Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-7

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

spdr
21-03-07, 09:52
herkes yasemin gibi değil de ondan.:icon_whis
dizinin bitmesine daha çok var.her şeyi çabuk geçiştirmiyorlar.:icon_whis
siz olunca görürsünüz.:icon_whis
sana ne oluyor be?mehmeti harcatmazmış!:img-hyste
sen yasemininle kal.diğerlerine karışma yııvruum. :icon_whis

eh mehmet de yaseminin dayısı ne de olsaaa:img-yes:
kan hakkı var yanii-ona da itina göstermek lazım bi yerde:icon_whis
hakkaten sen nasıl oldu da mehmeti sevebildin böyleee...
o da yaseminin soyundan geliyor ne de olsaa...:icon_whis

şeboist
21-03-07, 09:54
ona bakılırsa ben nezoşu,rızayı,denizi falan da seviyorum.benim tek derdim yasemin. :hıh
mehmet sevilmez mi ya? :img-blush zaten o üniforma beni bitirdi.:img-blush
ah cemal ah... :icon_sorr :img-in_lo

Güneş-07
21-03-07, 09:56
ahmet aylayla evlensin istiyom bende ozaman yasmin ahmetin değerini daha çabuk anlar ozaman görür nejdetşe evlenerek kızını ahmete söylemeyerek ne büyük hata yaptığını...

meltem-cmbl
21-03-07, 09:58
ona bakılırsa ben nezoşu,rızayı,denizi falan da seviyorum.benim tek derdim yasemin. :hıh
mehmet sevilmez mi ya? :img-blush zaten o üniforma beni bitirdi.:img-blush
ah cemal ah... :icon_sorr :img-in_lo

cnm benımde senın gibi bende herkezi seviyorumm ama bi ayla işte:icon_whis ya kıza ısınamadım gitii böle bi iticiliği var

cemal gerçekten çok ttalı ya ben eskiden izlemezdim pişmanım şimdi:icon_sorr geceleri izliyom artık

spdr
21-03-07, 10:00
ahmet aylayla evlensin istiyom bende ozaman yasmin ahmetin değerini daha çabuk anlar ozaman görür nejdetşe evlenerek kızını ahmete söylemeyerek ne büyük hata yaptığını...

olur muuu-yapılır mı bu ahmeteee....
hem zaten yasemin necdetle ahmet arasında bir tercih yapmış değil kiiii...
tek seçenek vardı o zaman o da necdetti

bu arada sen hemen çıkyorum dememiş miydin bakiim!
öyle özeti hemen yazsınlar diye mi söyldinn??
ne işşş???

spdr
21-03-07, 10:02
cnm benımde senın gibi bende herkezi seviyorumm ama bi ayla işte:icon_whis ya kıza ısınamadım gitii böle bi iticiliği var

cemal gerçekten çok ttalı ya ben eskiden izlemezdim pişmanım şimdi:icon_sorr geceleri izliyom artık

ben de izlememiştim kk yi...
gece saat kaçta ki??

ha bi de söylediklerine katılıyorumm
bi ayla ya ısınamadımm...
ha bi de rıza yı da pek sevmiyorum ama idare ediyor işte:icon_whis

şeboist
21-03-07, 10:02
işte bende bi yasemine ısınamadım.:icon_whis
rızaya da çok üzülüyorum.niye böyle kötü şeyler hep iyi insanların başına geliiy kader mi bu? :icon_sorr tedavi ol rıza.böyle bi haber şimdi mi verilir doktor durumuna gelmeyelim. :)
cemal&nazlı :img-in_lo

anita
21-03-07, 10:06
daha evlenmedi dur bakalımm:img-yes: zaman atlaması yeni oldu en az bi 15 bölüm sonra falan olur bi daha heralde...
ayla hakkındaki düşüncelerine de sonuna kadar katılıyorum....:good:

evlenmedide arkadaslarin yorumu evlenceginin kesin gibi olmasi o kiz ahmeti hayatta birakmaz vappirgibi adami öldurur :img-hyste ayla cok sinsi bir kadin sirf ahmetin annesine y....kalik yapiyor iyy gicik

dedigin dogru simdilik olmasa bile baya bir bölum sonra zaman atlamasi olur bu arada yaseminin babasi ölecek ada iyidi dizide bence olmasi gereken biri ama hasdaliktan ölecegide kesin yaseminin annesi yasemine o mektubu nezaman vermeyi dusunuyor acaba sakliyorda vermiyceksen atsana be kadin hala saklamasi bana mantiksiz geliyor artik yasemin evli ama annesi ahmetin mektubunu sakliyor vicdan azabindanmi ? acaba

meltem-cmbl
21-03-07, 10:06
ben de izlememiştim kk yi...
gece saat kaçta ki??

ha bi de söylediklerine katılıyorumm
bi ayla ya ısınamadımm...
ha bi de rıza yı da pek sevmiyorum ama idare ediyor işte:icon_whis

valal cnm belli olmuyo bazı günler verilmiyoo bazen saat:02:00 da bazen 04:00 öle değişip duruyoo

rızayı ben başlarda sevmezdim ama ii adama yaa karısını aldattığı dışında tabii

spdr
21-03-07, 10:10
evlenmedide arkadaslarin yorumu evlenceginin kesin gibi olmasi o kiz ahmeti hayatta birakmaz vappirgibi adami öldurur :img-hyste ayla cok sinsi bir kadin sirf ahmetin annesine y....kalik yapiyor iyy gicik

dedigin dogru simdilik olmasa bile baya bir bölum sonra zaman atlamasi olur bu arada yaseminin babasi ölecek ada iyidi dizide bence olmasi gereken biri ama hasdaliktan ölecegide kesin yaseminin annesi yasemine o mektubu nezaman vermeyi dusunuyor acaba sakliyorda vermiyceksen atsana be kadin hala saklamasi bana mantiksiz geliyor artik yasemin evli ama annesi ahmetin mektubunu sakliyor vicdan azabindanmi ? acaba

yokk!delilleri yok etmek suçtur da ondan saklıyorr:img-hyste

ayla hakkında söylediklerine yine ayyynen katılıyorum..sen de söylemişsin ya adamı öldürür diye.. o sebepten evlenmeyebilirler diye düşünüyorum...senaristler acır belki yaani...:icon_whis

şeboist
21-03-07, 10:12
evet senaristler acıdı ahmete ve onu yaseminden ayırdılar.hehe :)
ayla gibi şehvetli,şefkatli birine yakıştırdılar. :img-blush :icon_whis

spdr
21-03-07, 10:15

yok ayla fazla şehvetli ahmete:img-yes:
olsa olsa bu şehvetle tüm aileye(ahmet-ysemin ve rüya)zarar verir diye ayırmışlardır:icon_whis
söylemek istemiyorum pek ama ahmet de az şehvetli değil hani:img-blush
biraz kendini kontrol etsin diye de ayırmış olabilirler..:img-yes:
ama ayla için aslaaa:icon_whis

meltem-cmbl
21-03-07, 10:16

cnm her senarist sevenleri ayırıyoo zaten ayrılık olmadan böle güsel güsel giden bir dizi daha görmüş değilim

yaw anlayın artık ayladan melek olmazzz ayladan cadı olu ancak:img-hyste

şeboist
21-03-07, 10:17
asıl cadı yasemindir. :hıh
ayla gibi birine cadı diyorsunuz ya pes. :hıh
hele şimdi huyu iyice bi iyi olmuş.:img-blush

spdr
21-03-07, 10:19
cnm her senarist sevenleri ayırıyoo zaten ayrılık olmadan böle güsel güsel giden bir dizi daha görmüş değilim

yaw anlayın artık ayladan melek olmazzz ayladan cadı olu ancak:img-hyste

bence de ..:img-yes: şimdi hazırlık yapıyoo
baksanıza ahmetin annesinin dibinden ayrılmıyoo
aklınca kaleyi içten fethedecek ama emekleri boşa gidecekkkkzuhaaahhaaa:img-hyste

andromeasiren
21-03-07, 10:21

şehvetli,şevkatli mi??:img-hyste ne konuda şevkatli merak ettim..çok gıcık bir kız olduğunu pastaneye gelip kahveyi beğenmeyip yenisini isteyişinden,ahmetin annesine yaranışından anlayabilirsin...gerçi sonradan gıcıklaştırdılar bu kızı önceden iyiydi.:img-yes:

meltem-cmbl
21-03-07, 10:21

yasemin ne cadılık yaptı allah aşkına
aylayı sonra ilerki zamnlarda görceksin eh bide ahmet evlenirse yandıkki ne yandıkk neler yapar neler ayla daha yaseminin suçu yokken nasıl davrandı yasemine sankii ahmet onu seviyoda ysemin elinden almış gibi kıza saöma saçma hareketler tavırlar yaptı ordan belli cadı olcağı

spdr
21-03-07, 10:22

iyice derkenn???
eskiden pek de iyi değildi de o bakımdan:icon_whis
şimdi aklıma geldi....portakalı savcıya satmayan adamı nasılda terslemişlerdii annesiyle beraber:icon_whis orda ikisine de sinir olmuştumm...
ha şimdi annesi kerimanla öyle sıkıfıkı ya ona da sinirleniyorummmm:img-yes:

şeboist
21-03-07, 10:24
yaseminin mi ne cadılık yaptı?:img-hyste cümle alem biliyor neler yaptığını.:icon_whis
ayla herhalde selmanın yanında duracak.belli bi seviyede üst düzey yönetici sonuçta selma.böyle bi tanıdık dururken gitsin elalemin yanında mı çalışsın?!bu sayede mesleğinin inceliklerini öğreniiyy ustasından. :)

şeboist
21-03-07, 10:26
allah aşkına annesiyle ne ilgisi var şimdi?hem kadının işi bu.ekmeğini ondan kazanıyor.herhalde müşteriye iyi davranacak.müşteri velinimettir. :)
ayrıca portakalcı mevzusunu söylemen çok abuk oldu.alakaya çay demle! :icon_whis

spdr
21-03-07, 10:26
yaseminin mi ne cadılık yaptı?:img-hyste cümle alem biliyor neler yaptığını.:icon_whis
ayla herhalde selmanın yanında duracak.belli bi seviyede üst düzey yönetici sonuçta selma.böyle bi tanıdık dururken gitsin elalemin yanında mı çalışsın?!bu sayede mesleğinin inceliklerini öğreniiyy ustasından. :)

evet verem konusunda uzmanlaşıyorr..:img-yes:
bir insan nasıl verem yapılır onu öğreniyor heralde..:img-hyste
gerçi selmadan iyi biliyordur o işi yaa:icon_whis

anita
21-03-07, 10:28
yok ayla fazla şehvetli ahmete:img-yes:
olsa olsa bu şehvetle tüm aileye(ahmet-ysemin ve rüya)zarar verir diye ayırmışlardır:icon_whis
söylemek istemiyorum pek ama ahmet de az şehvetli değil hani:img-blush
biraz kendini kontrol etsin diye de ayırmış olabilirler..:img-yes:
ama ayla için aslaaa:icon_whis

ayla zaten ahmeti bakislariyla yiyor adamla bide evlendigini düsünemiyorum ahmet evliliklerinin ikinci günu meftadir arkadaslar :img-hyste aslinda necdet iyidiyoruzda bence hicde iyi olmuycak ilerki bölumlerde onda cok fazla pisikopat durumlari var adam gizli sapik elindekileri kaybetmemek icin herseyi yapar aylada öyle valla ahmet yasemin buldular belalarini aylada sabirli kizmis yilardir bekliyor sabreden dervis aylagibi muradine ermis :img-help: :img-help:
yazik edecekler ahmete

spdr
allah aşkına annesiyle ne ilgiis var şimdi?hem kadının ii bu.ekmeğini ondan kazanıyor.herhalde müşteriye iyi davranacak.müşteri velinimettir. :)
ayrıca portakalcı mevzusunu söylemen çok abuk oldu.alakaya çay demle! :icon_whis

aylanın içyüzüyle ilgili bi durum..
kötü kadın ayla yanii...
her yerde kötü-nerde şefkat???
annesi de normal müşteriye davranır gibi davransın-o kadar iyi davranmaya ne lüzum varr ki??işini iyi yapsın yeter yani....:icon_whis

şeboist
selmayla ayla orda çocuklar için her şeyden vazgeçmişler.sen burda ne diyorsun?!özel bi hastahanede çalışma olanağı varken o bunu seçmiş.herkes yapmazdı.ama diyorum ya siz kör olmuşsunuz.:icon_whis

spdr
21-03-07, 10:31
ayla zaten ahmeti bakislariyla yiyor adamla bide evlendigini düsünemiyorum ahmet evliliklerinin ikinci günu meftadir arkadaslar :img-hyste aslinda necdet iyidiyoruzda bence hicde iyi olmuycak ilerki bölumlerde onda cok fazla pisikopat durumlari var adam gizli sapik elindekileri kaybetmemek icin herseyi yapar aylada öyle valla ahmet yasemin buldular belalarini aylada sabirli kizmis yilardir bekliyor sabreden dervis aylagibi muradine ermis :img-help: :img-help:
yazik edecekler ahmete

necdeti bilemem de aylada var öyle durumlar...:img-yes:
bence de yazık olacak ahmete...
istanbula geldikten sonra yasemine kızmaya başlıycakk-onu necdet ve rüyayla görmek dayanılmaz olacakk ve o anda aylanın ağlarına düşücek malesef:icon_sorr

şeboist
21-03-07, 10:33
kim kimin ağına düşecek göreceğiz.sanki fettan bi kadından bahsediyor!
öyle olsaydı çoktan evlenmişlerdi zaten.

spdr
21-03-07, 10:35
selmayla ayla orda çocuklar için her şeyden vazgeçmişler.sen burda ne diyorsun?!özel bi hastahanede çalışma olanağı varken o bunu seçmiş.herkes yapmazdı.ama diyorum ya siz kör olmuşsunuz.:icon_whis

ayla da yapmasaymış canım..doktor mu yok memlekette..
olmadı ben gider çalışırdım onun yerinde..
daha 5 yılım var ya neyseee
(zamanlarımız da pek uyuşmuyor farkındayım:img-blush )

neyse canım her halükarda onu da bi yapan bulunurdu...
yada ayla madem o kadarönem veriyo o işlere
bıraksın ahmetin peşini-onlarla uğraşsınn
o zaman gerçekten melek olur benim gözümde...:img-angel

spdr
21-03-07, 10:37
kim kimin ağına düşecek göreceğiz.sanki fettan bi kadından bahsediyor!
öyle olsaydı çoktan evlenmişlerdi zaten.

nasıl çoktan evlenmişlerdiii??
ahmet yüzüne bile bakmıyo ki kızın doğru düzgün zaten...

aylanın eline fırsat geçmedi-geçse necdetten geri kalmazdı o daaa:icon_whis

anita
21-03-07, 10:38
necdeti bilemem de aylada var öyle durumlar...:img-yes:
bence de yazık olacak ahmete...
istanbula geldikten sonra yasemine kızmaya başlıycakk-onu necdet ve rüyayla görmek dayanılmaz olacakk ve o anda aylanın ağlarına düşücek malesef:icon_sorr

var var necdette var hatirlasan ilkbölumlerdeki halini yani adam simdi kuzu kiliyginda gezip sonradan kurt olacak aylaya ahmeti sana verecegit atla su dagdan deseler atlar aslinda öyle deslerde oda atlasa cok iyi olurdu :img-hyste :img-hyste

ahmette gezmesin yaseminin oldugu yerde ya simdi ona kizip kendi yanacak dönsün isine arasira gelsin tesaduf tirende otobus duraginda ucakta karsilassinlar ne alemi var simdi yasemine kizip aylayi sevindirmenin ayla olmasin yeni gelen yunanli olsun bari o kiz belki daha vicdanli ve güzeldir

şeboist
21-03-07, 10:39
söylediğinin mantıklı olmadığının sende farkındasın değil mi?!
ne demek başka doktor mu kalmadı?kız o mesleği seçmiş.seçemez mi?mesleğini de en güzel şekilde icra ediyor.ayrıca ahmetin peşinde de değil.hiç bir kere ahmete bunu hissettirdi mi sorarım size?!

spdr
21-03-07, 10:42
söylediğinin mantıklı olmadığının sende farkındasın değil mi?!
ne demek başka doktor mu kalmadı?kız o mesleği seçmiş.seçemez mi?mesleğini de en güzel şekilde icra ediyor.ayrıca ahmetin peşinde de değil.hiç bir kere ahmete bunu hissettirdi mi sorarım size?!

hayır-değilim..
ahmet farketmiyor o ayrı mesele tabii...
hem de selma ayla olmadan da yapardı o işi
ayrıca düşünsene selmaya gelin olsa para derdi mi olur kızın...:icon_whis

şeboist
21-03-07, 10:44
bi yakının dururken neden elalemin yanında çalışasın?!
hem zaten maddi durumları şuan kötü değil.paraya ihtiyacı yok yani.
ayla bunun için bir insanı asla kullanmaz zaten.

anita
21-03-07, 10:45
nasıl çoktan evlenmişlerdiii??
ahmet yüzüne bile bakmıyo ki kızın doğru düzgün zaten...

aylanın eline fırsat geçmedi-geçse necdetten geri kalmazdı o daaa:icon_whis

evet evet aylanin eline firsat gecmedi yoksa ahmetin kolasina hap atardi o o varya o :img-hyste anneside gicik aylanin ada menfat diyince herseyi yapacak bir tip anasina bak kizini al demisler aman siz aylayi almayin :img-hyste
ayla simdi zordurumdaki hadalara guya fedakarlikmi ettigini düsünuyorsunuz onun isigücü ahmetin en yakinina yakin olmak ona deseki ahmetin annesi hasdalara ötenazi yap ahmeti al dese gözunu kirpmaz adam koymaz öldurürbe (cokmu abarttim ne):img-hyste

spdr
21-03-07, 10:45
var var necdette var hatirlasan ilkbölumlerdeki halini yani adam simdi kuzu kiliyginda gezip sonradan kurt olacak aylaya ahmeti sana verecegit atla su dagdan deseler atlar aslinda öyle deslerde oda atlasa cok iyi olurdu :img-hyste :img-hyste

ahmette gezmesin yaseminin oldugu yerde ya simdi ona kizip kendi yanacak dönsün isine arasira gelsin tesaduf tirende otobus duraginda ucakta karsilassinlar ne alemi var simdi yasemine kizip aylayi sevindirmenin ayla olmasin yeni gelen yunanli olsun bari o kiz belki daha vicdanli ve güzeldir

ben o yunanlı kızı sevmiyorum yaa...
oynadığı hiçbi dizide de sevmedim şimdiye kadar...
ahmet yaseminden başkasıyla evlenmesin canımm:hıh

NiliWerda
21-03-07, 10:48
arkadaşlar demin atvde başlayacak olan starlar sirki diye bir yarışmanın fragmsanını gördüm...
özgür özberkte yarışmacı orda...
anladınız siz onu:))

buarada reklama girdi kaçırmayın derim offf:icon_whis

şeboist
21-03-07, 10:48
keşke yaseminde birazcık annesine benzeseymiş.bu dediklerinize çok şaşıracaksınız sonra.ahmet evlensin canım.yaseminden başka biri olsun yeter benim için.yeter ki onunla birleşmesin. :hıh

spdr
21-03-07, 10:51
bi yakının dururken neden elalemin yanında çalışasın?!
hem zaten maddi durumları şuan kötü değil.paraya ihtiyacı yok yani.
ayla bunun için bir insanı asla kullanmaz zaten.

tamam tamam asabileştin sen:icon_whis zuhaha göremyorum artıkk-ne ayakk...:img-pilot
aylanın orda çalışması tabiki güzel ama ahmetle ilgilenmese çok iyi olacak kendi iyiliği için kanımca....
ben çıkıyorum şimdi...gidip anatomi çalışmam lazım...
insanın kafatasını öğrenmeye çalışacam...
belki ondan sonra anlarım aylayı:img-hyste

şeboist
21-03-07, 10:55
evet başkaldırmaya meyilliyimdir ben. :icon_whis
benimde 2,5ta dersim var.çıkmam lazım aslında.ühühü:icon_sorr
ahmete aşık ne yapsın?zaten sadece aşık olmakla kaldı.daha ileriye gitse sizin dilinizden düşmezdi artık.gerçi şimdi de düşmüyor ama neyse. :icon_whis
nil çıkmiiiy fragman.:icon_sorr ama avrupa yakası çıkiiiy sürekli.hehe:img-hyste

anita
21-03-07, 11:02
ben o yunanlı kızı sevmiyorum yaa...
oynadığı hiçbi dizide de sevmedim şimdiye kadar...
ahmet yaseminden başkasıyla evlenmesin canımm:hıh

bu kiz enson yabanci damattamiydi o kizmi ´?ozaman kim severse sevsin ya necdette alsin onu ha ayla ha o kiz fragman youtube niye ekelenmedimi hala n´bakiyorum ama bulamiyorum merakta kaldim anliycaniz avrupa yaynina öyle cok koymuyorlarki zaten fragman

hewal
21-03-07, 11:03
Herkese merhaba,

Ben genellikle yorum yapmam, ama buradaki ''Türkçe'' ''Nevruz'' yazmak yerine, Baharcan neden diğer türlü yazıyorsun. Biz burada Türkçe konuşuyor ve yazıyoruz. Başka dil değil!!!! Seninyazdığın kelimeyi kimlerin yazdığını çok iyi biliyoruz.

Herkesten bu konuda hassas olmasını rica ediyorum. Özellikle 18 Mart'ın ertesinde.

Umarım bu konudaki hassasiyetin Türkçe'nin doğru kullanılmasına yöneliktir..Valla yerine walla yada tamam yerine okey yazanlara olunduğu gibi ..Yada yılbaşı kutlaması yerine noel kutlaması diyenlere olunduğu gibi..

Yenigün beraberinde barış dolu güzel günler getirsin.Hepinizin bayramı kutlu olsun...

NiliWerda
21-03-07, 11:03
evet başkaldırmaya meyilliyimdir ben. :icon_whis
benimde 2,5ta dersim var.çıkmam lazım aslında.ühühü:icon_sorr
ahmete aşık ne yapsın?zaten sadece aşık olmakla kaldı.daha ileriye gitse sizin dilinizden düşmezdi artık.gerçi şimdi de düşmüyor ama neyse. :icon_whis
nil çıkmiiiy fragman.:icon_sorr ama avrupa yakası çıkiiiy sürekli.hehe:img-hyste

e herhalde avrupa yakasını vercek bugun günlerden ne acep?:img-hyste
offf bana inat vermiyolar galba?
ben biraz çekileyim tvnin karşısından en iisi...
şimdi haberlere girdi gerçi..

buarada üstte özgür özberkle ilgili bişi yazdım kimse dikkate almadımı yaf?:icon_whis

NiliWerda
21-03-07, 11:05
Umarım bu konudaki hassasiyetin Türkçe'nin doğru kullanılmasına yöneliktir..Valla yerine walla yada tamam yerine okey yazanlara olunduğu gibi ..Yada yılbaşı kutlaması yerine noel kutlaması diyenlere olunduğu gibi..

Yenigün beraberinde barış dolu güzel günler getirsin.Hepinizin bayramı kutlu olsun...

bu arada benim ismimide yabancı olarak algılamayın sakın yani benim ismimin manası mavi gül... eski türkçede(arapçada) bu manaya geliyor..
Hewal ne demek? merak ettim doğrusu:img-wink:

ergimcim kimse kaydetmemiş tvden takip etçez artıkın...:icon_whis

andromeasiren
21-03-07, 11:06
var var necdette var hatirlasan ilkbölumlerdeki halini yani adam simdi kuzu kiliyginda gezip sonradan kurt olacak
haklısın sinirlendiği zaman çok pis parlıyor..
babasıyla kavga edince camı yumruklaması..
Ahmete yumruk atması..bu adamın yumruklama hobisi var:img-hyste sinirlendiğinde ne yapacağı belli olmazz

ergim
21-03-07, 11:20
yok okadar ileri gitmez :img-wink: ama baya parlar..yasemin kırılır..

inş. necdet çok ileri gider yasemine tokat atar sonra yasemnle necdet sonsuza dek ayrılırlar ve yaseminle ahmet ewlenir:P:happy0064 :happy0064 :happy0064
çok uçtum galba

NiliWerda
21-03-07, 11:21
inş. necdet çok ileri gider yasemine tokat atar sonra yasemnle necdet sonsuza dek ayrılırlar ve yaseminle ahmet ewlenir:P:happy0064 :happy0064 :happy0064
çok uçtum galba

hah bak şimdi olduuu:img-hyste
ama bak ahmetle aylada evlenecek..
dur onlarıda ayıralım mmm???:icon_whis
ahmette aylaya tokat atsın...
tamammm olduuu...:img-hyste

askasurguncu
21-03-07, 11:28

aslinda ahmet ve nejdetin tokat sahnesini gorduk
birde yasemin ve ayladan oyle bir sahne gorsek cok guzel olur:happy0064
ay tore dizileri izleye izleye ne hale geldim biraz ara vermem lazim tore dizilerine sideti sever olduk:img-hyste :img-hyste

hall0000
21-03-07, 11:28
fragmani gösterdler arkadaslar!

düsündügümüz gibi, nejdet arabasiyla trenin pesine takiliyor. ahmet ve yasemin yolculuklarina beraber devam ediyorlar. nejdet onlari trenden inerken görüyor. cok kötü bakiyor. harun filan ögrenci olaylarina katiliyorlar... riza bey hasta oldu belli oldu. yaseminle ahmet konusuyorlar biryerde. ahmet, yasemine: "sen beni öldürdün yasemin" gibi birsey diyor!

meltem-cmbl
21-03-07, 11:29

nilcimm nacdet yasmeine tokat attığı için ayrılır ama
ahmet aylaya tokat attığı için ayla ayrılmazz gurursuz bi kere o kız bu yüzden sevmiyorumyaaa

chekirge
21-03-07, 11:34
Arkadaşlar, bence o Yunanlı kız Teo'ya yakışır. Bakıyorum bakıyorum Teo'yla Lale arasında hiçbir manalı bakış göremiyorum.:img-pilot
Belki Lale'nin başka bir kısmeti çıkar.

arzu-başak
21-03-07, 11:35
yinemi gösterdiler fragmanı ben göremicem belli...necdet daha çok bakıcak öyle kötü kötü...of ahmet çokmu üzgündü...hayır bu bölüm ağlamak istemiyorum ondan...acaba trende gelirken neler konuştular..ya ahmet yasemine sen beni öldürdün diyorsa yaseminde söylesin sen beni görmek istemedin falan diye....of of benimkide laf yani söylerse nasıl uzayacak bu ayrılık mevzusu...yok yok biran önce ahmet aylayla evlensinde rahatlıyalım....

muko88
21-03-07, 11:36
Ya fragman çıkmış......
Ya ne kadar çok yazmışsın, okuyamıyorum yetişemiyorum:icon_sorr
Ya daha bişi yemedim ya...
Okusammmı, gidip aç karnımı doyursam mı...
Çok yazmayın sakııınnn:img-pilot

hall0000
21-03-07, 11:36
hayir 10 dakika filan oluyor.

birde nejdet, teo ile konusuyor, ona söyle birsey diyor "yasemini kaybetme korkusunun yanina birde rüyayi kaybetme korkusu eklendi".

meltem-cmbl
21-03-07, 11:40
ergimcim yurt dışında gösterildi daha türkiyede gösterilmedi çünkü bende görmedim:D:D:D

meltemcim ayla ayrıyaten yüzsüz yani dimi?:img-hyste

evet nilcim yüzsüzzz :img-hyste

avrupadamı verildi fragmna off öledir kesin yoksa deminden beri atv açık gösterdikleri yok off zaten grafiği değişmiş atv nin saçma sapan bişey olmuş sinir oldum kafam karşıyoo

chekirge
21-03-07, 11:42
yinemi gösterdiler fragmanı ben göremicem belli...necdet daha çok bakıcak öyle kötü kötü...of ahmet çokmu üzgündü...hayır bu bölüm ağlamak istemiyorum ondan...acaba trende gelirken neler konuştular..ya ahmet yasemine sen beni öldürdün diyorsa yaseminde söylesin sen beni görmek istemedin falan diye....of of benimkide laf yani söylerse nasıl uzayacak bu ayrılık mevzusu...yok yok biran önce ahmet aylayla evlensinde rahatlıyalım....

Aslında trende giderken veya daha sonra konuştukları yerde ;
Ahmet: Neden mektubuma rağmen beni beklemedin? diye sorabilir.
Yasemin: Ne mektubu, asıl sen benimle görüşmek istemedin.
Bu çeşit konuşmalar için ortam müsait gibi. Ama nerdeee. Uzatıcaklar ya...

tugchemre
21-03-07, 11:43
fragman dönmeye bşlamış avrupada ne güzel biz öyle bekliyoruz burda özette çıkmadı galiba
meltem sana aynen katılıyorum cnm ayla ne yaparsa yapsın ahmetten vazgeçmeyecek yanyana oldukları her sahnede sinirden oturup ağlıycam bende

hall0000
21-03-07, 11:43
evet avrupada gösterdiler.
ahmet biryere dogru yürüyor, yasemin arabasinda oturuyor ve onu seyrediyor. böyle gözleri dolu dolu. ha birde sevim ve mehmetin dergisine yasak geliyor herhalde. polisler basiyor isyerlerini

meltem-cmbl
21-03-07, 11:50

valal cnm böle oluursa muhteşem olur her şey çözülürki tek şu ruya olayı çözülmezz .ahmet yasmein necdetle evlendiğinde bile vazgeçmedi ciddiye almadı
taki yaseminin hamile olduğunu duyana kadar ve cidiiye aldıı o yüzden şuan tek sorun ruya kendi kızı olduğunu öğrenmeden barışcaklarını sanmıyorumm ya ne diyom ben ya zaten barışytılarında sölemiş olur pofff kafam karıştı kafamı kaldı ya bende

arzu-başak
21-03-07, 11:50

aynen canım ama nerde...hakikaten ortam bunları konuşmak için müsait ahmet sürekli yasemine birşeyler söylüyor yaseminde söyleyebilir.....
hall0000 yasemin arabada oturup ahmetimi seyrediyor..oh oh çeksin acı...buluşmadan öncedir herhalde ahmet gelmiş yasemini bekliyordur yaseminde onun yanına gitmeden iyice bir ona bakıyordur...
melal duydunmu frgaman çıkmış ya bu necdete ve yasemine iyi bir sopa çekmek lazım ama....

sude01
21-03-07, 11:51
fragmani gösterdler arkadaslar!

düsündügümüz gibi, nejdet arabasiyla trenin pesine takiliyor. ahmet ve yasemin yolculuklarina beraber devam ediyorlar. nejdet onlari trenden inerken görüyor. cok kötü bakiyor. harun filan ögrenci olaylarina katiliyorlar... riza bey hasta oldu belli oldu. yaseminle ahmet konusuyorlar biryerde. ahmet, yasemine: "sen beni öldürdün yasemin" gibi birsey diyor!

off bu bölüm ahmet ve yasemini izlerken yine ağlicam herhalde sonra rüye beni güldürür diğer sahnelerde :img-yes: ...sen beni öldürdün e yasemin ne cevap vericek çok çok merak ediyorum o da ahmetten çok farklı diil çünkü..:sad53: buarada bence necdet eski iyilik meleği halinden sıyrılıp çok farklılaşıcak özellikle daha hırçın daha kıskanç agresif bi necdet çıkıcak karçımıza..yasemin ne kadar dayanır bilmiyorum çünkü neden ahmetle konuştun demeye necdetin çokta hakkı yok bence..rızanın hastalığı belliydi zaten :sad53: bakalım ne kadar ciddi olcak??

ergim
21-03-07, 11:56
off bu bölüm ahmet ve yasemini izlerken yine ağlicam herhalde sonra rüye beni güldürür diğer sahnelerde :img-yes: ...sen beni öldürdün e yasemin ne cevap vericek çok çok merak ediyorum o da ahmetten çok farklı diil çünkü..:sad53: buarada bence necdet eski iyilik meleği halinden sıyrılıp çok farklılaşıcak özellikle daha hırçın daha kıskanç agresif bi necdet çıkıcak karçımıza..yasemin ne kadar dayanır bilmiyorum çünkü neden ahmetle konuştun demeye necdetin çokta hakkı yok bence..rızanın hastalığı belliydi zaten :sad53: bakalım ne kadar ciddi olcak??

aynen sudecim katılıyorum sana necdet ahmet ve yasemini tekrar birarada gördükten sonra çok hırçınlaşır yaseminde onu triplerine dayanamaz ayrılır senaryo yasdm yine:img-hyste :happy0064 ama ahmet ve ayla ne zaman ewlenio çözemedim daha:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

meltem-cmbl
21-03-07, 12:01
aynen sudecim katılıyorum sana necdet ahmet ve yasemini tekrar birarada gördükten sonra çok hırçınlaşır yaseminde onu triplerine dayanamaz ayrılır senaryo yasdm yine:img-hyste :happy0064 ama ahmet ve ayla ne zaman ewlenio çözemedim daha:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

cnm belkide evlenmezle o belli dğeil ya zaten niye evlensinki ahmett allah allah anlamış değilim

bak mehmete o halen bakar o varken

ahmetemı düşmüş evlenmek:img-hyste

ergim
21-03-07, 12:05
cnm belkide evlenmezle o belli dğeil ya zaten niye evlensinki ahmett allah allah anlamış değilim

ewlenmesin zaten o daha çok işime gelir bnm eğer ahmet aylayla ewlenmesse ve necdette iyice agresifleşir ve yasemini tokatlar sonrada yasemin ahmete giderse tammm süper olurr:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste

meltem-cmbl
21-03-07, 12:06
ewlenmesin zaten o daha çok işime gelir bnm eğer ahmet aylayla ewlenmesse ve necdette iyice agresifleşir ve yasemini tokatlar sonrada yasemin ahmete giderse tammm süper olurr:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste

evet aynen ama daha çok var bunlar için ahmet bi kere ruyanın lkendi kızı olduğunu öğrenince yasemine çok kızıcak kolay kolay affetmicekk

muko88
21-03-07, 12:08

Eğer Yasemin Ahmet'i daha da üzer ve kızdırırsa; Yasemin değil Necdet de yapabilir bunu...
Ahmetin karşısına çıkıp, kendini yaseminin bişesi sanıp, çık hayatımızdan, kızıma da karıma da karışma derse; ki der o gıcık necdet!!!!:icon_sorr
Ahmet de o sinirle evlenebilir...

ergim
21-03-07, 12:09
off hepsi yasemini yüzünden yaaa :(:( ama olsun bence sonu mutlu biticek hs nin !!!!!:D:D
ya bnm artık çıkmam lasım yrn sınawım war:(:( ama eğer fragman gelirse bana özelden atabilirmisiniz lütfen:(:(

meltem-cmbl
21-03-07, 12:21
Eğer Yasemin Ahmet'i daha da üzer ve kızdırırsa; Yasemin değil Necdet de yapabilir bunu...
Ahmetin karşısına çıkıp, kendini yaseminin bişesi sanıp, çık hayatımızdan, kızıma da karıma da karışma derse; ki der o gıcık necdet!!!!:icon_sorr
Ahmet de o sinirle evlenebilir...

evet cnm ıda olabilir of ya necdett böle bişey yapamı yapar valla ne diyim ama eğer bunu yasemin duyarsa necdetle ayrılır çünkü necdetin karışmaya hakkı yok oda biliyo yasemin onu sevmiyoo yasemin hala ahmeti seviyo onu bvile bile evlendi katlansın artıkk

bende kaçtım arkadaşlarr okula gidip öss formunu yatırcam off bitmez benım çilem ya

bi yandan okul bi yandın iş bi yandan öss bi yandan yasemin bi yandan necdett off off çektirdiğinizi yetmedi yaw

hall0000
21-03-07, 12:23
atv avrupada yine gösterdiler fragmani.
riza bey verem kesin. cocuklar görüyorlar öksürürken kan geldgini. selma hanim yanina gidiyorlar.
galiba selma yardim edecek rizaya, böylece ahmetin babasi, rizanin idam kararini imzalamis oluyor ama ahmetin anneside kurtaricak rizayi. yani bizim asiklarin önünde birtek nejdet engeli kaliyor. ona 4 senelik mutluluk yeter:img-cool2

muko88
21-03-07, 12:24
evet cnm ıda olabilir of ya necdett böle bişey yapamı yapar valla ne diyim ama eğer bunu yasemin duyarsa necdetle ayrılır çünkü necdetin karışmaya hakkı yok oda biliyo yasemin onu sevmiyoo yasemin hala ahmeti seviyo onu bvile bile evlendi katlansın artıkk

Yasemin duyarsa her şey çorap ipliği gibi sökülür canım ya...
Umarım bir takım şeyler şüphe çeker...
Ahmet'i her şeyden bihaber saf saf izlemek istemiyorum...
Yasemin'i de Necdet'in yaptıklarından habersiz Necdet'e vefa borçlu bir insan olarak izlemek istemiyorum...
Bir süre sonra çıkmaya başlasın her şey ortaya...

sevimli.girl
21-03-07, 12:30
niye hep ahmetle yasemin birleşsin diyorsunuz necdet ardan çekilsin diye. bence necdetle yaasemin daha iiii rüyada baba biliyo onu çocuğu büyüt babası ol bir ömrünü o sinir kıza harca. sonra necdet aradan çıksın. saçmalık. o kız zaten necdeti hak etmiyor.

hall0000
21-03-07, 12:35
niye hep ahmetle yasemin birleşsin diyorsunuz necdet ardan çekilsin diye. bence necdetle yaasemin daha iiii rüyada baba biliyo onu çocuğu büyüt babası ol bir ömrünü o sinir kıza harca. sonra necdet aradan çıksın. saçmalık. o kız zaten necdeti hak etmiyor.

arkadasim, yaseminin büyük bir hata yaptigi kesin. ama kimse nejdete sen rüyaya babalik, ahmetten de cogugun varligini sakla demedi. eger ahmet cocugu istemese tamam haklisin. ama adamin haberi yok ki. nasil olurda nejdet cocugu sahiblenebilir, babasi varken! ve birde ahmetin KIZINA olan ilgisini görecektir ilerki bölümlerde, buna nasil susacak!

muko88
21-03-07, 12:40

Ya Allaah aşkına arkadaşım...
Şu dizide olanları hepimiz gördük...
Kimin ne şekilde haksızlık yaptığını da gördük...
Necdet karakterini seviyorsunuz diye onun yaptığını kusursuz görmek yanlış ya...
Bunu çok iyi biliyorum; çünkü Necdet'i seven insanlardan biri de bendim, ta ki yaptığı haksızlık ve hataya kadar...
Biraz objektif ve gerçekçi bakarsak olaya, kimin doğru olduğunu, kimin aradan çıkması gerektiğini görürsünüz zaten...

_1903_özi
21-03-07, 12:56
Ya Allaah aşkına arkadaşım...
Şu dizide olanları hepimiz gördük...
Kimin ne şekilde haksızlık yaptığını da gördük...
Necdet karakterini seviyorsunuz diye onun yaptığını kusursuz görmek yanlış ya...
Bunu çok iyi biliyorum; çünkü Necdet'i seven insanlardan biri de bendim, ta ki yaptığı haksızlık ve hataya kadar...
Biraz objektif ve gerçekçi bakarsak olaya, kimin doğru olduğunu, kimin aradan çıkması gerektiğini görürsünüz zaten...

necdetin yaptığı haksızlık demişsin necdet ne gibi haksızlık yaptı yasemine söylemedi mi sanki ben aranıza giriyo gibi hissettim diye istiyorsan gidebilirsin dedi hatta ama yasemin ne yaptı necdeti tercih etti ki ben hiç istemezken asıl bunlar görülmemiş bence

arzu-başak
21-03-07, 12:59
sonunda bende gördüm fragmanı atv avrupada....arkadaşlar izlemeyin ya...çok kötü...ahmet yasemine...sen ne yaptığının farkında değilmisin beni öldürdün diyordu of of...sonra yasemin arbanın içinde ahmete bakıyor...o esnadada ahmetin elinde birşey var yürüyor...(yani resimelr bölümüne resim eklenmişti ya ahmet tek başına elinde kağıtmı ne var yürüyor o hali işte)...sonra rızanın ağzından kan geliyor...ahmet rüya ve yasemin trende konuşuyorlar ahmetle yasemin birbirine gülümsüyor..en sondada rüya ahmetin kucağındayken a babam geldi baba baba diyor..ah necdet kafana baba gibi taş düşsün ....of ya....deli oldum deli..neyse benim çıkmam gerekiyor bir daha giremem herhalde bugün..size iyi sohbetler..çok kaynatmayın sakın.....

tuba333
21-03-07, 13:21
BÖLÜM ÖZETİ:

Ankara dönüşü Yasemin ve Ahmet yine aynı trene denk gelmişlerdir. Bundan haberleri yoktur. Ancak Yasemin ve Rüya’yı uğurlayan Necdet, Ahmet’i görmüştür. Necdet büyük bir çılgınlık yapıp arabasına atlar, trenin peşine takılır. Treni yakalayacağı uygun bir istasyon aramaktadır. Ahmet, Yasemin’in de trende olduğunu düşünüp onu arar ancak bulamaz. Sonra sürpriz biçimde karşılaşırlar. Birlikte yolculuk ederler. Bu arada İstanbul’daki haberler kötüdür; Rıza hastalanır. Yolculuğun sonunda Necdet’i karşısında bulan Ahmet ve Yasemin çok şaşırır. Bir süre İstanbul’da kalacak olan Ahmet, Yasemin ile buluşur. İki aşık geçmişlerinde kalan büyük bir sırla yüzleşirler.

hall0000
21-03-07, 13:38
İki aşık geçmişlerinde kalan büyük bir sırla yüzleşirler...
bu ne demek oluyor.allahim yoksa rüyanin onun kizi oldugu cikacakmi ortaya.

birde benim aklim almiyor, deli gibi aski ugruna savasan yasemine ne oldu. sadece avare avare bakiyor , ya nasil gecicek sevmedigin bir adamla bir ömür. ahmete askini haykirsana diye bogazliyasim geliyor kizi!!!!!!!!!!

bahar_can
21-03-07, 13:40
tuba333 bölüm özeti için teşekkürler...

Ortaya çıkacak olan sır herhalde Rüya'dır... Bunlar buluşup konuşacaklarına göre, Rüya da ortaya çıkacağına göre, Necdet ile evlilik biçimleri de ortaya çıkacaktır doğal olarak eee! o zaman mesele hallolmuş olmuyor mu? yani bir araya gelmeleri için bir engel yok demektir bu...:img-blush Ama Rıza'nın hasta olması bu durumun yine engele takılacağı sinyalini veriyor... olsun buna da razıyız... Yasemin durumu açıklayacağı için O'na karşı sinirim gitti birden :img-hyste yine gelinimiz olarak kabul ediyorum... Ya ben bu senaristleri çok çok sevdim hiçbir şeyi uzatmadılar... en uzayacak konunun bu olduğunu düşünüyorduk değil mi? çünkü Ayla ile evlenirse artık bir araya gelmeleri imkansız gibi bir şeydi ama bakın Ayla ile evlilik olmadan olay ortaya çıkıyor... ama bilmediğimiz engeller olsursa onu da bilemem artık... şu açık ki sinir olacağımız bir durum pek kalmadı... Bu arada Ayla iddiasını artık biraz gündeme getirebiliriz değil mi sevgili No problem Aylacılar :img-grin2

Melisa_15
21-03-07, 13:46
harika bir bölüm olacak :happy0064 fkt fragmanı izleyemdim:((( umarım en kısa sürede eklenir..

eğer ahmet rüyanın kendi kızı oldunu örenirse bu ayla ile evlenme işide ortadan kalkacak gibi inş. :img-wink:

hall0000
21-03-07, 13:46
tuba333 bölüm özeti için teşekkürler...

Ortaya çıkacak olan sır herhalde Rüya'dır... Bunlar buluşup konuşacaklarına göre, Rüya da ortaya çıkacağına göre, Necdet ile evlilik biçimleri de ortaya çıkacaktır doğal olarak eee! o zaman mesele hallolmuş olmuyor mu? yani bir araya gelmeleri için bir engel yok demektir bu...:img-blush Ama Rıza'nın hasta olması bu durumun yine engele takılacağı sinyalini veriyor... olsun buna da razıyız... Yasemin durumu açıklayacağı için O'na karşı sinirim gitti birden :img-hyste yine gelinimiz olarak kabul ediyorum... Ya ben bu senaristleri çok çok sevdim hiçbir şeyi uzatmadılar... en uzayacak konunun bu olduğunu düşünüyorduk değil mi?

bence rüya gercegi ortaya cikmayacak. onlarin eski siri birlikte olmus olmalari degilmi? kesin o konu hakkinda konusacaklar. mesela ahmet sorabilir: nejdet bu durumu nasil kabullendi falan filan gibi...

ama gönlüm tabii ki ahmetin gercegi ögrenmesinden yana... insallah insallah!

dalya
21-03-07, 13:54
Ankara dönüşü Yasemin ve Ahmet yine aynı trene denk gelmişlerdir. Bundan haberleri yoktur. Ancak Yasemin ve Rüya’yı uğurlayan Necdet, Ahmet’i görmüştür.
Gec onu..

Necdet büyük bir çılgınlık yapıp arabasına atlar, trenin peşine takılır. Treni yakalayacağı uygun bir istasyon aramaktadır.
Acaba nasil atlayacak. Merak ediyorum :img-hyste :img-hyste

Ahmet, Yasemin’in de trende olduğunu düşünüp onu arar ancak bulamaz. Sonra sürpriz biçimde karşılaşırlar. Birlikte yolculuk ederler.
Nerden anlayacak. Hissedecek mi? Peki Necdet'e ne olacak. Bunlar sohbet ederkeen cay bisküvi falan getirmeyecek herhalde...

Bu arada İstanbul’daki haberler kötüdür; Rıza hastalanır.
Vah canim.. Belliydi zaten de.. Tahtali köyü göstermesinler de..

Yolculuğun sonunda Necdet’i karşısında bulan Ahmet ve Yasemin çok şaşırır. Bir süre İstanbul’da kalacak olan Ahmet, Yasemin ile buluşur. İki aşık geçmişlerinde kalan büyük bir sırla yüzleşirler.
Hala soruyorum.. Necdet nerdeydi.. Bütün yol boyunca onlari aramadi herhalde.. Büyük sir: Rüya degildir.. Baska bisi.. :img-yes:

anita
21-03-07, 13:58
yok kizlar yok kesinlikle rüyadan bahsetmiycek yasemin cikacak olan sirlarsa ahmetin yaseminin hasdaneye geldigini bilmemesi yasemininde ahmetin mektubunu almamis olmasi olabilir baska sirlari varmi bunlarin kizlari disinda ama eminki rüyayi söylemiycektir yasemin zaten ahmet ögrenirse sizce bi dakka bile dururmu durmaz o yüzden bu alayi ögrenmesi belki bu sezon bile olmaz cok karamsarim ama durum bu bence

necdet simdiden korkmaya baslamis elinden gidecekler diye yasemin ve rüya icin ama biliyorduki yalan üstüne kurdular evliligi birgün yikilacak ah ah hicbir evliligin yikilmasini bukadar isdememisdim :icon_whis
ben acikcasi yasemin karakterini oynayan berrakin ahmet karakterini oynayan oyuncu kadar basarili oldugunu düsünmuyorum adam aciyi sanki gercekmis gibi yansitiyor yasemin öyle degil :img-cool2

eski dost
21-03-07, 14:00
Rüya geçmişte kalan bir sır değil ki.Onların bir sürü sırrı var açığa çıkması gereken.Yasemin'in görüşmeye gelip Ahmet'in annesi tarafından engellenmesi,Ahmet'in yazdığı mektubu Nezahat'ın saklaması,Ahmet'in Kayseri'e geldiğini necdet'in saklaması.Sır bunlardan biri bence.

spdr
21-03-07, 14:00
büyük sır bence de rüya değildir...
o daha küçücük...:img-hyste :img-hyste

hiç komik değilim dimi...
ya fragmanı görürüm diye itirazım var ı izliyorum kaç saattir
yokkk
ondan böyle oldum...:img-yes:

fragmana ulaşan olursa bana özel mesaj atarsa çok sevinirim..:img-help: :img-help:

NiliWerda
21-03-07, 14:04
yihuuuu resimler eklenmiş özette var ama okumucam çünkü özette resmen dizinin komple hepsini anlatıyo...

off bide fragmanı görebilsem....

denizde var resimlerde duyurulur:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

vega58
21-03-07, 14:05
bahar can abla bakıyorum da seni çok iyimser gördüm..ne o senaristlerden haber falan mı aldın..
ben sır olarak rüyanın ortaya çıkacağını sanmıyorum..
belki ahmetin yasemine yazdığı mektup ortaya çıkabilir bilmiyorum yani ahmetin hemen öğreneceğini sanmıyorum rüyanın kendi çocuğu olduğunu..

vega58
21-03-07, 14:12
ben acikcasi yasemin karakterini oynayan berrakin ahmet karakterini oynayan oyuncu kadar basarili oldugunu düsünmuyorum adam aciyi sanki gercekmis gibi yansitiyor yasemin öyle degil :img-cool2[/QUOTE]

canım berrak değil beren..
ayrıca seni de bekleriz cansel elçin sayfasına bu kadar beğenmene sevindim..gerçi bananeyse sanki adamın menajeriyim..

meltem-cmbl
21-03-07, 14:12
anam bi okula gidp gelim dedim neler olmuş neler off zaten bugümn olmuyomuş yarın gitcekmişim tekrar off yyaa

resimler gelmiş süper ama gene ahmetim yokk

özette gelmiş aman okudum ve çok heycanlandımm ya ay buluşcaklar ve geçmişteki bir sırlarıyla yüzleşceklermiş acaba acaba acaba bu rüya olayımı ama sanmıyorummm ya keşke olsa keşek offff:icon_sorr

anita
21-03-07, 14:15
fragmanda necdet ankaradan istanbula arbayla geliyor yani tirene yetisiyor bu demek oluyorki kuzu kurtlasmiya basliycak necdet hastalik derecesinde yasemin ve rüyayi seviyor yoksa su yaptigi mantiklimi yani arabyala tireni takip edip onlara yetismesi hasda bu adam yandik ya aklima su ask oynundaki kenan geldi zaten konuda ona benziyor su hamilelik ve evlilik mevzusu buda hemen hemen ayni aradik fark oyuncular:icon_whis ahmet öyle cok önemli bir sir ögrenecegi yok bence 3 yada 4 bölum sonra su aylayla evlenirse hic sasmiycam ayla ayla yaylaya gidesin aylarca dönmeyesin ahmetin yüzunu göremeyesin emi

bence necdedtin manyaklasmalari basliyor sabir sabir demeye baslasak iyi olur

willlover
21-03-07, 14:21
Yaa bu sır yine bir yanlış anlaşılma olabilir mi? Ahmet, Yasemin'in bebeği evlilikten önce doğurduğunu öğrenir belki yine; ama bebeğin kendisinden değil de Necdet'ten olduğunu düşünebilir mi? O zaman Yasemin'e hepten kızar zaten. Çünkü diğer sırlar açığa çıksa kavuşmaları daha kolay olur.

yasemin_lizz
21-03-07, 14:23
Bölüm özetini okudum bir de şu fragmanı izleyebilsem off her zaman en son ben izliyorum:icon_sorr
Bu arada ortaya çıkıcak sır Rüya değildir bu senaritler hemen açıklatmaz onu daha süründüler bizi:icon_whis Ama yine de mektup sırrı ile Yasemin'in hastaneye gelmiş olmasının bile ortaya çıkması büyük gelişme yani belki de onlar da ortaya çıkmaz diyeceğim ama başka sır kalmadı.Neyse beklicez cumayı artık ben de gidip yeni bölüm fotoğraflarına bakayım:img-wink:

anita
ben acikcasi yasemin karakterini oynayan berrakin ahmet karakterini oynayan oyuncu kadar basarili oldugunu düsünmuyorum adam aciyi sanki gercekmis gibi yansitiyor yasemin öyle degil :img-cool2

canım berrak değil beren..
ayrıca seni de bekleriz cansel elçin sayfasına bu kadar beğenmene sevindim..gerçi bananeyse sanki adamın menajeriyim..[/QUOTE]

mazur görun isimlerini daha tam bilmiyorum özurdilerim cansel beyin oyunculugu begeniyorum ayri bir begenim yok sadece gördugum bu beren :icon_whis gercekten tam duygulari yansitamiyor ama karsisindaki cansel bey isi kurtariyor bence diziyi bütünuyle begeniyorum sonradan farkina vardigim bir dizidir izlemedigim bölumleride internetten izledim su interneti icat eden kisiyi kutluyorum valla heryönden ise yariyor:good: sende sanal alemde menajeri ol cansel elcinin ne sakincasi var sanki :icon_whis :img-wink:

spdr
fragmanda necdet ankaradan istanbula arbayla geliyor yani tirene yetisiyor bu demek oluyorki kuzu kurtlasmiya basliycak necdet hastalik derecesinde yasemin ve rüyayi seviyor yoksa su yaptigi mantiklimi yani arabyala tireni takip edip onlara yetismesi hasda bu adam yandik ya aklima su ask oynundaki kenan geldi zaten konuda ona benziyor su hamilelik ve evlilik mevzusu buda hemen hemen ayni aradik fark oyuncular:icon_whis ahmet öyle cok önemli bir sir ögrenecegi yok bence 3 yada 4 bölum sonra su aylayla evlenirse hic sasmiycam ayla ayla yaylaya gidesin aylarca dönmeyesin ahmetin yüzunu göremeyesin emi

bence necdedtin manyaklasmalari basliyor sabir sabir demeye baslasak iyi olur

:img-hyste ne güzel yazmışsın:
ayla ayla yaylaya gidesin
aylarca dönmeyesin
ahmetin yüzünü görmeyesin
diye....:img-hyste
keşkeeee

bu arada necdeti kötü yapmaları ahmet ve yasemin için de iyi olucak bence..
ayrılırlarsa haksızlık yapmış olmazlar böylece...
ama ne gerek var..
yunanlı kızı sevsin necdet..
hem diziye yeni bi hikaye daha girmiş olur hem de necdet de üzülmemiş olur dimi ama:img-yes:

meltem-cmbl
21-03-07, 14:27
bence bu sır şu yasemin hasteney kadar geldi ahmet görüşmke istemiyo dedilerya ilk ahmet te mektup yolladı ahmet dicek mektubumu okumadınmı nasıl yapoarsın bunu yaseminn necdetle nasıl evlenirsim bide çocuk yapmışın ya ohh ne güsel ben burda acı çekim sen çocuk yap:img-hyste allah alalh sen bana mektupmu ylladınn ama ben almadım ya bende hastaneye kadar geldim ama benı kabul etmedişm ahmet

bu sır işte yanlız böle konuşmazklar fazla salladım ben:img-hyste

spdr
21-03-07, 14:30
cansel elçinin sitesi neden açılmıyor???:img-help:
fragmanı haaaalaaa izleyemedimm..

yetkililere sesleniyoruuuum:
nerde fragman.....?
biri bana göndersinn-lütfen:img-help:

keşke site, dizilerin fanlarına fragman çıkar çıkmaz gönderse...
böylece tv karşısında nöbet tutmak zorunda kalmazdık..

yok öyle zor olursa sadece bize hs yi göndersinler yaa...

anita
21-03-07, 14:32
:img-hyste ne güzel yazmışsın:
ayla ayla yaylaya gidesin
aylarca dönmeyesin
ahmetin yüzünü görmeyesin
diye....:img-hyste
keşkeeee

bu arada necdeti kötü yapmaları ahmet ve yasemin için de iyi olucak bence..
ayrılırlarsa haksızlık yapmış olmazlar böylece...
ama ne gerek var..
yunanlı kızı sevsin necdet..
hem diziye yeni bi hikaye daha girmiş olur hem de necdet de üzülmemiş olur dimi ama:img-yes:

aslinda ona yaylada cok ama ben yine insaf ettim:img-wink: dedigin dogru ne sis yanar nede kebap yanmaz misali necdette mutlulugu hak ediyor ama yanlis yapiyor kendisinin olmayan bir aileyi isdiyor buda olmazki yaseminde haksizlik yapiyor adamin cocugunu söylemiyor söylesene bilsin sonra mutlu mesut yasayin eeee sonra biz ne izliycez oda sorun :icon_whis bana kalirsa ahmet rüyayi bu sezon rüyasinda görur ve duyar

vega58
21-03-07, 14:32
ya bence de allah razı olsun şu inteneti ve youtube icat eden den..
şimdi geçen bölümden bazı parçaları yeniden izliyorum..
allahım bu yasmin ne kadar düşüncesiz yahu tutmuş babasına da benzziyor diyor sanki adam biliyor kendi çocuğu olduğunu..patavatsız yahu..
ayrıca necdeti psikopat falan yapmasınlar yahu..
bence bu şekil devam etmesi iyi olur ne iyi ne kötü..nötr karakter..
melek gibi de olsa psikopat derecesinde kötü de olsa gerçekçi olmaz..
gerçi bazı kısımlarda necdet karakterinin gerçekçiliğini yitirdiğini düşünmüyor değilim ya neyse..
necdet karakterinin açılımı iyi yapıldı ben aynısını ayla için de bekliyorum..
daha aylanın nesıl biri olduğunu göremedik..eğer ahmetle evlenecekse onun karakteri hakkında da seyirciye bilgi verilmeli..evlenmeycekse gerek yok tabiki zaten evlenmeleri çok saçma..sırf inat uğruna sevmediğin biriyle evlenmek kadar gereksiz bir şey olamaz...

spdr
21-03-07, 14:34
bence bu sır şu yasemin hasteney kadar geldi ahmet görüşmke istemiyo dedilerya ilk ahmet te mektup yolladı ahmet dicek mektubumu okumadınmı nasıl yapoarsın bunu yaseminn necdetle nasıl evlenirsim bide çocuk yapmışın ya ohh ne güsel ben burda acı çekim sen çocuk yap:img-hyste allah alalh sen bana mektupmu ylladınn ama ben almadım ya bende hastaneye kadar geldim ama benı kabul etmedişm ahmet

bu sır işte yanlız böle konuşmazklar fazla salladım ben:img-hyste

sen fazla sallamadın da onlar yapmazlar böyle...
halbuki durumları düşünüldüğünde konuşmaları gereken başlıca şey bu değilmi...
forum oyunlarında dizi karakterlerinin asla söylemeyeceği sözler diye bi bölüm var ya bunu oraya yazmak lazım:img-yes: :icon_whis

spdr
21-03-07, 14:40
ya bence de allah razı olsun şu inteneti ve youtube icat eden den..
şimdi geçen bölümden bazı parçaları yeniden izliyorum..
allahım bu yasmin ne kadar düşüncesiz yahu tutmuş babasına da benzziyor diyor sanki adam biliyor kendi çocuğu olduğunu..patavatsız yahu..
ayrıca necdeti psikopat falan yapmasınlar yahu..
bence bu şekil devam etmesi iyi olur ne iyi ne kötü..nötr karakter..
melek gibi de olsa psikopat derecesinde kötü de olsa gerçekçi olmaz..
gerçi bazı kısımlarda necdet karakterinin gerçekçiliğini yitirdiğini düşünmüyor değilim ya neyse..
necdet karakterinin açılımı iyi yapıldı ben aynısını ayla için de bekliyorum..
daha aylanın nesıl biri olduğunu göremedik..eğer ahmetle evlenecekse onun karakteri hakkında da seyirciye bilgi verilmeli..evlenmeycekse gerek yok tabiki zaten evlenmeleri çok saçma..sırf inat uğruna sevmediğin biriyle evlenmek kadar gereksiz bir şey olamaz...

hakkaten... bi de saf cahil bri yapsa tamam da ahmet yaparsa saçma olur..
ama ahmetin evliliğini bu sebebe dayandırmazlar zaten..
hayatını düzene sokmak ister....yaseminden kendince tamamen kopmak için de olabilir tabi....:img-yes:
ayla hakkında söylediklerine katılıyorum..
biz ayla iyi-kötü diye konuşuyoruz sürekli ama pek bii bilmiyoruz onun hakkında
karakteri pek belirgin değil henüz...
AMA zaten öyle de kalsın:img-yes:
aylayı tanımayı hiiiiç istemem şahsen:icon_whis

tuba333
21-03-07, 14:41
Fragmani görmedim ama oyle anlatmisinizki izlemis gibi oldum:img-yes:

Ben daha kac bölum once demistim Decdetin karekterini kesinlikle degistirecekler diye(karsi ataga gecen cok olmustu, o baska dizi bu baska dizi istersen izleme diye.)

Zaten ben Yaseminle ikisin evligini anlamadim, hani hersey yatisinca ayrilacaklardi? neyi bekliyorlar hala? boyle bir ömur gecermi? Ayrilmayacaklarsa ozaman adam akili evli olsunlar:icon_whis

Rizanin verem olacagini ben gecen bölum anlamistim zaten, ama acayip cok sacma geliyor bu durum bana. Eger kan geliyorsa tedavide imkansiz gibi birseydir. Hastalik baya ilerlemis oluyor.
Ama bu adamin nasil verem oldunu anlayamadi bunca insan? Onceden turk filimlerinde olurdu fakirler paralari oldugu icin doktora gidemezdi, gec kaldigi icin tedavi olmamazdi filan.
Hapisanede doktorlari vardi, bride bunlara obur mahkumlardan daha iyi bakiliyordu bunu kac bölum kendimiz görduk. Adam hasta diye hastaneden cikmis, neden bu adamin verem oldunu anlamamislar? Tipi bittirmek gerek degil bir isnanin verem oldunu yada risk oldunu anlamak icin. Tamam bu konu islenecekse uygun bir sekilde islenseydi....

Gelelim buyuk sira, bu sir kesinlikle Ruya degil, olsa olsa Yasemine ulasmayan mektuptur.

anita
21-03-07, 14:45
vega58
doru despit sen biliyorsun onun cocugu oldugunu ama o bilmiyor adamin yüzune buda söylenmezki kalbine indirecek adam per perisan oldu zaten senin yüzunden simdide fragmanda sen bana ne yaptin yasemin beni öldurdun diyor:sad53: yaseminse öyle bakiyor

vega58 isminizdeki 58 sehrinizin pilaka numarasimi yoksa öylesine yazdiginiz birseymi ilgimi cektide

spdr
21-03-07, 14:45
yaseminle necdet ayrılmak üzere evlenmediler ki...
sadece necdet başkasını severse ayrılacaklardı...
evliliklerinin bitişiyle ilgili tek şart oydu yani:img-yes:

vega58
21-03-07, 14:46
tubacım zaten necdetin değişmesi normal..hep böyle melek gibi kalması gerçekçi mi yani..kardeş hayatı yaşıyor sevdiği kadınla..buna hangi insan evladı necdet kadar tahammül edebilir..necdet mutlaka bir şeyler yapacak ama senaristler onu psikopat yapıp abartmazlar inşallah..
aslında necdet gibi bir karakterin böyle bir şey yapması yanlış yaseminin başkasını sevdiğini bildiği halde onla evli kalması saçma necdetin böyle bir şey yapmaması lazım..asıl necdet bu inatta ısrar etmeyip yaseminle ayrılmalıydı...

tuba333
21-03-07, 14:49
yaseminle necdet ayrılmak üzere evlenmediler ki...
sadece necdet başkasını severse ayrılacaklardı...
evliliklerinin bitişiyle ilgili tek şart oydu yani:img-yes:

Nasil yoktu, olay yatisin bir sekilde bitter demisti Necdet.
Ama Yasemin okadar beklemek zorunda degiliz, birini sevedigin gun bana soyle ve ogun bittecek demisti.

O sahneyi birkez daha izlersen anlarsin:img-wink:

tuba333
21-03-07, 14:58
vega58 Necdet Yasemini kötu bir durumdan kurtarmak icin ama asil önemlisi kendi egosu icin evlendi. Bunu saten Teomanla konusmadindan hepimiz anlariz. Yani Necdet kesinlikle bir melek degildi ama korkarim onu seytan yapacaklar.

Bence Necdet suan sadece kendi egosu icin Yaseminle evlik oyuna devam ediyor. Ben bu oyunda en cok Necdetin ailesine uzuluyorun, annesi Ruyaya bakiyor mesela. Kadin aslinda hic birseyi olmayan cocuga torunum diye bakiyor hergun.

Birde suan ikisin evliklerini MUHTESEM gösteriyorlar, buda tuhaf...

Bence bu gelismlerde suc iki annenin bask kimsede suc yok...

vega58
21-03-07, 15:01
yani ben de onu söylüyorum..egosu için evlenmesi de gayet normal zaten..eline böyle bir fırsat geçmişken neden kullanmasın..
ama ben necdetin aklı başında bir karakter olduğunu düşünüyorum..yani bu inadında ısrar etmesi saçma geliyor..

averaj
21-03-07, 15:06
selamlar...

fragman çıkmış,özet gelmiş...

aşıkların konuşması olacak bu bölümde demek...ne demişler insanlar konuşa konuşa anlaşırmış, konuşsunlar pek tabi:img-nyam:...

senaristler ne düşündü bilemem, ama ahmetin kızını öğrenmeyeceğini düşünüyorum...yasemin de söylemezse bence artık ahmetten kendini çeksin, yazık inandırdığı insanlara da...madem yalanını gizliyor, tam gizlesin:hıh ...

ahmet kızgınlıkla aylayla evlilik yapabilir sanırım...ayla onun yaralarına dost olarak bile olsa iyi gelebilir...ki ben bu evliliğin çok daha iyi olacağını düşünüyorum:img-angel...

anita
21-03-07, 15:41
ahmetin aski kara sevdada yaseminkinin rengini bulamadim aslinda yaseminide anlamak mumkundegil sanki yasaminda ahmet yokmusda necdetle gercekten kari kocaymis gibi davraniyor ahmeti göruncede aski depresiyor ya ahmet öylemi adamin calisma masasinda duruyor yaseminin resmi gerci gecen bölumde yoktu olsun adam hic unutmadi bak kac yil oldu baska kadina bile bakmadi yazik neclete gelince arkadaslarin dedigi gibi kendi egosunu tatmin ediyor yoksa hangi mantikli adam böyle bir evlilgi sürdürür kardes gibi yasar herseyinde bir sinirivardir yasemini öpuyor elinden tutuyor galiba bu necdete yetiyor aylaya gelince ahmetin yarasina 40 tane ayla olsa iyi gelmez

deryacik
21-03-07, 15:43
BÜYÜK SIR AÇIĞA ÇIKIYOR!

Ankara dönüşü Yasemin ve Ahmet yine aynı trene denk gelmişlerdir. Bundan haberleri yoktur. Ancak Yasemin ve Rüya’yı uğurlayan Necdet, Ahmet’i görmüştür. Necdet büyük bir çılgınlık yapıp arabasına atlar, trenin peşine takılır. Treni yakalayacağı uygun bir istasyon aramaktadır. Ahmet, Yasemin’in de trende olduğunu düşünüp onu arar ancak bulamaz. Sonra sürpriz biçimde karşılaşırlar. Birlikte yolculuk ederler. Bu arada İstanbul’daki haberler kötüdür; Rıza hastalanır. Yolculuğun sonunda Necdet’i karşısında bulan Ahmet ve Yasemin çok şaşırır. Bir süre İstanbul’da kalacak olan Ahmet, Yasemin ile buluşur. İki aşık geçmişlerinde kalan büyük bir sırla yüzleşirler.

Melal
21-03-07, 16:24
Özeti şimdi okudum,fragmanı henüz göremedim.
Ama büyük sır ortaya çıkıyor dendiğine göre Yasemin Ahmet'e hastaneye geldiğini ama Selma Hanım'ın Ahmet seni görmek istemiyor dediğini falan mı söyleyecek.
Yada Ahmet Yasemin'e sana mektup yazdım.Evin kapısının altından attım okudun mu diyecek.
Geçen hafta dalga geçtiydik Necdet arabasına atlayıp trenin yolunu kesermiş falan diye ama neredeyse doğru bildik.:)
Off ya bu hafta Hatırla Sevgili daha heyecanlı ve güzel olacak.:)
Bu arada Nil'ciğimin Deniz'inin yine kafası mı yarılıyor ne resimde yine başını tutuyordu.:)

Melal
21-03-07, 16:25
aaaa buyuk sir ruya ne olacak baska
ahmet ruyayi ogreniyor demek

Hayır bence Ahmet Rüya'yı öğrenmeyecek.
Bence öğrenmesi için çok erken demin yazdığım gibi mektup ve Yasemin'in hastaneye gelmesi ortaya çıkabilir.

ayşenurr
21-03-07, 16:31
özeti okudum çok güzel bölüm bizleri bekliyor.fragmanı izlemedim.anlatılanlara
göre Yasemin Ahmet konuşması geçecek.beraber tren yoculuğu yapacaklar.
aralarında büyük sır açıklanacakmış.bu sırrın Rüya olduğunu sanmam.

NiliWerda
21-03-07, 16:35
aaaa buyuk sir ruya ne olacak baska
ahmet ruyayi ogreniyor demek

bencede açığa çıkacak sanırsam...

sonra rüyanın doğum günü var resimlerde...

ahmette gelecek sanırım kızının doğum gününe?:icon_whis

merhem
21-03-07, 16:39
Hayır bence Ahmet Rüya'yı öğrenmeyecek.
Bence öğrenmesi için çok erken demin yazdığım gibi mektup ve Yasemin'in hastaneye gelmesi ortaya çıkabilir.

ama abla buyuk sir demisler :sad53:
buarada fragmani birileri eklese malum siteye ben bugune dek hicbirzaman tvden izleme firsati yakalayamadim da :img-in_lo :img-blush

bonita
21-03-07, 16:40
ayy özeti okudum sır ne sır ne sır ne
aklıma gelen rüya oluyo ama tabi değildir bir bölümde sölemezler heralde demi acaba ne
bence şu hastane mevzusu 'ben geldim sen beni görmek istemedin'
fragmanı göremedim daha heralde çıkmadı atv nöbetine yattım ama akşam çıkar heralde:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Melal
21-03-07, 16:41
ama abla buyuk sir demisler :sad53:
buarada fragmani birileri eklese malum siteye ben bugune dek hicbirzaman tvden izleme firsati yakalayamadim da :img-in_lo :img-blush

Canım bende henüz fragmanı izleyemedim.
Ya bana Ahmet Rüya'yı öğrenecekmiş gibi gelmiyor.
Nedense çok erken gibi 3-5 sene sonra öğrensin.
Şimdi forumcak iddiaya girermişiz.Büyük sır Ahmet'in Rüya'yı öğrenmesi mi,değil mi diye:img-hyste :img-hyste

esma&selim
21-03-07, 16:44
banada rüya meselesi açığa çıkmaz gibi geliyor :img-in_lo büyük sır birbirlerine ulaşamadıklarını falan söylerler bence çünkü daha çok erken :icon_sorr

hall0000
21-03-07, 16:50
aslinda bayag bir zaman gecmis aradan degilmi?
yani istasyonda görüstüklerinde kar vardi yerde, kesin ocak gibi filan olmasi gerekiyor. rüyanin dogumgünü de mayista olduguna göre,aradan yine 3-4 ay gecmis oluyor...
ya eger senaristler yaseminle ahmetin kavusmasini uzaticaklarsa, hic bakasim gelmez bu diziye. ben aglamak istemiyorum artik. asiklar birlestirsinler,ondan sonra kücüklere odaklanabilirler dimi:klme

muko88
21-03-07, 17:02
Hay Allah'ım ya...
Bir taraftan moralim bozuk, Ahmet&Yasemin ilişkisine benzer bi ilişkiye sahibim ama Ahmet gibi bi adam yok karşımda offf, zırlayıp duruyorum...
Bir taraftan özeti okudum, sır mır diyo, bir taraftan da yaralı kalbimi dinliyorum...
Ağla ağla gözlerim şişti ya...
:img-cray::img-cray:
Sırlar dökülsün de bari dizide mutlu olalım:img-cray:

spdr
21-03-07, 17:02
Geçmişten kalan bu sırlar bence şu mektup meseleleri olabilir... Ahmet'in Yasemin'e yazdığı son mektup falan...

Bu arada FRAGMAN çıktı mı arkadaşlar. Vallahi çatlıcam:img-blush

fragman çıktı da internet ortamında ulaşamadık henüz:icon_sorr

bu arada cansel elçinin adı kırık kanatlarda can elçin olarak mı geçiyordu??
öle gibi görünüyor da...garip değil mi...
sebebini bilen var mıı-çok merak ettim:img-help:

spdr
21-03-07, 17:06
Hay Allah'ım ya...
Bir taraftan moralim bozuk, Ahmet&Yasemin ilişkisine benzer bi ilişkiye sahibim ama Ahmet gibi bi adam yok karşımda offf, zırlayıp duruyorum...
Bir taraftan özeti okudum, sır mır diyo, bir taraftan da yaralı kalbimi dinliyorum...
Ağla ağla gözlerim şişti ya...
:img-cray::img-cray:
Sırlar dökülsün de bari dizide mutlu olalım:img-cray:

bence de...yine ayrı olacaklarsa gerçekleri bilerek olsun canımm:img-yes:
bu arada senin için üzüldüm...ahmet-yasemin gibi olan ilişkin yüzünden hani...
o bi yerde sadece bi dizi...ama senin işin kötüymüşşş..
gerçi ne yönden benziyor bilmiyorum ama....:img-in_lo

muko88
21-03-07, 17:18
bence de...yine ayrı olacaklarsa gerçekleri bilerek olsun canımm:img-yes:
bu arada senin için üzüldüm...ahmet-yasemin gibi olan ilişkin yüzünden hani...
o bi yerde sadece bi dizi...ama senin işin kötüymüşşş..
gerçi ne yönden benziyor bilmiyorum ama....:img-in_lo

Sağol canım...Benimki asabileşen ve kırıcı olan bir tip; Ahmet gibi olsa keşke...
Yasemin ile Ahmetin arasındaki yaş farkı, birbirlerine olan ilişkileri, ailelerin tanışıyor olması, önce karşı çıkmalar falan ah hepsi benziyor.Niye bağlandım ben bu diziye zaten, kendime yakın buldum:img-cray:Ah bi de kıymetimiz bilinse, Ahmet'i bu kadar sevmemin sebebi de zaten numunelik bi erkek olması:img-in_lo :icon_sorr
Yok bu devirde böyle erkek:img-cray:Hoş bu devirde değil ya...

muko88
21-03-07, 17:33
Arkadaşlar "geçmişteki büyük bir sırla yüzleşirler" cümlesinden Ahmet'in Rüya'nın kendi kızı olduğu gerçeğini öğreneceği, anlamını çıkarmayın.
Böyle bir şey olmaz...
En azından bunun için, bakın en azından diyorum; bir 6-7 bölüm geçer...
Hoş ben böyle kısa zamanda ortaya çıkaracak kadar cesaretli senaristler olduğunu sanmıyorum ama; ölmemiş hastadan ümit kesilmez, derler:)
Bu sır meselesi mektup ve hastaneye gidip görememe işidir...

muko88
21-03-07, 17:37
evet canselin adı kırık kanatlarda can diye geçiyodu hatta bu yüxden olsa gerek gazetelerde vs. can yazıyodu.nedenini hala bilmiyoruz üzerüne gidilmedi

"Cansel" ismi erkeklerde pek rastlanan bir isim değil...
Hatta ben bir erkekte ilk kez bu ismi duydum.
Onu öyle yazanlar da Cansel değil Can'dır ,diye düşünmüş olabilirler...
Yanlış yazmamak adına belki öyle geçmiştir isim.

NiliWerda
21-03-07, 17:40
Canım bende henüz fragmanı izleyemedim.
Ya bana Ahmet Rüya'yı öğrenecekmiş gibi gelmiyor.
Nedense çok erken gibi 3-5 sene sonra öğrensin.
Şimdi forumcak iddiaya girermişiz.Büyük sır Ahmet'in Rüya'yı öğrenmesi mi,değil mi diye:img-hyste :img-hyste

Melal sen bu iddia lardan uslanmıcan hiç dimi?
ya aslında banada ahmet öğrenmicek gibime geliyo bukadar çabuk olamaz???

ressimleri nerden bulablerem ...

anasayfadan multimedia bölümüne gir sonrada hatırla sevgiliye gir falan filan:))

bir_adı_yok
21-03-07, 17:52
Bu sır meselesi mektup ve hastaneye gidip görememe işidir...

aynen, sır bu, annelerinin yaptıklarını öğrenecekler.
yasemin diyecek "kapına geldim benle görüşmek istemedin".
ahmet diyecek "mektup yazdım beni bekle diye, beklemedin".

ve böylece yasemin hayatının en büyük pişmanlığını yaşayacak.ve hatta annesinden mektubu isteyip okursa......ağla, ağla........
hadi ahmet rüya'dan şimdilik haberi olmadığı için yasemin kadar perişan olmaz. ama yasemin ne büyük bir hata yaptığını ve bu hatada ahmetin suçunun olmadığını öğrenirse.........kısacası çok duygusal ve ağlak bi bölüm izleyeceğiz.

burcuuu
21-03-07, 18:05
OoOo süper vaLLa.. Yanii en azından özet.. =))

Beraber yolcuLuk.. KonuşmaLar.. snra tekrar buLuşmaLar..

Sır ne acaba..? Gerçekten merak ettim..

BeLkii mektup oLayını öğrenicekLerdir..

tugchemre
21-03-07, 18:05
bende bu sırrın mektup olduğunu düşünüyorum ne yazık eğer o mektup sahibine ulaşabilseydi şimdi rüyacığım babasına sarılacaktı bi yabancıya değil büyükler suçlu diyodum hep ama bu hikayedeki en suçlu insanlardan biri nezahattir onun yüzünden herşey bukadar karıştı ne yazıktırki hiçbirşeyin artık geri dönüşü yok

zeynoçiko
21-03-07, 18:17
arkadşlar özeti şimdi okudum.ve size katılıyorum.sır mutlaka hastane ve mektup işidir.rüya oalyına ihtimal vermio gibiyim diebilirim çünkü genel özette de demişti.ahmet aylayla evlencek..ama sağlık probleminden cocukları olmaıcak.ahmette aslında bi çocuu olduunu öörencekk diodu.yane daha sonra öğrenir rüyayı.yalnıss bol yasemin-ahmet sahnelrii islicess galba bu bölümde:img-wink: :img-wink:

burcuuu
21-03-07, 18:19
ResimLere baktm da.. RüYa'nın doğum qünü sanırım..
Yasemin mayısta dedii..
Dizii çabuk iLerLemedii mi..
söyLedii ve 1 hafta snra doğum qünü.. !

muko88
21-03-07, 18:22
ResimLere baktm da.. RüYa'nın doğum qünü sanırım..
Yasemin mayısta dedii..
Dizii çabuk iLerLemedii mi..
söyLedii ve 1 hafta snra doğum qünü.. !

Bir hafta değil canım; yine belli ki gazete görüntüleriyle zaman atlayacaklar...
Şu an şubat da olsalar...
Çünkü Şevket Bey Ziya'nın tayin işini duyunca, "okulların bitmesine ne kaldı, çocukların okulu bitene kadar orada kalabilir" demişti...
Şubat ayında falan olsalar şu an, işte gazete görüntüleriyle zaman atlarlar, bir iki ay...

bir_adı_yok
21-03-07, 18:26
rüya tutturmuş olmasın, amette gelsin doğum günüme diye.
necdet'te sinirlensin rüya'ya bağırsın.yok olmaz o kadar.nasıl olsa necdet iylik meleği.

NiliWerda
21-03-07, 18:27
Bir hafta değil canım; yine belli ki gazete görüntüleriyle zaman atlayacaklar...
Şu an şubat da olsalar...
Çünkü Şevket Bey Ziya'nın tayin işini duyunca, "okulların bitmesine ne kaldı, çocukların okulu bitene kadar orada kalabilir" demişti...
Şubat ayında falan olsalar şu an, işte gazete görüntüleriyle zaman atlarlar, bir iki ay...

evt bende öle düşündüm 1-2 ay atlıcaklar sanırsam?
ya rüyanın doğum gününde ahmet olmayacakmı yoksam?
hani siz olcakmı falan diyodunuz ya?
ee ahmette 1 aylığına falan gelmişti istanbula sonra gene kıbrıscıka geri dönecekti...
acaba dönmeyecekmi bi daha kıbrıscıka?
belki bir mani olacak? istanbulda kalacak hep..??:icon_whis
sorular sorular sorularrrr........................:img-help:

muko88
21-03-07, 18:29
evt bende öle düşündüm 1-2 ay atlıcaklar sanırsam?
ya rüyanın doğum gününde ahmet olmayacakmı yoksam?
hani siz olcakmı falan diyodunuz ya?
ee ahmette 1 aylığına falan gelmişti istanbula sonra gene kıbrıscıka geri dönecekti...
acaba dönmeyecekmi bi daha kıbrıscıka?
belki bir mani olacak? istanbulda kalacak hep..??:icon_whis
sorular sorular sorularrrr........................:img-help:

Dönmez artık canım, İstanbul'da kalacaktır, bak görürsün...
Yoksa dizi nasıl devam edecek...
Sürekli trende buluşmayacaklar değil mi:)
Ben izninizle kaçayım, yaprak dökümünü izlemeye gidiyorum...
Yine gelirim, çok mesaj yazıp çok ilerlemeyin ne oluuurr...:icon_sorr

clemency
21-03-07, 18:33
Arkadaşlar, resimdeki dogum günü bence Rüya'ya ait değil, teyzesi Işıgın. Çünkü her resimde kucagında rüya ile birlikte pastanın yanında ışık var:))) Mum sayısıda 5'ten çok....

bahar_can
21-03-07, 18:42
Hımm! bir ben mi o sırrın Rüya olduğunu düşünüyorum yani... neden ki? Yani diyelim ki annelerinin hataları ortaya çıktı... buna rağmen Yasemin neden anlatmaz ki? bizi sinir etmek için mi?:img-hyste ben diyorum ki "Sır" dediğine göre bu ya Nezahat'ın sakladığı mektup ya da Rüya... mektup ortaya çıkarsa bu mantıken Rüya'nın da ortaya çıkmasını getirir... yani Yasemin bu yanlışlıktan dolayı ve hamile olduğu için Necdet ile göstermelik bir evlilik yaptığını söyleyebilir... ama babasının hastalığı buna engel olabilir yine... çevreye bunu nasıl anlatacakları sorunu var bir de tabi ki... ama bence bu bölüm olmazsa bile bir-iki bölüm içinde Rüya'nın ortaya çıkmaması saçmalık olur... :icon_whis

NiliWerda
21-03-07, 18:55
heyoooooooo gördüm fragmanı...
ayy yazık rıza verem oldu ya:icon_sorr
ay ölecekmi yoksa?
deniz çok fena kavgaya karıştı:icon_sorr
bütün çocuklar çok üzgün rıza yüzünden...:icon_sorr
ahmet yasemin ve rüyanın trendeki halleri çok güzel ya...
yalnız son sahne çok fena:
rüya babam geldi diyo ahmetteki o bakış off off...
ben her zamanki gibi ağlıycam:sad53:

aynakolik_fatma
21-03-07, 18:58
sonunda gördüm fragmanı off ya rıza kesin verem olmuş yazık ya ağlıcam şimdi
bu kadarıda bir aile için çok fazla ve ahmete de çok yazık rüya tam kucağındayken necdet geliyor ve rüya ona gitmek istiyor offfffffff:icon_cry:

aslı30
21-03-07, 18:59
ben de gördüm fragramanı sonunda.deniz,harun yine olayların içinde.valla o T cetvelini kafalarına yerlerse durumları çok fena olur.:img-hyste necdet uça uça yetişmiş.ahmet çok şaşırdı necdet'i görünce.artık devamlı göz hapsinde tutar yasemin'i.çok da iyi eder valla.:img-hyste

ozenc-can
21-03-07, 19:02
Hımm! bir ben mi o sırrın Rüya olduğunu düşünüyorum yani... :icon_whis

Bende açığa çıkan sırrın Rüya olduğunu düşünüyorum.Gerçi genel özete göre henüz zamanı değil ama,değişiklik olabilir. Bilinen en önemli "sır" bu.

burcuuu
21-03-07, 19:10
Arkadaşlar, resimdeki dogum günü bence Rüya'ya ait değil, teyzesi Işıgın. Çünkü her resimde kucagında rüya ile birlikte pastanın yanında ışık var:))) Mum sayısıda 5'ten çok....

aa hakLı oLabiLirsin.. :img-wink:

Rüya'nın doğum qünü mayıs'ta zaten.. Bu kdr çabuk
zaman atLamasıı yapmamış olsnLar.. ve o doğum qünüü Işık'ın oLsn..

pegasus*
21-03-07, 19:23
bence yüzlesecekleri sırlar kesinlikle mektup ve hastane hikayesi. rüyayı bu kadar çabuk öğrenmez ahmet. ama diğer sırların da bu kadar erken ortaya çıkması çok iyi. yani erken derken yeni dönem için. yoksa 4 sene çok tabi. şimdi yasemin vicdanıyla baş başa kalsın bakalım. ne güzel diyor ahmet, beni öldürdün diye... ben hala daha senaryonun bizim hayal ettiğimiz şekilde gelişebileceğini umut etmeye devam ediyorum. ayla ile evlenmeyebilir ahmet. hem izleyicilerden hem de basından gelen tepkileri göz önünde bulundurup aşıkları kavuşturabilirler yakın zamanda:img-yes:

carmin
21-03-07, 19:42
17 BÖLÜM ÖZETİ

Fragmanı izlemedim ve özeti de şimdi okuyorum ve çok bomba bir bölümün bizi beklediğini düşündüm bu özetten...hele şu sır,merak ve heyecan yarattı ister istemez..cuma'yı merakla bekliyorum!

Ayrıca geçen bölümde çok güzeldi, zaman atlaması güzelliğinden hiçbişey kaybettirmedi bu diziye, bu da her dizide başarılan bişey değildir, çok beğendim. Tebrikler emeği geçenlere.

naz_özge12
21-03-07, 19:45
Katiliyorum, ama bence o kadar cabuk kavusturmazlar asiklari.
Bende Ahmetle aylanin evlenmesine karsiyim, ama korkarim bu olacak.
Cünkü bu kadar cabuk kavusabileceklerini sanmiyorum.
..
hetkes tutturmuş ayla ile ahmet evlenicek.evlenmeselerde siz böyle tutturuyorsunuz diye inat senaristler evlendirecek..bence ahmet ayla nın onu sevdiğini öğrenicek ama evlenmicekler.inş..amin....

muko88
21-03-07, 19:45
Rüya'nın babasının Ahmet olduğunun orataya çıkması demek; yani bunu Ahmet'in öğrenmesi demek, dizinin ömrünün kısalması demek arkadaşlar.
Hiç sanmıyorum senaristlerin senaryoyu bu kadar güçlü tutacaklarını...
Devamını getirebilecek güçtelerse bilemem...

Ahmet yıllarca o kadar acı çekmiş ki, bunu kendisi de "beni öldürdün" diyerek belirtiyor zaten Yasemin'e; bundan sonra her şeyi göze alır, Yasemin'i de alır, Rüya'yı da alır...
Ortalık baya karışır...
Yalnız şöyle bir şey var...
Ahmet Rüya'yı öğrenmez ama; mektup ve hastaneye gelip görememe olayları ortaya çıkar.
Yasemin büyük bir acı içine girer, sırf annelerin sakladığı ufacık şeyler uğruna hayatları karıştı diye...
Yasemin Ahmet'e anlatmak için cesaret bulmaya çalışır.
Ahmet'e durumu anlatmak için bir şeyler yapmaya çalışır.
Ama babasının hastalığını öğrenirler.
Bunların ortaya çıkması babasını daha da perişan eder diye, susmak zorunda kalır.
Ahmet ise Rüya konusunda şüphelenmeye başlayabilir bu süreç içerisinde.

Melal
21-03-07, 20:22
Sevgili Sim lütfen fragman linkini kaldırır mısın.
Sanırım video eklemenin yasak olduğunu bilmiyorsun.

Ya iddiaya girmiyor muyuz şimdi zevkli olurdu aslında büyük sır Rüya mı,değil mi:):)
Neyse şu fragmanı bir izliyeyim azıcık yorum yapayım.:)

muko88
21-03-07, 20:24
Melalcim hızını alamıyorsun iddia konusunda...:)
Tamam ben giriyorum eğer öyle bir iddia yapıyorsak...
Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmeyecek bu bölümde; yani büyük sır bu değil:)
Arkadaşı ben de uyardım, umarım siler linki:img-blush

bir_adı_yok
21-03-07, 20:25
Hımm! bir ben mi o sırrın Rüya olduğunu düşünüyorum yani... neden ki? Yani diyelim ki annelerinin hataları ortaya çıktı... buna rağmen Yasemin neden anlatmaz ki? bizi sinir etmek için

yasemin'in anlatamaması için o kadar çok neden varki.
necdet hariç herkeze yalan söyledi.hemde telafisi olmayan bir yalan.hemen pat diye nasıl söylesin, bu aslında ahmet'in kızı diye.
e belki necdet bey bi çare bulur:icon_whis .malum necdet'in çareleri çok güzel, insanın sonunu felakete sürüklemiyo.

benim merak ettiğim, acaba yasemin, bu annelerin yaptıklarını öğrendiğinde necdet'le paylaşırmı bunu.ahmet'in suçu olmadığını necdet'e söyler mi?

Melal
21-03-07, 20:26
Fragmanı sonunda izledim.Ayy yazık Rıza Bey sonunda kan kustu.
Verem adamcağız hele Ahmet ve Yasemin sahnesine ne demeli Ahmet'in dedikleri sen beni öldürdün Yasemin diyor.:icon_sorr
Necdet'in iyicene kuyruğu sıkıştı.Artık Yasemin'in yanında Rüya'yı dakaybetme korkusu var.
Anlaşılan bu hafta yine şahane Rüya&Ahmet sahneleri izleyeceğiz.
Fragmandaki son sahne hele Rüya yine babasını görüyor ve babam gelmiş diyor.
Ahmet'in yine yüreği paramparça olacak.:icon_sorr
Bu bölüm yine mendilleri hazırlayalım.Hatta artık çarşaf bizi paklar.
Mendil yetmeyecek yani:)

muko88
21-03-07, 20:27
yasemin'in anlatamaması için o kadar çok neden varki.
necdet hariç herkeze yalan söyledi.hemde telafisi olmayan bir yalan.hemen pat diye nasıl söylesin, bu aslında ahmet'in kızı diye.
e belki necdet bey bi çare bulur:icon_whis .malum necdet'in çareleri çok güzel, insanın sonunu felakete sürüklemiyo.

benim merak ettiğim, acaba yasemin, bu annelerin yaptıklarını öğrendiğinde necdet'le paylaşırmı bunu.ahmet'in suçu olmadığını necdet'e söyler mi?

Söyler...
Çünkü her şeyi bilen tek kişi Necdet( bi de teo var ama o necdete ait bir sırtutan:))
Necdet de böyle olduğunu duyunca daha iyi önlemler alacak tabii, elinden gitmesin Yaseminler diye...:hıh

bir_adı_yok
21-03-07, 20:27
yani ben özeti okuyunca sır konusunda hemen aklıma annelerin olayı geldi.
onun için sır annelerin sırrı diyorum.da kazana ödül var mı?

Melal
21-03-07, 20:28
Melalcim hızını alamıyorsun iddia konusunda...:)
Tamam ben giriyorum eğer öyle bir iddia yapıyorsak...
Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmeyecek bu bölümde; yani büyük sır bu değil:)
Arkadaşı ben de uyardım, umarım siler linki:img-blush

Bende Rüya'nın kızı olduğunu öğrenemeyecek diyorum.:)
Amann neyse kalabalık değiliz.Hem ben bu hafta fazla foruma giremiyorum.
Artık haftaya başka birşey için iddiaya gireriz.:)
Ben bir süre dinleneyim en iyisi:):)

muko88
Ya hiç sorma, fragmanın sonunda "baba" diye zorla indi ya Ahmet'in kucağından, kumandayı fırlattım onları öyle görünce ya...
Yazık günah, hem olan benim kumandaya oluyo; ne de olsa bu bi dizi:)

Melal
yani ben özeti okuyunca sır konusunda hemen aklıma annelerin olayı geldi.
onun için sır annelerin sırrı diyorum.da kazana ödül var mı?

Ödül olarak sete gideceksiniz dermişimm.:img-hyste :img-hyste
Ne ödülü olacak sadece kaybedenlerle bütün hafta dalga geçeceksiniz.
Bundan ala ödül mü olur.:img-hyste

muko88
21-03-07, 20:30
Bende Rüya'nın kızı olduğunu öğrenemeyecek diyorum.:)
Amann neyse kalabalık değiliz.Hem ben bu hafta fazla foruma giremiyorum.
Artık haftaya başka birşey için iddiaya gireriz.:)
Ben bir süre dinleneyim en iyisi:):)

Ya zaten bunun böyle olduğu o kadar belli ki...
İddiaya girdiğimize değmez, diye düşünmekteyim:)
Yarın perşembeyse ondan sonraki gün cuma oluyor yaw...
Hiiiih:img-swoon , ne çabuk cuma geldiii...

Melal
21-03-07, 20:36
Ya zaten bunun böyle olduğu o kadar belli ki...
İddiaya girdiğimize değmez, diye düşünmekteyim:)
Yarın perşembeyse ondan sonraki gün cuma oluyor yaw...
Hiiiih:img-swoon , ne çabuk cuma geldiii...

Haklısın bencede bu konuda iddiaya girmeye değmez.
Zaten mevcut bir tane iddiamız var.
Haftaya falan yada daha sonra ikinci başka bir iddia buluruz.
Bende yenilen pehlivan güreşe doymaz misaliyim.:img-hyste :img-hyste

Melal
21-03-07, 20:37
b,de mor imza veya avatar kullanıck galiba melal ablacım

Evet hayatım ama bu hafta iddiaya girmemeye karar verdik.
Zaten ne kaldı ki cumaya artık başka bir hafta gireriz.
Demin dediğim gibi zaten mevcut bir tane iddiamız var.:)

bir_adı_yok
21-03-07, 20:40
Ödül olarak sete gideceksiniz dermişimm.:img-hyste :img-hyste
Ne ödülü olacak sadece kaybedenlerle bütün hafta dalga geçeceksiniz.
Bundan ala ödül mü olur.:img-hyste

e zannımca tersi düşünen nadir.nadirde yok gibidir......

zaten sırlar ortaya çıkacaksa sıra ile çıkmalı.
şimdi rüya pat diye ortaya çıkarsa, kördüğüm olan işler, içinden çıkılmaz bir hal alır:img-blush .
hiç değilse birbirlerine biraz yumuşasınlarda rüya sonra çıksın meydana.
e her şeyin bir sırası var:img-yes: .

anita
21-03-07, 20:40
bu bölum yine gözyasi dolu gececek simdiden belli
necdet arabayla yetisdinde ne oldu sanki ucsan gene faydasi yok
bu ahmete bu senaristler hic acimiyor adam yasemin evlerniken gördu hamileyken gördu simdi aile olarak göruyor bu ne böyle ahmete karezlerimi var yaseminin babasindan önce ahmet verem olacak bu gidisat onu gösteriyor
sevene bu revami :sad53:

muko88
21-03-07, 20:42
Haklısın bencede bu konuda iddiaya girmeye değmez.
Zaten mevcut bir tane iddiamız var.
Haftaya falan yada daha sonra ikinci başka bir iddia buluruz.
Bende yenilen pehlivan güreşe doymaz misaliyim.:img-hyste :img-hyste

Aynen öylesin valla:img-hyste

Fragmandan anladığım kadarıyla;

1-Yasemin ve Ahmet buluşmuş(gerçi özette de yazıyordu).
Buluşmayı kim istemiş olabilir?Ahmet mi?Yasemin mi?

2-Rıza Amca hastalanıyor...Ağzından kan geldi:icon_sorr
Yanında çocuklar vardı.Selma'ya giden de çocuklardı.Ya bu Nezahat işten güçten adamla ilgilenmesin, onlar da söylemesin hasta olduğunu...Of of:icon_sorr

3-Necdet'in gözü hiçbir şey görmüyor...Yasemin ve Rüya'dan başka hiçbir şey umurunda değil...Kaptırırsa kendini başkasının sevdiğine ve çocuğuna böyle olur.Hep düşünmeliydi; ya bir gün Yasemin pes ederse, ya öğrenirse Ahmet'in pastaneye ve Kayseriye geldiğini, diye...Ama yok!
Annesi de demedi ki, "oğlum ben sana daha iyi bir kız bulayım, bu Ahmet'in sevgilisiydi":img-hyste

bahar_can
21-03-07, 20:43
Seni mi kıralım Melal? nerde iddia orada ben:img-grin2 Ben kendimi feda ediyorum ve bahsi açıyoruuuummmm! :img-banne

Diyorum ki;
büyük sır aslında Rüya ama... Rüya'nın ortaya çıkması için önce biraz daha küçük sırların çıkması gerekir.... mektup gibi, hastanede ki yalan gibi... ve bu 3 bölüm içinde çıkacak... bu iş çözüldüğünde de Ahmet Yasemin'e çok kızacak.. ama bir araya gelmelerine çok fazla engel çıkacak... 1) Rüya'ya durumu açıklamak (en önemlisi bu bence) 2) Rıza hasta... o hastaken böyle bir konu açmak zor... 3) Zaten olay çok çetrefilli çevreye de bunu açmak zor... yani gene de bir araya gelmeleri çok o açıdan ortaya çıksa bile başka sorunlarla boğuşacakları için dizinin sonu gelmez merak etmeyin... eveeet benim düşüncem bu... karşıt görüş bekliyorum... :img-pilot

Melal
21-03-07, 20:45
Bahar'cım iddiayı açmadan kapattık.
1.Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasına az kaldı.
2.Çoğunluk sırrın mektuplar,hastaneye gelip görememek olduğunu düşünüyor.
3.Zaten mevcut bir iddiamız var.

muko88
21-03-07, 20:46
Seni mi kıralım Melal? nerde iddia orada ben:img-grin2 Ben kendimi feda ediyorum ve bahsi açıyoruuuummmm! :img-banne

Diyorum ki;
büyük sır aslında Rüya ama... Rüya'nın ortaya çıkması için önce biraz daha küçük sırların çıkması gerekir.... mektup gibi, hastanede ki yalan gibi... ve bu 3 bölüm içinde çıkacak... bu iş çözüldüğünde de Ahmet Yasemin'e çok kızacak.. ama bir araya gelmelerine çok fazla engel çıkacak... 1) Rüya'ya durumu açıklamak (en önemlisi bu bence) 2) Rıza hasta... o hastaken böyle bir konu açmak zor... 3) Zaten olay çok çetrefilli çevreye de bunu açmak zor... yani gene de bir araya gelmeleri çok o açıdan ortaya çıksa bile başka sorunlarla boğuşacakları için dizinin sonu gelmez merak etmeyin... eveeet benim düşüncem bu... karşıt görüş bekliyorum... :img-pilot

Bahar_can, iddiaya girmeyelim diyorduk amaaa...
Bak şimdi önümüzdeki üç bölüm diyorsun...
Bunları üç bölüm için söylemişsin...:)
Ne dersin Melal?:icon_whis

bir_adı_yok
21-03-07, 20:46
bu bölum yine gözyasi dolu gececek simdiden belli
necdet arabayla yetisdinde ne oldu sanki ucsan gene faydasi yok
bu ahmete bu senaristler hic acimiyor adam yasemin evlerniken gördu hamileyken gördu simdi aile olarak göruyor bu ne böyle ahmete karezlerimi var yaseminin babasindan önce ahmet verem olacak bu gidisat onu gösteriyor
sevene bu revami :sad53:

aslında yazmicaktım ama sen lafı açmışken,
arkadaşım tutturdu bu dizinin sonunda ahmet veremden ölücek diye.
bende ne alaka diyorum,
çektikleri ona yeter, zaten anneside bu hastalıkla mücadele içinde,
ay dedim iyiki senarist değilsin.
yoksa bırak ahmeti, seyirciyi verem edersin.

muko88
21-03-07, 20:47
Aslında bunu(iddiayı) cuma günü bölümü izledikten sonra düşünsek...
Belli ki Ahmet Rüya'yı öğrenmeyecek bu bölümde...
İpuçları yakalayabilir ancak; bu bölümde öğrenmez.
Bir kaç bölüm sürer şüphe duyması, belki daha fazla...

anita
21-03-07, 20:49
iddaniz ben diyorum ki rüyayi ahmet bu sezon ögrenemiycek diyorum belkide sezonun son bölumde ögrene bilir cokmu fazla oldu ama yinede enaz 7 veya 8 bölum sürer diyorum imgdrag imgdrag

Melal
21-03-07, 20:50
Bahar'cım sen iddiayı önümüzdeki üç bölüm için mi diyorsun.
O zaman girebilirim.Yazdığın yazıyı sanırım tam okumadım.:)

bir_adı_yok
21-03-07, 20:51
arkadaşlar şıkları tam olarak sıralarmısınız lütfen.
küçük sır, büyük sır diye bişey mi var.
ben özetteki sırdan bahsediyorum.bu sır mektup&hastane sırrı diyorum.
bu bölümde rüya öğrenilmeyecek diyorum.
ama sonraki vede ilerdeki bölümler için bişey diyemem.

muko88
21-03-07, 20:51
Şimdi iddianın durumu ne?
Yani girersek "Ahmet üç bölüm içerisinde(bu bölümde dahil) öğrenecek mi kızı olduğunu?öğrenmeyecek mi?" mi?:img-blush

willlover
21-03-07, 20:54
Bence kızı olduğunu daha öğrenemez, öğrenmemeli:img-yes: Yani o zaman fantastik olmaz:icon_whis Yasemin'e kızacağı daha ne sırlar vardır onun:img-hyste Ayrıca doğru bir şeyi yanlış algılamış olamaz mı? Mesela çocuğun normalden erken doğduğunu öğrense ve Necdet'le Yasemin'in eskiden ilişkisi olduğunu falan sansa:icon_whis İş iyice pembe dizi oldu ama aklıma başka bir şey gelmiyor:)

muko88
21-03-07, 20:55
Bence kızı olduğunu daha öğrenemez, öğrenmemeli:img-yes: Yani o zaman fantastik olmaz:icon_whis Yasemin'e kızacağı daha ne sırlar vardır onun:img-hyste Ayrıca doğru bir şeyi yanlış algılamış olamaz mı? Mesela çocuğun normalden erken doğduğunu öğrense ve Necdet'le Yasemin'in eskiden ilişkisi olduğunu falan sansa:icon_whis İş iyice pembe dizi oldu ama aklıma başka bir şey gelmiyor:)

İşte beni korkutan ve kafamı karıştıran ihtimal buuu...
öyle olursa tam pembe dizi olur ama; olabilir de haniii...

Melal
21-03-07, 20:56
Bahar'cım şu üç bölümlük iddianın şıklarını sıralar mısın.:)
Bir bakayım nelermiş.:)

willlover
21-03-07, 20:57
İşte beni korkutan ve kafamı karıştıran ihtimal buuu...
öyle olursa tam pembe dizi olur ama; olabilir de haniii...

Daha da kötüsü; ya Yasemin çıkıp da Ahmet'i başından savmak için, bu çocuğun daha ikisi arasında ilişki varken olduğunu falan söylerse, zavallı Ahmet'i kandırırsa:( Ay aklıma bin bir türlü pembe diziden çıkma kötü fikirler geliyor. Acaba biz niye Yasemin'e kızacağız yaaa:icon_sorr

bahar_can
21-03-07, 20:58
Tamam mukocuğum bu bölümden sonra girelim... benim için hava hoş... :img-pilot :happy0064 ama size bir uyarı yapayım gene de... bu diziyi diğer dizilerle çok karıştırıyorsunuz bence... onların diziyi yapma amacıyla bunların yapma amacı gerçekten çok farklı... şöyle düşünün aslında çok rahat Ahmet ile Yasemin'i bu kadar sık karşılaştırmayabilirlerdi... buluşturmayabilirlerdi... büyük sır diye birşeyi bu bölüm ortaya çıkarmayabilirlerdi eğer uzatmak gibi bir dertleri veya başka şekilde konuyu dolduramamak gibi bir nedenleri olsaydı... ama onlar bu bölüm bile Rüya ortaya çıksa konuyu yine de çok gerçekci ve baymadan rahatlıkla altından kalkacakları çapa sahipler bence yani senaristleri kast ediyorum... ben buna güvendiğim için çok rahat konuşuyorum... adamların diğer dizilerdeki gibi bir iki sansasyon olay etrafında dönüp durmaya hiç niyetleri olmadı olmaz da... onun için çok uzun olmaz bence... :img-cool2

muko88
Daha da kötüsü; ya Yasemin çıkıp da Ahmet'i başından savmak için, bu çocuğun daha ikisi arasında ilişki varken olduğunu falan söylerse, zavallı Ahmet'i kandırırsa:( Ay aklıma bin bir türlü pembe diziden çıkma kötü fikirler geliyor. Acaba biz niye Yasemin'e kızacağız yaaa:icon_sorr

Aaa, yok demez öyle bişey.
O kadar da uzun boylu değil hani.
Ne de olsa Ahmet "öl" dese ölecek kadar seviyor onu.
Tamam bi yanlış yapıldı ama...
Böyle bişey diyemez.

bir_adı_yok
hem ahmet rüyayı hemen öğrenirse(ben isterim hemen öğrenmesini ama)
ayla'yla evlenirmi? ki sanırım böyle isteksiz bir beklentimiz var genel özet sayesinde.

willlover
21-03-07, 21:01
muko88, bütün bunların yanıtlarını cuma alacağız; ama yani Yasemin'e çok kızacak olmamız fikrini hala deşip duruyorum aklımda. Acaba bu kız ne yapacak da sinir olacağız biz:(

bahar abla, evet HS'nin yeri şu anki diziler arasında çok ayrı; ama kurulduğu hikaye biraz Türk filmlerini andırdığından insanın aklına böyle düşünceler gelebiliyor işte:icon_whis Yine de, uzun soluklu bir dizi çekmek istiyor ekip ve ben, Rüya'nın üzerine kurulan sırrın, şimdi harcanmayacak kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii yanılabilirim de:)

muko88
21-03-07, 21:03
Tamam mukocuğum bu bölümden sonra girelim... benim için hava hoş... :img-pilot :happy0064 ama size bir uyarı yapayım gene de... bu diziyi diğer dizilerle çok karıştırıyorsunuz bence... onların diziyi yapma amacıyla bunların yapma amacı gerçekten çok farklı... şöyle düşünün aslında çok rahat Ahmet ile Yasemin'i bu kadar sık karşılaştırmayabilirlerdi... buluşturmayabilirlerdi... büyük sır diye birşeyi bu bölüm ortaya çıkarmayabilirlerdi eğer uzatmak gibi bir dertleri veya başka şekilde konuyu dolduramamak gibi bir nedenleri olsaydı... ama onlar bu bölüm bile Rüya ortaya çıksa konuyu yine de çok gerçekci ve baymadan rahatlıkla altından kalkacakları çapa sahipler bence yani senaristleri kast ediyorum... ben buna güvendiğim için çok rahat konuşuyorum... adamların diğer dizilerdeki gibi bir iki sansasyon olay etrafında dönüp durmaya hiç niyetleri olmadı olmaz da... onun için çok uzun olmaz bence... :img-cool2

Baharcım; genel özet kafamı karıştırıyor benim mesela...
Orada yazılanlar konunun uzayacağı hissi veriyor bana...
Rüya'nın kendi kızı olduğunu bilen Ahmet gidip Ayla ile evlenmez, diye düşünüyorum mesela.
Şu genel özeti bu kadar açık vermeseler olmaz mıydı?
Ayrıca belki Ayla ile evlilikten vazgeçerler.
Ayla ile Ahmet arasında belki bir yakınlaşma olur...
Bir İstanbul Masalı'nı izleyenler bilir bakın mesela...
Şimdi orada Selim ile Esma'nın araları açılmıştı, boşanma arifesindelerdi.
Dolunay Soysert girmişti diziye, bi kaç bölüm Selimle ilişkisi olmuştu.
Evlilik olmamıştı ama bi ilişki oldu.
Burda da ona benzer bişey olabilir belki...
Hımm, sevdim ben bu ihtimali:)

Billush
21-03-07, 21:03
Bu önemli sır bence Rüya olamaz.Eğer genel özete sadık kalınacaksa olmamalı zaten...Ahmet gerçeği öğrenirse Ayla'yla evlenmez aslında bu benim gibi anti-aylacıların işine gelir ya:)
Bence o sır dedikleri Yasemin'in hastaneye geldiği ve Selma Hanım'ın Ahmet'in onunla görüşmek istemediğini söylemesi ve Nezahat Hanım'ın sakladığı mektuptur...Ahmet yine de her şeye bekleyebilirdin neden evlendin Necdet'le diye sorar bölüm biter :)

bahar_can
21-03-07, 21:05
Üç bölüm en fazla beş... (falcıların deyimleri gibi oldu biraz ama :img-hyste) içerisinde öğreneceği sırlar:

1- Mektup
2- Selma'nın yalanı
3- Rüya

Aman ama! aklınıza öyle pembe mor (mor nerden çıktı acaba ya ... bilinç altı işte :img-hyste ) diziler aklınıza getiripte boş yere kendinizi verem etmeyin... bu dizi de öyle ucuzluklar gördünüz mü bu zamana kadar... (intihar sahnesi ve son anda yetişme hariç :icon_whis en fazla bu ama başka mümkün değil)

willlover
21-03-07, 21:06
ortegahayranı haklı, Ayla ile evlenmese iyi olurdu ama:good: İşte, yine de böyle önemli bir düğümü daha başlarda harcayacak kadar, hiçbir senarist cesur olamaz diye düşünüyorum:)

Bir de, bu sır bizim bildiğimiz bir sır mı olacak? Ya bilmediğimiz bir şeyse:icon_whis

muko88
21-03-07, 21:07
Vallahi Baharcım, gönül ister senin dediklerinin olmasını ama, kafa karıştıran şeyler var...
Ayla meselesi kocaman karşımızda duruyor.
Acaba bu bir seyirci yanıltma taktiği miydi?:)

muko88
21-03-07, 21:08
ortegahayranı haklı, Ayla ile evlenmese iyi olurdu ama:good: İşte, yine de böyle önemli bir düğümü daha başlarda harcayacak kadar, hiçbir senarist cesur olamaz diye düşünüyorum:)

Bir de, bu sır bizim bildiğimiz bir sır mı olacak? Ya bilmediğimiz bir şeyse:icon_whis

Bilmediğimiz ne oldu ki?
Biz her şeyi gördük ya...
Sanmıyorum bizim bilmediğimz bir bilgi olduğunu...
Bahar_can ve Melal; konular açıldı siz kayboldunuz yaw:)

Billush
21-03-07, 21:08

Valla canım benim işime gelir Ayla'yla evlenmemesi :img-hyste Katlanamıyorum o kıza.Geçen bölüm espri yapmaya çalıştı onda espriye değil çabasına güldüm :img-hyste :img-hyste Yazıııık :)
Valla sanmam bizim bilmediğimiz bir sır olacağını ama ya olursa :)

bir_adı_yok
21-03-07, 21:09
iiiiiiii bi ayla karıştırdı ortalığı.
tüh ya içimde taşıdığım bir ümit vardı ahmet bu bölüm olmasa bile bi kaç bölüm içinde öğrenir rüya'yı diye.

ayla'la yakınlaşacağını hiç düşünmüyorum.kazara belki olurmu bilmem.ahmet gözlerinin önünde mutlu aile tablosuna dayanamaz ve sarhoş olur diyecem, ama ahmet'in karizmasına ters.

Melal
21-03-07, 21:09
Üç bölüm en fazla beş... (falcıların deyimleri gibi oldu biraz ama :img-hyste) içerisinde öğreneceği sırlar:

1- Mektup
2- Selma'nın yalanı
3- Rüya

Aman ama! aklınıza öyle pembe mor (mor nerden çıktı acaba ya ... bilinç altı işte :img-hyste ) diziler aklınıza getiripte boş yere kendinizi verem etmeyin... bu dizi de öyle ucuzluklar gördünüz mü bu zamana kadar... (intihar sahnesi ve son anda yetişme hariç :icon_whis en fazla bu ama başka mümkün değil)

Bahar'cım şu 3-5 bölüm içerisinde 1. ve 2. şıkkın gerçekleşeceğine inanıyorum.
Ama bu sezon içerisinde Rüya'nın kızı olduğunu öğreneceğine pek ihtimal vermiyorum.

willlover
21-03-07, 21:12
ortegahayranı, şu "merdivenlerden inerken dikkat et" esprimsisini mi diyorsun:icon_whis Yaa işte espri yapacak insan var; yapamayacak insan var. Bünye meselesi:img-hyste Neyse yine No Ayla-Yes Ayla konusuna girersem bir daha susmam; o yüzden lafı bağlıyorum:)

Bilmediğimiz bir şey olma ihtimali bana da çok saçma geldi zaten:img-yes: Çünkü öyle şeyler bir tek Lost'ta oluyor, başka hiçbir dizide yok:icon_whis Ama hangi sır? Melal'in ve diğer birçok üyemizin üstünde durduğu ilk 2 şık olabilir bence de:)

avrilcansu
21-03-07, 21:12
bence ahmet o an düşüncek durumda değildi ama sonradan düşüncek ve şüphelencek belki de o yüzden doğum tarihi muhabbeti oldu aralarında
ama daha yaratıcı bi şekilde öğrenmesini bekliyorum nedense ben ahmetin rüyanın kendi kzıı olduğunu
Bencede düşüncke hali yoktu. Bence böyle çok şok halinde öğrenmesi, yani hiç alakasız, beklenmedik halde öğrenmesi daha güzel olurdu bence.

Bu arada fragmanı gördüm. İlk defa:happy0064 televizyonda
Deniz&Defne ve Harun bir çatışmadyadılar. Defne biraz rada kalıyordu, kavgada Harun ve Deniz vardı.
Yasemin'in ababsı verme olduğunu öğreniyor, kan öksürüyor. Işık ağlıyor. Necdet "Yasemin'i kaybetme korkusuna birde Rüya'yı kaybetme korkusu eklendi!" diyor. Sonra Ahmet&Yasemin trende ve sonra konuşyolar. Rüya Ahmet'in kucağındayken iniyor. "Babaaaa" diye bağırıp Necdet'e koşuyor!

Mutlaka biri anlatmıştır ama, bende gördüklerimi anlatmak istedim...

bir_adı_yok
21-03-07, 21:14
mektup ve selama'nın yalanı tek şık sayılır.
çünki biri öğrenilirse diğeri hayli hayli öğrenilir.
çünki çok benziyolar bu sırcıklar birbirlerine.

ben bu sezon öğrenir rüya'yı ahmet diyorum.ama bu bölüm değil.bu bölümdeki sır, yalan&mektup ikilisi.

hall0000
21-03-07, 21:16
eski sirlariyla yüzlesiyorlar yaziyor ama özette?
mektup ve hastane olayi annelerinin sirri, ahmetle yaseminin degilki?

hem ahmetin istanbulda kalmasi icin bir nedeni olmasi gerekiyor degilmi? ne diye kalsinki istanbuldayoksa, ya aylayla evlenecek (ama onunlada aralarinda bir yakinlik olmasi gerekiyor, yani istanbulda kalma nedeni olamaz gibi) yada kizini ögrenecek, bu da kalmasi icin cok önemli bir neden degilmi?

bahar_can
21-03-07, 21:20
Mukocuğum şunu da ekleyeyim... bu konu tipik bir türk filmi konusu ama işlenişi çok gerçekçi... örneğin tamam bunlar hala birbirlerine karşı sevgi var ama değişime uğramış bir sevgi bu... yani yaralı bir sevgi... özellikle Ahmet açısından bu böyle... şu anda birleşseler bile bir türk filmindeki gibi sorunsuz beraberlik zor... Yasemin'e kızıyoruz ediyoruz ama gerçek hayatta öyle bir olay içinde olan birisi için durum gerçekten zor... yani hem Necdet'e karşı bir vefa borcu... hem de yüreğini katılaştırarak (ki bunu başarmış olabilir... Artık istese de aşktan eskisi gibi bir tat alamayabilir ve daha gerçekçi davranmak ister... yani ben bukadar hata yaptım bari çevrem ve çocuğum çekmesin diyebilir) artık Ahmet'le birlikte olmanın çok da mantıklı olmadığını düşünebilir... Ahmet'te sonuçta 4-5 yıl paylaşılmamış bir aşk acısı çekti bu durum onu da katılaştırdı bir anlamıyla ve daha mantıklı bir ilişkiye kaydırabilir... ben Ayla ile evlenmelerine nedense hiç ihtimal vermedim ama beraberlik olabilir Ayla veya bir başkası...

muko88
21-03-07, 21:20

hem ahmetin istanbulda kalmasi icin bir nedeni olmasi gerekiyor degilmi? ne diye kalsinki istanbuldayoksa, ya aylayla evlenecek (ama onunlada aralarinda bir yakinlik olmasi gerekiyor, yani istanbulda kalma nedeni olamaz gibi) yada kizini ögrenecek, bu da kalmasi icin cok önemli bir neden degilmi?

Ya inanın kafam o kadar karıştı ki...
Eldeki seçenekleri geçtim, başka şeyler aramaya başladım artık işin ucunda.
Cuma gelse de öğrensek, ama ondan sonraki hafta için oturup böyle tahmin yürütecez.
Ay bu hiç bitmez valla:img-hyste

Billush
21-03-07, 21:21
Bence de bilmediğimiz bir şey olmaz...Mektup ya da Selma Hanım'ın yalanı çıkar bu sır da...Her neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler bye

bir_adı_yok
21-03-07, 21:21

Allahım Yarabbim kafa karıştırmakta üstünüze yok yahu......şaka şaka.
e haklı olabilirsin.bunların eski sırrı birlikte oldukaları sırdır da, durduk yerde bununla ne diye yüzleşsinler.

bide benimde aklıma takıldı bu buluşma teklifi kimden geldi.
yoksa tesadüfi karşılaşmamı?

Melal
21-03-07, 21:22
Neyse ben şimdi çıkıyorum.Yarın bir ara vakit bulursam uğrarım.
Bu hafta forum pek yoğun değil.İnşallah pazar gününden sonra iddiayı belirleriz.
Valla buraya bol bol yazmayı özledim.:)

muko88
21-03-07, 21:24
Mukocuğum şunu da ekleyeyim... bu konu tipik bir türk filmi konusu ama işlenişi çok g