Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
resmi görünce bende krize girdim merak etme.bencede unutsun ışıkı. :hıh
bütün sınıfla kavga ettim.hepsinin canı cehenneme.hiçbiri gerçek dost değil.şu 1 sene çabuk geçsin.o sınıfta okumak istemiyorum artık. :/
arkadaşlar ben avatar imza yüklemeye çalışıyorum ama yapamadım
yardım edebilicek birisi varsa eğer çok sevinirim işin içinden çıkamadım çünkü..
ve bugunku bolum güzel olucak bana kalırsa
özellikle yasemin ve necdetin ilginç gecesinde nolur onu düşünüyorum
çünkü fragmandada ipucu yok
herhalde necdet yasemine aşık olduğunu söyler
zaten en son teoyla necdet, necdetin yasemin konusunda bişeyler yapması gerektiğini konuşmuşlardı..
yaseminin neden annesine, ben hepimizin hayatını mahvettim yazıyo bilmiyorum
bide bunu çok merak ettim izleyip görücez..
resmi görünce bende krize girdim merak etme.bencede unutsun ışıkı. :hıh
bütün sınıfla kavga ettim.hepsinin canı cehenneme.hiçbiri gerçek dost değil.şu 1 sene çabuk geçsin.o sınıfta okumak istemiyorum artık. :/
O gözünün hali ne öyle... O kadar şişmez ki bir göz abartmışlar yani. Ama Işık kızımız biraz saf... Denizler öğrenirler bunu Yaşar'ın yaptığını Işık'a anlatmaya çalışırlar falan anlamazz... Zaten ben Işıkla Denizle Defneyle Yaşarla ilgilenmiyorum... Benim favorim Harun...:img-yes:
Sinemcim takma kafana boşver...Sınıfını değiştir, yoksa günler geçmek bilmez... Ciddi birşey olduğunuda sanmıyorum ama...
evet harun daha iyi.:img-yes:
yok canım ciddi.pazartesi müdür sınıfa gelecek konuşmak için.umarım bazılarının ağzını burnunu dağıtır. :/
yardım edebilicek birisi varsa eğer çok sevinirim işin içinden çıkamadım çünkü..
zaten en son teoyla necdet, necdetin yasemin konusunda bişeyler yapması gerektiğini konuşmuşlardı..
annesine yazmıyor zaten o meşhur günlüğüne yazıyor.ah o günlük ahmetin eline ne zaman geçecek onu merak ediyorum.ahmet ondan bundan değil günlükten öğrenecek herşeyi ama 5 yıl ama 10 yıl sonra :img-cool2
Bu gece izleyeceğiz ve göreceğiz ama ben yine de yazayım...
Yasemin orada yazarken Anne, yazmıyor...
Ahmet, yazıyor...
Senin benim ve Necdet'in hayatını mahvettim, diyor...
Zaten ben de seviniyorum, Yasemin'in ne hissettiğini sonunda anlayacağız, diye...
arzu-başak 13-04-07, 16:07 Arzucum valla gece sayfalar baya ilerler burda...
Mesela bi 40 sayfa ilerler...
Gece gelmeyenler de sabah ve öğleden sonra yarın doldururlar baya...
Karşılıklı yorumları da düşünürsek...
Ooooo...Ben mecburi bulunamıyorum yarın, babaannemin mevlidi var.
of mukocum içim daraldı...neyse yapıcaz birşeyler....allah kabul etsin canım..bende mecburi çıkıyor sayılırım...üniv.arkadaşlar çağırdılar...hepside uzaktan geliyorlar...gitmesem olmaz...
sude01 canım yasmin annesine değil günlüğüne yazıyor o söylediklerini..
messa benim favorimde harun..tabiki ahmetten sonra..ben ışık harun istiyorum ya..yaşarı sevmedim...
vuslatcım nereye kayboldun canım....
Kendin kullanmak için ise;
İstediğin avatarı bilgisayarına yükle. Kontrol Paneli>Avatar Düzenle>Göz At>Avatar diye takip et. İmza'yıda bilgisayarına indirmene gerek yok. Başkasının yapıp eklediği imzayı kullanacaksan Alıntı Yap seçeneğine tıkla istediğin imzanın linki kopyala aynı avatar yerindeki gibi İmza Düzenle seçeneğine tıkla ve yazı yazılacak bölüme yapıştır.
Yaptığın imza veya avatarı siteye yüklemek için. www.imageshack.us sitesine gir... Gözat'a tıkla imza veya avatarı seç Host İt de... Açılan sayfadan en son linki kopyala bu siteye gel mesaj yazdığımız bölümün üzerinde ki seçeneklerden küçük sarı dağa benzeyen kutuya tıkla oradaki yazıyı sil kopyaladığın linki yapıştır...
Öfff amma uzun yazdım...
yok vuslatım onunla geçmez.ilaç aldım ama daha yaniiyy:icon_sorr
böyle sıkıntı çekmeye devam edersem ülser olacağım.:sad53:
baharcan abla haber verdiğin için çok sağol.beğenmesine şaşırdım açıkçası.:icon_whis
sinemim yavrimmm demekki ilac bile fayda etmedi,bazen benimde oluyor ilac alsam bile fayda etmiyor ama sekerli ilik suyu dene derim,bazen ilactan bile iyi yardim ediyor,bilmemmi o migde yanmasini ben ah ah
allah korusun yavrimmm ne ulseri dur hele visnem
arzucugum hos bulduk tatlim
BAHAR-CAN ARKADASIM ben yazi yazmamistim ama senin yazdiklarin demekki tomris hanimin eline gecmis,insallah gercektende senin emeklerin bosa cikmaz,cok saolasin var olasin
valla senaryoyu bir an evvel toparlamalari gerekiyor acikcasi
saygilarimla
evet harun daha iyi.:img-yes:
yok canım ciddi.pazartesi müdür sınıfa gelecek konuşmak için.umarım bazılarının ağzını burnunu dağıtır. :/
İş ciddi desene... Müdürünüz halleder canım takma kafana... Sınıfın değişirse iyi olur kanımca...
of mukocum içim daraldı...neyse yapıcaz birşeyler....allah kabul etsin canım..bende mecburi çıkıyor sayılırım...üniv.arkadaşlar çağırdılar...hepside uzaktan geliyorlar...gitmesem olmaz...
sude01 canım yasmin annesine değil günlüğüne yazıyor o söylediklerini..
messa benim favorimde harun..tabiki ahmetten sonra..ben ışık harun istiyorum ya..yaşarı sevmedim...
vuslatcım nereye kayboldun canım....
Arzucum, Cansel'i severim bilirsin ama Ahmet'in bu saflığına ve pasifliğine dayanamıyorum... Önce Harun sonra Ahmet...:icon_whis
sınıfım değişemez.çünkü tek sınıf var.annem de bu yaşta mideni mahvettin dedi.bi insan bu kadar mı halasına benzer?!iyice müzo oldum ben.:icon_sorr
yapımcının düşündüklerimizi öğrenmesi çok iyi oldu ya.araya meemedle sivimi de sıkıştırmıştım.bu fırsat kaçar mı hiç? :img-pilot
mukocum rüyan güzelmiş:img-wink:...
bahar_can abla diziyle ilgili eleştirilerimizi tomris hanıma ilettiğiniz için çok tşk ederim...beğenmiş demek..dilerim düzelme belirtileri görürüz:img-yes:...
bence hem senaristlere hem de berene bir okutması gerekir dileklerimizi:img-blush...
dizi günü geldi de ben gz ile hs arasında gidip gelicem..ah şu kanal işleri:icon_sorr
yaseminin bizi deli etmeyeceği bir bölüm olur dilerim...
Sinemcim lise 2de iken seninle aynı dertten muzdariptim neredeyse canım...
Sınıftakiler acayip takmışlardı bana, hayır bi sebep de yoktu...
çok sinirimi bozuyorlardı vs...
Ama şimdi o günlri nasıl özlüyorum, hayat böyle işte...
Canını sıkma, elbette bi çözüm yolu bulunur...
Bu arada Sevim ve mehmetten bahsetmişmiydin sen eleştirinde
ben ona dikkat etmemişimmm
Aaa iyi etmişsin bacım:img-in_lo
mukocum rüyan güzelmiş:img-wink:...
bahar_can abla diziyle ilgili eleştirilerimizi tomris hanıma ilettiğiniz için çok tşk ederim...beğenmiş demek..dilerim düzelme belirtileri görürüz:img-yes:...
bence hem senaristlere hem de berene bir okutması gerekir dileklerimizi:img-blush...
dizi günü geldi de ben gz ile hs arasında gidip gelicem..ah şu kanal işleri:icon_sorr
yaseminin bizi deli etmeyeceği bir bölüm olur dilerim...
Sağol Avrajcım da ne yapacaz biz şimdi gerçekten...
Bizim ev üç diziyi de izliyor, IA, HS, GZ...
Şimdi ne yapacaz bu akşam...
GZ tekrarını başka bi gün verirler heralde...
Öyle izlerim...:icon_sorr
sayısal dersin öğretmenini küstürdüler.ders işleyemiyoruz artık ya.kadının yanına gittim.yüzüme bile bakmadı onlar yüzünden.o kadar fena oldum ki.bütün gün midem yandı ve ağladım.:sad53: birsürü laf ettiler.onlar gibi arkadaş olmaz.hiç de özlemem.
evet bebişim bahsetmez olur muyum hiç?:img-in_lo onları birlikte görmek istiyorum dedim.:img-blush
sayısal dersin öğretmenini küstürdüler.ders işleyemiyoruz artık ya.kadının yanına gittim.yüzüme bile bakmadı onlar yüzünden.o kadar fena oldum ki.bütün gün midem yandı ve ağladım.:sad53: birsürü laf ettiler.onlar gibi arkadaş olmaz.hiç de özlemem.
evet bebişim bahsetmez olur muyum hiç?:img-in_lo onları birlikte görmek istiyorum dedim.:img-blush
Zaten birlikteler...
Onları şöyle şihvetli bakışlar içerisinde görmek istiyorum deseydin:img-hyste
Anlıyorum bu arada sıkıntını, ben de buna çok benzer şeyler yaşadım o yıllarda...
Umarım düzelir; ki düzelecektir...:img-yes:
bizde birlik yok.hepsi birbirinin arkasından konuşuyor.bu ne biçim arkadaşlık!bundan sonra benden uzak olsunlar.hepimizin geleceğiyle oynuyorlar aslında.kadına o kadar üzüldüm ki.:icon_sorr
ya anlamıştır tomris hanım benim ne demek istediğimi.:img-blush hele soyadımı görünce kesin anlamıştır.:img-hyste
Doğru, sen Altintop yazmıştın...
Anlamaz olur mu anacım:img-hyste
Evet bizde de öyleydi, bizim de kadın hocanın kafasına süpürge atmışlardı Sinem...Herkes kendi kafasından konuşurdu ama ben tarafsız olduğum için de hocalarla yakın olan tek bendim, korkardım ama hocalar Allahtan beni bilirlerdi, bana bişe demezlerdi.Sen de takmamaya çalış, mutlaka düzelir...:img-yes:
mukocum evet zor bugün...ama ben gz'yi de es geçemem ki...hs'de yaseminin sahnelerlni, gz'de de ahmetinkini es geçtim mi tamamdır:img-hyste
şeboist canım, sıkma canını..düzelir:img-wink:...üzme kendini de çok...
hangi dersin hocasını küstürdüler bakalım?
Averaj alemsin canım, haklısın aslında:)
Benim de kumandam kayboldu, tv yi açınca atv de kaldığı için atv açılıyo, şimdi kalkıp habire tv a gidip düğmeden de değiştiremem...o yüzden ben bu gece mecburi Atv deyim:)
Averaj avatarına bayıldım canım:img-hyste
televizyon denen kutunun düğmesine o kadar az basıyorum ki... mesela her şey saçmasapan olsa da "hatırla sevgili var bugün, oley!" diyebilmek çok munis bir duygu.
Ben çıkayım..
Hatırla sevgili boyunca ve sonrasında burda olacağım zaten...
Haberlere bakayım şimdi gidip...
Bu arada yarınki Cumhuriyet mitingini desteklemek isteyenler Türk bayrağı assın, balkonlarına:img-yes:
Merhaba arkadaşlar!
Tomris hanım gönderdiğimiz eleştirileri çok beğenmiş... çok memnun kalmış... bu konuda açıklamayı en kısa zamanda al-fa yapacak bizlere... umarım eleştirilerimiz dikkate alınır ve bundan mantıksız şeyler görmeden, gerilmeden ağız tatıyla izleriz diziyi... :img-yes:
çok teşekkürler bahar_can ablacım, inş dikate alırlar...
sinemcim kadermi bu?
bende okuldayken bi kaç arkadaşım olmuştu ve sonda sırtımdan vurmuşlardı:icon_sorr
sonra okulda hiç arkadaş edinmedim...
türk okuluna gidene kadar...
sonra 5 arkadaşım oldu hepsini özlüyorum:icon_sorr
arkamdan vuranlar gavurdu ama bu türkler öle bişi yapmamıştı...
neyse....:sad53:
arzu-başak 13-04-07, 18:04 nilcim sen çok yaşa emi...allaha şükür daha bir arkadaşımdan herhangi bir darbe falan yemedim..allahta yedirmesin...
evet son 2 saat 15 dk...işte asıl bundan sonrası önemli çünkü şuandan sonra bana zaman geçmek bilmiyormuş gibi geliyor...1 dk 10 dk oluyor...
neyse dizimiz başlasada izlesek..yasmin neler yapıcak bu gece bizi sinir etmek için onu görsek....
nilcim sen çok yaşa emi...allaha şükür daha bir arkadaşımdan herhangi bir darbe falan yemedim..allahta yedirmesin...
evet son 2 saat 15 dk...işte asıl bundan sonrası önemli çünkü şuandan sonra bana zaman geçmek bilmiyormuş gibi geliyor...1 dk 10 dk oluyor...
neyse dizimiz başlasada izlesek..yasmin neler yapıcak bu gece bizi sinir etmek için onu görsek....
hehe bende sana demin iyi olup olmadığını srcaktım:img-hyste
o arkadaşına dinlettinmi şarkıyı??
bak görürsün oda dinlemeye başlıycaktır...
off geçsin şu 2 saat:icon_sorr :img-help: :icon_whis
arzu-başak 13-04-07, 18:15 hehe bende sana demin iyi olup olmadığını srcaktım:img-hyste
o arkadaşına dinlettinmi şarkıyı??
bak görürsün oda dinlemeye başlıycaktır...
off geçsin şu 2 saat:icon_sorr :img-help: :icon_whis
iyiyim iyiyim...dünden sonra anca kendime geliyorum...bir arkadaşım beni deli etti dün..ismini söylemeyeyim...baş harfi nil....
bayıldı şarkıya arkadaşım..inanamadı bu şarkıyı onların söylediğine...artık beni tehdit edemiyor....
evet ya bu 2 saat geçmez şimdi...allahtan benim abim gelmedi daha...ne kadar geç gelirse benim için kardır..bilg.başında zaman daha çabuk geçiyor kanımca....
Ben geldiiimmmm:img-hi:
Ama sayfalar ilerlememiş yine:)
Sıla'yı izliyor evdekiler, biraz baktım ben de ama sıkıldım:img-blush İzleyemiyorum o diziyi, ne yapayım...
Bizim diziye az kaldı...
Ah Averajcım, keşke GZ'yi şimdi verseydiler, HS'den önce onu izlerdik; cuma akşamımız da dolu dolu geçmiş olurdu:icon_sorr
Averaj alemsin canım, haklısın aslında:)
Benim de kumandam kayboldu, tv yi açınca atv de kaldığı için atv açılıyo, şimdi kalkıp habire tv a gidip düğmeden de değiştiremem...o yüzden ben bu gece mecburi Atv deyim:)
Averaj avatarına bayıldım canım:img-hyste
Ah Averajcım, keşke GZ'yi şimdi verseydiler, HS'den önce onu izlerdik; cuma akşamımız da dolu dolu geçmiş olurdu
canım o halde sen bu gece tek diziyle götüreceksin...iyi sevindim, yorulmayaksın:)
ama evet keşke gz şimdi olsaydı ama bu da dizi için ölüm demek:img-blush
avatarı ben de çok seviyorum..kim yaptıysa ellerine sağlık:)...
valla ben tek hs yi izlediğim için öyle bi sorunum yok allahtan
geometri,matematik,analitik geometri diyeyim ben sağa.:icon_sorr
anladım ben canım:img-wink:...ama sıkma canını yine de..inan hepsi hayal oluyor..dert etmeye değmez...
averaj'cığım bende mi öyle yapsam yaw.:img-hyste bir ordan bir burdan.:img-hyste
sinem'ciğim bugün kötü bir gündü galiba.sıkma canını fazla
canım özellikle hatırla sevgilide yasemin için tavsiyemdir:img-hyste yap tabi :)
meltem-cmbl 13-04-07, 18:22 slm arkadfaşlar nasılsınız
evettt yine bi cuma akşamına gelmiş bulunmaktayız acısıyla tatlısıyla tam 6 günn hs siz geçtii ama sonunda cuma geldii off çok heycanlıym çokmkk bakalım deniz defne sahnesi en merak ettğim sahneee
arzu-başak 13-04-07, 18:30 Ben geldiiimmmm:img-hi:
Ama sayfalar ilerlememiş yine:)
Sıla'yı izliyor evdekiler, biraz baktım ben de ama sıkıldım:img-blush İzleyemiyorum o diziyi, ne yapayım...
Bizim diziye az kaldı...
Ah Averajcım, keşke GZ'yi şimdi verseydiler, HS'den önce onu izlerdik; cuma akşamımız da dolu dolu geçmiş olurdu:icon_sorr
mukocum sende yani..ne güzel işte fazla ilerlemiyor sayfalar..bizde rahat rahat okuyoruz...çok yazarlar niye çok yazıyorsunuz deriz..yazmazlar niye az yazıyorsunuz deriz...bizide anlamak mümkün değil yani...benim abim gelir şimdi..of ya git şimdi hs beklemek için sılayı izle...çekilir dert değil valla....herkese iyi seyirler...
slm arkadfaşlar nasılsınız
evettt yine bi cuma akşamına gelmiş bulunmaktayız acısıyla tatlısıyla tam 6 günn hs siz geçtii ama sonunda cuma geldii off çok heycanlıym çokmkk bakalım deniz defne sahnesi en merak ettğim sahneee
slm meltem. (sanırım ismin meltem)
ya ben şu deniz ve defneye bi türlü ısınamıyorum pek bi ters geldiler bana.ikiside görüntüden geçtim huy bakımından çocukluktaki gibi değiller.
ay hele denize tahammül edemiyorum maalesef bu çocuk böyle değildi ağır uslu bir şeydi büyüyünce şımardı. hehalde sorun bende yaşım geçiyormu ne
böyle ağır uslu kişiler görmek istiyorum karşımda:icon_sorr
Arzucum nazar değireceğim zaten, yarın bu sayfalarda patlama olacak:img-hyste
Senin de abin gelecek desene...
Valla sonunda yeni ve ilginç bir bölüm varsa, Sıla tatlı bile geliyor ama tamamı değil...
Sonlarına bakarım ancak Sıla'nın:)
Ama ben hala düşünüyorum, ciddiyim hatta...Böyle ne kadar sinirlendirici sahneler olsa da suratımda masum gülümseyen bi ifade bırakacak bi sakinleştirici alsam mı diye:img-blush Çok gerginim ve asabiyim zaten son günlerde, bir de bu dizinin stresine dayanamam:img-pilot
meltem-cmbl 13-04-07, 18:35 slm meltem. (sanırım ismin meltem)
ya ben şu deniz ve defneye bi türlü ısınamıyorum pek bi ters geldiler bana.ikiside görüntüden geçtim huy bakımından çocukluktaki gibi değiller.
ay hele denize tahammül edemiyorum maalesef bu çocuk böyle değildi ağır uslu bir şeydi büyüyünce şımardı. hehalde sorun bende yaşım geçiyormu ne
evet cnm adım meltemm o zamn cnm saan bi tavsiye yaaşrı sev:) yaşar ağırr bir çocuk ağır abi:img-hyste ama uslumu onu bilemicemm:img-blush (ama çok tatlıb ya)
slm meltem. (sanırım ismin meltem)
ben sana pek katilmiyorum.. bence en güzel sahneler Denizli ve tabiki Ahmetli sahneler. Dogru, deniz eskiden gercekten daha akilli usluydu ama simdide iyi, yani en azindan istedigini biliyor ve bunu söyliyebiliyor.
Sonunda cuma qününe qeLdik.. Hs saatine de yakLaştık.. ;)
Buqün barii sinirLenmeden rahatça bir böLüm izLiyim diyorum
ama artık bu imkansız qibi.. Yasemin bu haLde oLdukça..
Bu böLümde Deniz - Defne sahneLerini baya merak ediyorum..
evet cnm adım meltemm o zamn cnm saan bi tavsiye yaaşrı sev:) yaşar ağırr bir çocuk ağır abi:img-hyste ama uslumu onu bilemicemm:img-blush (ama çok tatlıb ya)
zaten bende yaşarı beyeniyorum. ağır kelli felli delikanlı dışarda kurt evde kuzu hesabı. bence ışık bu delüganlıyı kaçırmasın
arzu-başak 13-04-07, 18:40 Arzucum nazar değireceğim zaten, yarın bu sayfalarda patlama olacak:img-hyste
Senin de abin gelecek desene...
Valla sonunda yeni ve ilginç bir bölüm varsa, Sıla tatlı bile geliyor ama tamamı değil...
Sonlarına bakarım ancak Sıla'nın:)
Ama ben hala düşünüyorum, ciddiyim hatta...Böyle ne kadar sinirlendirici sahneler olsa da suratımda masum gülümseyen bi ifade bırakacak bi sakinleştirici alsam mı diye:img-blush Çok gerginim ve asabiyim zaten son günlerde, bir de bu dizinin stresine dayanamam:img-pilot
bencede sen böyle söyleye söyleye nazar değecek kanımca....yahu bana acıyında az yazın...ay kesin siz bu gece 50 sayfa yazarsınız...yasmin ahmeti bırakıp gidecek ya sırf bunun üzerine 50 sayfa yazılır zaten...benim yerimede sövün ysmine bu gece..averaj duydunmu canım..yasmine ne derseniz arkanızdayım....
meltem-cmbl 13-04-07, 18:41 zaten bende yaşarı beyeniyorum. ağır kelli felli delikanlı dışarda kurt evde kuzu hesabı. bence ışık bu delüganlıyı kaçırmasın
hehe aynene yaa ışık yasarı kaçırmasın bunu gibisini zor bulur harubnda ii çocuk ama olmuyo zorlamamak lazım ya:)
off ama denizde çocuk gbii diyonya öle daha tatlı be
deniz böle fırlama bi tip çok sevrim öle kişilerii:img-blush
ben sana pek katilmiyorum.. bence en güzel sahneler Denizli ve tabiki Ahmetli sahneler. Dogru, deniz eskiden gercekten daha akilli usluydu ama simdide iyi, yani en azindan istedigini biliyor ve bunu söyliyebiliyor.
napayım işte sevemedim çocukcağızı bi türlü. denizciler kızacak ama gözüme batıyo napiiim. adam yakışıklı olmasına yakışıklı da. sanırsam ben elektrik alamadım:img-blush
Tamam Arzu, ben ağzıma geleni yazmaya hazırım, ama siteden kovuluruz o ayrı konu:img-hyste :img-hyste
Yok ya, Yasemin yüzünden sinirlerimi zıplatmak istemiyorum:hıh
Ama senin yerine de yorum yaparım ben, hatta sen yarın falan gelip yorum yapma, ben senin adına yorum yaparım:img-hyste
anammmm deniz sevilmicek çocuk mu yaa...
siz denize haruna kulp bulcağınıza yaşara bulun:hıh...tamam insanlar sağcı-solcu konularında yargılanıp değerlendirilmemelilerr ama yaşarda çok ileri gidiyor...herkes onun gibi düşünecek diye bir kural yokkii..ama beyimiz buna katlanamıyor..
normal bir durum mu sizcee buu?
averaj bakıyorum sen de benden oldun.burhan avatarları falan ne ayak? :)
valla ben öyle rahat biri değilim.hep kafaya takıyorum.sonra da böyle oluyorum.bazılarına dalmak istiyorum. :/
aman çok yazmayın.okuması zor oliiyy.:img-blush umarım kötü bişey olmaz dizide.yani daha kötü bişey.:icon_sorr
yaw denizin sevilmicek tarafımı var :img-blush ahmet 1 necdet 2 denizde 3 yani tatlı çocuk sanki elinizin altında öyle varda çocuğu beğenmiyorsunuz :hıh (espirik yaptım sakın kızmayın :D )
yaşara gelincede yaşardansa harun tercihimdir :img-yes:
meltem-cmbl 13-04-07, 18:52 anammmm deniz sevilmicek çocuk mu yaa...
siz denize haruna kulp bulcağınıza yaşara bulun:hıh...tamam insanlar sağcı-solcu konularında yargılanıp değerlendirilmemelilerr ama yaşarda çok ileri gidiyor...herkes onun gibi düşünecek diye bir kural yokkii..ama beyimiz buna katlanamıyor..
deniz sevilmeyecek çocuk değil hakkaten ölede
yaşarda ne var ben anlamadımm çok şeker biri bide diyosun ya yaşar herkez kendisinin düşündüğü gibi düşünmesini istiyomuşş
cnm denizde öle değilmii dneizde kendi tarafının doğru olduğınu düşünüyoo görmedenmi şu şirr kitabının şairi sırf sağcı diye neler yaptı denizde aynene yaşar gibi düsünüyo fark yok yanıı
arzu-başak 13-04-07, 18:52 Tamam Arzu, ben ağzıma geleni yazmaya hazırım, ama siteden kovuluruz o ayrı konu:img-hyste :img-hyste
Yok ya, Yasemin yüzünden sinirlerimi zıplatmak istemiyorum:hıh
Ama senin yerine de yorum yaparım ben, hatta sen yarın falan gelip yorum yapma, ben senin adına yorum yaparım:img-hyste
valla süper olur..nasılsa yarında giremeyeceğim...anca bir 10 dk bakar çıkarım....sen benim yerime yaz..hatta bütün yazdıklarının altına muko ve arzu yaz..oldu bitti..a sen no ayla grubundaydın değilmi..bak aylama birşey yazarsan onun altına benim ismimi yazma..kötü olur kanımca...benim abim geldi ben çıkmak zorundayım...size iyi sohbetler arkadaşlar....
anammmm deniz sevilmicek çocuk mu yaa...
şilimsi celallenme hemen canıııııım
zevkler ve renkler tartışılmaz. ben kişisel olarak denize pek ısınamadım.evt yaşarın da pek uslu bir çocuk olduğunu inanmıyorum zaten oda hedefine sinsi sinsi ilerliyor bunu fark ediyorum.deniz iyi bi çocuk kötü demedim zaten yalnız bi huyları var pek beyenmiyorum gençliğinden olsa gerek:img-yes:
deniz sevilmeyecek çocuk değil hakkaten ölede
yaşarda ne var ben anlamadımm çok şeker biri bide diyosun ya yaşar herkez kendisinin düşündüğü gibi düşünmesini istiyomuşş
cnm denizde öle değilmii dneizde kendi tarafının doğru olduğınu düşünüyoo görmedenmi şu şirr kitabının şairi sırf sağcı diye neler yaptı denizde aynene yaşar gibi düsünüyo fark yok yanıı
tatlımm adın meltem sanırımm:img-blush
evet denizde öylee ama yaşar gibi gidip sağcılara saldırmıyor kii sadece sözleriyle rahatsız ediyor onun gibi düşünmeyenleri..fazla küçümsüyo belki ama yaşar ondan daha beter...tatlılığına bişey demiyorumm ama ne o öyle sevimin dergisi için kötü şeyler düşünmeler falan..kendi görüşlerinin zıttını savunuyolar diye zarar vermek istiyor...deniz uygulamaya dökmüyor en azından...ama yaşar maşallah:img-pilot ona ne zararı var derginin..görmezden gelsin okumasın..illa zarar mı vermesi gerekiyor..??:img-pilot
Tamam Arzucum ortak düşüncelerimize Arzu da yazarım:img-hyste
Sana da bize de iyi seyirler, görüşmek üzere canım...bye
blue ivy ..
canım zevkler ve renkler tartışılmaz haklısın:):)
fazla sivri bi çocuk deniz:):)genç gibi görünüyorr ama aslında hala içindeki çocuğu öldürememiş olanlardann:)
düşüncelerini savunurken söküp atıyo içindeki çocuğu ama biraz dikkat onaa:img-wink:yoksa başına çok şey gelirr:)
Yaşar'ın şeker oLmadığına bnde katıLıyorum..
Ahh Işık.. Snii şmdi öyLe HarunLa qörmek vardı ya nyse..
Yaşar çok sert qörünüyor bnce..
blue ivy ..
canım zevkler ve renkler tartışılmaz haklısın:):)
fazla sivri bi çocuk deniz:):)genç gibi görünüyorr ama aslında hala içindeki çocuğu öldürememiş olanlardann:)
düşüncelerini savunurken söküp atıyo içindeki çocuğu ama biraz dikkat onaa:img-wink:yoksa başına çok şey gelirr:)
geliyor zaten başına çok şey çocukcağız sivri dili yüzünden sürekli dayak yiyor ona üzülüyorum aslında biraz kendini tutsa fenamı olur yani :img-wink:
yaa yaşar-deniz-haruna taktınız ahmetçim yataklara düştü onu düşünen yok :img-cray: vicdansızlarrr :D bu arada yaşarında çok kro bi tipi var bea :img-haha:
ahaha denizz ve kendini tutmak..
çok zıt kelimeler kanımca:)...
ama ona da hak vermek lazım...kendi haklarını daha doğrusu düşüncelerini savunmak istiyo..ama dozunu ayarlayamıyor..daha sonra da farklı düşünenleri etrafına topluyor...hem onun suçu..hemde çevresindekilerin saldırgan ruhu denizi hep çıkmazlara ve tehlikelere sürüklüyo:img-wink:
akıllanıcak..o da akıllanıcak...:)
ekonomik boy kankamın yazdığını okuyunca kendimi gördüm bir an.özellikle de bugünkü halim gözümün önüne geldi. :img-pilot
denizi seviyorum ben ya.başkaldırmaya meyilli... :img-pilot
ekonomik boy kankamın yazdığını okuyunca kendimi gördüm bir an.özellikle de bugünkü halim gözümün önüne geldi. :img-pilot
denizi seviyorum ben ya.başkaldırmaya meyilli... :img-pilot
:img-yes: deniz anadolu rockçı...başkaldırmaya meyilli:img-hyste
kanımca sende öylesin sinem ablacım...takmaa hepsi geçer...seni sallamayanı sen hiç sallamıycaksın..moralini mi bozdular onların sana yaptığını hatırla "bunlar için mi kasıyorum kendimi" de geç:img-wink:
denizi bende seviyorum yaa...sevilmiycek gibi değil ki..tabi seven var sevmeyen var..zevkler ve renkler tartışılmaz:img-pilot [:img-wink: ]
eee ne de olsa meemedimin oğluşu. :img-hyste
yok kız anadolu olmasın rockçı olsun sadece.:img-pilot
öyle olmiiyy işte bebişim.sağolsun her şeyim halam müzoya çekmiş.o da böyle delüdür.kafaya takar her şeyi.:img-pilot
bencede sen böyle söyleye söyleye nazar değecek kanımca....yahu bana acıyında az yazın...ay kesin siz bu gece 50 sayfa yazarsınız...yasmin ahmeti bırakıp gidecek ya sırf bunun üzerine 50 sayfa yazılır zaten...benim yerimede sövün ysmine bu gece..averaj duydunmu canım..yasmine ne derseniz arkanızdayım....
canım duydum da benim kardeşe telefonda moral seansım vardı yine...gecikmeli cevap için çok özür dilerim:img-wink:...
yasemine herşeyi söylüyoruz o halde:) ya kendine çeki düzen verir ya da lafı yer oturur yerine:)
averaj bakıyorum sen de benden oldun.burhan avatarları falan ne ayak? :)
valla ben öyle rahat biri değilim.hep kafaya takıyorum.sonra da böyle oluyorum.bazılarına dalmak istiyorum
canım ben burhanı çok severim..engin günaydını da:) sevilmeyecek gibi mi yahu:)
kafana elbette ki takacaksın ama bil ki şu anki yaşadıklarının çoğu su misali akıp gidecek..o nedenle söylemiştim:)...şimdiki arkadaşlarının kaçı senin hayatında kalacak ki bir düşün:img-wink:
eee ne de olsa meemedimin oğluşu. :img-hyste
yok kız anadolu olmasın rockçı olsun sadece.:img-pilot
öyle olmiiyy işte bebişim.sağolsun her şeyim halam müzoya çekmiş.o da böyle delüdür.kafaya takar her şeyi.:img-pilot
takma işte ablam yaa...bizde de çok oluyo olaylar falan..bi dakika önce haklısın bi dakika sonra bi bakıyosun bütün sınıf üstüne üstüne...yaa daha 7. sınıfım..bizim sınıfı görmen lazım..gruplaşmalar mı dersin..afralar tafralar..kaprisler..tripler..öğğ geldi yani artık..insan bi müddet sonra sıkılıyor öyle bir ortamda bulunduğu için..[bkz:ben]
averaj abla haklı..kaç tanesi senin hayatında kalıcakki bi kaç sene sonra...en fazla bi kaç ay sonra gülüp geçeceksin bu yaşadıkların için..başında öyle dertlerin olacakki bu yaşadıklarına bakıp "ben bunlara mı kafa patlatmışım ya" diyceksin..
yaşamış gibi konuştum şuncacık halimle ama ne biliyim yani haksızda sayılmam sanki:img-blush
neyse arkadaşlar hs saatine az kaldı kanımca..yine erken başlarsa kaçırmayalım başını..haberiniz olsun diye şeettimm:img-polic
aman ben ortaokuldaki kankalarımdan birini silmiş biriyim.onları da unuturum elbet.:icon_whis öğütünü dikkate alacağım.:img-blush bende birsürü burhan gifi var.istersen sana gönderirim.:icon_whis
rock forever :img-pilot
gönder gönder canım...çok sevinirim cidden:img-wink: kim olursan ol yine gönder:img-hyste
canını da daha fazla sıkma artık...ilerde çok güleceksin bunlara:img-blush
şilimsi canım sağol desteklediğin için fikrinle...
ay ben kötü oldum şimdi hem hs hem de gz başlıyor...
hepinize iyi seyirlerbye
niiilldefne-deniz sahnelerini bnde en az senin kadar heyecanla bekliyorum...aşk diye saygıyla bahsedebileceğimiz bir onların duyguları kaldı çünkü dizide..bi de sivimle meemed olsa tam süper olacakk ama:):)
ben şu kamptaki sahneleri çok merak ediyorum..denizlere saldırma bölümleri falan...
bi de deniz-defne sahnelerii araba sahnesi...eskilerden konuştukları bölümler falan:):)
ahh ahh kısaca yaseminin içinde olduğu bölümler dışında her saniyeyi merakla bekliyorum...:happy0064
hayy allahım düşündükçe çıldırıyorum..yasonun gözü önünde ahmeti sedyeye kaldırıyolar...yasemin ahmeti öyle görüp ankaraya sergisine gidebiliyo..daha önce gerçek aşk görmemiş olsam[nazlı-cemal:icon_sorr] bu kıza inanıcamda...
SILA BİTTİ..DUYRULUUURRR!!!!
Selamlar...
Oh ya, site çok yavaştı, sinir olmuştummm:icon_sorr
Dizimiz başlamak üzere arkadaşlar, reklam bitmek üzere...
Haydi iyi seyirler, ben üzülmeyeyim, mutlu olayım diye çikolata yiyorum bol bol:img-hyste
Hadi reklam arası görüşürüzbye
Bu hafta qeç başLadı.. :(
İnş qüzeL böLüm oLur.. sinir harbi yaşamasak en azından.. ;)
herkese iyi seyirLer..
:img-in_lo yürü be aylaaaa hislerime tercüman oldu resmen daha dorusu hislerimize
yasemen önce savunmaya kalktı kendini ama nasıl bakakaldı oh ona böyle bişey lazımdı biri gerçekleri yüzüne çarpsın artık :hıh
necdet bebişim nasıl heyecanlı gidiyooo ah değmez işte yasemne ama neyseee
esmer hatnu da daha sempatik gelmeye başladı gözüme gerçi necdetin yanına kimseyi yakıştıramıyorum necdetcim prenseslere layık
deniz de kaptı arabayı geziolarr :):)
rüyaya anzar değcek yaa çok tatlı bu kızz
No Ayla No Problem...
Hem de sonuna kadar...
Melek diyenler sakın bana savunmayın o kızı:hıh
Bu kız Necdetten betermiş yahu
Yaseminin söylediklerini duymasına rağmen yaptığına bak!
Nasıl sinir oldum anlatamam, Ayla'nın yaptığı karşısında...Ağladım ya, hiç ağlamamıştım, ağladım resmen...
No Ayla
No Necdet
No Problem:icon_sorr
meltem-cmbl 13-04-07, 20:43 aylaya bak ağzını burnunu dağıtacam şimdi ya hesap soruyo şuna bak:img-polic
ya ahmettede bir boy var sedyeye sığmadı:img-hyste
buarada aynı minibüsü ve aynı muavini kullanmışlar bolu minibüsü için:icon_whis
ayy valal cnmmm şy aylayının bende ağzını burnun u kırcam ne hakşla yasmeine bunları der yaa aylaını derdi sadece kendisi kendisini düşünüyoo ahmetin mutluluğu değil ahmeti düşünse böle laflar etmezdi geriiiiiiiiiiii
Kara fatma is basvurusu yapiyor
teonun surati cok komikti
bu yaseminde nekadar sacmaliyor hem ailelerin karsi cikmalarina olanlara boyun egmisti simdide aylaya dikleniyor
bir_adı_yok 13-04-07, 20:44 değerli aylacılar gördünüz mü melek aylanızı.
aman aman ne melek.
çok iyi niyetli canım.
ayla ne biçim konuştu yaseminle yaa..ona mı düşmüş ahmeti korumak...bayy aylaa ayağını denk all severim seni amaaaa fazla oliyysiin yııvvruummm...
denizler arabada süperdi...
şey dediler yaa sen izin alırsan şevket amcadan iş kesin yatar falan:):):)seviyorum ben bunları ya:)
yasemin yine papağan gibi" rüya senin kızın rüy senin kızın" şeklinde bir snfoni sergiledi..bi de ahmeti duysaydı yaa:icon_sorr...
şimdi selmada gidiyoo boluyaa..
ama ysemine yuhh yaa..bi de söylüyoo NECDETİ ÜZMEYİ GÖZE ALAMADIM diye..allahım ayla beter..yasemin ayladan beter..
ahmettt koçum benim kaç kurtar sen kendini bunların elinden yaa:icon_sorr
Yasemin Ahmetin elini tuttu...
Her şeyi ağlayarak anlattı
O gün gelemedim ne kadar gelmek istedim ama mesuliyetlerim ağırlaşmış ahmet yapamadım o an dedi
ama şimdi geldim dedi
Geç de olsa geldim
sana anlatacaklarım var dedi ve baştan anlatmaya başladı ve Ayla herşeyi tamamen duydu ve buna rağmen Yasemine hiçbişe bilmiyomuş gibi haince davrandı
pis kız
:hıh
yalcinersonmez 13-04-07, 20:45 dizi süper gidio yalnız her zamanki gibi yasemine gine gıcık olmaya başladım yavaş yavaş...deniz defne ışık harun işleri kebaaap!!!almışlar vosvosu wınnn!! gerçi denizde benden iyi olmasın güzel kullanıomuş arabayı kerata...
OoOF Yaso OoOF.. adamı qörüyon.. ne haLde oLduğu beLLi..
paso anLatıp durdun ya.. Seni dinLese bir tepki qösterirdi be..
O kdr şeyii AyLa için anLattın ya.. !
Ahmet bu durumdayken qerçekLeri açıkLayacağına bnce hiç
açıkLamasan daha iyiydi.. AyLa'da amma sinir bişi be..
Sanane be sanane.. hesap soruyor bide..
Yok yok bu AyLa meLek oLamaz..
Ne kadar kızsam da bnde Anti-Yaseminci oLamam...
Bu dörtLü çok hoşuma qidiyor.. Çok sevimLiLer vaLLa..
Ortam fLn süper..
Kampta Işık - Harun'da var.. süper.. :happy0064
meltem-cmbl 13-04-07, 20:46 ahmet beni dinliyormusun ahmettttt.:img-hyste çok komik ya.adam orada dünyadan bihaber hikaye anlatıyor.:img-pilot
cnm kız napsın bilmiyokii bilinç kaybı yaşadığını sonradan öğrendii
ay deniz defne ışık harunn çok tatlılardı ya bayıldımm off şu araba öğretme sahesi gelsin çok merak ediyimm
bu arada no ayla no problemm:img-hyste
değerli aylacılar gördünüz mü melek aylanızı.
aman aman ne melek.
çok iyi niyetli canım.
canım ağzından bal damlıyo:D:D:D
hehehe bide ahmetle evlenince aylanın içini tam olarak görecekler canım hehehehe...
buarada ben Denize gülüyodum o anda rızala ışık ne konuştular anlamadım?:img-hyste
nezahat almanyayamı gidiyomuş kurs için??
niyeki??
lale mansurun bi işi çıktı gelemedi herhalde sete o yüzden saçma bi bahaneyle çıkarttık accık diziden:img-yes: :icon_whis
Yasemine ben de çok kızıyorum ama lütfen bu bölümdeki durumunu göz önünde bulundurun ve ona göre yorum yapın...
Siz olsanız napardınız o an
Ayladan azar işitmediği kalmıştı zaten
uyuz
hadi herşeyi duymamış olsa neyse derim yasemine kızmakta haklı
ama Akıllı herşeyi de duydu
Ayladan nefret ediyorum
Sahne 1: Ayla, daha ilk andan itibaren melekliklerini sergilemeye başladı:img-hyste Ayy, ne iyi bir melekmiş bu böyle, sanırım Hristyian inanışına göre "düşen melek" dedikleri şey bu olsa gerek:img-wink:
Tamam, eğer Yasemin'in konuşmasını duymasaydı, Rüya'nın onun kızı olduğunu öğrenmeseydi bu söyledikleri bir bakıma mazur görülebilirdi; ancak şimdi maalesef:icon_whis
ayla en doğrusunu yaptıı ooh bi de laf soktu ayıp olmuyo mu necdet sen evlisin diye şu gerçekleri böyle yüzüne çarpmadan anlamıcaktı yasemen hanım
hala da kiraz mı ne o kadını arıcak
esmer hatunun işe alınması için necdeti beklicekler ya da necdte bi gelcek bi bakcak yeni eleman :blink:
Yasemin Necdet'e kıyamadım.. Rüya'ya kıyamadım qibi bişiLer dedii ya..
OooH ne iyi ya.. Ahmet'i buna rağmen kır..
Snra da kendii affetirmeye çaLış..
Yasemin'in AyLa'ya karşı oLAN tavrını fLn çok beğendm vaLLa..
Çok qüzeL konuştu..
alın size melek ayla.. necdet bile daha iyidir ondan. yasemin'e ders vermek bir ona kalmıştı zaten. haddini bilmez, densiz
bir_adı_yok 13-04-07, 20:49 yasemin biraz pasif kaldı ayla'nın karşısında.
madem herşeyi göze aldın.
ne diye geri dönersin, git ahmet'in peşinden.
ayla en doğrusunu yaptıı ooh bi de laf soktu ayıp olmuyo mu necdet sen evlisin diye şu gerçekleri böyle yüzüne çarpmadan anlamıcaktı yasemen hanım
hala da kiraz mı ne o kadını arıcak
esmer hatunun işe alınması için necdeti beklicekler ya da necdte bi gelcek bi bakcak yeni eleman :blink:
En iyisi mi
Allah aşkına tarafsız bakın Cansucum
Ya Yaseminin anlattıklarını duydu
Her şeyi bırak, onların bi kızı var ve necdet ile formalite bi evlilik yaşıyo
bunları duydu ve yaptığına bak
Ayladan gıcık kapıyorum
Baştan sezdim ben bunu ama
Boşuna içime doğmamış:hıh
masum_leydi 13-04-07, 20:51 aylanın melek olmadığı bu bölüm kanıtlanıştır arkadaşlar vatana millte haırlı olsun .şuna bak bide naıl hiçbişe bilmememiş gibi davraıyo
kıskanç bu kız kıskanç gözü göz değil allahım sabıur versin ahmetçiğime bu kız canından bezdiricek ahmeti baksana ahmet onun değilken bile naıl diye sen evli değilmisin ne işin var burda diye anam bide bunlar buluşursa filan ayla katil olur :)
ayla ahmet'i seviyor.seven insan herşeyi söyler.hem haksız mı?esas yasemin ne dedi?necdet'i üzmeyi göze alamamış.:img-pilot sorarım size bu nasıl sevgi?haketmiyor ahmet'i.gözükmesin gözüme.mıymıntı.:hıh
aylayı savunduğum her saniye için kendimden utanıyorum yani..höhh bee ysemin bile aylanın yanında masum kaliiyy...
sonuna kadar yasemşn bundan sonraa...ya yasemini desteklerim ya da kimseyi..ama asla aylayı savunmam artık..şeytana bak...ya da şeytan değil kara melek...!!!!!
kim oluyüün len sen hesap soruyün yasoya..cıkcıkcık!!!ayağını denk al düwerimm seni aylaa...kara melek..!!!
En iyisi mi
Allah aşkına tarafsız bakın Cansucum
Ya Yaseminin anlattıklarını duydu
Her şeyi bırak, onların bi kızı var ve necdet ile formalite bi evlilik yaşıyo
bunları duydu ve yaptığına bak
Ayladan gıcık kapıyorum
Baştan sezdim ben bunu ama
Boşuna içime doğmamış:hıh
aslında evet mukaddescm o an tarafsız bakamadım :icon_sorr yasemne sinir oldum ama sadece şey doğruydu yılarca herkes onlar yüzünden acı çektii
ama necdete ayıp olmuyo mu derken sırf susturmak için yaptı ya da belki de yasmen ne dcek diyee??
ne bilim o an sinirle öle yazdım ama necdete ayıp olmuyo mu diye biri sorgulamalıydı di mi??hadi şimdi ahmet hasta ama yasemnin geçen hafta yaptıklarına hala kızgınım..necdetten boşansın sonra ne yaparsa yapsın
ya şu ayla iice kendinden nefret ettirdi ya:img-yes:
şimdi defneninde ağzını burnunu dağıtacam:icon_whis
gıcık işte naptı şimdi bu utandımı yoksa denizi sevmiyo anlamadım ya:img-help:
ya şu denizle rüya ikilisi çok şeker ya:img-hyste
bütün diziyi o ikiliye ayırsalar izlerdim...
ya buarada ahmet uyurken nekadar karizmatik ya bende merak ediyodum cansel nasıl uyuyor diye:img-yes: :img-hyste
hall0000 cum şimdiye kadar melek diyen çıkmadı:img-hyste
buarada çok şükür canselin sakallarını gördüm ya nolur hemen traş olmasın:img-hyste
denizde haklı kek olayını unutmamış harununda beceriksizliğini görünce kızlardan yardım istedi:img-hyste
Yasemine çok kızıyordum ama kızgınlığımı aldı biraz bu bölümle...
Aylaya hala sinirliyim...
Selma ve Ahmet barıştılar tabii doğal olarak...
Bu bölüm biraz iyi gibi mi yoksa ben yediğim çikolatadan dolayı mutlu mu hissediyorum:img-hyste
ahmet iyileştiiiiiii:happy0064:happy0064
aylaya sinir olmaya tam gaz devam..ıyyy allahım ben bu kıza mı melek diyodum...böhöyyy yani...:)
yaseminin sevinmesi falan çok hoştu...
denizler çok tatlıydı yaa...bayıldımmmmmmmmm:)
araba sahnesi mükemmeldii!!!
Ahmet hicbirsey hatirlamiyor
Necdet cok komikti cok tatliydi ama bu beyazz :)
Bende istiyorum beyaz ayicik
denizin bakislar cok komikti kizlar foto cektirirken koptummm :)
meltem-cmbl 13-04-07, 21:17 heheheheeheh ayy şu araba sahnesi müthişti yaa defne utandı cnm o yüzden öle yaptı oda aşıkkk:img-in_lo ayy necdet rüyaya ayı aldıya o sahne çok komiktiya yasmein yinemı alşdınn:img-hyste diyoya koptumm necdetin ahreketleri falan anlatışı acaip güseldii
aylaya hala sinir olmaya devame diyomm
anam ahmetim nasıl açytı gözleribi öle ya bitiiim valla ay ne çabuk ileşti ilk öbnce gözlerini açtı domnra oturdu şimdide ayağa kalcak off yasoyuda hatırlamıyooo:icon_sorr
iReMJeLiBoN 13-04-07, 21:17 aylaya bak ağzını burnunu dağıtacam şimdi ya hesap soruyo şuna bak:img-polic
ya ahmettede bir boy var sedyeye sığmadı:img-hyste
buarada aynı minibüsü ve aynı muavini kullanmışlar bolu minibüsü için:icon_whis
aynen yaa atlıyordum üstüne sanane sanane bırakmıyorum ahmeti falan diyorum kendi kendime..=)
okaaaaaaaaann...
Y- binlerce ayısı var
O - evet bliorm bliorm ama ıı bu beyaz..
:D:D çoban olsunlar ya cok siriiinn..=)
Deniz defnenin elini tuttuğunda defne cok manyak baktı..=)
Aşırı Aylacılar var, onlar melek der merak etmeyin...
Ama görünen köy kılavuz istemez...
Her şey ortada...
Bu kız melek değil, kusura bakmayın...her şey ortada...
evet aileler acı çekti belki ama yasemin ve ahmet istemedi bunu
Yaseminle Ahmet de yıllarca acı çektiler ve çekiyorlar da ikisi de...
DenizLe Defnenin araba sahneleriii çok qüzeLdii de..
Bn Defne'yi biraz qarip buldm.. qözlerii fLn bir değişik..
Yüz ifadesii çok farkLıydı..
Deniz eLini tutunca da biraz farkLı davrandı.. Utandı mı..
rahatsız mı oldu anLamadm ki..
IŞık'ı az daha dövücektiim hee.. Tabii YaşarLa qitseydi..
Nyse kii akıLLı davrandı da ekMedii arkadaşLarını..
Bu arada Işık için daha küçük eLbise yokmuymuş..:img-hyste
o haLii neydii öyLe ya..
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler.ne kadar doğruymuş.:img-yes: yasemin çekti gitti ama ayla ve annesi yalnız bırakmadı ahmet'i.evdekiler bu bölüm ahmet'e az para ödesinler hep yattı dediler.:img-hyste
ankarada da ayrı odada mı kaldılar da yasemn böyle rahat rahat telefon ediyo
nasıl ayrı odada kalabilirler kii ????gerçi necdet evdeyken de teelfon etmişti :hıh
valla ahmet gözlerini açtı ben de sevindim :) ama dedi ya 2 tane doktor vardı daha ne istiyim adam dicek sandım biz neciyiz burda :) o da doktor sonuçta
kampa 4 ü değil kalabalık bi ekip gitcek sanmıştım bu durumda iş daha da tehlikerli yaşar ve arkadaşları basçak galibaaa ya da başkaları basçak yaşarlar kurtarcak
aaa muko savunurum iyi günde kötü günde arkasındayım.:img-hyste
Bilirim savunursun...Ama çarpıtmaya kalkma olanları, her şey ortada...Melek değil o kız:img-hyste
Şilimsi, aferin canım...
Bak olanları ne güzel analiz ettin ve doğru yolu seçtin...
Tebrikler...
arkadaşlar ben bu kiraz hemşireden ümitliyim. o söyleyebilir yasemin'in geldiğini. ahmet de bir şeyler hatırlamaya başlayınca bunların hayal olmadığını anlar
aaa muko savunurum iyi günde kötü günde arkasındayım.:img-hyste
aslıcım ben de senin arkandayım:img-hyste..
valla ayla ne yapsa yasemin kadar düşemez gözümde...
senaristlere slmlar..beni inandıramadılarbye
heheheheeheh ayy şu araba sahnesi müthişti yaa defne utandı cnm o yüzden öle yaptı oda aşıkkk:img-in_lo ayy necdet rüyaya ayı aldıya o sahne çok komiktiya yasmein yinemı alşdınn:img-hyste diyoya koptumm necdetin ahreketleri falan anlatışı acaip güseldii
aylaya hala sinir olmaya devame diyomm
anam ahmetim nasıl açytı gözleribi öle ya bitiiim valla ay ne çabuk ileşti ilk öbnce gözlerini açtı domnra oturdu şimdide ayağa kalcak off yasoyuda hatırlamıyooo:icon_sorr
ya gerçekten seviyomu?
ben anlayamıyomuyum???
offf neyse:icon_sorr
buarada ufaktan ufaktan iddiayı biz kazanıyoruz holeyyy:happy0064
ya şu ayla iice kendinden nefret ettirdi ya:img-yes:
nilim selam,tum arkadaslar selamlar
aylaya bu bolum itibariyle meleklikten cikip seytanliga terfi etmis bulunmakta
yaa yaseminin konutuklarini hem duydugu halde ama sen necdetle evlisin demezmi resmen kil oldum aylaya
aynen canim defnenin agzini burnunu bende yamultacam artik
utandi galiba baksana defnecik,seviyor canim bal gibide seviyor ama iste utandim ayaklarina yatiyor
ahh yasooo ahh ahmete konustuklarinda bosa gitti,seni duymadi bile hafizasi kapali oldugu icin
allahin domatesi ayladan o kadar lafi isitene kadar ahmetin yanina gitsene be ah yaso :img-pilot :img-pilot
saygilarimla
Bu arada, şu forumda bir-iki aydır okudukalrım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor. "Ayla, Ahmet mutlu olsun diye elinden geleni yapar, hatta bunun için aşkından bile vazgeçer."den tutun da, "Ayla sen bir meleksin", sonra da "Ayla, her şeyin iç yüzünü bildiğinde Ahmet'le Yasemin'e hiçbir şey yapmayacak". vs. vs... Sanırım bu bölümde hepsi çürütülmüş oldu:img-hyste Bu olay, "seven insan her şeyi yapar"dan ibaret de değil bence. Bakınız Necdet'e, Necdet de seviyor Yasemin'i değil mi? Ama, onun Ahmet'e olan aşkını görünce boşanmayı bile teklif etmişti 15. bölümde. Neyse:img-yes:
Deniz ile Defne de çok şirin yaa, ben bu Defne'yi çok sevdim:)
bir_adı_yok 13-04-07, 21:20 ya şu ayla iice kendinden nefret ettirdi ya:img-yes:
nil'cim galiba bu defne aşık olmaktan korkuyo.
hani ışık'la aşk üzerine bi konuşmaları vardı.ordan belliydi zaten.
aşk meşk olaylarına fazla girmek istemiyor sanırsam.
ama fazla kaçacağını düşünmüyorum.
deniz ggibi adamdan kaçılır mı be defne.dermişim şimdi.
ağlarsa anam ağlar gerisi ylan ağlar demişler.ne kadar doğruymuş.:img-yes: yasemin çekti gitti ama ayla ve annesi yalnız bırakmadı ahmet'i.evdekiler bu bölüm ahmet'e az para ödesinler hep yattı dediler.:img-hyste
Kızım görmedin mi hallerini
Yasemin nereye gidecekti
o durumda ben olsam ben de gidemezdim elbette
taraflısın taraflıı taraflııı:img-hyste aylayı temize çıkarcak ya her şey mübah Aslıya:img-hyste
Ohhh Yasemin Ayla'nın ağzının payını verdi bilmiş bilmiş konuşuyor hanımefendi yok aklını karıştırmaymış yok şöyleymiş Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunuda duydu kessen söylemez gıcıklığına Ayla'ya bu kadar sinir olmazdım ama şimdi acayip sinir oldum
yaa okan yaa çok tatlı annesi aramıyo rüyayı necdet arıyo necdete hala çıkarcı diyenler utansın artık.baksanıza yasemnden ne ahmete ne de rüyaya fayda var
kaç gündür kızından ayrı ahmeti yüz kere aradı rüyayı aramadı necdet söyleyince aklına geldi keşke ben de arasaydım ne demek yaa
neyse bende beyaz ayı istiyorumm:happy0064
Boşuna savunmayın Aylayı...
Birazdan Melal de gelir savunur...
:img-hyste
Neyse görenler gördü
Görmeyenler de görmeyiversin
Gıcık ayla:hıh
masum_leydi 13-04-07, 21:23 aylanın sevgisi egoistçe başka bişiy değil böyle sevgi olmaz olamaz dürütlükle seveceksin başta kendi çıkarlarınla değil
ayla nıck olmuyor kuzum başta düştün gözümden olmaz böle ssevgi sen çıkarıı seviyosun çıkarını
ben biliyodum aslında bunun böyle olacağını
iki hastaa baktı masum tavrı takındı die ah ne güzel ne melek ama aslında derdi hasta değilki ahmet gözünde hainlik var böylem gözleriyle yiiyo ahmedi
valla ayla antiliğine
ahmet yasemin forever diyorum
ayaklara baka aylada hele hele bişiy yokmuş gibi ahmet ona kalsın maksat pabucumun doktoru
no ayla abicim no ayla hatta anti ayla hatta hatta maxsimimum anti ayla
arkadaşlar ben bu kiraz hemşireden ümitliyim. o söyleyebilir yasemin'in geldiğini. ahmet de bir şeyler hatırlamaya başlayınca bunların hayal olmadığını anlar
ya o hemşire keşke yasemini dinleseydi herşeyi duysaydı hiç fena olmazdı:img-hyste
nil'cim galiba bu defne aşık olmaktan korkuyo.
hani ışık'la aşk üzerine bi konuşmaları vardı.ordan belliydi zaten.
aşk meşk olaylarına fazla girmek istemiyor sanırsam.
ama fazla kaçacağını düşünmüyorum.
deniz ggibi adamdan kaçılır mı be defne.dermişim şimdi.
evtttt!!! deniz gibi birinden kaçılırmııı ya atlanmazda tabii ama:))
kendini fazla ağırdan satmasın defnede aaa yoksa çok pis dalacam yaniii:))
Ohhh Yasemin Ayla'nın ağzının payını verdi bilmiş bilmiş konuşuyor hanımefendi yok aklını karıştırmaymış yok şöyleymiş Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunuda duydu kessen söylemez gıcıklığına Ayla'ya bu kadar sinir olmazdım ama şimdi acayip sinir oldum
arkadasim yaso aylanin agzinin payini verdide ne oldu sanki?
insan sevdigini o halde birakipta ankaraya gidermi?
ayla asla soylemiyecek,helede bu duyduklarini kesinlikle hemde soylemiyecek
aylayi severdik ama oda kelek cikti:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
saygilarimla
iReMJeLiBoN 13-04-07, 21:25 ya harbi haddini bilmez sen kimsin ki yani.. arqoda onun için bi küfr varda burada olmaz simdi..=)
resmen onların arasını nası bozarsın dedi yasemine ya..
sananeee..!:D
ya o zamanlar edep haya varmış şimdiki zamanda zonkkkk diye sevdiğini söleyiveriyolar:img-hyste
defne çokk utandııııı:D:D
ahmeti ayakta gördüm çok şükür..
ahmet traş olmaaaaa:img-hyste
ya şu nezahatin yaptığına bak ya...
rıza konuşmamakla haklı onlan bence:icon_whis
hehe yasemin ve necdet yalnız kalacaklar işte...
arkadaşlar bence tahmin ettiğimiz şey olmayacakkkkkk:img-yes:
bence çok önemli bi konuşma yapacaklar....:icon_whis
hehe yasemin ve necdet yalnız kalacaklar işte...
arkadaşlar bence tahmin ettiğimiz şey olmayacakkkkkk:img-yes:
bence çok önemli bi konuşma yapacaklar....:icon_whis
nilim selam kusum
aman yasoyla semizotu yalniz kalsalar bu saaten sonra ne yazar ki
ne halt yerlerse yesinler
amed son noktayi koydu inanamiyorum ya
yaso domateside defterine ayni seyleri yazdi
offf ya son umut kirintilarimizda tukendi iki cephedede:icon_sorr :icon_sorr
imdatttt valla artik deli oldum:img-help: :img-help:
saygilarimla
CANSEL_Tugce 13-04-07, 21:44 Dizinin sadece başını izleyebildim.babaannem rahatsızlandı bana neler olduğunu anlatırmısınız:icon_whis
haha harun çaktı bişiler denizi sıkıştırıyo çok komikler ya...
ya bu adamlar bu çocukları alıp nereye gtürcekler anlamadım??:img-help:
buarada mehmet yok nerde yaf??:icon_whis
Ne bunLar şmdi ya.. ALLa aLLa 2 Laf etmekte mi suç..
Gıcık herifLer ya..
2 Laf ettiLer diye qördükLeri muameLeye bak.. !
İnş başLarına kötü bişi qeLmez...
fundapehlivan 13-04-07, 21:46 Acaba şimdi Aylanın melek olmadığını anlamamış biri kaldı mı çok merak ediyorum!!
Çok ama çok şaşırdım, ben Aylanın melek olmayacağını düşünmeme rağmen bu kadarını da beklemiyordum!
İnsan Rüyanın onun kızı olduğunu öğrenir de nasıl Yasemine hayatından çık der ya!! Necdete ayıp değil mi diyor? Duydun işte niçin evlendiklerini...
Pes pes pes...
Ben bile böyle şeytan olduğunu düşünmemiştim...
Bencilliğin bu kadarı...
koyluler bizimkilere saldirdilar of yaaa
deniz nasilda birakin lan diye bagiriyordu oyle:img-wink: :img-wink:
saygilarimla
fundapehlivan 13-04-07, 21:47 Orta yer de ne güzel konuşuyorlar!!
Yalnız hiç de çırpınmıyorlar ona güldüm baya:img-hyste
Ya şimdi bunların hepsi dayak yiyecek galiba!!
Ellerinde odunlar nereye götürecekler acaba!!
Ben birankizlarincadira gidince onlara birsey yapacaklar sandim
Nasil korktum
Denizde defne diye bagriyor
Ayyyy gördünüz mü çocukları nasıl götürdüler...
Napacaklar onlara
offff:icon_sorr
mukcugum selam tatlim
gordum canim,nasilda goturduler coculari of ya
insallah hirpalamazlar pisler deluler:img-pilot :img-pilot
saygilarimla
bir_adı_yok 13-04-07, 21:48 nezahat elleriyle rıza'yı keriman'a itiyor arkadaşlar.söylemedi demeyin.
........
ahmet ne çabuk ayaklandı hayret.
çok acıdım yahu n'olucak bunların hali böyle.
oh yasemin necdet'e olan kotayı kaldırıyor galiba.
of ya bunlarıda mı görücektik.
........
şu kamp sahnesinde ürperdim resmen.
böyle korumasız nasıl gittiler.
Acaba şimdi Aylanın melek olmadığını anlamamış biri kaldı mı çok merak ediyorum!!
Çok ama çok şaşırdım, ben Aylanın melek olmayacağını düşünmeme rağmen bu kadarını da beklemiyordum!
İnsan Rüyanın onun kızı olduğunu öğrenir de nasıl Yasemine hayatından çık der ya!! Necdete ayıp değil mi diyor? Duydun işte niçin evlendiklerini...
Pes pes pes...
Bencilliğin bu kadarı...
Fundacım ne güzel söylemişsin...
Bunlardan sonra umarım Aylaya melek diyen olmaz, daha doğrusu onu melek görmeye devam eden olmaz...Yoksa PESSs derim...
Çocukların başına ne gelecek acaba...
Ya ben Yasemini anlamaya başladım:icon_sorr
Onun yerine koydum kendimi izlerken, şu durumda ben de onun yazdıklarını yazardım defterime...
Offff...
İşte Ayla şeytanının eline düştü garibim Ahmetim:icon_sorr
ahmetin istanbula dönüş sinyalleri verildi sannki
necdet ve yasemn evdeler ve yalnızlar o ilginç gece de yakınlaşırlarsa yasemn benden kaçsın kaçabileceği kadar :hıh
kızlara bişi yapckalar sandım kampı basınca ama anarşist sandılar bizimkileri bakalım kime teslim etcekler???
bi de deniz çok tatlıymış yaaa :) harun da nihayet niyetini belli atti ama ışık da ablasının kardeşi asla anlamaz hıh :hh
fundapehlivan 13-04-07, 21:49 Yalnız Yaseminin yazdıklarından tırstım...
Necdetle olacak sanki bundan sonra...
Hani ayrılığa alışmak lazım vs...
Bana öyle gibi geldi...
Ahmette kesin ayrıldıklarını kabul etti!
Yakında İstanbula da gelir!
Ayla da daha kalacak ya o zaman yakınlaşır o gıcıkla
ya bu yasemin nasıl anne.iki gün kızını görmemiş insan çıkıp bir bakar kızına.necdet daha ilgili valla.:img-pilot
köylüler sorguya çekecek herhalde gençleri.dövmeseler bari.:img-blush
Yalnız gidip de en ıssız yeri bulmuşlar kamp yapmak için yaa, insan biraz özen gösterir:img-yes: Acaba başlarına ne gelecek, kurtulurlar herhalde:img-help:
Bu arada bu bölümde Ahmet-Yasemin-Necdet-Ayla dikdörtgenini önceki bölümler kadar sık izlemedik, ya da CE'nin şu kirli sakallı karizmatik hallerini bu kadar görmek bana az geldi de ben böyle düşünüyorum:)
mukcugum selam tatlim
gordum canim,nasilda goturduler coculari of ya
insallah hirpalamazlar pisler deluler:img-pilot :img-pilot
saygilarimla
Vuslat Abla merhaba...Evet çok kötüü:icon_sorr Ben tecavüz ederler kızlara sandım ama dövecekler:icon_sorr
Vuslat Abla gördün dimi Ayla melek değilmişşşş:img-hyste
Evet ayla bir muddet kalacak..
Demekki ayla ve ahmet yakinlasacak
Ayla sevdigini itiraf edecek
Ahmetin umudu kalmamisti aylayla evlenecek
Yine mi ayrılık.Offffff ya hiç bir dizide aşıklar kavuşamıcakmı.Bir de kampa gitti arkadaşlar,odun topluyorlar,Defne Hanımın ayağında bir karış topuk
yasemin'in necdet'e bakışları hiç tekin değil.:img-hyste yavaş yavaş ısınacak galiba necdet'e.onun aşkı da bu kadar olur işte.:icon_whis
fundapehlivan 13-04-07, 21:51 ben bu ilginç gece ile ilgili iyi şeyler düşünmüyorum:sad53:
vuslat hayal oldu...
Aslında onu da anladım...
Ben eğer bile bile ahmetin hastalığını onunla beraber olursa kızarım diyordum şimdi kızmayacağım...
Ahmet iyileşti:img-hyste
Tabii tek sebep bu değil!
Defterine yazdıklarında çok haklıydı bence..
Madem birleşmeyecek ve Necdetle de hep evli kalacak... O zaman beraber olsun... Bu gayet normal
ya bu yasemin nasıl anne.iki gün kızını görmemiş insan çıkıp bir bakar kızına.necdet daha ilgili valla.:img-pilot
Sus, aylayı savunup yasemini kötülemek için elinden geleni yapıyorsun ama yemezler canım, hııı:img-hyste :img-hyste
e kız uyuyo napsın işte gidiverdi
Senaryo bu yoksa normal hayatta olsa bi çıkıp bakılır ama zaman ayırmamış senaristler ona alla allaaa:img-pilot
Vuslat Abla merhaba...Evet çok kötüü:icon_sorr Ben tecavüz ederler kızlara sandım ama dövecekler:icon_sorr
mukocum biiipp:img-hyste
bu kelimeden dolayi ben uyarilmistim dikkat et :img-hyste
bende oyle sandim ama oyle olmayabilir :icon_sorr
kizlari da dovmez insallah o manyaklarrrr :icon_whis
ahmetin annesiyle konuşması çok acıydı:icon_cry: :icon_cry: çok ağladım."artık umudum kalmadı" derken öyle bir yüz ifadesi vardı ki...
yaseminde nejdete nasıl bakıyordu öyle arabada çok sinir oldum.nejdeti de umutlandırıyor boşu boşuna.
Acaba şimdi Aylanın melek olmadığını anlamamış biri kaldı mı çok merak ediyorum!!
Pes pes pes...
Bencilliğin bu kadarı...
Canım ben de bu kadarını beklemiyordum doğrusu,herşeyi bilmese neyse bi de duydu utanmaz melek mi şeytan mı anladık (gerçi Ayla'nın neler yapabileceğini biliyoduk ama hasetinden:img-hyste ) insan hiç mi sevdiği adamı düşünmez ha....
Bu arada tahminlerim de doğru çıktı "Anarrrşik bunlar"die dövecekler:sad53: Yaşar'ın bu konuda suçsuz olduğunu biliyodum ama ona bugün kızdım:img-cool2 Mehmet'i döverse onu hiç affetmicimmmm bi de 27 Mayıs hakkında konuştukları yüzünden:sad53:
zaten anneden gizli iş yaparsan hep başına bişi gelir.bu dünyanın kanunudur bu:img-hyste :img-hyste defne ve ışıka fean patlıcak bu şin sonu
yasemin neden arabada necdete öyle bakıyodu valla insan sevdiğine öyle bakar bu kız ne yapmak istiyo şimdi de necdetin odasına giderse bence ahmet&yasemn aşkını savunanlara çok kötü olur
umarım yapmaz öyle şeyy biz necdetimze o esmer hatunu alcazz zaten neco gelsn işe alcak o kızı
koyluler bizimkilere saldirdilar of yaaa
deniz nasilda birakin lan diye bagiriyordu oyle:img-wink: :img-wink:
saygilarimla
ehh bağırcak okadar defnede -denizzzzzzzzzzzzzzzzz diye bağırıyodu kahramanı onun ondan:img-hyste
ya muko saçmalama yuh yani sende abarttın:img-pilot
bence erkekleri döverler kızlarıda bi yere bağlarlar ama sonra ne yaparlar hişç bi fikrim yok ya??
buarada onlar gerçek köylüydü galba (figüran falan değiller) çünkü rol yapamıyolardı:img-hyste
fundapehlivan 13-04-07, 21:53 yasemin'in necdet'e bakışları hiç tekin değil.:img-hyste yavaş yavaş ısınacak galiba necdet'e.onun aşkı da bu kadar olur işte.:icon_whis
Eğer ümitsizse sonsuza kadar onunla evli kalacağım diyorsa beraber olsun zaten...
Tek taraflı bakmayın, Ahmette aylayla olacak...
O zaman Ahmetin de aşkı o kadar...
Ayy ben ne diyorum ya:img-hyste
Canselcilikten çıkıp berenci olacağım neredeyse:img-hyste
Tabii ki bu imkansız ama tarafsız bakıyorum olaya...
Yasemin vazqeçti sanırım..
Ama bu NecdetLe yakınLaşmasını qerektirmez..
Umarım yapmaz öyLe bişi...
Ahmet'te kirLenmişti.. :img-hyste (kirLii saKaL) biraz daha oLsaydı
ne de qüzeL oLurdu ama nyse..
İyiLeştii kendine qeLdi ya.. Ooohh..
Ben eğer bile bile ahmetin hastalığını onunla beraber olursa kızarım diyordum şimdi kızmayacağım...
Madem birleşmeyecek ve Necdetle de hep evli kalacak... O zaman beraber olsun... Bu gayet normal
haklısın da fundacım ben daha pembe gelişir olaylar diye umuyordum. hani bu kadar tepki gösterdik boşa gitmez diye düşünüyordum
nezahat elleriyle rıza'yı keriman'a itiyor arkadaşlar.söylemedi demeyin.
........
ahmet ne çabuk ayaklandı hayret.
çok acıdım yahu n'olucak bunların hali böyle.
oh yasemin necdet'e olan kotayı kaldırıyor galiba.
of ya bunlarıda mı görücektik.
........
şu kamp sahnesinde ürperdim resmen.
böyle korumasız nasıl gittiler.
evet nezahat resmen kendi elleriyle rizayi keriman (lahana bebege )resmen itiyor:img-pilot
valla amedin iyilesmesine bende sasirdim kaldim(normalde grip oldugunda bile insan 1 hafat yatiyor,oysa ahmet kolera odugu halde carcabuk iyilesti,hatta o zamanin sartlarina gore:img-yes:
kamp sahnesi gercektende urperticiydi
denizin defne diyisi hostu:img-in_lo
saygilarimla
Ya Biraksinlar çocuklari Düşünmek Konuşmak Suçmu Dicem Ama Suçmuş Ozman Işte...
Kizlara Bişey Yapamzlar Bence Olan Denizcimle Haruna Olur Yazik Yaa:(
Bu Arada Ablasinin Kardeşi Işik Saf Ya çocuğu Harunu Yani Nasil Sinirlendirdi Ama Harunda çok Tatliymiş Buarada..
Ya Hep Bu Gençleri Verseler çünki Büyükler Saçmaliyo Artik
Hele Ayla Yolucam Onun Saçini Başini Bence Saklanamayacak Kadar Büyük Bişey Duydu Nasil Nasil Sölemicek şimdi Onu Ya
Pes pes pes...
Bencilliğin bu kadarı...
Ağzına parmaklarına sağlık bu arada acaba Kiraz hemşire Ahmet'e siz hastayken bir bayan geldi daha sonrada aradı diye söyler mi ?
Bakın gelin anlaşalım...
Bundan sonra Aylaya melek demeyin ha kurban:img-hyste :img-hyste
Tescillendi işte bu bölümde...
Tamam Yasemin kızdırıyo bizi ben de kızıyorum falan ama Ayla Melek değil , okey to:img-hyste :img-hyste
Yasemin budur işte.:img-in_lo
Kızını özlemez,Ahmet'le temelli ayrılık kararı alır...
Her şeyi kabullenmiş,görmüyor musunuz?Ahmet'in başka bir kadınla olabileceği fikri bile mantıklı geliyor ona.
Neden?Necdet'i üzmemek için.:img-blush
Bu senaristlere güleyim mi,ağlayayım mı bilmiyorum artık.:icon_sorr
fundapehlivan 13-04-07, 21:54 Bu hafta Harunun da kesin ışıktan hoşlandığını anladım...
Nasıl böyle bozuktu, Yaşar senin peşinde mi derken...
Bu arada Yaşara da bravo ve yuh...
Kızın evini bile bulmuş...
Yahu ne istiyor bu çocuk!!
Yaa ilginç gece derken nereden biliyorsunuz öyle bir "ilginç gece" olacağını:icon_whis Olsa bence kesinlikle fragmanda yer ederdi. Hem artık dizide bir süreliğine de olsa, Ahmet de Yasemin de gerçek anlamda kendi yollarını çiziyorlar. O bakımdan olsa bile hoş karşılamak lazım:icon_whis Ben asıl ileride Ahmet'le Ayla'nın çocuk denemelerine nasıl katlanacağım, onu bilmiyorum:icon_whis
Ayrıca, birkaç kişi, Yasemin'in Bolu'ya Ahmet'in peşinden gitmesi gerektiğini yazmış. Valla Ayla bana öyle bağırsa ben koşa koşa ülkeyi terk etmiştim. Yani suçlamamak lazım:img-hyste
bir_adı_yok 13-04-07, 21:55 aylayı izlerken, gıcık şey söylemedi ahmet'e yasemin'in geldiğini dedim.
kardeşimde , ben olsam bende söylemezdim.dedi.
hak verdim yani.
şimdi bu ayla seviyo ya.tabii necdet'le bunun sevgisi biraz bencil kaçıyo ama
kehretsin yav seviyolar işte.
Allah'ım yarabbim deliricem resmen.
Ahmet'de nasıl hemen iyileşti anlamadım:icon_whis 2 dk.önce çok bitkinim diodu 2 dk sonra "çocuk da yaparım kariyer de" moduna geçti helal olsun valla:img-hyste
evt bencede ahmet yasemine layık değil boşver ahmet ya başka kız mı yok (ayla ve yasemin dışında:img-hyste )
yasemin naparsan yap....:img-pilot
mukocugum canim merhaba
aman agzindan yel alsin tatlim,dovmeseler bari gencleri
gordum kusum gordum,aylayi gordum melek diye bagrimiza bastik oda seytan cikti:img-pilot :img-pilot
saygilarimla
fundapehlivan 13-04-07, 21:56 Ağzına parmaklarına sağlık bu arada acaba Kiraz hemşire Ahmet'e siz hastayken bir bayan geldi daha sonrada aradı diye söyler mi ?
Evet benim de aklıma geldi o!!
Kesin söyler bence...
Ama ne işe yarar ki!
Zaten Yaseminin kendisini sevdiğini biliyor!
Merak edip arasa kaç yazar...
Kurduğu düzeni kırıp ahmete gelemiyor ki!
bence de normali bu ama istemyorum böyle bşi
aslında ayla kendince şurda da haklı onu bırak da mutlu olsun..yani ahmetle ben yuva kurmak istiyorum gibi bişi dedi :img-hyste
ama yasemn sonunda gerçei anladı "ya tamamen ona gitmeliyim ya da tamamen göüşmemeliyizz."
bence gitsin ahmete necdet elini sallasa 50si gerçi ahemt de öle ama :hıh:img-hyste :img-hyste napalım gözleri başkasınaı görmüyo
eğer yasemn ve necdet yakınlaşırlarsa bilin ki televizyona uçmuşumdur :img-hyste hatta ayşe de uçmuştur di mi ayşee??
şu gençlerin sahnesini ne kadar özensiz çekmişler...
yönetmen motor demiş bunlar da figüranlarla oynuyor..
niye hiç korkuyor gibi görünmediler:img-blush
Tek taraflı bakmayın, Ahmette aylayla olacak...
O zaman Ahmetin de aşkı o kadar...
ne tek taraflısı yahu.ahmet birlikte olmaları için elinden geleni yaptı.daha napsın?:img-pilot yasemin'i evlenmiş çocuk sahibi olmuş sanıyor.yasemin sevseydi gerçeği açıklardı.
Harun.. çok şekerdi ya.. NasıL da sinirLendii ama.. =))
Işıktan hoşLandığı beLLi.. ama bizim saf ve yaLancı kız
anLamadı tabi..
Bu arada çocukLara bişii oLmadıı.. OOoh be.. ;)
anaaa amedle aylaya resmen kesisip duruyorlar,amed simdi pataklayacam seni haberin olsun
nasilda bakti oyle aylaya yaa
imdattt tutmayin beni valla simdi aylanin saclarini yolacam
sevimli.girl 13-04-07, 22:04 ayla bir melek
bence ayla söylediği her harfte haklıydı her kelimede değil. yasemine birinin azının payını vermesi gerekiyordu. ayla güzelce verdi. ohhhhhhhhhhh iyi oldu.
ya sabaha kadar beklediler ben bi aşk itirafı beklerdim ama neyse:img-hyste :img-hyste :img-hyste
buarada sevim şevkete bende geliyim deyince şevket istemedi çünkü sevimin hazırlanması saatler alır anca makyaj yapcak:img-hyste
sevimi ilk defa makyajsız gördümde:))
buarada ne kötü rüya dedesi olduğunu bilmiyo ya:icon_sorr
şevket dede olmak ii bişi herhalde diyo offf offf o senin torunun ya...
pis yasemin...:img-polic
ben yanlış mı duydum yoksa nejdet ve yasemin bu gece rıza da mı kalacaklar?
yani bu ikisinin aynı odada yatma zorunluluğunu ortaya çıkarıyor...inanamıyorum...korktuğum başıma gelecek galiba.
Rüya aile üyelerini tek tek tanıyo ne güzel:happy0064 bi Sevim ile Defne Halası kaldı........bu arada Ayla'daki nasıl bi bencilliktir öyle saçını başını yolasım geldi o yılan gözleriynenn Ahmet'i yedi resmen:img-hyste yolluuuu bu kız yolluuuuuu:img-hyste
teoyu gebertecem artik(maydonozluga yine devam)
lale desen kara borulcenin ise alinmasi icin necdeti ikna etti
saygilarimla
Yaaa.. nasıL yani..
aYLa bişii diyecekmiydi sizce..
OOf adam qeLicek başka zaman buLamadn mı..?
Ahmet hayaL sanıyor ya... Ahh AyLa söylesende
bizde senin meLek olduğunu düşünsek.. :P
Yap bize bir kıyak..
Bu arada saçını başını yoLcam AyLa'nın..
ne diye öyle bakınıp bakınıp duruyor..
amede ayla tam soyleyecekti yasminin geldigini allah kahretsin o adam gelince aylada sustu
off yaa amed yasonun geldigini bilmiyor,sadece hayal gordugunu zannediyor
Harun.. Bu çocuku çok sevdim ben ya..
çok hoşuma qidiyor vaLLa hareketLerii... =))
YaLnız 2si de aynı yaLanı söyLüyor..
O benim çocukLuk arkadaşım..:img-hyste
Oysa aşıkLar.. :img-wink:
Şu ayLa bir an önce İstanbuLa qider mi..
FazLa kaLdı da... :img-wink:
semizotu ickileri masallah kasasiyla getirmis eve
ay bu yasmin icki icecek simdi
kizlar SIKI TUTUNUN KOLTUKLARA her an korktugumuz sey basimiza gelebilir:icon_sorr :icon_sorr
Vay uyanık vay cingöz Necdet vayyyyyyy:img-cool2 Yasemin'i sarhoş etcek atcak odaya ya nie bu Ahmet vaktinde hiç bu çocuktan örnek almamış ya Necdet tam bi cingöz Ahmet tam bi Küçük Hüsam :img-hyste
ya hemen nasıl iğleştiler anlamadım ya yataklar falanda boşaldı:icon_whis
aylayla ahmet yakınlaşıyor...
necdetle yaseminde...
deniz hadi yıvvrumm biraz elini çabık tut:img-hyste
harunda eski arkadaşıyla kavga etti ya bak dostlarken noldu...
Yaaaaaa
Gördünüz mü
bu ara benim tahminlerim tutmaya başladı
ben dedim size Yasemin sarhoş olur da öyle bişiler olurrr
hayıırr yaaaa
çok canım sıkıldı şimdiii
Bu arada Bahar Abla Köroğlundan bahsetti Ahmet sonundaaa
fundapehlivan 13-04-07, 22:19 Vay uyanık vay cingöz Necdet vayyyyyyy:img-cool2 Yasemin'i sarhoş etcek atcak odaya ya nie bu Ahmet vaktinde hiç bu çocuktan örnek almamış ya Necdet tam bi cingöz Ahmet tam bi Küçük Hüsam :img-hyste
Yok ya...
Bakın görürsünüz sarhoş filan olmayacak Yasemin!
Daha içmezler sanmıyorum...
Ama Yasemin içten bitirdi ya ahmet...
Yani ayrılığı kabul etti ya...
O bilerek gidip onunla beraber olacak bence..
evet yasemin çok mutlu valla onun psikolojisini anlamak imkansız neyse ahmetten uzak dursunda artık!!ayla ne güsel konuştu:)ya tam gitsin yada hiç gitmesin yeter ahmette insan..rüya meselesinide öğrense herşey güzel olucak!!
anaaam nasıl da rakı içiyo necdetim yerim ben onu :)
yaa sanırım şimdi eski defterler açılcak necdet ve yasemn arasında
ayla da tam sölicekti yasemn geldiğini doktor geldi :hıh
rıza ve şevketn karşılaşması güzeldi:img-yes:
Vay Necdet vaayyy
Kızı sarhoş etti
sonra da hayıııırrrrr:icon_sorr
OLAN ZATEN AHMETİME OLUYO
bu yetmezmiş gibi Ayla yılanının eline düştüüüü
offffffffffffff
fundapehlivan 13-04-07, 22:20 Bu arada Ayla şeytanlıklarına devam ediyor...
Ahmete yasemin geldi demedi... Zaten yasemine söylediklerinden sonra Ahmete geldi demesini beklemiyordum...:img-hyste
Yani doğal olarak...
Bence, Necdet ickinin verdigi cesaretle Yasemin'e yaklasacak. Ama Yasemin yine reddedecek. Bunun uzerine Necdet de iyice umutsuzluga kapilacak ve borulceyle iliski/ask baslayacak. Yani umuyorum demeliyim. Yasemin kendini Necdet'in kollarina atarsa affetmem. Diziyi de seyretmeyi birakirim herhalde. Artik iyice tadi kacar.
semizotu sarhos
bizim domateste sarhos
hayda halayci basi olarak basliyorum halayi cekmeye,mukm,nilim,arzucugum,fundacigim,averaj ve adini sayamadiklarim takilin pesime halay cekiyoruz
ruyaya kardes geliyooooo:icon_sorr :icon_sorr
ahh yaso ahh sen once amedi diri diri oldurdun,simdide bizleri
Rıza ve Şevket'in karşılaşma sahneleri süperdi.Her iki ustayı da performanslarından ötürü kutluyorum ve ayakta alkışlıyorum.:happy0064
semizotu ickileri masallah kasasiyla getirmis eve
ay bu yasmin icki icecek simdi
kizlar SIKI TUTUNUN KOLTUKLARA her an korktugumuz sey basimiza gelebilir:icon_sorr :icon_sorr
eski müzikte geldi eski hatıralar falan olacak gibi bişiler aman olsun ya bizene...:icon_whis
buarada mehmetin dövülme olayı haftaya kaldı kanımca:img-yes:
fundapehlivan 13-04-07, 22:21 Vay Necdet vaayyy
Kızı sarhoş etti
offffffffffffff
Evet canım ya...
Ama benim bu düşüncem kesinlik kazandı...
Bana göre ayla tescillenmiş şeytan artık:img-hyste
Arkadaşalr Noluyoo Vala Bence Bu Gece Pek Hayirlara Vesile Olmicak Ahmet Yasemin Için
Bence Necdet Itiraf Edicekk Bişiler Olicak Kesin Aralarinda
Ahmette Aylanin Yaninda Mutlu Onla Ewlenicek Kesin Artik
Ya Zaten Yalan Bunlarin Hepsi Defne&deniz Diorum Ve Harun&işik
Gerisi Yalan Oldu..
Ya Lütfen araLarında bişii oLmasn..
Yksa bittin sen Yasemin bittin..
Pasoo içip durduLar ya..
Ahmet - AyLa zaten ayrı bir aLemde..
AyLa söyLiycekti.. Adam herşeyii mafetti..
Şİmdii herşey iyi qiderken onlar akLına biLe qeLmez ki..
Yasemin içkinin etkisiyle Rüyaya kardeş getirecek...
Boşuna değildi kardeş istiyorum, repliği
Ayrıca Cansel röportajında Yaseminin çocuklarının çocukları cümlesini kullanmıştııı
Allahım bunlarınki aşk değil Ahmete yazıkkk
Yasemin Ayla gidin Ahmetimin başından
valla sarhoş marhoş anlamam yasemn hanım uzak dursun necdetimden madem kendine hakim olamıcak içmesin..ama ben ahla sanki konuşcaklar diye dşnüyorum o kötü ihtimali düşnmek bile istemiyorum
ayla da ahmetin annesi varken neden ahmetn evinde kalmadı ki hadi öbür zamanlar bi kız bi erkek aynı evde kalamaz dieydi ama annnesi gelce kalabilirdi:img-yes:
fundapehlivan 13-04-07, 22:22 Rıza ve Şevket'in karşılaşma sahneleri süperdi.Her iki ustayı da performanslarından ötürü kutluyorum ve ayakta alkışlıyorum.:happy0064
ya ama Rızanın nasıl gözleri doldu...
Çok kötü oldu, ne olursa olsun seviyor Şevketi...
Ama kendisi için gelmediğini öğrenince hayal kırıklılığına uğradı sanki!
ya bu yaseminin aşk anlayışında mı bir sorun var
yoksa bende mi
kız ne kadar mutluydu öyle yaa
ahmet orda "kolera" olmuş o sergilerde geziyordu
helal olsun vallaha...ne aşkmış gözlerim yaşardı
ciddi ciddi beraber olacak galiba bunlar ya.
eğer yasemin bunu yaparsa allah yarattı demiycem tekme tokat dalacağım:dito :dito :icon_evil :icon_evil
mahvetti güzelim aşkı yok etti yasemin...
oh şimdi müzik açarlr,dans ederler,sonra da doğru yatağa...aklımı oynatmak üzereyim.feci sinirliyimm...yasemin beni kesmez nejdete de dalmak istiyoruumm....
archeologue 13-04-07, 22:23 haruna çok pis dalacam ama böyle yaparsa :hıh
aslında iyi çocuk hoş çocuk severim kendisini amma ...:)
ışık&yaşar dan yanayım:img-in_lo
bir_adı_yok 13-04-07, 22:24 dikkat ettimde arkadaşlar,
ben bu necdet'i yasemin ve rüya'dan ayrı sahnelerde ne çok seviyomuşum.
pastanedeki 3'lü çok güzeldi.
ilk defa necdet'i büyük keyifle izledim.
ama sanırım birazdan tvden içeri girip boğabilirim.
Alın size ilginç gece...
Tüüüü Yasemin'e...
Utan utan...
Sarhoş da olsa insan yapmaz böyle bişey
yapmaz dimi
ben olsam yaparmıydım
yok yaaa
:icon_sorr
Vay Necdet vaayyy
Kızı sarhoş etti
offffffffffffff
mukocugum
semizotu yasoyu sarhos etti canim
yes yes yes gidisat onu gosteriyiiii:img-pilot :img-pilot
evet olan hep acilarin cocugu kucuk husamettine oliyiii
ya yilana ne demeli
offf ki ne offff
Ya Necdet içkinin etkisiyLe beLkii Yasemin'e aşkını iLan eder..
KonuşurLar..
neden kardeş bekLiyoruz ya..
bu kdrını da yapmazLar herhaLde..
amin amin.:img-hyste
evet değil mi canım ya:img-hyste
valla ben aylanın yerinde olsam ahmeti aşk anlamında sevmesem bile yine yasemine kızardım..
ayşecik'in bir filminden de alıntı yapıvereyim hemen..desteğimiz olsun:img-hyste...vazoyu kırayım ve tamir edilse bile eskisi gibi olur mu diye de sorayım:img-hyste..
ayrıca ayla ahmete tam da söylecekti ki mukadderat işte:img-hyste
bir_adı_yok 13-04-07, 22:26 Yasemin içkinin etkisiyle Rüyaya kardeş getirecek...
Boşuna değildi kardeş istiyorum, repliği
Ayrıca Cansel röportajında Yaseminin çocuklarının çocukları cümlesini kullanmıştııı
Allahım bunlarınki aşk değil Ahmete yazıkkk
Yasemin Ayla gidin Ahmetimin başından
yav moko yapma etme.
bu ne acı senaryo.
bi çocuk ahmet'ten, bi çocuk necdet'ten.
çok acı çokkk:icon_sorr :icon_sorr
O yılan gözlü Ayla'yla mıymıntı Yasemin gitsin Ahmet'in başından biz köyden bi kız alalım ona helal süt emmiş:happy0064
Eğer Necdet'le Yasemin arasında bişey olursa bitsin bu dizi ya hiç bi tadı kalmaz kalmadı da zaten yıllar sonra da birlikte olurlarsa Ahmet'le oh ne ala memleket:img-hyste o zaman Ayla'yla Ahmet'in çocuklarıda olsun karışık karışık yaşarlar artık kimin kimin çocuğu belli olmaz:img-hyste
Ya Necdet içkinin etkisiyLe beLkii Yasemin'e aşkını iLan eder..
KonuşurLar..
neden kardeş bekLiyoruz ya..
bu kdrını da yapmazLar herhaLde..
Sen öyle san anacım...
Gidişat onu gösteriyor...
Yasemin biliyor çünkü ona olan aşkını
Daha farklı bişi olması lazım
ilginç dediklerine göreee
offf reklam bitiyiii
Ayla'nın Ahmet'in yanındaki kibarcık tavırları beni uyuz ediyo.Bile bile olanları baygın vede aygın bakıyo Ahmet'e.Dış kapının dış mandalı Ahmetle yasemini sorgulamak sanamı kaldı.Allah Ayla'ya kaşınacak tırnak vermesin.Korkulur anacım ondan.sinsi yılan.Doğal değil,Sırf göze girmek için iyilik meleği havalarında.
Sarhos degiller ki. Cakirkeyifler cok cok. Yasemin eger Necdet'le beraber olursa senaristlerin evini basalim arkadaslar. Madem boyle yapacaktiniz, niye bizi 15 bolum bu kadar bu aska inandirdiniz, bizi gaza getirdiniz diye hesap soralim. :img-hyste Sonra karakola dusersek, Candarma Bey, bunlar sosyalist sarkilar soyluyordu, koyluler rahatsiz oldu, atin nezarethaneye deriz. :happy0064
ya bu pastahanedeki kızla necdetin aralarında komik olayar olacak..
arada atışacaklar gibime geliyo..
kıza bak yeni fırın alalım diyo ya:img-hyste
buarada yeni sloganım: NO YASEMİN NO AYLA
fundapehlivan 13-04-07, 22:27 Bu aşkı eğer olacaksa tabii Necdetle olmakla mahvetmedi...
İki kez bırakmak ve hayal kırıklılığına uğratmakla berabat etti...
Zaten Yaseminin en güzel yaptığı şey bu...
Ahmeti mahvetmek...
Bir alkış:happy0064 :img-hyste :sad53:
muko88 cansel röportajında ne zaman yaseminin çocukları gibi birşey dedi?ne olur bana yalan dee:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
yok artık beni ne nejdet keser ne yasemin!!!:icon_evil :icon_evil ben en iyisi gidip senaristlere dalayım...hatta hep beraber gidelim...
hulyafan_88 13-04-07, 22:28 $u titiz pastacı kız çok $eker di mi:)Gerçek adı Feride Çetin ama dizideki adını bilmiorum.Ya bu kadar tatlı bi kız nie kimsenin dikkatini çekmiooo:img-in_lo
Galiba Ayla Ahmet'e Yasemin'in geldiğini söyleyecekti tam o sırada doktor geldi acaba söyleyecek miydi? Ama sonradanda söyleyebilirdi dimi yok yok bu Ayla çok kurnaz durmadan Ahmet'i kesti bir yolunu bulup Ahmet'i nikah masasına oturtacak
Dans edicekLerini söyLemiştim.. ;)
Necdet'in keyfine diyecek yok.. OoOH OoOH..
aHH yAseMİn senii napmak Lazım bilmiyorum ki...
$u titiz pastacı kız çok $eker di mi:)Gerçek adı Feride Çetin ama dizideki adını bilmiorum.Ya bu kadar tatlı bi kız nie kimsenin dikkatini çekmiooo:img-in_lo
güzide adı dizide...
sanmıyorum da.. ÖYLe olsn istiyorum napim..
Ahmet'e yazık değiL mi ya.. :(
boşver ya ahmet böle daha ii...
ayladanda hayır yok ahmet başkasına baksın...
hehe necdete bak yasemine - nediyo diyo:img-hyste
bitti...
bölemiydi ya bukadarmıydı ..
off gıcık.....
Ben dedim size dimi:img-cray:
Bu kız yapar dedim dimi:img-cray:
Beni terk etmeymiş
pabucumun yasemini
allah napsın seni:img-cray:
çok moralim bozuldu yaaa
fundapehlivan 13-04-07, 22:34 Ya bu haksızlık!!
Ahmetim canım benim mutsuz, yalnız evinde oturuyor...
Kimin yüzünden tabii Yaseminin!!
Yasemin Necdetle danslar, öpüşme filan...
Ohh ya ne güzel iş...
No Yasemin No Ayla!!!!
arkadşlar bn dooru görüorum dimii.. öptüüü yane kızıı..ya bn bu necdetiii naaprımm..kabustayımm bn uyandırsınn biri bnii..öptü öptü öptü öptü...yaaa öööptüüüüüü kafayı yicemmm...inanmıoorumm
Bu aşk değil
Yasemiiinnn busendeki sevda değil anacım değilll
de get pabucumun akılsız aşksız yasemini
bir_adı_yok 13-04-07, 22:35 ya bu ne.
bence olmamalı,
yasemin bidahaki bölümde itmeli necde't'i geri.
......
nil'e katılıyorum.
NO AYLA NO YASEMİN.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel sondu öyle.:love04: alın size o büyük aşk.ayla iyiki söylememiş.ahmet bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacaktı.
Uffffff ya bu ne böyle bu Yasemin Ahmet'in yanında mıymıntı mıymıntı duruyo Necdet'e gelince itiraz yok madem öyle baştan beri ona aşık olsaydı biz de Ahmet'in Yasemin'e platonik aşkını izleseydik...sinirlerim bozuldu ikisine de çok pis dalacam eğer Yasemin geri çekmezse diğer hafta kendini :sad53: ağlıyorum artık ya Ahmet zavallı Ahmet :sad53:
Kafayı yicem şmdi.. neden bir böLüm sonu da mutLu bitmiyor..
Nerde aşk.. Nerde Yasemin - Ahmet aşkı.. Bu muydu yanii..
Bu kdrcıkmıydı..?
Eğer Yasemin qidipte NecdetLe birLikte oLursa yıLLar snra fLnda
AhmetLe bir araya qeLmesiin..
İstemiyorum bn...
Yasemin mümkünse Necdet'i öpme.. Ve hemen odaya çık qit.. !
fundapehlivan 13-04-07, 22:36 Ben ümitliyim belki birlikte olmazlar...
Tam öpemedi zaten, Yasemin geri çekilir bakarsınız...
Yapamam filan der gider!!
Olamaz mı ki!!!
Ya Inanamiyorum Bende öptü Ya
Ama Bi Yandan Sevindim Ne Yalan Söleyeyim Ama Ahmet Yaaa Yazik Ona Pis Yasemin Almiş Iki Erkeğide Eline Oynuyo Istediği Gibi Ya Haksizlik Bu
Ahmetin Hemen Aylayla Ewlenmesini Istiyorum Ama Oda Yalanci Off Nolcak şimdi
archeologue 13-04-07, 22:37 :img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel sondu öyle.:love04: alın size o büyük aşk.ayla iyiki söylememiş.ahmet bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacaktı.
evet kesinlikle...ayla iyi ki söylememiş..
yaseminle necdet mutlu olsun...
allah necdete sabır versin...
aminnn:img-hyste :img-hyste
olan oldu. buna artik yuuh denir. hatirla sevgilinin ilerki bölümlerine bakicak olanlara allah sabir versin. ben pes ediyorum. bu kadar iyi baslayip, sonradan sacmalayan dizilere bir yenisi daha eklendi! tebrik ederim!
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel sondu öyle.:love04: alın size o büyük aşk.ayla iyiki söylememiş.ahmet bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacaktı.
Aslı'cım sana katılıyorum.
Ayla aslında söyleyecekti ama diğer doktor geldi.
Gelmese demişti.Ahh ahh o gece iyi bitmeyecek.Rüya'ya kadiş geliyiii.:img-hyste
Anacım çocuğun her istediği yapılır mı?:img-hyste
Ahmet Yasemin'in ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyunca Ayla'yla evlenecek sanırım.:)
fundapehlivan 13-04-07, 22:38 Bir de dans ederlerken Yasemin Necdetin başına yasladı ya başını...
Dediğim aynen şu...
Eee, bundan sonra aşık ol gitsin...
Bizi de sonra aylayla ahmeti bir arada görünce ağlayıp gıcık etme!!
Bu öpücüğün akabinde Yasemin'den Necdet'e okkalı bir Osmanlı tokatı atmasını bekliyorum anlaşmaları böyle değildi eeee içki bu işte şişede durduğu gibi durmuyor
Ben dedim size dimi:img-cray:
Bu kız yapar dedim dimi:img-cray:
Beni terk etmeymiş
pabucumun yasemini
allah napsın seni:img-cray:
çok moralim bozuldu yaaa
mukocugum demistik demi canim biz:img-yes:
bende denmistim demi:img-yes:
pabucumun domatesi:icon_whis :icon_whis
allah onu bildigi gibi yapsin:img-pilot
aynen sinirden sigarayi icmiyor,resmen yiyorum:icon_sorr :icon_sorr
bu yasemin beni çıldırtıcak bu bölüm böyle bitemez
ahmet canım orda öyle acıların çocuğu gibi yanlız başına dururken
yasemin hanım nejdet beyle işi görtürüyor
haksızlık buuuu
Pabucumun Necdet'i nasıl bi benciller bunlar Ayla'yla keşke onla evlenselerdi tencedre kapak olurlardı karı koca Ahmet'le Yasemin'i çekemezlerdi:img-hyste
Yasemin'de Necdet'e nasıl sarılıyo ya Pabucumun Yasemin'i ....tam geriiiiiiii yani :img-help:
beni terk etmeymiş
hakkaten pabucumun yasemini bitti benim için
necdet de sinir oldum bittii!!!!o yasemn de daha yıllarca acı çeker inşallah
Yasemin yanlış çevirdi
Orada bana kitap al diyordu :))
Çok gereksiz bir bölüm oldu uykum geldi.Belli ki Ahmet çok sonra öğrenecek Rüya yı ama Rüya küçükken,öğrensin baride Rüya yı izlemeye devam edelim
Doyamıyorum onu izlemeye :D
bir_adı_yok 13-04-07, 22:39 garibim ahmet.
ayla'yla evlenirse hiç kızmıycam ona.
bu yasemin'e hak olsun.
valla bu zamana kadar pek kızmadım yasemin'e.
ama bu işin sonun düşündüğümüz gibi olrsa,
ağzınla kuş tutsa sevemem daha yasemin'i.
Ben ümitliyim belki birlikte olmazlar...
Tam öpemedi zaten, Yasemin geri çekilir bakarsınız...
Yapamam filan der gider!!
Olamaz mı ki!!!
Funda'cım Yasemin sarhoş azıcık farkındaysan.
O gecenin sabahında bir bakacak yanında Necdet.
Tabii Necdet'in yüzünde güller açıyor olacak.
Yasemin kendini Necdet'in yanında görünce kesin ağlayacaktır.:)
Ben halt ettim diyecektir 6-7 hafta sonrada hamile olduğunu öğrenir.:)
herkes de bu Ahmet'den birseyler saklar oldu simdi Ayla'da eklendi.
eninde sonunda cocugunu ogrenecek nasılsa.iyice ask oyunu izler
hale getirdiler.son sahne de masallah buyuk ask.:img-hyste
Necdet ve Yasemin severler patikleri öremeye başlayın kanımca.
Yeni bebiş geliyiii.:img-hyste :img-hyste
Yine her zamanki gibi, sahneyle ilgili tek guzel sey, sarkiydi. En sevdigim sarkilardan. Bu sarki baslayinca, ben dedim, simdi Yasemin Ahmet'i hatirlar bu sarkinin sozleri ustune. Peh.
Bu Yaseminde az değiL ama.. Adamın sana aşık oLduğunu biLiyon..
zaten birde içmişiniz.. Gidipte ne diye öyle sarıLıyon..
kuLağına sözLer fısıldıyon..
Necdette beLLi o kdr zaman zor dayanmış..
|