Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
ahmetin nasıl bir cevap daha doğrusu tepki vereceğini bende çok merak ediyorum..."ahh tabiki seninle evlenirim aşkımm" diyip boynuna atlamıycak heralde..düşünmek için zaman istermiş bi de..kendini naza çeken kızlar gibii:)
averaj abla rüya konusunda ben çokk şüpeliyim..yanii yaseminin kafasından bi insan sonuçta..kim bilir kimlerin canını yakacak...
ama ne yaparsa yapsın şaşırmam..yaseminin kızıdır ne yapsa yeridir de geç yani:)
valla bilemicem averajcım...muko'nun beni nasıl ezdiğini gördün:img-hyste ...yaparmı yapar ben önlemimi alıp vuslatımı çağırayımda:img-hyste .......
canım ne yapalım onu da böyle kabul edeceğiz artık:img-hyste mukocum duydun mu:img-help:
ben onu bu zor anında yalnız bırakmam, yaseminin bülbül sesinden şarkılar dinletirim:img-hyste
tamam canım sen yine de yalnız kalmamaya bak, can bu yahu:img-hyste
Ahmet'in veeceği tepkiler büyük ihtimal şöyle olacaktır.
Ayla evlen benimle diyince hınkk diye kalacaktır.
İçinden bu kız ne zırvalıyor diyecektir.Yüzü şaşkın bir hal alacaktır:)
Sonra aslında hoş kız,doktorda diye düşünmeye başlayacak ve yüzüne aptal bir gülümseme yerleşecektir.:)
Sonrada ee kızcağız kaç gündür benimle bu kasabada zaten Yasemin'de beni ekti diyip Ayla'ya ee madem çok ısrar ediyorsun cevabım evet dermişş.:img-hyste
Şakası bir yana Ahmet o anda evet demeyebilir gibime geliyor.
Ayla'nın dediklerini iyice toparlaması,hazmetmesi lazım.:)
averaj abla rüya konusunda ben çokk şüpeliyim..yanii yaseminin kafasından bi insan sonuçta..kim bilir kimlerin canını yakacak...
ama ne yaparsa yapsın şaşırmam..yaseminin kızıdır ne yapsa yeridir de geç yani:)
canım bazen rüya keşke cidden bir rüya olsaydı diye düşünüyorum:img-help: onun da gidişi aynı olacak bence...
mehmet aliyle aynı bölümden..o da devlet konservatuvarı sanırım..o nedenle çok olası:img-wink:
evet canım neyin eksik senaristlerden:img-wink:
sevimle-mehmetin arasına girecek biri olur mu bilmem ama girerse eğer bu kişinin kimliği belirsiz kişilerce(kod adı şeboist:img-hyste) yok edileceği kesindir:img-hyste
Hımm üstelik aynı bölümden o zaman onun olma olasılığı daha da artıyor.
Sünemm bebişim tenhada kıstırır onları o zaman:img-hyste :img-hyste
beni düşündüren bişey daha var..şimdi ahmetle ayla evlendi..aradan biraz zaman geçti..baktılar anlaşamıyorlar..kavga gürültü hiç eksik olmuyor..şimdi ahmet gidip annesine anlatsa annesi asla ayrıl falan demez..ehh kadın aylayı tanıyo..seviyoo..yasodan daha iyi biri olduğunuda çoktaan anlamış durumda..
yani demem o ki..ahmetin ayladan ayrılcağı tutarsada annesi yüzünden ayrılamaz..kadın ahmeti dolduruşa getirir..yok iyi kız yok öyle yok böyle falan diye..
belkide hiç sorun çıkmaz aralarında kim bilir..:)
Hımm üstelik aynı bölümden o zaman onun olma olasılığı daha da artıyor.
Sünemm bebişim tenhada kıstırır onları o zaman:img-hyste :img-hyste
canım şeboist onu baya baya halka açık bir yerde de kıstırır:img-hyste...gözü döner çünkü, bu kadarına da tepkisiz kalamaz:img-pilot
şeboist haksız mıyım canım:img-help:
arzu-başak 20-04-07, 14:46 canım ne yapalım onu da böyle kabul edeceğiz artık:img-hyste mukocum duydun mu:img-help:
ben onu bu zor anında yalnız bırakmam, yaseminin bülbül sesinden şarkılar dinletirim:img-hyste
tamam canım sen yine de yalnız kalmamaya bak, can bu yahu:img-hyste
tamam canım sen muko'yu yalnız bırakma:img-hyste ...destek ol...
beni düşünme arkamda vuslat var....
askasurguncu
canim ahmet nemi der once dusunur bana biraz zaman ver der
ondan sonrada kabul eder ondan sonrada ayni yasemin gibi mutlu gorunmeye calisir
valla yasminin mutlu görünmeye çalışıyor haliyse..üzüldüm kıza ya:img-hyste ...ne mutlu görünmesi..zaten mutlu kız...pekala ahmet olmadanda çok güzel yaşıyor....
aynakolik_fatma 20-04-07, 14:46 ahmetin yerinde kim olsa aylanın teklifine evet derdi
çünkü kimse onun kadar ince düşünmez
yasemini yıllarca beklemez ve necdetin çocuğu sandığı rüyayı kabul etmez
ama artık bu kadarı fazla diyecek ve kabul edecek
bunu zaten biliyoruz:) (genel özetten)
niye çocukları olmuyor ki olsa daha entrikalı olur
ama senaristler illede bir açık kapı bırakacaklar ya
kavuşabilme ihtimalleri için...
Ayla ve Ahmet evlendikten sonra kavga falan etmeyecek görürsünüz.
Bunlar sizin kuruntularınız Ayla melek gibi kız Ahmet'i üzmez..)
tamam canım sen muko'yu yalnız bırakma:img-hyste ...destek ol...
beni düşünme arkamda vuslat var....
valla yasminin mutlu görünmeye çalışıyor haliyse..üzüldüm kıza ya:img-hyste ...ne mutlu görünmesi..zaten mutlu kız...pekala ahmet olmadanda çok güzel yaşıyor....
tamam canım muko nerde ben orada:img-hyste şu iki gün kendine dikkat et yine de, bak ben yokum:img-hyste
canım yasemin baya baya mutlu, ben artık bunun oyuncudan da kaynaklandığından eminim:img-wink:...kız haklı sette cidden evcilik oynuyor:img-hyste
evet melalcim bence de kavga olmayacak...bence rüyayı ahmete anlatan da ayla olacak yine:img-blush
arzu-başak 20-04-07, 14:52 Ayla ve Ahmet evlendikten sonra kavga falan etmeyecek görürsünüz.
tamamen katılıyorum melalcim...ahmet mutsuz olsada ayladan kaynaklanan bir durum olmayacak...kendisinden kaynaklanıcak...ben hiç onların kavga edeceğini falan düşünmüyorum..bi birlerine çok güzel hayat arkadaşı olabilirler..illa çok aşık olmalarına gerek yok...
yaa Melal abla..
ben ayla ahmeti üzer demedim ki..
arzu ablayada söylemiştim bunu..eğer araları bozulursa bu ayladan değil ahmetten kaynaklanır diye..
çünkü ahmet yasemini hiç bi zaman unutamıycak[bence]..bu nedenle ayla ona yetmicek..yani yaseminin boşluğunu dolduramayacak...
yasemin gibi bi kız bir ömür beklenmez hatta bir ömrü bırak kısa bi süre için bile sevilmezz..deymez ama yani işte ahmetinki de kara sevda...başa gelen çekilirr...
yani demek istediğim eğer sorun çıkarsa bunun ahmetten kaynaklanacağı..ayla üzmezz ama ahmet yine de memnun olmaz gibi geliyo bana..
arzu-başak 20-04-07, 14:58 tamam canım muko nerde ben orada:img-hyste şu iki gün kendine dikkat et yine de, bak ben yokum:img-hyste
canım yasemin baya baya mutlu, ben artık bunun oyuncudan da kaynaklandığından eminim:img-wink:...kız haklı sette cidden evcilik oynuyor:img-hyste
tamam canım sen beni merak etme...gözün arkada kalmasın:img-hyste dedim ya 10 tane muko gelse..bana birşey yapamaz..benim arkamda koskocaman vuslat var...ay muko geldiğinde bunları okuyunca beni fena yapıcak kanımca.....
şevvalcim anladık biz seni...aynı şeyleri düşünüyoruz....
Şevval'cim sana öyle dedin demedim ki ben fikrimi söyledim canım.:)
Zaten aralarında huzursuzluk olursa Averaj ve Arzu'nunda dediği gibi Ahmet'ten kaynaklanır.
Ahmet Yasemin'i her gördüğünde mutsuz olacak.
Hele birde ikinci bir çocuk olursa ve Ahmet onları mutlu,mesut görürse içine oturacak.
Ayla'nın kendini üzeceği tek nokta çocuklarının olmayacak olmasıdır.
Yasemin'i Rüya'yla ve olursa ikinci bir çocukla gördükçe kendini yiyip bitirecektir.
Ama bu üzüntüsünü asla Ahmet'e huysuzlanarak göstermeyecektir.
Şevval'cim sana öyle dedin demedim ki ben fikrimi söyledim canım.:)
Zaten aralarında huzursuzluk olursa Averaj ve Arzu'nunda dediği gibi Ahmet'ten kaynaklanır.
Ahmet Yasemin'i her gördüğünde mutsuz olacak.
Hele birde ikinci bir çocuk olursa ve Ahmet onları mutlu,mesut görürse içine oturacak.
Ayla'nın kendini üzeceği tek nokta çocuklarının olmayacak olmasıdır.
Yasemin'i Rüya'yla ve olursa ikinci bir çocukla gördükçe kendini yiyip bitirecektir.
Ama bu üzüntüsünü asla Ahmet'e huysuzlanarak göstermeyecektir.
deminden beri onca mesaj attım..hepside sizle aynı düşünceyi anlatıyodu..ama kelimeleri doğru seçemediğim için uğraş uğraş dur...:img-hyste aynı şeyleri düşünüyoruz kısaca:img-hyste
aylanın çocuğunun olamayışı kötü bi durum..ahmet olan kızını sevemiyo..barii bi yuva kurduktan sonra doya doya sevebileceği kendini avutabileceği bir çocuğu olsunm..hem yasemini gördükçe o kadar kahretmez kendini:icon_sorr
bence ayla çocuk olsada olmasada ahmeti mutlu etmek için elinden geleni yapacak..tabi ahmet bunu ne kadar anlar..ne kadar bu yardım elini tutar orasını bilemicem..ç.ünkü yasemini bu kadar severken aylayla evlenebiliyorsa..benim ahmetin hareketlerini çözmm biraaz zor:img-pilot
Şevval'cim anlaşabildiğimize sevindim canım.:)
Senaristlerden rica ediyorum şu senaryoda azıcık değişiklik yapın.
Ve Ahmet'le Ayla'nın da bir bebişleri olsun onların suçu ne ya haksızlık bu hiç adil değil.
Yasemin kızıyla sefasını sürsün belki 2. bir çocuğu olsun.
Ama burada Ahmet ve Ayla'nın çocukları olmasın olmaz ya kabul etmiyorum ben bunu.:)
tamam canım sen beni merak etme...gözün arkada kalmasın:img-hyste dedim ya 10 tane muko gelse..bana birşey yapamaz..benim arkamda koskocaman vuslat var...ay muko geldiğinde bunları okuyunca beni fena yapıcak kanımca.....
canım peki gözüm arkada kalmayacak o halde:img-wink: yani inşallah:img-hyste
mukomuzun kulakları çın çındır şimdi...
mukocum uzaklarda arama, sebebi biziz:img-hyste
melacim sen öle zannet hele hele ahmetin kızı olduğunu biliyorya bide kendi çocukları olmayacak sen o zaman gör kuruntu nasıl olacak :img-hyste
Arkadaşlar geldim. Bu saate kadar sette değildim tabi set çoktan dağıldı. Ben resim çekemedim. Ama Harun ile yani Kadir Özdal ile az buçuk konuştum sayılır çok tatlı sıcak cana yakın samimi birisi yaaa bayıldım valla. Boşuna o kadar sevmemişim. Yaşar'da yani Umut Kurt'ta Kadir Özdal gibi sıcak ve samimi birisi ama onunla konuşmadım. Işık yaneee Ayfer Dönmez diğer iki oyuncuya göre sanki biraz daha ne oldum havasına girmiş... Bana öyle geldi en azından yine de günahını almak istemem. Etrafına bakınmaları falan... Melalcim Işık'ın kendi sesi yanılmıyorsam. Umut'unda kendi sesi sanırım. Ama Kadir Özdal'ın kendi sesi değil galiba tam emin değilim dizideki sesi daha kalın ama normalde biraz daha inceydi gibi. Ama Kadir ve Umut süperler. Özellikle Kadir Özdal :good: :good: :good: Ama birde figüranları göreceksiniz gülmekten baylırsınız:img-hyste İki dirhem bir çekirdek giyinmişler, hepsi de yaşlı yada orta yaş... Gelip gidiyorlar bekliyorlar falan... Set çok keyifli yaaa...
Çekimleri izlemek diziyi izlemekten daha çok keyifli inanın... Oyunculuk zor zanaatmiş vesselam. Bir sahneyi 5-10 defa tekrarlıyorlar. Sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar...
:)
Messa, bilmiyor musun ki kadın cemaati birbirinden hazzetmez, bizim doğamızda var kıskançlık. Eğer sen Harun'u görüp kısa vadeli bir sevinç gösterisinde bulunup, gözlerin parıldayarak ona bakmışsan ve Işık Hanım da bu bakışları görmüşse tabi ki sana yüz vermez. :) Yani onun için sete gitmediğini ilk dakikada anlamıştır. ;)
Bu arada medeni cesaretimiz de sağlammış. Genelde bu tip durumlarda fotoğraf makinası yanda taşınır, el deklanşörün üzerinde bekler, arada bir objektiften çekim açısı ayarlanır, pil kontrol edilir, yedek pil getirilip getirilmediği kontrol edilir ama iş malum zatı görünce karışıp kalır. İyi bir girizgah yapılıp tanışılma başarıldıysa hele o eldeki fotoğraf makinası akla hiç gelmez. Burada karşıdaki zatın profesyonelliği devreye girer. Profesyonel bir oyuncu olası hayran tanışmalarında hayranın eline koluna bakar ve eğer fotoğraf ve kamera gibi şeyler varsa onları kullanması konusunda kendisine hatırlatmada bulunur. Ama bizim Harun kardeş daha o aşamada değil. Muhtemelen ilk oyunculuk ve hafiften tanınma sürecinde olduğu için o da elindeki fotoğraf makinasını görmemiştir kesin.
Neyse canın sağolsun. Artık bir daha ki sefere :)
melacim sen öle zannet hele hele ahmetin kızı olduğunu biliyorya bide kendi çocukları olmayacak sen o zaman gör kuruntu nasıl olacak :img-hyste
Olmayacak Eda'cım yanılacaksınız sonra ahh ahh biz nasıl Ayla'ya bunları dedik diyeceksiniz.:)
Umarım Ayla bizi morartmaz.:img-hyste :img-hyste
arzu-başak 20-04-07, 15:17 melacim sen öle zannet hele hele ahmetin kızı olduğunu biliyorya bide kendi çocukları olmayacak sen o zaman gör kuruntu nasıl olacak :img-hyste
Edacım ayla kendi kendine kuruntu yapar ve üzülür..bunun kendi içinde yaşar yani...ahmete yansıtmaz..onu üzmez....
valla mukocum benim bir suçum yok..kulaklarının çınlamasında...bütün suç averajın:img-hyste ....
valla mukocum benim bir suçum yok..kulaklarının çınlamasında...bütün suç averajın:img-hyste ....
hımm, itinayla kıvırılır diyorsun sen şimdi:img-hyste
canım ben şimdi -bak hemen şu anda:img-hyste- düşündüm de ayla ahmete daha mı uygun ne:img-hyste
valla ayla ahmete yansıtır mı yansıtmaz mı bilmiyorumm ama..
bencede haklısın Melal abla..onlarında çocuğu olması lazım..
çünkü bu saatten sonra ahmetle yaseminin tekrar birlikte olması aşırı derecede saçma olur..o kadar şeyi yaşa..ondan sonra hiç bişey olmamış gibi eski günlere dön..ahmetinde çocuğu olsun ki yasemine "herşey bitti" mesajını rahatlıkla verebilsin..çünkü ahmet içinde bitirmemişse bile dışarıya yani yasemine ve annesine BİTTİ oyununu oynamak zorunda..bu younlarda sıktı gerçi biri evcilik oynar[bu oyunluktan çıkacak ya neyse] birimutluyum havası vermeye çalışır..
ama umarım ahmet mutlu olur..ve onu gerçekten sevip(!) düşünen(!) ve önemseyen(!) bi kadından=ayla'dan çocuğu olur..
hele hele rüyaya kardeş gelirse ben ayladan üçüz bile beklemeye başlarım yani:)
Birkaç taze ekşisözlük yorumu.:)
kimin tarafını tutacağımı şaşırdığım dizi. necdet iyi sevilmeye layık bir adam. ama ahmet de herkes tarafından bilgiden mahrum bırakılan adam. önce annesi , sonra yasemin,sonra necdet (necdet de iyi bir arkadaş olarak durumu söyleyebilirdi) şimdi de ayla. izlerken dizi yi ayla'yı yolasım geldi. (şirret bişeye dönüştüm ) hiç mi vicdanın yok. ahmet' i gerçekten sevsen onun mutlu olmasını isterdin. ahmete saygı duysan bilmediği verileri verip tercihi ona bırakacak kadar değer verirdin. sevip söyleyemiyormuş pehh. iki dakika bekleyin gelecem kaymakam beye diyeceklerim var diyemedi bekleyen ambulansa. herkes her şeyi biliyor bir ahmet bilmiyor. kimse de söylemiyor sen hasta iken biri ziyarete geldi diye. kimse açıkça konuşmuyor yüzleşmiyor. işte bu yüzden film eski türk filmleri tadında. yanlış anlamalar ve iletişimsizlik ile kavuşamaz o filmlerde de aşıklar bunda da farklı değil.
siyasi meselelere gelince zorlama gibi geliyor bana. böyle başladık böyle gideceğiz telaşı ile bölük pörçük yerleştirilen olaylar silsilesi gibi.o dönemleri hiç bilmeyen insanlara okumamış araştırmamış kişilere bir şey ifade etmiyor.
dört senede ilkokul cocuklarının,üniversiteli gençlere dönüştüğü durumda teknolojideki anormal hızlı ilerlemeye de sasmanın abes kacacagı dizi. simdi efenim o fotografcı ablanın elinde -babasını evlerinde karsıladıkları gun- hafızam beni yanıltmıyorsa bir adet lubitel vardı. sonra bunun elinde zenite benzer bisey gordum sanki de kırıldıgından anlayamadım tam. neyse iste o kırılınca necdet abisi buna kocaman objektifli bi makine aldı. artık ben diyim pentax sen de olympus sayın okur. o makine hangi ara piyasaya cıktı iste ben onu bir turlu anlayamadım.
hadi onu gectim, tamam benim fotograf makinelerinin modelleri konusunda bilgim kıt kalmıstır belki deyip konuyu kapatıcam...ama madem subeden subeye, acılıstan acılısa kosuyo o necdet pintisi (diziyi gercek sanan izleyici mode on) alamadı mı o kızcagıza en babasından bi leica ?yavrum o kadar da ozeniyo magnum fotografcılarına...
çemberimde gül oya ile başlayan yakın tarihini tv dizilerinden öğrenme modasındandır. dönemin havasını ne derece doğru yansıtabiliyorlar bilemiyorum. çünkü maalesef amerikan altmışlarını bizimkinden çok daha iyi biliyorum. ama mesela karakterler arasında,
''geçen yaz bodrum'da ne de güzel kamp yapmıştık''
''evet, her sabah horoz sesleriyle uyanmak zorunda kalıyorduk...''
gibi bir konuşma geçtiğinde son derece gerzek bir izleyici olsam bile hmm o zamanlar bodrum'da şimdiki insan seli yokmuş sonucunu çıkarabiliyorum. ya da kaplumbağa arabalardan bahsederken,
''bayılıyorum şu vosvoslara, geçen sultanahmette hippiler'de de vardı, üstüne kocaman çiçek çizmişlerdi''
diye not düştüklerinde, vay be bizde kardeşin kardeşi biçtiği zamanlarda hippiler make love, not war sloganlarını sultanahmet'te de atıyorlarmış yani, diye düşünüyorum.
yine de star yarışmasıdan çıkma beren'in berbat oyunculuğu dışında pekala gayet duygulanıyorum. yemekte şarap içip, ardından necip fazıl-nazım hikmet tartışıp, fransızca şarkılarla ne güzel dansediyormuş; yazları ada'da faytona binip, bi başlarına balta girmemiş ormanlarda kamplar yapıyorlarmış high-brow istanbullular, ne hoş diyorum.
Olmayacak Eda'cım yanılacaksınız sonra ahh ahh biz nasıl Ayla'ya bunları dedik diyeceksiniz.:)
Umarım Ayla bizi morartmaz.:img-hyste :img-hyste
ayla ne biçim arkadaşsa bilmiyorum yasemin ahmet aşkını bile bile ahmete evlenme teklif ediyor...yaseminin oraya geldiğini gizliyor en önemlisi kızını ahmete sölemiyecek hemde yasemin necdet evliliği formalite olduğunu bile bile ...madem ahmeti çok seviyosa gerçekleri söliyerek mutlu eder...eskiden öleydi ben mutlu olmadım sevdiğim olsun :img-hyste ayla şimdiki zamanda yaşşıyor gibi hem evlenme teklifi hem kendini düşünme açısından:img-hyste
Şevval ne üçüzü ben tekine razıyım.
Ahmet ve Ayla'nın bi dene çocuğu olsun yeter.
Düşünsenize Yasemin'in ikinci çocuğu oğlan oluyormuş.
Ahmet ve Ayla'nında kızları oluyormuş ve yıllar sonra bu çocuklar birbirlerine aşık oluyorlarmış.
Çok klasik olur ama hoş olabilir iyi işlenirse.:)
klasik falan süper olur ablacım...
ne yaparlar acaba o zaman...anne-babalarının yaptığı ve bi zamanlar kendilerinin bi anlam veremediği gibi sert tepkilerle böyle birşeyin olamayacağını mı söylerler..
yoksa kendi hallerine mi bırakırlar..
düşünsenize yaa ahmetle yasemin dünür olucakk...:)
bi de oğlan olursa adını ahmet koysun yasemin tam olsun:):)gerçi necdetin çocuğuna ahmet ismini koymakk biraz fazla saçma amaa:):)
arzu-başak 20-04-07, 15:31 hımm, itinayla kıvırılır diyorsun sen şimdi:img-hyste
canım ben şimdi -bak hemen şu anda:img-hyste- düşündüm de ayla ahmete daha mı uygun ne:img-hyste
ya sanada birşey söylemeye gelmiyor hemen sözünden dönüyorsun:img-hyste ..tamam tamam..mukocum averajın bir suçu yok..bütün suç benim:img-hyste ...
ya melalim belki çocukları olabilir ahmetle aylanın..ayla tedeviye başlar..öyle imkansız birşey yoktur..doktor tedaviye devam edersek yakın zamanda çocuğunzu olabilir der...olmazmı acaba..diziye tanıdık bir doktor sokmak lazım kanımca:img-hyste
Necdet kıyametleri koparır böyle birşey olursa Yasemin pek birşey demez sanırım.
Ahmet kızına hayır falan der ama anasına çekerse kız oğlana evlenme teklif edip ailelerindne habersiz evlenebilirler.:):)
Ee malum armut dibine düşer.:)
80 darbesi ve o yılların Ahmet,Yasemin,Deniz,Defne,Işık çevresinde geçeceği aşikar.
Ama nasıl geçecek onu bilmiyorum.
ya sanada birşey söylemeye gelmiyor hemen sözünden dönüyorsun:img-hyste ..tamam tamam..mukocum averajın bir suçu yok..bütün suç benim:img-hyste ...
ya melalim belki çocukları olabilir ahmetle aylanın..ayla tedeviye başlar..öyle imkansız birşey yoktur..doktor tedaviye devam edersek yakın zamanda çocuğunzu olabilir der...olmazmı acaba..diziye tanıdık bir doktor sokmak lazım kanımca:img-hyste
Olabilir bacım benim tanıdığım iyi bir kadın-doğumcu var.
Kendisi ayrıca tüp bebek uzmanı ama işte o zamanlar tüp bebek falan yokmuş.
Olsa Ayla ve Ahmet tüp bebek yapsın diyeceğim ama yok.:img-hyste :img-hyste
[QUOTE=Melal;3033468]Birkaç taze ekşisözlük yorumu.:)
kimin tarafını tutacağımı şaşırdığım dizi. necdet iyi sevilmeye layık bir adam. ama ahmet de herkes tarafından bilgiden mahrum bırakılan adam. önce annesi , sonra yasemin,sonra necdet (necdet de iyi bir arkadaş olarak durumu söyleyebilirdi) şimdi de ayla. izlerken dizi yi ayla'yı yolasım geldi. (şirret bişeye dönüştüm ) hiç mi vicdanın yok. ahmet' i gerçekten sevsen onun mutlu olmasını isterdin. ahmete saygı duysan bilmediği verileri verip tercihi ona bırakacak kadar değer verirdin. sevip söyleyemiyormuş pehh. iki dakika bekleyin gelecem kaymakam beye diyeceklerim var diyemedi bekleyen ambulansa. herkes her şeyi biliyor bir ahmet bilmiyor. kimse de söylemiyor sen hasta iken biri ziyarete geldi diye. kimse açıkça konuşmuyor yüzleşmiyor. işte bu yüzden film eski türk filmleri tadında. yanlış anlamalar ve iletişimsizlik ile kavuşamaz o filmlerde de aşıklar bunda da farklı değil.
siyasi meselelere gelince zorlama gibi geliyor bana. böyle başladık böyle gideceğiz telaşı ile bölük pörçük yerleştirilen olaylar silsilesi gibi.o dönemleri hiç bilmeyen insanlara okumamış araştırmamış kişilere bir şey ifade etmiyor.
bu yoruma sonuna kadar katılıyorum
''geçen yaz bodrum'da ne de güzel kamp yapmıştık''
''evet, her sabah horoz sesleriyle uyanmak zorunda kalıyorduk...
bende izlerken bu sözler bana komik gelmişti bildiğim kadarıyla 80 den sonra bodrum olsun antalya olsun gündeme gelmiştir
junior yasemin&junior ayla...
aylacan ve yasemincan:):)..
eğer çocukları olursa rüyayla nasıl anlaşır acvaba..yani pek bir raya gelmiycekleri için bir iletişim olmaz aralarında ama:)..
allahım ne varsa çocuklarda var kabul edin..geçmiş artık ayladan ahmetten yaseminden:):)
Ayla ve Ahmet'inde çocukları olsun ki 80 öncesi ve sonrası onların çevresinde geçsin.
Ama nasıl bir şekilde geçecek neler olacak tahmin etmek biraz zor.
Sağolsun senaristler bizi baya şaşırttılar.:)
senaristler..onlar baya sert kaya zaten..yasemin dengesüzüünü bile çözdüm ben az çok ama senaristleri hala çözezemedim..sağ gösterip sol vuruyorlaar yaff..ters köşeye yatırıyolar insanları..
valla ben kaptırdım kendimi junior ayla durumuna kesin gözüyle bakıyorum artık:)
arzu-başak 20-04-07, 15:44 Olabilir bacım benim tanıdığım iyi bir kadın-doğumcu var.
Kendisi ayrıca tüp bebek uzmanı ama işte o zamanlar tüp bebek falan yokmuş.
Olsa Ayla ve Ahmet tüp bebek yapsın diyeceğim ama yok.:img-hyste :img-hyste
tamam sen o işi hallet bacım....tanıdık olunca doktor daha iyi olur..daha çok ilgilenir:img-hyste ...evet ya ne güzel olurdu..tüp bebek falan.....
bak hemencecik kaybetme korkusu sardı değil mi:img-hyste bana kızma canımcım aşkının şiddetini artırdım bir yerde:img-hyste
ya bence de bu çiftin çocukları olmalı...ama senaristlerin aklından bile geçirmeyeceği bir şey bu:icon_sorr...
aylaya küçücük bir not:aylacım ahmetin kalbine giden yolun midesinden geçeceğini biliyorsun değil mi:img-hyste
Bakın ya çok nostajik ve şiker bir avatar buldum hemen atladım nasıl şekerler canlarım :img-cray:
Ahmet'le Yasemin birleşsin artık da şu Ahmet yabani görünüşünden kurtulsun.
Gerçi Ayla görünüşüne çeki düzen verir düzeltir onu berbere falan götürür evlenince:) ama kalbindeki yarayı asla düzeltemez hıh!:hıh
arzu-başak 20-04-07, 15:55 bak hemencecik kaybetme korkusu sardı değil mi:img-hyste bana kızma canımcım aşkının şiddetini artırdım bir yerde:img-hyste
ya bence de bu çiftin çocukları olmalı...ama senaristlerin aklından bile geçirmeyeceği bir şey bu:icon_sorr...
aylaya küçücük bir not:aylacım ahmetin kalbine giden yolun midesinden geçeceğini biliyorsun değil mi:img-hyste
herhalde ahmeti kaybetme düşüncesi bile korkunç:img-hyste...ben onsuz yaşayamam:img-hyste ...ama gerçekten...yasmin gibi ben sensiz yaşayamam diyip hiç birşey olmamış gibi hayatıma devam edemem....
ayla biliyordur canım ahmetin kalbine giden yolun miğdesinden geçtiğini...
averaj canım biri bizi durdursun...bugün abarttım ben olayı....
bence bu evlilik hakkında kimse konuşmasın..evlendikten sonra insanların huyları değişir derler..ya evlendikten sonra ahmetle aylayı tanıyamazsak..onlarda değişirse..değişmez demeyin..senaristleri hatırlatırım:)..
ahmetin o saçları kesilecekse evlendikten sonra ben herkesle evlenmesine razıyım valla:)
ya arkiler burda öle evlenme muhabbetine girmeseniz diyorum yani burda sadece siz yoksunuz....bizlerde varız...
konu biraz gıcığıma gidiyo.....şakalarda bi yere kadar...
burda konuşulcak başka konu kalmadı sanki...
diziyle alakalımı konuşacaz yoksa siz kimlenmi evlenmek istiyosunuz onun muhabbetinimi yapacaz?:icon_whis
neyse...
buarada yeni başlık isteriz....:happy0064
tamam sen o işi hallet bacım....tanıdık olunca doktor daha iyi olur..daha çok ilgilenir:img-hyste ...evet ya ne güzel olurdu..tüp bebek falan.....
ya tüp bebek değil o döneme daha yakın bir tedavi yöntemi sölim size ŞIRIGA yöntemi nasılım
ya tüp bebek değil o döneme daha yakın bir tedavi yöntemi sölim size ŞIRIGA yöntemi nasılım
O ne bacım valla ilk kez duydum.:)
Neyse Ayla ve Ahmet evlensin hele bir çocuk muhabbetinin zamanı daha gelmedi.
Önce davullu,zurnalı bir düğün ardından uzun bir süre çocukları olmayınca bizler başlarız hala,teyze olmak istiyoruz diye söylenmeye.:img-hyste :img-hyste
Nil'cim forumumuza bakan iki sorumlu arkadaşda online olmadığı için şu anda bize yeni başlık açan yok malesef.
şilimsi Ahmet değişmez ya şekercik o:img-blush :)
gerçi Yasemin'deki bu olağan üstü evrim beni halen şaşırtıyor... Eski bölümleri izliyorum da bir kez daha "Yuh sana Yasemin!" diyorum yani...
Ama gene de çok güzeldi Ahmet&Yasemin çifti...
70 lerde aşk başkadır (Kasımda Aşk Başkadır gibi oldu bu yavv) diyorum ben yani o zamanlarda ufukta bir birleşme görülüyorsa çok daha farklı bir havada yaşayacaklar:img-blush
Yine de bilemiycem...
Ya bu saç mevzunda ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım? Ahmet 30 yaşındaki bir adam ne yani ne anlatmaya çalışmışlar? Anladık yıllar geçti Ahmet'in o delikanlı halleri bitti de ne bu canım?! Saçını kestirsin o dönemde 30 yaşındaki adamların hepsi uzun saçlımıymış ne bu böyle!:hıh saçmalık...
Offf Ahmet ilk bölümlerde feciydi! Atom bombası etkisi yarattı gene bende dün gece ilk bölümün başını izledim de:img-blush :img-blush :img-blush
arzu-başak 20-04-07, 16:04 ya arkiler burda öle evlenme muhabbetine girmeseniz diyorum yani burda sadece siz yoksunuz....bizlerde varız...
konu biraz gıcığıma gidiyo.....şakalarda bi yere kadar...
burda konuşulcak başka konu kalmadı sanki...
diziyle alakalımı konuşacaz yoksa siz kimlenmi evlenmek istiyosunuz onun muhabbetinimi yapacaz?:icon_whis
neyse...
buarada yeni başlık isteriz....:happy0064
nilcim rahatsız olduğunu daha önce söyleseydin kapatırdık konuyu....burda arada böyle şakalı konuşmalrı sizde yapıyorsunuz ....ben çıkıp böyle birşey dedimmi hiç...rahatsız olduysam okumadım..geçti gitti....okumak zorundada değilsin ayrıca...sen konuşmak istediğin şeyleri yaz....bizi es geç....
neyse bn bunun sonunda birşey geleceğini biliyordum zaten..size iyi sohbetler arkadaşlar....fazla kaynatmayın...akşama az kaldı....averajım çok sağol bugün beni çok güldürdün canım..senin sohbetinden çok zevk alıyorum..arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermeyelim....
Bakın ya çok nostajik ve şiker bir avatar buldum hemen atladım nasıl şekerler canlarım :img-cray:
Ahmet'le Yasemin birleşsin artık da şu Ahmet yabani görünüşünden kurtulsun.
Gerçi Ayla görünüşüne çeki düzen verir düzeltir onu berbere falan götürür evlenince:) ama kalbindeki yarayı asla düzeltemez hıh!:hıh
bu senaristlerle biraz imkansızı istiyoruz...
Önce davullu,zurnalı bir düğün ardından uzun bir süre çocukları olmayınca bizler başlarız hala,teyze olmak istiyoruz diye söylenmeye.:img-hyste :img-hyste
Nil'cim forumumuza bakan iki sorumlu arkadaşda online olmadığı için şu anda bize yeni başlık açan yok malesef.
oki canım....
hah böle konuşun işte ayla-ahmet-yasemin-rüya-necdet (bak ne güzek uyumlu bi sıralama oldu:)) bunları konuşun işte...
yok sen evlenirsen ben senin neyin olcam, yok sen şansını kaybettin ben evlencem bilmemne gibi muhabbet yapmayın arkiler yaf...
herhalde ahmeti kaybetme düşüncesi bile korkunç:img-hyste...ben onsuz yaşayamam:img-hyste ...ama gerçekten...yasmin gibi ben sensiz yaşayamam diyip hiç birşey olmamış gibi hayatıma devam edemem....
ayla biliyordur canım ahmetin kalbine giden yolun miğdesinden geçtiğini...
averaj canım biri bizi durdursun...bugün abarttım ben olayı....
canım ahmetin senin içindeki yerini bir sen bilirsin bir de ayla:img-hyste yaseminin o sırada uyuduğu rivayet edilir:img-hyste
canım görüyorum biri bizi durduruyor:blink:...hah tamam canım şimdi durduk:img-heh:
nilcim rahatsız olduğunu daha önce söyleseydin kapatırdık konuyu....burda arada böyle şakalı konuşmalrı sizde yapıyorsunuz ....ben çıkıp böyle birşey dedimmi hiç...rahatsız olduysam okumadım..geçti gitti....okumak zorundada değilsin ayrıca...sen konuşmak istediğin şeyleri yaz....bizi es geç....
neyse bn bunun sonunda birşey geleceğini biliyordum zaten..size iyi sohbetler arkadaşlar....fazla kaynatmayın...akşama az kaldı....averajım çok sağol bugün beni çok güldürdün canım..senin sohbetinden çok zevk alıyorum..arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermeyelim....
tabii okumak zorunda değiliz....:img-yes:
haklısın...:img-yes:
ama eski konuşmaları özledik belki ondan söledim..
neyse önemli değil siz devam edin....
ben istediğim konuşmalar olursa katılmaya çalışırım, (biraz konuya katılma özürlüyümde:))
sana gökhan güneyin bir filmini hatırlatayım kendisi meşhur sanatçı evli ama uşağı yok o malum yönteme baş vuruyor...
valla mümkünse düğünde olmasın evlilikde yokışmıyorlar...ortada tek taraflı bencil bir aşk var başkada bişey yok
teeey...teeey..çok az kaldı aman ya şu sılayı kaldırıverselerde direk hs ye uçsak ışınlansak fena mı olurdu ki?
sana gökhan güneyin bir filmini hatırlatayım kendisi meşhur sanatçı evli ama uşağı yok o malum yönteme baş vuruyor...
valla mümkünse düğünde olmasın evlilikde yokışmıyorlar...ortada tek taraflı bencil bir aşk var başkada bişey yok
İyide ben Gökhan Güney filmi neredeyse hiç seyretmedim.
Neyse kapatalım bu konuyu neden düğün olmayacakmış.
O Yasemin'e inat yapmak lazım kendisi yangınan mal kaçırır gibi evlendi diye Ahmet'ciğim davulsuz,zurnasız mı evlenecek.:)
Hayır efendim olamaz ona krallara yaraşır 40 gün 40 gece bir düğün yapılması lazım.:img-hyste :img-hyste
averajım çok sağol bugün beni çok güldürdün canım..senin sohbetinden çok zevk alıyorum..arkadaşlara daha fazla rahatsızlık vermeyelim....
tamam canım, ben de sizlerle konuşmaktan çok hoşnutum..güzel sohbetleriniz için çok tşkler:img-wink:
O Yasemin'e inat yapmak lazım kendisi yangınan mal kaçırır gibi evlendi diye Ahmet'ciğim davulsuz,zurnasız mı evlenecek.:)
Hayır efendim olamaz ona krallara yaraşır 40 gün 40 gece bir düğün yapılması lazım.:img-hyste :img-hyste
Ya daha teklifi kabule edeceği kesin değil biz coştuk burada:img-hyste
Çok şüpeci tuhaf ve şaşkın bakıyordu bence hemen kabul etmeyecek...
Bilemiyorum yani... Ama sonunda evlenecekleri kesin:img-pilot
benim hakkımda konuştuğunuzu kuşlar söyledi. :icon_whis
sizin dediğiniz şey bence olmaz. :) ama dediğiniz gibi tenhada kıstırırdım olsaydı eğer.:img-pilot
ışık yaşarla sinemaya mı gidiiyy?öyle bişey yazmışsınız.saf mı bu kız ya? :hıh
ayşoo benim kanka delürdü iyice.sana havale edeyim en iyisi. :) nicdet nicdet diye sayıkliiiyy :img-hyste
ahmet ve ayla konuşmasında neler oalcak merak ediyorum ahmet kabul etsin yasemin zaten kendine bir hayat kurmuş yada kurmaya çalışıyor bence ayla çok güzel iyi biri en azından ve ahmeti seviyor neydeb cesaret aldı ve böyle bir teklifte bulundu acaba enteresan olacak
biliyiniz mi bu aralar ahmede 40 lı yaslarının görünümü için makyaj çalısması yapıyolarmıs..üf bu demektirki yaşlılıklarınıda onlar oynayacak
yazık zaten garibimin kaç yılı kaldıki şurda 40 a basmasına:img-hyste örünü çürüttün lan yasemin...
üf ya acaba nasıl bir zaman atlaması olacakki?
yasemin yangından mal kaçırır gibi değil dedikodulardan çocuğunu kurtarmak içindi canım hem onunki mantık evliliği aşk değil ve hatta halada öle 4 yıldır bir insanla aynı evde ayrı odalarda kalıyor...
yasemin ahmet ayla evliliğini öğrenince o zaman belki necdetle beraber olabilir..
birde bütün bu olanlardan ayla haberdarya başta yalanlar üzrine kurulmuş bir evlilik bu..
inşallah olacak zaman atlamasını yüreğimiz kaldırır .biliyorsunuz geçen zaman atlamasında bayağ bir hayal kırıklığına uğremıştık.
bence de ahmet hemen kabul etmeyecek gibi gözüküyor. şaşırmışa benziyordu doğrusu. ama elinde sonunda kabul edicek:img-yes:
ahmetim için en iisi neyse o olsun:icon_whis
yamicim kendileri oynasın yaşlılıklarını ya bence:img-wink:
ama makyözü değiştirsinler tabii...
kimse makyajı yapan çok boya kullanıyo yani sanki yağlı boya tablosu yapıyo...
yasemin yangından mal kaçırır gibi değil dedikodulardan çocuğunu kurtarmak içindi canım hem onunki mantık evliliği aşk değil ve hatta halada öle 4 yıldır bir insanla aynı evde ayrı odalarda kalıyor...
yasemin ahmet ayla evliliğini öğrenince o zaman belki necdetle beraber olabilir..
birde bütün bu olanlardan ayla haberdarya başta yalanlar üzrine kurulmuş bir evlilik bu..
Ayla zaten fazlaca suçluydu bir de evlilik teklif etmesi iyice çoğalttı bu suçu...
Yani herşeyi bildiği halde gizlemesi çok tuhaf bir davranıştı. Tamam Ahmet'i çok sevebilir fakat resmen yalancı konumunda şuan.
Zaman atlamasından sonra Ahmet 35 yaşlarında falan olur çünkü 5 yıldan fazla atlatmazlar...
yamicim kendileri oynasın yaşlılıklarını ya bence:img-wink:
ama makyözü değiştirsinler tabii...
kimse makyajı yapan çok boya kullanıyo yani sanki yağlı boya tablosu yapıyo...
hihi bencede..ay yani yasemine istedikleri gibi çirkin makyaj yağabilirler...ona hiç lafım yok..ama şu sivimi özellikle 90 yaşına basmış nineler gibi göstermesinler.ayıp ayol..meemedin halası gibi duruyi gitgide cartlaştırıyolar renkleri..ya galiba bu aralar yeni şarkı çalışması varmış birde..hem baksanıza alişercan abi yok ortalıklarda ..:happy0064
Deniz Gezmiş'in gerçekte kim olduğunu mu soruyorsun soruyu anlayamadım da?
Deniz Gezmiş 71 darbesinde vahşice idam edilen genç bir devrimcidir. Gerçi bu bir cümle onu açıklamaya gerçekten yetersiz ama yazsak sayfalar dolar şimdi.
Onu canlandıracak oyuncuyu bu hafta dizide göreceğiz evet Deniz Gezmiş karakteri diziye giriyor....
dün akşam siteye giremediim için bnm mesajın üstüne baya bi mesaj gelmiş.o yüzden biraz geç yazdım...deniz gezmişi tanımıyodum ve geçmişte idam edilmesine çok üzüldüm...ben bizim denizle(berk hakman)bir ilgisi var zannettimde o yüzden sordum...teşekkürler bilgi verdiin için cnm...
Ayla zaten fazlaca suçluydu bir de evlilik teklif etmesi iyice çoğalttı bu suçu...
Yani herşeyi bildiği halde gizlemesi çok tuhaf bir davranıştı. Tamam Ahmet'i çok sevebilir fakat resmen yalancı konumunda şuan.
Zaman atlamasından sonra Ahmet 35 yaşlarında falan olur çünkü 5 yıldan fazla atlatmazlar...
valla ne kadar atlarlarsa atlasınlar biraz çabuk olsunlar ve biraz filme heycan gelsin ...
düşünsene ahmet yasemin karşılaşıyorlar bakışmalarını biliyosun uzun uzun aylada kuduracak sen hala unutmadınmı yasemini diye diye adamın beynini şişirecek:img-hyste
hihi bencede..ay yani yasemine istedikleri gibi çirkin makyaj yağabilirler...ona hiç lafım yok..ama şu sivimi özellikle 90 yaşına basmış nineler gibi göstermesinler.ayıp ayol..meemedin halası gibi duruyi gitgide cartlaştırıyolar renkleri..ya galiba bu aralar yeni şarkı çalışması varmış birde..hem baksanıza alişercan abi yok ortalıklarda ..:happy0064
evt sevimi çok boyuyorlar...
halbuki güzelliğini örtüyolar...
alisercan abi buralarda olmadığına göre demekki yeni şarkıyla ilgileniyordur dimii???:img-wink:
hehehe kurnazlık yapalım accık:))
Selamlar...:img-meeti
Allah'tan mesajlar silinmemiş de yazılanları okudum:icon_whis
Ben de bir iki saat evvel çarşıya çıkmıştım, kulaklarım çınladı durdu valla, ne yalan söyleyeyim; Averaj Hanımcım Ve Arzuu Haanıımm:icon_shad Burda mısınız?
Allah'tan kaza yapmadık, kulaklarım işlevini kaybetmek üzere idi:)
Arzu Haanıımm:)Ben gidince rahat rahat konuştun değil mi?Bak geldim yoksun, burda mısın yoksa:img-pilot
Korkma, kaçmana gerek yok, bişi yapmıyciiimm:img-hyste
Bu akşam Hatırla Sevgili var diye yemeğe davet edildim ama reddettim valla...
Melalcim ne oldu, Ayla'ya doktor bulmuşsun bacım?
Rüya tek kalmasın diyorsan merak etme Necdet babasından bir kardeş gelecek ona:img-hyste Ama Ayla'nın da çocuğu olmalı, diyorsan, sen bilirsin...
Ahmet'i baba olarak izleriz en azından, zevkli olur.:img-in_lo
ufff hep söylüyorum hepte söyliycem..ne ayladan ne de yasodan ahmete yar olmaz..ikiside yalancı..ikiside bencil[B-E-N-C-E!!]...
Ahmet bu kadar kandırılmayı..tabiri yerindeyse saf yerine konulmayı hiç ama hiç hak etmiyor!!
yasoya güvenmişti..kadın gitti evlendi ve çocuğunu ondan saklıyo..
aylaya güvenecek şimdi..o da rüyayı ve yasonun evliliğinin formalite olduğunu bildiği halde ahmete söylemiyor..bunları söyleyerek onu mutlu etmektense evlenme teklif edip kendini mutlu etmeye çalışıyor...
yorumlar size kalmış..!
elt,c,m mukocum hoşgeldin..kız neler aldın çarşılardan?yoksa gelecek bebeğe patikler,tulumlarmı aldın loooow?
teeey.teeey..
ahmette nasıl baba olur acep?kısık kısık romantik romantik bakar bebeğine..tabi ayldan olursa çocuk kat be kat eyi olurdu ama neyse...:happy0064
hayalperest 20-04-07, 16:34 aylavyu ahmet aylavyu ahmet bugün önemli bir gün bir evlenme teklifi ile karşı karşıya ahmet ne diyecek ya nolur evet de ahmet nolurrr nolurr...yasemin ile necdet nolucak necdet söler inş yasemine sevdiğini bizde yasemin geri döner mi endişesinden kurtuluruz...deniz ve defne nolucak onlarda yakınlaştı birbirlerine en önemlisi deniz gezmiş çok merak ediyorum onu...gözümü kırpmadan izliyecem...:img-yes: :img-yes:
valla ne kadar atlarlarsa atlasınlar biraz çabuk olsunlar ve biraz filme heycan gelsin ...
düşünsene ahmet yasemin karşılaşıyorlar bakışmalarını biliyosun uzun uzun aylada kuduracak sen hala unutmadınmı yasemini diye diye adamın beynini şişirecek:img-hyste
Ya ben onları tasarladım beynimde çoktan:img-hyste
hıh Ayla'ya az bile hayatım:hıh
Ayrıca Ayla'nın laf söylemeye hakkı olmaz bence söylerse artık iyice arsızlığın doruklarında uçuyor olur...
Adamın kendisini sevmediğini biliyor
Senin için herşeyi yaparım her yere gelirim diyor yani ne olursa olsun katlanırım demeye getiriyor
Ahmet'in Yasemin'e olan tutkusunu biliyor
Onların geçmişteki aşklarını biliyor
Yasemin'in Ahmet'e olan itirafını duydu
Bunu Ahmet'e söylemedi tüm gerçekleri, Yasemin'in izdivac sebebini, Rüya'yı herşeyi...
Yani pek bir şey söylemeye hakkı yok:hıh Söylerse dalarım Ayla'ya:img-polic
Ahmetdim bir de sevmediği bir kadının dırdırını mı çeksin göçtü gül gibi karizma+yakışıklı+çekici+şehvetli+cazip+delikanlı+ vsss (anladınız siz onu) çocuk:img-cray:
Valla o bakışmaların sonucu nereye gider bilemem ama canım:img-blush :icon_whis
ufff hep söylüyorum hepte söyliycem..ne ayladan ne de yasodan ahmete yar olmaz..ikiside yalancı..ikiside bencil[B-E-N-C-E!!]...
Ahmet bu kadar kandırılmayı..tabiri yerindeyse saf yerine konulmayı hiç ama hiç hak etmiyor!!
aylaya güvenecek şimdi..o da rüyayı ve yasonun evliliğinin formalite olduğunu bildiği halde ahmete söylemiyor..bunları söyleyerek onu mutlu etmektense evlenme teklif edip kendini mutlu etmeye çalışıyor...
yorumlar size kalmış..!
evt canım ne yaseminden ne ayladan hayır yok ahmete...
yaseminden hayır görmedi bunu herkes gördü...
ve şimdi düğünümüz falan olsun aylayıda görecez:))
aylanın yaseminden daha hayırlı olacağı kesin. :hıh
ay yine şu makyöz konusu açılmış.delürtüyor beni bu makyöz. :hıh
of ağzını burnunu dağıtıcam onun. :hıh
yorumlar size kalmış..!
Canım ne kadar iyi yazmışsın bende diyorum ama Aylacılar kabul etmiyler Ayla melekmiş peh pabucumun meleği:img-cool2 Ayla'nın yaptığı bencilliktir çünkü o da biliyoki Ahmet'le evliliğinden yalnızca kendisi mutlu olacak Ahmet değil.....bu evlilik tek tarafın çıkarlarından yana,nedir be bu adamın sizden çektiği kadersizim benim:sad53: ikiniz de kaza kurşunlarına gelesiniz düğünde de zavallı Küçük Hüsam kurtulsun sizden be yetti artık :img-help:
yorumlar size kalmış..!
Yüzdesonsuzkereyüz katılıyorum!
İkisi de bencil hadi o zamanlar Yasemin kafası karışık ve hamileydi bu davranış az da olsa doğal sayılabilir altını çiziyorum az da olsa...
Ama Ayla aklı başında biri... Hem Yasemin'e Ahmet yeterince acı çekti falan diye laf sayıyor hem de bu acıların dinmesini istemiyormuş gibi bir tavır takınıyor...
Ahmet onunla mutlu olamaz bunu gayet de farkında...
Hoşbulduk Yamicim...
Alamadım bişey, abim indirmedi pek arabadan...İşlerimizi hallettik.
Şilimsi kız, aferin ne güzel söyledin kankamın ekonomik boy kankası:)
Yaseminden ne köy olur ne kasaba, Ayla'dan da ne melek oluur ne de ...(bişi olmaz, çok iyi doktor olur):img-pilot
Bakınız tespitlerime göre; Ayla ve Yasemin mesleki açıdan başarıyı yakalayacaklar...Aşk kadını değil bunlar:hıh
Ayla Amed'in peşini bırakırsa üç vakte kadar çok iyi yerlere gelecek, çok daha iyi bir doktor olacak; hatta koleralı hastalara ne yapılması konusunda Selmadan yardım almadan kendisi müdahale edecek...
Yasemin...O da Ahmet'ten uzak durursa üniversitenin rektörü olacak, değil mi Averajcım:img-hyste :img-hyste
aylanın yaseminden daha hayırlı olacağı kesin. :hıh
sinemim görecez bakalım ayla daha ahyırlı olacakmı:))
o makyözün bide oyuncuları yaşlandırma makyajı yaptığını düşünmek bile istemiyorum :hıh
kızlar, özellikle aylayı sevmeyen kızlar ,aslında herkese bu sorum.bugüne kadar hep yaseminin yerine koyduk kendimizi ve düşündük ben olsaydım ne yapardım diye.ya birde aylanın yerine koyun...walla ben koydumda düşünüorum şuan..ben ayla gibi aşık olsam ahmede..çok sevsem..ahmedin eski sevgilisinin tüm gerçeklerini öğrensem acaba söylermiydim bunu ahmede?
şimdi teorik olarak" söylemem gerek".bu insanlığa yakışır bir şey değil.yazık her ikisinede.sevenleri ayırmak olmaz demem lazım.ama gerçketen aşık olunca insan mantığına uygun mu davrannıyor yoksa duygularıylamı hareket ediyor.acaba benim elime böyle bir bilgi geçseydi yıllardır aşık oldugum insana bunu söylermiydim?ayla da bunun belki yanlış bir hareket oldugunu biliyor.hatta geçen bölümde bununla biraz çatıştı.söylesemmi söylemesemmi diye...ama sonra aşkına yenik düştü..yani bence aslında böyle düşününce bu dizide hiçkimse suçlu diil.neden mi?çok basit..hepsi aşık çünkü..aşktada pek akıl yerinde olmuyor. hepsi kendine göre haklı şeyler yapıyor.necdet yaseminahmet ayla..ne demiş üstad ? aşkın gelmesi aklın uçup gitmesi demekmiş..:img-blush
hayalperest 20-04-07, 16:42 aylanın yaseminden daha hayırlı olacağı kesin. :hıh
bencede ayla yaseminden bin kat daha iyi elinde meslegi özgürlüğü olan bir insan ayakları üzerinde duruyo herşey hakkında bilgisi var kültürlü gündemi takip ediyo ahmete yakışacak olan tek kız ayla davul bile dengi dengine yani....:img-wink: :img-yes: :img-yes: :icon_whis
makyöze noldu kız niye dövücen bebişim...:img-wink:
bak çok hayırlı olur demiyorum.sadece yaseminden daha hayırlı olur diyorum.dikkatinizi çekerim.:icon_whis
ay vallahi bu makyözün yaşlandırmasını tahmin bile edemiyorum.başkasını alsınlar onun yerine. :hıh ağzını burnunu dağıtıcam onun. :hıh
of zaten akşam amcamlar gelecekmiş bize.sinir oldum tam da günü buldular. :hıh
Hoşbulduk Yamicim...
Alamadım bişey, abim indirmedi pek arabadan...İşlerimizi hallettik.
Şilimsi kız, aferin ne güzel söyledin kankamın ekonomik boy kankası:)
Yaseminden ne köy olur ne kasaba, Ayla'dan da ne melek oluur ne de ...(bişi olmaz, çok iyi doktor olur):img-pilot
Bakınız tespitlerime göre; Ayla ve Yasemin mesleki açıdan başarıyı yakalayacaklar...Aşk kadını değil bunlar:hıh
Ayla Amed'in peşini bırakırsa üç vakte kadar çok iyi yerlere gelecek, çok daha iyi bir doktor olacak; hatta koleralı hastalara ne yapılması konusunda Selmadan yardım almadan kendisi müdahale edecek...
Yasemin...O da Ahmet'ten uzak durursa üniversitenin rektörü olacak, değil mi :img-hyste :img-hyste
Canım Ayla dinlemiyo bizi illa ben "çocukda yaparım kariyerde" die tutturdu ama ne demişler "çocuğu söylemeyenin çocuğu olmazmış" :img-pilot
Yasemin'e gelince canım ondan rektör olmaz yarı yolda kalır üniversite bu bizimkisi gene kaçıcam die tutturur ,artık öğrenciler"Yasemin istifa,Yasemin istifa" diye eylem yapmaya başlarlar,zaten o bu akılla biraz zor rektör olur........bence bu Ayla'yla ikisi uzak bi köye sürülsünler de herkes rahat bi nefes alsın:happy0064
yorumlar size kalmış..!
çok haklısın valla bayıldım bu yazına özellikle ayla hakında sölediğine...
yasola ahmet birinci buluşmalarda eteklerindeki taşları döktüler..nedense çocuğa gelince dili tutuldu çünkü bunlar sır tutan çiftlere benzemiyorlar...
aynı şeyleri düşünüyomuşuz..yalnız olmadığıma sevindim:img-wink:
arada yasemine de aylaya da kaymışlığım oldu..yalan değil..
ama..AMA..ben olayların bu hale geleceğini hiç düşünmemiştim...hayır bu kadar severken nasıl yalan söyleyebiliyorlar..hadi söylediler diyelim..bu kadar zaman nasıl saklayabiliyorlar..
yasemin bu konuda anesine çekmiş..ayla da müstakbel kayınvalidesine..!!!
gitsen sorsan onlara "herşeyi ahmetin iyiliği için yaptık" derler..
ya sen onun için neyin iyi neyin kötü olduğunu nerden bileceksin..sen bildiklerini söyle ahmet karar versin KENDİSİ için doğru olup olmadığına!!
yok yaa yazdıkça sinirleniyorum..
ne yasemin ne ayla...
ahmet aylayla da evlenmesin yaseminle de mutlu olmasın..ya da mutlu olucaksa eski günlere dönsünler..ama ömür boyu mutluluk..öyle parça pinçik değil!!
olmayacaksa da tek başına yaşasın daha iyi..!!
bak çok hayırlı olur demiyorum.sadece yaseminden daha hayırlı olur diyorum.dikkatinizi çekerim.:icon_whis
ay vallahi bu makyözün yaşlandırmasını tahmin bile edemiyorum.başkasını alsınlar onun yerine. :hıh ağzını burnunu dağıtıcam onun. :hıh
aaaa çok ayıp ne biçim yeğensin film için amcamlar gelmesin diyosun aynen ben:img-hyste
biliyonuz mu?bence şu dizide evliliği hakeden tek kadın var oda lale..yani bizim defneyi ışıkı katmıyorum onlar daha küçük.hoş pekde küçük değiller.bugün evlenseler yarın çocukarı olur ama ..yinede yaseminlerin kuşağından tek eli yüzü düzggün.kocasını mutlu edecek kişi lale..ne güzel kız..hemd eolgun..ama gelgörki etrafında ona bakan yok ayol ne bahtsız kız bu?ama oda kendini pastaneye adamış vaziyette.teoyu geçin anacım geçin onu..
ya ayla melek filan diyorum ama belki avlendikten sonra deişir.hani belki köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyordur.:img-hyste bellimi olur?
en iyisi yasemini sevda tepesinden bayır aşşağı yuvarlamalı
aylayıda afrikaya göndermeli.gönüllü ve baki doktor olarak kalsın oralarda..:img-hyste
kızlar, özellikle aylayı sevmeyen kızlar ,aslında herkese bu sorum.bugüne kadar hep yaseminin yerine koyduk kendimizi ve düşündük ben olsaydım ne yapardım diye.ya birde aylanın yerine koyun...walla ben koydumda düşünüorum şuan..ben ayla gibi aşık olsam ahmede..çok sevsem..ahmedin eski sevgilisinin tüm gerçeklerini öğrensem acaba söylermiydim bunu ahmede?
şimdi teorik olarak" söylemem gerek".bu insanlığa yakışır bir şey değil.yazık her ikisinede.sevenleri ayırmak olmaz demem lazım.ama gerçketen aşık olunca insan mantığına uygun mu davrannıyor yoksa duygularıylamı hareket ediyor.acaba benim elime böyle bir bilgi geçseydi yıllardır aşık oldugum insana bunu söylermiydim?ayla da bunun belki yanlış bir hareket oldugunu biliyor.hatta geçen bölümde bununla biraz çatıştı.söylesemmi söylemesemmi diye...ama sonra aşkına yenik düştü..yani bence aslında böyle düşününce bu dizide hiçkimse suçlu diil.neden mi?çok basit..hepsi aşık çünkü..aşktada pek akıl yerinde olmuyor. hepsi kendine göre haklı şeyler yapıyor.necdet yaseminahmet ayla..ne demiş üstad ? aşkın gelmesi aklın uçup gitmesi demekmiş..:img-blush
ya ben aşık olsam o sözleri sölemezdim ya...
ne bileyim yani gurur diye bişi var ama aşkta gurur olmaz diyenlerde var:))
aşık olursam eğer ben bu sözleri söleyeme cesaret edemem bi kere...
karşılık göremiyosamda kalbime gömerim susarım olur biter..
içimde fırtınalar kopar ama ben yine susarım...
bende sanki aşıkmışım gibi konuşuyom:img-hyste
hehehe bizede olur bazen tam günü bulurlar:))
şimdiden sana geçmiş olsun diyorum canım:))
Canım Ayla dinlemiyo bizi illa ben "çocukda yaparım kariyerde" die tutturdu ama ne demişler "çocuğu söylemeyenin çocuğu olmazmış" :img-pilot
Yasemin'e gelince canım ondan rektör olmaz yarı yolda kalır üniversite bu bizimkisi gene kaçıcam die tutturur ,artık öğrenciler"Yasemin istifa,Yasemin istifa" diye eylem yapmaya başlarlar,zaten o bu akılla biraz zor rektör olur........bence bu Ayla'yla ikisi uzak bi köye sürülsünler de herkes rahat bi nefes alsın:happy0064
Ya ben Ahmet'l Yasemin'e antipatik yaklaşmaya başlamıştım ama sonra böyle o taş kalbim yumuşadı:img-hyste
Ya eski bölümleri izledim gerçekten buğulu gözlerle ekrana yapıştım ya...
Hele o tango sahnesi... Şuan da simsiyah bakışlarını dinliyorum zaten:icon_whis
Yasemin Ahmet'e gerçekten tutkuyla bağlıymış. Yani şuan eskiye göre çok değişti. Eskiden duygularını herkese söyleyiveren bir kızmış şuan çok ketum duygularını anlamak çözmek çok zor...
Eski bölümler foeva:img-polic :good:
arzu-başak 20-04-07, 16:50 Selamlar...:img-meeti
Ben de bir iki saat evvel çarşıya çıkmıştım, kulaklarım çınladı durdu valla, ne yalan söyleyeyim; Averaj Hanımcım Ve Arzuu Haanıımm:icon_shad Burda mısınız?
Allah'tan kaza yapmadık, kulaklarım işlevini kaybetmek üzere idi:)
Arzu Haanıımm:)Ben gidince rahat rahat konuştun değil mi?Bak geldim yoksun, burda mısın yoksa:img-pilot
Melalcim ne oldu, Ayla'ya doktor bulmuşsun bacım?
Rüya tek kalmasın diyorsan merak etme Necdet babasından bir kardeş gelecek ona:img-hyste Ama Ayla'nın da çocuğu olmalı, diyorsan, sen bilirsin...
Ahmet'i baba olarak izleriz en azından, zevkli olur.:img-in_lo
tüh geldinmi..bende dedim muko gelmeden çıkarımda..kendimi kurtarırım:img-hyste ...hayır vuslatımda yok...tırstım yani:img-hyste ...
sağol canım çok iyisin...bana kıyamayacağını biliyordum....doktoru bulduk ama işe yarayacakmı önemli olan o....
ben zaten misafiri sevmem.bi de bugünü buldular tam oldu. :hıh
arkadaşlar ben yine katil oldum.:img-hyste
sabah çilek ve vişne reçeli yedim.okulda da çilekli şeker yedim.hehe :img-pilot
ne kadar caniyim değil mi?:img-pilot
nasıl kıydım sivimle silmaya :img-hyste
biliyonuz mu?bence şu dizide evliliği hakeden tek kadın var oda lale..yani bizim defneyi ışıkı katmıyorum onlar daha küçük.hoş pekde küçük değiller.bugün evlenseler yarın çocukarı olur ama ..yinede yaseminlerin kuşağından tek eli yüzü düzggün.kocasını mutlu edecek kişi lale..ne güzel kız..hemd eolgun..ama gelgörki etrafında ona bakan yok ayol ne bahtsız kız bu?ama oda kendini pastaneye adamış vaziyette.teoyu geçin anacım geçin onu..
ya ayla melek filan diyorum ama belki avlendikten sonra deişir.hani belki köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyordur.:img-hyste bellimi olur?
en iyisi yasemini sevda tepesinden bayır aşşağı yuvarlamalı
aylayıda afrikaya göndermeli.gönüllü ve baki doktor olarak kalsın oralarda..:img-hyste
ya lalede çok iyi anacım:))
kimi bulcaz ona?
deniz gezmiş olmazmı çok mu küçük gelir??
teo katiyyeten olmaz bence arada teonun şööle bi gözü kayyo ama olmaz yani olmaz ben vermem gül gibi kızı ayol:img-hyste
Yami'cim artık Lale evde kaldı bu saatten sonra kimse almaz onu.
Bence pastaneye gelen kara kızla onlar bir ev tutsunlar birlikte yaşasınlar.:img-hyste :img-hyste
:img-hyste
ben her sabah yasemini yiyiyorum mesela:img-hyste
ahmeti yemeyi sevmem hiç sevmem ahmeti:))
denizi yemeyi çok severim ama defneyi pek sevmem yağlı oluyor:img-hyste
necdetide bazen yapar annem yerim:))
başka ne kaldI?:))
buarada yanlış anlamayın bunların sebze adları var ondan şeyettim:))
lale yasminin en yakın arkadaşı..allahım üzüm üzüme baka baka kararır derler yaa..allahtan öyle olmadı..bi yasmine bak..bi de en yakın arkadaşına..arada sevda tepesi gibi bi uçurum tarzi bişey var yani:)..
laleyide evlendirmek lazım diyosunuzz..hmmm:)..
bencede teo dışında biri olması lazım..ehh biz istedik..senaristler bizi mi kırıcak..soksunlar birini diziye:)
:img-hyste ya neyalan söyliyim bende aylanın yaptıgına cesaret edemezdim.heleki sevdiğim insan başkasına aşıksa hiç göze alamazdım bu şeyi..zaten ayla eğer bunu teklif ediyorsa kabullnemiş demektir.ahmedin yasemine aşık olarak kalmasını ve aylaya aşık olmamasını..ne kız ya bu?:icon_whis
üf ama nebilim buna rağmen söylermiydim acaba duyduklarımı????:icon_whis
ayy yok ay..herhalde vicdanıma yenilirdim.üf aklım vicdanım bir türlü şey der..kalbim bir türlü şey derdi herhalde.du bakalım önce öyle aşık olunacak bi insan bulmak lazım öncelikle..:img-hyste
ben her sabah yasemini yiyiyorum mesela:img-hyste
denizi yemeyi çok severim ama defneyi pek sevmem yağlı oluyor:img-hyste
ben eskiden yasemini çok severdim..salatanın içinde çok güzel oluyor..ama siz ona o ismi verdikten sonra soğudum sanki..daha büyük bi zevkle yemem gerekiyo halbuki..:img-hyste
ahmeti çok severim ben...yenmez mi o yaa:img-hyste
necdeti yemem:img-pilot
misafirler bunu okuyolar şimdi..allahım canı sanıcaklar bizi..o kadar aştıkki kendimizi oyuncuları yiyiyoruz artık!!:img-hyste bunların yanında bi de lakaplarını yazsaydın ya nil..anlasalardı..:img-hyste
ıy inanmıyorum ama ben demin domates yemiştim. :hıh
yasemini sevmiyorum ama yiyecek olarak domatessiz duramam.:img-pilot
annem de semizotu yapacakmış şansıma.hehe :img-hyste
valla aklıma direkt karakterler geliiyy.bi tuhaf oluyorum yerken sonra.:img-pilot
Aaa hiç yakışmadı şimdii:icon_whis
Sen bir Türk evladısın, Türk gelenek ve görenekleri böyle midir?
Türkler misafirperverliği ile ünlüdür bir kere:fighting2
Misafiri sevmezmiş, pehh:hıh
Sinemcim tekrarını izlersin bacım...Merak etme...Ne o öyle, ben misafir sevmmeeem:hıh
Anaa, şimdi sağa bu lafları saydım, akşam bize de birileri gelirmiş...Hayıırr:img-fie: Bu akşam Sinemlerde sıra, biz de değil:img-pilot
Arzucum kıyamadım sana, bu kadar günlerimiz geçiyor şurda, hatır gönül olmasa, neyse:)
Defne'yle Deniz neydi ya ben onları unuttum biri yazsın...benim tek yemedeğim Nicdet heralde hiç sevmem Nicdet'i
Lale ile Teo neydi peki biri bunları yazsa çok süper olacak,bizim şu müfettişe de verdiniz mi bir isim bence o börülce olsun....nereden geldiyse aklıma:img-pilot
Bahçelerde börülce
Oynar gelin görümce:img-hyste (ilerisi için uygun bence:img-pilot )
ben her sabah yasemini yiyiyorum mesela
denizi yemeyi çok severim ama defneyi pek sevmem yağlı oluyor
ay ayol iyiki hatırlattın dün akşam ne yaptım dersiniz kızlar?
:img-hyste :img-hyste annem markete gitmişti..bir sürü torba duruyodu mutfakta.bide sandalyenin üstünde bir torba duruyodu ama ben algılayamadım o torbayı..yani görmedim orda torba oldugunu..geldim mutfağa tam sandalyeye oturacaktım..annem" ay dur yasemin.oraya oturma "dedi.bende ne var nooldu dedim?
annemde"çilek var sandalyenin üstünde "demez mi?:img-hyste :img-hyste
meğersem çilek kese kağdına sarılıymışta onun oldugu torbada sandalyenin üstündeymiş.ay aldı beni bir gülme..gül allah gül.. annemde anlamadı tabi nooliyi dedi?bende gülmeye devam ettim.anlatsam derdi siz forumdakiler iyicene uçmuşsunuz diye..:img-hyste
yani uzun lafın kısası dün az kalsın sevim hakkın rahmetine kavuşiyidi bendeniz tarafımdan..
ay keşke bi olanak geçsede elime bi gün de yasemin alıp ezsem:img-hyste
Ben Ayla'nın yerinde olsam tereddüt ederdim ne yalan söyleyeyim.
Bir kere şunu biliyorum ki asla evlilik teklif etmezdim. Yani cesaretle alakası yok vicdan meselesi bu bence.Bana aşık olmaısnı, beni sevmesini beklerdim... Bakardım ki böyle bir şey mümkün değil ve mümkün olmayacak,
Alırdım karşıma herşeyi anlatırdım, tüm duyduklarımı...
Sonra vereceği tepkiyi beklerdim.
Şüpesiz sevdiği kadına ve çocuğuna koşacaktır.
Hem vidanım rahat ederdi hem de kendimce mutlu olurdum ben...
Yani bazı şeyleri sonunu düşünmeden yapmak çok faydalı olsa da çoğu şeyi sonunu düşünerek yapmak gerekir.
Bu evlilik teklifi Ayla'nın ecıma duygusunun melekliğinin falan göstergesi değil kesinlikle,
Ayla'nın çok bencil ve kendini mutlu etmek için üç insanı mutsuz ettiğinin göstergesi...
Ben Ayla'nınki gibi bir hareketi asla yapmazdım.
Hem erdemli hem de vicdanlı bir insana yakışan bir davranış değil bu.
Ayrıca Ayla büyük bir yalanı omuzladı.
Bu çok aşık olduğunun göstergesi değil, bencil ve benmerkez olduğunun göstergesi...
Sevdiği adama sevmediği bir kadınla aynı hayatı paylaşması için teklif yapmak vicdansızlıktır bence...
mukom sen böyle dedin ya kendin kaybettin. :)
tam da dalgakıranın orijinalini buldum vereyim mi diyecektim ama şansını kaybettin.:icon_whis hem de süreri 7.13 dk :icon_whis
ay iyi ki oturmamışsın çileğin üstüne.:img-blush
fragmanda aylanın ahmete evlenme teklif etmesine sinir oldum hemde rüyanın ahmetin kızı ve yaseminle necdetin evliliğinin formalite olduğunu bile bile rüya çok tatlı onu izlemeye bayılıyorum
Sinemcim bacım, ben seni düşündüğümden öyle, dedim...
Gelenek ve göreneklerimiz açısından yani, gelenek ve göreneklerimizden yoksun olma deyi öyle dedim:icon_sorr
Pıtırcığım hs nin sitesine yüklesene, hadi, biz de nasiplenelim, kaseti bulamadım daha çünkü:icon_sorr
bakıyorum da 180 derece döndün hemen.:icon_whis
artık bilemiyorum ne yaparım.:icon_whis
şirine eklemiş zaten tüh be.:img-hyste
Selamlar...:img-meeti
Allah'tan kaza yapmadık, kulaklarım işlevini kaybetmek üzere id
Arzu HaanıımmBen gidince rahat rahat konuştun değil mi?Bak geldim yoksun, burda mısın yoksa:img-pilot
buyrun benim:icon_whis
bizden dolayı mı çınladı, ne münasebet kulaklarında sorun vardır:img-hyste
Yasemin...O da Ahmet'ten uzak durursa üniversitenin rektörü olacak, değil mi Averajcım:img-hyste :img-hyste
evet canım, onda bu potansiyel bolca var:img-hyste...cidden onun akademik kariyeri için istiyorum ben bunu:img-hyste inanıyorsun bana değil mi:img-blush
Yok pıtırcığım, demin de bunu demek istediydim sağa, yanlış anladın:)
Tamam yükle, çok mesut olurum:)
Bu arada 1250 mesajı aştık, yeni başlık açılmadı:img-blush
Averajcım gelince anladım ki sizden dolayı çınlamış:)
Sana inanmaz olur muyum?
Sen Yasemin'i hepimizden çok düşünür ve seversin, bilmez miyim...:img-hyste
Sinem şuan çilek yiyorum valla bir de pudra şekerine batırarak(iyice arsız oldum):img-eat:
Diziye 3 saatten az kaldı meraktan çatlıyorum o yüzden kendimi yemeye vurdum kanımca:icon_whis :img-eat:
Annem de ben yedikçe daha çok yediriyor kahvaltı ve öğlen yemeği yeme huyum yoktur da:img-blush :img-hyste
Averajcım gelince anladım ki sizden dolayı çınlamış:)
Sana inanmaz olur muyum?
Sen Yasemin'i hepimizden çok düşünür ve seversin, bilmez miyim...:img-hyste
canım evet yasemin sevgisi dolu gönlüm...beni tanıdığına sevindim:img-hyste
askasurguncu 20-04-07, 17:19 masallah sayfalari yine doldurmusunuz oku oku bitmiyor:icon_whis
dizimize az kaldi bakalim bu hafta kim bizi sinir krizine koyacak:icon_whis
Ben Ayla'nın yerinde olsam tereddüt ederdim ne yalan söyleyeyim.
Bir kere şunu biliyorum ki asla evlilik teklif etmezdim. Yani cesaretle alakası yok vicdan meselesi bu bence.Bana aşık olmaısnı, beni sevmesini beklerdim... Bakardım ki böyle bir şey mümkün değil ve mümkün olmayacak,
Alırdım karşıma herşeyi anlatırdım, tüm duyduklarımı...
Sonra vereceği tepkiyi beklerdim.
Şüpesiz sevdiği kadına ve çocuğuna koşacaktır.
Hem vidanım rahat ederdi hem de kendimce mutlu olurdum ben...
Yani bazı şeyleri sonunu düşünmeden yapmak çok faydalı olsa da çoğu şeyi sonunu düşünerek yapmak gerekir.
Bu evlilik teklifi Ayla'nın ecıma duygusunun melekliğinin falan göstergesi değil kesinlikle,
Ayla'nın çok bencil ve kendini mutlu etmek için üç insanı mutsuz ettiğinin göstergesi...
Ben Ayla'nınki gibi bir hareketi asla yapmazdım.
Hem erdemli hem de vicdanlı bir insana yakışan bir davranış değil bu.
Ayrıca Ayla büyük bir yalanı omuzladı.
Bu çok aşık olduğunun göstergesi değil, bencil ve benmerkez olduğunun göstergesi...
Sevdiği adama sevmediği bir kadınla aynı hayatı paylaşması için teklif yapmak vicdansızlıktır bence...
aynen canım yaa..bende sana katılıyorumm..hemde sonuna kadar!!!yasemin zaten hatalı ona daha bişey demiyorum..
ama aylanın bu yaptığı bencillikten başka bişey değil!!
eğer gerçekten seviyor olsaydı kendinden önce ahmetin mutluluğunu ön planda tutardı...bu dizideki bütün kızlarda sorun var..ayla&yasemin(yalancı ve bencil) anneler(yalancı) defne(köşeli:)) ışık(saf!!)..rüya annesine benzeyecek..en büyük korkum o...
ahmet aylaya evet diyerek hayatının hatasını yapacak...
iyi bir eş olabilir ayla..ama insan olarakk onu ben vicdanlılar kategorisinde göremiyorum!!öyle olsaydı bunu yapmazdı..
yaa bi de düşünsenize evlenince kavga ediyolar..konusu açılıyoo ahmet diyo ki" evlenmeyi sen istedin gelip ben mi teklif ettim sana..şimdi katlan" gibisinden...ama ahmet öyle sert çıkmaz sanmıyorum..ama çıkabilirde..selmayla kavgalarını hatırlıyorum da...:img-pilot
:img-hyste ya neyalan söyliyim bende aylanın yaptıgına cesaret edemezdim.heleki sevdiğim insan başkasına aşıksa hiç göze alamazdım bu şeyi..zaten ayla eğer bunu teklif ediyorsa kabullnemiş demektir.ahmedin yasemine aşık olarak kalmasını ve aylaya aşık olmamasını..ne kız ya bu?:icon_whis
üf ama nebilim buna rağmen söylermiydim acaba duyduklarımı????:icon_whis
ayy yok ay..herhalde vicdanıma yenilirdim.üf aklım vicdanım bir türlü şey der..kalbim bir türlü şey derdi herhalde.du bakalım önce öyle aşık olunacak bi insan bulmak lazım öncelikle..:img-hyste
yıııvrumm..ben de cesaret edemezdim..
daha doğrusu etmezdim:hıh
dizideki durumu eleştirmek adına diil ama...
başkasını sevdiini bile bile bööle yapması çok saçmaaa:img-yes:
neysee...işe yarııcak ama dimii...:img-wink:
höyt ulen çileğimi benden başkası yiyemez. :hıh
mirve sana çok pis dalarım bak. :icon_whis
ay ivet az kaldı ama amcamlar gelecek.:icon_sorr mutfakta mı izlesem acaba?:icon_whis
of niye böyle kötü şeyler hep iyi insanların başına geliiy?:icon_sorr
masallah sayfalari yine doldurmusunuz oku oku bitmiyor:icon_whis
:img-hyste hakkten yaa..
maçın adamı falan seçilir ya hep...
burda da her hafta dizinin gıcığı seçiliyor gibii:img-hyste
benim adayııımmmm nicdeeett:icon_whis
masallah sayfalari yine doldurmusunuz oku oku bitmiyor:icon_whis
Adı lazım değil baş harfi y
adı lazım değil baş harfi y
Anladın sen onu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
annem bu akşam kahvaltı tarzı bişey hazırlıyoduu yemek olarak..yemek yapmaya üşenmişte:img-hyste :)..
salata yapıcak..sen yemiyosan domatese sarımsak koyıyim mi dedi:img-hyste :img-hyste nerde irenç şeler var bizim aile yer zaten..ama ben asla!!
krize girdim yaa..annem diyo ki nie gülüyosun komik bişey mi dedim..
anlattım...deli seni domatese hakaret etmişsiniz dedi:img-hyste kendisi yasemine azcık ucundan gıcıkta:img-hyste
aynen canım yaa..bende sana katılıyorumm..hemde sonuna kadar!!!yasemin zaten hatalı ona daha bişey demiyorum..
ama aylanın bu yaptığı bencillikten başka bişey değil!!
eğer gerçekten seviyor olsaydı kendinden önce ahmetin mutluluğunu ön planda tutardı...bu dizideki bütün kızlarda sorun var..ayla&yasemin(yalancı ve bencil) anneler(yalancı) defne(köşeli:)) ışık(saf!!)..rüya annesine benzeyecek..en büyük korkum o...
ahmet aylaya evet diyerek hayatının hatasını yapacak...
iyi bir eş olabilir ayla..ama insan olarakk onu ben vicdanlılar kategorisinde göremiyorum!!öyle olsaydı bunu yapmazdı..
yaa bi de düşünsenize evlenince kavga ediyolar..konusu açılıyoo ahmet diyo ki" evlenmeyi sen istedin gelip ben mi teklif ettim sana..şimdi katlan" gibisinden...ama ahmet öyle sert çıkmaz sanmıyorum..ama çıkabilirde..selmayla kavgalarını hatırlıyorum da...:img-pilot
Valla canım ben o kavganın şokundan kaç gün çıkamadım hatta o Ahmet'in kükreyişi halen kulaklarımda...
Bir ara bir tez sunmuştum ortaya;
Hani bu Neconun babası Hasan Amca feci kükrüyor ya kızınca falan dedim acaba bizim Ahmet hastanede Necoy'la falan mı karıştı? Bir de o çıkarsa dizi tam yılan hikayesi olur:img-hyste
Neyse aynen öyle diyorum ben de... Hem Yaseminin o anki ruh halini anlamıştım, yani çok gençti, kafası karışıktı, babası ipten yeni kurtulmuştu, Ahmet'le ebediyen ayrıldıklarını sanıyordu, kızlık gururu da var tabi (ah bilirsiniz o gururu be:img-blush )
Yani ama tabi Ahmet'e olaylar durulduktan sonra söylememesi büyük hatta kocaman bir hataydı. Sonuçta bu evlilik cemiyet hayatında kızının adını kirletmemek adına yapılmıştı. Necdet'le biraz evli kalıp bir süre sonra boşanabilir ve Ahmet'i yeniden arayıp kızını söyleyebilirdi...
Ayla'ya birşey dmeiyorum artık canım o aştı kendini...
askasurguncu 20-04-07, 17:27 Adı lazım değil baş harfi y
adı lazım değil baş harfi y
Anladın sen onu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
anladim ben onu :icon_whis beni galiba bir tek ayla sinir edecek aksamaa:icon_whis :icon_whis
Sinem nabayım kız daha vişne mevsimi gelmedi gelsin ona da el atıcam :)
Çileğin de o kadar tatlı olmasaymış o zaman:hıh:icon_whis
:img-hyste hakkten yaa..
maçın adamı falan seçilir ya hep...
burda da her hafta dizinin gıcığı seçiliyor gibii:img-hyste
benim adayııımmmm nicdeeett:icon_whis
Valla benim adayım Ayla,fragmanı izlediğim günden beri gıcık oluyorum kendisine:img-help: rahat bıraksın Ahmet'i ,o orda Kıbrısçık'da bi komşu kızı bulurdu kendine ya da biz bulurduk ona ben istemem Ayla'yı :sad53: :img-pilot
Selma artık bunu duyarsa zil takıp oynar:img-hyste ,herkesler duysun die anlı şanlı bir düğün yapar Ahmet'in de içi kan ağlar:sad53:
Gaza geldim küçük bir şiir yazayım:img-hyste
Ahmet nedir bu çektiğin çile
Gönlünü verdin bir vefasız ele
Kader ayırdı sizi
Sen gittin gurbet ele:sad53:
Ayla'da amma çıkarcıymış
Evlenme teklifi etti sana her şeyi bile bile:img-pilot
bende artık söz kalmadı ayla ve yasemine söyleyecek..!!!
tek söylemek istediğim ahmetin ayla cephesinde de büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağı..dedim ya iyi bir eş olabilir..iyi bir hayat arkadaşı olabilir...ama ondan bişeyler sakladıktan sonra bunların ne önemi var..yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik ne kadar sağlıklı ya da gerçekçi olabilir ki..
hem ahmet rüya olayını aylanın bildiğini falan öğrendiğinde ne olacak..aylaya teşekkür edip iyiki benden saklamışsın mı diyecek..zaten bu kadar yıl kızından ayrı yaşamış..üstüne bi de ayla yüzünden o kadar ayrı geçen yıl eklenmesine sevinçle mi karşılık verecek..
yoo hiç sanmıyorum!
ay mirve şimdi böyle dedin ya izin verdim o zaman.:img-hyste
arkadaşlar size haberim var.aysa kankam sağolsun hs atv habere çıktı koş dedi.hemen gittim izledim.fragmanda olmayan bi sahneyi gösterdiler.meemedi bi sandalyeye bağlamıştılar.çok kötü görünüyordu.ühühü:sad53:
deniz gezmişi oynayan oyuncuyu yakından gösterdiler.yine içim kımıl kımıl oldu.:img-blush
orda oynayan figuranlara deniz gezmiş kimdir diye sordular.bir tanesi bile bilemedi.yuh dedim artık.o kadar komik yanıtlar verdiler ki!ağlanacak halimiz var hakikaten.:img-yes:
Atv Haber HAtırla Sevgili yi gösterdi...
Denizlerin mitinginin çekimini gösterdi...
Mehmeti kaçırmışlardı, dövmüşlerdi, depo gibi bir yerdi...Sineme duyururlur...
Ayrıca figüranlar var işte, pankart taşıyanlar ve zabıtaları oynayanlar...
Muhabir soruyor Deniz Gezmiş kim biliyor musunuz?
Adamın biri: Ha Yeliz Yeşilmen mi, diye cevap veriyor...
Bi tanesi de tanıyorum çok iyi biri dedi...
Muhabir kim diye sordu, çocuk diyo ki:menajer!!!...Muhabir ne yapıyo o dedi, yapımcılık yapıyo dizi çekiyo diyo...
Hangi diziyi çekiyo diye sorunca HS dedi yaaa:icon_whis
Kızlara da erkeklere de sordular; figüranlık yapıyorlar ama bilmiyorlar düşünsenize...
Deniz Gezmiş kim?
Menajer abi, hööytt Yeliz Yeşilmen mi:img-cool2
arzu-başak 20-04-07, 17:36 Arkadaşlar atv haberde hs gösterdiler..işte şimdi 70 li yıllar anlatılacak...dizinin çekimleri beyazıt meydanında yapılıyor...deniz gezmişi oynayan oyuncu barış kocak deniz gezmişe çok benziyor falan dediler...fragmanda gördüğümzü denizin sahnelrini gösterdiler...sonra ordaki figüranlara deniz gezmiş kim diye sordular kimse bilmiyor...sonra bir kişi çıktı ben tanıyorum deniz gezmiş menajer falan dedi...bişeyler söyledi..kimse bilmiyor denizin kim olduğunu..ali kırcada..hs unutulanları hatırlatmaya çalışyor giib bişey dedi..o kadar....gelip haber verim dedim size...averajcım görüyormusun...bu dizide oyuncuları çok iyi seçmişler herkes rolune çok güzel uymuş..oyunclukları tartışılmaz...bir kişi hariç...ben çıkıyorum..iyi sohbetler....
böyle bir milletiz işte..hadi diziyi izlemeyenleri ya da siyasetle uzaktan yakından alakası olmayanları geçtim de..deniz gezmişle aynı sahneyi paylaşan biri hiç mi merak etmez..kimdir neyin nesidir diye...ne kadar önemli bir karakter olduğu zatenm ortada..insan hiç mi araştırıp öğrenme gereği duymaz..
artık bu ilgisizlik mi..cahillik mi yoksa tembellik mi bilinmez:img-cool2:
mukocum benden uzun yaşayacaksın:img-wink:...
ben de bunu yazmaya gelmiştim:)
evet sordular ve kimse bilemedi..işin kötüsü hepsi de belli yaştaki gençlerdi...şoklar içinde izledim:icon_sorr
halbuki çok genç de değillerdi.bazılarının bu cevabı vermesine çok şaşırdım doğrusu.:img-help:
of ben meemedi öyle görünce çok kötü oldum.devamını düşünemiyorum.:sad53:
Dizinin gıcığı mı herzaman heryerde Ayla.Gudubet kız gaşık suratlı her gece kabuslarıma girio.
averajcım görüyormusun...bu dizide oyuncuları çok iyi seçmişler herkes rolune çok güzel uymuş..oyunclukları tartışılmaz...bir kişi hariç...ben çıkıyorum..iyi sohbetler....
canım evet ilk başta ben oyuncuyu pek benzetememiştim ama cidden benziyor ya...ve evet bir kişi hariç canım:img-wink:
bu arada ne kadar acı ki soru sorulan kişilerin adları kimbilir belki de denizlerden etkilenerek koyulmuştur...
bıdığımmm..
bence acayip olan bilmemesi değil...
adamlar araştırma yapayım kendimi geliştireyim diye gitmiiiiiyyürki oraya....
bağıracaklar- paralarını alacaklar....
ama tuhaffff:icon_whis
haberlerde de bi kere canseli gösterseler ölürler sankii:hıh
onun dışında herkes çıkiiiiyyy..
o öööle güdük kaldııı:icon_sorr
bu arada herkesin avatarlar-imzalar evrim geçiriiiiy bu ara...
dizide havalar soğudu-adaptasyon sürecine girdi imzalar da sanırımm:img-yes:
Bilmemek ayıp değil Şevvalim, öğrenmemek ayıp...
Kızın biri de ne dedi; ben fazla tv ile ilgilenmem, bilmiyorum Deniz Gezmiş'i...Tv izlemezmiş:icon_whis
Anneler-babalar o günler, o dönemlerden hiç bahsetmiyorlar; büyük bir çoğunluğu...E çocuklar nerden bilsin, yeni nesil bizler nerden bilelim; öğretmenlerimiz tarih kitaplarımız öğretmezse:icon_whis
O dönemlerde o kadar çok kan dökülmüş, o kadar çok olaylar yaşanmış ki, üstüne siyah bir perde çekmişler, bihaber olalım istiyorlar bazıları...Ama gençlerin çoğu da Menderes'i, Deniz Gezmiş'i bilmiyor...Tarihini bilmiyor...Sağ ne sol ne bilmiyor?
Darbe ne, neden yapılmış bilmiyor...
Ben de 68liler hakkında pek bilgili değildim, ne yalan söyleyeyim; ama araştırıyorum...İlla solcu ya da sağcı olmam gerekmiyor...
Deniz Gezmiş'i öğrenmem için, solcu ya da komünist olmam gerekmiyor...
Menderes'i öğrenmem için sağı tutmam gerekmiyor...
Bu benim tarihimse öğrenmem ve bilmem gerekiyor ki kör bakmayayım...
Bu dizi yakın tarihinden bihaber olan birçok genci aydınlatma açısından çok faydalı, bu inkar edilemez...:good:
Dizinin gıcığı mı herzaman heryerde Ayla.Gudubet kız gaşık suratlı her gece kabuslarıma girio.
gaşşıhh suratlı haaaa:img-hyste :img-hyste
çok yakıştı ayyy..
herkes meyve sebze oliiydi..
o da gaşık suratlı olsun o zamannn:img-hyste
bi işe yarar belkiii:icon_whis
arzu-başak 20-04-07, 17:44 mukocum benden uzun yaşayacaksın:img-wink:...
ben de bunu yazmaya gelmiştim:)
evet sordular ve kimse bilemedi..işin kötüsü hepsi de belli yaştaki gençlerdi...şoklar içinde izledim:icon_sorr
bende şoklar içinde izledim canım..nasıl bilinmez anlamadım....evet çoğuda belli bir yaşın üstündeki insanlar...hakikaten..durmumzu vahim..hayır birde o işin içindesin..insan merak eder ya....neyse ben çıktım....iyi sohbetler
ben haberi izlemedimm ama meemedin canına okumuşlar galibaa:icon_sorr..
ama bu mehmeti o hale getirenlerin yanına kalmaz eminim..
hele deniz babasına işkence yapanları öldürmeden rahat durmaz da işte...
senaristlerde hee durdular durdulae sonra herşeyi aynı bölüme koydular..
deniz gezmiş..meemedin kaçırılması...aylanın teklifi...
sanki konu çok bolda almışlar hepsini bi bölümün içine.....
aslında konu çokta işte onlar için varsa aşk üçgenleri beşgenleri..siyasete parmak bastıkları yokk!!
Atv Haber HAtırla Sevgili yi gösterdi...
Denizlerin mitinginin çekimini gösterdi...
Mehmeti kaçırmışlardı, dövmüşlerdi, depo gibi bir yerdi...Sineme duyururlur...
Ayrıca figüranlar var işte, pankart taşıyanlar ve zabıtaları oynayanlar...
Muhabir soruyor Deniz Gezmiş kim biliyor musunuz?
Adamın biri: Ha Yeliz Yeşilmen mi, diye cevap veriyor...
Bi tanesi de tanıyorum çok iyi biri dedi...
Muhabir kim diye sordu, çocuk diyo ki:menajer!!!...Muhabir ne yapıyo o dedi, yapımcılık yapıyo dizi çekiyo diyo...
Hangi diziyi çekiyo diye sorunca HS dedi yaaa:icon_whis
Kızlara da erkeklere de sordular; figüranlık yapıyorlar ama bilmiyorlar düşünsenize...
Deniz Gezmiş kim?
Menajer abi, hööytt Yeliz Yeşilmen mi:img-cool2
Yuh yani yuh.Ben 9 yaşımda öğrendim Deniz Gezmişin kim olduğunu,bunlar bu yaşlarında bilmiolar tüh tüh.
Yeliz Yeşilmen ha :img-hyste :img-hyste yok yok menajerdi o:img-hyste ,
Ay kendi tarihimizi bilmiyoruz ya biz ne kadar cahil insanlarız:img-help: insan bi merak eder en azından ya ben bu HS'de figüran oldum Deniz Gezmiş die bi karakterle pankart taşıdım aynı sahnede rol aldım kimdir ki bu nie böyle diziye ekleme gereği duymuşlar.....yok ...yok.....o yıllarda o kadar acı çeken insanlar şimdi bunları görüp kahrolmuşlardır ,ölenlerinde kemikleri sızlamıştır valla:sad53: onlar bu kadar acıyı boş yere çekmişler ,çünkü tarihimizi bilme gereği duymuyoruz
Aman nolcak canım Deniz Gezmiş ....ha şu bizim Deniz yaw iyi adamdır napcan sen onu abi,sen ne diyosun bu Yasemin Necdet'le yakınlaşcak mı :img-hyste abi zaten bu kız yollu yollu ,Ayla'da ne sinsi şey di mi ...bunlar kavuşacaklar mı sence dizinin sonunda :img-hyste idam mı edilmişler aman abi asmasaydık da beslesemiydik?:img-pilot
Sinem bacım özür dilerim, çok özür dilerim...
Bir daha sana bişi demiyciiimm...........:img-cray:
Dayımlar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sad53:
ah ben hala çıkamadım o görüntünün etkisinden.artık diziyi izlerken kriz geçiririm.:sad53:
biri sevim için bu yorumu yapmış.okuyunca koptum ya.:img-hyste ama bence doğru söylemiş.:img-blush
istanbul gibi fethi zor bir kadın :img-hyste :img-blush
ben babama sordumm forumda dolaşmaya başladıktan sonra..baba sağ-sol bana bi anlatsana falan diye..o zamanda bakırköy meydanında yürüyoduk tam..
babam bana dedi ki" unutma bunu 13 yaşında sordun!"..bende tamam falan dedim...
ondan sonra şey dedi"eğer o dönemlerde yaşıyo olsaydın bu hırsla düşünce özgürlüğünün arkasına sığınarak katılsaydın o mitinglere falan ya canından olurdun ya da birinin canına mal olurdun" dedi..bende niye yapıyim ki öyle bişeyi..giderim dinlerim gerekirse konuşurum gelirim dedim..o da "öyle olmuyo işte o işler" dedi..kafam karıştı..
babamlar benim yanımda bu tarz konuları konuşmaktan çekinmezler..hatta babam gidip ona bişey sorduğumda kızıyo..git internetten araştır herşeyi öğren benim anlattığım yarım yamalak şeyleri ne yapacaksın falan diyor..babam solcu annemde solcu ama annemin taraf sağcı...ben bi kere bile bu konular yüünden aralarında soğukluk yaşandığını görmedim..sanırım bizim aile düşüncelerini dozunda savunanlardan:img-wink:yaşar gibilerden değiliz yanii:P:P
Yasemin sen Necdete Ahmet sen Aylaya şöleee cüsseli bi tokat yapıştırın.Sonra aliın Rüyanızıda yine Parise kaçmaya kalkın.Bu sefer darbe olmasın ama.Hemen kaçın yani hemen.Valla artık huzura erin.Bak Levente Ela da barıştı bi bunlar barışamadı.
sinem bebişiimm..ne alakası var..:hıh
ne zorluğunu gördük...
yorum yapan da abartmış bencee:icon_whis
sevim sevimli bir kadınn:img-yes:
zor bir kadın değilllll:icon_whis
Ya Deniz Gezmiş'i tanımıyorlar ha?! Gerçi kızsam sinirlensem neye yarar?... Tamam artık ben bir şey demiyorum bizim milletimiz hakkında....................
Ayla çok itici:hıh
Sinem çilek serbest mi bana:)
Bitirdim evdeki stoğu yarın aldırcam gene
Ye ye doyamıyor insan kuzum:icon_whis
ben babama sordumm forumda dolaşmaya başladıktan sonra..baba sağ-sol bana bi anlatsana falan diye..o zamanda bakırköy meydanında yürüyoduk tam..
babam bana dedi ki" unutma bunu 13 yaşında sordun!"..bende tamam falan dedim...
ondan sonra şey dedi"eğer o dönemlerde yaşıyo olsaydın bu hırsla düşünce özgürlüğünün arkasına sığınarak katılsaydın o mitinglere falan ya canından olurdun ya da birinin canına mal olurdun" dedi..bende niye yapıyim ki öyle bişeyi..giderim dinlerim gerekirse konuşurum gelirim dedim..o da "öyle olmuyo işte o işler" dedi..kafam karıştı..
babamlar benim yanımda bu tarz konuları konuşmaktan çekinmezler..hatta babam gidip ona bişey sorduğumda kızıyo..git internetten araştır herşeyi öğren benim anlattığım yarım yamalak şeyleri ne yapacaksın falan diyor..babam solcu annemde solcu ama annemin taraf sağcı...ben bi kere bile bu konular yüünden aralarında soğukluk yaşandığını görmedim..sanırım bizim aile düşüncelerini dozunda savunanlardan:img-wink:yaşar gibilerden değiliz yanii:P:P
ne demek yaşar gibilerden değilizzzz...
yaşar da döneme uymuş..
görüşlerini savunmaya çalışan bir genç sonuçta....
kızdırma beni yııvrumm:img-cool2
Sizde çileğe taktınız.HS başlarken bende babamın aldığı çileği hazır edeyim baaari.
jikarinziku 20-04-07, 17:53 Temin ATV haberinde gördüm..
Soru sorulan bayana acikcasi ´gicik´ oldum..Bilmis tavri onu out yapti:D
Aslinda kimsenin bilmemesine pek sasirmadim..Günümüzde o kadar genc solcuyum diye geciniryorlar daha Che´in kim oldugunu bilmiyorlar Deniz Gezmis ve arkadaslarini nerden bilsinler?
Aralarindan biri en azindan cikip 68´liyi cekiyoruz solculardan biri diye yanit vere bilirdi..Ama milletimiz artik vurdum duymaz olmus..Bilmedikleri icin ayip degil bu..Bizimde bilmedigimiz cok sey var..Zamanla onlarda ögrenirler ki bu aksam ögrencekler..´TV bakmayan kisiler´..
Ve oyuncu gercekten Deniz Gezmise benziyor..
Aksami merakla bekliyorum..
Sevgiyle Kalin..:img-wink:
yaa ama ayşe abla..yaşar savunuyorr ama karşı düşünceye karşı bir sabrı yokki..neymiş dergide yabancı kaynaklardn yararlanılmış..bu onların yanına kalmıycakmış:img-cool2..yook yaa...
ben yaşarı sevmiyorum ne derseniz deyin..onun hakkında tek düşündüğüm şeyde aşırı sağcı olduğu...karşı tarafa biraz saygı gösterse belki o da saygı görür ama..
ne demek yaşar gibilerden değilizzzz...
yaşar da döneme uymuş..
görüşlerini savunmaya çalışan bir genç sonuçta....
kızdırma beni yııvrumm:img-cool2
Ayşeğğ! Kızma sen bebişim ama Meemeti Yaşarlar dövdüyse korksun gazabımdan yııvrım:img-polic
Bu tür şiddete başvurarak düşüncelerini kabul ettirmeye çalışan tiplerden nefret ederim+tiksinirim:icon_whis
hayır bence doğru bir yorum.:icon_whis
zor olmasa bu durumda olurlar mıydı?:icon_sorr
mirve izin verdiysek cıvığını çıkarma yahu.gelirim oraya ağzını burnunu dağıtırım senin.:img-pilot
Arkadşlar bu bölümde en çok benim kalbim kırılcak...Yaşar döverse eğer Mehmet'i -ki öyle gözküo- çok üzülcem ben hem de onu bu kadar destekledim ve sevdim:sad53: :sad53:
Zaten Ahmet'de divanasu ,yılan gözlü,sinsi bakışlı Ayla'ynan evleniyoooooo:sad53: :sad53:
Yaşar nolur yapma:img-help:
Mehmet'e kan ağlatma:icon_sorr
Sevim'le bir yuvası olacaktı:icon_whis
Nur topu gibi bir çocukları doğacaktı:sad53:
ziynip kız mahvettin beni şimdi.:sad53:
benim için yaşar bitmiştir zaten.meemede kalkan eller kırılsın.:sad53:
hepsinin ağzını burnunu dağıtıcam. :hıh
zuhaha tamam Sinem yav:icon_whis :img-pilot
Bence Yaşar dövdürdü ama gene de bielmiyorum... Herhangi bir sağcı kesim d eyapmış olabilir sonuçta böyle cesur bir dergi çıkaran birinin düşmanı çok olur...
zeynep..senin bu dörtlüklerde öldüriiyyy beni bebişimm:)..
ama sivimm çocuk istemiiykii..neyse sinem ablayı yollarız oraya..o kabul ettirir artık napakk:)..ama ondan önce meemedinn onu kaçıran pisliklerden kurtulması lazım...sonra sivimle birb,irlerine açılmaları..kız istemesi..nihakı düğünü ooooo...çocuk biraz zor gibi sankii...
ayrıca yaşar konusunda söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım:hıh!!
jikarinziku 20-04-07, 18:02 yaa ama ayşe abla..yaşar savunuyorr ama karşı düşünceye karşı bir sabrı yokki..neymiş dergide yabancı kaynaklardn yararlanılmış..bu onların yanına kalmıycakmış:img-cool2..yook yaa...
ben yaşarı sevmiyorum ne derseniz deyin..onun hakkında tek düşündüğüm şeyde aşırı sağcı olduğu...karşı tarafa biraz saygı gösterse belki o da saygı görür ama..
Bu isler saygi ile olmuyorki..Sagcilarin istedigi Deniz Gezmis gibi insanlarin ölmesi ve onlarin istegi gibi memleketin yönelmesi..Tabiiki Solcularda kendi hakklarini savunuyor..Aslinda karisik bir olay..cözülcek gibi degil:img-wink:
Arkadşlar bu bölümde en çok benim kalbim kırılcak...Yaşar döverse eğer Mehmet'i -ki öyle gözküo- çok üzülcem ben hem de onu bu kadar destekledim ve sevdim:sad53: :sad53:
Zaten Ahmet'de divanasu ,yılan gözlü,sinsi bakışlı Ayla'ynan evleniyoooooo:sad53: :sad53:
Yaşar nolur yapma:img-help:
Mehmet'e kan ağlatma:icon_sorr
Sevim'le bir yuvası olacaktı:icon_whis
Nur topu gibi bir çocukları doğacaktı:sad53:
Şiirde koptum ya benim şiirime bak hele:
Gudubet Ayla yapma
Yasemin'e kan ağlatma
Bir gün kavuşacaklardı
Çocuklarını babasız bırakma
miiirve..
yavrum ben de sinir olurum öyle tiplereee....
ama yaşar henüz doğru düzgün bişi yapmadı kiii:hıh
elletmem yaşarıma kolay kolay:hıh
kızzz-bıdıkkk..
farkında deel msin..
kimsenin kimseyi dinlemeye sabrı yokki ordaa...
aslında insanların hepsi böyle..
karşıdakini anlamaya çalışmıyor..
kendi görüşünü kabul ettirmeye çalışıyor herkes...
yine dee yaşar henüz kötü bişi yapmadıı ...
iiiiiişallah memedi döven de o değildirr:img-yes:
oysa ben de çooook üzülürümm:sad53:
yaşarr...
burdan sana sesleniyorum burma bıyıklım...
bi hata etmeee:sad53:
Sivim çocuk ister bi Meemetlen evlensin bak nasıl istiyor:img-cool2 :icon_whis
Ay onların evli çift hallerini düşünemiyorum çok şeker olurlar ya:img-blush :img-pilot
Çocukları kız olursa Sinem, erkek olursa artık ne koyarlar bilemicem:img-polic
miiirve..
yavrum ben de sinir olurum öyle tiplereee....
ama yaşar henüz doğru düzgün bişi yapmadı kiii:hıh
elletmem yaşarıma kolay kolay:hıh
Yav ben d ekesin yaptı demiyim ki yıııvrım o yaptıysa korkun diyorum yav:icon_whis
Hem Deniz'lere felan çok pis bakıyor gerçi Deniz de ona pis bakıyor:img-hyste
Öyle pis pis bakışmayı kesmeleri lazım:img-hyste :img-hyste
yaşarın yapmasını istemezdim ama bence yaşar yaptı.:sad53:
ay ivet sinem olsun adı.:img-blush hatta direkt ben gideyim oraya.çocuk aramakla uğraşmasınlar.gerçi biraz büyük kaçarım ama olsun.:img-hyste
yaşar bişey yapmıycak olsa severim niye sevmiyim..ama konuşmaları falan bana çok itici geliyor ne biliyim..belki her şekilde ondasn hoşlanamadığım içindir..sonuçt dizide ondan başka sğcılarda var..onlara hiç laf sylemiyorum..ama yaşar..ne biliyim yaa..
o da doğru tabi insanların birbirlerine İNSAN oldukları için bile duydukları bi saygı yokken ortada..düşüncelerine saygı beklemek saçma..
zeynep..senin bu dörtlüklerde öldüriiyyy beni bebişimm:)..
ama sivimm çocuk istemiiykii..neyse sinem ablayı yollarız oraya..o kabul ettirir artık napakk:)..ama ondan önce meemedinn onu kaçıran pisliklerden kurtulması lazım...sonra sivimle birb,irlerine açılmaları..kız istemesi..nihakı düğünü ooooo...çocuk biraz zor gibi sankii...
ayrıca yaşar konusunda söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım:hıh!!
Canım ne derler bunlar kalbimden dilime dökülenlerdir:img-hyste :img-hyste
Bu arada bebişim Yaşar hakkında öyle söyledin kalbimi kırdın!!!!Ona bakılrsa Deniz'ler de aşırı solcu değiller mi öyleler!!!!Deniz babasının da sağcı olduğunu bile bile Işık'a o çocuk sağcı görüşme bilmem ne yapmadı mı???Ayrıca NEcip Fazıl Kısakürek kitabını görünce de kıyametleri koparmadı mı ....şimdi Yaşar'ı bu kadar suçlamayalım belki o yapmadı....dövmedi Mehmet'i.....ayrıca o zamanlar sadece bi tarafın canı yanmadı iki tarafında canı yandı objektif olarak bakıyorum ben:good:
Sinem seni kundakla falan sarsalar duramazsın cıngar çıkar orada:img-hyste :img-hyste
Ya o Mehmet'i dövenler kaç kişiydi yav Yaşarların grup valla tuhaf bir bakıyorum 3 kişi bi bakıyorum 5 kişi:icon_whis
başlığı oylamayı unutmayalım arkadaşlar.:img-wink:
ay inşallah sivim zincirlerini kırar da meemedin kalbini fetheder.:img-in_lo
ben de giderim oraya onların çocuğu olurum seve seve valla.:img-blush
fazla ses de çıkarmam.:icon_whis
iReMJeLiBoN 20-04-07, 18:10 artık biz 100. baslıqa doqru gideriz..=) Hayırlı olsun bu baslıkta..
ben oyLamıstım diziyi.. =) Umarım bu bölüm 20. bölüm gibi fazla tepki toplamaz.. Bölüm basladıqında Necdet kesin biraz geri tepmistir Yaseminde hiç tepki vermez daha sonra oturup konusurlar..
su iddia işi n'oLdu ? =D fragmanda öpüstükten sonra konusuyorlardı galiba devamı geliyor bilemicem taßi.. =)
zeynep...bebişim..kırılma..lüttfiin amaa...
ben yaşarı bir türlü sevemedim..neden bilmiyorum ama sevemedim işte...
kusuruma bakmayın artık:icon_sorr
bu arada yeni başlık hayırlı olsun!!:happy0064
Bella canım biz bi grup kuralım seninle...çok şairane gördüm ikimizi yaw:img-hyste :good: Valla biz bu olaylara bakar bakar destan yazarız seninle
Ya arkadşlar bişi sorcam Defne-Deniz fındık fıstık mıydı .....şu anda fındık -fıstık yiyorum da içim bi garip oldu.....:img-pilot yiyemiycim eğer Deniz fındıksa,nasıl kıyarım ben ona bi hoş oldum:img-in_lo
Mukocum cıngar çıkar bebişim (kışkırtmak gibi olmasın ama:icon_whis )
Ya bu acemi cadıdan çektiğimiz nedir yav... Sihir büyü falan kardeşim koltuklardan atıyor kendini...
Kaliteli diziler yerine bu tür şeyleri izliyor millet:icon_whis
Neyse şilimsi bir yorum yapmıştı ona gönderiyordum başlık kilitlendi:img-pilot
Şimdi yazayım
yaşar bişey yapmıycak olsa severim niye sevmiyim..ama konuşmaları falan bana çok itici geliyor ne biliyim..belki her şekilde ondasn hoşlanamadığım içindir..sonuçt dizide ondan başka sğcılarda var..onlara hiç laf sylemiyorum..ama yaşar..ne biliyim yaa..
o da doğru tabi insanların birbirlerine İNSAN oldukları için bile duydukları bi saygı yokken ortada..düşüncelerine saygı beklemek saçma..
Canım bizim ülke bu düşünceleri yüzünden gencecik 16 yaşındaki çocukları yaşını büyüttürüp astırmış bir ülkedir...
Benim yaşımdaki bir insan ölmüş ölmemiş umurlarında değil...
Türkiye'nin genç nesli zamanında görüşlerini insanca savunmaya çalıştıkları için katledildiler...
Şimdi bu dizide Yaşar karakteri gibi veya farklı görüşteki Deniz karakteri gibi başkalarının düşüncelerini hazmedemeyenler var...
Bence dizide solcu kesimin simgesi Deniz değil Harun'dur o ayrı:icon_whis
Ayla inşallah Ahmet evlilik teklifini kabul etmez amiin.İnşallah yolda yürürken herkez sana çürük yumurta atarda görürsün amiin.Ahmet Yaseminin geldiğini ve senin bilip sölemediğini öğrenince yüzüne 40.000 kere tükürür amiiin.Ve inşallah Yaseminle Ahmet evlenirde mort olursun.Amiiin.40000 kerre amiiin.
Allahım çıldıraceğim:icon_sorr :icon_sorr
Dayımlar geldi, o da yetmezmiş gibi dayımın kızı kumandayı aldı vermiyoo, acemi cadı varmış...hiç sevmem o diziyii...
Kızlar dua edin çok oturmasınlar, yoksa dalarım ben bu kıza:img-cray:
:img-hyste :img-hyste kız gelip buraya bakıyomuş bi de muko yaaa:img-hyste
o zaman edersin sen asıl o duayıı:img-hyste
sinemmmm...ne 1.70 i ...bebii....bi dakka yaa..bebişim falana değilsin o zaman....kazık kadarmışsınnnn maşallahh:icon_whis
kamil tam uygun örnek süünem:hıh
keriman devrinde ünlü bir san-atkar..
o kadar da kolay değil yanii:hıh
Sinem benden 3 cm uzunmuşun bebişim:img-hyste
Yav kundak tabi kızım Sivim bebe doğuracak yav doktor doğumhaneden kucağında seninle çıksa Memet düşüp bayılır falan heralde:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Valla hiç sorma Mervecim, çıkarmak üzereyim...
Sineme kızdım, başıma geldi...:img-cray:
Bir de annemler Sılayı izliyor, sesi de pek açık değil, kız geldi aldı kumandayı, abisi de starı aç daha iyi, dedi...Orda oturanlar o kanalı izliyimi izlemiyimi bakmak sormak yok:hıhAy ne sinir olurum böyle şeylere...
İnşallah HSye kadar kalmazlar, giderler...
Valla geçerim içerdeki tv den izlerim, bağa ne...O kafasına göre misafir olduğu evde kanal değiştiriyo...
Bu bölümü izlemezsem çatlarım valla:icon_sorr
evet keriman ünlü biri ama burda bahsettiğimiz kişi kamil. :D o inanılmaz bi adam ya.müthiş bişey.:img-hyste
herhalde kazık kadarım.sen beni ne sandın? :hıh
daha 17 17 17 17 ymiş...:icon_whis
Valla hiç sorma Mervecim, çıkarmak üzereyim...
Sineme kızdım, başıma geldi...:img-cray:
Bir de annemler Sılayı izliyor, sesi de pek açık değil, kız geldi aldı kumandayı, abisi de starı aç daha iyi, dedi...Orda oturanlar o kanalı izliyimi izlemiyimi bakmak sormak yok:hıhAy ne sinir olurum böyle şeylere...
İnşallah HSye kadar kalmazlar, giderler...
Valla geçerim içerdeki tv den izlerim, bağa ne...O kafasına göre misafir olduğu evde kanal değiştiriyo...
Bu bölümü izlemezsem çatlarım valla:icon_sorr
İzliycen tabi canım allah allah valla benim kuzenler yapmıyor böyle yapsal |