Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Melal
10-04-07, 21:20
Muko'cuğum başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Ailene ve sana Allah'tan sabır diliyorum.

Arkadaşlar bir kaç sözlük yorumları buldum yazmazsam olmaz.
İtüsozluk'ten bir yorum.

bu haftaki bölümünde, ayla koleraya yakalanan ahmet için 'vucüt ısısı 34 dereceye düştü' diyerek şahsımı dumura uğratmıştır. behey koskoca dizinin yazar ekibi, senaryo grubu ısıyla sıcaklık arasındaki farkı bilmeyen doktorlarla mı muhattap edecektiniz bizi??!!

Melal
10-04-07, 21:22
Uludağsözlük'ten birkaç yorum.:)

1960 ihtilalini anlattıktan sonra, 1966 yılını anlatmaya başlamış, 12 mart 1971 muhtırasını anlatması beklenen dizi. gerçek olaylara dayanan ustaca kotarılmış bir senaryoya sahip herşeyden önce. esasında televizyon kanallarındaki diziler arasında izlenmeye değer tek yerli yapım budur fikrimce. senaryo danışmanları arasında yilmaz karakoyunlu ve can dundar gibi, biri canlı tanık, diğeri çok iyi bir araştırmacı olan iki kişinin bulunması da senaryonun kalitesinin nedenlerinden biri olsa gerek. 1960'ların türkiye'si gerçekten çok başarılı bir kurguyla önümüze konuyor. hiçbir ayrıntı sırıtmıyor. bir yandan arka planda türkiye'nin yakın tarihini izlerken bir yandan da melodrama kaçmayan hüzünlü bir aşk hikayesi izliyoruz. daha da önemlisi hatırla sevgili, feodalite manyağı olmuş dizilerin cirit attığı bayağılaşmış bir ortamda, bulunmaz bir nimet olarak gözlerimizi kamaştırıyor.

dizinin az sayıda kusurundan biri, beren saat'in diziye güzel bir yüzden fazlasını katamayışıdır bence. ama dizi, diğer yönlerden öylesine samimi ki, beren saat'in vasatın altındaki oyunculuğuna fazla sinirlenemiyoruz. ama dizinin aldığı reytinglere bakılırsa, çoğunluğu 50 yaşın altında olan türk insanı, değil kendi tarihini kitaplardan öğrenme, bağımlı olduğu televizyondan seyretme zahmetine bile katlanmıyor... feodal ağaların töre zırvalarını izlemeyi tercih ediyor yazık ki... halk, maddi ve manevi kalıntılarını süpürmeye çalışacağına feodaliteye dört elle sarılıyor. televizyonları çöplüğe çeviren sulu zırtlak aşk hikayelerinde illa ki arka plan olan feodal düzen, ezeli ve ebedi bir sistemmiş gibi varlığını hiç değilse manevi açıdan güçlendiriyor. yerli dizi izlemeye nadiren katlanabilen biri olarak, bu diziyi, atv'nin iyice yüzsüzlüğe vurarak verdiği uzun ve sık reklam aralarına rağmen sabırla izliyorum. ve dizinin uzun soluklu olmasını mütemadiyen temenni ediyorum.

boyle giderse beni kahrimdan oldurebilecek dizi. neymis boyle.. gozler sis takipteyiz.
2 gunde tum diziyi izlemenin sagliga aykiri olduguna kanaat getirdim. yurek dayanmiyor zira...

okan yalabik'ın oyunculuğu ile döktürdüğü dizidir. en keyif aldığım sahneler necdet'in yer aldığı sahneler. cansel elcin'de fena oynamıyor ama beren saat maalesef bir türlü ilerlemiyor.

epope
10-04-07, 21:23
başın sağ olsun muko. sabır.

fragmanı beklemekten ağaç oldum bu arada. sabah ola.

blue ivy
10-04-07, 21:33
Uludağsözlük'ten birkaç yorum.:)

1960 ihtilalini anlattıktan sonra, 1966 yılını anlatmaya başlamış, 12 mart 1971 muhtırasını anlatması beklenen dizi. gerçek olaylara dayanan ustaca kotarılmış bir senaryoya sahip herşeyden önce. esasında televizyon kanallarındaki diziler arasında izlenmeye değer tek yerli yapım budur fikrimce. senaryo danışmanları arasında yilmaz karakoyunlu ve can dundar gibi, biri canlı tanık, diğeri çok iyi bir araştırmacı olan iki kişinin bulunması da senaryonun kalitesinin nedenlerinden biri olsa gerek. 1960'ların türkiye'si gerçekten çok başarılı bir kurguyla önümüze konuyor. hiçbir ayrıntı sırıtmıyor. bir yandan arka planda türkiye'nin yakın tarihini izlerken bir yandan da melodrama kaçmayan hüzünlü bir aşk hikayesi izliyoruz. daha da önemlisi hatırla sevgili, feodalite manyağı olmuş dizilerin cirit attığı bayağılaşmış bir ortamda, bulunmaz bir nimet olarak gözlerimizi kamaştırıyor.

dizinin az sayıda kusurundan biri, beren saat'in diziye güzel bir yüzden fazlasını katamayışıdır bence. ama dizi, diğer yönlerden öylesine samimi ki, beren saat'in vasatın altındaki oyunculuğuna fazla sinirlenemiyoruz. ama dizinin aldığı reytinglere bakılırsa, çoğunluğu 50 yaşın altında olan türk insanı, değil kendi tarihini kitaplardan öğrenme, bağımlı olduğu televizyondan seyretme zahmetine bile katlanmıyor... feodal ağaların töre zırvalarını izlemeyi tercih ediyor yazık ki... halk, maddi ve manevi kalıntılarını süpürmeye çalışacağına feodaliteye dört elle sarılıyor. televizyonları çöplüğe çeviren sulu zırtlak aşk hikayelerinde illa ki arka plan olan feodal düzen, ezeli ve ebedi bir sistemmiş gibi varlığını hiç değilse manevi açıdan güçlendiriyor. yerli dizi izlemeye nadiren katlanabilen biri olarak, bu diziyi, atv'nin iyice yüzsüzlüğe vurarak verdiği uzun ve sık reklam aralarına rağmen sabırla izliyorum. ve dizinin uzun soluklu olmasını mütemadiyen temenni ediyorum.

boyle giderse beni kahrimdan oldurebilecek dizi. neymis boyle.. gozler sis takipteyiz.
2 gunde tum diziyi izlemenin sagliga aykiri olduguna kanaat getirdim. yurek dayanmiyor zira...

okan yalabik'ın oyunculuğu ile döktürdüğü dizidir. en keyif aldığım sahneler necdet'in yer aldığı sahneler. cansel elcin'de fena oynamıyor ama beren saat maalesef bir türlü ilerlemiyor.
aynen sana katılıyorum melalcim içimi okuyorsun.
bencede oyuncu olarak okan yalıbık çok iyi oynuyo ayrıca lale mansur yasonun babasını oynayan kişi adını unuttum favorilerimin arasında:good:
bu arada allah kavuştursunbye

Melal
10-04-07, 21:36
Bunlarda ekşisözlük yorumları:)

tutarlı, başarılı işlendiğini düşündüğüm necdet karakteri için izlediğim dizi. diziydi ya da... son bölümde (6 nisan 2007) o pastalarla ilgili obsesyonu olan ablanın gözümüze sokulmasından anladığım kadarıyla neco yasemin'den vazgeçecek? niye? yasemin'le o adını unuttuğum oğlan kavuşabilsinler diye. zira yasemin kolpadan bi kıvırtmayla kıbrısçük'e the oğlanı görmeye gitti. yasemin'e sürpriz yapmak için koştura koştura ankara'ya yollanan neco ise havayı alınca o yeni hatuna yakınlaşmaya başlayacak...

tabii araya önce tırışkadan birkaç siyasi atraksiyon (o hapishane sahneleri neydi öyle yav? celal bayar'a biri gazete manşetleri okumasa dünyadan haberi olmayacak ademin) ve kaykakamla doktor kızın evliliği girecek...

ulan hiç mi vicdanınız sızlamıyo be? o kadar klişe içinde kazara necdet gibi bi renk yakalamışsınız, onu da 7/24 pasta yiyen bir deyyus eks makinası ve mutlu son takıntısı uğruna harcıyorsunuz...

not: şıpoyler şeysi kullanmadım. anneannem gibi anlattım ki izlemeyenler bi halt anlamasın.

her an ağlamaya hazır ve nazır izlediğim dizidir.
acıların çocuğu ahmet'in* muhtemel hafıza kaybı nedeniyle yasemin'i* tanımaması kuvvetle muhtemel. çok güzel ama bir o kadar da aptal kız -karakterin aptallığı o kadar ki, kişiyi çileden çıkarmakta- yasemin de tahminimce hayatının ayarını yiyip, süper insan nejdet'e* çektirdiklerinin cezasını çekecek. ee ilahi adalet.

bir de, merak edenlere:
dizideki deniz'in, deniz gezmiş olmadığı dün geceki bölümde belirtildi. hatta 3 arkadaş işçi partisi'ne girdikten sonra konuşurlarken, deniz'e: ''seni deniz gezmiş ile karıştırıyorlar.'' dediler. o da: ''evet sürekli karıştırıyorlar, tanıyorum onu, bizim fakülte'den.''* cevabını verdi.

hatırla sevgili hatırla ama doğru düzgün hatırla, uydurup durma!" dediğim dizidir.
dizinin bu haftaki bölümünde kıbrıscık'da yaşananan kolera salgını sahneleri tam bir felaketti. o döneme denk düşen zamanlarda istanbul bir kolera salgını yaşamıştı*.bundan kırk sene kadar öncesi olmasına rağmen sağlık bakanlığıın olaya tam müdahalesi ve uygulanan karantina ve koruyucu hekimlik yöntemlerinin sıkı bir şekilde uygulanması sonucu -yakalananlardan büyük kısmı kurtarılamamış olsa bile - çıktığı yerde kontrol altına alınmış ve yayılması önlenmişti. kıbrıscık'a bakıyoruz: karantina yok, bakanlık yok, ilaç desen ahmet in ailesi olmasa hak getire ha keza doktor da öyle... bu şartlarda o bölgenin bir dahaki bölüme koleradan kırılması lazım. ha bir de neydi o printerdan çıkma "suyu kaynatın" "yiyecekleri iyice yıkayın" vb. uyarıları. o kasabada o devirde olsa olsa bunlar elle yazılıp asılırdı duvarlara :)
umarız bir dahaki bölüm bir hekim danışmanlığında çekilir, senaryoya da çeki düzen verilir. yoksa dizi sadece okan yalabık için izleniyor başka bir şey kalmadı ortada...

kime üzüleceğimi şaşırdığım bir hale geldi bu dizi. minik rüya'yı kaç sene kendi kızı gibi kabullenmiş ve ondan ayrılsa yıkılacak olan necdet'e mi üzüleyim, yasemin için eriyip biten ahmet'e mi üzüleyim ne yapayım anlamadım. yasemin'in de "onca şeyin üstüne mutluluk kurulamaz, yok bitti bıdı bıdı.." diyerek saçmalaması üzerine üzülüp acı çekmenin ona müstahak olduğunu düşünüyordum ama ona da üzülmeye başladım bak şimdi.

aman kırk yılın başı oturup bir diziyi youtube'dan da olsa düzenli izleyeyim dedim, o da hüzne boğup duruyor beni. olsun, yine de severek izliyoruz.

platonik aşıkları koruma ve kollama derneğinin kıdemli bir üyesi olarak necdet eğer başkasına aşık edilirse aldıgım tadı bayağı azaltacak dizi.yine izlerim,ama okan yalabıkın oyunculuguyla necdetin aşkı birleşince ortaya çıkan müthiş eser devam ederse daha bir severek izlerim.

dizideki deniz deniz gezmiş değilmiş öğrendik. ama harun galiba harun karadeniz.
ayrıca ahmet'in üç kuruşluk beyni fransalarda okuyup kaymakam olmaya yetiyor ama hala yasemin'in necdet'le niye evlendiğini basamadı. sevişirken sarhoş muydu bu ahmet merak ediyorum (rüya'nın hangi şartlarda ana rahmine düştüğünü kaçırmışım maalesef.) yasemin'e öğüt olarak sevgi emektir diyor, bu kafası çalışmayan ahmet'i sallamasını ümit ediyorum.

ikinci bir çemberimde gül oya çalışmış ama başaramamış dizidir.

bahar_can
10-04-07, 22:03
Mukocuğum başın sağolsun... ailene ve sana sabırlar diliyorum... Evet arkadaşlar eleştirilerimizin 2. postasını da gönderdim..herkese iyi geceler

n.serra
10-04-07, 22:11
Arkadaşlar yazacaklarım vardı ama babaannemin ölüm haberi geldi...
Gitmek zorundayım.
İyi akşamlar.

başın sağolsun canım,
acını paylaşıyoruz...
kendine çok iyi bak....

t-o-r-t-u-r-a
10-04-07, 22:26
başınız sagolsun muko88

meltem-cmbl
10-04-07, 22:47
başın sağolsun mukocumm allah rahmet eylesinn cnm çok üzüldüm gerçektenn:icon_sorr

..........

bu gexce verilirmi fragman arkadaşlar off yarında iş var bekleyememmki :icon_sorr

NiliWerda
10-04-07, 22:51
Nil sana inanmıyorum ya...okuyunca gülmekten öldüm..nil elçin öylemi..süpersiniz arkadaşlar ne diyim yani...hayır bende bir ara hakikaten dedim bu kızın soyismi gerçekten elçinmi...inanıyordum yani..ya şu fragman çıksın ya deli olucam...ya yasemin bırakmaz ahmeti o durumda değilmi..yani allah aşkına yasmin o halde ahmeti bırakırsa ortada inandırıcılığı olan bir aşk kalırmı..çok kötü olur ya....

hehe ben kardeşiyim sen bilmiyomuydun??:img-hyste
ahhh ahh ne çok isterdim bi abim olsun:icon_sorr
off neyse yaramı deşmeyim:(

Arkadaşlar yazacaklarım vardı ama babaannemin ölüm haberi geldi...
Gitmek zorundayım.
İyi akşamlar.

canım başın sağolsun allah size sabır versin...:img-cool2

muko88
10-04-07, 23:53
Melal, Bahar Abla, Meltem, Nil, Serra, Aslı, Averaj, Burcu, Arzu, Cansu, myangel22, Spdr(Ayşecim), blue_ivy, Pamir, epope, Tavuskuşu, Vuslat Ablam...
Ve diğer arkadaşlarım...

Bu sebeple forumu meşgul etmek istemezdim, hepiniz başsağlığı yazmışsınız...Çok ama çok sağolun...
İnanın gözlerim doldu, siz nasıl insanlarsınız böyle?Sırf babaannem öldü diye değil...Sonuçta burası sadece bir forum, ama burdaki insanlar o kadar başka ki; aranızda olmak, sizlerle yazışma olarak da olsa tanışmış olmak beni çok mutlu ediyor...Mesajlarınız, taziyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim, çok duygulandım.
Modlardan da özür dilerim, haberi aldığımda buraya mesaj yazıyordum; o an paylaşıverdim...Kusura bakmayın, mesajları silerlerse haklılar.İyi geceler...

şeboist
11-04-07, 05:51
başın sağolsun kanka.:icon_sorr
benimki ben 6 yaşındayken vefat etmişti.:sad53:
fragmanı merakla bekliyorum.umarım gören hemen çeker de izlerim.:img-blush

muko88
11-04-07, 07:46
başın sağolsun kanka.:icon_sorr
benimki ben 6 yaşındayken vefat etmişti.:sad53:
fragmanı merakla bekliyorum.umarım gören hemen çeker de izlerim.:img-blush

Sağol canım, ne derler..Dostlar sağolsun mu...İlk defa bir yakınımı kaybettiğim için:icon_sorr Cenazeyi kaldırcaz öğlen, evde öğlen olmasını bekliyorum, kimse yok:icon_sorr

Valla Atv yi açtım ben de, hiç vermiyorlar, belki fragmanı görmüş olurum diyordum.Ama Avrupa Yakası ve Yersiz Yurtsuzu veriyolar.

m.zülal
11-04-07, 08:02
herkese slm.
Muko başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin,sabırlar versin...

Türk_Jön
11-04-07, 08:07
Fragman yada özet yok mu? muko88 senin ve ailenin başı sağolsun

bahar_can
11-04-07, 08:16
Günaydın... eleştiri yazılarımız Tomris hanıma iletilmiş... bir kopyası da atv'ye iletilecek... ayrıca arkadaşlar dizi eleştirilerini atv'deki sayfada bize ayrılmış mesaj bölümünden de yapabilirsiniz?

arzu-başak
11-04-07, 08:51
Ya neden fragman hala çıkmadı...çok merak ediyorum...valla ikisaat daha geçsin hala göstermezlerse aklıma kötü şeyler geliyor..birde yeni bölüm yerine özel bölüm oluyormuş..allah korusun ya...

sinope
11-04-07, 09:05
Ya neden fragman hala çıkmadı...çok merak ediyorum...valla ikisaat daha geçsin hala göstermezlerse aklıma kötü şeyler geliyor..birde yeni bölüm yerine özel bölüm oluyormuş..allah korusun ya...

hatirla sevgiliciler gunumuz aydinlar olsun
arzugum gunaydinlar
valla fragmandan hala tik yok,ozet desen allahlik ayni seyleri dusunmusuz
yaaa arzucugum iyi seyler dusunelim ki dizimizin yeni bolumu yayinlansin
ozel bolum falan istemiyoruz biz,zaten incirimiz amed orda olumle pencelesiyor
5 gundur zaten iyice ne oldu olacak derken zor bitirdik gunleri birde ozeti izleyecek halimiz yok,ben hala domatesin ben geldim amed,ben geldim ac gozlerini soylemeye devam edecekmi , yoksa hemen sergiye yetismek icin yollarami dusecek diye orada takili kaldim:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

spdr
11-04-07, 09:12
ben de bekliyorum kaç saattir fragmanı....
tık yok...
geçen hafta da böyle olmuştu zaten..
kim haklıyı sonuna kadar izlemiştim de bi kere göstermemişlerdi...
kadın programlarına alışacam ondan korkuyorum bu gidişle...
bakmıyorum artık reklamlara:hıh

şeboist yavrum senin burda ne işin var...okulun yok muuu:icon_whis

şeboist
11-04-07, 09:13
arkadaşlar yeni bölüm var.aaaaaaaa şimdi çantayı yicen suratına ha.:icon_whis
sağa ne olamam mı burda?:icon_whis zaten bugün okul yarım gündü ve önemli dersler yoktu.yarınki analitik sınavı için gitmedin.allahım yıırabbim sana hesap mı vericem sirseri? :hıh

sinope
11-04-07, 09:17
ben de bekliyorum kaç saattir fragmanı....
tık yok...
geçen hafta da böyle olmuştu zaten..
kim haklıyı sonuna kadar izlemiştim de bi kere göstermemişlerdi...
kadın programlarına alışacam ondan korkuyorum bu gidişle...
bakmıyorum artık reklamlara:hıh

şeboist yavrum senin burda ne işin var...okulun yok muuu:icon_whis

aysecigim gunaydinlar
valla ogleden evvel ne ozet nede fragman gelir,dun gece bekle bekle gece sat 2 yi ettim
aman tatlim o sabah programlarina alisma,elini verdimmi kolunu kaptiriyorsun
en iyisi ogleden sonra tv yi acmak
sinemim kusum he valla senin bugun okulun yokmu ?
ahh domates bu hafta inciri orada birakip gidersen ki gideceksin git gozumuz gormesin seni:img-pilot :img-pilot
seni anca sevda tepesi paklar artik
saygilarimla

spdr
11-04-07, 09:18
ukelaaa senii...:hıh
bi büyüğün olarak merak ettik heralde...
sen değil miydin 8-9 gün devamsızlıım var diyennn...:icon_whis
bu gidişle biz reklamda fragman nöbetinde dururken sen de kapıda postacı nöbetinde olucaksın yavrııım kanımca....
hiç acımıycaaam amaaa:hıh

cuma günü mutlaka yeni bölüm olur...cesaret edemezler özel bölüme falan kanımcaa:icon_whis

sinope
11-04-07, 09:19
sağa ne olamam mı burda?:icon_whis zaten bugün okul yarım gündü ve önemli dersler yoktu.yarınki analitik sınavı için gitmedin.allahım yıırabbim sana hesap mı vericem sirseri? :hıh

sinemim yavrimmm:icon_sorr :icon_sorr
bende ayni soruyu sordumda o canta benim kafayada gelir demi simdi:icon_sorr :icon_sorr
ay yeni bolumun olmasina gercekten sevindim
semizotu necoda ankarada domatesi bekliyor zaten:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

spdr
11-04-07, 09:20
günaydın vuslat ablaa....
haklısın valla bağlanırsam kötü olur sonum :img-yes:
en son alişan -sezin erbilden bahsediyolardı...
seray sever de ağlıyodu....
dalmadan bırakayım dedim ben dee:icon_whis

nolur sanki onları göstereceklerine dizimizin fragmanını gösterselerrr:img-yes:

sinope
11-04-07, 09:26
günaydın vuslat ablaa....
haklısın valla bağlanırsam kötü olur sonum :img-yes:
en son alişan -sezin erbilden bahsediyolardı...
seray sever de ağlıyodu....
dalmadan bırakayım dedim ben dee:icon_whis

nolur sanki onları göstereceklerine dizimizin fragmanını gösterselerrr:img-yes:

aysecigim sanada gunaydinlar tatlim
ya ben bir aralar fena halde su gelin kaynan programi vardi ya ona takilmistim,nerdeyse gecem gunduzum (islerimin disinda )onlarla yatip kalkar hale gelmistim
yok canim valla takilma sabah programlarina,iyi edersin valla:img-wink:
ya insan nasilda sinir oluyor demi sabahin korunden ogleye kadar bu tur programlar veriyorlar
ya verin iste dizimizin fragmanini yok illa bizi deli edecekler ya
ogleden sonra kesin ozette gelir,fragmanda
saygilarimla

şeboist
dilekçe yazıyorum bebişim yok yazılmamak için.sen beni merak etme.:icon_whis
of çileğimle vişnemin birlikte oynadığı bi film varmış.onu indireyim dedim.ama bütün parçalarını indirmem lazım açılması için.1 tane indirdim ama uzun sürdü.hepsini indiremem.en iyisi vazgeçeyim.:icon_sorr
fragman çıkar telaş yapmayın.:img-wink:

arzu-başak

tamam sinemcim ne kızıyorsun..ufacık çocuğun kafasına çanta atmaya utanmıyormusun sen aşkolsun...vuslatım günaydın..valle ne bilim aklıma geldi baktım fragman yok....dedim yeni bölümde yok herhalde..öyle birşey olsa ne kötü olur ama..ben halimi düşünemiyorum yani...neyse sinem konuya açıklık getirmiş..bizede sabretmek düşüyor...birazdan çıkar kanımca....

sinope
11-04-07, 09:32
tamam sinemcim ne kızıyorsun..ufacık çocuğun kafasına çanta atmaya utanmıyormusun sen aşkolsun...vuslatım günaydın..valle ne bilim aklıma geldi baktım fragman yok....dedim yeni bölümde yok herhalde..öyle birşey olsa ne kötü olur ama..ben halimi düşünemiyorum yani...neyse sinem konuya açıklık getirmiş..bizede sabretmek düşüyor...birazdan çıkar kanımca....

arzucugum gunaydinlar tatlim
sinemim mesgulmus, bizde soruyu sorunca allahtan ben canta havadaucusuyorken kafami masanin altina saklamistim,bana gelmedi canta ,yirttim pacayi:img-wink: :img-wink:
arzucugum allahtan sinemimiz can simidimiz imdadimiza yetistide bizde yeni bolum varmi yokmu diye dusunmekten kurtulduk.
evet tek caremiz ogleden sonrayi beklemek,sabreden dervis muradina ermis hesabi ama bzim muradimiza erecegimizden acikcasi suphem var,bizim bu yaso domatesi varken ooo cok bekleriz biz:img-wink:
saygilarimla

arzu-başak
11-04-07, 09:35
arzucugum gunaydinlar tatlim
sinemim mesgulmus, bizde soruyu sorunca allahtan ben canta havadaucusuyorken kafami masanin altina saklamistim,bana gelmedi canta ,yirttim pacayi:img-wink: :img-wink:
arzucugum allahtan sinemimiz can simidimiz imdadimiza yetistide bizde yeni bolum varmi yokmu diye dusunmekten kurtulduk.
evet tek caremiz ogleden sonrayi beklemek,sabreden dervis muradina ermis hesabi ama bzim muradimiza erecegimizden acikcasi suphem var,bizim bu yaso domatesi varken ooo cok bekleriz biz:img-wink:
saygilarimla

Sen akıllılık yapmışsın saklanmışsın..ben hazırlıksız yakalandım ve suratıma yedim çantayı....vuslatım bana yaso deme..tüylerim dken diken oluyor hatta necdette deme mümkünse....ya bu frgaman gerçekten çıksın artık çok merak ediyorum ya....

spdr
11-04-07, 09:38

teşekkür ederim desteğin için...
o ufacık çocuk ben oluyorum sanırımmm:icon_whis :img-blush

haa sinem kötü örnek olmak istemem ama
biz lise 2 deyken sınıfça son bir ay için rapor almıştık yavrıııım...
bir yazılıya girmek yeterli oluyor o zaman...
ama seninki de iyiymiş...
sahte dilekçe düzenliyorsun demeeeekkk:icon_whis

ya dün söylemiştim ama yine söyleyim...
yeni bi site gördüm...veoh diye..com geliyo sonuna:icon_whis
diğer malum site gibi ama
orda kesintisiz izleyebiliyosun istediğin şeyi...
tabi eklenmiş olması lazım..
hs nin 2-3 bölümü var sadece
oraya da eklenmesi için bişiler yapılabilir mi kiiii...

şeboist
11-04-07, 09:38
ben yeni bölüm resimlerini de merak ediyorum. :P ama daha avrupanınkiler bile eklenmedi.çok yavaşlar... :hıh
necdet ve yasemin demesin o zaman semizotu ve kabak(domates) desin. :img-pilot

spdr
11-04-07, 09:42
ya yasemin için domates yeterli oluyor kanımca..
kabak diyince içini oymak geliyor aklımaa....:icon_whis
ki ahmetin kuzusunun anası o bi yerde....öööle şeyler yapmak istemem:img-yes:

NiliWerda
11-04-07, 09:43
selamlar herkeseeee....
fragmanı kimse gören olmadı demek...
bende şimdi açtım takipteyim...
buarada dün yazdığım uyarıyı dikkate alırlar herhalde beyin kıvrımları oluşmayan insanlar:img-hyste
umarım fragmanda benim fındıkla fıstıkımıda fazla gösterirler..

bahar_can ablam sen bizim yazıları gönderirken içlerşnden seçerek mi gönderdin yoksa hepsinimi gönderdin?:img-help:

sinope
11-04-07, 09:45
Sen akıllılık yapmışsın saklanmışsın..ben hazırlıksız yakalandım ve suratıma yedim çantayı....vuslatım bana yaso deme..tüylerim dken diken oluyor hatta necdette deme mümkünse....ya bu frgaman gerçekten çıksın artık çok merak ediyorum ya....

arzucugum canim canin yaniyormu?
aci varmi aci?
gecmis olsun tatlim hasar cok degildir insallah:img-in_lo :img-in_lo (saka yapiyorum biliyorsun demi tatlim)
demem talim domates ve semizotunu cumaya kadar agzima bile almayacagim,cuma aksami ama yerden yere carpacagim kizmak yok o zaman ama(anaaa fragman gelirse o zaman domatessiz nasil yorum yapacagim):img-hyste :img-hyste
fragmanci basi fragmanci basi huuu
uykudan uyan artik,bak oglen oldu millet seni bekliyor ama sen hala uyuyorsun,valla zaten canimiz burnumuzda sinemimizin cantasini bu sefer senin kafanda paralariz artik:img-hyste :img-hyste
huuuu duy sesimizi artik yahuu
saygilarimla

sinope
11-04-07, 09:49
yok yok kabak demek geliiiyy benim içimden. :)
cırcır böcüğünün anası yani.hehe:img-pilot
sen bırak vuslatla bana onu biz oyarız.:img-hyste

sinemimm yavrimmm
domates bizim kiza iyi yakisiyor,helede amedi gordugu zaman hepten kirmizilasiyor ya yuzu(hihh cani ciksin o domatesin,salca olasica):img-hyste :img-hyste
circir boceginin annesi olmasa valla onu kabak niyetine oyarizda o dua etsinki ruyacik var ortada :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

sinope
11-04-07, 09:52
ya arkadaşlar bu ilk defa oluyor bende sizi bişi sorcam geçen bölüm hangi sahnede bitti dizi ya? unuttum yeminle sölüyom aaa çok ayıp:icon_sorr

nilim kusumm
yavrim senin avantarin altinda yaziyor yaa ben geldim amed ben geldim( seyirci IYI HALT YEDIN)
normaldir canim bende bazen acayip unutuyorum bazi seyleri
ah domates ahh bizi dusurdugun hallere bak
Saygilarimla

şeboist
11-04-07, 09:52
aman bana ne cırcır böcüğünden ya!:icon_whis
ben her şekilde oyarım onu.gel sende katıl bana. :img-hyste
ay yazdıklarımızı okuyacak yapımcı şimdi.bize dalmak istermiş okuyunca.:img-pilot

sinope
11-04-07, 09:57
aman bana ne cırcır böcüğünden ya!:icon_whis
ben her şekilde oyarım onu.gel sende katıl bana. :img-hyste
ay yazdıklarımızı okuyacak yapımcı şimdi.bize dalmak istermiş okuyunca.:img-pilot

sinemim yavrimmm
valla ben sana ayak uydururumda ,katilirim hatta oyma isleminede
yazdiklarimizi okuyunca basta modumuz bizi yolacak,sonra yapimci sirket oyarsa kabak niyetine o zaman yandik iste:img-hyste :img-hyste
ozetci basi huuu uyan dedik ama hala senden tik yok el insaf yahu
saygilarimla

sinope
11-04-07, 10:04
korkma bişey yapamazlar bize.:img-pilot
valla bunlar çok yavaş kardeşim.fragman yok özet yok resim yok.:icon_whis

sinemim yavrim valla korkmuyorum helede sen yanimda olunca ooo biz senle kabak niyetine oyariz evelallah onumuze geleni:img-wink: :img-wink: helede bizim domatesi varya ne guzelde oyup domates dolmasi yaparim ben biliyormusun:img-hyste ozetci basi uykuda,fragmancimiz mesgul galiba
resimleri ekleyin yahu valla beklemektenten nerdeyse 9 doguraciz artik bizede aciyin yahuu bizde ana baba evladiyiz demi
saygilarimla[/B]

spdr
11-04-07, 10:04
aman sanki resim koyup da noluyor...
iki kıytırık resim koyuyolar..
başka da bişi yokkk:hıh
vuslat abla hakkaten fragmancı başı uykuda heralde...
uyanacağı da yok yaaaa:icon_whis
varsa bıyıkları gönderelim burdan bir-iki eleman...
yolsun bıyıklarını onun.....
elemanlar da malum haniiii:icon_whis :icon_whis

spdr
11-04-07, 10:07
abla sen bize semizotundan yap bişilerr..
domates lazım dahaaa...
daha ahmete yeni cırcır böcükleri doğuracak oo:icon_whis
bu arada aylanın bi ismi yok dimiii...
onun da yerini alması gerekmez mi hs special dee:img-yes: :icon_whis

NiliWerda
11-04-07, 10:07
nilim kusumm
yavrim senin avantarin altinda yaziyor yaa ben geldim amed ben geldim( seyirci IYI HALT YEDIN)
normaldir canim bende bazen acayip unutuyorum bazi seyleri
ah domates ahh bizi dusurdugun hallere bak
Saygilarimla

a-aaa inanmıyorum ya imzamda yazıyo ay ben gerçekten hastayım ama beni mazr (doğru yazmışımdır umarım?) görün...
ay inanmıyorum rezill oldummmm:D:D

buarada Melallllllll seni gördüm bebişim buraya bakıyon bi zahmet canselin forumuna git sana bişi yazdım bi görmemezlikten gel bak ben sana napıyom..

Birgün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde,
eller gibi davranıp görmemezlikten gelme...:img-hyste

görmemezlik deyince aklıma bu söz geldi:D

sinope
11-04-07, 10:08
aman sanki resim koyup da noluyor...
iki kıytırık resim koyuyolar..
başka da bişi yokkk:hıh
vuslat abla hakkaten fragmancı başı uykuda heralde...
uyanacağı da yok yaaaa:icon_whis
varsa bıyıkları gönderelim burdan bir-iki eleman...
yolsun bıyıklarını onun.....
elemanlar da malum haniiii:icon_whis :icon_whis

aysecigim valla sende haklisin
resimlerde pek kesmiyor aslinda bizi ama iste bari resimlerle avunuruz demistim
kesin canim fragmanci amcamimi,kardesimizmi kesin derin uykuda hatta bizleri goruyordur ruyasinda bak sizi nasilda bekletiyorum diye:img-pilot :img-pilot
ya biyiklarini yolmaya elemanlar hazir halde bekliyor zaten:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

sinope
11-04-07, 10:12
a-aaa inanmıyorum ya imzamda yazıyo ay ben gerçekten hastayım ama beni mazr (doğru yazmışımdır umarım?) görün...
ay inanmıyorum rezill oldummmm:D:D

buarada Melallllllll seni gördüm bebişim buraya bakıyon bi zahmet canselin forumuna git sana bişi yazdım bi görmemezlikten gel bak ben sana napıyom..

Birgün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde,
eller gibi davranıp görmemezlikten gelme...:img-hyste

görmemezlik deyince aklıma bu söz geldi:D

nilim kusum
gecmisler olsun tatlim,hec onemli degil gercektende ne rezil olmasi tatlim,gecen hafta beni hatirlasana her zaman yaptigim seyi nasilda yapmayi unutmustumda senden yardim istemistim(insanlik hali gercekten bazen insanin basina gelebiliyor bu tur seyler)
fargmanci beyyyyy valla artik sabrimizin son haddindeyiz,uyan artik,yoksa biyiklar gidecek ona gore:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

spdr
11-04-07, 10:15
ya biz böyle diyoruz ama bi yandan da tv izlemek lazım...
burdayken nasıl görebilecez kiiii:img-yes:

ha bi de eğer kim haklı dan önce gösterilmezse...
onun aralarında kesinlikle gösterilmiyooo...
rastlarsanız takılmadan geçiniz....
netekim sağır olabilirsiniz o kadar çığlıktannn:icon_whis

ha bi de bıyık yolmaya gidecek asıl arkadaş hiç alınmadııı...:icon_whis
sadece yaşarın bıyıklara mı çalışıııy elleri acebaaaa:icon_whis :img-wink:

sinope
11-04-07, 10:24
abla sen bize semizotundan yap bişilerr..
domates lazım dahaaa...
daha ahmete yeni cırcır böcükleri doğuracak oo:icon_whis
bu arada aylanın bi ismi yok dimiii...
onun da yerini alması gerekmez mi hs special dee:img-yes: :icon_whis

aysecigim semizotunun yemeginimi istersiniz,yoksa salatasimi(salatasi pek bir guzel olur)yemegi eksidir,ayni kendisi gibi:img-wink:
yaa dogru domates lazim bizede amede mi cocuk dogurur,semizotunami iste orda kararsizim:img-pilot :img-pilot
aylaya bir isim koymadik daha
sinemmmm yavrimmm aylayada acilen bir isim koyalimmi
can simidi olsunmu?(incirin gercek isminden yola cikarak dusundumde)
sizin fikirlerinize saygi duyarim

spdr
11-04-07, 10:28
ya zaten fragmanı da kısacık veriyolaaarr:icon_sorr
geçen bölümünki 59 sn idi...
1 dk bile diil yaaaa:icon_whis
zaten bu bölüm hiç hoşlanacağım şeyler olmıycakkiiii...
yaseminin sergiye gidip gitmeyeceğini tartışmaya bile gerek yok bence..
zaten kıbrıscık ta aylayla bişiler olacak..
yasemin 2 gün ahmetin başında dursaaa..
sonra ahmet iyileşince de açıklasa durumunu...
artık rüyayı söylemez tamam da...
konuşup ayrılsalar yaa...
ille de ayladan kıskanması şart mııı??
zaten yasemin bilmiyo ki aylanın ahmete yanıkk olduunuu...
şüphelenir-kıskanır-bırakır giderse çooook saçma olacak...:icon_sorr

ama görünüşe göreee yasemin mektubu bırakıp gidecek..
ayla da vermeyecek...
al sana başka bir saçmalık yaniii:icon_sorr :icon_whis :img-cool2

spdr
11-04-07, 10:32
aysecigim semizotunun yemeginimi istersiniz,yoksa salatasimi(salatasi pek bir guzel olur)yemegi eksidir,ayni kendisi gibi:img-wink:
yaa dogru domates lazim bizede amede mi cocuk dogurur,semizotunami iste orda kararsizim:img-pilot :img-pilot
aylaya bir isim koymadik daha
sinemmmm yavrimmm aylayada acilen bir isim koyalimmi
can simidi olsunmu?(incirin gercek isminden yola cikarak dusundumde)
sizin fikirlerinize saygi duyarim

abla ne yaparsan yap olurr....
yeter ki faaliyet gösteremesin...

ama aylaya can simidi oldu mu hiiç..
bi de canselin gerçek isminden..öyle miii..
tamam iyi kız ama..
o kadar da değerli diil:hıh

yeşil soğan olsun meselaa...
ne alaka diyceksiniz dimii...
doğru ama can simidi olmasınnn:icon_whis
sadece simit olabilir amaaa:icon_whis

sinope
11-04-07, 10:33
semizotu yap abla ben çok everim ama açıkçası hayatımda hiç salatasını yemedim yaf:img-help:
buarada semizotu necdetmiydi?? ben gene unuttum:img-hyste
öbürlerini hatırlıyorum artıkta bi tek semizotunu unuttum..:img-hyste

nilim canim
semiz otunun yemegide lezzetli olur
valla semiz otunun bir salatasi olurki hasta olursun(ah keskem yakinimda olsanizda yapabilsem canlarima,zalim gurbet,kotu gurbet gozu kor olsun gurbet:icon_sorr :icon_sorr
evet canim meshur semizotumuz necoydu
yahuuu fragmanci son kez uyariliyorsunuz artik gina geldi ustumuze,senden hala tik,gik yok
saygilarimla

NiliWerda
11-04-07, 10:35
nilim canim
semiz otunun yemegide lezzetli olur
valla semiz otunun bir salatasi olurki hasta olursun(ah keskem yakinimda olsanizda yapabilsem canlarima,zalim gurbet,kotu gurbet gozu kor olsun gurbet:icon_sorr :icon_sorr
evet canim meshur semizotumuz necoydu
yahuuu fragmanci son kez uyariliyorsunuz artik gina geldi ustumuze,senden hala tik,gik yok
saygilarimla

ben bi anneme sorayım belki biliyodur yapmasını o bilmiyosa anneannem biliyodur:D:D
buarada şuanda reklama girdi içime bi his doğdu yapabilir....
vuslat ablacım yalnız sen atv avrupayımı izliyodun?
hmm o zaman bişi diyemece..:icon_sorr

şeboist
11-04-07, 10:38
benim annem güzel yapar semizotunu.hehe :)
ama çok aşırı da sevmem yemeğini.:icon_whis
ah adana kebap olacaktı şimdi.üzerine de bizim kıskanç isottan dökecektik.:img-hyste
of fragmanı görmeden gidiyorum.:sad53:

sinope
11-04-07, 10:39
ben bi anneme sorayım belki biliyodur yapmasını o bilmiyosa anneannem biliyodur:D:D
buarada şuanda reklama girdi içime bi his doğdu yapabilir....
vuslat ablacım yalnız sen atv avrupayımı izliyodun?
hmm o zaman bişi diyemece..:icon_sorr

nilim kusum annen bilmiyorsa sorun degil
bir saat icinde fragmani vermezlerse bende gicikligina semizotu salatasi tarifi yapacagim huuu fragmanci basi uyanamadin gittin bu sabah yahu
yok nilim ben digiturkten turkiye kanallarini izliyorum(kil tuy,salyangoz,zayiflama reklamlarini yuzunden plazmayi parcalayacagim diye esim digiturk almisti bana):img-yes:
ay valla beklemek kadar kotu bir sey yok,aa beklemesek hemen koyarlar
domates sen bir birak git amedi orada yalniz basina seni artik forumcak kesin salcani yapacagiz
saygilarimla

arzu-başak
11-04-07, 11:17
yine başlamışsınız şifreli konuşmaya..ya ben unuttum hangisi hangisiydi...tabi vuslatın yazdıklarından anlıyorum o da benim gibi yasmin ve necdetten haz etmediği için...neyse galiba bunlar akşama kadar göstermeyecekler reklamı..ben çıkmak zorundayım akşama gelirim anca....fragman verilirse artık yazdıklarınızdan öğrenirim ne oluyor ne bitiyor...size iyi sohbetler..çok yazmayın...

averaj
11-04-07, 11:21
herkese günaydın...deniz gezmişin hayatını tv'den izlemek isteyen arkadaşlar....bir fırsat doğmuş bakın...

Deniz Gezmiş'in hayat öyküsü
Yaşar Taşkın Koç'un hazırladığı bugüne kadarki en kapsamlı Deniz Gezmiş dosyası 24 ekranlarında.....

Keşke Olmasaydı adlı program, 28 Şubat, Ahmet Kaya ve 27 Mayıs dosyalarından sonra şimdi de Deniz Gezmiş belgesel dosyasıyla izleyicinin karşısında... Deniz Gezmiş'in arkadaşları, avukatları, ifadesini alan polis, idam gecesi tanıklarının da aralarında bulunduğu 20 kişi dönemi ve Deniz Gezmiş'i 'Keşke Olmasaydı'ya anlattı... Dosyada, idam gecesi cellatlık görevinin kime verildiği, idam esnasında kimin sigarasını içtiği, kimlerin ağladığı gibi çok sayıda detayla birlikte Cengiz Çandar, Doğu Perinçek ve avukatları gibi 20 tanık da dönemi ve Gezmiş'i anlatıyor... Belgeselde Deniz ve arkadaşlarını ayrıca idamdan kurtarmak için yapılan nefes kesen eylemlerin bütün ayrıntıları da yer alıyor. Doğduğu kentte asılan; çocukken maceraya atıldığı yerde yakalanan Deniz Gezmiş'in en kapsamlı öyküsü '24'te. Kanal 24 21.10

blue ivy
11-04-07, 11:35
ya zaten fragmanı da kısacık veriyolaaarr:icon_sorr
geçen bölümünki 59 sn idi...
1 dk bile diil yaaaa:icon_whis
zaten bu bölüm hiç hoşlanacağım şeyler olmıycakkiiii...
yaseminin sergiye gidip gitmeyeceğini tartışmaya bile gerek yok bence..
zaten kıbrıscık ta aylayla bişiler olacak..
yasemin 2 gün ahmetin başında dursaaa..
sonra ahmet iyileşince de açıklasa durumunu...
artık rüyayı söylemez tamam da...
konuşup ayrılsalar yaa...
ille de ayladan kıskanması şart mııı??
zaten yasemin bilmiyo ki aylanın ahmete yanıkk olduunuu...
şüphelenir-kıskanır-bırakır giderse çooook saçma olacak...:icon_sorr

ama görünüşe göreee yasemin mektubu bırakıp gidecek..
ayla da vermeyecek...
al sana başka bir saçmalık yaniii:icon_sorr :icon_whis :img-cool2

aman ayşecim yasemin ahmetin yanında hiç dururmu bide kolera olur oda neme lazım o her zamanki gibi kaçıversin bi yerlere.
fragman hala yok reytingler yükselsin diye koymuyolar sanırsam:img-pilot

averaj
11-04-07, 12:33
simdi dizideki deniz, deniz gezmisi mi oynuyor :icon_sorr

hayır canım...farklı bir karakter onunki...

adlar aynı ama...

bu arada yaseminin ismi sezer olsaydı aşk üçgenimiz ahmet-necdet-sezer oluyordu değil mi:icon_whis

bahar_can
11-04-07, 12:42
bahar_can ablam sen bizim yazıları gönderirken içlerşnden seçerek mi gönderdin yoksa hepsinimi gönderdin?:img-help:

Sevgili Nil benim böyle bir yetkim olduğunu hiç sanmıyorum... ben eleştirilerimi SİS yapıma iletmek istiyordum bunu yapmak isteyen arkadaşlar varsa diye burada söyledim ve sizler de bunun üzerine eleştirilerinizi yazdınız... benim aracılığımla böyle bir şey yapıldı diye benim böyle bir ayrıcalığım olamaz... en fazla hakarete varan ya da laçka şeyler yazılmışsa uyarı anlamında kişinin kendisine söylerim ve bu şeyi iletmek istemediğimi belirtirim ancak.. onun dışında hiç kimsenin birilerinin bir konu hakkındaki düşüncelerini sansürlemek, engellemek, iletmemek gibi bir yetkisi asla olamaz... tek bir virgülüne dahi dokunulmadan herkesin ki gitti... hatta Şeboistin ilk mesajı çoook kısaydı ikinci kez yazdı onu bile ilettik... ben yalnızca biraz daha ciddi algılansın diye uyduruk isimler yazmak zorunda kaldım ki bunu sizden istemiştim ama dikkat edilmediği için yazılmadı bu yüzden böyle bir şey yaptım ki bu bile doğru değil yani izinsiz olduğu için...:img-yes:

sinope
11-04-07, 12:44
sakın diziyi kaldırmış olmasınlar:D:D:D:D

ermec yok canim oyle sey olurmu hic diziyi neden kaldirsinlarki?
sadece fragmani vermiyorlar alt tarafi bizi deluu etme yolundalar:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

HaMbUrG*
11-04-07, 13:06
Ne oluyor arkadaslar? Kimse birsey yazmamis!
Bu bölümü heyecan'la bekliyorum cünkü ilk defa ne olacagini kestiremiyorum. Senaristlerin elindeki cesitli tema'lari iyi degerlendirir ve bizi sasirtmayi basarir.Insallah Yasemin yapacagim derken herseyi yikmaz.

Birde insanlar birbirlerini sagci-solcu diye vasiflandirarak sadece kendilerini zafiyete ugratiyorlar. Bunu Deniz ve Yasar karakterinde görmüstük.

ozenc-can
11-04-07, 13:06
İşte bizden esirgediğiniz ama benim "yaratıcı"lığımla esirlikten kurtulan yeni isimleriniz(:img-hyste ):img-polic
Amanbanmino: Nazlı Eray
Hewal: Selda İlbey
Şeboist: Şebnem Zeki
bir-adı-yok: Selin Adsız
spdr: Sevda Örümcek
kale: Kalpden Seven
buse gülf: Buse Gül
şairim: Belgin Şair
özenc-can: Özenc Can
ah ah: Ahu Ahval
averaj: Nilüfer Avare
burcuu: Burcu Uzun
güleron: Güler Onat
naz naz: Nazan Nazlı
Melal: Melal Sılada
dizice: İpek Gizlice
Feliz: Filiz Bitirici

Bu size ders olsun (:img-blush ) :icon_whis bir daha resmi bir yazı yazarken adınızı başkasına koydurtacak unutkanlık yapmazsınız... umarım isimlerinizi beğenmişsinizdir... memnun olmayanlar artık bir dahaki sefere (:img-help: )

Sevgili Bahar_can doğru söylüyorsun. Aslında isim yazmamız gerektiğini sonra fark ettim,"Özenç" oğlumun adı fark etmez. Bir dahaki sefere daha dikkatli oluruz.Uğraşıların için teşekkürler

black--mamba--
11-04-07, 13:11
sakın diziyi kaldırmış olmasınlar:D:D:D:D

bir üzülürüm öyle bir şey olursa sorma:img-hyste yataklara düşerim üzüntüden(yalaaaaaaaaaan):img-hyste 'nolur hs yayından kalksın yada cansel diziden ayrılsın'falan gibi dualar ettiğimde tamamen yalandan ibaret:img-hyste

yamisis
11-04-07, 13:14
offf gene başlamışsınız fragman geldimi die yazmaya:icon_whis
yok yok yok işte okmi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! !!!!!:img-yes:

buarada fragan göstermediğine göre belkide eski koyacak...:icon_sorr

allah korusun...aklınıza kötü kötü şeyler getirmeyin.walla böyle bir şey olursa onların boğazına sarılırım...:icon_sorr bekeyeceğim sonuna kadar bu fragmanı..ko ya cak laaaaaaar ok?:img-wink:

yamisis
11-04-07, 13:17
arkadaslar peki özet geldi mi?
hayır yani özeti de görmedim eğer o da yoksa işkillenmeye başlarım ben.koymayada bilirler yanıııı.....

NiliWerda
11-04-07, 13:23
yok canımcım özette yok kanımca?
resimlerde koymadılar...
bekleyelim akşam üstüne doğru bakalaım...
buarada gene reklama girdi ama içime doğdu galba eski koyacak:icon_sorr

emosss
11-04-07, 13:42
yok canımcım özette yok kanımca?
resimlerde koymadılar...
bekleyelim akşam üstüne doğru bakalaım...
buarada gene reklama girdi ama içime doğdu galba eski koyacak:icon_sorr

ya şimdi bende işkillenmeye başladım..bunlar heyecanlı bi yerde bitti diye böle bi gıcıklık yaparmış... valla oturur sinirden ağlarım yani... allahtan resmi sitede öle bi haber yok...şimdilik tabi

yamisis
11-04-07, 13:55
ya emoşum ya zaten yeni bölüm olmayınca siteyi güncellemiyolar kanımca...of yaaa...valla sinirlere kalıcam zaten sinirim bozuk bugün çok sıkıntılıyım yrn sınav var ve ben ders çalışmamak için yapmadıgım bir şey bırakmadım evin içinde ....yani aklınıza gelecek en saçma şeyleri yaptım....bide bu dizini yeni bölümü olmazsa sinirden çatlarım

spdr
11-04-07, 14:12
arkadaşlar sılanın fragmanını gören var mı peki..
eğer onu tek gösteriyolarsa bi sorun var demektir..
ama ikisini de göstermiyolarsa-ki heralde öyle....
bugün biraz gecikmiş demektir...
büyütmeye gerek yok bunu bu kadarrr:img-yes:

bu arada bahar-can abla bana verdiğin isme çok güldüm yaa
sevda örümcekkk:img-hyste eski türk filmlerinde
şarkıcılara verilen isimler geldi aklıma:):img-yes:

ben de gittim geldim bari özet gelir diyordum ama..
neyse artık ...kısmetttt:img-yes:

narcissa
11-04-07, 14:44
Selam arkadaşlar:img-wink:
Ya şu haberler fazla olmaya başladı. Nelerine güvenip bu kadar haber yapıyorlar anlamadım. Neymiş Cansel Berenle berabermiş sonra Beren onu terk edip Okan'a kaymış...
Yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek istemiyorum ama bu kaçıncı haber ya....:icon_whis

şilimsi
11-04-07, 14:45
tühhh bi heyecan geldim buraya fragman çıkmıştır diyee..
anammm o da nee foss çıktı..hiç bişe gelmemiş daha ne özet ne bişey:)..
sılada yokmuş galiba...bence özel bölüm versinler bu haftaa:img-pilot dermişimm:):)
ne o ööölee her hafta yeni bölüm..yasemini görüyoruzda noliiyy sanki sinir kat sayımız artıyooo:img-hyste

şeboist
11-04-07, 15:15
dizifilm bu hafta iyice yavaş. :) bikaç saat sonra a.y var ama daha resimleri eklenmedi bile.hs artık ne zaman eklenir bilemiyorum.kardeşime sordum ama fragmanı görmedim dedi.:icon_sorr zaten beynim sulandı fazla analitik görmekten.ühühü:icon_sorr

sinope
11-04-07, 15:15
kizlar soyleyin bakim bizim fragmanciya uyku ilacini kim verdiii
konusun bakim,sabahtan beri bas bas bagiriyorum,nerde bu ozet,nerde bu ozet,nerde resimler diye sabahtan beri kendimi paraladim yetti gayri canima
OZETCI BASI CIK ORTAYA,YOKSA SENI FORUMDAKILER PARCALAYACAK ARTIK
sinemim cilegum,tatlu vusnem:img-wink: :img-wink:
hala haber yok ya
saygilarimla

şeboist
11-04-07, 15:20
evet bende bi heyecanla girdim ama sukut-u hayale uğradım.:img-hyste
bencede bunlara uyku ilacı vermişler.beyin kıvrımlarında hasar oluşmuş.:img-pilot
çileğim vişnem elma şekerim benim :img-blush

bahar_can
11-04-07, 15:25
bu arada bahar-can abla bana verdiğin isme çok güldüm yaa
sevda örümcekkk:img-hyste eski türk filmlerinde
şarkıcılara verilen isimler geldi aklıma:):img-yes:

spdr'yi okurken hep spayder olarak okuyorum... doğal olarak örümcek oluyorya! o bakımdan yani... yoksa vermezdim (:img-blush ) yani senin İngilizce yazdığını ben Türkçe'ye çevirmiş oldum...:img-grin2

sinope
11-04-07, 15:29
evet bende bi heyecanla girdim ama sukut-u hayale uğradım.:img-hyste
bencede bunlara uyku ilacı vermişler.beyin kıvrımlarında hasar oluşmuş.:img-pilot
çileğim vişnem elma şekerim benim :img-blush

sinemim yavrimmm
aynen bende heyecanla sayfaya bir daldimki karsimda ne ozet var ne fragmana ait bir sey(bizim diziden onceki dizi varya ondanda haber yokmus haberiniz ola)
hayallerim yikildi getti
umitlerim yok oldu bitti
kesin canim ya fragmanci kafasini falan trapa falan vurdu yada uyku ilacunun etkisinden beyun kivrumlarunda hasari tespit yaptiriyor:img-hyste :img-hyste
incirim,elma sekerim,cilegum
uyyy cok severim onlari ben:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla

sinope
11-04-07, 15:44
bu seferlik affediyorum ama bir daha yapmasınlar.:icon_whis
ay ben daha çok seviyorum elma şekerini,çileği,vişneyi :img-in_lo

sinemim kusum
aynen bu sefrlik ess geciyoruz demi:img-yes: :img-yes:
bir daha boyle olursa sabah senle kabak oyma isleminden bahsetmistik demi(o islemi uygulariz demi yavrimmm)
bende cok seviyorum elmali,incirli sekeri,cilegumu,tatlu visnemu
(bizim o meshur dizi varya onun reklam arasinda top top altintop,bundan baska oyun yok:img-wink: anladinmi yavrimmm):img-wink: :img-wink:
bu aksam reklam arasi verilecek galiba bizim dizinin yeni bolum ozeti
saygilarimla

sinope
11-04-07, 15:53
ben daha çok seviyorum bebişim. :img-in_lo
evet kanımca öyle olacak.yani umarım verirler reklam arasında.yoksa tenhada kıstırırım onları.yetti be... :icon_whis

sinemim yavrimm
tamam canim sen daha cok sev helede elmali,incirli sekeri,ama cilekle,visneyi bende seveyim,ortaklasa olsun okmi?
valla tenhana kistirma islemine bende talibim,aslinda su an herkes taliptir sinirinden malum ne ozet ne fragman var:img-hyste yettilerki hemde ne yettiler
bende oyle tahmin ediyorum bu aksam yayinlanacak dizlerin reklam aralarinda anca fragmani izleme serefine nail olacagiz(insallahhhh tabiki)
saygilarimla

şeboist
11-04-07, 15:53
özet gelmiş nihayet.ama gele gele el kadar bi özet gelmiş.bişey anlaşılmıyor ya.insan daha iyi bi özet verir. :hıh şu son cümle dikkatimi çekti.necdetle yasemin yakınlaşacak herhalde anladığım kadarıyla.:icon_whis
ay ayla duymuş yaseminin sözlerini.çok üzülmüştür garibim.:icon_sorr gençlerin başına gelenler en merak ettiğim şey.ah bu çocuklar uslanmayacak.umarım çok fena bişey değildir.kıyamam onlara ben.:icon_sorr

hewal
11-04-07, 15:54
Yasemin, kolera olduğu için bilinç kaybı yaşayan Ahmet’in başındadır. Ahmet rüyada gibidir. Yasemin gerçekten gelmiş ve o önemli itiraflarda bulunmuş mudur?
Demek Yasemin itiraf edecek herşeyi aslında herşey dediğimzide bir tek Rüya'nın gerçek babası olduğu :img-yes: :img-yes:

Ayla, Yasemin’i hastane odasında yakalar. Onun itiraflarına kulak misafiri olur.
Valla bu benim bekleidğimi birşeydi Ahmet kendine gelince sorar belki Yasemin2i bu defada Ayla yalan söylermiş gelemdi diye bi 4 yıl sonrada bu gerçek açığa çıkar :img-hyste :img-hyste

Ahmet, Bolu’ya götürülürken, Yasemin oradan ayrılır. Necdet bir sürpriz yapıp Ankara’ya sergi açılışına gider. Yasemin henüz ortada yoktur.
Yasemin Necdet'e yetişir yetişmeisnede o sırada Bolu'da indiğini öğrenirse ne olacak acep :icon_whis

Gençler, bir kamp tatili yapmaya karar verirler. Ancak bu başlarına tatsız işler açacaktır.
Yaşar ve arkadaşları ile ilgili bir tatsızlık olacağını düşündüm niyeyse :icon_whis ..

İstanbul’a dönüşte, Necdet ve Yasemin ilginç bir gece geçirirler.

İşte bu konuda hiçbir fikrim yok bölüm resimleri eklenirse belki ipucu yakalrız yada fragmandan ..

şilimsi
11-04-07, 15:59
necdet ve yasemin ilginç bi gece geçirirler..:icon_whis
pardon???...anlayamadım..gece mi..ilginç mii:icon_whis :img-pilot
çocuklar kamp falan bişeyler yapıcakmış..tatsız olaylar yaşıcaklarmış..hiç şaşırmadımö..onların olaysız bi gün geçirdiğini görmedim ki ben:img-hyste
ayla duyuyomuşş bazı şeyleri...hmmmm ahteme anlatır mı acabaa:img-pilot
yasemin sergiye gidiyo..aferin çok güzel..devam et yaso devamm..ahmete bakacakk kapı gibi aylamız var bizim ne de olsa..sana mı kaldıkk peh:icon_whis
ayy inanmıyorum yaaa ilginç gece derken ne alaka yani noliyyy...
ahmetim iileşicek mii acabaa...ne zaman mutlu olucak bu adam yaa ufhh:icon_sorr

andromeasiren
11-04-07, 16:01
ilginç bir gecede ne demek??yani bunlar yakınlaşıyorlar mı..
bugün moralimi kimse bozamaz..lise 3lere vede partisi yaptık..çoştuk,koptuk..diyordum ama özeti okuyuncaya kadar...
Yasemin bunca olaydan sonra hemde Ahmet hastayken necdetle ilginç bir gece geçirirse..ben mi çok kötümserim ama bunlar necdetle hep bayık ve sevgisiz geceler geçiriolar ve ayrı yataklarda illginç derken bu olayların olmadığı bir gece...düşünemiyorum ozaman artık BENDE anti yaseminci olurum..:icon_whis

havincim
11-04-07, 16:02
ne demek ilginç gece ya:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil ne demek ilginç gece geçirmek!!!
+
ne demek ahmeti o halde bırakıp sergiye gitmek?

yazıklar olsun yasemine:dito :icon_cry: :icon_cry: mahvetti herşeyi,aşk diye birşey kalmadı ortada...

eğer senaristler o ilginç gece ile ilgili düşündüğüm şeyi yazmışlarsa ben gerçekten artık vazgeçerim bu diziden.
oyun mu oynuyoruz ya:icon_evil :icon_evil hani nerde kaldı büyük aşk???

burcuuu
11-04-07, 16:02
Fraqmanı qöremedim.. 1 saattir bekLiyorum..
Bana mı inat ne.. Bir türLüü çıkmadı fraqman ya..
izLeyen oldu mu ki..? (sorunca kızıyorsunuz ama napim.. ) =))

Özete bakarsak Yasemin bazı şeyLer açıkLamış ama Ahmet bunLarı anLamayacak tabi.. AyLa duyucakmış ki.. HerhaLde yıLLar snra
Rüya'yı da AyLa Ahmet'e açıkLar..

İlqiNç qece'ye qeLince tahminim yok.. Ama diLerim Yasemin ve Necdet yakınLaşmazLar.. Hm bırak Ahmet'i o haLde serqiye qit..
Snra NecdetLe iLqinç qece.. Yok artık..
Eğer öyLeyse Yasemin AhmeT'ten vazqeçsn..
Ortada aşkı anLatan bişi yok.. (Yasemin tarafından)

sinope
11-04-07, 16:04
Yasemin, kolera olduğu için bilinç kaybı yaşayan Ahmet’in başındadır. Ahmet rüyada gibidir. Yasemin gerçekten gelmiş ve o önemli itiraflarda bulunmuş mudur?
Demek Yasemin itiraf edecek herşeyi aslında herşey dediğimzide bir tek Rüya'nın gerçek babası olduğu :img-yes: :img-yes:

Ayla, Yasemin’i hastane odasında yakalar. Onun itiraflarına kulak misafiri olur.
Valla bu benim bekleidğimi birşeydi Ahmet kendine gelince sorar belki Yasemin2i bu defada Ayla yalan söylermiş gelemdi diye bi 4 yıl sonrada bu gerçek açığa çıkar :img-hyste :img-hyste

Ahmet, Bolu’ya götürülürken, Yasemin oradan ayrılır. Necdet bir sürpriz yapıp Ankara’ya sergi açılışına gider. Yasemin henüz ortada yoktur.
Yasemin Necdet'e yetişir yetişmeisnede o sırada Bolu'da indiğini öğrenirse ne olacak acep :icon_whis

Gençler, bir kamp tatili yapmaya karar verirler. Ancak bu başlarına tatsız işler açacaktır.
Yaşar ve arkadaşları ile ilgili bir tatsızlık olacağını düşündüm niyeyse :icon_whis ..

İşte bu konuda hiçbir fikrim yok bölüm resimleri eklenirse belki ipucu yakalrız yada fragmandan ..

sevgili hewal ozet icin tesekkurler
bencede bizim domates yasmin amede ruyanin kendi cocugunu soyleyecek ama malum hastaligindan dolayi ahmet hic bir sey duymayacak,duysada hatirlamayacak
ayla demekki hastane odasinda domates hanimin itiraflarini duyuyor(kizlar simdi ayla duyduklarini amed iyilesince soyleyecekmi soylemeyecekmi?
haydi karar verelim(bence soyleyecek,sonra soylemekten vazgecip soylemiyecek)
necdet yasmin domatesinin gec geldigini sorunca bizimki baslar yine kivirtmaya,sonuc itibariyle ruya kardes isteyip duruyordu,yasmin domateside semizotu necoya kiyak gecer(malum akli biraz sonradan dank ederde)
genclerimizin yine basi derde giriyor anlasilan,deniz,isik,defne,harun illa yine baslarina is acacaklar
saygilarimla

andromeasiren
11-04-07, 16:09
necdet yasmin domatesinin gec geldigini sorunca bizimki baslar yine kivirtmaya,sonuc itibariyle ruya kardes isteyip duruyordu,yasmin domateside semizotu necoya kiyak gecer(malum akli biraz sonradan dank ederde)
saygilarimla

nası kıyak geçer yaa nası kıyak geçer..geçemez kardeşim..izin vermiyorum
hele bi geçsin ezerim suyunu çıkarırım o domatesin sonrada kabuğunu çöpe atarım..içinide su niyetine içerim:img-hyste

spdr
11-04-07, 16:14
ya yeni bişi var mı diye geldim baktım..
bunları mı göreceeeeddddimm...
var yaaa o ilginç gece binbir gecenin siyah gecesine dönerseeee...
silerim yasemini..:hıh
hem de ööle bişi olursa yaseminin bunca yıl
bu şekilde yaşamış olması kabahat değil miii:icon_whis

ayla da kesin demez hiç bişi....
bu da çok saçma....
normal bi durumu düşünün...niye söylemez ki insan....

denizcim öyle bir durum olursa o yapacaklarına ben de eşlik etmekten zevk alırım canımm:img-yes:

aaaaaa..sinirlendim ama yaaaa:img-cool2

şilimsi
11-04-07, 16:20
ya yeni bişi var mı diye geldim baktım..
bunları mı göreceeeeddddimm...
var yaaa o ilginç gece binbir gecenin siyah gecesine dönerseeee...
silerim yasemini..:hıh
hem de ööle bişi olursa yaseminin bunca yıl
bu şekilde yaşamış olması kabahat değil miii:icon_whis

ayla da kesin demez hiç bişi....
bu da çok saçma....
normal bi durumu düşünün...niye söylemez ki insan....

denizcim öyle bir durum olursa o yapacaklarına ben de eşlik etmekten zevk alırım canımm:img-yes:

aaaaaa..sinirlendim ama yaaaa:img-cool2

ayşe ablammyaseminin ölümü bizim elimizden olucak...buna eminim...
binbir gece gibi olmıcakk bence..çünkü yasemin kendi rızasıyla....neyse şimdi...anladınız siz onu:img-pilot
ayla bencede söylemeyecek söylerse yani ne biliyim...ama söyleyebilirde...o zamanda ahmetin rüyayı alma savaşı başlar..uzarda uzar..ufhh mantıklı düşünemiyorum özeti okuduğumdan beri...
dip not:çok tebrik ediyorum kendimi aylayı seçtiğim için...ayla ahmet yalnız kalmasın zor duruma düşüp kendini yiyip bitirmesin diye[ehh tabi birazda meslek etiğinden dolayı] taa istanbullardan kıbrıscığa gelsin..yasemin hanım kaçma planları yaptığı adamı ölüm döşeğinde bırakıp sergiye gitsin..gittiği günü geceside neconun...töbe töbe yaaa:img-pilot

spdr
11-04-07, 16:21
spdr'yi okurken hep spayder olarak okuyorum... doğal olarak örümcek oluyorya! o bakımdan yani... yoksa vermezdim (:img-blush ) yani senin İngilizce yazdığını ben Türkçe'ye çevirmiş oldum...:img-grin2

yok önemli değil bahar-can ablaa...hoş olmuş yani...bu arada ben ayşee:img-wink:
ya bence öğrenci olaylarında yaşar olmaz gibi...
kamp falan deniliyor ya zannetmiyorum yaşarın gideceğini...
tabi nereye gittikleri de önemli:img-yes:

yaşaarrrrrr.....
burdan saağaa sesleniyorum yavrumm..
yanlış işler yapıp boynumuzu büktürmeee....:icon_whis :img-yes: :img-wink:

havincim
andromeasiren bende sana yardım ederim o domatesin suyunu çıkarmak için:)

şu an o kadaarr çok sinirliyim ki anlatamam.
ahmet bunları hakedecek ne yaptı?biri bana bunu açılasın ya!SENARİSTler bana bunu açıklayın:icon_evil :icon_evil :icon_evil

yasemine lanet olsun!

nejdetle ilginç gece geçireceğine önce ahmetin sağlığını düşünsün.inanamıyorum ya bu kadar olur!ahmet hasta yatağında yatsın,yasemin hanım gönül eğlendirsin!!!oldu be:icon_evil

ah yasemin seninde sürüm sürüm sürüneceğin günler gelecek:icon_evil :icon_evil

-ahmet aylayla evlenmesin diye ayaklarına kapanırsın inşallah!
-ahmetle aylanın düğününü saniye saniye görüp kriz geçirirsin inşallah!
-ahmet ve aylanın mutluluğunu görür,kendi mutsuzluğunda geberip gidersin inşallah!
(biraz fazla mı oldu ne?neyse arkadaşlar siz bedduaların devamını getirebilirsiniz)

andromeasiren
Ayla sözlemezse yanlış anlamalar dizisi şeklinde devam eder ozaman bu dizi Ahmet Yaseminin gelmediğini sanar,Yasemin Ahmetin onu tınlamadığını sanar..ooooo uzar gider..
Ben hala ilginç geceye takmış durumdayım nası ilginç??:icon_sorr

şilimsi
11-04-07, 16:26
yaa yalnız arkadaşlar ilginç gece olayını bizz kendimizce yorumladık..ama ilginç demeleri başlarına gelecek tuhaf ve beklenmedik bi olaydan kaynaklanıyorsa???
geberirim heralde gülmekten...
ama tabi bu yasemine olan nefretimi ve kızgınlığımıı değitirmezz aslaa!!!

((((İLAYDA))))
11-04-07, 16:29
eğer yasemin kıbrıscıka ahmaetin pesinden gitseydi ahmet&yasemin yolunda işler duzene girmeye baslıcaktı acaba yasemin bole yapmakla ahmeti uzduğunun farkında mı????::img-in_lo

İgneni
11-04-07, 16:30
Sanırım Yasemin Ahmet'i ne kadar çok sevdiğini falan söyleyecek ve Ayla bunları duyacak. Bence Ayla Ahmet'e Yasemin'in geldiğini söylemeyecek. Kız Ahmet'in aşkından kolera falan dinlemedi, Kıbrısçığa gitti. Hayalini gerçekleştirmeye bu kadar yaklaşmışken, Yasemin geldi diyerek suyu bulandırır mı? Bence bulandırmaz.
İnşallah fragman fazla gecikmez.

spdr
11-04-07, 16:31
bıdığım yavrımmmm burdamısın sen deee....
hakketen yasemin ööle bişi yaparsa....
çok pis dalarımmmm:icon_whis

ama belki de şööle olmuştur yaavrıımm..
necdet pastaneyi yaseminin üstüne yapar....
şimdilik 150 bin dolar etmez ama ilerde değerlenecek buralar diye de kandırıııırr..:icon_whis
yoksa yasemin yapmaz öyle şeyy..umarım yanii...

yine de ayla olmazzzzzz:img-cool2
o çok iyi olsaaa ahmete söölerdi gerçeğiii..
derdi kiiii:yaseminin sıpaa seninmiş meğerr..hınzırr beni de çok sever
vs vs derdii..
neyse şimdi gitmem lazım..bekleyin beni anacııımm...bye

sinope
11-04-07, 16:32
nası kıyak geçer yaa nası kıyak geçer..geçemez kardeşim..izin vermiyorum
hele bi geçsin ezerim suyunu çıkarırım o domatesin sonrada kabuğunu çöpe atarım..içinide su niyetine içerim:img-hyste

DENIZCIGIM
valla bende kiyak gecmesini istemiyorum,hatta domatesi kendi ellerimle rendeleyip suyunu cikarmak,hatta yerden yere atmak istiyorum ama elimizden gelen bir sey yok(o maydanoz kilikli teo gecen hafta bosuna o laflari soylemedi,allahin pis maydanozu yolacam onu kokunden zaten)
ozetten anlisildigi uzere bizim domates hanim semizotuna yesil isik yakacaga benziyor(bari bu sefer hamile falan kalmasa allahin safi domates):img-hyste
inanin ki sinirimden yaziyorum bunlari ah yaso yaktin bizi ya sen kendini at o sevda tepesinden,yada forumcak seni biz atacaz artik yettin bea yettin:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

clevergirl
11-04-07, 16:33

bu cümle beni cok düsündürdü niyeyse....bir gecede nasil bir ilginclik olabilir, acaba yasemin necdete asik oldugun kizin ben oldugumu biliyorummu der, yoksa baska bisiymi,ahmetin hastaligindanmi bahseder... :img-pilot :icon_sorr

andromeasiren
11-04-07, 16:34
andromeasiren bende sana yardım ederim o domatesin suyunu çıkarmak için:)

şu an o kadaarr çok sinirliyim ki anlatamam.
ahmet bunları hakedecek ne yaptı?biri bana bunu açılasın ya!SENARİSTler bana bunu açıklayın:icon_evil :icon_evil :icon_evil

yasemine lanet olsun!

nejdetle ilginç gece geçireceğine önce ahmetin sağlığını düşünsün.inanamıyorum ya bu kadar olur!ahmet hasta yatağında yatsın,yasemin hanım gönül eğlendirsin!!!oldu be:icon_evil

ah yasemin seninde sürüm sürüm sürüneceğin günler gelecek:icon_evil :icon_evil

-ahmet aylayla evlenmesin diye ayaklarına kapanırsın inşallah!
-ahmetle aylanın düğününü saniye saniye görüp kriz geçirirsin inşallah!
-ahmet ve aylanın mutluluğunu görür,kendi mutsuzluğunda geberip gidersin inşallah!
(biraz fazla mı oldu ne?neyse arkadaşlar siz bedduaların devamını getirebilirsiniz)

bana deniz diyebilirsin..ya umarım biz ilginç geceyi farklı yorumlamışızdır eğer bizim dediğimiz gibi olursa zaten yaseminin aşkı bitmiş demektir ve Ahmetle Aylanın evlenmesini umursamaz yok eğer istemeyerek sırf rüya mutlu olsun diye''çocuğumun isteğini yapmadan asla'' olarak (çocuklarım olmadan asla şeklinde)kardeş yapmak için yaparsa bende üstüne bi beddua daha yapıyorum Necdette o kıza gider Ahmette çocuğunu alır sende dımdızlak kalırsın inşallahh

şilimsi
11-04-07, 16:36
bıdığım yavrımmmm burdamısın sen deee....
hakketen yasemin ööle bişi yaparsa....
çok pis dalarımmmm:icon_whis

ama belki de şööle olmuştur yaavrıımm..
necdet pastaneyi yaseminin üstüne yapar....
şimdilik 150 bin dolar etmez ama ilerde değerlenecek buralar diye de kandırıııırr..:icon_whis
yoksa yasemin yapmaz öyle şeyy..umarım yanii...

yine de ayla olmazzzzzz:img-cool2
o çok iyi olsaaa ahmete söölerdi gerçeğiii..
derdi kiiii:yaseminin sıpaa seninmiş meğerr..hınzırr beni de çok sever
vs vs derdii..
neyse şimdi gitmem lazım..bekleyin beni anacııımm...bye

burdayım ablacım..burdayımm:img-yes:
150 bin dolar..koptum:img-hyste hmm olabilir...yaseminde tabi sazan hemen gelir oltayaa:img-hyste
ama daha söleyip sölemiceğini bile bilmiyorzz aylanın..belki söyler..belki söylemez..ama kanımca sölemicek...
olsun yinede yaseminden daha çok severim ben onu...
tabi söylerse çok iyi olur ama biz istiyoruz yaa senaristler söyletir mi aylaya hiçç:img-pilot :img-hyste
bekliyoruzz seni ablacım..çabuk git gell:img-wink: :img-hyste

burcuuu
11-04-07, 16:37
iLqinç qece..
TahminLerimizin aksii bişi çıkar diLerim..
Hem Yasemin Ahmet'i o haLde bırakıp qitsin..
snra NecdetLe qece qeçirsin.. Bu kdrıda fazLa değiL mi..
BöyLe bişii yapmazLar herhaLde..
Yksa Ahmet - Yasemin aşkının hiçbir önemii kaLmayacak..
Aşk bunLarı yaptırmamaLı..

şilimsi
11-04-07, 16:40
ayla iyi niyetli değil diyosunuz..ahmetin yasemin gibi biriyle beraber olmasındansaa aylayla beraber olmasını tercih ederim...:img-pilot :happy0064
ayrıca bn ahmeti de anlamış değilim...
biz yaseminle neconun karı-koca olmadığını biliyoruz..ama ahmet tam tersini sanıyo..rüya var ortada sonuçta..
buna rağmen hala nasıl yaseminin peşinden koşabiliyo hayret:img-pilot ..insanın biraz gurur incinir yaa..hadi seni unutmak istedi..illa öyle mi unutması gerekiyodu..hiç mi gelmedi ahmetin aklına bunlar..
yokk ahmet saf--yasemin ondan saf&nefretlik bi kişilikk bence...
ahh yanarım yanarım rüyaya yanarım...junior yasemin yetişiiyyy...:img-pilot

andromeasiren
11-04-07, 16:42
DENIZCIGIM
inanin ki sinirimden yaziyorum bunlari ah yaso yaktin bizi ya sen kendini at o sevda tepesinden,yada forumcak seni biz atacaz artik yettin bea yettin:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

valla bende gelirim sevda tepesinden atmaya hatta hamile falan kalırsa hiç acımam..
yok canım abarttım çocuğa yazık olur..aman yaa ben ne diyorum ne çocuğu çocuk falan olursa..artık dizi iyice saçma olur..Ahmette Ayladan yapsın bi tane Aylacan..Necdetcan ve Aylacan diye dizinin sonunda da yaso ve ahmet birleştiğinde Necdetcan,Aylacan,Rüya ve adacan(buda yaso ve ahmetin son çocukları:img-hyste ada onunların en sevdiği yer yaa)mutlu bir aile olurlar

averaj
11-04-07, 16:46
özet gelmiş hoş gelmiş...

de yasemine ne olmuş:icon_whis

o gece düşündüğüm gece ise bir de hamile kalsın...tam olsun..hatta ahmetle durumunun bitmesi için üçüz doğursun...isim anneliğine talibim:icon_whis

ayla duyuyor durumu ama tepkisini bilmiyoruz..ama ben ondan umutluyum...

aman be senaristler aman:img-blush

bu kadar da türk filmi olmaz ya:img-help:

sinope
11-04-07, 16:50
ayla iyi niyetli değil diyosunuz..ahmetin yasemin gibi biriyle beraber olmasındansaa aylayla beraber olmasını tercih ederim...:img-pilot :happy0064
ayrıca bn ahmeti de anlamış değilim...
biz yaseminle neconun karı-koca olmadığını biliyoruz..ama ahmet tam tersini sanıyo..rüya var ortada sonuçta..
buna rağmen hala nasıl yaseminin peşinden koşabiliyo hayret:img-pilot ..insanın biraz gurur incinir yaa..hadi seni unutmak istedi..illa öyle mi unutması gerekiyodu..hiç mi gelmedi ahmetin aklına bunlar..
yokk ahmet saf--yasemin ondan saf&nefretlik bi kişilikk bence...
ahh yanarım yanarım rüyaya yanarım...junior yasemin yetişiiyyy...:img-pilot

sevalcigim(yalnis yazmadim demi ismini)
aynen canim domates kilikli biriyle yasayacagina amed gitsin aylayi alsin:img-pilot
bak konuya yaklasimin cok hosuma gitti,hem domatesin evli barkli cocuk sahibi oldugunu biliyor hemde kendisiyle kacma teklifi yapiyor(seviyor canim ya kiyamam onada ayy zaten acilarin cocugu kucuk husamettine dondu):icon_sorr ama yaseminde demekki meyiliymiski ahmetle bulusmaya gitti(ay bak simdide domatese acidim unutamadi amedi)
valla ikiside cok sevdikleri icin unutamadilar ne yapsinlar
ama yooo bu bolum itibariyle domates bitmistir pardon benim gozumde olmustur allah rahmet eylesin:img-pilot :img-pilot
dengesiz domates asil semizotuyla ilginc gece yasarsa bakin siz o zaman olacaklara
ruyaya gelince bir laf vardir ya ANASINA BAK KIZINI AL diye insallah ruyacikta anasina cekmez:img-yes: :img-yes:
saygilarimla

ergim
11-04-07, 16:50
arkadaslar fragmanı gören warmı
bu arada özette ahmet rüyada gibidir falan diyo bu yaseminin söylediklerini duyduğu anlamına mı geliyo acaba ooffff necdet ve yasemin nasıl bi gece geçiriolar neden ilginç oluyo off meraktan çatlıcam şimdi daha 2 gün war nasıl beklicem yaa ama kesin yasemin bu bölümde de sinirlerimi zıuplatır bnm:(

cerenimo_
11-04-07, 16:55
Al sana aşk oyunu 2... orda da aynı şeyler olmuştu.. off ya daha yaratıcı bişeyler bulabilirlerdi.. özette yazanlar neredeyse orda yaşananların aynısı..

ergim
11-04-07, 16:57
ama ben şu diziye yeni gelen kızı(feride çetin) çözemedim necdetle nasıl sevgili olcak onlar yaa neyse necdette banane zaten bni sadece ahmetim alakadar edio offf elime geçen ilk fırsatta yaseminin saçını başını yolcam:(:(

narcissa
11-04-07, 16:57
Al sana aşk oyunu 2... orda da aynı şeyler olmuştu.. off ya daha yaratıcı bişeyler bulabilirlerdi.. özette yazanlar neredeyse orda yaşananların aynısı..

hehe yok ama aşk oyunu sırlar dünyasına bağlamıştı iyice öyle deme:img-hyste
özet hoş bişi beğendim ama o ilginç gece ne ya:icon_whis kesin bir etkileşim falan yaşanır bu Yasmiş'in topuklarına gel de sıkma şimdi!:img-polic

sinope
11-04-07, 17:03
valla bende gelirim sevda tepesinden atmaya hatta hamile falan kalırsa hiç acımam..
yok canım abarttım çocuğa yazık olur..aman yaa ben ne diyorum ne çocuğu çocuk falan olursa..artık dizi iyice saçma olur..Ahmette Ayladan yapsın bi tane Aylacan..Necdetcan ve Aylacan diye dizinin sonunda da yaso ve ahmet birleştiğinde Necdetcan,Aylacan,Rüya ve adacan(buda yaso ve ahmetin son çocukları:img-hyste ada onunların en sevdiği yer yaa)mutlu bir aile olurlar

denizcigim inanki koptum yorumunu okurken sen cok yasa emi:img-hyste
valla sevda tepesinden atmamiz artik sart oldu bu domatesi
can can can adacan ay allahim yasonun var ya aslinda tam topuguna SIKACAKSIN ki artik yeter be diye:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Melal
11-04-07, 17:03
Özet gelmiş yorumlamasam olmaz.:)

Valla tek bir itiraf var o da Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu söylemesi.
Eğer bunu söyelmişse Ahmet duymayacak.

Ayla, Yasemin’i hastane odasında yakalar. Onun itiraflarına kulak misafiri olur. Ahmet, Bolu’ya götürülürken, Yasemin oradan ayrılır.

Ayla Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğu itirafını kesin duyacak.
Önce şaşıracak ve belki Yasemin'le yüzyüze gelecekler.
Eğer Yasemin'le yüzyüze gelmezlerse Ayla Ahmet'e Yasemin'in onu görmeye geldiğini söymezse bir şey olmaz ileride.:)

Necdet bir sürpriz yapıp Ankara’ya sergi açılışına gider. Yasemin henüz ortada yoktur.

Ama gelecektir Yasemin Ankara'ya eminim.

Büyük ihtimal yine düşünce çatışmaları olabilir.
Yada Denz ve Işık kavga edebilir.Tabii Yaşar yüzünden.:)

Anam anam yoksam Rüya'ya kardeş mi geliyiii.:img-hyste :img-hyste

spdr
11-04-07, 17:04
mervecim tutma kendini...sık istediğin yerine yaseminin...
öyle bişi yaparsa tabiiii....

ama bunlar hep burdakiler yüzünden oliiiiyy...
necdete yazık necdete haksızlık diye diye olıııy bunlaaarrr:icon_sorr

rüyacan şaylan da varsın haminnelerinden birinin yanında büyüsünn:hıh
mümkünse nezoş olmasın ama...
olursa yaso-jünior yetişebiliiiiiirrr..
zaten sorun ondaa..bkz:yasemin ve ışıkkk:img-yes:

şilimsi
11-04-07, 17:05
sevalcigim(yalnis yazmadim demi ismini)
aynen canim domates kilikli biriyle yasayacagina amed gitsin aylayi alsin:img-pilot
bak konuya yaklasimin cok hosuma gitti,hem domatesin evli barkli cocuk sahibi oldugunu biliyor hemde kendisiyle kacma teklifi yapiyor(seviyor canim ya kiyamam onada ayy zaten acilarin cocugu kucuk husamettine dondu):icon_sorr ama yaseminde demekki meyiliymiski ahmetle bulusmaya gitti(ay bak simdide domatese acidim unutamadi amedi)
valla ikiside cok sevdikleri icin unutamadilar ne yapsinlar
ama yooo bu bolum itibariyle domates bitmistir pardon benim gozumde olmustur allah rahmet eylesin:img-pilot :img-pilot
dengesiz domates asil semizotuyla ilginc gece yasarsa bakin siz o zaman olacaklara
ruyaya gelince bir laf vardir ya ANASINA BAK KIZINI AL diye insallah ruyacikta anasina cekmez:img-yes: :img-yes:
saygilarimla

yok ablacım(?)doğru yazmışsın:img-yes:
ahmette unutamamış yaseminde..ama ahmet aşkının önüne başka bişeyin geçmesine izin vermezken..yasemin neyi bahane etsemde ahmetten uzaklaşsam diye bahane arıyo resmen..şuu haline bakın kızın...:img-pilot
domates benim için ahmeti ektiği bölüm bitmişti!!!
şimdi temelli çürüdü gitti...domateslerin ömrüü çok uzun olmaz zten..bi ezerim vıcığı çıkar onun...:img-pilot
evet rüya inşallah çekmez annesine...bu forum ikinci bir yasemine daha katlanamaz çünkü:img-fie: :img-elvis

narcissa
11-04-07, 17:14
mervecim tutma kendini...sık istediğin yerine yaseminin...
öyle bişi yaparsa tabiiii....

ama bunlar hep burdakiler yüzünden oliiiiyy...
necdete yazık necdete haksızlık diye diye olıııy bunlaaarrr:icon_sorr

rüyacan şaylan da varsın haminnelerinden birinin yanında büyüsünn:hıh
mümkünse nezoş olmasın ama...
olursa yaso-jünior yetişebiliiiiiirrr..
zaten sorun ondaa..bkz:yasemin ve ışıkkk:img-yes:

Valla bu bölüm kıllık yaparsa sıkacağım ablacığım yeter ama:img-polic
Evet valla canım ya necdete haksızlık semizotu salata oldu diye diye millete pisikolocik baskı yapılıyor!
valla bir de necodan çocuk olursa Yasmiş terk etsin lozana gitsin o da olmadan fransaya gitsin michelle le yaşasın yeter ama!:img-polic

spdr
11-04-07, 17:16
şevvaalll..bebişiim..dur bi vıcığını mı çıkardın hemeenn:img-hyste
posasını da necdetlerin bahçeye ni kağıtla beraber atarız artıkk....
yaseminden geri kalan bu..al senin olsun diyeee:img-hyste

ya şimdiki muhabbetle alakasız..hem de belki çoğunuz biliyosunuzdur amaa
kısa bir anekdottt:
deniz baykal menderes döneminde üniversitedeymişş...(düşünün şimdi kaç yaşlarında -yaklaşık 70..)menderesin yakasına yapışmışş..
özgürlük isterüükkk...demiş
menderes de..ülkenin rrrreisi cumhuurunun yakasına yapışıyosun..
bundan ala özgürlük mü olur demişşşş...
ilginç geldii...paylaşmak istedimm ben dee:img-wink:

yamisis
11-04-07, 17:20
yahu yoksa necdetle yasemin rüyaya yeni bir kardeş mi yapacaklar?:img-hyste allah bilir ikiside sarhoşdur ve bir anlık bir şeyden dolayı olur hepsi..al sana türk filmi işte...:happy0064 :happy0064

şaka bir yana bence bu necdetle yaseminin yaşayacağı her ne ise pek güzel bir şey olmayacak bence..kötü bir şeydir..yani ahmet orda öyleyken yasemin bunu yapacak kadar da manyak diildir herhalde..ay yoksa rüya ile ilgili kötü bir şey mi?yoksa rüya hasta mı olacak?ay allah korusun:icon_sorr :icon_sorr
bence kötü bir şey olacak..ama umarım yanılırım..umarım yanılırım....umarım yanılırım..inşallah necdetle yaseminin yakınlaşmasıdır ..yani rüyanın hasta olmasından sa ahmetçiler bile bu ikisinin yakınlaşmasını tercih eder dimi?:icon_sorr :img-help: :img-help:

inşallah kötü bir süpriz deildir...

spdr
Evet valla canım ya necdete haksızlık semizotu salata oldu diye diye millete pisikolocik baskı yapılıyor!
valla bir de necodan çocuk olursa Yasmiş terk etsin lozana gitsin o da olmadan fransaya gitsin michelle le yaşasın yeter ama!:img-polic

bence de yaa..
hem oraya giderse eski havasını bulur belkii:img-in_lo
ben yine eski ahmeti izledim bugünnn:img-blush

en iyisi mişelle olsun...
ya da kimseyle olmasın..çapkınlık yapsın dolaşsın ortada..
dünyamıza jünior ahmetler hediye etsinn:icon_whis

şilimsi

:img-hyste ben mahkemeye başvurmaya karar verdim...ahmet ve necdet için..
yaseminin onların 5 km dahi yakınına yaklaşmasına izin verilmemesi lazım!!!yasak getirsinler:img-hyste
valla yasemin sınır dışı edilmeli bence..başka türlü kurtuluş yok ondan..gerçi karadan kovsak denizden gelir ooo:img-pilot
gerçi hangi uygar,aklı başında bi devlet yaso gibi bi insana vatandaşlık verir..orası tartışılırr:img-pilot kaçak yaşar o da..ahmetten kaçtıı gibi devlettende kaçar artıkk:img-pilot
eğer yaseminin necdetten çocuğu olursa ben yasonun topuğuna falan sıkmam direk gider bi domates tarlasına gömerim..dikerim..yaparım bişilerr:img-pilot

sinope
11-04-07, 17:24
yok ablacım(?)doğru yazmışsın:img-yes:
ahmette unutamamış yaseminde..ama ahmet aşkının önüne başka bişeyin geçmesine izin vermezken..yasemin neyi bahane etsemde ahmetten uzaklaşsam diye bahane arıyo resmen..şuu haline bakın kızın...:img-pilot
domates benim için ahmeti ektiği bölüm bitmişti!!!
şimdi temelli çürüdü gitti...domateslerin ömrüü çok uzun olmaz zten..bi ezerim vıcığı çıkar onun...:img-pilot
evet rüya inşallah çekmez annesine...bu forum ikinci bir yasemine daha katlanamaz çünkü:img-fie: :img-elvis

sevalim tatlim
valla bu domates yaso varya dedigin gibi resmen bahane ariyor,sen cesaret edip kalk kibrisciga git,amedi oyle hasta halde gor ve onu birak ankaraya sergiye git
olacak seymi bu allah askina
insan sayet gercekten seviyorsa degil formalite evlilik,degil cocugu ne olursa olsun hic bir seyi dusunemez bile, onunla beraber boluya gider,bizim domates gibi sergi acilisina degil
aynen canim gecen bolum itibariyle amedi o ekmisti bizde ayklaci olmustuk,bu bolum itibariyle amed bir an evvel iyiles bas nikahi su aylaya
ohhh be siz sag biz selamet
ay o domatesi varya rendeleyipte ezececeksinizki aci ceksin,valla domatesi duvardan duvara firlatmak istiyorum artik:img-pilot :img-pilot
sakin senaristlerde ruyayi annesi gibi yapmazlar dedigin gibi bu sefer forum sinirimizden coker artik:icon_whis :icon_whis
zaten isigada kil olmaya basladim oda 2.domates olma yolunda yakindir oda yasardan bebis beklemeye(kisaca bunlar aile boyu domates):img-hyste :img-hyste
saygilarimla

spdr
11-04-07, 17:25
yahu yoksa necdetle yasemin rüyaya yeni bir kardeş mi yapacaklar?:img-hyste allah bilir ikiside sarhoşdur ve bir anlık bir şeyden dolayı olur hepsi..al sana türk filmi işte...:happy0064 :happy0064

şaka bir yana bence bu necdetle yaseminin yaşayacağı her ne ise pek güzel bir şey olmayacak bence..kötü bir şeydir..yani ahmet orda öyleyken yasemin bunu yapacak kadar da manyak diildir herhalde..ay yoksa rüya ile ilgili kötü bir şey mi?yoksa rüya hasta mı olacak?ay allah korusun:icon_sorr :icon_sorr
bence kötü bir şey olacak..ama umarım yanılırım..umarım yanılırım....umarım yanılırım..inşallah necdetle yaseminin yakınlaşmasıdır ..yani rüyanın hasta olmasından sa ahmetçiler bile bu ikisinin yakınlaşmasını tercih eder dimi?:icon_sorr :img-help: :img-help:

inşallah kötü bir süpriz deildir...

hayırrrrr....(sorunun cevabııı...:hıh)
rüyaya bişi olmaaazz..
ne demişlerrr....
kötüye bişi olmazz..
iyiyi dee Allah korurr:img-yes: :img-wink:

ya noluyo bu siteye....
iki saat bekliyorum bi mesaj yazarkeennn :img-cool2

şilimsi
11-04-07, 17:28
şevvaalll..bebişiim..dur bi vıcığını mı çıkardın hemeenn:img-hyste
posasını da necdetlerin bahçeye ni kağıtla beraber atarız artıkk....
yaseminden geri kalan bu..al senin olsun diyeee:img-hyste

ya şimdiki muhabbetle alakasız..hem de belki çoğunuz biliyosunuzdur amaa
kısa bir anekdottt:
deniz baykal menderes döneminde üniversitedeymişş...(düşünün şimdi kaç yaşlarında -yaklaşık 70..)menderesin yakasına yapışmışş..
özgürlük isterüükkk...demiş
menderes de..ülkenin rrrreisi cumhuurunun yakasına yapışıyosun..
bundan ala özgürlük mü olur demişşşş...
ilginç geldii...paylaşmak istedimm ben dee:img-wink:

ablamm ona ne yapsak bilmemki..
ne yapsak az gelir..hem o akıllanmaz..hemde bize yetmez yaptıklarımızz:img-hyste yaseminden geri kalan:img-hyste o kız benim elime düşse ondan geriye pek bişey kalmaz amaa...
hmm anlattığın şey ilginç...ve güzelll..

meltem-cmbl
11-04-07, 17:29
özet gelmişşte ben analamdım bişey ya:icon_whis

ha kesinn rüyayı sölicek ama ahmett bilinç kaybı yaşadığı için sonradan hatırlamıcak:icon_sorr yanlkız bi arkadaş demiş ask oyununa benzedii ama orda oğlunu sölediğinde sarp hatırlamıştıı:) inş buda öle olur

Ayla, Yasemin’i hastane odasında yakalar. Onun itiraflarına kulak misafiri olur. Ahmet, Bolu’ya götürülürken, Yasemin oradan ayrılır.

ayla öğrensede sölemezkii:icon_sorr :icon_sorr işine gelir
ya yasemin niye ayrılıyo yanından off yaa

Necdet bir sürpriz yapıp Ankara’ya sergi açılışına gider. Yasemin henüz ortada yoktur. Gençler, bir kamp tatili yapmaya karar verirler. Ancak bu başlarına tatsız işler açacaktır. İstanbul’a dönüşte, Necdet ve Yasemin ilginç bir gece geçirirler.

işter burdan bişey anlamış değilim ne gibi ilginç gece geçirirler yoksa yoksa allahım olmasınn:icon_sorr

sinope
11-04-07, 17:30

mervecigim
valla bu bolum yine domates kesin delirtecek orasi belli:img-yes:
ay yorumuna oldum gulmekten sen cok yasa demek sende basladin sikmaya topuktan ay bayilacam gulmekten
ya micheel fransada coktan evlenmistir,yaso domatesini ne yapsin zaten domates yuzunden ayrilmadimi incirden hayatta evine almaz yaso yu alma michalle bu sefer ben sana SIKARIM valla:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

şilimsi
11-04-07, 17:34
sinope ablacım...adını bi öğrenemedimm..kusura bakma:img-blush
yasemine acı çektirmek içinn rende soyma fırlatma ezme..bence işe yaramaz..neden..çünkü o ruhsuz hiç bişey hissetmeyenn odun gibi bişey...
ne yapsan ne etsen faydasız...
aile boyu domates:img-hyste
tabi rüya hanımdan önce ışık var..
ahh ışık ah..o zaten başlı başına bir sorun...anlayamadım gitti onu...
rüya babasının yanında yetişse ne güzel olurdu halbuki..ne güzel kıbrıscıkta ineklerin horozların tavukların içinde..:img-hyste doya doya çocukluğunu yaşasaydı..gerçi kıbrıscıkta hastalık yaygınken zor ama...zaten oooo rüyayla ahmetin baba-kız olduklarını öğrenmesi yüzyıllar sonra olur kanımca:img-pilot
yaff mesajlar çok geç gidiyo uyuz oldum...
yasemine uyuz olan koşup buraya gelmiş sinirini boşaltmak için kanımca:img-pilot burasıda zatn hs başlığından çıktı YASEMİNDEN DERT YANANLAR köşesine döndü:img-hyste

narcissa
mervecigim
valla bu bolum yine domates kesin delirtecek orasi belli:img-yes:
ay yorumuna oldum gulmekten sen cok yasa demek sende basladin sikmaya topuktan ay bayilacam gulmekten
ya micheel fransada coktan evlenmistir,yaso domatesini ne yapsin zaten domates yuzunden ayrilmadimi incirden hayatta evine almaz yaso yu alma michalle bu sefer ben sana SIKARIM valla:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ablam öldüm ya :img-hyste bu gece gene başlayacağız galiba bu gidişle:img-hyste :img-hyste
Ama bu domates çok oldu be ablam napalım:img-hyste sıkarız iki tane topuğa hallolur:img-polic
Michelle almaz zaten onu mizhelle e talip çıkmadıysa Ahmet madurları olarak otururlar artık:img-hyste

fundapehlivan
Kör gibiyim, özeti gördüm şimdi...

Ve sinir oldum...
Gerçi belki Yaseminin boluya gitmemesini normal karşılamam lazım. Çünkü sorumlulukları var maalesef...
Ama bilmiyorum benim mi gözüm kara... Çünkü ben olsam hiç bir şeyi düşünemez o kurtulmadan da yanından ayrılamazdım!
Tabii bir şeyler oluyor, ve bir şekilde dönmek zorunda kalıyorsa o başka...

Ben de o Necdetle ilginç geceyi merak ettim, herhalde birlikte olmuyorlardır değil mi?:icon_evil
Hele ki Ahmetim o haldeyken...
İnşallah ona da bir kılıf uydurmazlar şimdi! Yok sarhoştur filan diye...
Zaten ahmetle ilk birlikte olduğunda da sarhoştu:img-hyste
Bu erkeklerin kullandığı yol mu yoksa:img-hyste

spdr
akıllı bıdıkkk..
senin mahkeme fikri de güzell..
ama bence mahkemeyi yasemine akıl yükletmede kullanalımm...
gerçi kabul etmez belkiii akıllanmayı...
aklıma bi fıkra geldiii....
bi gün dursun sormuş temele:
ula temeell güzel karı mı istersiiin aptal mıı(eş olarak bahsediyorum tabii)
temel düşünmüşş..demişki..
aptal isterimmm....niye demiş dursun...
temel dee...
aptallık kalıcıdır daaaa...demişş:icon_whis
valla bence çok uyduuuu..
bilmem siz ne dersiniizzz:icon_whis :img-wink:

NiliWerda
11-04-07, 17:36

ki kesin rüyayı anlatmıştır...

kulak misafiri olur yani rüyanın ahmetin kızı olduğunu öğrenir ama bunu ahmetten saklıycaktır kesinnnnnn...

bu kamp tatili ne ya?
tatsız olay ne tahminim yok ama bu kamp tatilinde bazı aşk itirafları olabülür..

yorum yok:img-hyste :img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
11-04-07, 17:36
fundacigim
bizim hatirla sevgili bolumunun ustunde ozet bolumunde hewal arkadasimiz eklemis
saygilarimla

Sağ ol canım ben de biraz önce gördüm! Kör gibiyim...

Ya bu Defneler de canımı sıktı! Ne olacak acaa bu kampta??
Eğer üniversitenin düzenlediği bir şeyse yani topluca gidiyorlarsa kavga filan bir sorun çıkabilir...
Gerçi Selma filan Denizle nasıl gönderiyor Defneyi bilemiyorum, arkadaşlık yapmasını istemiyor aslında ama sesini de çıkaramıyor...

fundapehlivan
11-04-07, 17:39
Niliwerda
Ya avatarın çok kötü...:sad53:
Ahmeti sevmiyorsun galiba gidip titrerken ki halini koymuşsun:img-hyste

Bence de Rüyayı anlatır ve Ayla duyar...
Ama eğer söylemezse Ahmete, ki kesin söylemeyecek, ben de Aylaya gıcık olacağım... Ama söylememesi de doğal... Kim olsa büyük aşkına kavuşmak için yolları tıkamaz!!!!!:icon_whis

şilimsi
11-04-07, 17:40
ayşe abla..bayıldımm fıkraya...anlayan anadı artıkk:):)...
ben tıkınıp gelicem..çok ilerlemeyin yaaa okuması zor oluyor..
ayrıcaa funda ablacım bence o hem erkeklerin kullandığı yol hemde genelde yasemin üzerinde kullanılan bir yol..
eh kız dünden razı olunca tabidoğal olarak...
neyse ben kaçar..görüşürüzz...çok öptüm hepinizii:)

sinope
11-04-07, 17:50
sinope ablacım...adını bi öğrenemedimm..kusura bakma:img-blush
yasemine acı çektirmek içinn rende soyma fırlatma ezme..bence işe yaramaz..neden..çünkü o ruhsuz hiç bişey hissetmeyenn odun gibi bişey...
ne yapsan ne etsen faydasız...
aile boyu domates:img-hyste
tabi rüya hanımdan önce ışık var..
ahh ışık ah..o zaten başlı başına bir sorun...anlayamadım gitti onu...
rüya babasının yanında yetişse ne güzel olurdu halbuki..ne güzel kıbrıscıkta ineklerin horozların tavukların içinde..:img-hyste doya doya çocukluğunu yaşasaydı..gerçi kıbrıscıkta hastalık yaygınken zor ama...zaten oooo rüyayla ahmetin baba-kız olduklarını öğrenmesi yüzyıllar sonra olur kanımca:img-pilot
yaff mesajlar çok geç gidiyo uyuz oldum...
yasemine uyuz olan koşup buraya gelmiş sinirini boşaltmak için kanımca:img-pilot burasıda zatn hs başlığından çıktı YASEMİNDEN DERT YANANLAR köşesine döndü:img-hyste

SEVALCIGIM
ANALIZLERINDE GERCEKTEN HAKLISIN
ama varya isigin basina bir is gelmesi yakindir
evet mesajlar benide delirtiyor resmen
gercektende tum domatese gicik olanlar su an burada gercektende domatesten DERT YANANLAR kosesi ama haksizdegiliz tabiki vurun domatesi yere,carpin duvara
ay dusundukce bile bana afakanlar basiyor bu yasmin sergide icki falan icipte sarhos olupta semizotuyla uykuya yatmasinlar:img-help: :img-help: (yok dusunmek bile istemiyorum artik)
saygilarimla

NiliWerda
11-04-07, 17:50
fundaaaaaaaaaa ne dedin sen??????:img-cool2
çabbuk lafını geri al ne demek sen ahmeti sevmiyosun galba kız bu söylencek lafmıııı????:icon_whis
çık çık çık çabuk ağzını burnunu dağıtmadan lafını geri al:img-hyste
ben koydum o avatarı imzamla uyumlu olsun diye:img-yes:
ühüühühü bide acıyom zavalllı şuanda aylanın elinde:img-hyste
eyvah ben ne dedim ya? ayla sever biri gelip şimdi hemen bana cvp vercek:img-wink:

şeboist
11-04-07, 17:57
bakıyorum da yasemin hanım gündemde.valla o kadar sinirliyim ki birine çatmak istiyorum.onu mu kurban seçsem acaba?annemle ve kardeşimle kavga ettim.yine ağzıma geleni söyledim.acayip sinirliyim şuan.neyse ki avrupa başlayacak şimdi.biraz gülümserim belki.:/

elma şekerime ve çileğime gelsin...:img-blush

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi

archeologue
11-04-07, 17:57
fundaaaaaaaaaa ühüühühü bide acıyom zavalllı şuanda aylanın elinde:img-hyste
eyvah ben ne dedim ya? ayla sever biri gelip şimdi hemen bana cvp vercek:img-wink:

evet mesela ben :)
merak etme canım ahmet yaseminle olduğu her ortamdan daha güvenlidir aylanın elinde hiç kuşkun olmasın!:img-hyste :img-hyste

sinope
11-04-07, 17:59
[QUOTE=narcissa;2943186]:
Ablam öldüm ya :img-hyste bu gece gene başlayacağız galiba bu gidişle:img-hyste :img-hyste
Ama bu domates çok oldu be ablam napalım:img-hyste sıkarız iki tane topuğa hallolur:img-polic
Michelle almaz zaten onu mizhelle e talip çıkmadıysa Ahmet madurları olarak otururlar artık

mervecigim
bu aksam kesin yerden yere carpmaya hazir asker gibiyiz hepimiz:img-polic
valla domates bu kadar cok olmasaymis yetti bitirdi once amedi sonra bizi deli etti:img-help:
sonu zaten belli oldu domates hanimin 2 tane topuna bitiririz isini:img-hyste :img-hyste
ay michaella onu gorunce direk iceri dahi almadan kapidAN KOVAR,KIZIN EKLINDEN HEM SEVDIGINI ALDI,HEMDE KIYMETINI BILEMEDI,Olan arada michaella ya oldu garibim:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla

muko88
11-04-07, 18:00
Merhabalar...
Şimdi eve girdim ve kendimi odama zor attım...O kadar yorgunum ki...Kendimde değilim sanki..
Yazdıklarınızı okudum, güldüm biraz; Vuslat Ablacım güldürdün beni; fragmancı arkadaşın yediğine kim uyku ilacı katttıııı falan demişsin ya...
Özeti de okudum bu arada, hiç beğenmedim...:icon_sorr
Tam tahminimdeki gibi olmuş, işte Melal'in de dediği gibi Ayla kesin duyacak çocuğun Ahmetten olduğunu vs... vs...Aylanın melek olduğunu göreceğiz sonunda.Çocuğu saklayacak ya hani:icon_whis

cansu_a
11-04-07, 18:01

:blink: :blink: :blink: :blink:

ne demek o bee ne demeeekkk nasıl ilginç bi gecee
asla olamaz aklımıza gelen olmamalı...ooofff yaaa yasemn necdete elini sürerse izlemem ben bu diziyi :hıh

ama sanırım birlikte olmazlar da eh hadi belki öpüşürler fln sonraa yasmin yapamıyooorruuummm fln der sonra yine ayrı ayrı mışıl mışıl uyurlaarrr
inşallaaahhh
ayla daa ağar yasemni duyarsa duyduklarını ahmetle paylaşmıcaaakkk bence yani rüyanın ahmetn çocuğunu öğrenip de söylemezsee ayla bir melek olmayabilir ama aşkta herşey mübah di mi??:img-hyste

ya da belki rüyanın ahmetn çocuunu bile duymaz da yseminin geldiini söylemez sadecee

emosss
11-04-07, 18:01
ya bu ilginç gece nerden çıktı.... valla aklıma kötü kötü şeyler geliyo biri beni durdursun...şu kamp tatili işindede muhtemelen hep olan şeyler olur.. kaybolmalar falan.. yada yine bi kavga çıkar...
ya bu yasminde bi alem yaaa...daha önce"bu cesareti kendimde bulamıcam " gibi zırvalıklarla sölemiyo gerçeği adamda bilinç gitmiş dökülüyo hemen...

şilimsi
11-04-07, 18:03
ben geldiimm...
anammm hayretlerim şaştı...kimse bişey yazmamış:):)..
arkadaşlar aylayı sevmiyor olabilirsinizz ama allah ,için doğruyu söyleyin şu son bölümlere bakılırsa yasemin ahmeti hak etmek için ne yaptı??...
ya da şöyle diyim ahmet için en çok endişelenen ayla mı yasemin mi..
yasemin gelsin."ahmet ben geldim..ahmet ben geldim" desin iki laf etsin çok mühim olan sergisine gitsin..sonra siz gel,in sabaha kadar ahmetn başında bekleyen aylaya kızın..
aaaa olmaz ki ama...

sinope
11-04-07, 18:05
Merhabalar...
Şimdi eve girdim ve kendimi odama zor attım...O kadar yorgunum ki...Kendimde değilim sanki..
Yazdıklarınızı okudum, güldüm biraz; Vuslat Ablacım güldürdün beni; fragmancı arkadaşın yediğine kim uyku ilacı katttıııı falan demişsin ya...
Tam tahminimdeki gibi olmuş, işte Melal'in de dediği gibi Ayla kesin duyacak çocuğun Ahmetten olduğunu vs... vs...Aylanın melek olduğunu göreceğiz sonunda.Çocuğu saklayacak ya hani:icon_whis

mukocugum hos geldin tatlim
tekrar basin saolsun allahim geride kalanlara saglik sihhat versin
seni birazcikta olsun gulumsetebilsem ne mutlu bana tatlim
aman keske okumasaydin tatlim ozeti,biz okuduk ve delirmis vaziyette dolaniyoruz
evet melalimizin dedikleri cikiyor(melal kusum sen yoksa senaristlerlemi beraber calisiyorsun soyle bakim)
ahh domates yasooo yaktin amedi sonra bizi ama senide semizotu yakacak insallah
saygilarimla

muko88
11-04-07, 18:07
Sağol Vuslat Ablacım...
Valla bilsem okumazdım, zaten yeterince moralim bozuktu; bu klişe özet de iyice tuz biber oldu(klişe sözcüğünü çok kullanıyorum, yeni bi kelime bulmam lazım:))

şeboist
11-04-07, 18:12
aman o kadar da güzel bişey değil merak etme. :)
ay demin altta hs çıktı ama çok kısaydı.yasemin ahmetin başında ağliiiydi :img-hyste

cansu_a
11-04-07, 18:15
yasemn ahmetn başında ağlayıp sonra sergiye mi gitcekk inanmıyorum ben kızaa yaa

ama ayla bütün gece sevdiğinin başında bence annesi bile söylememişken rüyayı neden o söylesin ki ahmete :hıh bunun için hiç kızmam ben aylaya

hem aşkta herşey mübahtır hem de asıl kızılması gereken yasemnken ayla söylemeynce fesat mı oluyoor???:icon_whis

fundapehlivan
11-04-07, 18:17
fundaaaaaaaaaa ne dedin sen??????:img-cool2
çabbuk lafını geri al ne demek sen ahmeti sevmiyosun galba kız bu söylencek lafmıııı????:icon_whis
çık çık çık çabuk ağzını burnunu dağıtmadan lafını geri al:img-hyste
ben koydum o avatarı imzamla uyumlu olsun diye:img-yes:
ühüühühü bide acıyom zavalllı şuanda aylanın elinde:img-hyste

:img-blush :img-blush :img-blush
Yahu madem seviyorsun! O zaman canım neden onun hastalığından zevk alıyor gibi titremesinden avatar yaptın!:icon_sorr
Ben burada avatarına bakınca üzülüyorum...

Sanırım kendimi korumam lazım...
Tehlikedeyim:img-hyste

polgara
11-04-07, 18:19
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyodum ama yazmıyodum ama gelecek bölümde bence necdet ve yaseminin geçireceği ilginç gece beraber olmalarıyla alakalı değildir bence. necdet belki yasemine sert çıkışır hesap sorar nerdeydin diye. bu ilginç bir gece olabilir çünkü necdet hiçbi zaman hesap sormuyodu yasemine ama bu kez kıskandığını belli edecektir diye düşünüyorum

fundapehlivan
11-04-07, 18:20
QUOTE=muko88;2943526]Merhabalar...
Tam tahminimdeki gibi olmuş, işte Melal'in de dediği gibi Ayla kesin duyacak çocuğun Ahmetten olduğunu vs... vs...Aylanın melek olduğunu göreceğiz sonunda.Çocuğu saklayacak ya hani:icon_whis[/QUOTE]

Evet canım bence de melekliğini kanıtlayacak...
Zevkle saklayacak şimdi...

Ya zaten hep bunların aşkları başkalarının elinde oluyor, öyle de olunca kimse bunlara saygı göstermeyip bir şeyler saklıyorlar...
Bu mektup, hastaneye yaseminin gidişi...
Bu annelerden sonra bir de Ayla saklayacak şimdi...
Çok hoş...
Kendimi melekler şehrinde sandım:icon_evil

fundapehlivan
11-04-07, 18:23
ben geldiimm...
anammm hayretlerim şaştı...kimse bişey yazmamış:):)..
arkadaşlar aylayı sevmiyor olabilirsinizz ama allah ,için doğruyu söyleyin şu son bölümlere bakılırsa yasemin ahmeti hak etmek için ne yaptı??...
ya da şöyle diyim ahmet için en çok endişelenen ayla mı yasemin mi..
yasemin gelsin."ahmet ben geldim..ahmet ben geldim" desin iki laf etsin çok mühim olan sergisine gitsin..sonra siz gel,in sabaha kadar ahmetn başında bekleyen aylaya kızın..
aaaa olmaz ki ama...

Sevgi keşke dediğin gibi hak etmeyle olabilse...
Ama değil maalesef...
Hani sevmek sebepsiz olurmuş ya sevmemekta sebepsiz aynı şekilde...
Mükemmel bir insan bile olsa karşında ki sevemeyebilirsin...
Şimdilik Ayla melek gibi görünebilir ama bakalım ileri de neler olacak??

Yasemin şse geri dönüyor ama bakalım kötü bir şeyler olacak belki de ve geri dönmek zorunda kalacak henüz bilmiyoruz... Bence ön yargılı olmayalım...

HaMbUrG*
11-04-07, 18:26
Yasemin'in yaptigini anlamak icin ya profesör olmak lazim ya da deli. Ahmet'e birsey itiraf edip basinden neden ayriliyor?
Zaten itiraf etmissin kal o zaman!:img-yes:

yamisis
11-04-07, 18:28
ya arkadaslar şimdi siz diyosunuz ya eğer ayla bunu söylemezse melek demem ben ona diye...ama düşünün şimdi ahmedin bunu öğrenmesini siz istermisiniz???
bence şu an için öğrenmesin çünkü öğrenirse hiççççç iyileşemez aamed...bide adama inme iner üstüne üstlük..çifte felaket:icon_sorr dolayısıyla eğer yasemin söylerse rüyayı aaamede ki eminim bunu itiraf eder..ayla duysa bile söylemez...belkide söyler ama söylememesini tercih ederim..

şuan için öğrenmemeli aamed.zaten öğrenirse artık pek bir heyecanı kalmaz bu dizinin..şuan için aamedin rüyayı öğreneceğini sanmıyorum senaristler eminim aamedin daha haberdar olmasını engelleyecekler.

aman hayret bişey ya adam bilinçliyken söylemiyor yasemin ..neymiş kendini hazır hissetmiyomuşmuş,hali yokmuşmuş,motivasyonu eksikmişmiş,..iyi bari be...bari enerji içeceği iç doping yap ..hayret bişey...ancak aamedin bilinçsizleşmesini bekliyosun dimiiii???
işte film ya ..buda resmen nezahatin mektubu saklaması ama yırtmaması gibi oldu aynen..allah allaaaaah:img-hyste :img-hyste zaten fragman yok hala sinirim bozuliyiii...

HaMbUrG*
11-04-07, 18:29
Sevgili silimsi,
Ahmet'i Ayla hak ediyor demissin, fakat ask'ta "haketmek" diye bir unsur yokki.
Gönül ot'ada konar, Yasemin'ede.
Maalesef:icon_whis

fundapehlivan
11-04-07, 18:29
aşkolsun funda avrupa izlenmez mi ya? :) sadece onun için mi açıyorsun yani? :hıh
ayrıca koruduğunuz adam da düzgün biri sanki.:icon_whis kişiliksizin teki.:icon_whis

Koruduğum kim ki??
Ahmet mi??
Valla ona kişiliksiz diyorsan tenhalarda dolaşma bence:img-hyste

Avrupa yakasını arada seyrederim öyle müptelası değilim:img-wink:

şeboist
11-04-07, 18:32
bak zaten sinirim yeni geçmeye başladı.beni delürtme şimdi.ağzını burnunu dağıtırım senin ha.:icon_whis
delü müsün nesin neden aamede diyeyim?o kadar belalım varken.:icon_whis

fundapehlivan
11-04-07, 18:34
bak zaten sinirim yeni geçmeye başladı.beni delürtme şimdi.ağzını burnunu dağıtırım senin ha.:icon_whis
delü müsün nesin neden aamede diyeyim?o kadar belalım varken.:icon_whis

Doğru valla...
O zaman Mehmete diyorsun:img-hyste
Dermişim.....

Neyse demiyorum...
Senin son zamanlarda en çok yüzünü dağıttığın Yaşar yanlış hatırlamıyorsam:icon_whis

burcuuu
11-04-07, 18:35
Arada fraqman qözükürse anLatın.. ;)
Bn şu an başka bir kanaL izLediğim için
fraqmandan bihaberim..

NiLcm.. Ahmet'in o kdr haLii varken..
BuLa buLa avatar diye bunu mu koydun.. =))

averaj
arkadaşlar ayla rüyayı öğrenecek de acaba yaseminin necdetle gerçekten karı-koca olduğunu mu düşünecek...böyle bir ihtimal da var...

bu arada sevgili NiliWerda imzan beni çok güldürüyor..berenin ifadesini görünce onunla ilgili yapılan bir yorum geliyor aklıma:img-blush

mukocum geldiğini gördüm...canım bir az daha iyisindir umarım...

fundapehlivan
Fragman çıktı mı kardeşler:img-polic :img-help:

Bu arada bu Yasmiş'e çok sinir geldi nedense çok pis dalacam Neco'yla duygusal bağlamda bir ilişkiye geçerse...:icon_whis

Duygusal geceyi bilem anlamam...
Öpüşme durumu bile olursa valla Yasemin sonsuza dek ölmüştür benim için!
Ahmet orda ölüm kalım mücadelesi verirken...

Yok ya başka bir şeydir herhalde...:icon_sorr

burcuuu
11-04-07, 18:38
İlqinÇ qeceyi düşünüyorum da.. Yok cnm ya..
Yasemin NecdetLe yakınLık fLn yapmaz herhaLde..
Hem öyLe yapıcaksa Ahmet'e niye qidip herşeyii anlattı..
(özet öyLe diyor ya)

Eğer böyLe bişii oLucaksa da.. Senaryo sahipLerii bunLar
mantıken hiç oLmuyor.. ;)

Tavuskuşu
11-04-07, 18:39
Geçenlerde Ayla'nın ne çıkarcılığını gördünüz demiştim ama eğer bu bölüm rüyayı duyup da söylemezse çıkarcılığın alasını(a'ların üstünde şapka varmış gibi okuyun:)) yapmış olur. Bir yandan da düşünüyorum ben olsam hayallerimi gerçekleştirmeye ve Ahmet'e bu kadar yaklaşmışken söylermiydim diye.Ama herhalde söylerdim.Gerçek aşk bunu gerektirir. Ayla'nın da bunu yapması lazım tabii onunki gerçek aşksa...Bir yerde okumuştum "Gerçek aşk vasiyetini her zaman hazır tutar.":img-yes:
Ayrıca ben bu Yasemini anlamıyorum. Daha önce sıkça buluşmana rağmen gücüm yok diye Ahmet'e gerçeği söylemedi.Şİmdi tutmuş söylüyor. Adamın bilinci kapalı. Duymaz, duysa da hatırlamayacak.Biz de burda sinir olucaz.
Ben o ilginç gecede yasemin ve necdetin arasında bir şeyler geçeceğini de düşünmüyorum. Rüya'nın isteğini yerine getirmek istese Ahmet'ten yapardı kardeşi.Böylece öz kardeşi olurdu Rüyanın. Yasemin Necdetle yakınlaşmaz bence. Yoksa hem o büyük aşka yazık olur, Yasemin gözümden düşer hem de sinirlerimiz harap olur.

narcissa
11-04-07, 18:41
Duygusal geceyi bilem anlamam...
Öpüşme durumu bile olursa valla Yasemin sonsuza dek ölmüştür benim için!
Ahmet orda ölüm kalım mücadelesi verirken...

Yok ya başka bir şeydir herhalde...:icon_sorr

Ben öyle bir durumda halen topuğa sıkmakta kararlıyım:img-polic
Duygusal gece demiyor aslında tuhaf gece diyor biz niye celallendik hemen ya:img-hyste
Ama necoyla en fazla ne yaşanabilirki tuhaf? duygusal olan bir durum off dönüp dolaşıp duygusal meselelere geliyor kahretsin!:img-cool2
o kaknem Yasmiş Neco'yu ayartırsa olacakları düşünemiyorum:icon_whis

NiliWerda
11-04-07, 18:44
Arada fraqman qözükürse anLatın.. ;)
Bn şu an başka bir kanaL izLediğim için
fraqmandan bihaberim..

NiLcm.. Ahmet'in o kdr haLii varken..
BuLa buLa avatar diye bunu mu koydun.. =))

yaf dedimya imzamla uyumlu olsun diye aa hepiniz üstümü üstüme geliyyniz:))

bu arada sevgili NiliWerda imzan beni çok güldürüyor..berenin ifadesini görünce onunla ilgili yapılan bir yorum geliyor aklıma:img-blush

hehe evt bi çok kişi aynı şeyi dedi canım buarada bana kısaca Nil dersen sevinirim;)

höh be kızım hala mı anlamadın?tabiki kabağa(domatese)dedim. :hıh
beni yine delürttünüz.şimdi çantayı yicen suratına ha.:icon_whis

haa bende diyom kime dedin diye:D:D
hala göstermyio fragmanı ya gıcık...