Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Melal
14-04-07, 13:15
Arkadaşlar lütfen tek satırlık mesaj yazmayınız.
Büyük harf kullanmayınız.
Renkli font ile mesaj yazmayınız.
Sonra uyarı alıyoruz.

Merwe_55 imzanda site tanıtımı yapıyorsun ceza alabilirsin.
İstersen kaldır benden söylemesi.

spdr
14-04-07, 13:16
ya bu arada şeftaliyi niye kimse dövmediiii:)
gelecek haftanın mıymış o resimler...

baktım bi kavgaya falan gireceği yokkk..
dedim ki acaba kafasını tırabzanlara mı çarpacakkkk...
ama oturduğu yerden kalkmadı maşallah....:icon_whis

Melal
14-04-07, 13:17
hesap soracak melalim merak etme mutlaka soracaktır.hatta rüyayıda onların elinden alacak. alsında yasoyla necdet hakediyor :icon_whis

İnşallah Neslişim sorarda bizlerde bir ohh çekeriz.:)

iyi olmus aslinda bu idia sayende buralar
senleniyor:img-wink:

Helin'cim gel sende katıl.
Napayım bazen çok durgun oluyor forum bu hafta bu iddia geldi aklıma maksat forum şenlensin.
Gerçi iddia kendi geldi diyebilirim.Bu hafta o öpüşmenin devamı olup,olmayacağı konuşalacağı için iddiaya biçilmiş kaftandı yani.:)

blue ivy
14-04-07, 13:24
neslişş...canım bence de heap sorsun ilerde....
kuzu gibi her denilene tamam diyor ses çıkarmıyorrr:img-yes:

ama ilerde rüya ahmete gitmek istemez ki..
ahmet almak istese bile....
zaten en kötü tarafı da buuuu:icon_sorr

valla ayşecim zaten rüya esas babasını genç kız olunca öğrenecek. öğrendiği zamanda gör sen kıyamet nasıl kopacak.o zaman da rüya annesinede necdetede hesap sorar. fakat belki necdete kıyamaz. böylelik rüya otomatikmen trendeki babası ahmete yönelecek (onu öyle hatırlıyo ya)
genç olduğu içinde annesini anlayamaz tabii. çok merak ediyorum nasıl olacak:img-wink:

yamisis
14-04-07, 13:40
şimdi aslında bu şarkıyı öyle laf olsun diye seçmemişler çok yoğun anlamlar çıkıyor bu şarkıdan .
aslında bu şarkı hem necdet için hem yasemini içiiiin.ikisininde kendilerine has duygularını anlatıyor bu şarkıı önce yaso için analiz etmek gerekirse:

(onların tercümesinin üzerinden gidelim)

anlaşmazlıklarla geçen ve kaybolan zaman unutulabilir:burda ya ahmet ve yaso için bir cümle sarfetmeye çalışmış senaristler.yani kaybolan zamanımız unutulabilir.telafi edilebilir. ya da yaso bunu aslında necdete demek istiyor.yaşayamadığımız zamanımız unutulabilir.telafi edebilirz geçen günleri diye.
ağlamayacağım artık ,konuşmayacacağım artık burda yine iki anlama yolu var: ya yaso artık ağlamayacağını,ahmedi unutmaya çalışacağını söylüyor ya da artık üzülmemesi gerketiğini söylüyor
işte bak buraya gizlenicem:burdada ahmedi unutmak için necdete yöneleceğinin sinyallerini veriyor olabilir.buraya gizlenicem derken..olayı çaktınız mı?ama tabi başka bir şey de demek istiyi olabilir nebilim.mesela sende gizli kalıcam hatırımda saklıcam seni falan filan işte...
beni terk etme beni terk etme..bik biki bik...:bunu ya necdete ithaf ediyor ya da ahmede söylüyor..
gölgenin gölgesi,köpeğinin gölgesi olmama razı ol yeter bu sözde eğer yaso için düşünüyorsak sanırım ahmete karşı olan duygularını yansıtıyor.

yani bunlar yaso için olabilir.burda bu şarkıda dansederken yasonun kimi düşündüğü önemli tabi..eğer o ortamın etkisiyle ve necdetin etkisiyle nejdeti düşünmüş ise ne güzel..çok güzel..yuppi..ama ahmedi de düşünmüş olabilir ki dans ederken yaso bayaaa düşünceliydi şarkının ahmedi hatırlatma olasılığı da yok diil...

askasurguncu
14-04-07, 13:46
İnşallah Neslişim sorarda bizlerde bir ohh çekeriz.:)

Helin'cim gel sende katıl.
Napayım bazen çok durgun oluyor forum bu hafta bu iddia geldi aklıma maksat forum şenlensin.
Gerçi iddia kendi geldi diyebilirim.Bu hafta o öpüşmenin devamı olup,olmayacağı konuşalacağı için iddiaya biçilmiş kaftandı yani.:)

o zaman bende katiliyorum o opucugun sonrasida gelir diyorum
yasemin son iski icdiginde ahmeten hamile kaldi:icon_whis
bu seferde nejdeten hamile kala bilirrrr:img-hyste

askasurguncu
14-04-07, 13:52
alemsin aşkasurguncu.bende o öpücüğün devamı gelir diyorum.artık herşeyi bekliyorum çünkü....

aynen artik bu diziden hersey beklenir:icon_whis
reytingler ktuyken dizi nasilda guzeldi bakin reytingler iyi oldu dizinin eski tadi kalmadi keske hersey ilk bolumlerdeki gibi olsaydiii:icon_sorr

yamisis
14-04-07, 13:53
bu şarkıyı necdete uyarlayacak olursak:

anlaşmazlıklarla geçen ve kaybolan zaman unutulabilir.:"yani yasemin gör artık beni farket.kaybolan ve akıp giden yıllarımızı telafi edelim.yeter ulan canıma tak etti.tamam belki şuan bana aşık deilsin ama hiçbir şey için geçdiil "demek istemiş olabilir.

ağlamayacağım artık ,konuşmayacağım artık: diyoki:"eğer beni daha fazla bekletirsen güzideye varacam.sende ortada dımdızlak kalacan .artık senin için ağlamayacağım.gereğinden fazla değer biçmicem sana.beni ağlatamayacaksın.yada gel beni sev ve bu gözyaşlarıma son ver".

işte bak buraya gizlenicem:"bak işte sana açıyorum kalbimi.ya beni sev yada çık git.ama ben sende gizlenmek istiyorum.aşkımı ya gizli yaşayacağım ya da seninle paylaşacağım"demek yada onun gibi bişey demek istiyor

beni terk etme : ne dediği belli işte "beni bırakma yaso.kıbrısçığa gitme.beni böyle koyup gitme ne olursun.sensiz naaparım yaso."

seyretmek için gülüşünü, gülümseyişini ve dans edişini ;işitebilmek için gülüşünü ve şarkı söyleyişini ,beni terk etme: e burda necdet basbayaa yalvarıyor anacım.beni böyle bırakma.beni gülüşünden ,dans edişinden v.b.şeylerden mahrum etme.noolur beni terk etme diyor.kızımdannve senden mahrum etme beni diyiii.

gövdenin gölgesi,elinin gölgesi,köpeğinin gölgesi olmama razı ol yeter ama beni terk etme:ya burdada demek istiyiki seni sevmeme izin vermesende senden ayrı kalmama izin verme .seninle olim sen beni sevmesende olur.ama beni sensiz bırakma beni terk etme.köpek olurum senin için.diyiii

walla nasıl buşdunuz iyi analiz yapmışmıyım.ee lisede az şiir tahlili yapmamıştık.ordan tecrübem var yııvruuum....

şeboist
14-04-07, 13:54
inşallah umduğum gibi tomris hanım yazdıklarımızı dikkate alır da bikaç bölüm sonra dizi biraz düzelmiş olur.deniz gezmiş girse biraz heyecan olacak ama ellerini çabuk tutsunlar.:img-yes:

merhem
14-04-07, 14:02
valla ayşecim zaten rüya esas babasını genç kız olunca öğrenecek. öğrendiği zamanda gör sen kıyamet nasıl kopacak.o zaman da rüya annesinede necdetede hesap sorar. fakat belki necdete kıyamaz. böylelik rüya otomatikmen trendeki babası ahmete yönelecek (onu öyle hatırlıyo ya)
genç olduğu içinde annesini anlayamaz tabii. çok merak ediyorum nasıl olacak:img-wink:

Bence Ruya gercekleri gunlukten ogrenecek..
Cok fazla kiyamet kopacagini sanmiyorum
en fazlabunu bana nasil yaptiniz gibi birseyler der..
Sonrada gider sen benim babamsin der ahmete :icon_sorr

willlover
14-04-07, 14:13
Deniz Gezmiş, bu sezon bitmeden görünse iyi olur kanımca. Hatta 1971'e gelip de bitirmeleri daha güzel olur gibime geliyor, tam 12 Mart'a denk getirseler falan; heyecanlı olur:img-wink:

Arkadaşlar, biliyorum ekşisözlük yorumlarını toplayan averaj; ancak bu sefer bir yorumdaki aşkla ilgili eleştiri özellikle çok hoşuma gittiği için paylaşmadan geçemedim. Eklendiyse özür dilerim:img-wink: :

"kimin tarafını tutacağımı şaşırdığım dizi. necdet iyi sevilmeye layık bir adam. ama ahmet de herkes tarafından bilgiden mahrum bırakılan adam. önce annesi , sonra yasemin,sonra necdet (necdet de iyi bir arkadaş olarak durumu söyleyebilirdi) şimdi de ayla. izlerken dizi yi ayla'yı yolasım geldi. (şirret bişeye dönüştüm ) hiç mi vicdanın yok. ahmet' i gerçekten sevsen onun mutlu olmasını isterdin. ahmete saygı duysan bilmediği verileri verip tercihi ona bırakacak kadar değer verirdin. sevip söyleyemiyormuş pehh. iki dakika bekleyin gelecem kaymakam beye diyeceklerim var diyemedi bekleyen ambulansa. herkes her şeyi biliyor bir ahmet bilmiyor. kimse de söylemiyor sen hasta iken biri ziyarete geldi diye. kimse açıkça konuşmuyor yüzleşmiyor. işte bu yüzden film eski türk filmleri tadında. yanlış anlamalar ve iletişimsizlik ile kavuşamaz o filmlerde de aşıklar bunda da farklı değil.
siyasi meselelere gelince zorlama gibi geliyor bana. böyle başladık böyle gideceğiz telaşı ile bölük pörçük yerleştirilen olaylar silsilesi gibi.o dönemleri hiç bilmeyen insanlara okumamış araştırmamış kişilere bir şey ifade etmiyor."

ermec
14-04-07, 14:18
ya ben de seyredemedım ama necdetle yasemın dans etmısler ınanmıyorum yanı yasemın de asık olmaya baslıor galıba necdet ne kadar sevınır ki....

avrilcansu
14-04-07, 14:20

Öyle deme ayşe, bence kıyamet kopacak :)
Bne Rüya'nın yerinde olsam koparırdım kıyameti, annemle konuşmazdım, gerçek babama koşardım :)

iReMJeLiBoN
14-04-07, 14:27

zaten rüya herkese sen kimsin diye soruyor..:) ben cansuya katılıyorum ben onun yerinde olsam annemi öldürürdüm yani.. giderdim necdet ve ahmetle yasardım..Yaseminide terkederdm..:DOoh, bulmusum iki tane yakısıklı,karizmatik, seker babayı kim takar yasemini..:D

merhem
14-04-07, 14:31
Aman babasi ve annesine cektiyse kiyametmiyamet kopmaz
Ben hic kiyamet kopmasi gormuyorum
Ahmet yasemine neden yasemin
niye evlendin
cocuk yaptin
cikislarinda bulunmuyor kibrisciga gidelim yasemin diyor
Yasemin annesine freddy gibi bakiyor sonra gidip sarilip opuyor
Ruya ya gunlugu okur
Yada ahmet ile karsi karsiya gelecekler bir sekilde
Ve mecburen soyleyecekler gercegi

ozenc-can
14-04-07, 14:34
bu yorumları yazanlar kendilerini ne sanıyor merak etmekteyim..
bu ülkenin gençlerini hiç bir şey okumayan araştırmayan habire dizi izleyip ot gibi yaşayan bireyler falan görmekten başka yaptıkları bir yorum yok..
elbette öyleleri de var ama ben bu forumda çoğu kişinin izleyip de bakış açısını ona göre şekillendirdiğini sanmıyorum..burda solcular böyle gösterildi diye hemen öyle kabul edeceğimizi falan mı sanıyorlar..ben artık onların bu entelliklerinden ve yaptıkları entel dantel yorumlardan sıkıldım..
siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama gençleri bu kadar da küçümsemek doğru mu..

Sevgili Vega;değerlendirme yaparken istatistiksel bilgi de çok önemlidr.Türkiye nufusunun %60'ı otuz yaşın altında...Yetmiş milyon nufusumuzun olduğunu düşünelim,bunun kırkiki milyonu otuz yaşın altında sayılır...Bu sayının içinde kaç kişinin okuyup,araştırdığını düşünüyorsun? En iyimser tahminle %5...Fazla olduğunu sanmıyorum. Biz etrafımızdaki üç beş kişiye bakıp da değerlendirmeyelim..Türkiye'de her 100 kişiden 4,5 kişi kitap okurken,Japonya'da, 1 kişi 25 kitap okuyor.Yani;Japonya'da 1 kişi 25 kitap,Türkiye'de 6 kişi 1 kitap, okuyor.
Yoksa bu ülke hala "1981 Anayasası"ile yönetilirmiydi...Hala düşüncenin suç olduğu, cezaevlerinde gazetecilerinin, yazarlarının, sanatçılarının olduğu bir ülke,hatta "Nobel Ödülü" almış bir yazarı bu ülkeden kaçırtmış olurmuyduk...

NiliWerda
14-04-07, 14:45
atma kız öyle değil sözleri. :)

seni saklar vermez ellere yasemin
dağlara gel dağlara :img-hyste

ona ne kadar da uyuyor değil mi? :D

attım zaten kızım ben güzel atarım ablama çekmişim (büyük olan:img-hyste )

ya bişi dicem yani benim bakar körlüğüm tamamen tescillenecek:img-hyste
ya hatırlıyormusunuz hani geçen yılbaşında sabah gazetesimşydi neydi HAtırla sevgili takvimi vermişti... (bende aldıydım duvarımada astıydım)
takvimde ahmetle yaseminin resmi vardı büyük olarak sonra alttada küçük bi resim vardı..
resimde o zamanlar dizide görmediğimiz 2 oyuncu vardı..
hatta demiştikki herhalde bunlar diziye girecek falan demiştik...
ya işte bakar körlüğüm burdan anlaşılıyorki::: resimdeki 2 kişi Deniz ve Harunmuş:img-hyste
ben şimdi gördüm:img-hyste
4 aydır duvarımda asılı ve berk hakman diziye girdiğinde ben hala onun o resimde olduğunun farkında değilim:))
ben jeneriktede görememiştim zaten onu...
jenerikteki hali var resimde,, berkle harunun sakalları var...
demekki ilerde sakal bırakacaklar (ki berk bıraksın çünkü çok yakışiyyy:img-in_lo )

şeboist
14-04-07, 14:47
belki 80lerde bırakırlar sakal.şimdilik öyle görünmiiiyy :)
kızım senin öyle olduğunu zaten biliyoruz.şimdi iyice katmerlendi bu özelliğin.:img-hyste

badger
14-04-07, 14:54
Yaseminin neden Necdetten ayrılmadığı konusunda iki düşüncem var:
İlk başlarda yalnız başına bir çocuğu büyütmeyi göze alamadı...Boşanmak o devirlerde ne olursa olsun çok zor bir şey o dönemlerde...Zaten evlenmesi bir tuhaftı.
İkincisi maddiyat, o yıllarda öyle herkesin arabası pek yoktu...Babam bile doktor olmasına rağmen 72de araba aldı..Yasemin hanımın arabası oldu, maddi sıkıntı çekmedi...Düşünün o dönemlerinde babası hapiste paraları yok, annesi çalışıp hem kardeşine, yeğenine hem de Yaseminle kızına bakacaktı artı bir de gayrımeşru bir çocuğa kendisi akademide işe bile giremezdi...Necdet hem çocuğuna hem de ailesine sahip çıktı..
Ahmetle gitmeyeceği kesindi bu kendince olan iyi düzenini bozmak istemedi açıkçası Rüyanın kabus görüp te Necdete sıkıca sarılıp ağlaması ona bahane oldu...Yasemin tüm bu yaşanaların altında aşkının ne olduğunu nasıl sınav vermesi gerektiğinin altında ezildi, durgunluğunun bu olduğunu düşünüyordum...Taa ki kendisi duymaz halde yatan Ahmete herşeyi birbir anlatıp ta Aylanın söylediklerinden sonra arkasına bile bakmadan hırsız gibi kaçması o mantıksızdı...Boluya niye gittin, Ahmete herşeyi söylemek için, gittin adam ölüyor gözünle tam olarak sevdiğin adamın akibetini öğrenmek için niye sonuna kadar kalmadın? hadi gittin, niye herkesten gizlemeye çalışıyorsun? Çünkü Necdeti de kaybetmek istemiyorsun, ne şiş yansın ne kebap... Sonuç, aşkın öyle günlüklere fransızca şiirler yazmakla olmuyor..ne oldu bizim cesur yürek kza? Korkak bir kediye dönüştü, belki de babasının idam tahtasından dönmesi onları bu hale getirdi...Kimbilir...ama Ahmetin çocuğunu öğrenmemesi diye bir şey herşeyin üstüne tüy dikti..bunun vebalini ne o ne de diğreleri kaldırablir..hele yazdığınız senaryo gibi Rüya annesinin günlüklerini okur ve Ahmete gider gerçek babam sizmişsiniz derse...o zman Ahmeti kimse tutamaz ne yasemini ne Necdeti ne de Aylası kalır...Umarım Yasemin Necdetin hamlesinden kendini kurtarır ve aklı başına gelir..Kiraz Hemşire Yaseminin geldiğini Ahmete söyler ve bizim cesur Ahmet bu işi bildiği gibi halleder biz de bir oohh çekeriz...Kavuşamamaları için üçüncü şahıslarla değil de direkt Yaseminin Necdeti bırakamam o bize iyi bakıyor bunu yapamam demesiyle olsaydı daha kabulümdü ama bu son olanlarla saçmalıklar daniskasına döndü..
Gelecek bölüm için olur olmaz demek istemiyorum, çünkü senraistler mantık hatalarını yapma ve çelişki yaratma konusunda uzmanlar..Şimdilik bu kadar esen kalın,

merhem
14-04-07, 14:54
Bende Nil hemsoma cekmisim cunki bende sonradan gordum :)
Jenerikte aslinda tanitim icin cekilen bir cok sahnenin benzerini goruyoruz.
Orda necdet yasemini opuyordu
Optu iste dun gece
Yeniden izledim diziyi simdi off off :(
Gidip calismayapayim en iyisi :)

merhem
14-04-07, 14:58
ne diyeyim bilmem ki size. :)
ben ilk gördüğümden beri biliyorum onları.çok dikkatliyimdir. :icon_whis
ay git git çalışma yap. :img-pilot

Gormemisim kizim neyapayim
Sevimin gozluklerden birde bana lazim :img-hyste :img-hyste
Iyi yapiyorum be kovuyormusun beni :icon_whis
Zaten bana hic yag cekmiyorsun unutmadim daha :img-hyste
Dun gece cok sinirliydim unutmusum:img-hyste

şeboist
14-04-07, 15:00
aşkolsun bebişim.ay ben seni yirim.bakayım orda kaymak mı kalmış?hmm hmm hmm şerbeti de akiiyy :img-hyste
dün sevim bu bölümde hiç takmadı dedim o gözlüğü.bi baktım ne göreyim dayanamamış takmış yine.of delürtüyor beni. :hıh
kahkahada atmiiyy zaten artık :D

merhem
14-04-07, 15:02
manane manane inandirici diil

Buarada Bu bolum en begendigim sahneler

1: cocuklarin izin isteme sahneleri cok komikti
Ozellikle Deniz ve Isigin ilk mehmete bakislari sonra rizaya koptum orda
2: Necdetin ayi sahnesi superdiii
3: Sevketin sevimi azarladigi sahne cok komikti hani cocuklarin haberini alinca

zlmmm
14-04-07, 15:05
arkadaşalar bişi sorucam deniz gezmiş dizide birebir anlatılacak mı yoksa olaylar bizimkilerin üzerinden mi anlatılcak yanı deniz gezmiş i bir oyuncu canlandırıcak mı?

şeboist
14-04-07, 15:05
kız başka sahneler de vardı.rüyanın şivkete sen kimsin diye sorduğu sahne mesela.o da ben şivketim dedi ya.hehe:img-hyste
dıııt azarlamasın bakayım şivket çileği :icon_whis
yok deniz gezmiş dizide oynayacak.aynı adnan menderes gibi.:img-wink:

bahar_can
14-04-07, 15:09
Yaseminin neden Necdetten ayrılmadığı konusunda iki düşüncem var:
İlk başlarda yalnız başına bir çocuğu büyütmeyi göze alamadı...Boşanmak o devirlerde ne olursa olsun çok zor bir şey o dönemlerde...Zaten evlenmesi bir tuhaftı.
İkincisi maddiyat, o yıllarda öyle herkesin arabası pek yoktu...Babam bile doktor olmasına rağmen 72de araba aldı..Yasemin hanımın arabası oldu, maddi sıkıntı çekmedi...Düşünün o dönemlerinde babası hapiste paraları yok, annesi çalışıp hem kardeşine, yeğenine hem de Yaseminle kızına bakacaktı artı bir de gayrımeşru bir çocuğa kendisi akademide işe bile giremezdi...Necdet hem çocuğuna hem de ailesine sahip çıktı..
Ahmetle gitmeyeceği kesindi bu kendince olan iyi düzenini bozmak istemedi açıkçası Rüyanın kabus görüp te Necdete sıkıca sarılıp ağlaması ona bahane oldu...Yasemin tüm bu yaşanaların altında aşkının ne olduğunu nasıl sınav vermesi gerektiğinin altında ezildi, durgunluğunun bu olduğunu düşünüyordum...Taa ki kendisi duymaz halde yatan Ahmete herşeyi birbir anlatıp ta Aylanın söylediklerinden sonra arkasına bile bakmadan hırsız gibi kaçması o mantıksızdı...Boluya niye gittin, Ahmete herşeyi söylemek için, gittin adam ölüyor gözünle tam olarak sevdiğin adamın akibetini öğrenmek için niye sonuna kadar kalmadın? hadi gittin, niye herkesten gizlemeye çalışıyorsun? Çünkü Necdeti de kaybetmek istemiyorsun, ne şiş yansın ne kebap... Sonuç, aşkın öyle günlüklere fransızca şiirler yazmakla olmuyor..ne oldu bizim cesur yürek kza? Korkak bir kediye dönüştü, belki de babasının idam tahtasından dönmesi onları bu hale getirdi...Kimbilir...ama Ahmetin çocuğunu öğrenmemesi diye bir şey herşeyin üstüne tüy dikti..bunun vebalini ne o ne de diğreleri kaldırablir..hele yazdığınız senaryo gibi Rüya annesinin günlüklerini okur ve Ahmete gider gerçek babam sizmişsiniz derse...o zman Ahmeti kimse tutamaz ne yasemini ne Necdeti ne de Aylası kalır...Umarım Yasemin Necdetin hamlesinden kendini kurtarır ve aklı başına gelir..Kiraz Hemşire Yaseminin geldiğini Ahmete söyler ve bizim cesur Ahmet bu işi bildiği gibi halleder biz de bir oohh çekeriz...Kavuşamamaları için üçüncü şahıslarla değil de direkt Yaseminin Necdeti bırakamam o bize iyi bakıyor bunu yapamam demesiyle olsaydı daha kabulümdü ama bu son olanlarla saçmalıklar daniskasına döndü..
Gelecek bölüm için olur olmaz demek istemiyorum, çünkü senraistler mantık hatalarını yapma ve çelişki yaratma konusunda uzmanlar..Şimdilik bu kadar esen kalın,

Sevgili badger, geçen bölüm üzerinden aynı mantıkla ben de eleştirdim diziyi ve Tomris Giritlioğlu'na 20'ye yakın arkadaşın yazdığı eleştirilerle gönderdik... bu yazıyı kopyalayıp atv'ni resmi sitesinde Hatırla Sevgili dizisinin izleyiciler için açtığı online eleştiri-öneri bölümüne yazmanı öneririm...

avrilcansu
14-04-07, 15:12
Gormemisim kizim neyapayim
Sevimin gozluklerden birde bana lazim :img-hyste :img-hyste
Iyi yapiyorum be kovuyormusun beni
Zaten bana hic yag cekmiyorsun unutmadim daha :img-hyste
Dun gece cok sinirliydim unutmusum:img-hyste

Kızım sana niye yağ yapılsın :)
Pabucun damda oradanda atılacakk söyliyim:img-hyste

Yağ yapılcak tek kişi benim :) Di mi Sinem :)

Ya Ayşecim bu arada HS resim çektiysen bana gönderir misin:) (Bak bu seferd eben yağ yaptım)

Ben bu bölümde yine Rüya'ya hayran kaldım :)
Çok seviyorum bıcırığı.
Ayrıca Bizim çocukların kamp yaptıklaır yer neresiydi acaba?:icon_whis
Çok güzeldi ben çok beğendim, bende gitçem bende istyim:img-hyste

bahar_can
14-04-07, 15:14
Ne derece doğru bilmiyorum ama bir arkadaş "Dizinin gidişatı..." başlığına bunu yazmış... bizim yazılar ses mi getirdi yoksa? :img-pilot

merhaba arkadaşlar,
çok ama çok güvenilir bir yerden önemli bir tüyo aldım,sizinle paylaşayım dedim...bu forumu sık takip edemesemde,dizinin sıkı takipçisiyim...

kanala,senarist ve yönetmenden oyunculara kadar o kadar çok kişiye telefonlar gelmişki, SENARYOYU DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERMİŞLER!!! dizi ekibinden bir tanıdığım ahmet - ayla evliliğinin olmayacağını,yoğun aşka yer vereceklerini söyledi...tabii sır gibi saklamaya çalısıyorlar ama bende bu çene oldukça daha birsürü şey öğrenirim heralde...:D

inşallah doğrudur ama şuan da verilen karar buymuş...

aslında dünkü bölümde yanlış olabileceğini düşündüm ama yinede heran herşey olabilir...

şeboist
14-04-07, 15:18
kız beni delürtmeyin.ben ikinize de yağ çekerim. :D
baharcan abla ne demek yoğun aşka yer verilecek?biz bunun tersini istiyoruz zaten.ben istemiyorum onların aşkını izlemeyi.kimden bahsettiğimi biliyorsunuz.girsin artık deniz gezmiş ya.ben onu istiyorum.:hıh

NiliWerda
14-04-07, 15:23
Bende Nil hemsoma cekmisim cunki bende sonradan gordum :)
Jenerikte aslinda tanitim icin cekilen bir cok sahnenin benzerini goruyoruz.
Orda necdet yasemini opuyordu
Optu iste dun gece
Yeniden izledim diziyi simdi off off :(
Gidip calismayapayim en iyisi :)

hahahah demek sende:img-hyste
ii yalnız değilim:))
hemşocum acaba biz neden böleyiz sulak yerde yetiştiğimiz içinmi?:img-hyste
anladın sen onu:D:D

canım senden deniz ve rüya çalışması bekliyorum valla dizide en tatlı çift onlar:))

bessy
14-04-07, 15:23
umarım ayla ile ahmet evlenmez ama ben yaseminle evlenmesinide istemiyorum yasemin ahmet ile evlenmeye karar verirse necdet üzülücek ama ahmetede kıyamıyorum daha mutlu olabileceği bi oyuncu soksunlar bence =)

şeboist
14-04-07, 15:26
en iyisi yasemin ölsün.ben yardım ederim onlara bu konuda.:)
önce bavula sonra denize...:img-pilot
illa izletecekler bize o yasemin sahnelerini.ooof o kızı görünce delüresim geliiyy :hıh
çıksın diziden ya.o da geldi benim izlediğim diziyi buldu oynayacak. :hıh

şeboist
14-04-07, 15:34
yasemin karakteri iyi değil ama berenin oyunculuğu da iyi değil.ikisi birleşince benim için tam bi felaket oluyor.umarım onu izlediğim bir dizide tekrar görmem.buna katlanamam.offff :hıh

bahar_can
14-04-07, 15:35
Sevgili Şeboist, beni tabi yalnızca yazıda belirtilen "yoğun telefon yazı eleştiri vs." kısmı ilgilendirdi... o yüzden sesimizi mi duydular diye belirttim... ama giden yoğun eleştirilerle değiştirilen her senaryo da daha iyi olur anlamına gelmez öyle değil mi... ki bizim yazılarımızda da zaten eleştiri dışında bir şey yoktu... yani somut bir öneri sunmadık... hoş sunsaydık ne olurdu... muhakkak ki bir sürü kişinin farklı farklı bakış açıları onlara alternatifi bol bir malzeme verirdi... ben bugün atv'nin resmi sitesine öneri maili attım... ve olayın Ahmet'le Ayla'nın evlenmesi odaklanmasından çıkıp Rüya'nın etrafına kaydırılmasını belirttim... yani Yasemin badger arkadaşın da belirttiği gibi çok bencil bir karakter durumuna sokuldu dedim... ölüm döşeğindeki birine çok önemli şeyler açıklıyor ama ilk söylediği şey Necdeti üzmek istemedim oldu... bu çok önemli... oysa ki Yasemin kızını çok daha fazla ön plana çıkartmalıydı... tabi önce Ahmet'e kızının açıklanmaması mantıksızlığını belirttikten sonra... yani olay bence şu şekilde olmalı dedim: Ahmet kızını kesinlikle bizzat Yasemin'in ağzından duymalı ve Ahmet-Necdet-Yasemin Rüya'nın bu olayı en hafif nasıl atlatırın üzerinde konuşturulacakları bölümler olmalı dedim... Yani bu durumda formalite evliliğin Rüya'nın belirli bir yaşa gelene kadar sürmesi kararı alına bilir... o zaman sorun daha farklı bir zemine taşınmış olur ve o zeminde de bir sürü olay yaratılabilir ki Ahmet ile Yasemin birleşmesin... şu durumunda çok daha mantıklı olur diye bilirttim...

şeboist
14-04-07, 15:38
aman ahmet yasemin birleşmesi zaten hiç olmasın.yanyana görmek istemiyorum onları. :hıh benim dediğim gibi siyaset en iyisi.:good: biraz ona odaklansalar daha iyi olacak.deniz gezmiş dönemi mi anlatılıyor hiç belli değil valla. :icon_whis

merhem
14-04-07, 15:48
hahahah demek sende:img-hyste
ii yalnız değilim:))
hemşocum acaba biz neden böleyiz sulak yerde yetiştiğimiz içinmi?:img-hyste
anladın sen onu:D:D

canım senden deniz ve rüya çalışması bekliyorum valla dizide en tatlı çift onlar:))

ahaha anladim ben onu :img-hyste
Olabilir Hemsocum :icon_whis
Tamam yaparim sana bu hafta bolbol deniz defne ruyali calismalar
zaten azicik necdet calismasi yapicam
malum beyfendi surekli yasemin denilen o sahsiyetle beraberdi :icon_whis
sevo ve memo da beraber degildi zaten :sad53:

şeboist
14-04-07, 15:50
of yine delürtme beni.sevo memo deme diyorum. :hıh
zaten aynı sahnede olsalar şaşardım.onlar hep yasemini göstersinler.papucumun yasemini :hıh
kız aamed de yap ama yanında kimse olmasın :icon_whis

OZKORKMAZ
14-04-07, 15:51
oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy keşke bu haber gercek olsa keşke ahmet ve yasemn tekrar birlikte olsa keşke hayat bayram olsa vsss.. sevindm valla neyse ben bişi sorucaaam ne me quitte pas ı akşam hangi sanatçının ağzından dinledik bilen var mı gerci yasemin söledi ama ben o sahneleri es gecmek için tv den uzak duruodummmmm:img-help: :img-help: bi söleyin olsa süper olicek

şeboist
14-04-07, 15:52
özlem sen şaka mısın ya?ne demek şimdi bu?benimle maytap mı geçiyorsun sen?yasemin aamedin yanına yaklaşmasın.istemiyorum onu görmeyi. :hıh
dizinin sitesine eklendi o dediğin şarkı bu arada.:icon_whis

tunus
14-04-07, 15:53
dizilerde en büyük sorun belli bir hikayesinin olmayışı.güzel bir konu buluyorlar 3 5 bölüm yazıyorlar ondan sonrası Allah'a emanet.ben buna karşıyım.hikayeyei yazan başkadır senaryoyu yazan başka.hikaye denilen şey tan olarak yazılıp bitirilmeli yani bir diziye başlandığı zaman o dizinin sonu da belli olmalı.( bkz.asmalı konak,çemberimde gül oya)senarist ondan sonra o hikayeyi 30 40 bölüm neyse replik haline dönüştürür.Gelelim asıl meseleye;çok güzel bir konu,çok başarılı oyuncular,kostüm-mekan-dönem uyumu süper,herhengibir o dönemle çelişen bir açık vermiyorlar ama eğer nabza göre şerbet verilmeye başlandıysa o zaman dizimiz için tehlike çanları çalıyor demektir.Arkadaşlarım beni yanlış anlamayın ama ben kafama göre bişey düşünürsem sen kafana göre bişey düşünürsen,başka biri Aylayla evlenmesini istemiyor diye bu değişirse bu iş olmaz.işte o zaman senaristler onu değiştirir sonra başka bi uyarıy dikkate alıp onu değişitirirse bir süre sonra onlarda bundan sılılp işi bırakıyorlar.o zaman da senarist değişmiş ,yönetmen değişmiş filan oyuncu diziyi bırakmış haberleri gelmeye başlar(bkz.kırık kanatlar)

sizden ricam lütfen mailler atıp onlara uyarıda bulunmayalım.senin fikrine göre benim fikrime göre senaryoyla oynanmasına izin vermeyelim.dizimiz sonu olayan bir yola girmesin.bu durum hem kanalın hem senaristlerin hem yönetmenin işten soğumasına neden oluyor.eğer yanlışsam lütfen söyleyin arkadaşlar herşey dizimizin iyiliği için...

OZKORKMAZ
14-04-07, 15:54
buldum buldum gerek kalması jacquea brel miş akşam ben diziden bişi anlamdım ahmet ve yasemin sahnesi olmadan tadı çıkmıooooo ya köyden kimsede bi kız daha geldi demedi neyde o hemşire hanımefendi kiraz o söleseydi bari o kadar aradı kızcağııııız kaymakam beyy sizi bir hanımefendi 100 kere aradı diebilirdi milet umutsuzluklara düştü bi de o son sahne gidişat kötüüüü imdaaaaaaatt öle bişi olmasın o aylada çıksın aradan necdet i seviorum o ayrı ama neyse

spdr
14-04-07, 15:55
sanane ayyy:hıh
onların bir yavrıları var...
bilmem daha kaç kere sööölicemmm:hıh

bu arada senaryoyla ilgili eleştiriler kısmına da bir ilgi artışı oldu maşallah...
iş işten geçtikten sonraa....:icon_whis

şeboist
14-04-07, 15:57
ay yesinler onun yavrusunu. :icon_whis
papucumun yavrusu peh :hıh
alsın yııvrusunu o zaman gitsin uzak diyarlara.
yeter ki aamedin çevresinde dolaşmasın. :hıh

OZKORKMAZ
14-04-07, 15:57
aaaaaa sinem çemkirip durmaaa banane ben öle istioruuuum ve hayat kadar gerceğiiiiiimmmm litfeeen ama bebişim böle yaparak sevenleri ayırma rüya babasız kalmasın tamma sevgi emek filan ama ahmettede var o sevgi ve bu küçük yavrunun iksnine ihtiyacı var bnm en çok seye içim parcalanıo bi de anneanne dede olayına yazıkk bilmiolar kendi torunları oldugunu rüyanın ne fena

Melal
14-04-07, 15:58
Sevgili Şeboist, beni tabi yalnızca yazıda belirtilen "yoğun telefon yazı eleştiri vs." kısmı ilgilendirdi... o yüzden sesimizi mi duydular diye belirttim... ama giden yoğun eleştirilerle değiştirilen her senaryo da daha iyi olur anlamına gelmez öyle değil mi... ki bizim yazılarımızda da zaten eleştiri dışında bir şey yoktu... yani somut bir öneri sunmadık... hoş sunsaydık ne olurdu... muhakkak ki bir sürü kişinin farklı farklı bakış açıları onlara alternatifi bol bir malzeme verirdi... ben bugün atv'nin resmi sitesine öneri maili attım... ve olayın Ahmet'le Ayla'nın evlenmesi odaklanmasından çıkıp Rüya'nın etrafına kaydırılmasını belirttim... yani Yasemin badger arkadaşın da belirttiği gibi çok bencil bir karakter durumuna sokuldu dedim... ölüm döşeğindeki birine çok önemli şeyler açıklıyor ama ilk söylediği şey Necdeti üzmek istemedim oldu... bu çok önemli... oysa ki Yasemin kızını çok daha fazla ön plana çıkartmalıydı... tabi önce Ahmet'e kızının açıklanmaması mantıksızlığını belirttikten sonra... yani olay bence şu şekilde olmalı dedim: Ahmet kızını kesinlikle bizzat Yasemin'in ağzından duymalı ve Ahmet-Necdet-Yasemin Rüya'nın bu olayı en hafif nasıl atlatırın üzerinde konuşturulacakları bölümler olmalı dedim... Yani bu durumda formalite evliliğin Rüya'nın belirli bir yaşa gelene kadar sürmesi kararı alına bilir... o zaman sorun daha farklı bir zemine taşınmış olur ve o zeminde de bir sürü olay yaratılabilir ki Ahmet ile Yasemin birleşmesin... şu durumunda çok daha mantıklı olur diye bilirttim...

Bahar'cım yazdıklarına katılıyorum.
Burada en önemli kişi artık Rüya o çocuğun geleceği önemli.
Annesi zaten o daha doğmadan onun hayatını değiştiricek adımlar attı.
Ama sonrası içinse hiçbir şey yapmadı ve yapmamaya devam ediyor.
Madem dizide dram olacak Ahmet'in Yasemin'e olan aşkından değil.
Rüya'nın öz babasından ayrı olmasından bir senaryo yazın.
2. sezonda Ahmet'in kızını öğrenmesini ve kızını geri almak istemesini yazın.
Bakın o zaman dramın alası olur.
Yasemin artık iyice ruhsuz birisi oldu çıktı.
Şu ana kadar olanları Ahmet Ayla'yla evlenince seyirci kızmasın diye yaptılarsa valla yapmalarına gerek yoktu.
Biz zaten haftalar önce Ayla yengemizi kabullenmiştik.:):)

merhem
14-04-07, 15:59
Bu vakitten sonra ahmet ve yasemin beraber olsa kac yazar?
YasemininAskina kac kisi inanir?
O asktan bu vakitten sonra kim etkilenir?
sizleri bilmiyorum ama beni etkilemez
Onlarin askina inanmadim artik hic inanmam
Bir iki sahnede belki ahmet mutlu diyemutlu oluruz ama sonra bikarim

Sinem akrisma sevo ve memo onlar hih

şeboist
14-04-07, 16:00
siz de beni delürtmeyin o zaman. :)
onlar birbirini sevmiyor.bunu bunca saçmalıktan sonra bile anlamadıysanız artık ne diyeyim size?:icon_whis
yılın en komik duran ikilisi bence. :icon_whis

spdr
14-04-07, 16:00
tunus haklısın aslında..
böyle de hoş olmuyor..
ama onların da ikaz olmadan bişileri değiştirmeye niyetleri yok gibi...

zaten aslında bizim sorunumuz senin söylediğin manada hikaye değil...
hikayenin işleniş biçimi...
bence senaryoyu değiştirmelerine gerek yok...
bazı saçma durumlar olmasın yeter dizide....:img-yes:

Melal
14-04-07, 16:06
zaten aslında bizim sorunumuz senin söylediğin manada hikaye değil...
hikayenin işleniş biçimi...
bence senaryoyu değiştirmelerine gerek yok...
bazı saçma durumlar olmasın yeter dizide....:img-yes:

Valla dediğin gibi böylesi saçma durumlar olmasın yeter.
Mantık hataları çok var.Yanlış anlaşılmalar,saklanan gerçekler.
Ahmet zavallım şamar oğlanına döndü.
Koskoaca kaymakan ne halde ayıp,günah,yazık aaa.:)

spdr
14-04-07, 16:09
süüneemmm yavrım bi kere aşklarına inanıp inanmamak ne demekk??
bbg izlemiyoruz ki..
aşık-ya da değil diyorsuuuunn....hıı..
senaryoya göre öööle yazılmışş...
o zaman var demektirrrr:hıh

yaseminlen son bölümlerde ben de pek hoşlaşmıyyrımm..
ama o ayrrrıııı...

hayır korkuyoruumm..
biri seni önemseyip de birleştirmiycek bunları diyyeeee:icon_whis

OZKORKMAZ
14-04-07, 16:10
siz de beni delürtmeyin o zaman. :)
onlar birbirini sevmiyor.bunu bunca saçmalıktan sonra bile anlamadıysanız artık ne diyeyim size?:icon_whis
yılın en komik duran ikilisi bence. :icon_whis

farklı aşkların dostça mücadelesine davet edioruum seni sineeeemm aa bnm isteklerim seni nsl deluuu ediosaaa seninkilerde beni ediooo ama yapma bölleee hııı ne diyısııınnnn??*

şeboist
14-04-07, 16:11
üzgünüm benim düşüncem böyle.onlar benim gözümde birbirlerine aşık değiller.yanyana da çok komik duruyorlar.:icon_whis

blue ivy
14-04-07, 16:14

evet canım bak onu düşünmemiştim.olabilir tabii rüya günlükten herşeyi öğrenebilir. bak bu yazdıklarını unutma sana sonra hatırlatırım:img-yes:

angels18
14-04-07, 16:31
güzel bir bölümdü sonunda nejdet kendisine hakim olamadı eee adam 5 sene beklemiş daha da bekleyemeyecek ama şu pastahaneye aldıkları kızla bişeyler olacak gibi yaseminden istediklerinin karşılığını alamayacağına göre baska birisinde arayacak ayla ve ahmet bu gidişler evlenir hem ahmet hem yasemin aşklarını gömdüler bilmiyorum diğer bölümler ne gösterir izleyip görücez

NiliWerda
14-04-07, 16:33
ahaha anladim ben onu :img-hyste
Olabilir Hemsocum :icon_whis
Tamam yaparim sana bu hafta bolbol deniz defne ruyali calismalar
zaten azicik necdet calismasi yapicam
malum beyfendi surekli yasemin denilen o sahsiyetle beraberdi :icon_whis
sevo ve memo da beraber degildi zaten :sad53:

ehuehuehu sende bi alemsin ona sahsiyet bile denmez sadece bi mahluk:D:D
neyse fazla ileri gitmeyelim zaten sabahtan beri yazılar siliniyor..
gerçi benimkiler silinmiyo dün gece sapıtanlar olmuş onlarınki siliniyyy.

ay yesinler onun yavrusunu. :icon_whis
papucumun yavrusu peh :hıh
alsın yııvrusunu o zaman gitsin uzak diyarlara.
yeter ki aamedin çevresinde dolaşmasın. :hıh

sinemcim biz bakarız rüyaya yasemin atsın kendini bi yerlerden gözüde arkada kalmasın ayyyy sinir oldum iicene ona bütün diziyi mahvetti(gerçi konu olacakya dizide konu zaten oydu neyse:D:D)

merhem
14-04-07, 16:35
Yok yasemin kendini atamiyorsa biz ona yardim ederiz
ben tutarim bacaklarindan sinem tutar kollarindan
birrrrrrrrr...ikiiiiiiiiiiii....ucccccc..
cupp uctuu :)

şeboist
14-04-07, 16:36
yahu de get :hıh ne yapayım ben rüyayı?hiç de bakamam valla. :icon_whis
ben aamedime sivimime meemedime bakarım.:img-blush
of domates of bi gitsen de kurtulsak senden. :hıh

NiliWerda
14-04-07, 16:37
ha buarada Hemşom doğru düşünmüşün evt rüya o defteri bulabilir ve babasını öğrenebilir ahhh ahh bide ozamanda ahmet ölmüş olmasın??
aman neyse öle bişi olursa çok kötü olur ya...:icon_sorr

buarada izlemenizi tavsiye ederim youTdan -bana kitap al:img-hyste
çok komik daha evvel tvden izlemiştim tvye ve beyaz showa çıkmışlardı ya bi daha izleyince şimdi aklıma necdet ve yasemin dansları neyse....:icon_whis

vega58
14-04-07, 16:44
ha buarada Hemşom doğru düşünmüşün evt rüya o defteri bulabilir ve babasını öğrenebilir ahhh ahh bide ozamanda ahmet ölmüş olmasın??
aman neyse öle bişi olursa çok kötü olur ya...:icon_sorr

buarada izlemenizi tavsiye ederim youTdan -bana kitap al:img-hyste
çok komik daha evvel tvden izlemiştim tvye ve beyaz showa çıkmışlardı ya bi daha izleyince şimdi aklıma necdet ve yasemin dansları neyse....:icon_whis

izledim canım..sinem hanım doğru düzgün anlatmadı ama buldum ve izledim çok komik olmuş gerçekten..yaratıcı çocuklar valla..
sinem izle de biraz örnek al saçma sapan şarkı sözleri yazıp duruyorsun ya..
bir de arkadaşlar şu burhanca konuşmayı abartmasak..güzelim türkçemizin içine ediyorsunuz..(afedersiniz biraz ağır kaçtı heralde ama başka bir şekilde söyleyemedim..)

zeyneps
14-04-07, 16:44
Rüya'nın defterden gerçeği öğrenmesi re acı olur ay düşünemiyoruuuuum:sad53: Ama eğer öyle bişey olursa umarım annesi gibi mızmızlanmak yerine babası gibi Necdet'le annesine bi iki kelime etsin :img-yes: :img-help: Ayyyy ama en acısı da Ahmet'in bunu kızından öğrenmesi olur
-Ahmet Amca siz...siz benim babamsınız:img-yes:
-Hönk??????.....Emin misin yıvruuuummm:icon_whis
-Tabi eminim annem günlüğüne yazmış
-Benim annene güvenim kalmadı ben pek emin değilim:icon_whis :img-hyste

Ağlasam mı gülsem mi bende şaşırdım ya...en iyisi ağlıyım:sad53: :sad53:

şeboist
14-04-07, 16:48
merak etme ben onu çok iyi biliyorum.dinlememe gerek yok. :hıh
sen konuş konuş sonra burhanca konuşmayın de.istediğim gibi konuşurum. :hıh aramızda şakalaşıyoruz.bi sakıncası mı var? :hıh
illa bana laf atacaksın ya neyse. :icon_whis

vega58
14-04-07, 16:51
kızım konuştum tamam bir iki defa gırgır olsun diye bıraktım sonra..
bakıyorum sen de hiç bir değişiklik yok ne yapayım uyarmayayım mı bak hemen düzelttin yazını aferin sana..
ya senle uğraşmayayım da kimle uğraşayım stresimi alıyorsun..

şeboist
14-04-07, 16:54
evet sonra o stres bana geçiyor.sonra da midem yanıyor. :hıh
sen beni tanıyamamışsın o zaman.kızınca ya da ciddileşince normal konuşurum.bende şakasına öyle konuşuyorum herhalde.ama öyle konuşmak hoşuma gidiyor.:img-blush o yüzden kusura bakma devam edeceğim. :img-hyste

merhem
14-04-07, 16:57
Gunluktende kotusu var
Ruya ve ahmet karsikarsiya gelir.. ruya siyasi olaylara karismisbir genc kizdir..
Buna dayanamayan ruya veya necdet gidip gercekleri ahmete anlatir
ahmette yasli umairm kalp krizi falan gecirmez

Yada Ahmet Yaslanmis hastadir
Olum dosegindedir.. Ve birkac gunluk omru kalmistir
Yasemin ruyaya senin gercek baban ahmet o oluyor git ona der..

ben nekadar karamsarim ya? :)

vega58
14-04-07, 16:58
biraz önce kızdın o zaman..
ama kızınca daha güzel oluyorsun canım..
et ne yapayım denetleyemem ya seni istediğin gibi konuş..

NiliWerda
14-04-07, 17:02
yahu de get :hıh ne yapayım ben rüyayı?hiç de bakamam valla. :icon_whis
ben aamedime sivimime meemedime bakarım.:img-blush
of domates of bi gitsen de kurtulsak senden. :hıh

aman bakma:))
annem güzel çocuk bakar o baksın çocuk emin ellerde olur off sonra yasemin atsın kendini bi yerlerden...
kurtulursak adak madak keselim ya:D:D
neyse sapıtmayım:D:D

şeboist
14-04-07, 17:04
evet kızdım. :hıh yine panik atağım tuttu. :img-hyste
nil bacım kendi doğurdu kendi baksın bane ne.:icon_whis
ya da versin nezoş baksın.kendini de öldürsün.bizim elimizi boşuna kana bulamasın. :img-pilot

Melal
14-04-07, 17:07
annem güzel çocuk bakar o baksın çocuk emin ellerde olur off sonra yasemin atsın kendini bi yerlerden...

Nil'cim valla iyi fikir anneciğin ne güzel bakar.
Amed'te gelir size kızını görmeye artık ben sizde yaşarım.:):)
Hem Rüya'yı da sizin Berkan'a alırız bak seni Amed'le akraba bile yaptım.
Uzaktan akraba ama olsun.:img-hyste :img-hyste
Adak olarak deve falan keseriz ancak o paklar yani.:img-hyste

zeyneps
14-04-07, 17:08

Ya en iyisi Rüya'ya babaannesi baksın hem zaten hep o bakıyo zavallı kadın:img-pilot ileride nasıl bir dumura uğrayacağının (aslında bunun daha kaba tabiri vardı ya neseee:icon_whis )farkında değil.....hem ben acıorum o insanlara sürekli çocuğa onlar bakıo kadınla adama bir iki sahne yazıp çekemiolar ayıp ayıp:img-hyste senaristler öyle Rüya babaannesinde demek kolay biraz da o görünsün tv de kadına bedavadan çocuk baktırıosunuz hemde kendi öz torunu bile değil sizi uyanıklar sizi:img-hyste :img-hyste

şeboist
14-04-07, 17:10
dilşat hanımın yüzünü gören de cennetlik zaten.:icon_whis hasan amcam yok ortalıkta.onun o gürlemesini özledim.:icon_sorr
ay vişnem bakmasın.sürekli konuşiiyy o kız.başını şişirir kadının. :img-hyste

NiliWerda
14-04-07, 17:24
Nil'cim valla iyi fikir anneciğin ne güzel bakar.
Amed'te gelir size kızını görmeye artık ben sizde yaşarım.:):)
Hem Rüya'yı da sizin Berkan'a alırız bak seni Amed'le akraba bile yaptım.
Uzaktan akraba ama olsun.:img-hyste :img-hyste
Adak olarak deve falan keseriz ancak o paklar yani.:img-hyste

Allahım yarabbim ya ahmeti düşünüyo:))
sende başka türlü bize gelmicen zaten:img-yes: :icon_whis
yaa berkanı vermem ona o benimmm:D:D
bak akraba olayını diyosan benim annemin halasının torunu var Emirhan o olsun..
hem o 3 yaşında...;)
hmmm şimdiii ahmet benim neyim olur?? : Annemin, halasının, torununun, kayınpederi :img-hyste

anny
14-04-07, 18:13
güzel bir bölümdü ama çok heyecan yok dizide..ahmet hasta yatarken yaseminin gerçekleri söylemesi çok saçma oldu..üstelik o sahnede kaymakam beyin yanına kimseyi sokmuyoruz dediler yasemin biliyormuş gibi odayı buldu ve yanına gitti..ayla gerçekten çok seviyor ahmeti..yasemine de bence haklı olarak hesap sordu..o da seviyor ne yapsın..necdet kadar olmasa da o da ugraştı aşkı için :) necdetin rüyaya ayıcık aldım dedigi sahneyi çok begendim..ve son sahne çok ilginçti..yasemin sanırım ahmeti unutmak necdeti de sevmek istiyor :img-wink:

ergim
14-04-07, 18:14
selammmmm!!!!!
ben geç de olsa yorumumu yapayım dünkü böüm hakkında aslında baslarrda güzel gidiyordu dizi.ta kiiii yasemin necdete uzuuun uzun bakıncaya kadar. işte o anda sinirlerim zıpladı yine yüzünün ortasına bi tane koymak geldi içimden yaaaa
bu bölümde yasemin'in ahmeti sewdiğine inanmamaya basladım artık ne o öyle ya necdete canım falan diyo tam sopalık şu kız yaaa. gıcık etti beni. necdette aynı sekilde zaten. umarım yasemin beni bu konuda haksız çıkarır sonraki bölümde ama bu bölümde gerçekten çok kzdım. yine olan ahmete oldu annesine artık hiç umudum kalmadı dediği yerde ağlamaya basladım zaten tutamadım kendimi.
defne ve deniz acaip tatlıydlar yasemin ve ahmet kadar değil ama onlarda çok yakısıyolar:D
rüya her zamanki gibi çoook tatlıydı.
ayla ya sinir oldum yine kesinlikle ve kesinlikle ANTİ AYLA&ANTİ NECDET YANİ
hele aylanın yasemine söyledikleri allahım sen niye karısıyosun ahmetle yasemini arasında olan bişey böyle bencil birini görmedim hayatımda yaaa. böyle tam o ahmete baktığı anlarda suratına bi yumruk atmak geldi içimden( iyice agresif oldum ben yaaa)
gelelim son sahneye bu ne cürret yaaa bak sen necdete durdu durdu en sonunda yapacağını yaptı yani.ama hani yaseminde umut werdi gibi geldi biraz bana . offf sinirlerim bozuldu yaa umarım yasemin diğer bölümde ahmeti unutmadığını kanıtlar bize:(:(:(:(

şeboist
14-04-07, 18:22
ama izlemem için indirmem lazım.ona da üşendim. :) şimdi indirip yarın mı izlesem? :img-blush
ah ne günlerdi ah!ama bi yandan da kötüydü.ahmetle yasemin hep yanyanaydı.aman allah korusun öyle olmasın. :hıh

esma&selim
14-04-07, 18:26
valla genel itibariyle güzel bir bölümdü helede son sahnesi :img-wink: valla aylaya halen melek diyenlere şaşıyorum valla insan yaseminin ahmetten çocuğu olduğunu bildiği halde nasıl ahmetle birlkite olmak ister bilmem ki ne biçim bir vicdana sahip ki ahmeti elde etmek için elinden geleni yapıyo valla uyuz denizle defne çok şekerlerdi yine gelelim necdetciğime o da çok şekerdi son sahne onu çok mutlu etsene beni mutlu etmedi çünkü yasemin onu sevmiyi ama ahmeti unutmak için onunla birlikte olucak gibi görünüyor ama yasemin necdeti hiç ama hiç hakketmiyi neysee ilerki bölümlerde mutlu görücez necdeti bence ama yaseminle nasıl mutlu olunurki hiç bilemiyom ama neyse necdete pastacı kızı alalım en azından mantıklı ve necdeti sevecek ve mutlu edicek birine benziyi :img-in_lo :img-in_lo

NiliWerda
14-04-07, 18:26
of ben yine ada bölümlerini özledim. :icon_sorr
acaba yazın tekrar verirler mi?valla öyle güzel olur ki.:img-blush gerekirse kanala mail atarız. :img-wink:

ya evt güzeldi hatta bende diyodum ya güzel falan diye diyodumki bi daha izleyelim onları falan..
ama şimdi canım istemiyo sonuçya ahmet ve yasemin aşkının başlangıçları var..
ben ne ço kseverdim oysa...
şimdiki bölümlerden sonra soğdum o aşktan...
daha geçen haftalarda derdimki bu dizinin sonunda mutlaka ahmetle yasemin birleşecekler diyte...
ama şimdi hiç bişi istemiyorum...
ben bu diziyi sadece maskeli beşlerim için ve ahmetim için izliyorum o kadar:img-blush

idilLAMİN
14-04-07, 18:42
yine süper bir bölümdü.çok duygulandım.hele son sahnede ağzım açık kaldı.şahsen necdetin yasemini öpmesi çok hoşuma gitti.bunun bir gün bir patlama noktası olacağını biliyorduk.ve oldu.yasemin tahminen azarlayıp necdete tokat atmasa bari.hiç istemiyorum.lale mansur yoktu bu bölüm.gözüm onu çok aradı.haftaya cumayı iple çekiyorum valla.denizle defnenin yakınlaşması çok gzldi.çok masum çok hoştu.iyi işlendiğini düşünüyorum.ve bende diyorum ki deniz gezmiş artık devreye girse.çok merak ediyorum.

idilLAMİN
14-04-07, 18:43
arkadaşlar size birşey sorucam.diziye meyra giricek deniyordu.gazetede haberleri çıkmıştı.pastaneye giricek ve necdete aşık olucaktı diye.o olmadıda onun yerine feride çetin mi girdi acaba.yoksa meyra gene diziye giricek mi?

NiliWerda
14-04-07, 18:54
arkadaşlar size birşey sorucam.diziye meyra giricek deniyordu.gazetede haberleri çıkmıştı.pastaneye giricek ve necdete aşık olucaktı diye.o olmadıda onun yerine feride çetin mi girdi acaba.yoksa meyra gene diziye giricek mi?

bence girmeyecek...
yalan haberler ortalıkta geziyo maalesef...
özgür özberkte olcaktı güya..
hatta o yalan haber değildi kendisi resmen bi programa çıkıp açıklamış..
ama şimdi ünlüler sirkinde...
demekki oda olamacak...

narcissa
14-04-07, 19:11
Sabahtan beri dönem ödevi yapıyorum klavyede otomatiğe bağladım içim bayıldı:img-pilot

Nasılsınız? Ben dünkü bölümün üzerine hem iyi hem kötüyüm. Bölüm gayet hoştu bence... Ama o sonunda olan Necdet'in sarhoşken Yasmiş'i öpüşü şok etkisi uyandırdı bende... Neco coştu...:img-cool2

Ne olacak çok merak ediyorum. O Ayla'yı da gebertmek istiyorum... Sinekliği falan olan var mı arkadaşlar?

jade09
14-04-07, 19:28
merhaba arkadaşlar size bişey sorucam bu kız yani yaseminin nejdete olan bakışlarının hiç normal bi arkadaşa minnettar olduğu bi dosta olan bakışları gibi gelmedi bana açıkçası arabada onu izleyişi bakışkarı cnmlar kolundan tutmalar yorgunsundur bütün gece araba kullandınlar ve en son dans ya o nasıl dans öle fransızca şarkıyı çevirişi ses tonu hele o beni terk etme deyişi yani diyorumya bana hiç öle nejdete eski bakışlar eski tavırlar gibi gelmedi eskiden bi arkadaşına bakar gibi bakardı şimdi abarıyomuyum bilmem ama ahmete baktığından çok daha güzel bakıyo açıkçası kız nejdete resmen kur yaptı bana kalırsa siz nedersiniz yanlış mı düşünüyorum ben acaba ?

NiliWerda
14-04-07, 19:28
Sabahtan beri dönem ödevi yapıyorum klavyede otomatiğe bağladım içim bayıldı:img-pilot

Nasılsınız? Ben dünkü bölümün üzerine hem iyi hem kötüyüm. Bölüm gayet hoştu bence... Ama o sonunda olan Necdet'in sarhoşken Yasmiş'i öpüşü şok etkisi uyandırdı bende... Neco coştu...:img-cool2

Ne olacak çok merak ediyorum. O Ayla'yı da gebertmek istiyorum... Sinekliği falan olan var mı arkadaşlar?

var canım var sinek kaşıyıcıda var:img-hyste
ben sana yardım ederim canım...;)
buarada vurulcaklar listeside iicene doldu yaf..:D:D

narcissa
14-04-07, 19:34
var canım var sinek kaşıyıcıda var:img-hyste
ben sana yardım ederim canım...;)
buarada vurulcaklar listeside iicene doldu yaf..:D:D

Dolsun canım bi Ayla çok yer kaplamaz nasılsa nihahaha:img-pilot Ya sakladı çocuk mseslesini ya! Hadi basit bir mesele olsa sadece Yasemin gelse birşey söylemese biraz anlayacağım ama oha dedim yani ne bu!? O kadar gezdiler tozdular bir söylemedi meseleyi... Ayla'yı öldürelim efenim yeter...:img-cool2

Sağol Nil'cim Ayla hainine ölüm!!! Çıkarcı nolucak... :hıh

muko88
14-04-07, 19:37
Merhabalar...
Aslında hiç girecek vaziyette değilim ama; dayanamadım girdim...
İddia meselesi ile neşeleneyim biraz, dedim...
Bugün ruh halim açık verdi; 4 gündür şoktaymışım meğer, ani ölüm sebebiyle...Hiç ağlayamamıştım, o derece...Ama bugün çok ağladım, duygularım baya ortaya döküldü:icon_sorr
Melalcim iddia meselesiyle neşeleneyim, kendime geleyim diye geldim, mesajları okuyorum, listeyi toparlamaya çalışıyorum elimden geldiğince..Sinem'in mesajları da sağolsun güldürüyor beni...
Mesajlarımız silinmiş, olsun silinmesi gerekirdi zaten...
Ama çok mesaj yazılmış, onları okuyorum şu an...Bitiremedim...

narcissa
14-04-07, 19:38
merhaba arkadaşlar size bişey sorucam bu kız yani yaseminin nejdete olan bakışlarının hiç normal bi arkadaşa minnettar olduğu bi dosta olan bakışları gibi gelmedi bana açıkçası arabada onu izleyişi bakışkarı cnmlar kolundan tutmalar yorgunsundur bütün gece araba kullandınlar ve en son dans ya o nasıl dans öle fransızca şarkıyı çevirişi ses tonu hele o beni terk etme deyişi yani diyorumya bana hiç öle nejdete eski bakışlar eski tavırlar gibi gelmedi eskiden bi arkadaşına bakar gibi bakardı şimdi abarıyomuyum bilmem ama ahmete baktığından çok daha güzel bakıyo açıkçası kız nejdete resmen kur yaptı bana kalırsa siz nedersiniz yanlış mı düşünüyorum ben acaba ?

Kesinlikle yanlış gözlemlemişsin arkadaş valla öyle Ahmet'e bakarkenki bir bakış değil bu... Sanki acıma ve hayranlık karışımı.... Evet Yasemin Necdet'in karakterine kesinlikle hayran ve onu dostça seviyor ama ilerisini düşünmediğine eminim... Yoksa dizi saçmalar yani dizinin adı Hatırla Sevgili ne yani bunun altında yatan anlam yıllar sonra Ahmet'le Yasmiş başkalarını sevecekler sonra beraber oturup eski günleri kahkaha atarak yaad edecekler değil tabiki...
Onlar birbirlerini sevecekler yani yapılan evlilikler falan sadece gizlenme yöntemi.
Yasemin şarkının çevirisini öyle söylüyordu eh dans ederken birinin omzuna yaslanmak normal yani ben de dans ederken erkek arkadaşımın omzuna yaslanırım arada 3 metre mesefe olmaz:img-pilot
Necdet şarabın etkisiyle kendinden geçti ayık kafayla yapacağı iş değildi. Zaten o Yasemin'in beline daha sıkı sarılıp okşamaya başlayınca Yasemin şaşırdı geriledi tam o sırada Necdet onu öptü...

muko88
14-04-07, 19:47
Melal, son durum galiba bu...

Öpücüğün devamı gelecek diyenler:

Sinem
Vuslat
Bir_adı_yok
Muko
Merhem
blue ivy
NiliWerda
Melal
İremJelibon
Arzu-başak
Spdr
Aşkasürgüncü

Gelmeyecek diyenler:
yamisis
havincim
burcuu
zeyneps
şairim
ECE...:)
cansu_a
avrilcansu
bahar_can
dizice
LİN
lovely_ebru

narcissa
14-04-07, 19:50
mukocuğum anket mi var? okuyamadım geri sayfaları:img-pilot
ekliyorsan halen beni gelmeyeceklere ekler misin canım:img-wink:
Gelmez bence yani sarhoşlar falan ama Yasemin geriledi Necdet ona yaklaşmaya çalışınca falan:img-yes:

şeboist
14-04-07, 19:50
ah mukom sen söyle ben seni hemen güldürürüm bebişim.:icon_sorr
üzülme sen...:icon_sorr
dayanamadım girdim yine iddiaya ya. :img-pilot

muko88
14-04-07, 19:53

Sinem
Vuslat
Bir_adı_yok
Muko
Merhem
blue ivy
NiliWerda
Melal
İremJelibon
Arzu-başak
Spdr
Aşkasürgüncü

Gelmeyecek diyenler:
yamisis
havincim
burcuu
zeyneps
şairim
ECE...
cansu_a
avrilcansu
bahar_can
dizice
LİN
lovely_ebru
Narcissa

Ekledim canım...

Sinem söylemem gerek yok canım, zaten güldürüyorsun, sağol, forumun deli kızı:img-wink:

mary_FB
14-04-07, 19:56
Dizilerin esas oglani esas kizi vardir ya
hatirla sevgilide ahmet ile yasemin saniyordum
ama dun anladim ki esas oglan necdet mis
deli oldum resmen hem yasemine hem necdete
eskiden cok heyecanli biterdi hs
ama artik beni sinir ediyor
15 bolumden sonra
sanki hem senaristleri hemde yonetmeni degismis gibi
farkli bir dizi oldu
21 bolum benim icin deneme olacak
eger ki istedigim gibi gitmezse izlemicem
zaten tarıhle de alakası kalmadı
ihlamurlar altinda dizisine benzicek diye korkuyorum
orda da elıf yılmaz askı bıtmeyecek bır ask gıbı gosterılmıstı
ama sonra yılmaz fılıze asık olmustu benım ıçın elıfle bırlıkte dızı bıtmıstı
umarım hatırla sevgılı de boyle olmazzzz

renses
14-04-07, 19:59
Bence öpücüğün Dewami Gelecek çünkü Yasemin Günlüğüne Yeni Bir Hayat Kurmaliyiz Falan Diordu Bu öpücük De Yasemin Için Yeni Bir Hayatin Başlangici Olmali....eğer Geri çekerse Kendini Bilemicem Ya çok Karişik Bi Durum Off...o Ahmetin Evindeki Annesiyle Sohbeti Içimi Parçaladi Benim Zavalli Ya Yasmin Birakti...istemiorum Ben Artik Onlarin Kawuşmalarini...senaristler Sağolsun Yasmini öyle Duygusuz Hissiz Biri Yaptilar Ki Yasmin Sewilmez Hale Geldi....

şeboist
14-04-07, 20:00
ben zaten ilk bölümden beri sevmiyorum yasemini.:img-pilot
benim için pek bişey değişmedi.yine sevmiyorum.hehe:img-pilot
mukom pıtırcığım benim.muck :img-blush

muko88
14-04-07, 20:00
Bence öpücüğün Dewami Gelecek çünkü Yasemin Günlüğüne Yeni Bir Hayat Kurmaliyiz Falan Diordu Bu öpücük De Yasemin Için Yeni Bir Hayatin Başlangici Olmali....eğer Geri çekerse Kendini Bilemicem Ya çok Karişik Bi Durum Off...o Ahmetin Evindeki Annesiyle Sohbeti Içimi Parçaladi Benim Zavalli Ya Yasmin Birakti...istemiorum Ben Artik Onlarin Kawuşmalarini...senaristler Sağolsun Yasmini öyle Duygusuz Hissiz Biri Yaptilar Ki Yasmin Sewilmez Hale Geldi....

İddiaya yazayım mı peki sizi?
Gelecek demişsiniz ya, o yüzden sorayım dedim:img-blush

muko88
14-04-07, 20:02
ben zaten ilk bölümden beri sevmiyorum yasemini.:img-pilot
benim için pek bişey değişmedi.yine sevmiyorum.hehe:img-pilot
mukom pıtırcığım benim.muck :img-blush

Ben de hiç sevmiyorum Yasemin karakterini artık...
Zaten uzun zamandır sinyallerini veriyordum bunun:hıh
Pıtırcık mı:)Ay sinem, bebişim, kankam, pıtırcığım:)

renses
14-04-07, 20:03
yazın bu arada aranıza yeni katıldım daha öncede bu forumu takip ediorum ama yorum yazmıodum hsnin sıkı takipçisiyimdir...sınawa hazırlandığım için inte fazla grimiorum haftasonları bakıorum tanıstığımıza memnun oldum...

muko88
14-04-07, 20:04

Sinem
Vuslat
Bir_adı_yok
Muko
Merhem
blue ivy
NiliWerda
Melal
İremJelibon
Arzu-başak
Spdr
Aşkasürgüncü
Renses

Gelmeyecek diyenler:
yamisis
havincim
burcuu
zeyneps
şairim
ECE...
cansu_a
avrilcansu
bahar_can
dizice
LİN
lovely_ebru
Narcissa

Tamam, yazdım...
Son hali bu, artık gelenler olursa kağıda eklerim...Takip ettikçe...:img-wink:

şeboist
14-04-07, 20:04
benim koyu bi antiyaseminci olduğumu biliyorsunuz zaten.onu hiç sevmedim.bundan da hiç pişman değilim.nihaha:img-hyste
evet pıtırcığım benim.muck :img-blush

iReMJeLiBoN
14-04-07, 20:05
Ya ben artık aşktan falan qeçtim, bakın diger diziler gibi olmuyor kavusturmuyorlar Ahmet ve Yasemini.. Ahmet ve Yasemin kavustuqu anda dizi ßiter zaten, napcaklar nereye kadar ahmet ve yaseminin lay lay lom ilişkisi..

ßen, Necdet'in ve Ahmet'in mutlu olmasını istiyorum.. Necdet Yaseminle mutlu, Ahmette Yaseminsiz mutlu.. Cünkü Yasemin olunca acı çekiyor.. Ahmet yakısıkLı adam buLur kendine ßirini..
{bide Michelle qeri dönermis.. Yasemin oturur aglar heralde:S}
Aylanın Ahmete açılması yakındır.. Yaseminde ßunu öqrenip demek o yüzden bana böyle böyle dedi diye kendi kendine konusuur, durur..

Dizi bence qit qide farklı bi hal alıyor.. Ve hepimizi meraklandırıyor..ßaksanıza herkes yeni ßöLümü meRak ediYor..;)

Ayrıca Hatırla Sevqiliyi herkesin izLemesini isteyenler, dizi kapanıcak diye ödü kopanlar neden $imdi izLemem diyoRlar onuda hic anLamadım ya.. Neyse..;)

narcissa
14-04-07, 20:11
Ya dikkat ettim de artık AHmet-Yasemin'ci kalmadı...
Bizim forum Ayla'yla Ahmet'in düğününde halay çekçek ve halay başısı şeysi olmak için kapışmalar olacak kanımca:img-pilot :img-pilot
Eh halay ekibi toplanır bir de düğünü sabote etmek lazım yani bir de sabotaj ekibi taplayalım nihahaha:img-polic

Ayrıcana Ahmet Ayla'yla evlense bile yeni bir yol çizmek için evlenir sevdiği için değel:hıh

sevgi799
14-04-07, 20:24
herkese selam. yorumlarınız çok güzel. anlaşılan o ki yine önümüzdeki haftaya kadar bilinmezlik devam edecek. umarım haftaya necdetle yaseminin yakınlaşmalarını izlemem. necdeti begeniyorum yakışıklı ama ahmet ve yasemin daha çok yakışıyorlar. onlar birlikte görmek istiyorum bu gerçekleşene kadar uzun süre ayr kalacaklarsa kalsınlar ama yasemin necdetle bir ilişkiye girmez inşallah. iyi akşamlar.

bahar_can
14-04-07, 20:32
Ya dikkat ettim de artık AHmet-Yasemin'ci kalmadı...
Bizim forum Ayla'yla Ahmet'in düğününde halay çekçek ve halay başısı şeysi olmak için kapışmalar olacak kanımca:img-pilot :img-pilot
Eh halay ekibi toplanır bir de düğünü sabote etmek lazım yani bir de sabotaj ekibi taplayalım nihahaha:img-polic

Ayrıcana Ahmet Ayla'yla evlense bile yeni bir yol çizmek için evlenir sevdiği için değel:hıh

Çok doğru bir tespit yapmışsın narcissacığım.. .ve halayın başını da ben çekeceğim tabiki ama bunlar aslen nereli acaba ya!(:img-hyste ) umarım şöyle Diyarbakır, Bingöl falan çalarlar... düğünü boluda yaparlarsa... Bolu'nun en önem oyunu Aman Ördek Yeşil Yeşil Ördek diye bir oyundu neyse idare ederiz artık... gerekirse davul-zurnayı ben bulurum (:img-hyste )

Bir de dikkatimi ne çekti biliyor musunuz? Beren Saat bir röportajında "Ben tv dizilerinde asla kötü kadını oynamam çünkü halk inanıyor" demişti... vallaha hiiiç gerek kalmadı... kötü kadınlar baştan kötü olunca aslında o kadar da kızmıyoruz... ama ben aşkında ölüyorum... her türlü zorluğu aşarım edalarından mantıksız bir biçimde çark etmek :icon_whis kötülerin en kötüsü oldu bence... yani bu dizi Beren için pek hayırlı olmadı...

Şeboist ve muko birbirinize ne güzel hitap ediyorsunuz öyle çok hoşuma gitti...:img-blush

şeboist
14-04-07, 20:36
ay baharcan ablam benim.beğendiysen sana da derim o zaman.pıtırcığım benim...:img-blush
beren öyle demiş ama çok sinir bi karakteri oynuyor.zaten kızı sevmiyordum.bi de böyle bi karakteri oynayınca iyice gıcık oldum ona. :icon_whis

ergim
14-04-07, 20:43
yaaa offf artık yaseminden nefret etmeye basladım yaaa ahmet bunları haketmiyo umarım ilerki bölümlerde yaseminin aklı basına gelir artık bıktım bu kısdan yaaaaaaaaaaa

narcissa
14-04-07, 20:46
yaaa offf artık yaseminden nefret etmeye basladım yaaa ahmet bunları haketmiyo umarım ilerki bölümlerde yaseminin aklı basına gelir artık bıktım bu kısdan yaaaaaaaaaaa

Ya ben de ayladan bıktım nedir bu kardeşim! yani ahmet şamar oğlanına döndü herkes Ahmeti çok seviyor ama herkes birşeyler gizliyor adamda:hıh
bıktım bıktım gitsinler bu adamın hayatından toplu uçak kazası şeysinde ölsün herkes ahmet yasemin rüya kalsın bakın o zaman nasıl mutlu mesut yaşıyorlar:hıh

zaten yine şiir okuyasım tuttu okudum 3-5 tane ağlayıp duruyorum:icon_sorr

Muka
14-04-07, 20:48
Selamlar...

Yorumlart cok degisik , ve bazikerinki de cok komiik :)

Ben Inshallah opucugun devami gelmez diyorum , ve bence gelmeyecek.

Ben Necdetin mutlu olmasini istiyorum , aa bece o Yaseminle mutlu olamaz , diye dusunuyorum , ve Ahmet in de mutlu olmasini istiyorum , ama Ayla yla mutlu olacagini da pek sanmiyorum acikcasi , ben yine herzamanki gibi inshaallah asiklar kavusur diyorum , yani Ahmet ve Yasemein ins kavusurlar

Senaristlerden de cok buyuk bir rica ediyorum , Yasemin karekterini artik izleyicilere sevdirmeye baslasinlar , boyle olmayacak.

Ben ilk defa bu dizide gordum bas rolde ki kisi sevilmedigini , ve bunda senaristlerin cok hatasi var .

Ahmet ve YASEMIN DIORUM BASKA BISEY demiorum ben

Iyi aksamlar...

ergim
14-04-07, 20:49
Ya ben de ayladan bıktım nedir bu kardeşim! yani ahmet şamar oğlanına döndü herkes Ahmeti çok seviyor ama herkes birşeyler gizliyor adamda:hıh
bıktım bıktım gitsinler bu adamın hayatından toplu uçak kazası şeysinde ölsün herkes ahmet yasemin rüya kalsın bakın o zaman nasıl mutlu mesut yaşıyorlar:hıh

zaten yine şiir okuyasım tuttu okudum 3-5 tane ağlayıp duruyorum:icon_sorr

bak doru ayladanda bıktım ben neydi o yasemine söledikleri öle yaa ona noluyo ki nerden buluyo bu cesareti kendinde anlamadım bu arada meyra konusu noldu yaa keske gelse de kurtulsak şu necdetten artık :(:(:(

şeboist
14-04-07, 20:49
yasemin aylanın yerinde olsaydı acaba aamede gerçeği söyler miydi diye geçiriyorum içimden.:icon_whis
kızım delü müsün sen? :) şiir okuyup ağlıyor musun gerçekten?hehe :img-hyste

narcissa
14-04-07, 20:52
yasemin aylanın yerinde olsaydı acaba aamede gerçeği söyler miydi diye geçiriyorum içimden.:icon_whis
kızım delü müsün sen? :) şiir okuyup ağlıyor musun gerçekten?hehe :img-hyste

ağlıyorum kız ne var:icon_sorr kendimden geçtim şuan ühühüh:icon_sorr

ya yasemin saçmalardı tamam kabul ama ayla zeki aklı başında bir insan neydi şimdi bu yaptığı yazık değil mi ahmedime çıkarcı doktur nolucak:hıh

bahar_can
14-04-07, 20:53
Şeboistciğim çok teşekkür ederim ama benim yaşımda bir bayana pıtırcık mıtırcık gitmez... karizmayı çizdirmeyeyim (:img-hyste ) yaşıma uygun değilya o açıdan :img-grin2 ama siz kullanın okurken çok güzel oluyor :happy0064

şeboist
14-04-07, 20:54
zekilikle ne alakası var kızım bunun?aşkı daha kuvvetliymiş demek ki.:icon_whis
bence durumu abartma.şiir okuyup ağlamak da ne demek?:img-hyste
bana ne ben yaşa falan bakmam derim.pıtırcığım... :img-blush

NiliWerda
14-04-07, 20:58
zekilikle ne alakası var kızım bunun?aşkı daha kuvvetliymiş demek ki.:icon_whis
bence durumu abartma.şiir okuyup ağlamak da ne demek?:img-hyste
bana ne ben yaşa falan bakmam derim.pıtırcığım... :img-blush

ya pıttırcığım sen hakkat duygusuzsun ya benimde okuyupta ağladığım şiirler olmuştu...
mesela şimdi bi tane aklıma geldi: Almanya Treni..

narcissa
14-04-07, 20:59
Sinemcim ya aşkı kuvvetli olsa söylerdi ki adam öğrensin ortamı bassın kızıyla yasmeini alsın mutlu olsun ama içini sırf hırs bürümüş kaknem karının çok sinir oldum dün ona bir de güya söyleyecekmiş gibi ahmet! dedi o sırada işgüzar kolera doktoru aldı götürdü aylayı hıh sanki söyleyecekti de lafı bölündü:hıh

kanımca ağlanır şiir okurken duygusuzmusun sen kızım ühühüh:sad53:

ozenc-can
Çok doğru bir tespit yapmışsın narcissacığım.. .ve halayın başını da ben çekeceğim tabiki ama bunlar aslen nereli acaba ya!(:img-hyste ) umarım şöyle Diyarbakır, Bingöl falan çalarlar... düğünü boluda yaparlarsa... Bolu'nun en önem oyunu Aman Ördek Yeşil Yeşil Ördek diye bir oyundu neyse idare ederiz artık... gerekirse davul-zurnayı ben bulurum (:img-hyste )
:img-blush

Nereli oldukları ne fark eder...Biz bildiğimiz bütün davul zurna eşliğinde oynan oyunları oynarız.Diyarbakır oyununda bende varım.Hatta ekip bile oluştururuz.

O vakit Yasemin yaptıklarının karşılığını bulsun...

şeboist
duygusuz değilim.sadece duygulandığım şeyler sizinkilerden farklı.:icon_whis
hayatta bi şiiri okuyup ağlamam.zaten şiir de sevmem.:icon_whis
pıtırcığım...:img-blush

bahar_can
14-04-07, 21:03
Aslıcığım Bolu'ya halay çekmeye geliyor musun? Hem sana yakın değil mi orası? Yoksa daha mı uzak?:img-grin2 şimdi Samsun'la Bolu'yu gözümün önüne getiremedim :icon_whis Ya Kıbrısçık çok güzel bir yer umarım Ahmet uzun süre orada kalır... Ayla ile Köroğlu dağlarını gezer... Köroğlu'nun tarhini anlatır :happy0064 biz de hem çok güzel bir doğa hem de o güzellikle daha sağlam, daha oturaklı bir aşk görürüz :img-pilot (beni öldürmek isteye kaç kişi var acaba:img-help: :img-help: ):icon_whis :icon_whis

arzu-başak
14-04-07, 21:05

Bir de dikkatimi ne çekti biliyor musunuz? Beren Saat bir röportajında "Ben tv dizilerinde asla kötü kadını oynamam çünkü halk inanıyor" demişti... vallaha hiiiç gerek kalmadı... kötü kadınlar baştan kötü olunca aslında o kadar da kızmıyoruz... ama ben aşkında ölüyorum... her türlü zorluğu aşarım edalarından mantıksız bir biçimde çark etmek :icon_whis kötülerin en kötüsü oldu bence... yani bu dizi Beren için pek hayırlı olmadı...

Şeboist ve muko birbirinize ne güzel hitap ediyorsunuz öyle çok hoşuma gitti...:img-blush

baharcan halayda bende varım canım bende..ama ben oyun özürlüyümdür ona göre...bingöl çalarlarsa biraz yırtabilir annmedem bir iki birşey öğrenirim....hemde büyük bir zevkle...of ya yazdıklarınız okumak istiyorum ama buna imkanım yok..bugün evde değildim öğlen bir 15 dk baktım...anca bir 15-20 sayfaya okumuşumdur o kadar...ama siz dünden beri maşallah 70 sayfa yazmışsınız...ben dün sinirden uyuyamadım desem yeridir...hala ahmet yasmin diyenleri görüyorum ya...deliriyorum yani...yahu ben demiyordumki hemen birleşsinler...bu barışmaları 30 sene sonra olsa bile...yine eskisi gibi temiz olsun aşkları istiyordum...araya birileri girmesin ikiside birbirini beklesin..hadi o olmadı e be yasmin necdetle sen niye sırıl sıklam aşık gibi dolanıyorsunuz etrafta....zaten ahmeti o halde bırakıp gitmesi ayrı bir vaka..insan sevdiği gözlerini açınca onun yanında olmak ister..nerde o ince düşünce yasminde adam orda ölüyor bu hale necdeti üzmek istemedim diyor..anca oturur deftere yazı yazar ve ağlar....of ahmetim ya annesiyle konuşmasında valal gözlerim doldu..bir insan anca bu kadar güzel sevebilir...ben yasmine sırf son sahnede kızmadımki necdet araba sürerkende bir bakışı vardı ne oluyoruz dedim..abimde atladı acaba bu kız ona bakarken ahmetimi hayal etti..yoksa cidden necdetemi bakıyor böyle dedi...

şeboist
14-04-07, 21:05
ne öldürmesi pıtırcığım? :)
ben senin arkandayım.yasemin olmadan her şey daha şehvetli olur.:img-pilot
bolu bana da yakın.hehe :img-blush

NiliWerda
14-04-07, 21:07

ya sinem bu dağlara gel dağlara olayı nerden çıktı??
şiirmi şarkımı ne o??

Aslıcığım Bolu'ya halay çekmeye geliyor musun? Hem sana yakın değil mi orası? Yoksa daha mı uzak?:img-grin2 şimdi Samsun'la Bolu'yu gözümün önüne getiremedim :icon_whis Ya Kıbrısçık çok güzel bir yer umarım Ahmet uzun süre orada kalır... Ayla ile Köroğlu dağlarını gezer... Köroğlu'nun tarhini anlatır :happy0064 biz de hem çok güzel bir doğa hem de o güzellikle daha sağlam, daha oturaklı bir aşk görürüz :img-pilot (beni öldürmek isteye kaç kişi var acaba :img-help: ) :icon_whis

yok canım öldürmek olmaz saygı duyarız sadece:))
vuslat ablaaaa çabık buraya gell:img-hyste

narcissa
14-04-07, 21:08
baharcan abla (abla diyebilir miyim :)) aylacısın kanımca ya bu bölümde senin o aylaya sinir oldum ben siz halay çekerken dikkat edin de maganda kurşununa kurban gitmesin o:img-angel :icon_whis

aslı30
14-04-07, 21:10
Aslıcığım Bolu'ya halay çekmeye geliyor musun?
noluyor düğün mü var yahu?ayla ahmet düğününü mü yapıyoruz.gün alındı mı?:img-hyste bolu bana uzak.ama ayla ahmet düğünü için otobüs tutar gideriz hep birlikte.:img-hyste

bahar_can
14-04-07, 21:11
Nereli oldukları ne fark eder...Biz bildiğimiz bütün davul zurna eşliğinde oynan oyunları oynarız.Diyarbakır oyununda bende varım.Hatta ekip bile oluştururuz.

O vakit Yasemin yaptıklarının karşılığını bulsun...

Şimdi Ozenciğim... düğün İstanbul'da olusa davul-zurnayı Ahmet ayarlar... davul-zurna ayarlanırken sorarlar genelde "Nerelisiniz abi?... Yenge nereli?" diye ki gelen misafirler kendi yöre oyunlarını oynasın... şimdi Karslıların düğününde Roman havası çalarsa adamı ne yaparlar?!... Şeboistin dediği gibi (cesaret edemedim kendim kullanmaya :img-hyste ) yolarlar... o bakımdan yani... Ama düğün Bolu'da olursa oranın mahalli çalgıcıları doğalki kendi yörelerini çalacaklar... biz de ancak Yeşil Ördek'i oynamak zorunda kalırız :img-hyste onun için tedarikli davranalım... :img-grin2 Aslında asia da gelmek ister belki ama işi var sanırım uğramadı yoksa davet ederiz değil mi?sofa

şeboist
valla bolu bana yakın.siz haber verin.ben hemen gelirim oraya. :)
nil pıtırcığım şarkı canım o.:good:

seni saklar vermez ele yasemin

narcissa

ya bende bir tuhaflık var herkesten farklı şiirler duygulanıyorum mesela az önce yağmur çiseliyor u okuduğum için duygulandım ağladım aşk şiirlerine çok reaksiyon göstermem yani:icon_whis

off ahmet offf (gene esti bana)

NiliWerda
14-04-07, 21:14
baharcan abla (abla diyebilir miyim :)) aylacısın kanımca ya bu bölümde senin o aylaya sinir oldum ben siz halay çekerken dikkat edin de maganda kurşununa kurban gitmesin o:img-angel :icon_whis

ahahahahha hiç gülceğim yoktu ha,:img-hyste
maganda kurşuna ha?:img-hyste

arzu-başak
14-04-07, 21:17

canım bu zamana kadar yasminin yaptıklarına dayanmışsın onu hala öldürmeye kalkmamışsın..korkma aylaya birşey yapmazsın..hatta senin şu durumda aylayı bağrına basman lazım ama neyse....aylanın ahmete söylememesi isabet oldu...aslında tam diyecekti...doktor çağırınca bir sevindimki sorma...yasmn ahmetinin aşını haketmiyor arkadaşlar..sen olsan sevdiğini o halde bırakıp gidermisin..öyle yelf.durumunu öğrenmekle olmaz bu işler...ben ahmetin yerinde olsam ilerde öğrensem yasminin benim yanıma geldiğini daha çok üzülürüm..derim beni nasıl bırakıp gitmiş o halde..ben olsam başında beklerdim falan filan...neyse sonuçta burdaki çoğu kişi artık hem fikiriz...ahmet ayla durumunda...evet ahmet ayalya aşık olduğu için evlenmicek..ama unutmayın michelede aşık değildi...hayatını düzene sokması için ayla onun için bir şans..birazda ahmetimin yüzü gülsün..hep yasmin gülücek değil ya....

bahar_can
14-04-07, 21:18

Aaa! narcissa aşkolsun ne demek öyle maganda kurşunu murşunu? Oranın kaymakamına güvenmiyor musun? Bak şimdi olmadı teessüf ederim... Ahmet izin verir mi öyle magandalıklara... sen bakma Güneydoğu aşiretlerine... onlar güç gösterisi yapıyor... oranın kaymakamları da o güce yamanmış gidiyor... bizim Ahmet'imiz dürüst, mert, pabuç bırakmaz... zaten atarsa kendi atar:img-pilot o da yanlışlıkla düğünü merak edip gelmiş olan Yasemin'e denk gelir... :img-hyste böylece bir taşla iki kuşu vurup sevinen sapansever çocuklar gibi seviniriz biz... :happy0064 daha bir coşkulu çekeriz halayı... Ozenccan, Aslı, ben, Melal aynen şu pozisyon:klme :bella

Melal
14-04-07, 21:19
Bahar'cım sen düğün hazırlıklarına başlamışın anlaşılan.
Şöyle Ahmet,Ayla ve Aylavyucular hep beraber halay çeksek ne güzel olur.
Bolu yöresinin oyunları nedir bilmirem ama gerekirse kursa gideriz.:img-hyste
Ayla'cığımızı utandırmamak lazım düğüne gelmişler bir oyun havası bilmiyiler demesinler.:img-hyste
Kına geceside yapalım mı Bahar'cım yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrr.:img-hyste
Anam ben şimdiden kaptırdım.:img-hyste

iReMJeLiBoN
14-04-07, 21:20
valla hala Ahmet ve Yasemin diyenlere

dağlara gel yasemin dağlara
diyorum baska biside demiyorum yani..:D:D

şeboist
14-04-07, 21:20
bahar abla bateride mi çalacağız düğünde? :D kanımca onu ben yaparım.hehe :img-pilot
melal bence yüksek yüksek kulelere olsun o.:img-hyste

narcissa
14-04-07, 21:23
canım bu zamana kadar yasminin yaptıklarına dayanmışsın onu hala öldürmeye kalkmamışsın..korkma aylaya birşey yapmazsın..hatta senin şu durumda aylayı bağrına basman lazım ama neyse....aylanın ahmete söylememesi isabet oldu...aslında tam diyecekti...doktor çağırınca bir sevindimki sorma...yasmn ahmetinin aşını haketmiyor arkadaşlar..sen olsan sevdiğini o halde bırakıp gidermisin..öyle yelf.durumunu öğrenmekle olmaz bu işler...ben ahmetin yerinde olsam ilerde öğrensem yasminin benim yanıma geldiğini daha çok üzülürüm..derim beni nasıl bırakıp gitmiş o halde..ben olsam başında beklerdim falan filan...neyse sonuçta burdaki çoğu kişi artık hem fikiriz...ahmet ayla durumunda...evet ahmet ayalya aşık olduğu için evlenmicek..ama unutmayın michelede aşık değildi...hayatını düzene sokması için ayla onun için bir şans..birazda ahmetimin yüzü gülsün..hep yasmin gülücek değil ya....

Ya bırakmadı aslında canım orada kızdım önce niye arabaya atlamadı gitmedi falan diye ama ayla öyle ters ters davrandı bir anda götürüverdiler ki o da kalıverdi orda...
yasemini öldürme planları çok yaptım ahmet onu sevmese gitsin zaten hiç gözümde yok ama napalım ahmetin gönlü yaseminde yasemin de ahmet e aşık ama artık taşlaşmış üstü bu aşkın sanki... ahmetin aşkı hala kımıl kımıl yasmiş durgun...
ahmete de yazık o yüzden yasemin lazım ona hatta mümkünse işleri birbirine katmayan bir modelden olsun:img-pilot
aylaya ne olursa olsun çok sinir oldum ayrıca orada söylecekmiş izlenimi uyandırmış ama söylemezdi canım kadın milleti işte hepimiz aynı değil miyiz:img-hyste gerçi kendimi onun yerine koydum da ben söylerdim yani ne olursa olsun ortada bir çocuk var bunu kesinlikle bilmeli yani ahmet onun öz babası vicdansızlıktı bence o yaptığı zaten ayla böyle hastalarla alakadar olmadan önce vicdansızın tekiydi doktor oldu da merhametlendi biraz

Melal
14-04-07, 21:24
bahar abla bateride mi çalacağız düğünde? :D kanımca onu ben yaparım.hehe :img-pilot

Hadi ordan canım türküyü ne hale getirdi.
Ben senin kına gecende de söyleyecem bu türküyü.:img-hyste
Durun ya bu türkü yerine başka türküyü söyleriz.
Bir,iki,üç hep beraber.
Kınayıı getirr aneyyyy
Parmağın batırr aneyyyy
Bu gece misafiremmm
Koynunda yatır aneyyyy
:img-hyste :img-hyste
Sinem burada ağliycan ok bebişim adettendir yaa.:img-hyste :img-hyste

şeboist
14-04-07, 21:26
sen benim kına gecemi ancak rüyanda yaparsın.çünkü öyle bişey olmayacak.:icon_whis
bana ne benim için yüksek yüksek kulelere yapın onu.:img-hyste

NiliWerda

canım o türküyü şöle değiştirelim:
Yüksek yüksek sevda tepelere ev kurmasınlar:img-hyste

Hadi ordan canım türküyü ne hale getirdi.
Ben senin kına gecende de söyleyecem bu türküyü.:img-hyste
Durun ya bu türkü yerine başka türküyü söyleriz.
Bir,iki,üç hep beraber.
Kınayıı getirr aneyyyy
Parmağın batırr aneyyyy
Bu gece misafiremmm
Koynunda yatır aneyyyy
:img-hyste :img-hyste
Sinem burada ağliycak ok bebişim adettendir yaa.:img-hyste :img-hyste

canım o ağlamaz hatta etrafında dönenlerinde ağnızı burnunu dağıtır :img-hyste

muko88
Oooo, düğün hazırlıklarına mı başladınız?
Bahar Abla, Özenc-can, Pıtırcığım orkestrayla ve oyunlarla ilgileniyor:)
Ben de bir şeyler yapmak isterim, sırf yasemin'e inat olsun diye...
Bana da bir görev verin, Ayla'nın kınasını ben yakayım mı:img-hyste

narcissa
14-04-07, 21:27
Aaa! narcissa aşkolsun ne demek öyle maganda kurşunu murşunu? Oranın kaymakamına güvenmiyor musun? Bak şimdi olmadı teessüf ederim... Ahmet izin verir mi öyle magandalıklara... sen bakma Güneydoğu aşiretlerine... onlar güç gösterisi yapıyor... oranın kaymakamları da o güce yamanmış gidiyor... bizim Ahmet'imiz dürüst, mert, pabuç bırakmaz... zaten atarsa kendi atar:img-pilot o da yanlışlıkla düğünü merak edip gelmiş olan Yasemin'e denk gelir... :img-hyste böylece bir taşla iki kuşu vurup sevinen sapansever çocuklar gibi seviniriz biz... :happy0064 daha bir coşkulu çekeriz halayı... Ozenccan, Aslı, ben, Melal aynen şu pozisyon:klme :bella

hehe beni güneşgözlükle ve peşmergeli düğünü basmış halde yakalarsanız artık linç edilirim herhalde orada canım:img-hyste :img-hyste

ahmet atmazki kendini öne zaten aşık değil ölsün gitsin de :hıh
çıksınlar ahmedimin hayatından ahmet gitsin michelle e en iyisi o ya
ehe bu arada adım merve böyle narcissa falan medyum gibi hissediyorum bu nickle kendimi hangi ruh ahli içerisindeyken aldıysam artık bu nicki:img-hyste

şeboist
14-04-07, 21:27
yok kınayı beraber yasemine yakalım.anladınız siz onu.:img-hyste
evet ağlamam tabiki. :hıh zaten çok saçma geliyor bana onun sözleri.:icon_whis
yüksek yüksek kulelere ev kurmasınlar aman allah :img-hyste

Melal
14-04-07, 21:28
canım o ağlamaz hatta etrafında dönenlerinde ağnızı burnunu dağıtır :img-hyste

Valla haklısın Sinem'i bir kına gecesinde düşünemiyorum.
Zaten bak ne diyor zor görürsün benim kına gecemi diyiii.:)

Oooo, düğün hazırlıklarına mı başladınız?
Bahar Abla, Özenc-can, Pıtırcığım orkestrayla ve oyunlarla ilgileniyor:)
Ben de bir şeyler yapmak isterim, sırf yasemin'e inat olsun diye...
Bana da bir görev verin, Ayla'nın kınasını ben yakayım mı:img-hyste

Yak bacım yakışır sana hemde göbek ata ata yak Yasemin'e inat.:img-hyste :img-hyste
Bahar ya senin sayende düğün havasına girdik.
Ayla ve Ahmet'in evlendiği bölümde forumun ve bizlerin halini tahayyül edemiyorum.:)

muko88
14-04-07, 21:30
Bebişim amma uyuzsun:img-hyste Yıllardır her genç kızın kına gecesinde(her türk genç kızın) yüksek yüksek tepelere söylenir ve ağlanır...Sende de yapmamız lazım, olmaz:img-pilot
Yok ben karar verdim, kınanın başını çekecem, kınayı da ben yakacam...
Dur neydi, hah buldum, sağdıç olayım ben:img-hyste

ozenc-can
14-04-07, 21:30
Şimdi Ozenciğim... düğün İstanbul'da olusa davul-zurnayı Ahmet ayarlar... davul-zurna ayarlanırken sorarlar genelde "Nerelisiniz abi?... Yenge nereli?" diye ki gelen misafirler kendi yöre oyunlarını oynasın... şimdi Karslıların düğününde Roman havası çalarsa adamı ne yaparlar?!... Şeboistin dediği gibi (cesaret edemedim kendim kullanmaya :img-hyste ) yolarlar... o bakımdan yani... Ama düğün Bolu'da olursa oranın mahalli çalgıcıları doğalki kendi yörelerini çalacaklar... biz de ancak Yeşil Ördek'i oynamak zorunda kalırız :img-hyste onun için tedarikli davranalım... :img-grin2 Aslında asia da gelmek ister belki ama işi var sanırım uğramadı yoksa davet ederiz değil mi?sofa

Tamam bizde her yöreyi çalan davul-zurna isteriz.Herkes istediğini oynar... Biraz karışık mı oldu? Çok renkli olur.... Nede olsa oyun kültürü çok zengin bir ülkeyiz, halaylar horonlar,karşılamalar,çiftetelliler,misketler,kaşı k oyunları....
Diziye oyun kültürü katmış oluruz.

Melal
14-04-07, 21:32
Ee bari düğünde yöreye uygun olaraktan pembeli,kırmızılı şalvarlar giyelim.
Bilezikler takalım.:img-hyste :img-hyste
Şimdi Paris'e gidip Armani'ye,Versace'ye binlerce dolar bayılmayalım Kıbrıscık'a uymaz yani.:img-hyste :img-hyste

arzu-başak
Ya bırakmadı aslında canım orada kızdım önce niye arabaya atlamadı gitmedi falan diye ama ayla öyle ters ters davrandı bir anda götürüverdiler ki o da kalıverdi orda...
yasemini öldürme planları çok yaptım ahmet onu sevmese gitsin zaten hiç gözümde yok ama napalım ahmetin gönlü yaseminde yasemin de ahmet e aşık ama artık taşlaşmış üstü bu aşkın sanki... ahmetin aşkı hala kımıl kımıl yasmiş durgun...
ahmete de yazık o yüzden yasemin lazım ona hatta mümkünse işleri birbirine katmayan bir modelden olsun:img-pilot
aylaya ne olursa olsun çok sinir oldum ayrıca orada söylecekmiş izlenimi uyandırmış ama söylemezdi canım kadın milleti işte hepimiz aynı değil miyiz:img-hyste gerçi kendimi onun yerine koydum da ben söylerdim yani ne olursa olsun ortada bir çocuk var bunu kesinlikle bilmeli yani ahmet onun öz babası vicdansızlıktı bence o yaptığı zaten ayla böyle hastalarla alakadar olmadan önce vicdansızın tekiydi doktor oldu da merhametlendi biraz

valla kusura bakmayın aylanın ahmete söylememesi vicdansızlıksa..yasmin ve necdetin 5 senedir yaptığı ne..bende bu zamana kadar hep yasmin ve ahmet dedim..ne olursa olsun sonuçta ortada birbrini seven iki insan var..birbirleirnden ayrı oldukları zaman çok üzülürler başkalarıyla mutlu olamazlar dedim...taki yasminin aşkının aşk olmadığı anlayana kadar..ben böyle bir aşk görmedim....benim aşk anlayışım çok farklı...

şeboist
yahu git işine. :hıh ben evlenmeyi bile düşünmüyorum.bi de gelmiş kına gecesi diiyy ya.benim öyle şeylerle işim olmaz. :hıh
ben aamedin düğününde bateri çalmak istiyorum. :img-pilot

bahar_can
14-04-07, 21:33
arzu-başak vaaar... şeboist vaaar... Melal, aslı, ozenc, ben uuuu! davetli listesini biran evvel tutmak lazım çok uzun olacak çünkü... bir de kartın dizaynını yapmak lazım... burada photoshop'u kullanan çok iyi ayla-ahmetciler var artık onların ellerinde öper... onlar kendilerini bilir... :img-grin2 ooo! bir de davetiye yazısı var ya! onu ben hazırlayayım hemen:

Ayla-Ahmet

Değerli Dostlar;

Gerçekten birbirlerine ihtiyaç duyan, iyi günde kötü günde birbirlerini sevecek olan, hiçbir şekilde, hiç bir olayın etkisiyle bu kararlarından vazgeçmeyecek olan, ayakları yere basan, olgun, aklı başında iki insanın düğününe tanık olmak ister misiniz?! O zaman buyurun gelin! Bizler sizleri görmekten, sizler de tarihi bir düğüne tanık olmaktan mutlu olacaksınız...

Babası
Şevket Gürsoy
Annesi: ismini unuttum :img-hyste
Düğün Kahyası: Orman İşletme Müdürü onunkini de:img-hyste

Adres: Bolu/Kıbrısçık
30 Ağustos 1967
Düğün 3 gün 3 gece sürecektir...

Melal
14-04-07, 21:34
valla kusura bakmayın aylanın ahmete söylememesi vicdansızlıksa..yasmin ve necdetin 5 senedir yaptığı ne..bende bu zamana kadar hep yasmin ve ahmet dedim..ne olursa olsun sonuçta ortada birbrini seven iki insan var..birbirleirnden ayrı oldukları zaman çok üzülürler başkalarıyla mutlu olamazlar dedim...taki yasminin aşkının aşk olmadığı anlayana kadar..ben böyle bir aşk görmedim....benim aşk anlayışım çok farklı...

Canım sana katılıyorum.
Ayla söyleyecekti zaten ama o doktor geldi yarıda kaldı.
Sonra kız Amed'le kasabayı gezerken,Köroğlu'nu dinlerkene unuttu.:):)

yahu git işine. :hıh ben evlenmeyi bile düşünmüyorum.bi de gelmiş kına gecesi diiyy ya.benim öyle şeylerle işim olmaz. :hıh
ben aamedin düğününde bateri çalmak istiyorum. :img-pilot

Yok Sinem ben taktım bebişim sana hayırlı bir kısmet bulup ellerimle evlendireceğim.
Kına gecende,düğününde benden hatta Cansel'i nikah şahidin yapacağım.:img-hyste :img-hyste

muko88
14-04-07, 21:34
Aa niye ki Pıtırcığım:icon_sorr Seni beyazlar içinde görmek bizi çok mesud edecektir:img-pilot Kız feminist misin yoksa sen:img-hyste

Melal ben bindallı giyecem, banane:hıh

Melal
14-04-07, 21:35
arzu-başak vaaar... şeboist vaaar... Melal, aslı, ozenc, ben uuuu! davetli listesini biran evvel tutmak lazım çok uzun olacak çünkü... bir de kartın dizaynını yapmak lazım... burada photoshop'u kullanan çok iyi ayla-ahmetciler var artık onların ellerinde öper... onlar kendilerini bilir... :img-grin2 ooo! bir de davetiye yazısı var ya! onu ben hazırlayayım hemen:

Ayla-Ahmet

Değerli Dostlar;

Gerçekten birbirlerine ihtiyaç duyan, iyi günde kötü günde birbirlerini sevecek olan, hiçbir şekilde, hiç bir olayın etkisiyle bu kararlarından vazgeçmeyecek olan, ayakları yere basan, olgun, aklı başında iki insanın düğününe tanık olmak ister misiniz?! O zaman buyurun gelin! Bizler sizleri görmekten, sizler de tarihi bir düğüne tanık olmaktan mutlu olacaksınız...

Babası Annesi Düğün Kahyası
Şevket Gürsoy Öğrenilince Yazılacaktır Orman İş. Mdr.

30 Ağustos 1967

Bahar süpersinnn.:img-hyste :img-hyste
Aylavyucu kim var photoshop üstadı valla afilli bir davetiye yakışır Ahmet'ciğizle Ayla'cığımıza.:):)
Forum tarihine geçeceğiz düğün davetiyesi hazırlayarak.:):)

narcissa
14-04-07, 21:35

Necdet'le YAsemin'i katmıyorum bile canım onlar zaten aşmışlar artık saçmalamanın doruklarındalar ve Ahmet öğrenince o Necdet'in iki gözü de moraracak çok eminim ben isterdim ki ayla söylesin ahmet kadir inanır pozlarında pastaneyi bassın önce necdeti dövsün sonra gidip rüyayı alsın yaseminle bir güzel küssün... yasemin kahrolsun o arada rüya garibim anlamaz tabi sonra bir şekilde barışırlardı...
yasemin aşık ama ahmet yasemini seviyor yani sevmek aşktan daha üstün derler ya öyle birşey ahmetinkisi bence...

şeboist
14-04-07, 21:36
evet pıtırcığım feministim. :hıh zaten canseli nasıl sevdim onu da bilmiyorum.çok şehvetli olduğu içindir herhalde.:img-pilot aman ne yapayım beyazları ben?peh :hıh
ay kendimi sanki gerçekten düğüne gidecekmiş gibi hissettim. :img-pilot

Melal
14-04-07, 21:36
Aa niye ki Pıtırcığım:icon_sorr Seni beyazlar içinde görmek bizi çok mesud edecektir:img-pilot Kız feminist misin yoksa sen:img-hyste

Melal ben bindallı giyecem, banane:hıh

Muko bende giyecem bindallı saçlarımızıda öreriz iki yandan pelik yaparız.:)
Anacım ne meraklıymışız düğüne dünden razıyız.
Ben kaç zamandır bekar arkadaşlarıma diyordum bu yaz biriniz evlensinde düğün,dernek göreyim diye onlar beni takmıyorlar sağolsun Ayla ve Ahmet evlenecekde düğün göreceğim.:img-hyste

muko88
14-04-07, 21:37
Anaaaam, Bahar Abla, davetiye işini de sen aldın...
Helal olsun...
:img-hyste
Peki gelin arabası ne olacak?
Ayla Ahmet'in ayağına basmasın ama tamam mı?
Büyük o kızın ayakları da o yüzden:img-hyste

Melal
14-04-07, 21:37
evet pıtırcığım feministim. :hıh zaten canseli nasıl sevdim onu da bilmiyorum.çok şehvetli olduğu içindir herhalde.:img-pilot aman ne yapayım beyazları ben?peh :hıh
ay kendimi sanki gerçekten düğüne gidecekmiş gibi hissettim. :img-pilot

Aynen Sinem'cim bende düğüne gidecekmişim gibi hissettim.
Valla Ayla ve Ahmet'in düğünün olacağı bölüm süslenip,püslenip öyle izleyeceğim diziyi.:)
Ben anormal miyim.:img-hyste

sinope
14-04-07, 21:38
selam guzellerim
amedle,aylanin kina gecesi,dugununun planlarinimi yapiyorsunuz?
aa ama kina ve dugune bizim yaso da gitsin ozel davetli olarak(ayla tarafindan el yazisiyla davetiye)
tabi bizim yaso hanimda dayanamayip(hem kiskancliktan,hemde mecburiyetten dolayi orda bulunsun)
sonra ayla orkestrdan ozel istek yapsin yaso icin(dugunun ozel misafiri oldugu icin)
kaderimde budami vardi
seni baskalariyla gormek
goreceksem eger kor olayim
(sonrada yaso arabesk filmindeki gibi allahim kor et beni desin,koroglu daglarinda aaa yaso kor olmus)
resmen yasodan artik gicik kapmaya basladim:img-pilot :img-pilot :img-pilot
saygilarimla

şeboist
14-04-07, 21:38
ay aylayla aamedin nikah şahitleri sivimle meemed olsun.hatta hazır nikah masasına oturmuşlarken onlarda evlensin.arada kaynasınlar.yoksa bu gidişle bişey yapamayacaklar.hehe :img-pilot
melal kanımca sen kokoşsun. :img-hyste

aslı30
14-04-07, 21:39
Yok Sinem ben taktım bebişim sana hayırlı bir kısmet bulup ellerimle evlendireceğim.
Kına gecende,düğününde benden hatta Cansel'i nikah şahidin yapacağım.:img-hyste :img-hyste
melal'ciğim sende de herkesi evlendirme potansiyeli var.:img-hyste nikah şahidini cansel yaparsan damadın hiç şansı yok.o düğünü unut.:img-hyste

muko88
14-04-07, 21:40
Tamam Melalcim, süper olur...
Sinem, en fazla on sene sonra, bu düşüncelerinin değişeceğinden eminim...
Hatta on seen sonra kucağında çocuğun bile olurmuş...
Ama bakamam diyorsan Aylaya ver, onun olmayacak ya hani:img-hyste

narcissa
14-04-07, 21:40
bir halay didik forum düğün yapıyor ya:img-hyste :img-hyste
çok yanlız hissettim kendimi birden sabotaj ekibim nerede? ya o düğün sabote edilmeli!:img-pilot
ya da şöyle diyim intikam doğuk yenen bir yemektir bırakıyım evlensinler nasıl olsa ahmet aylayı sevmiyor ayla sürüneceksin kızım nihahahah:happy0064

yaseminle de evlenmesin ahmet yani bu yaseminin ürestildiği seride sorun var herhalde defolu çıktı bu kız defosuz yasemin istiyoz!

bu ahmeti de aklı başında bir kız bulmadı ya birisi fransız palavracı birşeydi diğeri saçma sapan hareketler sergiliyordu şimdi bu platonik bozuntusu ayla da kapı dinliyor gerçekleri gizliyor karakutu bozuntusu :hıh

bahar_can
14-04-07, 21:41
Oooo! mukocuğum da geliyormuş... ay ay ben ne yapayım... biz aylavyucular düğün sahibi olarak özellikle "çark" eden veya etmeye yüztutmuş veya etmeyi istiyor da gurur meselesi yapıyor olan veya etmeyi düşünmeye potansiyeli olan herkese misafir perverliğimizi göstereceğiz... ve mukomun önerisini aynen uygulayacağız... yani kınayı bizzat onlara YAKTIRACAĞIZ :img-hyste :img-hyste

Melal
14-04-07, 21:41
ay aylayla aamedin nikah şahitleri sivimle meemed olsun.hatta hazır nikah masasına oturmuşlarken onlarda evlensin.arada kaynasınlar.yoksa bu gidişle bişey yapamayacaklar.hehe :img-pilot

Kokoşum var mı diyeceğin.:)
Düğünde 3 kıyafet değiştirecem çatlaa.:img-hyste

melal'ciğim sende de herkesi evlendirme potansiyeli var.:img-hyste nikah şahidini cansel yaparsan damadın hiç şansı yok.o düğünü unut.:img-hyste

Bende daha ne potansiyeller var bir bilsen.:img-hyste
Kızz çaktırma bu bekarları evlenmeye ikna etme şeyi.
Cansel nikah şahidiniz olacak diyecem ve düğün günü nikah masasında acil bir işi çıkmış diyeceğim.:)
Kötüyüm ben kötüyüümmmm.:img-hyste :img-hyste

muko88
14-04-07, 21:42
Aynen Sinem'cim bende düğüne gidecekmişim gibi hissettim.
Valla Ayla ve Ahmet'in düğünün olacağı bölüm süslenip,püslenip öyle izleyeceğim diziyi.:)
Ben anormal miyim.:img-hyste

Anormalsinnnn:img-pilot
Allah'tan enişte askerde, yoksa sana bir şeyler oluyor diye şüphelenmeye başlardı:img-hyste
Düşünsenize Melal tuvalet giyip, full makyajla Ayla ve Ahmetin nikahını izliyormuş:img-hyste

şeboist
14-04-07, 21:42
oooo mişel bence çok iyiydi.keşke onunla birlikte olsaydı.yaseminle hiç tanışmasaydı. :hıh
pıtırcığım benim prensiplerim var.bi anadolu rockçıya bu yakışmaz.sözümden geri dönmem ben. :hıh

muko88
14-04-07, 21:43
Oooo! mukocuğum da geliyormuş... ay ay ben ne yapayım... biz aylavyucular düğün sahibi olarak özellikle "çark" eden veya etmeye yüztutmuş veya etmeyi istiyor da gurur meselesi yapıyor olan veya etmeyi düşünmeye potansiyeli olan herkese misafir perverliğimizi göstereceğiz... ve mukomun önerisini aynen uygulayacağız... yani kınayı bizzat onlara YAKTIRACAĞIZ :img-hyste :img-hyste

Aaaa, onlara değil bana...
Onlar yok, ben varım...
Onlar yokken de ben vardım:img-hyste :img-hyste

sinope
Anaaaam, Bahar Abla, davetiye işini de sen aldın...
Helal olsun...
:img-hyste
Peki gelin arabası ne olacak?
Ayla Ahmet'in ayağına basmasın ama tamam mı?
Büyük o kızın ayakları da o yüzden:img-hyste

baharcigim davetiye isini sen ustlenmissin,benide ekliyiver bacim aylayla amedin dugunune gelmezmiyim ben:img-wink:
mukocugum valla kabul ederseniz gelin arabasi isini bana birakin,benim arabam yakisir bizim cifte ,hatta soforlugunude yaparim
ayla amedin ayagina bassin canim,yeterki yasonun gozu onunde olsun ama:img-wink: :img-wink:
saygilarimla

arzu-başak

Ayla-Ahmet

Değerli Dostlar;

Babası
Şevket Gürsoy
Annesi: ismini unuttum :img-hyste
Düğün Kahyası: Orman İşletme Müdürü onunkini de:img-hyste

30 Ağustos 1967

baharcan süpersin ya...davetiye yazısına bittim...
vuslatım hoş geldin...sana katılıyorum yasminsiz düğün olmaz..hatta nikah şahidi olsun yasmin...onun şöyle ahmet gibi acı çektiğini görmezsem gözlerim açık gidecek..
melalim biz çoktan tarihe geçtik zaten..ama farkında değiliz kanımca...neyse arkadaşlar benim çıkmam lazım..size iyi sohbetler

Melal
14-04-07, 21:44
Tamam Melalcim, süper olur...
Sinem, en fazla on sene sonra, bu düşüncelerinin değişeceğinden eminim...
Hatta on seen sonra kucağında çocuğun bile olurmuş...
Ama bakamam diyorsan Aylaya ver, onun olmayacak ya hani:img-hyste

Hatta Sinem'in 3-4 tane çocuğu olur kanımca.:img-hyste
İsimleri de Cansel,Nursel,Göksel falan olabilir.:img-hyste :img-hyste

Dett gidin gari ordan düğünü sabote edeceklermiş.
Biz düğüne hazırlıklı gideceğiz merak etmeyiniz.
Kabak gibi ortada olacak halimiz yok.
Düğünümüzün onur konuklarından birisi Polat Alemdar ve ekürileri olacak.:)
Sıkıysa basın düğünü hee heeyytt yavrum kolaydı düğün basmak.:img-hyste :img-hyste

aslı30
14-04-07, 21:44
Düşünsenize Melal tuvalet giyip, full makyajla Ayla ve Ahmetin nikahını izliyormuş:img-hyste
:img-hyste melal'den beklerim valla.:img-hyste ama biz nikahta olacağız zaten.otobüs tutup gidiyoruz.:img-hyste

bahar_can
14-04-07, 21:45

aaa bak ben şahitleri unuttum yahu! neyse nasıl olsa emel altuner veya aslıcığım davetiyenin dizaynını yaparken yazı stilini çok güzel el yazılarından yaparlar ve oraya şahitleri de eklerler... ne kadar güzel bir düğün olacak yarabbim! tü tü tü maaşallah! maaşallah! ne de güzel yakışacak Aylacığıma gelinlik... hele kardeşime damatlık... Senaristlere gönderdiğim eleştiri yazınının bir kısmını geri çekiyorum... Ayla ile Ahmet evlenmese de olur demiştim... orayı birisi çiziktirebilir mi? acaba:img-grin2

Melal
Anormalsinnnn:img-pilot
Allah'tan enişte askerde, yoksa sana bir şeyler oluyor diye şüphelenmeye başlardı:img-hyste

Valla iyi ki askerde yoksa boşardı beni herhalde.:img-hyste
Hakim soruyor boşanma sebebiniz ne.
Hakim bey benim eşim anormal üstü birşey HS dizisinde Ahmet ve Ayla'nın düğünün olduğu bölüm abiye kıyafet giydi süslendiş öyle seyretti.
Ben ne edeyim söyleyin.
Hakim:Evladım aklın varsa hemen kaç,kurtul hatta mümkünse tımarhaneye tık dermiş.:img-hyste :img-hyste

muko88
Otobüsle mi gidiyoruz?
Tamam, Melal tuvaletiyle izler bizi tv.den:img-hyste
Zılgıtı kim çalacak?
Yasemin çalar mı?:img-hyste

şeboist
14-04-07, 21:47
melal eşine haber vereceğim o zaman. :) sen misin benim hakkımda atıp tutan bak görürsün sen.:icon_whis pıtırcığın dediğine bak ya.allahım yıırabbim 3-4 çocukmuş.sen yap o zaman. :hıh
nikah şahitlerini de ben buldum işte. :img-blush

Melal
14-04-07, 21:47
Aslı yıvrımm hani bir aksilik olurda düğüne gidemezsek diye şey ettim.:)
Gidemezsek artık tv başında halay çekeriz.
Bahar sne eşin ve çocuklarla çekersin.
Tabii sonrasında eşinin ve çocukların tepkisi ne olur bilemiycim.:img-hyste
Vuslat bacım sende Bahar gibi ailenle halay çekersin.
Hatta tv başında eğlence görüntülerimizi kameraya çekeriz ve foruma koyarız.:img-hyste

sinope
14-04-07, 21:49
arzucugum selam tatlim hosbulduk
yasosuz dugun olurmu hec(nikah sahitligi ona ve semizotuna yakisir zaten):img-hyste :img-hyste
ana yeterki evlensinler halay bile cekerim ,hatta gobek bile atarim seve seve hemdide:img-wink: :img-wink:
ya nereye gidiyorsun tatlim,anca gelebildim zaten
saygilarimla

blue ivy
14-04-07, 21:52
iyi geceler arkadaşlar.
şimdi bu gece aylayla ahmetin düğünü konuşuluyor demek.iyi dün geceki konudan iyidir yine:img-hyste
davetiyeler süsler püsler düşünülmüşde nikah şahidleri düşünüldümü?
kendimi zorla davet etmek gibi olmasın banada davetiye gönderin bakarsınız nikah şahidi oluveririm tabii sizden fırsat bulursam:img-in_lo

Melal
Bebişim haber versende gelemez.:)

Yasemin kendi rızasıyla gelmezse zorla getirtiriz.:)
Nikah anını görmek istemez,gözlerini kaparsa zorla açarız gözlerini izle deriz.:img-hyste

muko88
Melal ben de sana geleyim bacım...
Eşin askerde ya, sen ve ben tek kaldık...Biz de birlikte halay çekeriz, hatta ortamıza da Aslıyı alalım:img-hyste

Melal
14-04-07, 21:53
iyi geceler arkadaşlar.
şimdi bu gece aylayla ahmetin düğünü konuşuluyor demek.iyi dün geceki konudan iyidir yine:img-hyste
davetiyeler süsler püsler düşünülmüşde nikah şahidleri düşünüldümü?
kendimi zorla davet etmek gibi olmasın banada davetiye gönderin bakarsınız nikah şahidi oluveririm tabii sizden fırsat bulursam:img-in_lo

Bacım sende davetlisin elbette halaya insan lazım dimi ama.:img-hyste
Bu arada şu avatarını değiştirsen şu adamı her gördüğümde ödüm patliyiii.:img-hyste

şeboist
14-04-07, 21:53
olsun gelemez ama haberi olur.nihaha :i