Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-8

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

spdr
29-03-07, 09:45
Aaaa Nezahat&Rıza sonra Selma&Şevket bunlar ne güne duruyor Kale... Bence Keriman ile Kamil arasındada bir aşk başlayacak...:img-hyste

:img-hyste sonra dizi kamille kerimanın aşkı üzerine kayarmışşşş...
bu arada rıza da kerimanı unutamadığını anlayıp...kerimana aşık olurken..
şevket de artık maceralara dalmam lazım diyerektennn...:img-hyste

hakkaten anne-babalardan başka düzenli ilişki yaşayan yokk....
zamanında bunun temellerini atamamışlar çocuklara demekki....
ama ben denizle defneden umutluyum:img-yes:

Messa
29-03-07, 09:49
:img-hyste sonra dizi kamille kerimanın aşkı üzerine kayarmışşşş...
bu arada rıza da kerimanı unutamadığını anlayıp...kerimana aşık olurken..
şevket de artık maceralara dalmam lazım diyerektennn...:img-hyste

hakkaten anne-babalardan başka düzenli ilişki yaşayan yokk....
zamanında bunun temellerini atamamışlar çocuklara demekki....
ama ben denizle defneden umutluyum:img-yes:

Sonra şöyle olur canım, Keriman&Kamil arasında aşk başlamıştır artık, aşkı iliklerine kadar hissediyorlar birbirleriyle olmaktan mesut vede bahtiyarlardır. Ama Kerimanda birşey vardır bir eksiklik Keriman hala kalbinin bir köşesinde Rıza kırıntısını anlamıştır artık bu onların aşkına gölge düşürecektir. Rıza da veremden kurtulmuş berber olmuştur...:img-hyste Keriman&Kamil ilişkisini öğrenince dayanamaz tekrar verem olur:img-hyste

Rıza&Nezahat'inde ilişkisi pek düzenli sayılmazdı Rıza açısından...Sonra Rıza milletvekili olduğu sıralarda hep aşağılıyordu Nezahati:img-hyste Parmakla gösterilecek tek çift Selma&Şevket...

kale
29-03-07, 09:50
Sizz gülün bu aşk başlayınca görürsünüz...Hem zaten belliydi Kamilin, Kerimana vurgun olduğu:img-hyste Şimdi şöförü oldu artık daha yakınlar:icon_whis

Kalecim ne eski toğrağı yaaa...Amma abarttın daha gencecik onlar, görmüyormusun aradan 4 yıl geçiyor ama onlara işlemiyor bu yıllar:img-hyste

:img-hyste cok kel alaka ya Kerıman suzum suzum suzulurken Kamılın romantık bır asık olması :img-hyste cok komık olacak gercekten merakla bunu beklıyorum ben... Kamıl beycım demesı hahah ılgınc olacak
Eskı tabıı Rıza bey nasıl coktu :img-blush hormonlu seyler yemısler Denız,Defne,Isık ve Harun oyle degıl mı :img-hyste

Messa
29-03-07, 09:54
:img-hyste cok kel alaka ya Kerıman suzum suzum suzulurken Kamılın romantık bır asık olması :img-hyste cok komık olacak gercekten merakla bunu beklıyorum ben... Kamıl beycım demesı hahah ılgınc olacak
Eskı tabıı Rıza bey nasıl coktu :img-blush hormonlu seyler yemısler Denız,Defne,Isık ve Harun oyle degıl mı :img-hyste

Kamil, Keriman "Kamil Beycim" dedikçe erir biter iki güne:img-hyste Rıza dışında Nezahat&Selma aldı başını yürüdüler maşallah daha da gençleştiler:img-hyste Şevkette fazla değişiklik olmadı nasıl olsun :img-hyste

m.zülal
29-03-07, 09:58
:icon_cry: :icon_cry:
fragmanı şimdi ilzedim ühühü...ya ahmet zavallım yine bekliyor ama bence yasemin yine gidemicek ve buluşamıcaklar :icon_cry: kötümser ama öyle...

kale
29-03-07, 10:06
:icon_cry: :icon_cry:
fragmanı şimdi ilzedim ühühü...ya ahmet zavallım yine bekliyor ama bence yasemin yine gidemicek ve buluşamıcaklar :icon_cry: kötümser ama öyle...

sen gıdecek mı sandın :img-hyste valla gozumle gorsem yok o dublor derım :img-hyste onlar bana kalsa bu tutku ıle bırbırıne bılle zarar verebılırler...

haha Messacıgım, oyle valla dızı 4 sene ılerı degıl gerı gıtmıs gıbı :img-blush ben en cok Selam hanım begenıyorum :love05: sonra da Ayla troest

t-o-r-t-u-r-a
29-03-07, 10:21
ben yasemini teodan ne ögrenmeye çalıştıgı çok merak ediyorum ya acaba yasemnii gitmesine teonun dediklerimi engel olacak birde necdettet hasta çıkıyormuş yasemni onu o şekilde bırakmama diyormuş ay aman olamsın öyle necdete hasta falan olmasın ya kıyamam ben ahmete şaşıyorum ya sonuçta ahmet ruyanın kendi kızı oldugu bilmiyor ve yasemnii gerçekten evli olarak biliyor tamam insan çok sever unutmaaz ama nasıl bir gurudur bu evli oldugu halde gel benle der ya

Melal
29-03-07, 10:25
Zülal'cim sen yarın akşam ki bölümü çok umutlanarak seyretme bence çünkü Yasemin fena halde Ahmet'i ekecek.
Bu son darbesi olacak gibime geliyor.
Ee Ahmet'te bir insan evladı en nihayetinde ve yettiysen yettin diyecek.
Ve Ayla'cığımızla evlenecek.Tabii bu Yasemin kızımız Ahmet Ayla ile evlendi diye Ahmet'e surat yapacaktır.
Hatun kişi sankisi evli değil.:)
Acaba diyorum Yasemin Ahmet'e Necdet'le karı,koca olmadıklarını ve Rüya'nın babasının Necdet olmadığını söyleyecek midir?
Yoksa kasabaya gidince söylerim nasılsa deyip söylemeyecek mi?
Bana kasabaya gidince söylerim deyip söylemeyecek gibi geliyor.

Melal
29-03-07, 10:30
Teo'nun söyleyecekleri Yasemin'in Ahmet'le gitmesine engel olacka şeylerdir gibime geliyor.
Eğer öyle ise yolunacak kişiler listesinin 1 numarasına Teo yerleşecek bu hafta demektir.:)
Necdet intihar etmeye falan kalkışmasın yapabilir yani artık o kadar psikopata bağladı.:)

m.zülal
29-03-07, 10:31
Zülal'cim sen yarın akşam ki bölümü çok umutlanarak seyretme bence çünkü Yasemin fena halde Ahmet'i ekecek.
Ve Ayla'cığımızla evlenecek.Tabii bu Yasemin kızımız Ahmet Ayla ile evlendi diye Ahmet'e surat yapacaktır.
Acaba diyorum Yasemin Ahmet'e Necdet'le karı,koca olmadıklarını ve Rüya'nın babasının Necdet olmadığını söyleyecek midir?

yok zaten fragmandan sonra bende umut falan kalmadı:icon_cry: keşke dediğin gibi olsa ve yasemin rüyanın onun kızı olduğunu söylese ama buda gerçek bir rüya olur..zavallıcım cım olan hep ahmete oluyor ee oda ne yapsın kalp yarasının üstüne daha çok yara eklemek ve nefes almamak için aylayla evlenicek.biliyor canım esas işkence ozman başlıcakk...

Messa
29-03-07, 10:32
sen gıdecek mı sandın :img-hyste valla gozumle gorsem yok o dublor derım :img-hyste onlar bana kalsa bu tutku ıle bırbırıne bılle zarar verebılırler...

haha Messacıgım, oyle valla dızı 4 sene ılerı degıl gerı gıtmıs gıbı :img-blush ben en cok Selam hanım begenıyorum :love05: sonra da Ayla troest

Selma Hanım'ı bende çok beğeniyorum acayip güzel bir bayan... Ayla'da güzel de :icon_whis Aylanın geçen bölüm Selma Hanım'ın yemeğe davet etmesine rağmen gitmemesini takdir ettim. Dedim şimdi hemen atlar Ahmet ile 2 dakika görüşebilmek için ama o düşünceli davrandı belki konuşacakları vardır falan diye düşündü herhalde... Birde Aylanın annesinin fakirlik kompleksine karşılık hep dimdik durması çok hoşuma gidiyor... Aslında Ayla'yı severim ama kötü gibi duruyor... Ahmet'i mutlu edeceğine inansam bir dakika durmam hemen evlensinler derim ama Ahmet sevmiyor...

kale
29-03-07, 10:33

hanı Beren bılemeyecek demedı mı roportajında Melalcık :icon_sorr valla bence demeyecek cunku aralarında ıslenecek konu kalmayacak :img-blush

NiliWerda
29-03-07, 10:34
Teo'nun söyleyecekleri Yasemin'in Ahmet'le gitmesine engel olacka şeylerdir gibime geliyor.
Eğer öyle ise yolunacak kişiler listesinin 1 numarasına Teo yerleşecek bu hafta demektir.:)
Necdet intihar etmeye falan kalkışmasın yapabilir yani artık o kadar psikopata bağladı.:)

teo kesin necdetin yasemini sevdiğini aşık olduğunu sölecek....
ama yasemin bunun içinmi gitmekten vazgeççek onu anlamadım?:icon_whis
evt ben zaten baştan beri teoyu sevmedim onuda listeye ekleriz sorun değil:D:D

buarada enim konum yarın cuma:happy0064
nasıl geçtiii habersizzzzz o güzelimmmm günlerimmmmmm:img-hyste
ya hakketten ne çabuk geldi cuma bu hafta haretlimiydi ne?:icon_whis

Melal
29-03-07, 10:35
hanı Beren bılemeyecek demedı mı roportajında Melalcık :icon_sorr valla bence demeyecek cunku aralarında ıslenecek konu kalmayacak :img-blush

Bencede Ahmet'in şimdi öğrenmemesi lazım.
Yoksa dizinin heyecanı kalmaz.Ahmet'in öğrenmesine daha var.
Ahmet gerçekleri öğrendikten sonra dizinin seyri değişecek zaten.
Kesin kızını almak için uğraşacaktır.Hatta mümkünse Yasemin'in kapısına dayansın.
Sen bana bunu nasıl yaparsın diye biz bilmem kaç sene önce yanlış anlaşılmaları çözmemiş miydik.
O zaman nasıl söylemezsin desin tabii Yasemin Hanım'ın söyleyecek sözü olmaz o zaman.

Messa
29-03-07, 10:36

Melalcim bence söylemeyecek. Hamileliğinde yaptığı hatayı yineleyecek. Daha sonra uygun bir ortamda söylerim diyecek ama o ortam hiçbir zaman oluşmayacak.

Melal
29-03-07, 10:39
Melalcim bence söylemeyecek. Hamileliğinde yaptığı hatayı yineleyecek. Daha sonra uygun bir ortamda söylerim diyecek ama o ortam hiçbir zaman oluşmayacak.

Kesinlikle Messa'cım öyle olacak.
Valla yıllar sonra Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendiğinde Yasemin'e ne kadar kızsa haklıdır.
Söyleyebilecek imkanı varken söylemedi ya Yasemin'e herşey mustahaktır.
Kesin Ahmet kızı olduğunu öğrendiği zaman Yasemin lütfen bunu Rüya'ya söyleme huzuru bozulmasın der.
Hatta bunu demekle de kalmaz.O Necdet'i baba biliyor onun dünyasını yıkma diyecektir.
Valla bunları derse Ahmet'in yerinde olsam o Yasemin'i bir kaşık suda boğarım.
Yetti be senden çektiğim derim,ne bitmez çilem varmış,seni gördüğüm güne lanet olsun der,dalarım.:img-hyste

kale
29-03-07, 10:39
Ahmet'i mutlu edeceğine inansam bir dakika durmam hemen evlensinler derim ama Ahmet sevmiyor...

Yasmın sevıyorda bır sey mı oluyor adam 4 yıl surgundeydı :icon_sorr hep kahır,hep uzuntu,hep mutsuzluk ne arasan var da var, bebısıme yapılır mı bu ona huzun yakısmıyor Yasmın de yakısmıyor :img-hyste

Messa
29-03-07, 10:40
Bencede Ahmet'in şimdi öğrenmemesi lazım.
Yoksa dizinin heyecanı kalmaz.Ahmet'in öğrenmesine daha var.
Ahmet gerçekleri öğrendikten sonra dizinin seyri değişecek zaten.
Kesin kızını almak için uğraşacaktır.Hatta mümkünse Yasemin'in kapısına dayansın.
Sen bana bunu nasıl yaparsın diye biz bilmem kaç sene önce yanlış anlaşılmaları çözmemiş miydik.
O zaman nasıl söylemezsin desin tabii Yasemin Hanım'ın söyleyecek sözü olmaz o zaman.

Canım ben tam tersini Ahmet'in öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa saçma olur. Düşünsene Ahmet&Yasemin kendilerini annelerinin ayırdıklarını öğrendiler. Herhangi bir sebeple Yasemin Ahmet ile gidememiş olsun, ama yinede gerçeği söylemeli. Eğer söylemezse büyük bir hata olur.

bir_adı_yok
29-03-07, 10:41
melalcim dizinin heycanı kalmaz olur mu?
esas heycan ahmet rüya'yı öğrenince başlar.
şok üstüne şoklar.
vala rüya'nın, ahmet'in kızı olduğu ortaya çıkarsa,
en az 2-3 bölüm şok olan insancıkları görmek bizi haycanlandırır.
kalpten gitmek üzere olanlar bile olur.

m.zülal
29-03-07, 10:42
bence şuanda ahmet çocuk konusunu bilmediği için yaseminle ii.ama çocuğu öğrendikten sonra ne kadar severse sevsin yasemine çok kızıcak ve affetmeside çok zor olucak.farkındaysanız herşeyini kaybeden hep hüsran yaşayan ahmet oluyor

Melal
29-03-07, 10:42
Canım ben tam tersini Ahmet'in öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa saçma olur. Düşünsene Ahmet&Yasemin kendilerini annelerinin ayırdıklarını öğrendiler. Herhangi bir sebeple Yasemin Ahmet ile gidememiş olsun, ama yinede gerçeği söylemeli. Eğer söylemezse büyük bir hata olur.

Benim tanıdığım Yasemin söylemez.
Umarım bu öğrenememe durumu fazla uzun sürmez.
Yoksa işin cılkı çıkar.1972,73 gibi Ahmet öğrensin Rüya'nın kendi kızı olduğunu ve başlasın hesabını sormaya.
Sence hesap sorar mı Ahmet bana pek sormaz gibi geliyor nedense.:)

Messa
29-03-07, 10:43
Yasmın sevıyorda bır sey mı oluyor adam 4 yıl surgundeydı :icon_sorr hep kahır,hep uzuntu,hep mutsuzluk ne arasan var da var, bebısıme yapılır mı bu ona huzun yakısmıyor Yasmın de yakısmıyor :img-hyste

Tamam o zaman hadi evlensinler bakalım ne olacak?:img-hyste Ahmet ile Ayla bu saatten sonra evlenseler mutlu olamazlar. Çünkü Ahmet onları annelerinin ayırdıklarını öğrendi, yani Yasemin'in kendisini hala sevdiğini biliyor o kadar buluşup konuştular. Ahmet, Yasemin'i çok seviyor o kadar seviyorki tüm hatalarını görmezden gelecek kadar... Bu nedenle Ayla ile mutlu olacaklarını sanmıyorum.

Melal
29-03-07, 10:44
bence şuanda ahmet çocuk konusunu bilmediği için yaseminle ii.ama çocuğu öğrendikten sonra ne kadar severse sevsin yasemine çok kızıcak ve affetmeside çok zor olucak.farkındaysanız herşeyini kaybeden hep hüsran yaşayan ahmet oluyor

Kesinlikle canım Ahmet Rüya'nın kızı olduğunu öğrenince Yasemin'e çok kızacak.
Bu kolay affedilir bir şey değil.Yasemin'in belki de Ahmet'e hemen söyleyememe sebebi Ahmet'ten korkmasıdır.
Bu gerçeği duyunca vereceği tepkiden korkup söyleyememiştir.
Ama Necdet bir süre bu korkuyu yaşayacak acaba Yasemin Ahmet'e gerçekleri söyledi mi korkusunu yaşayacaktır.

Melal
29-03-07, 10:46
Tamam o zaman hadi evlensinler bakalım ne olacak?:img-hyste Ahmet ile Ayla bu saatten sonra evlenseler mutlu olamazlar. Çünkü Ahmet onları annelerinin ayırdıklarını öğrendi, yani Yasemin'in kendisini hala sevdiğini biliyor o kadar buluşup konuştular. Ahmet, Yasemin'i çok seviyor o kadar seviyorki tüm hatalarını görmezden gelecek kadar... Bu nedenle Ayla ile mutlu olacaklarını sanmıyorum.

Necdet Yasemin ile ne kadar mutluysa,Ayla'da Ahmet ile o kadar mutlu olacaktır.
Gerçi Necdet'in avantajı Rüya'nın olması.
Ama bana öyle geliyor ki Yasemin'in Ahmet'i tren garında ekmesi Ahmet'in Ayla'yla yakınlaşma sebebi olmayacak.
Yasemin Ahmet'e daha büyük bir şey yapacak.
Ahmet'in hazmedemeyeceği,unutamayacağı bir darbe daha yiyecek gibime geliyor.
Çünkü Ahmet Yasemin'i bu kadar severken hemen Ayla ile evlenmesi imkansız.

bademkız
29-03-07, 10:46
gerçekler ortya çıktığında herkesin kendince haklılık payı olacak ama aynı zamanda hatası da. bir tek rüya'nın hiçbir kabahati yok. en çok üzüntüyü de o çekecek. doğru bildikleri yanlış çıkacak yazık. tek günahsız o bu hikayede. onun mutluluğu için düşünceli davranmalılar. eğer Ahmet ve Rüya doğruyu öğrenecekse şimdi öğrenmeli. yaşı hala küçük doğru şekilde anlatıldığında travma yaşamadan atlatabilir bunu. ama Yasemin biraz daha beklerse Rüya' ya anlatmak için, öyle bir noktaya gelecek ki işler kızı annesini belki Ncdet'i de asla affetmeyecek.Yasemin ya şimdi anlatsın ya da sonsuza dek sussun.

Messa
29-03-07, 10:51
Benim tanıdığım Yasemin söylemez.
Umarım bu öğrenememe durumu fazla uzun sürmez.
Yoksa işin cılkı çıkar.1972,73 gibi Ahmet öğrensin Rüya'nın kendi kızı olduğunu ve başlasın hesabını sormaya.
Sence hesap sorar mı Ahmet bana pek sormaz gibi geliyor nedense.:)

Ne yaptın canım yaa 72-73 ooo Rüya 11-12 yaşında olur... Ahmet'e büyük kazık olur:img-hyste Eğer Yasemin 10 yıl daha beklerse Ahmet hesap sorar ama şimdi söylerse sormaz:img-yes:

bir_adı_yok
29-03-07, 10:54
Yasemin ya şimdi anlatsın ya da sonsuza dek sussun.

aman aman, sonsuza kadar susmak mı.
kim sonsuza kadar sır saklayabilmişki.

ahmet rüya'yı öğrenince yasemine kızacağını hiç zannetmem.
bikere yasemin'e kızamama gibi bi zaafı var.
her hatasını kabulleniyo, yeterki yasemin onun olsun.
ah yasemin kör ettin adamın gözlerini:img-hyste .
dedim ya kızmaz ahmet, üstüne üstelik sevinir bile.
yaseminim benden başka kimsenin olmamış diye:img-hyste .

layezal
29-03-07, 10:56
fragmani gördügüm kadari ile yorumluyorum, yani fragmandan dizinin her gidisati veya her söylenen belli degil...

simdik yasemin ve ahmetin öfkesini anliyorum...annelerine tabiki kizicaklardir ve kizmaktada haklilar neticede onlari bu hale sürükleyenlerin baslarinda anneler geliyor....ama nedir simdik bu yine el ele tutusmalar ve kibrisciga kacma fikirleri? yasemin hic mi rüyayi ve rüyanin psikologisini düsünmüyor? necdetin ona yaptigi fedakarligi düsünmüyorda pat diye önemsemiyerek kacma planlari yapiyor....askin gözü kördür derler ama bu kadarda degil yani....belki ahmetle gitmicek ama bu fikiri edinipte bilet almalari bile düsünmediginin göstergesi....ayni sekilde ahmet (ki kendi kizi oldugunu bilmiyor) rüyayi babasindan koparmayi nasil düsünebiliyor? hadi rüyayi almicaklar desek (ama üc bilet gördüm) rüya annesiz napicak?

ben yaseminin daha bir süre rüyanin ahmetin cocugu oldugunu acikliyabilicegini sanmiyorum....

Melal
29-03-07, 10:56
Ne yaptın canım yaa 72-73 ooo Rüya 11-12 yaşında olur... Ahmet'e büyük kazık olur:img-hyste Eğer Yasemin 10 yıl daha beklerse Ahmet hesap sorar ama şimdi söylerse sormaz:img-yes:

Canım ha şimdi öğrenmiş ha 10 yıl sonra bence AHmet Yasemin'e yine aynı tepkiyi verir.
Çocuğunun en güzel yıllarını kaçırdı daha ne olsun.

Melal
29-03-07, 10:59
aman aman, sonsuza kadar susmak mı.
kim sonsuza kadar sır saklayabilmişki.

ahmet rüya'yı öğrenince yasemine kızacağını hiç zannetmem.
bikere yasemin'e kızamama gibi bi zaafı var.
her hatasını kabulleniyo, yeterki yasemin onun olsun.
ah yasemin kör ettin adamın gözlerini:img-hyste .
dedim ya kızmaz ahmet, üstüne üstelik sevinir bile.

Valla gerçekleri öğrendiğinde Ahmet Yasemin'e bağırıp,çağırmazsa küserim.
Hatta küsmekle kalmaz Ahmet'e dalarım sen biçim adamsın diye aa bir kerecik de kızsın Yasemin'e üstüne yürüsün.
Ne kötüyüm bende ama bari Ahmet Yasemin'e bağırıp,çağırırsa benim de içimin yağları eriyecek.:)
Hatta Ahmet kızarken daha beter kız Ahmet helal sana falan derim sanırsam.:img-hyste

kale
29-03-07, 10:59
hadi rüyayi almicaklar desek (ama üc bilet gördüm) rüya annesiz napicak?

ben yaseminin daha bir süre rüyanin ahmetin cocugu oldugunu acikliyabilicegini sanmiyorum....

yenı fragman mı cıktı ben topu topu 2 bılet gordum ve dun dedı kı bızım arkıdısler 7 yasında kucuklere bılet alınmıyormus trenlerde o bakımdan bellı degıl sımcık ne olacagı... Ayrıca Necdet'e her hangı bır borcu yok yanı Yasmın'ın neden dersen cunku Necdet kendı ıstedı zorla mı ımza attırdılar ona :img-pilot

NiliWerda
29-03-07, 11:03
yenı fragman mı cıktı ben topu topu 2 bılet gordum ve dun dedı kı bızım arkıdısler 7 yasında kucuklere bılet alınmıyormus trenlerde o bakımdan bellı degıl sımcık ne olacagı... Ayrıca Necdet'e her hangı bır borcu yok yanı Yasmın'ın neden dersen cunku Necdet kendı ıstedı zorla mı ımza attırdılar ona :img-pilot

ya bende 3 bilet gördüm sankim ama 2 de olabilir hem dediğin gibi küçüklere bilet alınmıyo...
ya necdet kendi teklif etti böle bişi yani evlenme olayını dimi??
yaseminin necdete bi borcu var oda can borcu yasemini intihar ederken kurtardı sonra gel şöle yapak böle yapak dedi falanda filanda...
ya kesin necdet yasemini seviyo diye yasemin ahmetle gitmecek...
yaseminin gene saflığı tutacak yani:))

layezal
29-03-07, 11:03
benmi yanlis gördüm ben dün gece 2 de baktigim icin belkide cift görmüsümdür dicemde cift 4 eder ehuhue :P valla bilmem gece öyle görür gibi oldum

bir_adı_yok
29-03-07, 11:04
ya zaten mantıkı olanı
ahmet'in rüya'yı öğrendiğinde tepki vermesi.
yasemin'e bağırıp çağırması gayet normal olur.
ama ahmet efendi bu, yapmaz, yapamaz.
bi iki bağırmaya kalkar hemen yumuşar.
yasemin aşk dolu bi bakış fırlattınmı, hoppa yelkenler fora.

layezal
29-03-07, 11:05
ay iki veya üc farketmez, rüyayi götürselerde bence kötü götürmeselerde, cünkü kizin psikologisi öylede öylede bozulur....

birde kardes istiyorum diyor ya koptum orada :D

hewal
29-03-07, 11:07
Fragmanı sevgili kale sayesinde izleyebildim kendisne çok teşekkür eidyorum..Umut Kurt diziye katılmış bu çok sevindirici Beynelmilel'de oldukça başarılıydı..

Melal
Yasemin Necdet'e kesinlikle bir borcu falan yok.
Ona evlenme teklif eden Necdet ama Yasemin'in tek hatası var.
Necdet ona gitmek istiyorsan gidebilirsin dediğinde Yasemin'in gitmemesidir.
Korkaklık yaptı orada gidecekti.
Necdet'in elindeki en büyük koz Rüya eğer Necdet psikopata bağlarsa Yasemin'e karşı Rüya'yı kullanabilir.

layezal

necdette kendi istedi, ama yasemin onun fedakarlik yaptigini düsünüyordu hatirlarsan yani asik oldugunu bilmiyordu zaten, ve simdik cocugu bu kadar benimsemiskene necdet ve rüyada onu baba olara benimsemiskene....pat diye paldür küldür kacmak sacmalik....akil yok derim yaseminde o zaman :img-hyste

bademkız
29-03-07, 11:08
kızmaz ahmet, üstüne üstelik sevinir bile.

doğru valla yapar mı yapar saf aşık. bundan bile sevinecek bi durum çıkartır.
ama dur Ayla adam edecek Ahmet'i. aklını başına toplatacak.bi evlensinler hele.

Melal
29-03-07, 11:08
Umut Kurt mu diziye katıldı.
Amanın diziye katılan,katılana diyorum size bende diziye girecem diye.:)
Rüya'nın biraz daha büyümüş halini kim oynar acaba umarım şimdi ki Rüya gibi sevimli bir şey olur.
Yoksa çekilmez gibime geliyor.:)

Melal
29-03-07, 11:12
aylayi hic sevmiyorum, ahmeti o adam edicekse hic etmesin! gicik kadin ya, icten pazarlikli

Hişşt destur çek bakem.:)
Sen Ayla'cığımıza içten pazarlıklı diyemezsin.:)
O bir melek,o bir prenses,o bir müstakbel Gürsoy.
Anladın sen beni dimi yavaş gel bacım.:):)

averaj
29-03-07, 11:15
üf ya, bu dizi akışı benim beklediğimden çok farklı...

ben daha özel birşey bekliyordum..yapılabileceğini de görmüştüm(çgo)...ama ne yazık ki beni giderek yanıltıyor...

tabi genel olarak iyi bir dizi yine de...ama hafızamda çok da yer etmeyeceğe benzer:icon_sorr...

ehlocan
Fragmanı sevgili kale sayesinde izleyebildim kendisne çok teşekkür eidyorum..Umut Kurt diziye katılmış bu çok sevindirici Beynelmilel'de oldukça başarılıydı..

Kesinlikle isabetli bir seçim bencede sade bir oyunculuğu var.HS BKM den takviyelere devam edecekmi acaba :icon_whis ..

sinope
Yasemin Necdet'e kesinlikle bir borcu falan yok.
Ona evlenme teklif eden Necdet ama Yasemin'in tek hatası var.
Necdet ona gitmek istiyorsan gidebilirsin dediğinde Yasemin'in gitmemesidir.
Korkaklık yaptı orada gidecekti.
Necdet'in elindeki en büyük koz Rüya eğer Necdet psikopata bağlarsa Yasemin'e karşı Rüya'yı kullanabilir.

melalcigim selam
bencede haklisinnevlenme teklifi necdetten geldi(bizim yaseminde denize dusen yilan misali evet dedi,kurtulusu icin):img-wink: :img-wink:
valla bu yasemin varya aslinda tam :img-pilot :img-pilot anladiniz siz yaptigim isaretlerden
ne guzel necdet ona istersen gidebilirsin dediginde en buyuk hatasini yapti,o zaman yaptigi korkakliga zaten sinir oluyorum
valla necdet ruyayi koz olarak kullanmaya kalkabilir ki kalkacak(cocugu kiskirtarak)o zaman necdetin topuguna MEMATI bir SIKSIN derim:img-hyste :img-hyste
Saygilarimla

Melal
29-03-07, 11:16
Melal, bu dizinin sonunda yaseminin soyadi gürsoy olmazsa ben ne olim :P

Olsun ama ondan önce Ayla olacak Gürsoy Yasemin çatlasın.:)
Dizinin finalinde Ahmet ve Yasemin'i kavuşturmasınlar ya istemiyorum.:)

bir_adı_yok
29-03-07, 11:19
denizde kum, ayla'da gurur.
yemek davetini niye kabul etmedi, gururundan.
bu güne kadar ahmet'e niye hiç bişey çaktırmadı, gururundan.
bekliyoki ahmet kendisine gelsin.bide gelincede gurur yapıyomuş, hemen balıklama atlamıyomuş.
fakir ama gururlu kız, tabiri tam ayla'ya göre.
bu arada çok gurur hiç iyi değil.

ehlocan
29-03-07, 11:21
üf ya, bu dizi akışı benim beklediğimden çok farklı...

ben daha özel birşey bekliyordum..yapılabileceğini de görmüştüm(çgo)...ama ne yazık ki beni giderek yanıltıyor...

tabi genel olarak iyi bir dizi yine de...ama hafızamda çok da yer etmeyeceğe benzer:icon_sorr...

ÇGO ik olduğu için hep özel kalacakdır muhtemelen.Birde o dizide dönem anlatılırken yaşanan aşklarda çok çok gözeldi.Yurdanur Mehmet,Zarife Ümit,Canan Nejat ..HS'de aşklar çok klişe işleniyor tam Yeşilçam usulü o biraz klaisk diziye çeviriyor yinede izlenebilecek sayılı dizilerden biri HS şu anda dediğin gibi hafızamda çok yer etmeyecek gibi ama kulaklarımdan hiç gitmeyecek müzikleri var :)

layezal
29-03-07, 11:22
Olsun ama ondan önce Ayla olacak Gürsoy Yasemin çatlasın.:)
Dizinin finalinde Ahmet ve Yasemin'i kavuşturmasınlar ya istemiyorum.:)

ta§ kalpli olmasana aaaa
dizinin basindan beri yasemin ve ahmet olayi var
e simdik dizinin sonunda kavusamazlarsa rüyayi bir düsün garibim :img-cool2 zaten biz bu gidisle daha cok bekleriz :img-yes: aylayla evlenicegini biliyorumda zaten ama ayla cok slklcl bir bayan öyle görünüyor, birde yasemin eger rüyanin ahmetten oldugunu söylerse ahmete, zaten temelli evlenmeyi düsünmez bence ahmet

o yüzden daha söyliyemicek aha suraya yaziyorum :img-blush

Melal
29-03-07, 11:24
denizde kum, ayla'da gurur.
yemek davetini niye kabul etmedi, gururundan.
bu güne kadar ahmet'e niye hiç bişey çaktırmadı, gururundan.
bekliyoki ahmet kendisine gelsin.bide gelincede gurur yapıyomuş, hemen balıklama atlamıyomuş.
fakir ama gururlu kız, tabiri tam ayla'ya göre.
bu arada çok gurur hiç iyi değil.

Canım Ayla gururlu bir kız.
Ama sebepleri var.Hayatta herşeyi kendi başarmış.
Hiçbir şey altın bir tepsi de ona sunulmamış.
Yasemin gibi değil.Babasız büyümüş.
Ahmet'in yemek davetini reddetmesi iyi oldu.
Belki gururdan,belki sırnaşıklık yapmak istemediğinden reddetti.
Ayla'nın gururundan böyle yapması iyi neden dersen Ahmet'le evlenince Yasemin'i kıskansa bile gururundan,inadından bunu Ahmet'e belli etmez.

Melal
29-03-07, 11:25
yok bence necdet mafyayi sokucak araya, rüyayi kacirticak, sonra rüyayi bulmus gibi yapip kizimizi kurtardim dicek :img-hyste yaseminin gözünde vaaayyy olucak falan süpermen:img-hyste

Eğer böyle bir şey yaparsa ve Yasemin'de bunu yerse ki yer.
O Necdet'i yolmak şart olur bana seti basarım.:):)
Ama böyle bir şey olmaz Necdet'te bunu yapacak zeka pek yok gibime geliyor.:img-hyste

sinope
29-03-07, 11:26
Sinope'cim eğer Necdet Rüya'yı koz olarak kullanırsa kesin sıksın Memati yakışır.
Necdet'e de ayrı hava verir o sıkılan kurşun.:img-hyste

melalim canim
necdet kesinlikle sorun cikartacak,ahmetle yasminin gitmesine engel olabilmek icin elinden geleni yapacak(belkide zamaninda ben sana git demistim ama sen gitmedin diyecek,ama ruyayi kesinlikle kendi oyunun bir parcasi yapacak
valla necdete havami verir,korkumumu verir MEMATI artik bilemem ama SIKSIN bir tane bizde kurtulalim necdetten:) :)
saygilarimla

Melal
29-03-07, 11:28
Sinope'cim Necdet Yasemin'e ben sana zamanında git dedim ama sen gitmedin derse yerden göğe kadar haklı.
Ama haklı olması Ahmet'le Yasemin'in kavuşmasını engelmemeli.
Necdet Ahmet'e dermiş sen Yasemin'i al ama Rüya bende kalsın.:img-hyste

sinope
29-03-07, 11:29
yok bence necdet mafyayi sokucak araya, rüyayi kacirticak, sonra rüyayi bulmus gibi yapip kizimizi kurtardim dicek :img-hyste yaseminin gözünde vaaayyy olucak falan süpermen:img-hyste

layezal
valla necdet boyle bir sey yaparsa o yasminde bunu yutarsa artik yuh yasmine derim artik(o zamanlarda mafya yoktu ki be canim:img-wink: )aman necdetten supermen olsa ne olur ki sanki:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

layezal
29-03-07, 11:29
yok ya necdette bu dizinin bir parcasi, niye ölüp gitsin aaa yapmayin :(

ayrica su da var, necdet kesin o yeni pastaci olana asik olucak tabi erkek degilse :P sonrasinda neler olucak, yasemin dicek ben gitmek istedim izin vermedin bende sana izin vermiyorum mu dicek örnegin :D

sinope
29-03-07, 11:32
Sinope'cim Necdet Yasemin'e ben sana zamanında git dedim ama sen gitmedin derse yerden göğe kadar haklı.
Ama haklı olması Ahmet'le Yasemin'in kavuşmasını engelmemeli.
Necdet Ahmet'e dermiş sen Yasemin'i al ama Rüya bende kalsın.:img-hyste

melalim canim
valla o zaman necdet yerden goge kadar hakli durumuna geciyor,bu sefer MEMATI YASMININ topugun SIKSIN:img-hyste :img-hyste
aa necdet yasmini al dermi ahmete,kesin bir giciklik yapacak bu necdet kesin
ruyayi vermez kiz yasmin bu kadarda:img-pilot :img-pilot :img-pilot
degildir insallah
saygilarimla

Melal
Aslında Necdet'in o pastaneye yeni gelecek olan kıza aşık olması bir bakımdan iyi.
Günün birinde evliliklerinin bitmesi için bir sebep olmuş olur.
Yasemin Necdet beni aldatıyor bahanesiyle ayrılabilir.
Tabii bu arada nerde o yürek Yasemin'de Necdet'in kendine sevgili yapmasına göz yumabilir de hatta kıskanabilir de ki işte bu saçmalığın dik alası olur.:img-yes:

EGAL
yasemin teo ya bir şeyi söylemesi için baskı yapıyor ve bence teo ona necdet in aslında yasemin e aşık olduğunu söyleyecek. Bunu duyan yasemin de vicdan yapıp bağrına taş basıp gitmeyecek. zavallı ahmet de garda öyle kalacak garibim.

Melal
29-03-07, 11:33
melalim canim
valla o zaman necdet yerden goge kadar hakli durumuna geciyor,bu sefer MEMATI YASMININ topugun SIKSIN:img-hyste :img-hyste
aa necdet yasmini al dermi ahmete,kesin bir giciklik yapacak bu necdet kesin
ruyayi vermez kiz yasmin bu kadarda:img-pilot :img-pilot :img-pilot
degildir insallah
saygilarimla

Canım Memati'nin de kafası karışacak hangisi vuracağım diye malum Memati düşünmez sadece sıkar.:)
Yasemin'i vurursa Rüya annesiz kalır olmaz.En iyisi Necdet'i ve Teo'yu vursun.
Çünkü Yasemin ve Ahmet'in kavuşamam sebebi ikisidir.
Teo Necdet'e gazı veren kişidir.:)

sinope
29-03-07, 11:36
Aslında Necdet'in o pastaneye yeni gelecek olan kıza aşık olması bir bakımdan iyi.
Günün birinde evliliklerinin bitmesi için bir sebep olmuş olur.
Yasemin Necdet beni aldatıyor bahanesiyle ayrılabilir.
Tabii bu arada nerde o yürek Yasemin'de Necdet'in kendine sevgili yapmasına göz yumabilir de hatta kıskanabilir de ki işte bu saçmalığın dik alası olur.:img-yes:

melalim canim
o pastaneye giren kiza asik olana kadar yine bizimkilere yine bana hasret,yine bana ayrilik sarkisini soylemeye devam edecegiz(necdet askini soyleyene kadar biz cildiririz nasilsa)
valla bu yasmin sayet ahmetle bu hafta gitmezse kesin TOPUGUNA YIYECEK bir tane:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

bir_adı_yok
29-03-07, 11:36
Ayla'nın gururundan böyle yapması iyi neden dersen Ahmet'le evlenince Yasemin'i kıskansa bile gururundan,inadından bunu Ahmet'e belli etmez.

gururundan ahmet'e bişey çaktırmaması kötü olur ama.
yani kendisine yazık olur.yasemin'i kıskancak ama belli etmicek.
aslında ben ayla'dan gururundan ötürü ahmet'le evlenmemesini beklerim.
ahmet'in yasemin'e olan aşkını, onun yüzünden sürgün yediğini, evlendiğini öğrendiğindeki perişanlığına şahit olmuş biri.
sen kalk böyle bir adamla evlen.yok ayla'ya yakıştıramadım.

sinope
29-03-07, 11:39
Canım Memati'nin de kafası karışacak hangisi vuracağım diye malum Memati düşünmez sadece sıkar.:)
Yasemin'i vurursa Rüya annesiz kalır olmaz.En iyisi Necdet'i ve Teo'yu vursun.
Çünkü Yasemin ve Ahmet'in kavuşamam sebebi ikisidir.
Teo Necdet'e gazı veren kişidir.:)

melalim canim
valla bilirsin MEMATI zekidir:good: :good: kafasi karismaz
yasmini oldurmesin canim sadece topuguna yeterli zaten:img-hyste :img-hyste
bak teo yu unutmusum,necdeti gaza getiren hep o degilmi zaten
tamam teoda gume gitti arada:) :) :)
saygilarimla

Melal
29-03-07, 11:39
Bir_Adı_Yok arkadaşım Ayla nedne gururundan Ahmet'le evlenmeyecekmiş anlamadım.
Gurur başka bir şey evlenmemek başka bir şey.
Bakalım Ahmet Ayla'ya nasıl yaklaşacak,nasıl evlenme teklif edecek.
Bunlar önemli mevzular canım.

Melal
29-03-07, 11:41
melalim canim
valla bilirsin MEMATI zekidir:good: :good: kafasi karismaz
yasmini oldurmesin canim sadece topuguna yeterli zaten:img-hyste :img-hyste
bak teo yu unutmusum,necdeti gaza getiren hep o degilmi zaten
tamam teoda gume gitti arada:) :) :)
saygilarimla

Zekidir ama sadece kafa yormaz.:)
Yasemin'e topuğuna sıksın o zaman tamam seni mi kıracağım.:)
O kurşun da akıllansın diye yani Ahmet'e çektirdiklerinin diyeti olarak.
Teo güme gidebilir nasılsa bir sevdiği,bekleyeni yok.:)
Necdet'i de onun yanına gömeriz.
AYy bu dizi beni iyicene psikopatlaştırdı sonumu hiç hayırlı görmüyorum.:img-hyste

bir_adı_yok
29-03-07, 11:41
necdet yasemin'e gidebilirsin dediğinde,
yasemin mektup&hastane olayından habersizdi.
ahmet'in hatalı olduğunu, zamanında kendisini istemediğini düşünüyordu.
o yüzden ahmet'e gitmeyi düşünmedi.
hatırlarsanız tren konuşmasında gayet soğukkanlı davranıyodu.
neden gerçekleri bilmediğinden.
ama öğrenince pişman oldu ve ahmet'e gitmeye karar verdi.
necdet ne karışıyo anlamadım yahu.

sinope
29-03-07, 11:43
ya vurulcak bi kaç kişi daha var: selma, nezahat, ekrem:img-hyste
mematiye selamımı söleyin yapar:img-hyste

NiliWerda canim
valla selma,nezahat,ekrem liste basi gidecekler arasinda:img-hyste :img-hyste
soylemezmiyiz canim seve seve SIKAR HEMIDE
Saygilarimla

bir_adı_yok
29-03-07, 11:46
melalcim söle bana
bi şekilde ahmet ayla'ya evlenme teklif etti veya yakınlaşmaya çalıştı,
ben ayla'nın ahmet'e yasemin'i hatırlatacağını düşünüyorum.
n oldu o büyük aşkına diye sorabilir.
ama ahmet bu ayla'yı ikna eder orası başka.
yani ayla karakteri kolay kolay ezilmeyi kabullenmez.

sinope
29-03-07, 11:48
[QUOTE=Melal;2805726]Zekidir ama sadece kafa yormaz.:)
Yasemin'e topuğuna sıksın o zaman tamam seni mi kıracağım.:)
O kurşun da akıllansın diye yani Ahmet'e çektirdiklerinin diyeti olarak.
Teo güme gidebilir nasılsa bir sevdiği,bekleyeni yok
Necdet'i de onun yanına gömeriz.
AYy bu dizi beni iyicene psikopatlaştırdı sonumu hiç hayırlı görmüyorum.:img-hy

melalim canim
bilirsiin fazla kafa yormaz,tak diye bitirir isi:img-cool2 :img-cool2
valla yasmine DERS olsun diye 1 tane yeterli,ahmeti hungur hungur aglatirken iyimiydi(yok kesin yasmin 1 tane yemeli topuguna:img-hyste :img-hyste )
teo desen allahlik zaten senelerdir pastanede bir laleyi bile ayarlayamadi,bu saatten sonra da zor oda cikiversin aradan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay valla bende sonumu hayirli gormuyorum bugun
yarin aksam hele hepten dellenmesek iyidir:img-help: :img-help:
saygilarimla

NiliWerda
29-03-07, 11:49
NiliWerda canim
valla selma,nezahat,ekrem liste basi gidecekler arasinda:img-hyste :img-hyste
soylemezmiyiz canim seve seve SIKAR HEMIDE
Saygilarimla

ha bide Kamil var:img-hyste
ya arkadaşlar ahmet aylayla evlenecek işte fazla uzatmayın....
hem evlendikten sonra nolucağınıda görcez...
2 aya kalmaz boşanacaklar merak etmeyin:))

arzu-başak
29-03-07, 11:51
Arkadaşlar bu hafta size bir şey oldu ya biraz yavaş yazın yetişemiyorum oku oku bir hal oldum....
ya bazı arkadaşlar ahmetin nasıl rüyayı necdetten ayırdığını,nasıl başkasından olduğunu zannettiği kızı kabul ettiğini düşünüyor....(tabi bunun düşünen arkadaşların çoğu necdet karakterini seviyor ve koruyordu)hatırlatırım ki bir zamanlar bu forumda necdet için o çok iyi biri başka hangi erkek onun gibi başkasının çocuğunu kabul eder deniyordu...şimdi ne değişti peki..ahmette başkasından olduğunu düşündüğü bir kızı kabul ediyor...necdet kabul edince çok iyi biri oluyor ama ahmet kabul edince onursuz oluyor...anlamadım gitti....tabi ahmetle necdeti asla kıyaslamıyorum bile...anladınız siz onu....bu necdet beni çok yordu yahu...tabi yaseminde.....

bir_adı_yok
29-03-07, 11:54

2 ay çok az be.
ben en az 1 sene diyorum.
daha çocukalrı olamıyacağını filan öğrenecekler.
buda iki ay içinde imkansız. en az 1 sene lazım onlara.

NiliWerda
29-03-07, 11:55
Hadi ordan boşanmayacaklar.
Evlilikleri uzun yıllar sürecek.:)

melalim ben diyommm???:img-hyste
ahmetle yasemin sonunda birleşeceklerrrrr....
bunu engelleyemezsinnnn...
bak vurulcak listesine senide eklerim ha:))
yasemnle senin topuğundan sıkar memati artıkın:D:D

bademkız
29-03-07, 11:55
el insaf sayın arkadaşlar
Ayla'ya yüklenmeyin bu kadar.kıza Ahmet'e yolculuğa çıkarken hediye ettiği kitabın içine aşk mektubu koymuştur dediğinize bile şahit oldu bu gözler:img-hyste
ama noldu.Ayla hep aynı ciddiyette ve seviyede davrandı, doktor oldu, aha şimdi de veremle savaşıyo:img-yes: idealist, çalışkan Aylam benim:img-hyste evet birazcık soğuk ama o da ilk bölümlerdeydi bence şimdi daha bi yumuşak başlı olmuş.hastalarına falan hep sevgiyle yaklaşıyo. (şimdi siz bi de yaklaşmasaydı dersiniz)
bi yanlışı yok olmadı bu güne kadar.Ahmet kasabalarda tek başınayken bi kere Ahmet'le iletişim kurmaya mı çalışmış, Ahmet'i ayartmaya mı çalışmış.istese pek güzel fırsatı vardı.ama onun derdi gücü işi, hastaları.ahmet'i içten içe seviyor olabilir ama asla içten pazarlıklı dedirtecek bi hareketi yok.hem seviyosa seviyo ne var? inşallah da seviyodur, Ahmet'i sevmek hakkı yalnızca Yasemin'e mi ait? çocuğun tapusunu almadı ya!
Ayla Ahmet elele kötü günler geride! :character :img-hyste

nanelikek
29-03-07, 11:57
ben ömrü hayatımda necdet kadar bencil birini tanımadım.Necdet yasemin i ve rüya yı bencilce seviyor..yasemin in bütün arkadaşlıklarını bitirdi her konuda arkadaşı ve sırdaşı olarak göründü ve ona hep yanlış akıllar verdi..bence necdet çok ama çok bencil biriiii

sinope
29-03-07, 11:58
ha bide Kamil var:img-hyste

NiliWerda
aa valla kamili unutmusum katledilecekler arasina:img-wink: :img-wink:
ya aylayla ahmet evlenmessinler
ahmet tum gercekleri ogrendikten sonra aylayla evlenemez yaa
ah bu yasmini yarin aksam ahmeti garda bekletipte gitmezse onunla beraber
iste o zaman aylayla ahmeti kendi ellerimle evlendirecegim(kizlar nikah sahitligi icin hazir olun):img-yes: :img-yes:
acikcasi yarin aksam yine ahmeti yasmin tren garinda elinde 2 biletle sap gibi birakirsa o zaman yasmin kendine ne begenirsen begen,topukmu,bacaginami,kolunami,kafanami?
sec begen al hanimmmm
saygilarimla

kale
29-03-07, 12:00
ben ömrü hayatımda necdet kadar bencil birini tanımadım.Necdet yasemin i ve rüya yı bencilce seviyor..yasemin in bütün arkadaşlıklarını bitirdi her konuda arkadaşı ve sırdaşı olarak göründü ve ona hep yanlış akıllar verdi..bence necdet çok ama çok bencil biriiii

annna ne bu hıddet bu celal :img-hyste Necdet ıyı bırı degıl ama bu kadar da degıl kanımca, ayrıca fragmanda gordugum kadar ıle sadece salya sumuk aglıyor :img-hyste bu mudur budur :img-hyste

layezal
29-03-07, 12:05
el insaf sayın arkadaşlar
Ayla'ya yüklenmeyin bu kadar.kıza Ahmet'e yolculuğa çıkarken hediye ettiği kitabın içine aşk mektubu koymuştur dediğinize bile şahit oldu bu gözler:img-hyste
ama noldu.Ayla hep aynı ciddiyette ve seviyede davrandı, doktor oldu, aha şimdi de veremle savaşıyo:img-yes: idealist, çalışkan Aylam benim:img-hyste evet birazcık soğuk ama o da ilk bölümlerdeydi bence şimdi daha bi yumuşak başlı olmuş.hastalarına falan hep sevgiyle yaklaşıyo. (şimdi siz bi de yaklaşmasaydı dersiniz)
bi yanlışı yok olmadı bu güne kadar.Ahmet kasabalarda tek başınayken bi kere Ahmet'le iletişim kurmaya mı çalışmış, Ahmet'i ayartmaya mı çalışmış.istese pek güzel fırsatı vardı.ama onun derdi gücü işi, hastaları.ahmet'i içten içe seviyor olabilir ama asla içten pazarlıklı dedirtecek bi hareketi yok.hem seviyosa seviyo ne var? inşallah da seviyodur, Ahmet'i sevmek hakkı yalnızca Yasemin'e mi ait? çocuğun tapusunu almadı ya!
Ayla Ahmet elele kötü günler geride! :character :img-hyste

ahmetin kalbi yasemine ait, ve biz bundan bahsediyoruz....yani ahmet aylayi hic bir zaman o sekilde sevmicek buna adim gibi eminim. sevmesine birsey demiyoruzki, ama ahmetin yasemini sevdigi halde evlenmeyi oda kabul ederse ki teklif kimden gelicek belli degil birde üstüne ayla hamile falanda degil yani zorunlu bir durum yok nasil kabul edicek bunu merak ediyorum....yani ayla yaseminle ahmet olayinin bittigine nasil inanipta evlenicek?

ben aylayi sevmiyorum, sevmeyide düsünmüyorum acikcasi, cünkü bana göre soguk ve acikcasi karakteri benim sevebilicegim bir karakter degil, hastalarina iyi davranmasi normal, zaten kötü davranmasi icin bir neden yok, ama yasemine o zamanlar o cafedeki davranis bicimi onun aslinda icinde hicte iyi bir insan olmadiginin göstergesiydi bana göre

Melal
29-03-07, 12:06
Arkadaşlar bu hafta size bir şey oldu ya biraz yavaş yazın yetişemiyorum oku oku bir hal oldum....
ya bazı arkadaşlar ahmetin nasıl rüyayı necdetten ayırdığını,nasıl başkasından olduğunu zannettiği kızı kabul ettiğini düşünüyor....(tabi bunun düşünen arkadaşların çoğu necdet karakterini seviyor ve koruyordu)hatırlatırım ki bir zamanlar bu forumda necdet için o çok iyi biri başka hangi erkek onun gibi başkasının çocuğunu kabul eder deniyordu...şimdi ne değişti peki..ahmette başkasından olduğunu düşündüğü bir kızı kabul ediyor...necdet kabul edince çok iyi biri oluyor ama ahmet kabul edince onursuz oluyor...anlamadım gitti....tabi ahmetle necdeti asla kıyaslamıyorum bile...anladınız siz onu....bu necdet beni çok yordu yahu...tabi yaseminde.....

Arzu'cum kesinlikle dediklerinde çok haklısın.
Ahmet Rüya'yı kendi kızı olduğunu bilmeden nasıl da sevdi.
Ki Ahmet için bu durum çok daha ağır.Karşısında deli gibi sevdiği kadın ve yanında başka bir adamdan bildiği kızı var.
Hem de o kızın babası bir zamanlar Ahmet'in arkadaşıydı.
Ama o Yasemin'e olan sevgisinden Rüya'ya nasılda iyi davrandı.
Sanırım burada melek gibi bir insan olan sadece Ahmet var.:)

arzu-başak
29-03-07, 12:09
annna ne bu hıddet bu celal :img-hyste Necdet ıyı bırı degıl ama bu kadar da degıl kanımca, ayrıca fragmanda gordugum kadar ıle sadece salya sumuk aglıyor :img-hyste bu mudur budur :img-hyste

a valla senin kale olduğundan şüphe edicem şimdi..senin yerine başkalarımı yazıyor bunları yahu..ahmete demediğini bırakma..necdete gelince iyi biri...iyimisin kalecim ateşin falan varmı.....neyse ben çıkıyorum..size iyi sohbetler arkadaşlar....

fundapehlivan
29-03-07, 12:14
Son bölümü indirdiğim için bir kez daha seyretme fırsatı buldum!

Bir şey çok hoşuma gitti...
Trende Rüya hemen ahmete istanbula seninle gelebilir miyiz? Filan diyor ya orada Ahmetin durup rüyaya bakıp bir iç çekişi var! Böyle hayran hayran bakıyor Rüyaya...
Ya valla içim kötü oldu! Bir bilse... Off off bir bilse...

Bir de bu annelerin yaptıklarının ortaya çıktığı sahne de Cansel de Beren de mimikleriyle filan süperlermiş! İkinci seyredişimde daha bir etkilendim...

bademkız
29-03-07, 12:15
ayla yaseminle ahmet olayinin bittigine nasil inanipta evlenicek?

canım kim biliyor ki işin iç yüzünü ? Necdet Yaso bi de Teo. ama hiçbirinin çıkıp anlatmaya niyeti yok. Ayla nın zaten bunlarla bi ilgisi yok. Eğer Ahmet evlilik teklif ederse kabul etmemesi için ne sebep olabilir ki cillop gibi çocuk:img-yes: Ayla Ahmet'e evlenme teklif eder mi? o da bana uzak ihtimal geliyor.hayatı boyunca kimseye minnet etmemiş birinin tutup sevse bile bi adama evlilik teklif etmesi karakterine ters olur. zaten o dönemde böyle bir davranış olmazdı herhalde.

dalgaaaa
29-03-07, 12:16
arkadaşlar bende hatırla sevigliyi başından beri izliyorum sizinde yorumlarınıızı uzun zamandır okuyorum çok güzel bi sohbetiniz var katılmak istedim doğrusu bence nejdet rüyaıyı kaçıracak yaseminde çocıuğum olmadan asla!!! dicek ve malesef nejdete dönecek ahmetciğimi garda bırakıverecek belki nejdet o sinirle rakı içip yasemini bi güsel döver tam bir yeşilçam klişesi oldu yasemine belki artık camdan bakmasına dahi izin vermez :)

black--mamba--
fragmanı izledim!ben size dememişmiydim teo ilerde sorun olacak polata temizletelim dinlemediniz işte beni..haa sonra yaseminide ayağından vurduralım dedik melalle onada karşı çıktınız..:img-hyste ben sağ melal sol ayağından vuracaktı yaseminde ayakları olmadığı için ahmetten kaçamıycaktı!bakın şimdi o ayaklarla ahmeti ekecek!!:img-hyste

bide ışık sağcı olacak buraya yazıyorum ve her dediği tutan biri olarak kaayle alınmak istiyoruuum:img-hyste

fundapehlivan
eksı sozlukte bakın ne buldum gul gul oldum yaa :img-hyste sız Ahmet ve Yasmın olarak dusunun :img-hyste

# ediz hun ile filiz akın onca badireyi atlattıktan sonra birbirlerine kavuşurlar:
f.a.: muraaat, güçlü kollarında sonsuza dek saadetle titremek istiyorummm.**

dermı acep :img-pilot

Diyemez çünkü sevdiği adamın adı Murat değil!!
Ayy çok iğrenç espri oldu farkındayım:img-hyste

Valla bu kadarını söylemese de olur, seni seviyorum hep seninle olmak istiyorum dese yeter!! Hatta mümkünse bu sözleri cuma günü duyarsak daha da süper olacak!!

sinope
29-03-07, 12:17
eksı sozlukte bakın ne buldum gul gul oldum yaa :img-hyste sız Ahmet ve Yasmın olarak dusunun :img-hyste

# ediz hun ile filiz akın onca badireyi atlattıktan sonra birbirlerine kavuşurlar:
f.a.: muraaat, güçlü kollarında sonsuza dek saadetle titremek istiyorummm.**

dermı acep :img-pilot

kale canim
oldum gulmekten,yerlerdeyim inanirmisiniz su an
sonsuza dek saadetle titremek istiyorum
ay sen cok yasa emi koparttin beni gulmekten
saygilarimla

kale
29-03-07, 12:17
a valla senin kale olduğundan şüphe edicem şimdi..senin yerine başkalarımı yazıyor bunları yahu..ahmete demediğini bırakma..necdete gelince iyi biri...iyimisin kalecim ateşin falan varmı.....neyse ben çıkıyorum..size iyi sohbetler arkadaşlar....

:img-hyste benım ben kuzucugum, Necdet kotu ama ıtıcı degıl demek ıstedım sen de benı bugun yalnıs anlıyon sonuna kadar Ahmet amet amet :img-in_lo degısmem kımseye onu ben...

fundapehlivan
29-03-07, 12:19
Teo ile ne konuşabilir ki...
En fazla necdet sana aşık diyebilir ki bu da yasemini geri döndüremez yani...
Yani o sebeple mi gitmeyecek ahmete çok saçma...
Bence başka bir sebep olacak...
Hatta sebep filan olmasa da gitse ahmet!!

Yalnız ahmet bakacak yasemin yok, trene binip gitmez! Der şimdi kararlıydı ne olmuş olabilir... Kesin necdet bir şeyler yaptı...
Ve Türk filmi...

Ahmet içeri girer yasemin ve necdet karşılıklı oturuyorlardır. Ahmet sorar.
Ahmet: Yasemin niye gelmedin, neler oluyor?
Yasemin güler: Ya sen de amma saf çıktın! Dalga geçtim ben seninle ben necdete aşığım!
Ahmet: Nayır nolamaz...
Ve Yasemine tokat atarak evi terk eder...
Nasıl:img-hyste

black--mamba--
29-03-07, 12:21
Diyemez çünkü sevdiği adamın adı Murat değil!!
Ayy çok iğrenç espri oldu farkındayım:img-hyste

Valla bu kadarını söylemese de olur, seni seviyorum hep seninle olmak istiyorum dese yeter!! Hatta mümkünse bu sözleri cuma günü duyarsak daha da süper olacak!!

bence söyler funda..yaseminin ağzı iyi laf yapıyor..ama icraat yok!
'ben sensiz yaşayamam'diyor sonra necdetle evleniyor..
'güçlü kollarında sonsuza dek saadetle titremek istiyorummm'der sonra ahmeti garda eker!!olur yani..

hatta belki yasemin rüyaya kardeş bile yapar necdetten!!ben hala jenerikte gördüğüm öpüşme sahnesi olacak diyorum ve yasemine günahım kadar güvenmiyorum!!

kale
29-03-07, 12:22
Melalcıgım bak bunu da senın ıcın eklıyorum gene eksı sozlukten :img-hyste

kadir inanır ve serpil çakmaklı'nun oynadığı bir filmden ilginç bir aşk sorunsalı:
k.i.: seviyor musun?!!!
s.ç.: hayır!....
s.ç.: hayııır!!!...
k.i.: seviyor musun?!!!...
s.ç.: hayııııırrr!!!!....
k.i.: seviyor musun dedim sana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
s.ç.: eveeeeetttttttt!!!!!!!!...
k.i.: yalannnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!....... çitööönnkkkk...
diye tokatı yapıştırır serpil çakmaklıya.**

ama Ahmet vurmaz kı,ellı kalkmaz kalksa bılle cıcek vermek ıcın kalkar o derece sevgı ıle yogrulmus :img-in_lo

arkıdısler begendınıgınıze sevındım :img-in_lo

Messa
Arzu'ya katılıyorum bu hafta ne oldu böyle yaa...İki imza yapıp geleyim dedim sayfalar almış başını gitmiş...

Işık sağcı falan olmayacak bence solcu olacak... Yaprak Yasemin'i topuklarından vururken şu Lale'yide temizleseniz bir ara...:img-hyste Gına geldi bana ondan...

sinope
fragmanı izledim!ben size dememişmiydim teo ilerde sorun olacak polata temizletelim dinlemediniz işte beni..haa sonra yaseminide ayağından vurduralım dedik melalle onada karşı çıktınız..:img-hyste ben sağ melal sol ayağından vuracaktı yaseminde ayakları olmadığı için ahmetten kaçamıycaktı!bakın şimdi o ayaklarla ahmeti ekecek!!:img-hyste

bide ışık sağcı olacak buraya yazıyorum ve her dediği tutan biri olarak kaayle alınmak istiyoruuum:img-hyste

black mamba
valla bu teonunda suyu kaynadi(polat olmaz canim,onun yerine MEMATI seve seve yapar bu isi):img-cool2 :img-cool2 hem eli daha yatkindir mematinin:good: :good:
valla bence yasminin 2 bacagindan vurduralimda yarin aksam bir yerlere gidemesin,ahmetide garda falan bekletmesin(mematiyi arayimmi?0
saygilarimla

black--mamba--
29-03-07, 12:27
MESSA sen benim polat alemdara ilettiğim 10 kişilik ölüm listesini görmemişin necdetten laleye teodan onları evlendiren nikah memuruna kadar geniş bir yelpazeydi..laleyi unuturmuyum!!

SİNOPE sen ara polat abimizi mematiye iletsin saygılarımı sunmayıda unutma abime..

ben bu dizideki çoğu kişiye antipati duyuyorum ama hala neden izleyip kendime eziyet ediyorum!ben kesinlikle mazoşiştim!

Melal
29-03-07, 12:29
Arzu'ya katılıyorum bu hafta ne oldu böyle yaa...İki imza yapıp geleyim dedim sayfalar almış başını gitmiş...

Işık sağcı falan olmayacak bence solcu olacak... Yaprak Yasemin'i topuklarından vururken şu Lale'yide temizleseniz bir ara...:img-hyste Gına geldi bana ondan...

Messa'cım bence Işık sağcılardan olsun neden dersen dizide heyecan olur.
Hem o dönemin siyasi olayları sağ ve sol gözden görürüz.
Hem de bu arkadaşların fikir çatışmalarını ve dostluklarını izleriz.
Birine bir şey olsa diğeri hemen koşup gelir mesela yani güzel olur gibime geliyor.:)

Messa
MESSA sen benim polat alemdara ilettiğim 10 kişilik ölüm listesini görmemişin necdetten laleye teodan onları evlendiren nikah memuruna kadar geniş bir yelpazeydi..laleyi unuturmuyum!!

SİNOPE sen ara polat abimizi mematiye iletsin saygılarımı sunmayıda unutma abime..

ben bu dizideki çoğu kişiye antipati duyuyorum ama hala neden izleyip kendime eziyet ediyorum!ben kesinlikle mazoşiştim!

Görmedim yaa kaçırmışım... Ama Teo'ya yazık ben onu seviyorum... Kıymayın teo'ya :img-hyste Gerçi yarın Yasemin'e engel olabilecek gibi görünüyor ama ne yapsak acep:icon_whis

sinope
Melalcıgım bak bunu da senın ıcın eklıyorum gene eksı sozlukten :img-hyste

kadir inanır ve serpil çakmaklı'nun oynadığı bir filmden ilginç bir aşk sorunsalı:
s.ç.: hayır!....
s.ç.: hayııır!!!...
k.i.: seviyor musun?!!!...
s.ç.: hayııııırrr!!!!....
k.i.: seviyor musun dedim sana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
s.ç.: eveeeeetttttttt!!!!!!!!...
k.i.: yalannnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!....... çitööönnkkkk...
diye tokatı yapıştırır serpil çakmaklıya.**

ama Ahmet vurmaz kı,ellı kalkmaz kalksa bılle cıcek vermek ıcın kalkar o derece sevgı ıle yogrulmus :img-in_lo

arkıdısler begendınıgınıze sevındım :img-in_lo

kale valla gulmekten catlayacam artik(valla su eksi sozlukte olmasa ellerine saglik seninde bizlere aktardigin icin)
valla ahmet sevgi adami o yuzden eli vurma isine falan kalkmaz,anca saclarini oksar yaseminin,sarilir cicek verir ve hos hos bakar sevdicegine:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

kale
29-03-07, 12:32
bu bıze tam uyuyor :img-hyste eksı sozlukten alıntı

ayşecik bir yanlış anlama sonucu babasından* nefret etmektedir , bigün onu ateşli silahla yaralar ve hapse düşer, bu arada babası hakkındaki gerçeği ona bi anlatan çıkar ve pişman olur. yaralı baba da armut toplamamakta kızının affedilmesi için bağlantılarını kullanmaktadır. her neyse mutlu son sahnemiz şöyledir: baba kız boş bir stadyumda* , artık ne işleri varsa orada, karşılaşırlar . biri tribünün bir tarafından biri öteki tarafından diğerine doğru koşar koşar koşar

korktum bırden Ruya'dan :img-hyste tırmırs oldum Ahmet'ı kotu gunler beklıyor :icon_sorr

Messa
Birine bir şey olsa diğeri hemen koşup gelir mesela yani güzel olur gibime geliyor.:)

İyi o zaman Melalcim oda sağcı olsun:icon_whis Aslında dediğin şeyleri görmek açısından iyi olur ama ben arkadaşların aralarının açılabileceğinden korkuyorum. Birde Harun ile manita durumları var:img-hyste (Ben iyice argo konuşmaya başladım tövbe:icon_whis )

Siz benim sabahki Keriman&Kamil aşkı tahminim hakkında ne düşünüyorsunuz?

bademkız
listeyi ben kaçırmışım be yaprak:img-yes: ekrem şahsiyeti yoktur ama o listede. bu arada hoşgeldin.

Işık için ben de sağcı çıkacak diyorum.babacığımı hapislere attılar verem ettiler diye düşünüp solculara düşman olur zannımca ince kız. ayy bi de babası hastalıktan kurtulamayıp mazallah... yok yok kesin sağcı olur bu kız!

Melal
29-03-07, 12:35
İyi o zaman Melalcim oda sağcı olsun:icon_whis Aslında dediğin şeyleri görmek açısından iyi olur ama ben arkadaşların aralarının açılabileceğinden korkuyorum. Birde Harun ile manita durumları var:img-hyste (Ben iyice argo konuşmaya başladım tövbe:icon_whis )

Siz benim sabahki Keriman&Kamil aşkı tahminim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Belki ilk başlarda sıkı dostların araları açılabilir ama daha sonra olaylar ilerdedikçe birbirlerine yardımcı olabilirler.
Mesela birisi yaralansa veya tutuklansa birbirlerinin yardıma koşabilirler.
Dostluklar böyledir dimi ama:)
Bak eğer Harun'la aralarında bir şeyler olursa dizi sağcı bir kızla,solcu bir gencin aşkını da göstermiş olur.
Ve bence şahane olur.Deniz ve Defne'nin aşkı imkansız olmaz.
Ama Işık ve Harun'un aşkı imkansız olabilir.
Harun tutuklanıp hapse falan girerse Nezahat Hanım kızına bırak bu oğlanı falan der.
Ayy yok Işık sağcı olsun dizi o zaman daha güzel ve heyecanlı olur.:):)

Messa
29-03-07, 12:36

ayşecik bir yanlış anlama sonucu babasından* nefret etmektedir , bigün onu ateşli silahla yaralar ve hapse düşer, bu arada babası hakkındaki gerçeği ona bi anlatan çıkar ve pişman olur. yaralı baba da armut toplamamakta kızının affedilmesi için bağlantılarını kullanmaktadır. her neyse mutlu son sahnemiz şöyledir: baba kız boş bir stadyumda* , artık ne işleri varsa orada, karşılaşırlar . biri tribünün bir tarafından biri öteki tarafından diğerine doğru koşar koşar koşar

korktum bırden Ruya'dan :img-hyste tırmırs oldum Ahmet'ı kotu gunler beklıyor :icon_sorr

Bu ekşi sözlük süper yaa...:img-hysteSiyah ile belirttiğim yerlerde gülmekten koptum:img-hyste Ama Rüya asla öyle birşey yapmaz neden çünkü Ahmet'in kızı:img-yes:

sinope
29-03-07, 12:38

black --mamba canim ya
valla o listeyi ben kacirmisim,gorseydim valla bende eklerdim 1 kac tane isim daha:img-hyste :img-hyste laleyi unutmayalim bu sefer:good:
aa polati aramami canim,mematiyi hemen yollar zaten,saygi sevgilerimizi soylemeyide unutmam meraklanma sen:img-wink: :img-wink:
yok canim mazosist falan degilsin:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

bir_adı_yok
29-03-07, 12:38
Ama Işık ve Harun'un aşkı imkansız olabilir bizde nedir bu bacıların kaderi diye ağlaşırız.
nezahat akıllanmıştır artık,
kızlarının aşk hayatlarına burnunu sokmaz bi daha.:img-hyste

black--mamba--
29-03-07, 12:39

aynen katılıyorum..nasıl ilk dönemde iki tarafıda tanıdık olaylar tarafsız antatıldı..ikinci dönemdede öyle olmalı..solcu sağcı fark etmez o kuşak ülkeleri için yararlı olmak isteyen dönemin olaylarına duyarlı aydın gençlerden oluşuyor (boş yere birbirlerine zarar verdiler ya neyse..)iki tarafta anlatılmalı..daha heyecanlı ve gerçekçi olur..

BADEMKIZ listede ekrem yok..niyeki bee güldürüyo o bizi dursun o dursun:img-hyste (hoşbulduk emekçi kardeşim patronun bir yamuk yaparsa beni ara bu arada:img-yes: )

sinope
29-03-07, 12:40

kale valla catlayacagim artik gulmekten,ellerine saglik valla bugun tam anlamiyla nese kaynagim oldunuz tum arkadaslar
ruya yapmaz babasina ya ahmete oyle
saygilarimla

Melal
29-03-07, 12:40
bizde nedir bu bacıların kaderi diye ağlaşırız.
nezahat akıllanmıştır artık,
kızlarının aşk hayatlarına burnunu sokmaz bi daha.:img-hyste

Nezahat kesin Işık'a da karışır kadın Yasemin olayından tecrübeli tabii.:)
Ya arkadaşlar dizi sezon tatiline girince biz 3 ay ne edeceğiz.
Dizi yok,fragman yok kısacası hiçbir şey yok.
Artık hayallenir dururuz.
Bir de dizi çok heyecanlı ve merakla bekleyeceğimiz bir yerde biterse 3 ay biz burada kurdeşen dökeriz.:img-hyste

sinope
29-03-07, 12:42
Kızım sussana yoksa sende araya kaynayacaksın.:)
Topuğundna vuracağız zaten fazla acıtmayız korkma sen.:)
Pansumanını sen yaparsın.:img-hyste

melal allah senin canini almasin emi oldurdunuz beni bugun zaten
valla topuktan oldugu icin fazla yatmaz yasmin,bir kac gun surunur o kadar:img-hyste :img-hyste
ayy bayilacam yeter artik:img-help: :img-help:
saygilarimla

black--mamba--
29-03-07, 12:43
KALPTEN abla şu anda ekşisözlükteyim bende harbiden çok komik yaa şimdi kendi sinemasıyla dalga geçen ukala bir tip gibi görünmek istemem ama komik napiim:img-blush ama o zamanın senaryolarının şimdiki bir diziye yapıştırılıp kopyalanması daha komik!!!

fundapehlivan
29-03-07, 12:43
aynen katılıyorum..nasıl ilk dönemde iki tarafıda tanıdık olaylar tarafsız antatıldı..ikinci dönemdede öyle olmalı..solcu sağcı fark etmez o kuşak ülkeleri için yararlı olmak isteyen dönemin olaylarına duyarlı aydın gençlerden oluşuyor (boş yere birbirlerine zarar verdiler ya neyse..)iki tarafta anlatılmalı..daha heyecanlı ve gerçekçi olur..

BADEMKIZ listede ekrem yok..niyeki bee güldürüyo o bizi dursun o dursun:img-hyste (hoşbulduk emekçi kardeşim patronun bir yamuk yaparsa beni ara bu arada:img-yes: )

Bence yine tarafsız anlatılır...
Yani sağcı ve ya solcuları iyilemez... Benim zaten şimdiden gördüğüm kadarıyla iki kesimin de yaptığı çatışmalarını düşüncelerini yanlış yollarla açıkladıkları gösterilecek! İki tarafta iyilenmez sanmıyorum...

bademkız
29-03-07, 12:45

patronu da listeye alır mıyız? eyvallah dicem ne diyim saol kardeşim.
ekrem bi göstersin gül cemalini evvela, Nezoş'a sulanmasını bekliyorum ben.işte o zaman kıstırcam tenhada kendisini, e malum Rıza Bey hasta.kalkıp o mu düşsün ekrem'in peşine.

Işık ve Harun'un imkansız aşkı dediniz gözümün önüne ÇGO geldi be. hey gidi.

sinope
29-03-07, 12:46
Bir de dizi çok heyecanlı ve merakla bekleyeceğimiz bir yerde biterse 3 ay biz burada kurdeşen dökeriz.:img-hyste

melalcigim valla bu sefer isiga da nezahat karisirsa nezahatin isi kesin tamamdir,hic af yok(o sahin bakisli varya kesin SIKAR KAFASINA)
valla ya dizi tatile girince biz ne edecez,fragmansiz,dizisiz,3 boy boyunca 1 kamp kuralim bizde toplanalim yeni sezonda kimleri topuktan vurduralim diye:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Melal
Amin Sinope'cim almasın.:)
Bencede bir kaç gün sürünür Yasemin fazla canı yanmaz.
Ahmet ona pansuman yapar canım,cicim der unutur Yasemin acısını.:):)

Funda'cım şu yeni dönemi şu ana kadar sol gözden izliyoruz.
Deniz'in ve Harun'un dayak yemesini falan.
Eğer dediğim gibi Işık sağ tarafta olursa biz o dönemin öğrenci olaylarını her iki taraftan da görmüş oluruz.
Objektif ve tarafsız bir şekilde anlatılmış olunur diyorum.
Yani sadece Deniz,Harun ve Defne'yi göstererek anlatırlarsa dizinin tarafsızlığı kalmaz kanımca.

emosss

bende ne zamandır onu düşünüyorum ne yaparım diye... bence tamda yasemin ahmete gerçekleri anlatıcakken biticek...
yasemin: ahmet rüya senin kı....
__________ sezon finali________

bir_adı_yok
29-03-07, 12:47
aman sakın dizinin sezon sonundan bahsetmeyin.
içim karalar bağladı.
.......
bi kaç seçenek sunarsam,
1. ahmet rüya'yı öğrenir, biter.
2. ahmet ayla'yla evlenir, biter.
3. ahmet rüya'yı öğrenir ve kaçırır, biter.
4. necdet rüya'yı kaçırır, biter.
5. rıza bey ölür (inş. ölmezde), biter.
6. yasemin kahrından verem olur, biter.
.gerisini siz getirin....

Melal
29-03-07, 12:47
Bizbize yeteriz melalicm..Ekşi sözlükte varr:img-hyste

Var ya 3 ay tatilde forumda ne hayalleniriz kim bilir.
Atıp tutarız ancak gerçi bir çoğumuz tatilde olur.
Ama ben forumun nöbetini tutarım.Tabii bir yerlere gitmezsem.:)

Melal
29-03-07, 12:49
Sezon finali 70 ihtilaline denk gelebilir.
Darbe olur ve biter mesela Ahmet'in başına bir şey gelebilir.
Deniz veya Defne'nin başına bir şey gelebilir.Mesela tutuklanırlar.
Ahmet'in Rüya hakkında bazı ipuçları öğrenmesi ile de bitebilir ki bu en son istediğim şey.:)
Sonra 3 ay çatlarız öğrenecek mi,öğrenmeyecek mi diye yok akla zarar bir durum olur.:)

sinope
29-03-07, 12:51
Amin Sinope'cim almasın.:)
Bencede bir kaç gün sürünür Yasemin fazla canı yanmaz.
Ahmet ona pansuman yapar canım,cicim der unutur Yasemin acısını.:):)

Funda'cım şu yeni dönemi şu ana kadar sol gözden izliyoruz.
Deniz'in ve Harun'un dayak yemesini falan.
Eğer dediğim gibi Işık sağ tarafta olursa biz o dönemin öğrenci olaylarını her iki taraftan da görmüş oluruz.
Objektif ve tarafsız bir şekilde anlatılmış olunur diyorum.
Yani sadece Deniz,Harun ve Defne'yi göstererek anlatırlarsa dizinin tarafsızlığı kalmaz kanımca.

melalim canim
yasminin fazla cani yanmaz hemide basinda ahmet gibi bir bakicisi varken oo yasminin degmeyin keyfine:img-hyste :img-hyste ondan iyi kendine bakici bulamaz nasilsa(tabi bu arada necdeti yok ediyoruz tabi demi):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

black--mamba--
29-03-07, 12:52
Kızım onun adı kamil...:img-hyste Hem ben onu Rızanın eski manitayla Kerimanla baş göz etcem:img-hyste

hadi yaa:img-blush bademkız o kamilmiş kamiil:img-blush ben şaşırmadımki alla lal bademkız şaşırdı:img-hyste

benim dizideki favorilerim deniz defne harun üçlüsü napayım barii onlarla idare edeyim arada ahmetin gül cemalinide görürüm o kadar gerisi umrumda bilem değil:icon_whis

askasurguncu
29-03-07, 12:54
Kızım sussana yoksa sende araya kaynayacaksın.:)
Topuğundna vuracağız zaten fazla acıtmayız korkma sen.:)
Pansumanını sen yaparsın.:img-hyste

yeter yeter ay gulme krizine girdim
sayenizde :img-hyste :img-hyste nasil acitmayacaksaniz anlamadim melal kizin topugundan vuracaksiniz acimazmi ben pansuman yapmayi bilmem o isi aylaya birakiyorum

merhem
29-03-07, 12:55
içim karalar bağladı.
.......
bi kaç seçenek sunarsam,

Ins. 6. dedigin olur :img-hyste
Bu bolum herhalde Yaseminden dahada bir nefret ederim
Ayni anda ahmetci ve Necdetci olan nadir izleyicilerden oldugum icin ikisinide uzen yaseminden zaten nefret ediyorum, ama bu bolum dahada bir kinlenecegim kesin:icon_whis

Melal
Melalciğim ben en fazla 2 hafta bilemedin 3 hafta yok olurum...Buradayım sana eşlik ederim hanfendüüü:img-hyste Oooo ne atarız.. ne atarız...

Bebişim geldiii...Nereye kaçtün hemen ziynip dün bakayım...

İyi yalnız olmayacağım sevindim.:)

selam herkese..
messam bebişim de bırdaymış...napıyon kuzum..
çatlak sinem nerde..
ne konuşuyorsunuz..yasemin ahmetin asla olamayacak izdivacını mı..
alisercan abi de burda..abicim nasılsın..
biraz tüyo ver bize ya..

Hoşgelsin Zeynep'cim.
Canım Alisercan bize tüyo vermez ama Allah hepinize akıl,fikir versin diyebilir.:img-hyste
Derse de yerden göğe kadar haklıdır.
Şu yazdıklarımızı okuyanlar bunların hepsi tımarhanelik der kanımca.:img-hyste

vega58
daha mı kaçmıyaydım..saatlerce forumda kaldım..
kale yine karıştırıyon ortalığı şu ekşisözlük muhabbeti ne ya..
dün o kadar alakasız mesajlar yazmışım ki hep silmişler..ne istiyorlar benim mesajlarımdan ya..
artık çaktım dalgayı her mesajın sonuna ahmetti yasemindi bir şeyler ekliyecem..
ah yaso ah niye ektin yine amedi yaaa...

Messa
29-03-07, 12:56
selam herkese..
messam bebişim de bırdaymış...napıyon kuzum..
çatlak sinem nerde..
ne konuşuyorsunuz..yasemin ahmetin asla olamayacak izdivacını mı..
alisercan abi de burda..abicim nasılsın..
biraz tüyo ver bize ya..

Ne yapayım bebişim yaa işte sohbet ediyoruzz... Sünemm yokk. Bugün hiç gelmedi... Dün ne yaptın yimek yaptın mı? Ben diyorum ki "Ahmet saçlarını kestirse tam süper olacak":img-hyste

hadi yaa:img-blush bademkız o kamilmiş kamiil:img-blush ben şaşırmadımki alla lal bademkız şaşırdı:img-hyste

benim dizideki favorilerim deniz defne harun üçlüsü napayım barii onlarla idare edeyim arada ahmetin gül cemalinide görürüm o kadar gerisi umrumda bilem değil:icon_whis

Yaa Kamil'i Ekrem yaptınya ben sana ne diyim yaprakk... Işık neden favorin değil sağcı olcak diye mi?:img-hyste

Kamil&Keriman aşkı diyorumne diyorsunuz arkadaşlar?

Melal
29-03-07, 12:57
sayenizde :img-hyste :img-hyste nasil acitmayacaksaniz anlamadim melal kizin topugundan vuracaksiniz acimazmi ben pansuman yapmayi bilmem o isi aylaya birakiyorum

Aımayacak çünkü vurunca karşısında Ahmet olacak.
Ahmet onu hastaneye götürecek,başında bekleyecek ve Yasemin'de acı hissetmeyecek.
Ahmet bir nevi narkoz işlevi görecek anladın.:img-hyste
Pansuman yapmayı Ahmet Ayla'dan öğrenmiştir Yasemin'e zevkle yapar.
Ya diyorum şu dizinin sonunda Necdet'le Ayla'yı mı evlendirsek.:img-hyste
Hani iki kaybeden olarak yakışır yani ikisini evlendirmek.:img-hyste

black--mamba--
29-03-07, 12:59
içim karalar bağladı.
.......
bi kaç seçenek sunarsam,

aaaaaaaaa biz böyle bir listede yapmıştık..
ama en güsel söyle olur..
yasemin ve ahmet mutluluğa doğru yol almak için kaçarlarken necdet bunları vurur..sonra bu ikisinin ruhu gökyüzünde bulutların üstünde buluşur..ikisindede kanatlar..elele tutuşup cennete doğru yol alırlar:img-hyste ve mutlu son:img-hyste onlarda kurtulur bide ne bu ya!!!!

oooo KALPTEN ablacım biz türk filmlerini falan sollarız bu gidişle..daha bu neki..yasemin verem olacak ahmet kör olacak sonra ahmete araba çarpacak düzelecek bu sefer yasemin kör olacak sonra..................................
(bu arada çok nazlı-cemali özlemiş gördüm seni:icon_whis )

Melal
Messa'cım Kamil&Keriman aşkı güzel olur.
Ama Keriman'ın aklı hala Rıza Bey'de nasıl olacak bu iş.

vega58
kızım yine mi ya..
yeter başlama yine saç muuhabbetine...
ağzını burnunu dağıtırım diyecem de siliyolar modla hemen mesajlarımı..
yaprak ne ekremi ne kamili ya..
benim dizideki favorim defne ahmet ikilisiydi..tabi defne büyümeden önce..

sinope

askasurguncu canim
valla bende gulme krizlerindeyim resmen
acimaz canim yasminin topuk bu sonucta,fazla hissetmez bile aciyi,hem bizim mematiye tembehlerim ben,tam ortalama sadece kursun SIYIRTSIN biraz diye(pansuman isi kolay canim olmadi ben bile yaparim yasmine,hatta istersen sanada ogretirim):) :)
aylaya kalana kadar ahmetin yapmasi tercihimizdir:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

kale
Kamil&Keriman aşkı diyorumne diyorsunuz arkadaşlar?

Kerıman hanımcıgım pek cılvelı pek ıslevlı soylersınız :img-hyste der Kamıl...

Kamıl beycım sızı goren bu gozlerden sonra oyle ses cıkmaması mumkun mu efendım der Kerıman :img-hyste

Zıynep ne yapayım baktım dızıde saglam ınsan kalmadı,topuga sıkıyorlar kalanları kurtarayım dedım :img-hyste

Melal
29-03-07, 13:00
Yaorak'cım biz sezon finali nasıl olur diyoruz.
Dizinin finali değil yani bana Ahmet'in veya Deniz'in başına önemli bir olay gelecekmiş gibime geliyor.
Ama şu bir gerçek ki çok merak uyandıran bir son yapacaklar biz 3 ay sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
Düşünsenize dizi 3 aylık tatilin ardından ilk bölümü yayınlanacak.
Ama o da ne ya bütün İstanbul ve çevre illerde büyük bir elektrik kesintisi oluyor.
Yada kablolu yayın da falan bir arıza var ya o zaman sinirr olurum.:)

Messa
29-03-07, 13:04
Messa'cım Kamil&Keriman aşkı güzel olur.
Ama Keriman'ın aklı hala Rıza Bey'de nasıl olacak bu iş.

Artık anlamıştır Rızanın ona pas vermeyeceğini... Oda Kamille yuvasını kursun...Kamil çeker onu bedbaht sahne hayatından evinin kadını yapar:img-hyste

kızım yine mi ya..
yeter başlama yine saç muuhabbetine...
ağzını burnunu dağıtırım diyecem de siliyolar modla hemen mesajlarımı..

Bebişim sinirlenme lütfen yaaa...Ama kestirse tam süper olacak...Sen ne diyorsun Kamil&Keriman aşkına?

Kerıman hanımcıgım pek cılvelı pek ıslevlı soylersınız :img-hyste der Kamıl...

Kamıl beycım sızı goren bu gozlerden sonra oyle ses cıkmaması mumkun mu efendım der Kerıman :img-hyste

Zıynep ne yapayım baktım dızıde saglam ınsan kalmadı,topuga sıkıyorlar kalanları kurtarayım dedım :img-hyste

Kaleciğim çok gerçekci yazmışsın valla eğer aşk olursa olması pek muhtemel bir sahne... şimdi kamillerin evinin erkeği kamil yaa. kkerimanı istemeye rıza gider..:img-hyste

black--mamba--
Ins. 6. dedigin olur :img-hyste
Bu bolum herhalde Yaseminden dahada bir nefret ederim
Ayni anda ahmetci ve Necdetci olan nadir izleyicilerden oldugum icin ikisinide uzen yaseminden zaten nefret ediyorum, ama bu bolum dahada bir kinlenecegim kesin:icon_whis

MERHEM evet galiba bende sendenim..necdeti pek sevmiyorum ama nefrette etmiyorum..yasemin iki garibinde başını yaktı(daha çok ahmetin):img-hyste
şöyle olsa nasıl olur
yasemin:ahmeeeeeeet...ahmetiim necdeti bırakıp sana geldim..hadi..hadii kollarına la beni ve bir ömür boyu bırakma...
ahmet:çok geç yasemin ben aylayla evlendim..
yasemin:hö???
ahmet:öyle valla..bu kız ben kıbrısçığa gittikten sonra bir serpilmiş bir güzelleşmiş valla anlatamam hadi necdetede selam çocuğu öp benim için..
....
yasemin:necdeeeeeeeett..ben meğer seni seviyormuşum yenii anladım..
necdet:yav bende meğer seni sevmiyormuşum onu anladım iyimi..
yasemin:hö??
necdet:yaa yaseöin pastaneye bir parça geldiki sorma..ben aşık oldum galiba ya..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste nasıll?

kale
Yaprak ne edeyım baksana bu dızıde akıl karı bır ask yok kı, vurdum kendımı nostaljıye :img-hyste ozlemısım ıcım gıdıyor baktıkca,keske alısercan abı o zaman yaralı kalbımı yazsaymıslar ama arabesk olup cıkardım :img-hyste

vega58
29-03-07, 13:05

kızım bu ne koptum..yarıldım otadan..
bak bir tane de benden siz bunu sakın ahmetle yasemine uydurmayın...

yakışıklı, zengin ve tabii ki çapkın jönümüz kendisi gibi arkadaşlarıyla beraber bir sürü kızı toplamış, evde parti vermektedir. bu sırada kıskanç eski sevgilisi elinde silahla evi basar. bir el ateş ettikten sonra jön gider silahı elinden kapar ve şöyle der:

-bu evde silah patlamaz, yalnız şampanya patlar!

black--mamba--
29-03-07, 13:06

niye büyük defneyi sevmedinmi??ben belçim erdoğanın oyunculuğunu beğenmesemde defne karakterini çok sevdim..favorimde defne-deniz aşkıdır..ahmet-yasemin aşkından umudu kestim artık..

vega58
29-03-07, 13:08
niye büyük defneyi sevmedinmi??ben belçim erdoğanın oyunculuğunu beğenmesemde defne karakterini çok sevdim..favorimde defne-deniz aşkıdır..ahmet-yasemin aşkından umudu kestim artık..

hah tam da üstüne bastın...belçim erdoğan ve oyunculuğunu sevmedim..nerden bulurlar böyle tipleri..sorun bir ablanıza..
defne karakteri ile bir sorunum yok seviyorum onu ben..

Melal
29-03-07, 13:08
Yasemin ve Ahmet'in hikayesi bu gidişle Arabesk filmindeki Şener Şen ve Müjde Ar'ın durumuna benzeyecek.:img-hyste
Ayy aklıma bu film geldi ne güzeli.:)

Melal
29-03-07, 13:10
Valla Yaprak'cım bende Belçim Erdoğan'a ısınamadım.
Ama sanırım daha önce hiçbir dizide veya filmde görmediğimizdendir diye düşünüyorum.
Işık'ı oynayan Ayfer Dönmez'i daha önce bir kaç dizide izlemiştim.
Neyse artık Defne'yi de görmezden geleceğiz.
Beni asıl gıcık eden dublajın kötü olması keşke Belçim Erdoğan kendi sesiyle oynasaymış.
Gereçi kadının gerçek sesi nasıldır onu da bilmiyorum ama:)

anita
29-03-07, 13:10
[QUOTE=sinope;2806600]

ooo görmeyeli neler olmus buralarda valla kv formunu gecmissiniz kankam sende baya acimasiz ciktin yau cogu karakteri temizleticen elindengelse mematiye kiz memati senin tetikcinmi:img-hyste ya yaseminden ne isdiyorsunuz asil aylayi temizleyin gicik kadini ahmete kenarda durup birden kapti gicik yauv bu dizide dövulecek topuktan vurulacaklar lisdesi

1.yaseminin annesi:img-gun:
2.ahmetin annesi:img-gun:
3 necdein arkadasi(bu adami topukta kutarmaz mumkunse kafasina):icon_whis
4.ve en önemlisi ayla ayla (bu kizi kursuna dizmek gerek ):img-gun: :img-gun:
5.necdet bukadar fedekar olup bukadarda manyak oldugu icin topuktan hic sasmaz:img-hyste

AYRICA MILLITAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM:img-clapp :klme

kale
29-03-07, 13:11
hah tam da üstüne bastın...belçim erdoğan ve oyunculuğunu sevmedim..nerden bulurlar böyle tipleri..sorun bir ablanıza..

ama neden sevıyorsun kucuk yesıl gozlu oyuncu yuzuden oyle degıl mı :img-hyste ayrıca ekledıgınde cok komık bızım ellımızde mevcut Ahmet,Yasmın ve Necdet :img-hyste tam ekeldıgıne gore... Bende begenmıyorum yenı Defne'yı ama Zıynep sormak ısterım kımdı aklında kı oyuncu :img-in_lo

black--mamba--
29-03-07, 13:13

TOMRİS HANIM BAYAN OYUNCU SEÇEMİYOR DİYENLER PARMAK KALDIRSIN!
büyük ışığıda beğenmedim ben..küçük ışık çok tatlıydı çok özlüyorum onu hele bir yerde şey dedi ya..
defne:peki bana neden söylemedin(ahmet-yasemin aşkını)bir sırdaş değilmiyiz?
ışık:ama o ablamın sırrıydı..
o zaman demiştim helal sana beaa ışık sen büyüyünce adam olacan..gerçi ışıktanda belkiyorum bir şeyler umudum var hala...

KALPTEN abla çek şu avatarını gözümün önünden gözüm takılıp duruyor içim acıyor içim:img-hyste

MELAL sezon finali yazdığınızı biliyordum bende sezon finali yazacaktım ama nedense kendimi final yazarken buldum..vallahi dizi bitsin istemiyorum kim demisse yalan demiş:img-hyste :img-hyste :img-blush

Messa
29-03-07, 13:15
Bende sevmedim yeni Defne ile Işık'ı... Işık pısırık, pasif biri olmuş... Saçlarını topuz yapmasıda beni yiyip bitiriyor...:img-hysteGörende onu yaseminin ablası sanır valla... Son bölüm gözlerde lensti...Mıyy mıyy konuşuyor...hastalıklı gibi:icon_whis Acaba babasından verem mi bulaştı:img-yes:

vega58
29-03-07, 13:15
ne biliyim kızım kast ajansı mıyım ben..bulsalardı daha uygun birini..
aklıma da kimse gelmiyor ki..özgü namal dermişim...onu da sevmiyorum gerçi..
yani şöyle tam da yaşını gösteren biri olsaydı en azından..
neyse bu saattten sonnra konuşmak boşa..

rüyayla yasemin arasında geçmesi muhtemel bir diyalog..

-nereye gidiyoruz anne?
-uzaktaki koskumuze gidiyoruz yavrum

ayrıca saf lalenin başından geçmesini istediğim bir diyalog daha..

kiz : gercekten beni artist yapacan mi ?
adam : yapacam , artist de yapacam ama once bunu yapmam lazim

vega58
29-03-07, 13:19
ASLINDA BEN HICBIRINI SEVMEDIM :img-hyste kizin yüz ifadesi soguk bundan hoslasmamis olabilirsin ayladan hoslaniyorsun ama :icon_whis

nerden çıkardın ayladan hoşlandığımı..
günahım kadar sevmem onu..
defneyi daha çok seviyorum..
buzdolabı mübarek...ama ahmet severse severim belki..
ben ışığı sevdim ya o gözüme batmadı..
denizle harun bir numara ama..

vega58
29-03-07, 13:22
alisercan abiden ses yok..
adam yazdıklarıımızı okuyunca şok mu geçirdi ne....
messam bebişim nerden çıktı kamil keriman aşkı..uyarlar ama..
bir onlar kalmıştı aşk yaşamadık..sanki herkes birbirine aşık olmak zorunda..

kale
29-03-07, 13:23
kiz : gercekten beni artist yapacan mi ?
adam : yapacam , artist de yapacam ama once bunu yapmam lazim

:img-hyste allah catlayacam bırazdan :img-hyste Lale'nın ısı zor valla, kız ne bıleyım sandım kı dusunmussun bırını gercı bu dızı bolugunda oyuncu da kalmamıstır :img-hyste mesela Dıcle'de o yesıl gozlu oyuncu olurda da ıste dızı uzerıne dızı olunca kıt oluyor bulmak...

sinope
29-03-07, 13:24
[QUOTE=sinope;2806600]

ooo görmeyeli neler olmus buralarda valla kv formunu gecmissiniz kankam sende baya acimasiz ciktin yau cogu karakteri temizleticen elindengelse mematiye kiz memati senin tetikcinmi:img-hyste ya yaseminden ne isdiyorsunuz asil aylayi temizleyin gicik kadini ahmete kenarda durup birden kapti gicik yauv bu dizide dövulecek topuktan vurulacaklar lisdesi

1.yaseminin annesi:img-gun:
2.ahmetin annesi:img-gun:
3 necdein arkadasi(bu adami topukta kutarmaz mumkunse kafasina):icon_whis
4.ve en önemlisi ayla ayla (bu kizi kursuna dizmek gerek ):img-gun: :img-gun:
5.necdet bukadar fedekar olup bukadarda manyak oldugu icin topuktan hic sasmaz:img-hyste

AYRICA MILLITAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM:img-clapp :klme

selam anitacigim,hos geldin,valla bizi bu hallere koyanlar utansinlar (anlamissiniz ne demek istedigimi):img-wink:
aa aylayi simdi suclamayalim ya
once yasmin temizlenecek caresi yok,yasmin boyle olmasaydi aylaya ortalik kalirmiydi.yooo sirada once yasmin var
sonra nezahat,ahmetin annesi,teo(aylayi vurmayalim bacim ya kizin su ana kadar sucu yok):icon_sorr :icon_sorr
necdeti isterseniz toptan kokunden yok edebiliriz bana uyar
saygilarimla

Messa
29-03-07, 13:25
alisercan abiden ses yok..
adam yazdıklarıımızı okuyunca şok mu geçirdi ne....
messam bebişim nerden çıktı kamil keriman aşkı..uyarlar ama..
bir onlar kalmıştı aşk yaşamadık..sanki herkes birbirine aşık olmak zorunda..

Ben öteden beri sezmiştim Kamilin, Keriman'a olan ilgisini:icon_whis Şimdi Şöförüde olunca olur muhakkak birşeyler dedim.:happy0064 Bence ciddi ciddi olacak bu aşk...

black--mamba--
29-03-07, 13:26
Acaba babasından verem mi bulaştı:img-yes:

ya siz öldüreceniz beni valla ZEYNEP laleyi kötü yola düşürdü sen ışığı verem yaptın bu dizi bizi ne hala getirdi yaa kendi dizimizle dalga geçioz:img-hyste ama en komiği kırık kanatları izlerken aşk oyununu izleyenlere 'yaa nasıl izliysunuz bunu tam yeşilçam işte'dememiz..şimdi bir aşk oyunu fanı karşıma geçip'yaa ne oldu büyük konuşmıycan işte bu hayatta'dese pısıp kalırım valla cevap bile veremem:img-hyste

bide şimdi bizi tanımayan diğer hatırla sevgili fanları'bunlarda ne gıcık kimseyi beğenmiyorlar'falan diyordur ..seçici ve üstün zevkliysek şuç bizdemi alla alla:img-hyste :img-hyste :img-cool2

dizice
bu dizide bazı insanlar malesef çok saflık yapıyo.
kimsenin bişeyden çaktığı yok.

yasemin'in büyük aşkı ahmet'e olan duygularını bilen lale,
yasemin'le necdet'in, güya evlenmeden birlikte olduklarını kolayca kabullendi.
yasemin, necdet'in sadece arkadaşlık duygusundan ötürü kendisiyle evlendiğini, başkasından olma kızına sahip çıktığını, zannediyoki en büyük saflık bu.
ahmet'i hiç karıştırmıyım.yasemin'i görünce aklı başından gidiyo, adamcağız bişeycik düşünemiyo.

Hepsine katiliyorum. Nezahat'i de ekleyelim. "Gununde dogsa tosun olacakmis" dedi ya "erken dogan" Ruya'ya bakip. Ya, 7 ay once Ahmet kizina ask mektuplari birakiyordu. Calistir o kafani kadin.

Herkes bir saf, bir saf, aptallik derecesinde. Ama en acayibi Yasemin'in Necdet'in duygularini HALA anlamamis olmasi. Nasil yani? Dile kolay 5 sene. Adam deli gibi asik. Her gun berabersiniz. Bu kadar mi zor anlamak? Ben Yasemin'i cok seviyorum, boyle kit akilli davrandirdiklari zaman sinirleniyorum o yuzden.

vega58
bakın şunu dinleyin bu müthiş...tam da rüya necdet ve yasemine uyyor..ne de olsa rüya kardeş istiyor necdet de çaktırmasa da yaseminden çocuğu olsun istiyor..

turkan soray'in ikiz kiz bebekleri olmustur. hastaneden tam cikacakken doktor rolundeki kayhan yildizoglu gelir;
- bundan sonra cocuk yapmaniz kendiniz ve cocugunuz icin cok tehlikeli.
- ama nasil olur? ya kocam bir de erkek cocugu olsun isterse?
- kocanizla sizin kan gruplariniz uyusmuyor bu yuzden bir kez daha hamile kalirsaniz cocugunuz olu dogacak ve maalesef tibbin bu mesele karsisinda yapabilecegi hicbir sey yok.

bir de şu var..ahmet yasemin arasında geçebilecek bir diyalog..yasemin söyler bunu mutlaka..dengesiz ne de olsa..

adam - bi dakka nalan ...
nalan - aramızdaki mesafenin bir dakikada kapanacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz...

bademkız
29-03-07, 13:27
Keriman provadan dönmektedir.onu gören Kamil burma bıyıklarını biraz daha burur.Keriman gözlerini süze süze gülümser ve de patlatır bi şarkı.bunun üstüne Kamil öldürücü gülüşüyle Keriman'ı felce uğratır,Keriman şoklanmış bir patates kadar çaresizdir.Kamik basar gaza doğru nikah dairesine, Keriman bilinçsizken imzayı çakıverir.
işte Ahmet işin felsefesini bilmiyo arkadaşlar, budur!

vega58
29-03-07, 13:29
ya siz öldüreceniz beni valla ZEYNEP laleyi kötü yola düşürdü sen ışığı verem yaptın bu dizi bizi ne hala getirdi yaa kendi dizimizle dalga geçioz:img-hyste ama en komiği kırık kanatları izlerken aşk oyununu izleyenlere 'yaa nasıl izliysunuz bunu tam yeşilçam işte'dememiz..şimdi bir aşk oyunu fanı karşıma geçip'yaa ne oldu büyük konuşmıycan işte bu hayatta'dese pısıp kalırım valla cevap bile veremem:img-hyste

bide şimdi bizi tanımayan diğer hatırla sevgili fanları'bunlarda ne gıcık kimseyi beğenmiyorlar'falan diyordur ..seçici ve üstün zevkliysek şuç bizdemi alla alla:img-hyste :img-hyste :img-cool2

anam beğenmediğimizi kim söyledi..
valla ben beğenmesem kimse bana zorla izletemez..cansel bile yani..
ben seviyorum bu diziyi bakma sen dalga geçtiğimize..
napacan can sıkıntısı.. hep ahmet napacak yasemin napacakla geçmiyor vakit..

Melal
29-03-07, 13:30
Hepsine katiliyorum. Nezahat'i de ekleyelim. "Gununde dogsa tosun olacakmis" dedi ya "erken dogan" Ruya'ya bakip. Ya, 7 ay once Ahmet kizina ask mektuplari birakiyordu. Calistir o kafani kadin.

Herkes bir saf, bir saf, aptallik derecesinde. Ama en acayibi Yasemin'in Necdet'in duygularini HALA anlamamis olmasi. Nasil yani? Dile kolay 5 sene. Adam deli gibi asik. Her gun berabersiniz. Bu kadar mi zor anlamak? Ben Yasemin'i cok seviyorum, boyle kit akilli davrandirdiklari zaman sinirleniyorum o yuzden.

Bırak Nezahat hanım'ı Ahmet anlamadı ya hala Rüya'nın kendi kızı olduğunu hatta Yasemin mayıs ayında 5 yaşına girecek dedi.
Tabii adam Yasemin'e bakmaktan onu düşünmekten hesap,kitap yapmıyor.:):)

anita
29-03-07, 13:30
nerden çıkardın ayladan hoşlandığımı..
günahım kadar sevmem onu..
defneyi daha çok seviyorum..
buzdolabı mübarek...ama ahmet severse severim belki..
ben ışığı sevdim ya o gözüme batmadı..
denizle harun bir numara ama..

kiz ahmet sevsede cekilmez o kadin ayla ayla nedir senden cektigimiz ya valla bu kiz ahmetle evlenirse yaseminden önce ben verem olacam:img-icecr :img-hyste aslinda yaseminde bunu hak edecek ya ahmeti tiren garinda beklet sonra necdeti sec verem olasin yasemin ahmet beni öldürdun sen yasemin demisdi kizlar bu adam birdahami ölecek yasemin icin yeter ya artik ahmette yasemini öldursun aylayla evlenirse zaten yasemin cok yasamaz kahrindan ölur verem ölur bu aciya dayanirmi yürek yasemin kahrindan öllllllllllllllllll:img-cray: :img-cray:

black--mamba--
29-03-07, 13:32
anam beğenmediğimizi kim söyledi..
valla ben beğenmesem kimse bana zorla izletemez..cansel bile yani..
ben seviyorum bu diziyi bakma sen dalga geçtiğimize..
napacan can sıkıntısı.. hep ahmet napacak yasemin napacakla geçmiyor vakit..

valla bana zorla izletiyor bu cansel..ya canselim istemiyorum izlemiycem diyorum yok alınırım sensiz olmaz sen izlemessen benim bir dizide oynamamın ne anlamı var diyor kıramıyorum:img-hyste :img-hyste

Melal
29-03-07, 13:32
Yasemin kahrından ölsün mezarı benden söz veriyorum.:)
Hatta manzaralı olarak.Eyüp olabilir.Şöyle Haliç manzaralı.:)
Yasemin hanım kıymetimi bilsin manzaralı mezarlık bir dünya para yani.:img-hyste :img-hyste

dizice
29-03-07, 13:34
Aaa senaristlere sitem etmkteyiz; ama sitem sevgiden gelir biliyorsunuz. Seviyoruz ki diziyi, bir de oturup yorum yapiyoruz. Ama ben artik arbeskten su diyalogu bekliyorum HS'de:

Mujde: Sener, bundan sonra gozlerime bile degil, sadece sana inanacagim. Hic bir sey bizi ayiramaz.

30 saniye sonra:

Mujde: Sener, bu kadin da kim? Beni aldatiyorsun, degil mi!

Sener: Hayir Mujde. Dusundugun gibi degil. Birak aciklayayim.

Mujde: Ay Sener, sana mi inanayim, gozlerime mi?

Hala en guldugum diyaloglardan biridir. Tam hatirlamasam da, yaklasik bu sekilde gelisiyordu.

Yasemin milletin dalaverelerine mi inansin, Ahmet'in askina mi simdi?:)

vega58
29-03-07, 13:35
vay çok uçmuş gördüm seni YAPRAK..
demek cansel zorla izletiyor..hatta karşılıklı geçip çekirdek çıtlatarak beraber izliyorsunudur allah bilir..
bir gün de bizi çağır nalçak kadın..
ah kahpe dünya ah..

Messa
29-03-07, 13:35
ya siz öldüreceniz beni valla ZEYNEP laleyi kötü yola düşürdü sen ışığı verem yaptın bu dizi bizi ne hala getirdi yaa kendi dizimizle dalga geçioz:img-hyste ama en komiği kırık kanatları izlerken aşk oyununu izleyenlere 'yaa nasıl izliysunuz bunu tam yeşilçam işte'dememiz..şimdi bir aşk oyunu fanı karşıma geçip'yaa ne oldu büyük konuşmıycan işte bu hayatta'dese pısıp kalırım valla cevap bile veremem:bide şimdi bizi tanımayan diğer hatırla sevgili fanları'bunlarda ne gıcık kimseyi beğenmiyorlar'falan diyordur ..seçici ve üstün zevkliysek şuç bizdemi alla alla:

bakın şunu dinleyin bu müthiş...tam da rüya necdet ve yasemine uyyor..ne de olsa rüya kardeş istiyor necdet de çaktırmasa da yaseminden çocuğu olsun istiyor..

turkan soray'in ikiz kiz bebekleri olmustur. hastaneden tam cikacakken doktor rolundeki kayhan yildizoglu gelir;
- bundan sonra cocuk yapmaniz kendiniz ve cocugunuz icin cok tehlikeli.
- ama nasil olur? ya kocam bir de erkek cocugu olsun isterse?
- kocanizla sizin kan gruplariniz uyusmuyor bu yuzden bir kez daha hamile kalirsaniz cocugunuz olu dogacak ve maalesef tibbin bu mesele karsisinda yapabilecegi hicbir sey yok.

bir de şu var..ahmet yasemin arasında geçebilecek bir diyalog..yasemin söyler bunu mutlaka..dengesiz ne de olsa..

adam - bi dakka nalan ...
nalan - aramızdaki mesafenin bir dakikada kapanacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz...

Keriman provadan dönmektedir.onu gören Kamil burma bıyıklarını biraz daha burur.Keriman gözlerini süze süze gülümser ve de patlatır bi şarkı.bunun üstüne Kamil öldürücü gülüşüyle Keriman'ı felce uğratır,Keriman şoklanmış bir patates kadar çaresizdir.Kamik basar gaza doğru nikah dairesine, Keriman bilinçsizken imzayı çakıverir.

Arkadaşlar valla hepiniz süpersiniz burada kaskatı kesildim gülmekten:img-hyste :img-hyste

Dizice Arkadaşım:Çok güzel yazmışsın hepsine katılıyorum. Ama "Çalıştır o kafanı kadın" sözüne bittim:img-hyste :img-hyste

Yaprakcım aşk olsun yaa sen HS ile AO denen diziyi bir mi tutuyorsun...:icon_whis Dalga geçmek denmez buna olsa olsa eleştirmekdir... Valla ben öyle bir savunurum ki:img-hyste

Bademkız:İnşallah dediğin gibi Kamil ile Keriman evlenir...Bundan sonra benim favori çiftim K&K en kısa zamanda bir imza yapcam:img-hyste

Bebişim eklediklerin süperrr...:img-hyste Benim sonu kötü gibi...Fazla güldüm dün ve bugün...

sinope
29-03-07, 13:36

bademkiz
allah canini almasin senin emi oldum burda gulmekten
ay cok yasa sen
ahmet isin felsefesini ogrendide simdi uygulamaya gecirmek icin zaman kolluyor canim:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Melal
29-03-07, 13:37
Dizice evet ya o diyalog süperdi.
Bir de hep aynı arabanın çarpmasına ne demeli.:)
Hele Allahım kör et beni:img-hyste :img-hyste

Yaprak'cım şu mezar parasını kırışsak mı ne bir ev fiyatıymış Eyüp'te mezarlık.:img-hyste

sinope
29-03-07, 13:41
Yasemin kahrından ölsün mezarı benden söz veriyorum.:)
Hatta manzaralı olarak.Eyüp olabilir.Şöyle Haliç manzaralı.:)
Yasemin hanım kıymetimi bilsin manzaralı mezarlık bir dünya para yani.:img-hyste :img-hyste

melalcigim
kiz sen eyupte olan mezarliklarin fiyatlarini biliyormusun hemide halice karsi olanlarin:img-hyste :img-hyste
yok valla alma bu isi ustune(altindan kalkamayiz sonra) hem yasmine orasi cok bea(luks yani):img-hyste :img-hyste (mematiye sorayimmi o daha iyi bilir uygun mezar yerlerini):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Melal
29-03-07, 13:42
melalcigim
kiz sen eyupte olan mezarliklarin fiyatlarini biliyormusun hemide halice karsi olanlarin:img-hyste :img-hyste
yok valla alma bu isi ustune(altindan kalkamayiz sonra) hem yasmine orasi cok bea(luks yani):img-hyste :img-hyste (mematiye sorayimmi o daha iyi bilir uygun mezar yerlerini):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Sen en iyisi Memati'ye sor o iyi bilir.:)
Gerçi dediğin gibi Yasemin'e lüks gelir olarası ona Sevda Tepesi yeter de artar bile.:)
Yada Zincirlikuyu mezarlığı da olabilir.Karacaahmet'te listemde var.
Ben iyicene bir araştırayım fiyatları en iyisi.:img-hyste

anita
29-03-07, 13:43
Dizice evet ya o diyalog süperdi.
Bir de hep aynı arabanın çarpmasına ne demeli.:)
Hele Allahım kör et beni:img-hyste :img-hyste

Yaprak'cım şu mezar parasını kırışsak mı ne bir ev fiyatıymış Eyüp'te mezarlık.:img-hyste

kizla cok acimasizsiniz (delimisiniz ya öyle cok paraysa bulun ucuzundan bir yer nesine yetmiyorki) yani sizi esefle izliyorum yorumlariniz okuyorum yazik degilmi gencecik güzelim yasemine (boyu devrilsin) :icon_whis

black--mamba--
29-03-07, 13:44
MESSA tabiki ao ile HS bir değil çünkü hatırla sevgilide gerçek oyuncular var(bir iki çürük yumurta dışında) ve bir dönemi anlatıyor..ben ahmet-yaso aşkını ao nuna benzettim..ikiside aynı oranda saçma bana göre:img-blush

MELAL tamam beaa parayı kırışırız hatta başka ortaklarda buluruz kale abla averaj aslı abla falanda ortak olur seve seve bu ulu amaç için:img-hyste

ZEYNEP evet biz hs yi canselle beraber izliyoz ama o çekirdek sevmiyo ben ona fransız usulu pastalar yapıyorum onu yiyoruz izlerken ama boşuna tiyo beklemeyin ağzından laf alamıyorum:img-hyste

neyse canlarım hoşçakalın SABIRLARLAN KALIN(cuma akşamı ihtiyacınız olacak..ama sakin olun tamammı..tv yi camdan falan atmaye ne gerek var hep şunu düşünün..sakin olmalıyıım gerçek değil bu..gerçek değil bu...:img-hyste )

agircekim
29-03-07, 13:44
biraz önce yeni fragmani izledim.. heyecanlandim biraz.. :img-blush
cocuklar yine olaylara karisiyor..
yasemin ve ahmet beraber kibriscika kacmaya karar veriyorlar..
necdet teola dertlesiyor.. ahmet ve yasemin bavullarini hazirliyorlar..
necdet yasemin ve rüyanin resimine bakip agliyor..
yaseminin teodan ögrenmek istediyi bir sey var (herhalde necdetin duygularini)..
rüya kardes istiyor.. :icon_whis
ahmet bavuluyla bekliyor.. (sanirim bosuna.. o yasemin kesin vazgecer.. :img-cray:)

sinope
29-03-07, 13:47
Sen en iyisi Memati'ye sor o iyi bilir.:)
Gerçi dediğin gibi Yasemin'e lüks gelir olarası ona Sevda Tepesi yeter de artar bile.:)
Yada Zincirlikuyu mezarlığı da olabilir.Karacaahmet'te listemde var.
Ben iyicene bir araştırayım fiyatları en iyisi.:img-hyste

melalim canim
ben en iyisi sorayim bizim sahin bakisliya:img-cool2 :img-cool2
o malum bu islerin sarrafi oldugu icin en uygun yeri bize bulur nasilsa:img-hyste sen zincilikuyularla,karacaahmetlerle ugrasma canim hayat ates pahasi zaten
yasemine o kadar para yatirmaya degmez
o sevda tepesinde yatsin be(cok bile ona):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

anita
29-03-07, 13:47
melalcigim
saygilarimla

kiz mematiye birakirsan yasemini bir kuyay atar zavlliyi posetle sarar sonra atar kuyaya ona havale etmeyin abdul heye verin :img-hyste

simdik kizlar eski türk filimlerine benzetiyorlar diziyi benzemsi dogal degilmi adamlar o dönemin zamanini cekiyor simdiki diziler dahada geri zamani 2007 uyduruyorlarya:img-hyste

Messa
29-03-07, 13:49
Rüya için,
Anneciğim, ben bu amcayı cok sevdim. Ona baba diyebilirmiyim?
Bu resimdeki amca kim anne?

Necdet için,
Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mi hala. ( Aktör veya aktrist amansız bir hastaliğa genellikle ince hastalığa tutuldugu zaman sevgilisine söylediği ilk cümle.)

Rıza için,
N'olur gerceği söyleyin doktor yaşayacak mıyım?

Lale için,
Aman tanrım, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum.

Teo için,
Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak.
Aman Allahım, ne kadar mesudum.

Ahmet için,
Bu ses.. Bu ses.. Olamaz, git.. Git buradan..
Olmadı Neriman, yapamadım.. Seni unutamadım.

sinope
29-03-07, 13:53
kiz mematiye birakirsan yasemini bir kuyay atar zavlliyi posetle sarar sonra atar kuyaya ona havale etmeyin abdul heye verin :img-hyste

simdik kizlar eski türk filimlerine benzetiyorlar diziyi benzemsi dogal degilmi adamlar o dönemin zamanini cekiyor simdiki diziler dahada geri zamani 2007 uyduruyorlarya:img-hyste

anitacigim
valla yarin aksam ahmetle kacip gitmezse artik yasmin karismiyorum ne hali varsa gorsun
soyliyecem MEMATIYE ne yaparsa yapsin bu yasmini,ister topuguna,ister kafasina,isterse posetleyip kuyuya a