Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
senaristler ahmet- yasemın ilişkisini düşünmekten onlara sıra gelmemiştir. öyle yama gibi duruyordu ki o sahne.. dur şunlara da bir sahne yazalım gibi.. :img-wink: bence ahmet ve yasemini yanyana görmek için çok kafa patlatıyorlar. rıza bey de o yuzden hasta olduysa hiç şaşmam..
sahi onlar bundan sonra nasıl (ne bahaneyle) görüşecekler acaba? ne olursa olsun yasemin evli. ahmet ona gel surda buluşalım demez. hastane iyi bir bahaneydi. tren de.. yolda karsılastırmazlar herhalde. :img-wink: n:img-wink: necdet atmaca gibi bekliyordur ahmet'i.. doğum gününü duyup mu gelir acaba? baska yolu yok bence ruya hakkında hemen suphelenecek. olaylar bayagı hızlandı zaten.
Bundan sonra bahaneye ihtiyaclari yok. Ne yapmalri gerektigine karar verene kadar, bir kac kez daha gorusurler. Sonra ayrilacaklar zaten. Yok, benim yuregim bir Ahmet-Ayla dugunu kaldiramaz. Ne yapacagim o bolumlerde bilmiyorum. Zaten Psikopat Necdet ve onun Ahmet'in olmasi gereken herseye ahtapot gibi sarilmasi beni yeterince cildirtiyor.
arzu-başak 24-03-07, 16:18 yamisis...necdetin karakteri bana ters daha fazla birişey söylemeye gerek varmı..tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum canım....
bu şarkıda ahmetten yasemine gitsin...
Seni sana anlatamam,isyan edersin
Aşkı tekrar istemem,ziyan edersin
Seninle hep yandım,seninle soldum
Bir varlığım yokki muradım olsun....
buarada mehmetle sevim arasında birşeyler olsun ben onları çok yakıştırıyorum....ama mehmet çok yavaş davranıyor...elini çabuk tutsa fena olmaz....
mehmette ahmette çabuk olsun. :)
ikisinin de nikahını görmek istiyorum.:bella
ziynip hatta cradle şarkıları eşliğinde karşılıklı göbek atarız değil mi?hehe :img-hyste
sühan canım bu nasıl evlilik ya...bence yaseminle ahmetin buluşması gayet doğal sadece konuşuyorlar zaten..necdet de yakında kendine birini bulacak yasemin ahmetle buluşmuş çok mu yani..
necdet neydi öyle ya trenin peşindeki halleri..korktum valla onun bu halinden..bu adam her şeyi yapar söylemedi demeyin..
gayet doğal mı arkadaş olarak sohbet etseler bişey demicem ama bunlar resmen aşklarını konuşuyorlar eğer yasemin kızını düşündüğünden necdetle evlendiyse şimdi de çocuğunu düşünüp tavır koymalıydı o ne yaptı seni seviyom demediği kaldı nankör işte
şu meşhur ahmet yasemin sahnesini izledim şu parkta konuştukları sahne..
yasemin yine beni çileden çıkardı beren mi desem acaba..
ahmet konuşuyor kızda tık yok tamam ben susayım gözlerim konuşsun demek isteyebilir de beren hanım gözleriyle hiç bir şeyi anlatamıyor ki..ahmet konuşuyor o habire bakıyor ahmete kızıyor mu üzgün mü şaşkın mı sinirli mi hiç bir şey anlamadım..en sonunda konuştu da ahmete biraz kızdığını anladık..
arzu-başak 24-03-07, 16:24 Bundan sonra bahaneye ihtiyaclari yok. Ne yapmalri gerektigine karar verene kadar, bir kac kez daha gorusurler. Sonra ayrilacaklar zaten. Yok, benim yuregim bir Ahmet-Ayla dugunu kaldiramaz. Ne yapacagim o bolumlerde bilmiyorum. Zaten Psikopat Necdet ve onun Ahmet'in olmasi gereken herseye ahtapot gibi sarilmasi beni yeterince cildirtiyor.
dizice bu cümleye bayıldım..zaten senin yorumlarını çok keyifli okuyorum hoşuma gidiyor söyleyeyim dedim....of ben hakikaten daha fazla dayanamayacağım ahmetin bu haline..çok üzülüyor ya içim gidiyor..acil birşeyler yapsın senaristler....
gayet doğal mı arkadaş olarak sohbet etseler bişey demicem ama bunlar resmen aşklarını konuşuyorlar eğer yasemin kızını düşündüğünden necdetle evlendiyse şimdi de çocuğunu düşünüp tavır koymalıydı o ne yaptı seni seviyom demediği kaldı nankör işte
ama aşıklar birbirlerine ne konuşacaklar günün siyasi olaylarını konuşacak değiller heralde aşklarını konuşacaklar tabiki..necdetle sanki gerçekten evli gibi düşünmemek lazım..
ziynip hatta cradle şarkıları eşliğinde karşılıklı göbek atarız değil mi?hehe :img-hyste
göbek mi tarız kafamı sallarız artık onun orasını bilemeyeceğim..
ya ahmet aylayı öyle nasıl süzdü arkadan arkadan..bayıldım bakışlarına..
çapkın adam ya kim ne derse desin..
Nankor mu? Bu evliligin hic bir hukmu yok ki. Kagit ustunde, yalan bir evlilik. Ahmet'in hep dedigi gibi Yasemin Ahmet'in karisi, Ahmet Yasemin'in kocasi. Bunu da hic bir evcilik oyunu degistiremez. Ben Yasemin'le Ahmet, yeniden sevgili olsalar da yanlis gormem. Bence Necdet'le Yasemin sadece ev arkadasi. Anlasmalari da buydu.
bir_adı_yok 24-03-07, 16:29 yesemin aşkına mı ağladı, yoksa kızının durumuna mı?
içi çok yandı bu kızın napcak şimdi.
kalsa bitürlü, gitse iki türlü.
pişmanlığından kendini yer bitirir artık.
bari necdet'lede paylaşsa.
malum ya necdet onun çok güvendiği en iyi dostu!
necdet bi çıkışırmış ne işin var ahmet'le diye.
kapatmadınmı sen hala o defteri.
ahmet burdan gitmiyorsa , biz gidiyoruz.
valla onu bunu bilmem ama necdet'in delirmesi için çok neden var.
görün bakın bu melek! adamı piskopatlaştıracaklar.
daha seven kalmayacak......yazık onada bi noktada.
ama ahmede dahada yazık.
ama aşıklar birbirlerine ne konuşacaklar günün siyasi olaylarını konuşacak değiller heralde aşklarını konuşacaklar tabiki..necdetle sanki gerçekten evli gibi düşünmemek lazım..
ama ahmetin onları gerçekten evli gibi düşünmesi lazım ordada çocuk var ve bu çocuğu necdetten olduğunu biliyo
bencede sonu aşk oyunu gibi olcak meyra gircek diyolardı ya hani işte o pastaneye biriarıyolardı ya o meyra olcak ve necdetle aralarında yakınlaşma olcak meyranın gün geçtikçe ilerleyecek bu arada bence necdetin kardeşiylede teo arasında bişiler olcak sanki öle gibi gelio bana
__SEYMEN__ 24-03-07, 16:32 evet bencede biraz tavır koymalıydı sonuçta hükümsüzde olsa bi evlilik var odatada necdetin hayatının fedakarlığının hiç mi önemi yok bunları bir keanara atamzlar
Merhaba ben arnıza yeni katıldım.Ben hatırla sevgili dizisini ilk bölümünden beri kaçırmadan izliyorum.Ben Ahmet ile Yasemin e çok üzülüyorum.Böyle anne düşman başına................
Nankor mu? Bu evliligin hic bir hukmu yok ki. Kagit ustunde, yalan bir evlilik. Ahmet'in hep dedigi gibi Yasemin Ahmet'in karisi, Ahmet Yasemin'in kocasi. Bunu da hic bir evcilik oyunu degistiremez. Ben Yasemin'le Ahmet, yeniden sevgili olsalar da yanlis gormem. Bence Necdet'le Yasemin sadece ev arkadasi. Anlasmalari da buydu.
tamam ama necdet buna istediğin zaman ahmetle buluş eskileri konuş demedi dye bi anlaşma yapmadı yaseminin biraz necdeti düşünmesi lazım
arzu-başak 24-03-07, 16:34 gayet doğal mı arkadaş olarak sohbet etseler bişey demicem ama bunlar resmen aşklarını konuşuyorlar eğer yasemin kızını düşündüğünden necdetle evlendiyse şimdi de çocuğunu düşünüp tavır koymalıydı o ne yaptı seni seviyom demediği kaldı nankör işte
canım valla siz bile bu evliliği gerçek bir evlilik diye düşünüyorsunuz..e necdetinde böyle düşünmesi normal o zaman...
aslında tek sorun bu evliliğin uzaması..bu kadar uzatmaya gerek yoktu....ayrıca bu evliliğe necdet kendini kaptırdı yasemin anlaşmalı bir evlilik yaptığının her an farkında o yüzden necedet karşı bir vicdan azabı çekmesi tuhaf olur...sonuçta yasemin onu zorlamadı evlenmeye necdetten geldi bu fikir...necedet sadece rüya konusunda üzülebilirim ama oradada üzülemiyorum..ahmet aklıma geliyor...diyorum bunların çektikleride acımı ahmetin çektiklerinin yanında....
demi sinem ya onlar orda biz burda göbek atarız acaba çiftetelli falan çalarlarmı :bella :bella :bella :img-hyste :img-hyste acaba ayla gelinlik giyermi :img-angel :img-angel
sonra merak ettiğim bi konu da acaba mehmet sevime evlenme teklifini nasıl etcek dün akşam ilk sinyaller verildi:img-in_lo :img-in_lo
tamam ahmet de yasemin de hata yapıyor zaten niye buluşup konuşuyorlar..
necdeti üzmemek için kendi hayatlarından vazgeçsinler de mi..
necdet bu durumu kendi gönüllü olarak kabul etmedi mi..gülü seven dikenine de katlanır..yaseminin arkasından iş çevirmesini istemiyorsa her şşeyi açıkça anlatsın yasemine onu sevdiğini söylesin..o durumda zaten yasemin onla evli kalmaz da..hem de herkes birbirine dürüst davranmış olur..bu dallasvri olay da sona erer..
arzu-başak 24-03-07, 16:41 evet bencede biraz tavır koymalıydı sonuçta hükümsüzde olsa bi evlilik var odatada necdetin hayatının fedakarlığının hiç mi önemi yok bunları bir keanara atamzlar
canım yasemin ahmete ne tavrı koyacakki..trende görüştüler konuşmayacakmıydı arkasını dönüp gidecekmiydi..ahmet onunla konuşmak istedi bunu kabul etmesi kadar doğal ne olabilirki...hayır sanki yasemin ahmete çok yakın davrandı..bence gayet dozundaydı herşey...sen necdetin fedakarlık yaptığını düşünüyorsun bense tam tersini düşünüyorum...o yüzden necdet konusunda farklı düşünmemiz çok doğal...buarada necdetin ahmete olan tavırlarını söylediklerini düşününce hepten çıldırıyorum...
Yasemin'in tepkisizligi de cok dogaldi. Yasemin hep boyle. Ahmet'e ayriliklarinin en basindan beri hic bir sey belli etmiyor. Uzaklasinca agliyor, uzuluyor, hircinlasiyor. Duygusuzlugundan degil, belli etmiyor. Benim annem an=ynen boyledir. Acisindan olsa, farketmezsiniz. Belli etmez. O yuzden ben aslinda Yasemin'in son derece duygulu biri olduguna; ama duygularini icine attigina inaniyorum. Yoksa bu kadar buyuk bir ask yasayamazdi. Parkta da tepkisizligini surdurebildigi kadar surdurdu; artik dayanamayinca firladi gitti, aglamak uzereydi cunku. Yasemin karakteri cok istikrarli ciziliyor-duygularini kolay kolay gostermeyen bir karakter. Sadece Ahmet'le beraberken ona karsi askinin verdigi cesaret ve coskuyla acikti. Gerci Ahmet disinda herkes oyle bu dizide. O ve Defne babalarina cekmisler, atesliler. Onlar disinda herkes sir kupu.
Ahmet de hakikaten capkin bakisli. Neyse ki fazla kadinla gormuyoruz. Ayla olsun, koylu kizi olsun, bir bakiyor, hepimiz, hayirdir Ahmet, diye cellaleniyoruz. Iyi ki Yasemin'den baska bir sey dusunmuyor. Bir de dusunse ne olacak? :) Saka maka, 5 yili Kibriscik'ta koylu guzelleri arasinda gecirdikten sonra, Ayla tabii dunya guzeli gelir. Olsun, Ahmet'e laf yok. Acilarin adami Ahmet.:icon_sorr
ziynip kanımca kafa atarız.:img-hyste haklısın bencede ahmet çok çapkın baktı.hınzır ya :img-hyste
gülşahcım tabiki aylada gelinlik giyecek.geeeeenç kız sonuçta.onunda hayalleri var.:img-blush
ay koptum.:img-hyste mukaddes neler yazılmış senin hakkında öyle.biri sana takmış kanımca.:img-hyste bana da öyle olmuştu.biliyorum o sahnede beni düşündüğünü.:icon_whis
arkadaşlar katherina ve özgür diziye katılmayacak.onlar yalan haberdi.bence meyra da öyle. :img-yes:
Ya hiç sorma Sinemcim; hani ben senin annenim babanım diye çıkarlar ya bu da senin kardeşinim diye çıktı:img-hyste ; uyarıyorum laftan da anlamıyo...
Kurtuldum Allah'tan:img-pilot
Ya Meyranın saçları portakal gibi farklı bi tipi var ya hani; bu yüzden yabancı birini oynayacaksa alıyorlardır diziye.Değişik biri olsun diye:icon_whis
sinem çok tatlı baktı ahmete her türlü bakış yakışıyor nedense..malzeme iyi tabi napacaksın..
dizice arkadaşım yasemin duygularını belli etmiyor tamam ama ahmete belli etmemek için uğraşırken ben de hiç bir şey anlamıyorum..en azından seyirciye biraz belli etse iyi olmaz mı...
necdet bu durumu kendi gönüllü olarak kabul etmedi mi..gülü seven dikenine de katlanır..yaseminin arkasından iş çevirmesini istemiyorsa her şşeyi açıkça anlatsın yasemine onu sevdiğini söylesin..o durumda zaten yasemin onla evli kalmaz da..hem de herkes birbirine dürüst davranmış olur..bu dallasvri olay da sona erer..
Merhaba Vega sana kesinlikle katılıyorum evet her şeyi açıkça anlatsın Necdet...ama anlatabilseydi zamanında yapardı Yasemin'den hiç bi ışık göremeyince yapamamıştır tabi bunu yaparsa Yasemin'i kaybedeceğini de biliyodu hayatta yapmaz:img-help:
Bu arada ben soruma cevap alamadım arkadaşlar dizide Özgür Özberk rol almayacak mı:happy0064 Deniz Gezmiş olur die düşündüm ben:good: :good:
Ayla'yi ya da Necdet'i seven, onlarin Ahmet ve Yasemin'le beraber olmasini nasil ister? Ahmet'le Yasemin'in gonullerinin nerede oldugu belli. Yani Necdet'le Ayla'ya ancak aci verebilir onlar, sevgi degil.
avatar ve imza yapmaktan ancak vakit buldum bu tarafa birseyler yazmaya :)
simdik öncelikle aynen tahmin ettigim gibi cikti, ikiside annelerinin naptiklarini ögrendiler....gerci yasemin annesine o kadar kinle dolu baktiki sanirim gelecek bölümlerde annesiyle cok kötü bir cizgi cekicek gibime geliyor...
necdetin korkularini acikcasi anliyabiliyorum....neticede büyütmüssün benimsemissin....ama sanirim oda hic ummicagi bir sekidle baskasina asik olunca kendide sasiricak, gerci acaba asik mi olucak yoksa sadece iste malum bazi ihtiyaclari gidermek amacli mi meyra (?) yla birlikte olucak sevgili olucak yani....orasini cözemedim....ama ben acikcasi asik olmasindan yanayim....
sonra rüya yine cok tatliydi....o sarki söylemeler aman allahim yani :D birde babasiyla dansi ayaklarina cikipta resmen komedi ya ehuhue, sonra arabaya bindiginde arabanin icinde atlayip durmasi daha ne anlatiyimki süper yani
gencler yine olaylara karisti....deniz yine lafini söyledi dayanamadi garibim dayak yedi tabi sonra :D
su anda aklima gelenler bunlar
zeyneps öyle bir haber çıkmıştı özgür özberk oynayacak dendi ama kesin bir haber mi bilmiyoruz..zaten kimi oynayacağı da belli değil..
o konuda kesin bir bilgi yok..
katherina ve özgür kesin oynamayacak.bilgiyi güçlü yerden aldım arkadaşlar.bağa güvenebülürsünüz. :)
arzu-başak 24-03-07, 16:50 Ayla'yi ya da Necdet'i seven, onlarin Ahmet ve Yasemin'le beraber olmasini nasil ister? Ahmet'le Yasemin'in gonullerinin nerede oldugu belli. Yani Necdet'le Ayla'ya ancak aci verebilir onlar, sevgi degil.
bu sözün altına imzamı atyorum..daha ne diyeyim....
mukaddescim valla bende okuyunca çok şaşırdım birde gülme geldi..neyse kurtulduğuna çok sevindim....
ben çıkıyorum size iyi sohbetler...valla gözlerim ağrıyor..yaklaşık bir 50 sayfadan fazla okuyunca böyle oluyor normal olarak....fazla yazmayın lütfen...yarın zaten evde yokum çok bakamam.....
[B]dizice arkadaşım yasemin duygularını belli etmiyor tamam ama ahmete belli etmemek için uğraşırken ben de hiç bir şey anlamıyorum..en azından seyirciye biraz belli etse iyi olmaz mı...
Haklisin Vega; ama bence yonetmen Yasemin'i oyle yansitmasini istiyor. Bence Beren isteyince duygularini cok iyi belli edebiliyor. Pencereden veda sahnesinde muhtesemdi. Ahmet'i gorunce once sevinisi, sonra icinin burkulusu, sonra iyice huzunlenisi ve eli ve gozleriyle veda edisi. Cok iyi yansitti. Nezarethanede karsilastgiklarinda da, birbirleriyle bakismalari sahnesinde gayet iyiydi. Ahmet'e olan aski gozlerinden okunuyordu. Bence.
bence de seviyosa söylesin böyle iki tarafta üzülüyo necdet sanki onu silah zoruyla tutuyor işte demin dediğim konuya geliyo kızını düşünüyorsa istediği gibi davranamaz o konuşmadan sonra ahmet tekrardan umutlandı ona da yazık yani ahmetle tekrardan beraber olmayı kabul edicekk mi peki hayır çocuğunu düşünüyo yaaa
ne o sinem sen de mi dizi ekibine katılldın ne yaptın..nerden öğrendin kızım..
ya alisercan abi nerde ya ona bazı şeyler soracaktım dün yeni bir müzik çaldı çok güzeldii...kimin çalışması acaba..
sinemim korsanım o yeni melodi bir yere eklendi mi..gerçi eklenemez de mi klöbü kapattılar..
demi sinem ya onlar orda biz burda göbek atarız acaba çiftetelli falan çalarlarmı :bella :bella :bella :img-hyste :img-hyste acaba ayla gelinlik giyermi :img-angel :img-angel
sonra merak ettiğim bi konu da acaba mehmet sevime evlenme teklifini nasıl etcek dün akşam ilk sinyaller verildi:img-in_lo :img-in_lo
eh ilk sinyalleri :"çocuğun olsun istemez misin?"diye sorduysa evlenme teklifini hayal bile edemiyorum..ya:"evlenip benimle çoluk çocuğa karışırmısın?" ya da " seni nikahıma aliim mii?"diye bir soru beklerim mehmetten..
ya aslında böyle saçma bi sahneyle karşılasınca dalga geçiyoruz ama bizde gerçek hayatta ne saçmalıklar yapıyoruz aslında dizinin içnde olan bu mantıksızlıkar aslında hepimizin hayatında yok mu?kimbilir birisi benim bir günümü incelese ne saçmalıklar bulur...mübarek tüm arkadaslarım delinin önde gideni..insan komedilik olunca etrafındakilerde öyle olurmuş.. o yüzden mehmet böyle iyi hiç bozmasın bu çizgisini..
katherina ve özgür kesin oynamayacak.bilgiyi güçlü yerden aldım arkadaşlar.bağa güvenebülürsünüz. :)
okan yalabık sayfasında diziye meyra gircek diye bi haber var.bizce de o pastaneye yeni alıncak eleman olarak gircek
bu durumda yunanlı kız kim olarak grcek acaba???:icon_whis
necdetle rüyanın şarkı söylediği sahneye bayıldım.gerçi rüyanın sesi biraz cırtlaktı :img-hyste ama çok eğlenceliydi
ayla bana da çok güzelgeldi dün ahöete hak verdim :img-yes:
bi deee lale ve teonun arsında bişi yok mu şimdi yaa??
katılmasın o meyra ya. :hıh
ziynip evet katıldım.hehe:img-hyste ajanım ben.:icon_whis sen bağa güven bacım. :img-wink: müzik bulurum ben yine sen merak etme.başka siteler de var. :)
bak şimdi imzamı değiştiriyorum.iyi bak okey to :)
bence özgür özberk deniz gezmisi oyniyabilir, tip olarak andiriyor cünkü....yani girersede o rolle girer gibime geliyor
meyrayi bende pastane calisani olabilir diye düsündüm dün duyunca...avrupada falan tahsil görmüs biri olucak ya....o bakimdan uyar gibime geliyor....ve tabi kizda azbucuk güzel olunca ve akilli olunca ve necdetle ilgilendigi seyler ortak olunca....galiba necdet gitgide asik olucak....
sühan canım bu nasıl evlilik ya...bence yaseminle ahmetin buluşması gayet doğal sadece konuşuyorlar zaten..necdet de yakında kendine birini bulacak yasemin ahmetle buluşmuş çok mu yani..
necdet neydi öyle ya trenin peşindeki halleri..korktum valla onun bu halinden..bu adam her şeyi yapar söylemedi demeyin..
vegacım genel özeti sen biliyorsun biz biliyoruz.. genel halk bilmiyor ki necdetin geleceğini.. :img-wink: normal halkın gözünde iyi yada kötü necdetle evli.. halka kötü görünebilir diye aleni buluşturmazlar. hatırla zavallı aliyeyi.. bosandıgı halde dr. denizle iki el tutusamadı garibim. anneliği gölgelenir diye. günümüzde olsa cep teli falan var. ev aranacak karsına kım cıkacak, ev telini kimden isteyecek. doğal yollardan karsılastırırlar yada ahmet pat diye önüne çıkar.
bilmiyorum, çocugun kendisinden oldugunu bılmıyor. evli ve çocuklu bir kadın artık. bu saatten sonra hemde 1960larda sanmam ahmetın hamle yapacagını, gel bırlıkte olalım dıyecegını.. tabi bu cocugun kendısıne aıt oldgunu bılmemesınden kaynaklanıyor.
ben de cok merak edıyorum hangı kosullarda bır araya gelecekler. ahmet onurlu bır erkek olarak anne ve eş yasemine hamle yapmaz. belkı yasemin yasanan buyuk hatayı, ruyanın ahmetın kızı olması vb. ile bir delilik yapar ve konuyu necdete acıp necdeti iyice kudurtur. necdet de ahmetin üstüne yürür. işler karısır. ama yasemin vicdan yapıp gercegı bır sekılde ahmete soylemek ısteyecektır. necdet de bıryolunu bulup engelleyecektır. vay be.. heyecana bak.. :happy0064
Ayla'yi ya da Necdet'i seven, onlarin Ahmet ve Yasemin'le beraber olmasini nasil ister? Ahmet'le Yasemin'in gonullerinin nerede oldugu belli. Yani Necdet'le Ayla'ya ancak aci verebilir onlar, sevgi degil.
dizice arkadaşım ben sıkı bi necdet hayranıyım ama yasemin ve aşkını destekliyorum.çünkü güzel bi aşk izledik dizinin başından beri
aylacıları bilemem ama zaten necdetçiler necdetin yaseminle birlikte olmasını istemiyor.biz başka biri girsin diziye necdet ona aşık olsun diyoruz:img-yes: ve sanırım bu yakında olucak:icon_whis
ne yapacaksın valla merak içinde bekliyorum..
bak akıllı ol saçmaa sapan bir şey görmeyeyim..
seni fiziksel olarak yıpratırım ha...
dünkü bölümde sinir olmadığım kimse kalmadı yok bir tek rüyaya olmadım..
ahmet ne diye trenin içinde fellik fellik yasemini aradı..yani aramamasını tercih ederdim keşke biraz ağırdan satsaydı kendini..
necdet te teoyla konuşurken ne kadar bencil olduğunu bir daha gösterdi neyseki rüya ahmetin kızı dedi de içime su serpildi..zira unutmuş gibi davranıyordu..
eh ilk sinyalleri :"çocuğun olsun istemez misin?"diye sorduysa evlenme teklifini hayal bile edemiyorum..ya:"evlenip benimle çoluk çocuğa karışırmısın?" ya da " seni nikahıma aliim mii?"diye bir soru beklerim mehmetten..
ya aslında böyle saçma bi sahneyle karşılasınca dalga geçiyoruz ama bizde gerçek hayatta ne saçmalıklar yapıyoruz aslında dizinin içnde olan bu mantıksızlıkar aslında hepimizin hayatında yok mu?kimbilir birisi benim bir günümü incelese ne saçmalıklar bulur...mübarek tüm arkadaslarım delinin önde gideni..insan komedilik olunca etrafındakilerde öyle olurmuş.. o yüzden mehmet böyle iyi hiç bozmasın bu çizgisini..
Cok guldum. Hakikaten benim de etrafim delilerle dolu. Kimbilir dizi yapsalar, oturup forumlarda, bu hic mantikli degil, bu niye boyle dedi, o niye boyle yapti diye cok yorum yapilir herkes hakkinda. Kim mantikli yasiyor ki? Ama Mehmet'i patavatsizlikta ve dusuncesizlikte bir numara ilan ediyorum. Yuh. Ne guzel guller falan aliyordu 5 sene once lokantada basbasa yemeklerde. Simdi ise, masa basinda doner yerken, "Hsst Sevim, cocuk yok mu cocuk?" diyor. Yani babaliga talibimden baska anlam cikar mi bundan? Sevim de deseydi, "sen bul bana kocayi, sonra dusunuruz cocugu." Allah Allah.
Offf maşallahınız var, yorumları okumaktan ancak yazabiliyorum:)
Mehmetle Sevime laflar edilmiş:)
Ya Sevim büyük evet ama Allah aşkına kaç yaş büyük ki, topu topu bir dört-beş yaş vardır varsa...
Yanyana durunca bence çok yakışıyorlar:img-in_lo
Belli olmuyor yaş farkı, ben hissetmiyorum daha doğrusu:)
Mehmet ve Sevim yazı yazmaktan, makale yayınlayıp içeri tıkılmaktan bunca zaman açılamamışlar; ben anladım:img-hyste
Bundan sonra umarım açılırlar, hem baksanıza Mehmet Deniz büyüyünce sevecek çocuk kalmayınca kendi çocuğu olsun istiyor:img-hyste
E Rüya'yı sevsin diycem ama pek yanaşmıyo Mehmet rüyaya da...Haklı adam Sevim'İn çocuğunu sevmek istiyor:img-hyste :img-hyste
sühancım canım zaten hamle yapmasın ahmet..hamle yapa yapa bir hal oldu adam..
çocuğu söylemezse zaten bir şey yapacağını sanmıyorum ahmetin..zaten büyük ihtimal yasemin ahmete çocuğu söylemeyecek..üstüne bir de necdeti seviyorum derse hiç şaşmam...ahmeti inandırmak için..
zaten bu drumda zavallı ahmetçim ne yapabilir ki..
bence özgür özberk deniz gezmisi oyniyabilir, tip olarak andiriyor cünkü....yani girersede o rolle girer gibime geliyor
meyrayi bende pastane calisani olabilir diye düsündüm dün duyunca...avrupada falan tahsil görmüs biri olucak ya....o bakimdan uyar gibime geliyor....ve tabi kizda azbucuk güzel olunca ve akilli olunca ve necdetle ilgilendigi seyler ortak olunca....galiba necdet gitgide asik olucak....
yok hiç benzemiyor. deniz gezmiş acaip uzun bir adam.. boy pos mehmet alı alabora gibi. uzun bacaklı, yururken kaykıla kaykıla yuruyor. yuz de kime benzetsem.. esmer, duzgun burunlu (ozgurun bıraz kemerı var burnunda ve kumral) anadolu yakısıklısı.. avrupai bır tıpı yok. hıc benzemıyor ozgur.
iyi de biz ,mesela ben, necdet yasemini alsın kuleye kapatıp ömrü billah evli kalsınlar demiyoruzki. biz onlar evlensin ve evli olarak kalsın diye dua etmiyoruz.birbirlerini sevsinler istiyorum.gönlüm onların aşksız evli olarak kalmalarını değil yaseminin necdeti sevmesini istiyor herhalde onu bizde düşünürüz ki düşünüyorumda..o yüzden benim derdim yaseminin necdetle evli olarak kalması değil onu sevmesi...:img-in_lo
aşkolsun. :hıh sen benim ne zaman abuk bi hareket yaptığımı gördün? :)
nasılım? :img-blush
yok canım necdet unutur mu hiç?her an aklında onun.
Sinem imzayı tam sahneden yakalamışsın yiivruumm:img-hyste
Mehmet'e bakın kıza nasıl bakıyor, kızcağız da mahcup mahcup:img-in_lo :img-hyste
Kızcağız kim demeyin, Sevimm:img-pilot
mehmet on sekizlik delüğanlı sevim de on yedilik çıtır mı..
bu ne ya böyle bakışmalar falan bakışma mevsimini çoktan geçmeleri lazımdı onlaarın.
bakışmayı bırakıp faaliyete geseler iyi olacak..
Mehmetı oynayan oyuncu 71'li galiba. 36 yasında oluyor. 18 yasında babaolsa 18 yasında oğu olurdu. bence uymayan berk hakmanın 18 yasında görünmemesi. gercekten 18 yasında bır oyuncu olsaydı o zaman tuhaf durmazlardı yanyana.. berk hakman 25 yasında..
mehmet on sekizlik delüğanlı sevim de on yedilik çıtır mı..
bu ne ya böyle bakışmalar falan bakışma mevsimini çoktan geçmeleri lazımdı onlaarın.
bakışmayı bırakıp faaliyete geseler iyi olacak..
Zeynepcim diyorum ya; makale yazıp içeri girip çıkmaktan vakit bulamamışlar...
Bu gidişle yine aynı devam edecek...
Deniz'in de olayları üstüne eklenince açılmaları zor oluyor yaw...
bizde de var çörek kızım ne sanıyorsun sen beni boş boş çaymı içeçem..
zaten maç var bugün baban kolay kolay ilgilenmez senle ben babana değil sana taktım kafayı..
derslerini ihmal etme emi ...baban yok ya onun yokluğunu aratmayım dedim...
aah ah biz o günleri görürmüyüz dersin bu senaristlerin sevimle mehmet bir gıcığı var sanırsam..
ahmetle yasemine gelince direk olaya girmişlerdi üç bölümde jet hızıyla sevgili olmuştu bizimkiler..
niye ama niye sevimle mehmet beş yıldır birbirlerine açılamamışlar..
Turgay Aydın: 1961 yılında Gümüşhane’de doğdu. İşletme Fakültesi mezunu olan Aydın, Trabzon ve Manisa İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü yaptı. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı görevinde bulundu. Kuşadası İlçe Halk Kütüphanesi müdürü iken 2005 yılında öldü. Aydın’ın Folklor ve Halk Bilimleri üzerine 12 kitabı yayımlandı. Toplam 5143 araştırma; inceleme ve köşe yazıları gazete, dergi ve bültenlerde yer aldı. Değişik kurum ve kuruluşlarca 24 kez ödüllendirildi.
ya turgay aydının biyografisini arıyordum şöyle bir şey buldum..ödüm koptu neyseki isim benzerliğiymiş..
Super bi boLumdu muhtesemdi ya bn cok begndim valla yasemn annesine cok kotu bakti..ahmette annesi eve geLince kim biLir ne yapcak acaba..??? Ruya superdi ya nasil da soruLar soruyo oLe super tatli bisey..necdet le sarki soyLedi sahne cok gzLdi :) Haftaya noLcak acaba cok merak ediyorum..ama eminim ahmet bi sekilde ruyanin onun kizi oldugunu ogrencek..:good:
arkadaşlar ışık rolündeki oyuncu bir istanbul masalındaki ozanın işitme engelli sevgilisi mi yoksa ben mi çok benzettim?bir an andırdı ama emin de olamadım.
arkadaşlar ışık rolündeki oyuncu bir istanbul masalındaki ozanın işitme engelli sevgilisi mi yoksa ben mi çok benzettim?bir an andırdı ama emin de olamadım.
evet evet o bencede...yani bir de galiba şeyde oynuyodu..hani boncuk diye küçük bir oyuncu vardı.hah o işte.erkekler ağlamazda..kaçak kızı oynuyordu yani gaiba o..ben çok benzettim görürgörmez
hmm.yemeeeeeeeemi yedim geldim ii artık konuşabilirim
ooof of valla su meyraya gıcık oldum aha kendisi gelmeden ünü yayıldı inşallah yaptığı yapacağı tüm pastalar müşterileri zehirlerde atarlar onu pastahaneden..yazık kız valla necdete acırım ..sonuçta o zararda kalır..yazık olur çoocuğaaa..
evt canım o kız o bende anneme inandırmaya çalıştım ama inandıramadım ne zaman hsde ismini gösterdim o zaman inandı:))
meyra şu aralar ne kadar popüler oldu,nereyi açsam hangi gazeteye baksam o var sanki,nedir bunun sırrı?ben çok beğeniyorum ışık rolünü çok ağır efendi naif bir havası var. aslında defnenin küçüklük karakteriyle şimdiki pek alakalı olmamış. ben küçük defneyi çok beğeniyordum,şimdi ise büyük ışık'ı beğeniyorum. dörtlünün gitar sahnelerini çok beğendim.
yarimhaziran 24-03-07, 18:13 eklendi mi bilmiyorum...
rüya nın necdet e koşarkenki "baba! babacığım! babacığım!" seslenişinin eski türk filmlerindeki tonlarmalarla bir olması "e ama bu kadar da olmaz" dedirtmiştir.
diziyi tek bölüm kaçırmadan takip eden biri olarak küçük kızın beni bile rahatsız etmeye başlaması yüzünden, ahmet e bir an evvel kızın kendi çocuğu olduğunun söylenmesi kanaatindeyim. ki çocuğu alıp kıbrıscık 'a götürsün, orda vıdı vıdı konuşsun dursunlar..
rüya nın necdet e koşarkenki "baba! babacığım! babacığım!" seslenişinin eski türk filmlerindeki tonlarmalarla bir olması "e ama bu kadar da olmaz" dedirtmiştir.
diziyi tek bölüm kaçırmadan takip eden biri olarak küçük kızın beni bile rahatsız etmeye başlaması yüzünden, ahmet e bir an evvel kızın kendi çocuğu olduğunun söylenmesi kanaatindeyim. ki çocuğu alıp kıbrıscık 'a götürsün, orda vıdı vıdı konuşsun dursunlar..
birazdan ya yasemin'e ya da ahmet'e araba çarpması, akabinde de kör olup terk edildim terk edildim diye mırıldanmaları bana çok olası gelen dizi.
bu dizinin replikleri üzerinden konsekütif çeviri rahatlıkla yapılabilmektedir. tr-eng yönünde denedim ve yüzde seksen başarı elde ettim. şahsım adıma görüşüm odur ki, bunun sebebi, üzerinden şakır şakır basitlik akan replikleri ve de replikler arası uzun suskunluklar, yaş-sümük ve iç çekişlerdir. diğer tivi dizilerinin bundan pek farklı olmadığı da kolayca anlaşılabilir olduğundan, asmalı konak sonrası azıtan tivi dizilerinin etkisinde kalmış, pembe dizilerle mütemadiyen dalga geçen sevgili türk halkı, önce praym taym'da kendisine layık görülenleri şöyle bir tartsın etsin, dalgasını ondan sonra geçsin diyorum.
dizideki deniz karakterinin deniz gezmiş olabileceği üzerinde duruluyor. dizideki tarihe ve olay akışına bakılırsa o deniz ile deniz gezmiş aynı fakültede hatta aynı sınıfta okuyorlar. ancak yaşam öykülerindeki benzerlikler dışında dizideki deniz'in deniz gezmiş'i canlandırıyor oluşu çok mantıklı değil. benzerlikler şöyledir ki; deniz gezmiş ankara doğumludur sonradan öğretmen anne / babasının tayini nedeniyle istanbul'a gelirler, dizideki deniz ankara'dan istanbul'a geliyor galatasaray lisesi'nde okumak üzere, dizideki deniz'in babası sonradan ordudan erken emekli edilen subaylardan biri, deniz gezmiş'in dedesi de subaydır, 1966 yılında dizideki deniz de deniz gezmiş de hukuk fakültesi'nde okumaktadır. dizinin tamamen gerçek kişiler üzerinden ilerlemiyor olması ve zaman zaman dönemin en sıcak olaylarını bire bir gösterebilmek için hayali karakterler yaratılıyor olduğu varsayılarak -rıza bey'in milletvekilleri içinde gerçek olmayan tek karakter olması gibi- bu durumda da buna benzer bir yol izlendiğini sanıyorum. yine de bu durumda çocuğun adı deniz değil de o dönem yusuf aslan ve hüseyin inan dışında deniz gezmiş'in yakınlarında ismi geçen başka birinin ilk ismi olsaydı belki daha az kafa karışıklığına neden olurdu. ha ben dizinin senaristi olsam daha az kafa karıştırmayı tercih eder miyim? etmem. o da ayrı mesele..
son haftalarda klasik yeşilçam melodramlarında sıkça rastladığımız öğelerle ilerleyen ve bu yüzden sıkıcı olmaya başlayan dizi. örneğin; rızanın verem olması ( ki türk filmlerinin olmazsa olmaz hastalığı), yaseminin çocuğunun ahmete aynı şekilde ahmetin de çocuğa birden!!! yakınlık duyması, trenden inerlerken rüyanın ahmetin kucağından koşup necdete koşması ve yaseminin de haliyle biraz da necdetin yanına gitmesi (selvi boylum al yazmalım ın son karelerini anımsatmaktadır)... seyirci olarak yaseminin her bölümde göz yaşları dökmesini görmek ve "bakalım yasemin selvi boylum al yazmalımdaki gibi sevgi emektir, sevgi iyiliktir deyip necdeti mi yoksa ilk ve son aşkı olan ahmet i mi seçecek?" gibi düşünmek yerine "türkiye de neler olmuş, 12 mart süreci nasıl gerçekleşmiş? 68 olayları nasıl çıkmış? deniz gezmiş olayı" vs. dönemim siyasi ve sosyal olayları üzerine odaklanmasını temenni ediyorum.
bu bölüm niye bilmiyorum ama bana eski bölümlerin tadını vermedi pek... necdetin aşığına yer hazırladılar yavaş yavaş... yasemin ve ahmetin konuşması tek duygusal sahneydi bence... yasemin en sonunda tam psikopata bağlamıştı :img-hyste :img-hyste bakalım ahmet ne yapacak...
dünkü bölümü sinir bi şekilde izledim.bazı arkadaşlarında dediği gibi necdet in treni bile o şekilde takip etmesi ilerde neler yapabileceği konusunda ki fikirlerimi daha da destekledi sanki ilerde necdeti kötü bi karakter haline çevirecekler.ben pastaneye alınacak yeni elemanın diziye katılacak yunan oyuncu olacağını düşünüyorum.avrupa tahsili falan...annelerin yaptıkları tek bi hareket tüm kişilerin hayatını yürümesi gereken yoldan çıkarıp zıt bir yokuşa sürmesine neden oluyor.izlerken gerçekten böyle şeyler warsa sonuçları çok acı olmustur die düşünmüştüm...:D
ziynip bir an bizim turgay sandım.ağzım açık kaldım.o ne ya? :img-pilot
babam şuan benimle ilgilenemez.çünkü halamlara gittiler.evde yalnızım.hehe:happy0064
aman deminde öğretmenim aradı.söz verdim artık bakarım bu akşam logaritmaya. :hıh
onlar eninde sonunda evlenecekler bebişim. :img-in_lo
gerekirse senaristin peşine düşerim. :)
üfff üf halaaa sinir oluyorum şu necdetin sevgili aday adayı olarak girecek meyraya..ya ne gerei vardı böyle bir karakterin...aslında necdet mutlu olacaksa girsin meyra hanım..ama umarım innşallah yasemin biraz olsun acı çeker o bakımdan ....yoksa gözüm açık giderim...töööwbe,töwbeeeeeeee...
yani necdet mutlu olsun aslında ryayıda alıp kaçsın bu şehirden istanbuldan yaneeeee...afrikaya gitsin bi pastane açsın mutlu mutlu yaşasın rüya ile...:img-yes:
demin reytinglere bi baktım da sıla A/B'de 2. olmuş... umarım bu yüzden tekrar hatırla sevgiliyi 22.30'da başlatmazlar... dizi cuma gününe alındığından beri ilk kez saatinde başlamıştı...
bence yasemin necdeti meyradan kıskanacak çünkü öyle konuşma geçmişti babası bu kız çok kıskanç olmuş dediğinde necdette beni kıskanmıyo demişti babası da sende kıskandıracak şeyler yap gibisinden bişeyler söylemişti bir ihtimal ama
bence dün yine harika bi bölümdü...biraz fazla tesadüfler olsada ahmetle yasemini biraraya getirmekte yardımcı oldukları için fazlaca gözüme batmadı açıkçası...ama bence en güzel sahne ahmetle yaseminin parkta konuştuğu sahneydi:good: böylece ahmette artık yaseminin niye gidip nejdetle ewlendiğini anlamiş oldu..ama yaseminin annesine bakişini hala unutamiyorum...ve de diğer bölümü acayip merak ediyorum..acaba ahmetle yasemin arasında yeniden başlayabilir mi..başlasın ya mümkünse..çünkü artık ahmetin üzülmesini istemiyorum:sad53:
esma&selim 24-03-07, 18:55 süper bir bölümdü ya bayıldım rüya çok şekerdi aynen beklediğimiz gibi büyük sır mektup ve hastaneye gitme meselesiymiş bence rüyayı ahmet öğrenince aylayla evleneciğini sanmıyorum büyük ihtimalle yaseminde sölemicek ahmete :icon_whis işte necdeti böyle bırakamam falan diye ahmete sölemeye gereği duymıcak ailelere ne dicekler bir kere söleseler bile bu bölümde necdete çok üzüldüm :icon_sorr rüyayı ve yasemini kaybetmeyi göze alamıyıcak ve büyük bir travma yaşıcaktır :icon_sorr meyra gelsede birazcık sevilmeyi bilse ve birazcık da olsa yasemin kıskanabilse necdeti :img-pilot
ahhh yasemin ahh yaktın 2 adamı da ikisi de istemedikleri kişilerle birlikte olucaklar ahh
dün son sahnelerde acayip kötü oldum zaten trendeyken ahmet ikimizden birinin mutlu olmasına sevindim falan demesi içimi çok acıtmıştı helede itiraflar gelip dahada iç yakınca acım ikiye katlandı babalar bitaraftan mahfetti anneler bitaraftan artık topla toplayabilirsen necdetede çok üzüldüm ama arabaya atlayıp istanbula kadar gelmesi biraz saçma geldi bana
harika bir dizi ve yine harikalar ötesi bir bölüm... dizinn her karesi mükemmel ki en ii dizi şu anda.. bunu da oyuncularına ve mükemmel konusuna borçlu..
dünkü bölüm en çok etkilendiim yer yaseminin babasının rahatsızlanmış olmasıydı.. bu sahneler beni çok etkiledii
bu hafta ki bölümde olanların önceden olacağını tahmin etmiştim ileriki bölümde dizide kıyametler kopacak bnce yasemin annesine bakışı çok kızgın olduğunu gösteriyor bnde olsam kızarım zate.:)
bnce yasemin necdeti kıskanmaz ya necdette kmmş ama ahmeti ayladan kıskanır
benim asıl merak ettiğim konu başka... rıza verem oldu eğer ilerde engin şenkan diziden ayrılırsa rıza karakterini büyük ihtimalle hastalıktan öldürürler.. ama avni yalçın yani şevket niye ayrılıyo daha doğrusu dizinin bu konudaki kurgusu nasıl olacak merak ediyorum..
bnce yasemin necdeti kıskanmaz ya necdette kmmş ama hmeti ayladan kıskanır
kesinlikle katılıyorum....:D
kıskanmaz ama onları beraber ve samimi görürse kırılabilir çünkü yasemin birine karşı ufak bişiler bile hissedersen söyle demişti...dünkü bölümde ahmet nasıl baktı ayla'ya öyle sinir oldum.allahtan sonunda bazı(!)gerçekler ortaya çıktı da yasemin in yaptığının ufak bi açıklması olduğunu anladı ahmet...
demin reytinglere bi baktım da sıla A/B'de 2. olmuş... umarım bu yüzden tekrar hatırla sevgiliyi 22.30'da başlatmazlar... dizi cuma gününe alındığından beri ilk kez saatinde başlamıştı...
SıLa'nın HatırLa SevqiLii iLe iLqisii yok bnce..
Konusu sıktı birazcık o yüzden beLkii reytınqLerii öyLedir..
en azından bnii sıktıı artık izLemiyorum.. =))
HatırLa SevqiLi'nin saati de diLerim tekrar 22:30 oLmaz.. !
sıla'da ilk defa böyle bişey denendiği için yani ilk defa erken bitirildiği için böyle bişey olmuş olabilir.. çünkü daha önce sıla bittiği zaman ıhlamurlar altında'nın yarım saatlik kısmı verilmiş falan oluyodu... umarım bu yüzden tekrar hatırla sevgiliyi yarım saat geçe atmazlar..
hatirla sevgili dizisinin yeri 4cüluk olmamali bence birinciligi hak ediyor adaletsiz dünya ne olcak:icon_whis ben haftaya dizinin baslangic noktasini söyle dusunuyorum yaseminin annesini arkasi dönuk oturuyor kamera yavas yavas kadinin yüzunu gösterdigi an kadin mahvolmus eli yüzu tirnak izleri sac bas darma dagin bir halde yasemin zaten pantergibi atliyacak hissi veriyordu insana (tabi anne yapilmaz canim) yani bana biraksalar ben yapardim annem olmadigi icin bu yasemine mektubu vermedigin icin bu ahmeti aglattiginiz icin bu ayirdiginiz icin vurda vur (cok cani gördüm kendimi):icon_whis
sıla'da ilk defa böyle bişey denendiği için yani ilk defa erken bitirildiği için böyle bişey olmuş olabilir.. çünkü daha önce sıla bittiği zaman ıhlamurlar altında'nın yarım saatlik kısmı verilmiş falan oluyodu... umarım bu yüzden tekrar hatırla sevgiliyi yarım saat geçe atmazlar..
erken bitirmeyip ne yapsinlar okadar sacmaliyorki sila dizisi bari en iyi dizimizi erken koyalim demislerdir :icon_whis hatirla sevgili dizisindeki ask varmi silada nerdeeeeee eskiden vardi ama simdi izi yok su necdet tek baskasina asik olsun da yasemin isderse kiskansin gerci ilgilenmez bence sadece sevinir necdet mutlu olucak diye ama nerde necdette ahmetin bi baska versiyonu sevgi ask konusunda obur huylari benzemiyorda :img-wink:
ziynip bir an bizim turgay sandım.ağzım açık kaldım.o ne ya? :img-pilot
babam şuan benimle ilgilenemez.çünkü halamlara gittiler.evde yalnızım.hehe:happy0064
aman deminde öğretmenim aradı.söz verdim artık bakarım bu akşam logaritmaya. :hıh
onlar eninde sonunda evlenecekler bebişim. :img-in_lo
gerekirse senaristin peşine düşerim. :)
Bence de evlenecekler...
Hatta Sevim kuyruklu gelinlik giyermiş...
Bu arada ne şanslısın yaw, LOGARİTMA çok zevkli ve basit bir konudur; zor gibi bakma ki zorlanmayasın:img-wink:
esma&selim 24-03-07, 19:22 bu arada necdet ve rüyanın düeti ve dansı süperdi ya rüyanın şarkıda cıyaklaması sonra necdetin ayaklarına basa basa dansı muhteşemdi:img-wink:
bu bölum cok cok guzeldi anlatilis sekli dizinin gidisati nekadar güzel insani bunaltmiyor hicdurmadan ayni konuya takilinmiyor akici tek iyi olmayan babasiyla oglunu ayni yasda gözukmesi bu gözume gözume batiyor neyseki cok göstermiyorlar babayla oglu :icon_whis yasemin babasi ölmuycekmi ne adam iyé gidiyormusya ben ölucekdiye kesin konusmusdum ama belli degil galiba necdete güven medigim icin ruyayla ne yaparsa yapsin inancim yok o adama :icon_sorr
ilerki bolumlerin daha iyi olacani düsünuyor rytinglerininde yükselmsini ümut ediyorum bizim yerimiz birincilik aslinda yauvvv
ay hatırlatma onu selin.rüya şarkının içine etti yani. :)
kuyruklu mu?zuhaha :img-hyste
logaritma zor değil ki zaten. :)
ben necdet'e cok uzuLuyorum :( ayrıca bence yasemin ahmete söLemicek ahmet rasLantı sonucu öğrenicek rüya'nın onun kızı oLduğunu ..
Ferny&Lety 24-03-07, 20:01 Son sahne harikaydı!!
bu bölümde yine ve yine ağladım..sonuna kdr dedim ki aha ağlamaım oley ahmet ve yaseminin konuşma sahnesinde bi açtım çeşmeleri.dizi bitteli yarım saat oldu bn hala ağlıom..:)
ama şu nejdet ve rüyanın şarkı söleme sahnesi harikaydı!!:)
rüya tüm tüm şekerliğiyle bu bölümde bni gene mest etti.rızaya nasıl da ilaçlarını içmeyi unutma dio..
rüyanın konuşmasına bitiyorum yni:)
dün güzel bir bölüm daha izledik ben her zamanki gibi gene ahmete çok üzüldüm bakışları gene süperdi yaşadığı bütün üzüntüyü mutsuzluğu gözleriyle gerçekten çok iyi anlatabiliyor bence yasemin çocuğu ahmetten gizlemeye devam edecek zaten sırtını necdete dayamış bolluk içinde yaşıyor düzeninide kurmuş arada ahmet için iki damla gözyaşı döküyor sonra mutlu mesut hayatına devam ediyor onun için bu düzenini bozmaz ankaraya giderken ahmetle karşılaştığını necdetten gizledi. sanıyorum huzurunun bozulacağını düşünerek bunu gizleme ihtiyacı duydu yoksa niye gizlesin anlamadım bunların arasındaki kağıt üzerinde bir evlilik değilmiydi niye necdetten çekindiki necdete gelince herhangi bir ilişki yaşasada bence bunu yasemine söylemeyecek çünkü yasemin ondan boşanabilir ozaman rüyayı ve yasemini ahmete kaptırabilirim düşüncesi onu çıldırtır nede olsa psikopat sanki çocuk ona aitmiş gibi sahipleniyor
bu arada söylemeyi unuttum.finalde yaseminin o şeytansı bakışının üstüne bi de zor yıllar birden çalınca iyice tırstım.lütfen ruh sağlığım için şu şarkıyı öyle pat diye çalmayın.çok tırsıyorum o kadından.
dudaaaağımda yaaaaaarım kalaaaaaan :icon_whis
dünki bölüm harikaydi..yasemini bile begendim desem acaba yanlis anlasilirmiyim..:img-blush ahmet ve rüya sahneleri cok sekerdi..baba kiz nasilda konusuyorlar..:img-in_lo tam ayla ahmet yakinlasacakken yasemin ve ahmet gercegi ögreniyorlar..ya ben bu senaristlere ne desem az gelir..:icon_evil
merak etme onlar yine de yakınlaşır.şu yasemin de getse tam süper olacak. :)
yalnız hiçbiriniz benim kadar katı değilsiniz.ben hiç beğenmedim.asla da beğenmeyeceğim onu. :hıh
dün güzel bir bölüm daha izledik ben her zamanki gibi gene ahmete çok üzüldüm bakışları gene süperdi yaşadığı bütün üzüntüyü mutsuzluğu gözleriyle gerçekten çok iyi anlatabiliyor bence yasemin çocuğu ahmetten gizlemeye devam edecek zaten sırtını necdete dayamış bolluk içinde yaşıyor düzeninide kurmuş arada ahmet için iki damla gözyaşı döküyor sonra mutlu mesut hayatına devam ediyor onun için bu düzenini bozmaz ankaraya giderken ahmetle karşılaştığını necdetten gizledi. sanıyorum huzurunun bozulacağını düşünerek bunu gizleme ihtiyacı duydu yoksa niye gizlesin anlamadım bunların arasındaki kağıt üzerinde bir evlilik değilmiydi niye necdetten çekindiki necdete gelince herhangi bir ilişki yaşasada bence bunu yasemine söylemeyecek çünkü yasemin ondan boşanabilir ozaman rüyayı ve yasemini ahmete kaptırabilirim düşüncesi onu çıldırtır nede olsa psikopat sanki çocuk ona aitmiş gibi sahipleniyor
evet evet tamamen dogru söyluyorsun yorumlarin cok iyi özeliklede necdetin psikopat oldugu konuda :icon_whis aslinda doru tespit etmissin yasein arasira agliyor ama gayette mutlu yasiyor aciyi ceken ahmet oldu hani hep bir musuzluk biraz durgunluk olsa yaseminde anliycam ama kiz neseli keyfi yerinde necletlede kayet bir evcilik oyunu kurmus gidiyor yasemin yine göze alamiycak birseyleri ve ahmet yine aci cekecek taki ahmet aylayla evleninceye kadar ondan sonra aglayan yasemin olacak
dizinin tekrarini malum siteden izlerken alt tarafa yazilan yotum beni cok güldurdu tam olarak söyle yaziyor BU KIZ BU BAKISLARLA ANASINI KESIN YOLAR ya komigime giti hakketten yaseminin bakislar cok yolacak sekildeydide ahmet ne yapacak o kibaliktan annesine sesini de cikaramz
yalnız hiçbiriniz benim kadar katı değilsiniz.ben hiç beğenmedim.asla da beğenmeyeceğim onu. :hıh
öylemi dersin..??..ben sonuna kadar ayla ahmet aski savunuyorum..yasemin'e antipatim var..sevmiyorum onu(aslinda yasemini degil beren saati pek sevmiyorum) ama bu bölümde hakkini vermek lazim..iyi oynadi..:icon_whis
valla necdete piskopat diyosunuzz ama bence ilerki bölümleri görmeden bu kadar emin konuşmayınn..ahmet rüyanın kendi kızı olduğunu öğrendiğinde neler yapıcak kim bilir..istanbulda taş üstünde taş bırakmaz valla...
bi de şeyi söylemeden edemiycem..dün hani ahmetle yasemin bankta konuşurken ahmet sürekli "belki"li cümleler kuruyodu yaa..ben bi an bekledimm "belki rüya bizim kızımız olurdu" demesini falan..ama demedi:icon_sorr..öyle bi cümle kursaydı yaseminin surat ifadesinin nasıl olucağını çook merak etmiştim valla ama..olmadııı...:(
:img-hyste :img-hyste evvett... en katı sensinn:icon_whis
ama ne fayda....sonuçta başrolde yasemin var...:icon_whis
ayla ahmetle evlense bile mazi olacak sonunda...
benden söylemesi yani:icon_whis
bu yoruma öyle derim. :icon_whis
ben yine de beğenmedim. :hıh
benim kadar taşkalpli değilsindir. :icon_whis
evet senin kadar taşkalpli değilim:icon_ange
aylayı hiçbir zaman kabullenemeyecek kadar taşkalpliyim..
ama buna taşkalplilik mi denir bilemiyorum:icon_whis
senin için ayla&ahmet etkileşmesi diyelim o zaman.hehe :img-hyste
aman aman etkileşsinler valla.çok iyi olur. :img-pilot
sana demedim onu zaten. :hıh
bende asla yasemini kabul etmeyeceğim. :hıh
bence öyle değil:icon_whis
çünkü ayla ahmet aşkı diye bişi yokk
vee aslaa olmayacak:img-yes:
Ayla çok güzel bir kadın olmuş, ne yalan söyleyeyim...
Her erkek ilk bakışta beğenir, hoşuna gider böyle bir kadınla yakınlaşmak fakat; aşk çok başka bir şeydir arkadaşlar.
Ahmet Yasemin'i bu kadar çok severken, kalkıp da Ayla'ya bağlanıp aşık olması abes kaçar değil mi?
Ayla güzel, akıllı bir kadın...
Ama Yasemin kadar akıllı olduğunu düşünmüyorum.Bunu söylemem sebebim Yasemin'i çok sevmem, beğenmem falan değil.Her neyse...
Ahmet ve Yasemin üzerine kurulu büyük bir aşk var bu dizide...
Dizinin konusu bu büyük aşk.
Ahmet ve Yasemin arasında ayrı olsalar dahi böylesine tutkulu büyük bir aşk varken Ahmet Ayla ile evlense bile ona aşık olamaz.
Ayla elbette anlayacaktır Yasemin'e nasıl aşık olduğunu, onu hiç unutamadığını...
Kıskançlıklar yapmaya başlayacaktır, belki Ahmet'e belli etmeden bir şeyleri halletmek isteyecek, belki Ahmet'e imalarla yansıtacaktır ama; Ahmet&Ayla ikilisinden sorunsuz bir evlilik beklemeyelim.
bi de şeyi söylemeden edemiycem..dün hani ahmetle yasemin bankta konuşurken ahmet sürekli "belki"li cümleler kuruyodu yaa..ben bi an bekledimm "belki rüya bizim kızımız olurdu" demesini falan..ama demedi:icon_sorr..öyle bi cümle kursaydı yaseminin surat ifadesinin nasıl olucağını çook merak etmiştim valla ama..olmadııı...:(
Bnde Ahmet'ten bir an için öyLe
bir söz bekLedim ama demedi.. !
Deseydi beLkii sonuç daha değişik oLucaktı.. ;)
Bu arada Necdet ne haLe qeLicek biLmiyorum ama
içinde baya bir korku oLuştu..
senin için ayla&ahmet etkileşmesi diyelim o zaman.hehe :img-hyste
aman aman etkileşsinler valla.çok iyi olur. :img-pilot
sana demedim onu zaten. :hıh
bende asla yasemini kabul etmeyeceğim. :hıh
ne etkileşmesi yaa...
ahmet hiç bi zaman sevmiycek aylayı..
etkileşmiycek de...
zaten NŞA ahmet onun yüzüne bile bakmazdı da
kötü anına denk geldi:hıh
Ayla çok güzel bir kadın olmuş, ne yalan söyleyeyim...
Her erkek ilk bakışta beğenir, hoşuna gider böyle bir kadınla yakınlaşmak fakat; aşk çok başka bir şeydir arkadaşlar.
Ahmet Yasemin'i bu kadar çok severken, kalkıp da Ayla'ya bağlanıp aşık olması abes kaçar değil mi?
Ayla güzel, akıllı bir kadın...
Ama Yasemin kadar akıllı olduğunu düşünmüyorum.Bunu söylemem sebebim Yasemin'i çok sevmem, beğenmem falan değil.Her neyse...
Ahmet ve Yasemin üzerine kurulu büyük bir aşk var bu dizide...
Dizinin konusu bu büyük aşk.
Ahmet ve Yasemin arasında ayrı olsalar dahi böylesine tutkulu büyük bir aşk varken Ahmet Ayla ile evlense bile ona aşık olamaz.
Ayla elbette anlayacaktır Yasemin'e nasıl aşık olduğunu, onu hiç unutamadığını...
Kıskançlıklar yapmaya başlayacaktır, belki Ahmet'e belli etmeden bir şeyleri halletmek isteyecek, belki Ahmet'e imalarla yansıtacaktır ama; Ahmet&Ayla ikilisinden sorunsuz bir evlilik beklemeyelim.
ayynen katılıyorum:img-yes:
ayla güzel olmuş tamam ama yaseminden daha güzel değil ki sonuçta..
hem mişel de güzeldi..:icon_whis
sen de zaten bu önemli değil demişsin..
çok da doğru söylemişsin:good:
ama aylayla ahmetin evlilikleri o kadar da huzursuz geçmeyebilir:icon_whis
en azından başlarda huzurlu bir evlilikleri olacaktır...
sen öyle san.öyle bi etkileşecekler ki bu etkileşmeyle evliliğe kadar gidecekler.nihaha :img-hyste
nasıl da baktı ama ahmet aylaya arkadan arkadan. :icon_whis
sen öyle san.öyle bi etkileşecekler ki bu etkileşmeyle evliliğe kadar gidecekler.nihaha :img-hyste
Sinemcim ben anlamadım.
Sen Ahmet Ayla'ya aşık olur mu diyorsun?
Yasemin'i gözü görmez Aylaya mı bağlanır diyorsun?
böyle ölümüne bağlanmaz tabiki ama yine de bi etkileşim olur yani. :)
yahu ceren o resimler ekleneli çok oldu.biz zaten biliyoruz bunu.yazıp durma kızım. :)
arkadaşlar sanırım ileriki bölümlerde rüyanın doğum günü var.. bir sitede yeni resimler buldum.. bizimkiler de galiba yine bir mitingde.. ama bu sefer yanlarında ışık da var...
Canım gördük biz o resimleri...
Resim galerisinde var burada da...
O resimler 18. bölümden olsa gerek...
Bazen diğer haftanın resimleri de geliyor çünkü.
Ayrıca o doğumgünü partisi rüyanın mı ışığın mı anlamadık.
ASLAN seboist..arkandayim..:img-yes: :img-yes:no yasemin..forever ayla..benim umudum var ne yani yasemin gercegi ögrendi diye evliliginimi yikacak..ailesine ne diyecek..ya pardon cocuk necdet'ten degil ahmet'ten kolaysa bi desin:img-hyste ..cok yakinda ayla ahmet askiyla ekranda olacagiz..bizi bekleyin anacim::img-hyste
böyle ölümüne bağlanmaz tabiki ama yine de bi etkileşim olur yani. :)
yahu ceren o resimler ekleneli çok oldu.biz zaten biliyoruz bunu.yazıp durma kızım. :)
E tabii olucaktır.
Dedim ya, güzel, alımlı bir kadın; her erkek etkilenebilir.Yakınlaşmak hoşuna gidebilir.
Ama aşk da başka bir şeydir.
valla hiç yakıştıramadım ahmete o bakışları ya neyse..
affettim bakalım şimdilik:icon_whis
amaaa aylayla etkileşme ancak 'etkiyle etkileşme' olur kanımca
anladın sen onu:img-yes:
(bkz:ahmetin annesi...)
ama ben yasemine hissettiği şeyden aşk kokusunu alamadım. :icon_whis
maison sağol bebişim. :) evet bizi bekleyin.çok az kaldı bu bölümlere.yakında ekranlarda olacak.:img-hyste
maison sağol bebişim. :) evet bizi bekleyin.çok az kaldı bu bölümlere.yakında ekranlarda olacak.:img-hyste
aynen..bence'de ask degildi..basit bi hayranlik..okadar ya..ahmetin büyük aski AYLA olacak...:img-blush (eyvahhh cok büyük konusuyorum):img-hyste
yakinda ayla ahmet askini görmek dilegiyle neyse seboist ayla sana emanet cikiyorum ben..
ASLAN seboist..arkandayim..:img-yes: :img-yes:no yasemin..forever ayla..benim umudum var ne yani yasemin gercegi ögrendi diye evliliginimi yikacak..ailesine ne diyecek..ya pardon cocuk necdet'ten degil ahmet'ten kolaysa bi desin:img-hyste ..cok yakinda ayla ahmet askiyla ekranda olacagiz..bizi bekleyin anacim::img-hyste
ahmet o kıza aşık olursa silerim onu defterden:hıh
yasemin evliliğini yıkmıycak o belli de...
ahmetin de gidip bundan ümit kalmadı diye aylaya aşık olması gerekmez..:img-cool2
evleniyosa evlensin ama yapmasın öyle küçük numaralar...
olmuyo....:img-cool2
Sinem kızım iyi güldürdün beni...
Valla suratım asık oturuyordum Allah senden razı olsun:img-hyste
Aşk kokusu alamadın demek:img-hyste
Ne kokusu aldın peki?
Burnun tıkalı olmasın, sprey falan verelim canım:img-hyste
Adam öyle bir oynuyor ki aşk kokusunu alamamak mümkün mü...
Ya aslında haklısın, tv den koku gelmiyor ki, ses ve görüntü geliyor sadece:img-hyste
yasemin tabi ki aylaya aşık olmayacak.. kalbinden hiçbir zaman silemeyecek yasemini.. ama tabi aylayı asla sevmeyecek diye birşey de yok... aşk ve sevgi çok farklı şeyler.. taaaa başında yasemin demişti ya hani aşk derin bi mevzu diye gerçekten de öle...
ahmet o kıza aşık olursa silerim onu defterden:hıh
yasemin evliliğini yıkmıycak o belli de...
ahmetin de gidip bundan ümit kalmadı diye aylaya aşık olması gerekmez..:img-cool2
evleniyosa evlensin ama yapmasın öyle küçük numaralar...
olmuyo....:img-cool2
ahh tam cikacaktim bunu gördüm..ee n'apsin ahmet ölene kadar yaseminin yasinimi tutsun..ben arkandayim ahmet..git evlen...hatta bes cocukta yap olurmu..:img-hyste :img-hyste neyse kactim ben
maison gözün arkanda kalmasın. bye
mukaddesim bacım :) evet canım o şehvetli kokuyu alamadım. :)
burnum iyi koku aliiiyy sen merak etme. :) zaten kokuyu okuyorum bu aralar.taktım ben bu kokuya. :)
sevda_cicegimm 24-03-07, 21:21 ayy bu bolum superdi gine tabiki...
en son sahne cok duygusal ve heyecanliydi..ve ole bitti ztn.
bencede bir rastlanti sonucu ogrenir kizi oldugunu ahmet...
ama bu bolumde hesaplasamadilar obur bolumde olcak hesaplasma merakla bekliyom
ahh tam cikacaktim bunu gördüm..ee n'apsin ahmet ölene kadar yaseminin yasinimi tutsun..ben arkandayim ahmet..git evlen...hatta bes cocukta yap olurmu..:img-hyste :img-hyste neyse kactim ben
bi kere aylanın çocuğu olmuyooo...
doğurgan bi insan değil yanii:img-yes:
ama bu daha iyi:img-yes:
rüyaya üvey kardeşe gerek yokk:img-yes:
ayrıca tamam ahmet evlensin ama öyle bakmasın bi dahaa:icon_whis
Ayyy, arkadaşım lütfen öyle deme:icon_sorr
Bu bir dizi bile olsa doğurgan değil deme nolur.
Bu çok kötü bişey olsa gerek.
Allah başa vermesin.
Her şeyi de ama bunu deme Ayla için.:icon_sorr
nası yaniii...
basit bi hayranlık yüzünden insan 5 yıl kesintisiz gurbet hayatı yaşar mıı...:hıh
valla uykusuzluktan ölüyorum..bu sorunu yarina sakla bende ozamana kadar bi cözüm bulurum..aklima bu kafayla bisey gelmiyor..aa eminimki sana cevabi kale'm,asli30,melal,seboist verebilir..:img-hyste
asli abla konussana..ne o agzindan lafi kilcikla aliyoruz..:icon_sorr
ahh bu sefer gercekten gittim..
TIP eminimki o zamanda cok gelismisti..:img-hyste bulurlar bi caresini..ya su senaristler yokmu insani hic olur olmayacak durumda rezil ediyorlar..:img-hyste iyi geceler..
aylayla evlenirse çocuğu ahmetin yapması gerekiyo..
hımm sanırım buu tıbben ve mantıken uygun bi durum değil:)..
ahmet aylayla evlense bile yasemini unutamıycak bence..
sırf yaseminden uzak kalmak için nerelere gittii..beş sene ailesinden yerinden yurdundan uzakta kaldı..adamınki kara sevda bunu ne ayla gibi bi buzdolabı yıkabilir..ne de başka biri..bence böyle..bu kadar çok sevip ondan sonra başkasına yan gözle bakmak kolay değil kii..neyse yaa herkesin görüşü kendinee..ama ahmet bence aylayla evlense bile evlenme nedenleri AŞK olmıycak..yani mantık evliliği tarzında bişey..nesi mantıklıysa tabi..!!
özge_letyy 24-03-07, 21:32 anam anam konuya bak ayla&ahmet aşkı:):)
ama şimdi itiraf edelim ahmet çok güzel baktı aylaya:img-in_lo
evet çok güzel baktı aylaya. :img-in_lo çok hınzır bu ahmet ya. :) öyle bakmaya devam etsin.hehe :)
ay ahmet mi yasemini öpmüyor uzun zamandır?zuhaha:img-hyste
zamanında fazlasıyla(!)yaptılar bu işi zaten.aman allah korusun bir daha görmeyelim o sahneleri.
aslıcım[/B] ben yanlışmı okudum yoksa sen yasemine üzüldünmü...ne yap biliyormusun yasemine üzülürken aklına ahmetin durumunu getir hiç üzülmezsin...
tamam canım gece gece şuurum yerinde değilmiş.:img-hyste haklısın valla ahmet'e çok çektirdi.lafımı geri alıyorum.:img-hyste
anam anam konuya bak ayla&ahmet aşkı:):)
ama şimdi itiraf edelim ahmet çok güzel baktı aylaya:img-in_lo
ahmet dizinin başından beri çapkın bakışlar atıyo fransız sevgilisine yasemine aylaya ne bileyin önüne gelene bakış atıyor :img-hyste
kırık_kanat431 24-03-07, 21:41 ya biraz Deniz Gezmiş'den bahsetsek,kendime örnek aldığım bir insan...şahsen ben izleyemiyorum.Deniz Gezmiş'i kim oynuyor?Berk Hakman'mı?ben diziye Özgür Özberk'in gireceğini duydum doğrumu?
niyee..bence görelim..ne güzel..onlar öpüşüp koklaşsın..rüya da necdetle birlikte düet yapsın:):)..gerisi zaten önemli değil..
ama şaka bi yana zamanında öyleydi..ama şimdi de zamanı..yetti artık bu ayrılıkk..:)rüya kocaya kaçtığında mı örenicek ahmetin babası olduğunu..aaaaaa
Ya Sinemmm, Özgeeee....
Bi keremmm Ahmet'in bakış şekli öyle...:img-hyste
Rıza'ya da öyle bakıyor o, babasına da öyle bakıyor...:img-hyste
Abartmayın canım bu kadar, hem güzel bayana iltifat edilir:hıh
hayır herkese öyle bakmiiiy :hıh
oh çatlayın işte.of neresi güzeldi ya?midem bulanıyordu resmen.vallahi diğer sahneleri görünce rahatlıyordum.bizim dizimiz öyle sahnelerle gümdemde olmamalı.her şeyin bi ayarı var.bunlar dozunu kaçırmıştı.kabul edin.deniz gezmiş bizim deniz mi orası kesin değil.özgür de diziye katılmayacak.
Ya Sinemmm, Özgeeee....
Bi keremmm Ahmet'in bakış şekli öyle...:img-hyste
Rıza'ya da öyle bakıyor o, babasına da öyle bakıyor...:img-hyste
Abartmayın canım bu kadar, hem güzel bayana iltifat edilir:hıh
bayan güzelde..kutuptan kaçma gibi kendisi..güzelliğine laf söyleyen yok valla..ama işte..birazcık sıcak olmayı öğrense..ahmetle yakışıcaklar bile diycemm-ki ben anti aylacıyımm yasemin-ahmet diorumm-..ama işte yaseminin ardı ardına yaptığı hatalardan sonraa:icon_sorr ...
bu arada aklıma şey geldi..dünkü tren sahnesinde restorantta rüya ahmeti görünce hemen gidip onun masasına oturdu yaa..yaseminde "oturdu " dedi gülerek..ben orda kopmuştum:img-hyste yaseminin söyleyiş tarzı çok güzeldii..
ayrıca bence yasemine acımayı bi kenara bırakıp rüyaya acımaya başlayın..ilerizekalı annesinin hatalarının bedelini o ödedi..ödü:icon_sorr yo..ve ödiycekk
oh çatlayın işte.of neresi güzeldi ya?midem bulanıyordu resmen.vallahi diğer sahneleri görünce rahatlıyordum.bizim dizimiz öyle sahnelerle gümdemde olmamalı.her şeyin bi ayarı var.bunlar dozunu kaçırmıştı.kabul edin.deniz gezmiş bizim deniz mi orası kesin değil.özgür de diziye katılmayacak.
ama bizim deniz olsa dizi daha bi güzel olur bence daha duygu yoğunluğu olur ..
her iki ailenin duyguları yaşadıkları nebilim idam edenlerin arasında mesela defnenin olması..Allahım ben ne diyorum iyice saçmalamaya başladım
kuzum sinem sen hala yatmadın mı..hala bıraktığım yerdesin..
baban seni çok fena kıstıracak tenhada..
yeter bu kadar sevim mehmet ahmet yasemin muhabbeti gel cansel sayfasına da biraz da orda muhabbet edelim..
zaten forum çok yavaş..bilgisayarı alıp camdan aşağı savurasım geldi..
ya biraz Deniz Gezmiş'den bahsetsek,kendime örnek aldığım bir insan...şahsen ben izleyemiyorum.Deniz Gezmiş'i kim oynuyor?Berk Hakman'mı?ben diziye Özgür Özberk'in gireceğini duydum doğrumu?
Berk Hakman Deniz Gezmiş'i tam oLarak canLandırıyor diyemeyiz.. O dönemde yaşananLar deniz.. harun karakterLeriş üzerinden anLatıLıcak sanırım..
Özqür Özberk qiricektii artık ne zaman oLucak bu biLmiyorum
ama içimde haLa bir umut var..
Özqür diziye qiricek ve Deniz Gezmiş'i canLandırıcak.
bence de herkese öyle bakmıyo yaa..
sadece bayanlara öyle bakıyo....
malesef ki aylaya da öyle baktı:icon_sorr
önceki sahnelerde hakkaten benim de midem bulanıyodu..
ama ahmetin suçu bence bu:img-in_lo
bu deniz gezmiş deniz mi değil mi olayı da çok uzadı yaa..
belliki değil...dimi ama:icon_whis
Dunki bolum gercekten cok guzeldi, hem huzunlu,uzucu, hemde eglenceliydi..
Yasemin&Ahmet konusmalarina bitim birde ahmetin ''evligin nasil?mutlumusun- evet- ikimizden birinin mutlu olmasina sevindim'' demesi ve '' sen beni oldurdun yasemin, ben yasamiyorum'' demesi cok kotuydu :cry:
Simdi ise neden/nasil birlesemediklerini daha'da iyi anladilar..
bakalim gelecek bolumde neler olucak..
Ruya, dizi'nin nese'si oldu artik :D cok tatli bir cocuk ya !! konusmasi felan.. birde necdet'le sarki soylemesi ve necdetle dans ederken ayagini necdetin ustune koymasi cok komikti gercekten.. doktorculuk oynadigi an..
cok seker birisi.. cok tatli.. Allah nazardan saklasin :)
deniz, harun, defne ve isik.. onlar zaten ayri.. cok basarillililardi bu bolumde.. riza'ya uzuldum. neyseki bir hafta daha bekliyecegiz..
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Hatırla sevgili dizisini ilk başladığı günden beri izlemekteyim.Gerçekten çok güzel bir dizi.Bu diziyle ilgili ilk yorumumu yapıyorum.Rüya çok tatlı bir kız.Amet amet diyişi çok hoşuma gidiyor.trende karşılaştıkları sahnede rüyanın ahmeti görmesi ve hemen gidip masasına
oturması ve ahmet ile yaseminin bir kez daha karşı karşıya gelmeleri çok güzeldi.
Necdet kızına çok düşkün onu çok seviyor tabi rüyada babasını.şarkı söyledikleri sahne çok güzeldi rüyada babasına eşlik ediyordu.
Ahmet ile yasemin haftaya ki bölümde annelerinden hesap soracaklar.yasemin çok üzgündü annesiyle araları açılabilir.
son olarak da diziye bir oyuncu katılacakmış.Bu kız necdetin sevgilisi rolünde olacakmış.Necdette yaseminden umudunu kesecek ve bu kızla aşk yaşayacakmış arkadaşlar.
Simdi dizyi tekrar izliyordumda, ruya ve necdet dans ederken teo ile lale ediyor sonra yasemini kaldiriyor ruya ve necdet orda yaseminin yaptigi hareketler nekadar sacma ve cocukca uyuz oldum izlerken
ahanda süper bir fikir aklıma geldi...doğrusunu söylemke gerekirse güzel mi kötümü anlamdım..şimdi...efendim..bu verem olayları boşuna açılmadı dimi?ayrıca aylanın çocuk sahibi olamayışı da boşuna burda konu edilmeyecek..yai sonuç olarak bunları birbirine bağlarsak dizinin sonunda necdetle yasemin ayrılır fakat yasemin rahatsızlanır kimbilir ozamnalr çok yoğun olarak karşılaşılan verem hastalığı yüzünden yasemin ölür.rüyyıda ahmet ve ayla çifti alır tabi önceden ahmet rüyanın kendi kızı oldugunu öğrenir ,yaasemin ölmeden önce...ahanda budur ..benc eböylede bitebilir.yani yasemin ölür gider,rüyayıda ayla çocugu diye bağrına basar ..tabi sonuç olarak rüyanın iki annesi ve iki babası olmuş olur..ve ömrü billah da psikopat olarak etrafta dolaşır artık.
ya arkadaşlar nie anlamıyosunuz şu defne ,deniz gezmişin sevgilisi olacak..eee deniz gezmişi kim oynuyor berk hakman berk hakman ..acı amamgerçk anlayın artık..bu konuyu çok karıştıracaklarını zannetmiiyorum gazetelerdede yazıldığı gibi..asıl deniz gezmiş ile dizideki deniz arasında bazı farklılıklar olacakmış..öyle diyolardı..ha bu aile yüz göz değişikliği filan olacakmış....
Simdi dizyi tekrar izliyordumda, ruya ve necdet dans ederken teo ile lale ediyor sonra yasemini kaldiriyor ruya ve necdet orda yaseminin yaptigi hareketler nekadar sacma ve cocukca uyuz oldum izlerken
Yaa kızını eğlendirirken nasıl hareket etsin ki:) Sonuçta çocukla çocuk olmak lazım. Yani sen şimdi akrabalarının küçük çocuklarını eğlendirirken saçma sapan hareketlerde bulunmuyor musun:img-yes: Gerçi hiç öyle bir derdin de olmayabilir; mesela ben kendimi bu konularda hiç kasmam, ama yani eğer orada eğlenmek ve eğlendirmek istiyorsan yapacağın hareketler de saçma olmalıdır:)
meltem-cmbl 25-03-07, 00:38 Simdi dizyi tekrar izliyordumda, ruya ve necdet dans ederken teo ile lale ediyor sonra yasemini kaldiriyor ruya ve necdet orda yaseminin yaptigi hareketler nekadar sacma ve cocukca uyuz oldum izlerken
ben geldim yok yok çalışma yapa yapa kafayı yiyicem ben valla baka başlığa biler ancak şimdi girebildim halada çok işim var çok
ah merhemim ahh(ya aysecim dicemde merhemıme alışmılım:))
ya cnm ya orda kıznı eğlendiriyo napsın kadın cidii mi olsun orda tabiki komik hareketler yapıcak benc eçok tatlıydı ölee kzıı eğlensin diye yapıyo zatenn :happy0064
Yasemini veremden öldürenlerde var ehuhue :))) valla ben yaseminin kendisine gicik olmuyorum hareketlerini bazen gicik buluyorum....ama bu da senaryo geregi yani....ölsün istemem valla :D
Yasemin ölmemeli...
Eğer Yasemin ölür de öyle biterse dizi ben günlerce kendime gelemem.
Valla kendim için istiyorum, bu aşk böyle bitmesin:)
Yoksa fena olurum yani:img-blush
Ferny&Lety 25-03-07, 05:25 ahanda süper bir fikir aklıma geldi...doğrusunu söylemke gerekirse güzel mi kötümü anlamdım..şimdi...efendim..bu verem olayları boşuna açılmadı dimi?ayrıca aylanın çocuk sahibi olamayışı da boşuna burda konu edilmeyecek..yai sonuç olarak bunları birbirine bağlarsak dizinin sonunda necdetle yasemin ayrılır fakat yasemin rahatsızlanır kimbilir ozamnalr çok yoğun olarak karşılaşılan verem hastalığı yüzünden yasemin ölür.rüyyıda ahmet ve ayla çifti alır tabi önceden ahmet rüyanın kendi kızı oldugunu öğrenir ,yaasemin ölmeden önce...ahanda budur ..benc eböylede bitebilir.yani yasemin ölür gider,rüyayıda ayla çocugu diye bağrına basar ..tabi sonuç olarak rüyanın iki annesi ve iki babası olmuş olur..ve ömrü billah da psikopat olarak etrafta dolaşır artık.
ya arkadaşlar nie anlamıyosunuz şu defne ,deniz gezmişin sevgilisi olacak..eee deniz gezmişi kim oynuyor berk hakman berk hakman ..acı amamgerçk anlayın artık..bu konuyu çok karıştıracaklarını zannetmiiyorum gazetelerdede yazıldığı gibi..asıl deniz gezmiş ile dizideki deniz arasında bazı farklılıklar olacakmış..öyle diyolardı..ha bu aile yüz göz değişikliği filan olacakmış....
Yasemin ölecek mi??
bence berbat bi tahmin..öle olursa kendime gelemem ki aylarca.yazık aametimeruyanın deyimiyle amet:) )
İLLA BİRİ ÖLCEKSE AYLA ÖLSÜN...NEDEN YASO ÖLÜOMUŞŞ..?:img-cool2
Yasemin ölecek mi??
bence berbat bi tahmin..öle olursa kendime gelemem ki aylarca.yazık aametimeruyanın deyimiyle amet:) )
İLLA BİRİ ÖLCEKSE AYLA ÖLSÜN...NEDEN YASO ÖLÜOMUŞŞ..?:img-cool2
aaaaaaAAAaaaAAAA?????
delüğlendiniz mi kızlar yauuuuuu?bu benim senaryom ayol:img-hyste herhalde yönetmen ben deilim ;ama itiraf edin mantıklı bir tahmin demi?hepinizin yüreği hopp etti:img-hyste yani böyle bildiğimiz ve gördüğümüz birçok film vardı gene türk filmlerinden örnek vermek istemem ama böyle bir kaç türk filmi izlemiştim.ya...adları neydi unuttum .hatta kadın daha ölüm döşeğindeyken çocuğunu, diğer kadına emanet ediyordu. hatta mel gibsonun çook eskiden oynadığı ,galiba mel gibsondu,bir film de vardı böyle...yani..
ha herkes saatini bir saat ileri aldı demü_?
Allah'ım yaaaa..sonunda benim de imzaam var ..yaş-şas-sıııııın..oleytoooo....yani uygun resim bulacam diye az kalsın ahmetle yasemini koymak zorunda kalıyodum ..ay ne ironi olurdu yaw..sanki çok seviyoumda birde imza olarak koyacaktım..neyse deee çok güzel avatarlar var ama -mesela necdetle rüya şarkı söylerken-ama işte kullanabilir miyim onu soracaktım?izin verirse yapan arkadaslar???
yamisis allah korusun yaso ölürse sonra ahmetin hali ne olur:icon_sorr valla bu dizi mutsuz sonla biterse bende biterim:icon_sorr
ama bi konuda haklısın.aylayı boşuna sorunlu yapmadılar.bence aylanın çocuk yapamamasının nedeni ileride yasemin ve ahmet birleştiği zaman aylanın çocuğunun arada sorun olmasını istememeleri.bence çok doğru birşey.ayrıca diğer biçok dizide olduğu gibi yalancı hamilelikte olmayacak bu dizide.hani hep olurya mesela ayla yaseminle ahmeti ayırmak için ahmete gidip ben hamileyim falan diyemeyecek:)dizilerde en nefret ettiğim şeydir bu:)
yaseminin ölmesi nerden çıktı canım...
yok verem olacakmış da rüya da aylaya kalacakmış da...:hıh
ölecekse ayla ölsün bence de....
neyyse
ya bu arada harunla ışık arasınd bişi olucak mı??
ışık ağlarken yanına gelirr belki teselli eder falan dedim ama bişi çıkmadı:img-yes:
yaseminin ölmesi nerden çıktı canım...
yok verem olacakmış da rüya da aylaya kalacakmış da...:hıh
ölecekse ayla ölsün bence de....
neyyse
ya bu arada harunla ışık arasınd bişi olucak mı??
ışık ağlarken yanına gelirr belki teselli eder falan dedim ama bişi çıkmadı:img-yes:
ewt nie yasemin ölüomus yaa ayla ölsün hatta necdet ölsün aaa
bu arada deniz ve defne birbirine asık mı olucak sonraki bölümlerde:img-pilot
AHMET SEN BENI ÖLDURDUN YASEIM DEDIYA HAKKATTENDE ÖLDURMUS ADAM NE SACINA BAKIYOR NEDE BASKA BIRSEY SU SACLARINI DÜZELTSE HIC YAKISMIYOR NECDET NASILDA BAKIYOR KENDINE OLMAYAN SACLARI kayet düzgün bana kalirsa ölecek biri varsa oda necdet o ölurse ortada sorun kalmaz:img-hyste hani oda yetmedi aylada yayla olarak öteki dünyaya gidebilir hic mahsuru yok bu ikisinin mefta olmasinda aslinda suda var ayla bence sirnasmiycak ahmete ahmet kendisi isdeyerek evlenecek aylayla yani ayla masum olucak (hic isdemesem de sirnassa cok gicik olmak icin sebebti) bu olmuycak ahmet yakacak basini zavlli geceleri kabus gibi bir kadinla uyuycak :img-hyste
evet ya...ahmet kendi evlenicek gibi aylayla
yazık aklı başında değil ki:icon_sorr
ahmetin saçı trende bana da pek bir kötü göründü ama genel olarak yakışıyor...
ben asıl onu sürekli o pardesü ve takım elbiselerle görmekten sıkıldım..
o da kazak falan giysin-en azından o cekedini de bi çıkarsın arada yani:img-yes:
pardesü de onu kocaman adamlar gibi gösteriyo...
başta değişik-hoş gelmişti ama yeter artık..
bu gidişle yaz gelse de çıkarmıycak onu...:img-yes:
ewt nie yasemin ölüomus yaa ayla ölsün hatta necdet ölsün aaa
bu arada deniz ve defne birbirine asık mı olucak sonraki bölümlerde:img-pilot
evet sanırım deniz ve defne aşık olucak birbirine de..
ben harunla ışığı da merak ettim...
aşık olucaklar mı birbirlerine acaba..:icon_whis
gerçi harun pek bir ciddi duruyor ama.......:img-pilot
Yahu yine yine ve yine mi cok guzel bir bolum izledim diye baslayacagim yorumuma:)
Evet, malesef yine harika bir solen yasattilar butun ekip biz izleyenlerine. Tebrikler oncelikle!
Ilk once o muhtesem tren yolculugumuzla baslamak istiyorum yorumuma. Necdet, ah ah Necdet yine icimi parcaladi bu bolum. Ahmet’i gorunce hissettiklerini gecen bolumdeki yorumumda yazmistim ama zaten bu bolumde Necdet kendi soyledi Teo ile dertlesirken… “Ahmet’i kompartimanda gorunce…” diye baslayan cumlesinin sonuna hepimiz biliyoruz degil mi? Ahmet’i gordugu an az onceki mutlulugundan eser kalmamisti. Cunku; aslinda az onceki mutluguna varana kadar ne yasadiysa hepsi yalandi. Iste o yuzden de “Agla Yarali Kalbim, hepsi yalan” dediler ya gecen bolumun sonunda! Aslinda sonunda Necdet’in elinde kalacak olan da “bir avuc kul” olacak malesef! Zaten o da bunun farkinda ki ani bir kararla arabasina atlayip treni takip etmeye basladi! Fakat “ati alan Uskudar’i gecti” derler ya iste tamda oyle. Bosuna yani. Necdet ne yapsada bosuna. O yanlizca aci sonu biraz daha ertelemek istiyor kendince. Cunku, biliyorki zaman gelecek ve birgun Ahmet, Ruya’nin onun kizi oldugunu ogrenecek ve basindan beri bilinen Yasemin’in hayatinin tek askinin Ahmet oldugu! Ikiside Necdet’in istemesede inanmak zorunda oldugu aci gercekler! Ah Necdet yani baska kiz mi yoktu be kardesim ne deyim sana! Ama bir o kadarda iyi yurekli, sabirli ve asiksin be Necdet. Iste bu yuzden Ahmet bile senden nefret edemiyor!
Ruya’nin Ahmet’i soru yagmuruna tutmasi cok guzeldi:) Yani bence o, Yasemin’in Ahmet’e soramadiklarini sordu ona ve Ahmet’e Yasemin’e olan askini yeniden ilan ettirdi caktirmadan:) Bravo sirin Ruyamiza… Yasemin, Ruya’nin herkese ismiyle hitab etmesinden duydugu huzursuzlugu dile getirdiginde, Ahmet’in bir repligi vardi bilmem hatirlar misiniz; ben boyle olmasindan rahatsiz degilim diyordu sonra istedigi sekilde hitap eder! Evet, dedim kendi kendime siritarak:) “Baba” diye hitap edecek ya:)
Ve o guzel yolcugun bitisi! Ahmet, mutlu mutlu iner trenden ve hoooop Ruya yi kucagina alir. Yaseminimiz gulucukler saciyor etrafa tabii! Necdet de uzaktan izliyor onlari. “Gercek bir aile tablosu” demistir icinden heralde garibim. Bir an eger Ruya onu gormese gerisin geriye gidecek zannettim. Nasilda korkuyla bakiyordu Necdet ya! Mahvolmus sok olmus bir yuz ifadesiyle! Sonra Ruya’nin onu gormesiyle kendine geldi tabii! Yaseminle Ahmet de nasilda suclu suclu baktilar:)
Eve donerken yol boyunca Necdet’in kucuk sorulariyla Yasemin hemen kendini ele verdi! “Niye gelmis?” “Ne kadar kalacakmis?” “Kibriscik ta neler yasamis?” tek tek sordu Necdet ve Yasemin iste burda kendini ele verdi malesef hepsine de sak sak cevap vererek. Hatta ben bile Necdet “burda kalmaya mi gelmis” diye sordugunda Yasemin “yillik iznini kullanacakmis, 15-20 gun kalacakmis” filan deyince sok oldum ve Necdet’ten “ha sordun yani?” diye bir soruda bekledim acikcasi ama Necdet’imiz o kadar caresizki onu bile sormaya korktu. Zaten sonrada tek kelime bile etmedi o yolculukla ilgili ya da alacagi cevaplardan korktu kimbilir!
Ahmet’in Yaseminlerin evinin onune gidip islik caldigi sahnede cok huzunlendim. “Hatirla Sevgili”, tam da adi gibi iste ne deyim!
Deniz, Harun, Isik ve Defne’nin adada bulusmasi ve Deniz’in gitarla “Deniz ve Mehtap” sarkisini calmasiyla Necdet’in ayni sarkiyi Ruya’ya calmasina yapilan gecis cok ama cok hostu. Hele birde Ruya’yla soyleyisleri vardi! Cok sekerdiler! Cok icime dokundu ya! Yani Necdet’e uzuluyorum ama bir yandan da o istedi bunu! Boyle olacagi belliydi! Ahmet, ya o! Herseyden habersiz garibim:(
Riza Amcamiz verem ya da tuberkuloz olmus tahmin ettigimiz gibi:( Umarim iyilesir. Bana sanki onun yerine Yasemin’in annesine birsey olacakmis gibi geliyor ama:( “Kiskanma” hakkindaki sohbetleri hostu! Yani Yasemin’in Ruya yi kiskaniyor olmasi beni guldurdu. Hala ayni Yasemin yani:) Riza Bey lafi hemen gedigine koydu ama “Necdet, sen bu kizla ne yapiyorsun” diye sorarak! Necdet’te gayet acik sozlu bir cevap verdi; “O, bana yapmiyor”… Burda oyle aci cekerek soylediki bunu Necdet’e cok uzuldum orda! Yasemin’in de laf hazir; “O beni kiskandiracak seyler yapmiyor!”… Kime bu yalanlar? Necdet biliyor, Yasemin biliyor, Riza Bey biliyor! Iste Teo’nun da dedigi gibi boyle yaparak disardan “gercek bir aile gibi” gorunuyorlar yanlizca, hepsi bu!
Veeeee Yaseminle Ahmet’in bahcede bulusmasi! Yahu bu bolumun hangi karesinden bahsedeyim bilemedim! Harikaydi! Ahmet’in “Sen beni oldurdun Yasemin” deyisi hala kulaklarimda cinliyor. Ufff bu soze ne denirki! Gercekten ikiside mutsuzlardi belki ama Ahmet, o daha bir yanliz daha bir mahsun kalmisti sanki:( Beklenen an geldi ve gercekler bir bir ortaya dokuldu! Mektup ve hastane olaylari ortaya cikti. Nasilda sasirdilar ikiside. Nasilda sinirlendiler ailelerine! Ahmet’in hisimla eve gelip annesini aramasi ve Yasemin’in mektubu bulup okudugunda hickiriklara bogulmasi! Ve ve ve annesinin odasinin kapisini actigindaki Yasemin’in annesine hincla, ofkeyle, hayalkirikligiyla bakmasi! Ve bolumun sonu…. Yasemin, orda ne diyecek annesine cok merak ediyorum gercekten. Acaba itiraf eder mi ki Ruya’nin Ahmet’in kizi oldugunu?????
Neyse, yine muhtesem bir bolumdu… Ha bu arada unutmadan, icimden bir his pastaneye alinacak olan elemanin bayan olacagini ve Necdet’e asik olacagini soyluyor:) Ne dersiniz?
bence de yeni eleman necdete aşık olucak:img-yes:
ama benim içimdeki ses söylemiyo bunu:img-hyste meyrayla ilgili haberlerden dolayı büyük ihtimal öyle olucaktır yani....:img-wink:
bence de yeni eleman necdete aşık olucak:img-yes:
ama benim içimdeki ses söylemiyo bunu:img-hyste meyrayla ilgili haberlerden dolayı büyük ihtimal öyle olucaktır yani....:img-wink:
Hehehe benim haberim yok o haberden ya:) Anlatabilir misiniz rica etsem? Ama zaten boyle birsey olmasaydi yazik olurdu Necdet'e. Hep mi melankoli olacak yani Necdet! Birazda baskalari ona olan askindan olsun:)
Hehehe benim haberim yok o haberden ya:) Anlatabilir misiniz rica etsem? Ama zaten boyle birsey olmasaydi yazik olurdu Necdet'e. Hep mi melankoli olacak yani Necdet! Birazda baskalari ona olan askindan olsun:)
tabi anlatırım:şarkıcı meyra diziye necdetin sevgilisi olarak girecekmiş...
başka da bişi yok....basında çıkan haberlerde yazıyo..:img-yes:
burdaki genel tahmin necdetin yine de yasemini bırakmayacağı yönünde..
ama yasemin zamanı gelince necdetten bu sayede daha az vicdan azabıyla ayrılabilecek sanırım....(umarımmm!!!!)
Allah'ım yaaaa..sonunda benim de imzaam var ..yaş-şas-sıııııın..oleytoooo....yani uygun resim bulacam diye az kalsın ahmetle yasemini koymak zorunda kalıyodum ..ay ne ironi olurdu yaw..sanki çok seviyoumda birde imza olarak koyacaktım..neyse deee çok güzel avatarlar var ama -mesela necdetle rüya şarkı söylerken-ama işte kullanabilir miyim onu soracaktım?izin verirse yapan arkadaslar???
yaw iözan güzelde imzanda harun yerine hakan yazıyor kanımca?:img-hyste
buarada arkadaşlar saatlerinizi 1 saat ileriye aldınızmı?
Dizimizin gününe 1 saat daha yaklaşmış olduk :img-hyste
tabi anlatırım:şarkıcı meyra diziye necdetin sevgilisi olarak girecekmiş...
başka da bişi yok....basında çıkan haberlerde yazıyo..:img-yes:
burdaki genel tahmin necdetin yine de yasemini bırakmayacağı yönünde..
ama yasemin zamanı gelince necdetten bu sayede daha az vicdan azabıyla ayrılabilecek sanırım....(umarımmm!!!!)
Cevap icin tesekkurler:)Sarkici Meyra diye biri mi varki? Amaan yurtdisinda olunca insan boyle herseyden birhaber oluyor tabii:img-hyste Dogru, bencede Yasemin oyle olursa daha az vicdan azabi ceker. Sonucta Necdet'e eger birgun birisine asik olursa onu birakacagina dair soz verdirtmisti:img-cool2
yaseminin küçük kızının grçek ismi ne???
Yaa kızını eğlendirirken nasıl hareket etsin ki:) Sonuçta çocukla çocuk olmak lazım. Yani sen şimdi akrabalarının küçük çocuklarını eğlendirirken saçma sapan hareketlerde bulunmuyor musun:img-yes: Gerçi hiç öyle bir derdin de olmayabilir; mesela ben kendimi bu konularda hiç kasmam, ama yani eğer orada eğlenmek ve eğlendirmek istiyorsan yapacağın hareketler de saçma olmalıdır:)
Bir cocugu eglendirmek icin illakine oyle acaip hareketler yapmasi gerekmiyorki :icon_whis
Normal davransin, mesela deniz lale necdet falan nasil eglendiriyor ruyayi onlari ornek alsin :img-hyste
Of yine yasemine olan nefretim kabarmis vaziyette :icon_sorr
özge_letyy 25-03-07, 12:18 Biraz önce Starda tesadüfen Keyf_i Sibel programına rastladım ve hs setinden izlenimler diye birşey gördüm tam da başından yakaladım.
Cezaevinin çekildiği bölüme konuk olmuşlar.
İlk önce Lale Mansurla konuştular.
Sonra Okan Yalabıkla konuştular.Ama esas oğlan diye bahsetmelerine sinir oldum.:icon_whis
Sonra sanat yönetmeni konuştu,dizi başlamadan neleri araştırdıklarını falan anlattı.En son da yönetmenimiz konuştu.
Set arkasını falan gösterdi.Hapishane çekimleri olduğu için Cansel yoktu maalesef.Ama başka kanal olmasına rağmen diziden baya övgüyle bahsettiler.
Yahu yine yine ve yine mi cok guzel bir bolum izledim diye baslayacagim yorumuma
Evet, malesef yine harika bir solen yasattilar butun ekip biz izleyenlerine. Tebrikler oncelikle!
Ilk once o muhtesem tren yolculugumuzla baslamak istiyorum yorumuma. Necdet, ah ah Necdet yine icimi parcaladi bu bolum. Ahmet’i gorunce hissettiklerini gecen bolumdeki yorumumda yazmistim ama zaten bu bolumde Necdet kendi soyledi Teo ile dertlesirken… “Ahmet’i kompartimanda gorunce…” diye baslayan cumlesinin sonuna hepimiz biliyoruz degil mi? Ahmet’i gordugu an az onceki mutlulugundan eser kalmamisti. Cunku; aslinda az onceki mutluguna varana kadar ne yasadiysa hepsi yalandi. Iste o yuzden de “Agla Yarali Kalbim, hepsi yalan” dediler ya gecen bolumun sonunda! Aslinda sonunda Necdet’in elinde kalacak olan da “bir avuc kul” olacak malesef! Zaten o da bunun farkinda ki ani bir kararla arabasina atlayip treni takip etmeye basladi! Fakat “ati alan Uskudar’i gecti” derler ya iste tamda oyle. Bosuna yani. Necdet ne yapsada bosuna. O yanlizca aci sonu biraz daha ertelemek istiyor kendince. Cunku, biliyorki zaman gelecek ve birgun Ahmet, Ruya’nin onun kizi oldugunu ogrenecek ve basindan beri bilinen Yasemin’in hayatinin tek askinin Ahmet oldugu! Ikiside Necdet’in istemesede inanmak zorunda oldugu aci gercekler! Ah Necdet yani baska kiz mi yoktu be kardesim ne deyim sana! Ama bir o kadarda iyi yurekli, sabirli ve asiksin be Necdet. Iste bu yuzden Ahmet bile senden nefret edemiyor!
Ruya’nin Ahmet’i soru yagmuruna tutmasi cok guzeldi:) Yani bence o, Yasemin’in Ahmet’e soramadiklarini sordu ona ve Ahmet’e Yasemin’e olan askini yeniden ilan ettirdi caktirmadan:) Bravo sirin Ruyamiza… Yasemin, Ruya’nin herkese ismiyle hitab etmesinden duydugu huzursuzlugu dile getirdiginde, Ahmet’in bir repligi vardi bilmem hatirlar misiniz; ben boyle olmasindan rahatsiz degilim diyordu sonra istedigi sekilde hitap eder! Evet, dedim kendi kendime siritarak:) “Baba” diye hitap edecek ya
Ve o guzel yolcugun bitisi! Ahmet, mutlu mutlu iner trenden ve hoooop Ruya yi kucagina alir. Yaseminimiz gulucukler saciyor etrafa tabii! Necdet de uzaktan izliyor onlari. “Gercek bir aile tablosu” demistir icinden heralde garibim. Bir an eger Ruya onu gormese gerisin geriye gidecek zannettim. Nasilda korkuyla bakiyordu Necdet ya! Mahvolmus sok olmus bir yuz ifadesiyle! Sonra Ruya’nin onu gormesiyle kendine geldi tabii! Yaseminle Ahmet de nasilda suclu suclu baktilar
Eve donerken yol boyunca Necdet’in kucuk sorulariyla Yasemin hemen kendini ele verdi! “Niye gelmis?” “Ne kadar kalacakmis?” “Kibriscik ta neler yasamis?” tek tek sordu Necdet ve Yasemin iste burda kendini ele verdi malesef hepsine de sak sak cevap vererek. Hatta ben bile Necdet “burda kalmaya mi gelmis” diye sordugunda Yasemin “yillik iznini kullanacakmis, 15-20 gun kalacakmis” filan deyince sok oldum ve Necdet’ten “ha sordun yani?” diye bir soruda bekledim acikcasi ama Necdet’imiz o kadar caresizki onu bile sormaya korktu. Zaten sonrada tek kelime bile etmedi o yolculukla ilgili ya da alacagi cevaplardan korktu kimbilir!
Ahmet’in Yaseminlerin evinin onune gidip islik caldigi sahnede cok huzunlendim. “Hatirla Sevgili”, tam da adi gibi iste ne deyim!
Deniz, Harun, Isik ve Defne’nin adada bulusmasi ve Deniz’in gitarla “Deniz ve Mehtap” sarkisini calmasiyla Necdet’in ayni sarkiyi Ruya’ya calmasina yapilan gecis cok ama cok hostu. Hele birde Ruya’yla soyleyisleri vardi! Cok sekerdiler! Cok icime dokundu ya! Yani Necdet’e uzuluyorum ama bir yandan da o istedi bunu! Boyle olacagi belliydi! Ahmet, ya o! Herseyden habersiz garibim
Riza Amcamiz verem ya da tuberkuloz olmus tahmin ettigimiz gibi Umarim iyilesir. Bana sanki onun yerine Yasemin’in annesine birsey olacakmis gibi geliyor ama:( “Kiskanma” hakkindaki sohbetleri hostu! Yani Yasemin’in Ruya yi kiskaniyor olmasi beni guldurdu. Hala ayni Yasemin yani:) Riza Bey lafi hemen gedigine koydu ama “Necdet, sen bu kizla ne yapiyorsun” diye sorarak! Necdet’te gayet acik sozlu bir cevap verdi; “O, bana yapmiyor”… Burda oyle aci cekerek soylediki bunu Necdet’e cok uzuldum orda! Yasemin’in de laf hazir; “O beni kiskandiracak seyler yapmiyor!”… Kime bu yalanlar? Necdet biliyor, Yasemin biliyor, Riza Bey biliyor! Iste Teo’nun da dedigi gibi boyle yaparak disardan “gercek bir aile gibi” gorunuyorlar yanlizca, hepsi bu!
Veeeee Yaseminle Ahmet’in bahcede bulusmasi! Yahu bu bolumun hangi karesinden bahsedeyim bilemedim! Harikaydi! Ahmet’in “Sen beni oldurdun Yasemin” deyisi hala kulaklarimda cinliyor. Ufff bu soze ne denirki! Gercekten ikiside mutsuzlardi belki ama Ahmet, o daha bir yanliz daha bir mahsun kalmisti sanki:( Beklenen an geldi ve gercekler bir bir ortaya dokuldu! Mektup ve hastane olaylari ortaya cikti. Nasilda sasirdilar ikiside. Nasilda sinirlendiler ailelerine! Ahmet’in hisimla eve gelip annesini aramasi ve Yasemin’in mektubu bulup okudugunda hickiriklara bogulmasi! Ve ve ve annesinin odasinin kapisini actigindaki Yasemin’in annesine hincla, ofkeyle, hayalkirikligiyla bakmasi! Ve bolumun sonu…. Yasemin, orda ne diyecek annesine cok merak ediyorum gercekten. Acaba itiraf eder mi ki Ruya’nin Ahmet’in kizi oldugunu?????
Neyse, yine muhtesem bir bolumdu… Ha bu arada unutmadan, icimden bir his pastaneye alinacak olan elemanin bayan olacagini ve Necdet’e asik olacagini soyluyor:) Ne dersiniz?
(foruma yeni yeni yazmaya başlıyorum ama bundan sonra hep yazıcam..Eskiden pek vaktim olmuyodu çünkü :()
bölümü çok güzel yorumlamışsın öncelikle tebrikler
senin söylediğin gibi bende çok acıyorum Necdet e başına ne geldiyse hep iyi niyetinden geldi.. ona acıdığımdanmıdır nedir Yaseminin Necdet e birazcıkda olsa ilgi göstermesini istiyorum.. Sonucta onlar evlendiler ve Ahmet e gösterdiği ilgi çok fazla.. Ahmet nası inanıyo Rüya nın onların çocukları olduğuna anlamıyorum.. aslında inanılmıycak gibide değil yani ama..
Annelerinde foyaları çıktı artık.. Acaba yasemin nası bi sorguya çekicek annesini yada annesini nası bi cevap vericek çok merak ediyorum açıkçası ee kolay değil :)
Bu bölümde en beğendiğim şey dediğin gibi yaseminle rüyanın - defne-ışık-deniz ve harun un şarkı söylerkenki halleri :) hele bizim gençlerin dansları çok hoştu açıkçası..
Ah Necdet ahh :) gerçekten sevicek başka kız yokmuydu ya :) iyi allak bulllak oldu hertaraf
özgecim verdiğin haber için sağol bebişim.başka kanalın böyle yapması gurur verici. :img-cool2
arkadaşlar uzun bir aradan sonra hs yakası 22 yi yazdım nihayet. :) birazdan ekleyeceğim.okumak isteyenlere duyurulur. :icon_whis
ziynip babam beni tenhada kıstırmaz merak etme.hehe :)
Cevap icin tesekkurler:)Sarkici Meyra diye biri mi varki? Amaan yurtdisinda olunca insan boyle herseyden birhaber oluyor tabii:img-hyste Dogru, bencede Yasemin oyle olursa daha az vicdan azabi ceker. Sonucta Necdet'e eger birgun birisine asik olursa onu birakacagina dair soz verdirtmisti:img-cool2
Ya ama ozamanda Yaseminlerin hali bi garip olur yani :(
ne biliyim ailesine Necedetin ailesine nası açıklama yaparklar
ben bu necdetin yeni gelen bayana asik olacana ihtimal vermiyorum olsa olsa gönul eglendirecek necdeteki bu yasemine olan saplantisi rüyaya olan sevgisi olduktan sonra bu adam kimseyi sevemez farkli yönden düsünursekte belki hic tatmadigi bir ilgiyi sevgiyi görürse belki sever diyorum ama zor
ben bu necdetin yeni gelen bayana asik olacana ihtimal vermiyorum olsa olsa gönul eglendirecek necdeteki bu yasemine olan saplantisi rüyaya olan sevgisi olduktan sonra bu adam kimseyi sevemez farkli yönden düsünursekte belki hic tatmadigi bir ilgiyi sevgiyi görürse belki sever diyorum ama zor
bencede bi-iki gecelik gönül eğlendirir..
bu kadar büyük bi aşk bu kadar büyük fedakarlklar unutulamazkii arkadaşlar çok zorbye bye
Biraz önce Starda tesadüfen Keyf_i Sibel programına rastladım ve hs setinden izlenimler diye birşey gördüm tam da başından yakaladım.
Cezaevinin çekildiği bölüme konuk olmuşlar.
İlk önce Lale Mansurla konuştular.
Sonra Okan Yalabıkla konuştular.Ama esas oğlan diye bahsetmelerine sinir oldum.:icon_whis
Sonra sanat yönetmeni konuştu,dizi başlamadan neleri araştırdıklarını falan anlattı.En son da yönetmenimiz konuştu.
Set arkasını falan gösterdi.Hapishane çekimleri olduğu için Cansel yoktu maalesef.Ama başka kanal olmasına rağmen diziden baya övgüyle bahsettiler.
necdetten esas oğlan diye bahsetmeleri röportaj yaptıkları kişinin önemini belirtmek için olsa gerek:img-yes:
ellerinde necdet olduğundandır yani...
bu arada ne zaman bi yerlerde setten çekim olsa-fotoğraf olsa berenle cansel elçin orda olmuyor...:icon_sorr
şahsen ben arada bir setteyken-rol yapmazkenki hallerini görmek isterim...
amaa magazin programlarına falan düşerler sonra belki dimi...
vazgeçtim yaaa..böyle iyi:icon_whis
özge_letyy 25-03-07, 12:45 necdetten esas oğlan diye bahsetmeleri röportaj yaptıkları kişinin önemini belirtmek için olsa gerek:img-yes:
bu arada ne zaman bi yerlerde setten çekim olsa-fotoğraf olsa berenle cansel elçin orda olmuyor...:icon_sorr
evet ben de hiç birlikte görmedim
biraz öncekinde de sadece berenin çekimleri vardı onları gösterdiler
necdet cok karmasik biri nezaman ne yapaca ne tepki verecegi belli olmayan bir insan yaseim gizli gizli ahmetle görusdugunu ögrenirse bu adam her ihtima yapacak pi tip aslinda yasemin ahmetle bulusmazmis gibimede geliyor konusurlar bir ikikere okadar sonra ahmet umudutükenir ve kendini aylanin kollarinda bulur tabi bunlar olurken ahmetin suru yerinde olmaz heralde yoksa aylaya nasil katlanir insan ahmetin aylaya cok degismisin cok güzellesmisinderkende normal düsünmedigini saniyorum adamin akli baska yerdeydi galiba:icon_whis :icon_whis ayla tabi bu firsat kacirirmi hemen ahtopot kollariyla ahmeti sarar:img-hyste yasein artik acidan veremmi olur yoksa zaturemi olur bilemem ama cok aci cekecegi kesin ben ahmetin birdaha o kasabaya döneceginide düsünmuyorum
necdetten esas oğlan diye bahsetmeleri röportaj yaptıkları kişinin önemini belirtmek için olsa gerek:img-yes:
röportajı bende izledim Lale Mansur'la röportaj yapılırken Cansel Elçin arkada oturmuş birileriyle konuşuyordu onunla da röportaj yapılıyormuş gibi geldi bana
önemli değil canım:img-wink:
meyrayı tanımaman yurtdışında olmanla ilgili değil kanımca...
burda da pek tanınmış bi şarkıcı değil netekim...:icon_whis
necdet cok karmasik biri nezaman ne yapaca ne tepki verecegi belli olmayan bir insan yaseim gizli gizli ahmetle görusdugunu ögrenirse bu adam her ihtima yapacak pi tip aslinda yasemin ahmetle bulusmazmis gibimede geliyor konusurlar bir ikikere okadar sonra ahmet umudutükenir ve kendini aylanin kollarinda bulur tabi bunlar olurken ahmetin suru yerinde olmaz heralde yoksa aylaya nasil katlanir insan ahmetin aylaya cok degismisin cok güzellesmisinderkende normal düsünmedigini saniyorum adamin akli baska yerdeydi galiba:icon_whis :icon_whis ayla tabi bu firsat kacirirmi hemen ahtopot kollariyla ahmeti sarar:img-hyste yasein artik acidan veremmi olur yoksa zaturemi olur bilemem ama cok aci cekecegi kesin ben ahmetin birdaha o kasabaya döneceginide düsünmuyorum
ya ahmetin durumu karışıkkkk...
özette kaymakamlığa devam edeceği yazılıydı
ama bana da pek gidecek gibi gelmiyor açıkçası...:img-yes:
ama madem aylayla evlenecek..
alsın onu da gitsinn-boşanana kadar da geri gelmesin:hıh
disikartal 25-03-07, 12:57 yine süper bi bölüm izledik hele ki son 5 dk.yaseminin odayı dagıtması mektubu bulunca yere oturusu mektuba bakısı gercekten cok hostu.bi de ahmet in yaseminle parkta konusurken gözlerinin dolu dolu olması ama bi damla düsmemesi o sırada yasemin sen beni öldürdün demesi..gercek oyunculuk izleiyoruz ama hala 4.sıradayız..ne diyim
meyranın diziye girmesi de ne bileyim benim önyargım var biraz...
yakın zamanda ahmet rüyayı ögrenecek ve küçük kıyamet kopacak:) bence.en kötü olan necdetin ailesine olcak tabi sır sadece ahmette kalmazsa.ahmet cocugun velayetini bile alabilir ama onu tek engelleyen yasemin in üzülmesi olur.dengeler acayip değisecek.bence yasemin ayla ile ahmet in cocugu olmadıgında vicdan azabı ile söyleyebilir.bence rüyaya sölemicekler gercek babasını ee seneye de konu kalsın:)
ya ahmetin durumu karışıkkkk...
özette kaymakamlığa devam edeceği yazılıydı
ama bana da pek gidecek gibi gelmiyor açıkçası...:img-yes:
ama madem aylayla evlenecek..
alsın onu da gitsinn-boşanana kadar da geri gelmesin:hıh
Ya aylayla evleniceğini biliyoruzda bunlar nası evlenicek ya?
hadi Ahmet Ayla yı beğenmeye falan başladı ama aynı zamanda Yasemin de var yani.. demekki bi olay sonucunda evlenicekler ama nasıl çok merak ediyorum..
yine süper bi bölüm izledik hele ki son 5 dk.yaseminin odayı dagıtması mektubu bulunca yere oturusu mektuba bakısı gercekten cok hostu.bi de ahmet in yaseminle parkta konusurken gözlerinin dolu dolu olması ama bi damla düsmemesi o sırada yasemin sen beni öldürdün demesi..gercek oyunculuk izleiyoruz ama hala 4.sıradayız..ne diyim
meyranın diziye girmesi de ne bileyim benim önyargım var biraz...
yakın zamanda ahmet rüyayı ögrenecek ve küçük kıyamet kopacak:) bence.en kötü olan necdetin ailesine olcak tabi sır sadece ahmette kalmazsa.ahmet cocugun velayetini bile alabilir ama onu tek engelleyen yasemin in üzülmesi olur.dengeler acayip değisecek.bence yasemin ayla ile ahmet in cocugu olmadıgında vicdan azabı ile söyleyebilir.bence rüyaya sölemicekler gercek babasını ee seneye de konu kalsın:)
ya ben hiç farkedemiyorum gözlerinin dolduğunu...
görsem daha bir duygulanırım belki...gerçi bu kadarı yetiyor da...
meyrayı dizide görmeyi ben de pek istemezdim...
sonuçta bissürü oyuncu var..
bulunmaz biri değil yani...
umarım durmadan onu görmeyiz....
yani necdet üzerinde etkisi büyük olsun ama az görünsün:
bir damlada ultra etki yani mümkünse:img-yes:
yok ben meyranın katılmayacağını hissediyorum. :)
oyuncu kıtlığı mı var?neden hs ye onu alsınlar? :hıh
bende his adına bişi yok da ..
umut ediyorum...belki katılmaz diye:img-yes:
yine de necdeti alsın götürsün yaseminin başından da kim olursa olsun diyorum....:icon_whis
şimdi necdeti ortadan kaldıracak gibi konuştum ama....
olsun..necdetin ilgisi başka yönlere kaysın...
önemli olan o:img-yes:
ahmetinki nasıl olsa aylaya kaydı kayacak.gerisi fıs... :icon_whis
necdetin başkasını seveceğini düşünmüyorum. :img-yes:
|