Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

sinope
15-04-07, 20:44
Ablacım amcamız unutulur mu lokumumuz o bizim:happy0064

Cansu benim favori karakterimdi ya gerçi tüm 7 numara ahalisi favorimdi galiba sanırsam herlade:img-hyste

Yaşlanmak yok ablacım gamsız olalım en iyisi amcamız:good:

talim o bizim findikli lokumumuz unuturmuyuz onu hec
o bizi hem adada paytonuyla gezdirecek hemde:img-wink:
cansuya bende bayiliyordum,catlagimdi o benim:img-hyste :img-hyste
yok canim ne yaslanmasi ,amcamiz gibi gamsizlik yakisir bizede zaten
saygilarimla

narcissa
15-04-07, 20:45
Benim favorilerim ehem;
Deniz: Çok çeker ya. Fikrini söylemekten hiç korkmuyor çok cesur çok fevri tam zıpır o bakımdan Defne onu görmemezlikten gelerek acayip enayilik ediyor.

Sevim: Tam kafa dengi ya öyle halan olsun offf süper olurdu. O da çok cesur fikirlerini sonuna kadar savunuyor. Bu yönü çok güzel. Sanki kaybedecek birşeyi yokmuş gibi hep olayların üzerine gidiyor. Oysa kaybedecek çok şeyi var ama takmıyor. Doğruların peşinde hep.

Harun: Çok bilgili. Fazla entel dantel geliyor bana o bakımdan çok seviyorum. Ayırca fikirlerini Deniz'in aksine daha medenice savunuyor bu yönü onu çok ağırbaşlı kılıyor. Bıraksın o Işık'ı ben buradayım demi ama:img-pilot

Ahmet: Çekmediği acı kalmadı garibimin. Çok seviyorum ben onu ya... Yasemin'e olan vefalı tavırları falan beni benden alan unsur. Ne bileyim şeytan tüyü mü vardır nedir?

vega58
15-04-07, 20:46
mukocum sen benden de beter çıktın be güzelim..ben dizinin kadınlarına sinir oluyorum dedin sen erkekleri de işin içine kattın..
çok sıkılmış gördüm seni..yaprak dökümüne takıl sen orda acayip entrikalar dönüyor hiç sıkılmıyorsun izlerken..
ahmedimin ne suçu var..
bu arada halime kim ya..

muko88
15-04-07, 20:50
Ben de Ahmet karakterini severdim ama sanırım şu son günlerde artık her yerde!!! duyduğum Dallas haberleri yüzünden Cansel'e sinir olmaya başladım, Ahmet karakteri de Yasemin de Yasemin diye acı çekiyor; gıcık kapıyorum...
Onun aşkı da benden çıktı artık, ne Ahmet'te aşk görüyorum,
ne de Yasemin'de...
Mesela o sabah gelmedi, hemen kapandı o konu diyor...O konunun açılmasını istediğimden ya da Yasemin taraftarı olduğumdan değil...Ama neden gelemedi?
Neden gelmedi?
Ne oldu?
Tamam hastalandı etti ama pısırık oldu Ahmet de...
Yasemin Necdet ile evlendiğinde mesela, hemen Kıbrısçığa tayin istemler falan...
Yaseminden yürekli davransaydı da bi şekilde Yaseminin karşısına çıksaydı'
mektup yollamama rağmen ne diye evlendin, deseydi!
Madem o kadar karısı gözüyle görüyordu ve her şeye rağmen umudu vardı!

muko88
15-04-07, 20:52
mukocum sen benden de beter çıktın be güzelim..ben dizinin kadınlarına sinir oluyorum dedin sen erkekleri de işin içine kattın..
çok sıkılmış gördüm seni..yaprak dökümüne takıl sen orda acayip entrikalar dönüyor hiç sıkılmıyorsun izlerken..
ahmedimin ne suçu var..
bu arada halime kim ya..

Şevket Bey eve girip çıkarken birine Halime diyor ya:)
O işte, evin hizmetlisi:)
Yaprak dökümüne takılıyorum, valla HSnin şu haline de onu tercih ederim Zeynepcim...:icon_sorr Elimde değil ama, mide bulantısı yapıyo artık...
Ahmet de abarttı, o yüzden yazıyorum ona da eleştiri:img-blush

havincim
15-04-07, 20:55
ay mukocm sen o dallas haberlerine inanıyor musun:)

ben ahmete kızamıyorum ya o kadar çok acı çekiyor ki:icon_cry: :icon_cry: tmm sürekli yaseminin peşinden koşuyor,ona değer vermeyene değer veriyor,çok saf...ama kötü birşey yapmıyor ki kızayım ben ona:)

vega58
15-04-07, 20:56
sen de o haberlere inanıp gıcık olursan yani ne diyim..
bir iki saçma haber yüzünden yapılır mı bu..sen nasıl cansel fanısın..(banane de gerçi)abarttım biliyorum ama o kadar belliki yalan ve uydurma olduğu..inanmadığını biliyorum aslında da bunun için cansele küsülürmü..

narcissa
15-04-07, 20:56
Muko ortada o haberlerin doşamasından bende çok rahatsız oluyorum. Bir iki çıktı basın uydurması dedik ama bu kaçıncı?
Altında bir gerçeğin olmasından tırsmaya başladım. Varsa eğer sette soğuk rüzgarlar esiyor demektir neyazıkki...

aslı30
15-04-07, 20:57
muko katılıyorum sana.ahmet yasemin'in yaptıkları yüzünden hayata küstü.biraz güçlü olup ondan hesap sorsaydı,inadına mutlu görünseydi daha akıllıca olurdu.biz de zevkle seyredeceğimiz bir karakter görürdük.:img-blush küçük çocuklar gibi mızmızlandı.:icon_whis

blue ivy
15-04-07, 20:59
Ben de Ahmet karakterini severdim ama sanırım şu son günlerde artık her yerde!!! duyduğum Dallas haberleri yüzünden Cansel'e sinir olmaya başladım, Ahmet karakteri de Yasemin de Yasemin diye acı çekiyor; gıcık kapıyorum...
Onun aşkı da benden çıktı artık, ne Ahmet'te aşk görüyorum,
ne de Yasemin'de...
Mesela o sabah gelmedi, hemen kapandı o konu diyor...O konunun açılmasını istediğimden ya da Yasemin taraftarı olduğumdan değil...Ama neden gelemedi?
Neden gelmedi?
Ne oldu?
Tamam hastalandı etti ama pısırık oldu Ahmet de...
Yasemin Necdet ile evlendiğinde mesela, hemen Kıbrısçığa tayin istemler falan...
Yaseminden yürekli davransaydı da bi şekilde Yaseminin karşısına çıksaydı'
mektup yollamama rağmen ne diye evlendin, deseydi!
Madem o kadar karısı gözüyle görüyordu ve her şeye rağmen umudu vardı!
evet mukocum bu konuda sana katılıyorum.
ahmetde yaseminde çok alıngan davrandılar. bir sürü yanlış anlamalar yüzünden birbilerinden ayrı kaldılar ve işte bu hale geldiler. bir şeye inanmadan önce yüzyüze görüşülmesi lazımdı.

muko88
15-04-07, 21:00
Havicimcim:)
Ben o haberlere inanmıyordum ama artık her yerde dolaşıyor bu haberler...
Milliyet bile bu haberi yazıyor...
Ve ben bu şekilde gündeme gelen adamlara takıyorum, işini yapsın!
Eğer varsa böyle bir şey, olmasın, oluyorsa da adam gibi yaşasınlar; milletin diline düşmesinler!düşmemeye çalışsınlar...Düşüyorlarsa da bravo, dedirtecek şkeilde düşsünler...Aşklarını meşklerini günübirlik gezi yaparmış gibi yaşamasınlar...
Beren'e de ilk çıktığı zamanlar bu yüzden sinir olmuştum...
Cansel'den beklemezdim, ama artık her yerde bu haberler çıkıyor...
Basının bazen nasıl abarttığını da biliyorum ama, sıktı artık...
Yok şöyleymiş, yok böyleymiş...
Saçmaladılar artık:hıh

Çok dertli gördünüz beni kanımca, çok da asabi:)

spdr
15-04-07, 21:01
şimdi balıklama dalıyo gibi olcaam :img-blush ama....
hakkaten dizinin başında verilen karakterle ..
sonraki karakterler nedense aynı olmuyorrr:icon_sorr

mesela burda ne kadar kızsak da yasemin hayatına devam ediyor..
ahmetin bu şekilde davranması mantıksız...
hadi git bari kariyer falan yap dimiii...:icon_whis
e o da yokk:img-yes:

ikisi de değişik şekillerde hayatlarına devam edip..
sonra bi şekilde tekrara bir araya gelselerdi bari....
dizinin ismine de uyardı:img-yes:

zaten ahmet neyi hatırlayacak merak ediyorum...
malum hiç unutmadı daaa:hıh

muko88
15-04-07, 21:03
Zeynep fanıyım evet ama bir çıkar, iki çıkar...
Eğer yalansda da menajeri doğru dürüst bi açıklama yapsın...
Ben de rahat rahat Cansel fanıyım diyeyim, o haberleri okurken içim rahat olsun:img-yes:
Ya tek vatan gazetesinde çıkıyordu, tamam, dedik...Yalan haber...
E her yerde bu tarz haberler, gına geldi...
O da diğerlerine benzemeye başladı, ikinci bir meslek edindi de magazine de mi girdi bu Cansel; diye düşünüyorum!

narcissa
15-04-07, 21:03
Havicimcim:)
Ben o haberlere inanmıyordum ama artık her yerde dolaşıyor bu haberler...
Milliyet bile bu haberi yazıyor...
Ve ben bu şekilde gündeme gelen adamlara takıyorum, işini yapsın!
Eğer varsa böyle bir şey, olmasın, oluyorsa da adam gibi yaşasınlar; milletin diline düşmesinler!düşmemeye çalışsınlar...Düşüyorlarsa da bravo, dedirtecek şkeilde düşsünler...Aşklarını meşklerini günübirlik gezi yaparmış gibi yaşamasınlar...
Beren'e de ilk çıktığı zamanlar bu yüzden sinir olmuştum...
Cansel'den beklemezdim, ama artık her yerde bu haberler çıkıyor...
Basının bazen nasıl abarttığını da biliyorum ama, sıktı artık...
Yok şöyleymiş, yok böyleymiş...
Saçmaladılar artık:hıh

Çok dertli gördünüz beni kanımca, çok da asabi:)

Bu haberler benim de acayip canımı sıktı ama ne bileyim kuşkulandım biraz bir şeyler görmüşler duymuşlar ki bu kadar sallıyorlar...
Çok haber var anlam veremiyorum ya...
Çok canım sıkıldı bu durumlara ayrıca kesinlikle haklısın dediklerinde.
Bu arada basının sallamasyon yaptığını şuradan anlayabiliriz.
Şuan adını unuttum bayanın ÇGO da hasibe rolündeydi hatta vurulmuştu neyse kırıkkanatlardaki küçük kardeşti sanırım onunla okan yalabık sevgiliymiş de güya cansel onun elinden almış o kızı şimdi de okan bereni alarak intikam almış... yuh dedim artık
e cansel hani 4 senedir alexandrayla ilişki yaşıyordu? ya alexandrayı aldattı bu habere göre ya da... hem o bayan mehmet ali nuraoğluyla beraberdi nereden sallamışlar anlamadım...

blue ivy
15-04-07, 21:08
şimdi balıklama dalıyo gibi olcaam :img-blush ama....
hakkaten dizinin başında verilen karakterle ..
sonraki karakterler nedense aynı olmuyorrr:icon_sorr

mesela burda ne kadar kızsak da yasemin hayatına devam ediyor..
ahmetin bu şekilde davranması mantıksız...
hadi git bari kariyer falan yap dimiii...:icon_whis
e o da yokk:img-yes:

ikisi de değişik şekillerde hayatlarına devam edip..
sonra bi şekilde tekrara bir araya gelselerdi bari....
dizinin ismine de uyardı:img-yes:

zaten ahmet neyi hatırlayacak merak ediyorum...
malum hiç unutmadı daaa:hıh

slm ayşecim
ahmet neyi hatırlayacak biliyormusun? hani ahmet bilinç kaybındayken yaso ona itiraflarda bulunduya. yıllar sonra onu hatırlayacak gibime geliyor bilmem olabilirmi. yok yok saçmaladım. valla neyi hatırlayacak bilemiyorum illaki bi şey hatırlaması gerekiyormu?:img-pilot

vega58
15-04-07, 21:09
Ben de rahat rahat Cansel fanıyım diyeyim, o haberleri okurken içim rahat olsun:img-yes:
O da diğerlerine benzemeye başladı, ikinci bir meslek edindi de magazine de mi girdi bu Cansel; diye düşünüyorum!

şimdiye kadar kaç kere haberi çıktı canselin allah aşkına..onu hülya avşarla seda sayanla bir mi tutacağız yani iki tane uydurma haber yüzünden..sanki cansel hergün gazete manşetlerinde gibi konuşuyorsun ve ayıp ediyorsun..
zaten bu uydurma haberleri ortaya atan gazetede rakip grubun gazetesi..
bu haberler çamur at izi kalsın mantığıyla yapılıyor..hem bizi ilgilendirir mi sence özel hayatı..sanki adam kendi gidiyor hülya avşar gibi beni haber yapın diyor..
burası bunu konuşulacak yeri değildi ama yazdım ..kusura bakmayın..

muko88
15-04-07, 21:10
slm ayşecim
ahmet neyi hatırlayacak biliyormusun? hani ahmet bilinç kaybındayken yaso ona itiraflarda bulunduya. yıllar sonra onu hatırlayacak gibime geliyor bilmem olabilirmi. yok yok saçmaladım. valla neyi hatırlayacak bilemiyorum illaki bi şey hatırlaması gerekiyormu?:img-pilot

Hayır, yanlış anlamlar çıkarıyorsunuz:)
Hatırlayacak olan Ahmet değil Yasemin..
O mesut geceyi ve çamların altında verdiği buseleri hatırlayacak...Ama bu gidişle hatırlamayacak sanırım, o buseleri Necdet'e verdiği için:icon_whis

spdr
15-04-07, 21:11
o haberler benim de canımı sıktııı...:icon_sorr
da öyle bişi varsaaa...(umarım yoktur)
bereni merak ettim..
normal hayatta olunca nasıl davranıyor acabaa..
hareket-hal-tavır açısından....:icon_whis
belki dizide daha iyi oyunculuklar sergilemek içündür bunlarrr...
yasmin ahmete dönünce beren de cansele dönerrr:img-hyste :img-hyste

tabi bu işin gıırrrgırı...:icon_whis
umarım yoktur öyle bişiii:img-yes:

spdr
15-04-07, 21:14
Hayır, yanlış anlamlar çıkarıyorsunuz:)
Hatırlayacak olan Ahmet değil Yasemin..
O mesut geceyi ve çamların altında verdiği buseleri hatırlayacak...Ama bu gidişle hatırlamayacak sanırım, o buseleri Necdet'e verdiği için:icon_whis

slm neslişşş:img-wink:
mukocum öylesine söylüyorum zaten...
öyle bi anlam çıkarttığımdan değil....
ama mümkün mü yaaa...
bi insan o kadar yıl hep bir insanı düşünsün....:icon_whis

ben de bi acayipleştim yaa...
söölemezdim böyle şeylerrrr..

ama napıyım çok sıkıldım artıkkk:hıh

muko88
15-04-07, 21:18
şimdiye kadar kaç kere haberi çıktı canselin allah aşkına..onu hülya avşarla seda sayanla bir mi tutacağız yani iki tane uydurma haber yüzünden..sanki cansel hergün gazete manşetlerinde gibi konuşuyorsun ve ayıp ediyorsun..
zaten bu uydurma haberleri ortaya atan gazetede rakip grubun gazetesi..
bu haberler çamur at izi kalsın mantığıyla yapılıyor..hem bizi ilgilendirir mi sence özel hayatı..sanki adam kendi gidiyor hülya avşar gibi beni haber yapın diyor..
burası bunu konuşulacak yeri değildi ama yazdım ..kusura bakmayın..

Zeynep bana ayıp ediyorsun demen gerekmez değil mi?Evet fanı olabiliriz ya da olmayabiliriz ama senin bana bu sözü söylemeni gerektirecek bir şey olmadı değil mi?Ayıp ediyormuşum...
Ben onlarla kıyaslamıyorum, sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum...
Dediğin gibi burası yeri değil ama şimdi buraya yazılanın cevabını da gidip Canselin sayfasına yazamam...
Bu kadar haber çıkıyor, bir gazete değil, iki gazete değil...
İnsan rahatsız olmaz mı yalan haberlerden?
Kulağına gitmiyor mu bi şkeilde, bakmaya vakti yoksa?
Bi basın açıklaması, oldu bitti; bu kadar!
Polemik yaratacak şeyler söylemesine gerek yok, zaten söylemez de...
Doğru dürüst bi açıklama iletir, olur biter...
Evet her gün her gün çıkıyor Zeynep...
Diğerleriyle kıyaslasam zaten şöyle bişey yapsın demem.
Ayrıca özel hayatı beni ilgilendirmez, diyemem bu durumda...
Özel hayatı kimseyi ilgilendirmiyorsa, ki normal durumda bu böyle; bi açıklama yapar...İlla kameraların karşısına geçmesi gerekmiyor...
Muhabirlere cevap vermesi gerekmiyor...
Ben de fanıyım, çok beğeniyorum, şöyle, böyle diye ona olan olumlu eleştirilerimi dile getiriyorsam; bu şekilde olumsuz gördüğüm şeyleri de dile getirebilirim...
Diziyi de olumsuz etkiliyor, haklısın, yalan haber olma payı yüksek...
ben zaten inanmıyorum, haberi ilk eleştirenlerden biri de benim!
Ama söylediklerimde de haklıyım, diye düşünüyorum...

vega58
15-04-07, 21:21
tamam senin görüşün konuyu kapattım cevap yazmıyorum..polemik yaratmaya çalıştığım falan da yok..
ayıp ediyorsun dediğim için özür dilerim..
kendine iyi bak iyi geceler..

spdr
15-04-07, 21:24
mukooo...
canım haklısın tabiiii....
son yazınla ilgili değil..
ama genel olarak elektirikli gördüm seni bugünnn:icon_whis
bi önceki sayfalarda da yazmışın...
ondan sıkıldım bundan sıkıldım diyeee..
aaaaaaa...
diyorumm
ama katılıyorum yavrıımmm:good:
kaç haftadır dizide doğru düzgün bişi olmuyo gibi...
anneleri babaları da demirbaş yaptılar...
ööylece duruyolar onlarr..
aksiyon yok dimiiiiiii:img-yes:

muko88
15-04-07, 21:25
Polemik yaratmaya çalışıyorsun, demedim...Yanlış anlaşılmayayım o konuda...
Cansel'in illa polemik yaratacak şeyler söylemesine gerek yok, doğru dürüst bi açıklama yapsa basına iletse yeter dedim ben...
Ben de uzatma taraftarı değilim zaten...
Önemli değil...
iyi geceler.

muko88
15-04-07, 21:27
Ayşe aksiyon olsun, demiyorum canım...
Dizi kötüye gidiyor zaten, durumu vahim; bunu zaten kaç haftadır konuşmuyor muyuz?
Bu çıkan haberler de tuz-biber oluyor...
Hele bir de hakkında böyle sürekli ve saçma sapan haberler çıkan böyle bir oyuncu olunca; insan sıkılıyor ve üzülüyor.

spdr
15-04-07, 21:29
kızlaaarrr...
değiştirelim konuyuuuu..(ortada bi konu yok sanırım amaa:icon_whis )

yaseminin mini etek benim çok gözüme batıyor yahuuuu...
fazla kısa diil miii:icon_whis
gençliğinde giymiyordu o eteği ooo:img-yes:
gerçi moda öyleymiş heralde amaaa:icon_whis

narcissa
15-04-07, 21:30
Gerginlik olmuş sanırım. Arkadaşlar sakin olun hepimiz gardaşız. Ne olmuşsa Cansel'in bileceği iş...
Zaten açığa kavuşur yakında olaylar. Basit şeyler için birbirimizi kırmayalım.:img-wink:

muko88
15-04-07, 21:31
kızlaaarrr...

O dönemin modası öyle, o yüzden...
50li yıllarla, 60lı yıllar farklı tabii...
Hem baksana geçen yılla bu yılın modasına...
Farklılıklar olmaz mı?

blue ivy
15-04-07, 21:34
kızlaaarrr...

sen onu bırak son bölümde ışığın eteğine ne oluyor.bir an altına bişey giymedi sandım.yani babasıyla deniz bi şeyde demiyor ona çok şaşırdım doğrusu insan bi ikaz etmeli ne o öle okula gidiyorsun kızım:img-yes:

arzu-başak
15-04-07, 21:34

herkese merhaba 2 dk geldim maşalalh 20 sayfa yazmışsınız..okuyamadım son
2-3 sayfaya baktım...mukocum bu konuda seninle farklı düşünüyoruz sanıırm...ben canselin bu konuda bir açıklama yapmasını hiç beklemedim.ve bence bu oldukcada komik olur....yani çıkıp evet böyel birşey var yada hayır böyle birşey yok diye açıklama yapması saçma bu onun hayatı insanlar özelleriyle ilgili açıklama yapmak zorunda değildir...ayrıca ben bu haberleride canselin çok taktığını düşünmüyorum..evet üzülmüştür..ama bu haberlerin üstüne çok kafa yormamıştır işte açıklama yapım falan diye..adam zaten bu kadar yoğun çalışıyorken bu tür boş şeylere vakit ayırmaz diye düşünüyorum...valla ben heryerde çok rahat cansel fanıyım derim...şuana kadar yaptığı hiç birşeyde biiz utandırmadı allaha şükür...ben senin ne demek istediğin anladım canım...ama ben senden daha farklı düşünüyorum...bu haberlerede inan varsa ne yapalım yani....gönül isterki bu tür haberler çıkmasın..ama yapacak birşey yok...canselin kk zamanında hiç böyel haberleri çıkmışmıydı hayır...o zaman belki çok tatnınmıyordu..ama şimdi öyle değil..herkes gibi onun hakkındada böyle abuk subuk haberler yapıyorlar...canım çıkıp basın toplantısı yapsaydı yada bu haberlerle ilgili bir açıklama yapsaydı..işte o zaman magazin meraklısı derdim...o yüzden sen üzülme cansel ne yapması gerektiğini bilen biri....

badger
15-04-07, 21:39
Yaseminin etekboyunda bir şey yok...Annemin ve halamın kıyafetlerinden biliyorum, o dönemde modaydı.Hatta bir kaç tanesini saklıyorum...Şapkası ve eldivenleriyle takım...O dönemde insanlar daha zevkliymiş..Hatta birkaç tane hippi gömlek ve bluzum bile var..Bacakları guzel olan olmayan şehirlerde yaşayan herkes giyiyordu..O zamanlar, insanlar şimdiki kadar yobaz ya da aşırı dekolte değilmiş...Giyim, son derece zevkli ve yerine göreymiş.Zaten dizide tek doğru yaptıkları konu kıyafetler...
Ayrıca Köylülerin bizim çocukların kampını basmaları son derece normal..Bugün bile siz öyle çorak çombak bir yere gidip te kamp yapmaya çalışsanız da mutlaka bölgedeki en yakın jandarma karakoluna bilgi vermeniz gerekli...Hiçbir şey yapmasanız da kamp yaptığınız bi şekilde tesbit edilirse, güvenlik nedeniyle sizi gözaltında tutabilir sorgulayabilirler..

spdr
15-04-07, 21:41
sen onu bırak son bölümde ışığın eteğine ne oluyor.bir an altına bişey giymedi sandım.yani babasıyla deniz bi şeyde demiyor ona çok şaşırdım doğrusu insan bi ikaz etmeli ne o öle okula gidiyorsun kızım:img-yes:

haklısn tomurcuuumm:img-wink:
ben de dikkat etmiştim..
yaşar evinin önüne gelmişti ya...
ordaki sahnede dikkatimi çekti benim dee:img-yes:

yaşar da iyi çalışiiy bu arada haa..
çalışkan çocukk:good:
ışık açısından yanii..
harun gibi boş durmiiiiy:img-yes:

bi de ben okuyorum arkadaşlar siz de okuyun dedi ya..
bilmem niye çok hoşuma gitti yaaa:img-yes: :img-yes:

spdr
15-04-07, 21:44
Yaseminin etekboyunda bir şey yok...Annemin ve halamın kıyafetlerinden biliyorum, o dönemde modaydı.Hatta bir kaç tanesini saklıyorum...Şapkası ve eldivenleriyle takım...O dönemde insanlar daha zevkliymiş..Hatta birkaç tane hippi gömlek ve bluzum bile var..Bacakları guzel olan olmayan şehirlerde yaşayan herkes giyiyordu..O zamanlar, insanlar şimdiki kadar yobaz ya da aşırı dekolte değilmiş...Giyim, son derece zevkli ve yerine göreymiş.Zaten dizide tek doğru yaptıkları konu kıyafetler...
Ayrıca Köylülerin bizim çocukların kampını basmaları son derece normal..Bugün bile siz öyle çorak çombak bir yere gidip te kamp yapmaya çalışsanız da mutlaka bölgedeki en yakın jandarma karakoluna bilgi vermeniz gerekli...Hiçbir şey yapmasanız da kamp yaptığınız bi şekilde tesbit edilirse, güvenlik nedeniyle sizi gözaltında tutabilir sorgulayabilirler..

zaten kıyafetlere lafım yokk..
çok güzellerr...ve gerçekten zamanına uydurmaya çalışıyorlar....
yaseminin elbiseside çok hoşuma gitti...
ondan bahsetmiyorum ben yani...
sadece şimdiye-kendime göre kısa diyorummm:img-yes:

o jandarmayla ilgili kısmı bilmiyodum beennn...
cidden var demek ööle bişi:icon_whis

muko88
15-04-07, 21:47
Arzucum biliyorum...O ne yapması gerektiğini bilen bir insan elbette...
Diğer yazdıklarına da bir şey demiyorum, yeterince konuştum:)
Devam etsin istemiyorum canım...

burcuuu
15-04-07, 21:48
Yasemin'in kıyafetinde bişi yok bnce.. Hoş duruyor açıkcası..
Ama şu son böLümde Işık'ın qiydiği kıyafet çok fenaydı bnce..
Hiç qiymeseymiş.. :img-hyste
Bnce çok kısaydıı qüzeLde durmamıştı.. HeLE saçLarıı komik oLmuştu..
tek oLarak toPlasa at kuyruğu fLn daha iyi.. ;)

arzu-başak
15-04-07, 21:52
Arzucum biliyorum...O ne yapması gerektiğini bilen bir insan elbette...
Diğer yazdıklarına da bir şey demiyorum, yeterince konuştum:)
Devam etsin istemiyorum canım...

tamam canım..bende konuyu kapattığınızı görmedim..içimden yazmak geldi...kendi fikrimi söylemek istedim...kapatalım konuyu yeterki sen iste..bak sen iste yasmini sevda tepesinden atma planları yapalım...daha ne diyim yani...

muko88
15-04-07, 21:53
tamam canım..bende konuyu kapattığınızı görmedim..içimden yazmak geldi...kendi fikrimi söylemek istedim...kapatalım konuyu yeterki sen iste..bak sen iste yasmini sevda tepesinden atma planları yapalım...daha ne diyim yani...

Atalım atalım...
Hayır, diyemem bu teklife:)
Ama tek gitmesin diye ben Aylayı da iterim onunla beraber:img-hyste ...

arzu-başak
15-04-07, 21:59
Atalım atalım...
Hayır, diyemem bu teklife:)
Ama tek gitmesin diye ben Aylayı da iterim onunla beraber:img-hyste ...
a orda dur o kadarda demedik...ben yasmini tek başına göndermek istemiyordum zaten..ama yanına necdeti düşünmüştüm...ayırmak olmaz şimdi onları...yasmini tam atarken der ben necdete üzülüyorum diye..en iyisimi ikisini birden atalım....

muko88
15-04-07, 22:04
Tamam Arzucum, bak senin hatırın için Ayla'yı değil Necdet'i iteceğim:)
Ayla dispanserde işe yarıyor o yüzden kalsa iyi olur kanımca...
Ahmetten uzak dursunlar da...:)

NiliWerda
15-04-07, 22:39
haha tesadüfe bak sinemden 3 alıntı yaptım:))

benim bi siteden arkadaşım berkle tanışmıştı.çok tatlı biri demişti.resim de çekmişti. ama ben en çok hristoyu seviyorum.belki de acıdığım içindir.:sad53:
bi de meemedimin oğluşunu seviyorum.:img-hyste

hehe mehmetin oğluşu tabi sevilmezmii yaf?:)
hristo acınacak çocuktu hakkatten bide berk orda acınaklı bi ses tonu yapmıştı..
nezaman konuşmaya başlasa benim içim burkuluyodu:img-hyste
buarada o arkadaşının ağzını burnunu dağıtacam ne şanslıymış behh:))

ah pıtırcığım gelmiş.:img-in_lo yok sana hiç küs olur muyum ben?:icon_whis
evet canselin kendi sesi de çok güzel.ilk duyduğumda değişik gelmişti ama sonradan alıştım.
defneyi seslendiren kızın sesi çok sinir gerçekten.yasemin de öyle... :hıh

yaseminin kendi sesi zaten bende pek fazla beğenmiyorum...
canselinde sesi güzel ama hsde kendi sesini kullanmadı çünkü onun sebebini açıklamıştı işte ozaman daha eski türkçeyle konuşulduğu için benim şivemle uyum sağlamaz falan filan diyerekten...

ya aklıma ne geldi bak. bizim ekreme ne oldu? :img-hyste
adamın arkasından onca laf ettik.yüzünü bile göremedik daha.hehe :img-hyste
hem ayrıca ben şivketi,selmayı,nezoşu,rızoşu falan da seviyorum.onlar da ölmesin. :img-blush

ya bana bak bu nezoş almanyaya gitti sakın ekremde onunla beraber gitmiş olmasın??
sonra aralarında bişi olmasın ha??
aman neyse bende fitne çıkarmayım şimdi...

saHra_
15-04-07, 22:40
Bu bölüm ben yine Necdet konusuna deginmek istiyorum zaten dizide ilgilendigim baska karakter yok. Diziyi izlememi saglayan bir necdet birde siyasi olaylar.. Siyasi olaylara cok deginmek istemiyorum sadece izlemek istiyorum simdilik. Neyse sadetegelmek gerekirse..
Necdet bu bölümde yine fazlasiyla mükemmeldi. Hem es olarak,hem baba olarak hemde bir damat olarak:)
Bukadar ince düsünen,sevgi dolu,emek veren bir karakterin önümüzdeki bölümlerde kötülüstürülecek olmasi ihtimali bana okadar sacma geliyorki.. Malesef senaristler cok gec kaldi. Bunu bastan yapacaklardi..Necdeti bukadar sevmeden ve takdir etmeden önce.. Böylesine mükkemel bir karakterin bu saatten sonra degismesi olabilecek en mantiksiz olay ama malum basrolü ahmet ve yasemin paylastigindan necdet`i öylede böylede birgün fazlasiyla üzeceklerdi zaten.
Ahmet ve Yasemin buzamana dek izledigim en bencil karakterlerden biri.. Nasil oluyorda evli bir bayana bukadar rahat bir sekilde Esiyle konusmasini ve kendisiyle gelmesini isteyebilir. Bir cocuk var.. ve o cocugun bir ailesi var..babasi var.. Evet babasi Ahmet ama Ahmet bunu bilmiyor. Bir cocugu bukadar rahat bir sekilde babasindan nasil ayirabilir. Sirf ask ugruna..
Ask evet cok güzel birsy,olmazsa olmaz birsey,kutsal birsey.. ama dahada kutsal seyler vardir. Sevgi gibi..saygi gibi.. emek gibi.. annelik gibi..babalik gibi.. aile gibi.. neyse..
Dizinin asiklari belli.. Kimin üzülecegide belli.. dolayisiyla Ahmet ve Yaseminin birlikteliklerinin istenmesi baa cok garip gelmiyor normalide budur zaten.. Aski yasayan bu kisiler,dizinin basrol karakterleride belli dolayisiyla sevilen karakterler elbette bunlar olacaktir. Bunun istenmesinden daha dogal birsey olamaz. Ama tekrar söylemeliyimki Necdet karakteri bukadar iyi ve mükemmel yazilmamaliydi. Ozaman Ahmeti ve Yasemini bende destekler ve isterdim her normal izleyici gibi.. ahh senaristler ahh herseyi bukadar cikmaza sürüklemek zorundamisiniz?

NiliWerda
15-04-07, 22:43
hmmm kıyafetler.....
ışıkın minisi gözüme battı benimde birden fırlayınca kapıdan biden ağzımdan -yuh kelimesi çıktı:img-hyste
buarada Denizde hep aynı şeyleri giyiyoyr...
necdette öle...
ahmette...
yaseminde..
bu dizinin kostüm sorunumu var???:icon_whis :img-help:

burcuuu
15-04-07, 22:53
Yasemin yine aynı eLbiseyii qiymişti..
Ahmet'e zaten başka bişii yok vaLLa.. Adam sürekLii aynı
takımı qiyiyor.. farkLıLık yapmak Lazım.. a
ahh ahh Haruncm da zaten sürekLii aynı hırkayı qiyiyor..

Bu böLümde Deniz'in pantoLonuna bakındm da..
paçaLarı çok komikti.. :img-hyste :img-hyste
O zamanLar öyLeymiş..
iyikii şimdi öyle qiYmiyorLar..

merhem
15-04-07, 23:03
Valla Isikhakkinda soylediklerimizi okudularmi bilmiyorum
Cunki ilk iki bolum o saclarindan nefret etmistik bunu da belirtmistik simdi oyle babaannem modeli yapmiyor acik birakiyor..

marenostrum
16-04-07, 00:20
Herkese merhaba...

Ben Necdet'i de, onun utopik askini da cok seviyorum. Bu bolumun son sahnesine bayildim... Okan Yalabik da mukemmel oynamisti gercekten. Tutku bu kadar guzel verilebilirdi; bakislari, mimikleri, dokunuslari... Ben bu elektrigi Ahmet ve Yasemin beraberken ne Cansel'den ne de Beren'den hic alamamistim mesela. Necdet'e bakinca her an aklimdan "Adam asik.." dusuncesi geciyor. Ama Ahmet'i ve Yasemin'i hissedebilmem icin kendimi onlarin yerine koyup dusunmem gerekiyor. Yani karakterlerden bana birebir gecis olmuyor. Gerci ayrildiklarindan beri asklari biraz daha inandirici...

Sevgiler...

dizice
16-04-07, 02:44
Marenostrum, bu elektrik alma hikayesi boyle iste. Ben de tam tersi, Ahmet'le Yasemin'i birarada gorup, diziyi izlemeye baslamistim. Birbirlerine bakmalari, dokunmalari, vs., tam asik duruyorlardi. Hele dans sahneleri bitirmisti. Necdet'le Yasemin de ilk gunden beri kardes gibi geliyor. Necdet ne kadar asik bakarsa baksin. Inanilmaz degisiyor iste kisiden kisiye algi, ne garip, yazayim dedim.

havincim
16-04-07, 05:11
marenostrum bense dediğinin tam tersi nejdetten hiç elektik alamadım.okan yalabığa rağmen hiç inandırıcı gelmedi.hiçbirşey ahmetin sarılmalarının,kokusunu içine çekmelerinin yerini alamaz herhalde.cansel elçin bu sahnelerde o kadar güzel oynuyor ki...etkilenmemek imkansız.

marenostrum
16-04-07, 05:22
marenostrum bense dediğinin tam tersi nejdetten hiç elektik alamadım.okan yalabığa rağmen hiç inandırıcı gelmedi.hiçbirşey ahmetin sarılmalarının,kokusunu içine çekmelerinin yerini alamaz herhalde.cansel elçin bu sahnelerde o kadar güzel oynuyor ki...etkilenmemek imkansız.

Sevgili havincim,

Ne yazik ki Cansel'in o sahnelerdeki oyunculugunu cok abartili buluyorum, dolayisiyla ne konsantre olabiliyorum, ne de etkilenebiliyorum. :icon_sorr Ama Necdet cok daha dogal,sade ve abartisiz geliyor bana... Sevgili dizice'nin de belirttigi gibi herkesi etkileyen seyler farkli. Demek ki Cansel'in oyunculugundan etkilenmemek de imkansiz degilmis :img-wink:

Sevgiler...

yamisis
16-04-07, 06:02
walla şimdi okula gitmeden öce yorum yapim dedim şahsen dün sinirle uyudum...
yahu nie necdetçiler arada bir giriyor girince çok yerinde şeyler söylüyor?akıllı laflar ediyolar ama arada bir uğruyolar

nirdesiniiiiiiz? nirdeeee?

ya nie biz azmışız gibi geliyor bana?walla etrafımda bu filmi izleyen kaç kişi varsa hepsi neredeyse necdetçi..ahmetçileride ben baskı altında tutuyorum:happy0064 sesleri pek çıkamiyiiii...ama geri kalan necdetçiler nirdeeee?
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
ya of .....

topplaşın çabuk buraya yaw...arada bir uğramayın hep gelin yaw...
:img-help: :icon_sorr :img-help: :icon_sorr

acil çağrı...nirdesiniz?????benle bağlantıya geçin ,yalnız değiliz dimiii?
ay sabah bir hışımla uyandım direk buraya yazıyorum .biz bir avuç insanmıyız heee???

merhem
16-04-07, 06:06
ne aradasi arkadasim
biz bostan korkulugumuyuz :)
Bu forumda kactane necocu var sen gormemissin :)
Of zaten tatil bitti ben okula gider :(

Ferny&Lety
16-04-07, 06:58
Yaa Hüseyin abi senden bir arkadaşıma bahsettim.Sitenin linkini verdim..Yaptığınız şarkılara hayran kız.Tutturdu beni tanıştır diye:)

Yaa bu bölümün sonunda bir sinir olmuşum bir sinir olmuşum...:hıh
Yaa nefret ettim Nejdetten...Eğer Yasemin de karşılık verirse ondan da nefret edebilirim yani..:hıh

uyuz oldum resmen öptü yaa öptü ...sinirden çatladım çatladım oturdum aşağıya..

eğer yasemin ona karrşılık verirse aylavyucu olcam:)

gitsin evlensin ahmet aylayla sesimi çıkarmıcam:hıh

elifk
16-04-07, 07:51
Yaa Hüseyin abi senden bir arkadaşıma bahsettim.Sitenin linkini verdim..Yaptığınız şarkılara hayran kız.Tutturdu beni tanıştır diye:)

Yaa bu bölümün sonunda bir sinir olmuşum bir sinir olmuşum...:hıh
Yaa nefret ettim Nejdetten...Eğer Yasemin de karşılık verirse ondan da nefret edebilirim yani..:hıh

uyuz oldum resmen öptü yaa öptü ...sinirden çatladım çatladım oturdum aşağıya..

eğer yasemin ona karrşılık verirse aylavyucu olcam:)

gitsin evlensin ahmet aylayla sesimi çıkarmıcam:hıh

bende nejdetın bencil oldugunu dusunuyorum cogu konularda ama yasemin karsılık verirse dizinin basından beri verdikleri karakterede ters dusmus olacak ahmet-yasemın askının varlıgıda kalmayacak

elifk
16-04-07, 09:04
KESİNLİKLLE.....

belki de unutmam gerekio ayla haklı diyip karşılık verir ama o zmn yaseminin aşkına olan inancımı yitiririm ben...

ayla eger gercekleri bılmeseydı soyledıklerı onun yınunden dogruydu haklıydı.... herkes aynı seyı dusunurdu tabıı ayla gerceklerı bıldıgı halde bunları soylemesı dusunmesi yalnıs...ama yasemın o haytına devam etsın bende edım dıyıp cevap verırse olmaz asıl haksızlıgı nejdete busefer yapmıs olur kendınede tabıı... ahmet okadar sene yalnız surgun gıbı yasadı, evlense mutlu olsa bıle bu yasemının opucuge karsılık vermesını haklı cıkarmaz bence donusude olmaz... zaten muhtemelen cevap vermeyecek ve nejdet artık kesın olarak anlayacak yasemınden umıdı kesmesı gerektıgını ve yenı gelen kıza yakınlasacak... hattadaha sonra bunu ahmet bıle farkedıp zamanında nejdetın yalnıs anlamayla ahmete yasemını aldattıgında yuklendıgı gıbı ahmet nejdete yuklenebılır oylece ogrenebılır belkı gerceklerı... bılmıyorum ama tek bıldıgım yasemının 3kesınlıkle karsılık vermemesi gerektıgı... ama umarım ahmetın ruyayı bılmeme durumunu 80lere kadarda uzatmazlar yazık olur

deman
16-04-07, 10:32
21.böl.başında Yasemin'den okkalı bir tokat bekliyorum Necdet'in suratına eğer bunu yasemin yapmazsa sn.senaristler den biz yemiş olucaz aynı tokatı

lovely_ebru
16-04-07, 10:39
Bende Yasemin'den tokat bekliyorum.Ama senaristlere belli olmaz.
Ama Necdet Yasemin'in bellini okşarken Yasemin bişeyler farketti ve kendini geri çekmeye başladı ve o sırada öpücük geldi.Yasemin karşılık vermeyecek(dir)

cansu_a
16-04-07, 11:24
walla şimdi okula gitmeden öce yorum yapim dedim şahsen dün sinirle uyudum...
yahu nie necdetçiler arada bir giriyor girince çok yerinde şeyler söylüyor?akıllı laflar ediyolar ama arada bir uğruyolar

nirdesiniiiiiiz? nirdeeee?

ya nie biz azmışız gibi geliyor bana?walla etrafımda bu filmi izleyen kaç kişi varsa hepsi neredeyse necdetçi..ahmetçileride ben baskı altında tutuyorum:happy0064 sesleri pek çıkamiyiiii...ama geri kalan necdetçiler nirdeeee?
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
ya of .....

topplaşın çabuk buraya yaw...arada bir uğramayın hep gelin yaw...
:img-help: :icon_sorr :img-help: :icon_sorr

acil çağrı...nirdesiniz?????benle bağlantıya geçin ,yalnız değiliz dimiii?
ay sabah bir hışımla uyandım direk buraya yazıyorum .biz bir avuç insanmıyız heee???

ben arada bir geliyorum çünkü insanlar burda necdete hoş olmayan şeyler söylüyorlar tamam necdeti sevmeyebilirsiniz ahmetle yasemnin de birlikte olmasın isteyebilirsiniz (kaldı ki bütün necdetçiler de bunu istiyor) ama Necdet şu ana kadar kötü bi karakter değildi.bu saatten sonra değişir mi bilemem ama şu ana kadar ahmet ve yaseminin aşk yaşamasına engel olmadı hatta her türlü izni verdi yasemne

Ahmete başkasının karısını ve çocuğunu kaçırmayı teklif ettiren senaristler bunca zaman iyi karakter olan necdeti de değiştirebilirler

ama yasemnin cesaretszliğini aşkına sahip çıkamamasını necdete yıkmamak gerek :img-yes:

umarım şu öpüşme sahnesinin devamı olmaz yasemn ahmet ve necdetten ne kadar uzak durursa o kadar iyi :img-yes:

narcissa
16-04-07, 11:28
Şiir okudum gene ağladım Sinem olsa gene dalga geçerdi:img-blush
Aşk şiirleri pek etki etmez ama işin içinde ölüm ve aşk olunca dayanamıyorum neyse:img-blush :icon_sorr
Nasılsınız? Nabıyonuz?
Valla bence Yasemin Necdet'i itemeyecek kendi geri gidecek. İtmez o değerli Necosunu... Bence o şarkıyı da Necdet'in kulağına Ahmet'i düşleyerek fısıldıyordu zaten, Necdet üstüne alındı:img-cool2

cansu_a
16-04-07, 11:29
21.böl.başında Yasemin'den okkalı bir tokat bekliyorum Necdet'in suratına eğer bunu yasemin yapmazsa sn.senaristler den biz yemiş olucaz aynı tokatı

açıkçası ben de bu sahnenin devam etmeyeceğini düşünüyorum düşünmekten öte istemiyorum bunu :img-fie: hatta eğer devam ederse o bölümü izlemeyebilirim :icon_evil

ama yasemn o meşhur defterine yazdı yaa ahmet için artık ya tamamen sana geri dönmeliyim ya da tamamen çıkmalıyım hayatından diyee

yasemn biraz ketum bi karakter.ne düşündüğünü anlamak zor ama bence artık ahmete dönemediğine göre onun hayatından tamaen çıkıp necdetle birlikte olmaya karar verdi kii böyle samimi davrandı.o arabada necdet bakışları neydi öyle :icon_evil

o sahne devam etmezse de tokat değil de "necdet,devam etmeyelim" gibi bişey der bencee

hele bi vursun necdeteee hele bi vursun :icon_evil :fighting2

narcissa
16-04-07, 11:38
Ya zaten Yasemin Necdet'e vurmaz ki... Necdet'in ona olan aşkını biliyor. Bu bakımdan kendisini geri çeker sadece ve salondan çıkar ya da oturup onunla konuşur bence...
Sanmıyorum Yasemin'in Necdet'le yakınlaşacağını yani sırf Ahmet'i unutmak için falan... O kadar da değil yani...

cansu_a
16-04-07, 11:45
Ya zaten Yasemin Necdet'e vurmaz ki... Necdet'in ona olan aşkını biliyor. Bu bakımdan kendisini geri çeker sadece ve salondan çıkar ya da oturup onunla konuşur bence...
Sanmıyorum Yasemin'in Necdet'le yakınlaşacağını yani sırf Ahmet'i unutmak için falan... O kadar da değil yani...

umarım narcissa umarım dediğin gibi olur hatta necdet çeksin kendini napıyorum ben yaa diee:img-hyste bence necdet o pastaneye gelen kadınla aşk yaşıcaana göre bu sahnenin devamı olmazz (olmamalıı :fighting2 )

ama o deftere ya tamamen sana dönmeliyim ya da tamamen hayatından çıkmalıyım sözlerini boşuna yazdırmadılar kanımca

yasemn ahmeti unutmaya çalışcak yine kendince ama başaramıcak :img-pilot

yani ahmetciler de necdetçiler de şu konuda hemfikir sanırım. yasemn ikisine de mutsuzluk vermeyi başarıyoo

narcissa
16-04-07, 11:49
evet cansu_a hem ahmetçi hem necdetçi olarak dediğinde hem fikirim canım:img-wink:

Ya yok onu anı defterine yazdırdılar öyle ama ya sanmıyorum o kadar da değil yani yasemin zaten yazar çizen sonra uygulamaz bilmiyor musun yaa:img-pilot

Necdet o kıza nasıl aşık olacak baya meraktayım şuan. yani yasemin manyağı olmuş adam artık onu sevmeyi alışkanlık haline getirmiş yıllardır. bilemiyorum kii:icon_whis

yasemin devamını getirirse ayıp eder yani necdetin zaten hallerinden belli o uçmuş yaseminden daha sarhoş uyanınca hatırlamaz muhtemelen:img-hyste garibim ya yazık necoya hem o yasmiş yüzünden :hıh

ama gene de ahmet-yasemin çifti diyorum ben nedense:icon_whis

cansu_a
16-04-07, 11:59
evet cansu_a hem ahmetçi hem necdetçi olarak dediğinde hem fikirim canım:img-wink:

Ya yok onu anı defterine yazdırdılar öyle ama ya sanmıyorum o kadar da değil yani yasemin zaten yazar çizen sonra uygulamaz bilmiyor musun yaa:img-pilot

Necdet o kıza nasıl aşık olacak baya meraktayım şuan. yani yasemin manyağı olmuş adam artık onu sevmeyi alışkanlık haline getirmiş yıllardır. bilemiyorum kii:icon_whis

yasemin devamını getirirse ayıp eder yani necdetin zaten hallerinden belli o uçmuş yaseminden daha sarhoş uyanınca hatırlamaz muhtemelen:img-hyste garibim ya yazık necoya hem o yasmiş yüzünden :hıh

ama gene de ahmet-yasemin çifti diyorum ben nedense:icon_whis

hehe süper yaa sabah hatırlamıyomuş n ecdet ama yasemn de hamile kalıyomuşş
sonra ilerde ahmetle barıştığı zaman nnecdetin çocuğuna da ahmet babalık yapıyomuşş:img-hyste

ben necdetn aşık olcağını düşünmüyorum da bence şöyle olcak:

yasemnin reddettiği necdet çok üzülüp gecnin bi yarısı ağlamak için pastaneye gitcek bi bakcak pastanede gece yarısı o esmer hatun :blink: sen ne yapıyosun burda dicek o da yeni psta tarifleri deniyorum , lale hanımın haberi var dicek :img-pilot veee orda hüzülü necdet teselliyi o kadında bulcak :img-yes:

ben de aslında ahmet ve yaseminin birlikte olmasını isterim ama ahmete yazık :img-hyste valla ilk bölümlede bayılarak izlediğim aşk için şimdi yasemn o sevgiyi haketmiyomuş diye düşünüyorum ama ahmet mutlu olsun diye de birlikte olsunlar istiyorum

bu arada yasemn yazar çizer ama uygulamaz lafına bayıldım:img-hyste

narcissa
16-04-07, 12:05
hehe süper yaa sabah hatırlamıyomuş n ecdet ama yasemn de hamile kalıyomuşş
sonra ilerde ahmetle barıştığı zaman nnecdetin çocuğuna da ahmet babalık yapıyomuşş:img-hyste

ben necdetn aşık olcağını düşünmüyorum da bence şöyle olcak:

yasemnin reddettiği necdet çok üzülüp gecnin bi yarısı ağlamak için pastaneye gitcek bi bakcak pastanede gece yarısı o esmer hatun :blink: sen ne yapıyosun burda dicek o da yeni psta tarifleri deniyorum , lale hanımın haberi var dicek :img-pilot veee orda hüzülü necdet teselliyi o kadında bulcak :img-yes:

ben de aslında ahmet ve yaseminin birlikte olmasını isterim ama ahmete yazık :img-hyste valla ilk bölümlede bayılarak izlediğim aşk için şimdi yasemn o sevgiyi haketmiyomuş diye düşünüyorum ama ahmet mutlu olsun diye de birlikte olsunlar istiyorum

bu arada yasemn yazar çizer ama uygulamaz lafına bayıldım:img-hyste

hehe sağol ya:img-hyste

Vay sen kurgulamışın senaryonu:happy0064 Zaten senin senaryolar koparıyordu beni o yastıklısı falan:img-hyste Valla adam kaç kere reddedilmiş alışık o o pastacı kız da bir ayrı manyak zaten ya:img-pilot

Yok Yasemin bir daha hamile kalırsa artık gitsin yani ne bu çocuk yuvası açar o yakında:img-polic Ahmdeim küçük hüsamım zaten acıların çocuğu oldu garibim benim:icon_sorr

cansu_a
16-04-07, 12:18
hehe sağol ya:img-hyste

Vay sen kurgulamışın senaryonu:happy0064 Zaten senin senaryolar koparıyordu beni o yastıklısı falan:img-hyste Valla adam kaç kere reddedilmiş alışık o o pastacı kız da bir ayrı manyak zaten ya:img-pilot

Yok Yasemin bir daha hamile kalırsa artık gitsin yani ne bu çocuk yuvası açar o yakında:img-polic Ahmdeim küçük hüsamım zaten acıların çocuğu oldu garibim benim:icon_sorr

teşekkür ederim ben o senaryoları gülelim diye yazıyorum merhemle ikimiz başladık gidiyo işte:img-hyste

okuduğum kadarıyla senin senaryoların da güzel tabi biz işin geyiğindeyiz siz güzel güzel yazıyosunuz valla:img-wink:

ama necom reddedilmedi kiii :icon_sorr yasemn zavallımın aşkını anlamadı ki reddetsin

necdet güzidede aşkını böyle başlar diye düşündm çünkü necdetn bidaha yasemne olduğu gibi başkasına aşık olcağını sanmıyorum

evet yaa o fransadan dönen karizmatik ahmeti istiyoruzz :) inzivaya çekilmek için ve böyle acıların çocuğunu oynamak için çok genç :img-yes:

ne diyim yasemn hanım kararını verse de ahmet de mutlu olsa izleyenler de...neco da kendisine bi hayat kursa artık dii mii?? :hıh

ama sanırım bu hayaller bir sonraki zman atlamasından sonraya kalırr...

narcissa
16-04-07, 12:37
teşekkür ederim ben o senaryoları gülelim diye yazıyorum merhemle ikimiz başladık gidiyo işte:img-hyste

okuduğum kadarıyla senin senaryoların da güzel tabi biz işin geyiğindeyiz siz güzel güzel yazıyosunuz valla:img-wink:

ama necom reddedilmedi kiii :icon_sorr yasemn zavallımın aşkını anlamadı ki reddetsin

necdet güzidede aşkını böyle başlar diye düşündm çünkü necdetn bidaha yasemne olduğu gibi başkasına aşık olcağını sanmıyorum

evet yaa o fransadan dönen karizmatik ahmeti istiyoruzz :) inzivaya çekilmek için ve böyle acıların çocuğunu oynamak için çok genç :img-yes:

ne diyim yasemn hanım kararını verse de ahmet de mutlu olsa izleyenler de...neco da kendisine bi hayat kursa artık dii mii?? :hıh

ama sanırım bu hayaller bir sonraki zman atlamasından sonraya kalırr...

sonraki zaman atlaması olmaz kanımca ya 68 kuşağından başlamak zorundalar deniz gezmiş olaylarını anlatmak için dizi 59 da başlamıştı zaman atlaması olana kadar 2 yılı çok rahat geçirdiler dizinin içinde olmaz bence artık zaman atlaması izleyici bunalır diye falan canım:img-wink:

Bence de ya Ahmet çok genç ya bende o fransadan döndüğü zamanları özlüyorum çok yakışıklıydı ya:img-in_lo

Neco gönlüne göre bir kız bulamadı garibim bir insan bu kadar mı olur yani! yuh diyorum necdete yasemin 18indeyken açılamıyordu hatta daha öncesinden de sevyordu teo vikleyip duruyordu başında açıl diye ama tıss... o ilk bölümlerde açılsaydı belki de şuan necdet başka biriyle evlenmiş ve mutlu olurdu:icon_sorr

yamisis
16-04-07, 12:43
walla necdetle yasonun durumunu ve o günkü bölümün gidişatını kestiremiyorum. öpücüğün devamı gelmez diyorum ama
arkadaslar ben diyorumki;şimdi yaso necdete yoooo olmaaaz dedi mesela .necdet de umudunu kesti yasodan.ve hemen güzideye yanaştı..yasoda ahmede koşarken bi baktı ki ahmet ayla ile birlikte.ee peki seneye ne anlatacaklar??
yani eğer bu sezon necdet yaseminden çekilirse yani yaseminden vazgeçerse ve birşey yaşamzlarsa konu kalmayacakki dizide dimi, yani bence böyle olmayacak.yani bence epey yasoyla necdet evli kalabilir....

arzu-başak
16-04-07, 12:54
Herkese merhaba..dizinin bir iki kısmını tekrar ziledim...yok valla biraz daha böyel devam ederse ahmet yerine ben verem olup ölücem...yahu bir insan bu kadarmı kadersiz olur....yalnız ayla tam benim söylemek istediklerimi söylemiş yasmine..yürü ben aylam kim tutar seni.."kendisine sürgün hayatı seçen birine ne yaptığının farkındamısın dedi ya"rahatladım yani....valla yasmin necdetle dans edeken ahmetimi düşünüyordu yoksa başka birşeymi bilmicem...ne düşünerek o sözleri söylediği çok ilgilendirmiyor beni...necdete umut verdimi verdi..gerisi yalan...ay onlar orda hep beraber oturup konuşup gülerken..ahmet tek başına eve girdi oturdu ya içim acıdı..artık ahmetimede eve geldiğinde kapıyı açaçak biri olsun...birşeyler konuşacağı derdini paylaşacağı biri..bu kaadr yeter...5 senedir adam ölü gibi yaşıyor...buarada yasmin ahmete diyor ya...kendimi öldürmek istedim çünkü sensiz hayat zaten ölüm demekti diye..valla yasminin yaşadığı hayatta ölümse ahmetinki ne anlamadım...

Sinem90
16-04-07, 13:15
arkadaşlar biri beni çimdiklesin.ben şuan şoktayım.:img-in_lo
bu ne ya?rüya mı bu?:img-in_lo

AVRUPA YAKASI
Bölüm 121 / Yeni Bölüm
18 Nisan Çarşamba 20:00'de

Aslı ve Burhan, evlenecek çiftlere büyük indirim yapan bir beyaz eşya mağazasına gidip, nişanlı gibi davranıp alışveriş yapmaya karar verirler! İkisinin alacakları, mağazanın indirim için şart koştuğu minimum tutarını ancak bulmaktadır. Ancak mağazanın indirim için öngördüğü kural ve şartlar bundan ibaret değildir, ve Aslı'yla Burhan'ı zor anlar beklemektedir! Aslı'yla Burhan'ın maceraları bununla bitmez, çünkü her zaman takıldıkları kafede Hatırla Sevgili dizisi çekilmektedir! Kahramanlarımız yanlışlıkla çekimin ortasına düşüp, binbir üçkağıtla, dizide Okan Yalabık ve Beren Saat'in yanında yardımcı oyuncu olurlar. Hatırla Sevgili Hatırla Sevgili olalı, böyle eziyet görmemiştir! Tahsin Bey'in sebepsiz huzurevine gönderilme paranoyası, aile içinde yeni huzurevlerinin lüks ve güzelliği sohbetleri yapılınca zirveye çıkar! Eve, babadan gizlice alınan yaşlı köpek hakkında konuşulanları baba üzerine alınınca işler iyice karışır. Tahsin bey, artık aile fertlerine karşı intikam planı hazırlamaktadır. Fatoş saçını beğenmemekte ve kuaförünü değiştirmek istemektedir. Ancak bir kuaförü terk etmek, bir sevgiliyi terk etmekten daha zordur. Özellikle de herşeyi yanlış anlamaya meyilli, hasta kıskanç sevgili Tanrıverdi etrafta dolaşırken!

gerçekten bu olacak kanımca. :img-in_lo

yamisis
16-04-07, 13:16
hmm....son bölümü bir daha izledim.ya bişey dikkatimi çekti sanki..sanki necdet yasoya yaklaşırken tam öpeerken yasemin ağzını açtı gibi...yani yada ben öyle gördüm ..o kadar çok izledimki sanırım halisünasyonlar görüyorum..yani basbayaaaa yaseminde karşılık veriyir gibiydi.yada çok izlemekten gözüm bozuldu...
ayy belki birazdaha izlersem ilerki bölümde nolacak onu bile görürüm ,belki 21.bölümü filan görmeye başlarım bellimi olur? :img-hyste du bakalım hadi inşallah..:img-hyste

yamisis
16-04-07, 13:23
hahaha:img-hyste :img-hyste düşünsenize bu cuma hs yi ilzerken bide bakıyomuşuz burhanla gaffur pastaneye geliyomuş...hahay be ..işte buna gülünür.tam süper olurdu bence..
yada kıbrısçıka kubilay gelirmiş.hahay walla süper olur..:img-hyste :img-hyste

arzu-başak
16-04-07, 13:36
Cansel olsaydı hakikaten daha güzel olurdu.
O şahane fransız aksanıyla konuşurdu.Burhan'da onu kıskanırdı.
Keremcem'in geldiği bölümü izlemiştimde kopmuştum gülmekten.
Yok yok biz Plato yapıma ve Gülse hanıma mail yağdıralım Cansel'i de istiyoruz diye.:)

evet evet ya..süper oluırdu...karizma görürdü insanlar...sinem hatırlamadınmı hala canım şu mail adresini...hatırla ne yap ne et hatırla...bu hafta görmemiz zor..ama en azından keremcemde olduğu gibi onu da ayrı alabilir...o zaman daha güzel olur ya...melal düşünsene canseli o dizde...o derginin fransadaki şubesinden gelir cansel..ay süper senaryo yazlılır valla...

narcissa
16-04-07, 13:43
Arkadaşlar bölüm çekilmiş artık mailler fayda etmez kanımca değil mi ama:img-wink:
Olsun Cansel sevmiyor farklı yapımlarda yer almayı bunu anladım ben nedense o izlenimi uynadırdı bende valla ne bir show programı ne birşey bir tv makinesine çıktı yabani bu konularda ama böylesi çok çok daha iyi:img-wink:

ayy izlerim gene Avrupa Yakasını zaten sevdiğim dizi bir de HS yle karışıyormuş süper olur bu bölüm hele de burdan abeee geliyorsa:happy0064

Sinem90
16-04-07, 13:45
tamam o kadarını hatırladım ya ona da şükür.:img-in_lo
hemen atalım o zaman.herkes atsın arkadaşlar.gülse bacım bence düşünür bunu.bizi kırmaz pıtırcığım.ilerki bölümlerde bi bakmışız cansel var.ne güzel olur.:img-in_lo hs yakamı mı okudu acaba? :) nerden aklına geldi konuk etmek? :)

narcissa
16-04-07, 14:20
Sinem'cim kafan düzelince yaz bende hemen yaz demedim zaten.:)

Narcissa eğer bu sebepten 3lüden birisi dizide yoksa bu haberler doğru demektir.
O zamanda korktuğumuz başımıza geldi demek oluyor yandı gülüm keten helva.:)

ühühühühü işte korku teorileri gerçek olmuş gitti diyorum ben kurguladm
ım burada pisiko oldum resmen:icon_sorr
Evet Cansel yok Beren'le Okan var... Ya ben şeyden korkuyorum bu dizi setindeki problemler karakterlere de yanzıyor ya bazen Censel ayrılırsa Ahmet karakterini öldürmek saçmalığında bulunurlarsa falan diye...:icon_sorr

Melal
16-04-07, 14:40
Narcissa ikinci bir emre kadar bu konuda ağzını bile açmanı yasaklıyorum.:)
Hatta bütün foruma bu konuyu konuşmayı yasaklıyorum.:)
Sadece ben konuşabilirim derrmişimm.:img-hyste :img-hyste

narcissa
16-04-07, 14:48
ya tamam melal ya ben de bayılmıyorum bu konuda konuşmaya canım:icon_sorr ama kader....
asena gibi yasaklı olduk burda zati:img-hyste
neyse ne konuşalım o zaman yav çok gergin gördüm forumu

Melal
16-04-07, 14:51
ya tamam melal ya ben de bayılmıyorum bu konuda konuşmaya canım:icon_sorr ama kader....
asena gibi yasaklı olduk burda zati:img-hyste
neyse ne konuşalım o zaman yav çok gergin gördüm forumu

Bende bayılmıyorum canım.
Ama içimdeki ses cuma günü kesin buna benzer bir haber çıkacak diyii.:icon_sorr
Fragman,özet falan olmayınca konuşacak konuda olmuyor.:)

cansu_a
16-04-07, 15:03
okanla berene çok pis dalacam haa artık bu iki ismi beraber duymaya bile tahammülümüz yok kalkmış ikisi avrupa yakasında oynuyolarr :blink:

valla hani bunların 3.sü cansel bey neden yok acaba kendisi kıbrıscıkta olduğu için mi çekimlere katılamadı
:icon_whis
valla umarım canselin bi işi çıkmıştır da katılamamıştr öbür seçeneği düşünmek bile istemiyorum :img-fie:

valla bence de gülse birsel "HS yakası"ndan etkilendi :):)

ama hep diyodum okana dal dal dol dol yapmak çok yakışır diye inşallah onu yaparlar hatta işallah pabucumun yasemini fln derr necdet :img-hyste
burhan daa yasemine geryyyy der biz de burda mutlu mutlu izlerizz:happy0064

eğelnceli bi bölüm olcak bence
are you readyyyy???dımtıs dımtıs :img-hyste

yamisis
16-04-07, 15:04
ya acaba milliyette ve vatan da çıkan haberle doğru mu oliyi?yani yoksa yoksa ...yoksa okanla canselin arası cidden limoni mi?yoksa nie çıkmasın canım?hiç inanmıyorum ama walla bu avr.yakasında da göremezsek biraz doğruluk payı olacak o haberlerin :icon_sorr

ayyy..hani bazen şey olur ya hoş eskiden olurdu öyle şeyler..mesela çok anlamazlarsa baş rol oyuncularından biri diziden kendi isteğiyle çıkardı..yani eskiden bi kaçfilmde olmuştu böle şeyler ..anlaşmazlık yaşanınca..hah işte en büyük örnek bkz:ata demirer ve hümeyra...
:img-help: :img-help: ama bence cansel yapmaz öle şey...ay aslında yapsa fena olmaz hanı...yaso necdete kalır:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064

yamisis
16-04-07, 15:09
okanla berene çok pis dalacam haa artık bu iki ismi beraber duymaya bile tahammülümüz yok kalkmış ikisi avrupa yakasında oynuyolarr :blink:

valla hani bunların 3.sü cansel bey neden yok acaba kendisi kıbrıscıkta olduğu için mi çekimlere katılamadı
:icon_whis
valla umarım canselin bi işi çıkmıştır da katılamamıştr öbür seçeneği düşünmek bile istemiyorum :img-fie:

valla bence de gülse birsel "HS yakası"ndan etkilendi :):)

ama hep diyodum okana dal dal dol dol yapmak çok yakışır diye inşallah onu yaparlar hatta işallah pabucumun yasemini fln derr necdet :img-hyste
burhan daa yasemine geryyyy der biz de burda mutlu mutlu izlerizz:happy0064

eğelnceli bi bölüm olcak bence
are you readyyyy???dımtıs dımtıs :img-hyste

hah komik kız...:img-hyste
ya avrupa yakasının fragmanı dönmeye başladı mı?hay allah eskiden bir fragman beklerdik bütün hafta boyunca.şimdi o yetmezmiş gibi a.y.nın fragmanını bekliyoruz.ne zaman gösterirlerki?

ayy ..tahminimce aslı okana sarkıntılık eder.ayy necdeet filan falan der.burhanda haliyle yasemine iltifatlar (!)yağdırır oda sinir olur:happy0064 ay şu gülse birsel bir şekilde senmisin yasemin?diye şaaak diye okkalı bi tokat patlatsa içimn buzları erir heee...:happy0064 :happy0064

andromeasiren
16-04-07, 15:12
2-3 gün girmedim foruma..acaip ödevim,sınav vs. vardı..:icon_sorr
hala da var ama..
yeni başlık açılmış,avrupa yakası olayı çıkmış bide üstüne cansel yokmuş avrupa yakasında..acep avrupa yakası dublajsız bi dizi mi bu nedenle canselin sesi farklı diye mi almadılar??çok saçma oldu tamam yada canseli seslendiren adam nezle oldu??yada..ne bilim okanla aralarındaki olaydan dolayı olmasında ne olursa olsun:img-yes:

aslı30
16-04-07, 15:21
sonunda yasemin'e göre birini bulduk.:happy0064 burhan.:img-hyste ilahi adalet bu olsa gerek.burhan'la kafa yapıları da uyuyor işte.mutlu mesut yaşasınlar.:img-hyste

bonita
16-04-07, 15:21
:img-hyste :img-hyste
Burhan Yasemin'i gözüne kestirmiş anlaşılan.
Ayy alsa götürsede hem Ahmet hem Necdet kurtulsa bundan.:img-hyste

ay melal abla nerde o günler:img-hyste :img-hyste mutlu çift olurlar artık ahmette aylaylan mutlu olur:icon_whis :icon_whis buraya bile aylayı katıyom çok aylacı gördüm kendimi yahu:img-hyste

*~*RaiNBoW*~*
16-04-07, 15:22
Yasemin ve Burhan süper yaa..İşte Yasemin buldu ruh eşini.Bıraksın artık Ahmet ile Necdet'in peşini.Ay şiir gibi oldu :)
Açıkçası ben de Cansel'i sitcomda izlemek isterdim ama..Neyse inşallah onu da tek başına görürüz...

Sinem90
16-04-07, 15:23
gülseye mail atarsak görme şansımız olur.:img-wink:
evet bencede yasemin ruh ikizini buldu.:img-hyste
aman makbule görmesin.:img-hyste

andromeasiren
16-04-07, 15:25
Yasemin ve Burhan süper yaa..İşte Yasemin buldu ruh eşini.Bıraksın artık Ahmet ile Necdet'in peşini.Ay şiir gibi oldu :)
Açıkçası ben de Cansel'i sitcomda izlemek isterdim ama..Neyse inşallah onu da tek başına görürüz...

yasemin ve burhan mı??ya makbuleye ne olacak??hiç düşündünüz mü?burhan o masum kızla oynayıp bırakamaz:img-hyste :img-hyste
bence necdet aslıyla gitsin..daha iyi olur aslı da kılıbık cemi bıraksın..

bahar_can
16-04-07, 15:35
Bence Cansel'in çıkmaması iyi olmuş... Cansel'e pek uygun değil... bunu olumsuz bir durum anlamında söylemiyorum... ama Cansel'in ülkeye gelişi, çok hızlı ve geniş bir kitle tarafından sevilmesinin nedenleri çok farklı bu farklılıktan dolayı bence pek uymuyor... Okan ve Beren seyircinin elinde büyümüş sevilen kişiler... ama Cansel'in seyircinin gözündeki yeri daha farklı... neyse bu biraz uzun bir mesele ancak bu kadar açıklayabildim... ve büyük olasılıkla da kendisi istememiştir diye düşünüyorum... bir de çekimler yapılmıştır zaten mail bir işe yaramaz herhalde... belirtmek istedim :img-grin2

arzu-başak
16-04-07, 15:35
slmmm ey hatırla sevgili ekibi nassınız çok özlemişim burayı sizleri yaw uzun aradan sonra mekanıma döndüm oleyyyyy:happy0064 :happy0064
hatırla sevgili oyuncuları avrupa yakasında cansel de olsa tam süper olurmuş haftayada canseli görmek istiyoz birse hanımmm maillerime başlıyorum birse bizi dinle...

şekerim hoş geldin..artık tekrar burada konuşabiliyoruz eskisi gibi..bizde seni çok özledik....biz senle hep konuşuyoz ama..burda sohbet etmesi farklı....

muko88
Aaaa ben de yeni öğrendim...
Demek Avrupa Yakasında Hs de var bu hafta...Cansel yokmu peki?
Arzu bana öm atmış ama

evet mukocum cansel yok...sana verdiğim mail adresinden gülse hanıma hemen mail atmaya başla....

Melal
16-04-07, 15:38
Bence Cansel'in çıkmaması iyi olmuş... Cansel'e pek uygun değil... bunu olumsuz bir durum anlamında söylemiyorum... ama Cansel'in ülkeye gelişi, çok hızlı ve geniş bir kitle tarafından sevilmesinin nedenleri çok farklı bu farklılıktan dolayı bence pek uymuyor... Okan ve Beren seyircinin elinde büyümüş sevilen kişiler... ama Cansel'in seyircinin gözündeki yeri daha farklı... neyse bu biraz uzun bir mesele ancak bu kadar açıklayabildim... ve büyük olasılıkla da kendisi istememiştir diye düşünüyorum... bir de çekimler yapılmıştır zaten mail bir işe yaramaz herhalde... belirtmek istedim :img-grin2

Ayy ben anlatamıyorum galiba HS ekibiyle Avrupa Yakası'na çıkması için değil.
Cansel'in ilerleyen haftalarda tek olarak dizide konuk oyuncu olarak yer alması için mail atıyoruz.
Avrupa Yakası şu anda yayınlanan en kaliteli komedi dizisi 4 senedirde zirvede.
Cansel'i böyle kaliteli bir yapımda görmek çok hoş olur.
Hem kimler konuk olmadı ki Avrupa Yakası'na Sezen Aksu,Yetkin Dikinciler,Ajda Pekkan.
Bu isimlerin kalitesi ortada bence Cansel'de çok yakışır Avrupa Yakası'na.:)

bonita
16-04-07, 15:43
düşündüm de cansel ay na konuk gelrse kim olsun
1-aslının eski boyfriendi (yok olmaz kötü adam olur demi?)
2-burhanın bi akrabası (ne hoş olur ama :icon_whis :icon_whis )
3-cemin yurtdışından eski bi arkadaşı (ben bu şıkkı çok sevdim:img-wink: )
4-gaffurun kuzeni:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

aslı30
16-04-07, 15:45
slmmm ey hatırla sevgili ekibi nassınız çok özlemişim burayı sizleri yaw uzun aradan sonra mekanıma döndüm oleyyyyy:happy0064 :happy0064
hayalperest hoşgeldin.:happy0064 nerelerdeydin yaw sen.yeniden burada olmana sevindim.:img-wink:
bence cansel'e bir zararı olmaz ya avrupa yakası'nda oynamasının.güzel olur kanımca.:img-grin2 melal attım canım merak etme.:img-wink:

narcissa
16-04-07, 15:46
Ya Cansel komedi adamı değil ki? Yani tamam yetenekli rolleri falan iyi taşıyor ama bence komedide sırıtırdı.
Ben Gülse Birsel'e neden Cansel'in dahil edilmediğini sorduğum bir mail yolladım. Ceavp gelirse ki pek sanmıyorum mutlu olurum. Sıkıcı bir mail değildi kanımca:img-pilot

Melal
16-04-07, 15:49
Cansel nasıl komedi adamı değil.
Cinemania programına katıldığında komedi oynamak istediğini söylemişti.
Fransa'da tiyatroda genellikle komedi oynamış.

Muko'cum ben bu hafta HS ekibi dizinize geliyormuş.
Cansel Elçin neden yok yazdım.
Ve Cansel Elçin'i ilerleyen haftalarda avrupa yakası'nda görmek istiyoruz yazdım.:)

Billush
Ya Cansel komedi adamı değil ki? Yani tamam yetenekli rolleri falan iyi taşıyor ama bence komedide sırıtırdı.
Ben Gülse Birsel'e neden Cansel'in dahil edilmediğini sorduğum bir mail yolladım. Ceavp gelirse ki pek sanmıyorum mutlu olurum. Sıkıcı bir mail değildi kanımca:img-pilot

Canım Cansel Fransa'daki kariyeri boyunca komedi türünde rol almış.Orada oynadığı tiyatrolar filan hep komedi...Birkaç kısa video izledim ben Fransa'daki projelerinden çok başarılıydı.Zaten olmasa Fransa da o kadar projede yer almazdı...Yani aslında Cansel'in asıl dalı komedi...

aslı30

fransa'da çok oynamış komedi.bence sırıtmaz.hem istiyormuş komedide oynamak.:img-yes: aslında bu konuları cansel sayfasında konuşmak daha iyi olur.

narcissa
16-04-07, 15:50
Canım Cansel Fransa'daki kariyeri boyunca komedi türünde rol almış.Orada oynadığı tiyatrolar filan hep komedi...Birkaç kısa video izledim ben Fransa'daki projelerinden çok başarılıydı.Zaten olmasa Fransa da o kadar projede yer almazdı...Yani aslında Cansel'in asıl dalı komedi...

Ciddden mi? Gerçekten haberim yoktu özür:img-wink:
Daha önce onu hiç o rolde izlemediğim için pek düşünemedim bulursam izleyeyim bakalım:img-pilot

Melal tamam kızma ya:img-blush :img-pilot

Melal
16-04-07, 15:51
fransa'da çok oynamış komedi.bence sırıtmaz.hem istiyormuş komedide oynamak.:img-yes: aslında bu konuları cansel sayfasında konuşmak daha iyi olur.

Biz zaten deminden beri Cansel'in sayfasında bir dolu şey konuşuyoruz.
Sende gel bacım.:)
Acaba Avrupa Yakası'nda Yasemin yine mızmız Yasemin'mi olacak.:)
Belki Aslı ve Burhan HS'ye oyuncu olmuştur.:)
Ayy düşünmesi bile kopartıyor insanı.:)

dalya
16-04-07, 15:52
Okan ve Beren eminim cok komik olacaklar Avrupa Yakasi'nda. Cansel'i de dahil etseydiler ya keske.. Neyse, hicten iyidir ^^

HS hakkindada birseyler yazayim: Efennim. Ben dizinin gidisatini hicte iyi görmüyorum. Dizi böyle sacmalamaya devam ederse izlemyi birakabilirim. Karakterlere uymayan hareketler yaptirmasin lütfen senaristler :img-pilot

hayalperest
16-04-07, 15:52
yok canım ben burdaki ve fandaki hayalperest nasılsın görmüşündür burda belki olmadı fanda görmüşsündür

aslım canım benim ya çok özlemişim sizleri ya sorma bizim modem açmıyodu burayı artık açıyo ve ben burdayım sizlerleyim ayy çok mutluyum yaaa:happy0064 :happy0064 kavuştum sizlere hasret sona erdi...:happy0064 :happy0064 bencede tam süper olur cansel burhanın kuzeni olsun tokattan gelsin hatta makbule ile düğünü için süper olur birse gel sen bizi dinle.... :img-yes: :img-yes:

Sinem90
16-04-07, 15:53
aman keşke öyle olsa.aslıyla burhan renk katardı diziye.:img-hyste
düşünsenize burhanın hs deki kızlara sarktığını.:img-hyste laleye aylaya defneye ışıka falan.:img-hyste
onların değil de şenayın olmasını isterdim.:img-blush

Billush
16-04-07, 15:54
Ciddden mi? Gerçekten haberim yoktu özür:img-wink:
Daha önce onu hiç o rolde izlemediğim için pek düşünemedim bulursam izleyeyim bakalım:img-pilot

Melal tamam kızma ya:img-blush :img-pilot

Ben de geçen sene Cansel'i yeni yeni tanımaya başladığım sıralarda,ilk okuduğumda şaşırmıştım ama izleyince anladım.
Özellikle Fransa da bir telefon şirketinin reklamında oynamış.Orada mimikleri çok başka ve çok güzeldi.O zaman inandım gerçekten Cansel komediyi rahat rahat oynar:)

Melal
16-04-07, 15:56
Bonita'cım cevap vereyim canım.
Benim tercihim Burhan'ın akrabası olması olur.:)
Burhan bakın bizim aile böyle yakışıklılarla dolu der övünür durur.:img-hyste

Billush
16-04-07, 16:05
düşündüm de cansel ay na konuk gelrse kim olsun
1-aslının eski boyfriendi (yok olmaz kötü adam olur demi?)
2-burhanın bi akrabası (ne hoş olur ama :icon_whis :icon_whis )
3-cemin yurtdışından eski bi arkadaşı (ben bu şıkkı çok sevdim:img-wink: )
4-gaffurun kuzeni:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Tabiki Burhan'ın bir akrabası :img-hyste Ay Cansel'i öyle düşünemiyorum ekran karşısında ölürüm herhalde gülmekten :img-hyste :img-hyste

SEZİN
16-04-07, 16:24
avrupa yakasının fragmanını gördüm...hs ninkini görsem anca bu kadar sevinebilirdim :img-hyste bizi ilgilendiren kısmını yazayım...
bir kere bizden kimse görünmüyor...önce aslı " ahmet bu gece gelemeyecek çünkü o başka bir davette" diye böğürüyor ağlayarak :) sonra sonuna doğru aynı böğürüşle "yasemin ne yaptın" diyor o anda yönetmen kestikkkk diye bağırıyor sinirle...

başka bir şeytu bizle ilgili :)
cidden merak ediyorum nasıl olacak :)

cansu_a
16-04-07, 16:24
şimdi avrupa yakasının fragmanını izledim :happy0064
bizimkiler gözükmüyo ama adları geçiyo "aslı ahmet bu gece gelmedi" gibi bişi diyoo bi de yaseminn diye bağırıyo :icon_whis yönetmen de hani avrupa yakasında volkan ve aslının deli ettiği yönetmen var yaa

ayy merak ettim yaa :img-polic

NiliWerda
16-04-07, 16:25
merve kuşlar söyledi bana ağladığını bak duydum geldim. :)
kızım ne diyeyim sana bilmem ki?amma abarttın he.:img-hyste
nilcim pıtırcığım 3 tane alıntı yapmışsın benim mesajlarıma.şaştım kaldım. :) bencede berkle tanışan arkadaşım çok şanslı.kıskanırsın şimdi sen.:icon_whis

ee tanışmış etmiş tabii herhalde kıskancam....:icon_sorr
benim hiç ünlü görme şansım olmadıda (sanki onlar ayrı bir varlık neyse:))
yani sevdiğin insanı görmek diyelim hiç şansım olmadı...

arkadaşlar biri beni çimdiklesin.ben şuan şoktayım.:img-in_lo
bu ne ya?rüya mı bu?:img-in_lo

AVRUPA YAKASI
Bölüm 121 / Yeni Bölüm
18 Nisan Çarşamba 20:00'de

Aslı ve Burhan, evlenecek çiftlere büyük indirim yapan bir beyaz eşya mağazasına gidip, nişanlı gibi davranıp alışveriş yapmaya karar verirler! İkisinin alacakları, mağazanın indirim için şart koştuğu minimum tutarını ancak bulmaktadır. Ancak mağazanın indirim için öngördüğü kural ve şartlar bundan ibaret değildir, ve Aslı'yla Burhan'ı zor anlar beklemektedir! Aslı'yla Burhan'ın maceraları bununla bitmez, çünkü her zaman takıldıkları kafede Hatırla Sevgili dizisi çekilmektedir! Kahramanlarımız yanlışlıkla çekimin ortasına düşüp, binbir üçkağıtla, dizide Okan Yalabık ve Beren Saat'in yanında yardımcı oyuncu olurlar. Hatırla Sevgili Hatırla Sevgili olalı, böyle eziyet görmemiştir! Tahsin Bey'in sebepsiz huzurevine gönderilme paranoyası, aile içinde yeni huzurevlerinin lüks ve güzelliği sohbetleri yapılınca zirveye çıkar! Eve, babadan gizlice alınan yaşlı köpek hakkında konuşulanları baba üzerine alınınca işler iyice karışır. Tahsin bey, artık aile fertlerine karşı intikam planı hazırlamaktadır. Fatoş saçını beğenmemekte ve kuaförünü değiştirmek istemektedir. Ancak bir kuaförü terk etmek, bir sevgiliyi terk etmekten daha zordur. Özellikle de herşeyi yanlış anlamaya meyilli, hasta kıskanç sevgili Tanrıverdi etrafta dolaşırken!

gerçekten bu olacak kanımca. :img-in_lo

ya bu haber için çok sevindim ya şoktayım..
okan yalabık gerçekten komedide çok sevmiştim...
berenide yarışmada komedi olarak izlemiştim gayet güzel...
okuduğuma göre canselide istemişsiniz ama arkadaşlar o uymaz diziye yani boşuna mailler atıp istek istemeyin...
tabii bende isterdim canseli görmek ama o kendini daha komedi için hazır hissetmeye bilir...
buarada fragmanı görmedim hemen izlemem lazımmm:img-help:

Z_oMbbiE
16-04-07, 16:27
şimdi avrupa yakasının fragmanını izledim :happy0064
bizimkiler gözükmüyo ama adları geçiyo "aslı ahmet bu gece gelmedi" gibi bişi diyoo bi de yaseminn diye bağırıyo :icon_whis yönetmen de hani avrupa yakasında volkan ve aslının deli ettiği yönetmen var yaa

ayy merak ettim yaa :img-polic

inanmıyorum gene o yönetmen mi :img-hyste :img-hyste ben çok gülüyodum o yönetmenli sahnelere. Nerden bulmuşlar yönetmeni hs nin yönetmeni olarak. off çok komik olucak okanla berenle birlikte avrupa yakası

bahar_can
16-04-07, 16:29
Melal canım... bilsemki konuk oyuncu olarak çağrılmışlar o şekilde oynayacaklar ben de isterim... ve zaten birçoğumuz biliyoruz ki Cansel komedi konusunda esas oyuculuk dersleri almış... ve kendisi de zaten komediyi daha çok seviyor... ama HS çekimleri sırasında AY ekibi komedi yapacak bizimkiler de "no'luyor ya... bunlar da nerden çıktı" der gibi bakacaklar falan ya da... yazdığı gibi yardımcı oyuncu olacaklar ve beceriksizlikler yaparak güldürecekler... ama bizimkiler yine ciddi çekimlerine devam edecek... bu şekliyle Cansel'i görmek bilemiyorum ama uymuyor ya da ben uyduramıyorum :img-grin2 ama Cansel bir bölüm veya 2 bölüm boyunca konuk oyucu olsun için mail atıyorsanız ben de varım canım... ikisi benim gözümde çok farklı şeyler bilmem anlatabildim mi? :img-pilot

Melal
16-04-07, 16:32
Melal canım... bilsemki konuk oyuncu olarak çağrılmışlar o şekilde oynayacaklar ben de isterim... ve zaten birçoğumuz biliyoruz ki Cansel komedi konusunda esas oyuculuk dersleri almış... ve kendisi de zaten komediyi daha çok seviyor... ama HS çekimleri sırasında AY ekibi komedi yapacak bizimkiler de "no'luyor ya... bunlar da nerden çıktı" der gibi bakacaklar falan ya da... yazdığı gibi yardımcı oyuncu olacaklar ve beceriksizlikler yaparak güldürecekler... ama bizimkiler yine ciddi çekimlerine devam edecek... bu şekliyle Cansel'i görmek bilemiyorum ama uymuyor ya da ben uyduramıyorum :img-grin2 ama Cansel bir bölüm veya 2 bölüm boyunca konuk oyucu olsun için mail atıyorsanız ben de varım canım... ikisi benim gözümde çok farklı şeyler bilmem anlatabildim mi? :img-pilot

Anladım canım.
Bende Cansel'in ilerleyen zamanlarda konuk oyuncu olarak katılmasını isterim.
Diyorum ya Burhan'ın akrabası olmasına bile razıyım.:):)
Bizde zaten bunun için mail atıyoruz.
HS ekibiyle gelmediği belki hayırlı bile olmuştur buna çarşamba akşamı bölümü izledikten sonra karar vereceğiz.:)

esma&selim
16-04-07, 16:34
ALLAHım yaa çok sevindim en sevdiğim 2 dizi 1 araya geldi hemde necdet ve berenle ayyy hiç düşünmezdim necdetin avrupa yakasında olacağı ayyy bir an önce çarşamba günü gelsin sonra cuma gelir nasıl olsa:)

cansu_a
16-04-07, 16:35
inanmıyorum gene o yönetmen mi :img-hyste :img-hyste ben çok gülüyodum o yönetmenli sahnelere. Nerden bulmuşlar yönetmeni hs nin yönetmeni olarak. off çok komik olucak okanla berenle birlikte avrupa yakası

evet cnm o yönetmen en son inzivaya çekilmişti bunlar yüzünden :img-hyste aslı yine deli eder o yönetmeni tabi okanı da :img-yes: o kadar umutla izledim ama bizimkileri göstermiyolar fragmanda yaa:icon_sorr

sonunda yasemin'e göre birini bulduk.:happy0064 burhan.:img-hyste ilahi adalet bu olsa gerek.burhan'la kafa yapıları da uyuyor işte.mutlu mesut yaşasınlar.:img-hyste

sonuna kadar katılıyorumm :img-hyste keşke yaa burhan hsye girse ve yasemnle evlense de necdet de ahmet de rahat etse:img-hyste

arzu-başak
16-04-07, 16:36
Anaa Ahmet'in kendi yok adı geçiyiii.:)
Aslı pek hüzünlü anlaşılan Ahmet yok diye yazıkk.:)

melalim bak sabahtan beri söylüyordun acaba ahmetin adı geçiyormu diye...geçiyormuş..çok merak ettim ya...avrupa yakasını hiç bu kadar heyecanla beklememiştim...of keşke aslı bağırsa yasmine sen ne yaptın bu çocuğa dengesiz kadın bir karar ver ya necdete git yada ahmete...ne biçim aşkmış sendeki adam ölüyor sen bırakıp geliyorsun falan dese....

SEZİN
16-04-07, 16:39
melalim bak sabahtan beri söylüyordun acaba ahmetin adı geçiyormu diye...geçiyormuş..çok merak ettim ya...avrupa yakasını hiç bu kadar heyecanla beklememiştim...of keşke aslı bağırsa yasmine sen ne yaptın bu çocuğa dengesiz kadın bir karar ver ya necdete git yada ahmete...ne biçim aşkmış sendeki adam ölüyor sen bırakıp geliyorsun falan dese....

aslı "yasemin sen yaptın" diye bağırıyordu arzucum,yönetmek çıldırmış sanırım,çok güzel kestikkk diye bağırdı :) ...şöyle bizim içimizden geçenleri söylese keşke aslı...ama ben aslıyı ahmetçi gördüm sanki biraz çünkü ahmetin gelmeyeceğini ağlayarak hatta böğürerek söylüyordu... :) ama bence cansel yoktur,olsa haberimiz olurdu..hem hangi akla hizmet özete yazmazlardı ki yani? sadece okan ve berenden bahsetmişler..bence cansel yoktur ama ahmetin adı geçiyor :)

fragman yakalama konusunda dünyanın en yeteneksiz şahsiyeti olan ben ,yakaladım yani..şoklar içindeyim :) ama çok sık veriyolar,görür herkes :)

arzu-başak
16-04-07, 16:57
aslı "yasemin sen yaptın" diye bağırıyordu arzucum,yönetmek çıldırmış sanırım,çok güzel kestikkk diye bağırdı :) ...şöyle bizim içimizden geçenleri söylese keşke aslı...ama ben aslıyı ahmetçi gördüm sanki biraz çünkü ahmetin gelmeyeceğini ağlayarak hatta böğürerek söylüyordu... :) ama bence cansel yoktur,olsa haberimiz olurdu..hem hangi akla hizmet özete yazmazlardı ki yani? sadece okan ve berenden bahsetmişler..bence cansel yoktur ama ahmetin adı geçiyor :)

fragman yakalama konusunda dünyanın en yeteneksiz şahsiyeti olan ben ,yakaladım yani..şoklar içindeyim :) ama çok sık veriyolar,görür herkes :)

ah keşke sezincim..ama ben aslıda öyle bir potansiyel görüyorum...benim dediğim kadar olmasada mutlaka yasmien karşı birşeyler söyler...anlattıklatından bende aslının ahmetçi olduğunu düşünmeye başladım...süper olucak ya..birde cansel olsaydı tadından geçilmezdi....
bencede cansel yoktur...olsun ne yapalım ileriki bölümlere inşallah..şimdi aslı yasminden bizim intikamımızı alsında başka birşey istemem....

Ferny&Lety
16-04-07, 17:19
Ay çüşşş dicem banlanmaktan korkuma demiyorum..:img-hyste

hs ve avrupa yakası mı??
kesinlikle izlemem lazım bu bölümü:img-hyste :img-hyste

canselli bir avrupa yakası mı?olamaz...
hs ve a y iç içe haa...

hs hs olalı böle bişi görmedi..tarihin de yok yani:img-hyste
bu avrupa yakası tarihi de karıştırdı ya olayın içine..peh diyim artık sağa ben:img-hyste :img-hyste :img-hyste

cansu_a
16-04-07, 17:23
canselli bir avrupa yakası mı?olamaz...
hs ve a y iç içe haa...

cansel yok zaten keşke yasemn olmasaydı da cansel ve okan olsaydı :hıh valla yasemn var diye okana sevinemyiroum bile

fragmanda göstermeyip bizi meraktan çatlatmak da iyi taktik ama :good:
belki de son anda cansel gelir yaa :icon_whis yazmıyo gerçi ama

en iyisi tek olarak katılsn da doya doya izleyn:img-yes:

zeyneps
16-04-07, 17:39
Ay çok merak ediyorum ben bu bölümü umarım bi işiim çıkmaz da izleyebilirim......yalnız işin ciddiyeti kaçtı ya HS'yi izlerken aklıma gelip güler dururum artık:img-pilot :icon_whis

HaMbUrG*
16-04-07, 17:58
Selam Millet,

Ayla bu bölüm kendini seytan olarak kanitladi, cünkü bildigi bir hak kasisinda susan bir kisi dilsiz seytan`dir. O melek Ahmet'i bile bile Ayla'nin kollarina atmaz senaristler insallah.

Birde okuduguma göre Avrupa Yakasi'nda HS'ye yer vereceklermis. Bence dizilerin kamera arkasini görmek enteresan olabilir, fakat onun büyüsünü bozabilecegide bir gercek.

sinope
16-04-07, 17:59
yok kız maytap geçiyorum.ben hiç gülsenin ağzını burnunu dağıtır mıyım?mizah prensesim o benim.:img-blush
evet ben ajanlık yaparım.yağ da çekerim.:img-hyste
gülseeee ah burdan şerbet mi akıyor?hmm hmm ay kaymak da kalmış.hmm hmm :img-hyste
saygılarımla :img-pilot

sinemmm yavrimm koptum kiz burda gulmekten,allahim seni tez zamanda su sinavlarindan kurtarir insallah
saygilarimla(bu sefer terlik kafana geliyor,kolla kendini)
arzucugum anca gelebildim tatlim ya,her seferinde ben geliyorum sen gidiyorsun,ama gonullerimiz bir olsun
neco bu hafta yasoyu nasilda oyle optu ya ,ben necoya suc bulmuyorum suc yasoda verdi vosvosa gazi,necoda vitesi 1den 2 ye atti:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

Sinem90
16-04-07, 18:00
aman ne büyüsü allah aşkına?yaseminin aşkının büyüsü mü vardı ki?:icon_whis
valla ben acayip derecede mutlu oldum.herhalde en çok sevinen benimdir.:img-blush
keşke şenay da hs de rol alsa 1 bölümcük.çok şehvetli olurdu.:img-blush

zeyneps
16-04-07, 18:10
kızım burası forum yeri herkes fikrini söler ve herkes birbirine saygı duyar...(sen hariç)

buarada sevinirdim tabii canseli gördüm avrupa yde ama demin canselin başlığındada yazdım şimdi burdada yazayım:
cansel elçin avrupa yakasına hatırla sevgilideki ahmet olarak konuk oyuncu olmasın..
kendi normal hali yani cansel elçin olarak konuk oyuncu olabilir dedim...
keşke böle olsaydı...

Bende istemem Ahmet olarak konuk oyuncu olmasını...zaten A.Y'de dublaj yok o ses tonuyla Ahmet inandırıcı gelmez bize o Cansel olarak katılsın:happy0064 :happy0064 ama ondan bahsetmediklerine göre yok oynamıyor napalım kaderimize küseliiiiiim:sad53:

NiliWerda
16-04-07, 18:11
kahretsin yine bir kişiyi daha ağıma düşürdüm.:img-hyste
nil noliiyy sana kuzum?pek bi resmisin sanki.yoksa yanılıyor muyum?hayırdır bi sorun mu var?

yoo benim kimseyle sorunum olmaz damarıma basılmadıkça:img-hyste
hele senlenmi?? yoo hayır düşünemiyorum:img-hyste
sadece fikirlere saygı duy diyorum,

HaMbUrG*
16-04-07, 18:13
Dizinin bir kac bölüme gelesiye kadar büyüleyici bir atmosferei vardi. Bu gittikce kendini sacmalamaya birakan bir senaryo oluyor. Zaten Yasemin gözümden düseli cok oldu. O bu büyü'yü bozen cadi olabilir ancak..:img-hyste

NiliWerda
16-04-07, 18:14
Ona bakarsak Beren de dizide dublajla oynuyor benim bildiğim.O nasıl olacak peki Avrupa Yakasında?

hayır berenin kendi sesi o...
zaten biliyosunuz beren tvdeki tiyatro yarışmasından çıkma..
herhalde endi sesini kullancak...

Sinem90
he şöyle ol nil kuzum.:img-hyste
hayır beren kendi sesiyle oynuyor bebişim.:img-wink:
ay cansel kendi sesiyle aamed olmadan oynasa süper olur.:img-blush

yamisis
ya çok matrak ya tam tahmin ettiğimiz gibi aslı necdete burhanda yasoya sulaniyiii....de okan çok sinirli..kimbilir naptı aslı çocuğaaa:img-hyste :img-hyste ay ya meraktan çatlicam walla...kimbilir belki sonrada canselide dahil aderlermiş.
heh belkide çok tutarmış bu bölüm ve HS yakası diye dizi çekerlermiş.senaristide sinem olur artık..
olursun dimi yııııwruuum ?
zaten elinde hazır senaryolarda var...bayaaaa kolay olur işin canıım:img-hyste :img-hyste

Billush
16-04-07, 18:15
hayır berenin kendi sesi o...
zaten biliyosunuz beren tvdeki tiyatro yarışmasından çıkma..
herhalde endi sesini kullancak...

Biliyorum Nilciğim ben o yarışmayı izlemiştim.Ancak birkaç yerden okudum özellikle ekşi forumda sanırım Okan'la ilgili yorumlarda iki dublajlı oyuncu yanında çok iyi belli ediyor kendini filan diyordu.Ben de şahsen sesine dikkat etmedim kendi sesi mi diye dur bir bakayım:)

Melal
16-04-07, 18:16
Acaba diyorum bizim haftalardır HS'de eleştirdiğimiz noktalarla Avrupa Yakası'nda dalga geçilir mi?
Gülse hanım burayı okumuşsa belki bazı şeyleri eklemiştir senaryoya eğer olursa var ya öperim onu öperim.:img-hyste

yamisis
16-04-07, 18:16
ay cansel kendi sesiyle aamed olmadan oynasa süper olur.:img-blush

bence heç iyi olmaz kanımca.ahmedin olan bi gıdım büyüsü var.oda bozulur kendi sesiyle oynasa cansel..olan büyüde bozulur.hiço lmazsa bu ses ona karizma katiyi...ama gerçek sesi alınmayın ama biraz az oliyi..yani dizde pek gitmezdi...o karkatere o ses chık....olmazdı..ama mmeeeeeemedin kendi sesim mi?diil herhal de sevmin kendi sesi canım...:img-yes:

Sinem90
16-04-07, 18:24
dediğimi yanlış anladın.diyorum ki cansel kendi sesiyle avrupa yakasında oynasa ama aamed rolünde değil.farklı bi rolde.:img-wink:
turgay kendi sesiyle oynamıyor ama laçinin kendi sesi.:img-blush

zeyneps
Normalde Necdet'e gıcık oluyorum ama valla ben bu A.Y'sına bayılırım Okan var die(Necdet diğil o:img-yes: :icon_whis )....ay canım benim kim bilir Gülse neler yapacak da çıldırtıcak Okan'ı mı ya Burhan umarım Okan'ın ağzını burnunu dağıtmaya kalkmaz:img-hyste valla Okan'ı çıldırtıp sonra bi de dal dal dal dol yaparsa Okan ona şöyle güzel bi dalsa HS'de zavallım hep yumruk yiyodu Ahmet'ten:img-pilot Burhan 'da şu Beren'i ya da Yaso'yu alsa da götürse...ya da Gaffur'la kaçırsalar da HS bi rahatlasa biz de kurtulsak ondan:img-hyste

yamisis
melalcim seni yakalamışkene sorim dedim.bu iddia noldu?bak ben aslında bi ara karar değiştirmek istiyodum ama karar verdim haaalaaaa aynı karadayım canım..ama umarım yenilirim.yani umarım kaybederim eh gönlümden böyle olması geçiyi çünkü:happy0064 :happy0064 :happy0064

(ay bu arada ismin nedir canım?)

Melal
16-04-07, 18:26
melalcim seni yakalamışkene sorim dedim.bu iddia noldu?bak ben aslında bi ara karar değiştirmek istiyodum ama karar verdim haaalaaaa aynı karadayım canım..ama umarım yenilirim.yani umarım kaybederim eh gönlümden böyle olması geçiyi çünkü:happy0064 :happy0064 :happy0064

(ay bu arada ismin nedir canım?)

İddia iyi canım başka kimse katılmadı.
Cansu'yu bulsam imza işini konuşacağım.
İsmim Melal canım senin?
Meral değil Melal tamam karıştırma sakın.:img-hyste

yamisis
16-04-07, 18:27
dediğimi yanlış anladın.diyorum ki cansel kendi sesiyle avrupa yakasında oynasa ama aamed rolünde değil.farklı bi rolde.:img-wink:
turgay kendi sesiyle oynamıyor ama laçinin kendi sesi.:img-blush

ok canım ben yanlış anlamışım:img-wink: ay eve tbak ozaman yakışabilir.çünkü canselin yumuşak bir sesi var...ıhım..yanlış anlaşılmasın yani tok deil.daha hafif ninni misali demek istedim.way be ninnide fazla iddialı oldu...aman işte siz anladınız onu....

Melal
16-04-07, 18:29
İmzaya yazılacak dötlükler az,çok tamam gibi.
Buraya yazıyorum beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyin değiştirmeye çalışayım.

Öpücüğün devamı gelecek diyenler kaybederse:

Öpücüğün devamı gelecek dedik.
Morları giydik.
Yasemin'in ipiyle kuyuya indik.
Biz bu cezayı çoktan hak ettik.

Öpücüğün devamı gelecek diyenler kazanırsa:

Öpücüğün devamı gelir dedik.
Gelin bizi dinleyin morları giymeyin dedik.

Devamını getiremedim yardım edinnn.:icon_whis

Öpücüğün devamı gelmeyecek diyenler kazanırsa:

O öpücüğün devamı gelmez dedik.
Biz bu işin sonunu bildik.
Yasemin Ahmet'e bunu yapmaz.
Bizi morartmaz dedik.

Öpücüğün devamı gelmeyecek diyenler kaybederse:

Öpücüğün devamı gelmez dedik.
Yasemin'e güvendik.
Morları giyindik.
Biz ne halt ettik.

Bebişlerim,pıtırcıklarım hiçbiriniz bana bu dörtlük konusunda yardımcı olmadınız ya alındım size.:not_i:

yamisis
16-04-07, 18:29
İddia iyi canım başka kimse katılmadı.
Cansu'yu bulsam imza işini konuşacağım.
İsmim Melal canım senin?
Meral değil Melal tamam karıştırma sakın.:img-hyste

aman tamam canım nie karıştırim ayol?:img-hyste ben de yasemin...m.oldum gülüm..
de iddiada kim ne imza yapacak kz onu soruyom?bellimi ?hoş artık 4 günümüz kaldı.ayyy düşündükçe heyecanlanıyorum .4 güün sonra hs VAAR:happy0064

yamisis
16-04-07, 18:31

Morları giydik.

Bizi morartmaz dedik.

Yasemin'e güvendik.
Morları giyindik.
Biz ne halt ettik.

Bebişlerim,pıtırcıklarım hiçbiriniz bana bu dörtlük konusunda yardımcı olmadınız ya alındım size.:not_i:

ÖHÖM ..OZAMAN GÜLÜM BEN saf deiştiriyom..sahsen biz kazanırsak o dörtlüğü yazmam..çünkü ahmede yasonun bunu yapmasını istiyoruum:img-wink: anladın mı? yanı..necdetle olsun istiyom.beni karşı tarafa at bi zahmet gülüm...

HaMbUrG*
16-04-07, 18:35
Yasemin'ede hic güven olmuyor. Kararlarini neye dayanarak aldigi büyük bir soru isareti. Necdet'le evlendi, hamileydi o yüzden bu yanlisa düstü dedik. Ahmet'i gar'da ekti, minnet duygusuna yenildi dedik.
Simdiyse Necdet'in öpücügüne cevap verirse..artik nasil bir mazeret bulurum bilemem..:icon_sorr
Haa buldum bile sarhostu:img-hyste :happy0064

archeologue
16-04-07, 18:36
sonunda bekledim bekledim ve a.y nın fragmanını gördüm..aslı cıyak cıyak bağırıyordu... :) okan ve beren olacak sanırım özete de bakılırsa...zaten ahmet karakter olarak a.y de bir garip olurdu gibi:img-blush o cansel olarak katılsın:)

Bu arada yaseminden nefret ediyorum ama bende öpücüğün devamı gelmeyecek diyorum :)

Billush
16-04-07, 18:39
Ayy hemen hemen herkes kariştıriyiii.:)
İmzaları Avrilcansu yapacak ama hanım görünmüyor ortalarda bir yakalasam yaptıracam imzaları da.:)

Melal Ablacığım öncelikle rica ediyorum beni hemen senin olduğun gruba dahil ediver.
Bir de benim bildiğim Cansu yarından ihtibaren gezide olacak...

yamisis
16-04-07, 18:40

sence bu nasıl?

öpücüğün devamı gelir dedik.
yasemin dengesizdir bunu yapar dedik.
ahmet kara sevda çekedursun
biz yasonun büyük(!)aşkını hiç göremedik
ay olmadı galiba aslında yasoyu kötüleyecektim ama galiba ters tepti.. nasılım?

yamisis
16-04-07, 18:47
walla melelcim canım benim tam kararsızım iyi hadi bari..ben burda durim .durduğum yerde...şmidi döneklik etmiyim canım benim:img-hyste
ay inşallah kaybederiz...hıh...:img-hyste ok .değiştirmiyorum.
ay her şeyim sorun..bide sorun çıkarmadan yer gök inletmeden bişey yapabilsem:img-hyste

HaMbUrG*
16-04-07, 18:50
arkadaslar bende bir öneride bulunayim dedim:

Gelin bizi dinleyin morları giymeyin dedik

Yasemin dengesizdir bunu bildik
bu yüzden onu coktan sildik

burcuuu
16-04-07, 18:56
MeLaL abLa yazdığın dörtLükLer qüzeL oLmuş..
İnş biz kazanırız.. Yanii devamı qeLmez.. ;)

A.y mevzusu ne.. ? Bn biLmiyorum da.. pek bişii anLayamadm..

yamisis
16-04-07, 18:58
MeLaL abLa yazdığın dörtLükLer qüzeL oLmuş..
İnş biz kazanırız.. Yanii devamı qeLmez.. ;)

A.y mevzusu ne.. ? Bn biLmiyorum da.. pek bişii anLayamadm..

canım by hafta avrupa yakasında okan ve beren varmış..
yani aslı ile burhan hs setinin içine düşecekmiş..öyle diyolar..o yüzden biz heyecanlandık ta o yani...

Sinem90
16-04-07, 19:11
arkadaşlar avrupa yakasının yeni bölüm resimleri eklenmiş galeriye.o resmin orijinali de var.hemen koşun bakın.çok komik ya.burhan gözleriylen yimiş valla domatesi :img-hyste

yamisis
16-04-07, 19:19
haha:img-hyste wallla resimler harika..beren zati çoook güzel her zamanki gibi..de okan sinir küpü gibi.:img-hyste kimbilir naptılar çocuğa...ay çok güzel bir bölüm olacak arkadaslar...hmm.walla maşşallah gülse birsel de okandan uzun hanii..allah bi boy vermiş gerisini koy veermiş anacım

Billush
16-04-07, 19:27
haha:img-hyste wallla resimler harika..beren zati çoook güzel her zamanki gibi..de okan sinir küpü gibi.:img-hyste kimbilir naptılar çocuğa...ay çok güzel bir bölüm olacak arkadaslar...hmm.walla maşşallah gülse birsel de okandan uzun hanii..allah bi boy vermiş gerisini koy veermiş anacım

Sinem dalacak sana şimdi :img-hyste Ayrıca Gülse Birselde de baya bir mizah kabiliyeti var yani hakkını yememek gerek :)

smhgrl
16-04-07, 19:34
arkadaşlar hiç mi dizi izlemediniz? o öpücüğün devamı gelmez tabiki. bu tür şeylerin devamı gelicekse de bölümün ortasında gelir.sonunda geliyorsa eğer beraber olacakları kabak gibi ortada demektir.ama sonuç belirsizse sonu gelmez... diyorum ben nacizane bir hatırla sevgili izleyicisi olarak.

ayrıca bu gidişle diziyi bırakıcak gibiyim. hiç tat almıyorum artık eskisi gibi.aşkları inandırıcılığını, güzelliğini yitirdi benim için.

Melal
16-04-07, 19:49
Melal Ablacığım öncelikle rica ediyorum beni hemen senin olduğun gruba dahil ediver.
Bir de benim bildiğim Cansu yarından ihtibaren gezide olacak...

Tamam canım ekledim senide listeye.
O zaman imza işini sana yıksam olur mu malum ben imza yapma özürlüyüm.:)

Yamisis ve Hmaburg önerileriniz için teşekkürler.
İşte dörtlüğün son hali

Yasemin bu dengesizdir yapar dedik.
Bu yüzden biz onu çoktan defterden sildik.

Nasılll:):)

NiliWerda
16-04-07, 19:59

Morları giydik.

Bizi morartmaz dedik.

Yasemin'e güvendik.
Morları giyindik.
Biz ne halt ettik.

kızımmm hep aynı şeyler yazıliyyyy:icon_sorr :icon_whis :img-help:

sence bu nasıl?

ay olmadı galiba aslında yasoyu kötüleyecektim ama galiba ters tepti.. nasılım?

hah bak bu değişik olmuş....güzel:good:

buarada sinem kanımca sen yine uyarı alacan buraya resim eklemek yasak...
sonra senin ceza almanı kaldıramam:icon_sorr :img-hyste
resmede bakınca koptum yani:))
necdet çok güzel bakmış gülseye, yanyana yakışmışlar buarada:img-yes:

şilimsi
16-04-07, 20:04
Melal ablacım ben öpücüğün devamı gelecek diyorum..liste falan varmış galiba..benide eklersen sevinirim..

Yasemin bu dengesizdir yapar dedik.
Bu yüzden biz onu çoktan defterden sildik.

bu ikisi çok güzel olmuş..diğerlerine bakmadım bilee çünkü yaseminin daha ileri gideceğinden eminim.!!!
a.y'nda koptumm bu arada:img-hyste

burcuuu
16-04-07, 20:04
gruplar ne bide gruplarda kimler var anlamadım ben bu işi ona göre katılıcaktımda =)

bu arada resimler süper okana bayıldım süper ya

GrupLarda kimLeRİN oLduğu öncekii sayfaLarda ya da
kapanan başLıkta yazıyor..

Konu ise Necdet - Yasemin öpücüğünün devamı qeLicek mi.. qeLmeyecek mi..?? GeLicek ve geLmeyecek diyeNLer iddaya qirdik..

spdr
16-04-07, 21:21
canselin ne işi var kiiii...
tiyatro falan mı var bu araaa....:img-help:

ben de sinir oldum..
orda bile yasemin-necdet yani...yuhhhh:icon_whis
bi de orda değişik bişi oynıycaklar yaa...
canseli görmeyi tercih ederdimm....
ikisinin yerinee:img-yes: :img-yes: :icon_sorr :icon_sorr

spdr
16-04-07, 21:23
benide gruba yazın =)
bence o öpücüğün devamı gelicek=)

bence de devamı gelicek o öpücüğünn:icon_sorr :love05: :img-fie:
öyle olsun istemezdim amaa...
kaderrrrr...:icon_sorr
mi yoksa senaristler miii:icon_whis
bazıları hep ayrı kalırken bazıları da ısrarlaaa..ayrılamıyorrr:icon_sorr
(bkz:necdet-yasemin)

narcissa
16-04-07, 21:26
bence de devamı gelicek o öpücüğünn:icon_sorr :love05: :img-fie:
öyle olsun istemezdim amaa...
kaderrrrr...:icon_sorr
mi yoksa senaristler miii:icon_whis
bazıları hep ayrı kalırken bazıları da ısrarlaaa..ayrılamıyorrr:icon_sorr
(bkz:necdet-yasemin)

Yok gelmez canım korkma sen yasemin dangalak ama o kadar da değil yani:img-yes:
Bence semizotunu iteliyecek ya da ne bileyim ne olur sana falan diyecek Necom garibim görmedin mi halini ayakta duramıyordu zati
sabaha bişeycik hatırlamaz o ayılınca falan (tecrübe konuşuyor:img-hyste )
off sarhoş olmak berbat birşey ya insana asla yapmayacağı şeyleri yaptırıyor...
bizim yılsonu balosunda bir sarhoş olmuştum ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum kendimi videolardan izledim ay rezilmişim haberie göbek atmışım halay çekmişim milleti öpmüşüm şap şup ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

spdr
16-04-07, 21:30
hiç sarhoş insan görmedim ben bebişiiiimm...
göndersene bana o videoyuuuu:img-hyste :img-hyste

işte sarhoş olduu için olucak bişiler benceee...
keşke olmasaaa...
yasemin-ahmet diye seslense necdetee...
o da bozulup kalsa ordaa:good:
sonra da ahmet vedalaşırken karanlıktan çıkıp gelmişti yaa..
öyle gelirmişşşş....
noluyo burda leeeyynn...diyeee:img-hyste

narcissa
16-04-07, 21:34
hiç sarhoş insan görmedim ben bebişiiiimm...
göndersene bana o videoyuuuu:img-hyste :img-hyste

işte sarhoş olduu için olucak bişiler benceee...
keşke olmasaaa...
yasemin-ahmet diye seslense necdetee...
o da bozulup kalsa ordaa:good:
sonra da ahmet vedalaşırken karanlıktan çıkıp gelmişti yaa..
öyle gelirmişşşş....
noluyo burda leeeyynn...diyeee:img-hyste

Canım sen kurguladın olayı öyle olsa koparım heralde:img-hyste :img-hyste

Ya işin berbatı o vidyo benim dışımda tüm arkadaşlarımda var dediler tüm video boyunca sne oynuyosun arka fonda:img-hyste Bu baktım haebiden öyle sana bir ara fotolarımı yollarım video bilgisayarda değil:img-hyste
Kendime şaştım iyiki millete ilanı aşk etmemişim ya:img-hyste

Yoksa ettim mi ki hii!!! :imgdehşetedüşmüşküçükemrah_smiley
işte böyle bişiyy sarhoş olmak necoyu çok iyi anlıyorum canım benim

Yasemine şu sözü yolluyorum tencere dibin kara seninki benden kara karardı yaso karardı! nerde onda o necoya ahmet diyecek necoyu dumur edecek cesaret yok anacım en olmadık şeyleri der en lüzumlu şeyleri demez bu!:img-pilot

jumeria
16-04-07, 21:37
bence o opucugun devami gelmeyecegi icin necdet yaseminden tamamen umidini kesecek. yoksa pastaci kizla nasil isi pisirsin??

spdr
16-04-07, 21:41
:imgdehşetedüşmüşküçükemrah_smiley demekkk:img-hyste :img-hyste
bence ahmet küçüük emrahın tahtını salliiiyy....
artık onu kullanabilrizz...
:imgyaseminçarpmışahmet_smiley diyeeee:img-hyste

ya ben yasemini necdetin yanındayken hiç sevmiyorummm...
necdeti de sevmiyorum beraberlerken...
a.y.da aslıyla cem herkesi rahatsız eden mutlu çiftti ya bi bölümde....
ayynen öyle yaniiii:img-yes:

yasemin ahmetin yanındayken değer kazanıyo benim içiiiinn:img-yes:

niye yazdım bunu da bilmiyorumm..
neyse...
bence yasemin karşılık verecek...
ama keşke vermesee:icon_sorr

ha mervecim bekliyorum o fotolarııı:img-wink:
belki malum paylaşım sitesine vermişlerdir haa..
ordan izlemek kısmet olur bana daaa:img-hyste

bahar_can
16-04-07, 22:11
Kanmayın siz her gördüğünüz sahneye.
Boş yere mi soktular kara kızı bu diziye.
Karşılık vermeyince Yasemin öpücüğe,
umudu kesen Necdet o kıza gitsin diye...

Bizim dizi tam bir denge dizisi.
Hem iyidir hem kötü karakterlerin herbirisi.
Herkes tek başına, Yasemin çocuklu olunca,
Bu sorumluluk biraz dengesiz yaptı Yasemi'ni.

muko88
17-04-07, 00:41
Eeveettt...
İyi geceler diyeceğim ama kimse yok.Ben yazacaklarımı yazayım, siz de gelince okuyun:img-wink:

Öncelikle Melalcim...Dörtlükler konusunda sana kimsenin yardımcı olmadığından yakınmışsın, haklısın canım...
Vallahi beni biliyorsun bu ara, ama biraz yazmaya çalışacağım yine de...Aklıma bir şeyler geliyor gibi...
Bir de senin yazdıkların güzel de, BinBir Gece iddialarında yazılanlara çok benziyor...Ben düşünüyorum, hem bir kaç arkadaş da yazmış bir şeyler...
Bahar Abla'nın da yazdıklarını gördüm şimdi.Güzel yazmış, ufak değişiklikler yapabiliriz belki...Bakacağım birazdan...
Ayrıca iddia listemiz oldukça kabardı, o gün azız diye vazgeçiyorduk neredeyse ama doldu taştı:)
Son halini aktaracağım ben şimdi...
Eğer "ben de şu gruba dahil olmak istediğimi belirttim ama ismim listede yok" diyen arkadaşlar olursa yorumlarında özellikle belirtsinler...

Şimdiii....
Öpücüğün Devamı Gelecek Diyenler:

Şeboist(Sinem)
Sinope(Vuslat)
bir_adı_yok
muko88(Mukaddes)
merhem(Ayşe)
blue ivy
NiliWerda(Nil)
Melal
İremJelibon
arzu-başak
spdr(Ayşe)
aşkasürgüncü(Helin)
Renses
ortegahayranı(Billur)
şilimsi
bessy
Mehmet Kemal

Öpücüğün Devamı Gelmeyecek Diyenler:

yamisis
havincim
burcuu
zeyneps
şairim
ECE...:)
cansu_a
avrilcansu
bahar_can
dizice
LİN
lovely_ebru
narcissa
archeologue

muko88
17-04-07, 01:07
Öpücüğün devamı gelmedi
Rüya kardeş istedi yaseminle Necdet vermedi
Moraran biz olduk patlıcan gibi
Bu iddia bize hiç iyi gelmedi

eğer biz kaybedersek bu olabilir mi:img-blush
Valla ilk denemem ama fena olmadı sanki...
Bilmem siz ne düşünürsünüz:img-blush
ufak tefek değişiklikler de yapılabilir tabii...
Başka yazmaya da çalışacağım...

muko88
17-04-07, 01:48
bir de bunlar var...artık yarın bir daha bakarım...
şimdilik bu kadar ilham geldi:img-blush

(devamı gelmez diyenler kazanırsa)
Ahmet sevdi Necdet aldı
karşı taraf iyi morardı
Necdet’in aşk öpücüğü
Dudağında yarım kaldı

(devamı gelmez diyenler kaybederse)
Öpücüğün devamı gelmez sandık
Yaseminin neyine inandık
Rüyaya kardeş geliyor
Biz morardığımızla kaldık

dizice
17-04-07, 02:19
Diyorum size, ruya gordum, Yasemin Necdet'le uyaniyor ayni yatakta, bir mutlular, bir mutlular. Yasemin Lale'ye telefon edip, Ruya'ya kardes geliyor diyor (Ben bi sinirle uyaniyorum). Ruyalarin tersi cikarmis ya, ona guveniyorum :img-hyste :img-hyste

*~*RaiNBoW*~*
17-04-07, 04:42
Valla şu iddia olayında yine varım..Kesinlikle devamının geleceğini düşünmüyorum,o kadar da büyük bir saçmalık olmaz.Yapmazlar bence.Yoksa 20 bölümdür bize ne anlattılar ki?

Ferny&Lety
17-04-07, 07:13
evet evet o öpücüğün devamı gelmeyecek! inşallah yani:icon_whis

ya gelecek olsa nejdet gidip te nie başka kıza aşık olsun niye yaseminden ümit kessin?
gelmicek....bence yani...

kale
17-04-07, 07:13
hım bende opucugun kısa da olsa devam edecegını dusunuyorum yanı gonlumden bu gecıyor :img-hyste pastanede kı kıza gelınce o bıraz Necdet'en etkılenmıs gıbı geldı bana her halde o da Necdet'ı umutsuzca sevecek...
Yasmın Ahmet hasta yatagında yaptıgı anlamsız ıtıraf cok aptalcaydı,adam oluyor bu hala kendı derdınde yuhh cektım sadece ve kapatım televızyonu :img-polic

Yasmın mavı boncuk dagıtır herkese,
bır Ahmet sebeplenmez bu comertlıkten,
o da bulacak elbet prensesını bakarsa etrafına,
gorecek ay gıbı parlayan Ayla'yı :img-in_lo

Ahmet ıle Ayla evlenır elbet,
ama Yasmın ne der bu ıse,
cıkar belkı Ahmet'ın yolluna Ruya ıle,
derkı bu senın kızın,bızım askımızdan,
Ahmet bakar sebepsız,anlamsız,
tanıyamaz Yasmın'ı,
cunku onun gozu Ayla'dan baskasını gormez...:img-hyste

zaman gelır Ayla bır evlat veremez Ahmet'e,