Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-8
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
asiacım şimdi diğer başlıkda kalan yazını okudum aynen sana katılıyorum valla okadar sıkıcı bir bölümdüki ben ne yorum yapacamın sıkıntısını bile yaşıyorum güzel bir sahne izlemedimki... rıza ve keriman hanım dışında ...nedense ahmet kayanın şarkısı dilime dolandı diyo ya NERDEN BAKSAM TUTARSIZLIK aynen öle
Öyle vallahi canım..
Edacım ciddi anlamda bu bölüm çok fenaydı...
İÇİME FENALIKLAR GELDİ..:icon_whis
Ama Rıza beyi bende takdir ettim.. akıllanmış ...
Hiç olmazsa birilerinin yani bazı karakterlerin mantıklı davranışları var...
İyice ütopik olmaya başladı...
Yakında Ahmet Ayla ile evlenecek..!bu arada Ayla cılara bir sorum var ama kim yanıtlar bilemiyorum...:img-hyste MELALCİM??
Keriman ın ziyaretinde Rıza bey in görüşmediğini söylediği zaman Kamil... ''aa ilginç '' dedi ya Ayla!... BU KARAKTERDE GÖZÜME İYİCE BATMAYA BAŞLADI... peşin hükümlü... hemen aaa... niye şaştınız küçükhanım... siz Defne ye bakmayı vakti zamanda hangi sebeple kabul ettiyseniz.. bizim KERİMAN hanımefendimizde o sebepten ziyaret etti bence.. evet yanlıştı ama kökeni aşktı... tıpkı Ayla nın yıllar önce Ahmet'in ailesinin yanına kene gibi yapışması gibi.. yani kökende hastalıklı bir aşk var.. ve Ayla izleyeceğiz.. demekki.. :icon_whis buda= sıkıntı benim için..
Ben Yasemin'e Ahmet karakterinin gerçek sevdiği diye katlanıyorum... ayy birde bu Ayla mevzusu olacak...:icon_whis :icon_whis :icon_whis
ya bakın dizi bittiğinden beri hepimiz Yasemine sinirlendik!!
Bir arkadaş ne güzel yazmış...
Peki Ahmet nasıl düşünmüyor, Yaseminin evliliğini geçiyorum, Rüyayı...
Rüyayı resmen es geçmiş, ona bilet alırım ama sadece o kadar...
Onu babasından ayırıyor, onun anne babasının arasına giriyor bir bakıma ama hiç umursamıyor bile...
Kendinden koşup kaç kere Necdete babacım diye koştu ama Ahmetin gerçekten umrunda değil...
Bence Ahmet karakterine bunu yaptırmamaları gerekirdi.
Evet böyle bir nokta da var.Ben hala Ahmet'in Rüya'nın kendi kızı olmasından şüphelenmemesini anlayamıyorum.Çok büyük bir mantıksızlıktır bu.Yasemin Necdet konusunda nasıl kördüyse bir zamanlar Ahmet de bu konuda kör sanki...Ayrıca Ahmet'in bir çocuğu babasından ayırmaktan,bir yuvayı(en azından o öyle sanıyor) yıkıyor olmaktan haberi yok gibiydi.Kendi dünyasında bencilce mutluydu.En azından Rüya'yı düşünmeliydi bence.Ne de olsa Necdet'i Rüya'nın babası sanıyor.Babayla kızı ayırmak haksızlık değil mi?Neyse bu gece bu kadar yeter ben artık yatıyorum.Çıkmadan önce diziyi tamamen bitirmeden son bir kez daha düşünün diyorum herkese iyi gecelerbye bye
avrilcansu
31-03-07, 01:25
billur
merhem
cansu
şilimsi
Ece:)
burcuuu
ozgenuroglu
kubranejat
cansucum buyurrr :) :)
ay grubun öncülüğünü yapıyorum, çok mutluyum:happy0064 :img-blush
Bu arada, grubumuz biraz Yasemin dışı ama Yasemincilerd eolabilir.
Ayylacı, Anti- Aylaci
Farketmez!
Kim olursan ol gel!:happy0064
Bütün Necdet&Ahmet cileri bekliyoruz vallahi
fundapehlivan
31-03-07, 01:25
Ahmetin cafedeki konuşmalarından sonra bu konuda bişe düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum...
Adam o kadar iyi açıkladı ki her şeyi...Acıyı, aşkı, özlemi, acının insanı öldürmediğini, necdeti de öldürmeyeceğini:img-yes:
O yüzden ahmete hiçbişe diyemiyorum
Ya zaten Necdete üzülecek değil normal olarak...
Ben Rüyadan bahsediyordum...
mELALIM ekle canim ekle
avlavyuculara ekle,bu sapsal yasminden bize hayir yok
ne caymasi canim bu aksamki yasmini izledikten sonra AYLAYI amede ellerimizle gidip istemek farz oldu:) :)
kankam ne yaptin kiz aylaci mi oldun kiz okizin tarafina nasil gectin yoksa kafana tavami yedin yanlislikla (anladin sen onu) kankam ahmetle yaseimin heman kavusmasini beklemek cok sacma zaten dizinin neyini izliycez ozaman yaseminin gelmiyce ortada ama cok iyi bir sebep bulamamislar malsef bu duruma
Funda'cım son yazdıklarına katılıyorum.
Bu bölüm Ahmet'i de değiştirdi senaristler.
Düşünceli adam gitti sadece Yasemin'i düşünen adam geldi.
Rüya'nın adı bile geçmedi ki bu çok saçma oldu.
Bu hafta HS'nin en vasat bölümüydü.
Umarım haftaya toparlarlar.En azından Ahmet Yasemin'i ekse bile güzel sahneler,çekimler ve mantık hatası olmayan bir bölüm izleriz.
meltem-cmbl
31-03-07, 01:26
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
:img-in_lo
bewnıde ekleyin barii:D
Ya tamam mantıksızdı!! Ama abartmıyor musunuz biraz??
Evet iyi değildi kabul ediyorum...
Ama bir dizi bir bölümde mahvedilebilir mi hele böyle güzel bir dizi...
Hemen 1 kötü bölüm de bitirdiniz diziyi...
Durun bakalım, neler olacak daha...
YA bundan sonra ne olabilir işte...
Umudum kalmadı...
Yasemin gitmeyecek...
Yani ne biliym, mahvediliyomuş demek ki...
Ben gördüğümü söylüyorum Fundacım...
Elimde değil yani, ben çok seviyordum halbuki bu diziyi...
Ama bu kadar da laçka edilmez bir şey:icon_whis
avrilcansu
31-03-07, 01:27
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
:img-in_lo
Bunu kenara bir yere yazmak lazım,
unutmayalım
(neresini unutacaksak:img-hyste )
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem_keremcem
okeyto meltemimde eklendi :)
arkadaşlar bence bu grup işinin hiç zamanı değil şimdi.ortada konuşulacak daha önemli mevzular var.ben artık hiçbir grupta değilim.canseli çok sevmeme rağmen ne yazık ki oynadığı karakterden memnun değilim.keşke cemal olarak kalsaydı.
avrilcansu
31-03-07, 01:28
bewnıde ekleyin barii:D
cansu
merhem
billur
şilimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem_keremcem
:happy0064
10 kişi olduk:happy0064
Asia ablacım Ayla'nın hastalıklı aşkını izleyeceğimizi düşünmüyorum.
Burada marazi bir şekilde aşık olan tek bir kişi var o da Necdet.
Ayla bile bu kadar aşık değildir Ahmet'e eminim.:)
Kızlar bu ne grubu ya antiaylacılar ve aylavyuculardan başka bir grup daha mı oldu.:)
itü sözlük durur mu, durmaz tabi
eski dönemleri anlatan atv dizisi. içinde vıcık vıcık aşk kokan sahneler olmasa daha iyi olabilirdi zannımca ama türk milletine nasıl sevdirilebilirdi ki bu dizi? yönetmenlerin de yapacak bir şeyleri yok. sırf siyaset içerseydi eminim bu kadar tutmazdı.
yasemin adlı esas kızın kendini pinpon topu durumuna soktuğu dizidir. (ahmet 1-necdet 1-ahmet 2-necdet 2-ahmet n-necdet n) şeklinde seyreden maç en son 'ah**det' olarak kalmıştır. seyirciler olarak sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı değil, bu gidiş- gelişin ne zaman biteceğini beklemekteyiz. zira başımız dönmekte, asabımız bozulmakta ve bu mevzunun daha fazla uzatılmamamasını tavsiye etmekteyiz. pilav-papaz faktörünü hatırla sevgili.
ayrıca, yine son bölümünde, rüya'nın zorlama kabusu ve yasemin'in gardrobun arkasına saklanma sahnesi dizinin ciddiyetini alıp götürmüştür. yine de *severek seyrediyoruz.
bu dizideki necdet kadar boynuzlanmış ve acı çekmiş bir başka karakter daha bilmiyorum. bir erkeğin, gururu bu kadar incitilmesine rağmen hala saf bir sevgi ile sevmesi ve sürekli sessizi oynaması öldürüyor beni. artık bir tokat falan atması lazım, yasemin haddini aşmaya başladı.
Ablacım Aylacı olsam nolur...
BAksana, ya bunun devamından ne hayır gelir...
Ayla ile evlensin evlenmesin sorun değil...
YA baharcanın yazısını okudunmu?
O çok iyi anlatmış her şeyi...
Bence diziye yazık oldu...
Bazı arkadaşlar haftaya umarım düzeltirler diyo...
Bu nasıl düzeltilecek...
Geçen hafta izlediğiniz bölüm bi karakterin rüyasıydı diyerek mi düzeltecekler acaba...:icon_whis
BEn çok üzgünüm, çünkü gerçekten izledim diyebileceğim az sayıda dizi var ve bu dizi de onlardan biriydi...Resmen hayal kırıklığına uğradım...
Ben hep derdim, ne güzel bi aşk, ne kadar seviyorlar birbirlerini, keşke ben de yaşayabilsem böyle aşk...
Benim yaşadığım aşka kurban olsun diyorum şimdi:icon_whis
İzleyiciyi hayal kırıklığına uğrattılar, bunun bi telafisi de yok bence...
İzlersem niye izlerim biliyomusun, sırf sizlerle konuşmak görüşmek için...
Çünkü Hs başlığındaki arkadaşların eksikliğini hissederim...
Bu diziye inancım kalmadı benim:icon_sorr
mukocugum canim
tamam dizi biraz tokezledi,bende cok buyuk hayal kirikligi icerisindeyim inanin ki
ama sizler varsiniz,dostluklarimiz var o yuzden biraz daha sans verelim dizimize derim(aylacisin demi artik)aylaciyiz artik
senin yasadigin aska kurban olsunlar canimin ici:img-in_lo :img-in_lo (allahim daim etsin)
hemen dizimizden kopmayalim ya,illa toparlarlar bir noktada,illa bu forumu takip ediyorlardir
saygilarimla
meltem-cmbl
31-03-07, 01:30
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem_keremcem
okeyto meltemimde eklendi :)
teşekkürler cnm da meltem diye desek adec rahatsız oluyorum yanında keremcem olsunca:) çokmu şey istemiş olrumm:img-blush
ahmet için rüya demek yasemin demek. bağrına taş basarak sevdiği kadını başkasından olan çocuğuyla beraber yani her şeye rağmen kabul ediyor. ben kendi adıma ahmet'e kızılacak bir şey göremiyorum ortada. kaldı ki yasemin'in ona olan tavrından duygularının karşılıksız olmadığı manasını çıkardı çocuk ne yapsın. aşkına, karısına gel artık sana kavuşmak istiyorum dedi ve çocuğunu da getirmesini istedi doğal olarak. ben pek ahlaksız bulmuyorum ahmet'in bu tavrını doğrusu..
arkadaşlar bence bu grup işinin hiç zamanı değil şimdi.ortada konuşulacak daha önemli mevzular var.ben artık hiçbir grupta değilim.canseli çok sevmeme rağmen ne yazık ki oynadığı karakterden memnun değilim.keşke cemal olarak kalsaydı.
Sinem uçtun yine Cansel bir oyuncu ve her rolü oynar.
Evet bende Ahmet'ten memnun değilim.Çok ezik bir karakter.
Ama hala umudum var elbet bir gün değişecek.:)
Bu bolum baya karisik geldi bana.
Yasemin bir Ahmet'e sarilir sonra gider Necdet'le eski anlarina doner daha sonra "Sevgilim" diyip Necdet'e mektup yazar .. Yakistiramadim bu durumu HS'e.
Ama gecis bolumu oldugu icin normal goruyorum, eminim birkac hafta sonra duzelir (senaryoda, cekimlerde). Yasemin'i bu kadar dengesiz gostermelerine sinir olsamda yinede izlicem.
Bir bolum kotu oldu diye birakmak istemem boyle bir diziyi :img-wink:
Ya gerçekten "Sevgilim" die mi yazdı yoksa Sevgili Necdet die mi bak ben bunu kaçırmışım:img-blush Arkadaşlar gören var mıydı mektupta ne yazıodu?? yok canım böyle yazmaz heralde yazdıysa saçını yolarım o Yasemin'in
Ha bi de Rüya'nın baba die ağlaması ilginçti harbi,benim bildiğim bütün çocuklar anne die ağlıo genelde ama
Ahmet'in de saçlarını yolacam gerçekten hiç düşünmüo kızı babasından ayırıorum die tamam Necdet'e acıdığım yok ama bu ne sorumsuzluktur anlamadım hiç yakışmadı ona bana bak Ameeett tehlikeli sularda yüzüosun git Aylayla evlen sen yoksa çok pis dalacam sana:img-yes: :img-hyste
fundapehlivan
31-03-07, 01:31
YA bundan sonra ne olabilir işte...
Umudum kalmadı...
Yasemin gitmeyecek...
Yani ne biliym, mahvediliyomuş demek ki...
Ben gördüğümü söylüyorum Fundacım...
Elimde değil yani, ben çok seviyordum halbuki bu diziyi...
Ama bu kadar da laçka edilmez bir şey:icon_whis
Ya keşke ahmette evlenseydi de o zaman tüm gerçekler ortaya çıksaydı...
O zaman Yaseminin de affedilir bir tarafı olabilirdi...
Ama şimdi yok...
Çünkü mektup, hastane olayları ortaya çıktı...
Tarih arkadaşımızın şu sözüne katılamadan edemeyeceğim
Her bölüm de 1 miting koyarak tarih anlatılamaz gerçekten! Her bölüm bunu yapıyorlar, her bölüm fragmanın en başına denizlerin kaçışını koyuyorlar...
İşte ben buna reytingleri toplamak için başvurulan bir yol derim...
Off ya daha da kötüleşmeden düzel ya...
Benim umudum var...
mukocugum canim
tamam dizi biraz tokezledi,bende cok buyuk hayal kirikligi icerisindeyim inanin ki
ama sizler varsiniz,dostluklarimiz var o yuzden biraz daha sans verelim dizimize derim(aylacisin demi artik)aylaciyiz artik
senin yasadigin aska kurban olsunlar canimin ici:img-in_lo :img-in_lo (allahim daim etsin)
hemen dizimizden kopmayalim ya,illa toparlarlar bir noktada,illa bu forumu takip ediyorlardir
saygilarimla
Yok nolursa olsun AYLACI olmam ben...
Ayla Ahmeti mutlu edemez, hele Ahmet böyle bi darbe aldıktan sonra...
Hem bi kere girmişim ben bu yola, Yasemin uyuzu yüzünden dönemem...
Ama bak şöyle değiştirebilirim:
NO AYLA&YASEMİN, NO PROBLEM:img-hyste
Oh be gülebildim sonunda.
Ya gerçekten "Sevgilim" die mi yazdı yoksa Sevgili Necdet die mi bak ben bunu kaçırmışım:img-blush Arkadaşlar gören var mıydı mektupta ne yazıodu?? yok canım böyle yazmaz heralde yazdıysa saçını yolarım o Yasemin'in
Ha bi de Rüya'nın baba die ağlaması ilginçti harbi,benim bildiğim bütün çocuklar anne die ağlıo genelde ama
Ahmet'in de saçlarını yolacam gerçekten hiç düşünmüo kızı babasından ayırıorum die tamam Necdet'e acıdığım yok ama bu ne sorumsuzluktur anlamadım hiç yakışmadı ona bana bak Ameeett tehlikeli sularda yüzüosun git Aylayla evlen sen yoksa çok pis dalacam sana:img-yes: :img-hyste
Ya mektuba Sevgili necdet diye başladı...
niye sevgilim yazsın canım...
ama bakın bundan sonraki bölümlerde sevgilim der o gereksiz şahsiyet:img-hyste
evet şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim.anladım ki ben canseli cemal olarak sevmişim.ahmete karşı en ufak bi hissim yok.ne olduysa bu aşk yüzünden oldu zaten.o yüzden artık karışmıyorum.ne aylacıyım ne yaseminciyim!
Kızlar bu ne grubu ya antiaylacılar ve aylavyuculardan başka bir grup daha mı oldu.:)
Canım benim kızsamda bazen kesinlikle Necdet kötü biri değil.. yada hırslarına o kadar teslim olmuyor...
Amma velakin..Ayla da o potansiyel var.. yani marazi aşk duyan Necdet değil ki... NECDET TUTKULU SEVİYOR AMA.. aYLA EN UFAK BİR AÇIKTA GÖZÜNÜ OYAR yasemin'in ve örneklerinide izledik.. küçük görme.. hor görme...:img-yes:
YASEMİN'E GELİNCE.. ÖFF ODA SIKIYOR...
BEN HEPSİNDEN SIKILDIM... ÖZGE ÖZBERK'İ ÇAĞIRSAK... MESELA.. aHMET'İN AŞIK OLACAĞI YENİ KARAKTER OLSA..:img-hyste :img-hyste
Bölümlerin sapıtması sayesinde neler yazmışım ..:img-hyste
Ahmet, Rüya'yı niye düşünmek zorunda olsun ki? Rüya'nın annesi uygun gördü ise Ahmet'le gitmeyi. Ahmet 'yok Yasemin Rüya'yı babasından ayırmayalım, ben ölmeye devam ederim Kıbrıscık'ta hadi hoşcakal' mı deseydi yani. Rüya'yı düşünmeyi Ahmet'e bırakan mantıka şaşıyorum.
özge_letyy
31-03-07, 01:34
sevgili necdet diye başladı
o kadar abartmaz onu da yaparsa diyecek söz bulunmaz yasemine hoş yine öyle ya...
Ya keşke ahmette evlenseydi de o zaman tüm gerçekler ortaya çıksaydı...
O zaman Yaseminin de affedilir bir tarafı olabilirdi...
Ama şimdi yok...
Çünkü mektup, hastane olayları ortaya çıktı...
Tarih arkadaşımızın şu sözüne katılamadan edemeyeceğim
Her bölüm de 1 miting koyarak tarih anlatılamaz gerçekten! Her bölüm bunu yapıyorlar, her bölüm fragmanın en başına denizlerin kaçışını koyuyorlar...
İşte ben buna reytingleri toplamak için başvurulan bir yol derim...
Off ya daha da kötüleşmeden düzel ya...
Benim umudum var...
Bu dediklerine de katılıyorum canım.
3 bölümdür miting görüp duruyoruz.
O dönem sadece gösteriler olmamış ki başka şeylerde olmuştur elbet.
Yada bir bölüm miting olmasın başka bir şekilde işleyin.
Eğer bu yazdıklarımızı yapım ekibinden okuyan varsa lütfen dikkate alsınlar.
Biliyoruz çok emek harcıyorsunuz ama lütfen biraz daha dikkat.
Bu dizi tv'de yayınlanan bütün dizilerden çok farklı.
Ve bu farkı fark ettirmeye devam etmelisiniz.
Dizinin başrolünde ki karakterleri bu kadar değiştirmeseniz iyi olur.
Ben artık Ahmet'i daha aktif,aklı başında görmek istiyorum.
Saf aşık olmasından bıktım.Bir kerede Yasemin'i gördüğünde kedinin ciğere baktığı gibi bakmasın.
avrilcansu
31-03-07, 01:35
Sinemcim, bnew aslınd aBillurun söylediklerine aktılıyorum
Biz KK'nın ne bölümlerini gördük.
HS'nin bir kötü bölümünü görünce hemen
"Ay berbattı bu bölüm,vs." diye söyleniyoruz. Senaristler suçlanıyor vs.
Türkiye'de kusursuz bir senaryo yazabilecek, senaristler o kadar az ki. Siz imkansızı istiyorsunuz.
Hiç elimizde olanalrla yetinmiyoruz.
Dizi bittiğindne beri ehrkes birşeyleri, birilerini suçlayıp duruyor.
Niye, "aa bak neredeys emantık hatası yok! Aynı o zamanda çekilmiş gibi" demiyoruz. Açıkçası, biz millet olarak herşey her yerde, bir açık, bir hata arıyoruz. Tamam mantık hataları önemli, ama yani küçük şeyler...
Örneğin KK'da son bölümde arkad akocaman bir Citroen araba vardı!!
Şimdi konuştuğumuz konuya bakın!
Bence, bu kadar takmayın kafanıza. Yani eski bölümler o kadar muhteşemdiki, bu bölüm size çok kötü geliyor.
Halbuki bne bu bölüm çokg üzel bir şey farkettim. Görüntü yönetmenimi değişti bilmiyorum ama, görüntü açıları çok güzeldi. Necdet'in ağlarkenki açıalrı. Yasemin&Ahmet sarılırken...
Açılar çok güzeldi, ve o an düşündüm, yabancı dizilerin çekimlerindne ayıran tke şey, o kenardkai kocaman atv avrupa yazısıydı
Ben sadece senaristleri çok takmayın diyorum. Onlar sizin düşündüğünüz herşeyi düşünemezler. Kusursuz olamazlar...
O yüzden, bence geçin dalganızı geçebildiğiniz kadar
dizilerdeki erkeklerden biride tasfirin ciksin ya mesela ahmet sen nediyorsun kadin necdette kimis deyip alip kacir kardesim yoksa o yaseminden ömur billah adam olmaz hep bu kadinlar sorun cikariyor dizilerde biz kadinlar bukadar manyakmiyiz :img-hyste
fundapehlivan
31-03-07, 01:36
Ahmet, Rüya'yı niye düşünmek zorunda olsun ki? Rüya'nın annesi uygun gördü ise Ahmet'le gitmeyi. Ahmet 'yok Yasemin Rüya'yı babasından ayırmayalım, ben ölmeye devam ederim Kıbrıscık'ta hadi hoşcakal' mı deseydi yani. Rüya'yı düşünmeyi Ahmet'e bırakan mantıka şaşıyorum.
Yasemin rüyanın gerçek babasının ahmet olduğunu bildiği için içi rahat bu normal...
Ama Ahmet ne olursa olsun baba kız arasına girmiş oluyor ve biraz vicdan azabı çekmesi gereken burada ahmet...
Onu da anlıyorum, Necdete duyduğu kini gördüm ben bu akşam...
Çok haklı olarak...
Başka söze gerek yok...
Öyle vallahi canım..
Edacım ciddi anlamda bu bölüm çok fenaydı...
İÇİME FENALIKLAR GELDİ..:icon_whis
Ama Rıza beyi bende takdir ettim.. akıllanmış ...
Hiç olmazsa birilerinin yani bazı karakterlerin mantıklı davranışları var...
İyice ütopik olmaya başladı...
Yakında Ahmet Ayla ile evlenecek..!bu arada Ayla cılara bir sorum var ama kim yanıtlar bilemiyorum...:img-hyste MELALCİM??
Keriman ın ziyaretinde Rıza bey in görüşmediğini söylediği zaman Kamil... ''aa ilginç '' dedi ya Ayla!... BU KARAKTERDE GÖZÜME İYİCE BATMAYA BAŞLADI... peşin hükümlü... hemen aaa... niye şaştınız küçükhanım... siz Defne ye bakmayı vakti zamanda hangi sebeple kabul ettiyseniz.. bizim KERİMAN hanımefendimizde o sebepten ziyaret etti bence.. evet yanlıştı ama kökeni aşktı... tıpkı Ayla nın yıllar önce Ahmet'in ailesinin yanına kene gibi yapışması gibi.. yani kökende hastalıklı bir aşk var.. ve Ayla izleyeceğiz.. demekki.. :icon_whis buda= sıkıntı benim için..
Ben Yasemin'e Ahmet karakterinin gerçek sevdiği diye katlanıyorum... ayy birde bu Ayla mevzusu olacak...:icon_whis :icon_whis :icon_whis
ya hiç sorma kaç bölümde ayla saçmalığını izleyecez ondan sonra bir sezon finali yapacaklar bütün yaz millet ne olacak diye merakla bekleyecek :img-hyste :img-hyste ahmet yasemine kaçalım demesi ve yasemin necdete haksızlık olur derken ahmet de saf saf bir zamanlar oda birilerine yazık etmişti..bu replik tam hatırlamıyorum...sanki ahmet necdetten intikam almak istiyor gibi bir his uyandırdı bende ..aşk biraz gölgede kaldı gibime geldi..aynı acıları necdette yasın tatsın
itü sözlük durur mu, durmaz tabi
yasemin adlı esas kızın kendini pinpon topu durumuna soktuğu dizidir. (ahmet 1-necdet 1-ahmet 2-necdet 2-ahmet n-necdet n) şeklinde seyreden maç en son 'ah**det' olarak kalmıştır. seyirciler olarak sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı değil, bu gidiş- gelişin ne zaman biteceğini beklemekteyiz. zira başımız dönmekte, asabımız bozulmakta ve bu mevzunun daha fazla uzatılmamamasını tavsiye etmekteyiz. pilav-papaz faktörünü hatırla sevgili.
ayrıca, yine son bölümünde, rüya'nın zorlama kabusu ve yasemin'in gardrobun arkasına saklanma sahnesi dizinin ciddiyetini alıp götürmüştür. yine de *severek seyrediyoruz.
.
ne güzel demiş kim yazdıysa bu yorumu...
devamlı bi yol arıyorlar...niye kaçıyorlar ben onuda anlamış değilim.düşünüyorum ama bir mantık bulamadım...yasemin'in babası hasta zaten falan filan...
boşanmak tek yolken niye kaçmak konusnda bu kadar ısrar ediyor senaristler,düşündükçe sinir oluyorum valla...
boşanırsın...ahmet'te tayin ister...istanbulda yaşarlar ve böylece rüya'da babasından uzak kalmaz.
tabi senaristler bir yalan silsilesi yaratmak için yasemin'i niye bu kadar aptallaştırmaya çalışıyorlar onuda anlamış değilim...çok itici durmaya başladı bu durum haftaya düzelir diye bir umutla bekleyeceğiz artık :img-help: :img-help:
Canım benim kızsamda bazen kesinlikle Necdet kötü biri değil.. yada hırslarına o kadar teslim olmuyor...
Amma velakin..Ayla da o potansiyel var.. yani marazi aşk duyan Necdet değil ki... NECDET TUTKULU SEVİYOR AMA.. aYLA EN UFAK BİR AÇIKTA GÖZÜNÜ OYAR yasemin'in ve örneklerinide izledik.. küçük görme.. hor görme...:img-yes:
YASEMİN'E GELİNCE.. ÖFF ODA SIKIYOR...
BEN HEPSİNDEN SIKILDIM... ÖZGE ÖZBERK'İ ÇAĞIRSAK... MESELA.. aHMET'İN AŞIK OLACAĞI YENİ KARAKTER OLSA..:img-hyste :img-hyste
Bölümlerin sapıtması sayesinde neler yazmışım ..:img-hyste
Ablacım son yazdığına katılıyorum.
Özge diziye girsin rolü ne olursa olsun kabulümüzdür.
Yasemin'i nedne böyle yazmışlar ya bir insna bu kadar kararsız mı olur.
İnatçı,sözününn arkasında duran birisi olsaymış ya off valla başım ağrıyor sinirimden.
kankam ne yaptin kiz aylaci mi oldun kiz okizin tarafina nasil gectin yoksa kafana tavami yedin yanlislikla (anladin sen onu) kankam ahmetle yaseimin heman kavusmasini beklemek cok sacma zaten dizinin neyini izliycez ozaman yaseminin gelmiyce ortada ama cok iyi bir sebep bulamamislar malsef bu duruma
anitam
canim valla bu yasmin sumsugu bizi deli etti bu aksam bende aylaci olmaya karar verdim(kiz bende kafama tava yiyecek goz varmi?bilirsin ben ustayimdir o konuda):img-hyste :img-hyste
yok tatlim yasmin sapsalinin kararsizliklari beni deli etti,dilinin ucuna ruya konusu geliyor soyleyemiyor,necdete durumu anlatacak anlatamiyor (e bu kadar tutuk bir kizdida zamaninda amedle nasil beraber oldu o zaman)
cok kizginim yasmin salagina cok cok:icon_whis :icon_whis
saygilarimla
cansu bahsettiğin mantık hatası benim dediklerimle alakalı olmuyor pek.ben dizinin konusundan bahsediyorum.keşke burda da kenarda köşede bi klima falan görünseydi.inan bundan daha kötü olamazdı.
fundapehlivan
31-03-07, 01:38
Ben bazı arkadaşların aksine Ahmetin pısırık olduğunu hiç düşünmüyorum...
Aslında bunu da pek çok yer de gösterdi...
Ama aşka çok yüklenildiğinden ahmet karakterini pek göremedik...
Açıkçası ben ahmeti çok seviyorum, aa tabii canselin etkisi büyük:img-blush
Ama yine de haksızlık yapmayın, pısırık değil...
dizilerdeki erkeklerden biride tasfirin ciksin ya mesela ahmet sen nediyorsun kadin necdette kimis deyip alip kacir kardesim yoksa o yaseminden ömur billah adam olmaz hep bu kadinlar sorun cikariyor dizilerde biz kadinlar bukadar manyakmiyiz :img-hyste
Ahmet bu dediği yapsa var ya gider öperim ama nerdee Ahmet bunu yapacak.
Anası onu öyle yetiştirmemiş ki arkadaşlar hepimize ders olsun.
Çocuklarımızı fazla kibar yetiştirmeyelim sonra Ahmet gibi veya Necdet gibi veya Yasemin gibi olurlar.:img-hyste :img-hyste
Tabiki öyle demek zorunda değil ama hiç mi çocuk düşünülmez. o cocuk nolacak, babasından ayrılacak falan? o da bencilce davranmıs oldu. Hemenn karar verıldı. peşlerinden atlı kovalıyormus gıbı ılerlıyor senaryo. bır tereddut yasasaydık bıraksalardı.. dogru ne, ahmet ve yasemın kacmalı mı? yoksa olanı kabul mu etmelıler. bız dusunemeden bunlar hop karar verdi hop bılet alındı. necdetı uzun uzun gorduk ne hıssedıyor, nasıl çelişkiler ıcınde. yasemının de ızledık aslında. necdet- ruya sahnelerınde.. ama ahmet neye ne zaman karar verdı. nasıl karar verdı.
bır ara cansel elcın dızıden ayrılacaqk ta basrolü okana mı verecekler diye dusunmedım degıl. ahmeti çok olumsuz işliyorlar.
avrilcansu
31-03-07, 01:40
Melal ablam o başka grup.
Ben zaten artık ne aylacı ne yaseminciyim. Sadece Rüya&Necdet&Ahmet:happy0064
Biz Necdet&Ahmet grubu kurduk
Madem Yasemin kisini birdne üzüyor. Bizde bu grupta, ikisi arasında seçemeynleri topladık:happy0064 :happy0064
Aylacı yada değil farketmez.
Önemli olan Necdet&Ahmet (&Rüya)
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem
fundapehlivan
31-03-07, 01:40
ya hiç sorma kaç bölümde ayla saçmalığını izleyecez ondan sonra bir sezon finali yapacaklar bütün yaz millet ne olacak diye merakla bekleyecek :img-hyste :img-hyste ahmet yasemine kaçalım demesi ve yasemin necdete haksızlık olur derken ahmet de saf saf bir zamanlar oda birilerine yazık etmişti..bu replik tam hatırlamıyorum...sanki ahmet necdetten intikam almak istiyor gibi bir his uyandırdı bende ..aşk biraz gölgede kaldı gibime geldi..aynı acıları necdette yasın tatsın
Orada ahmet şöyle dedi...
O da geçmişte birilerini üzmüştür belki... Ve belki de şimdi bunun bedelini ödeme zamanı gelmiştir!!
Buna çok benziyordu ve evet, orada baya bir Necdete nefret duyduğunu hissettim. Bundan doğal ne olabilir ki... Ama bence intikam değil istediği sadece yasemini istiyor geri...
Anladım Cansu'cum.:)
Bakalım yarın raytingler nasıl gelecek çok merak ediyorum.
Eminim bu akşam HS'yi seyreden herkes bir kere Yasemin'e bela okumuştur.:)
Bi an dedim bu Yasemin napıo die iyi onu bari dememiş senaristlerin hepsi 15.bölümden sonra cozutuolar hep mi dizilerde kavuşamayan aşık olur ya hep mi nie böle oliyyyy anlamiyimm kader mi bu?Bana bak Ümmü Burhan,Tomris Giritlioğlu tenhada kıstırırım sizi bitsin artık bu işkence yoksa beni kırıyor musunuz :img-cool2
Arkadaşlar dediğim gibi yapalım ya Kanımca dizi setini basıp el koysak tam süper olacak hatta megafondan da sesleniriz"Senaristlerin beceriksiz,uzlaşmaz ve dengesiz tutumları nedeniyle forumumuz bir iç savaşın eşiğine gelmiştir seyirciler güçsüz bırakılmış ve karakterler aciz duruma düşürülmüştür(özellikle de gariban Ahmet ) dizi bütünlüğünü sağlamak forumdaki kargaşayı önlemek amacıyla senaryo bütünlüğünü yeniden sağlamak için dizi setinde sıkıyönetim ilan edilmiştir dizi setinden çıkışlar yasaklanmıştır,senoryaya el konulmuştur senaristlerle ve yönetmenle olan sözleşmeler feshedilmiştir amaç dizinin varlığını yeniden tesis etmek ve senaryodaki yaratıcılığa mani olan sebepleri ortadan kaldırmaktır seyirciler Cuma gününnü sukunetle beklesin ve bu forumun bağrından kopan yaratıcı senaristlerimize güvensin "
Netekim saygılar!!!!:img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064
fundapehlivan
31-03-07, 01:43
Tabiki öyle demek zorunda değil ama hiç mi çocuk düşünülmez. o cocuk nolacak, babasından ayrılacak falan? o da bencilce davranmıs oldu. Hemenn karar verıldı. peşlerinden atlı kovalıyormus gıbı ılerlıyor senaryo. bır tereddut yasasaydık bıraksalardı.. dogru ne, ahmet ve yasemın kacmalı mı? yoksa olanı kabul mu etmelıler. bız dusunemeden bunlar hop karar verdi hop bılet alındı. necdetı uzun uzun gorduk ne hıssedıyor, nasıl çelişkiler ıcınde. yasemının de ızledık aslında. necdet- ruya sahnelerınde.. ama ahmet neye ne zaman karar verdı. nasıl karar verdı.
bır ara cansel elcın dızıden ayrılacaqk ta basrolü okana mı verecekler diye dusunmedım degıl. ahmeti çok olumsuz işliyorlar.
Sana tamamen katılıyorum...
Necdeti maaşallah baya bir ağlarken, kaybetme korkusu içinde gördük!
Yasemini necdete üzülürken gördük.
Ahmeti hiç göstermiyorlar, nasıl başrollük bu anlamadım gitti!
Zaten başlardan beri hep ahmet eksik anlatıldı hep Necdet üzerine gidildi.
Başlarda da onun için Necdetin aşkı daha çok sevilmişti.
Çünkü Ahmet çok eksik anlatılıyor!!
Karakteri de eksik anlatılıyor...
Pısırık olarak görenler bile var!
avrilcansu
31-03-07, 01:44
cansu bahsettiğin mantık hatası benim dediklerimle alakalı olmuyor pek.ben dizinin konusundan bahsediyorum.keşke burda da kenarda köşede bi klima falan görünseydi.inan bundan daha kötü olamazdı.
Sinemcim, özür dilerim bne anlatamamışım sanırım:img-blush
Doğru söylüyorsun, dizi bu hafta çok soğuktu.
Ben Cansel abinin oyunculşuğunu, en çok
kavga sahnesinde ve Yasemin'e sarıldığında gördüm.
Ama dediğin gibi, oyunculukla alakaıs yok ama, yani inandırıcı gelmedi. Ahmet abna inandırıcı gelmiyor. Hele Yasemin karşısında olunca, buz gibi oluyorum. Bazen ağlamak için zorluyorum kendimi (Beren gibi:) )
Bu bölüm kötüydü evet, ama bende diyorum ki, senaristleri bu yüzden yere batırıpta, moralimizi bozmanın anlamı yok.
Sonuçta , diziyi merka edip, ilk defa buraya gelenler var. Buranın eskilerini böyle söylerken görünce, biraz soğuyorlardır kanımca:icon_whis
Yok nolursa olsun AYLACI olmam ben...
Ayla Ahmeti mutlu edemez, hele Ahmet böyle bi darbe aldıktan sonra...
Hem bi kere girmişim ben bu yola, Yasemin uyuzu yüzünden dönemem...
Ama bak şöyle değiştirebilirim:
NO AYLA&YASEMİN, NO PROBLEM:img-hyste
Oh be gülebildim sonunda.
MUKOCUGUM
yasmin salagi bizi deli etti bu aksam,ol gitsin aylaci
ahmeti mutlu eder yada edemez,birak yasmin kiskanclik krizleri gecirsin biraz
aylayla amed evlensin yasminde kasap onunde bekleyen kedi ciger misali disardan onlari izlesin
saygilarimla
fundapehlivan
31-03-07, 01:45
Zeynep ya müthişti!!
Tabii biz de hs özellikle senaristleri basıp sıkı yönetim ilan edelim!!
Yoksa yanarız valla...
Allah neler yapardık neler...
Ne güzel olurdu:img-hyste :sad53:
işte senaryo da eksikler var.başkasının elinde olsaydı çok farklı şeyler çıkabilirdi.burda en büyük suç senaristlerde.ne bölümler hayal etmiştim bu dönemle ilgili.menderesi mumla arıyorum. :hıh
MUKOCUGUM
yasmin salagi bizi deli etti bu aksam,ol gitsin aylaci
ahmeti mutlu eder yada edemez,birak yasmin kiskanclik krizleri gecirsin biraz
aylayla amed evlensin yasminde kasap onunde bekleyen kedi ciger misali disardan onlari izlesin
saygilarimla
Olamıyorum, nayır, nolamıyorum...
Napamıyorum, nelimde değil, Naylacı olacağıma Nayloncu olayım...
Ama nolamıyorum, ikisinden de nolamıyorum:img-hyste :img-hyste
Orada ahmet şöyle dedi...
O da geçmişte birilerini üzmüştür belki... Ve belki de şimdi bunun bedelini ödeme zamanı gelmiştir!!
Buna çok benziyordu ve evet, orada baya bir Necdete nefret duyduğunu hissettim. Bundan doğal ne olabilir ki... Ama bence intikam değil istediği sadece yasemini istiyor geri...
ben daha 1 saat önce diziyi izledim hiç bir repliğini hatırlamıyorum ...akla kazılacak duygu uyandıracak bir replik yoktu....ahmeti ayla ile evlendirmek için yasemini yerin dibine soktular...ahmet daha bir hafta boyunca garda bekleyecek...ağaç olacak hata dallanıp budanacak...
neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler
anitacigim
valla amedi oyle bir ezik hale getirdiki senaristler:img-pilot :img-pilot
onunda elinden gelen bir sey yok,elinde olsa kacirmazmi kiz:img-in_lo :img-in_lo
senaristleri biz kacirsak nasil fikir ama?
saygilarimla
fundapehlivan
31-03-07, 01:48
işte senaryo da eksikler var.başkasının elinde olsaydı çok farklı şeyler çıkabilirdi.burda en büyük suç senaristlerde.ne bölümler hayal etmiştim bu dönemle ilgili.menderesi mumla arıyorum. :hıh
Evet ya gerçekten daha iyiydi...
Özellikle iki babanın konuşmaları...
Hapse giren öğrenciler...
Gazetelerin kapanması...
Mahkemeler...
Zaten Cansel Beren'le karşılıklı oynadıkları sahnelerde iyi oynamıyor.
Diğer sahnelerde daha iyi oynuyor.Mümkünse zor sahneleri hep tek başına oynasın.
Beren'le elektriği tutmuyor mudur nedir olmuyor.
Beren ağlamadığı zamanlarda gayet iyi iş çıkarıyor.
Cansel'in bugüne kadar gösterdiği en iyi performans bence Yasemin'in hamile olduğunu öğrendiği,gördüğü sahnede ki performansıydı.
anitacigim
valla amedi oyle bir ezik hale getirdiki senaristler:img-pilot :img-pilot
onunda elinden gelen bir sey yok,elinde olsa kacirmazmi kiz:img-in_lo :img-in_lo
senaristleri biz kacirsak nasil fikir ama?
saygilarimla
:img-hyste Senaristleri mi...
Evet, bize devretsinler bu işi hatta, işlerini ellerinden alalım:img-hyste
Senaryoyu biz yazalım, geri kalanını...
Tam süper olur:img-pilot
Öok haklısın canım...
Bu kabak tadı veren bölüme bu kadar yorum benden çok bile...
İZLEYECEĞİZ AMA.. PATLAMAZSAK HER AN...:img-hyste
DENGESİZLİK VAR... TEO BİLE SEN ÖNÜNDEKİ BÜYÜK AŞKI GÖREMEDİN AHMET'İ GÖRMEKTEN DİYOR...
KARDEŞİM... KİMİ İSTERSEM SEVERİM.. O BENİ SEVİYOR DİYE BENDEMİ SEVECEĞİM...:img-hyste
Bakalım saf Ahmet neler çekecek..
İyi geceler canım.. sana ve bütün foruma...
sevgiler..
mahkeme sahneleri dizinin en iyi sahneleriydi zaten.o sahneleri asla unutamam.ne kadar heyecanla izlemiştim.ama şimdi hiç öyle değil.o dönemi güzel anlatan biri bunu da öyle yapmalı diye düşünüyorum.
aman mukaddes kal böyle bacım.grup işine falan girme.
fundapehlivan
31-03-07, 01:50
YA BİR DE ŞU VAR!
Acaba ahmet bekleyip trene binecek mi yalnız?
Bence binmez, Necdet sorun çıkardı diye düşünür. Belki odasına kitledi mesela... Öyle düşünebilir... Çünkü Yasemin en son sevgilim bile dedi yani kesin gidecekti onunla...
Son bir kez konuşacaklar bence, Yasemin gelemeyeceğini söyleyecek...
İlk 15 bölümün anlatımı mükemmeldi.
Acaba senaristlerden değişen mi oldu.
Menderes dönemini çok iyi anlattılar.Ahmet,Yasemin,Necdet ve diğer karakterler çok iyiydi.
Ama ne olduysa 1966'dan başlandıktan sonra oldu.
Bir kere Defne ve Işık'ın dublajları iyi değil.Keşke her iki oyuncu da kendi sesleriyle oynasalar.
Mesela Beren kendi sesiyle oynuyor ve çok doğal duruyor.
Bana batmıyor kendi sesiyle oynaması.
Olamıyorum, nayır, nolamıyorum...
Napamıyorum, nelimde değil, Naylacı olacağıma Nayloncu olayım...
Ama nolamıyorum, ikisinden de nolamıyorum:img-hyste :img-hyste
mukocugum
sonucta genel ozette yazmiyormu ayla ile amed evlenecekler diye?
biz ne kadar yirtinirsak yirtinalim yok bu 2 asik senelerce bir araya gelemiyecekler(aci ama gercek,bende kabullenemiyorum ama elden gelen bir sey yok):icon_sorr :icon_sorr
valla kararina saygi ile karsilarim nayloncum benim(valla beni guldurdun ya allahimda seni guldursun)
saygilarimla
madem ahmet ve yasemini kavuşturmayacaktınız o zaman ne diye karşılaştılar. sırlar açığa çıktı tamam o zaman barışıp da kaçma planı yaptırmasaydınız. bu durumda yasemin'i vazgeçirmek bizimle daga geçmek oluyor. baştan beri anlatılan aşk hikayesine ters bu. benim bildiğim yasemin ne olursa olsun giderdi ahmet'le. bu yapılmayacaksa herkes yaşadığı hayatı kabul etseydi bir araya gelinmeseydi, geçmişe sünger çekilseydi. bu çok saçma. olayları bu hale getirdikten sonra yapılacak en mantıklı şey ikisini birleştirmek olurdu bence..
Melal ablam o başka grup.
Ben zaten artık ne aylacı ne yaseminciyim. Sadece Rüya&Necdet&Ahmet:happy0064
Biz Necdet&Ahmet grubu kurduk
Madem Yasemin kisini birdne üzüyor. Bizde bu grupta, ikisi arasında seçemeynleri topladık:happy0064 :happy0064
Aylacı yada değil farketmez.
Önemli olan Necdet&Ahmet (&Rüya)
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem
gruba bende dahil olabilir miyim? :) bu bölüm fena değildi ama daha iyi olabilirdi necdet sahnelerinde yine kendimi tutamadım zavallıcık... her ne kadar ahmeti çok sevsemde bu bölümde gıcık oldum yasemine 'kıbrısçıka gel' demeler ,yaseminle otuturken necdet için 'yaptığı şeylerin bedelini ödüyordur!' gibi saçma sapan şeyler söylemesi vs. ahmeti gözümden çok düşürdü zaten yasemin-ahmet aşkını desteklemiyorum ahmet. umarım ahmet trene tek biner giderken hayatının aşkıyla karşılar (yaseminden daha ii biriyle) necdet-yaseminde evciliklerine bir umutla devam eder böylece de rüya baabcığından ayrılmamış olur :img-yes:
fundapehlivan
31-03-07, 01:52
mahkeme sahneleri dizinin en iyi sahneleriydi zaten.o sahneleri asla unutamam.ne kadar heyecanla izlemiştim.ama şimdi hiç öyle değil.o dönemi güzel anlatan biri bunu da öyle yapmalı diye düşünüyorum.
aman mukaddes kal böyle bacım.grup işine falan girme.
Ama mahkeme o dönmein sonlarıydı ve tam siyasetin patladığı dönemdi.
Bu dönemin de öyle yerleri olacaktır ben inanıyorum...
avrilcansu
31-03-07, 01:52
Evet ya gerçekten daha iyiydi...
Özellikle iki babanın konuşmaları...
Hapse giren öğrenciler...
Gazetelerin kapanması...
Mahkemeler...
Ben Siyasi sahnelerin azaldığını düşünüyorum
Deniz, Defne fln var ama, nodanda birşey anlamıyoruzki
Doğru düzgün anlatmıyorlar
Doğru, senaristlerin suçu, vs. ama unutmayın biz şuan bir DÖNEM DİZİSİnden bahsediyoruz. Yani zor...
En küçük detaya kadar düşünmek zorundasınız... Bir şey unutmamak için kusursuz olmak gerekiyor...
Zaten böyle giderse, Ahmet&Yasemin, aşkı , diğer sıradan aşklara benzeyecek. Dizimizin hiçbir özelli
ği kalmayacak
Üf benimd ekafam karıştı!:icon_sorr
Aslında siyasi konularda senaristlerin bi suçu yok her şey zamanla gelişio özellikle 70ler çok fena :img-help:
Ama dediğim gibi Deniz'im gözleri açık gidecek bağırıolar ya "Bağımsız Türkiye" hala aynı slogan "Bağımsız Türkiye" bizim çocuklarımızın zamanında da aynı şeyi bağıracaklar sanırım :icon_whis yani Türkiye'de her şey yine eski tas eski hamam :img-help:
Ablacım son yazdığına katılıyorum.
Özge diziye girsin rolü ne olursa olsun kabulümüzdür.
Yasemin'i nedne böyle yazmışlar ya bir insna bu kadar kararsız mı olur.
İnatçı,sözününn arkasında duran birisi olsaymış ya off valla başım ağrıyor sinirimden.
Melacim bende senin gibiyim.. izlediğim bu saçma ötesi ruhsuz bölümden bu kadar yorum çıkarmış olmam bile mucize ya neyse...
Canım tekrar iyi geceler..
Ahmet bu dediği yapsa var ya gider öperim ama nerdee Ahmet bunu yapacak.
Anası onu öyle yetiştirmemiş ki arkadaşlar hepimize ders olsun.
Çocuklarımızı fazla kibar yetiştirmeyelim sonra Ahmet gibi veya Necdet gibi veya Yasemin gibi olurlar.:img-hyste :img-hyste
yapamiycani biliyorum ama neyleyelimki ahmet bir ana kuzusumu yoksa tasfirinmi anlamadim sadece kibarliktan kirilacak onu biliyorum valla ahmetin öyle ahim sahim bir karakteri oldugunuda düsünmuyorum hangi özeligi ön pilanda valla ben hic göremedim isin acikcasi ama iyi rol yapiyor casel elcin yoksa ahmet karakteri zayif kaliyor cok iyi asik rolu yapiyorda gerici yoksa neye kizar neye sevinir ne düsünür neyi savunur en sevdigi seyler ne (yaseminden baska)benim gördugum ahmet konusunda hicbirsey bilmiyruz yani ben bilmiyorum dorusu:img-hyste necdet konusunda bir fikrim var mesela adam cok iyi pasda yapiyor kucuk cocuklari cok eviyor asik ama asla söyleyemiyor aski icin kendi hayatini yalan üstune kura biliyor :img-hyste aylayi bile tanidim mesela o kiskan kötü kalpli ahmet icin herseyi yapacak bri kadin aylaimgdrag troest
avrilcansu
31-03-07, 01:53
gruba bende dahil olabilir miyim? :) bu bölüm fena :
Tabi. Gruba Hoşgeldin:happy0064
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem
nesli
YA BİR DE ŞU VAR!
Acaba ahmet bekleyip trene binecek mi yalnız?
Bence binmez, Necdet sorun çıkardı diye düşünür. Belki odasına kitledi mesela... Öyle düşünebilir... Çünkü Yasemin en son sevgilim bile dedi yani kesin gidecekti onunla...
Son bir kez konuşacaklar bence, Yasemin gelemeyeceğini söyleyecek...
fundapehlivan
evet haklisin amed o trene binmeyecek(getti biletler bosa)
bencede evde bir sorun oldu diye dusunecek ve yasminle son kez konustuktan ve yasmin ben gelmiyorum dedikten sonra ayrilacak istanbuldan
saygilarimla
evet funda ama ondan öncede gayet güzel işlenmişti.hiç izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.:img-help:
ben eski hs yi istiyorum.senaristler lütfen bu 1 bölümlük bi şakaydı deyin. :icon_sorr
Bence Ahmet ve Yasemin'in karşılaşmalarının ve sırların açığa çıkmasının iki sebebi var.
1.Yasemin'in Ahmet ile gelmemesi ve Ahmet'in Ayla ile evlenmesine zemin hazırlanması.
2.Yıllar sonra Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendiği zaman Yasemin'in kendini savunacak hiçbir şeyinin olmaması.
Yani belki de Ahmet kızını çekip alabilecek.Çünkü Yasemin 1. suçlu,suç ortağı ise Necdet.
fundapehlivan
31-03-07, 01:55
mukocugum
biz ne kadar yirtinirsak yirtinalim yok bu 2 asik senelerce bir araya gelemiyecekler(aci ama gercek,bende kabullenemiyorum ama elden gelen bir sey yok):icon_sorr :icon_sorr
valla kararina saygi ile karsilarim nayloncum benim(valla beni guldurdun ya allahimda seni guldursun)
saygilarimla
Ya öyle de ama mantıklı bir sebep gösterilemiyor ki!
Bir sebep koysunlar ki biz mahvolalım, tabii başka çare yok diyelim!
Ya da aşkını tercih edemedi diyelim...
Ama bu sebep ne bileyim... Offfff!
Aynen katılıyorum, keşke hiç bir sır açığa çıkmasaydı!
Ben açıkçası ayla ile evlenirken Yasemin de orada olursa ona şöyle bir gülümsemesini istiyorum!!
Al sana dercesine!!
mukocugum
saygilarimla
Valla tutulacak taraf olmadığını düşünüyorum Ablacım:)
Allah hepimizi güldürsün...
Dizide nasıl gülecez onu bilmiyorum da...
Sinemcim merak etme bacım, tekim ve tek kalacağım:)
Melacim bende senin gibiyim.. izlediğim bu saçma ötesi ruhsuz bölümden bu kadar yorum çıkarmış olmam bile mucize ya neyse...
Canım tekrar iyi geceler..
Ablam ben bile çok yorum yaptım bu kıytırık bölüme zaten Yasemin'e sinirimden ilk 1 saat ne yazdığımı anlamadım.
Ben haftaya kesin sakinleştirici alıp izleyeceğim en iyisi bu sağlığım için.:img-hyste
mukaddes bende artık öyleyim bebişim. :icon_sorr
gel sende sevim mehmetçi ol.bak en hayırlısı o.böyle bi durumda bile yine çıkarımı düşünüyorum.:img-hyste
evet funda ama ondan öncede gayet güzel işlenmişti.hiç izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.:img-help:
ben eski hs yi istiyorum.senaristler lütfen bu 1 bölümlük bi şakaydı deyin. :icon_sorr
YA benim de tek umudum o, yani pek umutlu değilim ama...
desinler ki bu bi karakterin yasonun ya da necdetin rüyasıydı...
Aman yaaa, çok darma duman oldum ben:icon_sorr
çok teşekkürler avrilcansu :img-wink: ben bu bölüme sayılı sahneleri beğendim
ahmetin önce yasemin ünsal sonra da yasemin aygün demesi
necdet-rüya sahneleri
vee deniz-defne resimleri :D
nedense ahmetin tüm hareketleri gözüme gözüme battı ...ne kadar yakışıklı olsada :img-in_lo
anitam
canim valla bu yasmin sumsugu bizi deli etti bu aksam bende aylaci olmaya karar verdim(kiz bende kafama tava yiyecek goz varmi?bilirsin ben ustayimdir o konuda):img-hyste :img-hyste
yok tatlim yasmin sapsalinin kararsizliklari beni deli etti,dilinin ucuna ruya konusu geliyor soyleyemiyor,necdete durumu anlatacak anlatamiyor (e bu kadar tutuk bir kizdida zamaninda amedle nasil beraber oldu o zaman)
cok kizginim yasmin salagina cok cok:icon_whis :icon_whis
saygilarimla
kankam kiyma kendine sen aylaci olamassin nayirrrrrrrrrrrr yasemincide olma ama aylaci hic olma sen karasizlarda kal benim gbi ama illakide aylaciyim dersen kararina sayi duyarim:img-hyste :img-hyste yasemin ne yapsin emi kulu senaristler ne diyorsa kizda onu yapiyor yoksa aylaya kaptirirmi ahmeti :img-hyste ahmet nezaman saclarini degisiklik yapacak acaba bu sac bu adama hic yakismiyor :icon_whis
fundapehlivan
31-03-07, 01:59
Ben Canselin bu bölüm ki performansını kötü bulmadım...
Pek çok yer de bakışları delip geçiyor...
Duygularını çok iyi anlatıyor gözleriyle...
Ama şu oldu...
Ahmet yasemin cafede buluştu ya 2 kere filan...
Oralar bana biraz duygusuz geldi.
Yani daha aşkla olmalıydı...
Özellikle birlikte kaçma planlarını yaparken...
Ama şurada kötü oldum...
Ahmet bütün gece düşündüğünü ve plan yaptığıı söyledi ya... ESKİSİ GİBİ...
Yasemin de her zaman ki gibi NASIL OLACAK? demesi...
Ben eski günleri özledim...
Ama bunun Beren ve Canselle ilgisi yok konuşmaları senaristler yazıyor...
Bak yine dönüp dolaşıp senaristlere geldim:img-hyste
mukaddes bende artık öyleyim bebişim. :icon_sorr
gel sende sevim mehmetçi ol.bak en hayırlısı o.böyle bi durumda bile yine çıkarımı düşünüyorum.:img-hyste
Canım Sevimle Mehmette de iş yok ki:img-blush
Aradan bunca zaman geçsin bunlar hala aynı yerde...
Yok anacım yok, bu dizide aşk yok!
Aşk varsa da lütfen görelim, düzeltmek için ellerinden geleni yapsın senaristlerimiz...
yoksa diziden iyice kopacam:hıh
fundapehlivan
31-03-07, 02:00
çok teşekkürler avrilcansu :img-wink: ben bu bölüme sayılı sahneleri beğendim
ahmetin önce yasemin ünsal sonra da yasemin aygün demesi
necdet-rüya sahneleri
vee deniz-defne resimleri :D
nedense ahmetin tüm hareketleri gözüme gözüme battı ...ne kadar yakışıklı olsada :img-in_lo
Ayy evet, Yaseminin o sayad meselesi beni baya kötü yapmıştı...
Denizin de resim çekilecek diye boyuna sarılması:img-hyste
Ahmet bir teklif yaptı, o anın heyecanı ve ataklığı ile, Yasemin hiç akıl süzgecinden geçirmeden kabul etti, gariplik burada, tamamen katılıyorum, her şey ondan sonra hop diye oldu. Bence Ahmet bile şaşkındı. Herhalde bu hafta senaristler değişti, acemi senaristlerde bir an önce buralardan kaçalım diye düşündüler. Hangi dönemde, hangi Ülke'de yaşıyoruz, Anadoluda'ki bir kasaba çocuklu, evli bir kadınla, bir erkeğin birlikte yaşamalarına ne der düşünen yok. Yaseminin oraya gitmeyeceği o kadar açık ki, bunları analiz etmeye bile kimse tenezül etmemiş, nerde kaldı ki Ahmet'in yazık Rüya'ya demesi. Dizye yazık etmesinler bari..
Ya öyle de ama mantıklı bir sebep gösterilemiyor ki!
Bir sebep koysunlar ki biz mahvolalım, tabii başka çare yok diyelim!
Ya da aşkını tercih edemedi diyelim...
Ama bu sebep ne bileyim... Offfff!
Aynen katılıyorum, keşke hiç bir sır açığa çıkmasaydı!
Ben açıkçası ayla ile evlenirken Yasemin de orada olursa ona şöyle bir gülümsemesini istiyorum!!
Al sana dercesine!!
fundapehlivan canim
mantikli sebep gosterseler zaten kafayi yemeyiz demi
ama sir aciga bari cikmasydi en azindan bizde mahvolmasaydik'
valla evlenirlerken hatta yasmine aile fotograflarinin icine koysunlar(topluca cekinsinlerde yasminde o resimlere bakarak verem olur insallah):img-hyste :img-hyste
Bende bu Ahmet&Necdet grubuna katılmak istiyorum...Yasemin'e eskiden fazla kızmıodum ama gına geldi bu annelik duygusallığından ve bencilliğin doruk noktasına çıktı ileride bir gün Rüya'da Yasemin'in yaptığı gibi hesap soracak annesinden ve benim mutluluğum için mi diecek:sad53:
Ya Ahmet'le Necdet bir olsunlar bassınlar tekmeyi Yasemin'e kızı da alıp birlikte büyütsünler Rüya'da ağlarsa annnneeeee anneeeee die verecekleri tek cevap olsun "Sus kız!":img-hyste :img-hyste
şuan için yok bebişim. :) sonradan olacak merak etme.en azından böyle abuk sabuk davranışları yok.sen bana güven kanka. :)
Ahmet bir teklif yaptı, o anın heyecanı ve ataklığı ile, Yasemin hiç akıl süzgecinden geçirmeden kabul etti, gariplik burada, tamamen katılıyorum, her şey ondan sonra hop diye oldu. Bence Ahmet bile şaşkındı. Herhalde bu hafta senaristler değişti, acemi senaristlerde bir an önce buralardan kaçalım diye düşündüler. Hangi dönemde, hangi Ülke'de yaşıyoruz, Anadoluda'ki bir kasaba çocuklu, evli bir kadınla, bir erkeğin birlikte yaşamalarına ne der düşünen yok. Yaseminin oraya gitmeyeceği o kadar açık ki, bunları analiz etmeye bile kimse tenezül etmemiş, nerde kaldı ki Ahmet'in yazık Rüya'ya demesi. Dizye yazık etmesinler bari..
ama yasemin ahmet'e sordu biz nerede kalacağız biliyorsun evli değiliz diye. ahmet de merak etme ben her şeyi düşündüm dedi, bunları da unutmayalım..
fundapehlivan
31-03-07, 02:03
Anita!
Gerçekten ya Canselin saçı çok kötü olmuş...
O ne ya garibimin alnı görünmüyor...
Saçları gözüne girecek...
Şu zaman atlamasından önce daha güzeldi saçları...
şuan için yok bebişim. :) sonradan olacak merak etme.en azından böyle abuk sabuk davranışları yok.sen bana güven kanka. :)
Bakıyorum Yasemini sildim diye kanka oldun Sinemcim...
Aşk olsun yani:)
Umarım olur, Sevda Tepesi'nde Sevim ve Mehmeti görmek istiyorum öyleyse ben...
Ağaçlarla saklambaç oynasınlar:img-hyste
Bence de Ahmet rolünü Cansel'in oyunculuğu sürüklüyor.Eğer Cansel'in yerinde bir başkası olsaydı şu an birçok kişi Yasemin-Nejdet aşkını savunuyor olacaktı.Çünkü senaristlerin Nejdet karakterini seyirciye sempatik göstermek için özel bir gayretleri var.
kankam kiyma kendine sen aylaci olamassin nayirrrrrrrrrrrr yasemincide olma ama aylaci hic olma sen karasizlarda kal benim gbi ama illakide aylaciyim dersen kararina sayi duyarim:img-hyste :img-hyste yasemin ne yapsin emi kulu senaristler ne diyorsa kizda onu yapiyor yoksa aylaya kaptirirmi ahmeti :img-hyste ahmet nezaman saclarini degisiklik yapacak acaba bu sac bu adama hic yakismiyor :icon_whis
kankam bilirsin beni
bu aksam yasmin beni remen delirtti,kiz uzattigim tirnaklarimin sinirden 2 tanesi kirildi
valla bende yasminciydim ama ne olursa olsun sevdigine insan biraz olsun sahip cikar
yemeyenin malini yerlermis ya AYLADA pastayi yiyecek
amedin saclarini gorecek haldemiyim kankim allah askina yasminle bozdum kafayi zaten bu gece(hasta ettin sen beni hasta,hasta olan sensin aslinda yasmin):img-help: :img-help:
saygilarimla
fundapehlivan
31-03-07, 02:05
Ya Sevim ve Mehmet o kadar az gösteriliyor ki ondan ondan saçmalayamıyorlar bence:img-hyste
Hele bir gösterilmeye başlasınlar bak o zaman onlar da neler yapıyor:img-hyste
olur mu hiç bebişim?ben sana daha önceden de kanka demişimdir. :icon_whis
yok kız aman allah korusun bi de onlar sapıtmasın.:img-hyste yoksa seveceğim adam kalmayacak.:img-blush
avrilcansu
31-03-07, 02:05
Ben Canselin bu bölüm ki performansını kötü bulmadım...
Pek çok yer de bakışları delip geçiyor...
Duygularını çok iyi anlatıyor gözleriyle...
Ama şu oldu...
Ahmet yasemin cafede buluştu ya 2 kere filan...
Oralar bana biraz duygusuz geldi.
Yani daha aşkla olmalıydı...
Özellikle birlikte kaçma planlarını yaparken...
Ama şurada kötü oldum...
Ahmet bütün gece düşündüğünü ve plan yaptığıı söyledi ya... ESKİSİ GİBİ...
Yasemin de her zaman ki gibi NASIL OLACAK? demesi...
Ben eski günleri özledim...
Ama bunun Beren ve Canselle ilgisi yok konuşmaları senaristler yazıyor...
Bak yine dönüp dolaşıp senaristlere geldim:img-hyste
Evet bakışları muhteşemdi...
Ben üzellikle yeni saç stiline bayıldım, muhteşem olmuş, sakın bozmasınlar...
Acaip stil olmuş:img-hyste Beattles gibi (böyle mi yazılıyordu?:icon_whis )
Bırakın şu senaristleri artık ya...
Yazık insancıklara:img-hyste
Ha illa uğraşçak diyorsanız, bir mail fln gönderinde düzeltsinler diziyi:img-hyste :happy0064
sizce ışıkla-hani bi çocuk vardı ya sağcı (ismini unuttum) onun arasında bişey olur mu? hiç yakışmazlar ama bi fikir...bide şimdi farkettim necdet hem çok iyi bir baba hemde çok iyi bi enişte :D baksanıza denize gitar ışık'a fotoğraf makinesi ... oh valla böyle enişteye can kurban
çok gösterildiği sahnelerde oldu ama sapıtmadılar. :) hem onlar gibi ciddi,zeki kişilikler hiç sapıtır mı? :img-pilot
ya benim gözlerim kararmaya başladı.yanlış harflere basıyorum.:img-hyste
kanımca yatsam tam süper olacak.bu haftada tenhada yakalanmadan kurtuldum.:happy0064
avrilcansu
31-03-07, 02:07
Anita!
Ya saç stilini beğenen birtke ben miyim acaba?:icon_sorr
Bence çok yakışmış...
Hatta daha yakışıklı gözüküyordu:icon_sorr
Sanırım kendimi fazla kaptırdım avrupaya, bana güzel gibi geliyor:icon_sorr
yok kız aman allah korusun bi de onlar sapıtmasın.:img-hyste yoksa seveceğim adam kalmayacak.:img-blush
:img-hyste Ay düşünsene...
bi an gözümün önüne getirdim...
Sevim ve Mehmet gülrengi şarap içiyorlar romantik romantik:)
Sonra birden Deniz geliyor, "baba demek sevim ablayı ayarttın, anamın hatırasına hiç mi saygın yok, bi de cilveleşiyonuz burda utanmadan, ben de mitinglerde geziym, oh ne ala"
Ya sapıttım ben...:img-hyste
Sinir bozukluğu ruhsal çöküş yaşadım bu gece...
Kusura bakmayın arkadaşlar
Evet bakışları muhteşemdi...
Ben üzellikle yeni saç stiline bayıldım, muhteşem olmuş, sakın bozmasınlar...
Acaip stil olmuş:img-hyste Beattles gibi (böyle mi yazılıyordu?:icon_whis )
Bırakın şu senaristleri artık ya...
Yazık insancıklara:img-hyste
Ha illa uğraşçak diyorsanız, bir mail fln gönderinde düzeltsinler diziyi:img-hyste :happy0064
Mail adresi bilen varsa ben hemen atarım valla...
NEler yazarım neler...
Uzun uzun, mektup gibi:img-hyste
Kendine geldinmi sinemcim..
ciktinmi o bunalimdan..
Ay sen oyle yazinca nesen olmayinca hs basligindan uzak durmayi yegliyorum :img-hyste
Ya birde Necdete bir iki kazak alsalar.. her hafta ayni kazagi giyorlar..
birde ahmetin sacini halletseler :icon_whis
normal görüyorum ben merak etme.çünkü bende aynı durumdayım.ya kızım benim gözler gidiiiyy yavaş yavaş...:img-hyste
yatayım ben artık.bye
Anita!
Evet ya bi bölüm öncesine kadar Tarık Akanvari buluodum şimdi iyice gözüme batmaya başladı alcam makası elime kescem kırpcam kırpcam:img-hyste gül cemali görünmüo garibimin:icon_sorr :img-hyste
Ahmet:
-Allah'ım göremiorum göremiorum kör oldum
Ayla:
-Üfff Ahmet ben sana demiştim uzatma saçlarını bu kadar die hem sağlığa zararlı bugün bi berbere gitte düzelttir şu saçını evleneli seneler oldu yüzünü bi nikah masasında gördüm ayol:img-hyste :img-hyste
ayşe şuan ne hissettiğimi bende bilmiyorum.kendimde değilim.gözlerim karariiiyyy:img-hyste
sadece necdet giymiyor aynı şeyleri.hepsi öyle.o zamanın kıyafetlerini bulmak kolay değil kanımca.:img-yes:
ay hadi by :img-hyste bye
İyi geceler Sinemcim...
Bence de tenhada kıstırılmadan git yat...
Bu arada gerçekten bi mail adresi falan yok mu dizi yetkililerinin...
Ben bu işe el koyacam artık:)
fundapehlivan
31-03-07, 02:13
Ayy valla ben de saat kaça kadar durdum!
Yarın sınava ben girmeyeceğim sanki:img-hyste
Gerçi öğleden sonra sınav ama...
Bu uzun ve stresli, siir bozucu bir bölümün ardından hepinize iyi geceler diliyorum... O nasıl olacaksa???:img-hyste
Bu arada senaristlerin mailleri varsa valla ben de mail atabilirim...
avrilcansu
31-03-07, 02:15
Kendine geldinmi sinemcim..
ciktinmi o bunalimdan..
Ay sen oyle yazinca nesen olmayinca hs basligindan uzak durmayi yegliyorum :img-hyste
Ya birde Necdete bir iki kazak alsalar.. her hafta ayni kazagi giyorlar..
birde ahmetin sacini halletseler :icon_whis
Yaa ben çok beğendim saçlarını
elleşmeyin:icon_sorr
Çok güzel:happy0064
Bu arada birtek Necdet değil, Rüya ve Yasemin'de hep aynı kitabı giyiyorlar.
Napsınlar kızım, Aylayla yıldızları barışık değil, gidip diktiremiyorlar terzide:img-hyste :img-hyste
Bu arada arkadaşlar, uykusuz kalınca benim bu astım iyice azdı, öksürüp duruyorum, ilaçlard ayan etki yaptı galiba gözlerim karardı
hepinize iyi geceler
iyi yorumlarbye
mukocugum
tutlacak bir tarafini elbette senaristler yine yaratacaklardir,konuyu boyle scma bir yerde dagittilarki ,bir kac hafta daha zaman taniyalim en iyisi,baktikki devam bizde protesto ederiz izlememe gibi
amin canim hepimizi
dizide bu gidisle anca seneler sonra (yada eylulde gel sarkisina talim ederek bekleyerek)off valla benimde kafam allak bullak oldu acikcasi:img-help: :img-help:
saygilarimla
Tamam Ablacım...
HAdi dediğin gibi olsun...
Ama bak devam ederlerse böyle ben izlemem, hatta izleyenleri de kışkırtırım gerçekleri görmeleri için elimden geleni yaparım...
Lütfen yasemin ahmet aşkını ayağa kaldırsınlar...
bu ne yaaa...
bak yine deminki halime döndüm...
tamam kendine gel muko, sakin ol sakin:icon_sorr
:img-hyste Ay düşünsene...
bi an gözümün önüne getirdim...
Sevim ve Mehmet gülrengi şarap içiyorlar romantik romantik:)
Sonra birden Deniz geliyor, "baba demek sevim ablayı ayarttın, anamın hatırasına hiç mi saygın yok, bi de cilveleşiyonuz burda utanmadan, ben de mitinglerde geziym, oh ne ala"
Ya sapıttım ben...:img-hyste
Sinir bozukluğu ruhsal çöküş yaşadım bu gece...
Kusura bakmayın arkadaşlar
mukocugum allah seni ne diyim emi yattim gulmekten yerlere
yok canim sen degilsin sadece bende ayni durumdayim
sinirlerim yerinden oynamis durumda,cinler tepemde halay cekiyorlar:img-help: :img-help:
ne kusuru canim yasmin bizde ne sinir birakti,nede akil,normaldir
saygilarimla
Ya saç stilini beğenen birtke ben miyim acaba?:icon_sorr
Bence çok yakışmış...
Hatta daha yakışıklı gözüküyordu:icon_sorr
Sanırım kendimi fazla kaptırdım avrupaya, bana güzel gibi geliyor:icon_sorr
Bi bölüm öncesine kadar bende çok beğeniodum hatta diodum bi beğenen benmiyim die ama bu bölüm biraz fazla uzamış gibime geldi...ah canım sıkıntıdan saçına vurdu heralde:img-help:
Tamam Ablacım...
HAdi dediğin gibi olsun...
Ama bak devam ederlerse böyle ben izlemem, hatta izleyenleri de kışkırtırım gerçekleri görmeleri için elimden geleni yaparım...
Lütfen yasemin ahmet aşkını ayağa kaldırsınlar...
bu ne yaaa...
bak yine deminki halime döndüm...
tamam kendine gel muko, sakin ol sakin:icon_sorr
mukocugm sayet senaryoyu toparlamzlarsa senaristler inanki bende izlemem kararindayim,hatta kiskirtma olayinda basrolde bile olurum hemide seve seve:img-wink:
bencede yasmin ve amed aski ayaga kalkmali
relax canim relax
bak ben sakinlestim,arada olan 2 tirnagima oldu(oysa ben dugun var diye uzatmistim,simdi 2 tane sahte tirnak takacam bak sende simdi buna gul):img-hyste :img-hyste
ey yasmin bizi dusurdugun hallere bak
mukocugm sayet senaryoyu toparlamzlarsa senaristler inanki bende izlemem kararindayim,hatta kiskirtma olayinda basrolde bile olurum hemide seve seve:img-wink:
bencede yasmin ve amed aski ayaga kalkmali
relax canim relax
bak ben sakinlestim,arada olan 2 tirnagima oldu(oysa ben dugun var diye uzatmistim,simdi 2 tane sahte tirnak takacam bak sende simdi buna gul):img-hyste :img-hyste
ey yasmin bizi dusurdugun hallere bak
Ah canım tırnaklar da gitti desene...
İşte Ablacım bak görüyomusun, bu tarz abuk sabuk bölümlerin zararının kanıtı işte, senin tırnakların, benim tavana fırlayan sinirim...Sen şimdi dizi yüzünden takma tırnağa para vereceksin, benim psikolojim alt üst olacak ben de psikiyatra para dökecem...
MAsraflı oluyo bu bölümler, biz böyle bölüm istemiyoruz:hıh
:img-hyste :img-hyste
İzlediğim en kötü bölümdü diyebilirim.Herşey çok sığ aktarıldı izleyiciye.Onca seneden sonra pek çok soru aydınlanıyor,seyirci umutlanıyor ama Yasemin ve Ahmet'ten istediğimiz elektriği,aşkı alamadık.Senaryo ve oyunculuk çok yavandı.
Nerde eski kararlı Yasemin?Umutla bekliyoruz ama ruhsuz,donuk bir kadın çıkıyor karşımıza devamlı.Ahmet acısından ada evine kapatıyor kendini,bizimki maaşallah dert üstü murad üstü üniversitede takılıyor.:img-artis Neymiş Rüya kabus görmüş "babacım beni bırakma "diyor.Yasemin'de hemen razı zaten.Oldu canım, kızını öz babasından ayrı tut yıllarca ama Nejdet'ten ayrılmasın.:mad72: Ahmet'de saf saf beklesin Haydarpaşada...Zaten onca lüksü bırakıp,Kıbrısçığa da gider mi?Gitmez.İstanbul'u,arabasını,kariyerini,makarna partilerini,pastaneyi bırakıp da gitmez bu Yasemin.Nejdet zaten kölesi gibi pervane etrafında.Mantosunu bile kendi asmıyor kadın.İçi geçmiş vaziyette dolanıyor etrafta.
Ahmet ve Yasemin aşkını gönülden destekleyen Ayla'dan nefret eden biri olarak diyorum ki;Ahmet Ayla'yla evlensin...Psikopat Nejdet'te Meyrayla büyük aşk yaşasın.Bu Yasemin insanı da öylece ortada kalakalsın...
Ah canım tırnaklar da gitti desene...
İşte Ablacım bak görüyomusun, bu tarz abuk sabuk bölümlerin zararının kanıtı işte, senin tırnakların, benim tavana fırlayan sinirim...Sen şimdi dizi yüzünden takma tırnağa para vereceksin, benim psikolojim alt üst olacak ben de psikiyatra para dökecem...
MAsraflı oluyo bu bölümler, biz böyle bölüm istemiyoruz:hıh
:img-hyste :img-hyste
MUKOCUGUM VALLA 2 TIRNAGIM GETTI,oysa ben onlari uzatmak icin evde is yaparken bile eldiven kullaniyordum
valla senaristlerin yazdiiklarinin ceremesini biz cekiyoruz,senin sinirler yerinden oynadi
valla canimiz saolsun diyelim,giden para olsun ne gelir elden
ah yaso yaktin bizi bacagindan vurulasicanin yasosu seni:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
MUKOCUGUM VALLA 2 TIRNAGIM GETTI,oysa ben onlari uzatmak icin evde is yaparken bile eldiven kullaniyordum
valla senaristlerin yazdiiklarinin ceremesini biz cekiyoruz,senin sinirler yerinden oynadi
valla canimiz saolsun diyelim,giden para olsun ne gelir elden
ah yaso yaktin bizi bacagindan vurulasicanin yasosu seni:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
HE söyle polat abiye senin avatarda poz vermeyi bıraksın da Yaseminle ilgilensin...
Bu ne böyle, korkutmak lazım bu kızı...
Ay arkadaşlar resimleri ekliyo bu arada...
tam açtım adadaki evde sarıldıkları sahne...
en beğendiğim sahneydi yaaa:img-in_lo
nasıl da özlemle sarılmış ahmet, ah ah...
HE söyle polat abiye senin avatarda poz vermeyi bıraksın da Yaseminle ilgilensin...
Bu ne böyle, korkutmak lazım bu kızı...
Ay arkadaşlar resimleri ekliyo bu arada...
tam açtım adadaki evde sarıldıkları sahne...
en beğendiğim sahneydi yaaa:img-in_lo
nasıl da özlemle sarılmış ahmet, ah ah...
mukocugum
soylerim benim polata bakar yasonun isine
kesin yasonun bacagina SIKILMASI lazim(mematiyle hallettirim ben onu sen meraklanma,memati zaten 1 bakis atsa yaso dusup bayilir,korkusuna felc olur mazallah):img-hyste :img-hyste
anaa resimlerimi ekliyorlar hemide sarilma sahnelerini
ay evet ya amed nasilda ozlemis yasoyu,ah yaso bizi mahvettin kesin bu cezasiz kalmayacak(sec begen al hesabi olacak seninki):img-hyste :img-hyste
Ahmet ve Yasemin aşkını gönülden destekleyen Ayla'dan nefret eden biri olarak diyorum ki;Ahmet Ayla'yla evlensin...Psikopat Nejdet'te Meyrayla büyük aşk yaşasın.Bu Yasemin insanı da öylece ortada kalakalsın...
Öyle olacak zaten.
Yasemin Necdet'i bırakamayacak,ailesine bunu yapamayacak,kızını Ahmet'e söylemeyecek ve Ahmet'in kaderi de Ayla'ya yazılacak.
Herkesin de eli böğründe kalacak.Başka bir yorum getiremiyorum.
Ama o dönemde evli ve çocuklu bir kadının vereceği çok zor bir kararla karşı karşıya Yasemin.Bundan 45 yıl önce.Şu dönemde bile cesaret isteyen şeyler yaşadıkları.
İyi geceler Ablacım iyi geceler de...
Aklıma bişe takıldı...
Allhım nolur önümüzdeki bölüm mutlu olalım...
Ya şimdi galeriye eklenen resimlerde Ahmetin hastane gibi biyerde resimleri var...
onlar bu bölümde değil belli...
Ahmet demek ki gitmiyor.
Of ya bu benim acımı silmiyoki yasemin necdeti seçiyo akılsız kız...
Allahım ben bu diziyi izlemeye dayanamayacam...:icon_sorr
Hayır Ahmete bakıp rüyanın kızı olduğunu bilmediğini bilmek beni çok üzüyo ve şimdi öğrenmesini istiyorum ben bunu:icon_sorr
Öyle olacak zaten.
Yasemin Necdet'i bırakamayacak,ailesine bunu yapamayacak,kızını Ahmet'e söylemeyecek ve Ahmet'in kaderi de Ayla'ya yazılacak.
Herkesin de eli böğründe kalacak.Başka bir yorum getiremiyorum.
Ama o dönemde evli ve çocuklu bir kadının vereceği çok zor bir kararla karşı karşıya Yasemin.Bundan 45 yıl önce.Şu dönemde bile cesaret isteyen şeyler yaşadıkları.
Dönem konusunda haklısın arkadaşım ama Yasemin zaten döneminin kadını değil ki.Öyle bir dönemde sevdiği adamdan hamile bile kaldı.Bu kadar aşıktı ve gözü hiçbirşey görmüyordu ... Hem Nejdetle gerçek bir evlilik yaşamıyor ki!Gerçekten eşi değil ki eşinden ayrılsın.Asıl saçma olan 2 yıl evli kalacağız dediler ama kaç 2 yıl geçti.İnsan bir oturur konuşur karşılıklı...Bunlar maaşalah sanki 40 yıllık aşılar gibi düzeni bozmadan devam ediyorlar.
Yeni bölümle ilgili tüyolar:)
Ahmet istasyonda beklemektedir...
Yasemin ise evde gitmekle gitmemek arasında kalmıştır.
TAm bu sırada telefon gelir.
Rıza'nın durumu ağırlaşmıştır.
Ahmet Yasemin ile bi şekilde irtibata geçer ve durumu öğrenince soluğu sanatoryumda alır.
Ahmet bu yüzden gelemediğini anlamıştır ama sebep farklıdır.
Yasemin gidemeyecektir.
Ahmet ile Yasemin konuşurlar.
Yasemin konuşma esnasında bundan bahseder.
Necdet'i bırakamayacağını, Rüya ile onu ayıramayacağını söyler.
Ahmet şaşırır...
Yasemine sitem eder," Necdet bize acıdı mı, bize yazık değil miydi, her şeyin bir bedeli yokmu, biz hak etmedğimiz halde fazlasıyla bedel ödemedik mi" der yasemine...
Yasemin susmaktadır.
Ahmet onu ikna edemeyeceğini anlar ve bir kez daha yıkılır.
Yasemin de güya perişandır(akılsız)...
Ahmet çeker gider...
:img-cray: :img-cray:
Yeni bölümle ilgili tüyolar:)
Ahmet Yasemin ile bi şekilde irtibata geçer ve durumu öğrenince soluğu sanatoryumda alır.
Yasemin gidemeyecektir.
Ahmet şaşırır...
Yasemine sitem eder," Necdet bize acıdı mı, bize yazık değil miydi, her şeyin bir bedeli yokmu, biz hak etmedğimiz halde fazlasıyla bedel ödemedik mi" der yasemine...
Yasemin susmaktadır.
Ahmet çeker gider...
:img-cray: :img-cray:
Ve olan Ahmet'e olur herzamanki gibi...Yaseminin maaşallah keyfi yerinde hiç de perişan olacağını sanmıyorum.Artık Ahmet silkinsin ve kendine gelsin.Senaryoyu yazanlara da iki çift lafım olacak.Herşey iyi güzeldi ama son 3bölümü 7 yaşındaki yeğenim bile tek başına sizlerden daha iyi yazardı.Gerçekten...:img-help:
bence rüyanın kardeş istemesi de planlanmış bişey
deniz ve mehtap şarkısının seçimi gibi...nasıl derim terketti
bırakıp beni gitti
anladılar ki aşkıız biitti
bakın ilerki bölümlerde yasemin necdetin aşkını da duydu ya o yüzden vicdan azabı duycak ve odaları birleştrcekler belki de gerçekten rüyaya kardeş gelir :img-haha:
İşte dizinin finalinde çalan değerli Erdal Güney'in parçası...
Aşk herkesi kırar biraz
Eksilmesin acısı şükret
Varsın ağlasın dalda kiraz
Herkes kendine sürgün biraz
Çocuk gülüşün dünden bir yara
Aşk bize sıla
Günler gelir ve büyürüz elbet
Aşk bize gurbet
Ayışığı dalgakıran
Yarada tuz aşktan kalan
Ayışığı tende bıçak
Giden sürgün kalan kaçak
Aşk bize sıla
Aşk bize gurbet
Kapansın yarası şu gecenin
Ayrılıklar örtsün üstümü
Kimim kimsemdi ah gözlerin
Gidecek yeri yok kimsenin
Çok güzel parçaları var Erdal Güney'in...Albümünü dinlemenizi öneririm...
İnsanın ruhunu dinlendiriyor hakikaten...
Zaten kendisi biliyorsunuz dizimizin müziklerini yapan üç kişiden biri.
Bu da mi basima gelecekti? Ilk defa Necdet'e uzuldum. Bence terkedilmeyi hakediyor; ama yine de insanin cocugundan ayrilmasindan daha zor bir sey olamaz herhalde. O da Ruya'nin babasi sonucta.
Ahmet iki saat mutlu oldu ya, cakilacak simdi yere, 40 sene daha aci ceker.
Yasemin'ciydim; ama olmuyor boyle. Bir karar aldiysan uygula. Ruya icin endiseleniyorsan, son dakikada mi geliyor aklina Ruya'nin durumu? AYrica, Necdet'in sana asik oldugunu da ogrendin, ne olacak kalirsan? Odalar birlesemeyecegine gore, asik olamayacagina gore, adama omur boyu eziyet!
Ben olsam, Necdet'le konusur, Ahmet'le kacmak yerine, sakin sakin bosanir, Ruya'nin da hayatindan Necdet'i cikarmazdim. Ahmet isterse Istanbul'a tasinir. Ruya da Necdet'le gorusmeye devam eder. Zor ama; ilk bosanmis aile cocugu o olmayacak. Bu kadar asilmasi zor engeller degil bunlar, bizi uyutmaya calisiyor senaristler. Aaaaa.
Cok berbat bir bolum. Neresini tutsam elimde kaliyor.
Bu da mi basima gelecekti? Ilk defa Necdet'e uzuldum. Bence terkedilmeyi hakediyor; ama yine de insanin cocugundan ayrilmasindan daha zor bir sey olamaz herhalde. O da Ruya'nin babasi sonucta.
Ahmet iki saat mutlu oldu ya, cakilacak simdi yere, 40 sene daha aci ceker.
Yasemin'ciydim; ama olmuyor boyle. Bir karar aldiysan uygula. Ruya icin endiseleniyorsan, son dakikada mi geliyor aklina Ruya'nin durumu? AYrica, Necdet'in sana asik oldugunu da ogrendin, ne olacak kalirsan? Odalar birlesemeyecegine gore, asik olamayacagina gore, adama omur boyu eziyet!
Ben olsam, Necdet'le konusur, Ahmet'le kacmak yerine, sakin sakin bosanir, Ruya'nin da hayatindan Necdet'i cikarmazdim. Ahmet isterse Istanbul'a tasinir. Ruya da Necdet'le gorusmeye devam eder. Zor ama; ilk bosanmis aile cocugu o olmayacak. Bu kadar asilmasi zor engeller degil bunlar, bizi uyutmaya calisiyor senaristler. Aaaaa.
Cok berbat bir bolum. Neresini tutsam elimde kaliyor.
haklisin dizinin sonu geldi... yapilacak sey gayet acik secik belli... herkezi alistirarak bosanmak.. ama diziyi uzatmak icin nasil sacmalayacaklar seyredelim...
iReMJeLiBoN
31-03-07, 09:03
Öncelikle yeni başlık hayırlı oLsun..:))
daha sonra,
arkadaşlar siz hepsini ezmişsiniz ya.. Senarist, oyuncular .. Her ne kadar yaptıklarını doğru bulmasamda Yasemine acımamak elde değil.. Sonuçta kendisi istemediki böyle olmasını.. Necdet'i o kadar yıl oyaladı kullandı baba yerine koydu mutlu etti, simdi de o mutluluğu küt diye alıyor.. Ahmete de yazık ama bu bölümde Cafê de otururken ahmet ve yasemin, Ahmet'in o da bizi üzdü üz onu gibi tavırlarından dolayı nefret ettim yani.. Necdet çok ezik pozisyonuna düştü..
Umarım herkes için en hayırlısı oLur..
dünkü bölümden sonra
diziyi ahmet ve yasemin için izlememeye karar verdim artık:img-yes:
şahsen artık necdete ahmete yasemine ya da rüyaya ne olduğu
hiç umrumda değil-olmayacak:img-cool2
onlardan bu kadar bahsetmek bile gereksizdi ya neyse:icon_whis
ama ahmetin yaseminle her karşılaşmasında öyle bakmasına sinir oluyorum artık
babam:niye baygın baygın bakıyo bu böyle diyoo:img-in_lo
neyse ben yine de cansele olan sevgimden dolayı pek bişi diyemiyorum:icon_whis
artık diziyi malum dörtlü için izliycem...
onlar da gelecek bölümlerde mitingden başka şeyler de yapacaktırr:img-yes:
bu bölümde yaşarın çıkması
aralarında hafif bir tartışma geçmesi benim için hoştu ve yeniydi:img-yes:
ben harunu da yaşarı da sevdim
denizin tavırlarından pek hoşlanmıyorum şahsen...
yani sivri konuşmasından bahsediyorum
o zamanın gençliği öyleymiş heralde ama
biz ve ötekiler diye ayırıyorlarmış insanları
bu dizide asıl anlatılacağına inandığım nokta budur
yani insanların görüşleri yüzünden düşmanlığın yanlışlığı
acımasızlığı....
fakültede anatomi hocamız anlatmıştı o zamanları
aynı evde kaldığı arkadaşları birbirlerini bıçaklamaya kalkıyorlarmış her gün
bi kavga çıkıyormuşş
çünkü biri sağcı diğeri solcuymuş
sonra bizim hoca ev sahibine yalvardım bizi evden at diye demişti
sonra gözleri doldu koca adamın....:icon_sorr :icon_sorr
o günlerin asıl kötü yanı buydu zaten değil mi...
mesela harun yaşara artık arkadaşım değil dediğinde çok üzüldüm:icon_sorr
ayrıca necip fazılın kitabı onda olup da
öyle farklı değerlendirilince
bi garip hissettim kendimi
benim en sevdiğim yazar-şairdir...
bundan dolayı belli bir sınıflandırılmaya dahil edilmek...
yada yargılanmak çok tuhaf geldi
mesela yaşar okuyun da bişiler öğrenin dediğinde
e haklı ama-ne var bunda diye düşündüm..
yani bir yazar saygıyı-okunmayı hak ediyorsa
sağcısı içinde solcusu için de aynı değerde olmalı bence...
neyse...bayaa uzatmışım
zaten bundan sonra buraya çok sık girmeyi düşünmüyorum
en azından yasemin vs vs konuları tartışılırken...
sadece burdaki arkadaşların muhabbetlerini sevdiğim için o da:img-wink:
zaten arkadaşlar...
bunlar yeteri kadar konuşulmuş....
senaristler hoşlanmadığımız şeyler yapıyorsa da
biz sevgi mi emek mi gibi sonuna varamayacağımız konuları konuşmayabiliriz artık belki..
dünkü bölüme her ne kadar kızsam da
hs tvdeki en kaliteli dizidir benim için hala...
izlemeye devam edicem
heyecanım azalmış olsa dabye
iReMJeLiBoN
31-03-07, 09:33
evet aynısını bugün adada buluştuklarında bende düşündüm, yeter artık çok sıktı bu Ahmet Yasemin buluşması.. utanmasalar bide öpüşeceklerdi evli bi kadın olduğunu bile bile ahmet birde çocuğu olduğunu bile bile öpecekti, sevsin yada sevmesin.. Dün zaten çıldırdım artık Ahmet çıkınca Yaseminle falan direk bilgisayara gelip bişiler yapıyorum izlemiyorum.. Necdetli ve 4lü olan sahneleri izledim bi zaten.. bide doğum günü süperdi..:)
Genede herşeye rağmen izlenmeye değer..Çok süper bi yapım bence..
bide bi yerde okumuştum ( şimdi hatırlamıyorum ) Deniz Gezmiş'in yandaşları olarak isimler vardı içlerinden birinin ismi Harundu ona bişi yapılıyor mu bilemem ama ismini görmüstüm..
gene üzülen tarafın ahmet olacağını düşünüyorum. Sonuçta rüya nejdete o kadar bağlandı ki ayrılamaz bile yasemini zor bir seçim bekliyor :img-yes:
aylardır dilimizde tüy bitti size bunlarınki gerçek aşk değil diye anlatmaya çalıştık ama anlamanız için bu bölümü izlemeniz gerekiyormuş demek ki.neyse geç de olsa anlamanıza sevindim.umarım haftaya kendine gelmiş bir hs yi izleriz.bu dizinin kalitesinin düşmesini istemiyorum.aklımda hep iyi olarak kalmasını istiyorum.:icon_sorr
aylardır dilimizde tüy bitti size bunlarınki gerçek aşk değil diye anlatmaya çalıştık ama anlamanız için bu bölümü izlemeniz gerekiyormuş demek ki.neyse geç de olsa anlamanıza sevindim.umarım haftaya kendine gelmiş bir hs yi izleriz.bu dizinin kalitesinin düşmesini istemiyorum.aklımda hep iyi olarak kalmasını istiyorum.:icon_sorr
eve seboist haklısın ama bu bölüm gerçekten kötüydü. Yani yasemin artık bir karar versin. Seyircide diziden hoşnut kalsın yaa:icon_sorr
ben o söylediğin şeyi anladığım için değil...
senaryoya kızdığım için öyle yazdım tamammı:hıh
artık kabul et ama bu bölümden sonra da ahmet&yasemin aşkı deme bana lütfen.öyle bişey yok.olmasını isterdim.öyle bir aşkı izlemek izlerdim ama ne yazık ki yok.
valla bu bölümden sonra biraz da mecburen hiçbişi diyemeyeceğim:img-yes:
ama şimdilikkkkkkk:hıh
zaten 2 haftadan vizeler başlıyo:icon_sorr
pek sık giremiycem buraya
senin adını görmesem çıkacaktım...
bu arada senin bölüm eşit ağırlık mı??
heyecanlandırmak gibi olmasın da az kaldı öss ye de:icon_whis
ya benimde sinirlendiğim konu yaseminin necdetle yüzyüze konuşmadan mektup bırakıp kaçmak istemesi oldu necdete acı vermek istemiyo ama bu yaptığı necdeti daha da kıracağını düşünemiyormu keşke gitseydi ya bu saatten sonra kalması beni sinir eder gerçi bu kıza ben hep sinirim :img-yes: hem ne öyle ahmetle buluşmalarındaki yakınlaşma valla rüyaya kardeş geliyo sandım hazır kızda kardeş istemişken zavalla necdete onu da baktırırdı artık
evet bölümüm eşit ağırlık.aslında sayısalı seçmiştim ama sonra tm ye geçtim. :) 1 sene kaldı öss ye. :icon_sorr
şimdiliği falan yok artık bunun.bunlardan hiçbir şey olmaz.aşk adına bişey yok ikisinde de.benim umrumda değiller onlar.
1 sene kaldı falan deme öyle ya..
bak dikkat ediyorum daha az giriyosun sen buraya2-3 haftadır...:img-wink:
benimde umrumda değil onlar aslında...artık ahmeti dizide herhangi bir bayanla görür görmez kapatmayı düşünüyorum...
o sahneler geçince açarım artık...yoksa başedemiycem bu sinirle..
neyse ben gidip ders çalışayım...sen de çalış bencebye
1 sene kısa bi zaman zaten. :icon_sorr 1de de dershanem var.:sad53:
daha az mı giriyorum? :img-help:
inan ahmetin kiminle beraber olacağını bile düşünmüyorum artık.:icon_whis
senaristlere tepkiliyim ahmeti resmen acılarınçocuğu yaptılar hepsi o yaseminin yüzünden off yani ya ahmet ağaç oldu bekliyo yasemin hanım daha evde işin komedi yani rüüya senin kızın bile demedi olucak işmi ya
3 sezon sürücek ya o yüzden uzatıyorlar necdete üzüldüm resmen kendi çocuğu gibi seviyo rüyayı offf off
mehmetle sevim süperdi ama birbirlerini çok az gösterdiler puff
Öncelikle herkese günaydın dün kü bölümü yine ağlayarak izledim ama kendim yaşayarak izlediğim için ağladım yoksa Yasemin hiç o duygu yoğunluğunu yaşatamıyor maelsef çok yapmacık geliyor bana Ahmet ve Nejdet dün akşam yine harika bir oyunculuk sergilediler bence ya Rüya bile Yasemin'den ii oynuyor...
Zannedersem Yasemin gitmeyecek Ahmet'le Ahmet yine yıkılıcak zavallım off yaa bu dizide en çok üzüldüğüm kişi Ahmet hala kızının varlığından haberi yok Yasemin bu konuda çok suçlu ne olursa olsun söylemesi gerekirdi Ahmet'e
herkese günaydın ben yni hatırla sevgiliciyim umarım beni aranıza alırsınız sana katılıyorum jnm ahmete çok yazık oldu ama bence yasemin güzel bir rol sergiliyor ilk başlarda onu sevmezdim ama nedense şimdi seviyorum yeni hallerinni çok sevdim benc yasemin kızkardeşinin doğumgününd öle somurtarak oturmamalıydı çünkü sonuçta onun kızkardşiinin doğum günüydü orda herşeyi belli etti bi kere necdete e bide telefon konuşmasını duydu necdet kesinlikle gidemez artık ((tabi bence))
avrilcansu
31-03-07, 10:56
Yeni bölümle ilgili tüyolar
Yasemin gidemeyecektir.
Ahmet şaşırır...
Yasemin susmaktadır.
Ahmet çeker gider...
Ay muko abla, lütfen öyle deme:icon_sorr
Bak içim gidiyor sonra:img-cray: :img-cray:
Gerçekler acıdır...(Hele ayla:img-hyste )
Ama sanırsam tahminin tutacak...
ayrıca necip fazılın kitabı onda olup da
öyle farklı değerlendirilince
bi garip hissettim kendimi
benim en sevdiğim yazar-şairdir...
bundan dolayı belli bir sınıflandırılmaya dahil edilmek...
yada yargılanmak çok tuhaf geldi
açıkçası benimde en sevdiğim şairdir
Ama sanırım, o yıllara göre bir sınıflandırma yapmış olabilirler:icon_sorr
Yani, sonuçta olaylar 60lı yıllarda geçiyor. Necip fazıl şiirlerini şimdi okumakla, o zaman okumak aynı şey olmayabilir diye düşünüyorum
Zaten, bilmem farkettiniz mi, bence biraz da övüyorlar gizlice.
Çünkü şimdiye kadar(ben yanlış hatırlamıyorsam), Harun&Deniz'in okuduğu kitapların yazarlarını hiç göstermediler. Kitaplardan bahsettiler mutlaka, ama yazarları hiç duymadık.
Ben zaten nasıl bir siyasi mesaj verdiklerini bir türlü anlayamadım:icon_sorr
Bu arada arkadaşlar günaydın:happy0064
Dünkü bölümdne sonra, yeni birgün, neşeli başlayın:happy0064
Güzel ieyler düşünün:)
Örneğin, bakın İmza&Avatar bölümümüze yine muhteşem çalışmalar eklenmiş (başta ayşemle meltemim olmak üzere;) ) hepsi harikalar yaratmışlar:happy0064 (Bende yaratıcam o harikaları birazdan):img-hyste
Grubumuzun üyeleri...
Necdet&Ahmet
Sloganımız şu olsun:
Bizi ikisi arasında bıraktırdın Yasemin
Nasıl? (Birde şu ad işine el atalım...)
Üyeler;
cansu
merhem
billur
silimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem
nesli
imzayı yapıyorum ona göre, başka katılan varmı?
avrilcansu
31-03-07, 10:59
herkese günaydın ben yni hatırla sevgiliciyim umarım beni aranıza alırsınız sana katılıyorum jnm ahmete çok yazık oldu ama bence yasemin güzel bir rol sergiliyor ilk başlarda onu sevmezdim ama nedense şimdi seviyorum yeni hallerinni çok sevdim benc yasemin kızkardeşinin doğumgününd öle somurtarak oturmamalıydı çünkü sonuçta onun kızkardşiinin doğum günüydü orda herşeyi belli etti bi kere necdete e bide telefon konuşmasını duydu necdet kesinlikle gidemez artık ((tabi bence))
Bu arada hazır konu yasemin ve ışıktan açılmışken, birşey söyliyecem saçma bulacaksınız.
Bence Yasemin Işıktan daha küçük gösteriyor. Ne kadar makyaj yapıp, giydirseler, davranışları ışık'ınkinden daha deli, daha çocuk. Zaten ışık dut yemiş bülbül, hiç konuşmuyor
Neyse saçma oldu:)
Bu arada aramıza hoşgeldin.
Bana da yer varsa ben de bir zahmet Ahmet-Necdet grubuna dahil olmak istiyorum. Yasemin resmen nefretlik hale geldi. Beren'i seviyorum da Yasemin..!!
Ahmet ve Yasemin Necdet'ten ne istediklerinin farkindamilar? Kizi olarak gördügü Rüya'yi birak diyorlar. Ben mi kacirdim yoksa Ahmet Rüya'nin kendi kizi oldugunu ögrendi mi? Hayir! Böyle birsey istemesi gercekten.. Hic yakistiramadim..
Necdet'e bu bölümde baska bi acidim... Canimcagiz nasil agladi ama..
İşler iyice karıştı...Necdet'in aşkı da ortaya çıktı.Ne çok ağladı, fazla abartılmıştı.Yasemin hayatının kararsızlığını yaşadı,bizleride ekran başında fazlaca gerdi.Rüya meselesi direkten döndü ne bu? Seyircinin dayanım katsayısınımı ölçüyorlar.Baharcan'ın dediği gibi bütün sırlar ortaya çıktı,bu neden on yıl sonraya kaldı?(öyle gözüküyor) Ayla ile evlenmesinin zeminini olşturmak için mi? Hakkaten dizi sıradanlaşmaya başladı...
Bu arada hazır konu yasemin ve ışıktan açılmışken, birşey söyliyecem saçma bulacaksınız.
Bence Yasemin Işıktan daha küçük gösteriyor. Ne kadar makyaj yapıp, giydirseler, davranışları ışık'ınkinden daha deli, daha çocuk. Zaten ışık dut yemiş bülbül, hiç konuşmuyor
Neyse saçma oldu:)
Bu arada aramıza hoşgeldin.
hoşbulduk jnm aslında bi yandan doğru ışık daha kaba duruyo hele bid yanyana geldiklrinde çok abartılı cnm imzaya bnm adımıda yazar mısın? bu arada yaptığımız imzaları nerye koyuyoruz??
Arkadaşlar merhaba yeniden,
Sabah annemle HS'yi konuşurken babam o kız gerçek hayatta Okan Yalabık'la birlikteymiş dedi ?????:img-help: Bilgisi olan var mı?Demek o yüzden bi türlü gidemiyyyy:img-hyste
Bi de ben Rüya'ya kızıyodum çocuklar uykudan baba diyerek mi uyanır die bende hep öyle uyanarak ağlıyomuşum çok güldüm:img-hyste anneme dedim ki iyide baba beni hiç bırakma die neden dio böyle demez çocuklar dedim sende "baba yanımda yat nolur diodun" dedi annem ben şok:img-hyste :icon_whis annnem de illa Necdet'i savunacak ya ben alacağı olsun Necdet'in çocukluk arkadaşına bu yapılır mı diorum ne var çocukluk arkadaşının kız arkadaşının hayatını kurtardı dio beni sinir ediiiyyyy keşke bıraksaydı da atlasaydı hepimiz kurtulurduk kanımca:img-hyste
__SEYMEN__
31-03-07, 11:11
çok güsel bir bölümdü ya doğru düzgün izleyemedim ama herkesin durumu zordu ama bence yasemin necdeti seçecek kızını ondan ayıramaz hem necdetin büyük aşkının kendi olduğunu da öğrendi kesin necdeti seçecek bence
ahmet de garbim hep umutlandı :icon_sorr
aynakolik_fatma
31-03-07, 11:12
günaydın arkadaşlar
gerçektende ahmeti artık duygularının altında ezilmiş yaseminin bir sözüne bakan biri haline getirdiler daha gururlu olması gerekir
yasemin onunla gelmeyecekse hayatına yön vermeli
bu yaseminin yaptığı kaçıncı yanlış
yavaş yavaş aylanın yaseminden kat kat iyi olduğunu anlıyorum
en azından yasemin gibi anlık kararlar vermiyor
insan önemli birşeye karar verirken enine boyuna düşünür öyle karar verir
ama yasemin hanım herşeyden etkileniyor ve acısını hem kendi çekiyor
hemde kat kat başkalarına çektiriyor...
dün akşamki bölüm çok etkileyiciydi..
özellikle okan yalabık'ın oyunculuğu süperdi
resmen olayların içinde gibi hissettirdi...
bu meyra olayı doğruysa bence çok iyi olur.artık yasemin yüzünden acı çekmek zorunda kalmaz necdet.ahmet ile yaseminde birlikte olurlar.
birde bu rüyanın ahmetin çocuğu olduğunu ahmete söyleme işi bayağı uzar
zaten şu gitme meselesini bile öyle kıvandırdılar ki
söyleniyince ahmet çok sevinicek ve yasemine çok kızıcaktır
yasemin çok hata yaptı kızın attığı her adım yanlış olunca çevresindeki herkes mutsuz başta kendisi,necdet,ahmet.
son olarak yasemin karakterini canlandıran oyunca çok güzel ve çok tatlı fakat
o kadar iyi oyuncu varki dizide onların yanında vasat kalıyo
avrilcansu
31-03-07, 11:20
ayyy bu kız mı inanmıyorumm bula bua bunumu bulmuşlar:img-hyste :img-hyste
olsun tubacım, baksana kızın kanatları var, melek mübarek:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Peri gibi, Necdet'i büyüleyecke belli birşey:img-hyste :img-hyste :img-hyste
özgenuroğlu
31-03-07, 11:22
gruba katılanlar çoğaldı;
cansu
merhem
billur
şilimsi
havincim
burcuu
Ece
ozgenuroglu
kubranejat
meltem
nesli
bessy
iremjelibon
dalya
NiliWerda
cnszl(nazli)
şimdilik bu kadar...
Evet hanımlar beyler, Cansel&Okan cıları bekliyoruz:img-hyste :happy0064
Adımı kim verdi yaa ama iyiki vermişler beni biliyorlar:img-yes:
oof cansum evet ya necdete bula bula onu bulmuşlar...tamam biz yasemin olsun demiyoruz ama güzel bişey bulsalarmış bare cidden hepimiz büyülencez:img-hyste
aynakolik_fatma
31-03-07, 11:22
günümüzde artık şarkıcılar mankenler vs en çok onlar dizilerde oynuyorlar
işlerini iyi yapanlar vardır elbette ama bunun okulunu okuyan çok iyi oyunculuk yapabilecek ama boşta çok insan var malesef:icon_sorr
selamlar herkese...
bayağa kaynatmışsınız bakıyorum?:D:D
ya bi necdetemi üzüleyim ahmetemi üzüleyim şaşrdım...
imza yapılıyomuş hemen benim adımda konsun tabii.
ben canselide okanıda severim..
dizide ayırım yapamıyorum...
ya yasemin ahmete gitse necdete yazık,
necdetle kalsa ahmete yazık..
dün gece onu yazmıştım:
yasemin ahmetle necdeti kuma olarak alsın :img-hyste
başka çare yok:D:D
bu dizinin ilerki bölümlerini merak etmeye başladım cidden..
bence ahmet veya necdet ikisinden birinin ölmesi lazım...
buarada hemşocuğum denizli resimler gelmedi herhalde çünkü gelse hemen bi imza yaardın;)
bekliyorummmmmmm:)) :)) :))
ah ah ne diyim ben bu bölüme...
başlangıçta necdet...
biribirini seven iki insanın ki bunların çocuklarıda var sen ne yapmayı planlıyorsunda kendini saçma yere heba ediyorsun???
Kendinin olmayan bir çocuğa ve kadına ne kadar daha köstek olabilirsin??...
Yasemini ne kadar severse sevsin bu bir çocuğun babasız yetişmesine mazaret ve netice olabilirmi? sadece kendini düşünüp bencillik yapıyor.
Rüyanın gerçek babasından uzak kalmasını sağlaması herşyden öte insanlık dışı.:icon_mad: :icon_mad:
yasemin hanıma gelincee...
sevdiği adamın ve kendinin mutlu olmasını seçmek yerine (ve o adam bunu sonuna dek hak ediyor)merhamet ve acıma duygusunu bastırmak için necdetle kalmayı seçmesini anlamıyorum anlamıcamda.saçmalık!!
Ahmet.. zavallı...
sadece kendi dünyasını geri istiyor.
gerçeklerden bi haber...
yasemin şuanda necdeti nsl bırakıcağnı düşünürken onun neler yaşadığını ve neler yaşıcağını göz ardı ediyor.
ahmetin kendini salmış hali sevgisinden ve yorgun düşmüş olmasından kaynaklanıyor.
tren garında ekildikten sonra öyle olacağını hiç sanmıyorum.ikinci darbe onu hayata döndürcek ve ne yazıkki üzülerek yazıyrum nevrotik aylayla yuva kurmasına sebep olucak...çocuğu öğrendikten sonra ne kadar severse sevsin yasemin akılsızını kolay affedeceğini hiç sanmıyorum...
ay fenalık geldiii...
bu arada söylemeden edemicem yaşarı sevdim.sanki ışıkla aralarında bişey olabilir gibi.harun tipsizine karşılık ii olduuu:)
oh be rahatladım:):)
bu arada necip fazıl adam yemezz... vatan haini yaftası yiyenlerden bunu anlaması beklenmez...
işlerini iyi yapanlar vardır elbette ama bunun okulunu okuyan çok iyi oyunculuk yapabilecek ama boşta çok insan var malesef:icon_sorr
Mesajinin altina imzami atiyorum.
Ben son reklam arasindan sonrasini izleyemedim, biri bana özet cikarabilir mi acaba?
_duygucuk_
31-03-07, 11:24
güzel bir bölümdü ama yasemin ne yapacak necdet mi ahmet mi?
karar verse çok iyi olacak rüya yı düşünsün kendini düşünsün ncdet in alkını öğrendi de ne yaptı ?
bence ahmet le gitmeli ama rüya da var:(
cansucum sene öle bi yazmışınki sanki: evt bahisler-der gibi:D:D
ya buarada dizinin sonunda çalan müziğiiiii kaydeden varsa hemen upload lütfennnnnn:img-help: :img-help: :img-help:
ah nilcim akşam bi seninki bi de şevket güldürdü beni.onunda dışında tam bi fiyaskoydu.:icon_sorr umarım onları daha çok gösterirler.
avrilcansu
31-03-07, 11:29
Adımı kim verdi yaa ama iyiki vermişler beni biliyorlar:img-yes:
oof cansum evet ya necdete bula bula onu bulmuşlar...tamam biz yasemin olsun demiyoruz ama güzel bişey bulsalarmış bare cidden hepimiz büyülencez:img-hyste
Vallahi ben ayşeciğimin yalancısıyım
O söyledi:icon_whis :img-yes:
işlerini iyi yapanlar vardır elbette ama bunun okulunu okuyan çok iyi oyunculuk yapabilecek ama boşta çok insan var malesef:
Ya evet, şöyle güzle bir tiyatro eğitimi yada oyunculuk eğitimi almış birini bulamamışlarmı allah aşkına ya
Nedir bu şimdi? Okan'ın yanına bu kız koyulur mu?
Hani belki, şarkı söyleyeceklerse beraber o başka:happy0064
Plak falan çıkarırlar
Necdet ve kanatlı prenses:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064
Yasemin'de çatlar artık:img-hyste :img-hyste
Aklı başına Necdte ünlü olduktan sorna gelir:img-hyste
Hepinize iyi haftasonları.
Valla dün gece kabus gibiydi.Gece rüyamda bile Yasemin'le uğraştım durdum.
Rüyamı anlatmayacağım sonra gülersiniz.Ama şu kadarını söyliyeyim Yasemin,AHmet,Necdet ve forumun yarısı rüyamdaydı.:img-hyste
Rüya'nın ben kardeş istiyorum demesi bana da pek hayra alametmiş gibi gelmedi.
Bu Yasemin mızmızı çapsız Necdet'in duygularını öğrendikten sonra aynı odalarda kalalım derse bebek yakındır demektir.
İşte Yasemin yeniden hamile kalırsa Ahmet için Yasemin defteri kapanır.
Eğer böyle bir şey olursa senaristlerimize teessüf ederim.
Artık Ayla'cığımı daha ön planda görmek istiyorum.
Bir çok arkadaş bölüm resimlerinde ki sahnelerin bu bölüm olmadığını söylemiş.
Evet olmadı demek ki haftaya Rıza Bey ağırlaşacak ve Ahmet'te sanatoryuma koşacak.
Orada Yasemin'le konuşabilir ve bizim mızmız kız Ahmet'e gelemeyeceğini söyleyecektir.
Yasemin bunları söyleyene kadar Ahmet babası ağır hasta olduğu için gelemedi diye düşünecektir.
Tabii Yasemin hanım cesaret edip Ahmet'e neden gelemediğinin gerçek nedenini söylerse Ahmet bir kere daha yıkılacaktır.
Haftaya daha karamsar bir bölüm bizi bekliyor.
Bence herşeye hazırlıklı olalım derim.Hatta herkes yanında kolonya,mendil,sakinleştirici falan bulundursun.:):)
ah nilcim akşam bi seninki bi de şevket güldürdü beni.onunda dışında tam bi fiyaskoydu.:icon_sorr umarım onları daha çok gösterirler.
hehe ütü sahnesi dimi?:img-hyste
ya denizin defneye sarılması harika youtubea eklensin hemen o sahneyi bi daha izlecem:img-hyste
ya defne pek yanaşmıyo ama deniz resmen aşık..:img-in_lo
ha bide denizin defneye yaklaşıp -kaçalımmı? demedi çok şekeyyydiii:img-in_lo
defne hödük gibi kız öle bakıyo ne dediğine, tabi ben olsam ooooooooo:))
Eğer Meyra diziye girerse ve Necdet'le aşk yaşarsa o zaman Ahmet'e daha beter acırım.
Necdet dizide sefa süren tek karakter.
Sen hem elin karısını,kızını sahiplen sonra pastaneye gelen başka bir kızla da aşk yaşa ohh ne ala memleket.
Yok bu Necdet Rüya'yı da Yasemin'i de hak etmiyor.:)
Bakın birde Yasemin'i aldatacak.Hani sırılsıklam aşıktın Yasemin'e nerde kaldı o aşk diye sorarlar adama Necdet efendi.:)
ütü değil kız çarşaf çekiştirme.:img-hyste
evet deniz maşallah kızı ahtapot gibi sardı ama defnede tık yok.:img-hyste
bulmuş lokum gibi çocuğu naz yapiiiyyy delü :img-hyste
Mesajinin altina imzami atiyorum.
Ben son reklam arasindan sonrasini izleyemedim, biri bana özet cikarabilir mi acaba?
necdet rüyaya şarkı söyledi,o sırada yaseminin bavulunu gördü.
rüyayı uyutup odadan çıktı içerde telaşlı bir şekilde beklemeye başladı.
Ahmet'te tiren garında bekliyodu mutlu bir ifadeyle,yaseminde rüyaya
bakıyodu en sonundada ahmet ve necdeti gösterdiler.
ütü değil kız çarşaf çekiştirme.:img-hyste
evet deniz maşallah kızı ahtapot gibi sardı ama defnede tık yok.:img-hyste
bulmuş lokum gibi çocuğu naz yapiiiyyy delü :img-hyste
haha ya işte anla ütü çarşaf:D:D
ayy güldürdün beni evt resmen ahtapot gibi sarıldı:D:D
buarada bişi diceem:
deniz defneye sarılınca sanki abla kardeş gibi durdular:img-hyste
offf belçim ii bi seçim değildi ama neyse:D<