Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

Melal
11-04-07, 19:48
zaten fragmanda hep yasemine yer veriyorlar. :/
çok yakındılar işte.bitirmişler işi.:img-blush

Kızım nerede yakınlar ya ben fragmanda Yasemin ve Necdet'i birlikte görmedim.
Yoksa sadece ben mi görmedim.:)
Yada sen Deniz ve Defne'den mi bahsediyorsun.

spdr
11-04-07, 19:48
ben de izlemedim..
ama hiç heyecanlanmadım...
sinirlerim bozuluyo artıkk...
böyle olucağını biliyordum ama...
ahmetle yasemini çok özledim ben yaa...

yaşarı seviyodum..
o da saçma sapan şeyler yapacak gibiiii:icon_sorr
yine severim tabi ama..

amaaan...canım sıkıldıı..
herkese iyi akşamlar...
cmrtsi gelirim artık buraya bi daha...
hiç keyfi kalmadııı:icon_sorr :sad53:

muko88
11-04-07, 19:49
Anacım bunca şey oluyor ama bende 0 heyecan var:icon_sorr
Yasemin saf anlamaz Melalcim...
Ama Ayla melek olmadığından anlayacak her şeyi ve hain planlar yapacak...
Ahmetin hiçbişe hatırlamadığını görünce iyileştiğinde bahsetmeyecek ahmete yasemin geldi; böyle böyle diye...
Ayla çok sağol canım...Canım Aylam benim...Tam sana ısınıyordum beni kendinden öyle bi uzaklaştırdın ki!Çok sağol Aylam benim:)

şeboist
kızım necdetle yaseminden bahsetmiyorum ben.denizle defne yakındılar dedim.

zeyneps
Deniz ve Defne'yi tenhada kıstıranlar köylüler mi acaba "Anarşikler gelmiş anarşik bunlarrrr " diye kıstırıolardır belki..bunu gören Mehmet'de olaya el atıyodur"Çekilin lennn ayıp yaptığınız utanın taş mı kesti yüreğiniz" diodur köylüler de "Aha bu da anaaaaarşiiiik" die onuda tenhada kıstırıolardır...böylece de Yaşar'ımın suçsuz olduğu açığa çıkıyoooo:happy0064 :img-pilot

şilimsi
11-04-07, 19:50
yasemin yazmıyodu yine günlüğüne..necdetinde seninde hayatını mahvettim falan diye...yeni anlamışş saftirik...
yaso ahmeti boluya götürürlerken görüyo ona rağmen sergiye gidiyo pess pess!!!bu kadarda duygusuz olunmaz ki ama yaa...!!!
ayla ahmeti sedyeye kaldırırken falan çok soğukkanlı davranıyo..kim bilir belkide yaseminin yanında öyle görünmek istiyodur..
ama ahmete söylemezsee suyu çıkar artık dizinin..sıktı yani bu yanlış anlamalarr!!!:O

Melal
11-04-07, 19:50
Anacım bunca şey oluyor ama bende 0 heyecan var:icon_sorr
Yasemin saf anlamaz Melalcim...
Ama Ayla melek olmadığından anlayacak her şeyi ve hain planlar yapacak...
Ahmetin hiçbişe hatırlamadığını görünce iyileştiğinde bahsetmeyecek ahmete yasemin geldi; böyle böyle diye...
Ayla çok sağol canım...Canım Aylam benim...Tam sana ısınıyordum beni kendinden öyle bi uzaklaştırdın ki!Çok sağol Aylam benim:)

Dur bacım ya dereyi görmeden paçaları sıvama sende.
Belki Yasemin'in geldiğinden bahseder.
Ahmet bunu duyunca Yasemin'i bulur ve konuşmak ister ve o sırada Necdet ile Yasemin'i görür.
Mesela Necdet Yasemin'i öpüyordur ve vazgeçer.
Bende Ayla'yı kurtarmak için iyi senaryo yazıyorum.:img-hyste :img-hyste

şeboist
11-04-07, 19:51
yaşar suçsuz falan değil.sadece işi arkadaşlarıyla hallediyor.e tabi tek başına bişey yapamaz.ne istiyorsun benim karayellerimden?:sad53:

meltem-cmbl
11-04-07, 19:52
fragmanı gördüm hele şükür yaa:happy0064 off tam tahmin ettiğim gibi yasemin rüya senın kızn diyıo ama ahmett tabi hatırlamıcakk aylada duyuyo onu sölerkenn off kamp sanhesinde çok kötü şeyler oliyii:icon_sorr

bahar_can
11-04-07, 19:52
Ya arkadaşlar ben yanlış mı gördüm... birileri Deniz'i tutmuş Defne'ye mi saldırıyordu? bu ne saçmalık ya... böyle bir dizide böyle bir sahne aklım almadı... Yasemin annesine neden mektup yazıyordu yoksa intihar mı ediyor(:happy0064 ) kimse görmesin sevindiğimi... Yazdığı şeye bakar mısınız(!) "anne ben hem sizlerin, hem Necdet'in hem de kendi hayatımı mahvettim" peki Ahmet... AHMET'in HAYATIII:dito asıl onukini mahvettin hanım efendi... Rıza ile Şevket buluşması nihayet yani... vallahi bu senaryodan hiiç ümidim yok... Ya arkadaşlar yoksa senaristler değişti de haberimiz mi olmadı????

sinope
11-04-07, 19:53
zaten fragmanda hep yasemine yer veriyorlar. :/
çok yakındılar işte.bitirmişler işi.:img-blush

sinemim yavrimm
zaten o domatesi vermeseler olurmu hic
kim delu edecek bizu:img-pilot :img-pilot domates tabiki
anladim kusum,bitirilmis isi saolasin tatlim
saygilarimla

serenalti
kesin ahmet yaseminin geldiğini hatırlamayacak..rüya gördüğünü sanacak..

ayla da sölemeyecek..bölece yaseminin gerçekleri itiraf etmesinin hiç bi manası olmayacak..

ya çok saçma değil mi..ahmetle yasemin o kadar buluştu etti yasemin (nasıl oluyosa artık) söleyecek güç bulamadı..sonra adam orda hasta yatıyo bilinç gidici..salak kız orda itiraf ediyo herşeyi..saçmalık bence başka bişi değil..

bence de artık dizinin eski tadı almadı..yasemin hiç ahmete aşıkmış gibi bakmıyo..ilk bölümlerde onun aşkını seyretmek pek keyifliydi..nese ya..bi dönem dizisi die başladı sonra yeşilçama döndü dönecek..saçmalık..

meltem-cmbl
evet arkadaşlar şimdi ayla melkmi melek değilmi anlıcaksınız:happy0064

eğer melekse ahmete gidp rüya senın çocuğunmuş yasmein yanına geldi falan der

demessedeeee:img-blush

muko88
11-04-07, 19:54
Dur bacım ya dereyi görmeden paçaları sıvama sende.
Belki Yasemin'in geldiğinden bahseder.
Ahmet bunu duyunca Yasemin'i bulur ve konuşmak ister ve o sırada Necdet ile Yasemin'i görür.
Mesela Necdet Yasemin'i öpüyordur ve vazgeçer.
Bende Ayla'yı kurtarmak için iyi senaryo yazıyorum.:img-hyste :img-hyste

Çabalama bacım...
Her şey apaçık ortada:img-cool2
Ayla melek değil...

Şiiimddiiiiiiiiii.....
Beni dinleyin...
Ayla Ahmet'e söylemeyecek çocuğu belli...
Ahmet Ayla ile evlenecek ama Yasemini sevdiği için mutlu olmayacak, hatta bazen Aylanın kıskançlıklarına ya da Ahmet farkında olmadan Aylanın arkasından çevirdiği gizli işlerden dolayı(mesela rüya) mutsuzluk yaşayacak...
İlla Aylanın Ahmetin yüzüne bişeyler söylemesi gerekmiyor...
Ahmeti mutsuz etmesi için...
Bu durumda iddiayı biz kazanıyoruz değil miiiii:img-pilot

şilimsi
11-04-07, 19:55
yaşarlar bu sefer çok ileri gitti...
-----------------------
araba kullanırken deniz direksiyonu düzelticemm diye defnenin elini tuttu..defnede böle bi şaşırdı..suratı değişti falan..kızımızın jeton yavaştan düşmeye başlamış demekii..:)..
sonra bi yerde ikisi oturuyolardı..deniz eski yıllardan bişey anlatıyodu sanırım defneyle ilgilii:)...
ahmeti öyle kötü görünce içim çok fena oldu yaa...ölü gibiydi resmen..surat bembeyaz..gözlerin altı çökmüş falan:(...

zeyneps
Ya aslında Ahmet'in gözleri yarı aralık hatırlasa tam süper olacak yani:good: Ayla'da kesin sinsi planlar peşine düşecek ne de olsa saf platonik aşıklar sonuda hain kurta dönüşüolar ve ben yine anti-Ayla cı olacağım.....ay benimde başım döndü valla bi o grup bi bu grup:img-help:

sinope
DenizLe Defne yakınLaşmışLar qibi işte..
Deniz Defne'nin küçük haLinden bahsediyor sanırım..
sÖYLediği şeyii tam hatırLamıyorum.. Defne araba kuLLanıyor.. O arada Deniz eLini tutuyordu.. artık yakınLaşmışlar.. =)

burcuuu tesekkur ederim canim
demekki deniz defneye araba kullanmasini ogretiyor ve derken yakinlasma basliyor
tamamdir olay anlasilmistir:img-blush :img-blush
saaygilarimla

Melal
11-04-07, 19:57
Ya arkadaşlar ben yanlış mı gördüm... birileri Deniz'i tutmuş Defne'ye mi saldırıyordu? bu ne saçmalık ya... böyle bir dizide böyle bir sahne aklım almadı... Yasemin annesine neden mektup yazıyordu yoksa intihar mı ediyor(:happy0064 ) kimse görmesin sevindiğimi... Yazdığı şeye bakar mısınız(!) "anne ben hem sizlerin, hem Necdet'in hem de kendi hayatımı mahvettim" peki Ahmet... AHMET'in HAYATIII:dito asıl onukini mahvettin hanım efendi... Rıza ile Şevket buluşması nihayet yani... vallahi bu senaryodan hiiç ümidim yok... Ya arkadaşlar yoksa senaristler değişti de haberimiz mi olmadı????

Valla Bahar'cım bu bölümden benimde ümidim yok.
Senaristler değişmediyse neden dizide bu saçmalıklar anlamıyorum.
Dur bakalım bir bölümü seyredelim neden Defne ve Deniz'e saldırıldığını anlayacağız.
Yasemin acaba bizim çığırışlarımızı duyup kendini sevda tepesinden mi atacak.:img-hyste :img-hyste
Ya Beyaz Gelincik forumunda dizinin senaryo ekibi forum sakinlerinin sesini duyup Ceren'in doğacak bebeğine belki de bizim haftalardır istediğimiz Lal adını verecekler.
Ama HS senaristleri bizim sesimizi duymiyiiii.:)

şilimsi
11-04-07, 19:57
rüyayla şevket çok tatlıydı...şevketle rızada uzuuuun bi zamandan sonra karşılaştılar..ne konuşacaklar acaba..
ama rüyayla şevket çok şekerlerdiii...dede-torun:(..
ahh yasemin ahh sana okuduğum bedduaları mat. hocama bile okumadım be kızım..nasıl bir nenefrettir bendeki sana karşı böylee..:icon_sorr

Melal
11-04-07, 19:58
Çabalama bacım...
Ayla melek değil...

Şiiimddiiiiiiiiii.....
Beni dinleyin...
Ahmet Ayla ile evlenecek ama Yasemini sevdiği için mutlu olmayacak, hatta bazen Aylanın kıskançlıklarına ya da Ahmet farkında olmadan Aylanın arkasından çevirdiği gizli işlerden dolayı(mesela rüya) mutsuzluk yaşayacak...

Hayır bacım kazanmıyacaksınız.
Biz Ayla'nın paranoyaklaştığını görmedikçe siz kazanmayacaksınız.:):)

fundapehlivan
11-04-07, 19:59
evet arkadaşlar şimdi ayla melkmi melek değilmi anlıcaksınız:happy0064

eğer melekse ahmete gidp rüya senın çocuğunmuş yasmein yanına geldi falan der

demessedeeee:img-blush

İmkanı yok demez...

Ama sen demese de melek kabul edeceksin bence...
Ama fevkalade yanılıyorsun haberin olsun:img-wink:

narcissa
11-04-07, 19:59
asıl yaşar melek değil iblis o :/
aamedin de şuan umrunda sanki bunlar.adam orda can çekişiiiyy

Ya biraz trajikomik bir durum olmamış mı arkadaşlar?
Şimdi dizide tüm olaylar oluyor Neco bir ayrı alem derdi Yasmiş'e yaranmak sen kalk angaralara get!
Yaşarların zati gözü dönmüş bir sivime bir memoya...
defne deniz eknd çaplarında aşk yaşıyorlar.
ayla kendince hainlik yapıp kapı dinliyor çocuk durumlarını öğreniyor
şivket amca rızayı görme derdinde...
rüya zaten deliye hergün bayram modunda.
Yasmiş günah çıkarıyor gene anı defterine
E tüm bunlar olurken AHMET? adam orada can çekişiyor ya... millet kendi derdine düşmüş Ahmet orda ölüyor... kasap et derdinde koyun can derdinde mi desem?:icon_whis

ben güldüm biraz bu tabloya:img-hyste

muko88
11-04-07, 20:00
Valla Bahar'cım bu bölümden benimde ümidim yok.
Senaristler değişmediyse neden dizide bu saçmalıklar anlamıyorum.
Dur bakalım bir bölümü seyredelim neden Defne ve Deniz'e saldırıldığını anlayacağız.
Yasemin acaba bizim çığırışlarımızı duyup kendini sevda tepesinden mi atacak.:img-hyste :img-hyste
Ya Beyaz Gelincik forumunda dizinin senaryo ekibi forum sakinlerinin sesini duyup Ceren'in doğacak bebeğine belki de bizim haftalardır istediğimiz Lal adını verecekler.
Ama HS senaristleri bizim sesimizi duymiyiiii.:)

Doğru söyledin anacım; bizim dizide kızın ismini bile Necdet koydu:hıh
Bz bu kadar yorum yazalım, bu kadar düşünüp rüyalar görelim; reva mı bize bu saçmalıklar:icon_whis

NiliWerda
Çabalama bacım...
Ayla melek değil...

Şiiimddiiiiiiiiii.....
Beni dinleyin...

ehuehuehuehue sen bizim gruptamıydın yaf?:D:D
herhald biz alacaz bu iddiayı:happy0064

ayyy benim fındıkla fıstıklarımda ayrı bi güzel bu bölüm ayyyyyy:img-in_lo
içim kımıl kımıl olduuu...
zaten bu diziyi artıkın fındık fıstık ve incirim için izliyorum:img-hyste

şilimsi
baharcan abla annesine mi yazıyordu onu ben şey diye duydumm "ahmet hem senin hem necdetin hemde kendi hayatımı mahvettim" diye..
ben mi yanlış duydum yaa???

Melal
11-04-07, 20:01
Yasemin annesine mektup yazmıyor sanırım.
Bence günlüğüne yazıyor.Ne günlükmüş ya görmediği kalmadı.:img-hyste

fundapehlivan

Ama biz sadece paronayaklaşacak demedik!

Dedik ki kıskançlıklarıyla delirtecek... Ayrıca ilgisinden çıldırtacak...

Eğer bunlar olursa kazanırız ona göre...:img-wink:

zeyneps
Ya yine mi intihar girişimi...atsa da kendini kurtulsak :happy0064

Deniz ve Defne'ye saldıranlar Mehmet'i de döverler belki yaaaaaaaa(onlar dövsün de Yaşar suçsuz olsun:good: )ay ben ne dedğimi biliyomuyum kimse dövmesin Mehmet'i dicem de olan olmuş artık bari Yaşar suçsuz olsun:img-hyste "anaaaaarşiiiik bunlaaar" diye dayağı yicekler iiyi mi:img-help: :img-help: :sad53:

muko88
11-04-07, 20:02

Ayla illa gözümüze soka soka paranoyak mı olmalı?
Bu davranışlarından, sinsiliğinden belli olacak zaten...
Paranoyak olacak bu kız, Ahmeti elinden kaçırmamak için elinden geleni yapacak...
O bir melek değil!:img-cool2

Melal
11-04-07, 20:03
Ama biz sadece paronayaklaşacak demedik!

Dedik ki kıskançlıklarıyla delirtecek... Ayrıca ilgisinden çıldırtacak...

Eğer bunlar olursa kazanırız ona göre...:img-wink:

Ahmet'i kıskançlıklarıyla delirtirse ve aşırı ilgi gösterirse Ayla o zaman siz kazanacaksınız zaten.
Biz kıskanmayacak,kıskansa bile belli etmeyecek diyoruz.:)

fundapehlivan
Yasemin annesine mektup yazmıyor sanırım.
Bence günlüğüne yazıyor.Ne günlükmüş ya görmediği kalmadı.:img-hyste

Evet, o kesin günlük!

Ama sonunda kabul etti hatasını!!
Üçünün de hayatını mahvettiğini kabul etti...
Ama ne işe yarar!
Bunu düzeltmek için hiç bir şey yapmıyor...
Hallbu ki bir şansı vardı! Bunu elinin tersiyle itti ve itmeye devam ediyor...

Yalnız yaseminin arkadaşı ne kadar bilinçliymiş... Necdete yasemin otelde dedi... Anladı ki işin içinde iş var, sakladı...
Bravo valla...

şilimsi
ayla ahmete yasonun geldiğini ve açıkladığı şeyi söylemiycekk..bu ahmetin hayatını büyük ölçüde etkilicek tabii ama ben yinede yasemin taraftarı olmam..o zaman aylacıda olmam..
tarafsız kalırım..ahmet kimle mutlu olucaksa..o yanında kimi istiyorsa!!!
ama iştee o yasemini istiyo..yaseminde ahmeti hak etmiyoo:(

bahar_can
11-04-07, 20:04
Vallaha çocuklar ben son anda fark ettim fragmanı... ağlayarak sanki anne diye yazdığını anladım çünkü "ahmet hem sizlerin" cümlesi biraz garip değil mi? ama "anne hem sizlerin"..... de garip aslında çünkü ailesinin hayatını mahvedecek bir durum olmadı ki... ama çocuğu açıklama mektubuysa o anlamda "mahvettim" kelimesini kullanabilir yani utanç duyuyorya arkadaş... ama yine de siz öyle söyleyince emin olamadım...

bonita
11-04-07, 20:05
ya çok hızlı yazıyosunuz okumaktan yazaya fırsat kalmıyo
canım çiğerim yasemin:img-hyste sonunda anlıyo herkesin hayatını mahvettiğini erken oldu ama neysee:img-cool2
bide dikkat ettiniz mi defne ve deniz saldırıya uğramadan gülüşme kikirdeşme sesleri geliyodu kanımca:icon_whis :icon_whis noluyodu acaba

şilimsi
11-04-07, 20:07
evet yasonun arkadaşıı toparlamaya çalıştı neco bişe çakmasın diye...
ufhh çıldırıcamm yaaa...ayla sölemicekk ahmete..
allahım neden bu kadar aptal dizilerin bağımlısı oluyoruız kii sanki...ya da neden güzelim dizileri böyle aptal bi hale sokuyolar..:icon_sorr

şeboist
11-04-07, 20:15
bu bölümü izlerken çok kötü olacağım bunu hissediyorum.:sad53:
ah be yaşar iyi çocuğa benziyordun ama benim için bittin.
ne istedin onlardan?:sad53:
yakıştı mı bu?:icon_sorr
neyse ben çıkıyorum.size iyi sohbetler.:sad53:

fundapehlivan
11-04-07, 20:16
evet yasonun arkadaşıı toparlamaya çalıştı neco bişe çakmasın diye...
ufhh çıldırıcamm yaaa...ayla sölemicekk ahmete..
allahım neden bu kadar aptal dizilerin bağımlısı oluyoruız kii sanki...ya da neden güzelim dizileri böyle aptal bi hale sokuyolar..:icon_sorr

Canım sana sonuna kadar katılıyorum...
maalesef mahvetmek için ellerinden geleni yapıyorlar...

Halbu ki ne gerek vardı..
Hiç bir şey ortaya çıkmadan Ahmette evlenseydi... Sonradan ortaya çıksaydı, Yasemin kızını söyleseydi...
ÇOk daha mantıklı olacaktı o zaman...
YAsemini de bu kadar duygusuz göstermeselerdi...

Melal
11-04-07, 20:16
Yasemin intihar falan etmeyecektir korkmayınız.:)
Bu saatten sonra canına kıyamaz kızını düşünür sanırım.:)
Günlüğüne yazdıkları bir nevi kendisiyle hesaplaşma gibi bir şey.
Ydaa günah çıkartıyor diyebiliriz.O günlük bir kez daha Ahmet'in eline geçse keşke.
Bakarsınız yıllar sonra Ahmet Yasemin'in günlüğünü bir şekilde okurmuş.
Ve yıllar önce Yasemin'in aşkını günlük sayesinde öğrenen Ahmet bu kez bir kızı olduğunu öğrenirmiş.:)

zeyneps
11-04-07, 20:17
Ya keşke Ayla söylese Ahmet'e hem Ahmet'in gözüne girer ,gerçi onu düşündüğümden değil aamaa,Ahmet'e üzülüyorum,hem belki Ahmet çok kızıp Ayla'yla evlenir
-Yasemin doğru mu Ayla'nın söyledikleri Rüya benim kızım mı
-Ühühühühüü evet Ahmeeet beni affeeeet!:sad53:
-Ya git ya ya git ya girizeeekalııı...ölüm döşeğimde söleseydin bariii
-Söylediğimde ölüm döşeğindeydin zaten :img-pilot
-Seni bi daha görmeyim geriii...ayağımın altına alır ezerim seni...kızımı da alıcıııım Ayla ben kızım mutlu olucizzzzz ,ben senin gibi gerinin ve üvey babanın elinde harcattırmam kızımı geriiiii:img-hyste

fundapehlivan
11-04-07, 20:17
bu bölümü izlerken çok kötü olacağım bunu hissediyorum.:sad53:
ah be yaşar iyi çocuğa benziyordun ama benim için bittin.
ne istedin onlardan?:sad53:
yakıştı mı bu?:icon_sorr
neyse ben çıkıyorum.size iyi sohbetler.:sad53:

Ya Defnelere saldıranlar koca adamlardı yahu!!
Çoluk çocuk değildi ki... Yaşarın arkadaşları olsun...
Ben sanmıyorum...

Melal
11-04-07, 20:18
2-3 bölüm sonrada Defne'nin hamile olduğu ortaya çıkarmış mesela.
İşte o zaman ortalık karışırmış.:)
Ahmet Deniz'lerin kapısına dayanırmış amanınn seyreyle gümbürtüyü baya zevkli olur aslında böyle olsa dimiii.:img-hyste :img-hyste

meltem-cmbl
11-04-07, 20:19
Ydaa günah çıkartıyor diyebiliriz.O günlük bir kez daha Ahmet'in eline geçse keşke.
Ve yıllar önce Yasemin'in aşkını günlük sayesinde öğrenen Ahmet bu kez bir kızı olduğunu öğrenirmiş.:)

valla muhteşem olurdu cnm belkide öle olur.ama kızı büyütmeden ahmet öğrensin yaa.kız büyüdükten sonra öğrenirse daha kötü olurr:icon_sorr yaseminim gene başlamış günlük yazmaya duygularını görücez bar gene demektirkii geçen hafta konuştuklarımızı senraist duymuş:)

şeboist
yaşarın parmağı mutlaka var bu işte funda.:sad53:
olan benim meemedime oldu.:sad53:
iyi geceler...:sad53:

NiliWerda

evt bencede o defterden öğrenecek zaten yasemin ona olan aşkınıda ordan öğenmişti ne varsa zaten o defter yüzünden oliyyy:img-hyste

ya bu bölüm çokkk hoşuma gidecek benim fındıkla ve fıstığım yakınlaşiyylerr holeyyyyy:happy0064

fundapehlivan
11-04-07, 20:20
Ya keşke Ayla söylese Ahmet'e hem Ahmet'in gözüne girer ,gerçi onu düşündüğümden değil aamaa,Ahmet'e üzülüyorum,hem belki Ahmet çok kızıp Ayla'yla evlenir
-Yasemin doğru mu Ayla'nın söyledikleri Rüya benim kızım mı
-Ühühühühüü evet Ahmeeet beni affeeeet!:sad53:
-Ya git ya ya git ya girizeeekalııı...ölüm döşeğimde söleseydin bariii
-Söylediğimde ölüm döşeğindeydin zaten :img-pilot
-Seni bi daha görmeyim geriii...ayağımın altına alır ezerim seni...kızımı da alıcıııım Ayla ben kızım mutlu olucizzzzz ,ben senin gibi gerinin ve üvey babanın elinde harcattırmam kızımı geriiiii:img-hyste

Bu kadar hakeret edeceğini sanmıyorum!
O bir beyfendüüü:img-hyste

Ayrıca kızı olduğunu öğrenirse Yasemini daha çok anlayacağını düşünüyorum.
Neden evlendi filan sebeplerini anlayacak ama birlikte olmayı niye planlarken neden söylemedin diye kızar elbette...
Ya bir de bu yasemin necdetle olmazsa Ahmetin affetmesi ileri de daha kolay olur...:img-wink:

Off inanamıyorum hala Yasemini mazur görmesini istiyorum...
Alışkanlık oldu galiba:img-hyste

universal
11-04-07, 20:20
daha fragmanı izleyince bir fena oldum ,sinir oldum.yasemin pişmansın çok üzgünsün sen artık ne kadar bağır çağır rüya senin kızın diye bu kadar yanlış bir zamanda söyleyemezdin,evet herkesin hayatını mahvettin.keşke sadece sen acı çeksen ama yooo ilk önce böylesine insani bir duyguyu,babalığı en sevdiğin insana söylemediğin dahası bu sırrı saklayıpta bu konuda seni zamanından beri arkandan gözleyen rakibinin eline verdiğin için hayatının hatasını asıl şimdi yaptığın için ne kadar ona buna mektup yazsan azdır.olan ahmede oldu..artık hiçbiryere koyamazsın kendini...bırak bitsin herşey.

yasemin karakteri gerçek olsa sanırım bunları söylerdim çünkü çok doldum kaç bölümdür .Valla gerçekten ahmet karakter olarak dizide tek oynuyor şu birkaç zamandır,diğerleri alakasız davranışlar içinde hepimizin tepkisini çekiyor.neyse ben en iyisi biraz sakinleşeyim,sonra geleyim.

herkese iyi geceler.

NiliWerda
11-04-07, 20:22
Ya Defnelere saldıranlar koca adamlardı yahu!!
Çoluk çocuk değildi ki... Yaşarın arkadaşları olsun...
Ben sanmıyorum...

bende sanmıyorum ya kesin ormanın bekçileri falan olmalı...
sinem sende yaşarın okadar üstüne gitme bak ağzını burnunu dağıtırım senin tabii arkamdan bi kaç kişi yardım ederse:img-hyste
hem belki o belki değil izleyelim şu dizimizi ozaman yaşara laf edeceksen et şimdi bi dur ayol emin değiliz sende sanki önemli kaynaklardan haber almışın gibi emin konuşiynnn:))

fundapehlivan
Ahmet Deniz'lerin kapısına dayanırmış amanınn seyreyle gümbürtüyü baya zevkli olur aslında böyle olsa dimiii.:img-hyste :img-hyste

Ayy bir kez daha gayri meşru çocuğu kaldıracak gücüm yok benim:img-hyste

Ahmet kapıya dayanamaz ondan önce Yaseminin kapısına dayanması gerekiyor:img-hyste

Bir de annesi onların evlenmesine izin vermezmiş ve Defne başkasıyla evlenirmiş filan...
Off kabus gibi:icon_whis

muko88
Melaaall, ben çok beğendim senaryonu:)
Defne de hamile kalsın:)
Süper olur bacım...
Bu arada kaçıncı sayfaya geldik, yeni başlık açmiyillerr bize:img-help:

meltem-cmbl
11-04-07, 20:26
bende sanmıyorum ya kesin ormanın bekçileri falan olmalı...
sinem sende yaşarın okadar üstüne gitme bak ağzını burnunu dağıtırım senin tabii arkamdan bi kaç kişi yardım ederse:img-hyste
hem belki o belki değil izleyelim şu dizimizi ozaman yaşara laf edeceksen et şimdi bi dur ayol emin değiliz sende sanki önemli kaynaklardan haber almışın gibi emin konuşiynnn:))

cnm bende sanmıyorum ya şey

hem yaşar kötü birisi dğeilkii denizi faaln sevmemesi kötü biri olduğunumu gösteriri tabikide sevmöicek çünkü o sağ görüşlü denizler sol görüşlü .denizde yaşarı sevmiyoo ama ona bişey denilmiyoo

(bu arada denizi çok severrim he yanlış anlamayınn:img-blush )

fundapehlivan
11-04-07, 20:28
Deniz Defneye aşık bariz ortada ama ben Defneden emin değilim...

Bana nedense duyarsız biri olur sevgili olarak gibi geliyor neden bilmiyorum...
Sanki üzer Denizi...
Bende böyle bir itiba bıraktı...

Sizce??

Melal
11-04-07, 20:29
Nil'cim arkandayım canım Sinem'e birlikte dalabiliriz.:img-hyste :img-hyste

Ya bu Gürsoy ailesinin fertleri neden gidip Yasemin'in ailesindekilere aşık oliyii ki.:):)
Bir tane şehit verdiniz yeter devamına lüzum yok kanımca.:img-hyste :img-hyste

Melal
11-04-07, 20:31

Sanki üzer Denizi...

Sizce??

Üzsün birazcık zaten abisinin intikamını almış olur.:):)
Bende kötü olmaya başladım hayırdır noluyorsa bana.:):)

NiliWerda
11-04-07, 20:32

ahh ahhh keşke böle bişi olsaaa:D:D:D
bu sefer ahmetten yer dayak deniz dicem ama ahmetin dayak atacak hali yok:))
bence babasından dayak yer:))
ama onunda hali yok:img-hyste
şevket zaten yaşlı:))
ya ne diyorum ben ya?:img-cool2

NiliWerda
11-04-07, 20:37

Sanki üzer Denizi...

Sizce??

ya ama deniz defneye araba kullanmayı öğretirkene deniz defnenin elini tutunca defne şöle bi fena olur gibi oldu (bende burda fena oldum bana noluyosa?:img-hyste )

bonita
11-04-07, 20:37

yaw melal abla o nirden çıktı ya aslında baya cümbüşlü olurdü gülermiydik ağlarmıydık acaba bu duruma:icon_whis :img-hyste :img-hyste :img-hyste ahmeti o halde düşünemiyorum bileee

yaşasın ya ayla-ahmet düğünü geliyi sonunda:icon_whis :icon_whis happy0064 :happy0064 :happy0064

bonita
11-04-07, 20:40

Sanki üzer Denizi...

Sizce??
ışıkla konuşurken aşığım sinyalleri vermiyodu ama arabada el teması olunca bi garip oldu (hemde ikisi birden:icon_whis :icon_whis )

ya geçtim ahmeti yasemini yeni çiftim d-d benim
yasemin ne hali varsa görsün ama ben aaametime kıyamam canım beniiimm:img-blush :img-blush

edasenekt
11-04-07, 20:44
Diger baslik 1250 mesaj kotasini gectiginden kapanmistir.ütfen buradan devam ediniz.

Diger basliga ulasmak icin asagidaki linki tiklayiniz.

http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=19141

muko88
11-04-07, 20:46
Yeni başlık için teşekkürler...
Mehmetin resminin büyütülmüş halini gördüm de; içler acısı olmuş garibim ya...
Napmışlar ona öyleee:icon_sorr

pegasus*
11-04-07, 20:47
ben bir şeyi anlayamadım. yasemin bir önceki bölümde yazdığı mektubu mu okuyordu ahmet'e vermeden yoksa yeni bir mektup mu yazıyordu? ne dersiniz? malum bu aralar yazılan hiçbir mektup yerine ulaşmıyor ya aklıma takıldı

Melal
11-04-07, 20:48
Sevgili Edasenekt yeni başlık için teşekkürler.:)

Efenim nerede kalmıştık.:)
Ha Defne hamile kalır mı kalırsa Ahmet bunu öğrenince Deniz'e dalar mı diyorduk.
Valla dalmasa bile kapılarına dayanma ihtimali yüksektir diyorum.
Mesela Deniz ve Defne kavgalıymış ve Deniz'in bu durumdan haberi yokmuş.
Ahmet kapılarına dayanınca haberi oluyormuş.
Deniz bu haberi duyunca önce şaşırıyor sonra seviniyormuş.
Tabii Ahmet Deniz'e sen nasıl birisin,kardeşimi o durumda nasıl bırakırsın diyormuş.
O sırada Necdet'te oradaymış ve kendini tutamayıp sen kendine bak önce dermiş.:img-hyste
Ahmet tabii anlamadığı için saf saf bakarmış sen ne demek istiyorsun der gibisinden.:img-hyste
Ayy böyle bir sahne olsa ne güzel olur.:):)

archeologue
11-04-07, 20:48
mehmetin resmini bende gördüm!!!
of yaşarla bir ilgisi var mı gerçekten acaba???:icon_sorr
fragmanı da göremedim ki!
biri çekip eklese keşke:icon_sorr

muko88
11-04-07, 20:50
Melalcim alemsin:)
Deniz Ahmet'e "sen ne diyorsun, ben çocuğuma ve sevdiğim kadına sahip çıkarım, sen beni ne sandın Ahmet abi...ben o kadar karaktersiz ve haysiyetsizmiyim" diyormuş...
Necdet de "bak ders al dünkü çocuktan" diye Ahmete kafa sallıyormuş:img-pilot

fundapehlivan
11-04-07, 20:55
Ayy şu kurduğunuz şeylere bakın:img-hyste

Var ya aklıma Yaseminin Ahmete "babasına da benzeyen çok yönü var" derken ki bakışı geldi aklıma...
Orada basbaya sen babasısın diyordu!
Yahu Ahmetim de biraz saf sanırım:img-hyste
İnsan nasıl anlamaz o bakışlardan yahu!

Melal
11-04-07, 20:55
Melalcim alemsin:)
Deniz Ahmet'e "sen ne diyorsun, ben çocuğuma ve sevdiğim kadına sahip çıkarım, sen beni ne sandın Ahmet abi...ben o kadar karaktersiz ve haysiyetsizmiyim" diyormuş...
Necdet de "bak ders al dünkü çocuktan" diye Ahmete kafa sallıyormuş:img-pilot

Olur valla tabii Ahmet neden ve ne için ders alacağından bi haber.
Yasemin'de o sırada soruyu patlatırmış.
Ahmet sen o durumda olsan ne yapardın dermiş.
Ahmet'te Yasemin'e kapak olacak cinsten bir cevap verirmiş.
Ne mi yapardım basardım nikahı.:img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
11-04-07, 20:57
Olur valla tabii Ahmet neden ve ne için ders alacağından bi haber.
Yasemin'de o sırada soruyu patlatırmış.
Ahmet sen o durumda olsan ne yapardın dermiş.
Ahmet'te Yasemin'e kapak olacak cinsten bir cevap verirmiş.
Ne mi yapardım basardım nikahı.:img-hyste :img-hyste

Aylayla da evlenmemiş daha o zaman mesela...
Ahmetin o lafı üzerine hemen atlarmış!

"Ahmet! Ben hamileyim!!!":img-hyste

muko88
11-04-07, 21:00
Basardım nikahı....:good:
Heyt be, aslanım; derler ya hani...:)

Yasemin de bunu duyunca gıcık tutuyormuş, başlıyormuş öksürmeye:)
Necdet de helal, diye diye sırtına vuuyomuş:)
Ahmet tabii o kadar saf değil; şüphelenir bu durumdan...
Tereddüt içerisinde bakışlar atar Yasemin'e...:img-pilot

Melal
11-04-07, 21:00
Aylayla da evlenmemiş daha o zaman mesela...
Yaseminin lafı üzerine hemen atlarmış!

"Ahmet! Ben hamileyim!!!":img-hyste

Ve bunu duyan Yasemin soluğu sevda tepesinde alırmış.
Ardından Ahmet koşarmış yanına dur Yasemin yapma dermiş.
Ve Yasemin kendini boşluğa bırakmadan önce Ahmet'e o önemli itirafı yaparmış.:)
Ahmet Rüya senin kızın der ve kendini serin sulara atarmış.:)
(Bu arada hatırlatırım kızgın kumlardan serin sulara değil.:img-hyste :img-hyste )
Ahmet Yasemin'in cansız bedenine sarılır ve nayır,nolamaz diye ağlarmış.:)
Sonra gider Necdet'i vururmuş ee tabii hapisi boylarmış.
Rüya babasını sık sık hapiste ziyaret edermiş.:img-hyste :img-hyste
Ayy iğrenç bir senaryo oldu yaaa.:)

fundapehlivan
11-04-07, 21:02
Ya Melalcim bu senaryonda en sevdiğim necdetin ölmesi oldu:img-hyste
Herhalde Ahmetin onu vurmasıyla öldü di mi??:icon_whis

Melal
11-04-07, 21:02
Basardım nikahı....:good:
Heyt be, aslanım; derler ya hani...:)

Yasemin de bunu duyunca gıcık tutuyormuş, başlıyormuş öksürmeye:)
Necdet de helal, diye diye sırtına vuuyomuş:)
Ahmet tabii o kadar saf değil; şüphelenir bu durumdan...
Tereddüt içerisinde bakışlar atar Yasemin'e...:img-pilot

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ahmet tereddüt içinde bakmaz tam tersi Yasemin hakikaten boğuluyor sanıp kurtarmaya çalışır.
Bizim Ahmet'imiz kalite ödüllü saf yaa.:img-hyste

fundapehlivan
11-04-07, 21:03
Eee, anne öldü, baba hapiste...
Rüyaya da ayla bakar artık...:img-wink:

Iyyy hayııııırrrrr:sad53:

muko88
11-04-07, 21:03
Melalcim tam öyle olmasın anacım...
Yasemin kendini sulara bırakmak üzre olsun; Ahmet ve Necdet de hangimiz kurtarırsak o basacak nikahı diye anlaşma yapsınlar:)
Yasemin Necdet tarafından kurtarılmamak için elinden geleni yaparmış ve bu sırada serin sulara düşüverirmiş:icon_sorr
:img-pilot

Melal
11-04-07, 21:05
Ya Melalcim bu senaryonda en sevdiğim necdetin ölmesi oldu:img-hyste
Herhalde Ahmetin onu vurmasıyla öldü di mi??:icon_whis

Evet canım öldü hemde kevgire döndü.:img-hyste
Ama dizide dram devam etsin istiyorsan şöylede olabilir.
Necdet ağır yaralı kurtulur ve bir ayağı topal kalır.
Aradan yıllar geçer ve Ahmet'ten intikam almak ister ve Rüya'nın gazozuna ilaç katar.
Rüya'nın ırzına geçmiştir ve Rüya bir süre sonra hamile olduğunu öğrenir.
Bu olayı duyan Ahmet hapisten kaçar ve bir kere daha Necdet'i vurur ama bu sefer işi sağlama alır ve 9999 tane kurşun sıkar.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu sefer hakikaten saçmaladım kanımca.:img-hyste

burcuuu
11-04-07, 21:05
mehmetin resmini bende gördüm!!!
of yaşarla bir ilgisi var mı gerçekten acaba???:icon_sorr
fragmanı da göremedim ki!
biri çekip eklese keşke:icon_sorr

fraqmanda Mehmet yoktu cnm..

Yeni başLık hayırLı oLsn..
cuma qecesinden snra bu da kapanır artık.. ;)

Melal
11-04-07, 21:06
Melalcim tam öyle olmasın anacım...
Yasemin kendini sulara bırakmak üzre olsun; Ahmet ve Necdet de hangimiz kurtarırsak o basacak nikahı diye anlaşma yapsınlar:)
Yasemin Necdet tarafından kurtarılmamak için elinden geleni yaparmış ve bu sırada serin sulara düşüverirmiş:icon_sorr
:img-pilot

Bu senaryoda fena değil canım.
Necdet cumburlop serin sularda ama bizim saf Yasemin ağır yakar Necdet öldü diye.
Sonrada Ahmet'e aramızda Necdet'in hayali varken,gözlerimizin önünde benim yüzümden ölmüşken seninle evlenemem der.:img-hyste
Ve Ahmet bu sözler üzerine Yasemin'i yetti gari nedir senden ve Necdet'ten çektiğim diyerek sevda tepesinden atar.:img-hyste:img-hyste

muko88
11-04-07, 21:07
Yasemin sulara düşer ama Ahmet her ihtimale karşı bir dalgıç tutmuştur:)
Dalgıç Yasemini kurtarır Necdet ise öldü diye gider...
Ancak sonra Ahmet dalgıç ve Yasemini bulamaz, çünkü sevda tepesine değil başka bi tepeye çıkar dalgıçla yasemin...
:)Ben uçtummm...töbe töbeeee

Melal
11-04-07, 21:23
Sevgili Dilan lütfen tek satırlık mesaj yazmayınız.

Fragmanda neler olduğunu kapanan bölüm yorumları başlığında bir çok arkadaşımız yazdı.
Oradan okuyabilirsin.Ama şu kadarını söyleyebilirim.
Fazlasıyla gıcık olacağımız bir bölüm daha bizleri bekliyor.

blue ivy
11-04-07, 23:02
iyi geceler arkadaşlar
yahu ben yokken neler neler kaynatmışsınız böyle oku oku şaşı oldum.
sonunda gördük fragmanı eh bi kaç şey yazayım bari.
melalinde dediği gibi o günlükte bi şey var bence o günlük kara kutunun ta kendisi ahmet o defter sayesinde herşeyi öğrenecek hep böyle olur zaten.
geçen hafta yaso niye bu kadar duygusuz dedik kızı yerle bir ettik bizde çok sabırsısız yahu kızcağız ağlamasını bu haftaya saklamış şuna sevindimki yaso sonunda hatasını öğrendi günlüğünde necdetle ahmete çok çektirdiğine dair bişeyler yazıyor eh sonunda anladı.
rüyanın kapıda öz be öz dedesini çekiştirmesi çok komiğime gitti doğrusu bu ufaklık sanki bişeyler hissediyor ahmetede öyle ilgiyle bakmıştı önceden.
hanginiz demişti hatırlamıyorum deniz defneden hoşlanıyor olabilir fakat defneden pek bi yanıt yok gibi bencede yok defne onu deniyor olabilr yada arkadaşça bişey sanabilir kendince.
şimdide aylaya gelelim şu meşhur aylaya eh çoğumuzunda tahmin ettiği gibi kapıda yasemini dinliyor herşeyi duyuyor kahrından ölüyo bende sanmıyorum ayla rüyayı ahmete söylesin söylemez bence yaseminde ahmetin hasta halini buldu söylemek için iyiken söylemedi bilinci kayıpken söylüyor belkide öleceğini sandıda kızı olduğunu öğrenirse hayata tutunur diye ağzından dökülüverdi yoksa yine söylemezdi belkide.
bakalım ayla ne yapacak umarım vicdanlı kızdır yoksa ben bu gidişle delirecem:img-pilot

merhem
11-04-07, 23:16
Fragmani izlemedim herzamanki gibi :)
Ozeti okudum, Sizlrin yorumlarini okudum
Ve olanoldu Ask oyununa iyice benzettiler su diziyi
Ondada asil erkek yasam mucadelesi veriyor asil kiz gidiyor bilmem ne senin oglun diyor..
Yasemin bu yazar gunluge birseyler iki gun sonra yine devam eder sacmaliklara..

CveB
11-04-07, 23:32
Fragmanı yeni izledim.Yasemin'de büyük gelişme var."Ahmet ben geldim" den "Rüya senin kızın" a geçiş yapmış.:) Yalnız yöntem aynı...Ahmet'in biliçsizce yatmasına aldırmadan ...tekrar tekrar...Resmen Ahmet'in beynini yıkıyor.:) Ahmet ilerde bu olanları hatırlamayacak belki ama bilinçaltında hep Rüya'yı öz kızı gibi sevecek.

Bu arada özette gençlerin kamp tatilinde olaylar çıkacak gibi birşey yazıyordu.Ama resimlerde Mehmet dayak yemiş olarak görünüyor.Gözler mosmor.Önce tanıyamadım.

NiliWerda
11-04-07, 23:33
hemşocum ya ne biçim avatar o cadı gibi bakan kızı koymuşun:D:D:D
benim avatarada laf attılar ama napiyim imzamla uyumlu olsun diye:D:D
ahmeti titrerken görmek istemiyolarmış:D:D

nehirrrr
11-04-07, 23:36
Ne ozeti okudum ne de fragmani izledim ama yorumlarinizdan yine bizi sinir edecek sahneler olacagi kesin bu bolum. Yanliz Yasemin'in "Ruya senin kizin"a gecis yapmis olmasi buyuk gelisme! E tabii yapar ne de olsa Ahmet bunlarin hicbirini hatirlamayacak! Yani Yasemin'in "Ben Geldim Ahmet!" dedigi dahne butun forumlarda konusluyor artik gerisini siz dusunun! Yuh yani Yasemin baska birsey bulamadin mi diyecek?!

merhem
11-04-07, 23:42
Hemsocum Orda Neco super bakmis
O yuzden kullaniyorum kizi oldurecek gibi bakiyor :)
nihaha yani esmer hatuna eger ask dolu baksa kullanirmiydim?
Seninavada canselin super oyunculugunu gosterior laf etmesinler :)

cansu_a
12-04-07, 00:17
Nilcim ben de merhemin avatardaki necdeetn bakışına bitiyorum

yeni başlık hayırlı olsun artık bu başlıkta bizim ve necdetin ve de ahmetn yüzü gülsün

ya yasemn artık yazmak yerine bişileri birileriyle paylaşsa yaa..illaki o defteri birileri bulcak da okucak da bazı şeyler ortaya çıkcak..neden bir başrol oyuncusu bu kadar ketum yapılır kkiii:icon_whis

necdete belki de ahmetle buluştuğunu sölicek ya da kendisine aşık olduğunu bildiğini ....sanırım ilginç gece bu

bizim de aklımıza neler geliyor yaaaww :D

_1903_özi
12-04-07, 06:59
ne kadar sinirle izliyeceğim bir bölümde olsa defne ve deniz aşkını izliyecek olmamız biraz da olsa beni sevindiriyor çok yakıştırıyorum onları deniz çok güzel anlatıyor aşkını geçmişe gidecek biraz ilk karşılaştıkları zamandan bahsedecekler oh be

bahar_can
12-04-07, 07:51
Günaydııın arkadaşlar!

Bugün öğlene kadar pc karşısında olacağım:happy0064 kendi işimi astım... eşimin sekreteri doktora gittiği için telefonlara benim bakmamı rica etti... ben de kabul ettim ve şu anda Göztepe'nin Fahrettin Kerim Gökay Cad.'ni seyrederek bu mesajı yazıyorum...:kahve

Ben fragmanı çok az izleyebildim ama Ayla meselesi doğal olarak şu an en önemli mesele... yani Ayla Yasemin'in söylediği her şeyi duyacak mı? ve Ahmet'e söyleyecek mi? Bence arkadaşlar Ayla yalnızca Yasemin'i görmüş olacak... söylediklerinin belki bir kısmını duyacak ama inanın bana o duydukları arasında Rüya olmayacak (niye inanacaksınızki ben de bilmiyorum:img-hyste ) ama Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu bilen ve söylemeleri gereken iki kişi zaten var... Yasemin ve Necdet... şimdi senaristler Rüya'nın babasını haberdar etme sorumluluğunu bu birinci sorumlular varken niye Ayla'ya yüklesin hııı?:icon_shad hadi diyelim bu sorumluluğu Ayla'ya yıktılar, peki sorarım size canım arkadaşlarım: Yasemin'in mantıksızca açmadığı bir konuyu ki birinci dereceden sorumludur kendisi (:img-polic) Ayla niye açsın hııı? ni-ye-aç-sııın????:img-pilot Burada Necdet'in suçu ne kadarsa Ayla'nın da o kadar olur arkadaşlar ama Yasemin'in suçu asla affedilecek bir suç değildir (:img-polic )Ben başta belirttiğim gibi bu sorumluluğun Ayla'ya yıkılmasının hiçbir mantığını (gerçi senaristlerde son zamanlarda bir mantık aramıyorum artık ama:icon_whis ) yoktuuur. Bu yüzden de Ayla yalnızca Yasemin'in geldiğine tanık olacak, söylediklerine değil... Ve Yasemin'e doğal olarak ki soracaktır "Ne işin var burada? O'nu üzdüğün yetmedi mi?" vs. vs. bizim de dört kulakla duymak istediğimiz ve duyduğumuzda dört köşe olacağımız bu sözler karşısında bizin Yasemin hanım Ayla'ya," Ahmet'e geldiğimi söyleme olur mu?" diyerek birden her zamanki gibi bizi sinir eden tavra girecek...( :dito :dito ) eee bizim Ayla'da tabi ki bu sözü tutacaktır... söz sözdür değil mi(:img-hyste )işte bu konudaki senaryom budur :img-pilot

m.zülal
12-04-07, 08:41
fragmanı izledim...
Yasemin, çocuğu söylmek için ahmetin kendinden geçip algısının kapanmasını beklemiş demekki:blink:
Ayla herşeyi duyuyordu ee bundan sonra görcez bakalım ayla bir "melek"mi :icon_ange yoksa şeytani:icon_twis bir tarafıda varmı???
Valla bu durumda yine en şanslı necdet ohh ne güzel kızı kaptı:happy0064
Yasemin aklını kaybetti aptal saptal şeyler yapıyor, Ahmet kolera oldu zavallım dünydan bihaber... :img-cray:
Bu bölümde ii bişey varsa oda defneyle deniz yakınlaşması olucak galiba...

ayşe92
12-04-07, 08:46
bu bölüm gerçekten çok heyecanlı.m.zülal seninde dediğin gibi tek iyi şey defne&deniz yakınlaşması olacak galiba...ama onlarada adamlar(galiba solcular olabilir)saldırıyo...umarım bişey olmaz...

m.zülal
12-04-07, 09:03
ya ben fragmanı göremedim hala yersiz yurtsuz-bebeğim fragmanını gösteriyolar off rüyayı da koymuşlarmı fragmana bari :icon_whis

rüya fargmanda yoktu.
Yasemin Ahmete rüya senin çocuğun diyor,ayla onları kapı aralığından dinliyor.sofa
Ahmeti boluya götürüyorlar.
Necdet yasemine süpriz için sergiye gidip onu arıyor.
Defne ve deniz kapma gidiyorlar.pek eğleniyor gibilerde daha sonra kamp alanını basıyorlar sanırım.fragmanda olnalar böyle...:img-yes:

NiliWerda
12-04-07, 09:19
herkese günaydınnnnn....

cansucum anlıyorum evt necdet ii bi bakış atmış orda:D:D:D

ya bu haftaki bölümü sabırrrrsızlıkla bekliyorum çünkü fındıkla fıstığım yakınlaşıyolar ya şükür yani araba sahnesinde kimbilir daha neler neler oldu deniz gene yapmıştır bi komiklik:))
ama bence defnede denizden hoşlanıyoya elini tuttuğu zaman nasılda bi tuhaf oldu..
ama defnede çok soğuk ya yani sadece kız bi tuaf oldu:icon_whis
ben denizden araba dersi alsam elimi tuttu diyelim o anda arabayı bi yere toslardım:img-hyste

m.zülal
12-04-07, 09:30
son zamanalrda özette yazanlar pek olmuyor. rıza beyin durumu kötüye gidicek yazmışlardı ama öyle birşey olmadı.
sanırım kampa sadece defne ve deniz gidiyor diğerleri yok.olmasınlarda canım:img-hyste :img-hyste

oyasum
12-04-07, 09:31
bence ayla yaseminin dediklerini duymuştur ahmete söyleyip söylememesi ahmetin uyandıktan sonra kendisine davranışıyla alakalı olacak büyük bir olasılıkla ahmet yaseminin geldiğinin farkında olmayacak garda kendisini eken yaseminden umudu kestiği içinde aylaya yakınlık gösterebilir o zaman yıllardır ahmedi büyük bir aşkla seven ayla için bir fırsat doğar ve yaseminin geldiğini gizleyebilir diye düşünüyorum

Ferny&Lety
12-04-07, 09:32
İstanbul’a dönüşte, Necdet ve Yasemin ilginç bir gece geçirirler.

Bu ne biçim özet yaaa :hıh :img-cray: :img-cray: bu inşallah benim düşündüğüm türden bir ilginçlik değildir..:love04:
:blink: :blink: :blink: :dito :dito :dito çok sinirlendim vallaa

bu bölümde içimden bi ses sinirden çatlıcan dio.hele rüya meselesini öğrenemicek ya ahmet ölcem ölcem dirilcem yani:icon_evil :icon_evil

ayşe92
12-04-07, 09:33
bencede olmasın...birbirlerini sevdiklerini sölerler inşallah...ayrıca rüya fragmanda bitek şeyde görünüyo...ahmetin babası(adını unuttum)rıza beyi ziyarete gidiyo...rüyacıkta kapıyı açıyor ona...o kadar...:img-wink:

NiliWerda
12-04-07, 09:50
son zamanalrda özette yazanlar pek olmuyor. rıza beyin durumu kötüye gidicek yazmışlardı ama öyle birşey olmadı.
sanırım kampa sadece defne ve deniz gidiyor diğerleri yok.olmasınlarda canım:img-hyste :img-hyste

ehuehuehu benecde yalnız olsalar tam süper olacak:D:D:D:D
ama özette gençlerin kampta başına gelenler falan diye bahsediyo ama özete güvenmiyorum ben ya...:img-pilot

NiliWerda
12-04-07, 10:14
bencede olmasın...birbirlerini sevdiklerini sölerler inşallah...ayrıca rüya fragmanda bitek şeyde görünüyo...ahmetin babası(adını unuttum)rıza beyi ziyarete gidiyo...rüyacıkta kapıyı açıyor ona...o kadar...:img-wink:

yazık rüya aslında dededinin kolunu çekiştiriyo farkında değil:icon_sorr
şevket beyde bi şaşırıyo rüyayı görünce...

buarada imzam e avatarım nasıl?? nasılım?:img-hyste
ya şunun güzelliğine bakın ya:img-yes: :img-in_lo :img-in_lo
rüyanın LÜFTEN dediği sahne:img-hyste
youtubedan bi daha izledim bi daha güldüm yani:))

EDİT: :img-hyste
ya buarada yeşilde çok yakışmış gözleri gibi yaf...
yemyeşil bir DENİZ senin gözlerinnnn:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste

askasurguncu
12-04-07, 10:15
ozeti yeni okudum fragmanida yeni gordum
dizi cok sacma olmaya basliyor :icon_whis
guzelim dizi ne hale gelmis ask oyunu iki olmus :icon_sorr

aşkoyuncusu
12-04-07, 10:23
korktuğum başıma geldi dizi gitgide aşk oyununa benzemeye başladı inşallah ahmet süpermen gibi yataktan fırlayıp yasemine gitmez:)inşallah dizinin sonu aşk oyununa benzemez.

HaMbUrG*
12-04-07, 10:24
Kampa gelince: Orada sadece deniz ve Defne yok. Sanki Isik'ta varmis gibi geliyor bana.
Birde sorum olacakti: Deniz'in Defne'ye askini ilan ettigini nerden biliyorsunuz? buna dair verilen sinyaller vardi'da benmi es gectim:icon_sorr

NiliWerda
12-04-07, 10:32
yok sinyaller bunu gösteriyo demek istedik biz:img-hyste
evt kampta sadece onlar yok olamazda zaten deniz okadar cesaretli değil defneyle yalnız gitsin:img-hyste

buarada dizimizde oynayan Yaşar karakterini canlandıran "Umut Kurt" a başlık açtım...
sevenleri buyursunlar:D:D
biraz ilgileninde başlık kapanmasın:icon_sorr

HaMbUrG*
12-04-07, 10:39
Yasemin ve Ahmet'in minnet borcu yüzünden baskalariyla evli kalmasi biraz garip geldi bana.
Ayriliklari yanlis anlasilmalar üzerine kurmalari biraz sacma, cünkü gercek hayatta daha farkli unsurlar rol oynuyor. Bu bir dizi, gösterilen hersey gercek olmak zorunda degil diyebilirsiniz, fakat benim görüsüme göre gerceklerden'de uzak olmamali.:img-blush

Deniz ve Defne'ye saldiran sagci görüslü köylüler. Dolayisiyla Yasar'in bununla bir ilgisi yok.

NiliWerda, Umut Kurt'a yeni bir sayfa acmana sevindim!

NiliWerda
12-04-07, 10:42
Deniz ve Defne'ye saldiran sagci görüslü köylüler. Dolayisiyla Yasar'in bununla bir ilgisi yok.

evt yaşar değil diyorum bende ama bazılarına anlatyamıyorum bunu:img-pilot

buarada acaba o kampa sevimle mehmettemi gidecekte mehmet o hale gelecek?:img-help:
ama yok bence mehmet orda değil orda olsa defneyle okadar kikirdeşemez:img-hyste

NiliWerda
12-04-07, 10:48
ha buarada bizim gençlerde yaseminin arabasını alıp kampa gitmişler uyanıklar:D:D:D
2 çadır vardı kampta..
ya acaba sadece denizle defnemi gitti yoksam?
ya insan harunla ışıka gösterir fragmanda demi?
ya yok cidden galba sadece denizle defne var orda...

HaMbUrG*
12-04-07, 10:54
Deniz'inde basi hic bela'dan kurtulmuyor. Umarim bu olaylar ciddi sonuclar dogurmaz:icon_sorr
Defne Deniz'e kolay kolay evet demez, cünkü biraz "zor kadin" izlemini veriyor.:img-in_lo

arzu-başak
12-04-07, 10:56
Günaydııın arkadaşlar!

Bugün öğlene kadar pc karşısında olacağım:happy0064 kendi işimi astım... eşimin sekreteri doktora gittiği için telefonlara benim bakmamı rica etti... ben de kabul ettim ve şu anda Göztepe'nin Fahrettin Kerim Gökay Cad.'ni seyrederek bu mesajı yazıyorum...:kahve

Ben fragmanı çok az izleyebildim ama Ayla meselesi doğal olarak şu an en önemli mesele... yani Ayla Yasemin'in söylediği her şeyi duyacak mı? ve Ahmet'e söyleyecek mi? Bence arkadaşlar Ayla yalnızca Yasemin'i görmüş olacak... söylediklerinin belki bir kısmını duyacak ama inanın bana o duydukları arasında Rüya olmayacak (niye inanacaksınızki ben de bilmiyorum:img-hyste ) ama Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu bilen ve söylemeleri gereken iki kişi zaten var... Yasemin ve Necdet... şimdi senaristler Rüya'nın babasını haberdar etme sorumluluğunu bu birinci sorumlular varken niye Ayla'ya yüklesin hııı?:icon_shad hadi diyelim bu sorumluluğu Ayla'ya yıktılar, peki sorarım size canım arkadaşlarım: Yasemin'in mantıksızca açmadığı bir konuyu ki birinci dereceden sorumludur kendisi (:img-polic) Ayla niye açsın hııı? ni-ye-aç-sııın????:img-pilot Burada Necdet'in suçu ne kadarsa Ayla'nın da o kadar olur arkadaşlar ama Yasemin'in suçu asla affedilecek bir suç değildir (:img-polic )Ben başta belirttiğim gibi bu sorumluluğun Ayla'ya yıkılmasının hiçbir mantığını (gerçi senaristlerde son zamanlarda bir mantık aramıyorum artık ama:icon_whis ) yoktuuur. Bu yüzden de Ayla yalnızca Yasemin'in geldiğine tanık olacak, söylediklerine değil... Ve Yasemin'e doğal olarak ki soracaktır "Ne işin var burada? O'nu üzdüğün yetmedi mi?" vs. vs. bizim de dört kulakla duymak istediğimiz ve duyduğumuzda dört köşe olacağımız bu sözler karşısında bizin Yasemin hanım Ayla'ya," Ahmet'e geldiğimi söyleme olur mu?" diyerek birden her zamanki gibi bizi sinir eden tavra girecek...( :dito :dito ) eee bizim Ayla'da tabi ki bu sözü tutacaktır... söz sözdür değil mi(:img-hyste )işte bu konudaki senaryom budur :img-pilot

Baharcan keyfim yerinde diyorsun yani....söylediklerine katılıyorum...yalnız ayla duyuyor kanımca yaseminin rüya hakkında söylediklerini...tamam duydu söylemezse ne yapalım...seninde dediğin gibi zaten bunu 5 senedir saklıyor yaseminel necdet..bir 5 sene ayla saklar olur biter..şaka bir tarafa ayla söylemezsede üzülürüm ama çok kızmam...yasemin hanım bunu şimde değilde daha önce söyleyecekti..ya bu kız harbi tuhaf..şimdi o ahmetin durumunu falan öğrenmeyecekmi aylaya sormayacakmı nasıl diye..yani bilincinin kapalı olduğunu anlamak o kadarmı zor...gözünün önünde adamı başka bir hastaneye götürüyorlar..durumun ciddiyetinin farkında değil biizm hatun....

t-o-r-t-u-r-a
12-04-07, 11:00
deniz gile saldıranlarla yaşar ın hiç bir ilgisi yok bence sonuçta yaşarın tepki gösterdigi kişiler sevimlerdi ayla her şekilde söylemek zorunda sanki yasemini geldigini çünük hastnaeye götürükende yasemni köşede duruyordu ayla ahmeti taşımalarına yardım ediyordu onu belki söyler ama rüyayı söyleyecegini hiç ama hiç sanmıyorum

arzu-başak
12-04-07, 11:02
birde fragmanda en beğendiğim sahne..yasemin günlüğüne yazıyor ya ben hepimizin hayatını mahfettim ahmet..senin,benim,necdetin diye...
geç oldu ama buda bişeydir..bunu bir 5 sene sonrada anlayabilirdi..biraz jeton geç düşüyor biizm hatunda ne yapalım..ahmetim mahfetti beni yine...çok kötü gözüküyor ya..ben onu öyle görünce ağlarım yine..bakalım necdet durumu çakmadan yasemin sergiye yetişebilecekmi..hoş ben necdetin bunu öğrenmesini istiyorum..ama galiba öğrenemicek..ysemin vaktinde orda olucak...birde o kadın neden necdete yasmin otelde gelicek diyor...yasmin ona bir arkadaşım hasta onu görmeye gidicem dememişmiydi..kadın bunların ahmetle durumunu bilmiyorki neden necdete yalan söylüyor..söylesin bir arkadaşı rahatsızmış ona gitti diye..enteresan yani...aslında herşey enteresan...yasmin ahmeti orda öyel bırakıp gidicek ya...bu saatten sonra birleşmesinler zaten..böyle aşkmı olur...adam öldümü kaldımı belli değil...insan nasıl bırakır sevdiği insanı o halde...

HaMbUrG*
12-04-07, 11:06
Dizinin Ahmet ve Yasemin'i kapsayan alanlari gittikce Yesilcam karakterine bürünmeye basladi. Buna senaristler bir son vermeli. Yoksa bir kac bölüm sonra kimin kimden neyi, neden sakladigini ve nasil bir baglantisi oldugunu anlayamayacagiz:icon_whis

blue ivy
12-04-07, 11:21
Baharcan keyfim yerinde diyorsun yani....söylediklerine katılıyorum...yalnız ayla duyuyor kanımca yaseminin rüya hakkında söylediklerini...tamam duydu söylemezse ne yapalım...seninde dediğin gibi zaten bunu 5 senedir saklıyor yaseminel necdet..bir 5 sene ayla saklar olur biter..şaka bir tarafa ayla söylemezsede üzülürüm ama çok kızmam...yasemin hanım bunu şimde değilde daha önce söyleyecekti..ya bu kız harbi tuhaf..şimdi o ahmetin durumunu falan öğrenmeyecekmi aylaya sormayacakmı nasıl diye..yani bilincinin kapalı olduğunu anlamak o kadarmı zor...gözünün önünde adamı başka bir hastaneye götürüyorlar..durumun ciddiyetinin farkında değil biizm hatun....

yahu biraz sabırlı olun sizde canııııım. yasemin elbette farkında ahmetin ne kadar ağır hasta olduğu kızcağıza fırsat verin bu hafta.ay inanmıyorum yavaş yavaş yaseminin tarafına gidiyorum bende toparlanmam lazım.
evet kanımc ayla yaseminin söylediği her şeyi duyuyor duymaması imkansız çünkü aralarında 2 metre mesafe var e yasoda ağlayarak yüksek sesle söylediği için değil ayla sağır sultan bile duydu yani:icon_whis

askasurguncu
12-04-07, 11:24
deniz gile saldıranlarla yaşar ın hiç bir ilgisi yok bence sonuçta yaşarın tepki gösterdigi kişiler sevimlerdi ayla her şekilde söylemek zorunda sanki yasemini geldigini çünük hastnaeye götürükende yasemni köşede duruyordu ayla ahmeti taşımalarına yardım ediyordu onu belki söyler ama rüyayı söyleyecegini hiç ama hiç sanmıyorum

bence ayla soyleye bilir ahmete yaseminin geldigini
ama ruyayi soyleyecegini sanmiyorum birde yasemin gunlugune mi yaziyor mektupmu yaziyor cikartamadim :icon_whis

zeyneps
12-04-07, 11:28
evt yaşar değil diyorum bende ama bazılarına anlatyamıyorum bunu:img-pilot

buarada acaba o kampa sevimle mehmettemi gidecekte mehmet o hale gelecek?:img-help:
ama yok bence mehmet orda değil orda olsa defneyle okadar kikirdeşemez:img-hyste
Sana katılıyorum Yaşar suçsuz:good:
Bence de o Yaşar değil hem Yaşar dio ya neye karşı olduğumuzu bilelim okuyalım die... Yaşar'a bi şans verin...hem daha o okuyup analiz edene kadaaaaaaaar:icon_whis ben de demiştim belkide Mehmet köylülerden dayak yiyor..hem o kadar yaşlı adamlarla nie takılsın Yaşar'ım :img-pilot :img-blush

spdr
12-04-07, 11:33
bence de yaşar suçsuz olmalııı:img-yes:
dün akşam herkes onu suçladı....
yaşar suçlu çıkmazsa çooook pişman olucaklar söylediklerine:hıh

ya yasemin hepinizi mutsuz ettim diyo yaa...
onu annesine mi yazıyooo..
öyleyse eğer aksiyon olabilirrrr...
hepsini bırakır gider belkiiiii:icon_whis

t-o-r-t-u-r-a
12-04-07, 11:35
Sana katılıyorum Yaşar suçsuz:good:
Bence de o Yaşar değil hem Yaşar dio ya neye karşı olduğumuzu bilelim okuyalım die... Yaşar'a bi şans verin...hem daha o okuyup analiz edene kadaaaaaaaar:icon_whis ben de demiştim belkide Mehmet köylülerden dayak yiyor..hem o kadar yaşlı adamlarla nie takılsın Yaşar'ım :img-pilot :img-blush
aynen katılyıyorum yaşar ın işi gücü yok onlarımı takip edip köylüleri üstüne salacak bu arada fragmanı tekrar izledimde yanlış görmediysem ışık falanda var

averaj
12-04-07, 11:35
merhabalar hepinize;

senaristlere bir önerim var..karakterleri balık hafızalı yapsınlar...

hemen bir-iki örnek...

ayla yaseminin itirafını duyar ve bunu ahmete söylemeye karar verir...

de...

ayla:ahmet bugün yasemin geldi, senin bilincin kapalıydı...ahmet söylemem gerekli, rüya senin kızınmış..

ahmet:neeeeee

ayla:ne ne:img-hyste

yasemin günlüğüne pişmanlığını yazar...ağlar, ağlar..annesi gelir, kızım elindeki ne der...

yaseminin cevabı çok basittir yine:ne ne anne?

zeyneps
12-04-07, 11:38
Ne Işık 'da varmış ayyy belki Yaşar onları takip edermiş Işık'ı görünce kurtarırmış hepsini:happy0064 Işık'da"kahramanım benim" diye aşık olurmuş Yaşar'a:img-hyste Yok ya çok hayalperestim ben ya oldu Yaşar'da Zorro ya zaten:img-hyste

arzu-başak
12-04-07, 11:40
yahu biraz sabırlı olun sizde canııııım. yasemin elbette farkında ahmetin ne kadar ağır hasta olduğu kızcağıza fırsat verin bu hafta.ay inanmıyorum yavaş yavaş yaseminin tarafına gidiyorum bende toparlanmam lazım.
evet kanımc ayla yaseminin söylediği her şeyi duyuyor duymaması imkansız çünkü aralarında 2 metre mesafe var e yasoda ağlayarak yüksek sesle söylediği için değil ayla sağır sultan bile duydu yani:icon_whis

canım daha ne kadar sabredeyim..20 bölümdür sabrediyorum zaten...biryerde insanın canına tak ediyor artık...sabrettim elime ne geçti hiçbirşey....ayla duyuyor duymasınada bakalım söyleyecekmi ben söylemesi taraftarıyım tabikide...ama söylemzsede aylaya çok kızamam..çünkü baharcanın dediği gibi aylaya gelene kadar sırada yasmin ve necdet var...yasminde durdu..adamın komalık olmasını bekledi..söyleyeyimde nasıl olsa hatırlamaz..bende söyledim derim..kurtulurum işin içinden diye düşündü kanımca...
arkadaşlar yasmin hepimizin hayatını mahfettim diye günlüğüne yazıyor mektup falan yok ortada....
aslıcım hoş geldin..ne düşünüyorsun fragmanda gördüklerin hakkkında....

blue ivy
12-04-07, 11:40
bence de yaşar suçsuz olmalııı:img-yes:
dün akşam herkes onu suçladı....
yaşar suçlu çıkmazsa çooook pişman olucaklar söylediklerine:hıh

ya yasemin hepinizi mutsuz ettim diyo yaa...
onu annesine mi yazıyooo..
öyleyse eğer aksiyon olabilirrrr...
hepsini bırakır gider belkiiiii:icon_whis

slm ayşecim
evet bencede yaşar suçsuz olabilir öyle görmeden ona suçu atmasınlar değilmi ama .
yasemin sanırsam annesine değil günlüğüne yazıyor yine.hep diyorumya o günlük tam bi kara kutu ahmet herşeyi oradan öğrenecek sanırsam:img-pilot

t-o-r-t-u-r-a
12-04-07, 11:44
slm ayşecim
evet bencede yaşar suçsuz olabilir öyle görmeden ona suçu atmasınlar değilmi ama .
yasemin sanırsam annesine değil günlüğüne yazıyor yine.hep diyorumya o günlük tam bi kara kutu ahmet herşeyi oradan öğrenecek sanırsam:img-pilot

aman be ahmette herşeyi günlükten ögrendi ha ilk sevdiginide günlük sayesinde ögrendi zaten bu günlük çok tehlikeli olmaya başaldı
ay bu arada zeyneps çok güzel olur ha dedigin gibi deniz ve ahrun birşey yapamazken yaşar ve arkdaşalrı gelip kızları falan krutarsa ay ne güzel olur belki döndüklerinde yaşar duyarsa haruna a yine kızar yanıdakilere sahip çıkabiliyorsan bu işlere kalkışmayacaksın:img-hyste

burcuuu
12-04-07, 11:45
Kampta Defne - Deniz'e saLdıran kişiLer YaşarLar değiL..
Yanii hiç öyLe qözükmüyor ki.. Hm onLarın işi qücü yokta..
Gidip onLarı mı takip edicekLer de.. Kampa qidicekLer..
O kişiLer farkLı biriLeri..

Ama Mehmet'in başına qeLenLer.. Bu duruma Yaşar neden
oLmuş oLabiLir qibime qeLiyor..

Yasemin yine defterine bişiLer yazıyor.. Ahmet ben hepimizin
hayatını mafettim.. Senin, Necdetin.. Kendimin..
diye bişiyLer söyLüyordu.. Bnce mektup fLn değiL o..
Yine defterine yazdığı bişi..

zeyneps
12-04-07, 11:47
aman be ahmette herşeyi günlükten ögrendi ha ilk sevdiginide günlük sayesinde ögrendi zaten bu günlük çok tehlikeli olmaya başaldı
ay bu arada zeyneps çok güzel olur ha dedigin gibi deniz ve ahrun birşey yapamazken yaşar ve arkdaşalrı gelip kızları falan krutarsa ay ne güzel olur belki döndüklerinde yaşar duyarsa haruna a yine kızar yanıdakilere sahip çıkabiliyorsan bu işlere kalkışmayacaksın:img-hyste

Bende diyorum defter değil mübarek Pandora'nın Kutusu:img-hyste İçini açtıkça bir şeyler saçılıyo etrafa herkes mutsuz oliyyy:sad53: :img-hyste

aslı30
12-04-07, 12:03
aslıcım hoş geldin..ne düşünüyorsun fragmanda gördüklerin hakkkında....
canım ne düşüneyim yasemin'in ne kadar düşünceli olduğunu düşünüyorum.:hıh yazık dayanamadı ahmet'e gerçeği söyledi.ama ahmet duyamadı o başka.:img-hyste ayla duydu ama söylemez herhalde.ben olsam ben de söylemem.:img-hyste banane bana mı düştü onu söylemek.:img-cool2 yasemin'inde duygu varsa ahmet iyileşince tekrar söyler.ama o necdet'le hayatında gayet mutlu.bir çocuk da necdet'ten yapar ne güzel işte.:icon_whis
defne ve deniz arasında yakınlaşma başlamış.bence defne'nin de gönlü var.onları dövenin yaşar ve arkadaşları olduğunu sanmıyorum ama.:img-blush necdet Ankara'ya gidiyor ama arkadaşı yasemin'i idare ediyor.yine kedi gibi dört ayak üstüne düşüyor kız.:img-hyste

spdr
12-04-07, 12:04
nesliş canım hakketen öyleee....
suçladılar hemen garibimiii:icon_sorr

o defter de maşallah..
necdetin pastanesinden değerli...
defteri kaçırıp...
fidye istesek bariii:img-hyste
iyi para eder vallaaa:icon_whis

kanka umut kurta sayfa açılmış gördünnüü...

neyse ben okula gidiyrm şimdi...
buraya cmrtesiye kadar girmicem demiştim..
ama canselle umutun hatrı var ....

i sohbetlerrrbye

sinope
12-04-07, 12:06
merhabalar hepinize;

hemen bir-iki örnek...

de...

ayla:ahmet bugün yasemin geldi, senin bilincin kapalıydı...ahmet söylemem gerekli, rüya senin kızınmış..

yasemin günlüğüne pişmanlığını yazar...ağlar, ağlar..annesi gelir, kızım elindeki ne der...

AVERAJ SELAM ve diger arkadaslar
valla yazdiklarina oldum gulmekten
helede yasmine ne ne anne:img-hyste :img-hyste
tam yasoya uygun sozler acikcasi:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

blue ivy
12-04-07, 12:07
merhabalar hepinize;

hemen bir-iki örnek...

de...

ah be averajcım keşke öyle olsada herkez bu sıkıntıdan kurtulsa.
böyle olursa dizi biter zaten.
pembe dizi gibi rüya konusunu uzatırlarda uzatırlar:img-yes:

arzu-başak
12-04-07, 12:15
canım ne düşüneyim yasemin'in ne kadar düşünceli olduğunu düşünüyorum.:hıh yazık dayanamadı ahmet'e gerçeği söyledi.ama ahmet duyamadı o başka.:img-hyste ayla duydu ama söylemez herhalde.ben olsam ben de söylemem.:img-hyste banane bana mı düştü onu söylemek.:img-cool2 yasemin'inde duygu varsa ahmet iyileşince tekrar söyler.ama o necdet'le hayatında gayet mutlu.bir çocuk da necdet'ten yapar ne güzel işte.:icon_whis
defne ve deniz arasında yakınlaşma başlamış.bence defne'nin de gönlü var.onları dövenin yaşar ve arkadaşları olduğunu sanmıyorum ama.:img-blush necdet Ankara'ya gidiyor ama arkadaşı yasemin'i idare ediyor.yine kedi gibi dört ayak üstüne düşüyor kız.:img-hyste

evet çok düşünceli yasemin...kız dayanamadı bak 5 sene sonra adam ölüm döşeğindeyken bilinç kaybı yaşarken söyledi....haksızlık etmişiz meğer biz yasmine değilmi aslıcım...bende söylemem aylanın yerinde olsam herhalde...bence ayla yaseminin geldiğin söyleyecek...ahmette onu susuturacak onun hakkında artık birşey duymak istemiyorum falan filan diyecek aylada susucak mecbur...bak böyle olsa güzel olur....evet ya bende o arkadaş ne ayak anlamadım...neden yalan söylüyorki necdete...yasemin arkadaşını görmeye gitmişti daha gelmedi desene...alla alla..anlamadımki ne diye yalan söylüyor....
vuslatcım hoş geldin..bugün dometes(yasmin) hakkında neler söyleyeceksiniz...ama sen sebze isimleriyle değilde normal siimleriyle yaz..sonra ben hangisi hangisiydi anlamıyorum ya....

averaj
12-04-07, 12:18
averaj çok güzel ya tebrik ederim...çok güldüm...olsa ne güzel olur ama...

canım sağol, olsa ne ala...kızmayız hiçbir karaktere...

cok guzel ya :img-hyste yazacak birsey yok :img-hyste

canım gülelim diye yazdım..ne yapalım durum bu:img-blush

AVERAJ SELAM ve diger arkadaslar
valla yazdiklarina oldum gulmekten
helede yasmine ne ne anne:img-hyste :img-hyste
tam yasoya uygun sozler acikcasi:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

tşk ederim, evet ondan beklenebilir cidden:img-hyste onda her türlü hafıza mevzuttur:img-blush

ah be averajcım keşke öyle olsada herkez bu sıkıntıdan kurtulsa.
böyle olursa dizi biter zaten.
pembe dizi gibi rüya konusunu uzatırlarda uzatırlar:img-yes:

canım keşke:img-blush...dizi uzasın diye yapıyorlar da...kalıcı olup olmayacağını düşünmüyorlar işte:img-blush

ermec
12-04-07, 12:21
evet çok düşünceli yasemin...kız dayanamadı bak 5 sene sonra adam ölüm döşeğindeyken bilinç kaybı yaşarken söyledi....haksızlık etmişiz meğer biz yasmine değilmi aslıcım...bende söylemem aylanın yerinde olsam herhalde...bence ayla yaseminin geldiğin söyleyecek...ahmette onu susuturacak onun hakkında artık birşey duymak istemiyorum falan filan diyecek aylada susucak mecbur...bak böyle olsa güzel olur....evet ya bende o arkadaş ne ayak anlamadım...neden yalan söylüyorki necdete...yasemin arkadaşını görmeye gitmişti daha gelmedi desene...alla alla..anlamadımki ne diye yalan söylüyor....
vuslatcım hoş geldin..bugün dometes(yasmin) hakkında neler söyleyeceksiniz...ama sen sebze isimleriyle değilde normal siimleriyle yaz..sonra ben hangisi hangisiydi anlamıyorum ya....
ya dogru soyledın yasemın de ahmetın olum dosegınde olmasını beklemış :D:D ayla duyunca acaba ne yapacak bence ahmet hazır bılınc kaybındayken evlencek:D

sinope
12-04-07, 12:44
selam vuslat ablam.
fragmanı izleyebildinmi. senin görüşlerini pek bi merak ediyorum bakalım sebze meyve bahçesinde neler uyduracaksın:happy0064

selam neslisim,arzucugum
fragmani malum siteden izledim
oncelikle defne ve deniz cok sekerler(sekerci dukkani acsinlar ikisi bir olarak,yada ilerde cocuklari oluncacocuklarinin ismine SEKER koysunlar)
ahmetin durumu cok kotu gorunuyor bizim yaso hanim(nami deyer domates yine miyir miyir ruya senin cocugun diyor)pehh akilsizim benim amedin(incirin) ne halde olmadigini anlamayacak kadar saskoloz iste ve bu konusmalari yaparken kapinin obur tarafinda ayla,illa yasonun soylediklerini duyacak(ve amede iyilesince soylemiyecek,bende olsam soylemezdim allah allah elindekinin kiymetini bilseymis domates salcasi:img-pilot :img-pilot )
denizlere,defnelere saldiri yapanlar zannedersem koyluler(yasarin bos yere gunahini aldik galiba)allahim affet yarabbim bizi
neco(nami deyer semizotu )ankaraya gitmis ama bizim kedi 4 ayakli oldugu icin yine arkadasi galiba koruyor,yukarda ustunu degistiriyor diyor(ee bozacinin sahidi siraci) hesabina dondu bu is(yasoya bak arkadasini al):img-yes:
ve ruyacik kucuk circir amedin babsinin elinden tutmus iceriye girsene diyor,yillar sonra 2 baba karsi karsiya gelecekler acaba ne konusacaklar?
son sahnede ise bizim domates yasmin yine miyavliyarak defterine yazilar yaziyor amedin,necdetin hayatini mahvettim diye) eee bee kizim ancami jetonun dustu,ancami 2 hayati mahvettiginin farkina varabildin yuh artik miyav sana diyorum baskada bir sey soylemiyorum(yarin aksam bol bol miyavlayan yasoyu izlemeye hazirmisiniz arkadaslar
saygilarimla

averaj
12-04-07, 12:49
izninizle biraz daha devam....

yasemin herşeyi itiraf edip gitmiştir...

ahmet kendine gelir..ayla yanındadır...ve ayla itirafı duymuş, bunu ahmete söylemeye karar vermiştir...

ahmet:ayla dün gece bir rüya gördüm ben:img-hyste

ayla:hah işte anahtar kelime bu

ahmet:ne anahtar kelimesi

ayla bunu cümlelere dökemez ve garipleşmiş, anlat bakalım oynamaya başlamıştır...

ahmet:ayla ne yapıyorsun sen

ayla inatla devam eder...çünkü ahmete başka türlü söyleyemez...ahmet sonunda teslim olmuştur...

ahmet:kaç kelime

ahmet:5..tamam...hımm, şimdi birincisi

ayla ilk kelimede yasemini anlatmaya çalışır..ama yasemin kelimelere sığacak gibi değldir:img-hyste

yasemini anlatmak ölüm gibidir...

ayla ne yaptıysa anlatamaz:img-help:...

oysaki söylemek istediği yasemin geldi, rüya senin kızınmış cümlesidir....

ilk kelimeyi anlatamadığı için ahmet gerçeği hiç öğrenemez...söyleyin bana ayla suçlu mudur hala:img-hyste

bahar_can
12-04-07, 12:50
Evet arkadaşlaaar... fragmanın tümünü biraz önce izledim... Evet açık ve net bir şekilde Ayla Yasemin'in Rüya hakkında söylediklerini duyuyor... Ama bu asla Ayla'nın melekliğine leke sürmeyecektir merak etmeyin Aylavyucular... çünkü yazacağım bu konu hakkındaki yeni senaryo bunun kanıtı olacaktır (:img-hyste )
Olay şöyle gelişecek: Ayla Yasemin'in tüm söylediklerini duyar. Ama Yasemin'e "bilinci açık değil... dediklerini duymamıştır." der... Daha sonra Ahmet'in Bolu'ya nakli süresince konuşurlar Ahmet hakkında... Daha sonra Yasemin Ayla'nın da eleştirileri karşısında geri adım atarak "Lütfen buraya geldiğimi ve konuştuklarımı söyleme olurmu?" der... Ayla Ahmet'tin kendisine evlenme teklifi etmesine kadar saklar bu sırrı ama ne zaman Ahmet bu teklifi eder işte o zaman... işte o zaman Ayla Yasemin'den daha sorumlu davranarak söylemeye karar verir... Ama kötü talih yakalarını bırakmaz... bu sefer işin içine yine senaristler girer ve öyle bir olay başlarına getirir ki (ne olduğunu onlara sorun :img-hyste ) Ayla başka bir bahara saklamak zorunda kalır... İşte sevgili Aylavyucular.. gördüğümüz gibi bizim Aylamız gene masum bir melek, gene masum bir melek... var mı ötesi?

arzu-başak
12-04-07, 12:54
Vuslatcım yazdıklarını okuyunca çok güldüm ya...bu yasmin herkesi çileden çıkarıyor kanımca...sağol canım isimleride yazdığın için..öbür türlü hepsi birbrine giriyor birşey anlamıyorum....ya inşallah aylayı kötü bir karakter yapmazlar...dizide yeterince sinir bozuzu karakterler var(yasmin..necdet)bir tane daha eklenmesin....bence ayla tam söylecek ahmet aylayı susturacak...
denizle defne çok tatlılardı..hele rüyanın şevket beyin elinden tutup çağırması..ne kötü ya adam torunun elini tutuyor ama bir haber....

zeyneps
12-04-07, 13:00
Evet arkadaşlaaar... fragmanın tümünü biraz önce izledim... Evet açık ve net bir şekilde Ayla Yasemin'in Rüya hakkında söylediklerini duyuyor... Ama bu asla Ayla'nın melekliğine leke sürmeyecektir merak etmeyin Aylavyucular... çünkü yazacağım bu konu hakkındaki yeni senaryo bunun kanıtı olacaktır (:img-hyste )
Olay şöyle gelişecek: Ayla Yasemin'in tüm söylediklerini duyar. Ama Yasemin'e "bilinci açık değil... dediklerini duymamıştır." der... Daha sonra Ahmet'in Bolu'ya nakli süresince konuşurlar Ahmet hakkında... Daha sonra Yasemin Ayla'nın da eleştirileri karşısında geri adım atarak "Lütfen buraya geldiğimi ve konuştuklarımı söyleme olurmu?" der... Ayla Ahmet'tin kendisine evlenme teklifi etmesine kadar saklar bu sırrı ama ne zaman Ahmet bu teklifi eder işte o zaman... işte o zaman Ayla Yasemin'den daha sorumlu davranarak söylemeye karar verir... Ama kötü talih yakalarını bırakmaz... bu sefer işin içine yine senaristler girer ve öyle bir olay başlarına getirir ki (ne olduğunu onlara sorun :img-hyste ) Ayla başka bir bahara saklamak zorunda kalır... İşte sevgili Aylavyucular.. gördüğümüz gibi bizim Aylamız gene masum bir melek, gene masum bir melek... var mı ötesi?

Böyle bir şey olursa iyi olur aslında Ayla'nın kötü olmasını istemem hem hiç değilse senaryoda biraz değişiklik olur hepsini tahmin etmek işin heyecanınıkaçırıyor:img-pilot başlarına gelen olay ne olabilir acaba:icon_whis... mesela Ayla'ya araba çarpar hafızasını kaybeder:img-hyste senaristler böyle yaratıcı şeyler yazsın mesela canım:img-hyste :img-hyste

arzu-başak
12-04-07, 13:00
averaj gözlerimden yaşlar geliyor ya gülmekten....nerden buluyosun kızım bunları..yasemin kelimelere sığacak gibi değildir:img-hyste
tabi canım burda ayla üstüne düşen herşeyi yapmış daha ne yapsın..averaj sana söyleyecek kelime bulamıyorum..şuan gülmekten miğdeme kramp girdi..aynı şekilde baharcan sende süpersin...yazdığın senaryo bir olsa ne güzel olur ya...diyecek söz bulamıyorum size...

NiliWerda
12-04-07, 13:08
Ne Işık 'da varmış ayyy belki Yaşar onları takip edermiş Işık'ı görünce kurtarırmış hepsini:happy0064 Işık'da"kahramanım benim" diye aşık olurmuş Yaşar'a:img-hyste Yok ya çok hayalperestim ben ya oldu Yaşar'da Zorro ya zaten:img-hyste

ahahahahh böle olsa ne ii olurdu yaşarda zorroya benziyo zaten:img-hyste

Tek cümLeLik msjLar yazmayın Lütfen..

fraqman eğer ekLendiyse 20.bölüm fragmanı yaz..
varsa çıkar zaten.. ;) ya da birazck Atv'Yi izLe..
her rekLam arasıı çıkıyor..

canım ne güzel anlattın ellerine sağlık ama anlayana:icon_whis

kanka umut kurta sayfa açılmış gördünnüü...

neyse ben okula gidiyrm şimdi...
buraya cmrtesiye kadar girmicem demiştim..
ama canselle umutun hatrı var ....

i sohbetlerrrbye

öhöhöhöhö sayfayı ben açmış bulunmaktayım ve yaşar sevenleri bekliyorum sinem kzuum sen sakın gireyim deme yoksa üstüne uçarlar:img-hyste

bahar_can
12-04-07, 13:13
Bu dizi 1. dönemini bitirene kadar hiç kimse böylesine ti'ye aldı mı? arkadaşlar... ben hatırlamıyorum Yasemin'i daha doğrusu Beren'i sevmeyen bazı arkadaşlarımız bu aşka inanmadıkları için zaman zaman işin o kısmını ti'ye alıyorlardı... ama genel olarak böyle bir şey sözkonusu değildi... Hele ben asla bu tarzları doğru bulmuyordum ve hiçbir zaman yapmadım... Ama senaryo bu kadar basitleşirse ve izleyici dikkate alınmaz ise bizler de onların yaptıklarını dikkate almayız... kimse kusura bakmasın... madem beni "Seyirci artık masal dinlemek istemiyor" gibi bir iddiayla ekran başına bağlıyorsun ben de bu iddiayı ciddiye alırım... ve bakarım ne kadar sözünde duruyor... 2. dönem başladı başlayalı başta aşk ilişkisinin gidişatı olmak üzere siyasette de herhangi bir şey göremedik... hadi diyelim ki siyaseti dönem atlaması yapamadıkları için (aşktan dolayı... Ayla-Ahmet evliliğinin zeminini hazırlıyorlarya o yüzden dönem uzuyor..)bir-iki bölüm es geçelim de Defne'ye kampta niye saldırtıyorsunuz... ki onlar gördüğüm kadarıyla Yaşar'ın tayfası değil.. ora halkı... iyice öbür dizilere benzetme çabası niye??? varsın kitap okuyup tartışsınlar, varsın eğlensinler, birbirlerine nazlanıp dursunlar... bunlar şimdilik yeterliydi... işte eğer bugün bu diziyi genel izleyici ti'ye almayabaşlamışsa lütfen SENARİST arkadaşlar sesimizi duysun da bir an evvel eski rotaya dümen kırsın...

sinope
12-04-07, 13:13
Vuslatcım yazdıklarını okuyunca çok güldüm ya...bu yasmin herkesi çileden çıkarıyor kanımca...sağol canım isimleride yazdığın için..öbür türlü hepsi birbrine giriyor birşey anlamıyorum....ya inşallah aylayı kötü bir karakter yapmazlar...dizide yeterince sinir bozuzu karakterler var(yasmin..necdet)bir tane daha eklenmesin....bence ayla tam söylecek ahmet aylayı susturacak...
denizle defne çok tatlılardı..hele rüyanın şevket beyin elinden tutup çağırması..ne kötü ya adam torunun elini tutuyor ama bir haber....

arzucugum
bu yasmin varya kimi cileden cikarmadiki sorarim?
ahh ah once incirin basin yedi,necoyu yedi,ruyayi yedi,sonunda insallah kendi basini yiyecekte bizde ondan temellei kurtuluruz:img-hyste ne demek canim sen iste yeterki ben her zaman yazarim isimleride:img-wink:
ya baharcan arkadasimizin yazdigi gibi aslinda ayla belki duyduklari amede soyleme kalkisirsa bile ya yaso izin vermeyecek,yada amed artik yasoyla ilgili bir sey duymak istemiyorum artik diyebilir,ben aylanin kotu olacagini dusunmuyorum(sayet boyle bir seyde yaparsa inanin ki yadirgamam,bizim domates hanim elindeki sahip ciksaymis miyavlayana kadar)
evet deniz ve defne arasinda yakinlasma son gaz devam ediyor insallah baslarina bir kaza vakasi gelmez:img-wink:
yaa sevket beyin ruyanin kendi torunu oldugunu bile bilmemesi(dur once amed babasi olarak hos o bile bilmiyor,dedesi olarak beklesin biraz,sonra ogrenince nasilsa ekstra sever TORUNUM diye)
valla yarin aksam kesin biz forumcak deli olacagizda bunu bilir bu soylerim:img-yes:
saygilarimla

bir_adı_yok
12-04-07, 13:37
arkadaşlar yorumlarınız çok güzel.de kafama takılan bazı şeyler var.
1.yasemin neco'yla ne gecesi geçiriyor.
2.mehmet'e n'oldu.ne geliyoki bu adamın başına da yaşar'dan biliyosunuz.
3.son olarak defne'nin başına kötü bişey kesin gelicek mi?o gözlemi bakıyoruz olaya.

NiliWerda
12-04-07, 13:42
ya bu bölümde süper ötesi ya aşık oldum filme onsuz yapmıyorum üf üf:D:D

canım aşık olduğun kişi kim yazmmaışsın?:D:D:D

bir_adı_yok (ismin nedir?:D:D) arkadaşım valla o geceyi hepimiz aynı tahmin ediyoruz ama eğer yasemin böle bişi yaparsa yuh derim orda ahmet hasta yatıyo bide...
ama ence yasemin böle bişi yapmaz arkadaşlar bizim tahmin ettiğimiz gibi bi durum olmayacak...

burcuuu
12-04-07, 13:52
arkadaşlar yorumlarınız çok güzel.de kafama takılan bazı şeyler var.
1.yasemin neco'yla ne gecesi geçiriyor.
2.mehmet'e n'oldu.ne geliyoki bu adamın başına da yaşar'dan biliyosunuz.
3.son olarak defne'nin başına kötü bişey kesin gelicek mi?o gözlemi bakıyoruz olaya.

Yasemin NecdetLe iLqinç bir qece qeçiriyormuş.. YakınLaşıcakLar diye düşünüyorum..
(DiLerim Yasemin Ahmet o haLDEYken böyLe bişii yapmaz.. )

Mehmet'e qeLince resimLerde dayak yemiş bir resmi vardı..
bunu Yaşar'ın ve arkadaşLarının yapabiLiceğini düşünüyoruz..

Defne'nin başına bişi qeLicek mi derken.. AdamLar Deniz ve Defne'yi hırpalıyorLArdı.. Bişii oLmaz umarım..

bonita
12-04-07, 13:54
şimdi benim aklıma bişey takıldı özeti tekrar okudum veee hani diyosunuz ya mehmete nolcak kötü bişey olmasın die ben o cümleyi göremiyorum o nerden çıktı yaw:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

berrak...
12-04-07, 13:56
öncelikle herkeze merhaba.
ben de hatırla sevgilinin sıkı takipçilerindenim.
arkdaşıma (bir_adı_yok:namı-diğer esra.)heveslendim ilk defa mesaj yazıyorum.
ama yorumlarınızı sürekli takip ediyorum.
benide aranıza alırsanız sevinirim.

bölümle ilgili ilk yorumuma gelirsem,
domates(yasemin)açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sinope
12-04-07, 14:28
öncelikle herkeze merhaba.
ben de hatırla sevgilinin sıkı takipçilerindenim.
arkdaşıma (bir_adı_yok:namı-diğer esra.)heveslendim ilk defa mesaj yazıyorum.
ama yorumlarınızı sürekli takip ediyorum.
benide aranıza alırsanız sevinirim.

bölümle ilgili ilk yorumuma gelirsem,
domates(yasemin)açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

berrak merhaba
aramiza hos geldin,aramiza almak diye bir sey soz konusu degil canim,buraya herkes yorumunu yapabilir,sende tabiki
takil bize haydin:img-wink: :img-wink:
bu arada tek cumlelik mesajlar yaziliyor arkadaslar,biraz lutfen dikkatli olalim,modlarimizdan uyari almamak adina
saygilarimla

muko88
12-04-07, 15:36
Merhabalar...
Bahar Abla ve Averaj yazdıklarınız güldrüdü beni, haliyle...
Ama boşuna Ayla'yı temize çıkarmak için deterjan aramayın...Melekliğine bir çizik attıracak artık Ayla:img-pilot

Ben hala fragmanı izleyemedim, izleyecek vaktim de yoktu zaten.Necdet ve Yasemin ingeçireceği gece hakkında şöyle düşüncelerim var...:icon_whis Yasemin Ahmet'in durumuna efkarlanmış ve içmiştir baya, Necdet de ona açılmaya karar verir, bir şey anlamaz durumdan...Yasemin Necdet'i sarhoş haliyle Ahmet olarak görür; aslında kendisini öpen Necdettir ama bizimki Ahmet sanıyordur; hatta der ki.Ahmet ne zaman iyileştin?:img-pilot
Ama sabah olduğunda iş işten geçer...Rüyaya bir kardeş gelmektedir:img-pilot
BAkarım şimdi, sitede ya da malum sitede bulabilirsem izlerim.
No Ayla,Yasemin No Problem:img-pilot

blue ivy
12-04-07, 15:45
Merhabalar...
Ama boşuna Ayla'yı temize çıkarmak için deterjan aramayın...Melekliğine bir çizik attıracak artık Ayla:img-pilot

Ben hala fragmanı izleyemedim, izleyecek vaktim de yoktu zaten.Necdet ve Yasemin ingeçireceği gece hakkında şöyle düşüncelerim var...:icon_whis Yasemin Ahmet'in durumuna efkarlanmış ve içmiştir baya, Necdet de ona açılmaya karar verir, bir şey anlamaz durumdan...Yasemin Necdet'i sarhoş haliyle Ahmet olarak görür; aslında kendisini öpen Necdettir ama bizimki Ahmet sanıyordur; hatta der ki.Ahmet ne zaman iyileştin?:img-pilot

valla mukocum bi alemsin valla ne güzel uyduruyorsun. zaten yasemin gibi saftirik birindende bu beklenirdi.
senaristler hepinizin özellikle mukocum sen zeyneps ve averajın hayali senaryolarını birleştirip yayınlasalar değil dram komedi dizisi izlemiş oluruz.
senaryolarınızın devamını bekliyoruz:img-pilot

sinope
12-04-07, 15:46
Merhabalar...

mukocugum selam hos geldin sefalar getirdin canim
valla bahar ve averaj bugun ortaligi kirdilar gecirtiler bizlere
biliyorum canim mutlaka imkanin olmamistir,izlersin,hatta izlemeni tavsiyede etmem,biz izledik leylalar gibi dolaniyoruz etrafta:img-pilot
bak senaryon hosuma gitti,malum yasmin domatesi her icki icmesinin ardindan basina bir hal geliyorda,insallah bu sefer bari sisenin dibini insallah bulmazda sabahleyin kendini semizotunun yaninda bulmazda ruyacigada kardes gelmez
ama bu yasmin ne yapacagi yinede belli olmaz9bu seferde necdetten bebegi olursa ahmetle olan tum baglari kopar:img-pilot :img-pilot
akilsiz domates insallah yapacaklarinin farkindadir
saygilarimla

arzu-başak
12-04-07, 15:50
Merhabalar...

canım eğer ayla duyup söylemezse..ki ben aylanın söyleyeceğini ahmetin onu susturacağını yada başka bir engel çıkacağını düşünüyorum...olduda söylemedi seninde dediğin gibi melekliğine bir çizik attırıcak...yasminin yaptıklarının yanında ayla hala melek unutmayın arkadaşlar...bu zamana kadar yasmin neler yaptı keza necdette...ama bir tek sicili temiz aralarında ayla....no yasmin no problem....buarada senaryona bittim...olur valla ben beklerim yasminden....zaten ben yasminin ilerde sırf necdete olan minnet borcundan sırf necdet mutlu olsun diye onunla gerçek evlilik yoluna gireceğini düşünüyorum...sevdiğini o halde ölüm kalım savaşı veririken bırakıp giden birinden herşeyi beklerim ben...

şeboist
12-04-07, 15:52
arkadaşlar benim sorunum umutla değil yaşarla.tamam dediğiniz gibi çocuklara saldıranlar yaşarın tayfası olmayabilir.fakat meemedimi o hale getiren kesin onlar.bunu yapan insan olamaz.ben onlara insan demem.insanlık dışı bir şey bu.ona kalkan eller kırılsın.:sad53:

merhem
12-04-07, 15:57
Aman Allah korusunarkadaslar, Necdet ve Yaseminin ilginc bir gecirecegini sanmiyorum
Ama belkide ruya ben bugun sizinle yatacamder, ve birlikte uyumakzorunda kalabilirler..
Yada yine bazi konusmalar olur..

muko88
12-04-07, 15:57
Vuslat Abla ve Arzucum...
Ayla hep melek gibi durdu; bunun sebebi olayların içerisinde bulunamamasıydı...
Necdet'in neler yapabileceğini gördük mesela...Görüzyoruz da...

Aklını en üst seviyede kullanmayı becerebilen Yasemin kardeşimiz umarım akıllı davranır, kendini kaybetmez de Necdet ile gerçek karı-koca olmazlar...Yoksa diziden bir kez daha midem bulanır:icon_whis
Ahmet'e Rüya'yı açıklasa bile, Ahmet ona hesap sormaz mı?
İşine gelmiş işte, vlenmişsin sonra da koca olarak bağrına basmışsın ve bir de ondan çocuk yapmışsın...
Ay ne iğrenç şeyler bunlar yaaa...
No Namus budur işte, eğer böyle olursa...Evli mevli olması bir şey değiştirmiyor, o adala niye evli olduğu belli:icon_whis Aşkını öğrendi diye, ona borçlu diye böyle bir şey yaparsa Yasemin'i bu diziden transfer etsinler:hıh

blue ivy
12-04-07, 15:58
arkadaşlar benim sorunum umutla değil yaşarla.tamam dediğiniz gibi çocuklara saldıranlar yaşarın tayfası olmayabilir.fakat meemedimi o hale getiren kesin onlar.bunu yapan insan olamaz.ben onlara insan demem.insanlık dışı bir şey bu.ona kalkan eller kırılsın.:sad53:

aman be yahu ne kıymetliymiş bu mehmet. dayağı bir tek o yemeğecektir kesin
bu kadar moralini bozma :img-blush böyle dayaklar falan bunlar bişey değil daha dur bakalım 70 mişlere gelince cinayetler yaşanacak yıllarca hapislerde yatılacak maalesef sen onlara üzül:img-in_lo

kale
12-04-07, 16:03

Sınemcık nerde bu resım allah askına,baktım baktım yok...
Hs denınce benımde aklıma ılk once Yasmın gelıyor ve tırsıyorum,heyecan meycan kalmadı bu karekter yuzunden,ugursuz sey :img-polic

muko88
12-04-07, 16:05
"Ben hepimizin hayatını mahvettim Ahmet; senin, Necdet'in ve kendimin..."

Sonunda Yasemin neler hissediyor öğreneceğiz.
Ayla suskunluğunu koruyacak eminim, Ahmet bu durumdan bihaber yaşayacak...:icon_sorr
Şevket'in gelmesi ve Rüya'nın onu çekiştirmesi; çok güzeldi...Dedesini ilk kez gördü...
Çocuklara üzüldüm ben de; gece saldırıyorlardı...Sanırım Mehmet ve Sevime de ayrı bir yerde saldıracaklar...

merhem
12-04-07, 16:05
Kalecim, Multemedyada resimler
basliginda resim dun eklenmisti sanirim
Sevim yok, Acaba sevime neolacak hicbirseymi, yoksa daha agir bir durummu..

arzu-başak
12-04-07, 16:08
Vuslat Abla ve Arzucum...
Ayla hep melek gibi durdu; bunun sebebi olayların içerisinde bulunamamasıydı...
Necdet'in neler yapabileceğini gördük mesela...Görüzyoruz da...

Aklını en üst seviyede kullanmayı becerebilen Yasemin kardeşimiz umarım akıllı davranır, kendini kaybetmez de Necdet ile gerçek karı-koca olmazlar...Yoksa diziden bir kez daha midem bulanır:icon_whis
Ahmet'e Rüya'yı açıklasa bile, Ahmet ona hesap sormaz mı?
İşine gelmiş işte, vlenmişsin sonra da koca olarak bağrına basmışsın ve bir de ondan çocuk yapmışsın...
Ay ne iğrenç şeyler bunlar yaaa...
No Namus budur işte, eğer böyle olursa...Evli mevli olması bir şey değiştirmiyor, o adala niye evli olduğu belli:icon_whis Aşkını öğrendi diye, ona borçlu diye böyle bir şey yaparsa Yasemin'i bu diziden transfer etsinler:hıh

canım söylediklerine tamamen katılıyorum..ama ne bilim böyle düşündüm bir anda..jeneriktede bir görüntü varya yasminle necdetin...oda aklımı karıştırdı..son bölümlerdede yasmin necdete daha farklı bakmaya başladı gibi...yani en azından ben öyle gördüm...daha bir inceliyor sanki hareketlerini...dediğim gibi ben bu aşktan ve yasmin karakterinde soğudum soğuyacağım kadar...bundan sonra yasminin yapacağı hiç birşey beni dumura uğratmaz...düşünseen ya sevdiğin ölücekmi yaşayacakmı belli değil..sen onun o durumunu görüp o halini görüp bırakıp gelebiliyorsan daha ne diyim yani...ben ahmetin yerinde olsam yasminin geldiğini öğrendiğimde ona daha çok kızarım ve kırılırım..düşünsene hiç gelmemiş olsa sorun yok..bilmiyor çünkü nerden bilicek dersin geçersin ama gelip o halini görüp gitmesi çok kötü ya...ahmetin yerinde olsam yasmine söylerim senin için bu kadar değerliymişim meğer...arkana dönüp bakmadan çıkıp gittin....ahmetim onun yerinde olsaydı yasmin gözlerini açana kadar bir an başından ayrılmazdı...

muko88
12-04-07, 16:09
Arkadaşlar bu olaylar yaşanırken cinayetler de olmuş...
Bu aileler, dizideki karakterler siyasi tarafta da yer alıyorlar ve şöyle bir tahminim var içlerinden de bir kayıp olabilir...Daha gerçekçi olsun diye belki, ne bileyim..Aklıma geliverdi.

Bu arada Yasemin'in yazarken bulunduğu yer neresiydi?
Ahmet'in evine gitmiş olabilir mi?
Belki Ahmet'in günlüğünü okudu ve ona yazıyordu...:img-blush

şeboist
12-04-07, 16:09
ya ayşe mahsus mu diyorsun böyle?sen beni kalpten götürecek misin bebişim?:sad53: kalpten ablam dizifilm galerisine eklenmiş.iyi bak için çok fena olacak eminim.:sad53: herhalde meemedim kıymetli.:icon_sorr üstelik haksız yere dayak yedi ki haklı bile olsa bu yolla derdini çözmesi çok yanlış. :/

merhem
12-04-07, 16:11
Sinemim senin burda oldugunu bilmiyordumki tatlim.
Uzulme Nasil olsa onlara birsey olmaz
Hem bu mevzu onlari yakinlastirabilir iyi tarafindanda bak olaya.

Fragmani sukur izledim malum siteye eklenmis :)

muko88
12-04-07, 16:13
Arzucum, Yasemin Necdet'i arayabilir mesela...
Necdet işim uzadı, burada bir süre daha kalmam gerekiyor ya da Necdet ben Kıbrısçık'a geldim, Ahmet çok hasta, beni idare et... diyebilir...
Ama demez, çünkü Necdet'i üzmek istemez:icon_whis Offf:icon_whis
Ya bu Yaseminin de hiç arkadaşı yok anacım ya, Lale vardı, o görümceliğe yükseldi...
Hani bu kızın hiç mi sırlarını, sıkıntılarını paylaştığı arkadaşı yok...
Ey senaristler, böyle bir arkadaş almayı planlıyorsanız ben talibim...Ona çok iyi akıl veririm, bundan şüpheniz olmasın:img-pilot

kale
12-04-07, 16:17
ya nerde bu resım allah askına butun Yasmın resımlerını gormek zorunda kaldım valla cın ıskencesı, resım yerınde yok,sılınmıs her halde... off yaa bu Yasmın dızıden cıksa da bende kurtulsam resmen moralımı bozuyor bu kız...

muko88
Sinemcim bu kadar telaş yapma.
Çok seviyorsun Sevim ve Mehmeti tamam da...
İzleyip göreceğiz yani, hem ölmüyorlar ya...Diziden çıksalar, ölseler neyse; ki onlar için böyle bir şey olmaz yani:icon_whis

merhem
Muko sinirini bozuncada agzini burnunu dagitirsin canim ahah :)

Sinemcim ama cok oliyy boyleseyler mesela asil erkek kaza geciriyor olmek uzereyken asil kadin gidemezsin ben seni seviyorum diyor..
Boyle seyler yakinlastirbilir onlari mesela memo seni kaybetmekten cok korktum sevomm der :)

arzu-başak
12-04-07, 16:22
Arzucum, Yasemin Necdet'i arayabilir mesela...
Necdet işim uzadı, burada bir süre daha kalmam gerekiyor ya da Necdet ben Kıbrısçık'a geldim, Ahmet çok hasta, beni idare et... diyebilir...
Ama demez, çünkü Necdet'i üzmek istemez:icon_whis Offf:icon_whis
Ya bu Yaseminin de hiç arkadaşı yok anacım ya, Lale vardı, o görümceliğe yükseldi...
Hani bu kızın hiç mi sırlarını, sıkıntılarını paylaştığı arkadaşı yok...
Ey senaristler, böyle bir arkadaş almayı planlıyorsanız ben talibim...Ona çok iyi akıl veririm, bundan şüpheniz olmasın:img-pilot

evet yasmin diyebilir necdete..ahmet gittiğini söyleyebilir...birde bu ah ahmeti çok özledim bir gidip göreyim değilki..adam aığr hasta..ben yaseminden bunu söylemesini beklerdim necdete...neyse aslında ben yasminden öyle çok şey bekliyorumki...ama biliyorum yapamaz...
a mukocum aşkolsun yasminin en iyi dostu bütün sırlarını bilen necdet varya daha ne olsun..asıl ahmetimin hiç arkadşı yok..tam necdetle çok iyi dost olacaktı necdetten kazık yiyince oda olmadı...bende ahmetin arkadaşlığına talibim...çok iyi akıl veririm..ne yaso ne ayla....anladınız siz onu....

muko88
12-04-07, 16:25
Tamam Arzucum, anlaştık...:)
Necdet de arkadaşı olmaktan çıkmış gördük, hiçbir şeyden bahsetmiyor ona...
Aşık olduğunu öğrenince tamamen arkadaş olmaktan çıktı Necdet Yasemin'e göre...
Akıllı işte, bahsetmez Necdete...
Dediğin gibi keyif için de gitmiyor; adam ağır hasta, koleraa:icon_sorr
Tüüüü yasemine:img-pilot

kale
12-04-07, 16:28
ay gordum gormez olaydım ne bıcım dovmusler yaa, bu kesın Yasar'ın tarafı yalnız ben sımdı Denız'lerden boyle bır sey beklıyorum ne de olsa bır taraf bu kadar canı ıse dıger taraf da el bebek gul bebek takılmazlar, bırbırını dovsunler ıyıce de, valla cok sacma ılerlemeye devam edıyor kanımca Yasmın bırken sımdı de tarafların canılıkten cıkma hallerı valla uregım bu kadar seyı kaldıremaz kı...
benım gıbı bulamayan varsa lınk:

http://dizifilm.com/galeri/displayimage.php?album=287&pos=0

şeboist
12-04-07, 16:30
ben sana demiştim kalpten ablam.:sad53:
keşke bende görmez olaydım.ühühü:sad53:
bu yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. :/

NiliWerda
12-04-07, 16:41
ben sana demiştim kalpten ablam.:sad53:
keşke bende görmez olaydım.ühühü:sad53:
bu yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. :/

görmez olsun,görmez olsun!
sensız bu gözlerım görmez olsun!
sevmez olsun,sevmez olsun!
sensız bu gonlum sevmez olsun!
bu sarkı bızım olsun!
askımız son soz olsun!
gonlumun pınarında,adın ceylanım olsun!

nerden çıktı bu şarkı ya?:img-hyste
sinem bu üzülme işini abartmasan diyorum?:img-yes: :icon_whis

şeboist
12-04-07, 16:44
adın ceylan olsun kısmını beğendim.:img-blush
öyle deme bebişim.panik atağım tuttu.çok çalkantılı bi dönem geçiriyorum.ruh halim hiç iyi değil.hep bana yükleniiiyyler ama.:sad53:
ah şeftalim :sad53:

arzu-başak
12-04-07, 16:46
nilcim bu şarkı bana pek tanıdık geldi...dinlediğimde aklıma hep ahmet geliyor neden acaba....mukocum aynen öyle..tüü yasemine....olaya ne taraftan bakarsan bak kızın haklı olduğu bir taraf yok...ya ben ahmeti orda bırakıp gitmesine çok fena takmış durumdayım..ya gelde inan şimdi bu aşka...büyük aşkmış peh....valla sinirim bozuldu ya....

şeboist
12-04-07, 16:51
bende ondan korkuyorum nilcim.çileğimi incitmesinler.buna dayanamam.:sad53:
bencede morluklar çok fazla olmuş.öyle görünce iyice fena oldum.:icon_sorr

arzu-başak
12-04-07, 16:58
nilcim cahilliğime ver canım...boys anıları daha önce duymadım..bu şarkıyı onlarmı söylüyormuş..bende araştırıyordum şarkıyı kim söylüyor diye..nasıl güzel bir sesi var çocuğun...çok güzel şarkı yahu...sağol canım sayende kimin söylediğini öğrendim....neyse bu şarkıda seninde aklına ahmet geliyorsa kanımca bende bir tuhaflık yok....hakikaten mehmetin makyaj işini abartmışlar ya..insan öyle görünce bu adam tekrar hayata dönebilirmi yaşayabilirmi diyor...sinem sakın üzülme metin ol canım dualarımız mehmetle.....

Melisa_15
12-04-07, 17:04
yaa özeti grdüm epey sinirlerim bozuldu.ysmn ahmet ilşikisini iice abarttılar atrık.çooook baydı çoooook... fakat denizler harika yaa bitiorum onları izleyemeye..daha heycanlı gelior...;)

NiliWerda
12-04-07, 17:09
nilcim cahilliğime ver canım...boys anıları daha önce duymadım..bu şarkıyı onlarmı söylüyormuş..bende araştırıyordum şarkıyı kim söylüyor diye..nasıl güzel bir sesi var çocuğun...çok güzel şarkı yahu...sağol canım sayende kimin söylediğini öğrendim....neyse bu şarkıda seninde aklına ahmet geliyorsa kanımca bende bir tuhaflık yok....hakikaten mehmetin makyaj işini abartmışlar ya..insan öyle görünce bu adam tekrar hayata dönebilirmi yaşayabilirmi diyor...sinem sakın üzülme metin ol canım dualarımız mehmetle.....

ehuehue sen bi araştır gugi (google) den:img-hyste
resimlerine bi bak bayağı yapılı bir grup:img-hyste
görünce anlarsın:))
evt çocuğun sesi güzel kim bilir hangisi sölüyo?:icon_whis

makyaj olayını evt çok abartmışlar makyozü beğenmedim sıfır verdim:icon_whis
ahmetin makyajınıda ii yapmamışlardı neyse....

averaj
12-04-07, 17:09
mukocum hoşgelmişsin...ay bugün geldiler bana yine...yine bir parça gelsin bakalım..motooor, başlaaaa:img-hyste

ayla gerçeği ahmete söyleyememenin verdiği vicdan azabını bir ömür boyu taşımıştır...hatta bu yükü göstermemek için bir de taşıma çantası almıştır:img-hyste

anlayacağınız gibi aradan yıllar yıllar geçmiştir...ahmet aylaya alışmış ve onunla huzurlu bir yaşam sürebileceğini düşünerek evlenme teklifi etmiştir, evlenmişlerdir çoktan...belki çocukları olmamıştır ama bir sürü evlat edinip onlara iyi ana-baba olmuşlardır...

kimbilir belki de yaklaşık olarak aynı gün aynı saatlerde:img-hyste ....

yasemin kariyerinde en üst sıraya çıkmış ve ord.profesör olmuştur artık:img-hyste elinde olsa yine yükselecektir, yetmemiştir hala:img-hyste o anlamsız günlüğünü yine tutmaktadır...sayfalar yetmediği için bir sürü yeni sayfa takviyesi bile yapmıştır:img-hyste o da yetmemiş her gün yanında taşımaktadır...bir gün yine işe yarayacağına dair umudu vardır..sebepsizce hem de:img-hyste

okuldan çıkmış giderken o da ne:img-cool2 kap-kaça uğrar....akıllı yasemin kap-kaççıyı görünce herşeyi kendi elleriyle teslim eder ona...günlüğünü bile..adam bayan belki hatırası vardır dese de kabul etmez geri almayı...korkunca aklı gitmiştir çünkü:img-hyste

ayla-ahmet muradına ermiş, yaseminin aklı gitmiş, günlük gitmiş, dizi bitmiştir:img-hyste

bahar_can
12-04-07, 17:10

Sevgili şeboist kesinlikle Yaşargilin saldırısı sonucu o halde sevgili Memet bundan kimsenin kuşkusu olması... Yani senaristler bu zamana kadar Mehmet'in bir alacak-verecek davasının olduğunu göstermediler değil mi? Ya da Mehmet'in asker olduğu sırada O'na diş bileyen birinin... bu işi bu şekilde :img-polic de yapmaz zira önce gözaltına alır sonra yapacağını yapar... yaptıktan sonra bir süre daha gözaltında tutar ki yaralar iyileşsin :img-yes: bu halde ne savcı karşısına çıkarır ne de dışarı... merdivelerden de düşmediğine göre ki göğsünde de çapraz bir bant var... yoksa kurşunladılar mı bunu ya da bıçak yarası falan mı? her neyse geriye tek bir mantıklı seçenek kalıyor (ben bu dizide hala mantık arıyor ya yazık bana :icon_sorr ) karşıt görüşlüler... bunun sinyallerini de dergiye gidip yerinde tespitle vermişlerdi zaten...

şeboist
12-04-07, 17:14
yanımda olduğun için tişikkürler baharcan abla.:icon_sorr
aman tanrım kurşunlamak mı?yok bence sopayla falan girişmişlerdir şeftalime.:sad53: of içim daraliiyy:ico