Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-7

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

bjkkartal
17-03-07, 18:07
dün diziyi seyrederken aklıma aşk oyunu geldi çok benziyor dimi ordada aynı olaylar vardı ÖLENE KADAR AŞK OYUNU

merhem
17-03-07, 18:07
Cocuklar konusunda melal ablaya katiliyorum unutmayin 15 bolum du belki sadece ama 15 bolumde kac sene gecti yasemin 18den 21 yasina geldi cocuklarda buyudu bu durumda :)

gokcenrbd
17-03-07, 18:10
çok güzel bir bölümdü ama bncede sıla birinci olmamalıydı nyse artık başka sefere:)

narcissa
17-03-07, 18:20
Denizin Galatasaray lisesinde okuduğunu biliyorum ve olaylar başlarken henüz 5. sınıftaydı taa rızanın babasıyla kavga ettiği dönemlerde...

Yani 59da 11-12 yaşındaysa 61 de 13-14 yaşlarındaydı şu dönemde de 19 yaşında falan yani oyuncular gayet normal bence. Ayrıca diğer oyuncularda değişim yok lafı biraz tuhaf kaçmış. Yani selma zaten bakımlı bir hanım saçları yine boyalı. Ayla Yasemin Ahmet Necdet Lale ve Teo genlerdi biraz daha olgun takılıyorlar şuan. Rıza yani engin şenkanın saçları boyaydı doğal haline döndürüp beyazlatmışlar...

Elllerinden geldiğince uygun olmuş bence

arzu-başak
17-03-07, 18:37
Herkese merhaba....dışardaydım geldiğim gibi reytinglere baktım...artık kemikleşmiş bir izleyci kitlemiz var....bu güzel....buarada dün diziden sonra sanıırm bir 60 sayfa yazılmış bunların hepsini okuma olasılığım yok arada şöyle bir baktım genel olarak beğenilmiş bu bölüm..benim içinde çok güzel bir bölümdü...ama tekrar izlemem gerekiyor düzgün bir bölüm yorumu yapabilmek için..ama en son sahneye bayıldım necdet ahmeti görünce öyle bakakaldı ya başka ne isterim...şimdi acı çekme sırası necdet beyde kimbilir aklından neler geçirdi ahmeti görünce....ahmetim zaten mükemmeldi...neyse ben geldiğim gibi yine çıkmak zorundayım...size iyi sohbetler..........

maison
17-03-07, 18:49
Demin basında çıkan haberler bölümünde okudum.
Bir arkadaş eklemiş.O yazının kime ait olduğunu bilmiyorum ama çocukların çok fazla büyüdüğünü yazmış.
Çocukların 7-8 yaşlarından üniversite çağına gelmesini eleştirmiş.
İyi de çocuklar 7-8 yaşlarında değildi ki 13-14 yaşlarındaydılar.
Özellikle son bölüm öyle olması gerekir.
Şimdi de 18 yaşındalar.

iyide melal ablam..hic 13-14 yasinda gözükmüyorlardi..bende 9-10 yasinda derdim..simdiki yaslari icin rüya(güzelligini huyunu,..vs tamamen babasindan almis..anne'den eser yok..tabi gözler haric:icon_whis )'nin 10 yasinda olmasi gerek..bilmem siz ne dersiniz:img-wink:

sude-elvin
17-03-07, 18:54
Denizin Galatasaray lisesinde okuduğunu biliyorum ve olaylar başlarken henüz 5. sınıftaydı taa rızanın babasıyla kavga ettiği dönemlerde...

Yani 59da 11-12 yaşındaysa 61 de 13-14 yaşlarındaydı şu dönemde de 19 yaşında falan yani oyuncular gayet normal bence. Ayrıca diğer oyuncularda değişim yok lafı biraz tuhaf kaçmış. Yani selma zaten bakımlı bir hanım saçları yine boyalı. Ayla Yasemin Ahmet Necdet Lale ve Teo genlerdi biraz daha olgun takılıyorlar şuan. Rıza yani engin şenkanın saçları boyaydı doğal haline döndürüp beyazlatmışlar...

dediklerine katiliyorum ellerinden geldigince uydurmuslar. insanlarda yaslilik belirtisi sadece saclarinin beyazlamasi degil sonucta.
ben isik ve defneyi begenmedim onlarin yerine baskalari olsa daha iyi olurmus isik idare ediyor ama defne olmamis bence.

bencede riza verem hem dizide bunun üzerine duruluyor hemde genelde hapishanede uzun süre yatan birinde mutlaka bi hastalik cikiyor.

yasemin ve ahmetin karsilasma sahnesine gelince yasemin biraz daha duygulu olabilirdi aglamak bazi sahnelerde yetmiyor ahmet cok iyiydi bakislariyla bitiriyor insan kaptiriyor kendini. benim icin defne haricinde olumsuz bisey yok aslinda dizi yine süper ben yine ilk bölümdeki tadi aldim izlerken.

Melal
17-03-07, 18:58
iyide melal ablam..hic 13-14 yasinda gözükmüyorlardi..bende 9-10 yasinda derdim..simdiki yaslari icin rüya(güzelligini huyunu,..vs tamamen babasindan almis..anne'den eser yok..tabi gözler haric:icon_whis )'nin 10 yasinda olmasi gerek..bilmem siz ne dersiniz:img-wink:

Canım hadi 14 yoksalarda 12-13 vardı bizim ufaklıklar.
Deniz ve Harun onlardan 1 yaş büyük olsa onlarda 14 yaşında olur.
Rüya 4,5 olduğuna göre aradan dolu dolu 4 yıl geçti.
Bizim çocuklar üniversite 1. sınıf öğrencisi olsa 17 veya 18 yaşındalar.
17 yaşında üniversiteye girenler var.
Örnek babam 21 yaşında üniversiteden mezun olmuş.
Neyse artık bu mevzuya çok takılmayalım.
Kızlar abileri,ablalarından büyük gözüküyormuş gibi görmeyelim.:)

aynakolik_fatma
17-03-07, 19:01
ahmet ağlamasa bile bakışlarından ve tavırlarından ne kadar acı çektiğini anlayabiliyoruz ama yasemin gözyaşı dökmese gerçekten üzülmüşmü anlamıcaz
ve iki kerede aynı trene bindiler yuh dedim artık zamanlama süper yani
senaristlerde ne yapsakta karşılaştırsak şunları diyemi düşünüyorlar acaba
ve ne yapsakta necdetin haberi olsa:happy0064

elifk
17-03-07, 19:04

bencede basında cıkan haberler kısmındada cocukları 8yasında yapmıslar oysa dızı basladıgında 11-12 yaslarındaydılar yanı suan 18-19 yasındalar eee dıgerlerı ıcın zaten 4 senede 20 yasından 24e yada 26 dan 30 a gecerken cok fazla bı degısım olmazkı ınsanda... bence gayet mantıklı ılerlıyo anlayanlara tabıı

bse
17-03-07, 19:45
uzun bir aradan sonra yne burdaym ya çok özledim ama oks yaklaşıo artk byle kırk ylda bir ya dün dizi yne çok güzeldi bm anlamadığım bi şy var yasemin ahmtin gçzünün içine baka baka rüyayı necdetn kızı olark nasl tanıtır yani bnu nasl sklar b anlamıorm ya nyse bir de arkadaşlar dünkü blmden sonra(6 sene geçmesine rağmen ahmtle yaseminn hala brbrlerine dydkları aşkı grdkten sonra)
nsl hala necdet rüya yasemin diyrsunuz ya:(

bse
17-03-07, 19:51
bir de yasemin çocuğ bırakıp gitti ya sen şimdişu zamnda çcuğu bırak trn bak bkiim geldiğinde bulabiliomusun
son bir şy daha hani ahmetle yasemin konuşuyorlardıya o arada rüya kalktı direk gülerek bir kere hiç bir çocuk uykusndan gülerek kalkmaz mızmızlanır önce heleki annesi yoksa ortalığı yıkar bu kalıo resim yapıo yne yatıo e brz garip kaçmış

angelina_özge
17-03-07, 19:53
ya arkadaşlar bence böle ufak tefek şeylere takmayalım dizimiz gayet güzel gidio bence ahmetle yaseminin karşılaşması süperdi necdetede oh olsun birazda o acı çeksin bakalım ya yaseminle ahmet birleşebilse ne güzel olur:happy0064 :happy0064 :happy0064

spdr
17-03-07, 20:01
ya hatırla sevgiliyi izledikten sonra iki üç gün kendime gelemiyoruum(çok saçma ve utanç verici dimii:img-blush )...dün yine çok üzüldümm..:icon_sorr
yazık yaa-ahmet nasıl heyecanlandı yasemini görünce..:img-in_lo
yasemin.babasına benzeyen yönleri de var diyince benim de aklıma direk necdet geldii..nisbet yapar gibi niye söylüyo böyle diye düşündüm bi an.:img-blush ben bile kötü oldum öyle düşününce...bi de ahmeti düşünmek lazım.baya bozuldu gerçi o da:icon_sorr
bi de sonunda necdete hiç üzülmedim-sadece ahmetle yasemini rahatsız eder şimdi diye düşündüm-canım sıkıldı..:icon_whis
gerçi ahmetle yasemin karşılaşsa-konuşsa-hatta tüm yolculuğu beraber geçirse nolacakki:onların durumları umutsuz....:icon_sorr :icon_sorr

cansu_a
17-03-07, 20:04
ya arkadaşlar bence böle ufak tefek şeylere takmayalım dizimiz gayet güzel gidio bence ahmetle yaseminin karşılaşması süperdi necdetede oh olsun birazda o acı çeksin bakalım ya yaseminle ahmet birleşebilse ne güzel olur:happy0064 :happy0064 :happy0064

ufak şeyler diil ki bunlar necdet rüyaya süper babalık yaparken öz annesi bile onunkadar ilgilenmiyo bi garda çocuğu tanımadığı bi kadına ansıl emanet edebilir ki orası gayet saöama olmuş keşke rüya bişey isteseydi de yasemin onu almak için fln çıksaydı.necdet rüyaya öz annesinden daha çok ilgili davarnıyo

bi de onların arasını necet mi bozdu ki necdet üzülsün .yaseminin hatası bütün olanlar!taa o zman ahmetin annesi ahmet seninle görüşmek istemedi die hemen işin peşini bıraktı.oysa bu kadar önemli bi konu olduğunda ısrarcı davarnması gerekti.ilerleyen bölümlerde sanırım ahmete geri döncek ve o zman ben daha çok kzııcam ona madem kararında duramıcaktı necdetin başını neden yaktı.
tamam ahmeti hala sevmesi çok normal bu elinde olan bişey değil ama necdet konusunda çok bencilce davranıyo yasemin

dnzzz
17-03-07, 20:06
spdr ya bnde aynen öleeeee!! kndime gelemiyorum..bu arada her söylediğine katılıom uzun uzun yazmiim,içimdekileri yazmışsın:D yaa ben şey dicem başlangıçta bi müzik çalıodu ya yabancı çok güzeldi o yaa..adı ne bilen var mı?

spdr
17-03-07, 20:09
ufak şeyler diil ki bunlar necdet rüyaya süper babalık yaparken öz annesi bile onunkadar ilgilenmiyo bi garda çocuğu tanımadığı bi kadına ansıl emanet edebilir ki orası gayet saöama olmuş keşke rüya bişey isteseydi de yasemin onu almak için fln çıksaydı.necdet rüyaya öz annesinden daha çok ilgili davarnıyo

bi de onların arasını necet mi bozdu ki necdet üzülsün .yaseminin hatası bütün olanlar!taa o zman ahmetin annesi ahmet seninle görüşmek istemedi die hemen işin peşini bıraktı.oysa bu kadar önemli bi konu olduğunda ısrarcı davarnması gerekti.ilerleyen bölümlerde sanırım ahmete geri döncek ve o zman ben daha çok kzııcam ona madem kararında duramıcaktı necdetin başını neden yaktı.
tamam ahmeti hala sevmesi çok normal bu elinde olan bişey değil ama necdet konusunda çok bencilce davranıyo yasemin

valla yasemin ahmete dönerse hiiç kızacağımı sanmıyorumm:img-yes:
asıl orda ahmet,yalan söyledi diye yaseminden ayrılırsa kızarım
(ahmeti suçlamıyorum tabiki de-olaylarda bir garip o bir de rüya zaten de...dizinin gidişatına göre düşünürsekk..)
tabi böyle şeyler olmıycak...1970lere kdar en azından..:icon_sorr

*caramel*
17-03-07, 20:09
ahmetle yasemin tekrar birlikte olsun onları o halde görünce için garip oluyor çok seviyorlar ahmetin istanbula gelmesi herşeyi degiştirecek bence gözden uzak olan gönüldende uzak derler şimdi ahmet sürekli yaseminle karşılaşacak ve bu hepsine zarar verecek gibi birkere nejdet çok kıskancak ve yasemin zaten hazır bekliyor gibi sadece ahmetin bir sözüne bakar ama nejdeti sevmesede şuan için ondan ayrılmaz

şilimsi
17-03-07, 20:12

garda tanımadığı bi kadına rüyayı emanet etmesine bende çok takılmıştım...ama açıkçası ordan sonra ahmetle karşılaşacaklarını anlayınca pek üstünde durmadımm...
necdetinde acı çekmesini istemem yani...onca fedakarlık yaptı çünkü..yasemin için..ayrıca şu an seven iki insanın arasında olsa bile yasemine açık açık sormuştu..gitmek istiyo musun..istiyosan gidebilirsin diye...necdete bu kadar kin beslemenize gerek yok..
ben ahmet-yasemin dediğim halde yasemine çoğu zaman kızmıyo değilimm..
bi insandan kızı olduğunu nasıl saklayabilir yaa...böyle bi hakkı kendinde nasıl bulabilir..hele o minnacık çocuğu kandırmayı nasıl düşünebilir...hiç alakası olmayan bi adamı babası olarak tanıtması..tamam necdet gerçekten iyi babalık yapıyo ama..öz babanın verdiği güven..sıcaklık...sevgi..aynı olabilir mii..:icon_sorr lütfen bunlarıda düşünün..ve karakterleri öyle değerlendirin..!!!

pegasus*
17-03-07, 20:14
ahmet'in kendine koyduğu istanbul yasağının bir benzerini de yasemin koymuş olsa kendine ve bu 5 senelik zaman zarfında adaya hiç gitmemiş olsa, ahmet de bunu öğrense bir şeylerden şüphelense ne güzel olurdu. çünkü ahmet her şeye rağmen yasemin'in kendisine olan aşkının hiç tükenmediğini bilmiyor. acaba her şey eskisi gibi mi belki de değişmiştir diyordu ya arkadaşına. aslında bunu istanbul için söyledi ama yasemin'i kasttettiği çok belliydi...

dnzzz
17-03-07, 20:19
ya şimdi baktım da reytinglere..3 ayda 3 e geldiyse dizimiz yakında 1.bile olur.ben kendi adıma çok uğraşıom.şimdiden 7 arkadaşım delisi oldular.ve bütün gün sınıfta hatırla sevgiliyi söylüo hiç bklemedklerim :D

ya bölü yorumuna gelirsek yaseminin babasına da benzio dediği bölümde biraz dha üzgün olabilirdi.dediğiniz gibi sanki bölee bka işte necdetin kızı yaa der gibi ib havası vardı..öğretim üyeliği bölümünü iyi kıvırmış..gerçekten biraz dha etkileyici olması lazım ahmet-yasemin bölümlerinde.ama şunu da düşünmeden edemiyorum.yaseminle ahmet parti hakkında konuşup darıldıklarında ahmet yasemini çok mutlu görmüş ve lale ye çok mesut görünüo demişti.lale de o onun huyu üzgün olsa da belli etmez gibilerinden konuşmuştu..belki de onun o bölümleri öle oynaması gerekiyodur.

cansu_a
17-03-07, 20:24
garda tanımadığı bi kadına rüyayı emanet etmesine bende çok takılmıştım...ama açıkçası ordan sonra ahmetle karşılaşacaklarını anlayınca pek üstünde durmadımm...
necdetinde acı çekmesini istemem yani...onca fedakarlık yaptı çünkü..yasemin için..ayrıca şu an seven iki insanın arasında olsa bile yasemine açık açık sormuştu..gitmek istiyo musun..istiyosan gidebilirsin diye...necdete bu kadar kin beslemenize gerek yok..
ben ahmet-yasemin dediğim halde yasemine çoğu zaman kızmıyo değilimm..
bi insandan kızı olduğunu nasıl saklayabilir yaa...böyle bi hakkı kendinde nasıl bulabilir..hele o minnacık çocuğu kandırmayı nasıl düşünebilir...hiç alakası olmayan bi adamı babası olarak tanıtması..tamam necdet gerçekten iyi babalık yapıyo ama..öz babanın verdiği güven..sıcaklık...sevgi..aynı olabilir mii..:icon_sorr lütfen bunlarıda düşünün..ve karakterleri öyle değerlendirin..!!!

işte tam da bu yüzden yasemin ahmete geri dönerse kızarım dedim çünkü bu sadece necdetin yıkımı olmaz.aynı zamanda rüya nın da yıkımı olur.hatta ahmeti bile sarsar bunca yıl çocuğunun varlığından haberi olmadığı için.haklısın kimse öz baba gibi olmaaz ama necdetin mükemmel bir baba olduğunu gördük dün

kaldı ki ben necdeti çok sevmeme rağmen ahmet-yasemin birlikteliğini destekliyorum.o gardaki konuşma sahnelerini yine sulu gözlerle izledim ama insanların oh biraz da necdet acı çeksin demelerine dayanamıyorum.necdet bişey yapmadı ki tek suçlu yasemin .o yüzden keşke yasemin necdet ahmete gidebilirsin dediğinde gitseydi ahmete.o zman biz ayrıldık demeyi biliyo şimdi ne necdete ne de rüyaya acı çektrmeye hakkı yok.ama senaryonun da geri dönüşü olmadığına göre ahmet-yasemin tekrar bir arada olcak ve necdet onlardan kat kat daha mutsuz olcak.hem de bi çocuğu keybetmenin verdiği acı daha çok olcak:icon_whis

bse
17-03-07, 20:28
ya bnm anlamadğım bir şy daha arkadaşlar herkes aylaya çıkarcı fln dio(bnd) ama şunu da sylemeden edemicem eğer ayla çkarcysa necdette çkrcı ya ikisinide sewn yada bnm gbi ikisinide swmeyin çnkü ayla nasl ahmete yaklaşrken ahetn yasemine karşı duygularını kullandıysa ncdtte çocuğu ve yasemnin dyguların kullandı

burcuuu
17-03-07, 20:29
ya hatırla sevgiliyi izledikten sonra iki üç gün kendime gelemiyoruum(çok saçma ve utanç verici dimii:img-blush )...dün yine çok üzüldümm..:icon_sorr
yazık yaa-ahmet nasıl heyecanlandı yasemini görünce..:img-in_lo
yasemin.babasına benzeyen yönleri de var diyince benim de aklıma direk necdet geldii..nisbet yapar gibi niye söylüyo böyle diye düşündüm bi an.:img-blush ben bile kötü oldum öyle düşününce...bi de ahmeti düşünmek lazım.baya bozuldu gerçi o da:icon_sorr
bi de sonunda necdete hiç üzülmedim-sadece ahmetle yasemini rahatsız eder şimdi diye düşündüm-canım sıkıldı..:icon_whis
gerçi ahmetle yasemin karşılaşsa-konuşsa-hatta tüm yolculuğu beraber geçirse nolacakki:onların durumları umutsuz....:icon_sorr :icon_sorr

Bnde öyLeyim ya.. HaLa dizinin etkisindeyim.. Dnkü böLü sürekLii akLımda.. Ayy iLk defa bir dizide böyLeyim ya..

sheqer__shey
17-03-07, 20:36
dun super bi bolumduu yha hala filmin etkisindeydim yni oyuncular cok ii bnce hele ruya cook sheqer yasemınle ahmetın olduu sahneler cok gsldi yasemin kahkullu ve sapkalı halıde ole ama beren saat her halıyle gusl bnce:d off yni bolume daa 6 gun var:(off off ozamana kdr nası bklicem ya!:sad53: :img-in_lo

bse
17-03-07, 20:52
arkadaşlar avni abi(avni yalçın) diziden ayrılıomuş demek ki şevket ölücek

nyse millet ii geceler rüyanızda ahmet yasemin ve rüyayı görü gerçi daha uyunmazya nyse bn şmdiden syliim de

NiliWerda
17-03-07, 21:47
herkese ii geceler...
son bişi dicem:
sakın gülmeyin ama ben daha yeni fark ettim:))
jenerikte Berk hakmanı gösteriyomuş:img-hyste
yeni gördüm valla gülmeyin sakın:icon_sorr
ya dizi başladığından beri gösteriyomuş:(
ya çok bakar körüm ben ya:(

UYARI: Lütfen bölüm yorumlarında, mesajlarınıza resim eklemeyiniz!
Bölüm sorumlusu
Alexia

ehlocan
17-03-07, 21:57
Bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar..Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17369

Sevgiler
Ehlocan

muko88
17-03-07, 21:59
Yeni başlık için teşekkürler ehlocan...

İyi geceler arkadaşlar...
Kimse yok galiba bu gece...
Dün herkes HS için fazlaca yorum yaptı ya:)
Bugün durgunluk var:)

NiliWerda
17-03-07, 22:04
yeni başlık hayılı ve uğurlu olsun:happy0064
kavgasız, her üye birbirlerine saygılı olsun:happy0064

mukocum evt duruldu bir an...
ben öbür sayfaya bişi yazmıştım resmen utanç verici...
bukadar bakar kör olunmaz:icon_sorr

muko88
17-03-07, 22:14
Okudum Nilcim ne yazdığını...
Hatırlıyorsan eğer ben o resmi(berkin olduğu kısım) kesmiştim hatta, bölüm yorumlarında seninle konuşurken o resmi de eklemiştim jenerikten...
Bu arkadaşı ben daha önce jenerikte görmemiştim demiştim hani...Oldu bi kaç hafta buna...
Demek o zaman da görmüyormuşsun sen:img-cool2 :img-hyste

burcuuu
17-03-07, 22:15
yenii başLıkımız hayırLı oLsn.. =))

Evt fraqmanda berk'in qörüntüsüü yanında bir
çocukla beraber vardı sanırım..

ÇAKIL85
17-03-07, 22:17
dün akşam yayınlanan bölümü çok beğendim.yeni defneye rağmen:img-cool2
genelde dizilerde ki zaman atlamalarından nefret ederim
en tahammül edemediğim şeydir.zaman atlamadan sonra ki bölümler benim için inandırıcılığını ve sıcaklığını kaybeder
bu hep böyle olmuştur,izlediğim tüm dizilerde
ilk defa hs de bu gerçekleşmedi
ve ben zaman atlamadan sonra ki bölümü sinir olarak izlemedim ilk defa bir dizide...

en etkilendiğim sahne rızanın eve döndüğü sahneydi
çok duygulandım.ve çok gerçekçi bir sahneydi.oyuncuların hepsini bu sahnede çok başarılı buldum.
nezahatin heyecanı,rüyanın dedesini ilk gördüğünde verdiği tepki,yaseminin sevinci,ışık'ın her anı ölümsüzleştirmek adına sürekli fotoğraf çekmesi,rızanın her birine sarılırken sanki bir daha onları göremeyecekmiş gibi o anlarını hafızasına kazımak istercesine olan bakışları...
en sevdiğim sahne oldu hs de

en sevdiğim diğer bir sahne de 2. bölümdeki yaseminin necdetin pastanesinde michelle'e "tabi bunlar sadece benim görüşlerim,az gelişmiş bir ülkeye ait bir genç kızın görüşleri ,siz benim hissettiklerimin hiçbirini hissetmeyeceksiniz,gerçek aşk duygusunu yani,gelişmiş bir ülkenin insanı olmak böyle bir şey demek" dediği sahneydi
2. bölümdeki bu sahneyi unutamayacağım gibi bu sahne de hs de ki en sevdiğim sahnelerden biri olacak.
aslında hs de unutulmayacak bir çok sahne var.duygulandıran birçok sahne olduğu gibi…

cansel elçin fanı değilim.mükemmel bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum.beren saat hayranı da değilim onun da harika bir oyuncu olduğu gibi bir iddiam yok
ama ne olursa olsun hs ye inanılmaz yakıştıklarını düşünüyorum
diğer tüm oyuncuların olduğu gibi
mesela yasemin karakterinde beren saatten başka birini asla görmek istemezdim.belki başkası oynasaydı bu kadar sevemezdim de.ahmet karakteri için de geçerli bu,necdet için de.

16. bölümde en çok rahatsız olduğum konuya gelince...
defne tabiki:img-cool2
yani defneyi oynayan daha doğrusu oynayamayan belçim erdoğan.
korkunç bir cast seçimi
ilk 15 bölümde bu kadar tatlı bu kadar sevimli bu kadar güzel ve en önemlisi bu kadar yetenekli birini defne rolünde oynatıp daha sonra da belçim erdoğanı oynatmaları bana göre defne karakterini mahvetmeleri demek
yani benim için bu anlama geliyor
hs de ki en sevdiğim karakterlerden birinin en sevmediğim karakter haline dönüşeceğine asla inanmazdım.ama aynen böyle oldu
dün akşam ki defne sahnelerine tahammül edemedim
bu da sadece oyuncudan kaynaklı.

lale mansur ve ayda aksel...nezahat ve selma...
ikisi de çok beğendiğim oyunculardır.onlar için söylenecek hiçbir şeyim yok...her zamanki gibi mükemmellerdi.
lale her zaman ki gibi..sadece çok daha güzelleşmiş.lale karakteri hs de ki en sevdiğim karakter:img-yes:
necdet mükemmel bir baba.rüyanın öz babası olsa ancak bu kadar severdi.necdet gerçek bir melek galiba:img-wink:
ışık ve deniz'i oynayan oyuncular defne gibi garip gelmedi aksine çok da sevdim ikisini.
rüya inanılmaz bilmiş ve bir o kadarda tatli bir çocuk ve çok yetenekli.onun sahnelerinde çok fazla zorlandıklarını sanmıyorum.sanki 40 yıllık oyuncuymuş gibi oynuyor:img-hyste keşke onda ki yetenek oyuncu diye geçinen bir çok kişide daha olsa.
örnek=yeni defne:img-cool2

ahmet ve yaseminin tren garında olan sahneleri içimi burktu.
özellikle ahmetin necdet,yasemin ve rüyayı beraber gördüğü sahne de çok ama çok üzüldüm:icon_sorr
ahmete üzüldüğüm kadar son sahnede necdetin haline de üzüldüm
hep üzüldüm yani.bu kadar üzülmeye rağmen bu diziyi bir o kadar da seviyorum ya.ilginç...:img-hyste

kısacası..
süper bir bölümdü
emeği geçen herkesin ellerine sağlık:img-yes:

cansu_a
17-03-07, 22:18
hayırlı olsun yeni başlııımıızz:happy0064
olsun NiliWerda hepimiz büyülendiğimiz için izlerken bazı şeyler gözden kaçıyor.ya ben ısrarla teo ve lale arasında bişiy olmuş olması gerek diye düşünüyorum .belki de geçen 4 sene içinde olmuştr da sonra bi flashback yapıp gösterirler bize

yeni ışık ve defneye alışmadım ben ama deniz süper:good: olsun zamanla alışırım ama yaseminin ablası gibi olması komik.şimdi harun & ışık ve defne & deniz aşkını da izlicez dizi aşk dolu.bakalım mehmet ve sevim bu aşka ne dicekler???
şimdi necdet arabasıyla takip mi etcek treni???of yaa can yakan sahneler başlıcak:sad53:

NiliWerda
17-03-07, 22:26
Okudum Nilcim ne yazdığını...
Hatırlıyorsan eğer ben o resmi(berkin olduğu kısım) kesmiştim hatta, bölüm yorumlarında seninle konuşurken o resmi de eklemiştim jenerikten...
Bu arkadaşı ben daha önce jenerikte görmemiştim demiştim hani...Oldu bi kaç hafta buna...
Demek o zaman da görmüyormuşsun sen:img-cool2 :img-hyste

:img-hyste evt bak görmemişim cidden...:img-hyste

burcucum yanındakide harun zaten..
öbür başlıkta var ordan bak bi ekledim resmi ben...:good:

muko88
17-03-07, 22:43
Aklıma ne geldi...Bugün yazmayı unutmuşum...Bugün gazetede okudum.
Hani devlet tiyatrolarındaki oyuncuların dizilerde oynamasına engel olunacağı şeklinde haberler çıktı ya...
Turizm ve Kültür Bakanı Atilla Koç bu duruma bir çözüm getireceğini söylemiş.
Oyuncuların dizilerde de oynamasından yanayım, demiş.
Haberi okuyunca rahat bir nefes aldım.
Umarım en kısa zamanda bir çözüm getirirler bu konuya.
Yazık sanatçılarımız da üzülüyordur çünkü.

burcuuu
17-03-07, 22:44
:img-hyste evt bak görmemişim cidden...:img-hyste

burcucum yanındakide harun zaten..
öbür başlıkta var ordan bak bi ekledim resmi ben...:good:

Ya çocuk vardıı işte.. o zaman tanımıyodm kii..
ama şmdi beLLi harun..

Senin ekLEdiğin resim fLn yok.. YorumLara resim ekLemek
yasAKmış sanırım.. silinmiş..

şilimsi
17-03-07, 22:47
:happy0064 :happy0064 yeni başlığımız hayırlı olsun....
ahmet-rrüya-yasemini bir arada görerek izlediğimiz bölümler hakkında yorum yapmak dileğiyleee:icon_sorr (ne dedim ben yaa...ne cümle oldu beaa:img-hyste )

spdr
17-03-07, 22:52
Aklıma ne geldi...Bugün yazmayı unutmuşum...Bugün gazetede okudum.
Hani devlet tiyatrolarındaki oyuncuların dizilerde oynamasına engel olunacağı şeklinde haberler çıktı ya...
Turizm ve Kültür Bakanı Atilla Koç bu duruma bir çözüm getireceğini söylemiş.
Oyuncuların dizilerde de oynamasından yanayım, demiş.
Haberi okuyunca rahat bir nefes aldım.
Umarım en kısa zamanda bir çözüm getirirler bu konuya.
Yazık sanatçılarımız da üzülüyordur çünkü.

ben de okudum bşiler bununla ilgili...dt izin vericekmiş büyük ihtimalle:img-yes: zaten belliydi de...
bu arada diğer sayfalarda bi arkadaş şevket ayrılacak diziden..demiş-var mı böyle bir durum??

spdr
17-03-07, 22:57
:happy0064 :happy0064 yeni başlığımız hayırlı olsun....
ahmet-rrüya-yasemini bir arada görerek izlediğimiz bölümler hakkında yorum yapmak dileğiyleee:icon_sorr (ne dedim ben yaa...ne cümle oldu beaa:img-hyste )

:good: süper bi cümle kurmuşsun kardeşşş..:good:
ve fakat onlar bir araya gelseler bile ne olabiilir kiii
diye düşününce üzülüyor insan...
yasemin evliiii-ahmet kuvvetle muhtemelen evlencek...
oooof oof:icon_sorr

Güneş-07
17-03-07, 22:58
yeni başlığımız hayırlı olsun...
o haberi bende okudum ve çok korktum hs kalkar diye inş.atilla koç bir çözüm getirir.böyle en güzel bölümleri mahvolmasın..
ya diğer başlıkta bir soru sormuştum ama orda okuyamadım acaba özgür özberk hs ye girecek mi ve girecekse eğer kim olarak girecek....

muko88
17-03-07, 23:03
Özgür Özberk'in gireceğini açıkladılar ama kim olarak gireceği belli değil.
Avni Yalçın'ın diziden çıkacağı haberini kim söyledi?
Nereden çıktı bu haber?
Hayır yok öyle bir şey...
Yanlış anlaşılma var...

spdr
17-03-07, 23:05
yaa hayırdırrr-kimse yok muuuu??
neyse ortalığı boş bulmuşken dün gözüme batan şeyleri yazayımm
sanırım herkes seviyor rızayı ama ben bi türlü sevemedimm
tavırları-el kol hareketleri çok itici geliyor bana...
hele nezahatla konuşurken eli pijama üstünün içindeydi yaa
çok rahatsız edici geldi banaa...
bi de ışık ın sürekli fotoğraf çekmesi hoşuma gitti...
küçüklüğünü çok seviyordum o kızın..
şimdi de pasif-kendine güvensiz biri olmasını istemem şahsen:img-yes:
ha bi de aylanın annesi kerimanla baya iyi gibiydi...
orda direkt nezahat geldi aklıma...
yani kadının işi tabii diksin elbisesini de pek samimi geldi bana:img-blush

spdr
17-03-07, 23:09
Özgür Özberk'in gireceğini açıkladılar ama kim olarak gireceği belli değil.
Avni Yalçın'ın diziden çıkacağı haberini kim söyledi?
Nereden çıktı bu haber?
Hayır yok öyle bir şey...
Yanlış anlaşılma var...

tamam tamam..çok kesin konuşmuşsun...
sen öyle diyorsan öyledir yanii:good:
kapanan sayfada biri yazmışş
kim hatırlamıyorum ama
kimse itiraz da etmemiş de
o sebeptan sordum...bye

ayşenurr
17-03-07, 23:11
televizyonda 16.bölümün tekrarı var mı?duyan,bilen varsa lütfen cevap yazsın.
bu bölümü tekrar izlemem lazım.çok beğendim.:good:

cansu_a
17-03-07, 23:14
açıkcası ben de merak ettim kerimanla yolları bidaha nasıl kesişcek rıza ve nezahatin?? neden o kadar samimiydi o aylanın annesiyle belki de sadece o gazinoda sahne alcağını göstermek için çekilmiş bi sahneydi

yeni defne o kadar büyük ki artık abi demez heralde ahmet der abisine :img-hyste

rızaların ve şevketlerin da arası düzelcek bence hem rıza defneye babana selam söle dedi hem de şevketler baya bi ilgilendiler rızanın çıkışıyla :icon_whis

buarada be de okudum şevketin çıkcağğını
belki de birdahaki zaman atlamasına çıkarlar hani yaşlancaklar ya gitgide ama inşallah ani bi ölüm fln olmaz hem rıza için hem de şevket için

sude-elvin
17-03-07, 23:18
yeni baslik hayirli olsun.
cakil bu zaman atlama konusunda sana katiliyorum bu zamana kadar en cok sevdigim dizilerde bile zaman atlamasi olunca eski tadi alamiyordum ayni seyi jenerikte ilk bölümlerdeki ada sahnelerini görünce ablamada söyledim. oda hatirla sevgilide asla öyle olmaz dedi. gercektende daha öncede dedigim gibi ilk bölümden aldigim tadi aldim bu bölümden. umarim hic bozulmadan böyle devam eder. bunuda daha önce demistim tek gözebatan defne.

şilimsi
17-03-07, 23:29
:good: süper bi cümle kurmuşsun kardeşşş..:good:
ve fakat onlar bir araya gelseler bile ne olabiilir kiii
diye düşününce üzülüyor insan...
yasemin evliiii-ahmet kuvvetle muhtemelen evlencek...
oooof oof:icon_sorr

sabır....
sabreden derviş muradına erermişş...
tabi bi de şu versiyonu var bunun..
sabreden dervbiş beklemekden gebermiş...
sanırım biz ikincisi gibi olucazz...bu gidişle...:icon_sorr
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler...
rüyanızda rüyayı görünn:happy0064

Güneş-07
17-03-07, 23:34
ahmetin aylayla evlendiği günü görmek istemiyorum offf nasıl katlanıcakz 2. bir evlilik darbesine ama şilimsininde dediği gibi sabreden derviş muradına erermiş yada beklemekten geberirmiş :) ;)
1. olsun muradımıza erelim ve ahmet-rüya-yasemin bir arada olsunlar...
bende çıkıyorum herkese iyi gecelr...

spdr
17-03-07, 23:35
zaman atlamasından sonra çocukların fazla büyüdüğü konusunda herkes hemfikir sanırım...:img-yes:
ama bu beni pek rahatsız etmedi açıkçası...
ama başlarda yaseminle necdeti ve tabiki rüyayı..
o kadar mutlu görünce rahatsız oldumm..
diziye-daha doğrusu ahmet yasemin aşkına tekrar ısınamayacakmışım gibi hissettim..
hatta yaseminin pencereden bakıp ağladığı sahne de pek etkileyici gelmedi
neysekii sonradann tren dışında kayboldu bunlarrr:img-yes:
yine de yaseminle necdeti o kadar yakın göstermelerine gerek yok bence....:img-yes:

spdr
17-03-07, 23:38
sabır....
sabreden derviş muradına erermişş...
tabi bi de şu versiyonu var bunun..
sabreden dervbiş beklemekden gebermiş...
sanırım biz ikincisi gibi olucazz...bu gidişle...:icon_sorr
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler...
rüyanızda rüyayı görünn:happy0064

iyi gecelerr
inşallh muradımıza ererizz...
daha çok bekleriz gibi görünüyor gerçi ama...:icon_sorr
garibim ahmete bişi olmasa sabredeyim derkenn...:icon_whis

cansu_a
17-03-07, 23:59
necdet ve yasemini o kadar yakın göstermeleri kasıtlı bişeydi herkes bu 4 snee içinde aralarında bişey oldu mu diye merak ediyordu ya o kadar samimi gösterdiler işte öpmeler fln... sonra rüyayı yatırdıktan sonra ayrı ayrı odalara girdiler yaa bence çok iyi düşünülmüştü..
önce aralarında bişi var sandık sonraa olmadığını gördük...ee o kadar da yakın ilgi olsun ama yazık necdetciimize

Figan
18-03-07, 00:21
Bizce büyük bir hata :

Dünün çocukları büyüdü hem de üniversiteye başladı. Ama dizide dört yıllık bir zaman aşımı yapılmıştı. Çünkü yeni doğan bebek henüz 4.5 yaşında idi. Ama ablaları zaman aşımını 10 yıl yaşamışlardı. İlk okulda okuyan bu minikler üniversitede okumaya başlamışlardı. Yani 7-8 yaşındaki çocuklar 17-18 yaşlara gelmişlerdi. Hadi bu gözden kaçtı. Evet minikler büyüdü genç oldu. Ama büyüklerde bir değişiklik yok. Onlar 10 yılda hiç mi evrim yaşamadılar. Onlar sanki bu zaman aşımından paylarını almamışlar. Büyüyen küçükler, ablalarından, ağabeylerinden daha çok gelişme göstermişler. Dizinin başrol oyuncularından (Yasemin) Beren Saat ile (Ahmet) Cansel Elçin, büyüyen kardeşlerinin yanında daha genç kalmışlar. Hiç evrime uğramamışlar.

Böylesine sevilen ve beğenilen bu dizide gözle görülen bu hatalar dizinin ciddiyetine gölge düşürdü.

{ALINTI}

Bu dizinin müziklerine hakiketen bayiliyorum. Tüylerimi diken diken ediyor.
Cocugunu Ahmetten gizledigi icinde Yasemini kiniyorum. Ahmet bunu haketmiyor.

sevgiler.

cansu_a
18-03-07, 00:26
zaten çok kişi çocukların yeni hallerine tepkili herşeyin mükemmel gittiği dizide yeni defne ve ışık sırıttı.deniz onlar kadar kötü olmadıysa da o da büyük..
galatasaray da okuyolardı yanılmıyosam o zaman ortaokuldaydılar şimdi hemen üniverstedeler yaş olarak olmasa da görünüm olarak acaip saçma ve yanlış oldu diorum yaa artık defne abisine ahmet diye seslenir:img-hyste
yasemin de ışığa abla der :P

marenostrum
18-03-07, 01:32
Herkese merhaba,

Dun aksamki bolumu buyuk bir merakla bekliyordum ve buyuk bir zevkle seyrettim. Diziye zaman atlamasi dolayisiyla bir hafta ara vermeleri iyi olmustu bence, kendimi yeni doneme hazirlayabildim :img-yes:

En begendigim sahne Riza'nin eve donusuydu. Her bolumde mutlaka beni aglatan bir sahne oluyor. Bu bolumun aglatan sahnesi de bu eve donus sahnesiydi. Isik'in camin onunde babasinin geldigini gormesiyle baslayan ve Riza'nin Nezahat'a muthis sarilmasiyla biten sahne icin soyleyecek kelime bulamiyorum. Herkesin ayaklanisi, teker teker duruslari, karsilamalari, sarilmalari, o hazirlanan yemekler... O kadar dogaldi ki. Bunu cani uzakta yasayanlar bilir, her gelis ve her ayrilis birer toren olur. Sanki aradaki zamandan hatira kalmaz avunmak icin. Ilk gordugun anin hayali ve hatirasi vardir beyninde... Cok guzeldi.

Yasemin ve Ahmet'in trenin onunde karsilastiklarinda sessiz gecirdikleri zamani ve bakislarini da cok begendim. Sadece gorebilmenin heyecani ve yuzune, gozlerine doyma istegi...

Ruya.. Allahim nasil sirin birsey o oyle... Yiyesim, cebime koyasim, hep yanimda tasiyasim geldi. Cok cici, cok tatli..

Necdet tabi ki muthis bir baba olmus. Yeni tarzi da cok yakismis, daha yakisikli gozuktu gozume :img-wink: Yasemin'e hayranligi, aski devam ediyor; bakislari cok guzeldi bence :) Ben Necdet'i ne olursa olsun cok seviyorum. Hatalarini gorsem bile bu sevgime engel olamiyorum. Necdet'in Ahmet'ten kiskanacagi tek sey Yasemin degil artik. Kiskanacagi iki kisi ve bir kavram var. Yasemin'e asik, Ruya aslinda Ahmet'in kizi ve bu aile Ahmet'in ailesi olabilirdi. Ahmet'i kesinlikle herhangi birinin cevresinde istemeyecektir.

Isik, Deniz, Defne ve Harun iyilerdi bence, rollerine uymuslardi. En iyileri Deniz'i canlandiran Berk Hakman'di. Onlarin sahnelerinde anlamadigim birsey vardi. Riza eve gelip hepsiyle tanistiktan sonra Isik'a donup "Unlu Harun sen misin?" gibi birsey soyluyor. Bunun nedenini anlamadim :img-cool2

Nezahat'a yillar yaramis, guzellesmis. Zaten dizide en sevdigim karaketerlerden biri, yine muthisti...

Ayla'ya da, Lale'ye de yillar yaramis, onlar da guzellesmis... :) Ayla konusunda hala beklemedeyim.

Herkese sevgiler...

asia
18-03-07, 02:03
YENİ GÜNLE BİRLİKTE ''ÇANAKKALE Yİ ANALIM'' ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! GEÇİLMEDİ.. GEÇİLEMEDİ...!
AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
BİR AVUÇ CEPHANE VE İMKAN İLE DEV ORDULARA KARŞI VATAN BORCUNUN HAKKINI VEREN MEHMETÇİKLERİMİZİ UNUTMAYALIM...

http://img148.imageshack.us/img148/2583/canakkalegecilmeznh5.jpg

rüştü
18-03-07, 09:42
Merhaba
Şuan yeni bölümün çekimleri taksimde faikpaşa caddesinde çekimler var.
iyi günler dizi süper

sampras1
18-03-07, 10:01
bence Işık'ın yüz yapısı şu an Defne'yi oynayan oyuncuya, Defne'nin yüz yapısı da şu an Işık'ı oynayan oyuncuya benziyodu. Nasıl diyim yüzlerinin büyüklüğü, şekli felan hatta cüsseleri de öyle. şimdi onları izlerken hep tam tersi olmuş diye izledim. Ama hakkaten berk, deniz rolüne iyi uymuş.
Bazı arkadaşlar Beren'in iyi ağlayamadığını söylemişler de bence ilk bölümlerde babasını evden alınıp götürülüş sahnesinde felan çok hakikatli ağlamıştı.
Son olarak, daha önce de söylemiştim Işık rolüne Begüm Birgören çok iyi giderdi, bence çok benziyolar.

bir_adı_yok
18-03-07, 10:08
koca bir bölümden akılıma takılan soru, necdet ne yapıcak?
geri mi dönecek, yoksa kalacak mı?

yeni defne ve ışık'a alışamıyanlardanım bende.
bölüm içersinde gözümü tırmalayan tek sahne onların sahnesiydi.
defne'nin oyunculuğu!!!! ışık'ın uysallığı.bu kız öyle bi karakter değildi.
e deniz'de şeytan tüyümü var ne hiç yadırgamadım hatta zevkle izledim sahnelerini.

yasemin&ahmet kavuşmasını hemen yapmasınlar, ama n olur şu ahmet öğrensin gerçeği biran önce.
yoksa dayanamıyacağım.nasılda baka kaldı mutlu aile tablosunun arkasından.

yasemin'de "biraz daha tut kızını kucağında" diyecekmiş gibi bakıyodu ahmet'e.yazık ya öğrensin ahmet.sadece o öğrensin bari.

özge_letyy
18-03-07, 10:09
bence Işık'ın yüz yapısı şu an Defne'yi oynayan oyuncuya, Defne'nin yüz yapısı da şu an Işık'ı oynayan oyuncuya benziyodu. Nasıl diyim yüzlerinin büyüklüğü, şekli felan hatta cüsseleri de öyle. şimdi onları izlerken hep tam tersi olmuş diye izledim. Ama hakkaten berk, deniz rolüne iyi uymuş.
Bazı arkadaşlar Beren'in iyi ağlayamadığını söylemişler de bence ilk bölümlerde babasını evden alınıp götürülüş sahnesinde felan çok hakikatli ağlamıştı.
Son olarak, daha önce de söylemiştim Işık rolüne Begüm Birgören çok iyi giderdi, bence çok benziyolar.

Bence Begüm,ışıktan çok defne rolüne giderdi
aslında o da tomris giritlioğlunun oyuncusu alması da ihtimal olabilirdi çünkü tomris giritlioğlu nerdeyse bütün eski oyuncularını(begüm ve özge hariç)topladı

emosss
18-03-07, 10:12

katılıyorum valla... ilk isimleri duyduğumda bende öle olur herhalde demiştim..berkte tip açısından denize uymuş ama huyu değişmiş çocuğun..hiç böle patavatsızılık yapmazdı o.. yeni bölümlerde bayağı azar yiyecek galiba..

emosss
18-03-07, 10:17
koca bir bölümden akılıma takılan soru, necdet ne yapıcak?
geri mi dönecek, yoksa kalacak mı?

yeni defne ve ışık'a alışamıyanlardanım bende.
bölüm içersinde gözümü tırmalayan tek sahne onların sahnesiydi.
defne'nin oyunculuğu!!!! ışık'ın uysallığı.bu kız öyle bi karakter değildi.
e deniz'de şeytan tüyümü var ne hiç yadırgamadım hatta zevkle izledim sahnelerini.

yasemin&ahmet kavuşmasını hemen yapmasınlar, ama n olur şu ahmet öğrensin gerçeği biran önce.
yoksa dayanamıyacağım.nasılda baka kaldı mutlu aile tablosunun arkasından.

yasemin'de "biraz daha tut kızını kucağında" diyecekmiş gibi bakıyodu ahmet'e.yazık ya öğrensin ahmet.sadece o öğrensin bari.

bence necdet ahmeti görünce işi gücü bırakıp arkalarından oda istanbula döncek...valla ateşle barut yanyana, onun yerinde olsam bi dakka durmazdım ankarada...
ahmette istanbula gittiğinde öğrenicek bence...öğrenmezse boluya döner çünkü.. istanbulda kalma sebebi bu olur herhalde...yani inşallah
bende bu bölümde en çok ahmetin yaseminle vedalaştıkta sonra necdet-yasemin-rüya üçlüsüne arkadan bakışına bittim..ondan daha kötü oldum valla
ahh yasemin ah....

arzu-başak
18-03-07, 10:32
Neden bilmem ama ben necdete hiç üzzlemiyorum...çokmu kötüyüm acaba...en son sahne en sevdiğim sahneydi necdetin öyle baka kalması..kimbilir aklından neler geçirdi..belki yaseminle ahmetin gizlice buluştuklarını düşünebilir..ve bence bunla ilgili aralarında yaseminel bir tartışma çıkacak...kimse kusura bakmasın ama ahmetin çektiklerinin yanında yasemin ve ncdetinki çok hafif kalıyor....ahmet hem sevdiğinden ayrıldığı için hem o başkasıyla evlendiği için..hem sevdiği kadının başka bir adamdan çocuğu olduğunu düşündüğü için üzülüyor...yasemin ahmetten ayrıldığı için üzülüyor..necdette yasenin başka birini sevdiği için üzülüyor..yani böyle bakılırsa olaya ahmetin ne kadar acı çaktiği anlaşılır...ben necdetin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum..eğer öyle birşey olsaydı necdetin ahmete daha farklı davranması gerekirdi...

bir_adı_yok
18-03-07, 10:40
Neden bilmem ama ben necdete hiç üzzlemiyorum...çokmu kötüyüm acaba...en son sahne en sevdiğim sahneydi necdetin öyle baka kalması..kimbilir aklından neler geçirdi..belki yaseminle ahmetin gizlice buluştuklarını düşünebilir..ve bence bunla ilgili aralarında yaseminel bir tartışma çıkacak...kimse kusura bakmasın ama ahmetin çektiklerinin yanında yasemin ve ncdetinki çok hafif kalıyor....ahmet hem sevdiğinden ayrıldığı için hem o başkasıyla evlendiği için..hem sevdiği kadının başka bir adamdan çocuğu olduğunu düşündüğü için üzülüyor...yasemin ahmetten ayrıldığı için üzülüyor..necdette yasenin başka birini sevdiği için üzülüyor..yani böyle bakılırsa olaya ahmetin ne kadar acı çaktiği anlaşılır...ben necdetin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum..eğer öyle birşey olsaydı necdetin ahmete daha farklı davranması gerekirdi...

yanlız değilsin arkadaşım.nedendir bilinmez bende necdet'e hiç üzülmüyorum.
kendi etti, kendi buldu düşünüyorum.
vakit geçmeden, şartlar zorlaşmadan yasemin'in ahmet'e gitmesini sağlayabilirdi.
sadece demiş olayım diye, isteksizce gidebilirsin dedi o kadar.
hadi arada çocuk olmasa neyse, hoş arada çocuk olmasa yasemin'de gitmezdi ya necdet'e.gerçek babası hayatta olan bi çocuk sözkonusu.bu rüya'ya yapılmış en büyük yanlışlık.
rüya gerçeği öğrenince pastel boyalarla kandıracağını hiç düşünmesin necdet.

özge_letyy
18-03-07, 10:41
Ben necdeti tek başına olduğu zaman seviyorum,üzülüyorum hatta ama necdet ve rüyayı öyle görmek sinirlerimi bozuyor
her seferinde şimdi necdetin yerinde ahmet olmalıydı diyorum
ahmet bir an önce rüyanın kendi kızı olduğunu öğrenmeli
ahmeti böyle görmeye dayanamıyorum ben :icon_sorr
hele karşısındaki mutlu aile tablosuna bakarken ne kötü oldu :img-cray:

şilimsi
18-03-07, 10:41

ahmetin herkesten daha fazla acı çekmesi konusunda haklısın..ama necdetede kin beslemek ya da onun için üzülmemek falan bence yanlış...sevenlerin arasında gibi görünebilir şu an ama ahmetin olmadığı zamanlarda yaseminin yanında kim vardı necdet!?!
bütün suç annelerde bence...ahmetin mektubuj yasemine ulaşsaydı..ya da hastanede görüşebilselerdi şimdi çok farklı durumlarda olucaklardı...
annelerden sonra da yasemin var tabi...çocuğu olduğunu ahmetten saklayabilecek kadar duygusuz biri..kendi içinde ne fırtınalar kopuyo orasını biliyoruzz ama ne olursa olsun hem kızını hemde ahmeti kandırmaya hakkı yok..
yani necdete bence kızmaya falan gerek yok..yasemine karşı beslediği duygular yasemin-ahmetçileri rahatsız etse de yasemin bile ondan daha suçlu durumda şu an...

clevergirl
18-03-07, 10:46
Ya necdete cok yüklenmiyormusunuz? Ne yaptiki? Bir genc kizi ölümden kurtardi,bumu sucu? O sartlarda olaylar öyle gelisti ve evlendiler. Burada suclu ariyorsak,anneleri secmeliyiz,yasemin hastaneye bebegi söylemeye gitti,ama ahmetin annesi görüstürmedi ikisini...Necdet bence cok büyük bir iyilik yapti,evet belki icinde yaseminin ona asik olma ümidi vardi,birazda ondan yapti,ama ask bencillik degilmidir zaten? Sevdiginin seni sevmesi icin hersey yapilmazmi? Ama necdet cok iyi bir es ve baba oldu! Rüyayi kendi kizi gibi sevdi,onun mutlu olmasi icin elinden geleni yapti. Böyle bir insani suclamak cok yanlis, bence ahmetinde yapmamasi gereken seyler vardi.

şilimsi
18-03-07, 10:51
Ya necdete cok yüklenmiyormusunuz? Ne yaptiki? Bir genc kizi ölümden kurtardi,bumu sucu? O sartlarda olaylar öyle gelisti ve evlendiler. Burada suclu ariyorsak,anneleri secmeliyiz,yasemin hastaneye bebegi söylemeye gitti,ama ahmetin annesi görüstürmedi ikisini...Necdet bence cok büyük bir iyilik yapti,evet belki icinde yaseminin ona asik olma ümidi vardi,birazda ondan yapti,ama ask bencillik degilmidir zaten? Sevdiginin seni sevmesi icin hersey yapilmazmi? Ama necdet cok iyi bir es ve baba oldu! Rüyayi kendi kizi gibi sevdi,onun mutlu olmasi icin elinden geleni yapti. Böyle bir insani suclamak cok yanlis,

sonuna kadar sana katılıyorum...benimde anlatmak istediğim buydu zaten..
illa bi suçlu istiyosanız alın size anneler!!
kendi çocuklarının hayatlarını mahvettiler...
hemde kocaları için...çocuklar her zaman herşeyden önce gelmez mii..
şimdi ne olduda..bir çırpıda çocuklarının geleceğini değiştirdiler..
onların çektikleri acıları hiç mi düşünmediler..!?!
necdetin hataları olabilir..göza batan ya da batmayan...
ama yaptığı iyilikler bu hataları silip götürüyo...
ben ahmetle yaseminin bir arada olmasını herkesten çok istiyorum belki de ...
ama bunun olmamasında da necdeti suçlamıyorum...
çünkü onu suçluycak bi neden göremiyorum ortada..!!!
tabi herkesin görüşü kendine..siz görüyosanız bişey diyemem:img-pilot

burcuuu
18-03-07, 11:03
Necdet asLında çokta kötü değiL.. Yanii en azından ona çokta
kızmak qeLmiyor içimden.. O sadece Yasemin'i sevdii kii onun
bu sevqisii benim çok hoşuma qidiyor..
Ama konu Ahmet - Yasemin ise tabii kii onLarın birLikte oLmasını..
onLarın aşkı daha çok seviyorum..
Necdet'in o karşıLıksız aşkı çok hoş sadece..
YaseminLe evLenirken ya da onun öncesinde Yasemin'i
öLümden kurtardı.. Snra ise yine onun için bir fedakarLık
yaptı.. Tamam Yasemin'i seviyor onunLa evLenebiLmek Necdet
için qüzeL bişii ama... Yasemin'i o durumdan kurtarmak için yaptı
bunu.. Bu işin buraLara qeLmesindekii tek suçLuu.. anneler..
Bu nedenLe bn Necdet'e çokta kızamıyorum..
Geçen yıLLarda Rüya'yı çok sevdiğiii ve Rüya'nın da onu sevdiği beLLi..
iyii bir babaLık yapmışş yine de.. Ve yasemin'Den hiçbişii bekLEmemiş
bu da qüzeL bişi.. haLa onu aynı şekiLde seviyor..

arzu-başak
18-03-07, 11:04
siz öyle düşünüyorsunuz ben böyle..ayrıca necdete çok yüklendiğimide düşünmüyorum..zaten necdetten daha fazla suçlu yasemin....ama olayların böyle gelişmesinde ncdetin payı yok demeyin bana..sizce ahmete takındığı tavır doğrumuydu....bana göre çok yanlıştı..evet necdet seviyor bunun için onu suçlayamam...ama sevdiğide başkasını seviyor..gerçekten seviyorsan onun üzülmemesi için herşeyi yaparsın..sadece kendini düşünmezsin....sizce yasemin ahmetle necdet arasındaki konuşmaları duysa necdete yine öyle iyi davranabilirmiydi....evet en büyük suçlu anneler ama ondan sonrada yasemin ve necdet....hem bunlar bir kaç ay evli kalırız sonra boşanırız dememişlermiydi..ne bu böyle 4 sene geçmiş hala evliler..yaseminin bu yalanına necdette uydu...sizce ahmeti çocuğundan mahrum bırakmaya kimin hakkı var..necdette bu olanlara göz yumdu....
clevergirl..sence ahmetin yapmaması gereken şeyler neydi....merak ettim....yani bu ayrılık konusunda ahmetin ne suçu var anlamadım....

arzu-başak
18-03-07, 11:09
Ben necdeti tek başına olduğu zaman seviyorum,üzülüyorum hatta ama necdet ve rüyayı öyle görmek sinirlerimi bozuyor

aynen özgecim benimde en tahammül edemediğim şey bu...bir çok kişi rüyayla necdet arasındaki şakalaşmaların falan çok hoş olduğunu falan düşünüyor...ama ben onları yanyana görünce deliriyorum..hiç ay ne tatlı demiyorum..çünkü şuanda onun yerinde ahmet olmalıydı...tabi bu benim düşüncem...hele ahmetin onların arkasından öyel bakması nasıl kötü oldum ya..herzaman dediğim gibi yasemin asıl acıyı ahmet evlendiğinde yaşayacak..ben onu o zaman görücem...hoş yaseminde beni deli ediyor bütün bir bölüm boyunca yüzünde güller açıyor..sonra bir iki dk ağlıyor geçti bitti....insanlar gülerkende yüzünde bir hüzün olabilir ama bu kız bana onu yansıtamıyor deli olucam....

şilimsi
18-03-07, 11:10
siz öyle düşünüyorsunuz ben böyle..ayrıca necdete çok yüklendiğimide düşünmüyorum..zaten necdetten daha fazla suçlu yasemin....ama olayların böyle gelişmesinde ncdetin payı yok demeyin bana..sizce ahmete takındığı tavır doğrumuydu....bana göre çok yanlıştı..evet necdet seviyor bunun için onu suçlayamam...ama sevdiğide başkasını seviyor..gerçekten seviyorsan onun üzülmemesi için herşeyi yaparsın..sadece kendini düşünmezsin....sizce yasemin ahmetle necdet arasındaki konuşmaları duysa necdete yine öyle iyi davranabilirmiydi....evet en büyük suçlu anneler ama ondan sonrada yasemin ve necdet....hem bunlar bir kaç ay evli kalırız sonra boşanırız dememişlermiydi..ne bu böyle 4 sene geçmiş hala evliler..yaseminin bu yalanına necdette uydu...sizce ahmeti çocuğundan mahrum bırakmaya kimin hakkı var..necdette bu olanlara göz yumdu....
clevergirl..sence ahmetin yapmaması gereken şeyler neydi....merak ettim....yani bu ayrılık konusunda ahmetin ne suçu var anlamadım....

bence en fazla suçu olan anneler..
sonra yasemin..
sonra da necdet..
ahmette hiç suç göremiyorum...
elinden geleni yaptı ayrılamak için..
ama yasemin hemen bitirdi herşeyi..
ne kadar sevse de daha çok mücadele etmesi gerekirdi...
necet konusunda şu an söylediklerinde haklısın...
ahmete karşı takındığı tavır..
git burdan falan demeleri...
bunları yasemin duysa evet belki bu kadar iyi davranmazdı..
ama nasıl oluyo bilmiyorum ama yasemin necdete karşı çok çabuk yumuşuyo..
o yüzden necdetin o tavrı yine aralarında sorun yaratmazdı bence...
yani yaseminin suçu yine de..herşey bi şekilde dönüp dolaşıp yaseminde patlıyoo..
benim düşüncem bu....:img-cool2

clevergirl
18-03-07, 11:12
Necdet zamaninda yaseminle ahmete kacmalari icin yardim etmis biri,sizce sadece kendi duygularinimi düsündü yaseminle evlenerek? Lütfen arkadaslar gecmisi hatirlayin ya, yasemin seviyor diye iliskilerini icinde kabul etmeye calisti. Ama ben artik birsey demiyorum...

Ahmetin bence tek yanlis yaptigi olay, gitmeden son kez yaseminle yüz yüze görüsmemesi oldu,mektup yolladi, yaseminin annesi yasemine vermedi,ama hem uzun kalicam diyorsun hemde yüz yüze görüsmüyorsun, ama ben ne dersem diyim, sizin fikriniz sabit,benimkide öyle, ben necdeti suclayamiyorum, hani erkek sevdigi kadinin baskasindan olan cocugunu onun yaptigi gibi kabul edip, ve üstüne gercek babasi gibi sevi gösterebilirdiki?

şilimsi
18-03-07, 11:14

haklısın özge abla...burda ahmetide geçtim..en büyük haksızlık rüya ya yapılıyoo...
yaa masum bi çocuk sonuçta..babası olan adamı ona başkası olarak tanıtmalaerı ne demek yaa...hiç mi vicdan olmaz bi insandaa:icon_sorr
necdetle rüya bir araya gelince tatlı olsalar da (ahmetle rüya karşılaşmışlardı ya trende ahmet kucağına falan almıştı rüyayı )bu kısacık sahne bile necdet-rüya sahnelerinden daha sıcak daha sevgi doluydu bencee...
çünkü gerçek baba öz baba çok farklı yani...necdet iyi babalık yapsa da rüyanın gerçek babası olmadığını unutmasınn!!!

sim
18-03-07, 11:14
Başlangıçta Necdeti bende çok sevmiştim.Ama 7.bölümün sonunda Kerimanla Ahmeti görünce yaptığı yargısız infaz,Teoyla Ahmetin arkasından konuşmaları(resmen erkeklerinde dedikodu yaptığına şahit oldum) ardından Ahmete ahlaksız deyip attığı yumruk beni kendinden soğutmaya yetti.Onun hayatı Yaseminden ibaret değil ki.Gözü ondan başkasını görmüyor.Çocukluk arkadaşını bile kolayca harcayabiliyor Necdet.Özür diledi ve Ahmette büyüklük gösterdi ve barıştı.Ama Necdet 2.defa Ahmeti dinlemeden Yaseminin ''Ahmet benle görüşmek istemiyor'' diye mızlanmasına inandırdı kendini.Oysaki Ahmet onunla konuşmaya geldi,Kayseriye kadar peşlerinden geldi ve Necdet bunlara şahit oldu ama ne yaptı?Yarım ağızla Yasemin,Ahmet gelse görüşmek ister misin? dedi ve geçti.Ahmet Yaseminle görüşmek istemese neden bu kadar çabalasın ki Necdet?Üstüne üstlük pastanede Ahmeti de nasıl tahrik ettiğini gördük.''O benim karım anla artık'' derken.Yaseminin çevresinde dolaşma artık derkende çok iticiydi.Gel gelelim ki hiç şaşırmıyorum yaptıklarına artık.Çünkü ''Aşk için her şey mübah'' diyen de Necdetti.Bütün bunlara rağmen senaristler öyle abartıyor ki Necdetin babalık şefkatini.Yaseminden daha çok heyecanlıydı çocuk beklerken.Başkasının çocuğu olduğu gerçeğini hiçbir kimse yadsıyamaz. Rüyanın odasına perde seçmeler,kısacık bir ayrılıkta 40 kez öpüşmeler falan biraz gerçek dışı geliyor bana.Senaristler Melek Necdet imajı çizmeye devam ededursunlar gerçekler su götürmezler.

pegasus*
18-03-07, 11:17
necdet yasemin'e aşık olabilir ama gerçek aşk sevdiğinin mutluluğu için elinden geleni yapmayı da gerektirir. yasemin ve ahmet'in büyük aşkı necdet'in gözünün önünde gelişti, her şeyi bir bir gördü necdet. üstelik ahmet de onun çok iyi arkadaşıydı. yasemin'i ne kadar sevse se bu aşk platonik olarak kalmalıydı. ahmet'in yasemin'e olan duygularının ne kadar gerçek olduğunu biliyordu necdet. ahmet evlenme kararı aldıkları zaman bile necdet'ten yardım istemişti hatırlayın. ayrıca mahkeme salonunda sevdiğini çaresiz bir üzüntü içindeyken bırakması gerektiğinde de necdet'e emanet etmişti. yasemin'in hayaını kurtarmış olabilir ama bunu yapmak zorundaydı zaten. oradaki davranışı sevgisinin değil insanlığın gereğiydi. ama her şeye rağmen, yasemin'in hamileliğini öğrendiğinde yasemin ne derse desin bunu ahmet'le paylaşmalıydı. hadi bunu yapamadaı diyelim o zaman yasemin'i yüreklendirmeliydi ahmet'le konuşması için. anneler olayın baş suçluları kabul. ama hangimiz karşılaşmıyoruz ki böyle engellemelerle. gerçek hayatta da durum farklı değil. acaba anneler yasemin'in bebek beklediğini bilselerdi tavırları aynı mı olurdu? hiç sanmıyorum. necdet'in farkı bu işte. ben ve benim gibi necdet'i haksız bulan arkadaşlarımın söylemeye çalıştığı şey necdte'in yasemin'e yardım etmediği, durumdan istifade ettiği.. yasemin de suçlu ama bu kararı aldığında toy ve evlenmeden hamile kalmış çaresiz bir kızdı. onu yönlendirecek birine ihtyacı vardı. hayatının aşkı ve çocuğunun babası rolünü üstlenecek sahte bir sevgiliye değil. başkasının hayatını çalmak ve bu kadar sahiplenmek hiç ama hiç adil değil, bencilliğin sınırlarını zorlayan bir tavır bence..

arzu-başak
18-03-07, 11:17
bence en fazla suçu olan anneler..
sonra yasemin..
sonra da necdet..
ahmette hiç suç göremiyorum...
elinden geleni yaptı ayrılamak için..
ama yasemin hemen bitirdi herşeyi..
ne kadar sevse de daha çok mücadele etmesi gerekirdi...
necet konusunda şu an söylediklerinde haklısın...
ahmete karşı takındığı tavır..
git burdan falan demeleri...
bunları yasemin duysa evet belki bu kadar iyi davranmazdı..
ama nasıl oluyo bilmiyorum ama yasemin necdete karşı çok çabuk yumuşuyo..
o yüzden necdetin o tavrı yine aralarında sorun yaratmazdı bence...
yani yaseminin suçu yine de..herşey bi şekilde dönüp dolaşıp yaseminde patlıyoo..
benim düşüncem bu....:img-cool2

zaten necdetin böyle davranmasında en büyük etken yasemin...yoksa böyle konuşma hakkını kendinde bulamazdı..seninde dediğin gibi olay dönüp dolaşıp yaseminde patlıyor....ah yasemin ah..yaktın ahmetimi...hoş kendinide rüyayıda necdetide yaktın...(yok necdet kendi kendini yaktı..kimse zorla ona birşey yaptırmadı...hatta şuan o olduğu durumdan çokca memnun....ahmeti rüyayı düşünen yok... )

özge_letyy
18-03-07, 11:19
haklısın özge abla...burda ahmetide geçtim..en büyük haksızlık rüya ya yapılıyoo...
yaa masum bi çocuk sonuçta..babası olan adamı ona başkası olarak tanıtmalaerı ne demek yaa...hiç mi vicdan olmaz bi insandaa:icon_sorr
necdetle rüya bir araya gelince tatlı olsalar da (ahmetle rüya karşılaşmışlardı ya trende ahmet kucağına falan almıştı rüyayı )bu kısacık sahne bile necdet-rüya sahnelerinden daha sıcak daha sevgi doluydu bencee...
çünkü gerçek baba öz baba çok farklı yani...necdet iyi babalık yapsa da rüyanın gerçek babası olmadığını unutmasınn!!!

evet şevvalcim doğru söylüyosun
rüya ahmeti sevdi belki en sevdiği kişi olacak ama bir çocuk için kolay bir şey mi?
baban bildiğin ve herşeyden çok sevdiğin birinin baban olmadığını ve başka birinin baban olduğunu öğrenmek çok kötü birşey ben çok merak ediyorum rüya ne şekilde öğrenecek ve ahmete nasıl davranacak
eğer yaşı biraz büyükken öğrenirse yasemini suçlar gibi geliyo bana çünkü ahmetin bir suçu yok ahmete kötü davranacağını sanmam ama şimdi öğrenirse ters tepki verebilir yaşı itibariyle

Pamir
18-03-07, 11:23
ben de hayretler içinde okuyorum yorumlarınızı arkadaşlar!!! yani hiç anlamıyorum. ben bu diziyi sırf dönem dizisi olduğu için izliyorum. yani yasemin ahmet aşkı beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası...
inanın olaylara her türlü bakmayı denedim. her karede kötüniyet dahi aradım ama necdete niye böyle ateş püskürüyorsunuz anlamadım!!! ömrüm boyunca da anlamayacağım heralde. yasemini intihar sahnesinde necdetin ağlaması beni ondan daha çok ağlattı!!! necdet yasemin i seviyor ve onu koruyor. biraz da olsa umudu var evet ama bunun için onu suçlayamayız hepimizin birşeyler hakkında umudu var. bu onu kötü yapmaz.
necdet yalanlarla onları ayırmadı. yasemin ayrıldık artık biraraya gelemeyiz dedi kız intihara kalkıştı daha ötesi var mı! çocuk gördü ne kadar çaresiz olduğunu kzın.
ahmet'in hiç bir suçu yoktu bu olöaylardan haklısınız. o hale gelmesine ben de üzüldüm. oh olsun ahmet'e demiyorum çünkü gün gibi ortada bir durum var. ahmet suçsuz.... necdet ne yaptı arkadaşlar ya yardım etmekten başka???
bazılarınız rüyayı pastel boyayla kandıramaz necdet demiş. bence necdet rüyaya pastel boyadan daha fazlasını verdi. mesela sevgisini!!!!
KENDİ ÖZ ÇOCUĞU OLMADIĞINI BİLE BİLE TÜM SEVGİSİNİ VERDİ. NECDET KIZAN ARKADAŞLARA DİYORUM Kİ RÜYANIN DOĞUM SAHNESİNE TEKRAR BAKSINLAR. NECDETİN HEYECANINA, MUTLULUĞUNA. KUCAĞINA ALIRKEN Kİ DÜŞÜRÜRÜM KORKUSUYLA ENDİŞELENMESİNE. RÜYA YA BAKIŞINA....
AHMET OLSA DA AYNI SEVGİYİ ELBETTE GÖSTERECEKTİ.ÇÜNKÜ ONUN ÖZ ÇOCUĞU. BABANIN KENDİ ÖZ ÇOCUĞUNU SEVMESİNDEN DOĞAL BİŞEY YOK!!! AMA NECDETİN RÜYA DOĞDUĞU ANDAKİ TAVIRLARI BENİ O KADAR ETKİLEDİ Kİ TARİF EDEMEM

BEN OKAN YALABIK FANI DEĞİLİM. DİZİNİN BAŞLANGICINDA CANSEL E DAHA SEMPATİ DUYARAK BAŞLADIĞIMI SÖYLEYEBİLİRİM. AMA BAZI OLAYLAR BU KADAR GÖZ ÖNÜNDEYKEN İNKAR ETMEK SAÇMA.
YASEMİN NECDETİN YANINDA AHMET YALNIZ. BU YÜZDEN NECDET ŞANSLI!!!
OLUR MU ÖYLE ŞEY YA. YANINDAKİ İNSANIN BAŞKASINI SEVMESİNDEN DAHA AĞIRI VAR MI????

LÜTFEN NECDETE HAKSIZLIK ETMEYELİM. O KESİNLİKLE DİZİNİN EN İYİNİYETLİ İNSANI. VE DE DİZİNİN SÜPER BABASI.......

özge_letyy
aynen özgecim benimde en tahammül edemediğim şey bu...bir çok kişi rüyayla necdet arasındaki şakalaşmaların falan çok hoş olduğunu falan düşünüyor...ama ben onları yanyana görünce deliriyorum..hiç ay ne tatlı demiyorum..çünkü şuanda onun yerinde ahmet olmalıydı...tabi bu benim düşüncem...hele ahmetin onların arkasından öyel bakması nasıl kötü oldum ya..herzaman dediğim gibi yasemin asıl acıyı ahmet evlendiğinde yaşayacak..ben onu o zaman görücem...hoş yaseminde beni deli ediyor bütün bir bölüm boyunca yüzünde güller açıyor..sonra bir iki dk ağlıyor geçti bitti....insanlar gülerkende yüzünde bir hüzün olabilir ama bu kız bana onu yansıtamıyor deli olucam....

evet yasemine ben de bunun için kızıyorum ahmete bakıyoruz her an acı çekiyo :img-cray:
ama yasemin öyle değil ki pek mutlu
ahmeti ne zaman gösterse gözlerinden hüzün akıyor yani hissettiriyo bunu
ama arzu abla dediğin gibi eğer ahmet aylayla evlenirse o zaman görücez yasemini

andromeasiren

haklısın necdet yasemine aşık olduğu zaman söyleyeceğine dair söz verdi..ama bunca yıl birşey söylemedi..yaseminin necdetin durumunu garipsemesi gerekmez mi?kendisine aşık olduğunu ve belki yaseminin de onu sevebileceği umudunu koruduğunu anlar..ve yasemin bu işten vazgeçer.

anneler en büyük suçlu ama yaseminin onu sevmediğini bile bile ahmetin elinden çocuğunu sevdiği kadını ve mutlu bir yuvayı aldı necdet..sırf yasemini o hamile durumunda yanlız bırakmamak için değil yaseminin ahmeti bırakıp kendisini sevmesi içinde..ayrıca bir süre sonra onurlu davranıp,ahmete durumu açıklayabilirdi..ahmet 4 yıl önce ,o sevipte açılamadığın kız yasemindi demi??dediğinde..içinde bi şeylerin cız etmesi gerekirdi..en azından ahmetin hiç bir suçu yokken çocuğunu sevmesine bile izin vermedi böylece..sırf ahmet değil,kendi babaannesini dedesini bile tanıyamadı rüya..necdetinde acı çekmesi hoşuma gidiyor..:icon_whis birazda o görsün,sevdiğini kadının elinden alınmasının ne demek olduğunu(onları trende gördükten sonra..)
ayrıca ahmetin aylayla evlenmesi,3-4 bölüm sonra falan olur,bu durumda ayrılması 4-5 bölüm... ohoo yaseminle bu sezon birleşemezler ki buda hiç hoş olmaz..neden dizilere hep ayrılık sokarlar ki yada ayrılıklar çok uzun sürer mutlu bir aile şeklinde giderken tarihi olayları anlatması da gayet güzel olurdu:img-yes:

arzu-başak
necdet yasemin'e aşık olabilir ama gerçek aşk sevdiğinin mutluluğu için elinden geleni yapmayı da gerektirir. yasemin ve ahmet'in büyük aşkı necdet'in gözünün önünde gelişti, her şeyi bir bir gördü necdet. üstelik ahmet de onun çok iyi arkadaşıydı. yasemin'i ne kadar sevse se bu aşk platonik olarak kalmalıydı. ahmet'in yasemin'e olan duygularının ne kadar gerçek olduğunu biliyordu necdet. ahmet evlenme kararı aldıkları zaman bile necdet'ten yardım istemişti hatırlayın. ayrıca mahkeme salonunda sevdiğini çaresiz bir üzüntü içindeyken bırakması gerektiğinde de necdet'e emanet etmişti. yasemin'in hayaını kurtarmış olabilir ama bunu yapmak zorundaydı zaten. oradaki davranışı sevgisinin değil insanlığın gereğiydi. ama her şeye rağmen, yasemin'in hamileliğini öğrendiğinde yasemin ne derse desin bunu ahmet'le paylaşmalıydı. hadi bunu yapamadaı diyelim o zaman yasemin'i yüreklendirmeliydi ahmet'le konuşması için. anneler olayın baş suçluları kabul. ama hangimiz karşılaşmıyoruz ki böyle engellemelerle. gerçek hayatta da durum farklı değil. acaba anneler yasemin'in bebek beklediğini bilselerdi tavırları aynı mı olurdu? hiç sanmıyorum. necdet'in farkı bu işte. ben ve benim gibi necdet'i haksız bulan arkadaşlarımın söylemeye çalıştığı şey necdte'in yasemin'e yardım etmediği, durumdan istifade ettiği.. yasemin de suçlu ama bu kararı aldığında toy ve evlenmeden hamile kalmış çaresiz bir kızdı. onu yönlendirecek birine ihtyacı vardı. hayatının aşkı ve çocuğunun babası rolünü üstlenecek sahte bir sevgiliye değil. başkasının hayatını çalmak ve bu kadar sahiplenmek hiç ama hiç adil değil, bencilliğin sınırlarını zorlayan bir tavır bence..

pegasus canım benim....tam tamına anlatmak istediğim buydu işte...çok teşekkür ederim hislerime tercüman olduğun için.....senin bu yadıklarından sonra birşey demeye gerek varmı bilmiyorum....

bir_adı_yok
18-03-07, 11:25
suçlular sıralaması.
1.selma.suçu:yasemin'in görüşmek için geldiğiniş ahmet'e söylememek.(ama yasemin'in hamilelik gibi önemli bi konuda ahmet'e bişey söyliyeceğini bilmiyordu.)
2.nezahat.suçu:ahmet'in, "beni bekle" diye bişeyler yazdığı mektubu yasemin'e vermemek.(aynı şekilde kızının hamile olduğunu bilmiyordu.)
bu kişilerin işlediği suçlar yasemin&necdet evliliğinin oluşmasını sağladı.
bu aşamada necdet suçsuzdu fakat yasemin grurunu bir kenara bırakıp ahmet'e tekrar ulaşmayı filan deneyebilirdi.
gelelim ahmet'in dönüşünden sonraki suçlulara.
en başta necdet.yasemin'i anlayıp onu özgür bırakabilirdi, en doğrusunun bu olduğunu düşünebilirdi, aşkını kalbine gömebilirdi.o zaman necdet için üzülebilirdim.fakat yaptıkları biraz bencillikti.ahmet'in gözlerinin içine baka baka yalan söyledi, ahmet'in ne durumda olduğunu göre göre.keza yasemin'inde.

diyosunuzki necdet'te seviyor.ama tek taraflı.
karşı taraf ise karşılıklı.
şimdi hangisine üzülmek lazım.
birbirini seven ve kavuşamayan ikiliye mi?
yoksa aşık olan, ama tek taraflı bir aşkı olan necdet'emi.

NiliWerda
18-03-07, 11:35
suçlular sıralaması.
1.selma.suçu:yasemin'in görüşmek için geldiğiniş ahmet'e söylememek.(ama yasemin'in hamilelik gibi önemli bi konuda ahmet'e bişey söyliyeceğini bilmiyordu.)
2.nezahat.suçu:ahmet'in, "beni bekle" diye bişeyler yazdığı mektubu yasemin'e vermemek.(aynı şekilde kızının hamile olduğunu bilmiyordu.)
bu aşamada necdet suçsuzdu fakat yasemin grurunu bir kenara bırakıp ahmet'e tekrar ulaşmayı filan deneyebilirdi.
en başta necdet.yasemin'i anlayıp onu özgür bırakabilirdi, en doğrusunun bu olduğunu düşünebilirdi, aşkını kalbine gömebilirdi.o zaman necdet için üzülebilirdim.fakat yaptıkları biraz bencillikti.ahmet'in gözlerinin içine baka baka yalan söyledi, ahmet'in ne durumda olduğunu göre göre.keza yasemin'inde.

aynen bende 2 anneyi çok suçluyorum onlar öle yapmasaydı şimdi mutlu mesut bi aile olacaktı ahmet-yaseim-rüya:icon_sorr
ama böle bişi yapacaklar tabii dizinin konusu yürüsün diye dimi?:img-yes:

arzu-başak
18-03-07, 11:36
Pamircim....hayretler içinde okuduğunu ve anlamadığını söylemişsin..bu çok normal çünkü bende senin yazdıklarını hayretler içide okudum ve anlamadım....
zaten necdetin rüyaya gösterdiği sevgi konusunda kimsenin necedte birşey dediği yok...Haklısın yanındaki insanın başka birini seviyor olması çok kötü...ama bunu necdet istedi..kimse zorla birşey yaptırmadı necdete...yaseminle evlenirken zaten biliyordu yaseminin başkasını sevdiğini ve haytı boyuncada onu seveceğini....sadece kendini kandırdı necdet belki ilerde beni sever diye.... necdet nemi yaptı yardım etmekten başka...necdet yardım etmedi...yasemine bir lütufda bulunmadı necdet ne yaptıysa kendi için yaptı....olayların hepsini kendi lehine çevirdi..necdeti için nasıl çok iyi biri diyebiliyorsun anlamadım...evet rüyaya çok iyi bir baba oldu ama hepsi bu kadar....

andromeasiren
18-03-07, 11:38
BEN OKAN YALABIK FANI DEĞİLİM. DİZİNİN BAŞLANGICINDA CANSEL E DAHA SEMPATİ DUYARAK BAŞLADIĞIMI SÖYLEYEBİLİRİM. AMA BAZI OLAYLAR BU KADAR GÖZ ÖNÜNDEYKEN İNKAR ETMEK SAÇMA.
YASEMİN NECDETİN YANINDA AHMET YALNIZ. BU YÜZDEN NECDET ŞANSLI!!!
OLUR MU ÖYLE ŞEY YA. YANINDAKİ İNSANIN BAŞKASINI SEVMESİNDEN DAHA AĞIRI VAR MI????

LÜTFEN NECDETE HAKSIZLIK ETMEYELİM. O KESİNLİKLE DİZİNİN EN İYİNİYETLİ İNSANI. VE DE DİZİNİN SÜPER BABASI.......

haklısın necdet çok iyi niyetli biri o olmasa yasemin ölecekti ama çocuk olayını öğrendiğinde fırsatçı bir şekilde benimle evlen demek yerine ahmete ulaşmaya çalışabilirdi..telefon denen birşey var..
ayrıca rüyayı okadar sevse bile ahmetin çocuğunu elinden aldığı için küçük bir vicdan azabı dahi duymuyor..ayrıca yanındaki insanın başkasını sevmesinden daha ağır bir şey var(ki eğer necdet buna katlanmak istemiyorduysa..ahmete gerçeği söyleyebilirdi..)O DA HAYATININ AŞKININ BAŞKA BİR ADAMLA EVLENENİP BİR ÇOCUK SAHİBİ OLMASI(yada öyle sanmak..)Üstüne üstük çok mutlu bir ailesinin olması...

burcuuu
18-03-07, 11:40
suçlular sıralaması.

Tabii kii biribirine seven ama kavuşamayan ikiLiye üzüLmek
daha doğru.. Yanii bn Ahmet - Yasemin ikiLisine daha çok
üzüLüyorum..
o kdr çok sevip ama ayrı oLmak..
gerçekten çok kötü bişi..

Necdet Yasemin'e Ahmet'e qidebiLirsin dedii.. Ama yasemin qitmedii..
O kdr üzüLüp ağLarken bunu yapmadı.. neymiş biz o qece ayrıLdık..
SuçLusun işte Yasemin suçLusun.. !

Necdet'in ise Ahmet'e Yasemin hakkında söyLedikLerii o artık
benim karım fLn.. bunLar qerçekten hoş değiLdi..
Kendisii için bişiyLer yaptıı..

Bu durumda tek ve qerçekten üzüLen Ahmet..

bir_adı_yok
18-03-07, 11:45
necdet'in, yasemin'in hamilelik olayını öğrendiğinde ahmet'e ulaşmasını bir kenara bırakalım hadi.
ahmet perişan bir şekilde necdet'e gelip hesap sorduğunda, necdet'in hiçbirşey olmamış gibi, gerçekleri bilmiyormuş gibi, ahmet'e çıkışmasını anımsayın.
bir insan kendisine bu kadar kötülük yapabilir mi?yaptı işte necdet.
sırf yasemin için.oh ne güzel bahaneside var çocuk.
ama o çocuğun babası geldi.işler dahada çığrından çıkmadan geldi.
ama necdet hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etti.

şeboist
18-03-07, 11:57
ne var ne yok arkadaşlar?avni yalçının diziden çıkacağı da nerden çıktı?aman öyle bişey olmasın.:icon_sorr hiçbiri çıkmasın diziden.:icon_sorr

bugün 18 Mart!
Atamızı ve bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz...

arzu-başak
18-03-07, 11:59
necdet'in, yasemin'in hamilelik olayını öğrendiğinde ahmet'e ulaşmasını bir kenara bırakalım hadi.
ahmet perişan bir şekilde necdet'e gelip hesap sorduğunda, necdet'in hiçbirşey olmamış gibi, gerçekleri bilmiyormuş gibi, ahmet'e çıkışmasını anımsayın.
bir insan kendisine bu kadar kötülük yapabilir mi?yaptı işte necdet.
sırf yasemin için.oh ne güzel bahaneside var çocuk.
ama o çocuğun babası geldi.işler dahada çığrından çıkmadan geldi.
ama necdet hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etti.

İşte asıl bundan sonra başlıyor..necdet için birşeyler....şimdiye kadar rahattı ahmet uzaktaydı...kendini kandırması daha kolay oldu necdetin..ama ahmet geldi...şimdi necdet gerçek yüzünü göstericek...ahmet orda sürekli çevrelerinde yaseminin ahmete olan aşkının bitmediğini anlayacak ve başlıcak tatrışmalar daha agrasif bir necdet gelicek arkadaşlar...bu sefer korkuduka salıcak necdeti hem rüyayla hem yaseminle ilgili....necdet hayatı boyunca böyle gideceğini düşündü ama yanıldı....necdete bir tek konuda üzülebilirim..oda rüya....sonuçta kızı gibi sevdi onu...ama ya ahmet kızının doğduğunu konuştuğunu yürüdüğünü ilk kelimesini duyamadı..yok ya bu konudada necdete üzülemem..ay ne taş kalpli oldum ben ya...

bir_adı_yok
18-03-07, 12:07
İşte asıl bundan sonra başlıyor..necdet için birşeyler....şimdiye kadar rahattı ahmet uzaktaydı...kendini kandırması daha kolay oldu necdetin..ama ahmet geldi...şimdi necdet gerçek yüzünü göstericek...ahmet orda sürekli çevrelerinde yaseminin ahmete olan aşkının bitmediğini anlayacak ve başlıcak tatrışmalar daha agrasif bir necdet gelicek arkadaşlar...bu sefer korkuduka salıcak necdeti hem rüyayla hem yaseminle ilgili....necdet hayatı boyunca böyle gideceğini düşündü ama yanıldı....necdete bir tek konuda üzülebilirim..oda rüya....sonuçta kızı gibi sevdi onu...ama ya ahmet kızının doğduğunu konuştuğunu yürüdüğünü ilk kelimesini duyamadı..yok ya bu konudada necdete üzülemem..ay ne taş kalpli oldum ben ya...

necdet'in bu saatten sonra yapacağı tek şey kaldı, o da;
kendim ettim kendim buldum
gül gibi sararıp soldum
eyvaaaaaaaahhhhh eyvaaaaahhhhh..türküsünü çığırmak:img-hyste :img-hyste
başka yapcak bişey yok.

bahar_can
18-03-07, 12:28
Özet olarak, Çanakkale Savaşı'nın ardında yatan gerçekler...

(...)
Güçlü bir devlet olan ve dünya dengelerini altüst eden Almanya'dan rahatsız olan İngiltere ve Fransa'nın, Birinci Dünya Savaşı'nda, Osmanlı Devleti'ne ait olan Çanakkale Boğazını ele geçirerek, müttefikleri Rusya'ya yardım götürmek ve İstanbul'u işgal ederek Osmanlı Devleti'ni savaş dışı bırakmak istemeleridir. Savaş 18 Mart 1915 tarihinde başlamıştır
İngiltere ve Fransa ile Osmanlı ve Alman orduları arasında geçen ve iki taraftan toplam 500,000'den fazla insanın "kaybına" (ölüm, firar, esir, sakatlanma ve hastalıklar) neden olan savaşın ardından İtilaf Devletleri Çanakkale Boğazı'nı geçememiş, İstanbul'u işgal edememiş, Rusya'da zorda kalan çarlık rejimi devrilmiş ve I. Dünya Savaşı 2 yıl uzamıştır. (alıntı wikiped)

Güçlü devlet, güçsüz devlet... Ne demek bu? maddi, teknolojik, kafa sayısı, lojiktik bakımdan çok güçlü devletler. Tarihte bu kadar savaş olmuş, oluyor da... hala daha güçlü ve güçsüz devlet kavramları tam yerine oturmuyor bence...
İşte Çanakkale Savaşı... dünyanın en güçlü iki devleti. İşte Vietnam'daki ABD... İşte Irak ve yine ABD... Peki sonuç: Çanakkale Savaşı'ndan sonra İngiltere komutanlarının şok halleri... Vietnam Savaşı'nın yenilgisi günümüze filmlere konu olacak kadar sendrom devam ediyor... ve Irak her iki tarafın kayıplarını kıyaslayınca kimin gerçekten de yenildiği görülecektir... Peki bu nasıl oluyor? Güçlü ve Güçsüz kavramları hala daha yerine oturmuyor... yoksa göreceli bir kavram mı bunlar? Tabi ki hayır... ama tarih her zaman kanıtlıyor ki esas Güç ve Güçsüz'lüğü farklı noktalarda aramak gerekiyor... tarih her güçlü-güçsüz savaşlarında hep kanıtladı ki esas güç İNANÇ'tadır... inanç ve O'nu taşıyan yürek esas gücü oluşturuyor ve insanı hayran bırakan bu sonuçları doğuruyor... işte Çanakkale Savaşı'nın en güzel anlamı bu... güçsüzleri güçlü kılan İNANÇ...

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır uğramıyordum... Çanakkale Savaşı'nın Zafer gününde uğrayayım dedim... görüşmek üzere...

merhem
18-03-07, 12:34
Arkadaslar, sadece Ahmet tarafindan bakmayin olaylara..

Kendinizi Nezahat ve Selamnin yerine koydunuzmu hic?
diger karakterlerin yerine koydunuzmu hic, bir yorum yaparken.
Bunu yapmalisiniz, Favori karakteriniz Ahmet olabilir ( cansel elcininde katkilariyla)

Ama dusunurken yorumda bulunurken suclama yaparken onlarin yerinede koyun kendinizi.

Anneler bana gore hakliydi, ben olsam belki bende ayni seyi yapardim,
Ikiside az kalsin Eslerini kaybediyordu okadar olaydan sonra dunur olabilirlermiydi?
Sevket gursoy Riza unsali idam ile yargilarken, karsi tarafin savcisiyken, ve Riza Idam olmaktan cok az bir sans ile kurtulmusken, Kizlarinin Ahmet ile Gursoylarin oglu ile evlenmesine nasil izin verirler?
Bukadar olaya nasil goz yumarlar bunu hic dusundunuzmu?

Selmaya gelince, Yasemini geri cevirdiginde o hastane odasinda Kocasi olum kalim savasi veriyordu, Ameliyat olmasi gerekiyordu. Yurt disina gidilecekti.
Ahmetinde ayrildik dedigini duydugunda en iyisi bu diye dusundu.
cunki yine cok sey yasanmisti ve bu olaylar iki aileyide etkilemisti en kotu sekilde.

Necdete Yasemin hamile oldugunu soylediginde sordugu ilk sey
"ahmet biliyormu?" olmustu, Ama yasemin ve Necdete gore, Ahmet yasemin ile gorusmek istemedi, Ahmet bilmeyecek dedi, Ve bu kucuk bebek bir omur boyu sir olarak kalacakti.

Necdetin bir cikari yoktu bu evlilikte, sevdigini bile soylemedi hicbirzaman.
Gerci yasemini az kalsin o ucurumda kaybederken "ben sensiz nasil yasarim" dediginde yasemin anlamadi o ayri bir konu.

Ben bastan beri Ahmet ve Necdetin dostluguna inanmadim, sadece kucukken beraber oyunlar oynayan iki eski arkadasti onlar.
Ama hicbirsey paylasmamis arkadastilar, oyle buyuk bir dostluk yoktu aralarinda.

Necdet, yasemine gidebilirsin dediginde ciddiydi, bu bir oyun degildi arkadaslar Necdet kotu bir karakter degil, Zaten eger ayri bir dusuncesi olsa bunu seyirciye gosterirlerdi , Bakin taniyin bi karakterin aslinda dusunceleri farkli diye.

Benim anlatmak istedigim en basindan beri rica ettigim birsey var, ama Cansel elcini aglayarak goruyoruz diye karakterlerle oyunculari karistirmayalim.

defneee
18-03-07, 12:37
yeni bölüm süperdi çok üzülüyorum ahmete ya haksızlık bu baba olduğunu saklamak üstelik suçuda yok her neyse...ayla ve lale daha bi güzelleşmiş ama hala yaseminciyim...ahmet ve rüyanın trende birbirlerine "nanik" yaptıkları sahne çok tatlıydı rüya çok sevimli bi kız renk kattı diziye...yasemine bi tatlılık gelmiş rıza geldiğinde rüya kucağında dede gelmiş diye koşuşturmaları çok sevimliydi....çok şey var aslında ama benim gözüme batan bunlar birde tabiki ahmet ve yasemin buluşması,rüyanın tren garında ahmetin gözü önünde baba diye sarılması mutlu mutlu gitmeleri,ahmetin o bakışları harikaydı valla.....

Pamir
18-03-07, 13:01
haklısın necdet çok iyi niyetli biri o olmasa yasemin ölecekti ama çocuk olayını öğrendiğinde fırsatçı bir şekilde benimle evlen demek yerine ahmete ulaşmaya çalışabilirdi..telefon denen birşey var..
ayrıca rüyayı okadar sevse bile ahmetin çocuğunu elinden aldığı için küçük bir vicdan azabı dahi duymuyor..ayrıca yanındaki insanın başkasını sevmesinden daha ağır bir şey var(ki eğer necdet buna katlanmak istemiyorduysa..ahmete gerçeği söyleyebilirdi..)O DA HAYATININ AŞKININ BAŞKA BİR ADAMLA EVLENENİP BİR ÇOCUK SAHİBİ OLMASI(yada öyle sanmak..)Üstüne üstük çok mutlu bir ailesinin olması...

iyi de arkadaşlar yasemin necdet e demedi mi ahmeti görmeye gittim ama o benimle konuşmak istemedi diye!! o da ahmet in artık bu ilişkiyi istemediğini düşünüyordu.
benim demek istediğim necdet in yaptığına örnek birçok dizide de gördük ama hiçbirinde necdetin yaptığı davranış bu kadar eleştirilmedi.
hayret ediyorum dememdeki neden şuydu: tmm necdet %100 melek diil. ama hiçkimse de değil!!ahmete neden söylemedi diyorsunuz ama bunu yapması gereken yasemindi!! O SADECE ARTIK YASEMİNLE AHMETİN ARTIK BİRARADA OLAMAYACAKLARINI ANLADI, BELKİ DE KENDİNCE AHMETİN YASEMİNİ ÜZDÜĞÜNÜ VE MUTSUZ ETTİĞİNİ(Kİ BUNUN İÇİN NECDET SUÇLANAMAZ KIZ İNTİHAR EDİYORDU DAHA NE KADAR UMUTSUZ VE MUTSUZ OLABİLİR Kİ) DÜŞÜNDÜ VE YARDIM ETMEK İSTEDİ. TAMAM YASEMİN İN KENDİSİNİ SEVECEĞİ UMUDU VAR, GEREKİRSE KENDİSİNİ SEVMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAK( YALAKALIK YAPACAK DEMİYORUM SEVGİ KAZANMAK İÇİN YAPILAN DOĞRU ŞEYLER ÇOK DEĞERLİDİR BENCE!!!) BUNLAR İÇİN NECDET İ SUÇLAYAMAYIZ DİYORUM
HATTA İLERDE AHMET ÇOCUĞU ÖĞRENİNCE KIZINI KAYBETMEMEK İÇİN DE BİR ÇOK ŞEY YAPABİLİR (YALAN SÖYLEYİP KÖTÜLÜK YAPMAK DIŞINDA ŞEYLERİ KASTEDEREK SÖYLÜYORUM)BUNLAR DA NORMAL OLACAKTIR.
NE ZAMANKİ NECDET YALANA TUZAKLARA VE HAİNLİKLERE KALKIŞIR O ZAMAN BEN DE YORUMLŞARIIMI ONA GÖRE YAPACAĞIM VE ELBETTE Kİ ONU DESTEKLEMEYECEĞİM

BENİM HAYRETE DÜŞÜYORUMLA KASTETTİĞİM ŞEY YORUMLARI OKURKEN GÖRDÜĞÜM ŞEYLERDİ. ÖZELLİKLE RÜYAYA GÖSTERDİĞİ SEVGİDE BİLE ART NİYET ARAYAN MESAJLAR OKUDUM ONA ÜZÜLDÜM. BENCE NECDET RÜYAYA ÇOK GÜZEL BABALIK YAPIYOR!!!ÖZ BABASI AHMET DE OLSA BUNDAN DAHA FAZLA SEVEMEZDİ BUNDAN EMİNİM.

AHMET E DE ÜZÜLDÜĞÜMÜ BELİRTİYORUM YİNE. TABİKİ O AİLE TABLOSUNDA OLMASI GEREKEN OYDU!!! ÇOCUĞUNDAN AYRI KALMAYI ELBETTE HAKETMİYOR. AMA BENİM DEDİĞİM BUNLARIN SORUMLUSU NECDET DEĞİL!!!

BİR DE DEDİĞİM GİBİ NECDET İ BU KADAR SAVUNMAMAI SAĞLAYAN OLAY RÜYANIN DOĞUMUNDAKİ HALİYDİ. ONU ÖYLE GÖRÜNCE ÇOK DUYGULANDIM. ÖZ BABASINDAN FARKLI GÖREMEDİM ONU O ANDA. O YÜZDEN BÖYLE BİR SAVUNMAYA GEÇTİM ÇÜNKÜ O SAHNE KİMSENİN GÖZÜNDEN KAÇMIŞ OLAMAZ.

aşkoyuncusu
18-03-07, 13:07
cuma günü dizimiz gerçekten harikaydı.yasemin daha bi güzelleşmiş.ahmet ve rüyanın tanışmalarında yasemin haksızlık yaptığının farkına vardı sanıyorum.ne kadar kötü bit durum çocuğunun olduğunu bilmemek.
ışık ı oynayan oyuncu bana çok soğuk geldi neden se.küçük ışık daha bir sıcak oynuypr gibi geldi bana.yeni katılan tüm oyuncular gerçekten rollerine yakışmışlar özellikle berk hakman ve belçim erdoğan:)

Pamir
18-03-07, 13:10
cuma günü dizimiz gerçekten harikaydı.yasemin daha bi güzelleşmiş.ahmet ve rüyanın tanışmalarında yasemin haksızlık yaptığının farkına vardı sanıyorum.ne kadar kötü bit durum çocuğunun olduğunu bilmemek.
ışık ı oynayan oyuncu bana çok soğuk geldi neden se.küçük ışık daha bir sıcak oynuypr gibi geldi bana.yeni katılan tüm oyuncular gerçekten rollerine yakışmışlar özellikle berk hakman ve belçim erdoğan:)

IŞIK I BEN SEVDİM ASLINDA. FRAGMANDA NE ALAKA DEMİŞTİM AMA TATLİ KIZ. YALNIZ ÇOK YANLIŞ BİR SEÇİM OLMŞ ÇÜNKÜ IŞIK RENKLİ GÖZLÜ O KIZ DEĞİL. Bİ DE SANKİ MAVİ LENS TAKMIŞLAR GİBİ GELDİ BANA BİLMEM FARETTİNİZ Mİ?
NE GEREK VARDI RENKLİ GÖZLÜ OYUNCU MU BULAMADILAR????

özge_letyy
18-03-07, 13:21
IŞIK I BEN SEVDİM ASLINDA. FRAGMANDA NE ALAKA DEMİŞTİM AMA TATLİ KIZ. YALNIZ ÇOK YANLIŞ BİR SEÇİM OLMŞ ÇÜNKÜ IŞIK RENKLİ GÖZLÜ O KIZ DEĞİL. Bİ DE SANKİ MAVİ LENS TAKMIŞLAR GİBİ GELDİ BANA BİLMEM FARETTİNİZ Mİ?
NE GEREK VARDI RENKLİ GÖZLÜ OYUNCU MU BULAMADILAR????

evet ben de gördüm mavi lens takmışlar ve felaket olmuş:img-cool2
ben o kızı zaten sevmem ışık rolüne de yakıştıramadım :hıh

desire
18-03-07, 13:25

bende sana katliyorum arkadasim...banada ışıgı oynayan oyuncuyu begenmedim...cok pasif kaliyordu diyerlerine göre...
berk ve belcim cok tatli bir cift olmuslar...ben ikisinide yakistirdim...

şeboist
18-03-07, 13:27
evet berk ve belçim süper. :)
ama ben ışıkı da beğendim ya.fotoğraf çekme hastalığı var onda kanımca.:img-hyste

Pamir
18-03-07, 13:30
hatırla sevgilinin sitesinde okumuştum begüm birgören ışıkı oynasaydı keşke diye!! hiç aklıma gelmemişti ama düşündüm gerçekten de çok benziyo!! onun da gözleri iri ve renkli çünkü. dizideki kızın gözleri çok kısık. saçma olmuş bence. ama yine de sevdim kızı. şirin bişey sadece küçüklüğüne hiç benzemiyo o kadar

aşkoyuncusu
18-03-07, 13:33
şeboist sende de bi zeka nerden anladın fotoğraf çekme hastalığı olduğunu:):):)kanımca sen bi zeka küpüsün:):)şaka şaka...
bu arada rıza bey'in öksürükleri vereme doğru gidiyo gibi geliyo bana...sizde fark etmişsinizdir zaten..ahmetin annesi ilgilenicek kesin...bağlantıyı şak diye kurudum bende biraz zeka küpüyüm yaw:):)

desire
18-03-07, 13:34
evet begüm olsaydi harika olurdu gercekten...keske tomris hanim begümü diziye alsayda...isil karekteri icin daha iyi olurdu...bence cok sönük kaldi...umarim gelecek bölümlerde oyuncunu performansi daha iyi olur...

şeboist
18-03-07, 13:45
evet zeküyümdür biraz. :) bu beyin kıvrımları kolay oluşmadı delüüüğaaanlı. :)
begüm iyi olurdu ama o kızdan daha büyük değil mi?zaten bu bile yeterince büyük. :)

şeboist
18-03-07, 13:52
ay ayşe yerim seni. :) gelecekteki yengesi mi?süper ya.:img-hyste
daha yolun başında ama.ilerde açılır merak etme. :) harun açar onu.:img-hyste

Güneş-07
18-03-07, 13:54
arkadaşlar çoğunuzun yorumuna katılıyorum birkaçı hariç bencede en büyük hatalar anneler-nejdet ve yasmine ait.ben nejdeti baştan sevmiyordum şimdi hiç hiç sevmiyorum onun aşkı olabilir ama iki kişinin karşılık aşkı daha önemli ve ayrıca o aşıkların bir çocukları var nejdet onları ayıran en önemli kişilerden biri...
ayrıca rüya hmetin kızı ona o kadar fazla ilgi göstermesi saçma abartmışlar rüya nejdete fazla düşkün olmuş yasemine düşkün olmasını beklerdim ben haftaya inş rüya ahmetle iyi vakitler geçirir birbirlerine ısınırlar...

NiliWerda
18-03-07, 13:57
evet zeküyümdür biraz. :) bu beyin kıvrımları kolay oluşmadı delüüüğaaanlı. :)
begüm iyi olurdu ama o kızdan daha büyük değil mi?zaten bu bile yeterince büyük. :)

ya begüm birgören belçim erdoğan daha küçük göseriyo gerçek yaşı önemli değil biraz tipe bakmak lazım ama işte napalım artık oynuyolar çıkartamayız ya diziden:img-hyste
hele Berki bi çıkartsınlar castı yapan adamın evine basarım:img-hyste
yanlız arkamda kim olur onu bilmem:img-hyste
ben yalnızmıyım?:)):img-hyste

merhem
18-03-07, 13:58
ay ayşe yerim seni. :) gelecekteki yengesi mi?süper ya.:img-hyste
daha yolun başında ama.ilerde açılır merak etme. :) harun açar onu.:img-hyste

cok yok merak etme bir kac bolum sonra izleyecegiz ask dolu sahneleri :img-in_lo
ay sevimin o bakislariyla gif yapiyorum simdi:img-in_lo

Aman suclayin necdeti size laf anlatmayacagim artik :img-hyste
yoruldum yaff, necdet yasemine git demedimii, viyak viyak viyaklayacagina gitseydi :icon_whis ama onun isi gucu dudagini bukup aglamak :icon_whis

şeboist
18-03-07, 14:00
nil yalnız değilsin kanka. :)
ay canım gif mi yapıyorum dedin sen?:img-in_lo
ayşe sen de yalnız değilsin kanka.:good:
finalde necdete acıdım.onun yerinde olsaydım kendimi saf yerine konulmuş hissederdim. :hıh

merhem
18-03-07, 14:04
su rum kiz girmeyecekmi diziye :)
Ben onu merak ediyorum :)

Ay aylamada gif yapayim bari :)

şeboist
18-03-07, 14:06
yap yap aylayı da. :)
katherina da girecek ama o da özgür gibi sonradan girecek kanımca.bikaç bölüm daha bekleyebiliriz.

Güneş-07
18-03-07, 14:07
diziye rum kız mı girecek özgür özberk de girecekmiş kadro bayağı büyüyor...
bence ışık yerine onun boncuk gibi gözleri olan biri getirslerdi onun gözleri çok güzeldi..
defne yerine begüm olurdu yada ışığı oynayan kızda olabilirdi...

bella
18-03-07, 14:08
hs ailesine katılmak isteyenler cumaya kadar öm atsın

merhem
18-03-07, 14:11
Rum kizin rolu ne olacak acaba denize goz dikmesin bu kiz ;)

bella hs ailesini bir imzaya nasil sigdirmayi planliyorsunuz :)

özge_letyy
18-03-07, 14:11
bella ben attım sana sanırım:)
ayşe ,ayla giflerini bekliyoruz zaten bi tek sen imzasını yapmışsın çok güzeldi bu arada:img-in_lo

dipnot:sinemmm avatarın süper yıvrummm:) aferin süper seçim:good: :)

şeboist
18-03-07, 14:14
evet bende çok beğendim ayla imzasını. :)
kızım siz bence vazgeçin imza işinden.mümkünü yok o kadar kişinin adı sığmaz.hem özentilik olur.biz farklıyız.her kesin yaptığını yapmayız.:img-cool2

özge inanmayacaksın ama dün kırık kanatlar müziklerini dinleyince ağladım.evet ben(!) ağladım.:icon_sorr ah ah...:icon_sorr

merhem
18-03-07, 14:19
evet ya calisma yapanalrdan Aylayi bir benmi seviyorum,
kimse niye yapmiyor :(

buarada sevim gifi bitti sinem :)

şeboist
18-03-07, 14:22
ahmetle evleneceği için herkes yasemin yapıyordur. :)
boşver sen yap.biz sevmeye devam ediyoruz. :)
ay hemen bakıyorum gife. :img-blush

özge_letyy
18-03-07, 14:28
evet bende çok beğendim ayla imzasını. :)
kızım siz bence vazgeçin imza işinden.mümkünü yok o kadar kişinin adı sığmaz.hem özentilik olur.biz farklıyız.her kesin yaptığını yapmayız.:img-cool2

özge inanmayacaksın ama dün kırık kanatlar müziklerini dinleyince ağladım.evet ben(!) ağladım.:icon_sorr ah ah...:icon_sorr

inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm!!
sinem sen ciddi misin
sen..hiç bir sahnede ağlamayan sinem :img-swoon
kknın üzerinden bu kadar geçmiş olmasına rağmen müziklerini duyunca ağladın mı :img-cray:
ah yıvrummm seni de derinden etkilemiş ama bizim gibi açığa vurmamışsın demek ki:icon_sorr
ama cidden çok şaşırdım sinem :img-pilot

ayşe sen aylacıların kurtarıcı meleğisin kanımca:)
devam et sen canım harika gidiyosun:)

şeboist
18-03-07, 14:32
işte ben her şeyden etkilenmem ama etkilendim mi de böyle olurum.:icon_sorr
müzikle bile ağladıysam diziyi tekrar izlesem koparım artık.:icon_sorr
bencede ayşe kurtarıcı meleğimiz. :)

Pamir
18-03-07, 14:33
rum kızın büyük bir ihitmalle ahmetle bir bağlantısı olacak. denizle bi ilgisinin olacağını sanmıyorum. ama olabilir de bak.... defne de denizi kıskanır mesela. alın size aşk üçgeni 1
özgür özberk de ışıka aşık olsun etti mi 2
zaten ezelden gelen bir ahmet yasemin necdet var 3
keriman rıza nezahat üçgenini de unutmayalım

aslında o rum kız rızanın kerimandan kızı olabilir diye bir fikir de atabilirim ortaya ama olmaz dimi:D olmaz olmaz......

şeboist
18-03-07, 14:36
bencede olmaz yani. :)
hem artık rızanın bi rakibi var 'kamil' :img-hyste
amma yalaka adam ya.:img-hyste

özge bu duygu fırtınasının etkisiyle kırık kanatlar müziklerini fana ekledim.sende yoksa indir.:img-wink:

özge_letyy
18-03-07, 14:38
ben de çok merak ediyorum katerina hangi role gelecek
bence özgürle bir alakası olacak ikisi aynı anda girerler

sinemcim bakarım şimdi ama kkya dair ne ararsan var bende eksik olduğunu sanmıyorum:D
iyi olmuş ama olmayanlar indirip indidirp ağlar :img-cray:

Pamir
18-03-07, 14:39
daha önce söylendi mi bilmiyorum ama ben 16 bölüm fragmanında çalan şarkıyı arıyorum. geçmişten geleceğe heralde ismi. sözlü ya da sözsüz y da herikisini nerden indirebileceğimi söyleyebilirmisiniz?limewire dan bulamadım!!!!

Billush
18-03-07, 14:44
Herkese merhaba :)
Sinemciğimin ağladığını msnde öğrendim ve bende Özge senin gibi şok oldum.Tepkim "Sen mi!?" oldu :)
Bu arada Özgür ve Katerina ne zaman girecek ben de çok merak ediyorum.Ne zaman ve nasıl?

Güneş-07
18-03-07, 14:46
bence ahmet aylayla evlensin ozaman yaseminle daha çabuk kavuşacaklar ...
ama ben ahmetin aylayla evlenmesine nasıl katlanıcak bilemiyorum...

şeboist
18-03-07, 14:48
pamir istediğin müzikler fanda var.:img-wink:
bence özgür de katherina da üniversite öğrencisi olur.:img-yes:

demek ki benimde ağladığım şeyler varmış.ben de hissiyim. :hıh

özge_letyy
18-03-07, 14:49
Herkese merhaba :)
Sinemciğimin ağladığını msnde öğrendim ve bende Özge senin gibi şok oldum.Tepkim "Sen mi!?" oldu :)
Bu arada Özgür ve Katerina ne zaman girecek ben de çok merak ediyorum.Ne zaman ve nasıl?

sinemin ağlaması olay oluyo:img-hyste billur öğrendiğimiz iyi oldu kolay kolay olmaz bir daha:)

ya özgürün deniz gezmiş olacağı konuşuluyodu o işin aslı var mı?

Billush
18-03-07, 14:52
sinemin ağlaması olay oluyo:img-hyste billur öğrendiğimiz iyi oldu kolay kolay olmaz bir daha:)

ya özgürün deniz gezmiş olacağı konuşuluyodu o işin aslı var mı?

Yılın olayı!!!Sinem ağladı :img-hyste :img-hyste
Sanmam Özgeciğim çünkü gazetede Deniz Gezmiş'le ilgili olayların bizim Deniz yani Berk üzerinden aktarılacağı yazıyordu.Tıpkı Dp'deki bazı olayların Rıza üzerinden anlatılması gibi :img-wink:

şeboist
18-03-07, 14:54
özgürün deniz gezmiş olacağını sanmam.ama bizim deniz olabilir.:sad53:
bak gizli sırrımı söyledim.değerinizi bilin he. :)
ayşe okan hakkında bi haber okumuştum.belki biliyorsundur.adı aşk dedikodularına karışmasın diye çekim aralarında kitap okuyormuş. :) ne düşünceli değil mi?:img-blush

merhem
18-03-07, 14:57
evet sinem bende okudum ee , begum parcalar yoksa okani demi :)
Bende parcalarim nihahaha

Buarada sinem bir aglamis kizin karizmasini yerle bir etmeyin :) simdi bunlar basindan haberlerede yazarlar sinem

Ya ben o kizi sevmiyorum yabanci damatta falanda sevmemistim brr

özge_letyy
18-03-07, 14:58
Billurcum ben de okudum gazetedeki haberi
bizim denizi simge olarak kullanıyolar
özgür olmasın zaten sonu idam:img-help:
valla o da ölürse artık isyan edicem şu ana kadar ne kadar karaktere sevip bağlandıysam öldüler,özgür de en son kod adında öldü yetti yani :img-cray:

özge_letyy
18-03-07, 15:02
evet sinem bende okudum ee , begum parcalar yoksa okani demi :)
Bende parcalarim nihahaha

Buarada sinem bir aglamis kizin karizmasini yerle bir etmeyin :) simdi bunlar basindan haberlerede yazarlar sinem

Ya ben o kizi sevmiyorum yabanci damatta falanda sevmemistim brr

hakkaten begüm parçalar okanı:img-hyste
ya begüm de girseydi ışık olarak tam süper olacaktı
gerçekte sevgililer dizide enişte-baldız olurlardı:img-hyste
ama düşünceli adammış cidden:)
cansel abiye de tavsiye edelim başka taraflara bakmasın :hıh

averaj
18-03-07, 15:15
of sayfaları ancak okuyabildim...gözlerimin halini düşünün artık:blink: taze ekşi sözlük yorumları...sonuncusuna canı gönülden katılıyorum:img-hyste :img-hyste
birbirine benzeyen saçma yerli dizilerin arasında nefes aldıran dizidir. gerek kullanılan mekanlar gerek oyunculuklar beklenmeyecek biçimde güzel kanımca. hele ki adnan menderesin yargılanma sürecinde ki kurgulama övgüyü sonuna kadar hak ediyor.
dizideki deniz karakteri deniz gezmiş'i mi canlandırıyor acaba diye düşündürmüştür bu günkü bölümüyle. (bölüm 17)

merakla bekliyoruz, bir ailenin başına daha ne felaketler gelebilir diyerek.
ağlamadan izlediğim bir bölümünün olmadıgı dizidir, yasemin ve ahmet'in aşklarını içimde yaşadıgım dizidir
çocukları severim, insanı mutlu etmek için varlıkları yeter. ama şurda izleyeceğimiz 40 dk lık bir dizi nihayetinde; çocuk dediğin neşe kaynakları da, bir köşede sessizce otursunlar, resim yapsınlar, ilgi manyaklığı yapmasınlar di mi? velhasıl yasemin'in kızını oynayan çocukcağızın "ziv ziv" sesini dinlemekten bana gına geldi dizi boyunca. ne kağıt istemesi biter ne boya istemesi, tam necdet'le yasemin iki kelime sohbet edecek olurlar resimlerini göstereceği tutar. ana-baba da pek ilgiliymiş maşallah bütün bölüm çocuk eğitimi gelişimi dersleri verdiler bize, agucuk hanimiş şeklinde.
belki necdet'le yasemin'in evliliklerinin çocuk odaklı olduğu anlatılmaya çalışılmıştır. ya da ahmet'le yasemin'in aralarındaki duygusal ve fiziksel bağın tek sembolünün, işlevinden bihaber olarak izleyicinin gözüne gözüne sokulması, kavuşamayan aşıklar mefhumunu daha çarpıcı bir hale getirir demişler. ikisi de olabilir ama, çocuğun söylediklerinin ya da çocuğa söylenenlerin hiç bir manası yok. bu kadar manasız konuşmaları uzun uzun izlemek de can sıkıyor; ilerde bir gün çocuk sahibi olma kararını sorgulatıyor; çocuk aşkı öldürür mü dedirtiyor, ah bir bakıyorum dizi kaçmış gidiyor.
herşeyi ile mükemmel giderken son bölümü ile "o kadar yıl geçti, çocuklar kocaman oldu, anne babalarda neden ufacık bir değişiklik yok" dedirten dizi
ahmet'le yasemin'in trendeki karsilasmalari ve cocugun bi anda annesiyle ahmet'i cizmesi cok zorlama geldi bana..ama her seferinde onlar karsilastiktan sonra aglasirken ben de fena oluyorum, zorlama olsa da olmasa da karsilasmalari..(daha fazla karsilasma diyebilir miyim acaba??) bir de cocuk-ki ruya demem lazim artik- cidden sinir bozucuydu, gercek hayatta cocuk sesini cekemezken dizi yuzunden 2 saat katlandim..umarim onumuzdeki bolumlerde daha az rolu olur,hem yasemin'in sesi hem de cocuk cekilmiyorlar valla..
oldukca gec bi saatte baslayan,surekli reklama giren dizi.fakat yine de her cuma aksamını televizyon basında gecirme sebebi.4 sene once carpım tablosu ezberleyen cocuklar nası bi anda universiteli oldu bunu da anlayamadık gerci ama severek izliyoruz.
ruyanın sesi kanımca gayet doğru seçilmiştir. o anneden öyle bir çocuk çıkacaktı elbet.

annesine benzeyen ikinci bir çocuk ile vız vız sayısının artması halinde, diziyi bırakmam gerekecek.

Billush
18-03-07, 15:28
Aaaa sevmedim ben son yorumu.Biricik Rüya'ya vız vız sesli demiş:)Beren'î anladık hadi de Rüya'dan ne istiyorsunuz kardeşim Ahmet'in biricik ve minicik kızı.Sorun Yasemin'in kızı da olması mı yani:img-hyste :icon_sorr

kusadası_26
18-03-07, 15:29
mantık hataları dışında mütiş bir bölümdü..lale çok tatlı olmuş saçlarını sanırım gerçekten kestirdi...mütiş bi bayan zaten...yasemin ve kızı da çok hoştu...ama kız fazla şımartılmış necdet tarafından:D...
neyse deniz karakteri deniz gezmiş değil..hukuk okuması falan kafamı karıştırsada deniz gezmişin babasının adı mehmet değil cemildi...

şeboist
18-03-07, 15:29
sus kız. :)
hemen araya gireceksin illa.sen bağa mı dikleniyon bakayım? :)
bak ekşisözlük bile yazmış.sen hala konuşuyorsun yııvruum. :)

yarimhaziran
18-03-07, 15:34
hakkaten begüm parçalar okanı:img-hyste
ya begüm de girseydi ışık olarak tam süper olacaktı
gerçekte sevgililer dizide enişte-baldız olurlardı:img-hyste
ama düşünceli adammış cidden:)
cansel abiye de tavsiye edelim başka taraflara bakmasın :hıh

ben de begümün olmasını çok isterdim..:img-yes: .sen ne dilersen filminde de kılık kıyafeti, saçları çok tatlı olmuştu....
ahmet için en hayırlısı ne yasemin ne de ayla...bye michelle gelse diyecem ama olmayacağını biliyorum.:icon_whis .çok hoş bir bayandı..ve de yakışıyorlardı kanımca ve de kendinden emin, kararlıydı...ama ama ahmet illa ki aylayla evlenecek ki işler karışsın demi ama... :img-help:
canseli kk dan beri tanyanlardan olduğum için midir nedir bir çok arkadaş gibi yasemin& ahmet olmuyor..diyorum(cansel:good: tabiki)

averaj
18-03-07, 15:35
herkesin aksine ve ekşi sözlük yorumuna paralel olarak ben rüyayı pek beğenmedim...çağan çekseydi bir de onun bulduğu çocuğa bakmanızı önerirdim:img-wink:...

sanırım bu dizinin bana en büyük katkısı müzikleri olacak...çünkü o konuda hiç lafım olamaz:img-wink:...

Mrs.Black
18-03-07, 15:36
valla iş güç nedeniyle uzun zamandır yorum yazamıyorum...son bölümü izlemeyede 11 de ancak başlayabildim!!!süper ötesi sahnlerdi bence....küçük çocukların büyümüş halleri tam oturmuş sadece ışık'ı hiç benzetmedim! denizinde berk hakman tarafından büyümüş halini izleyeceğimizi tahmin etmiştim zaten!!! trende ahmetle yaseminin karşılaşması tüyler ürperticiydi...hele son sahnede tüylerim diken diken oldu,yerimde duramadım gelecek bölümü nasıl bekleyeceğimi bilemedim...16. bölümün ilk yarısını nasıl bulup izlerim bilen varmı??? başını setredemedim diye deli oldum valla...

Billush
18-03-07, 15:41
sus kız. :)
hemen araya gireceksin illa.sen bağa mı dikleniyon bakayım? :)
bak ekşisözlük bile yazmış.sen hala konuşuyorsun yııvruum. :)

Yok canım ne münasebet :icon_whis Senin Yasemin'i ne kadar çok sevdiğini bilmesem ciddisin derdim :icon_whis Ah canım sende Yasemin sevgini böyle dışa vuruyorsun naparsın :img-hyste

özge_letyy
18-03-07, 15:41
ben de begümün olmasını çok isterdim..:img-yes: .sen ne dilersen filminde de kılık kıyafeti, saçları çok tatlı olmuştu....
ahmet için en hayırlısı ne yasemin ne de ayla...bye michelle gelse diyecem ama olmayacağını biliyorum.:icon_whis .çok hoş bir bayandı..ve de yakışıyorlardı kanımca ve de kendinden emin, kararlıydı...ama ama ahmet illa ki aylayla evlenecek ki işler karışsın demi ama... :img-help:
canseli kk dan beri tanyanlardan olduğum için midir nedir bir çok arkadaş gibi yasemin& ahmet olmuyor..diyorum(cansel:good: tabiki)

evet canım ben de michelle'i çok sevmiştim o kız da bahtsız çıktı :(
begümle okan da sen dilersen filminde çok tatlıydılar ama hsde begüm sırıtırdı gerçekte sevgililer yani dizide yaş farkı çok abes kaçardı
yalnız hs kadrosu muhteşem oldu ya bütün iyi oyuncular toplandı:img-wink:

şeboist
18-03-07, 15:44
de get billur. :)
yasemin sevgisi mi?o da nedir?ben öyle bi his bilmiyorum. :icon_whis
evet hs daha da süper oldu yeni kadroyla.:happy0064

Billush
18-03-07, 15:45
de get billur. :)
yasemin sevgisi mi?o da nedir?ben öyle bi his bilmiyorum. :icon_whis
evet hs daha da süper oldu yeni kadroyla.:happy0064

Hay Allah iyiliğini versin Sinem.Bir sen bir de Kale abla...İkiniz kadar Yasemin'i seven görmedim şu hayatta ben bile sizin kadar sevemedim daha :img-hyste

şeboist
18-03-07, 15:50
uçurumdan mı atlasın?zuhaha:img-hyste
ne süper olurdu ama! :)
billur ben hala sana de get demekte ısrar ediyorum. :)

Mrs.Black
18-03-07, 15:56
bu arada tren sahnesi çok süperdi dedim ama seyrederken kaçırmadım...ahmetsağdan yasemin soldan gelip karşılaştılar...ama ahmet daha sonra trene binerken yaseminin geldiği yönden bindi...

şeboist
18-03-07, 15:57
ne diyorsun kızım üzüntümden ince hastalığa tutulurdum.:img-hyste
karşılaşma sahnesini sevmedim.çünkü onların karşılaşmalarını istemiyorum. :hıh

averaj
18-03-07, 16:03
şeboist, merhem ve özge(letty) unutmayınız ki yasemin bu dizinin demirbaşı:icon_whis..olmazsa olmazı:icon_whis...şu gönül yangınlarında ilk o kurtarılacak kişi o:img-help:...

acıyın ve kurtarın onu:icon_sorr...

ama tabi gerisi size kalmış:img-hyste :img-hyste verdim gitti:img-hyste :img-hyste

şeboist
18-03-07, 16:06
ben ve acımak?!aman tanrım bu olamaz.:img-hyste
en son acıyacağım kişidir o. :icon_whis
benim gibi şehvetli birinin kalbini çalamaz asla. :hıh

HaMbUrG*
18-03-07, 16:10
Bu bölüm beni nedense pek tatmin etmedi, galiba iki hafta bakmayinca beklentilerim cok fazlaydi. Ama yinede güzeldi....:img-wink: :img-yes:

Son sahnede Necdet'i Ahmet'e bakarken gösterip "Agla Yarali kalbim" sarkisini caldilar, bu durumda dikattimi su sözlere merkezleyerek söyle bir anlam cikardim:.." mazi'dir senin olan" ..
Bu sözler Necdetin Yasemin'in elinden kayip gitmesine seyirci kalacaginin bir göstergesidir. Bu bes yil icerisinde Necdet kendini o kadar kaptirdiki babalik ve koca rolune bir anda Ahmeti Yaseminle ayni trende görünce hayal dünyasindan uyandi ve gerceklerle karsi karsiya geldi.

Ne kadar isabetli bir tespittir bilemem ama en azindan böyle olmasini cok isterim.:icon_whis