Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-8

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Melal
28-03-07, 00:26
Cansel bu işte, adamı yoldan da grubundan da çıkarır...
Yok yok, hani ben eğer kaybedersek mesela yani gibisinden konuştum:img-hyste

Bakk senn kaybedersek gibisinden konuşmuş.
İstersen gel bizim gruba kaybetmek bile güzel olacak.:)
Sen bizim gruba geçermişin ve kaybedermişiz.
Ve bizler sete gidemez mişiz.O zaman bizi yolarsın kanımca.:img-hyste

muko88
28-03-07, 00:29
Bakk senn kaybedersek gibisinden konuşmuş.
İstersen gel bizim gruba kaybetmek bile güzel olacak.:)
Sen bizim gruba geçermişin ve kaybedermişiz.
Ve bizler sete gidemez mişiz.O zaman bizi yolarsın kanımca.:img-hyste

Bak anti aylacılardan kimse yok diye aklımı çelmeye çalışma Melal, elma şekeri diye Canseli gösterip:img-hyste :img-hyste
Yok anacım, ben kanmam size...
Bakıyorum, Ayla dan özür dilerim cansel için diyince uykunu unuttun:)

nefel
28-03-07, 06:30
arkadaşlar herkese günaydın, benim bir sorum olacak. özgür özberk hangi rolle giriş yapacak bilen varmı. benim bir tahminim var. hani geçen bölümde lale yeni pasta tarifleri üretemiyorsunuz dediya. birde gazeteye ilan vereceğim dedi. acaba bu ilan ile birlikte asude pastanesine mi alınacak?

muko88
28-03-07, 06:30
Ayşecim günayddııınn:)
Bak ben uyumadım, sabahladım burada...
Bıraktığınız gibiyim:)
YA özet ve fragman bekliyorum ayrıcaaa...
Ama gelmediii...
YA bir de bugün gelmezmiş...
Hiiiiihhhh, o zaman delürürüüüümmmm....

muko88
28-03-07, 06:32
arkadaşlar herkese günaydın, benim bir sorum olacak. özgür özberk hangi rolle giriş yapacak bilen varmı. benim bir tahminim var. hani geçen bölümde lale yeni pasta tarifleri üretemiyorsunuz dediya. birde gazeteye ilan vereceğim dedi. acaba bu ilan ile birlikte asude pastanesine mi alınacak?

Yok hayır...
PAstaneyle alakası olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca Özgür'ün girmesi haberinin asılsız olduğu yönünde bir şeyler duyduk...
Belki girmez...:img-blush

Messa
28-03-07, 07:35
Günaydın. Arkadamdan kaynatmışsınız... Kiminiz benzetmiş, kiminiz benzetmemiş ama bence çok benziyor. :)Yalnızca saçlar değilki gözler, ağız yapısı falanda benziyor. Adamın ismini bilmiyorummki yakından bir resmini bulayım... :)

muko88
28-03-07, 08:16
Necdet yasemin ve rüyanın resmine bakıp ağlıyo üzülüyo
Ahmet bavulunu topluyo
rüya ben kardeş istiyorum diyo
lale de sırası geldi artık yapın diyooo
sonra ahmetin elinde iki tane bilet tren bileti
tren istasyonunda yasemini bekliyoduuu

svç80
28-03-07, 08:16
arkadaşlar fragmanı gördüm çocuklar kavga ediyorlardı ahmet yasemine benimle kasabaya gel diyordu. yasemin bavulunu topluyo ahmette toplanıyo aklıma gelenler bunlar tekrar gelinca devam ederim..

burcuuu
28-03-07, 08:18
Necdet yasemin ve rüyanın resmine bakıp ağlıyo üzülüyo
Ahmet bavulunu topluyo
rüya ben kardeş istiyorum diyo
lale de sırası geldi artık yapın diyooo
sonra ahmetin elinde iki tane bilet tren bileti
tren istasyonunda yasemini bekliyoduuu

Bunun öncesinde bişi oLmadıı mı.. Bnde yarım izLedim diye üzüLüyordum..
Nyse kii bişii kaçırmamışım.. ;)

O tren istasyonun'da bizim burda..
yanii Haydarpaşa Tren İstasyonu..
Gitti qüzeLiim çekimLer..

muko88
28-03-07, 08:18
arkadaşlar fragmanı gördüm çocuklar kavga ediyorlardı ahmet yasemine benimle kasabaya gel diyordu. yasemin bavulunu topluyo ahmette toplanıyo aklıma gelenler bunlar tekrar gelinca devam ederim..

benimle gel, dediği yeri göremedim...
allahım nasıl gel diyoki yasemine
anlamadımki ben şimdi yaaaa
rüyayı bile bile nasıl çağırıyo yasemini
offfffff
ya acaba öğrenecekmi
ama öğrenemz
kafam karıştıııııııııııııııııı

muko88
28-03-07, 08:19
Bunun öncesinde bişi oLmadıı mı.. Bnde yarım izLedim diye üzüLüyordum..
Nyse kii bişii kaçırmamışım.. ;)

O tren istasyonun'da bizim burda..
yanii Haydarpaşa Tren İstasyonu..
Gitti qüzeLiim çekimLer..

Burcucum yasemine benimle kasabaya gel diyomuşşş
ama yasemin nasıl gidecek
ya herşeyin ortaya çıkması lazım
senaristler yine yasemine yıkmamalı yaaaaa

svç80
28-03-07, 08:20
rüya kardeş istiyo ahmetin elinde iki bilet vardı yasemin teoya mutlaka bilmem lazım diyodu heyecandan ancak bukadar aklımda kaldı

muko88
harun ışığa sen iyi bi kızsın falan diyordu
ahmetin üstü dağınıktı annesinin yanındaydı
şevket de vardı
defne ahmeti kolundan tutup çekiyordu işimiz var sonra gider mi ne diyordu
anlamadım pek
offf
kaydeden yokmuuuu

burcuuu
Yaa Ahmet'i sanırım istasyondayken annesi..babasıı.. defne fLn çekiştiriyorLardı.. Kasabaya qitmekten vazqeçirmesinLer..

YaSEmin'de istasyona qeLipp Ahmet'i buLamıyormuş..

(akLıma bir an böyLe bişii qeLdi.. )

Işık'ın akLını çeLmeye çaLIşıyorLar sanırım..
Çocukun birii sen akıLLı kızsın fLn diyordu..
BeLkii kendii yanLarına çekmeye çaLışıyordur..

kale
28-03-07, 08:21
ben bülürüm kale ablam. :) evet girseydi iyi olurdu ama ne yazık ki girmeyecekmiş.admin dedi sitede.yani güvenilir yerden duydum. :img-wink:

tabıı yaa benım kımınle ısım var :img-hyste bende kabahat tabıı kı sen bılırsın :img-yes:
ya fragman mı cıktı, ben anlamıyorum Ahmet Ruya'yı bılle bılle nasıl der Yasmın benımle gel bu kadar mı canavar yaptınız melek Ahmetımı o hıc bır zaman Ruya'nın mutsuz olmasını ıstmez kı ne bu tursu :icon_whis

ozenc-can
28-03-07, 08:21
Merhabalar!
internette bulduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istadim.Rıza'nın cezaevinden Yasemin'e gönderdiği mektup, hani;

Eğer seversen çok seversen,
Bütün kalbinle seversen,
Elini tutmuş, yanağını okşamış,
Sımsıkı kucaklamışsan,
Birlikte acı ve tatlı anlar paylaşmışsan,
Yüzünün her köşesini ezberlemişsen,
Sevdiklerini hayalinda canlandırabilir,
Hatta sesini duyabilirsin.
Bu sevgi sayesinde ayakta kalabilirsin.
Ayrılanlar ayrı düşenler,
Hayalleri ile yetinmesini öğrenirler.
Bir gün kavuşacaklarına dair umutlarını asla kaybetmezler.

aslında "Yunus Göksucular'a"ait bir şiirmiş

muko88
28-03-07, 08:22
rüya kardeş istiyo ahmetin elinde iki bilet vardı yasemin teoya mutlaka bilmem lazım diyodu heyecandan ancak bukadar aklımda kaldı

Ha evet, acaba Yasemin neyi sorduuuu
Ya bak nolcak biliomusun
teo yasemin bırakmasın necdeti diye yalan söyleyecek bence
yada gerçeği söyleyecek
necdet sana aşık diyecek
yasemine bişe olacak bu şekilde gidemeyecek ahmeteee
ya bu senaristler bizi çıldırtmak mı istiyoooo

arzu-başak
28-03-07, 08:23
of ya fragmanı görüm ama telf.konuşuyordum hiçbirşey anlamadım..ahmetle yasemin bir yerde oturuyorlar ahmet benimle kasabaya gel diyordu..tabi birşeyler daha söyledi sonra yasemidne birşey dedi..orayı duymadım...ikiside baya murluydu birsürü şey oldu ama bnim görebildiğim kısım bunlar teo yasemine bunu bilsemde söylermisiyim falan diyor...sonra ahmet tren istasyonunda bekliyor yasemini..acaba ne olucakda yine gidemeyecekler...

muko88
28-03-07, 08:24
Ah bi özet gelse ne olur sankiiii!
Yaseminle Ahmeti yine ayıracaklarrrr
senaristlere sinir oldum:hıh
Ne bu şimdi
bari mutlu göstermeyin heveslendirmeyin bizi
ya umarım bi yanlış anlama daha olmazzz
yoksa kötü olur yaaa

şeboist
28-03-07, 08:27
ya bende atv açık.ama resimlere daldığım için hemen fragmanın çıktığını farkedemedim o zaman.troest ben şimdi kendime ne ceza vereyim? troest of ya kader mi bu şimdi? :icon_sorr
biriniz iyice bi baştan anlatsanız tam süper olur.:icon_whis

kale
28-03-07, 08:27
allah Ruya kardes mı ıstıyor aman allahım :img-hyste o eksıktı... off bunlar ana ozetı degıtırmıs bellı kı bızım Ayla ıle dugunumuz ertelendı dıger bahara kaldı bosuna bu donem ıcın beklemeyım...
Yasmın zaten gozumden dusmustu sımdı daha beter dustu, Necdet degılmıydı ona dıyen ıstersen Ahmet'e gıdebılırsın ne bu sımdı arkadan ıs cevırmeler, uyuz Yasmın sınır oluyorum her hareketıne her seyıne:hıh

muko88
28-03-07, 08:29
ya bende atv açık.ama resimlere daldığım için hemen fragmanın çıktığını farkedemedim o zaman.troest ben şimdi kendime ne ceza vereyim? troest of ya kader mi bu şimdi? :icon_sorr
biriniz iyice bi baştan anlatsanız tam süper olur.:icon_whis

Ya ahmet yasemine benimle kasabaya gel diyo
mutlular
sonra ahmet bavulunu topluyo
yasemin teo ile konuşuyo, bilmem gerek söyle teo falan diyo
denizi harunu gösterdi
kavga vardı yine
Harun ışığa sen iyi bi kızsın diyo
necdet resimlere bakıp ağlıyo
yasemin yemek hazırlarken rüya kardeş istiyorum diye tutturuyo
lale de evet olsun artık diyo
ahmetin elinde iki tane bilet var
istasyonda duruyo sonra biletlerle gülerek
defne abisini zorla çekiştiriyo

böyle işteee...

arzu-başak
28-03-07, 08:31
Mukaddescim,kalecim aslında ikiside bana göre yapmaları gereken şeyi yapıyorlar onca zamandan sonra birbirlerini bulmuşlar...heyecen şaşkınlık hepsi birarada...mukaddesin düşündüğü gibi olsaydıda kimse yadırgamazdı..çünkü oda doğru....en merak ettiğim bunlrın gitmesin ne engel olacak bakalım...bence rüyayla ilgili birşey olucak..yasemin o mutlulukla onu pek düşünemeyecek sonradan kafasına dank edicek..rüyayla necdeti izler..bunu kızıma yapamam..herzamanki gibi ahmete yapayım..nasılsa acıların çocuğu oldu acılara alışık diyecek ve gitmeyecek....

_nesli_
28-03-07, 08:34
hani yasemin teoya bilmem gerek söyle diyomuş ya kanımca olay şöyle ;meyra geldi necdet-meyra aşkı başladı yasemin bunu farketti necdet bana söyleyemez düşüncesiyle gitti teoya sordu (gerçi yasemine bu olayla birlikte gün doğdu) böyle olabilir mi ki?

muko88
28-03-07, 08:35
Mukaddescim,kalecim aslında ikiside bana göre yapmaları gereken şeyi yapıyorlar onca zamandan sonra birbirlerini bulmuşlar...heyecen şaşkınlık hepsi birarada...mukaddesin düşündüğü gibi olsaydıda kimse yadırgamazdı..çünkü oda doğru....en merak ettiğim bunlrın gitmesin ne engel olacak bakalım...bence rüyayla ilgili birşey olucak..yasemin o mutlulukla onu pek düşünemeyecek sonradan kafasına dank edicek..rüyayla necdeti izler..bunu kızıma yapamam..herzamanki gibi ahmete yapayım..nasılsa acıların çocuğu oldu acılara alışık diyecek ve gitmeyecek....

Teo'nun ne söyleyeceği de önemli...
Durup durup tam böyle bi bölümde Teo ile YAsemin'i konuşturuyolar buluşturuyolarsa var bişey...
Rüya da kardeş istiyosa Yaseminin Ahmetle gitmesi makbuldur değilmi:)

kale
Ya ahmet yasemine benimle kasabaya gel diyo
mutlular
sonra ahmet bavulunu topluyo
yasemin teo ile konuşuyo, bilmem gerek söyle teo falan diyo
denizi harunu gösterdi
kavga vardı yine
Harun ışığa sen iyi bi kızsın diyo
necdet resimlere bakıp ağlıyo
yasemin yemek hazırlarken rüya kardeş istiyorum diye tutturuyo
lale de evet olsun artık diyo
ahmetin elinde iki tane bilet var
istasyonda duruyo sonra biletlerle gülerek
defne abisini zorla çekiştiriyo

böyle işteee...

Ahmet Ruya'ı ogrenmesıne ımkan yok bence kesınlıkle Ruya'yı bılmıyor ve bılmemsıne ragmen boyle kacıs planları ben bu karektere yakıstıramadım :img-fear2
Teo'nun ne dıye aıle ıslerıne burnunu sokar onu da anlamıyorum, Yasemın ondan kesın Necde'ın duygularını soruyor cunku dırek kendısı soramaz oyle bır ınsan ıste bu Yasmın, buyuk olasılakla Ahmet Necdet'ın duygularından bahsedıyor :img-fear2
Harun Isık'ı kesınlıkle sevmeyecek ve bu karekter yanı Isık mantık evlıgı yapacak bak gorun imgdrag
Ahmet neden hep kacmak ıcın ugrasıyor kal ve savas, senın olanları al neden ıla kacmak :hıh

muko88
hani yasemin teoya bilmem gerek söyle diyomuş ya kanımca olay şöyle ;meyra geldi necdet-meyra aşkı başladı yasemin bunu farketti necdet bana söyleyemez düşüncesiyle gitti teoya sordu (gerçi yasemine bu olayla birlikte gün doğdu) böyle olabilir mi ki?

yok sanmam öyle bişi olacağını...
hem yasemin önemsemezki öle bişeyii.
Ayrıca daha bismillah meyra hemen nası gircek de bişeler olacak...

muko88
28-03-07, 08:38
Ahmet Ruya'ı ogrenmesıne ımkan yok bence kesınlıkle Ruya'yı bılmıyor ve bılmemsıne ragmen boyle kacıs planları ben bu karektere yakıstıramadım :img-fear2
Teo'nun ne dıye aıle ıslerıne burnunu sokar onu da anlamıyorum, Yasemın ondan kesın Necde'ın duygularını soruyor cunku dırek kendısı soramaz oyle bır ınsan ıste bu Yasmın, buyuk olasılakla Ahmet Necdet'ın duygularından bahsedıyor :img-fear2
Harun Isık'ı kesınlıkle sevmeyecek ve bu karekter yanı Isık mantık evlıgı yapacak bak gorun imgdrag
Ahmet neden hep kacmak ıcın ugrasıyor kal ve savas, senın olanları al neden ıla kacmak :hıh

Evet ya, Ahmete yakıştıramadım ki şuan...
Acaba yasemin dedi mi necdet ile aramızda hiçbişe geçmedi
e o zaman çocuk çıkar ortaya
bu nasıl iş yaaa
kaçıyolarsa kaçsınlar bari adam gibi, kaçmak değil de gitsinler yaniii
Teo bence de Necdetin duygularını falan söyleyecek
Teo necdetin haline dayanamayacak ve söyleyecek
al işte teo ya da sinir oldum:hıh

kale
28-03-07, 08:39
yok sanmam öyle bişi olacağını...
hem yasemin önemsemezki öle bişeyii.
Ayrıca daha bismillah meyra hemen nası gircek de bişeler olacak...

Bence Yasmın Necdet'ın ona asık olacagını ogrenecek Ahmet'en ne olabılır kı baska, yanı Necdet bır kuyuda bakalım kendını nasıl savunacak :img-blush

muko88
28-03-07, 08:41
İşler yine sindiremeyeceğimiz şekilde olacak galiba...
Ya benim dün dedğim gibi ahmet ümidini kesse evli bi çocuğu var ben de artık yüreğime gömeyim diyip yaseminden uzaklaşsa içime siner...
** böyle de olmaz ki...
Onlar kavuşmak istedikçe araya engeller girsin
valla sinir oldum
ağzımızın tadıyla bi dizi izletmiyo senaristler ya:hıh

kale
28-03-07, 08:41
Mukaddescim,kalecim aslında ikiside bana göre yapmaları gereken şeyi yapıyorlar onca zamandan sonra birbirlerini bulmuşlar...heyecen şaşkınlık hepsi birarada...

yok bebısım sen anlamadın benı, zaten Ahmet'ın olan seylerı kalıp savasıp gerı alsın ne ellınde bıletler yahu bu kacıncı ama banal oldu,bır Fransa'a meselesı bır bılmem ne aaa ama hep aynı taktık sınır oluyorum yaa :icon_whis

arzu-başak
28-03-07, 08:42
Merkat etme kalecim kaçamayacak zaten...oh burda kalsın aylayla evlensin ne güzel..ben sadece ahmet neden bu kadar çabuk yasemini affetti ona kızıyorum...o seni beklemeden senin arkadaşınla evlenmiş..nedeninide bilmiyorsun....insan biraz diretir yahu..ne aşıkmış ahmetim ya...ama bu olaydan sonra aklı başına gelicek tamamen ümidini kesicek ve aylanın kollarına koşucak...valal ben önceden aylanın ismini bile duymaya tahammül edemiyordum..ama soğolsun yasemin beni davranışlarıyla aylaya itti....neyse bennim çıkmam gerekiyor..size iyi sohbetler........

kale
28-03-07, 08:45
İşler yine sindiremeyeceğimiz şekilde olacak galiba...
Ya benim dün dedğim gibi ahmet ümidini kesse evli bi çocuğu var ben de artık yüreğime gömeyim diyip yaseminden uzaklaşsa içime siner...

valla ben son bolum ıcın hıc yorum yapmadım bu yuzden bır kere Yasmın bır cocugu var gene gene gerılerı acmak bence bu Yasmın tarafından konusulması gerek bır seydı, kac kovala :icon_whis bır kere Yasmın evlı en azından normal bır evlılık gıbı gorunuyor sımdı kalkıp eskılerı desmek cok sacma bır hareket Ahmet tarafından yanı yuz goz var ama harekter bes para etmez :img-blush

muko88
28-03-07, 08:45
Merkat etme kalecim kaçamayacak zaten...oh burda kalsın aylayla evlensin ne güzel..ben sadece ahmet neden bu kadar çabuk yasemini affetti ona kızıyorum...o seni beklemeden senin arkadaşınla evlenmiş..nedeninide bilmiyorsun....insan biraz diretir yahu..ne aşıkmış ahmetim ya...ama bu olaydan sonra aklı başına gelicek tamamen ümidini kesicek ve aylanın kollarına koşucak...valal ben önceden aylanın ismini bile duymaya tahammül edemiyordum..ama soğolsun yasemin beni davranışlarıyla aylaya itti....neyse bennim çıkmam gerekiyor..size iyi sohbetler........

Ya her ne olmuş olursa olsun Yasemini Necdetin karısı, rüyayı da ikisinin çocuğu biliyor Ahmet
Bunları hemen göz ardı edip benimle gel nasıl diyo:icon_whis
Hayır öğrense rüyayı o zaman olur
Ama bu durumda olmaz kiiii
Aman bu kadar bekledim fragmanı sabahladım
bu ne şimdi yaaa
rüya da tutturmuş kardeş istiyorum ben diyo, çok bilmiş bi şekilde
Ben olsam derdim kardeş istiyosan ahmete baba diceksin:img-hyste

narcissa
28-03-07, 08:52
Ne yapsın, Yasemine benle kasabaya gel dedi:)
Ama yine ayrı düşecekler, engeller varrr:img-cool2

işte bu ya! ahmete bakın koçum benim:img-polic

evet şimdi böyle dedi ama çapkın aylayı kesiyordu dispanserde, onunla evlenecek de sonrası ne olacak acep:img-pilot

narcissa
28-03-07, 09:00
valla izleyebilseydim canım merak ettim şimdi:icon_sorr
senaryoları beğenmenize çok sevindim:img-yes: yazıcam devamını da merak etmeyin bu aralar sınavlar var rapor aldım bugün onlara çalışmak için çıkacağım birazdan ama boş zamanda ilham gelince hemen yazıcam:img-wink:

bence yasemin gitmez yania hmetin teklifini geri çevirir çünkü necdete borçlu olduğunu düşünüyor yani necdetin bir suçu yokki bu konuda... o da bir ayrı gariban zaten canım:icon_sorr yasemin necdetin bu konuda hiçbi günahı olmadığını düşünüp onu terk etmez ama annesini cezalandırır yani ben olsam annemin bir daha yüzüne bakmazdım:icon_whis

muko88
28-03-07, 09:03
Gitmeyi kabul etmiş belli ki çocuk bilet almış...
HAtta Haydarpaşa'da onu bekliyordu yani...
Ama bişey olacak işte...
Zaten bu bölümde orada biter.
İyicene sinir oldum...
Hiç beklediğim gibi değil...
Ben bu fragmanı beklemek için mi uykusuz kaldım ya:img-bored

narcissa
28-03-07, 09:06
hii canım uyusaydın ya uykusuzluk ne demek bilirim:icon_sorr
ya cidden birşey olacak çok sır gibi bırakmışlar fragmanı da ya haklısın...
evlenmeye giderken ihtilal oldu şimdi de bomba düşer ne diyim:img-hyste

muko88
28-03-07, 09:09
hii canım uyusaydın ya uykusuzluk ne demek bilirim:icon_sorr
ya cidden birşey olacak çok sır gibi bırakmışlar fragmanı da ya haklısın...
evlenmeye giderken ihtilal oldu şimdi de bomba düşer ne diyim:img-hyste

İşte ben de bunu demek istiyorum...
Her defasında böyle abuk sabuk bişey mi çıkacak...
Hevesi kursağında kalmak gibi bişey bu...
Senaristler de seyirciye böyle yapmayı çok seviyor sanırım...
Umarım kötü olmaz ya...
Ne biliym, ben çok üzülürüm...
Birleşmiyolarsa ne diye uzatıyolar, yok kasabaya gitme planları falan...
Ahmet de bunu nasıl söylemiş anlayamadım zaten; Necdeti bırak Rüyayı nasıl göz ardı etmiş...
Kendi çocuğu olduğunu bilse hadi neyse, ama öyle de değil:icon_whis

narcissa
28-03-07, 09:15
ya fragmanda çelişki var ahmet teklif etmez yoksa bunu ruyayı da al falan demiştir sanki... yani yoksa yasemin titiraf etse ruyanın ahmetin kızı olduğu ahmet bir dakika durmaz!
haklısın hep tam birleşiyorlar derken abuk sabuk şeyler oluyor... o trende ahmet yasemini ararken de çok sinir oldum biri çıkıyor biri giriyor biri diğer tarafa gidiyor arkasından biri ordan burdan çıkıyor tren değil labirentti mübarek:img-cool2
hmm haydarpaşada ne olabilir ki... bildiğim kadarıyla 66'da herhangi bir siyasi darba falan olmuyor ihtilal de yok... yoksa yine şu mitingler falan mı igrer araya:icon_whis
ya da şey olabilir yaseminle ahmet bi de ruya tam gidecekken necdet koşar ordan peşlerinde ruya necdete koşar babaaa diye yasemin bu kez çaresiz geri döner öyle bir sahne olursa koparım ben ağalamaktan:sad53:

muko88
28-03-07, 09:19
ya fragmanda çelişki var ahmet teklif etmez yoksa bunu ruyayı da al falan demiştir sanki... yani yoksa yasemin titiraf etse ruyanın ahmetin kızı olduğu ahmet bir dakika durmaz!
haklısın hep tam birleşiyorlar derken abuk sabuk şeyler oluyor... o trende ahmet yasemini ararken de çok sinir oldum biri çıkıyor biri giriyor biri diğer tarafa gidiyor arkasından biri ordan burdan çıkıyor tren değil labirentti mübarek:img-cool2
hmm haydarpaşada ne olabilir ki... bildiğim kadarıyla 66'da herhangi bir siyasi darba falan olmuyor ihtilal de yok... yoksa yine şu mitingler falan mı igrer araya:icon_whis
ya da şey olabilir yaseminle ahmet bi de ruya tam gidecekken necdet koşar ordan peşlerinde ruya necdete koşar babaaa diye yasemin bu kez çaresiz geri döner öyle bir sahne olursa koparım ben ağalamaktan:sad53:

Ay dur yüreğime indireceksin...
Zaten bu ara duygusallığım üstümde...
Olmayacak şeylere ağlıyorum...
Bilmiyorum, bilmiyorum, bilemiyorum...
Bu bölümde hüsrana uğramış bir aşk görürsem sinir olurum tamamen...
Ne olur biraz da bizi düşünseler yani sevgili senaristlerimiz...
Ben demiştim, bahar_can ablam; bak öğrenemeyecek Rüyayı...
Sen öğrenir demiştin ama öğrenecek gibi görünmüyor.
Belki Yasemin gider kim bilir...
Rüya'yı da alıp gider belki...
Bir kaç gün kalırlar falan:)
Hayal kurduğumun farkındayım:hıh

m.zülal
28-03-07, 09:20
ne olursa olsun ahmet ve yaseminn birleşmesi en doğal hakları.necdet başından beri bu evliliğin bir oyun olduğunu ve yasemin istediği zaman biteceğini biliyordu.bunları bilrek evet dedi.sırf kendi seviyor diye karşı taraf bilmeden...hiçbirzamn seni sevmicek birkadını zorla sana ait olmayan bir çocukla ne kadar elinde tutabilirsin. olan ahmete oluyor canım ya en sonunda dayanamayıp kalpten gitmez inş.:icon_cry: :img-cray:

arzu-başak
28-03-07, 09:23
yok bebısım sen anlamadın benı, zaten Ahmet'ın olan seylerı kalıp savasıp gerı alsın ne ellınde bıletler yahu bu kacıncı ama banal oldu,bır Fransa'a meselesı bır bılmem ne aaa ama hep aynı taktık sınır oluyorum yaa :icon_whis

anladım canım ne emek istediğini...haikaten haklısın bu çok sıktı....daha yaratıcı şeyler bekliyoruz senaristlerden...
narcissa..yasemin ahmetin teklifini kabul etti...o dünden razı..ama son anda birşeyler olucak....buarada ağzından yel alsın canım ya..o zaman tam selvi boylum al yazmalım olur..bende sinir krizi geçiririm tv başında..hayır olan bana olur....

narcissa
28-03-07, 09:23
Ay dur yüreğime indireceksin...
Zaten bu ara duygusallığım üstümde...
Olmayacak şeylere ağlıyorum...
Bilmiyorum, bilmiyorum, bilemiyorum...
Bu bölümde hüsrana uğramış bir aşk görürsem sinir olurum tamamen...
Ne olur biraz da bizi düşünseler yani sevgili senaristlerimiz...
Ben demiştim, bahar_can ablam; bak öğrenemeyecek Rüyayı...
Sen öğrenir demiştin ama öğrenecek gibi görünmüyor.
Belki Yasemin gider kim bilir...
Rüya'yı da alıp gider belki...
Bir kaç gün kalırlar falan:)
Hayal kurduğumun farkındayım:hıh

Hehe valla hayal kuruyosun da çok güzel hayaller:img-pilot ama bu senaristlerle mümkün değil! Her bölüm ağlatmayı ilke edinmişler artık...

Eh biz de ahalicek kopucaz ağlamaktan... Valla bilmiyorum öyle dediğim gibi olursa yeminlen artık beni toplayamazlar dağılırım ağlamaktan:sad53:
Ya Ahmete çok üzülüyorum bi gün yüzü görmedi adam... Gerçi Michelle'le evlenseydi boşanırdı 1 yıla kalmaz bence... O zaman da gene aynı sonuç oldu...
Ah ah hep bu Yasemin'in inadı yüzünden! Ya sizin çocuğunuz olucakmış insan aa benimle konuşmak istemiyor annesi öyle dedi gidip başkasıyla evleneyim der mi!? Var mı böyle bir mantık! Yazık etti çocuğa böhüüü:sad53:
Bu bölüm çok ağlıyacağız gibime geliyor ama neyse:icon_sorr

narcissa
28-03-07, 09:25
anladım canım ne emek istediğini...haikaten haklısın bu çok sıktı....daha yaratıcı şeyler bekliyoruz senaristlerden...
narcissa..yasemin ahmetin teklifini kabul etti...o dünden razı..ama son anda birşeyler olucak....buarada ağzından yel alsın canım ya..o zaman tam selvi boylum al yazmalım olur..bende sinir krizi geçiririm tv başında..hayır olan bana olur....

Evet canım bunlar türk filmi yapıyorlar burda ben de ondan düşündüm zaten... Ama olmıcak şey değil hani... Milleti ağlatmak istiyorlarsa süper bir yol biz de ahalicek ölürüz artık tv başında:sad53:

muko88
28-03-07, 09:25
Ayyy burası çok duygusal olduuuu:img-cray:
Bana da bişeyler oluyo zaten...
Şimdi 9.bölümden bi video izledim de, kötü oldum...
Ahmet diyor ya hani Yasemin'e:sana adada bir ev alacağım yasemin, çocuklarımız falan":img-cray:

hall0000
28-03-07, 09:30
acaba ahmet, yasemine anlatti mi ki, kayseriye geldigini, nikahi gördügünü, nejdetle konustugunu falan filan. belki yasemin teo´ya onu soruyordur, dogru mu diye?

hem yasemin rüyayi anlatmis olabilir ahmete. nezahata da anlatmis olabilir, cünkü böyle apar topar kalkip gidemezdi herhalde yasemin.

kale
28-03-07, 09:31
off dusunun Ruya'yı ogrendı Ahmet eh oyle duracak degıl yaa, kızını almak ıcın ellınden gelenı yapacak ama uzulenler Nezahat hanım,Rıza bey,Necdet'ın annesı ve babası, Ayla degıl tabıı kı :img-hyste Lale onların saf duyguları ıle oynayan kım tabıı kı Yasmın bu kadar cok kısının sorumlulugunu kaldırabılecek mı? ne hakkı vardı bu kadar ınsanı heveslendırmeye kı Ahmet boyle bır kadının pesınden nıye kosar ya su senaryoyu daha dogru durust yazın imgdrag

narcissa
28-03-07, 09:38
ahmet garibim koşar o yaseminin peşinden hiç kör olmuş artık gözleri ben olsam yasemine ders vermek için süründürürdüm onu ama naparsın aşk işte:img-blush
ya belki de necdet kaza geçirir tren garında falan tren çarpar yok artık o kadar olmaz:img-hyste ama gerçekten kaza geçirir belki tam bu anlarda araya trejik olaylar giriyo çünküm:icon_sorr

muko88
28-03-07, 09:43
ahmet garibim koşar o yaseminin peşinden hiç kör olmuş artık gözleri ben olsam yasemine ders vermek için süründürürdüm onu ama naparsın aşk işte:img-blush
ya belki de necdet kaza geçirir tren garında falan tren çarpar yok artık o kadar olmaz:img-hyste ama gerçekten kaza geçirir belki tam bu anlarda araya trejik olaylar giriyo çünküm:icon_sorr

Geçirsin tamam, hazır geçirmişken hakkın rahmetine de kavuşsun...
Yoksa rüyacım babasız büyüyecek:icon_sorr
Sinir oluyorum zaten bu duruma...
Önce yanlış anlaşılmalar, mektup falan; onlar ortadan kalkar bu kez necdetin aşkı çıkar orataya...
Çok sinir yıpratıcı bi durum valla:icon_whis

narcissa
28-03-07, 09:48
Geçirsin tamam, hazır geçirmişken hakkın rahmetine de kavuşsun...
Yoksa rüyacım babasız büyüyecek:icon_sorr
Sinir oluyorum zaten bu duruma...
Önce yanlış anlaşılmalar, mektup falan; onlar ortadan kalkar bu kez necdetin aşkı çıkar orataya...
Çok sinir yıpratıcı bi durum valla:icon_whis

Aaa öyle deme canım ama Necdet suçsuz. Tamam Yaseminle ilk evlendiği zamanlarda ben de gıcık olmuştum. Ahmeti tahrik etmeler o benim karım demeler falan...
Kötü biri olsa neyse ama çok iyi biri harika bir baba tamam Ahmet ondan daha harika bir baba bile olabilir ama Necdet de mutlu olsun artık:icon_sorr
Hem yeni bir aşk geliyormuş ama ondan önce kesin öğrenir Yasemin Necdet'in onu sevdiğini hatta bu bölümde öğrenecek bence:img-pilot Bişeyler okudum arka sayfalarda Yasemin Teo'ya doğru mu falan diye soruyomuş sanırsam bence Teo söyledi Necdet'in Yasemin'i sevdiğini ondan soruyodu.
Hatta Yasemin Ahmet'le gidecekken Ruyayı da alıcak ama teorimi sürdürüyorum Selvi Bolum Al Yazmalıma dönmez umarım.
Yani Ruya tam gardayken Necdet'e babaaa diyerek koşmaz inşallah ya... Ahmet'i düşünemiyorum o zaman canım ya:icon_sorr

hall0000
28-03-07, 09:51
ya bilmiyor, yasemin cok büyük hatalar yapti tabii, ama 20 yaslarinda bir kiz su an bile evlilik disi hamile kalsa, kiyametler kopar degilmi? birde 61 senesini düsünün.
ve bu ikili hala birbirini seviyor. nicin bi 40-50 sene daha ayrik kalsinlar?

hem arkadaslar, siz kendiniz bir rüyanin yerine koyarsaniz. bir tarafta baba bildiginiz cok sevdiginiz bir adam, öte yandan cok sevdiginiz bir amca gercek babaniz, annenizin sevdigi insan... ben sahsen böyle bir sey ögrenseydim, kendimi cok kötü hissederdim.. burda herkes nejdet cok iyi bir baba oldu, rüya onun kizi filan diyor.. yani iyi bir baba oldugu icin bu durum kabul ediliyor, ama kötü bir baba olsaydi bu durumu kimse kabul edemezdi dimi? cocuk ahmetin denirdi o zaman... iyi bir baba olmak icin kan bagi tabii de önemli degil, ama baba olma hakki önce gercek babada...

SIZI BILMEM AMA, EGER AHMET BU SAATDEN SONRA AYLAYLA EVLENIRSE BEN BU DIZIYE KESINLIKLE BAKMAM ARTIK!!! BAKMAM ICIN BIR SEBEP KALMAZ CÜNKÜ. Bana onlarin uzaktan bakisip aci cekmeleri yetmez. "belki bir gün kavusurlar" diye 20-30 bölüm bosu bosuna bu diziyi seyredemem.

muko88
28-03-07, 09:52
Aaa öyle deme canım ama Necdet suçsuz. Tamam Yaseminle ilk evlendiği zamanlarda ben de gıcık olmuştum. Ahmeti tahrik etmeler o benim karım demeler falan...
Kötü biri olsa neyse ama çok iyi biri harika bir baba tamam Ahmet ondan daha harika bir baba bile olabilir ama Necdet de mutlu olsun artık:icon_sorr
Hem yeni bir aşk geliyormuş ama ondan önce kesin öğrenir Yasemin Necdet'in onu sevdiğini hatta bu bölümde öğrenecek bence:img-pilot Bişeyler okudum arka sayfalarda Yasemin Teo'ya doğru mu falan diye soruyomuş sanırsam bence Teo söyledi Necdet'in Yasemin'i sevdiğini ondan soruyodu.
Hatta Yasemin Ahmet'le gidecekken Ruyayı da alıcak ama teorimi sürdürüyorum Selvi Bolum Al Yazmalıma dönmez umarım.
Yani Ruya tam gardayken Necdet'e babaaa diyerek koşmaz inşallah ya... Ahmet'i düşünemiyorum o zaman canım ya:icon_sorr

Necdet mutlu olabilirdi; eğer böyle yapmasaydı mutlu olurdu...En azından vicdanı rahat olurdu...Ahmeti kandırmasaydı, ahmete öyle davranmasaydı.hadi yasemini bi yerde anlarım ama necdetin aşkı maşkı bahane değil...
Vallahi gece eski yorumlara göz atıyordum, kendi yorumlarıma rastladım, necdet için o kadar iyi saf şeyler yazmışımki; şimdi ona çok kızıyorum ama:icon_whis

kale
28-03-07, 09:55
Vallahi gece eski yorumlara göz atıyordum, kendi yorumlarıma rastladım, necdet için o kadar iyi saf şeyler yazmışımki; şimdi ona çok kızıyorum ama:icon_whis

:img-hyste ama Necdet Yasmın kadar suclu degıl sadece Ahmet'ı tahrık ettı, ustellık o dememısmıydı Yasmın gıt dıye yanı adam bır yere kadar ellınden gelen ancak bu :img-blush aha suclu tek suclu kanımca Yasmın onu kesınlıkle haklı bulmuyorum, bır barajı doldursa bılle ona ınanmam :img-hyste

narcissa
28-03-07, 09:55
Ruya üstünde büyük bir hak taleb edemez zaten necdet ama yasmein böyle olacağını tahmin etmeliydi... yani 20 yaşındasın falan tamam bende 15 yaşındayım ama başıma böyle bir şey gelse ben düşünürüm ve asla yasmein gibi bir hataya düşmem yani(ne alakaysa ben:img-hyste )
her neyse necdet iyi biri ama içinde büyük bir hırs var umarım ilerde açık etmez bunu ama Yasemin'i de Ruyayı da çok mutlu etti Yasemin ona aşık olmasa da çok seviyor tabiki öylece yaşayıp gitmelerini istemem Ahmeti düşünüyorum da...
Neyse yılan hikayesi oldu dizi:img-pilot

şeboist
28-03-07, 10:06
mukaddes bağlantı yine kesildi.o yüzden şimdi söylüyorum.öyle derim bacım.yaseminin necdete bişey demeden çekip gitmesi büyük terbiyesizlik olur.sakın öyle bişey yapmasın. :hıh
necdetin hayatınıda ahmetin hayatını da mahvetti zaten. :hıh
fragmanıda hala göremedim.

Messa
28-03-07, 10:07
SIZI BILMEM AMA, EGER AHMET BU SAATDEN SONRA AYLAYLA EVLENIRSE BEN BU DIZIYE KESINLIKLE BAKMAM ARTIK!!! BAKMAM ICIN BIR SEBEP KALMAZ CÜNKÜ. Bana onlarin uzaktan bakisip aci cekmeleri yetmez. "belki bir gün kavusurlar" diye 20-30 bölüm bosu bosuna bu diziyi seyredemem.

Genel Özet'te Ahmet&Ayla evlenecek diye yazıyordu ama bence evlenmeyecekler. Düşünün Ahmet bu saatten sonra neden evlensin Ayla ile... Tabii Yasemin olaya el koymazsa... Olaya el koyamaz nasıl koysun ki, Necdet'e "Biz Ahmet ile barıştık meğer bizi annelerimiz ayırmış, buraya kadarmış Necdet bana ve Rüyaya yaptıkların için sağol..." mu diyecek... Hadi bunu dedi diyelim 3 aile ne olacak kızılca kıyamet kopar...:img-hyste Aslında Ahmet'te mutluluğu hakediyor artık, valla Ayla'nın Ahmet'i mutlu edeceğine inansam bende isterim evlenmelerini ama nedense inanamıyorum.

muko88
28-03-07, 10:10
mukaddes bağlantı yine kesildi.o yüzden şimdi söylüyorum.öyle derim bacım.yaseminin necdete bişey demeden çekip gitmesi büyük terbiyesizlik olur.sakın öyle bişey yapmasın. :hıh
necdetin hayatınıda ahmetin hayatını da mahvetti zaten. :hıh
fragmanıda hala göremedim.

Ya mahvetti deme yaaa.
Necdet aptal mı, Necdet kendisi mahvetti; ahmet çıkıp geldiğinde yapması gerekeni yapabilirdi...Ayrıca ahmeti mahveden de selma ve nezahat:icon_whis
Ahmet de bunun farkında artık...
Kızım anladık yasemini sevmiyosun da bu kadar yüklenme haklı haksız:img-hyste

hem sen niye evdesin, okul yok mu:)

şeboist
28-03-07, 10:15
istediğimi derim bacım.sağa mı soracam?:icon_whis
necdet iyi kalpli,saf ne yapsın?sonradan anlayacak hata yaptığını ama iş işten geçti bir kere.en iyisi yasemin alsın başını gitsin uzak diyarlara.kendi de gerilmesin beni de germesin. :)
bugün il geneli sınav var.o yüzden okul yok. :) ama benim 2,5ta özel dersim var.bana tatil yok anlaşılan yani. :icon_sorr

muko88
28-03-07, 10:18
Yok bana sorma zaten, hem sor desem soracak sanki:img-hyste
Necdet'in öyle olmadığını siz ne zaman anlayacaksınız, ben de o günü iple çekiyorum valla:)
evet yasemin alsın kızını da gitsin, sonra ahmete mektup yazıp yerini söylesin...Tamaamm, bu kadar işte:img-in_lo

şeboist
28-03-07, 10:20
e yani sanki soracam sana. :icon_whis
de get allah aşkına.rüyayı da alsın gitsin ama kimseye yerini söylemesin. :) özellikle de aamede... :) :img-blush

NiliWerda
28-03-07, 10:21
Arkadaşlar bu bir dönem dizisi daha en başında ülkemizin yaşamış olduğu 3 ihtilal anlatılacak dendi.
Ve her 3 ihtilalde de önemli isimler vardı.
Bu dizi biz Adnan Menderes'i ve 60 ihtilalini anlatacağız diye yola çıkmadı.
Ahmet ve Yasemin'in aşkı ve fonda ülkemizin bugüne kadar anlatılmamış yakın tarihi var.
68 kuşağı,70 ihtilali anlatılacaksa bu konu içerisinde Deniz Gezmiş'in olmaması imkansız gibi bir şey.
Çünkü 70 ihtilalinin en önemli ismi dizinin tarafsız olarak olaylara bakması gerektiğine kesinlikle katılıyorum.
Şu ana kadar tarafsızlığını koruyarak devam etti.
Keşke 70 ve 80 ihtilali anlatılırken hem sol hemde sağ görüşlü kişileri de konu alsalar.
Şu ana kadar olan zamanda karşıt görüşlere sahip iki aileyi gördük ve gayet iyi anlatıldı.
Merak ediyorum 70 ihtilalini ve öğrenci olaylarını hep sol görüşten mi göreceğiz.
Bu arada dizide ki Deniz,Deniz Gezmiş değil.
Sanırım Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını az,çok biz bu 4 gencin gözündne göreceğiz gibime geliyor.

işte benim konuşma özürlü olduğum burdan çıkıyo meydana:icon_sorr
Melalin anlattığını anlatmak istemiştin dün akşam ama yokki bende böle türkçe:icon_sorr

nerden bılıyon sen bakayım, kural tanımaz yarım benım :img-hyste
Ozgur kendı demedı mı ben gırecem HS'ye oynayacam mıllet oyunculuk gorsun :img-hyste

kalecim özgür özberk katılmayacak herhalde çünkü atvde başlayacak olan starlar sirkine katılcak...:img-yes:

fragmanı görmedim gördüğüm zaman yorumumu yazacam....bye

arzu-başak
28-03-07, 10:30
SIZI BILMEM AMA, EGER AHMET BU SAATDEN SONRA AYLAYLA EVLENIRSE BEN BU DIZIYE KESINLIKLE BAKMAM ARTIK!!! BAKMAM ICIN BIR SEBEP KALMAZ CÜNKÜ. Bana onlarin uzaktan bakisip aci cekmeleri yetmez. "belki bir gün kavusurlar" diye 20-30 bölüm bosu bosuna bu diziyi seyredemem.[/B]

Bana aylayla ahmetin evlenmesi çok saçma gelmiyor..evet evlenmelerini istemiyorum ama..ahmette hayatı boyunca yalnız yaşayacak değil ya..baktı ki olmayacak...yaseminle beraber olamayacaklar ümdini kesicek...ve yasemin gibi kendine bir hayat kurucak..bunun neresi saçma bence oldukcada mantıklı...emin ol bu geçişi iyi ayarlarlar...neyse ben çıktım akşam üstü girerim birara inşallah...iyi sohbetler....

şeboist
28-03-07, 10:36
anaaaaaaaaaaam fragman çıktı.oh be izledim nihayet.ama çok kızdım. :hıh
iyice sinir oldum yasemine. :hıh
allahım ya ahmetle birlikte konuşiiyyyler bir de... :hıh of necdete çok acıdım.nasıl da ağlıyordu?! :sad53: oğlum yapma etme bırak şu yasemini.zararın neresinden dönülürse kardır. :img-yes:
bu çocuklar yine başlarını derde sokacaklar. :)

şeboist
28-03-07, 10:40
kafe gibi bir yerdi kanımca. :img-help:
valla ne dediklerini tam hatırlamıyorum ama birbirlerine söz veriyorlardı galiba.ama yanlış hatırlıyor olabülürüm. :icon_whis
of çok sinir oldum çok. :hıh yaseminin yaptığı hiç doğru değil.önce adam gibi konuş necdetle.ne bu arkadan iş çevirmeler ne ayak?! :hıh

muko88
28-03-07, 10:42
Sinemcim Necdet onun kocası değil ki...
Ahmetle görüşmesi doğal...
Bir de Ahmetle YAsemin arkalarından çevrilen işleri duyduktan sonra vız gelir bence onlara her şey...
Onlar açısından çok zor bi durumdu...
Oh be, nihayet az da olsa ahmetle yasemini mutlu eski günlerdeki gibi görecez...
Ay çok sevindirik oldum:img-in_lo

fundapehlivan
28-03-07, 10:43
Ayy gördüm fragmanı ve çok sevindim...
Ahmet ve Yasemin konuşuyorlar birlikte olmalıyız diye, Ahmet benimle kasabaya gel diyor... Bavullar hazırlanıyor filan...
Necdette durumdan haberdar ki ağlıyordu baya...

Ahmetim yine bekliyor tren istasyonunda ama bu sefer ne olacakta yasemin gidemeyecek acaba??
Rüya senin kızın dedi mi ki acaba ahmete?? Demedi herhalde...
Derse bırakmaz ahmet bir daha...
Eee, yeniden birlikte olma kararı aldılarsa neden yasemin söylemiyor ki gerçekleri... Sinir oldum...
Merakla bekliyorum yeni bölümü...

NiliWerda
28-03-07, 10:43
ooo fragman harikaaa....
oh oh herşey ii gidiyor başta ama son sahneyi beğenedim yasemin gelmeyecek galba ahmetle kıbrıscıka??

çokkk güzellll bi bölüm olacakkkk....
denizcimde konuşiyyyy.....

fundapehlivan
28-03-07, 10:44
kafe gibi bir yerdi kanımca. :img-help:
valla ne dediklerini tam hatırlamıyorum ama birbirlerine söz veriyorlardı galiba.ama yanlış hatırlıyor olabülürüm. :icon_whis
of çok sinir oldum çok. :hıh yaseminin yaptığı hiç doğru değil.önce adam gibi konuş necdetle.ne bu arkadan iş çevirmeler ne ayak?! :hıh

Ama Necdete bir şeyler söylüyor olabilir... Yani yoksa necdet niye öyle iki gözü iki çeşme ağlasın!
Demek ortada kesin bildiği bir şeyler var...
Zaten necdetle karı koca filan değiller ki neden söylemesin??

Bu arada Rüya ve laleye sinir oldum ikinci çocuk filan...

şeboist
28-03-07, 10:44
ben çok sinir oldum. :hıh
kocası değil ama hiçbir şey olmamış gibi böyle çekip gitmesi doğru değil.ona bi tişikkür borçlu en azından.yangından mal kaçırır gibi iş yapıyorlar.zaten hep öyleydiler. :hıh
ahmet garda bekliyordu ama yasemin hiç geleceğe benzemiyor.inşallah öyle de olur.zaten öyle olmazsa bir daha kimsenin yüzüne bakamazlar. :hıh

Messa
28-03-07, 10:45
[/B]

Bana aylayla ahmetin evlenmesi çok saçma gelmiyor..evet evlenmelerini istemiyorum ama..ahmette hayatı boyunca yalnız yaşayacak değil ya..baktı ki olmayacak...yaseminle beraber olamayacaklar ümdini kesicek...ve yasemin gibi kendine bir hayat kurucak..bunun neresi saçma bence oldukcada mantıklı...emin ol bu geçişi iyi ayarlarlar...neyse ben çıktım akşam üstü girerim birara inşallah...iyi sohbetler....

Arzucum bende senin gibi düşünüyorum. Yasemin nasıl hayatını kurduysa Ahmet'te kuracak doğal olarak... Eğer evleneceklerse inşallah Ayla mutlu eder Ahmet'i, o zaman pek üzülmem. Zaten Yasemin&Ahmet aşkı'da çok hoşuma gidiyor değil. Sırf birbirini seven iki insan mutlu olsun diye istiyorum. Yasemin&Necdet evliliğinde Necdet&Yasemin aynı oranda hatalılar, Necdet bir ümit belki sever diye evlendi, ama umduğunu bulamadı. İç dünyasını bilemeyiz belki de çok mutludur kimbilir. Ama son iki bölümdür gördüklerimiz mutlu olduğunu değil aksine huzursuz olduğunu gösteriyor. Ahmet'inde çıkıp gelmesi üzerine tuz-biber oldu. Yasemin o yaşta ve o dönemde evlenmeden beraber olmayı biliyor, öyleyse çocuğunun sorumluluğunu tek başına veya her ne şart altında olursa olsun babası ile paylaşmayıda bilmeli.(ydi)

fundapehlivan
28-03-07, 10:45
ooo fragman harikaaa....
oh oh herşey ii gidiyor başta ama son sahneyi beğenedim yasemin gelmeyecek galba ahmetle kıbrıscıka??

çokkk güzellll bi bölüm olacakkkk....
denizcimde konuşiyyyy.....

Eğer Yasemin bir kez daha onu öylee bırakırsa Ahmet siler bence Yasemini ve iste gerçekten o zaman Ayla ile evlenir...
Artık bir ikinci hayal kırıklılığı daha...

Umarım Rüya duygusal baskı yapmaz, babam babam diye...
Valla öldürürüm onu!!

muko88
28-03-07, 10:47
kocası değil ama hiçbir şey olmamış gibi böyle çekip gitmesi doğru değil.ona bi tişikkür borçlu en azından.yangından mal kaçırır gibi iş yapıyorlar.zaten hep öyleydiler. :hıh
ahmet garda bekliyordu ama yasemin hiç geleceğe benzemiyor.inşallah öyle de olur.zaten öyle olmazsa bir daha kimsenin yüzüne bakamazlar. :hıh

Ay sinem ya, zaten ayrılacaklar tekrar...Ayla girecek araya, sinir:hıh
bırak da bi iki bölüm stres atıp rahatlayalım, sonra yine ayrılacak bunlar...:icon_sorr
Karışmayın aşıklarımıza:hıh:)

kale
28-03-07, 10:47
e yani sanki soracam sana. :icon_whis
de get allah aşkına.rüyayı da alsın gitsin ama kimseye yerini söylemesin. :) özellikle de aamede... :) :img-blush

ya bır sus allah askına ıkı dakkıka :img-hyste kım alacak Ruya'yı? zaten Ahmet ogrensın kızını Yasmın yuzune bakmaz ne de olsa evlat sevgısı her seyın onunu gecer bılıyor da konusuyorum :img-hyste

şeboist
28-03-07, 10:48
aman papucumun aşıkları... :hıh
ama onları birlikte görmeye dayanamıyorum biliyorsun.o yüzden 1 sahneye bile tahammülüm yok. :hıh

muko88
28-03-07, 10:48
Eğer Yasemin bir kez daha onu öylee bırakırsa Ahmet siler bence Yasemini ve iste gerçekten o zaman Ayla ile evlenir...
Artık bir ikinci hayal kırıklılığı daha...

Umarım Rüya duygusal baskı yapmaz, babam babam diye...
Valla öldürürüm onu!!

Fundacım özlettin kendini...:)hoşgeldin...

Ya biz rüyayı alalım bi iki bölüm, ilgileniriz biz onla, rüyanın etkisinde kalmadan ne yapıolarsa yapsınlar:img-hyste

spdr
28-03-07, 10:50

iyi o zaman teşekkür(tişikkür:img-wink: )edip gidebilir yani....
yasemin gelmezse çok kötü olur ama muhtemelen öyle olacak:icon_sorr keşke gelse....zaten birbirlerinin yüzlerini görsünler yeter....:img-yes:
başkalarının yüzlerine bakmalarına gerek yok:hıh

ya bu arada ben fragmanı izlemedim daha...okuldan geldim hemen açtım burayı...ama özet göremedim???:img-help:

muko88
28-03-07, 10:51
ama onları birlikte görmeye dayanamıyorum biliyorsun.o yüzden 1 sahneye bile tahammülüm yok. :hıh

Allahım inşallah Sevimle Mehmet hiç evlenmezler...
Hiç bir araya gelemezler...
inşallah hiç birbirlerine açılamazlar...
hatta inşallah mehmet başkasını bulur:hıh

NiliWerda
28-03-07, 10:51

ya sinem noluyor sana yaaa....

ya yasemin çocuğunlan kasabaya gitsin işte ne güzel mutlu mesut yaşasınalr ama olmayacak böle bişi tabii:img-hyste

ya öle bişi olacakki ahmet ve yasemin tekrardan uzun bi ayrılık dönemine gircekler ve ahmette aylayla evlenecek:img-blush

ozenc-can
28-03-07, 10:52
Fragman göründü...:good:
Ahmet mutlu,Yasemin'le yola çıkacak. Birlikte yürüme kararı aldılar.İki adet bileti var.Acaba herşey konuşuldu mu?
Rüya kardeş istiyor,ortalık çok gergin,Necdet'le Yasemin arasında bazı şeyler konuşulmuş anlaşılan. Necdet'te korku var,hemde üzgün.
Yasemin'in Teo'dan öğrenmek istediği,sanırım kararını etkileyecek bir haber.
Öğrenci gençlik gene sokaklarda; "yine kitapları ve defterleri ile dalga dalga karanlığın üstüne gitmeye kararlılar.:good:

spdr
28-03-07, 10:53
Fundacım özlettin kendini...:)hoşgeldin...

Ya biz rüyayı alalım bi iki bölüm, ilgileniriz biz onla, rüyanın etkisinde kalmadan ne yapıolarsa yapsınlar:img-hyste

meraba mukocum;uykusuz kalmışsın fragmanı okumak içinnn...
ben de tv yi açtım dün gece ama göremeden uyumuşum:icon_sorr

bu arada bence özellikle rüyayı düşündüğü için ahmete gitmeli yasemin:img-wink: bu konuda rüya necdeti istiyo diye baskı altında hisseder de gitmezse yasemin(zannetmem öyle olucağını) çok aptalca olur:icon_whis

kale
28-03-07, 10:54
Allahım inşallah Sevimle Mehmet hiç evlenmezler...
Hiç bir araya gelemezler...
inşallah hiç birbirlerine açılamazlar...
hatta inşallah mehmet başkasını bulur:hıh

valla ben dıyorum kı evlensınler, su ıkı aıle arasında tek bag Ruya ama percınlestırmek ıcın Mehmet ve Sevım, Denız ve Defne ımza atsalar bır ohh cekecem yanı o kadar laf ettıler Ahmetıme o bakımdan evlensınler hep eskı cıftler mutlu hanı yenı evlenmıs ve mutlu bır cıft gorelım yanı rayına bır ılıskı :happy0064

şeboist
28-03-07, 10:55
ama beren röportajında uzun süre birlikte olmalarını beklemeyin demiş.bunu ben demiyorum.gerçekler böyle.:icon_whis
ama seninki sadece beni sinir etmek için söylenmiş bir söz.yani gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. :icon_whis

fundapehlivan
28-03-07, 10:56

Allah Allah ne istiyorsun yahu onlardan!!
Tahammül edemiyorsan şimdilik seyretme, Yaseminle ahmet tekrar ayrılınca biz sana haber veririz:happy0064
Yani her gün senin onları kötüleyen yazılarını okumaktansa bunu tercih ederim:img-hyste

Bu arada Mukoya katılıyorum!!
Umarım Mehmet ve Sevim hiçççç evlenemez, ya da Deniz onlara karşı çıkar ve ayrılmak zorunda kalırlar...
Zaten aradan seneler geçti ve onlar hala sadece iş arkadaşı demek ki bir şey olmayacak... Ohhhhhhhhhh

muko88
28-03-07, 10:57
valla ben dıyorum kı evlensınler, su ıkı aıle arasında tek bag Ruya ama percınlestırmek ıcın Mehmet ve Sevım, Denız ve Defne ımza atsalar bır ohh cekecem yanı o kadar laf ettıler Ahmetıme o bakımdan evlensınler hep eskı cıftler mutlu hanı yenı evlenmıs ve mutlu bır cıft gorelım yanı rayına bır ılıskı :happy0064

Yok ben de evlenmelerinden yanayım zaten, çaktırmayalım sineme gıcıklık olsun diye yazdım onu...
Ama Sinem gelmez tabii böyle şeylere:)
Evlensinler tabii.
Hem Sevim de sever Yasemin'i...
Ah bir de öğrenirse kendisi Rüya'nın büyük halası; rüya "halacım halacım" diye dolaşıyormuş etrafında:) E mehmete ne dicek o zaman, enişte mi büyük dayı mı:img-hyste ...
Rüya ile sevime imza yapalım yaaa, yasemin de olsun hatta...:img-help:

fundapehlivan
28-03-07, 10:57
ama beren röportajında uzun süre birlikte olmalarını beklemeyin demiş.bunu ben demiyorum.gerçekler böyle.:icon_whis
ama seninki sadece beni sinir etmek için söylenmiş bir söz.yani gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. :icon_whis

Zaten fragmandan anladığım kadarıyla 1 bölüm sadece mutlu olacaklar...
En son Ahmet bekliyor ya Yasemin gelemeyecek herhalde:sad53:
Bir daha da onları zor görürüz böyle...

şeboist
28-03-07, 10:58
kale abla süpersin sen. :) istediğiniz kadar söyleyin.çünkü sizin dedikleriniz olmayacak.:icon_whis imzam bütün hislerimi ifade ediiiyy. :icon_whis
evet papuç yasemin. :img-hyste
ayrıca yasemin yüzünden ben neden bu gözel diziyi izlemeyeyim? :hıh

averaj
28-03-07, 10:59
fragman çıkmış....

oh, yasemin hanım yine kendi istediği gibi yapıyor herşeyi...zaten dünyada bir tek o var mutluluğu hak eden...ne kadar insafsız bu kız ya...geride kalacakları yine düşünmüyor...umursamıyor bile...

diziden aldığım tat giderek azalıyor ya...bu senaryoyu hiç sevemedim ben...

Messa
28-03-07, 10:59
Yasemin'in, Necdet'i bırakıp gitmesi çok büyük bir haksızlık olur. Buna asla tahammül edemem. Zaten Necdet'i o halde bırakıp giderse nasıl mutlu olacak? Vicdanı rahat bırakmaz onu... Sen yıllarca daya sırtını Necdet'e namusunu kurtar, seni okutsun, ailene maddi yardımda bulunsun (Bunu görmedik ama mutlaka olmuştur.) kızına babalık yapsın-onca masrafı vs vs... Sen bırakıp git olacak iş değil. Üstelik Necdet'in ailesine karşı ne kadar zor durumda kalacağını düşünmeli, babası öldürür Necdet'i bu defa...

Diğer taraftan Ahmet'e de üzülüyorum. Hiç haketmediği şeyleri yaşamak zorunda kaldı...

şeboist
28-03-07, 11:01
papuç işte ya anlayın artık. :img-hyste
işte bu kargaşanın en büyük etkeni yasemin.tehlikenin adı yasemin.:img-hyste onu ortadan kaldırdık mı iş tamam. :img-hyste
kale abla gel seninle gaffır planları yapıp yasemini ortadan kaldıralım. :img-hyste onu bavula koyalım.sonra da denize atalım.nasılım? :img-hyste

muko88
28-03-07, 11:02
Ya yazık kıza...
Pabuç ne demek:img-hyste

Ben de Necdeti sevmiyorum, Aylayı hiç sevmiyorum bakın ben hiç pabuç diyor muyum onlara???:img-blush

Fundacım bak görüyor musun...
Sanki her şeyi Yasemin yapmış gibi, yasemin bencilmiş gibi şeyler söylüyorlar...:icon_sorr
Yasemin bencil değil kiii:icon_sorr
Ya tamam belki çocukça davrandığı oldu ama bu kadar da bartıya gerek yok ki...
Ya anlamıyorum yasemine bu kin öfke niye:bilmim

fundapehlivan
Yasemin'in, Necdet'i bırakıp gitmesi çok büyük bir haksızlık olur. Buna asla tahammül edemem. Zaten Necdet'i o halde bırakıp giderse nasıl mutlu olacak? Vicdanı rahat bırakmaz onu... Sen yıllarca daya sırtını Necdet'e namusunu kurtar, seni okutsun, ailene maddi yardımda bulunsun (Bunu görmedik ama mutlaka olmuştur.) kızına babalık yapsın-onca masrafı vs vs... Sen bırakıp git olacak iş değil. Üstelik Necdet'in ailesine karşı ne kadar zor durumda kalacağını düşünmeli, babası öldürür Necdet'i bu defa...

Diğer taraftan Ahmet'e de üzülüyorum. Hiç haketmediği şeyleri yaşamak zorunda kaldı...

Bir de şu yönden bak...
Onlar bu durumda kaldığı sürece tablo şu!!
Yasemin mutsuz, çünkü ahmetle değil...
Necdet mutsuz, yasemin kendisini sevmiyor, onunla olmuyor...
Ahmet mutsuz ve ileri de Ayla da mutsuz olacak...
Çünkü kendini sevmeyen bir adamla evlenecek...

4 kişi mutsuz olacağına Necdet azcık ortada kalsa daha iyi değil mi? Hayır zaten Necdet her şartta mutsuz olacak, kaçış yok!!

narcissa

Tamamen katılıyorum. Yasemin hatayı başta yaptı tamam Necdet ısrar etti ama Ahmet'i biraz daha arayabilir, ulaşmaya çalışabilirdi. Selma direk konuşmka istemiyor dedi diye ne bu böyle Ahmet ayrılmak istiyor havaları? Sonra en madur o olmuş gibi bir de ortalarda dolaşıyor...
Ahmet'i de mahvetti Necdet'i de... Yine de Ahmet'le birleşmelerinden yanayım ama Necdet kendine önce aşık olduğu birini bulmalı... Necdet'i yıkmaya hakkı yok

kale
fragman çıkmış....

oh, yasemin hanım yine kendi istediği gibi yapıyor herşeyi...zaten dünyada bir tek o var mutluluğu hak eden...ne kadar insafsız bu kız ya...geride kalacakları yine düşünmüyor...umursamıyor bile...

diziden aldığım tat giderek azalıyor ya...bu senaryoyu hiç sevemedim ben...

yaa oyle oyle canım, 4 sene gecır Necdet'le sonra da hıc bır sey olmamıs gıbı Ahmet sana ılanı ask edınce kos ama sacma sapan bır durum, yoksun... onu bırak Ahmet'e bır garıp ısler pesınde, ne Ruya'dan haberı var ne dıye evlı bır kadına kacalım dersın burasında sacmalıgın dık mı dık alası :icon_sorr

fundapehlivan
28-03-07, 11:04
Fundacım bak görüyor musun...
Sanki her şeyi Yasemin yapmış gibi, yasemin bencilmiş gibi şeyler söylüyorlar...:icon_sorr
Yasemin bencil değil kiii:icon_sorr
Ya tamam belki çocukça davrandığı oldu ama bu kadar da bartıya gerek yok ki...
Ya anlamıyorum yasemine bu kin öfke niye:bilmim

Evet canım aynen ben de anlamıyorum...
En baştan beri bir sevemediler gitti!

Aslında ahmet, yasemin, necdet üçüde öyle suçlu değiller...
Yani bence...

kale
28-03-07, 11:05
papuç işte ya anlayın artık. :img-hyste
işte bu kargaşanın en büyük etkeni yasemin.tehlikenin adı yasemin.:img-hyste onu ortadan kaldırdık mı iş tamam. :img-hyste
kale abla gel seninle gaffır planları yapıp yasemini ortadan kaldıralım. :img-hyste onu bavula koyalım.sonra da denize atalım.nasılım? :img-hyste

:img-hyste varım varım da Yasmın'ın gene hortlamasından endıse edıyorum ben :img-hyste nereye baksam sankı onume cıkacakmıs gıbı, laf atacakmıs gıbı yada Nezahat hanıma baktıgı gıbı bana bakacakmıs gıbı gelıyor kabus resmen... Ruya'da buyunce erkeklere guvenmezse tek suclusu Yasmın'dır aha buraya yazıyorum :img-hyste

muko88
28-03-07, 11:06
Evet canım aynen ben de anlamıyorum...
En baştan beri bir sevemediler gitti!

Aslında ahmet, yasemin, necdet üçüde öyle suçlu değiller...
Yani bence...

Elbette değiller...
Necdetin hatası var, o da duygularına kapılıp BENCİL davranması...
Onun dışında selma ve nezahat sebep oldu bunlara ta başta...
Yasemini sevmiyor olabilirsiniz ama her şeyi ona yıkmak da yanlış:icon_whis

Messa
28-03-07, 11:06
Bir de şu yönden bak...
Onlar bu durumda kaldığı sürece tablo şu!!
Yasemin mutsuz, çünkü ahmetle değil...
Necdet mutsuz, yasemin kendisini sevmiyor, onunla olmuyor...
Ahmet mutsuz ve ileri de Ayla da mutsuz olacak...
Çünkü kendini sevmeyen bir adamla evlenecek...

4 kişi mutsuz olacağına Necdet azcık ortada kalsa daha iyi değil mi? Hayır zaten Necdet her şartta mutsuz olacak, kaçış yok!!

Fundacım Yasemin biraz daha olgun olsaydı tüm bunların yaşanmasına engel olabilirdi.

Önceki sayfalarda şöyle bir yorumum vardı ne kadar katılırsın bilemem.

Arzucum bende senin gibi düşünüyorum. Yasemin nasıl hayatını kurduysa Ahmet'te kuracak doğal olarak... Eğer evleneceklerse inşallah Ayla mutlu eder Ahmet'i, o zaman pek üzülmem. Zaten Yasemin&Ahmet aşkı'da çok hoşuma gidiyor değil. Sırf birbirini seven iki insan mutlu olsun diye istiyorum. Yasemin&Necdet evliliğinde Necdet&Yasemin aynı oranda hatalılar, Necdet bir ümit belki sever diye evlendi, ama umduğunu bulamadı. İç dünyasını bilemeyiz belki de çok mutludur kimbilir. Ama son iki bölümdür gördüklerimiz mutlu olduğunu değil aksine huzursuz olduğunu gösteriyor. Ahmet'inde çıkıp gelmesi üzerine tuz-biber oldu. Yasemin o yaşta ve o dönemde evlenmeden beraber olmayı biliyor, öyleyse çocuğunun sorumluluğunu tek başına veya her ne şart altında olursa olsun babası ile paylaşmayıda bilmeli.(ydi)

Tamamen katılıyorum. Yasemin hatayı başta yaptı tamam Necdet ısrar etti ama Ahmet'i biraz daha arayabilir, ulaşmaya çalışabilirdi. Selma direk konuşmka istemiyor dedi diye ne bu böyle Ahmet ayrılmak istiyor havaları? Sonra en madur o olmuş gibi bir de ortalarda dolaşıyor...
Ahmet'i de mahvetti Necdet'i de... Yine de Ahmet'le birleşmelerinden yanayım ama Necdet kendine önce aşık olduğu birini bulmalı... Necdet'i yıkmaya hakkı yok

Bende yazdıklarına katılıyorum. Biraz daha çaba gösterebilirdi. Tamam AHmet seni istemiyor diyelim. Ama çocuğunu ondan gizleme hakkını vermez Yasemin'e bu durum.

fundapehlivan
28-03-07, 11:08
yaa oyle oyle canım, 4 sene gecır Necdet'le sonra da hıc bır sey olmamıs gıbı Ahmet sana ılanı ask edınce kos ama sacma sapan bır durum, yoksun... onu bırak Ahmet'e bır garıp ısler pesınde, ne Ruya'dan haberı var ne dıye evlı bır kadına kacalım dersın burasında sacmalıgın dık mı dık alası :icon_sorr

Yahu ne gıcır gıcırı...
İdare ediyorlardı sadece...
Ben hiç onları mutlu görmedim, zaten öyle olsalar gerçek mana da birlikte olurlardı!
Böyle bir durumda şunu sormak lazım...
Bir durumu kabul edip teklif eden de midir suç yoksa bu teklifi kabul edende mi?
Necdet kendi istedi ve ayrılmak üzere! evlenme teklif etti. Ondan hiç bir şey talep etmiyordu. Yani şimdi nasıl karşısına çıkıp beni bırakamazsın der, kocası değil ki! Her şeyi kendi istedi, kendi yaptı!!
Zaten Necdette bunu bildiğinden Yasemine bir şey diyemiyor, hesap soramıyor...

Ayrıca Yasemin Ahmeti nasıl daha çok arayabilidi ki... Hastanede görüşmek istemedikten sonra Yasemin de doğal olarak ayrılığı kabul etti dedi. Ayrıca koca amerika da nerede bulacak ahmeti. Ayrıca ahmette aradı ama ulaşamadı demek telefon olayı zor...
Adresi de yok ki mektup atsın

narcissa
28-03-07, 11:11
Bende yazdıklarına katılıyorum. Biraz daha çaba gösterebilirdi. Tamam AHmet seni istemiyor diyelim. Ama çocuğunu ondan gizleme hakkını vermez Yasemin'e bu durum.

Evet gizlediğini biraz anlayabilirim şu durumda kurulu bir düzen var ama en başta bu durumu değiştirme olanağı vardı. ahmet'e yazık değil mi? Seven insan böyle mi yapar?
Aslında Yasemin bir yerde Necdet'e haksızlık olduğunu anlayamaz. Necdet'in onu sevdiğini bilmiyor. Bu durumda arkadaşça evcilik oynu oynadıklaırnı ve bu oyunu kolayca bitirebileceklerini düşünüyor olabilir ve bence bu bölümde Necdet'in kendisini sevdiğini öğrenecek. Zavallım ya Yasemin onu öptüğünde sarıldığında falan nasıl da kaskatı keslip utanıyordu. Ben olsam şimdiye çoktaan çakmıştım vaziyeti ama nerde Yasemin'de o gözlem yeteği....:icon_whis

fundapehlivan
28-03-07, 11:12
MESSAcım...
Yasemin daha olgun olsa engelleyebilirsin, yazmışsın da...

Ya niye hep Yaseminden bekleniyor ki...
Hayır yani olgun olsa ne değişecekti??
Ki zaten son zamanlarda çocukluğundan eser kalmamıştı...
Ben onun için buna katılmıyorum...

Ama şu doğru...
Eğer yaseminle kesin bir ayrılık varsa elbette ahmette başkasıyla evlenecek...
Onunda herkes gibi yaşamaya, evlenmeye, bir hayat arkadaşına ihtiyacı var.
Elbette buna katılıyorum.
Zaten 5 yıl kendini hapsetmiş bir kasabaya...

Messa
28-03-07, 11:14
MESSAcım...
Yasemin daha olgun olsa engelleyebilirsin, yazmışsın da...

Ya niye hep Yaseminden bekleniyor ki...
Hayır yani olgun olsa ne değişecekti??
Ki zaten son zamanlarda çocukluğundan eser kalmamıştı...
Ben onun için buna katılmıyorum...

Ama şu doğru...
Eğer yaseminle kesin bir ayrılık varsa elbette ahmette başkasıyla evlenecek...
Onunda herkes gibi yaşamaya, evlenmeye, bir hayat arkadaşına ihtiyacı var.
Elbette buna katılıyorum.
Zaten 5 yıl kendini hapsetmiş bir kasabaya...

Fundacım, Yasemin hamile olduğunu Ahmet'e söyleseydi tüm bunlar yaşanır mıydı? O zaman tüm gerçekler (Mektup, Hastahane olayı) ortaya çıkardı. Ailelere rağmen evlenirlerdi... Necdet'te şimdiye kendine çoktan birini bulmuş ve Yasemin'i unutmuştu.

şeboist
28-03-07, 11:16
zipnipcim yarında edebi metinler sınavım var.umarım iyi geçer. :img-blush
evet yine onları konuşuyoruz.yetti bu yaseminin yaptıkları yahu!çocuk oyuncağı gibi başın derde girdi hooop necdete koş.işin bitti bu sefer hooop aaamede atla.oh valla ne ala... :icon_whis

kale
28-03-07, 11:16
fundapehlivan :img-hyste yahu gelır gelmez tasa tutun benı :img-hyste bencem su, derınlerden gırmıyorum hanı hamıle kaldı yaa neyse es gectım, sonra gelelım evlılık mevzusuna sozlesmelı bır evlılık var degıl mı var, bebek dogudu 1 sene gectı zor durumunu atlatın bosan, kım tutuyor senı haa kım? sonra Ruya 4 yasına geldı kız catır catır konusuyor baba baba falan fılan, yanı bosansaydı Ruya babasını uzaktan gorecegı ıcın sorun olmazdı en azından bu kadar olmazdı :icon_sorr off ya gene dert ettınız benı gene yahu Yasmn'den adamn olmaz bosuna konusturmayın benı :img-pilot

zeyneps
28-03-07, 11:18
Demek fragman çıkmış ayyy meraktan ölcem bir görseydimm..Yasemin'le Ahmet'in konuşmasına da çok sevindim yuppiiiii:happy0064 Necdet hiç umrumda diil(aslında Okan Yalabık'a bayılıyorum ama Necdet'i sevmiorum napiiim)

Ya ufff Yasemin istasyona gitmezse çok fenaaaaa o zaman Ahmet Ayla'yla evlenir inadınaaaa ay noluyoki acaba gidemiyo :icon_sorr Şöyle olur mesela Necdet çok üzülür sarhoş araba kullanır kaza geçirir sakat kalır Yasemin'de gidemez(Türk filminden beter oldu)...ya da Yasemin Rüya'ya kıyamaz...veya birileri verem olur gene(iice abarttım:img-hyste :img-hyste )
Yasemin'le Ahmet gidemese bile inşallah Rüya'yı öğrenir,inş!:img-help:

vega58
28-03-07, 11:19
sinem başarılar kuzum..sen de bu azim varken ondan da çakarsın doksanı..
sıkıldım artık ya şu yasemin necdet ahmet muhabbetinden..
ayla da harekete geçse de biraz heyecan gelse olaya..
bir de necdetin ki tabiki..
kimin eli kimin cebinde belli değil..

fundapehlivan
28-03-07, 11:20
Fundacım, Yasemin hamile olduğunu Ahmet'e söyleseydi tüm bunlar yaşanır mıydı? O zaman tüm gerçekler (Mektup, Hastahane olayı) ortaya çıkardı. Ailelere rağmen evlenirlerdi... Necdet'te şimdiye kendine çoktan birini bulmuş ve Yasemin'i unutmuştu.

Canım benim sen hatılrmaıyor musun olanları??
Telefonda ahmete sürprizim var demişti, gelince söyleyecekti...
Sonra davalar oldu, hatta ahmet hapse girdi...
O arada ahmet aşkım hamileyim mi diyecekti...
Diyemezdi ki, babası orda idama gidiyor yani...
Sonra hastanede söyleyecekti ahmet görüşmek istemiyor dediler...
Sonra hemen Amerika...

Ne zaman söyleyecekti??
Sanki yasemin çocukluk yapıp, banane banane hamile olduğunu söylemeyeceğim dedi...

fundapehlivan
28-03-07, 11:21
yok ya o dersten 90 alamam kanımca. :img-help:
bende onu diyorum işte.yasemine daldan dala şarkısını(!) armağan ediyorum.tam ona göre. :icon_whis

Yahu bak, savunmayacağım diyorum olmuyor!!
Kızın hayatına giren tek erkek Ahmetken nasıl daldan dala konduğunu düşünebiliyorsun anlayamadım...

muko88
28-03-07, 11:22
Nasıl yani??
Kim Necdetin ki??

Aaaa senin haberin yok tabii.
Diziye yeni biri gircekmiş...
necdetin sevgilisi olacakmış kanımca...
meyra varya şarkıcı mıydı neydi?
o işte...
sanırsam pastaneye çalışmak için gircek bu kız

spdr
28-03-07, 11:22
Bugün neden özet gelmedi arkadaşlar?
her hafta bugün bu saatlerde gelmiş oluyordu?
bugün bir sorun mu var acaba?:img-blush

ya bir sorun var ya da bizi daha heyecanlandırmak için yapıyorlar...
nolucaksa sanki:hıh
fragmanı da izleyene kadar canım çıkıyor zaten...
(hala da izleyemedim:icon_sorr )

sırf özet-fragman için berenin sitesine üye oldum..
orda da bişi yok.......

Messa
28-03-07, 11:23
Canım benim sen hatılrmaıyor musun olanları??
Telefonda ahmete sürprizim var demişti, gelince söyleyecekti...
Sonra davalar oldu, hatta ahmet hapse girdi...
O arada ahmet aşkım hamileyim mi diyecekti...
Diyemezdi ki, babası orda idama gidiyor yani...
Sonra hastanede söyleyecekti ahmet görüşmek istemiyor dediler...
Sonra hemen Amerika...

Ne zaman söyleyecekti??
Sanki yasemin çocukluk yapıp, banane banane hamile olduğunu söylemeyeceğim dedi...

Fundacım hatırlıyorum hemde çok iyi... Biliyorum telefonda sürprizim var demişti hatta Ahmet söyle bekleyemem falan dedi. O'da telefonda olmaz yüz yüze görüşmemiz lazım. Daha sonra senin de dediğin gibi davalar, idamlar vs... Hastaneye gittiğinde Selma Ahmet'in onunla görüşmek istemediğini söyledi yanılmıyorsam. "Görüşmek istemedi" birçok yöne çekilebilecek bir cümle...! Hadi Yasemin "Ahmet'in artık onu istemediğini düşündü" diyelim. Zaten öyle düşündü. Ahmet'in hakkı değil miydi her ne olursa olsun çocuğundan haberdar olmak?

NiliWerda
28-03-07, 11:24
Bugün neden özet gelmedi arkadaşlar?
her hafta bugün bu saatlerde gelmiş oluyordu?
bugün bir sorun mu var acaba?:img-blush

yaw bacım bi sabıt et yıvrumm fragmanı gördük ona şükredelim:))

akşam üstüne doğru gelir özet veee tabiiki bi kaç resim ama bu bölümden değil öbür haftaki bölümdennn...

buarada kanımca ışıkıda kandırıp bi yürüyüşe getittiriyolar??
sonra onu gören bi arkadaşıda diyoku bende seni akıllı bi kız sanardım...
eh kötü arkadaş :img-hyste (deniz,defne,harun:)) :img-hyste

vega58
28-03-07, 11:26
Yahu bak, savunmayacağım diyorum olmuyor!!
Kızın hayatına giren tek erkek Ahmetken nasıl daldan dala konduğunu düşünebiliyorsun anlayamadım...

fundacım niye yoruyorsun kendini kuzum..
sevmiyorlar işte yasemini..boşuna uğraşıyorsun..
yasemini haklı göstermeye çalışman boşuna sevmiyorlar kızı..
sen de yorulduğunla kalıyorsun..
valla ben dizide bir tek ahmeti seviyorum..zaten o da olmasa çekilmez zaten..
on bölümden sonra dizi izlemekten sıkılyorum ben..cansel olmasa atmış bölüm çekemem izlemeyi..

fundapehlivan
28-03-07, 11:26
anam haberin yok mu..
diziye yeni biri girecekmiş...
necdet bu kızla aşk yaşayacakmış..
ne kadar doğru bilemiyeceğim tabiki...

AAAAAA!!!
Nasıl yani? Allah!!
İnanamıyorum!!
Şoklardayım şu an!!

Vay Necdet vay!!
Baya da aşıkmış Yasemin'e??

Görüyorsunuz di mi daldan dala konan kim?
Hem aşık, hem de başkasıyla aşk yaşıyor...
Şimdi savunmaları görür gibi oluyorum:icon_whis
Ama Yasemin yüz vermedi filan...
Haksızlık yapmayın, şimdiden söylüyorum.
Yasemine daldan dala konuyor diyorsanız necdette konuyor o zaman:hıh

fundapehlivan
28-03-07, 11:27
fundacım niye yoruyorsun kendini kuzum..
sevmiyorlar işte yasemini..boşuna uğraşıyorsun..
yasemini haklı göstermeye çalışman boşuna sevmiyorlar kızı..
sen de yorulduğunla kalıyorsun..
valla ben dizide bir tek ahmeti seviyorum..zaten o da olmasa çekilmez zaten..
on bölümden sonra dizi izlemekten sıkılyorum ben..cansel olmasa atmış bölüm çekemem izlemeyi..

Yoo uğraşmıyorum, sevdirmeye de çalışmıyorum.
Aslında Yasemini de öylee çok sevmiyorum.
Sadece çok haksızlık yapılıyor kıza, ben de tutamıyorum o zaman kendimi...

ZeYnEp_B
28-03-07, 11:28
herkes bir şeyler demiş bende şunu söylemek istiyorum
bi kere necdet yaseminin durumundan faydalanmayıp evlenme konusunda ısrar etmeseydi yasemin eninde sonunda ahmetle yüzleşecekti ve gerçekleri 4 yıl önce keşfedeceklerdi. ama şimdi necdetle rüyayı o öyle candan sıcak ve sevgi dolu görünce onada acıyorum. yasemine gelince ahmet ayrılığı kabul etmiş bile olsa yani çocuktan haberi olsaydı her türlü yaseminin yanında dururdu böle bişe saklanır mı ya nene güveniyon ona aşık bir necdet olmasaydı ne yapacaktı intihar edip ömür boyu hem ahmete hemde ailesine vicdan azabı mı çektirecekti . o zaman ki durumlar göz önüne alınırsa hem yaseminin hem de ahmetin annesinin bu birlikteliği onaylamaması doğal yani nerden bilecekler yasemin hamile bunu bilen sadece yasemin ve bunu açıklaması gerekiyordu ahmete o kadardamı güvenmiyordu

şeboist
28-03-07, 11:28
yine çıktı fragman.meyranın katılacağı kesin değil hem. :hıh
yasemin böyle önemsiz bişey yapar gibi eş değiştiremez.aileler ne diyecek bunu hiç düşünüyorlar mı? :img-help:
ziynip aşkolsun bebişim.bu dizi izlenmez mi? :img-blush
ya defne nereye çekiştiriyor ahmeti?gürsoylar nerede öyle? :img-help:

Messa
28-03-07, 11:32
herkes bir şeyler demiş bende şunu söylemek istiyorum
bi kere necdet yaseminin durumundan faydalanmayıp evlenme konusunda ısrar etmeseydi yasemin eninde sonunda ahmetle yüzleşecekti ve gerçekleri 4 yıl önce keşfedeceklerdi. ama şimdi necdetle rüyayı o öyle candan sıcak ve sevgi dolu görünce onada acıyorum. yasemine gelince ahmet ayrılığı kabul etmiş bile olsa yani çocuktan haberi olsaydı her türlü yaseminin yanında dururdu böle bişe saklanır mı ya nene güveniyon ona aşık bir necdet olmasaydı ne yapacaktı intihar edip ömür boyu hem ahmete hemde ailesine vicdan azabı mı çektirecekti . o zaman ki durumlar göz önüne alınırsa hem yaseminin hem de ahmetin annesinin bu birlikteliği onaylamaması doğal yani nerden bilecekler yasemin hamile bunu bilen sadece yasemin ve bunu açıklaması gerekiyordu ahmete o kadardamı güvenmiyordu

Katılıyorum. Yasemin, hamile olduğunu açıklamış olsaydı şimdi aşk beşgenleri olmayacaktı.:img-wink: (Evlenmeden hamile kalmayı biliyor ve cesaret ediyor'sa bunu ailesine açıklamayıda bilecekti vede Ahmet'e...)

narcissa
28-03-07, 11:32
Yok ya bu dizi sıkmaz bence Yabancı Damat vakasına döneceğini sanmıyorum yani sünerse tuhaf olur ama konu çok siyasi olaylar falan sıkmaz gibime geliyor:img-yes:

şeboist
28-03-07, 11:33
60 bölüm çok değil ki?ben doyamam bile. :img-blush
ya ne bileyim birden çıktı işte söyleyemedim. :) bugün de şanslı günümdeyim. :)
dikkatli bakamadım nerde duruyor gürsoylar? :img-help: neden defne çekiştiriiiiy bakayım aamedi? :)

narcissa
28-03-07, 11:35
Bi izleyemdim gitti iki saattir ona yakınırım :D

Ya rüya çok şeker konuşuyo ya "aamed o aamed" idyodu necdete yiyesim geldi yok böyle bi şekerlik allahııım:img-pilot

vega58
28-03-07, 11:36
kım bız mı uzerıne gıdıyoruz :img-hyste yok canım yalnısın var tam tersı Yasmın bıze haksızlık yapıyor ne sucum var benım ekran basında felek felek donuyorum tuu tuu dıye :icon_sorr

yine formundasın kalecim..
sen yokken burası öyle sakin oluyor ki..ama sinemi unutuyordum..
o yokluğunu aratmıyor..
kızım biraz da binbir gece forumuna gitsene..
eminim ordakilerin sana daha çok ihtiyacı vardır..
orda sana daha çok malzeme çıkar hem..:img-hyste
sakin sakin konuşuyorlardır ağır aksak..gitte biraz da orayı hareketlendir..

bademkız
28-03-07, 11:36
ya ne geldi aklıma.şimdi Necdet bu yabancı pastacı güzeline aşık olursa boşanmaya falan giderse iş-hani Yasemin başkasını seversen söyle boşanırız demişti ya- bunlar aralarındaki anlaşmayı ailelere açıklayamayacaklarına göre kimse işin iç yüzünü bilmeyecek ve Necdet hepsinin gözünde başkası için güzel karısını ve kızını terkeden adam olarak görünecek.yani ihale gene Necdet'e kalacak, onun elinde patlayacak.Yasemin bu sefer de başkası için terkedilen mazlum kadın rolünde paçayı sıyıracak.kimse Ahmet ile aralarındaki aşkın bitmediğini bilmiyor nasılsa.ondan yana korkusu yok.bazılarınız karşı çıkacaksınız ama ne şanslı hatundur bu. her durumdan kurtuluyo.hani hazzetmesem de Yasemin'e gıcık değilim ama hep Necdet hep Necdet yazık günah ya haksızlık oluyo artık bu kadarı.bi adama da bu kadar yüklenilmez ki...

zeyneps
28-03-07, 11:37
Sonunda fragmanı gördüm gördüm oleyyyyy:happy0064 :happy0064
Kısaca özet geçiiim izlemeyenler için;

Bizimkiler yine olaylara karışmışlar hiç sakin durmuolar
Yasemin ve Ahmet cafede elele Yasemin "artık birlikte yürümeliyiz" gibi bişi dio,Necdet "bir gün bitecekti şimdi de bitiyo işte" dio sanırım,Rüya'yla Yasemin 'in resmini okşuyo....Yasemin'de Ahmet'de valizleri hazırlıyorlar,Rüya Necdet ve Yasemin'e "kardeş istiyorum"dio Necdet kalakalıyo,Lale'de "Evet artık zamanı gelmedi mi"dio ,sonra Teo Yasemin'e "bunu bilsem de sana söylemem "dio ve Yasemin'de "lütfen bunu gerçekten öğrenmem gerek"gibi bişiler dio .....Ve Ahmet istasyonda mutlu mutlu bekliyo ama çok sürmez bu mutluluk:sad53:
Çok merak ettim nolucak acaba yine ayrılacaklar bunlar???:img-help:

vega58
28-03-07, 11:39
Dizi böyle aşk beşgenleri-altıgenleri ile sürmeye devam ederse bence çok sıkacak izleyiciyi bu durum...

canım sen daha tanıyamamışsın türk izleyicisini..
aşk beşgenleri altıgenleri olacak ki bizim izleyiciler daha çok izlesin..misal hatırla sevgili ile aynı saate yayınlanan diğer dizi..
benim tanıdığım çoğu kişi onu izlemekten vazgeçmedi..
vazgeçiremedim ya ben onları...

narcissa
28-03-07, 11:40
Sonunda fragmanı gördüm gördüm oleyyyyy:happy0064 :happy0064
Kısaca özet geçiiim izlemeyenler için;

Bizimkiler yine olaylara karışmışlar hiç sakin durmuolar
Yasemin ve Ahmet cafede elele Yasemin "artık birlikte yürümeliyiz" gibi bişi dio,Necdet "bir gün bitecekti şimdi de bitiyo işte" dio sanırım,Rüya'yla Yasemin 'in resmini okşuyo....Yasemin'de Ahmet'de valizleri hazırlıyorlar,Rüya Necdet ve Yasemin'e "kardeş istiyorum"dio Necdet kalakalıyo,Lale'de "Evet artık zamanı gelmedi mi"dio ,sonra Teo Yasemin'e "bunu bilsem de sana söylemem "dio ve Yasemin'de "lütfen bunu gerçekten öğrenmem gerek"gibi bişiler dio .....Ve Ahmet istasyonda mutlu mutlu bekliyo ama çok sürmez bu mutluluk:sad53:
Çok merak ettim nolucak acaba yine ayrılacaklar bunlar???:img-help:

valla izlemiş gibi oldum... Ahmet ah ah canım 1 günlük mutluluk sürüyor gariban vallahi sonunda bir halt olur da kavuşamazlarsa (ki yüzde bindokuzyüz öyle olur) atarım kendimi bir koltuğa bir halıya ardından elimde vazoyla hurraaa televizyona:sad53:

kale
28-03-07, 11:43
sinem kızım niye haber vermiyorsun..açar izlerdik..
aşkolsun yani...
böyle dizi izlenir de uzatınca sıkılıyorum ben..hele atmış bölüm düşünemiyorum yani..

degıl mı Ahmet sımdı yakısıklı ya sonra onun yasladıgı gormek zorunda kalacaksın,oysa benım okudugum kıtaplarda ana karekterler hep ıdealıst,dımdık,yıkılmaz ve ask acısı cekmez,onlar bılır kı hayatın gerceklerın temelı baska ama gelde anlat Ahmet'e :img-pilot

askasurguncu
28-03-07, 11:45
fragmani gormek için aliyeyi izlemek zorunda :icon_sorr kaldim ama
yine goremedimm ekleyen olmadimiii
yasemin ahmetlen gitmiyecek zaten gecen haftanin resimlerindende gorunuyor cunku daha ruyanin dogum gunu partisi var hem yasemin nejdeti dusunecektir

fundapehlivan
28-03-07, 11:45
Yalnız var ya ben alıştım artık, her fragman başlangıcı aynı!!
Bakmasanız da olur!!
Bizim defne, Işık, Harun ve Deniz protestocular arasında kalmış, dayak yiyor:img-hyste

Messa
28-03-07, 11:46
canım sen daha tanıyamamışsın türk izleyicisini..
aşk beşgenleri altıgenleri olacak ki bizim izleyiciler daha çok izlesin..misal hatırla sevgili ile aynı saate yayınlanan diğer dizi..
benim tanıdığım çoğu kişi onu izlemekten vazgeçmedi..
vazgeçiremedim ya ben onları...

O sıktı artık yaa... Yüzlerini görünce bile kötü oluyorum. Tadında kalmalı herşey misal ÇGO... Avşar Film'in onun dışında (Yersiz Yurtsuz) yayında olan dizisi kalmadı yaa, onun için uzatıyorlar... Diğeri yayına girince bitirler herhalde...

muko88
28-03-07, 11:47
Amanın fragman çıkmış ve tabii ben her zaman ki gibi göremedim.
Şu tıkla,izle sitesine eklenmiş midir acaba çok merak ediyorum fragmanı Yasemin'e sinir olanlar var.
Anlaşılan yine bizi bu hafta gıcık edecek.

Yok etmeyecek Melalcim; Ahmetin ellerini tutmuş, artık birlikte yürümeliyiz, demiş:img-in_lo
Ya özeti okusam rahatlayacam...
Hiiihhh, saat kaç olmuş, benim dışarı gitmem lazım, faturlar beni bekliyooo, lafa daldım...
Ben ufak ufak kaçayım arkadaşlar...
aman çok yazmayın olur mubye

Messa
28-03-07, 11:47
Yalnız var ya ben alıştım artık, her fragman başlangıcı aynı!!
Bakmasanız da olur!!
Bizim defne, Işık, Harun ve Deniz protestocular arasında kalmış, dayak yiyor:img-hyste

Fundacım son mesajlarıma cevap yazmadın. Yasemin'in hamileliğini açıklaması konusunda... Katılıyorsun galiba bana...:happy0064

vega58
28-03-07, 11:48
degıl mı Ahmet sımdı yakısıklı ya sonra onun yasladıgı gormek zorunda kalacaksın,oysa benım okudugum kıtaplarda ana karekterler hep ıdealıst,dımdık,yıkılmaz ve ask acısı cekmez,onlar bılır kı hayatın gerceklerın temelı baska ama gelde anlat Ahmet'e :img-pilot

değil mi ya bir de ahmetimizin yaşlandığını gösterecekler bize..
istemiyorum ben öyle yaşlanmış halini görmek..
kitap dedin de şimdi necati cumalının bir kitabını okuyorum..yağmurlarla topraklar adı kitabın..
kitabın baş kahramanı nihat diye biri..o da ahmet gibi avukat taşrada avukatlık yapıyor..gerçi ahmet kaymakam da avukatlık da yaptı..
sevdiği kız da resim öğretmeni inanır mısın aynı yasemin gibi..gerçi o lisede öğretmenlik yapıyor yasemin gibi akademide değil..olay da ellilerde geçiyor..
kitabı okuyunca direk dizi geldi aklıma..

Messa
28-03-07, 11:50
yalnız bu sefer ışık da var orda. :) onu da kendilerine benzetmişler.kızın başını yakacaklar. :img-hyste

Amann katılsın oda sokak yüzü görsün evde çürüyecek... Küçük Işık böyle değildi valla açıkgöz, bilmişti... Sıkıldım ben onun mıyy mıyy hallerinden... Son bölümde gözleride lensti gece mavisi...:img-hyste

tuba333
28-03-07, 11:51
Ahmet orda cok bekler Yasemin gelmeyecek, adim kadar eminim... Teo ne anlatiyorsa Yasemine, oda gittmekten vaz gececek. Teoman kesin Necdettin buyuk askini anlatacaktir, adam bunlari senin icin yapti onu birakip gidemem diyecektir...

Tek merak edim Ruyanin kendisin kizi oldunu ögrendimi Ahmet?

ozenc-can
28-03-07, 11:55
inanmıorum yaaa yasemin teoya ne soruyo çok merK ETTİM ve off ben yine göremedim kahretsin:img-cray: :img-cray: :img-cray:

Teo Yasemin'e "bunu bilsem de sana söylemem " ve Yasemin'de "lütfen bunu gerçekten öğrenmem gerek" diyorya bence Necdet'in gerçek aşkından bahsediyorlar.Yasemin acaba kendisi oduğunu öğrenecek mi?

averaj
28-03-07, 11:56
Ahmet orda cok bekler Yasemin gelmeyecek, adim kadar eminim... Teo ne anlatiyorsa Yasemine, oda gittmekten vaz gececek. Teoman kesin Necdettin buyuk askini anlatacaktir, adam bunlari senin icin yapti onu birakip gidemem diyecektir...

evet bence de gitmeyecek...

ama gitmiyorsa da her dört yıla bir periyodik olarak gitmeye kalkışmazlar umarım...

senaristlere slmlar buradan, kız hoca olmuş, ama en ufak bir sorumluluk hissi yok...aman ne ala:img-blush...biz üniversitedeyken de keşke böyle hocalar olsaydı da kaçıp gitselerdi:img-hyste :img-hyste yahu ben bu olayların bu kadar basite indirgenmesinden çok rahatsızım...

vega58
28-03-07, 11:57
Hangi dizi Zeynepcim ipucu ver... :img-wink: Acaba izlediğim bir dizi mi? Gerçi izlediğim iki üç dizi var yaa... Kalenin neler yapacağını merak ediyorum... Kaçırmamalıyım...

salı geceleri televizyonu kapatmama neden olan dizi..
çünkü dizi o kadar çok izleniyor ki diğer kanallar kış uykusuna yatıyor..
ben de izleyecek bir şey bulamıyorum..
neyse konuyu değiştireyim..
fragmanı göremedim ya bir de ben bakayım o siteye..

muko88
28-03-07, 11:58
Pis Teo, Yasemin gitmesin diye Yasemini dolduracak...
Kesin vicdan azabı verecek bişeler söyleyecek necdetle ilgili...
gitmesini engelleyecekler kızın...
bu arada yaseminin ahmetle cafede buluştuğunda üzerinde yeşil kıyafet var, saç topuz ya hani; resimlerde doğumgününde de aynı yasemin...
demek ki o günün akşamı...
Bu arada o doğumgünü de ışığın...

kale
28-03-07, 11:59
değil mi ya bir de ahmetimizin yaşlandığını gösterecekler bize..
istemiyorum ben öyle yaşlanmış halini görmek..
kitap dedin de şimdi necati cumalının bir kitabını okuyorum..yağmurlarla topraklar adı kitabın..

benımkınde de ana karekter fakır bır ıscı, gene fakır bır kızı sevıyor ama kız yıllar sonra doktor oluyor neyse bu elemanda zengın bır fabrıkanın sahıbı tabıı esı yuzunden zengın, karısı delırıyor ve oluyor bu sırada eskı sevgılı metresı oluyor off sacmaladım ıyıce :img-hyste yanı kıtabın basında asık olan bu ıkı karekter yıllar sonra bununla yetınmıyorlar ve bencıl ıkı ınsan oluyor, demem o kı ask bıtıyor bu kıtapta, somut gercekler var, Ahmet uyan bebısım :img-hyste

askasurguncu
28-03-07, 12:00

tuba bence yasemin gidecek ama ahmeti orda goremiyecek cunku yanilmiyorsam defne ve ailesi ahmeti eve goturuyorlar ve artik kararlari biz veriyoruz ona sormayin diyor defne yani ahmeti alip goturuyorlarrr

vega58
28-03-07, 12:03
kale seni de hep böyleleri bulur..kitap da sapıtmış..
benimkinde de aynı dizideki gibi aşıklar gizli kuytu köşelerde buluşup duruyorlar..
aynı otelde farklı odalarda kalıyorlar sonra tabi kız adamın odasına geliyor..
bu sana bir şey hatırlattı mı..
ben artık hiç bir şey demiyorum..saçma falan da demiyorum aşk insanı delirtiyor diyorum sadece...

muko88
28-03-07, 12:04
tuba bence yasemin gidecek ama ahmeti orda goremiyecek cunku yanilmiyorsam defne ve ailesi ahmeti eve goturuyorlar ve artik kararlari biz veriyoruz ona sormayin diyor defne yani ahmeti alip goturuyorlarrr

Ahmeti alıp eve götürüyorlar, o dizinin başı canım...
Annesiyle kavga etmiş belli.
Hem defnenin kıyafetine falan baksana...
Ayrıca orası trengarı falan değil...
ilk sahnelerden biri o

tuba333
28-03-07, 12:04

Bunu Ahmet kesinlikle yapmaz, ikisi gidemeyecek cunku Yasemin Necdete olan vicdan azabindan dolayi gelemeyecek...

Boyle bir sacmaligi Yasemin karekteri yapar yapsa yapsa:img-yes: :img-yes: Ahmet 4 senedir bekledi seye kavusmus hic vaz gecermi? ailesi degil butun istanbul gelse oraya yine bir adim atmaz:icon_whis :icon_whis

zeyneps
28-03-07, 12:06
Bu arada arkadaşlar benim aklıma takılan bişiler var acaba sizinde aklınıza takıldı mı?:img-help:
Yasemin Necdet'e ne dicik acaba bu kadar kolay mı oldu Necdet ben gidiorum Ahmet'le meğer herşey yanlış anlamaymış bizi ayırmışlar meğer....Necdet bu kadar kolay nasıl kabul edecek ...Yasemin ailesine ne dicek,Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu söylese bi türlü söylemese demezler mi bu ne biçim iş yuvasını yıktı da başka adamla kaçıyo:img-hyste Ayrıca Yasemin Necdet'in ailesini de mi düşünmüo..ya kayınvalidecim size minnettarım hep Rüya'ya baktınız ben şimdi Ahmet'le kaçyom,arada bi ziyaret edin unutmayın bizi mi dicek :img-hyste ..Ayrıca Rüya'yı nasıl ikna etcek babaya baybay yap kızım biz Ameeeet'le gidiyoz ..gerçi Rüya Ameeet'i seviyo ya kandırır bi şekilde kanımca:img-hyste :img-hyste

şeboist
28-03-07, 12:13
suç annelerde değil. :hıh
selma ve nezoş benim kankam. :)
anam link için herkes seferber oldu. :img-hyste
ziynipcim bende kokuyu okuyorum. :) ben öyle her şeyi okuyamam.genelde aziz nesini okurum. :img-blush

kale
28-03-07, 12:14
kale seni de hep böyleleri bulur..kitap da sapıtmış..
benimkinde de aynı dizideki gibi aşıklar gizli kuytu köşelerde buluşup duruyorlar..
aynı otelde farklı odalarda kalıyorlar sonra tabi kız adamın odasına geliyor..
bu sana bir şey hatırlattı mı..
ben artık hiç bir şey demiyorum..saçma falan da demiyorum aşk insanı delirtiyor diyorum sadece...

aslında guzel bır kıtap Ahmet alıp okusa bak hayatın nasıl degısecek :img-hyste sonra bu kadın adam evlenıyor, esı olunce neyse bu kadın ama bu sırada hep baska arayıslar pesınde tek ıstedıgı kendı hayatını garantı altına almak yanı kıtap da bır klasık ama :img-hyste nasıl olduysa hıc bır karekter ıyı degıl hepsının hataları var :img-pilot

vega58
28-03-07, 12:16
izledim de defne ahmeti neden sürüklüyor...orası neresi..ahmetin saç baş karışmış..kendini içkiye mi vermiş nedir bebişim..
teoya ne oluyor ya necdeti anladık da teo ne diye zırıl zırıl ağlıyor..buna izin mi vereceksin de ne demek..evlendi diye tapusunu da mı aldı kızın..seninle yaşamak istemiyorsa zorla mı tutacaksın..
necdet rüyayı kaçırmış olabilir mi..
ayrıca yeni biri daha girmiş diziye..denizlerin arkadaşı ışıkla konuşan..
beynelmilel de oynamıştı o çocuk..orda da devrimciydi..umut kurtmuş ismi...
yanılmıyorsam o da bkm oyuncusu..bütün bkm oyuncuları bizim dizide toplaşıyor ne ayaksa..

vega58
28-03-07, 12:21
aslında guzel bır kıtap Ahmet alıp okusa bak hayatın nasıl degısecek :img-hyste sonra bu kadın adam evlenıyor, esı olunce neyse bu kadın ama bu sırada hep baska arayıslar pesınde tek ıstedıgı kendı hayatını garantı altına almak yanı kıtap da bır klasık ama :img-hyste nasıl olduysa hıc bır karekter ıyı degıl hepsının hataları var :img-pilot

canım şu hayatta hatasız kul mu var..
zaten sevmem klasikleri niyeyse herkes mükemmeldir o kitaplarda..
kitabın adı ne..
cansel kesin okumuştur o kitabı..
tekrar izledim de fragmanı..ahmet odada eşyalarını toplarken biletlete bakıyor ya çok tatlı bakmış orda..yerim onu ben..
bu defneye ne olmuş ya heryerden çıkmak zorunda mı bu kız..

ozenc-can
28-03-07, 12:21
Pis Teo, Yasemin gitmesin diye Yasemini dolduracak...
Kesin vicdan azabı verecek bişeler söyleyecek necdetle ilgili...
gitmesini engelleyecekler kızın...
bu arada yaseminin ahmetle cafede buluştuğunda üzerinde yeşil kıyafet var, saç topuz ya hani; resimlerde doğumgününde de aynı yasemin...
demek ki o günün akşamı...
Bu arada o doğumgünü de ışığın...

Bencede...Teo yasemin'in gitmemesi için birşeyler yapması gerektiğini düşündü heralde. Ahmet Kasabaya tek başına gidecek,Yasemin arkadan mektup gönderir.(70'li Yıllara kadar kavuşamıyacaklarına göre)

averaj
28-03-07, 12:24
fragmanı ben de gördüm....

ahmet de yasemin de buluştuklarında birlikte yürüyeceğiz gibi birşey söylüyorlardı...

iyi tamam yürüyün de o yol size kapalı ben canlarım:img-hyste :img-hyste

birkaç bölüme umarım dizinin anlamsız gidişini toparlarlar...çünkü iniş ve çıkışlar fazla olmaya başlayacak dizide...ben de yavaş yavaş sıkılmaya başladım doğrusu...

neyse yetişebilirsem mavi gözlü deve gidiyorum şimdi...size iyi yorumlar....

narcissa
28-03-07, 12:25
Fragmanda şuna rastladım Yasemin Ahmete kaçıyor arkadaşlar ki bunu hepiniz anlamışınzdır yüzde yüz eminim:img-pilot
Yalnız Necdet'im gene sap oldu... Kaderi midir nedir?
Ahmet garda bekliyor da gelen giden yok! Of Yasemin of... İnsan teferruatlara takılmaz erken gider gara ya! Hayatının aşkıyla gidiyosun kızım yarım saat önce çık!
Anlaşılan gene bitiyor bizimkilerin hayalleri...
Defne Deniz Harun üçlüsü yetmiyordu şimdi de Işık katıldı bravo :D Yaptıkları doğru birşey sonuna kadar arkalarındayım ama yakında kötürüm kalıcak bu çocuklar...
Defne nereye çekiştiriyor ben de çözebilmiş değilim? Adaya falan gidiyor olabilirler mi? Ama Ahmet son anda kurtulmuş ellerinden kaçmış gara:img-pilot
Daaa bizim Yaso nerelerde gene... Of offf!! efkar bastı beniimgdrag
Sonu pek hayır değil bu arada Ehmet'in elinde iki bilet mi var üç mü? Biletler öyle minik ki anacım gözükmüyor kaç tane olduğu? İki biletse Ahmet biraz sapıtmış durumda sanırsam...

Messa
28-03-07, 12:27
messacım mesajının hemen üstünde linki vermişler ya kuzum..
ne duruyorsun izlesene..

Anamm sorma (Benide kendinize benzettiniz hiç böyle konuşmazdım:img-wink: ) görmemişim bizim fragmanı:img-hyste Fragmanı görünce daha bir heyecanlandım. Ahmet'e ne olmuş öyle yaa saç baş adağılmış ama çok yakışıklı görünüyor yine orada...O sahnede acayip beğendim Ahmet'i:happy0064

Ahmet&Yasemin bayağı ciddiler...Necdet'e yazık üzüldüm çocuğa yaa...Lale'nin de çok bilmiş tavırları sıktı artık "Zamanı değil mi artık" senin zamanın geldi canım evde kaldın...Yakında Deniz&Işık&Defne falanda evlenecek sen hala yerinde sayıyorsun...

Işık'ın saç şekli ne öyle allah aşkına nenem gibi bir topuz yapmış:img-hyste :img-hyste Çok komik duruyor...

vega58
28-03-07, 12:31
messa hah sonunda beğendirebildik sana ahmeti..
bence de çok hoş olmuş orda..
ama neresi orası ya..
bence ahmet garda sap gibi kalınca kendini meyhanelere atacak..da ailesi onu nasıl buluyor cep telefonu da yok ki arayıp ulaşsınlar..
ahmetin elinde iki bilet olması normal bildiğim kadarıyla yedi yaşından küçüklere bilet gerekmiyor trenlerde..

kale
28-03-07, 12:35
ne bıcım bılet bunlar yaa :img-hyste ıkı bılet yanı sadece Yasmın ıcın hanı Ruya allahım dalacam ben bu kadına cok pıs, cok rahat yaaa :img-pilot :img-pilot ters koseyım ben canlarım,Aylam gene ıkıncı planda :icon_sorr

vega58
28-03-07, 12:36
Zıynep adı tutun canım bır klasık bır de 2 cıflt :img-hyste tam dıyorsun kahpe dunya, ınsanlar hep kendılerını mı dusunur :img-pilot neyse tam Yasemın yanı bu kadın :img-hyste hep bana rap bana :img-hyste

dimitri dimovun kitabı mı..adını duymuştum da okumadım..
artık şart oldu okumak merak ettim..
messacım gülüm şu teoyla laleyi evlendirsek de kurtulsak..
size ne ya siz kendi işinize bakınsane ne diye karışıyorsunuz milletin özel hayatına...

Messa
28-03-07, 12:37
messa hah sonunda beğendirebildik sana ahmeti..
bence de çok hoş olmuş orda..
ama neresi orası ya..
bence ahmet garda sap gibi kalınca kendini meyhanelere atacak..da ailesi onu nasıl buluyor cep telefonu da yok ki arayıp ulaşsınlar..
ahmetin elinde iki bilet olması normal bildiğim kadarıyla yedi yaşından küçüklere bilet gerekmiyor trenlerde..

Aşk olsun Zeynepcim ben hep beğenirimde Ahmet'i pek beğenemedim.:img-hyste Adam'ı çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar o saçların hali ne öyle allah aşkına... Necdet'e bak, 4 yıl önce saçları arkaya atıyordu, şimdi kısaltıp öne atıyor daha genç ve yakışıklı olmuş. Ahmet'e de bir tarz yapsalar yaa... Ahmet'i kime benzetiyorum biliyormusun "Sezercik Aslan Parçası" diye bir film var Ediz Hun-Hülya Koçyiğit-Sezer İnanoğlu var başrollerinde orada kötü adam varyaa sezerciği kaçıran... dur resmini ekliyim dün eklemiştim... ona benzetiyorum bakalım sen ne diyeceksin...

Melal
28-03-07, 12:38
Fragmanı izledim.
Sanırım Yasemin Ahmet'i tren garında ekecek.
Necdet nasıl da ağlıyor.Yasemin neden kararından cayacak acaba ben Ahmet'le gideceğini hiç düşünmüyorum.
Acaba Rüya'nın kızı olduğunu söyledi mi?
Bu bölüm yine kavga var her bölüm kavga sonu hayır değil zaten.
Tabii Deniz ve arkadaşlarından bahsediyorum.
Ahmet nasıl da heyecanla valizini hazırlıyor.
Off yaa bu bölümü izlemeyi kalbim kaldırmayacak gibime geliyor.
Sakinleştirici falan mı alsam ne izlerken.:)

Messa
28-03-07, 12:39
size ne ya siz kendi işinize bakınsane ne diye karışıyorsunuz milletin özel hayatına...

Teo'ya acırım ben yaa...Ne yapacak o saf Lale ile... Yasemin'in çocuğunun Ahmetten olduğunu anlamadı yaa düştü gözümden... Kalsın evde o:img-hyste

muko88
28-03-07, 12:40
Valla bölüm iyi güzel de sonu fena...
NAsıl izleyecem bilmiyorum...
Of teo bi sen eksiktin sen de araya gir...
neyse arkadaşlar ben çıkıyorum görüşürüz...
sakın yeni başlığa girmeyin ben gelmeden...:)
bye

vega58
28-03-07, 12:40
kızım allah iyiliğini versin..
yarıldım gülmekten benzetecek başka birini bulamadın mı..
tarık akana daha çok benziyor bence..
ben de beğenmedim saçlarını o başka...biraz kısaltsalar tam süper olacak...
neyse oun her hali güzel..

narcissa
28-03-07, 12:41
Aşk olsun Zeynepcim ben hep beğenirimde Ahmet'i pek beğenemedim.:img-hyste Adam'ı çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar o saçların hali ne öyle allah aşkına... Necdet'e bak, 4 yıl önce saçları arkaya atıyordu, şimdi kısaltıp öne atıyor daha genç ve yakışıklı olmuş. Ahmet'e de bir tarz yapsalar yaa... Ahmet'i kime benzetiyorum biliyormusun "Sezercik Aslan Parçası" diye bir film var Ediz Hun-Hülya Koçyiğit-Sezer İnanoğlu var başrollerinde orada kötü adam varyaa sezerciği kaçıran... dur resmini ekliyim dün eklemiştim... ona benzetiyorum bakalım sen ne diyeceksin...

heheheh biliyorum o filmi erol taş mıydı kaçıran ya? genelde o oluyordu koptuum yalnız yoruma azuhahzhahahah :D :D

ya cansel ahmetin gençlik yıllarında daha bir yakışıklıydı saçlar kısa toplu düzenli kravat falan iyi aile çocuğu modundaydı şimdi karizma adam bence:img-yes:

kale

ustune bastın cek ayagını :img-hyste masallah ne hafıza var sende :happy0064 barıs ve savas kımın dermısım :img-hyste ben sımdı onu oturup okuyacam, okumustum ama sımdı orjınalını okumak ıstıyorum ne ıskence :img-hyste
ayrıca bu bolum cok hızlı,basım donecek gıbı :icon_sorr

cerenimo_
fragman izledim şimdi... neler neler oluyuo öle yaw.. yasemine şaşırmamak mümkün değil necdete de yazık oohhh ne güzel kullan at tıraş bıçağı gibi yaptı çocuğu... teonun yaseminle konuşurken bahsettiği şey necdetin yasemine olan aşkı olabilir bence... bu arada fragmanda en çok güldüğüm yer rüyanın ben kardeş istiyorum demesiydi.. anası kasabaya giderse tez zamanda bi kardeşi olacak zaten.. ama gitmeyeceği de herkesçe malum..

bademkız
28-03-07, 12:43
ya ne kaçması ya!! hadi Ahmet o zamanlar bi deli kıza uydu kaçalım dedi. şimdi kariyerli bi yetişkin olarak evli bi kadınla kaçmak da ne demek oluyo! koca kaymakam tuttu kolundan kızı götürdü! olacak iş mi yahu! Ahmet aklını başına devşirsin. Yasemin gene çocuk çocuk işler yapacak anlaşılan Ahmet'in peşinden gitmeye kalkacak. ama olmaz var olmaz var. böyle bir işe kalkışırlarsa ikisi de saçmalığın büyüğünü yaparlar. hayır ya zannetmem bu kadar ileri gitsinler. iki bekar insanın yaşında verdiği esereklilikle evlerini terketmesi ayrı şey, biri evli iki yetişkinin herşeye boşverip gitmeleri ayrı. madem birlikte olmak istiyorlar Yasemin boşansın sonra efendi gibi birliktelik yaşasınlar.

ama Ahmet Ayla'yı alacak.:) :bella

Messa
28-03-07, 12:44
heheheh biliyorum o filmi erol taş mıydı kaçıran ya? genelde o oluyordu koptuum yalnız yoruma azuhahzhahahah :D :D

ya cansel ahmetin gençlik yıllarında daha bir yakışıklıydı saçlar kısa toplu düzenli kravat falan iyi aile çocuğu modundaydı şimdi karizma adam bence:img-yes:

Yaa ben Ahmet'i hiç beğenmedim... Cemal daha yakışıklıydı ama şimdiki hali ile ilk zamanlardaki ahmet'i karşılaştırınca yarabbi şükür diyesim geliyor:img-hyste

vega58
28-03-07, 12:47
messa allah aşkına nerden bulursın böyle şeyleri gülmkten ölüyorum şu an..
arkadaşlar siz hiç trene binmediniz heraldee..benim ömrüm trenlerde geçtiği için bilet olayını izah ettim..rüyanın yaşı yediden küçük olduğu için ona bilet almalarına gerek yok..niye boşı boşuna para harcasınlar canım..ahmet necdet gibi köşelik değil ne de olsa..
kale canım şikayetçisin heralde bölümdeki aksiyondan..şikayetçiysen binbir gece izle kuzum..sakin sakin hem uyursun izlerken..

cerenimo_
28-03-07, 12:48
ahmet bekleyedursun yasemin gitmeyecek ki zaten! bu işin sonu yine ayla-ahmet çiftine dayanacak çünkü en azından 1970 yılına kadar kavuşamayacaklarmış.. yasemindeki de ne akıl yani.. ahmetle gidecek sonra olan biteni nasıl açıklayacak anlamadım..

Melal
28-03-07, 12:49
Messa'cım valla haklıısın ya Ahmet'in o saçlarının haline öyle gıcık oldum.
70'li yıllara gelinince daha beter olacak kanımca.
Ben Cansel'in bu haline pek alışamadım.
Saçlar adamın gül yüzünü kapatıyor.:)

Messa
28-03-07, 12:49
messa allah aşkına nerden bulursın böyle şeyleri gülmkten ölüyorum şu an..
arkadaşlar siz hiç trene binmediniz heraldee..benim ömrüm trenlerde geçtiği için bilet olayını izah ettim..rüyanın yaşı yediden küçük olduğu için ona bilet almalarına gerek yok..niye boşı boşuna para harcasınlar canım..ahmet necdet gibi köşelik değil ne de olsa..
kale canım şikayetçisin heralde bölümdeki aksiyondan..şikayetçiysen binbir gece izle kuzum..sakin sakin hem uyursun izlerken..

Ama Zeynep benzemiyor mu? Tek fark ahmet saçlarını sağa, kötü adam sola yatırıyor...:img-hyste :img-hyste belkide rüyayı necdete bırakmışlardır:img-hyste ahmette köşeyi dönmüştür canım yıllardır kaymakamlık yapıyor...

Melal
28-03-07, 12:51
Rüya'nın ben kardeş istiyorum demesine çok güldüm.
Hele Lale ne diyor artık zamanı gelmedi mi?
Bir bilseler gerçeği böyle derler mi acaba:)

arzu-başak
28-03-07, 12:51
Arkadaşlar yavaş olun ya..2 saat yok oldum 15 sayfa yazmışsın oku oku bitmedi..gözlerim döndü....
vega58 canım ben tam söyleyecektim sen söyledin benim 2 senem trenlerde geçti bilirim...o yüzden arkadaşlar rahat olun 3 kişi gitmeyi düşünüyorlar ama gidemeyecekler tabi..
valla bu teo yada gıcık olmaya başladım engel olmayacakmısın falan diyor..allahım ya..neye engel olucak adam ya....

vega58
28-03-07, 12:52
messa tamam ya güldürme yeter..
yasemin bıraksa da ahmet bırakmaz rüyayı merak etme..
bence necdet rüyayı kaçıracak yasemin onun için gelmiyecek istasyona...

Messa
28-03-07, 12:52

Anlamıyorum ki adam'da potansiyel var neden zorla çirkinleştirmeye çalışıyorlar. Bu işle kim ilgileniyor Sanat Yönetmeni mi? 70'li yıllarda saçlar iyice uzar, dar-ispanyol paça pantolonlar, geniş yakalı-dar gömlekler:img-hyste :img-hyste Düşününce Ahmet 70'li yıllarda daha çok benzer kötü adam'a (Oyuncunun simini bilmiyorum)

tuba333
28-03-07, 12:53
Biraz gec oldu ama gecen bölum hakinda bir iki yorumum olacakti....

# Bu yeni oyuncularin karekterlere fazla uymadiklarini anlamis olmalari lazimki, oyunculari en buyuk oyunculara cekim yapiyolar, orta yaslilara göstermeye özen gösteriyorlar.
Denizle babasi mesela? adam oglum dedikce benim gulesim geliyor, nerdeyse göruntu acindan ayni yasta gibisiniz beaa:icon_whis

Ahmetla Isik eskisi gibi sarilsa filan Yasemin kiskanclik kirizine girecek göruntu var ortada:img-yes: :img-yes:

Saten Defneyi oynayan oyuncu bastan asaga rezilik, aslinda Yasemin onunla herseyi konusmasi gerek(genelde kiz kardesler en iyi arkadas olur).
ama biliyorkarki bu iki oyuncu yan yana gelemez, cunku ablanin kim oldunu anlamak icin bin sahit gerek...

# Bu verem olayi
Komik buldum replik
Iceride kesin verem diye cikarmislardir... madem adam verem neden adama soylemiyorsunuz? tedaviyle iyi oluna bilcek bir hastalik bu....
Hala iki ailenin hic birsey olmamis gibi davranmasi, özelikle Yasemin annesine karsi, kadin sana neler dedi zamaninda. Kibarliginda bir siniri var ama...

# Bu yeni gelecek pastaci kesin sizin degimizle evde kalmis Lalenin buyuk aski olacak...

# Yasemine sorumsuz filan diyoruzda, ahmet varya o sizin ahmet ne bicim capkin adam. Aylaya bile cok guzelesmisin dedi ya:img-hyste :img-hyste
Adamin cevresinde kadin olsun, nasil olursa olsun...
Yasemin en azindan sorumsuz ama sevgisin yuzde yuz arkasinda,

NiliWerda
28-03-07, 12:53

aaaa gayet süpper olacak...
şöleee avoriler falan...
çok süper hatta emel abla montajla yapmıştı bişiler çokgüzel olmuştu.. :img-elvis :img-elvis :img-elvis :img-elvis :img-elvis :img-hyste

cerencim 70'e kadar kavuşamayacaklarmı?? nerden biliniyor bu? kesinmi yanii???:img-help:

bademkız
28-03-07, 12:54
Lale'nin üstüne vazife sanki Necdet'le Yasemin'in çocuk yapması! ona mı sorcaklarmış zamanını hayret bişi yaa. o yalnız ve muhasebik yaşamına baksın.böle giderse yaş falan derken Teo da almaz onu.

fundapehlivan
Teo bence Yasemine Necdetin ona aşık olduğunu söyleyebilir...
Ama bu mu durduracak yani Yasemin'i...
Başka bir şeyler olmalı ama ben de anlamadım, ya yine saçma sapan bir sebep çıkarmasalar karşımıza! Yoksa Yasemin'in ölümü bizden olacak!!

spdr
ahmet bekleyedursun yasemin gitmeyecek ki zaten! bu işin sonu yine ayla-ahmet çiftine dayanacak çünkü en azından 197