pegasus*
06-04-07, 22:39
cnm bu donuk bakmalar yavaş yürümleer yönetmenın hatasıı hiç bir aşık böle yapmazzz yanıı
elbette öyle:) zaten burada tartıştığımız da bu..
elbette öyle:) zaten burada tartıştığımız da bu..
|
Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9 pegasus* 06-04-07, 22:39 cnm bu donuk bakmalar yavaş yürümleer yönetmenın hatasıı hiç bir aşık böle yapmazzz yanıı elbette öyle:) zaten burada tartıştığımız da bu.. fundapehlivan 06-04-07, 22:40 canım benim bu aşkı en çok destekleyenlerden biriydim ben. ama ahmet'in hastalandığını bildiği halde sallana sallana yürümesine ve ahmet'i gördüğü anda olabilecek en donuk ifadeyle ben geldim deyip durmasına sinir oldum. bir damla göz yaşı yok, ne oldu sana böyle demek yok, neymiş efendim ben geldimmiş, aman ne lütufta bulunmuş... Ya burada düşünmek lazım!! Acaba Yasemini bu senarsitler böyle duygusuz mu olsun istedi:img-hyste Yoksa Beren duyguyu veremedi mi?? Yani suç senaristlerde mi yoksa Berende mi?? Görüdğünüz gibi hiç bir şartta Yaseminin bunda bir suçu yok:img-hyste muko88 06-04-07, 22:40 Bence kesinlikle ayla ile ilgili bir sorun yaşanmaz... Yasemin aylayı görünce şaşırır ama o orada diye yanlış anlayıp dönmez... Ya da ayla yasemini saklamaz sanmıyorum ama annesi söyleme derse o başka... Geri dönerse ahmetin anne ve babasının tavırları sebebiyle olur bence... Bu arada ben kendi açımdan söylüyorum... Ayla kötü biri değil, işinde başarılı bir doktor... Ama anti aylacılar yaniz bizler onun evlendikten sonra ilgisiyle ahmeti bunaltacağını ve Yasemini ondan kıskanıp paronayaklaşacağını düşünüyoruz... Ve bunu şu an anlayamayız... Önce evlenmeleri ve Yaseminin yeniden piyasaya çıkması lazım...:img-wink: Evet fundacım...Ayla hakkında öyle düşünüyorum ben de... İlerisi için düşünüyoruz biz...İleride nasıl olacağını...Yani ahmet yasemine aşık olmaya devam ederse, aylaya ilgisiz falan olursa, bu tarz şeyler olursa yani; Ayla melek melek devam etmez diyoruz defneee 06-04-07, 22:41 'Ayla'dan melek olmaz' diyen arkadaşlar, yanıldıklarını anlamaya başlamışlardır herhalde:img-wink: Hem idealist bir doktor (hemen koştu baksanıza gönüllü olarak), hem sevecen ve nazik biri (hastalarla nasıl içten ilgileniyor). Üstelik Ahmet'i seviyor. Daha ne istenir ki. Ayla'mız potansiyel bir melek arkadaşlar. Birkaç bölüm sonra herkes bunu kabul edecek bence:) Ahmet de, Ayla'nın hemen yardıma koşmasından çok etkilenmişe benziyor. Şimdi nasıl da şefkatle bakacak Ahmet'e. Ayla'ya laf yok arkadaşlar... valla doğru bende zamanında Ayla'dan melek olmaz diyenlerdendim ama artık değişiyo fikrim bu hastalıktan sonra Ahmet ve Ayla arasında bi yakınlaşma olucak heralde Aylavyu:) bu arada o tuhaf müşteri Feride Çetin'di değilmi fragmandada adı geçti aslı30 06-04-07, 22:41 yahu kızın sevdiği hastalanmış hiç endişe yok suratında.yine mıy mıy yürümeler,mıy mıy hareketler.eyyy yönetmen hanım uyuyormusun? dizice 06-04-07, 22:42 Yasar'a sinir oldum. Milli Cepheci. Hem gidin milletin dergisini bedavadan alin, iyi niyetlerini istismar edin, sonra da, Moskof usaklari diye iftira atin. Bir de "Anlayacaklari dilden konusuruz," diyorlar. Neymis Sevim'cigimin anlayacagi dil? Mehmet'in ask dolu sozlerinden anlar o, anlasa anlasa:) Dokunmasinlar Sevim'le Mehmet'e. Yasemin duygularini icine atan, belli etmeyen bir kiz. Bu hissetmedigi anlamina gelmiyor. Benim etrafimda var boyle insanlar. Acilarindan olseler, anlamazsiniz. Ortaliga dokmezler. Bana hareketleri, sukuneti cok dogal geliyor. Ama kahvaltilar hazirlamasi, Necdet'in surprizine sevindirilmesi cok luzumsuzdu. Yasemin'in aci cektigini yeterince gostermedikce seyirciyi dusman ediyorlar. Yasemin kaldi diye, Teo'nun da gaziyla umutlanan Necdet'e uzulemiyorum, nasil olsa ufukta ona bir ask var diyor ve anlasin artik Yasemin'den ona kari olamayacagini, Yasemin'in daima Ahmet'i sevecegini diye ekliyorum. Cok kotu yerde bitirdiler. Umarim yine bir yanlis anlasilma olmaz. Olur ama. Yapacaklar yine. Ayla, Yasemin'e giciklik yaptigi pastane sahnesi disinda, gayet tatli bir karakter. Yani benim onunla bir sorunum yok. Ahmet'e de yakisir. Ama bu onemli degil. Yasemin'in Necdet'e, Ahmet'in Ayla'ya uygun olmalari onemli degil. Onlar birbirlerini seviyorlar. Dolayisiyla Ayla'yla, Necdet'in onlardan uzaklasmalarini istiyorum. Olmayacak tabii. Aslinda ilginci de su olacak. Tam Necdet baska birine asik olup, Yasemin'i birakacak, o sirada Ahmet, Ayla'yla evlenmis olacak. Boyle sacma sapan devam edecek, bu kavusamama. Aghhhhh!!!! fundapehlivan 06-04-07, 22:42 Bence önümüzdeki haftanın senaryosu şudur: Ayla Yasemin'i Ahmet'in başında görecek ve onu bir güzel kalaylayacak.Salak Yasemin de bunu gurur meselesi yapacak ve oradan tabiki de ayrılacak. Ahmet iyileşene kadar sevdiğinin yanında kalacak bir Yasemin hayal ediyorsanız boşuna hayal etmeyin derim.Benim bildiğim Yasemin tıpış tıpış Ahmet'i o halde bırakır ve Ankara'ya Neco'suna gider,biz de bir bardak soğuk su içeriz doooya doooooooya......:img-blush :img-blush :img-blush Yok ya sanmıyorum!! Ayrıca ayla dediğiniz gibi bir melekse Yasemine asla senin ne işin var gibi bir şey demez!!! Ama bence zaten demiyecek... Diyorum ya bence sorun ahmetin anne ve babasından kaynaklanacak yine... Hilo 06-04-07, 22:42 Bu bölüm Denizlere baya bir zaman ayrılmış... Bence çok da tatlı olmuş... Işık da iyice kapılıyor şu sağcı çocuğa... Ne saf kız ya... Sonunu hiç iyi görmüyorum... alla alla ne alakasi var??Sagci cocuga kapilio saf kizmis...sagci olmak kötü bisi mi yani?Sacma yorum sacma sacma sacma sacma bu kdr...ayrica bende sagciyim,polemigede girmek istemiyorum..herkesin düsüncesi farkli ama bazi msjlarlada insanlar kirilabiliyor... Saygilar averaj 06-04-07, 22:42 Aynen katılıyorum şiştim resmen şiştim kızın oyunculuğunu izlerken. Canını vereceği insan hasta onda tık yok, ne hastalığını duyduğunda, ne yanına geldiğinde. PES resmen PES ben böyle oyunculuk görmedim. gerçekten de öyle...insanı deli ediyor resmen..birazcık daha süslü püslü gitseydi keşke...davete gidiyor ya hani..ağır ağır yürüyüşü o nedenle...tabi zaten ahmet de tam takır hazırlanmış, onu bekliyordu:img-blush bu arada itü sözlükten eklediğim yorum bence doğrudur...yani genelde tüm yorumlar doğru oluyor...tanıdıkları olanlar kesin bilgi yazıyor zaten... özellikle ekşide bir bayan var ki dizi piyasasının içinde..senaryoları filan okuyan...o da yorum yazarsa hemen ekleriz zaten... şeboist 06-04-07, 22:42 deniz gezmişin adı nihayet dizide geçti.zamanı gelmişti artık.böylece bizim denizin deniz gezmiş olmadığı kesinleşti.asılmazlar yani bizimkiler.:img-blush meltem-cmbl 06-04-07, 22:43 Evet fundacım...Ayla hakkında öyle düşünüyorum ben de... İlerisi için düşünüyoruz biz...İleride nasıl olacağını...Yani ahmet yasemine aşık olmaya devam ederse, aylaya ilgisiz falan olursa, bu tarz şeyler olursa yani; Ayla melek melek devam etmez diyoruz eh işte ya bende bunu demey çalışıyorumm ya ayla bakk salak falan demiyorum ama siz maşallah yasemine demediğinizi bırakmadınız nese devame dim ayla daha yasemin ahmetle çıkarken daha yasemin aylanın ahmeti sevmediğini bilmezken ayla nasıl s,nirlenip yasemine tavır yapmıştı ya evlendikten sonra nolcakk onu düşünemiyorum işte pegasus* 06-04-07, 22:43 ben de bekliyorum ki desin ahmet kendine gel, iyileşmeye çalış ben sensiz ne yaparım hem kızımız için yaşamalısın falan... ben çok uçmuşum herhalde sonra da böyle sinir olup oturdum:img-hyste Melal 06-04-07, 22:43 Taze taze bir ekşisözlük yorumu bu yoruma kesinlikle katılıyorum. an itibariyle "şiirler taraf tutmaz" özetli ılımlı mesajlar vereceğim derken yanlış yorumlamalarla sıçmış dizi. necdet karakteri hem sağcı hem solcu şairlari okuyan bir şiirseverdir ve solcu gencin necip fazıl'ın çile'sini görünce dellenmesiyle, gence hoşgörü nasihati verir güya. en son "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın da sağcı damgası yemesine o kadar üzülürüm" diyerek bence, kaş yapayım derken göz çıkarmış senarist. sağcı damgası nedir ya? sağcılık veya solculuk suç mu sanki! dizi madem tarafsız ve demokrat olacak, necdet "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın fikirleri yüzünden hapis yatmasına da o kadar üzülüyorum" demeliydi. muko88 06-04-07, 22:43 Cansel Elçine bir kez daha hayran kaldım... Hastalandığı sahnede titremesi, o kadar inandırıcıydı ki...O kadar başarılı ki... Beren'de tık yok ama... Üzülüyo mu, yoksa şu kendine gelse, geldiğimi görse de bir an önce gitsem mi diyo?Anlayamadım:icon_whis cansu_a 06-04-07, 22:43 yasemnin duygusuzluğu berenin oyunculuğundan değil senaryo eksikliğinden kaynaklanıyo keşke kıbrıscıka indiği o sahende yasemn kendi kendine konuşsaydı da ne hissettiğini anlasaydık mukaddes sen d eyazmışsın bunu ve çok hak verdm.izlerken bend edüşünmştüm yasemn ne düşnüyo anlayamıyoruzz.belki de ahmet bu görşmeyi hatrlamıocaa için yasmen ahmetn kendine kızdıını düşüncek ve necdtle ilgilenmeye başlıcak ama o sırada necdetle ilgilenen bi başkası daha olucak :hıh meltem-cmbl 06-04-07, 22:43 deniz gezmişin adı nihayet dizide geçti.zamanı gelmişti artık.böylece bizim denizin deniz gezmiş olmadığı kesinleşti.asılmazlar yani bizimkiler.:img-blush heh ben denizin deniz gezmiş dediğinde havalar u.çtum oh dedim bizim deniz deniz gezmiş değilmiş içim rahatladı valla fundapehlivan 06-04-07, 22:44 yahu kızın sevdiği hastalanmış hiç endişe yok suratında.yine mıy mıy yürümeler,mıy mıy hareketler.eyyy yönetmen hanım uyuyormusun? Ama bu yürüme meselesinde yaseminin ne suçu var... Senaristlerin suçu... Bu arada bu gün kü bölüm daha doluydu bence... Geleceğe yatırımları olan bir bölümdü... Denizler iyice girdiler diziye... Siyasete bir ağırlık verildi... Ahmet-ayla nasıl yakınlaşacak, anladık... Ben hiç sıkılmadım, bence güzel bir bölümdü... asia 06-04-07, 22:44 'Ayla'dan melek olmaz' diyen arkadaşlar, yanıldıklarını anlamaya başlamışlardır herhalde:img-wink: Hem idealist bir doktor (hemen koştu baksanıza gönüllü olarak), hem sevecen ve nazik biri (hastalarla nasıl içten ilgileniyor). Üstelik Ahmet'i seviyor. Daha ne istenir ki. Ayla'mız potansiyel bir melek arkadaşlar. Birkaç bölüm sonra herkes bunu kabul edecek bence:) Ahmet de, Ayla'nın hemen yardıma koşmasından çok etkilenmişe benziyor. Şimdi nasıl da şefkatle bakacak Ahmet'e. Ayla'ya laf yok arkadaşlar... SELXCİM..:img-hyste Canım malesef katılamıyorum.. hala melek olmayacak! diyorum... Ancak şunuda ifade etmeliyim... Mide kramplarıyla izlenilen bir dizi olmaya başladığından beri.. ilginç fikirler gelmeye başladı aklıma... Zaten ben bu no Ayla durumuna başladığımda... Yes YASEMİN DE DEMEDİM Kİ...:img-hyste Fakat bir şey istiyorum senaristlerden..:img-hyste :img-hyste şimdi no Yasemin no Ayla..:img-hyste vee..... yes Fatma Yes Kiraz... Senarist gurubu sesimi duysanız.. ben hemşireleri Yasemin ve Ayla dan daha çok beğendim....:img-hyste Ayla ve Yasemin uzunca bir yolculuğa çıksa nasıl olur...??? şeboist 06-04-07, 22:45 yeni belalım yaşar arkadaşlar.ekremden sonra şimdide yaşara taktım.elimden çekeceği var.onu tenhada kıstırmak istiyorum.bundan anlatılmaz bir zevk alırım.:icon_whis umarım düşündüğüm şeyi yapmaz.ağzını burnunu dağıtırım onun. :hıh SELXX 06-04-07, 22:46 Evet, gençlerin sahnelerini ben de çok seviyorum. Deniz'i Defne'yi,Harun'u da seviyorum, ama Işık başka. Ne kadar temiz kalpli, iyi niyetli bir kız. Işık'ı canlandıran oyuncu da çok şirin, gözleri ışıl ışıl oluyor gülerken. Işık'la o sağcı çocuk arasında oluşmaya başlayan arkadaşlık, kuzenini ve arkadaşlarını kızdırdı ama bence tepkileri aşırıydı. Çocuk sağcı, yani bir siyasi görüşü var, bu yüzden istemeden de olsa Işık' ın zarar görmesine sebep olabilir belki. Ama isteyerek zarar vermez Işık'a. meltem-cmbl 06-04-07, 22:46 Cansel Elçine bir kez daha hayran kaldım... Hastalandığı sahnede titremesi, o kadar inandırıcıydı ki...O kadar başarılı ki... Beren'de tık yok ama... Üzülüyo mu, yoksa şu kendine gelse, geldiğimi görse de bir an önce gitsem mi diyo?Anlayamadım:icon_whis off nerde o eski yasemin keşke hep çocıuk kalsaydı 18 19 yaşlarındayken nasıldı ahmet için nasıl ağlardı bu kızı senaristler olgun yapmışlarda baya bir olgun ve durgun yapmışlar he açımn biraz şu kızı ya kız içine kapandı kaldı duyhgularını görelim biraz içinde ne fırtınalar esiyodur biizm haberimiz yok:icon_sorr Türk_Jön 06-04-07, 22:46 Taze taze bir ekşisözlük yorumu bu yoruma kesinlikle katılıyorum. an itibariyle "şiirler taraf tutmaz" özetli ılımlı mesajlar vereceğim derken yanlış yorumlamalarla sıçmış dizi. necdet karakteri hem sağcı hem solcu şairlari okuyan bir şiirseverdir ve solcu gencin necip fazıl'ın çile'sini görünce dellenmesiyle, gence hoşgörü nasihati verir güya. en son "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın da sağcı damgası yemesine o kadar üzülürüm" diyerek bence, kaş yapayım derken göz çıkarmış senarist. sağcı damgası nedir ya? sağcılık veya solculuk suç mu sanki! dizi madem tarafsız ve demokrat olacak, necdet "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın fikirleri yüzünden hapis yatmasına da o kadar üzülüyorum" demeliydi. kesinlikle çok güzel bir yorum dizi zaten bu bölümle sağcıları çok antipatik olarak göstermeye başladı bile merhem 06-04-07, 22:46 Yasar ve takiminin sevimlerin gazetesinden sonra ciktiginda yaptigi konusmada aklima hemen sinir geldi nasil guldum anlatamam :) Sinem onlarinda agzini brnunu dagitir yakinda cansu_a 06-04-07, 22:47 belki de deidiğiniz gibi yasemn şimdi ahmete rüyayı söler sonra ahmet bunu hatrlamıyo die trip yapar :img-hyste valla senaristler nefret ediyor yasmnden sanırım o yüzden herşeyi bekliyorum ondan yazık olan yine necdetcime olcak bi gitcek ankaraya yasmen yok ama teo iyi ki bu fikri verdi artık bu şin olmıcaanı anlasın necdet ve şu esmer kadınlar ya da daha güzel birisiyle mutlu olsun bi de yaseminin bu kadar rahat yalan söyliyebilmesi çok sinirimi bozdu.keşke yalan söyledii için biraz huzursuz olsaydı:icon_whis avrilcansu 06-04-07, 22:47 Ilk once iyi aksamlar, gecen bolum yorum cok yapmistim, sonra uzun bir sure giremedim hatta Nilcigime soz verdigim Isik&Yasar imzalarini bile yapamadim cunku bilgisayarim coktu:icon_sorr Hala yapilmadi aslinda kenardan koseden girmeye calisiyorum, yarin aksam olursa (umarim), daha detayli bir yorum yaparim herhalde. Cunku su sartlarda bel agrisindan fitik olucam Gelelim yorumlara:) Ilk once, sonunda uzun samandir tartistigimiz konunun cevabi geldi; bizim deniz Deniz Dezmis degilmis:happy0064 Oh, rahatladik Yasemin'e bu bolumde uyuz oldum, iyiki cok gostermediler Ruya bile anladi annesinin gercek yuzunu, annesine kustu:img-hyste :good: Deniz&Defne cok sekerlerdi Isik&Yasar isi iyice pisirdiler, ama Yasar ve arkadaslarinin dergileri alarak ne yapmak istediklerini anlamadim:icon_whis Deniz yine oldurdu beni guldurmekten:img-hyste :img-hyste Tabagi kirmis, keke bisi olmamis:img-hyste Necdet yine cok sirindi, nazar degmesin:) Ahmetime yazik, hasta oldu:icon_sorr Cok acidim, cokmus canim benim yaaa Yaseminede cok kiziyorum; cok bencil. Ahmet orda can cekisyo, o onu duyup uymadigini soruyo. Ya cocuk gozunu acamiyo, seni mi dusunecek Neyse bu kadar galiba:img-yes: Hilo 06-04-07, 22:48 kesinlikle çok güzel bir yorum dizi zaten bu bölümle sağcıları çok antipatik olarak göstermeye başladı bile aynen öyle ve ben buna karsiyim........ fundapehlivan 06-04-07, 22:48 Ayla ne üzerine istisas yapmış... Verem mi? Ya da bu üşütmeler, falan filan... Kolera için ahmet aylayı aradığında Ayla ahmetin annesinin söylediğini aktardı ahmete... Demek kendi yetersiz bu konuda... Zaten braznşı da değil... O niye gitti oraya?? Bilmiyor ki tam ne yapması gerektiğini... Biliyor gibi gösterdiler ama bilemiyorum yani... Tabii Ayla ahmete yakın olmak için gitti ama:img-in_lo şeboist 06-04-07, 22:48 aman o pastahanedeki kıza sinir oldum.tam bi psikopat.bakışları bile dehşet verici. :hıh ayşe herhalde yaşar ve tayfasının ağzını burnunu dağıtırım.hem de büyük bir zevkle... :hıh zeyneps 06-04-07, 22:48 Ya hakkatten bazı insanlar doğuştan kadersiz heralde ..Ayla geldi hiç kise dönüp yüzüne bakmadı Yasemin geldi herkes hoşgeldin hoşgeldin ...ya senaristler anlıyoruz Yasemin'in Ahmet'in hayatının nası olduğunu farketmesini ve bize Yasemin'in ilk defa böyle bi yer görünce hissettiği şaşkınlığı bize hissetirmeye çalışıyorsunuz burjuva ya ama bunu gözümüze gözümüze sokarak yapma çalışmayın nolur biz anlıyoruz siz söylemeden olayı kanımca:img-hyste Ne yani Ayla halktan ya hemen adapte oldu ,Yasemin burjuva olamadı demek mi istiyorsunuz:img-help: Ayrıca da bunu yaparken Yasemin'in üzüntüsünü görmemizi engelleyip onu vitrin gezermiş gibi gösteriyorsunuz bizi Yasemin'e gıcık yapıosunuz bu kadar da olmaz canım..yetti canıma gariii:img-help: Ayrıca da Yasemin Ankar'ya gitmicek bunun sinyalleri verildi zaten Necdet'in nasıl bir hayal kırıklığına uğrayacağı"Şey, ben Yasemin'in eşiyim nerde acaba?".... "Yasemin Kıbrısçık'a gitti eski bi arkadaşı varmış hastaymış" ..vıdıvıdıvıdıvıdı...sonra bizim Necdet kendini Müfettiş'e vercek:img-hyste Ahmet'de Yasemin'i hayal sancak...bi de Ayla die sayıklasın tam olsun....sonrası malum beyaz at üzerinde al duvağıyla kasaba meydanından geçen Ayla:happy0064 :happy0064 :img-hyste eski dost 06-04-07, 22:50 Ayla'ya hala hayır diyorum.Yaptıklarının meleklikle ilgisi yok.Hangi doktor olsa aynını yapardı.Sadece omu var çalışan orda,hemşireleri falan görmüyor musunuz.Bence Ayla Ahmet evliliğine(Allah yazdıysa bozzun:AAAAmiiin)zemin hazırlıyorlar gibime geliyor.Yasemin'i pasif durumda bırakmaları bu yüzden.Zavallım oda şaşırdı.Yukarı tükürse bıyık.aşağı tükürse sakal.Oraya kadar gitmesi bile büyük bir cesaret bence.Ahmet tabiki daha cesur.Çünkü onu bağlayan hiçbirşey yok.Ama Yasemin'i düşünün.Ortada söylenen büyük bir yalan var.Sevdiği bir sürü insanı üzmek var.karar vermesi tabiki zor.Böyle olmasa bir gün bile durmaz ama eli mahkum garibin.Haa bir de senarist amcaların izin vermesi lazım ona diimi ama. merhem 06-04-07, 22:50 Ilk once iyi aksamlar, gecen bolum yorum cok yapmistim, sonra uzun bir sure giremedim hatta Nilcigime soz verdigim Isik&Yasar imzalarini bile yapamadim cunku bilgisayarim coktu:icon_sorr Hala yapilmadi aslinda kenardan koseden girmeye calisiyorum, yarin aksam olursa (umarim), daha detayli bir yorum yaparim herhalde. Cunku su sartlarda bel agrisindan fitik olucam Gelelim yorumlara:) Ilk once, sonunda uzun samandir tartistigimiz konunun cevabi geldi; bizim deniz Deniz Dezmis degilmis:happy0064 Oh, rahatladik Yasemin'e bu bolumde uyuz oldum, iyiki cok gostermediler Ruya bile anladi annesinin gercek yuzunu, annesine kustu:img-hyste :good: Deniz&Defne cok sekerlerdi Isik&Yasar isi iyice pisirdiler, ama Yasar ve arkadaslarinin dergileri alarak ne yapmak istediklerini anlamadim:icon_whis Deniz yine oldurdu beni guldurmekten:img-hyste Tabagi kirmis, keke bisi olmamis: Necdet yine cok sirindi, nazar degmesin:) Ahmetime yazik, hasta oldu Cok acidim, cokmus canim benim yaaa Yaseminede cok kiziyorum; cok bencil. Ahmet orda can cekisyo, o onu duyup uymadigini soruyo. Ya cocuk gozunu acamiyo, seni mi dusunecek Neyse bu kadar galiba:img-yes: ahaha cansumm :img-hyste oh sahnede ben cok guldum ruya hadi baba didelim dedi ya cok komikti :img-hyste ama yasemin kandirdi cocugu yine o alismis zaten onune geleni kandirmaya :icon_whis pegasus* 06-04-07, 22:51 kıza diyorlar ki kasabada kolera salgını var ahmet bey de hasta, o anlıyor ahmet bey'in tansiyonu düştü ya da nezle oldu. senin hayatının aşkı ölümle pençeleşiyor, tutup da kıbrısçık gezisi yapıyorsun. yok yok çok sinirliyim yasemine bugün cansu_a 06-04-07, 22:51 Taze taze bir ekşisözlük yorumu Melal eklemiş buraya an itibariyle "şiirler taraf tutmaz" özetli ılımlı mesajlar vereceğim derken yanlış yorumlamalarla sıçmış dizi. necdet karakteri hem sağcı hem solcu şairlari okuyan bir şiirseverdir ve solcu gencin necip fazıl'ın çile'sini görünce dellenmesiyle, gence hoşgörü nasihati verir güya. en son "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın da sağcı damgası yemesine o kadar üzülürüm" diyerek bence, kaş yapayım derken göz çıkarmış senarist. sağcı damgası nedir ya? sağcılık veya solculuk suç mu sanki! dizi madem tarafsız ve demokrat olacak, necdet "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın fikirleri yüzünden hapis yatmasına da o kadar üzülüyorum" demeliydi. bence de her ne kadar necdet çok güzel belirtse de okan süper oynasa da hala sağ-sol problemi olan bi ülkede böyle bi ifade dizilere yansıtılmalı mıydı bilmiyorum.ama o sahnede okana bi kere daha hayran oldum.ses tonu mimikleri her şeyiyle rolünü hakkını verdi. merhem 06-04-07, 22:51 aman o pastahanedeki kıza sinir oldum.tam bi psikopat.bakışları bile dehşet verici. :hıh ayşe herhalde yaşar ve tayfasının ağzını burnunu dağıtırım.hem de büyük bir zevkle... :hıh bir zahmet o kizinda agzini burnunu dagit :icon_whis nebicim biri o havali yaratik :icon_whis Onu begenmez bunu begenmez gitsin saclarini duzeltsin o :icon_whis fundapehlivan 06-04-07, 22:51 Bu arada Ahmet Aylayı görünce nasıl sevinçle sarıldı öptü ya ben höyt diye ekrana bakıp kaldım yani:img-hyste Garibim eskilerden tanıdığı birini görünce can simidi gibi sarıldı kıza:img-blush İhtiyacı varmış öyle tanıdık birine anlaşılan... Ama bakışları... Valla Aylaya karşı baya iyi duyguları var o kesin... Hem güzelleşmiş, hem hastalarına şevkatli, canla başla çalışıyor... Beni de kurtardı... Zaten aşıkmış da bana... Ayla benimle evlenir misin??:img-hyste :icon_sorr :sad53: emosss 06-04-07, 22:51 yeni belalım yaşar arkadaşlar.ekremden sonra şimdide yaşara taktım.elimden çekeceği var.onu tenhada kıstırmak istiyorum.bundan anlatılmaz bir zevk alırım.:icon_whis umarım düşündüğüm şeyi yapmaz.ağzını burnunu dağıtırım onun. :hıh ayy seninkilerin başına bela olur dimi bunlar şimdi...üff bu yaşarıda tam çözemedim ben... havincim 06-04-07, 22:51 ben bu bölümü aslında çok beğendim.yalnızca yaseminin son sahnedeki duygusuzluğu çok kızdırdı beni. gençlerin bu bölüm çok görünmesi bölümü daha da güzel yaptı.ayla harikaydı. ayrıca ahmet çok tatlı uyuyordu ya.o kadar tatlı uyuyor ki...yasemin nasıl da duygusuz bakıyor ya!!!öyle tatlılığa öyle bakışlar... merhem 06-04-07, 22:52 kıza diyorlar ki kasabada kolera salgını var ahmet bey de hasta, o anlıyor ahmet bey'in tansiyonu düştü ya da nezle oldu. senin hayatının aşkı ölümle pençeleşiyor, tutup da kıbrısçık gezisi yapıyorsun. yok yok çok sinirliyim yasemine bugün :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste aynen katiliyorummmm eminimki otobus yolculugunda disari bakarken aa buranin guzel bir resmini cizebilirim diye dusunuyordu :icon_whis avrilcansu 06-04-07, 22:52 aman o pastahanedeki kıza sinir oldum.tam bi psikopat.bakışları bile dehşet verici. :hıh ayşe herhalde yaşar ve tayfasının ağzını burnunu dağıtırım.hem de büyük bir zevkle... :hıh Sinemcim sen begenmedin ama, o kiz Necdet'in asik olacagi kiz galiba sevmeye baslasan iyi olur:img-hyste Gerci Necdette pek sevmiyor ama, en buyuk asklar nefretle baslar:happy0064 :img-hyste eda_07 06-04-07, 22:52 SELXCİM..:img-hyste Canım malesef katılamıyorum.. hala melek olmayacak! diyorum... Ancak şunuda ifade etmeliyim... Mide kramplarıyla izlenilen bir dizi olmaya başladığından beri.. ilginç fikirler gelmeye başladı aklıma... Zaten ben bu no Ayla durumuna başladığımda... Yes YASEMİN DE DEMEDİM Kİ...:img-hyste Fakat bir şey istiyorum senaristlerden..:img-hyste :img-hyste şimdi no Yasemin no Ayla..:img-hyste vee..... yes Fatma Yes Kiraz... Senarist gurubu sesimi duysanız.. ben hemşireleri Yasemin ve Ayla dan daha çok beğendim....:img-hyste Ayla ve Yasemin uzunca bir yolculuğa çıksa nasıl olur...??? sonuna kadar sana katılıyorum hatta hiç dönmemek üzere gitsinler valla dizi reytingleri alt üst eder...ikiside buzdolaplıktan çıkmışlar derin dondurucu olmuşlar mevki atlamışlar:img-hyste :img-hyste valla bende hemşire hanımlarımıza bayıldım daha iyi oynuyorlar :img-hyste burcuuu 06-04-07, 22:53 Yaşar'ın arkadaşLarından birii acayip Harun'a benziyordu.. Bir ara o mu diye daha iyii bakındım vaLLa.. kardeşi qibiydii resmen.. DerqiLerii ne diye aldıLar anLamadım.. bişiyLer söyLenipp attıLar.. Hem ne qüzeL bedava verdiLer işte.. İyiLikte yaramıyor Yaşar Bey'e.. Neymiş beyinLerinii yıkıyormuş.. Sen Işık'a kitap verirken iyi ama.. Yasemin Ahmet'i o haLde bırakıp qitmez umarım.. Ya da AyLa Ahmet'e Yasemin'in qeLmediğini söyLememezLik etmez.. Ahmet haYaL qörmediğinin farkına varsın.. Diziiyii iyice pembe dizii yapcakLar yksa.. myangel22 06-04-07, 22:53 arkadaşlar aranız yeni katıldım ama yadıklarınızı takip ettim umarım beni de kabul edersiniz.yasemin acelesi yok valla sevdiği hasta olmuş umumda mı sanki birde ben geldim diyor aman ne büyük lütuf sen gelme mümkünse ahmet ten uzak dur.tabi hanım efendi alışmış lükse kıbrısçık gibi bir kasaba da ne yapsın bende ayla dan melek olmaz diyordum ama fikrim değişmeye başladı cansu_a 06-04-07, 22:53 aman o pastahanedeki kıza sinir oldum.tam bi psikopat.bakışları bile dehşet verici. :hıh cidden yaa necdetcim ona mı kaldı hıh :hıh yaa daha sempatik daha güzel birini bulamadılar mı??şöyle daha farklı bi şeklde gelseydi ne bilim necdetle güzel bi sohbet etselerdi biz de sevseydik kendlerini :hıh ama sanırım burda yapılmak istenen büyük aşklar nefretle başlar:img-hyste :img-hyste muko88 06-04-07, 22:54 Ayla ve Ahmet yakınlaşması nasıl olcak aklıma yatmazdı ama yatmaya başladı... Böyle işte... Ahmet ondan etkilendi, hemen koşup geldi, ilgileniyor vs... Ahmet zaten duygusal olarak darbe almış, boşlukta; Aylada dostluğu, huzuru bulacak ve güzel bir kadın, hoşlanacak elbette...Aşk çok farklı bişey... Ayla ya bu durumda üzülürüm, çünkü Allah kimseyi o duruma sokmasın... Sizi sevdiğini aşık olduğunu sanıyosunuz ama adam sadece hoşlanmış...Evlenmese belki de geçici bi heves... Allah korusun ya, kötü bi durum... Ama yine söyleyeyim yanlış anlamayın Aylavyucu değilim:) zeyneps 06-04-07, 22:54 Taze taze bir ekşisözlük yorumu bu yoruma kesinlikle katılıyorum. an itibariyle "şiirler taraf tutmaz" özetli ılımlı mesajlar vereceğim derken yanlış yorumlamalarla sıçmış dizi. necdet karakteri hem sağcı hem solcu şairlari okuyan bir şiirseverdir ve solcu gencin necip fazıl'ın çile'sini görünce dellenmesiyle, gence hoşgörü nasihati verir güya. en son "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın da sağcı damgası yemesine o kadar üzülürüm" diyerek bence, kaş yapayım derken göz çıkarmış senarist. sağcı damgası nedir ya? sağcılık veya solculuk suç mu sanki! dizi madem tarafsız ve demokrat olacak, necdet "nazım hikmet'in şiirleri yüzünden mahkum olmasına nasıl üzülüyorsam, necip fazıl'ın fikirleri yüzünden hapis yatmasına da o kadar üzülüyorum" demeliydi. Bende katılıyorum bu yoruma ya orasına dikkat etmemişim ben hakikattan sağcılık bir suç mudur,zaten Yaşar'ı da psikopat yaptılar çıktılar....solcular entellektüel sağcılar kabakuvvetmiş.....objektif olsunlar ya...Deniz'de sabit fikirli napalım şimdi:img-polic fundapehlivan 06-04-07, 22:54 :img-hyste ben bu bölümü aslında çok beğendim.yalnızca yaseminin son sahnedeki duygusuzluğu çok kızdırdı beni. gençlerin bu bölüm çok görünmesi bölümü daha da güzel yaptı.ayla harikaydı. ayrıca ahmet çok tatlı uyuyordu ya.o kadar tatlı uyuyor ki...yasemin nasıl da duygusuz bakıyor ya!!!öyle tatlılığa öyle bakışlar... Tatlı mı uyuyor??:img-hyste Pess:img-hyste Orada uyumuyor zaten baygın durumda... Ayrıca yüz bembeyaz, gözlerinin altı mosmor... Nasıl o halde tatlı uyuyabilir ki... Normalde tatlı uyuyor haklısın da:img-hyste Ya Yasemini gerçekten çok duygusuz yapmışlar ya... Niye zorla gıcık yapmaya çalışıyorlar bizi yasemine... muko88 06-04-07, 22:55 Pastanedeki kızı çok sevdim ben yaaa... Çok şeker biri bence... Zeki, hoş, alımlı... ébruli 06-04-07, 22:55 bence necdet aşık falan olmaz yenı onun yerınde bende olsam olmazdım necdet cok mutlu artık yasemının askından ziyade ruyayla mutlu kızda cok hoş aslında guzel bolumdu aslında ama ayla olmasa dahada guzel olucak gibi şaka bi yana ahmet aylayla evlense herşey dahada cıkmaza gırer Türk_Jön 06-04-07, 22:55 Zaten Ahmet Ayla ile evlenirse aşık olduğundan yada hoşlandığından değil zor günlerinde yanında olduğu için minnetinden evlenir avrilcansu 06-04-07, 22:55 Bu arada Ahmet Aylayı görünce nasıl sevinçle sarıldı öptü ya ben höyt diye ekrana bakıp kaldım yani:img-hyste Garibim eskilerden tanıdığı birini görünce can simidi gibi sarıldı kıza:img-blush İhtiyacı varmış öyle tanıdık birine anlaşılan... Ama bakışları... Valla Aylaya karşı baya iyi duyguları var o kesin... Hem güzelleşmiş, hem hastalarına şevkatli, canla başla çalışıyor... Beni de kurtardı... Zaten aşıkmış da bana... Ayla benimle evlenir misin??:img-hyste :icon_sorr :sad53: funda abla koptum:img-hyste :img-hyste aynen, bende bi sasirdim, noluyoruz, sarilmalar falan. Ben zaten Ayla pencereden disari bakinca ahmetin odasini gorecek, dikkatli bakacak falan saniyordum:img-hyste kiz sulaniyor ahmete:img-hyste ahmette saf, hasta. Napsin, onune gelene sariliyor, zor durumda:img-hyste ozenc-can 06-04-07, 22:55 "Güzellik kurtaracak dünyayı, Bir insanı sevmekle başlayacak herşey" dünyayı güzel görmenin insanları sevmekle ilişkisini anlatan güzel bölümdü... Kırsal insan görüntüleri...kasaba insanı sicaklığı... düşünceler taraf tutmaz,insanlar taraf tutar. Ama insanı insan yapanda düşünceleridir. Bu bölüm biraz daha toparlanmış geldi bana. Ahmet hasta... Yaseminin yapmaya çalıştığı anlaşılır gibi değil.Masum bir hasta ziyareti mi? Bu sefer Ahmet ile aralarında nasıl bir engel çıkacak? Engellerin arkası kesilmeyecek gibi gözüküyor. Gençler artık TİP(Türkiye İşçi Partisi) üyesi parti çatısı altında çalışmaya karar verdiler.Ama öbür çocuklar rahat bırakacağa benzemiyorlar.Hırsları oldukça fazla. Ayla için problem gözükmüyor, bundan sonrada gözükmeyecek gibi. şeboist 06-04-07, 22:56 yahu o kara kızın bakışlarında bile bi hinlik vardı.ben anladım onun niyetini.yok yollu bu yollu.:icon_whis şeytan gibi bişey be uzak dursun necdet ondan.başına 2. bi belaya sokmasın.:icon_whis ben onu bunu anlamam o yaşara taktım. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun.beni oraya getirmesin şimdi. :hıh pegasus* 06-04-07, 22:57 galiba bu aşkın sonu hüsran. vuslat falan yok yani. biz daha fazla ısrar etmeyelim diye yasemin'i eksik akıllı bir şey yaptılar Türk_Jön 06-04-07, 22:58 Ya Emine niye çıkmadı bu bölüm :(:( ben çok seviyorum onu çok sempatik aslı30 06-04-07, 22:58 Ama bu yürüme meselesinde yaseminin ne suçu var... Senaristlerin suçu... funda'cığım ne alaka senarist.:img-blush senarist orada şöyle yürüyeceksin mi yazar?onu yönlendirmek yönetmene,duygu katmak da oyuncuya kalır.tabi olan duygu katılır.:icon_whis meltem-cmbl 06-04-07, 22:58 :img-hyste Tatlı mı uyuyor??:img-hyste Pess:img-hyste Orada uyumuyor zaten baygın durumda... Ayrıca yüz bembeyaz, gözlerinin altı mosmor... Nasıl o halde tatlı uyuyabilir ki... Normalde tatlı uyuyor haklısın da:img-hyste Ya Yasemini gerçekten çok duygusuz yapmışlar ya... Niye zorla gıcık yapmaya çalışıyorlar bizi yasemine... neden olcak cnm ayla yüzünde şimdi düşünsene yasemin ahmete çok yakın davrancakk kendi çok istiyodur ama kader işte sonra ahmet te aylayla evlencek öle şey olmaz yasemin yakınlaşırsa düşünceli olursa.bu yüzden yasemini gıcıklaştırıyolar aylayıda güya melek yapıyolar tabi sonradan bu karakterler değişecek yasemin eski haline dönicek aylada evlendikten sonra işte öle her dizide olduğu gibi merhem 06-04-07, 22:58 yahu o kara kızın bakışlarında bile bi hinlik vardı.ben anladım onun niyetini.yok yollu bu yollu.:icon_whis şeytan gibi bişey be uzak dursun necdet ondan.başına 2. bi belaya sokmasın.:icon_whis ben onu bunu anlamam o yaşara taktım. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun.beni oraya getirmesin şimdi. :hıh ahaha :img-hyste :img-hyste Yok ama ben guzelce tessekur edip ciktilar sonra oyle dediler acaip sasirdim yaa zavalli iyi niyetli sevimcim napicaklar acaba onlara :icon_whis evet o kizin bakislari cok kotuydu kendini begenmis ukala sey :icon_whis SELXX 06-04-07, 22:59 Ya burada düşünmek lazım!! Acaba Yasemini bu senarsitler böyle duygusuz mu olsun istedi:img-hyste Yoksa Beren duyguyu veremedi mi?? Yani suç senaristlerde mi yoksa Berende mi?? Görüdğünüz gibi hiç bir şartta Yaseminin bunda bir suçu yok:img-hyste Seninle aynı fikirdeyim Funda. Ya senaristlerin hatası ya da Beren o duyguyu yeterince veremedi. İnsanın sevdiği hasta olur da,öyle aheste aheste gider mi oraya kadar gelmişken? Koşa koşa gidersin. Ve bu konuda bence de kesinlikle yasemin'in suçu yok. Ya Beren ya senaristler... Ama şunu da düşünmek lazım, Ahmet'i öyle şuuru kapalı bir şekilde yatarken gördüğünde yüzündeki o duygusuz ifadenin (sanki grip geçiren birini ziyarete gelmiş) sebebi de senaristler veya yönetmen olabilir mi? Hiç sanmıyorum. Oyuncu o duygunun içine yeterince girememiş bence. avrilcansu 06-04-07, 22:59 cidden yaa necdetcim ona mı kaldı hıh :hıh yaa daha sempatik daha güzel birini bulamadılar mı??şöyle daha farklı bi şeklde gelseydi ne bilim necdetle güzel bi sohbet etselerdi biz de sevseydik kendlerini :hıh ama sanırım burda yapılmak istenen büyük aşklar nefretle başlar:img-hyste :img-hyste yahu o kara kızın bakışlarında bile bi hinlik vardı.ben anladım onun niyetini.yok yollu bu yollu.: şeytan gibi bişey be uzak dursun necdet ondan.başına 2. bi belaya sokmasın. ben onu bunu anlamam o yaşara taktım. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun.beni oraya getirmesin şimdi. kizim anlamiyorsunuz, en buyuk asklar boyle baslar o kiz sonradan yumusayacak:img-yes: hem kiz kulturlu, zengin birsey, bacaklarida cok guzel ayrica:img-hyste :good: elbise cok yakismis:img-hyste :good: hem pastadanda anliyor, ilerde konusulacak bir suru ortak nokta olur begenmmiyorsaniz birde yasemin secenegi var:img-pilot bilemiyorum:icon_whis şeboist 06-04-07, 23:00 yalnız sevim zekidir.çocuğun el hareketlerinden bişeyler sezdi ama tam kavrayamadı.:img-blush kara kız da var bi iş.pek hayırlı gelmedi bana.bakışlarından bir hınzırlık sezdim.:icon_whis fundapehlivan 06-04-07, 23:00 yahu o kara kızın bakışlarında bile bi hinlik vardı.ben anladım onun niyetini.yok yollu bu yollu.:icon_whis şeytan gibi bişey be uzak dursun necdet ondan.başına 2. bi belaya sokmasın.:icon_whis ben onu bunu anlamam o yaşara taktım. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun.beni oraya getirmesin şimdi. :hıh Sinemcim ya dağıt canım şunun suratını, arkandayım sonuna kadar:img-hyste Beni de sinir etti... Işık da anormal saf... Yaşar resmen aklını çelmeye çalışıyor kızın... Bu arada bence bu dizi tarafsız değil... Solcuları çok entel, kültürlü, okuan düzeyli insanlar yaptılar... Sağcılar ise okumayan, kültürsüz tipler... Aslında bence de öylelerdir de sorun o değil... taraflı yani... Necdetin sözüne de hiç katılmadım... Şiirler taraf tutmaz insanlar tutar dedi ya... O şiir de gökten inmedi, onu da taraf tutan insan evladı yazdı!!! Yani o şiir de taraflı olabilir... Hatta taraflı zaten... spdr 06-04-07, 23:00 yahu o kara kızın bakışlarında bile bi hinlik vardı.ben anladım onun niyetini.yok yollu bu yollu.:icon_whis şeytan gibi bişey be uzak dursun necdet ondan.başına 2. bi belaya sokmasın.:icon_whis ben onu bunu anlamam o yaşara taktım. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun.beni oraya getirmesin şimdi. :hıh yaşara laf etme canım... bundan sonra benim himayemde o:hıh averaj 06-04-07, 23:00 funda'cığım ne alaka senarist.:img-blush senarist orada şöyle yürüşeceksin mi yazar?onu yönlendirmek yönetmene,duygu katmak da oyuncuya kalır.tabi olan duygu katılır.:icon_whis aslıcım süpersin...olmayınca olmuyor değil mi canım:icon_whis yani inan beş duyu organımın ikisi bana yanılmadığımı söylüyor(diğerlerini haliyle kullanamam:img-hyste) Türk_Jön 06-04-07, 23:00 funda'cığım ne alaka senarist.:img-blush senarist orada şöyle yürüşeceksin mi yazar?onu yönlendirmek yönetmene,duygu katmak da oyuncuya kalır.tabi olan duygu katılır.:icon_whis Elbette senaristler mizanselde ne şekilde olacağını bildirir ama yönetmendede suç var o anda nasıl davranılacağını bilmeli Beren daha çok yeni yeni ısınıyor gözlemlerime göre belki her duyguyu veremeyebilir merhem 06-04-07, 23:01 Cansuuuuuuu biz necdeti bekar istiyoruz o kiz nebicim kendini begenmis birsey hic necdete benzemiyy necdeti dover o zavalli necom bir yasemin bir bu adinida ogrenemedik :) cansu_a 06-04-07, 23:01 Yaşar'ın arkadaşLarından birii acayip Harun'a benziyordu.. Bir ara o mu diye daha iyii bakındım vaLLa.. kardeşi qibiydii resmen.. ayneennn bend e baya baktım ne işi var bunun bunlarla bi ara acaba harun casus mu diye senaryo bile yazdım kafamdan..ama çok benziyomuş sadece :) tuhaf tesadüf:img-hyste yaa acaba harun da ışıka aşık mı?? offf hep yasemn hep yasemin....biraz da defne&deniz sevim&mehmet teo&lale aşklarına el atsınlar yıllar geçti hiç bi ilerleme yok yaaa gerçi yıllardır ahmet-necdet-yasemn arasında bile bi deişiklik olmadı kiii hıh :hıh asia 06-04-07, 23:01 sonuna kadar sana katılıyorum hatta hiç dönmemek üzere gitsinler valla dizi reytingleri alt üst eder...ikiside buzdolaplıktan çıkmışlar derin dondurucu olmuşlar mevki atlamışlar:img-hyste :img-hyste valla bende hemşire hanımlarımıza bayıldım daha iyi oynuyorlar :img-hyste Edacım bende öyle düşünüyorum... bayan karakterler sinir bozmaya başladı gibi... Ve en önemlisi bence.. tarafsızlıksa.. her iki kesimidende uç örnekler verilsin... sadece tek kesimin saçma sapan dergi muhabbeti değil... mükemmel tarif edilen kesiminde eksileri gösterilsin.. Yada eşit bağlantı kurulsun... Şimdi solcular tertemiz pürü ak... sağcılar tüü kaka mı oluyor ...?? Burada eşit davranıldığını sanmıyorum... Ben Nazım Hikmet kadar Necip Fazıl'ı da okur... şiirlerini takip ederim diyen Necdet repliğini kim yazdıysa.. bakın onu tebrik etmeliyim.. en azından daha sağduyuluydu...:good: şeboist 06-04-07, 23:02 yok ya o yaşar sirserisi istediğini yapacak ben öyle duracağım yok diiiive :icon_whis bi kaşık suda boğarım onu.adam olsun böyle işlerle uğraşmasın.beni delü etmesin.:icon_whis fundapehlivan 06-04-07, 23:02 Seninle aynı fikirdeyim Funda. Ya senaristlerin hatası ya da Beren o duyguyu yeterince veremedi. İnsanın sevdiği hasta olur da,öyle aheste aheste gider mi oraya kadar gelmişken? Koşa koşa gidersin. Ve bu konuda bence de kesinlikle yasemin'in suçu yok. Ya Beren ya senaristler... Ama şunu da düşünmek lazım, Ahmet'i öyle şuuru kapalı bir şekilde yatarken gördüğünde yüzündeki o duygusuz ifadenin (sanki grip geçiren birini ziyarete gelmiş) sebebi de senaristler veya yönetmen olabilir mi? Hiç sanmıyorum. Oyuncu o duygunun içine yeterince girememiş bence. Aynen katılıyorum... Yasemin eskiden ahmet başkasıyla evleniyor diye hüngür hüngür ağlıyordu!! Şimdi ahmet can çekişiyor, hiç duygusuzca öyle bakıyor... Hayır yani, biz birlikte olamıyoruz ellerin olacağına ölsün mü diyor anlamadım:img-hyste şairim 06-04-07, 23:02 Arkadaşlar şu da bir gerçek ki Deniz Gezmiş dönemini Adnan Menderes dönemi kadar detaylı vermiyorlar. Necdet'in sağcı ve solcu şairlerle ilgili söyledikler bana göre de son derece gereksizdi.Sanki her şeyin bir orta yolu vardır,birbirimizi kırmayalım tavrındaydı. Halbuki o dönemlerde nasıl çetin zorluklarla karşılaşıldığını okuduk,dinledik.Umarım bu konuda daha fazla saçmalamaz,bu sancılı dönemi de fotoğraflarla,belgelerle gösterirler. berencik_15 06-04-07, 23:02 aslında ben hatırla sevgiliyi izlemiyodum ama bu akşam izleyince çok sevdim gerçekten çok güzel dizi hele rüyaya bayıldım nasıl bir çocuktur o ya:img-blush bu arada ahmete kolera bulaştırmak hangi senaristin aklıysa tebrik etmek lazım yataklara düştü garibim:icon_whis zeyneps 06-04-07, 23:04 Ben Yasemin'in yerinde olsam orda hıçkırıklara boğulurdum yani:sad53: :sad53: ama bu senaristler yüzünden kız ikide sbir "Ahmeeeet ben geldiiiim" ...lütfen dialogları yazarken mantıklı yazın biraz lütfen reca ederim!...eeee napsın Ahmet "Oleeeeeeey geliceni biliyodum,beni beğeniyör müsün" diyip fırlamaz yataktan ...eee tamam bi kere dedi sonra ağlasın biraz da :sad53: :sad53: biz de ağlayalım hep birlikte ağlayalım:sad53: sonra desin ağlayarak"merak etme canım yanındayım"saçlarını okşasın birazz tamam bölüm sonu işteeee ......Yasemin'e gareziniz var dimi ...kız öyle laylaylom gezerek gidio büyük aşkı hasta......size saygımız sonsuz ama artık canımız sıkıldı bırakın biz yazarız,siz gidin atın kendinizi Sevda Tepesi'nden..herkes mutlu olsun:img-hyste :icon_whis :img-hyste aslı30 06-04-07, 23:04 Elbette senaristler mizanselde ne şekilde olacağını bildirir ama yönetmendede suç var o anda nasıl davranılacağını bilmeli Beren daha çok yeni yeni ısınıyor gözlemlerime göre belki her duyguyu veremeyebilir ehh bir zahmet her duyguyu versin artık.yirmi bölümdür seyrediyoruz bize de yazık.:img-hyste öyle veremiyor diye birşey yok.çalışsın versin. muko88 06-04-07, 23:04 Valla bi yanlış anlamaya daha dayanamam... Ben yanlış anlamasız mantıklı bi dizi istiyorum!:hıh Bu gidişle yine olacak gibi... Yasemin de Necdetin gerçekten eşi bile olacak... Necdet de dayanamayıp "senden çocuğum olsun istiyorum" diyecek... Yasemin de rüya kardeş istiyodu olsun,:img-hyste diyecek averaj 06-04-07, 23:04 itü sözlükten yeni yorumlar... ***** az sonra başlayacak dizidir. yasemin, ahmet'e gitmeyecektir muhtemelen. babası hasta yatağında iken, necdet'e haber bile ver(e)memişken, asistan olduğu akademiye ayrılacağını bildirmemişken... üstelik kafası, necdet'in kendisini aslında çok sevdiğini öğrenmiş olması nedeniyle karışmışken, gitmeyecektir yasemin. edit: teşekkürler yasemin.... beni yanıltmadın. ***** necdete çokk üzüldüğüm,fakat yakında onun da diğer platonik aşık dizi karakterleri gibi sapıtacağını bildiğim(senaristler bunu da yapmasın,her dizide aynı şey..saf ve platonik aşık olan şahıs birden canavarlaşır) ama yine de bi umut ya olmazsa dediğim dizidir.. bence en uygun olan son necdetle yaseminin, ahmetle de o doktorun birlikte olmasıdır(evet ben kötüyüm) ***** buradan yetkililerine seslenmek istediğim dizidir; kardeşim aşkı biraz geri plana atın nolur dönemi gösterin daha fazla hayde bre! gerçi işçi partisi'ne üye olmaya gittiklerinde deniz'e ' bir deniz daha varmış ya isimleriniz karışırsa?' sorusuna cevaben verdiği ' yok onun soyadı gezmiş bir şey olmaz ' demesine bakarsak ilerde daha iyi olacak gibi de, yani diziye girdiğinde gezmiş inşallah böyle her dakika ahmet-yasemin arasında geçmez dileğim. ***** necdet yeni gelen pastanedeki tüm tatlıları yiyen ama kilo almayan o ukala kıza aşık olacaktır ileriki zamanlarda dediğim bir dizidir.(buna çok güldüm:img-hyste) ***** sözlük necdet için üzülüyorum ancak daha da üzüldüğüm mevzu zamanında(ki halen mevcut) fikir ayrılıkları gerçi sadece fikir ayrılıkları da değil ikilem yaratacak her fırsat ile ülkeyi götürebilecekleri kadar geriye götüren güçler halen mevcut ve halen aynı taktik ile devam etmektedir ve halen başarılıdırlar. bu bölümden çıkarılması gereken en zor ve üzücü şey bu olsa gerek ya neyse, güzel günler göreceğiz güneşli günler demek istedim. şeboist 06-04-07, 23:05 evet adnan menderes daha iyi anlatıldı.bunda adnan menderesin dizide rol almasının da payı vardı.:img-yes: keşke deniz gezmişte canlandırılsaydı.:img-yes:ben niye bu kadar çok kafa sallıyorum?:img-yes: meryemce1 06-04-07, 23:05 nejdet de gizli kadın aşk olacak pegasus* 06-04-07, 23:05 ben beren'in duyguyu veremediği düşüncesine katılmıyorum. hatta çoğumuzu böyle çatlattığı için oldukça başarılı olduğu söylenebilir. burada problem yasemin. onun iç çelişkilerini yansıtmaya çalışıyorlar. ahmet'le gitmediği için kapıldığı suçluluk duygusu onu böyle donuk bir hale getiriyor. bütün mesele senaryoda yani.. avrilcansu 06-04-07, 23:05 Sinemcim ya dağıt canım şunun suratını, arkandayım sonuna kadar:img-hyste Beni de sinir etti... Işık da anormal saf... Yaşar resmen aklını çelmeye çalışıyor kızın... Bu arada bence bu dizi tarafsız değil... Solcuları çok entel, kültürlü, okuan düzeyli insanlar yaptılar... Sağcılar ise okumayan, kültürsüz tipler... Aslında bence de öylelerdir de sorun o değil... taraflı yani... Necdetin sözüne de hiç katılmadım... Şiirler taraf tutmaz insanlar tutar dedi ya... O şiir de gökten inmedi, onu da taraf tutan insan evladı yazdı!!! Yani o şiir de taraflı olabilir... Hatta taraflı zaten... ayni fikirdeyim ama belki orda sanki tarafsiz bir dizi mesaji verilmeye calisildi. Bilmiyorum, ama bencede biraz taraf tutuluyor ki, siyasi mesajlar veriliyor zaten Cansuuuuuuu biz necdeti bekar istiyoruz o kiz nebicim kendini begenmis birsey hic necdete benzemiyy necdeti dover o zavalli necom bir yasemin bir bu adinida ogrenemedik :) kizim ben yaseminden sonra her buldugum kiza atliyom:img-hyste yani yasemin faciasindan sonra bu bile olur, pozitif bakin azicik olaylara:good: hem kizin neyini begenmediniz:icon_whis meryemce1 06-04-07, 23:05 evet adnan menderes daha iyi anlatıldı.bunda adnan menderesin dizide rol almasının da payı vardı.:img-yes: keşke deniz gezmişte canlandırılsaydı.:img-yes: evet haaksin fundapehlivan 06-04-07, 23:06 Aynen ya aynen!!! Yatağa oturmadı önce sinir oldum.... yatağın kenarına oturdu, nihayet dedim... Eli öyle duruyor yatakta yani ben artık gideceğim elini ben tutacağım ahmetin güç vermek istercesine:img-hyste Yok yani yok kız da tık yok! Ahmet olsa elini tutar yüzünü okşar ağlıya ağlıya mahvolurdu ya!!! meltem-cmbl 06-04-07, 23:06 Valla bi yanlış anlamaya daha dayanamam... Ben yanlış anlamasız mantıklı bi dizi istiyorum!:hıh Bu gidişle yine olacak gibi... Yasemin de Necdetin gerçekten eşi bile olacak... Necdet de dayanamayıp "senden çocuğum olsun istiyorum" diyecek... Yasemin de rüya kardeş istiyodu olsun,:img-hyste diyecek he valla necdet başlıyomuş senden çocuğum olsun istiyorum gözlerii senın gibi baksınn görenlerin içini yaksın bakışlarıyla:img-hyste ya ama o zaamn lar o şarkı yoktu dimi meryemce1 06-04-07, 23:06 ben beren'in duyguyu veremediği düşüncesine katılmıyorum. hatta çoğumuzu böyle çatlattığı için oldukça başarılı olduğu söylenebilir. burada problem yasemin. onun iç çelişkilerini yansıtmaya çalışıyorlar. ahmet'le gitmediği için kapıldığı suçluluk duygusu onu böyle donuk bir hale getiriyor. bütün mesele senaryoda yani.. evet doğru Türk_Jön 06-04-07, 23:07 evet adnan menderes daha iyi anlatıldı.bunda adnan menderesin dizide rol almasının da payı vardı.:img-yes: keşke deniz gezmişte canlandırılsaydı.:img-yes:ben niye bu kadar çok kafa sallıyorum?:img-yes: Oyuncu arıyorlarmış galiba Deniz Gezmiş'i canlandıracak meltem-cmbl 06-04-07, 23:07 Aynen ya aynen!!! Yatağa oturmadı önce sinir oldum.... yatağın kenarına oturdu, nihayet dedim... Eli öyle duruyor yatakta yani ben artık gideceğim elini ben tutacağım ahmetin güç vermek istercesine:img-hyste Yok yani yok kız da tık yok! Ahmet olsa elini tutar yüzünü okşar ağlıya ağlıya mahvolurdu ya!!! hehe valla ben böle ekrana bakıyom hadi yasemin tutusana elini bön bön bakmada tut of offf ya diyorum şu eski yaseminin geri geytirin yaaa ya ekın bile sarpın elini tutumuştuu:icon_sorr aslı30 06-04-07, 23:07 evet adnan menderes daha iyi anlatıldı.bunda adnan menderesin dizide rol almasının da payı vardı.:img-yes: keşke deniz gezmişte canlandırılsaydı.:img-yes:ben niye bu kadar çok kafa sallıyorum?:img-yes: bugün atv haberde deniz gezmiş'i oynayacak oyuncu aradıklarını söylediler yanlış duymadıysam. fundapehlivan 06-04-07, 23:07 Arkadaşlar şu da bir gerçek ki Deniz Gezmiş dönemini Adnan Menderes dönemi kadar detaylı vermiyorlar. Necdet'in sağcı ve solcu şairlerle ilgili söyledikler bana göre de son derece gereksizdi.Sanki her şeyin bir orta yolu vardır,birbirimizi kırmayalım tavrındaydı. Halbuki o dönemlerde nasıl çetin zorluklarla karşılaşıldığını okuduk,dinledik.Umarım bu konuda daha fazla saçmalamaz,bu sancılı dönemi de fotoğraflarla,belgelerle gösterirler. Ama Menderes döneminin başlarını düşün!! O zamanlar da pek siyaset yoktu, giderek arttı... En son mahkemelerle doruğa ulaştı... Şimdi de öyle olacak bence... Her bölüm bu siyasi olaylar, konuşmalar vs. artacak... Necdetin sözleri saçma evet ama sen de diğer olaylara da bak... Denizlerin konuşmaları vs bence çok güzeldi... meryemce1 06-04-07, 23:07 hehe valla ben böle ekrana bakıyom hadi yasemin tutusana elini bön bön bakmada tut of offf ya diyorum şu eski yaseminin geri geytirin yaaa ya ekın bile sarpın elini tutumuştuu:icon_sorr yasemin hiç romatik değil merhem 06-04-07, 23:08 cansum gormedinmi kizi onu begenmiyy bunu begenmyyy nebicim havali birsey bu zaten cok pis dalarim sana der gibi bakiyy lalede saf cok begenmis delimi ne :) zeyneps 06-04-07, 23:08 Yasemin'in duygusuzluğu senaristlerde ve yönetmen de ben yönetmen olsam bin defa da olsa tekrar tekrar çekerim...göz var nizam var yönetmenim,sevdiği hasta olan bi insan laylaylom mu gider...bunu düşünmemek Yasemin'in değil sizin hatanız o verileni oynuyo SELXX 06-04-07, 23:08 Evet ben de Necdet'in 'şiirler taraf tutmaz, insanlar taraf tutar' temalı konuşmasını mantıklı bulmadım. Şiiirler niye taraf tutmazlarmış ki? Taraf tutan insanlar yazarlarsa, şiirleri de taraf tutar. Hem, şiirin taraf tutmasının ne sakıncası var ki? Şiirin de, insanın da taraf tutmayanı var. Kendini hiçbir tarafa yakın bulmayan, ortada gören insanlar da her tür şiiri severek okurlar. Bunun da bir sakıncası yok. Necdet de böyle biri. Ama gençlere böyle bir öğüt vermesi bence gereksizdi. şeboist 06-04-07, 23:09 ooooooooo işte bu habere sevindim.şöyle şehvetli birini bulsunlar.koskoca deniz gezmişi canlandıracak sonuçta.öyle uyduruk biri olmamalı.:img-yes: ben yine kafa sallıyorum.:img-yes: :img-hyste meltem-cmbl 06-04-07, 23:09 cansum gormedinmi kizi onu begenmiyy bunu begenmyyy nebicim havali birsey bu zaten cok pis dalarim sana der gibi bakiyy lalede saf cok begenmis delimi ne :) hehe ama varya necdet çok güldüm yaa kıza dediklerine ayy lale böle birisini arıyoduya ondan sevmiştirrr şimdi bu kızı işe alırlarr ve necdetle aşk yaşar yaseminde kalır öle ortada:icon_sorr fundapehlivan 06-04-07, 23:10 bugün atv haberde deniz gezmiş'i oynayacak oyuncu aradıklarını söylediler yanlış duymadıysam. Aaaa!! Ee, hala bulamamışlar mı?? Valla sevindim... Hem üzüldüm hem sevindim... Onun da olması lazımdı madem bu dönemi anlatıyor... Ama sonrasını düşününce de çok sinirlerimiz bozulacak çok... Bu arada Deniz hani deniz gezmişle karıştırıyorlar bizi dedi ya... Demek deniz gezmiş daha o olaylarda ünlenmemiş, yani faaliyetleri filan böyle yoğun olsa herhalde denizlerin de ondan haberleri olurdu... muko88 06-04-07, 23:10 ekşi sözlüğe üye değilim yazamıyorum, buraya yazayım...:img-blush Dizi boyunca mantıksızlıklar yaparak mantıkszlık abidesi olan Yaseminin sevdiği adam hastayken hastalık bulaşır korkusuyla elini tutmayıp, yanaşmamaya çalışarak mantıklılık yaptığı dizidir. hewal 06-04-07, 23:11 Yaşar ve arkadaşalrıda ünv.gidiyor.Ne kadar uzak olsalarda kültürel faaliyetlere herşeyden bi ahber gösterilmesi biraz taraflı gibi geldi bana..Necdet'in şiir ve şairler hakkkında söyledikleri aklıma geldikçe hepten sinir oluyorum.Her sanat eseri yaratıcısının dünya görüşünden hayata bakış açısndan izler taşır dolayısı ile şiirde taraf olabilir..Elbette ortak beğeniler olur Necip Fazıl okuyan Nazım Hikmet okumaz diye bir şeyi kabul etmiyorum ama ikisininde hangi görüşlerde olduğu aşikar..Dizinin daha keskin net şeyler söylemesini beklerdim ama olmuyor ... spdr 06-04-07, 23:12 Sinemcim ya dağıt canım şunun suratını, arkandayım sonuna kadar:img-hyste Beni de sinir etti... Işık da anormal saf... Yaşar resmen aklını çelmeye çalışıyor kızın... Bu arada bence bu dizi tarafsız değil... Solcuları çok entel, kültürlü, okuan düzeyli insanlar yaptılar... Sağcılar ise okumayan, kültürsüz tipler... Aslında bence de öylelerdir de sorun o değil... taraflı yani... Necdetin sözüne de hiç katılmadım... Şiirler taraf tutmaz insanlar tutar dedi ya... O şiir de gökten inmedi, onu da taraf tutan insan evladı yazdı!!! Yani o şiir de taraflı olabilir... Hatta taraflı zaten... bence bu bölümde ışık iyiydi. mantıksız bi hareketini görmedim yani.... benim dayım da ihtilalciydi dedi ya yaşara.. tam oturtmuş lafı yerine orda:good: yaşarın da hareketleri pek hoşuma gitmedi aslında.. ama sevdim yaaa.. o yüzden üzüldüm niye öle yapıyo diyee:icon_sorr ama hep öyle ollucak sanırım... harundan da bişiler bekledim durdum ama fısss çıktı.. bi hareket yok yani.. bu arada bence de necdetin söyledikleri doğru değildi... şiir gayet taraflı olabilir.. hatta insanların direk silahı şiirler o zamnlar.. necdete ılımlı mesajlar verdirmeye uğramışlar ama kesinlikle çokk yanlış kelimeler seçmişler necip fazılın sağcılığı konusunda da... ha bi de dizide ne olursa olsun o döneminn mekanların havasını çok güzel veriyorlar.. bugün derste verem savaş dispanserine gittik ve direk aklıma hs geldi... bu arada ayla umulmadık hareketler sergiliyor.. hoşuma gitti bu bölümde:good: ama açıkçası hastaları tedavi ederkenki hareketleri.. çok başarılı değildi.. şöyleki daha pratik ve rahat davranması gerekliydi ama gergindi bence... ayrıca ayla ilk geldiğinde ahmetin sarılıp öptüğü yerde.. aylanın hemen orda geri dönüp ben gideyim dediği yerde... oyunculuklar çok kötüydü bence.. çok iğreti durmuştu yani.. oyuncular arası paslaşma deniliyor sanırım buna... o yoktu aralarında yani... bu arada bence de ahmet hasta yatıyorken çok tatlıydıı:img-in_lo bi de gözlerini zorla kaldırıyo falan ya iyi yapmış onu kanımca.. gerçi gerçekte hiç o şekilde birini görmedim ama gerçekçi geldi bana... eda_07 06-04-07, 23:12 Edacım bende öyle düşünüyorum... bayan karakterler sinir bozmaya başladı gibi... Ve en önemlisi bence.. tarafsızlıksa.. her iki kesimidende uç örnekler verilsin... sadece tek kesimin saçma sapan dergi muhabbeti değil... mükemmel tarif edilen kesiminde eksileri gösterilsin.. Yada eşit bağlantı kurulsun... Şimdi solcular tertemiz pürü ak... sağcılar tüü kaka mı oluyor ...?? Burada eşit davranıldığını sanmıyorum... Ben Nazım Hikmet kadar Necip Fazıl'ı da okur... şiirlerini takip ederim diyen Necdet repliğini kim yazdıysa.. bakın onu tebrik etmeliyim.. en azından daha sağduyuluydu...:good: iyikide 3 büyük yazarlardan oluşan danışmanları var bu kadar hata yapılıyor ya olmasaydı nasıl olurdu onu bilemiyorum...onu bende anamadım hep tek tarafa bakıyorlar hep solcuların dergiler olsun gazeteler olsun mitingler olsun...birazda sağcıların okudukları dergi makale türü şeyleride çıkarsalardıya daha bir gerçekçi olunurdu madem sol sağ dönemini işliyosunuz tarafsız olun neyse.... ne kadar yanlış fikirlerdi sağ sol her ikiside bizim insanımız değilmi...ya kardeş kardeşi vuruyordu o zamanlar ne kadar acı... fundapehlivan 06-04-07, 23:12 yasemin hiç romatik değil Romantik mi??? Bence orada Ahmeti görünce ağlamaması, elini tutmaması filan romantik olmamasından değil duygusuz ve ruhsuz olmasındandı!! Gerçi ben Ayladan da daha çok üzülme ve tepki beklemiştim... Sonuçta o da yıllardır aşık Ahmete... Yok, demek bu dizinin kadınları böyle, kabullenmek lazım!!:icon_whis merhem 06-04-07, 23:13 hehe ama varya necdet çok güldüm yaa kıza dediklerine ayy lale böle birisini arıyoduya ondan sevmiştirrr şimdi bu kızı işe alırlarr ve necdetle aşk yaşar yaseminde kalır öle ortada:icon_sorr aman meltemim uzak dursun o necdetten hic begenmedim aman yasemini begenemzken birde bu laleyide begenmiyorum saftirik sey :icon_whis spdr 06-04-07, 23:13 ekşi sözlüğe üye değilim yazamıyorum, buraya yazayım...:img-blush Dizi boyunca mantıksızlıklar yaparak mantıkszlık abidesi olan Yaseminin sevdiği adam hastayken hastalık bulaşır korkusuyla elini tutmayıp, yanaşmamaya çalışarak mantıklılık yaptığı dizidir. hakkaten orda ahmetin eli hemen önünde duruyo.. diyorum tamam tutucak elini birazdan.. yokk..sinir oldum orda... aslı30 06-04-07, 23:14 herkes necdet aşık olacak başkasına diyor ama ben öyle okumadım o haberi.pastaneye gelen kız necdet'e aşık olup,necdet de ahmet ve yasemin'in gizli buluşmalarının üzüntüsüyle o kızda teselli bulacakmış. spdr 06-04-07, 23:15 Yasemin'in duygusuzluğu senaristlerde ve yönetmen de ben yönetmen olsam bin defa da olsa tekrar tekrar çekerim...göz var nizam var yönetmenim,sevdiği hasta olan bi insan laylaylom mu gider...bunu düşünmemek Yasemin'in değil sizin hatanız o verileni oynuyo bence de:img-yes: tamam berenin oyunculuğu harika değil.. çok hata yapıyor ama.. orda sallana sallana yürümesi kesinlikle yönetmenin hatası:img-yes: şeboist 06-04-07, 23:15 yalnız rol dağılımı hiç orantılı değil.rıza,şevket,nezoş,sevim,mehmet çok az göründü.:icon_sorr asıl ben onları daha çok görmek istiyorum.bayılıyorum onları izlerken.:img-in_lo bu benimki sevda değil... :img-in_lo merhem 06-04-07, 23:16 herkes necdet aşık olacak başkasına diyor ama ben öyle okumadım o haberi.pastaneye gelen kız necdet'e aşık olup,necdet de ahmet ve yasemin'in gizli buluşmalarının üzüntüsüyle o kızda teselli bulacakmış. Ahmet ve yasemin gizli gizli bulusacakmi :icon_sorr Ahmete yakismazki boyle seyler niye gizli gizli bulusuyorlar :sad53: cansu_a 06-04-07, 23:16 ben beren'in duyguyu veremediği düşüncesine katılmıyorum. hatta çoğumuzu böyle çatlattığı için oldukça başarılı olduğu söylenebilir. burada problem yasemin. onun iç çelişkilerini yansıtmaya çalışıyorlar. ahmet'le gitmediği için kapıldığı suçluluk duygusu onu böyle donuk bir hale getiriyor. bütün mesele senaryoda yani.. hayır bunu anlatamıyo yyasemn ama beren demiyorum bak yasemn..çünkü net hiçbi ifade yok kıbrıscığa inince etarfa akıp bişiler düşündü ne düşündü mesela??içinden ahmet yıllarca burda benm yüzümden mi yaşadı dedi?? necdete yala nsöyledm mi dedi?? keşke gelsydim şimdi burda süper bi hayat sürüyo olcaktık mı dedi?? yasemn karakterini çok ketum yaptılar..tekrar söylüyorum beren değil yasemn:img-hyste keşke biraz iç sesle konuşturslar da o anda yaseminin ne düşündüğünü anlasak:icon_whis pegasus* 06-04-07, 23:16 herkes necdet aşık olacak başkasına diyor ama ben öyle okumadım o haberi.pastaneye gelen kız necdet'e aşık olup,necdet de ahmet ve yasemin'in gizli buluşmalarının üzüntüsüyle o kızda teselli bulacakmış. ahmetle yasemin gizli gizli buluşmaya görüşmeye devam etsinde necdet teselliyi kimde isterse onda bulsun. fundapehlivan 06-04-07, 23:17 Spdr, evet sana katılıyorum... Ayla'nın hastaları muanesi filan bana pek kötü gelmedi de Ahmetin öyle sarılmasından sonra Ayladan bir tepki, şaşırma, utanma belki de ufak bir sevinç bekledim ama yoktu... Bu arada Ahmetin hastalığıyla ilgili ayrıntılar zaten çok iyiydi... Cansel zaten süperdi, o titreme, gözlerini açamaması... Onun yanında makyajı da çok iyiydi... Ya ahmeti yatağa yatırırlarken gözlerini dikmişti aylaya... Ben gözlerimi kaçırdım ya çok kötü hissettim kendimi... Yüm bembeyaz, gözlerin altı morarmış, gözlerinin içi garip... meryemce1 06-04-07, 23:17 ahmetle yasemin gizli gizli buluşmaya görüşmeye devam etsinde necdet teselliyi kimde isterse onda bulsun. gizli kadin var asia 06-04-07, 23:17 iyikide 3 büyük yazarlardan oluşan danışmanları var bu kadar hata yapılıyor ya olmasaydı nasıl olurdu onu bilemiyorum...onu bende anamadım hep tek tarafa bakıyorlar hep solcuların dergiler olsun gazeteler olsun mitingler olsun...birazda sağcıların okudukları dergi makale türü şeyleride çıkarsalardıya daha bir gerçekçi olunurdu madem sol sağ dönemini işliyosunuz tarafsız olun neyse.... ne kadar yanlış fikirlerdi sağ sol her ikiside bizim insanımız değilmi...ya kardeş kardeşi vuruyordu o zamanlar ne kadar acı... Evet Edacım işte benimde dediğim buydu... Ya tarafsız olun gerçek anlamda.. yada bir kesimi allayıp pullamayın... Birlik beraberlik işte böyle zedeleniyor.. sühan 06-04-07, 23:17 Deminden beri kast ajanslarında resim bakıyorum.. Deniz gezmiş için oyuncu arıyorum da.. :img-wink: :img-wink: :img-wink: http://img392.imageshack.us/img392/6985/ardaesen1kg6.th.jpg (http://img392.imageshack.us/my.php?image=ardaesen1kg6.jpg) bu oyuncu nasıl? benzemiyor ama havası var sanki.. Yapımcılara gösterilir.. :img-wink: meltem-cmbl 06-04-07, 23:17 herkes necdet aşık olacak başkasına diyor ama ben öyle okumadım o haberi.pastaneye gelen kız necdet'e aşık olup,necdet de ahmet ve yasemin'in gizli buluşmalarının üzüntüsüyle o kızda teselli bulacakmış. aaa cnm ben bnun bilmiyodumm tmm böle olması daha mantıklı zati . ay ben şunu anlayamıyorum yasemin ve necdet nasıl ayrılcaklar anlamıyorumm off ikiside çok iyi anlaşıyor birbirlrini sevseler ayrılmaları kolay olurduu ama sevgide yok necdetseviyo ama off gene bişeyler eksikk anlaşmalı ayrılcaklar diyelkim peki rüya nolcakk off en çok o kıza acıyorumm:icon_sorr averaj 06-04-07, 23:18 iyikide 3 büyük yazarlardan oluşan danışmanları var bu kadar hata yapılıyor ya olmasaydı nasıl olurdu onu bilemiyorum...onu bende anamadım hep tek tarafa bakıyorlar hep solcuların dergiler olsun gazeteler olsun mitingler olsun...birazda sağcıların okudukları dergi makale türü şeyleride çıkarsalardıya daha bir gerçekçi olunurdu madem sol sağ dönemini işliyosunuz tarafsız olun neyse.... ne kadar yanlış fikirlerdi sağ sol her ikiside bizim insanımız değilmi...ya kardeş kardeşi vuruyordu o zamanlar ne kadar acı... evet ne yazık ki üç danışmanla ancak böyle oluyor...gerçi ben artık birini pek saymıyorum...sanırım senaryonun kuvvetli olmadığı böylece iyice ayyuka çıkıyor...şimdiye kadar çok vurucu sözler duymadım pek... bu arada mukocum seni hatırla sevgili sözlük yazarı yaptım...kurdeleyi kap gel, kesicem:img-wink:... şairim 06-04-07, 23:18 bugün atv haberde deniz gezmiş'i oynayacak oyuncu aradıklarını söylediler yanlış duymadıysam. Bugüzel bir haber. Demek ki bu dönemin simgesi Deniz Gezmiş olarak düşünülmüş. Geçen dönemde Adnan Menderes doğrularıyla,yanlışlarıyla masaya yatırılmış,ufak da olsa seyirciye mesaj verilmeye çalışılmıştı. Aynı şeyi Deniz Gezmiş için de uygulayacaklarını düşünüyorum. Heyecanlı bölümler bizi bekliyor.Yasemin sahneleri hariç... 'Ahmet ben geldim...Ahmet sana söylüyorum ben geldim...Eeeee seninle uğraşamam,bak gözünü açıyorsan aç yoksa Neco'ma giderim haaaaaaaaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste cansu_a 06-04-07, 23:18 herkes necdet aşık olacak başkasına diyor ama ben öyle okumadım o haberi.pastaneye gelen kız necdet'e aşık olup,necdet de ahmet ve yasemin'in gizli buluşmalarının üzüntüsüyle o kızda teselli bulacakmış. ee bence de öyle olur zaten. saf necdetim benim öyle körü körüne bağlı ki yasemine gözü başkasını görmüyor.o sadece teselli bulcak o kızda ama belki ilerde sonra sever de mutlu olur. zaten hemen o kıza aşık olsa necdet karaketrine ters düşer.o yasmeni çok seviyo ve bu hemen biticek bi sevgi değil maalesef :icon_evil muko88 06-04-07, 23:19 evet ne yazık ki üç danışmanla ancak böyle oluyor...gerçi ben artık birini pek saymıyorum...sanırım senaryonun kuvvetli olmadığı böylece iyice ayyuka çıkıyor...şimdiye kadar çok vurucu sözler duymadım pek... bu arada mukocum seni hatırla sevgili sözlük yazarı yaptım...kurdeleyi kap gel, kesicem:img-wink:... Tamam hemen geliyorum... yorumumu ben de beğendim... eklemeliyim dimi:) avrilcansu 06-04-07, 23:20 cansum gormedinmi kizi onu begenmiyy bunu begenmyyy nebicim havali birsey bu zaten cok pis dalarim sana der gibi bakiyy lalede saf cok begenmis delimi ne :) onun begenmemesi isinde usta olmasi kiz bu isin okulunu okumus biliyor yani:img-yes: siz sevmezseniz sevmeyin:icon_whis ben sevdim o kizi. basta sert, taviz vermiyor, ama sonradan seker bisi olcak gorceksiniz:happy0064 :img-yes: ooooooooo işte bu habere sevindim.şöyle şehvetli birini bulsunlar.koskoca deniz gezmişi canlandıracak sonuçta.öyle uyduruk biri olmamalı.:img-yes: ben yine kafa sallıyorum.:img-yes: :img-hyste ayyy umarin Menderes gibi benzeyen biri olur aslinda uzuldumde:icon_sorr yani Deniz Gezmis giriyorsa, ortalik yine mutlaka karisacak, ve bizim cocuklara birseyler olacak:icon_sorr ama en azindan biraz diziye heyecan katarki, ben su son ki bolumdur, biraz oyalandirildigimizi dusunuyorum:icon_whis yani senaristler biraz bos seylerle dolduruyorlar gibime geliyor diziyi:icon_whis cansu_a 06-04-07, 23:20 Deminden beri kast ajanslarında resim bakıyorum.. Deniz gezmiş için oyuncu arıyorum da.. :img-wink: :img-wink: :img-wink: http://img392.imageshack.us/img392/6985/ardaesen1kg6.th.jpg (http://img392.imageshack.us/my.php?image=ardaesen1kg6.jpg) bu oyuncu nasıl? benzemiyor ama havası var sanki.. Yapımcılara gösterilir.. :img-wink: bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis fundapehlivan 06-04-07, 23:20 herkes necdet aşık olacak başkasına diyor ama ben öyle okumadım o haberi.pastaneye gelen kız necdet'e aşık olup,necdet de ahmet ve yasemin'in gizli buluşmalarının üzüntüsüyle o kızda teselli bulacakmış. Nasıl yani? Yasemin ve ahmet gizli gizli buluşacak mıymış? Ben okumadım o haberi... İyi de ahmet ayla ile evlenmeyecek mi? Nasıl yaseminle gizli gizli buluşacak... Bu da bir kaç yıl sonra mı olacak yoksa?? hımm belki de yasemin bizi şaşırtır ve ahmetin başında kalır... Ve aralarında ki bağ kopmaz, ne bileyim:icon_sorr Küçük bir ihtimal ama meltem-cmbl 06-04-07, 23:21 Evet Edacım işte benimde dediğim buydu... Ya tarafsız olun gerçek anlamda.. yada bir kesimi allayıp pullamayın... Birlik beraberlik işte böyle zedeleniyor.. aynen ya bu dizide solcuları ii gösteriyolar sağcıları kötü hep solcular kaçıyo sağcılar kovalıyo.sağcılar şiddeti seviyolarmış gibi gösteriyolar niye böle yaptıklarını anlamış değilim bu diziden milyonlarca insan etkilenir şimdi bu diziyi izleyen kişiler eskileri bilmeyen kişiler sağcıalrın çok kötü biri solcularda başrol oldukları için ii birileri olduklarını düşünceklerr ya bende emin değilim hangileri ii hangileri kötü ikiside ii off kafam karıştıya bilen varsa anlatabilirmi benım burda anlatmak işstediğim tarafsız anlatsınlarr işu diziyi zeyneps 06-04-07, 23:21 ahmetle yasemin gizli gizli buluşmaya görüşmeye devam etsinde necdet teselliyi kimde isterse onda bulsun. Aynen katılıorum valla Ahmet Yasemin'le görüşsün de Necdet isterse vursun kendiini umrumda diğil:good: keşke baştan Ayla Ahmet yerine Necdet'e aşık olsaydı Necdet'te Yasemin'le evlenince...sonra da Ayla Ve Necdet gizli gizli buluşuyolar filan daha ilginç bi senaryo olurdu....Ahmet'im de hep bekar kalsaydı...ya da kasabadan bi kız alırdı:img-hyste emosss 06-04-07, 23:21 bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis ya katılıyorum nejat işler o role manyak yakışır...ayrıca diğer resimdekide tipi falan uyuyo ama nasıl diyim biraz tombiş sanırım fundapehlivan 06-04-07, 23:22 bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis Nejat işler hiç tip olarak benzemiyorlar ama... nejata o rol çok yakışır düşünüyorum da... Çok güzel olurdu gerçekten ama hiç benzemiyor yahu... pegasus* 06-04-07, 23:22 Nasıl yani? Yasemin ve ahmet gizli gizli buluşacak mıymış? Ben okumadım o haberi... İyi de ahmet ayla ile evlenmeyecek mi? Nasıl yaseminle gizli gizli buluşacak... Bu da bir kaç yıl sonra mı olacak yoksa?? hımm belki de yasemin bizi şaşırtır ve ahmetin başında kalır... Ve aralarında ki bağ kopmaz, ne bileyim:icon_sorr Küçük bir ihtimal ama ayrıca ben ahmet'in hastalığının yasemin için iyi bir vesile olup da rüyayı söylemesine yol açmasını umuyorum şeboist 06-04-07, 23:22 nejat iyi fikir... :) senaristler demek ki güdülerine hakim olamıyor.:icon_whis objektif olamıyorlar bu nedenle.:icon_whis spdr 06-04-07, 23:24 bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis bence de harika olur yaaaa:img-yes: bide o kabanı var ya deniz gezmişin kürklü... o halde düşünüyorum da çok iyi olurdu..:good: ama sanmıyorum onun oynayacağını:icon_sorr averaj 06-04-07, 23:24 Tamam hemen geliyorum... yorumumu ben de beğendim... eklemeliyim dimi:) eklemelisin tabi...hatta burada öyle bir başlık bile açabiliriz... bu arada sevgili sühan biliyor musun benim deniz gezmişin kopyası bir arkadaşım vardı...şimdi nerdedir kimbilir ama bu kadar benzerlik olabilirdi yani... sühan 06-04-07, 23:25 bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis Evet oyunculuğu olarak ıyı olur ama hiç havası yok.. Deniz gezmiş esmer ve uzun boylu bir adam. Yapılı ve iriyarı. Bu demin resmini verdiğim oyuncu ben bir kaç dizide gördüm.. uzun boylu bayagı.. Dur siteye bakayım, boyu kaçmış.. Baktım.. 1.89 boyu.. Esmer de.. Hadi bakalım.. belki oyuncuyu ben keşfederim.. :happy0064 Adı arda esen.. http://img392.imageshack.us/img392/6985/ardaesen1kg6.th.jpg (http://img392.imageshack.us/my.php?image=ardaesen1kg6.jpg) SELXX 06-04-07, 23:25 Asia'cığım, Necdet'in ''Ben Nazım Hikmet'in de Necip Fazıl'ın da şiirlerini takip ederim' sözüne bir diyeceğim yok. Evet sağduyulu bir söz olduğu konusunda hemfikirim. Ama bu konuşmayı yaparken sarfettiği 'şiirler taraf tutmaz'şeklindeki sözü, gerçeği yansıtan bir söz değil bence. Bir şiirsever olarak ben de aynen Necdet gibi, değişik görüşlere sahip şairleri okumuşumdur. Ama bu benim şiirin tarafsız bir kavram olduğunu veya olması gerektiğini düşündüğüm anlamına gelmez. Çok çeşitli fikirlerin ürünlerini okumanın, öğrenmenin insanları zenginleştirdiğini düşündüğüm anlamına gelir. Keşke, Necdet böyle bir konuşma yapsaydı. fundapehlivan 06-04-07, 23:26 aynen ya bu dizide solcuları ii gösteriyolar sağcıları kötü hep solcular kaçıyo sağcılar kovalıyo.sağcılar şiddeti seviyolarmış gibi gösteriyolar niye böle yaptıklarını anlamış değilim bu diziden milyonlarca insan etkilenir şimdi bu diziyi izleyen kişiler eskileri bilmeyen kişiler sağcıalrın çok kötü biri solcularda başrol oldukları için ii birileri olduklarını düşünceklerr ya bende emin değilim hangileri ii hangileri kötü ikiside ii off kafam karıştıya bilen varsa anlatabilirmi benım burda anlatmak işstediğim tarafsız anlatsınlarr işu diziyi İkisinin de iyi tarafları var aslında... Solcular atatürkçü kesim olduğundan, ileri dönük olduğundan ve dizi de mesaj verceeğinden hep solcular baş rolde oluyor... Ama sağcılar da gelenek görenek korunmalı diyor, onlar da haklı o zaman... Aslında ikisinin de düşüncelerini birleştirip kuzeyci diye bir grup oluşturmak lazımmış:img-hyste Neyse amacım alay değil yanlış anlaşılmasın ama gerçekten ben iki düşüncenin de hem iyi hem kötü yönleri olduğunu düşündüğümden bileşim olsa ne güzel olurdu diyorum... avrilcansu 06-04-07, 23:26 bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis bencede nejat isler bu role cok yakisir:happy0064 ama sanki diger erkek oyunculari roluyle ezer diye dusunuyorum yani sonucta bir diziye 4 yakisikli fazla:img-hyste :happy0064 ama dizi reyting patlamasi yapar, ozgem kalp krizi gecirir:img-hyste bence nejat isler biraz makyajla bu role cok yakisir ébruli 06-04-07, 23:27 bende kızı cok begendım gercı cok bilmiş insanlar itici olur ama bende sevdım bu kızı, bu arada bence yasemının annesi bişeyler oldugunu anlamıştır yanı bakışları baa oyle geldı cok düşünceliydi fundapehlivan 06-04-07, 23:27 ayrıca ben ahmet'in hastalığının yasemin için iyi bir vesile olup da rüyayı söylemesine yol açmasını umuyorum Hiç umma bence! İmkansız çünkü... Yıllar sonra belki... Öğrense ahmet asla onları bırakmaz, sonuna kadar peşlerinden gider. ayla ile de asla evlenmez... yagmurk 06-04-07, 23:27 arkadaslar en basta calan sarkinin kime ait oldugunu bilen var mi???varsa soyleyebilir mi:) bolum yorumum ise su: yasemin kesinlikle ahmet i haketmiyor...ayla ya da baskasi onemli olan onu gercekten sevecek biriyle evlenmesi... bu kdr karamsar yapti beni yasemin:( zeyneps 06-04-07, 23:28 Arkadaşlar biz diğer oyuncuları bile çok büyük gösteriolar die beğenmemiştik baştan...eee düşünün şimdi Nejat İşler diğerlerinden çok büyük duruo ama dierlerinden bir yaş filan büyük olması lazım Deniz Gezmiş'in hesaplamalarıma göre....hadi Deniz Gezmiş 'in 25 lik hali neysede 20 lik hali hiç olmaz Nejat ...ama 25lik hali süper olur:happy0064 sühan 06-04-07, 23:28 eklemelisin tabi...hatta burada öyle bir başlık bile açabiliriz... bu arada sevgili sühan biliyor musun benim deniz gezmişin kopyası bir arkadaşım vardı...şimdi nerdedir kimbilir ama bu kadar benzerlik olabilirdi yani... Bulsana arkadasını.. belki bize arka jenerikte oyuncu buldugumuz ıcın tesekkur ederler. :img-wink: Hanı tesekkur edıyorlar ya bir sürü.. dizifilm.com'a tesekkur ederiz. Aylardır süren arayısımıza son verdiler diye.. :img-wink: hadı arkadaslar bır el atalım. bız bulalım oyuncuyu.. spdr 06-04-07, 23:28 dizi gerçekten kesinlikle tarafsız değil.. hayır..anlamıyorum ne yapmaya çalıştıklarını ki... bi taraftan dengelemeye çelışıyolar gibi... yani öyle bi kaygıları var gibi görünüyo.. ama sağcılarla ilgili iyi(!)yorumlar sanki lutfen yapılıyor... yani bakın aslında onlar böyle kültürsüz böyle kötüdürr.. ama siz onların görüşlerine saygı duyun deniliyor sanki.. emosss 06-04-07, 23:29 Evet oyunculuğu olarak ıyı olur ama hiç havası yok.. Deniz gezmiş esmer ve uzun boylu bir adam. Yapılı ve iriyarı. Bu demin resmini verdiğim oyuncu ben bir kaç dizide gördüm.. uzun boylu bayagı.. Dur siteye bakayım, boyu kaçmış.. Baktım.. 1.89 boyu.. Esmer de.. Hadi bakalım.. belki oyuncuyu ben keşfederim.. :happy0064 Adı arda esen.. http://img392.imageshack.us/img392/6985/ardaesen1kg6.th.jpg (http://img392.imageshack.us/my.php?image=ardaesen1kg6.jpg) inanmıyorum bu arda esenmi... resimde hakkaten çok değişik çıkmış... bu oyununun bir sürü dizisi var... sude-elvin 06-04-07, 23:29 ahmet cok kötü oldu ya yasemine bazen gercekten sasiyorum. bu bölüm necdet ve rüya süperdi yine. isik, deniz, defne ve harun du sanirim onlari sahneleride en cok bu hafta hosuma gitti defneyede git gide alismaya basladim ondandir belki. en cok güldügüm yer ise ayla kibriscika gittiginde adamin saglik ocaginin yerini azarlar gibi söylemesi yasemin gittiginde ise gayet sirin bi sekilde merhaba demesiydi. Melal 06-04-07, 23:30 Pegasus'un Yasemin Ahmet'e Rüya'nın onun kızı olduğunu söyler mi deyince aklıma şu geldi. Yasemin belki Ahmet'e bu gerçeği söyler ama Ahmet duymaz. Ahmet duymaz ama Ayla duyabilir ve belki bu sırrı saklayabilir.:) şeboist 06-04-07, 23:30 ben bu arda eseni de ilk defa duyuyorum. :) çok güdük kalmışım ben. :) hem tarafsız değiller hem de şimdi bu yaşar sirserisini çıkardılar başıma. :hıh ben bi oyuncu düşüneyim.bakalım hangi abuk fikir gelecek aklıma.:img-hyste spdr 06-04-07, 23:30 Arkadaşlar biz diğer oyuncuları bile çok büyük gösteriolar die beğenmemiştik baştan...eee düşünün şimdi Nejat İşler diğerlerinden çok büyük duruo ama dierlerinden bir yaş filan büyük olması lazım Deniz Gezmiş'in hesaplamalarıma göre....hadi Deniz Gezmiş 'in 25 lik hali neysede 20 lik hali hiç olmaz Nejat ...ama 25lik hali süper olur:happy0064 ya zaten öyle bi kaygı kalmadı ki bence artıkk.. defne ve ışıktan sonraa:img-yes: hem de deniz gezmişin fotoları pek küçük göstermiyor kanımca.. nejat işler süper olurrr:happy0064 bence bunu diziden beklentiler kısmına da yazalım.. belki sesimizi duyururuz.. ondan iyisini mi bulcaklar:icon_whis fundapehlivan 06-04-07, 23:31 Ya ben şu düşünceye vardım... Bu dizi iç dünyayı çok yetersiz anlatıyor... Özellikle Yasemini... İlk ayrıldıklarında da ben üzgün olduğunu sezdim ama pek çok kişi mutlu olduğunu yazmıştı. Bu dizinin hatası... Demek o duyguyu veremiyor herkese... Şimdi de aynı şey... İlk ahmetin hastalandığını duydu telefonda... Bence orada Beren! çok yetersizdi. Ben ne hissettiğini anlamadım yüzünde... Daha sonra da onun yanına giderken de hiç içinden ne düşünüyor, ne hissediyor hiç bir şey anlatılmadı. Hayır, kızın yüzünden anlaşılsa ne hissettiği tamam da:img-hyste İlk başlar da Ahmetin karakteri de hep es geçilmişti... Ohoooooo asia 06-04-07, 23:32 Birde gelişigüzel bilgiler veriliyor... Mesela William Etty' nin tablosundan... HERA VE LEANDROSS ŞEKLİNDE BAHSEDİLDİ... Oysaki doğrusu Hero and Leander, William Etty olacaktır... ressamın galerisinde böyle geçiyor çünkü... Pekde kültüre sanata önem vermeyen izleyici.. ne bilecek... kimiside Yunan mitolojisindeki Hera sanmıştır... Leandross da Kız Kulesi efsanesindeki karakteri çağrıştırıyor... BİRAZ DİKKAT BENCE...! sevdiğimiz yapıma gölge düşürülmesin canım...:img-wink: Resmi kopyalayacaktım ancak site kurallarınca kabul edilmeyip.. uyarı alır diye eklemedim..! dileyenler ressamın adını google grafiklerde yazıp görebilirler.. zeyneps 06-04-07, 23:32 Senaristler bana bunu da yapmanıza izin vermiciiiiim:img-cool2 beni Yasemin'den soğuttunuz ama Atılgan'dan(Yaşar) vazgeçmiciiiiim...siz istediğinizi yazın ben yine de sölüyorum işte Yaşar Yaşar Işık&Yaşar Işık&Yaşar:happy0064 :happy0064 :happy0064 Harun daha bişi yapamaz Necdet abisine çekmiş o.... o söyleyene kadar darbe olur:img-help: pegasus* 06-04-07, 23:32 Pegasus'un Yasemin Ahmet'e Rüya'nın onun kızı olduğunu söyler mi deyince aklıma şu geldi. Yasemin belki Ahmet'e bu gerçeği söyler ama Ahmet duymaz. Ahmet duymaz ama Ayla duyabilir ve belki bu sırrı saklayabilir.:) inanmazsın aynı şeyi düşündüm:img-yes: hatta ayla ahmet'le evlendikten sonra da bu gerçeği bildiği için sürekli krizlere girer yasemini görünce. (bkz. ahmeti gören necdet):img-hyste merhem 06-04-07, 23:33 Eger soylerse yasemin ahmete kizi oldugunu ayni ask oyunu dizisine benzetecekler diziyi daha farkli senaryolar bulsalar yani.. zaten konusu benziyor ask oyununa iyice benzeyecek.. muko88 06-04-07, 23:33 Melalcim bacım eğer öyle de olursa zaten aşk oyunu 2 derim... Hatta Aşk Oyununda Sarp çocuğu adaya mı götürmüştü gezmeye, hah bunların da adası var işte... Ya bu arada ekşi sözlüğü okurum ama üye olmamıştım, oldum ama yazamıyorum, okursunuz yazamazsınız diyo bağaaa:icon_whis Averajcım ne iş?okur ya da yazar mı olacam:img-hyste :img-hyste kusura bakmayın avrilcansu 06-04-07, 23:33 Hiç umma bence! İmkansız çünkü... Yıllar sonra belki... Öğrense ahmet asla onları bırakmaz, sonuna kadar peşlerinden gider. ayla ile de asla evlenmez... yasemin, kizini soyliyecek?:icon_whis guldurmeyin beni bu yasemin, anca aglamasini zirlamasini, necdetin parasini harcamasini, ahmetin kalbini uzmesini birde resim cizmesini bilir:img-hyste bunlardan bile supheliyim, okadarini yapcak kapasitesi var mi bilemiyorum:img-hyste bende kızı cok begendım gercı cok bilmiş insanlar itici olur ama bende sevdım bu kızı, bu arada bence yasemının annesi bişeyler oldugunu anlamıştır yanı bakışları baa oyle geldı cok düşünceliydi oh be sonunda kizi begenen biri cikti:happy0064 :good: ebrucuk arkandaym, ya da yanindayim goster su begenmeyenlere bu yeni kizin gucunu:img-hyste emosss 06-04-07, 23:33 bence bu resimde kesin tanırsınız arda eseni.... http://img116.imageshack.us/img116/2914/0f948a25167fa6341ee0eb2tu0.jpg (http://imageshack.us) şeboist 06-04-07, 23:33 o zaman yaşar adam gibi dursun da takmayayım. :hıh ne o öyle kabadayılar kıvamında hava yapmalar?o kim oluyor da başkalarına ceza vermeye kalkıyor? :hıh tanımıyorum arda eseni. :) daha önce hiç görmedim ve izlemedim. :) Rabish 06-04-07, 23:34 Yaseminin geldigi hale inanamiyorum .. Ne kadar uyusuk, antipatik, donuk birisi oldu ya .. Herkesi mutlu ediyor (Necdet icin kalir, annesini affeder ..) bir tek "sevgilisini" mutlu etmiyor .. Ahmet annesiyle barismadi bile .. Gor Yasemin, bak nasil asik olunurmus .. Kasabada surune surune yurudugunde saclarimi yolluyordum .. Normalde "HEyyt, Ahmet nerde ?" diye kosmasi gerekti .. Yavas yavas, sindire sindire yurumeyi tercih etti hanimimiz :icon_whis Bir an once Ahmet'te Necdet'te kurtulsun Yaseminden .. Necdet icin o pastanedeki kiz cok uygun, sevdim onu (Cansu, bendensin ;) ) Eminim biraz igneledikten sonra birlikte calisacaklar , hem Lale'de sevdi .. Pastalari o kadar inceledi ki pasta yigesim geldi :) muko88 06-04-07, 23:35 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Arda Esennn ben bu çocuğu çok beğenirim yaaaa ama yok deniz gezmişten bahsediyosanız bu olmaz bence yok:hıh fundapehlivan 06-04-07, 23:36 Gerçekten Harun eskiden onlara kitap filan dağıtmıştı yürüyüşe çağırmıştı... Öyle olunca ben de en hareketli en böyle kanı kaynayan harun diye düşünmüştüm... Ama şu an hiç de öyle görünmüyor... Gayet durgun... Asıl yerinde duramayan Deniz... Eh babasına çekmiş... Bunlar derneğe de kaydoldular sanırım değil mi?? Başlarına bela açılacak... Defnenin anne babası ne der düşünemiyorum bile... averaj 06-04-07, 23:36 Bulsana arkadasını.. belki bize arka jenerikte oyuncu buldugumuz ıcın tesekkur ederler. :img-wink: Hanı tesekkur edıyorlar ya bir sürü.. dizifilm.com'a tesekkur ederiz. Aylardır süren arayısımıza son verdiler diye.. :img-wink: hadı arkadaslar bır el atalım. bız bulalım oyuncuyu.. ah keşke ama bulamam ki...belki de yurtdışındadır...ki çok olası... deniz gezmiş konusu çok hassas bence...kesin bir iki isim vardır kafalarında ama yine de tarıyorlardır ajansları...sen yazınca şimdi ben de bakmaya başladım... bu arada nejat işler zaten tmc ile çalışmıyor mu?tomris hanımla çalışmasına müsaade olur mu bilmem:img-blush iki rakip yani:img-yes: spdr 06-04-07, 23:36 biraz önce ışık bu bölümde hiç saçmalamadı demiştim... geri alıyorum sözümü.. yaşarla konuştukları yerde sanki ders veriyo... şimdi şöle şöle dedi ne alakaa dicem... ama ne söylediği hiç aklımda kalmadı doğal olarakkk:img-yes: fotoğrafçılar hakkında konuştuğu yer çok gereksizdi... ne alaakaaaaa yani:icon_whis zeyneps 06-04-07, 23:37 ya zaten öyle bi kaygı kalmadı ki bence artıkk.. defne ve ışıktan sonraa:img-yes: hem de deniz gezmişin fotoları pek küçük göstermiyor kanımca.. nejat işler süper olurrr:happy0064 Haklısın Defne Deniz Işık'tan sora biz herşeye alışırız özellikle Nejat İşler...ve de Deniz Gezmiş'in çoğu fotoğrafı onun 25li yaşları evet ama haklısın 30 gibi gösteriyo ....oleeeeeeeyyyy:happy0064 :happy0064 Bütün yakışıklılar ,karizmalar toplansın,toplansın:happy0064 Senaristler sordu bunlar neden yıpraaaansın yıpransııııın:img-blush :img-hyste meltem-cmbl 06-04-07, 23:37 Senaristler bana bunu da yapmanıza izin vermiciiiiim:img-cool2 beni Yasemin'den soğuttunuz ama Atılgan'dan(Yaşar) vazgeçmiciiiiim...siz istediğinizi yazın ben yine de sölüyorum işte Yaşar Yaşar Işık&Yaşar Işık&Yaşar:happy0064 :happy0064 :happy0064 Harun daha bişi yapamaz Necdet abisine çekmiş o.... o söyleyene kadar darbe olur:img-help: yaaa ışık&yaşar :happy0064 aslında şu ana kadaryaşarı kötü göstermedilerkii çocuğun bişey yaptığıı yokk söylediklerinin hepsinde haklı onun düşüncesi o sırf solcuları anlatıığı için dizi sağcı biri solcuya bişey diyince kötü durumuna düşüyoo bende asla yaşardan nefret etmem(yasmeindende) süper biri ışık yaşara aşık oldu bencee yaşarda ışığa:happy0064 ışık&yaşar forever harun ancak havazını alır diyomuşum valal senarislerin işi belli olmaz:) şeboist 06-04-07, 23:37 ılgaz giritlioğlu da olabilir aslında. :) hem yapımcıdan desteği de olur. :) anaaaam denize benzeyen biri de yok ki bulalım. :icon_whis zuzuum 06-04-07, 23:37 bence deniz gezmişi nejat işler oyansa tam süper olur!!!!!senaristlerr yapımcılaaarr bu önerimi dikkate alın lütfen.. hatta nejat için kariyerinin en güzel rolü bile olabilir :icon_whis ya ewet benimde hoşuma gitti birden bu fikir sakallı halini benzetebilirler aslında benzemese bile oyunculuğu yeter di mi nejat istiyorummmm:) fundapehlivan 06-04-07, 23:38 Arda esen kim ya? Nerede oynamıştı ki ben ilk defa görüyorum sanki... narcissa 06-04-07, 23:38 ya deniz gezmişi oynayacak adamı gözümde canlandıramıyorum ki... bu çocuk hele bir kere deniz gezmiş baya esmr yani ne bileyim ne tip açısından falan hiç benzemiyorlar bir de çok uzun deniz gezmiş (ki bu idam masasında acı çekerek ölmesine sebep olmuştur... hep o cellat yüzünden ya da astıranlar mı desem... asmayalım da besleyelim mi?[artık çok geç olsa da ]...) yaseminin gelmesine inanamadım ahmet kıyamam ya önce inanamadı sanki zaten güçlükle açıyor adam gözlerini off... çok üzüldüm ona ya...:icon_sorr Rabish 06-04-07, 23:39 fotoğrafçılar hakkında konuştuğu yer çok gereksizdi... ne alaakaaaaa yani:icon_whis Ya orada dikkat etiyseniz sadece yabanci fotografcilardan bahsediyordu. Yasar'da sevmiyor yabancilari (Moskov usaklari falan diyodu ..) Bence Isik'i tekrar Turkiye'ye dogru cevirmesi gerektigini gostermek istediler .. biraz karisik oldu ama anladiniz siz onu spdr 06-04-07, 23:39 o zaman yaşar adam gibi dursun da takmayayım. :hıh ne o öyle kabadayılar kıvamında hava yapmalar?o kim oluyor da başkalarına ceza vermeye kalkıyor? :hıh tanımıyorum arda eseni. :) daha önce hiç görmedim ve izlemedim. :) bi kere onun tarzı o tamam mı..:hıh yani tamam dergiyi okuduktan sonraki konuşmaları çok iticiydi.. ama düşündüm de ben de öyle bir oluşum içinde olsam aynısını yapardım yani:icon_whis avrilcansu 06-04-07, 23:40 Eger soylerse yasemin ahmete kizi oldugunu ayni ask oyunu dizisine benzetecekler diziyi daha farkli senaryolar bulsalar yani.. zaten konusu benziyor ask oyununa iyice benzeyecek.. kizim, zaten bence birazda ak oyununu baz almislar senaryoyu yazarken kanimca:icon_whis Necdet, ask oyunundaki gibi gidip ahmeti oldurmeye calisirmis:img-hyste ay ne gulerim o zaman gerci bizim dizimizin tek farki; kadin karakterin kotu, erkek karakterlerinin asirici derecede iyi olmasi :) Yaseminin geldigi hale inanamiyorum .. Ne kadar uyusuk, antipatik, donuk birisi oldu ya .. Herkesi mutlu ediyor (Necdet icin kalir, annesini affeder ..) bir tek "sevgilisini" mutlu etmiyor .. Ahmet annesiyle barismadi bile .. Gor Yasemin, bak nasil asik olunurmus .. Kasabada surune surune yurudugunde saclarimi yolluyordum .. Normalde "HEyyt, Ahmet nerde ?" diye kosmasi gerekti .. Yavas yavas, sindire sindire yurumeyi tercih etti hanimimiz :icon_whis Bir an once Ahmet'te Necdet'te kurtulsun Yaseminden .. Necdet icin o pastanedeki kiz cok uygun, sevdim onu (Cansu, bendensin ;) ) Eminim biraz igneledikten sonra birlikte calisacaklar , hem Lale'de sevdi .. Pastalari o kadar inceledi ki pasta yigesim geldi :) ahhh Rabishimmm:happy0064 Yasasin:happy0064 :good: Kizi send esevdin demek? Zevklerimiz uyusuyor Yalniz pasta deyince, benim ilk bolumlerdeki gibi piramid pasta yiyesim geldi bulunmazki artik bu zamanlarda, hemde avupada nobetci pastane varmidir acaba?:img-hyste fundapehlivan 06-04-07, 23:40 Ya orada dikkat etiyseniz sadece yabanci fotografcilardan bahsediyordu. Yasar'da sevmiyor yabancilari (Moskov usaklari falan diyodu ..) Bence Isik'i tekrar Turkiye'ye dogru cevirmesi gerektigini gostermek istediler .. biraz karisik oldu ama anladiniz siz onu Ben orada zaten Yaşarın sıkıldığını fark ettim... Dedim kızım sus artık yoksa her an Heyyytttttt diye bir ses duyabilirsin yanı başından:img-hyste Neyse ki dayandı Yaşar:icon_whis Rabish 06-04-07, 23:41 Deniz Gezmis icin Nejat Isler denilmis ama bence fazla hayale kapilmayalim :icon_sorr Aslinda mukemmel olurdu ama, imkansiz gibi birsey bana kalirsa .. Hem Nejat'i donem dizisinde izlemis oluruz, gozlerimiz bayram eder , keske oyle birsey olsa ama sanmam .. Taninmamis birisi canlandirir kesin .. şeboist 06-04-07, 23:41 tamam eleştirebilir ama başkasına ceza vermek ona düşmez. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun. :hıh hele bir dokunsun... :hıh yolarım o bıyıklarını :icon_whis avrilcansu 06-04-07, 23:42 Arda esen kim ya? Nerede oynamıştı ki ben ilk defa görüyorum sanki... ben bir yerde gormustum ama, pek fazla basrol oynamadi sanirim. ama bence olmaz, cok iri bu cocuk. Yuzu sisman:img-pilot Olmaz yani, karaktere uymuyor. Biraz daha asik suratli, zayif, aci cekmeye uygun vucutlu biri olmali bence:img-hyste fundapehlivan 06-04-07, 23:42 bi kere onun tarzı o tamam mı..:hıh yani tamam dergiyi okuduktan sonraki konuşmaları çok iticiydi.. ama düşündüm de ben de öyle bir oluşum içinde olsam aynısını yapardım yani:icon_whis Seni çok taraflı gördüm:img-hyste Bence o çocuk doğru durmayacak ve bizimkilere zarar verecek ya da zarar vermeye çalışıp planlar yapacak... meltem-cmbl 06-04-07, 23:42 bence bu resimde kesin tanırsınız arda eseni.... http://img116.imageshack.us/img116/2914/0f948a25167fa6341ee0eb2tu0.jpg (http://imageshack.us) wevet cnm burda tanıdm işte bunu bi kaç dizisini izlemiştim ama dizilerin ismini hatırlamıyorumm ama ii bir oyuncu yanlız yok ya deniz gezmiş olmaz bence deniz gezmiş özgür özberk olsunn askasurguncu 06-04-07, 23:43 bu bolum hiç ama hic guzel degildi bir kere yasemin ahmetin hastalandigini ogreniyor ne aglama ne bir uzuntu hadi onu gectim ahmeti gormeye gidiyor kiz elini bile tutmuyor ahmetin ahmet ben geldim adamda duydu sanki dizi cok sacma olmaya basladi isik ve yasar sahnelerine cok begendim Rabish 06-04-07, 23:43 Ben orada zaten Yaşarın sıkıldığını fark ettim... Dedim kızım sus artık yoksa her an Heyyytttttt diye bir ses duyabilirsin yanı başından:img-hyste Neyse ki dayandı Yaşar:icon_whis E tabii dayanir, Isik'i takti kafaya , ya dondurcek ya dondurcek .. Isikta garibim, Yasar'in butun numaralarina kaniyo .. Bu saflikta devam ederse halimiz ne olur ? Artik Yasarla gezer, Deniz-Defne-Harun uclusu birguzel kizar, o kuser , sonra barisirlar , sonra Isik tekrar gider :icon_whis şeboist 06-04-07, 23:43 funda bak böyle dedin ben iyice kıl oldum şimdi. :hıh onu yandaşlarıyla beraber önce bavula koyarım(hem de hepsini tek bir bavula :)),sonra da hooop denize...:img-pilot narcissa 06-04-07, 23:43 Deniz Gezmis icin Nejat Isler denilmis ama bence fazla hayale kapilmayalim :icon_sorr Aslinda mukemmel olurdu ama, imkansiz gibi birsey bana kalirsa .. Hem Nejat'i donem dizisinde izlemis oluruz, gozlerimiz bayram eder , keske oyle birsey olsa ama sanmam .. Taninmamis birisi canlandirir kesin .. Nejat İşler'i ÇGO nın son bölümünde Mehmet olarak (izleyenler bilir) gördüğümde çok heyecanlanmıştım. 70lerin modası ona çok yakışıyor ve bence bu yükün altından kalkabilecek en ideal insanlardan biri... Ama ben gene de Deniz Gezmiş için kimseyi uygun görmüyorum. O gözümde fazla büyük bir karakter ne bileyim... Kimse olmaz ona ya! Onu hiç tanımasam da kişiliğine hayranım... fundapehlivan 06-04-07, 23:44 Deniz Gezmis icin Nejat Isler denilmis ama bence fazla hayale kapilmayalim :icon_sorr Aslinda mukemmel olurdu ama, imkansiz gibi birsey bana kalirsa .. Hem Nejat'i donem dizisinde izlemis oluruz, gozlerimiz bayram eder , keske oyle birsey olsa ama sanmam .. Taninmamis birisi canlandirir kesin .. Bence de hayale kapılmayalım... Süper olurdu ama... Normalde nejat başrolde oynayan biri biliyorsunuz... Gidip şimdi neredeyse son rollere atmaz kendini bir diziye... Hem de geçici olarak gelecek... Hiç sanmıyorum... Olsa olsa Deniz Gezmişi oynamak bir onurdur filan derse ancak öyle gelebilir ama sanmıyorum... Zaten ona da benzemiyor, teklif gitmez herhalde... zeyneps 06-04-07, 23:44 Arkadaşlar tam Deniz Gezmiş için ajans fotolarına bakıyodum bi de baktım bizim Ziya...yok yok Ziya7yı bile buldum Deniz'i bulamadım ben biraz daha bakiiiiiiim:img-wink: fundapehlivan 06-04-07, 23:45 wevet cnm burda tanıdm işte bunu bi kaç dizisini izlemiştim ama dizilerin ismini hatırlamıyorumm ama ii bir oyuncu yanlız yok ya deniz gezmiş olmaz bence deniz gezmiş özgür özberk olsunn Ama Özgür hiç benzemiyor ki uzaktan yakından alaka yok... Çok alakasız olur... Melal 06-04-07, 23:45 Nejat İşler ve Deniz Gezmiş yok ya hayal edemiyorum. Nejat bu rolü oynasa süper olurdu ama biraz yaşlı kalırdı. Nede olsa yaş 35:):) avrilcansu 06-04-07, 23:45 tamam eleştirebilir ama başkasına ceza vermek ona düşmez. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun. :hıh hele bir dokunsun... :hıh yolarım o bıyıklarını :icon_whis kim o be? kimi yoluyosun yine:img-hyste :img-hyste Ozgur ozberk denmis; bence olabilir, ama seslendirilmeye ihtiyaci var. Eger bir oyuncu olursa, sesiyle oynayacak bir oyuncu olmali bence:icon_whis Yani daha ideal Ozgur ozberkin tipide cok sevindirik, ayni oyle aci cekecke pek tipi yok bence sert bakisli, tercihen taninmamis bir yuz olmali ki, karakter coks evimsin, benimsensin spdr 06-04-07, 23:45 tamam eleştirebilir ama başkasına ceza vermek ona düşmez. :hıh ağzını burnunu dağıtırım onun. :hıh hele bir dokunsun... :hıh yolarım o bıyıklarını :icon_whis ben de meeeemedin bıyıklarını yolarımm..:hıh hiç yakışmadı zaten:icon_whis yaşar kendi çapında karşı tarafı bozguna uğratmaya çalışıyor... yani onun durumunu düşünürsekk... ben hemen ispitlerdim sevimleri:icon_whis ama tabi ben hala kendimdeyken yapmam ööle bişi:icon_whis Rabish 06-04-07, 23:45 ahhh Rabishimmm:happy0064 Yasasin:happy0064 :good: Kizi send esevdin demek? Zevklerimiz uyusuyor Yalniz pasta deyince, benim ilk bolumlerdeki gibi piramid pasta yiyesim geldi bulunmazki artik bu zamanlarda, hemde avupada nobetci pastane varmidir acaba?:img-hyste Sevdim tabii , disaridan soguk ama pastalarla ilgilendigine gore icinde bir sicaklik var , bu cok belli :) Nerde nobetci pastane, dogru durust pastane bile yok .. Piramit pasta dediklerinde aklima ilk bolumler geldi :icon_sorr Ne kadarda guzeldi o bolumler .. En azindan gercekten asik bir Yasemin vardi .. Hala o yuruyusune sinir oluyorum .. sühan 06-04-07, 23:47 bence bu resimde kesin tanırsınız arda eseni.... http://img116.imageshack.us/img116/2914/0f948a25167fa6341ee0eb2tu0.jpg (http://imageshack.us) bu hali hiç benzemiyor.. bıyıklı hali andırıyor. narcissa 06-04-07, 23:47 Nejat İşler ve Deniz Gezmiş yok ya hayal edemiyorum. Nejat bu rolü oynasa süper olurdu ama biraz yaşlı kalırdı. Nede olsa yaş 35:):) Yok haksızlık etmeyelim şimdi Nejat da yaşlanmayan yüzlerden... Ama Deniz Gezmiş daha iri yapılı daha esmer biri yani Nejat bile ona göre biraz minyon kalıyor... şeboist 06-04-07, 23:47 yani kaba kuvvete başvururdun öyle mi?:icon_whis işte böyle yaparak sağcıları kötü olarak gösteriyorlar.sen de şimdi bunu destekliyorsun.ne göreceği varsa başka yoldan halletsin.:img-yes: bıyıklarını yolasım geldi iyice. :hıh spdr 06-04-07, 23:48 Seni çok taraflı gördüm:img-hyste Bence o çocuk doğru durmayacak ve bizimkilere zarar verecek ya da zarar vermeye çalışıp planlar yapacak... yok yaaa... ben en baştan sevdim onu.. şimdi de hep iyi şeyler yapsın istiyorum ama.. olmayacak heral |