Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
andromeasiren 17-04-07, 16:02 he şöyle dürüst ol ciğerlerimi ye kanka.:img-hyste
basında çıkan haberlere baktım.tamam o adam oynuyormuş.oh be sonunda deniz gezmiş dizide yer alacak.çok merak ediyorum onu.:img-blush
sonunda deniz gezmiş katıldı...
genel özette defne deniz gezmişin sevgilisi olcak gibi bişeler yazıdu.. ben mi yanlış hatırlıorum..bu şekilde girecek heralde diziye..:icon_sorr :icon_sorr
öle olmasın yaa denize nolcak???
ay çatlıcam gülmekten bu ne ay?hs şairleri mi türedi kızlar? artık karşılıklı atışmalar filan..entel dantel mi oldunuz?taşlama lı şiirler ,hicivler oh oh maşallah..
ahmet,necdet
yasemin bulur birini elbet
BÖYLE DALDAN DALA ATLAMAYLA
olur rüyanın babası EN SONUNDA HİKMET.....:img-hyste 7 babalı hürmüz misali ..oh ne ala ala...
andromeasiren 17-04-07, 16:08 Selam arkadaşlar,
Bence, ahmet ile ayla evlenirse üzüleceğim tek kişi rüya olur:sad53:
özellikle ayla rüyayı bile bile ahmetle evlenirse::bilmim
aylanın melek olmadığına bir kanıt daha..eğer evlenirse,ahmeti kızından daha uzak tutacak..(söylemezse zaten tutacak ama..)
evet belçim deniz gezmişin sevgilisi olarak girecekti ama senaryo değişmiş olabilir.hem ben artık gazetede çıkan haberlere inanmıyorum.:icon_whis
avrupa yakasının fragmanı eklenmiş arkadaşlar.benim gibi izlemeyenler varsa hemen baksın.:img-pilot
ya youtube bir üyenin yorumunu buraya yazıcam..çatladım gülmekten ha...bu kada rolur yaniii....
yahu arkadaslar niye anlamak istemiyorsunuz, bunlar bu saatten sonra ayrılırlarsa(necdet ve yasemin) bu dizi 1000 bölüm olur çünkü bunu rüyaya anlatmaları 10 bölüm ,necdetin ailesine anlatmaları 10 bölüm ve yaseminin ailesine anlatması 10 bölüm. ahmete anlatmaları 100 bölüm alır bide işin necdetiN YIKIMI BÖLÜMÜ 100 FALAN -FİLAN BU DİZİ ÖYLE BİTMEZ
bencede haklı....:happy0064
walla şahsen yasonun öyle bişey yaşayacaklarını tahmin etmesi gerekirdi .o kadar içmişler kafaları iyi.zati necdet kör kütük aşık yasemine.e dans etmek istedi necdet.yasemin,,e be kızım hiç mi aklına gelmedi böyle bir yakınlaşma olabilebileceği ihtimali.yuh yani.hayır madem ahmede aşıksın necdet de sana aşık yanlış anlamasın umut etmesin bir şeyler diye dans etmeyebilirin.yada nebilim.o öpüşebileceğiniz ortamı yaratmasaydınız.çok da güzel ters teptirebilirdin.ne bilim dans ederken rüyanın resimlerinden,bugün üniversitede ne yaptıgından söz açabilirdin ki romantik bir ortam olmazsın di mi???:img-hyste demekki yasoda bir ara etkilendi necdetten ...ne bilim böyle bakmalar,falan filan sonuçta elektrik meselesi dimi ama?çekim gücü etkisi altında kalmışki böyl eoldu..yani suçlu dediğiniz kişi ki ne suçu var anlamış deilim ama sadece encdet diil .onu belirtiiiim:img-hyste :img-yes:
heeee..gerçi yasemininde kafası iyiydi odabiraz sarhoştu..mesela öpüştükten sonra "biz napıyoruz necdet?sarhoşsun lütfen yapma""filan deme ihtimali var...gıcık yasemin..yine necdetin sinirini bozacak hayallerini yıkacak:......:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
haha :) koptum yoruma...:img-hyste
fragmanı izledim nihayet.aslı ne güzel bağıriiyy aamed diye öyle.:img-hyste
valla ben şuan en çok deniz gezmişi merak ediyorum.hadi aslanım kurtar bu diziyi.:img-blush
vuslatım çileğim vişnem :)
saygılarımla :img-pilot
ya bir daha izledim şu son bölümü zati ezberledim kanımca..da hani necdet yaseminin belini fila nokşadı ya o sırada sanki yasemin o sırada bişeylerin farkına vardı..nooluyoruz der gibi baktı sanki ..bana öyle geldi..herhalde terslicek yasemin necdeti:icon_sorr :icon_sorr
ama şahsen öperken hiç te geri çekilmek ister bir havası yoktu..şimdi ağzımı bozduracak bu yasemin ya zaten sinirimi bozdu yeterince..
walla şahsen yasonun öyle bişey yaşayacaklarını tahmin etmesi gerekirdi .o kadar içmişler kafaları iyi.zati necdet kör kütük aşık yasemine.e dans etmek istedi necdet.yasemin,,e be kızım hiç mi aklına gelmedi böyle bir yakınlaşma olabilebileceği ihtimali.yuh yani.hayır madem ahmede aşıksın necdet de sana aşık yanlış anlamasın umut etmesin bir şeyler diye dans etmeyebilirin.yada nebilim.o öpüşebileceğiniz ortamı yaratmasaydınız.çok da güzel ters teptirebilirdin.ne bilim dans ederken rüyanın resimlerinden,bugün üniversitede ne yaptıgından söz açabilirdin ki romantik bir ortam olmazsın di mi???:img-hyste demekki yasoda bir ara etkilendi necdetten ...ne bilim böyle bakmalar,falan filan sonuçta elektrik meselesi dimi ama?çekim gücü etkisi altında kalmışki böyl eoldu..yani suçlu dediğiniz kişi ki ne suçu var anlamış deilim ama sadece encdet diil .onu belirtiiiim:img-hyste :img-yes:
heeee..gerçi yasemininde kafası iyiydi odabiraz sarhoştu..mesela öpüştükten sonra "biz napıyoruz necdet?sarhoşsun lütfen yapma""filan deme ihtimali var...gıcık yasemin..yine necdetin sinirini bozacak hayallerini yıkacak:......:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
supper yorum yaaw hep olan necedet e oluyyiii bu durum beni cook uzuyiiii haberınıs ola walla yaso da aboow kararsız aylanın elıne tabe kı de kımse su dokemez ama ayla bır yaso ıkı yazık:img-hyste necdetıme yaaw bı sucu yok asık cocuk nappsıın?
baharcan abla harikasın..ellerine sağlık:img-wink:...
Yarın yenı bır gun,
acıları gerıde bıraktım,
Ayla gıbı bır ay gordum,
onun ıcın kalbımı actım...
bahar_can abla sende ustalık ızlerı var :happy0064
averej cok yeteneklı gordum senı :happy0064
kalecim dur durak yok sende..süpersin:happy0064 yorumun için de çok tşk ederim
canım tabiki birebir aynı değil.ama adamda asi bir hava var.yani ondan iyisini bulamazlardı herhalde.ama boy,pos olur gibi.:img-blush bir de canlı görmek lazım tabi.o zaman daha iyi anlaşılır.
canım dediğin gibi seyretmek lazım bir de..dilerim güzel canlandırılır:img-wink: daha önce görmediğimiz bir isim mi bu:img-blush
andromeasiren 17-04-07, 16:29 walla şahsen yasonun öyle bişey yaşayacaklarını tahmin etmesi gerekirdi .o kadar içmişler kafaları iyi.zati necdet kör kütük aşık yasemine.e dans etmek istedi necdet.yasemin,,e be kızım hiç mi aklına gelmedi böyle bir yakınlaşma olabilebileceği ihtimali.yuh yani.hayır madem ahmede aşıksın necdet de sana aşık yanlış anlamasın umut etmesin bir şeyler diye dans etmeyebilirin.yada nebilim.o öpüşebileceğiniz ortamı yaratmasaydınız.çok da güzel ters teptirebilirdin.ne bilim dans ederken rüyanın resimlerinden,bugün üniversitede ne yaptıgından söz açabilirdin ki romantik bir ortam olmazsın di mi???:img-hyste demekki yasoda bir ara etkilendi necdetten ...ne bilim böyle bakmalar,falan filan sonuçta elektrik meselesi dimi ama?çekim gücü etkisi altında kalmışki böyl eoldu..yani suçlu dediğiniz kişi ki ne suçu var anlamış deilim ama sadece encdet diil .onu belirtiiiim:img-hyste :img-yes:
bide dudaklarını böle bükerek beni terketme...beni terketme..beni terketme demesi yokmu??gel beni öp..gel beni öp.. gibiydi..
aman domatesten ne salça olur ne salata bi halt olmaz..kızın duyguları bile kesin diil..semizotunu seviyormu sevmiyor mu??elektrik mi aldı..Ahmeti tamamen bıraktımı??
uğraşmıom artık siyasi yönüne bakıcam dizinin bu arada aylada eskiden bu işlerin içindeydi noldu??4 yılda düşünceleri mi değişti??
bide dudaklarını böle bükerek beni terketme...beni terketme..beni terketme demesi yokmu??gel beni öp..gel beni öp.. gibiydi..
aman domatesten ne salça olur ne salata bi halt olmaz..kızın duyguları bile kesin diil..semizotunu seviyormu sevmiyor mu??elektrik mi aldı..Ahmeti tamamen bıraktımı??
uğraşmıom artık siyasi yönüne bakıcam dizinin bu arada aylada eskiden bu işlerin içindeydi noldu??4 yılda düşünceleri mi değişti??
hayatım walla kime üzülim bilmiyorum.her ne kadar necdetçi olsamda ahmedinde hâli içler acısı.onada üzülmememek elde diil.ama yaso bu sefer necdeti yine ağlatırsa çok pis olacak ha..tanıdık manıdık dinlemem bereni öldürürüm.aaaa.noluyo canım?oyuncak mı bu?o uzakta buna yakınlaşim.bu omadı kıbrısçıka kaçim.olduu.başka bir arzunuz?
bend eartık siyasi tarafıyla ilgilenecem diyorum ama gözümün önünde bu olaylar cereyan edince kendimi alamıyorum.. cidden şu ayla meselesinde bazı kopukluklar oldu..bir iki kere aylem yapma girişiminde ve bu siyasi olayların içinde gördüm kızı ama devamı gelmedi sonra..kendini ilime irfana adadı...
Benden sonra da Bahar Abla gelmiş, o da girmiş karşılıklı doğaçlamaya:img-hyste
Bilgisayar karşısında ellerinize saz da alaydınız:img-hyste
Valla benden sonra yazılanlar da güzel:good:
Yamisis haklısın, ben de senin söylediğini söylemeye çalışıyorum cuma gününden beri:img-blush
İnsan anlamaz mı durumu?
Ben kendimden biliyorum...
İlla öpüşme sahnesi için değil...
Karşıdakinin sana duygularını biliyorsan, yakın durmazsın, onu da ümitlendirmezsin; eğer onu istemiyorsan ve üzmek umutlandırmak istemiyorsan:icon_whis
Ama Yasemin Ankaradan gelirken Necdet'i kesmeye başladı:img-hyste
Necdetin yerinde ben de olsam ben de ümitlenirdim...
Son anda Ahmetle gitmekten de vazgeçmişti zaten...
Suç Yaseminde valla...
Bir de romantik romantik başını omzuna koymuş ve: beni terk etme, köpeğinin gölgesi olayım, beni terk etme beni terk etme...
E Necdet yıllardır zor dayanmış, öyle dans ederken kendini nasıl tutsun öpesi geldi çocuğun:img-in_lo
Kim olsa öperdi orda valla kusura bakmasın Yasemin hanım!:hıh
Ayrıca öpücücükten sonra Necdet hemen kendini çekecek, kızaracak "pardon Yasemin, ben şey, özür dilerim, şöyle böyle" diye telaşlanacak...
Ama Yasemin de ona bakacak gözlerini dikip, karşı çıkmayacak:img-yes:
Bence o öpücüğün devamı gelecek...
Gelmez olur mu canım!
Hem gelmese de bir şey değişmez...
Necdet'e o fırsatı verdi bir kere, ona yanaştı öyle...
Sarıldı etti...
Ahmet görse affetmez Yasemin'i:img-pilot
Valla Ahmet'i tamamen gözden çıkardı o kız...Devamını da getirir...Rüyamda gördüm ya, siz ne diyonuz:img-hyste :img-hyste
ya bir daha izledim şu son bölümü zati ezberledim kanımca..da hani necdet yaseminin belini fila nokşadı ya o sırada sanki yasemin o sırada bişeylerin farkına vardı..nooluyoruz der gibi baktı sanki ..bana öyle geldi..herhalde terslicek yasemin necdeti:icon_sorr :icon_sorr
ama şahsen öperken hiç te geri çekilmek ister bir havası yoktu..şimdi ağzımı bozduracak bu yasemin ya zaten sinirimi bozdu yeterince..
janım sen soleyınce bend e sımdık bı son bolume baktım senın dedıgın gıbı bır ne oluyoruz bakısı goremedım sankı o da resmen kuyrugunu salladı yane yoksa o kadar cesaretı nejdet zaten alamazdı resmen o da yus vermıs cocuga o belını falan oksadıgı sahneye baktım ama senın dedıgın gıbı bır durum yok tam aksı bence:img-yes:
Yamisis haklısın, ben de senin söylediğini söylemeye çalışıyorum cuma gününden beri:img-blush
İnsan anlamaz mı durumu?
............
Suç Yaseminde valla...
Bir de romantik romantik başını omzuna koymuş ve: beni terk etme, köpeğinin gölgesi olayım, beni terk etme beni terk etme...
E Necdet yıllardır zor dayanmış, öyle dans ederken kendini nasıl tutsun öpesi geldi çocuğun:img-in_lo
Ayrıca öpücücükten sonra Necdet hemen kendini çekecek, kızaracak "pardon Yasemin, ben şey, özür dilerim, şöyle böyle" diye telaşlanacak...
Gelmez olur mu canım!
Necdet'i o fırsatı verdi bir kere, ona yanaştı öyle...
Sarıldı etti...
Valla Ahmet'i tamamen gözden çıkardı o kız...Devamını da getirir...Rüyamda gördüm ya, siz ne diyonuz:img-hyste :img-hyste
haha:img-hyste dmeek kesmeye başaldı??walla dimi o arabada bakmalar neydi yaw?
ya ben zaten yasemin necdeti sevsin diye diretmiyorumtek isteğim yasemin artık BİR KARAR VERSİN.kime gidecek?kimle yaşlanacak ?ya bu oyuncak diilki.tek üzüldüğüm necdetle ahmet.yaso umrumda bile diil.bağane ondan..ama eğer necdetle olacaksaki zannetmiyorum gene necdeti üzeer bu kız,bir karar versin biraz atak olsun,ayağı yere bassın ne bu ya?daldan dala ..daldan dala...senaristlerde tabi suç..kızın adı çıkacak yakında dedim ya böyle giderse rüya yedi babalı hürmüz olur yakında...:img-hyste
walla ben de ruyamda tam aksını gordum o kız gerı ahmet e donecek herkesı ve herseyı goze alacak ama benım ruyam yanlıs cıkacak cunku senın dedıgın gıbı olacak sanırım kı ben ole olmasını ıstıyorum sankı bırascık nesee yaaw ne zaman fragmanlar donmeye baslar yaaw cok merak edıyorum artık
andromeasiren 17-04-07, 16:54 Benden sonra da Bahar Abla gelmiş, o da girmiş karşılıklı doğaçlamaya:img-hyste
Bilgisayar karşısında ellerinize saz da alaydınız:img-hyste
Valla benden sonra yazılanlar da güzel:good:
İnsan anlamaz mı durumu?
Karşıdakinin sana duygularını biliyorsan, yakın durmazsın, onu da ümitlendirmezsin; eğer onu istemiyorsan ve üzmek umutlandırmak istemiyorsan:icon_whis
Suç Yaseminde valla...
Gelmez olur mu canım!
Necdet'e o fırsatı verdi bir kere, ona yanaştı öyle...
Sarıldı etti...
ahmet yasemini neden affetmesin o zaten birlikte olduklarını,çocuklarının olduğunu sanıyor ve affediyor da bi öpüşmeden mi affetmez..o zaten gözden çıkardı..yasemini
evet seyredip öyle değerlendirmek lazım.ben ilk defa gördüm.umut adası adlı sinema filminde oynamış.:img-yes:
kimi seyrediyoruz..
noluyoo:img-help:
deniz gezmişi canlandıracak oyuncudan mı bahsediyorsunuzzz..?
bu arada o nasıl biri??
gören var mıııı:img-help:
ya bugün sınavlarım vardı yeni görebldim de haberleriiii:icon_whis :icon_sorr
ahmet yasemini neden affetmesin o zaten birlikte olduklarını,çocuklarının olduğunu sanıyor ve affediyor da bi öpüşmeden mi affetmez..o zaten gözden çıkardı..yasemini
Gerçekleri öğrense bile demek istemiştim ben...
Gerçi affetti izine geldiğinde ama...
Ne bileyim mesela diyorum ben; Ahmete gitse bizim akıllı, Ahmetin bilinci açıkken de anlatsa her şeyi...Ama Necdetle böyle yakınlaşmışken Ahmet görse diyorum ağrına çok gider...
Yaseminin artık ele alınacak tarafı kalmadı...
Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?
Hem günlüğüne de yazdı, ya tamamen çıkmalıyım hayatından ya da tamamen gitmeliyim ona; diye...
Artık kendi de farkında, o yüzden Necdetin de aşkını bildiği için kendini bırakacak bence:img-wink:
belki yasemin sarhosluktan hatirlamaz ne oldugunu o aksamin sabahinda yasemin ve necdet ayni yatakta uyanirlar (tamam cok attim) hani aralarinda birsey gecmez ama sadece bunu necdet bilir eski türk filimlerinde olurya onungibi:img-hyste :img-hyste
simdi yaseminle necdeti birakinda asil konu ahmeti yarasa ayla kapiyor gicik kadin gicik kiz of of sinir oluyorum o kiza baska kizmi yoktu bu cirkin olmak zorundamiydi bide doktor olmus asil kendisi önce akil doktoruna görunse iyi olur
ahmet manya olmus :dito
iReMJeLiBoN 17-04-07, 17:04 actıqım baslıqı qördünüz mü arkadaslar, süper bi haßer bu.. buraYada ekLiim..=)
AVRUPA YAKASI
Bölüm 121 / Yeni Bölüm
18 Nisan Çarşamba 20:00'de
Aslı ve Burhan, evlenecek çiftlere büyük indirim yapan bir beyaz eşya mağazasına gidip, nişanlı gibi davranıp alışveriş yapmaya karar verirler! İkisinin alacakları, mağazanın indirim için şart koştuğu minimum tutarını ancak bulmaktadır. Ancak mağazanın indirim için öngördüğü kural ve şartlar bundan ibaret değildir, ve Aslı'yla Burhan'ı zor anlar beklemektedir! Aslı'yla Burhan'ın maceraları bununla bitmez, çünkü her zaman takıldıkları kafede Hatırla Sevgili dizisi çekilmektedir! Kahramanlarımız yanlışlıkla çekimin ortasına düşüp, binbir üçkağıtla, dizide Okan Yalabık ve Beren Saat'in yanında yardımcı oyuncu olurlar. Hatırla Sevgili Hatırla Sevgili olalı, böyle eziyet görmemiştir! Tahsin Bey'in sebepsiz huzurevine gönderilme paranoyası, aile içinde yeni huzurevlerinin lüks ve güzelliği sohbetleri yapılınca zirveye çıkar! Eve, babadan gizlice alınan yaşlı köpek hakkında konuşulanları baba üzerine alınınca işler iyice karışır. Tahsin bey, artık aile fertlerine karşı intikam planı hazırlamaktadır. Fatoş saçını beğenmemekte ve kuaförünü değiştirmek istemektedir. Ancak bir kuaförü terk etmek, bir sevgiliyi terk etmekten daha zordur. Özellikle de herşeyi yanlış anlamaya meyilli, hasta kıskanç sevgili Tanrıverdi etrafta dolaşırken!
janım sen soleyınce bend e sımdık bı son bolume baktım senın dedıgın gıbı bır ne oluyoruz bakısı goremedım sankı o da resmen kuyrugunu salladı yane yoksa o kadar cesaretı nejdet zaten alamazdı resmen o da yus vermıs cocuga o belını falan oksadıgı sahneye baktım ama senın dedıgın gıbı bır durum yok tam aksı bence:img-yes:
canım bak dikkatli izle hani necdetin eli yasonun belinde ya sonra yaseminin gözleri mayışiyiiii...baygın baygın bakiyi.sonra birden uykudan uyanırmış gibi oliyiii gözleri büyüyiii...saniyesinide söyliyim sana canım
necdetin eli yasonun beline gidiyi 3.43
yaseminin nooluyoruz der gib baktığı anda 3.50
bidağa izle bence.hoş ya ben devamı gelsin istesemde bu sahnenin gelmez gibi iddiaya bile girdim...:img-yes:
ay ne bu ay artık istatistiğe geçtim...:img-hyste
hayır gormedım sen ne gordugun gordugunde nele roldugunu cabuk aktar ben nıye gormedım yaaw tuuh baska goren warsa gorduklerını hemen aktarsın yaaw
sakin ol biraz ya:icon_whis
ben de birşey görmedim tam siz gördünüz mü diye soruyom hayatım:img-pilot
ya böyle kameraya yüzünü dönüyor kaçmaya çalışıyor gibiydi yanındakileri göremedim zaten ekranda 1 sn falan durdu ama berene çok benziyordu
eweet yaaw yasemın de ayla da ahmet ı haketmıor ayla hıc haketmıor yaseo yu zaten hıc solemıorum dengesız manyak ne yaptıgı bellı deıl ne necdetı hakedıor yaso ne de ahmet ı ıkısını de rezıl eder o kız walla ama bu aylanın hakkettıgı anlamına gelmez o pastanedekı kız da nejdet ı haketmıor en ıısı bu ıkı oğlan birlikte yasasın yaaw walla ıkı yasozede bırlıkte yasasın yane hatta ahmet ın bı ekstra kapısı daha war mıcheal e donsun walla en ıısı ona donsun kurtulsun cocuk tum bunlardan necdet de kendıne uygun bı ask bulsun walla sole hos gusel bı kız o da onunla olsun yasoyla ayla da bıbırını yolsun hasetlıklerınden ole bıtsın gıtsın hehehahaaaaaa:D:D:D
belki yasemin sarhosluktan hatirlamaz ne oldugunu o aksamin sabahinda yasemin ve necdet ayni yatakta uyanirlar (tamam cok attim) hani aralarinda birsey gecmez ama sadece bunu necdet bilir eski türk filimlerinde olurya onungibi:img-hyste :img-hyste
simdi yaseminle necdeti birakinda asil konu ahmeti yarasa ayla kapiyor gicik kadin gicik kiz of of sinir oluyorum o kiza baska kizmi yoktu bu cirkin olmak zorundamiydi bide doktor olmus asil kendisi önce akil doktoruna görunse iyi olur
ahmet manya olmus :dito
:img-hyste :img-hyste olabilir ööle bi sahne neden olmasınn bebişiiimm:img-hyste .........
doktorların ruh sağlıkları yerinde olsa okurlar mı o kadar yılı yavrıımm...:icon_whis
var aylada da bişilerrr:icon_whis
garip bi havası var ama çirkin değil kanımcaaa:img-yes:
bence ahmet tek kalsın.....
havalı havalı gezsin....
kızlar ahmet yüzlerine bakacak diye kırıtsınlarrr...vs vs vsss..:icon_whis
ama ahmet yassminden başkasıyla olmasın:icon_whis
slm
nbr arkadaşlar ya ben geçen bölümü izleyemedim ....ne oldu çok merak ediyorum.
ama benim kulağımabişeler geldi:
-galiba rüyaya kardeş gelio yasemin le necdet kafayı bulmuşlar gibi bişeler dimi.........................
amanın yoksa okan yalabıkla nostaljikmi takılıyolardı da yakalandılar????:img-hyste :img-hyste :img-hyste canselde artık "hatırla sevgili dırıdıy dıydıy..." diye girer arkadan:img-hyste
bence arkaya yaralı kalbim tam süper olurdu:img-pilot :img-pilot
ya sen bırak gül gibi canseli töbe töbe deli ediyyyy adamı...
ya bence o haberler asılsız ama neyse bu konuda konuşmucam melal yasakladı :hıh
:img-hyste ya bence necdet yasemin bırakıp rüyayıda alsın fransaya gidip asuuude patisseria açsın..orda da bi fransız kız bulsun..zayıf olur o kızlar..hiçde yaşlanmiyiler..gülgibi geçinip giderler...
ahmedde köyde al yanaklı saf ,temiz bi kız bulsun..mutlu mutlu yaşayıp gitsin yaw ayda bir rüyayı alır kıbrıscıka götürür ..onla hasret giderir.yasoda sevda tepesinde uçurumun orda kendine bi klübe yapsın yaşasın ölene kadar.zati belki bi tsunami dalgası gelirde alır götürür o klübeyi içindeki yaseminle birlikte bizde muradımıza ereriz:happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste
Bahsedilen miting bu mitingler zincirinde sanıyorum...
6. Filo Protestosu ve Vedat Demircioğlu'nun Katledilmesi
Ülkemizde 6. filoya yönelik ilk protestolar 1967 yılında yapılmaya başlanmıştı. O günlerde FKF İstanbul sekreterliği protesto amaçlı bir açlık grevi düzenlemişti. Olayların büyük bir hızla geliştiği 1968'de ise 6. Filo'yu yeniden karşılamak için 15 Temmuz'da İTÜ'de devrimci gruplar arasında bir toplantı düzenlendi. Toplant'da 76 kuruluş 6. Filo protestolarında ortak davranmak için biraraya gelmişti ve bildiriden mitinge kadar bir dizi eylem kararı alınmıştır. Toplantı dağılırken dışarda bekleyen polis, gruptan 11 öğrenci önderini gözaltına aldı. Ertesi gün FKF bunu protesto eden bir etkinlik düzenledi ve iki gün boyunca İTÜ'nün bulunduğu Gümüşsuyu'nun ara sokaklarında polisle öğrenciler arasıda küçük çaplı çatışmalar sürdü.
17 Temmuz akşamı, yukarıda bahsettiğimiz gelişmelerden dolayı öğrenciler yurt bahçesinde beklemektedirler.
18 Temmuz gecesi saat 01.30 civarlarında yurdu kuşatan polis ve inzibat çemberinin arasından Dolmabahçe'ye doğru beraberlerindeki kadınlarla gürültülü bir biçimde geçen ABD askerleri böylece fitili de ateşlemiş oldular. Yurttan çıkan öğrenciler inzibatları aşıp ABDlilere müdahale ettiler. Öğrencilere saldıran polis, bir öğrenciyi gözaltına alırken, başkalarını da almaya çalışan bir komiser de öğrenciler tarafından rehin alınıp yurda götürülür. Beyoğlu İnzibat Bölge Komutanı Hikmet Silahçıoğlu'nun arabuluculuk girişimleriyle gözaltına alınan öğrenci, rehin tutulan komiser ile takas edilir. Bu arada yurda müdahale için gereken izin verilmiştir.
Saat 4.30 civarında polis yurda saldırıya geçer ve arada kalmak istemeyen inzibatlar çekilir. Polis öğrencilerin kapattıkları demir kapıları kırıp içerideki çoğu uyuyan tüm öğrencilere vahşice saldırır. "Öldürün piçleri", "Komünistlere vurun" nidaları arasında öğrenciler merdivenlerden aşağıya atılır, bu arada hukuk fakültesi öğrencisi Vedat Demircioğlu, 2. Kat penceresinden aşağıya atılır. Yıllar sonra Seher Şahin de aynı şekilde okulu basan polislerce pencereden atılarak katledilecektir. Baskın sırasında 47 öğrenci yaralanır, 30 öğrenci gözaltına alınır. Geride kalan öğrenciler saat 5.30 civarında ellerinde pankartlarla Taksim Anıtına kadar yürüyüp, ardından yaralı arkadaşlarının durumunu öğrenmek için hastanelere giderler. Bu sırada da polisle çatışmalar devam etmekte, Taksim İlkyardım Hastanesi'nin önündeki bir polis jipi tahrip edilmektedir.
18 Temmuz günü olayı duyan İTÜ'ye koşuyordu. Kitle sloganlar ve marşlar eşliğinde 12'deki mitingin ardından Dolmabahçe'de demirlemiş 6. Filonun üzerine yürümeye hazırlanırken o dönemin FKF İl Sekreterliğini elinde bulunduran reformistler, provakasyon edebiyatı yaparak Dolmabahçe'ye yürünmesini engellemeye çalışmaktadır. Harun Karadeniz ve Hasan Yalçın'ın bu içerikteki konuşmalarının ardından kitle Dolmabahçe'ye doğru yürüyüşe geçer.
Bu arada miting alanını daha önce terk eden reformistler ise Gümüşsuyu'nda yürüyen kitlenin önüne barikat kurmaya çalışmaktadırlar. Son zamanlarda sık sık eklektik bir tarih anlayışıyla isimleri yan yana konulan Deniz Gezmiş ve Harun Karadeniz, işte bu barikatın iki karşıt cephesindedirler.
Sonuçta, barikat aşılmış ve kitle bir sel gibi Dolmabahçe'ye akmaktadır. Kendilerini motorlara atmayı beceremeyen, geç kalan ABD askerleri denize dökülür. Rıhtımdaki kamyonlarda bulunan ABD'ye ait malzemeler de tahrip edilir, denize dökülür. Arabasıyla oradan geçmeye çalışan bir ABD askerinin aracı tahrip edilir. Oradan geçmekte olan halk da öğrencilere katılır, kitle 3-4 bini bulur.
Saat 21 olduğunda, 7 saat geçmesine rağmen Dolmabahçe'deki öfke dinmemiştir. Bu kadar uzun süren bir kitle eylemini iyice kuşatan polis, kitleye yine vahşice saldırır. İki çember oluşturulmuştur ve birincisinden çıkan, ikincisinden de dayak yiyerek vahşetten sıyrılabilmektedir.
20 Temmuzda FKF Beyazıt Meydanı'nda bir miting düzenledi. Yükselen anti-emperyalist öfkeyi ifade etmek, düşmana yönlendirmek bir yana, varolanı sönümlendirmeyi, parlementer mücadele içindeki hedeflere (Demirel, Sükan vb.) yönlendirmeyi amaçlayan TİP'lilerin bu mitingteki tavrı, o dönemin MDD-sosyalist devrim ayrışmalarına hız vermekten öte bir anlam ifade etmedi.
24 Temmuz sabahı Vedat Demircioğlu'nun yaşamını yitirmesi üzerine ayrışmaya bir halka daha eklendi. FKF yönetimi aldığı karar uyarınca Beyazıt'taki Turan Emeksiz Anıtı önünden başlattığı yürüyüşü Valiliğe kadar sürdürmüş, polisin müdahalesi üzerine önceden alınan karar gereği oturma eylemi yaptıkları için hepsi gözaltına alınmıştır.
Vedat Demircioğlu'nun cenazesi polis tarafından kaçırıldığı için temsili bir tabutla gösteri yapan devrimci öğrenciler ise Cağaloğlu'nda polisle çatışmaya girmişlerdi.
bahar_can abla çok teşekürler yazı için...
inan okurken tüylerim diken diken olduu...
hele öğrencilerle polisin karşı karşıya gelmesiii...
inşallah o günleri bir daha asla yaşamaz bu ülkee...
Bahar Abla yazı için sağol....
Ben de bir kitap okuyorum hala, vaktim oldukça...
Ordan takip ediyorum Denizlerin neler yaptıklarını...
Burdayım ben güzelim de sık cevap yazamıyorum, işlerim var...
İzlememişsin galiba sen son bölümü...
Ben sana bi link atayım özel mesaj ile...
İzleyiver:img-wink:
:img-hyste :img-hyste mukoo bana düşmez gerçii..:icon_whis
ama oyalar gibi o ne öölee:img-hyste
hadi sen bunnan oynaa..
gelirim ben der gibiiiiiii:icon_whis
biliyorum bana düşmezzz:icon_whis
kiss se arkadaşım konuş yavrım...
bikaç dakka daha burdayımmm..:img-wink:
önce bi de bakalım kimi tutuyorsun senn:icon_whis
evet seyredip öyle değerlendirmek lazım.ben ilk defa gördüm.umut adası adlı sinema filminde oynamış.:img-yes:
canım çok sağol bilgilendirdiğin için:img-wink: bakalım izleyelim görelim(gezelim görelim gibi oldu ama bu da:img-hyste)
mukocum yazdığına katılıyorum..yasemin yarattı o öpüşme ortamını...
baharcan abla eklediğin yazı için çok tşk ederim..ellerine sağılk...
sonunda deniz gezmiş katıldı...
genel özette defne deniz gezmişin sevgilisi olcak gibi bişeler yazıdu.. ben mi yanlış hatırlıorum..bu şekilde girecek heralde diziye..:icon_sorr :icon_sorr
öle olmasın yaa denize nolcak???
ya o deniz bizim denizdir yani deniz karayeldir...
özette ölemi yazılıydı? deniz gezmişmi yazıyodu??
deniz gezmişin oynayacağını nerden duydunuz?
eğer o resminik koyduğunuz adam deniz gezmişi oynayacaksa adamı tam bulmuşlar yani tıpkısının aynısı:img-pilot
offffff. ya kimse yokmu kırk yılda bi bgi,riyoruz zaten
mukocum ,nil ablacım ,melalcim hiç biriniz yokmusunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi girelim dedim kimse yokk ya
geldimmmm Melallerden şimdi offf çok yorgunum:icon_sorr
yok bahar_can abla sizleride beğeniyodur mutlaka...:img-hyste
kiss se (adın neydi canım?) bana abla demesen tam süper olacak:img-hyste
Arkadaşlar bu habere göre yıl atlaması olcak kanımca 1 veya 2 yıl kadar bu bölüme 1 veya 2 yıl ileriden başlayacak yani:icon_whis
yani miting haberine göre öyle değil mi?
canım
mukocum teşekkür ederim ya iyiki warsın :img-yes:
peki hatırlama sevgili ne anlama geliyor
onu anlayamadımda........:img-pilot
Bişey değil:)
Hatırlama Sevgili, Hatırlama Sevgili işte:img-hyste
Hatırlanın olumsuzu, hatırlamamasını istediğimiz hali:img-pilot
Dizinin yeni versiyonu:img-hyste
Mukocum bu yetkili merciilere bir gönderme mi yoksam:img-pilot
İsyan kokusu aliyiiim:good: :good: :good: :good:
Çaktırma bacım:img-blush
Napalım, böyle hatırlayacaksa hatırlamasın daha iyi değil mi?
Necdeti öperek mi hatırlayacak Ahmeti:hıh
Çaktırma bacım:img-blush
Napalım, böyle hatırlayacaksa hatırlamasın daha iyi değil mi?
Necdeti öperek mi hatırlayacak Ahmeti:hıh
Ayaklanma çıkaracan sen kanımca devam et bebişim:good: :happy0064
Haklısın ama Neco da az değil hani fırsatçı! Ayla gibi o da ajan oldu başımıza kara kutu oldu anacım bunlar imha edilmeleri lazım:img-polic :img-yes:
nartcissa senın dedıgıne gore yenı bolum bır veya ıkı yıl ılerı mı gıdıcek yane nasıl yaaw o zaman bı haftadır surada konustugumuz necdet yaso olayının sonu noljjeeek??aklım karıstııııaa!
offffff. ya kimse yokmu kırk yılda bi bgi,riyoruz zaten
mukocum ,nil ablacım ,melalcim hiç biriniz yokmusunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi girelim dedim kimse yokk ya
ohüühühüühü....biz burda baş çavuşun eşeği konumunda mıyız yıııvruum?:icon_sorr neciyiz biz ayol?
neyse.........
ha bir arkideş yıl atlaması olacak demiş ne zamandan bahsediyosun?bu mitingi anlatması için mi diyosun yıl atlaması olacak diye canım?
hayır yanii eğer olsaydı haber verirlerdi..iyide kime?bi alişercan abii gelsede bz sorsak o anlatsa...:happy0064
ya yoksa bu bölümde olurmu öyle yıl atlamsı filan diye?ama kanıumca o beyazıt mitingine daha var yaw..bu kadar çabuk deildikii...ay yok b bölüm olmaın atlama.yoksa bunların niyeti diziyi 1 yılda bitirmek mi?devamlı hevesimiz kursağımızda kaliyiiiii...
Aktardığım yazıdan çıkan ilginç bir sonuç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum?!
Harun Karadeniz ve Deniz Gezmişler karşı karşıya geliyorlar... Harun Karadeniz ve Hasan Yalçın mitingin yapılmaması yönünde konuşmalar yapıyorlar... Deniz Gezmişler ise yapılmasında diretiyorlar... Yani eğer bizim Harun, Harun Karadeniz ise Denizlerle karşı karşıya gelecek (tabi senaryo bunu koyarsa ki devrimcilerin kendi aralarındaki sorunları koyması kendi gerçekleri açısından iyidir bence) ve tabi bizim küçük Deniz bu durumda kimin yanıda yer alacak acep? ben bunu merak ettim :img-pilot
Hoşgeldin Niiilll...
Melal gelemedi ama bugün:)
NAptın kıza, pasta börek yaptırdın dimi:img-hyste
gelmedi herhalde ona patatezli börek yaptırdım:img-hyste
güzelde oldu canım...
gelemedi ama yorumlarınızı okuduk...
yazamadı kızcağız ama daha sonra gelir herhalde...
hs & ay diye bi başlık açılmış hatırla sevgili başlığına ama bence gereksiz sizcede gereksiz değilmi??:img-help: :icon_whis
yavrııılarrrr...
isyan mı çıkiiyy...
bakın ben acayip ispitlerim....
uyarııım sizii:icon_whis
necdetlerin asker kaçaklığıyla beraber aradan çıkarsınızz hemm:img-pilot
mukooo bebişiim.......
yasmin öyle hatırlayabiliiirr...
neden olmasın yaanii..
aamet de beni böyle öperdi...
ben de odun gibi dururdum diyeee:icon_whis
Harun Karadeniz ve Deniz Gezmişler karşı karşıya geliyorlar... Harun Karadeniz ve Hasan Yalçın mitingin yapılmaması yönünde konuşmalar yapıyorlar... Deniz Gezmişler ise yapılmasında diretiyorlar... Yani eğer bizim Harun, Harun Karadeniz ise Denizlerle karşı karşıya gelecek (tabi senaryo bunu koyarsa ki devrimcilerin kendi aralarındaki sorunları koyması kendi gerçekleri açısından iyidir bence) ve tabi bizim küçük Deniz bu durumda kimin yanıda yer alacak acep? ben bunu merak ettim :img-pilot
Bence dizide ele alırlar, almaları gerekir.
Bizim Deniz Deniz GEzmişlerin yanında yer alacaktır kanımca:img-yes:
İsimlerini de ona göre uyarlamadılar mı zaten...
Ben öyle hissediyorum.
Ayaklanma çıkaracan sen kanımca devam et bebişim:good: :happy0064
Haklısın ama Neco da az değil hani fırsatçı! Ayla gibi o da ajan oldu başımıza kara kutu oldu anacım bunlar imha edilmeleri lazım:img-polic :img-yes:
arım balım petekim..necdete öyle deme yoksa ben seni bi imha ederim akut gelse bulamz kalıntılarını.....bende çok öldürme taktiği var..:img-wink: gazatelerdeki cinayet haberlerinden oluşan albümüm var:img-hyste :img-hyste
ay zaten bugün ço kkötü oldum kızılayda karşıdan karşıya geçerken gözümün önünde bi yayaya araba çarptı adam takla attı walla çok kötü oldum ya ay üf allahım inşallah bişi olmamaıştır.gerçi adam yerinde doğruldu gözü açıktı ama iç kanama filan inşallah bişicik olmaz:icon_sorr :icon_sorr çok kkötü etkilendim...
nartcissa senın dedıgıne gore yenı bolum bır veya ıkı yıl ılerı mı gıdıcek yane nasıl yaaw o zaman bı haftadır surada konustugumuz necdet yaso olayının sonu noljjeeek??aklım karıstııııaa!
Ya bu ayaklanma 68 de oluyor yani ben öyle anladım yalnış değilsem haberler de bu bölüm bu ayaklanmayı içerecek diyor eh bizimkiler 66 da olduğuna göre zaman atlaması olmalı bu olayın olması için:img-polic
hos olurmus aslında ole bır baslık hs ve ay bıarada bı baslıkta toplandı butun hs ve ay ekıbı burada bulusur daha da buyuruz bolece bebısım gercı bıs oldukca guclu bı hs ekıbı kurduk ama olsun olabılır kanımcaaaaa
arım balım petekim..necdete öyle deme yoksa ben seni bi imha ederim akut gelse bulamz kalıntılarını.....bende çok öldürme taktiği var..:img-wink: gazatelerdeki cinayet haberlerinden oluşan albümüm var:img-hyste :img-hyste
ay zaten bugün ço kkötü oldum kızılayda karşıdan karşıya geçerken gözümün önünde bi yayaya araba çarptı adam takla attı walla çok kötü oldum ya ay üf allahım inşallah bişi olmamaıştır.gerçi adam yerinde doğruldu gözü açıktı ama iç kanama filan inşallah bişicik olmaz:icon_sorr :icon_sorr çok kkötü etkilendim...
İnanmıyorum ya ben görsem direk ölürdüm orada:icon_sorr
Canım benim şimdi Neco resmen sarhoş bir de Yasonun aşkından sarhoş olunca kafa kalmadı ki bebişimde? fırsatçı yönü uyandı atıl kurt durumlarına geçti yasoya karşı yanlış mıyım ama canııım:img-blush :img-polic
Ya bu ayaklanma 68 de oluyor yani ben öyle anladım yalnış değilsem haberler de bu bölüm bu ayaklanmayı içerecek diyor eh bizimkiler 66 da olduğuna göre zaman atlaması olmalı bu olayın olması için:img-polic
ewet haklısın aaay sok oldum o zaman bu olayın sonu noljek ama yuruttugun mantık dooru:good: yane ama ben de sankı onu ılerleyen bolumlerde dıye okumustum ama neseee
evet bahar abla..
benim de dikkatimi çekti....
ama sonradan bir ayrılık çıkmadı aralarında heralde...
anlaştılar diye düşündümmm:icon_whis
dizide bööle bişi çok güzel olurdu..
ama genelde karşı taraflar anlatıldıı için..
aralardaki anlaşmazlıkları anlatmazlar gibi geliyoooo:img-yes:
Narcissa benim de dikkatim onda...
Zamanda yani...
Şu an 1966dalar...BAhar aylarına girmek üzereler, 66yılının...
Bu mitingler 67de baş gösteriyormuş...
Belki gazetelerle yavaştan zaman atlarız yine...
hayda!yine mi zaman atlanacak?bunlar da amma atliiyy ha :img-hyste
biz tabi hep sonradan farkediyoruz.hehe:img-pilot
of çok merak ettim bu deniz gezmişi.:img-blush hadi deniz coştur bizi yıııvruum.heyecan gelsin azıcık şu diziye.:icon_whis
Narcissa benim de dikkatim onda...
Zamanda yani...
Şu an 1966dalar...BAhar aylarına girmek üzereler, 66yılının...
Bu mitingler 67de baş gösteriyormuş...
Belki gazetelerle yavaştan zaman atlarız yine...
Mukocum şey gibi olabilir hani 59 kuşağı olaylarında hafif hafif ay atlamalarıyla zaman atlattılar ya? arka fonda müzikle kolaj gibi atlatabilirler 6-7 ay kanımca öyle de olabilir:img-yes: :icon_whis
ama unutmyalımki bu hafta yayınlanacak bölüm çoktan çekilmiştir...kanımca geçen hafta filan çekilmiştir.bu gazetede ki sahne galiba önümüzdeki hafta yayına girer bu bakımdan bakarsak...
ya bizim denizle ,deniz gezzmiş arasında bişeyler olacağı kersin.ama karşı karşıya kalırlar ama yanyana dururlar onu bilemicem..de önce bi deniz gezmişi öylesine çıkartmaları lazım dizide..bi tanıtlmaları lazım .öyle düşünüyorum.yani birden mintingte en ön safta fialn durursa garip olur bi önceki durumlarını irdeler bu dizi bence.eğer adnan menderes dönemi gibi ayrıntılı ve iyi anlatacaklarsa böyle yapmaları lazım.yani o şiddetli dönemlerden önce bi önceki halini filan gösterirler gezmişin galiba..
Evet pıtırcığım, haklısın...
Biraz heyecan gelsin diziye...
Yassıada Mahkemelerini izlerken nasıl hissediyorsak, yine o heyecanı yaşayalım...
Tarih gözlerimizin önünde canlansın:)
Ben yemeğe gideyim, sonra görüşelim:)
walla yaw azıcık heyecan gelse su dızıye ne olur kı yaaaaaaaaaaaa ben de onu beklıorum cıdden sole bı denız gelse cossa costursa yanlız eger o resımdekı adam oynuyjaksa bı yerde bı karısıklık war demektır o denız gezmıs ogrencıymıs bızım denızle aynı unıvdeymıs ısım karısıklıgı olmus falanm fıstan bı durumlar wardı yaa ama o adamda hıc ogrencı tıpı yok solemesı ayıp ama yane cıdden hıc yok ogrencıden baska herseye benzııyyıııı onun gıbı at hırsızı gıbı bı adam nasıl ogrencıyı oynuyjaak cok mırak edıyırrrııım yaawrııımm
deniz kopar bizi.:img-hyste
ama senariste çok kırgınım.umarım benim gibi şehvetli birinin isteğini kırmaz. :icon_sorr
anladın sen onu...:icon_sorr
İnanmıyorum ya ben görsem direk ölürdüm orada:icon_sorr
Canım benim şimdi Neco resmen sarhoş bir de Yasonun aşkından sarhoş olunca kafa kalmadı ki bebişimde? fırsatçı yönü uyandı atıl kurt durumlarına geçti yasoya karşı yanlış mıyım ama canııım:img-blush :img-polic
aman necdetin atıl kurtluk hali mi kalmış yıııvruum?:img-hyste
5 sene dile kolay..bence adamın canına tak etmiş.düşünsene deliler gibi aşık oldugun bir kadınla 5 sene aynı evi paylaşmışsın ama o senin farkında bile değil.
e bence bu ünlü sahne çooook önceden olmalıydı anacım . ne varki bunda fırsatçılık mı?yok yok..bence teonun söyledikleri yavaş yavaş necoyu yola getiriyiii..gaza geldi çocuk.e tabi yasoda saf diil.onunda payı var bu işte..
mesela benide yol boyu aşık oldugum erkek yanımda oturup izlese bend e acaba bu bana aşık mı diye ümitlenirim...
yollu bu yolluuu...:img-hyste :img-hyste
aman necdetin atıl kurtluk hali mi kalmış yıııvruum?:img-hyste
5 sene dile kolay..bence adamın canına tak etmiş.düşünsene deliler gibi aşık oldugun bir kadınla 5 sene aynı evi paylaşmışsın ama o senin farkında bile değil.
e bence bu ünlü sahne çooook önceden olmalıydı anacım . ne varki bunda fırsatçılık mı?yok yok..bence teonun söyledikleri yavaş yavaş necoyu yola getiriyiii..gaza geldi çocuk.e tabi yasoda saf diil.onunda payı var bu işte..
mesela benide yol boyu aşık oldugum erkek yanımda oturup izlese bend e acaba bu bana aşık mı diye ümitlenirim...
yollu bu yolluuu...:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yasonun hareketler bir tuhaftı bu bölüm zaten canım çözemedim her zamanki gibi ya:img-pilot
Bir vıkleyerek ağlıyor hüngür hüngür sonra necoyla kıkır kıkır gıcık mıdır nedir bu ya:img-hyste
Eh necoya tak etti tabi ama çok coştu o da be bebişim:img-hyste :img-hyste olsun acırım gene de ona iyi çocuktur temiz kalplidir içkisi kumaır yoktur evine kızına bağlıdır hali vakit yerindedir yakışıklıdır anlayışlıdır sempatiktir naziktir romantiktir ohoooo her eve lazım bu anacım:happy0064
hehhuheee aynen katılıyorum yane o kızın o bakısı durusu fırsatcılık falan yok anam o kızda da suc war cok ugrastı cocukla bes yıl aynı ewde otur son anda gıtme (hos o ruya ıcındı ama olsun) sonucta senın kızın ona baba demıs mıss gıbı oglan sana da delı gıbı asık yakısıklı zengın masallah ama kızda akıl yoktu o da yawas yawas yerıne gelıyyııı ole cocugu nerden buljak bısım kararsız zuhurdek yaso hade beaa neco da ahmet de cok ona da caktırma neconun hatırı war arada o mutlu olsun dıye tum bunlar
ben de talıbım walla bana da mumkunse bı dane ıstıyırııım bay bay tatlım umarım soora gelırsın tekrar ben de yemege gıtjem sımdık buraya zamklanmıs gıbı oturuyorum ama neseee bakalım
ayyyyyy.......müsaitse ve kısmetse ben ona talibim arkideşler...bir tane de ben alabilir miyim mümkünse????.........:happy0064 :happy0064
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Önce onu o yasmişden bir de o şehvetli esmer güzelden ayır sonra al hayatım senin olsun:happy0064 :happy0064 :happy0064
düğününüzde halay başısı şaaparım yani:img-blush :happy0064
ay.yııııvruuum..sen düğünüme gel ben seni nedimem olarak şey ettiririm.yaseminide artık bılaşıkçı başı yaparız..valla onun inadına dans mans etmem habire yerimki bılaşık çıksın oda yıkasın...:happy0064 :happy0064
hehe..ne güzel rüyuayıda alırım elinden hazır büyümüş çocuk.bebek bezi falnda istemez..çok da tatlı daha ne isterim ayol????
waalla yaseminden kurtarmak kolay da o kızıda atarız işten gider ait oldugu yire..hahahahah çok kötüyüm.. ayol....
Zuhahahahaha:img-hyste :img-hyste :img-hyste Müstahat Yasmişe:img-hyste
Mukonun isyan hareketinden sonra sen de Necoyu alınca Yasmiş hayata küscek nihahah ben de Ahmet'i kaparım:img-polic Gerçi ona talip çoooooook eh adam karizma olunca saçlardan yüzü görükmese de bir başka:img-blush
Necom da pek duygusal bebişim:img-pilot
Necdet'e Yamisis'i mi alıyorsunuz şimdi?
Hımmm...
Ahmet de tek kaldı, ona da birini almak lazım:img-blush
Ayla ve Yasemin dışında:)
Yamisis gel elti olalım bacım:img-hyste
ah onunki belli mukaddesim.:img-in_lo
tabiki özge özberk.:img-blush
ama nişanlıymış.yani bu sadece hayal benim için.:icon_sorr
canselim tek kalsın en iyisi.hem illa evlenmesi mi lazım? :hıh
benim gibi olsun. :icon_whis
Özge nişanlı evet...
Allahım Yirabbim, Özge ve Cansel diyo ya:hıh
Burda gül gibi kız dururken:hıh
:img-hyste
Senin gibi mi kalsın...KAlsın anacım kalsın, ben Kıbrısçığa atanana kadar kalsın:img-hyste
ay yok hiç evlenmesin.başına bela alır valla.böyle hayat mis gibi oh.şu üniversiteye bi kapak atayım.tek yaşayacağım.özlem duyuyorum vallahi ya.:icon_sorr
biz seninle sadece ziyarete gidelim canım kıbrıscıka.anladın sen onu.:icon_whis
Necdet'e Yamisis'i mi alıyorsunuz şimdi?
Hımmm...
Ahmet de tek kaldı, ona da birini almak lazım:img-blush
Ayla ve Yasemin dışında:)
Yamisis gel elti olalım bacım:img-hyste
olalım bacım olalım...bi necdeti kandirim her bişey olurum farketmez...:img-hyste
zaten gelinliğimde hazır ablam yeni evlendi onunkini giyerim...:img-hyste amaaaan bende ne düşünüyorum..aylanın annesi terzi hemen ona diktiririm..şarkıcı olarakta kerimanı kiralarız..pastada necdetin pastanesinden..:img-hyste :happy0064
he riey tamam da rızayıda çağırırım bi sükse olur ..nikahımzıda ahmet kıyar kaymakam ya o bakımdan:happy0064 walla her şey tamam daha ne isterim..balayı olarakta adaya gideriz..okeytoooo:img-hyste
Tamam Yamisiscim...Süper oldu...:img-wink:
Artık ev oturmasına da gider geliriz...
Yasemin de uzaktan bakar bize...:img-hyste
Ara sıra çağırırız onu, evin duvarkağıtlarını boyasın:img-hyste
:img-hyste Tamam Yamisiscim...Süper oldu...:img-wink:
Artık ev oturmasına da gider geliriz...
Yasemin de uzaktan bakar bize...:img-hyste
Ara sıra çağırırız onu, evin duvarkağıtlarını boyasın:img-hyste
:img-hyste :img-hyste ay süper olur..akşam gezmelerine gideriz...sinem melal ve diğer arkadaslar da çaya gelir artık,hava atarız:img-hyste :img-hyste
ayol yasemini sokmam evimie neme lazım paspasın altına domuz yağı sürer,muska fial nkoyar evin gizli köşelerinede mutluluğum bozulur..
sinemcim en iyisini yaparsın yıvruum..valla git şehir dışına en iyisi..şimdiki aklım olsaydı bend eşehir dışını yazardım ...ama biraz zorluk çekiyosun..annenin babanın evi gibi olmaz .arkadaslarımdan biliyorum ama tabi süper özgür oliyi insan..sapıtmadıkça ve kendini bildiğin sürece hiç bi sorun yok.aileninde güvenini kazanmış bir insansan...walla ben çok istedim ama ankara tutuyor diye pek düşünmedim ank dışını .aama içimde ukte kalmadı diil ha..
Evet Yasemin hem saf, hem de değil...
O yüzden kelimelere sığmıyor, onu anlatmak için kitap yazsan yine anlatamazsın...
Anlatılmaz yaşanır o, Allah yaşatmasın:img-hyste
Yamisis:Yasemin mi şimdi?
Aaa, ben de ismini merak ediyorduuum:img-blush
Tamam Yami derim.
Şimdi sana hitaben Yasemin yazarım; dizideki Yasemin sanır arkadaşlar; ortalık karışır.Aranızda çok fark var yani...
Şimdi özellikleriniz karışır filan:img-hyste :img-hyste
Neyse çok uzatmayayım Yamicim:)
Yami bak Ankara'yı düşünüyormuş:)
Ben de Ankara düşünürdüm hep ama tiksindim Ankara'dan elimde olmayan sebeplerle:icon_whis
Ankara'da da pastane açtı Necdet...Yami ve Sinem orada buluşursunuz artık, şu bizim hiç göremediğimiz pastanede:img-pilot
ben bulurum o pastaneyi merak etme sen.:img-wink: benden kaçar mı?
aman zaten ankaranın bi istasyonunu gösterdiler ki ankaraya geldilermi bilemicem ? pek benzetemedim sankim..ankara sanki istasyondan ibaret şu aylanın annesini gösterecğeine ankarada ne yaptı bu ikisi onu gösterir insan.
ya bide tee o sahnelerde aklıma takılmıştı.şimdi bu necdet yaso ve rüya aynı odada kaldılar ya .eee?necoyla yaso aynı yataktamı yattılar yoksa rüyayla yasomu yattı?ne bilim. rüya biraz büyüsün anlar annesiyle babası arasındaki bu gariplği herhalde..:icon_sorr ben o ayrıntıyı merakettim.ki senaristlerin nasıl gözünden kaçtı?bence bu konuyu biraz açıklamalıydı izleyici...mesle abu kadar yıl geçmiş rüya hiç mi gitmemiş sabah uyanınca anesinin yatagına eeegidip babasını bulamayınca hiç mi garibine gitmemiş?yoksa necdetin odasından gizlice bir kapı yasonun odasına mı açıliyi ki rüyanın geldiğin duyunca direk yasonun yanına gidiyiii????
İki yatak vardı mesela o odada, Yasemin Rüya ile yatmıştır.
Çocuğun gözüne batmaz böyle şeyler, normal evli olsalar yine batmazdı benim gözüme.
Olabilir yani, otelde bir gece kızıyla da uyuyabilir bir anne.
Yamisis bu avatar imza ne??
saskolozla benim necomu nasil oyle yaynaya imza av yapip kullaniiinn??
hem ne o aranizda 10yas var okan basligindaki angeller gormesin valla kiyamet kopar
ben yerim seni bile diyemiyorum okana ahah :)
dal dal dal...kıyamet koparsa kopsun biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar..:img-hyste ay ben azıttım iyicene üff.anaaam...ne bu ay?
kimmiş o angeller gösterin bana?
hem ben burda tek deilimki bak kendin diyosun sende anladığım kadarıyla okancısın..:img-wink: ama aaslında benim işim okanla diil.necdet önemli benim için...yani okan filan pek sevmezdim eskiden.ama necdet karakter olarak benim hayallerimdeki prens.du bakalım cem uzanın öyle bir vaadi var "ormandaki tüm beyaz atlı prensler toplatılacak ve bekar kızlara dağıtılacak"diye.du bakalım..:img-hyste :img-hyste belki necdet gibi biri düşer bizede..:img-hyste
hihi..ya bu forumda hiç mi normal bir insan olmaz hepsi kaçık ve komik ben dahil...:good: iyi iyi..
Cansel Okan'dan büyük, hem de kaç yaş...
Cansel 33 yaşında maşallah...
en güzel yaşında...
Beyaz at alacakmış duyduğuma göre, prensesini aramaya çıkacakmış; Cem Uzan da sponsor olmuş:img-hyste
yok ben karışmam.ayşoo bana dalar yoksa.:img-hyste
hem ivet bekarlık sultanlıktır.:good:
bak okanın yavuklusu var üstelik.bana laf düşmez.:icon_whis
ay çarşamba akşamı izlerken avrupa yakasını hs de çıkar.ne gözel olur valla.:happy0064
Yami o imzadan ben de kullanacaktım da artık Yaseminin içinde barındığı imza ve avatarları tercih etmiyorum, edemiyorum:hıh
Ben de Okandan bir kaç yaş küçüğüm:img-hyste 78li ise 29 oluyor dimi Okan, hımm, evet:img-yes:
hı?? mukocum?? sen 28 yaşındamısın?? a-a... ben seni 18-19 sanmıştım...
aralikta 29 olacak
daha 29a cok var
en guzel benim imzam hih
yaseminli av imza kullananlari siddetle kiniyorum
ya yaseminli imza dedinya aklıma imzama koydupum yazı geldi: ii halt ettin:img-hyste
bende ozaman kullanmıştım ama şimdi kullanmıcam.... :hıh
sen benimle dalgami gecirsin? :sad53: :sad53:
dipnot: Okan Begum ile beraber. zaten bizbucumartesi begum forumunaistemeye gidecez :icon_whis
Yok bacım, şaka ediyiim:icon_sorr
Ben de kınıyorum en az senin kadar:)
İstemeye mi gidiyorsunuz?
Allaaaahh, Begümle Okanın da haberi var mı bari:img-hyste
Çiçek çikolata neyin almayı unutmayın...Şöyle en güzelinden:img-hyste Kırmızı kurdela da bağlayın:)
bak agzini burnunu dagitirim
hem necdetcisin
hemde o ordek yaseminle imza av kullaniyorsun
valla angeller okan basliginda
bura pek ugramiyorlar
cansu ugruyor sanirim :img-hyste
Ben hem okanciyim hem necdetciyim hem ahmetciyim hem canselciyim
hepsi benim :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yavaşşşşşş..yavaş gel yıııvrum toslarsın..hepsi seninmişmiş...hadi be!
de get get bi de get
ördek mördek güzel kız sonuçta,valla necdeti bulmuşta buluyo..hıh..babasının evinde oda yoktu.şimdi evlenmiş haalaa laf ediyi..
hem parayla diil güzleim sırayla..sor bakalım okana.ister mi seni..ağzını burnunu dağıtmam valla parçalarım senin:img-hyste
Yok bacım, şaka ediyiim:icon_sorr
Ben de kınıyorum en az senin kadar:)
İstemeye mi gidiyorsunuz?
Allaaaahh, Begümle Okanın da haberi var mı bari:img-hyste
Çiçek çikolata neyin almayı unutmayın...Şöyle en güzelinden:img-hyste Kırmızı kurdela da bağlayın:)
yok bebisim begum 52 kilo o yuzden 52 avatar yapip oyle gidiyoruz
hersey ayarlandi
cansu_a okanin annesi
ozge babasi
ben ablasi
billur erkek kardesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yamasis ay adin ne canim zor geliyynickin
Ben de o sahneyi sevdim avatar yaptim ama yasemini kestim nihahaha :img-hyste
hemso agzini burnunu sineme dagittiririm bidaha kullanirsan :icon_whis
muko ve ben siddetle kinariz :icon_whis
Aslında pastaneye gelen kız Begüm olsa süper olurdu:)
Okan gerçek sevgilisi ya, ara sıra Yasemin'e ters bakışlar atardı:)Tırsardı tabii bizim Yasemin:img-hyste
Ay düşündüm de:img-pilot
yahu benim haberim olmadan niye işe beni de karıştırıyorsunuz?:img-hyste
valla içinde domates olduğu için bu sefer karışırım.gel bakayım senin ağzını burnunu dağıtayım.bak sipariş üzerine de yapmaya başladım bu işi.:img-hyste
höh be kızım 52 avatar mı maşallah tü tü tü tü :img-hyste
yok bebisim begum 52 kilo o yuzden 52 avatar yapip oyle gidiyoruz
hersey ayarlandi
cansu_a okanin annesi
ozge babasi
ben ablasi
billur erkek kardesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yamasis ay adin ne canim zor geliyynickin
Ben de o sahneyi sevdim avatar yaptim ama yasemini kestim nihahaha :img-hyste
hemso agzini burnunu sineme dagittiririm bidaha kullanirsan :icon_whis
muko ve ben siddetle kinariz :icon_whis
adım mı?yasemin hayatım yasemin.ama sen bana yami de..yada jale de..diğer ismim. şahsen bu diziden sonra yasemin adından gıcık kapmaya başladım
hıh..yasemin seni gidi gidi..yaseminlerin yüz karası seni..
şahsen dizideki yaseminle karıştırılmak istemem ayy allah korusun:img-hyste
oy oy oy muhabbet koyulaşmış allah arttırsın ne diyim:happy0064 :happy0064
ya basında çıkan haberleri ben ancak gördüm şu deniz gezmişi canlandırcak abimizi bulamadım google bana bulamiyi barış koçağı bana bilen veya resmi olan varmı:img-blush
Averaj çok benziyor, Harun'u oynayan çocuk bu kanımca...
Ay Mehmet Ali nasıl çıkmış öyle korktummm:sad53:
ya mehmet ali ne kadarda yakışıklı çıkmış öyle?evet o harun bencede..tıpkısının aynısı (ne demekse)
bu arada siz kimin ağzını burnunu dağıtıyosunuz?
Begum super olurdu ama o basrollerin oyuncusu :)
begumu cok seviyorum ben
Okani bi ondan kiskanmiyorum :)
Yaseminmi? allahim nasil guldum
tesadufe bak ya :) :)
kimse cansel kadar şehvetli olamaz. :hıh
tabiki senin ağzını burnunu dağıtıyoruz jale. :)
şu domatesi de kaldır gözümüzün önünden. :hıh
hadi leynnnn..demek istiyirm iznin olursa gözümün nuru canım benim .:img-wink:
hiç bir kuvvet kaldıramaz o avatarı benden başka..
eğerki bu bölümde yaso necdeti üzerse oraya o zaman çok fena avatarlar koyarım ama ikinci bir emre kadar hiç kaldıramam gözümün feeriiii.. taam mı?:img-hyste
siz o imzaya bakmayı verin imzanın altındaki söze bakın sizde ay tam necdete göre:img-blush
ne kadar meraklısın o domatesi görmeye! :hıh
al senin olsun o kadar meraklıysan.götür onu uzak diyarlara.:img-hyste
saygılarımla(vuslatım çileğim vişnem) :img-pilot
Yami senden başka hiçbir güç kaldıramaz değil mi?
Valla Sinem ve Merhem senin şifreyi çalıyorlarmış bir şekilde, hangi şekilde oluyorsa artık; siliyorlarmış avatarı ve imzayı:img-hyste
Yasemin dağlara gel dağlara:img-hyste sinem bunu unuttun mesajın sonunda
ne kadar meraklısın o domatesi görmeye! :hıh
al senin olsun o kadar meraklıysan.götür onu uzak diyarlara.:img-hyste
saygılarımla(vuslatım çileğim vişnem) :img-pilot
ayyyy yaseminle yanyana bir hayat mı?allah korusun..:sad53:
yani o ne yemek yapacağına karar verene kadar acımdan ölürüm ben..
"ayyyy semiz otumu yapsaaaam,karnıbahar mı?ayyy ben en iyisi mektup yazim bizim manava duygu yüklü olsun.." der ve öyle öyle 10 kilo kalırım.aman allah korusun allah yazdıysa bozsun kız sus ben o imzayı necdet için tutuyom
sevmiyorsan kaldır o zaman.ona bakılırsa ben de aamedi seviyorum ama pc de bi tane bile aamed domates imzası yok. :hıh
demek ki iç dünyanda ona karşı bi hissin var.:img-pilot
mukom hiç unutur muyum bebişim?
dağlara gel dağlara domates :img-hyste
sevmiyorsan kaldır o zaman.ona bakılırsa ben de aamedi seviyorum ama pc de bi tane bile aamed domates imzası yok. :hıh
demek ki iç dünyanda ona karşı bi hissin var.:img-pilot
mukom hiç unutur muyum bebişim?
dağlara gel dağlara domates :img-hyste
aman iç dünyamda ne hissiyatim olablir?kız öle deme..tanıdık ya ondan koyuyorum berene ayıp olmasın diye..aman senimi kıracam bebiş?seni kıracağıma mukonun kafasını kırarım :img-hyste
ay yok oda olmaz eltim olacak ilerde neme lazım düşman elti istemem ben
kızlar ben çıkıyorum biraz ders çalişim aklım burda kalcak ama..
yrn görüşürüz okeyto byeeeee.... iyi gecler rüyanızda yasoyu görün:img-hyste :img-hyste
Yami aşk olsun, benim kafamı niye karıştırdın şimdi?
İnsan Yaseminin kafasını kırarım der:icon_whis
peki tamam bebişim..yaseminin kafası olsun.ne önemi vaar?aramızda bi kafanın lafı mı olur ki?okey sizi kıracağıma yaseminin beynini patlatıp sevda tepesinden denize atarım daha iyi...(ıyyyy iğrenç..kendime inanamıyorum psikomuyum nedir?)))):img-hyste hadi herkese iyi akşamlar öpüldünüzbye bye
:img-hyste :img-hyste olabilir ööle bi sahne neden olmasınn bebişiiimm:img-hyste .........
doktorların ruh sağlıkları yerinde olsa okurlar mı o kadar yılı yavrıımm...:icon_whis
var aylada da bişilerrr:icon_whis
garip bi havası var ama çirkin değil kanımcaaa:img-yes:
bence ahmet tek kalsın.....
havalı havalı gezsin....
kızlar ahmet yüzlerine bakacak diye kırıtsınlarrr...vs vs vsss..:icon_whis
ama ahmet yassminden başkasıyla olmasın:icon_whis
yok kanimca cirkin makyajla ancak toparliyorlar yasemingibi lolita dururken sen git aylayla olacak seymi gece korkar insan o kadindan kanimca ben diyorum ayla ve necdet normal degiler ikiside kendinden baskasini düsünmeyen insanlar egoistler onlar simdi kizacaksiniz necdete öyle diyorum diye ama öyle yasemin isin ucunu kacirdi tamam kizi icin susuyor ya su aylaya ve necdete ne oluyor bir cocugu babadan ayri yasatmak yalan bir hayati yasatmak revami garci bunda suc yaseminde ama onlarda melek degiller ayla özelikle ruh hadasi sirf ahmetle birgün evlenirim umuduyla yillarca bekleyen ahmetin annesinin yanindan ayrilmayan sözde doktorluk adi altinda kadinin yaninda kalip ahmetten haber aliyordu cok acimasizim ama bence dogrusu bu ayla ahmet manyagi:img-hyste
hani bi sitede bulmuştkya ekremi..
yine o siteye baktımda,
diziye daha girmeyen oyuncular var mesela:
(bildiğiniz üzere:) Ekrem - Umut Uğur :hıh
Adem - İbrahim Olam
özgür Özberk yazıyor bide ama onun karakter ismini yazmamışlar... (hem zaten bence girmecek diziye çünkü atvdeki ünlüler sirkine katıldı :hıh)
zeyno Üstünışık bununda yazmıyo... (defneyi oynayacak sandığımız kız)
buarada oyuncular arasında Erdal Özdal yazılmış (kadir özdal yani Harunun nesi oluyor acaba?) bu oyuncu dizideki yaşarın yurttan arkadaşı rolünde...
ve Feride Çetinde yazılmış (güzide yani)
yani diziye 2 kişi daha bekleniyor ama ne bileyim başka oyuncular seçiliyo falan off bilmiyorum bu dizide ilerde nolucağını tahmin edemiyoz...:icon_whis
O isimleri bana ilk Sinem göstermişti ama girerler mi gerçeken girerlerse kim olurlar bilemiyorum.Ama önceden Berçim filan yazmıyordu bilmiyorum ne kadar kesin orası...
Bn biraz qeç kaLmışım.. forumda da kmsecikLer yok.. !
HaBerLerLe iLqiLii bişiLer okudum.. Bu sabah ekLenmişte..
Dizide mitinq sahneLeri varmış..
Beyazıt'te çekiLmiş ve Deniz Gezmiş'İ Barış Koçak canLandırdı
diye söyLeniyor.. Haber süper.. demek kii canLANdıran biri var.. =))
Barış Koçak kim peki.?
iyi geceler arkadaşlar
kimsecikler yok ama yine bi sorum olacak
acaba deniz gezmiş karakterini bu hafta hs de görebilecekmiyiz?
bilgisi olan varmı?:img-cool2
habere göre göreceğiz ivy sanırım zaman atlaması yaşanacak:img-wink:
yarın hatırla sevgili yakası var merakla bekliyorum şuan:happy0064
senaryoyu yolladım yatacam yoksa gözlerim ağrıdı ya:img-pilot
hs yakasını bende çok merak ediyorum mervecim.
zaman atlaması olacaksa 70 li yıllara geliyoruz demekki.
henüz 70li değil canım 67 başlıyor ya bu büyük mitingler:img-wink: en fazla 1 ya da 2 yıl atlanacak bence zaten atlanmazsa mantık hatası olur bizimkiler 66 da:img-wink:
keşke 70lere gelince 70lerde yaseminle ahmet birleşirler:happy0064
ama daha aylayla olan evliliklerini izleyecez:icon_sorr :icon_whis
deli ediyyyy bu senaristler beni deliiiii
henüz 70li değil canım 67 başlıyor ya bu büyük mitingler:img-wink: en fazla 1 ya da 2 yıl atlanacak bence zaten atlanmazsa mantık hatası olur bizimkiler 66 da:img-wink:
keşke 70lere gelince 70lerde yaseminle ahmet birleşirler:happy0064
ama daha aylayla olan evliliklerini izleyecez:icon_sorr :icon_whis
deli ediyyyy bu senaristler beni deliiiii
benide deli ediiler ama naparsın ki katlanıyoruz.
demek aylayla ahmet hemen evlenmicekler aradan bi kaç yıl geçecek sanırsam
ay mukom sana inanamıyorum.o dizileri mi izliyorsun?peh :hıh
yok yok sen yaseminden hoşlanıyorsun kanımca.:img-hyste içinde ne fırtınalar kopiiyy:img-hyste
neyse ben de gidiyorum.yatma vakti geldi.ühühü :sad53:
Bebişim evdekiler izliyii, ben de bilgisayar başında yoruluyorum bi süre sonra...
Uzanıp onlarla bazı dizileri izleyerek vakit geçiriyorum napim...Yoksa bbg çok sıkıcı; yani bana göre:icon_whis
Bugün hem Hatırla Sevgili Yakası var, hem özet ve fragman gelir...
Bol HSli bir gün olacak kanımca:)
CicimBenim 18-04-07, 06:15 Offf Yasemine ne kadar kizgin olsamda, Ahmetin Ayla ile evlenmesini hic istemiyorum :( Biran once evlensede duruma alissak! Ben Aylaya asik olacagini sanmiyorum... belki hoslabilir. Yasemini unuturmu? Biraz zor olacak Ist gelirse ama gonlu unuturmu sizce?
Yasemin Necdetle arasinda neler olacak? Ben herzaman formalita bir evlilik olur diye dusunuyordum ama bu bolumden sonra fikrimi degistirdim. Ikiside icmis, hersey olabilir. Boyle olursa Necdet hic bir zaman birakmaz Yasemin. Yasemini Ahmete kaybetmekden korkuyordu ama gitmesine izn verecekti ama eger aralarinda boyle birsey olursa hic birakmaz. Insallah Yasemin durdurur ama sanmiyorum.
Grrrrr Ayladan nefret ediyorum ya! Ahmete nasil bakiyordu! Ahmette ilgilendimi sizce? emin olamadim
Ben dedim diyecegim ama bu Yasemin kesin tokadi yapistiracak Necdet'e:) Var onda bu potansiyel ya da tutarsizlik mi demeliyim:)
Ahmet'e yazik ve aslinda en cokta Ruya'ya! Minicik cocuga soylenen o yalan! Ahhh bu Ruya buyuyunce babasiyla bir olup bu yalanin hesabini sormaz mi senden Yasemin!!! Ayyy onca sene beklemezler heralde! Beklemesinler yani!
Ahmet Aylayla evlensin bence. Tamam ona asik olsun istemiyorum ama evlensin! Ne o ya hep Ahmet bunalim takiliyor! Birazda Yasemin Hanim sinir olsun, kiskansin, odalara cekilip cekilip aglasin! Hayret birsey ya! Uff ben yine sinirlendim galiba!:)
bu gün cok mutluyum devamlı izlediğim ve fanatiği olduğum dizide bizim hatırla sevgilimizde var.şimdiden cok merak ediyorum nasıl olacak.gürse birsel döktürmüştür yine süper olacağını düşünüyorum tabi işin içinde mizah olacağı için değişik bir bakış açısı olacak......
sabırsızlıkla akşamı bekliyor olacam.belki yeni bölüm fragmanıda verilir.son sahne nasıl devam edecek.kalbim ikiye ayrıldı bir yanı ahmet bir yanı necdet.ahmetin ayla ile evlenmesini istemiyorum.necdetinde artık daha fazla üzelmemesini.
ama rüyamızın üzülmesini istemiyorum. bebişime kıyamam...........
büyük bir merakla cuma gününü bekliyorum ama az çok tahmin ediyorum yasemin necdete karşılık vermiyecek bence öfff ya artık ahmet aylayla evlensin de biraz necdetle yaseminin yakınlaşmasını izlesek ahmette aaylayla evlense bile aşık olarak evlenmiyicek tabiykide ama ayla akıllı hoş bi bayan olduğu için doğru bi seçim olarak görücek onu ve o yüzden evlenicek ya ben okan yalabığı çok seviyorummm çok iyi bir oyuncu onu tebrik ediyorummm
arkadaslar fragmani gördüm. hic de memnun oldugumu söyleyemecegim.
deniz gezmisi mitinglerde gösteriyorlar, bizim denizin bir arkadasi oldugu belli. ileride cok gözyasi dökecegimiz anlasildi...
ama en sinir bozucu olay:
ayla ahmete ilani ask ediyor. seninle nereye istersen gelirim, senin icin herseyi yaparim diyor! ahmet benimle evlenirmisin diyor!!!!!! yani anlayacaginiz ahmete evlenme teklif ediyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehmeti birileri dövüyor, kaciriyor ve iskence yapiyorlar.
nejdet yasemine: ask demek, sevdigine yakindan bakmaktir diyor! yaseminde pis pis siritiyor!!!!
riza ile nezahat tartisiyorlar! pastaneye alinan kiz, mutfaktaki iscilerden menun degilmis, nejdete yakiniyor!
fundapehlivan 18-04-07, 08:57 arkadaslar fragmani gördüm. hic de memnun oldugumu söyleyemecegim.
deniz gezmisi mitinglerde gösteriyorlar, bizim denizin bir arkadasi oldugu belli. ileride cok gözyasi dökecegimiz anlasildi...
ayla ahmete ilani ask ediyor. seninle nereye istersen gelirim, senin icin herseyi yaparim diyor! ahmet benimle evlenirmisin diyor!!!!!! yani anlayacaginiz ahmete evlenme teklif ediyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nejdet yasemine: ask demek, sevdigine yakindan bakmaktir diyor! yaseminde pis pis siritiyor!!!!
riza ile nezahat tartisiyorlar! pastaneye alinan kiz, mutfaktaki iscilerden menun degilmis, nejdete yakiniyor!
Ohooooo
Bu ne yahu!!
Jet hızıyla gelişiyor her şey!
Aylayla evlenmesini ahmetin ben de istemiyorum ama madem olacak olsun da kurtulalım artık!!:sad53:
Mehmete çok üzüldüm ya... Kimin işi acaba?
Ben fragman avına çıkıyorum arkadaşlar:img-hyste
Ayla melek diyenler bunları görsünler.....melekmiş pehhhh:icon_whis fırsatı nasıl kullandı ama çıkarcı Ayla saçını başını yolarım ben onun ....Yasemin'in dediklerini duysa bile Ahmet'e ilan-ı aşk edio ya pesssss:img-help: sevdiği adamın acısını da görüo ki görmemek mümkün diğil buna rağmen saklıo ya sırrı.....ne meleği ya bu azrail azrail sonunda Yasemin'lu bu Ahmet'i öldürcekler acıdan bende ikisini de atcam Sevda Tepesi'nden bayır aşağı yuvarlansınlar:happy0064 :img-hyste
bir_adı_yok 18-04-07, 09:04 necdet'le yasemin'in akibetinden bi ipucu var mı?
....
ilan-ı aşkın ayla tarafından yapılmasını beklemiyordum açıkcası.
e zaten ahmet ilan-ı aşk yapamaz ayla'ya.
ancak evlenme teklifi yapabilir.
neyse Allah mesud etsin..........napalım.......
valla çok sevindim benim istediğimde buydu zaten bu bölüm benim için çok güzel olucak ahmet ve ayla ohhh be şükür şimdi cumayı daha da bi sabırsızlıkla bekliyorummm çok mutlu oldummmm
valla arkadaşlar aylaya hiç kızmayın.baksanıza nejdet bey yasemine aşk sözcükleri söylüyormuş yasemin de gülüyormuş.pess artık yasemin kesinlikle ahmete aşık falan değil ben bunu anladım artık!böyle aşk mı olur ya:icon_evil :icon_evil :icon_evil nejdetten de nefret ediyorum yaseminden de!
ayla yürekli kızmış ki hemen söylüyor.çok iyi de yapıyor.inşallah ahmeti mutlu eder.yaseminde fesatından çatlar!ahmet ve ayla bir önce sevgili olup istanbula dönsünler artık...
arzu-başak 18-04-07, 09:27 süper ya..fragman çıkmış ama ben niye göremedm..aylam benim be kim tutar seni..aferin valla eğer ilanı aşk ettiyse...esaslı kızmış...ay çok sevindim ya..artık ahmeti üzgün mutsuz yalnız görmek istemiyorum...onunda konuşabileceği derdini paylaşabilceği biri olsun yanında....süper ya...bu bölümü iple çekiyorum....
fundapehlivan 18-04-07, 09:32 Frgamanı gördüm, inanamıyorum ya!
Arzucum bu senin esaslı kız kendini aştı!!
Ama Ahmetin bakışları pek iyi değildi...
Mutlaka ki daha erken der... Eh naz yapacak tabii:img-hyste
Hala şoklardayım!!
fragmanı bende gördüm:)
ayla ne kadar duygulu bir şekilde soruyor benimle evlenir misin diye:)ahmette şaşkın tabi:)
bu arada tartışanlar nezehat ile rıza değil...rıza ve deniz tartışıyorlar deniz adaletle ilgili birşey söylüyor galiba rıza da kızıyor.
mehmeti çok kötü dövecekler ya sevim nasıl haykırıyor öyle.ama denizler kurtaracaklar galiba.
son sahnedeyse en nefret ettiği iki şahıs var yasemin ve nejdet.aman ne yaparlarsa yapsınlar boş.
geçen haftaki ahmetin yalnız halleri çok içime oturmuştu oh nihayet ona sahip çıkakacak ayla vallahi çok sevindim garibim çok çekti ya hiç olmazsa biraz yüzü gülsün .tabi yasemin hanımın keyfi yerinde gıcık şey zaten ahmeti kesinlikle hak etmiyor
arzu-başak 18-04-07, 09:38 Teklifi ayla yapıyormuş??!!
:img-hyste :img-hyste
niye güldün canım..biz kızın teklif etmesi çokmu tuhaf...unutmayın yasmin hanım daha ileri giderek ahmetin ayanına otel odasına gitmişti...
neyse ya bende gördüm şimdi fragmanı...arkadaşlar mükemmel bir bölüm bizi bekliyor...deniz ışığa bak bu bizim deniz diyip denzi gezmişi gösteriyor..sonra birileri mehmetel sevime saldırıyor sevim dokunmayın ona falan diyor...mehmet bağırıyor(sinem duymasın ve görmesin valla)sonra o esnada biizm çocuklar geliyor defne hala ne oldu diyor sevim deniz diyor.....sonra ayla ahmete sen ne istersen onu yaparım burada yaşarım diyor..gözleri dolu dolu...benimle evlen diyor...ahmette biraz şaşkın bir şekilde bakıyor..ay tabi yasminide gösteriyorlar..necdet aşkla ilgili birşey diyor...yasminde herzamanki gibi sırıtıyor...ya kusuruma bakmayın ama hakikaten artık miğdem kaldırmıyor yasminle necdetin durumunu onları görmek istemiyorum....a birde pastanedeki kzı necdete mutfaktakilerden memnunmusunuz diyor necdette evet şuana kadar bir şikayetimiz olmadı diyor kızda ama benim var gibi bişey diyor....
slm arkadaşlar
yani böyle şans olamaz herhalde tvyi açar açmaz fragmanı gördüm. aylanın ahmete evlenme teklif edince şok oldum doğrusu ayladan beklemiyordum açıkcası.
bu hafta maalesef mehmetle sevimde girişiyorlar grup kavgasına. deniz defne grubuda onlara denk geliyor çok heyecanlı bir bölüm olacak.
necdetle yasemin hakkında bi ipucu yok maalesef.
kara börülcede(güzide) iyice azıttı işçilerden memnun olmadığını söylüyor. off deli ediyor bu kız beni yahu.:img-pilot
fundapehlivan 18-04-07, 09:39 Zaten eğer Ahmet yapsaydı evlenme teklifini bilemiyorum, iyi düşünmezdim yine de...
Daha yeni bunalımlardayken hemen evlenme teklifi...
Böylesi daha iyi oldu!
Artık Ahmet onun duygularını da öğrendiğine göre daha başka bir gözle bakar... Hayatını da yola koymak adına kabul eder...
fundapehlivan 18-04-07, 09:41 Arzucum o dönemi düşünüyorum ve gülüyorum yani elimde değil!
Şu an bile bir kızın evlenme teklif etmesi bana garip gelirken o dönemde... Bravo yani... İyi cesaret...
Adamın başkasını sevdiğini bile bile hem de!!
Ay inanamıııııyoruuuum fragmanı gördüm:happy0064 Mitingde "bağımsız Türkiye" die slogan atıyorlar onlardan biri de Deniz Gezmiş Deniz"Bak bizim Deniz" die gösterio Defne'ye ...valla çok benzemiş bu oyuncu kimse.....sonra bizim müfettiş çalışanlardan yakınıoduuu:img-pilot sonra Memeeeeeet'i dövüyolaaaar aammaaaaaaannnn:sad53: Sevim bırakın onu die bağırıo o sırada Defneler geliyo ...yardıma koşcaklar oleeeeey:happy0064 ama olan oldu:sad53: sonra Necdet Yasemin'e "aşk birine çok yakından bakmaktır ..v......vvıdı vıdvıdı" dio Yasemin'de gülümsüoooo çakacam bi tane kendine gelcek çok pis dalacam ben bu kıza,bi bayır aşağı yuvarlanamadı gitti:icon_whis :img-hyste ve de Ayla Ahmet'e "senin için herşeyi yaparım ...seninle en ücra yere bile gelirim dio benimle evlenir misin diooo manyak mı neeee o sırada az daha bi yumruk atcaktım tv'ye çok sinirlendim Ahmet'de böle üzgün üzgün......rahat bıraksınlar onu yaaaaa:sad53: .....bu Ayla gıcığı da aman her anı değerlendir sen hiç bi fırsatı kaçırma insan biraz ağır oturaklı olur ne o öyle yıl 1966'da.....zaten sen etmesen Ahmet sana hayatta etmezdi neyse ben bunu biliyorum ya içim rahat ettti :happy0064 .....ileride çooooook üzüleceksin Ayla çoooooooook ben de gülücem o zaman:img-hyste
fundacm adam başkasını seviyor ama o sevdiği kişi adamı mutlu edemiyor.demek ki ayla mutlu edebileceğini düşünüyor ki böyle bir teklif yapıyor.aylaya çok üzülüyorum ahmet onu hiçbir zaman sevemeyecek.ahmette teklifi hemen kabul etmeyecektir tabi ama sonra mecburen tıpış tıpış gidecek aylanın ayağına.hayatını yoluna koyması lazım.
fundapehlivan 18-04-07, 09:53 fundacm adam başkasını seviyor ama o sevdiği kişi adamı mutlu edemiyor.demek ki ayla mutlu edebileceğini düşünüyor ki böyle bir teklif yapıyor.aylaya çok üzülüyorum ahmet onu hiçbir zaman sevemeyecek.ahmette teklifi hemen kabul etmeyecektir tabi ama sonra mecburen tıpış tıpış gidecek aylanın ayağına.hayatını yoluna koyması lazım.
Canım zaten demek red cevabını göze almış ki evlenmi teklifini yapabiliyor...
bazen cesaretli olmak iyidir aslında...
Hani üzerine gitmek...
Zaten aylanın kaybedecek nesi var ki?
Hazır da açalayım da artık ne olacaksa olsun dedi herhalde...
Eğer Aylaya acıyorsak necdete de acımak lazım!
İkisinin de durumu aynı sonuçta!
İkisi de sevilmeyecek...
fundapehlivan 18-04-07, 09:54 Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim!!
Teyzem evlenme kararı almış ve tahmin edin adamın adı ne??
Necdet!!!!
Nasıl böyle deliriyorum...
Başka isimli birini bulamadın mı diye??:img-hyste
Iyy... Off ya...:sad53:
arzu-başak 18-04-07, 09:58 Arzucum o dönemi düşünüyorum ve gülüyorum yani elimde değil!
Şu an bile bir kızın evlenme teklif etmesi bana garip gelirken o dönemde... Bravo yani... İyi cesaret...
Adamın başkasını sevdiğini bile bile hem de!!
valla bende düşünüyrum ama gülmüyor..hatırlarsan o dönemde bir kızın nişanlı olan bir erkeğin odasına gitmesi daha abartı bir durum ....yani evlenme teklif etmesi daha normal..ayrıca seninde deidğin gibi ahmetin evlenme teklif etmesi daha abes bir durum olurdu..yasmin hanım herşeyi yapıyor ona bir şey demiyorum...çünkü aşkına inanmıyrorum..ama ahmet öyle değil onun ne kadar acı çektiğini ne kadar mutsuz olduğunu gördük bu 5 sene içinde...şimdi bu evlenme teklifi onadn gelseydi..çok inanadırıcı olmazdı....bence ahmet bu konu üzerinde çok düşünmeyecek...bakıcak zaten yasminle olma olasılığı artık yok...diyecek bende artık hayatımı bir düzene sokmalıyım..bundan sonra başka birinede aşık olamam. diyecek ve aylayla evlenicek...
ay ben bu bölümü çok sevicem belli....
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim!!
Teyzem evlenme kararı almış ve tahmin edin adamın adı ne??
Necdet!!!!
Nasıl böyle deliriyorum...
Başka isimli birini bulamadın mı diye??:img-hyste
Iyy... Off ya...:sad53:
aaa canım ne var ya olsun:D:D
benim annemde hep "Ahmet" adında bir damadı olsun ister ve hala istiyor niyeyse??:img-hyste
buarada fragmanı görmedim ama görürüm şimdi takip ediyorum...
göremeyenlerde lüften takip etsin!!!
ayla ahmete teklif ediyomuş...
e bende böle bişi beklerdim zaten...
çünkü ahmet aylaya karşı bişi hissetmiyodu..
yaparsa bu teklifi ayla yapardı ancak...
yorumumu fragmanı gördükten sonra yapacam...
buarada deniz gezmişte hemen girdi diziye ben bi kaç bölüm sonra girer sanmıştım...
arzu-başak 18-04-07, 10:01 Canım zaten demek red cevabını göze almış ki evlenmi teklifini yapabiliyor...
bazen cesaretli olmak iyidir aslında...
Hani üzerine gitmek...
Zaten aylanın kaybedecek nesi var ki?
Hazır da açalayım da artık ne olacaksa olsun dedi herhalde...
Eğer Aylaya acıyorsak necdete de acımak lazım!
İkisinin de durumu aynı sonuçta!
İkisi de sevilmeyecek...
fundacım necdetle aylayı nasıl aynı kefeye koyuyorsun şaşırdım kaldım..sen necdete üzülmeye devam et canım..bakalım o ahmeti daha ne kadar üzücek...
tek ortak noktaları ikiside sevilmeyecek ama başka bir ortak noktaları yok olamazda....ben çıkıyorum..size iyi sohbetler..........
fundapehlivan 18-04-07, 10:27 fundacım necdetle aylayı nasıl aynı kefeye koyuyorsun şaşırdım kaldım..sen necdete üzülmeye devam et canım..bakalım o ahmeti daha ne kadar üzücek...
tek ortak noktaları ikiside sevilmeyecek ama başka bir ortak noktaları yok olamazda....ben çıkıyorum..size iyi sohbetler..........
Ben ikisi de sevilmiyor gözüyle baktığım için aynı kefeye koyuyorum...
Bakalım neler olacak??
Sinemcim baya bir üzülecek, Mehmeti dayak yiyor...
Kimlerin yüzünü dağıtır bilemiyorum artık:icon_whis
Ooo! neler duyuyorum... Ayla Ahmet'e evlenme teklifi mi etmiş... şimdi ne yapsam acep... morarsam mı? yoksa savunmaya mı geçsem... durun önce gırtlağımı temizleyeyim :img-hyste ıhı ıhı! Evet hep diyorumya bu senaristler illaha her şeyi dengede tutacaklar diye alın işte bir sahne daha:img-pilot
Şimdi Yasemin hani daha 18'indeyken Ahmet'in odasına gidip yanında kalmak istemiştiya! Ahmet'te bunun üzerine "olmaz meleğim" falan demişti hani... o da "nedee" gibi insanı uyuz eden bir soru sormuştu işte onun rövanşını alıyorlar :img-hyste Ama tabi ki Ayla'nınki çok daha mantıklı... her şeyde önce yaşları buna uygun... madem dönemin en modern kadınları onlarmış... senaristler böyle yazıyor sonuçta:icon_whis Ayla'ın tavrı tabiki daha olumlu bir tavır Yasemin'inkine göre... Haa! bazı arkadaşlar diyecekler ki; "ama Ayla Ahmet'in Yasemin'i sevdiğini biliyor ve onu sevmiyor" yani ben de pes! derim çünkü Yasemin o hareketleri yaparken Ahmet nişanlıydı canlarım:img-yes: ve Michelle gidene kadar da Yasemin tek kelime etmedi.. "Ahmet şimdi ne olacak, Michelle var" diye... Oysaki şu an Yasemin'le Ahmet ayrı ve çok uzun yıllar geçmiş aradan... haa tabi bir de "Ama Ayla duydu Yasemin'in söylediklerini.. bir çocuğu var ve evlilikleri formalite" eee! o Ayla'nın sorunu değil... o meseleyi Ayla'dan önce Yasemin ve Necdet açmalılar... şimdi Yasemin yeni bir yaşam kurma kararı aldı mesela, Ayla kalkıpta açıklarsa Yasemin kızmaz mı? "Yahu sana mı düştü... ben sana karışma demedim mi? İşgüzar Ayla... ben dam kendime yeni bir yaşantı kurmuştum... of ya! ne güzel Necdet'le beraber olmaya başlamıştık... Nereden çıktı şimdi bu mevzu... ben boş yeremi sakladım sırlar ortaya çıktığı halde.." :img-hyste dese doğru değil mi? bu durumda bana BRAVO AYLA en doğrusunu yaptın... mutluluk Ahmet'in hakkı ve bu mutluluğu ancak sen verebilirsin demek düşer öyle değil mi:img-grin2 (nasıl ama :img-hyste sıyrıldım mı?:icon_whis )
Ahmet, Ayla'ya evlenme mi teklif ediyor? Evlensinler valla hiç üzülmem Yasemin bunların hepsini haketti, Ahmet'in de mutlu yada mutsuz hayatına bir yön vermesi gerek. Mutsuz olursa boşanırlar... :)
Ben artık onlarla ilgilenmiyorum. Gençlerle ilgileniyorum. Acaba bu bölüm Deniz Gezmiş girer mi diziye? Sonra sizce Harun, Işık'ı mı seviyor? İnşallah böyle birşey yoktur. Bir aşk üçgeni daha kaldıramam... Hemde Harun'u çoook seviyorum onun üzülmesine dayanamam. Işık'ta ablası gibi paylaşılamayan kadın olursa düşüp bayılırım... Artık Ahmetten de, Yaseminden de, Necdetten de gına geldi bana.
az önce fraqmanı izLedim..
Çok hoşuma qitti.. =))
Sonunda Deniz Gezmiş karakterini canlandıran biri oLdu..
En çok buna seviniyorum bu hafta için.. ;)
İyi bir seçim oLmuş diyebiLiriz.. Birazck benzettim bn
fraqmanda qördüğüm kadarıyLa.. Bu haftaki mitinqde bnce
qüzeL
hazırLanmışa benziyor..
AyLa'nın söyLedikLerine bak be.. ! Ahmet'in nasıL evLendiği beLLi oLdu..
Ondan tekLif qeLicek qibi değiL zaten.. Yapcak başka bişiyi de yok..
ÜzüLüp duruyor.. TekLifi kabuL edicek tabi.. :(
Yasemin - Necdet öpüşmesinin devamı oLup oLmadığı hakkında hiçbişi yok.. Fraqmandan onLarLa iLqiLii pek bişii anLamadım bn..
Fragman çıkmış ha sevindim ama ben henüz göremedim.
Demek Ayla'cığımız Ahmet'ciğimize evlenme teklif ediyor.
Aferin Ayla'cım yürü seni kim tutar.:)
Bahar'cım yazdıklarına katılıyorum Ayla akıllı kız Ahmet'te bu cesur tekliften sonra Ayla'dan etkilenecektir.
Kendi ayakları üzerinde durabilen,cesur,ne istediğini bilen birisi Ayla asla Yasemin gibi değil.
Bakalım Ahmet bu teklife ne cevap verecek.
Messacığım ben fragmanı görmedim ama gören arkadaşlar Ayla'nın Ahmet'e evlenme teklifi yaptığını söylüyorlar... vallaha bu bölüm Deniz artık diziye giriyormuş... vallaha benim de en çok merak ettiğim bölüm oldu bu bölüm şimdi... hem Ahmet'in Ayla ile evliliği hem de Deniz Gezmiş'in girişi... bugün Yarın Ankara yolcusuyum umarım annemin misafiri falan gelmez de rahat rahat izlerim diziyi... vallahi messa ben de gençlere ısınamadım ya! yaşta olsa gerek :img-hyste
Bu hafta Deniz Gezmiş dizide.. artık onu izLeyebiLicez.. =))
Cevap için teşekkürler. Arkadaşlar Harun sizce Işık' ımı seviyor? Bu konuda görüşlerinizi rica ediyorum.
Ayla'ya benden de bir Helal olsun... Aferin nasıl da cesaret etmiş. İnşallah mutlu olurlar ne diyeyim.
Messacığım ben fragmanı görmedim ama gören arkadaşlar Ayla'nın Ahmet'e evlenme teklifi yaptığını söylüyorlar... vallaha bu bölüm Deniz artık diziye giriyormuş... vallaha benim de en çok merak ettiğim bölüm oldu bu bölüm şimdi... hem Ahmet'in Ayla ile evliliği hem de Deniz Gezmiş'in girişi... bugün Yarın Ankara yolcusuyum umarım annemin misafiri falan gelmez de rahat rahat izlerim diziyi... vallahi messa ben de gençlere ısınamadım ya! yaşta olsa gerek :img-hyste
Baharcan Abla, bende hepsine ısınamadım ama favorim Harundur... Diğerleride fena değil. Birde Deniz Gezmiş'i merakla bekliyorum. İnşallah Harun ile arkadaş olurlar. En azından bana göre Yasemin&Necdet&Ahmet&Ayla dörtlüsünü izlemekten daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı yolculuklar sana inşallah izleyebilirsin.
Cevap için teşekkürler. Arkadaşlar Harun sizce Işık' ımı seviyor? Bu konuda görüşlerinizi rica ediyorum.
Ayla'ya benden de bir Helal olsun... Aferin nasıl da cesaret etmiş. İnşallah mutlu olurlar ne diyeyim.
hıh ahmet aylayla mutlu olacağına hiç olmasın daha iyi zaten olamayacak çünkü sevmiyor:hıh
harun ışık ı seviyor da olabilir çözemedim ben basit bir kankalık içgüdüsü de olabilir.
Sonunda fragman çıkmış ve Ayla Ahmet'e evlenme teklifi etmiş. Hımmm, biraz geri kafalılık ediyor olabilirim; ama böyle hareketlerin erkeklerden gelmesini her zaman daha uygun bulurum. Yani sonuçta bu böyledir; erkek daima evlendiği kadının güvencesi, koruması olmalıdır. Ona evlilik teklifi yapan kadının bence aşkına dair ya bir umudu yoktur; ya da her şeyi boşvermiştir. Tabii bu benim şahsi görüşüm; ama Ayla aşırı feminist takılıyor sanki:img-yes:
Aaa! messacığı bir genç olarak bunu nasıl anlayamazsın? :img-hyste tabiki Harun Işık'ı seviyor... yoksa Işık'a bu kadar karışmasına imkan yok... hele de öz be öz kuzeni Deniz varken... Yani siz gençlerin hoşuna gidecek bir aşk çıkmazı da Harun-Işık-Yaşar arasında yaşanacak... Allah'tan Deniz-Defne sanırım aralarında kimse olmadan bir aşk yaşayacaklar... eğer açılırlarsa tabi ki... Sevim ve Mehmet cephesi belki Mehmet'in dövülmesi üzerine bir noktaya gelebilir... Sanırım ki Ahmet Ayla'nın teklifini kabul eder... Ama ben şöyle bir şey düşünüyorum... Yani fragmanda Ayla'nın Ahmet'e teklifini gösteriyor ama... Ayla bu teklifi yapmadan önce muhakkaki bir şekilde Yasemin konusunun açılması gerekir... belki Ayla Ahmet'e Yasemin'ini geldiğini söylemiştir de duyduklarıın söylememiştir... ama Yasemin'le konuşması gerektiğini söylemiş olabilir... Ahmet bunun üzerine belki Yasemin'le telefonda görüşebilir... geldiği için teşekkür edebilir ve bir şey mi diyecektin vs. diye sorabilir.. tabi bizim Yasemin yeni bir yaşama yelken açtığı için hayır yalnızca nasılsın diye merak etmiştim der... daha sonra Ahmet Ayla'ya Yasemin'le aralarında geçen konuşmayı açar ve Ayla "ee madem Yasemin çocuğu ve formalite evliliği açmadı demek ki hayatına böyle devam etmek istiyor... ben de Ahmet'i mutlu etmek için girişimde bulunayım" der ve bence böylesi çok mantıklı olur... aksi taktirde bu kadar yanlış Ayla'nın sırtına yıkılamaz... EY SENARİSTLER SAKIN HA SUÇU AYLA'A YIKMAYIN! çok çok mantıksız olur bu iş...
hıh ahmet aylayla mutlu olacağına hiç olmasın daha iyi zaten olamayacak çünkü sevmiyor:hıh
harun ışık ı seviyor da olabilir çözemedim ben basit bir kankalık içgüdüsü de olabilir.
Aslında ben "No Ayla No Problem" ciyim ama Yasemin o kadar çok hata yapıyor ki, artık Ahmet'i haketmediğini düşünmeye başladım. Ne yaptığını-yapmaya çalıştığını kendi de bilmiyor. Yasemin'i zaten sevmiyorum ben ama sırf birbirini seven iki çift mutlu olsun diye beraber olmalarını istiyor(d)um. Şu sıralar Aylaya karşı bir sıcaklık hissediyorum ama bende evlenince mutlu olacaklarına pek inanmıyorum mutlu olurlarsa ben bu evliliği onaylarım.:icon_whis
Benim favori çiftim Keriman&Kamil :good: :good:
ben de izledim fragmanıııı:happy0064
necdetle yasemini göstermediler pek...
bi sahneleri vardı...
necdet..aşk sevdiğinden başkasını görmemektir gibi bişiler diyodu...
yaseminde yüzünde bir sırıtımsı ifadeyle dinliyordu onu...
ben burdan aralarında bişi olmuş olabileceği sonucunu çıkarsam daaa..
hala umarım olmamıştır diyorummm:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
aylada senin için herşeyi yaparım diyodu ahmetee...:img-in_lo
sonunda dedim yaniii......
deniz gezmişi de gördüm..
bence o oyuncu çok yakışmışşş..
çok hoşuma gittiiii:good:
mitingdeki sahnesi güzel gibiydi..
bi de memedi dövdükleri sahne vardı...
onlar yaşarın grup değil dimiiiii:img-help:
fragmanı gördüm...
hmmm fala bi yoruma gerek yok:D:D
deniz gezmiş girdi diziye ve tıpkısı aynı çok benziyor...
buarada isim karışıklığı olacak forumda oyüzden ben benim denize(mehmetin oğluşuna:)) lakabıyla hitap edeyim:sinem demişti fındık:D:D
yada soyadları kullanalaım: deniz gezmiş ve deniz karayel:img-yes:
Sonunda fragman çıkmış ve Ayla Ahmet'e evlenme teklifi etmiş. Hımmm, biraz geri kafalılık ediyor olabilirim; ama böyle hareketlerin erkeklerden gelmesini her zaman daha uygun bulurum. Yani sonuçta bu böyledir; erkek daima evlendiği kadının güvencesi, koruması olmalıdır. Ona evlilik teklifi yapan kadının bence aşkına dair ya bir umudu yoktur; ya da her şeyi boşvermiştir. Tabii bu benim şahsi görüşüm; ama Ayla aşırı feminist takılıyor sanki:img-yes:
Bence bu durum feministliği aştı kendine çok fazla güveniyor. Ahmet'in kendisini sevmediğini biliyor ve bir seçeneği olmadığını da biliyor aşk ve acıma duygusu adı altında kendi istediğini yapıyor...
Ayla'yı sessiz bir tip olarak görürdüm bir açıldı kabak çiçeği gibi maşallah...!
Bence bu durum feministliği aştı kendine çok fazla güveniyor. Ahmet'in kendisini sevmediğini biliyor ve bir seçeneği olmadığını da biliyor aşk ve acıma duygusu adı altında kendi istediğini yapıyor...
Ayla'yı sessiz bir tip olarak görürdüm bir açıldı kabak çiçeği gibi maşallah...!
Evet, bu hareket kendine güvendiğini gösteriyor. O zaman, Ahmet'le olan evililiklerinde de çıkabilecek her türlü sorunla boğuşacak kişi olmayı, süreki destek olmayı kabullenmek zorunda. Yani bu evliliği taşıyacak olanın aslında kendisi olduğunu, bu teklifle ilan etmiş oluyor. İleride bir sorun olduğunda da evliliği korumak ona düşecek. Madem bu teklifi yaptı, bu sorumlulukları da almak zorunda:icon_whis
Bu arada Ayla'nın Yasemin'le ilgili gerçekleri söyleyeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
Aaa! messacığı bir genç olarak bunu nasıl anlayamazsın? :img-hyste tabiki Harun Işık'ı seviyor... yoksa Işık'a bu kadar karışmasına imkan yok... hele de öz be öz kuzeni Deniz varken... Yani siz gençlerin hoşuna gidecek bir aşk çıkmazı da Harun-Işık-Yaşar arasında yaşanacak... Allah'tan Deniz-Defne sanırım aralarında kimse olmadan bir aşk yaşayacaklar...
İnanmak istemiyorum buna, sezmiştim birşeyler ama inanmak istemediğimden olsa görmek istediğim gibi görmeye çalıştım galiba.
Işık varya Harun'u üzerse :img-pilot Allah'ım yaa bu kadar saçmalık olamaz. Abla-Kardeş bunlarda ne var böyle herkesi kendilerine aşık ediyorlar.
Harun'a yazık yaa dayanamam ki ben ona. Üfff sıkıntı bastı beni yaaa.
yavrııımm....kankalık değil bu olay....
yoksa gidip yaşarın yakasına yapışmazdııı:img-yes:
geçmiş olsun bu arada..
hastaymışsın.....:img-yes:
Evet bebişim ya tek iyi yanı okuldan yırtmak oldu bu durumun:king:
Valla kankalık mı değil mi bilemeycem Harun da göstersin biraz duygularını o zaman canım yok öyle surat asıp trip atmakla olmuyor ablasına çekmiş Işık anlamaz o bu tür sinyalleri:img-pilot
fragman çıkmış ama göremedim henüz.demek ayla ahmet'e evlenme teklif ediyor.cesur kızmış valla.:img-grin2 arkadaşlar şaşırmış bu cesarete ama yasemin hanımın nasıl ahmet'in odasına gittiğini unutuyorlar.:icon_whis ayla hiç değilse evlenelim diyerek aşkına sahip çıkmış.yasemin gibi ahmet'i biletler elinde ağaç etmemiş istasyonlarda.:img-blush
messa bence harun ışık'a kesinlikle aşık.ama ışık yaşar'ı sevecek gibi.:img-yes:
Evet, bu hareket kendine güvendiğini gösteriyor. O zaman, Ahmet'le olan evililiklerinde de çıkabilecek her türlü sorunla boğuşacak kişi olmayı, süreki destek olmayı kabullenmek zorunda. Yani bu evliliği taşıyacak olanın aslında kendisi olduğunu, bu teklifle ilan etmiş oluyor. İleride bir sorun olduğunda da evliliği korumak ona düşecek. Madem bu teklifi yaptı, bu sorumlulukları da almak zorunda:icon_whis
Bu arada Ayla'nın Yasemin'le ilgili gerçekleri söyleyeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
Aynen ben de hiiiç ihtimal vermiyorum.
Ayla evliliği taşımaya dünden razı zaten dediğin gibi ilerde Ahmet, Yasemin krizleri geçirirse Ayla da kıskançlık krizleri yaşayacak ama Ahmet'e bir laf söylemeye yüzü olacağını sanmıyorum...
Bu da bir bakıma anlaşmalı evlilik oldu. Tek fark Ahmet sevildiğinin farkında durumu kabullenerek evlenecek yani:icon_whis
Vallaha messacığım Harun ve Deniz Gezmiş'in normalde pek de omuz omuza bir arkadaşlıkları olmamış... yani her ikisi de siyasi olarak sol cephede yer alsalarda... uzlaşamadıkları birçok konu vardı... Deniz Gezmiş tarafları o dönemde (Harun tabi bizim Harun Harun Karadeniz ise bu söylediklerim geçerli... ben öyle sanıyorum da..) onları reformist olarak değerlendiriyorlar ve tartışmalar vs. çıkıyor... Hatta sanıyorum bu bölümde gösterilecek bölümde Harunlar bazı mitinglerin yapılmasına karşı çıkarken Denizler mitinglerin yapılması taraftarılar ve aralarıda tartışmalar vs. yaşanıyor birebir olmazsa da taraflar bazında... tabi bunlara senaristler girer mi? girmez mi? bilemiyorum ama bence Sol'un kendi sorunlarına yaklaşımını vermesi çok önemli... çünkü herkesin amacı Sosyalizmi kurmak olan bir sürü fraksiyon çıkmaya başlayacak o dönemlerde... bunlar önemli diye düşünüorum tabiki son sözü senaristler söyleyecek... yani sonuçta seni başta haberdar edeyim belki Harun ve Deniz Gezmiş pek de düşündüğün bir dostluk içinde olmayabilirler canım:img-blush
ühühühühühü ya fragmanı izleyemedim ühühühühüh:sad53:
yıl atlaması yapmışlar gene:hıh
özet ne zaman gelir ki?
ya zaman atlamasını niye yapsınlarki??
zaman atlandığnı nerden biliyonuz???:img-help:
buarada gerçekten böle mi olcak bi yerden duymuştum:
defne, deniz gezmişimi aşık olacak??:img-help:
AyLa'nın evLenme tekLifi.. Kız napsın dayanamadı..
Yasemin'i zaten kıskanıyordu.. AhmetLe beraberken neLer
düşündüğünü biLiyoruz.. Şimdi Rüya'nın da onLarın kızı
oLduğunu öğrendi.. HaLa qörüşebiLicekLer ve tekrar bir arada
oLabiLicekLerii düşüncesii de deLii etti onu..
Ve böyLe bir tekLife karar verdi..
Ahmetin de yapıcak pek bişiysii yok.. kabuL edicek..
aYlA yıLLar snra Ahmet'in Yasemin aşkının bitmediğini hissedince
bu haLinden çok farkLı oLucak bnce.. dayanamaz böyle bir duruma..
O bişii değiL.. Ahmet'e yazık oLuyor.. Hiç kabuL etmese keşke..
Hayır, sanırım o da Vatan'ın tahminsel(:img-hyste ) haberlerinden biri:img-yes: Hatırlarsanız Yunan bir oyuncu+Meyra da oynayacaktı ama yoklar ortada:icon_whis Sanırım bizim Deniz'i Deniz Gezmiş sandılar.
Yok canım gazeteler bizim karayeli gezmiş sandılar o bakımdan arad abağ kurdular yok öyle birşey
Ya yıl atlamaları lazım bu mitinglerin tarihi 67-68 dolayları yanılmıyorsam ve bizimkiler 66 dalar:icon_whis
fragman çıkmış ama göremedim henüz.demek ayla ahmet'e evlenme teklif ediyor.cesur kızmış valla.:img-grin2 arkadaşlar şaşırmış bu cesarete ama yasemin hanımın nasıl ahmet'in odasına gittiğini unutuyorlar.:icon_whis ayla hiç değilse evlenelim diyerek aşkına sahip çıkmış.yasemin gibi ahmet'i biletler elinde ağaç etmemiş istasyonlarda.:img-blush
messa bence harun ışık'a kesinlikle aşık.ama ışık yaşar'ı sevecek gibi.:img-yes:
Işık Harun'u üzerse ve o Yaşar'ı seçerse (Işık'a bayılmıyorum sırf Harun mutlu olsun diye) ne yapabailirim ki? Senaristler lütfen biraz daha geniş düşünsün yaa. Zaten bu kızın ablasının bir aşk beşgeni vardı kardeşine ne gerek. Yaşar Defneyi sevseydi keşke...:img-yes:
Bazı yerLerde BeLçim Erdoğan'ın diziye Deniz Gezmiş'İn sevqiLisii
oLarak qiriceği yazıLıyordu.. Ama bu küçük Deniz'i
Deniz Gezmiş diye düşünüdükLerinden oLabiLir..
Şu an Defne'de Deniz'e karşıı açık bir şekiLde bişiLer yok..
Yanii Deniz'de oLduğu kadarıyLa.. Defne'de böyLe bişii yok..
Defne Deniz Gezmiş'ten etkiLenebiLir..
AyLa'nın evLenme tekLifi.. Kız napsın dayanamadı..
Yasemin'i zaten kıskanıyordu.. AhmetLe beraberken neLer
düşündüğünü biLiyoruz.. Şimdi Rüya'nın da onLarın kızı
oLduğunu öğrendi.. HaLa qörüşebiLicekLer ve tekrar bir arada
oLabiLicekLerii düşüncesii de deLii etti onu..
Ve böyLe bir tekLife karar verdi..
Ahmetin de yapıcak pek bişiysii yok.. kabuL edicek..
aYlA yıLLar snra Ahmet'in Yasemin aşkının bitmediğini hissedince
bu haLinden çok farkLı oLucak bnce.. dayanamaz böyle bir duruma..
O bişii değiL.. Ahmet'e yazık oLuyor.. Hiç kabuL etmese keşke..
Ahmet'in şansı yok ki hayatım mecbur kabul edecek millet düzen kur diyip duruyor...
YAseminden de umudu kesti iyice garibim:img-in_lo
Dedğin gibi ayla ileride huysuz olup çıkacak özüne dönecek çok gıcık oluyorum bu kıza ya ben!
Ahmet'in şansı yok ki hayatım mecbur kabul edecek millet düzen kur diyip duruyor...
YAseminden de umudu kesti iyice garibim:img-in_lo
Dedğin gibi ayla ileride huysuz olup çıkacak özüne dönecek çok gıcık oluyorum bu kıza ya ben!
Bnde de AyLa'ya karşı acayip bir qıcıkLık söz konusu..
ne yapsa sevemiyorum onu bir türLü.. Nerqis'i kızLar yurdunda
oynarken de hiç sevmiyordum.. Ama burda karakter başka..
Nerden qeLiyor bu qıcıkLık anLamadım ki..
Bnde de AyLa'ya karşı acayip bir qıcıkLık söz konusu..
ne yapsa sevemiyorum onu bir türLü.. Nerqis'i kızLar yurdunda
oynarken de hiç sevmiyordum.. Ama burda karakter başka..
Nerden qeLiyor bu qıcıkLık anLamadım ki..
Ya yok aslında itici bir hanım değil gerçekte falan ben oynadığı karakteri diyorum
Çok dengesiz geliyor bana Ayla ne bileyim... O sessiz hallerindeyken de bir ayrı sinsiydi zaten. Şuan açıldı ikinci bir hiroşima vakası oldu hanım!
Yasemin kadar dengesiz olamaz ama off bu ahmeti de hep tuhaf kızlar buluyor...
ne olursa olsun AHMET&YASEMİN diyorum ben:hıh
Vallaha messacığım Harun ve Deniz Gezmiş'in normalde pek de omuz omuza bir arkadaşlıkları olmamış... yani her ikisi de siyasi olarak sol cephede yer alsalarda... uzlaşamadıkları birçok konu vardı... Deniz Gezmiş tarafları o dönemde (Harun tabi bizim Harun Harun Karadeniz ise bu söylediklerim geçerli... ben öyle sanıyorum da..) onları reformist olarak değerlendiriyorlar ve tartışmalar vs. çıkıyor... Hatta sanıyorum bu bölümde gösterilecek bölümde Harunlar bazı mitinglerin yapılmasına karşı çıkarken Denizler mitinglerin yapılması taraftarılar ve aralarıda tartışmalar vs. yaşanıyor birebir olmazsa da taraflar bazında... tabi bunlara senaristler girer mi? girmez mi? bilemiyorum ama bence Sol'un kendi sorunlarına yaklaşımını vermesi çok önemli... çünkü herkesin amacı Sosyalizmi kurmak olan bir sürü fraksiyon çıkmaya başlayacak o dönemlerde... bunlar önemli diye düşünüorum tabiki son sözü senaristler söyleyecek... yani sonuçta seni başta haberdar edeyim belki Harun ve Deniz Gezmiş pek de düşündüğün bir dostluk içinde olmayabilirler canım:img-blush
Burada öğrenmemiz gereken soru Harun'un Harun Karadeniz olup olmadığıdır. Bence büyük bir ihtimalle o'dur. Aynı siyasi görüşü benimsemeleri de yeterli sayılır aslında ama gönül isterdi ki, tüm düşünceleri uyuşsun. :img-yes:
Not:Bu Işık şahsiyeti Harun'u üzerse bende "No Işık No Problem" grubunu kuracağım.:img-hyste
kötü kadını iyi oynuyor demekkiii:icon_whis
ben de hiiç sevmezdim kızlar yurdunda....:img-yes:
merveee...ahmetin başka şansı mı var demişin yaa....
snki kızlar evde kalır da talip olan ilk kişiye verilir yaaa..
o geldi aklımaaa:img-hyste
ben artık o kadar rahatsız olmuyorum ayladan....
hemen evlenseler de...
daha fazla uzamadan kurtulsakkk keşkee:img- |