Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
askasurguncu 07-04-07, 00:25 zaten oyuncuya bırakılsa beren elini tuturdı kanımca oyuncuya nasıl bakcağını bile sölerler nasıll durcağını yanıı adı üztünde oyuncu berenede donuk bak demişler herhal:img-hyste
bencede ya suc berenin degil eminim beren
bile izleyince sinir olmustur yasemine:img-hyste
artik bize aylayi sevdirecekler ondan sonra yasemini nejdete asik edecekler ama nejdet diger kiza acik olacak yaseminde kiziylan ortada kalacak
fundapehlivan 07-04-07, 00:27 Yani en başında daha yasemin için lale o duygularını belli etmez demişti ama bu kadar belli etmemesi de fazla:img-hyste
Buraları çabuk atlamak istiyorlar da ondan mı hızlı geçiyorlar, duyguları vermiyorlar acaba??
Ama duygu vermek istemiyorsan, Yaseminin haberi olmasaydı canım...
ya tek tek baktığımızda ben de belki fazla bişi söyleyemem...
ama genel olarak dizide yaseminden uzaklaşıldı gibi..
yani olaylar hep onun çevresinde dönüyor..
ve onu biraz mekanikleşmiş olarak izliyoruz sanki...
okula gidiyor ders anlatıyor...
sofrayı hazırlıyorr-yemek yiyorrr.
artık soğuyo insan ondan da haliyle
bilmem anlatabildimmii:icon_whis
ama ben yine eskisi gibi sevmek isterim yasemini--o ayrıı:img-yes:
Aslında mekanik demeyelim sanki bukalemunumsu geldi bana ne bileyim Necdet'e bir ayrı cilveler gülmeler o kız kimdi falan diye sorguya çekmeler mutlu tavırlar...
Okulda aşk resimlerini anlatırken dalıp gidip Ahmet'i düşünmeler...
Yani bir bölümü üzgün bir bölümü çok neşeli cılıvıl cıvıl geçiriyor dengesizleşti artık...
Eski Yasemin de fazla mızmız şımarık ve sulugözdü ama çok şirindi bence :)
Bence ikisini de yanlış yorumlamışsın...
Ahmet aylayı kesmedi...
Onun gayretle hastalarla meşgul olmasını seyrediyordu. Doktorluğuna hayran kaldı zaten...
Ayla da orada hastalarla uğraşırken dönüp ahmete cilve yapacak değildi ya...:img-hyste
Ne bileyim Ayla ağzının içine bakardı Ahmet'in olgunlaştı zamanla falan dönüşüm geçirdi...
Tabi canım cilve ypacak değildi o kadar da değil:img-hyste Ahmet doktorluğuna hayran kaldı onun farkındayım ama bana biraz da tip olarak da etkielndi gibi geldi bilemiyorum:icon_whis
fundapehlivan 07-04-07, 00:30 Neyse ki Yaseminin gelmemesi üzerine Ahmetin hayal kırıklılığı üzerinde çok durmamışlar...
Yoksa yangın var diye bağırırdım valla:img-hyste
yeter ya daha fazla üzmeyin ahmetimi...
Ya üzmediler de yataklara düşürdüler bu sefer de...
Yok kesin garezleri var ahmete...:img-hyste
mukocugum burdayim
yok gitmedim yazilanlari okumaya calisiyorum sasi olmaya hazirlaniyorum:) :)
ayla ve ahmetin dugununu nerde yapsak diye onun derdine dustumde:img-hyste
burmlari,ceyrekleri hazirlayalim,benden besibiryerde aylaya:) :) ee yakisir artik aylayada yani
yasminde siyah celenk yollar artik:dito
saygilarimla
Arkadaşlar dediğim gibi düğün kasabada olsun kasaba halkı şöyle Kaymakam Beye yaraşır bir düğün yapsın davul-zurna bizde göbecikler atarız:happy0064 :happy0064 Ayla biner beyaz ata al duvağıyla atıda Ziya çeker tam süper olur kasaba meydanından geçer Ayla at üsütünde...sonra bi de kasabalı erkekler Ahmet'e vurdular mı gerdek odasına girerken tam süper olur:img-hyste :img-hyste Ahmet bi yüz görümlüğü takar ,bi de Ziya'nın karısı Semahat mi Sebahat mi o da şerbet getirir ooooooooohhhhhhh bayıldım ben bu düğüne şimdiden oynayasım geldi:happy0064 :happy0064
askasurguncu 07-04-07, 00:30 Aslında mekanik demeyelim sanki bukalemunumsu geldi bana ne bileyim Necdet'e bir ayrı cilveler gülmeler o kız kimdi falan diye sorguya çekmeler mutlu tavırlar...
Okulda aşk resimlerini anlatırken dalıp gidip Ahmet'i düşünmeler...
Yani bir bölümü üzgün bir bölümü çok neşeli cılıvıl cıvıl geçiriyor dengesizleşti artık...
Eski Yasemin de fazla mızmız şımarık ve sulugözdü ama çok şirindi bence :)
bendemistim yasemin hep boyle kalsin olgunlasmasin
olgunlasirsa eski halini ozleriz :icon_whis
fundapehlivan 07-04-07, 00:31 Ne bileyim Ayla ağzının içine bakardı Ahmet'in olgunlaştı zamanla falan dönüşüm geçirdi...
Tabi canım cilve ypacak değildi o kadar da değil:img-hyste Ahmet doktorluğuna hayran kaldı onun farkındayım ama bana biraz da tip olarak da etkielndi gibi geldi bilemiyorum:icon_whis
Zaten güzel buluyor o kesin...
Belki yasemine aşık olmasa aylaya aşık olabilirdi...:img-blush
meltem-cmbl 07-04-07, 00:31 Bizi Yasemine karşı soğutur ve onun yeterince ahmete aşık olmadığını düşündürürse bizi hangi aşk anlamadım???
cnm senaristler soğutmaya çalışıyolar ama ben gene biliyorum aysmein ahmeti seviyo ahmette onu herkez bunu bliyo başkalarını sevemzler yanii şimdi kim diyebilir yasmein ahmeti sevmiyoo
fundapehlivan 07-04-07, 00:32 Arkadaşlar dediğim gibi düğün kasabada olsun kasaba halkı şöyle Kaymakam Beye yaraşır bir düğün yapsın davul-zurna bizde göbecikler atarız:happy0064 :happy0064 Ayla biner beyaz ata al duvağıyla atıda Ziya çeker tam süper olur kasaba meydanından geçer Ayla at üsütünde...sonra bi de kasabalı erkekler Ahmet'e vurdular mı gerdek odasına girerken tam süper olur:img-hyste :img-hyste Ahmet bi yüz görümlüğü takar ,bi de Ziya'nın karısı Semahat mi Sebahat mi o da şerbet getirir ooooooooohhhhhhh bayıldım ben bu düğüne şimdiden oynayasım geldi:happy0064 :happy0064
Peki sen o düğünde selma ve şevketi düşünebiliyor musun?
Ben düşünemiyorum:img-yes:
Ne bileyim Ayla ağzının içine bakardı Ahmet'in olgunlaştı zamanla falan dönüşüm geçirdi...
evet ahmetn bakışlarında var bi garipliklerr:icon_whis
ama hakkaten aylanın hastalara baktığı sahne benimde çok hoşuma gitti..
(gerçi biraz daha güzel oynayabilirdi o sahneleri ayla ama neyse..)
çok özendim orda onaaa:img-in_lo :img-blush
bendemistim yasemin hep boyle kalsin olgunlasmasin
olgunlasirsa eski halini ozleriz :icon_whis
Yasemin'e olgunluk yakışmıyor bence de kesinlikle yani bir kere Beren olgun bir tip olarak durmuyor ki? Ve YAsemin'in zıpır hallerini oynarken gayette sempatik görünüyordu gözüme...
Şu an da severim gene Beren'i bu arada bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor söylemeden edemeyeceğim :)
Zaten güzel buluyor o kesin...
Belki yasemine aşık olmasa aylaya aşık olabilirdi...:img-blush
Yok tam güzel bulma denilemez sanki ay ne bileyim işte bir biçimde etkilendi ama neyse uzar bu böyle :)
fundapehlivan 07-04-07, 00:34 cnm senaristler soğutmaya çalışıyolar ama ben gene biliyorum aysmein ahmeti seviyo ahmette onu herkez bunu bliyo başkalarını sevemzler yanii şimdi kim diyebilir yasmein ahmeti sevmiyoo
Yok canım demem ben şahsen...
Biliyorum çok seviyor Ahmeti...
Ben şunu anlamıyorum...
Yaseminden soğutalım aylayı sevdirelim... Tamam evlendiler herkez aylayı seviyor... Şimdi ahmet yasemin hasreti çekiyor, yasemin de aynı şekilde...
Şimdi de ayladan soğutalım yasemini sevdirelim...
Biz ne oluyoruz bu arada...
Bir soğuk duş bir sıcak duş alıyoruz...
Zatüre olacağız yakında:img-hyste
evet ahmetn bakışlarında var bi garipliklerr:icon_whis
ama hakkaten aylanın hastalara baktığı sahne benimde çok hoşuma gitti..
(gerçi biraz daha güzel oynayabilirdi o sahneleri ayla ama neyse..)
çok özendim orda onaaa:img-in_lo :img-blush
Ya ama Ahmet her kıza öyle garip bakıyor farkında mısınız?:img-hyste Michelle'e bir ayrı bakıyordu Yasemin'e bir ayrı Ayla'ya bir ayrı... Her kıza mavi boncuk dağıtıyor hınzır :)
Ama Cansel'den kaynaklı birşey bu bence :)
Evet ya ben de çok sevdim o sahneleri... Zaten doktor olmak idealim:img-blush
fundapehlivan 07-04-07, 00:36 Yasemin'e olgunluk yakışmıyor bence de kesinlikle yani bir kere Beren olgun bir tip olarak durmuyor ki? Ve YAsemin'in zıpır hallerini oynarken gayette sempatik görünüyordu gözüme...
Şu an da severim gene Beren'i bu arada bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor söylemeden edemeyeceğim :)
Bence en başta olgunluk yakışmıştı... yakışır yakışır da olgunluk demek duygusuz olmak, duyguları göstermemek değildir ki...
Yasemin olmuş böyle...
Bence de giderek güzelleşiyor, eskisine göre kesinlikle daha güzel...
Peki sen o düğünde selma ve şevketi düşünebiliyor musun?
Ben düşünemiyorum:img-yes:
Evet canım bende kesinlikle düşünemiyorum ama benim kasaba düğününü seçmemin nedeni zaten baştan dediğim gibi Selma'nın yapacağı düğünün çok sıkıcı olacak olması ve bizi bayacağıydı......o yüzden böyle bi düğün teklifihde bulundum:img-blush
bence de gün geçtikçe güzelleşiyorr..:good:
ayrıca çok sempatik duruyorr:img-yes:
ama minibüste gelirken ahmet amcaya bakıp gülümsemişti ya...
kadınlar yasemine elma uzatınca onun da öyle bişi yapmasını beklerdim...
çok yabancı bakıyordu....
ayrıca bence de ahmetin yaseminden ayla vasıtasıyla haberi olmasa bile köy ahalisinden birinin mutlaka söylemesi lazım...e kasabanın yarısıyla-hatta dizide kasabalıyı oynayan herkesle(:))tanıştı...
e bi de istanbuldan geliyo(onlar biliyo muydu hatırlayamadım)..mutlaka söylemeleri lazım..
ama söylemezler tabi...
hoşş..
ahmet yaseminin geldiini öğrense nolucakkii:icon_whis
meltem-cmbl 07-04-07, 00:38 Yok canım demem ben şahsen...
Biliyorum çok seviyor Ahmeti...
Ben şunu anlamıyorum...
Yaseminden soğutalım aylayı sevdirelim... Tamam evlendiler herkez aylayı seviyor... Şimdi ahmet yasemin hasreti çekiyor, yasemin de aynı şekilde...
Şimdi de ayladan soğutalım yasemini sevdirelim...
Biz ne oluyoruz bu arada...
Bir soğuk duş bir sıcak duş alıyoruz...
Zatüre olacağız yakında:img-hyste
sende haklısın cnm ama napalım diziler böleişte yoksa uzatamazlarr diziyi hemnceik biter
Bence en başta olgunluk yakışmıştı... yakışır yakışır da olgunluk demek duygusuz olmak, duyguları göstermemek değildir ki...
Yasemin olmuş böyle...
Bence de giderek güzelleşiyor, eskisine göre kesinlikle daha güzel...
Aslında olgunlukla duygularını göstermemek veya duygusuzluk kesinlikle farklı haklısın... Ama Yasemin burada biraz ikiyüzlülük oynuyor... Yani yalan üzerine yalan söylüyor. Olgun dediğim eski halinden eser yok. Eskiden kafasına eseni yapardı şimdi düşünüyor. Gerçi düşünse de mantıklı bir sonuca ulaşılamıyor ama neyse...
Bu arada Bolu-İstanbul arası kaç saat arkadaşlar bilen var mı? Ya ben Edirne'de oturuyorum baya dağlardan falan geçildiğinden zahmetli ve uzun sürüyordu. Yasmein Maşallah bindiği gibi trene indi...
Ya ama Ahmet her kıza öyle garip bakıyor farkında mısınız?:img-hyste Michelle'e bir ayrı bakıyordu Yasemin'e bir ayrı Ayla'ya bir ayrı... Her kıza mavi boncuk dağıtıyor hınzır :)
Ama Cansel'den kaynaklı birşey bu bence :)
Evet ya ben de çok sevdim o sahneleri... Zaten doktor olmak idealim:img-blush
hakkaten cansel öyle bakıyo yaa...
ekşi szlük yorumlarında taaa kk da oynarkenki hallerinden bahsederken de bakışları konuşulmuşşş..:img-yes:
ha bi de söylemiştim-yine söyliim:bugün derste verem savaş dispanserine gittik...orda aylayla selma geldi aklıma...ordaki dr da bayandı...ben de böyle olsamm diye düşündümm-çok imrendim...onun üstüne bugünkü sahneler gelince dee...anladın sen onuu:img-yes:
hakkaten cansel öyle bakıyo yaa...
ekşi szlük yorumlarında taaa kk da oynarkenki hallerinden bahsederken de bakışları konuşulmuşşş..:img-yes:
ha bi de söylemiştim-yine söyliim:bugün derste verem savaş dispanserine gittik...orda aylayla selma geldi aklıma...ordaki dr da bayandı...ben de böyle olsamm diye düşündümm-çok imrendim...onun üstüne bugünkü sahneler gelince dee...anladın sen onuu:img-yes:
Hehe anladım anladım :) Ya aslına böyle bir an özeniyorum ama kişilik falan asla müsait değil bende herşeye huylanıyorum. İğne batırmak hatta sivilce patlatmak falan sivilceli arkadaş görünce bile huylanıyorum nasıl doktor olacağım allah kerim:img-pilot
Evet Ek$i yorumlarını okumuştum cansel hakkındaki çok matrak ve tuhaf yorumlara rastladım:img-pilot
Cansel'in öyle bakması yüzünden millet aşık bu adama :)
fundapehlivan 07-04-07, 00:45 Ahmet bu hastalığı atlatınca bence Kıbrısçığa geri göndermezler onu!
temelli yerleşir istanbula...
Ayla da gönüllü doktorluğu bırakır tabii:img-in_lo
Ayrıca bu bölüm ahmet iyilendi şaşırdım...
Şevket dedi ya ben hemen geri dönecek sandım ama dönmedi, şimdi de canla başla insanlara yardım için çalışıyor. Gurur duyuyorum filan...
Ahmete karşı böyle sözlere alışık değilim şaşırdım:img-wink:
bu arada enn baştaki ahmetin sahnesi de güzeldi...
o şarkı çok uymuş yaaa:good:
çok üzüldüm ahmete ordaaa:icon_sorr
ben beğenmedim ya baştaki şarkıyı.hele söyleyen adamın sesini hiç beğenmedim. :hıh
benim kafa hala yaşarda. :) bilirsiniz çok fena takarım ben.:img-pilot
Yaşar'a ben de gıcık oldum önce sempatik tavırlar falan tamam anladık aşırı milliyetçi falan bir de Sevim'in iyi niyetini suistimal etmek için planlar yapışı falan... Sevim kadar kafa bir insana yapılır mı bu insafsız :)
Harun ve Deniz diyorum ben yine :)
askasurguncu 07-04-07, 00:49 bu arada enn baştaki ahmetin sahnesi de güzeldi...
o şarkı çok uymuş yaaa:good:
çok üzüldüm ahmete ordaaa:icon_sorr
evet ya orda cok uzuldu
yazik ya ahmete cok aci cekiyor bence senaristler once ahmetin nasil aci cektigini gosterecekler sonrada ahmet aylaylan evlenince yaseminin aci cektigini gosterecekler :icon_whis bizde kime uzlulecegimizi anlamiyacagizz
fundapehlivan 07-04-07, 00:50 Ya ben o başta ki şarkıyı çok beğendim...
Şarkıcının sesi de süperdi bana göre...
Annem söyledi eski bir şarkıcıymış zaten sesinden de belliydi de...
Adını hatırlayamadı maalesef...
askasurguncu 07-04-07, 00:51 ben beğenmedim ya baştaki şarkıyı.hele söyleyen adamın sesini hiç beğenmedim. :hıh
benim kafa hala yaşarda. :) bilirsiniz çok fena takarım ben.:img-pilot
ay inanmiyorum yoksa sen yasari sevmiyormusun
yaseminden sonra eger kafayi yasara taktiysan vay halinee yasarin:img-hyste
Hehe anladım anladım :) Ya aslına böyle bir an özeniyorum ama kişilik falan asla müsait değil bende herşeye huylanıyorum. İğne batırmak hatta sivilce patlatmak falan sivilceli arkadaş görünce bile huylanıyorum nasıl doktor olacağım allah kerim:img-pilot
Evet Ek$i yorumlarını okumuştum cansel hakkındaki çok matrak ve tuhaf yorumlara rastladım:img-pilot
Cansel'in öyle bakması yüzünden millet aşık bu adama :)
bence millet değil..kızlar aşıkk erkekler gıcıkk:icon_whis
bugün abim ahmeti teo ya benzetti yaaa..yuhh dedim yanii-neresi benziyo??
haklısın benzemiyo..bi de ööyle bakması lazım dimi dediii(öööyle=odun gibi:img-in_lo ).....neyyse-bazı yerlerde hakkaten abartıyor ama yine bakışlarıyla toparlıyor durumuu:img-yes:
bu arada kesinlikle doktor falan olmaya kalkma sen o zaman..biliyorsun tüm hastalar cansel gibi olmuyor...
mesela ben bi hastanın kulağına dikiş atıldığını görmüştümm-kulak kanlar içinde...dr abi espri yapıyo..öyle olabilmek lazım yani...hatta bu bakımdan aylanın dr luğa çok uyduğunu düşünüyorum:img-yes: espri falan yok tabi ama soğukkanlı bi insann:img-yes:
Ahmet'in durumunu anlatan bir şiir buldum baya önceden ufak bir kağıda yazmışım multimedyaya ekleyeceğim arkadaşlar isteyenler okuyabilirler birazdan bir de Necdet'in vaziyetine çok uygun bir atilla ilhan şiirini ekliyorum yine multimedyaya:img-wink:
Ben de Ahmet'e feci üzüldüm Yasmein'e çok kızdım ama bir de Necdet'e bakıyorum yazık ya...
Ya ben o başta ki şarkıyı çok beğendim...
Şarkıcının sesi de süperdi bana göre...
Annem söyledi eski bir şarkıcıymış zaten sesinden de belliydi de...
Adını hatırlayamadı maalesef...
Dario Moreno canım...
Evet güzel söyler, Deniz Ve Mehtap mesela, sesine çok yakıştırırım..
Bu arada bölüm resimlerinde Necdet ve Yasemin ormanlık alanda yanyana poz vermiş ya hani, o bu bölüm yoktu, acaba Necdet Kıbrısçığa mı gelcek:icon_whis
yok yaşarı seviyordum ama bugün yaptığı terbiyesizlikten sonra belalım oldu artık. :hıh
bence de vay haline onun...:img-pilot
valla ben hiç mi hiç hoşlanmadım o şarkıdan.başka bişey bulamamışlar mı?:icon_whis
fundapehlivan 07-04-07, 00:52 evet ya orda cok uzuldu
yazik ya ahmete cok aci cekiyor bence senaristler once ahmetin nasil aci cektigini gosterecekler sonrada ahmet aylaylan evlenince yaseminin aci cektigini gosterecekler :icon_whis bizde kime uzlulecegimizi anlamiyacagizz
Bilemiyorum da biri bekarken onun başkasıyla evlendiğini duyup üzülen kişiye ben daha çok üzülürüm. Yani zaten önceden evlenmiş birine o kadar üzülmem herhalde...
Sen önceden adamı terk edip evlenmişsin zaten...
Sus ağlama bakayım... Aaaaa!!:img-hyste
fundapehlivan 07-04-07, 00:53 Dario Moreno canım...
Evet güzel söyler, Deniz Ve Mehtap mesela, sesine çok yakıştırırım..
Bu arada bölüm resimlerinde Necdet ve Yasemin ormanlık alanda yanyana poz vermiş ya hani, o bu bölüm yoktu, acaba Necdet Kıbrısçığa mı gelcek:icon_whis
O öylesine çekilmiştir belki...
askasurguncu 07-04-07, 00:54 yok yaşarı seviyordum ama bugün yaptığı terbiyesizlikten sonra belalım oldu artık. :hıh
bence de vay haline onun...:img-pilot
valla ben hiç mi hiç hoşlanmadım o şarkıdan.başka bişey bulamamışlar mı?:icon_whis
inanmiyorum ilk defa sinemlen ayni fikirdeyiz bende
basta calan sarkiyi hiç begenmedim:icon_whis
bence millet değil..kızlar aşıkk erkekler gıcıkk:icon_whis
bugün abim ahmeti teo ya benzetti yaaa..yuhh dedim yanii-neresi benziyo??
haklısın benzemiyo..bi de ööyle bakması lazım dimi dediii(öööyle=odun gibi:img-in_lo ).....neyyse-bazı yerlerde hakkaten abartıyor ama yine bakışlarıyla toparlıyor durumuu:img-yes:
bu arada kesinlikle doktor falan olmaya kalkma sen o zaman..biliyorsun tüm hastalar cansel gibi olmuyor...
mesela ben bi hastanın kulağına dikiş atıldığını görmüştümm-kulak kanlar içinde...dr abi espri yapıyo..öyle olabilmek lazım yani...hatta bu bakımdan aylanın dr luğa çok uyduğunu düşünüyorum:img-yes: espri falan yok tabi ama soğukkanlı bi insann:img-yes:
Allaah sen benim kan aldırırken hastaneyi birbirine katışımı izleyecektin hemşireler zor zaptettiler iki kişi aldı bir yandan hemşire soruyor yaşın kaç senin ben bir yandan sızlanıyorum bir yandan 16 diyorum kız dmeiştin yuh kazım kadar şunun haline bak diye...
Ama göz doktoru olmak istiyorum cerrah değil yani en kansız o sanırım :)
Ya Cansel harbiden arada abartıyor ama o da onun cilvesi :)
yaşara öyle davranmayın gadasını aldıklarıııım..:icon_whis
aslında onun içinde iyi bi insan varrr..
ama modaya uymuşş
seçmiş bi taraff-napsın.
hem sevimin yüzüne karşı bi terbiyesizlik yapmadı kiii:icon_whis
gerçi ofiste sevim ayağa kalkıp aralarından geçerken cidddi ciddi biri ayağına çelme takıp düşürecek mi yoksa diye düşündüm ama olmadıı:icon_whis
olsa süper olrduuu-sevim direk mehmetin kucağına düşerdi çünkü kanımcaa:img-pilot
ben onu değil de yanlarında kesici alet vardır diye korktum.ama neyse ki bişey yapmadılar.yapmasınlar da zaten. :/
ağzını burnunu dağıtırım onun. :hıh
fundapehlivan 07-04-07, 00:57 Ya evet bazen ben de düşünüyorum... Cansel boyuna aşıkmış gibi bakıyor etrafına:img-hyste
Ama hiç şikayetçi değilim, çok şeker geliyor çünkü:img-blush
Neyse bu canselin formuna yazılmalıydı...
Ya gelecek bölüm ne olur??
Tahminim neredeyse hiç yok benim...
Acaba yasemin ahmetin ailesi sebebiyle mi döner evine...
Allaah sen benim kan aldırırken hastaneyi birbirine katışımı izleyecektin hemşireler zor zaptettiler iki kişi aldı bir yandan hemşire soruyor yaşın kaç senin ben bir yandan sızlanıyorum bir yandan 16 diyorum kız dmeiştin yuh kazım kadar şunun haline bak diye...
Ama göz doktoru olmak istiyorum cerrah değil yani en kansız o sanırım :)
Ya Cansel harbiden arada abartıyor ama o da onun cilvesi :)
cilveli cansel öyle miii:img-hyste :img-hyste
evet olabilir...ayrı bi havası var yaa...salına salına yürüyo sanki dimiii:img-blush ....öhöm öhöm neysee...lale de evde kalmıştı dimii:icon_whis
bu hastalık vesilesiyle selmayla aamed barışır umarım.:img-blush
sonra da alır oğlunu evine götürür.onu kendi elleriyle besler. :img-blush
bu hastalık vesilesiyle selmayla aamed barışır umarım.:img-blush
sonra da alır oğlunu evine götürür.onu kendi elleriyle besler. :img-blush
kendi elleriyle beslemez bence...
aylanın elleri ne güne duruyooo:icon_whis
bu da vesile olur artık malum düğüne..
siz de kına yakarsınız elinize artık:hıh
fundapehlivan 07-04-07, 01:02 cilveli cansel öyle miii:img-hyste :img-hyste
evet olabilir...ayrı bi havası var yaa...salına salına yürüyo sanki dimiii:img-blush ....öhöm öhöm neysee...lale de evde kalmıştı dimii:icon_whis
Ta onun yürümesi değişik...
Bir omzu aşağı doğru yürüyor... Geçen uzaktan yürümesini gösterdiğinde gözüme takıldı çok kötü...
cilveli cansel öyle miii:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste cilveli cansel:img-hyste :img-hyste
Gerçekten salınarak yürüyor böyle bir kabadayı omuzlarını savurur edada ama itic, durmuyor çok karizmatik duruyor:img-cool2
Lale zaten kaldı evde zavallım Yasemin'e de kankalık etmiyor artık sıkıntıdan patlıyordur garibim ona da uğraş çıktı şu pastanedeki kız:img-pilot
artık aylacı olmadığımı biliyorsun.ama aylayı yaseminden daha çok sevdiğim kesin.o değişmedi.:icon_whis
yok yok önce selma besler.ana şefkati başka.:img-blush
bende bebişlerimi beslerim öyle. :):img-blush
kendi elleriyle beslemez bence...
aylanın elleri ne güne duruyooo:icon_whis
bu da vesile olur artık malum düğüne..
siz de kına yakarsınız elinize artık:hıh
Selma Aylayla konuşurken; sanki Ahmet ve Ayla evliymiş de geliniymiş gibi konuşuyodu...
Ahmet nasıl, sen nasılsın?
durumunuz nasıl falan:img-hyste
Yasemin catlasin istiyorsaniz, Ahmet'i Lale'yle evlendirelim (kiz bosuna mi bunca sene bekar bekledi?) Ne guzel akraba da olurlar. Aksamlari birbirlerine oturmaya giderler. Ruya'da Lale halasiyla, Ahmet "enistesi"nin yanina yatiya gider ara ara :img-hyste Ne mutlu bir sulale olur :img-hyste
Yasemin catlasin istiyorsaniz, Ahmet'i Lale'yle evlendirelim (kiz bosuna mi bunca sene bekar bekledi?) Ne guzel akraba da olurlar. Aksamlari birbirlerine oturmaya giderler. Ruya'da Lale halasiyla, Ahmet "enistesi"nin yanina yatiya gider ara ara :img-hyste Ne mutlu bir sulale olur :img-hyste
Ben ilk bölümde bütün kızlar Ahmet'in etrafına toplanınca bir an Lale'nin de başlayacağını sandım off artık öyle olsaydı Michelle'le beraber 2. bölümden ihtibaren 4 kız yazacaktı Ahmet'e sonra Necdet'le Teo da bunalıma girerlerdi:img-hyste
bence de çok yakışıyor ona öyle yürümekk...:img-blush
eski bölümlerde yaseminle merdivenlerden çıkıyorlardı ya...necdet görmüştü bunları...ordaki yürüyüşü de çok güzeldi..vücut dilini hakkaten iyi kullanıyo:good:
lale de bilmem ne yaparr...
o acayip kız o kadar havalı duruyo ki asıl olup dagelip ordaa çalşacak bilemiyorumm:img-yes:
zaten kızın tüm pastalardan alması da akla ziyan yani..
kızın maddi durumu o kadar iyi mi kiii....
boşa harcıyor parayıı...
iyiyse niye gelip burda çalışsın dimi ama:img-yes:
artık aylacı olmadığımı biliyorsun.ama aylayı yaseminden daha çok sevdiğim kesin.o değişmedi.:icon_whis
yok yok önce selma besler.ana şefkati başka.:img-blush
bende bebişlerimi beslerim öyle. :):img-blush
biliyorum biliyorumm....eski hava kalmadı dimi dizide..onu da biliyorumm:icon_sorr insan kimseyi sevmiyo artıkk-ahmet hariçç:icon_whis
bu arada senin bebişleri beslesen hakkten iyi olacakk..
netekimm memedin çok ihtiyacı varr..
fazla semiz duruyo sevimin yanındaaa:icon_whis
Selma Aylayla konuşurken; sanki Ahmet ve Ayla evliymiş de geliniymiş gibi konuşuyodu...
Ahmet nasıl, sen nasılsın?
durumunuz nasıl falan:img-hyste
hadi onu geçtim de...bunlar ayla gelince yanyana duruyolar ya sürekli...o arkadaşı(ziya mıydı adı)nasıl da yakıştınız falan diyecek gibi geldi...
allahtan demedi...sinir olurdumm:img-yes:
Mehmet'e böyle olgun yaşlı havası falan katmak için bıyık imajı yapmışlar ama hem yakışmıyor bence hem de bir etkisi olmamış Sevimin imajıyla oynamalılar bir kere 2. bölümde adadaki restorant sahnelerinde sevim feci genç ve güzel duruyordu:good:
biraz çirkinleştirmeliler mi diyosun yanniii:icon_whis
onu bilmem de mehmede hakkaten yakışmıyorrr....
sevimin rujunun rengi çok hoşuma gidiyor benim yaa..
kıpkırmızıııı:img-yes:
neyysee ben gidiyorum artıkk..
herkese iyi gecelerrrbye
(arkadaşlar diziyle ilgili şikayet ve beklentileriniz bölümüne biraz daha ilgili olsak keşke...hepimizin şikayet ettiği şeyler yok muu...eğer dizi yapımılarına ulaştırılabilirse bu,hs için çok güzel bir fırsat olurr ...dimiibye )
fundapehlivan 07-04-07, 01:17 Ya ben en başında lalenin baya görüneceğini sanmıştım ama aradan kaç bölüm geçti kızın yaşamına dair hiç bir şe yok...
Ayy biz bir de berkin onun okul arkadaşı olacağını sanmıştık:img-blush
kimi çirkinleştirmeliler mi spdr :)
Sevim 2ç bölümde saç şekli falan olarak çok daha genç duruyordu diyorum yani imajıyla biraz oynasınlar artık!:img-wink:
Mehmet kendi halinde artık o yorumsuz yakışmıyor bıyık falan da ama naapsınlar herkese birşeyler yapmışlar kiminin yüzüne kıl tüy kimin kişiliğine kıl tüy katmışlar ne diyim yani :)
Bence izlediğimiz iki tane sıkıcı bölümden sonra yüreğimize su serpen özlediğimiz,sevdiğimiz bir Hatırla Sevgili'yi yakalar gibi olduk.
- Yeni gelen esmer şeker;başta Necdet'le atışır ama sonra kesin aşık olurlar birbirlerine.Hoş birini bulmuşlar.Rolünüde iyi yapıyor.Ama bu kadınla Yasemin'in yıldızı elbette barışmayacak.
- Defne-Deniz aşkından daha derin bir aşkı Işık ve Yaşar'da yaşayacağımız kesin.:love04:
- Yaşar'ın arkadaşlarıyla dergiye geldiği sahne gerçekten heyecanlandıydı.:img-fear2 Kesin bir vukuat çıkartırlar diye bekledim hele ardından Işığın karanlık odadan çıkamasını gayet iyi bağlamış senaristler.Bu aşk da iki taraf da çok acı çekecek.İleriki bölümlerde Yaşar ve arkadaşları dergiyi kundaklayabilir ve Işık'da orda olabilir.Sevdiğine kendi elleriyle zarar getirebilir.:icon_sorr
- Büyüklerin rolleri gün geçtikçe azalıyor.Bu da eski tadı almamızı zorlaştırıyor.Nerdeee Şevket'le Rıza'nın atışmaları;Nezahat'le,Selma'nın soğuk savaşları?Onları eskisi gibi görmeyi arzu ediyoruz.
- Demirel'i ve diğer politikacıları sadece fotoğraflarda görmek istemiyoruz.
- Nejdet'e Necip Fazıl ve Nazım yorumları yaptırmaları çok gerçekçi değildi.Hadi Ahmet yapsa anlayacağım.Ama bu güne kadar Necdet'i daha çok esnaf,fazla birikimi olmayan,bir iki gitar tıngırdatan ,karşılıksız aşk peşinde koşan biri olarak tanıdık.O yüzden politik yorumları doğru yada yanlış da olsa pek inandırıcı değildi.:mad72:
-Ayla' yı ilk kez takdir ettim.Helal olsun:img-yes:Güçlü bir kadın imajı çizerek hem Ahmet'e destek oldu hem onca insanın hayatını kurtardı.Birileri de luks lokantalarda yemek yesin,sırça köşkünde papatyalarıyla hoş beş etsin.troest
-Vee Yasemin,aferin aklın yavaş yavaş yerine gemeye başladı."Yok yok kapıyı açınca kesin yatağı boş bulur" derken heleşükür bizi şaşırtabildiniz senaristler!Çoğu yorumun aksine Yaseminin kasabadaki tutuk - ağır halini çok doğru buldum.Dame de sion'da okumuş,adalarda büyümüş birinin öteki Türkiye'yi gördüğündeki şaşkınlığını güzel yansıttı bence!:good:
-Yasemin ve Ayla birbirini görünce Ayla"sen evli bir kadınsın ne işin var burda?der,Yaseminde en baygın haliyle çekip giderseişte o zaman çok klişe olur.Daha farklı bir şey bulmaları gerek.
-Ahh Ahmet,neydi o halin?İçim parçalandı.Gene ağlattın bizi.:img-cray: Harikaydın...
- Ne olursa olsun Ahmet ve Yasemin kavuşacaklar :love04:
Lale Ahmetle yakınlaşır...
Yasemin neye uğraığını bilmez...
Ahmete Yasemin der ki:sen Laleyi kullanıyosun, sırf bana yakın olmak, benden intikam almak için değilmi
Ahmet:Neden onu sevemez miyim?Sen necdeti sevdin ya hani, çocuk da yaptın
Yasemin:Aynı şey değil
Ahmet:evet aynı şey değil, sen beni necdete sattın, ama ben kimseyi satmadan evleniyorum laleyle
Yasemin:Laleden uzak dur Ahmet
Ahmet:Görürsün, karı koca olamadık ama akraba olacaz yasemin :img-hyste
Yasemin lale ile de konuşur
Lale:ne o, abimle evlisin ahmeti kıskanmaya utanmıyomusun
Yasemin:Seni düşünüyorum ben bebişim
Lale:Beni düşünüyosan karışma hani çoktan bitmişti münasebetiniz
Yasemin:Ama olmazkiii
Lale:neden olmasın, abimle de ahmet arkadaştı sen de ahmetin arkadşaıyla evlendin; ben de arkadaşımın eski aşkıyla evleniyorum:hıh
yasemin:o seni kullanacak
Lale:hiç de bi kerem, kendi işine bak sen hadiii, rüya kardeş istiyodu hem, sen bi yeğen daha ver bana, tabi ahmete de:)
Aamed'in bakislarindan laf acildi ya yine. Ahmet, Sayin Hakim derken bile, boyle capkin capkin bakiyordu vallahi. Cansel Kirik Kanatlar'da da mi boyle bakiyordu peki? Yoksa bu Ahmet'e has bir durum mu? :)
fundapehlivan 07-04-07, 01:24 Mukocum ne güzel senaryoydu o öyle...
Özellikle ahmete ben seni satarak evlenmedik lafı gerçekten söylemiş gibi yüreğime su serpti:img-wink:
Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum...
Saat kaç olmuş...
Herkese iyi gecelerbye
fundapehlivan 07-04-07, 01:25 Aamed'in bakislarindan laf acildi ya yine. Ahmet, Sayin Hakim derken bile, boyle capkin capkin bakiyordu vallahi. Cansel Kirik Kanatlar'da da mi boyle bakiyordu peki? Yoksa bu Ahmet'e has bir durum mu? :)
Cemal daha sert bakıyordu zaman zaman...
Malum yüzbaşı...
Ve böyle asla herkese çapkın çapkın bakmıyordu...
Bu sanırım Ahmetin özelliği:img-wink: :img-yes:
Aamed'in bakislarindan laf acildi ya yine. Ahmet, Sayin Hakim derken bile, boyle capkin capkin bakiyordu vallahi. Cansel Kirik Kanatlar'da da mi boyle bakiyordu peki? Yoksa bu Ahmet'e has bir durum mu? :)
Kırık Kanatlarda böyle değildi valla...
Sert bakardı...
Hs de romantiğin alası oldu:)
fundapehlivan 07-04-07, 01:31 Ya şunu yazmadan gidemeyeceğim...
Dayanamayıp multimedyadan resimlere baktım da...
Yasemin ahmet sahnesi koyulmuş...
Ahmetin o yatakta ki hali gözlerini açmış, gözlerin de ruh yok, gözünün feri sönmüş denir ya...
Bir taraftan da o kadar başka ki çok kötü oldum...
Valla ben olsam elini tutmaz direkt öperdim, hastalık mastalık vız gelir:img-hyste
O zaman bak bakalım seni rüya zannedebiliyor mu?:img-hyste
Sagolun arkadaslar, aciklik getirdiniz. Ahmet'teymis olay.
Demek ki neymis, asik asik bakan erkek makbulmus. Erkeklere dersler:) Ama yok, Ahmet Ayla'ya takdir ve hayranlikla bakiyor. Michelle'e de guzel bakiyordu. Ama Yasemin'e eriye eriye bakiyor hep. Farkli gercekten. Yasemin artik kaderin sillesini yemis de, uyku hapi almis gibi bezgin bezgin dolasiyor bence. Ben herseyden vazgectim dercesine.
Bu arada Ahmet'i yatirdilar takim, yelek falan. Insan getirir bir rahat pijama giydirir adama.
Muko Ben Ahmet'in mor gozlerine odaklanip kacirmisim :( Hay Allah!
Ben özellikle dikkat ettim:)
Hiç söyleme, mor gözler, titriyor, rengi gitmiş...
tam da gerçeğe uygundu; valla canselin sayfasına bu gece çekilen resimleri eklemeseler; hasta olduğu sahnenin etkisinde kalacaktım:)
Ben simdi merak etmiyorum, Yasemin'le Ahmet arasinda neler olacak. Neden? Bir yanlis anlasilma, bir Yesilcam tribi daha bekliyorum. Yoksa dogal olani, olme ihtimali olan bir adama bir kizi oldugunu itiraf etmek olurdu. Hic umudum yok. Yasemin, Ahmet'i o halde birakip giderse, Ahmet de onu sadece bir ruya sanarsa, Ayla da gercegi ondan saklarsa, basimi taslara vururum. Buna o kadar hazirladim ki kendimi, artik geleck bolumu heyecandan cok endiseyle bekliyorum. Kendimi Deniz, Defne ve Isik'a adayacagim bir kac hafta. Yoksa Ayla-Ahmet nikah/dugun sahnelerinde kahrolur, sanal koleraya yakalanirim. Naayyyiiirrrr...
dizice haklısın...
Yaseminin söylemesi gerekiyor kızını.
ama senaristler buna da şöyle bi çözüm bulur, ahmetin bilici yarı kapalıydı, hatırlamıyor:hıh
sinir oluyorum...
olabılır bı bu eksık olur
ama evet ahmetın ogrenmek haklı
ben yasemını cok sevıyorum ama bu konuda haksız
Sevgili Lin.. Necdet genelde susar ama arada boyle konulardan konusur yani az ve oz konusanlardan..
Eski bolumlerde Ahmet le politik bir konusma yapmislardi ve Ahmet bile hayran kalmisti..
Aslinda Ahmet ve Necdet ikiside daha fazla yapmaliydi boyle konusmalar en basindan beri...
Bu bolumu ben sevmedim.. Bilmiyorum bitiside kotuydu nebicim bitti oyle..
hic heycan meycan birakmadilar bende son 2 bolumdur
Bölümü şimdi seyrettim hemen kısa bir yorum yapmak istiyorum...Genel olarak güzeldi. Ayla'nın ve Ahmet'in kasabadaki çabalarına hayran kaldım..Hele Ahmet Adalarda büyü Avrupalarda oku sonra da böyle bir kasabada gönüllü olarak çalış..
Ayla'dan hiç hazetmezdim önceleri ama bu bölüm çok hoşuma gitti..Ahmet'te bence Ayla'ya hayran kaldı...Belki Ayla'yı çok sevecek ama ona hiç bir zaman aşık olmayacak..Ne yazık..Hayat hep böyle değil midir zaten...
Bir tarafta Yasemin'in gibi sürekli dört ayağı üzerine düşen, diğer tarafta Ayla gibi çabalayan,akıllı ve vefakar kadınlar. Ama nedense hep Yasemin gibi kadınlara aşık olunulur (Gerçi Yasemin'de az vefakar (!)değil hani Necdet'in mutluluğu için kızını öz babasından ayırıyor ) Ayla gibiler çok sevilir ve takdir edilirler sadece..Onlar için kimse şiirler,şarkılar yazmaz...
Neyse bu dizi bence Ahmet ve Yasemin aşkı olmadan daha güzelmiş bu gece onu gördüm..Gençleri seyretmek daha keyifliydi benim için..Yasemin hiç ağlamadı ne güzel, donuk donuk baktı sadece... Bu kadın iyice ruhsuz olmuş..İnsan yıllardır sevdiği adamı öyle bilinçsiz bir şekilde yatakta görünce donuk donuk "Ahmet ben geldim" mi der ya...
Git kızım at kendini aşağı.Arkandan ağlarsam ne olayım...
Merhaba...İzEdebiyat.com sitesinde, şu yazıya rastladım.Sevgili Merve Yıldırım'a ait...Alıntı yapıp, paylaşmak istiyorum, isteyen siteyi ziyaret edip, diğer yazısını da okuyabilir:img-wink:
"Hatırla Sevgili 2 - Böyle Aşk Olmaz..."
"
Dün üşenmedim Hatırla Sevgili'nin 1. ve 2. bölümlerini tekrar izledim, Yasemin'in çocuksu tavırlarına, Ahmet-Michelle ilişkisine, Ahmet'in Michelle'e nasıl baktığına, onunla nasıl konuştuğuna ve onu nasıl öptüğüne dikkatle baktım. O kızın sonradan eklendiği, o bölümlerin sonradan yazıldığı ve güya Ahmet'in Michelle sevdasının çok da köklü olmadığı söylense bile ben Ahmet'in Michelle yanındaki tavırları ile Yasemin yanındaki tavırları arasında "bu adam birine aşık, öbürüne değil" farkı yaratacak pek bir şey göremedim. İşin kötüsü Michelle'in içine düşecekmiş gibi duran Ahmet aynı zamanda bulduğu her fırsatta Yasemin'i süzmekten, eliyle Michelle'i tutarken diliyle Yasemin'e iltifatlar yağdırmaktan geri kalmıyordu. Sonunda da pazartesi günü tutkuyla öperek evlenme teklif ettiği Michelle'e cuma günü kapıyı gösterdi ve günlüğü okur okumaz da Yasemin'e bir tuhaf bakmaya başladı. (Bu bölümün tv'de oynadığı andan itibaren de benim gözümde sıfıra inmişti zaten.)
Yasemin'e gelince, dizinin ilk bölümlerinde tamamen uçarı genç kız havalarında olan ve evde de hayatta da zerre kadar ciddi sorumluluğu olmayan bir kızın evlilik konusunda bu kadar net konuşması çok komik geldi bana. Pastanede aşk konusunda kendisine verilen repliği bir kadın gibi dile getiren Yasemin ile günlük hayatta sanki parkta oynayan çocuk halleri olan Yasemin arasında dağlar var.
Bana göre aşk, çoluk çocuğun kalbinde yeşeremeyecek, belli bir olgunluk ve kişisel gelişmişlik gerektiren, bir gecede paldır küldür ortaya çıkmaktan çok, hoş bir zemin üzerinde yavaş yavaş, tadına varılarak, karşılıklı birbirini keşfederek ve birlikte hayattan zevk alarak olgunlaşması, güçlenmesi ve yerine oturması gereken, insanın sevgilisinin sevgisini, saygısını, güvenini kazanmak ve bir daha da kaybetmemek uğruna her şeyi ama her şeyi göze alabileceği, "imkansız" sözcüğünü tanımayan çok özel ve çok yüce bir duygudur. O yüzden her yerde ortaya çıkmaz ve herkesle yaşanamaz.
Yasemin'in yaşı, hayata bakışı, olgunluk seviyesi ve Ahmetle olan geçmişi bu karakter üzerine oturtulmaya çalışılan aşk duygusuna temel oluşturmaktan çok uzak, kısaca aşk Yasemin'e bir iki beden büyük geliyor. Hatta Ahmet bile ona bir iki beden büyük çünkü Ahmet oldum olası "ağır abi". Gerçek hayatta bir Ahmet ile bir Yasemin'in bir evliliği iki seneden fazla yürütebileceğine inanmıyorum.
Michelle'in Ahmet'e olan aşkının Yasemin'den geri kaldığını da sanmıyorum ama Ahmet elinin altında böyle bir sevgili varken, günlüğün etkisinde kalarak Yasemin'e döndü. Aralarında bir şeyler çok çabuk alevlenmiş gibi gösterildi ama sonraları "engellendikçe büyüyor" dedikleri o aşk, engeller arttıkça dayanamadı, Yasemin bıraktı gitti, Ahmet de peşinden kovalama gereği duymadı.
Ahmet'te bir tuhaf aşk anlayışı var, lafa gelince mangalda kül bırakmayan ama icraata gelince olan bitene uzaktan bakan, Romeo'luktan filan çok uzak, ne olduğunu çözemediğim, hırssız, ateşsiz bir erkek yüreği. İster Yasemin'le evlensin, ister alsın başını Bolu'ya gitsin, yarın öbür gün ona ısrarla, kararlılıkla, tatlılıkla ve ustalıkla kur yapacak ve onun başını döndürmeyi becerebilecek herhangi bir kadının rüzgarına kapılıp gitme olasılığı çok yüksek. Aşk dediğin pencerelerden ıslık öttürmekle, resimlere bakıp ağlamakla olmuyor. O ilişkinin o noktaya gelmesine göz yuman bir erkek, zaten kadınını yüzde yüz sahiplenmemiş demektir ve ayrılığın acısı biraz küllenince de başka kadınların cilvesine kapılması en azından benim için hiç şaşırtıcı olmaz.
Senaristler bu yazımı okusaydı ne düşünürdü bilmem, muhtemelen onlar bu kadar ince düşünmeden bu senaryoyu yazdılar ve başı sonu belli olmayan, tarafların da sonunda yenik düşerek geri çekildiği bu tuhaf ilişkiyi "gerçek aşk" diye bize satmaya kalktılar. Bakıyorum da istisnasız herkes Ahmet-Yasemin savunması yapıyor ama bunun gerçek aşk olduğuna bu kadar inanıyorlarsa neden ortalıkla dolaşan yığınla Ahmet şöyle yapmalıydı, Yasemin böyle yapmalıydı fikri var? Hele Yasemin'in çok çabuk geri çekildiği konusunda hemfikir olan çok insan var. Bu aşk gerçek aşk olsa zaten ikisi de yapması gerekeni yapmış olurdu ve seyirci de oturur keyifle izlerdi. Olaylar da mutlu bir Ahmet-Yasemin evliliği zemininde gelişirdi.
Bu arada aşkı için gerçekten çırpınan Necdet'in duyguları da arka planda güme gidip duruyor, sevdikçe kahroluyor, kahroldukça seviyor ama inatla vazgeçmiyor adam. Nerde Ahmeeet, nerde Necdet… "
Merve Yıldırım
kimi çirkinleştirmeliler mi spdr :)
Sevim 2ç bölümde saç şekli falan olarak çok daha genç duruyordu diyorum yani imajıyla biraz oynasınlar artık!:img-wink:
Mehmet kendi halinde artık o yorumsuz yakışmıyor bıyık falan da ama naapsınlar herkese birşeyler yapmışlar kiminin yüzüne kıl tüy kimin kişiliğine kıl tüy katmışlar ne diyim yani :)
:img-hyste kiminin de kişiliğine kıl tüy yapmışlar hıı:img-hyste
canım sevim hep eskimsi bir havaya sahip olduğu için her döneme uyuyor kanımcaa:icon_whis
günaydın arkadaşlar buraya pek yazmıyorum ama dizi çok severek izliyorum dünkü bölüm için bişeyler yazıyım dedim...
ilk önce dizinin başını kaçırdım okuldan geç gelince neyse benim merak ettiğim geçen hafta bitişi ahmet ve necdeti heycanlı bir bekleyişle bitirdiler bunun sonunda ne oldu yasemin ahmete necdete nededi orayı bir anlatan olursa ii olur bide tekrarını ne zaman bulabilirim acaba merak ediyorumda....
ahmet ayladan yardım istedi bu çok güzeldi ve ona hayran kaldı açık konuşmak gerekirse aylayı ilk zamanlar sevmemiştim özette ahmet ayla ile evlencek diyodu ve yasemin ahmet aşkı biticekti ama ayla hiç bir şekilde onların arasına girmedi sevdiği adam ondan yardım istedi ve o gitti orda canla başla çalıştı ve benim gönlümü kazandı belki bu bölümden sonra aylayı sevenler çoğalır artık ahmetle olsun mutlu olsun ahmette onu sevebilir zaten o izlenim vardı gerçi aşk olmaz ama en azından mutlu olurlar....
bide necdete sevgili gelcekti ya acaba bu o müfettiş dedikleri kızmı hani geliyo pastaları kurabiyeleri tadıyoya oabilirmi acaba...
defne deniz aşkı yaşar ışık aşkı güzel olcak bence hepsindende....
gazeteye gelenler ne yapcak o sağcı olanlar ışıkla resimler çekiyolardıya acaba ne olcak merak ediyorum doğrusu...
Merhaba...İzEdebiyat.com sitesinde, şu yazıya rastladım.Sevgili Merve Yıldırım'a ait...Alıntı yapıp, paylaşmak istiyorum, isteyen siteyi ziyaret edip, diğer yazısını da okuyabilir:img-wink:
"Hatırla Sevgili 2 - Böyle Aşk Olmaz..."
"
Dün üşenmedim Hatırla Sevgili'nin 1. ve 2. bölümlerini tekrar izledim, Yasemin'in çocuksu tavırlarına, Ahmet-Michelle ilişkisine, Ahmet'in Michelle'e nasıl baktığına, onunla nasıl konuştuğuna ve onu nasıl öptüğüne dikkatle baktım. O kızın sonradan eklendiği, o bölümlerin sonradan yazıldığı ve güya Ahmet'in Michelle sevdasının çok da köklü olmadığı söylense bile ben Ahmet'in Michelle yanındaki tavırları ile Yasemin yanındaki tavırları arasında "bu adam birine aşık, öbürüne değil" farkı yaratacak pek bir şey göremedim. İşin kötüsü Michelle'in içine düşecekmiş gibi duran Ahmet aynı zamanda bulduğu her fırsatta Yasemin'i süzmekten, eliyle Michelle'i tutarken diliyle Yasemin'e iltifatlar yağdırmaktan geri kalmıyordu. Sonunda da pazartesi günü tutkuyla öperek evlenme teklif ettiği Michelle'e cuma günü kapıyı gösterdi ve günlüğü okur okumaz da Yasemin'e bir tuhaf bakmaya başladı. (Bu bölümün tv'de oynadığı andan itibaren de benim gözümde sıfıra inmişti zaten.)
Yasemin'e gelince, dizinin ilk bölümlerinde tamamen uçarı genç kız havalarında olan ve evde de hayatta da zerre kadar ciddi sorumluluğu olmayan bir kızın evlilik konusunda bu kadar net konuşması çok komik geldi bana. Pastanede aşk konusunda kendisine verilen repliği bir kadın gibi dile getiren Yasemin ile günlük hayatta sanki parkta oynayan çocuk halleri olan Yasemin arasında dağlar var.
Bana göre aşk, çoluk çocuğun kalbinde yeşeremeyecek, belli bir olgunluk ve kişisel gelişmişlik gerektiren, bir gecede paldır küldür ortaya çıkmaktan çok, hoş bir zemin üzerinde yavaş yavaş, tadına varılarak, karşılıklı birbirini keşfederek ve birlikte hayattan zevk alarak olgunlaşması, güçlenmesi ve yerine oturması gereken, insanın sevgilisinin sevgisini, saygısını, güvenini kazanmak ve bir daha da kaybetmemek uğruna her şeyi ama her şeyi göze alabileceği, "imkansız" sözcüğünü tanımayan çok özel ve çok yüce bir duygudur. O yüzden her yerde ortaya çıkmaz ve herkesle yaşanamaz.
Yasemin'in yaşı, hayata bakışı, olgunluk seviyesi ve Ahmetle olan geçmişi bu karakter üzerine oturtulmaya çalışılan aşk duygusuna temel oluşturmaktan çok uzak, kısaca aşk Yasemin'e bir iki beden büyük geliyor. Hatta Ahmet bile ona bir iki beden büyük çünkü Ahmet oldum olası "ağır abi". Gerçek hayatta bir Ahmet ile bir Yasemin'in bir evliliği iki seneden fazla yürütebileceğine inanmıyorum.
Michelle'in Ahmet'e olan aşkının Yasemin'den geri kaldığını da sanmıyorum ama Ahmet elinin altında böyle bir sevgili varken, günlüğün etkisinde kalarak Yasemin'e döndü. Aralarında bir şeyler çok çabuk alevlenmiş gibi gösterildi ama sonraları "engellendikçe büyüyor" dedikleri o aşk, engeller arttıkça dayanamadı, Yasemin bıraktı gitti, Ahmet de peşinden kovalama gereği duymadı.
Ahmet'te bir tuhaf aşk anlayışı var, lafa gelince mangalda kül bırakmayan ama icraata gelince olan bitene uzaktan bakan, Romeo'luktan filan çok uzak, ne olduğunu çözemediğim, hırssız, ateşsiz bir erkek yüreği. İster Yasemin'le evlensin, ister alsın başını Bolu'ya gitsin, yarın öbür gün ona ısrarla, kararlılıkla, tatlılıkla ve ustalıkla kur yapacak ve onun başını döndürmeyi becerebilecek herhangi bir kadının rüzgarına kapılıp gitme olasılığı çok yüksek. Aşk dediğin pencerelerden ıslık öttürmekle, resimlere bakıp ağlamakla olmuyor. O ilişkinin o noktaya gelmesine göz yuman bir erkek, zaten kadınını yüzde yüz sahiplenmemiş demektir ve ayrılığın acısı biraz küllenince de başka kadınların cilvesine kapılması en azından benim için hiç şaşırtıcı olmaz.
Senaristler bu yazımı okusaydı ne düşünürdü bilmem, muhtemelen onlar bu kadar ince düşünmeden bu senaryoyu yazdılar ve başı sonu belli olmayan, tarafların da sonunda yenik düşerek geri çekildiği bu tuhaf ilişkiyi "gerçek aşk" diye bize satmaya kalktılar. Bakıyorum da istisnasız herkes Ahmet-Yasemin savunması yapıyor ama bunun gerçek aşk olduğuna bu kadar inanıyorlarsa neden ortalıkla dolaşan yığınla Ahmet şöyle yapmalıydı, Yasemin böyle yapmalıydı fikri var? Hele Yasemin'in çok çabuk geri çekildiği konusunda hemfikir olan çok insan var. Bu aşk gerçek aşk olsa zaten ikisi de yapması gerekeni yapmış olurdu ve seyirci de oturur keyifle izlerdi. Olaylar da mutlu bir Ahmet-Yasemin evliliği zemininde gelişirdi.
Bu arada aşkı için gerçekten çırpınan Necdet'in duyguları da arka planda güme gidip duruyor, sevdikçe kahroluyor, kahroldukça seviyor ama inatla vazgeçmiyor adam. Nerde Ahmeeet, nerde Necdet… "
Merve Yıldırım
ilk önce bu yazıyı eklediğin için muku88 teşekkür edrim canım sen eklemesen bu yazıyı ben görmezdim neyse...
merve yıldırım bu yazıyı çok doğru yazmış her kelimesine katılıyorum söyliycek başka söde yok zaten dediği gibi nerde necdet nerde ahmet olan necdetime oldu sevdi sevdiği için herşeyi yaptı sonu ne olcak bakalım görcez...
arkadaşlar biri bana yorum yapmadan genel bi özet geçebilir mi?ben yaşar-ışık sahnelerine kadar izledim izlediğim yere kadar güzeldi özelllikle necdet sonrsasında misafir geldi malesef ... bide tv de tekrar vermiyolar mı bi daha yaa internetten izlemek kötü oluyo cvp bekliyorum
Rica ederim sevgili Avona...
Çok hoşuma gitti, o yüzden ekledim...
Güzel, haklı bir yazı bence...
Bu bölüm bana pek bi his vermedi, o yüzden fazla yorum yapamıyorum, yoksa sabahtan doldururdum şimdi burayı:img-blush
spdr(ayşe) bak bunları bana inat olsun diye dediğini biliyorum ama yine de sana dalarım.:icon_whis
benimkiler hakkında öyle abuk sabuk konuşma.yaseminden geçti sana herhalde böyle konuşmak.:icon_whis
arzu-başak 07-04-07, 08:05 hayda yasmin amede mektup yazmaya basladi sevgilim diye
sonrada kagidi elinde burusturdu:img-pilot :img-pilot
akilsizim benim akli git angutum benim
sen amede senle gelecem de,sonra onu garda agac et,simdide mektup yazma girisiminde bulun
off yaso off seninle basimiz dertte
ne yapsak bilmiyoruz:img-help: :img-help:
yettin yasooo artik yettin(arzucugum canim kulaklarin cinlasin):bye
kolero tum her tarafi sarmaya basladi,amed aylayla telefonda konusuyor,aylanin yakindir kibrisciga gitmesibye bye
saygilarimla
Vuslatcım çınladı çınlamaz olurmu..dedim vuslatım beni anıyor..valla daha okumam gereken 25 sayfa var ama bende o kadar vakit yok...artık yasemin karateri için söyleyecek tek laf bulamıyorum...diziyi izlerken aklımdan belki binkere acaba aylavyucumu olsam dedim(ama biizm no ayla no problem dememizin sebebi evlendikten sonra aylanın paronayaklaşacağıydı..ahmetin hala yasemini sevdiğin görünce ister istemez birşeyler olucak)bu haftaki favori karakterim kesinlikle ayla...ve ben aylayla ahmet sahnelerini çok keyifli izledim yahu...bir an öncede evlenmelerini bekliyorum...önceden dizinin sonu mutlu bitsin ahmetle yasemin birleşsin diyordum ama artık istemiyorum....
arzu-başak 07-04-07, 08:11 Ayla ve Ahmet yakınlaşması nasıl olcak aklıma yatmazdı ama yatmaya başladı...
Böyle işte...
Ahmet ondan etkilendi, hemen koşup geldi, ilgileniyor vs...
Ahmet zaten duygusal olarak darbe almış, boşlukta; Aylada dostluğu, huzuru bulacak ve güzel bir kadın, hoşlanacak elbette...Aşk çok farklı bişey...
Ayla ya bu durumda üzülürüm, çünkü Allah kimseyi o duruma sokmasın...
Sizi sevdiğini aşık olduğunu sanıyosunuz ama adam sadece hoşlanmış...Evlenmese belki de geçici bi heves...
Allah korusun ya, kötü bi durum...
Ama yine söyleyeyim yanlış anlamayın Aylavyucu değilim:)
mokucum yorumlarını okurken gülmekten öldüm ya..her yorumun altına aylavyucu değilim yazmışsın...kanımca sende benim gibi aylaya feci ısındın...valal ben bu bölüm bayıldım ona..ahmetin zaten aşık olmasını beklemiyoruz aylya...ama seninde dediğin gibi ahmet duygusal olarak boşlukta ve aylada iyi bir kız ahmeti seviyor...hayır yani ahmet aşık olduda ne oldu...inşallah düşündüğüm gibi olmazda..ahmetle ayla çok mutlu olurlar...
mokucum yorumlarını okurken gülmekten öldüm ya..her yorumun altına aylavyucu değilim yazmışsın...kanımca sende benim gibi aylaya feci ısındın...valal ben bu bölüm bayıldım ona..ahmetin zaten aşık olmasını beklemiyoruz aylya...ama seninde dediğin gibi ahmet duygusal olarak boşlukta ve aylada iyi bir kız ahmeti seviyor...hayır yani ahmet aşık olduda ne oldu...inşallah düşündüğüm gibi olmazda..ahmetle ayla çok mutlu olurlar...
mor imzaya razıyız, yeter ki canseli gülerken görelim diyorsun...
oldu anacım, varsın mutlu olsunlar...
Yaseminle olmasında kimle olursa olsun ahmet...Cansel değil ahmet...
Aylavyucu değilim:img-hyste
Arzucum Canselin sayfasına git, 15. sayfadan başla, bak bişiler göreceksin...
Dün gece çekilen biz diziyi izlerken çekilen canselin resimleri var
arzu-başak 07-04-07, 08:25 mor imzaya razıyız, yeter ki canseli gülerken görelim diyorsun...
oldu anacım, varsın mutlu olsunlar...
Yaseminle olmasında kimle olursa olsun ahmet...Cansel değil ahmet...
Aylavyucu değilim:img-hyste
aynen öyle canım 1 sene bile mor imzayla gezmeye razıyım....
yaseminel mutlu olması gibi bir olasılık yok...onun gibi dengesiz biriyle kim mutlu olabilirki..dün yine beni deli etmeyi başardı..necdetle konuşuyorlar gülüyorlar..hanım efendinin yüzünde güller açıyor..benim ahmetim orda can çekişiyor revamı bu..hele o kıbrıscığa gitme hadisesi korkunçtu..abimle şok olmuş bir biçimde izledik..abim kıza bak ya ne rahat sanki geziye gelmiş..sen ahmetin yanınada gitme biraz etrafı gez dolaş gelmişken..ondan sonra uğrarsın dedi..çok güldüm ya...onun yerinde ahmet olsa nasıl paniklerdi ne yapcağını bikmezdi..yasemini o halde görünce güzel şeyle söylerdi ben yanındayım derdi ağlardı..anam bu kızdaki aşk falan değil..ben onu çok seviyorum demekle olmaz bu işler biraz icraat yahu...offçok sinirliyim ya...ayla gelince ahmetin yüzü güldü ya işte bu dedim..artık seninde yüzün gülsün...hep ağla ağla nereye kadar yani...
Haklısın Arzucummm, kordon boyu yapıyor sanki İzmir sahilinde...:)
Tamam ilk defa görüyorsun, içinden Ahmet burdamı yaşadı diye geçiriyorsun ama bu kadar da olmaz canım...
Telefonda Ahmetin kolera olduğunu da duydun; tin tin gidiyo akıllı:hıh
arzu-başak 07-04-07, 08:35 Arzucum Canselin sayfasına git, 15. sayfadan başla, bak bişiler göreceksin...
Dün gece çekilen biz diziyi izlerken çekilen canselin resimleri var
Muko inanmıyorum..çok sağol ya..allahım nasıl bir fotodur öyle...ne şanslı kız bu yahu....ay ne tatlı çıkmış ya..neyse ben susayım konuşmaya başlarsam kimse beni tutamaz...seviyorum ben bu adamı ya....bende ahmetin yatarkenki resimlerini görünce dedim muko beni öldürmeye çalışıyorum kanımca...tekrardan çok sağol canım söylediğin için...
Bişey değil canım...
Nasıl ama?
Valla gece heyecandan kalbim pır pır attı:)
Düşünsene dün gece Mikado'nun Çöpleri adlı oyuna gitmiş ve bizim burdan arkadaşlar onu görmüş ve de resim çekinmişler:img-in_lo
Çekingen duruyormuş ama yaklaşınca da samimi davranıyormuş:)
Çok sevdim ben bu adamı yaaa, başımı derde sokacak:)
Öhöm öhöm, dizideki saçıyla aynıydı gördünmü?
Arkaya falan yatırmamıştı...
resimler gece gece bitirdi bizi zaten.:img-in_lo
ben 2 yıldır seviyorum onu yıııvruum.:img-in_lo
benim gibi bi feminist bile sevdiyse onu demek ki diğerlerinden çok farklı.:img-yes:
sevilmeye değer biri bence.:img-blush
anaaaaaam yeni müzikler eklenmiş koş bacım.:img-pilot
arzu-başak 07-04-07, 08:48 Bişey değil canım...
Nasıl ama?
Valla gece heyecandan kalbim pır pır attı:)
Düşünsene dün gece Mikado'nun Çöpleri adlı oyuna gitmiş ve bizim burdan arkadaşlar onu görmüş ve de resim çekinmişler:img-in_lo
Çekingen duruyormuş ama yaklaşınca da samimi davranıyormuş:)
Çok sevdim ben bu adamı yaaa, başımı derde sokacak:)
Öhöm öhöm, dizideki saçıyla aynıydı gördünmü?
Arkaya falan yatırmamıştı...
Üzerindeki cekette biizm sete gittiğimizde giydiği ceket..arkadaşlar çok iyi anlatmış onu..aynen öyle...çok çekingen ama bir konuşmaya başladınmı süper...hakikaten düzgün bir karater..ben görmemenizi tavsiye ederim..gördükten sonra binkat daha artıyor insanın hayranlığı...of kendime gelemedim daha...
aslım hoş geldin yorumları okuyorsun kanımca...valal ben 1 saattir okuyorum ama bitmedi....e yaseminle aran nasıl...
kelebek_01 07-04-07, 08:52 Haklısın Arzucummm, kordon boyu yapıyor sanki İzmir sahilinde...:)
Tamam ilk defa görüyorsun, içinden Ahmet burdamı yaşadı diye geçiriyorsun ama bu kadar da olmaz canım...
Telefonda Ahmetin kolera olduğunu da duydun; tin tin gidiyo akıllı:hıh
haklısın canım tamam kasaba küçük ama ne kadar olursa olsun bence koşar adım gitmesi gerekirdi ayrıca kasabadaki insanlara bakışını hiç beğenmedim neydi o öyle sanki uzaydan gelmiş gibi
güzel bir bölümdü en azından benim hoşuma gitti Deniz'in keki getiriyim derken tabağı kırması çok komikti yaa..
ayrıca Defne'ye o resim ne ki sen...... baktı herkes pür dikkat onu dinliyor ayyy yazık kız utandı yalnız iyi kıvırdı
Işık ve Yaşar'ı çok seviyorum Işık'ın çektiği fotolar çok güzeldiyalnız acilen Harun'a da bir kız bulmak lazım böyle olmuyor
bu arada Nejdet şu pastaneye gelen kızla yakınlaşacak gibi kız nasıl bakıyordu öyle Makbule'nin deyimi ile ^gözleriynen yiyordu^
yalnız Nejdet Yasemin'ne süpriz yapayım derken kendisine süpriz yapılacak garibimin haberi yok
Üzerindeki cekette biizm sete gittiğimizde giydiği ceket..arkadaşlar çok iyi anlatmış onu..aynen öyle...çok çekingen ama bir konuşmaya başladınmı süper...hakikaten düzgün bir karater..ben görmemenizi tavsiye ederim..gördükten sonra binkat daha artıyor insanın hayranlığı...of kendime gelemedim daha...
aslım hoş geldin yorumları okuyorsun kanımca...valal ben 1 saattir okuyorum ama bitmedi....e yaseminle aran nasıl...
Ne ne ne...
Sete gittiğinizde mi?
Arzucum Canseli gördüm deme bağaaa...
Sinem kanka duyuyomusunn...:icon_sorr
Anacım kaldık buralarda göremedik adamı biz...
senin haberin yok muydu bundan?şimdi sende resimler de yoktur o zaman.dizi başlamadan gittiler.çok güzel resimler çektiler bize.:img-blush
eeee istanbulda olmamanın dezavantajı bu da...:icon_sorr
Ay, biliyorum sete gidildiğini falan ama Arzunun da gittiğini bilmiyodum mesela...
Neyse umarım Canselle başka yerlerde karşılaşmak nasip olur bana:)
mesela sahnede:)
arzucuğum naber?bye evet yorumları okuyorum.yasemin diye biri mi var?:img-hyste valla çok konuşuyor arkadaşlar.dışarı çıkacağım birazdan çok yazıp da beni sinir etmeyin.hadi dağılın bakimmmmm.:img-hyste
arzu-başak 07-04-07, 09:03 Ne ne ne...
Sete gittiğinizde mi?
Arzucum Canseli gördüm deme bağaaa...
Sinem kanka duyuyomusunn...:icon_sorr
Anacım kaldık buralarda göremedik adamı biz...
Valla gördüm...görmez olaydım...insan görünce sürekli göresi geliyor..konuşmak istiyor....beter bir durum yani...ben giderken kesin işte ne bilim tahmin ettiğim gibi değildir soğurum falan diyordum..karşıma süper bir insan çıktı...allahım o gözleri o gülüşü yakından görmeniz lazım..
Ben de dünden beri pc başındayım...
Valla gece de uyumadım, bilgisayar kafayı yedi benden beter...
Çıksam iyi olacak...
Öğleden sonra da yokum kanımca...
Çok yazmayın, çok doldurmayın...gelince bi saat okuma derdi çıkıyo başımıza...:)
pastahanedeki kadın necdet ile yasemin konuşurken ters ters baktı kim o kadın yeni biri mi daha önceden dizide varmıydı??
bir de yasemin necdet e aşık old kız dedi necdet yasemine aşık değil mi??
Valla gördüm...görmez olaydım...insan görünce sürekli göresi geliyor..konuşmak istiyor....beter bir durum yani...ben giderken kesin işte ne bilim tahmin ettiğim gibi değildir soğurum falan diyordum..karşıma süper bir insan çıktı...allahım o gözleri o gülüşü yakından görmeniz lazım..
Arzuuu yapmaa...
Valla bak İstanbula gelmeye kalkarım önümüzdeki ay, sırf bu yüzden...
Ayy, demek görmek lazım:)
Görünce aşık olursam, o zaman daha kötü olur:icon_sorr
Bella cım link eklemek yasak canım...
Mesajını silersen iyi olur..
uyarı almayalım...
Yasemin geldi ya Ahmet ben geldim dedi ya.Ahmette iyleşir bence Yasemin der.Ağlarlar felan.Ya Necdette umutlanıyo allah allah sonra Yasemin Ahmet'i seçince yazık olcak. Aylada ne öle ben yanındayım felan.Ay öbür bölüm nolcak çok merak ediyorum.Necdet Yasemin'in Boluya uğradığını öğrenince napcak acaba
Zavallı Yasemin'i zor günler bekliyor.Tek aşkı Ahmet ,Ayla ile evlenecek. Belki beraber Kıbrısçık'da bile yaşarlar ,Yasemin kahrolacak... Sonrasında bari evimdeki mutluluk oyununa devam edeyim papatya bahçelerinde gezineyim derkeeen yeni gelen esmer güzeli de Necdet'i kapacak.Bizimki çok kötü ortada kalacak maalesef.Acı çekme sırası tekrar Yasemin'e geçecek.Sonrasında Ahmet Rüya'yı öğrenince sıra Ahmet'e geçecek.Böyle kısır döngü uzayıp gidecek.:icon_whis
Lale'ye hala bir çözüm bulamadılar.Etkisiz eleman gibi duruyor senaryoda.Biraz karakterine hareket gelse fena olmaz.Teo'yu Rum aksanı konusunda başarısız buluyorum.Romanlar gibi konuşuyor sanki.:mad72:
iReMJeLiBoN 07-04-07, 09:14 öncelikle dünkü bölüm süperdi..
Dediğim çıktı " kendi adıma " ben ilk 10 dakikasında ağladım.. Necdet bavulların olmadığını görüp oyuncağa sarıldığında hüngür hüngür zaten.. Ahmet'te arkasına baka baka gidiyordu..
O Teo'yu öldürücem.. Her ne kadar Necdet'e acısamda gene yapışmış qibi oLdu, ve geldiği için Yasemin'in qözünde de düşecek..
Deniz de ne fırlama ya.. Yaşarla Işık'ın arasını bozuyor.. Ama Işık'a aptal diyoruzda Işıkta altyapı var.. Ve Işık'ın babası ile Mehmet'in görüsleri uymuyordu.. Yani Işık , Babası, Yasemin sağcı.. Ama Denizler aileden olduğu için onu solcu gibi görüyor.. Yani Işık zaten sağcı.. Kız bi sürü şey biliyor ama aptal gibi gösterildi cünkü sağcıları savunuyor..
Ayrıca suan memlekette bi sürü sağcı var ve bu dizinin onların hosuna gideceğini sanmıyorum..:S Bu bölümde Deniz Gezmiş'in adından bahsettiler.. Umarım öbür bölümde ortaya çıkar.. Kimin oynayacağını cok merak ediyorum..
Necdet'in qene görüs ve düsünceleri süperdi.. Mesela "..peki o zaman benim gibi şiir seven bir zavallı ne yapacak?.." olan.. Rüyanın da Masal kitabı yerine Çile'yi getirmesi cok komikti..=)
Ve en sonunda AHmet'e cok yazık oLdu, umarım cabuk iyileşir.. Bilinç kaybından Yaseminide tanımadı.. Çok komikti ya Yasemin ". Ahmeet ahmet ben geldim ahmet kaalk ahmeet görmüyomsun ya geldk iştee.. uyansana ya.." falan gibi oldu..:)
OLsun genede süper bi bölümdü..
Zavallı Yasemin'i zor günler bekliyor.Tek aşkı Ahmet ,Ayla ile evlenecek. Belki beraber Kıbrısçık'da bile yaşarlar ,Yasemin kahrolacak... Sonrasında bari evimdeki mutluluk oyununa devam edeyim papatya bahçelerinde gezineyim derkeeen yeni gelen esmer güzeli de Necdet'i kapacak.Bizimki çok kötü ortada kalacak maalesef.Acı çekme sırası tekrar Yasemin'e geçecek.Sonrasında Ahmet Rüya'yı öğrenince sıra Ahmet'e geçecek.Böyle kısır döngü uzayıp gidecek.:icon_whis
Lale'ye hala bir çözüm bulamadılar.Etkisiz eleman gibi duruyor senaryoda.Biraz karakterine hareket gelse fena olmaz.Teo'yu Rum aksanı konusunda başarısız buluyorum.Romanlar gibi konuşuyor sanki.:mad72:
Ahmet Aylayla evlenirse sevda tepesinden Yasemin yerine ben atlıyıcam.Senaryoculara bir küfür yazarım.Mahvolurlar.
arzu-başak 07-04-07, 09:16 arzucuğum naber?bye evet yorumları okuyorum.yasemin diye biri mi var?:img-hyste valla çok konuşuyor arkadaşlar.dışarı çıkacağım birazdan çok yazıp da beni sinir etmeyin.hadi dağılın bakimmmmm.:img-hyste
valla bende tanımadığını düşünmüştüm öyle birini..çünkü bende bugünden itibaren öyle birini tanımıyorum kanımca....ya bende çıkıcam şimdi...ama bunlar rahat durmuyorlar aslıcım..daha bitiremedim bile yazılanları okumayı....
Arzuuu yapmaa...
Valla bak İstanbula gelmeye kalkarım önümüzdeki ay, sırf bu yüzden...
Ayy, demek görmek lazım
Görünce aşık olursam, o zaman daha kötü olur
Ben birşey yapmıyorum tatlım cansel yapıyor....bende onun için dedim ya boşver görme diye..aşık olma olasılığın çok yüksek kanımca....neyse ben çıkyorum..arkadaşlar mokunun ve aslının uyarılarını dikkate alın fazla yazmayın....
Arkadaşlar eleştirimizn de boyutu olmalı...
Küfür yazarım, mahvolurlar; gibi şeyler hiç yakışmıyor buraya da, ağzımıza da...
O yüzden yazarken buranın bi paylaşım sitesi, forum olduğunu unutmayalım.
evet yaa..teo bir acayip:img-yes:
müfettiss dedi ya cidden anlayamadım orda ne dediğini başta...
zaten necdete ankaraya gidin kalın 2-3 gün derkenki halinin de hiç beğenmedim:hıh
Arkadaşlar eleştirimizn de boyutu olmalı...
Küfür yazarım, mahvolurlar; gibi şeyler hiç yakışmıyor buraya da, ağzımıza da...
O yüzden yazarken buranın bi paylaşım sitesi, forum olduğunu unutmayalım.
Canım özür dilerim npiyim çok sinirlendim.Ahmet ve Ayla olursa ben bu diziyi izlemem.
resimler gece gece bitirdi bizi zaten.:img-in_lo
ben 2 yıldır seviyorum onu yıııvruum.:img-in_lo
benim gibi bi feminist bile sevdiyse onu demek ki diğerlerinden çok farklı.:img-yes:
sevilmeye değer biri bence.:img-blush
anaaaaaam yeni müzikler eklenmiş koş bacım.:img-pilot
sen sevsen nolacak yavrııım..
yaşın küçük bi kere:hıh
ben ne görüyosam onu söylüyorum ayrıca da:hıh
yasemin mi öğretecek bana konuşmayııı...:icon_whis
arkasındayım söyledikleriminn de...
e hadi dalıyosan daallll dal dal dal:icon_whis :hıh
17 yaş bence hiç de küçük değil.şurda reşit olmama 1 yıl kaldı.:icon_whis
duyan da seni büyük sanacak. :hıh
sen söylediklerinin arkasındasın da bana komik geldi nedense.:icon_whis
Ayşecim Ve Sinemcim...
Lütfen atışmayın canlarım...
Ayşecim isterse 12 yaş olsun, öyle söylemelisin... çok da küçük bi yaş değil Sinemin yaşı, bi erkeği beğenmek için, ayrıca yaşın küçük bi kere, demek kırıcı gelir insana...
Bir dizi için kırmayın birbirinizi...
Sonuçta bir dizi, kırıcı olmamak gerekir...
Böyle kırıcı, incitici sözlere de gerek yok canlarım...
TArtışmaya dönüşmeden tatlıya bağlayın:img-wink:
valla ben diziyi anlamıyorum..resmen solcuları göklere çıkartıp sağcıları yerin dibine sokmuş,ne bu şimdi?sağcıları kötü tipli,dağdan inme gibi göstermelrr,solcuları iyi aile çocukları gibi göstermeer... eğer dizi biraz daha böyle giderse siyasi propagandaya dönüşecek..madem tomris hanım bir dönemi anlatmaya çalışıyor ozaman objektif bir şekilde anlatsın...yok sağcılar vurdu kırdı yapıyomuş,şiddete başvuruyomuşda solcuların eli armut mu topluyo acaba?onu sormak lazım ....o zaman tüm kavgaların sebebi sağcılar oluyor herhalde.ha güliM bari..aman neyse zaten bu aralar siyasi olarak hiç iyi bir şekilde anlatmIyolar diziyi..ilk kez dün deniz açıkladı sonunda kendinin DENİZ GEZMİŞ OLMADIGINI...kendi okulunda bir deniz gezmiş varmış onla karıstırılıyomuş...
diğer konulara gelince valla dizinin sonunda ayla ahmetle evlensin mutlu olur mu olmaz mı umrumda diil.gerçi ahmet yaseminin kazıgından sonra asla mutlu olamaz..kolerayada tutuldu..bi sakat olmadıgı kaldı ..gelen vuruyo giden vuruyo garibime..ama yasemin asla ahmedi haketmiyor.onca yaptıklarından sonra bence bıraksın ahmet yasemini kendi gururu için.....sürekli ekiyo çocugu ayıp yani..evet ahmedi hiç sevmem ama haline acıyorum.en iyisi ayla yaw,valla nasıl da başında bekledi,en azından aylanın aklı başında bi gidip bi gelmiyo,olgun,kendi halinde selmaylada çok iyi anlaşıyor allah için güzel de kız . necdete gelince...keşke yasemin onunlada kalmasaydı çünkü kaldıgı müddetçe necdeti umutlandıracak ve necdet her defasında üzelecek.bir sonraki bölümde necdeti büyük bi yıkım daha bekliyor yasemini ankarada göremeyince ne düşünür zavallım bilemiyorum...ya üff,keşke yasemin ne ahmetle gitseydi ne de necdetle ikisinede acı çektiriyor gidip kendini çatıdan atsaydı en iyisiydi walla..inşallah tek umudum senartistlerin ahmedi aylayla evlendirmesi ,necdeti de o yeni gelen kıza aşık etmesi.gerçi yeni gelen kız çok antipatik .güzel evet ona lafım yok,ama necdet şimdiden gıcık kaptı kıza ,e nedemişler aşklar nefretle başlar ,bi taraftan necdet yasemin dengesizini unutsun diyorum bi taraftansa diyorumki :"eğer necdet başkasına aşık olursa yasemin yanında bir dakika kalmaz ve necdeti senaristler kötü adam rolüne sokarlar belki kızından ayırırlar hayır böyle bir şey olmamalı." diyorum.
rıza iyileşti buna çok sevindim.denizle defne herzamanki gibi çok tatlıydılar bayıldım onlara ya.denizin iltifat ettiğinde lafı nasıl kıvırdıgını gördüm ve hayretler içinde kaldım ama hepsi de gözünü dikmiş denize bakıyodu naapsın çocuk utandı tabi,defne de çok utandı...ışıkla yaşarda çok tatlıydılar .ama acaba gerçekten onların arasında da bir şey olacak mı?yoksa yaşarın başka amaçlarımı var?hani ışık biraz safça ya ..acaba yaşar onu kullanmaya mı çalışıyor?kullanmak derken hani kitap filan verdi oku diye..acaba gerçekten iyi niyetlemi verdi yoksa kötü niyetle mi?iyi niyetse çok güzel gerçekten çok çok güzel bir davranış ama beyin yıkama anlamında verdiyse kandırma anlamında verdiyse ışıkı çok büyük tehlikeler bekliyor..daha doğrusu tehlike diil ama hayal kırıklıgı olabilir çünkü ışık sanki yaşarrdan etkilendi gibi..gerçi yaşar olmasada ışık ,deniz defne ve harunla biraz ters düşecek gibi düşünüyorum çünkü pek sağcı solcu tartışmalarına girmek istemiyor.bence o sağa kayacak gibi ama deniz büyük çok büyük tepki gösterir.burdada siyasetin arkadaslıklara nasıl son verdiğini bir daha izlemiş oluruz ve yine hayretler içinde kalırız...
ya yazık valla necdete çok üzülüyorum çok yıkılacak yaw.bu bölümde teo çok güzel konuştu tam biz necdetçilerin görüşlerini söyledi.ağzına sağlık mı desem yoksa senaristlerin eline sağlık mı desem ne desem bravo valla bizim burda her yorumda necdet için söylemey çalışıtıklarımızı teo söyledi saol saol saol:happy0064 ama ben bu yeni gelen kızla necdet arasında ne olacak onu merak ediyorum ya offff inşallah necdety yine üzülmezzz yasemin tarafından hayal kırıklığına uğratılmaz..gıcık yasemin yaw sinir oluyoum walla.hele o kasabaya indiğinde hastane nerde dedi ya orda koptum gülmekten. e bu kadar mı dünydan kendini soyutladın be kızım yuh be?:img-hyste e tabi okul filan bitirmiş ama o zamanlar istanbuldakiler pek anadoluya gelmediği için olsa gerek kültürden ve genel bilgilerden çok kopuklarmış herhalde..özellikle o devirdeki kızlar filan ..neyse yaw acaba gelecek bölümlerd ne olacak?merak ediyorum
sanki dünkü bölüm bana biraz kısa geldi yaw..aaa bitti mi dedim.bu kadarmıydı dedim.pek bi olay olmadı .yani geçmiş bölümlere bakacak olursak dizi çok yavaş ilerlemeye başladı acaba bilerek mi yapıyolar yoksa diziyi sırf uzatmak için mi?inşallah bildikleri bişeyler vardır senaristlerin filanda ondan böyle pek bi olay olmuyodur..ya uf neler olacak acba ailerleyen bölümlerde ?necdet canı mya çok üzülecek..bir de şey dikkatimi çekt yasemin yeşil bir bavulla trene bindi ama kıbrıscıka gittiğinde elinde bavul filan yoktu nedemk bu şimdi?allah allah anlamadım..mantık hatası mı yoksa bilerek mi yappıldı ?yani yasemin oraya kalmaya gitedi onu biliyorum .belki de bavulunu anakraya yollamıştır arkadaslarıyla ..eve tböyle olabilir...
allahım ne olur rüya gibi bir kız ver bana ilerde.o ne tatlı şey ya..bu yaşta nasıl bir oyunculuktur böyle.afferin ya..zaten düünnyaaaa güzeli birde çok şirin.evet haddinden fazla geveze bi bücür .çok konuşuyo ama cidden çok güzel ya.sanki rol yapmyo da sahici annesi babasıyla konuşuyomuş gibi...çok akıllı oldugu zaten gözlerinden belli cingibi bakıyor..yerim ben onu..işte ne güzel oyuncu seçimi yapıyolar.küük oyuncular bile rolllerini nasıl da benimsiyolar..bayılıyorum şu kız<a ya ..bende ondan bir tane alayıııııım lütfeeeeen....
işte böyle benim tek üzüntümnecdete.yazık canım benim naasılda çiçek almıştı yasemine.resmen teşekkür ediyordu gitmediği için. heleki o kahvaltı masasındaki bakışmaları falan..çok yaktı içimi...çok üzüldüm..
ama bölüm her zmaanki gibi güzeldi...keşke şöyle 3 saat filan sürse ne oluırdu...
askasurguncu 07-04-07, 09:32 ya simdi yasemin ne yapacak ahmeti ambulans gelip goturecek aylayi
gorecek orda aylanin tepkisini cok merak ediyorum son yasemin ve ahmeti yanyanda gorunce yasemine neler yapmisti pastanede :icon_whis
ben artik yasemin ve ayla danda dayak sahnesi bekliyorum hastaneyin içinde bunlar sacbas kavga ediyorlarmis :img-hyste :img-hyste ay diziye biraz renk katarr:img-hyste
ben bi yaş daha büyüğüm sinemcim sendennn:hıh
niye komik geliyomuş söylediklerim canımm...
yalan mıı..memet çok zayıf duruyor besleyelim biraz dedim kötü mü dedim:icon_whis
mukocum sinem bana kırılmaz kanımca..
takıldığımı biliyodur oo:icon_whis
hem onla uğraşmayınca tadı çıkmıyor ki buranınn:icon_whis
ay kopardın beni 1 yaş mı?vallahi çok büyükmüşsün.ben sağa abla diyeyim o zaman.:img-hyste
oldu adamı şişko mu yapacaksın?bence gayet iyi görünümü.çok istiyorsan sen kilo al. :hıh
bence ahmetle ayla çok ii olur sonuçta aylanın hiç bir fırsatçı durumu olmadı kız yardım için oraya gitti ve hiç lüzumsuz bir hareketi de yok yok işte ahmetle daha fazla zaman geçiriyim onun gözüne gireyim gibi bir davranışını ben hisetmedim hatta ahmetten biraz çekiniyo bile aslında yasemin gelmeseydi çok ii olurdu şimdi aylayla ahmet nasıl yakınlaşacak ya
valla ben diziyi anlamıyorum..resmen solcuları göklere çıkartıp sağcıları yerin dibine sokmuş,ne bu şimdi?sağcıları kötü tipli,dağdan inme gibi göstermelrr,solcuları iyi aile çocukları gibi göstermeer... eğer dizi biraz daha böyle giderse siyasi propagandaya dönüşecek..madem tomris hanım bir dönemi anlatmaya çalışıyor ozaman objektif bir şekilde anlatsın...yok sağcılar vurdu kırdı yapıyomuş,şiddete başvuruyomuşda solcuların eli armut mu topluyo acaba?onu sormak lazım ....o zaman tüm kavgaların sebebi sağcılar oluyor herhalde.ha güliM bari..aman neyse zaten bu aralar siyasi olarak hiç iyi bir şekilde anlatmIyolar diziyi..ilk kez dün deniz açıkladı sonunda kendinin DENİZ GEZMİŞ OLMADIGINI...kendi okulunda bir deniz gezmiş varmış onla karıstırılıyomuş...
bu sölediğine katılıyorum canım.... gerçekten bu bölümde çok taraflı davrandılar.. sonuçta ince bir konu dikkatli davranmaları gerekiyordu umarım ilerki bölümlerde düzeltirler...zamanında iki tarafta birbirinin canını yakmış.. ama burda solcular iyi aile çocuğu sağcılar "tüü kaka" oldu yani...
ayrıca ben yaşarın çileyi kötü niyetle verdiğini düşünmüyorum... sonuçta bir şiir kitabıyla beynini yıkayacak değil..
bilmem ben bi yaş falan..
sonuçta reşitim:hıh
ben ne alacam-memet kilo alsın biraz..
ailecek kahvaltı ederlerken acıdım haline vallaa..
fukaraa gibi duruyo öbürlerinin yanında...
sen bilirsin tabi canım..:hıh
ben yaşara bakarım yani ilgilendirmiyo onlar beni:hıh
düşünende kabahat:icon_whis
ya şimdi diziyi bikere daha izliyorum ve yine ağladım..tabi o ilk 8 -10 dakikasında ağlamıştım dün..yine o sahnelerde ağladım..ya okan yalabık süper bi oyuncu..dikkat ettiyseniz yaseminin gitmeine izin verdi. gitsin diye odaya girdi..sonra çıkıp rğyanın odasına gitti ya ..anaaam dedim gittilermi yoksa dedim bende.sonra necdet rüyayı ve kahvaltı sofrasını görünce rüyaya nasıl sarıldı ay çok güzel ve acıklyıdı be...bide şeyde koptum heni sofraya oturdular yarüya necdetin kucağındaydı..nasıl sarıldı necdet rüyaya .yasemin öyle bir nakıyo ve rüyayı öyle bi tutuyodu ki:" kızımı benden çalamassın sana vermem."der gibi bakıyodu yasemine..ama sonrada resmen teşekkür yemeği ne götürdü yasemini..aksamki konuşmalarıda çok hoştu...yasemin bile bile niye diyo ki aşık olduguna nooldu diye?emin olmak için soruyo necdetin yarasını deşiyo garibimin.ve yaseminin bir kere daha ne denli bencil oldugunu gördüm 6 yıl sonra aklına gelniş necdetin aşık oldugu kıza ne oldugu..onuda teo söylediği için soruyo eğer o kızın kendisi oldugunu bilmeseydi daha sormazdı yasemin.senin hayatını bencilce işgal ettim dedi.çok şükür anlayabildi necdetin onlar için ne fdedakarlıkta bulundugunu..
merak etme ben onu düşünürüm.sen kendi işine bak.onun durumu gayet iyi.benim gibi ne güzel formunda.:icon_whis
al sen yaşarını sev. :hıh
severim canımm..
neyse bu iş bitmedi bak burdaa:icon_whis
çıkışta görüşelim:img-hyste
ben çıkıyorum şimdi..
reşit bi insan olarak sorumluluklarım varr:hıh
bence dizide eskisi gibi bir güzellik yok
bu kadar kısa bir sürede nasıl bu kadar değiştirdiler anlamış değilim
git gide aşk oyununa benziyor sonu
aradan yıllar geçmeler,hamile olduğu için evlenmesi ve hastayken çocuğunu itiraf etmesi
Bide bnce de okadr büyük aşk değil
doğru aylaylada irlikte olmasını pek istemiyorum ama yasemın o kadar da sevmiyor sanırım
ahmetı gördüğünden beri hiç ağlamadı,acısı gösterilmedi tabi o mektup okuma sahnesini saymazsak
aradan yıllar geçmeside büyük bir saçmalıktı bence
ama dizinin diğer aşkları içinde izlenmeye değer umarım
bu sölediğine katılıyorum canım.... gerçekten bu bölümde çok taraflı davrandılar.. sonuçta ince bir konu dikkatli davranmaları gerekiyordu umarım ilerki bölümlerde düzeltirler...zamanında iki tarafta birbirinin canını yakmış.. ama burda solcular iyi aile çocuğu sağcılar "tüü kaka" oldu yani...
ayrıca ben yaşarın çileyi kötü niyetle verdiğini düşünmüyorum... sonuçta bir şiir kitabıyla beynini yıkayacak değil..
emoss ya özledim seni ne var neyok?hayat nasi gidiyii?tabi canım valla biz ışıka saf filan diyoruz ama bayaaa akıllı kız aslında...ailesi sonuçta sağcı..sağ bir görüşle yetişmiş bir kız..denizse tam delilik çağlarında ..walla ışık yaşarla yakınlaşırsa deniz talan eder onları:img-hyste hem anlamıyorum öcümü bu ayol nie karısıyolarkı ışıkla yaşara..gerçi o zamanlar işte tek konu siyasetti..türkiyenin karanlık dönemleriydi..o yüzden bunların olması çok doğal..insanlar karşıdaki insanlara bir birey olarak deilde sağcıu solcu diye yaklasıyorlardı..aslında ışık olaya tarafsız yaklasıyor .bu bakımdan belkide en akıllıları ışıktır..
yahu ben şunu anlamadım bu bölümde yaseminin makyajımı desem cildimi desem bi garip geldi bana..yer yer kırısıklıklar çarptı gözüme..cildi deforma olmuş gibiydi..makyajdanmı yoksa kameradan mı analamdım ..yoksa bilerekmi öyle yaptılar ?yazık çökmüş garibim (!)oh olsun ooh...
merak etme yıııvruum ben her zaman sana karşılık vermek için hazırım. :hıh
aman yesinler sorumluluklarını.:icon_whis
sen hep sev yaşarcığını.:icon_whis
yaşar ne yaşar ne yaşamaz...:img-hyste
Bence hs'de en iyi oynayan oyunculardan biri Laleyi oynayan kız. küçücük rolü var ama çok iyi dolduruyor. çok daha karızmatık.. belkı aylayı o oynasa aylayı sevebılırdım bıle. tıpınden mıdır bakıslarından mı bılmıyorum. iyi insan cici kız havası yok. tehlıkelı bakıyor. aylayı oynayan kısı. neydı adı nergıs mı?
vall ozellıkle antıpatık dursun dıye sectılerse onu bılemem.. Laleyı oynayan kıza bıraz rol yazın senarıstler. teoyla olmasın ama.. mehmetle olsun burdakı kızlar uzerıme cullansın.. Dövsünler beni :img-hyste
Ahmetın halası mehmetten buyuk gozukuyor. görünüş olarak laleye daha yakısmaz mı? ben kacıyorum. yakalayamazsınız benı... sofa
ben her yerde yakalarım seni. :img-pilot
tabiki laleye uygun değil.de get ya beni kızdıramazsınız.boşuna uğraşmayın.:icon_whis
Öff Yasemin öfff bunca yıl Ahmet acı çekti birazda Necdet çeksin.Ahmet Aylayla evlenmesin.Meyra Necdetle olsun.Yaseminde Ahmetle evlensin.Rüyayada alıştıra alıştıra söleyin olsun bitsin.
SELAMLAR
kizlar yazdiklarinizi okurken sasi olacam bir sey degil,az yazin guzelerim benim:img-yes:
ayy o teo maydanozunu varya kokunden koparacagim pis teo
yine dun aksam akil hocaligi ustundeydi,necdetin ankara gitmesinin tek sebebi teo birde demezmi 2,3 gun basbasa gecirirsiniz(esas ben sana tekme tokat girisecegim maydanoz teo delirttin beni dun gece(ruyamda teoyu dovuyordum vallahi):img-hyste :img-hyste
saygilarimla
Öff Yasemin öfff bunca yıl Ahmet acı çekti birazda Necdet çeksin.Ahmet Aylayla evlenmesin.Meyra Necdetle olsun.Yaseminde Ahmetle evlensin.Rüyayada alıştıra alıştıra söleyin olsun bitsin.
ya o yeni gelen kız meyra diilki.esmer bi şiy bu yeni gelen..meyra açık tenliydi..eh bu kızdan sonra bir de meyra girecek diil diziye dimi?o zmaan çok saçam olur.necdete seçip beğenip almak düşer ozaman:img-hyste :img-hyste girmesin ya ozaman necdet bu kadar kız içinde kafayı yer zaten yasemini beklemek canına tak etti valla o kız senin bu kız benim etrafda heba olur garibim...aman üff ya annem dediki bu yeni gelen kız teo ya aşık olur dedi.valla benim de kafama yattı çirkinde diil.teo da kendi çapında yakışıklı sonuçta..belki senaristler de annemin düşündüğünü yapar belli mi olur?valla bu gazetelere ve basına gvenim kalmadı..özgür özberk girecek dediler girmedi,meyra girecek ddiler girmedi.defne deniz gezmişin sevgilisi olacak dediler da olmadı..valla ne duyarlarsa onu yazıyolar olmadı uyduruyolar dolayısıyla necdetin başka bir kıza aşık olacağıda yalan bi haber olabilir arkideşler...
askasurguncu 07-04-07, 10:07 Öff Yasemin öfff bunca yıl Ahmet acı çekti birazda Necdet çeksin.Ahmet Aylayla evlenmesin.Meyra Necdetle olsun.Yaseminde Ahmetle evlensin.Rüyayada alıştıra alıştıra söleyin olsun bitsin.
canim ahmet ve yaseminin kavusmasi imkansiz baksaniza senaristler artik aylayi bize sevdirmeye calisyorlar ahmet aylaylan evlenecek zaten dizinin ismindende belli hatirla sevgili bunlar bir daha asla kavusamiyacaklar
eski bolumleri ozledim :icon_sorr
ya bu mehmet çok mu çökmüş bana mı öyle giliyi ne iş ya?hiç de deniz onun yavrusu gibi durmuyo..resmen mehmet oğlan çocuguna dönmüş..niye anlamadım..öyle mi olması gerekiyo canım?azıcık kendine çeki düzen versin kendi ve sevimin geleceği için..spnra sevim beğenmez mehmeti..ayıp mehmet ayı..bak kendine biraz..süreklidergide sigara dumanı arasında kala kala yaşlanmışsın ..biraz çık temiz hava al..o bıyıkları da kes.. bak kendine biraz .acil durum..yoksasevim evlenmez seninle..ya bu senaristler biraz bu karakterler içinde bişeyler yapsalar ya sürekli necdet yasemin ahmet olmiyi böyle ..şunalrıda bi başgçz etselerdi iiyi olurdu:happy0064 :happy0064
bana neden mehmet çökmüş gibi gelmiiiyyy ya?:img-help:
bende onu diyorum işte diğer karakterlere de biraz ilgi gösterseler süper olacak.rızayla nezoşu da az gösterdiler bu bölümde.:icon_sorr
asıl harikalar yaratanları arka plana atiiyyler.:icon_sorr
:img-hyste :img-hyste ruyanda teoyu dovuyirdun ha :img-hyste
ASAKASURGUNCU canim
valla teoya dun geceizlerken o kadar kil oldumki ruyama bile girdi teo maydanozu(vallada oyle bir vuruyordum ki yapma yaa diyordu banaaa,malum aksaganindan dolayi ):img-hyste :img-hyste
saygilarimla
crazygirl7500 07-04-07, 10:19 selamlar;
ilkk önce belirtmek istediğimm dün okan yalabık oyunculuğunun doruklarındaydı helal olsun dedirtti walla kendine:img-wink:
ben hem ahmet hem necdetçiyim yani şöyle söylemek gerekirse karar weremiorum ikisininde mutlu olmasını istiorum
yaseminede sölicek bi laf bulamıorum bazen çok kızıorum bazende acıyorum walla ne bilim işte değişik bi durum:icon_whis
necdetin çok mutlu olmasını istiorum çnkü gerçekten hak ediyoo düşünün o olmasaydı o şirin dadlı rüyacık dünyaya bile gelemicekti:( :( rüya hep onda kalsınnnnnn
ahmet de zawallım napsın yaseminin ağzından çıkacak tek söze bakıyo oda mutluluğu hakediyo ama ne bilim ayla bana çok itici geliyo belki oynayan kişinin görüntüsü bakışları bana kötü geldiğindendir:icon_conf :icon_conf
bazılarınız gibi bende şu sağcı solcu olayına katılıorum biraz daha objektif bakılsa bu olaya çok daha iiiyi olur:good:
:img-hi: :img-hi:
askasurguncu 07-04-07, 10:23 selamlar;
ilkk önce belirtmek istediğimm dün okan yalabık oyunculuğunun doruklarındaydı helal olsun dedirtti walla kendine:img-wink:
ben hem ahmet hem necdetçiyim yani şöyle söylemek gerekirse karar weremiorum ikisininde mutlu olmasını istiorum
yaseminede sölicek bi laf bulamıorum bazen çok kızıorum bazende acıyorum walla ne bilim işte değişik bi durum:icon_whis
necdetin çok mutlu olmasını istiorum çnkü gerçekten hak ediyoo düşünün o olmasaydı o şirin dadlı rüyacık dünyaya bile gelemicekti:( :( rüya hep onda kalsınnnnnn
ahmet de zawallım napsın yaseminin ağzından çıkacak tek söze bakıyo oda mutluluğu hakediyo ama ne bilim ayla bana çok itici geliyo belki oynayan kişinin görüntüsü bakışları bana kötü geldiğindendir:icon_conf :icon_conf
bazılarınız gibi bende şu sağcı solcu olayına katılıorum biraz daha objektif bakılsa bu olaya çok daha iiiyi olur:good:
:img-hi: :img-hi:
ya zaten ben artik kime aciyacagimi anlamadim nejdeti sevmem ama onun durumuna aciyorum ahmet zaten aciyorum yasemine aciyorum aylayada artik aciyorum sozun kisasi hepsine aciyorum :icon_whis aylayi sevmeyen ben dun cok begendim yasemini seven ben dun sinir krizleri gecirdim :icon_whis
garibim aylanın bişey yaptığı yok ki sinir oluyorsunuz. :icon_whis
ahmet neden ölsün canım?allahım yııırabbim :hıh
ben canseli izlemek istiyorum hep.:img-in_lo
askasurguncu 07-04-07, 10:25 ahmet koleradan ölsün yasemin ona olan aşkından ölsün rüyada necdete kalsın mutlu mesut yaşasınlar.
zaten kavusmiyacaklarsa ikiside olsun:icon_sorr
yaseminde ahmete ama birsey unutuyorsun yasemin olurse nejdet yasayamaz
crazygirl7500 07-04-07, 10:28 ya zaten ben artik kime aciyacagimi anlamadim nejdeti sevmem ama onun durumuna aciyorum ahmet zaten aciyorum yasemine aciyorum aylayada artik aciyorum sozun kisasi hepsine aciyorum :icon_whis aylayi sevmeyen ben dun cok begendim yasemini seven ben dun sinir krizleri gecirdim :icon_whis
gerçekten haklısın insan ne yapacağını neye inanacağını şaşırıyo:img-in_lo
sonuna kadar sade ve sadece RÜYA diyorumm
walla o yaseminden bile akıllı gözüküyo bana
resmen tam bi büyümüşte küçülmüş:img-heh: :img-wink:
emoss ya özledim seni ne var neyok?hayat nasi gidiyii?tabi canım valla biz ışıka saf filan diyoruz ama bayaaa akıllı kız aslında...ailesi sonuçta sağcı..sağ bir görüşle yetişmiş bir kız..denizse tam delilik çağlarında ..walla ışık yaşarla yakınlaşırsa deniz talan eder onları:img-hyste hem anlamıyorum öcümü bu ayol nie karısıyolarkı ışıkla yaşara..gerçi o zamanlar işte tek konu siyasetti..türkiyenin karanlık dönemleriydi..o yüzden bunların olması çok doğal..insanlar karşıdaki insanlara bir birey olarak deilde sağcıu solcu diye yaklasıyorlardı..aslında ışık olaya tarafsız yaklasıyor .bu bakımdan belkide en akıllıları ışıktır..
yahu ben şunu anlamadım bu bölümde yaseminin makyajımı desem cildimi desem bi garip geldi bana..yer yer kırısıklıklar çarptı gözüme..cildi deforma olmuş gibiydi..makyajdanmı yoksa kameradan mı analamdım ..yoksa bilerekmi öyle yaptılar ?yazık çökmüş garibim (!)oh olsun ooh...
ben seni özledim canım... ayrıca ışık için dediğinde doğru... şuan iki arada kalmış durumda... biraz saf gibi görünebilir ama ailesinde iki taraftan insanı barındıran mantıklı insanlar bulunduğu için duruma tarafsız bakabiliyo..
diziyi izleyince o dönemdeki arkadaşlıkları daha iyi anladım.. özellikle geçen bölümde deniz yaşar için bu senin arkadaşın sağcımıymş dediğinde harun suratındaki ifade korkunçtu bence.. evet arkadaşım sağcıymış dedi ve eylemden sonra eve geldiklerinde o artık benim arkadaşım değil demesi o zamanlardaki ikilemlerin gençlerin hayatına nasıl etki ettiği belli oldu... arkadaşlıkları sadece siyasi görüşler belirler olmuş...
ben rüyayıda istemiodum aslında ama görrünce birazcıkın vazgectim
yani dizinin ilk bölümleri ne kadr güzel ve masumcmcaydı
ama şimdi pekte eskisi gibi neşe yok
ahmet koleradan ölsün yasemin ona olan aşkından ölsün rüyada necdete kalsın mutlu mesut yaşasınlar.
sevimli.girl
canim neden amed olsunki
aa zaten ne geliyorsa amedin basina geliyor nayirrr nolamaz amed olemez
yasmine sozum yok olebilir
ama gonlum ruyanin gercek babasi ahmetle beraber buyumesi,onunla beraber yasamasi yonunde
senelerdir hakki olmadi halde neco sevdi,buyuttu zaten yeter necooo:img-pilot
artik sira amedin:img-wink: :img-wink: gercek babasi olarak:good:
saygilarimla
selamlar forum ahalisi...
dün geceden beri yazdığınız mesajların hepsini okumama imkan yok..
gözlerimi bozma niyetinde değilim çünkü...)
ama gözüme takılanlar oldu ve cvp vermesem olmaz...)
Ya Emine niye çıkmadı bu bölüm :(:( ben çok seviyorum onu çok sempatik
bende çok sefiyom ama bu bölümde çıkmadı hakketten bence rıza amca ve ailesinin yemek sahnesinde oda olmalıydı..
Nejat işler hiç tip olarak benzemiyorlar ama...
nejata o rol çok yakışır düşünüyorum da... Çok güzel olurdu gerçekten ama hiç benzemiyor yahu...
nejat? hihoahhahaha yuh artık...))
arda esenden bahsetmişiniz bence oda gştmez...
bence en iisi özgür özberk ama bence deniz gezmiş v-canlandırılmayacak...
yaşar sirserisinden bahsediyorum. :hıh
asabımı bozdu bu bölümde. :hıh intikam almam lazım.:img-pilot
sinemmmmmmmmm bana bak yaşarın ağzını burnunu dağıtma...))
vurulcaklar listesine onu eklemeyin arkidişler.....))
ya sinemcim ne zararını gördün yıvvrummm?
neyse ben kimsenin zevkine karışmayım sizde benimkide karışmayın yoksa ben sizin ağzınızı burnunuzu dağıtırım...))
Ben bu bücürüklerden(gerçi bücürlükleri de kalmadı ama ağız alışkanlığı:icon_whis ) en çok denizi sevdim...
Bu erkeklerin değişmesi gerektiği yer de çok güldüm. Deniz tabağı kırınca Rıza, denizin değişmesi baya gürültülü olacak galiba, dedi ya koptum orada:img-hyste Ama çok sevimli gerçekten Deniz...
Defneye de baya baya aşık...
Ama Defne de bir şeyler var mı??
İşte orası meçhul...
hehe dün gece çok komikti onlaraya youtubedan bi daha izlecem o sahneyi))
bence denizdede bişiler var ama kız soğuk olduğu için çaktırmıyo...
Bende bir isim atayım bari ortaya Timuçin Esen nasıl?:)
melalim noluyoooo?:))
herkes fun olduğu birinin oynamasını istiyo kanımca?:img-hyste
benim fun olduğum biri var şimdi izmi atsam ortaya yer yerinden oynar o yüzden hiç sölemeyim:))
melalim sende söleme yok seni tenhada kıstırıp ağzını burnunu dağıtırım:img-hyste
nil ne demek ne zararını gördün ki?daha görmedim ama konuşmalarından göreceğimi anladım.dağıtırım hiç acımam valla.kankamı bile dinlemem bu konuda.:icon_whis
Evet Kesinliklee Katılıyorumm :happy0064 Bu Arada Dünkü Bölümde Pasta Beğenmeyen Kıza Aşık Olmayacak Mı Necdet?
askasurguncu 07-04-07, 10:41 sevimli.girl
canim neden amed olsunki
aa zaten ne geliyorsa amedin basina geliyor nayirrr nolamaz amed olemez
yasmine sozum yok olebilir
ama gonlum ruyanin gercek babasi ahmetle beraber buyumesi,onunla beraber yasamasi yonunde
senelerdir hakki olmadi halde neco sevdi,buyuttu zaten yeter necooo:img-pilot
artik sira amedin:img-wink: :img-wink: gercek babasi olarak:good:
saygilarimla
bende soyle diyegim o zamn nayir nolamaz ada yasmini olmesin mg-yes:
aslinda kimse olmesin biz boyle izleriz artik dizinin sonuna kadar :good:
aaaaaaa aklıma deniz gezmiş için bi oyuncu geldi... korel cezayirli nasıl... yasemin (yamisis) ni dersin kıss hoş olmazmı??????
askasurguncu 07-04-07, 10:43 Evet Kesinliklee Katılıyorumm :happy0064 Bu Arada Dünkü Bölümde Pasta Beğenmeyen Kıza Aşık Olmayacak Mı Necdet?
olacak galiba yakisiyorlar nejdet ile o kiz :img-yes:
keske aylayada birini bulsalar o zaman ahmet ve yasmin belki kavusurlar ama nerde :icon_whis
olacak galiba yakisiyorlar nejdet ile o kiz :img-yes:
keske aylayada birini bulsalar o zaman ahmet ve yasmin belki kavusurlar ama nerde :icon_whis
Aylada Evde Kalsın Canımm :img-hyste
Bide Forumda Okuyorum "şu ölsün,bu ölsün" Yazmışlar En İyisi Herkes Ölsün Sadece Rüya Kalsın Ben Onuda İzlerimm :happy0064
Ya kimse ölmesin arkadaşlar Necdet o kızla yakınlaşır en az 5 bölüme kadar artık:img-hyste
Ahmet de Ayla falan olaylarına girecek zaten bence bu sezon finalinde Ahmet Rüya'yı öğrenecek öyle final yapacaklar biz de 3 ay gebericez meraktan:img-hyste
evet kimse ölmesin.:img-in_lo
ama beren diziden çıkabülür tabi.ona bi diyeceğim yok.:icon_whis
ben o kara kızdan pek hoşlanmadım.şeytansı ve şehvetli bakışları var.korkulur öylelerinden... :icon_whis
andromeasiren 07-04-07, 10:52 Ya kimse ölmesin arkadaşlar Necdet o kızla yakınlaşır en az 5 bölüme kadar artık:img-hyste
Ahmet de Ayla falan olaylarına girecek zaten bence bu sezon finalinde Ahmet Rüya'yı öğrenecek öyle final yapacaklar biz de 3 ay gebericez meraktan:img-hyste
yakınlaşacağını hiç sanmıyorum necdetin kıza bakarken ki ifadesini görmedin mi??bi şey hatta o sahnede ama unuttum..
bende soyle diyegim o zamn nayir nolamaz ada yasmini olmesin mg-yes:
aslinda kimse olmesin biz boyle izleriz artik dizinin sonuna kadar :good:
askasurguncu canim
ama yasmin her zaman amedi yari yolda birakiyor ya,insan sevdigine bunu yaparmi,amedetede yazik beaa
tamam kimse olmesin(pardon teo olebilir,sizce mahsuru varmi?)
elimiz mahkum zaten sezon sonuna kadar yasmine kizsakta,necoya kizsakta,teo ya kizsakta izleyecez artik:img-wink:
saygilarimla
yakınlaşacağını hiç sanmıyorum necdetin kıza bakarken ki ifadesini görmedin mi??bi şey hatta o sahnede ama unuttum..
Ya Necdet tırstı bana da öyle baksalar ben de tırsarım normal olarak ama kesin yakınlaşacaklar yoksa ne alaka girsin diziye Teo için mi girdi yani??
ben o kara kızdan pek hoşlanmadım.şeytansı ve şehvetli bakışları var.korkulur öylelerinden... :icon_whis
Olmaaazz Beren Süper Bence :icon_sorr Hem O Çıkarsa Rüya Anasız Kalır Sonra Nası Böle Resimler Yapcakk:icon_whis Kızını Anasından Ayırıyonuz Canilerr :img-hyste
sinemcigim
valla kimselr olmesin(tabi teo olebilir)
valla dedigin gibi o kara kizdan ben bile urktum,o kiz varya tam seytana pabucunu ters giydirenin tekine benziyor,necoyu resmen ayakta yedi beaa
pabucumun memediiiiiiii(anladin sen):img-wink:
saygilarimla
beren mi süper?!:icon_whis
aman yesinler öyle anayı...:icon_whis
ama onun dışındakilere bitiyorum.:img-in_lo
anladım tabi :)
papucumun meemedi :img-in_lo
askasurguncu 07-04-07, 10:57 askasurguncu canim
ama yasmin her zaman amedi yari yolda birakiyor ya,insan sevdigine bunu yaparmi,amedetede yazik beaa
tamam kimse olmesin(pardon teo olebilir,sizce mahsuru varmi?)
elimiz mahkum zaten sezon sonuna kadar yasmine kizsakta,necoya kizsakta,teo ya kizsakta izleyecez artik:img-wink:
saygilarimla
canim bana helin soyle bilirsinn askasurguncu cok uzun olii:img-hyste
teo olse mahsuru yok olsun zaten onun pek katkisida yok diziye sadece nejdete sacma sapan fikirler veriyor:icon_whis
teo olse mahsuru yok olsun zaten onun pek katkisida yok diziye sadece nejdete sacma sapan fikirler veriyor:icon_whis
heheheh ya taktınız Teo'ya adam ne alaka ölsün şimdi ya koptum:img-hyste :img-hyste
Miting'de arada kalırmış ezilip ölürmüş falan:img-hyste
askasurguncu 07-04-07, 10:59 beren mi süper?!:icon_whis
aman yesinler öyle anayı...:icon_whis
ama onun dışındakilere bitiyorum.:img-in_lo
anladım tabi :)
papucumun meemedi :img-in_lo
evet sinem sen begenmesende beros super
beros her rolu artik rahatlikca oynaya bilir :happy0064
askasurguncu 07-04-07, 11:01 heheheh ya taktınız Teo'ya adam ne alaka ölsün şimdi ya koptum:img-hyste :img-hyste
Miting'de arada kalırmış ezilip ölürmüş falan:img-hyste
ama gercekten teo gereksiz yapti tek sey oraligi karistirmak sanami kalmis nejdete akil verip git yasemine supriz yap halahala sanki bimi yasmin ahmeti sevii:img-hyste
andromeasiren 07-04-07, 11:01 Ya Necdet tırstı bana da öyle baksalar ben de tırsarım normal olarak ama kesin yakınlaşacaklar yoksa ne alaka girsin diziye Teo için mi girdi yani??
hani meyra girecekti??bu kız hiç necdetlik diil necdet yasemin gibi çocuksu,kıpır kıpırr kızları seviyor...ama bu..bu.. başka bişe
teo için girmiş olmasına sevinirim doğrusu..yazık necdete cnm
ama gercekten teo gereksiz yapti tek sey oraligi karistirmak sanami kalmis nejdete akil verip git yasemine supriz yap halahala sanki bimi yasmin ahmeti sevii:img-hyste
Adama ne bilsin Ahmet'in kolera olup Yasemin'in onu görmeye gittiğini adam ortaya atıyor fikir işte tipi güzin albla bu vatandaş:img-hyste
Türkçesi de baya düzeldi taktir ediyorum arkadaşı:img-hyste
hani meyra girecekti??bu kız hiç necdetlik diil necdet yasemin gibi çocuksu,kıpır kıpırr kızları seviyor...ama bu..bu.. başka bişe
teo için girmiş olmasına sevinirim doğrusu..yazık necdete cnm
Meyra girecek dediler ama yalan haber zaten çoğu...
Valla Necdet ne tip kızları seviyor bilmeme ama Necdet kıpır kıpır bir tip değil zaten hem Yasmişin kıpır kıpırlığı mı kaldı alla aşkına ya:img-hyste
yaf 2 dakka arkamı döndüm doldurdunuz sayfaları gene:img-hyste
nil ne demek ne zararını gördün ki?daha görmedim ama konuşmalarından göreceğimi anladım.dağıtırım hiç acımam valla.kankamı bile dinlemem bu konuda.:icon_whis
pişt bana bak kız:))
sen git ağzını burnunu dağıt bana ne ben zaten siyaset denen şeyden anlamıyorum bide reşit olduk bu sene ilk defa oy vercem neye vereceğimide bilmiyom:img-hyste
aaaaaaa aklıma deniz gezmiş için bi oyuncu geldi... korel cezayirli nasıl... yasemin (yamisis) ni dersin kıss hoş olmazmı??????
ay lütfen yapmayınnnnnnnnnnnnn:img-help:
lütfen lütfen adamın benzeyip benzemediği konusunda hiç bi fikrim yokta o adamın sesine tahammülüm yok lütfen onu seçmeyin))
bende sevmedim o kızı yani evt ii güzel kızda bakışlarını sevöedim:))
vurulcaklar listesine biri daha eklendi:))
vuslat abla mematiye selamımı iletiver bacım:img-hyste
askasurguncu 07-04-07, 11:05 Adama ne bilsin Ahmet'in kolera olup Yasemin'in onu görmeye gittiğini adam ortaya atıyor fikir işte tipi güzin albla bu vatandaş:img-hyste
Türkçesi de baya düzeldi taktir ediyorum arkadaşı:img-hyste
ama ne fikir ya artik kendi meseleriylen ugrasin biraksin nejdetide
laleylen ugrasin yoksa laleyi kaptiracak birine kendi oyle tek basina kalacak ben nejdete kiziyorum ya ne olsa gidip ona anlatiyor :icon_whis
ohh be nihayeten soracam soramiyorumda:icon_sorr isminizi
askasrguncu yazacam diye canim cikiyordu:icon_sorr saolasin bea helinim
teo olsun valla hic bir katkisi yok sadece akil hocaligi disinda (kelin ilaci olsa aslinda basina surermis,teonunkide oyle aslinda necoyaa akil verene kadar kendine bir laleyi bile ayarlayamayan beceriksiz maydonuzun teki(tizzz zamanda vurun kellesini teonun):img-hyste :img-hyste
sinemim pabucumun memediiiii:) :)
saygilarimla
arkadaşlar bazılarınız için kötu bi haberim var
ahmet hafızasını kaybedip aylaya aşık olacakmış ne kadar doğru bilmiyorum ama dizinin fanatiği olan birinden duydum...:(((
ama ne fikir ya artik kendi meseleriylen ugrasin biraksin nejdetide
laleylen ugrasin yoksa laleyi kaptiracak birine kendi oyle tek basina kalacak ben nejdete kiziyorum ya ne olsa gidip ona anlatiyor :icon_whis
Eh Necdet her haltı Teo'ya anlatmayı gelenek haline getirdi artık...
Ya hani bunlar restoranttan dönünce Yasmiş sorguladı ya Necdet'i memnun musun falan o an Yasemin'in gözlerinde Cansel'in bakışlarını gördüm dedim bu kesin niyeti bozdu:img-hyste Sonra birşey olmadı ama:img-hyste
askasurguncu 07-04-07, 11:09 Olmaaazz Beren Süper Bence :icon_sorr Hem O Çıkarsa Rüya Anasız Kalır Sonra Nası Böle Resimler Yapcakk:icon_whis Kızını Anasından Ayırıyonuz Canilerr :img-hyste
canim zaten berosu cikartmazlar dizinin bas rol oyuncusu
aslinda ben seneye cikmasini istiyorum dizi uc sezon surecekmis cok uzun ya ben onu baska projelerde gormek istiyorum :icon_whis
andromeasiren 07-04-07, 11:10 Meyra girecek dediler ama yalan haber zaten çoğu...
Valla Necdet ne tip kızları seviyor bilmeme ama Necdet kıpır kıpır bir tip değil zaten hem Yasmişin kıpır kıpırlığı mı kaldı alla aşkına ya:img-hyste
o konuda haklısın..ama necdet zaten şuan yasemini eskisi gibi sevmiyor bence..bu evcilik oyununu seviyor rüyayı seviyor..birazda yasemini
bende sevmedim o kızı yani evt ii güzel kızda bakışlarını sevöedim:))
vurulcaklar listesine biri daha eklendi:))
vuslat abla mematiye selamımı iletiver bacım:img-hyste[/QUOTE]
nilim canim valla dun aksam o pastanede kizi gorunce ahanda bu kiz kesin yuva yikan tipten,resmen necooooyu ayakta 2 dakkada tepeden asagiya suzdu(resmen bakislariyla yedi beaa canim)valla bu kizi temizletmek sart:img-pilot
aaa selamini iletmezmiyim canim,sen meraklanma 2 hafta sonra kendisiyle randevumuz varda:img-wink: :img-wink:
sa |