Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

şilimsi
09-04-07, 13:50
Teo gibi bir arkadaş allahım düşmanıma vermesin ya...nasıl arkadaş anlamadım..necdetin yaseminle rüyanın gideceğini düşündüğü zaman ne çok üzüldüğünü gördü....ama hala adamı yasemien itiyor...necdet hayatı boyunca bu korkuyla yaşayacak ahmet iyileşip tekrar istanbula gelince necdet onu görünce yine içini korku kaplıcak..hayatı boyunca diken üstünde yaşanırmı...zaten necdete diyecek laf bulamıyorum...valla pes..bu saatten sonra hala yasemin beni sever diye ümit ediyorsa ne diyim..
birde bence ahmetle yasemin hiç beraber olamayacklar yaşlandıklarında bile...bunalrın sinyalleri veriliyor yavaş yavaş..yaseminle necdetin bu bölüm evlilikleri hakkındaki konuşmalarında..yaseminin necdete sen gerçek bir evliliği hakediyorsun demesi beni böyle düşünmeye itti..ayrıca bu evliliği bu kadar uzatmalarınında bununla bir ilgisi olabilir..ileride onların evililiğide gerçek bir evlilik olacakmış gibi geliyor bana...ama neymiş ölene o kadar onlar birbirlerini seveceklermiş...ne yapım böyle sevgiyi....buarada melalim..averaj...konumumu değiştirdim sadece "no necdet no problem"....ayrıca ben aylavyucu olmaya karar verdim...ayla bence ahmeti mutsuz edicek birşey yapmayacak...mutsuz olursa bu ahmetten kaynaklanıcak..ben aylanın ahmeti sıkacağını düşünmüyorum artık...bu bölüm beni buna inandırdı ayla(burdan bir kere daha anlıyoruzki önyargılı olmamak lazım...dizi başladığında aylayı görmeye bile tahammül edemiyordum..ama şimdi dizide en sevdiğim bayan karakter...buna ben bile inanamıyorum)...

en başlarda bende aylaya uyuz oluyodum..yani uyuz olmak değilde yasemin-ahmet aşkını savunduğum için[pehh ne kadar salakmışım..!] ayla bana kara kedi gibi görünüyordu..ama şimdi anladım ki yasemin aylanın tırnağı bile olamaz...evlendiklerinde ayla ahmeti üzmez sanmıyorum bende..araları açılırsa sadece ahmetin soğukluğundan kaynaklanır..çünkü ahmet yasoyu hiç bi zaman unutamıcak kanımca:img-pilot ...
teo çok iyi bi arkadaş olduğunu sanıyo..ama necdeti boş hayallere sürükleyende o!!herşey onun başının altından çıkıyo nerdeyse..gerçi bunlar ilerde boş hayal değilde gerçeğin ta kendisi olursa hiç şaşırmam ama..!
ANTİ-YASEMİN!!
AYLAVYU:):)

cerenimo_
09-04-07, 13:52
walla yaaa ben de merak ediyorum acaba ahmet kendine gelip yasemini görecek mi yoksa halisülasyon gördüğünü falan mı sanıcak... bence ayılsın ve kendisine tekrar niçin ümit verdiğini, tren garında niçin beklettiğini bir bir sorsun...

arzu-başak
09-04-07, 14:01
en başlarda bende aylaya uyuz oluyodum..yani uyuz olmak değilde yasemin-ahmet aşkını savunduğum için[pehh ne kadar salakmışım..!] ayla bana kara kedi gibi görünüyordu..ama şimdi anladım ki yasemin aylanın tırnağı bile olamaz...evlendiklerinde ayla ahmeti üzmez sanmıyorum bende..araları açılırsa sadece ahmetin soğukluğundan kaynaklanır..çünkü ahmet yasoyu hiç bi zaman unutamıcak kanımca:img-pilot ...
teo çok iyi bi arkadaş olduğunu sanıyo..ama necdeti boş hayallere sürükleyende o!!herşey onun başının altından çıkıyo nerdeyse..gerçi bunlar ilerde boş hayal değilde gerçeğin ta kendisi olursa hiç şaşırmam ama..!
ANTİ-YASEMİN!!
AYLAVYU:):)

bana ayla çok soğuk geliyordu..birde seninde dediğin gibi..ahmet yasemin aşkını istiyordum..aralarına birinin girme ihtimali sinir bozucuydu...ama zaten aralarına ayladan önce necdet girdi...ayla ahmeti mutlu edicek diye düşünüyorum..en azından şuanki halinden binkat iyi olucak...ayla nasıl üzüldü ahmeti öyle görünce sabaha kadar başında bekledi..yasemin hanımda sadece geldi ben geldim ahmet diye üç kere tekrarladı..valla ahmet gözlerini açmayınca yasemin hanım kapris yapıp giderse beklerim yani ben böyle bir hareket yaseminden....zaten yasemin o halde ahmeti bırakıp giderse mümkünse bunlar yıllar sonrada barışmasın zaten....bakalım neler olucak..fragman çıksada görsek....

Muka
09-04-07, 14:16
Ahmet Ayla yla evlense bile , bence Yasemini asla unutmicak

Yasemin caresizce Necdet le evlendi , teklifi yapan da Necdetti ztn , o durumdan bence faydalandi , yaseminin en zayif anini yakaldi , ama yinede cok iyi bir es ve baba olmaya gayret etti , buna dicem yok ztn, necdetin gercekten mutlu olmayi hak ettigini dusunuorum...

Ve Yasemin Ahmet i hala seviyor , ne kadar fazla belli ettirmiyosa bile, ve Ahmet Ruyanin kendi kizi oldugunu anladigi zaman , Yasemine cok kizacak , ve cok hakli olacak, ama o zaman YASEMIN VE Necdet in arasinda birsey olmadigini ogrernir , ve belki de Ahmet Ayla yla evlendigine pisman olacaktir.

Yasemin Ahmete hamile oldugunu soylicekti , ama o an Ahmet in onunla ayrilmak istedigini , dusundu , ve o durumda , caresisce necdet le evlendi , cok buyuk bir hata yapti , ama o an saglikli dusunemedi , ve simdi pisman.

Benim tahminlerim bunlar... ;)

-çisil-
09-04-07, 14:17
aslında başta bende aylaya sinir oluyodum..ama artık sevmeye başladım..nasıl olsa yasemin nejdeti seçti..bari ahmette aylayla mutlu olsun:img-wink: aynı şekilde nejdetide hiç sevmiyodum ama artık dizide en sevdiğim karakterler arasında..o da çok fedakarca davrandı..başta bu fedakarlıklarına uyuz olsamda şimdi gerçekten seviyorum onuda..denizle defneye gelince bence birbirlerine acayip yakışıyolar:img-yes: keşke ışıklada harun birbirlerini ööle sevseler:img-yes: ..........

şilimsi
09-04-07, 14:32
bana ayla çok soğuk geliyordu..birde seninde dediğin gibi..ahmet yasemin aşkını istiyordum..aralarına birinin girme ihtimali sinir bozucuydu...ama zaten aralarına ayladan önce necdet girdi...ayla ahmeti mutlu edicek diye düşünüyorum..en azından şuanki halinden binkat iyi olucak...ayla nasıl üzüldü ahmeti öyle görünce sabaha kadar başında bekledi..yasemin hanımda sadece geldi ben geldim ahmet diye üç kere tekrarladı..valla ahmet gözlerini açmayınca yasemin hanım kapris yapıp giderse beklerim yani ben böyle bir hareket yaseminden....zaten yasemin o halde ahmeti bırakıp giderse mümkünse bunlar yıllar sonrada barışmasın zaten....bakalım neler olucak..fragman çıksada görsek....

fragman evet yaa çıksa bi an önce..meraktan çatlamak üzereyim..yaseminden bende öyle saçma hareketler bekliyorum..yani eğer sergiye gitmeyip ahmetin yanında kalırsa çok şaşırırım..yaseminden beklenmicek bi davranış çünkü..:img-pilot
yaso zaten çoğumuz için bitti ama ahmeti öyle bırakıp giderse hepten yani yok sayarım onu..kıza uyuz oluyorum zaten ne zaman o çıksa hs'de tv yi kapatasım geliyo...
ayla ahmeti mutlu eder mi eder ama bence ahmet aylaya hiç bi zaman yasoya davrandığı gibi davranmaz..
yaa ne kadar yaseminden nefret etsemde yaseminin ahmeti üzeceğini bilsemde ahnetin başkasının kocası olduğunu düşünmek çok tuhaf geliyo bana...yaseminden başkasına "sen benim karımsın" demesi falan kötü yaa ufhh:img-blush

andromeasiren
09-04-07, 15:21

cidden bende yasemin kapris yaparsa şaşırmam..Kıbrıscığa geldiğinde şaşırdı,Ahmet buraya mı gelmiş,yıllarca burada mı yaşamış diye.e ne bekliyodun diyesim geldi..adam senden uzaklaşmak için neler yapmış yinede uzaklaşamamış sen hala Ahmetin değerini anlayamadın..şimdi Ahmet ben geldim dedi ya..gözünü açmadı ben taa nerelerden geldim diye kapris yapabilir..yani o kadar saçmalaştı yasemin..Aylanın Ahmetle evlenmesini şu sebeple isterim birazda Yasemin Hanım görsün sevdiğin insanın başkasıyla evli olması ne demek!!ama Ahmet Aylayla mutlu olmaz..yada ne biliyim hiç böyle uyuşmuyorlar ama Artık Yaseminin ne hali varsa görsün..Necdet de diğer kadını sevsin Yaso dımdızlak ortada kalsın:happy0064

chekirge
09-04-07, 15:25
Arzucum günaydın canım. Geçen bölüm Necdet'e çok üzülmüştüm, Yasemin yalnızca bir mektupla bırakıp gitseydi yine üzülecektim. Ama gitmedi.
Necdet, Yasemin'in evlilikleri hakkında yaptığı konuşmadan sonra hala kendisi ile kalmak istemediğini anlamamış olamaz. Anlamamazlıktan geliyor... Git boşan hem kendin kurtul hemde o... Necdetten beklemezdim bunu. Geçen haftada yazmıştım, Necdetten boşanmasını beklerdim ama Yasemin onu bırakıp gitmeyeceği için evcilik oyununa büyük bir zevkle devam edecektir Necdet diye... Ama sonunda kendisi kötü olacak... Teo'nunda dolduruşlarıyla Necdet hala bir ümit peşinde koşuyor... Ama haftaya ümidi tamamen sönecektir diye tahmin ediyorum. Ankaraya gittiğinde Yasemin'i sergide bulamayacak ve arkadaşı "Kıbrısçık'a gitti hasta bir arkadaşı varmış" diyecek... Necdet yıkılacak ve teselliyi pastanedeki kızda bulmaya çalışacak...

Sana aynen katılıyorum arkadaşım. Etkisiz eleman Teo, son iki bölümdür epeyi faaliyette.
Ada bölümlerinde de Necdet'e gaz veriyordu. Şimdi yine başladı. Necdet Ankara'da Yasemini bulamayınca ümidini kesecek bence. Veee pastaneye gelen kızla yakınlaşmaya başlayacak. Yasemin kızı öğrenince 19. bölümdeki konuşmalarda dedikleri gibi boşanma bile olabilir. Ama geçmiş ola. Bu arada Ahmet, Ayla'yla evlenmiş bile olabilir. Ben Ahmet'in yerinde olsam bir daha Yasemin'in suratına bile bakmam ama seviyor zavallım na'psın.
Ya da Necdet o kızla yakınlaşınca Yasemin yalancı evliliği gerçek yapabilir. Yasemin bu, artık yaptığı hiç bir şey beni şaşırtamaz.

zeyneps
09-04-07, 15:48
Keşke Teo yeni bir arkadaş bulsa arkadaşı da bunu sürekli gaza getirse Lale için Teo'da sonunda hep hayalkırıklığına uğrasa:img-hyste içimin yağları erir valla ...Teo Bey iyi arkadaş böle olunur işte Lale başka biriyle evlenir umarım da görürsün sen gününü:img-pilot ya da Lale'nin babası bu evliliğe karşı çıksın oooooooooooooohhhhhh ne güzel olur sana:good:

andromeasiren
09-04-07, 15:51
bence Teo bi kıza aşık olursa Necdet ve olmayacak aşkı Yasemin hakkında Necdeti gazlama olayına girişmeyecek..adamın işi gücü yok yasemin gitmedi bu nedemek??seni seçti..yok beraber başbaşa tatil yaparsınız..sanane be adam?? yok yok buna bi sevgili bulalım ne bu yaa ben buldum tek suçlu teo:img-hyste :icon_whis

ayrıca Yaşar ve arkadaşları neden dergiye geldiler??bence yerine içine bakmak istediler dergi binasına kötü birşey yapabilirler..yoksa sırf dergiyi alıp okumak ve kendi görüşlerine ne kadar zıt olduğunu görmek için değil..

andromeasiren
09-04-07, 15:53
Keşke Teo yeni bir arkadaş bulsa arkadaşı da bunu sürekli gaza getirse Lale için Teo'da sonunda hep hayalkırıklığına uğrasa:img-hyste içimin yağları erir valla ...Teo Bey iyi arkadaş böle olunur işte Lale başka biriyle evlenir umarım da görürsün sen gününü:img-pilot ya da Lale'nin babası bu evliliğe karşı çıksın oooooooooooooohhhhhh ne güzel olur sana:good:

ya yok ben güzel Laleyi gazlayıcı Teoya vermem..:img-yes: hayal bile kurmasın Laleyle ilgili başka kızı sevsin arkadaşı o konuda gaza getirsin..

zeyneps
09-04-07, 15:56
bence Teo bi kıza aşık olursa Necdet ve olmayacak aşkı Yasemin hakkında Necdeti gazlama olayına girişmeyecek..adamın işi gücü yok yasemin gitmedi bu nedemek??seni seçti..yok beraber başbaşa tatil yaparsınız..sanane be adam?? yok yok buna bi sevgili bulalım ne bu yaa ben buldum tek suçlu teo:img-hyste :icon_whis

ayrıca Yaşar ve arkadaşları neden dergiye geldiler??bence yerine içine bakmak istediler dergi binasına kötü birşey yapabilirler..yoksa sırf dergiyi alıp okumak ve kendi görüşlerine ne kadar zıt olduğunu görmek için değil..

Dergi binasını kurşuna dizebilirler ya da ateşe verirler ayyyyy yapmasın Atılgan'ım benim öyle şey:sad53: o sırada Işık'a bişey olursa ayyyyyyyyyy düşüncesi bile kötü:img-help: ,
Zaten iyice welcome to yeşilçam oldu.....eee Ahmet'de kör olsun tam olsun hatta şarkı söylüyo Ahmet "Allahım kör et beni,Allahım kör et beni!...":img-hyste

andromeasiren
09-04-07, 16:01
Dergi binasını kurşuna dizebilirler ya da ateşe verirler ayyyyy yapmasın Atılgan'ım benim öyle şey:sad53: o sırada Işık'a bişey olursa ayyyyyyyyyy düşüncesi bile kötü:img-help: ,
Zaten iyice welcome to yeşilçam oldu.....eee Ahmet'de kör olsun tam olsun hatta şarkı söylüyo Ahmet "Allahım kör et beni,Allahım kör et beni!...":img-hyste

evet kör olmadıkları kalmıştı..Teo kör olabilir mesela o zaman Allahım niye göremiyorum yoksa kör mü oldum diye düşünmekten..Necdeti gazlamayı bırakır..:img-hyste bu arada kesin kötü bişe olacak dergide..kuşunlanması en iyi ihtimal..yakmasınlar bari(abarttım mı ne??)

Sinem90
09-04-07, 16:10
ya sizin niyetiniz beni delürtmek mi? :hıh
bakıyorum da benim ve çileğimin arkasından bayağı konuşmuşsunuz.komik geldi bana yazdıklarınız.allahım yııırabbim zaten yorgunum bi de yaşar ilgili senaryolarınızı okudum tam delürdüm. :hıh
yaşar bi yaramazlık yapmadıktan sonra ben onu severim.onunla bi sorunum yok şuan.lakin adam gibi durmazsa iş değişir.:icon_whis
ekonomik boy kankam sivim kiraz da olurdu ama o ismi nezoşa verdim.:img-blush
hem ben çileği ve şeftaliyi daha çok severim.hatta yemeden önce koklarım.kokusuna bayılırım.bu nedenle onlara uygun gördüm.:img-blush
çok delüyüm değil mi?:img-pilot
bugünde arkadaşım aklıma bişey soktu.1 mayısta ankaraya gidelim dedi.herhalde doğum günümü ölüm günüm yapmak istiiiyy. :img-hyste yol uzak olmasa okey to diyeceğim ama eve yetişemem.sonra da babam beni tenhada kıstırır.:img-pilot

yamisis
09-04-07, 16:30
bu gazetenin izlediği hatırla sevgili başka bir hatırla sevgili herhalde:img-wink: baksanıza ..ben ceren saat diye birini tanimirem :img-hyste :img-hyste aman boşveerin gülüp geçin arkiler yaw...:happy0064 :happy0064

şu fragman bir an önce gelse ya?***

ya acaba şu pasta yiyen bayan büst şahsiyeti diziye teo içinmi geldi?walla aklıma gelmedi değil .yazık zavallım necdetle yaseminin işine karışmaktan kendi aşksız kaldı :img-blush hiç böyle ömür geçer mi
?
bari necdet ve yaseminden sorumlu devlet bakanı diyelim kendisinine:img-hyste :img-hyste

andromeasiren
09-04-07, 16:41
esmer hatun teo için gelsin:happy0064 :happy0064
süper olur..zati necdetle olmaz o..
fragman bi an önce gelsin ya merak ettim şimdi..acaba Ahmet ve Aylanın yakınlaşması nası olcak??

andromeasiren
09-04-07, 16:46
bu arada Haberde yer alan cansel elçin okan yalabıkla konuşmuyomuş falan ..
cansel elçin gerçek hayatta okadar mutevazı tatlı bi insan ki(katıldığı programlardan biliyorum)ayrıca adam avrupa kültürünü almış yok sette küsmeler bilmemne yalan haber bunlar

şilimsi
09-04-07, 16:51
üff haberler saçmalıktan başka bişey değil..daha isimleri doğru yazamazken olmayan bi aşkı varmış gibi söylemeleri çok doğal yani..beklenir o insanlardan..
ayrıca aynı dizide oynayan her insan rol arkadaşlıyla sevgili olsaydı ooohhooooo yani....
hep çıkan haber bunlar..alıştık artık..bi kere atıyolar iki kere atıyolar sonra baktılar kimse yemiyo susuyolar yani:)..sallayın gitsinn...:img-wink:

şilimsi
09-04-07, 16:57
pastanedeki kızla teo'yu birlikte nasıl düşünebiliyosunuz yaa..birbirlerini öldürür onlar..teo der bu pastaya biraz daha hindistan cevizi..kız der olmaz asıl biraz daha kakao...teo der hayır olmaz bunu çilekli yapıcaz..kız der hayır öyle değil böyle olucak falan haydaa başlamayan bir ilişki anında yerle bir...büyük bi enkaz yani:):)..
yok yok mümkün değil teoyla o kız olmaz..
hem bence yaseminin cezasını çekme vakti geldi..o kızıda necdet için aldılar diziye:img-wink:...

muko88
09-04-07, 17:18
Selamlar...
Arzucum Aylavyucu olmuş...Yasemine kızıp da Aylavyucu olmuş, Aylayı melek görmüş Aylavyucu olmuş...Olsun bakalım...Hayırlı uğurlu olsun Arzucum:)

Sinem, kanka...Ankaraya mı gidecem demişsin, ne edecen yiivruumm, önemli bi iş varsa ben de geleyim:img-hyste Baban seni tenhada kıstırır:img-hyste

bir_adı_yok
09-04-07, 17:20
sevim&yaşar, teo&pastabeğenmeyenkız........
yakıştırmalarınızda süper hani...
pasta müfettişini necdet'ten başkasına yamamayı düşünmeyin.
çünki o necdet'indir ve onun kalacaktır.

averaj
09-04-07, 17:38
arzu-başak canım hadi burda da hoşgeldin aylavyuya diyorum:happy0064 bu da sana özel açılım:img-wink:(ayla yapmaz lafazanlık, arzuya vermez yeni umutsuzluk)

mukocum sende de belirgin izler görüyorum...bilemiyorum yani:icon_whis

arzu-başak
09-04-07, 17:38
Selamlar...
Arzucum Aylavyucu olmuş...Yasemine kızıp da Aylavyucu olmuş, Aylayı melek görmüş Aylavyucu olmuş...Olsun bakalım...Hayırlı uğurlu olsun Arzucum:)

Sinem, kanka...Ankaraya mı gidecem demişsin, ne edecen yiivruumm, önemli bi iş varsa ben de geleyim:img-hyste Baban seni tenhada kıstırır:img-hyste

mukocum merhaba....valla yasemine kızıpda aylavyucu olmadım..eğer öyle birşey olsaydı...daha önce olmam gerekirdi...ama aylayı melek gibi gördüğüm doğru bak...ya ben bile inanamıyorum...dizinin başından beri aylayı inanılmaz soğuk buluyordum..ama iki üç bölümdür çok sevdim ya...ufak bir hareketiyle cezbetti beni arkadaş...hani ahmet aylayı görünce hemen sarıldı işte bu benim çocukluk arkadaşım falan dedi ya....sonra tekrar bakıp seni burda gördüğüme çok sevindim dedi orda ayla hemen bakıp neyse ben gideyim dedi...ordaki o bakışı çekingen hali bana çok sevimli geldi...ne bilim hiç fırsatcılık yapmıyor..hep çekingen..başkası olsa bu zamana kadar neler yapardı...kısacası çok sevdim ben nu aylayı ya...

arzu-başak
09-04-07, 17:42
arzu-başak canım hadi burda da hoşgeldin aylavyuya diyorum:happy0064 bu da sana özel açılım:img-wink:(ayla yapmaz lafazanlık, arzuya vermez yeni umutsuzluk)

mukocum sende de belirgin izler görüyorum...bilemiyorum yani:icon_whis

averajcım çok duygulandım ağlayacağım şimdi..bana özel aylavyu açılımımı yaptın..çok sağol canım....çok güzel olmuş ya...bencede vermeyecek bana umutsuzluk...mutsuzluk....böyle karşılanacağımı bilseydim..daha önce gelirdim yahu....valla bende muko'da birşeyler görüyorum hadi hayırlısı...

fundapehlivan
09-04-07, 17:48
Arzucum çok aylacı görüyorum bu aralar seni??:img-hyste

Aslında bir Ahmetçi olarak benim de aylaya dönmem gerekirdi. Yaseminin onca yaşattıklarından sonra Ahmete...
Ayla da bana göre iyi bir kız... Eskisi kadar da itici gelmiyor...

Ama ben bölümlerce onların aşkını seyrettim ya...
Dönemiyorum Yasemine sırtımı daha doğrusu onların aşkına...

Sonuç olarak Ayla ne olursa olsun Ahmeti mutlu edemeyecek... Belki başlar da... Bir umut, aşkını unuttu zannetmeler...
Ama sonuç aynı...
Sonunda yine Yasemin yine Yasemin...

Burada Aylaya baya üzüleceğim... O gariban umutla evlenecek ama kocasının yasemine olan bakışlarını izlemek zorunda kalacak...

arzu-başak
09-04-07, 17:58
Arzucum çok aylacı görüyorum bu aralar seni??:img-hyste

Aslında bir Ahmetçi olarak benim de aylaya dönmem gerekirdi. Yaseminin onca yaşattıklarından sonra Ahmete...
Ayla da bana göre iyi bir kız... Eskisi kadar da itici gelmiyor...

Ama ben bölümlerce onların aşkını seyrettim ya...
Dönemiyorum Yasemine sırtımı daha doğrusu onların aşkına...

Sonuç olarak Ayla ne olursa olsun Ahmeti mutlu edemeyecek... Belki başlar da... Bir umut, aşkını unuttu zannetmeler...
Ama sonuç aynı...
Sonunda yine Yasemin yine Yasemin...

Burada Aylaya baya üzüleceğim... O gariban umutla evlenecek ama kocasının yasemine olan bakışlarını izlemek zorunda kalacak...

bende kendimi çok aylacı gördüm yahu....benim aylacı olmamla ne ahmetin ne yaseminin ilgisi yok..ben sadece sevmiyordum aylayı çok soğuk geliyordu..ve evlendikten sonrada paronayaklaşacağını düşünüyordum ahmeti mutsuz edeceğini falan filan...ama şimdi fikrim değişti...aylayı çok sevdim...ve ahmeti mutsuz edecek şeyler yapacağını düşünmüyorum..ahmet mutsuz olursa kendisiyle alakalı olucak..yasemini hala sevdiği unutamadığı için...ama ben ahmetin en azından şimdiki durumundan daha mutlu olacağını düşünüyorum...sen yasemine ve aşklarına sırtını dönemiyorsun ama yasmin çoktan sırtını döndü ahmete kanımca....canım hani yaseminde çok seviyorya ahmeti ama maşallah yüzünde güller açıyor kızıyla necdetle mutlu mesut yaşıyor arada ahmeti görüncede üzülüp ağlıyor..ahmette o kadar üzülür artık...arada yasmini görünce aklına gelince üzülür ama aylayla hayatları yolunda gider....yapacak birşey yok..neyse ben çıkmak zorundayım..size iyi sohbetler....

demesh
09-04-07, 17:59
Bence dizideki ışık çok şeker ayrıca ben defneden daha çabuk ısındım ona.Dikkat ettiyseniz Işık'a az zaman ayıran arkadaşları ama ışık yaşarla takılınca da kızıyolar.Işık'ı çok seviyolar ama ben daha bunu gösterdiklerini göremedim özellikle de Harun'un:img-blush ...Artık bişiler yapması gerek yoksa kız elden gidiyo valla bu gidişle ışık'ı yaşara kaptırcak benden sölemesi artık 2. bi aşkı görmek istiyoruz dizide.Harunnnnnnnnnnnn elini çabuk tuttt :img-wink:

dizice
09-04-07, 18:03
Ayla'yla Necdet isterlerse kanatlanip ucabilirler. Ahmet'le Yasemin kavusamadikca, ben onlari ortalikta istemiyorum.

Ayrica sevmedigim karakterler siralamasinda, Teo ve Yasar hizla yukseliyor. Keriman birinci ama. Bu kadar mi sacma bir takinti olur. Adam evli, 6 sene once ayrilmizsiniz, zaten birinci gunden evli oldugunu biliyorsun, iliskinizin mahiyeti bastan belli, oyle saf ve buyuk bir askin kahramanlariymis havasinda dolanma, adam seni hayatindan yillar once atmis, birak artik. Simdi Keriman Riza'ya umutsuz bir askla mi bagli yani? Hadi canim. Ama Yasar hakkinda daha karar veremedim, bakalim, ilerideki davranislarina bagli. Sevim'e dokunursa, silerim. Teo'nun mantiksizca arkadasini mutsuz edecek gazlar verip durmasi ve bu surecte ortaligi karistirmasi beni de iyice sinir ediyor. Hayir keske Teo Ahmet'in arkadasi olsaymis. Bu kadar gaz Ahmet'e verilse, gider nikahin ertesi gunu Yasemin'i Necdet'in evinden kapardi yani. Ama Ahmet'in arkadasi falan yok ki. Hepsi Isvicre'de mi kaldi acep? Tabii dizide herkes manastir hayati surdugu icin hepsinin psikolojisi bozuldu.:img-hyste Teo, Lale, Sevim, Mehmet, Necdet, Ahmet, Yasemin, Ayla Keriman herkes sap. Herkesi basgoz edelim artik. :good:

Toplu bir dugun, arkasindan butun erkekleri askere gonderelim. Malum hepsi kacak, ya da biz gormezken yapiverdiler askerliklerini. Biliyorsunuz o donemde 2 seneydi bir de askerlik, oyle 6 ay, 8 ay falan yoktu. Ah mantik hatalari ah. Aslinda Ahmet'e diyeceklerdi. Biz askere gitmemis adama kiz vermeyiz. Yoksa ailenle bir sorunumuz yok. Sen git 2 sene, sonra konusuruz. :img-hyste

bahar_can
09-04-07, 18:07
Şeboist doğumgünün şimdiden kutlu olsun :happy0064 o zaman da kutlarız da... ben şu arkadaşının mantığını çözemedim :img-help: çünkü millet 1 mayısta Ankara'dan kalkıp İstanbul'a geliyor... o niye tersini yapıyor? yoksa Karadeniz'li mi dur? :img-hyste :img-polic

Arkadaşlar diziden memnun olmadığınız şeyleri sevgili ehlocan'ın açtığı başlığa yazın... yarın son gün hatırlatayım... çarşamba günü Tomris hanıma ulaştırmaya çalışacağım bilginize...:icon_whis

narcissa
09-04-07, 18:10
Hehe ya bu haberin şokundayı halen bir an kopukluk yaşadım pardon:img-hyste

Bence Yasmiş'i hatırlayacak Ahmet ama kızgın olacak yani pek takmayacak. Yuh yani bu kaçıncı ekişi hem umut ver sonra gelme!
Ayla'yla bu sebepten evlenecek bizim İncir. Sonra bir de Necdet faktörü var tabi... Necdet'in o kızdan hoşlanmaya başlasa bile Yasmiş'e bu mevzuyu söyleyeceğini sanmıyorum. Her ne kadar söylerim demiş olsa da söylemeyecek neden? Çünkü insan aşık oluyorsa bunu mevzu bahis etmekten hoşlanmaz hele de Necdet gibi biri... O da bir zamanlar Yasmiş'in kendisine yaptığı gibi vefa borcu olduğunu düşünecek. Boşnamayı istemeyecek hele de Rüya varken. Gizli bir ilişki gelişebilir ama Necdet bunu ilerletmez. Yani o tipte biri değil.
Ahmet Rüya'yı öğrendikten sonra Yasmiş'in kollarına yeniden koşacak olsa da ona bir çift lafı olacağına eminim hem de bu kez öyle trendeki gibi iğnelemekle kalmaz...

bahar_can
09-04-07, 18:12
canım ne demek, grubumuzda her türlü ilgi itinayla verilir:img-wink:

ne varsa aylada var:img-blush

mukoda da var birşeyler, var:img-hyste

Ya zaten muko da aylavyucu değil miydi? ben öyle hatırlıyorum... bizim gurubun listesi kimdeydi? şuraya bir zahmet koysa da hatırlasak uzun zamandır "birbirimize girip" forumu neşelendirmiyoruz artık zamanıdır öyle değil mi?!:img-blush

fundapehlivan
09-04-07, 18:14
Bence dizideki ışık çok şeker ayrıca ben defneden daha çabuk ısındım ona.Dikkat ettiyseniz Işık'a az zaman ayıran arkadaşları ama ışık yaşarla takılınca da kızıyolar.Işık'ı çok seviyolar ama ben daha bunu gösterdiklerini göremedim özellikle de Harun'un:img-blush ...Artık bişiler yapması gerek yoksa kız elden gidiyo valla bu gidişle ışık'ı yaşara kaptırcak benden sölemesi artık 2. bi aşkı görmek istiyoruz dizide.Harunnnnnnnnnnnn elini çabuk tuttt :img-wink:

Yok ya bence Işığa az zaman ayırmıyorlar...
Zaten Işık Yaşarla gezdiği gün de aslında arkadaşlarıyla tiyatroya gidecekti...
Ama 3ü daha çok beraber çünkü Işık siyasi konuda çok da anlaşamıyorlar. Işık çok saf kalıyor onların yanında...
Mesela derneğe üye oldular, Işığı alamazlardı...
Beraber yürüyüşe katılmışlardı 1 kez aralarında Işık yoktu...

Bu arada Harun seviyor mu ki Işığı!
Ben öyle bir şey fark etmedim!

fundapehlivan
09-04-07, 18:17
Ya ben Yaseminin mutlu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum...

Mesela Necdetle bir kez çok güldüler...
Ama sebep Rüyanın konuşmasıydı... İkisinin arasında özel bir şey değildi! Yani insan mutsuz olunca da gülebilir... hatta artık onu sadece Rüya güldürebilir...
Hem insan gülünce mutlu mu demek oluyor...

Yasemin kesinlikle mutsuz...
Geçmişi düşününce de hak verirsiniz...
Eskiden gözlerinin içi parlardı...
Şimdi ile arada dağlar kadar fark var...

averaj
09-04-07, 18:20
Ya zaten muko da aylavyucu değil miydi? ben öyle hatırlıyorum... bizim gurubun listesi kimdeydi? şuraya bir zahmet koysa da hatırlasak uzun zamandır "birbirimize girip" forumu neşelendirmiyoruz artık zamanıdır öyle değil mi?!:img-blush

bilmiyorum ki ablacım:img-blush

muko değildi ama bu aralar aylavyucu msjlar yazıp altına da avlavyucu değilim sözlerini eklemeye başladı:icon_whis

listenin kimde olduğu hakkında bilgim de yok ne yazık ki...belki melalde olabilir...

ama haklısın artık aktif aylavyuculuk vaktidir:happy0064

fundapehlivan
09-04-07, 18:20
Necdet aşık olmaz bence...
Sadece düşünsenize 5 yıl geçiyor aradan ve hiç bir duygusal bir şey yaşamıyorsunuz. Aslında bu açıdan bakılınca bir ihtiyaç... Sevmeseniz bile bir şeyler yaşamak isteyebilirsiniz...

Eğer aşık olursa o zaman Necdet çok tepki alır...
Herkes onun aşkını,çıkarsız masum görüyordu. Bu kalıp silinir gider böyle bir şey olursa... Sen Yaseminin ardından ağla et... Trenin peşinden arabayla git Ahmetle karşılaşmasın diye... Sonra git başkasına aşık ol! Yok artık!:img-hyste

fundapehlivan
09-04-07, 18:22
bilmiyorum ki ablacım:img-blush

muko değildi ama bu aralar aylavyucu msjlar yazıp altına da avlavyucu değilim sözlerini eklemeye başladı:icon_whis

listenin kimde olduğu hakkında bilgim de yok ne yazık ki...belki melalde olabilir...

ama haklısın artık aktif aylavyuculuk vaktidir:happy0064

Valla Yasemin biraz daha çektirmeye kalkarsa ben de Aylavyucu olabilirim...
Yeter yani...
Aşkınız var saygı duymaya çalışıyorum kıyamıyorum ama...
Ahmetin de üzülmesine dayanamıyorum...
Bu attığı 2. kazık...
3. sünde bilemiyorum ne olur...

dizice
09-04-07, 18:23
Funda, bence de Yasemin gayet mutsuz gorunuyor. Insan mutsuz olunca, her saniye, aglayacak, mutsuz dolasacak diye bir sey yok. En mutsuz gunumde bile gulerim, gulumserim; ama bu bir dakikalik gecici bir seydir. Icim aslinda kan agliyordur. Bu cok dogal. Ya da pek cok insan mutsuzken kendini baska seylerle mesgul eder. Mutsuzluk arka planda, hayatinin devamli bir parcasi olur. Bunu kabullenir, oyle yasar iste. Yasemin'in gozlerinde kesinlikle devamli bir durgunluk var. Mutsuzlugunu yansitiyor. Ama acik acik gostermedikce bunu pek cok seyirci tatmin olmuyor. Bunu da goze almalari lazim.

Ama Necdet baskasina asik olur ve olsun zaten. Kimse omur boyu karsiliksiz bir askin pesinden kosmamali. Bu anlamsiz. O da sevilsin, bu cok dogal. Kendini asla sevmeyecek birinden vazgecmek garip degil. Bu askinin masum olmadigini gostermez, sadece aklinin basina geldigini ve gercekleri kabullendigini gosterir.

spdr
09-04-07, 18:28
yasemin de bi annenin kuzusuuuuuu...:icon_sorr
gitmeyin üstüne yavrıımmmmm:img-yes:
senaristler elinden geleni yapiiiy onu bu hale getirmek içinnn:img-yes:

onlar beklemede kalacak zatiii epey bir süre....
bu sırada bakalım bizim semizotu napcakkkk:icon_whis

spdr
09-04-07, 18:31
canım bence 3. kazığı bekleme bile...2 kazık yetmez mi sence?

kapımız her zaman açıktır:img-wink:

aktif gördüm seniiii...
ayartmaya çalışıyorsun demekkk....

kanmayın yavrımm bu sözlere ...
sırf yasemine sinirlendiğinizden aylavyucu olacaksanızzz...
gelin yeni birini seçelim....sevgilerimizi ona aktaralııımm:img-yes: :img-wink:

fundapehlivan
09-04-07, 18:32
canım bence 3. kazığı bekleme bile...2 kazık yetmez mi sence?

kapımız her zaman açıktır:img-wink:

Teşekkürler canım...
Aylayı eskisine göre baya bir seviyorum. Artık antipatik gelmiyor...:img-wink:

Ama Yasemini de terk etmeyi şu an yüreğim kaldırmaz:img-hyste
geleceği bilemem tabii...

narcissa
09-04-07, 18:33
Aslında Necdet'in aşkı çok çıkarsız karşılıksız masum ve platonik görülüyor yani madur taraf Necdet... Deniliyor.

Necdet doğru çok fedakar ve gerçekten iyi biri ama ona Seven Ne Yapmaz adlı şarkıyı ihtaf etmeden duramayacağım. Yani Necdet işi saçmalık sınırına dayadı. Yasmiş Ahmet'i seviyor... Yasmiş'in dangalaklıklarına laf yok tabiki o iyice delirdi ama burada en en en madur taraf Ahmet cephesi.
Yani yazık değil mi sen o kadar sene bekle en azından Necdet bir biçimde hep Yasmiş'i görüp sesini duydu ama Ahmet?

fatmaa22
09-04-07, 18:35
Ya ben yaseminin annesini neden o kadar çabuk affettiğinide anlamadım..tamam annen zaten bizde konuşma demiyoruz....ama ne bilim biraz daha tavır yapabilirdi...bak ahmetim o haldeyken bile annesiyle konuşmadı...
birde necdete üzülenleride bir türlü anlamadım..ya adamın hazırdan bir çocuğu oldu..sevdiği kadınla evlendi(tamam ona evlilik denmez ama aynı evde yaşıyorlar bu bile neco için hayaldi)..ve yine yasemin ve rüya onu bırakıp gitmedi..ne şanslı adammış bu neco ya...ve siz hala ona üzülüyorsunuz pes...
ahmetim hem sevdiği kadından hemde arkadaşından bir darbe yedi...o da yetmiyormuş gibi çocukları olduğunu düşünüyor....oda yetmedi sevdiği kadın ikinci bir darbeyle onu istasyonda ekti....yav adam hangisine üzülsün...sevdiği kadından ayrıldığınamı..onun kendi çocukluk arkadaşıyla evlendiğinemi...onların çocukları olduğunamı..valla yazarken ben bile kötü oldum..ve bu bahsettiğim kişi şuanda birde ölümle pençeleşiyor...yeter yahu.......ne bitmez çilesi varmış ahmetimin....

sana çok katılıyorum düşündüklerimi aynen izah etmişsin:img-wink:
bencede herkes necdete o kadar üzülüyorki sanki ilk ahmet yasemini sevdide
yasemin burun kıvırdı sonra nese tamam ahmet dedide bunlar oldu
ahmetcim ne güzel bir hayatı vardı sevgiliside vardı yasemin herşeyi
alt üst etti hadi bişe demiom ikisini çok yakıştırıyom ama ben geldim
ahmet ben geldim ayy ahmet orda konuşamıyo bile insan ağlar yani
benim tv başında ağlayasım geldi ahmedimi öle görünce:img-blush
bu yaseminde bişe yok anam yıllar onu duygusuzlaştırmış ama nese
necdet bence şu pasteneye gelen kıza aşık olsun hem kzıı beğendim
yakışırlar:happy0064 ama bakalım necdet ne yapcak ayy ahmet nolur çabuk
iyileş :sad53:

Tavuskuşu
09-04-07, 18:36
Arkadaşlar sanırım benim gibi önceden aylaya uyuz olup sonradan sevmeye başlayanlar çoğunlukta.Çoğumuz ona ısınmaya başladı.Çünkü Ayla hiçbir beklentisi olmadan insanlara yardım etmek için salgın hastalığın ortasına daldı, elinden geldiğince onları iyileştirmeye çalıştı. Üstelik Ahmet hasta olunca ne kadar üzüldüğünü gördük. Hem o da yıllardır karşılıksız seviyor Ahmet'i. Bence tüm bunlardan dolayı Ahmet'i artık hak ediyor.Ben onaylıyorum yani:img-yes: Verdim gitti. Biraz da o sevinsin. Ama evlendikten sonra Ayla'nın uzun süreli mutlu olacağına inanmıyorum. Ahmet'in kendisini asla Yasemin gibi sevmeyeceğini anlayınca büyük hayal kırıklığı yaşayacak ve kıskançlık yapacak. Ne de olsa seven insan kıskanır...Hele bu bir kadın olursa.:img-in_lo
Ayrıca ben Yasemin'in mutlu olduğuna, keyifli bir hayat sürdüğüne inanmıyorum. Eskiden cıvıl cıvıldı şimdi her hareketinde bir ağırlık,bir hüzün var. Ahmet kadar olmasa da o da acı çekiyor ama asıl acıyı Aylayla Ahmet'in evlendiğini görünce yaşayacak ve Ahmet'in ne çektiğini anlayacak.

fundapehlivan
09-04-07, 18:39
Fatma sana katılamayacağım...

Bir kere Ahmet Michele ile evlenseydi mutsuz olurdu, aşık değildi ki... Belki de ileri de pişman olacaktı...
Çünkü Yaseminden sonra onu hiç aramadı...
Yaseminle gerçek bir aşk yaşadı hem de 2 yıl...
Ben düşünüyorum da, sonu ne olursa olsun o kadar büyük bir aşkı 2 yıl yaşama şansım olsa isterdim yani ne olursa olsun bunu tepmezdim, kolay bulunan bir şey değil bu!
2 yıl çok mutlulardı çünkü...

Yasemin annesini kolay affetmedi, aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum...
Evet Ahmet daha katı çıktı ama belki İstanbulda olsa o da dayanamazdı annesine... Hatta dayanamazdı...
Yasemin de zaten olan oldu dedi artık ne yapsın...

fundapehlivan
09-04-07, 18:42
Evet bence de herkes Aylaya karşı ısındı...
Ben bile:img-hyste

Hani ahmetle mutlu olamayacak, şimdiden üzülüyorum. Aylaya da yazık...
En kötüsü birlikte olup onun çok uzaklar da olduğunu bilmek...
Hem ona sahipsin ama sadece görünürde hem de değilsin... Bu çok zor bir şey...

Hele çocukları olmayacak düşünsenize...
Ahmetin çocuk isteyeceği ortada çocukları çok seviyor...
Bu belki Ahmeti ayladan biraz uzaklaştıracak. Gerçi ahmet uzaklaşacak adam değil bu sebepten ama sonuçta üzülecekler...
Ayla buna sebep olacağından daha da üzülecek...

Off çok kötü...

şilimsi
09-04-07, 18:47
ahmet üzülmüş..çökmüş..ölmüş..umrunda mı yaseminin yaa...necdetle konuştuğu konular neydi öyleee...aşık olduğu kızı sorup durdu..yaff allahın salağı bilmiyo musun..eğer necdet kim olduğunu söyleseydi ne yapacaktın..gidip kucağına mı atlıycaktın...
arzu abla sana da katılıyorum..ahmetinkilerin yanında dizideki kimsenin derdi dert olarak görünmüyor...adam sevdiğinden arkadaşından annesinden kazık yedi...şimdi bi de hayat vuruyor ona...en acı oyunlarını oynadığı yetmezmiş gibi bir de yatağa düşürdü ahmeti..daha ne diyim yani...
AYLA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...demesemde aylayı çooooook seviyorum artık..bence fazlasıyla masum bi kız...ahmete karşı davranışlarında hiç bir kötü niyet ya da fırsatçılık göremiyorum benn...ya da görmek istemiyorum kim bilir...

şilimsi
09-04-07, 18:49
bence ahmetle ayla arasında çocuk yüzünden sorun çıkmaz..çünkü ahmete ala evlense bile çocuk isteyecek ya da çocukları olacak kadar yakınlaşmazlar asla..bence ahmet buna yanaşmaz..yani yapamaz...ona kazık atan bi kız bile olsa ortada yasonun ona yaptığını o yasoya yapamaz bence..ben böle düşünüyorum yani...

averaj
09-04-07, 18:49
oooooo!hen kapılarını ardına kadar aççç..
hem de kandırmıyorum de....:hıh
insanların içinde bulunduğu buhrandan faydalanarak çekmeye çalışıyosunuz onları yavrııımmmm...
görmiy miyiiiimmmm:hıh
ama funda sen de böyle aylavyu diyip iştahlarını kabartmaaaa:icon_whis :icon_whis

canım sizler de açın kapıları...

biliyorum ki zaten açık kapınız ama nedense elinizde yeterli savunma kalmadı:icon_whis

bak benim hiç buhranlı dönemim olmadı..çok şükür çok iyiydim hep:img-hyste

ayrıca yasemin sağlığa zararlı bir alışkanlıktır...her cuma doktor ayla iyi gelir insana:img-hyste :img-hyste

narcissa
09-04-07, 18:51
ahmet üzülmüş..çökmüş..ölmüş..umrunda mı yaseminin yaa...necdetle konuştuğu konular neydi öyleee...aşık olduğu kızı sorup durdu..yaff allahın salağı bilmiyo musun..eğer necdet kim olduğunu söyleseydi ne yapacaktın..gidip kucağına mı atlıycaktın...
arzu abla sana da katılıyorum..ahmetinkilerin yanında dizideki kimsenin derdi dert olarak görünmüyor...adam sevdiğinden arkadaşından annesinden kazık yedi...şimdi bi de hayat vuruyor ona...en acı oyunlarını oynadığı yetmezmiş gibi bir de yatağa düşürdü ahmeti..daha ne diyim yani...
AYLA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...demesemde aylayı çooooook seviyorum artık..bence fazlasıyla masum bi kız...ahmete karşı davranışlarında hiç bir kötü niyet ya da fırsatçılık göremiyorum benn...ya da görmek istemiyorum kim bilir...

Valla Ayla'yı da göreceğiz ileride bu kadar diyorum ben:hıh
Görürsünüz bakalım kim çıkarcıylmış kim değilmiş... Yasmiş Ahmet'i çok sevdi manyak gibi sevdi ama şimdi dangalaklık yapıyor kaldı ki halen seviyor vazgeçmiş değil ama tuhaf davranıyor.
İleride Ayla Ahmet'i çok mutsuz edecek... Çünkü Ahmet onu sevmiyor. Bu vazşyet Necdet'le Yasmiş'in evliliğinden beter bir hal alacak çünkü burada Necdet'in bir beklentisi yok Yasmiş'den yanında biblo gibi dursun yeter ama Ayla Ahmet'ten alaka bekleyecek ilgi bekleyecek. Ahmet yeterince verebilecek mi bunu sizce?
Kaldı ki hepimiz dişi kişilikleriz sevdiğinden ilgi görmeyen hatun kişilik ne yapar direk mort eder huzursuzluk verir...?
Yanlış mıyım vatandaşlar?

şilimsi
09-04-07, 18:54
averaj ablacım bak ona katılıyorum işte...yasemin gerçekten zararlı bir alışkanlık..hattaa alışkanlık olursa alışkanlık yapan insanın sonu vahim kanımca:)
valla ben dizide son bölümlerde ayla kadar insan gibi davranan adam görmedimm...ne varsa aylada var...canım benim yaa...çok tatlı kız...kanımca ahmetle evlense bile ondan yana yüzü gülmicekk ama olsun..azda olsa onun mutlu olduğunu görmek güzel..
ahh ahh bi de ahmetle ayla el ele yaseminin önünden geçseler varyaa içimin yağları erir yemin ediyorumm:)

şilimsi
09-04-07, 18:58
Valla Ayla'yı da göreceğiz ileride bu kadar diyorum ben:hıh
Görürsünüz bakalım kim çıkarcıylmış kim değilmiş... Yasmiş Ahmet'i çok sevdi manyak gibi sevdi ama şimdi dangalaklık yapıyor kaldı ki halen seviyor vazgeçmiş değil ama tuhaf davranıyor.
İleride Ayla Ahmet'i çok mutsuz edecek... Çünkü Ahmet onu sevmiyor. Bu vazşyet Necdet'le Yasmiş'in evliliğinden beter bir hal alacak çünkü burada Necdet'in bir beklentisi yok Yasmiş'den yanında biblo gibi dursun yeter ama Ayla Ahmet'ten alaka bekleyecek ilgi bekleyecek. Ahmet yeterince verebilecek mi bunu sizce?
Kaldı ki hepimiz dişi kişilikleriz sevdiğinden ilgi görmeyen hatun kişilik ne yapar direk mort eder huzursuzluk verir...?
Yanlış mıyım vatandaşlar?

canım yasemin dangalaklık yapmaya başlamadan önce çoğumuz zaten yaseminin arkasındaydıkk ama artık yanii yaptığı hatalar diz boyu lütfen görünen köy klavuz istemez..bende ahmetle aylanın sonsuza kadar mutlu yaşamıcaklarını biliyorumm ama ahmet-yasemin diyceğime ayla-ahmet diyorum...:img-pilot
ahmet bu kadar sene acı çekti yasemini düşündü etti...
yaseminin kaç kere aklına geldi caba ahmet..bn şimdi evimdeyim..mutluyum iyi bir hayat arkadaşım var..KIZIM yanında demesini biliyor..ya ahmett o ne yapıyorr hiç düşündü mü acaba..
bi kere bi insanda vicdan olur yaa...rüyanın ahmetin kızı olduğunu nasıl söylemez...ahmetin onu hala sevdiğini ve ayrılmak istemediğini bildiği halde neden söylemiyor..necdete kıyamadığı için..pehh necdete mi aşık ahmete mii..
ne anladım ben bu işten yani:img-pilot

arzu-başak
09-04-07, 19:00
Ya ben Yaseminin mutlu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum...

Mesela Necdetle bir kez çok güldüler...
Ama sebep Rüyanın konuşmasıydı... İkisinin arasında özel bir şey değildi! Yani insan mutsuz olunca da gülebilir... hatta artık onu sadece Rüya güldürebilir...
Hem insan gülünce mutlu mu demek oluyor...

Yasemin kesinlikle mutsuz...
Geçmişi düşününce de hak verirsiniz...
Eskiden gözlerinin içi parlardı...
Şimdi ile arada dağlar kadar fark var...

benim yasmin mutlu demekten kastım...evet elbette gülücek eğlenecek..hayat devam ediyor sonuçta...ama benim dizinin başından beri söylediğim birşey var..ben bu kızdan o bir tafarı hüzünlü olan kısmı alamıyorum ya....hani insan güler falan ama yüzünde bir hüzün olur..yok yahu..sanki sevdiği adamdan uzak değil gibi..gözlerinin içide gülüyor...yani kızın ne hissettiğini anlamıyorum ben yüzüne bakınca...bir tek ahmeti görünce ağlıyor o kadar geri kısımda gayet mutlu.....bunu demek istiyorum...ayrıca ben aylayı şuanda ahmet için bir şans olarak görüyorum..yasemin hanım 5 senedir tek başına acı çekmiyor yanında birileri var..ama ahmet 5 senedir tek başına çekiyor acısını...ben aylanın ahmeti bilerek mutsuz edeceğini düşünmüyorum...averajıma dokumayın arkadaşlar...ben kendi hür irademle aylavyucu oldum...

narcissa
09-04-07, 19:01
canım yasemin dangalaklık yapmaya başlamadan önce çoğumuz zaten yaseminin arkasındaydıkk ama artık yanii yaptığı hatalar diz boyu lütfen görünen köy klavuz istemez..bende ahmetle aylanın sonsuza kadar mutlu yaşamıcaklarını biliyorumm ama ahmet-yasemin diyceğime ayla-ahmet diyorum...:img-pilot
ahmet bu kadar sene acı çekti yasemini düşündü etti...
yaseminin kaç kere aklına geldi caba ahmet..bn şimdi evimdeyim..mutluyum iyi bir hayat arkadaşım var..KIZIM yanında demesini biliyor..ya ahmett o ne yapıyorr hiç düşündü mü acaba..
bi kere bi insanda vicdan olur yaa...rüyanın ahmetin kızı olduğunu nasıl söylemez...ahmetin onu hala sevdiğini ve ayrılmak istemediğini bildiği halde neden söylemiyor..necdete kıyamadığı için..pehh necdete mi aşık ahmete mii..
ne anladım ben bu işten yani:img-pilot

Hayatım bak ne dedim dangalak olduğunu bend e söyledim. Ve önceden bu kadar aşık bir insan nasıl bu hale gelmiş aklım almıyor... Gene de Ahmet-Ayla demem Ayla ona mutluluk değil mutsuzluk verecek çünkü AHMET AYLA'YA AŞIK DEĞİL VE ASLA OLMAZ. İşte bu sebepten Yasmiş şu dangalaklıklarını kesse de bir yüzleri gülse.

spdr
09-04-07, 19:06
canım ayla iyi kız diye ahmet ona mı gitmeli illaa:hıh
emine de iyi kızzz..
üzüm gözlüm benim...fıldır fıldır gözleri nası tatlı....
ahmet onu sevsin o zaman....
ben de doktor olunca beni de sevsin o zamannn:hıh
fena olmazdı gerçi de:img-blush )

ayla iyi bi insan olabilir ama yaseminin yerine bir tercih olamazz:hıh:img-yes: :icon_whis

averaj
09-04-07, 19:06
averaj ablacım bak ona katılıyorum işte...yasemin gerçekten zararlı bir alışkanlık..hattaa alışkanlık olursa alışkanlık yapan insanın sonu vahim kanımca:)

canım öyle değil mi ama:img-wink:

bugün haberlerde izledim bir çocuk annesini tanımadan büyümüş..çocuk 10 yaşlarında filan..anne-baba ayrı..annesi beni hatırlasın diye kıvranıyor, çocuk annesi için niye geldi ki şimdi diyor...keşke gelmeseydi diyor hatta..

yasemin hanım rüyanın hemen ahmeti kabul edeceğini mi sanıyor...yap-boz mu bu hayatlar...

Einstein beyninin %5'ini kullanıyorsa bu kız acaba kaçını kullanıyor:img-blush

B]averajıma[/B] dokumayın arkadaşlar...ben kendi hür irademle aylavyucu oldum...

canım sağol ya:img-wink:

ben senin hür iradenle aylavyucu olabilme ihtimalini sevmiştim zaten:happy0064

evet arkadaşlar zorlama var diyen kaldı mı:img-help:

__SEYMEN__
09-04-07, 19:07
arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum ahmetle ayla ileride evlenecekler peki ahmet ayla ya yaseminin necdeti tercih ettiği gibi fedakarlıklarından ve aylanın aşık olduğunu öğrendikten sonra zaten yaseminden umudu kesmiş olacak böyle bir sebepten evlenmiş olabilir mi

spdr
09-04-07, 19:08
canım sizler de açın kapıları...

biliyorum ki zaten açık kapınız ama nedense elinizde yeterli savunma kalmadı:icon_whis

bak benim hiç buhranlı dönemim olmadı..çok şükür çok iyiydim hep:img-hyste

ayrıca yasemin sağlığa zararlı bir alışkanlıktır...her cuma doktor ayla iyi gelir insana:img-hyste :img-hyste

canım evet bizim kapımız da açık ardına kadar...:img-yes:
ama biz kürkçü dükkanıyızz....:icon_whis
anladın sennnn:good:

şilimsi
09-04-07, 19:09
yasmiş dangalaklıklarını kesse zaten bizim aylaya yönelmemize falan gerek kalmazdı..ama işte herşey yaseminde başlıyo yaseminde bitiyo..
kendi elleriyle kendi hayatını ve onu seven insanların hyatlarını mahfedebiliyo..toplamakta yine ona düşüyo ama yaseminin umrunda olmuyo..
valla bundan sonra bende aylavyu'cuyum!!!
ahmetle ayla mutlu olur mu olmaz mı orasını izlemeden göremeyiz..ve bence ayla ahmete iyi gelecek..en azından yasminin çektirdiği acıları çektirmiycekk!!
bu benim düşüncem....herkesin düşüncesi kendinee..!!

arzu-başak
09-04-07, 19:11
Ayrıca son kez söylüyorum bende başından beri yaseminin hareketlerini her ne kadar doğru bulmasamda hep ahmet yasemin aşkı için sabrettim..dedim sonuçta birbirini seven iki insan var ortada..onlar birleşemezlerse hiç bir zaman tam anlamıyla mutlu olamayacaklar diyordum...ama yasminin necdetten ayrılmaya niyeti olmadığını anladım bu hafta...hatta daha ileri giderek şöyle birşey düşünmeye başladım....yasemin sırf necdet mutlu olsun diye..onunla gerçek bir evililiğe doğru bile gidebilri diye düşünmeye başladım....zaten başından beri ahmetle aylanın evlenmesini bekliyordum..tabi niyetim farklıydı önceden sırf yasemin ahmetin aylayla evlendiğini görsün duysun ve acı çekmek neymiş anlasın diyordum..ama şimdi bunu daha çok hem ayla hem ahmet için istiyorum...yalnzı başına nereye kadar yani..ahmet yasemin hanım keyfini beklerse daha çok bekler....yaseminde o yüzden rahat ahmet onu bekliyor nasıl olsa...3.şahıslar herzaman sevilmez zaten..ama unutmayınki onların aralarına giren 3. şahıs ayla değil necdettir....

spdr
09-04-07, 19:13
arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum ahmetle ayla ileride evlenecekler peki ahmet ayla ya yaseminin necdeti tercih ettiği gibi fedakarlıklarından ve aylanın aşık olduğunu öğrendikten sonra zaten yaseminden umudu kesmiş olacak böyle bir sebepten evlenmiş olabilir mi

olabilir bebişiiimm..herşey olabilir....:img-yes:

bıdıkkk noooluyo...
trip mi yapıysinnnn...
herkesin düşüncesi kendine falan diyeee..:icon_whis

slm vuslat ablaa..
evet onlar konuşuluyooo..
bilhaşşşşşaa...
domates...
ezicekler salça yapıcaklar birazdan onu kanımcaa:icon_whis

Tavuskuşu
09-04-07, 19:15
Ayla'nın ne çıkarcılığını gördünüz yapmayın etmeyin.Kız Kıbrısçıkta ne yaptı ki.Onu görünce sevinen, boynuna atlayan sarılıp öpen Ahmetti.Onu suçlamıyorum çocuklukarkadaşı diye, bir doktor geldi diye çok sevindi ama Ayla o durumda bile utandı ben gideyim dedi.Tamam ben de çok Ayla taraftarı değilim,klasik bir Türk insanı olarak sevenler kavuşsun diyorum ama Ahmetin yaşadığı ızdırabı biraz da Yasemin çekmeli onun neler hissettiğini anlamalı. Adam her yönden darbe yedi. O da yetmedi kolera oldu. Yazıktır, günahtır...Ayla ile çok mutlu olmayacak kabul. Ayla da onu çok kıskanacak, acı çekecek.Yine de Yaseminin bir dersi hak ettiğini düşünüyorum.Ama aklı başına gelir de doğru olanı yapmaya başlarsa o zaman sonuna kadar arkalarındayım(sanki benim desteğim neyi değiştirecekse:))Onların aşklarını savunurum.

arzu-başak
09-04-07, 19:17
yasmiş dangalaklıklarını kesse zaten bizim aylaya yönelmemize falan gerek kalmazdı..ama işte herşey yaseminde başlıyo yaseminde bitiyo..
kendi elleriyle kendi hayatını ve onu seven insanların hyatlarını mahfedebiliyo..toplamakta yine ona düşüyo ama yaseminin umrunda olmuyo..
valla bundan sonra bende aylavyu'cuyum!!!
ahmetle ayla mutlu olur mu olmaz mı orasını izlemeden göremeyiz..ve bence ayla ahmete iyi gelecek..en azından yasminin çektirdiği acıları çektirmiycekk!!
bu benim düşüncem....herkesin düşüncesi kendinee..!!

averaj bak bir tane daha aylavyucu geldi..buarada bende senin aylavyucu olmanı sevdim...anladın sen onu...

şilimsi adın neydi canım senin aramıza hoş geldin...dediğim ve dediğin gibi..ahmet şuanki durumundan daha mutsuz olmaz...neyse ben kaçtım...iyi sohbetler...vusalatcım hoş geldin..yahu ben gidiyom sen geliyon..olmuyorki böyle...kanımca sen yine benim öm almadın....

sinope
09-04-07, 19:17
[QUOTE=spdr

slm vuslat ablaa..
evet onlar konuşuluyooo..
bilhaşşşşşaa...
domates...
ezicekler salça yapıcaklar birazdan onu kanımcaa:icon_whis[/QUOTE]

selam aysecigim
ya bu domatesten cektigimiz varya allah onu bildigi yapsin demeyecegim,sonunda bir sey degil domates bizim elimizde kalacak salcadan cok onu cemen yapmaya kararliyim
nasilsa isotumuzda var,ben ekstra baharatlarda ekleyip onu harmanlayip,tum guzellerime ikram ederim artik
hak ediyor valla domates:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

şilimsi
09-04-07, 19:18
yaa burda yasemin mi ayla mı diye tartışmak aşırı derecede saçma...yassmin diyenler aylacıları vazgeçiremez..aylacılarda yasmişi sevenleri..
yasemin dizinin başındaki gibi bi kız olsun yine gelsin canımı yesin yani ama değil..!!!kaç senedir ahmete acıdan başka ne verdi..böyle bi insan nasıl düzelebilir ki..düzeldiğinde çok geç kalmış olmaz mıı??!!ahmet hayatı boyunca yaseminin keyfini mi bekliycekk..onunda kendi hayatını yaşamaya hakkı yok mu...yasemin orda sefa sürerken... ahmet acıların çocuğu gibi yalnız başına nerelerde yaşıyor...
tamam şimdi diyceksiniz ki yasemin mutlu değil..ahmeti seviyo falan..
seviyo ama ahmet yerine necdetin mutlu olmasını ön planda tutuyo..
seviyo ama sevdiği adamdan bi kızı olduğunu saklıyo..
seviyo ama garlarda ekmeyi biliyo...
seviyo ama bunu nedense hiç göstermiyor...
ahmetle yasemini karşılaştırdığınızda ne demek istediğimi anlarsınız emin olun:img-wink: buysa eğer sevmek ben aylaya razıyım...yaseminle ahmet evlense yine mutlu olamıcaklar biliyorum..yasemindeki bu kafayla mutlu olmaları imkansız çünkü..!!!
hee ilk bölümlerdeki gibi olabilceklerse mutlu mesut yaşayabilceklerse yasemini yine severimm..amaaa...zor..yasemin gibi birinin düzelmesi çoook zorr!!!:img-pilot

spdr
09-04-07, 19:18
tavuskuşuuuu.. ben de senin gibi düşünüyorum kuşuuumm:img-yes:
ama dikkat et aklını çelmesinler senin de aylavyucu ol diyee:icon_whis
sen yenisin galibaa....
ayartabilirler seni....
ttikkatli ol....:icon_whis

sinope
09-04-07, 19:20
averaj bak bir tane daha aylavyucu geldi..buarada bende senin aylavyucu olmanı sevdim...anladın sen onu...

şilimsi adın neydi canım senin aramıza hoş geldin...dediğim ve dediğin gibi..ahmet şuanki durumundan daha mutsuz olmaz...neyse ben kaçtım...iyi sohbetler...vusalatcım hoş geldin..yahu ben gidiyom sen geliyon..olmuyorki böyle...kanımca sen yine benim öm almadın....

arzum canim tatlim
nereye gidiyorsun,anca gelebildim,yoo gelmedi om hayir elime gecmedi yine:icon_sorr hos bulduk canim
avlaycularimiz cogalmaya basladi galiba,kizlar valla domatestense aylacigimiz daha iyidir:img-blush :img-blush
saygilarimla

spdr
09-04-07, 19:23
selam aysecigim
ya bu domatesten cektigimiz varya allah onu bildigi yapsin demeyecegim,sonunda bir sey degil domates bizim elimizde kalacak salcadan cok onu cemen yapmaya kararliyim
nasilsa isotumuzda var,ben ekstra baharatlarda ekleyip onu harmanlayip,tum guzellerime ikram ederim artik
hak ediyor valla domates:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

valla ablacım o kadar çok malzeme var ki elde..
yapmasını bilene herşey çıkarrr:img-yes:
marifet aşçıda yani ama
bizim dizinin aşçısı çıkara çıkara kırk yıl öncesinin yemeklerini çıkarıyo bizee:img-blush :img-yes:

domatis mevsimi de yaklaşıııyyyy..
bakalım bzimkine nasıl yansıycak bu vaziyettt:icon_whis

averaj
09-04-07, 19:23

anladım ben onu canım:img-wink: iyi gecelerbye

evet şilimsi canım hoşgeldin aramıza:happy0064 iyi etmişsin canım, gecikmeli bir karşılama oldu bu ama:img-blush buradaki msjları okuyamadım, farkına varamamışım o nedenle:img-blush

şilimsi
09-04-07, 19:24
arzu ablacımm adım şevval:)...
aranıza hoşbuldumm:):)..
diyorum yaa ayla şu an ve her zaman için olacak kanımca yaseminden bin kat daha iyi görünüyo gözüme...
ahmeti kim mutlu edebilecekse ahmet onunla evlensin ne diyim..ama bu kişi yasemin olmamalıı...ahmetin hala byük aşk olabilir..ama yaseminini değil BENCE..!

emosss
09-04-07, 19:25
ayy nolmuş burda bee... iki gün girmedim şifreli konuşmalara başlamışınız... domates kim bi kere... gerçi sinope'nin güzelsözlerinden (!) kim olduğu anlaşılıyo... ayy şimdi çemen dedin canım nasıl çekti biliyonmu.. kim yapcak bana şimdi

narcissa
09-04-07, 19:26
Ya iki gün önce manavdı şimdi ümit ustanın mutfağına döndü forum:img-hyste

Yasmişşşşşşş sonuna kadar Yasmişşşşşşşş! Ben umutluyum düzelecek bizim domates yine cherry domates olacak!:img-yes:

sinope
09-04-07, 19:29
Hoşgeldin ablacığım doğru bildin. Bir de semizotu var sorunsal yaşanıyor buralarda gene canım anlayacağın:icon_whis

Domates'in dangalaklıklarını konuşuyoruz:img-polic

mervecigim selam
hosbulduk tatlim
ah bu domates once amedi(inciri)mahvetti,simdide bizi yedi bitirdi salca ezmesi(cemen):img-hyste onun dangalaklari dizi bitinceye kadar devam eder tatlim,bizde forumcak timarhaneye,yada verem oluruz zaten
ay semizotunu valla ayartan teo maydanozu yokmu,aslinda necoyada aciyorum ama onu kiskirtan tek kisi var TEO(o maydanoza zaten iyice kil olmaya basladim,kokunden yolacam onu):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Tavuskuşu
09-04-07, 19:30
Evet spdr yeniyim henüz çaylak sayılırım:D Merak etme aylavyucu değilim. Sonuna kadar Yasemein ve Ahmetin aşkını savunuyorum ama Yaseminin Ahmetin onca sene neler çektiğini anlaması için böyle bir şeyler yaşaması şart. Ama kavuşsunlar tabii.Biz mutlu son görmeye alışığız.

andromeasiren
09-04-07, 19:31
bu Ahmet nası Aylaya dönecek hala aklım almıyor..bunca olaydaan sonra Yasmine dönmesin artık ama.. Yasemin(yanlış anlama uzmanı) Aylayla Ahmetin arasında bişe olduğunu sanabilir..sizce ne olucakta Ahmet Yaseminden tamamen vazgeçip Aylaya döncek??

sinope
09-04-07, 19:34
valla ablacım o kadar çok malzeme var ki elde..
yapmasını bilene herşey çıkarrr:img-yes:
marifet aşçıda yani ama
bizim dizinin aşçısı çıkara çıkara kırk yıl öncesinin yemeklerini çıkarıyo bizee:img-blush :img-yes:

domatis mevsimi de yaklaşıııyyyy..
bakalım bzimkine nasıl yansıycak bu vaziyettt:icon_whis

aysecigim
valla o malzemeleri bana verin siz inanki pisman olmazsiniz,ben size ellerimle bir cemen yapayimda yiyin bakin(aslinda sen kayserilisin sende bilirsin) valla domatesin bir cemenini yaparim ki size valla parmaklarinizi yersiniz
semizotununda salatasini yaparim(neconun)sonra bas asci olarak pesimden kosturursunuz:img-yes:
valla domates zamani yaklasiyor aysem bizimki gunesi gorunce insallah beyni sulanmaz:img-hyste :img-hyste (anladiniz siz kesin)
saygilarimla

narcissa
09-04-07, 19:35
mervecigim selam
hosbulduk tatlim
ah bu domates once amedi(inciri)mahvetti,simdide bizi yedi bitirdi salca ezmesi(cemen):img-hyste onun dangalaklari dizi bitinceye kadar devam eder tatlim,bizde forumcak timarhaneye,yada verem oluruz zaten
ay semizotunu valla ayartan teo maydanozu yokmu,aslinda necoyada aciyorum ama onu kiskirtan tek kisi var TEO(o maydanoza zaten iyice kil olmaya basladim,kokunden yolacam onu):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Valla Vuslat Ablam bu domates dangalaklıklar yapıyor ama ben halen ondan beter dangalaklık yapıp Ahmet de Ahmet diyorum... Mahvetti incirimizi ama gene de kıyamıyorum Domatese:img-hyste
Bu arada yoruma bittim ablam Teo'yu kökten kurutalım beraber:icon_whis :img-hyste

Sinem90
09-04-07, 19:37
ben çok sevdim bu sebzeli-meyveli konuşmaları.:img-pilot
iyi ki çıkardık valla.aramızda şifreli dil oluştu.:img-pilot
bırakın şu domatesi(kabağı) :icon_whis
konuşmanıza değmez bence.:icon_whis

sinope
09-04-07, 19:38
ayy nolmuş burda bee... iki gün girmedim şifreli konuşmalara başlamışınız... domates kim bi kere... gerçi sinope'nin güzelsözlerinden (!) kim olduğu anlaşılıyo... ayy şimdi çemen dedin canım nasıl çekti biliyonmu.. kim yapcak bana şimdi

emosss tatlim
valla 2 gun degil foruma yarim gun giremedim ben sayfalari okumaya zamanim yetmez:img-yes:
bak hemende cozmussun kim oldugunu
gel canim sen ben size kendi ellerimle yaparim hemde bizim doamateside kulllanmadan(daha kaliteli domatestenden hemide):img-yes: :img-yes:
sinenim yavrimmmm cilegim,tatlu vinem benum:img-wink:
saygilarimla

Sinem90
09-04-07, 19:43
vuslatım çileğim şeftalim elma şekerim vişnem benim :img-hyste
anladın sen onu:img-pilot
bence yazılanları oku.benimde zamanımı aldı ama iyi ki okumuşum.ben yokken neler kaynatmışlar bilsen.:icon_whis

sinope
09-04-07, 19:44
valla millet Anti yaseminci bende Anti Teocu olcam..daha fazla kışkırtmasın şu gazoz necdeti

andromeasiren(valla ne zor nikin var )mumkunse ismini alalim tatlim
bana maydanoz teo deme valla teonun sonu zaten benim elimden olacak(yolacam onu kokunden hemmde)beni resmen her hafta delirtiyor,helede necoya verdigi akillar yokmu hepten cildirtiyor maydonoz beni:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

emosss
09-04-07, 19:44
emosss tatlim
valla 2 gun degil foruma yarim gun giremedim ben sayfalari okumaya zamanim yetmez:img-yes:
bak hemende cozmussun kim oldugunu
gel canim sen ben size kendi ellerimle yaparim hemde bizim doamateside kulllanmadan(daha kaliteli domatestenden hemide):img-yes: :img-yes:
sinenim yavrimmmm cilegim,tatlu vinem benum:img-wink:
saygilarimla

ondan yapılan çemenide yiyemem zaten... zehirlenirim falan... ayy aslınd a birlikte olmalarını çok istiyorum bunlarım ama yasemini artık ahmetin yanında görünce tüylerim tiken tiken oluyo.. yani büyük çelişkiler içerisindeyim...
ayrıca bana bi özet geçin ya şu şifreleri..... şimdi incir ahmet teoda maytonos.. başka neler var....

bessy
09-04-07, 19:48
domates biber patlıcan.... muhabbetini anlamadım manav dükknına dönmüş burası =)

necdete ve ahmete laf söylemeyinde

fundapehlivan
09-04-07, 19:49
bu Ahmet nası Aylaya dönecek hala aklım almıyor..bunca olaydaan sonra Yasmine dönmesin artık ama.. Yasemin(yanlış anlama uzmanı) Aylayla Ahmetin arasında bişe olduğunu sanabilir..sizce ne olucakta Ahmet Yaseminden tamamen vazgeçip Aylaya döncek??

Yasemin yanlış anlamaz bence...
Ama hastane de yani boluya dahi gitse iyi karşılanmayacak...
Selma filan ağır sözler söyleyebilir...
Söylemese de gözleriyle belli eder, ne işin var burada diye...
Yasemin dayanamaz gider, Ahmete tabii bu durumu söylemezler, Ahmette onu gördüğünü hatırlamaz ya da hayal zanneder...

Ahmette Yaseminle olma umudunu son umudunu kaybetmiştir zaten...
kesin olmayacağını anlar ve aylaya yakınlaşır...
Zaten yakın hissediyor ona kendini...

sinope
09-04-07, 19:49
Valla Vuslat Ablam bu domates dangalaklıklar yapıyor ama ben halen ondan beter dangalaklık yapıp Ahmet de Ahmet diyorum... Mahvetti incirimizi ama gene de kıyamıyorum Domatese:img-hyste
Bu arada yoruma bittim ablam Teo'yu kökten kurutalım beraber:icon_whis :img-hyste

mervem kusum
valla o dangalak domates artik alisalim onun dangaliklarina neyleyim ki baska caremiz kalmadi :img-yes: :img-yes: olan zaten incirimiz amede oldu,halada olmaya devam kucuk husamettinim benim:icon_sorr :icon_sorr
anaaa domatese oyle bir kiyiyorum ki artik yeter artik onun yaptiklari
saolasin tatlim teoya kil oluyorum artik ne yapayim elimde degil(kokunden kurutup,kokten kurtulalim teo efendiden ve fikirlerindende:img-hyste )
saygilarimla

Tavuskuşu
09-04-07, 19:51
Valla o maydonoz teonun kimin elinde kalacağı belli değil.En iyisi hepimiz bir tarafından tutalım, tutam tutam yolalım.O ne gaz verişti öyle Necdet'e. Biraz kendi işine baksa ya.Mesela gitsin çırakları denetlesin profiterole pralin koymasınlar diye azarlasın.İşi gücü mü yok...

fundapehlivan
09-04-07, 19:52
andromeasiren(valla ne zor nikin var )mumkunse ismini alalim tatlim
bana maydanoz teo deme valla teonun sonu zaten benim elimden olacak(yolacam onu kokunden hemmde)beni resmen her hafta delirtiyor,helede necoya verdigi akillar yokmu hepten cildirtiyor maydonoz beni:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

Bence Teo orada ümitlendi...
Hani Yasemin biliyor ya artık Necdetin kendisine aşık olduğunu. Umutlandı herhalde, bunu öğrendikten sonra gitmediğine göre belki içinde bir şeyler vardır necdete karşı demiştir...
Ben Teoyu kötü görmüyorum, Necdeti çok sevdiğinden üzülmesine dayanamıyor, onunla ağlıyor hatta...

Ama haklı da... Bir insan 5 sene nasıl konuşmaz yahu...
Dilsiz midir nedir?

sinope
09-04-07, 19:54
vuslatım çileğim şeftalim elma şekerim vişnem benim :img-hyste
anladın sen onu:img-pilot
bence yazılanları oku.benimde zamanımı aldı ama iyi ki okumuşum.ben yokken neler kaynatmışlar bilsen.:icon_whis

sinemim yavrimmm cilegim,seftalimizi,elma sekeri(incirimizi)tatlu visnemizi anlamammi canum:img-wink: :img-wink:
tamam canim sen oku dediysen kesin bir bildigin vardir(yatmadan evvel tum sayfalri okumaya calisacagim):img-yes: valla ben dunde foruma giremedim kimbilir beni bekleyen kac sayfa vardir,ama meraktan okuyacagim bakalim ben yokken neler kaynatmislar diye
ahh elma sekeri ahh o hasta yataginda caniyla ugrasiyor,domates(kabak)ta ben geldim,ben geldim demezmi
cok lazimdin sanki:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

andromeasiren
09-04-07, 19:58
Yasemin yanlış anlamaz bence...
Ama hastane de yani boluya dahi gitse iyi karşılanmayacak...
Selma filan ağır sözler söyleyebilir...
Söylemese de gözleriyle belli eder, ne işin var burada diye...
Yasemin dayanamaz gider, Ahmete tabii bu durumu söylemezler, Ahmette onu gördüğünü hatırlamaz ya da hayal zanneder...

Ahmette Yaseminle olma umudunu son umudunu kaybetmiştir zaten...
kesin olmayacağını anlar ve aylaya yakınlaşır...
Zaten yakın hissediyor ona kendini...

evet öyle olabilir ama sonra Yaseminle karşılaşıp

-neden gelmedin??
-ben geldim,hatta kıbrısçıkta ziyaret ettim sonrada Boluya geldim ama sen beni aramadın
-hayır ben senin geldiğini bilmiyorum
-nasıl olur annen ve ayla vardı biliyorlar benim geldiğimi
-nayııııırrr nolaaaamaaaaz annnnnnneeeee,ayyyyylaaaaaa

şeklinde bi konuşma geçmez

Sinem90
09-04-07, 19:58
ah bebişim benim...:img-blush
evet geldi de bi halta yaradı sanki.:img-pilot
çok fazla yazmamışlar zaten.bende dün giremedim.:icon_sorr
gel seninle manav dükkanı açalım bence.:img-hyste

sinope
09-04-07, 19:59
cidden zor nikim var:img-wink: :img-yes: Adım Deniz..:img-wink: maydonoz çok güzel oldu Teoya her işe maydonoz oluyo..

denizcigim hah soyle kisa yoldan bak nikinide yazacam diye zorlanmiyayim(saolasin tatlim)memnun oldum:img-wink:
valla teoya maydanoz lakabi bencede super oldu,gercekten de isi gucu necoya gaz verip durmak ,baskada yaptigi bir sey yok beceriksizin:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

yamisis
09-04-07, 19:59
yahu boşverin şu teoyu..evet necdeti yasemine yaklaştırmaya çalışıyor tamamen iyi niyetle ama artık sıkılıyorum ve hatta teo karışmasın diyorum çünkü he rkarıstıgında necdet umutlanıyor ve her umutlandıgında hayal kırıklıgına uğruyor..walla yok istemem teo karışmasın..canım bi dur sen yaw...bi dur...

bence ışıkla harun arasında bir şey olmayacak hiç öyle bir elektürük alamadım şahsıma:img-yes: :img-yes: ama yaşar ışıkı kapınca harunun beynine dank eder mi orasını bilemem ama kanımca ışık yaşarla olsun,çıksın yani.tabi o zamanlar çıkmak denmiyordu.."flööört etsin,konuşsun "diyim baaari bende...:img-hyste

ya zaten ışık yaşarla daha çok yakışıyor..tabi bilemem eğer ki genleri ablası olacak domates salçasına çekmişse ışıkda ilerleyen bölümlerde salçalık yapabilir ve gelecek kuşaklara bir junior yasemin yatişme söz konusu olabilir.

mesela düşünsenize yaşarla ışık büyük aşk yaşiyi sonra deniz yüzünden falan fişman olaylar oliyi ve bunlar kavuşamiyi..e tabi ayrıldıklarında ışığın karnında küçük yaşar oldugu için harun birden ortaya atiliyi ve:" ben seninle evlenirim burda yabancı mı var ayol?ben çocuguna babalık ederim .gider necdet abiden biraz ders filan alırım .manevi babalık nasıl oliiy diye .merak etme sen!"diyiiii.. ve ışıkla harun evlenirmişmişmiş.:img-hyste :img-hyste

ve tabi bundan sonra ünsal ailesinin kızlarına göstermelik koca olacak ve ünsal ailesinin babası kayıp çocuklarına manevi babalık edecek erkekler derneği açılırmış.. eh olacak en kötü şey en sonunda bu olur herhalde:img-hyste

Tavuskuşu
09-04-07, 20:00
Teo o kadar arkadaşını düşünüyorsa ona boş yere ümit vermemeli.Necdetin yıllardır ne kadar acı çektiğinin, yıkıldığının en yakın şahidi o değil mi? Gerçekten onun iyiliğini düşünüyor olsa tam tersine artık vazgeç bunda, boş yere ümitlenme derdi.

sinope
09-04-07, 20:04
Bence Teo orada ümitlendi...
Hani Yasemin biliyor ya artık Necdetin kendisine aşık olduğunu. Umutlandı herhalde, bunu öğrendikten sonra gitmediğine göre belki içinde bir şeyler vardır necdete karşı demiştir...
Ben Teoyu kötü görmüyorum, Necdeti çok sevdiğinden üzülmesine dayanamıyor, onunla ağlıyor hatta...

Ama haklı da... Bir insan 5 sene nasıl konuşmaz yahu...
Dilsiz midir nedir?

fundacigim
tamam teo seninde dedigin gibi yasmin domatesi biliyor artik neco(semizotunun )onu sevdigini ama ona ne yahu
o kendi isine baksin bir laleyi bile ayarlayamadi gitti kendine becerksuz teo(maydanozu)
tamam arkadasi ama yeter da neconunda dili var,seviyorsa soylesin,kesin dilsiz bu neco ama onun dilini cozecek kara borulce diziye girdi,yakindir semizotunun bulbul gibi sakimasi sarkilarini kara borulceye soylemesi:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

sinope
09-04-07, 20:10
ah bebişim benim...:img-blush
evet geldi de bi halta yaradı sanki.:img-pilot
çok fazla yazmamışlar zaten.bende dün giremedim.:icon_sorr
gel seninle manav dükkanı açalım bence.:img-hyste

sinemim yavrimmm
bebislerimiz onlar bizim demi:img-wink: :img-wink:
ay domates dedigin gibi destek degil ,kostek olur insana(esas bu hafta semizotuna ne yalan atacak onu merak ediyorum ben)
iyi bari cok yazmadiklarina sevindim,demek sende yoktun canim(tamam yazilan yorumlari kesin okuyacagim)
acalim yavriiim senle biz manav dukkanida acariz,sekerci dukkanida(sen anladin):img-wink:
sayglarimla

myangel22
09-04-07, 20:12
fundacigim
tamam teo seninde dedigin gibi yasmin domatesi biliyor artik neco(semizotunun )onu sevdigini ama ona ne yahu
o kendi isine baksin bir laleyi bile ayarlayamadi gitti kendine becerksuz teo(maydanozu)
tamam arkadasi ama yeter da neconunda dili var,seviyorsa soylesin,kesin dilsiz bu neco ama onun dilini cozecek kara borulce diziye girdi,yakindir semizotunun bulbul gibi sakimasi sarkilarini kara borulceye soylemesi:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

evet vuslat abla söylediklerine katılıyorum teo gitsin önce lale'yi ayarlasın ama o daha çıraklarına emir veremezken kaldiki lale'yi ayarlicak.hem nejedet'i bu kadar düşünyorsa ona evcilik oyunundan vazgeçmesini kendi hayatını yaşamasını söyleyebilir ama nerde

sinope
09-04-07, 20:20
evet vuslat abla söylediklerine katılıyorum teo gitsin önce lale'yi ayarlasın ama o daha çıraklarına emir veremezken kaldiki lale'yi ayarlicak.hem nejedet'i bu kadar düşünyorsa ona evcilik oyunundan vazgeçmesini kendi hayatını yaşamasını söyleyebilir ama nerde

benimmelegim canim
valla teo maydanozu gercekten necoyu dusunseydi,ona derdiki zamana birak her seyi,ama o ne yapti domates ankaraya gidiyor dedi,resmen necoyuda oraya gitmesi icin ayartti(yandin domates sen bu hafta seni kozlermi artik semiz otu,salcanimi yapar bilinmez):img-help: :img-help:
ahh teo ahh bir adam olupta su kiz kurusu limonu ayarlaya'din gittin ya yanarim ona yanarim zaten(bari limonu ayarlayamadin)en azindan isine konstre ol ama yok illa her seye maydanoz olacak ya kesin kokunden kurutmak lazim bu teo yu:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

myangel22
09-04-07, 20:26
benimmelegim canim
valla teo maydanozu gercekten necoyu dusunseydi,ona derdiki zamana birak her seyi,ama o ne yapti domates ankaraya gidiyor dedi,resmen necoyuda oraya gitmesi icin ayartti(yandin domates sen bu hafta seni kozlermi artik semiz otu,salcanimi yapar bilinmez):img-help: :img-help:
ahh teo ahh bir adam olupta su kiz kurusu limonu ayarlaya'din gittin ya yanarim ona yanarim zaten(bari limonu ayarlayamadin)en azindan isine konstre ol ama yok illa her seye maydanoz olacak ya kesin kokunden kurutmak lazim bu teo yu:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
normalde maydonuz sevmem ama bu teo olunca iice nefret ettim merak ediyorum semiz otu domatesi napar en iisi salça yapsın belki bişeye yarar umudum yok ama onla yapılan yemekleri düşenemiyorum:img-hyste

spdr
09-04-07, 20:36
ooooo...arkadaşlar hakkaten ümit ustanın mutfağına dönmüş burasıı:icon_whis
bi turşu kurmamışsınız....
merak ediyorum onu kimden yapardınız....:)

ya bu arada dikatinizi celbetti mi bilemiyorum
aslında önemli bişi miydi onu da bilemiycem
ama deniz bi espri yaptı..
dermişim li.....
bi garibime gitti
o zaman yoktu dimi öyle şeylerr:img-help:

spdr
09-04-07, 20:40
Teo o kadar arkadaşını düşünüyorsa ona boş yere ümit vermemeli.Necdetin yıllardır ne kadar acı çektiğinin, yıkıldığının en yakın şahidi o değil mi? Gerçekten onun iyiliğini düşünüyor olsa tam tersine artık vazgeç bunda, boş yere ümitlenme derdi.

teo arkadaşını düşünsee...
kankaaa gel ayarlıyım şu kara kızı sağaaa.....
işlerde de yardımcı olurr
beleşe getiririz bi işçiyi daha..
senin sahte hatun bol benzin yakiiiiy
değiştirelim derim ben bunuuu....
demesi lazımdıı...:icon_whis
(kayserililiğim tuttu yawww:icon_whis
ama dayanamıııyim boş yere masraf oluncaa:img-yes: )

sinope
09-04-07, 20:43
slm vuslat ablacım:happy0064
aman o çemene çok baharat koyma bide yasemin varsa içinde sivilce yapar bana:img-hyste

selam neslisim :happy0064 :happy0064
yok canim sen meraklanma baharatini ayarlarim ben,anaaaa hele o domatesi asla cemenin icine koyarmiyim allah yazdiysa bozsun,ben baska domates salcasindan yaparim sizlere,malum bizim domatesten yaparsak sonra topluca ishal falan oluruz,neme lazim mazallah,sen meraklanma tatlim,ben kendi salcamdan yapacagim:img-wink: :img-wink:
ahh amedim ahh bula bula bu domatesimi buldun:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

spdr
09-04-07, 20:46
yamisis çok hoş yaaa:img-hyste :img-hyste
hakkaten gerekecek öyle bir dernekkk...
hatta açılışını da deniz gezmiş yaparrr:img-hyste
yoksa onu da dizide göreceğimiz yok....:icon_sorr

harun nasıl bir kişiliktir hiç anlatmadılar daha yaa..
çocukluğunu pek sevmemiştim de..
bu halini seviyorum..
ama denize aksesuar olsun diye dolaşıııy sankiii...:icon_whis

e arkadaşlar katılım olsun biraz hadiiiii...:img-pilot

sinope
09-04-07, 20:47
ooooo...arkadaşlar hakkaten ümit ustanın mutfağına dönmüş burasıı:icon_whis
bi turşu kurmamışsınız....
merak ediyorum onu kimden yapardınız....:)

ya bu arada dikatinizi celbetti mi bilemiyorum
aslında önemli bişi miydi onu da bilemiycem
ama deniz bi espri yaptı..
dermişim li.....
bi garibime gitti
o zaman yoktu dimi öyle şeylerr:img-help:

aysecigim tatlim guzel bir soru?
tursu icin tercihim olmamid gok domates(anladiniz kim oldugunu)
tursunun ustunede limon ve maydanoz koyardim ki super oluyor o zaman tursunun tadi:good: :good:
evet aysecigim denizin soyledigi soz benimde dikkatimi cekmedi desem yalan olur,bende sasirdim
bence vardi ki deniz o espiriyi yapti diye dusunuyorum:img-yes: :img-yes:
saygilarimla

spdr
09-04-07, 20:53
hehe...bizimki biraz da kanal d nin dzi reklamları gibi oldu yaaa:img-hyste
ben de her mesajda başka bişiye benzetiyorum ya hayırlısı bakalımm:icon_whis
vuslat abla..ahmet yasemini sevdiğinde böyle diildi bu kızz...
sevilmeyecek kız değildi kanımca...:img-yes:
gerçi saçına sinir oluyordum da....
erken menopoza mı giriiiy acepp bunca olaydan sonraa:img-in_lo :img-blush
mervecim ben de özledim ahmetin o hallerini....
bıçkın delikanlı halini diyecem ama ..
çapkın delikanlı halleri desem daha doğru olur dimii....:icon_whis
neyse işte özledim geri gelsinnn:icon_whis :img-yes: :img-wink:

narcissa
09-04-07, 20:57
neyse işte özledim geri gelsinnn:icon_whis :img-yes: :img-wink:

Aynen ya çok şirindi o zamanlar:img-in_lo

Yasmiş sevilmeyecek kız olur mu hiç? Şimdi de baktırıyor kendine gören bir daha bakıyor ama huyları manyak manyak:icon_whis
Valla teşhis süper Ayşe'ciğim bence de Yasmiş olsa olsa erken yaşta menapoza girmiştir:img-hyste

spdr
09-04-07, 20:58
ben de laleyi düşünmüştüm aslında turşu olarak ama....
sevim de yarışmacılar arasında....
bi deee (bu ara taktım ona)emine....:img-yes:

deniz gezmişi kim oynıycak belli diil..
ama bi ara nejat işer olsa diye...
hayal kuruyordukkk...:img-blush
anladın sen onuuuuu:img-yes:

carmin
09-04-07, 20:59
Son iki bölümden eski tadı alamıyorum ben,yasemin'in saçmaladığını düşünüyorum. O güzel hikayeyi bozdular bana göre, ki bu dizide dönem atmosferi dışında en güzel hikaye ahmet&yasemin'di..ahmet uğruna defterler dolduran yasemin'den ben bu davranışları asla bekleyemem. Alt tarafı ahmet'in hastalandığını öğrendiğinde bile sanki öylesine birini ziyaret edecekmiş gibi hal ve haraketlere sahip, oysa ahmet yasemin'in hasta olduğunu öğrense daha başka davranırdı, bi telaşlanması,endişelenmesi lazım seven insanın, ama ya beren saat rol yapamıyor ya da senaristler seven insan, sevdiğinin başına kötü bişey geldiğinde tepkisiz kalınması gerektiğine inanıyorlar(!)

Dizinin siyasi boyutuna hiç değinmiyorum bile, çünkü asla tarafsız olmadığını düşünüyorum. Adnan Menderes dönemini anlatırken en azından öyleydi. Ordumuz tamamen suçlu , Adnan Menderes ise adeta kanatsız bir melek gibi gösterilmişti..vs. vs. Bunları fark etmedik değil elbette ve ben tarafsız olmadığını gördüğümden dizinin o kısmıyla ilgilenmedim,beni çeken diğer unsurlar için izledim.
Yeni anlatılan siyasi dönem hakkında ise hiç bir fikrim yok ama dediğim gibi bu dizide gösterilen siyasetin taraf tuttuğunu,gerçekleri yansıtmadığını bildiğimden dizinin o tarafıyla ilgilenmiyorum,kesin doğru gözüyle izlemiyorum. Tek faydası; taraf tuttuğunu bildiğimden gerçek nedir görmek için beni o dönemi araştırmaya itmesidir, ki dönem dizilerinin iyi bir tarafıdır bu da zaten.
Herneyse, sonuç itibariyle şimdilik eskisi kadar keyif almıyorum izlerken,(ki izlediğim tek dizidir) ama umarım bir an önce toparlar diyorum,yoksa izlemeye devam eder miyim,onu da bilmiyorum...
saygılar...

sinope
09-04-07, 20:59
Ya ben Cansel'in eski imzajını özledim off ühühühühüh içime dert oldu:icon_sorr
Fragman gelse artık ya ama hayatta gelmez pazartesi pazartesi amma hayalperest oldum ben ya:img-hyste
Evet bugünkü menümüzde;
isotlu salça soslu semizotu var yanında tatlı olarak incirli elma şekeri tavsiyemizdir arkadaşlar!
Afiyet olsun canlarım

mervecigim canim
eski imaj bitti canim,malum dizide o zamanin modasi olan saclari gosteriyorlar,o elbiseleri,pantalonlari giyiyorlar(elimizden gelen bir sey yok bende o imaji ozledim):icon_sorr :icon_sorr
fragman carsambadan evvel gelmez canim bosuna beklemeyelim
bugunku menu super semizotuna isod koymam,iyyy midemi falan bozar sonra
ellerine saglik tatlim
valla bu hafta kesin semizotuyla.domates arasinda buyuk bir tartisma olacak,neco bu seferde domatese hesap sormazsa yuhh derim ona artik(hos sormaya hakki yok, evcilikte olsa evlilikleri ama yasal olarak kocasi):img-polic
saygilarimla

narcissa
09-04-07, 21:00
Nejat İşler fazla kısa ve yumuşak yapılı kaçardı Deniz Gezmiş'e. Daha sert bir delikanlı olmalı daha esmer daha keskin hatlı falan...
Ablacım sen gerçekten de taktın emineye ya:img-hyste o cibil cibil gözlerine kurban olurum ben onun:img-hyste :img-cool2

myangel22
09-04-07, 21:00
ya ben artık sevim ve mehmet aşkını görmek istiyorum yasemin',nin aşkından artık şüpheliyim hatta mehmet denizi alsın gürsoy ailesine kız istemeye gitsinler gitmişken defne'ide deniz'e isterler hep birlikte mutlu mesut yaşarlar:img-in_lo ahmet'in eski hallerini bende özledim ya

spdr
09-04-07, 21:02
Aynen ya çok şirindi o zamanlar:img-in_lo

Yasmiş sevilmeyecek kız olur mu hiç? Şimdi de baktırıyor kendine gören bir daha bakıyor ama huyları manyak manyak:icon_whis
Valla teşhis süper Ayşe'ciğim bence de Yasmiş olsa olsa erken yaşta menapoza girmiştir:img-hyste

hakkaten şimdi bile baktırıyor dimiii:good:

bu arada askerlik işini unutmadım hala..
yarın bir gün görürsünüz denizi de göndermez bunlar askere..
o zaman toluca ihbar edicem kaçaklarıı:icon_whis :img-yes:

napiim istediğimi yapmıyolar zatenn:img-in_lo

neyse ben çıkıyorum şimdi...i gecelerrrbye

narcissa
09-04-07, 21:03
mervecigim canim
eski imaj bitti canim,malum dizide o zamanin modasi olan saclari gosteriyorlar,o elbiseleri,pantalonlari giyiyorlar(elimizden gelen bir sey yok bende o imaji ozledim):icon_sorr :icon_sorr
fragman carsambadan evvel gelmez canim bosuna beklemeyelim
bugunku menu super semizotuna isod koymam,iyyy midemi falan bozar sonra
ellerine saglik tatlim
valla bu hafta kesin semizotuyla.domates arasinda buyuk bir tartisma olacak,neco bu seferde domatese hesap sormazsa yuhh derim ona artik(hos sormaya hakki yok, evcilikte olsa evlilikleri ama yasal olarak kocasi):img-polic
saygilarimla

Vuslat ablam isot sert kaçar gerçi bizim domates de tek başına mide bozmaya yeter ablam afiyet olsun :)

Ahmet gelmez bir daha ama semizotur halen geziyor kuğl kuğl ne iş anlamadım.

bizim Yasmiş'e kesin hesap sorar Neco tamam öyle anlamda evli değiller falan ama Yasmiş de bir tuhaf yani semizotu onu seviyor diye Ahmet'le gitmedi sonra da kaçamak yapıyor tamam adam kolera ama gitti de bi hayrı mı dokundu ben geldim ben geldim iyi halt ettin yani:img-polic

Olsun domatesimizdir canımızdır gene de severiz:img-cool2

blue ivy
09-04-07, 21:03
ben de laleyi düşünmüştüm aslında turşu olarak ama....
sevim de yarışmacılar arasında....
bi deee (bu ara taktım ona)emine....:img-yes:

deniz gezmişi kim oynıycak belli diil..
ama bi ara nejat işer olsa diye...
hayal kuruyordukkk...:img-blush
anladın sen onuuuuu:img-yes:

nejat işler oynasaydı iyi olurdu böylelikle ablam bahaneyle diziyi izlemiş olurdu:good:
yani gerçekten sevimle emineyi düşünemedim asıl onların turşusu kurulur kiraz turşusuda olmaz ya neyse:img-hyste

sinope
09-04-07, 21:07
neyse işte özledim geri gelsinnn:i

aysecigim
valla o mesajin altinda bir seyler var ama yakindir kokusu cikar nasilsa:img-wink: :img-wink:
aysecigim haklisin yasmin onceleri boyle degildi gercektende,yasmini o zamanlar cok seviyordum(simdi ise tam sinir oluyorum domatese)
belkide erken menapoz olayida olabilir,neden olmasin bak iyi fikir:img-hyste :img-hyste ee onca olay atlatti kolaymi?
ahh incirin o eski hallerini kim ozlemediki kizlar?
saygilarimla

sinope
09-04-07, 21:15
Vuslat ablam isot sert kaçar gerçi bizim domates de tek başına mide bozmaya yeter ablam afiyet olsun :)

Ahmet gelmez bir daha ama semizotur halen geziyor kuğl kuğl ne iş anlamadım.

bizim Yasmiş'e kesin hesap sorar Neco tamam öyle anlamda evli değiller falan ama Yasmiş de bir tuhaf yani semizotu onu seviyor diye Ahmet'le gitmedi sonra da kaçamak yapıyor tamam adam kolera ama gitti de bi hayrı mı dokundu ben geldim ben geldim iyi halt ettin yani:img-polic

Olsun domatesimizdir canımızdır gene de severiz:img-cool2

aysecigim gule gulebye canim
mervecigim
valla dedigin gibi bizim domates kendi basli basina yeterde artar bile iyy almim valla ben:img-pilot
valla amed acilarin cocugu husamettin
necoda masallah seninde dedigin gibi kugl cana dolasip duruyor:img-pilot
iste ben bu yuzden domatese sinir oluyorumya ,hem incirimizle gitmiyor,semizotu seviyor onu diye,sonrada gizli gizli kibrisciga gidiyor,bari acikca soylede git(bu hafta valla acayip curcuna cikaracak neco kesin)
aman gittide amedin yanina sanki iyi bir halt yedi domates hanim pehhh incirin saglikli zamaninda gitmedi onunla beraber,hastalandiktan sonra gitti mercimek akilli(kiziyorum gercekten yasmin karakterine ama yinede kiyamiyorum yahu):icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

sinope
09-04-07, 21:19
nejat işler oynasaydı iyi olurdu böylelikle ablam bahaneyle diziyi izlemiş olurdu:good:
yani gerçekten sevimle emineyi düşünemedim asıl onların turşusu kurulur kiraz turşusuda olmaz ya neyse:img-hyste

neslisim canim ablandami nejat isleri begeniyor?
ablanla bu aralar ortak noktalarimiz cogalmaya basladi:img-wink: :img-wink:
sevime dokunmayin valla sinem parcalar sizi(benden solemesiii):img-wink:
emine tam cikita muz onada kiyamam:img-yes:
yok biz yine bizim domatesin tursusunu,lalenin tursusunu kuralim,ama kesinlikle tursunun ustune maydanoz koyacagiz(cok lezzetli oluyorda,tabi teodan olmaz o baska):img-pilot :img-pilot
saygilarimla

sinope
09-04-07, 21:25
menopoza değil bence alziemer hastası olacak bu gidişle domatez:img-hyste
yahu çok yükleniyoruz biz bu kıza allah sonumuzu hayır etsin:img-in_lo

neslisim
valla menapozami girer,alziemer hastasimi olacaksa olsun yoksa bu gidisle biz verem yada kanser olmaya adayiz :img-wink: :img-wink:
ya ne fazla yuklenmesi az bile yapiyoruz domatese,amedin hayatini mahvetti,neco da arada harcandi(hos kendi istedi ama)
yok az bile yapiyoruz ,valla asil bizim sonumuzu hayir etsin
sinemmmmm beni okuyorsan yavrimmm geride kalan sayfalari okudum dedigin gibi yerlere yattim,korkarim ki bu isikta ablasinin durumuna insallah dusmez,nede olsa ablasinin kizkardesi degilmi:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

sinope
09-04-07, 22:16
yapma yahu bak bir şey daha öğrendim.bu forumda yiyecekler hakkında bilgim artacak bu gidişle:img-yes:

neslisim valla bizim forum sayesinde daha neler ogrenirsin,sen yeterki bize takilmaya devam et
siz kizilcik bilirmisiniz(onun biz karadenizde tursusunu yapariz)oylede bir lezzetli olurki,suyunu da icmeye doyamazsin
ahh amed sana su bizim meshur kizilcik tursusundanyedirip,suyunuda icirsek valla 1 gunde ne kolera hastaligin kalir,nede ask acin:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

muko88
09-04-07, 23:01
İyi geceler...

Bu ara sık forumda olamıyorum, o yüzden sohbetlere de fazla katılamıyorum.
Akşam geldim bir ara, bir mesaj yazdım ve misafirim olduğu için çıkmak zorunda kaldım.
Arzucum, Averajcım, Bahar Ablacım...:)

Aylavyu Meselesi çok derin bir mesele; öncelikle belirteyim:)
Şimdi AylaVyu karşıtı oldum hep, öyle düşündüm, öyle yansıttım; şimdi sözümden dönemem ki:img-blush Dönmek de istemiyorum aslında:)
Davranışları hoşuma gidiyor ama bu dizi bana artık tat vermiyor; dizide ne olduğu da...
İzliyorum, alışkanlık olduğu için...Eğer daha da berbat olmaya başlarsa izlemeyebilirim de...
Ayla hoş kız ama; hala o hoşluğun ve masum görünümün altında başka bir şeyler yattığını; bunun da bir gün ortaya çıkacağını düşünüyorum.:)
Aylavyucu değilim:)
Olmak isterdim, gerçekten ama maalesef diziden zevk alamadığım için; içimden gelmiyor.
Umarım ilerleyen bölümlerde yine o heyecanı yaşarım; kim bilir Aylavyucu da olabilirm:img-wink: Bu işler kısmet biliyorsunuz:img-hyste

Sinemcim, demek 1 Mayıs Yürüyüşü için...
Hımm, keşke gidebilseydin, neyse sorun olacaksa gitmemen iyi.
Bu arada sana imza yaptım bacım ama gönderip göndermemekte kararsızım.Yüzünü belli etmedim pek, elimden geldiğince çabaladım...Fakat beğenmiyorsun, üzülüyorum sonra ben de...O yüzden göndermedim, duruyor.Çeşitlendiririm belki:img-wink:

muko88
09-04-07, 23:08
Nilcim; geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.

Bu arada demin yazmayı unuttum, bugün Erdal Güney'in albümünü aradım ve bulamadım.Ben de sipariş verdim her zaman alışveriş yaptığım yere...Bulabilirlerse getirecekler.Herkese tavsiye ederim.
Ben İstanbul gibi büyükşehirlerden birinde değilim; sipariş verdim.
Temin etme imkanı olanlar, alsın ve dinlesin...
Arabada dinlemek için kaset almayı düşünüyorum ben hatta.
Erdal Güney'in müzikleri, sözleri çok güzel, emeğine sağlık...

cansu_a
09-04-07, 23:18
az önce beyaz gelncik başlıına baktım da devamlı istedikleri bişey vardı ceren&ömerin bebeğine Lal ismini koymuşlardı ondan hep öyle bahsediyolardı.bu bölüm senaristler bebin ismini lal olarak açıklamışlar hepsi için çok güzel bi jest olmuş çok seviniyolar:happy0064

çok da kıskandım ama:icon_sorr hu hhhuuuuu HS senaristleri!!!sesimizi duyan var mı??

yasemn yaa mantıklı bişeyler yapsın ya da sevda tepesinden kendini atsın.ahmet ve necdet da başkalarıyla mutlu olsunlarr:happy0064

biz forumu daha fazla manava çevirmeden bu işe bi çözüm bulsnlar artıkkk

merhem
09-04-07, 23:46
Lal gibi birsey bu adi lal olsun demistir senaristler :)

Benim birtek dilegim var, diziyi ask oyununa daha fazla benzetmesinler..

averaj
10-04-07, 00:02
Averaj bugün muzipliğin üstünde canım...Bugün yazdığın mesajlarda hep bunu gördüm:img-hyste
Açtır canım açtır ama ben de nakit yok, ne koyacağız o hesaba:img-hyste

canım vallahi bugün biraz öyle oldum...foruma verdiğim rahatsızlık için özür dilerim:img-blush

iyi ne yapalım benim kötü günler için sakladığım paramı koyarız:img-angel..çünkü o gün bugündür:img-icecr

Lal gibi birsey bu adi lal olsun demistir senaristler :)

Benim birtek dilegim var, diziyi ask oyununa daha fazla benzetmesinler..

canım ben hiç izlemedim konusu çok mu benziyor:img-blush

muko88
10-04-07, 00:07
Yok Averajcım ne rahatsızlığı...
Seni böyle görmek güzel:)

Ayrıca o dizinin konusu benzemiyor; alakası bile yok...
BEbeğin ismini forum tahmin etmişti; tahmin de bu bölümde çıkınca diğer forumlara da şaşkınlıklar sıçradı tabii haliyle:img-yes:

merhem
10-04-07, 00:17
Arkadaslar tek fark hsnin donem dizisi olmasi.
Ondada iki erkek bir kiz, sonra kizin bebegi oluyor ama baskasiylagostermelik evlilik yasiyor cocuk onu babasisaniyor sonra asil erkek kaza geciriyor yogunbakimda kiz gidiyor ziyarete oglun icin yasamalisin diyor..

Yaseminde ahmete gidip ruyakizin falan derse, sonra ahmet bunu hatirlamazsa ayni benzeyecek konusu!

muko88
10-04-07, 00:20
Merhemcim sen Aşk Oyunundan bahsediyorsun canım.
Lal bebek konusu Beyaz Gelincikle ilgili.
Bi yanlışlık oldu sanırım.

sühan
10-04-07, 00:35
Vatan’ın haberine göre Beren Saat, dizide olduğu gibi özel yaşamında da önce Cansel Elçin (Ahmet) ile duygusal yakınlık kurdu.

Sette başlayan bu ilişki herkesin dilindeyken Beren Saat bu kez yine senaryoda olduğu gibi rotayı Necdet karakterini canlandıran Okan Yalabık’a (Necdet) çevirip yeni bir aşka yelken açtı. Magazin dünyasında kulaktan kulağa dolaşan iddiaya göre, şimdi iki erkek oyuncu bu yüzden selamı sabahı kestiler. Cansel Elçin’in dizi setinde mecbur kalmadıkça çiftle konuşmadığı belirtiliyor

----
Eğer doğruysa o aşk sahnelerinin neden buz gibi olduğu anlaşılıyor. Beren hn. Necdet sahnelerindeki gibi değil, ahmet sahnelerinde. Bır sey dıcem kızacaksınız ama ben bu kıza o yarısmadan beri soğuğum. ölen erkek arkadaşıyla ilgili konudan onun iyi biri olmadığını düşünüyorum. neyse.. Konumuz beren saat değil tabi.. Yasemin..

LİN
10-04-07, 08:18
[QUOTE=sühan;2927785]Vatan’ın haberine göre Beren Saat, dizide olduğu gibi özel yaşamında da önce Cansel Elçin (Ahmet) ile duygusal yakınlık kurdu.

Sette başlayan bu ilişki herkesin dilindeyken Beren Saat bu kez yine senaryoda olduğu gibi rotayı Necdet karakterini canlandıran Okan Yalabık’a (Necdet) çevirip yeni bir aşka yelken açtı. Magazin dünyasında kulaktan kulağa dolaşan iddiaya göre, şimdi iki erkek oyuncu bu yüzden selamı sabahı kestiler. Cansel Elçin’in dizi setinde mecbur kalmadıkça çiftle konuşmadığı belirtiliyor

---Arkadaşlar bu haber doğru mu gerçekten ?Belkide dizideki aşk üçgenini gerçek hayatta da varmış gibi gösterip daha fazla heyecan yatarmak istiyorlar?Yaseminin Ahmet'e bu kadar donuk gözlerle bakmasının sebebi bu olabilir mi?Gerçi profesyonellikle örtüşmüyor ama hepimiz Ahmet'in Yasemin'e daha aşk dolu gözlerle baktığına hemfikiriz.:img-yes:
Beren ve Okan Bebek Sahilde yürüyüş yaparken görülmüşler bu arada.Daha sonra alışveriş yapıp arabalarna binmişler:img-cool2

arzu-başak
10-04-07, 08:26
Vuslatcım nasılsın...ağlayacağım ben artık...sana öm atıyorum gelmiyor..akşam çıkmadan öncede attım ama oda gelmedi sanırım...bende seni bekliyordum gelsede sorsam diye....buarada dün yazdıklarını okuyordum..yine gülme krizine girdim yahu....

arzu-başak
10-04-07, 08:34
İyi geceler...

Bu ara sık forumda olamıyorum, o yüzden sohbetlere de fazla katılamıyorum.
Akşam geldim bir ara, bir mesaj yazdım ve misafirim olduğu için çıkmak zorunda kaldım.
Arzucum, Averajcım, Bahar Ablacım...:)

Aylavyu Meselesi çok derin bir mesele; öncelikle belirteyim:)
Şimdi AylaVyu karşıtı oldum hep, öyle düşündüm, öyle yansıttım; şimdi sözümden dönemem ki:img-blush Dönmek de istemiyorum aslında:)
Davranışları hoşuma gidiyor ama bu dizi bana artık tat vermiyor; dizide ne olduğu da...
İzliyorum, alışkanlık olduğu için...Eğer daha da berbat olmaya başlarsa izlemeyebilirim de...
Ayla hoş kız ama; hala o hoşluğun ve masum görünümün altında başka bir şeyler yattığını; bunun da bir gün ortaya çıkacağını düşünüyorum.:)
Aylavyucu değilim:)
Olmak isterdim, gerçekten ama maalesef diziden zevk alamadığım için; içimden gelmiyor.
Umarım ilerleyen bölümlerde yine o heyecanı yaşarım; kim bilir Aylavyucu da olabilirm:img-wink: Bu işler kısmet biliyorsunuz:img-hyste

Sinemcim, demek 1 Mayıs Yürüyüşü için...
Hımm, keşke gidebilseydin, neyse sorun olacaksa gitmemen iyi.
Bu arada sana imza yaptım bacım ama gönderip göndermemekte kararsızım.Yüzünü belli etmedim pek, elimden geldiğince çabaladım...Fakat beğenmiyorsun, üzülüyorum sonra ben de...O yüzden göndermedim, duruyor.Çeşitlendiririm belki:img-wink:

canım sen nasıl hissediyorsan öyle yap...ama ben ne yapayım...başında sizin gibi düşünüyordum...sonra fikrim değişti...yok ben önceden böyle demiştim artık sözümden dönemem diyemem...inanmadığım birşeyi savunamam değilmi...neyse bizde senin aylavyucu olacağın günü bekleriz ne yapalım...

Ferny&Lety
10-04-07, 08:38
Yaa ben kesinlikle aylaVyucu değilim.Ama Ayla bu bölümde tam bir melekti..Melek gibi kız.Çok iyi ve asildi bu bölümde ..Aylayı çok sevdim valla.

Yasemine de çok kızıyorum yaa bilmiyorum ondan çok soğudum ama Beren'in hatrı var:)
Şaka bir yana Ahmet asıl olarak Yaso ile mutlu olacağı için sonuna kadar YASOCUYUM.

Ama Ayla da çok iyiydi bu bölümde yaa..Bir oraya bir buraya...Asalet fışkırdı resmen bu bölümde ondan...

NiliWerda
10-04-07, 09:46
az önce beyaz gelncik başlıına baktım da devamlı istedikleri bişey vardı ceren&ömerin bebeğine Lal ismini koymuşlardı ondan hep öyle bahsediyolardı.bu bölüm senaristler bebin ismini lal olarak açıklamışlar hepsi için çok güzel bi jest olmuş çok seviniyolar:happy0064

çok da kıskandım ama:icon_sorr hu hhhuuuuu HS senaristleri!!!sesimizi duyan var mı??

yasemn yaa mantıklı bişeyler yapsın ya da sevda tepesinden kendini atsın.ahmet ve necdet da başkalarıyla mutlu olsunlarr:happy0064

biz forumu daha fazla manava çevirmeden bu işe bi çözüm bulsnlar artıkkk

inanmıyorum ya adını Lalmi koycaklar???:img-help:
Melalim demişti bana itiyoru falan diye...
ohhh valla senariste bakın dizi izleyicileri dinliyo bizim senaristimizde bizi dinleyebilirdi RÜYA konusunda....
ben rüya ismini beğenmemiştim hatta biz burda isimler uydurmuştuk onlar daha güzldi...
aslında doğru biz kız değil erkek istemiştik:img-hyste

Ferny&Lety
10-04-07, 09:49
:hıh bence rüya çok güzel bi isim ve iyi ki de kız oldu ben kız istiodum zaten.hem rüyayı da kocaman seviyorum:)

ama bakın bnm izlediğim başka bir dizi daha var yabancı ama...bu sitenin linkini verdik kanala falan kanal yetkilileri girip bakıyolar siteye falan..
acaba biz sitenin linkini atsak şu hs ytkililerine senariste fln girip te isteklerimize bakma zahmetine katlanırlar mı?

123er
10-04-07, 13:04
Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celâl Bayar'ın kızı Nilüfer Gürsoy ile eşi Ahmet İhsan Gürsoy Demokrat Parti dönemini, 27 Mayıs'ı ve sonrasını Bayar'la birlikte yaşayan bir çift.

A. İhsan Gürsoy aynı zamanda Demokrat Parti Meclisi'nin hayatta kalan son üyesi... 1946 dönemi milletvekili. DP döneminin iki önemli ismi AKP'nin vurguladığı "muhafazakâr demokrat" anlayışı ile DP'nin "demokrat" olmaktan ne anladığı ve arada bir benzerlik olup olmadığını Çiftehavuzlar'da, Celâl Bayar'ın da yaşamının son yıllarını geçirdiği bahçe içindeki mütevazı evde tüm açıklığıyla anlattılar.

arkadaşlar filmdeki rıza karakterini canlandıran gerçek hayatta celal bayar olduğunu biliyormuydunuz...celal bayar bir kaç yıl sonra müebbet hapisten hastalık sorunları nedeniyle çıkmıştır. ve intaar ettiği,askerlere banyo yapacağını söylediğide doğrudur...

spdr
10-04-07, 13:38
Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celâl Bayar'ın kızı Nilüfer Gürsoy ile eşi Ahmet İhsan Gürsoy Demokrat Parti dönemini, 27 Mayıs'ı ve sonrasını Bayar'la birlikte yaşayan bir çift.

A. İhsan Gürsoy aynı zamanda Demokrat Parti Meclisi'nin hayatta kalan son üyesi... 1946 dönemi milletvekili. DP döneminin iki önemli ismi AKP'nin vurguladığı "muhafazakâr demokrat" anlayışı ile DP'nin "demokrat" olmaktan ne anladığı ve arada bir benzerlik olup olmadığını Çiftehavuzlar'da, Celâl Bayar'ın da yaşamının son yıllarını geçirdiği bahçe içindeki mütevazı evde tüm açıklığıyla anlattılar.

arkadaşlar filmdeki rıza karakterini canlandıran gerçek hayatta celal bayar olduğunu biliyormuydunuz...celal bayar bir kaç yıl sonra müebbet hapisten hastalık sorunları nedeniyle çıkmıştır. ve intaar ettiği,askerlere banyo yapacağını söylediğide doğrudur...

arkadaşım son paragrafı pek anlayamadım..
amaa ilk paragrafa göre ahmet gürsoy diye biri var diyosun sanırım:img-yes:
ama bence ordan esinlenmemişlerdir..
sanmam yaaaa:img-yes:

123er
10-04-07, 13:51
Bunda anlamıcak bişi yokki...
hani rızanın idam cezası müebbet hapse cevrilmeden önce mi ne banyoda kendini asmıştı ama kurtulmuştu.geçek hayatta bu aynen şöyledir.

celal bayar askerlere banyo yapacağını söyler ve bornozunun ipiyle intihar etmeye kalkışır fakat ipin kopuş sesini duyan askerlerde onu kurtarırlar. ve celal baya intihar edeceği zaman nifer gürsoyun veya annesinin di sanırım rüyasında idişi çekiliyormş ve gelen bir haberle intihar olayını öğrenmişler. ve aslında celal bayar hapishanedeyken bi gün eşi onu ziyaret etmekten dönüyormuş ve kalp krizinden ölmüştür.

spdr
10-04-07, 14:01
orasını anladım zaten...
'arkadaşlar filmdeki rıza karakterini canlandıran gerçek hayatta celal bayar olduğunu biliyormuydunuz...'bu cümleyi anlamadım..
ama önemli diil yaa:img-yes:

NiliWerda
10-04-07, 14:03
rıza karakteri celal bayar değildi,
celal bayarı başka biri oynadı..
arkadaşım bu haberi hangi kaynaktan aldıysan yanlış yazmışlar...

123er
10-04-07, 14:09
rıza karakteri celal bayar değildi,
celal bayarı başka biri oynadı..
arkadaşım bu haberi hangi kaynaktan aldıysan yanlış yazmışlar...

gerçek çaptırılmasın diye öylydi.istiyorsan google celal bayar yaz ve kapsamlı bir şekilde öğren.hatta nilüfer bayar gürsoy yaz babasının intihar ettiğini fln açıklamış.kendisinin röportaj yapılırken resmi bile var

zeyneps
10-04-07, 14:10

Arkadaşlar arkadaşımız demek istemişki hepimizin bildiği gibi Rıza hayali bir karakter ve de senaristler gerçek kişileri rencide etmemek için gerçek hayattaki bazı olayları Rıza ile yaşatıyorlar.Örneğin Adnan Menderes ve bi şarkıcının ilişkisi(sanırım)..Rıza ve Keriman ...onu demek istemiş..:good:

spdr
10-04-07, 14:32
yok ayy...:img-blush
ben ahmetle yasemini de görmek istiyorum...
yaşar da olsun tabii
ama umarım ters şeyler yapmazz..
gerçi yapacağı kesin de-dergileri okuduktan sonra öyle bişiler söyledi ya..
umarım mantıklı bişiler yaparlar..
yoksa üzülürüm beeeen:icon_sorr

çok zalım olacak bu bölüüm:img-hyste
(fotokopide bi notun üzerine çok zalım not yazmışlar daa...:img-hyste
onu gördüğümden beri ne zaman hs akllıma gelse bu geçiyor içimdenn:icon_whis )

t-o-r-t-u-r-a
10-04-07, 14:35
yok ayy...:img-blush
ben ahmetle yasemini de görmek istiyorum...
yaşar da olsun tabii
ama umarım ters şeyler yapmazz..
gerçi yapacağı kesin de-dergileri okuduktan sonra öyle bişiler söyledi ya..
umarım mantıklı bişiler yaparlar..
yoksa üzülürüm beeeen:icon_sorr

çok zalım olacak bu bölüüm:img-hyste
(fotokopide bi notun üzerine çok zalım not yazmışlar daa...:img-hyste
onu gördüğümden beri ne zaman hs akllıma gelse bu geçiyor içimdenn:icon_whis )

tabi diegrleride olsun kanka da en çok yaşar olsun bu bölüm çok çok görelim onu umarım ışık'ın gözünden düşecek birşey yapmaz ya ama sonuna kadar arkasındayım ben yaaşrın ne olursa olsun:img-in_lo

spdr
10-04-07, 14:51
ooooo!leyla gördüm senii:img-hyste
tabi ben de yaşarı sevmeye devam edicem..
ama yanlış işler de yapıcak onların arkasında duramıycaz canım..malesef...
ya yaşar tam oturmuş dimi rolünee...
abim diziyi izlemiyo normalde...baktıı..
bu ülkücü mü dedii:img-hyste
ben de sağcı dedim-gerçi üstünden başından anlaşılmayacak gibi de değil de...
çok yakışıyor yanii:good:

ya biraz önce hs-1.bölüm
başını izledim...
ahmet ne karizmatikmiş yaa...
hint fukaraaasına döndürdüler elma şekerimiziii:icon_sorr
nerde o ilk bölümdeki havaaa
nerde şimdiki mazlum aaamed..
ha bi de ben orayı görmemiştim-girişte
hosteslerle bile bir elektriklenme olmuşş
hızlıymış baya önceden garibimm:icon_sorr

narcissa
10-04-07, 14:53
Ahmet amma havalıydı eski bölümlerde Ayşe'ciğim karizma süperdi şimdi hint fakirine döndü dediğin gibi:img-hyste :img-hyste
Yazık ben eski Ahmet'i istiyorum aşkım canım arım balım peteğim:icon_sorr

spdr
10-04-07, 14:54
neyse arkadaşalr ben gider yarın görüşürüz okul zamanı geldi

güle güle canıımmbye
ben okuldan geldim-buraya girdim hemenn..
ama neden kimse yookk?
fragmanı gösterirler umarım bu akşam..:img-yes:
gerçi gösterseler nolacak..
hiç raslayamıyorum ben tv dee:icon_whis

spdr
10-04-07, 15:04
mervecim öyleymiş yaa..
cansel farklı bi karakteri oynuyo gibiymiş o zamanlar..
cool takılıyomuş yaniiii:img-hyste
şimdi de en ufak bişide yaprak gibi titreyip heyecanlanıyorr....:icon_sorr
bkz:ayla gelince nası sevineceğini bilemeyip-garip bir şekilde karşılamasııı..
aaah ah nolacak hali bilmem kiii...

F1 pilotları her çocukları doğduğunda 1-2 sn yavaşlıyomuşş..
acep ahmetteki değişikliği buna mı yormak gerek kiii...
çapkın ve cool erkekler çocukları olduğunda (haberleri olmasa bilee) epeyyyy yavaşlıyomuş-pısırıklaşıyomuş diyee..:icon_whis :img-hyste

andromeasiren
10-04-07, 15:04
kanka abine söyle karıştırmasın yaşar ülkücü değil sagcı ikisi arasında çok ince bir fark var valla mecmun o olacaksa ben leyla olmaya razıyım:img-blush :img-hyste hadi hayırlı günler size ben gider

o dönemin ülkücülerinden ama koyusundan yani faşist,çünkü o dönemde faşistlerle solcular arasında olmuş olaylar..sırf sağcı diil:img-yes:

şilimsi
10-04-07, 15:06
güle güle canıımmbye
ben okuldan geldim-buraya girdim hemenn..
ama neden kimse yookk?
fragmanı gösterirler umarım bu akşam..:img-yes:
gerçi gösterseler nolacak..
hiç raslayamıyorum ben tv dee:icon_whis

aaaa aşk olsun ayşe abla..ben varım burda..bıdığın varr...hıı ama tabi ben aylavyucu olunca sen beni bıdıklıktan men ettin dimi...anladım ben onu tamam:icon_sorr
fragmanı bu akşam gösterirler inşallah...gerçi gösterselerde değişen bişey olmıycak...yasemin ahmetin yanında kalmıycak kanımca..okuldan bi arkadaşım söyledi..yasemin sergiye gidiyomuş..o da bi siteden tüyolardan okumuş..sete giden bi kız mı ne sölemiş sanırımm:img-pilot
[össskeeee gördüm seni burdasın..söledim senin bana sölediğinii:img-hyste ]

andromeasiren
10-04-07, 15:08
F1 pilotları her çocukları doğduğunda 1-2 sn yavaşlıyomuşş..
acep ahmetteki değişikliği buna mı yormak gerek kiii...
çapkın ve cool erkekler çocukları olduğunda (haberleri olmasa bilee) epeyyyy yavaşlıyomuş-pısırıklaşıyomuş diyee..:icon_whis :img-hyste

ya evet nerde o cool karizma Ahmet ahh ahh!!cidden o zamanları özledim..
Şimdi Yaseminin aşkıyla kurudu adam..eskiden her kadın bir baktımı bida bakıodu(bkz. hostes)Ahmet saçlarını kessin yada cool Ahmet geri dönsün kampanyası başlatmak istiyorum:img-hyste :icon_whis

spdr
10-04-07, 15:08
o dönemin ülkücülerinden ama koyusundan yani faşist,çünkü o dönemde faşistlerle solcular arasında olmuş olaylar..sırf sağcı diil:img-yes:

kim ?