Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-8

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Melal
28-03-07, 14:27
Messa'cım kusuruma bakma Yurinu,Prazzl,Mademoiselle ve Grifftsh'i unuttum.

Yaprak'cım Ahmet'i bende o dönemin olayları içinde az da olsa görmek isterim.
Ama bana öyle geliyor ki Ayla ile evlendikten sonra belki İstanbul'a dönüp savcılık yapar.
Ve siyasi olayların içinde görürüz.

black--mamba--
28-03-07, 14:29

Ama bana öyle geliyor ki Ayla ile evlendikten sonra belki İstanbul'a dönüp savcılık yapar.

melal ahmet aylayla evlenmez artık beaa??yaseminle birleşirler??yani konuştular anlaştılar yaseminle??dimi??

ama dur bi dakka vazgeçtim ahmet aylaya nasıl bakıyordu öyle yaa sanki karşısında angelica jolia var:img-hyste hiç tekin bakışlar değildi onlar..kale abla averaj falan çok sevinmiştir bu gelişmeye..:img-yes:

arzu-başak
28-03-07, 14:31
Bi aralar Teo Lale'ye yazıyordu hayran hayran iç geçirmeler falan ama 5 yıl geçti halen bir olay olduğu yok:img-hyste

Hakikaten ya....bu ne iş anlamadım...arkadaşlar ne oldu yoruldunuzmu biranda herkes sustu....buarada bende fragmanın sadece yasemin ve ahmet olan kısmını yazmışım.....aslı sesin çıkmıyor sayfaları okuyorsun değilmi.oku oku akşama anca biter benden söylemesi....

Melal
28-03-07, 14:32
melal ahmet aylayla evlenmez artık beaa??yaseminle birleşirler??yani konuştular anlaştılar yaseminle??dimi??

ama dur bi dakka vazgeçtim ahmet aylaya nasıl bakıyordu öyle yaa sanki karşısında angelica jolia var:img-hyste hiç tekin bakışlar değildi onlar..kale abla averaj falan çok sevinmiştir bu gelişmeye..:img-yes:

Yaprak sevinmez miyiz o bakışlara hem de nasıl sevindik.
Yasemin Ahmet'i garda ekecek.Ahmet'te herhalde bu olaydan sonra bir daha Yasemin'in yüzüne bakmaz.
Ve Ayla ile yakınlaşmaya başlarlar.Sonunda da düğünümüz olur.:)
Yasemin Ahmet'in evlenmesine çok bozulacak.Mustahaktır bozulsun.:)

Messa
28-03-07, 14:32
selam herkese..ben 17.bölümü daha dün indirip izledim..cuma günü izleme lüksüm yok malesef :img-cray: ama daha öncde dediğim gibi sizi arkadan takip etmem yorum hakkımı engelleyemeeeeeeez:img-hyste

yasemin necdetle evlenme gafletin düştüğünde'tek tesellim bu dizide olaylar ışık hızıyla gelişiyor dizi aynı hızla devam ederse olaylar 4-5 bölümde çözülür'demiştim.ama maşallah olaylar beni bile şaşırtan bir hızla çözüldü..valla şaşırdım bu işe..ben genelde dizilerde falan bir olayın sakız gibi uzatılmasına alışığım..hs deki gelişmeyede en çok ben sevinmişimdir çünkü ahmeti acı çekerken görünce kahroluyorum(gerçi boşta gezerken gördüğümde daha çok kahroluyorum ya neyse!)ama yinede insan şey diyor.. madem herşey bir konuşmaya bakıyordu..bir neden nayır aşkım nedeeen demeye bakıyordu dört sene neden beklediniz!neden neden neden neden :img-hyste
ama en başta bu diziyi izlerken kabul ettim yasemin ahmet ikilisinin aşkı tam bir yeşilçam klişesi!orda olan hiç bir şey gerçek hayatta olmazdı..gerçek hayatta ne olur dört sene sonra yapılan konuşma ahmet amerikadan gelinc yapılır ve lay lay lom hayat devam eder..bu nedir ya??
-neden ada yaseminim neden nayır neden neden neden..ahh ben ne bedbah bir adamııım
-ama ama ahh ahmet..ahh.hayır..zalim annem mektubu saklayıp mutluluğumuza mani olmuş..
-nayır nolamaz biz ne yaptılar yasemiiiiiiiiiiin
valla bence size hiç bir şey yapmadılar ahmetim siz kendi kendinize (daha çok yasemin)ettiniz..bende dizinin tarihi anlatması ve senin güzel yüzün suyu hürmetin kanser ola ola izliyorum işte!
madem herşey konuşuldu edildi ahmetle yasemin artık birleşsin ve pembe panjurlu evlerine taşınsınlar zira benim tahmmül sınırlarımı zorluyorlar artık:img-hyste

haa birde şu var..yaa arkadaşlarım cansel fanı olanlar size söylüyorum..ahmetin dizideki konumundan memnunmusunuz??hs bir dönem dizisi ahmeti o dönemdeki siyasal olaylar içinde aktif bir insan olarak değilde sadece yaseminin peşine dolaşan biri olarak görmek sizide benim kadar rahatsız etmiyormu..!!!!ilk dönem tamam dedik çocuk daha okulu yeni bitirdi tabikii gönül eğlendircek dedik:img-hyste ama aradan dört yıl geçti ahmet yine aynı ahmet!17 bölüm içinde bna ahmtin yasminin peşinde koşmktan başka ne yaptığını söyleyin?hiç-bir-şey!sakın yanlış anlamayın aşk tabiki dünyanın en güzel şeyi..dizi içindeki romantik sahnelerede bir itirazım yok ama madem ahmeti dizide sadece yaseminin peşinde koşan biri olarak izliycektik..cansel pembe dizide oynasaydı o zaman!!
ben ahmetin arkadaşına beyan ettiği gibi dönüştüğü farklı adam halini görmek istiyorum..v umutsuzca bekliyorum:img-cold:
kısacesı ben bir cansel fanıyım ama deniz defne harun üçlüsünü izlerken aldığım zevkin binde birini almıyorum ahmet sahnlerinden!!

haa birde yasemin konusundada hala şüphelerim var..ama bu bölüm o şüphede kalkacak..iki ihtimal var..
ya yasemin annesine temiz bir fırça çekip ahmetin kollarına atlar ahmete her şeyi anlatıp bundan sonra ne olursa olsun bir daha ahmetin ellerini bırakmaz..ve bende yasemini sevmeye başlarım..
yada yine bir arıza çıkarıp'nayırr ahmet bu acı sana az dur ben biraz daha çektireyim sana..henüz birlikte olmamız mümkün değil..kader..'der ve ben yine aranızdaki en azılı anti-berenci olarak kalırım..bakalım göreceğiz..

haa son olarak ailenizin tahmincisinden bir tahmin daha..ama bakın bu tutacak ..yada ben umutsuzca öyle istiyorum..necdetin gitar çaldığı sahne gelişi güzel konmadı oraya..daha önce necdetin elinde pasta kremasından başka bir şey gören olmuşmuydu??hayır..ama şimdi gitar çalıyor..nedenn..çünkü diziye katılacak şarkıcı arkadaş meyra hanım efendi için bir hazırlık bu..evett meyranın sesi güzeldir yani şarkı söylediğine göre heralde öyledir..dizide bu yönünü göreceğiz..meyra aşk şarkıları söyleyecek necdette ola gitarla eşlik edecek..ve yaseminin yakasından düşecek:img-hyste

Yaprakcım yorumun tek kelime ile "HARİKA"... Pembe panjurlu ev, nayırr nolamazzz, zalim anne... hepsi süper... :img-hyste Cansel fanı olarak elbette bende memnun değilim ahmetin düştüğü durumdan biran önce kaldırsınlar düştüğü yerden:img-hyste (Espri, yersiz oldu) bende sırf yasemini düşünen bir ahmet görmek istemiyorum adam koskoca kaymakam olmuş...elbette görmek isteriz siyasi düşüncelerini eğilimlerini ama tık yok...

Bi aralar Teo Lale'ye yazıyordu hayran hayran iç geçirmeler falan ama 5 yıl geçti halen bir olay olduğu yok:img-hyste

Teo hiç Lale'ye yazmadı. yazmasın da... Teo'ya yazık, Lale ile evlenmesini istemiyorum...

spdr
28-03-07, 14:33
black--mamba-- ahmet hakkında söylediklerine ayynen katılıyorum:img-yes: yıllar geçiyor..
bu sırada necdet pastacılıkta bir numara oluyor..
aaamet napıyor....
kaymakam vekili olarak yaşamaya devam ediyor...
ona da sözüm yok da-bi iş becerdiği yok gibi..
yani mutlaka vardır ama göremiyoruz....:icon_whis

bi de ben en çok erkek arkadaşı olmayan erkeklere sinir olurum...
ahmete sinir olamıyorum malesefff
ama bi sosyal çevresi olduğunu falan da görek hoş olurdu...
çevresinde arkadaş namına bi babası(!)bi de adını hatırlamıyorumm
arifiye de ki arkadaşı var dimi ama......:icon_whis

Messa
28-03-07, 14:34

Ne kusuru canım yaa... Utandırdın beni:img-hyste
Oooohhh Ahmet savcılık yaparsa bana fenalık gelir yaa... Ne biliyim gerçekci durmaz... Daldan dala...Biraz beklesin daha genç hemen öyle savcımı olunurmuş... Kaymakamlık iyi...

vega58
28-03-07, 14:39
yok bu sefer dövmeyeceğim yaprak kader arkadaşımsın ne de olsa..
canselin kapanan sayfasında bir rüyamı anlatmıştım okudun mu sen yine başroldeydin..
yok yok esas kız bendim esas oğlan cansel sen de yardımcı oyuncuydun..
senaristleri dövelim mi ne dersin ahmeti işinin başında görmek istiyoruz diye..

spdr
Ne kusuru canım yaa... Utandırdın beni:img-hyste
Oooohhh Ahmet savcılık yaparsa bana fenalık gelir yaa... Ne biliyim gerçekci durmaz... Daldan dala...Biraz beklesin daha genç hemen öyle savcımı olunurmuş... Kaymakamlık iyi...

ama kaymakam olarak kalıyosa da yapsın bişiler canım:hıh
bkz:deli deli küpeli deki akıl hastası(!)kaymakam meselaaa(kemal sunal)
o haliyle neler yapıyodu adammm....(alakasız oldu biraz ama kaymakam diye düşününe o geldi aklıma:img-in_lo )
neyse efendim...sonuçta ahmeti aksiyon insanı olarak görmek istiyorumm:img-yes:

narcissa
Teo hiç Lale'ye yazmadı. yazmasın da... Teo'ya yazık, Lale ile evlenmesini istemiyorum...

Hani o ilk bölümlerde hatta bir Marilyn Monreo muhabbeti geçmişti Necdet'de demişti bunun ii gücü bu cemiyet hayatı falan Lale küsüp gidince Teo nasıl iç çekmişti ben ölmüştüm taa burda:img-hyste
Lale nasıl Yasemin'in kankası olmuş hayret:img-hyste

vega58
28-03-07, 14:41
messa ahmetle yasemin arifiyeye değil kıbrıscıka gidiyorlar kuzum nasıl izliyorsun sen...
tamam teo laleyle evlenmesin seni alsın tamam mı..

Messa
28-03-07, 14:41
ama kaymakam olarak kalıyosa da yapsın bişiler canım:hıh
bkz:deli deli küpeli deki akıl hastası(!)kaymakam meselaaa(kemal sunal)
o haliyle neler yapıyodu adammm....(alakasız oldu biraz ama kaymakam diye düşününe o geldi aklıma:img-in_lo )
neyse efendim...sonuçta ahmeti aksiyon insanı olarak görmek istiyorumm:img-yes:

Yavvv Fransızca ders veriyordu yaa...Bu iş ticarete benzemez öyle hemen köşe dönülmüyor... (Bende hep paragözüm) Mevkii sahibi sonuçtaa... Yakında Vali olur:img-hyste :img-hyste

şeboist
28-03-07, 14:42
ben analitikle cebelleşirken siz burda kaynatın oh ne ala. :icon_whis
arkadaşlar fragmanda ahmetin yanında duran sevimdi.inanın en dikkatli ben bakmışımdır. :img-in_lo selmayı nerden çıkardınız?orda yoktu. :img-hyste
ziynip bebişim burda olduğuna sevindim. :img-blush

zeyneps
28-03-07, 14:42
Ya ben şu Teo'ya çok pis dalmak istiyorum bakalım ne söyleyip de Yasemin'i caydıracak nalçak!!:img-pilot Hem o nie her şeye karışıoki eskiden de böyleydi bu Teo işi gücü Necdet'i gaza getirmekti o başkalarının işine burnunu sokacağına kendi işine baksın 4 yıl oldu daha bi çıt yok:icon_whis
Ahmet gerçekten de Sezercik'teki kötü adama benzio koptum valla:img-hyste ben Tarık Akanvari bulmuştum aslında:img-in_lo
Bi de Ahmet siyasi olaylara girmio demişsiniz aslında bunu bilemeyiz kendisinden 4 yıldır haber alınamıodu sonuçta ayrıca napsın adam İstanbul'a gider gitmez şok üstüne şok ne desin:
-Yasemin sen biraz daha bekle yani neler oluyo senin haberin yok Yasemin hiç yakıştıramadım işin gücün Rüya ,okul sen eskiden de böyleydin..azcık şu çocuklardan örnek al örnek(Harun,Defne,Işık):img-hyste :img-hyste

Her şeyin bi vakti var zamanla siyasette de görürüz kendisini

Messa
28-03-07, 14:44
Hani o ilk bölümlerde hatta bir Marilyn Monreo muhabbeti geçmişti Necdet'de demişti bunun ii gücü bu cemiyet hayatı falan Lale küsüp gidince Teo nasıl iç çekmişti ben ölmüştüm taa burda:img-hyste

Bunu hiç hatırlamıyorum yaa... Lale&Yasemin al birini vur diğerine:img-hyste

messa ahmetle yasemin arifiyeye değil kıbrıscıka gidiyorlar kuzum nasıl izliyorsun sen...
tamam teo laleyle evlenmesin seni alsın tamam mı..

Zeyneppp hep senin yüzünden bunlar bende kafa bırakmadın Ahmetin saçları (Saçları hep yağlı yağlı) yüzünden... Arifiye neresiydi peki yaa... Arkadaşı orada indi yaaa...

Teo senin olsun canuummm... İstemezzz...

spdr
28-03-07, 14:44

niye ki ne yönden nasıl kankası olmuş anlamadım ben...:icon_whis
ben de hatırlıyorum teo nun iç çekişlerini falan yaa...
baya belli ediyodu o kendini yani:img-yes:

ya harunla ışık ne olacak dersiniz??
şahsen ben çok merak ediyorum ...
harunu sevdim çünkü-yabancıya gitmesin çocuk:img-hyste
yeni gelenn ve ışıkla konuşan arkadaşı kıskanıp mı bişiler söyler ki ışığa??

denizle defne zaten belli de....:img-yes:

black--mamba--
28-03-07, 14:45
Yaprak sevinmez miyiz o bakışlara hem de nasıl sevindik.
Yasemin Ahmet'i garda ekecek.Ahmet'te herhalde bu olaydan sonra bir daha Yasemin'in yüzüne bakmaz.
Ve Ayla ile yakınlaşmaya başlarlar.Sonunda da düğünümüz olur.:)
Yasemin Ahmet'in evlenmesine çok bozulacak.Mustahaktır bozulsun.:)

neaaaaaaaa!yasemin hala ekiyormu ahmetii.!!ben bu yasemini döverim valla döverim..ahmet son yediği kazıktan sonrada yaseminin peşinde kedinin ciğerin peşinde koştuğu gibi koşarsa onuda döverim!!piskopata bağladım çıkmayın karşıma:dito :dito

ooo ahmet evlensin o zaman aylacığımla..ahmet nasıl necdetten yediği yumruğun intikamını aldı yaseminden yediği kazığında intikamını alsın..yasemin düğünü göz yaşları içinde izlesin.hayııııııııııııııııırrr..ahmeeeeettt..diye bağırsın ama kimse onu duymasın.. acılar içind kavrulsun yasmin..çok psikopat gördüm kendimi:img-hyste
MESSA ve OPTR de benim gibi düşünüyormuş ahmet mevzunda diye düşünürken canselin sayfası açıldı ve herkesin benim gibi düşündüğünü fark ettim canselin sayfasına baktım hala yüzbaşı cemal resimleri koyuyor garipler..:img-hyste biz ahmettende bahsetmek onunda resimlerini koymak onada hayranlık duymak istiyoruz..duyun sesimizi zalim senaristler!:img-hyste

bahar_can
28-03-07, 14:47
Vega çok teşekkür ederim link için...
Yeni giren çocuk sağcı mı diye düşünüldüğünde pek öyle bir izlenim vermedi... Deniz'in sözlerine karşılık "Bırak anlatsın Harun.." diye karşılık vermesi Harun'la samimi olduğu izlenimi verdi bana... ama "neymiş o gerici konuşmalar" diye çıkışmasına da bir anlam veremedim... Sanki Deniz O'nu eleştiriyor o da savunmaya geçiyor gibi bir konuşma havası var ama yine de kesin bir şey diyemiyorum... Bizim aşıklar belliki aileleriyle yüzleştikten sonra birlikte olma kararı almışlar... ki zaten Necdet'e de durumu açıklamış belli... eğer Yasemin O'nula birlikte Kıbrısçık'a gitme kararı aldıysa Rüya'yı söylememesinin hiçbir nedeni olamaz... Teo'nun söylemek istemediği nedir hiç anlamadım... bu neden Yasemin'in kalma nedenlerinden biri gibi gözüküyor ama ne olabilir??? Bence eğer Rıza bey veremi çok ciddiyse sağlığı çok çok kötüye giderse kalma nedenlerinden biri bu olabilir...
Ben yine dizinin mantığından hareketle (tabi ki benim anladığım mantığından...) seyirciyi çok fazla heyecanlandırıp tamam bunlar birleşecek her şey hazır ama bir sorun çıktı ve yine çocuğu öğrenemedi gibi bir durumu yakıştırmıyorum... yani senaristler dizide bir heyecan yaratmak için Rüya'nın Ahmet tarafından öğrenilip öğrenilmemesini koz olarak kullanmamalı... bu gerçektende bu diziye çok haksız bir durum ve mantığına ters bir durum olur... dediğim gibi... ayrılma nedenleri bu kadar ortaya çıktıktan sonra senaristler Yasemin'e "hamile kalmıştım... en uygun çözüm bu gelişti bu yüzden Necdet'le evlendim" dedirtmezler ve uzatırlarsa hem de bir-iki bölüm değil çok uzun bölümler... şurada herkesin huzurunda ben bu diziyi izlemem... çünkü esas gerekçeler ortada bunun dışında hiçbir gerekçe onların birleşmesine engel olamaz... aile tepkileri, çevre tepkileri, Necdet'e karşı vicdan muhasebesi ve en önemlisi Rüya'nın psikolojisi Ahmet ve Yasemi'in oturup konuşup bir çözüm aramalarını gerektirecek derecede onların sorunudur... buralardan eğer bir sorun çıkarsa çıkar da birleşemezlerse tamam ona kabul ama onun dışında olmaz... beni kaybederler seyirci olarak :img-hyste güldüğüme bakmayın ciddiyim...:icon_whis

Melal
28-03-07, 14:48
Yaprak'cım o Yasemin'i forumcak yolmak lazım.
Sen fragmanı izlemedin kanımca Ahmet'in tren garında nasıl da bir sağa,bir sola gidip Yasemin'i beklediğini görmedin.
Kesin ekecek diyorum yani fragmanı gördükten sonra anladın.
Ahmet artık Yasemin'in peşinden koşmaz.
Hayatına Ayla girecek işte ne güzel Yasemin gibi dğeil.:)

narcissa
28-03-07, 14:49

Ya bence yasmeinle lalenin karakterleri tamamen zıt :D hani şimdiyi demiyorum ama Lale çok ağır yasemin ne kadar zıpır bir tipti o ilk bölümlerde herşeyi laleye anlatınca lalenin tepkileri delisin sen yasemin falan olurdu ne bileyim:img-pilot

Harunla Işık da denizle defne gibi olur kesin sadece defne daha inatçı ışık hemen salıverir kendini

Messa evet öyle bir sahne vardı Teo'nun açıkçası yeni bölümlerde laleyle evlenmesini bekliyordum ama yok onlarda da tık yok:img-hyste

anita
28-03-07, 14:50
vega58
sana birdaha tsk etmek isdiyorum sayende izledim fragmani:cheer:

ben ahmete bir anlam veremiyorum tamam cok seviyor gözu hicbirsey görmuyorda ahmet ruyanin kendi kizi oldugunu bilmiyor ve evli olduklarini düsndügu bir insanla nasil cekip gitmeyi düsünuyor buda anlamsiz geldi bana hadi yasemin gider ahmetle ama ahmet nasil kabullenir :bilmim

necdet kabullenmis ama o yanindaki kankasi kabullenemiyor sanane sen ne karsiyorsun be adam bi o eksikti yani burnunu sokmayan anneleri anliyorumda bu adami anlamak zor arkadasini düsünuyormus necdet zaten gercek bi evliligi yasamiyor aslinda yardimdan cok zarar veriyor zaten yaseminde tiren garina gitmiycek bu belli tam türkfilmi :img-in_lo :img-hyste

black--mamba--
28-03-07, 14:51
VEGA(yavv adın zeynep dimi?) ne rüyası habarım yok benim lütfen bana ö.m. ile anlat..canselin olduğu hikayede yardımcı oyuncu olmayada razıyım:)
bide arkadaşlar galiba fragmanı izlediniz ha gar mar bir şeyler diyorsunuz ama anlamadım..teoya neden dalıyoruz..ben teoya necdetten bile çok gıcığım..bakın dememişmidim ilerde sorun olacak diye..ben sizin nostradamusunuzum her dediğim çıkıyor kabul edin artık:img-hyste

HaMbUrG*
28-03-07, 14:51

Gelecek olan yeni bir arkadasmi varki?
Zaten Isik Harun'a asik. Konu ta hapishane'de olan babasina tasindigina göre baya derin. "oo, demek o meshur harun bumu" demisti Riza bey.
Ama nedense Defne ve Deniz kadar heyecan veren bir iliski izlenimini birakmiyor.

şeboist
28-03-07, 14:53
arkadaşlar coşmayın ya.çok çabuk yazıyorsunuz.sen de mi geçtin o yollardan ziynip? :img-hyste
arkadaşlar arifiye sakaryanın bi ilçesi.ama çekimler burda olmadı.o gösterilen yerin arifiyeyle uzaktan yakından ilgisi yok.başkaları yer ama ben inanmam buna yıııvruum. :)
keşke gerçekten arifiyede çekilseydi. :icon_sorr

Messa
28-03-07, 14:55
:img-hyste Vega çok teşekkür ederim link için...
Yeni giren çocuk sağcı mı diye düşünüldüğünde pek öyle bir izlenim vermedi... Deniz'in sözlerine karşılık "Bırak anlatsın Harun.." diye karşılık vermesi Harun'la samimi olduğu izlenimi verdi bana... ama "neymiş o gerici konuşmalar" diye çıkışmasına da bir anlam veremedim... Sanki Deniz O'nu eleştiriyor o da savunmaya geçiyor gibi bir konuşma havası var ama yine de kesin bir şey diyemiyorum... Bizim aşıklar belliki aileleriyle yüzleştikten sonra birlikte olma kararı almışlar... ki zaten Necdet'e de durumu açıklamış belli... eğer Yasemin O'nula birlikte Kıbrısçık'a gitme kararı aldıysa Rüya'yı söylememesinin hiçbir nedeni olamaz... Teo'nun söylemek istemediği nedir hiç anlamadım... bu neden Yasemin'in kalma nedenlerinden biri gibi gözüküyor ama ne olabilir??? Bence eğer Rıza bey veremi çok ciddiyse sağlığı çok çok kötüye giderse kalma nedenlerinden biri bu olabilir...
Ben yine dizinin mantığından hareketle (tabi ki benim anladığım mantığından...) seyirciyi çok fazla heyecanlandırıp tamam bunlar birleşecek her şey hazır ama bir sorun çıktı ve yine çocuğu öğrenemedi gibi bir durumu yakıştırmıyorum... yani senaristler dizide bir heyecan yaratmak için Rüya'nın Ahmet tarafından öğrenilip öğrenilmemesini koz olarak kullanmamalı... bu gerçektende bu diziye çok haksız bir durum ve mantığına ters bir durum olur... dediğim gibi... ayrılma nedenleri bu kadar ortaya çıktıktan sonra senaristler Yasemin'e "hamile kalmıştım... en uygun çözüm bu gelişti bu yüzden Necdet'le evlendim" dedirtmezler ve uzatırlarsa hem de bir-iki bölüm değil çok uzun bölümler... şurada herkesin huzurunda ben bu diziyi izlemem... çünkü esas gerekçeler ortada bunun dışında hiçbir gerekçe onların birleşmesine engel olamaz... aile tepkileri, çevre tepkileri, Necdet'e karşı vicdan muhasebesi ve en önemlisi Rüya'nın psikolojisi Ahmet ve Yasemi'in oturup konuşup bir çözüm aramalarını gerektirecek derecede onların sorunudur... buralardan eğer bir sorun çıkarsa çıkar da birleşemezlerse tamam ona kabul ama onun dışında olmaz... beni kaybederler seyirci olarak :img-hyste güldüğüme bakmayın ciddiyim...:icon_whis

Ablacım yine çok iyi analizler yapmışsın. Ben diyorum ki, Yasemin herşeyi konuşmuştur Necdet ile Ahmet'le gideceğini söyler, bavulunu falan toplar. Necdet üzüntüden evde duramaz dışarı çıkar... Üzüntülü yaa ne yaptığını bilmiyordur araba çarpar Necdet'e gözlerini hastahanede açar daha doğrusu açamaz çünkü kör olmuştur. Yasemin durumu öğrenir ve Ahmet'e haber veremez, Ahmet istasyonda ekilmiştir.... Bu yüzden Ahmet gidip Ayla ile evlenir... Aradan aylar geçer Necdet'in gözleri, Yasemin'in kendisini bırakmamasının sevinciyle açılır... :img-hyste

spdr
28-03-07, 14:56
Ya bence yasmeinle lalenin karakterleri tamamen zıt :D hani şimdiyi demiyorum ama Lale çok ağır yasemin ne kadar zıpır bir tipti o ilk bölümlerde herşeyi laleye anlatınca lalenin tepkileri delisin sen yasemin falan olurdu ne bileyim:img-pilot

Harunla Işık da denizle defne gibi olur kesin sadece defne daha inatçı ışık hemen salıverir kendini

Messa evet öyle bir sahne vardı Teo'nun açıkçası yeni bölümlerde laleyle evlenmesini bekliyordum ama yok onlarda da tık yok:img-hyste

hmmmm..anladım şimdi ne demek istediğini:img-in_lo

ışığın bu yeni haline sinir oluyorum yaaa....
böylee...pasif-bi görüşü-amacı olmayan(diğerleriyle gitmiyor diye söylemiyorum..)...sessiz bi kız olmuşşşş.......
çok saçmaa ve rahatsız edici...

HaMbUrG*
28-03-07, 14:59
Necdet'in neden böylesine büyük bir cöküntüye ugradigini anlamak güc.
Yasemin'le evlendiginde bir ömür boyu sürmeyecegi belliydi. Hatta kendisinin yaptigi bir teklif'di.
Bu fikir'e kendisini alistirmaliydi, birden hayal dünyasindan gercege uyanmamak icin.:img-wink:

narcissa
28-03-07, 15:00
hmmmm..anladım şimdi ne demek istediğini:img-in_lo

ışığın bu yeni haline sinir oluyorum yaaa....
böylee...pasif-bi görüşü-amacı olmayan(diğerleriyle gitmiyor diye söylemiyorum..)...sessiz bi kız olmuşşşş.......
çok saçmaa ve rahatsız edici...

Haklısın Işık çocukken böyle değildi. Tuhaf bir tip olmuş. Benim de hoşuma gitmiyor bu halleri... Defne de beklediğim kadar güzel çıkmamıştı zaten...

spdr
28-03-07, 15:01
Gelecek olan yeni bir arkadasmi varki?
Zaten Isik Harun'a asik. Konu ta hapishane'de olan babasina tasindigina göre baya derin. "oo, demek o meshur harun bumu" demisti Riza bey.
Ama nedense Defne ve Deniz kadar heyecan veren bir iliski izlenimini birakmiyor.

neden olacakk ışığın pasifliği ve harunun sessizliği yüzünden:icon_whis
hadi haruna yakışıyor da...
ışığa bişi söyleyemiyorum artık...

bu arada fragmanda ışığın konuştuğu biri var..
o yeni girmiş sanırım diziye:img-yes:

black--mamba--
28-03-07, 15:10
Messa ve arzu çok teşekkürler Vega öm'den bana fragmanın linkini göndermiş.. yorumumu da yazdım zaten... bakalım ne olacak..
Bu arada bir arkadaş "opdr'nin yorumu da benim gibi" demiş... opdr'nin yorumunu göremedim... öm ile mi iletmiş o arkadaşa... çünkü opdr arkadaş bu zamana kadar hiç bir yorum yazmamış yaklaşık bir yıldır... onun sabrına hayran olmuştum da o yüzden merak ettim... :img-pilot

o arkadaş benim! optr değilmiş SPTR miş..karıştırmışım özür dilerim.ama kabul et karıştırılmaya müsayit bir nickleri var mesajda buydu..

black--mamba-- ahmet hakkında söylediklerine ayynen katılıyorum yıllar geçiyor..
bu sırada necdet pastacılıkta bir numara oluyor..
aaamet napıyor....
kaymakam vekili olarak yaşamaya devam ediyor...
ona da sözüm yok da-bi iş becerdiği yok gibi..

ama ben senin mesajına biraz üzüldüm bahar abla!!bi arkadaş mii arkadaş ne ki o öyle..yada yanlış anladım..neyse..sanki biz yalan söylüoz alla alla karıştırmışım ne var yani:img-in_lo
neyse bağlantı çok yavaşladı hatta kopmak üzere..hoşçakalın..ben gittim..

arzu-başak
28-03-07, 15:11
evet canım okuyorum daha çok var.:icon_sorr frgmanı hs sitesinden izlemeye çalıştım çok duruyor sinirlenip kapattım.şimdi çıkmam lazım.bu youtubedeki görüntülerin donmaması için bir çare yok mu yahu.çok sinir.:icon_twis

bilirim canım oku oku bitmez....güle güle canımbye...yok melalcim daha neler..necdet o kadarda yapmaz herhalde...hayır ayaklarına kapansa bile bu geçerli bir sebep değil yaseminin ahmete gitmemesi için...neyse ya....benim çıkmam gerekiyor..size iyi sohbetler..az yazın arkadaşlar....lütfen....

Alexia
28-03-07, 15:18
İyi yorumlar.

muko88
28-03-07, 15:19
arkadaşlar özet gelmiş okudunuz mu sizzz
valla özeti de okudum çok meraklandım

bağlantı bende de gitti
tam mail atıyodum admine geldi:)

muko88
28-03-07, 15:21
18. Bölüm Özeti

Yasemin, annesiyle hayatının en büyük kavgasını yapar. Ahmet’in mektubunu kendisine neden iletmemiştir? Aynı kavganın bir benzeri Ahmet ile kendi annesi arasında geçer. Selma, Yasemin’in hastaneye geldiğini neden haber vermemiştir. İki aşık ayrı düşmelerine bir kere daha kahrolurlar. Rıza’nın hastalığı gittikçe ağırlaşır. Keriman onu ziyarete gelir ancak görüşemez. Gençler gittikçe ısınan siyasi ortamda saflarını belirlemişlerdir. Nezahat ustabaşı olduğu triko örme fabrikasında işçilerin greve gitme ısrarını yatıştırmaya çalışıyordur. Ahmet, Büyükada’daki eve gider. Yasemin’i çağırır. Ona, Rüya’yı alıp kendisiyle birlikte Kıbrıscık’a gelmesini teklif eder. Necdet, Yasemin’in gitmesinden korkuyordur. Yasemin tercihini kimden yana kullanacaktır?

Messa
28-03-07, 15:21
Yeni sayfa açıldı hayırlı ve uğurlu ilk mesajda benden olsun... Dedim ama olmadı. Muko88 özet için teşekkürler... Özetteki herşey bilindik sadece AHmet ve Yasemin'in adada buluşmaları, Ahmet'in Rüya'yıda alıp Kıbrısçık'a gelmelerini teklif etmesi, Nezahat'in işyeri vede Keriman dışında...Ayyy bayağıda varmış:icon_whis

şeboist
28-03-07, 15:24
messa evet burda hiç çekilmedi.ama dizide o çekilen yer arifiye gibi gösterildi.ama hiç benzemiyordu.:img-hyste
ziynip bizim bölümde edebiyatçı olamıyorsun.zaten ben olmam. :hıh matematik ve analitik kolay da geometri çok gıcık ya. :hıh
yahu bu keriman ne yüzsüz biri!bıraksın rızanın peşini artık. :hıh ay rıza fenalaşmasın.:icon_sorr

bahar_can
28-03-07, 15:26
:img-hyste

Ablacım yine çok iyi analizler yapmışsın. Ben diyorum ki, Yasemin herşeyi konuşmuştur Necdet ile Ahmet'le gideceğini söyler, bavulunu falan toplar. Necdet üzüntüden evde duramaz dışarı çıkar... Üzüntülü yaa ne yaptığını bilmiyordur araba çarpar Necdet'e gözlerini hastahanede açar daha doğrusu açamaz çünkü kör olmuştur. Yasemin durumu öğrenir ve Ahmet'e haber veremez, Ahmet istasyonda ekilmiştir.... Bu yüzden Ahmet gidip Ayla ile evlenir... Aradan aylar geçer Necdet'in gözleri, Yasemin'in kendisini bırakmamasının sevinciyle açılır... :img-hyste

Messa şaka yaptığını biliyorum ama eğer kazaara böyle bir senaryo olursa bu dizide (:img-hyste ) seti basmazsam ne olayım?! ilk başta oyuncumu güzeeel bir eleştiri yağmuruna tutarım... ardından diğer sevdiğim oyuncularımı... sonra dönerim yönetmene, ardından senaristlere... onlar zaten elimden zor kurtulur herhalde :img-hyste
Şaka bir yana messa Rüya'nın ortaya çıkmamasının hiçbir mantığı yok senin de benim de dediğim gibi ama bu durum birleşmelerinin kesinliği olamayabilir... ama ikisinin başbaşa verip çözmeleri gereken bir sorundur artık kimseyi aralarına almadan düşünür taşınır, Rüya için ne en iyisi vs. kendileri karar verir... büyük bir olasılıkla da en fazla 5 bölüm sonra birleşirler sanıyorum... yani kısacası ben diyorum ki bu bölüm veya bir sonraki bölüm ama daha fazla değil Ahmet ve Yasemin arasındaki tüm sırlar ama tüm sırlar ortaya çıkmalı uzatılırsa çok mantıksızlık olur...

black-mamba epey bir mesaja baktım senin spdr ile ilgili olanını da o arada okudum ve sonra yine birkaç mesaj okudum geriye dönüp ardından da mesaj yazdım o sırada da unuttum canım senin olduğunu :img-blush

muko88
28-03-07, 15:26
Başlık hayırlı olsun...
Adada buluşacaklar demek...
Hem Ahmet Rüya'yı da al gidelim, diyormuş...
YA Necdetin kızı olduğunu bile bile dermi Ahmet böyle bişey yaaa....
Aklım almıyor, biri bana anlatsınnnn:img-pilot

Messa
28-03-07, 15:28
messa evet burda hiç çekilmedi.ama dizide o çekilen yer arifiye gibi gösterildi.ama hiç benzemiyordu.:img-hyste
ziynip bizim bölümde edebiyatçı olamıyorsun.zaten ben olmam. :hıh matematik ve analitik kolay da geometri çok gıcık ya. :hıh
yahu bu keriman ne yüzsüz biri!bıraksın rızanın peşini artık. :hıh ay rıza fenalaşmasın.:icon_sorr

Yavvv ne ara gördün... Adamın inişini göstermediler...Ne göz varmış maşallah :img-hyste :img-hyste Şimdi Ahmet'in arkadaşına Rıza diyeceğim Zeynepp varr... Adı Rızaydı galiba...

messa canım zaten ne zaman böyle keyifli keyifli sohbet etsek bu siteye bir haller oluyor..
ağzını burnunu dağıtacam bilgisayarın çok yavaş..ne oldu bu siteye ya
yeni başlık da hayırlı olsun..

Hiç sorma zaten ayda yılda bir böyle giriyorum foruma ondada site gidince sinir oldum. Bebişim (Bu kelime acayip hoşuma gitti umarım rahatsız olmuyorsundur zeynepciğim bu şekilde hitap etmemden) yavaş lazım olur bilgisayar bir ara:img-hyste

zeynoçiko
28-03-07, 15:29
yeni sayfa hepimize hayırlı olsn arkadşlar.özetle fragmanda gelmiş..yine cok heyecanöı bi bölüm bizi beklio galiba...fragmanda acaba teo yasemine ne diecek.. çk mrk ettim..acaba necdetin ona aşık olduuu olabilrmi?... yasemn ahmet inş giderler kıbrıscığa ..içimden olmas diorum ama...

bahar_can
28-03-07, 15:30
Muko teşekkürler özet için... özetten benim anladığım eğer Yasemin Ahmet ile gidemeyecekse tek nedeni önceden belirttiğim gibi babasının hastalığı... bunlar birleşmelerini geciktiren nedenler olabilir ki mantıklı nedeler... ama Rüya'nın açıklanmamasına hiçbir şey neden olamaz... ay! çok konuştum aynı şeyleri özür :img-blush

muko88
28-03-07, 15:30
Ahmet'in arkadaşının adı Ziya idi...
Keriman da Rıza beyi ziyarete gidiyormuş...
Nezahat zaten kızla papaz oldu, bir de kerimanı görürse sinir krizi geçirir:icon_whis

bademkız
28-03-07, 15:31
gençler saflarını belirleyecek diyor özet. ben huysuzlandım şimdi yaa Deniz, Defne solculara takılırken Işık babasından, geçmişinden, yaşadıklarından özellikle hastalığından da etkilenip sağcılara karışmasın. bi de siyaset mi girecek dostların arasına yoksa?

muko88
28-03-07, 15:32
Muko teşekkürler özet için... özetten benim anladığım eğer Yasemin Ahmet ile gidemeyecekse tek nedeni önceden belirttiğim gibi babasının hastalığı... bunlar birleşmelerini geciktiren nedenler olabilir ki mantıklı nedeler... ama Rüya'nın açıklanmamasına hiçbir şey neden olamaz... ay! çok konuştum aynı şeyleri özür :img-blush

Bişey değil de...
Ya ilk önce farkındaysan bavulunu falan topluyor Yasemin, babasını o sırada düşünür düşünecek olan insan...
Bunda başka bir şey var...Teo gibi bir şey olabilir mesela:hıh

Messa
28-03-07, 15:33
Ahmet'in arkadaşının adı Ziya idi...
Keriman da Rıza beyi ziyarete gidiyormuş...
Nezahat zaten kızla papaz oldu, bir de kerimanı görürse sinir krizi geçirir:icon_whis

Nezahat'ide kliniğe yatırırlar artık...:img-hyste :img-hyste

yıııvruuum da diyebülürsün.:img-hyste
yahu ben sakaryada yaşıyorum.benden daha iyi kim bilebilir bunu?
aaamedin arkadaşının adı ziya bu arada. :img-wink:

Teşekkürler Yıvruumm (Çok tuhafıma gidiyor hiç böyle yanlış cümle yazmam da :icon_whis ) Ziya'ymış demek bende düşünüyorum düşünüyorum Rıza geliyor aklıma Zeynep bebişimden çok pis korktum Ahmet'in saçlarına yaptığım yorumlar yüzünden az daha atlayacaktı üzerime o yüzden yazmaya cesaret edemedim...

havincim
28-03-07, 15:33
demek adada buluşuyorlar:)bu çok iyi oldu özlemiştim ada sahnelerini:)adada aşk var:img-in_lo

ama fragman moralimi bozdu.eğer olur da yasemin ahmeti ekerse,ahmeti önce umutlandırıp sonra onunla gitmezse,tercihini nejdetten yana kullanırsa valla parçalarım yasemini.çok oldu artık o:icon_evil :icon_evil burnunun sürtmesi lazım yoksa ben sürteceğim:img-black

ahmetede kızgınım!!!ne diye koşuyorsun hala yaseminin peşinden!yaseminin senin ayaklarına kapanması gerekirken,hala sen ona yalvarıyorsun!!!evlen artık aylayla da sürüm sürüm süründür şu yasemini...

tugchemre
28-03-07, 15:35
fragman süper ama biliyoruzki yasemin necdeti sevecek belkide necdetin kendisini sevdiğini öğreniyodur ve oyüzden gitmiyodur ahmetle cnm ahmetim bikez daha yasemin yüzünden ortada kalacak kimbilir nekadar üzülecek neyse belkide son kez ahmetle yasemini yanyana görücem kısa bi an bile olsa ahmetim mutlu olacak ya şimdilik bana oda yeter

kale
28-03-07, 15:43
yahu ne bu hız tırrrrrrrrrrrr
bu ne bıcım ozettır yaa, Ahmet kesın Ruya'ın kendı kızı oldugundan haberı yok ama ne bu patavatsızlık gel Ruya'yı gıdelım off allahım yaa of bır duzgun ınsan evladı yok mu?

vega58
28-03-07, 15:43
messa bağa bebişim düyebilirsin..fazla avrupa yakası ve burhan altıntop izlemekten bu hale geldim...
çıkmam lazım aslında akşam oldu yemek yapmam lazım ama çıkamıyorum.
bağımlılık yaptınınız bende..
eski günlerdeki gibi oldu..kırık kanatlar zamanında olduğu gibi..

Messa
28-03-07, 15:47
messa bağa bebişim düyebilirsin..fazla avrupa yakası ve burhan altıntop izlemekten bu hale geldim...
çıkmam lazım aslında akşam old yemek yapmam lazım ama çıkamıyorum.
bağımlılık yaptınınız bende..
eski günlerdeki gibi oldu..kırık kanatlar zamanında olduğu gibi..

Yaa bende izliyorum ama ne bileyim hiç böyle yazmıyordum forumda. Artık sen olduğun zaman böyle yazarım çünkü çok hoşuma gitti. Yıvruumm ne yemeği? Sen mi yapıyorsun yemek?

Kırık Kanatlar forumu unutulmaz Zeynepcim... Oradaki dostluklarda asla unutulmaz.

şeboist
28-03-07, 15:49
ziynip bağa da yap yemek.:img-hyste
bence onu izlemekten değil benden kaynaklandı bu.:img-hyste benimle tanışmadan önce sende normal konuşan bi insan evladıydın. :)
bebişim yııvruuum delüüüüğaaanlım benim :img-hyste

kale
28-03-07, 15:50
bahar_can abla ne dıyorsun sen bu Ahmet'ın tavrına :icon_sorr valla Yasmın'e benzedı off off
Zıynep hadı mamanı ye bebısım,sen bıze daha lazımsın bye

Messa
28-03-07, 15:53
ziynip bağa da yap yemek.:img-hyste
bence onu izlemekten değil benden kaynaklandı bu.:img-hyste benimle tanışmadan önce sende normal konuşan bi insan evladıydın. :)
bebişim yııvruuum delüüüüğaaanlım benim :img-hyste

Yaa sen acayip komik yazıyorsun. Yazılarını görünce gülmekten bayılıyorum. Adın Sinem galiba... Ama sünemmm olur Burhanca:img-hyste :img-hyste

Sevda Tepesinde buluşurlar bence... Yada Ahmetlerin evinde... Ama Selma onları orada yakalarsa yolar Yasemin'i:img-hyste

spdr
28-03-07, 15:56
Bişey değil de...
Ya ilk önce farkındaysan bavulunu falan topluyor Yasemin, babasını o sırada düşünür düşünecek olan insan...
Bunda başka bir şey var...Teo gibi bir şey olabilir mesela:hıh
bence de kesin teo yüzünden bişiler olacak..
ama şuna sinir oluyorum:teo yaseminin gitmesini engelleyecek şey her neyse artık..
onu söylemeden önce söyleyemem falan diyor...
ama tavrına bakınca....belli yani söyleyeceği...
necdetin de yasemine istersen gidebilirsin dediği sahne..
sonra yasemine evlendikleri gün ahmetle tekrar olur muydu diye sorması...
yani güyaa iyi bir şey söylüyor ama gönülsüz söylüyor....
buna biz kayseride 'yarım ağız'konuşmak diyoruz ki...
sinir olurum buna...
yine sinir oldum şimdi zaten...:icon_evil

bu arada mukocum avatarın çok hoşşş:img-wink:

Messa
28-03-07, 15:59
ben yapıyorum başka kim yapacak..
anasız babasız öksüzüm...taşra köşelerinde sürünüyorum..
ben de çok yazmıyoru buraya artık sen olunca yazarım..
ama bir daha ahmetin saçına laf etmek yok tamam mı..

Ayyy üzüldüm bebişim (Ama bana yakışmıyor sanki böyle yazmak, sizde daha hoş duruyor) bu akşam yapma boşver dılarıdan söyle yada Burhan Altıntop'a sipariş ver:img-hyste :img-hyste Söz bundan sonra Ahmet'in saçına laf yok ama "Kestirse tam süper olacak" Bende yazarım yıfrummm...

kk zamanında benim bilgisayarım yoktu.o yüzden geç tanıştım sizlerle.asıl güdük benim yani.:icon_sorr
ziynip bana ne bağa da yimek yap.:img-hyste
kalpten abla sen de mi burdaydın? :) seninle yaptığımız planı unutma.önce bavula koyacağız.sonra denize atacağız.okey to :img-hyste

KK'ı izliyormuydun bilmiyorum ama forum harikaydı. Ben ve Baharcan Abla ve 3 kişi daha KK'ın senaryosunun düzelmesi için Avşar Film'e/Şükrü Avşar ile görüşmeye gitmiştik. Ne günlerdi ama....:img-wink:

kale
28-03-07, 15:59
sinem gelirsem ağzını burnunu dağıtırım ha..
kale ablan oluyor da ben ne oluyorum sınıf arkadaşın mı..
de get kendin yap yemeğini..

:img-hyste Sınem aldın sıfırı, gordun mu :img-hyste Zıyep bak sımdı nasıl uste cıkacak :img-hyste

Adada bulusacaklarmıs ne adaymıs bea, vapur zırt pırt varmıydı o zamanlar oraya...

şeboist
28-03-07, 16:00
sağa abla demem ziynip.benim bi kalpten ablam var. :)
messa evet adım sünem. :img-hyste
pijamada olmayıversin artık.hallederiz onu bi ara. :img-hyste
herhalde izliyordum kk ları. :icon_sorr

bitter_lemon
28-03-07, 16:00
yasemin neyi ögrenmeye çalışıyo üff hiç bişe gelmio aklıma???genel özetteki bu cümle hep aklımda zaten 'Ahmet, bunu öğrendiğinde perişan olur. O da Ayla ile yakınlaşır ve evlenir. Ayla’nin hastalığı neticesinde çocuk sahibi olamazlar. Ahmet yıllar sonra aslında bir çocuğu olduğunu öğrenecektir.' nasl olcak şimdi bu....:sad53:

muko88
28-03-07, 16:03
yasemin neyi ögrenmeye çalışıyo üff hiç bişe gelmio aklıma???genel özetteki bu cümle hep aklımda zaten 'Ahmet, bunu öğrendiğinde perişan olur. O da Ayla ile yakınlaşır ve evlenir. Ayla’nin hastalığı neticesinde çocuk sahibi olamazlar. Ahmet yıllar sonra aslında bir çocuğu olduğunu öğrenecektir.' nasl olcak şimdi bu....:sad53:

İşte burada ben bir çelişki yaşıyorum:)
Ayla ile evlenmesi konusunda...
Çocuğu öğrenmesi konusunda...
Aman kaman çorman işte:)
Bu arada michelle yeni resimler ekledi arkadaşlar.
Multimedyadan bakabilirsiniz, bakmayanlar...
Spdr sağol canım, avatarıma yorumun için:img-wink:

kale
28-03-07, 16:04

valla ben cevaplamak ısterdım canı gonulden, ancak Yasmın'ın soyleme tarzı hem sımarıkca hem de alaycı sımdı desem cıddı bır konu degıl, degersız bır sey olsa o da degıl yanı bır mımık etmıs Yasmın bos ve hos o derece :img-hyste kı Teo ıle ıkı cıft laf etmemıs bu Yasmın bu gune kadar demek neymıs Teo on plana cıkmaya basladı demek neymıs Lale ıle bır munasebetlerı olacak...

muko88
28-03-07, 16:07
valla ben cevaplamak ısterdım canı gonulden, ancak Yasmın'ın soyleme tarzı hem sımarıkca hem de alaycı sımdı desem cıddı bır konu degıl, degersız bır sey olsa o da degıl yanı bır mımık etmıs Yasmın bos ve hos o derece :img-hyste kı Teo ıle ıkı cıft laf etmemıs bu Yasmın bu gune kadar demek neymıs Teo on plana cıkmaya basladı demek neymıs Lale ıle bır munasebetlerı olacak...

Kalecim nereden nereye:img-hyste
Lale ile bi münasebeti olmaz ya...
Olsa bunca zaman niye durmuşlar Alla allaaa...
Necdete diyen kendisiydi; bak kız okulu bitirdi kaparlar erken davran" diye...
Bunu söyleyen adam erken davranmazmı
yok bu Teo'nun memleketinde bi yavuklusu vardır kesin:img-hyste

Messa
28-03-07, 16:07
Yasemin'in, Necdet ile resminde ki saçlar ne öyle yaa tarz yapmış Yasemin. Ben birde Lale ile Yasemin'in mini etek giymelerine sinir oluyorum. Acayip şekilde gözüme batıyor.

oyasum
28-03-07, 16:08
bence teo yasemine necdetin yıllardır ona ne kadar aşık olduğunu onun için ne fedakarlıklar yaptığını anlatacak böylelikle yaseminin vicdan azabı duymasına neden olacak zaten yasemin her zaman ahmete eziyet ettiği için biraz daha eziyetin bir mahsuru olmadığını düşünerek necdete kıyamayıp ahmete kıyacak nasıl olsa ahmet alışık garibim biraz daha sürünebilir ayrıca yaseminin ahmete rüyanında kızı olduğunuda söyleyeceğini sanmam

nevarya
genel ozete gore aya deişti ama.. msla nisanlancaklardı yuzukleri adnan menderes takcaktı ahmet duyar duymaz perişan olcaktı (evlendiklerini) ve aylayla evlencekti bunlar farklı şekilde gelişti hep.. bence artk genel ozete pek bakmamak lazm.. tabi aylayla evlenecei cok asikar.. ahh ahh

fragmanda ruya dio ya ben kardeş istiorm :D dedim bekle bi kosu adaya gider gelir annen aaametle baksana barıstılar marıstılar :D

spdr

yasemin rüyayı söylemeyecek yani....
bahar_can ablanın da ısrarla söylediği gibiii
yasemin ahmetle kaçmaya karar veriyorsaaa..
rüyayı söylemesi kaçınılmaz..
tabi normal şartlar altında(NŞA)..
burda nasıl bir bahane bulup da söylemicek bilmem artıkkk
ama merak içinde kıvranıyorum öğrenmek için:img-yes:
beraber kaçarlarken yasemin gara rüyayla beraber geliyomuş...
ahmet de: o benim değil necdete bırakalım
ben yalnızca seni kaçıracam rüyadan banane...
dermişşşş:icon_whis
bu gidişle beraber kaçsalar bile söylemeycek yasemin rüyayı ....:icon_whis

bitter_lemon
28-03-07, 16:09
İşte burada ben bir çelişki yaşıyorum:)
Ayla ile evlenmesi konusunda...
Çocuğu öğrenmesi konusunda...
Aman kaman çorman işte:)
Bu arada michelle yeni resimler ekledi arkadaşlar.
Multimedyadan bakabilirsiniz, bakmayanlar...
Spdr sağol canım, avatarıma yorumun için:img-wink:

herkes burda bir çelişki yaşıo ama büyk bir ihtimalle bu bölümde bulucaz cewabını...benim tahminime göre yasemin rüyayı sölemez-trenede gelmez.. böle bişeler olur heralde üfffffff...:icon_sorr

kale
28-03-07, 16:10
anna gorun bak gene ayrılık verem yuzunden :icon_sorr bıktım yollun uzerınde kı cakılardan, yaa artık bıtırın su munasebetı Ahmet ve Yasmın'le onune baksın Ahmet, belkı de Ayla ıle burda yakınlasır aha hıc boyle dusunmemıstım :img-in_lo

NiliWerda
28-03-07, 16:10
ya şimdi okudum özeti...
anladığımız gibi yazılmış işte...
daha öbür haftaki bölüm için resimler eklenmedi en çok onları merak ediyorum ama pek cansel ve berki koymuyolar gıcık oluyom yaa:icon_sorr

yeni başlığımızda hayırlı olsunnnnnn:happy0064

Melal
28-03-07, 16:12
Özet gelmiş azıcık yorumlıyayım bari.:)
Yasemin ve Ahmet'in anneleriyle hayatlarının en büyük kavgasını yapacağını öğrenmiş oluyoruz.
Ben en çok Ahmet'in annesine nasıl sözler sarf edeceğini merak ediyorum.
Rıza Bey'in durumunun ağırlaşması iyiye alamet değil.Adamın ölmesi yakın sanırsam.
Acaba Rıza Bey komaya falan mı girecek ve Yasemin'de bu durumda Ahmet'le gitmekten vazgeçecek.
Yasemin ne yazık ki tercihini ilk önce Ahmet'ten daha sonra Necdet'ten yana kullanacaktır.:icon_sorr

Resimler de gelmiş.
Bizim Defne,Deniz ve Harun Sevim'le Mehmet'in yanında Allah bilir onlar çocuklara akıl veriyorlardır.:)
Ahmet'in hastanede ne işi var diyeceğim ama ya Rıza Bey için oradadır.
Yada annesinin çalıştığı yerdedir.
Ahmet'in 5. resimde ki hali çok enterasan şaşırmış,üzgün bir hali var.
Neden acaba böyle çok merak ettim.
Rıza Bey ile ilgili bir durum olsa gerek diye düşünüyorum.
Ve son resim Necdet ve Yasemin var.
Yasemin üzgün gibi kesin babası ile ilgili bir durumdur.

şeboist
anaaaam :img-in_lo resimlere baktım ve eridim.:img-in_lo defne,deniz ve harun gazeteye gitmiş.sevim ve mehmetle konuşuyorlar.:img-in_lo canselin de tek 2 resmi var. :img-in_lo iyi de orası neresi öyle anlamadım.:img-help:

spdr
Yasemin'in, Necdet ile resminde ki saçlar ne öyle yaa tarz yapmış Yasemin. Ben birde Lale ile Yasemin'in mini etek giymelerine sinir oluyorum. Acayip şekilde gözüme batıyor.

mini etek giymesi neyse de bacağını biçimlendirişi rahatsız ediyor beni...
anladın sen onuuu...:icon_whis
bu arada mini etek diyince..
çok alakasız ama aklıma geldi:
maani gibi bişi:
herkes diyor mini etek
ben diyorum hani etek....:img-hyste
bi heccavv(hicivci)söylemiş sanırım...

emosss
28-03-07, 16:14
ya fragmanı şimdi gördüm... ayy bu yasemin niye gitmiyoki gara...sinir oldum valla.. onu ne engellicek çok merak ediyorum...bide rüya artık kardeş istiyomuş..daha neler...
ayrıca bişey sorcam ya bu çekimler ne zaman yapıldı yine bizim oraya gelmişler ruhum bile duymadı.. ona ayrı bir sinir oldum yani

Messa
28-03-07, 16:16
mini etek giymesi neyse de bacağını biçimlendirişi rahatsız ediyor beni...
anladın sen onuuu...:icon_whis
bu arada mini etek diyince..
çok alakasız ama aklıma geldi:
maani gibi bişi:
herkes diyor mini etek
ben diyorum hani etek....:img-hyste
bi heccavv(hicivci)söylemiş sanırım...

Nasıl biçimlendiriyor ben farketmedim:img-hyste "Herkes diyor mini etek, ben diyorum hani etek" süper yaaa... Ziynip bebişim gitti bende yavaş yavaş yollanayım. Ziynipim geldiğinde okursan eğer "Ahmet saçlarını kestirse tam süper olacak" :img-hyste

merhem
28-03-07, 16:21
Arkadaslar bu eklenen bolum resimleri kesin bu bolum icinmi, cunki hatirliyorsaniz ruyanin dogumgunu resimlerini yada kimin dogumgunuyse hala o sahneleri goremedik..

NiliWerda
28-03-07, 16:21
oooooooooo şimdi gördüm 18. bölüm resimleri demiş...
o görüntülerden bazılarını göremeyebiliriz ama...

canselll berkimmm çok yakışıklı çıkmışşlar...

buarada en son resimde necdetle yaseminin yan yana resimleri var orda beren çok güzel çıkmış özelliklede saçı onu burdan belirtmek istedim ;)

sevda_cicegimm
28-03-07, 16:22
SELamlar,

arkadaslar ben bugun nette izledim fragmani..off cok heyecanli cnmm..ya yasemin hadi ahmetine git....ruyanin kardes istemesine sasirdimm yaw....
ah ruyacimmm ahmet senin baban diyorumm hep tv ye karsi.ama o beni duymuyor :)
neyse heyecanli bir bolum bekliyor bizi..ahmete gitmek istese bile ins. teo vazgecirmez...off teo off....necdette ne uzuluyor...cnm ya...
anneleriyle acayip tartismaya giriyorlarmis...nasil olcak acaba?onuda merak ediyorumm...hadi asiklar kavusun artik birbirinize...

FoR eVer Ahmet&Yasemin&Ruya !!! :)

NiliWerda
Arkadaslar bu eklenen bolum resimleri kesin bu bolum icinmi, cunki hatirliyorsaniz ruyanin dogumgunu resimlerini yada kimin dogumgunuyse hala o sahneleri goremedik..

yani karışık koyuyolar bazıları bu bölümden bazıları 19.bölümden belli olmuyor...

ama bu hafta görelim artık şu ışıkın doğum gününü demi??

bademkız
boşverin Yasemin in mini eteğini şimdi ya.:img-hyste Dörtlünün arasına siyasi hareketler girer mi acaba diyorum? ayrılırlar mı ideolojik olarak, birbirlerinden uzaklaşırlar mı? beni teselli edin yok olmaz diye de gönül rahatlığıyla evceğizime gidem.:img-in_lo

spdr
28-03-07, 16:23
Nasıl biçimlendiriyor ben farketmedim:img-hyste "Herkes diyor mini etek, ben diyorum hani etek" süper yaaa... Ziynip bebişim gitti bende yavaş yavaş yollanayım. Ziynipim geldiğinde okursan eğer "Ahmet saçlarını kestirse tam süper olacak" :img-hyste

böylee bacağını bacağının üstüne atıyorr...
ama ....nasıl anlatsammm...
iki bacağının arasında açı kalmıyor...
mini etekden dolayı öyle oturuyor sanırım:icon_whis ...
ama mesela bu konuda ebru akel bir idoldür..
bacağını bacağının üzerine attığında kocaman bir x oluşur...
amaaan ne garip konu yaa....acayip hissettim kendimi:img-in_lo
anlamışsınızdır nasıl olduğunu artıkkk:icon_whis

muko88
28-03-07, 16:23
Bu eklenenlerin çoğu bu bölüm içindir kanımca...
Belki hepsi de bu bölüm içindir, belli olmaz valla.
BEn de son resimde Yasemin'i beğendim, eski Türk filmi artistleri gibi olmuş:img-hyste Saçları tepeden kabartmışlar falan, değişik olmuş da Necdet'in yanında durma diyorum ben ona ne işi var ordaaa:icon_whis

nevarya
28-03-07, 16:24
fragmanda ahmetle yaseminin konustuu kıyafet doum gunundeki resimlerle aynı gerci bi kıyafeti elli kere giyiyor ama buyuk ihtimalle bu bolumdur dogum gunu taa 2 bolum once gelmişti o fotograflar

şeboist
28-03-07, 16:27
evet necdetin yanında ne işi var ama ahmetin yanında hiç işi yok. :icon_whis
bu bölüm resimleridir onlar. :img-yes:
ay valla ben çok beğendim bu bölüm resimlerini. :happy0064 :img-in_lo

muko88
boşverin Yasemin in mini eteğini şimdi ya.:img-hyste Dörtlünün arasına siyasi hareketler girer mi acaba diyorum? ayrılırlar mı ideolojik olarak, birbirlerinden uzaklaşırlar mı? beni teselli edin yok olmaz diye de gönül rahatlığıyla evceğizime gidem.:img-in_lo

Valla içlerinde sadece Işık farklı görüşe gidebilir, eğer giderse...
Yine de pek emim değilim ama öyleymiş gibi görünüyor...
Bu bölümde belli olacak artık:img-blush

spdr

olur mu öyle şey yaa..
senaristler o kadar da kötü olamazlar artıkkk...
zaten sağcı olabilecek bi ışık var...
o da aksiyon yapacak durumda değil..
kendi içlerinde de bişi olucağını sanmam şahsen...:good:

NiliWerda
anaaaam :img-in_lo resimlere baktım ve eridim.:img-in_lo defne,deniz ve harun gazeteye gitmiş.sevim ve mehmetle konuşuyorlar.:img-in_lo canselin de tek 2 resmi var. :img-in_lo iyi de orası neresi öyle anlamadım.:img-help:

ya cansel sanırım hastahenede aylayımı görmeye gitti yoksam :D:D:D
yok yani annesini görmeye gitmiştir çünkü orası verem yüzünden tedavi görenler yerine benziyo... arkada sebzeleri bolca yıkayınız yazıyoya??

berk, harun, defne gazeteye gitmişler herhalde ya yürüyüşe katılcaklar bilmiyorum ama ışıkta gidecek resimde çıkmamış...

Messa
28-03-07, 16:28
böylee bacağını bacağının üstüne atıyorr...
ama ....nasıl anlatsammm...
iki bacağının arasında açı kalmıyor...
mini etekden dolayı öyle oturuyor sanırım:icon_whis ...
ama mesela bu konuda ebru akel bir idoldür..
bacağını bacağının üzerine attığında kocaman bir x oluşur...
amaaan ne garip konu yaa....acayip hissettim kendimi:img-in_lo
anlamışsınızdır nasıl olduğunu artıkkk:icon_whis

Anladım tamam, kıvırmaya çalışıyor ama beceremiyor demek:img-hyste Bir arkadaş demiş, dörtlünün arasına siyasi düşünceler, ideolojiler girermi falan diye, bence girmez hepsi solcu olur...:icon_whis

muko88
28-03-07, 16:29

Yok Sinemcim Necdet ile Yaseminin arasında bi imzadan başka bağ yok...
Ama ahmet ile hem aşk hem de çocuk açısından kocaman bir bağ var aralarında...
isteseler de kopmuyor görüyorsun...
o yüzden Ahmetin yanında duracaktır canım:img-in_lo

şeboist
28-03-07, 16:30
nilcim valla tam benlik resimler.eridim burda kaybolucam birazdan. :img-in_lo
o sahneleri merakla bekliyorum.:img-in_lo
aaamed ona uzak bize yakın olsun. :)

Melal
Ahmet sanırım Rıza Bey'i ziyarete gitmiştir.
Çünkü arkasında yataklar var,hemşire falan var.
Ya şimdi Ahmet ve Yasemin birleşmezse ki böyle olacak.
Ve birkaç bölüm sonra zaman atlatırlarsa biz Rüya'yı bir daha göremeyecek miyizz.:icon_sorr

spdr

sen öyle san:hıh
yaseminin yeri ahmetin yanı tamam mıı:icon_whis

bu arada bence de çok güzel olmuş orda yasemin:good:
ahmetin resimler bir garip...ilk resmindeki ifadeyi de çözemedim henüz ya..
hayırlısı bakalım....

muko88
ya cansel sanırım hastahenede aylayımı görmeye gitti yoksam :D:D:D
yok yani annesini görmeye gitmiştir çünkü orası verem yüzünden tedavi görenler yerine benziyo... arkada sebzeleri bolca yıkayınız yazıyoya??

berk, harun, defne gazeteye gitmişler herhalde ya yürüyüşe katılcaklar bilmiyorum ama ışıkta gidecek resimde çıkmamış...

Ya Nilcim karıştırma şimdi Aylayı...Aaaaaa....:icon_whis
Annesine gidiyor hatta kavgayı orada yapıyorlar sanırsam, çünkü yaka paça çekiştiriyordu Defne onu oradan...

Melal
28-03-07, 16:31
Yok Sinemcim Necdet ile Yaseminin arasında bi imzadan başka bağ yok...
Ama ahmet ile hem aşk hem de çocuk açısından kocaman bir bağ var aralarında...
isteseler de kopmuyor görüyorsun...
o yüzden Ahmetin yanında duracaktır canım:img-in_lo

Araların bağ yok ama kimse öyle bilmiyor.
Buna Ahmet'te dahil.Hatta Rüya kardeş istiyor ve çocuğun bu isteğini halacığı destekliyor.:)
Bir bilseler aslında o çocuk Ahmet'in çocuğu ne yaparlar.:)

muko88
28-03-07, 16:32
Ve birkaç bölüm sonra zaman atlatırlarsa biz Rüya'yı bir daha göremeyecek miyizz.:icon_sorr

Melal ne dedin öyle ya:icon_sorr
Bu sezon 72 MUHTIRASI ile bitecek diye duymuştum...
ama haklısın 72 de bizim ufaklık 10 yaşına basmış oluyoo...
Ya yok hemen atlamasınlar daha yeni başladık şimdi rüyaya uymayan bi kız getirirler bu defa da:icon_whis

emosss
28-03-07, 16:34

belki annesine hesap sormaya gitmiştir ahmet ... geçen bölüm orda kalmıştı...bide bence yasemin teoya necdetin sevdiği kızı soruyo..

muko88
28-03-07, 16:35
Araların bağ yok ama kimse öyle bilmiyor.
Buna Ahmet'te dahil.Hatta Rüya kardeş istiyor ve çocuğun bu isteğini halacığı destekliyor.:)
Bir bilseler aslında o çocuk Ahmet'in çocuğu ne yaparlar.:)

KArdeş istiyolarsa ve Lale de destekliyorsa; nasılsa beraber adaya gideceklermiş ahmetle yasemin:img-hyste :img-hyste
Ya düşünsenize ikinci bir çocuk gelirse nolur...
Cansel çünkü bi röportajında Yasemin anne olacak, onu anne olarak göreceğiz sonra çocuklarının çocuklarını da göreceğiz demişti...Valla böyle demişti, yaseminin çocuğundan bahsederken çoğul kullanmıştı...
İkinci çocuk da geliyormuş...
Aman Allahım:img-hyste :img-hyste

spdr
28-03-07, 16:35
Ya yok hemen atlamasınlar daha yeni başladık şimdi rüyaya uymayan bi kız getirirler bu defa da:icon_whis

ama o zaman durmadan değişmek durumunda kalır rüya....:icon_sorr
defneleri(pek beceremeseler de )bi kez değiştirmeleri yetiyodu..
rüyanın bu hali en fazla 2-3 yıl daha idare eder...
üzüldüm şimdi yaa...:img-yes:

bu aradamessa aynen anladığın gibi....
ben biraz uzatmışım ama:img-in_lo

bir_adı_yok
28-03-07, 16:36
fragmanda, gar sahnesindeki ahmet'in gıravatı, hastanedeki ahmet'in gıravatı aynı.
baktı gelen giden yok hemen telefona sarılıdı.olabilir yani.

Melal
28-03-07, 16:39

Kesin Rüya'ya benzemeyen birisi olur.
Bu Rüya çok tatlı ya keşke hiç değişmese diyeceğim ama bu imkansız.
Daha 80ler var o zaman bakalım Rüya'yı kim oynayacak.

spdr
KArdeş istiyolarsa ve Lale de destekliyorsa; nasılsa beraber adaya gideceklermiş ahmetle yasemin:img-hyste :img-hyste
Cansel çünkü bi röportajında Yasemin anne olacak, onu anne olarak göreceğiz sonra çocuklarının çocuklarını da göreceğiz demişti...Valla böyle demişti, yaseminin çocuğundan bahsederken çoğul kullanmıştı...

harika olur yaaa:img-hyste
hatta sonra yeni çocuğun küçüklüğünü de rüya oynarr:img-hyste
gerçi o da erkek olsun dimi.....:img-wink:

Ferny&Lety
özetin son cümlersine cvp vercem..
yasemin terccihini necdetten yana kullanacak..buna adımız kadar eminiz şu an için...

ne kıbrısçıka gidecek ne de başka bi yere....

Yasemin bi vurgun daha yapacak Ahmete bence

Melal
28-03-07, 16:40

Alemsinn ama olur mu olur.
O zaman Ahmet'e double acırım.
İlk çocuğunu göremedi,ikincini de göremeyecek demektir.
Necdet'in hali ne olur düşünemiyorum.
Bir kere Ahmet'ten olan çocuğu kabul etti bakalım ikincisini kabul eder mi?:img-hyste

spdr
28-03-07, 16:42
belki annesine hesap sormaya gitmiştir ahmet ... geçen bölüm orda kalmıştı...bide bence yasemin teoya necdetin sevdiği kızı soruyo..

bence de annesine hesap sormaya gitmesi mantıklı...
hem bu sırada ayla da öğrenir neler olduğunu belki..:img-yes:
ne işe yarar bilmem ama....:icon_whis

muko88
28-03-07, 16:44
Alemsinn ama olur mu olur.
O zaman Ahmet'e double acırım.
İlk çocuğunu göremedi,ikincini de göremeyecek demektir.
Necdet'in hali ne olur düşünemiyorum.
Bir kere Ahmet'ten olan çocuğu kabul etti bakalım ikincisini kabul eder mi?:img-hyste

Rüya her kardeş istediğinde Ahmet ile çocuğu oluyormuş Yaseminin...
Ahmet de aptal değil dimi yani...
Bi kerem Necdetle ikinci çocuğun alakası olmaz, Ahmet ikincisinde çakar durumu...
İkincisinde de mi olmadı; e çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde:img-hyste :img-hyste :img-hyste

şeboist
28-03-07, 16:44
ya diyorum aaamed için en hayırlısı yaseminden uzak durmak diye ama dinleyen kim?! :icon_whis
ben hala resimlere bakıyorum.:img-in_lo ay sevimin parmağında yüzük var ama nişanlanmış olamazlar bu kadar çabuk. :icon_sorr defneyle çok güzel çıkmışlar valla. :img-blush aamedin tekli resimlerine diyecek söz yok zaten. :img-blush

NiliWerda
28-03-07, 16:48
özetin son cümlersine cvp vercem..
yasemin terccihini necdetten yana kullanacak..buna adımız kadar eminiz şu an için...

ne kıbrısçıka gidecek ne de başka bi yere....

Yasemin bi vurgun daha yapacak Ahmete bence

evt ama ahmeti ekmesinin mutlaka büyük bi sebebi olsun ama dimi?
ya rüya yüzündenmi artık bilmiyorum??
bencede yaseminle ahmetin arasında bişi olacakki ahmette aylayla evlenecek:icon_sorr

muko88
28-03-07, 16:49
birincisinden niye hiç şüphelenmedi ben anlamadım.. insan şöle bi yaş hesabı yapar dimi????????

Acıdan ve aşktan gözü hiçbir şey görmüyordu ki...
Mayısta doğduğu için hesaplayabilir aslında ama nerdeee...Mecnun bizimkisi:img-in_lo

spdr
28-03-07, 16:50
ne işe yarar canım gider ahmete gazı verir..sırf o yüzündenmi necdetle evlenmiş falan gibisinden..

doğru bak..
ben de en fazla yasemini ne kadar çok seviyomuş ahmeet..
falan diye düşünür diyordum...:icon_whis

bu arada seni burda görmek çok güzel-ne zaman kod adına girsem son messj gönderen sen olurdun da...:img-in_lo

emosss
28-03-07, 16:54
doğru bak..
ben de en fazla yasemini ne kadar çok seviyomuş ahmeet..
falan diye düşünür diyordum...:icon_whis

bu arada seni burda görmek çok güzel-ne zaman kod adına girsem son messj gönderen sen olurdun da...:img-in_lo

saol canım artık burdayım, bizim dizi bitince konuşacak bişey bulamıyoz valla...
bu arada ben senaristler bu ahmetle ayla evliliğinden vazgeçmişlerdir diye düşünmüştüm ama yaseminin atıcağı kazık evlenme sebepleri olucak sanırsam..

NiliWerda
28-03-07, 16:55
ya diyorum aaamed için en hayırlısı yaseminden uzak durmak diye ama dinleyen kim?! :icon_whis
ben hala resimlere bakıyorum.:img-in_lo ay sevimin parmağında yüzük var ama nişanlanmış olamazlar bu kadar çabuk. :icon_sorr defneyle çok güzel çıkmışlar valla. :img-blush aamedin tekli resimlerine diyecek söz yok zaten. :img-blush

ya evt aynen harika resimlerrrrrr........:img-in_lo
buarada parmağındaki yüzük normal bi yüzük kanımca??:icon_whis

Resimlere baktım da Şevket bi resimde Ahmeti kolundan tutuyo o neyin nesi?!?!?!

ya o fragmandan bi sahnede o sahnede defnede abisinin kolundan tutuyolar sanırım zorla bi yere götürmeye çalışıyolar belkide kıbrıscıka gitmesini istemiyolar eve götürmeye çalışıyolardır...
ahmette hayır hayır diyo yoksa garamı gitmeye çalışıyodu ahmettt???

Melal
28-03-07, 16:57
Rüya her kardeş istediğinde Ahmet ile çocuğu oluyormuş Yaseminin...
Ahmet de aptal değil dimi yani...
Bi kerem Necdetle ikinci çocuğun alakası olmaz, Ahmet ikincisinde çakar durumu...
İkincisinde de mi olmadı; e çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Üçüncüsün de kesin çakar.:img-hyste :img-hyste
Necdet'in de pastaneye gelen kızdan çocukları olur.:)
Anam o zaman dizi Dallas'a döner.Herkesin birilerinden çocuğu oluyor.:img-hyste

Ferny&Lety
28-03-07, 16:59

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Hahhhhahaaa dizi ROSALİNDA YA DÖNDÜ MÜBAREK..kimin eli kimin cebinde:):)bi bakıyosun nezehatin çocuu ışık şevketten çıko ahmet rızadan anam..ahmet ile yasemin kardeş ?!?!?hönk!:icon_whis

töbe töbe sinirlerim boşaldı iyice bnm yaa koptum haa..sinirden ne dicemi şaşırdım:img-hyste

bahar_can
bahar_can abla ne dıyorsun sen bu Ahmet'ın tavrına :icon_sorr valla Yasmın'e benzedı off off
Zıynep hadı mamanı ye bebısım,sen bıze daha lazımsın bye

Vallaha Kale, Ahmet'in yaptığı gayet normal, olması gereken ama Yasemin abuk subuk bir nedenden dolayı yine Rüya'yı söylemeyip (Rıza'nın ağırlaşması hariç ki Rüya gene rahatlıkla söylenir ama birleşemeye bilirler belirli bir süre...) Necdet'e dönerse bu sefer birleşmemeleri için elimden geleni ben yaparım ve kesinlikle Ayla'yla aralarını yapmak için sete kadar giderim :img-hyste ... vallaha Ahmet iser bu sene de bekar kalsın isterse Ayla ile izdivaç yapsın kabulum... ki ben istemiyorum ve olacağına da hiiiç ihtimal vermedim bu zamana kadar, geniş özete rağmen...

Muko gençler saflarını belirliyor derken dediğin gibi Işık babasından dolayı solculuğa sempati duymayabilir ama öğrencilerin ne isteyip de bunun karşısında ne tür bir tavırla karşılaştıklarını (yasaklar, cezaevi vs.) gördükçe o da girer ileriki zamanlarda ki hele hele canciğer çocukluk arkadaşlarının kalacakları zor durumlar onu sağcı saflara kesin götürmez ama faal olarak katılmaz ve solculuğa sıcak bakmaz şimdilik diye düşünüyorum...
Yasemin bavulunu toparladığında babasının durumu henüz ağırlaşmamıştır bence zaten olsa olsa sonlarda olur bu ağırlaşma diye düşünüyorum... Teo'nun Yasemin'e açıklayabileceği tek şey Necdet'in Yasemin'e olan aşkıdır... bunun dışında seyircinin bilmediği hiçbir şok olay olamaz bu dizide... ben de bu diziye ne çok güveniyorum ya! beni bir yanıltırlarsa elimden çekecekleri var kesin :icon_whis

bir_adı_yok
necdet'deki inatta kimsede yok maşallah.
ya insan biraz düşünceli olur.bırak şuyasemin'in yakasını.
sevenlerin arasına bukadarda girilmezki.
kimbilir yasemin'e ne diyecek veya teo aracılığıyla ne söletecekte kız vazgeçecek.
ben sölüyorum bu necdet'ten herşey beklenir.
intihar, rüya'yı kaçırma, yasemin'i tehtid, kendini acındırma.

muko88
28-03-07, 17:00

Turkish Dallas olur Melalcim...
Necdet biraz daha sıkışınca Rüya'yı kaçırırmış:img-hyste
Dallas diyince de aklıma şu türk usulü pembe dizi geldi...
atv de veriolar ya hani her gün:img-hyste

spdr
28-03-07, 17:01
saol canım artık burdayım, bizim dizi bitince konuşacak bişey bulamıyoz valla...
bu arada ben senaristler bu ahmetle ayla evliliğinden vazgeçmişlerdir diye düşünmüştüm ama yaseminin atıcağı kazık evlenme sebepleri olucak sanırsam..

burda olucak olmana sevindim:)
aylayla evlenecekleri kesin de...
çok uzatmasalar keşke aylalı sahneleri...
tam süper olur:good:

ben çıkıyorum artık arkadaşlarrr...
iyi sohbetlerbye

Ferny&Lety
28-03-07, 17:02
necdet'deki inatta kimsede yok maşallah.
ya insan biraz düşünceli olur.bırak şuyasemin'in yakasını.
sevenlerin arasına bukadarda girilmezki.
kimbilir yasemin'e ne diyecek veya teo aracılığıyla ne söletecekte kız vazgeçecek.
ben sölüyorum bu necdet'ten herşey beklenir.
intihar, rüya'yı kaçırma, yasemin'i tehtid, kendini acındırma.

hah aynen duygularımı tercüme ettin ne yüzsüz adam yaa zırıl zırıl ağlamaktan yasemini alıkoymaktan vazgeçmedi gitti.nevrotik herif..annayış fln yo k bu necdette çıkarcının tki!

muko88
28-03-07, 17:05
Vallaha Kale, Ahmet'in yaptığı gayet normal, olması gereken ama Yasemin abuk subuk bir nedenden dolayı yine Rüya'yı söylemeyip (Rıza'nın ağırlaşması hariç ki Rüya gene rahatlıkla söylenir ama birleşemeye bilirler belirli bir süre...) Necdet'e dönerse bu sefer birleşmemeleri için elimden geleni ben yaparım ve kesinlikle Ayla'yla aralarını yapmak için sete kadar giderim :img-hyste ... vallaha Ahmet iser bu sene de bekar kalsın isterse Ayla ile izdivaç yapsın kabulum... ki ben istemiyorum ve olacağına da hiiiç ihtimal vermedim bu zamana kadar, geniş özete rağmen...

Muko gençler saflarını belirliyor derken dediğin gibi Işık babasından dolayı solculuğa sempati duymayabilir ama öğrencilerin ne isteyip de bunun karşısında ne tür bir tavırla karşılaştıklarını (yasaklar, cezaevi vs.) gördükçe o da girer ileriki zamanlarda ki hele hele canciğer çocukluk arkadaşlarının kalacakları zor durumlar onu sağcı saflara kesin götürmez ama faal olarak katılmaz ve solculuğa sıcak bakmaz şimdilik diye düşünüyorum...
Yasemin bavulunu toparladığında babasının durumu henüz ağırlaşmamıştır bence zaten olsa olsa sonlarda olur bu ağırlaşma diye düşünüyorum... Teo'nun Yasemin'e açıklayabileceği tek şey Necdet'in Yasemin'e olan aşkıdır... bunun dışında seyircinin bilmediği hiçbir şok olay olamaz bu dizide... ben de bu diziye ne çok güveniyorum ya! beni bir yanıltırlarsa elimden çekecekleri var kesin :icon_whis

Evet, bazen okurken seni senaryo danışmanı falan sanıyorum:)
Ben yine de bizi şaşırtmalarını istiyor ve bekliyorum...
Bunca şeyden sonra necdete dönen bi yasemin görmek istemiyorum...
Dönecekse babasının evine dönsün ya da kendine ev tutsun; öğretim üyesi koskoca:)
ona gerek yok diyorsa Ahmete gitsin ama necdete dönmesin:hıh

burcuuu
28-03-07, 17:10
fraqmanı sabah izLedim.. OkuLdan anca qeldm.. :(
Özeti de şimdi okuYabiLdim..

Sonu süper.. Ahmet'in Yasemin'i çağırması..
Keşke birLikte qidebiLseLer.. ÜüÜüf.. acaba enqeL oLan ne..?

Teo bişiLer diyordu ya.. kesin onunLa iLqiLi..

asLında bn şeyii düşündüm.. Ahmet istasyonda Yasemin'i
bekLiyordu ya.. Bir ara onu evdekiLer yanii
annesii.. babası.. defne çekiştiriyordu..
BeLkii onLar Ahmet'in qitmesini enqeLLerLer..
Yasemin'de istasyona qeLir.. Ama Ahmet'i buLamaz...

arzu-başak
28-03-07, 17:21
Valla tebrik ediyorum sizi arkadaşlar yeni açılan sayfayıda doldurmuşsunuz...bende bu saatten sonra necdetten herşeyi beklerim..bencil bir adam...ısınamadım gitti şu necdete..neden acaba....
kalecim kıskanıyorum ama ne oluyoruz öyle herkese bebişim falan....bir bana demiyorsun...küstüm....

bir_adı_yok
28-03-07, 17:21
ahmeti çekiştirdiklerinde ahmet gıravatsız ve paltosuzdu
beklerken ise gıravatlı ve paltoluydu.
hem ne diye çekiştiriyolar yahu koca adamı ne ayıp.

bahar_can
28-03-07, 17:24
Bölüm özetini okudum orada Ahmet Ada'ya gider Yasemin'i de çağırır diyor... Yasemin büyük olasılıkla gider... Ne tesadüf Rüya'da fragmanda kardeş istiyordu:img-blush zaten Cansel mi Beren mi bir röportajında Yasemin'in çocukları olur demişti... :happy0064 Ada'ya aile planlaması el atmalı :img-hyste

meltem-cmbl
28-03-07, 17:25
ay yeni geldim hemen koşa koşa oturdum pcye bölüm özeti fragmna gelmiştir diye ayy çok heycanlandım fragöanı görünce ay el elelerdi acaba yasaeminm kaçacakmı ben sanmıyorum ama böle oluncaa sanki ban kötü bişey olcakmış gibi geliyoo .ayy rüya kardeş istiyoo ya ya kzım dur bi annen ayrılsın ahmetle evlensin oda olur acele etme senn tek çocuk olmak güseldir hayatını yaşa:)

ayy dediğim olduu demişitm ya ahmet yasemini kıbrısçığa kaçırmasın diye bu gidişle olcak galiba:):happy0064

muko88
28-03-07, 17:27
Bölüm özetini okudum orada Ahmet Ada'ya gider Yasemin'i de çağırır diyor... Yasemin büyük olasılıkla gider... Ne tesadüf Rüya'da fragmanda kardeş istiyordu:img-blush zaten Cansel mi Beren mi bir röportajında Yasemin'in çocukları olur demişti... :happy0064 Ada'ya aile planlaması el atmalı :img-hyste

Benim de demin o geldi aklıma yazdım hatta:img-hyste
Melal de Necdet ikinci çocuğu da kabul edecek mi, dedi hatta:img-hyste
Ay yok anacım Rüya yeter şimdilik, gerçi kavuşacaklarsa olabilir de yani...
Neden olmasın:img-in_lo

zeyneps
28-03-07, 17:31
Özetten sonra artık Rıza'yla ilgili bişiy olcak ve Yasemin gidemiycik die düşünüorum:sad53:
Yasemin Teo'ya - sonuçta Teo biliyo neden evlendiklerini-Necdet'in hoşlandığı şöyle bi yan gözle baktığı kız var mı die soruodur hani gönül rahatlığıyla giitcek ya bye Teo da bilsem bile söylemem diodur(:icon_whis :img-help: bi dakka ya olmadı kafam karıştı nie söylemesin)...
Bu saatten sonra Yasemin'i durdurcak şey inşallah vicdan azabı aşk muhabbeti filan diildir ...bence son anda Rıza ağırlaşacak Yasemin gidemiiiiicik tabi Ahmet de ekildiğini sancak(tüh ya keşke cep telefonu olsaydı -ahmet babam ağırlaştı ben şimdi kacamıcam hastanedeyiz-:icon_whis )...sonra da sonra da gitcek Aylayla evlencek sinirle...offf ...oooffff:sad53:

chekirge
28-03-07, 17:35
bence de kesin teo yüzünden bişiler olacak..
ama şuna sinir oluyorum:teo yaseminin gitmesini engelleyecek şey her neyse artık..
onu söylemeden önce söyleyemem falan diyor...
ama tavrına bakınca....belli yani söyleyeceği...
necdetin de yasemine istersen gidebilirsin dediği sahne..
sonra yasemine evlendikleri gün ahmetle tekrar olur muydu diye sorması...
yani güyaa iyi bir şey söylüyor ama gönülsüz söylüyor....
buna biz kayseride 'yarım ağız'konuşmak diyoruz ki...
sinir olurum buna...
yine sinir oldum şimdi zaten...:icon_evil

bu arada mukocum avatarın çok hoşşş:img-wink:
Bence Yasemin Ahmet'i tren istasyonunda ekecek. Buna sebep, ya babasının ağırlaşması, yada Teo'nun söyledikleri. Teo ne demiş olabilir: Necdet seni eskiden beri seviyor. Ya da Pastane para sıkıntısı çekiyor. Böyle bir zamanda bırakıp gidemezsin. (Bunun işaretlerini geçen bölüm vermişlerdi.)
Ahmet ve Yasemin adaya gidecekler. Hazır Rüya'da kardeş istemişken, istermisiniz bir kardeş gelsin. Çokmu kötü niyetliyim yoksa fazla mı uçtum?
Ahmet'te Yasemin Necdeti tercih etti diye gider Ayla ile evlenir ve hayatını karabasana çevirir.

meltem-cmbl
28-03-07, 17:38
Bence Yasemin Ahmet'i tren istasyonunda ekecek. Buna sebep, ya babasının ağırlaşması, yada Teo'nun söyledikleri. Teo ne demiş olabilir: Necdet seni eskiden beri seviyor. Ya da Pastane para sıkıntısı çekiyor. Böyle bir zamanda bırakıp gidemezsin. (Bunun işaretlerini geçen bölüm vermişlerdi.)
Ahmet ve Yasemin adaya gidecekler. Hazır Rüya'da kardeş istemişken, istermisiniz bir kardeş gelsin. Çokmu kötü niyetliyim yoksa fazla mı uçtum?
Ahmet'te Yasemin Necdeti tercih etti diye gider Ayla ile evlenir ve hayatını karabasana çevirir.

teo nacdet senı seviyo desede ne farketcekki yasemin yine ahmete gider ama başka bişey olcak kesinn gene yasemin yüüznden ahmetin hayatıı batıcak aylayla evlenince yazık ya:img-hyste

serenalti
28-03-07, 17:40
en kötüsüne hazırlıklı olalım derim ben..ahmet orda bekler bekler ama yasemin gelmez..teo ona necdetin gizli aşkının aslında kim olduğunu söler..bu arada rıza fenalaşır..yasemin de necdeti terk edemez..safım ahmet ağaç olur orda..sonra hayatının kazığını yediğini anlar..gider aylayla evlenir..çocuğu olmaz..derken yıllar geçer..sanırım rüyayla ilgili gerçekler 80li yıllarda ortaya çıkacakmış..nese..80li yıllar gelir..bu arada rüya büyür 18-19 yaşına gelir..nasıl olur bilmem de asıl babasının kim olduğunu öğrenir..(aa anne bana nanik yapan amca vs vs..)
yani gene seyirci üzülür..az daha üzülür derken..bizim aşıklar titir patır bastonlu halleriyle kavuşurlar ya da biri ölür öbürü de ölünce yanına gömülür derken vs vs..

şaka bi yana necdete de hak vermek lazım..rüyayı öz kızı gibi sevdi bağlandı..kız da onu babası biliyo..üstelik necdet bi zamanlar yasemine "bana karşı hiç bi mesuliyetin yok" dese de var bence..adam 4 yıl boyunca başkasının çocuğuna babalık yaptı..üstelik eşine hiç dokunmadı..bence çok ii bi insan necdet..aşk acısı çekse de en azından hayatını yaşardı evlenmeseydi..ne bileyim aşık olmasa da belki bi gün birini severdi onla evlenirdi falan yani..çok kötü bi durum onunki de..sev aşık ol evlen..Ama hem çok yakınımda hem de çok uzağımda muhabbeti olsun..kötü durumu kötü..şimdi üzülüyo yasemin gitcek die ama bence yasemin gidemeyecek..istese de istemese de necdeti terk edemeyecek..

ozenc-can
28-03-07, 17:40
Geçen bölümde Ahmet Yasemin'e evliliğin nasıl gidiyor? Mutlumusun? Diye sormuştu "O"da iyi..evet demişti.Ahmet Yasemin'in mutlu giden evliliğine
ramen!...(eğer aralarında başka birşey konuşulmamışsa) birlikte yürüme kararını nasıl alırlar....Bu durumda bazı şeylerin konuşulması gerekmiyormu?(Rüya'nın ve kağıt üzerindeki evliliğin)

Ayrıca,1965-1966 lı yılllarda TMTF(Türk MillliTalebe Federasyonu),MTTB gibi öğrenciörgütleri vaardı.Burda her renkten öğrenci vardı.Sonra sosyalist öğrencilrt FKF(Fikir Kulüpleri Federasyonu)nu kurdular.Buradaki safların belirginleşmesi ile bu durum kastediliyor olabilir.

gazi
28-03-07, 17:43
Arkadaşlar hiç kimsede fragman linki yok mu gerçekten izleyemiyorum,ben lütfen yardımcı olun

bir_adı_yok
28-03-07, 17:44
muko88, bahar_can
biliyoruz söledikleriniz olamaz ama, olsa hakkaten nekadar iyi olur.
necdet bu sefer kesin yasemin'i bırakır diycem ama emin olamadım şimdi.

serenalti
28-03-07, 17:51
aslında ahmetin aylayla evliliği nasıl olacak merak etmyor değilim..şimdi düşünüyorum da evlensin bence ahmet aylayla..nasılsa 4 yıl önce olduğu gibi şimdi de birlikte olmaları imkansız..

hakkaten ya..ailelere nası açıklayacaklar..rüyayı vs..gerçi bi kaçabilseler eminim onu düşünmezler..

kaçamayacaklar..kazığı yiyen ahmet aylayla evlencek..evlensin biraz da aylanın yüzünü gülsün..hem evlenrlerse hakkaten karı koca olcaklar..bu arada ahmette artık saf-salak durumlarında olmayacak..aldatmış olacak yasemini...nese..5 gün çabuk geçti 2 gün de geçer heralde..

zeyneps
28-03-07, 17:51
Olmaz ama ya bu kadar da zulüm olmaz Ahmet 80li yıllarda öğrenmesin Rüya'yı geçen o onca en güzel yıllara yazık diil mi :sad53: valla öle olursa Ahmet'in yerine ben kahrımdan ölürüm:sad53:
Ayyy düşünsenize 80'li yıllar bunlar hala birleşememiş :img-help:
Sonra Ahmet Ayla'yla evlenmiş bıkmış onun monoton halinden kendini alkole sigaraya vermiş pavyon köşelerinde oturuo:img-hyste :img-hyste sonra arkadan fon müziği girio
"neden saçların beyazlamıııış arkadaaş sana da benim giiiiibiiii çektirenmiiiiii vaaaaaar":img-hyste :img-hyste

dizice
28-03-07, 17:53
Isik bence gruptan siyasi olarak ayri dusecek. Ya olaylara karismak istemeyecek, ya da onlar solcuyken, o saga kayacak. Arkadaslarin arasina siyaset girecek bence. Bu sekilde, siyasi kavgalarin nasil arkadaslari ve aileleri cephelere ayirdigini yansitacaklar belki de.

Teo'ya gercekten Necdet'in birine ilgi duyup duymadigini sorabilir.

Ama eger bir son dakika gelismesi yuzunden (babasinin evliligi, vs.) Yasemin treni kacirirsa, dunyanin en sacma seyi olur. Kacirsin ne olacak ki? Bu mu engel? Bir telgraf ceker Kibriscik'a. Ya da bir sonraki trenle gider. Senede bir tren mi kalkiyor Bolu'ya. Fesupanallah.

Bir de Ahmet evli kadini Kibriscik'a goturup ne yapacak 1966'da yani? Kaymakam evine cocuklu kapatma getirdi diye kasaba ayaga kalkmaz mi? Ya da ayri ev tutsalar, kucuk yerde hemen millet anlamaz mi neler oldugunu? Yas, Necdet'le bosanmadan ve Ahmet'le evlenmeden, hic bir yerde barinamazlardi o donemde, Istanbul'da bile, birakin ki Kibriscik'ta-hem de herkesin gozu kaymakamin uzerindeyken.

Bence Teo-Necdet ikilisinden bir cengel gelecek. Teo'ya sinir oldum, "Buna izin mi vereceksin?" diye gaz veriyor Necdet'e. Neye? Sahte evliliginin bitip, uc mutsuz insanin mutluluga kavusma ihtimalinin belirmesine mi? Akli basinda bir dost, "Ortak sen bu sevdadan vazgec, bak sen mutsuz, Yasemin mutsuz, Ahmet mutsuz. Herkesin mutlu olmasi icin ayrilmaniz sart" demez mi? Hayir, Necdet mutluysa bu duzenden, bu ne acayip bir seydir yani? Gece gunduz evcilik oynamaktan nasil mutlu olur insan? Katlanmazk baska, istemek baska. Necdet istiyor bunu resmen. Eger Yasemin, Ahmet'in bir lafiyla her seyi birakip gitmeye raziysa bunca sene sonra, anlasin artik asla onu sevmeyecek bu kiz. Ahmet'ten baska kimseyi gozu gormuyor.

Cok sinirlendim ben fragmana. Simdi gidip biraz calisayim da, sakinleseyim. Bunlar yakinda ruyama bile girmeye baslar.:img-help:

Melal
28-03-07, 17:55

Eğer ikinci bir bebek olursa kesinlikle dediğin gibi Bahar'cım aile planması olaya el atmalı.:)
Bunlar her 5 senede bir karşılaştıklarında çocuk yapacaklarsa yandık.:img-hyste
Ee tabii bu durum sonunda Necdet'in canına tak edecek.:)
Ve pastaneye gelen kızla işi pişirecek.:img-hyste
Ya hala düşünüyorum Ahmet nasıl anlamadı Rüya'nın kızı olduğunu çocuğun doğum tarihinden itibaren hesaplasa olay ortaya çıkacak.
Tamam herkes Rüya erken doğru biliyor ama öyle değil işte bunu düşündükçe gıcık oluyorum.:)

chekirge
28-03-07, 17:55
Bölüm resimlerinden birinde Ahmet telefonla konuşuyor. Herhalde Yasemin gelemiyeceğini söylüyor. Diğer resimde ise Ahmet yıkılmış durumda. Zavallıcık.:icon_sorr

Melal
28-03-07, 17:57
Isik bence gruptan siyasi olarak ayri dusecek. Ya olaylara karismak istemeyecek, ya da onlar solcuyken, o saga kayacak. Arkadaslarin arasina siyaset girecek bence. Bu sekilde, siyasi kavgalarin nasil arkadaslari ve aileleri cephelere ayirdigini yansitacaklar belki de.

Bu dediğinin olması mümkün.
Işık ne de olsa sağcı bir ailenin kızı ve onun da sağ görüşlü olması doğal.
Ve bu sebepten kuzini ve en yakın arkadaşıyla ayrı düşerse olayların gidişatını düşünemiyorum.

yamisis
28-03-07, 17:58
yani bir hevesle geldim yorum yapim diye şu fragmani izleyince dumur oldum dumur...bir daha ispatlanıyorki ahmet yaseminin evli oldugunu bile bile kaç gel benle kıbrıscıka hemde rüyayıda al diyecek kadar onursuz bir insan..tamam bazı gerçekleri öğrenmiş olabilir ;ama buna rağmen evli oldugunu bildiği bir kadını bu her nekadar eski aşkıda olsa nasıl kendi evine çağırırki nasıl aklını çelebilirki.?sonuç olarak ahmet rüyanın necdetin çocugu oldugunu zannediyor..buna rağmen eğer böyle bir şey yasemine teklif ediyorsa..tek duam allah beni böyle erkeklerle karşılaştırmasın.fragmnadan gördüğüm kadarıyla böyle oldu..ama eğerki dizide yasemin teklif edecekse bunu yada başka şeyler olacaksa tekrardan bu yazdıklarımı gözden geçirmem gerekir..ama şayet benim anladıgım gibiyse dizidede..tek bir şey sorucam arkadaslar :bu mu sizin saf,nazik,romantik aşk dediğiniz?_ben burda ne saflık görüyorum ne başka bir şey..resmen ihtiras,alavere dalavere..yuh oldum resmen..burda hiç bir şekilde hiçbir durum ahmeti haklı çıkarmıyor.bumu nazik,iyi,müthiş aşık?bir kadını, dedim ya herne kadar eski aşkı olursa olsunevli oldugunu bile bile unutamıyorsa ve gel benle diyorsa ,demekki bukadar onursuz ve haysiyetsiz bir insandır.ahmeti sevmememe rağmen böyle bir davranısı ondan beklemezdim..valla yuh... necdet,zavallım artık son kozlarını oynadıgını zannediyor...ve çok çaresiz gözüküüyor ..tammam rüya onun çocugu değil ama 4 yıl boyunca rüya onu babası bildi..ya yasemine ne demeli?bukadar erkekk düşkünü ,ve vurdumduymaz bir kadın görmedim.böyle anne olmazki...hayatta olmaz..kendi mutlu olacak diye başkalarını ve çocugunu umursamıyor...çok merak ediyorum acaba yasemin kıbrıscıka giderse ki gidcek gibi gözükmüyor.rüyaya ne diyecek?ne yüzle ne söyleyecek çok merak ediyorum..ya biraz fazla ciddiye aldım galiba bu diziyi ya çok sinirlendim ,böyle olmaması lazım amma niyeyse fazla kin besledim birden yasemine..gıcık oldum yuh diyorum başka bir şeyde demiyorum...hem ahmete hem yasemine...ki bi de yasemin teodan ne öğrenmek istiyi onu merka ettim?ama emininm yasemin gitmeyecekse kıbrıscıka bunun nedeni necdet olmaaycak..yasemin öyle düşünceli ve mantıklı bir insan değil,pek vicdan sahibi olduguda söylenemez..dolayısyla engel galiba rızanın ağırlaşması olur...

yamisis
28-03-07, 18:03
sanırım ahmetin saç modelinin nedenini buldum arkadaslar::img-hyste gerçi ahmetinki burda nahsedilen kadar uzun değil ama neyse...

beyoğlunda moda:

60'lı yıllarda değişim sadece Beatles müziği ile gelmemişti. Yüksek volümlü, desarj tipi müziğin yanında modada da büyük devrim yaşanıyordu. Yeni bir elbise alınınca giyilip çıkılacak ender yerlerden biriydi Beyoğlu. Beatles üyelerinin başlattığı uzun saç modası çok geçmeden benimsenmişti. Sonraları moda öylesine tutmuştu ki her kez saç uzatıyordu, uzun saç modasını iş adamlarında, gazetecilerde de, Beşiktaş semt pazarında küfe hamalında da görebiliyordunuz. Modanın ilk yıllarında okul idareleri öğrencilere uzun saçı men ettikleri için okula gelirken saçlar limon suyu ile yapıştırılıp kaskatı yapılır, inek yalamış gibi kısa bir görüntü sağlanmaya çalışılırdı. Hafta sonu yıkanan saçlar enseleri kapatır, uçuşa uçuşa giden uzun saçlı gençlere çevreden hep laf atılırdı. Modanın ilk öncüleri, uzun saçlarından dolayı çok laf yemişlerdi. Bilhassa yaşlı kadınlar uzun saçlı bir delikanlı görünce "Aaa kız mı erkek mi anlayamadım", "Ayol kız zannettim, erkekmiş" "Arkadan aynı kız gibi" veya "Annen gibi saç uzatacağına, baban gibi bıyık bırak" gibi laflar atılırdı!

Elbiseler de farklıydı, modanın öncü mağazalarından biri olan "Galeri Edip", bele yapışan, dar kesimli, etekleri kloş redingot tarzı uzun ceketler, pardösüler, börek gibi düğümlenen geniş kravatlar, uzun dik yakalı gömlekler, tutma yeri bambu, siyah uzun şemsiyeler, şık kol düğmeleri koydukları güzel vitrinler dekore ederlerdi.
Tek düze beyaz naylon gömleklerden, manşetleri bol düğmeli, renkli gömleklere geçen geçenler, önü başka, arkası başka renkli pantolonlarla daha o yıllarda tanışmışlardı. Bileklerde isim yazan kalın zincir gümüş künye takmak vazgeçilmezlerdendi .
Bayanlarda ise durum çok farklıydı. Mini etek modası hızla yayılmaya başlamıştı. Bacakları güzel olsun olmasın bir çok kız dizin dört parmak üstünde giydikleri etekleriyle Beyoğlu'na çıktıkları zaman gençlerin akıllarını başlarından alırlardı. 60'lı yıllara kadar döpiyes, tayyör, mantoların içinde dolaşan kızların bu bonkör davranışları, dizkapaklarının dört beş parmak üstündeki etek boyları ile yeni tanışan gençleri çıldırtmaya yetmişti. Karşıdan mini etekli bir bayanın gelişini gören beyler, bayan yanlarından geçtikten sonra bile kendilerine mani olamaz, bir de dönüp arkasından bakarlardı. Mini etekli kızı gözüne kestiren ve ilk kez karşılaştığı aşırı tahrikten etkilenen bazı gençler, yakın geçişlerde el atma, (pandik) omuz atma, gibi avuç içi temaslarda bulunurlar eylem sonrası kalabalık kaldırımda sıvışırlardı! Bayanın geriye dönüp söylenmesiyle de böyle bir sarkıntılığa maruz kaldığı hemen anlaşılırdı. :img-hyste

Melal
28-03-07, 18:05
Sevgili Yamisis
Ahmet'in onursuz olduğuna katılmıyorum.
Evet o gel benimle dedi.Ama Yasemin'de evet dedi.
Eğer Yasemin Necdet'le gerçekten karı,koca olsaydı hayır derdi.
Burada birbirini seven iki insan var.Daha doğrusu Ahmet daha çok seviyor diyebilirim.
Ve seven insan her yolu dener.Aralarında konuştular ve yanlış anlaşılmaları çözdüler.
Bunun üzerine Ahmet'in gel benimle demesinde bir haysiyetsizlik yok.
Yasemin o zaman ona konuşma fırsatı vermeyecekti.
Necdet Yasemin'e zamanında daha Rüya doğmadan önce gitmek istiyorsan Ahmet'e gidebilirsin dedi.
Ama Yasemin gitmedi.İlk şansını orada tepti.Burada belki de herşeyden bi haber olan tek kişi Ahmet.
O Yasemin'i Necdet'in karısı biliyor Rüya'nın babasını Necdet biliyor.
Ve bu kadar ağır gerçeğe rağmen hala sevdiği kadına kavuşabilmek için çabalıyor.
Sanırım kim olsa bunu yapardı.Kimse bu kadar sevmeden sanırım anlayamaz.

bir_adı_yok
ahmet yasemine, gel benimle dedi yaseminde hiç tereddüt etmeden, rüya'yı bahane koşmadan kabul etti.
ahmet mantıklı olsa biraz, yasemin 'in neden rüya'yı hiç piyasaya katmadan, onu babasından ayıramam demeden, kendisine evet dediğini düşünmesi lazım.düşünse zaten jetonda düşer.

serenalti
hakkaten ya evli kadını götürüpte napcak..önce boşanması lazım..kaçsan kaçsan nereye kadar..rezalet olur..millet nerden bilsin evliliğin sahte olduğunu..ama ah tabi unutmuşum onlar aşıklar gözleri kör ne de olsa..
şu gayrimeşru olay falan saçma olmuştu ama..başka türlü de olmazdı heralde..o bölümden sonra izlemem ben artık demiştim ve hakkaten bayağıdır da izlemiyodum ama şimdi tekrar başladım..
türk mlleti olarak kendimizi üzmekten zevk alıyoz biz galiba..(pembe dizi izleyerek..)

nese herkese ii muhabbetler..ben gittim..

dizice
28-03-07, 18:09
yani bir hevesle geldim yorum yapim diye şu fragmani izleyince dumur oldum dumur...bir daha ispatlanıyorki ahmet yaseminin evli oldugunu bile bile kaç gel benle kıbrıscıka hemde rüyayıda al diyecek kadar onursuz bir insan..tamam bazı gerçekleri öğrenmiş olabilir ;ama buna rağmen evli oldugunu bildiği bir kadını bu her nekadar eski aşkıda olsa nasıl kendi evine çağırırki nasıl aklını çelebilirki.?sonuç olarak ahmet rüyanın necdetin çocugu oldugunu zannediyor..buna rağmen eğer böyle bir şey yasemine teklif ediyorsa..tek duam allah beni böyle erkeklerle karşılaştırmasın.fragmnadan gördüğüm kadarıyla böyle oldu..ama eğerki dizide yasemin teklif edecekse bunu yada başka şeyler olacaksa tekrardan bu yazdıklarımı gözden geçirmem gerekir..ama şayet benim anladıgım gibiyse dizidede..tek bir şey sorucam arkadaslar :bu mu sizin saf,nazik,romantik aşk dediğiniz?_ben burda ne saflık görüyorum ne başka bir şey..resmen ihtiras,alavere dalavere..yuh oldum resmen..burda hiç bir şekilde hiçbir durum ahmeti haklı çıkarmıyor.bumu nazik,iyi,müthiş aşık?bir kadını, dedim ya herne kadar eski aşkı olursa olsunevli oldugunu bile bile unutamıyorsa ve gel benle diyorsa ,demekki bukadar onursuz ve haysiyetsiz bir insandır.ahmeti sevmememe rağmen böyle bir davranısı ondan beklemezdim..valla yuh... necdet,zavallım artık son kozlarını oynadıgını zannediyor...ve çok çaresiz gözüküüyor ..tammam rüya onun çocugu değil ama 4 yıl boyunca rüya onu babası bildi..ya yasemine ne demeli?bukadar erkekk düşkünü ,ve vurdumduymaz bir kadın görmedim.böyle anne olmazki...hayatta olmaz..kendi mutlu olacak diye başkalarını ve çocugunu umursamıyor...çok merak ediyorum acaba yasemin kıbrıscıka giderse ki gidcek gibi gözükmüyor.rüyaya ne diyecek?ne yüzle ne söyleyecek çok merak ediyorum..ya biraz fazla ciddiye aldım galiba bu diziyi ya çok sinirlendim ,böyle olmaması lazım amma niyeyse fazla kin besledim birden yasemine..gıcık oldum yuh diyorum başka bir şeyde demiyorum...hem ahmete hem yasemine...ki bi de yasemin teodan ne öğrenmek istiyi onu merka ettim?ama emininm yasemin gitmeyecekse kıbrıscıka bunun nedeni necdet olmaaycak..yasemin öyle düşünceli ve mantıklı bir insan değil,pek vicdan sahibi olduguda söylenemez..dolayısyla engel galiba rızanın ağırlaşması olur...

E gercekten insanlar olaylari ne kadar farkli yorumluyor goruyorum bu forumda. ben de Necdet'i iki seven ve kagit uzerinde olmasa da gonullerinde evli iki insani bile bile ayri tuttugu icin cok haysiyetsiz ve saplantili goruyorum. Birincisi, fragmandan Ahmet'in evlilikleri hakkinda ne bildigini cikaramiyoruz. Belki de Yasemin, Ahmet'e her seyi anlatti. Bu durumda Ahmet evliligin tamamen formalite oldugunu biliyor. Dolayisiyla ortada onursuz bir sey yok. Eger Ahmet onursuz olsaydi, Yasemin'in pesinden ilk evlendiginde gider, ayrilmasi ve kendisine donmesi icin baski yapardi.

Ikincisi Yasemin erkek duskunu olsaydi, simdiye kadar kirk kere Necdet'le beraber olurdu. Ama Ahmet'e olan askindan dolayi Necdet'e donup bakmadi bile yillardir. Sonucta Necdet gayet hos, cekici bir adam. Demek ki Yasemin aski her seyden ustun tutuyor. Sehvet seneler boyu surmez, uzaktan da surmez. Ahmet'le Yasemin'in aski, birbirlerini bir kez sahi gormedikleri halde 5 senedir ayni siddetle surmus. Bu saf degil de nedir?

Ucuncusu de, bastan ayrilmalarinda en buyuk sebep, Yasemin'in vicdani, ailesine karsi duydugu sorumluluk duygusu. Yasemin bencil olsaydi Ahmet'le asla ayrilmazdi, ya da ailesini dusunerek Necdet'le evlenmezdi. Bunca sene yalan bir evliligi cocugu ve ailesi icin surdurmezdi.

Eger ortada bir bencillik varsa ve kendisi mutlu olacak diye baskalarinin mutlulugunu hice saymak gibi bir durum soz konusuysa bu Necdet'in durumudur. Su icinde bulunduklari sacma evcilik bir tek Necdet'e yariyor. Herkes mutsuz.

arzu-başak
28-03-07, 18:11
2 dk girmiştim hemen çıkmam gerekiyor..ama yamisis seni yazdıklarını okuyunca asıl ben dumura uğradım...ahmetle yasemine herşeyi söylemişsin ama necdete gelince zavallı öylemi...biri bana bunun şaka olduğunu söylesin...ayrıca ahmet için söylediklerini ağzım açık okudum...bu kadar kötü lafları hakedicek ne yaptı merak ettim doğrusu....aradan 5 yıl geçmiş..ve aslında olayların onların düşündüğü gibi olmadıklarını öğreniyorlar...ikiside yıllardır birbirini suçlamıştı...ben onların tekrar berbaber olmak istemelerini çok normal buluyorum..neticede de ruya ahmetin kızı..yasemin açısından bu konudada problem yok....ayrıca necdeti düşünüp gitmemeside çok saçma olur neden daha başka birşey bence...arkadaşlar yaseminle necdet gerçekten evli değil bunun aklınızdan çıkarmayın..ayrıca ahmet yaseminin hala onu sevdiğini mutlu olmadığını biliyor..onunla konuşmasından bakışından....hani necdeti seviğini düşünse zaten gel beraber gidelim demez.....neyse benim çıkmam gerekiyor...size iyi sohbetler.......

emosss
28-03-07, 18:13
ahmet yasemine, gel benimle dedi yaseminde hiç tereddüt etmeden, rüya'yı bahane koşmadan kabul etti.
ahmet mantıklı olsa biraz, yasemin 'in neden rüya'yı hiç piyasaya katmadan, onu babasından ayıramam demeden, kendisine evet dediğini düşünmesi lazım.düşünse zaten jetonda düşer.

evet ya niye hiç aklına getirmiyo rüyanın onun çocuğu olacağını.. bizimkinde jeton ongen mübarek, düşmüyo bi türlü.......

arzu-başak
28-03-07, 18:17
Sevgili Yamisis
Burada birbirini seven iki insan var.Daha doğrusu Ahmet daha çok seviyor diyebilirim.
Ve seven insan her yolu dener.Aralarında konuştular ve yanlış anlaşılmaları çözdüler.
Necdet Yasemin'e zamanında daha Rüya doğmadan önce gitmek istiyorsan Ahmet'e gidebilirsin dedi.
Ama Yasemin gitmedi.İlk şansını orada tepti.Burada belki de herşeyden bi haber olan tek kişi Ahmet.
Ve bu kadar ağır gerçeğe rağmen hala sevdiği kadına kavuşabilmek için çabalıyor.

bu yorumun altına ve dizice arkadaşımın yorumunun altına imzamı atıyorum...ve kaçıyorum...size iyi sohbetler arkadaşlar....

CveB
28-03-07, 18:17
Bölüm resimlerinden birinde Ahmet telefonla konuşuyor. Herhalde Yasemin gelemiyeceğini söylüyor. Diğer resimde ise Ahmet yıkılmış durumda. Zavallıcık.:icon_sorr

Telefonda Yasemin gelmeyeceğini söyler.Diğer resim Ahmet yıkılır.3.Resim(Hayali resim :))'de Ahmet'in karşısına Ayla çıkar.:)(Ne de olsa hastanede) Daha sonra;
Ahmet: Ayla güzelliğin gözlerimi kamaştırdı.
Ayla: :img-in_lo
Ahmet: Benimle evlenir misin?:img-hyste

Bence o resimde Ahmet annesine ulaşmaya çalışıyor.

yamisis
28-03-07, 18:18
Sevgili Yamisis

bence bunun çok sevmekle ilgisi yok..aşk her insan için vardır..ve yaşanır..kimisinde uzun sürer ,kimisinde kısa sürer,kimisnde bir ömür boyu..bunlarınkisi bir ömür boyu sürecek bir şey evet ama burda ahmetle yaseminin yaptıgı çok saçma bunun sevmekle aşkla ilgisi yok..bir arkadas demiş "aşıklar nasılolsa onların gözü kördür "diye..o arkadasa aynen katılıyorum..evet gözleri körleşmiş durumda ...mantıklı düşünemiyorlar ama aşk insana zararda verir ,hiç ummadıgı kadar mutllulukda verir.aşk budur işte..sana ne kadar zarar versede gözünü kırpmadan yaşayacağın tek şey aşktır ..ama bunlarınki böyle olmaktan çıktı artık..ya düşünsene..mesela ..sen bir adamı çok sevdin onun için ölümlerden döndün ,başka başk şeyler bile oldu belki ama sonra ayrıldınız...yıllar sonra karşılaştıgınızda ikinizde evlişsiniz yada birinizden biri evli..hatta atıyorum senin çocugunda o admadan..uzunn lafın kısası ..sen budizideki yaseminin yerin de olsaydın ..gidermiydin?kızına karşı bir mesuliyet duymadan onuda alır gidermiydin?böyle bir şey varmı ya?aşk insanlar içindir ama yaşanır ve biter arkadaslar..çok az insan sahip oldugu aşkı ömrü boyunca yanında tutar ve işte o insanlar şanslı insanlardır..yani aklım karıştı sende farketmişsindir canım..ama bildiğim ve anladıgım bir şey varsa oda :yaseminle ahmet artık aşık olmaktan öteye geçtiler bu bir tutkuya dönüştü ve bu tutkuda onlara ve etrafındakilere zarar verecek en büyük zararıda ikisi ve rüyayla necdet görecek..diğerlerini saymıyorum sonuç olarak onlar akrabaq derecesinde kalıyor ve aileler kızsada üzlüsede elbet onları affeder ama ahmet ve yasemin bence artık kör hayatı yaşıyorlar..kendilerine zarar veriyorlar..mantıksız,ve dediğim gibi kendi onurlarını göz ardı ederek bu işe devam ediyolar...ve bence bu...bir aşk deildir...bir saplantı olmaya başladı...

disikartal
28-03-07, 18:23

onursuzluk ne demek anlamadım kusura bakma ama,eve cagırabilir evet illa evde ondan birsey beklemekte değil ki.konusacak,sonuç olarak olumsuzluklar yasandı ve gercekler ögrenildi.ahmet hiçbirsey söylemeden gidecek mi yani? kimseyi ayartmıyor yada kolundan sürükleyip götürmüyor.sadece soracak.seni seviyorum sende beni seviyorsun benimle gelir mısın bu kadar...onursuzlugun evli bir kadını sevmek oldugunu da sanmıyorum.

ve evet bence saflık bu..ikili oyna demiyor.ya benimle gel yada orda kal.sen birinin seni sevdigni biliyorsun,onun yasadıgı hayat gercekten aile olabilir mı?bence hayır.kişilerden biri öteki sevmiyorsa asla aile olamazlar.aile kurumu yasasın die yapılan hatalardan biri de bu işte.bir imza hayatın boyunca sana yapışıyor.neyse bu benim fikrim.yasemin in erkek düşkünü olması konusu da,bence kelimenin manasını gercekten bilmiyorsun.erkek düşkünü gercekten"onursuz" bir kelime çünkü...

bir_adı_yok
28-03-07, 18:25
yamisis
senin ahmet ve yasemin aşkı için düşündüklerini ben necdet için düşünüyorum.
bir insan aşık olsa bile, iki insanın birleşmesine nasıl izin vermez.işte onun aşkı saplantıya dönüşmüş.yasemin aşkı kör etmiş gözünü.
bu saatten sonra necdet'in yasemin'i salı vermesini bekliyorum.
tamam anladık 4 yıl babalık yaptı rüya'ya ama, bu gerçeği değiştirmezki.

nevarya
28-03-07, 18:29
bnce mantıklı olan yaseminle ahmetin kavusması.. bir adı yok arkadasa katılıorm yani.. sonucta necdet ne kdr seviosa o kdr mutlu olmasını istemeli madem cok sevio bıraksın kızı mutlu olsun.. nası olsa boole kimse mutlu deil yani cocukla mocukla kendini sevmeyen bi kadınla kendini avutmamalı komik..

__SEYMEN__
28-03-07, 18:36
fragmanı yeni izldim ya valla baya baya kçıyorlar galiba bavullar mavullar necdete üzüldüm ya hiç bişey yapamayacak çok çaresiz yani 4 sen bir anda kül olcak elinden ama teo nun bahsettiği şey ne acaba şey olabilir mi necdetin aşık olduğunu söylemesi valla aklıma ilk gelen bu oldu arkadaşlar bu arada avatar nasıl değiştiriiyor ya beceremedim de :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

yamisis
28-03-07, 18:39
ya arkadaslar neyse ....bu benim yorumum ...tesekkür ederim saygı gösterdiğiniz için...gerçekten...en azından mantıklı ve saygılı karşılıklar verdiniz sağolun..ama genede ben aynı şekilde düşünüyorum..ama dedim ya eğer dikkatli okuyan arkadaslar varsa bilirler ne dediğimi.ben bunları fragmandan gördüğüm kadarıyla yazdım ...eğerki gerçek dizide başka bilmediğimiz şeyler olacaksa tekrARgözden geçiririm yazdıklarımı...ama ben hala aynı düşünüyorum...şayetki ahmet gerçekleri öğrenene kadar da aynı şeyleri düşünücem..gerçkeleri öğrenip böyle bir şey dese daha mantıklı bılırım hatta haklı bululrum ama suanda tüm gerçekleri öğreneceğini sanmıyorum..evet erkek düşkünü nedemek onu çok iyi biliyorum...sözlük anlamınıda açıklamasınıda iyi bilyiroum.bir arkadas demiş ama ...gayet de iyi bilyiroum..:img-yes: ve erkek düşkünü diyince illa her önüne glenele beraber olan ir kadın anlamı çıkarılmaz...

pegasus*
28-03-07, 18:40
ahmet ve yasemin'in aşkı için yapılan olumsuz yorumu dehşet içinde okudum. elbette herkes