Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Bacım Lale de ona aşık olacak göz var mı?
Hem ben diyorum size Teo'nun var biri ama sonradan çıkıp gelecek...
Hasret çekiyo o çocuk, ben anladım gözünden:img-hyste
mukocugum hay o kiz kurusu lalenin gozunede
valla teoya kim asik olacak ki?
yok canim valla kimse o maydonaza asik falan olmaz,olsa olsa yine eninde sonunda piyongodan ona lale cikar:) :)
saygilarimla
sizce ahmet aylaya karsı bi eğilim gösterir mi?
benim fikrim göstermicektir ...
ama seanrıstler yaparsa boyle bişey
umarım olmaz .
bu işte biraz bebeğim dizisi gibi oldu
rüya necdetin mi ahmetin mi siye düşünüyorum
sizce ahmet aylaya karsı bi eğilim gösterir mi?
benim fikrim göstermicektir ...
neden gostermesın, bekar adam bence gostersın yanı 4 yıl bosu bosuna defter yazıp durdu artık farkına varmalı gercek dunyanın nımetlerını o nımetlerın ıcınde de Aylacık var :img-in_lo Yasmın kesın Ahmet'e bu ıs olmayacak deyıp sen yoluna ben yoluma dıyecek bakın gorun...
arzu-başak 06-04-07, 08:06 ya bu haksızlık...akşam ne güzel sohbet etmişsinzi yine...vuslat,melal,aslı,averaj,muko,merhem....gru ba bak ya..nasıl kaçırdım ben bu sohbeti..zaten bu hafta bir giremedim foruma...averaj aylavyu açılımına bayıldım ya..doğru söze ne denir...
melalim sende hoş geldin..artık 6 ay seni hiç yalnız bırakmayacağız....hep yanında olucaz(çok acıklımı oldu ne)...
kalem çok haklısın..eğer yasemin ahmete öyle birşey desin valla yolarım saçını başını...o kadar yolu onu söylemek içinmi gelicek ya..
bende şöyle düşünüyorum..yasemin gelicek..ahmeti o halde görücek...işte ona güzel şeyler söyleyecek..hatta kızını bile söyleyebilir..ama ahmetin şuuru kapalı olduğu için hiçbirini duymayacak...valla aylayla ahmeti görüp gitmesindense böyle olsun ya.....neyse ben çıkıyorum...iyi sohbetler...
selamlar herkese...
dizimizin günü bugun...
vee Bursanın fethi:D tabi kimi ilgilendircek bu bilmiyırum neyse...
ben eskisi gibi fazla yazmıyorum farkındaysanız,
hsnin eski tadı kalmadı bende burd konuşacak bi konu bulamıyorum..
sizin konuştulaınızada giremiyorum konuya..
zaten yazı yazma özürlüyüm:D:D
seneryo için başlık açılmış..
gerçekten değiştirebilecekmiyiz seneryoyu?
valla değişse bile nasıl değicek artık tad falan kalmadı bilmiyorum tabii..
selamlar herkese...
dizimizin günü bugun...
vee Bursanın kurtuluşu:D tabi kimi ilgilendircek bu bilmiyırum neyse...
ben eskisi gibi fazla yazmıyorum farkındaysanız,
hsnin eski tadı kalmadı bende burd konuşacak bi konu bulamıyorum..
sizin konuştulaınızada giremiyorum konuya..
zaten yazı yazma özürlüyüm:D:D
seneryo için başlık açılmış..
gerçekten değiştirebilecekmiyiz seneryoyu?
valla değişse bile nasıl değicek artık tad falan kalmadı bilmiyorum tabii..
aa bugün bursanın kurtuluşu mu?? utanıyorum kendimden memleketimin kurtuluş tarihini bilmiyorum ya..:icon_whis
valla ben artık amedle yasminden kumudu kestim bizim dörtlüler için izliyorum..haa bi de yaşar var etti 5..:img-yes:
bence yasmin kıbrısçıka gittiği gibi geri döncek aylayla amedi öyle görünce..ayy inş.:happy0064 :img-pilot
Aaa ne bu yaa, başlığı aylavyu'cular sarmış anacım:img-hyste Bu arada şu imzalarda anlatım bozukluğu var arkadaşlar, dikkatinizi çekerim yani güzel Türkçe'mize saygı. Yoksa Yasemin'i korumak gibi bir niyetim yok yani:icon_whis
Neyse, bu birkaç bölüm hoş boş gider de; sonra Ayla'nın Ahmet'e yaptığı melekliklere(:img-hyste ) bakıp bakıp eğleniriz:)
Oh be sonunda cuma geldi:happy0064 Gün bugündür arkadaşlar :good:
Acaba nolcak ya dizinin senaristleri belki gidişattan memnun olunmadığını farketmişlerdir ve şöyle ahım şahım bi bölüm yazmışlardır nerdeeeeeeee:img-hyste
Ahmet'i bekleyen süpriz Yasemin mi yoksa onun söyleyeceği birşey mi ayyyy Rüya'yı öğrense mesela ay bende ne hayal kuruyorum ya :img-hyste
Ya eğer senaristler böyle devam ederse, bu gidişle Yasemin yerine ben atarım kendimi Sevda Tepesi'nden kurtulurum:img-help:
aa bugün bursanın kurtuluşu mu?? utanıyorum kendimden memleketimin kurtuluş tarihini bilmiyorum ya..:icon_whis
valla ben artık amedle yasminden kumudu kestim bizim dörtlüler için izliyorum..haa bi de yaşar var etti 5..:img-yes:
bence yasmin kıbrısçıka gittiği gibi geri döncek aylayla amedi öyle görünce..ayy inş.:happy0064 :img-pilot
evt canım,
bende sadece bizim 5liler için izliyorum diyebilirim...
bide cansel elçini görmek için bi tek..
yoksa dizinin diğer kalanları çok sıkıcı...
ama dizimi asla bırakmıycammm...
Bana birşeyleerr oluyo da...
Cansel'in resimlerine bakınca içim kımıl kımıl oluyo:img-hyste
O yüzden artık Melal'i görünce, Cansel'i görmüş gibi olacam:img-in_lo :img-hyste
Bende o resmi görünce bakakaldıydım o yüzden hemen avatarım yaptım.:)
Melal=Cansel demek mi olacak şimdi senin için.:):)
Nil'cim hastaymışın geçmiş olsun canım.
Bugün Bursa'nın kurtuluşu olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.:)
Bu akşam umarım Yasemin bizi fazla sinir etmez.
Yoksa HS sayesinde sinir hastası olacağız forumcak.:)
bir_adı_yok 06-04-07, 11:50 sizce ayla, yasemin'e okkalı bi iki çif laf eder mi?
ya da yasemin gerçekleri, yarı baygın ahmet'e sölerken ayla duyar mı?
ahmet tedavi için istanbul'a mı? döner hemen.
.........
sizce ayla, yasemin'e okkalı bi iki çif laf eder mi?
.........
Ayla'nın Yasemin'e öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Zaten Yasemin en büyük cevabı Ayla'yı Ahmet'in yanında görecek alacak.:)
şu anticilik konusunda biraz abarttınız gibime geliyor.özellikle helinin imzasını görünce farkettim bunu.:icon_whis
bence iş inada bindi.necdete de artık bunu diyorsanız höh derim.:icon_whis
hüseyin abi sen burdayken diyeyim korsanlığa okul ortamında da devam ediyorum.:img-hyste arkadaşa müzikleri tavsiye ettim.hemen getir dedi ve beğendi.:img-blush
o da bana anarşik şarkılar verdi.onları dinliyorum şimdi.hehe :img-hyste
melal sen evli miydin?şoktayım şuan... :blink:
askasurguncu 06-04-07, 12:18 şu anticilik konusunda biraz abarttınız gibime geliyor.özellikle helinin imzasını görünce farkettim bunu.:icon_whis
hüseyin abi sen burdayken diyeyim korsanlığa okul ortamında da devam ediyorum.:img-hyste arkadaşa müzikleri tavsiye ettim.hemen getir dedi ve beğendi.:img-blush
haklisin sinem abartik ama ben dunku yaso imzalari gorunce
baya bir sinir oldum melalin kulandigina birsey demiyorum o kadar kirici degil ama dun merhemin bir kulandigi vardi bence o cok kiriydi neyse artik zaten beni pek ilgilendirmiyor nejdet ahmet yasemin aski dedigim gibi diziden acayip soyudum
ya bu haksızlık...akşam ne güzel sohbet etmişsinzi yine...vuslat,melal,aslı,averaj,muko,merhem....gru ba bak ya..nasıl kaçırdım ben bu sohbeti..zaten bu hafta bir giremedim foruma...averaj aylavyu açılımına bayıldım ya..doğru söze ne denir...
canım hoşgelmişsin...ama hemen çıkmışsın tabi:img-blush
evet dün güzel yorumlar olmuş...keşke sizler de olsaydınız:img-wink:
aylavyu da bukalemun gibi her duruma uygun açılım sağlayacak gerçekten, çok manidarmış yani:img-wink: :img-blush
askasurguncu 06-04-07, 12:30 tişikkür ederim canım.sen diğer berenciler gibi değilsin.:img-blush
arkadaşlar bırakın bu işleri ya.başka uğraşacak şey mi yok?:icon_whis
benim gibi yapın.:img-hyste
canim diger berenciler zaten boyle seyler kulanmiyor ben
dun gorunce oyle imzayi ben rica ettim bir berenciden yapmasini o da beni kirmayip yapti neyse en iyisi konuyu kapatmak
haklisin sinem abartik ama ben dunku yaso imzalari gorunce
baya bir sinir oldum melalin kulandigina birsey demiyorum o kadar kirici degil ama dun merhemin bir kulandigi vardi bence o cok kiriydi neyse artik zaten beni pek ilgilendirmiyor nejdet ahmet yasemin aski dedigim gibi diziden acayip soyudum
Helin'cim imzamdan rahatsız olduysan değiştirebilirim.
Geçen hafta o kadar kızdım ki Yasemin'e Ayşe'nin yaptığı bu imzayı görünce içimden kullanmak geldi.
Ama dediğin gibi bu anticilik olayı biraz abartılmaya başlandı.
Sadece sözlerimizle ifade etsek yeterli olacak kanımca.:)
askasurguncu 06-04-07, 12:38 Helin'cim imzamdan rahatsız olduysan değiştirebilirim.
Geçen hafta o kadar kızdım ki Yasemin'e Ayşe'nin yaptığı bu imzayı görünce içimden kullanmak geldi.
Ama dediğin gibi bu anticilik olayı biraz abartılmaya başlandı.
Sadece sözlerimizle ifade etsek yeterli olacak kanımca.:)
yok melalcim dedigim gibi senin kulandigin abartili degil
sonucta aylada biz buna benzer imzalr yapilmisti bizde kulanmistik
dun merhemin bir kulandigi vardi o cok cirkindi ben onu kas ettim
sizce ayla, yasemin'e okkalı bi iki çif laf eder mi?
.........
Şöyle olabilir mi acaba Ayla Yasemin'i kapı aralığından duyuyor Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu öğreniyor sonra da Ahmet'e yaşattıkları yüzünden Yasemin'e gıcık olup duyduklarını Ahmet 'e söylemiyo hatta Yasemin'in geldiğini bile söylemiyor.....:icon_whis veya tam Ahmet'e söyleyecek bütün duyduklarını başlıo lafa
-Ahmet Yasemin
-Yasemin defteri artık sonsuza dek kapandı Ayla onun adını duymak bile istemiyorum..
-Ama Yasemin
-Reca ederim bu bahsi kapatalım Ayla:icon_whis
....veya Ayla yine tam Ahmet'e söyleyecek Ahmet Ayla'nın elini tutuyor...
-Ayla teşekkür ederim yanımda olduğun için ...o kadar iyisin ki bana çok iyi baktın keşke hep yanımda olsan...
Tabi Ayla'nın kafasındakiler sevinçten uçuuuuup gidiiiiiyoooo:img-blush
-Ya ben Ahmet'e bişi dicektim...çok mühimdi....yok ya mühim diğildi sanırım......amaaaaaan sonra söylerim aklıma gelince....
Ayla 'nın bu sevinçle hatırlaması bi 4-5 yılını alır heralde..
-Aaaa bak görüyo musun şimdi hatırladım Rüya Ahmet'in kızıydı...ay hatırladııımmm..tabi canım insanda akıl olduktan sonra:img-hyste :img-hyste
Not:Tabi üç durumda da Ayla fırsat bu fırsat deyip Ahmet'le evleniyoo...(ay bende kızın ne kötülüğünü gördüysem canım:img-blush :icon_whis :icon_whis )
arzu-başak 06-04-07, 13:25 canım hoşgelmişsin...ama hemen çıkmışsın tabi:img-blush
evet dün güzel yorumlar olmuş...keşke sizler de olsaydınız:img-wink:
aylavyu da bukalemun gibi her duruma uygun açılım sağlayacak gerçekten, çok manidarmış yani:img-wink: :img-blush
Ben genelde akşamları giremiyorum...fırsat buldukca geliyorum...bayıldım valla aylavyu açılımına...senden bekliyordum ama ben böyle birşey...of ben yine birşey kaçırdım kanımca..ne oldu imzalarla ilgili bir konu var galiba..melalim senin imzan çok güzel bayıldım...sinemcim sen bu parçayı yenimi duydun...benim çok beğendiğim bir şarkıdır....e yaş itibariyle doğaldır yeni duyman...zeynepcim..bence kıbrıscıkta ayla bilerek birşey yapmayacak..benim aklımdanda geçti..ahmet aylaya sorar yaseminmi burdaydı diye aylada hayır der diye..ama bence ayla böyle birşey yapmaz...anca yasemin ahmetle aylayı görüp gidebilir..buda çok saçma olur...ya ben hala aynı heyecanla bekliyorum diziyi..sanırsam bende bir problem var....
valla ben hiç merak etmiyorum dizideki aşk olaylarını.:icon_whis
arzu yaştan değil bacım.ben bu tarz müzik dinlemiyorum ya.sadece kendi sevdiklerimi bilirim.arkadaş var işte bi tane onun sayesinde öğrendim biraz.:img-blush
averaj yine de rakip olmalarına üzüldüm.:icon_sorr
şu anticilik konusunda biraz abarttınız gibime geliyor.özellikle helinin imzasını görünce farkettim bunu.:icon_whis
Sen böyle yap bakalım... Ben de senaristlerden rica edeyim de 20. bölümde mehmetle sevimi öldürsünler sen de bu sayfalardan gelmemek üzere yokolasın anarşik sinem:sad53:
Ay helin amma uzattin bir konuyu bu konu zaten okan ve beren basliginda yeterince konusuldu biz kapatmaya calistikca baska basliklarda yazmanin anlami ne..
Neyse bir arkadas demis, umarim ayla gercekten yasemine bir iki laf eder ama etmesin yoksa yasemin yine tuhaf tuhaf aglamaya baslar..
Diziyi nedense bu hafta bende heycanla beklemiyorum
zeynepcim..bence kıbrıscıkta ayla bilerek birşey yapmayacak..benim aklımdanda geçti..ahmet aylaya sorar yaseminmi burdaydı diye aylada hayır der diye..ama bence ayla böyle birşey yapmaz...anca yasemin ahmetle aylayı görüp gidebilir..buda çok saçma olur...ya ben hala aynı heyecanla bekliyorum diziyi..sanırsam bende bir problem var....
Bende hala aynı heyecanla bekliyorum diziyi bend de bi sorun var heralde.....bugün ki sınavdan sonra siyeset dersimden kalıcam ama benim umrumda bile değil oh ne ala:img-hyste :img-hyste başka gün olsa oturup ağlardım heyecandan duramıyorum valla akşam olsun diye:happy0064
Bilmiyorum Ayla böyle birşey yapmaz bence de ...ama Yasemin'le Ahmet ilişkisini öğrendiğinde Yasemin'e çok kötü davranmıştı pastanede ...yine ani bir öfkeye kapılıp,kafasında tartmadan yanlış şeylere sebebiyet verebilir...:img-blush :img-help:
yahu müziklerinizi herkese sevdiriyorum işte.kötü mü yaptık? :hıh
hem sevimle mehmet asla ölmez.zaten adam gibi karakter olan bi onlar var.:icon_whis
onlar olmazsa ben de olmam. :hıh
şimdi de anarşik mi oldum?:img-hyste
Ben genelde akşamları giremiyorum...fırsat buldukca geliyorum...bayıldım valla aylavyu açılımına...senden bekliyordum ama ben böyle birşey...
canım sağol, senaristlerde bu ilerleme oldukça aylavyu'ya daha ne açılımlar buluruz kimbilir...akışkanlar bulundukları kabın şeklini alır ya..bizim kelime de kişiye özel şekil alacak yakında:img-blush
averaj yine de rakip olmalarına üzüldüm.:icon_sorr
evet canım orası öyle, ama sonuçta aday olabilmişler ki ben de sıkça okumuştum hepsinin oyunlarıyla ilgili haberleri:img-yes:
yahu müziklerinizi herkese sevdiriyorum işte.kötü mü yaptık? :hıh
hem sevimle mehmet asla ölmez.zaten adam gibi karakter olan bi onlar var.:icon_whis
onlar olmazsa ben de olmam. :hıh
şimdi de anarşik mi oldum?:img-hyste
Sen her zaman anarşik biriydin zaten ama bunu isimlendirmemiştik. Anarşik olduğunun isimlendirilmesin senin bu lafı ortaya atmanla gerçekleşti. Müzikleri herkese sevdirmeni algılayamadım. Sevmek bireysel bir eylem zorla olmaz bana kalırsa sen tanıtımını yapıyor olmayasın.
Benim en büyük korkum ne biliyor musun sinem sen yarın bu tanıtımı ücretsiz yapacak değilim ya diye bir de bizden para istersin. Gece gündüz bu korkuyla yaşıyorum artık. Ne yapacağız senin elinden bilemiyorum...
Alisercan seni burada gördüğüm iyi oldu.
Erdal Güney'in Aşkiya albümünde yer alan Saklımdasın şarkısını HS'de kullanır mısınız rica etsem.
Şarkının sözleri şahane Ahmet'e de gayet güzel uyuyor yani.:)
arzu-başak 06-04-07, 13:49 Alisercan seni burada gördüğüm iyi oldu.
Erdal Güney'in Aşkiya albümünde yer alan Saklımdasın şarkısını HS'de kullanır mısınız rica etsem.
Evet ya bayıldım o şarkıya..sözleri çok güzel..ve bizimkilere çok uyuyor...alisercan abi yaparsın bir güzellik.....
valla korkmaktada haklısın..sinem bu ondan herşey beklenir....bence siz biran önce bu işe bir çözüm bulun....zeynepcim anormaliz biz herhalde...hemen akşam olsun istiyorum....
Sinem'cim madem bu şarkıyı beğendim ben sana bir tane daha Zülfü Livaneli şarkısı önereyim.
Nefesim Nefesine şarkısını da mutlaka dinle beğenebilirsin.
Yiğidim Aslanım,Kan Çiçekleri,Güneş Topla Benim İçin şarkılarını daha önce dinlemediysen mutlaka onları da dinle.
Ama benim her zaman tek geçtiğim şarkısı Leylim Ley'dir.
Şahane bir şarkıdır yeri dolmaz.
aylavyu(şimdi uydurduğum bir açılımla ayla yalan laflarla ailesini ve yarini unutmaz) bitemez..nayır, nolamaz
melalim averajın aylavyu açılımı...süper ya...
Süpermiş bu açılım ya baya uzun ama süperr.:):)
Averaj'cım şahanesin artık grubumuzun adının açılımı da var.
Rakiplerimiz kıskanmasın sakın.:img-hyste :img-hyste
melal arkadaşım çoğu şarkısını koymuş zaten ama ben en çok bunu beğendim.:img-blush diğerleri çok hoşuma gitmedi.bi de güneş topla benim için güzel.ama bunun kadar değil.:img-blush
Süpermiş bu açılım ya baya uzun ama süperr.:):)
sağol canım:img-wink:...
açılımlı bir grup olduk ama aç aç nereye kadar:img-hyste senaristler dile düşüreceksiniz bizi:img-hyste
Sinem'cim madem bu şarkıyı beğendim ben sana bir tane daha Zülfü Livaneli şarkısı önereyim.
Nefesim Nefesine şarkısını da mutlaka dinle beğenebilirsin.
Yiğidim Aslanım,Kan Çiçekleri,Güneş Topla Benim İçin şarkılarını daha önce dinlemediysen mutlaka onları da dinle.
Ama benim her zaman tek geçtiğim şarkısı Leylim Ley'dir.
Şahane bir şarkıdır yeri dolmaz.
bu arada ben de bu şarkılara memik oğlan, özgürlük ve kardeşin duymazı(bunu kardeşime sitem niyetine sıkça söylerim:icon_whis) eklemek isterim:img-in_lo...liste kabarıyor giderek:img-wink:
arzu-başak 06-04-07, 14:03 Süpermiş bu açılım ya baya uzun ama süperr.:):)
Niye kıskanalım canım..doğru söze ne denir..ah yasemin ah bizi ne hallere düşürdün burda..senin yaptıkların yüzünden nerdeyse aylavyucu olup çıkıcam..yok yok..ben hala evlendikten sonra aylanın ahmeti mutsuz edeceğini düşünüyorum...gönül isterki mutlu olsunlar ama olamayacaklar....
Merhaba arkadaşlar...
Bugün geç geldim...Dedim, zaten akşam yeterince sitede olacağım, geç gireyim; ama dayanamadım:)
Avatarlara bakmıyorum artık; Melal ve Arzu can alıcı avatarlar koymuşlar, bakmadan geçiyorum, bakamamaya çalışıyorum yoksa benim için hiç hayırlı olmayacak:img-in_lo
Sinem kanka da burdaymış...
Bu arada Vuslat ablacım ve Merhemcim yorumlarınıza teşekkürler...:img-wink:
Niye kıskanalım canım..doğru söze ne denir..ah yasemin ah bizi ne hallere düşürdün burda..senin yaptıkların yüzünden nerdeyse aylavyucu olup çıkıcam..yok yok..ben hala evlendikten sonra aylanın ahmeti mutsuz edeceğini düşünüyorum...gönül isterki mutlu olsunlar ama olamayacaklar....
canım ben seni fahri aylavyucu olarak kabul etsem mesela:img-blush
fahri doktora oluyor da bu niye olmasın ki:img-wink:
burdayım kanka.:good: topluca okuldan kaçtık yine.başkaldırmaya meyilliyiz.:img-hyste
ben sana yine şarkı adı vereyim,indir bacım. :)
zülfü livaneli-sevda değil :img-wink:
gece girebilir miyim bilmiyorum.herhalde giremem.sabah yorum yaparım artık.:icon_sorr
arzu-başak 06-04-07, 14:19 canım ben seni fahri aylavyucu olarak kabul etsem mesela:img-blush
fahri doktora oluyor da bu niye olmasın ki:img-wink:
Olabilir kanımca:icon_whis ...tuhaf olucak ama olsun...ben aylayı seviyorum ya(yaseminden bin kat daha fazla sevdiğim kesin)..dizinin başında kızı görmeye tahammül edemiyordum...niye böyle oldu anlamadım...mukocum hoş geldin...bencede sen bakma bizim avatarlara...yani ben bile kendi avatarıma bakamıyorum..düşün artık...
Hoşbukduk Arzucum...
Bakarsam bağ olur diye korkuyorum vallaa:img-in_lo Zaten akşam yeterince göreceğim...
Kankacım sağol, ben de bu şarkıyı beğenirim...Ama elimde mevcut değildi, hatırlatman iyi oldu...
Yine kaçtınız demek, siz yarın eyleme falan da çıkarsınız:img-hyste
vallahi nedir canım bizim çektiğimiz?ben daha bu gidişle çok kaçarım.zaten kaçma lafını duydum mu dayanamıyorum.alışkanlık oldu bende.:img-hyste
ay canselin her resmi güzeldir.:img-in_lo
of inşallah bu bölümde sürekli yasemini göstermezler. :hıh
ben diğerlerini görmek istiyorum.:img-in_lo
arkadaşlar bence yasemin ne ahmetle nede aylayla isme bak :img-hyste karşılaşacak dikkat ederseniz kasabada kolera salgını var doğal olarak kasabayı karantinaya almışlar onun içinde yasemin kasabaya giremeyecek...yesmi..
ama necdet efendi yaseminin yokluğundan yararlanıp pastaneye gelen müşteriyi eve atacak:img-hyste :img-hyste kızınıda hemen dedesine sattı:img-hyste şam babası:img-hyste
Alisercan seni burada gördüğüm iyi oldu.
Malesef önermekte geç kaldın Saklımdasın Yemin dizisinde kullanılıyor. Ama erdalın yine aynı albümdeki Dalgakıran (ki benim en sevdiğim dinlemeye doyamadığım parçadır) ve Düşpare HS de kullanılıyor.
Melalcim avatarlarından ben de kullandım canım:img-in_lo
Rahatsız olmazsınız umarım, Arzucum da kullanmış...
Hem benimkinin "cansel" yazısı farklı tarafta:)
Sinem Hüseyin Abi sana neler demiş öyle...
Kızım bak bu işi paraya dökmeyeceksin dimi:img-hyste Bilelim yani şimdiden:img-pilot
yemin diye bi dizi mi var?ilk defa duyuyorum.:img-help:
ama böyle düşünüyosun beni çok üzüyosun bebişim.:icon_sorr
yüklenin sineme vurun sineme sinem o naif omuzlarında hayatın bütün yükünü taşısın.ama sinem kolay yetişmiiiyy.kendimi size harcatmam. :hıh
Bilmezsin tabii, Sevim&Mehmet ile uğaşmaktan ve korsancılıktan vakit kalmıyodur kanka:img-hyste Yemin diye çok güzel bir dizi var evet, Fox'ta...Müziklerini Hüseyin Abiler yapıyor...
Bu arada şaka olduğunu biliyosun bebişim...Sen yapmazsın öyle şeyler:img-wink:
Hüseyin Abi demek saklımdasın isimli parçayı orada kullandınız...
Şimdi dinliyorum da, o diziye de uyuyor, iyi bir seçim olmuş...
Ama Hatırla Sevgili için de Dalgakıran iyi bir seçimdi...:good:
başta bende aylayı sevmiyordum nedense fakat böyle olaylar olunca yavaş yavaş ısınmaya başladım.çünkü ayla hiç bir zaman fırsatçı olmadı ahmedi yaseminin elinden almaya çalışmadı hep uzaktan izledi. ama artık yeter yani ayla için bi fırsat doğdu ve bunuda değerlendirsin aşkına karşılık alamasada ahmet yanında olduğu sürece mutlu olacaktır.
bu arada hoşgeldin melalim.bişi sorcam sence imzamdaki adam yaşlımı gösteriyo:img-blush
bir_adı_yok 06-04-07, 14:48 yasemin yanında olduğu sürece necdet mutlu olsun.
ahmet yanında olduğu sürece ayla mutlu olsun.
...
ahmet'le yasemin'in payınada, başkalarını mutlu etmek adına mutsuzluk düşsün.
çok güzel, harika.
evet evet, aynen böyle olsun.
Vallahi ben ne Ayla ne de Yasemin diyorum...
O yüzden ikisine de antiyim:hıh, bu nasıl oluyorsa:img-hyste
Yasemin biraz daha akıllı davransa...Belki hak verirdim ama veremiyorum artık...
Zaten karşındaki seni adam gibi sevmedikten sonra o nasıl aşk olabilir ki?
Karşındaki için her şeyi yapıyorsun ama o hiçbirini anlamıyor, bir şey yapmıyor...
Mehmet Coşkundeniz diyor ya, "o saatten sonra ağzınızla kuş tutsanız, kuşun rengi niye beyaz, der..."
Ahmet'in durumu artık öyle oldu bence...
Bir aşk, gerçek bir aşk bu kadar kolay harcanıp, bitmez...
Sevdiğine herkesten çok acır insan, başkalarını da düşünür elbette ama Yasemin bunu yapamıyor...Bilmiyorum belki biz anlayamıyoruz:icon_whis
Ben Ahmet karakteri için dizide uygun aday yok, diyorum.
askasurguncu 06-04-07, 15:00 yasemin yanında olduğu sürece necdet mutlu olsun.
ahmet yanında olduğu sürece ayla mutlu olsun.
...
ahmet'le yasemin'in payınada, başkalarını mutlu etmek adına mutsuzluk düşsün.
çok güzel, harika.
evet evet, aynen böyle olsun.
artik ahmet aylaylanmi evlenir yoksa baska biriylenmi hiç ilgilendirmez artik beni
ben artik yasemin ve ahmet askini dusunmuyorm favorilerim artik isik ve yasar ikilisi olacak:icon_whis
vay be bunları duyacağım hiç aklıma gelmezdi.ahmetle yasemin aşkını gerçekçi bulmuyorum diye taraf alanlar şimdi benim gibi düşünüyor.hehe:img-hyste
size demiştim bunu ama...:img-cool2
nazlı&cemal :img-in_lo
arzu-başak 06-04-07, 15:33 Mukocum niye rahatsız olalım...daha güzel oldu böyle..her yerde canselin en can yakıcı resmi..bari foruma giren arkadaşları uyaralım...biranda görüp şok olmasınlar...
vuslatcım hoşgeldin canım...dizimize az kaldı..allahım inşallah yasemin beni bugün deli etmez..ne olur yani sadece bir hafta oturup rahat rahat izlesem...sinir krizine girmesem tv başında..ama yasemin bu dizide oldukca bunlar hayal sanırım....
yarımsaattir siteye girmeye çalışıyorum..deli oldum...
Malesef önermekte geç kaldın Saklımdasın Yemin dizisinde kullanılıyor. Ama erdalın yine aynı albümdeki Dalgakıran (ki benim en sevdiğim dinlemeye doyamadığım parçadır) ve Düşpare HS de kullanılıyor.
Hadi ya desene geç kaldım.:)
Yemin dizisine de uyuyor o şarkı Saklımdasın paylaşılamayan şarkı oldu kanımca.:):)
Muko'cum elbette yaptığım avatarlardan kullanabilirsin.Asla rahatsız olmam.
Hem Arzu'da,hem sende görmek çok güzel.:)
Tam Cansel kardeşliği durumu oldu şahane yani.:):)
Daha 3-4 tane daha farklı olan var.Kullanmak isteyen varsa diye dedim yani.:):)
Her yerde Cansel var ne güzel.Ama Arzu'nun dediği doğru acaba arkadaşlara söylesek mi ne bizim üçümüzün avatarlarına bakarken dikkatli olsunlar.:img-hyste
Cansel'in böyle güzel resimlerini gördükçe yine yaparım.:)
Olabilir kanımca:icon_whis ...tuhaf olucak ama olsun...ben aylayı seviyorum ya(yaseminden bin kat daha fazla sevdiğim kesin)..dizinin başında kızı görmeye tahammül edemiyordum...niye böyle oldu anlamadım...mukocum hoş geldin...bencede sen bakma bizim avatarlara...yani ben bile kendi avatarıma bakamıyorum..düşün artık...
tamam canım:img-wink:
kanımca dediğine göre senin de kanın ısınmış bu duruma:img-hyste :img-blush
bu arada senin, mukonun ve melalin avatarları algılama hatası yarattı bende, ama sonra isimlerden herşey yerine oturdu:img-wink:
Bende o resmi görünce bakakaldıydım o yüzden hemen avatarım yaptım.:)
Melal=Cansel demek mi olacak şimdi senin için.:):)
Nil'cim hastaymışın geçmiş olsun canım.
Bugün Bursa'nın kurtuluşu olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.:)
Bu akşam umarım Yasemin bizi fazla sinir etmez.
Yoksa HS sayesinde sinir hastası olacağız forumcak.:)
Melal? hasta olduğumu nerden öğrendin? allah allah? ben forumlarda yazmadım galba?:D:D:D
avatar harika buarada çok güsel bakmışşş:img-in_lo
ha buarada düzelteyim Bursanın Fethiymiş:img-yes:
melalim ben artık diziden soğudum yani konusu artık bana heyecan vermiyor...
sadece çocuklar için izliyorum bide canseli göreyim diye..
çünkü konu saçmaladı..
artık izlerken bile ağlamamaya başladım..
geçen hafta bile sadece necdetin resimlere bakıp ağlama sahnesine ağladım...
bence yasemin hanımın ölmesi lazım..
2 kişiyi bir insan bu kadar üzemez ya:img-cool2
Bakalım aksama Yasmın salataya tuz ve zeytınyag katmaya unutacak mı, cunku bu sefer harbıden dalacam ona... gercı ekran basında olurmuyum,suphelı...
ama Aylacım var bakmak gerek farkı gormek ıcın :img-yes: hem bakayım Ahmet'e ıyı es olabılecek mı?
iyi seyirler bebislerim bye
Sinemcim şaşırma...
Ne yapalım, aşk böyle olmaz ki...
Valla ben Nazlı&Cemal diyenlerden de değilim...
Seviyordum o aşkı elbette...
Ben Yurdanur&Mehmet aşkına takılıp kalanlardanım sanırım:img-in_lo Öyle olmalı aşk...
Averajcım karıştırmazsınız merak etmeyin...
İmzalarımız farklı, Arzu zaten imza kullanmıyor.:)
valla yasemin-ahmet aşkından[öyle bişey yokk ama işte adı öle gelmiş öle gidiyo:)] sonra bütün aşklar bana cazip gelmeye başladı...
hepsi gözüme ayrı bi güzel görünüyolar valla:):)
ama tabi ki nazlı-cemal'in yeri çoook ayrıı..
onlar bitanelerim benim..
ahh ahh nerde eski günler:icon_sorr
arzu-başak 06-04-07, 16:16 tamam canım:img-wink:
kanımca dediğine göre senin de kanın ısınmış bu duruma:img-hyste :img-blush
bu arada senin, mukonun ve melalin avatarları algılama hatası yarattı bende, ama sonra isimlerden herşey yerine oturdu:img-wink:
averaj biraz daha gayret etsen aylavyucu olacağım yani...valla bendede algıama sorunu oldu...alt alta aynı avatarlar...dedim bunu benmi yazdım:img-hyste ....Melalim bir çözüm buldunmu bu avatar işine..yeni gelen arkadaşlar resimleri görüp bayılmasınlar
Yaa ben eski bölümleri özledim:icon_sorr
Eskileri izliyordum geçenlerde 2. bölüm 3. bölüm 4. bölüm kaptırmışım ama gerçekten acayip hoş bölümlerdi. 59 yılının hayatı oyun gibi geçmesi her günün eğlenceler yaz baloları...
Şimdi bir boğukluk var dizinin üzerinde karışık durumları anlatıyor ve karakterler çok dağıldı ama toplandıkları zaman ben gene partiler izlemek istiyorum 70lerin de partileri meşhurdur ya (bkz:türk filmleri) :)
benimki gibi...
kız benimki cansel ve ben
benim en tanınmayacak haldeki resmimi koydum o imzaya...:img-in_lo sırf ikimizin bi imzası olsun diyeee:img-hyste :img-hyste
Dün uçtuk biz zaten...
Ben dün 24 saat nerdeyse burdaydım...beynim sulandı anacım...:img-hyste
Sivim:Memed bize yine sansür koyiiyylermişş bebiişiimm
memed:e sokak ortasında öpmeğe kalkarsan koyarlar tabii, pabucumun romantiği
sivim:ay onun için diill bebişiimmm yazılar içinn
memed:merak etme yakında onun için de koyarlar:img-hyste
arzu-başak 06-04-07, 16:23 valla yasemin-ahmet aşkından[öyle bişey yokk ama işte adı öle gelmiş öle gidiyo:)] sonra bütün aşklar bana cazip gelmeye başladı...
hepsi gözüme ayrı bi güzel görünüyolar valla:):)
ama tabi ki nazlı-cemal'in yeri çoook ayrıı..
onlar bitanelerim benim..
ahh ahh nerde eski günler:icon_sorr
valla ben o günleride unutmadım...nazlı cemal dönemindede nazlıya az kızmamıştım...oda beni deli etmişti...sevgsini hiç göstermiyordu...tabi sonunda sevgisini öyle bir gösterdiki ben bile şaşırdım....yasemindende böyle bir hamle bekliyorum ben....
kale
Bakalım aksama Yasmın salataya tuz ve zeytınyag katmaya unutacak mı, cunku bu sefer harbıden dalacam ona... gercı ekran basında olurmuyum,suphelı...
ama Aylacım var bakmak gerek farkı gormek ıcın hem bakayım Ahmet'e ıyı es olabılecek mı?
iyi seyirler bebislerim
kalecim yanlız değilsin..beraber dalarız yasemine...kanımca bu akşam yine bizi deli edecek....
averaj senin avatarında bende hasara yol açtı.:img-hyste beyin kıvrımlarım hasara uğradı.:img-hyste
of ben bebişlerimi özledim ya.:icon_sorr :img-in_lo
biliyorum canım...ama keşke her hasar böyle olsa:img-wink:
Sinemcim şaşırma...
Ne yapalım, aşk böyle olmaz ki...
Valla ben Nazlı&Cemal diyenlerden de değilim...
Seviyordum o aşkı elbette...
Ben Yurdanur&Mehmet aşkına takılıp kalanlardanım sanırım:img-in_lo Öyle olmalı aşk...
Averajcım karıştırmazsınız merak etmeyin...
İmzalarımız farklı, Arzu zaten imza kullanmıyor.:)
mukocum sanırım benim de ekranda izlediğim en güzel ve en mantıklı aşk yurdanur-mehmetti..nazlı-cemali de çok severim o ayrı...bu arada avatarlarınız ilk anda yapacağını yapıyor zaten...sonra anlaşılıyor:img-blush
averaj biraz daha gayret etsen aylavyucu olacağım yani...valla bendede algıama sorunu oldu...alt alta aynı avatarlar...dedim bunu benmi yazdım:img-hyste ....Melalim bir çözüm buldunmu bu avatar işine..yeni gelen arkadaşlar resimleri görüp bayılmasınlar
canım ne kadarlık bir gayret:icon_whis kendimi kapı kapı dolaşan pazarlamacılara benzettim:img-hyste
evet alt alta gelince zaten sorun yarattı..dedim ne çok konuşuyor bu kişi:img-hyste
benimki gibi...
kız benimki cansel ve ben
benim en tanınmayacak haldeki resmimi koydum o imzaya...:img-in_lo sırf ikimizin bi imzası olsun diyeee:img-hyste :img-hyste
Dün uçtuk biz zaten...
Ben dün 24 saat nerdeyse burdaydım...beynim sulandı anacım...:img-hyste
Sivim:Memed bize yine sansür koyiiyylermişş bebiişiimm
memed:e sokak ortasında öpmeğe kalkarsan koyarlar tabii, pabucumun romantiği
sivim:ay onun için diill bebişiimmm yazılar içinn
memed:merak etme yakında onun için de koyarlar:img-hyste
:img-hyste pabucumun romantiği:img-hyste
sevim mii:img-cool2 :img-hyste
süpersin muko ablacım yaa..
sinem ablayı can damarından vurdun yalnız..öpmeler falan:img-hyste
archeologue 06-04-07, 16:27 tamam işte ben de öyle istiyorum.:img-blush
höh kızım yok artık sokak ortasında mı?:img-hyste
ah nerde o günler...:img-in_lo
hakkaten açılamadılar bile daha yahu:img-hyste
korkarım bu böyle sürüp gidecek...
ellerinde batson falan:img-hyste :img-hyste
hakkaten açılamadılar bile daha yahu:img-hyste
korkarım bu böyle sürüp gidecek...
ellerinde batson falan:img-hyste :img-hyste
:img-hyste açılıcaklar..biraz sabır..ve onlara da biraz gayret:img-hyste
ama onların o masum sevgilerinide[:img-in_lo ]ahmet-yaso nunki gibi harcayacaklarsa böyle kalsınlar daha iyi... en azından daha tatlılar...
ama benim hayalim çifte düğün..
defne&deniz:img-in_lo
sevim&mehmet:img-in_lo
MUTLU SON:img-hyste
Ben avatarımı değiştirdim, sorun olmasın...
Sinemcim tamam işte, seni sivim ve memedle yapalım, dimi Nilciiiimmm?
Orda mısın kız?
BAk öyle daha güzel olur...:img-wink:
Yoksa şahsi mevzularımla karıştırdığımdan diil bebiişimm:img-hyste
:img-hyste açılıcaklar..biraz sabır..ve onlara da biraz gayret:img-hyste
ama onların o masum sevgilerinide[:img-in_lo ]ahmet-yaso nunki gibi harcayacaklarsa böyle kalsınlar daha iyi... en azından daha tatlılar...
ama benim hayalim çifte düğün..
defne&deniz:img-in_lo
sevim&mehmet:img-in_lo
MUTLU SON:img-hyste
ben çifte düğün isityorum:D:D
ama galba denizde babasına çekti:D:
bakalım bu akşam görecez defneye sinyaller vermeye başladı ama pek açılamıycak gibi görünüyo..
babasına benzerse yandık..:D:D
onu da yap canseli de yap. :hıh
benim aslında canselli var imzam ama buraya koyamam onu. :)
anladın sen onu. :)
şivval öyle değil ekonomik boy kankam. :img-hyste
sivim&meemed
diniz&difne
olacak...:img-hyste
ofhh utanıyorum kendimden..:img-blush türkçem siz,inkinin yanında çok sönük kalıyo:img-hyste
çok afedersin ablacım..düzeltiyorumm
sivim&meemed
diniz&difne:img-hyste
Nilcim deniz babasına benzerse yandık gerçekten..Ama sanmıyorum o şimdiden defneye yaklaşmaya başladı..tabi kızımızın jeton köşeli olduğu için geç düşüyo..ama eminim düştüğünde fazla geç kalınmış olmayacaktır:img-wink:
hadi hayırlısı:img-hyste
aa niye öle diyosunuz bence defne gerçekten çok akıllı sessiz ama hızlı adımlar atıyor.. bu bölümde de işlerin nasıl geliştiğini görücez ben de en çok deniz ve defne cephesinde olacakları merak ediyorum.... zaten dizi başladığından beri bir bölümü ilk defa bu kadar durgun bu kadar heyecansız karşılıyorum..ne adam gibi bir özet verilmiş ne de fragman... senaryo desen Allahlık zaten!!!
selam hatirla sevgilicilerim
anca islerimi bitirdim oturdumki pc nin basina aa birde baktimki yedekleme dolasiyla kapaliyiz yaziyor
haydaaa dedim,bula bula dizi gunumuzumu buldunuz diye hafiften serzeniste bulundum,allahtan sitemiz acildida rahatladim
evet son yarim saatimiz kaldi,nefeslerimiz tutuldu,amedimiz hastalaniyor
off off bu aksam yine verem olmaya hazirmisiniz
saygilarimla
Ayla Ahmetin şuuru kapalı olduğu için Ahmetten ayrılması için bişeyler der Yasemin'e.Yaparmı yapar.Sonuçta Melek Görünümlü Şeytan.
ahmetin şuuru nasıl kapanıyor yaaa.. basbaya açıktı şuuru.. zaten ayla şuuru açıkken de adımlarını hızlandırmaya başlamış baksanıza korkma yanındayım falan filan... tabi yanında olacaksın doktorsun sen...
deli bu site yedekleme sebebiyle yıllarca kapalı kaldı:img-hyste :img-hyste
çok az kaldı diziye ya ahmetin şuuuru da kapalı ne demek öle bşiy mi var
ee öyleyse aylayla nasıl evlenceeni anlamış oluruz.ayla güzel kız da ahmetn gözünün onu görmesi için demek şuuru kapalı olması gerek :img-hyste
Ayla fıtık etmez bizi fıtık eden ortada, adı lazım değil:icon_whis
Sinem kuzum sabır yivrumm, sabırrrr...
Diziden sonraya da kalabilir dedim sağa, daha iyi yapayım diye uğraşiiyyiim, baştan savma mı olsun yani:hıh
kimin verem ettiği ortada...:icon_whis
gerçi beni ilgilendirmiyor artık o şahıs. :hıh
ayrıca tek cümlelik mesajlar yazmayalım.:img-wink:
mukom beni fıtık ettin ha.:icon_whis
Şeboist sen o cümleyi banamı dedin.Hani Aylavyucusunya Bende Ayla bizi verem etmeden dedimya.Bu bölümde Ayla bizi edecek gibi geldi bana ondan söledim.Simsor şeytana.
Of nihayet açıldı site..ama şimdide benim çıkmam gerekiyor...ya niye msj silindiki...neyse diziye az kaldı...bakalım neler olucak....herkese iyi seyirler...
canım evet ben de farkettim...cevap yazacaktım alıntılayıp ama yoktu yani...
sinirden arınmış bünyeler gerek bu gece hepimize...çünkü asıl sinir dizi sonunda tavan yapacak:img-blush
iyi seyirler sana da canım:img-wink:
Ay son dakikalar geçmek bilmio ya üffffff:img-help:
Ya acaba Necdet'le diğer kız arasında bizim bilmediğimiz bişeyler mi var,yeni tanışmıo olabilirler mi?Necdet'in bakışlarında öle bişi sezdim ama eğer öyleyse:img-help: :icon_whis aaaa bu Necdet'in kaçıncı vukuatı canım:img-hyste
canım evet ben de farkettim...cevap yazacaktım alıntılayıp ama yoktu yani...
sinirden arınmış bünyeler gerek bu gece hepimize...çünkü asıl sinir dizi sonunda tavan yapacak:img-blush
iyi seyirler sana da canım:img-wink:
asıl sinir dizi sonunda tavan yapacak:img-hyste
katılıyorum ablacım...
zaten millet diziden sonra hıncını almak için buraya koşuyo...
valla bu bölümde bizi verem edecek olan yasemin kanımca...
çok ilerizekalı insan kesin bişe görüp kafasında saniyede bi senaryo yazıcakk vee anında vın turizm istanbula geri:icon_whis
gerçi ayla da başlamış yavaştan yavaştan ama...ahmete de korkma yanındayım diyo...benimde korktuğum o zaten..sen yanındaysan korkmamız lazım:icon_whis :img-help:
arkidislar az kaldi iyi seyirler birsey rica edicem bakin su diziyi izlerken bari yorumlrinizi az yapin reklam arasi yukari kosana dek neler cekiyorum bi assagi bi yukari her cuma 5 kilo veriyorumdur :)
mukocugum diger arkidesler selam verdim ama goren olmadi galiba
huuuuu alooo sesim geliyormi?
malum bugun sitede sorun varda:img-hyste :img-hyste
yaso aylanin amedi tedavi ettigini gorunce kiskancliktan saak diye dusupte bayilirsa yandan yandan diye gobek atarim valla:bella :bella
saygilarimla
asıl sinir dizi sonunda tavan yapacak:img-hyste
katılıyorum ablacım...
zaten millet diziden sonra hıncını almak için buraya koşuyo...
valla bu bölümde bizi verem edecek olan yasemin kanımca...
çok ilerizekalı insan kesin bişe görüp kafasında saniyede bi senaryo yazıcakk vee anında vın turizm istanbula geri:icon_whis
gerçi ayla da başlamış yavaştan yavaştan ama...ahmete de korkma yanındayım diyo...benimde korktuğum o zaten..sen yanındaysan korkmamız lazım:icon_whis :img-help:
vın turizm miii:img-hyste canım koptum ya....Ayla hakkında söylediklerine de katılıyorum :img-help: :img-help: bence de korkmamız lazım....ben demiştim bu kızın gözü göz değil die :img-hyste senaristler naptınız bize Ayla'lara kaldık iyi mi?...Ya bi sakinleştirici falan mı alsam yooksa bu dizi beni kalp krizinden götürecek...hayır sonunda finali göremeden ölücem gözüm açık gitcem ondan korkuorum :sad53: :sad53: :img-hyste
Vuslat Ablacım şimdi gördüm canım imzalarla cebelleşmekteyim...
imza yapmaya çalişiiym:icon_sorr
valla ben tv aldım kendime yeni, anten falan...
bizimkiler HS yi reklam aralarında izlemeyi tercih ediyo artık....
vazgeçtiler izlemekten...babam tv ve anten almış bana da:img-hyste
arkadaşlar sıla bitmiş.:happy0064
hadi herkes ekran başına.umarım tekrar hayal kırıklığına uğramayız.:icon_sorr
bebişlerimi göreceğim.hobaaaa:happy0064
hadi sinem abla sen şimdiden coşmaya başla...:img-hyste senin bebişlerde seni çok özlemişş:img-blush :img-hyste
valla hayal kırıklığına uğrarsakk olan bizim tv'ye olur..sinirden kumandayı falan fırlatırım üstüne..annemlerde evde yok..istediğim gibi şiddet uygulayabilirimm:img-hyste
Herkese iyi seyirler arkadaşlar aman diyim sakin olun :img-help:
Kalbim küt küt atıyo valla medilleri hazırlayım ben ağlarım yine kesin:sad53:
Reklam arasında görüşmek üzere,vazoyu filan tvye fırlatmassam iyidir:img-hyste
Başalamak üzere...
Artık daha çabuk gelirim foruma, tv yi koyduğum oda daha yakın pc ye:img-hyste
hepinize iyi seyirler arkadaşlar...
Umarım gönlümüze göre bir bölüm izleriz...bende hiç heyecan yok ama:icon_whis
başliiiiiiyyyyy....
herkes yerlerini alsın:happy0064
arkadaşlar yanınızda kesici, delici , yırtıcı..kısacası şiddete yönelik maddeler bulundurmayın...sinir krizi esnasında kendinize zarar verirsiniz..:):)
insan yasemin&ayla yı görünce kendine sahip çıkamiiyde ondann:)
yasemin_lizz 06-04-07, 20:16 Sonunda bitti şu sıla ya ne kadar uzun bir dizidir bu:icon_whis neyse hatırla sevgili başlıyacak az sonra ahan da jenerik çalıyor ay inşallah daha fazla sinirlerimizi yıpratmazlar dicem ama yasemin varken ne mümkün ayla zaten ayrı bir gıcık off:icon_sorr en iyisi ahmet bulsun bir tane köyünden helal süt emmiş bir kız evlensin çoluk çocuğa karışsın gerçi çocuğu var ama neyse:icon_whis bu evlilik de hem yasemine hem aylaya kapak olsun:img-wink: :img-yes: Ahmet i üzen herkese kapak olsun:)neyse dizi başlıyor herkese iyi seyirler...
yasemin_lizz 06-04-07, 20:20 Sonunda başladı, herkese iyi seyirler...Tabi ne kadar iyi ve sinirlerimiz bozulmadan izleyebiliriz bilemem:icon_whis
Vuslat Ablacım şimdi gördüm canım imzalarla cebelleşmekteyim...
imza yapmaya çalişiiym:icon_sorr
valla ben tv aldım kendime yeni, anten falan...
bizimkiler HS yi reklam aralarında izlemeyi tercih ediyo artık....
vazgeçtiler izlemekten...babam tv ve anten almış bana da:img-hyste
mukocugum ah canim yinemi imzalarlasin(kolay gelsin):img-wink:
ay yeni tvin hayirli ugurlu olsun,iyi gunlerde dizimizin guzel bolumlerini izlemek nasip etsin
valla sevindim senin adina
dizimiz basladi garibim amed garda yasmini bekliyor(agac olamazsa iyidir)
herkese iyi seyirlerbye
saygilarimla
Yaseminle Rüyayı bir an odada qöremeyince..
dedim yksa qittiLer mi.. Ama nerde Yasemin Hanım
öyLe bir hata yaparmı.. Necdetini yaLnız bırakır mı..
Iyy sinir şey.. !
Rüyaya qeçen böLümden kızqınım ama qerçekten
çok şeker bir çocuk.. ;)
aşkına sahip çıkamayanlara yazıklar olsun.. aşıklar arasına giren 3. dal maydonazlarada lanet olsun.. hele necdet olacak adam.. (eski bölümleri sardırıyorumya hele 8 . bölümde yasemin ile ahmetin arası bozukken adam nerdeyse zil takıp oynayacak.. lem böylesi karakterin yanımda olduğunu düşünmem bile dişlerimi sinirden gıcırtadıyor.. )sendeki ne mide, ne onur be.. ruhu başkasına, gönlü ait bir bayanla aynı çatıda durmak ne midedir.. onun erimesine şahit olmak ne vicdandır.. ve birisinin evladını ondan saklamak.. yahu nutkum tutuluyor.. iki kelam edemiyorum durumu izahta.. gerçek hayatta böylesi insanlar var mıdır acep..
birde aşk lafını ağzını alırya şu yasemin.. ulem aşkı heder eden tüm insanlara yazıklar olsun... sinirden galiba.. ama insan neden varlık bir unutkanlığı iki nankörlüğüyle çok can yakarmış..
Yasemin Ahmet i düzeltmişken ikinci kez yıktı...
Necdete kızmama rağmen üzüldüm...Ama ahmete öyle yapmasaydı şimdi kimse üzülmezdiiii:icon_sorr
Bakın hem RÜYA gitse hastalık kapardı yavrum, o yüzden göndermedi senaristler:img-hyste
Pastaneye gelen bayanı çok sevdim, pasta üzerine eğitim almış; çok pasta yemiş desem olmaz kilosu çok değil; belli ki eğitim almış...
Ahmete çok üzüldüümmm:icon_sorr
deniz'le deniz gezmiş aynı üni.deymişş...vayyy bee:)..sonunda adı geçti deniz gezmişin..:):happy0064
senin istediğin bölümler yakındır sinem abla:)...
necdetin kahvaltıyı görünceki şaşkınlığı ve rüyaya sarılışı çok güzeldi..
ahmet trene giderken biletlerden birini atınca çok kötü oldum.ve yasemine aklıma geldiği kadar beddua okudum...
yalnız ayla bu bölüm çok tatlı olmuş...bana öle geldi..ama hele bi ahmete yaklaşsın bu kadar beenir miyim acepaa:)
Sonunda Deniz Gezmiş le ilgili konuşma geçti
bakın orda da karıştırıyorlarmış
hatta kağıtları bile karışmış sınavda
TİP e üye oldular
ay deniz gezmisin adini duyunca bir acaip oldum
ayrica o gelen bayani hic sefmedim onun agzini burnunu dagitirim
ne o oyle hicbirsey begenmiyorrr
Bu akşam yine yeni bir şarkı çaldı.
Bu Ahmet içindi sanırım.
Aklımda kalan tek sözü ''neden diye sormam,mesut ol sen.''
Süper sözleri vardı ya Sinem sen bulursun dimi korsancı bacım.:):)
Ayrıca kahvaltı sahnesinde yeni bir müzik çaldı yada bana öyle geldi.
O da şahaneydi.:)
Ahmet'in garda ki hali kötüydü o bakışları içimi acıttı.
Off offf Yasemin'i Allah seni bildiği gibi yapsın.:)
bir_adı_yok 06-04-07, 20:41 necdet'in sofrada yasemin'e bakışı yaramaz çocuklar gibiydi.
banane banane vermem işte rüya'yı, der gibi bakıyodu resmen yasemin'e.
......
hee bu arada ben pastanedeki kızı çok sevdim..ses tonu çok hoşuma gitti..
bence o kız aradıkları eleman pastanedeki...necdetle aynı yerde çalışınca da ister istemez yakınlık başlıcakk..gerisi allah kerim..
kız canına susamış gibi bütün hatalarını beenmediği şeyleri falan söledi laleye:):)lale de bozuntuya vermedi..belli ki bu kızı işe almak için uraşıcakk!!
ne güzel şarkıydı yahu yeni şarkı.çok beğendim.kim söylüyor acaba?:img-blush
yasemin hanımı gördünüz dimi gitmediği yetmemiş gibi, elleriyle kahvaltı bile hazırladı necdet'e.:img-gun:
Vuslat Ablacım sağol...
Umarım dediğin gibi güzel bölümler izlerim...izleriz yani hep beraber, siz de kendi tv lerinizde
Aslında bir arada izlesek forumca Allaahh ne şamata olur
Konuşmaktan izleyemeyiz
dizi başladığında ağzımıza bant yapıştırırız reklam bitince de çıkarırız:img-hyste
yalcinersonmez 06-04-07, 20:42 bölüme güzel bir başlangıç yaptılar beğendim...yaw ben bu okan yalabık ın oyunculuğuna hayranım ya adam nası oynuyo yaa tek kelime ile mithiiiiiş...
bu arada bu TİP noluyo, Deniz Gezmiş kim yoksa Deniz Baykal gibi birisimi :)
ay deniz gezmisin adini duyunca bir acaip oldum
ayrica o gelen bayani hic sefmedim onun agzini burnunu dagitirim
ne o oyle hicbirsey begenmiyorrr
görgüsüz gibi dvranıyo gıcık:icon_whis
hepsinden tattı ya:))
buarada meyra işi yattı:D:D
buarada bi kaç yeni müzik klendi hemen onları bulmam lazım:img-yes:
ay yasmin ben sana ne diyim
birde kalkmis yumurta yapiyor necdete bakarak gulumsuyor,allahim delirtecek bu yaso beni:img-help: :img-help:
garibim amed kibrisciga geri dondu off ya off
teo maydonuzunun kokunu koparacagim deli ediyor bu teo beni artik,o kadar akil vermeyi seviyorki necdete,akilsiz maydonoz o kadar aklin varsa neden aklini kendine kullanmiyorsunda laleyi kendine asik etmiyorsun maydonoz teo
saygilarimla
Çalan şarkıyı Dario Moreno mu söylüyordu acaba?
Sesini benzettim...
Melalcim kahvaltıda çalan müzik dizide yeniydi ama o müzik yabancı gelmedi bana...Bi şarkı sanki o
yalcinersonmez 06-04-07, 20:45 şu pastaneye gelen kız yeni işçimiz heralde yani pasta edebiyatını baştan aşşağı okudu:) kesin yeni bilmemne müdürümüz zaten öle bişi arıyolardı..
evett baştaki şarkıyı bende çok beğendim...
sinem abla bulursun sen di mii:):)senden ümitliyizz:):)
şarkının sözleri süperdi...tam ahmete göre...
yalnız bişe dikkatimi çekti..pastanedeki kız harbi haklı..bütün pastaların üstüne hindistan cevizi koymuşlar:):)
Yaaa offfff..yine olan oldu Yasemin'e de çok üzüldüm ya resmen yıkılmıştı:sad53: bi de dedi ya atmış kendini kavuşamayan aşığın biri bu kız sonunda gitcek atcak kendini Sevda Tepesi'nden Ahmet'de onun peşinden tabiii:img-help:
Ahmet'de resmen yıkılmıştı ya en çok ona üzüldüm üfffff ben çok üzülüyom bu çocuğa hep ağliyyy hep üzüliiiyyy:sad53: annem gördü beni nie offflayıp püflüyosun dedi koptum:img-hyste kendimden geçmişim heralde bütün apartman duymuştur offfflamalarımı bağırmalarımı :img-hyste
Yine karlı çıkan Necdet oldu iyi mi adam da hiç vicdan kalmamış ben bunu Ahmet'e nasıl yaparım biraz da Ahmet'e üzülüyüm sonuçta adamın çoçuunu elinden aldık demiyo dom dom kurşunlarına kem gözlere gelesin Necdet:img-cool2 :img-yes: Pastanede çalışcak olan kız da pek bi ükela çok sevdim ..tam Necdet'e göre umarım burnundan getirir Necdet'in benimde içimin yağları erir....
Ayla'ya da güldüm ya çaktırmadan nasıl kulakları dikmiş radarları açık kızımızın:img-hyste
Deniz'i de Deniz Gezmiş sanmışlar ya ,başka Deniz dediğini duyunca aha geliyyyyy Gezmiş dedim...sınav kağıtlarım bile karışmış:good:
okan nasıl döktrüyo yine
rüyaya sarılması kucaanda oturtması süperdi.canım benim ya ağlaması güzel heycanlanması güzel herşeyi süper oynuyooo ekrana kiltledi beni valla:happy0064
o esmer de geryyyyyyy ne biçim kadın yaaa hiçbişi beenmez bakalım seni neco beencek mi?? hıh :hıh
ben lale olsam çok pis dalardım:img-hyste
bu arada ahmet sahnesinde çalan şarkı süperdi yaaa bittim dondum elveda....
bileti attı ya yere tahmn ettydim cansel süper oynadı.resmen gözlernde hayaalkırıklıını gördm
Yenii çaLan şarkı qüzeLdi..
Yakında buLuruz umarım.. ;)
Yasemin'e bak be.. Gitmemiş.. Bir de Necdet'e kahvaLtı hazırLamış..
Ayy tam sorunLu bu kız..
ÇocukLarda partiye üye oLduLar.. Ehh sonunda da Deniz Gezmiş
adını duyduk ya.. Birde qörebiLsek.. o kdr aynı okuLdayız.. karıştırıyorLar fLn dedii.. azıcık qösterseLer fena oLmaz.. Tabii varsa öyLe biri..
bölüme güzel bir başlangıç yaptılar beğendim...yaw ben bu okan yalabık ın oyunculuğuna hayranım ya adam nası oynuyo yaa tek kelime ile mithiiiiiş...
bu arada bu TİP noluyo, Deniz Gezmiş kim yoksa Deniz Baykal gibi birisimi :)
TIP: Turkiye Isci Partisi, 1960'larda secim baraji yokken meclise uc milletvekili sokmayi basarmis sosyalist partidir. Donemin universite gencligi arasinda populer olmakla beraber, aydinlar ve ogrenciler disinda bir destek gormemistir. Sonra TBMM'de uyesi Cetin Altan, AP uyeleri tarafindan komunist diye linc edilerek kor edilmistir. Olumden Ismet Inonu'nun mudahalesiyle kurtulmustur. Sonra zaten kapatildi.
Vuslat Ablacım sağol...
Umarım dediğin gibi güzel bölümler izlerim...izleriz yani hep beraber, siz de kendi tv lerinizde
Aslında bir arada izlesek forumca Allaahh ne şamata olur
Konuşmaktan izleyemeyiz
dizi başladığında ağzımıza bant yapıştırırız reklam bitince de çıkarırız:img-hyste
mukocugum
ne demek tatlim,insallah guzel bolumler izleriz,hepimiz
ay valla ne guzel olur aslinda forumcak beraber dizimiz izlesek superrr olur valla
valla biz zaten birbirimizi bulunca asil samata zaten kendiliginden baslar:img-wink:
ya bantada raziyim,keske beraber izleme imkanimiz olsa
o pastanedeki kiz ne allah askina tum pastalari deniyormus,bu kiz pastaneye sef olarak girmek icin numara cekiyor herhalde(aman girsinde necdeti ayartsin)
dizi basladi
saygilarimla
yaseminergeneci 06-04-07, 20:49 yaw ben walla necdete çok üzülüyorum yaw haketmiyo walla ama diğer yandanda ahmete yasoya falan hakveriyorum ufff kördüğüm oldu resmen
hayda yasmin amede mektup yazmaya basladi sevgilim diye
sonrada kagidi elinde burusturdu:img-pilot :img-pilot
akilsizim benim akli git angutum benim
sen amede senle gelecem de,sonra onu garda agac et,simdide mektup yazma girisiminde bulun
off yaso off seninle basimiz dertte
ne yapsak bilmiyoruz:img-help: :img-help:
yettin yasooo artik yettin(arzucugum canim kulaklarin cinlasin):bye
kolero tum her tarafi sarmaya basladi,amed aylayla telefonda konusuyor,aylanin yakindir kibrisciga gitmesibye bye
saygilarimla
kıza bak ya hoca olmuş, sergi var diyorlar ben gelmesem diyor..aman ne ala...ne desem boş kalıyor...
ayla da beni yine yanıltmadı..aferin ona...
ayrıca şu ışık-yaşar sahnesini çgo'daki feriha-cenk sahnesine şiddetli biçimde benzettim:icon_whis...
archeologue 06-04-07, 21:09 tam istediğim gibi ışık&yaşar sahnelerine yer vermişler:img-in_lo :img-in_lo
kim ne derse desin ben bu çifti seviyorum...
deniz,harun ve defnenin böyle davranacağını biliyordum:img-blush
ışık'ın yaşarla dolaşması güzelde ne diye arkadaşlarına"peşime takıldı " diyoo..yalancıı...
yaşarda doldurmaya çalışıyo ışık'ı..:hıh uyuz oldum...
yasemin annesiyele barıştı..aferin ii halt etti..
bi mektup yazmaya başladı..ahmet yazdı olmadı sevgilim yazdı olmadı..
salak kız başka ne yazıcaksınSAYIN AVUKAT AHMET GÜRSOY mu??
nefret ettirdin kendinden bee..!!!
ışık'ın çektiği fotolar süperdi...ama yaşara çok kızdım..buldu tabş saf kızı çekmeye çalışıyo yanına...hoşlanıyo olabilir orası başka ama...
necdetin yasemine yaptığı süpriz güzeldi ama süpriz yapılcak insan var yapılmıcak insan var yani..!
Ahmetin hali hiç iyi değil...
Garibim kendini unuttu, hastalara üzülüp bir şeyler yapmaya çalışmaktan...
Işık aptal olmadığını kanıtlayacak söler söylüyor, umarım kanıtlar...
Yaşarın ona verdiği kitabın, ÇİLE nin yazarı kim?
Yasemin aptaalll...Bi kelime yazdı diye buruşturdu kağıdı...Orasını yırtardı başka bişi bi not için kullanırdı, o kağıt o hale nasıl geliyo bilmiyomu bu!
Annesine de hemen yumuşaması anlamsızdıııı!
Necdetin yaptığı sürprizi Ahmetin yaptığını düşündüm de:img-in_lo pis yasemin:hıh
averajcım resim sergisine gittim dicek necdete ama aslında kıbrıscıka gitçek..:img-yes:
yaşarla ışık çok yakışıyolar ya çok tatlı gözüküyolar...
ışıkın saçları örgülü halini beğenmiyorum böle salık daha ii..
buarada ışık yaşarıda foto çekti..
daha sonra resimlere baktıklarında öbür çocuklar yaşarın fotosunuda görcekler:img-yes:
Bütün hafta yazılan yorumları okurken aklıma şu geldi:
Senaristler usta bir manevra ile Ayla-Ahmet evliliğine bizi ikna etmek için Yasemin'i kararsız bir kılığa soktular.Amaç Yasemin'e karşı kızgınlık yaratmak ve dizinin ayrı kulvarlarda devam etmesini sağlamaktı bana göre.Bunu da başardıklarına inanıyorum.Baksanıza en azından bizim forum Yasemin'e ateş püskürüyor.
Senaryonun gidişatından hepimiz rahatsısız.Hafta içi bunu dile getiren arkadaşlar olmuştu sanırım.Burda kendi kendimizi yemekle bu iş olmayacak.
Gidişat ile igili bir şeyler yapmak lazım.
Baksanıza Necdet'i sempatik göstermek adına ellerinden geleni yapıyorlar.Neymiş efendim,'Hiç kimse Necdet gibi kendi kanından olmayan bir çocuğa babalık yapamazmış'::img-blush
Budizi daha çok su götürür çokkkkkkkkkkkk
yahu bu necdet sokaktaki cicekcideki ciceklerimi aldi,yoksa serayimi eve tasidi anlayamadimda:) :)
ne kadar ince ve nazik bir kisi yahu bu necooo birde aksam icin yasmin hanimin en sevdigi restaurantta yer ayirttirdi:img-pilot :img-pilot yagcilarda inecek var necooo:img-hyste :img-hyste
amedde basladi hastalik belirtileri:icon_sorr :icon_sorr
yasmin saskolzu aslinda ogrencilerine derste anlattigi kisi gibi yapsa ya gidipte kendini sevda tepesinden atsada bizde kurtulsak:) :)
saygilarimla
yaa necdet o kadar çiçeğe yazık ettin bari değcek biirine verseydi yaa offf sinir oldumm :icon_evil
ahmet süper yaa kendini adaı resmen kasaba halkı için
ışık çin ne kadar zor bi durum..deniz defne ve harun çok tepki koydular yaa.ama bakalım daha ne sorunlar getrcek bu yaşar ışıkın başına
archeologue 06-04-07, 21:12 yasemine de isnir olmaya aynen devam:icon_whis
ona olan nefretimden bir gr azalma olmadı yine kendisi bunu harika bir biçimde başarıyor :) ahmete de mektup yazdı...öğretmen olmuş sergiye gitmiyor...ne işe yararsın ki sen...otur birilerinin hayatını mahvet anca!
necdete de üzülüyorum...ahmete de...zaten adam koleraya yakalanacak...yaseminin yanında az daha dursaydı verem de olacaktı zaten:img-hyste
bu arada necdet döndü köşeyi paraya acımadan alıyor bütün çiçekleri...ama aldığı kişi haketse içim yanmaz:icon_whis
yasemininde saçları bi harika yanlız:D:D
bende bu bölümde saçlara taktım:D
buarada necdet ne romantik:D:D
yalnız çiçekçi kadında o kdar çiçek yoktu ama neyse:img-hyste
Evet sevgili Şairim...Haklısın...Yasemin karakterine çok tutarsız davranışlar sergiletiyorlar...Necdeti çok yumuşak gösteriyolar...Dediklerine hak veriyorum...
Işık ve Yaşar sahneleri çok güzeldi.
Yaşar abayı yaktı Işık'a Deniz kıza neler dedi.:)
Ahmet&Yasemin out
Işık&Yaşar ın:good:
meltem-cmbl 06-04-07, 21:14 hehe istediğim sahneler oldu ya ışıkla yaşara bitiim valla ahmet&yasemin den sonra ki favorilerim ışık&yaşar
:icon_sorr ahmetim halsizlenmeye başladı ya ay.hani istasyonda beklerken sonra yaseminin gelmi,ceğini anladığı hali çok kötüydü çok kötü oldum yaa yazık ama:icon_sorr off yaaasemin niye gitmiyonki:icon_sorr
Merhaba arkadaşlar, başlangıçta çalan şarkının sözleri:
Mesut Ol Sen
Söz : Fecri Ebcioğlu
Müzik : Tony Osborne
Elveda aşkım
Dinmiyor yaşım
Nasip yokmuş sevgiden
Sen oldun ilk giden
Sormuyorum neden
Mesut ol sen
Alın yazım bu
Gelmedi sonu
Boş bir aşkın ardından
Yıllarca arkandan
Koştum boş yere ben
Mesut ol sen
Ararsan bir gün
Hayır hayır demem
Üzülme sakın sen
Başkasını sevmem
Mesut ol sen
yaa yasemine karşı o kadar dolmuşum kii kızın her hareketi batıyoo..
nefes alsa git geber diyesim geliyo..
ahmeti düşürdüğü haller geliyo aklıma ahh ahh...!!
bittin kızım sen..
yalnız ayla sanırım kendi isteğiyle gtcek kıbrıscığa ahmet çağırmadan yani..ya da ahmet çağırır bilmem kii:):)...
bu arada sevim-mehmet-harun-defne-deniz konuşmaları çok güzeldi..seviyorum ben bunları yaa:)duyy sinem abla duyy:)
archeologue 06-04-07, 21:16 Işık ve Yaşar sahneleri çok güzeldi.
Yaşar abayı yaktı Işık'a Deniz kıza neler dedi.:)
Ahmet&Yasemin out
Işık&Yaşar ın:good:
ay yaşasın benim gibi ışık&yaşarı tutanlar oldu:happy0064
çok sevindim vallahi:)
aynen...
ışık&yaşar in:good:
Merhaba arkadaşlar, başlangıçta çalan şarkının sözleri:
Mesut Ol Sen
Söz : Fecri Ebcioğlu
Müzik : Tony Osborne
Elveda aşkım
Dinmiyor yaşım
Nasip yokmuş sevgiden
Sen oldun ilk giden
Sormuyorum neden
Mesut ol sen
Alın yazım bu
Gelmedi sonu
Boş bir aşkın ardından
Yıllarca arkandan
Koştum boş yere ben
Mesut ol sen
Ararsan bir gün
Hayır hayır demem
Üzülme sakın sen
Başkasını sevmem
Mesut ol sen
çOk teşekkürler...
Sanırım Dario Moreno seslendiriyor, Averajım da onayladı...
Google dan bakın yine de...
Sevim ve Memedi bi daha göstermezler şimdi yaaa:icon_sorr
Yasemin'de çözemediğim bişii var.. GaLiba sorunLu bu kız..
Ayy deLi oLcam hee.. Ahmet'e mektup yazmaya çaLışıyor..
Serqi var yoLa çıkıcak haLim yok diyor.. akLı sıra üzqün takıLıcak..
Akşam Necdet'in yaptıkLarını qörünce baya bir mutLu oLuyor..
Yemeke qitme fikrini beğeniyor.. napıyor bu ya..
Bu bölüm yine bir Necip Fazıl kitabı gördük.
Ki Çile benimde en sevdiğim kitaplarındandır Necip Fazıl'ın.
Ayrıca bu bölüm Deniz Gezmiş'in de adı geçti.
Bu demektir ki darbe yaklaşıyor.
eğer yasemnle necdet arasında restoran dönüşü bişi olursa şaşırmam yasemn saçmalama turlarına devam ediyo
yasemn hiç aklıllanmıcak ya yine mektp yazıyo ee ama biliyo arasa aamet cevap vermicek tel.ine hıh :hıh
necdet zaten yazık etti o çiçeklere hıh
DEPODAN GETİRTMİŞİTRRRRR:img-hyste :img-hyste :img-hyste
mukocugum
yok tatlimseradaki ciceklerin hepsini toplatipta getirtmistir yagci necoooo:img-pilot :img-pilot :img-pilot
ay bu casper varya ayni ablasinin kopyasi yalanci casperrr
saygilarimla
Işık&Yaşar :good: tam süperler kanımca ya...Yaşar nasıl aktif tam sevdiğim erkek tipi Harun gibi mıymıntı değil tak kızı gördü,tak konuştu,tak teklif etti gel gidelim benden ona koca bi alkış:happy0064 Ayrıca da diğer üçlüye kızmaya başladım haaa onlara ne oluyo ki illa herkes onlarla aynı düşünüp,onlarla aynı şeyleri yapıp ,onlarla aynı fikirleri mi savunmak zorunda....Hem hayat Işık'ın hayatı aşk Işık'ın aşkı(umarım olacak yani:img-wink: ) onlara noluyoki..yanlış anlamayın Yaşar'ın tarafını tutuyorum da demek istemiyorum ben onun atılganlığını sevdim oleeeeey bundan sonra onun adı Atılgan olsun:happy0064
Nezahat'de kırılacaktı neredeyse o nasıl bir "Hoşbûldûk"diyişti öyle:icon_whis
Ayla'da amma soğukkanlı kız..Ahmet orda panik yapmış,Ayla da tık panik yok eee tabi o bu yüzden doktor ben diilim:img-hyste ama en azından insan Ahmet'in aradığını duyunca heyecanlanır yokba bu buzdolabıyla hayat geçmez yani:img-help:
Bakıyorum da Necdet hiç bir fırsatı kaçırmıo ya gıcık oluorum :img-help: bırak işte seni sevmio kız zorla mı sanki iki papatyaya,bi yemeğe kanacak Yasemin...4 yıldır olmayan şimdi mi olcak Necdet Efendi....git at kendini Necdet Sevda Tepesi'nden git at gözüm görmesin seni:img-cool2 :img-polic
Yasemine laf söylemeyin artık yaaa....
Ondan her bi tutarsız hareketi beklerim bennn
sesi de çıkmıyo
yapıyo yapacağını
konuşsa bari duygularını anlatsa
çaresizse anlatsa bize idrak etsek ama yok
deftere de yazmaz oldu:hıh
toprağın bol olsun necdet.. lem o kadar karışık bir dönem bir manganda kurşunu bulmaz ki adamı.. saksıya çiçek yerine dikesim geliyor şu karakteri.. çok mu kötüyüm yarabbim.. çok mu..
hele yasemin.. ulem ahmet.. git işine.. vallah git bul eli ayağı düzgün bir evlen kurtul bak yaso nasılda mutlu.. alsın necdetini çalsın başına yahu senin o halin bizleride üzer..
neyse işin geyiğini bırakıp döneme dönelim.. ne kadar şükür etsek azdır.. öylesi bir toplumda insanların kamplara ayrıldığı ve savunduğu fikir yüzünden aşağılandığı hatta canından olduğu dönemler.. hoş günüzmüzün bir parça oralara uzantıları olsada o günlere nispeten cennette gibiyiz...
averajcım resim sergisine gittim dicek necdete ama aslında kıbrıscıka gitçek..:img-yes:
yaşarla ışık çok yakışıyolar ya çok tatlı gözüküyolar...
ışıkın saçları örgülü halini beğenmiyorum böle salık daha ii..
buarada ışık yaşarıda foto çekti..
daha sonra resimlere baktıklarında öbür çocuklar yaşarın fotosunuda görcekler:img-yes:
canım bu yaseminin bir hoca olarak bu yaptığına aklım ermedi benim...rahata bak ya...nasıl bir yalancılıktır bu...
zaten ders anlatırken de tiner çekmiş gibi anlatıyor..inandırıcılık payı sıfıra iniyor yani...
berrin sözleri eklediğin için tşk ederim...
mukocum bence o yani...bu arada izmirliler bilir; adına bir sokak da vardır...asansörün de olduğu sokak...
mukocugum
yok tatlimseradaki ciceklerin hepsini toplatipta getirtmistir yagci necoooo:img-pilot :img-pilot :img-pilot
ay bu casper varya ayni ablasinin kopyasi yalanci casperrr
saygilarimla
casperi kime dedin vuslat ablacım?
buarada çile kitabı çok güzel bi kitap ya..
benim arşivimde var..
ve herkese tavsiye ederim..:img-yes:
Şarkıyı önce Dario Moreno daha sonra da Ajda Pekkan seslendirmiş(1969).İnternette Ajda'nın yorumunu dinleyebilirsiniz.
yasemin ii yaptı necdete aşık olduğu kızı yani kendisini sordu:D:D hehe
kıbrıscık yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnnn:D:D aylada geldi:D:D
ayla ahmetin gözüne girdi hatta ayla zorla gözünün içine soktu:img-hyste
buarada hemşireler maske takmış yüzlerine..
ahmet takmıyor şimdide ona bulaşacak..
casperi kime dedin vuslat ablacım?
buarada çile kitabı çok güzel bi kitap ya..
benim arşivimde var..
ve herkese tavsiye ederim..:img-yes:
nilim canim isiga dedim,hem yasarla konusuyor hemde denizlere,defnelere beni takip etti diyor casperrcik
yasodan bu aksam nefret ettim artik necoya nasilda oyle sorular soruyor,bir ara dedim ki ahanda simdi gercek karin olabilirmiyim?
dermi der nasilsa dengesizin onde gideni:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
ayla süpersin..aferin ona...işte budur..
bir oğlum olursa bırak ahmeti gel benim yani müstakbel kayınvalidenin kollarına:img-hyste
mavi deniz 06-04-07, 21:31 arkadaşlar süpersiniz yorumlarınız o kadar cukki ne denir bilmem harikasınız :happy0064 oooooooooooo valla necdet merlek misali bu kadar da olmaz canım ekranın karşısında kanadı çıktı çıkıcak diye heycanla bekliyoruz ailecek anne ahmete bakın ya nasılda kesiyo aylayı bide hemen geldi diyo bence evlensenmi faslını geçti arkadan arkadan karım diye bakıyo aylaya yasemin nerde ahmettttt yasemine gıcıgım zaten şuursuz amatör aşık ne olacak:img-pilot :img-help:
ya şu kamille keriman sanki ikisi türk filminden çıkmış gibiler:D:D
rıza amcada çıktı şükür.. o iileşti şimdi ahmet...:icon_sorr
hehe denizinin kucağında rüya çok komikti ya:D:D
denize kaldıydı onu doyurmak:img-hyste
buarada necdet çok güzel konuştu aynen katılıyorum:img-blush
ahmette hastaladın:(...
necdetin konuşması mükemmeldi..allahım adamda mantık var yaa..o zaman yaseminle ne işi var anlamadımm..!!
yaseminin evlilikle ilgili konuşmasında etrafa saldırmamak için zor tuttum kendimi..kız manyak yaa necdetin aşık olduğu kızı soruyo..bilmiomuşş gibi..necdet açık açık sölese boynuna atlar kesin..!!!
şimdi yaso ahmetin hasta olduğunu örenicek tel.de sora ver elini ankara niyetine kıbrıscık!!,
ahmeti öyle hasta görünce çok kötü oldum..canım benim yaa...:(...
yasemin kibrisciga gidicek simdi belkide hastaligi kapar aylada onu tedavi etmez yaseminde nihahahahha :)
Ahmetin bakislari cok kotuydu ayla onu tedavi ederken sansina ilacda kalmadi :(
kibriscigin yollari tastan
beni sen cikarttin bastan
haydaaa amedimiz hastalandi,iyilik melegi aylada onu iyi edecek
yasmin amedi aramak icin telefon numarasini aratiyor,bu saskolaz yasmin ankaraya gidiyorum diye kibrisciga gidecek ve aylayi ahmetin basinda gorunce saak diye dusup bayilacak insallah:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
Ayla'cığımız süper ya Ahmet nasılda dikkatli bakıyor ona tabii artık Yasemin'den hayır yok.
Biz demiştik Ayla bir melektir diye ama inanmadınız.:):)
archeologue 06-04-07, 21:42 eyvahlar olsun durumu ağırlaşacak mı yoksa:sad53:
yasemin gelmezse aylanın şefkatli kollarında hemen iyileşir...sonra da evlenirler onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine:img-hysteevet ayla hakikaten melekmiş :)
Aylavyu:img-in_lo
meltem-cmbl 06-04-07, 21:43 ayy innamıyorum yaa ahmetim hasdtalandı ilaç ta yokk offf ay cnm onu o halde gördüümya öldümm:sad53: ay çok kötüyüm ya nasıl titiriyoo öle.offf bsüper oyunculuk yapıyoo.off bu bir dizide olsa gerçekten çok üzüldüm canseliimin bölew görünmesinee:sad53:
rüya da denizin kucağında çok tatlıydı..bi de kocaman gözleri var aval aval etrafa bakıyo...denizle masal falan bşiler konuşuolardı yaa lüften dedi..ben orda koptum...
Vuslat'cım Yasemin düşüp bayılmasın.
Kolera olsun o zaman gizlice Kıbrıscığa gittiği anlaşılır.:img-hyste
yalcinersonmez 06-04-07, 21:43 ya ben bu yasemine bölümler geçtikçe gıcık olmaya başlıyorum artık kıs bişi yapmasada gözüme batıo walla ayla gine güzelliğini koruyo ahmet hastalığa yakalndı inş. eski salığına geri dönder ve aylayla evlenirler artık evlenmelerinden yanayım...(yasemin daha çok ağlasın...)
Necdet'in konuşmasıı qerçekten çok qüzeLdi..
Yaşar'ın o kitapLarı verme nedenii asLında beLLi.. Kendii tarafına çekmek.. TavLamaya çaLışıyor işte.. Ama bn istemiyorum..
Harun - Işık iKiLisiini istiyorum ya.. =))
Yasemin'in Kıbrıscık'a qitme nedenii beLLi oLdu.. Ahmet'in hasta haLii çok kötüydü... Bir daha öyLe qörmemek diLeğiyLe..
Ayla nın yerinde ben olsam aşıksam yakın davranırdım...
Hastalara ahmete aşığım diye değil yapmam gerekir diye bakardım...
Ahmet e mektup ulaşmayacak
mektuba gerek kalmadı aradı
ama ulaşamıcak
hastalığı öğrencek
ve gidecek
Aylanın yerinde de ben olsam sorardım neden geldin diye
ahmet de bilinci yaarı kapalı zaten
ama aylavyucu değilim yanlış anlaşılmasın sakın:img-hyste
Necdet iyi konuştu ayrıca
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
canım yazacaksan mesaj yaz böle yasak!
Ayla'cığımız süper ya Ahmet nasılda dikkatli bakıyor ona tabii artık Yasemin'den hayır yok.
Biz demiştik Ayla bir melektir diye ama inanmadınız.:):)
melalim sen aylayı evlendikten sonraki yüzünü göreceksin..:D
nihayet aklına geldi yasemnin telefon etmek...şimdi ahmetn hasta olduunu öğrenip gidicek oraya necdet de sergiye gidiyorum dicek..yalan sölicek yani :icon_evil
ayla çok tatlı kıyafeti saçı başı duruşu...bayıldım ayalaya ahmet de çok güzel bkıyodu ona zaten
yasemne sinir oldum hejm bliyo necdetin kendine aşık olduunu-ki artık anlamsaydı bilemese bile yuh derdim
hem de duymak hoşuna gidiyo
necdet sanırım okadınla bi ilişki yaşıcak yasemn gitcek çnkü rüyayı da rızalara bırakınca ev boşş ve necdet o kadınlaa ooffff dşünmek bile istemiyorum
kerimana da çoook üzüldüm herkes ona hasta o da rızaya hasta
ya şu kamille keriman sanki ikisi türk filminden çıkmış gibiler:D:D
rıza amcada çıktı şükür.. o iileşti şimdi ahmet...:icon_sorr
hehe denizinin kucağında rüya çok komikti ya:D:D
denize kaldıydı onu doyurmak:img-hyste
buarada necdet çok güzel konuştu aynen katılıyorum:img-blush
nilim bende kamille keriman sahnelerini gorunce ayni seyi dusundum tam yesilcam filmi gibi karelerdi,gidebiliriz sofoooor bey:img-hyste :img-hyste
riza amcamiz allahtan verem hastaligindan yirtti pacayida amed kotu hastalandi
tamda ilac bitecek zamani buldu:icon_sorr :icon_sorr
ruya her zamanki gibi yine nese kaynagi tatli ruyam benim
saygilarimla
arkdaşlar ben hsyi izlemiyordum adnan menderes olaylarının geçtiği bölümlere bakmıştım tek
bilmediğim çok şey var yasemin necdet e sordu aşık old kız napıyor falan dedi ya o kız kim yasemin e aşık değil mi???
heaa bu arada bşi dikkatimi çekti..yaso ne zaman babasının oraya gitse pembe takımını giyiyyy...gariban bşka kıyafeti yok sanki..bi yeşil elbisesi bi de pembe takımm..:)..necdeeettt çiçeklere vercene o kadar parayı git kıyafet al yasoya..gerçi onun için para harcamk bile aptllk ama!!
Necdet 'in fikirlerini tuttum doğrusu kendisine gıcık kapsam da:happy0064 Deniz nasıl bozum bozum bozuldu oh olsun ona çok sabit fikirli:good:
Ayla'ya ısınamamıştım bayıldım valla,ne kadar harika bi insanmış kıymetini bilmemişim :sad53: tam Kaymakam Beyimize yaraşır bi gelin:happy0064 bu işe de en çok kasaba halkı sevinir valla:img-hyste Ahmet dedi ya hemen geldi die Yasemin'in doktor olduğunu düşünsenize "aaa gitsem mi gitmesem mi Rüya ağlıyo,Necdet ağlıyo..ailecek ağlıyoruz ühühühühühü gidemicim galiba":img-hyste Ayla tuttum seni gözüme girdin valla ...bundan sonra benden sana hep destek tam destek:happy0064 düğününüzde de burma takcam valla bak,sen Ahmet'i kurtar yeterki....(çile çektim ben çileeeee:sad53: )
Keriman'la Kamil sahnesinde koptum ya müzik filan tam türk filmi gibiydi...Kamil'de Ayhan Işık tarzında :img-hyste
rüya da denizin kucağında çok tatlıydı..bi de kocaman gözleri var aval aval etrafa bakıyo...denizle masal falan bşiler konuşuolardı yaa lüften dedi..ben orda koptum...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
orda bende koptum çok şekeyleydi:img-in_lo :img-in_lo
hemşocum ellerinden öper:D:D anladın sen onu:img-yes:
bide rüyanın necdetin kucağında: "kirbiti yaktı" kelimeside çok komikti:))
meltem-cmbl 06-04-07, 21:46 canım yazacaksan mesaj yaz böle yasak!
melalim sen aylayı evlendikten sonraki yüzünü göreceksin..:D
helal nilcim bende bunu dicektimmm.aylayı evlendikten sora görün .şu aylanın yaptıklasrı normal yanı tabikide hasatalara bakcak doktor ama varya orda ahmet olmasaydı gitceğini sanmıyordumm ilaç falan gönderiridi ama gitmezdii
archeologue 06-04-07, 21:46 heaa bu arada bşi dikkatimi çekti..yaso ne zaman babasının oraya gitse pembe takımını giyiyyy...gariban bşka kıyafeti yok sanki..bi yeşil elbisesi bi de pembe takımm..:)..necdeeettt çiçeklere vercene o kadar parayı git kıyafet al yasoya..gerçi onun için para harcamk bile aptllk ama!!
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
necdette bir ara mor kazağa takmıştı hatırlarsan...
yaseminin yanında o da bozuluyor kanımca:img-hyste :img-hyste
Necdet iyi yaptı Deniz'e ne oluyorsa ona ve diğerlerine Işık'ın üzerinde baskı kuruyorlar yok onunla görüşme o sağcı o şöyle düşünüyor bence Işık ve Yaşar birbirine çok yakışıyor
Rıza Ahmet izine geldğinde sanatoryuma yattı
Ahmet 20 gün kaldı
döndü
22.gün rıza sanatoryumdan çıktı
şapur şupur öpüyo herkesi
hastalık tamamen bitti mi
20 günde iyileşebilir mi
pek bnilgim yok verem konusunda var ama az affola:img-help:
Ayrıca yasemini pembe pantolon takımıyla ve saçıyla görünce Hülya Koçyiğiti görmüş gibi oldum
çok benzemiş eski filmlerdeki Hülya Koçyiğite
Vuslat'cım Yasemin düşüp bayılmasın.
Kolera olsun o zaman gizlice Kıbrıscığa gittiği anlaşılır.:img-hyste
melalim canim
yasmin dussun,hatta kendini sevda tepesinden atsin artik bizde kurtulalim su yasodan valla necdetin kucagina atlayacak diye korktum yahu:icon_sorr :icon_sorr
kibrisciga giderse insallah dedigin gibi kolero olurda necoda gizli gizli gittigini anlar saskoloz yasonun
saygilarimla
Ayrıca yasemini pembe pantolon takımıyla ve saçıyla görünce Hülya Koçyiğiti görmüş gibi oldum
çok benzemiş eski filmlerdeki Hülya Koçyiğite
mukocugum valla alemsin tatlim
tam hulya kocyigit gibi yalniz tek eksigi onun gibi kosmuyor:img-hyste :img-hyste yasmin yahu bu kizin giyecegi yok galiba ya yesil takimlarini giyiyor,yada pembe takimini necooo duy sesimizi ha bire pastahane acacagina,evi cicek bahcesi haline donusturecegine sevgili karicigina kiyafet al:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
mavi deniz 06-04-07, 21:55 aha yasemin aşıgına gidiyo hani hali y:icon_sorr oktu nasılda hoca oldugu aklına geldi ay bu kız kafaya koymuş necdete boynuz takıcakta nasıl takıcagını araştırıyo neco inşallah ögrenir zaten ögrenmesede bence kıbrıscıktan dönünce ahmeti silmiş olucak kendini melek neconun kollarına atıcak bide okuldakiler ısrar ediyo diyor utanmaz ya :dito :dito :dito
ya şu pastanedeki kız neden böle yapıyor bi anlam veremedim?:img-help:
hehe şimdi ışık çocuklara resimleri göstermeye gidiyo:D:D
deniz yaşarın fotoyu görünce napacak acaba?:img-yes:
bakın itü sözlükten sağlam kaynaklı bir yorum...
önümüzdeki günlerde diziye deniz gezmiş karakterini de katacak olan dizi.. şu sıralar ekip, bu karakteri oynayacak en uygun oyuncuyu aramaktalar..
mavi deniz 06-04-07, 22:03 :bella yaşara bakın ya hayin pisik derler bizim burda onlara az daha kalsaydı ışıga yakalanıcaktı ucuz atlattı aslında bakarsak deniz çok haksız sayılmaz adam cin olmadan çarpmaya kalkıyo az degilmiş bu yaşar ah ışık :img-pilot yaşa teo silkin ahmet ya aha necoda gidiyor ankaraya ya danaın kuyrugu şimdi koptu bu kadar olur aşk dörtgeni oldu valla:character oh harunla ışık süperler ya
hahaha inanmıyorum ya deniz tabağı kırdı:img-hyste
deniz ve öbür çocuklar çok tatlılar ya ve denizin çok komik:img-yes:
yan odadan annemin kahkahaları geldiğine göre demekki denize gülüyor olmalı..:img-hyste
önümüzdeki günlerde diziye deniz gezmiş karakterini de katacak olan dizi.. şu sıralar ekip, bu karakteri oynayacak en uygun oyuncuyu aramaktalar..
bu haberin kaynağının gerçek olduğuna emin değiliz (bu cümle yanlış oldu anlayan olursa banada sölesin:img-hyste )
ya şu rüyayı şapşup öpmekten beter ettiler:D:D
Ahmet e baktıkça için parçalanıyoooo
Garibim hastalandııı
Yasemin de sonunda değerini anladı
iş işten geçecek ama neyse:hıh
yasonun paçası tutuştu tabi ahmetin hasta olduunu öğrenince...kanımca foyası ortaya çıkıcak..necdet açılışa idiyo çünkü..bi aksilik olucakk..necdet yasonun ahmete gittiğini anlıcak..
ahmette göçmüşş çökmüşş canım benim yaa dizi de olsa çok etkiilendimm:(...
iileşir umarım bir an önce..:(...
Haberin tam oLarak doğru oLup oLmadığını biLemeyiz..
Bu hafta Deniz Gezmiş adını sonunda duyabiLdk..
Deniz biraz bahsetti ya.. Aynı faküLtedeyiz.. karıştırıyorLar bizi fLn...
asLında böyLe bişii oLabiLir.. Ya da diLeriim oLur..
Pastanedeki kız ne alaka ya Necdet'e bakışı neydi öyle bence onu işe alacaklar ve Necdet'le aşk yaşayacak
senaristler duy sesimiii yasemin kolera olsunnn ayla onu tedavi etmesinnn
Zavalli aylam sabaha kadar bekliy ahmetimin yaninda
nekadarr iyi bir kiz olgun bir kizz
ben bu maydonoz teo dan nefret ediyorummmm artik
necoyaa yine akil verdi,yasmin evden ankaraya diye gidiyorum diye cikti ama kibrisciga gidiyordu ne guzel,ulan teo agzini burnunu kiracam senin artik
simdi necooo yasminden once ankaraya gidecek
ahh teo maydanozu nediyim ben sana birde demezmi bir iki gun ne guzel basbasa gecirisiniz diye yolacam artik seni maydonoz kokunden hemde:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
archeologue 06-04-07, 22:13 ahmete çok üzüldüm ya off off:icon_sorr garibim nasıl titiriyor,yatıyor...
rüya çok tatlı böyle bir çocuk olsa evimde severken öldürürdüm herhalde :)
pastahanedeki kadın çok tuhaf ...akıllara zarar yani...:img-hyste
Deniz'in kek tabağını düşüp kırması çok şekerdi.
Tabii biz sadece sesi duyduk ama sonrasında ki tepkisi güzeldi.:)
Ahmet'in hasta haline üzüldüm.
Yasemin gelecek Ahmet'i sayıklarken görecek.
Kesin Ahmet Ayla falan diyecek.Yada odanın kapısından Ayla'yı Ahmet'in elini tutarken falan görecek.
Al sana şerbetlisinden bir yanlış anlama:):)
fundapehlivan 06-04-07, 22:13 Aaaa! Deniz Gezmiş karakterini de anlatacak mıymış??
Süper o zaman!!
Bu bölüm adı geçmişti zaten ama...
O zaman onun mahkemesi, idamları filan da gösterilir...
Eyvah...
Yine sinirden ellerim titreyecek!!
Avrajcım sağlam diyorsun yani...
Hımm hatta bizim gençlerle diyaloğa falan girecektir, eminim...:img-wink:
Rüya Yasemini öpmedi, Yasemin kandırınca öptü; bu kız ancak Yaseminin hakkından gelir aslında, aklını başına getirir...
Ama bu gidişle Yaseminin aklı başına gelince Ahmeti suçlar, beklemedin beni diye...Hemen nasıl gelecektim diye...Anlar kıymetini de başını taşlara vurur...
Necdet de onu teselli eder...:img-hyste
Pastanedeki kız ne alaka ya Necdet'e bakışı neydi öyle bence onu işe alacaklar ve Necdet'le aşk yaşayacak
evt ama neden böle gelip tadına baktığını anlamadım?:icon_whis
meyra girmecek herhalde diziye..
buarada varya şu deniz ve rüyalı sahneleri çok görmek istiyorum ya:))
deniz maşal anlat:img-hyste
meltem-cmbl 06-04-07, 22:14 senaristler duy sesimiii yasemin kolera olsunnn ayla onu tedavi etmesinnn
cnm hiç şüphem yok yasmeinde beklerdii sizde amma büyüttünüz ayla doktor vaziesi bu görevi bu allah allah yasemin orda olsaydıı yan gelip yatcağını düşünmüyosunuz herhalde daha ii bakardı
fundapehlivan 06-04-07, 22:15 Bu bölüm Denizlere baya bir zaman ayrılmış...
Bence çok da tatlı olmuş...
Işık da iyice kapılıyor şu sağcı çocuğa...
Ne saf kız ya...
Sonunu hiç iyi görmüyorum...
meltem-cmbl 06-04-07, 22:15 evt ama neden böle gelip tadına baktığını anlamadım?:icon_whis
meyra girmecek herhalde diziye..
buarada varya şu deniz ve rüyalı sahneleri çok görmek istiyorum ya:))
deniz maşal anlat:img-hyste
lale demiştiya pastadan anlıcak birne ihtiyacımız var diye o yüzdende böle birini konu almışlarr bu kız işe alıncakk ve necdete abayı yakıcak necdet şuan uyuz oluyo ama ne demişler
büyük aşklar nefretle başlar:img-hyste
senaristler duy sesimiii yasemin kolera olsunnn ayla onu tedavi etmesinnn
Gün doğdu zaten Ayla'ya canına minnet
Offf ya Ahmet'i görünce içim gidiyooo :sad53: Ayla'mda zavallım üzüntüden helak oldu Ayla'ya hep destek tam destek:happy0064 Yasemin gitcek görcek Ahmet'i orda bitcek bu bölmü veya göremicek yine bitcek ,yani bu bölüm baya bi sıkıcıydı...Ayla evlensin de Ahmet'le düğün görelim şöyle bi...amaaaan Selma'nın yaptığı düğünde sıkıcı olur şimdi en iyisi kasaba halkı bi düğün yapsın şöle Kaymakam Beye yaraşır...Ayla'da binsin beyaz ata al renkli duvağıyla şöyle gerine gerine geçsin kasaba meydanından Yasemin'de çatlasın onu görüp :img-hyste :img-hyste :img-hyste biz de göbecikler atalım:happy0064 :happy0064
Bizim Atılgan'da(Yaşar)kötü bişi yapmaz umarım tam Işık ondan hoşlanmaya başlamıştı sanırım
yaso şimdi piti pit geri döncek hatta hayal kırıklıı eşliinde:img-hyste
of gerçi nedet da çok üzülcek yaaa necdetn oraya gitme ihtimali hiç aklıma gelmemşti
yasemnin saç modeli idare etse de aynı renk bulamaışlar mı postişi çok sırıtıyo
yaşar çok yaman çıktı valla bence baya canını okucak bizimkilern
ayla başndan ayılramıyo ahmetn ama yasmen şimid görnce aylanın saçını başını yolcak mı??yoksa sessiz sedasız döncek mi geri??belki de nasıl olsa doktor olarak burdadır diyerk konuşur aylayla ve ayla bunu ahmete sölemez
ahmet çok kötü görünüyo
necdetin müşteriye de ayrı sinir oldum :icon_evil
Deniz'in kek tabağını düşüp kırması çok şekerdi.
Tabii biz sadece sesi duyduk ama sonrasında ki tepkisi güzeldi.:)
Ahmet'in hasta haline üzüldüm.
Yasemin gelecek Ahmet'i sayıklarken görecek.
Kesin Ahmet Ayla falan diyecek.Yada odanın kapısından Ayla'yı Ahmet'in elini tutarken falan görecek.
Al sana şerbetlisinden bir yanlış anlama:):)
Melal kesin öyle olacaktır...Ahmet Ayla nın orada olduğunu biliyor, zaten bilinci yarı kapalı; aylaaa, diye sayıklayacak.Ayla da Yasemine sert tepki verebilir.Ne işin var, evli olmana rağmen hala ahmetin peşindemisin vs...
Olabilir yani:img-blush
fundapehlivan 06-04-07, 22:17 cnm hiç şüphem yok yasmeinde beklerdii sizde amma büyüttünüz ayla doktor vaziesi bu görevi bu allah allah yasemin orda olsaydıı yan gelip yatcağını düşünmüyosunuz herhalde daha ii bakardı
Elbette canım... Yasemin de en az Ayla kadar ilgilenirdi...
Zaten koleraya yakalndığını duyar duymaz yollara düştü!!
Oradan zaten nasıl ilgileneceği, üzüleceği zaten belli...
Ama sinir oldum... kesin o zamana kadar ahmeti boluya götürecekler...
Yasemine diyecekler ahmetin durumu daha kötüleşti. Yasemin de boluya gider herhalde, öyle deyince... Boluya giderse akşam dönemez zaten ankaraya... Ahmeti o halde görünce bırakıp gidemez...
Necdette güya sürpriz yapacaktı... Hayal kırıklılığına uğrayacak...
Aman arada Necdete de üzülmüyor değilim...
Bu bölüm Denizlere baya bir zaman ayrılmış...
Bence çok da tatlı olmuş...
Işık da iyice kapılıyor şu sağcı çocuğa...
Ne saf kız ya...
Sonunu hiç iyi görmüyorum...
Işık'ın sonu neden kötü olsun sağcı bir çocuğa tutuluyor diye mi kötü olacak Harun'a tutulsa kötü olmayacak mı sanki
ahmetin arkadaşının tayini çıkmamış mıydı?Ne arıyor orda.Yoksa o başkası mıycı?
ahmet aylanın değerini anlşıcak..yaso onları görüp kahrolucak hiç bişe olmamış gibi sergisine gidicek ya da istanbula işte her neyse..ondan sonra bölee yanlış anlamalar zinciri sürüp gidicek..
denizin tabak kırması süperdii..
bi de gelmiş tabak kırıldı ama keke bişe olmadı getiriyim mi dedi:):)
ışık denize diyo kek tabağını getir diye deniz diyo ki harun sende gel..
2 kişi taşıcaklar..kazan getiriyolar yaa:):)
sonu çok aptalca biticek ama hazırlıklı olun arkadaşlarr:icon_sorr
ahmetin arkadaşının tayini çıkmamış mıydı?Ne arıyor orda.Yoksa o başkası mıycı?
Bir süre ertelediler ya Ankara'ya gidip
meltem-cmbl 06-04-07, 22:19 Elbette canım... Yasemin de en az Ayla kadar ilgilenirdi...
Zaten koleraya yakalndığını duyar duymaz yollara düştü!!
Oradan zaten nasıl ilgileneceği, üzüleceği zaten belli...
Ama sinir oldum... kesin o zamana kadar ahmeti boluya götürecekler...
Yasemine diyecekler ahmetin durumu daha kötüleşti. Yasemin de boluya gider herhalde, öyle deyince... Boluya giderse akşam dönemez zaten ankaraya... Ahmeti o halde görünce bırakıp gidemez...
Necdette güya sürpriz yapacaktı... Hayal kırıklılığına uğrayacak...
Aman arada Necdete de üzülmüyor değilim...
off cnm benımde korkum o yasemin tam gelicek ahmeti boluaya götürcekler:icon_sorr off kadere bak yaa
bu arada hakketen bende necdete çok acıyorum yaaa:icon_sorr
lale demiştiya pastadan anlıcak birne ihtiyacımız var diye o yüzdende böle birini konu almışlarr bu kız işe alıncakk ve necdete abayı yakıcak necdet şuan uyuz oluyo ama ne demişler
ya tamam o iş belli oldu sadece konu biraz saçma:
nedüü belirsiz bi kız pastahaneye geliyor bütün tatlı çeşitlerinden tatmak istiyor... çok saçma:icon_whis
acaba lale gizlice birinimi çağırdı böle gizlice denettirmeyemi çalışıyor?
yada: galba lale gazeteye ilan vermişti bunu için, o kız bunu gördüde pastahaneye girip kendinimi göstermeye çalışıyor?
bir mana aramaya çalışıyorum, çünkü böle çok saça olmuş:img-yes:
yasemin olsa daha iyi bakardı..... ahmet olsa daha iyi baba olurdu....
ya arkadaşlar bir pencereden bakmayın olaya. doktor olsaydı yasemin madem öyle!!! hadi necdet şahsiyetsiz biri mükemmel bir baba ve iyi bir eş olarak yeterince kötülük yaptı... ya anlamıyorum ayla ne yaptı. tarafsız izleyen bir arkadaş anlatabilir mi?? ayla bişey yaptı da ben mi kaçırdım??? gerçekten merak ediyorum, belki de gözümden kaçtı.....
lale zaten cok biliyor ya her seyi
o kiz evet pastahanede ise baslayacak,necdete bakislari felaketti kizin
evet katiliyorum en buyuk asklar
nefretle baslayan asklarmis
necooo gozun aydin bak sanada kismet cikti(yasaya demisti ya sayet gunun birinde asik olursam sana soylerim diye 3 haftaya kalmaz asik olur neco efendi
saygilarimla
uyuz yasemin insanın sevdiği hasta olurda sallana sallana mı gider hiç.Ben olsam uçarak giderdim
mavi deniz 06-04-07, 22:23 ay ahmet yasemini hayal sanıcak tuh ya
Bimiyorum ki ne yazsam,ne yorum yapsam.Necdet'i de Ankara'ya kakaladılar ya inanamıyorum.
Diyorum ya amaç seyircinin sinir katsayısını yükseltmek.
Söylemedi demeyin bu senaristler kendi kafalarının dikine gider,üç maymunu oynarlarsa biz daha çok mide spazmı geçiririz çooooooook...:img-help:
fundapehlivan 06-04-07, 22:25 Ya çok saçma değil mi?
O bölgeyi yani kıbrısçığı filan karantinaya almaları gerekmiyor mu? Çevrelerine yayılmaması için...
Onu geçtim, ahmet filan hastaların arasında rahat rahat dolaşıyor!!
Ya bu bulaşıcı hastalık...
Öyle aralarında gezilir mi?
Her isteyen rahatça dolaşıyor mu hastaların arasında??
Doktor ağzını kapamış, bulaşmasın diye ahmetin ağzında bir şey yok...
Tabii bulaşır Ahmete...
Bu arada süper makyaj yapışlar... Bembeyaz, gözlerin altı mosmor...
Titremesi filan canım benim ya!!
uyuz yasemin insanın sevdiği hasta olurda sallana sallana mı gider hiç.Ben olsam uçarak giderdim
Aynen katılıyorum şiştim resmen şiştim kızın oyunculuğunu izlerken. Canını vereceği insan hasta onda tık yok, ne hastalığını duyduğunda, ne yanına geldiğinde. PES resmen PES ben böyle oyunculuk görmedim.
ahmet ben geldim ben geldim..
geldin ama geç geldin güzelim..!!!
hataların arka arkaya...
adamın gözlerini açacak hali yokk sen başında konuışup duruyosun...
ben sürekli ahmetin dudaklarına baktım "ayla "dicek diye ama demedi..!
uzun uzun yorum yapmak isterdimm ama yarın dersan war erkenden çıkmam lazım..!
hepinize iyi geceler arkadaşlar..
anti-yasemin!!!
haha bitti.. bumuydu yani?
ahmet ben geldim diyo ya gıcık!!:img-pilot
şimdi hastalık onada bulaşcak sonra ankaraya gitçek orda herkesi bulaştırcak sonra istanbula gitçek herkese bulaştırcak bölece hastalık türkiyeye yayılcak ve ben şuanda abarttığımın farkındayım:img-hyste
Ahmet'in bilinci yerinde mi acaba gerçi seslenince gözlerini açtı
İyi halt ettin Sevgili Yasemin...::happy0064 :happy0064 :happy0064
Geçen bölüm ağlamamı engelledi...
Yasemine o kadar kızdım ve sinirlendim ki ağlayamadım...
Ama çok kötü oldum
sevdiğini öyle görmek çok zor
yasemin çok kararsız kaldı malesef
ama geç de olsa geldi
Ayla ile ilgili bi yanlış anlama vs bişey onu gönderebilir
ayla der ki:Evlisin hala ne işin var burda
onu buralarda tek başına sürgün eden sensin
ne istiyosun hala
vs....:icon_sorr
of ayla yapma öyle bişey ya
kızın aklı başına geliyo gibi
fundapehlivan 06-04-07, 22:28 uyuz yasemin insanın sevdiği hasta olurda sallana sallana mı gider hiç.Ben olsam uçarak giderdim
Ayy!!
Aynen ben de krizlerdeydim!!
Nasıl koşarım ne etrafı incelemesi!! Gözüm hiç bir yeri görmezdi o an benim!!
Yalnız ürettiğim hiç bir kurgu olmadı ve buna sevindim:img-hyste
Yasemin ahmetin yanına gitti ve gördü!!
Ben göremez diyordum!!
Yalnız Yasemini hiçç beğenmedim yani Bereni!!
Ya ben aşık olduğum adamı öyle göreceğim... Hıçkırarak ağlardım h |