Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
off of melal abla benden mutlusu yok ya
o ne sahneydi öyle şok oldum resmen:)
hiç beklemiyodum:happy0064
güzelleşmişsin,zaten güzeldin de:)
ahmetin aylaya bakışları nasıldı öyle aylacığımız süper oldu ahmet de ilk görüşte fark etti işte:img-blush
Bizimle iddiaya giren karşı grup morarmaya hazır olsun.
Hatta imza ve avatarlarını hazırlasın.
Ahmet Ayla'ya böyle iltifatlar ederse Ayla paranoyaklaşmaz tersine daha güzelleşir.:img-hyste
Evet Aslı'cım Ayla akıllı kız kendini ağırdan satıyor.:)
Bu salak Yasemin Meyra diziye girdiğinde Allah bilir Necdet'i Meyra'dan kıskanırda ben de saçımı başımı yolarım.Bu arada seneristler bizim yalvarmalarımızı duyup Ayla faktöründen vazgeçmişler zannettim ama Ayla gümbür gümbür geliyor arkadaşlar.Maalesef!!!!!!
özge_letyy 23-03-07, 21:37 ayy yazık ahmet gitti gene ıslık çalmya:icon_sorr
offf çok üzülüyom ahmete:sad53:
aylayla yavaş yavaş yakınlaşmaya başladı:))
çok güzel olmuşun hı?:))
valla ayla saçları uzattı tam süper oldu:img-hyste
denizde gitarı aldı başladı çalmaya süperdi sölediği şarkıya...
zaten kendiside çalıyomuş özel hayatta ve seside güzelmiş ama burda bi kaç kişi sölediği için sesi belli olmadı berkin:img-in_lo :img-in_lo
nil ben de onu düşünüyodum tam:)
eet öğrendik ya gerçekte de söylüyomuş ama pek belli olmadı dediğin gibi
ama süperdi o sahne çok beğendim orayı:img-blush
ayrıca okanın sesi de güzelmiş yahu:)
ya reklamlar bitince şimdi bizim çocuklar kavgaya karışacak:icon_sorr
off kanımca denizimin kafasında bu sefer 5-6 dikiş atılacak gibime geliyy:icon_sorr
ya ahmette bakışlar süper yaaa:img-in_lo :img-in_lo
buarada gerçekten kıbrısçıka döncekmi şimdi???
ya dönmesin artıkkk bi engel çıksınn dönmesinnnnn:img-yes:
buarada ışıkın doğum günü bu bölümde olmayacakmııııııııııııı????:img-cool2
bu harun biizm kızların başını yakacak sölemedi demeyin...yazık selmaya çocukları hep istemediklerine aşık oluyo
ahmeetttt çaappkıııınnn :img-hyste ne o öyle kekelemelerr şeeyyy çok güzelleşmişsiniz kuzum zaten güzeldiniz çok mesudum sizi gördüüme:img-hyste
yaa necdeeetttt neydi o yasemine bakıp"bana yapmıyo" demesii kıyamam ben sana yaaaa
dizi tesadüflerle dolu zaten tesadüfler olmasa olmıcaktı bu aşk fln yok defter düştü ahmet buldu sonra trende karşılaştılar
şimdi de senatoryum
aaa ama armut piş aazım adüş oluyo bu biraz yoksa en ufak engelde nasıl parçalandıklarını gördük
Eyvaaaaaaaaaahhhh Rıza Rüya'nın yanına geçti kız verem olmasın..verem olursa da Ahmet böylece öğrenir ama verem olmasıııııııın yaaaaaa yazııık küçücük çocuk..:img-help:
Ayla'nın da gözleri parladı Ahmet'i görünce Ahmet İstanbul'da kalmak için bi bahane olarak Ayla ile evlenebilir,evet evet öyle olmalı
Bizimle iddiaya giren karşı grup morarmaya hazır olsun.
Ahmet Ayla'ya böyle iltifatlar ederse Ayla paranoyaklaşmaz tersine daha güzelleşir.:img-hyste
Ya dur Melal ya...
sinirlendim zaten...
ahmet hep böyle davranacak değil
saygıda kusur etmez aylaya ama ayla onu kıskandıkça oooooo:)
Bu salak Yasemin Meyra diziye girdiğinde Allah bilir Necdet'i Meyra'dan kıskanırda ben de saçımı başımı yolarım.Bu arada seneristler bizim yalvarmalarımızı duyup Ayla faktöründen vazgeçmişler zannettim ama Ayla gümbür gümbür geliyor arkadaşlar.Maalesef!!!!!!
Valla olur mu olur.
Önce Ahmet'i Ayla'dan kıskanacak,sonra Necdet'i Meyra'dan bu gidişle Ayla'dan önce Yasemin paranoyak olacak.:img-hyste
ayla'ya güzelleşmişsin dedi ahmet.yakında düğünümüz var.:happy0064 bakın yemeğe bile gitmedi kız.istese giderdi.ahmet'e yakın olmak gibi bir çabası yok.
hadi canım kendini naza çekiyor o yüzden:img-hyste
hastası varmış zaten kızcağızın:img-hyste
ama saçları uzattı tam süper oldu:img-hyste
ayy yine ıslık yaa:icon_sorr off aynı o geceki gibi köşeden nasıl çıktı ahmet yaaaa...dağıldım resmen...:icon_sorr
bu arada ahmet aylaya güzelleşmişsin demedi dimi yanlış duydum :img-cool2 yuhh yaa o bakışı neydi öyle,gıcık oldum :)
ben de kimi seveceğime bir karar veremedim...bu durumda aklıma yaseminin trenden inerken ahmete attığı bakış ve necdetin yakalayışı geliyor...ayy canım nasıl güzel baktı öyle içli içli...hele necdetin fark etmesi ve kahrolması...bölümün sahnesi budur yani :good:
bu arada 15 gün falan geçti değil mi..
özge_letyy 23-03-07, 21:38 Bizimle iddiaya giren karşı grup morarmaya hazır olsun.
evet evettt iddiayı unutmuş değiliz yani:)
bence de avatar imzalar hazırlansın haklı olduğumuzun tescillenmesi yakındır:)
selam arkadaslar necdetin gidisati hic hosuma gitmedi bu aksam,yavas yavas psikolajisi bozuluyor:img-help: :img-help:
neydi oyle arabayi surmesi
ahmet aylayi sonunda gordu,neydi oyle ahmetin aylaya bir baska guzellesmesin demesi
AH ahmet AH yangindan mal kacirir gibi sakin aylayla evlenmeye falan kalkma sakin,necdet er yada gec kendi zaten soyleyecek,sana tum olanlari anlatacak,sabir et biraz daha
cok cektin ama biraz daha zaman biraz daha
saygilarimla
Valla bende onlara hayatı cehennem ederdim.
Ama bana öyle geliyor ki Ahmet gerçeği öğrendiği zaman Yasemin Rüya'nın hayatını alt üsr etme der.
Ve Ahmet'te bunu kabul eder.Kızını yıllarca uzaktan sever.:icon_sorr
Eğer böyle bir şey olursa seti basarım.:img-yes:
evet melalcim, hayatida,,, bunun adi ask degil. resmen birisinin huznu uzerine mutluluk insaa etmek. bu uzun omurlu olur mu? hele necdet.. en fazlada ona sinirim... insanda haysiyet olur. onur olur ya... yarabbim deli olacam.. birde demez mi ruya giderse ben ne ederim.. tobeee senin mi ki birader kaybedesin, kaybetmekten korkasin. ama yaseminde suclu onun 2 ve 3.bolumlerdeki sozleri aklima geliyorda simdi guluyorum. yedi ahmeti yedi. yanarim yanarimda ben o fransiza yanarim.. birde demez mi ruya giderse ne olurmus.. ben soyleyeyim necdet, icine dustugun ve gordugun ve baskasinin huznu seninde mutlulugun olan ruya biter.. yakindir ama yakin... ama itibarinda biter orasi ayri mevzu.. yine beni bu aksam sinir etti beni...
Ne Ayla-Ahmet'e, ne Necdet'i kiskanan bir Yasemin'e tahammul edemem. Yani Necdet'in aklina karpuz kabugu dusutu simdi. Gidip de Yasemin'i kiskandirmaya calismasin. Oooof, of. Iyice cetrefillistiriyorlar isi.
Oyy oyy Ahmet'imiz Ayla'cığımızı fark etti.:happy0064
Çok güzelleşmişin dedi,zaten güzeldin dedi,gözlerini alamadı.:happy0064
Ayy ayy ben sevinmeyeyim de kimler sevinsin.
Aylavyucular bu akşam sanırım hepimiz mutluyuzdur.
Melalcim selamlar:img-wink:
Dizi bitsin geliyorum.. neymiş Ayla farkedilmişmi..?:img-hyste
Umut fakirin ekmeği desem... durun.. mutlu olmanız için henüz erken değil mi?
Görüşmek üzere...
özge_letyy 23-03-07, 21:40 ayy yine ıslık yaa:icon_sorr off aynı o geceki gibi köşeden nasıl çıktı ahmet yaaaa...dağıldım resmen...:icon_sorr
bu arada ahmet aylaya güzelleşmişsin demedi dimi yanlış duydum :img-cool2 yuhh yaa o bakışı neydi öyle,gıcık oldum :)
ben de kimi seveceğime bir karar veremedim...bu durumda aklıma yaseminin trenden inerken ahmete attığı bakış ve necdetin yakalayışı geliyor...ayy canım nasıl güzel baktı öyle içli içli...hele necdetin fark etmesi ve kahrolması...bölümün sahnesi budur yani :good:
bu arada 15 gün falan geçti değil mi..
evet sezicim sanırım 10-15 gün falan geçti yine
necdet beni kıskanmıyor dedi yaa orda birazcık üzüldüm çocuğa yaa...kız babasını bile kıskanıyor necdete karşı tık yok :img-hyste kötü bir durum...
başladııı,reklamda geliyorumm
Yine aynı şey.. BaşLadıı yine bir sürü rekLam..
Önceden hiç böyLe değiLdii vaLLa..
Ahmet'in o bakıŞLarıı muhteşem.. Necdet'in içindeki korku
ortaya çıktı artık.. Rüya.. Rüya.. Bu çok şeker..
Şarkı söyLerken ne şirindii ya.. =))
evet melalcim, hayatida,,, bunun adi ask degil. resmen birisinin huznu uzerine mutluluk insaa etmek. bu uzun omurlu olur mu? hele necdet.. en fazlada ona sinirim... insanda haysiyet olur. onur olur ya... yarabbim deli olacam.. birde demez mi ruya giderse ben ne ederim.. tobeee senin mi ki birader kaybedesin, kaybetmekten korkasin. ama yaseminde suclu onun 2 ve 3.bolumlerdeki sozleri aklima geliyorda simdi guluyorum. yedi ahmeti yedi. yanarim yanarimda ben o fransiza yanarim.. birde demez mi ruya giderse ne olurmus.. ben soyleyeyim necdet, icine dustugun ve gordugun ve baskasinin huznu seninde mutlulugun olan ruya biter.. yakindir ama yakin... ama itibarinda biter orasi ayri mevzu.. yine beni bu aksam sinir etti beni...
Rüya'da Necdet'i çok seviyor yaa işler iyicene arap saçına dönecek.
Ahmet kızı olduğunu öğrenince acaba ne yapacak en çok bunu merak ediyorum.
Melalcim selamlar:img-wink:
Dizi bitsin geliyorum.. neymiş Ayla farkedilmişmi..?:img-hyste
Umut fakirin ekmeği desem... durun.. mutlu olmanız için henüz erken değil mi?
Görüşmek üzere...
Yok be ablam ekmek değil bu mübarek bir fırın ekmek:):)
Ahh kesin pastaneye yeni gelecek kız Necdet'e aşık olacak.
O kız Meyra olacak.Yandı gülüm keten helva:img-hyste
Selma Hanım farkında değil kendi torununu kucağına aldı.:)
Mehmet'in Sevim'e dediklerine ne demeli Sinemm sevinmişindir.:):)
Yaa bu Yasemin taş mı yaa Ahmet'in o kadar söylediklerine nasıl dayandı.
Ahmet'in o dedikleri içimi acıttı yaa:icon_sorr
Yasemin'in hastaneye geldiği de ortaya çıktı.
Ahmet'te mektubunu söyledi.Eteklerinde ki taşlar döküldü.
Büyük sır dedikleri şey buymuş.Tahminim doğru çıktı.:)
Bakalım annelerine hesap soracaklar mı?
BekLenen oLdu.. GerçekLer açıkLanıyor..
ahh bir de Rüya'yı öğrense Ahmet.. süper oLucak.. =))
ne oLucak şimdi..? Yanii bundan snrası..
sheqer__shey 23-03-07, 22:02 MEYRA DA ARTIK 'HATIRLA SEVGİLİ'DE
Şarkıcı meyra da Hatırla Sevgili' ekibine katıldı.Meyra dizide NECDET rolundeki Okan Yalabık'la ask yasayacak.
Türkiye'nin yakın geçmişini anlatan Hatırla Sevgili' dizisi gecen Cuma'dan itibaren yenilenen kadrosuyla 1966 donemini işlemeye başladı.Defne,Deniz, ve Işık birer üniversite öğrencisi oldular.Ahmet kaymakamlığa devam ediyor,Necdet ve Yasemin de 'evcilik' oyununu sürdurüyor.Ancak aradan geçen 4 yıla rağmen hala birbirlerini sevmekten vazgecmedi iki aşık..Necdetse bir umut bekliyor.Diziyi izlerken kimisi"Yazık oldu Necdet'e yaktı kendini,boş yere bekliyor"diyor.Kimisi ise "İki aşığın arasına girdi"diye kızıyor ona ama Necdet'e yavaş yavaş Yasemin'den umudunu kesecek... Zira diziye şarkıcı Meyra dahil oluyor.Hemde Necdet'in sevgilisi roluyle ...Yıllardır umutsuz bir aşkla Yasemin'i bekleyen Necdet'in hayatı bu yeni aşkla tümden değişiyor.Son olarak reyting kurbanı olan 'Şöhret Okulunda' yer alan Meyra,başarılı oyunculuğuyla göz doldurmuştu.
yani bu habere gore necdetin pastaneye alacagı yni kişi meyraaaa!! bu arada dizi super gidiyo yhaa off ahmetle yasemin inş. kavusurlarr kavusucaklarda bnce:img-in_lo :img-in_lo :happy0064 :img-in_lo
Amanın Yasemin'de,Ahmet'te bir hışımla evlerine geldiler.
Annelerinden hesap soracaklar.Gerçi sorsalar ne yazar.
Bu kadar şey yaşandıktan sonra bakalım Selma Hanım ne diyecek.
Yasemin mektubu bulabilecek mi?
olaylar tam istediğim gbi gelişio oh ya ayyy çok ii oldu bu konşma şu annelerine ii bir ders vrsnler ya of kesin şmdi btirirler bzde byle kalırız 1 hfta bkleyemem bn ya offffffffff
Hesap vakti gelmiştir...
Allah ım çok kötü oldum ya bana ne oluyorsa...
meyra bence pastacı kız olacak...
pastaneye alacaklar ya hani
OoOO Necdet'in sevqiLisii kesin Meyra oLucak..
ee böyLe qiderse de kısa zamanda
Yasemin - Ahmet'i birarada qörücez..
Yasemin şmdii odayı karıştırıp mektubu buLucak.. :happy0064
Çokta sinirLiydii ikiside.. Ahh birde Rüya'Yı öğrense.. !
ChRoNiC LoVeR 23-03-07, 22:05 oooleeeyyy yaa artık ikisi de herşeyin farkında çok mutluyummm....
ya denizim ne güzel bağırdı öle bende evde bağırdım heyt brehhh diye:img-hyste
sonra gözü morardı tabii:))
buarada öbür mitinge katıldıkları ortaya çıkınca çok güldüm kendilerine ele verdiler:img-hyste
hiç ışıkı örnek almıyolar:))
yyaaaaa offf işte tahmin ettiğim şey oldu sonunda...
şimdi ahmetle yasemin annelerinden hesap soracaklar...:img-polic
ooff gerçkler açıklandı. sinirler havada vala... ya süperdi..rüyaya bittm yaa ne şirin bi kız ööle..arkadşlar bu son reklammı???
özge_letyy 23-03-07, 22:06 off nasıl da bir bir ortaya saçıldı her şey
ikisi de hesap sormaya gittiler bakalım ne olacak
bence yasemin annesinin odasını alt üst edip bulacak o mektubu
mükemmel.......
ötesi yok yani...
ahmetin böğürmesi ne kadar güzeldi yaa :) ikisi de bir hışım eve geldi olacakları çok merak ediyorum..off o parktaki konuşmalar bitirdi beni...artık annelerinize bağırsanız ne olur çağırsanız ne olur.. bu arada sanırım meyra pastaneye gelen kadın olacak..ayy yazık yaa her şey ortaya çıktı...fakat benim anlamadığım şimdi ahmete aylanın evlenme nedeni ne olacak...ahmetle yasemin birbirini anladı ama ayla ne iş şimdi???
bence çok güzel bi sahneydi konuşmaları gereksiz yalış anlaşılmalar olmadı ve seyirciyi sinir etmediler :happy0064
oh oh yıllardır boşuna neler yaşadıklarını öğrendiler.yalnız türk filmlerinde bütün gerçekelr film sonunda öğrenilir burda biraz erken oldu
:img-hyste
ayrıcaaaa necdetlerin pastaneye çikolata konusunda ihtisas yapmış kişi sanırım melda olucak
ahmet-yasemin yalanlarla boğuşurken necdet mutluluğu yakalasa bari
Melalim yasemin mektubu bulsa ne olur artık...
of ya offfffffff.....
Yasemin çıldırdı onu ilk kez böyle görüyorum
bence çocuğu açıklayacak ahmete açıklamak isteyecek ama babası hasta diye durabilir...
Yok be ablam ekmek değil bu mübarek bir fırın ekmek:):)
:img-hyste :img-hyste tabii tabii canım.. son sahneleri izledinmi Melalcim...:icon_whis
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim...
Dizilerde canlandırılan en genç baba oğulu izliyoruz sanırım...
olmuyor ama ikiside sevdiğimiz oyuncular hatıra binayen izliyoruz...:img-hyste
Hesap vakti gelmiştir...
Allah ım çok kötü oldum ya bana ne oluyorsa...
meyra bence pastacı kız olacak...
pastaneye alacaklar ya hani
evt kesin o olacak gıcık:icon_whis
buarada lütfen diziyi burda bitirmesinler ya:sad53:
Bunlar yillardir iclerine ata ata bir hal olmuslardi. SImdi patlayinca cok fena patlayacaklar. Ama ne fayda? Yine de o anneler de ceksin biraz, sebep olduklari yikimi gorup.
ye bnm anlamadığm şmdi ncdet meydayla ahmtte yasemin brleşicek:)
peki aylayla ewlenicklerdi hane ne oluck yani iice karıştı he
Mehmet'in Deniz'e bakarak Deniz'in trabzanlardan düştüğü miting demesine çok güldüm.:)
Ahmet ve Yasemin yeniden birleşebilmek için uğraşacaklar.
Ama kesin yine bir şey olacak kader cilvesi devreye girecek ve kavuşamayacaklar.
Ahmet Yasemin'e öyle bir kırılacak olmalı ki Ayla ile evlenecek.
Burdan Aylavyuculara sesleniyorum gordunuzmu aylamizi :)
Neyse reklamlar bitmeden ben tvye donuyorum
okanin seside super belirtmeden edemeyecegim :)
Ay ahmet beni aglatti yaseminin agzini burnunu dagitsin birisi uyuz oldum
nihayeten yasemin ve ahmet gercekleri ogrendiler
evlerine girisleri neydi oyle
yasemin acaba mektubu bulabilecekmi?
ahmet beni oldurdun derken gozyaslarima hakim olamadim
necdet annesinin canin okuyacak:img-wink: :img-wink:
ama neyleyimki bazi seyler icin cok gec kalindi,olsun varsin zararin neresinden donerseler kardir
saygilarimla
Ahh kesin pastaneye yeni gelecek kız Necdet'e aşık olacak.
O kız Meyra olacak.Yandı gülüm keten helva:img-hyste
Dizideki olayları ve kişileri kovalayamıyoruz vallahi.Okadar hızlı ilerliyor ki.Belki de diziye bu kadar tutkuyla bağlanmamızın sebebi bu.Bu arada Cansel'in saçlarının da bir revizyona ihtiyacı var.Beren de inanılmaz bakımsız gözüküyor.
bir_adı_yok 23-03-07, 22:09 ya ben bu ahmet yasemin buluşma sahnesinin bukadar süper olacağını tahmin etmemiştim.
valla beren&cansel tebrik etmek lazım süper oynamışlar.
yasemin şimdi n yapacak evde kimse yoktur.
annesinin odasınımı dağıtmaya, mektubu aramayamı başlayacak.
ahmet'in anne diye eve girişide unutulmayacak sahneler arasında.
ay yazmadan geçemiycem.
o hızlı geçiş sahnelerinde ayla ahmet bakışmalarında gülmekten öldüm.çok komik ya.
Mehmet'in Deniz'e bakarak Deniz'in trabzanlardan düştüğü miting demesine çok güldüm.:)
Ama kesin yine bir şey olacak kader cilvesi devreye girecek ve kavuşamayacaklar.
Yasemin babsından dolayı ahmete gerçeği söyleyemez...
onunla bu kadar şeyden sonra bir arada olamayacağını düşünür
olacakları düşünür
ahmete çık hayatımdan artık olamayız biz der
kendisinden ümidi kessin diye ahmete soğuk davranabilir kızarız yasemine ama onun yerine kendinizi koyun ve ahmet ile ayla bu şekilde evlenir
ahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh:img-cray:
ya evt ayrılacaklar ve ahmet aylayla evlenecek ama ahmet aylaya dayanamıycak ve ayrılacak:img-hyste
ve benim tahminim mutlaka er yada geç ahmetle yasemin birleşecekler:sad53:
:img-hyste :img-hyste tabii tabii canım.. son sahneleri izledinmi Melalcim...:icon_whis
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim...
Dizilerde canlandırılan en genç baba oğulu izliyoruz sanırım...
olmuyor ama ikiside sevdiğimiz oyuncular hatıra binayen izliyoruz...:img-hyste
Yasemin'de özünde Ahmet'i seviyor ama Necdet'le evli kendileri.
Ahmet belki her zaman Yasemin'i sevecek ama Ayla'dan da hoşlanacak.
Ahmet Yasemin gibi değil birşeyler hissetmeden Ayla ile evlenmez.
Bu arada en genç baba-oğul kısmına katılıyorum.:)
naz_özge12 23-03-07, 22:09 sonunda herşey anlaşıldı.sinirler uçuşuyor havada.bana en çok yasemin sinirli annesine gibi geldi..rüya nın ahmet e seni kim üzdü demesi çok kötüydü.yasemin hemen konuyu dağıttı gerçi ama..rüya bu bölüm yine çok şeker ve çok tatlı..
bu kadar olandan sonra ahmet gidipte aylayla evlenmez di mi yaaaa...
herkese yazık olur zaten 4 yıl boşa geçti..hayatlarından 4 yıl çalındı..
bence daha bi kaç bölüm var ahmetin rüya konusunu öğrenmesine..yani kendi kızı olduğunu öğrenmesine daha var bence..
Bu kdr yakLaşmışken.. AyLa ile evLiLik işi oLmasa..
Ne qerek var şimdi.. Artık öğrendiLer herşeyii.. nedenLeri..
sadece Rüya kaLdı işte.. Onu da öğrenicek..
Ya yok yok.. AyLa iLe evLenmesin.. =))
AhmeT'in park sahnesindekii konuşmaLarı fLn çok qüzeLdi..
özge_letyy 23-03-07, 22:11 bence ahmet rüyanın kendi kızı olduğunu öğrenince yasemine olan kızgınlığından aylayla evlenecek diycem ama saçma geliyo bana da :D
Ahmet Ayla ile evlenecek ama Yasemin'den onu uzaklaştıracak birşey olacak.
Off ya dizi burada biterse 1 hafta nasıl geçecek.:)
son reklam arasi ya haftaya kadar mektubu buldumu bulamadimi derken 1 hafta yine cin iskencesine talim:img-help: :img-help:
ahh ahmet nasilda sok oldu gercekleri ogrenince,yaseminde oyle
ikiside annelerinin kurbanlari oldular
ah bunlarin annelerini ne yapmali simdi?
kina yollasakmi acep ayirdiniz iki sevgiliyi diye:img-pilot :img-pilot
en genç baba oğul dediğinz mehmetle denizmi??
valla aynen öyle:img-hyste
ama çaktırmayın ya:img-yes:
Yavaş be Yasemin evi ne hale getirdin.
Annen eve gelince hırsız girdi sanacak.:img-hyste
Beren'in gözünden yaş aktıı vallahh gördüm.:happy0064
Mektupta ne yazıyor acaba
Bu dağınıklığın ortasına Nezahat hanım gelmesin de Yasemin'le kavga ederlermiş.
Bu kadar şom ağızlı olduğumu bilmiyordum.
Tam yazdım Nezahat hanım içeri girdi.
Bakalım Ahmet annesine neler diyecek.
Off ya burada bitirilir mi bu dizi 1 hafta bekleyeceğiz neler olacak diye:icon_sorr
hesap ver şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:img-polic
mahvoldu mahvolduuu:sad53:
yazık yaa.... ahmette yazıkkk çok üzgünüm...
ama arkadaşlar bişi sölicem:
ben bu bölümde hiç ağlamadım:img-yes:
hayretttt!!!
bugun duygusuzluğum üstündeydi galba?:icon_whis
Yasemin annesini yiyecekmiş gibi baktı
allah ım ağlayamıyorum ağlayamıyorum duygusuz muyum ben
içim cız etti ikisinin haline ama ağlayamıyorum
vay nezahat arkana bakmadan kaç teyzecimmm
Ya bu diziLerin bitiş sahneLerine sinir oLuyorum..!!
Burda da bitiriLmez ki.. 1 hafta nasıL qeçicek şimdi..
Yasemin altüst etti.. buldu sonunda.. Çok sinirLii vaLLa..
neLer oLucak acaba..
bitti..
ilk defa yeni bölümü bu kadar çok merak ediyorum..çok güzel bi bölümdü bence..
ya bi hafta nası geçecek yaaa..
özge_letyy 23-03-07, 22:17 o ne bakıştı ya valla korktum
kıyamet kopacak bence
ama yasemin yüzde yüz haklı o mektup onun hayatını değiştirebilirdi
annesinin hatası yüzünden hayatı mahvoldu
hesap ver şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:img-polic
mahvoldu mahvolduuu:sad53:
yazık yaa.... ahmette yazıkkk çok üzgünüm...
ama arkadaşlar bişi sölicem:
ben bu bölümde hiç ağlamadım:img-yes:
hayretttt!!!
bugun duygusuzluğum üstündeydi galba?:icon_whis
Bu hafta çok acıklı değildi gibime geldi.
Gerçi Ahmet'in Yasemin'e dedikleri çok acıklıydı.:icon_sorr
Şu anda imzamdaki şarkıyı dinliyorum nasılda sözleri Ahmet'ciğimize uyuyor.
Arkadaşlar özet ve fragman çarşamba günü geliyo dimi
çatlarım ben o zamana kadar
vallahi yarın otobüse binsem akşama istanbuldayım
e senaristin evini bassam daha önce öğrenmiş olurum demiii:img-hyste
offf beren nasıl baktı öyle yaa :sad53: var ya bu bakışla beren o nezahati parçalar...ama haklı yaa...yazık..iki tane pırıl pırıl insanın hayatı mahvoldu...yürü be yasemin...yürü be ahmet...kim tutar sizi...ayrılığın...biribrlerinsiz geçen yılların...parçalanan hayatların hesabını sorun....ben bile gaza geldim yaa:sad53:
Yasemin'in o haLinii qörünce.. Mektubu okurkenkii haLini fLn..
İçim çok tuhaf oLdu.. ağLamak üzereydim ama hemen bitirdiLer...
Bu kdr çabuk oLmaz ki.. Barii annesii 2 keLime etseydi.. !
arzu-başak 23-03-07, 22:19 allahım bu nasıl bir bölümdü ya hafızam silinmiş durumda...sadece son sahne aklımda....of of bu ahmet beni mest etti yine bu akşam..bakalım haftaya neler olucak...bende kaçamak olarak girdim...bölüm yorumu sabaha artık....
bir_adı_yok 23-03-07, 22:19 ya nezehat ver şimdi hesabını.
acaba yasemin o kızgınlıkla annesine kızımı babasından ayırmama sebep oldun gibilerinden bişeycikler dermi.
ama öle bi bakışı vardiki, annesine çok kırılacağı belli.
aslında şu rıza beyde olmasaydı arada ne güzel olurdu.
ama dizi ya, birleşemicekler ya.
yasemin sen bu hızla ahmete söle güzelim rüyayı.
yoksa işin içinden çıkamıcaksın.
o ne bakıştı ya valla korktum
kıyamet kopacak bence
ama yasemin yüzde yüz haklı o mektup onun hayatını değiştirebilirdi
annesinin hatası yüzünden hayatı mahvoldu
ya tabii öle bakacak çok haklı kızının geleceğiyle oynadı gıcık kadın hiç sevmiyorum onu:icon_whis
ve selmayıda:icon_whis
yaseminin bakışları neydii ööle yaa vlaa mahvettcek annesini oo eminim ahmet napcak acaba..a bööle bi yerde kesilir mi yaa.bi hfta bekle şimdi bekleebilrsen..offf sinr oluyorum dizilerin bööle yerlerde bitmesine..yine süper bi böölümdü..ötesi yok gercktn...gercklerin dkldüü sahneye bittimm ztnn..
Hoşlanmak hani.. tabiattan çiçekten böcekten hoşlanmak olurya öyle olacak bence..
Ahmet karakteri;
-Yüz yılda geçse senden ''ASLA!'' vazgeçmeyeceğim..
-Sen benim karımsın..
-Sensiz ben öldüm... bitirdin beni derken....
BU EVLİLİK ASLA!!! HOŞLANMAYLA OLMAYACAK...
Belkide bir dosta ihtiyaçtan olabilir... ama asla ''AŞKLA'' OLMAYACAK...
Bir diğer konuda son kısımlardaki Cansel Elçin-Beren Saat oyunculuğu.. diziye hareket getirdi.. bu bölümde ve son sahnelerde oyunculuk tavan yaptı bence...
TEBRİK ETMEK LAZIM, İKİ OYUNCUYUDA...:good:
Ah Yasemin bu bölüm en çok ona üzüldüm tabi Ahmet'ede..Yasemin'e söylediğim sözleri bu bölüm için geri alıyorum :img-blush :img-blush Çok güzel oynadı arabadan indiği andan bitime kadar olan sahnelerde..Ama trende birara yine sinir olmuştum :) Kadersiz Yasemin ama Nezoş korksun önmüzdeki bölüm çekeceği var Yasemin'den..
Ah nezahat ah...
Bu nasıl bir şeydir yaaa
Ya peki şimdi ahmet ayla ile nası evlencek
nolur yasemin mantıklı davranıym ahmetle olamayız saçmalıklarına girme yasemin bak gözünden yaş da geldi gözüme iyice girdin
Ahmet için Ferhat Göçer'in Cennet şarkısının sözleri de uyuyor.
Şu şarkıyla klip yapılsa şahane olur.
Off ya Ahmet'e Cemal'den çok yanıyorum.
Cansel umarım bir daha ki dizisinde böyle acıklı bir karakter oynamaz.
Yoksa olan bize olacak bizlerde forumcak verem olacaz.:)
banane gelecekse dünyanın sonu
bitecekse bitsin artık hayat yolu
korkum yok içim rahat huzurla dolu
aşkı yaşadım sende bir ömür boyu
yüzümdeki çizgilerin bile adı sen
aldığım her nefesin sebebi sen
dünyaya bir daha gelsem sevgilim
arar bulurum yine seni severim
cenneti değişmem saçının teline
ömrümün yettiği kadar seni severim .
ben bu bölümden hiç bir şey anlamadım zira atvye bi haller oldu..
yayın gitti geldi tam da sırasında yani son ilk iki reklama kadar iyiydi de sonra bozdu..
bir an evvel youtube eklense de izlesem...
Harbiden Yasemin o sinirLe annesine Rüya iLe iLqiLii bişi söyLese..
Ya da en azından AhmetLe tekrar qörüşüp Rüya'yı söyLesin..
BöyLe de yapıLmaz ki.. aNNeLere bak ya..
evLatLarını ne haLe qetirdiLer.. yazık ya.. :(
Hoşlanmak hani.. tabiattan çiçekten böcekten hoşlanmak olurya öyle olacak bence..
Ahmet karakteri;
-Yüz yılda geçse senden ''ASLA!'' vazgeçmeyeceğim..
-Sen benim karımsın..
-Sensiz ben öldüm... bitirdin beni derken....
BU EVLİLİK ASLA!!! HOŞLANMAYLA OLMAYACAK...
Belkide bir dosta ihtiyaçtan olabilir... ama asla ''AŞKLA'' OLMAYACAK...
Bir diğer konuda son kısımlardaki Cansel Elçin-Beren Saat oyunculuğu.. diziye hareket getirdi.. bu bölümde ve son sahnelerde oyunculuk tavan yaptı bence...
TEBRİK ETMEK LAZIM, İKİ OYUNCUYUDA...:good:
Valla ne ile olacak bilemem ama Ahmet ve Ayla evlenecek.
Ya ilk defa bu akşam son sahnelerde Yasemin'e üzüldüm.
Annesinin kurbanı oldu.:icon_sorr
Deniz ve HARUN mehmet'le yaşıt gibi duruyorlar :img-hyste :img-hyste Allah aşkına bu castı dah uygun yapamzlarmıydı çocukalra sözümyok iyi oynuyorlar ama kendileriden büyüklerle yaşıt gibiler :img-hyste
belki yasemin bu olanlardan sonra ahmete rüyanın kendi kızı olduğunu söyler
ama necdete acıdım ya ..
ama necdet yaseminden kolay vazgeçsin diye necdeti aşık edecekler
Ahmet için Ferhat Göçer'in Cennet şarkısının sözleri de uyuyor.
Şu şarkıyla klip yapılsa şahane olur.
Off ya Ahmet'e Cemal'den çok yanıyorum.
Cansel umarım bir daha ki dizisinde böyle acıklı bir karakter oynamaz.
Yoksa olan bize olacak bizlerde forumcak verem olacaz.:)
banane gelecekse dünyanın sonu
bitecekse bitsin artık hayat yolu
korkum yok içim rahat huzurla dolu
aşkı yaşadım sende bir ömür boyu
yüzümdeki çizgilerin bile adı sen
aldığım her nefesin sebebi sen
dünyaya bir daha gelsem sevgilim
arar bulurum yine seni severim
cenneti değişmem saçının teline
ömrümün yettiği kadar seni severim .
Çok iyi bir şarkı melalcim, iyi seçim...
Senaristler bize acısın ya
nasıl geriliyorum
nolur ayla ile evlenmesin ahmet evlense bile uzun süre evli kalmasın noluuuuuuurrrrrrr
iyi geceler tüm iddiacı arkadaşlarıma nasılsınız? :icon_whis
1. iddiacılar... Ayla nasıl gidiyor size göre? :img-pilot
2. iddiacılar... Necdet nasıl gidiyor size göre? :img-pilot
ve 3. konu sizce de 3 bölüm sonra ortaya çıkar mı çıkmaz mı Rüya meselesi? yarım saat sonra otobüsüm kalkacak... sizlerden cevap bekliyorum... :icon_whis
Sacmalik ya gercekten sacmalik yasemin nerden biliyordu annesinin mektubu sakladigini, insanin aklina direk yirtip atmis olmasi gelir nerden biliyor sakladigini..
Ben yine aglamasindan tatmin olmadim
beren gerçekten iyiydi bu sefer...en son bakışıyla parçaladı annesini resmen
bakalım ahmet neler dicek selmaya:icon_whis
Yasemin bu sinirle sen kızımı da babasından ayırdığının farkında mıısıııın diye bağırısa şaşmayın
iyi olur öyle olursa
Yasemin'in elinden nasil alacaklar annesini bilemiyorum. Saclarindan tutup savuracak gibi duruyor. Ama en onemlisi, bunun sayesinde annesi Yasemin'in hala Ahmet'i sevdigini ve Necet'in hic hukmu olmadigini anlayacak. Yasemin o sinirle, annesine, "Memnun musun, torunun gercek babasini tanimadan buyudu" benzeri bir sey derse eger, o zaman asil neler olur. Diyorum sakin atin tekmesi pek olur diye. Yasemin de durdu durdu, fedakarlik yapiyorum diye yillardir. Simdi cok kotu olacak tepkisi. Aaa cok kotu yerde bitirdiler. gelecek haftaya kadar delirecegiz. Bu arada buyuk bir mantik hatasi da bastan beri o mektubun saklanmasidir. Acmadi bile meraksiz kadin. Insan boyle bir sey yaparsa, gider mektubu atar. Ne yapmayi dusunuyordu o mektupla. Sirf Yasemin yillar sonra bulsun diye birakilmis bir mektupsuz. Mantiksiz iste.
Deniz ve HARUN mehmet'le yaşıt gibi duruyorlar :img-hyste :img-hyste Allah aşkına bu castı dah uygun yapamzlarmıydı çocukalra sözümyok iyi oynuyorlar ama kendileriden büyüklerle yaşıt gibiler :img-hyste
ya hewalcim berkim girmiş diziye boşver gerisini:img-hyste
o zaman mehmeti yaşlandırsalardı ama yinede berkim girsin dimi?:img-hyste
naz_özge12 23-03-07, 22:23 neydi yasemin in o son bakışları.korktum.sanki bana dalıcak gibi.nezahat tabanları yağlasın kaçsın.kesin bitti o..
bakalım ahmet selma hanıma ne dicek?merak ettim doğrusu..
ya allahım böyle bişey olabilirmi???harika bi bölümdüüü zaten bütün oyuncular yine süperdi ahmetin parkta konuşurken yasemine söylediği sözler çok güzeldi hiçbi noksanı yoktu bence süper bi bölüm olmuş gerçekten ahmetin aşkıda kimsede yok yanii :)
en çok sevindiğim olay bütün sırlar biri biri ardına ortaya çıkmaya başladı valla rahat bi nefes aldım
çok merak ediyorum ahmet rüyanın kendi kızı olduğunu ne zaman öğrencek acaba??????
gerçekten harika bi bölümdüü :):):)
süperdi çok güzeldi allahım nasıl ağladım heyecanlandım duygulandım...
öncelikle cansel ve beren harikaydılar çok iyi oyunculukları var...
tren sahneleri çok güzeldi bakışmlaraı rüyanın soruları ama sonra nejdetin gelmesi ve rüyanın ona koşması o sahnede ahmetin yüzündeki ifade içeme cız etti ama yasmin orda nejdete kızgınlık şaşırma duygusuyla baktı..
ahmetin hatırla sevgili şarkısnı ıslıkla çalması veeeeeeee
parkta konuşmalrı bittim orda resmen ahmet süper konuştu hesap sordu yasemin dayanamadı ağladı ve gerçekler ortaya çıktı çok şaşırdılar ve kızdılar kendileri ayrılmamıştı ayırılmışlardı off offf yasemin nasıl baktı ama nezahata ohh olsun ahmette annesini bulsun kızsın...
haftaya nasıl beklicem ben şimdi ya...
Bir mektup insanın hayatını değiştirebilir mi ya??:(
annelerine ne kdr kızsalar haklılar yani..
iyi geceler tüm iddiacı arkadaşlarıma nasılsınız? :icon_whis
1. iddiacılar... Ayla nasıl gidiyor size göre? :img-pilot
2. iddiacılar... Necdet nasıl gidiyor size göre? :img-pilot
ve 3. konu sizce de 3 bölüm sonra ortaya çıkar mı çıkmaz mı Rüya meselesi? yarım saat sonra otobüsüm kalkacak... sizlerden cevap bekliyorum... :icon_whis
Bahar ablam çıkacak diycem bu duruma göre ama; şu ayla gıcığı işi bozuyor canım yaaa.
şu aylayı imha etsinler yaaaaaaaaa
bu bölüm yasemin'e acıdım galiba.:img-hyste oyunculuğu da iyiydi.:img-blush ahmet gel birlikte olalım der ama yasemin rüya yüzünden yanaşmaz.necdet'i bırakamam derse,ahmet sen beni hiç sevmedin diyerek ayla'yla evlenir.
ikizlerbur 23-03-07, 22:24 birbirini seven iki insanın arasına girmek.. makalım nezahat ve ahmetin annesi bunun hesabını yaseminle ahmete nasıl vericek yasemin sonunda çok kötü baktı ama ne yaparsa yapsın çok haklı bu sefer ağlamadım ama çok etkilendim çok güzeldi başta biraz sıkıldım itiraf ediim ama sonunda öldürücü darbeyi yapyılar ya bütn hafta merak içinde bekle artık ikiside özellikle yasemin çok pişman oldu şimdi ilişkileri ne yöne gidicek çok mreak ediyorum en öenmlisi ahmet geri dönicek mi bu kadar şeyden sonra dönmez herhalde.. dönmesinde daha tamamlayacağı ve öğreneceği çok şey var bide ben yasemini başlarda çok acımasız buldum tamam sert olabilirdi ama bu kadarda olmamalıydı mutluyum dedi gözlerinin içine baka baka... birbilerine yazık ettiklerini anladılar ama biraz geç galiba....
gelecek bolum kızılca kıyamet kopacak gibi
allah kimseye boyle anneler vermemeli kabus
gibi.allahım basıma gelse kesin cıldırırım.:icon_conf
Her şey iyi hoş da dizi bundan sonra nasıl seyredecek?Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenirse Ayla ile evlenmez.Ama salak Yasemin yine Ahmet'i sinir edecek bir şey yaparsa inadına evlenir.Şimdiye kadar genel özetten zamanzaman sapmalar oldu.Ayla ile evlenmezse o zaman Ayla neden dizide?Bu arada genç oyuncuların(Berk,Belçim ve diğerleri)dizide üstlendikleri rol de çok önemli.Bu konuda çok şanslılar.
Acaba Yasemin annesine Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu söyleyecek mi?Bu öfkeyle her şey beklenir ondan...O ne bakıştı öyle ya..
Üffffffff ya çok kötü oldum son sahnede kendime engel olamayıp ağladım.....ah bu anneler yok mu yaptılar yapacaklarını:sad53:
Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu belki ilk Nezahat öğrenir
-Mektubu sakladım çünkü birlikte olmanız mevzu bahis olamazdı Yasemin,bunu sizin iyiliğiniz için yaptım
-Bunu nasıl söylersin anne
-Çok üzgünüm Yasemin ama herşey mazide kaldı ...senin bi kızın bi ailen var
-(Yasemin o hüzünlü bakışıyla bakar,acı dolu bi tebessüm)Rüya Ahmet'in kızıyken herşeyin mazide kalması nasıl mümkün olabilir..(ve sonra fonda acı dolu müzik ve hıçkırıklar):sad53: :img-hyste :img-hyste
belki yasemin bu olanlardan sonra ahmete rüyanın kendi kızı olduğunu söyler
ama necdete acıdım ya ..
ama necdet yaseminden kolay vazgeçsin diye necdeti aşık edecekler
allah allah necdete niye acıyon ya..adam zengin köşeyi döndü yakında sevgilisi de olacak..
sen asıl ahmete acı..küçük emrah ahmet değil mübarek..
Bnde bu hafta Beren'i beğendim.. Önceki böLümLere oranLa çok iyiydi..
CanseL süper zaten.. ;)
Defne'ye qiydirdikLerii mini etek'i de hiç beğenmedim..
Yasemin'e daha çok yakışıyor.. :img-wink:
bir_adı_yok 23-03-07, 22:26 ben diyorimki önümüzdeki bölüm nezahat öğrenir.yasemin okızgınlıkla söler.
ve ben yine diyorum ki ahmette geç olmadan 2-3 bölüm içersinde öğrenir.
ama malum sebeplerden dolayı birleşemezler.
herkeze söyleyemezler.
nebilim işte ahmet tiz zamanda öğrencek diyorum.
Bir mektup insanın hayatını değiştirebilir mi ya??:(
annelerine ne kdr kızsalar haklılar yani..
ya hem ahmetin hemde yaseminin kaderini geleceğini değiştirdi o mektup:icon_sorr
ah şu 2 annede mahvoldular :img-polic
yasemin nejdetle evlenerek çok büyük bir hata yaptığını anladı rüyayı babasından ayırarak da hata yaptığını anladı yok yok ahmet aylayla evlenmes,n yasmin gerçekleri görmeye başladı...
Evet Necdet'in de durumu zor ama... bir insana yapılan haksızlık vr..
Bu haksızlığın baştaki iki mimarıda anneler...
Yaseminde gençliğinin ve içine düştüğü durumun.. evlilik dışı bir bebek dünyaya getirme durumunun vehametinden böyle kararlar aldılar malesef....
Oysa ki herşey farklı olabilirdi...
Necdet de Yasemin'e olan tutkusu yüzünden yardım mahiyetinde.. bu haksızlığa ortak oldu bir şekilde...
Durum bu bence... itiraf gelsede Rüya hakkında artık.. bir nefes alsak.. devamlı entrikalar, saklanacak gizler... bunalmadık mı?
Konuyu biraz daha değişik yönlere kaydırarak da heyecanlı yapabilirler.. ancak senaryosu önceden belli olan bir dizi içinde ne diyebiliriz başka bilemiyorum...
sheqer__shey 23-03-07, 22:27 bugun ku bolum superdi bnce yha basta trende ahmetle yaseminin karşılaşması,ve parkta butun herseyın ortaya cıkması ruyanın ahmetın kızı olduğu hariç herşy konuşuldu bnce parkta:D''sonra ruyayla necdetın karsılıklı duet yapması ve yasemin onları izlemesi sonra ahmetın yaseminlerin kapısının onunde codasının camına bakarak ıslık calması deniz ışık defne ve diğerinin adını unuttum???!!:D deniz ve mehtap sarkısını soyleyım dans etmesi ve denizin gitar calmasııı ve son sahne yanı yaseminin mektubu okuması fln superdiiiii off yha şimdi bn 6 gun daha nası bklicem:(:(:img-in_lo :img-in_lo
melalcigim damardan bir sarki bu bolumun ustune superdi:good: :good:
kiz aglamaktan zaten canim cikti,sende tutmussun bu sarkiyi yazmissin
valla NEZAHATIN yerinde olsam oradan hemen firar ederdim,yasemin annesine NE BAKIS ATTI OYLE ,cok agir konusacak,tum bunlarin sebebi sensin diyecek
vah NEZAHAT kabak senin basina patlayacak:img-pilot :img-pilot
ya necdet annesinin nasil canini okuyacak acaba?
1 hafta bekle dur
yalcinersonmez 23-03-07, 22:27 Ahh Nezehat Ahh Selma...
Yaktınız çocukları; hayatlarıyla oynadınız....
o yaseminin annesine bakış sahnesi çok duygu yüklüydü, gözlerim doldu walla.
inş. odada kesici ve delici alet yoktur...
ve...Ahmet ile Selma kimbilir Ahmet Selmaya neler çektirecek
Hadi Selma ve Nezehat çekin cefayı
YAZIK ÇOK YAZIKKK...:icon_whis
Sacmalik ya gercekten sacmalik yasemin nerden biliyordu annesinin mektubu sakladigini, insanin aklina direk yirtip atmis olmasi gelir nerden biliyor sakladigini..
Ben yine aglamasindan tatmin olmadim
Onun niyeti hesap sormaktı hazır annesi yokken evi dağıtayım dedi galiba :)
Valla aklıma gelmedi sahnenin etkisinde kaldığım için ama sen böyle söyleyince harbidende nasıl sakladığı aklına geldi de yırtıp atmış olabileceği değil :icon_whis :icon_whis
Ya nolursa olsun ahmet bu kızı öğrenirse ayla ile nasıl evlenir yaaaaa
mümkün değilll
ayla ile evlenecekse çocuğu öğrenmemiş olması gerekiyor
of yaa
suan hala o sahnenın etkısınden kurtulamadım...
allah allah necdete niye acıyon ya..adam zengin köşeyi döndü yakında sevgilisi de olacak..
sen asıl ahmete acı..küçük emrah ahmet değil mübarek..
şimdiki haline üzülüyorum ya kolaymı karısına aşık aynı zamanda bir okadar uzak bu bence daha büyük acı sevdiği yanı başında ama dokunamıyo nasıl mutsuz olduğu gözlerinden belli değilmi rıza beye ne demişti yasemin beni kıskanmıyor derken ki acıyı görmemek için kör olmak gerekir
melalcigim damardan bir sarki bu bolumun ustune superdi:good: :good:
kiz aglamaktan zaten canim cikti,sende tutmussun bu sarkiyi yazmissin
valla NEZAHATIN yerinde olsam oradan hemen firar ederdim,yasemin annesine NE BAKIS ATTI OYLE ,cok agir konusacak,tum bunlarin sebebi sensin diyecek
vah NEZAHAT kabak senin basina patlayacak:img-pilot :img-pilot
ya necdet annesinin nasil canini okuyacak acaba?
1 hafta bekle dur
Sinope'cim ben hiç ağlamadım ama bu şarkıları dinleyerek ağlayabilirim.:)
Yasemin'de,Ahmet'te annelerine ne kadar kızsalar haklılar.
Tabii annelerin Rüya'dan haberi yok.
Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu öğrendiklerinde başlarını taşlara çok vuracaklar ama iş işten geçmiş olacak.
Hatta üzüntüden verem olsunlar.:):)
Mukocuğum artık bu kadar ortaya çıkan olaylardan sonra Ahmet kalkıp hala daha Ayla ile evlenirse bunda Ayla'nın suçu olabilir mi? Mümkün değil... bu kadar açıklama onların artık rahat diyalog kuracakları anlamına gelir... ikincisi hala daha aşık olup olmadıklarını sorgulamalarını gerektirir... eğer ışık varsa Rüya açıklaması mecburen gelir... Ama bence Yasemin Necdet-Rüya ilişkisinden dolayı açıklamazsa (yani kızının çok etkileneceğini düşünüp) o zaman Ahmet ve Ayla evliliği gündeme gelebilir... gördüğün gibi Ayla'nın evlilik olayında hiçbir etkisi, girişimi yok... tamamıyla doğal gelişmeler neticesinde ve Ahmet'in tercihi olarak O olacak...
bir_adı_yok 23-03-07, 22:29 ahmet aylay'la ancak yaseminden artık çok geç gibisinden bişeyler işitmedikçe evlenmez.
e illada ayla ile evlenicek deniliyorsa ozaman yasemin ahmet'e çok geç ahmet gibisinden bişeyler diyecek.
mümkün değilll
of yaa
aylayla evlenecek ondan sonra öğrenecek rüyanın kızı olduğu...
yani bilemyorum.....:icon_sorr
buarada başlığımızda 104 kişi var maşallah:happy0064
ChRoNiC LoVeR 23-03-07, 22:30 sevgili arkadaşlar birşey sorabilirmiyim acaba AYLA İLE AHMET'in evleneceğini nereden biliyorsunuz? :(:(:(
ya rüya yı nejdete bu kadar düşkün yapmaları işleri zora sokar ahmet rüyanın kendi kızı olduğunu öğrense bile rüyaya bunu söylmek zor olur bu yüzden rüya ahmet sahneleri çok olmalı bence...
ayrıca yasemin nezahata söyllemez bence ozaman işler fena karışır gibime geliyor...
ya hewalcim berkim girmiş diziye boşver gerisini:img-hyste
o zaman mehmeti yaşlandırsalardı ama yinede berkim girsin dimi?:img-hyste
Yani doğru dedin Mehmet'i falan yaşlandırsalardı keşke..Dedim ya çocuklar iyi oynuyor Allah için :)Ayrı ayrı sahnelerde neysede baba oğul yanyana çok komik oluyorlar :img-hyste :img-hyste :img-hyste .
mümkün değilll
of yaa
Öğrenmeyecek zaten bu sırrı 3 kişi biliyor.
1.Teo asla söylemez.
2.Necdet asla asla söylemez.Mutluluğu bozmaya niyeti yok.
3.Tabii ki Yasemin onun şu an söylemesi uzak ihtimal.
Ancak Ahmet birşeyler hesaplar ederse bulursa bilemem.:)
ahmet in parkta yaseminle konuşurken ki ki halleri süperdi yani yaratıcı bir oyunculuk böyle olurdu herhalde ve de oldu gün gectikçe oyunculuğuna daha çok inandırıor beni bu bölüm süperdi ama tek kötü sahne vardı. ahmet aylayı gördü ve her zaman ki gibi yani aynı olan kıza güzelleşmişsin dedi ayrıca bi insana görünce öyle denirmi sorarım size çok alakasız oldu yani bi de bu iki ayrı kutubu nsl birleştirecekler meraklar içindeyim nsl ki ahmetle yaseminin ayrılmasını tahmin edemediysek bastan yani nasıl oldugunu bunuda bilemeyecegiz galiba bi de bana garip gelen sey başından beri genel özeti bilioruz ama yyine de heyecanla ne olacak takibindeyiz sanırım bu da diideki küçük ayrıntıların ne kadar önemli oldugunu gösterior bize ben çok memnunum yalnız bişi kafama takılıo 80 leri anlatırken de mi cansel ve beren oynayacak aynı rollerde
bu bölüm okana bir kez daha hayran kaldım.tek kelimeyle muhteşemdi.ahmet ve yasemine artık içim parçalanır vaziyette izliyoruyorum.allahım bu nasıl bir aşk.o bakışlar bitirdi beni.son sahnede yasemin acayip bir bakış attı.çok korktum.nezahat bence bir an önce ordan kaçsın.elinden kimse alamaz yaseminin.ahmette aynı şekilde.annesiyle acayip bir kavga ediceği ap açık ortada.bu iki kavgayıda sabırsızlıkla bekliyorum şahsen.yazık ya ikisinin de hayatlarıyla oynadılar.olmaz ki bu kadar.ah bu anneler yok mu.ahmetin yasemine sen beni öldürdün yasemin.yaşamıyorum dediği anda ben bittim ya.ağlamaktan bir hal oldum.ben bu diziyi izlediğimde 1 hafta kendime gelemiyorum.etkisindeyim bütün hafta boyunca.ama kesinlikle müthiş bir bölümdü.her geçen bölüm daha da güzelleşiyor.tebrikler valla.müthişti herkes.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
mükemmel ötesi bir bölümdü.oyuncular harikaydı.bu diziyi boşuna çok sevmiyorum ben;sırlar hemen açığa çıkıverdi:)valla yaseminin son bakışından ben çok korktum nezahatın çekeceği var ama haketti.selma da haketti.
bu arada antiaylacılar olarak galiba iddiayı kaybedeceğiz ama neyse...:)
bu bölüm süperdi neydi o yasemin'in annesine attığı bakış ne yapsa haklı selma hanımda nezahat hanımda yandılar o zaman haklı sebepleri vardı belki ama resmen hayatlarını karattılar ahmet ve yaseminin...ahmetin o konuşması neydi öyle "sen beni öldürdün yasemin" muhteşemdi.....
Evet merhem bence de çok saçma bir sahne... Annesini bulup hesap sormalıydı... Annesi de mahcup bir şekilde mektubun hala daha durduğunu söylemeliydi... arada bir bu dizide nedenini bir türlü anlayamadığım bu mantıksızlıklar oluyor... çok ilginç gerçekten
Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu öğrendiklerinde başlarını taşlara çok vuracaklar ama iş işten geçmiş olacak.
Olsunlar anacım olsunlar...
Rıza iyileşsin hatta onlar öyle kalsın...:icon_sorr
Selma torununu kucağına aldığında ben çok duygulandım bi de diyo ya genç yaşta torun sahibi oldunuz ah bilse kendinin de torunu
kendi hatası yüzünden torunundan da mahrum kaldı
Ya melal cennet dedin açtım şarkıyı bak ağlayacam şimdi ben de dizide ağlamadım:icon_sorr
sude-elvin 23-03-07, 22:32 oh ya nezamandir bekledigim bölüm geldi nihayet üstümden yük kalkti sanki cok sevindim ahmetinde yasemininde ögrenmelerine umarim en kisa zamanda ahmet rüyanin kendi kizi oldugunuda ögrenir. banada yasemin bu kizginlikla nezahate söyler gibi geliyor. bu bölüm sevim , mehmet ve yasemine bayildim. özellikle beren saati cok begendim. rüya yine cok seker diziye gercekten renk katti.
bu bölüm yasemin'e acıdım galiba.:img-hyste oyunculuğu da iyiydi.:img-blush ahmet gel birlikte olalım der ama yasemin rüya yüzünden yanaşmaz.necdet'i bırakamam derse,ahmet sen beni hiç sevmedin diyerek ayla'yla evlenir.
aaa aaa kulaklarıma inanamıyorum..kızım sen aslı mısın..
hayret yasemine acıdın ha..
başlıyacam sizin acımanıza ha biri necdeteacır biri yasemine..ahmetime kim acıyacak..:img-wink:
benim an çok sevdiğim sahnee deniz defne ışık we harununnn deniz we mehtapta oynamalarıı we sonraa necdete geçiş falan yaptılşar süperdi orasıı
sevgili arkadaşlar birşey sorabilirmiyim acaba AYLA İLE AHMET'in evleneceğini nereden biliyorsunuz? :(:(:(
genel özette böle yazıyor:sad53:
Ahmet Yasemin'den umudunu kesince Ayla ile evlenecek.
Ama öyle birşey olması lazım ki Ahmet Yasemin'den umudunu kessin.
Yada Yasemin onu çok üzecek birşey yaparsa Ahmet Yasemin'den vazgeçmek ister.
Mesela Yasemin hakikaten Necdet'ten hamile kalırmış.
Alın size kavuşmamaları için imkansızlık.:)
Ayy çok kötü gördüm kendimii:)
bence ne kadar kızgın olursa olsun yasemin rüya ile ilgili gerçeği annesine sölemeyecek..
inş gene gene özetten sapma olur ve ahmetle ayla evlenmez..
ee bu bölümden sonra ahmet biraz kafasını çalıştırsa rüyanın kendi kızı olduğunu tahmin edebilir..en azından çocuğun doğum tarihinden anlar..mayıs demişti yasemin..e bunlar mayısta adada sevda tepesinde vs vs yani..
ama aklının kıyısından bile geçmiyo tabii..
ChRoNiC LoVeR 23-03-07, 22:34 genel özette böle yazıyor:sad53:
teşekkür ederim arkadaşım :(
Baştan sona Cansel'le Okan'ın oyunculuklarını çok beğendim... hiçbir kusur yok... Ahmet-Yasemin konuşmasından sonuna kadar Beren de çok çok iyiydi
Evet merhem bence de çok saçma bir sahne... Annesini bulup hesap sormalıydı... Annesi de mahcup bir şekilde mektubun hala daha durduğunu söylemeliydi... arada bir bu dizide nedenini bir türlü anlayamadığım bu mantıksızlıklar oluyor... çok ilginç gerçekten
Ya gercektende, yasemin birden o odaya girdi basladi ortaligi dagitarak mektubu aramaya bukadar sacmalik olmaz.
Annesini bulmaliydi ve o mektupun oyle ortaya cikmasi gerekiyordu :icon_sorr
sevgili arkadaşlar birşey sorabilirmiyim acaba AYLA İLE AHMET'in evleneceğini nereden biliyorsunuz? :(:(:(
Chroniclover, sen yenisin galiba :) Bu diziyi cekenler, boyle guzel bir dizi yapacak kadar akilli; ama dizinin butun ozetini daha dizi yayina baslamadan verecek kadar da salak. Orada biliyoruz. Ve umutla ters kose olmayi, genel ozete uymayan gelismeler olmasini bekliyoruz. Ayla'ya nayir! Ahmet, o bakislarin ustune, baska bir kadina bakmasin ama.
Öğrenmeyecek zaten bu sırrı 3 kişi biliyor.
1.Teo asla söylemez.
2.Necdet asla asla söylemez.Mutluluğu bozmaya niyeti yok.
3.Tabii ki Yasemin onun şu an söylemesi uzak ihtimal.
Ancak Ahmet birşeyler hesaplar ederse bulursa bilemem.:)
Valla bişey diyeyim mi Ahmet bu kadar şeyden sonra doğumgününü de duyarsa tekrar onu da kurcalar bundan emin olun...
İnşallah kurcalar öğrenir, şüphe etmesi bile yeter bize
bu diziye bayılıyorum haftaya çabuk geldin hoş haftaya dolu sınavım var ama olsun heps,i gelip geçsin cuma gelsin böyle büyük bir aşkı izlemek istiyorum...
bnce ahmetinn rüyayıı öörenmesii aylayla evlenmesinden snra olurr cnkügnle özeettee ööle yasıoduu.bide sezon finalinde öörenirmişş..off ne kötü olurr..nseebn susyomm blki şomağızlılığım tutar..:img-wink:
ya kesnn ahemt.yaseminn arasında kötü eşytler olucakk yasemin herşey için çok gec diebilir.ahmette aylayla evlenirr başka bişi gelmo aklıma..
yasemin le ahmet yüzleşme gününe nihayet geldiler. bu gece tüm bu olanları kafamda biraraya getirince içime bi hüzün işledi. bi insanın hayatı bu kadar mı savurulabilir yaa. selmayı ve nezahati ayakta alkışlıyorum ne kadar iyi rol yapmışlar bunca zaman.
hadi nezahatin kızı evlendi torunu oldu bu yüzden kızını mutlu zannetti. ya nezahate ne demeli cocugu 5 yıldır dag baslarında inzivaya cekilmiş bide kocasına bu cocuk ne zaman döncek diyoo.DÖNMEZ TABİİİ BE KADIN DÖNÜPTE NAPICAK ALLAH SENİN YENİ KOMPLONDAN ESİRLESİN AHMETCİMİİİ:(
BU ARADA GERCEKTEN BU DİZİYE HİÇ YAKIŞIYOMU DEFNE ISIK VE DENİZ YERİNE GELEN İNSANLAR. HORMONLA BÜYÜTÜLMÜŞ GİBİ NE BU BEEE BABASIMI ABİSİMİ BELLİ DEİL MEHMET DENİZİN.
4 YILDA NASIL KAZIK KADAR ADAM!!! OLABİLDİLER HİÇ ANLAMADIM:)
ya bu mehmetle sevim ne zamn evlenicekler acaba.bide teoyla lale arasında bir şey olmicak mı.ben pek aralarında bir yakınlaşma göremiyorum da.
meltem-cmbl 23-03-07, 22:35 önceklikle sıla dizisini yarım saat evvelden bittirdikleri için atveye teşeekkür ediyoruz:) ah ah ne bölüm düya bitiim valla öncelikle ahmetin bakışlaırndan bahsetmek istiyorumm ayy nasıl bakış öle ya hasta oldumm gözleri:img-in_lo :img-in_lo o kadar süper bir oyunuculuk sergiliyoki cansel bitiimm.bu bölüm yaseminde mukemmeldii bence bu bölümde çok güsel ağlayabildi:)
ayy rüyaya ne demeli ne şeker ya gerçekten çebnesi hiç durdmuyo ya babsını soru yağmuruna tuttu:)
en gıcık olduğum sahne ahmet-ayla sahnesiydii çok sinir oldumm o aylayı boğasım geliyoo neysee
son sahne süperdi hele şükür her şey yavaş yavaş ortaya çıktı
ya şimdi nolcakk yasmein annesine napcak
en merak ettim noktada şimdi aralarında bi engel rüya var başka bişey değil yasmein ahmetin mektup yazdığını öğrendiği için ahmete dargında değil artık eee barışcaklarmı bu durumda barışmaları lazım yanlız işte rüya bbasını necdet sanıyoo bu durum var buda düzelirse baruışırlar diye düşünüyorum ama bi röpörtajda 1970 e kadar barışma olasılığı yok demiştii demekki araya bir sürü şey gircekk ne olabilir bunu çok merak ediyorum işte.şu anda aylayla ahmetin evlenmesine olnak yok ya ahmett hayatta evlenmez ama kesin bişey olcak birileri aralarına gircek ahmetle yaseminini:icon_sorr
açıkçası bu dizi benim uzun zamandır izlediğim en güzel dizilerden biri ve benim bu dizide en az ilgimi çeken şey yasemin ahmet aşkı. siz de belirtmişsiniz çok Türk filminde dizilerde rastladığımız bir konu. ama geri kalanıyla tamamıyle dopdolu,sadece iki karakter üzerine kurulmamış,herkesin bir hikayesi var ve en önemlisi memleketimizin hikayesi var. bu dizide bugüne kadar izlediğim en güzel sahne hatırlarsınız Yassıada mahkumlarını ışıkla defnenin okulunda gösterip marş söylemişler,defne de ışık'a nasıl destek olmuştu.işte o sahneydi en beğendiğim,o kadar inandırıcı o kadar saftılarkii. ama bugün adadaki gitar sahnesi de çoook güzeldi. son olarak bu dizide keriman kadar lüzumsuz birini göremiyorum,kadını görmek bile beni sinir ediyor. fonksiyonsuz biri işte.
Ben yine de Rıza'nın şu kıskanma lafına fena taktım.Mantıksızlıktan söz ediliyor ama eğer Yasemin Necdet'i kıskanırsa işte o zaman mantıksızlığın dik alası olur.
benim an çok sevdiğim sahnee deniz defne ışık we harununnn deniz we mehtapta oynamalarıı we sonraa necdete geçiş falan yaptılşar süperdi orasıı
evt aynen orası harikaydı ahh ahh keşke benimde öle arkadaşlarım olsaydı küçüklükten:icon_sorr
ya rıza ölmeyecek dimi?:sad53:
ChRoNiC LoVeR 23-03-07, 22:36 Chroniclover, sen yenisin galiba :) Bu diziyi cekenler, boyle guzel bir dizi yapacak kadar akilli; ama dizinin butun ozetini daha dizi yayina baslamadan verecek kadar da salak. Orada biliyoruz. Ve umutla ters kose olmayi, genel ozete uymayan gelismeler olmasini bekliyoruz. Ayla'ya nayir! Ahmet, o bakislarin ustune, baska bir kadina bakmasin ama.
evet yeniyim bu kısımda izninizle aranıza katılmak istiyorum :D
ama şu durumda AHMET AYLA ile nasıl evlenir onu düşünemiyorum...:(:(
Olsunlar anacım olsunlar...
Rıza iyileşsin hatta onlar öyle kalsın...:icon_sorr
Selma torununu kucağına aldığında ben çok duygulandım bi de diyo ya genç yaşta torun sahibi oldunuz ah bilse kendinin de torunu
kendi hatası yüzünden torunundan da mahrum kaldı
Ya melal cennet dedin açtım şarkıyı bak ağlayacam şimdi ben de dizide ağlamadım:icon_sorr
Ağla bacım Ahmet'in Yasemin'e dediklerini düşün ve ağla rahatlarsın.
Ahmet dedi ya hayatım durdu o andan sonra yaşamadım sanki gibisinden birşeyler dedi içim bir hoş oldu.
Ya bir insan gerçekten bu kadar sevebilir mi,bu kadar kara sevdaya tutulabilir mi?
Sanırım bu zamanda imkansız belki de bana bu diziyi izleten temiz bir aşkın hikayesi olması.
Yani doğru dedin Mehmet'i falan yaşlandırsalardı keşke..Dedim ya çocuklar iyi oynuyor Allah için :)Ayrı ayrı sahnelerde neysede baba oğul yanyana çok komik oluyorlar :img-hyste :img-hyste :img-hyste .
ama sanki gerçek hayata yokmu öle istisnalar bunu da ona sayalım ..
kendimden örnek vereyim kesinlikle kızımla beni yan yana gören kızım olduğuna inanmıyor ..önce küçük çaplı bir şok geçiriyorlar..onun için ben fazla görmüyorum..
bana defne daha çok göze batıyor çok ruhsuz ve soğuk oysa küçük defne cıvıl cıvıldı
çok çok çokkk güzel bi bölümdü. belki de izlediğim en gsel hatırla sevgili bölümlerindendi. her şey ortaya çıkıyor yavaş yavaş. ahmetin mektubunun ortaya çıkması özellikle çok gseldi.bakalım yasemin ve ahmeti annelerinin elinden kim alcak
MELALIM
canim ahmetle yaseminin sahnelerinde elimde olmadan gozyaslarim akti iste ikiside alsin annelerini atsinlar denize(iki gencin hayatini mahvettiler yahu
ya anneler birde ruyayi ogrenince bak o zaman sen senlige(aman selmayla,nezahat isterlerse kafalarini tasa degil kayalara vursalar yeridir,acimam vallla ikisinede)dedigin gibi veremde olabilirler uzuntulerinden benim icin sakincasi yok:) :)
hele ahmet ogrenince ruyanin kendi kizi oldugunu asil o zaman neler olacak?
necdet ne yapacak?
ahmet illa kizini almak isteyecek?
off ya bizim bu dizlerden cektigimiz nedir yahu:img-help: :img-help:
saygilarimla
meltem-cmbl 23-03-07, 22:37 bnce ahmetinn rüyayıı öörenmesii aylayla evlenmesinden snra olurr cnkügnle özeettee ööle yasıoduu.bide sezon finalinde öörenirmişş..off ne kötü olurr..nseebn susyomm blki şomağızlılığım tutar..:img-wink:
ya kesnn ahemt.yaseminn arasında kötü eşytler olucakk yasemin herşey için çok gec diebilir.ahmette aylayla evlenirr başka bişi gelmo aklıma..
cnm bak şimdi biraz saçma değilmi ya yasemin necdetle evlendi bide üstelik çocuk oldu bu ahmetin tabi ama ahmet necdetten biliyo o kadar şey yaşadıo ahmett evlenmedii şimdi yasmein sırf artık çok geç birleşemeyiz dediği için peşinin bırakırmı ahmet hele bu gerçeği öğrendikten sonraa hayatta bırakmazzz
Ben yine de Rıza'nın şu kıskanma lafına fena taktım.Mantıksızlıktan söz ediliyor ama eğer Yasemin Necdet'i kıskanırsa işte o zaman mantıksızlığın dik alası olur.
Ve bence kıskandıracaklar da bence mantıksızlığın dik alası olacak ama napalım.:)
Ama asıl Yasemin Ayla'yı kıskanacak.:)
aaa aaa kulaklarıma inanamıyorum..kızım sen aslı mısın..
hayret yasemine acıdın ha..
başlıyacam sizin acımanıza ha biri necdeteacır biri yasemine..ahmetime kim acıyacak..:img-wink:
evet benim ben.:img-hyste
ahmet'e hep acıyorum da yasemin'e de torpil geçeyim dedim.:img-hyste
Ahmet dedi ya hayatım durdu o andan sonra yaşamadım sanki gibisinden birşeyler dedi içim bir hoş oldu.
Ya bir insan gerçekten bu kadar sevebilir mi,bu kadar kara sevdaya tutulabilir mi?
Sanırım bu zamanda imkansız belki de bana bu diziyi izleten temiz bir aşkın hikayesi olması.
Evet haklısın...Bu zamanda böyle aşk var mı sizce arkadaşlar?
evli olanlar, benim gibi sevgilisiyle didişip duranlar ama çok sevenler, sevgilisi olmayanlar, bekarlar...Var mı böyle aşk...İnsan böyle çok sevebilir mi
ölecek kadar:icon_sorr
yasemin mektubu bulmasa bile artik onun mektubun varligindan haberi var bence bulmasa bile degisen birsey olmazdi sadece bizi iyice üzmek icin tasarlanmis bir sahneydi bu anneler sadece kendilerini düsünduler:fighting2 aile icinde huzursuzluk olacak onlarda onu isdmemediler kendi mutluluklari icin cocuklarinin basini yaktilar isde simdide ahmet su aylamidir yaylamidir onunla kesin evlenecek ne olacak bilmiyorum ama o kiz evlenecek ahmetle of of sinir oluyorum o kiza:fighting2
neceletin kurt oldugunu dusundum ve yanilmadim adam kabuk degistirmeye basladi pardon killari cikmaya basladi
aslinda dizinin basinda yaseminin mutlu mesut aile hayati beni gicik etti :icon_twis :icon_twis ahmette evlensin su aylaylada oda yasasin böyle dedim ama adamin aylayla veya baska kadinla mutlu olma ihtimali yokimgdrag imgdrag imgdrag bundan sonra yaseminin annesini bir dispanserde görebilirz cünki yasemin annesinin üsdune atliycakmis gibi bakiyordu:img-eat: :img-eat: (cok ayip anneye öyle yapilmaz)
ya bu mehmetle sevim ne zamn evlenicekler acaba.bide teoyla lale arasında bir şey olmicak mı.ben pek aralarında bir yakınlaşma göremiyorum da.
ya teoyla lale belki olmaz aralarında bişi bilmiyorum ama?
mehmetle sevimide bekliyoruz bakalım nolacak???
senaryo birbirini tamamlar pastaneye alacakları yetenekli pastacı kesin gzl bir kız olacak necdetin kıskandırması için filan ama yasemin kıskanır mı bilmem necdet yine üzüldüğüyle kalırrrrrrrrrrrrrrrrr
ikizlerbur 23-03-07, 22:39 bencede ahmet bu son duyduklarındn sonra bu işin peşini burakmaz bırakmasın zaten
vallahi sizi bilmem, ama ahmet ayla ile evlenirsen, ben bu diziye bakmam artik! neyine bakayim? birbirlerine uzaktan uzaktan bakmalarina mi? bu bana hic zevk vermez. ne düsünüyorki bu senaristerler?
dizi 60. bölümlü, 1. ve. 2. bölümünde michelle cöpü vardi arada.
ondan sonra bir 8 bölüm gibi filan cok güzel bi ask seyrettik.. kac bölümdürde ayrilik acilarini seyrediyoruz... eee simdi bi 20-25 bölüm gibi daha bunlar ayri kalsalar, ne anladik biz bu mutlu sondan. dizinin 3/4 hüzün, gözyasi ve mutsuzluktan ibaret!
Bahar_can ablacım senden moral beklioruz burdaysan ses ver
Ahmet kızı öğrenecek çünkü şöyle şöyle şöyle de
senden mantıklı fikirlerini tahminlerini bekliyorum:icon_sorr
MELALIM
canim ahmetle yaseminin sahnelerinde elimde olmadan gozyaslarim akti iste ikiside alsin annelerini atsinlar denize(iki gencin hayatini mahvettiler yahu
ya anneler birde ruyayi ogrenince bak o zaman sen senlige(aman selmayla,nezahat isterlerse kafalarini tasa degil kayalara vursalar yeridir,acimam vallla ikisinede)dedigin gibi veremde olabilirler uzuntulerinden benim icin sakincasi yok:) :)
hele ahmet ogrenince ruyanin kendi kizi oldugunu asil o zaman neler olacak?
necdet ne yapacak?
ahmet illa kizini almak isteyecek?
off ya bizim bu dizlerden cektigimiz nedir yahu:img-help: :img-help:
saygilarimla
Ahmet kızının Rüya olduğunu öğrenince kesin kalbi duracak gibi olacaktır.
Sonra Yasemin'e nedne diyecektir.
Ve kızını almak isteyecektir.İşte o zaman devreye Necdet girecektir.
Yine Yasemin'le aralarında konuştuklarını bilmeden dalacaktır.
Onu görmek istemeyen sen değil miydin falan diyecektir.
Rüya'yı vermek istemeyecektir.
Ben Necdet'in Rüya'yı alıp çatıya falan çıkmasındna korkuyorum.:):)
Adamın ruh halinin gidişatı bunu gösteriyor da:img-hyste
Böyle giderse Ada ya gidecek bir dünya pişman üye olacak...
Açıkçası.. şimdiki AYLA NIN HEKİMLİK DOLAYISI İLE AĞIRLAŞAN EDASINA SÖZÜM YOK....:img-yes:
Asıl curcuna evlilik olursa ki olacak malesef.. ondan sonra kopacak gibi...
Ayla nın gözü bir şey görmüyor ki... hele birde her dakika Yasemin'i düşünen.. '' gölge etme başka ihsan istemez'' diyen Ahmet olursa yanıbaşında.. acilen tedavi gerekebilir Ayla ya..
EMİNİM BUNDAN...:img-wink:
Asia Ayla hakkında ne düşünüyorsun? :icon_whis fikrinde bir yumuşama yok mu? Bak kızın hiçbir çabası yok... Ahmet çok güzelleşmişsin demeseydi o gülümsemeleri de yapmayacaktı... kızın hiçbir suçu yok... yemek teklifine bile atlamadı... Haa! ama siz evlendikten sonra cadı olacak diyorsunuz değil mi? Eee! o kadarı da olur tabi ki kıskançlığın ama yine sizin dediğiniz gibi olmayacak bence... :img-pilot
ağladım ağladım ağladım bu bölüm mükemmeldi hala etkisindeyim 2 kişi 3 insanın hayatını nasıl birer hareketle alt üst ederler ahmetin durumu zaten açık yaseminin özellikle mektubu okuyup aslında ahmetin ondan vazgeçmemiş olduğunu öğrendiğindeki ruh halini düşünebiliyomusunuz..necdet boş bi ümitle yaşıyo ve yaşicak hayatının sonuna kadar belki ahmet yaseminle evlenseydi ve necdet başkasına aşık olurdu hayatı bambaşka olurdu kimse bu kadar acı çekmezdi..neden ilişkilere karışırlar anlamıyorum..anneler babalar çocukları için iyi olanı yapıyoruz sanırlar ama aslında farkında olmadan çok zarar verirler ve bunu kabullenemezler.. yasemin annesine rüyanın ahmetin kızı olduğunu söyler bence önümüzdeki bölüm ben özellikle rızanın bu durumu çözüceğini düşünüyorum..ahmetin annesiyle konuşmasını o kadar merak ediyorumki..necdet için zor günler başladı dahada kötü olur bundan sonra çünkü ahmetle yasemin bundan sonra görüşmeye devam ederler..ama beraber olmaları o kadar imkansızki rüya necdeti çok seviyor..neler olur bilmiyorum ama çok merak ediyorum..çook:sad53: :sad53:
evli olanlar, benim gibi sevgilisiyle didişip duranlar ama çok sevenler, sevgilisi olmayanlar, bekarlar...Var mı böyle aşk...İnsan böyle çok sevebilir mi
Yok bacım nerede böyle sevdalılar.
Hele bu zamanda bir erkek bir kadını 5 sene o yanında olmadan,başkasıyla evli olduğunu bilerek sevmeye devam edecek.
Ahh ahh nerde hemen nispet yapmak için yenisini bulur.
Ben de asik olmadan once oyle dusunurdum; bu hikayeler bana gercekci gelmezdi. Ama inan, imkansiz degil Melal. Ben bunlarin aynisini hissediyorum ve tum omur beklemem gerekirse beklerim. Gerektiginde bekledim de zaten; ama benim askim boyle yanlis anlasilmali/huzunlu degildi. Insan tum benligiyle sevince, bir daha baska biriyle beraber olma fikrini akli almiyor dahi. Sadece temiz ve buyuk asklarin gecmise ait oldugunu dusunmek yanlis demek istiyorum. "Ask her daim olumsuzdur":)
bu bölümü oyunculuk açısından değerlendirirsek herkes tavandaydı...mükemmeldi yani!!!
okana bayıldım..necdetten bahsetmiyorum yanız oranın altını çizeyim .) kanın performansı süperdi...ahmeti trende gördüğü an...deli gibi araba kullanışı,hele hele yaseminin ahmete yıllar sonra değişmeyen bakışlarını gördüğündeki yılgınlık...rüyayı kaybetme korkusu..çaresizlik,,,kıskançlık,,,delirmişlik...c idden süperdi!!
cansel deseniz zaten laf yok...performansı zirvedeydi(her zamanki gibi:)) rüyaya bakışları...yasemine bakışları:sad53: parktaki sahnesi hele...o ne bakışlar öyle taş mı olsaydım söyle durumu yani benim için...ama yasemine bakarsak taşmış :) ama yazık yaa o da ne yapsın...
ahmetin anneeee diye bağırması süperdi...bir kıyamet de o evde kopacak...
berenin performansı da çok iyiydi bence...rüyayla olan sahneleri çok sevimli..ahmete bakışları...içten içe yanma...dilin ayrı kalbin ayrı haykırması...ve son sahne...son sahnede beni koparmıştır yani...inanamıyorum ama cidden çok çok beğendim...
bari fragman erken gelse de yasemin nezahati parçalamış mı görsek :)
meltem-cmbl 23-03-07, 22:42 ah aha bu bölüm ağlayıp durdum yaa selma rüyayı kucağına aldığında çok duygulandım gerçekten gözlerim dolduu babanesi o rğyanın yaa ama hep selmanın suçu yasemine yalan sölemeseydi böle şeyler olmazdıı dimi ama nese ben de yapışmışım tvye bağırıyorum rüyacımm o senın bbanem cnm diye annem geldi içeri kızm kendi kendine niye konuşuyon diyo:img-hyste
allahım sen yüzümüze bak diyorum
su pastaneye alınacak egitimli kimse lütfen bi afet olsun necdet ondan etkilensin yasemin bunun farkına varsın ve bana verdigin sözü tutmanın vakti geldi necdet asık olursan ayrılacaktık ve sen asık oldun hadi sana saadetler desin
lllllllllüüüüüttttttttttttffffffffffffffffeeeeeeee eeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
Asia Ayla hakkında ne düşünüyorsun? :icon_whis fikrinde bir yumuşama yok mu? Bak kızın hiçbir çabası yok... Ahmet çok güzelleşmişsin demeseydi o gülümsemeleri de yapmayacaktı... kızın hiçbir suçu yok... yemek teklifine bile atlamadı... Haa! ama siz evlendikten sonra cadı olacak diyorsunuz değil mi? Eee! o kadarı da olur tabi ki kıskançlığın ama yine sizin dediğiniz gibi olmayacak bence... :img-pilot
Valla Bahar'cım eğer Yasemin bir gram bile aşık olmadığı kocasını o pastaneye gelecek kızdan kıskanırsa Ayla'nın Ahmet'i kıskanması bir hayli hakkıdır.:)
ay abla yuh boyle seyler deme ya :sad53: :sad53:
Bence Simdi Yasemin ruyayi soylemeyecektir, viyak viyak aglayacaktir ve Ahmete cok gec diyecektir ahmet ikinci birkez yaralanacaktir ve arkada
Agla yarali kalbim calacaktir.
Ayla imdadina yetisip ona yardim eli uzatacaktir:img-hyste
Deniz'in qitar çaLmasıı hep beraber şarkı söyLemeLerii..
Dans etmeLerii çok qüzeLdi..
arkadaşLıkLarı çok iyi.. =))
Rüya ile Necdet düeti de çok hoştu.. ;)
ben kendim böyle bir olaya birebir sahit oldum arkadaslar komsumuzun oglu hatta hasdanelik oldu kizin aski icin ama onlarda ayni böyle aile kurbani oldular komsumuzun oglu tam 5 yil mucadele verdi ama nafile olmadi zavlli kiz ugruna cok igne ilac cok cekti yani olanda da var ahmet gibiyidi zavalli simdi diziyi izlerken onlar geliyor aklima sevebiliyor böyle sevgilerde var :sad53:
selvi boylum al yazmalımda bir laf var.. "sevgi emektir" rüya bence ahmet'ten çok necdet'in çocuğu.. necdet ona emek harcamıstır. necdet hasta oldugunda basında sabahlamıstır, necdet ilk dişi çıktıgında sevinmiştir. necdet onun adım adım büyüdüğünü görmüş, onun için endişelenmiş, onun için gülmüştür. su ankı kosulda necdet ruyanın babasıdır. ama ahmet'ın bunda suçu varmıdır? yoktur. bir süredir izlemiyordum.. acaip iyi olmuş dizi. aradaki bölümleri bilmiyorum ama şu seyrettiğim bölümden ben yasemine kızdım.
necdete de ahmete de çok üzüldüm..
bunca bölüm kacırdıgıma cok üzüldüm iyi mi? tüh..
allahım sen yüzümüze bak diyorum
su pastaneye alınacak egitimli kimse lütfen bi afet olsun necdet ondan etkilensin yasemin bunun farkına varsın ve bana verdigin sözü tutmanın vakti geldi necdet asık olursan ayrılacaktık ve sen asık oldun hadi sana saadetler desin
lllllllllüüüüüttttttttttttffffffffffffffffeeeeeeee eeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNN......
ya benim çok hoşuma gitti ahmetin aylayı görünceki şaşkınlığı çok güzel olmuşsun falan demesi..allah için kız güzelleşti de biraz da şu buzdolabı hallerinden vazgeçse tam süper olacak...
baharcım.. bende vazmı geçti diyordum acaba.. yani bizim tarafamı geçti diyordum ki.. yorumunu okudum....
Dediğim gibi AYLA akıllı bir kız:img-yes:
Bu yüzdende eşi olsa bile kalbinin sahibinin kim olduğunu bildiği bir adamla evlenerek Necdet'in içinde olduğu duruma düşecek gibi...
YANİ HER HALDEDE aDA YA GİDECEK BİR GRUP OLACAK...:img-yes:
Ama biz gidersek.. özür dilemeyeceğiz gibi geliyor...
YA SEN...:img-wink:
Ahmet bu denLii Yasemin'e aşıkken.. Onu nasıL başkasıyLa
evLenirken izLeyicez çok merak ediyorum kii diLiyorum
böyLe bişii oLmasın..
Mini bir değişikLik oLsn ve evLenmesinLer..
Bu kdr uzakken nasıL bir araya qeLebiLirLer ki?
Arkadaşlar, bu başlıktan devam edebilirsiniz.
ama şunu söylim melal gerçek aşk doğuda güney doğuda var bende inanmıyodum ama doğru neden desen ..çünkü orda aşk yasak ..hal böle olunca sevince ölümüne seviyorlar..ama batıda özgürlük var onun içinde herkes herşeyi özgürce sınırsızca yaşıyorlar ...
öküz gibi konuya direk dalmak istemediğim için sadece bölümle ilgili düşündüklerimi yazıcam..:img-blush
yasemin-rüya-ahmet üçlüsü trende harikaydı..yasemine uyuz olmaya tam gaz devam[benim açımdan]allahım kız manyak mıdır nedir yaa nispet yapar gibi evliliğim çok iyi gidiyo falan dedi gelde çıldırma:icon_conf ...ternden indikten sonra necdetle karşılaşmalar falan ahmet yine necdet-rüya-yasemin üçlüsü giderken boynu bükük arkalarından bakakaldı garibim..onu bu hale getirenlerin benden ne beddualar aldıkları malum:icon_whis ...rızanın verem olmasına aşırı üzüldüm..ama bu bölüm bişey fark ettim..1966dan önce yani iki bölüm öncesine kadar dizideki karakterler daha samimiydi..yani bu bölümdeki rıza-yasemin konuşması bana öncekilere göre çok uzak geldi...ahmet-defne konuşmalarıda öyle..o kadar çok konuşmadılar ama eski bölümlere kıyasla birbirlerine karşı çok soğuktular..yaşlarından dolayı belki de..neyse nerde kalmıştım...hehh rüya her zamanki gibisüper tatlıydı..aferin ona..ama geçen haftaki konuşması değişmiş gibi geldi "L"lere "R" diyo gibi geldi bana:img-yes: ...defne-deniz-ışık-harun şarkı ve gitar kısmı mükemmeldi..bayıldım..pastahanede teoyla necdet konuşurken necdetin "rüya ahmetin kızı" demesi içime su serpti..bi ara necdet bunu unutmuş gibiydi de o bakımdan..ahmette koçum benim..yaseminle konuşmak istedi..iyi de yaptı..öğrendikleri şeyler annelerine karşı duydukları sevgiyi nefrete ondan ziyade öfkeye dönüştürecek bence..parktaki konuşmaları çok güzeldi...ahmetin yaseminin peşinden gitmesi falan...sonunda ise yaseminin annesine bakış şekli beni korkuttu..yiycek gibi bakıyodu çünkü..hadi hayırlısı bakalım..ama bu önemli şeyi bu kadar erken öğreniyorlarsa demek ki işleri çok zor..ya da başlarına daha türlü türlü şey gelicek...benim asıl merak ettiğimde necdetin bu gelişmeleri öğrendikten sonra ne yapacağı... hepinize iyi gecelerbye
bu kadar ağladığım bi bölümden sonra bile son cümlenle beni güldürdün muko bencede o potansiyele sahip :img-hyste süper!
Yok bacım nerede böyle sevdalılar.
Hele bu zamanda bir erkek bir kadını 5 sene o yanında olmadan,başkasıyla evli olduğunu bilerek sevmeye devam edecek.
Ahh ahh nerde hemen nispet yapmak için yenisini bulur.
Ya biliyomusunuz diziyi izlerken sevgilimle kıyaslıyorum:)
Sırf Ahmet gibi davranmadı diye de adama dikleniyorum!:)
Ya gülmeyin ama:icon_sorr
Ne yapayım yaaaa...
Bişe oluyo mesela, bişeye verdiği tepki yorumu falan; ahmet karakteri olsa napardı diyorum
yok böyle yapmazdı diyorum
sonra sen aban niye böyle davranıyosun sen beni böyle mi seviyosun diye dikleniyorummm
Ama napim doğruyu yanlışı öğrensin dimi benimki de:)
Deniz'in qitar çaLmasıı hep beraber şarkı söyLemeLerii..
Dans etmeLerii çok qüzeLdi..
arkadaşLıkLarı çok iyi.. =))
Rüya ile Necdet düeti de çok hoştu.. ;)
denizimin herşeyi güzel zaten:))
rüyayla necdetin dueti çok komikti ya:img-hyste
Ben de asik olmadan once oyle dusunurdum; bu hikayeler bana gercekci gelmezdi. Ama inan, imkansiz degil Melal. Ben bunlarin aynisini hissediyorum ve tum omur beklemem gerekirse beklerim. Gerektiginde bekledim de zaten; ama benim askim boyle yanlis anlasilmali/huzunlu degildi. Insan tum benligiyle sevince, bir daha baska biriyle beraber olma fikrini akli almiyor dahi. Sadece temiz ve buyuk asklarin gecmise ait oldugunu dusunmek yanlis demek istiyorum. "Ask her daim olumsuzdur":)
Çevremde bugüne kadar böyle delicesine seven görmediğim için böyle dedim.
Anladığım kadarıyla sen sevdiğindne ayrısın sanırım.
Elbette vardır hayatta ama ben rastlamadım.
Umarım sevdiğin kişiyle bir ömür boyu beraber olursun.
Günümüzde birbirini maddi,manevi karşılık beklemeden seven o kadar az insan var ki.
Bende evliyim Yasemin'in başına gelenler benim başıma gelse başka birisiyle evlenir miyim bilmiyorum.
İnsan hayatta bir kere sever sözüne kesinlikle katılıyorum.
bir_adı_yok 23-03-07, 22:46 ya benim çok hoşuma gitti ahmetin aylayı görünceki şaşkınlığı çok güzel olmuşsun falan demesi..allah için kız güzelleşti de biraz da şu buzdolabı hallerinden vazgeçse tam süper olacak...
ayla isterse dünya güzeli olsun tam bir buzdolabı.soğuk, buz gibi.
ayrıca çok gururluya benziyo.
ahmet evlenipte napsın onunla.
Aradaki müzikli geçiş sahneside çok güzel olmuştu :)Tabi Çocukalrın Deniz ve Mehtapı söylemeleri ve devamında Rüya ile Necdet'in söylediği sahneye bayıldımm.Çok tatlılardı o sahende...
Ne Necdet en Ayla şimdilk bir değişim göstereceğe benzemiyor ama Ahmet ve Yasemin arasındaki görüşmeler artarsa ikiside çok değişebilr ...
CANSEL_Tugce 23-03-07, 22:47 ya çok güsell bir bölümdü şahane ötesiydi....sonunu alamadımm.yanlız.
rüya_rıza ikilisi çok tatlılardı.
rüya tam bir bıcırık yaa.cnm çok şeker...sonunda beklediğimiz sahneler gelişti ahh şu aileler.:img-cool2
Aynı durum deniz-defne ikilisinde de yaşanacak....belli bir durum.
Rıza beyin durumuna çok üzüldümm.ama rüyanın sevgisiyle en kısa zamanda toparlanacaktır.umarım.
yine siyah-beyaz ekranda o dönemi gösterdiler.ve tüylerim diken diken oldu çok hüzünlendim.ama herşeyi ile süperr bir bölüm izledik.
melalcigim
yazik ya ahmete bunlarin hic birisini haketmedi,ruyanin kendi cocugunu ogrendiginde kesin sok olacak'
valla yaseminde aciklasin durumu
alsin ahmet kizini,necdeti kim takar bu saatten sonra onemli olan 2 sevgili gercekleri ogrendiler ya gerisi bos
valla necdet ne kadar yirtinirsa yirtinsin ahmet onu paralar bu sefer artik
catiya degil eyfel kulesine ciksin
:img-pilot :img-pilot :img-pilot ahmet bu saatten sonra asla yaseminin pesini birakmaz
olmadi necdetide bir kilinige yatiririz bizde forumcak(oh be necdettende kurtulmus oluruz)
meltem-cmbl 23-03-07, 22:47 denizimin herşeyi güzel zaten:))
rüyayla necdetin dueti çok komikti ya:img-hyste
orda koptum ben yaaa:img-hyste rüya çok komik ya benı gülmekten öldürüyoo ne biçim şarkı sölemek o yaaa süper di süperr:img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar, yorumlarınıza yeni başlıktan devam edebilirsiniz.
Mukocuğum ben 3 vakte (bölüm) en geç 5 vakte kadar kızı öğrenecek diyorum... :img-hyste uzatmazlar bizim senaristler... Yasemin kızının etkilenme meselesini uzun süre düşünüp çelişki yaşaması için bir süre koyacaklar... ama işin içinde psikologlar var (gerçi o zaman bu dal yaygın değildi ama Yasemin'e "içimde bir canlı yaşıyor... ", Necdet'e de hamilelikle ilgili kitap, dergi okutan senaristler bunun da bir çözümünü bulur merak etmeyin... çünkü o dönemler bu tür bilinç hiç sanmıyorum ki gelişkin olsun...) Hatta size şunu söyleyebilirim... en kötü ihtimalle, Yasemin duyacak ki Ahmet Ayla ile evleniyor o zaman tümden kaybetme korkusu ile gidip açıklayabilir... :icon_whis rahatladın mı muko... bak bana dua et emi yola gidiyorum :img-blush
selvi boylum al yazmalımda bir laf var.. "sevgi emektir" rüya bence ahmet'ten çok necdet'in çocuğu.. necdet ona emek harcamıstır. necdet hasta oldugunda basında sabahlamıstır, necdet ilk dişi çıktıgında sevinmiştir. necdet onun adım adım büyüdüğünü görmüş, onun için endişelenmiş, onun için gülmüştür. su ankı kosulda necdet ruyanın babasıdır. ama ahmet'ın bunda suçu varmıdır? yoktur. bir süredir izlemiyordum.. acaip iyi olmuş dizi. aradaki bölümleri bilmiyorum ama şu seyrettiğim bölümden ben yasemine kızdım.
necdete de ahmete de çok üzüldüm..
bunca bölüm kacırdıgıma cok üzüldüm iyi mi? tüh..
anam kaç bölüm izlemedin bilmiyorum ama izle kaçırdığın bölümleri hepsi var youtubeda..
necdet çocuğa emek verdi tamam da yaptığı biraz gasp etmek gibi bir şey değil mi sence..başkasının eşyasını ondan habersiz izinsiz kullanmak..bunun üstüne istediği kadar emek versin bence çocuğu hakeden kişi o değil çocuğun asıl babasıdır..adamın haberi yok ki..o emek vermzmiydi yani çocuğuna..
selvi boylum filminde çocuğun babası çocuğu olduğunu bile bile terketmişti..o nedenle orda emek veren kişi baba oldu tabi ama burda öyle bir durum yok ki..
ahmetin hiç bir şeyden haberi yok..
umarım genel ozet'de ki Ahmet'in evlenme olayı kaldırmıslardır.
ya da akıl edip kaldırsınlar yani mumkunse evlenmesin Ahmet.
Bu bölüm çok güzeldi ya.Özellikle de sonu...Yasemin'in bakışlarından ürktüm...
arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
buarada bugun dünya verem günü:icon_sorr (ve annemin doğum günü:img-in_lo )
buarada ben çıkıyorum arkadaşlar çok yazmayın sonra ertesi oku oku bitmiyo:img-hyste
Muko'cum sevgilinin başının etini yeme yazık adama kimse kimseyle kıyaslanmak istemez.
Hele ki bir hayal ürünü birisiyle asla bak yakında bu kız kafayı yedi diye bırakır seni benden söylemesi.:)
HS'nin finali şöyle olurmuş.Rüya 20-25 yaşına gelmiş.
Ahmet ve Yasemin orta yaşlarında ve sevda tepesinde kızları yanlarında nikahları kıyılıyor.
Ayy ne güzell olurrrr.:):)
Sağol bahar_can ablacım:)İyi yolculuklar sanabye
Doğru haklısın...
Ahmet çocuğu öğrenmeden ayla ile evlenecek...
Yasemin söylemeyi planlarken son anda evlendiğini görünce vazgeçermi söylemekten...
Çok çelişkili bir durum.
sheqer__shey 23-03-07, 22:52 yha bnce dizi bastn sona kadr superdi bide bugun ayagı bı yoğun burası yni baslık hayırlı olsun ark. :happy0064 ooff kimbilir haftaya neler olacakkk
Güzel bir bölümdü,Necdet'in inat yapıp İstanbul'a Ahmet ve Yasemin'den önce gelmesi ve Yasemin'in o an ki bakışları oyunculuk açısından takdir edilir.Ahmet,Yasemin'e evliliğin nasıl mutlu musun diye sorduğunda Yasemin inatla iyi güzel mutluyum demedimi sinir oldum ama onu söyleyen ağzıydı kalbi ve gururu bıraksa neler der neler.Rıza'nın durumu iyiye gidecek gibi başta ailesi ve Selma onu bu zor günlerinde yalnız bırakmadılar keşke çocukluk arkadaşı Şevket'te gelse ne kadar iyi moral olur ve sonunda iki sevgili bu hallere düşmelerinin sebebini öğrendi her ikiside bunun hesabını annelerinden nasıl soracak merakla bekliyoruz
bahar cevabınımı yazdım canım... bu arada iyi yolculuklar sanada.. fikirlerimi sormuştun tekrar söyleyeyim değişmedi... Ayla dan melek olmaz diyorum hala ... ilk gün gibi yani...
Muko'cum sevgilinin başının etini yeme yazık adama kimse kimseyle kıyaslanmak istemez.
Hele ki bir hayal ürünü birisiyle asla bak yakında bu kız kafayı yedi diye bırakır seni benden söylemesi.:)
Ahmet ve Yasemin orta yaşlarında ve sevda tepesinde kızları yanlarında nikah kıyılıyor.
iyi de Ahmet'le Yasemin'in gelinlik ve damatlıkla resimleri var.Hem de hiç yaşlı değiller.
Yeni başlık hayırlı olsun.
meltem-cmbl 23-03-07, 22:54 yeni başlığımız hayırlı olsunn valla o nkadar doluyuzki hepimiz bu gecye kadar yeni bir başlık bile açalıbailir nedersiniz:)
off şu ahmet aylaya takmış durumdayım ya niye evlensinki bunan sonra onu anlamaıdmm varya kesin ahmetle yasmeine bir tuzak kurcaklar birileri ahmette bu yüzden yasmeinin bişey yaptığını düşüncek nefret etcek yanlış analam yanı yine ama öle olcak yoksa başka türlü evlenemz hele bu bölümden sonra ahmet yaseminin peşinden ayrılcağını sanmıyorumm:img-hyste
Sağol bahar_can ablacım:)İyi yolculuklar sanabye
Doğru haklısın...
Ahmet çocuğu öğrenmeden ayla ile evlenecek...
Yasemin söylemeyi planlarken son anda evlendiğini görünce vazgeçermi söylemekten...
Çok çelişkili bir durum.
Bence de öğrenmeden evlenecek çünkü adım gibi eminim Rüya'nın kendi çocuğu olduğunu bile bile asla evlenmez Ayla'yla...
avrilcansu 23-03-07, 22:54 Yeni başlık hayırlı olsun ilk önce
Üff bana bu bölüm yine çok kısa geldi ya:sad53:
Uff Yasemin sinir oldum bu bölüm... Ayla bile daha iyiydi bu bölüm (ki aylacı olmama rağmen:icon_whis )
Ahmet'in konuşması içimi burktu. Bence dizide en çok acı çeken o. Yasemin pek memnun zaten. Necdetinde kızı var. Oh, bir tek o yalnız:sad53: Kıyamam
Neyse, aslında söylenecek çok şey var ama. Ben, bütün bölüm Rüya'nın doğumgününü bekledim ama, boşuna:icon_whis
Bu arada şu pastaneye gelcek kızı çok merak ediyorum, yani sonuçta Yasemin bu kızı kıskanacak, o kesin. Umarım Necdet'te azıcık etkilenirde, oda ikileme düşmenin ne olduğunu anlar.
Küçük olaylar;
Sinemcim, hadi yine iyisin Sevim&Mehmet sahneleri çok vardı yine. Yaşadın:happy0064 İmalı imalı, "çocuğun olsun istemez misin?" demeler :happy0064
Deniz, Defne, Harun ve Işık; yine çok şekerdiler. Hele o şarkıyı söylerlerken... Berk'in sesimi bilmiyorum, çok güzel bir sesi var. Yani hemen farkediliyordu...
Necdet ve Rüya da o şarkıyı söylerken çok şekerdiler. Rüya zaten hep şeker :img-yes:
Son sahnede Beren güzel oynamış gerçekten. Annesi bakışı beni bile korkuttu. Anaaa canavar resmen:img-hyste
Üff nedense aklıma birşey gelmiyor, sizin yorumlarınızı okudukça gelir umarım:icon_whis
arkadaşlar şimdi ışık hiç olaylara karışmıyor ya acaba bunun geri dönüşü nasıl olacak?ileriki bölümleri merakla bekliyorum. konu olarak hala hiç sıkmadı beni,genelde dizilerin bir iki bölümü güzel olur,izleyici bağlarlar gerisi fos olur ama bunun her bölümü dopdolu ve daha önce de belirttim en az ilgimi çeken şey yasemin ve ahmet ve çünkü ön planda da değilller. olaylar zincirinde insanları o kadar eşit dağıtmışlarki herkesi farklı farklı dağıtmışlar. ama benim favorim ışık defne arkadaşlığı ve ekibin yenileri.yalnız dediğim gibi ışık onlara olaylarda katılmıyor bunu yansıması nasıl olur bilemiyorum?bu arada ben eski defneyi daha çok seviyordum hatta beni favori karakterimdi dizide ama şimdi ise yeni ışıkı daha çok sevdim.
Ahmet ve Yasemin orta yaşlarında ve sevda tepesinde kızları yanlarında nikah kıyılıyor.
Belli etmeden yapıyorum kıyaslamayı:img-hyste
Yok valla ayrıldık, bıraktım kendisini(ben ikinci yasemin) ama aylarca bana mektup yazdı...Aynen ahmet gibi anadolunun küçük bi kasabasında görev yapmakta:)öhöm öhöm modlardan uyarı gelmesin ben çok anlatmiyim:)
Ya sevda tepesinde öyle bir nikahı kalbim kaldırmaz benim...
Hem orta yaşta diyorsun...
Rüya da birini bulsun bari çifte nikah kıysınlar:img-hyste
bu aksam gerek su mektup olayi gerekse yillanmis gerekceklerin aciga cikmasi sonucu dedim.. neco sen korkunda haklisin.. kork yani.. bu is cok su kaldirir neco.. hele birde ruya faslinida ogrensin ahmet, hepten yandin neco dedim... zira mevzu oldukca derin.. demekki necdette ki tutusma beyhude yere degil.. adamin icine dogmus.. bir panik sorma gitsin....
imdi bu durumda ahmet, nasil bir gelisme olurda ayla ile evlenir.. tobe anlamis degilim... hele hele ikili ortaya cikan gerceklerle nasil tekrar birlikte olmaz ? necdet yaso evliligi bilmiyorum nasil bir evlilik ilk evlilik karari aldiklarindan birisine asik olunca soyle durumlari vardi.. ilginc ki ne ilginc.. desene ayni muhabbet: en guzel asklar ayri yasanan asklardir.. yada ayri sevdalar.. soyle bol acili, bol gozyasli.. asagisi kurtarmiyor kardesim,, tuhh aklima ayrilik dizisi geldi.. iyimi... bu dizinin ismide hatirla sevgili.. yani hayatimiz gecmisi hatirlayip aglamakla gececek.. hatirla agla hatirla yerlere yat hatirla isyanlari oyna.. of kii ne offf.. yasasin ayrilik.!!!. ben demiyorum senaristler diyor...
Ah Allah'ım bu dizide Ahmet kadar acı çeken yoktur herhalde.Nasıl üzüldüm bu bölüm anlatamam ya...İçim gitti resmen.Hele "Sen beni öldürdün!" deyince ipler koptu bende:(
yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
bu bölüm çok güzeldiii:good:
ama ahmete sinir oldum aylaya öyle söyleyince:icon_twis
hayır-öyle de söylenmez ki insana
hadi avrupadan geldin zamanında ama
5 yıldır kıbrısçıkdasın
orda hiç mi bişi öğrenmedin:img-cool2
neysee
beren saat bence de çok iyiydi bu bölüm...
ama ahmetle trendeki sahnelerinde ahmetin yüzüne bakmadı doğru düzgün ya..
bekledim durdum bakacak diye..
ahmet de bi görmek ister onun bakışlarını dimi ama:img-yes:
sonra telafi ettiler ama:img-wink:
bu arada yasemin necdeti kıskanırsa yuh derim..
o kadarını da yapmasınlar yani....
yeni başlığımız hayırlı olsunn valla o nkadar doluyuzki hepimiz bu gecye kadar yeni bir başlık bile açalıbailir nedersiniz:)
off şu ahmet aylaya takmış durumdayım ya niye evlensinki bunan sonra onu anlamaıdmm varya kesin ahmetle yasmeine bir tuzak kurcaklar birileri ahmette bu yüzden yasmeinin bişey yaptığını düşüncek nefret etcek yanlış analam yanı yine ama öle olcak yoksa başka türlü evlenemz hele bu bölümden sonra ahmet yaseminin peşinden ayrılcağını sanmıyorumm:img-hyste
Ay yok canım...
Yasemine tuzak falan...
Bir entrikayı daha kaldıramazlar ahmet de yasemin de ölüp gider:icon_sorr
herkese selam,
ben diziye elbette ki cansel elcin icin baslamistim; ama beren saat beni sasirtti. onun oyunculugunu cok gercekci, dogal buluyorum. mahsun kirmizigulle oynadigi dizide 1-2 bolum izlemis ve bir seye benzetememistim.
bence harika bir yasemin karakteri cizdi, yaseminin cocuksulugunu, sevincini, kizginligini, uzuntusunu, saskinligini cok guzel yansitiyor...
bu arada dizide beni sasirtan ve sacmaladiklarini dusundurten bir sey de yasemin ve nejdetin 5 yil evlilikte hic beraber olmamalari... dizinin dogal akisina ters dusuyor bence....
Necdet'i gunahim kadar sevmiyorum inanin; |