Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

aslı30
19-04-07, 12:10
aslıcım..averaj....dün avrupa yakasında..yönetmen berene dedi ya..yaşadığın hayal kırıklığını çektiğin acıyı daha iyi yansıt...orda bir gülme geldi bana..dedim şimdi bizim kızlarda gülüyordur...bu kız duyguyu veremiyor....gülse birselde biizmle aynı fikirde kanımca...
arzu'cuğum ya ben orayı kaçırmışım galiba.:img-blush bak gülse birsel de anlamış duygularını yansıtamadığını da öyle bir replik yazmış.:img-hyste hs'de beren'in rolü için yok yönetmen öyle istemiştir,yok senaryo öyledir diyoruz ama hikaye.gerçekler dün gece de ortaya çıktı.:icon_whis

averaj
19-04-07, 12:10
dinlemedim canım..en kısa zamanda alıcam...çünkü bu şarkıyı çok beğendim...
of ya desene harunda ahmet gibi acı çekecek...
bende çıkıcam birazdan canım....görürşüz...bye

canım o şarkı efkan şeşenin albümündeydi..olmadı ben gönderirim sana...

harun ahmet gibi olmasın aman:img-blush

tamam canım...görüşmek üzerebye...

averaj
19-04-07, 12:13
aslıcım..averaj....dün avrupa yakasında..yönetmen berene dedi ya..yaşadığın hayal kırıklığını çektiğin acıyı daha iyi yansıt...orda bir gülme geldi bana..dedim şimdi bizim kızlarda gülüyordur...bu kız duyguyu veremiyor....gülse birselde biizmle aynı fikirde kanımca...

canım özür dilerim görmemişim mesajını..hemen cevaplayıp çıkıyorum...

evet değil mi öyle bir uyardı bereni..zaten o hep güldü..

ama normalde uyarsalar da düzelme hiç olmadı ki...ben ona hep aynı tepkiyi veriyorum...

arzu-başak
19-04-07, 12:19
canim ne alakasi var simdi ordada rol yapiyordu
hem beren bu kadar aciyi veya duygusunu yansitmayi bilmeseydi sizler yasemine bu kadar kizmazdiniz eger yasemine kiza biliyorsaniz demeki beren rolunun hakkini veriyorrr

canım benim berene kızmamın yasmin karateriyle alakası yok...ben normalde berenin oyunculuğunu beğenmiyorum...yani ben birşey anlamıyorum onu izlerken..ne duygulanabiliyorum ne gülebiliyorum....hiçbir şekilde etkilenmiyorum...yani ben benim berene kızmamın nedeni oyunculuğunun çok iyi olması değil olmaması...bunun necdet karakteri için söylesen eyvallah..çünkü okan hakikaten mükemmel oynuyor...beni necdet karaterinden nefret ettirdiyse bunda okanın payı çok..ama beren için kusura bakma....
a aslıcım nasıl kaçırırsın sen orayı..bende izlerken dedim şimdi aslıda gülüyordur..yani öyle bir repliğe gerek yoktu normalde...ama demekki gerekli görmüşlerki koymuşlar....
averajcım görürşürz....

nisan16
19-04-07, 12:48
ay inanmıyorum bir insan bu kadar gurusuz olur .sevgili ayla hanım sen git meydanı boş bul ve ahmet'e evlenme teklifi et. birşey demiyecem ayla hakkında sadece pes.... .ama bunun yanında şunada çok sevindim bu teklifi ahmet etse idi daha çok üzülürdüm .Bu da bir gerçek.bu bölüm evlernirlem i acaba ahmet ne diyecek bunları çok merak ediyorum .bir de eğer evlenirlerse ahmet'le ayla'nın evleneceğini duyan yasemin hanım'ın yüzünün hali çok merak ettiğim konular arasında.:img-hyste

yamisis
19-04-07, 12:51
amaniiiiiiiiiin..narcissa kız sen aşık mı oldun kız?ay of aman aman..hemde kime okana?walla de..necdet mi okanmı şindik bi açıklığa kavuştur bomba haber bu bu..:happy0064 :img-hyste :img-hyste oh olsun.yan yan kızar hatta..bizde o yolardan geçtik kanımca..:img-hyste :img-hyste
ama ben artık bu aralar ahmedin resmini koyacam imzamada avatarımada .sanırsam kıskandı bunlar ,merhem özellikle:img-wink: :img-wink: benim necdete olan aşkımı.fazla göze gelmiiim:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yamisis
19-04-07, 12:52
ya nie böyle sayfalar dolusu gerileme olmuşki.hayır ne yazıyoruz okadar anlamadım kurallara aykırı.çok sohbet ediyoruz kanımca..:img-wink:

bende şu atvnin özetinde takıldım kaldım.acaba cidden yakınlaşma olacakmı necdetle yaso arasında????
üf bicuma günü gelse .walla artk ne güzideyi istiyorum ne yasemini.alıp başını kaçsın necdet.hatta rüyayıda alsın...

ulkuk
19-04-07, 13:25
Necdet'ime laf söyletmem... Söyleyeni de :img-swoon .. anladınız siz onu...:img-yes:

Ne yapsın adamcağız daha hııııı.. İyi o zaman Rüya'yı da Ahmet'e bıraksın... Yapmayın arkadaşlar. Bu kadar kör gözle bakmayın... Necdet, Yasemin'e, Ahmet'i görüp üzüldüğünde demedi mi "ikinizin arasına girmiş gibi hissediyorum. Lütfen Yasemin gidebilirsin..." Daha ne yapsın adamcağız.... Aradan zaman geçmiş, Rüya kendisini babası biliyor.. Bütün hayatını silip atsın mı? Hem Necdet'in Ahmet'tin yaptıklarından, ya da yapmadıklarından haberi var mı?

Yasemin, intihar etmeye çalıştığında Ahmet'in kendisini terk ettiğini söylemişti... Necdet de öyle biliyor... Bunun daha geniş açılımını da Yasemin'e sormadı. Yani Ahmet, Necdet'in gözünde Yasemin'i terk edip gitmiş birisi... Bu yalan mı? Bunda hemfikir miyiz? Evlendikten sonrada Ahmet'in pastaneye gelip hesap sormasını da, elindekini kaçırdığı için böyle davrandığını düşünmüş olabilir... en azından ben böyle düşünüyorum... Benim gözümde Necdet, Ahmet'ten daha çok hakediyor bir Yasemin ve Rüya ile bir aile ortamını... :happy0064

Necdet'tir favorim,
Gerisi hoptirinim...
Ahmet Ayla ile evlensin
Kıbrıscık şenlensin :img-hyste

zeyneps
19-04-07, 14:07
Ya Nejiiiiidet'i ben eskiden severdim hatta onunu için çok üzülmüştüm ama Ahmet'e söyleyebilirdi ve söylemedi hatta sanki intikam alır gibi davrandı o zaman gözümden düştü bu Nejidet :img-yes: Yasemin'e bi kere giti dedi o da yarım ağız valla Yaso'nun gidiceği varsa bile Nejiiiideeet böyle konuşunca gitmedi:sad53: olan yine benim safıma oldu :img-hyste O Ayla'yı da dövecem haaaaa çok oldu ama mutsuz etcek Ahmet'i bunu bilmiyo mu bal gibi de biliyo ama işine gelmiyo:icon_sorr :img-help:

Nejidet'e yoktur sözüm
Benim Ahmettedir gözüm
Ayla 'ya vardır iki çift sözüm
Ahmet sana yar olmaz a benim gözüm:happy0064 :img-hyste

şilimsi
19-04-07, 14:15
en iyisi necdetle ayla gitsinler uzak yerlere ahmetle yaso da sizin istediğiniz gibi eskisi gibi olsunlar..
ama ben necdetide seviyorum yine..yaptıklarını bir kenara bırakırsakk o da kendi çapında aşkını yaşıyo içten içe..garibim benim...:)
eğer yaseminden tam anlamıyla bişeyler bekliyo olsaydı onu sevdiğini şimdiye kadar bin kere söylerdi zaten..yasemin söylemesi için çok fırsat verdi ona..konuyu bile açtı ama necdetten tık yok..
bi gün bi söylicek..yasemin bir daha toparlanamıcak kanımca..ama bakalım ne zaman..

arzu-başak
19-04-07, 14:29
Necdet için söyleyecek lafım yok artık benim...keza 20 bölümdür onun için neler düşünüğümü yazdım....kusuruma bakmayın en son üzüleceğim kişi necdettir...
ahmetim aylayla evlensede...rahatlasak...eve geldiğinde kapıyı açacak birisi olsun....beraber yemek yiyeceği..konuşacağı birisi....ben artık ahmeti gülerken görmek istiyorum..artık yüreğim kaldrımıyor onu öyle görmeye...hayır karşı taraf buna değecek biri olsa...oda en az ahmet kadar acı çekse tamam...ama bir taraf mutlu mesut ailesiyle yaşıyor..yüzünde gülümseme eksik olmuyor..böyle oluncada insan izlerken sinirleniyor....
buarada bu şarkı ahmetime çok uyuyor....ahmetten yasmine

yaptım çünkü aşık oldum deme konuşma
ona öyle demezler buralarda
alem inansa sözüne ben inanmam..
beş para edermi varlığın ki yokluğun beni acıtsın
alem eğilsin önünde ben eğilmem
yapma dokunma kim dokunduysa sana ona git
nerde unuttuysan beni orda kal ezdirmem kendimi sana

şilimsi
19-04-07, 14:34
arzu abla sende haklısın...necdeti neden sevmediğini onun için neden üzülmediğini biliyorum...ben necdete acıyorum...neden bilmiyorum ama nefret etmiyorum ondan..yaşadıkları yüzünden değilde belki de kaderi yüzündendir..yasemin gibi birine aşık olmakmış olmuş yani..yazık diyorum başka bişey demiyorum..
aylayı seviyordum..ama ahmete rüyanın onun kızı olduğunu söylememesi beni sinir etti..ve bunu bile bile ahmete evlenme teklif etmesi..çüşş dedirtecek bişey yani..
ama sana katılıyorum..sonuçta bunca seneden sonra ahmetinde mutlu olmaya hakkı var..bende onun eski neşeli..gözlerinin içi parlayan hallerini görmeyi çok özledim..adalet lazım artık..bi denge kurulması gerekiyor ve bu denge aylayla sağlanacaksa ne yapalım..ona da tamam...

zeyneps
19-04-07, 14:37
dörtlüğün çok güzell:img-hyste :happy0064 :img-yes:

Teşekkür ederim canım :img-wink: Bu olaylar böyle giderse ben daha çok dörtlük yazarım gibime geliyoo gerçi Ahmet'e bakıp bakıp destan yazılır ya neseeee:img-hyste

arzu-başak
19-04-07, 14:49
arzu abla sende haklısın...necdeti neden sevmediğini onun için neden üzülmediğini biliyorum...ben necdete acıyorum...neden bilmiyorum ama nefret etmiyorum ondan..yaşadıkları yüzünden değilde belki de kaderi yüzündendir..yasemin gibi birine aşık olmakmış olmuş yani..yazık diyorum başka bişey demiyorum..
aylayı seviyordum..ama ahmete rüyanın onun kızı olduğunu söylememesi beni sinir etti..ve bunu bile bile ahmete evlenme teklif etmesi..çüşş dedirtecek bişey yani..
ama sana katılıyorum..sonuçta bunca seneden sonra ahmetinde mutlu olmaya hakkı var..bende onun eski neşeli..gözlerinin içi parlayan hallerini görmeyi çok özledim..adalet lazım artık..bi denge kurulması gerekiyor ve bu denge aylayla sağlanacaksa ne yapalım..ona da tamam...

şevvalcim merhaba...bak haklısın necdet yasmine aşık olduğu için bende acıyorum ona....yasmin gibi dengesiz..ne istediğini bilmeyen biriyle beraber olmak kolay olmasa gerek kanımca....ah ahmetimde yaptı o hatayı..ama şimdi ayla var...ve ben artık onunda bir aile kurmasını istiyorum....herkes biliyorki ne ahmet yasmini unutacak nede yasmin ahmeti(hoş biz hatırladığını görmedik ama)...ama yasmin hanım ahmetsiz nasıl mutlu mesut yaşıyorsa ahmetimizde öyle yapmalı...ayla ahmetime iyi gelicek ben bunu bilir bunu söylerim..ayla ahmeti üzmez...çünkü gerçekten seviyor....fragmanda ahmete seninle heryere gelirim derken dikkat ettinizmi gözleri dolu doluydu...ahmet hiç bir zaman tam anlamıyla mutlu olamıcak..ama bu ondan kaynaklanan birşey olucak...ayladan değil..

muko88
19-04-07, 15:01
Merhabalar...
Yazdıklarınızı okudum.Arzucum burdasın...Averajın önerdiği şarkıyı merak ettim, buldum, dinliyorum; güzelmiş gerçekten.:img-wink:

Ayla'nın gözleri dolu doluydu, demişsin Arzu...Onu gerçekten seviyor, demişsin...
Sevebilir...Sevmek güzeldir...Aşık olmak da güzeldir...Hatta aşk için her türlü fedakarlığı yapmak da güzeldir...Aşk her türlü fedakarlığı gerektirir belki.
Ama Ayla'ya baktığımda bunu göremiyorum.BElki Ahmet ile en ücra köşelerde yaşayabilir ama onu kaybetmemek için kızını saklıyor ondan...Bu da -bana göre- bencilliktir...
Ayla'ya sözüm yok, ısınamamış olabilirm fakat söylediklerimin bu ısınamamayla alakası yok.Onun tavrını yanlış buluyorum...
Niye peki?
Yasemin ve Ahmet bir araya gelsin istiyorum diye mi?HAYIR...
Ayla ve Ahmet evliliği olmasın diye mi?HAYIR...
Ayla böyle büyük bir yükün altına girerek elindeki Ahmet'le olma şansını kullanıyor.Bakın ben diğer bölümlerde ben de Ayla'nın yerinde olsam böyle yapardım, seviyorum, yakınlaşırdım; demiştim.
Ama şu durumda ona hak veremiyorum ve bence bu Ayla'nın melekliğine bir çizik atıyor.
Hani ne bileyim Ahmet'ten bu sırrı saklamak ona vicdan azabı verecektir, ben olsam bana verirdi.
Yasemin ayrı bir konu burada...Ayla Yasemin'in gelip Ahmet'e söylemek istediğini gördü, söylediğini gördü, söylediklerini duydu.Bu durumda her şeyden bihabermiş gibi Ahmet ile yakınlaşmaya çalışması da çok haince...
Dün de demiştim ya, aşkı geçtim; ortada bir çocuk var...Formalite bir evlilik içinde büyüyen, öz babasından ayrı olan...
Ahmet'e bunu tamamen anlatması gerekmiyor ama Yasemin ve Necdet ile belki konuşmalısın, diyebilir...Buna benzer bir şeyler işte...Zaten Yasemin Ahmet'i iterse, istemezse, açıklamazsa bundan sonra Ayla'ya bir şey diyemem.
Ama bu durumda Ayla böyle bir şey yaparak içindeki aşka da leke sürüyor.
Yanlış anlamayın, içimden geçenler bunlar.

zeyneps
19-04-07, 15:02
teşekkür ederim canım Ayla'yı gördüm ya fragmanda gaza geldim:img-pilot

Ya ben çok üzülüyorum bu Ahmet'e helak oldu bu cadalozların elinde kaderi mi bu??????

http://img223.imageshack.us/img223/7387/hstelys9.jpg

şilimsi
19-04-07, 15:05
arzu ablacım...
ahmetin mutlu olmasını herşeyden çok istiyorum ben...
eğer evliliklerinde sorun çıkarsa bencede bu ayladanm değil ahmetin bitmemiş ve hiç bir zamanda bitmeyecek olan yasemin aşkından kaynaklanır[:hıh]...
ayla ahmetin mutlu olması için fedakarlıkların alasını yapar buna eminim..ama dedim ya madem ahmeti bu kadar seviyor keşke söyleseydi rüyayı..ahmetten sakladığı bu gerçekle nasıl onun yanında tam anlamıyla huzurlu durabilir..içi nasıl rahat eder..bende bunu merak ediyorum..
yasmin nasıl necdetle yaşadıklarından memnunsa..ve yaşakayacaklarından da:icon_whis (Melal abla anladın sen onu:)) şikayetçi olmayacaksa..ahmetinde o kadar mutlu olup aile kurmaya ihtiyacı ve HAKKI var!!
burda esas mutlu olması gereken ahmet ama işte senaristlerin şeyi bu..bilemicem artık..
ayrılığı seçen yasemindi..ne diye faturası ahmetten kesiliyo ki...haksız yere işte...
aylanın bu kadar iyi biri olduğuna inanıyorsanız ahmetimizi gönül rahatlığıyla ona emanet edebiliriz:img-wink:..

askasurguncu
19-04-07, 15:11
ya ben fragmani gorunce ayla bir kat daha sinir oldum
bir kadina hiç yakismiyor erkeye evlenme teklif etmek:icon_whis ne o oyle benimlen evleirmisin ahmet eh gordu evde kalacak baska turlu ahmetin ona bakacagi yok hemen firsati kacirmadi yasemine gelince o zaten olgunlastigindan belli ona bir haller oldu nerde eski yasemin eski yasemin :icon_sorr

arzu-başak
19-04-07, 15:13
mukocum böyle düşünmekte çok haklısın....ben sadece yasminle necdetin yanında aylanın yaptığının lafı olmaz diyorum..ve diyorumki...ayla ahmete hemen açılmadıki..yasmin ahmete olayları anlatırken ayla yasmine ahmetin bunları duyduğunu sanmıyorum bilinci kapalı dedi....ondan sonra yasmin hanım çekip gitti..gerçekten söylemeye niyeti olsa ondan sonrada ne yapar ne der söylerdi....kiraz hemşireyi aramayı biliyor ahmetin durumunu öğrenmek için..ahmeti arasın sana söylemem gereken şeyler var desin..ama demedi..gittikten sonra aramadı...aylada baktı ki sesi çıkmıyor o söylemiyorsa demekki bilmesini isrtemiyor dedi..işinede geldi tabi...sonuçta ahmeti kaybetmek istemez..bu kadar yakınlaşmışken...demem o ki..bana göre aylanın aşkı yasmininkinden daha temiz...daha gerçekci...öyle iki bişey yazıp...iki de ağlamaya aşk demem ben....

muko88
19-04-07, 15:18
Yasemin'den haber gelip gelmemesi Aylayı ilgilendirmiyor...
O söylemek istemiyor zaten...
İstese bunu ilk duyduğunda duymamış gibi yapmazdı, Yasemin'e bile...
Yasemin zaten aramaz artık Ahmet'i, o ayrı diyorum ya...HAni vazgeçti ya bizim akıllı tamamen Ahmet'ten...
Benim derdim Rüya...Babasını bilmeden, yanlış bir babayla büyümesi hoşuma gitmiyor.Necdet onu seviyor olabilir ama Ahmet de kızından ayrı olmayı, kızından bihaber olmayı hak etmiyor ve üzgünüm bunu bilmemesinin devam etmesine Ayla da böyle yaparak katkıda bulunuyor.

zeyneps
19-04-07, 15:19
Vaaalla ya noldu bu Yaso'ya ben anlamadım....öle dolaşıo etrafta sinirleri alınmış gibi:img-pilot yoksa kız sakinleştirici mi alıyo bu acılara dayanmak için belki de Nejidet ilaç katıyodur çayına her gün Yaso'yu zaptedmek için:img-hyste içimden şarkı söylemek geldi"nerde bıraktık bu Yaso'yu acaba ah nerede vah nerede bi bulabilsek ah nerede:icon_whis "......Nejidet bi de dio ya "aşık olmak çok yakından bakmaktır o kadar yakından bakarsın ki gözün kimseyi görmez" .....eh evet Nejidet anladın sonunda bi geri çekilsen de Ahmet'i görsen biraz onun yaşadığı acıları:sad53: bi de hem etrafındaki cilveli kızları görürsün hem onlar Yaso'dan daha şen ve şihvetlidir bebişimmm ...:img-yes: :img-hyste

http://img341.imageshack.us/img341/1605/ahmetnejidetzn6.jpg

arzu-başak
19-04-07, 15:21
ya ben fragmani gorunce ayla bir kat daha sinir oldum
bir kadina hiç yakismiyor erkeye evlenme teklif etmek:icon_whis ne o oyle benimlen evleirmisin ahmet eh gordu evde kalacak baska turlu ahmetin ona bakacagi yok hemen firsati kacirmadi yasemine gelince o zaten olgunlastigindan belli ona bir haller oldu nerde eski yasemin eski yasemin :icon_sorr

niye sinir oluyorsun canım....bir kadına nişanlı bir erkegin odasına gitmek yakışıyormu..aylanınki daha mantıklı gibi geldi bana...ayrıca böyle olması daha mantıklı..ahmetin evlenme teklif etmesi çok abes olurdu...başka birine aşık birinin pat diye başkasına evlenme teklif etmesi zaten inandırıcılıığını yavaş yavaş yitiren bir aşkı tamamen bitirebilirdi kanımca....

şevvalicim haklısın söylediklerinde..neyse izleyip göreceğiz....

şilimsi
19-04-07, 15:24
yasemini düşünyosam neyim..
benimde tek düşündüğüm rüyayla ahmet...
yaa ama ahmet rüyayı severken falan hiç mi bişey hissetmedi..ne biliyim..insanın içi bi hoş olur yaa..sonuçta kendi canından kendi kanından birisi..bilmesede hissedebilirdi mesela..
aylaya kızdığım tek noktada o zaten..rüyayı söylememesi..hemde bunu BİLE BİLE! ahmete o teklifte bulunması..
ametin mutlu olmasını istediğim içinn aylaya bişey demiyorum..
hemde yasemini öyle bir aile içinde görüp sürekli arkadalarından[yaso-neciiidet-rüya üçlüsü] boynu bükük bir şekilde bakması acayip dokunuyo bana...o bunları hak edecek bişey yapmadı ki bu onun cezası olsun...
şimdi o yüzden diyorum..
ahmet aylayla evlensin..istanbula gelsinn...yaseminde onları öyle görsün ve ahmete yaşattıklarının aynılarını yaşasın..
belki birazcık dank domatese..ahmetin ne zor zamanlar geçirdiğini anlar..

askasurguncu
19-04-07, 15:30
niye sinir oluyorsun canım....bir kadına nişanlı bir erkegin odasına gitmek yakışıyormu..aylanınki daha mantıklı gibi geldi bana...ayrıca böyle olması daha mantıklı..ahmetin evlenme teklif etmesi çok abes olurdu...başka birine aşık birinin pat diye başkasına evlenme teklif etmesi zaten inandırıcılıığını yavaş yavaş yitiren bir aşkı tamamen bitirebilirdi kanımca....

şevvalicim haklısın söylediklerinde..neyse izleyip göreceğiz....

o olayi hic karistimayalim :icon_whis :icon_whis
zaten dizinin basindan sonuna kadar hatta var birincisi yaseminin ahmetin nisanli oldugunu bile bile odasina gitmesi ikincisi ahmetin hemencik michelleden vazgecip yasemine asik olmasi sonra yasemin evli olupta ahmetlen bulusmasi ahmete yasemine gel kacalim diyisi simdide aylanin evlenme teklif edisi yasemin ve nejdetin opusmesi yani bir dizide bu kadar olay hiç olmamistir ama hatirla sevgilide masallah olay uzerine olayyy:img-hyste

arzu-başak
19-04-07, 15:43
o olayi hic karistimayalim :icon_whis :icon_whis
zaten dizinin basindan sonuna kadar hatta var birincisi yaseminin ahmetin nisanli oldugunu bile bile odasina gitmesi ikincisi ahmetin hemencik michelleden vazgecip yasemine asik olmasi sonra yasemin evli olupta ahmetlen bulusmasi ahmete yasemine gel kacalim diyisi simdide aylanin evlenme teklif edisi yasemin ve nejdetin opusmesi yani bir dizide bu kadar olay hiç olmamistir ama hatirla sevgilide masallah olay uzerine olayyy:img-hyste

valla haklısın...sen yazınca daha bir farkettim..ne çok olay olmuş ya..hakikaten senaristler bu aralar baya bir coştu...allahtan bu olayların üzerine birde ahmetin aylaya evlenme teklif etmesi eklenmedi...
mukocum bende aynı şeyleri düşünüyorum...zaten ahmet rüyayı öğrendikten sonra necdet ve yasmin başta olmak üzere herkese bir iki çift laf etmesini isterim...hadi aylaya sordu niye söylemedin diye aylada seni kaybetmek istemedim seni çok seviyorum falan filan dedi(ki bu asla geçerli bir sebebp değil bir çocuğun babasına söylenmemesinde)ama böyle cvp verdi..peki necdetle yasmin ne cvp vericek....ahmet yasmin bana niye söylemedin diyince..yasmin ne diyecek...verebileceği mantıksız bile olsa bir cevabı yok....

zeyneps
19-04-07, 15:44
Ya şimdi bişi dicem ama işin içine Ahmet'de girecek Ahmet zamanında nasıl da hemen Michelle'den vazgeçmişti zaten bu Ahmet herkese mavi boncuk dağıtiiiiiyyyy gibime geliiiyyy :icon_evil ama kızmayııım ya Küçük Hüsam'da olsa romantik işte naparsın...o nasıl bakışlar öyle herkesin aklı başından gidiiiiy:img-hyste ayrıca Yaso "yuva yıkanın yuvası olmazmış " die bii söz var şimdi sölücem ama iyiki de yıkılmış Ahmet'le Michelle'in yuvası:happy0064 ne kadar monoton bi yuva olurdu onların ki kim bilir çocuklarınada Alman mürebbiye tutarlardı artık :icon_whis :img-help:

şeboist
19-04-07, 15:51
ayla ben senin arkandayım yııvruum.:img-cool2
mukom bu bölüm tam benlik olacak.anladın sen onu.:img-blush
ayşe benim kankam necdet hastası oldu.fenalık geçireceğim artık.necdet necdet deyip duriiiyy ya :img-pilot benim arkadaşım onun hastasıdır.sakın seni duymasın.bak ağzını burnunu dağıtır dedim.gerisi sana kalmış artık pıtırcığım.hehe :img-hyste ay yok ben kankama kıyamam ama...:img-blush

muko88
19-04-07, 15:54
Haklısın Arzucum...
Ahmet'in yerinde olsam ben de kıyameti koparırdım; çocuğumu benden nasıl saklarsın diye...
Ya bu tür şeyler insana cinayet bile işlettirir, bu bir dizi ama...Gerçek hayatta gazetede böyle bir şey okusak mesela; çocuğu kendinden saklandığı için cinayet işledi:img-blush Burda söylemek istediğim, cinayet işlenmesi gerektiği değil de konunun ne kadar mühim olduğu...
Bak Ahmet izine geldiğinde adada bulıştuklarında ya da cafede söyleseydi Ahmet anlardı ve bir şey demezdi pek...
Ama artık ya Ahmet'in hiç öğrenmemesi gerekiyor(ki bu bir haksızlık, hem de çok büyük) ya da öğrenmesi gerekiyor, öğrendiğinde de Yasemin ve Necdet'e her türlü lafı sayması...
Bu çok yakışıksız, adil olmayan bir durum...
İşte bu durumun böyle devam etmesine alet olan insanlar da hata yapmış oluyorlar...

arzu-başak
19-04-07, 15:55
Ya şimdi bişi dicem ama işin içine Ahmet'de girecek Ahmet zamanında nasıl da hemen Michelle'den vazgeçmişti zaten bu Ahmet herkese mavi boncuk dağıtiiiiiyyyy gibime geliiiyyy :icon_evil ama kızmayııım ya Küçük Hüsam'da olsa romantik işte naparsın...o nasıl bakışlar öyle herkesin aklı başından gidiiiiy:img-hyste ayrıca Yaso "yuva yıkanın yuvası olmazmış " die bii söz var şimdi sölücem ama iyiki de yıkılmış Ahmet'le Michelle'in yuvası:happy0064 ne kadar monoton bi yuva olurdu onların ki kim bilir çocuklarınada Alman mürebbiye tutarlardı artık :icon_whis :img-help:

zeynepcim oldumu şimdi bu söylediğinde lafmı..ben söylemekten yoruldum valla...ahmet michele aşıkmıydı..hayır babsıyla konuşmasını hatırlıyorsundur herhalde...aynı aylada olduğu gibi mantık evliliği olucaktı...o yüzden michelden ayrılırken çok acı çekmedi...
ama yasmin hanım ahmeti seviyor...ahmeti seviyor çocuğu söylemiyor..ahmeti seviyor..necdeti üzmeyi göze alıp ahmetele gitmiyor..ahmeti seviyor ama onun acı çektiğini gördüğü halde ağzını açıp tek bir laf etmiyor...aman allah böyle aşktan ve sevgiden korusun...

arzu-başak
19-04-07, 16:02
Haklısın Arzucum...
Ahmet'in yerinde olsam ben de kıyameti koparırdım; çocuğumu benden nasıl saklarsın diye...
Ya bu tür şeyler insana cinayet bile işlettirir, bu bir dizi ama...Gerçek hayatta gazetede böyle bir şey okusak mesela; çocuğu kendinden saklandığı için cinayet işledi:img-blush Burda söylemek istediğim, cinayet işlenmesi gerektiği değil de konunun ne kadar mühim olduğu...
Bak Ahmet izine geldiğinde adada bulıştuklarında ya da cafede söyleseydi Ahmet anlardı ve bir şey demezdi pek...
Ama artık ya Ahmet'in hiç öğrenmemesi gerekiyor(ki bu bir haksızlık, hem de çok büyük) ya da öğrenmesi gerekiyor, öğrendiğinde de Yasemin ve Necdet'e her türlü lafı sayması...
Bu çok yakışıksız, adil olmayan bir durum...
İşte bu durumun böyle devam etmesine alet olan insanlar da hata yapmış oluyorlar...

hakikaten çok ciddi bir konu...evet o zaman söyleseydi yasmin ahmet onu anlardı..derdi aramızda bir yanlış anlama vardı..benim onu görmek istemediğimi düşünüyordu falan filan..ama şimdi yasminin ahmete söyleyecek bir çift lafı yok...ahmet belli rüyayı öğrenecek..genel özette yıllar sonra diyordu..bakalım yasmin hanım ne diyecek...neyse arkadaşlar benim çıkmam lzım..size iyi sohbetler.......

muko88
19-04-07, 16:03
Bu yıllar sonra kaç yıl sonra acaba...
Bir kaç sene sonra olabilir...
Neyse ben de kaçıyorum Arzucum...
Görüşmek üzerebye

NiliWerda
19-04-07, 16:08
ayla ben senin arkandayım yııvruum.:img-cool2
mukom bu bölüm tam benlik olacak.anladın sen onu.:img-blush
ayşe benim kankam necdet hastası oldu.fenalık geçireceğim artık.necdet necdet deyip duriiiyy ya :img-pilot benim arkadaşım onun hastasıdır.sakın seni duymasın.bak ağzını burnunu dağıtır dedim.gerisi sana kalmış artık pıtırcığım.hehe :img-hyste ay yok ben kankama kıyamam ama...:img-blush

ya bak bu şimdi ilk heves oluyor:D:D
benide hatırlarsan ilkin berkkkk berkkk diye tozunu attırıyodum forumun:D:D
hatta fragmandan bi sahneyi söleyip duruyodum sürekli: "iyi sev ozaman" :img-hyste
bak şimdi azıcık sakinleştim...
oda sakinleşir yakında:))
ayşe dediğiniz hemşom benim dimi buarada?

şeboist
19-04-07, 16:17
evet canım senin hemşon olan. :D
benim de kankam.hehe :img-hyste
ay ama delürtüyor beni nicdet nicdet diiiyy hep:img-pilot
onun gibi birini bulsa evlenirmiş.kişiliğine bayılıyormuş.:img-hyste
ah yarın benim günüm valla.:img-blush
arifiyede bi duvara çileğim seni çok seviyorum yazmış biri.görünce koptum.zuhaha :img-hyste

first lady
19-04-07, 16:18
merhaba arkadaşlar.fragmanı şimdi gördüm.ya bizim okulun orda çekilmiş ve benim yeni haberim olduuuuu:icon_sorr sonunda deniz gezmiş geliyo.çok merak ediyorum onlu sahneleri:img-yes:

buarada sizlere bişey sorucam.hani fragmanın başında çalan müzik varya.o müziğin adı ne bilen varmı?çok hoşuma gitti ama ismini bilmiyorum:icon_sorr

averaj
19-04-07, 16:21
slmlar...

arzucum ahmetten yasemine giden şarkı çok uymuş(emre aydın da öyle:img-wink:) valla nazlıya kızardık ama o cidden gururluydu...başkası üzülürken o da üzüldü en azından..ya da belki özge iyi oyuncu olduğundandır:icon_whis

mukocum şarkıyı beğendiğine sevindim...

ergim
19-04-07, 16:48
ya arkadaslar bişi kafama takıldı benim şimdi genel özette aylanın hastalığından dolayı çocuğu olmayacak diyodu ya o zaman ayla ve ahmet baya bi yakınlastı ki ona göre sölüolar bunu off noldu o büyük aşka noldu yaa offffff

yasemin_lizz
19-04-07, 17:33
Evet ergim dediğin gibi olacak zaten Ahmet Ayla ile evlenirse evlilikleri Yasemin ve Necdet'in evlilikleri gibi formalite olmayacaktır hem niye olsun ki onlar mecbur kalmadan evleniyorlar ama Necdet ile Yasemin'in durumu öyle değildi.
Haklısın bu büyük aşka ne oldu?Fakat Ahmet de Yasemin de zaten son bölümde hiç umudum kalmadı dememiş miydi?

ergim
19-04-07, 17:38
Evet ergim dediğin gibi olacak zaten Ahmet Ayla ile evlenirse evlilikleri Yasemin ve Necdet'in evlilikleri gibi formalite olmayacaktır hem niye olsun ki onlar mecbur kalmadan evleniyorlar ama Necdet ile Yasemin'in durumu öyle değildi.
Haklısın bu büyük aşka ne oldu?Fakat Ahmet de Yasemin de zaten son bölümde hiç umudum kalmadı dememiş miydi?

of yha ama bn sonunda hep onların kavusacaklarını hayal etmiştim:img-cray: :img-cray: :img-cray:

ergim
19-04-07, 17:39
yaaa bu arada bu bölümde deniz gezmiş gelio fragmanda gördüm acaip benzemiş bence ama adını bilmiyorum bilen warmı netten dier resimlerine bakmak istiyorum da

bir_adı_yok
19-04-07, 17:45
ahmet'le ayla'nın evliliği formalite bi evlilik olmayacak fakat biraz mantığa dayalı bir evlilik olacak.
ahmet açısından öyle olur yani,
ayla'ya aşık olacak değil ya.

merhem
19-04-07, 17:46
sinemmm
kimmis benim necidetime goz koyan??
Agzini burnunu dagitirim
Necidet benim
zaten o pastanedeki kizida sevmedim
nebicim birsey o be??
ama cok cadi bir tip umarim yaseminin agzini burnunu dagitir
nihahaha ne super olurdu..

yamisis
19-04-07, 17:46
yasemine güzelleme:

yıllarca sürdürdü aşkını
sonunda elde etti avukatı
mişelden ayırdı bir ağustos sabahı
otelde tavladı bizim monte kristo safını

sonra başladı kavgalar
araya girdi analar babalar
bir ayrılıp bir barışmalar
sevda tepesinde başladı icraatlar

olan oldu bizim büyük adada
bir çocuk vardı yolda
yasemin sevinirken bu olaya
ahmet garibi herşeyden bi haber istanbulda

her şey güllük gülistanlıkken
bizim aşıklar parise kaçmaya kararlıyken
keriman mendil yolladı,ayrıldılar
darbe oldu ayrıldılar
hepsinden öte yasonun yanında
bir necdet vardı aşkından tarumar

yasemin dedi bu üzüntünün üstüne mutlulük kuramayız
ahmet dedi neden ayrılacağız?
yasemin karar vermişti ayrılığa lakin
ahmete söylemeyi unuttu hamile halini

ahmet amerikaya gitti
yasemin sevda tepesine
ölmeye karar verdi yasemin bir an önce
gitmeliydi aşklarının başladıgı o yere

necdet buldu günlüğü
okudu yaseminin gönlünü
uçup gitti adaya
sevdiğini bulup kurtardı bir güz günü

anlattı yasemin her şeyi bir bir
necdet dinledi onu sanki kalbinde bir acı zehir
yaseminin bu hali çok dokundu ona lâkin
kurtarmalıydı sevdiceğini zahir
karar verdi bebeği üstlenmeye
yaseminle evlenmeye

kabul etti yasemin evliliği
anlayamadı necdeti
kalbinde ahmetin acısı
beyaz döpiyezle girdi hapse

tam nikah kıyılacaktı
ahmet tesadüf ya oradaydı
karşı pencereden şahit oldu
sevdiceğinin nur yüzü tam karşısındaydı
yanında necdet vardı
birde nikah memuru yanı başlarındaydı

ahmet attı kendini dışarı
böyle bir felaket olamazdı
aşkından dönmüştü deliye
koşarak gitti eve
hiç bakmadan geriye

yuva kurdu yasemin
söylemeliydi oysa ahmete bebeği
kendini kurtarmak için
yıktı tüm hayallerini ahmedin

ahmet dedi unutmaz beni yasemin
fakat gördü aşkını bariz
bırakmaz beni dediği o hain
bir piyeste elini tuttu necdetin

ahmet öğrendi bebeği
yalnız babası necdetti
kalbine bir bıçak saplandı zavallı ahmedin
hep umudu vardı lakin
öğrenince bebeği
olmaz dedi bu aşk bittmeli

ahmet sürgün oldu kıbrısçıka
yasemin sefasını sürdü istanbulda
çok seviyorum dediği ahmeti,
unutturdu ona necdetin serveti

gel zaman git zaman
aylar geçti ardan
çok sular aktı bu köprünün altından
rüya çıktı yaseminin karnından

necdet aldı rüyayı
sevdi onu öpüp kokladı
çok seviyordu ikisinide
fakat hep vardı korkusu ayrılığın

..........(devamı gelecek...)(senaryoya göre gidiyom):img-hyste

yasemin_lizz
19-04-07, 17:49
of yha ama bn sonunda hep onların kavusacaklarını hayal etmiştim:img-cray: :img-cray: :img-cray:

Merak etme kavuştururlar onları ama en az 30-40 bölüm işkence yaparlar seyirciye:) Gerçi artık millet kavuşmasını istemiyor valla ben de Ahmet'in ne Yasemin ile ne de Ayla ile kavuşmasını istiyorum.Diziye şöyle en güzelinden,en iyisinden,en gerçek aşkı bize yansıtabilecek biri girse Ahmet de onunla mutlu olsa:img-blush Mesala Ahmet'in yaşadığı kasabaya tayini çıkmış bir öğretmen:img-wink: Neyse hayal kurmayayım nasılsa senaristler o kadar insaflı değiller...

NiliWerda
19-04-07, 17:54
yaaa bu arada bu bölümde deniz gezmiş gelio fragmanda gördüm acaip benzemiş bence ama adını bilmiyorum bilen warmı netten dier resimlerine bakmak istiyorum da

Barış Koçak....
buraya resimleri eklenmişti baktık biz ama tabii yasak eklemek hemen silindi sanırsam...
sen yinede gugi (google:img-hyste ) dan ara:))

narcissa
19-04-07, 17:56
Merak etme kavuştururlar onları ama en az 30-40 bölüm işkence yaparlar seyirciye:) Gerçi artık millet kavuşmasını istemiyor valla ben de Ahmet'in ne Yasemin ile ne de Ayla ile kavuşmasını istiyorum.Diziye şöyle en güzelinden,en iyisinden,en gerçek aşkı bize yansıtabilecek biri girse Ahmet de onunla mutlu olsa:img-blush Mesala Ahmet'in yaşadığı kasabaya tayini çıkmış bir öğretmen:img-wink: Neyse hayal kurmayayım nasılsa senaristler o kadar insaflı değiller...

Valla insaf Ahmeti yeni biriyle yapındırmaksa insaflı olmadıklaır için dua ederim yani...
Dizini konusu adında saklı Hatırla Sevgili şarkı sözlerinde bile göiyor yani
baki olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür

bu kadar şey boşuna denmiyor dimi?

Ahmetle Yasemin birleşecekler bak ne diyor zaten ayrılık kesin sonusuz bilmem ne olsa bile aşk asla ölmez diyor yaniii ikisi de sonsuza dek aşık olacaklar ha kavuşurlar mı bilemem ama bir şekilde kavuşacaklar diğer yol birinden biri ölür o zaman....:icon_sorr

yasemin_lizz
19-04-07, 18:00
mesela o öğretmeni de özge özberk oynasa dimi:)

Evet Esincim aynen öyle:img-wink: Zaten acayip derecede Nazlı ile Cemal'i özlüyorum:) Neyse olmayacak işler peşindeyiz:)

yasemin_lizz
19-04-07, 18:05
Valla insaf Ahmeti yeni biriyle yapındırmaksa insaflı olmadıklaır için dua ederim yani...
Dizini konusu adında saklı Hatırla Sevgili şarkı sözlerinde bile göiyor yani
baki olsa da ayrılık aşk her daim ölümsüzdür

bu kadar şey boşuna denmiyor dimi?

Ahmetle Yasemin birleşecekler bak ne diyor zaten ayrılık kesin sonusuz bilmem ne olsa bile aşk asla ölmez diyor yaniii ikisi de sonsuza dek aşık olacaklar ha kavuşurlar mı bilemem ama bir şekilde kavuşacaklar diğer yol birinden biri ölür o zaman....:icon_sorr

Aşık kalacaklarından eminim zaten ama geçen bölüm Yasemin ile ailesi akşam yemeklerinde eğlenirken Ahmet'in evinde yalnız oturması çok sinirime dokundu:icon_sorr Onun mutlu olmaya hakkı yok mu?Açıkcası Yasemin'in aşkı Ahmet kadar inandırıcı gelmemeye başladı.Ben de ikisi gibi umudumu kestim.Tabi herşey eskisi gibi olsa çok iyi olurdu...

yamisis
19-04-07, 18:06
rüya bastı beş yaşına
yasemin alıştı yeni hayatına
mutlu olmaya çalışyordu fakat
her gün gözleri ahmedin aklındaydı yaseminin

necdet elini sürmedi yasemine
aşkından dönmüştü deliye
birde teo fıştıklayınca
sarmıştı necdeti bir ümit
"yasemin belki beni sever"diye..

az zaman uz zaman
necdet köşeyi döndüğü an
ankarada pastane açılınca
necdet toplanıp gitti
yasemin rüyayı alıp trene bindi

ah o istanbul-ankara hattı
böyle bir aşka şahit olmadı
gidip gidip gelirken
ahmetle yasemin aynı trende karşılaştı

uzun uzun bakıştılar
sonra biraz konuştular
rüyanın uyanası geldi
birde baktı karşında annesi
yanında bir adam
resimlerini çiziktirdi heman

çok gerekliydi o resim sanki
yasemin ,rüyaya uyku ilacı vermeliydi
sen tabi yıllar sonra ahmedi görünce
unuttun rüyayı bir an önce

yasemin şaşkındı fakat
ahmet olmuştu tarumar
unutmaya çalıştıgı eski aşkı
kanlı canlı karşısındaydı

sorup soruşturdular
hayatları nasıl diye
her şey yolundaydı yaseminde besbelli
ama ahmette kayışlar kopmuştu terelelli

düdüğünü öttürdü görevli
ayrılık vakti geldi
ahmede çektiren yasemin
dedi ben gideyim

sonra ankarada otelde
rüya gösterdi şaheserini necdete
necdet oldu yerlebir
anladı unutmadılar ahmetle yasemin birbirini

aldı necdeti ayrılık korkusu
şimdi korkusu çifte olmuştu
biryanda yıllardır aşık oldugu kadın
diğer yanda kızı olarak benimsediği cimcime kız

istanbula dönüşte
bindi yasemin trene
tam yola çıkmiılardıki
necdet gördü ahmedi

necdet koştu arabasına atladı
pantolonu patladı
gaza geldi boluya gitti
oda kesmedi istanbula gitti

tesadüf bu ya koca trende
yasemin ahmeti gördü
yemek yiyip konuştular
ard arda bakıştılar

geldi en sonunda tren istanbula
indirdi ahmet rüyayı kaldırıma
bakıştılar iki yabancı gibi
rüya bağırdı "aaa babam geldi"

koştu rüya babasına
yasemin gitti kocasının yanına
ahmet uzaktan baktı onlara
dedi bir aile tablosu
ben olmalıydım yasemin kocası

ayrıldılar otogardan
yasemin üzgündü
rüya mutluydu
ahmet şaşkındı
necdet korkmuştu
bir istanbul ankara seyahati
nelere mâl oldu..

narcissa
19-04-07, 18:17
Ya eski bölümleri izledim gene efkar bastı uleeeyn:img-cray: :img-cray: :img-cray: Ahmet gencecik yakışıklı, karizmatik, cazip bir delikanlı:img-blush
Kıydılar Aamedimee! Ya Cansel allah rızası için kestir abicim şu saçlarını sakalını... Cemal yüzbaşı gibi dolaşıyor ortada(gerçi o hali daha sakallıydı ama üniforma kurtarıyordu)
Ya heeeeç sevmem sakallı erkekleri... :img-blush Bir de Cansel'e uzun saç yakışıyor ama dağınık olunca şekil verilince yakışıyor... Garibim Ahmet hint fakiri gibi geziyor ortada! Ailesi o kadar zengin ya...

Off eski Aamed ooofff efkar bastı gene :img-cray:

Pimolisa
19-04-07, 18:29
ne tesadüf bende az önce hs nin 1. bölüm videosunu izledim. bilin bakalım beye denk geldim. ahmet nejdetin sarılmalarına eskiden dostlarmış efendim nejdet soruyo temelli mi kalıcaksın çok sevindim diyo:img-yes:
önce garibime gitti alışmışız tabi ahmetle nejdeti karşı karşıya görmeye. hain yasemin bozdu aralarına nejdetle.:img-cool2
evt narcissacım haklısın o zamanlar böle yakışıklı karizmatik gencecik yasemin hala eskisi gibi ama ahmetimin ömründen ömür gitmiş

yamisis
19-04-07, 18:33
ahmet geldi istanbula
yattı izin ayağına
yasemini biraz daha görebilmek için
çağırdı onu adaya

buluştu aşıklar gizli gizli
konuştular önce sizli bizli
sonra dedi ahmet özledim seni
yasemin dedi "ahmet ben evliyim."

bikaç gün buluştular
pastanelerde bakıştılar
onlar böyle mutluydu ama
necdete çok pis dalmıştı bu olay

yasemin gece konuştu ahmetle
yaptılar kaçış planı
unutmuştu yasemin tüm olanları
rüya müya hak getire
necdeti takmadı bile
mutlu mutlu uyudu o gece yasemin
kaçacaktı kıbrıscıka ahmetle
sevinç içinde uyudu lakin
bilmiyordu duymuştu necdet konuştugunu yaseminin

korkusunu paylaştı necdet teoyla
necdet üzüntülüydü bu sabah
korktuğu başına gelmişti
rüyadan ayrılabilirdi belki

ne yapacaktı necdet şimdi?
kızındamı ayrılacaktı
yasemini mi unutacaktı
bekledi korkuyla o günü
kaçacağı belliydi sevdiği ada yaseminin

hazırladı yasemin tüm bavulunu
lakin öğrenmişti bir gün önce necdetin ona aşık oldugunu
vazgeçmedi bu kararından
rüyanın odasına gitti hazırlanmak için

ağladı rüya birden
başladı ciyak ciyak baba diye söylenmeye
yasemin saklanacak delik aradı
necdet koştu geldi baktı
baktıu rüya ağlıyordu
baba beni bırakma diyordu
komidinin arkasında yaseminin önünde necdet acı çekiyordu

biliyordu necdet ,yasemin gidecek
gördü bavullları tek tek
sordu deniz ve mehtap neredesin?
nasıl derdi terketti yasemin
bırakıp gideceği belliydi...

bellikiş bir şey olmuştu
yaseminin taş kalbi erimişti
nedeni belki necdet belki rüyaydı
belkide sıkan ayakkabısıydı
ama bildiği bir şey vardı ailesini böyle bırakamazdı
ahmedi unutmalıydı

ahmet bekledi garda
hayalleri vardı kıbrısçıkta
bir elinde yasemin
bir elinde rüya
olacaktı gelecek günler ona muamma...

bekledi ahmet yasemini
gelmeyeceği belliydi
dedi ahmet " yine ektin beni
allah belanı versin yasemin ,
sevda tepesinden bayır aşşağı yuvarlan emi?"

necdet baktı bir sofra
sofranın üstünde bir yımırtaa
dedi bunlar gitmedi mi?
yasemini gördü üçine su serpildi
şimdi rahatlamıştı ama gelecek muamma

ahmete mi yazık oldu necdete mi
yoksa dengesiz yasemine mi
bir aşk vardı besbelli
ama herkesin hayatını mahvetti yasemin
bu belli...

muko88
19-04-07, 18:35
Yami bravo vallahi...
Bu kadar yazılabilirdi, suratımda hafif bir gülümsemeyle okudum senin güzellemeni...Devamı da gelecektir herhalde:)

Eski bölümlerden bahsettiniz de, ben 1. bölümün başını seyretmedim...Ben izlemeye Adnan Menderes adaya gelmişti ya, ordan başlamıştım.
Merakla beklememe rağmen kaçırmıştım başını...Malum sitede yok, nereden bulabilirim.
Rapidden de indireyim diyorum, tamamını indirmeden açmıyor o da...İki parçasını indirebildim henüz...:img-help:

narcissa
19-04-07, 18:36
Valla pimolisa canım evet aynen öyle...
Ya ilk bölümlerde aşıktım adama:img-hyste şimdi yok adamın yakışıklılığı uçtu gitti ya... biri acilen berbere götürsün ahmeti:img-help:
ahmet seni thirt lü görmek istiyoz kampanyası başlatacağım!
ya en çok hangi halini seviyorum biliyor musunuz? belki hatırlayanlar çıkar hani yaseminle istanbulda aynı otelde kaldıktan sonra dönüşte adada buluştuklarında üzerinde gök mavisi bir gömlek biraz koyusu renkte bir süveter altında da kumaş pantolon vardı... gömleğinin kollarını kıvırmıştı:img-blush :img-blush :img-in_lo :img-in_lo
çoook tatlıydı:img-cray:

Pimolisa
19-04-07, 18:36
bekledi ahmet yasemini
gelmeyeceği belliydi
dedi ahmet " yine ektin beni
allah belanı versin yasemin ,
sevda tepesinden bayır aşşağı yuvarlan emi?"

:img-hyste :img-hyste :happy0064 bravoo wallaha süper bu bölümü

narcissa
19-04-07, 18:38
Yami bravo vallahi...
Bu kadar yazılabilirdi, suratımda hafif bir gülümsemeyle okudum senin güzellemeni...Devamı da gelecektir herhalde:)

Eski bölümlerden bahsettiniz de, ben 1. bölümün başını seyretmedim...Ben izlemeye Adnan Menderes adaya gelmişti ya, ordan başlamıştım.
Merakla beklememe rağmen kaçırmıştım başını...Malum sitede yok, nereden bulabilirim.
Rapidden de indireyim diyorum, tamamını indirmeden açmıyor o da...İki parçasını indirebildim henüz...:img-help:

mukocum google da google in english seçeneğine tıkla arama yerine hatırla sevgili 2, 3 gibi istediğin bölümlerin sayılarına yaz sonra üstte video seçeneği oluşacak oraya tıkla kesintisiz full bölümleri oluyor olmazsa HS ditesinden de bulabilirsin canım:img-wink:

aynakolik_fatma
19-04-07, 18:39
yamisis harikasın cnm ya
nedir bu kabiliyet maşallah
ya demin annem izliyordu yersiz yurtsuz diye bi dizi varya
orada hatırla sevgilinin fon müziklerinden birini kullanmışlar
eminim yani hemen tanıdım
acaba aynı kişiler mi yapıyo müziğini
aslında aynı olması iyi değil
özgün şeyler olmalı

narcissa
19-04-07, 18:44
yamisis harikasın cnm ya
özgün şeyler olmalı

evet canım vatan da haber yapmış...
ya bu ne rezilliktir? bu müzikler hatırla sevgiliye has bir şey! çok sinir oldum...
Ya anlamadım ki o diziye de müzik yapsınlar o zaman? daha önce hiç böyle bir şey görmedim ben!

muko88
19-04-07, 18:48
Narcissa sağol, bakarım...
YA aynı müzik mi?
Vatan gazetesi de mi yazdı?
Bizimkiler de izliyor Yertsiz Yurtsuz'u ama, ben dikkat etmedim, pek izlemiyorum çünkü; sıkıcı gelmeye başladı.
Hangi müziği kullanmışlar?
Bildiğim kadarıyla Hüseyin Abiler yapmıyor o dizinin müziğini?
Hangi müzikti?:img-help: Biri beni aydınlatsın:img-blush

cerenimo_
19-04-07, 18:49
bende şimdi haberler bölümünde okudum gerçekten müzikler aynıymış.. hangi müzikleri kullanıyorlar peki bilen var mı??

muko88
19-04-07, 18:51
mukocum google da google in english seçeneğine tıkla arama yerine hatırla sevgili 2, 3 gibi istediğin bölümlerin sayılarına yaz sonra üstte video seçeneği oluşacak oraya tıkla kesintisiz full bölümleri oluyor olmazsa HS ditesinden de bulabilirsin canım:img-wink:

Hımm, oradan ben de bakıyorum, daha nce de bakmıştım ama 1.bölüm için yine aynı yazı çıkıyor:
This video is currently not available.Please try again later.:icon_sorr

aynakolik_fatma
19-04-07, 18:53
Narcissa sağol, bakarım...
YA aynı müzik mi?
Vatan gazetesi de mi yazdı?
Bizimkiler de izliyor Yertsiz Yurtsuz'u ama, ben dikkat etmedim, pek izlemiyorum çünkü; sıkıcı gelmeye başladı.
Hangi müziği kullanmışlar?
Bildiğim kadarıyla Hüseyin Abiler yapmıyor o dizinin müziğini?
Hangi müzikti?:img-help: Biri beni aydınlatsın:img-blush

böyle duygusal sahnelerde çalan bir müzik tam anlatamıyorum ama
belki herkesin dikkatini çekmez ama
çoğu insan hatırla sevgilinin müziklerini çok seviyor ve ilgileniyor
hemen anlaşılıyor hiç hoş olmamış

blue ivy
19-04-07, 18:54
slm arkadaşlar.
bu haftaki bölümde deniz gezmiş karakterinin girmesine çok sevindim dört gözle bekliyordum nihayet dedim. deniz gezmişi oynayacak olan ünlünün(ismini hatırlayamadım) neredeyse tıpt tıp benzediğini fark ettim çok doğru bir seçim olmuş. bu sayade diziye biraz renk gelicek.
bu arada yamasis yazın çok güzel olmuş yüreğine sağlık devamını bekleriz:happy0064

narcissa
19-04-07, 18:54
Hımm, oradan ben de bakıyorum, daha nce de bakmıştım ama 1.bölüm için yine aynı yazı çıkıyor:
This video is currently not available.Please try again later.:icon_sorr

1. bölüm yok evet ben de bulamdım onu bir kaç parça izleyebildim oradan bir kaç sahne var ama 2. bölüm full izleniyor:icon_whis
1. bölümden de dondurma sahnesi, doğum günü sahnesi, yaseminle ahmetin tanışma sahnesi falan parça parça var sanırım:img-wink:
ben de tümünü seyredememiştim 1. bölümün uçak sahnesini bende merak ediyorum ya:icon_sorr ama bir şekilde bulucam:)
bulunca linki atarım sana da muko:img-wink:

muko88
19-04-07, 18:55
Kullanmasınlar ama orada...
Allah Allah...Bu müzikler bu dizi için yapılıyor, o dizinin müziklerini yapanlar kendileri üretsin yaptıkları diziye müziği...
Canım sıkıldı:hıh
Kıskanç gördüm kendimi ama haklıyım...Hüseyin Abilerin haberi var mı acaba?:img-blush

narcissa
19-04-07, 18:56
böyle duygusal sahnelerde çalan bir müzik tam anlatamıyorum ama
belki herkesin dikkatini çekmez ama
çoğu insan hatırla sevgilinin müziklerini çok seviyor ve ilgileniyor
hemen anlaşılıyor hiç hoş olmamış

tüh ya... valla duyunca çok sinirlendim zaten büyük ihtimalle şey olabilir mi hani michelle e ahmet ayrılmak istediklerini söylediğinde bir müzik çalıyordu arkada o olabilir mi? veya aşk acısı diye bir müzik var... duysaydım keşke hepsi ezberimde...
çok büyük bir ayıp bunu kullanmaları ya!

cerenimo_
19-04-07, 18:56
arkadaşlar eğer ilk bölümleri izlemek istiyosanız benim bildiğim bir site var orada hatırla sevgilinin yayınlanmış bütün bölümlerini izleyebilirsiniz.. isteyen varsa linki ö.m. ile atarım...

muko88
19-04-07, 18:58
Sağol Mervecim...Narcissa yazıp duruyorum, şaşırıyorum nolur kusura bakma:img-wink:
Ben de uçak sahnesini, Yaseminle Lalenin lisedeki hallerini falan göremedim:icon_whis Ama devamını seyrettim.
Rapidden indircem de kotamı çok aşmak istemiyorum...
Neyse...

Müziklerimizi kullanmayın!
Müziklerimizi Yertsiz Yurtsuzda kullanmayın!
Onların da müzik yapma yeteneği var!
Müziklerimizi almayın!(Köpekleri aşılayına benzedi:img-hyste )

şeboist
19-04-07, 18:59
ayşem ama necdete göz koyan benim en yakın arkadaşım.onun ağzını burnunu dağıtma lütfen. :)
of bu deniz gezmişi ben çok sevdim.onu görünce içim kımıl kımıl oldu.:img-hyste
ay fatma benim çok önceden yaptığım avatarı kullanmışsın.mutlu oldum valla.:img-blush ama onu güzel yapamamıştım.:icon_sorr

narcissa
19-04-07, 19:01
Mühim değil mukocum ya şaşırmaya müsait bir nickim var:img-pilot

Hangi müziği kullandıklarını bilmek istiyorum puffff...:icon_sorr

cerenimo_ valla atarsan çok mutlu olurum:img-yes: :good:

averaj
19-04-07, 19:03
yamisis çok güzel yazmışsın ellerine sağlık:img-wink: ...

bu arada ankara film festivaline katılanlar arasında engin şenkan ve ayda aksel de var..festival treninde yanyana oturmuşlardı, şimdi gördüm...

özgün şeyler olmalı

onun müziklerini nail yurtsever yapıyormuş...ıa'nın müziklerini yapan kişi...daha önce de hilmi yarayıcı ile seher vaktinin müziklerini yapan kişi aynı zamanda...

müziklerin aynı olduğuna emin misiniz?:img-blush

aynakolik_fatma
19-04-07, 19:05
ayşem ama necdete göz koyan benim en yakın arkadaşım.onun ağzını burnunu dağıtma lütfen. :)
of bu deniz gezmişi ben çok sevdim.onu görünce içim kımıl kımıl oldu.:img-hyste
ay fatma benim çok önceden yaptığım avatarı kullanmışsın.mutlu oldum valla.:img-blush ama onu güzel yapamamıştım.:icon_sorr

güzel olmasa kullanırmıyım canım çok sağol ellerine sağlık
bu arada hüseyin avni danyal kurtlar vadisine girmiş
baya karizma gözüküyordu reklamda
valla ben oyunculuğunu çok beğeniyorum
menderesin asılma sahnesinde mahvoldum resmen
adam elinden gelenin en iyisini yaptı tabi makyajda çok iyiydi
daha inandırıcı olmuştu böylece

muko88
19-04-07, 19:07
Nail Yurtsever'in Ihlamurlar Altında'da heyecanlı anlarda, gerilimli sahnelerde çalan bir müziği var...
Yasemin'in intihar sahnesinde, Necdet onu kurtarırken ona çok ama çok benzeyen hatta bana "aynısı mı" dedirten bir müzik çalmışlardı...
Belki benzerlik vardır:img-blush

yamisis
19-04-07, 19:08
ahmet gitti kıbrıscıka şevki kaymış bir halde
bastı ayağını toprağa
dedi var burda bir numara
buldu arkadasını bir ara
dedi "ne ayak ne oldu?"
arkadası dedi olan oldu
bastı etrafı bir kolera
var köyde bir telaş
çabuk ahmet yetiş ,yap bi kolerayla savaş

ahmet attı ceketini
unuttu yasemini
kıbrıscık onu bekliyordu şimdi
sırası değildi yasemini düşünmenin
açtı aylaya telefon
ayla dedi "ne var ahmet bu ne ton?"
dedi ahmet "yetiş bacım hastalık var
gitti gidiyor
kıbrıscık kan ağlıyor"
ayla verdi bir tarif
dedi" kullan bunu iyi gelir şimdi
ilaç yollarız biz size
bitince ara beni
dönücez biz size "

yasemin olanları unutmaya çalıştı
istanbulda kalmalıydı
sonra dediler var ankara sergisi
gelsende yasemin geri geri

yasemin düşündü taşındı
gitmemeye kararlıydı
aklına esti aldı eline kalemi
yapmaya başladı bildiği tek işi

ahmete yazdı bir mektup
için sır dolu küp
ne yazdı bilinmez muamma
aradı kıbrıscıkı o anda

çıktı telefona bir tok ses
dedi ahmet yok malesef
yasemin dedi "neyi var kujum?"
adam dedi oldu kolera ahmet
gitti sağlık ocağına tek yek

yasemine kal geldi
birdaha da gitmedi
yaseminin melül melül bakışı ahmetren bir hediye olarak geldi

ne yapmalıydı ne etmeliydi
dedi vardı ankarada bir sergi
atlatırsam necdeti
belki gider görürüm ahmedi

yaseminde yalanlar bitmedi
necdete rüyaya herkese yalan söyledi
düştü kıbrıscık yollarına
aklındaydı ahmedin sesi

necdete umut veriyordu teo
diyordu git gör ankara sergisini
belki kalırsınız başbaşa
olursunuz senli benli

necdet dedi olur mu ki?
teo dedi allah belanı vermiyi
gidip denemekten
ne çıkar kimbilir ki?

necdet bıraktı rüyayı nezahate
aldı onu bir sevinç
umut ediyordu bir şeyler lakin
bilmiyodu yalan söyledi ona yasemin

işte o sıralarda pastaneye geldi bir kara kız
doldu ağzı pastalarla tıkış tıkış
yedi yedi doymadı
bir de dedi ne bu nun tadı?

yasemin yoldaydı
ama bilmiyordu kıbrıscıka başka biri daha gitmişti
ahmedin çağrısına dayanamayan ayla
yardıma koşmuştu bir bavul ilaçla

yasemin necdet ahmet
birde vardı ayla diye bir melek
hepsi o anda bilemiyordu ne olacak bunu sonunda bir hikmet????

filgul1
19-04-07, 19:17
cerenimo bana gönderebilirmisin linki. ben 1. bölümü izlemek istiyorum tekrar

yamisis
19-04-07, 19:24
yasemin buldu sağlık ocağını
bön bön baktı odacığa
nerelerdeydi ahmet
bulmalıydı bir an önce bi zahmet

girdi odaya
gördü ahmedi
tek derdi rüyayı söylemekti
çok beklemişti bu an için lakin
yerinde değildi bilinci şimdilik ahmetin

yasemin konuştu konuştu
19 bölümdür susan kız
açılmıştı birden mızmız
döktürdü döktürdü
ne bildiyse söyledi
e be kızım ne bu kadar bekledin
şimdi söyledin iyi halt yedin
ayla duydu monologları
aniden apıştı kaldı
dedi yasemine çık git burdan
olma ahmede acı macı
sürgüne geldi ahmet buraya
gör artık bunu bacı
ayıp deilmi evlisin sen!
necdete sonra ne dersin sen?

bunu duyan yasemin
dedi affet beni ahmet
geldim ama gitmem gerek
geldi bir ambulans
aldı götürdü ahmedi
yasemin baktı ona melil melil

oldumu işler karman çorman
4 kişinin oldu hayatı saçma sapan
yasemin yaptı en büyük hatayı
atmamakla kendini sevda tepesinden hiç kimseye sormadan

şeboist
19-04-07, 19:31
http://image.haber7.com/haber/31019.jpg

Deniz Gezmiş'in sevgilisiymiş!

Esmer dergisine röportaj veren Ünlü sanatçı Selda Bağcan, geçmişiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ailesi, Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney, Cem Karaca, Ahmet Kaya ile ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Selda Bağcan, Deniz Gezmiş'in hapishane olduğu dönemlerde "“Mahpushanelere Güneş Doğmuyor” adlı bir albüm yapınca, herkes türkünün Deniz Gezmiş için yapıldığını sanıyormuş. Hatta, Bağcan'ın Deniz Gezmiş'in nişanlısı olduğunu düşünüyormuş.

"Tabi bu arada plak satışı 1 milyonu aşmıştı. Benim tarzım çok değişik gelmişti insanlar. Bir de Deniz Gezmiş’ler hapisteydi. Hatta millet beni Deniz Gezmiş’in nişanlısı sanmıştı, öyle bir dedikodu yayılmıştı. Oysa ben onunla tanışmıyordum bile. Ama millet arasında böyle yayılmış. “Mahpushanelere Güneş Doğmuyor” türküsünü onun için yaptığımı sanıyorlardı. Oysa ben bu şarkıyı Ankara Radyosu’nun “Köylü Saati” programında Neşet Ertaş’tan duymuştum."

zuzuum
19-04-07, 19:41
bende fragmanı bi kere izleyebildim henüz deniz gezmişi gördüm işte çok hoşuma gitti artık onu görmek
birazda garip oldum ya şimdi ilerleyen günlerde pek ii şeyler beklemio onu:(:sad53: mehmeti de kaçırıyolarmış peşinden gidiolardı ama alamıyolarmı ellerinden ya anlamadım o kısmını??
yaseminle necoda ohh maşallah diorum aşk meşk alemine dalmışlar iyice

NiliWerda
19-04-07, 19:42
yamisis harikasın cnm ya
özgün şeyler olmalı

allah allah?? ciddimidisiniz??
belkide aynı kişiler yapıyodur müziğini?:icon_whis

buarada sinemcim bilgi için sağol canım ya bence selda bağcanıda canlandırsınlar:img-yes: :img-blush

muko88
19-04-07, 19:42
Sinem yine iş başında..
Sağolsun yeni bilgiler getirmiş bize...
Selda Bağcan demek böyle bir şey yoktu, diyor...
Hımmm:img-blush

şeboist
19-04-07, 19:45
öylesine esti.koyayım dedim. :) yanlış biliyormuşuz demek ki.bak öyle bişey yok demiş.bencede yoktur.:icon_whis
fragmanı tekrar tekrar izliyorum.deniz gezmişi her gördüğümde ürperiyorum.çok sevdim bu adamı ben.iyi ki onu bulmuşlar.kutluyorum vallahi. :img-blush
ama sivimle meemed sahnesinde içim parçalaniiiyyy :sad53:

muko88
19-04-07, 19:49
Memed ve Sivim, yazık saldırıya uğrayacaklar...
Hatta Memedi kaçıracaklarmış; nasıl dövüyorlar kim bilir, o hale geldiğine göre...
Sivim çorba yapar ona, yemeğini falan yedirir; hatta Memed baygındır...

Sivim yanına yaklaşır...
Sivim:Ahhh Memedimmm, bilemedim kıymetini, Allah seni bana bağışlasın, ne yaptılar sağa böylee...Sen iyileş, kendine gel, hiç bırakmayacam elini...Ühüüü:img-cray:
Memed uyumuyordur, gözleri kapalı Sevim'i dinliyordur...
Sivim Memedin elini tutar, Memed ise Sivimin elini hafifçe sıkar...Bunu hisseden Sivim:Memeddiiiimm, iyileştin mi, bak ben burdayım...canım beniiimmm:img-in_lo
:img-pilot

şeboist
19-04-07, 19:51
kızım ne diyorsun hem de nasıl pis dalacaklar!:sad53:
umarım işkence sahnelerini ayrıntılı göstermezler.bakamam ekrana valla.:sad53:
niye böyle kötü şeyler hep iyi insanların başına geliiyy?kader mi bu?ühühü:icon_sorr

muko88
19-04-07, 19:55
Dalacaklar valla...
Dal dal dal dol dol dollll:img-pilot

Kanka avatarındaki resime dün baktıydım da, Sivim çok yaşlı görüniyii orda...Memedin annesi gibi sanki, neden öyle durmuşki, makyajını daha iyi yapsalar:img-blush

şeboist
19-04-07, 19:57
şimdi ben sana dalacam ama.:img-yes:
hiç de öyle durmiiyy.hatta rabiamla ben bakışını çok beğendik.:img-blush
rabia ben de öyle bakmak istiyorum dedi.delü ya...hehe :img-hyste
annem de gelmiş başıma çilek ye diiyy allahım yıırabbim sonra yerken tuhaf oluyorum.sivimi yiyiyormuş gibi hissediyorum.zuhaha :img-hyste

narcissa
19-04-07, 19:57
Sevim ilk bölümlerde süperdi son bölümlerde yaşlandırdılar cicimi:img-pilot
Olsun karizması var sonuçta:img-cool2

şeboist
19-04-07, 19:59
bak yine makyöz konusuna geldiniz.zaten kılım ona.düzgün yapsın ağzını burnunu dağıtıcam onun. :hıh
insan yüzü boyuyorsun.biraz dikkat et sirseri. :hıh
aslında hiç yapmasa tam süper olacak.:img-yes:
her şeyin doğalı güzel.:icon_whis

muko88
19-04-07, 19:59
Karizması, akıllılığı yeter anacım...
Sevim'i seviyorum ben, Ahmet'e olan yaklaşımları...Ahmet&Yasemin ilişkisinde destekçi tavrı...
Düşündüklerini savunabilmesi...
Çok iyi...
Ama Mehmet ile de aşk yaşayacak mı yaşamayacak mı anlamadım:bilmim
Teo ve Lale gibi kalmasınlar da:img-hyste

yamisis
19-04-07, 20:00
yasemin morardı
kızardı bozardı
aylanın dedikleri
yasemine çok pis daldı

gitti necdet ankaraya
baktı etrafına
kimsecikleri göremedi
birazcık işkillendi

yaseminin arkadası
ona yataklık etti
söylemedi necdete kıbrıscık meselesini
yalanları bir bir ortaya döktü

yaso gördü necdeti
allah verdi de yakalanmadı
necdetin amacı bambaşkaydı ama
yaseminün aklı kıbrıscıkta kalmıştı

hiç bir şey olmadı otelde
kaldı necdetin hevesi zirvede
düşündü rüyayı
bir ayı alıp mutlu etti kendini
inşallah başka bir sefere dedi

yasemin yine buldu kendini beyaz sayfalarda
yaza yaza yazı getirdi en sonunda
karar vermişti aklınca
bitirmeliydi bu aşkı
yine bir mektup yazı verdi
yollanmayan mektuplara bir yenisi daha eklendi
vermeliydi yine nezahate bu mektubu
yıllar sonrasına saklasın diye..

karar vermişti
yeni bir aşk yeni bir iş yeni bir neden lazımdı ona
belki bu gün belki yarın
belki yarından da yakın

düştüler ankara yoluna
yasemin taktı necdeti kafasına
6 saat boyunca
kesti necdeti yan gözle
işkillendi zavallı neco
dedi "bi durum mu var ortada?"
umutlandı birden
dedi başvursammı uyku haplarına
yok dedi içinden
olmaz yol ortasında
beklemeli zamanını
yasemini kafası iyi halini

onlar ankara yolunda
ahmet bolu hastanesinde
açtı gözünü birden
gördü annesiyle aylayı karşısında
düştü büyük sevince...

şeboist
ben bu dizide aşkı anlayamadım zaten birtürlü.:icon_whis
yok onların durumu lale ve teo kadar vahim değil bence. :)
onlar daha da beter.:img-hyste
suçlu kim acaba?:icon_whis

muko88
bak yine makyöz konusuna geldiniz.zaten kılım ona.düzgün yapsın ağzını burnunu dağıtıcam onun. :hıh
insan yüzü boyuyorsun.biraz dikkat et sirseri. :hıh
aslında hiç yapmasa tam süper olacak.:img-yes:
her şeyin doğalı güzel.:icon_whis

Yok o zaman tam annesi gibi durur...
Yapsın da çok açık renk fondöten ya da pudra sürüyorlar...

şeboist
19-04-07, 20:02
sensin anne... :hıh
ben onun makyajsız halini seviyorum.bağa ne yapmasın istemiyorum. :hıh
dalacam şimdi sana he papucumun mukosu :hıh
ya ben çok agrasif oldum.her şeye sinirleniyorum.:icon_sorr şu cumartesi gelsin de doktora gideyim.ühühü:sad53:

narcissa
19-04-07, 20:03
Kaldılar öyle mukocum:img-hyste
Ya Mehmet'le bişiler olsun artık yeter... Mehmet ne zaman konu açsa bizim sevim kıvırıyor lafı yav utangaç:img-blush

muko88
19-04-07, 20:04
Evet kanka, asabi gördüm seni:)
Gözlüğünü değiştirsin banane, anne gibi duruyor Memede göre...

yamisis
19-04-07, 20:04
iyyyyy sinem...yamyammısın nesin?:img-hyste insan sevdiğini yermi hiç?bak ben kaç haftadır ağzıma semizotu sürmüyorum .ama kıtlıktan çıkmış gibi domates yiyorum hababam
bencede özellikle şu sivimin makyajını düzeltseler biraz.anneannem gibi gözükiyi ayol .ne bu ay?chık chık chık..makyöööz..sğa diyoz lütfen biraz düzelt şu makyajı..cart renklerden kaçın kanımca:img-hyste

şeboist
19-04-07, 20:05
ne olacak benim bu halim?yoksa ben de panik atak mı var?:icon_sorr hemen sinirleniyorum her şeye.ellerim titriiyy ve midem yaniiiyy:icon_sorr
gözlük konusunda haklısın.kırıcam onun camlarını valla. :hıh
ama yine de sensin anne! :hıh

muko88
19-04-07, 20:05
Evet Mervecim...
Yeğeni kılıklı, utangaç:hıhDefne de öyle:icon_whis
Adamın niyeti ciddi belki, seninle evlenmek istiyor olabilir...Belki evlatlık bi bebiş alır büyütürsünüz, adını da Sinem koyarsınız:img-hyste
Ama yok, Sivim inat:img-pilot

şeboist
19-04-07, 20:09
bak ben de panik atak var üzerime gelme kanka. :hıh
utangaç olmak suç mu? :icon_whis
yirim ben onun utangaçlığını.:img-hyste
sinem değil sinim koysunlar.:img-hyste

narcissa
19-04-07, 20:10
Muko'cum Sinem koymazsalar Sinem yıkar ortalığı zati:img-hyste
Ahmet gayet atak bir yeğen bebişim valla ilk bölümü cerenimo_ attı sana da atmıştır diye yollamadım yollayım mı bu arada?
neys eilk bölümde hosteslerle kesişiyor ya koptum bu kada rolur:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama diğer yeğeni Defne'yi kastadiyorsan valla fıtık etti beni! Deniz yılışmaya çalışıyor Defne kaç babam kaç... Yav bana yılışsa şimdiye kadar ohoo çoktan evlenmiştik yav:img-polic

muko88
19-04-07, 20:12
Pıtırcığım Burhanla akrabalık mı var, panik atak da var diyisin de...Dedim akraba hısım mısınız:img-hyste Şaka bir yana eğer böyleyse dikkat et kendine doktora git:img-wink:

Merve bacım, video videoya karşıymış; ben de hosteslere baktım, niye kesiyorlar çocuğu:hıh
İçeri girdi,uçağa, benim video durdu anacım...
Devamı gelir inşallah...
Tamam Rüyaya arkadaş geliyiii, küçük Sinimmm:img-hyste

narcissa
19-04-07, 20:14
Muko video beni de fıtık etti canım:img-hyste gidip gidip duruyor yav:icon_whis
Ahmet de kesilmeyecek gibi değilmiş hani yııvrım:img-blush

zeyneps
19-04-07, 20:15
Ben direk atlıyım konuya .....ama konuyu bilmiyorum ben bi okuyum en iyisi....

Bu arada az önce atv de bi dizi vardı HS var sandım koştum müziği duyunca başka bi diziymiş....Ferdi Tayfur'un dizisiydi...şok oldum niye HS'nin müziğini kullanıyolarki çok kızdım .....:mad72: müzik kıtlığı mı var be kardeşim HS'mizin müziklerini başka dizilerde harcamayın döverim sizi:fighting2 heralde müzik yapan amcaya ilham gelmedi iki diziye de aynı müziği gagaladı:img-pilot

şeboist
19-04-07, 20:18
ivet canım burhanın bacısıyım ben. :D
cumartesi gideceğiz kısmet olursa doktora.:icon_sorr
şuan bile yaniiy midem:sad53:
of inanmıyorum o dizide mi kullanıyorlar?çok sinir bişeye benziyor o dizi. :hıh
neden sinem koymazlarmış bakayım?sen benim adımı beğenmiyor musun ne ayak? :hıh

narcissa
19-04-07, 20:19
Ben direk atlıyım konuya .....ama konuyu bilmiyorum ben bi okuyum en iyisi....

Bu arada az önce atv de bi dizi vardı HS var sandım koştum müziği duyunca başka bi diziymiş....Ferdi Tayfur'un dizisiydi...şok oldum niye HS'nin müziğini kullanıyolarki çok kızdım .....:mad72: müzik kıtlığı mı var be kardeşim HS'mizin müziklerini başka dizilerde harcamayın döverim sizi:fighting2 heralde müzik yapan amcaya ilham gelmedi iki diziye de aynı müziği gagaladı:img-pilot

O konu beni de gıcık etti...
Off nası sinir oldum az önce zor yatıştı sinirim:hıh

muko88
19-04-07, 20:21
Merve gidip duruyor, sonra geliyor ama dimi?
Ben ümitsizliğe kapılıp kapatmiyim...
Pause yapıyorum, mavi çizgi dolsun diyi, ama dolmiyiii:img-pilot

Kim dedi Sinem koymazlar...Koyarlar...
Ahmet de kucağına alır küçük Sinim'i, kuzen diyi gezdirir Kıbrısçık'ta:img-hyste

Yaşlı duruyo dedik diye avatarı değiştirdinnn:img-hyste

şeboist
19-04-07, 20:22
mirve sirserisi dedi koymazlar diye. :hıh
ah aamed beni kucağına alsın ivet.hehe :img-hyste
onunla dolaşırım kıbrıscıkı.hiç sesimi çıkarmam.:img-pilot
ondan değiştirmedim. :hıh
bu avatarı çok oburumsu.ondan koydum.:img-pilot

universal
19-04-07, 20:24
[QUOTE=askasurguncu;3023210]ya ben fragmani gorunce ayla bir kat daha sinir oldum
bir kadina hiç yakismiyor erkeye evlenme teklif etmek:icon_whis ne o oyle benimlen evleirmisin ahmet eh gordu evde kalacak baska turlu ahmetin ona bakacagi yok hemen firsati kacirmadi yasemine gelince o zaten olgunlastigindan belli ona bir haller oldu nerde eski yasemin eski yasemin :icon_sorr[/QUOTE

kesinlikle ben de sinir oldum,aylanın evlenme teklifine şok oldum ,bi daha dinledim gerçekten çok kötüydü ama karakterini tekrar ortaya çıkardı.ya bir insan bu kadar yüzsüz olabilir mi ya.senelerdir içten içe kıskansın,kaç zaman geçsin yine vazgeçmesin,o kadar vicdani ve insani bir duruma şahitlik etsin ve yine de bunu saklamaktan rahatsızlık duymak şöyle dursun,bunu fırsat bilip bunun üzerine mutluluk kurmak istesin,ahmetin en zayıf anında çok stratejik davranıp ,o zamanlarda bir kadından duymayacağımız teklifi hemen alelacele ediversin.olacak şey değil.bir fragmanda bunları hissettim ben,diziyi izlerken ne yaparım bilmiyorum:img-help:

bu dizi tarihi olaylar ve tarihi olaylardan etkilenen ve şekillenen aşklar gibi bir mantıkla başlamıştı,ancak insanların gerçek dışı hareketleriyle doldurulan senaryo yüzünden asıl hissetmemiz gereken duyguyu hissedemiyoruz,ona buna sinir olmaktan bence..

narcissa
19-04-07, 20:26
Sinem beğeniyoz ya adını:img-hyste sinir yapma

Ya Mukocum çok hazin bir gerçeği anladım biz 5 dakika avans bölümünü izliyomuşuk o yüzden dolmuyormuş indirmek gerekiyor kanımca ve bunun için de üyelik lazım:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste off feci güldüm kendime

nese yav ayşe de atmıştı link aynısı çıktı cerenimonunkiyle:img-polic

bize haram bebişim bunu izlemke kanımca:img-blush

ahmet sinemi kıbrıscıkta kucakta mı gezdirir???:img-hyste :img-hyste :img-hyste

muko88
19-04-07, 20:27
Hımm, demek ondan:img-pilot

Yasemin ve Ayla senin yengen oluyor o zaman:img-hyste
Ya ben merak ettim hangi müziği koymuşlar Yersiz Yurtsuz'a:icon_whis

narcissa
19-04-07, 20:28
mirve sirserisi dedi koymazlar diye. :hıh

ahhahha:img-hyste
yav yok öle bişi koymazlarsa yıkar ortalığı didim yav:img-hyste

zeyneps
19-04-07, 20:28
O konu beni de gıcık etti...
Off nası sinir oldum az önce zor yatıştı sinirim:hıh

Nese canım bi daha olmaz umarımmm:img-yes: kıskanırız biz dizimizin müziklerini herkesden en güzeli bizimkisi çünkü:img-yes:

Bu arada annemin bu kadar Anti-Aylacı olduğunu bilmezdim HS'nin reklamı çıkınca başladı"hain,uyuz" ben şok şeklinde kaldım:icon_whis ben de başladım annemin gazıyla "yolarım seni,bayır aşağı yuvarlarım rahat bırakın adamı" ....:img-hyste babam çalışıyodu şaşırdı adam "noluyor siz kime kızıyorsunuz" diyo :img-pilot nerden bilsin adam artık dizi karakterleriyle kavga ettiğimizi :img-hyste Bu arada ben bi dörtlük yazayım

Ayla bu iyi kız dedik
Melek mi şeytan mı bilemedik
Ahmt'e ettiği tekliften sonra
Biz kendimize gelemedik:img-pilot

Bi tane de Yaso'ya yazayım eksik kalmasın

Yaso kendine gel etme bizi sinir
Geçen 4 seneden sonra bu senden çektiğimiz nedir
Ahmet'imiz senin yüzünden hep böyle kederlidir:sad53:
Ya bizim forumcak çektiğimiz bu bitmeyen çile nedir???:sad53: :img-hyste

muko88
19-04-07, 20:29
Merve bacım Ayşe bağa dedi, 5dk diye...Ama ben yine de ümidimi kesmeden izliyordum:icon_sorr
Ben daha 3.47 deyim...:)

pinar_1
19-04-07, 20:29

Arkadasim iki dizide ayni sirkete ait....müzigi yapan amcaya ilham gelmesi ile ilgisi yok sirketin bir sefer para ödeyip ayni müzigi birkac diziye kullanmasi ile ilgili..... farkettiyseniz her ikidizide genellikle kamusal alanlarda yani bedava yerlerde daha cok cekim yapiliyor...yollarda parklarda..yani para verilmesin mekan tutupta....bunlari coktan biliyoruz...Tomris Giritlioglu kanunlari ve uygulamalari...

şeboist
19-04-07, 20:30
he şöyle adam ol.:icon_whis
herhalde benim adımı koyacaklar.:img-cool2
of bırakın şu yurdu olmayanları ya.:icon_whis
anaaaaam :img-hyste demin yine dayanamadım çilek yedim.ne yaptım ben?katil oldum.:img-hyste içim kımıl kımıl oliiyy :img-pilot

narcissa
19-04-07, 20:32
Muko ben yeni çaktım olayı şok etkisi oldu bende bacım:img-hyste

Ziiiynep! Naaptın gene sne iki dakka rahat dur kızım:img-hyste
Adaşsınız teyzemle o da aynı sen yav:img-hyste Ama o Sinem'e daha çok benziyor yok:img-pilot (Sinem gene kızma iyi anlamda diyom canım):img-pilot

Valla müzüklerimizi çormasınlar yeter:hıh

şeboist
19-04-07, 20:33
kime benziyorum ben anlamadım ne ayak?:img-help:
bak yine panik atak geldi bağa.:img-hyste
aamed beni kıbrıscıkta gezdir bebişim.:img-hyste

yamisis
19-04-07, 20:33
he şöyle adam ol.:icon_whis
herhalde benim adımı koyacaklar.:img-cool2
of bırakın şu yurdu olmayanları ya.:icon_whis
anaaaaam :img-hyste demin yine dayanamadım çilek yedim.ne yaptım ben?katil oldum.:img-hyste içim kımıl kımıl oliiyy :img-pilot

aman kızım sen en iyisi şu sivime başka bir isim koy gülüm iyoksa dizi bitene kadar seri katil olup çıkacan gülüm vbenim..
ya şu yuvasız kuşlarmı nedir.o dizi işte.ben o diziyi sevmiyoırum ama o gün bi gözüm takıldı müziğine bittim.sonra dedim.ne güzel şarkı bu ya dedim.meğer o şarkı bu şarkımıymış.hele ondan tanıdık geldi bana:img-hyste way gırgızlar vay.tey.teey..teeey.....

hihih..yarın hs vaaar..:happy0064 :happy0064

narcissa
19-04-07, 20:34
Arkadasim iki dizide ayni sirkete ait....müzigi yapan amcaya ilham gelmesi ile ilgisi yok sirketin bir sefer para ödeyip ayni müzigi birkac diziye kullanmasi ile ilgili..... farkettiyseniz her ikidizide genellikle kamusal alanlarda yani bedava yerlerde daha cok cekim yapiliyor...yollarda parklarda..yani para verilmesin mekan tutupta....bunlari coktan biliyoruz...Tomris Giritlioglu kanunlari ve uygulamalari...

Valla koca koca konaklar, yazlıklar falan bizim dizi bolluk içinde yüzüyor ya da yüzüyordu ama müzikleri başka dizilerine yamanıyor anlamadım gitti yani...

şeboist
19-04-07, 20:35
bağa ne ya ben bütün meyveleri yerim zaten.:icon_whis
cani miyim ben acaba?:icon_whis
görünce dayanamıyorum yiyiyorum.hehe :img-hyste
ay ivet yarın hs var.:img-blush bu sefer heyecanla bekliyorum.:img-blush

zeyneps
19-04-07, 20:35
Muko ben yeni çaktım olayı şok etkisi oldu bende bacım:img-hyste

Ziiiynep! Naaptın gene sne iki dakka rahat dur kızım:img-hyste
Adaşsınız teyzemle o da aynı sen yav:img-hyste Ama o Sinem'e daha çok benziyor yok:img-pilot (Sinem gene kızma iyi anlamda diyom canım):img-pilot

Valla müzüklerimizi çormasınlar yeter:hıh

:img-hyste Aslında ben uslu bir kızdım bu dizi psikolojimi bozdu....:sad53: kalıcı hasar bıraktı sanırım:img-help: :icon_sorr Hamile kadınlara benzedim iyice hormonlarımın durumunu hiç iyi görmüyorum:sad53: :img-pilot

narcissa
19-04-07, 20:36
Ya yok bişi Sinem ya deli bi tiyzem var çok seviyorum onu böyle çılgın falan onu gördüm bir an sende:img-hyste

Ya bu arada dün Burhan Abi kopardı beni yav:img-hyste
Okan nası bakıyordu ya kıyamam kedi gibi:img-pilot
Sahne arkası çekim hataları süperdi sırf onları izlemek için reklamları bekledim yani sınava çalışmadım ama değdi... değdi de sınav da bana... ehem:img-hyste

burcuuu
19-04-07, 20:37
Ya bn az önce birazcık Yertsiz Yurtsuz'a bakınıyordum da..
Dizimizin hanqii müziği kuLLanıLdı.. Kaçırmışım orayıı da..

Bu arada bişii oLdu.. Yarın Kuzenime qidicem.. Orada kaLıcaz..
Ee yarın Hs'de var.. =)) Kuzene diyorum ki.. Bn size qeLcm ama dizimi izLeyebiLirmiyim.. Yoksa qeLmicem..:img-hyste

narcissa
19-04-07, 20:38
:img-hyste Aslında ben uslu bir kızdım bu dizi psikolojimi bozdu....:sad53: kalıcı hasar bıraktı sanırım:img-help: :icon_sorr Hamile kadınlara benzedim iyice hormonlarımın durumunu hiç iyi görmüyorum:sad53: :img-pilot

Bebişim boşver herkes biraz dingesizdir mesela ben acayip dingil buluyorum kendimi bu aralar:img-hyste

Off bedende kafama basket topu yidim zati... yarın o çocuğu geberticem:img-hyste

şeboist
19-04-07, 20:39
sen bağa ne demek istiyorsun?delü müyüm ben?tamam azıcık panik atağım olabilir ama yine de kendimi sana harcatmam. :hıh
burhan beni her zaman koparıyor zaten.adamımsın yııvruum.:img-pilot
keşke bikaçı da hs de rol alsa.tabi uçuk bi rol değil. :img-hyste

zeyneps
19-04-07, 20:39
Ya bn az önce birazcık Yertsiz Yurtsuz'a bakınıyordum da..
Dizimizin hanqii müziği kuLLanıLdı.. Kaçırmışım orayıı da..

Bu arada bişii oLdu.. Yarın Kuzenime qidicem.. Orada kaLıcaz..
Ee yarın Hs'de var.. =)) Kuzene diyorum ki.. Bn size qeLcm ama dizimi izLeyebiLirmiyim.. Yoksa qeLmicem..:img-hyste

Bilmem hatırlarmısınız hani Necdet bi rüya görmüştü orda elinde silahla yürürken gergin bi müzik çalmıştı o kullanıldı...aynı müzik Rıza intihar ederken de çalmıştı sanırım:img-yes:

narcissa
19-04-07, 20:40
Off tamam Sinem ya bişi demiyorum ben sana kuzum:hıh:img-hyste

HS de rol alsalar falan düşünemiyorum yoldan geçen 3. şahısı falan canlandırsa hiçbirşey yapmasa bile ben koparım Engin Günaydın'a:img-hyste

şeboist
19-04-07, 20:42
okey to kuzum:img-hyste
aynen gülmem için enginin yüzünü görmem yeterli.:img-hyste
şenay oynasın ya.:img-blush hatta sivimin üniversiteden arkadaşı olsun.onu ziyarete gelsin.gelmişken de meemedle sivimin arasını yapsın.hehe :img-hyste
saatte geç olmuş yııvruum.ben yavaş yavaş çıkayım.bye

narcissa
19-04-07, 20:42
Bilmem hatırlarmısınız hani Necdet bi rüya görmüştü orda elinde silahla yürürken gergin bi müzik çalmıştı o kullanıldı...aynı müzik Rıza intihar ederken de çalmıştı sanırım:img-yes:

O mu!? En sevdiğim temalardan biriydi ya o hemen çormuşlar:hıh
Genelde siyasi sahnelerde çalıyordu o müzük...
Off Deniz Gezmiş'li zamanlarda bol kullanılır diye düşünüyordum hevesim kaçtı...:hıh
Bu arada Deiz Gezmiş yüzünden dün büyün gün ağladım... Videolarını izledim de:icon_sorr

averaj
19-04-07, 20:43
Valla koca koca konaklar, yazlıklar falan bizim dizi bolluk içinde yüzüyor ya da yüzüyordu ama müzikleri başka dizilerine yamanıyor anlamadım gitti yani...

canım müziğin -aynıysa eğer- muhakkak bir açıklaması vardır..bunu sevgili alisercan abiye sormak gerekir..

olabiliyor bazen..

mesela hs'de de çgo'daki çoğu mekan kullanıldı...ada, yaseminin evi, çay bahçesi, hastahane, sevda tepesi...gerçi aynı tadı veremediler ama:img-blush

şeboist
19-04-07, 20:44
mirve sen de ağlamak için yer arıyorsun he.
hıh desem ağlayacaksın valla.:img-hyste
burda olsan seni hep ağlatırdım.hehe :img-hyste
ben öyle her şeye ağlamam.arkadaşlar bilir.:img-cool2
deniz gezmiş yeni favorim olacak kanımca.:good:

narcissa
19-04-07, 20:46
canım müziğin -eğer aynıysa eğer- muhakkak bir açıklaması vardır..bunu sevgili alisercan abiye sormak gerekir..

olabiliyor bazen..

mesela hs'de de çgo'daki çoğu mekan kullanıldı...ada, yaseminin evi, çay bahçesi, hastahane, sevda tepesi...gerçi aynı tadı veremediler ama:img-blush

Evet yaseminlerin evi ve çay bahçesi benim de dikkatimi çekmişti...
ÇGO tadı farklı tabi ben artık kıyaslamaktan gerçekten vaz geçtim... Bir dizinin her bölümüne ağlanır mıydı ya? Ben ÇGO nın her bölümüne ağlıyordum... Hem de aşk unsurunu çok fazla trajedik bir biçimde aktarmamasına rağmen. Ben HS de sadece Menderes'in asılma sahnesine siyasi bir sahne olarak duygulandım ama ÇGO daki tüm siyasi veya duygusal sahneler beni derinden etkilerdi...
şimdi ÇGO girmeyim çıkamam çünkü...:icon_sorr

Müzik konusu kolay kapanmaz gibime geliyor...

zeyneps
19-04-07, 20:46
Biz bu müziğe çok takıldık ay kıyamıyoruz biz hiç bişeyine dizimizin ondandır:img-yes:

Sinem canım eğer Şenay oynarza o dizide valla Mehmet elden gider söyleyim....:img-hyste hiç sanmıyorum çilekle arasını yapacağını Mehmet'i kendine yapar o bence....çileğimiz boynu bükük kalır öle:sad53:

narcissa
19-04-07, 20:48
Ya Sinem yav:img-hyste :img-hyste
Deniz Gezmiş harbiden benzemiş ama bu kadar beklemiyordum.
Ayrıca o hani gaz veriyor ya arkada slogan atanlara ne kadar da uzun duruyor zaten uzunmuş da karakteri de baya uzun bulmuşlar bravo diyorum
Orada Deniz Gezmiş daha 20 yaşındaydı:icon_sorr

Sinem sen neye ağlarsın bebişim? Mehmet dövülünce bir reaksiyon göstercen gibime geliyor ama:icon_whis

narcissa
19-04-07, 20:50
Hehe valla ya Şenay çok şehvetli zilli tavlar iki dakkada meemeti:img-hyste
Evlilik kokusu alıyorum ben Sevim Mehmet cephesinde ama ne zaman o meçhul:img-pilot

averaj
19-04-07, 20:51
Evet yaseminlerin evi ve çay bahçesi benim de dikkatimi çekmişti...
ÇGO tadı farklı tabi ben artık kıyaslamaktan gerçekten vaz geçtim... Bir dizinin her bölümüne ağlanır mıydı ya? Ben ÇGO nın her bölümüne ağlıyordum... Hem de aşk unsurunu çok fazla trajedik bir biçimde aktarmamasına rağmen. Ben HS de sadece Menderes'in asılma sahnesine siyasi bir sahne olarak duygulandım ama ÇGO daki tüm siyasi veya duygusal sahneler beni derinden etkilerdi...
şimdi ÇGO girmeyim çıkamam çünkü...:icon_sorr

Müzik konusu kolay kapanmaz gibime geliyor...

canım çgo konusunda tamamen katıldığım söyleyip konuyu kapatayım hemen:img-wink:

müzik konusunda yetkili kişiyi beklemek gerek:img-blush...

narcissa
19-04-07, 20:54
canım çgo konusunda tamamen katıldığım söyleyip konuyu kapatayım hemen:img-wink:

müzik konusunda yetkili kişiyi beklemek gerek:img-blush...

Haklısın:img-wink:

Bu arada daha önce bir arkadaş belirtti kim olduğunu unuttum özür dilerim o Yasmein'in intihar sahnesinde arkadaki müzik ıhlamurlar altında aksiyon içerikli sahnelerde çalan müzikle çok benziyordu...

Yine de dizinin müzikleri gerçekten özgün ama bu benzerlikle hoş değil kanımca:icon_whis

zeyneps
19-04-07, 20:55
Hehe valla ya Şenay çok şehvetli zilli tavlar iki dakkada meemeti:img-hyste
Evlilik kokusu alıyorum ben Sevim Mehmet cephesinde ama ne zaman o meçhul:img-pilot

:img-hyste şehvetli mi şehvetli valla:img-hyste

Ya şimdi Memeeedi dövüyorlar ya:sad53: olaylar hız kazanır umarım Sevim Mehmet'e pansuman yapsın ,hiç değilse bi tas çorba yapsın :img-pilot ama onu da Nezahat yapar en azından elini tutsun yoksa bunlar bi türlü evlenemeyecekler:icon_sorr :img-help:

Bu arada bu iki aile iyice karıştı birbirine yasemin-ahmet,sevim-mehmet,deniz-defne ....bunlar birbirlerinden birbirlerini esirgedikçe daha çok karışıyolar:img-hyste

Aklıma bişi geldi şimdi Defne umarım Deniz Gezmiş'e aşık olmaz..:sad53: yoksa hem o ikisine hem de bizim Deniz'e çok yazık olacak:sad53: .

burcuuu
19-04-07, 20:58
Bu haftaki böLümde en çok merak ettiğim
Deniz Gezmiş sahneLeri.. Oyuncu seçimii bnce çok iyi oLmuş..
Benziyor vaLLa.. ;)

SürekLi izLeriz inş.. =))

narcissa
19-04-07, 20:58
:img-hyste şehvetli mi şehvetli valla:img-hyste

Ya şimdi Memeeedi dövüyorlar ya:sad53: olaylar hız kazanır umarım Sevim Mehmet'e pansuman yapsın ,hiç değilse bi tas çorba yapsın :img-pilot ama onu da Nezahat yapar en azından elini tutsun yoksa bunlar bi türlü evlenemeyecekler:icon_sorr :img-help:

Bu arada bu iki aile iyice karıştı birbirine yasemin-ahmet,sevim-mehmet,deniz-defne ....bunlar birbirlerinden birbirlerini esirgedikçe daha çok karışıyolar:img-hyste

Aklıma bişi geldi şimdi Defne umarım Deniz Gezmiş'e aşık olmaz..:sad53: yoksa hem o ikisine hem de bizim Deniz'e çok yazık olacak:sad53: .

Yok asıl karakterlerin yani geçmişi belli olan karakterlerin dizi karakterleriyle ilgisi olmaz bence bu hem yalnış bilgi vermek olur de sapmak olur.
Canım öyle birşey olmaz:img-wink:

Bu arad haklısın birleşsin sevenler yav:img-blush

ayşe92
19-04-07, 21:20
ya arkadaşlar kaç haftadır bu deniz gezmişi duyuyorum.yani kim bu adam?HS yemi girecek?

NiliWerda
19-04-07, 21:29
Bu haftaki böLümde en çok merak ettiğim
Deniz Gezmiş sahneLeri.. Oyuncu seçimii bnce çok iyi oLmuş..
Benziyor vaLLa.. ;)

SürekLi izLeriz inş.. =))

burcum belkide deniz gezmişi bizim çocuklarla arkadaş olur...
aralarına alırlar falan??
bilmem belki böle bişi olabilir...
ama benim korkum defne deniz gezmişe aşık olabilir:icon_sorr
deniz karayelin hali nolur?:icon_sorr
ahh canım ahh...
deniz karayelde biraz etrafına baksa mesela bu foruma:img-hyste
neyse:img-hyste

narcissa
19-04-07, 21:36
ya arkadaşlar kaç haftadır bu deniz gezmişi duyuyorum.yani kim bu adam?HS yemi girecek?

Deniz Gezmiş'in gerçekte kim olduğunu mu soruyorsun soruyu anlayamadım da?
Deniz Gezmiş 71 darbesinde vahşice idam edilen genç bir devrimcidir. Gerçi bu bir cümle onu açıklamaya gerçekten yetersiz ama yazsak sayfalar dolar şimdi.

Onu canlandıracak oyuncuyu bu hafta dizide göreceğiz evet Deniz Gezmiş karakteri diziye giriyor....

burcuuu
19-04-07, 21:47
burcum belkide deniz gezmişi bizim çocuklarla arkadaş olur...
aralarına alırlar falan??
bilmem belki böle bişi olabilir...
ama benim korkum defne deniz gezmişe aşık olabilir:icon_sorr
deniz karayelin hali nolur?:icon_sorr
ahh canım ahh...
deniz karayelde biraz etrafına baksa mesela bu foruma:img-hyste

Ne qüzeL oLur.. =)) Arkadaş olsaLar beraber takıLsaLar fLn..
Deniz onu azcık tanıyor qibi zaten.. bazı yerlerde karşıLaşabiLirlER fLn..
Bn qerçekten merak ediyorum.. Defne ile arası nasıL oLucak fLn..
Eğer öyLe bişiLer oLursa da ki beLkii sadece Defne bişiLer hissedeer..
AmA dizide de bir taraf mutLu bir taraf mutsuz..
OoO ne qüzeL. Herkesin 2-3 tane seveni var vaLLa.. ;)

NiliWerda
19-04-07, 21:53
Ne qüzeL oLur.. =)) Arkadaş olsaLar beraber takıLsaLar fLn..
Deniz onu azcık tanıyor qibi zaten.. bazı yerlerde karşıLaşabiLirlER fLn..
Bn qerçekten merak ediyorum.. Defne ile arası nasıL oLucak fLn..
Eğer öyLe bişiLer oLursa da ki beLkii sadece Defne bişiLer hissedeer..
AmA dizide de bir taraf mutLu bir taraf mutsuz..
OoO ne qüzeL. Herkesin 2-3 tane seveni var vaLLa.. ;)

ya evt mesela:
yasemini beğenen 2 kişi var...
ışıkı beğenen 2 kişi var...

bizim 1 tane bile yok be:icon_sorr

burcuuu
19-04-07, 21:59
ya evt mesela:
yasemini beğenen 2 kişi var...
ışıkı beğenen 2 kişi var...

bizim 1 tane bile yok be:icon_sorr

oLsm niLcm.. İdare ediyoz işte.. :img-wink:

Hem AyLa'yı da beğenen yok.. napsın kız..
Gitti kendini beğendirmeye çaLışıyor.. :img-hyste

NiliWerda
19-04-07, 22:05
oLsm niLcm.. İdare ediyoz işte.. :img-wink:

Hem AyLa'yı da beğenen yok.. napsın kız..
Gitti kendini beğendirmeye çaLışıyor.. :img-hyste

ehuehueheu bizdemi onun gibi yapsak napsak?:img-hyste
hayır olmazzzzzz gurur diye bişi var yaf!:icon_whis
:img-hyste

burcuuu
19-04-07, 22:10
Bnce de cnm.. Adamın senii sevmediğini bile bile nasıLda
böyLe bişii yapıyon ki.. GaLiba benim sevqim ikimizede yeter
diye düşünüyor.. Hem hep derler ya.. aşKın oLduğu yerde
qurur oLmaz.. AyLa'da dayanamadı işte.. Bn oLsam yapmazdm.. Bnii sevmeyenii napim.. ;) O bişii değiL.. Ahmete yazık vaLLa.. sevmediği biriyLe evlenicek.. Sevdiği kadın başkasıyLa evLi.. Çocuğundan haberi yok.. :(

zeyneps
19-04-07, 22:20
qurur oLmaz.. AyLa'da dayanamadı işte.. Bn oLsam yapmazdm.. Bnii sevmeyenii napim.. ;) O bişii değiL.. Ahmete yazık vaLLa.. sevmediği biriyLe evlenicek.. Sevdiği kadın başkasıyLa evLi.. Çocuğundan haberi yok.. :(

ya bu aşk değil resmen bencillik yani ben beni istemeyen birine ve de sevmeyen gel evlenelim diyosam karşımdaki insanı hiç düşünmüyorumdur kendimi düşünüyorumdur bu evliliğin tek kişiye faydası olcak ama Ahmet'e olmayacağı kesin:img-pilot Neyse ben Ayla'ya yazdığım dörtlükleri bi daha yazayım da sinirimi boşaltayım:icon_whis

Nejidet'e yoktur sözüm
Benim Ahmet'tedir gözüm
Ayla'ya da var iki çift sözüm
Ahmet sana yar olmaz a benim gözüm:img-wink: :img-hyste

Ayla bu iyi kız dedik:img-yes:
Melek mi şeytan mı bilemedik :icon_whis
Ahmt'e ettiği tekliften sonra:img-help:
Biz kendimize gelemedik:img-hyste

NiliWerda
19-04-07, 22:21

"aşkta gurur olmaz" == öhöhöhöh bu şarkı bana hiç yabancı gelmedi:))
neyse:))
evt ama ben o durumda napardım bilmiyom:icon_whis

buarada ahmetin durumu felaket ya...
bi kez daha hatırlattığın için sana tişikkür ederim:D:D

burcuuu
19-04-07, 22:24
Zeyneps AyLa için yazdıkLarın qüzeL oLmuş..;)

Bu arada hanii AyLa - Ahmet düğünü oLcak ya..
Ahmet'e düğün traşı yaparLar mı..? :img-hyste (sanmıyorum ama)
saçLarı bir düzeLse fena oLmaz da..

tsts
19-04-07, 23:38
Arkadaslar ...son Bolumde Calan Ve Necdet Ile Yaseminin Dansettigi Sarkinin Adi Ne Bilen Arkadas Benle Paylasabilirmi ?

t-o-r-t-u-r-a
19-04-07, 23:47
ayla yı tebrik mi etmek lazım artık bilemiycem baktı ahmette tepki yok kız evlenme teklifi etti resmen kızım gururunu kime sattında gittin kıbrıscık a sen neysede bu pastaneye gelen kız herkese eyvah dedirtecek cinsten yani hepte necdette şikayet ediyor canım lale muhasebeden falan ben sorumluyum dedigi halde yasemin ve necdet ayrılmamış belli özette de yazıyordu zaten necdet farkına varırı ve kaçar diye deniz gezmiş ide gördük çok şükür harbidende benziyor yani bizim deniz ve rıza beyde tartışıyor anlaşılan siyaset konusunda işciler eylemde falan ay uamrım çocukalr deniz gezmişin arkadaşı olmazlar yoksa darbede onalrda ipin azında olurlar

nufi
19-04-07, 23:50
Arkadaslar ...son Bolumde Calan Ve Necdet Ile Yaseminin Dansettigi Sarkinin Adi Ne Bilen Arkadas Benle Paylasabilirmi ?

ne me quitte pas ( terketme beni) bir cok yorumcudan indirebilirsin, ben encok natasha atlas dan begenmistim.

nufi
19-04-07, 23:54
bu dizide tek sevdigim karakter var oda necdet. ahmet ve özellikle yasemine, özellikle yaseminin oyunculuguna okadar sinir oluyorumki, diziyi izlemiyorum.oysa öykü, cekim, mekanlar süper.yazik etmisler, keske basroldekileri daha iyi secselerdi..

merhem
20-04-07, 06:24
Okan yalabik, Ve Cansel elcin basrollere tam uymuslar, nesi var ;)
Bereni bende begenmiyorum (oyunculugunu) ama Okish ve cansish tam super :)

_nesli_
20-04-07, 06:25
bu dizide tek sevdigim karakter var oda necdet. ahmet ve özellikle yasemine, özellikle yaseminin oyunculuguna okadar sinir oluyorumki, diziyi izlemiyorum.oysa öykü, cekim, mekanlar süper.yazik etmisler, keske basroldekileri daha iyi secselerdi..

yasemini beğenmemeni anlıyorum çünkü onu bende onu sevmiyorum ve oyunculuğunu beğenmiyorum ama ahmete(yani canselime) laf ettirmem ne güzel oynuyo tamam necdette iyi ama ahmet kadar değil yani yiğidin hakkını yeme ... :D

sirineeee
20-04-07, 06:37
inanamiyorum ya o uyuz aylanin ahmetime,canselime benle evlen demesine.tam bir sok yasadim aksam.ahmetim canselim olmasa kiz ölecekmis sevgilisizlikten.nedense bende aylaya uyuz oluyorum kizi görünce tüylerim diken diken oluyor iyyy.:img-hyste.tabi burada önemli olan ahmetimin yani canselimin ne diyecegi.aksam olsada izlesek ya çatliyacagim burda :img-help: :icon_sorr

_nesli_
20-04-07, 06:55
ben nedense aylanın ahmete evlenme teklifi etmesine o kadar şaşıramadım çünkü yaseminin necdeti öpmesinden vb. saçmalıklar yapmasından dolayı bu dizide bana hiç bişey ilginç gelmiyo artık.kızlara bak yaa biri evlenmeden çocuk yapar ,başka adamla evlenir diğeri kızı olduğunu bildiği halde gider evlenme teklifi eder kafayı yemiş bunlar yaa ilk bölümlerin tadını alamıyorum artık :icon_whis

merhem
20-04-07, 07:05
yasemini beğenmemeni anlıyorum çünkü onu bende onu sevmiyorum ve oyunculuğunu beğenmiyorum ama ahmete(yani canselime) laf ettirmem ne güzel oynuyo tamam necdette iyi ama ahmet kadar değil yani yiğidin hakkını yeme ... :D

sacmalama okan yalabigin oyunculugu iyi degilmi??
biraz eksi sozluk yorumlarini oku arkadasim sen :img-hyste yigidin hakkini yeme:icon_whis

_nesli_
20-04-07, 07:30
yoo ben öyle bişey demek istemedim sen beni yanlış anlamışsın bi arkadaş cansel ve okanı beğenmiyodu bende ikiside çok iyi ama cansel bi başka demek istedim sen bence yazılanları biraz iyi oku öyle yorum yap :icon_whis tamam mı arkadaşım ?

arzu-başak
20-04-07, 08:21
Herkese günaydın...basında çıkan haberlere baktım...dizimizin müzikleri başka bir dizide kullanılıyormuş...(tabi haberi yapan vatan gazetesi olunca inanıp inanmamakta tereddüt ettim)....sonra yorumlara baktım sizde duymuşsunuz sannırım..ben o diziyi izlemediğim için bilmiyorum..ama gerçekten hs müziklerini kullandılarsa ayıp etmişler..o müzikler bizim dizimize özel..sinirim bozuldu ya...(bizde nasıl sahipleniyoruz allahım)...
yamisis güzellemeler...o dörtlükler çok güzel olmuş...nasıl uydruyorsunuz böyle anlamadım...ama aylalı kısımlara katılmıyorum...dizide bayanlar içinde en melek olan karakter........

Ferny&Lety
20-04-07, 08:41
:icon_evil :icon_evil :img-banne :img-banne :mad72:

Bu bölümleri protestodayım..Hatırla Sevgilinin esk itadı kalmadı..O eski masum aşkı geri istiyorum benn..Ne güzel bölümlermiş öncekiler.Hep izledim bütün bölümleri..

Müthiş bi aşk:(
Protestodayım...
Nejdeti de Aylayı da yapılan hataları da istemiyorum ben :fighting2 :fighting2
imgdrag alkolik oldum bu dizi yüzünden..içip içip duruyom:img-hyste

:mad72: :img-lock:

zeyneps
20-04-07, 08:52
Herkese günaydın heyecan var mı heyecan??????:img-pilot Ya çok ilginç ben son bölümlerde hiç heyecanlanmıyodum ama bugün biraz heyecanlıyım acaba bunun sebebi Deniz Gezmiş karakteri mi yoksa Ayla'nın ettiği teklif mi :icon_whis Ahmet'in cevabı beni heyecanlandırıyor aslında geriyor biraz evet diyecek ben de kalpten gitcem:sad53: ya ama bu bölüm belki orada biter Ayla teklif eder Ahmet şöööööle bi bakar biz de yine diğer bölümü beklemek zorunda kalırız:img-yes: Ama olaylar hız kazanırsa Selma oğluna anlı şanlı bi düğün yapar:sad53:

shake_it
20-04-07, 08:54

şarkı ne me quitte pas.. orjinalini jacques brel söylüyo yani şarkı onun.. ama sting ray charles hatta candan erçetin bile albümünde söylemiş.. ayrıca patricia kaas if you go away diye ingilizce versiyonunu yapmış.. ben tüm hapsini buldum zabahtan akşama kadar dinliyorum walla... :img-hyste

Messa
20-04-07, 09:02
Herkese günaydın...basında çıkan haberlere baktım...dizimizin müzikleri başka bir dizide kullanılıyormuş...(tabi haberi yapan vatan gazetesi olunca inanıp inanmamakta tereddüt ettim)....sonra yorumlara baktım sizde duymuşsunuz sannırım..ben o diziyi izlemediğim için bilmiyorum..ama gerçekten hs müziklerini kullandılarsa ayıp etmişler..o müzikler bizim dizimize özel..sinirim bozuldu ya...(bizde nasıl sahipleniyoruz allahım)...
yamisis güzellemeler...o dörtlükler çok güzel olmuş...nasıl uydruyorsunuz böyle anlamadım...ama aylalı kısımlara katılmıyorum...dizide bayanlar içinde en melek olan karakter........

Arzucum günaydın. Ben o diziyi izliyorum ama hiç HS'nin müziklerini duymadım. Bence bu haber asparagastır. Eğer doğruysa'da biliyorsunuz YY Avşar Film'in dizisi HS'de Sis Yapım'ın yani Tomris Hanım'ın bu iki yapımcı firma önceden ortak'tılar izinli kullanılmış olabilir diyorum. Ama kullanılmadı diyorum ben.

zeyneps
20-04-07, 09:05
Arzucum günaydın. Ben o diziyi izliyorum ama hiç HS'nin müziklerini duymadım. Bence bu haber asparagastır. Eğer doğruysa'da biliyorsunuz YY Avşar Film'in dizisi HS'de Sis Yapım'ın yani Tomris Hanım'ın bu iki yapımcı firma önceden ortak'tılar izinli kullanılmış olabilir diyorum. Ama kullanılmadı diyorum ben.

Yok canım kullanıldı zaten yorumlarda da görebilirsin ben de HS var sanıp odaya daldım başka bir diziymiş meğer :img-yes: Ferdi Tayfur'un oynadığı ....müzik de Necdet'in rüyasında Ahmet'i vurmaya gittiğinde çalan müzikti bir de Rıza intihar ettiğinde:img-yes:

Bi HS müzikleri kolay yapıııılllmiiiiyyy:img-help: :sad53: Bein harcatmam o diziye dizimizin müziklerini

Messa
20-04-07, 09:12
Yok canım kullanıldı zaten yorumlarda da görebilirsin ben de HS var sanıp odaya daldım başka bir diziymiş meğer :img-yes: Ferdi Tayfur'un oynadığı ....müzik de Necdet'in rüyasında Ahmet'i vurmaya gittiğinde çalan müzikti bir de Rıza intihar ettiğinde:img-yes:

Bi HS müzikleri kolay yapıııılllmiiiiyyy:img-help: :sad53: Bein harcatmam o diziye dizimizin müziklerini

Diziyi izliyorum ama inan hiç farketmedim. Dediğim gibi o zaman izinli kullanılmıştır mutlaka.

Messa
20-04-07, 09:48
Arkadaşlar şuanda İstiklal cad. Emek Sinemasının olduğu sokakta HS çekimleri yaplıyor. Işık Harun ve Yaşar sahnelerini çekiyorlar. Fotoğraf makinamı almaya geldim. Gidip resim çekmeye çalışacağım.

Harun'umu gördüm yaaa süperdi ...

yasemin_lizz
20-04-07, 09:58
Arkadaşlar şuanda İstiklal cad. Emek Sinemasının olduğu sokakta HS çekimleri yaplıyor. Işık Harun ve Yaşar sahnelerini çekiyorlar. Fotoğraf makinamı almaya geldim. Gidip resim çekmeye çalışacağım.

Harun'umu gördüm yaaa süperdi ...

İnanmıyorum!!!Çok şanslısın ya...Ah şimdi İstiklal'de olmak vardı...Ama eğitimim için canım İstanbul'umdan ayrı kalmak zorundayım:icon_sorr Bizim yerimize de izle onları...

Messa
20-04-07, 10:08
İnanmıyorum!!!Çok şanslısın ya...Ah şimdi İstiklal'de olmak vardı...Ama eğitimim için canım İstanbul'umdan ayrı kalmak zorundayım:icon_sorr Bizim yerimize de izle onları...

Gitsem izleyeceğim resimde çekeceğim ama şuan gidemiyorum. Harun çok tatlıydı yaa. Yaşar'da öyle... Işık'ın gözlerindeki lensler güneşte daha bir belli oluyor. Yine giymiş kısacık eteği... Figüranlar falan da var dönemin kıyafetlerini giymişler aayy çok hoştu. Ama Harun'um hepsinden daha güzeldi.

arzu-başak
20-04-07, 10:27
Gitsem izleyeceğim resimde çekeceğim ama şuan gidemiyorum. Harun çok tatlıydı yaa. Yaşar'da öyle... Işık'ın gözlerindeki lensler güneşte daha bir belli oluyor. Yine giymiş kısacık eteği... Figüranlar falan da var dönemin kıyafetlerini giymişler aayy çok hoştu. Ama Harun'um hepsinden daha güzeldi.

messacım ne şanslısın yahu.....ben yaşarı sevmiyorum..ama harun çok tatlı ya....çekimleri izlemekte ayrı bir keyif....gidebilirsen resim falan çekebilirsen süper olur..ah ah birde canselim olucaktı..valla uzak falan dinlemem giderdim...

Messa
20-04-07, 10:30
messacım ne şanslısın yahu.....ben yaşarı sevmiyorum..ama harun çok tatlı ya....çekimleri izlemekte ayrı bir keyif....gidebilirsen resim falan çekebilirsen süper olur..ah ah birde canselim olucaktı..valla uzak falan dinlemem giderdim...

Arzucum bende Yaşar'ı pek sevmiyorum ama insan yakından görünce ısınıyor yaaa... Ama Harun'um bambaşkaydı yaa... Adı Kadir yaa. Şöyle diyordu "Kadir gel kadir git kadir kalk" bıktırmışlar adamı yaa...Ama şakayla karışık diyordu. Sanırım Yaşarla Işık sinemaya giderlerken harunla karşılaşıyorlar... Işıkta aynı tvdeki gibi... Ama eteği göreceksin kısacık bacaklarda hafiften tombul...

arzu-başak
20-04-07, 10:35
Arzucum bende Yaşar'ı pek sevmiyorum ama insan yakından görünce ısınıyor yaaa... Ama Harun'um bambaşkaydı yaa... Adı Kadir yaa. Şöyle diyordu "Kadir gel kadir git kadir kalk" bıktırmışlar adamı yaa...Ama şakayla karışık diyordu. Sanırım Yaşarla Işık sinemaya giderlerken harunla karşılaşıyorlar... Işıkta aynı tvdeki gibi... Ama eteği göreceksin kısacık bacaklarda hafiften tombul...

ay yazık haruna....ay ben o ışığı döverim..niye yaşarla sinemaya gidiyor...of ya bu harunda ahmet gibi aşk acısı çekecek anlaşılan...ışık zaten maşallh hiç giymesin eteği..geçen bölümde şaşıp kalmıştım....

Melal
20-04-07, 10:36
Messa'cım koş canım koş çek hemen resimleri.
Birkaç tanede foruma koyarsın dimii bizde nasipleniriz.:):)

Messa
20-04-07, 10:38
ay yazık haruna....ay ben o ışığı döverim..niye yaşarla sinemaya gidiyor...of ya bu harunda ahmet gibi aşk acısı çekecek anlaşılan...ışık zaten maşallh hiç giymesin eteği..geçen bölümde şaşıp kalmıştım....

Emin değilim sette az bir süre kaldım. Önce Yaşar ve Işık yan yana yürüyorlar sinemaya doğru. Sonra Harun geliyor... Diğer oyuncularında olmasını isterim ama kısmet. Ama ben Harun'u gördüm yaa yeter de artar bile...

Messa'cım koş canım koş çek hemen resimleri.
Birkaç tanede foruma koyarsın dimii bizde nasipleniriz.:):)

Melalcim şuan gidemiyorum inşallah çekimler hala devam ediyordur. Resim çekmeye çalışacağım. Çekersem koyacağım foruma...

Melal
20-04-07, 10:45
Messa'cım Yaşar'a söyle Işık'ın peşini bırakmasın.
Bizler arkasındayız Işık&Yaşar forever.:img-hyste :img-hyste

burcuuu
20-04-07, 10:50
Messa Harun'u mu qördün.. süper ya.. =))

Taksim bize yakın oLsaydı bnde qidebiLirdim.. ama uzak..

Şu Işık akLına başına alsın.. Üzmesin Harun'u..
aa uzak dursun Yaşardan.. oLmuyor ama böyLe..

Hee bide artık etek fLn qiymesiin..
Pek fark yok.. ha qiymiş.. ha qiymemiş..:img-hyste

Messa
20-04-07, 10:52
Melalcim ben Haruncuyum. Harun'u üzmesinlerde ne halt yerlerse yesinler. Burccuu evet harun yani Kadir Özdal'ı gördüm çoook tatlıydı ayrıca Tv'de göründüğünden daha yakışıklı. Şimdi yine setten geliyorum ama resim çekemedim utandım... Yine gitmeye çalışacağım...

Melal
20-04-07, 10:55
Melalcim ben Haruncuyum. Harun'u üzmesinlerde ne halt yerlerse yesinler. Burccuu