gerçekten!!
Arzucum valla ektim kursu:img-wink:
hı sende gördün sonunda..nasılmış sana dediğim kadar var değilmi...ah ah o ahmetle rüya yokmu bitirdi benide...yalnız ne oluyoruz öyle bebeğim falan...abartmayalım lütfen..hayır yani nerden senin bebeğin oluyor ahmet onu anlamadım...iyi yapmışsın fundacım bugün dışarısıda baya soğuk...neyse ben çıkmak zorundayım...size iyi sohbetler...ne olur arkadaşlar fazla birşey yazmayın..ne olur ...
amanın fragman süpermiş! saolun görmüş kadar oldum eve gider gitmez yapışcam ekrana.
demek ekrem atölye sahibi bi şahıs ha evet sır perdesi yavaş yavaş aralanıyo hımmm :img-yes: peki hakkaten ne diye yoldan geçen diziye dahil olmuş yaw? bi de yunanlı kız çıktı iyi mi! yeni bir Michelle macerasına sürüklenmeyiz demi? hayır Ayla'ya yazık. o kadar çok yeni karakter oldu ki. gerçi çok malzeme bol yemek ama..hadi hayırlısı.
Arzu'cum merak etme sen pek fazla birşey yazmayız.
En fazla bu başlığı bitiririz.:):)
Ya fragmanda Ahmet Kıbrıscık'ta o adamla ormanda dolanıyor ya neydi adam unuttum.
Sakın başlarına birşey gelmesin.
black--mamba-- 14-03-07, 13:03 yaw sen ekrem mevzusunu bilmiyonmu??
sinemle ben o adamı tenhada kıstırcaktık hatta:))
daha çıkmadı dizide ama tahminimiz nezahatın patronu ekrem...:img-yes:
yok valla ekrem mekrem bilmiyom ben yabancı kaldım o mezzuya..ama madem siz tenhada kıstıracanız kötü bir karakter belliki:img-hyste
haaa avatarını beğenirsem kesin çalarım hacı kimse beni tutamaz:img-hyste
Olmaz tabii:)
Necdet'e uyku ilacı yerine fare zehiri versek olmaz mı?:img-hyste
Funda'cım ben Rüya'nın Ahmet,Ahmet deyişine bittim.
Kız babasının adını ne tatlı söyledi.:):)
melalcigim ah ah diyip susuyorum:img-cool2 :img-cool2
necdetede yazik kiz yasemine en kotu zamaninda yardim etti,hatta en son olarakta yasemine istiyorsan gidebilirsin AHMETE dedi,ama esas fare zehirini hakeden yasemin:img-wink: :img-wink: bence
ruya ne tatli soyluyordu oyle ahmet ahmet diye yahu:img-yes: :img-yes:
saygilarimla
Arzu'cum merak etme sen pek fazla birşey yazmayız.
En fazla bu başlığı bitiririz.:):)
Ya fragmanda Ahmet Kıbrıscık'ta o adamla ormanda dolanıyor ya neydi adam unuttum.
Sakın başlarına birşey gelmesin.
Yok ya sanmam başlarına bir şey geleceğini...Az buçuk bir şeyler gösterirlerdi bir şey olsa...
Hem daha kızıyla karşılaşacak Ahmet, bişecikler olmaz:)
melalcigim ah ah diyip susuyorum:img-cool2 :img-cool2
necdetede yazik kiz yasemine en kotu zamaninda yardim etti,hatta en son olarakta yasemine istiyorsan gidebilirsin AHMETE dedi,ama esas fare zehirini hakeden yasemin:img-wink: :img-wink: bence
ruya ne tatli soyluyordu oyle ahmet ahmet diye yahu:img-yes: :img-yes:
saygilarimla
Sinope'cim sende HS severlerdenmişin de haberim yokmuş.:)
Her zaman gel yorumlarını paylaş zevkli oluyor.:)
İyi aman kimse ölmesin o zaman dizide Yasemin'i öldürünce birisi olmaz der.
Necdet'i öldürünce bir başkası olmaz der.
İyisi mi kimse ölmesin.:):)
Bende ne dönek oldum,hastalığıma verin.:):)
yok valla ekrem mekrem bilmiyom ben yabancı kaldım o mezzuya..ama madem siz tenhada kıstıracanız kötü bir karakter belliki:img-hyste
haaa avatarını beğenirsem kesin çalarım hacı kimse beni tutamaz:img-hyste
evt evt tipinide gördük bi sitede,
bak sinem gelince ona sor o hemen resmini koyar:img-yes:
buarada avatar güzel olmadı demiştim zaten bi kere ben güzel yapamıyorum diye:))
çalın çalında kullanmayın:))
Ayy hastayım zor geliyor.:)
Zaten herkes izledi.Yarın falan tıkla,izle sitesine de eklenir.
Hem pc baya dolu birde upload yapınca daha da ağırlaşıyor.
Anladın.:):)
Melalcim ozaman söleme yıvvrummm kaydettiğini aaa:))
Anladım anladım canım, zaten yarısı şakaydı söylediğimin:img-wink:
Rıza torununu hiç görmüş müdür acaba?Kayseri'ye gitmişler midir bu kadar zaman içinde?Resmini görmüştür ama, yüzyüze ayrı tabii...
Ya Ayla'nın annesi modaevi kurmuş ya; şimdi hem Gürsoylar hem de Ünsallar ordan giyiniyordur:)Sosyetenin modacısı olmuştur, Melahat mıydı kadının adı:icon_whis
Lale mezun olunca ne yaptı acaba?Hala pastanede getir-götür işi yapmıyordur herhalde; o da terfi etmiştir.Muhasebe ile ilgileniyordur:)Teo ile aralarında bir şey olacağını sanmıyorum ben.:img-pilot
fundapehlivan 14-03-07, 13:15 hı sende gördün sonunda..nasılmış sana dediğim kadar var değilmi...ah ah o ahmetle rüya yokmu bitirdi benide...yalnız ne oluyoruz öyle bebeğim falan...abartmayalım lütfen..hayır yani nerden senin bebeğin oluyor ahmet onu anlamadım...iyi yapmışsın fundacım bugün dışarısıda baya soğuk...neyse ben çıkmak zorundayım...size iyi sohbetler...ne olur arkadaşlar fazla birşey yazmayın..ne olur ...
Canım benim sende alışamadın bir türlü benim üslup tarzıma!!
Ahmet bebeğim benim yani şimdi sana nereden bebeğim olduğunu bağlantılarla anlatmayayım:img-hyste
Evet canım ama yakında bahar havası geri gelecekmiş:img-wink:
Valla fazla yazmamak konusunda söz veremiyorum ama ben de çıkacağım birazdan dersler beni bekliyor...
black--mamba-- 14-03-07, 13:16 Funda sana dedim fragmanı gören sapıtıyor.
Aramıza hoşgeldin.:):)
ya bide bana nasip olsa izleyipte sapıtmak..ama yok!nette ara ara bulamıyorum en iyisi eve gideyim ben..:icon_sorr
MELAL ahmetle o adam ormanda yürürken bencede başlarına bir şey gelecek..o tipi kaymış kereste kaçakçısı:img-hyste bunlara bişii yapmasın sakin:img-hyste
şaka bir yana..bence zaman atlamasının ardından karşımıza öyle bir ahmet çıkacakki tıpkı yüzbaşı cemal..idealist korkusuz geçen dört yıl içinde kasabanın her sorununu halledip halkın sevgisini kazanmış süper kaymakam:happy0064
ha aklıma geldi birden
necdet dedi ya hani'iyi olmuş gittiği biraz ülkesini tanısın'hani teoda gıcık gıcık güldü!ülke türkiye sınırları içinde bir pastacının içinde kremalara bulanarak tanınmaz..ahmet zaten çevresindeki olaylara duyarlı bir gençti..zaman atlamasından sonrada harika bir adam olarak karşımıza çıkacak..necdette anca pasta yapsın!!
fundapehlivan 14-03-07, 13:18 Anladım anladım canım, zaten yarısı şakaydı söylediğimin:img-wink:
Rıza torununu hiç görmüş müdür acaba?Kayseri'ye gitmişler midir bu kadar zaman içinde?Resmini görmüştür ama, yüzyüze ayrı tabii...
Ya Ayla'nın annesi modaevi kurmuş ya; şimdi hem Gürsoylar hem de Ünsallar ordan giyiniyordur:)Sosyetenin modacısı olmuştur, Melahat mıydı kadının adı:icon_whis
Lale mezun olunca ne yaptı acaba?Hala pastanede getir-götür işi yapmıyordur herhalde; o da terfi etmiştir.Muhasebe ile ilgileniyordur:)Teo ile aralarında bir şey olacağını sanmıyorum ben.:img-pilot
Belki Necdetle kayseriye dede ziyaretine gitmişlerdir...
Valla Lale ne oldu ben de merak ediyorum... Bize hiç anlatılmadı ki ne okudu onu bile bilmiyoruz...
Bence de teo ile bir şey olmaz... Olsaydı arada geçen zaman da olurdu...
Zaten bir kere sadece teonun laleye olan ilgisi gösterildi ondan sonra o konuya değinilmedi bile...
Sinope'cim sende HS severlerdenmişin de haberim yokmuş.:)
Her zaman gel yorumlarını paylaş zevkli oluyor.:)
İyi aman kimse ölmesin o zaman dizide Yasemin'i öldürünce birisi olmaz der.
Necdet'i öldürünce bir başkası olmaz der.
İyisi mi kimse ölmesin.:):)
Bende ne dönek oldum,hastalığıma verin.:):)
melalcigim evet bende H.S hastalarindan biriyim :img-yes:
geldim aslinda bir kac kez yazdim ama kimseden cevap alamiyinca bende yazmadim bir daha:icon_sorr :icon_sorr
bencede kimse olmesin valla dizide
gecmis olsun canim,bir once iyilesirsin insallah
saygilarimla
arkadaşlar noluyo yaa ahmet rüya sahnesi falan bişeyler okudum yeni fragman falan çıkmadı dim mi?? nolur nolur nolur biri yeni fragman çıkmadı desin...
fundapehlivan 14-03-07, 13:21 Valla bu keresteci hala bunların başlarına bela olmaya devam ediyor...
Demek bu 4 sene de bir şey yapamadılar...
Neyse bari o ahmetin yanında ki adamı bir yere sürdürmemiş:img-hyste
Ama bu konuyu devam ettirdiklerine göre bunu bir sonuca bağlarlar diye umuyorum...
Evet ahmet yaseminden uzaklaşınca daha bir ülkesinin farkında olmaya başladı...:icon_whis
Ama eskiden de hukuk konusunda çok idealistti...
Babasıyla konuşmaları filan...
arkadaşlar noluyo yaa ahmet rüya sahnesi falan bişeyler okudum yeni fragman falan çıkmadı dim mi?? nolur nolur nolur biri yeni fragman çıkmadı desin...
Yeni fragman çıktı canım...Hatta Ahmet-Yasemin ve Rüyalı sahneler var:)hatta rüya ahmetin resmini yapmış:)anasının kızı:img-hyste
hs izlediğim bir kaç dizi arasında ve gerçekten çok başarılıı oldıuğunu düşünüyorum konusu bi yeşilçam klasiğine benziyo yani aşk kısmı ama çok güzel anlatılmış hiç klişe deil aslında sonradan aralarında geçen diyalokları okurken etkilenmiyorum ama izlerken bende çokk ağlıyorum :) buda oyuncuların başarısından olsa gerek. |