Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
Muko'cum sen böyle misafirleri kovarsan kimse almaz seni evde kalırsın.
Allah bilir seni istemeye geldikleri gün tv'de HS olur sen çabuk gitsinler diye evet dersin sonrada ayakkabılarına tuz dökersin.:img-hyste :img-hyste
Vuslat'cım bizim yerimizede gez bacım.
İtalya ve İspanya'yı görmeyi çok istiyorum.
Madem Fransa'ya da gideceksin Cansel'lerin dükkanada uğra bari.:img-hyste
Ay Venedik mi:img-in_lo Ben oraya balayına gitmeyi düşünüyordum eğer kısmet olursa ama sanmıyorum bu gidişle:)
Hayrola, ailecek mi gidiyorsunuz ablacım?:img-blush
Sıla bitti kanımca ya da son reklamında...
Saatimiz geldi çünkü, başlamak üzere...
mukocugum yok kendim gidiyorum,esim gelemiyor calisiyor,cocuklarda bakicilarina teslim:icon_sorr
valla venedige bu 4.kez gidisim olacak,ama gercektende balayi icin ideal bir yer:good: :good:
silanin son reklami
satimiz geldide gecmeye basladi bile
saygilarimla
selam arkadaslar, ben aslinda siki bir hatirla sevgili izleyicisi degilim, ama arada bir göz atiyorum, yani az cok biliyorum olanlari...
benim asil söylemek istedigim, bugün atv haberde sunu gördüm, hani o protesto sahne cekilirken, set arkasinda olanlari yayinladi atv haber, o kadar insan (yani cekim yapanlardan) dizideki anlatilan seylerin cogunu anlamadiklarini anlatiyor haber, yani 68li zamanlarda deniz gezmis vardi, dizidede onu biri canlandirdi zaten, ama ordaki insanlara muhabir deniz gezmisin kim oldugunu sordugunda, aci gercek ortaya cikti, bir allahin kulu bilmedi kim oldugunu, bu diziyi nasil izliyorlar anlamdim, öylesine izliyorlar galiba, tarihi ve insanlari yasanmis olaylari hic bilmeden...iyiki böyle dönem dizileri varda, bilmeyenler ögrenmis oluyor en azindan tarihini (yani ben bile almanyada yasiyorum, ama okuyarak ögreniyorum tarihimizi, övünmek icin söylemiyorum, ama gercekten cok üzüldüm, hak etmiyor bu memleket)
bide yanlis anlasilmasin lütfen, herkese degil lafim, sadece bilmeyenlere...
birde aklima gelmisken yazmak istedim bu ünlü sözü:' tarihini bilmeyen bir millet, yok olmaya mahkumdur'
arzu-başak 20-04-07, 20:11 arzucugum gelecek hafta ilk once fransa,italya(venedik)sonrada ispanya olmak uzere 9 gunluk bir geziye gidiyorum
allahtan arkadasim dvd ye cekecek dizimi bana
cok saolasin tatlim dusunmen bile yeter:img-wink: :img-wink:
yahu bu dizide bitmedi gitti bu aksam dizimiz gec basliyacak herhalde
ay ne güzel..italya benim en çok görmek istediğim yer...benim içinde gez dolaş vuslatım...evet ya dizi daha bitmemiş...anneme sordum...ya benim kardeş geldi..çıkmak zorundayım..neyse ne yapalım buda yeter...size iyi sohbetler..görürşüz.....
mukocugum yok kendim gidiyorum,esim gelemiyor calisiyor,cocuklarda bakicilarina teslim:icon_sorr
valla venedige bu 4.kez gidisim olacak,ama gercektende balayi icin ideal bir yer:good: :good:
silanin son reklami
saygilarimla
Çocukları adama yık sen tatile ohh be ala memleket.
Kıskandım valla.:)
Darısı başıma ne diyeyim ama ben eşimle gitmek isterim.
Nasılsa bende çoluk,çocukda yok.:)
Evett Sıla artıkın bitiyor ve dizimiz başlamak üzere off heyecanım artmaya başladı.
Bari bende gidip kendime sandviç hazırlıyayım midemde senfoni orkestrası var sanki.:img-hyste :img-hyste
Allah bilir seni istemeye geldikleri gün tv'de HS olur sen çabuk gitsinler diye evet dersin sonrada ayakkabılarına tuz dökersin.:img-hyste :img-hyste
Cuma günü gelmeyin, derim...
Bizim adetlere göre cuma günü kız istemek uğursuzluk getirirmiş, derim:img-hyste
Ooo, bahane çok, her şey Hatırla Sevgili için:)
Bu arada reklam bitti.:img-wink:
Öyle olacak zaten.:)
Okurken koptum ama halinize yaa Allah'tan evde pek kimse yokda kahkahalarla gülebildim.:)
Eskiden eve gelen misafire biraz daha oturun denirmiş hele akraba ise yatıya kalın isterseniz bile denirdi.
Ama şimdiki nesil kışkışlamanın yolunu arıyor.:img-hyste
Umarım Ayla'nın teklifi ortalardadır.Dizinin sonunda olursa bölümü montajlayanlara çok pis dalarım.:img-hyste
ya melalim tamam misafirperveriz buyursunlar gelsinler ama misafirde misafirliğini bilecek...
ne demek kumandayı almış!!!! çık çık çık ya!!!
neyse son reklamlarda bitti şimdi başlar...
ay yoksa bi reklama dahamı girer?
neyse... sabır sabır sabır...
melalim gulum(anladin demi niye oyle dedigimi):img-cool2 :img-cool2
mukom kovmaz demi tatlim helede isteyecek kisileri(yok mukom yapmaz oyle sey):img-wink:
gezerim canim o kadar guzel yerlerki
valla canselin dukkanini bulabilirsem alisveriste yaparim neden olmasin?
ay bu aksam dizimizde ne kadar gec baslayacak yaa
deli etti bu atv beni
silanin son reklami
saygilarimla
Melal'e katılıyorum...
Oh ne ala memleket...Eniştem çalışsın, sen git gez:img-hyste
Şaka bir yana umarım güzel geçer ablacım...
Arzucum üzüldüm, Vuslat Abla'ya sorsana...Onda kardeşine göre de bir çözüm vardır...Bilgisayara tuz ekele sen de:img-hyste
Sılaa bittiii.Herkes tv başına.:)
Ayla Ayla söyle bana,var mı Ahmet'ten daha yakışıklısı bu dünyada.:img-hyste
Evlenme teklif etmenden belli aşıksın sen ona.:img-hyste
Yanık kokusu beyin kıvrımlarıma zarar verdi kanımca.:img-hyste
Çocukları adama yık sen tatile ohh be ala memleket.
Kıskandım valla.:)
Darısı başıma ne diyeyim ama ben eşimle gitmek isterim.
Nasılsa bende çoluk,çocukda yok.:)
Evett Sıla artıkın bitiyor ve dizimiz başlamak üzere off heyecanım artmaya başladı.
Bari bende gidip kendime sandviç hazırlıyayım midemde senfoni orkestrası var sanki.:img-hyste :img-hyste
arzucugum gule gule tatlim,iyi seyirlerbye bye
melalim kiskanma tatlim,insallah sende esinle beraber o guzel yerlere gidersin
sila bitti canlar
melalim kos mutfaga hemen ayarla bir seyler:img-yes: miden isyan bayragini cekmeden:img-wink: :img-wink:
kizlar dizimiz baslamak uzere
saygilarimla
Melal'e katılıyorum...
Oh ne ala memleket...Eniştem çalışsın, sen git gez:img-hyste
Şaka bir yana umarım güzel geçer ablacım...
Arzucum üzüldüm, Vuslat Abla'ya sorsana...Onda kardeşine göre de bir çözüm vardır...Bilgisayara tuz ekele sen de:img-hyste
mukocugum
valla enisten calisiyor,ama bende calisiyorum tatlim(bos durmuyorum):img-yes:
valla her yil gidiyorum superde geciyor(biraz kafa dinlemek iyi oliyiiii:img-yes: )
arzucugum kardesine soyle bir biskrem biskivisi versene(olmadi biraz tuz sepiver pcnin klavyesine)
atvnin reklamlarida allahlik dizimiz tam yarim saat gec basliyor hale bakin yahu:img-help: :img-help:
saygilarimla
Yine saati 22.30 yaptılar farkındaysanız...
Yarım da ancak biter...
İki saat de muhabbete giriyoruz...2de anca yatarız, yatabilirsek:)
Bu defa da benim normal anten gidip geliyiii:icon_sorr Allah'ım inşallah kopmaz:img-help:
Anlıyorum Vuslat Ablam...Şaka ediyim.
Reklam bitti, son 2 dk...:img-pilot
Valla Averajcım, o da çok heyecanlı bu akşam:icon_sorr
Ben tekrarını bulup izliyorum, bir site buldum...
Bir de bugün star hep reklam geçip durdu(artık cuma akşamları diye)Sinir oldum:hıh
canım star şu sirki yiyecek bir gün az kaldı:img-hyste
bugün gazete okudum.çok şikayet gelmiş.hatırla sevgili'ye ve diğer diziye denk geliyor diye.inşallah değiştirirler gününü.:img-blush
cidden mi canım...yeni uyandı millet...bence de değiştirsinler..
sağol canım...çok uzun kalamıcam ama oda yeter...aman ya o diziyi niye cumaya aldılar..geçen hafta annem görmesin diye neler yaptım..şimdi görürse hemen açar...ben reklamlarda bir bakıverim anneme....sen yine arada bakabiliyorsun ben o kadarınada bakamıyom....bakarsam annem açtırmaz diğer tarafı.....
canım valla o da hemen başladı, anneye dikkat o zaman:img-wink:
Herkese iyi seyirleerrrr:happy0064
Allahım sen aklıma mukayyet ol ......çılıdırıcim gibime geliyo:icon_whis Yaşar dövme Mehmet'i ona göre uslu ol Işık'ı kap:img-wink:
ay ay ay ne kibar adam bu necidet:))
afedersin diye diye bi hal oldu:))
ben yaseminin yerinde olsaydım tokat atardım ya...
hemşooo canım denizin köpüklü hali ne tatlıydı dimi??
anladın sen onu?:img-hyste
teyzenin gafı müthüş oldu-eşinmi:D:D
avrilcansu 20-04-07, 20:55 Arkadaşlar Deniz Gezmiş çok benzemiş
Yüzü gerçekten çok benziyor.
Ben iddia konusunu bi türlü anlamadım
Mehmet'i kaçırıyorlar şimdi, :( Yaa Sevim nasıl da üzüldü...
sinemmmm yavrim
seftalimize,sevimimize saldira gectiler
kosss siinem bizde sunlarin agzini burnunu dagitalim
sevim yetisin diye bagiriyor kos sinem kos bende yanindayim bizimkilerin bize ihtiyaclari var:img-help: :img-help:
ya off deniz karayelin baba diye bağırması tüylerimi kıvır kıvır yaptı:))
offf....
buarada bend efne deniz gezmişe açık olur belki demiştim ama bence ışıkmi olacak ne?:img-help:
Offf olamaz boyle birsey ya!!
Zavalli memom ve sevom
denizimde nasil kostu arkasindan babasinin
sevim cok kotu oldu ya
yalcinersonmez 20-04-07, 20:59 mrb ark. dizinin başını walla anlayamadım neydi yani şimdi bu bi anlık öpüşme ve afedersin afedersin ikile...deniz gezmiş milleti coşturdu millet gaza gelmeye çoktan hazır mehmeti kaçırmaları ii olmadı ama adamlara güzel koydu yumrukları artık onun adı ceko memet olsun:)
Son sahne beni bitirdi ya...
Çok üzüldüm Sevim ve Mehmetin haline...
Sevim bağırdı ya, koş baban, diye.:icon_sorr
Reklamı hiç vermeyecekler sandım, çok uzun tuttular sanki...
Miting için baya emek harcanmıştı...
Ahmeti yardımcı oyuncu gibi görmeye başladım artık, hiç farkında bile değilim var mı yok mu?
Bu çocuk başrolde güya:icon_whis
Yasemin afedersiniz ama yuh dedim izlerken.
Necdet kendini çekmese kızın umurunda olmayacak.
Yok Yasemin'e bir haller oldu Necdet onu öptükten sonra daldı gitti.:)
Vuslat'cım iddianın boyutu değişti bacım.
25. bölümün sonuna kadar bu öpücüğün devamı gelecek mi,gelmeyecek mi diye değişti.
Ama bu akşam gördüklerimden sonra kesin devamı gelecek diyorum.
Yaşlı teyzenin gafı süperdi.:)
Ahmet'e Ayla için hanımın mı demesi şahaneydi.:)
Teyze geleceği gördü anlaşılan yakında hanımı olacak teyzecim.:)
Mehmet'i Yaşar'ın takımı kevgire çevirecek yazık oldu adama.:)
25. bölümün sonuna kadar bu öpücüğün devamı gelecek mi,gelmeyecek mi diye değişti.
ablacim yasemin birde oturunca dudagini yaladi gordum gordum
banane gordum
uhuk uhuk uhuk :sad53: :sad53: :sad53:
zaten iddiayi digerleri kazanamazdi cunki yasemin diil necdet cekti kendini :icon_whis
Miting sahnesi gerçekten iyi yapılmıştı.
Baya emek harcanmış herkesin emeğine sağlık.
İşte miting böyle olur diğerleri mitingcikti.:):)
Evet Melal...
Devamı gelse karşı çıkmazdı o kız...Aslolan niyettir değil mi bacım?:img-hyste
Bence de gelir...Rüyaya bayıldım ya, denizle konuşurken...
Teyzenin de gafı iyiydi evet...
Ayla ile Ahmet evlenince nasıl olacak acaba?
Kıbrısçıktamı kalacaklar?
Ayla Ahmetin İstanbula gelmesi için bir sebeptir belki:icon_whis
Allah seni neyapmasin
manyak
ay necom benim aynaya bakim ne diyor birde :img-hyste :img-hyste :img-hyste
sensin oooo:img-hyste
ikimizde daha doğrusu:img-hyste
ya sevimde bi alem senmi kurtaracan mehmeti adamların elinden?
koşup gitse bi yere yardım için...
geç kaldı...
ama dizi gereği böle olması gerekiyydi zaten:))
Son sahne beni bitirdi ya...
Çok üzüldüm Sevim ve Mehmetin haline...
Sevim bağırdı ya, koş baban, diye.:icon_sorr
Reklamı hiç vermeyecekler sandım, çok uzun tuttular sanki...
Miting için baya emek harcanmıştı...
Ahmeti yardımcı oyuncu gibi görmeye başladım artık, hiç farkında bile değilim var mı yok mu?
Bu çocuk başrolde güya:icon_whis
mukocugum aynen tatlim
sevim ve mehmetin hali berbatti(sinem simdi kesin sinirden bir seyleri firlatiyordur)oyy kiyamam ben ona:img-in_lo
evet ya miting icin onca emek verildi
amed valla acilarin cocugu kucuk husameddin oldu cikti zaten dizide,bende sasiyorum obur karakterler bile daha onde:icon_sorr :icon_sorr
saygilarimla
iReMJeLiBoN 20-04-07, 21:03 ayy koptum yeminle yaa.. Sevim nasıda vuruyor kafasına kafasınaa.. :D:D Mehmette cıkardılar ceketi hıyaaa cüneyt arkın gibi daldı hepsine her ne kadar üzülsemde gülmekten alamadım kendimi..
Bide mort olduk.. :D Öpücüğün devamı gelmedi.. :D Bide dudaklarını silmiyorlar mı..
Deniz falanda cok tatlıydı.. Rüya ya da öldümm..
- baba ben ne zaman tras olcaamm_?
necdette cok sekerdii..
*- kızların sakalları cıkmaz kızım..
ayh yarıldm.. :D
Offfff olamaz ya burda sinir krizleri geçiriyorum nasıl yaparlar bunu Mehmet'e .....zavallı Sevim nasıl bağırdı ayyyyyyyy:sad53: :img-help: Deniz Gezmiş offff nasıl ama hemen kendini belli ediyo uzun boyuyla o kadar insanın içinde.....Necdet'in yaptığı da iş mi şimdi Yaso'yla olanlardan dolayı hırsını Güzide'den çıkarıo ama o kız onu yola getirir dişli bu kız dişli:img-hyste
Teyzenin "hanımın mı?" demesine koptum:img-hyste evet hanımı teyze pabucumun hanımı:img-cool2 hıh
Yasemin'de kendini içkiye verdi alkolik olcak ...sürekli dudağını silip durması çok hoştu Ahmet öpseydi bir hafta yıkamazdı yüzünü valla:img-hyste
Ya ağlıycam şimdi Mehmet aslanım benim naslı da karşı koymaya çalıştı ama.....Yaşar Işık'ın çektiği fotolardan ele vercek kendini ah be Yaşar sen de var mısın aralarında????:icon_sorr
necdet çekmese kendini yasmin memnundu sanki halinden ya
yok yok bu yaseminden adam olmazzzzz
allaım çok mes udummm deniz i gördükk sonunda gezmiş olanı
tabi bizim denizde çok şirin
arabanın peşinden koşarken ya:sad53: çok üzüldüm vala ama fotolardan çıkacak yaşar ın kaçırma olayının içinde olduğu
yasemin dudagini yaladi gordum hih
hemso sevim o sahnede superdi sevdigini gosterdi..
Yakindir sevoi memo askini gorecegiz:)
Ayrica hemso anladim ben oni ( ilk dedigini)
Muko'cum bencede önemli olan niyet.
Asıl iddiayı kazanacağız gibi gözüküyor bacım.
25. bölüm sonuna kadar Rüya'ya kardeş gelme durumu olabilir kanımca.:)
Ahmert ve Ayla evlenince Yasemin kendini Neijdett'in kollarına bırakacak gibime geliyor.:):)
Memed iyi dövdü ama adamları...
Anacım 1e 3 gelmişlerdi...1e 1 gelselerdi Mehmet yerlere seredi o adamı:img-wink:
Sinem şimdi ağlamıştır valla, hiç ağlamıyo ya, bu sahnede ağlamıştır o:icon_sorr
ayy koptum yeminle yaa.. Sevim nasıda vuruyor kafasına kafasınaa.. :D:D Mehmette cıkardılar ceketi hıyaaa cüneyt arkın gibi daldı hepsine her ne kadar üzülsemde gülmekten alamadım kendimi..
Bide mort olduk.. :D Öpücüğün devamı gelmedi.. :D Bide dudaklarını silmiyorlar mı..
Deniz falanda cok tatlıydı.. Rüya ya da öldümm..
- baba ben ne zaman tras olcaamm_?
necdette cok sekerdii..
*- kızların sakalları cıkmaz kızım..
ayh yarıldm.. :D
canım bende denizli sahneye bittim ama hemşom bana manyak dedi:icon_sorr :img-hyste
zeynepcim orda yaşarda vardı yani yaşarda işin içinde,
ışıkın fotolarında kesin arkada yaşarda çıktı..
ve bunu gören deniz yaşarın ağzını burnunu dağıtacak tabiiiiiii...
iReMJeLiBoN 20-04-07, 21:07 Tabii, bıyıklar falan var erkek gibi erkek Meemed. =)
Güzideyede aşırı kıl kaptım :D Necdet onu secerse cok üzülürüm yani..
[QUOTE=Melal;3038020]Yasemin afedersiniz ama yuh dedim izlerken.
Mehmet'i Yaşar'ın takımı kevgire çevirecek yazık oldu adama.:)[/QUOTE
melalim yuhh ki ne yuhh hemde
aynen allahtan semizotu kendini geri cekti,bosuna ben bu kiza domates demiyorum demi,saskoloz yaso
demek iddaanin boyutu degisti 25.bolumun sonuna kadar ooo super:good:
bacim bu saf yaso olduktan sonra devami elbette gelecektir:img-wink:
ya yasli teyzem nasilda konusuverdi oyle:img-wink:
bu teyze gelecekte olanlari gordu,sinyal verildi kizlar,dugun hazirliklarimiz bosa gitmeyecek allahtan:good: :good:
ekşiden yeni yorumlar...
çemberimde gül oya ile başlayan yakın tarihini tv dizilerinden öğrenme modasındandır. dönemin havasını ne derece doğru yansıtabiliyorlar bilemiyorum. çünkü maalesef amerikan altmışlarını bizimkinden çok daha iyi biliyorum. ama mesela karakterler arasında,
''geçen yaz bodrum'da ne de güzel kamp yapmıştık''
''evet, her sabah horoz sesleriyle uyanmak zorunda kalıyorduk...''
gibi bir konuşma geçtiğinde son derece gerzek bir izleyici olsam bile hmm o zamanlar bodrum'da şimdiki insan seli yokmuş sonucunu çıkarabiliyorum. ya da kaplumbağa arabalardan bahsederken,
''bayılıyorum şu vosvoslara, geçen sultanahmette hippiler'de de vardı, üstüne kocaman çiçek çizmişlerdi''
diye not düştüklerinde, vay be bizde kardeşin kardeşi biçtiği zamanlarda hippiler make love, not war sloganlarını sultanahmet'te de atıyorlarmış yani, diye düşünüyorum.
yine de star yarışmasıdan çıkma beren'in berbat oyunculuğu dışında pekala gayet duygulanıyorum. yemekte şarap içip, ardından necip fazıl-nazım hikmet tartışıp, fransızca şarkılarla ne güzel dansediyormuş; yazları ada'da faytona binip, bi başlarına balta girmemiş ormanlarda kamplar yapıyorlarmış high-brow istanbullular, ne hoş diyorum.
biraz menderes, biraz ogrenci olaylari, biraz fransiz egitimi alip koyde tecrit hayati suren istanbullu calikusu kaymakam, biraz aktivist deniz gezmis, biraz kavusamayan asiklar, biraz eeeh eytere bea ihtiva eden sinematografik acidan luc besson filmlerinin tandansini yakalamis turk dizisi. ben de bir turk kizi olarak briyantinle saclarini yana yapistiran jonu hatrina itinayla izlemekteyim.
Mehmet Kemal 20-04-07, 21:13 Artik Necdete karsi Yaseminin bos oldugunu dusunebilir misiniz?
Necdet yine fazla iyi adamlik yapip kendini cekti. Devami gelir kesin.
Yasemin de pas veriyo, zaten gecen bolum cocugu kesip durduydu.
ay yazık ya denize çok acıdım ya o ağlıcaktı nerdeyse bende burda ağlıycam ya:icon_sorr r
ışık fotoları tab ettirdi hehe fotolara bakacaklar şimdi...
ahhahahahha şu ahmetin arkadaşıda az değil ha ahmetle aylayı yalnız bırakmak için bahane uydurdu ne güzel:))
ya canım piknik yapmak istedi öle güzel yermiş ki kıbrıscık:icon_sorr
ahhahahahha şu ahmetin arkadaşıda az değil ha ahmetle aylayı yalnız bırakmak için bahane uydurdu ne güzel:))
nilim kusum evet amedin arkasi resmen aylayla yalniz kalsin diye ozellikle yapti bunu
ayla kizimiz ne guzel sorular soruyor amede oyle,onu hala dusunuyormusun?
amedde artik yeni kararlar aldim dedi,ve ayla basliyacak simdi vitesi 1 den 2 ye gecirmek icin ise:img-wink:
yaa kibriscik ne guzelmis,bizde forumcak toplanip dugunu orda yapalim tatlim,piknigide dugunden sonra yapariz nasilsa(yeterki bas goz edelim demi aylayla amedi)
saygilarimla
ay yazık ya denizin babama naptınız diye bağırışı içimi tuhaf etti:icon_sorr
offf neyse kurtuldu mehmet....
şimdi denizle babasının kavuşma sahnelerine ağlamayımda tutayım kendimi:img-cool2
bu aksam necoyu takdir ettim dogrusu:img-pilot :img-pilot :img-pilot
1.yaso saskolozundan daha akilli ciktigi icin
2.masallah 007 james bond gibi calisti semizotumuz(onun sayesinde kimlerin oldugu ortaya cikti)
saygilarimla
Memedi kaçıranların altındaki araba Necdetin 5sene önceki arabasıydı.:img-wink:
Valla Şevket ve Rıza bunca olaydan sonra yine tartıştılar ya...
Amaaan, bitmez bunların kavgası...
Denize çok üzüldüm yazık...
ışık o fotoları çekerken, işe yarayacak, dedim içimden...
Belliydi çünkü.
Rüya'nın "baba ben ne zaman traş olacağım" sözü çok komikti garibim :D:D
Necdet,Güzide'ye çok güzel tepki verdi ukala şey bik bik konuşuyor suratsız 2
ama dizi nedense sağcıları şiddet yanlısı cahil cühella insanlar olarak göstermeye başladı böyle giderse tarafsızlığını kaybeder ve bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünürüm.Kimse kusura bakmasın ama o zaman ne sağcılar ne de solcular sütten çıkmış ak kaşık değildi inşallah ilerleyen bölümde bunları dengelerler
Denizin o halinden mehmete gecmelerinde gozlerim doldu
Aman ne sulu gozum ben ya :(
brava necidett bravaaa cozdun olayii canim benim
bende aametle piknige gitmek isterdim ne guzel salincaga binerdim oda beni slalardi ahahaha :)
nilim kusum evet amedin arkasi resmen aylayla yalniz kalsin diye ozellikle yapti bunu
ayla kizimiz ne guzel sorular soruyor amede oyle,onu hala dusunuyormusun?
amedde artik yeni kararlar aldim dedi,ve ayla basliyacak simdi vitesi 1 den 2 ye gecirmek icin ise:img-wink:
yaa kibriscik ne guzelmis,bizde forumcak toplanip dugunu orda yapalim tatlim,piknigide dugunden sonra yapariz nasilsa(yeterki bas goz edelim demi aylayla amedi)
saygilarimla
ehuehuehu evt bencede öle yapalım....
hem pikniğe kız kıza gidelim (ahmet gelmesin:D)
istanbuldan misafirde çağıralım mesela yasmein:D:D
hemso hadi kibrisciga gidelim aameti koluna tak bende neciideti
pinknik yapalim hep beraber :img-hyste :img-hyste
onlar manga ryakar biz salata :icon_whis
fundapehlivan 20-04-07, 21:31 Necdeti gerçekten takdir ettim bu bölüm!
Yaseminden uzaklaşan Necdet oldu!
Orada yaseminin zayıf anından yararlanabilirdi ama istemedi...
Çünkü adam aşk istiyor, öylesine onunla beraber olmak istemiyor!
Üstelik sonra bir türlü içeri gidememesi filan... O utanması...
Gerçekten karakterli biri!
Şu Yasemin de bu kadar karakterli olsa Ahmetten ayrılmazdı...
Ayla da soruyor, onu unuttun mu diye...
ya Ayla o konuda haklısın da, çocuğu biliyorsun be anacım...
Ahmetin bi çocuğu varmış, nasıl bu kadar rahat bakabiliyorsun yaaa...
Çocuğu bilmesen neyse, derim...Ama biliyorsun, birazcık gurur yaaa..Yasemin gibisin aynı, onun farklı bir hali olsan da sen de ondan aşşa değilsin...
unutmaya çalışmadım, diyor ya bi de sessiz sessiz...
yalcinersonmez 20-04-07, 21:32 aha aylayla ahmet baş başa kalıo beklediğim an gelio şimdi noluodu haa ayla ahmede evlilik teklif ediodu(gerçi burda bi terslik var ama...)
Ahmet ve Ayla çok şirinler ya canlarım benim.:)
Necdet kedi olalı fare tuttu efferin ona.:)
fundapehlivan 20-04-07, 21:32 Ayla da herhalde bu orman gezisinde açılacak...
Zaten duydu da Ahmetin Yasemini unutmaya karar vermesini...
Ama o kız durup dururken açılmaz ya... bir şeyler olacak diye düşünüyorum ama ne olabilir ki?
ehuehuehu evt bencede öle yapalım....
hem pikniğe kız kıza gidelim (ahmet gelmesin:D)
istanbuldan misafirde çağıralım mesela yasmein:D:D
nilim kusum yapalim tatlim
tabiki kiz kiza gidecegiz piknige(amedin ne isi varmis bizim yanimizda malum daha yeni damat olacak cocukcagiz):img-wink: :img-wink:
istanbuldan domatesi falan istemem ,aman onu hele hic gormim yolacam zaten onu artik,valla yuregim kaldirmiii anlayin yaa domatesten nefret ediyrum iste:img-pilot :img-pilot
saygilarimla
hemso hadi kibrisciga gidelim aameti koluna tak bende neciideti
pinknik yapalim hep beraber :img-hyste :img-hyste
onlar manga ryakar biz salata :icon_whis
hı??:D:D:D
mangal demeee bana:))
bak koktu sanki şimdi ay bende amma oburum:))
yalnız şu salıncak fikri güzel;)
forumdan sallanan çok olur şimdi 30-40 tane salıncak kurarız ahmetle necidetin işi ne onlarda bizi sıraylşa sallar:img-hyste
ay sapıttım gene saçma hayyaller kuruyom:))
aha aylayla ahmet baş başa kalıo beklediğim an gelio şimdi noluodu haa ayla ahmede evlilik teklif ediodu(gerçi burda bi terslik var ama...)
Ayla Ahmet'e evlenme teklif ederken hava kararmıştı.
Ya kızlarrr benim canım pikniğe gitmek istedi bu görüntüleri görünce.
Nilll bu yaz pikniğe gidelimmi kızlarla.:):)
Piknik sahnesini görünce aklıma Polis filmindeki piknik sahnesi geldi nedense.:img-hyste
Hamakta kuralım ama ipitop,frizby ne varsa alalım.:img-hyste
fundapehlivan 20-04-07, 21:33 Yalnız ben geçen hafta ki bölüme baktım geçen gün!!
Yasemin Ahmete anlatırken "BU formalite evliliği"
Ayla da bunu duyuyor ve sonra necdete sorumlulukların yok mu diyor??
Yok ya ayla fazla bencil ve duyarsız...
Doğru ya Ahmet'le ruhsuz soğuk nevale Ayla başbaşa pek bir menun oldu yokuştan inerken elini tutunca Ayla,birde köylü teyze dedi ya hanımın mı diye ne sevindi
Ayla'nın yerinde olsam ve çocuğu olduğunu bilmesem; ben de yakın davranır ve açılmaya bile giderdim belki...Karşı taraftan aldığım elektriğe bağlı...Ama çocuğu bilmiyorsam...
Çocuğu olduğunu bile bile ona yaklaşamazdım ya...Of Ayla, keşke öğrenmeseydin, belki favori çiftim olurdunuz:icon_sorr
Şu Ziya'ya çok pis dalacam ha sanane milletin aşkından meşkinden:img-gun: Ayla'da hemen mayışıo görmüon mu Ahmet nasıl utanıyor sıkılıyo kendini çekio.....kızım bu Ahmet seni şu an kardeşi gibi görüo çekil git yaaa.....adam hala unutamamış anladın işte zorlamanın manası ne:fighting2 bataklığa filan düşte boğul sen:img-pilot : Mehmet'i de çok fena yaptılar zaten......Nicdet'in de bi dedektifliği eksikti adam adam değil süperman maşallah:img-hyste
Deniz'de iyi kıstırdı adamları :good: yalnız bu Yaso hala nie bu kadar sakin anlamadım sinirleri alınmış gibi mübarek:img-hyste
Ahmet'in de hayatı çok garip herkes mutluyken o mutsuz herkes mutsuz o mutlu laylaylom piknik yapıo ne olaylar oluyo haberi yok:img-pilot
Bence dizinin ismi değişsin "En Son Ahmet Duyar" olsun:img-hyste
ya ne güzel arabanın arkasında pikniğe gittiler.ahmet'i takım elbisesiz gördük nihayet uzun süre sonra.ama rolü çok azaldı ya.:img-blush ziya da bizden yana.:img-hyste
fundapehlivan 20-04-07, 21:35 Düşünüyorum da keşke yasemin Necdete, Ahmette Aylaya aşık olsa...
Böylece tüm sorunlar çözülürdü...
Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine:img-hyste
ya ne güzel arabanın arkasında pikniğe gittiler.ahmet'i takım elbisesiz gördük nihayet uzun süre sonra.ama rolü çok azaldı ya.:img-blush ziya da bizden yana.:img-hyste
Gözüme girdi Ziya zaten.
Evet ya bu bölüm Ahmet'i az gördük yani şu ana kadar çok az gördük.
Acaba onuda birileri hırpalasa mı ne belki daha fazla görürüz.:):)
Aman yazık onun tırnağına bile zarar gelmesin.:)
Ahmet ve Ayla çok şirinler ya canlarım benim.:)
Necdet kedi olalı fare tuttu efferin ona.:)
melalim evet amet ve ayla cok sekerler,sekerparelerim onlar benim:img-in_lo
aman necoo iste kirk yilda bir ise yaradi,efferim 007 ye bu aksam(ee onun sayesinde sevim resimlerden cikartti )
fundapehlivan 20-04-07, 21:36 Ayla'nın yerinde olsam ve çocuğu olduğunu bilmesem; ben de yakın davranır ve açılmaya bile giderdim belki...Karşı taraftan aldığım elektriğe bağlı...Ama çocuğu bilmiyorsam...
Çocuğu olduğunu bile bile ona yaklaşamazdım ya...Of Ayla, keşke öğrenmeseydin, belki favori çiftim olurdunuz:icon_sorr
Ya ayla çok bencil, düşüncesiz ve duyarsız...
Maalesef...
Ben ondan bu kadarını beklemiyordum...
Beni şaşırttı... Kötü yönden yani!
yaw acaba boş yer varsa bende gelebilirmiyim canim çekti şimdi etleri mangala atcaz filan:)
Biz kız kıza gideceğiz forumda erkekde yokki onlar git diyeyim.:img-hyste
Kızlara sor herkes evet derse gelebilirsin.
Arabayı pardon kamyonu kullanırsın.:img-hyste :img-hyste
Bu kadar kişi arabaya sığmayızda:)
Piknik sahnesini görünce aklıma Polis filmindeki piknik sahnesi geldi nedense.:img-hyste
hahaha melal piknike gidelim diye buraya yazar yazmaz bana böle bi cevap vereceğin hemen aklıma geldi:D:D
tanii canım gideriz yalnız vuslat abla erkeksiz diyo;)
hemşoo biz ayrı bi gün gideriz artıkın:img-hyste
zeynepcim güzel isim buldun canım;)
hahaha melal piknike gidelim diye buraya yazar yazmaz bana böle bi cevap vereceğin hemen aklıma geldi:D:D
tanii canım gideriz yalnız vuslat abla erkeksiz diyo;)
hemşoo biz ayrı bi gün gideriz artıkın:img-hyste
zeynepcim güzel isim buldun canım;)
Bencede erkeksiz olsun canım.
Kız kıza eğlenelim kekler,börekler,kısırlar yaparız.
Hatta çiğ köfte bilen yaparız.:img-hyste
Ahmet çok ısrar ederse gelebilir ama.:):)
melalim sen bursanin neresinde kaliyorsun canim
yazin ben bursaya gemlige gelecegimde bakarsin geldimmi bulusuruz,piknige gideriz
amedin arkadasi amede ogut veriyor,evlensene diye,amed gazi aliyor simdi:img-in_lo :img-in_lo
necdet,deniz,harunda gelsin ozaman:D:D:D
ya tutamadım kendimi ağladım ya
baba oğulun buluşmalarına:icon_sorr
denizinde bakışları değişti, herkese çok pis dalacakmış gibi bakmaya başladı:img-hyste
yalnız ben bu denizin yeşil gömleğindende bıktım :img-hyste
melalim sen bursanin neresinde kaliyorsun canim
yazin ben bursaya gemlige gelecegimde bakarsin geldimmi bulusuruz,piknige gideriz
amedin arkadasi amede ogut veriyor,evlensene diye,amed gazi aliyor simdi:img-in_lo :img-in_lo
canım ya ne güzel olur....
biz Melalle gemlikten uzağız biz merkezde kalıyoruz...
o ahmetin arkadaşı öle deyince ahmetle aylanın birbirlerine bakışları çok şekerdi... (yani ahmet şekerdi ayla değil:))
Oleeeeyyyyyyyyyyy Yaşar'ın bişeyden haberi yokmuş....canım benim ya.....affet beni Yaşar bi an senden şüphe ettiğim için :sad53: biliyodum biliyodum oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 vattiri vattiri vattiri vattiri:happy0064 :good: :img-pilot
yasemin: kız mı aldınızz?? ayy noldu kıskandınmı şekerim?:img-hyste
ben gene tutamadım kendimi:icon_sorr :sad53:
offff baba oğul ağlayıp durmasınlar yaf:icon_sorr
nezahatta geldi,
denize kot almış:img-hyste
rızanın ceketi harika:))
fundapehlivan 20-04-07, 21:58 Mehmetin o konuşması neydi öyle ya??
O genç yaşında ne ölümü??
Yalnız annemde o sözler üzerinde aynen şöyle dedi...
"Zaten aranızda ancak 10 yaş var":img-hyste
fundapehlivan 20-04-07, 21:59 Bu Ziya da Ahmetin aklına soktu Ayla ile evlenme fikrini!
Bilemiyorum yani!!
Ayla gel gel, şu teklifi yap...
Ahmetin alt yapısı hazırlandı:img-hyste
Hele bir de onun kendine aşık olduğunu öğrenince bence kabul eder.
Mehmet'i kaybetmeyi göze alın anacım...
Valla ileri de gidebilirler, bilemiyorum...
Yaşar'ın da günahını aldık.
Nezoş da dönmez sanıyordum ama sonunda döndü.
Mehmet'in yaraları da iyileşmiş:)
Deniz'e çok üzüldüm.
Yasemin'i anlamaya çalışıyorum ama yok, düştü gözümden bir kere...
Ayla da beni sinir etmeseydi ne güzel destek olacaktım Ahmetle evlenmesine...
Demek piknikte açılmıyormuş Ayla...Aradan aylar geçti çünkü.
Ama Ayla hala orada kalıyor galiba.
Bu kız tayinini mi aldırdı acaba gizlice:img-hyste
Oleeeeyyyyyyyyyyy Yaşar'ın bişeyden haberi yokmuş....canım benim ya.....affet beni Yaşar bi an senden şüphe ettiğim için :sad53: biliyodum biliyodum oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 vattiri vattiri vattiri vattiri:happy0064 :good: :img-pilot
ya bende çok sevindim...
buarada yaşarda çok doğru düşünüyo...
hani böle yapmayalım diye öğüt verdiya arkadaşlarına...
ama onu dinleyeceklermi bakalım?
Mehmetin o konuşması neydi öyle ya??
O genç yaşında ne ölümü??
Yalnız annemde o sözler üzerinde aynen şöyle dedi...
"Zaten aranızda ancak 10 yaş var":img-hyste
fundacım ya ben o sahnede tutamadım kendimi ağladım ama aslında çok tuhaf bi sahneydi yani sanki abi kardeş gibi duruyolar ama neyse çaktırmayalım:img-hyste
Of deniz ve mehmet beni aglatti
o nasil konusmaydi memocum nasil agladi
derginin boyle dagitilmasi ve bizim dortlunun de dagitmasini cok begendim
bu yaseminde neciiidet ne guzel odasinda oturiyy ne diye gidiyorsun oraya uf
yalcinersonmez 20-04-07, 22:00 waay şevkatli kısdan necoya nasihatlar 1 ; olabilir necdet seninde dediğin gibi dün çok içmiştik arada sırada olabilir böle olaylar(her genç kısın başına gelir:))
Şu Güzide mi kaside mi ne karın ağrısıysa bir haltlar karıştıracak ne o öyle Necdet'e bakmalar etmeler.Rıza'da az kaldı gidiyordu Keriman'a son anda vazgeçti
Vuslat'cım ben merkezdeyim Nilüfer ilçesindeyim.:)
Gelirsen Bursa'ya beklerim canım.:)
Şu Ziya daha önce neredeymiş canımm.
Ahmet'e dedikleri süperdi seyrederken yürü be Ziya kim tutar seni dedim.:img-hyste
Ahmet'te Ziya'nın söylediklerini duyunca Ayla'ya alıcı gözle bakmaya başladı.:img-hyste
Yaşar'ın söyledikleri ve tepkiside iyiydi.
Bakın çocukcağızın Mehmet'e yapılanlardan haberi bile yokmuş.
Şimdi Allah bilir Deniz falan Yaşar'a dalar.:)
Yaşar'ın dediği sözler ne güzeldi fikir mücadelesi adam kaçırmakla olmaz.
Olmaz tabii herkes fikrini yumruğuyla,darbeyle göstermeseydi bunlar yaşanmazdı.
Mehmet'i kaybetmeyi göze alın anacım...
Valla ileri de gidebilirler, bilemiyorum...
Yaşar'ın da günahını aldık.
Nezoş da dönmez sanıyordum ama sonunda döndü.
Mehmet'in yaraları da iyileşmiş:)
Deniz'e çok üzüldüm.
Yasemin'i anlamaya çalışıyorum ama yok, düştü gözümden bir kere...
Ayla da beni sinir etmeseydi ne güzel destek olacaktım Ahmetle evlenmesine...
Demek piknikte açılmıyormuş Ayla...Aradan aylar geçti çünkü.
Ama Ayla hala orada kalıyor galiba.
Bu kız tayinini mi aldırdı acaba gizlice:img-hyste
ayla evlenme teklifi eder
dizi orada biter :img-hyste :img-hyste
melal ablaya yeni bir iddia konusu gelir
ahmet evetmi hayirmi diyecek diye :img-hyste :img-hyste
Necdet'in Güzide'ye bakışı nasıldı öyle hafif göz ucuyla bakı çapkınlık bakışıydı bu:img-yes: :img-wink: Seni hınzır Nicdet saman altından su yürütüyosun bebişim:icon_whis
Ya Mehmet'in konuşması gelecek bölümlere dair bi sinyaldi galiba"sana bişey olursa....herşeye hazırlıklı olalım..." ya offfffff Deniz'e bişey olursa Mehmet ölür ya:sad53: ben de ölürüm :sad53: :sad53: Nolur Deniz'e bişey olmasın
Ya offfff bu nur yüzlü Ahmet'in yanına o gaşşıh suratlı,yılan gözlü sinsi bakışlı Ayla hiç yakışmıyo:img-help:
Ahmet'e dedikleri süperdi seyrederken yürü be Ziya kim tutar seni dedim.:img-hyste
Ahmet'te Ziya'nın söylediklerini duyunca Ayla'ya alıcı gözle bakmaya başladı.:img-hyste
Anaam Nilüferdemisin?Ben biliyom orayı az buçuk, akrabam orada oturuyor...
Ziya Ahmete iyi gaz verdi valla, haklıydı da...
Ömrünü öyle mi geçirecek.
Aklı yattı bence Ahmetin.
Kızlar tuvaletlerinizi hazırlayın, düğün yaklaşiiiyyy:img-pilot
melalim,nilim
valla bencede biz bayan bayan gidelim
daha iyi dagitiriz valla,ama siz benim gelecegim yerden baya bir uzaktaymisiniz:icon_sorr
kekler,borekler,kisirlr,patates kofteleri
isterseniz size cig koftede yaparim:img-hyste :img-hyste
yok amed falanda gelmesin biz bayan bayana kafalari cekeriz,rezil olmayalim demi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sonra bizim karizmalar yerlerde surunup mazallah biz bayan bayana takilalim
fundapehlivan 20-04-07, 22:03 Evet ben de derginin kapağı olarak Mehmetin halini koymaları süperdi!!
Ama bu iki tarafı da daha kışkırtacak!!
Ama Yaşar baya akıllı çocuk!
Fikir çatışması böyle olmaz, onları haklı çıkaracaksınız filan...
Aferin:img-yes:
Valla ben yaseminin necdetle yakınlaşmasından sonra aylayı destekliyorum. Bence evlensinler. Yeter ya ahmet ne zamana kadar böyle gidicek.
yalcinersonmez 20-04-07, 22:04 öfff hade bee ayla biraz önce evlenme teklifi yapsın (bu laf canımı sıkmaya başladı) hatta bu bölüm evlensinler köy meydanında desem çokmu şey istemiş olurum??!
forumdayken ziya'nın ne dediğini kaçırdım yaw.:img-grin2 biri anlatsın.konuya nasıl girdi.:img-blush
Artık aile kurmanın vakti gelmedi mi diye konuya girdi.
Ahmet aşk dedi Ziya aşk sonradan gelir dedi.
Etrafında gelin namzedleri var gibisinden birşeyler dedi.:)
Ayşe abartma ben herşeye iddiaya girecek kişi değilem.:)
fundapehlivan 20-04-07, 22:05 Necdet'in Güzide'ye bakışı nasıldı öyle hafif göz ucuyla bakı çapkınlık bakışıydı bu:img-yes: :img-wink: Seni hınzır Nicdet saman altından su yürütüyosun bebişim:icon_whis
Ya Mehmet'in konuşması gelecek bölümlere dair bi sinyaldi galiba"sana bişey olursa....herşeye hazırlıklı olalım..." ya offfffff Deniz'e bişey olursa Mehmet ölür ya:sad53: ben de ölürüm :sad53: :sad53: Nolur Deniz'e bişey olmasın
Ya offfff bu nur yüzlü Ahmet'in yanına o gaşşıh suratlı,yılan gözlü sinsi bakışlı Ayla hiç yakışmıyo:img-help:
Yok ya bence Necdet çapkınca bakmıyordu orada...
Kız hala affetmedi, biraz çekingendi sanki... Kız da öldürecek gibi bakıyordu, korktum...
Yok ya Mehmete de denize de bir şey olmaz! Sanmıyorum...
Baba oğul ne de düşkünler birbirlerine canlarım:sad53:
Yahu bu Mehmet ve sevim hiç birlikte olmayacaklar mı??:img-help:
Bakın evlenme teklif edince bitirmesinler, çok sinir olurum...
Haftaya düğünü izleriz artık, ondan sonraki bölümde de Ahmet evli bir erkek olarak Yaseminlerin evinin önünden, Necdetin pastanesinin önünden Aylayı koluna takıp geçer...Hıııhh, yaparak:hıh
Hatta yıldız tilbeden yürü anca gidersini de söylesin:img-hyste
ayla evlenme teklifi eder
dizi orada biter :img-hyste :img-hyste
melal ablaya yeni bir iddia konusu gelir
ahmet evetmi hayirmi diyecek diye :img-hyste :img-hyste
aaaa o iddianın sonucu belli evt diyecek tabiiki...
sonuçta genel özette yazıyo evlenecekleri...
yani herkes iddiaya girse herkes evt dicek:D:D
neyse dizi başliyyyyy ben ağlamıcam artık bundan sonra acıklı sahne olmaz herhalde herşey yolunda...
nezahat rüyaya bebekte getirdi çocuğun 100lerce oyuncağı oldu yaf:D:D
denizede kot pantolon hahaha bence gömlek alsaydı hiç fena olmazdı artık bıktım aynı yeşil gömlekle görmekten:img-hyste
melalim temmuzun sonuna dogru turkiyeye geliyorum,bir kac gun istanulda kaldiktan sonra bursaya gececegiz,ben gelmeden evvel sana haber ucururum tatlim,bulusuruz bir yerlerde:img-wink:
valla bu aksam ziya ne guzel laflar etti oyle
aynen ziyaa susma devam et,kim tutar seni:happy0064 amedin ziyanin sozlerinden sonra gozu acilmaya basladi::img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Ayyy bence bu bölüm evlenme teklifinde bitcek.....yıldız tilbe ha...:img-hyste
Yasemin'de "ama evlisini " söylesin
fundapehlivan 20-04-07, 22:08 Ya kesin evlenme teklifi dizinin sonunda olacak...
Biz cevabı duyamadan da bitecek...
Aman cevabı biliyoruz...
Ama bir centilmen olarak ona bir şey demeden ya da bilmiyorum filan deyip düşündükten sonra kendisinin ona evlenme teklifini yapması gerek!!
Yalnız Ahmetim de evlenme teklifinde usta oldu!!
Bu 3. teklif edişi olacak ederse yani!
hehehe aylayada bak alışmışmış:))
buarada arkiler maalesef aylanın evlenme teklifinde bitecek bu bölüm:icon_sorr
ya yasemin güzeideyi kıskanıyo ya valla dahada gıcık kaptım şimdi yasemine şimdi :img-pilot
arkadaşını elinden alırmışmış hadi ordan necideti kıskanıyp aslında...
annem öbür odadan -yaşara gülmek yakışıyor- dedi:img-hyste
annemin gözüne tuttuysa tamamdır:D:D
valla buarada bu bölümde harunla yaşarı bende beğenmeye başladım noluyosa banada:img-pilot :))
buarada emineyede birini bulduk -salim:happy0064 :))
bi Lale kaldı yaf:img-pilot
Eveet sonunda Şevket tüyoyu verdi.Ayla bir şeytan olacak.Ne dedi sanki bize gösterdiği gerçek yüzü değil dedi.Gıcık kız her şeyi bile bile sulanıp duruyo nasıl melekse artık
Evlenme teklifini bölümün sonuna getirdiler.
Ayla hakkında Defne ve Şevket Amcam ile hemfikiriz:)
Kapalı kutu, kısaca karakutu(saçlardan dolayı):img-hyste
fundapehlivan 20-04-07, 22:28 Evlenme teklifini bölümün sonuna getirdiler.
Ayla hakkında Defne ve Şevket Amcam ile hemfikiriz:)
Kapalı kutu, kısaca karakutu(saçlardan dolayı):img-hyste
Aynen canım!
Ben de aynen onlarla hemfikirim!
Yaseminin kıskanması Necdeti nasıl mutlu etti ama!
Nezahat Alamanyalarda münasebetsiz olmuş:hıh
Kıza sofrada yaptığına bakın ya...Ayıp denen bişey var, o kızın gururu yok mu?
Aaa şimdi Necdet ve Yaseminin yakınlaşmasını da izleyeceğiz...
Yasemin necdeti de kıskanıyor laleyi de:img-hyste
Güzide ne kadar nezaketsiz görgüsüz bir kız öyle insan biriyle tanışırken tebessüm eder asmış suratını bir karış birde Necdet diyor sanki arkadaşı Necdet Bey insan çok sinir oldum bu kıza.
Arkadaşlar bu arada Ahmet ve Ayla saplık ocağının önünde konuşurken sinema anonsu yapılıyordu Türkan Şoray dedi :D:D hangi film olduğunu duyamadım duyan varsa yazar mı hangi filmiydi anons edilen
Yasemin'in Necdet'i kıskandığına inanamıyorum.
O kara kızın nesini kıskandı ya gerçi kızda Necdet'e sanki nikahlı kocasıymış gibi bakıyor.:):)
fundapehlivan 20-04-07, 22:31 Güzide basbaya kıskanıyor Necdeti...
Yasemin gelince nasıl surat astı...
Bir de resmen Necdeti çekip aldı yani yaseminin yanında...
Cadı yahu:img-hyste
Bu arada Güzide de Yasemini kıskanıyor...
Uyuz bir kızmış meğer...
Yasemine bakışları neydi öyle?
Yasemini savunduğumdan değil de patronunun eşi, ilk kez tanışıyorsun o nasıl bir saygısızlık...Yüksek sesle ters bakarak: Necdeett şunlara bakalım mı:icon_whis gıcık kadın
Ay Yaso kıskandı Güzide'den Necdet'i değil Lale'yi:img-hyste :img-hyste
Ay Işık canım benim Yaşar'a abayı yakmış haberi yok:img-in_lo :img-hyste bu arada ben de Ahmet'ten sonra en beğendiğim karakter canım ya nasıl harbi,nasıl saygılı bir çocuk:img-in_lo kendimi hala suçlu hissediyorum ona karşı:icon_whis
Ayla'nın çeyizleri hazır :img-pilot bir kocası eksik hemen yamanacak Ahmet'e offffffff gaşşıh suratlı kız:img-cool2
Güzide abayı yakmış Necdet'e Yaso'yu çok kıskandı ben seviyorum onu çok şeker bi kız ,ukala biraz ama ben severim öyle insanları :img-wink:
Şevket'le Defne'yi çok tuttum....hele Ayla'nın sakladığı sırları bi bilseler gerçekten de kara kutu bu Ayla:img-yes:
güzide'nin yasemin gelince niye suratı asıldı anlamadım.necdet'e aşık oldu galiba.yasemin hanım nasıl kıskandı bakın işte.bir de lale'yi öne sürüyor.ama biz kaçın kurasıyız.:img-hyste bizi kandıramaz.:img-hyste
Nezahat Alamanyalarda münasebetsiz olmuş:hıh
Kıza sofrada yaptığına bakın ya...Ayıp denen bişey var, o kızın gururu yok mu?
Aaa şimdi Necdet ve Yaseminin yakınlaşmasını da izleyeceğiz...
Yasemin necdeti de kıskanıyor laleyi de:img-hyste
ben gıcık oldum nezahata ya nolmuş kadın öle?
sürekli patronunu savunup duruyo...
acaba bişimi var aralarında o ekremle? :hıh
Güzide ne kadar nezaketsiz görgüsüz bir kız öyle insan biriyle tanışırken tebessüm eder asmış suratını bir karış birde Necdet diyor sanki arkadaşı Necdet Bey insan çok sinir oldum bu kıza.
Arkadaşlar bu arada Ahmet ve Ayla saplık ocağının önünde konuşurken sinema anonsu yapılıyordu Türkan Şoray dedi :D:D hangi film olduğunu duyamadım duyan varsa yazar mı hangi filmiydi anons edilen
acı hayattı.........:img-wink:
güzide arada gülüyor ama gülmesin bence çünkü normal haliyle hiç bi farkı yok gıcık :hıh
fundapehlivan 20-04-07, 22:32 Yasemin'in Necdet'i kıskandığına inanamıyorum.
O kara kızın nesini kıskandı ya gerçi kızda Necdet'e sanki nikahlı kocasıymış gibi bakıyor.:):)
Ya sanki orada laleyi kastediyordu...
Gerçi Necdetle kız konuşurken de gözlerini onlardan ayırmıyordu ama...
Yasemin araba da iş dışında da görüşüyorlarmış dedi. Yani laleyi kesdetti...
fundapehlivan 20-04-07, 22:34 Bizim ışıkta pek saf...
Hala Yaşarın peşinde...
Ama yaşara da sinir oldum!
Kız bir kez onu reddetti diye hemen çekti resti..
Yahu olabilir, her teklifini kabul edemez, her gel dediğin yere gelmek zorunda mı kız??
acı hayattı.........:img-wink:
güzide arada gülüyor ama gülmesin bence çünkü normal haliyle hiç bi farkı yok gıcık :hıh
Canım Acı Hayat değildi Veda Busesiydi ....hatta ben koptum ismi duyunca ordan hatırlıyorum :img-hyste nie koptuğumu hatırlayamıyorum şu an ama:img-hyste
veda busesi miydi acaba?:img-blush tam emin değilim.zaten sinir oldum o anonsa.ayla ve ahmet'in konuşmalarını zor duydum onun yüzünden.:img-grin2
fundapehlivan 20-04-07, 22:35 Bu arada izlerken aklıma ne geldi...
Kızlar Kıbrısçıklılar Aylanın çeyizini de tamamladı:img-hyste
Evet:img-hyste
Ben de anneme aynısını söyledim!!
Çeyizine koyar diye...
Kocası olacak olan da yanında zaten!!
Ahmet ciddi ciddi istanbula yerleşmeyi düşünüyor...
Haftaya ki bölüm de İstanbula gelebilir...
Bu arada izlerken aklıma ne geldi...
masraftan kurtuldu ahmet:img-hyste
ya ne güzel şeyler verdiler buarada:img-wink:
valla biz türk milleti olarak cömertiz ne güzel ve misafirperveriz (:img-hyste )
aylada mahçup oldu bi daha ki sefere istanbuldan gelirken hepsine tek tek hediye getirsin:img-blush
Yasemin Lale'yi kast etti ama kızın Necdet'e bakışlarınıda kıskandı.:)
Işık bence aşık oldu Yaşar'a yoksa neden gitsin yanına değil mi ama:)
Off ya Ayla bir dünya şeyi söyleyecek ve orada bitecek.
Ahmet evet diyecek ama ben tepkisi nasıl olacak onu görmek istiyorum.
Ve bunun için koca bir hafta beklemek zorundayım yaa.
Haftaya nikah var...
Sakın başka yerlere randevu vermeyin...
Sevim de Ayla hakkında bu forumda Aylayı savunanların söylediklerini söyledi...
Selma da o tarz şeyler söyledi:)
Evet Nil'cim biz çok misafirperver bir milletiz.
Bu akşamki görüntüler Muko'ya ders olsun.
Hatun gelen misafirin ayakkabısına tuz döker elalem hediyeler verir.:img-hyste
İşte naparsın yeni nesil böyle.:img-hyste
güzide'nin yasemin gelince niye suratı asıldı anlamadım.necdet'e aşık oldu galiba.yasemin hanım nasıl kıskandı bakın işte.bir de lale'yi öne sürüyor.ama bizi kaçın kurasıyız.:img-hyste bizi kandıramaz.:img-hyste
ay evet canım ya yasemine akıl erdiremiyorum..resmen kıskandı...valla ne hoş böyle, 4-5 sene necdetle yaşa olmadı bir de ahmeti dene...
çok ayıp ya...
Bu arada izlerken aklıma ne geldi...
mukocum doğru valla..çeyiz hazır...sizi seviyorum kıbrıscık ahalisi:img-hyste
Ya inanmıyorum ya Ahmet'in evlenme teklifini duyunca ki tepkisini bile göstermeden bitirdiler yaaa.
Ben Ahmet'in yüzünün alacağı hali merak ediyorum ya.
Evet Nil'cim biz çok misafirperver bir milletiz.
Bu akşamki görüntüler Muko'ya ders olsun.
Hatun gelen misafirin ayakkabısına tuz döker elalem hediyeler verir.:img-hyste
İşte naparsın yeni nesil böyle.:img-hyste
Yani aşk olsun, onlar zaten kalkacakmış...Benim tuzla ne alakası var.
ben ordan tuzlukla geçiyordum, kapıdan ses gelmişti, elimde tuzluk vardı, birden bi ses duydum, irkilince tuz döküldü:img-hyste
fundapehlivan 20-04-07, 22:44 Vayy be!!
Ne güzel evlenme teklifiydi!!
Valla Ahmet hayır dememeli bence, bir daha böyle güzel evlenme teklifini alamaz yani. Zaten yaşı da geçiyor! Ev de kaldı:img-hyste
Ama aklıma şu geldi...
Ahmette, Necdette, Ayla da gerçekten aşık!!
Yasemin dışında:icon_sorr
Yani aşk olsun, onlar zaten kalkacakmış...Benim tuzla ne alakası var.
ben ordan tuzlukla geçiyordum, kapıdan ses gelmişti, elimde tuzluk vardı, birden bi ses duydum, irkilince tuz döküldü:img-hyste
Tabii canım sen bunu benim külahıma anlat emi.:)
Ayy neyse Ahmet nasıl tepki verecek yaa.
Ayla sen iyi misin mi diyecek,tabii canım hemen evlenelim mi diyecek.
Sanada kolera bulaştı kanımca ondan böyle mi konuşuyorsun diyecek.:img-hyste
ya ahmet çok tatlıydı bu bölümmm... hele o gıcccııkk ayla ile konuşurken nede masumdu yaa,hele gözleri.... :D:D fekat aylayı bulursam boğmak istiyorum,yasemini atıcaktım kayalardan fakat vazgeçtim aylaya o köyde hain bir pusu kurarak öldürmek istiyorum..!! hah hah hah ha(kötü kadın gülüşü) :img-yes: :img-yes: :happy0064
yalcinersonmez 20-04-07, 22:45 bravoo ayla tuttum ben bu kızı yanıma alcam ahmet için ölürüm haa güzel slogan...ayla konuşurken ahmetin bakışları nasıldı öle anlamaya çalışır gibimiydi yoksa sinirlimiydi ben anlayamadım walla her neyse teklif ayladan geldi ve bitti orda artık ahmette biraz naz yapsın dimi ama:) biraz düşünmem lazım filan desin nede olsa teklif ayladan (AYLAVYU: TİMİ)
aynakolik_fatma 20-04-07, 22:45 bravo ayla bir insan kendini ancak bu kadar iyi ifade edebilir
yasemin kadar dönek değil en azından
yaseminin geldiğini söylemedi ama olsun
zaten yasemin ahmetimi seviyo necdetimi kıskanıyo belli değil
yakında düğünleri olur ah birde çocukları olsaydı
Ahmet içten olduğu için teşekkür etti bi de çok içten bi bilsen neleri sakladığını çok harbi kız yaaa ..pabucumun gaşşıh suratlısı:fighting2
Yaso'da Necdet'e acıdı umarım acıdığı için yakınlaşmaz....Ahmet şok oldu havalara girmesin bu çocuk"vay be ne adamım herkes bana hastaymış da haberim yokmuş....o ne bakışlar öyle ben bile kendime aynada bakamıyorum:img-hyste "...............
Aferin Ayla'ya! Ne güzel anlattı duygularını, yıllardır içinde sakladığı aşkını.
Ve evlenme teklifi. Harikaydı.
Eee, Ahmet de hayır demeyecek tabii ki. Çok güzel...
aylanın dudağında yarım kalan söylenmemiş son sözü yok artık :happy0064
açıkcası daha romantik bi yerde konuşuyolardır diyodum ama evin önünde ayaküstü olmamış ama idare eder taktaş alcak diildi ya kız :)
ahmet kabul etse de mutlu olsalar bari
necdetimi yerim ben o nasıl güzel bir aşk tarifidir seviyorum bu adamı yaa :img-in_lo :img-in_lo o öyle şeyle söylerken karşısında ıceberg gibi oturan soğuk nevale yasemine de bravo diyor başka bişi demiyorum
deniz bu bölüm çok güzeldi ama harun ve yaşara hayran oldum yaa valla hattaa yaşara "ikiçay"dediği zamn bayıldım ve yerim seni ben diye bağırınca babam geldi kimle konuşuyosun bakim sen die:img-hyste :img-hyste
rüyasız bi bölmdü onu özledik :img-yes:
nezahat patavatsızlığın sınırlarını zorladı:img-yes:
Tomrıs abla cansel elcını ufak ufak sutluyor galıba.. fınalde bıle aylada kaldı goruntu. zaten uc bes sahnesı var adamın.. fıgurasyon gıbı dolanıyor ortalıkta.. :img-cool2
ya ben kacırdım.. necdet ne yaptı da yasemınden ozur dıledı?
fundapehlivan 20-04-07, 22:47 bravo ayla bir insan kendini ancak bu kadar iyi ifade edebilir
Ya illa ki mutsuz olacaklar işte...
Yasemin de olan Ayla da olmayacak bir şey olması gerekiyordu!
Çocuk!!
Üstelik ikisi de çocuklara çok düşkün!!
Yazık olacak!:sad53:
Tabii canım sen bunu benim külahıma anlat emi.:)
Ayy neyse Ahmet nasıl tepki verecek yaa.
Ayla sen iyi misin mi diyecek,tabii canım hemen evlenelim mi diyecek.
Sanada kolera bulaştı kanımca ondan böyle mi konuşuyorsun diyecek.:img-hyste
Yok...
Ahmet ilk önce şaşkın şaşkın bakar, ne diyeceğini bilemez, konuşmak ister geri susar...
Be..ben hiç beklemiyordum Ayla...Çok şaşırdım...Bunca zaman anlayamamışım, der:img-blush
bravo ayla bir insan kendini ancak bu kadar iyi ifade edebilir
Haklısın arkadaşım Ayla ne istediğini biliyor.
Yasemin'in bir zamanlar ettiği gibi büyük laflar etmiyor.
Seviyor işte kız cesaretlide yürü be Ayla kim tutar seni bacım.:img-hyste
yani bukadar aceleye gelen bir son sahne görmedim.ayrıca gülmekten yerlere yatmakla meşgul oldugum için son sahnedeki replikleri pek dinleyemedim açıkcası.:img-hyste ahmete tabiri caizse "kal" geldi ayla konuşurken.:img-hyste o ne cesur kız yarabbim .battı balık yan gider misali içindeki herşeyi sıralyıp döktü.:img-hyste
amanin bari evlensinler :happy0064
geberdim gülmekten. geberdim..ahmedin bir bakışı vardıki noooluyoruz der gibi bakıyordu.:img-hyste
düğün var düğün..:happy0064
aynakolik_fatma 20-04-07, 22:48 benimde yaşar çok hoşuma gitti bu bölümde
hani iki çay deyişi yokmu bi kahkaha patlattım
bide misafir vardı evde yaaaa
Yok...
Ahmet ilk önce şaşkın şaşkın bakar, ne diyeceğini bilemez, konuşmak ister geri susar...
Be..ben hiç beklemiyordum Ayla...Çok şaşırdım...Bunca zaman anlayamamışım, der:img-blush
Böyle diyebilir çok şaşıracağı aşikar zaten.:)
Sühan'cım gerçekten bu bölüm Cansel'in sahnesi çok azdı.
İnşallah haftaya çok olur.:)
ne aferimi be kız olanı biteni bildiği halde adama gidip benimli evlenirmisin diyo bide...Hadi bunları bilmeden yapsaydı ona hak verirdim ama şimdi asla asla hak vermem o gıcığa....
fundapehlivan 20-04-07, 22:49 Tomrıs abla cansel elcını ufak ufak sutluyor galıba.. fınalde bıle aylada kaldı goruntu. zaten uc bes sahnesı var adamın.. fıgurasyon gıbı dolanıyor ortalıkta.. :img-cool2
ya ben kacırdım.. necdet ne yaptı da yasemınden ozur dıledı?
Necdet yaseminden özür dilemedi ki...
Güzideden özür diledi...
Evet ya ahmeti hiç göstermedi adam gibi...
Bir istanbula gelse daha çok gösterirler...
kızlar bu bölüm ahmet çok yakışıklıydı.valla kesin bu senaristler bizim formu okuyor.bir taranmıştıki saçalrı ancak bukadar olur:img-hyste hemde çok şık giyinmişti.çıkmış depresyondan çıkmış en sonunda..:happy0064
ay allahım bende kıbrıscıka gitmek istiyorum..çok güzel ve şirirn bir yer yaw:happy0064
aylayı canı yürekten kutluyorum yürü be ayla kim tutar seni gercekten sasırdım ama takdir de ettim aylayı:img-yes:
ben bu bölümde anladım ışık ve yaşar cifitni cok sevdim cok tatlılar:img-blush
mehmeti kaırınca içim hop etti bişey olacak diye cok korktum ama sağ salim döndü sonunda:icon_sorr
nezahet de çostu yazık eminenin yerinde olmak istemezdim nasıl uatndı ama:img-blush :img-blush
özge_letyy 20-04-07, 22:49 vay be helal olsun bu kadarını beklemiyordum başından sonuna ne güzel konuştu ifade etti kendini ayla
ama ahmetin tepkisini çok merak ediyorum haftaya kadar nasıl sabrederim bilmiyorum
ayrıca bence de bu bölüm ahmet çok tatlıydı farklı bir şey vardı sanki:img-in_lo
selam bölüm güzeldi..
yasemini az gösterdikleri için olabilir mi..
necdetin bu aşk doktoru hallerinden gına geldi..
ayla kaptı güzelim adamı..üzüldüm be..
oh be mutlu çiftler ayla-ahmet
necdet-güzide
yasemin bence diziden çıksınbye bye bye
Ahmet de Yaseminle ilk açıldıklarında adada yaseminlerin evinin önündelerdi...
Yaseminin duygularını anladığında, hani denizi bulmuşlardı ya...
Kapı önüydü...
Bu defa Ayla ile de kapı önünde...
Bundan da hayır gelmez Ahmetime...
Kapı eşiğinde uğursuzluk vardır:img-hyste
deniz bu bölüm çok güzeldi ama harun ve yaşara hayran oldum yaa valla hattaa yaşara "ikiçay"dediği zamn bayıldım ve yerim seni ben diye bağırınca babam geldi kimle konuşuyosun bakim sen die:img-hyste :img-hyste
rüyasız bi bölmdü onu özledik :img-yes:
nezahat patavatsızlığın sınırlarını zorladı:img-yes:
Canım ben de bayıldım o Yaşar sahnesine o nasıl bir "iki çay" ısmarlamaktı öyle.....o öyle deyince ben allahım sana geliyooorum oldum ...o nasıl gülüştür öyle :img-in_lo zaten Ahmet Gurbet Kuşu iki sahnede oynuyo artık ben de onu göremeyince Yaşar'a abayı yaktım sanırım:img-help: :img-blush :img-in_lo
Halaybaşımız nirdeee.:)
Vuslat bacım nirdesin düğün oliyii dans öğretecektin bize.:):)
Bu evlenme işine sadece Selma ve Sevim sevinecek sanırım.
Defne ve Şevket bey pek hoşnut olmayacak kanımca.
selam bölüm güzeldi..
yasemini az gösterdikleri için olabilir mi..
necdetin bu aşk doktoru hallerinden gına geldi..
ayla kaptı güzelim adamı..üzüldüm be..
Zeynepcim Necdet o zamanın Mehmet Coşkundeniz'iymiş canım.
Kitaplar falan yazmaya da başlayacak.
Yasemin de hayran oluyor günden güne ona.
Yaso'da Necdet'e acıdı umarım acıdığı için yakınlaşmaz.
ne acıması kesin göz koydu necdet'e.:img-hyste
nezahat'ın huyu suyu değişmiş.olmamış valla.karakteriyle oynayacak başka birini bulsunlar.
yaşar'ın mehmet'i dövenlerin arasında olmadığına sevindim.iyi çocukmuş.ama ışık'la sonları hüsran olur.:img-blush
oh be mutlu çiftler ayla-ahmet
necdet-güzide
yasemin bence diziden çıksınbye bye bye
Ama güzide de güzel kız. Necdetin aklını başından alabilir.
Ya bu arada birisi anlatabilir mi bana son reklamdan hemen sonra necdetle yasemin ne konuştular? Ben orasını kaçırdım ve çok merak ediyorum.
Necdet yaseminden özür dilemedi ki...
Güzideden özür diledi...
Evet ya ahmeti hiç göstermedi adam gibi...
Bir istanbula gelse daha çok gösterirler...
allah gözünüzü doyursun ne diyim..bence roller bu bölüm çok dengeliydi..
ben çok beğendim..yasemini nerdeyse hiç göstermediler ne güzel değil mi..
denizle mehmet konuşunca ağladım be zaten babamı özlemişim..tuz bastılar yarama..
yalcinersonmez 20-04-07, 22:52 bu arada bu yaşarda gözüme girmeye başladı iyi bi oğlan bu heralde yakında buda solcu olursa şaşmayın ben beğendim...
askasurguncu 20-04-07, 22:52 bu bolumu begendim
yaseminin nejdeti kiskanmasi hosuma gitti
yasemin ve nejdet birbirlerine cok yakisiyorlar ya artik gercekten kari koca olsunlarrr:happy0064
sonunda dizi eski formuna döndü.bu bölüm benim için çok heyecanlıydı.çok beğendim bu bölümü.ah içim parçalandı meemedime.sivim gitsin kurtulsun diye adamlara nasıl da direndi!:sad53: o bağırdı ben kötü oldum.o adamların ağzını burnunu dağıtıcam valla.yaşar sana bi özür borçluyum.yalnız mitingde yaşarı görünce fikrim kesinleşmişti.onun bu işle ilgisi olmamasına şaşırdım açıkçası.:img-help: ay sivim meemedi o halde görünce elini tuttu.:img-in_lo denize hayran kaldım.babasına olan sevgisini çok güzel gösterdi bize.baba baba diye haykırdı durdu yııvrum.:sad53: şevketin lafı dikkatimi çekti.ayla kapalı bi kutu gibi.:icon_whis ayrıca defnenin yediği çilekti.gözümden kaçmadı bu.:img-blush ayla da götürdü dantelleri falan.karlı çıktı bu işte.bi de evlenirse değmeyin keyfine.:img-hyste nezoş beni çok şaşırttı.emineye bunu yapmamalıydı.hava değişikliği beyin kıvrımlarında hasara yol açmış herhalde.:icon_whis deniz gezmişi görünce yine kımıl kımıl oldum.çok sevdim onu.:img-blush
Bu yasari bir benmi sevmiyorum koca hs ailesinde ya? :)
simdi saldirmayin ustume ahaha :)
Aylayi tebrik ederim bu ne cesaret
Icini doktu yasemin gibi uhuk uhuk boyun egmeler yapmadi
Cok seviyorum ben bu kizi
Ask insana neler yaptiriyy..
Kibriscigi cok sevdim ben ya
ne guzel insanlar oyle ne cana yakinlik
Afedersiniz ama yemeyenin malını yerler misali oldu.
Yasemin Ahmet'e hamile olduğunu bile söylemekten aciz kalınca başına neler geldi.
Ama Ayla aslanlar gibi sevdiğini söyle ve evlenme teklif etti.
Ahmet hayır bile dese kız bari dedim diye düşünecek.
Aklında kalacağına arkanda kalsın durumu.:)
bu arada bu yaşarda gözüme girmeye başladı iyi bi oğlan bu heralde yakında buda solcu olursa şaşmayın ben beğendim...
Niye iyi insanlar solcu mu olmak zorunda?
Ya da solcuların hepsi iyi midir diye sorayım..
Ama güzide de güzel kız. Necdetin aklını başından alabilir.
Ya bu arada birisi anlatabilir mi bana son reklamdan hemen sonra necdetle yasemin ne konuştular? Ben orasını kaçırdım ve çok merak ediyorum.
sesini kıstım televizyonun onlar konuşurken...gına geldi bu sıkıcı çifti izlemekten..
ayla bile daha eğlenceli..
ne acıması kesin göz koydu necdet'e.:img-hyste
nezahat'ın huyu suyu değişmiş.olmamış valla.karakteriyle oynayacak başka birini bulsunlar.
yaşar'ın mehmet'i dövenlerin arasında olmadığına sevindim.iyi çocukmuş.ama ışık'la sonları hüsran olur.:img-blush
Koydu koydu...
25.bölüme kadar Necdetten tepki gelmediği halde necdetin dudaklara tekrar yapışacak o, hah şuraya yazıyorum:img-hyste
Evet NEzoşu değiştirmesinler:icon_sorr
biir de yasemin nasıl kıskandı güzide yi ama iyi oldu biraz burnu sürtsün herkes senin olacak değil dimi :img-yes:
ya ben ışıkla yaşar çiftine bayıldım:img-in_lo
bu arada bu yaşarda gözüme girmeye başladı iyi bi oğlan bu heralde yakında buda solcu olursa şaşmayın ben beğendim...
Canım niye solcu olsun.
Her doğruyu savunan solcu mu olamk zorundadır.
Aklın yolu birdir kardeşim düşünceyi savunmak bilek gücüyle olmaz.
yasemin kıskançlığından yaklaşacak necdete ama iş işten geçmiş olacak
yok yok o çıksın diziden gereksiz:img-pilot :img-pilot
Koydu koydu...
25.bölüme kadar Necdetten tepki gelmediği halde necdetin dudaklara tekrar yapışacak o, hah şuraya yazıyorum:img-hyste
Evet NEzoşu değiştirmesinler:icon_sorr
Yapışacak tabii hatta Rüya'ya kardeş gelecek.
Evet iddiaya katılmak isteyenler safını belirlesinler.
Mukom sende kaç kişi oldu bajımm.:)
Necdet artık bana gına getirdi hakikatten bıktım onun ben bu Clark Kent tarzından .....:img-hyste zaten bi Superman bi de bizim Nicdet:img-hyste
Nicdet:Superman
Ahmet:Örümcek Adam(hep acı çekiyy aşktan yana:sad53: )
Ayla:Blair Cadısı(Kıbrısçıkda olabilir)
Yasemin:Buzlar Kraliçesi :good:
yalcinersonmez 20-04-07, 22:56 Niye iyi insanlar solcu mu olmak zorunda?
Ya da solcuların hepsi iyi midir diye sorayım..
yok ondan dil hayat hep solcuları haklı çıkardıda ondan...yaşar memet kaçırıldı die ark. bağırdı çağırdı daha toplantının perde arkasını bilmiyoruz belki aralarında kopukluklar yaşanabilir...
Bu akşam, birkaç bölümden beri alamadığım keyfi aldım diziyi izlerken. Bilemiyorum neden, birkaç bölümdür ciddi şekilde sıkılıyordum izlerken.
Bu akşam daha dolu dolu, daha canlı bir bölüm izledik.
Olayların daha içinde bir bölümdü. Bazen iyice kopuk kopuk olaylar, konuşmalar birbirini takip ediyor, duygular da gayet yüzeysel şekilde veriliyor gibi geliyor bana, özellikle son birkaç bölümdür. Ama bugün öyle değildi.
İlişkilerin aldığı yeni haller heyecan katmaya başladı sanırım. Nejdet'in içki yüzünden de olsa Yasemin'e bu kadar yakın davranması,pastanedeki yeni eleman,Ayla'nın Ahmet'e açılması...
Tabii, miting ve orada Deniz Gezmiş'in canlandırılması, ayrı bir renk katmış.
fundapehlivan 20-04-07, 22:57 Necdet artık bana gına getirdi hakikatten bıktım onun ben bu Clark Kent tarzından .....:img-hyste zaten bi Superman bi de bizim Nicdet:img-hyste
Nicdet:Superman
Ahmet:Örümcek Adam(hep acı çekiyy aşktan yana:sad53: )
Ayla:Blair Cadısı(Kıbrısçıkda olabilir)
Yasemin:Buzlar Kraliçesi :good:
Necdet neden superman...
Çok uçtuğu için mi?:img-hyste
Ehh ortak yanları sayılabilir de... Necdet sözlerle uçuyor...
Aslında bu açıdan ileri de yazar olması normal:img-hyste
Niye solcu olacak ki?
Sağcı olmak kötüdür ve dizi ilerledikçe doğruyu bulacak ve solcu olacak mı demeye çalışıyorsun arkadaşım?
Sağcıların da olumsuzu ve olumlusu vardır; solcuların da...
Mesela bak sağcıların olumsuzunu gördük, Mehmete ve Sevime saldırdılar.
Ama Yaşar onları kınadı...
Çok mantıklı şeyler söyledi.
Ve yaşarın nasıl biri olduğunu, ne yapmaya çalıştığını bu bölümde anlamış olduk.
yok ondan dil hayat hep solcuları haklı çıkardıda ondan...yaşar memet kaçırıldı die ark. bağırdı çağırdı daha toplantının perde arkasını bilmiyoruz belki aralarında kopukluklar yaşanabilir...
Kardeşim o zaman KV'yi de izleme KV'yi yapanlarda sağcı.
Haksızlar mı sence onlar??
Sağcılar şöyle,solcular böyle tartışmasına girmeyelim.
O yıllarda herkes haketmediği acıları yaşamışlar.
Evet haklısın. Biraz sol ağırlıklı bir dizi. Ben asıl Deniz Gezmiş'in hayatının ne kadarını anlatacaklarını düşünüyorum. Katıldığı soygunları falan da gösterecekler mi? Malum ülkücülerin en kötü yanlarını da gösteriyorlar.
Ama yine de tam anlamıyla propaganda dizisi diyemem.
Aman neyse bunların yeri burası değil. Güzeldi bu bölüm çok beğendim.
Yapışacak tabii hatta Rüya'ya kardeş gelecek.
Evet iddiaya katılmak isteyenler safını belirlesinler.
Mukom sende kaç kişi oldu bajımm.:)
Bacım bende gelecek ve gelmeyecek kısmında 41 kişi var toplam...
Değiştirmek isteyenler yazsın, demiştim ya..
Birazdan listeyi buraya yazarız olmazsa, değiştirmek isteyenlere duyurmuş oluruz.
İddia değişti ya birazcık:img-wink:
Necdet neden sıkıcı konusuyormus?
Necdet yerine ahmet soylese bunlari ayni fikirdemi olurdunuz acaba..
Su pastanedekikizdan nefret ediyorumzaten
Necdet neden superman...
Çok uçtuğu için mi?:img-hyste
Ehh ortak yanları sayılabilir de... Necdet sözlerle uçuyor...
Aslında bu açıdan ileri de yazar olması normal:img-hyste
Herşeye yetişiyo ya ondan dedim canım dedektiflik bile yaptı Bay Komiser Kolombo:img-hyste
Bu Nicdet nasıl bi adam anlamadım aşkı tanımlaya tanımlaya bi hal oldu 4 yıldır..teoriyi bırak da biraz pratik yap Necdet ama Güzide'yle:good: kendisi dişli bi hatun çok beğeniyorum:img-wink:
sude-elvin 20-04-07, 23:00 bu bölüm güzide ve nezahata sinir oldum, nezahatte gercekten büyük bi degisim söz konusu. güzidenin yasemin pastahaneye geldigindeki necdet demesi nasildi öyle ya, bu nasil bi tonlamadir. yaseminde hafi hafi kiskanma basladi. ben necdeti kesinlik güzideyle istemiyorum.
aylaya gelince helal valla durdu durdu tam patladi hadi evlenme teklifini bosver ondan önce saydiklarida yürek ister. aylayla ahmet simdilik iyi bi cif olabilir gibi gözüküyor ama sonlari felaket olucak. bu arada rüyanin ahmetin cocugu oldugunu bile bile bunu ahmete söylememeside gösteriyorki ayla asla melek olamaz. tabi bunlar benim fikrim.
ilerde ahmetle aylanin cocugu olmayinca belkide ayla söylicek rüyayla ilgili gercekleri ahmete.
bu bölümün sahnesiyse benim icin deniz ve mehmet sahnesiydi. bu bölümün oyuncusuda berk hakmandi, hakkini verdi dogrusu.
Bu diziyi beğenmeyen izlemez.
Bugüne kadar o dönemleri objektif anlatmış hiçbir yapım veya kitap yok.
Yada varsa ben görmedim,okumadım diyeyim zan altında bırakmıyayım hiçbir şeyi.
fundapehlivan 20-04-07, 23:01 Solcuları ben iyi görüyorum... Ama sağcıların da iyi yönleri var...
Açıkçası ikisine de kötü denemez...
Yalnızca bağımsız türkiye diye solcular bağırırken sağcıların neden alkış tutmadığını anlamıyorum...
Ya da emperyalizme hayır derken!!
Emek derken, köylülerin haklarını savunurken...
Nasıl onları desteklemediklerini anlamıyorum...
Evet,Yasemin Güzide'yi kıskandı. Bu, necdet açısından iyi bir gelişme.
Nezahat'e ne oldu böyle? O eski düşünceli, duyarlı Nezahat'i geri istiyorum ben...Zavallı Emine'ye nasıl davrandı. Eşiyle de fazla iilgilenmiyor gibi. Halbuki adamcağız cezaevinden çıktı, üstelik ağır bir hastalıktan da yeni kalktı.
Bu diziyi beğenmeyen izlemez.
Bence de ben görmedim desen iyi olur. O dönemleri anlatan istemediğin kadar kitap var. Diziyi beğenmiyorum demedim ama eleştirmek de hakkım.
yalcinersonmez 20-04-07, 23:02 Bu diziyi beğenmeyen izlemez.
doğru sölüosun mazihin gerçeklerini anlatan Çemberimde gül oya ve HS den başka dizi tanımam bunu beyenmeyen izlemez .izlemek istemeyenin işi bi kumandaya bakar...
ne aferimi be kız olanı biteni bildiği halde adama gidip benimli evlenirmisin diyo bide...Hadi bunları bilmeden yapsaydı ona hak verirdim ama şimdi asla asla hak vermem o gıcığa....
al benden de o kadar.. ayriyeten olan bitende evlenmesinde vs. yaseminin hicbir sucu olmadigini da biliyor.. seven insan bu isi duzeltmeye calisir..
fundapehlivan 20-04-07, 23:03 bu bölüm güzide ve nezahata sinir oldum, nezahatte gercekten büyük bi degisim söz konusu. güzidenin yasemin pastahaneye geldigindeki necdet demesi nasildi öyle ya, bu nasil bi tonlamadir. yaseminde hafi hafi kiskanma basladi. ben necdeti kesinlik güzideyle istemiyorum.
aylaya gelince helal valla durdu durdu tam patladi hadi evlenme teklifini bosver ondan önce saydiklarida yürek ister. aylayla ahmet simdilik iyi bi cif olabilir gibi gözüküyor ama sonlari felaket olucak. bu arada rüyanin ahmetin cocugu oldugunu bile bile bunu ahmete söylememeside gösteriyorki ayla asla melek olamaz. tabi bunlar benim fikrim.
ilerde ahmetle aylanin cocugu olmayinca belkide ayla söylicek rüyayla ilgili gercekleri ahmete.
bu bölümün sahnesiyse benim icin deniz ve mehmet sahnesiydi. bu bölümün oyuncusuda berk hakmandi, hakkini verdi dogrusu.
sana katılıyorum canım, aylanın melek olamayacağını söylediğin konularda...
Yalnız onların çocukları olmayınca Ayla tam tersine rüyayı öğrenir diye korkar tam tersine... Asla söylemez... Kaybetmekten korkar yani...
Bu bölüm Nejdet"e bir kez daha hayran oldum... Kim ne derse desin bu bölüm Nejdet bölümüydü.. Her işe Nejdet koştu..
Nejdet"ime laf yok.. Adamcağız daha ne yapsın. Nasıl bir sevgi göstersin. Kendi ailesi gibi Yasemin"in ve Yasemin"in ailesinin tüm sorunlarını hallediyor, koşturuyor. Bunu da zevkle yapıyor. Hiç de gocunmuyor. Yasemin"den önce herşeyi düşünüyor. Yasemin apışıp kalıyor... Bölümün sonunda "aşk, gözlerine bakmaktır, kelebek gibi etrafında olmaktır" ya da buna benzer birşeylere söyledi. Yasemin bile etkilendi bu sözlerden. Ben artık Yasemin ve Nejdet birlikteliği görmek istiyorum. İstiyorum işte... İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci...:img-hyste
O Güzide nasıl biri ya... Bu kadının Nejdet ile aşk yaşayacağını görmek istemiyorum. Ne kadar terbiyesizi biri. Patronunun karısı geliyor, sanki Nejdet yanında çalışan işçi gib "Nejdet şu pastalara bakalım" diyor... Bu ne be.. Pes... Ben bunun Fransa gibi bir yerde (benim bildiğim fransa görgü kurallarında en iyi ülkelerden biriydi, demek ki değilmiş) eğitim gör, bu kadar basit bir görgü kuralını bilme. Yasemin ona gülümsüyor, hanfendinin poposunda sanki buz var gibi muşmula bir suratla karşılık veriyor....
Ama apışıp kalmasının nedeni, Nejdet"in böyle güzel bir eşi olacağını tahmin etmemiştir... İnşallah bu Güzide denen kadın defolup gider. Onu görmeye bile tahammülüm yok. Çok itici bir karakter. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı. O gülmesin, suratında bir değişiklik olmuyor diye...:happy0064 Süpersin..
Ahmet"de Ayla ile evlensin. Ayla"yada bravo doğrusu. Bu zamanda bile bir bayanın erkeğe evlenme teklif etmesi tuhaf karşılanıyor, o zamanlardaki cesaretine hayranalık duydum... İki yüzlü şeytan... Şevket bey bravo size... "göründüğü gibi değil " derken ne kadar haklıymışsın...
Buradan Nejdet ve Güzide birlikteliği görmek istemiyorum diye yazmak istiyorum.. Nejdet gibi güleryüzlü, ince düşünceli, nazik biriyle bu buzdolabı olamaz.. Diziyi bile seyredemem....
yalcinersonmez 20-04-07, 23:04 yaw şimdi üstüme gelmeyin benimde burda...
ben şu yüzden yaşarda solcu olabilir dedim; yaşar şimdi ışığı sevio filan ya o yüzden yoksa hiçbir politik içeriği yok yani..
Solcuları ben iyi görüyorum... Ama sağcıların da iyi yönleri var...
Açıkçası ikisine de kötü denemez...
Yalnızca bağımsız türkiye diye solcular bağırırken sağcıların neden alkış tutmadığını anlamıyorum...
Ya da emperyalizme hayır derken!!
Emek derken, köylülerin haklarını savunurken...
Nasıl onları desteklemediklerini anlamıyorum...
Olayın farklı yanları da var. Emperyalizme karşı olmaları ve bağımsız Türkiye istemeleri sağcılarla solcuların ortak yanı. Yalnız solcu değil de komünist dersek komünizmde din ve ırk yok. Materyalist felsefe var. Sağcıların için din ve millet olgusu çok önemli. Onun için komünistlerin dediklerine katılsalar bile alkış tutmazlar.
Necdet neden sıkıcı konusuyormus?
Necdet yerine ahmet soylese bunlari ayni fikirdemi olurdunuz acaba..
Su pastanedekikizdan nefret ediyorumzaten
necdetin bu aşk doktoru hallerinden aşk şöyle aşk böyle demelerinden sıkıldım ne var ki bunda..aynen yaseminin mıymıntı hallerini izlerken sıkıldığım gibi..ben sıkıldım..siz izlerken zevk alıyor olabilirsiniz..yani yazdıklarım sadece benim sıkıldığımı gösterir..
yazmayayım mı yani fikrimi..
o zaman siz de yazmayın necdeti izlerken zevk aldığıızı..
ne gereği varki şimdi böyle bir tartışmanın..
Bence de ben görmedim desen iyi olur. O dönemleri anlatan istemediğin kadar kitap var. Diziyi beğenmiyorum demedim ama eleştirmek de hakkım.
Ben sana demedim lafımı Yalcınersönmez'e takıldım.
Yaşar'da solcu olursa falan deyince oğlan bir kızı sevdi diye neden solcu olsun hayret bişiyy.:)
nezahat hakkında dediklerinize katılıyorum gercekten cok duyarsızlaştı eski nezahati istiyorum ben:icon_whis
biraz geride kaldım ama ne iddası bir tane vardı başka var mı:img-help:
keşke hiç bitmese hs sabaah kadar izleyebilirim -
çok güzel bi bölümdü gerçekten tam istediğim gibiydi:img-cool2
Deniz in olması bile bi heyecandı ilerleyen bölümleri sabırsızlıkla bekliorum
bu arada necdet i daha bi sevmeey başladım bence yasminde sevmeye başaldı onu artık çünkü sevilecek bi adam ahmet de ii ama necdet daha anlayışlı sanki ve çok fedakar şuanda ve dedektif gbydi bu akşam maşallh
ama yasminle olmasın neco güzideyi tercih ediorum tertemiz bi ilişki olsun ahmette aylayla olucak kesin ama onlarda yakıştı sanki
yasminde kızıyla kalsın artık yıllarrrr sooora ahmetine anca kavuşur o belkide kavuşamaz
bide bi arkadaş sölemiş denizin yeşil gömleğini katılıorum anladık gözlerini ön plana çıkarıo ama yeter hep aynı gömlek:icon_whis
Gerilmeyelim arkadaşlar.
AHmet ne diyecek,nasıl tepki verecek diye düşünürken böyle olduk kanımca.:img-hyste
Ben diyorum size bu diziyi pasiflora alarak izleyelim diye.:img-hyste
fundapehlivan 20-04-07, 23:07 Olayın farklı yanları da var. Emperyalizme karşı olmaları ve bağımsız Türkiye istemeleri sağcılarla solcuların ortak yanı. Yalnız solcu değil de komünist dersek komünizmde din ve ırk yok. Materyalist felsefe var. Sağcıların için din ve millet olgusu çok önemli. Onun için komünistlerin dediklerine katılsalar bile alkış tutmazlar.
İşte... Çünkü düşmanlık var arada...
oturup konuşmayı kaldıramamak var!
Büyüklük karşındakinden nefret bile etsen onun doğrusunu görünce alkış tutmaktır bence...
İyi de solcular da bağımsızlık derken milletini düşündüğünden demiyor mu yani...
Sağcıların bence en kötü yanı, milliyetçilik diyerek yabancı yazarları bile okumamaları... Halbu ki sen milletine sahip çıkıp aynı zaman da yabancı da olsa ondan bir şeyler öğrenebilmelisin! Kale almalısın, yeniliğe açık olmalısın!
Yoksa, dünyanın gerisinde kalırsın...
ahmet ayla'ya çok şaşkınım der.bana biraz zaman ver düşüneyim der.sonra bir bakmışız ahmet istanbul'a gelmiş ayla'ya evlenme teklif ediyor.:img-in_lo
necdetin bu aşk doktoru hallerinden aşk şöyle aşk böyle demelerinden sıkıldım ne var ki bunda..aynen yaseminin mıymıntı hallerini izlerken sıkıldığım gibi..ben sıkıldım..siz izlerken zevk alıyor olabilirsiniz..yani yazdıklarım sadece benim sıkıldığımı gösterir..
Vegacim simdi neden kiziyorsunki bana
Ay tamam senin yazdiklarina yada fikirlerine karsilik hicbirsey demem..
Yalnis anlasilacaksam, amacim tartismak falan degildi!:icon_sorr
Evet, Necdet bu aralar pek aktif. Bugün herşeye Necdet yetişti. Fotoğraftaki zanlılardan birini farkedip kaçırılma olayının çözümüne büyük katkıda bulundu. Sonra Mehmet'in bulunmasında yine o vardı.
Herzaman herkesin yardımına koşan, iyi, düşünceli, anlayışlı, saygılı, sabırlı. İnsan her an bu kadar iyi olabilir mi, bilemiyorum...
siyasi kısmıyla ilgili yorumları yarına saklıyorum hiç kimse kusuruma bakmasın ama ben gece gece romantik takılıcam arkiler:img-blush
ya iki konu var zaten
ayla-ahmet :img-in_lo yasemin-necdet:img-in_lo
valla aylayı çok seviyorum harbi kız allah için..melek değil diyenler utansın..kızın nesi suçlu be?tek günahı var oda ahmede aşık olması.bundada ne sakınca var anlamadım.
şevket dedi ya "pek tanımıyoruz bu kızı aslında göründüğü gibi değil,gerçek ayla nasıl birisi acaba?"dedi ya..işte gerçek ayla budur kardeşim.yasemin gibi kırk saat düşünmüyor.yanlış anlaşılmalara mahal vermiyor ne diyecekse yüzyüze söylüyor yasemin gibi mektuplara, A-4 kağıtlarına sarılmıyor hemencecik:img-yes:
walla gider ayak son sözünü söyledi afferin ona bravo benden tam puan aldı.hoş ahmetde kal geldi ama zaten zavallım 4-5 bölümdür sürekli o halde dolaşıyii.zaten bu bölüm çok yakışıklıydı ..iyi iyi ..iyiye giden bir durum var bu işte...:happy0064
eveeeet..necdet -yasemin meselesine geldiiiik
zaten bu konu muamma..
MELAL NOOLDU bizimi iddialar?
walla yaseminle olmasın istiyorum necdet.ama yakınlaşırlar diye iddiaya girdim birkere.fakat dikkat ettiyseniz o ünlü öpüşme sahnsinde necdet kendini çekti.yaseminden bir hareket gelmedi.hatta necdet kendini çekmeseydiyasemin devam ederdi kanımca:img-hyste
ama yazık necdetim nasılda süt dökmüş kedi gibi utandı,kızardı ,bozardı.yazık ayol.niye utanıyosun..karın o senin.en doğal hakkın budur..:img-hyste ama demekki neymiş necdet kendini geri çekmeseymiş yasemin devam edermiş."dur"demezmiş necdete.bugün buun gördüm ben:img-yes:
sonra necdet gitti ya odaya .(o oda kimin odasıydı anlamadım.kanımca büyük bir evde değil bunlar.herkese ayrı odamı düşüyor okadar kalabalık içinde yoksa nezahatin odası filanmıydı o?o eve taşınırken küçüklüğünden yakınıyolardı e şimdi birden büyümüştü)yattı yatağa.ay yazık ay.çok acıdım.canım benim.şoka girdi.hehrhalde sabaha kadar uyumadı. sürekli ben ne yaotım diyip durdu vah zavallım vah..yasemin hanıma ne demeli?oda bir heyecanlandı ..bir garip oldu.bir ara kusacak zannettim öyle bir hareket yaptı çünkü.midesini tuttu.anlamadım.heyecanlandı mı nooldu:img-hyste
sonra oda dudağını sildi alla sildi.görende necdet yasemini 10 saat aralıksız öptü zanneder.ne bu ay?..chık chık chık
sonra noldu hmm..güzide meselsi..şu kız anladım çok çirkef bir şey.şu pastanedeki olay neydi öyle?nasılda kıskandı yasemin güzideyi..:happy0064 evet evet ..YASEMİN NECDETİ,GÜZİDEDEN KIS-KAN-DIII..ama çaktırmadı.hemen laleyi kıskanma ayaklarına yaktı.way yasemin way..
ama o çirkef kara kız ne dedi kızlar başımdan kaynar sular döküldü walla.yasemin görünce afalladı zaten sonrada "necdeeet geld eşu menüyü ayarlayalım işim var"gibi bir şey dedi.yasemininde bir garibine gitti.haha.hem necdet evde bahsetti ya pastaneye yeni bir eleman aldık dedi.yasemin kadın oldugunu öğrenince birz bozuldu zati..yada ben öyle anladım..ama nedense ,ne olduysa hemende pastaneye gitti yasemin.bilinç altına atmaya çalışıyor ama bence YASEMİN NECDETİ KISKANIYOOoooooooooor....
ama anlamadım son bölümde yasemin necdetin dediklerinden etkilendi mi yoksa necdete acıdı mı sizce nooldu arkadaşlar?yani aralarında bir yakınlaşma olabilirmi olamaz mı?ay yokda necdeti o kara kuru çirkef fesat güzideye mi kaptırıcaz?olmaaaz.hayatta izin vermem.gider seti basarım bomba atarım.füze yollarım osete ben.gider asude pastanesini yakarım walla olmaz .necdet güzideyi sevemz.o son sahnede yasemine o lafları söyleyen bir insan gidipte başkasını sevemez.yakışık almaz.ne bu ay?o kada büyük lafla redne ve sadık olan bir insan nasıl da 180 derece dönüp nasıl güzideye aşık olacak.?saçmalamasınlar senaristler yaw.ne bu ay?olurmu hiç?bir yere kadar saçmalanır canım.bu kdarda saçmalanmaz.tamam anladık güzide necdete abayı yakmışama necdet yakamaz.bir kibrit bile yakamz o kıza anladınız mısayın senaristleeeeeer????:icon_evil
Canım ben de çok sıkıldım hakikatten artık hem böyle hiç hatası olmayan süper bi insan görmedim yani onun hataları çok ama senaristler bastırmaya çalışıo
Ayrıca Güzide'yi beğenen bi ben miyim ya kızın nesi var....tamam Yaso'ya çok kötü davrandı ama Necdet'i çok kıskandı :img-blush en azından o diğerleri gibi sırlar saklayıp durmuo harbi kız dürüst olsun ciğerimi yesin
Yaşar'ı da çok seviyorum.....off o gülüşü de aklımdan çıkmıo:img-in_lo
fundapehlivan 20-04-07, 23:09 Evet, Necdet bu aralar pek aktif. Bugün herşeye Necdet yetişti. Fotoğraftaki zanlılardan birini farkedip kaçırılma olayının çözümüne büyük katkıda bulundu. Sonra Mehmet'in bulunmasında yine o vardı.
Herzaman herkesin yardımına koşan, iyi, düşünceli, anlayışlı, saygılı, sabırlı. İnsan her an bu kadar iyi olabilir mi, bilemiyorum...
Necdeti gerçekten melek hale getirdiler, her an onu gösteriyorlar...
Yahu neden Canselin ismi en başta yazıyor ki...
Ben bunu anlamadım...
Ahmet karakteri boyuna yerinde sayıyor...
Artık ben onu İstanbul da işini yapıp uğraşırken, aktif bir halde görmek istiyorum.
Sühan'cım gerçekten bu bölüm Cansel'in sahnesi çok azdı.
İnşallah haftaya çok olur.:)
Ya adam başrol.. insallah demek tuhaf bence.. yanı komplo teorısı uretmek ıstemıyorum ama.. her bolum dıger karakterlere gore daha az rolu.. hatta fonksıyonel bır rolu de kalmadı. bana mı tuhaf gelıyor sadece?
Cidden ilginç yalnız o üstüne alınmamış ben alınmışım:)
Sen forumda yenisin sanırsam Yavuz kardeş.
Yalcınersönmez arkadaşımız böyle şeyler yapar arada sen alınma üstüne bundan sonra mesajlarıma direkt lafı yolladığım kişinin adını yazarım.:)
Yasemin konusunda artık diyecek tek sözüm bile yok...Tam babasının küçük şımarık ve bencil kızı...Herkes onu sevsin, herkes etrafında olsun istiyor...Ahmeti sevdi ve hep seveceğini söyledi ama aşkını bile rezil etti. Necdetin artık onu sevdiğini bile bile o öpüşmeyi son derece saçma sapan geçiştirdi ve hala daha anlamsız davranışlar içinde...Güzideyi de kıskandı Necdetten..Artık büyüdü evli ve çocuklu, iş güç sahibi koskoca bir kadın ama hala ilk bölümlerdeki liseli kız kadar şaşkoloz...Hala Necdetle oynuyor, Necdetin ilgisini kaybetmekten aşırı derecede korkuyor, çünkü sevgi bencili...Necdet, geçmiş karşısına aşkını tarif ediyor...Her ne kadar Necdeti pek sevmesem de, adama acıdım...Adam senelerdir rahip gibi yaşıyor, sevdiğinin başkasını sevdiğini biliyor ve o adamdan olma bir çocuğu kabullenmiş????...Bu bana kusura bakmayın aşırı kusursuzluk gibi geliyor, olamaz böyle bir şey!!! Adamın bir kanatları eksik..hani Necdetin ne olduğunu bilmesek tam bir aziz olacağına inanacağım...İnşallah Güzideyle Necdet birbirlerine aşık olurlar da Yasemin ortada sap gibi kalır, çünkü çok ama çoook hakediyor..Hem Güzide, güzel yemek de yapıyormuş..Bizim beceriksiz Yasemine karşı bir de sevgi ve paylaşım konusunda daha da iyi olursa Necdet için sevinirim..
Bu arada Ayla-Ahmet cephesine gelirsek, eğer Yaseminin itirafını duymamış olup bu şekilde davransaydı benim için bir nebze tamamdı ama Şevket ve Defne gibi ben de o kıza şüpheyle baktığım için onların da pek mutlu olamayacağına inanıyorum. Ayla Ahmeti tıkar, Güzide bile Ayladan iyidir...Ahmete biraz daha heyecan verici, kışkırtacak bir hanım gerekiyordu ama senaristler büyük aşka takmışlar illaki Ahmetle Yasemini mutlaka bir yerde yine karşımıza çıkaracaklar..Ahmet dumur oldu, Nasıl yani bakışlarıyla dinledi Aylayı, pek bir şey söyleyeceğini sanmıyorum..İst.a gelirler, falan filan mutlaka bir evlendirirler..Ben, inşallah ileride iki aile arasında bir başka düğünü görmek istiyorum o da Deniz-Defne düğününü..umarım o çocukların işlerine de çomak sokmazlar..
Lütfen şu Yasemin şu çocuksu şaşkolozluktan çıkarsınlar..Sanki o ailenin çocuğu Yasemin değil de Necdet..Yasemini prenses gelin kılıklı davranışlarından sıyırsınlar, çok batmaya başladı..
Esen kalın.
Vegacim simdi neden kiziyorsunki bana
Ay tamam senin yazdiklarina yada fikirlerine karsilik hicbirsey demem..
Yalnis anlasilacaksam, amacim tartismak falan degildi!:icon_sorr
sana kızmadım sadece yazdıklarıma neden böyle tepki verildi anlayamadım..
ben zaten ahmetin de aşık aşık ortalıkta dolanmasından sıkılmıştım..şimdi mantık evliliği yapacak da adam biraz düzelecek umarım..sanki sırf okan yalabığa laf ediyormuşum gibi kızıyorsunuz..ben sadece o karakterden sıkıldım..özellikle yaseminle beraberken ki hallerinden gına geldi..
bu forumda fikir yazıyorsak necdete laf söyleriz ahmete de..ne var bunda..
necdetime laf söyletmem falan diyor bazı arkadaşlar..o zaman yazmayalım fikirlerimizi..herkes rahat etsin..
sude-elvin 20-04-07, 23:12 sana katılıyorum canım, aylanın melek olamayacağını söylediğin konularda...
Yalnız onların çocukları olmayınca Ayla tam tersine rüyayı öğrenir diye korkar tam tersine... Asla söylemez... Kaybetmekten korkar yani...
haklisin bek onu hic düsünmemistim.
aylayla iyi bi cift olucak gibi gözüküyorlar tabiki sanirim cocuk konusu cikana kadar tabi bide ahmet aylanin gerckleri bilipte ondan sakladigini duyuncada kiyamet kopucaktir. ama ben artik yaseminle olmasinida istemiyorum ahmetin. sanki yaseminde ilerleyen zamanlarda necdetle gercek bi kari koca olucak gibi geliyor bana. tahminen yani.
25.bölüme kadar öpücüğün devamı gelecek diyenler:
Sinem
Vuslat
bir_adı_yok
muko
merhem
blue_ivy
niliwerda
Melal
iremjelibon
arzu-başak
spdr
renses
ortegahayranı
şilimsi
bessy
mehmet kemal
kale
bonita
oyasum
yamisis
Gelmez Diyenler:
havincim
burcuu
zeyneps
şairim
ECE...:)
cansu_a
avrilcansu
bahar_can
dizice
LİN
lovely_ebru
narcissa
archeologue
_nesli_
m.zülal
Ferny&Lety
elifk
andromeasiren
LİSA
willover
werwe
yağmur_94
Arkadaşlar...
Herkes toplanmışken; iddiamız bu bölüm devaı gelir mi şeklindeydi ama değiştirdik ...
25.bölüme kadar devamı gelir ve gelmez şeklinde...
Şimdi şu gördüğünüz listede iddianın bir önceki haline katılanların isimleri de var...
Eğer 25.bölüme kadar şeklinde değiştirdik diye kabul etmeyen safını değiştirmek isteyen olursa mesajında belirtsin; ben veya Melal arkadaşım da değiştirelim....
ya bide anlamıyorum ne bu yasemini çekememezlik...Acaba kızın güzel olmasından mı kaynaklanıyo yoksa ahmeti mimi paylaşamıyosunuz |