Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-7

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Melal
23-03-07, 23:18
Ben Ahmet'in Ayla ile evlenmesini istiyorum.
Neden derseniz Yasemin anlasın bakalım sevdiğin birisi bir başkasıyla evlenince nasıl oluyormuş.
Yüreğine nasıl hançer saplanıyormuş.
Yasemin hep kendini düşündü hiç şartları zorlamadı.

meltem-cmbl
bende yazmak istiyorumm

en nefret ettiğim sahne:ahmetin aylaya güselleşmişin öncedende güseldin de dediği sahne ah ben bu senaristin şaka şak:) ama öle şey denilirmi ya :icon_sorr kız hemen kendini bişey sanıcakk

en beğendiğim sahne-ahmetle-yaseminin her sahnesii bakışdıkları her sahne

en duygulandığım sahne-ahmetin konuştuğu baktığı her sahne bide selmanın rüyayı kucağına aldığı sahne:icon_sorr

en çok güldüğüm sahne ise:rüyayla necdetin düetleri gülmekten öldüm resmen bide rüya ahmete dediya sen burdamı yaşıyosunn n:img-hyste :img-hyste

ayşenurr
aslında ahmeti beğeniyorum ama necdet in yasemine duyduğu sevgi bir başka çok güzel nihayetinde bir filim ama çok büyük bir fedakarlık var

Necdet'e hiç kızamıyorum.çok fedakar insan.onun yaptığını hiç bir insan kolay kolay yapamazdı.çok iyi insan.hiç bir zaman kötü insan olacağını düşünmüyorum.

anita
oncelikle yeni sayfamizhayirli ugurlu olsun(sevgililerimiz kavussun diyerek baslayalim)
anitacigim
valla bu aksamki necdetin hareketlerini izledikten sonra isot biberi az biledir,resmen buaksam necdetin psikolojisinden endise ettim ki bu baslangic bence
ilerleyen bolumlerde necdeti tam bir psikopata cevirirlerse hic sasirmam
kizlar yavas yazin valla yazdiklarinizii okuyacam diye sasi olacam:img-wink: :img-wink:
saygiarimla

evet ya benim endisiemde bu sinopem adamin dizlerini nasil oynattigini gördunmu bu bir isarettir isde ilirki bölumlerde dahada yogunlasacak bu duygulari hirsi kaybetme korkusu kiskancligi vs vs anlatma bitmez necdetin düsecegi durumlar

necdet iyibir babada ona kimdedi yillarca babalik yap diye ayrilsalardi gerci bunun enbüyük suclusu yasemin ahmete bu yapilirmi ha adamin cocugu var bilmiyor özenerek cocugu seviyor yazik ya

karamsar
23-03-07, 23:19
aslında ahmeti beğeniyorum ama necdet in yasemine duyduğu sevgi bir başka çok güzel nihayetinde bir filim ama çok büyük bir fedakarlık var

Aramıza yeni katılıyorsun hoşgeldin; Bende Ahmet'in gözlerindeki aşka bitiyorum söze, yoruma gerek yok, o bakışlarıyla herşeyi anlatıveriyor. Hele ki bu bölüm sarf ettiği sözler "Sen beni öldürdün" ve o bakışlar. Yani diyecek laf bulamıyorum.

yıldız kız
Kırılsın Ellerim diye bir Türk sanat müziği eseri vardır.
O şarkının sözleri Yasemin'i anlatıyor.

kirilsin ellerim, neye yariyor?
gencligim gidiyor, tutamiyorum
tanrim bana vermis yorgun ayaklar
bahtimin pesinde kosamiyorum,
ne zaman bitecek tanrim bu azap
yarini olmayan gunlere kaldim
dunyami ben yiktim kendi elimle
askima bir yuva kuramiyorum
simdi ne dertliyim ne de bahtiyar
yasim genc kalsa da gonlum ihtiyar
bir ask icin ben bak diyar diyar
ecelin pesinden kosar giderim
ne zaman bitecek tanrim bu azap
yarini olmayan gunlere kaldim
dunyami ben yiktim kendi elimle
askima bir yuva kuramiyorum

Tabii forumcak Yasemin ve Ahmet için.
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret kavuşun gayrı da diyebiliriz.:):)

valla şarkılar çok güzel uymuş ama ben bu diziyi izlerken aklıma hep şu şarkı geliyor özellikle nakaratı

Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş
Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

ahmetten yasemine gitsin:icon_sorr

asia
Bence de öyle. Ha bu arada ilk defa bu bölüm Yasemin'e üzüldüm. İlk defa bu bölüm biraz içimde onu sindirmeye çalıştım. Galiba yavaş yavaş nerede gülüp, nerede ağlayacağını öğrenmeye başladı yoksa ben mi ısınmaya başladım.
CANIM BENİM SEN ISINDIN BENCE...:img-wink:
Ama mantıklı düşünürsek karşı tarafı hiç anlayamıyorum... Yasemin'e sinirden...:img-hyste görülmüyor sanırım...
Ahmet'in bu dizideki selameti açısından.. bir kere Rüya nın babası olduğun öğrenmesi lazım... yoksa hep.. acıların çocuğu olarak kalacak.. hep böyle hazin hazin.. bakakalacak...
Oysaki ben.. biraz da mesleki anlamda son derece başarılı olmuş.. yeni gelişmelerle alakalı bİr Ahmet izlemek isterim.. hep ağlamaklı ağlamaklı... hayır bünye meselesi... stres oluyor insan..:img-hyste
Nedir böyle iki dizidede kavuşamayan.. gamlı aşık... birazda biz izleyenlere acısınlar değil mi?:img-hyste

Melal
23-03-07, 23:20
Sevgili Neville
Necdet'in aşkı bana biraz HP'deki Aksak'ın aşkını hatırlatmaya başladı.
Aksak'ta sevdiği kadın için herşeyi yaptı.Necdet'te yaptı ve daha fazlasını gözünü kırpmadan yapacak.
Tabii arada baya fark var ama ikisinin de aşkı saplantılı bir aşk.
Necdet Yasemin'i ve dolayısıyla Rüya'yı kaybetmemek için herşeyi yapabilir.
Yalanda söyler,entrikarada çevirebilir.

şairim
23-03-07, 23:20
she 7
inanki bende ahmetin ayla ile evlenmesini istemiyorum,ahmet bu aksam gercekleri ogrendi,bu isin pesini birakmaz
ama bizim yasemin bir killik yaparsa inat olsun diye ayla ile evlenebilir(bende yurekten istemiyorum evlenmelerini,insallah evlenmezler diyede kendimi avutuyorum)
saygilarimla

'Yasemin kıllık yaparsa' değil,kesin yapacak.Hem de büyük bir şey olacak ki Ahmet Ayla ile evlensin.Eğer birine aşık olursan ayrılacağız demişti.İşte bir fırsat.Pastacı kız...
Ama söz konusu Yasemin olunca...
Belki annesi baban üzülür falan der,Yasemin'de mücadele etmez.

anita
23-03-07, 23:21
Ben Ahmet'in Ayla ile evlenmesini istiyorum.
Neden derseniz Yasemin anlasın bakalım sevdiğin birisi bir başkasıyla evlenince nasıl oluyormuş.
Yüreğine nasıl hançer saplanıyormuş.
Yasemin hep kendini düşündü hiç şartları zorlamadı.

bu konuda aslinda sana katiliyorum hep aci ceken ahmetti tamam yaseinde cekti ama o hic kaybetme korkusu yasamadi ahmet yilardir bekardi oda umursamiyordu simdi su ayla ayla adida baska tadida olan kizla evlensin yaseminde binbeter aci ceksin (ya simdide yasemine agliycaz of of ):sad53:

Melal
23-03-07, 23:21
valla şarkılar çok güzel uymuş ama ben bu diziyi izlerken aklıma hep şu şarkı geliyor özellikle nakaratı

Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş
Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

ahmetten yasemine gitsin:icon_sorr

Aaa evet Barış Manço'nun bu şahane şarkısı da çok uyuyor.
Ahmet'in Yasemin'e parkta söylediği sözler muhteşemdi.
Ben Yasemin'in yerinde olsam Ahmet'in boynuna atlardım.:)

karamsar
23-03-07, 23:22
[Nedir böyle iki dizidede kavuşamayan.. gamlı aşık... birazda biz izleyenlere acısınlar değil mi?:img-hyste[/QUOTE]

Canım ya evet biz hep o gözlerdeki aşkı mı izleyeceğiz. İzleyip iç geçireceğiz. Böyle oldukça da sevgimiz kat be kat artıyor. Çünkü aşkı öylesine yaşıyor ki nerede böyle sevdalar, aşklar dedirtip iç geçirtiyor.

sühan
Sevgili Sühan gerçekten çok şey kaçırdın.
Ama istersen sana ö.m ile bölüm linklerinin adreslerini verebilirim.

Elbette Necdet'in Rüya'nın üzerinde çok emeği var.
Bu bir gerçek ama Ahmet bir kızı olduğundna habersiz.
Eğer Yasemin hamile olduğunu söyleseydi.
Ki sürpriz yapacam diye telefonda bile söylemedi al sana sürpriz.
Ahmet Abd'ye gitmez hemen evlenir ondan sonra giderdi.
Asla karım dediği kendi çocuğuna hamile bir kadını yarı yolda bırakmazdı.
Eğer Yasemin'in hamile olduğunu bile bile onu bıraksaydı.
Yasemin Necdet'le evlenmekte ve çocuğunun ona baba demesinde yerden göğe kadar hakkı vardı.
Ama burada kurban Ahmet herşeyden bi haber Necdet Ahmet'in gerçekleri öğrenince Rüya'yı almasındna korkuyor.
Ve bunda da kendince haklı ben Necdet'in Rüya'yı gerçek babasından kaçıracak kadar vicdansız olmadığını düşünüyorum.
Umarım yeri geldiğinde kendinden beklenen fedakarlığı yapar.

yoyo ben ahmete bir şey demiyorum. o bu hıkayede kesınlıkle haklı ve uzulunen taraf. magdur taraf. bu buyuk hatayı da yasemın yanlıs bır karar vererek yapmıs durumda. orda bır sorun yok. hemfıkırım.

ama necdete acıdım ya.. ıyı nıyetle soyluyorum durumu zavallıca.. yanı dustugu durum bır erkek ıcın zor. o donem ıcınde baskasıyla bırlıkte olmus bır kadınla evlenmek, ama ona elını surememek, bunun yerıne onun kızına babalık yapmakla yetınmek, sımdı de tum dunyası olan kızın elınden gıdebılecek olmaıs..

bır arkadas necdet delırıyor gıbı bır sey yazmıstı.. bence yasemınden gectı necdetın olayı, o ruyaya takmış durumda. abartmıs ta olabılırım ama yasemin gıtse, ruyayı kaybetmekten daha cok koymaz necdete. zaten ya ruyayı kaybedersem gıbı bır sey dedı.. bence babalık meselesı ortaya cıkarsa yada cıkacak gıbı olursa necdet her delılıgı yapabılır.

ya yazık adama..

ben ara verınce tabı olaya cok uzaktan bakabılıyorum. neler yasandı, nasıl gelıstı olaylar sız daha ıyı bılıyorsunuz. ama dısardan gorunen ahmete yapılan haksızlık ve necdetın zavallılıgıdır.

Ayla'yı en bastan berı sevmemıstım bu arada.. hala sevmıyorum onu farkettım :img-wink:

yalcinersonmez
yaa bu forumuda 2 dk. (tmm 2 saat:img-grin2 ) boş bırakmaya gelmio hemencik yeni başlık açmışınız...

ya ben vazgeçtim yasemin necdet ve rüya mutlu aile tablosu çizsinler ahmetlede ayla evlensin minik minik çocukları olsun...mutlu mesut yaşasınlar...:happy0064

VE... Gökten iki göktaşı düştü biri Selmanın kafaya Diğeride Nezehatin kafaya:img-hyste

OLAY BUDUR...:good:

vega58
23-03-07, 23:23
üff ne istiyorsunuz şu zavallım aylacımdan..
güzel dedi adam iltifat etti ne var yanii...hep yasemine mi edecek biraz da ona etsinn...
ayrıca gerçekten güzelleşmişti..:img-hyste

Melal
23-03-07, 23:24
'Yasemin kıllık yaparsa' değil,kesin yapacak.Hem de büyük bir şey olacak ki Ahmet Ayla ile evlensin.Eğer birine aşık olursan ayrılacağız demişti.İşte bir fırsat.Pastacı kız...

Yasemin yine kendi mutluluğunu gölgeleyecek.
Eline geçen fırsatı tepecek.Sebepleri ise kesin şunlar olacak.
1.Necdet'e bunu yapamam.Sanki 4 yıldır karı-kocalar ve aşıkmış gibi.:)
2.Rüya'nın psikolojisi bozulur lütfen send ebunu söyleme ona uzaktan sev.
3.Ailem ne der onlara yalans öyledim.Babam çok hasta bunu öğrenirse ölür.

Bu liste uzar gider ve yine olan Ahmet'e olur.:icon_sorr

sühan
23-03-07, 23:25
sevgili sühan haklısın ne diyim herkes acınacak halde bu dizide..
ama ahmete yapıln haksızlık hem de büyük haksızlık..
yasemin şimdiye kadar necdete minnetinden boşanmadıysa şimdiden sonra boşaanması şart..yokk necdeti yüzüstü bırakamam falan demesi de çok saçma..adamın hayatından çıkıyım da o da kendine göre bir aile kursun demeli ne de olsa necdetin kendine aşık olduğunu bilmiyor..ama eminim her konuda yaptığı gibi yasemin bu konudada hata yapıp bu evliliği devam ettirecektir..ne de olsa saçmalam konusunda sınır tanımyor..

aaa.. bilmiyor mu? nasıl yani? e nasıl evlendıler? ben bılıyor sandım. yasemın onun ıyı bır baba oldugunu falan soyledı ya.. hımm.. ilginç..

Melal
23-03-07, 23:26
Sevgili Sühan sana katılıyorum.
Necdet artık Yasemin'den geçti Rüya elinden giderse bir daha iflah olmaz.
Yasemin farkında olmadan iki adamın dünyasını kararttı.
Ne için kendi hayatı için.

Yalçın rica etsem gökten iki elma yerine Selma ve Nezahat'ın kafasına göktaşı düşse beyin kanamasındna ölseler.:)
O elmalarda bize gelse:)

esra36
23-03-07, 23:27
aaaaaa asia abla sende mi burdasın seni burda göremk... çok sevindim:)

ben geleck bölümler için şöyle düşünüyorum.
yasemin;ahmete,rüyanın onun kızı olduğunu söylesin.rüyanın ve necdeti selameti için bunu sadece 3 ü bilsin.çok mu uçtum acaba?

ben ahmetin ayla ile nasıl evleneceğini çok merak ediyorum.aylayı sevmiyor.belki yasemine olan bir kızgınlık anında olabilir yada aylanın ona aşık olduğunu öğrenep ben kendimden geçtim bare ayla mı mutlu olsun diyecek.offfffff işin içinden çıkamıyorum.

askasurguncu
23-03-07, 23:27
cok guzel bolumdu cok
begendim yasemin ahmet ve ruya sahneleri cok guzeldi
sonunda beren o meshur bakislarini devreye koydu ha sukur{zilan bakislari}:happy0064

Melal
23-03-07, 23:28
Haftaya neler olacak çok merak ediyorum.
Bu gidişle bende diziye gireceğim ama oyuncu olarak değil Yasemin'i yolmak için.:img-hyste :img-hyste

kar
Aramıza yeni katılıyorsun hoşgeldin; Bende Ahmet'in gözlerindeki aşka bitiyorum söze, yoruma gerek yok, o bakışlarıyla herşeyi anlatıveriyor. Hele ki bu bölüm sarf ettiği sözler "Sen beni öldürdün" ve o bakışlar. Yani diyecek laf bulamıyorum.

öncelikle hoşbulduk zaten ahmetin bakışlarına diyecek yok gözlerine bakıldığı zaman derinlere iniyor insan

anita
üff ne istiyorsunuz şu zavallım aylacımdan..
güzel dedi adam iltifat etti ne var yanii...hep yasemine mi edecek biraz da ona etsinn...
ayrıca gerçekten güzelleşmişti..:img-hyste

yok be negüzeli hala vappirella gibi zaten ahmetin o sirada suru yerinde degildi :img-hyste halusulasyon gördu heralde bide masum yapiliyor ayla hanim biz simdi firsattci hemen ahmetle evlencek dedikya yemege bile cikarmadilar kizi ahmet ve annesiyle:img-cool2

yalcinersonmez

kiz onlarin kafasina elma azgelir kayalar dussun gökten (cokmu oldu ya):fighting2 :fighting2

vega58
23-03-07, 23:29
sühancım yasemin necdetin kendine aşık olduğunu bilmiyor..
cümle alem biliyor bir o bilmiyor nasıl oluyorsa...

Melal
23-03-07, 23:29
cok guzel bolumdu cok
sonunda beren o meshur bakislarini devreye koydu ha sukur{zilan bakislari}:happy0064

Bu mu Zilan bakışları bacım bizi 16 bölüm mahvetti ama bu arada şükürler olsun bu akşam gözündne yaş aktı.
16 bölüm boyunca yedi bitirdi bizi ama umarım bundan sonra daha iyi performans sergiler.
Ki ben bu akşam Beren'i beğendim.
Özellikle Ahmet'le parkta konuştukları sahnede ki bakışları güzeldi.:)

ébruli
23-03-07, 23:30
cok guzel son buldu dizi ama işte herşey şimdi başlıyor bu dizi cok fazla bekletmıyor bu yonu cok guzel yanı sır kalmadı ruya harıç bu cok güzel asıl dızı şimdi başlıyor
ama ben yasemını haklı buluyorum o devırde ahmetın gittiğini dusunup yapıcak pek fazla bıseyı yoktu

asia

yasemin;ahmete,rüyanın onun kızı olduğunu söylesin.rüyanın ve necdeti selameti için bunu sadece 3 ü bilsin.çok mu uçtum acaba?

ben ahmetin ayla ile nasıl evleneceğini çok merak ediyorum.aylayı sevmiyor.belki yasemine olan bir kızgınlık anında olabilir yada aylanın ona aşık olduğunu öğrenep ben kendimden geçtim bare ayla mı mutlu olsun diyecek.offfffff işin içinden çıkamıyorum.
Canım biz biraz demirbaş oluyoruz aslında...
Sayfaya kimselerin uğramadığı ilk zamandan beri varım, ama eskisi gibi çok yazamıyorum malesef...
Cuma dan Cuma ya...
Sende hoşgeldin diyeyim ben...
Annelere cidden bende kızgınım... Melal hanıma katılıyorum bu bağlamda yani...:img-wink:

Melal
Anitaa bozuşmayalım bak Ayla yengemize öyle deme alınıyorum.:img-yes:
Bence Ahmet'in şuuru gayet yerindeydi.
O ne bakışlardı öyle Ayla'ya valla adamın içinde hala çapkınlık var.:img-hyste :img-hyste

spdr
23-03-07, 23:32
cok guzel bolumdu cok

hakkaten bakışları çok iyiydi bu bölümde:good:
son bakşından ayrıca bahsetmeye gerek bile yok..(bahsetmiş oldum ama neyse:img-hyste )

askasurguncu
Bu mu Zilan bakışları bacım bizi 16 bölüm mahvetti ama bu arada şükürler olsun bu akşam gözündne yaş aktı.
16 bölüm boyunca yedi bitirdi bizi ama umarım bundan sonra daha iyi performans sergiler.

evet melalcim son sahnedeki bakislari
tam zilan bakislariydi ya beren gitikce iyi olacak

karamsar

Sevgili Melal; Artık Yasemin karakteri de dayanamamıştır Ahmet'in bakışları karşısında biz aramızda mesafeler olduğu halde hop oturup hop kalkıyoruz, bu Ahmet'e yapılır mı diyoruz. E artık Yasemin'de biraz kendine gelsin.

anita

ahmet zaten sevmiycekki ayla yayla kendi kendine mutlu olcak garibim vampirellam benim yasemine kizip evlenecek ahmet baska yolu yok

vega 58 dedigin dogru herkes duyar bu kiz ensona duyacak bukadarda olmazki

yalcinersonmez
23-03-07, 23:33
işin ciddiyeti bi yana nolcak şimdi???:icon_whis

tmm ahmet annesini parçaladı yasemin annesini doğradı bunları geçde artık çok geeeç... yasemin onun için herşeyi göze almış olan necdeti hemen söküp atamaz ahmet diye diye...

BAKALIM önümüzdeki bölümler neyi göstercek:icon_whis

asia
Haftaya neler olacak çok merak ediyorum.
Bu gidişle bende diziye gireceğim ama oyuncu olarak değil Yasemin'i yolmak için.:img-hyste :img-hyste
Evet canım sende diziye gireceksin.. ama oyuncu olarak değil..
Ada ya giden grubun en ön safhında.. ve gitmişken.. o kötü planlar yapmayı düşündüğün Yasemin den özür dileyeceksin unutma...:img-hyste
Sonrada bir kaç zaman o çokça bahsettiğin mor! imzalardan kullanacaksın...:img-hyste
Benim senayom nasıl ama Melalcim..:img-wink:

Melal
evet melalcim son sahnedeki bakislari
tam zilan bakislariydi ya beren gitikce iyi olacak

Memnun oldum o bakışlarla tanıştığıma:)
Valla Beren daha iyi olsun ki HS daha da iz bıraksın.
O iyi oldukça dizi bizim kanımıza daha beter işleyecek.:)

spdr
23-03-07, 23:34
O ne bakışlardı öyle Ayla'ya valla adamın içinde hala çapkınlık var.:img-hyste :img-hyste

ben de anlayamadım ahmetin o bakışlarının manasını...
hastaya mı bakıyor diye düşündüm ama...:icon_sorr

bir de ahmet aylayı cidden sevip-beğenip evlenmek zorunda değil ki...
ne gerek var böyle sahnelere..
yasemin bi kere olsun böyle baktı mı necdete:img-cool2

Melal
23-03-07, 23:35
Evet canım sende diziye gireceksin.. ama oyuncu olarak değil..
Ada ya giden grubun en ön safhında.. ve gitmişken.. o kötü planlar yapmayı düşündüğün Yasemin den özür dileyeceksin unutma...:img-hyste
Sonrada bir kaç zaman o çokça bahsettiğin mor! imzalardan kullanacaksın...:img-hyste
Benim senayom nasıl ama Melalcim..:img-wink:

Ablam kanımca senin gece gece tansiyonun yükseldi.:)
Yaşlanıyor musun ne bak eğer kaybedersek senin için kaybedeceğiz.
Sen sete gitmek zorunda kalma diye yani kıymetimizi bil ablammm:)

She7a
23-03-07, 23:35
acaba o sinirle Yasemin annesine o Ahmet'in cocugu diyecek mi.
ki diyebilir insan sinirli anında ne yaptıgını bilmiyor.ayrıca ben bile
korktum Yasemin'in o bakısından.nasıl baktı oyle kadına.kızılca
kıyamet'in 2.si de Ahmetlerin orada kopacak belli. :icon_twis

Melal
23-03-07, 23:36

Amanınn Ayla'yı mı kıskandınız.
Ahmet daha kızla evlenmeden böyle kıskanırsanız sonrasını düşünemiyorum.
Yasemin Necdet'e öyle bakmıyor ama şap,şup öpiyiii:img-hyste

anita

aa ayla icin bozusacakmiyiz kiz:img-blush ahmetin bakislar valla banada pek normal gelmedi ayla olsam bende süphelenirdim simdi hakkini yemeyim aylanin kiz orda namuslu cikti utandi adamin öyle bakmalarina (nediyorum ben surumumu kaybettim galiba ahmet gibi):img-hyste

sinope

sairim
yasemindir bu artik ne yapsa yeridir diyorum
ay valla dusundukce aylayla ahmetin evlenecigini olamaz diyorum(pastaci kiz necdete asik olmayackmi?)
ya yasemin gercekleri ogrendikten sonra sayet mutlaka ahmete donmeli
tamam zor gunlerinde necdet yanindaydi ama sonucta sevdigi kisi necdet degil AHMET ve cocugunun babasi

vega58
23-03-07, 23:37

aaa her fırsatta adamı şapur şupur öpen sarılan bendim heralde..
ahmet en azından sadece baktı iltifat etti ne var bunda..
bir de niye beğenisini dile getirmesin ki ne var bunda..

griffiths
Simdi hs'nin senaryosunu yaziyor olmak vardi. ;)
Millet,
Ayla & Ahmet'in bir evlilik cüzdaninda bulusabilme ihtimallerini hesaplarken
yada
Ahmet'in aslinda geveze bir hanimefendinin babasi oldugunu ne zaman ögrenip ogrenmeyecegi üzerine bahisler açarken,

kisa yoldan Ahmet'in iyice kanina girip, gaza getirip, Yasemin'in pismanlik ve çaresizlik dolu bakislarindan cesaret aldirip, Yasemin ve Rüya'yi gizlice kaçirtmak vardi.
Tabi böyle bir durumda yedek bir kefen ve tabut da hazirlatmakta fayda var.
Malum Necdet ne kadar iyi aile babasi imaji çizse de onun da özünde "polat alemdar" yatiyor. :)

Melal

Yok artık daha neler eğer böyle olursa Nezahat hanım kalp krizi geçirir.
Sonra dizi daha acıklı olur.Yasemin babası sanatoryum da annesi kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda.
Yasemin ve Işık ben yetimm,ben yetimmm durumunda olurlar.
Hatta güccük Emrah misali de bakış atarlar.:img-hyste

askasurguncu
23-03-07, 23:38
sairim
yasemindir bu artik ne yapsa yeridir diyorum
ay valla dusundukce aylayla ahmetin evlenecigini olamaz diyorum(pastaci kiz necdete asik olmayackmi?)
ya yasemin gercekleri ogrendikten sonra sayet mutlaka ahmete donmeli
tamam zor gunlerinde necdet yanindaydi ama sonucta sevdigi kisi necdet degil AHMET ve cocugunun babasi

yasemin doner donmesine ama
ahmet yasemini kabul edermi bilemiyorum
ahmetin aylaya bakislarini gordunuzmu kesin asik olmustur aylaya artik yasemini istemez o

Melal
23-03-07, 23:39
Simdi hs'nin senaryosunu yaziyor olmak vardi. ;)
Millet,
Ayla & Ahmet'in bir evlilik cüzdaninda bulusabilme ihtimallerini hesaplarken
yada
Ahmet'in aslinda geveze bir hanimefendinin babasi oldugunu ne zaman ögrenip ogrenmeyecegi üzerine bahisler açarken,

kisa yoldan Ahmet'in iyice kanina girip, gaza getirip, Yasemin'in pismanlik ve çaresizlik dolu bakislarindan cesaret aldirip, Yasemin ve Rüya'yi gizlice kaçirtmak vardi.
Tabi böyle bir durumda yedek bir kefen ve tabut da hazirlatmakta fayda var.
Malum Necdet ne kadar iyi aile babasi imaji çizse de onun da özünde "polat alemdar" yatiyor. :)

Valla böyle bir senaryo çıksa karşımıza şahane olurdu.
Ahmet gizlice Yasemin ve Rüya'yı alıp Paris'e kaçarmış.
Sonra Yasemin Necdet'ten boşanırmış ve Ahmet Rüya için babalık davası açarmış.
Tabii aileler ne olurdu bilemiyorum.:img-hyste

fenerli_kiz
23-03-07, 23:39
Valla ne yalan söyleyim.. Bende bekliyorum artik yaseminin annesine rüyanin ahmetin kizi oldugunu söylemesini..
senin yüzünden oldu hersey dese ne güzel olur..
Valla biraz fazla hayal kuruyom galiba..

Melal
23-03-07, 23:40
TANSİYONMU...:img-hyste eh olur o kadar.. yok canım gelirim..:img-hyste gitmişken Ayla nızda tansiyonuma bakar işte...
iKİ ADIMLIK YERE GİTMEM TABİİ BEN :img-polic DAHA UZAK MESAFELERE GİDERİM BİLİYORSUN...:img-yes:

Ablacım senin için seti Mardin'e falan taşıtayım istersen.:img-hyste
Ee artık kaybedersek forumcak sete gideriz.
Ama asıl kötü olanı anriaylacıların önünde Ayla'dan özür dilemek olur yaa:icon_sorr

spdr
23-03-07, 23:42
Amanınn Ayla'yı mı kıskandınız.
Ahmet daha kızla evlenmeden böyle kıskanırsanız sonrasını düşünemiyorum.
Yasemin Necdet'e öyle bakmıyor ama şap,şup öpiyiii:img-hyste

canım neyini kıskanıcaz onun:hıh
hem mesele şap şup öpmeyse ayla da ahmete hoşgeldin faslı geçerken sadece tokalaşabilirdi...o da öptü ahmeti...
kesin bi koku sürdü-o kadar yakınlaşınca o uyuşturdu ahmeti:img-hyste
yoksa ahmet böyle bakışlarını sadece yasemin için kullanırdı...:icon_whis

Melal
23-03-07, 23:42
Sevgili Griffiths
Necdet'in Polat Alemdar'lığı eline silahı alana kadardır.
Ondan sonrası hava,cıva o tetiği çekemez.
Çekse de vicdan azabındna ölür.:)
Senin dediğin gibi bir aksiyon olsa şahane olurdu.:)

Melal
23-03-07, 23:43
Ablam yazın valla böyle bir senaryo bizde hayallenelim.:)
Bakalım yarın reytingler nasıl gelecek.Bu akşam ki bölüm şahaneydi.
Umarım yine ilk 5teki yerimizi koruruz.:)
Bu arada ben çıkıyorum artıkın evde misafir var ben gece yarısı forumdayım.:)
Fazla yorum yazmayın sonra okuması zor oluyor.:)

sühan
23-03-07, 23:44
eğer bundan sonraki bölümlerde bu bölüm gibi hızlı giderse..

1- bence ahmet ve yasemin arasında gizli görüşmeler olur.
2- yasemin necdete durumu yani ahmetı hala sevdıgını ve ayrılmak ıstedıgını soyler.

burdan sonra iki ihtımal dusundum..
1- necdet delıye doner ya kotu bır sey yapar yada gözünü karartıp yasemını bır seyle tehdıteder. gıdersen boyle yaparım benı ruyadan ayıramazsın. yada ahmete zarar vermeye kalkar. (Bu keske olmasın dedıgım ıhtımal)

en guclu ıhtımal bana gore..

koşulu ne olursa olsun ahmet ruyayı ogrendıgınde cok kızacak ve yasemıne acı vermek ıcın aylayla evlenecek ve ruyayı almaya kalkacak. bu sefer yasemın peşinde koşacak.

yalnız o donem babalık olayı nasıl ıspatlanır onu bılmıorum.. vay be.. agaclar altında ask sahnelerınden sıkılmıştım dızı neye dönmüş böyle.. acaip heyecanlı olmus. youtubetan ındıreyım barı.. uzun zamandır ılk defa gelecek hafta ne olacak acaba dedıgım bır turk dızısı.. (genelde cnbc-e dızılerı ıcın derım) :happy0064

asia
Ablacım senin için seti Mardin'e falan taşıtayım istersen.:img-hyste
Ee artık kaybedersek forumcak sete gideriz.
Ama asıl kötü olanı anriaylacıların önünde Ayla'dan özür dilemek olur yaa:icon_sorr
Yok canım benim kalsın Mardin...
BÜYÜKADAYA GİDERİZ.. yASEMİN KOKULU YOLLARDA YÜRÜRÜZ.. ŞÖYLE AFİLLİ BİR ÖZÜR RESMİ ÇEKTİRİRSİNİZ!!!!:img-hyste E BEN TANSİYON HASTASI GELMEYEYİM...:img-hyste

sinope

valla she 7 yaseminin yerinde olsam soylerdim,o nasil ahmetin mektubunu gizledi,iki sevgiliyi ayirdi,yaseminde soylesin,er yada gec ortaya cikacak zaten
hem nezahatte anlamis olsun biraz vicdana azabi ceksin:img-pilot :img-pilot yaseminin bakisi felaketti
valla ahmette annesine acayip hesap soracak
kizilca kiyametki hemde nasil:img-pilot :img-pilot
ama iki annede bunu hakettiler
saygilarimla

vega58
23-03-07, 23:46
Sevgili Griffiths
Necdet'in Polat Alemdar'lığı eline silahı alana kadardır.
Ondan sonrası hava,cıva o tetiği çekemez.
Çekse de vicdan azabındna ölür.:)
Senin dediğin gibi bir aksiyon olsa şahane olurdu.:)

yok yok anam sen iyi değilsin..
ne aksiyonu ne tetiği ya..
iki bölümdür deniz kafayı yardırıyor yeter o kadar aksiyon bu diziye..
çok bile ne işi var polatın bizim dizide..ya da psikopat necdetin..

anita
23-03-07, 23:46

Melal kiz sen cok fazla hayal kuruyorsun necdet oruyada yetisir aritik ucarakmi kacarakmi baslarina bela olur onu bilemiyorum daha sürer ahmetin kizini ögrenmesi bu dizi bu sezon son olmuycakki bide seneyede devam edecekse görun siz ayriliklar bunlar hic kavusamyicaklar böyle uzun sürerse

griffiths
23-03-07, 23:47

Öyle bosanma davalari, babalik davalarini karistirmayin simdi.
Bunlar yillardir dizilerdeki bilindik bürokratik süreçler... Ortada klinik bir vak'a olan Necdet Efendi var. Daha ortada fol yok yumurta yokken, Ahmet'i trende gayriihtiyari gormesiyle bir anda kendinden gecip yolda trafik canavarligina soyunan, kiskancliktan ömründen ömür giden bir Necdet var.
Necdet sabirsiz adam... Ben direk kefenden tabuttan bahsediyorum ;)

Melal
23-03-07, 23:47
Yok canım benim kalsın Mardin...
BÜYÜKADAYA GİDERİZ.. yASEMİN KOKULU YOLLARDA YÜRÜRÜZ.. ŞÖYLE AFİLLİ BİR ÖZÜR RESMİ ÇEKTİRİRSİNİZ!!!!:img-hyste E BEN TANSİYON HASTASI GELMEYEYİM...:img-hyste

Çektiririz be ablam seni mi kıracağız.:)
Seni kıracağımıza kafamı kırarım dimi ama aslında gitmişten sete Yasemin'i mi yolsak.:)

Sevgili Sühan
Eğer Yasemin ve Ahmet gizli gizli buluşurlarsa ve Necdet'in bundan haberi olursa ve Yasemin ile tartışırlarsa Necdet'in Yasemin'i Rüya'yı vermemekle tehdit edeceğine adım gibi eminim.
Hatta Rüya'yı Yasemin'den kaçırabilir bile ve bu durumda Yasemin'in eli,kolu bağlanır.
Ki aslında Ahmet'e söylese halleder ama bizim saf kızımız söylemez.
Ve Ahmet'e seninle gelemem der ve yeniden ayrılırlar.

vega58
23-03-07, 23:49
ben ilk bölümden beri söylüyorum necdetin kliniklik bir vaka olduğunu..
adam daha yeni yeni açılıyor..
dur bakalım daha neler yapacak..

Yavuzz
Ya arkadaşlar hatırlamaya çalışıyorum bir türlü hatırlayamıyorum. Dizide gitarla söyledikleri şarkının sözleri nasıldı. En azından bir kısmını söylerseniz ben devamını bulurum. Lütfen ya gece gece kafama taktım bunu:)

Melal
Öyle bosanma davalari, babalik davalarini karistirmayin simdi.
Bunlar yillardir dizilerdeki bilindik bürokratik süreçler... Ortada klinik bir vak'a olan Necdet Efendi var. Daha ortada fol yok yumurta yokken, Ahmet'i trende gayriihtiyari gormesiyle bir anda kendinden gecip yolda trafik canavarligina soyunan, kiskancliktan ömründen ömür giden bir Necdet var.
Necdet sabirsiz adam... Ben direk kefenden tabuttan bahsediyorum ;)

Öyle desene bende boşanmaya,davalara geçtiydim.
Valla o tabuta girse girse Necdet girer.
Ahmet'in kibar,centilmen göründüğüne aldanmayalım.
Necdet'e attığı o yumruğu hala unutmadım.
Bu sefer sevdiğini ve artı çocuğunu kaybetmemek için o da herşeyi yapar.
Böyle bir senaryoyu da izlemek çok zevkli olur.
Necdet artık yanına adam falan alır.Ahmet ve Yasemin kaçarlar.
Rüya ben babamı istiyorum diye tutturur off ya çok çetrefilli olur.:)

Melal
23-03-07, 23:50
Ya arkadaşlar hatırlamaya çalışıyorum bir türlü hatırlayamıyorum. Dizide gitarla söyledikleri şarkının sözleri nasıldı. En azından bir kısmını söylerseniz ben devamını bulurum. Lütfen ya gece gece kafama taktım bunu:)

Buyur arkadaşım işte Tanju Okan'ın Deniz ve Mehtap şarkısının tam sözleri.

deniz ve mehtap sordular seni neredesin?
nasıl derim terk etti,
bırakıp beni gitti,
anladılar ki aşkımız bitti…

alay ettiler benle hep,
sen oldun bunlara bak sebep,
mehtap dedi: "gördüm ah onu,
belinde erkek kolu"

deniz güldü halime,
bir avuç su verdi elime,
"biterse gözyaşın al" dedi,
"doldur tekrar yerine"

rüzgar ve martı sordular seni neredesin?
nasıl derim terketti,
bırakıp beni gitti,

alay ettiler benle hep,
martı dedi: "gördüm ah onu,
belinde erkek kolu"

rüzgar güldü halime,
dedi: "gidelim düş önüme",
gidemem dinle martıları,
bitmiyor alayları…

sühan
23-03-07, 23:53
Sevgili Sühan
Eğer Yasemin ve Ahmet gizli gizli buluşurlarsa ve Necdet'in bundan haberi olursa ve Yasemin ile tartışırlarsa Necdet'in Yasemin'i Rüya'yı vermemekle tehdit edeceğine adım gibi eminim.
Hatta Rüya'yı Yasemin'den kaçırabilir bile ve bu durumda Yasemin'in eli,kolu bağlanır.

kacırma, kacırılma cok buyuk hamleler.. yanı sonu hapıs yada ölümle bıtecek olaylar. o kadar buyuk degıl de daha ınce bır ayar ceker. belkı yasemının dızlerıne kapanır, ağlar yada ne bıleyım ruyayı bu kadar sevmese aklıma baska bır sey gelecekte..

neyse yazayım.. dıyelım kı yasemını hala cok sevıyor, ruyadan cok. ahmetle anlasma yapar mı? yasemını bana bırak, terket onu.. mahkemede sahıtlık yapayım ruyayı sen al dıye. ama yok yapmaz herhalde, ruyayı daha cok sevıyor.

olaylar bayagı karısık valla çok merak ettım gelecek bolumu oyle boyle degıl.

vega58
23-03-07, 23:54
melal tamam hızlısın anladık...
güzel şarkı ama nerden de bulup çıkarıyorlar böyle şarkıları..
rüya da çok güzel söyledi..
trenden inerken ahmeti nasıl öptü ya yerim onu ben..
eminim yönetmen öp falan dememiştir canseli bulmuşken kaçırmıyım demiştir çocuk..öpüyüm şapur şupur demiştir..

Melal
23-03-07, 23:55
kacırma, kacırılma cok buyuk hamleler.. yanı sonu hapıs yada ölümle bıtecek olaylar. o kadar buyuk degıl de daha ınce bır ayar ceker. belkı yasemının dızlerıne kapanır, ağlar yada ne bıleyım ruyayı bu kadar sevmese aklıma baska bır sey gelecekte..

neyse yazayım.. dıyelım kı yasemını hala cok sevıyor, ruyadan cok. ahmetle anlasma yapar mı? yasemını bana bırak, terket onu.. mahkemede sahıtlık yapayım ruyayı sen al dıye. ama yok yapmaz herhalde, ruyayı daha cok sevıyor.

olaylar bayagı karısık valla çok merak ettım gelecek bolumu oyle boyle degıl.

Necdet ne Rüya'dan ne Yasemin'den vazgeçmez,vazgeçemez.
Herşeyi yapar ama bir anlaşma asla yapmaz.
Neyse ben artık çıkayım hepinize iyi geceler,iyi yorumlar
Sevgiler...

anita
23-03-07, 23:56
valla she 7 yaseminin yerinde olsam soylerdim,o nasil ahmetin mektubunu gizledi,iki sevgiliyi ayirdi,yaseminde soylesin,er yada gec ortaya cikacak zaten
hem nezahatte anlamis olsun biraz vicdana azabi ceksin:img-pilot :img-pilot yaseminin bakisi felaketti
valla ahmette annesine acayip hesap soracak
kizilca kiyametki hemde nasil:img-pilot :img-pilot
ama iki annede bunu hakettiler
saygilarimla

düsündümde ahmetin yerinde sen olsan o kadinin halini düsnemiyorum yivrimmmm:img-hyste :img-hyste ahmet tabiki hesap soracak hakki ama ne yararki adam mahvoldu senelerce aci cekti yaseim evcilik oyunu:cheer: oynarken lambali evde yasiyordu yasemin necdetle rüyanin büyümesini izlerken ahmet tek basina aci cekiyordu yaseim ailesiyle beraberken ahmet tek basinaydi yerinden yurdundan olan ahmet yasemin kiziyla teselli oluyordu ya ahmeti onun bir tesellisi bile olmadi :img-cray: :img-cray:

sinope
23-03-07, 23:58
Öyle desene bende boşanmaya,davalara geçtiydim.
Valla o tabuta girse girse Necdet girer.
Ahmet'in kibar,centilmen göründüğüne aldanmayalım.
Necdet'e attığı o yumruğu hala unutmadım.
Bu sefer sevdiğini ve artı çocuğunu kaybetmemek için o da herşeyi yapar.
Böyle bir senaryoyu da izlemek çok zevkli olur.
Necdet artık yanına adam falan alır.Ahmet ve Yasemin kaçarlar.
Rüya ben babamı istiyorum diye tutturur off ya çok çetrefilli olur.:)

melalim tespitlerin dogru
valla necdet girsin o tabuta,ona yakisir
ahmetin dedign gibi necdete attigi yumrugu unutmadik,sayet bu seferde yine necdet diklenirse ahmet kesinlikle necdetin agzini burnunu carsamba canagina cevirir
helede ruyayi ogrenirse ahmetin onune artik kimseler gecemez,hakli olarak
ruyayi dert etme canim ahmetide sevdi,yasemin bak kizim bu senin gercek baban,necdet sadece idarelik babandi der:img-hyste :img-hyste
ay bir an evvel ahmet ruyayi kendi cocugu oldugunu ogrensinde,o zaman ne aylayla evlenir nede ailesini takmaz bile
saygilarimla

Melal
23-03-07, 23:58
melal tamam hızlısın anladık...
güzel şarkı ama nerden de bulup çıkarıyorlar böyle şarkıları..
rüya da çok güzel söyledi..
trenden inerken ahmeti nasıl öptü ya yerim onu ben..
eminim yönetmen öp falan dememiştir canseli bulmuşken kaçırmıyım demiştir çocuk..öpüyüm şapur şupur demiştir..

Sağol canım biraz hızlıyımdır.
Bu şarkı çok eski ve meşhur bir şarkıdır.
Yani bu akşam dizide duymadan öncede bilirdim.
İyi ki dizide kullanmışlar.O dönemlerde çıkmış ve dillere düşmüş bir şarkıydı.

Melal
24-03-07, 00:00
Sinope'cim diziye Memati mi girse ne Ahmet'e yarım eder Necdet'i döverken.
Valla bir yandan Ahmeti,bir yandan Memati dövse Necdet'in feleği şaşar.
Gözü ne Rüya'yı ne Yasemin'i görür.:img-hyste

buseemm
24-03-07, 00:00
Çektiririz be ablam seni mi kıracağız.:)
Seni kıracağımıza kafamı kırarım dimi ama aslında gitmişten sete Yasemin'i mi yolsak.:)

Sevgili Sühan

Buraları çok geriden takip ediyorum. Hep abimin yüzünden. Ama artık önce ki sayfaları okumayı bıraktım çünkü zaten hızınıza yetişilmiyor maşallah. Birde onları okumaya kalkışırsam vay benim halime. Neyse...

Yasemin ve Ahmet'in gizli buluşacaklarını zannetmiyorum. Buluşsalar bile Nejdet'in burada söyleyecek sözü yok. Yasemin daha hamileyken istersen Ahmet'e dönebilirsin dedi. Ama oldu ki kızdı, sinirlendi o durumda ancak bir aşk itirafı beklerim yani yine kızını Yasemin'den ayırmaz. Çok mu iyimserim acaba?

Bana kalırsa Yasemin, Rüya'nın Nejdet'e olan sevgisinden dolayı Nejdet'i bırakamaz. Yani bu sefer çocuğu için aşkından vaz geçmiş olacak. Ahmet'e de Nejdet'le bizim bir çocuğumuz var ondan ayrılamam diyecek. Eh Ahmet'e de hayatına yön vermek düşecek. Bu yönde sanırım Ayla'nın tarafı oluyor.

Ama bu önümüzde ki bölümde annelerin halini çok merak ediyorum doğrusu. Birde Yasemin'in finalde ki yüz ifadesi çok anlamlıydı. O nasıl bakıştı öyle... Neyse ben gidip biraz resim yapayım bari. Görüşmek üzere...

Melal
24-03-07, 00:01
Busemm dediğin gibi Yasemin çocuğu için aşkından vazgeçebilir.
O zaman ikinci bir Aliye vakası olur.Çocuğum olmadan aslaa:img-hyste

sinope
düsündümde ahmetin yerinde sen olsan o kadinin halini düsnemiyorum yivrimmmm:img-hyste :img-hyste ahmet tabiki hesap soracak hakki ama ne yararki adam mahvoldu senelerce aci cekti yaseim evcilik oyunu:cheer: oynarken lambali evde yasiyordu yasemin necdetle rüyanin büyümesini izlerken ahmet tek basina aci cekiyordu yaseim ailesiyle beraberken ahmet tek basinaydi yerinden yurdundan olan ahmet yasemin kiziyla teselli oluyordu ya ahmeti onun bir tesellisi bile olmadi :img-cray: :img-cray:

anitacigim
valla ahmet konusunda haklisin,ama yaseminde bir oyuna kurban gitti be canimin ici
evet ahmet senelerce cok acilar cekti,ama ilacini buldu artik,yaralarini yasemin sarar nasilsa:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

vega58
melal o dönemlerde yaşamış gibi konuştun ya..
tevellüt kaç..
ben de bilirim bu şarkıyı yani bu bölümde böyle seçip kullanmaları çok hoş..
hem de oyuncuların kendi sesiyle dinledik..berk iyiydi de okan sınıfta kaldı..
bir numara rüyaydı ama...

sühan
ya bır de ahmetın kardeşinin küçüklük halının oyle guzel, hokka gıbı kalkık burnu vardı ki.. belçim erdoganın o sıvrı burnunu gordukçe ikisini bir türlü özdeşleştiremiyorum. yüz şekli de hiç benzemiyor. gerci ışıkın da buyuklugu benzemıyor. cold case de acaip benzeyen tipler buluyorlar. keşke bu dzide de olsaydı.

vega58
24-03-07, 00:04
sühancım sen de çok şey istiyon be güzelimm...
burası amerika mı hayatım...bunu bulduğuna şükret sen gerçi ben defneyi sevmedim ya neyse..ışığı sevdim ama...

Melal
24-03-07, 00:05
melal o dönemlerde yaşamış gibi konuştun ya..
tevellüt kaç..
ben de bilirim bu şarkıyı yani bu bölümde böyle seçip kullanmaları çok hoş..
hem de oyuncuların kendi sesiyle dinledik..berk iyiydi de okan sınıfta kaldı..
bir numara rüyaydı ama...

Yaşadım geri geldim bacım.:)
Tevellüt çok eski değil 1983 doğumluyum desem senin kaç?:)

Sühan bende Belçim Erdoğan'ı Defne olarak sevemedim ama napalım Ahmet'in kardeşi diye katlanıyoruz.:)

anita
24-03-07, 00:06

kiz dur simdi sinopeyi delirteceksin kv deme ona :img-hyste hele memati hic aman ALLAH korusun:img-hyste necdete ahmet yeter gerek yok mematiye aa ahmet kendi isini kendi halletsin ne ugrasdiriyor koskoca kv ekibini:img-hyste

birse diycem solay komikti valla söylemsem patlarim(sizde patla desiniz icinizden kesin )yaseminin dayisiyla oglu arasinda kac yas var cunki yan yana cok komikler:img-hyste adam oglum dedikce benim gulesim geldide :img-hyste
bu diziye bir bu konuda hata yapiyor yauv

sühan
24-03-07, 00:08
sühancım sen de çok şey istiyon be güzelimm...
burası amerika mı hayatım...bunu bulduğuna şükret sen gerçi ben defneyi sevmedim ya neyse..ışığı sevdim ama...

:img-wink:

sanırım yılmaz erdoganın karısı dıye tercıh edıldı. oyle aman aman bır oyunculugu yok.

ya sinir oldum ya.. keşke seyretmeseydim. şimdi aklım hep gelecek bölümde..

Neyse iyi geceler..

griffiths
24-03-07, 00:12
Bir de takdire sayan bir hadise gün yüzüne çikmistir bu bolumde. !!
Öncelikle Sn. Nezahat Hanimefendileri yillar önce Ahmet Efendinin yazmis oldugu o mektubu zapti rapt ederken Yasemincigin pembe hayallerinin üzerine asit yagmurlari yagdirmasini bir ölçüde mazur görebiliyor insan. Ama yillar sonra Yasemin'in o mektubu annesinin odasinda arayip arayip sonunda bulmasi çok ilginç! Hem de mektup hiç açilmamis.
Be kadin hem mektubu açmayacaktin, okumayacaktin, ilginçtir merak da etmemissin, yani kizina yazilmis bir mektubu özel hayat çerçevesine uyup okumama erdemini gösterirken, ondan saklama erdemsizligini de ayni karede gerçeklestirmissin. Aslinda buraya kadar olan süreç mantikli. Ahmetle evlenmesini istemedigi için böyle bir karakedilik mazur görülebilir.
Ama o mektubu özenle saklamak??
iste bunun izahi sadece "dizi kli$eleri"...

vega58
24-03-07, 00:12
gerçi ahmet pek armutun sapı üzümün çöpü demedi ya valla ben aynen öyle dediğin gibiyim..
hem ahmet sap gibi kalmayacak ki doktor hanımla evlenecek demi..
of be ayla bile evlenecek de hem de ahmetle bizde tık yok bu ne kaderdir yahu..

şairim
24-03-07, 00:14
Ya bu arada doğum günü sahnesinde herkes çok mutlu.Bu kadar tantanadan sonra yüzler nasıl gülecek öyle?Hadi işin yoksa düşün bir hafta.

sinope
24-03-07, 00:15

melalim ahhh be canim dur bana memati deme
yarama nester vurma doktorum bea
memati bilirsin haksizliga dayanamaz,hatta ahmete derki sen dur abi ben SIKARIM:img-hyste :img-hyste
Ahmete birakmaz memati necdeti,valla vurdummu felegini sasirmasindan gectim, kirar kemiklerini vallah
aman gormesin zaten ne ruyayi nede yaseminide golge etmesin baska bir sey istemeyiz zaten:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

vega58
24-03-07, 00:16
sevgili grifits nezahat saklamasaydı yasemin nasıl öyle çıldırmış gibi ortalığı tarumar edecekti..nasıl annesinin yüzüne senin ağzını burnunu dağıtırım kadın der gibi bakacaktı..
valla gerçekten kadının mektubu saklaması konusunda bir izahat sokuşturuverseler araya hiç fena olmaz..tabi mantıklı bir açıklama olsa iyi olur..gerçi bu nasıl mantıklı açıklanır merakla beklemekteyim..

LİN
24-03-07, 00:28
Nihayet önemli olaylar açığa çıktı ancak bu neyi değiştirecek ki?
Yasemin annesinden fena hesap soracak; hatta belki ona Rüya'nın özbabasının Ahmet olduğunu bile anlatacak.Ancak, Nezahat Hanım,öyle bir devirde Psikopat Nejdet'in(sevenleri kusura bakmasın) kızına yaptığı büyük iyiliği öğrenince Nejdet'i daha da bir sevecek ve "aman kızım yuvanı,düzenini bozma" telkinlerinde bulunacak.
Ahmet'in Rüya'yı öğrenmesiyle olaylarda biraz hareket yaşanacak,seyirci umutlanacak ama bu sefer de Psikopat Nejdet'i baba olarak bilen Rüya'nın psikolojisini düşünen Yasemin susmaya devam edecek.
Yasemin-Ahmet ve Rüya üçlüsünün tam bir aile olması; bunca yıldır sahte bir dünyada yaşayan Psikopat Nejdet'in,normal insanlar gibi bir aşk yaşama isteğine bağlı.Yoksa bu Psikopat gurursuz kişilik,ölene kadar bunların peşini bırakmayacak.
Deniz'le Defne'den de hüzünkü bir aşk hikayesi yolda.:love05: :love05: Hatta seyirci yeri gelecek Yasemin ve Ahmet'in acısını unutacak ve onlara ağlayacak.Gencecik Deniz mutlaka hapishaneye düşecek ve belki asılarak 25'inde idam edilecek.:img-cray:

buseemm
24-03-07, 00:28
Vega'cım merak etme ona da bulurlar bir şey. Benim düşünceme göre (yani en azından ben olsam böyle kıvırırdım) bir gün (o gün bu gün oluyor) Yasemin Ahmet'in ona mektup gönderdiğini öğrenecekti. Annesinin de bahanesi hazır "ben o mektubu senin iyiliğin için sana vermedim bak şimdi mutlu, mesut bir ailen var" diyecek. Ama yinede senin için bu mektubu günün birinde sana vermek için sakladım diyecektir. Pek iyi kıvıramadım galiba :D Umarım senaristler daha iyi kıvırırlar.

Bu arada vega ben senin nedense Kırık Kanatlar forumundan beri erkek olduğunu zannediyordum. Ama neden böyle bir düşünceye kapılmışım bilmiyorum.

buseemm
24-03-07, 00:55
Yok vega'cım doğrusu pek uğramıyorum ama arada bir dalıyorum hemen çıkıyorum. Bir gelişme var mı misali. Heralde nickin dolayısıyla böyle bir izlenime kapıldım zamanında sonrası da çorap söküğü gibi geldi. O yüzden çok tuhaf geldi şimdi. Buna benzer bir olay vakti zamanında bilmem hatırlarmısın grffiths'in başına da gelmişti. Onu da bayan zannetmişlerdi. Neyse şimdi gerçeği öğrenmiş oldum.

Bu pek kurallara uygun bir mesaj olmadı sanırım. Neyse kurallara uygun hale getirelim. :D Aslında ben Nezahat'i anlıyorum. Bir insan başkasına ait bir şeyi izni olmadan aldıysa/aşırdıysa onu atmaya cesaret edemez. Düşünsenize bir yanlışı başka bir yanlışla kapatmaya çalışmak olur. Bir kaç bölüm önce mektubu çıkardı okumaya yeltendi ama cesaret edemedi.

vega58
24-03-07, 01:03
hatırladım o olayı canım..
ben de kurallara uygun hale getireyim de bir yorum yazayım..
dizide sinir olmadığım kimse kalmayacak yakında herkese sinir oluyrum yaseminin dengesizliklerine necdetin bencilliklerine aillerin her işe burnunu sokmasına sinir oluyordum..bir tek ahmete bir şey diyemiyordum bu bölüm o da beni sinir etti..
eee be ahmetcim adam kendini biraz ağırdan satar ne diye seni bir ay içinde terk edip hemen evlenen bir kadının peşinden koşup duruyorsun..ne diye trende fellik fellik onu arıyorsun tuvalete bile baktı adam ya yani orda bulsa napacak kimbilir artık..ahmet sen yaseminin peşinden koşacağına o senin peşinden koşsun be güzelim..haksız mıyım ama..

özge_letyy
24-03-07, 01:09
hatırladım o olayı canım..
ben de kurallara uygun hale getireyim de bir yorum yazayım..
dizide sinir olmadığım kimse kalmayacak yakında herkese sinir oluyrum yaseminin dengesizliklerine necdetin bencilliklerine aillerin her işe burnunu sokmasına sinir oluyordum..bir tek ahmete bir şey diyemiyordum bu bölüm o da beni sinir etti..
eee be ahmetcim adam kendini biraz ağırdan satar ne diye seni bir ay içinde terk edip hemen evlenen bir kadının peşinden koşup duruyorsun..ne diye trende fellik fellik onu arıyorsun tuvalete bile baktı adam ya yani orda bulsa napacak kimbilir artık..ahmet sen yaseminin peşinden koşacağına o senin peşinden koşsun be güzelim..haksız mıyım ama..

çok haklısın zeynep
ben o yemek sahnelerine sinir oldum
artık ahmet sus diye bağırıyorum nerdeyse
yasemine bakışları konuşmaları neydi öyle,yasemin he dese dünden razı hiç mi kızgın değil yahu:icon_whis

buseemm
24-03-07, 01:10
Bence sen onu peşinden koşmak değilde hesap sormak için aradağını farz et. Aslında iyi laf söyledi. Sen beni öldürdün Yasemin dedi. Seven birine de söylenecek bundan ağır laf olmazdı heralde. Hem araması da iyi oldu böylece gerçekler su yüzüne çıkmış oldu. Ama ben hala neden Ayla'yla evleneceğini henüz çözebilmiş değilim. Sanırım önümüzde ki bölüm İstanbul'a dönecek Ahmet. Yani ben öyle umut ediyorum.

pınarca
24-03-07, 01:33
aşk acı çekmekse, işte Yasemin ve Ahmet aşkı...

beren saat ve cansel elçin rollerini iyi oynuyorlar...izlemek çok etkileyici...

serenalti
24-03-07, 06:27
necdetin psikolojisi aslında anlaşılır bişey bence..sahte de olsa bi mutluluğu var..ahmet ortaya çıkana kadar eminim bi gün yaseminin onu sevebileceği hayaliyle yaşadı..belki bi gün gerçekten bi aile olabilirlermiş gibi düşündü..ahmet ortaya çıktı etekleri tutuştu tabi..yaseminin onu ne kadar sevdiğini anladı..yasemini ve özellikle de rüyayı kaybetme korkusu çok doğal bişey..yıllardır alıştı sonuçta..herkes rüyanın babasının necdet olduğunu düşündü ve de o bu psikolojiyle yaşadı..

ama herşeye rağmen burda en acınacak kişi ahmet bence..necdete şimdi bi korku var..anlaşılır bişey bu tamam ama ahmetten çalınan 4 yıl da var ortada..
üstelik bi kızı olduğunu bile bilmiyo..
ah şu anneler..onlar engellemese idi şimdi yasemin rüya ahmet mutlu bi aile tablosu çiziyor olacaktıı..bu acıların hiç biri yaşanmamış olacaktı..
rüya gerçeğini yasemin ahmete sölemeyerek kötü yaptı belki ama tüm suç onda da değil..
sonuç yine gelip dolanıp Nezahat ve Selma ya takılıyo..

saprofit_g_22
24-03-07, 06:35
of of... ben de simdi izledim yeni bolumu... yasemin'in "Neden benimle konusmadin o gun?" dedigi an ben zaten tamam dedim, bu is burada biter!!! Sonra Ahmet te mektuplari soyledi... Orada calan muzik superdi bence!!! Ikisi de cok guzel oynuyorlar... Cok hos bolumdu kesinlikle!

Ardindan, Yasemin'in eve gelip yatakodasini, hirsiz girmis gibi bir hale getirmesi korkunc gibiydi !! ama az bile yapti... 18'de annesinin verecegi tepkiyi merakla bekliyorum, tabi Ahmet'in annesinin de tepkisini izlemek super olucak! Asil is bundan sonra kopabilir... Yasemin aceba itiraf eder mi bebek isini?!

of of... dizi daha da guzellesiyor... :happy0064

ergim
24-03-07, 07:14
bence dünkü bölüm süper değil süperötesiydi. hele ahmet ve yasemin2in buluşmaları yokmu ben koptum gittim orda ya.:(ilk başlarda yasemin banktan kalkıp gidince acaip kızdım ama daha sonra ahmet peşinden gittiğinde de çok sewindim ve herşey(rüya dışında) açığa çıktı ssayılır artık. bundan sonraki bölümü dört gözle bekliyorum.hatta cumaya kadar nasıl sabredicm bilmiyorum:(
necdet her zamanki gibi sinirlerimi zıpattı.böyle gözüne bi yumruk atasım geldi yaaa acaip sinirlendirdi beni.
aylaya da ayrı gıcık oldum zaten ahmet çok güzel olmuşsun dediğinde falan saçını basını ylasım geldi.:D ama ahmet ve aylanın ne zaman ve niçin eweneceğini hala anlayabilmiş değilim ahmet ve aylanın ewlenmesi kesinlikle gerçekleşecekmi?
rüya ya gelince... insan o kadar mı tatlı olur yaaa! eee babasına çekmiş:D:D böyle onunda yanaklarını sıkasım geldi özellikle de necdetle şarkı söylediği zaman ama o sahnede de tabiki necdete gıcık oldum meyra gelse de kurtulsak şu necdetten yaaaa:(

_S_E_D_A_
24-03-07, 07:38
bişey soracağım hani ahmet hastaneye geldi ya dedi seninle konuşmak istiyorum yasemin diye o da tamam dedi sonra orda bi şarkı çaldı o sizde var mı varsa bana özel mesaj atınnnn lütfen

yamisis
24-03-07, 07:40
yani ne yalan söyliyim ilkkez bir hatırla sevgili bölümünü beğenmedim.hiç bi olay bu kadar hızlı gelişmez..yani ikiside sanki ezberlerindeymiş gibi hem mektup olayını hem de hastane olayını söyleyiverdiler yuh artık dedim tamam işte birde rüya yı söyle tam olsun dedim allah biilir 18.bölümde ,kesin eminim bundan ,yasemin annesiyle kavga ederken rüyanın ahmetin kızı oldugunu söyler ..hayır her şeyi iki bölümde yapacaklarsa 2 yıl boyunca ne anlatacak dizi bize..bilmiyorum ya şu yıl atlaması olduğundan beri eski hevesim kalmadı izlerken çok duygulanmıyorum yönetmen biraz değişiklik filanmı yaptı acaba yaw eski havası yok bu dizinin...ya bir de şöyle birşeye takıldı aklım hem necdetin hem yaseminin arabası oldugu için biraz daha dikkat etmeli yönetmen ulaşım sorununa hayır ben mi yanlış gördüm acaba?hastaneye necdetin arabasıyla gidildi,sonra yasemin kendi arabasıyla buluşmaya gitti..ha ben yanlış gördüysem uyarın arkadaşlar ,.ok küçük bir ayrıntı ama naapim işte gözüme takıldı...yani lafın kısası bu bölümü çoook beğenmedim eskisi gibi değildi yani yine tabiiki oyunculukları süperdi ama bilmiyorum yan olaylar çok hızlı gelişiyor..yahmin etmekte zorlanmıyorum 18.bölümde yasemin rüyanın ahmetin kzı olduguu söyler annesine ama sonra neler olur bilmiyorum..yaw okan yalabıkın sesi ne güzlmiş yaw..bide hani dedi ya beni pek kıskanmıyo diye orda yasemin şöyle durdu bi düşündü ,duraksadı..eh olacak okadar ..

_S_E_D_A_
24-03-07, 07:47
Yasemin annesinden fena hesap soracak; hatta belki ona Rüya'nın özbabasının Ahmet olduğunu bile anlatacak.Ancak, Nezahat Hanım,öyle bir devirde Psikopat Nejdet'in(sevenleri kusura bakmasın) kızına yaptığı büyük iyiliği öğrenince Nejdet'i daha da bir sevecek ve "aman kızım yuvanı,düzenini bozma" telkinlerinde bulunacak.
Ahmet'in Rüya'yı öğrenmesiyle olaylarda biraz hareket yaşanacak,seyirci umutlanacak ama bu sefer de Psikopat Nejdet'i baba olarak bilen Rüya'nın psikolojisini düşünen Yasemin susmaya devam edecek.
Yasemin-Ahmet ve Rüya üçlüsünün tam bir aile olması; bunca yıldır sahte bir dünyada yaşayan Psikopat Nejdet'in,normal insanlar gibi bir aşk yaşama isteğine bağlı.Yoksa bu Psikopat gurursuz kişilik,ölene kadar bunların peşini bırakmayacak.
Deniz'le Defne'den de hüzünkü bir aşk hikayesi yolda.:love05: :love05: Hatta seyirci yeri gelecek Yasemin ve Ahmet'in acısını unutacak ve onlara ağlayacak.Gencecik Deniz mutlaka hapishaneye düşecek ve belki asılarak 25'inde idam edilecek.:img-cray:

arkadaşım çok güzel yorum yapmışsın çokk saol
kesin olabilir bunlar bencedee
sen yoksaaa senarist misin __(şaka yapıyorum)))___

yorumuna sağlık diyim artık ne diyyimm

yamisis
24-03-07, 07:54
walla en başta demiştim o mektup yırtılıp atılmalıydı ha yırtmazsan da at gitsin..yani gerçek hayatta böyle şeyler olur efendim..ama yooook o mektubu nezahat yırtmaaaz ,yoksa yasemin yıllar sonra o mektubu yanlışlıkla veya bilerek bulamaz..o mektup yırtılmaaaz ..işte bildik dizi şeysi..
ama bu bölümdede oyunculuklar çok güzeldi yalnız ben artık yaseminin yani beren saatin fixs acı çekiyormuş bi yandanda huzur buluyormuş bakısından bıkmaya başladım .:img-yes: ..anacım ne olsa kız aynı bakışla bakıyor kızınca öyle bakıyor ağlamadan önce öyle bakıyor sevinirken öyle bakıyor birazck daha mimimk kullansa ya ..tamaam hoş duruyor ama o eskidendi....yönetmen veya dizi ekibi hiç mi bir şey demiyor yaw artık gına gelmeye başladı bana...
hem ben karar verdim artık şu 4 genci daha bir merakla izlicem defne ışık deniz ve bıyıklı :img-hyste ...yani anladığım kadarıyla onları izlerkende epey ağliicaz özellikle şu deniz gezmiş olayları anlatılırken ..ama bir şey daha söylemezsem çatlarım yaw şu defneyle ışığı pek beğenmedim yani oyunculuklarına lafım yok iyi oynuyorlar hernekadar defneyi oynanayan biraz yılmaz erdoğan töleransından dolayı burda oynasada bence güzel oynuyorlar ama hiiç benzemiyolar..bikere ışığın büyümüş hali defnenin küçüklüğüne daha çok benziyorlar üstelik ışığın küçüklüğünde sahip olduğu o masmavi gözler noooldu yani hiç göremiyorum..dfnenin d küçüklükteki güzelliği gitmiş :icon_whis yok efendim yok tam tutturamamışlar
ya öff nooolcak acaba haftaya yaw..ya anladık bunun sonu ahmet yasemin mutlululuğu ..heba olanda necdet olacak .:icon_sorr .işte buna yaseminin düşüncesiz ve nankör hareketi denir..madem hamile oldun bunada katlanaCAktın ..madem bi halt yedin onuda adam gibi üstleencektin ne o necdetin hayatını mahvetmeler ne o ahmetin hayatını mahveteler olmayacaktı .yalan mı?şimdi bide rüya babasını necdet biliiiy..onun psikolojisini düşünmek bile istemiiiim...anliiiimisiniz beni ?
zavallı necdetim:icon_sorr

yamisis
24-03-07, 07:59
LİN cim o asılma işlemi hemen olmayacak merak etme..daha var 70 li yıllarda olacak o asılma olayı ama biliyorumki çok hüzünlü bir aşk hikayasi yolda ve belkide diğer aşkın önüne geçecek..bilemeyiz bunu..yani sözün özü ben artık bu diziyi izlerken tekrar ağlamak istiyorumiki bölümdür ööyle izliyorum sadece rıza eve döndüğünde ağladım okadar...zavallı necdet..psikopat falan diil ki o..hem asıl suçlu bulunması gerekn insan yasemin...eğer necdet onla evlenmeseydi şimdi ortada kalırdı ..öyle kalırdı..zavallı necdet ve ahmet ..ben artık yasmine gıcık oluyorum her nedense..birde soruyorum..ha bu arada ahmet aylayı görünce biraz şaşırdı güzl olmuşsun dedi..

_duygucuk_
24-03-07, 08:02
akşam çok heyecanla izledim:)
necdet in konuşmları çok iyiydi rüya nın babası olmadığı hatırlayabildi çok şükür:):)
yasemin-ahmet konuşmları çok iyi oldu:))
yasemin annesinden çok fena hesap soracak:)ahmet te hışımla eve geldi ama biraz sakinleşti olmadığını görünce:)
rüya çok şkerdi yine babası ahmet o kızın çok güzel baba kız ilişkileri:)
necdete sadce geçmiş olsun ve yeni aşkını beklemesini söylüyorum.
defne ile deniz in arasında biraşk olacak galiba...

emosss
24-03-07, 08:14
kesinlikle harika bir bölümdü ama artık bölüler bana daha kısa gibi geliyo nedense...ahmetle yaseminin parktaki konuşmaları güzeldi.. ahmet çok güzel konuştu..ayrıca aslında necdet taraftarı değilim ama dün akşam çok üzüldüm ona.. sonuçta rüyayı kızı gibi benimsemiş artık...
ayrıca rüyayada senin baban ahmet diye nasıl söylicekler çok merak ediyorum..minick çocuğada böle bişey söylenmezki.. bide dün akşam oda çok şekerdi..çok iyi seçmişler çocuğu valla...

yamisis
24-03-07, 08:25
ay emooscum özlemişim seni valla ..burda görüşmek de güzel..eh ne deolsa bi yer bulmamız lazım demi?kız hayal kırıklığına uğrattın necdeti sevmiyomusun sen?semihi sevebilen insan nasıl olurda necdeti sevmez?aaaaa....

LİN
24-03-07, 08:25
Sevgili Yamisis, Nejdet gerçekten ruh hali normal olmayan bir kişilik.Yaş gelmiş 30'a; normal bir insan gibi karşılık görebileceğin bir aşk yaşamayı denesene.!İşin sahte,çocuğun sahte,evliliğin sahte...Onca yıl geçmiş aradan bari Yasemin'e itiraf et onu sevdiğini.Eee o da yok.Adam bu garip dünyadan zevk alıyor birde.Soğuk kanlı katiller gibi sinsi sinsi bekliyor.:img-fear2
Ahmet'de de peygamber sabrı varmış.Ben olsam her gördüğüm yerde yumruğu sallardım Nejdet'e.:img-cool2
Bu arada Teo'yu ne yapmışlar öyle? Zeki Müren gibi olmuş.Saçlar filan bir garipti.Oysa biz onu Lale ile yakıştırıyorduk ne oldu Teo sana?
(Bu pastane familyası bir garip arkadaşlar,yaşları kemale erdi ama hiçbirinde ışık yok..Aşk meşk olmadan ömürlerini likörlü çikolatalarla tüketip gidecekler benden söylemesi):img-yes:
Defne ile Deniz ağlamak istiyoruz artık,hadi aşk aşka aşk:love04:

avona
24-03-07, 08:31
walla en başta demiştim o mektup yırtılıp atılmalıydı ha yırtmazsan da at gitsin..yani gerçek hayatta böyle şeyler olur efendim..ama yooook o mektubu nezahat yırtmaaaz ,yoksa yasemin yıllar sonra o mektubu yanlışlıkla veya bilerek bulamaz..o mektup yırtılmaaaz ..işte bildik dizi şeysi..
ama bu bölümdede oyunculuklar çok güzeldi yalnız ben artık yaseminin yani beren saatin fixs acı çekiyormuş bi yandanda huzur buluyormuş bakısından bıkmaya başladım .:img-yes: ..anacım ne olsa kız aynı bakışla bakıyor kızınca öyle bakıyor ağlamadan önce öyle bakıyor sevinirken öyle bakıyor birazck daha mimimk kullansa ya ..tamaam hoş duruyor ama o eskidendi....yönetmen veya dizi ekibi hiç mi bir şey demiyor yaw artık gına gelmeye başladı bana...
hem ben karar verdim artık şu 4 genci daha bir merakla izlicem defne ışık deniz ve bıyıklı :img-hyste ...yani anladığım kadarıyla onları izlerkende epey ağliicaz özellikle şu deniz gezmiş olayları anlatılırken ..ama bir şey daha söylemezsem çatlarım yaw şu defneyle ışığı pek beğenmedim yani oyunculuklarına lafım yok iyi oynuyorlar hernekadar defneyi oynanayan biraz yılmaz erdoğan töleransından dolayı burda oynasada bence güzel oynuyorlar ama hiiç benzemiyolar..bikere ışığın büyümüş hali defnenin küçüklüğüne daha çok benziyorlar üstelik ışığın küçüklüğünde sahip olduğu o masmavi gözler noooldu yani hiç göremiyorum..dfnenin d küçüklükteki güzelliği gitmiş :icon_whis yok efendim yok tam tutturamamışlar
ya öff nooolcak acaba haftaya yaw..ya anladık bunun sonu ahmet yasemin mutlululuğu ..heba olanda necdet olacak .:icon_sorr .işte buna yaseminin düşüncesiz ve nankör hareketi denir..madem hamile oldun bunada katlanaCAktın ..madem bi halt yedin onuda adam gibi üstleencektin ne o necdetin hayatını mahvetmeler ne o ahmetin hayatını mahveteler olmayacaktı .yalan mı?şimdi bide rüya babasını necdet biliiiy..onun psikolojisini düşünmek bile istemiiiim...anliiiimisiniz beni ?
zavallı necdetim:icon_sorr

canım güzel demişsin valla defne ışık hiç küçüklüklerindeki gibi değiller hiç benzer bir oyuncu bulamamışlar o güzllikleri kaybolmuş...
bende bu saatten sonra deniz defne aşkını merak ediyom neler olcak belkide deniz 25şinde asılınca defen ne yapıcak çok aha acıklı bölümler olcak bana kalırsa....

yasemin ahmete rüyayı söylermi bilmem ama o kızgınlıkla annesine söyliyceği kesin ne oldu olan necdetime oldu içinde hep bir umut vardı yasemin belki bir gün onu severdiye o da fos çıktı anladı belki ilerki bölümlerde meyra gelcek aşık olcak ama o yasemini ve rüyayı bırakmıycak ahmet ve yasemin birlikte olmıycak olamıycak ahmet ayla ile evlencek onunda çocuğu olmıycak uzaktan sevicekler ama bu 4ü hep acı çekicek yanlış hatırlamadıysam azda olsa o dönemde buna benzer bir olay vardı dizide gerçeklerin toplayıp yansıtıyo ya o bakımdan yazdım...

yamisis
24-03-07, 08:35
Sevgili Yamisis, Nejdet gerçekten ruh hali normal olmayan bir kişilik.Yaş gelmiş 30'a; normal bir insan gibi karşılık görebileceğin bir aşk yaşamayı denesene.!İşin sahte,çocuğun sahte,evliliğin sahte...Onca yıl geçmiş aradan bari Yasemin'e itiraf et onu sevdiğini.Eee o da yok.Adam bu garip dünyadan zevk alıyor birde.Soğuk kanlı katiller gibi sinsi sinsi bekliyor.:img-fear2
Ahmet'de de peygamber sabrı varmış.Ben olsam her gördüğüm yerde yumruğu sallardım Nejdet'e.:img-cool2
Bu arada Teo'yu ne yapmışlar öyle? Zeki Müren gibi olmuş.Saçlar filan bir garipti.Oysa biz onu Lale ile yakıştırıyorduk ne oldu Teo sana?
(Bu pastane familyası bir garip arkadaşlar,yaşları kemale erdi ama hiçbirinde ışık yok..Aşk meşk olmadan ömürlerini likörlü çikolatalarla tüketip gidecekler benden söylemesi):img-yes:
Defne ile Deniz ağlamak istiyoruz artık,hadi aşk aşka aşk:love04:

evet canım söylediklerine katılıyorum en azından bunca yıl evli kalmışlar bi söylesin hiç olmazsa aşık oldugnu öyle bekle bekle nereye kadar dimi? ama bu psikopatlık mıdır bilmiyorum?çünkü aşık olan insan zaten süper mantıklı bir şey yapmazki ..burda necdet hem kendini düşündüğü için hem de yasemini kurtarabilmek için onunla evlenmişti sonrada rüyayı kızı bilmişti. hep bekledi acaba birgün beni yasemin sever mi diye?ahmet tekrar çıkıncada haliyle kaybetme korkusuyla doldu..işte burda asıl konu bence necdetin psikopat oluşu değil belki bizde onun yerinde olsak aynı şeyi yapardık..düşünsenize kurmacada olsa bir evliliği var.5 yıl boyunce ona baba demiş bir çocuk var..onların bir anda kayıp gitmesine nasıl gözyuma bilrdiki .? hem ahmeti görünce ankaradn istanbula arabayla gelişndende bunu anladık . haa bunlkarın olucağını yada bunların olabilme ihtimalini düşünmüyor muydu?evet düşünüyordu bunu kendiside söyledi...
bence artık mantıklı düşünmesi gerekn ve psikopatlık yapmaması gereken tek kişi yasemin...birand a"ahhhh ahmettt.."diye tüm olayları açığa çıkaramaz...rüya öğrenirse büyük yıkım olur ayrıca dizidede konu kalmaz..

yaw evet teo bi garip olmuş anlamadım..ayrıca lale neden böyle?yani onuda seven biri çıkabilirdi..

yamisis
24-03-07, 08:42
evet ya yeni birimi geliyor?yoksa necdet onamı aşık olacak?üff nekadar da çok karakter olucak ya?hayıır olaamaz..necdet başkasını sevemeeeeez..istemeeeeem..
DİTMESİN BAŞKASINA DİTMESİİN:icon_sorr

arzu-başak
24-03-07, 08:47
Dünkü bölüm için ne desem az...çok güzel bir bölümdü..uzun uzun yazmaya gerek yok sizin yorumlarınızı okudum genel olarak düşüncelerimiz aynı zaten...ahmetin yasemine bankta söyledikleri..allahım bu yasemin nasıl dayandı ben olsam hemen sarılırdım ahmete....yalnız ahmetin trende söyledikleride çok can acıtıcıydı ahmet evliliğin nasıl mutlumusun dediğinde yaseminde iyi mutluyum deyince...dedim tutmayın beni bu kızı boğacağım...
birde ahmet yasemine rüya için çok şanslısın diyince..dedim sende şanslısın ahmetim ama birşeyden haberin yok.....
serenalti..canım meyra diziye necdetin sevgilisi rolunde giricekmiş....
mehtapsan hoş geldin....

serenalti
24-03-07, 08:47
bence necdet yaseminden vazgeçmez..yani ona olan aşkı bitmez bence..başka birine aşık olmaz..

(aslında başkasına aşık olsa süper olurdu.. :))

spdr
24-03-07, 08:48
evet ya yeni birimi geliyor?yoksa necdet onamı aşık olacak?üff nekadar da çok karakter olucak ya?hayıır olaamaz..necdet başkasını sevemeeeeez..istemeeeeem..

meyra şarkıcı-şöhret okulunda oynamıştı sanırım...
kızıl saçlı bi kadın..
necdetin sevgilisi olarak girecekmiş diziye:img-yes:
bence pastaneye alacakları yeni eleman o olucak:img-wink:

avona
24-03-07, 08:50

canım şu meyra şarkıcı kız o diziye dahil oluyomuş hatta necdetin sevgilisi olarak hatta enson şöhret okulunda oynamıştı kızıyla birlikte okula gelen kadını oynuyodu öyle yani ilerki bölümlerde gelcek anlaşılan...

serenalti
24-03-07, 08:50
sevgilisi olarak girecek diziye dediniz ya..bu haberi nerden aldınız..ay ben bi bu forumu takip eiyom..hiç bişeyden haberim yok..meyra olayını nerden öğrendiniz..

arzu-başak
24-03-07, 08:52
sinemcim dün mehmetle sevimi gösterdiklerinde aklıma herzamanki gibi sen geldin dedim şimdi sinem tv ye yapışmıştır..yalnız mehmette ne anlamlı baktı öyle..abimde yuh ya 4 senede hiçmi birşey olmamış dedi....
serenalti...canım meyra diye bir şarkıcı var..tanıyormusun bilmiyorum bende tanımıyordum resmini görünce hatırladım..o kız diziye necdetin sevgilisi rolunde girecekmiş...olay bu...istersen basında çıkan haberler bölümüne bak...

buarada dün dizinn sonuna kadar yasemin yine beni sinir etmeyi başardı..tebrik ediyorum yani..yalnız son sahne güzeldi..bakalım neler olucak....

yamisis
24-03-07, 08:54
HMMM...o kız iyi rol yapar mı ki yaw?HMM.HANİ RIZA DEDİ YA NECDETE KISKANDIRACAKSIN BUNU diye...acaba onun içinmi girecek diziye meyra belki kıskandırır necdet yasemini ama yasemin kıskanmaz ki..gözü ahmetde onun..ha YADA necdet meyraya aşık olacak ahmet yaseminle tekrar birleşecek yaseminle necdet boşanacak .rüyanın velayetini haliyle yasemin alacak ahmete onu kzı oldugunu söylemeycek ya da söyleyecek ama bunu hiç birzmaan rüyaya söylemeycekler böylede dizi bitecek nasıl iyimi ?iki dakkada senaryo uydurdum ve sonuca bağladım..

iReMJeLiBoN
24-03-07, 08:54
Dünkü bölüm süper ötesiydi.. Başları biraz genel olsada sondaki Yasemin ve Ahmet sahnesi gene beni gözyaşlarına boğdu..:D

Bi an yasemin orayı terkedip gidince biticek burada falan dedim soora bidaha konuşamayacaklar dedim yasemini dövcektm sustu diye ama soora köprüde karşılaşmaları, yasemin'in " peki neden hastahanede benimle konusmak istemiyorsun " demesi bağırması süperdi..!

Rıza'nın verem olmasına çok üzüldüm..

Şarkı söylerken cok güzeldi Işık Harun'u alıp dans etti falan çok hoştu Necdet gitar çaldı süper bişidi:))

Çok güzel bi bölümdü..

naz_özge12
24-03-07, 08:56
bence necdet yaseminden vazgeçmez..yani ona olan aşkı bitmez bence..başka birine aşık olmaz..

(aslında başkasına aşık olsa süper olurdu.. :))

bencede öyle necdet yasemin i çok seviyor.tabi bencede yasemin den vazgeçse daha iyi olur üzülmez rahat bir hayat kurur kendine.boşversin yasemin i ya..ama kesin vazgeçmez yasemin den gibi geliyor bana..

şeboist
24-03-07, 08:57
arzu evet ekrana yapıştım bacım. :) ben diyorum mehmet hissi biri diye ama bazıları sevime karşı boş demişti. :icon_whis mehmet böyle devam et yıııvruum aferin.gözüme girdin bak bu sefer. :)
ay çok hoştu ama o sahne... :img-in_lo
ahmetin aylaya iltifat ettiği sahne de çok hoştu.ikisinde de eridim.:img-in_lo
rızaya çok üzüldüm.umarım iyileşir.:icon_sorr
bu çocuklar kesin başlarına bi iş açacaklar. :) ağzını burnunu dağıtacaklar sürekli.:img-hyste
son sahnede tırstım. :img-hyste ne biçim baktı yasemin nezoşa öyle?!:img-hyste yasemin nezoşa bişey deme çok pis dalarım ha.öyle bi anne bulmuşsun yüklenme kadına. :img-blush odayı da dağıtttı zaten.:img-hyste

arzu-başak
24-03-07, 08:58
HMMM...o kız iyi rol yapar mı ki yaw?HMM.HANİ RIZA DEDİ YA NECDETE KISKANDIRACAKSIN BUNU diye...acaba onun içinmi girecek diziye meyra belki kıskandırır necdet yasemini ama yasemin kıskanmaz ki..gözü ahmetde onun..ha YADA necdet meyraya aşık olacak ahmet yaseminle tekrar birleşecek yaseminle necdet boşanacak .rüyanın velayetini haliyle yasemin alacak ahmete onu kzı oldugunu söylemeycek ya da söyleyecek ama bunu hiç birzmaan rüyaya söylemeycekler böylede dizi bitecek nasıl iyimi ?iki dakkada senaryo uydurdum ve sonuca bağladım..

yamisis oldumu canım şimdi...bari senaryolarınızda mutlu edin ahmeti...bu kadar acı yeter artık...valla dünkü bölümle ilgili aklımda kısa kısa birşeyler var tekrar izlemem gerekiyor...ama ahmetin olduğu her sahne benim için süperdi...necdet bittin sen oğlum...aslıcım ben yanlışmı okudum yoksa sen yasemine üzüldünmü...ne yap biliyormusun yasemine üzülürken aklına ahmetin durumunu getir hiç üzülmezsin...

spdr
24-03-07, 08:58
Dünkü bölüm süper ötesiydi.. Başları biraz genel olsada sondaki Yasemin ve Ahmet sahnesi gene beni gözyaşlarına boğdu..:D

Bi an yasemin orayı terkedip gidince biticek burada falan dedim soora bidaha konuşamayacaklar dedim yasemini dövcektm sustu diye ama soora köprüde karşılaşmaları, yasemin'in " peki neden hastahanede benimle konusmak istemiyorsun " demesi bağırması süperdi..!

Rıza'nın verem olmasına çok üzüldüm..

Şarkı söylerken cok güzeldi Işık Harun'u alıp dans etti falan çok hoştu Necdet gitar çaldı süper bişidi:))

Çok güzel bi bölümdü..

yasemin orda bişi söylemeyip gidince tamam bitti dedim ben de ama ahmet arkasından gitti...bu arada okulun yanındaki park mıydı orası cidden...pek güzelmiş maşallah....hem geniş-hem kimse de yoktu...:img-yes:

yamisis
24-03-07, 08:59
AMAAAAAN be üzüldüm şimdi..e ama nasıl necdet unuturki yasemini..ama mutlu olacaksa aşık olsun meyraya ..hatılradım o kızı ben hatırladım..ama inşallah bir şekilde yasemin biraz olsun kıskanır necdeti.hiç sanmıyorum ama..ya hayret yani bukdar yıl hiçmi söylemedi aşık oldugunu yaw ..hadi onu bıraktım yasemin hiç mi sormadı "senin aşık oldugun kıza ne oldu ?"diye necdete.onu anlamış deilim.necdet bi kıza aşığım demişti ...yasemin hiç mi sormadı ya:::::

özgenuroğlu
24-03-07, 08:59
Güzel bir bölümdü

valla berkin seside okanın seside güzlmiş:)

Yasemin necdetten uzaklaşmasını sağlayan şey necdetin başka birine aşık olması olcak...bu nedenle yaseminde rahat rahat ahmetle görüşebilcek pastaneye bulunan yeni kız necdetle aşk yaşıcak(!)

Sevim ve mehmet sahneleride çok güzeldi:)

ya ben bu gençlere ve rüyaya bayılıyorum ya...özellikle rüya necdet sahneleri çok güzel.. umarım rüyada necdette ayılırken çok acı çekip çok zorlanmazlar:(

ayla ahmet sahnesi nasıldı öyle ya ahmet resmen kızı kesti....

LİN
24-03-07, 09:00
Arkadaşlar,Meyra (ki asıl adı Hümeyra),Mehmet Ali Ilıcak'ın eşi.Kayınvalidesi de gazeteci,eski milletvekili Nazlı ILICAK.Tercüman'ın sahibiydi bu aile bir zamanlar.Yine torpilli bir giriş sözkonusu anlayacağınız:character
Sen git o su gibi güzelim Defne'nin 18'lik halini Belçim'e oynat.Cast'da pek verimli çalışıyor maaşallah!Hele hele mavi lensli Işık'da pek bir oturmuş rolüne canım:fighting2

naz_özge12
24-03-07, 09:01
dün rüya çok tatlıydı.özellikle de necdet ile şarkı söylerken.gözlerim doldu.doğru olmasada baba-kız çok tatlıydılar.rüya'nın bağırdığı sahne süperdi.(şarkı söylerken)rüya çok şekerdi.

arzu-başak
24-03-07, 09:02
arzu son sahnede tırstım. :img-hyste ne biçim baktı yasemin nezoşa öyle?!:img-hyste yasemin nezoşa bişey deme çok pis dalarım ha.öyle bi anne bulmuşsun yüklenme kadına. :img-blush odayı da dağıtttı zaten.:img-hyste

sinem inanamıyorum sana..sen yaseminin durumunda olsan ne yaparsın annene hiç kızmazmısın....kusura bakma ama allah kimseye böyle anne vermesin diyorum ben....mahfetti hayatlarını....neyse ben çıkıyorum size iyi sohbetler.....

ozenc-can
24-03-07, 09:05
Çok güzel bir bölümdü. Ama …
Ne olacak şimdi, kaldıkları yerden devam mı edecekler? Yasemin evlilik oyununa, Ahmet’te acı çekmeye, Ahmet Rüya’yı öğrenemedi. Bu konu burada kapandı, başka bahara mı kaldı?
Zaten Yasemine sorduğu soru da havada kaldı. Necdet’le evlenme konusunda neden acele ettiğini sordu ya, Yaseminin gerekçesi haber alamaması mı?

serenalti
24-03-07, 09:06
evet meyrayı biliyorum yani kim olduğunu bi şarkısını da dinlemiştim..az önce aklıma geldi basında çıkan haberler bölümünü okumak..hiç bakmazdım ben oraya..teşekkür ederim arzu-başak bilgilendirdiğin için..

ya arada dizi hakkında tüyo veren arkadaşlar olurdu..yok mu böle biri..

bu arada bu bölüme kadar neler olacağını az çok biliyoduk genel özetten okumuştuk ama bundan sonrası için bi bilgimiz de yok..

bi tane kaldı o da ahmetle aylanın evlenmesi meselesi..o da olursa artık nası kavuşcak bunlar..hadi necdet meyra karakterine aşık oldu diyelim ee aylayı napcaz..

yoksaaaa..

yoksa ahmetle yasemin hiç bi zaman kavuşmayacaklar mı..böle olursa dizi daha çok akılda kalır die senaristler böle bişey yazmazlar demi yaaa..haziran gecesinde böle olmuştu..sonra bi sürü kitap biliyorum ben böle biten..o büyük koca sevdaların sonunda kavuşamıyolar..biri ölüyo falan..inş öle olmaz..hadi hayırlısı..

cumaya kadar çok var ya..ama kendime bi hedef koydum..cumaya kadar 1000 soru çözcem sonra da ödül olarak hatırla sevgiliyi izlcem..

şeboist
24-03-07, 09:08
arzu bana kimse inanamıyor zaten.:img-hyste nezoşu seviyorum.ona bişey demesin.ama kadını fena kıstırdı tenhada. :) zaten kocası hasta bi de o üzmesin.:icon_sorr
kamile çok güldüm bu bölüm. :) bu kadar mı yalaka olur insan! :) necdetle rüya dans ederken rüya necdetin ayağına bastı ya orda da güldüm.hehe:img-hyste

spdr
24-03-07, 09:10
ben ahmetle yaseminin mektup olayını falan öğrendikten sonra nasıl ayrıldıklarını da çok merak ettim:img-yes: yani dur bi gidip anneme kızıyım falan diye ayrılmamışlardır heralde:icon_roll mesela ben ahmetin o zaman neden necdetle evlendin-sevmeden evlenmeyeceğim demiyor muydun..vs vs diye sormasını da bekliyordum:img-huh:

iReMJeLiBoN
24-03-07, 09:11
evet o dans sahnesi acaip hoştu, böle yaseminin kalkışı falan Lale ile Teo ' nun dansı.. onlar gerçekten süperdi necdet ile rüyada cok şirindi.. evet son sahnede yaseminin ağladıktan soora bi kalkışı vardı vampr geri döndü gibi..:D ahmetnde aneee die baırmasıda yani maşallah..:D

yamisis
:img-yes: Güzel bir bölümdü

valla berkin seside okanın seside güzlmiş:)

Yasemin necdetten uzaklaşmasını sağlayan şey necdetin başka birine aşık olması olcak...bu nedenle yaseminde rahat rahat ahmetle görüşebilcek pastaneye bulunan yeni kız necdetle aşk yaşıcak(!)

Sevim ve mehmet sahneleride çok güzeldi:)

ya ben bu gençlere ve rüyaya bayılıyorum ya...özellikle rüya necdet sahneleri çok güzel.. umarım rüyada necdette ayılırken çok acı çekip çok zorlanmazlar:(

ayla ahmet sahnesi nasıldı öyle ya ahmet resmen kızı kesti....

e güzelim sen direk rüya ile necdeti ayırdın yaw..olmazki:icon_sorr hem ya bu bilgileri nerden alıyosunuz ?nerden öğreniyosunuz kızlar???:img-wink:

necdetin başka birine aşık olması yasemini ondan uzaklaştırmazki ;zaten yasemin necdetten yeterince uzaktı...sadece onun ekmeğine yağ sürürlmüş olır..oda rahat rahat ahmetle buluşur..oh rüyaya yazık valla anne bildiği kadınla baba bildiği adamın başkalarıyla ilşkisi oldugunu öğrenince artık psikopatın önde gideni olur..artık ne tür resimler yapar onu bilemiicem..ruh halini nasıl yansıtır bilemem...
bide ikide bir şu gözüme takılıyor necdetle yasemin ayrı odalarda yatıyor ya hiçmi bunları rüya görmedi?hiçmi demiyo nie ayrı uyuyosunuz diye?normalde küçük çocuların sabah uyanınca yaptıkları ilk şey ;anne babasının odasına gidip onların ortlalarına yatmak olur. rüya hiçmi böyle birşeye yeltenmemiş onu anlamadım?:img-yes: bunu da bir açıklığa kavustururlarsa senaritler iyi olur aslında..birde lale nerde kalıyor yaw?bu necdetle yaseminin yaşadığı ev yeni bir ev kanımca..ki öyle ozmaan laleye ne oldu annesiyle filan kalıyodur herhalde..ya rıza çabuk iyileşsin ya ,çok üzüldüm.
.ayrıca evet ışıkın gözünün lens oldugu hooppiidik anlaşılıyor gözünün feeri sönmüş gibi çünkü:img-hyste ama hoş mu ? eve thoş...AYRICA BERK hakman çok yakışıklı uya oyunculuğu da iyi...

burchincik
çok güzelbir bölümdü ben en çok ahmetle yaseminin herşeyi öğrendikleri anı beğendim...deniz ve necdetin şarkı sölemeleri ışık ve harunun dansı ....rüyanın bağıra bağıra şarkı sölemesi...ahmetin kucağındayken baba baba diye bağırışı..ahmeti soruları ile boğuşu hepsi çok güzeldi ama en etkileyici sahne son sahne neydi o yaseminin bakışı anne hayatımı mahvettin der gibi bakışı....:good:

serenalti
24-03-07, 09:13
bence bi süre daha ortaya çıkmayacak bu rüya meselesi..ahmet az daha acı çekecek..hem bi arkadaşın da dediği gibi 2 bölümde tüm gerçekler ortaya çıkacaksa 2 sezon daha ne anlatcaklar bize..defne-deniz olcak mı bilmiyom ama olsa da ahmetle yasemin aşkı gibi bişey çıkmaz bence..

nese herkese ii günler..

desire
24-03-07, 09:17
bu bölüm cok güzeldi...ahmet ve yasemin sahneleri cok duygusaldi ve calan müzik insani alip götürür gibiydi...
riza icin üzüldüm ama iyilesecegi kesin...
bakalim anneler nasil tepki verecekler gerceklerin ortaya cikmasindan sonra...

özgenuroğlu
24-03-07, 09:18
:img-yes:

e güzelim sen direk rüya ile necdeti ayırdın yaw..olmazki:icon_sorr hem ya bu bilgileri nerden alıyosunuz ?nerden öğreniyosunuz kızlar???:img-wink:

necdetin başka birine aşık olması yasemini ondan uzaklaştırmazki ;zaten yasemin necdetten yeterince uzaktı...sadece onun ekmeğine yağ sürürlmüş olır..oda rahat rahat ahmetle buluşur..oh rüyaya yazık valla anne bildiği kadınla baba bildiği adamın başkalarıyla ilşkisi oldugunu öğrenince artık psikopatın önde gideni olur..artık ne tür resimler yapar onu bilemiicem..ruh halini nasıl yansıtır bilemem...
bide ikide bir şu gözüme takılıyor necdetle yasemin ayrı odalarda yatıyor ya hiçmi bunları rüya görmedi?hiçmi demiyo nie ayrı uyuyosunuz diye?normalde küçük çocuların sabah uyanınca yaptıkları ilk şey ;anne babasının odasına gidip onların ortlalarına yatmak olur. rüya hiçmi böyle birşeye yeltenmemiş onu anlamadım?:img-yes: bunu da bir açıklığa kavustururlarsa senaritler iyi olur aslında..birde lale nerde kalıyor yaw?bu necdetle yaseminin yaşadığı ev yeni bir ev kanımca..ki öyle ozmaan laleye ne oldu annesiyle filan kalıyodur herhalde..ya rıza çabuk iyileşsin ya ,çok üzüldüm.
.ayrıca evet ışıkın gözünün lens oldugu hooppiidik anlaşılıyor gözünün feeri sönmüş gibi çünkü:img-hyste ama hoş mu ? eve thoş...AYRICA BERK hakman çok yakışıklı uya oyunculuğu da iyi...

Haber eklendi okanın başlığına diziye yeni gircek bir kız necdetle aşk yaşıcakmış yani anlıcanız necdet yavaş yavaş ona kaymaya başlıcak:)

yamisis
24-03-07, 09:23
Haber eklendi okanın başlığına diziye yeni gircek bir kız necdetle aşk yaşıcakmış yani anlıcanız necdet yavaş yavaş ona kaymaya başlıcak:)

hadi yaaa:icon_sorr ?tüh be...üzüldüm ikinci kez..e yani ozaman bilindik aşk hikayesi olur bu dizi...herkes aşkını bulur üzülen kimse olmaz sonuç tatlıya bağlanır herkes laylay lililom olur ve dizi biter hayret yani..gıcık yasemin psikopat şey.nooolucak..yaseminlerin yüzkarası...ismimi değiştirmek istiyorum allahım:icon_sorr ne bu yaw?kızını necdetle büyüt , sonra büyümüş kızı ahmet alsın öpsün koklasın oldu gözlerim doldu....nekadar kendi kızıda olsa rüya necdeti tercih eder şimdi biri gelse ben senin babanım dese bana ...dünnyada gitmem onun yanına babamı bırakıpta...:img-yes:

yamisis
24-03-07, 09:26
ya kızlar dikkatinizi çektimi sanki okan yalabık bu sahnelerde zayıf gibi..yani öncekilerden daha zayıf gibi..jenerikteki hali gibi hani yasemini öperkenki hali gibi...acaba bu bölümleri öncedenmi çektiler şimdimi çekiyolar yoksa bunlar çok önceden çekilen bölümler mi?bide şunu merak ediyiroum şu jenerikteki sahneleri nezaman izliicez?

yamisis
24-03-07, 09:28
ben o haberin yalan olduğunu düşünüyorum. :img-yes:
necdet başkasıyla asla aşk yaşamaz. :img-yes:

hıh..ağzından baldamlıyo canım..konuş konuşş.bencede...

ya şimdi o jenerikteki sahneleri bekliyorum ben...yani hiç yayınlanmaz diyo bazı arkadaşlar ama hiç yayınlamayacakları bir şeyi neden okadar emek verip çeksinlerki boşu boşuna dimi?onlar göstermelik diyo bazı arkadaşlar ama sanmam ..yani bir sahne çekmek için nekadar para harcıyolardır kimbilir.o yüzden laf olsun diye çekmemişlerdir o sahneleri ..inşallah..

ares7
24-03-07, 09:32
Ya ben bu bölümü fazla etkileyici bulmadım.Ahmet yasemin konuşması resmen yapmacıktı.16 sene öncesini nasıl bir anda birbirlerine şıp diye söylerler aklım almadı.Biraz daha siyasi olaylar on plana çıkarsa bide o şahane muzık çalarsa daha süper olur derim ben.Çünkü bu dizinin ana düşüncesi aşk olmamalı . Bir devrin hikayesi olmalı.Çevremizde bir sürü aşk dizisi var zaten..

şeboist
24-03-07, 09:34
jenerikteki sahneler olmayacak.onlar tanıtım için çekildi. :img-wink:
dediğim gibi kesin bu haber de katherina gibi fos çıkacak. :img-wink: hem o kadar oyuncu dururken hs ye meyrayı asla almazlar. :img-yes:

NiliWerda
24-03-07, 09:36
ya dün gece bi bıraktım 20 sayfa daha ilerlemiş...
e bende hepsini okudum alıntılar yaptım yorum yapmasam olmaz yanii...

rüyanın trenden inerken ahmeti öpmesi çok güzeldi:)çok şirinlerdi.ya o sahnede nejdete acımam gerekiyor muydu bilmiyorum ama ben hiç acımadım ona:)hatta kızdım bile.herşey çok güzeldi saolsun nejdet batırdı sahneyi.ben ne kadar istesemde nejdete hak veremediğimi anladım.ona acıyamıyorum bile.

valla buna aynen katılıyorum....

Gerçekten mi?Annenin doğum günü kutlu olsun Nilcim.
Ama bu bölümleir iyi denk getiriyorlar ya.
Dünya verem günü.
Ne diyim, bütün verem hastalarına , acil şifalar diliyorum

sağol canım... daha ben kutlamadım anneminkini:img-hyste
evt bende acil şifalar diliyorum özelliklede rızaya...

Ya yalnız Deniz'le Defne de çok şekerler.Kavga sırasında Deniz "Defne çıııık!" diye bağırdı o bile yetti
QUOTE]

o sahne çok güzeldi ya ben o sahneyi bi daha izlemek istiyorummm

[QUOTE=şairim;2747846]Ya bu arada Rüya'nın doğumgünü sahneleri nereye uçtu?Haftaya kaldı herhalde...

canım o sahne kanımca ışıkın doğum günüymüş yani son resimlere bakılırsa?
ben bu hafta bekledim ama herhalde haftaya kaldı..

En sinirlendiren sahne:
"Cok guzellesmissin Ayla" O ne demek? Peh! Insan, sacin cok yakismis falan der..
En guzel sahne:
Yasemin'in annesine firlattigi bakis. Icimin yagi eridi
En huzunlu sahne:
Secmek zor; ama "ben mutluyum" sozu uzerine "Iyi bari birimiz mutlu" diyen Ahmet; Necdet'le Ruya'ya bakakalan Ahmet, "Sen beni oldurdun" diyen Ahmet.
En cok gulduren replik:
"Basini trabzanlara carptigin miting mi?"

evt canım aynen bende ve bi tane daha ekleyecem beni güldüren sahne olarak: rüyala necdetin dueti

Anitaa bozuşmayalım bak Ayla yengemize öyle deme alınıyorum.
O ne bakışlardı öyle Ayla'ya valla adamın içinde hala çapkınlık var.

ya Melalllllllllll ne bakışı ya adam normal baktı işte:))
asıl bakışlar trende yasemine attığı bakışlardııı......

Buyur arkadaşım işte Tanju Okan'ın Deniz ve Mehtap şarkısının tam sözleri.

deniz ve mehtap sordular seni neredesin?
nasıl derim terk etti,
bırakıp beni gitti,

alay ettiler benle hep,
mehtap dedi: "gördüm ah onu,
belinde erkek kolu"

deniz güldü halime,
bir avuç su verdi elime,
"biterse gözyaşın al" dedi,
"doldur tekrar yerine"

rüzgar ve martı sordular seni neredesin?
nasıl derim terketti,
bırakıp beni gitti,

alay ettiler benle hep,
martı dedi: "gördüm ah onu,
belinde erkek kolu"

rüzgar güldü halime,
dedi: "gidelim düş önüme",
gidemem dinle martıları,
bitmiyor alayları…

ahha ahhh bu şarkının sözlerini arıyodum sağol Melalcim ya denizimde ne güzel söledi özbür gıcıklarda eşlik etmeseydi tam süper olacaktı

Deniz'le Defne'den de hüzünkü bir aşk hikayesi yolda. Hatta seyirci yeri gelecek Yasemin ve Ahmet'in acısını unutacak ve onlara ağlayacak.Gencecik Deniz mutlaka hapishaneye düşecek ve belki asılarak 25'inde idam edilecek.:

yaaa sorma bu dediklerinin hepsi çıkacak gibime geliyo...
ben bu son bölümde ağlamadım ama ilerki bölümlerde benden bi böğürme sesi (ağlama bakımdan:)) gelebilir:img-hyste

arzu bana kimse inanamıyor zaten.:img-hyste nezoşu seviyorum.ona bişey demesin.ama kadını fena kıstırdı tenhada. zaten kocası hasta bi de o üzmesin.:icon_sorr
kamile çok güldüm bu bölüm. bu kadar mı yalaka olur insan! :) necdetle rüya dans ederken rüya necdetin ayağına bastı ya orda da güldüm.hehe:img-hyste

sinemcimmmmmmmm ne demek nezoşa bişi demesin?!!!
kızının kaderiyle geleceğiyle oynadı o iki anneee:icon_whis

biraz fazla bi alıntı oldu ama kusura bakmayasınız:))

merhem
Bu bolum en cok begendigim sahneler, Ruya ve Ahmetin konusmalari ruyanin ahmete habire soru sormasi

Genclerin sarki soylemesi ardindan gecis yapip
Necdet ve ruyanin muhtesem dueti ve dans etmeleri :)

Mehmetin sevimle cocuk hakkinda konusmalari mehmetin ve sevimin bakislari

Ahmetin sen beni oldurdun demesi

:)

yamisis
Ya ben bu bölümü fazla etkileyici bulmadım.Ahmet yasemin konuşması resmen yapmacıktı.16 sene öncesini nasıl bir anda birbirlerine şıp diye söylerler aklım almadı.Biraz daha siyasi olaylar on plana çıkarsa bide o şahane muzık çalarsa daha süper olur derim ben.Çünkü bu dizinin ana düşüncesi aşk olmamalı . Bir devrin hikayesi olmalı.Çevremizde bir sürü aşk dizisi var zaten..

canım 16 yıl değil 6 yıl..ama bend eönceden söylemiştim bunu haklsın çok saçma 6 yıl öncesini biranda hatırlamak ezberindeymiş gibi...arka arkaya açıklanması bu olayların banada saçma geldi..
ama bu dizi asıl aşk dizisi hayatım..devrin olayları ise sadece fon olarak kullanılıyor...siyasetnin ön plana çıkması daha kötü olur..beni sıkmaz ama başka izleyicileri sıkabilir.kod adından biliyorum o dizide daha çok siyaset vardı izleyenid eçok az oldu o yüzden..hem aşk olmadan başka ne nlatılabilirki...kuru kuru olmazki...ha şu deniz gezmiş olayınıiöğrenci olaylarını anlatmya başlıyacaklar zaten ..ama neyalan söyliyim o zman atlamsından önceki bölümler bambaşka bir hatırla sevgiliydi...buseferkinden çokçok daha güzeldi..adnan menderes falan filan...

havincim
24-03-07, 09:37
bende jenerikteki sahnelerin yayınlmayacağını düşünüyorum.bence onlar sadece jenerik için çekilmiş sahneler.dikkat ederseniz o sahnelerde yaseminin saçı şimdikinden farklı.yani şu anda yasemin saçlarının önlerini kestirmiş.perçem yapmış.oysa o sahnelerde yaseminin saçlarının önleri uzun.o sahneleri şimdi gösteremezler.

nejdetin yaşayacağı olaylar,ne yapacağı zerre kadar umrumda değil,ahmetle yasemine dokunmasın yeter:)

şehrayin
24-03-07, 09:45

sevgili ares, çevremizdeki aşk dizilerinden zaten farklı bir dizi bu
yani sen şıp diye söylediler dedin ya
ben haftalardır bu yanlış anlamaların son bulmasını beklyordum,
vallahi şişmiştim :)
ama tabi yaseminin o kararlı tutumunun bir anda yok olmasını merakımdan dolayı eleştiricek zamanım olmadı :)
bu arada çocukların siyasi kavgalarına,
derginin siyasi nedenlerle kapatılmasına yeterince yer verildiğini düşünüyorum
diziyi seyrederken dikkatimi çeken nokta oydu
bir ondan bir ondan gösteriyorlardı ve oranı o kadar güzel ayarlamışlardıki
hiçbir lezzet öne çıkmıyordu
o yüzden bu bölümünde tadı damağımda kaldı :)

merve d.
24-03-07, 09:59
sevgili ares, çevremizdeki aşk dizilerinden zaten farklı bir dizi bu
yani sen şıp diye söylediler dedin ya
ben haftalardır bu yanlış anlamaların son bulmasını beklyordum,
vallahi şişmiştim :)
ama tabi yaseminin o kararlı tutumunun bir anda yok olmasını merakımdan dolayı eleştiricek zamanım olmadı :)
bu arada çocukların siyasi kavgalarına,
derginin siyasi nedenlerle kapatılmasına yeterince yer verildiğini düşünüyorum
diziyi seyrederken dikkatimi çeken nokta oydu
bir ondan bir ondan gösteriyorlardı ve oranı o kadar güzel ayarlamışlardıki
hiçbir lezzet öne çıkmıyordu
o yüzden bu bölümünde tadı damağımda kaldı :)

sana katılıyorum cnm.onlar söyledi ben evde izlerken rahatladım ne kadar da beklemişim meğer söylemelerini:img-yes: ahmet birde kızını öğrensin tam süper olacak:img-wink:

şehrayin
24-03-07, 10:00
nil de get. :) nezoşa laf söylemeyecek diyorum o kadar.yolarım yoksa o yasemini. :icon_whis
ah ayşe sevim&mehmet dedin yine beni bi hoş yaptın. :img-in_lo

sevim&mehmet diyorsunda okadar zaman geçti adam ancak çocuk yapmayı düşünmezmisin dedi. akcak kan damarda durmaz niye o kadar ağırlar
hayır yani onlara kafayı takmış olsam rıza yerine ben verem olurdum :)
ben de bir araya gelmelerini istiyorum ama pek ağırlar yani
şöyle güzel güzel imalarla flört etselerde biz de aşka gelsek :)))

Türk_Jön
24-03-07, 10:00

16 sene öncesini söylemediler 5 sene önceki şeyleri söylediler ayrıca insanlar hayatlarının yönünü değiştiren ve derin izler bırakan olayları asla unutmazlar. Siyaset zaten yavaş yavaş karışmaya başladı,gençler sürekli siyasi olaylara katılıyor

yamisis
24-03-07, 10:01
walla bukadar erken öğrenilmesi bu durumun saçma diyorum..ama inşallah senaristlerin bildiği birşey vardır ki erkenden öğrenmeleri bosuna diildir... ama....eğer gerçekleri öğrenirlerse ahmet ozaman neden aylayla evlensinki?ne diye evlensin?ya da yasemin neden rüyanın kızı oldugunu söylemesin?ne olucakda bunlar birleşmicek?ne karar verecekler?eminmki ahmet tayinini istanbula isteticek ..eee gerçekleri öğrendi ya ..yasemine yakın olup necdetin ve rüyanın arasına girme şansı buldu ya hiç kaçırırı mı bu fırsatı??valla kafam allak bullak?yani eğer evlenmezse birdaha gazetede çıkan haberlere hiç inanmam ozaman necdetin meyraya aşık olacağıda yalan dır derim..ama eğeer bir şekilde ahmet ayla ile evlenirse ki herkes evlenecek diyor_nası lolucak bilmiyorum ben-ozman necdetin meyraya aşık olma ihtimalide artmış olur..öfff öffff..valla necdetin ne yaptıgı beni çok ilgilendirir görmezden gelemem ben onu...herkes kötülüyor ama biraz daha düşünseniz ona yazık oldugunu görürüsünüz arkideşler ..:icon_sorr gıcık yasemin...

giZemayıS
24-03-07, 10:06
ne çıkıyosa yaseminin başından çıkıyo ahmet haklı hastanede annesine güvnmeyip ahmete güvenmeliydi bence bunlar gerçeği öğrendiler ama ahmet bana güvenseydin beni bekler necdetle evlenmezdin dicek yaseminde izah edemicek kalcaklar öyle izah etse bile rüyaya ne dicekler çok merak ediyorum rüyaaa ameet varya ameeet senin baban !!! hööönk!!!
bide bu tren sahneleri baydı artık ayyy ne o öyle artık ahmet yasemini görmek için tren garlarına gidicek :img-hyste

şehrayin
24-03-07, 10:12
şebo ben onu bunu bilmemde sevime bayılıyorum çok tatlı
ama mehmetim bıyıklarına ne demeli :)
ince ince :)
ince mehmedi çok okudu galiba :)

merhem
24-03-07, 10:14
Nil anneler hakliydi ayrica yasemin neden bukadar donek suursuz bir kiz anlamis degilim
bir dedigini bir dedigi tutmuyor
kacdefa bu yasananlarin ustune mutluluk kurulamaz dedi kackez artik cok gec dedi bosuna ahmete sucsuz numarasi yapmasin suclu iste hih ada yaseminiymis yolarim ben oyle ada yaseminini

Melisa_15
Cidden harika br bölümdü.Ysmn ile ahmetin mektup we hastane olayını ögrenmelereine çok sevdndim.gelecek bölüm yasemin ile annesi arasında geçecek diyologu çok mrk edioırum..
sizede öle mi bilmem ama ahmet çok garip gelioyr bana cidden wahşileşmiş gibi biraz. eskiden onu görünce yerimde duramamzdım.şimdi ise yeni bir grup var.harun,deniz,defne bu 3 lü bitiriyor bni harikalar.birazda ışık aralarına katılsa ii olcak pıssırk halleri sinir edior bni......

LİN
Tahmin 1) Bizim bıcırık Rüya, 1960 doğumlu olduğuna göre 1980'de 20'li yaşlarda bir üniversite öğrencisi olacaktır.Genç Rüya,babasından,annesinden öz halası Defne'den,büyük halası,büyük dayısı vs den aldığı genlerle kesinlikle öğrenci olaylarına en ön saflarda katılacaktır.:img-wink:
20 sene sonra Lozan'da Hukuk okumuş olan Aamed ise ülkede önemli bi mevkiide olacaktır şüphesiz.Suskunluğuyla bizi delirten annesinin :img-help: sayesinde,özbabasının Aamed olduğundan habersiz mitinglerde boy gösteren Rüyamız'ın yolu talihsiz bir durumda Aamed'le kesişecektir.Psikopat Necdet :icon_evil herşeyi göze alıp Ahmet'e gerçeği anlatıp Rüya'yı kurtarması için yalvaracaktır. :good:
Tahmin 2) Aradan 4 yıl geçmiştir. Suskun Yasemin susmaya devam ederek seyirciyi çıldırtma noktasına getirmiştir.Zavallı Ahmet'de "yeter artık bıktım bu yalnızlıktan bari bende Ayla'yla evleneyim evimi yolumu bileyim" diyecektir.Ama evliliğe ramak kala,Rüyamız hastalanacak :icon_cry: ve Psikopat Necdet Ahmet'ten gerçekleri anlatarak yardım istemek durumunda kalacaktır. Sonuç olarak,Psikopat Necdet gerçeklerle kendi başına yüzleşip,normal bir insana dönüşecektir.:good:

_1903_özi
24-03-07, 10:18
yaseminin sonunda gösterdiği tavır çok abartıydı ne olacak sanki ahmete dönecek mi çok merak ediyom hanfendiyi dönsün de kurtulalım bizde

vega58
24-03-07, 10:24
gidiyomusun sinem kuzum..
zaten doğru düzgün izliyemedim atvye bi haller oldu bütün kanallar düzgün atvde sinyal yok ne ayaksa..ağzını burnunu dağıtacaktım..
mehmetle sevimin konuşmalarını falan izleyemedim...
neyse ekledilerse izlerim youtubedan akşam sen gelince yorumlarız..
gelecen de mi yoksa baban yine tenhada sıkıştırıyor mu seni..

arzu-başak
24-03-07, 10:53
Arkadaşlar peki şimdi bu ahmet bu olaydan sonra aylayla evlenmeyi üşünmez..ancak yaseminin ahmetin canını yakması lazım...şimdi ahmet yasemine sen neden hemen necdetle evlendin neden beni beklemedin diyecek..yaseminde sakın ben necdetten hamileydim o yüzden evlenmek zorunda kaldım demesin..yok canım o kadarda değil..eğer böyle birşey olursa benim ahmetim bir daha hayatta iflah olmaz...yok yok düşünmeyeyim ben böyle kötü şeyler......

özge_letyy
24-03-07, 11:02
Arkadaşlar peki şimdi bu ahmet bu olaydan sonra aylayla evlenmeyi üşünmez..ancak yaseminin ahmetin canını yakması lazım...şimdi ahmet yasemine sen neden hemen necdetle evlendin neden beni beklemedin diyecek..yaseminde sakın ben necdetten hamileydim o yüzden evlenmek zorunda kaldım demesin..yok canım o kadarda değil..eğer böyle birşey olursa benim ahmetim bir daha hayatta iflah olmaz...yok yok düşünmeyeyim ben böyle kötü şeyler......

aman arzu abla deme böyle şeyler
gerçi olur olur yaseminden bunu da beklerim yani
ama bunu söylerse ahmet hiç yıkılmadığı kadar yıklır bir de aldatıldığını sanacak böyle olursa

buseemm
24-03-07, 11:03
Yok canım Yasemin asla böyle bir hataya düşmez. Zaten Ahmet "beni unutmak için evlendi" diye düşünüyor. Böyle düşünmeye devam eder. Yasemin eğer Ahmet'e Rüya'nın babası olduğunu söylerse o zaman tekrar bir araya gelmek için çabalayabilir. Ama Yasemin bunu henüz söylemez. Rüya'nın böyle bir durumu kaldırabileceğini düşünmüyordur. O yüzden Ahmet'e artık çok geç olduğunu söyleyecektir. Ve Ahmet'te doğal olarak kendi hayatını kurmak isteyecektir. İşte bu noktada Ayla devreye giriyor. Zaten ailenin içine girmeye başladı bile. Baksanıza dün akşam Ahmet'lerin evindeydi Ahmet'i de iyiden iyiye süzüyordu.

bir_adı_yok
24-03-07, 11:07
bu bölüm nihayet necdet'in aklına, rüya'nın ahmet'in kızı olduğu geldi.
kendiside söyledi ahmet öğrenirse en büyük hakkı rüya'ya sahip çıkmak.
şimdi bütün kozlar yasemin'de.
bu seferde söylemesse gerçeği ahmet'e çok kızarım.
bütün olumsuzlukları bir kenara bıraksın ve sadece ahmet'e söylesin.
evet çok zor, herkezi kandırmış olacak ama, biyerden başlamak gerek, şimdi herşey çok mu iyi.

esra36
24-03-07, 11:07

peki yasemin bunu neden söyleysin ki ahmete bu kadar aşık iken,benncede ahmein canı çok yanacak veya hiç umudu kalmayacak bir duruma gelince ayla ile evlenecek.aslında ayla fena kız değil yani hazır ahmet sinyallerinide vermiş "güzelleşmişsin" diyo.(:img-hyste )

buseemm
24-03-07, 11:08
Aynı şeyi diziyi izlerken dedim ben :img-hyste Herkes ya bu kadar olmaz herkes mini etek giymiş :)

Evet moda böyle bir şey işte. Zannediyorum 70'lere kadar böyle gidecek. Zaten moda hep kendini tekrar eden bir şey. O yüzden tekrar uzun eteklere dönülecektir. Hatta boru paça pantolonlar moda olacak. Eh bir ara Yasemin giyi