Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

_nesli_
15-04-07, 00:03
Güle güle nil bide sen o sahnede şoka girmemişmiydin ki ? :sad53: nehir sende yasemini boğazlama konusunda yalnız değilsin bunu bil :img-wink:

merhem
15-04-07, 01:03
Yeni baslik hayirli olsun Efendim Bolum yorumumu sonunda yapiyorum..

Bu bolum guzeldi taki o son kabus dolu sahneye kadar
Gece baya bir sarsildim sok yasadim :)

Yasemin gibi mantiksiz birisi zaten ahmet senin kizin der sonrada ceker gider suslenip puslenip sergiye gider.
Aaa nicdet burdaymis dr alir eline ickisini gezerler sergide.
Zavalli necocumda dunyadan haberi yok.
Yaseminin arabadaki o bakislarina hicbir anlam veremedim umarim birgun veririm. Zaten bu yaseminde herzaman arabada necdeti sarsiyor
Daha once cocuk araba surerken opmustude dengesini kaybetmisti necdet:)

Selmanin Oglunun yanindaki o acisi gozlerinde okunuyordu gercekten cok huzunlendim o sahnelerde, Ahmetin gozlerini actiginda sonrasinda annesi ile kucukken hastalandigi zamanlari konusmasi cok guzeldi..

Necdetin ve Yaseminin oteldeki konusmalari cok komikti, daha dogrusu necdet harikaydi ama bu beyaz demesine kopmustum cok begendim o sahneyi..

Yaseminin gunluge yazdiklarisacmalikti birtek ben senin necdetin hayatini mahfettim demesi dogruydu kendini niye yaziyorsa ..

Benim dortlunun kamp maceralari sonu kotu bitsede guzeldi
Kizlarin resimcektirmesi sonra denizin isyan etmesi sonrasindada Kizlara gulmeleri superdi.. Harunun cadirin icinde denize dedikleride oyle..
Berk harikaydi..

Sevket ve Rizanin karsilasmasi beni cok etkiledi..
Cocukluk arkadaslari
Herseylerini paylasmis
Ilklerini birlikte yasamis eski dostlar..
Cok uzuldum o sahnede..

Son sahne hakkinda yorum bile yapmak istemiyorumo sahne olmasa genel olarak guzel bir bolumdu..

avrilcansu
15-04-07, 01:17
Yeni başlığımız hayırlı olsun:happy0064

Arkadaşlar ne oldu bu imza işi ya, bakın okullar açılacka burada, karar verin artık ama :)

Ayşeciğim hala şokta mısın?
Buna rağmen Necdet çalışmalarını gördüm, muhteşem olmuşlar :)
O girlerden Ahmet'ede istiyorum ona göre:)

yamisis
15-04-07, 08:10
ya beni aylavcu yapın..yapın yapın...istirem..ahmet ve aylacıyım bende artıkın...benide aranıza alın ..ama bende dizifilm.com çocuguyum..bende ünivirsite okudduuuuum beni niye dışlıyonuzki bebişler ????

ayshe_yeshil
15-04-07, 08:38
merak etme canım aylavyu ailesinin kapısı herkese açıktır:)
ilk başlarda çok az kişiydik ama herkes bizim guruba kaydı kanımca:)

özgecim zaten mantıklı olan da bu değil mi?
aylanın ahmeti sevmekten başka ne suçu var ki? hoş bu da suç değil...
o da bir genç kız ve o da ahmeti yıllardan beri karşılıksızca seviyor....
++++ bi de ortalık karıştırmıyor
2 erkeği birbirine düşürmüyorr
daha ne olsun:img-yes:
ayla for ever:good:

şeboist
15-04-07, 09:08
vay be herkesin yaseminden nefret edeceği aklıma gelmezdi. :)
herkes benim gibi olsaydı keşke.en başından sevmeseydiniz.:icon_whis
ama benim bi farkım var.ben bereni de sevmiyorum. :hıh
akşam amma göbek atmışsınız ben gittikten sonra.:img-hyste

avrilcansu
15-04-07, 09:36
Sinemcim Billurdan sonra bir ortak yönümüz daha çıktı :)
Ben ne Yasemini, Ne Beren'i seviyorum.
Ama buna rağmen Ayla'cı olmamakta direniyorum. ikisinide sevmiyorum çünkü.
Ben diyorum size, bayanlarda iş yok:img-hyste , siz Ahmet'le Necdet'e bakın diye, ama beni dinleyen var mı?:img-hyste

şeboist
15-04-07, 09:42
biz bir elmanın iki yarısı gibiyiz desene. :D
ama yine de ayla yaseminden daha iyi bunu kabul et.tamam öyle çok mükemmel biri değil ama yasemine göre kat kat iyi.:img-yes:
aman bana ne benim çileğimle şeftalim var.:img-in_lo

NiliWerda
15-04-07, 10:05
Güle güle nil bide sen o sahnede şoka girmemişmiydin ki ? :sad53: nehir sende yasemini boğazlama konusunda yalnız değilsin bunu bil :img-wink:

yok be ne şoka gircem yasemin işte ondan ne bekleyebilirsinki??
hadi necdet öper, öpsünse hakkı çocuğun ama yasemin o anda bişi yapması gerekirdi ama dedim gibi yasemin işte....:D:D:D

Yeni başlığımız hayırlı olsun:happy0064

Arkadaşlar ne oldu bu imza işi ya, bakın okullar açılacka burada, karar verin artık ama :)

Ayşeciğim hala şokta mısın?
Buna rağmen Necdet çalışmalarını gördüm, muhteşem olmuşlar :)
O girlerden Ahmet'ede istiyorum ona göre:)

canım sen Melale sor artık o bi dörtlü yapmıştı onu kullanırsın...
foto konusunuda unutma 2 türlü yaparsın bari:D:D
ama görürsün öpüşmesiz olan daha çok kullanılcak...
bak iddiaya girelim istersen:img-hyste
aman kimseden ses çıkmazsa sen kafana göre bişi yap boşver..

NiliWerda
15-04-07, 11:23
bessycim evt kaybedenlerin imzası...

bonitacım necdetle yasemin sonda öpüştüler ya...
herkes iddiaya girdi işte...
o sahnenin devamı gelecekmi? yoksa gelmeyecekmi?
katılmak istersen sende gir iddiaya...

bonita
15-04-07, 11:36
bessycim evt kaybedenlerin imzası...

bonitacım necdetle yasemin sonda öpüştüler ya...
herkes iddiaya girdi işte...
o sahnenin devamı gelecekmi? yoksa gelmeyecekmi?
katılmak istersen sende gir iddiaya...

tabi debni de ekleyein ama şöle olursa ben bu öpücüğün devamı gelsin yaso daha sonra vicdan azabından erisin diye istiyorum devamını güzel şeyler içinse beni almayın varsa ayla ile ilgili imza şeysi ona girebilirim:icon_whis :icon_whis :icon_whis

merhem
15-04-07, 12:05
Yahu ayalyi niye sevmiyorsunuz onu anlamadim
Bastan beri sevmediniz kizi, nesivar..
Ayrica bazi bencillikleri olabilir ask bencildir..

şeboist
15-04-07, 12:15
ben seviyorum ayşooom. :)
bunlar kız saf olsun istiyor.hep yasemin mi tadacak fıstıklı lokumun tadını.:img-blush asıl onun yaptığı bencillik.bütün erkekleri süründürüyor.:icon_whis

merhem
15-04-07, 12:18
Yasemin ahmet michelle ile nisanli gibiyken onun odasina gitti
ozaman yasemine birsey denilmedi
Yasemin ahmete guvenmedi bir kiza mendil verdi diye cocugu terk etti
Yasemin Ahmete kizini bile soylemedi bir zavalli adam bayginken soyledi
Yasemin necdetle dans etti
Yaseminin dudaklari necdete degdi

Once yasemine baksinlar

Allah askina bu vakitten sonra ahmet ve yasemin kavusursa
kac kisiyi etkiler onlarin aski?
Yada o aska kim inanirr??

katil bana lutfen sinom :)

bonita
15-04-07, 12:21

Once yasemine baksinlar

valla haklısın merhem ayla bu sırrı saklıyo diye kötü biri değil bence bu sırrı yıllardır söylemesi gerekenler saklıyo asıl ayla sadece mutlu olmaya çalışıyo ki ona henüz ahmetten yeşil ışık bile yok o sadece onun yanında olmaktan bile mutlu olabiliyo:happy0064 :happy0064

averaj
15-04-07, 12:27

Once yasemine baksinlar

canım bak yasemini ne de güzel özetlemişsin:img-hyste...

ayla varken yaseminin lafı olmaz..ahmetle ayla birlikte olsun, olmasın hiç farketmez...ahmet yasemine dönse bile ayla yine çok daha iyidir...ahmete acırım o zaman...

valla yasemin gibi armut piş ağzıma düş biri ne dizide ne de gerçek hayatta hazmedilmiyor be:img-blush

elifk

aylanın ne sucumu var? cuma gunki bolume kadar tek sucu pastanede yasemine kaba kotu davranmasıydi kendi egosu icin.... ama dun herseyi duydugu halde hicbirsey soylememesi ki yaseminin evliliginin formalite olduguu falanda duydu buna ragmen yasemible konusurken bile duymamis gibi yaptı... tamam ahmete soyleyemedi diyelim kendine okadar yakınlık ablalık yapmıs ınsana soyleseydi...yasemn geldi aslında boyle boyleymıs ruyayda torununuzmus dıye... selmaya topu atsaydı ahmete soylerdı yada soylemezdı ama selmaya soylemelı kararı ona bırakmalıydı... nasılkı nejdet ahmete sankı gercekten karısı olmus gıbı davrandı ahmetın yanında yasemının elını falan tuttu ve o noktada hıcbır haklılıgı kalmadıysa aylanın da kalmamıstır... zaten cogu kısının aksıne ben nejdetın yaptıgında fedakarlık gormuyorum aynı durumda ayla olsaydı evlenırmıydı? yada baskası o zaman fedakarlık yapmıs olur... o zaten sevgı konusunda yasemın gıbı dusunuyordu seversem uzaktan sevmek vs yeter dıye... yanı yanında aynı evde hep yakınında onun ıstedıgı seyde buydu zaten... yasemınde hatalar yapmıs olabılır ama caresızlıkten yaptı onune de bır secenek sunulmustu nejdet tarafından mecbur kaldı...sonucta caresızlıkten olumu goze almıs bırınden bahsedıyorsunuz seversınız sevmezsınız...ama suclu arıyorsanız bence ahmet ortaya cıktıgında dogruyu soyleyıp aradan cekılmesı gerken nejdete arayın sucu...

şeboist
sen sevo memo dediğin için ayşo diyorum ama. :)
evet mümkünse sonsuza dek domatesi görmeyelim. :hıh
saygılar yazdın ya aklıma vuslat geldi.:img-hyste
yasemin aylaya ne dedi?bu konu seni ilgilendirmez demedi mi?o yüzden aylacığımız o işe karışmasın.kimseye de bu konu hakkında bişey demesin.yasemin istedi bunu sonuçta. :icon_whis

Pamir
15-04-07, 12:46
Yalnız ben bu bölüm Defne'ye bayıldım. Oyunculuğu harikaydı. Deniz elini tutarkenki heyecanını çok güzel yansıtmıştı.... Bu bölüm daha bir güzeldi sanki... Gittikçe daha güzel gözüküyor gözüme...Işık da aynı şekilde çok tatlıydı.. Harun'un da Işık'a karşı ilgisi olduğunu öğrendik ama benim düşüncem Işık'ın Yaşar'dan hoşlandığı yönde...Yaşar arkasını dönüp gittiğinde Işık çok üzüldü çünkü. Düğüne gitmeyi tercih edersi gibi geldi bana....
Ayrıca Defne, Işık, Deniz ve Harun'u yaka paça çadırdan çıkarıp hırpalayan köylülere de deli oldum! Ne o öyle elinde sopalarla 4 gence saldırmalar falan? komiser de başka bir alem yani! ortada hem konut dokunulmazlığını ihlal hem de kasten adam yaralama suçu oluşmuş (biraz zorlarsan hakaret suçu da oluşabilir) hala bizimkileri tutuyorlar karakolda. o zamanın ceza kanununa bakmak lazım bugünküyle aynı değildir belki ama kasten adam yaralama suçunun özellikleri her durumda aynıdır eminim (çadır a saldırmak o zaman konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturmayabilir ama onu bilemem) neyse biraz fazla uzattım bu hukuki meseleyi kusura bakmayın ama çok gözüme battı napim? sınavda 4 sayfayı kaplayacak kadar suç oluştu sırf o gençlerin sahnesinde.. karakolda sabaha kadar bekletilmelerine hiç girmeyeyim, sıkmayım şimdi sizi :)
Yaşar'ların yolu da gayet mantıklıydı yalnız. Önce neye karşı olduğumuzu öğrenelim dedi ya.. Yaşar'ı sevmesem de bu görüşüne katıldım.. kuru kuruya karşı gelmek olmaz. Düşmanı iyice tanıyıp içten fethedeceksin!! İyica tanıma kısmı tamam ama içten fethetme kısmına Işık dahil oluyor mu onu tam kestiremedim.. Yaşar gerçekten Işık'tan hoşlanıyor olabilir de...

bonita
15-04-07, 12:57
vay be herkes yasoya düşmen kesilmiş:happy0064 :happy0064 :img-pilot
sevinmedim desem yalan olur yapmacık yaso nolcak
alah onu necdtelen böle yapsın inş:love01: :love01: :love01:

arzu-başak
15-04-07, 13:02

Once yasemine baksinlar

2 dk geldim geldiğim gibi çıkıyorum..ayşecim yazdıklarını okuyunca birşey yazmadan edemedim..ağzına sağlık canım..valla ben dizinin başından beri yasmin ne yaparsa yapsın...dedim sevenler birleşsin..ayrı olurlarsa mutsuz olucaklar falan dedim..ama yasmin hanım çok mutlu böyle...birleşseler beni hiç etkilemez valla hatta sinir olurum...çünkü sağolsun yasmin ortada aşk diye birşey bırakmadıki etkilenelim..2 haftadır sabrım kalmadı yasminin yaptıklarına...arkadaşlar aylaya laf söylerken dönüp bir yasmine bakın allah aşkına...ayrıca o son sahneyle ilgili necdete çok birşey söyleyemeyeceğim..necdeti hiç sevmediğimi bilirsiniz...ama burda onu suçlu görmedim ben..sonuçta karşında sevdiği bir kadın var..herşey yasminde bitiyor..valla ben bile yasminin necdete bakışlarından etkilendim necdet ne yapsın..hele o arabadaki bakışı beni çileden çıkardı hayır anlamıyorum hangi niyetli öykle bakıyor..insan anca sevdiği insana öyle bakar...neyse size iyi sohbetler....

merhem
15-04-07, 13:09
Yani Arzucum agzina saglikmi desem ellerine saglikmi desem hangisi dogruys onu kabul et iste :)
Bakin Evet Ayla zamaninda pastaneyegidip bir iki huysuzluk etti ama bunlar gayetnormal ayla o zaman kac yasindaydiki 19 20?
Benim yaslarimdaydi iste..
Simdi bile genc kizlar birbirlerini kiskanip huysuzluklar yapiyor bu hareket aylayi kotu birisi yapmaz! Onu yapti ama sonra cekip gitti..
Birdaha karsilarina cikmadi..
Yasemin evcilik oyununu oynarken Ayla ahmet ile konusup ona destek olmaya calisti.

Ben yasemini mutsuz gormedim gormuyorum..!!
Aci cekerken gormuyorum!! Bir ikiagliyor gunluge birseyler karaliyor sonra bi bakiyoruz yasemingezmede yasemin yemekte yasemin orda burda kahkahalar atiyor danslar ediyor!
Necdeti sapur supur yanaktan opmeler necdete bakmalar necdetle dans etmeler!
Burda necdetinsucu yok.. Yasemin onun ilk aski..
Necdet uzulmesin diye ahmete gitmediyasemin, bunu kendi soyledi, ama necdet ne dusunur yasemin gitmedi benimle kaldi..
Arabada yasemine bakmalar.. Necdet ne dusunur aa bana bakiyor
Biliyor necdetin ona asik oldugunu o zaman bu kizneyapiyor allah askina..
Bir erkek kadindan yaklasim gorurse cesaretlenir..
Bu cesareti Necdete Yaseminverdi!
Simdi Yasemini savunanlar, Siz bir erkegin yillarca size asik oldugunu ogrendiniz araya mesafe koymazmisiniz??
Kimse yasemini savunmasin bana! Bu dizideki tek suclu o!

tarih
15-04-07, 13:12
Merhaba arkadaşlar...
Geçen hafta yorum yapamamıştım. Ama yorum yapmaya değecek bir şey de bulamıyorum açıkçası. Dizi saçmalama konusunda üstüne tanımıyor yani. Zaman atlaması hiç iyi gelmedi diziye. Zaten mantık hataları vardı ama bu denli çok değildi. Neye kızsam bilmiyorum ki. Yasemin'in bencilce tavırlarına mı yoksa Ayla'ya mı...
Bir kere Yasemin o kadar saçma bir şey yaptı ki bunu üç yaşında çocuk yapmaz. Sen hasta yatağında git çocuk senden de. Böyle saçma şey mi olur ya. Bir de dikkatimi çeken şey Yasemin neden Rüya'yı önemsemiyor. Güya Ahmet'in yanına Rüya için gitmedi ama kaç bölümdür ana kız gibi gelmiyorlar bana. Hatta Rüya'yı Nezahatlerin evinde yaşayan biri gibi düşünmeye başladım. Ahmet'e yaptığı açıklama da pek bir anlaşılır cinstendi. Necdet'i bırakamamış. Kızım Necdete çok bağlı falan dese bari. En azından kızını düşündüğünü göstermiş olurlardı.
Deniz,Defne,Işık,Harun dörtlüsü çok tatlı ama hala tarihle ilgili bir şey izleyemiyorum ben.
Ayrıca senaryonun şu anki durumu çok içler acısı bence. Zevk alarak izlemiyorum 6-7 bölümdür. İzlememi sağlayan tek etken oyunculardır. Ayda Aksel, Lale Mansur, Avni Yalçın ve de Laçin Ceylan bir de gençlerden Okan Yalabık... Okan Yalabık harikalar yaratıyor cidden. Beren Saat ise hala aynı yerinde sayıyor.
Bu arada o öpücük sahnesini de sevmedim. Dediğim gibi son zamanlarda hiç zevk alarak izlemiyorum. Hatta bu bölüm çoğu yerde Geniş Zamanlar'ı açtım. Ama dün bir şey dikkatimi çekti. Karakterlerle oynamaya başladılar. Yasemin'i saymıyorum onun karakterini çözemedim ben zaten. Ahmet başlarda daha güçlü biriydi şimdi Yasemin'i gördüğü yerdi ciğer görmüş kedi gibi kalıyor.Ayla da çok sevimli bir kızdı dün hiç yakışmayan şeyler yaptı. Necdet'le de oynayacaklarının sinyalini aldım sanki. Aslında tam oynamak değil de Ahmet ile Yasemin'i kavuşamayan melek(!!) aşıklar olarak gösterip Ayla ve Necdet'i istenmeyen, arabozucu kişi konumuna sokacaklar. İşin kötüsü de ben bunları bir yerden hatırlıyor gibiyim...

şeboist
15-04-07, 13:15
tarih çok güzel yazmışsın.biz zaten yapımcıya eleştirilerimizi söyledik.ilgileneceğini söyledi.umarım daha fazla bozulmadan toparlanırlar.ben yine ada bölümlerinin daha güzel olduğunu düşünüyorum.:img-yes:

merhem
15-04-07, 13:19
Zaten Eger senaristler boyle bir sacmalik yapip,
O saskoloz yasemini melek yapmaya kalkipta Necdet ve Aylanin karakterlerini degistirip kotu insan durumuna dusurlerse dedigim gibi ben bu diziyi izlemem artik!
Her Karakterin hatalari olur bunlar gayetnormal seyler.
Dizi basladigindan beri hepsi hatalar yapti

Ahmet, Bir kiza evlenme teklifi etmisken onu aldatti ..
Yasemin, saysay bitmez
Ayla, Pastanede bir iki huysuzluk etti , ahmete yaseminin geldigini soylemedi
Necdet, Ahmete yaseminle evlenince ahkam kesti..

ama bunlar her insandaolabilecek birsey.
Yok ama bu diziyide diger diziler gibi sonradan karakterlerle oynarlarsa Hic tereddut etmeden izlemem olur biter.

şeboist
15-04-07, 13:21
yok ben bırakamam.:icon_sorr sevdiğim oyuncuları görüyorum ne güzel.:img-in_lo
tomris hanım umarım en kıza zamanda bi çare bulur bu işe.:icon_sorr

tarih
15-04-07, 13:28
Şeboist katıldığn için teşekkür ederim. Tomris Hanım'a mı şikayette bulundunuz? Umarım dizi düzelir, Bu şikayetiniz işe yarar. Bu arada evet sevdiğim oyuncular var ama bir dizi bozulunca da sırf sevdiğim oyuncular var diye izleyemiyorum ben. Umarım iş o boyuta gelmez. Necdet'i kötü adam gibi göstermezler umarım. Şahsen Ayla'ya hiç yakıştıramadım dünkü davranışını ki ben Ahmet'in Ayla ile olmasını istemişimdir

şeboist
15-04-07, 13:30
buradaki başlığa düşündüklerimizi yazdık.baharcan abla da onları tomris hanıma iletti.sonradan tekrar yapar mı bilmem ama istersen sen de yaz.:img-wink:
o kadar da kötü olmaz.bu kadar karamsar olmayın.:icon_sorr ben sonuna kadar izleyeceğim bu diziyi.:img-blush

sinope
15-04-07, 13:37
sen sevo memo dediğin için ayşo diyorum ama. :)
evet mümkünse sonsuza dek domatesi görmeyelim. :hıh
saygılar yazdın ya aklıma vuslat geldi.:img-hyste
yasemin aylaya ne dedi?bu konu seni ilgilendirmez demedi mi?o yüzden aylacığımız o işe karışmasın.kimseye de bu konu hakkında bişey demesin.yasemin istedi bunu sonuçta. :icon_whis

sinemim yavrimmm
visnem,cilegim kulalklarimi cinlattinmissin(ilham perilerim haber verdiler bana)
evet tatlim domatesi gormek deyil,adini bile anmak istemiyorum artik
gozumuze gozukmesinde nereye giderse gitsin:img-hyste
tum hatalari domates yapti,kimselerin baska sucu yok,neco semizotunuda o aksam resmen gaza getirende domates hanimdir
beni birakma,beni birakma eeee semizotunada cesaret geldi boylelikle:img-pilot
saygilarimla

şeboist
15-04-07, 13:39
vuslatım çileğim vişnem evet kulaklarını çınlattım.:img-blush
suç biraz da senaristlerde ama.:img-yes: benim dediklerimi yapsalar ne güzel olurdu.:img-blush
saygılarımla :img-pilot

sinope
15-04-07, 13:44
vuslatım çileğim vişnem evet kulaklarını çınlattım.:img-blush
suç biraz da senaristlerde ama.:img-yes: benim dediklerimi yapsalar ne güzel olurdu.:img-blush
saygılarımla :img-pilot

sinemimi yavrimmm:img-in_lo
valla cilegim,visnemi duyunca ben gelmemmi hic?
evet canim senaristlerimizin suclari cok fazla bu konuda insallah bahar arkadasimizin tomris hanima yazmis oldugu metin gercekten ise yararda senaryoyu toparlar,ahh canim keske sen yazsaydin senaryoyu simdiye kadar herkes huzuru bile bulmuslardi,mesut bahtiyarlardi:img-in_lo :img-in_lo
saygilarimla:img-hyste

atmaca573
15-04-07, 13:45
arkadaşlar merhaba
dizide anlayamadığım şeyler var basında çıkan haberlerde nejde tin aşk yaşayacağını yazıyordu,madem aşk yaşayacak neden yaseminle birlik te olsunki öyle değilmi,yaseminde umudunu kesecekki başkalarıyla aşk yaşaya bilsin bunun içinde yaseminin onu reddetmesi gerekiyor benim fikrim ama senaritlerede belli olmaz.

şeboist
15-04-07, 13:48
dizi düzeliyor öyle mi?bu da bi bakış açısı tabi. :) ama benimki buna uymuyor malesef. :icon_whis
valla bu kadar sözden sonra toptan senaryoyu değiştirirlerse hiç şaşırmam.aslında iyi de olurdu.:img-yes:

sevgi799
15-04-07, 13:57
merhem ve tarih görüşlerinize katılıyorum. necdetle yasemin arasında birşeyler olur ve necdet pastaneye gelen kızla da aşk yaşamaya başlarsa. ki öyle olacakmış. bu dizi tam bir saçmalık olacak. yasemin aşık olmadıgı birisiyle olacak karı koca olacak ve aldatılacak. ÇOK SAÇMA. yasemin necdetle olmaz ve necdet pastacı güzeliyle olursa o zaman bir şey diyemem.
bence yeni bölümde yasemin kendini necdetten çekecek. sarhoş oldugunu söyleyerek itekleyebilir. necdet özür diler. ve ahmet ilçeden ayrılan aylaya gitme der. tabiki evlilik gerçekleşir. yasemin duyunca üzülür. v.s. necdet te pastacı güzeliyle olur. her aşk kavgayla başlar derler ya. necdetin kıza bakışı dikkatinizi çektimi. önce kızıyordu, kızda ona sert davranıyordu ama birbirlerine gülümsemeye başkladılar. bu bakışmalar böyle giderse aşka dönüşür. :img-yes:
yasemin de kızını büyütür ve 3-4 yılı bulur ahmet yaseminle görüşemez. sanırım 2 ay sonra yaz tatiline girecekler. tatil dönüşü de 70 li yılları izlemeye başlarız. rüya 8 yaşında olur heralde tatil dönüşü :img-hyste herkese kolay gelsin.

narcissa
15-04-07, 14:12
Öncelikle selamlar arkadaşlarım:img-wink:
O öpücüğün arkası gelmeyecek bi kere bunda anlaşalım neden? çünkü Yasmiş Necdet onu öptüğünde beli kırılacak gibi gerilemişti ve çok şaşırdı. muhtemelen napıyon sen gibi bir tepki verecek...
Necdet ayılınca utanacak hem de çok sonrasını kestiremiyorum. yakında ahmetle ayla da evlenir:hıh
hıh çıkarcı kaknem karı sırf çıkarları için söylemedi gerçeği... ama ahmet elbet öğrenecek sonra ne olacak bakalım nihahaha:hıh
sinir oldum aylaya ya kıskanç isot bizim keriman değel de ayla olsun bence... resmen çatladı bu bölüm... off gıcık şey düğünde maganda kurşununa kurban gitsin o. hayır gitmezse peşmerge vaziyetinde ben gidip vuracam yeter artık!
:hıh :hıh :hıh

narcissa
15-04-07, 14:16
ya zaten devamı gelirse dizinin bir espirisi kalmaz Yasmiş o kadar yıldan sonra resmen Ahmet'i aldatmış olur yani olacak iş değil bu kadar zırvalayamazlar...
Necdet coştu zaten:img-cool2

bu arada tek cümlelik mesajlardan kaçınalım uyarı geliyor o bakımdan şaaptım:img-wink:

sevgi799
15-04-07, 14:22
teşekkürler arkadaşım. dediğin gibi olurda yasemin sarhoşken bir aptallık yapmaz. yasemin dizinin ilk başlarında ne diyordu. sevdiğimle evlenmezsem kimseyle olmam diyordu. yoksa bu nasıl aşk olur diyordu. ahmet bu sözlerden çok etkilenmişti. bakalım sayın senaristler yazdıkları bu sözleri uygulamaya koyacaklar mı...? :happy0064

narcissa
15-04-07, 14:25
teşekkürler arkadaşım. dediğin gibi olurda yasemin sarhoşken bir aptallık yapmaz. yasemin dizinin ilk başlarında ne diyordu. sevdiğimle evlenmezsem kimseyle olmam diyordu. yoksa bu nasıl aşk olur diyordu. ahmet bu sözlerden çok etkilenmişti. bakalım sayın senaristler yazdıkları bu sözleri uygulamaya koyacaklar mı...? :happy0064

Bence senaristler sinsice ilerliyorlar yani olaylar bağlanmaya başladığında dizinin başlarındaki o önemli diyaloglar hatırlatılacak. valla bilmiyorum ki canım neler olur:icon_whis
bu iddianın sonunda ne olacak acaba? muko nesine girmiş iddiaya bilmiyorum ama o öpücük kalacak öylece aptallık yapacağını sanmam yasemin baya zırvaladı ama bu çizmeyi aşar artık... bu kadar soğutmazlar karakterden hem yaseminin tek aşkı ahmet gibi gösteriliyor bu imajı zedelemezler bence diyorum:img-yes:

merhem
15-04-07, 14:26
"kari" gibi kelimelerdende sakinalim lutfen ayip oluyor..

Yasemin ahmete yapacagini yapti zaten :)
Ha opucuk devam etmis ha etmemis oyle olsa dans etmezdi hadi etti, yeter der gider otururdu ..
Yaseminde nerde o akil.

Meryemce90
15-04-07, 14:28
ben bu haftaki bölüümüü begendim acikcasi.... bence aylamizin dedigi gibi artikk yaso rahat birakmasi gerekiyo ahmeti....

artik ahmet de kendine göre bi yuva kurssun yazik ona iki de bir yasonun yollunu mi bekliycek ....

deniz ve defne ayri bi tatlilar cok süper asik olcak onlar .....

bide son sahneye gelince bence yasemin necdetti itekliycektir.... bende öyle düsünüyorum ama keske öyle olmasa yaso necdetle beraber kari koca gibi yasasalar...ben öyle düsünüyorum hem necdet de mutlu yasar... ama eger necdet di iteklerse ozaman artik yyyaasssooo biraksin necdettttimiiizii ya yeter artik.....

şeboist
15-04-07, 14:29
ödevim için demirkıratın eleştirisini yazdım.aklıma menderesli bölümler geldi yine.:icon_sorr demek o kadar beğenmişim ki unutamıyorum.:icon_sorr
ama bu döneme ait aklıma hiçbir şey kazınmadı henüz.gerçi daha deniz gezmişi bile göremedik ya neyse.:icon_whis umarım bu dönemide ilerde sürekli anarım.:icon_sorr

narcissa
15-04-07, 14:34
ben bu haftaki bölüümüü begendim acikcasi.... bence aylamizin dedigi gibi artikk yaso rahat birakmasi gerekiyo ahmeti....

artik ahmet de kendine göre bi yuva kurssun yazik ona iki de bir yasonun yollunu mi bekliycek ....

deniz ve defne ayri bi tatlilar cok süper asik olcak onlar .....

bide son sahneye gelince bence yasemin necdetti itekliycektir.... bende öyle düsünüyorum ama keske öyle olmasa yaso necdetle beraber kari koca gibi yasasalar...ben öyle düsünüyorum hem necdet de mutlu yasar... ama eger necdet di iteklerse ozaman artik yyyaasssooo biraksin necdettttimiiizii ya yeter artik.....

Ama Necdet zaten razı olmuş artık yani bencillik yapıyor Yasemin onu sevmesin ama yanında dursun acı çekerse Ahmet'i halen severse pek umurunda değil sanki... Bence de itmek gibi bir tepki verebilir ama zaten Necdet bayılacak gibiydi iyice sarhoştu ne olur bilemem o konuda...

Ahmet zaten bir düzen kuracak bunu biliyoruz genel senaryodan falan bu düzen 70lere kadar bir şekilde sürecek sonra hayatına yeniden yasemin girecek rüyayı öğrenecek ondan sonra siyasi olaylar falan alevleniyor zaten öylece olur yani...

Ben Yasemin'in o gece farkında olmadan Necdet'i baya bir ayarttığını gözlemledim zaten Yasemin neyin farkında ki... Yapıyor yapıyor sonra günah çıkarıyor. Neyse gene de yazık Ahmet'e dediğin gibi bari Yasemin'le kavuşana kadar bir düzen kursun sonra zaten Ayla'ya yol görükür nihahahha:img-hyste

Dizi düzeliyor gibi hele de 18 bölüm gibi saçma bir bölümden sonra baya bir düzeliyor

NiliWerda
15-04-07, 14:39
Yahu ayalyi niye sevmiyorsunuz onu anlamadim
Bastan beri sevmediniz kizi, nesivar..
Ayrica bazi bencillikleri olabilir ask bencildir..

hemşom ben seviyom aylayı ii güzel kız becerikli namuslu kanı temiz:img-hyste
ammaaaa ahmeti mutlu edemiycek onu diyorum sadece ben...
yoksa düğün için hazırlıklara bende yardım ederim ama dediğim gibi mutlu olamıycaklar hem zaten bunun için iddiaya bile girdik...:D:D
yani beni anti-aylacı sanmayın ben aylayı severim ama işe dediğim gibi...:img-wink:

yok ben bırakamam.:icon_sorr sevdiğim oyuncuları görüyorum ne güzel.:img-in_lo
tomris hanım umarım en kıza zamanda bi çare bulur bu işe.:icon_sorr

canım bende bırakmam diziyi sonuçta dediğim gibi maskeli 5lerim için ve cansel olduğu için izliyorum...
artık başka bi nedeni kalmadı...
ama yinede izlerim bırakmammm:icon_sorr

merhem
15-04-07, 14:48
hemşom ben seviyom aylayı ii güzel kız becerikli namuslu kanı temiz:img-hyste
ammaaaa ahmeti mutlu edemiycek onu diyorum sadece ben...
yoksa düğün için hazırlıklara bende yardım ederim ama dediğim gibi mutlu olamıycaklar hem zaten bunun için iddiaya bile girdik...:D:D
yani beni anti-aylacı sanmayın ben aylayı severim ama işe dediğim gibi...:img-wink:

canım bende bırakmam diziyi sonuçta dediğim gibi maskeli 5lerim için ve cansel olduğu için izliyorum...
artık başka bi nedeni kalmadı...
ama yinede izlerim bırakmammm:icon_sorr

tamam dusun senin maskeli besleri birden karakteri degistiriyorlar
ornegin denizi, kotu bir karakter yapiyorlar..
defneyi yasemin gibi yapiyorlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ahmetide oyle..

ben bunlarikast ediyorum cok goruyoruz simdidizilerde asil ikili kavussun diye diger karakterleri harciyorlar ben bunlara katlanmak istemem ozaman hsnin bir farki kalmaz :sad53:

NiliWerda
15-04-07, 14:55
tamam dusun senin maskeli besleri birden karakteri degistiriyorlar
ornegin denizi, kotu bir karakter yapiyorlar..
defneyi yasemin gibi yapiyorlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ahmetide oyle..

ben bunlarikast ediyorum cok goruyoruz simdidizilerde asil ikili kavussun diye diger karakterleri harciyorlar ben bunlara katlanmak istemem ozaman hsnin bir farki kalmaz :sad53:

isterse Deniz Te.....cü Çoşkun gibi olsun ben yine izlerim:img-hyste :img-hyste
Ahmette Nuri Alço karakteri canlandırsın ben yine yine yine izlerim:img-hyste :img-hyste
evt dizinin benim için bi anlamı kalmayacak tabii ama benyine yine yine izlerim:img-hyste

şeboist
15-04-07, 14:58
biri yazdı ya buraya onu.ordan çıktı bu dedikodu. :)
aman düzelsin de evlenmesin aamedle ayla.yeter ki düzelsin şu senaryo.:icon_sorr
yoksa menderese olan özlemim bitmeyecek.:icon_sorr

merhem
15-04-07, 15:03
He simdi sey yaparlarmis, aniden yasemin hani gafurun pili bitip bayildiydi yasemininde pili dolar calismaya baslar ahmete kosar:)
aman hic cekemem bu vakitten sonra kavusmasinlar
gerekirse finalde olsunler mezarlari yanyanaolsun ama cekemem onlari miymiyy bohgg her cuma kusarim

ayrica hemso yuh yanicoskunmus :):)

NiliWerda
15-04-07, 15:06
ayrica hemso yuh yanicoskunmus :):)

çoşkun:img-hyste nuri alço:img-hyste
biraz abarttım galba?:icon_whis :img-hyste
ya annemde diyo Denizin kedi gibi bakan gözleri var diyo tam kötü role gider diyo...:))

merhem
15-04-07, 15:07
Hayir cok romantik bakiyor denizimin gozleri :)

Ama normaldir cunki necdet ve yasemini o halde gorunce bende cansuya sey demistim okan forumunu terk ediyorum coskun forumuna gidecem :)

şeboist
15-04-07, 15:07
eski türk filmlerinde bi çalan şarkı var.arkadaş onu çalıyor bazen sınıfta.nuri alço müziği diyoruz ona.sen böyle deyince aklıma geldi.hehe:img-hyste
hakikaten yakışır berke. :)

NiliWerda
15-04-07, 15:11
şişşt bana bak ağzını burnunu dağıtırım ne diyon be?:img-hyste :img-hyste
ya aslında giderde bence böle bişi yapmasın...
çok üzülürüm bebişim:icon_sorr
hahaha aklıma geldi şimdi bence hsde kötü bir rol yapabilir,
defneye aşkını açıklamayınca... yada açıklayıp defnede onu reddedince(ki kanımca böle bişi olacak) deniz hap atar içkisine falan filan neyse bende Melal gibi sapıtmayım:img-hyste
sonra mesajlar siliniyy...:))

sevgi799
15-04-07, 15:13
merhem hanım yada bey neyse Şu 2 sayfada yazdıgın sözleri çok saygısızca ve kaba buluyorum. begenmezsen izlemezsin o kadar. biraz daha saygılı yazılar yazalım lütfen.
kötü kelimeler insanları sadece cıvık gösterir.

şeboist
15-04-07, 15:14
ayşe saygısızca bişey yazmadı.bu da nerden çıktı şimdi?o bu diziyi çok seviyor.sadece son zamanlarda olanlardan dolayı biraz üzgün.

OZKORKMAZ
15-04-07, 15:18
ya bu haberler doğru mu ya okudukça bnm degerlendirmeye hakkım yok ya a beni lgilendirmez die düşünsemde bence gercek olamayacak kadar sacmalar yani şu şahısları brzcık takip edip tanıdıysam bunlar olamamlı dallas gibi haber yapıolar mübarek gerci bu yapanlarda kendilerini tv eleştirmeni die lanse etmiolarmı ya da hata bunlara kalemi gücü verende neyse ortamı deilde içimde kalmasın dedim kim kiminle bizi ilgilendirmio sanırım biz dizimizi izlioruz ve ötesi beni ilgilendirmior şahsen ama böle ortalığı bulandırmaları h,ç hoş değil bualardan çekip gidesim daha da perçinlenior

merhem
15-04-07, 15:20
Hic gulecegim yoktu Ilahi sevgi bey cok yasa beni guldurdun ya :)

Kotu kelime kullanmadim kullanmamda..
Begenmedigim seyler olursa dizi hakkinda bunuda saygili bir bicimde soylerim size soracak degilim!

şeboist
15-04-07, 15:26
bu kitabı almayı düşünüyorum.:img-yes:

http://kitap.yorumsanatyayinevi.com/orta/9789755330884_o.jpg

12 MART İHTİLALİN PENCESİNDE

12 MART DEMİRKIRATIN ÖYKÜSÜNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR. MENDERESİN İDAMINDAN BAŞLAYARAK TÜRK SİYASAL YAŞAMININ EN SANCILI DÖNEMİNİ ELE ALIYOR.1961 SEÇİMLERİ TALAT AYDEMİR İMZALI İKİ İHTİLAL GİRİŞİMİ, DEMİREL İN SİYASET SAHNESİNE ÇIKIŞI 1968 ÖĞRENCİ OLAYLARI CUNTALAR SAVAŞI VE 12 MART MÜDAHALESİDÖNEMİN TANIKLARININ İFADESİYLE İŞLENİYOR. VE BU SANCILI YOL YİNE ÜÇ DARAĞACININ GÖLGESİNDE SON BULUYOR. TÜRK DEMOKRASİ TARİHİNİN İKİNCİ PERDESİ BÖYLECE TAMAMLANIYOR.

merhem
15-04-07, 15:28
Bende istiyorumama malesef burda bulamiyorum,
Annemde bana Trden MenderesinDrami kitapini almis bunuda not edeyim obur defa bunudaalsin sagol sinemcim

Of menderesdonemini ozledim dizide heycan kalmadi :sad53: :sad53: :sad53:

şeboist
15-04-07, 15:33
okumadıysan bundan önce demirkıratı oku bebişim.:img-wink: demin söylediğim kitabın yazarları yazdı onu da.kız ben tr deyim ama demirkıratı istekle getirttik. :) bu da öyle olur herhalde.ben anneme vereyim adını o ilgilensin.hehe :)

onu çok özlüyorum.:sad53:

http://www.kimkimdir.gen.tr/resimler/menderes_7.jpg

Adnan Menderes (1899 - 1961)

1899 yılında Aydın’da doğdu. Babası İzmirli Katipzade İbrahim Ethem Bey, annesi Aydınlı Hacı Alipaşazadeler’den Tevfika Hanım’dır.Anne ve babasını küçük yaşta kaybetti. O'nu anneannesi büyüttü. Tahsil hayatına İzmir İttihat ve Terakki Mektebi’nde başlayan Adnan Menderes, Kızılçulu Amerikan Koleji’nde okurken misyonerlerle başı derde girdiği için, çeşitli makamlara müracaat etti. Müracaat ettiği makamların birinin başında Celal Bayar vardı. Bayar’la böyle tanışmış oldu.

Ankara Hukuk Fakültesi’ni bitiren Adnan Menderes, Birinci Dünya Savaşı sırasında yedeksubay olarak askerliğini yaptı. Aydın’da bazı arkadaşlarıyla birlikte Ayyıldız Çetesi’ni kurdu. Daha sonra Söke’de Piyade Alay Yaveri olarak savaşa katıldı. Savaştan sonra İstiklal Madalyası aldı.

Ali Fethi Okyar tarafından 1930 senesinde kurulan ancak kısa sürede kapatılan Serbest Fırka’nın Aydın Teşkilatı'nı kurarak başkanı oldu. Bu parti kapatılınca CHP’ye girdi ve 1931 yılında bu partiden Aydın Milletvekili seçildi.

1945 senesine kadar TBMM’de komisyon raportörlüğü yapan Adnan Menderes, o yıl Saracoğlu Hükümeti’nin getirdiği Toprak Kanunu Tasarısı'nı şiddetle reddederek, komisyondan istifa etti. Partide yaptıkları muhalefetten dolayı, Refik Koraltan ve Fuat Köprülü ile birlikte CHP Disiplin Kurulu tarafından 12 Haziran 1945’te ihraç edildiler.

Celal Bayar da hem partiden hem de milletvekilliğinden istifa etti. Bu hareketler Demokrat Parti’nin 7 Ocak 1946’da kurulmasına sebep oldu. 1946 seçimlerinde Demokrat Parti’den Kütahya Milletvekili olarak meclise girdi. Celal Bayar’dan sonra ikinci adam durumuna geldi.

14 mayıs 1950 seçimlerinde DP oyların 53,5’ini alarak iktidar oldu. 10 senelik DP iktidarının tek başbakanı oldu ve o döneme damgasını vurdu. İktidarı zamanında 5 hükümet kurdu. Bu 10 senelik zaman içinde Türkiye’nin iç ve dış siyasetinde büyük gelişmeler oldu. Sanayileşme ve şehirleşme hamlesi başladı, köye makine girdi, ulaşım, enerji, eğitim, sağlık, sigorta ve bankacılık yeniden başladı. Türkiye kalkınma kavramıyla tanıştı.

27 Mayıs 1960 tarihinde yapılan askeri darbeyle iktidardan indirildi. Yassıada’ya hapsedildi. Milli Birlik Komitesi tarafından kurulan Yüksek Adalet Divanı’nca idama mahkum edildi. Yassıada'da tutuklu bulunduğu sırada çeşitli işkencelere maruz kaldığı söylenir.

merhem
15-04-07, 15:36
okumadıysan bundan önce demirkıratı oku bebişim.:img-wink: demin söylediğim kitabın yazarları yazdı onu da.kız ben tr deyim ama demirkıratı istekle getirttik. :) bu da öyle olur herhalde.ben anneme vereyim adını o ilgilensin.hehe :)

onu çok özlüyorum.:sad53:

http://www.kimkimdir.gen.tr/resimler/menderes_7.jpg

Adnan Menderes (1899 - 1961)

1899 yılında Aydın’da doğdu. Babası İzmirli Katipzade İbrahim Ethem Bey, annesi Aydınlı Hacı Alipaşazadeler’den Tevfika Hanım’dır.Anne ve babasını küçük yaşta kaybetti. O'nu anneannesi büyüttü. Tahsil hayatına İzmir İttihat ve Terakki Mektebi’nde başlayan Adnan Menderes, Kızılçulu Amerikan Koleji’nde okurken misyonerlerle başı derde girdiği için, çeşitli makamlara müracaat etti. Müracaat ettiği makamların birinin başında Celal Bayar vardı. Bayar’la böyle tanışmış oldu.

Ankara Hukuk Fakültesi’ni bitiren Adnan Menderes, Birinci Dünya Savaşı sırasında yedeksubay olarak askerliğini yaptı. Aydın’da bazı arkadaşlarıyla birlikte Ayyıldız Çetesi’ni kurdu. Daha sonra Söke’de Piyade Alay Yaveri olarak savaşa katıldı. Savaştan sonra İstiklal Madalyası aldı.

Ali Fethi Okyar tarafından 1930 senesinde kurulan ancak kısa sürede kapatılan Serbest Fırka’nın Aydın Teşkilatı'nı kurarak başkanı oldu. Bu parti kapatılınca CHP’ye girdi ve 1931 yılında bu partiden Aydın Milletvekili seçildi.

1945 senesine kadar TBMM’de komisyon raportörlüğü yapan Adnan Menderes, o yıl Saracoğlu Hükümeti’nin getirdiği Toprak Kanunu Tasarısı'nı şiddetle reddederek, komisyondan istifa etti. Partide yaptıkları muhalefetten dolayı, Refik Koraltan ve Fuat Köprülü ile birlikte CHP Disiplin Kurulu tarafından 12 Haziran 1945’te ihraç edildiler.

Celal Bayar da hem partiden hem de milletvekilliğinden istifa etti. Bu hareketler Demokrat Parti’nin 7 Ocak 1946’da kurulmasına sebep oldu. 1946 seçimlerinde Demokrat Parti’den Kütahya Milletvekili olarak meclise girdi. Celal Bayar’dan sonra ikinci adam durumuna geldi.

14 mayıs 1950 seçimlerinde DP oyların 53,5’ini alarak iktidar oldu. 10 senelik DP iktidarının tek başbakanı oldu ve o döneme damgasını vurdu. İktidarı zamanında 5 hükümet kurdu. Bu 10 senelik zaman içinde Türkiye’nin iç ve dış siyasetinde büyük gelişmeler oldu. Sanayileşme ve şehirleşme hamlesi başladı, köye makine girdi, ulaşım, enerji, eğitim, sağlık, sigorta ve bankacılık yeniden başladı. Türkiye kalkınma kavramıyla tanıştı.

27 Mayıs 1960 tarihinde yapılan askeri darbeyle iktidardan indirildi. Yassıada’ya hapsedildi. Milli Birlik Komitesi tarafından kurulan Yüksek Adalet Divanı’nca idama mahkum edildi. Yassıada'da tutuklu bulunduğu sırada çeşitli işkencelere maruz kaldığı söylenir.

Malesef Iste Ingilterede bulamiyorum boyle kitaplari zatenbenim bildigim birtane Turk kitapcisi var ordada buturler yok..
Ama annem Istanbuldan istediklerimi alip getiriyor bana..
Buseferde baya bir siparis verecegim:img-hyste

şeboist
15-04-07, 15:39
o zaman nihat behram-darağacında 3 fidanı da alsın.:img-wink:

mahkeme sahnesinde nasıl da cesurca konuşmuştu.:sad53:

http://www.cankaya.gov.tr/images/s_bayar.GIF

Celal Bayar

1883 yılında Bursa'nın Gemlik ilçesinin Umurbey köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimden sonra memuriyet yaşamına atıldı. Adalet, reji ve bankacılık alanında memuriyet görevlerinde bulundu. 1908 yılında İkinci Meşrutiyet'in ilânından sonra İttihat ve Terakki çalışmalarına katıldı. Bu cemiyetin İzmir Şubesi Genel Sekreterliğini yaptı.

12 Ocak 1920'de toplanan son Osmanlı Mebusan Meclisi'ne Saruhan Sancağı Milletvekili olarak katıldı. Millî Mücadele'nin başlaması ile birlikte Anadolu'ya geçerek bu hareketteki yerini aldı.

Millî Mücadele sırasında Batı Anadolu'da etkinlik gösterdi. Aynı zamanda Birinci Büyük Millet Meclisi'nde Bursa Milletvekili olarak görev aldı. 1921'de İktisat Bakanı oldu.

Lozan Barış Konferansı'na danışman göreviyle katıldı. 1923 seçimlerinden sonra İkinci Büyük Millet Meclisi'ne İzmir Milletvekili olarak girdi.

1924 yılında İş Bankası'nın kurulmasında önemli rol oynadı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki savaşım çabalarında politikacı ve iktisatçı kimliği ile parladı. 1937-1939 yılları arasında Başbakanlık yaptı. Daha sonra siyasî yaşamını İzmir Milletvekili olarak sürdürdü.

Çok partili siyasî yaşama geçilmesi üzerine 1946 yılında arkadaşları ile birlikte Demokrat Parti'yi kurdu ve başkanlığına getirildi. Partisinin 1950 seçimlerini kazanmasından sonra aynı yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce Türkiye'nin üçüncü Cumhurbaşkanı seçildi. (22 Mayıs 1950)

10 yıl boyunca sürdürdüğü bu görevden 27 Mayıs harekâtı ile 1960 yılında uzaklaştırıldı.

Yassıada Mahkemesi tarafından idama mahkum edildi. (15 Eylül 1961)

Cezası daha sonra müebbet hapse çevrildi. Yassıada'dan Kayseri Bölge Cezaevi'ne nakledilen Bayar, 7 Kasım 1964'de rahatsızlığı nedeniyle serbest bırakıldı.

1903 yılında Reşide Hanım'la evlenen ve üç çocuğu olan Celal Bayar, 22 Ağustos 1986 gününde İstanbul'da vefat etti.

LİSA
15-04-07, 15:43
nihayet hatırla sevgili forumunda yazmak kısmet oldu netten uzak olunca insan aklı burda kalıyor
her bölüm her gecen haftaya göre dahada güzel oluyor.yaseminin günlüğüne yazdıkları galiba geleceğin işaretleri idi ahmet ayla ile evlenecek bunu biliyoruz ve yaseminde onu başka kadınlarla görmeye alışmalıyım diye yazmakta.belkide gercekten necdet ile gercek bir evlilik yaşamasına sebeb olacaktır bu haftaki yazdıklarından sonra ikiside sarhoş oldu ve şarkının sözleri necdete cuk uygundu duygusallaştı ve o gecenin sabahı nasıl olacak
deniz defne ye aşık ama bir türlü açılamamakta.defne farkında gibi ama uzak duruyor gibi geldi bana
ışık ise iki ateş arasında yaşar ve harun arasında kalacağa benziyor
yaşarda sinsilikte dergi için ne calışmaları var acaba
ayla ise bütün gıcıklığı ile boy gösterdi bu hafta ne cüretle yaseminle öyle konuşmakta.kendine yer acıyor ahmetin yanında.yasemin geldi yanına diyemedi bir türlü
haftayı merakla bekliyorum

dilara-1905
15-04-07, 15:49
çok güzel bir dizi ya o köylüler deniz defne ışık ve harun'un kampını batırdılar ama yaaa.......yaseminede şoke oldum ahmeti severken necdetle öpüştü dans filan etti ikiside artık hiç umudum yok diyor ama birleşirler yani.......yasemin ahmete gitse necdete üzülüom necdetle ewli kalsa ahmete üsülüom şimdi arada rüyada var.......ben hepsini seviom farketmes o yüzden ama ayla bu bölüm yasemnii terslemesi ahmete geldiini sölememesi beni gıcık etti
deniz ve defnede çok tatlılardı araba kulanma sahnesine bittim çok hoştu ama deniz elini tutunca defne nir öyle sinirlendiki :( odun toplarken dinlenme sahneside çok güzeldii........

sevgi799
15-04-07, 16:01
merhem resim bölümüne baktımda tam bir okan yalabık fanatiğisin. bu yüzden ahmet için kötü şeyler yazabilirsin ama onuda sevenleri düşün. ve tabiki beren saat i de. :img-polic herkez rolünü yapıyor. senaryoyu begenmeyebilirsin ama insanlar hakkında olumsuz konuşmalar olmaz. o zaman buraya ahmetciler berenciler okancılar aylacılar sayfası açalım. herkez kendi sayfasında yazışsın. :img-hyste olurmu.

merhem
15-04-07, 16:07
Kusura bakma sevgicim amabeni iyi arastiramamissin
Cunki iyi baksaydin Benim Ahmet&Necdet ci oldugumu anlardin.
Ayrica arastirma yapmana gerek yoktu bana sorsanben senin sorularini yanitlardim.

Sende berencimisin? Ben berene birsey demedim ki? Yasemini sevmiyorum burdaki bircok kisi gibi illa sevmemmi gerekiyor yok oyle bir kuralvarsa bileyim.

Neyse Ya polemige girmiyecem kendine baska tartisacak birisini bul

Dizide okana degil necdete bakarim
Cansele degil Ahmete

sende oyle yapsan iyi olur.

Senin insan dedigin karakter bende karakterleri elestirdim yani bunu herkes yapiyor gozune bir benmi battim:)

şeboist
15-04-07, 16:12
sevgi durduk yere tartışma çıkarmanın gereği yok diye düşünüyorum.:img-wink:
ben yine nostalji yapayım...:sad53:

12 Mart 1971 Muhtırası

12 Mart Darbesi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde meydana gelen ikinci askeri darbe eylemidir. 1971 yılında 12 Mart günü saat 13.00'da TRT radyolarından okunan aşağıdaki bildiri ile ilan edilmiştir:

"Meclis ve Hükümet, süregelen tutum, görüş ve icraatı ile yurdumuzu, anarşi, kardeş kavgası, sosyal ve ekonomik huzursuzluklar içine sokmuş, Atatürk'ün bize hedef verdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ümidini kamuoyunda yitirmiş ve anayasasının öngördüğü reformları tahakkuk ettirememiş olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ağır bir tehlike içine düşürülmüştür."'
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Memduh Tağmaç, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Gürler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Muhsin Batur ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Celal Eyiceoğlu'nun imzasını taşıyan muhtıra şu maddelerden oluştu:

1- Meclis ve hükümet, süregelen tutum, görüş ve icraatlarıyla yurdumuzu anarşi, kardeş kavgası, sosyal ve ekonomik huzursuzluklar içine sokmuş, Atatürk'ün bize hedef verdiği uygarlık seviyesine ulaşmak ümidini kamuoyunda yitirmiş ve anayasanın öngördüğü reformları tahakkuk ettirememiş olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ağır bir tehlike içine düşürülmüştür.

2- Türk milletinin ve sinesinden çıkan Silahlı Kuvvetleri'nin bu vahim ortam hakkında duyduğu üzüntü ve ümitsizliğini giderecek çarelerin, partilerüstü bir anlayışla meclislerimizce değerlendirilerek mevcut anarşik durumu giderecek anayasanın öngördüğü reformları Atatürkçü bir görüşle ele alacak ve inkılap kanunlarını uygulayacak kuvvetli ve inandırıcı bir hükümetin demokratik kurallar içinde teşkili zaruri görülmektedir.

3- Bu husus süratle tahakkuk ettirilemediği takdirde, Türk Silahlı Kuvvetleri kanunların kendisine vermiş olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve kollamak görevini yerine getirerek, idareyi doğrudan doğruya üzerine almaya kararlıdır. Bilgilerinize

arzu-başak
15-04-07, 16:14
merhem resim bölümüne baktımda tam bir okan yalabık fanatiğisin. bu yüzden ahmet için kötü şeyler yazabilirsin ama onuda sevenleri düşün. ve tabiki beren saat i de. :img-polic herkez rolünü yapıyor. senaryoyu begenmeyebilirsin ama insanlar hakkında olumsuz konuşmalar olmaz. o zaman buraya ahmetciler berenciler okancılar aylacılar sayfası açalım. herkez kendi sayfasında yazışsın. :img-hyste olurmu.

arkadaşım ne oldu bir sorunmu var...ben sayfaları okuyordum rahatsız olduğum birşey yok....ayrıca ayşeyi(merhem)hepimzi çok iyi tanıyoruz...nerde,ne zaman,ne yapması gerektiğini,ne yazacağını çok iyi bilen biri....ayrıca ben ahmet karakteri için çok kötü birşey yazdığınıda görmedim...arada hepimzi sinirlenip canımız sıkılınca birşeyler yazıyoruz..ama dozunda...yani aslında ben senin neden rahatsız olduğunu anlamadım...sanırım şuan seninde canın sıkılıyor...
ayşecim karşılıklı birbrimize ağzına sağlık diyoruz...bu yasmin böyle devam ettikce biz daha çok böyle deriz birbirmize...
arkadaşlar allah aşkına olduda yasmin o öpücüğün devamını getirmedi çıktı gitti ordan..ne değişecek...yani siz onun aşkından şüphe etmeyecekmisiniz o zaman...benim için birşey değişmeyecek..şu zaman kadar yaptıklarıyla bana ahmeti ne çok sevdiğini gösterdi...en önemlisi ahmeti orda öyle bırakıp gitti ya...bitti...

narcissa
15-04-07, 16:15
Sinem haklı bizim forumda tartışma çıkmazdı hiç bence de rahat duralım arkadşalar demi:img-yes: :good:

Eklediklerin için sağol Sinem notajik oldum birden:icon_sorr 70 li yıllara gelinsin neler olacak çok merak ediyorum. Deniz Gezmiş'i kim oynayacak? İri yapılı esmer ve sert hatları olan bir genç olmalı. Celal Bayar'ın tıpa tıpını bulmuşlardı. Umarım Deniz Gezmiş konusunda da hassas davranırlar. Benim için çok önmeli bu:img-wink:

merhem
15-04-07, 16:16
arkadaşım ne oldu bir sorunmu var...ben sayfaları okuyordum rahatsız olduğum birşey yok....ayrıca ayşeyi(merhem)hepimzi çok iyi tanıyoruz...nerde,ne zaman,ne yapması gerektiğini,ne yazacağını çok iyi bilen biri....ayrıca ben ahmet karakteri için çok kötü birşey yazdığınıda görmedim...arada hepimzi sinirlenip canımız sıkılınca birşeyler yazıyoruz..ama dozunda...yani aslında ben senin neden rahatsız olduğunu anlamadım...sanırım şuan seninde canın sıkılıyor...
ayşecim karşılıklı birbrimize ağzına sağlık diyoruz...bu yasmin böyle devam ettikce biz daha çok böyle deriz birbirmize...
arkadaşlar allah aşkına olduda yasmin o öpücüğün devamını getirmedi çıktı gitti ordan..ne değişecek...yani siz onun aşkından şüphe etmeyecekmisiniz o zaman...benim için birşey değişmeyecek..şu zaman kadar yaptıklarıyla bana ahmeti ne çok sevdiğini gösterdi...en önemlisi ahmeti orda öyle bırakıp gitti ya...bitti...

Arzum Hadi gitti, sonra neyapti hicbirsey olmamis gibi giyindi suslendi puslendi ergiye gitti aldi eline sarapi neco ile eglendi :img-hyste
Sonra o arabadaki hali neydi oyle??
Illa opmesi gerekmiyorki..
Bugune kadar yaptigi hersey yeterli.. cok gec artik cook.. :icon_whis

şeboist
15-04-07, 16:18
eskilere gittim birden.umarım yazın verirler o bölümleri.:sad53:
ama ellerini çabuk tutsunlar.hala girmedi diziye deniz gezmiş.:icon_sorr

http://www.sodev.org.tr/AYLAR/MART/faik_turun.jpg

FAİK TÜRÜN

12 Mart döneminin İstanbul Sıkıyönetim Komutanı

Ziverbey köşkündeki işkenceler, sıkıyönetim mahkemelerindeki yargılamalar, aydınlar üstünde estirilen terör ve sansürle beraber anılır...

şilimsi
15-04-07, 16:21
yaseminin bundan sonra yapacakları bundan önce yaptıklarının hiç birini kapatamaz!!!ahmeti seviyorum diye dolansın ortalarda..bunu kanıtlayamadıktan sonra ne fark ederki..
ama benim gönlüm artık aylayla evlendirmeyede elvermiyo ahmeti..aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabıı...
yani ha bi adım geri ha bi adım ileri..
yasemin zaten aştı artık kendini..gitsin atsın kendini necdetin koynuna da rahat etsin..yıllardır kızın içinde ukte kalmış belli..her gördüğünde necdeti öpmedende duramıyo zati...
ufhh bu dizide ahmetin yanına yakışan kimse kalmadı...
alsın ahmeti rüyayıda uzaklaşsın oralardan..en hayırlısı bu..tabi bu kadar olaydan sonra ahmet rüyayı öğrenirse..oo öğrenene kadar kim öleee kim kalaa..

narcissa
15-04-07, 16:23
Ewet ya deniz gemişin girmesini dörtgözle bekliyorumbende. bu dönemlerde çıkması lazım diğ mi

Onun olayları kaçta gelişiyordu 60 ların sonları olması lazım henüz çıkmaz bence... Zaten çok fevri biriymiş olaylara falan çok karışıyormuş yani bilmiyorum çıkabilir de fakületede falan çıksa süper olur çok merak ediyorum

onur29
15-04-07, 16:27
Bende 60 lar sonları diye biliyorum. Bencede çıksa çok iyi olur. Biraz siyasi olayları izleyelim. O dönemleri çok merak ediyorum çünkü. Bide 80 ihtilalivar tabi. En çok o zamanı merak ediyorum. Dizide o dönem nasıl anlatılacak acaba. Yasemin, Ahmet, Nejdet, Ayla, Lale, Defne, Deniz, Işık, Harun, Mehmet, Sevim, Emine o dönemde nasıl olucaklar.

arzu-başak
15-04-07, 16:28
Arzum Hadi gitti, sonra neyapti hicbirsey olmamis gibi giyindi suslendi puslendi ergiye gitti aldi eline sarapi neco ile eglendi :img-hyste
Sonra o arabadaki hali neydi oyle??
Illa opmesi gerekmiyorki..
Bugune kadar yaptigi hersey yeterli.. cok gec artik cook.. :icon_whis

ah ah ayşecim hatırlatma..sinirlerim zıp zıp zıplıyor...arabayı hiç hatırlatma...abimle izliyoruz şey dedi..arzu bu kız necdete bakarken ahmetimi hayal edip baktı..yoksa necdetemi bakıyor böyle dedi...
insan neden birbirlerini seven iki insanın birleşmesini ister...çünkü onlar ayrı olduklarında mutsuz olurlar..yaşarlar ama işte öylesine..herşey boştur..hiçbirşeyin anlamı yoktur onsuz...
ama burada öyle bir durum yokki..bir taraf gayet güzel hayatını sürdürüyor...mutlumu derseniz bence mutlu....arada ağlıyor birşeyler yazıyor..iki dk..sonra gözlerinin içi gülüyor...o yüzden birleşmelerine gerek yok...ama artık mutlu olmak ahmetinde hakkı...en azından şuanki hayatından çok daha iyi olucak aylayla evlenirse...artık yanında biri olucakk..birşeyelr konuşacağı,paylaşacağı...yasminin nasıl 5 senedir yanında biri varsa..artık ahmetinde olmalı..adam üstüne düşeni yaptı..ufacık bir umuda kalana kadar bekledi...
of ya ahmetin annesiyle konuşmasında gözlerim doldu yahu...çekilir bir tarafı kalmadı artık yasminin...
buarada sinemcim eklediğin bilgiler için çok sağol...

narcissa
15-04-07, 16:30
Gençler 30lu yaşların başında olacakalr zaten o zamanlar Yasmein Ahmet Necdet Ayla falan da 40lı olacaklar zaten en küçükleri Lale'yle Yasemin onlar 1941liydi hesaplamıştım onlar 39 olacak diğerleri de bir 5 yaş falan büyük onlardan Ayla da 42 falan olur zaten...
Umarım o zamana kadar birleşir artık birileri yoksa iyice yaşlanacaklar

Ya aslında ÇGO kadar anlatmalarını beklemiyorum o ayrı bir olaydı ama umarım birşeyler yakalanır burada da:icon_whis

LİSA
15-04-07, 16:35
ah ah ayşecim hatırlatma..sinirlerim zıp zıp zıplıyor...arabayı hiç hatırlatma...abimle izliyoruz şey dedi..arzu bu kız necdete bakarken ahmetimi hayal edip baktı..yoksa necdetemi bakıyor böyle dedi...
insan neden birbirlerini seven iki insanın birleşmesini ister...çünkü onlar ayrı olduklarında mutsuz olurlar..yaşarlar ama işte öylesine..herşey boştur..hiçbirşeyin anlamı yoktur onsuz...
ama burada öyle bir durum yokki..bir taraf gayet güzel hayatını sürdürüyor...mutlumu derseniz bence mutlu....arada ağlıyor birşeyler yazıyor..iki dk..sonra gözlerinin içi gülüyor...o yüzden birleşmelerine gerek yok...ama artık mutlu olmak ahmetinde hakkı...en azından şuanki hayatından çok daha iyi olucak aylayla evlenirse...artık yanında biri olucakk..birşeyelr konuşacağı,paylaşacağı...yasminin nasıl 5 senedir yanında biri varsa..artık ahmetinde olmalı..adam üstüne düşeni yaptı..ufacık bir umuda kalana kadar bekledi...
of ya ahmetin annesiyle konuşmasında gözlerim doldu yahu...çekilir bir tarafı kalmadı artık yasminin...
buarada sinemcim eklediğin bilgiler için çok sağol...

arkadaşım zaten bunun ipucunu verdiler bu hafta yasemin günlüklerine yazdıkları ile necdet ile gercek bir evlilik ysşıyacak gibi geliyor bana en azından necdet mutlu olsun diyebilir
ahmette yalnız kaldığında odada anladki hayatı böyle devam etmeyecek oda ayla ya göz kırpacak onla mutlu olmaya çalışacak gibi

onur29
15-04-07, 16:37
Bence de yasemin nejdetle gerçek anlamd evlilik yaşıycak. benceböylesi daha iyi ya ne biliyim. Ahmeti artık unutmalı. Ben böyle düşünüyorum. Ahmette bence yasemin için kendini üzmesin hayatına baksın.

narcissa
15-04-07, 16:39
İyi de öyle olursa dizinin ne esprisi kalır? Bir kere adı Hatırla Sevgili ne yaşanırsa yaşansın birbirlerini unutmamaları üzerine kurulmuş bir dizi yani...
Unutma söz konusu olmaz bence... Yasemin Necdet'i sevmiyor onunle gerçek anlamda bir evlilik yaşamaz bu Ahmet'i aldatmak olur bence...

spdr
15-04-07, 16:45
mervecim ayyynen öyleee:good:
eğer başkalarını severlerse ne anlamı kalır ki..
dizinin bi amacı kalmaz o zaman..
en azından benim diziyi izlemek için bi amacım kalmazz...:hıh
o yüzdeeeeen.. onlar başkalarını sevemezlerr kuzumm:img-wink:

LİSA
15-04-07, 16:46
sadece tahmin yapıyoruz ama yaseminde artık hayatına yön vermek istediğini ve ahmeti üzmek istemediğini yazdı günlüğüne
necdet ile evliliklerinde mutlu olmaya calışacak her zaman kalbinde ahmet olacak ama gercek hayattada böyle değilmi kalbinde başkaları olduğu halde başka kişilerle evlilikler yaşayanlar olamazmı
ahmet ayla ile evlendiğinde ondan ayrımı odalarda evlilik yaşayacak artık ikiside hayatlarına yeni yönler verecekler kalplerinde başka aşklar yaşasalarda

şilimsi
15-04-07, 16:47
yasemin necdetle işi ilerletecek bence..günlüğünde bunu açıkça belirtti..artık unutmalıyız..falan diye..sonra şeyy dedi bazı şeyleri değiştirmem lazım mı düzeltmem lazım mı ne..bence burda necdeti mutlu edeceğini belirtti..necdette nasıl mutlu olur..anladınız sizz...
bencede eğer yasemin necdetle gerçek anlamda karı-koca olursa bu evlilik değil ahmeti aldatmak olur...
gerçi ahmetin artık yasemini düşünmesi bile beni rahatsız ediyor..çünkü böyle yapınca acı çekmekten başka birşey geçmiyor eline...

LİSA
birde necdet in pastaneye yeni aldığı kızı gözüm tutmadı necdete asılacak gibi geliyor bana bakışları hoşuma gitmedi yasemin onlada sorun yaşayabilir fazla ukala bir kız

şeboist
araya parazit gibi gireceğim yine ama bişey demezsem çatlarım. :D
sevemezler belki ama ben onların birbirlerini sevdiklerine de inanmıyorum.:icon_whis
hiç gerçekçi değiller.:icon_whis

LİSA
15-04-07, 16:49
yasemin necdetle işi ilerletecek bence..günlüğünde bunu açıkça belirtti..artık unutmalıyız..falan diye..sonra şeyy dedi bazı şeyleri değiştirmem lazım mı düzeltmem lazım mı ne..bence burda necdeti mutlu edeceğini belirtti..necdette nasıl mutlu olur..anladınız sizz...
bencede eğer yasemin necdetle gerçek anlamda karı-koca olursa bu evlilik değil ahmeti aldatmak olur...
gerçi ahmetin artık yasemini düşünmesi bile beni rahatsız ediyor..çünkü böyle yapınca acı çekmekten başka birşey geçmiyor eline...

ama ahmet zaten onu evli biliyor ve necdetten cocuğu olduğunu düşünüyor
zaten ahmet ayla ile evlendiğinde aynı durum onun içinde gecerli zaten onca yıldırdırda peder hayatı yaşamamıştır ahmet her halde:img-hyste

spdr
15-04-07, 16:49
sevgili parazitt sen ahmetin yasemini sevdiine inanıyodun en sonnn....
onu da mı aldın senin kara listeyeee..
ne ayak siiiiiiinemm:icon_whis

narcissa
15-04-07, 16:50

Evet canım dünden beri haşat oldum burada derdimi anlatmaktan forumdaki herkes Aylacı:img-hyste Düğün planları halaylar falan ühühüh:img-hyste
Ya unutmazlar birbirlerini bir şekilde birleşecekler ama ne şekilde olur bilmiyoz işte:icon_whis

şeboist
15-04-07, 16:51
ben aamed için öyle bişey demedim pıtırcık.sanırım hatlarında karışıklık oldu.:icon_whis
benim listemdekiler belli bebişim :icon_whis

askasurguncu
15-04-07, 16:52
Evet canım dünden beri haşat oldum burada derdimi anlatmaktan forumdaki herkes Aylacı:img-hyste Düğün planları halaylar falan ühühüh:img-hyste
Ya unutmazlar birbirlerini bir şekilde birleşecekler ama ne şekilde olur bilmiyoz işte:icon_whis

bence artik yasemin ve ahmet hayata birbirlerine kavusmazlar
hem dizinin adida bosuna hatirla sevgili secilmemistirrr

spdr
15-04-07, 16:53
ama ahmet zaten onu evli biliyor ve necdetten cocuğu olduğunu düşünüyor
zaten ahmet ayla ile evlendiğinde aynı durum onun içinde gecerli zaten onca yıldırdırda peder hayatı yaşamamıştır ahmet her halde:img-hyste

ahmetin nerde olduunun farkında deel misin sen bebişiiiim...
ne hayatı yaşadıı belli yani...

ayrıca da yasemini ahmet bilmese bile biz biliyoduk ya...
o yeter...:hıh

şilimsi
15-04-07, 16:53

ablamm...başkalarını sevmeleri aptallıktan başka bişey olmaz haklısın..ama ahmetinde bir ömür fedakarlık yapmaktan bile aciz bir insanı beklemesi adaletsizliğin en büyüğü değil mi..yasemin biraz düzelse adam olsa eyvallah ama ...
yasemin ahmeti seviyor SENARYOYA GÖRE..sözde yani..ya bize yansıtamıyor..yani oyunculuğıyla alakalı birşey..ya da öyle dengesiz bir aşığı canlandırıyor gerçekten...
burda çoğumuz ahmetin mutlu olmasını istiyoruz...ama bu mutluluk yasemine kaldıysa çok geç gelecek ve bence ahmet yaşadıklarının ve yaşayacaklarının hiç birini hak etmeyecek...o na da yazık yaa..hatta ona da değil bir tek ona yazık...yasemin ayartsın necdeti ahmeti ondan sonRa "ahmeti seviyorum necdeti üzmeyi göze alamıyorum rüyaya da kıyamıyorum" desin..kusura bakmayın ama aşk buysa aman yaseminde kalsın yani:hıh:img-pilot

narcissa
15-04-07, 16:55
bence artik yasemin ve ahmet hayata birbirlerine kavusmazlar
hem dizinin adida bosuna hatirla sevgili secilmemistirrr

Nasıl kavuşamazlar kavuşacaklar senaryo böyle canım:img-hyste
Dediklerinde biraz çelişki var hem dizinin adı boşuna hatırla sevgili seçilmemiş diyorsun hem de hayatta birbirlerine kavuşamazlar artık diyorsun...
hmm o zaman işi esprisi şu mu ahmetle yasemin yıllar sonra birbirlerini dostça sevmeye başlayacaklar sonra oturup eski günleri yaad ederken ahmet ah yaso ah hatırla mısın sana hep hatırla sevgiliyi ıslık çalardım ne günlerdi demi kankiii mi diyecek???:img-hyste

spdr
15-04-07, 16:56
mervecim pamuk şekeriiiimm(değişiklik olsun dedimmm:img-wink: )
ben de gördüm dünkü düğünü....
ama hemen geri çıktım..
netekim ayla-ahmetin düğününde bulunmak istemedimm:hıh

sinem yavrım hatlar karışmış olabilir...
kafam karışık bu ara daaa:icon_sorr
sınavlarım var yarınnn:icon_sorr :icon_sorr

narcissa
15-04-07, 16:58
mervecim pamuk şekeriiiimm(değişiklik olsun dedimmm:img-wink: )
ben de gördüm dünkü düğünü....
ama hemen geri çıktım..
netekim ayla-ahmetin düğününde bulunmak istemedimm:hıh

sinem yavrım hatlar karışmış olabilir...
kafam karışık bu ara daaa:icon_sorr
sınavlarım var yarınnn:icon_sorr :icon_sorr

Canım benim dün zaten herkes coşmuştu:img-hyste
Ben bir sabotaj ekibi topluyoruz dalıcaz düğüne abşam sen de gelirsin artık:img-yes: ayla maganda kurşununa kurban gidecek
maganda=tabiki biz:img-cool2

LİSA
15-04-07, 16:58
ahmetin nerde olduunun farkında deel misin sen bebişiiiim...
ne hayatı yaşadıı belli yani...

ayrıca da yasemini ahmet bilmese bile biz biliyoduk ya...
o yeter...:hıh

ahmetin kasabada yaşaması bazı şeyleri yaşamasına engel değilki tek gecelik şeyler yaşayabilir sonunda erkek ben bunu kastetmiştim peder hayatı yaşamıyor diye ayla ile evlendiğinde(ki aylayı hüiç sevmiyorum) bu durum gecerli olacaktır normal bir evlilik yaşayacaklardır kalbinde yasemin olarak ve bunuda ayla bilecek ve bu aralarında sorun olacak gibi geliyor bana
yaseminde kalbinde ahmet olacak ve evliliğini böyle yürütmeye calışacak necdet te bunu zaten biliyor:img-yes:

spdr
15-04-07, 16:59
ablamm...başkalarını sevmeleri aptallıktan başka bişey olmaz haklısın..ama ahmetinde bir ömür fedakarlık yapmaktan bile aciz bir insanı beklemesi adaletsizliğin en büyüğü değil mi..yasemin biraz düzelse adam olsa eyvallah ama ...
yasemin ahmeti seviyor SENARYOYA GÖRE..sözde yani..ya bize yansıtamıyor..yani oyunculuğıyla alakalı birşey..ya da öyle dengesiz bir aşığı canlandırıyor gerçekten...
burda çoğumuz ahmetin mutlu olmasını istiyoruz...ama bu mutluluk yasemine kaldıysa çok geç gelecek ve bence ahmet yaşadıklarının ve yaşayacaklarının hiç birini hak etmeyecek...o na da yazık yaa..hatta ona da değil bir tek ona yazık...yasemin ayartsın necdeti ahmeti ondan sonRa "ahmeti seviyorum necdeti üzmeyi göze alamıyorum rüyaya da kıyamıyorum" desin..kusura bakmayın ama aşk buysa aman yaseminde kalsın yani:hıh:img-pilot

haklsın bıdığımmm..
sen de haklısın...:img-yes:
bilmem ne olacak halleri...
ahmetin de mutlu olmaya hakkı varrr..

neyse ben çıkıyorum şimdiii....
ii sohbetlerrbye

LİSA
15-04-07, 17:00
Nasıl kavuşamazlar kavuşacaklar senaryo böyle canım:img-hyste
Dediklerinde biraz çelişki var hem dizinin adı boşuna hatırla sevgili seçilmemiş diyorsun hem de hayatta birbirlerine kavuşamazlar artık diyorsun...
hmm o zaman işi esprisi şu mu ahmetle yasemin yıllar sonra birbirlerini dostça sevmeye başlayacaklar sonra oturup eski günleri yaad ederken ahmet ah yaso ah hatırla mısın sana hep hatırla sevgiliyi ıslık çalardım ne günlerdi demi kankiii mi diyecek???:img-hyste

bu yazın bana bir türk filmini hatırlattı senede bir gün diye bir film şarkısıda vardı bu filmin.başrollerde hulya koçyiğit ve kartal tibet vardı
onlarda senede bir gün bir araya gelip eskiyi yad ediyorlardı ölünce kavuşuyorlardı galiba

şeboist
15-04-07, 17:02
kusura bakma bişeyler tıkınıp geldim.cevabım geç oldu. :)
bilürüm bebişim bende ruh gibi oluyorum bazen.:icon_sorr
sonuçta onların ikisine de inanmıyorum.gerçek olan bu.:icon_whis

şilimsi
15-04-07, 17:03
LİSA canım...
ahmeti tanıyamamışsın canım..
o gittiği yerde KAYMAKAM...ve bir kasabada!!!tek gecelik şeyler orada olabilir mi sence...
ahmet erkek ama öyle aptal erkekler kategorisine girenlerden değil!!
ayrıca ahmet ayla ya da bi başkası kimle evlenirse evlensin fark etmöez..yasemini hiç unutmayacakk bu belli..ama yaseminden şiddetle kuşkulanıyorum ben...
ayşe ablacım..görüşüzüzzz...byebye

narcissa
15-04-07, 17:03
bu yazın bana bir türk filmini hatırlattı senede bir gün diye bir film şarkısıda vardı bu filmin.başrollerde hulya koçyiğit ve kartal tibet vardı
onlarda senede bir gün bir araya gelip eskiyi yad ediyorlardı ölünce kavuşuyorlardı galiba

evet o filmin replikleri çok komikti bence ya:img-hyste

ama onlar halen aşıktı burada tuhaf tezler atılıyor ortaya birbirlerini untsunlar başkalarına aşık olsunlar falan diye...
eh o zaman kanka mı olsun bunlar anca o zaman memnun olurlar galibe bizimkiler:img-hyste

narcissa
15-04-07, 17:05
ayşeciğim görüşürüz canım kendine iyi bak:img-wink: :sad53:

Ya Necdet'le Yasmiş o kadar samimi olmazlar hayallerinize limon sıkmayayım ama Yasemin o kadar yıl niyeti bozmamış bundan sonra da böyle gider... Necdet de Erkin BABAdan Fesuphanallah'ı söyleyererek kafayı yer ben diyim...

şilimsi
15-04-07, 17:12
ya yasemin niyeti bozmadı diyelim..hala necdetle sadece evcilik oynuyo..sadece oynuyo..ahmetle görüşmek ya da onun yanına gitmek gibi bi girişimde bulunmaz ki...hastanede selmanın sözleriyle kabuğuna çekilmişti..şimdide aylanın söyledikleriyle öyle olacak..
ama ahmet yakın bir zamanda istanbula dönecek belli...o zaman karşılaşmaları çok sık olacak..tabi ahmet olanlardan sonra yaseminin yüzüne bakar mı..kesin bakar..dayanamaz..çünkü gerçekten seviyor...
ahmet istanbula gelecek..ama yasemin rüyayı ahmete yine söylemeyecek..hatta kıbrıscığa geldiğinide söylemiycek..hadi kıbrıscığı söylemedin..ehh be ilerizekalı kız rüyayı neden söylemiyorsun...adamın bilmeye hakkı yok mu..
hayy allahım gelde sinirlenme yaa:hıh

zeyneps
15-04-07, 17:14
Merhaba arkadaşlar hepinize:img-wink: :img-wink:

Oh türk filmi moduna filan girilmiş ...ama ben HS'yi en çok Şener Şen'le Müjde Ar'ın oynadığı Arabesk die bi film vardı bilmem bilir misiniz ona benzetiyorum:img-hyste Oradaki kötü patron olarak da aklıma Necdet geliyo bi de onun adamı var Kaya "Ben iyilerin ve sevenlerin can düşmanı Kaya" die girio araya o da Teo:good:
Filmin sonu da HS'ye çok uyar yani Ahmet ve Yaso yaşlanmış ikisi de tekerlekli sandalyede sonra Ahmet sandalyeden düşüyor Yaso'da atlıyo Ahmet'e kavuşmak için
-(ince ve titrek bi sesle)Ahmeeeeeet!
-Yasemiiiiiiin!..
sonra bunların elleri kavuşamıyo göğe yükseliyo bunlar mutlu mesut:img-hyste :happy0064 sonra orda işin içine "iyilerin ve sevenlerin can düşmanı Teo giriyo ve nihahahahaha:img-hyste die gülerek bizimkileri cehenneme yolluyooo:sad53: :sad53: :img-pilot

yumer
15-04-07, 17:16
bence yaso engeller yapmaz ama hic beli olmaz ruh hali zaten kaymis hatira defterine yazdiklarindan yola cikarak bilemiycem ama bence yapmasin ya

ben istemiyorum necdet kazansin
zamaninda ahmetin canini laflariyla cok acitmisti ama ahmetle aylanin yanyana gelmesini isterim
yaso anlasin diye sevdigini baska birinin yaninda görmek nasil oluyomus bide pisman olsun diye yani tam zamaninda söyledi rüyayi
ileri zekali senaristin isi bunlar

narcissa
15-04-07, 17:17
ya yasemin niyeti bozmadı diyelim..hala necdetle sadece evcilik oynuyo..sadece oynuyo..ahmetle görüşmek ya da onun yanına gitmek gibi bi girişimde bulunmaz ki...hastanede selmanın sözleriyle kabuğuna çekilmişti..şimdide aylanın söyledikleriyle öyle olacak..
ama ahmet yakın bir zamanda istanbula dönecek belli...o zaman karşılaşmaları çok sık olacak..tabi ahmet olanlardan sonra yaseminin yüzüne bakar mı..kesin bakar..dayanamaz..çünkü gerçekten seviyor...
ahmet istanbula gelecek..ama yasemin rüyayı ahmete yine söylemeyecek..hatta kıbrıscığa geldiğinide söylemiycek..hadi kıbrıscığı söylemedin..ehh be ilerizekalı kız rüyayı neden söylemiyorsun...adamın bilmeye hakkı yok mu..
hayy allahım gelde sinirlenme yaa:hıh

Haklısın tam da düşündüklerimi yamzışsın ellerine sağlım canım:img-polic
Yasemin kıl ya ben zaten 18. bölümde dört döndüm o kadar gücüm yok diye zırvaladı söylemedi.
ne zaman söyleyecekti? tren de mi? kıbrıscık ta mı nerede? yine söylemez biliriz doğru tespit.
anı defterinden öğrenecek gibi bir his var içimde benim senaryo gibi olursa tam süper olur medyum gibi hissettim kendimi bazı tahminlerim tuttu:img-hyste
gerçi yaseminin hareketlerini kestirmek için medyum olmaya gerek yok...
ahmete de yazık dediğin gibi dayanamaz gene yasemine hayran hayran bakar ama yasemin tınnnn....
neyse beren demiş 70lere kadar kavuşma yok diye demekki sonra var:icon_whis
üzmez umarım gene ahmeti kavuşunca falan... yuh ya kerimandan kıskanmıştı hatırlarsanız olgun yaşını başını almış kadın nesinden kıskanıyor onun! bir yasemine bakın bir kerimana kızı gibi duruyor yani yanında:icon_whis

LİSA
15-04-07, 17:18
LİSA canım...
ahmeti tanıyamamışsın canım..
o gittiği yerde KAYMAKAM...ve bir kasabada!!!tek gecelik şeyler orada olabilir mi sence...
ahmet erkek ama öyle aptal erkekler kategorisine girenlerden değil!!
ayrıca ahmet ayla ya da bi başkası kimle evlenirse evlensin fark etmöez..yasemini hiç unutmayacakk bu belli..ama yaseminden şiddetle kuşkulanıyorum ben...
ayşe ablacım..görüşüzüzzz...byebye

canım gittiği yeride görevinide biliyorum ama bu adam peder deyilya sonuda altı yıl geciyor hangi erkek böyle inziva yaşar pederler haricinde.8onların hakkındada dedikodu cıkıyorya neyse)
yani yaşadığı yerde yapmasada bu adam 24 saat makamında deyilya ne bileyim bolu ya gider bir yere gider bir kaç saatliğine herhalde değilmi:img-hyste :img-hyste allahım şu konuştuğumuz konulara bak

yamisis
15-04-07, 17:19
ya ben bunu devamı olmaz diyorum.diyorum ama gel gör ki gönlümden bu geçmiyor.ya öfff...necdet mutlu olsun,kimle mutlu olacağı önemli diil diyorum ama yaseminle olsun diye geçiyor içimden yani ben o yeni gelen kıza pek alışamadım..
şimdi genelde ahmetçiler mi msj attı?ben hiç atmadım mail.yani kime mail atıldı?kim attı? ne dediniz?
neyse aslına bu mailler önemli diilde benim asıl sinirim senaristlere.ne bu ya?şimdi senaryonun gidişini seyircilere göre mi belirlenecek?çok saçma..hiç bir dizide ben bunu görmedim.oh iyi walla..o zaman senarist olarak sokaktan geçen birini alsınlar sete daha işe yarar .çünkü senaryoyu seyircinin isteğine göre değiştirmek marifet değildir .onu herkes yapar..ne süprizi kalır ozaman diziyi izlemenin ne anlamı kalır,nasıl biteceğini bildikten sonra???

ha zaten şu necdetin güzideyle olacak aşkını senaristler nasıl yansıtacak onu çok merak ediyorum.eğer necdeti dizide kötü duruma sokmazlarsa eyvallah sanırım buna katlanabilirm.ama eğerki aldatan kötü baba ve kötü erkek durumuna sokarlarsa hooop hopp noluyoruz derim...bu ne ya,?ayıp amaaa...

hem lütfen artkiler necdete fazla yüklenemyin .yasemin sütten çıkmış ak kaşıkmı hanfendi?necdet ona yaklaşırken kızın eli armut mu topluyodu?oda öyle saf saf bakmasaydı çok mu zor necdet tam yaklaşırken "dur necdet" demek bukadar zormu?

yamisis
15-04-07, 17:21
narcissa nerelerdeydin?biraz geciktin sanki buhafta pek görmedim seni..?

ayy...ben acaba iddia da saf mı değiştirsem acaba?acaba kalbimi dinleyip bu öpücüğün devamı gelir diyenlerin yanına mı geçsem?ama tabi yasemine bağlı olduğumuz için onun bakış açısından düşünmek lazım ...şu iddiada kaybeden veya kazanan ne yapacak o kesin bi karara varsa öyle olsaydı

narcissa
15-04-07, 17:22
ya ben bunu devamı olmaz diyorum.diyorum ama gel gör ki gönlümden bu geçmiyor.ya öfff...necdet mutlu olsun,kimle mutlu olacağı önemli diil diyorum ama yaseminle olsun diye geçiyor içimden yani ben o yeni gelen kıza pek alışamadım..
şimdi genelde ahmetçiler mi msj attı?ben hiç atmadım mail.yani kime mail atıldı?kim attı? ne dediniz?
neyse aslına bu mailler önemli diilde benim asıl sinirim senaristlere.ne bu ya?şimdi senaryonun gidişini seyircilere göre mi belirlenecek?çok saçma..hiç bir dizide ben bunu görmedim.oh iyi walla..o zaman senarist olarak sokaktan geçen birini alsınlar sete daha işe yarar .çünkü senaryoyu seyircinin isteğine göre değiştirmek marifet değildir .onu herkes yapar..ne süprizi kalır ozaman diziyi izlemenin ne anlamı kalır,nasıl biteceğini bildikten sonra???

ha zaten şu necdetin güzideyle olacak aşkını senaristler nasıl yansıtacak onu çok merak ediyorum.eğer necdeti dizide kötü duruma sokmazlarsa eyvallah sanırım buna katlanabilirm.ama eğerki aldatan kötü baba ve kötü erkek durumuna sokarlarsa hooop hopp noluyoruz derim...bu ne ya,?ayıp amaaa...

hem lütfen artkiler necdete fazla yüklenemyin .yasemin sütten çıkmış ak kaşıkmı hanfendi?necdet ona yaklaşırken kızın eli armut mu topluyodu?oda öyle saf saf bakmasaydı çok mu zor necdet tam yaklaşırken "dur necdet" demek bukadar zormu?

Ama ikisi de sarhoştu ya... Necdet ayakta zor duruyordu. Yasemin de az zilli değil iyice ayarttı adamı...
Necdet bir anda öptü zaten Yasemin Necdet onun belini okşamaya falan başlayınca şaşırdı geriler gibi oldu tam o anda Necdet onu öptü...
Bence bu bölüm Necdet yaptığından dolayı çok utanacak. Sarhoştu zaten...

LİSA
15-04-07, 17:22
yamisis ben hem ahmete kıyamıyorum hemde necdete ikisinede yazık haklısın dediklerinde adam aşık birde şarkının sözleri sarhoşlukla buluşunca 5 yıllıkda bir elilik tabiki yakınlaşacak artık yaseminde karar vermek ve necdete ya gercek bir eş olacak yada onu hayatında rahat bırakacak

zeyneps
15-04-07, 17:23
Yasemin'e kızıyordum Necdet'le dans ederken ama sonra üzüldüm ona heralde o sözleri çevirirken Ahmet'i düşünüyordu Necdet'i değil hatta Necdet'i Ahmet die hayal ediyoda olabilir :sad53: :sad53:

Ama eğer birşey olursa kriz geçiririm valla....umarım Necdet çok çok kötü biri olur ondan hiç hazetmiyorum çünkü:img-cool2 :img-hyste vaktinde Ahmet'e söylediklerinden sonra onu sevmem mevzubahis bile olamaz:img-help: :img-hyste

şilimsi
benim üzüldüğüm konu şu...hani bunlar çok seviyolar ya birbirlerini[ahmet gerçekten seviyo ona lafım yokk ama yasemin seviyosa bile bunu gösteremiyor bence..] en güzel senelerini birbirlerinden ayrı geçirecekler...kavuştuuklarında kaç yaşında olacaklar...30 mu 35 mi??..
yazık yani..yasemin bi eli yağda bi eli balda yaşasın dursun..ahmet yaseminin hasretiyle yansın dursun...bu şekilde birlikte olabilecekleri her saniyeyi çöpe atmış oluyolar..hemde yalnız ikisi değil..mutlu bir aile olabilirlerdi..rüyayla birlikte..yasemin daha hayatındaki tek aşkı içinn necdeti üzmeyi bile göz alamıyor..
ne bekliyoruz ki böyle birinden..yanarım yanarım ahmetimin boşa acı çekmesine yanarım yani...
yasemin biraz aklını kullansa..ağzını açıp iki kelime edebilse neler olacak ama...kendinde güç toplayabilecek ne var ki....aylaya ağzının payını vermeyi biliyor...onu yapana kadar ahmete gerçekleri söylese ya..
ama yoookk enteresan bi kız bizimkisi..öyle her yerde her şeyi söylemez:hıh

narcissa
narcissa nerelerdeydin?biraz geciktin sanki buhafta pek görmedim seni..?

ayy...ben acaba iddia da saf mı değiştirsem acaba?acaba kalbimi dinleyip bu öpücüğün devamı gelir diyenlerin yanına mı geçsem?ama tabi yasemine bağlı olduğumuz için onun bakış açısından düşünmek lazım ...şu iddiada kaybeden veya kazanan ne yapacak o kesin bi karara varsa öyle olsaydı

Valla canım diziden sonra girmedim zaten sinir olmuştum trip attım kendimce:img-hyste
Sakın saf değiştirme Yasmein o kadar ileri gitmez güvenmiyorum ona ama o kadar da değel demiiyy:img-pilot

_nesli_
15-04-07, 17:29
valla bu kız deli ben devamı gelmez diyorum ama gelirsede şaşırmam (aksine mutlu olurum) bari devamı gelirse öpücüğün yasmin ahmetin peşini bırakır belki necdet açısından da iyi olur ben o karakıza ısınamadım hiç yaa ayla yine bi derecede de o karakız hayır :hıh

şeboist
15-04-07, 17:31
o resimler tanıtım için çekildi.senaryoyla alakası yok.zaten ben senaryonun değişeceğini düşünüyorum.:img-yes: umarım öyle olur.:good:

zeyneps
15-04-07, 17:34
İstemem ben böyle gelecek gün filan :img-cool2 oh ne ala yiğit,mert Ahmedim orda yansın tutuşsun bunlar böyle valla ikisini de topuğundan vurdururum:img-polic :img-hyste

Ayrıca ben pastanedeki kızı çok sevdim ama onu Necdet'e pek uygun görmüorum ....kızın kişiliği ve karakteri oturmuş tabi Necdet'e kişiliksiz demiyorum ama:icon_whis kendisi biraz egoist gerçi o kız da egoist dimi :img-hyste ama ben o kızı Ahmet'e uygun görüorum çok tatlı olurlardı ikisi de hafif ukala şirin insanlar:good: :happy0064

narcissa
15-04-07, 17:39
İstemem ben böyle gelecek gün filan :img-cool2 oh ne ala yiğit,mert Ahmedim orda yansın tutuşsun bunlar böyle valla ikisini de topuğundan vurdururum:img-polic :img-hyste

Ayrıca ben pastanedeki kızı çok sevdim ama onu Necdet'e pek uygun görmüorum ....kızın kişiliği ve karakteri oturmuş tabi Necdet'e kişiliksiz demiyorum ama:icon_whis kendisi biraz egoist gerçi o kız da egoist dimi :img-hyste ama ben o kızı Ahmet'e uygun görüorum çok tatlı olurlardı ikisi de hafif ukala şirin insanlar:good: :happy0064

Ahmet mi ukala bebişim? Uçma yav:img-hyste

Necdet gitsin o kızla mutlu mesud yaşasın Yasmiş de önce sürünsün sonra Aamede dönsün

dizice
15-04-07, 17:42
Yasemin'i seyirciye sevdirmek cok kolay. Nedense senaryo ve yonetmenler istemiyorlar bunu. Tek yapacaklari Yasemin'i mutsuz gostermek. Bu kadar. Mesela herkes gulerken somurtan bir Yasemin (Isik'in dogumgununge oldugu gibi). Herkes sakalasirken dalip giden bir Yasemin. Gulumsediginde bile kibarliktan, zoraki gulumsedigi belli olan bir Yasemin. Arada bir sebepsizce Necdet'e, ya da annesine asabilesen, daima biraz bunalimda, biraz hayata kusmus, sadece kizina baktiginda mutlu gorunen bir Yasemin. Hep kirgin, dalgin dolasan bir Yasemin. Bu da kolay, oyle yazarsin, yonetirsin; oyle olur. Yok ama. Yasemin her sofranin nese kaynagi, mutluluk bocegi. Insan bu kadar asiksa ve askindan bu kadar aci sartlarda koparilmissa, genel olarak musuz ve bunalimda olur. "Eve gider unutur" modeli, seyirciyi sogutur. Neden boyle yapiyorlar? Benim gibi Yaseminci bir seyirciyi dahi soguttularsa karakterden pes. Bir de bahaneleri muhtesem. "Necdet'e kiyamadim" Bu nasil bir bahane? Insan "kizima kiyamadim" der birakir orada. Ha, bence de Necdet'i opmeyecek, cekilecek. Ama bu yetmez ki. Ben senarist olsam Yasemin'i Necdet'e gercek bir kari olmaya calistirir; ama ugrassa da icinin almadigini, yapamadigini, Ahmet'ten baskasina dokunamayacagini anladigini gosterirdim.

Gelecek hafta bu sacmaliklari toparlamazlrsa diziye ara vermeye dusunuyorum. Yasemin'le Necdet ruyama girdi. :img-hyste Yatakta sabah keyifle oturuyorlar. Bir kac aydir normal evlilige gecmisler. Keyiflerine diyecek yok. Yasemin Lale'ye yataktan telefon eciyor. Mutlulukla, "Lale, mujde, hamileyim, Ruya'ya kardes geliyor" diyor. Ben de sinirle uyaniyorum. Halim kesinlikle hayra alamet degil. Beni ruyalarima girecek kadar sinr etmeye devam ederlerse, birakacagim:icon_sorr RUyalarin tersi cikarmis, ne dyorsunuz? :img-hyste

zeyneps
15-04-07, 17:43
Yok yıvvvvvruuuum Ahmet'e hiç ukala dermiyim Yaso'yu tanıdı burnu sürtüldü ,kendini sürdü ukalalığı filan kalmadı:img-hyste eski halini diyorum daha yurtdışından yeni dönmüş hali hafigf sevimli bir ukalaydı kereta :img-pilot Kızlar filan etrafında fır dönerdi isteseydi ama Yaso bi yapıştı bırakmadı :img-hyste gerçi şimdi de o yılan gözlü Ayla gözleriyneeen yiyo ama:img-help: :img-pilot

LİSA
15-04-07, 17:45
valla bu kız deli ben devamı gelmez diyorum ama gelirsede şaşırmam (aksine mutlu olurum) bari devamı gelirse öpücüğün yasmin ahmetin peşini bırakır belki necdet açısından da iyi olur ben o karakıza ısınamadım hiç yaa ayla yine bi derecede de o karakız hayır :hıh

haklısın o karakız ayla danda beter sinsi şey ammada ukala öyle
necdet özür dilermi yoksa devamı gelirmi bilmem çünkü hem sarhoşlar hemde yasemin aldığı kararı uygulamaya koyabilir
ikinci şık olarakda yaseminde kendini cekebilir offf gelse şu cuma ya:img-yes:

narcissa
15-04-07, 17:46
Yok yıvvvvvruuuum Ahmet'e hiç ukala dermiyim Yaso'yu tanıdı burnu sürtüldü ,kendini sürdü ukalalığı filan kalmadı:img-hyste eski halini diyorum daha yurtdışından yeni dönmüş hali hafigf sevimli bir ukalaydı kereta :img-pilot Kızlar filan etrafında fır dönerdi isteseydi ama Yaso bi yapıştı bırakmadı :img-hyste gerçi şimdi de o yılan gözlü Ayla gözleriyneeen yiyo ama:img-help: :img-pilot

Aynen öyleydi yav:img-yes:
Ayla gözleriylen yedi çocuğu haklısın bebişim. :hıh
Ayla da biter merak etme sen nihahahah:hıh düğünü basıcam ben maganda kurşununu yidi mi gör bakalım nasıl yiyecek gözleriylen Ahmedimi:icon_whis

LİSA
15-04-07, 17:54
Aynen öyleydi yav:img-yes:
Ayla gözleriylen yedi çocuğu haklısın bebişim. :hıh
Ayla da biter merak etme sen nihahahah:hıh düğünü basıcam ben maganda kurşununu yidi mi gör bakalım nasıl yiyecek gözleriylen Ahmedimi:icon_whis

yılan gibi gözleri ayla nın haketti maganda kurşununu
neydi köyde öyle ahmetle dolaşmalar ben bunun yavuklusuyum havasında şimdi etraftan ahmete telkinler gelir hanım kızımın nerelerde diye:img-hyste
hemşiredede söylermi ahmete bir bayan geldi sizi ziyaret etti devamlı sordu diye

narcissa
15-04-07, 17:57
yılan gibi gözleri ayla nın haketti maganda kurşununu
neydi köyde öyle ahmetle dolaşmalar ben bunun yavuklusuyum havasında şimdi etraftan ahmete telkinler gelir hanım kızımın nerelerde diye:img-hyste
hemşiredede söylermi ahmete bir bayan geldi sizi ziyaret etti devamlı sordu diye

havasını alacam ben onun:img-polic
Ya hemşireden önce umutluydum böyle Ahmet'e söyler falan diye umuyordum hemşire dönsün köylerden belki söyler gözleri bir an parladı böyle ışıl ışıl kanımca zeki bir kız o:img-cool2 :img-pilot

NiliWerda
15-04-07, 17:59
kaynatmışsınız bayağı:D:D

buarada dizimizin oyuncularıyla övünmek gibi olmasın ama(ki olacak galba:img-hyste ) dizimizin değerli oyuncularından Deniz yani Berk Hakmanın oyuncuğulunu konuşmak istiyorum...
ben oyuncuğulunu beğeniyorum gerçekten harika...
bi kere çok rahat...
deminde Berkin forumuna "Janjan" adında oynadığı filmin resimlerini ekledim...
orda bir Deliyi oynamış..
ben izlemedim ama bulucam o filmi mutlaka...
film kütahyanın bir köyünde çekilmiş ve Berk Hakmanı tanımayan köylüler Berkin gerçekten deli olduğunu sanmışlar...
işte oyunculuk budur...
övünmek gibi olmasın yani:img-hyste
buarada çok kibar konuştum ben noldu bana?:img-hyste

LİSA
15-04-07, 18:01
havasını alacam ben onun:img-polic
Ya hemşireden önce umutluydum böyle Ahmet'e söyler falan diye umuyordum hemşire dönsün köylerden belki söyler gözleri bir an parladı böyle ışıl ışıl kanımca zeki bir kız o:img-cool2 :img-pilot

haklısın bende önce umutluydum ama kadın kayboldu iş işten gecmeden söylerse iyi
al şu aylanın havasını sen fazla havalı geziyordu kasabada:img-hyste :img-hyste iyilik melekleri havasına iyi büründü ama oda sonra ahmetin annesi gibi baskın bir karakter olabilir ahmeti bunaltabilir
birde cocukları olmazsa ayla ile ayla kudurur zaten rüya yı duydu:img-hyste

narcissa
15-04-07, 18:04
Valla Nil Berk Hakman'ı izlerken çok etkileniyorum. Birşeyler kapmaya çalışıyorum. Feci doğal oynuyor. Gerçek hayattan gibi sözleri senaryoya bağlı değil bu çok belli:img-wink:

bir_adı_yok
15-04-07, 18:05
Yasemin'i seyirciye sevdirmek cok kolay. Nedense senaryo ve yonetmenler istemiyorlar bunu. Tek yapacaklari Yasemin'i mutsuz gostermek. Bu kadar. Mesela herkes gulerken somurtan bir Yasemin (Isik'in dogumgununge oldugu gibi). Herkes sakalasirken dalip giden bir Yasemin. Gulumsediginde bile kibarliktan, zoraki gulumsedigi belli olan bir Yasemin. Arada bir sebepsizce Necdet'e, ya da annesine asabilesen, daima biraz bunalimda, biraz hayata kusmus, sadece kizina baktiginda mutlu gorunen bir Yasemin. Hep kirgin, dalgin dolasan bir Yasemin. Bu da kolay, oyle yazarsin, yonetirsin; oyle olur. Yok ama. Yasemin her sofranin nese kaynagi, mutluluk bocegi. Insan bu kadar asiksa ve askindan bu kadar aci sartlarda koparilmissa, genel olarak musuz ve bunalimda olur. "Eve gider unutur" modeli, seyirciyi sogutur. Neden boyle yapiyorlar? Benim gibi Yaseminci bir seyirciyi dahi soguttularsa karakterden pes. Bir de bahaneleri muhtesem. "Necdet'e kiyamadim" Bu nasil bir bahane? Insan "kizima kiyamadim" der birakir orada. Ha, bence de Necdet'i opmeyecek, cekilecek. Ama bu yetmez ki. Ben senarist olsam Yasemin'i Necdet'e gercek bir kari olmaya calistirir; ama ugrassa da icinin almadigini, yapamadigini, Ahmet'ten baskasina dokunamayacagini anladigini gosterirdim.

tebrik ediyorum arkadaşım.
duygularıma, eminim arkadaşlarında duygularına tercüman olmu(dun)şsundur.
gerçekten dediğin gibi bir yasemin izleseydik bu kadar soğumazdık kızcağızdan.
bazen çok mutlu görünüyor ve bizde ortada büyük bir aşk varmı yokmu anlayamıyoruz.
inandırıcılığı kayboluyor yaso yüzünden.
valla ben ahmet'i görünce, bunların bi aşkı olduğu geliyo aklıma.
yoksa yesemin hiçbişey belli etmiyor.etse güzel olur.
sadece günlüğe bişeyler karalamak kesmiyor seyirciyi.

şeboist
15-04-07, 18:06
benim bi siteden arkadaşım berkle tanışmıştı.çok tatlı biri demişti.resim de çekmişti. :) ama ben en çok hristoyu seviyorum.belki de acıdığım içindir.:sad53:
bi de meemedimin oğluşunu seviyorum.:img-hyste

zeyneps
15-04-07, 18:07
Canlarım bu Ayla hakkatten maganda kurşununa filan gitse :good: :img-hyste O hemşire de demez bence sizi bi bayan aradı die hem dese de ölüm döşeğinde der Türk filmlerinde hemşireler hep öyle yapar ya:img-hyste

-Kiraz son arzun nedir
-Siz hastayken sizi bii bayan aramıştı onu bi arasaydınız keşke ....son arzum bu size zamanında söylemedim hakkınızı helal edin:icon_sorr :sad53:

Bu arada dizinin gidişatı hakkında beklentileri okurken bi arakadşın dediğine göre çok telefon gelmiş Ayla-Ahmet evliliği olmayacakmış ,yoğun bir aşka odaklanılacakmış ..yoksa Yaso ve Ahmet gizli gizli görüşe devam mı ,bu Ahmet'dede hiç akıl yok:icon_whis bence Ala Ahmet evliliği olsa daha iyi Küçük Hüsam'ım öle garip garip acı çekmesin:sad53: gerçi Ayla'yla evlenirse de bundan büyük acı mı olur ya:sad53:

narcissa
15-04-07, 18:08
haklısın bende önce umutluydum ama kadın kayboldu iş işten gecmeden söylerse iyi
al şu aylanın havasını sen fazla havalı geziyordu kasabada:img-hyste :img-hyste iyilik melekleri havasına iyi büründü ama oda sonra ahmetin annesi gibi baskın bir karakter olabilir ahmeti bunaltabilir
birde cocukları olmazsa ayla ile ayla kudurur zaten rüya yı duydu:img-hyste

Çocukları olmayacak onların bunu duymuştum eminim yani:img-pilot
Onun havası sönsün zzaten iğneyle dalacam üstüne sinekliği nereye kaldırdım bi bulayım görür o gününü:img-polic
Yasemin'e bir laflar bir laflar Yasemin geriii olabilir ama sana ne oluyor yani sana ne kızım ne gelip gidip karışıyorsun milletin hayatına? Bahane yani! Kolera geçti gitsene evine! Fırsatçı ya:icon_whis

dizice
15-04-07, 18:12
Allah sizi bildigi gibi yapsin e mi? Kucuk Husam, Kucuk Husam dedikce, artik Ahmet'e baktikca Kucuk Husam geliyor aklima. Simdi dizlerinin ustunde yurumeye baslayacak diye bekliyorum. Ama hakikaten Kucuk Husam'in berberi Kibriscikli galiba. Sete elimizde makaslarla gidelim. Bu Ahmet'in bir Yasemin, bir de berberlerin elinden cekmedigi kalmadi diye. Arada Ayla'nin sacini da caktirmadan yolariz. O zaman bakmaz ona Ahmet :img-hyste :img-hyste :img-hyste

LİSA
15-04-07, 18:13
Çocukları olmayacak onların bunu duymuştum eminim yani:img-pilot
Onun havası sönsün zzaten iğneyle dalacam üstüne sinekliği nereye kaldırdım bi bulayım görür o gününü:img-polic
Yasemin'e bir laflar bir laflar Yasemin geriii olabilir ama sana ne oluyor yani sana ne kızım ne gelip gidip karışıyorsun milletin hayatına? Bahane yani! Kolera geçti gitsene evine! Fırsatçı ya:icon_whis

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
süpersin valla sivrisinek aylayı raid paklar bir sıksak vızıltısı kesilir ne öyle pat pat yaso ya konuşmalar ukala kılıklı okumuş ama e..... kalmış anlayın artık
yalakalanacakya ahmete dön işte istanbula kaynanasının gözüne girmeye calışıyor ben ona göz kulak olurum diye sinir şey raid le haklıyacam onu vızıltı etmesin fazla

zumrut prenses
15-04-07, 18:14
bence dünki bölüm çoktan olması gereken bi bölümdü 6 yıldır hiçmi böyle yakınlaşma olmamış bazı şeyleri çok saçma yapıyolar necdete ben zaten herzaman çok üzülüyorum

narcissa
15-04-07, 18:14
Allah sizi bildigi gibi yapsin e mi? Kucuk Husam, Kucuk Husam dedikce, artik Ahmet'e baktikca Kucuk Husam geliyor aklima. Simdi dizlerinin ustunde yurumeye baslayacak diye bekliyorum. Ama hakikaten Kucuk Husam'in berberi Kibriscikli galiba. Sete elimizde makaslarla gidelim. Bu Ahmet'in bir Yasemin, bir de berberlerin elinden cekmedigi kalmadi diye. Arada Ayla'nin sacini da caktirmadan yolariz. O zaman bakmaz ona Ahmet :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Dizice zaten bakmıyor etrafta İstanbul'dan hiç tanıdık yokki... Naapsın hüsamım:icon_sorr
Ayla'nın saçını başını yolacam zaten yakındır gıccık şey:hıh

LİSA
15-04-07, 18:15

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
öldüm gülmekten zavallı ahmet oldu küçük hüssam ne hallere geldi garibim:img-hyste ben raid götürüp aylanın üstüne sıkacak fazla vızıldıyor zaten sinek vızıklaması gibi sesi var:img-hyste

zeyneps
15-04-07, 18:16

Canım bunu görünce dün ekşi sözlükte gördüğüm bi yorum aklıma geldi:img-hyste :img-hyste ha bunda işte o yorum

Çok hizli bir sekilde saclari doukuldugunden, arkadaki saclardan kokleme aldirarak onlere ektirmeye baslamistir.

Yorum çok komik koptum dün gece ya:img-hyste :img-hyste

havincim
15-04-07, 18:16
dizice yazıklarının hepsine katılıyorum.
bu aşkı bu kadar yücelten kesinlikle ahmettir.yani ben buna "aşk" diyebiliyorsam ahmet yüzündendir...yasemin sadece bu aşkı basitleştiyor.
yasemin hep çok mutlu görünüyor.sürekli kahkahalar atıyor.dans ediyor.eğleniyor.sanki ahmet hayatında hiç olmamış gibi.hiç acı çekmiyormuş gibi.sadece arada sırada günlüğüne duygularını yazdığı zaman iyi aklına "ahmet" geldi sonunda diyorum.sadece günlüğüne yazarken yaseminin ahmeti sevdiğini anlayabiliryoruz.ama daha sonra yaptıkları nedense bunun aksini gösteriyor.
nejdetin onu sevdiğini bile bile neler yapıyor ya:icon_evil :icon_evil oysa ki ben yaseminin artık nejdete karşı olan tavırlarında dikkat etmesini beklerdim.nejdeti umutlandırmaması gerek.gerçi nejdetin üzülüp üzülmesi umurumda bile değil ama yaseminin tavrı çok yanlış.düşünmeden hareket ediyor.

narcissa
15-04-07, 18:17
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
süpersin valla sivrisinek aylayı raid paklar bir sıksak vızıltısı kesilir ne öyle pat pat yaso ya konuşmalar ukala kılıklı okumuş ama e..... kalmış anlayın artık
yalakalanacakya ahmete dön işte istanbula kaynanasının gözüne girmeye calışıyor ben ona göz kulak olurum diye sinir şey raid le haklıyacam onu vızıltı etmesin fazla

Haklısın canım e..... kalmış çok doğru tespit. Zaten onu Ahmet'le Yasemin'i gördükten sonra Yasemin çalşırken karis yapışından beri sevmiyorum. Yazık günah hiç mi vicdan yok sende? Babası hapiste kız çalışıyor orada sen gelmişin kapris yapıyorsun. Sebep? Ahmet'in Yasemin'i sevmesi... Yok çay dökmeler falan off nasıl sinir olmuştum o bölüm ona ya dalacam yakındır:icon_whis
Haklısın onu anca raid paklar:happy0064

şeboist
15-04-07, 18:17
allah aşkına kızın sesinin neresi sinek vızıldaması gibi? :hıh
bazıları yasemin için kedi gibi miyavliyor dediğinde herkes topa tutmuştu. garibim aylaya herkes istediğini söyleyebilir ama değil mi?

narcissa
15-04-07, 18:19
allah aşkına kızın sesinin neresi sinek vızıldaması gibi? :hıh
bazıları yasemin için kedi gibi miyavliyor dediğinde herkes topa tutmuştu.ama garibim aylaya herkes istediğini söyleyebilir ama değil mi?

Şebnem Aylacı mısın sen yav:img-pilot
Ayla'nın sesi bir tuhaf yılan tıslaması gibi. Yasemin'in sesine hiç girmiyorum annesine bağırırken kımıl zararlısı gibiydi Tv'nin sesini kıstım allahım kabus gibi nasıl dayandı kadıncağız o sesi:icon_whis
Ahmet çok pis gürlemişti ama:img-cool2

dizice
15-04-07, 18:22
Zerzevat'tan boceklere gecis:

Yasemin-ari-bal almak icin yaklasanlari sokuyor :img-hyste

Ayla-sivrisinek -viz viz viz :img-polic

Ruya-ugur bocegi -sirin sey :happy0064

Necdet - karinca, habire ugrasiyor

Ahmet- Agustos bocegiydi, kis geldi ortada kaldi, karinca da ona guluyor :(

şeboist
15-04-07, 18:22
adım sinem :hıh
aylacıydım ama dizi biraz bozulunca kızdım aylacı da değilim dedim.fakat ayla yasemine bin basar.bu konuda hala aynı fikirdeyim.:img-yes:
yaseminin sesiyle ilgilenin asıl siz önce.sonra aylanınkine laf söylersiniz.:icon_whis
hatırlıyor musun bi kere 'aptalın tekiymiş!' demişti.o an kulaklarım o korkutucu sesi duymak zorunda kalmıştı.nasıl tırstığımı anlatamam. :icon_whis

LİSA
15-04-07, 18:23
Haklısın canım e..... kalmış çok doğru tespit. Zaten onu Ahmet'le Yasemin'i gördükten sonra Yasemin çalşırken karis yapışından beri sevmiyorum. Yazık günah hiç mi vicdan yok sende? Babası hapiste kız çalışıyor orada sen gelmişin kapris yapıyorsun. Sebep? Ahmet'in Yasemin'i sevmesi... Yok çay dökmeler falan off nasıl sinir olmuştum o bölüm ona ya dalacam yakındır:icon_whis
Haklısın onu anca raid paklar:happy0064

bak o bölümü hatırladım sinir katsayım arttı insan düşmeye görsün değilmi babası vekilken başka hapse düştükten sonra başka orda sonradan görmelik etti ahmet le birlikte diye kıskandı her zaman kendini onlardan aşağı görüyorduya kaldıtramamıştı o anda pastanede ukalalık yapmıştı
sıkıcam raidi onun üstüne vızıldak:img-polic :dito :dito

narcissa
15-04-07, 18:23
Zerzevat'tan boceklere gecis:

Yasemin-ari-bal almak icin yaklasanlari sokuyor :img-hyste

Ayla-sivrisinek -viz viz viz :img-polic

Ruya-ugur bocegi -sirin sey :happy0064

Necdet - karinca, habire ugrasiyor

Ahmet- Agustos bocegiydi, kis geldi ortada kaldi, karinca da ona guluyor :(

Süper dizice:img-hyste Ayla'ya kobra daha çok yakışırdı ama böcekgillerden değil:img-hyste

Süper olmuş:img-pilot :good:

zeyneps
15-04-07, 18:24
,

Bence Yaso'yu da Ayla'yı da Küçük Hüsam'dan uzak tutalım çocuğun iflahını kestiler ya....gerçi Ayla daha bişiy yapamıyo ama yakında burnundan getirir zavallımın:sad53: Bakın Necdet'e hiç kendini ezdiriyo mu çaktırmadan çaktırmadan ...biliyo işini hınzır Neco:img-cool2 :icon_whis Ama dieri öyle mi çok ezik gördüm ben onu yawwww korumaya aldırcam valla:sad53: Mor Çatı'ya mı sığınsa napsa bilmem ki??????:img-hyste

Ha bu arada o pastane eziyetinden sonra Ahmet nasıl almıştı Yaso'yu kanatlarının altına Ayla'da görüp dumur olmuştu:img-hyste :img-hyste

narcissa
15-04-07, 18:24
adım sinem :hıh
aylacıydım ama dizi biraz bozulunca kızdım aylacı da değilim dedim.fakat ayla yasemine bin basar.bu konuda hala aynı fikirdeyim.:img-yes:
yaseminin sesiyle ilgilenin asıl siz önce.sonra aylanınkine laf söylersiniz.:icon_whis
hatırlıyor musun bi kere 'aptalın tekiymiş!' demişti.o an kulaklarım o korkutucu sesi duymak zorunda kalmıştı.nasıl tırstığımı anlatamam. :icon_whis

Anaaaaam Şebnem yazmışım nerden estiyse kusura bakma Sinem ya:img-hyste
Ya ben Yasemin'in bu ani çıkışlarından korkuyorum mümkünse sevinmesin veya sinirlenmesin o öyle otursun

LİSA
15-04-07, 18:26
arkadaşlar yaso düşmanı olabilirsiniz tamam yasonun cok ahenkli bir sesi yok ama yala da öyle değilmi yılan gibi boğuk sesi ile vızıldıyor ahmetin ses tonunu bilemiyeceğim onu başkası seslendiriyor ve o çok tatlı bir ses tonuna sahip

şeboist
15-04-07, 18:26
rüyaya ben genelde cırcır böcüğü diyordum ama neyse :icon_whis
yok yasemin mümkünse hiçbir şey yapmasın.kendini bizden uzak tutsun yeter.ama diziden çıkacak gibi görünmüyor.mecbur dizi bitene kadar çekeceğim onu.:icon_whis

narcissa
15-04-07, 18:27
bak o bölümü hatırladım sinir katsayım arttı insan düşmeye görsün değilmi babası vekilken başka hapse düştükten sonra başka orda sonradan görmelik etti ahmet le birlikte diye kıskandı her zaman kendini onlardan aşağı görüyorduya kaldıtramamıştı o anda pastanede ukalalık yapmıştı
sıkıcam raidi onun üstüne vızıldak:img-polic :dito :dito

Evet o zamandan beri gıcığım ona ve içindeki o ezilme duygusunu atamadığını gördük demi canım (bkz:bölüm 20 part 1)
Geldi laf saydı o kadar gene...
Yasemin'e ne kadar üzülmüştüm o pastane bölümünde kız kendi yapmaya çalıştı bu benim vazifem falan dedi ya gözlerim dolmuştu... O gıcık Ayla milleti ezmeye bayılıyor sinir şey:img-cool2

havincim
15-04-07, 18:27
sinemcm o "aptalın tekiymiş" dediği yerde bende senle aynı şeyleri hissetmiştim.o nasıl ses tonuydu öyle aman allahım:img-fie: :img-fie:

ayla konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum:)fazla sevmiyorum artık onu ama yasemine bin bastığı tartışılmaz:)

dizice "arı" yasemine "cuk" diye oturmuş yani:)

dizice
15-04-07, 18:28
Süper dizice:img-hyste Ayla'ya kobra daha çok yakışırdı ama böcekgillerden değil:img-hyste

Süper olmuş:img-pilot :good:

Egendiginize sevindim. Olur, genel olarak hayvanat da secebiliriz. Boceklerle sinirlamak sart degil :)

Ya, bu Yasemin'i tutarli yapsalar, gercekten bizim sinir bozuklugumuzun %90'i falan bitecek farkinda misiniz? Hepimiz bu konuda hemfikiriz.

Demek ki neymis HS ekibi, seyirci Yasemin'i mutsuz gormek istiyormus. Kotu cikti bu yine; ama anladiniz. Yani dunya tarihinin ilk mutlu ayriligini Yasemin yasiyor da, o acidan. Yasemin yari-zamanli asik. :img-hyste

Bu arada Cansel'in saci gercekten dokuluyor mu, yoksa o saka mi? Olabilir yani. Kahkuller oyle uzadi ki, enseden one tarasa, farketmeyecegiz. :img-hyste

narcissa
15-04-07, 18:29
arkadaşlar yaso düşmanı olabilirsiniz tamam yasonun cok ahenkli bir sesi yok ama yala da öyle değilmi yılan gibi boğuk sesi ile vızıldıyor ahmetin ses tonunu bilemiyeceğim onu başkası seslendiriyor ve o çok tatlı bir ses tonuna sahip

Ama Yasemin tepki verince harbiden sıçrıyorum ben ya:img-hyste Ciyak Ciyak yumurtadan çıkmış cücük gibi bağırıyor:img-hyste :img-hyste
Cansel'in sesi normalde de yumuşak güzel ama Fransa'da yaşadığından uzun süredir falan o nedenle türkçesine pek güvenemiyor kanımca:icon_whis

LİSA
15-04-07, 18:29
Evet o zamandan beri gıcığım ona ve içindeki o ezilme duygusunu atamadığını gördük demi canım (bkz:bölüm 20 part 1)
Geldi laf saydı o kadar gene...
Yasemin'e ne kadar üzülmüştüm o pastane bölümünde kız kendi yapmaya çalıştı bu benim vazifem falan dedi ya gözlerim dolmuştu... O gıcık Ayla milleti ezmeye bayılıyor sinir şey:img-cool2

cok iyi hatırlıyorum o bölümü canım ayla yapmıştı gıcıklığını dedimya insan düşmeye görsün dostunu düşmanını tanıyor o zamanlar etraflarında o ailenin kim vardı ahmet ve necdetin ailesi

şeboist
15-04-07, 18:30
daha bu ne ki?şuan aklıma gelmiyor ama o tonlamaları başka sahnelerde de olmuştu.yani dalga geçtiğiniz kişiden daha beter sesi bence. :icon_whis
önce kendi tuttuklarınıza bakın bi bence. :icon_whis

LİSA
15-04-07, 18:31
Ama Yasemin tepki verince harbiden sıçrıyorum ben ya:img-hyste Ciyak Ciyak yumurtadan çıkmış cücük gibi bağırıyor:img-hyste :img-hyste
Cansel'in sesi normalde de yumuşak güzel ama Fransa'da yaşadığından uzun süredir falan o nedenle türkçesine pek güvenemiyor kanımca:icon_whis

canselin türkçesi kırık olablir uzun yıllardır dışarıda yaşadığı için ama o ses tonu ona yakışıyor
yaso ani çıkışlar yapmasa iyi olur bizim kulak sağlığımız için
ama ama ayla da konuşmasa iyi olur kaldıramam zaten gıcığım:img-polic raid liyeceğim onu

narcissa
15-04-07, 18:31
Egendiginize sevindim. Olur, genel olarak hayvanat da secebiliriz. Boceklerle sinirlamak sart degil :)

Ya, bu Yasemin'i tutarli yapsalar, gercekten bizim sinir bozuklugumuzun %90'i falan bitecek farkinda misiniz? Hepimiz bu konuda hemfikiriz.

Demek ki neymis HS ekibi, seyirci Yasemin'i mutsuz gormek istiyormus. Kotu cikti bu yine; ama anladiniz. Yani dunya tarihinin ilk mutlu ayriligini Yasemin yasiyor da, o acidan. Yasemin yari-zamanli asik. :img-hyste

Bu arada Cansel'in saci gercekten dokuluyor mu, yoksa o saka mi? Olabilir yani. Kahkuller oyle uzadi ki, enseden one tarasa, farketmeyecegiz. :img-hyste

Ben döküldüğünü gözlemledim gerçekten de bu bölümde yan yatırdı ya o zaman biraz zçılmış kenarlar falan olsun ektirsin bişey olmaz ona:img-pilot

Mesela Necdet'le Ayla'ya Deve diyebiliriz. Kötü anlamda değil tepkiler gelmesin şöyle ki develer onlara yapılan kötülükleri veya hareketleri asla unutmazlarmış pusuya yatıp 4-5 yıl sonra sahiplerini bir çiftede yamulturlarmış:img-hyste :img-hyste
Bu özellik bence en çok a