Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-8

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Melal
30-03-07, 13:27
yeter kiz vallah gulme krizine girdim :img-hyste
iki gundur derya yok berosun sayfasinda onun yerini aratmiyorsun
ama yaseminin iside zor ahmetlen gitse nejdetciler kiza yuklenecek ahmetlen gitmese ahmetciler kiza yuklenecek en iyisi kizini alsin kendine bir ev tutup kiziylan yasasin :icon_whis

En iyisi Yasemin Aliye'nin yaptığını yapsın.
Alsın kızını binsin bir yata uzaklara doğru yol alsın.
Ahmet Ayla ile,Necdet Meyra ile mutlu olsun.:):)
Ohh be onlar sağ biz selamet sonra aa gençliğimize yazık kafayı yedirtecek bunlar bize bacılarım.:):)

Melal
30-03-07, 13:29
Averaj'cım bende ev topluyorum bir kaç gün sonra yolcuyum.
Evde bir tabak yemeyim yok banada patates salatası gönderebilir misin?:img-hyste :img-hyste

Sanırım forumcak herkes bu gece Yasemin'e son şansını veriyor.
Sonrasında Yasemin önümüze altın dökse,Ahmet'in ayaklarına kapansa bile yaranamaz.
Ben diyorum size Yasemin Ahmet'e bir darbe daha indirecek ve sonra hepimiz Ayla'cığımızı bağrımıza basacağız.:)

kale
30-03-07, 13:30
Kalecim...
Bence Yasemin Ahmetle birlikte Kıbrısçıkta da yaşar en köhne yer de de yaşar...
Lüks içinde yaşıyorda ne oluyor, mutsuz...
Ahmet olsun, 100 milyar borcum olsun:img-hyste

:img-hyste bu benım ıcın senın ıcın gecerlı pek Yasmın'ı baglamaz gıbı :img-hyste Yasmın rahatı seven bırı bencem neden oyle dusunuyorsun dersen on sezılerım derım :img-hyste ama on sezılerımı kım yonetıyor dersen Yasmın saflıgı :img-hyste ama yok saf degıl aklı basında ustellık asıstan bılemem nerde dersen ben de derım gordun mu bak evının kadını olmak dursun hırs burumus gozlerını maas ıcın calısıyor Ruya'yı kım bakıyor o da suphelı, Ruya'nın kakasını bılle temızledıgını sanmıyorum ben Yasmın'ın :img-hyste ah ya Ahmet bunun ıcınde hasret olacak :icon_sorr

fundapehlivan
Ohh be onlar sağ biz selamet sonra aa gençliğimize yazık kafayı yedirtecek bunlar bize bacılarım.:):)

Ya Ayla nereden çıktı şimdi??
Yasemin kızını da alıp ahmete gitsin.
Necdetle kiminle olacaksa onunla olsun...

Ya Ayla ile evleneceğini söylemeselerdi keşke...
Azıcık şok olurduk...

dalya
Benim de eğer ahmetle gitmezse gözümden düşecek!!
Necdetin yasemin ve rüyayla olmayı hak etmiyor bence... Daha da doğrusu o aslında başkasının karısı, rüya başkasının kızı!!
Üstelik yasemin onu sevmiyor, yani kendi de mutlu değil ki neden ona takılıp kalıyor!! Git seni seven birini bul... Başkasını sev...
Yasemin de Ahmettte mutlu olsunlar artık...
Rüya da gerçek babasına kavuşsun!

Bende Yasemin ve Ahmet birlikte mutlu olsunlar istiyorum da Necdet ne olacak? O bence dizinin en iyi kalpli insani. Necdet'e biri bulunmadan olmaz bu is :icon_whis

Rüya'nin da psikolojisi bozulacak, babasi sandigi kisi aslinda babasi degilmis. Rüya'nin ögrenmesine de var bence bi en az 10 bölüm..

askasurguncu

eh cok guzel olurdu oyle
berenin oynadigi rolerde cok cektiriyor erkeklere :img-hyste
zilanin hazara cektirmedigi kalmadi simdide yaseminin ahmete cektirmedigi kalmadi nejdet ile meyra cok mutlu olsunlar bol bol cocuklari olsun :img-hyste yaseminden ayrilsinda kimnen olursa olsun nejdet:icon_whis

fundapehlivan
30-03-07, 13:32
Evde bir tabak yemeyim yok banada patates salatası gönderebilir misin?:img-hyste :img-hyste

Sonrasında Yasemin önümüze altın dökse,Ahmet'in ayaklarına kapansa bile yaranamaz.
Ben diyorum size Yasemin Ahmet'e bir darbe daha indirecek ve sonra hepimiz Ayla'cığımızı bağrımıza basacağız.:)

Valla eğer gerçekçi bir sebep olmadan Yasemin ahmeti bir kez daha ortada bırakırsa bilemiyorum yani...
Aylayı bağrıma basmayı düşünebilirim o zaman...

askasurguncu
30-03-07, 13:32
Bende Yasemin ve Ahmet birlikte mutlu olsunlar istiyorum da Necdet ne olacak? O bence dizinin en iyi kalpli insani. Necdet'e biri bulunmadan olmaz bu is :icon_whis

Rüya'nin da psikolojisi bozulacak, babasi sandigi kisi aslinda babasi degilmis. Rüya'nin ögrenmesine de var bence bi en az 10 bölüm..

nejdetmi en iyi kapli insani
ya nejdet yasemini sevdigi için evlendi yaseminin yerinde ayla olsaydi hayata evlenmezdi nejdet sevda tepesinde gorse bile kurtarmazdi kizi

fundapehlivan
30-03-07, 13:34

Dizinin en iyi insanı neden Necdet??
Ahmetin ne kötülüğünü gördün??
Bu tartışılır yani...
Bana da en masum Ahmet gibi geliyor... Çünkü suçu olmadan çok büyük acılar çekti. İki darbe yedi, hem arkadaşı ve sevdiği tarafından...

Valla Rüya bir an önce öğrense iyi olurdu. Ne kadar büyürse öğrendiğinde de o kadar büyük acılar çekecek...

kale
30-03-07, 13:34

Fena mı ıkı esas babası olacak bence hıc fena fıkır degıl, bırı guzel sarkı soyluyor dıgerı karızma bence dogru anlatıldıgı surece anlamayacak bır cocuk yok... Necdet bu saaten sonra ondan ayıralamaz gercekten sevıyor cunku...

arzu-başak
30-03-07, 13:35
Arzum ne ısın var senın burda :img-hyste sınav stresınden kurtulmaya mı calısıyorsun, yok yanı burda daha yogun bır stres varda gıder mı,gıtmez mı,yolunur mu,yolunmaz mı,nasıl temızlenecek :img-hyste yazarken bılle fenalık gecırdım sen gıt yavruuum buralardan cok kotu ınsanın aklını bulanıyor :img-hyste

Kalem kırılıyorum ama...sen niye ikigündür çık çık diyorsun....yoksa beni beğenmiyormusun..ama doğru valla burası daha stresli bugün..helede biri çıksın şurda necdet şöyle iyi böyle iyi desin valla deliririm...
ya ben nasıl no aylacı grubundayım anlamadım..yani ahmtle yaseminin mutlu olmasını istiyorum...ama yasemin yine ahmetimi üzerse ahmet hemen gidip aylayla evlensin ya...sırf yaseminin o anki yüzünü görmek için istiyorum bunu....yoksa aylayı sevdiğimden değil..ama yavaş yavaş seviyorum ben aylayı ya...şimdi melal hemen beni gruba almaya kalkışır...ben vazgeçmem sonuan kadar no ayla no problem...

fundapehlivan
30-03-07, 13:36
ya nejdet yasemini sevdigi için evlendi yaseminin yerinde ayla olsaydi hayata evlenmezdi nejdet sevda tepesinde gorse bile kurtarmazdi kizi

Hay senin alnından öpeyim:img-hyste
Ne kadar güzel söyledin!!
Yasemin değilde başkası olsaydı evlenmezdi yani hayrına evlenmedi. İleri de beni sever dedi ve bir umut evlendi...

Ama o sevda tepesinde intihara kalkışan kim olursa olsun kurtarırdı canım o kadar da değil:img-hyste

Melal
30-03-07, 13:36
Yasemin'in atacağı kazıktan sonra forum toptan Ayla'cı olacak kanımca.
O zaman iddia güme gider demektir.:img-hyste

Necdet mi iyi kalpli yapmayın Allah aşkına neresi iyi onun.
O kendini düşünen,bencil birisi tamam en başta Yasemin'le evlenerek iyilik yaptı.
Ama gerçekten iyi birisi olsa Ahmet'e İstanbul'dayken herşeyi anlatırdı.
Ve aralarındna çekilirdi.Bazen aşk sevdiğinin başkası ile mutlu olmasına göz yumabilmektir.
Ama Necdet tek taraflı seviyor ve elindekileri asla kaybetmek istemiyor.
İyi olan Ahmet öyle ki yıllar sonra Yasemin'le karşılaştı.
Hiç bir şey olmamış gibi konuştu.Babasını Necdet bildiği Rüya ile şakalaştı,sohbet etti.
İşte ortada iyi birisi,fedakar birisi varsa Ahmet'tir.
Var mı bu dediklerimin aksini söyleyecek.:img-hyste

dalya
30-03-07, 13:37
Benim bakis acimdan ama öyle. Necdet Yasemin'le evlenirken kötü bir niyeti yoktu, "bir firsat bulup Yasemin'le yakinlasirim" gibi seyler düsünmedi.
Zaten böyle bir niyeti olsaydi coktan gerceklestirirdi gecen yillarda.

sinope
30-03-07, 13:39

selam dostlar
melalim bu aksam yasmin hanimin son sansi bir daha ona sans vermek yok,sayet garda amedi ekerse ki ekecege benziyo AYLACI olacagimiz asikare
allahtan arka sayfalari okuyarak gelmisim,kizlar sabah yazdiklarimi imha etmekle mesguldum,melal kusum sen benim o kadar evli oldugum yillara bakma valla daha 18 genc kizdan daha gencim kusum
ah bugunku sologan CAN CIKMADAN UMIT KESILMEZMIS bizde o hesap dizi bitene kadar yasmine sans vermek olsun,sayet gitmezse zaten bu gece yarisindan sonra kesin fena cekecek:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Melal

Kesinlikle sana katılıyorum.
Sadece intihar eden Ayla olsa kurtarmazdı kısmıan katılmıyorum.
O kadarda taş kalpli değiltir herhalde Necdet.:)
Ama dediklerinde haklısın.Hamile olan ve zor durumda olan Ayla veya başka birisi olsa asla evlenmezdi.
Vahh vahh der geçerdi.O Yasemin'in kara kaşına,yeşil gözüne evlenmedi.
Aşık olduğu için evlendi,belki bir gün beni sever,Ahmet'i unutur ve kendi çocuğumuz da olur umuduyla evlendi.
Ama hiçbir şey umduğu gibi olmadı.:)

askasurguncu

O kendini düşünen,bencil birisi tamam en başta Yasemin'le evlenerek iyilik yaptı.
Ve aralarındna çekilirdi.Bazen aşk sevdiğinin başkası ile mutlu olmasına göz yumabilmektir.
Hiç bir şey olmamış gibi konuştu.Babasını Necdet bildiği Rüya ile şakalaştı,sohbet etti.

melalcim ben hayata aylaci olmam
yasemine kizamda yani idia gume gitmez :icon_whis
hep destek tam destek yasmine:happy0064

averaj

canım yolculuk mu, taşınma mı?iki türlü de kolay gelsin...patates salatasını da benim kuryeyle gönderiyorum:img-hyste isteyenler self-servis olarak da alabilir:img-hyste

yasemin için geri sayım başladı...bomba elinde...kablolardan kırmızı olan mı mavi mi o bilecek:img-heh:

kaçmaya karar verirse acaba bir hoca olduğu aklına gelecek mi ben bir de bunu merak ediyorum:img-artis

Melal
30-03-07, 13:41
Sinope'cim hepimiz imzalarımızın altına çıkmadık candan umut kesilmezmiş mi yazsak acaba:)

Stella 7 yaşındna küçüklere bilet alınmıyormuş.
Arkadaşlar öyle dedi yani Rüya'da gidecek merak etme sen tabi anası son anda caymazsa.:img-hyste

Melal
30-03-07, 13:42
Averaj'cım hem yolculuk,hem taşınma gibi bir şey.
6 aylığına ailemin yanına gidiyorum.Bir kaç parça eşyamı topluyorum.
Eşim haftaya askere gidecek de.:)

Askasurguncu sen tek kalma da forumda antiayla'cı olarak.:img-hyste

dalya
30-03-07, 13:42
Fena mı ıkı esas babası olacak bence hıc fena fıkır degıl, bırı guzel sarkı soyluyor dıgerı karızma bence dogru anlatıldıgı surece anlamayacak bır cocuk yok... Necdet bu saaten sonra ondan ayıralamaz gercekten sevıyor cunku...

Allah iyiligini versin, koptum :img-hyste
Fazla baba göz cikarmaz :img-hyste :img-hyste

Rüya gercekleri ögrenmesi icin biraz zaman gecmeli, Rüya büyümeli. Bu yasta kavrayamaz canimcagiz.

fundapehlivan
30-03-07, 13:44
Benim bakis acimdan ama öyle. Necdet Yasemin'le evlenirken kötü bir niyeti yoktu, "bir firsat bulup Yasemin'le yakinlasirim" gibi seyler düsünmedi.
Zaten böyle bir niyeti olsaydi coktan gerceklestirirdi gecen yillarda.

Ama bunu zaten Necdet belirtmişti.
Belki yıllar sonra bana aşık olur demişti, yani niyet belli...

Ama gidip Yasemine zorla bir şey yapacak değil ya! Baktı ki Yasemin kendine yüz vermiyor, sevmiyor o da yaklaşamadı. Duygularını saklamaya devam etti.

sinope
30-03-07, 13:45
canım yolculuk mu, taşınma mı?iki türlü de kolay gelsin...patates salatasını da benim kuryeyle gönderiyorum:img-hyste isteyenler self-servis olarak da alabilir:img-hyste

yasemin için geri sayım başladı...bomba elinde...kablolardan kırmızı olan mı mavi mi o bilecek:img-heh:

kaçmaya karar verirse acaba bir hoca olduğu aklına gelecek mi ben bir de bunu merak ediyorum:img-artis

averaj gercektende hem yasmin icn hem bizim icin geri sayim basladi,insallah kacar
melalim hayirdir yolculuk falan ?
yahu yasmin kacsin yeter ki hocaligina kibriscikta da devam eder,edemezse bile bunca senedir amede cektirdigi acilari pansuman eder:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

.::STELLA::.
30-03-07, 13:45

tek değil tek değil bende varımmmmm:img-yes: :img-yes: bu arada Melal yedi yaşından küçüklere bilet alınmıcanı söylediğin için saolll

askasurguncu
30-03-07, 13:47

yok tek kalmam galiba:icon_whis tek kalirsam
gidip butun berosculari topluyormusummm:img-hyste :img-hyste

bitter_lemon

:good: ne kadar aylayı sewmesemde yaseminin werecegi bu karar sonunucnda aylacı olmasamda nötr kalmayı tercih edicem...necdetin aşkını ögrendigi içn ahmete kazık atması hiçde mantıklı deil..ahmetin o aşkını anlamamş gibi necdetin aşknı tercih etmesine DAYANAM...böle bişey olmasn gitsin ahmetiyle kızyla mutlu mesut yaşasn kasabasnda...:sad53:

averaj

tamam canım, tez zamanda kavuşun tekrar o zaman:img-wink:

ışık bile babasına karşı yaseminden daha sorumlu çıktı...sevemedim o ayrı ama babasının yanında sonuçta..yasemin baba hapisteyken ne yaptı hatırlayan var mı:icon_whis

arzu-başak
30-03-07, 13:48

of valla ya necdetle ilgili yorum yaza yaza bir hal oldum..yani nasıl necdete çok iyi biri diyebiliyorsunuz pes....
ama tabi necdetin yaptığını fedakarlık olarak görürseniz böyle düşünmeniz çok normal...melalim bu yazının altına imzamı atıyorum...çünkü artık necdetle ilgili yorum yapmak istemiyorum...

Melal
30-03-07, 13:52
Ohh be Necdet'le ilgili dediklerimin üzerine ters söz eden yok.
Demek ki neymiş burada en iyi olan Ahmet'miş.:)

Sağol Averaj'cım artık 6 ay forumda beni oyalayacaksınız.:):)

Yasemin zaten hala Ahmet'in onu ne kadar sevdiğini kavrayamadı.
Sanki sadece kendisi çok seviyor.Ama yanılıyor Ahmet ondan daha çok seviyor.
Hem Necdet,hem Yasemin çok benciller.
Olan hep Ahmet'e oluyor.Bir küçük Emrah bakışı atmadığı kaldı Ahmet'in:img-hyste

sinope
30-03-07, 13:55
of valla ya necdetle ilgili yorum yaza yaza bir hal oldum..yani nasıl necdete çok iyi biri diyebiliyorsunuz pes....
ama tabi necdetin yaptığını fedakarlık olarak görürseniz böyle düşünmeniz çok normal...melalim bu yazının altına imzamı atıyorum...çünkü artık necdetle ilgili yorum yapmak istemiyorum...

arzucugum en iyisi necdetle ilgili yorum yapmayalim ya valla necdetede bir tane SIKTIRSAK MI acep?
melalim simdiden iyi teskereler esine,insallah en kisa surede kavusursun canim
bu aksam nezahatin suratini cok merak ediyorum acikcasi
yasmin annesini iyi bir benzetecek ama nezahat yine bildigi yolda devam edecekmi acaba?
yasmin o sinirle anne ruya amedin cocugu derse bakin o zaman senlige sen:img-wink: :img-wink:
yine her seyi ortbas etme yollarina gidecekmi?

fundapehlivan
30-03-07, 13:57
ewt bende yasmeine kızarım ama asla aylacı olamammm

Evet ya ben de...
Aylayı ne derece bağrıma basabilirim bilemiyorum!!

Bana antipatik geliyor o kız ya... Hem de en başından beri...

dalya
30-03-07, 13:59
Ama bunu zaten Necdet belirtmişti.
Belki yıllar sonra bana aşık olur demişti, yani niyet belli...

Ama gidip Yasemine zorla bir şey yapacak değil ya! Baktı ki Yasemin kendine yüz vermiyor, sevmiyor o da yaklaşamadı. Duygularını saklamaya devam etti.

Kötü niyet derken öhöm.. sen anladin ne demek istedigimi !?

Necdet Yasemin ve Ahmet birlikte Fransa'ya kacmak istediklerinde onlara yardimci olmayacak miydi? Iyilik degil mi bu? Onlarin askini kabullenmisti, kendi ici cok yansa bile..

Ayrica Necdet Rüya'ya hic bir zaman baskasinin cocugu gibi bakmadi. Rüya'yi benimsedi. Ki Ahmet neden Rüya'yla oynamasin?

Ahmet kötü biri demedim ki, oda tabiiki cok iyi biri. Necdet ama ondan daha iyi biri bana göre. Kim ne derse desin..

kale
30-03-07, 14:02
yasmin o sinirle anne ruya amedin cocugu derse bakin o zaman senlige sen:img-wink: :img-wink:
yine her seyi ortbas etme yollarina gidecekmi?

Yasmın o kadar yıgıt bır kadın degıl evlenmeden once yasadıgı nanelerı bu kadar rahat soylebılır mı kı ınsan aaaaaa, acık secık olmaz soyleyememesı gerek gercı Yasmın Necdet ıle bılle kurtaja gıttı mmm...

Melalcıgım allah kavustursun yavrumm, 5,5ay da gelır kısa donem degıl mı?

Melal
30-03-07, 14:03
Necdet yardım etti çünkü ağzından evet çıkmıştı bir kere hatta Teo'ya ben Ahmet'e söz verdim demişti.
Yani söz verdikten sonra pişman olmuş bir hali vardı.
Hatta arabasına binerken sıkıntılıydı gidip,gitmemekte kararsızdı.
Ve gitti.Darbenin olması Necdet'e yaradı.
Bir ihtilal 3 kişinin hayatını nasıl da değiştirdi.
Evet orada yaptığı iyilikti ama sonrasında yaptıkları bu iyiliğini çoktan götürdü.
Ahmet'e attığı o yumruğu unutmuş değilim.
Anlayıp,dinlemeden peşin hüküm verdi ve Ahmet'e ağzına geleni söyledi.
Madem iyi birisi önce dinlerdi demek ki arkadışını o kadar iyi tanımamış.
Yasemin aldatmayacağını anlamamış.
O yüzden bana kimse Necdet'i savunmasın.
Zaten gün geçtikçe suç dosyası kabarıyor.:)

Melal
30-03-07, 14:04
Evet Kale'icm kısa dönem.:)

Stella Ayla yani Nergis güzel birisi tamam Beren'de güzel ama Nergis'in de ayrı bir havası var.
Hem şu bir gerçek ki Nergis Beren kadar güzel olmasa da Beren'den çok daha iyi bir oyuncu.

sinope
30-03-07, 14:06
Yasmın o kadar yıgıt bır kadın degıl evlenmeden once yasadıgı nanelerı bu kadar rahat soylebılır mı kı ınsan aaaaaa, acık secık olmaz soyleyememesı gerek gercı Yasmın Necdet ıle bılle kurtaja gıttı mmm...

Melalcıgım allah kavustursun yavrumm, 5,5ay da gelır kısa donem degıl mı?

kalecigim
insallah yasminde biraz cesaret varsa bari ruyanin babasi desin artik
obur yaptiklarini anlatmasin canim adada bulusmalarini,diger yedigi naneleri annesi bilmesede olur zaten,ama ruyayi bari bilsin(nezahat malum sir kupuya kendi saklar zaten bu sirri)digerleri bilmesine gerek yok zaten:img-wink: :img-wink:

arzu-başak
30-03-07, 14:07
Ohh be Necdet'le ilgili dediklerimin üzerine ters söz eden yok.
Demek ki neymiş burada en iyi olan Ahmet'miş.:)

Yasemin zaten hala Ahmet'in onu ne kadar sevdiğini kavrayamadı.
Sanki sadece kendisi çok seviyor.Ama yanılıyor Ahmet ondan daha çok seviyor.
Hem Necdet,hem Yasemin çok benciller.
Olan hep Ahmet'e oluyor.Bir küçük Emrah bakışı atmadığı kaldı Ahmet'in:img-hyste

evet en iyi ahmet başka iyi yok...
necdet birşey yapar ahmet üzülür..yasemin birşey yapar ahmet üzülür..ne bu ya...acıların çocuğu oldu çıktı garibim...
vuslatcım ben necdeti sana havale ettim ne istersen yaptırabilirsin..ister topuğundan sıktır ister başka biryeden....
neyse ben çıktım arkadaşlar....bu hafta sonu sizinle yorum yapamamak kötü olucak...ama haftaya geliyorum bekleyin....kalem bak gidiyorum..mutlumusun şimdi....

sinope
30-03-07, 14:17
evet en iyi ahmet başka iyi yok...
necdet birşey yapar ahmet üzülür..yasemin birşey yapar ahmet üzülür..ne bu ya...acıların çocuğu oldu çıktı garibim...
vuslatcım ben necdeti sana havale ettim ne istersen yaptırabilirsin..ister topuğundan sıktır ister başka biryeden....
neyse ben çıktım arkadaşlar....bu hafta sonu sizinle yorum yapamamak kötü olucak...ama haftaya geliyorum bekleyin....kalem bak gidiyorum..mutlumusun şimdi....

arzucugum
bu gune kadar ne olduysa amede olan oldu acilarin cocugu olmaktan oteye gidemedi(birde yasminle misil misil uyumaktan anlayin gerisini)
arzum canim sen hic meraklanma NECDET benimdir,icini rahat tut,gereken yapilacaktir,bu aksam ki bolumu once izleyelim,olmadi TOPTAN KOKUNDEN KAZITACAGIZ necdet EFENDIYI:img-hyste :img-hyste
gule gule canim,biz senin kulaklarini cinlatiriz soz
sana simdiden basarilar
ay bu aksam isin ucunda aylaci olmakta var kizlar:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

kale
30-03-07, 14:17
kalem bak gidiyorum..mutlumusun şimdi....

benı senı cok begenıyorum Amet kadar cok ama cok :img-in_lo sadece daha fazla yogunluk yasamanı ıstemedım dermısım... Amet'ın tutugu gul olaydım :img-in_lo ah Amet ah bırak su Yasmın'ı :icon_sorr

aaa KY'ın formu kapanmıs yapımcıların ıstegı ıle daha yenı ogrendım, valla bızım yapımcılar allaha sukur boyle bır yolla basvurmuyor ne de olsa cok dalga gecıyorum ben :img-blush utandım sımdı kendımden...

30-03-07, 14:18
arkadaşlar maalesef bende sizlerle yorum yapamıcam çok üzülüorum hafta sonu ist.a gitcem orda pc de yhokk biz şimdiden yorumları yapalım..
bir şeyde daha belki Ahmet'in ailesi Ahmet'in gitmesini istemez ve onu eve götürürse noolcekkk öle bişe olcanı pek sanmam ama...

averaj
30-03-07, 14:21

Hem şu bir gerçek ki Nergis Beren kadar güzel olmasa da Beren'den çok daha iyi bir oyuncu.

tamam canım oyalarız seni:img-wink:

canım zaten berenin güzelliği yetmiyor..ayrıca benim kardeş biraz görsele dayalı bir bölümde okuyor..berenin yüz hatlarını beğenmiyor mesela:icon_whis

karar verdim bu bölümden sonra diziyi pasiflora içip öyle izleyeceğim, şöyle yüzümde anlamsız ifadeyle birlikte:img-hyste

arzu-başak sınavında bol şans dilerim tekrar...benim de şu bir buçuk ay içinde iki sınav var, bakalım çalışmaya başladım gibi ama:img-blush

dalya
30-03-07, 14:24
Necdet yardım etti çünkü ağzından evet çıkmıştı bir kere hatta Teo'ya ben Ahmet'e söz verdim demişti.
Yani söz verdikten sonra pişman olmuş bir hali vardı.
Hatta arabasına binerken sıkıntılıydı gidip,gitmemekte kararsızdı.
Ve gitti.Darbenin olması Necdet'e yaradı.
Bir ihtilal 3 kişinin hayatını nasıl da değiştirdi.
Evet orada yaptığı iyilikti ama sonrasında yaptıkları bu iyiliğini çoktan götürdü.
Ahmet'e attığı o yumruğu unutmuş değilim.
Anlayıp,dinlemeden peşin hüküm verdi ve Ahmet'e ağzına geleni söyledi.
Madem iyi birisi önce dinlerdi demek ki arkadışını o kadar iyi tanımamış.
Yasemin aldatmayacağını anlamamış.
O yüzden bana kimse Necdet'i savunmasın.
Zaten gün geçtikçe suç dosyası kabarıyor.:)

Herhalde davulla zurnayla gönderecek degildi ikisini. Icinin bir tuhaf olmasi, celiskiler dogal, sevdiginin baskasiyla kacmasina yardim ediyordu.

O yumruk konusunda haklisin ama, diyecegim söz yok..

Ama hala fikrim degismedi: Necdet iyi biri!

NiliWerda
30-03-07, 14:30
yaf kandil ziyareti için 2 dakka anneanneme gitti hemen doldurmuşsunuz sayfaları:D:D

yeni haberi duydunuzmu beren simdide okanlanmis
once tomris hanimin oglu sonra cansel simdide okan sonrada berklen yazarlar bereni insanlarin karalama gontemleri nasil kolay

hı?:img-cool2
bu ne ya? yalan haber olduğu belli:D:D berklen yazarlarsa ozaman ben o haberi yapan kimse uçarım icabında yada mematiye havaleeeeee:D:D

gara gelmeyen yasemin ahmet'in düüğününe kesin gelir.
hemide necdet'le.
düğün pastasıda necdet'ten.
ahmet elleriyle yedirir ayla'ya.
tam nikah kıyılırken yasemin dayanamaz.
hayır der, bu nikah kıyılamaz.
herkez neden diye yasemin'e bakar.
çünki der yasemin, rüya ahmet'in kızı.
bunu yapma ahmet, demiycektim ama vaz geçtim, dayanamadım.
.........
ya da düğün gecesi ahmet'in eline bir zarf ulaşır.
zarfta aynen şunlar yazar.........
rüya senin özbe öz kızın......
bir dost.......

ya yok böle bişi olmaz.... yani ne bileyim..
bence ahmet rüyanın kendi çocuğu olduğunu çok ilginç bi şekilde öğrensin hepimiz izlerken şaşıp kalalım :img-yes:

yha çıkartamadım Ky hangi dizi???:img-blush :img-blush

kaybolan yıllar canım...
ya bizim hsyide kapatsınlar ozman bende yapımcılara uçarım:D:D

30-03-07, 14:31
Herhalde davulla zurnayla gönderecek degildi ikisini. Icinin bir tuhaf olmasi, celiskiler dogal, sevdiginin baskasiyla kacmasina yardim ediyordu.

O yumruk konusunda haklisin ama, diyecegim söz yok..

Ama hala fikrim degismedi: Necdet iyi biri!

bende necdet'in çok kötü olduğunu söylemiyorum ama Necdet çok bencil Ahmet'in acı çekmesine hep o sebep oldu Necdet in her istediği oldu Yasemin'le evlendi Rüya ona baba diyor ama tüm bunları hakeden kişi Ahmet Ahmet hep acı çekti ve buna sebep olan Necdet'ti ve bunu bilerek yaptı evet belki Yaseminle evlenerek bir iyilik yaptı ama o bu kadarını haketmiyor bence...Çünkü Yasemin'in onu sevmediğini bile bile bunu kabul etti..Evet belki onun sayesinde Yasemin ortada kalmadı ama onun yaptığı kötü şeylerde unutulmamalı...

Melal
30-03-07, 14:37
Kale'cim valla bazen bende diyorum fazla eleştirmeyelim diye ama dilin kemiği yok tutamıyoruz kendimizi.
Ama bizim dizimizin yapımcıları yapılan eleştirilerin çocğunun yapıcı eleştiri olduğunun farkındadırlar.

Tamam Dalya'cım Necdet sana göre iyi birisi olsun.
Ama ilerleyen bölümlerde yanlış şeyler yaparsa sorarım sana.:)

Averaj'cım pasiflora hafif gelir sen xanax al o daha aptal yapıyor insanı.:img-hyste

Melal
30-03-07, 14:42
Stella Günaydın.:img-hyste
Biz aylardır bu gerçekle yaşıyoruz.
Sen tabii şimdi öğrendin şoka girdin merak etme çıkarsın birazdan.:)
Boşuna demiyoruz Ahmet ve Ayla evlenecek diye valla evlensinler bir süre mutlu,mesut olsunlar.
Ya bu Yasemin Ahmet Ayla ile evlendi diye Necdet'ten bir çocuk yapmaz dimi.:img-hyste :img-hyste
Yasemin bak sakın bu dediğimi yapma aklını başına topla öfkeyle kalkan,zararla oturur bacım.:img-hyste

Melal
30-03-07, 14:49
Stella'cım lütfen Türkçe'yi düzgün kullanarak mesaj yazarsan iyi olur.
Ve rica ediyorum harfleri fazla uzatma emi canım.:)
Şimdi gelelim Ahmet Ayla ile evlenince Yasemin'e olan aşkı ölecek mi soruna.
Hayır ölmeyecek.Sadece Ayla'dan hoşlanacak.
Ama baki olan Yasemin'e olan aşkı olacak.
Aynen Yasemin ve Necdet evliliğinde olduğu gibi.

30-03-07, 14:55
Stella'cım lütfen Türkçe'yi düzgün kullanarak mesaj yazarsan iyi olur.
Ve rica ediyorum harfleri fazla uzatma emi canım.:)
Şimdi gelelim Ahmet Ayla ile evlenince Yasemin'e olan aşkı ölecek mi soruna.
Hayır ölmeyecek.Sadece Ayla'dan hoşlanacak.
Ama baki olan Yasemin'e olan aşkı olacak.
Aynen Yasemin ve Necdet evliliğinde olduğu gibi.
Ya hala inanamıyorum nasıl evlenir Ayla'yla inşallah senaryo değişir:img-grin2
Ama şu an Yasemin için öyle kıvranan Ahmet yarın öbür gün hatta bu bölümde(belkide) gidipte Ayla'yla nasıl evlenir aklım almıyoo

kale
30-03-07, 15:02
böyle bir aşkın bitçegini hiç sanmam
hatta dahada aşık olucaktır.Aylaya tahammül edemez heralde.

neden o tahsılı begenmıyormusunuz artık :img-hyste hem kaynanası ıle cok ıyı anlasıyor, Ahmet ona tahammul etmesı degıl de Ayla'nın ona tahammul etmesı soz konusu olur, hem sevılme hem horlan yok daha neler :img-hyste

sinope
30-03-07, 15:03
Ya hala inanamıyorum nasıl evlenir Ayla'yla inşallah senaryo değişir:img-grin2
Ama şu an Yasemin için öyle kıvranan Ahmet yarın öbür gün hatta bu bölümde(belkide) gidipte Ayla'yla nasıl evlenir aklım almıyoo

stella inan canim inan
bizde inanmak istemedik halada istemiyoruz ama genel ozette yazilanlari okudun
insallah senaryo degisir dedigin gibi,ama zannetmiyorum
valla yasmini bosuna oldurmeye,topundan vurdurmaya calismiyoruz demi canim:) :) :)
ben yiyemedim ayla cikolatali pastayi AL sen ye hesabi iste:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

egebatu
30-03-07, 15:03
Ahmet Aylaylami Evleniyo Kiminle Evleniyosa Evlensin Yaw Yaseminin Peşini Biraksin Ben Necdete çok üzülüyorummmmmmmm Onada Yazik Ahmete Dönerse çocuğuyla Necdeti Bi çöp Gibi Aticakmi Yasemin Ben Yaseminin Necdetle Olmasini Istiyorummm En Başindan Beri öyle Istiyodum Zaten Ama Biliyorumki Sonunda Ahmete Dönück Bir şekilde Ahmet öğrenicek Rüyanin Kendi Kizi Olduğunu

bir_adı_yok
30-03-07, 15:08
ben ayla'nın yerinde olsam asla evlenmem.
yasemin ve ahmet aşkına şahit olmuş biri,
aşık olunmadığını bildiği halde, sırf aşık olduğu için ne diye evlenir ki.
ömür boyu tek yaşarım daha güzel.
alın size ikinci bi necdet daha.
buda kız versiyonu.
şuan bişey yapmıyo ama,
ahmet eline geçince o davkaybetmemek için necdet gibi çırpınacaktır eminim.
amannnn
aşık olduğun adamın kalbinde olmadıktan sonra, onu elinde tutsan ne olur tutmasan ne olur.

30-03-07, 15:11
stella inan canim inan
bizde inanmak istemedik halada istemiyoruz ama genel ozette yazilanlari okudun
insallah senaryo degisir dedigin gibi,ama zannetmiyorum
valla yasmini bosuna oldurmeye,topundan vurdurmaya calismiyoruz demi canim:) :) :)
ben yiyemedim ayla cikolatali pastayi AL sen ye hesabi iste:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

Nayır Nolamaz hesabı oldu bu şimdi:img-grin2 :img-grin2
Ben hala şoktan çıkamadım neyse kaderimde buda mı vardı?Ahmet Ayla'ylaaa:sad53: :sad53:

Melal
30-03-07, 15:11
Ayla'nın belki şu anda Ahmet'e uzak durmasının sebebi Yasemin'i hala sevdiğini seziyor olması olabilir.
Ama neler yaşanacak ta Ayla ve Ahmet evlenecek.
Ahmet evlenme teklifini nasıl edecek.Ayla nasıl evet diyecek.
Sanırım bunları zamanla izleyip göreceğiz.
Şimdiden bir yorum yapmak zor gibime geliyor.

andromeasiren
30-03-07, 15:13
bence uzatıp aylayla evlendirmezler..senaryoyu değiştirirler..yoksa bu iş arap saçına döner bu arada fragmanı yeni izledim Yasemin Ahmetin yanına gelcekmi(istasyonda??)

NiliWerda
30-03-07, 15:14
Ben hala şoktan çıkamadım neyse kaderimde buda mı vardı?Ahmet Ayla'ylaaa:sad53: :sad53:

ya ahmet ve ayla evliliği olacak ne kadar istemesekte ama ben diyorumki bir gün mutlaka ahmet ve yasemin birleşecekler...
dizinin sonundamı olur ahmet yasemi yaşlanıncamı olur bilemem artıkın ama mutlaka öle bişi olacak...

askasurguncu
30-03-07, 15:15
İnsallah kaptırmaz senaryo değişir bişey olur ama insallah kaptırmaz of of

biz daha cok off offf deriz
kaptiracak kesin hem gecen bolum ahmetin aylaya
bakisini gormedinmi birde cok guzelismisin dedi :icon_whis

NiliWerda
30-03-07, 15:15
bence uzatıp aylayla evlendirmezler..senaryoyu değiştirirler..yoksa bu iş arap saçına döner bu arada fragmanı yeni izledim Yasemin Ahmetin yanına gelcekmi(istasyonda??)

bence gelemiycek...
yasemin teoyla konuşuyory..
kesin teo yasemine necdetin ona aşık olduğu nu falan dicek...
ama kesin yasemin gitmecek gara...
bişi olacak ama neee???

sinope
30-03-07, 15:16

STELLA
NEVET nayir NOLAMAZ hesabi ama gercek canim
bizde komalara girdik,soklardan ciktik,simdide bu aksam icin bitkisel hayattayiz anlayacagin
kaderimde budami vardi
seni baskasiyla gormek sarkisini soylemekte tabi bizlere dusuyor:) :) :)
saygilarimla

şilimsi
30-03-07, 15:17
Ayla'nın belki şu anda Ahmet'e uzak durmasının sebebi Yasemin'i hala sevdiğini seziyor olması olabilir.
Ama neler yaşanacak ta Ayla ve Ahmet evlenecek.
Ahmet evlenme teklifini nasıl edecek.Ayla nasıl evet diyecek.
Sanırım bunları zamanla izleyip göreceğiz.
Şimdiden bir yorum yapmak zor gibime geliyor.

bencede şimdiden yorum yapmak zor..çünkü bu bölümlere bakılırsa ahmetin yaseminden başkasıyla yapamayacağı çok açık ortada...her şekilde yasemin diyor yani..yaseminin çook büyük bi hata yapması lazım ahmeti kendinden soğutması için..ya da ahmet yaseminden intikam almak için aylayla evlenecek..ama böyle bişey olmaz sanmıyorum..çünkü ahmet kendi işi için bi başkasını kullanmaz..hele de bi kadını...ya da bi zorunluluktan olabilir..başlarına çok kötü bişey gelir..bi şekilde ahmetle ayla evlenmek zorunda kalır..:img-pilot
ama ne..??
yani kısacası bunları konuşmak için daha çok erken bence..

Melal
Bence dizinin sonunda Ahmet ve Yasemin birleşmesinler.
Yada birleşsinler ve hemen ardından birisi mefta olsun.
Tabii tercihim Yasemin'in kanser olup Ahmet'in kolların sevda tepesinde gözünü kapamasıdır.:icon_sorr
O zaman dizi daha unutulmaz olur.:img-hyste
Bende iyicene psikopata bağladım sanırım kimseyi kavuşturmuyorum.:img-hyste

askasurguncu

yaseminin gidecegini sanmiyorum
son anda kararindan cayacak
ben diziden cok aksam burda neler olacak merak ediyorum:img-hyste
anti yaseminciler dolup tasacak burasii

Melal
30-03-07, 15:19
bencede şimdiden yorum yapmak zor..çünkü bu bölümlere bakılırsa ahmetin yaseminden başkasıyla yapamayacağı çok açık ortada...her şekilde yasemin diyor yani..yaseminin çook büyük bi hata yapması lazım ahmeti kendinden soğutması için..ya da ahmet yaseminden intikam almak için aylayla evlenecek..ama böyle bişey olmaz sanmıyorum..çünkü ahmet kendi işi için bi başkasını kullanmaz..hele de bi kadını...ya da bi zorunluluktan olabilir..başlarına çok kötü bişey gelir..bi şekilde ahmetle ayla evlenmek zorunda kalır..:img-pilot
ama ne..??
yani kısacası bunları konuşmak için daha çok erken bence..

Kesin Yasemin Ahmet'i kendisinden soğutacak büyük bir hata yapacak.
Ve bu durum Ahmet'i Ayla'ya itecek gibime geliyor.
Yoksa başka türlü Ahmet Ayla ile evlenemez.
Yani Türk filmlerinde ki gibi Ahmet sarhoş olup Ayla ile birlikte olur ve sabah uyandığında Allahım ne yaptım ben deyip Ayla ile evlenecek bir durum olmaz.
Ahmet öyle çocuk değildir.Ayla'yı kullanmaz yani.:img-yes: :)

askasurguncu
30-03-07, 15:20
Tabii tercihim Yasemin'in kanser olup Ahmet'in kolların sevda tepesinde gözünü kapamasıdır.:icon_sorr

melal bende mutsuz sonlan bitmesini cok istiyorum ama
ben soyle olsun istiyorum ahmet yasemini ve ruyayi kaciriyormus
trafik kazasi yapip ucu birden oluyormus ama boyle olursa kesin bu dizi hiç ama hiç unutulmaz:icon_whis

Melal
30-03-07, 15:22
Askasurguncu arkadaşım sende vur dedim öldürdün yani.
Ben sadece birisi ölsün diyorum ailecek değil yani anladın.

Bu arada arkadaşlar lütfen tek satırlık mesajlar yazmayınız.
Sonra uyarı alıyoruz...

askasurguncu
evet maalesef öyle olacak bende yasemine kızıcam ama ßeren'e değil ikisi farklı kişilikler

tabiki canim bende yasemine cok kiziyorum ama
berosa kizarmiyim nede olsa rol icabi gercek hayata nasil oldugunu nerden bilecegiz

melal bende mutsuz sonlan bitmesini cok istiyorum ama
ben soyle olsun istiyorum ahmet yasemini ve ruyayi kaciriyormus
trafik kazasi yapip ucu birden oluyormus ama boyle olursa kesin bu dizi hiç ama hiç unutulmaz:icon_whis

Ya Melal Helin yapmayın kötü sonla bitmesin böyle güzel bir aşk bence böyle bir aşkın olduğu dizide unutulmaz dizinin unutulmaz bir dizi olması için illahi kötü son mu olmalı?

şilimsi
30-03-07, 15:23
yaseminin gidecegini sanmiyorum
son anda kararindan cayacak
ben diziden cok aksam burda neler olacak merak ediyorum:img-hyste
anti yaseminciler dolup tasacak burasii

al bendende o kadar..dizide ne olucak az çok kestiriyoruz ama ben burayı düşünemiyorum bile..yasemine savaş ilan edenler..kuyusunu kazanlar..mezar manzarasını düşünenler:img-hyste
valla yasemin ahmeti ekerse -ki kesin ekicek- o zaman direk anti-yasemin fan club derim yani:img-hyste
aslında aylanın tarafına da geçmem..benim tek istediğim ahmetin mutlu olması..yasemini istiyorsa ona da eyvallah derim..çünkü bu dizide kimse ahmet kadar acı çekmedi...sırf sevdiğini başka adamla görmemek için yerinden yurdundan oldu yaa..ailesinden uzakta kaldı..
ama yasemin birazcık köşeli bi jetona sahip olduğu için düşmesini bekliycez..ya da beklemeden dalıcazz kızcağıza:img-hyste

Melal
30-03-07, 15:24
Ee zaten burada herkes Yasemin'e kızıyor Beren'e değil ki.
Onun suçu ne rolü neyse o onu oynuyor.
Hem ben Necdet'e çok kızıyorum ama asla Okan'a kızmıyorum.
Adam işini çok iyi yapıyor belki de bu kadar iyi oynamasa biz Necdet'e bu kadar kızmayacağız.:)

askasurguncu
30-03-07, 15:25
Askasurguncu arkadaşım sende vur dedim öldürdün yani.
Ben sadece birisi ölsün diyorum ailecek değil yani anladın.

Bu arada arkadaşlar lütfen tek satırlık mesajlar yazmayınız.
Sonra uyarı alıyoruz...

niye ya olurlerse ailecek olsunler
yasemin olurse sadece biz uzulecegiz ahmet olurse sadece siz uzuleceksiniz ruya olurse hepimiz uzulecegiz ama ailecek olurlerse tum turkiye uzulecek

kendimi cok acimasiz gordummm:img-hyste

MeBeKA
30-03-07, 15:26
biz daha cok off offf deriz
kaptiracak kesin hem gecen bolum ahmetin aylaya
bakisini gormedinmi birde cok guzelismisin dedi :icon_whis
Ahmetin güzelleşmişsin demesine sinir oldum zaten:img-wink:
ne güzel unutmuştum...aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo:icon_whis

sinope
30-03-07, 15:26

MELALIM CANIM
birlessinler bacim dur,aa zaten yasmin bizi kanser etti edecegi kadar
bari dizinin sonunda mutlusonla final yapalim
yok melalim seni bugun hec iyi gormedim(dun bende oyleydim)
Bak CIKMADIK CANDAN UMUT KESILMEZ di demi sloganimiz
o yuzden sakin ol hayatim,yasmin seni gebertecem bu gece gara gitmezsen eger:) :)
saygilarimla

şilimsi
30-03-07, 15:28
yaa konuyla pek alakası yokk ama..
ş,imdi rüya elbet bi gün ahmetin babası olduğunu öğrenecek yaa..
üni.ye giderken falan öğrenirse..yine zaman atlaması yapıcaklar dimi..doğal olarak..iyice suyu çıkmkış olucak öylede yaa..zırt pırt su gibi geçiriyolar zamanı...hem eğer zaman atlaması yaparlarsa rüyanın en güzel yıllarını görememiş olucazz..:icon_sorr

askasurguncu
30-03-07, 15:29
Ahmetin güzelleşmişsin demesine sinir oldum zaten:img-wink:
ne güzel unutmuştum...aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo:icon_whis

ya simdiden sinirlenmeye alis
nede olsa artik ahmet aylaylan evlenince hep oyle sozler soyler esine
sinirlenmemek için yoga ya yazilmamiz gerekecek simdiden gidip yazilin derimmm :img-hyste :img-hyste

Melal
30-03-07, 15:29
niye ya olurlerse ailecek olsunler
yasemin olurse sadece biz uzulecegiz ahmet olurse sadece siz uzuleceksiniz ruya olurse hepimiz uzulecegiz ama ailecek olurlerse tum turkiye uzulecek

kendimi cok acimasiz gordummm:img-hyste

Valla ben seni acımasızdan çok bencil gördüm.
Yasemin ölürse çok üzülmeyesin diye hepsini mefta ediyorsun ayıp sana.:)
İyi tamam ben başka bir senaryo yazıyorum.
Aradan 15 sene geçmiş olsun.
Sevda Tepesinde bir nikah masası var.Gelin ve damat tabii ki Ahmet ve Yasemin.
Ahmet'in saçlarına artık kırlar düşmüş.40lı yaşlarının başında bir bey olmuş.
Yasemin desen daha ağır başlı,hanımefendi bir kadın olmuş.
Rüya 19-20 yaşlarında güzel bir genç kız olmuş.
Anne ve babasının nikahında ondna sonracıma Selma Hanım,Nezahat Hanım,Rıza Bey,Şevket Bey hepsi mefta olmuşlar.
Lale Yasemin'in nikah şahidi ve hala bekar.
Artık evde kalmış ta diyebiliriz.Necdet kibar ya Meyra'cığını da almış nikaha gelmiş.
Onun da yanında 10-11 yaşlarında bir çocuğu var.
Deniz ve Defne evlenmişler.Onlarda nikahta tabii Mehmet ve Sevim sonunda evlenebilmişler hatta bir çocuğu evlat edinmişler.
Diğer nikah şahidimiz ise Mehmet olsun bari neyse sevda tepesinde nikah ile biten mutlu son nasıl.

esma&selim
30-03-07, 15:30
ya arkadaşlar necdete bu kadar mı kin duyuyorsunuz yahu çocuk ne yapsa siz farklı değerlendiriyorsunuz tamam ben necdetciyim ama hiçbir zaman ahmeti bu kadar kin duymadım yani tamam ahmet çok iyi biri işte talihsizlikler oldu kavuşamadı yaseminiyle ama bu tek sorumlusu necdet değil yani necdet sadece yasemini seviyordu ve arkadaşı ve sevdiceğini kötü durumdan kurtardı kurtarmasa ne olcaktı bir kere kız kendini atcaktı sevda tepesinden hadi birşekilde atmadı necdet kurtarmadı diyelim bu sefer çocuğu aldırıcam diye kendi canından ve bebekten olacaktı ve bu sefer 2 aşık hiç kavuşamayacaktı necdet yasemini kötü durumdan kurtardı onunla evlendi amedin çocuğunu kendi çocuğu gibi fazlasıyla sevdi onlar için elinden gelen herşeyi yaptı ve yapmaya devam ediyoo eğer yaseminle amedin kavuşamamasının tek nedeni varsa bunun ilki annelerdir hadi annerleri bir köşeye atalım hadi görüşemediniz falan ama insan nasıl ahmetle konuşmadan kendi başına karar verebilir çok çaresiz bile olsa yani benden ayrılmak istiyor diye nasıl ona çocuğunu sölemez :icon_sorr
necdetci olsam bile sonunda tabi ki de mutlu bir şekilde yani amedle yaseminin evlenmesini rüyayla mutlu olmalarını istiyorum tabi necdetinde sevilme ve sevme duygularını tatmasını istiyorum o hakkediyor bence:good:

maison
30-03-07, 15:32
selamlar..
arkadaslar bence'de yasemin ahmet'le gitmeyecek..zaten gitse bu dizi
biter..:img-wink: ben necdet'in bu durumda ne yapacagini cok merak ediyorum..:icon_whis

Melal
30-03-07, 15:32
Şilimsi Ahmet kızının en güzel çağlarını görmedikten sonra biz görsek ne yazar ya zaten düşündükce acıyorum Ahmet'e:icon_sorr
Rüya babasını öğrenince ne tepki verecek acaba valla ben olsam anneme kızar ve küserim.
Hatta terk eder babamın yanına yerleşirim.:)
Bana öyle geliyor ki Rüya Ahmet'in babası olduğunu 15-16 yaşlarına geldiği zaman öğrenecek.

bir_adı_yok
30-03-07, 15:35
yasemin en büyük hatasını yaptı zaten.
yaptığı en büyük hata, ahmet'in yasemin'e aşırı derecede kırılmasına sebep olur, ama ayla ile evlenmesine sebep olmaz.
ayla ile evliliğin sebebini bu akşam çözebiliriz belki.

sinope
30-03-07, 15:38
Valla ben seni acımasızdan çok bencil gördüm.
Yasemin ölürse çok üzülmeyesin diye hepsini mefta ediyorsun ayıp sana.:)
İyi tamam ben başka bir senaryo yazıyorum.
Aradan 15 sene geçmiş olsun.
Sevda Tepesinde bir nikah masası var.Gelin ve damat tabii ki Ahmet ve Yasemin.
Ahmet'in saçlarına artık kırlar düşmüş.40lı yaşlarının başında bir bey olmuş.
Yasemin desen daha ağır başlı,hanımefendi bir kadın olmuş.
Rüya 19-20 yaşlarında güzel bir genç kız olmuş.
Anne ve babasının nikahında ondna sonracıma Selma Hanım,Nezahat Hanım,Rıza Bey,Şevket Bey hepsi mefta olmuşlar.
Lale Yasemin'in nikah şahidi ve hala bekar.
Artık evde kalmış ta diyebiliriz.Necdet kibar ya Meyra'cığını da almış nikaha gelmiş.
Onun da yanında 10-11 yaşlarında bir çocuğu var.
Deniz ve Defne evlenmişler.Onlarda nikahta tabii Mehmet ve Sevim sonunda evlenebilmişler hatta bir çocuğu evlat edinmişler.
Diğer nikah şahidimiz ise Mehmet olsun bari neyse sevda tepesinde nikah ile biten mutlu son nasıl.

melalcigim
sen cok yasa emi koptum gulmekten,hepsi mefta
ama LALEM hala kiz kurusu olarak duruyor(kiz zaten evde kaldi kalacagi kadar,sumsuk teo da su laleyi ayarlayamadi gitti beceriksiz teo(gulmekten klavyenin tuslarini bulamiyorum):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

andromeasiren
30-03-07, 15:38
Kesin Yasemin Ahmet'i kendisinden soğutacak büyük bir hata yapacak.
Ve bu durum Ahmet'i Ayla'ya itecek gibime geliyor.
Yoksa başka türlü Ahmet Ayla ile evlenemez.
Yani Türk filmlerinde ki gibi Ahmet sarhoş olup Ayla ile birlikte olur ve sabah uyandığında Allahım ne yaptım ben deyip Ayla ile evlenecek bir durum olmaz.
Ahmet öyle çocuk değildir.Ayla'yı kullanmaz yani.:img-yes: :)

düşünmedim değil yani..Ahmet çok kötüdür eve gelir..şarhoştur..Aylada onların evindedir bir rapor için yardım edecektir fakat evdeki herkes uyumuştur ve ayla uyanıktır çalışmaya devam ediyordur..Ahmet buna çok güzelsin falan der sonrası malum...ertesi sabah Ahmet uyanır yanında Aylayı görünce şok olur:img-hyste :img-hyste :img-hyste
işin şakası bir yana cidden ne olacak da Ahmet Yasodan vazgeçip Aylaya dönecek??
bu arada yasemin istasyonda gelmezse anti-yaseminciler iyice çoşar..:img-yes:

kale
30-03-07, 15:41
ayla ile evliliğin sebebini bu akşam çözebiliriz belki.

Sımdı oyle bır sey kı o kadar tahmın yaptık ama karsımızda kı karekter daha once kendını kanıtladıgı ıcın ne desem bos gıbı gelıyor :img-polic o kadar sacma bır nedenle ayrıldılar kı sımdı kı de ondan asaga kalır olacagını sanmıyorum nedense hep ıcımde bır ses dıyor kı o kadar dusunme Yasmın bulur bır sebep olmayan sebebı :icon_whis Selma hanımın senınle gorusmek ıstemıyor demesınde nasıl anlam cıkardıgını su gozler su kulaklar ıyı hatırlıyor...

30-03-07, 15:42
Evet bu gece çözeceğiz inşallah ama ben sizinle yorum yapamayacağım üzülüyorum..

esma&selim sen Necet'ci olduğun için sadece Necdet'in iyi yönlerini görüyorsuncanım elbette sende haklısın Necdet'te bir çok iyilik yaptı ama...

melsa
30-03-07, 15:48
ya arkadaşlar hiç aklınıza şöyle bir şey geldimi?yani hani ahmet garda beklerken,yaseminde bavul hazırlıyor sonra bir ara biri gelip ahmeti kolundan çekiyor sanki acil gitmesi gerekiyor gibi.belkide yasemin gidecek ama ahmet olmayacak.umarım olursada böyle olur çünkü hep yasemin acı veriyor bir kerede ahmet yaşatmış olsun yani bu sefer böyle olsun.

esma&selim
evet ben necdetci olduğum için ahmeti sevmeme durumum yok ahmette çok iyi en az necdet kadar ama ben burdakilerin necdete çok acımasız davranıldığını düşünüyorum canım

bir_adı_yok
necdet'in iyliğini! adını hatırlayamadığım bir arkadaş çok güzel ifade etmişti, geçmiş sayfalarda raslamıştım.
acaba yasemin'in yerinde ayla olsaydı necdet efendi evlenirmiydi?
hayatından bu kadar fedakarlık yapabilirmiydi?
cevabıda vereyim.
tabiki kocaman bi hayırrrrrrr.

esma&selim
30-03-07, 15:52
cevabı bende verebilirim evet necdet yapmazdı çünkü yaseminle ayla bir değil hatırlarmısın bilmiyorum ayla kafeye geldiğinde yaseminle necdete ne biçim davranmıştı böyle birine kim yardım edebilir ki????

şilimsi
30-03-07, 15:56
necdet'in iyliğini! adını hatırlayamadığım bir arkadaş çok güzel ifade etmişti, geçmiş sayfalarda raslamıştım.
acaba yasemin'in yerinde ayla olsaydı necdet efendi evlenirmiydi?
hayatından bu kadar fedakarlık yapabilirmiydi?
cevabıda vereyim.
tabiki kocaman bi hayırrrrrrr.

katılıyorum..
yani arkadaşlar allah aşkına necdet yasemin için yaptıklarını İYİ Bİ ARKADAŞ OLDUĞU ya da KARANLIKTA KALMIŞ Bİ İNSANI AYDINLIĞA ÇIKARMAK için falan yapmadı..yasemini sevdiği için yaptı..
hee takdir edilcek bi şey varki..sevdiği için fedakarlık yaptı..[gerçi bu fedakarlıkta değil yani şey hesabı necdet istedi bi göz Allah verdi iki göz]..
ne demiştim..heh sevdiği için fedakarlık yaptı..yaseminin ahmet için fedakarlık yaptığını hiç görmedim ben...ahmet yasemin için yapmıştır mutlaka ama..
yani işin kısası şu bence..necdet iyi bi insan olabilir ama yasemine yaptıkları onun iyiliğinden kaynaklanmıyor...malum sebeptenn:icon_whis

bir_adı_yok
30-03-07, 15:57
ay esma&selim
ne alakası var.
yanlış cevap.
çünki necdet ayla'ya aşık değil.
yasemin'e iyliğinden yardım etmedi necde,t aşık olduğu için yardım etti.
asıl şimdi salı verirse yasemin'i iylik yapmış olacak.

şeboist
30-03-07, 16:01
arkadaşlar bu kadar fazla yazmayın.bütün zamanım gitti valla bunları okurken.:icon_sorr
okulda gazeteleri karıştırırken kerimanı gördüm.yeni aşklara yelken açacakmış zilli.aşka değil yalnız aşklara...:img-hyste herhalde ilki kamil olur.sonrasını bilemem.:icon_whis
önceden de dediğim gibi allah yasemini bildiği gibi yapsın.artık umrumda değil.ben diğer olaylarla ilgileniyorum.:icon_whis umarım şu aşk(!) sahneleri azalır.:icon_whis
mevlid kandiliniz mübarek olsun... :img-blush

şilimsi
30-03-07, 16:02
hayır yasemin de ahmet için bir şeyler yapmadı değil
yasemin ahmet için ailesine karşı çıktı bu bile bir fedakarlıktır..

ailesine karşı çıktı ama ondan sonra babasını bahane edip ayrıldı...:img-pilot
neyse önemli olan bu değil..benim orda anlatmak istediğim necdetin yasemine yaptıklarının iyi bi insan olduğundan değil aşkından dolayı yapmış olmasıydı..

andromeasiren
30-03-07, 16:05
ayrıca madem o kadar iyilikle dolmuş bir insan..şimdi ahmeti görünce yaseminin hala onu sevdiğini anladı bari yıllar önce yapması gereken şeyi yapsında yasemini serbest bıraksın..rüyadan ayrılırım diye yapmıyorsa onunla yine görüşebilir ama ahmetin öz kızı ve yıllardır ayrı..bunu düşünsün yada yaseminin onu sevmeyeceğini anlasın..insan sevdiği insanın acı çekmesine katlanabilir mi??

esma&selim
30-03-07, 16:06
tamam seviyo işte ondan yaptı birşey demiyorum ama evlenmesinde fedakarca davrandı tamam ama sonuçta necdet yaseminin ahmeti unutamayacağını bile bile evlendi yani minik bir ümit vardı başkası olsa evlenmezdi yani sadece evcilik oyunu oynuyor şuan onun durumundan çok feci birşey yani seviyo ama ona söylemiyor bile bencilce olsa daha farklı şeyler olurdu ayrıca amede söyleyemeyen varda da yasemin necdet gidip söyleyebilirmi ki yasemini bırakıp gittiğini düşünürkene

şilimsi
30-03-07, 16:11
ya arkadaşlar çok saçma bişey yüzünden geriliyoruz farkında mısınız...
ne önemi varki artık..necdet nme yapmışsa yapmış şu an yaseminle evli!
bazı hayalleri vardı..çoğu şeyi göz ardı edip olmayacak şeyler için umutlanmıştı..şimdi o göz ardı ettiği şeyler gözünün önünde tekrar su yüzüne çıtkı..necdette şu an yıkımda...
ahmet zaten yasemini evlenirken gördüğünden beri toparlanamadı..
yasemin desen yanar döner..o kadar dengesizki insan ne yapıcağını kestiremiyor..
yani necdet iyiymiş fedakarlık yapmış..rüyayı çok seviyomuş..yasemini serbest bırkması gerekiyomuş falan bunlar saçma..yasem,n eğer gerçekten çok istese necdete sormadan ya da kendini ona bağlı & sorumlu hissetmeden gider...
burda bütün ipler yaseminin elinde..ama o sürekli ahmetle ayrı kalmaktan yana kullanıyor..bugünde yine o iplerden birini koparıcak..ama nasıl bir nedenle onu merak ediyoruz di mii??!?!

yamisis
30-03-07, 16:16
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun arkadaslar,tüm dualarınız,dilekleriniz,kalbinizden kopan her türlü istek gerçkleşsin..daha nice kandillere...

esma&selim cim bende aynen senin gibi düşünüyorum ...bence de necdete çok kötüymüş gibi bakıyo bu forumdaki arkadaslar ama suçluyamam kimseyi çünkü bende onların necdete karsı duydugu hisleri ahmete karsı duyuyorum..sanırım bu okan yalabık ve cansel elçinle ilgili....çünkü bu karakterleri canlandıran insanlar onlar oldugu için ,herkes olaylara tek taraflı bakıyor....biz kızlar böyleyiz işte..ama şahsen ben necdetin yaptıgı bir hatayı görmezden gelmiyorum..hata yaptıgındada görüyorum ..fakat çok merak ediyorum gerçekten...arkadaslar,özellikle cansel fanları..:img-yes: soruyorum sorumu:necdet karakterini cansel eçin oynasaydı haaala ahmedi mi severdiniz yoksa necdet karakterini mi severdiniz?:img-wink: valla merak ediyorum ben bu soruyu...hmm.aslında biliyorum bunun cevabını bunun nedeni tabiiki bu karakterlere bürünen insanlar..ben belki necdet karakterni cansel oynasaydı hiç iyi oynamayacaktı ve buyüzden ahmeti tutacaktım..yada ahmet karakterini okan yalabık oynasaydı hiç iyi oynamayacaktı ve bu yüzden necdeti sevecektim..ayy karısıtırdım..siz benim anlattığımdan bişey anladınız mı anlaatabildimmi?olmadı galiba..yani demek istediğim olay bizim sevdiğimiz oyuncularda bitiyor..ama ben bu diziden önce okan yalabıkı hiç ama hiç sevmezdimki hatta itici bile bulurdum ama bu rolü öyle iyi oynadıki hayran kaldım diyyebilirim...:img-wink:

tatlı serseri
30-03-07, 16:16
oldu cnm necdet bencilmiş başqa bişi _?_ bikere adam o kötü günde yaseminle ewlendi herşeye ramen o büyüq aşqına rağmen aynı odada bile yatmıo ahmetin çocuuna kendi çocuuu olsa bukadar ii dawranmaz çooq ii bi baba çooq anlayıslı bi eş weee çooqq ii bi damat oldu.bukadar fedaqarlıq yapsın sonada yasemin ahmeti gördü diye ayrılsın olduuuu sölerim senaristeeee

30-03-07, 16:20
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun arkadaslar,tüm dualarınız,dilekleriniz,kalbinizden kopan her türlü istek gerçkleşsin..daha nice kandillere...

esma&selim cim bende aynen senin gibi düşünüyorum ...bence de necdete çok kötüymüş gibi bakıyo bu forumdaki arkadaslar ama suçluyamam kimseyi çünkü bende onların necdete karsı duydugu hisleri ahmete karsı duyuyorum..sanırım bu okan yalabık ve cansel elçinle ilgili....çünkü bu karakterleri canlandıran insanlar onlar oldugu için ,herkes olaylara tek taraflı bakıyor....biz kızlar böyleyiz işte..ama şahsen ben necdetin yaptıgı bir hatayı görmezden gelmiyorum..hata yaptıgındada görüyorum ..fakat çok merak ediyorum gerçekten...arkadaslar,özellikle cansel fanları..:img-yes: soruyorum sorumu:necdet karakterini cansel eçin oynasaydı haaala ahmedi mi severdiniz yoksa necdet karakterini mi severdiniz?:img-wink: valla merak ediyorum ben bu soruyu...hmm.aslında biliyorum bunun cevabını bunun nedeni tabiiki bu karakterlere bürünen insanlar..ben belki necdet karakterni cansel oynasaydı hiç iyi oynamayacaktı ve buyüzden ahmeti tutacaktım..yada ahmet karakterini okan yalabık oynasaydı hiç iyi oynamayacaktı ve bu yüzden necdeti sevecektim..ayy karısıtırdım..siz benim anlattığımdan bişey anladınız mı anlaatabildimmi?olmadı galiba..yani demek istediğim olay bizim sevdiğimiz oyuncularda bitiyor..ama ben bu diziden önce okan yalabıkı hiç ama hiç sevmezdimki hatta itici bile bulurdum ama bu rolü öyle iyi oynadıki hayran kaldım diyyebilirim...:img-wink:

canım bir kere soruna cevap vermek çok zor çünkü eğer okan ahmet olsaydı düşenmiyorum vile bence herkes kendi rolünde güzel çünkü bizim özümüz alışmış ve bize öyle geliyor aynı soruyu ben sana yöneltsem okan ahmet rolünde olsa yine necedet'i mi severdin??

bir_adı_yok
30-03-07, 16:28
yamisis genelleme yapmasak.
ben cansel fanı değilim.
bu diziyi menderes dönemini anlatacağı için takib etmek istedim ve genel olarak beğendiğim için hala izliyorum.
k.k.da seyretmedim.
e cansel fanı olsaydım kesin seyrederdim.
ayrıca o.yalabık'ı ben çok beğenirim.
oyunculuğu çok güzel.
yani necdet'in yaptıklarını tasvib etmiyorum, ama o.yalabık'a sözüm yok.
mesela beren'i aşka sürgünde hiç sevmezdim.izlemedimde zaten, buda mahsun'dan kaynaklansa gerek.
ama ayla yerine yasemin diyorum.

__SEYMEN__
30-03-07, 16:29
merhaba arkadaşlar mevlüt kandilinzi mübarek olsun
çok heyecanlı bir bölüm olcak bu akşam sanırım çok zor bi karar vercek yasemin verceği karar ne olursa olsun çok derin yaralar bırakcak seçmedği tarafta necdet 4 seneyi nasıl geçirmiş ya her an ahmet çıkcaak ortaya elinden gidecek yaptıkalrı vallaçok zor

şilimsi
30-03-07, 16:33
valla ben karakteri canlandıran oyuncuya göre tanımlamıyorum hiç bir zaman düşüncelerimi...şu an ahmet rolünde okan olsaydı..necdet rolündekide cansel olsaydı..ben bu seferde okan için söylediklerimi cansel için söylerdim..yani necdette yine hata bulurdum..necdete kin beslemiyorum..yeri geldi çok iyi bi eş oldu..yeri geldi çok iyi bi baba..çok iyi bi damat olduu...ama o kadar..yasemin için hiç bi zaman ahmet gibi bi konumda olamadı..benim kızdığım şeyde şu..necdet böyle bişey olabileceğini düşünüyordu...kendini çok kandırmıştı..eğer yaseminin gitmesine engel olursa onla ilgilii bütün iyi düşüncelerim silinir..sonuçta evlenirken aldıkları karar neydi..ikisinden biri istediği anda "evcilik oyunu" bitecektii!!

yamisis
30-03-07, 16:39
canım bir kere soruna cevap vermek çok zor çünkü eğer okan ahmet olsaydı düşenmiyorum vile bence herkes kendi rolünde güzel çünkü bizim özümüz alışmış ve bize öyle geliyor aynı soruyu ben sana yöneltsem okan ahmet rolünde olsa yine necedet'i mi severdin??

canım yukardaki yazımda cevabını bulabilirsin..ama bilmiyorum..necdet karakteri okadar değişik,fedakar,iyi bi karakterki eğer ki cansel bunu çok iyi oynasaydı haaala necdet karakterini sevebilirdim..çünkü dedim ya ben bu diziden önce okan yalabıkı sevmezdim hatta gıcık olurdum ama şu necdet karakterini öyle iyi oynadıki necdete hayran kalmamak imkansızlaştı..eğer ahmetde okadar iyi oynasaydı sevebilirdim...tabi bu tamamen oyuncuya bağlı

merve d.
30-03-07, 16:41
yine çok güsell bir bölüm izleyeceğiz.yasemin büyük ihtimalle ahmetle gidecek.
ya inş. öyle olur ben onların yeniden mutlu olmalarını istiyorum çünkü her ikiside
yeni bir hayat kurmuş olsalar bile birbirlerini unutamıyorlar:img-yes: :img-yes:

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

yamisis
30-03-07, 16:46
aslında arkadaslar biz galiba necdetciler olarak yanlış anlaşıldık.:img-yes: şöyleki;hiçbirimizin isteği ,necdetin yasemini zorla yanında tutması değil..bizimde aslında tek isteğimiz necdetin beklediği şey gibi..yaseminin necdeti sevmesi..bunun için zaman gerekiyor ve bizim tek istediğimiz yaseminin onu sevmesi..biliyorum çok zor .yasemin şu anda ahmede acaip aşık ,ve insan kavusamadığına dahada aşk besler araya giren uzaklıkla doğru orantılı olarak.eğerki yasemin hiç birzaman necdeti sevemeyeceke tabiikide gitsin istemem ben zaten necdetin yaptıgı fedakarlığa karsı yaseminin yapacağı o davranısı...zaten kıza fitilim:img-hyste baya sinir oluyorum yani..dolayısıyla yapacakları olaya tuz biber ekmiş olur...yani aslında bizim tek istediğimz bir az daha zamn olsu..biraz daha necdete şans verilsin..offf of...

bir_adı_yok
30-03-07, 16:52
ben necdet'i bu dizide haklı bulsam
onun iyliği için bu yaptıklarını asla yapmamasını isterdim.
yasemin'e olan aşkını hep içinde saklamasını isterdim.
ben erkek olsam necdet'in yerinde olmak istemem.
onun durumu şuan çok acı
ama necdet bu acıya son vermek istemiyo.
ahmet yerine necdet gitsin bu seferde sürgüne.
ya belki karşısına başka biri çıkar.
yasemin'i ahmet'ten uzaklaştırmak istiyo.
ama buna hakkı yok.
hem 4 sene niye beklemiş.
yasemin'e aşık olduğunu açıklasaydı.
ama necdet yine korkmuştur
benden boşanır diye.
........
bakın söylüyorum necdet'in durumu çok kötü.
ahmet kadar acı çekiyo şuan ve dahada çekecek.
ama istese bütün bunlara son verebilir.

bir_adı_yok
30-03-07, 16:57
bende okancı değilim ama necdetciyim eğer necdetin yerini cansel oynasaydı benim için yine değişen olmazdı heralde yine necdetci olurdum

ben kendi adıma necdet'çileri okan'cı olarak değerlendirmiyorum.
herkezin görüşü farklı olabilir.kimine göre ahmet haklı, kimine göre necdet.
ama necdet'ci olan arkadaşımız yamisis, ahmet'cileri cansel'ci olarak nitelendirdi.
ordan açıldı konu.

yamisis
30-03-07, 16:59
ben necdet'i bu dizide haklı bulsam
onun iyliği için bu yaptıklarını asla yapmamasını isterdim.
yasemin'e olan aşkını hep içinde saklamasını isterdim.
ben erkek olsam necdet'in yerinde olmak istemem.
onun durumu şuan çok acı
ama necdet bu acıya son vermek istemiyo.
ahmet yerine necdet gitsin bu seferde sürgüne.
ya belki karşısına başka biri çıkar.
yasemin'i ahmet'ten uzaklaştırmak istiyo.
ama buna hakkı yok.
hem 4 sene niye beklemiş.
yasemin'e aşık olduğunu açıklasaydı.
ama necdet yine korkmuştur
benden boşanır diye.
........
bakın söylüyorum necdet'in durumu çok kötü.
ahmet kadar acı çekiyo şuan ve dahada çekecek.
ama istese bütün bunlara son verebilir.

ayol şak diye nasıl son verecek? şak diye bitirilseydi bu ..ohoooo...dünyada acı diye biş olmazdı:img-yes: ya ayrıca söyle bir seyde var..necdet belkide çocukluğundan beridir seviyo yasemini teeeee nezmaandır aşık ona..ahmet ise lozandan geldiğinden beri seviyo ..gerçi aşk da zaman ,sen önce sevdin ben önce sevdim yoktur ama..yıllardır sürdürdüğü bir aşkı nercdet nasıl şak diye kessin;?kablomu bu?:img-hyste

bir_adı_yok
30-03-07, 17:10
ayol şak diye nasıl son verecek? şak diye bitirilseydi bu ..ohoooo...dünyada acı diye biş olmazdı:img-yes: ya ayrıca söyle bir seyde var..necdet belkide çocukluğundan beridir seviyo yasemini teeeee nezmaandır aşık ona..ahmet ise lozandan geldiğinden beri seviyo ..gerçi aşk da zaman ,sen önce sevdin ben önce sevdim yoktur ama..yıllardır sürdürdüğü bir aşkı nercdet nasıl şak diye kessin;?kablomu bu?:img-hyste

belkide ben gerçek hayatta necdet olayının gerçeğin eşahit olduğum için böyle düşünüyorumdur.

aynı necdet gibi bir kıza tek taraflı aşık olan bi tanıdığım vardı.
taki kızın bir sevdiği ortaya çıkıncaya ve evlenmek üzere oluncaya kadar aşık olan şahıs kıza hiçbişey söylememişti.
e o esnada söyledi tabi.kızı çocukluktan beri tanıyodu.
e bu kız kabul eder mi tabi kibarca redetti.
zaten yasemin gibi bi durumuda yoktu.
neyse sonuç olarak evlendi kız mutlu mesut.
oğlan yataklara düştü nasıl olur filan dedi.

2 sene sonra başkasıyla evlendi.şu an da çoluklu çocuklu ve çok mutlu.
kardeşinin bi sözü aklımdan çıkmıyo.
abimin bukadar mutlu olacağını düşünmemiştim.

.........
aynı durum necdet içinde geçerli olabilir.
yani olmasa bile......
bıraksın şu yasemin'i.:img-hyste

ergim
30-03-07, 17:16
belkide ben gerçek hayatta necdet olayının gerçeğin eşahit olduğum için böyle düşünüyorumdur.

aynı necdet gibi bir kıza tek taraflı aşık olan bi tanıdığım vardı.
taki kızın bir sevdiği ortaya çıkıncaya ve evlenmek üzere oluncaya kadar aşık olan şahıs kıza hiçbişey söylememişti.
e o esnada söyledi tabi.kızı çocukluktan beri tanıyodu.
e bu kız kabul eder mi tabi kibarca redetti.
zaten yasemin gibi bi durumuda yoktu.
neyse sonuç olarak evlendi kız mutlu mesut.
oğlan yataklara düştü nasıl olur filan dedi.

2 sene sonra başkasıyla evlendi.şu an da çoluklu çocuklu ve çok mutlu.
kardeşinin bi sözü aklımdan çıkmıyo.
abimin bukadar mutlu olacağını düşünmemiştim.

.........
aynı durum necdet içinde geçerli olabilir.
yani olmasa bile......
bıraksın şu yasemin'i.:img-hyste

ewet cnm keske necdette böyle yapabilseydi böylece hem yasemin hem necdet hemde bu durumda mutlu olmayı en çok hakeden kişi olan ahmet mutlu olurdu

merhem
30-03-07, 17:24
Buarada birsey soylemek istiyorum!!
Bende Necdetciyim, ayni anda Ahmetci..

Ama biz necdetciler yaseminin Necdete asik olmasini istiyoruz demeyin!!
Cunki Burda bildigim cogu necdetci KESINLIKLE boyle birsey istemiyor!!
Yasemin denilen sahisi sevmiyorum sevmeyecegimde! Bana gore cok hata yapt. cevresindeki herkesi uzdu.. Sonradan pisman olsada duzeltsede bana gore son pismanlik fayda etmez..
Yasemin, Ne necdeti, Ne ahmeti hak ediyor..

O yuzden Yasemin kibarca yoluna gitsin, Necdette Acisini cekecektir ama baska birine asik olup sevilsin..
Iyy nefret ediyorum su ada yasemininden

sinope
30-03-07, 17:27
[QUOTE=merve d.;2820301]yine çok güsell bir bölüm izleyeceğiz.yasemin büyük ihtimalle ahmetle gidecek.
ya inş. öyle olur ben onların yeniden mutlu olmalarını istiyorum çünkü her ikiside
yeni bir hayat kurmuş olsalar bile birbirlerini unutamıyorlar:img-yes: :img-yes:

[]kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

merve d evet yine cok guzel ve heyecanli 1 bolum bizleri bekliyor'
insallah canim insallah yasmin gider amedete bizde bu aksam forumda sabaha kadar halay cekeriz
bizde ametle yasminin mutlu olmalarini cok istiyoruz,onlarin aski farkliydi helede amedinki cok ama cok sevdi yasmini,gecen hafta soyledigi sozler hele sen beni oldurdun yasemin diyince zaten biz oldukte
insallah yasmin bu aksam gara gider gitmesze yandik
hepimizin tum musluman aleminin kandili mubarek olsun arkadaslar
saygilarimla

sevimli.girl
30-03-07, 17:33
necdete yazık
ahmetede yazık
yasemin ne çektiyse hak ediyo
ahmetin rüyadan haberi muhakkak olmalıydı
necdet herşeyi unuttu rüya artık onun kızı
yasemin acı çekiyor ahmet acı çekiyor
peki
ama
necdet ne çekiyor ACI belkide onun acısı daha kötü
sevdiği yanında
ama
sevdiği aynı zamanda o kadar uzakki ve sevdiği başkasını seviyo
kötü adam necdet damgasını yiyo

bir_adı_yok
30-03-07, 17:40
kötü adam necdet damgasını yiyo

necdet'in tamamen temiz düşünceli olamadığını söyleyen biri olarak nasıl desem bilmiyorumki.
hani bazı insanlar vardır,
hem acırsınız, çok yazık dersiniz,
hemde, oh olsun haketti dersiniz ya.
onun gibi bişey sanırım.:icon_whis

bella
30-03-07, 17:55
evet ben necdetci olduğum için ahmeti sevmeme durumum yok ahmette çok iyi en az necdet kadar ama ben burdakilerin necdete çok acımasız davranıldığını düşünüyorum canım
Tabi öle davrancaz.Adam Ahmetin elinden herşeyini aldı.Sevdiği kadını,çocuğunu.Ahmet alır gider çocuğunu,Yasemini.Sonuçta Rüya onun kızı.Aşk Oyununu hatırladım birden.Kenan psikopat oldu sonra.Necdette olursa hak vereceksin.

spdr
30-03-07, 17:59
Tabi öle davrancaz.Adam Ahmetin elinden herşeyini aldı.Sevdiği kadını,çocuğunu.Ahmet alır gider çocuğunu,Yasemini.Sonuçta Rüya onun kızı.Aşk Oyununu hatırladım birden.Kenan psikopat oldu sonra.Necdette olursa hak vereceksin.

necdet psikopat olmasa da hak vermem ona ben:hıh
yeter 5 yıldır mutlu olduğu..
bi 5 yıl da ahmetle geçirsin rüya ve yasemin...
sonra tercih yaparlar hangisinin yanında daha mutlu olurlarsa onla kalırlar:)
içimden bi ses ahmetle olurlar diyor ama....:icon_whis

muko88
30-03-07, 18:10
Selam ben geldim arkadaşlar:)
VAlla öyle uykusuzmuşum ki, ancak uyandım ve geldim :)
Diziye çok az kaldı, çok heyecanlandım valla...
ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ:)

Güneş-07
30-03-07, 18:18
herkese slm
bu bölümünde sonunda geldi çattı fragmanı izledim ve özeti okudum süper bir bölüm olucak
bence yasmin ahmet ile gitmeye hazırlanıyor ama nejdetin kendisine aşık olduğunu sonunda öğrenirse işler değişir...
ahmet rüyanın kend, kızı olduğunu öğ-re-ne-bi-lir belki ama çok düşük bir ihtimal...

merhem
30-03-07, 18:18
Arkadaslar herkesin fikrine bugune dek saygim oldu ama!!
Necdet ile Kenani KARISTIRMAYIN!!

Madem kenani biliyorsunuz , boyle yorumda bulunmamaniz gerek bile yada diziyi dogru durust izlemediniz

Ask oyunundaki Kenanin yaptigi hiylelikleri kurdugu planlari en basindan beri izlemediniz demekki herhalde analtmama gerek yok tektek..

Herkes her karakteri sevmek zorunda degil ama baskalarina saygi duymak gerek

Mesela mukocum pardon seni ornek vericem burda oldugun icin

Muko Necdeti sevmiyor ama benim fikrime saygi duyuyor Cunki ben seviyorum
Muko yasemini seviyor ben nefret ediyorum ama Mukoya saygi duyuyorum

Ama bu karakterleri baska dizinin karakterleri ile kiyaslamayin heleki alakasi bile yoksa..!!

Melal
30-03-07, 18:21
Kenan kim??
Kusura bakmayın ben diziler konusunda çok bilgili birisi değilim.
Ayşe'cim Necdet ile Kenan'ı kıyaslamayın bile diyorsa doğrudur ne diyeyim.
Necdet kötü birisi değil sadece bencil o kadar.:)

muko88
30-03-07, 18:23
Sevgili merhem, anladım ben seni canım:)
YA Necdet'i sevmiyorum, Okan'ı seviyorum.
Ama NEcdet'in davranışlarını adil bulmuyorum.
Bencil olduğunu düşünüyorum.
Aşk Oyunu'ndaki Kenan Necdet'in kabartma tozu ile yoğrulmuş haliydi bence:img-hyste
O nasıl oluyor diyeceksiniz, valla bi an böyle bi benzetme yaptım...
Kenan Necdetin daha kabarmış ve daha dışa vurmuş hali...
Ayrıca daha farklı insanlar ikisi de...
Necdet mi kenan mı olsaydı derseniz, necdeti seçerdim; çünkü Kenan daha psiko:img-pilot

merhem
30-03-07, 18:23
Melal abla bari benim yanimda Bisi deme necdete bakin gider kendimi yaseminle beraber atarim ucurumdan :(

Umarim sila cabuk biter..
Umarim bugun cok aglamam
Umarim Yasemin kendine ceki duzen verir
Umarim Riza bey olmez
Umarim Yasemin haric diger karakterlerde verem olmaz

meltem-cmbl
30-03-07, 18:24
Arkadaslar herkesin fikrine bugune dek saygim oldu ama!!
Necdet ile Kenani KARISTIRMAYIN!!

Madem kenani biliyorsunuz , boyle yorumda bulunmamaniz gerek bile yada diziyi dogru durust izlemediniz

Ask oyunundaki Kenanin yaptigi hiylelikleri kurdugu planlari en basindan beri izlemediniz demekki herhalde analtmama gerek yok tektek..

Herkes her karakteri sevmek zorunda degil ama baskalarina saygi duymak gerek

Mesela mukocum pardon seni ornek vericem burda oldugun icin

Muko Necdeti sevmiyor ama benim fikrime saygi duyuyor Cunki ben seviyorum
Muko yasemini seviyor ben nefret ediyorum ama Mukoya saygi duyuyorum

Ama bu karakterleri baska dizinin karakterleri ile kiyaslamayin heleki alakasi bile yoksa..!!

slm arkadaşlar dizimize saatler kaldı ve çok heycanlıyım diziden sonra giremicem galiba hep abimin yüzünden:icon_sorr neyse

şu kenan necdet olayına gelelim şimdi ne alaksı varr

bende necdeti pek sevmiyorumm ama kenanla necdet arasında dağlar kadar fark var merhemımın dediği gibi kenan en baştan beri kötüydüü bide o kendi çıkarları için evlendi ekinle hep kötü düşündüü sarpa yapmadığını bırakmadı ,aldattı ,ekin onla yatmıyo diye kavga çıkardı yalan söledi çocuğunu vermedi daha saymam gerekmi acaba .. necdet bunlarınn hiç birini yapmadıı aksine çok ii şeylerr yaptıı hiç bi kıyaslama yapılamaz necdeyle kenan arasında

he bide kenan hiç bir zamn demedi sinan sarpın çocuğu hakkı var falan diyee hiçbir zamn korkmadı çocuğunu kayvetcek diye o sırf ekin derdindeydii

merhem
30-03-07, 18:26
slm arkadaşlar dizimize saatler kaldı ve çok heycanlıyım diziden sonra giremicem galiba hep abimin yüzünden:icon_sorr neyse

şu kenan necdet olayına gelelim şimdi ne alaksı varr

bende necdeti pek sevmiyorumm ama kenanla necdet arasında dağlar kadar fark var merhemımın dediği gibi kenan en baştan beri kötüydüü bide o kendi çıkarları için evlendi ekinle hep kötü düşündüü sarpa yapmadığını bırakmadı ,aldattı ,ekin onla yatmıyo diye kavga çıkardı yalan söledi çocuğunu vermedi daha saymam gerekmi acaba .. necdet bunlarınn hiç birini yapmadıı aksine çok ii şeylerr yaptıı hiç bi kıyaslama yapılamaz necdeyle kenan arasında

he bide kenan hiç bir zamn demedi sinan sarpın çocuğu hakkı var falan diyee hiçbir zamn korkmadı çocuğunu kayvetcek diye o sırf ekin derdindeydii

Evet hatta ayirmak icin gazetelere kiralik gelin haberini vermis baska birisinin ustune atmisti ve o kiz kenan yuzunden aylarca Hastanede bunalim gecirdi :icon_whis

spdr
30-03-07, 18:27
slm!ya ben yeni geldim eve..gazteye baktım..hs den bahsediyo.
hemen buraya baktım eklenmiş mi diye....
taa sabahın 9unda eklemiş bi arkadaş saolsun...
burda konuşulmuştur onun hakkında ama...
diziyle ilgili yeni şeyler söylenmiş.
harun ve yaşarla ilgili olanlar merakımı biraz da olsun giderdi
çünkü sağ-sol olayını nasıl işleyeceklerini çok merak ediyordum...
ama umarım ikisi de bilinçli-taraflarını en mantıklı şekilde savunan karakterler olurlar:img-yes: ve bir taraf sürekli yanlış yapan diğer taraf da heppp
doğruları yapan taraf olarak yer almaz...
çünkü bence (genel anlamda konuşuyorum)her görüşün bir mantığı ve haklı olduğu bir nokta vardır...bunları en güzel şekilde görmeyi umuyorum..:img-yes:

bi de necip fazıl-cemil meriç... ile ilgili bölümler olacakmış...
çoook sevindim buna:happy0064 benim en sevdiğim ve saygı duyduğum yazarlardır kendileri....çok mutlu oldum onları da görecek olmaktan:good:

bir_adı_yok
30-03-07, 18:27
aslında necdet iyi, necdet bencil, konusunu şöyle noktalayabiliriz.
necdet'e hak verenlere göre, necdet haklı ve iyi.
necdet'e hak vermeyenlere göre, bencil.

ben ve biz
neden bencil olduğunu düşündüğümüz konuları sıraladık.
artık gına geldi.

sizlerde
neden haklı olduğu konuları sıraladınız.
umarım sizede gına geldi.

en iyisi saygı duymak ve duyulmak.
zaten olanda bu.
ama yeter.
hani konu değişse ya hiç fena olmaz.
tabii kimseye karışma gibi bi niyetim yok.
herkez kendi bilir.

spdr
30-03-07, 18:44
akşama az kaldı... burda sizin yorumlarınızı okuyunca diziyi izlemiş gibi oluyorum:):)

hakkaten ben de sanki ahmet yasemini beklemiş beklemişşş..
yasemin onu ekmişşş...olan olmuş gibi hissediyorum şimdi...:img-yes:
akşama da burda yazılanların canlısını görücem sadece....
dizide değişik bişiler yapsalar yaa...ciddi ciddi merak etmek istiyorum bişileri...şimdi ne kadar onaylamasak da ne olacağını biliyoruz çünkü:img-yes:
bugün hemen akşam oldu sanki yaaa:icon_whis

muko88
30-03-07, 18:48
ne oldu yaa..tek konu necdet miydiki??kimse bişi yazmıyo???

CAnım ne yazsınlar...
Bi haftadır yazmadığımız şey kalmadı, başlık bitirdik, yenisini açtık, bu da bitecek neredeyse:)
Zaten diziden sonra burası dolup taşacak...
O yüzden mola versinler biraz:)

Umarım gece yığılma olunca siteye ulaşma hızımız düşmez:icon_sorr

şilimsi
30-03-07, 18:48
hakkaten ben de sanki ahmet yasemini beklemiş beklemişşş..
yasemin onu ekmişşş...olan olmuş gibi hissediyorum şimdi...:img-yes:
akşama da burda yazılanların canlısını görücem sadece....
dizide değişik bişiler yapsalar yaa...ciddi ciddi merak etmek istiyorum bişileri...şimdi ne kadar onaylamasak da ne olacağını biliyoruz çünkü:img-yes:
bugün hemen akşam oldu sanki yaaa:icon_whis

valla hemen akşam oldu ama..sıla bi türlü bitmiyo..bvize garezleri var galiba inadına uzun tutuyolar diziyi..gerçi daha başlayalı bi saat oldu ama olsun:img-hyste ...
aynen bende diziyi izlemiş gibi oluyorum..ama eğer yasemin ahmeti ekmezse çok gülerim:img-hyste ..bütün o topuğuna sıkmalar..mezar çalışmaları falan boşa gider..tabiş bizim kurduğumuz teorilerde:img-hyste

muko88
30-03-07, 18:49
Bu arada Melal ve Sinopecim de bana katılmışlar...
İmzaların altında hep aynı yazı:)
Umarım verdiğimiz bu son şansa değer:img-blush

meltem-cmbl
30-03-07, 18:54
bnce bu bölümde yasemin ahmetle gitmicek tabii gidebilir de ama gitmicek gibi görünüyor:icon_whis

gitceğini bende düşünmüyorumm yasemin gıcıklık yapcak necdeti bırakakmam onu kzından ayırama falan dicek:icon_sorr opff ya gitsin ama
necdete acıyorumm ama napalım kendi istedii off içimde kötü bi his var dizide istemediğimiz şeyler olcakk:sad53:

spdr
30-03-07, 18:57
CAnım ne yazsınlar...
Bi haftadır yazmadığımız şey kalmadı, başlık bitirdik, yenisini açtık, bu da bitecek neredeyse:)
Zaten diziden sonra burası dolup taşacak...
O yüzden mola versinler biraz:)

Umarım gece yığılma olunca siteye ulaşma hızımız düşmez:icon_sorr

ne bileyim alışık değilim:hıh
bünyem kaldırmıyor 5-10 dk dolaşıp buraya gelince yeni bir mesaj yazılmamış olmasanı işte:img-wink:
bu arada siteye bişiler oldu gibi...2gündür doğru düzgün giremiyorum gerçi ama en son baya yavaştı
hatta yeni mesaj görmeyince siteden şüphe etmeye başladım önce:icon_whis

ya artık hiç merak etmiyorum ne olacağını..
sinir bile kalmadı yani yasemine yada -daha dğrusu- senaristlere karşı...
harunla yaşarı merak ediyorum ben
vee muhtemelen ikisinin arasında kalacak olan ışığı:img-yes:

yamisis
30-03-07, 19:10
Arnavutköy'de alışveriş

"Hatırla Sevgili" dizisinde karı-kocayı canlandıran Okan Yalabık ile Beren Saat, gerçek hayatta da yakınlaştı.

Set dışında görüşmeye başlayan iki oyuncu, geçtiğimiz gün Arnavutköy sahilindeydi.

Bir süre sahil boyunca yürüyen Yalabık ile Saat, daha sonra bir markete girerek mutfak alışverişi yaptı. Genç oyuncular bu kısa turun ardından otomobillerine binerek gözden kayboldu

hürriyet kelebekin ekindeydi bu haber.:img-in_lo .valla diziyle ilgisi yok ama buraya ekliim dedim..aman çok magazinci gördüm kendimi.:img-hyste ..böyle deilimdir ama neysse...ya demin zati bilgisayar çöktü gibi bir şey oldu voltajlar düştü geri geldi...elektrikler oynaklaştı..valla aman saat 10 dan sonra bişey olmasında ...yoksa çok talan ederim elektrik arızayı haaaaa....

dizice
30-03-07, 19:25
Amaan, bir iki hafta once de Beren'le Cansel beraberler diye haber cikmisti. Uydurup uydurup yaziyorlar. Gercekse zaten kokusu cikar bir sure sonra.

şeboist
30-03-07, 19:51
siz daha çok beklersiniz.bu can yaseminde oldukça daha çok saçmalık göreceğiz.siz en iyisi benim gibi yapıp,onu görmezlikten gelin. :icon_whis

burcuuu
30-03-07, 19:58
SıLa yine erken bittii.. Hemende dizimiz başLadı.. :happy0064

Şimdi tek istediğim Yasemin'in Ahmet'i ekmemiş oLmasıı..

Melal
30-03-07, 20:09
Anaa dizi başlamış başını kaçırdım neler oldu söyleyin ben Rüya'nın ben kardeş istiyorum kısmına denk geldim.
Neler oldu Yasemin annesine neler söyledi.Ahmet neler söyledi.
Off ya bu akşam erken başlayacağı tuttu dizinin.

Melal
30-03-07, 20:15
Yasemin annesine Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu söyledi mi?
Allah bilir söylememiştir.:)

burcuuu
30-03-07, 20:18
Yasemin annesine Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu söyledi mi?
Allah bilir söylememiştir.:)

Tabii kii Hayır.. BÖyLe bişii oLmadı..

AnneLerine bağırdıLar.. ÖyLe başLadı vaLLa..

İkiside kendine qöre nedenLerii sıraLadı..

Melal
30-03-07, 20:22
Tabii kii Hayır.. BÖyLe bişii oLmadı..

AnneLerine bağırdıLar.. ÖyLe başLadı vaLLa..

Ya o sahneler uzun mu sürdü yoksa hemen bitti mi?
Off ya buçuk'a doğru başlıyor diye açmadıydım tv'yi aptal kafam.

NiliWerda
30-03-07, 20:22
ohhhhh beeee içim rahatladı yaaaa:D:D
ahmetle yaseminin çığırışları içimi rahatlattı ya:D:D
yaseminel ahmetttt sarıldı ayyyyyy:img-in_lo :img-in_lo

Melal
30-03-07, 20:24
Nil'cim o çığrışları ben duymadım o yüzden içim rahat değil.
Ama Ahmet'in Yasemin'e sarılışı içim burktu.
Zavallım nasıl da yılların özlemiyle sarıldı.:icon_sorr

muko88
Ay çok mutlu oldum
sarıldırlar yaaaa süper bi sahneydi ya
yasemin böyle devam et güzelim
heyecan dorukta:img-hyste
rüya kardeş istiyom dedi ya
kardeş gelirse şaşmayın:img-hyste

merhem
Yasemin bekledigim kadar tepki vermedi
Ahmet nasil tepki verdi annesine cnm ya :(

şilimsi
30-03-07, 20:25
annelerle kavga sahneleri tahminimden daha kısa sürdü..
ben ahmetle yaseminin sarılma sahnelerinde bittim..allahım yasemin için üzülüyosam neyim ama ahmetteki o hasret üzüntü özlem falan öldürüyo beni yaa:(:(...
yaa bu arada bişey fark ettim ahmetle annesi kavga ederken ahmet masanın üzerindeki tabak tarzı şeyi dökmüştü..ama ahmet kapıdan çıktı annesi koltuklara doğru yaklaştı anaa arkaya bi baktım tabak toplanmış eskisi gibi duruyoo:):)..ne ara topladılar onuu:):)

NiliWerda
30-03-07, 20:26
ya sanırsam diziyi kaçıranlar var...
yani belkide daha şuanda tvyi açmayanlar olabilir....
eyvah eyvah çok şey kaçırdılar...

buarada harunun arkadaşı ışıka aşık olabilirmi ne dersiniz???:img-in_lo
:))

NiliWerda
30-03-07, 20:27
NILIM
ay nezahat ve amedin anasi olacak 2 gicik kadiin iyilikleri icin yapmislar tum bunlari(valla mematiyi aramamiz sart oldu SIKSIN su iki kadinin bacaklarina:img-hyste :img-hyste )nasilda siyriliverdiler ikiside isin icinden yuh be yuhh
ay yasmin amede nasilda sarildi oyle,insallah bu sarilisin sonu gelir:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

ya evt hele selmaya gıcık oldum...
kadın kendini savunuyo ya:img-cool2
nezahat neyseki pişmanlık duydu...

muko88
Ya senaristler sesimizi duydu ve özlediğimiz sahneleri gösterdiler bize...
allahım burda nasıl heyecanlandım...
noliiiy bağaaa:img-hyste
Yasemin hadi arkandayız devamet dimi Sinope ve Melalcim:img-in_lo

kale
yaa basında ne oldu kacırdım yaaaaa ımdaaattt...

off bu Yasmın cok uyuz nasıl sarılmasına ızın verıyor yaa bu kadın kımseyı hak etmıyor tuuuuuuuuu :img-pilot

SEZİN
çok daha şiddetli bir kavga sahnesi bekliyordum...yasemin sakin sakin konuştu,sonunda çığlığı bastı ve gitti..bunu nasıl yaparsın falan gibi birşeyler söyledi..ahmet de aynı şekilde..masaya falan vurdu...vazomsu şey dağıldı :) ben alacak onu aynaya fırlatacak dedim ama yapmadı :) çekip gitti sonra zaten..ama nasıl sarıldılar yaa:sad53: içim mahvoldu...zaten kimse bilmez şarkısı başlayınca otomatikman moda giriyorum :) şimdilik fena gitmiyor ama dediğiim gibi hayatlarının mahvolmasının hesabını çok daha sert bir şekilde sormalılardı...

rüya nasıldı :) ağzında makarnanın ucu ben kardeş istiyorum...:img-hyste laleye ne oluyorsa...çocuğu doldurmuş bir de :img-cool2

cansu_a
ağlamıcam demştim ama daha özet gösterirken başladı gözlerim dolmaya:sad53:
yaseminin ve ehmetin kaçırdıkları yıllar çok acı
amaaa
yasemin ağlıyo zırlıyo 5 dk sonra normal hayatına dönüyo:icon_whis olmamış bari ahmet aradığında onu düşünüyo olsaydı hiçbişi olmamış gibi yazı yazıyodu

ahmet neden evli barklı bi kadını arıyo ayııpppp:icon_whis

bi de o kadar duygusal ahmetin kardeşi odun çıktı yaa kız aşkın a sını bilmiyo :img-hyste bu harunun arkadaşı da ışıktan mı hoşalnıyo nedir??

yasemnle ahmetn sarılması güzeldi

annelern bahaneleri saçmaydı ..özürleri kabahatlarnden büyük

Melal
30-03-07, 20:29
yaa basında ne oldu kacırdım yaaaaa ımdaaattt...

off bu Yasmın cok uyuz nasıl sarılmasına ızın verıyor yaa bu kadın kımseyı hak etmıyor tuuuuuuuuu :img-pilot

Kale'cim kader ortağıyız bende o tartışma sahnelerini kaçırdım.
Ya Sıla bugüne kadar 22:30'a doğru biterdi bu akşam erken bitirecekleri tuttu.
Ve bu en önemli sahneye denk geldi.Umarım youtube'ye falan eklenir o kavga sahnesi hayırsever birisi eklese çok makbule geçer.:)

şilimsi
30-03-07, 20:29
ben bi de ışıkla defnenin aşk hakkında konuşmalarında koptum..ışık defneye diyo ben tecrübeliyim anlarım senin aşık olduğunu..defne de diyo ki iyi o zaman ben olunca banada haber ver..allahım zihniyete bak...tövbee tövbee yok yok ..bu kız köşeli geldi köşeli gidicekk:)[jeton bakımından:)]

dizice
30-03-07, 20:30
O ne sarilmaydi oyle? Icim acidi. Selma sanki yillardir oglunun neden inzivaya cekildigini bilmiyor. Simdi kendinin sebep oldugunu ogrenince kahrolur sandim, kadinda tik yok. Zalim kadin.

avrilcansu
Tek söyleyeceğim şey;
Cansel abi'nin ada'daki saç stili çok yakışmış!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Görür görmez, gittim kalpten,vuruldum! İnanılmaz yakışmış!
Gerçi Yasemin'le olan sahnesinde biraz bozmuşlar ama olsun:happy0064

Yasemin&Ahmet sahnesine bittim.
Cansel abi yine gösterdi oyunculuğunu.
Bu sahnede Beren pek iyi değildi.
Ama makyajını çok güzle yapmışlar, ilk defa onu gerçek bir hanımefendi gibi gördüm. Yani birazda olsa o küçük, şeker kız kişiliğinden çıkmış gibiydi!

Kavga sahneleri, evet, kısa sürdü!
Ama Cansel abi yine muhteşem oynadı!!! Yani o bağırması, elleri yüzü... Gerçekten kavga ediyormuş gibi hissettim, ki eminimde amacı buydu (seyirciye böyle hisseettirmek)
Bu arada seslendirmede muhteşem, kavga sahnelerinde çok uyumlu bir seslendirme olmuş

Ay diziyi öv öv bitiremiyorum:img-hyste :happy0064

şairim
Ada nostaljisi süper oldu.Geçmişin muhasebesi de öyle.Ama bu kavuşma uzun sürmeyecek gibi bir his var içimde.Yasemin'in annesine Rüya gerçeğini açıklayacağını sanmıştık,fos çıktı.

zeyneps
30-03-07, 20:31
Allah'ım o ne soğukluktur öyle,ne soğukkanlılık ben o Selma'ya çok pis dalacam ya neyse
Ayrıca Ahmet'in saçları benimde gözüme batmaya başladı zavallımın gül cemaline gölge düşmüş:img-hyste....ay canım benim o nasıl bir aşk ,nasıl bir tutkudur öle:sad53:

Melal
30-03-07, 20:31
Ben dedim size Yasemin'de nerde o yürek annesine Rüya'nın babasının AHmet olduğunu söyleyecek.
Tren garında da ekecek Ahmet'i o zaman Yasemin'i yolmak şart olacak.:)

Melal
30-03-07, 20:32
Muko ne özlediğimiz sahneleri gösterdiler bacım anlamadım.
Adada sarılmalarını mı diyorsun sen.:)

şilimsi
30-03-07, 20:33
rüyanın necdetle sofra hazırlarkenki hali komediydi..kız bi yandan peçeteleri koyuyo bi yandanda şarkı tarzı bişey mırıldanıyo:)...bıcırık yaa..
aynı babasının kızı iştee..amaaa:(bilen mi varr sanki...
reklam bitmek üzere haberiniz olsun:):)!!!

burcuuu
30-03-07, 20:34
SarıLma sahneLerii çok qüzeLdi.. İçim bir tuhaf oLdu ya..
AsLında ilK önce Ahmet öpücek fLn sandm ya.. :img-hyste

Yasemin o sahnede çok hoş oLmuştu..
en azından küçük kız haLLerii yoktu..

NiliWerda
30-03-07, 20:35
ya sarılıyo adama bi damla yaş yok be kadınnnn:D:D:D
hadi yasemin rüyayı anlat ona yıvvvrummm:img-yes: :img-yes: :img-yes:

burcuuu
30-03-07, 20:38
Ayy bu Yasemin ne diyor ya.. Şaka qibii.. NasıL birLikte oLucaktık fLn..
Başka çare varmıydı diyor ya.. Nyse kii Ahmet haLLetti..
NecdetLe evLenmek çaremiydi.. ;)

OoOf Yasemin söyLe artık şunu..

Ahmet süper ya.. Yaseminde ruhunu kaybetmiş qaLiba.. ((qıcık oLdm kıza))

Melal
30-03-07, 20:38
Ahh be Yasemin ben sana ne diyeyim dilinin ucuna kadar geldi söylesene o zaman hamile olduğunu.
Neymiş efendim söyleyecek gücü yokmuş.:):)

averaj
30-03-07, 20:41
Ahh be Yasemin ben sana ne diyeyim dilinin ucuna kadar geldi söylesene o zaman hamile olduğunu.
Neymiş efendim söyleyecek gücü yokmuş.:):)

gidecek gücü var da söyleyecek yok:icon_whis

konuşmadın o halde sonsuza kadar sus yasemin...

NiliWerda
30-03-07, 20:44
baba baba hı?:D:D
necdettttttt hadi az değilsin:D:D

ya merak ettim acaba süleyman demireli canlandırılcakmı?
çok merak ettim:D:D

burcuuu
30-03-07, 20:50
Rıza bey Keriman'ı neden istemediii.. Şaşırdım doğrusu..

PLak'ı biLe aLmadı.. ! Nyse böyLesii daha iyii.. =))

bu arada Rüya'nın sesii haLa aynı.. değişmemiş ki...

şimdi qeLiyor işte.. BakaLım SüLeyman DemireL'i kim canLandırıyor..

NiliWerda
30-03-07, 20:54
evt rüyanın sesi aynı...

ya şu defneye gıcık oldum ahmete abi deyişi bana komik geliyo çünkü sevgilisi gibi duruyo:D:D:D

ya deniz kapa çeneni:D:D:D

Melal
30-03-07, 20:55
Ayy bu Işık'ta ablası gibi ne safmış yaa nerden anladınız demesine koptum.:img-hyste
Bu arada Necip Fazıl Kısakürek'in o kitabını ben okumadım.
Kitabın adını göremedim.Gören varsa kitabın adını yazabilir mi?

Ahmet ne güzel dedi ya biz başklarının mutluluğu için kendimizi feda etmişiz.:img-yes:

NiliWerda
30-03-07, 20:58
Ayy bu Işık'ta ablası gibi ne safmış yaa nerden anladınız demesine koptum.:img-hyste
Bu arada Necip Fazıl Kısakürek'in o kitabını ben okumadım.
Kitabın adını göremedim.Gören varsa kitabın adını yazabilir mi?

Ahmet ne güzel dedi ya biz başklarının mutluluğu için kendimizi feda etmişiz.:img-yes:

bende istiyom o kitabın ismini pleaseeeeeeeeeee:D:D:D
ayy yazık ışık ezilcek şimdi çıtıpıtı şey:D:D:D
ay ay denizde defneyi koruyo:D

merhem
30-03-07, 21:01
ee bu yasemin niye hala soylemiyor Ahmete gercegi
Isigin dogumgunuymus dogru bildiniz arkadaslar
bizimkiler yine napiyor gitti isik :)

muko88
30-03-07, 21:01
Ay bu Işık amma da safmış...
İzlerken kaba tabirle ağzımdan kaçırıverdim ama neyse:img-hyste HEm gazeteci hem bu kadar bilgisiz:img-hyste

Ahmet ne güzel konuştu görüdünüzmü
Acı çekmeyi bennden iyi kimse bilemez ölünmüyo yasemin dedi ya necdet için
ohhhh
dedimmm
Allahım nolur Yasemin ekmesin Ahmetimi:icon_sorr

şilimsi
30-03-07, 21:02
denizde kendinden önce defneyi koruyo..canım yaa hepsini düşünüyo..kollarıyla defneyi sarmış..bi de haruna bağırıyoo ışık'ı koru diye...
ahh be yaso dilinin ucuna kadar geldi çünkü çünkü diye ne takıldın ordaa..rüyayı o kadar sene babasından ayrı tutmaya gücün yetiyo..iki kelime söylemeye dilin varmıyoo..yuh kızım sana yuhh..
bu arada ahmetin saçlar harbi yakıyoo..:)
ahh yaso ahh başınıza neler geldiyse çoğu senin yüzünden..ahmet niye encdetle evlendin diye daha fazla üstüne gelse ne dicen kızım..bahanelerin tükendi artık..:(

Melal
30-03-07, 21:02
Işık ne akla hizmet o kargaşada resim çekmeye çalışıyor ki anlamadım.
Kaçsana kızım resim çekeceğine alem valla aynı ablası gibi bu kız.:)
Bu Yaşar denen çocuk Işık'ı kendi tarafına çekecek gibime geliyor.
Işık'a babanda sağcıydı falan diyebilir.Yada Işık Yaşar'a aşık olurmuş.
Harun bunu öğrenince kahrolurmuş diyeceğim ama Harun'un gözü ne Işık'ı,ne başka bir kızı görüyor.
Varsa,yoksa memleket meseleleri.

muko88
30-03-07, 21:04
Bu Işık bişey bilmiyo garibim...
VAlla kim nereye çekerse o tarafa gidecek türden...
Saf ya...
HAlbuki küçük ışık cin gibiydi...
Bıraksın bu gazeteciliği aşk romanı yazsın

kale
30-03-07, 21:04
Yaa bu Ahmet'ın yaptıgı resmen sacmalık Ruya'nın kendı kızı olmadıgını bılmesıne ragmen yaptıgı,soyledıgın de mantık yok yok yok, Ruya su anda Necdet'ın kızı ona verecegını nasıl dusenebılrı off kalmadı benım sevdıgım bırı bu dızı de of offfff uyuz hepsı...

şilimsi
30-03-07, 21:05
evey ahmetin söylediği sözlerde eridim ben..acı çekerek ölünmüyo bunu en iyi ben bilirim falan...yasemin bi ara ahmetin sözünü kesip birlikte yürümeliyiz dedi yaa..arkadaşlar kendinizi hazırlayın yaseminin ahmete yapacağı şeylerden sonra bu sözleri yasemine yediricezz..yani eğer necdete acıyıp daha doğrusu üzülüpp ahmetle gitmezse artık herşeyden ümidi keserim ben =/...

emosss
30-03-07, 21:05
ben bu ahmetle defnede bi türlü bi kardeş ilişkisi göremiyorum ya... denizde de ne çene varmış mübarek...
valla ben ahmetle yasemine sinir oldum... tamam aşıksın anladımda bu kadarda olmaz be... evli barklı kadın ya.. allahtan necdetle konuşup işi bitirelim dedi bide gizli gizli kaçmayı teklif etseydi iyice gözümden düşerdi yani... tamam aşkın gözü kördür falanda bunlarınki kör- sağır-dilsiz...

SEZİN
30-03-07, 21:06
ahmetin adadaki saçlar süperdi!! bu dizide ilk kez saçlarına hayran kaldım :)
ışıkın saflığı beni öldürdü,yorum bile yapamıyorum..kargaşa sahnesi iyiydi ama kamera çok hareketliydi sanki..başım döndü hafiften :)
defneyle ahmetin her sarılışında abim olmadığına bir kez daha lanet ettim :) ama olmuyor yaa..sevgili gibi duruyorlar..ne biliyim ...yakıştıramadım...defne de keşke uyandığında hemen çıkmadan yüzünü yıkasaydı.. :) gözünü açtı,çizmesini giydi ve gitti ..bir yüzünü yıkar insan :img-cool2

yasemin kıl etti beni yine..hala olamazdık diyor adada..allahım yaa..şimdi ne oldu..ahmetin sözünü kesip olmalı demeyi biliyorsun ama :img-pilot böyle gösterildiğine göre kesin gitmeyecek..kesin yani..teonnun konuşması mı etkili olacak nedir..ayy gıcık oldum bak şimdi!!!

cansu_a
yaa ahmet evli barklı kadına neden ha bire buluşmayı teklif ediyor gerçi suç kabul edende

ahmet gibi romantik bi adamın defne gibi bi kalas kardeşi olsun şaşılcak iş
kız k-hala aşkın a sını bilmiyo

ışık da siyasettten hiç anlamıyo sanırım dedi ya nerden anladınız adamın sağcı olduunu koptum:img-hyste

yasemn sölicek sandım bi an rüyayı ama dayanamam dedi yaa saf hiç ders almamış yaşadıklarından.ahmeti gçrdü mü herşeyi sölemesi lazım bidaha nasıl görcek hersefernde bi tesadf bi şanssızlık sonucu konuşamıyo ki

yasemn ünsal-pardon yasemn aygün sahnesi iyi düşnülmştüüü
ahmete acıyorum yaa :(:( gerçi birazdan necdet de acıcam
hep yasemin yüzünden yaa herkesn hayatını kararttı

şairim
Ya bu Yasemin Ahmet'le gitmeyecek.Herhalde Teo Yasemin'e Nejdet'in ona olan aşkından söz edecek.Ahmet kasabada hasta olacak.Ayla da ona bakmaya gidecek.Veeeeeeeeeeeeee evlenecekler.Öf be,senaryoya bak!
Şu Yasemin de gıcık etti beni.Çünkü,çünkü diye tutturdu.Neymiş,söylemeye gücü yokmuş.Nejdet'i düşünürken Ahmet'i mahvedeceksin be kızım.........

Melal
kitabın adı yanlış görmediysem eğer Halkadan Parıltılar..

Sağol arkadaşım.
Necip Fazıl Kısakürek'in Halkadan Parıltılar kitabı 1948 yılında yayımlanmış.
Acaba bulunabilir mi bu kitap.
İçeriğini çok merak ettim bu akşam dizide gördüğümüze göre mutlaka bir anlamı vardır.
İlk fırsatta sahaflara gidip bulmaya çalışacağım bu kitabı.

pegasus*
30-03-07, 21:08
yok yok bu şapşal yaseminden ne köy olur ne kasaba. hayatta bırakamaz necdet'i. necdet üzülmesin diye ahmet'ten vazgeçecek

kale
ben bu ahmetle defnede bi türlü bi kardeş ilişkisi göremiyorum ya... denizde de ne çene varmış mübarek...
valla ben ahmetle yasemine sinir oldum... tamam aşıksın anladımda bu kadarda olmaz be... evli barklı kadın ya.. allahtan necdetle konuşup işi bitirelim dedi bide gizli gizli kaçmayı teklif etseydi iyice gözümden düşerdi yani... tamam aşkın gözü kördür falanda bunlarınki kör- sağır-dilsiz...

aynen valla Defne de sıkıcı...
Ahmet'e malın tekı :img-pilot ozur dılerım aptalın tekı,bencıl ve benım ıcın sıfır hemde kocaman 0...Boyle bır sacmalık hayatımda ne gordum ne duydum ask mı bu baska bır sey mı? valla cok kızgınım imgdrag kulaklarımdan ates cıkıyor :icon_whis

Melal
Ahmet Yasemin'in ipiyle kuyuya inince kuyunun dibinde kalacağından bi haber.
Defne ve Ahmet sahneleri sevmedim nedense küçük Defne ile Ahmet'in sahneleri daha samimiydi.

zeyneps
Ayyy bak ya bu seferde Yasemin'e çok pis dalacaktım...çünkü çünkü eeeeeeeeeeeeeee?:img-help: söylesene kızım şunu bak bi kere zamanında söylemedin neler geldi başına ya neydi bu Ayla sevenler derneğinin ismi bende katılcam..Ayla sitesi filan varmı ...ah ah ben bu Ayla'nın kıymetini bilemdim kafamı taşlara vuriiiyyym:icon_sorr :img-hyste
Lale'de çocuğun aklına neler sokuyo ya anası kaçma planları yapıo bu ne diyo...o bıraksın da Yasemin'i Teo'yu ayartmaya baksın yaş ermiş kemale...kendi çocuğuna bak sen Lale zamanı gelmedi mi ha:img-hyste :img-hyste
Bu Deniz'de bi çenesini tutamıyo ya yine yicekti pankartı kafasına ama bu yılları görürse zavallımın gözleri açık gidecek yıl 66 aynı slogan yıl 2007 h