Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-10

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Türk_Jön
13-04-07, 22:46
Rüya ağlasın zırlasın bir şey yapsında ayrılsın şunlar Necdet hiç iyi bakmıyordu Yasemin'e sonra işin içinden çıkamaz

hewal
13-04-07, 22:47
Ayla ve Ahmet evliligi olursa bu Ahmet istedigi icin olacak Necdet ve Yasemin gibi mecburi bir evlilik olmayacak..Bencede boran evevl olsun KUCUK EMRAH Ahmet seyretmek istemiyoruz artik..

burcuuu
Ya bnce çocuk fLn oLmayacak.. Bu kdrı fazLa oLur çünkü..
Önce AhmetLe birLikte oLdu hamiLe kaLdı..
Şimdi Necdet oLURsa ki diLerim oLMAZ.. ee onunLa birLikte oLursa
yine mi hemencecik hamiLe kaLıcak..
Yok yok.. Bir anda oLmaz böyLe bişi..

Kesin Yasemin qerii çekicek kendinii.. Yapamaz ya...

-çisil-
ya hayır olamaz...inanmıyorum son sahneye..umarım diğer bölümde bu yanlışlık düzelir..eğer düzelmezse çok kötü olur yani..hem nejdetle hem ahmetle olacak iş değil:img-sorry :img-sorry.. umarım bi sonraki bölümde yasemin ne yaptığının farkına varıp kendini geri çeker.. yoksa gerçekten dizi izlenmez hale gelir yani..ayrıca ahmet de gelsin artık istanbula..kendini daha fazla cezalandırmasın bence..zaten ayla da söylemedi yaseminin geldiğini..geçen bölümde seviyodum aylayı ama ondanda soğudum
..fırsatçılıktan başka bişey değil yaptığı..ayrıca denizle defne birbirlerine çok yakışıyolar..tabi harunlada ışık..ama ışık hala harunun ona olan ilgisini görmemekte ısrar ediyo ..bakalım ne zamana kadar..diğer bölümü iple çekiyorum:sad53:

fundapehlivan
Ha Yasemin o opucuge karsilik versin, o domatesten salca bile yapmam, cope dokerim. Yaziyorum buraya, birakicam ben bu diziyi bir bolum daha boyle yaparlarsa. Yeterse yeteri var ama.

Amaaaa eger Yasemin Necdet'e karsilik verse, Necdet asla borulceye bakmazdi. Halbuki o borulce neden orada? Necdet'le aralarinda bir sey olsun diye. Dolayisiyla Yasemin Necdet'e karsilik vermeyecek diyorum. Ah Yasemin ah. Ada Yasemin'iydin. Col kaktusu oldun. :sad53:

Bence de karşılık vermeyecek...
Yoksa dediğin gibi Necdet aldatmaz...

Bu arada Ahmet İstanbula yakında yerleşir bence...

Melal
Yamisis üzülmedim ben şahsen.
Yasemin bıraksın artık Ahmet'imizi o Ayla ile mesut olsun.
Ayy bu Yasemin gıcığı Ahmet evlenince onada bozulur.
Ama Ayla sağlık ocağında ne güzel laf söyledi Yasemin'e afferin ona yürü be Ayla arkandayız.:img-hyste

muko88
13-04-07, 22:48
Bundan sonra Yaseminin olduğu sahnelerde mümkünse onun görüntüsüne mozaik falan yapsınlar
görünce sinir oluyorum
Ahmet yazık zavallım denize düşen yılana sarılır misali Aylaya sarılacak

esmerseker
Yaseminin hamile kalacağini nereden biliyorsunuz? Ama ya bana ÇOK kizacaksiniz da.. ben yaseminle necdeti birbirlerine çok yakıştırıyorum :img-hyste. Son sahnede o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Necdeti de begeniyorum zaten :img-hyste :img-hyste
ahmetin yeri başka elbette ama yılan hikayesi gibi oldu onlarin işi de napayim

şairim
Şimdi sende paranoyaklık var mı diyeceksiniz ama düşünmeden edemiyorum...

Hani Cansel ,Beren ve Okan'la kavgalıymış ya,bu saçmalığın dik alası sahneleri onun için mi senaryoya yerleştiriyorlar?

Bu arada Yasemin'le Necdet arasında birşeyler olacağını zannetmiyorum.

Bu kadarını göze alamazlar.Zaten seyirciden tepki aldıklarının farkındalar.

yamisis
inanamıyorum bu gerçekmiydi gerçekten necdet-yasemin öpüştü mü?ağzım açık kaldı tam baklava yiyodum baklavamada yazık oldu inanamıyorum necddet için seviniyim mi ahmet için ağlıyim mi bilemiyorum

ay neslicim ya :img-hyste :img-hyste böyle bir romantik sahnede yiye yiye baklavamı yenir?????şöyle bir kırmızı şarap açsaydın gülüm......:img-hyste :img-hyste şaka şaka bende ıspanaklı börek yiyodum boğazıma takıldı o sahneyi görünce.gerçi böyle birşey olacağını tahmin ettiğim için önceden yutkundumki boğulmayayım...

havincim
ya melalcim ne bebişi ya.arkadaşlar rüyaya kardeş geliyor falan demeyin ya ne olur:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: yasemin kötü kızdır tamam ama bu kadar da değil ya yapmayın.

ahmetim zavallım hissetmiş gibi gece morali çok bozuktu.nedir bu çocuğun çektiği?ne olur artık ahmette mutlu olsun.yazık değil mi?sözde yaseminde aşk acısı çekiyor ama gönül eğlendirerek nasıl aşk acısı çekiliyorsa artık...

kıbrısçıkta ahmet ve ayla arasında birşeyler olsa...istanbula sevgili olarak dönseler...yaseminde bunu duyup ahmete yalvarsa,özürdilese...ne güzel olur...

ares7
benm izlediğim en kötü hatırla sevgili bölümüydü..Senaristler çok saçmalamaya başladı.olmazki böyle reyting uğruna.Biran önce dizimizn toparlanması lazım.Açıkcası ben bu bölümden hiç zevk almadım.Ihlamurlar altındaya kaymaya başladım..

averaj
yasemin-necdet çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz...

ne zaman başları sıkışsa biz burdayız...

hiç merak etmesinler:happy0064....

aylavyu grubu....

Rabish
Ne Ayla ne Yasemin, ikisi de birbirinden beter !
Ahmet gidip Michelle'i terkar bulsun, ayaklarina kapansin, af dilesin ..
Necdet'le Yaseminde mutlu mesut yasasinlar.

Ayla'nin iyi oldugunu gozumuze sokmak icin ellerine gelenin cok daha fazlasini yapiyor senaristler, tebrikler :icon_whis
Ama bayan mukemmel keske soyleseydi Ahmet'e Yasemin'in geldigini ..
Belki butun cabalarin yapamadigini yapabilirdi ..
Yani Ayla'yi bizlere harika gostermeye calisiyorlar, ama benim gozumde hep ayni statu'ye sahip, belki soyleseydi durustlugune inanirdim ..
Asik oldugu icin falan demeyin lutfen ..

Mesajimin ilk kisminda yazdiklarimin bir an once gerceklesmesi dilegi ile ..

Iyi geceler

Melal
13-04-07, 22:49
yahu hemenden hamile kalması saçma olmaz mı?
bence beraber olsalar bile hamile kalmaz.

Canım malum dizilerde hemen hamile kaliniyii.:):)
Kesin Yasemin o gece hamile kalacaktır.
Ahmet'te Yasemin'in ikinci bebeğine hamile olduğunu duyunca veya görünce Ayla'yla evlenecektir diye düşünüyorum.:)

archeologue
evet aylanın sonuna kadar arkasındayım,asla da bırakıyorum:happy0064
yaseminin bu dengesizliğini gördükten sonra aylanın yaseminin gelişini söylememesi isabet olmuş:img-yes:

dizice
o fransızca şarkının adını bilen varmı ya çok güzelmiş

Ne Me Quitte Pas sarkinin adi. Sarkicinin adi da Jacques Brel. Kendisinden hamile kalan sevgilisine yazdigi sarkidir bu arada. Ooof ooff. Dert sahibi yapar bunlar adami.

fundapehlivan
Edecek tabii Yasemin Necdet'le dans edip,koklaşırkene Ayla'nın yaptığımı batıyor size.
Beni fıtık etmeyin.:)

İkisi çok ayrı konular...

Yaseminin yaptığı çok yanlış...
Ama şimdi Yasemini bahane edip Aylanın yaptığını da görmezden gelmeyin!
Yaptığı çok ama çok yanlıştı.
Ben bile ondan bu kadarını beklemiyordum çok şaşırdım...

Türk_Jön
Bundan sonra Yaseminin olduğu sahnelerde mümkünse onun görüntüsüne mozaik falan yapsınlar
görünce sinir oluyorum
Ahmet yazık zavallım denize düşen yılana sarılır misali Aylaya sarılacak

:img-hyste :img-hyste :img-hyste yok en iyisi kadın programlarına çıkanlara bazen maske takıyorlar ya Yasemin'de bilinçli olarak bir şey yaparsa ki inşallah yapmaz maske taksın utanç belgesi olarak

Muka
13-04-07, 22:50
Sonu cok berbatti yaa, ben uyuyamam artik , bu saatten sonra, Yasemin ne ettinyaaa????
Offff

Ben bide Ayla ninAhmete yasemin in geldigini soylemesi gerektigini dusunuyuorum.

avrilcansu
Aaaaa Necdet Yasemin'i öptüüüü:img-swoon :img-swoon
Yasemin de az değil hani :) Hiç itmiyor yani.
Necdte hemen girişti kıza.:img-hyste
Necdet angellarım, bu konuyu masaya yatıralım diyorum :)

Ahmet'te az değil, Ayla'la maaşallah muhabbeti geliştirdi yani.
Ayla da cadı, hiç söylemiyor, halinden pek memnun
aylavyuculara bir şey söylemek istemem ama, bende bir ara Ayla'ya acımıştım bu bölüm, ama Ahmet'e söylememesinden dolayı, biraz kızdım

Bu bölümde birkaç hata buldum, onlarıda yazacağım;
Cansel'de ilk defa bir bölümde bu kadar hata buldum.
Bir kere hasta rolü hiç yakışmamış, gülmesini özledim. Hasta rolünü pek iyi yapamıyor, gözleri kapanmıyor çünkü. Hep göz kapakları kıpırdıyor ve yutkunup duruyor :)
Sonra en büyük hata ; Lale Güzide Yıldız ile ilk defa konuşurken abim İstanbul'da dedi, halbuki pastane İstanbul'da ve Necdet Ankara'da

Bu hafta en beğendiğim sahneler Deniz&Defne sahneleriydi, bu aşk iyice ortaya döküldü artık:img-in_lo Harun bile farketti
Çok şekerlerdi

Ve son sahne...
Bir kere şarkı sözleri yanlış çevirilmiş :)
Yani sözler doğruda, çevirilme yerleri yanlış. Beni terk etme dediği yerde, ağlamayacağım demesi gerekiyordu bazen örneğin.
Şarkı çok güzel, bu şarkıya hastayım zaten
Bilenler bilir, Bana Kitap al, bu şarkıyla çevirilmiştir:)

fırtına_
Ya bnce çocuk fLn oLmayacak.. Bu kdrı fazLa oLur çünkü..
Önce AhmetLe birLikte oLdu hamiLe kaLdı..
Şimdi Necdet oLURsa ki diLerim oLMAZ.. ee onunLa birLikte oLursa
yine mi hemencecik hamiLe kaLıcak..
Yok yok.. Bir anda oLmaz böyLe bişi..

Kesin Yasemin qerii çekicek kendinii.. Yapamaz ya...

bencede yasemin kendini geri çekicek
yok yok yasemin yapmaz yaa
yapıcak olsa o beş yıl içinde birşey yapardı

off ya aylaya uyuz oldum
ne olurdu söyleseydin yaseminin geldiğini sinir şey
ŞEYTAN nolcak:icon_sorr :icon_sorr

fundapehlivan
evet aylanın sonuna kadar arkasındayım,asla da bırakıyorum:happy0064
yaseminin bu dengesizliğini gördükten sonra aylanın yaseminin gelişini söylememesi isabet olmuş:img-yes:

Önemli olan isabet olup olmaması değil!
Hatta Ahmete söylememiş olması da değil.

Önemli olan Rüyanın onun kızı olduğunu öğrendikten sonra Yasemine söyledikleri!
Bir insan bu kadar bencil, duyarsız olamaz...
Pes pes pes...

aslı30
Ama Ayla sağlık ocağında ne güzel laf söyledi Yasemin'e afferin ona yürü be Ayla arkandayız.:img-hyste
valla bizim söylemek istediklerimizi söyledi melal'ciğim.aferin kıza.:happy0064
yasemin hanım sevseydi ahmet'i yalnız bırakmazdı.ohhh keyfi yerinde onun.zaten hiç inanmamıştım aşkına.:img-pilot

m.zülal
Bu ne saçmalık yaa.bu ne biçim iş..sen adamla ne diye öyle yakınlaşıyon:hıh gerisi gelmez bence ama saçma ve aptalcaydı.. neyse necdet red cevabını alınca birazda olsa kendine gelir belkide...
Aylaya :icon_twis ne demeli...
ya sen kim oluyorsunda, herşeyi duyduğun halde yasemine kızıyorsun.
Ağzında bi laflar geveliyorsun. Sanamı kaldı kardeşim iiki adamı bir muayene ettin hemen seninle evlenmeli yani... gerçek yüzü ortaya çıkıyor işte sinir ne olcak...
Yasemin şaşkolozuda ahmete itiraf etmek için adamın beyin dumuru geçirmesini bekledi sanırım...

pegasus*
eğer yasemin geri çekerse kendini ki pek sanmıyorum, necdet'in jetonu düşer ve anlar bir ümit olmadığını (yok mu acaba) e o zaman da yakınlaşır pastacıyla ama ahmet'e olanlar olacak

zeyneps
Benim artım midem kaldırmiyy bu durumu ne bu böyle başımız döndü 1-0 yok 1-1 bi oraya bi buraya :img-hyste

Şöyle bişiy olur umarım Yasemin geri çeker kendini yapamam der Necdet'te yıkılır ve kendini pastanedeki kızın kötü emellerine alet eder:img-hyste yoksa ben onu kötü emellerime alet etcem bilsin:img-hyste Necdet şu anda seni tenhada kıstırmak istiyorum:img-cool2

sinope
13-04-07, 22:51
Ha Yasemin o opucuge karsilik versin, o domatesten salca bile yapmam, cope dokerim. Yaziyorum buraya, birakicam ben bu diziyi bir bolum daha boyle yaparlarsa. Yeterse yeteri var ama.

Amaaaa eger Yasemin Necdet'e karsilik verse, Necdet asla borulceye bakmazdi. Halbuki o borulce neden orada? Necdet'le aralarinda bir sey olsun diye. Dolayisiyla Yasemin Necdet'e karsilik vermeyecek diyorum. Ah Yasemin ah. Ada Yasemin'iydin. Col kaktusu oldun. :sad53:

dizice maalesefki bizim domates karsilik verecek(cunku ickili)valla o domates yuzunden artik domatesen bile tiksinmeye basladim :img-pilot
valla o gece yasananlardan sonra sanki hic bir sey olmamis gibi davranacaklar
o siradada neco borulceye asik olacak
yasoda bebege patik ormeye baslar artik:img-pilot
artik ada yasmini falan yok,sadece salca yaso var:icon_sorr :icon_sorr

bahar_can
Arkadaşlar! YASEMİN O ÖPÜCÜĞE KARŞILIK VERMEYECEK BOŞ YERE BU KONUDA KIZA KIZMAYIN... Necdet'te bence zaten bu olayın "utancıyla" kendini biraz bırakıverecek... eziklik hissedecek... ve sanıyorum ki yeni gelen ustayla bir ilişki yaşayacak... yani ben Yasemin'e çok sinir olduğum halde asla böyle bir şey düşünmüyorum...

burcuuu
VaLLA Yasemin çok denqesiz biri oLdu çıktı..
Ahmet'e qitti ağLandı..

Snra Necdet'in koLLarına attı kendini..

sıkıyor artık he.. Ya Necdet ya da Ahmet..
oLmaz ki böyLe de ya..

Harbiden herkesiin hayatını mafettin.. !

fundapehlivan
Neden neden neden
Yasemin rüyadan sonra kısır mı oldu da:img-hyste

Öyle de insanlar her beraber olduklarında hamile kalsalardı düşünemiyorum bir ailenin kaç çocuğu olurdu:img-hyste
Allahhh:img-hyste

buğsemini
Aslında konu açıkça ortaya çıktı sayılır bu Yasemin sadece 1 gece Necdetle birlikte olur ve hamile kalır :) Ama hamile olduğunu Necdet'e söylemez.

Sewda tepesine gider tam kendini atçakken Ahmet onu kurtarır.Necdetin çocuğuna Ahmet bababalık yapar böylece ödeşirler.Şu an Dejavu oldum senaryomdan ben bu sahneyi daha önce yaşamış gibiyim :) :img-hyste

Melal

Ayla belki haftaya söyler.
Kıza biraz mühlet verin eğer söylemezse de kızmam.
Yasemin'in yiyeceği halttan sonra o kıza herşey mustahaktır.:)
Hem 3-5 gün sonra Ayla İstanbul'a dönecek sonra bir daha Ahmet'i nerede görecek.
Ama bana şöyle geliyor ki Ayla Yasemin'in geldiğini söyleyecek.
Ve Ahmet bunu duyunca bir ümitle İstanbul'a gelecek.
Tabii Yasemin artık Necdet'in karısıdır ve Ahmet'e soğuk davranacaktır.
Yada onları bir yerde mutlu bir aile tablosu içerisinde görecektir ve Ahmet oradan uzaklaşacaktır.
Nasıl senaryo ama.:img-hyste :img-hyste

Türk_Jön
13-04-07, 22:53
Arkadaşlar! YASEMİN O ÖPÜCÜĞE KARŞILIK VERMEYECEK BOŞ YERE BU KONUDA KIZA KIZMAYIN... Necdet'te bence zaten bu olayın "utancıyla" kendini biraz bırakıverecek... eziklik hissedecek... ve sanıyorum ki yeni gelen ustayla bir ilişki yaşayacak... yani ben Yasemin'e çok sinir olduğum halde asla böyle bir şey düşünmüyorum...

Evet o kız adı Güzide mi ne zaten geçen bölümde çok değişik bakmıştı Necdet'e pekde fingirdek bir şeye benziyor birazda küstah mı ne sonra başına bela olur Necdet'in

havincim
bölüm başında aylaya çok kızmıştım ama bölüm sonunda ayla yaseminin yanında melek kaldığı için,ve aylaya olan tüm nefretim yasemine zaten var olan nefretime eklenince aylayı daha da çok sever oldum...

zaten ayla ahmete söyleyecekti ama o doktor aylanın sözünü kesti.hakkını yemeyin kızın.

AYLA&AHMET forever

artık yeni sloganım

NO NEJDET,NO YASEMİN,NO PROBLEM!

_nesli_
ben necdet için üzlüyorum zavallı kesin yasemin kendini geri çekicek off off bu kızı elime bi geçirsem bi kaşık suda boğarım zaten bi kaç bölüm içinde yalnız başşına kalıcak ahmet-ayla necddet-karakadın olunca anlıcak dünyanın kaç bucak olduğunu ama iş işten geçmiş olucak keşke necdete öpücüğün karşılığını verseydim dicek ama çok geç olucak bitti yasemin bitti :hıh

She7a
yok artık 2. cocuk mu.:img-hyste

reklamlar cok fazla ve uzun olmaya basladı.
bir ara rtuk duzen getirmisti buna ama,yine
ipin ucu kacmaya basladı.

Necdet ve Yasemin severler patikleri öremeye başlayın kanımca.
Yeni bebiş geliyiii.:img-hyste :img-hyste

Melal

Bahar'cım ya hevesimizi kursağımızda bırakma.
Yasemin Necdet'le ne halt ederse etsin.
Yeter ki Ahmet'imizi bıraksın haksız mıyım.
Umarım o öpücüğün devamı gelir.:)

bir_adı_yok
Neden neden neden
Yasemin rüyadan sonra kısır mı oldu da:img-hyste

Allah iyliğini versin.
ne kısır kalması.:img-hyste
yani şimdi bu kız ahmet' bir kerecik beraber oldu, hemen şıp hamile kaldı.
hadi ilk defa bikereye mahsus olur derim.
ama şimdi necdet'lede ilk birlikteliğinde hemen hamile kalması.
ne acayip kız bu, ozaman 3-4 senede bir beraber olsunlar.yoksa ortalık çocuktan geçilmez.

gzn
13-04-07, 22:54
bncede rüya abla olck ...aslnda ahmetle yaseminin birleşmesini istiyodum ama artk vazgeçtim.bir gazetede okumuştum ahmetle ayla evleniyor ama aylanın hastalığından dolayı çocukları olmuyor.belki gerçktn öyle olur.gerçi her yazılana inanmamak lazım ama neyse... eğer gercekten oyle olursa ayla söylesisn gerçeği ahmete söylesin ,yasemin rüyayı ahmete versin zaten rüyaya kardeşte geliyor oda necdetle yaseminde kalır , oldu bu iş =)) ya galiba brz uçtum,gecenin bu saatinde anca bu kdr oluyr... =]]

aslı30
13-04-07, 22:55
Bahar'cım ya hevesimizi kursağımızda bırakma.
Yasemin Necdet'le ne halt ederse etsin.
Yeter ki Ahmet'imizi bıraksın haksız mıyım.
Umarım o öpücüğün devamı gelir.:)
bence devamı gelir.bakışları çok değişmişti necdet'e karşı zaten.:img-hyste tıpkı ahmet gibi bakıyordu.:img-hyste

ECE...:)
Ya bence tek suclu gene Yasemin..
Yasemin Necdeyin kendisine asık oldugunu biliyor.
Bunu bıldıgı halde aşık+sarhoş Necdetin kullaklarına ''beni bırakma'' diye fısıldayarak dans ediyor, kafasını yaslıyor,, o durumda yıllardır Yasemine asık Necdeti bırak, sokaktan gecen adam olsa etkilenir bu ortamdan...
Sanırım bu olayı kımseyi mutlu etmedi..

Hıh Aylayı da gördük bu bölüm,, o da Ahmetten bir sır saklıyor, yok mu saklamayan, gelsin gelsin o da bisi saklasın !!
3 ana karakter bana iyice kabak tadı verdi, genclerin yasantıları daha cok zevk verir oldu bana..!

fundapehlivan
Melalcim çok taraflı gördüm seni:img-hyste
Sen bir kere aylacıyım demişsin, yanlışlarını görmezden gelip sadece Yasemine bakıyorsun:img-wink:

Yasemin dünyanın en kötü insanı bile olsaydı Aylanın söyledikleri, davranışları, ahmete söylememesi çok ama çok yanlıştı.
Rüyanın babasını öğrendi kız da tık yok...
Hayır necdetle neden evlendiğini de öğrendi üstelik...

Ama fark etmez... Onun anlayışı şu...

Hiç fark etmez ahmet benim olacak:icon_evil

bahar_can
13-04-07, 22:56

Ee yani Funda allah aşkına ne yaptı Ayla! tam söyleyecekti... yani kızın asla söylememek gibi bir derdi yoktu... Necdet ne çelişki yaşadıysa, Yasemin ne çelişki yaşadıysa o da en fazla o çelişkiyi yaşayacak... Hem Yasemin hanım o kadar Ahmet'le-kendi meselesi olarak görüyorsa o zaman buyursun açıklasın tekrardan... Ayla'ya mı düştü... telefon edebilir, yeniden gelebilir... hertürlü olanağı var... ki Ahmet konuyu açtığında Ayla sorumluluğunu yerine getirmeye çalıştı... çalışmadı mı??? bir olayı en hızlı bir biçimde açıklamaya çalışan Ayla oldu... olmadı mı? ama senaristler izin vermedi... yani kızın yapısında kötülük yok ki? Aşığım öldüm bittim diyen zırıl zırıl ağlayan 4 kişinin hayatını mahveden Yasemin'in yaptığıyla Ayla'nın yaptığına bakın... Necdet Ahmet'in arkadaşıydı... onunu yaptığıklarına ve Ayla'nın yaptığına bakın... pes yani Fundacığım...

badger
13-04-07, 22:57
Bu aşkı bu kadar saçma sapan bir hale getiremezlerdi...Senaristleri tebrik ediyorum...Kala kala bir Türk dizim kaldı seyrettiğim o da BBG, o da saçmalamaya başladığı anda onu da bırakacağım...yine kaldık yabancı dizilerimize...Lost bile bundan daha az karışık...
Tamam anladık bunları kavuşturmayacaksınız da bu kadar saçmalığı niye tıkaladınız???? Ayla zaten beni ürperten bir tip...ayla yerine daha hoş akıllı bir tip koysalardı...Michelle i geri getirseler daha iyiydi...Her ne kadar söylediklerinde haklı bile görünse de haklı değil...Hoş Yasemin de ayrı bir vak'a...Bir daha ne bir araya gelsinler, ne Ahmet Rüyayı öğrensin falan filan...herkes kendi çapında gitsin ve artık dönemde olup bitenlere daha fazla önem versinler, 68lileri daha fazla anlatsınlar, hiç değilse bıraktık aşkı meşki, bu konuda pek becerikli değiller...elle tutulur bir şekilde bu dönemleri bilmeyen nesillere daha objektif bir sunum yapsınlar sevgili senaristler...
Bu arada Yasemin Necdete cevap verirse kocaman bir olmaz diyorum..Bu kız gerçekten ne yaptığını bilmiyor derim...

Melal
bence devamı gelir.bakışları çok değişmişti necdet'e karşı zaten.:img-hyste tıpkı ahmet gibi bakıyordu.:img-hyste

Aslı'cım umarım devamı gelir.
Hadi iddiaya girelim devamı gelecek mi,gelmeyecek mi diye.
Ben bu hafta zaten BBG forumunda bir iddiaya girdim.
Buradada girerim yani.:):)

burcuuu
Ya harbiden he.. Şimdii o kız niye pastaneye qeLdi..
Necdet'in sevqiLisii oLmak için..
Yok yok.. bebek fLn yok..
OLmaz... oLmıycakta..
Ben Yasemin'e qüveniyorum.. Yanii qaLİBA...

fundapehlivan
Ya bak dayanamayacağım...

Aylanın suçu AHMETTEN BİR ŞEY SAKLAMASI DEĞİL!

Tabii o da yanlış ama hadi onu geçiyorum...
Rüyanın ahmetin kızı olduğunu öğrendi, yaseminin necdetle evlenme sebebini öğrendi...
Fakat yasemine gidip rahatça ahmeti rahat bırak diyor!
Bunu duyduklarından sonra nasıl der ya...
Ne kadar duyarsızca bu yaptığı...
Bu davranışı ne kadar bencil olduğunu ortaya koydu

zeyneps
Ya arkadaşlar eğer Yasemin ve Necdet birlikte olurlarsa mümkün değil Necdet pastacıya bakmaz, ki kendisi pek şirin bişey bence Ahmet'le o evlensin:happy0064 ne Ayla gibi yılan bakışlı sinsi,ne de Yasemin gibi mızmız salak:img-yes: biraz ukala Ahmet'in ilk hallerine benzio:happy0064 :happy0064 ben derim ki Ahmet&Pastacı oleeeeeeeeeeyyyyy :happy0064 o yüzden Yasemin ve Necdet birlikte olmazlar :good:

şeboist
13-04-07, 22:58
ay vişnemle elma şekerim hastalık sayesinde barıştılar.ana oğul ne güzel anlaşiiyyler öyle.keşke aamed dönseydi de ayrılmasaydı annesinin şefkatli kollarından.:img-in_lo
şivket-rıza karşılaşması sonunda gerçekleşti.neyse ki kötü sonuçlanmadı.kankalar artık barışsın. :) rüya sen kimsin dediğinde ben şevketim demesi süperdi.:img-hyste nezoşun yokluğunu hissettim.onsuz asla olmaz.:icon_sorr meemedi dövmediler.neden resmi önceden veriyorsunuz o zaman ne ayak?neyse zaten daha iyi oldu böyle olması.midemin yanması hala geçmedi.bi de ona dayanamazdım.haftaya katlanmaya çalışırım.:icon_sorr roller yine orantısızdı.senaristin ağzını burnunu dağıtıcam. :hıh bi de şeye koptum.yasemin dedi ya o zaman ne kadar da çocukmuşuz diye orda aman sanki şimdi çok olgunsun dedim kendi kendime.:img-hyste

yamisis
13-04-07, 22:58
formumuz en kalabalık günlerinden birini yaşıyor herhalde..buradakilerin yarısı şuanda ssevinç içinde yarısı da yasemini görse bir kaşık suda boğacak durumda anladıgım kadarıyla...valla annem son bölümde "eh be sonunda necdet bi adım attı,e sonunda iyi bişey yaptı dedi.." benimde fikrimi özetlemiş oldu...
walla bu bölümde aylanın melek mi zebani mi oldugunu gördük..şahsen ayla artık benim için NUMBER ONE...çünkü anladımki asıl sevgi aylanınki dir.neden mi?
çünkü bu bölümde tam demek istediklerimi söyledi yasemine.iyicene ağzının payını verdi...ayıp olmuyor mu dedi.?ona ve ailesine ne kadar acı çektirdin farkında diilmisin dedi?bide "sen kendini ne zannediyosun ?" deseuydi içimin yağları erirdi..BRRRRAVOOOOO AYLA bravooo....

ama şahsen yasemin ne necdeti ne ahmedi hakediyor..
şimdi artık yaseminin kesin bi karar vermesi lazım..töbe töbeeee.ya necdeti öpecekse artık onun yanınd kalsın otursun oturduğu yerde.ya da kendini çatıdan bayır aşağı yuvarlasın..aaaaa..ne bu ayol?ahmet hasta olunca nasıl olsa yedekta necdet var diyo ve necdete gidiyo.allah bilir necdet grip olsa gider ahmedi öper bu kız?tübe tübe...chık chık chık.

ayrıca ben necdetle yaseminin beraber olmasın yani bişeyler yaşamasını ,o gece bişeyler olacağını sanmıyorum sade bir öpücükle noktalanır kanımca.tabi yasemin geri çekilmezse.daha ilerisi olamaz çünkü mâlum babasının evindeler."nooooluyoruz yaw " gibi bir durum olur kanımca yanılıyor muyum?

Melal
13-04-07, 22:59
Ee yani Funda allah aşkına ne yaptı Ayla! tam söyleyecekti... yani kızın asla söylememek gibi bir derdi yoktu... Necdet ne çelişki yaşadıysa, Yasemin ne çelişki yaşadıysa o da en fazla o çelişkiyi yaşayacak... Hem Yasemin hanım o kadar Ahmet'le-kendi meselesi olarak görüyorsa o zaman buyursun açıklasın tekrardan... Ayla'ya mı düştü... telefon edebilir, yeniden gelebilir... hertürlü olanağı var... ki Ahmet konuyu açtığında Ayla sorumluluğunu yerine getirmeye çalıştı... çalışmadı mı??? bir olayı en hızlı bir biçimde açıklamaya çalışan Ayla oldu... olmadı mı? ama senaristler izin vermedi... yani kızın yapısında kötülük yok ki? Aşığım öldüm bittim diyen zırıl zırıl ağlayan 4 kişinin hayatını mahveden Yasemin'in yaptığıyla Ayla'nın yaptığına bakın... Necdet Ahmet'in arkadaşıydı... onunu yaptığıklarına ve Ayla'nın yaptığına bakın... pes yani Fundacığım...

Yürü be Bahar'cım kim tutar seni.
O doktor bey gelmeseydi diyecekti Aylacık aa Funda şimdi kzıgınlığının acısını Aylamızdan çıkarma sende.:)
Belki haftaya der henüz Kıbrıscık'tan ayrılmadı.:)

muko88
Bencede girme bacım.:)
Yasemin'in metabolizma böyle hemen hamile kaliyiii.:img-hyste :img-hyste

Girmemeye çalışıyorum valla, zorluyolar beni ama girmiycem yok:img-hyste
Ama şunu da belirteyim bunlar karı-koca değillerdi ki bi önlemleri olsun...
neyse bu kadar açıklama yeter
Öhöm öhm deniz ve defne çok şekerdiii..
Valla denizin yerinde Ahmet olmuş olsaydı hemen öperdi kızı...
Gördük yasemine hemen nasıl da yapışıyodu:img-hyste :img-hyste

bir_adı_yok
Aslı'cım umarım devamı gelir.
Hadi iddiaya girelim devamı gelecek mi,gelmeyecek mi diye.
Ben bu hafta zaten BBG forumunda bir iddiaya girdim.
Buradada girerim yani.:):)

madem bu kadar iddacı bir kişiliksin melal,
hadi girelim bi iddaya.
ben derimki bu yasemin geri iter bu necdet'i.
umarım yani.:icon_whis

pegasus*
13-04-07, 23:00
demek ki bu dizide mutlu son yok. zaten ilk tanıtımlarda da hüzünlü bir aşk hikayesi denmişti. biz bir arada göremeyeceğiz ahmet ve yasemin'i. bunun için çok fazla sinyal verilmedi mi?

sinope
Bencede girme bacım.:)
Yasemin'in metabolizma böyle hemen hamile kaliyiii.:img-hyste :img-hyste

melacigim bencede girme:img-hyste
melalim yasonun metabolizmasi lafina koptum resmen:img-hyste :img-hyste
cok yasa emi:img-hyste :img-hyste

averaj
ekşiden yeni yorumlar...

iki eski dostun (rıza bey ve şevket bey) yıllar sonra karşı karşıya geldiği bir sahne ile bile ağlatabilmeyi başarmış dizidir. o kadar güzel oyunculuklar var yani.. o kadar süper eski tüfekler var dizide. mükemmel

bu günkü bölüm finalinde ne me quitte pas çalan dizidir. gayet dokunaklı bir sahne olmasına rağmen bana kitap al versiyonu beyinde yankılanınca yarma potansiyeline sahip olmuştur bu güzel final.

solcuları, zengin ailelerin, hippilikten hoşlanan, popüler şeylerle vakit geçiren, kamplara gidip eğlenen, gezen tozan kişileriymiş gibi göstererek beni hayrete düşüren dizidir. sağcılar daha çok solculara benziyorlar gibi geliyor bana bu dizide. en azından daha ciddiler baş koydukları yolda uğraşıyorlar. solcularsa gez babam geziyor.

yıldız kız
Öyle de insanlar her beraber olduklarında hamile kalsalardı düşünemiyorum bir ailenin kaç çocuğu olurdu:img-hyste
Allahhh:img-hyste

zaten ben anlamadım kızda ne döl varmış be...türkiyede hızlı nüfus artışının sebebinin yüzde doksanı yasemin hayır çocukların devamı ahmetten olsa gam yemicem:)

ya bence yasemin bayağı bayağı karşılık verecek sabah uyanınca da hemen o senelerdir bitmeyen günlüğünü eline alacak ahmet çiçeğim böceğim affet diye donatıcak sayfayı:img-cool2

ahmette baktı yaseminde iş yok hazır aylada güzel kız doktorda hem bir de seviyo kendisini hazıra koncak...sonra bunların çocuğu olmayacak tabi bu süre zarfında yasemin 36. çooocuğu doğuruo:)bir kaç tanesini eski günlerin hatrına ahmete verecek

bize de dertlenip durmak kalacak...:icon_sorr

Melal

Haklısın Mukom bunların önlemi neyin yok.:)
Bebek geliyiii.:):)
Evet iddiayı açıyorum o zaman.
O öpücüğün devamı gelecek diyenler.
Gelecek demiyenler.

yamisis
13-04-07, 23:01
ya bu arada nie nezahat hiç yoktu?herhalde işi vardı garibimin. bu bölüm seyahat yapıo diye bi şey uydurdu senaristler .bunlarında hiç ortası olmiyi...ya evdeki yardımcı kadını hiç göstermiyolar ya da nezahati hiç göstermiyolar..:img-hyste
nezahaaat,kız nezo..çabuk gel alamanyalardan emi?özletme kendini..roızada szüm ona kur yapıyo.naz yapıyo nezoya..ay yerim ben o çiçeği burnunda aşıkları..üff acaba ilerleyen bölümlerde necdetle yasemin naapacaklar?
ay yalan mı be?yakışmıyolar mı?allah için ahmetten daha çok yakişiyi necdet.veeee.....çok harika bir eş bence..dört dörtlük..her eve lazım...

Melal
13-04-07, 23:02
melacigim bencede girme:img-hyste
melalim yasonun metabolizmasi lafina koptum resmen:img-hyste :img-hyste
cok yasa emi:img-hyste :img-hyste

Neden girmiyeyim bacım yenilen pehlivan güreşe doymaz bilirsin.:)
Zaten kaybedersem birkaç gün ortalıkta görünmem.:):)
Bahar'cım sne ne diyorsun bu iddia işi için.:)

şeboist
melal bence devamı gelecek. :D
gelmesini de isterim zaten.:icon_whis
bu yasemin tam komedi bence. :img-pilot

sinope

aslicigim bencede devami gelir:img-yes:
yaso saskolozu necdete sanki amedmis gibi bakiyordu,bende farkina vardim:img-yes: :img-yes:

merhem
13-04-07, 23:03
Gelecek demiyenler.

Umurumda biledegil!artik naparlarsa yapsinlar
Necdetten nefret ediyorum
Okandan nefret ediyorum
Yaseminden nefret ediyorum
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

Melal
funda'cığım sen hiç aşık oldun mu?aşık olduysan biraz anlayabilirsin.:img-yes:

Aslı'cım ya sen,ben birde Bahar olmasa Ayla'yı savunan yok.
Aşk insana herşeyi yaptırır.Ya Ayla Yasemin'in geldiğini sakladı.
Dün gece Yersiz Yurtsuz'da öğretmen hanım Hüseyin'den Suna'nın yaşadığını sakladı be ne diyorsun Funda'cım sen.:)
Aslı çabuk aklına başka örnekler gelsin.:img-hyste :img-hyste

havincim

mukocm ne güzeldi o günler...ahmetle yaseminin sevgili olduğu,ahmetin yüzünde güller açtığı bölümleri çok özledim yaaa:)

eğer iddiaya girilecekse ben o öpücüğün devamı gelmeyecek diyorum...

averaj
13-04-07, 23:04

hepsine katılıyorum...ayla ahmet olmasa da yaşar...onun için tek şey aşk değil..kendine anlamlı bir hayat kurmuş..onu elde etmek için fırsat kollayan biri olsaydı çok önce yapardı..zamana bırakmış herşeyi..ayrıca ahmet'den tepki almasa da kendini kabul ettirmek için uğraşacak biri hiç değil...ahmet'de de var bir ışık işte...

sinope
Neden girmiyeyim bacım yenilen pehlivan güreşe doymaz bilirsin.:)
Zaten kaybedersem birkaç gün ortalıkta görünmem.:):)
Bahar'cım sne ne diyorsun bu iddia işi için.:)

melalim canim
aliskiniz zaten biz ters duz olmaya haklisin yenilen pehivan gurese doymazmis:img-wink: :img-wink:
ay sakin bir yerlere yok olma,valla olmaz sensiz olmaz askim yapma lutfen

yamisis
Gelecek demiyenler.

bence deevamı gelmeyecek.demi ya babalarının evindeler.yani biraz şey kaçar ozamanlar için.başak yer mi yok anacım evlerine gitsinler.öf bunlarda öpüşmek için başka yer bulamadılar.ah be necdet ah be...bekledin bekledin bu günümü buldun be anacım???ay tabi keşke devamı gelse ama yaso şaşkolozo geri çekilir gibi gelyiiii...

Melal
O öpücüğün devamı gelecek bacım...
İlk sıraya kırmızıyla beni yaz:img-hyste

Yazdım bacım battı fishing yan going durumu yani.:img-hyste :img-hyste
Zaten iddiayı kaybeden mor veya kıpkırmızı imzaları 3-4 gün kullanacak bir hafta değil yani ceza insaflıyım anlayacağınız.:)

aslı30
13-04-07, 23:05
Aslı'cım ya sen,ben birde Bahar olmasa Ayla'yı savunan yok.
Aşk insana herşeyi yaptırır.Ya Ayla Yasemin'in geldiğini sakladı.
Dün gece Yersiz Yurtsuz'da öğretmen hanım Hüseyin'den Suna'nın yaşadığını sakladı be ne diyorsun Funda'cım sen.:)
Aslı çabuk aklına başka örnekler gelsin.:img-hyste :img-hyste
ayyy hazırlıksız yakalandım.:img-hyste aşk bu ne yapacağınız hiç belli olmaz.onun için katil olanları haberlerde duymuyormusunuz?
melal bu örnek nasıl?:img-hyste

Melal
13-04-07, 23:06
bence deevamı gelmeyecek.demi ya babalarının evindeler.yani biraz şey kaçar ozamanlar için.başak yer mi yok anacım evlerine gitsinler.öf bunlarda öpüşmek için başka yer bulamadılar.ah be necdet ah be...bekledin bekledin bu günümü buldun be anacım???ay tabi keşke devamı gelse ama yaso şaşkolozo geri çekilir gibi gelyiiii...

Herkes yattı uyuyor kimsenin ruhu duymaz.
Salonun ortasın şey edecek değiller heralde odalarına giderler.
AYy Yasemin yüzünden pis pis konuşacam şimdi çoluk,çocukda var forumda.:img-hyste :img-hyste

muko88
13-04-07, 23:06
ayyy hazırlıksız yakalandım.:img-hyste aşk bu ne yapacağınız hiç belli olmaz.onun için katil olanları haberlerde duymuyormusunuz?

Aslı bravooo...
Kız örnek ver dedi sen cinayete girdin...
Vur dedi sen öldürdün yaniii
bravooo:img-hyste :img-hyste

zeyneps
13-04-07, 23:07
Ya ben bu Hatırla Sevgili'yi Müjde Ar ve Şener Şen'in "arabesk"filmine benzetiyorum :img-hyste orda da Aşıklar Tepesi var zaten

Bi de Ahmet kendini Kıbrısçık çölüne vurup:img-hyste "Aksın gözüm nuru aksın bundan böyle kör baksın Allahım kör et beni" dese tam uyacak yani

Bu dizi böyle devam ederse ben dicem Allahıkm kör et beni yani dayanımıyacam daha fazla :sad53:

pegasus*
yaseminin geçen hafta yazdığı mektup ne oldu acaba? içide ne yazdığını da bilmiyoruz. bi yerden çıkar herhalde

sinope
melal bence devamı gelecek. :D
gelmesini de isterim zaten.:icon_whis
bu yasemin tam komedi bence. :img-pilot

sinemim yavrimmm visnem ,cilegim gordun demi olanlari
ay ben hala soklardayim,senin migde agrisi bana gecti:icon_sorr
bana yaso domatesi DEMEYIN ARTIK
yolacam onun o postij saclarini,hemde ne komedi domates

şeboist
yaseminin sevda tepesinde neler yaptığını unutmayın. :)
salonda neden olmasın? :D
haruna da aferin.hakiki delüüüğaaaanlıymış.nasıl da girişti yaşara? :hıh keşke orda ağzını burnunu dağıtsaydı onun.neyse başka sefere artık.:icon_whis

aslı30
13-04-07, 23:08
Aslı bravooo...
Kız örnek ver dedi sen cinayete girdin...
Vur dedi sen öldürdün yaniii
bravooo:img-hyste :img-hyste
napalım kızım gecenin bu saatinde beyin kıvrımlarım bu kadar çalıştı.:img-hyste
aşkın en hastalıklı hali işte.güzel örnek.:good:

Melal
13-04-07, 23:08

Süper bacım biraz haber sitelerini neyin araştır sen.:):)

Sağolasın...
Sen ne diyorsun peki?Gelecek mi gelmeyecek mi?

Ben gelecek diyorum bacım gelmesini canı gönülden istiyorum yani.:img-hyste
Zaten Yasemin yine hamile kalırsa Türk televizyonlarında bir rekora imzasını atacak.
Dizilerin tarihine geçecek.Bir sezonda ikinci kez hamile kalma rekoru hemde çocukların babaları farklı.:):)

muko88
13-04-07, 23:09
haruna da aferin.hakiki delüüüğaaaanlıymış.nasıl da girişti yaşara? :hıh keşke orda ağzını burnunu dağıtsaydı onun.neyse başka sefere artık.:icon_whis

Sinem aslında ben o sahneyi anlamamıştım pek:img-hyste
Sevda tepesinde akşam üstü o sahneleri gördük, sabah şevketlerin rezidansında uyandık
arada mesafe var anacım ya
ne çabuk eve geldiler:img-hyste

elif.x
o opücügün devamı gelicek ama cok ileri gitmicekler ya sonucata yorumları opkuyorum ahmetle yasemini herkes tabi sevgili olması berber olmasını istiyr ama bu olmaz oyle olursa dizi biter aşıklar sonda kavuşcaklar dizinin adı zaten bu

_nesli_
necdet benim gözümde eli kız eline değmemiş masum saftı.Ama yasemin onu kötü emelllerine alet ederek kullandı kirletti çocuğu ' beni terk etme beni terk etme' dedi çocukta dayanamdaı napsın off of o sahneyi görüce içimden bişiyn eridiğini farkettim üzüldüm mü sevindim mi bende bilmiyorum ama bence necdet başladıysa bitirsin işi umarım sabaha bebek hazır olur artık necdet kirlendi ister o öpücükle sınırlı kalsın ister devamı gelsin gitti tertemiz çocuk zaten ahmeti michelle de kaybettik necdeti yaseminde umarım deniz öyle kötü şeylere girişmez off ...

Melal

Sinem'cim yok artık Yasemin'in o kadarını yapmaz herhalde.
Harun'da Işık'a aşık bence yoksa neden gidip Yaşar'la dalaşsın dimi ama çocukluk arkadaşım olayı bahanesi.:)

yamisis
yahu diğer konularda ise pek değinmeyeceğim şahsen konu bugün bira zyava ilerledi pek bişey olmadı..kamp sahneleri çok güzledi.denizle defne..yaşar*ışık ve harun üçgeni.hmmm.gözünüz aydın biir üçgen daha oldu..herkese hayırlı olsun...bu bölümde anladık harunda ışıka boş deilmiş.oda harekete geçti artık yani..aman aman harununda denizinde bahaneleri hazır.."çocukluk arkadasıyız onunla "bahanesi..hemen buna sığınıyolar...:img-hyste :img-hyste araba sahnesi çok güzeldi..çok romantikti...denizde amma çekingen.tut kolundan sendne hoşlanıyorum de olsuun bitisin diimi yaw?:happy0064 :happy0064

sevketde torununu gördü sonunda ...dediy arızaya dede olmak güzel bişi herhalde diye..dedim içimden sen çoktan dede oldunda haberin yok ..ohooo ooo.

şimdi şu pastanedeki kız meselesi ayrı konu zaten..tatlı bi kızmış..yanılmışım.amaan necdeti kim mutlu edecekse onu sevsin necdet...

avrilcansu
BUNU banaa nasil yaparsin necdettttttt
nasil yaparsin bunuuuuuuuuuuu
inanmiyorummmmmm
nefret ediyorum bu bolumdennnnnnn
Ayşeciğim bu kadar abartma istersen :)
Tamam beklenmedik birşeydi ama
o kadar da kinci olma :)

Ya bence tek suclu gene Yasemin..
Yasemin Necdeyin kendisine asık oldugunu biliyor.
Bunu bıldıgı halde aşık+sarhoş Necdetin kullaklarına ''beni bırakma'' diye fısıldayarak dans ediyor, kafasını yaslıyor,, o durumda yıllardır Yasemine asık Necdeti bırak, sokaktan gecen adam olsa etkilenir bu ortamdan...
Sanırım bu olayı kımseyi mutlu etmedi..

Hıh Aylayı da gördük bu bölüm,, o da Ahmetten bir sır saklıyor, yok mu saklamayan, gelsin gelsin o da bisi saklasın !!
3 ana karakter bana iyice kabak tadı verdi, genclerin yasantıları daha cok zevk verir oldu bana..!
Ececim çok haklısın, sana sonuna kadar katılıyorum:)
İyice Dallas'a döndü bunların hayatı. Ben sıkılmaya başladım
Deniz&Defne&Harun&Işık&Yaşar Forever diyorum başka birşey demiyorum :)

Umurumda biledegil!artik naparlarsa yapsinlar
Necdetten nefret ediyorum
Okandan nefret ediyorum
Yaseminden nefret ediyorum
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Yapma Ayşeciğim bu kadar nefret etme.
Necdet'e destek olup onu şu Yasemin salağından kurtalmalıyız.

Bu arada iddiaya bende giriyorum, ben diyorum ki bu Yasemin salağı Necdet'i bu sarhoş haline rağmen itmez ve bence izin verir. Çok ilersi olmaz sanırım, sonuçta babasının evinde, o kadar da değil.:img-wink:

muko88
13-04-07, 23:10

Zaten Yasemin yine hamile kalırsa Türk televizyonlarında bir rekora imzasını atacak.
Dizilerin tarihine geçecek.Bir sezonda ikinci kez hamile kalma rekoru hemde çocukların babaları farklı.:):)

Süpersin...
Senaristlere helal olsun, afferim onlara
Ya biz bu senaristlere bir daha yazalım
bu defa tebrik etmek için

zeyneps
Bence öpücüğün devamı gelmez ya :img-yes: gelirse ağzını burnunu kıracam ikisininde Ahmedime ettikleri eziyet yetti canıma gari...Ayla'da onlarla işbirliğine girdi zaten Pabucumun Karaktersizleri:img-cool2 :img-help:

Melal
Eğer Yasemin Necdet'le birlikte olursa ben şu sonucu çıkaracağım.
Bu dizinin finalinde Ahmet ve Yasemin kavuşamayacaklardır.
Gerçi Ahmet'in hiçbir şey umurunda olmaz isterse Yasemin Gönül Yazar gibi 7 kere evlensin.:img-hyste :img-hyste

Billush
13-04-07, 23:11
Sinem'cim yok artık Yasemin'in o kadarını yapmaz herhalde.
Harun'da Işık'a aşık bence yoksa neden gidip Yaşar'la dalaşsın dimi ama çocukluk arkadaşım olayı bahanesi.:)
Herkesin bahanesi çocukluk arkadaşlığı zaten :icon_whis Deniz de Defne'ye aşık ama Harun'a o benim çocukluk arkadaşım diyor çocukluk arkadaşım demek benimki demek oldu gibi geliyor:icon_whis :)

dizice
13-04-07, 23:11
funda'cığım sen hiç aşık oldun mu?aşık olduysan biraz anlayabilirsin.:img-yes:

Ben asigim. Hatta ozellikle bunun icin anlayamiyorum. Asik oldugum insana bir defa bile yalan soylemedim, soyleyemem. Baska birine asik olsa da, kapiyi acar git, mutlu ol derim (sonra gider kendimi Sevda Tepesi'nden atarim, o ayri). B]Asli30[/B] bu laflar Ayla'ya bak, sana degil, yanlis anlama. Cok sinirlendirdi beni :mad72: Yalanli dolanli ask mi olur? Insan asik olunca, karsisindakinin iyiligini istiyor, ona kalbini aciyor, uzerine titriyor. Insanlar, askta her sey mubahtir deyince cildiriyorum ben. Olur mu oyle sey? Hayatta hic bir sey bazi seyleri mubah kilamaz. Bazi seyler ahlaki degildir. Yalan, hirsizlik, cinayet, sahtekarlik, bilerek masumlara zarar vermek yanlistir. Askimdan yaptim demek mubah kilmaz. Bencilligimden yaptim demek daha dogru o durumda. Askim icin yaptim, ailem icin yaptim, inancim icin yaptim. Aferin mi diyelim? [

şeboist
13-04-07, 23:12
yaseminden beklerim bunu valla.:icon_whis hem salon sevda tepesinden daha rahat. :D onlarda salonda başlarlar bi bakmışız odadalar.nasıl da gelmişler oraya öyle?:icon_whis
ayşoo aşkolsun bebişim.okandan neden nefret ediyorsun?aamed yaseminle neler yaptı!biz hiç canselden nefret ettik mi? :img-blush
cansu bu şarkı mıymış bana kitap al?anladın sen onu. :D

aslı30
13-04-07, 23:13
Eğer Yasemin Necdet'le birlikte olursa ben şu sonucu çıkaracağım.
Bu dizinin finalinde Ahmet ve Yasemin kavuşamayacaklardır.
Gerçi Ahmet'in hiçbir şey umurunda olmaz isterse Yasemin Gönül Yazar gibi 7 kere evlensin.:img-hyste :img-hyste
bence de kavuşamazlar.valla ahmet dediğin gibi yasemin 7 kere de evlense onu yine ister.artık hangi gezegende yaşıyorsa.:icon_whis

yamisis
Herkes yattı uyuyor kimsenin ruhu duymaz.
Salonun ortasın şey edecek değiller heralde odalarına giderler.
AYy Yasemin yüzünden pis pis konuşacam şimdi çoluk,çocukda var forumda.:img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste ay allah seni napsın kız?zatii artık girdik böyle konulara..maşallah bu forumda daldan dala koniyi.nüfus planlamasından tut sağcı solcu tartışmalarına kadar ne ararsan var yııvruum.bi bu şey meselasi eksik kalmıştı.onuda konuşalım bari...
valla bu kadar sayfada neeler yazıyı çok merak ediyorum ama her 5 saniyede bir yeni sayfaya geçildği için okumaya cesaret eedemiyrum bukada rsayfayı..kim kime ne yaziyo,kim kime ne diiyi bilemiyorum..ya ne kadar kalabalık burası yaw..

ah keşke o öpücüün devamı gelse.ama bence gelmze yııııvruuuum

merhem
hayir cansum
Necdet bitti benim icin!!!
Okanda bitti
Yaseminde bitti!!!

Olmazki bukadarda olmazzz o suratneydi oyle yuh dedim
Yasemindee aptalsey biliyor cocuk ona asik niye uzak durmuyor
zaten ickili necdet bide fisiltili konusmalar danslar bilmem neler

yok yok bitti benim icin necdet!

pegasus*
belki yasemin aptalı bu öpücük sayesinde idrak eder necdet'in umudu olduğunu böylece de ona daha fazla haksızlık etmemek için ayrılır ondan. ama bu arada atı alan üsküdarı geçmiş olur. ahmet'le aylanın nikahına gider seyirci olur

Melal
13-04-07, 23:14
bence de kavuşamazlar.valla ahmet dediğin gibi yasemin 7 kere de evlense onu yine ister.artık hangi gezegende yaşıyorsa.:icon_whis

Ahmet'te ki ne aşkmış ya Yasemin pavyona bile düşse çıkarıp alır onu oradan ve evlenir.:)
Takıntı haline geldi adamda Yasemin.:img-hyste

bahar_can
Eveeet gelelim ikinci mevcuya... siyasi kısmına yani... meğer benim bildiğim '68 kuşağıyla bizim senaristlerin bildikleri ne kadar farklıymış... cık cık cık... allah allah... yani tamam 68 içerisinde hipilik de var ama Türkiye'de yaygın değil be kardeşim... hem de birkaç bölüm o izlenimi verecek kadar (ki bir dizide 2-3 bölüm bir şeye zama ayırmak çok önemsemektir...) vallahi bizim 68'liler meğer kızlar için kavga ederlermiş bizde sanıyorduk ki ABD emperyalistlerinin filolarına karşı işçilerle yürüyüşler yapıyorlar, çatışıyorlar... ekmek elden, su gölden, vurpatlasın çal oynasın yaşıyorlarmış da yine bizim haberimiz yokmuş... meğer olaylara sağcı arkadaşlar daha olgun, daha bilinçli yaklaşıyorlarmış da (ki solcular daha bilgilidir diyorduk bizde tüh rezil olduk) biz yanlış biliyormuşuz... yoksa daha '68 yılına gelinmediği için mi böyle sallıyor bizim senaristler ya da diğer tarafa da bir şeyler yüklemezsek tarafsız olduğumuz anlaşılmaz diye olduklarında biraz daha farklı bir çizgi çiziyorlar... neyse mühim olan insanların "barış" mesajları alması deyip sineye çekerek '68li yılları ve sonrasını beklemek (:icon_whis )

sinope

sinemim yavrim yasonun o sevda tepesinde yaptiklarini unuturmuyuz hecyes:
haklisin yaso bu zaman ve mekan farketmez demi canim :icon_whis :icon_whis
aa harun gercektende agir abiymis valla,acayip girisiverdi yasar efendiyede,ahh keske parca parca edipte sevda tepesinden ativerseydi yasari
baska sefere kesin kirar onun agzini burnunu zaten kesin

cansu_a
O öpücüğün devamı kesinlikle gelmez...

Yani gelmemeli,gelmeyecek,gelmiyor,gelmemiş,gelmedi,gel meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:happy0064 :happy0064 :happy0064

o öpücüğün devamı hele bi gelsiiiiiinnnn gerçi bi kere necdet masumiyetini katbettii
allahım şu yasemni kendi ellerimle atıcam sevda tepesinden de değil hem izmir körfezine :hıh

biliyo kendisine aşık olduğunu adamın neler yapıyo yaa

bir_adı_yok
yaso necdet'le birlikte olursa bu çok saçma.
necdet ne diye güzide'miydi neydi o kızla bişeyler yaşasın.
yoksa bu güzide teo'yla lale'nin arasınamı girecek.

merhem
13-04-07, 23:15
yaseminden beklerim bunu valla.:icon_whis hem salon sevda tepesinden daha rahat. :D onlarda salonda başlarlar bi bakmışız odadalar.nasıl da gelmişler oraya öyle?:icon_whis
ayşoo aşkolsun bebişim.okandan neden nefret ediyorsun?aamed yaseminle neler yaptı!biz hiç canselden nefret ettik mi? :img-blush

bereni nasil optu
o surat neydi oyleee
resmen sok oldum normalde dizi biter bitmez pc basina ucarim ben
bugun cansu ve ozge bile sasirdi
kendime gelemedim
bunu bana nasilyapti
nefret ediyorum ondan :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

zeyneps
Ya bu Ahmet ilerde öğrenirse hepsinin ağzını burnunu dağıtır umarım:good: :img-hyste bence haketti Necdet'te Yasemin'de Ayla'da ...sonra da alsın Rüya'yı kaçsın nere diyodunuz siz :icon_whis Patonganya ha oraya yerleşsin sonra da Patagonyalı bi hatuunla evlensin ya da pastacı kızı alsın kaçsın hem Necdet'le ödeşirler:happy0064 :img-hyste

Billush

Cansu'ya sormuşum kanka ama ben cevap veriyim evet o.Ben indirdim az önce dinledim dikkatlice gerçekten o.Çok güzel bir şarkı o ayrı bizim yaratıcı gençlik işte naparsın :icon_whis
Vallah Necdet'ê kızdın mı de?Kızmadım hatta sevinecektim neredeyse :) Ahmet'e de yazık ya mutlu olsun o da (Ayla'yla değil tabii:))

sude-elvin
13-04-07, 23:16
yasemin kesinlikle bitti benim icin bu bölümden sonra, sonuna kadar aylaciyim artik insallah en kisa zamanda evlenir ahmet ve ayla.

necdet cok tatliydi bu bölüm son sahneye kadar tabiki. otel odasinda rüyayi aradim falan dediginde hediye falan aldinmi dedigindeki ifadesi. bence yasemin haketmiyor rüyayi necdet ondan daha cok düsünüyor.
sevket ve riza sahnesi tam bekledigim gibi degildi yillar sonra ilk karsilasmayi daha degisik bekliyordum.
deniz ve isikta cok tatliydi bu bölüm, yasar ilk defa biraz itici geldi bana yani tavirlari falan birden bi güvensizlik olustu.

blue ivy
13-04-07, 23:16

slm arkadaşlar. slm melalim
foruma bi geldimki ana dedim bune kalabalık sizin hızınızada yetişilmiyo.hemen iddaalara girilmiş bile. bu haftada yine türk filmi izledik itirarların hepsi rafa kaldırıldı yine.
melal bu öpücüğün devamı gelecek mi diye yazmışsın evt bencede gelecek tabii o kadar içtikten sonra.eğer yasemin hamile kalırsa pes derim artık ne doğurgan kadınmış:img-cool2

muko88
13-04-07, 23:17
yaso necdet'le birlikte olursa bu çok saçma.
necdet ne diye güzide'miydi neydi o kızla bişeyler yaşasın.
yoksa bu güzide teo'yla lale'nin arasınamı girecek.

Bi dakika Lale ile Teonun arasında bi ara mı vardı:img-hyste
Melaaalll var mı böyle bi arası ara mevzuları
ben mi görmedim yoksa:img-hyste

cansu_a
bereni nasil optu
o surat neydi oyleee
resmen sok oldum normalde dizi biter bitmez pc basina ucarim ben
bugun cansu ve ozge bile sasirdi
kendime gelemedim
bunu bana nasilyapti
nefret ediyorum ondan :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

evet çok şaşırdım ama bende bi süre kendime gelemedim kiiii
hala da çok sinirliyim o kadar güzide hanım geldi necdet bey için onun yaptığına bak
yine bu olayda yasemn hanımın marifeti :hıh

şeboist
ayşooo kızım sen delü müsün?senaryo böyle ne yapsın?herhalde öyle bakış atacak.biz aamedin bakışlarına alıştık bak.sende alışırsın.:icon_whis
billur o şarkı süper ya.ne güzel çevirmişler öyle.:img-hyste
var ya harun yaşarın ağzını burnunu dağıtsa öyle güzel olur ki.ekmeğime yağ sürmüş olur valla.beni yormasın kendi halletsin. :)

Melal
13-04-07, 23:18
Çok abarttınız ya, pavyon mavyon...
Yok artık, Kerimanla çıksın hatta :img-hyste :img-hyste

Kızım Keriman ne alaka ya biz Yasemin'den bahsediyoruz.
Ama haksız mıyım Ahmet acayip seviyor Yasemin'i.:)

slm arkadaşlar. slm melalim
foruma bi geldimki ana dedim bune kalabalık sizin hızınızada yetişilmiyo.hemen iddaalara girilmiş bile. bu haftada yine türk filmi izledik itirarların hepsi rafa kaldırıldı yine.
melal bu öpücüğün devamı gelecek mi diye yazmışsın evt bencede gelecek tabii o kadar içtikten sonra.eğer yasemin hamile kalırsa pes derim artık ne doğurgan kadınmış:img-cool2

Ben diyorum bacım Yasemin'in metabolizma böyle çalişiyii.:img-hyste
Senide öpücüğün sonu gelecek diyenler listesine ekliyorum canım.:)

sinope
yok oraya sığamazlar.:img-hyste zaten yasemin bu aralar kilo almış.:img-hyste necdet'in arabası daha geniş.:img-hyste

asli allahim ya koptum gulmekten
yaso kilo almis belli,necdetin araba masallah seyh suiti gibi mahsuru yok:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Billush
o öpücüğün devamı hele bi gelsiiiiiinnnn gerçi bi kere necdet masumiyetini katbettii
allahım şu yasemni kendi ellerimle atıcam sevda tepesinden de değil hem izmir körfezine :hıh

biliyo kendisine aşık olduğunu adamın neler yapıyo yaa

Bak buna sonuna kadar katılıyorum işte!Ya biliyorsun adam sana aşık hem de deli divane.Yıllardır sadece senle zaman geçirmek için mutlu olmak için neler yapmış.Sevmiyor olabilirsin anladık ama hangi akla hizmet adama yani Necdet'e o kadar yakın olursun?Bir de çevirdiği şarkıya bak ya!Allah'ım !

yamisis
ya o kızın adı gzideyse eğer vaşşa tepyla lalenin arasında bişi olacağınısanmıyorum dolayısıyla teoya yaklaşabilir okız....ama eğer yaso hiçbirzaman necdeti sevmeeyecekse bence hiç bir mahsuru yok direk necdet yasoyu bırakıp o güzide denen kıza gitsin..

Ay90
ben ahtirla sevgiliyi severek izliyorum ama buraya ilk defa yazma sansim oldu. Bir yandan Ahmet ve Yasemin nin bu durumda olduklarina üzülüyorum bir yandanda Necdet e de aciyorum. Aslinda öpüstüklerine sevindim. Ve bende iddia ya katilmak istiyorum bence o öpücügün devami gelecek.....:)

avrilcansu
13-04-07, 23:19
Ben gittikçe Yasemin'den soğumaya başladım.

Yakında Aylacı olacam korkuyorum ya :(

Bu arada arkadaşlar bence, daha fazla ileri gidemezler. Sonuçta babasının evindeler ve salöondalar:)
Ya Rüya inse aşağıya, aile faciası :)

Bence Yasemin ve Necdet'in o kadar da terbiyeleri vardır:)
Eve kadar sabrederlerse bilemem :)

Eğer öyle birşey olursa, bence biraz gçe bile kalmışlar ki evliliklerinden 4 yıl geçmiş, hala bir kere öpüşmemişler Formalite tamam ama, yani yinede :)

muko88
Kızım Keriman ne alaka ya biz Yasemin'den bahsediyoruz.
Ama haksız mıyım Ahmet acayip seviyor Yasemin'i.:)

Ben diyorum bacım Yasemin'in metabolizma böyle çalişiyii.:img-hyste

Tamam biliyorum yaseminden bahsettiğinizi
kerimanın eskiden çıktığı bi pavyon varsa falan Yasemine yardımcı olur diyorum
yanlış anladın bacım
neyse:)

merhem
ayşooo kızım sen delü müsün?senaryo böyle ne yapsın?herhalde öyle bakış atacak.biz aamedin bakışlarına alıştık bak.sende alışırsın.:icon_whis
var ya harun yaşarın ağzını burnunu dağıtsa öyle güzel olur ki.ekmeğime yağ sürmüş olur valla.beni yormasın kendi halletsin. :)

alismam umurumda bile degiller
ne okan tanirim ne necdet
pabucumun necdeti
ben onun masumiyetine hayrandim :sad53: :sad53:
simdi o yasemini opuoyr :sad53: :sad53: :sad53:

averaj
itü sözlükten yorumlar...

yasemin ve necdet'in dans ettikleri sahnede bana kitap al'ın orjinalinin çalmasıyla romantikliğin içine etmiştir gözümde. adamlar kırk yılda bir yakınlaşmış ben gülüyorum karşılarında istemsiz bir şekilde çünkü sözler videodaki gibi geliyor kulağıma. hayır bir de sordu ne demek istiyor şarkıda diye yasemin'e fransızca biliyor diye, ''bana kitap al diyor'' diye bağırmak istedim ne yalan söylim.

öncelikle şunu söylemeden geçemicem püüüü allah belanızı versin!!

sonra da bu şarkı * ne mk!! lan gülim mi sinirlenim mi şaşırdım.

neyse herkes çiftleşti de çok merak etmekteyim pastaneye yeni aldıkları kız nolcak? onu necdet'e beğenmiştim zamanında da...

aslında çalabilecek en uygun şarkı çalmıştır finalde..zaten necdeti yasemine yaklaştıran da,bu cüreti gerçekleştirmesini sağlayan da bu şarkıdır.
şarkının aslını düşünürsek; şarkı beni terk etme demektedir.necdetin yasemine söylemek istedikleri belki..
şarkı benim bildiğim kısmı kadarıyla şunları söylemektedir.
beni terk etme
unutmalı,her şeyi unutmak mümkün
kaçıp giden zamanı,yanlış anlamaları,ve kaybolmuş zamanı…
niçinlerle
kalpteki mutluluğu yokeden
saatleri unutmayı öğrenmek.
beni terk etme
beni terk etme
beni terk etme
beni terk etme
beni terk etme...
beni terketme
daha fazla ağlamayacağım
daha fazla konuşmayacağım
saklanacağım seni izlemek için
dansetmeni, gülmeni
şarkı söylemeni ve gülmeni dinlemek için
bırak olayım
gölgenin gölgesi
elinin gölgesi
köpeğinin gölgesi
beni terketme
beni terketme
beni terketme
beni terketme
gibi ağır ve duygulu insanın derinden etkileyecek sözler içeriyor, fakat bu duygusal anın sonunda yaseminin önümüzdeki hafta necdeti iteceğini ve gideceğini veya itip 'olmaz necdet,yapamayız' diyeceğini bekliyorum....ertesi gün de necdetin yaseminden özür dileyeceğini tahmin ediyorum...
ama gönül ister ki gerçekten öpüşsünler...

Melal
kızım sen konuşturuyon beni.açma bu konuyu.tıppp.:img-hyste

Tamam tıp sustum bende yoksa gülmekten düşeceğim sandalyeden.:):)
Yasemin sayesinde koca bir hafta sapık damgası yiyerek dolaşacğaız forumda.:img-hyste :img-hyste

Billush
13-04-07, 23:20

Valla Sinemciğim şarkı normalde çok güzel uyarlamamız da pek güzel :) Dedim ya yaratıcı gençlik diye :icon_whis
Haruncuyum ben!Valla Sinem dedim içimden dal Harun Yaşar'a sor gelecekte Mehmet'i dövdürtmenin hesabını.Benle Sinem'in elini de kana bulama diye ama dinlemedi :)

yamisis
VOSVOSU kim ortaya attı yaw?yuh be..kızlar gece gece sapıttık mı nedir?bide rüyamızda filan görürmüşüz..ohiihihihi.. daha nileeer..:img-hyste :img-hyste

aslında vos vos da olabilir.ama bence olmaz.ay üf neler diyorum ben.kim açtı buk konuyu yaw?

hulyafan_88
herkes nie yasemine bu kadar yüklenio ki?Kız ne kadar da soğuktu fark etmediniz mi?Sanki yasemin adamın dudağına yapıştı hayret yaa:img-hyste

cansu_a
Melal kanımca burda bi iddia varmış bence bu öpücüğün devamı gelmezz

(gelirse de zaten yasemn bi sonraki bölmde oynayamaz:img-hyste )oynamamalı :hıh

blue ivy
sinemim yavrim yasonun o sevda tepesinde yaptiklarini unuturmuyuz hecyes:
haklisin yaso bu zaman ve mekan farketmez demi canim :icon_whis :icon_whis
aa harun gercektende agir abiymis valla,acayip girisiverdi yasar efendiyede,ahh keske parca parca edipte sevda tepesinden ativerseydi yasari
baska sefere kesin kirar onun agzini burnunu zaten kesin

slm vuslat abla
yahu dokunmayın yaşara naptıki çocuk şimdi.harunda bi türlü yani ortada sebeb yok dalıyo adama ay sinir oldum :img-pilot

ozenc-can
Yasemin'e gıcık olmaya başladım..Sizleri okuya okuya şartlandım galiba.Niye Kıbrıscık'a gitti? Ahmetin hayatından çıkmak için mi? Hikaye bir arpa boyu yol alamadı.Averajarkadaşın dediği gibi;Ayla,Yasemini anlatmak için kelimelere sığdıramadı,onun suçu yok...! Eee bundan sonra Ayla-Ahmet,Yasemin-Necdet üzerinden mi hikaye devam edecek.
Bu arada Yaşar'da diğer çocuklara şef gibi davranıyordu "bir çay versene"...
En güzel sahnesi kamp sahnesi idi(basın hariç) gençlik yıllarında,"İTÜ alternetif şenlikleri"nde söylediğimiz,türkü harikaydı.

Odam kireçtir benim
Yüzüm güleçtir benim
soyunda gir koynuma
terim ilaçtır benim

Odam kireç tutmıuyor
Kumunu karmayınca
Sevda baştan gitmiyor
Sarılıp Yatmayınca

Odamı kireç eyle
Yüzünü güleç eyle
Yandım aşın narına
Gel bana ilaç eyle

şeboist
ama o da şehvetli bi genç sonuçta.yaseminin şehvetli cazibesine dayanamadı ne yapsın?:img-hyste tamam necdeti sevme ama okana böyle demene şaşırdım doğrusu.:icon_whis gel o zaman sende bana katıl bebişim. :img-pilot

bir_adı_yok
13-04-07, 23:21

ay tabiki yok.
teo ve lale arasında hiç bir ara yok.ne demek se bu.
neyse , yani belki ilerde olursa diye şettim.

sinope
13-04-07, 23:22

mukocugum
laleyle maydonoz teo yakinlassinlar valla gobek atarim
yok canim oyle bir durum olmadi:img-wink: :img-wink: keske olsada olsa ama maydanoz teoda ne gezer o cesaret

Melal
13-04-07, 23:22
benim de karnıma ağrılar girdi gülmekten.:img-hyste sağolasın yasemin.:img-hyste

Ya öpücüğün devamı gelmeyecek diyenler pek az ya bu iddiadan vaz mı geçsek ne.:img-hyste
Acaba özet gelince mi iddiayı açsam acaba şimdi bölümün heyecanı ile açtım olmadı kanımca.:):)

avrilcansu
13-04-07, 23:23
Uff şarkıyı yanlış çevirmişler
taktım kafaya
sinir oldum

Billurcum; Bende mi Haruncu olsam acep? Yaşar'ıda sevyom! Ay karar veremedim.
Ama Haurn'da çok pasif be canım :) Yani hiç açılmıyor Işık'a
Biraz belli eder insan biraz :)

şeboist
billur valla çok yaratıcıdırlar.sütü seven kamyoncuyu da biliyor musun? :D
bi dövse yaşarı içimin yağları erise süper olur.haftaya kaldı dayak işi.:icon_sorr

zeyneps
Aaaaa arkadşlar sezon finalini buldum Ahmet'le Ayla evleniyolar bu Yasemin gene doğiriyyy sezon finalinde Işık'da resim çekiyo...siyah-beyaz kare donuo ekranda ve yine ekranda yazı çıkıyo "zaman geçiyor ama elimizden kaçıp gitmedi " :img-hyste :img-hyste :img-hyste ve ben de yuuuuuuhhhhhhh diyorum yakında Rüya anne olcak hala kaçmamış bizim zaman bence 2.sezon finalinde de Ayla doğursun yine aynı yazı çıksın "zaman kaçmadı elimizden" nolcak canım bi 20 yıl geçmiş zamanımız uçup gitmiş mi oldu biraz yaşlanırız o kadar dicekler :good: :img-hyste

merhem
ama o da şehvetli bi genç sonuçta.yaseminin şehvetli cazibesine dayanamadı ne yapsın?:img-hyste tamam necdeti sevme ama okana böyle demene şaşırdım doğrusu.:icon_whis gel o zaman sende bana katıl bebişim. :img-pilot

sinemim gormedinmi okanin haliniii
okadar gercekciydikii
bereni opusu
bakisi
ellerinin berenin belini oksamasi
sanki necdet yasemindegil
Beren okandi :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

_nesli_
2 saniye uzatsalardı yaseminin ne yapacağını kestirirdik ben o öpücüğün devam etmesini istiyorum ama kanımca senaristler böyle bir risske girmez
ya bu kızda ne şıllık bişey ya herkesi istediği yerde istediği şekilde öpüyo her yer uygun bu kıza sevda tepeside babasının salonuda ooo maşalllah bi erkek ver gerisini koyver hesabı bu kız hakkaten çok uyuz ya pırlanta gibi çocukların kanına girdi yakında teo ya öpücük atarsa hiç şaşırmam valla :hıh

Melal
13-04-07, 23:24
VOSVOSU kim ortaya attı yaw?yuh be..kızlar gece gece sapıttık mı nedir?bide rüyamızda filan görürmüşüz..ohiihihihi.. daha nileeer..:img-hyste :img-hyste

aslında vos vos da olabilir.ama bence olmaz.ay üf neler diyorum ben.kim açtı buk konuyu yaw?

Ben attım canım.
Hayır Denizler artık geldi ya vosvos'da onlarda diye şey ettiydim.:)
Off aman neyse kapatalım bu konuyu yarın forumu okuyanlar bizi bunlar sapığın önde gideni diyecekler.
Selamı,sabahı kesecekler kanımca.:img-hyste :img-hyste

Billush
13-04-07, 23:24
Ben gittikçe Yasemin'den soğumaya başladım.

Yakında Aylacı olacam korkuyorum ya :(

Bu arada arkadaşlar bence, daha fazla ileri gidemezler. Sonuçta babasının evindeler ve salöondalar:)
Ya Rüya inse aşağıya, aile faciası :)

Bence Yasemin ve Necdet'in o kadar da terbiyeleri vardır:)
Eve kadar sabrederlerse bilemem :)

Eğer öyle birşey olursa, bence biraz gçe bile kalmışlar ki evliliklerinden 4 yıl geçmiş, hala bir kere öpüşmemişler Formalite tamam ama, yani yinede :)

Ben bu iş burada kalmaz diyorum Cansu.Yani öpücükten sonra devamında bir şeyler olmasa da (ki bence o kısım öpücükle kalır) ileride bir şeyler olacak.Ben sana daha 2 bölüm önce demiştim Yasemin'in akibetini :) Şimdi Ayla'yla konuşmasından sonra Ahmet'ten tamamen uzaklaşma kararı aldı ve hem kendisini hem Necdet'i hem de Ahmet'i üzmekten vazgeçti ya.Ahmet'i bırakarak,Necdet'i de evliliklerini gerçeğe dönüştürmeye çalışarak kendini de bu evliliğin gerçekliğine inanarak mutlu etmeyi düşünüyor.E Yasemin bu formalite evliliği gerçeğe çevirince Ayla da Necdet'le Yasemin evliliğinin formalite olduğunu artık söylesem de bir şey değişmez ne de olsa gerçek oldu artık.Bırakayım da onlar da Rüya'yla bir aile kursunlar ben de Ahmet'i alayım diyecek :) Sonra Ahmet'ten çok feci fırça yiyecek gibi ama neyse...:)
(Ne yazdım bee:))

dizice
13-04-07, 23:25
Beni de katin "devami gelmez" drubuna. Gelirse, dedigim gibi senaristlerin ofisini basacagim. Her sey, Necdet-borulce aski yonunde ilerliyor. Demek ki ufukta bir Yas-Nec iliskisi yok.

Ahmet'le Yasemin de zaten onumuzdeki bir kac yilda bulusmazsa, dede-nine olarak mi bulusacaklar? Birbirlerine romatizmalarindan bahsederler. Ya da tam kacusacakken Ahmet Alzheimer olur, Yasemin'i hatirlamaz. Yasemin de "ben geldim Ahmet, ben Yasemin'im" diye soylenir durur.

Yaseminciligimi bir hafta askiya aliyorum. Her sey gelecek haftanin olaylarina bagli. Yasemin Necdet'e karsilik verirse, arkasindan agziyla kus da tutabilir, 40 takla da atabilir. Bos.

Yok bunlar o salonda bir halt yiyemez. Hatirlatirim Yasemin'lerin Sevda Tepesi'nde yaptiklari Yasemin kadar Ahmet'in de mutessebis ruhunun neticesiydi. Biliyoruz ki Necdet "Ben ben" diyene kadar, Ahmet kizi Bristol Otel'e goturup, ada vapuruyla getirdi. Tabii bu eski gunlerdeydi. Necdet de 30 sene de bir opucuk kondurma noktasina geldi; ancak Domates istemeyecek. Semizotu domatesin tursusunu kursun ancak. Kurdu zaten. Baska bir sey yapamayacak.

merhem
herkes nie yasemine bu kadar yüklenio ki?Kız ne kadar da soğuktu fark etmediniz mi?Sanki yasemin adamın dudağına yapıştı hayret yaa:img-hyste

Nediyorsun arkadasimsen!
Biliyor o yasemin Necdetin ona ASIK oldugunu
neden mesafeli davranmiyor
arabada izlemeler
dans etmeler
sarkinin sozunu fisildamalar
mesafeli dursaydi ozaman!!

Melal
okadar gercekciydikii
bereni opusu
bakisi

Ayşe'cim takma kafana olur böyle vakalar.
Ama sanki geçen hafta çıkan haberleri doğrulayan bir öpücüktü dimi.:)
Bu bölüm çekileli en azındna 1 hafta olmuştur.
Beren'le Okan'da birbirlerine yakışıyorlar Allah mutlu,mesut etsin.
Bende yangına körükle geliyorum sanırım.:)
Sen kafamı kırmadan ben susayım en iyisi.:img-hyste

shake_it
13-04-07, 23:26
selvi boylum al yazmalım filminin de kötü bittiğine inanmayan biri olarak, aşk mı emek mi olayının aynısı burada da var..bence emek galip gelmeli her zaman.. necdet süper bir adam.. eğer böyle bir durumda ben olsaydım necdeti seçerdim %100 eminim... ama maalesef bugunku son sahnede çok mutlu olsamda, sahne hemen kesildiği için anlaşılıyor ki yasemin kafasını çevirdi.. gıcıkkk..

yamisis
ya kızlar o okanın bakışı neydi yaw?allahım bir insan bukadar güzel bakabilri mi?daha doğrusu bir insan bukdar güzel bir şkeilde gözlerini kapatabilir mi yaw?yani bu okanın süper rol kabiliyetindenmi kaynaklaniyi yoksa gerçekle dizi karıstı mı artık orasını bilemicem..susim eniyisi..ama bende birisi bana öyle baksın istiyoruuuuum..:img-in_lo :img-in_lo :img-blush :img-blush

hım...ya bencde yaso geri çekilcek ama tek isteğğim bi karar versin ve bukarar necdeti üzmesin yaaaaa

badger
Dizinin bitmemesi için aşıklar kavuşamasın anladık ama bu kadar da saçma sapan hale getirilmez ki..Eski Türk filmleri bile bu kadar bedbaht değildi ki...Yasemin Necdet ile o gece beraber oldu, tuttu bir de hamile kaldı...ortalık daha da beter karmaşıklaşır, bu kadarını da yapmasınlar artık...hadi hamile kalmasa bile Necdetle beraber olması tamamen onu kabullenmesi demek olup, ileride Ahmetle bir araya gelmesi imkansız ve saçma olur...Zaten Necdetle başlangıçtaki anlaşmaları çok saçmaydı...O dönemlerde çiftler bulaşıcı bir hastalık veya benzeri bir ölümcül sebep olmadan kolaylıkla boşanamazdı...Boşansalar bile hatta çocuk da varsa iş daha da zordu...Şimdi beraber olurlarsa, kendisi Ahmeti severken Necdete umut verip onu üzecek, hoş Necdet bunu fazlasıyla hakediyor...Ben bir türlü bu tip aşkı anlamıyorum, ben çok seviyorum ama o başkasını seviyorneolursa olsun onu elde edeceğim dalavere çevireceğim, gizleyeceğim yapay bir sebeple ona sahip olacağım o da beni sevecek...Aylanın yerinde olsaydım ne olursa olsun Yaseminin geldiğini söylediklerini bir bir anlatırdım ve Ahmetin bir güzel Yasemin ve Necdeti paralamasını seyreder, ona o anda destek olur ve hiçbir şey gizli kalmadan beraber olmayı dilerdim..Bunu yapsaydı belki de Ayla Bir Melektir grubuna katılabilirdim...Yasemin kendi eliyle Aylanın ekmeğineyağ sürdü..Ahmeti o kadar seviyorsun, adam komada belki ölecek bir daha asla göremeyebilirsin...ben olsam o kadar seviyorum diyorsun, aylaya o an omuz atar ambulansa atlar Boluya giderdim ve gerçekten Ahmet gözünü açtığında onu görürdü.. Oraya kadar gittin de niye gittin? Hala bu yaratıln saçmalıklardan kafam karışık...Dediğim gibi bu aşk meşk konularını beceremiyorlar, dediğim gibi işin belgesel yanınadaha fazla önem versinler..

ECE 71
Yasemin biraz çakırkeyifliğin verdiği rehavetle Necdet'in öpücüğüne karşılık verdi...Devamı gelir mi...Gelmez diyorum...Bir anda kendini geri çekecek herhalde...
Devamı gelirse de,söyleyecek sözüm kalmadı demektir...
Zaten Yasemin'i evlendirdiler,üstüne de öpüşüp koklaşmalar...Ahmet'e yazık değil mi?Onun günahı ne?Yine de gitsin Ayla'yı öpsün demeyeceğim...
Resmen böyle giderse seyircinin gözünde Yasemin düşecek...ne yapmak istediğini bilmeyen bir kız...Hadi Ahmet evli olsa neyse...Ahmet bekar,sen de seviyorsan...Daha ne bekliyorsun...Çocuk bahane değil bence..Çocuk daha küçük...Her şeye çabuk adapte olur...
Ama senaryoyu biz yazmıyoruz maalesef...Amaç fıtık etmek değil mi?İnadına olmuyorum,umrum değil...
Damdan düşer gibi oldu ama...Uzun zamandır okumakla yetiniyordum,bugün yazmak istedim...

aslı30
Ya öpücüğün devamı gelmeyecek diyenler pek az ya bu iddiadan vaz mı geçsek ne.:img-hyste
Acaba özet gelince mi iddiayı açsam acaba şimdi bölümün heyecanı ile açtım olmadı kanımca.:):)
ne olacak canım sen alışıksın kaybedersen de.:img-hyste bence devamı gelebilir.yani gelmeliiii.:img-hyste bir de ayla söylüyormuş ahmet'e yasemin'in geldiğini.ahmet geliyormuş ama yasemin hamile.:img-hyste

Melal
Ablacm bn eminiim kararımda.. Az kişide oLsak bnce iddaa şimdi oLsn..
Bişiii oLmaz... ;)

Burcuu pardon yalnlış yazmışım
Öpücüğün devamı gelecek diyenler 6 kişi sadece sizler çoksunuz.
Kafam karıştı burayı takip edeyim derken.:):)

avrilcansu
13-04-07, 23:27
bi dövse yaşarı içimin yağları erise süper olur.haftaya kaldı dayak işi.:icon_sorr
Sütü seven kamyoncu
Bana kittap al:img-hyste :good:
Çok yaratıcı
Biz de yapalım beraber böyle birşey:img-hyste

okadar gercekciydikii
bereni opusu
bakisi
Ayşeciğim, maalesef Beren&Okan aşkı diziyede yansıdı.
Yani artık Okan, Beren'e iyice kaptırmış kendisini ki
Hiç rol mol takmıyor, direk gerçek hayat gibi girişiyor kıza:img-hyste

bahar_can
Haa evet ozenc-can ülkücü kültürün bir örneği verildi Yaşar'ın çay isteme sahnesinde... haklarını yemiş olmayayım senaristlerimizin bari de burada belirteyim (:img-hyste ) küçük bir ayrıntıydı ama aslında önemli bir şey... gerçi bu bazı sol çevrelerde de var ama daha sonra gelişmiş bir durum...

_nesli_
taktım kafaya
sinir oldum

harunu görmedinmi kampta ışık 'a yaşar etrafında dolaşıyomu dedikten sonra odunları nasıl attı kızda saf değil ki anlamasın yaşarı pek sevemedim ben ya neyse konumuz bu değil yasemin ,necdet öğümesi daha doğrusu okan-beren

shake_it
13-04-07, 23:28
sahne hemen kesildiğine göre sahnenin devamı yok.. cart diye kesildi jenerik akmaya başladı yani.. iddianıza bu yonde katılıyorum..

Melal
Dur melal bir daha soralım bacım...

Heyy Forum Ahaliisiiiiiiiii....

Bu ÖPÜCÜĞÜN DEVAMI GELECEK Mİ GELMEYECEK Mİİİİ?
iDDİAYA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ DA...
cEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİZ...

:)NE YAPAYIM BÖYLE SORMAK ZORUNDA KALDIM

Sor bacım bakalım ahali ne diyecek.
İddiaya girsek mi acaba önemli bir mevzu çünkü.
Yasemin bugüne kadar yaptığı kıllığı Necdet'e yapmazsa o öpücüğün devamı gelir.
Ama ya gelmezse.:icon_sorr

Billush

Biliyorum bilmem mi canım?Çok gülmüştüm ona da yaa:)
Valla dövse tam süper olacaktı ama o Yaşar yalnız çıkmaz ki Harun'un karşısına:(

merhem
Ayşe'cim takma kafana olur böyle vakalar.
Ama sanki geçen hafta çıkan haberleri doğrulayan bir öpücüktü dimi.:)
Bu bölüm çekileli en azındna 1 hafta olmuştur.
Beren'le Okan'da birbirlerine yakışıyorlar Allah mutlu,mesut etsin.
Bende yangına körükle geliyorum sanırım.:)
Sen kafamı kırmadan ben susayım en iyisi.:img-hyste

Umurumda bile degil melal ablam
Necdet ve okan dan nefret ediyorum
pabucumun okani
git bereni op
git aylayi op
git kimi opersen op

iddiaya benide yazin

Devami gelir :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

avrilcansu
Dur melal bir daha soralım bacım...

Heyy Forum Ahaliisiiiiiiiii....

Bu ÖPÜCÜĞÜN DEVAMI GELECEK Mİ GELMEYECEK Mİİİİ?
iDDİAYA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ DA...
cEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİZ...

:)NE YAPAYIM BÖYLE SORMAK ZORUNDA KALDIM

Melal abla cevap veriyorum :)

Bu öpücüğün devamı gelmeyecek, çünkü sonuçta oraıs baba evi, ve ikisinin de böyle birşleyi baba evinde üstelik salonda yapmayacak kadar terbiyesi vardır diye düşünüyorum

Ama belki ilerde birşeyler olabilir, o kadarını bilemem :):img-wink:

sinope
13-04-07, 23:29
slm vuslat abla
yahu dokunmayın yaşara naptıki çocuk şimdi.harunda bi türlü yani ortada sebeb yok dalıyo adama ay sinir oldum :img-pilot

neslisim selam
seni pek bir yasarci gordum tatlim:img-cool2
valla harun bu konusana daliyi bilirsiniz,sinir olma canimin ici relax

bir_adı_yok
13-04-07, 23:29
olaya okan tarafından bakmayın arkadaşlar.
necdet tarafından bakarsak adamcağız 4 senedir kendini engellemiş bir zattır.
onun için bu kadar içten yasemin'e sarılması ve öpmesi doğaldır.
ahmet'in sarılması beni daha fazla etkilemişti.

Melal
13-04-07, 23:30
Aaa gelmezse diye üzülüyo
Kızım sevinsene
Ne diye üzülüyorsun
:img-hyste

Ayy gelsin Yasemin eniğini doğursun Ahmet Ayla'yla evlensin istiyorum.
Sen beni anlamıyorsun yaaa.:icon_sorr

blue ivy
yaseminle necdetin bu kadar çabuk yakınlaşması beni şaşırttı doğrusu bu kadarını beklemiyordum biraz zaman geçseydi bari:img-yes:
ama necdet naapsın adam yıllarca bekledi tabii fırsatı kaçırırmı
ahmetde çabuk iyileşti bu bölümde.ya adam kolera oldu ertesi gün ayağa kalkıyo.bazı şeyler çabuk gelişiyor bu dizide bitek ahmet hala rüyayı öğrenemedi o başka:img-wink:

Billush
taktım kafaya
sinir oldum

Tamam canım sakin ol :) Olur o kadar diller birbirini tam tutmaz :)
Ol Haruncu ol.Biz Sinem'le olduk bile.Yaşar sinirimi bozuyo benim valla.(Sinemle Canselden sonraki tek ortak noktamız kanımca:))
Pasif olacak ki gerçek aşk olsun kızım ben böylesini severim :img-hyste

avrilcansu
13-04-07, 23:31
haydaaa o da nerden çıktı?okanın begümü yok muydu?şimdi benim kafam karıştı ama olmiiyyki böyle.:img-help:
evet yaşar arkadaşlarını da getirir yanında.ah onu bana bir verseler.artık gerisini siz düşününün. :D

sinemcim sne uyuyorsun, okan&Beren var artık
ve maalesef bu diziyede yansımış ki
baksana nasıl öpüyor Okan:sad53:

_nesli_
ben devamının gelmesini istiyorum ama hemen kestiklerine göre gelmicek çünkü eğer gelseydi 5-10 saniye boyunca seyirciyi çıldırdatana kadar öpüşürlerdi ama necdet yasemin dudaklarına değdi bölüm bitti yani rüya kardeşi filan unutsun,patik örmeye başlayanlarda dursun.

Melal
olaya okan tarafından bakmayın arkadaşlar.
necdet tarafından bakarsak adamcağız 4 senedir kendini engellemiş bir zattır.
onun için bu kadar içten yasemin'e sarılması ve öpmesi doğaldır.
ahmet'in sarılması beni daha fazla etkilemişti.

Ya canım Necdet 4 senedir hatta daha fazladır bir kadını öpemediği,sarılmadığı için şimdi tutukluk yapıyor.:img-hyste
Ama Ahmet Yasemin'e sarılırken,öperken Michelle'den talimdiydi.:img-hyste :img-hyste

muko88
Ayy gelsin Yasemin eniğini doğursun Ahmet Ayla'yla evlensin istiyorum.
Sen beni anlamıyorsun yaaa.:icon_sorr

Anlıyorum anlıyorum da...
Gelmezse eğer Yasemin boş yere Necdetle evli kalacak ve Aylanın nikahına gidecek böyle mahzun mahzun izleyecek
Ama gelirse bebeğini düşünecek üzülemeyecek pek
Ay bu necdete aşık olurmuşşşş
Düşünsenize artık o deftere necdete olan şihvetli aşkını anlattığını
ay bana bişeler oluyorr
:img-hyste

avrilcansu
13-04-07, 23:32
Tamam canım sakin ol :) Olur o kadar diller birbirini tam tutmaz :)
Ol Haruncu ol.Biz Sinem'le olduk bile.Yaşar sinirimi bozuyo benim valla.(Sinemle Canselden sonraki tek ortak noktamız kanımca:))
Pasif olacak ki gerçek aşk olsun kızım ben böylesini severim :img-hyste

Hıh kızım görüyoruz pasif olanları:)
Bak Necdet'e bu anı yaşamak için 4 yıl bekledi :)
Dile kolay :)

Haurn'da mı beklesin :)

Billush
haydaaa o da nerden çıktı?okanın begümü yok muydu?şimdi benim kafam karıştı ama olmiiyyki böyle.:img-help:
evet yaşar arkadaşlarını da getirir yanında.ah onu bana bir verseler.artık gerisini siz düşününün. :D

Düşünemiyorum valla Sinem.O çocuk elinden sağ kurtulamaz.Hele ki Mehmet olayı olduktan sonra kaçacak delik arasa iyi olur kanımca :icon_whis

Melal
Bunlar tam öpüşürken iş ilerletecekken Rüya çıkıp gelirmiş.:)
Anne ben susadım diye var ya o zaman o velede çok pis dalarım.:img-hyste

zeyneps
Öpücügün devamı gelmiycek!!!!!gelmiycekk!!!! gelmiycekkk!!!!
Gelirse saçımı başımı yolarım vallahi:sad53: :sad53:

Bu arada Necdet benim gözümde tiyatro çıkışında 4 yıl önce Ahmet'lee konuşmasında bitmişti zaten gerçeği söylemek yerine resmen Ahmet'ten intikam aldı...gerçek aşıkmış fedekarmı babaymış pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayatta yutmam ben bu Necdet'in yaptıklarını çok bencil çok çıkarcı bi insan fedekar olsaydı çocukluk arkadşına "Yasemin hamile onu bu durumdan kurtarmak için evlendim " derdi o fedakar aşık ve gerçek dost olma şansını 4 yıl önce kaybetti zaten şimdi ağzıyla kuş tutsa gözüme batıyo bu Necdet:img-help: :img-help: Boyun posun devrilsin Necdet dom dom kurşunlarına gelesin:happy0064 :happy0064

şeboist
nasıl ya?o haber yalan değil miydi?ne demek oliiiyy bu?ben bu konudan güdük miyem?:icon_sorr eğer öyleyse ben okanın aklına tüküreyim.begüm bırakılır mı hiç?

bahar_can
selam millet..
napıyosunuz...aylacılara bol malzeme çıktı..
şoku atlatayım biraz yorum yaparım..bekleyin beni...

Aşk olsun vegacığım... bize ne kadar malzeme çıkarsa çıksın sizler bir yolunu bulur yine de Ayla'nın aslında ne kadar iyi biri olduğunu kabul etmezsiniz... kızcağız oldukça gerçekci ve akıllı... bak nasıl da tanımış Yasemin'i tek bir sözüyle Yasemin'i "kendine getirdi" de kız hemen kendisine yeni bir hayat kurmaya karar verdi... son sahneden bahsetmiyorum... orada bir suçu olmayacak... yani Necdet'e karşılık vermeyecek.. ama Ahmet'e gerçekten aşık mı? Yoksa Necdet'i de kabullenmiş mi Rüya'dan dolayı da olsa kafası allak bullak ve ama Necdet'i kızından bile daha çok düşündüğü de açık... baksana ne diyor Necdet'i üzmek istememiş...

blue ivy
neslisim selam
seni pek bir yasarci gordum tatlim:img-cool2
valla harun bu konusana daliyi bilirsiniz,sinir olma canimin ici relax

ben relaxımda yaşara çok haksızlık yapıldı. güya herşey onun yüzünden olmuş gibi. tamam yaşarda az sinsi değil ama çocuğun bi hareketine çok pis dalacaklar:img-blush

Billush
13-04-07, 23:33
Hıh kızım görüyoruz pasif olanları:)
Bak Necdet'e bu anı yaşamak için 4 yıl bekledi :)
Dile kolay :)

Haurn'da mı beklesin :)

Beklesin diyen kim kızım?O kadar da değil.Necdet'le Harun bir mi:) Işık'ın Yaşar'dan çocuğu var da Yaşar Amerika'ya gitti diye Harun'la evlendi de benim mi haberim yok :img-hyste :img-hyste
Atak olacak tabi ama her şeyin zamanı var :img-wink:

vega58
zeynep'ciğim hoşgeldin.eee senin yorumlarını bekliyoruz.tabi şoku atlatınca.:img-hyste

şoktayım ama yine de bir iki kelime etmezsem çatlarım...
son sahne dışında güzel bir bölümdü bence...yasemin ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim ya da bu senaristler yasemine ne yapmaya çalışıyolar bir anlasam..
ayladan bu bölüm kapak olacak şeyler duyduk..ayla iyiki varsın..
ya ahmet kıbrıscıkdan ayrılmasın ben orayı çok seviyorum..ahmet yakışıyor oraya..

aslı30
Ya canım Necdet 4 senedir hatta daha fazladır bir kadını öpemediği,sarılmadığı için şimdi tutukluk yapıyor.:img-hyste
Ama Ahmet Yasemin'e sarılırken,öperken Michelle'den talimdiydi.:img-hyste :img-hyste
gözüne yumruğu yememek için olmasın o tutukluğu.:img-hyste ahmet avrupa görmüş adam daha atak.:img-hyste

Melal
Bahar'cım sen bu iddia konusunda ne düşünüyorsun.
Ne olacak sence devamı şimdi gelmeyip daha sonra mı gelecek.
Yoksa devamı o gece mi gelecek.:):)

yamisis
13-04-07, 23:34
ya MELALCIM BENİDE EKLE devamı gelmez diyenlerin listesine ok gülüm?

tabi keşke gelse ama mekan ve zaman yanlış.el birliği ile bi yer bulsak şu insancıklara..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yok yok bence yaso kendini geri çeker..ah ah orda yaseminin yerine başkası olmalıydı..ay üff gece gece ne dediğimi bilmiyorum artık..

ya artık şu siyasi olaylar bana gerçekçi gelmiyo yanibiraz sapmalar olmaya başladı..sağcılarıda solcularıda çok yanlış tanıtiyi bu dizi.ne yani solcuların hepsi şımarık aile çocukları ve eğlenceye düşkün mü? yada sağcıların hepsi sığınma evi gibi bi yerde yaşayan ailelerinden uzak insanlar mı?pek innadırıcı deil...ayrıca bir kaç olayda gözüme takılmadı diil yanı...

of of necdet

merhemcim acını anlıyorum gülüm.okan nasıl da öyle baktı berene yaw? çok üzüldüm.....ama necdet ve yaso için çok sevindim:happy0064 :happy0064

gizzem24
13-04-07, 23:34
ya olamaz ya bu bir kabus olmalı.ahmetimin aşık oldugu kız bu kadar iğrenç olmamalı.yaseminden nefret ediorum.nerde o dizinin basında ask için atıp tutan yok aşık olmadan asla diyen ahmet için senelerce bekleyen askından ölen kıza ne oldu,ne cabuk unuttu:sad53:

Melal
13-04-07, 23:35
gözüne yumruğu yememek için olmasın o tutukluğu.:img-hyste ahmet avrupa görmüş adam daha atak.:img-hyste

O kesin zaten ama şimdi Yasemin azıcık çakır keyif tokat neyin atamaz.
Yok ya bence o gece o kadar içki boşuna içilmedi.
Necdet başka zaman Yasemin'le dans etse yine öprebilirdi ama Yasemin şimdi alkollü ve beyin kıvrımları iyi çalişmiyiii.:):)

Muka
Allahim inshaallah yasemin Necdeti iter ya, bence iter cunku zaten sarkinin sonunda biraz mesafe acmaya calisiodu , necdette tam orda optu zaten , cok sinir oldum yaaaa , offfffffffffffffffffffffffffffffff

Cok kotu bitti yaaaa,

Ayla bence Yasemine fazla sert konustu

Ahmet ve Yasemin birlessin istiom , ne kadar zor gorunsede

vega58
Aşk olsun vegacığım... bize ne kadar malzeme çıkarsa çıksın sizler bir yolunu bulur yine de Ayla'nın aslında ne kadar iyi biri olduğunu kabul etmezsiniz... kızcağız oldukça gerçekci ve akıllı... bak nasıl da tanımış Yasemin'i tek bir sözüyle Yasemin'i "kendine getirdi" de kız hemen kendisine yeni bir hayat kurmaya karar verdi... son sahneden bahsetmiyorum... orada bir suçu olmayacak... yani Necdet'e karşılık vermeyecek.. ama Ahmet'e gerçekten aşık mı? Yoksa Necdet'i de kabullenmiş mi Rüya'dan dolayı da olsa kafası allak bullak ve ama Necdet'i kızından bile daha çok düşündüğü de açık... baksana ne diyor Necdet'i üzmek istememiş...

ablam ablam aman ha ben yasocu değilim..aman allah oralara düşürmesin..
ama aylayı da sevmiyorum..gerçi sevecek kadar da tanımadık ya neyse..belki ilerde severim ahmetciğimin eşi olunca..:img-in_lo

sinope

melalcigim haklisin
necoo 4 yildan fazladir kesin
kimseye yan bile bakmadi,ne opmesi,ne sarilmasi masum cocuktur kendisi
tutuklugu normaldir,nasilsa yaninda domates hocasi var,malum o bu konularda uzmandir,ders verir ona:img-wink: :img-wink:
amede bakma canim sen cocuk gercektende nerdeyse muallim olacakti bu konularda:img-cool2 :img-cool2

şeboist
13-04-07, 23:36
melal sanki yasemin ayık olduğunda beyin kıvrımları çok iyi çalişiiyy?! :D
böyle olunca hatları iyice kopiiyy zillinin.:img-hyste

Billush
13-04-07, 23:36
Sacmalamayinn
o haber yalann
beren ve okan beraber degil
beren hala oaska surgundeki cocukla cikiyor
okanda begumlee

Ah Ayşe valla ilaç gibi geldin.Heyecan yaptım bir an.Ben o haberlere inanmamıştım saçma diye bir an öyle okuyunca şok oldum.İçime su serptin valla.Sağ ol canım :img-wink:

Melal
13-04-07, 23:37
Zeynep kıss yengeni sevmeyecen mi?
Bak Ahmet alınır sonra sana seni kardeşlikten reddeder.
Karımı sevmeyen kişi kardeşim olamaz der.:img-hyste

bahar_can
Bahar'cım sen bu iddia konusunda ne düşünüyorsun.
Ne olacak sence devamı şimdi gelmeyip daha sonra mı gelecek.
Yoksa devamı o gece mi gelecek.:):)

Üzgünüm Melalciğim ama bunun devamı gelmeyecek... :img-grin2 sana bu konuda destek vermek isterdim ama biliyorsun ben Aylacıyım ve gerçekçiyim (:img-hyste ) o açıdan boş yere umutlanma... Yasemin izin vermez... Necdet'te umudu keser yalnızca Rüya için bir plan yapabilirler... ve bence Necdet'e bu durum bayağı dokunacak ve kendini biraz boşlayacak vs. vs... diyorum...

Billush

:img-hyste :img-hyste Ay koptum Sinem.Haklısın bir de sarhoş bunlar değil mi?Eyvah eyvah Rüya'nın kardeş isteği gerçek mi oluyor ne :icon_whis :img-hyste :img-hyste

zeyneps
13-04-07, 23:38
Bu arada Işık Yaşar'a tutuldu galiba ya :happy0064 :happy0064 sinirimden dierlerini unuttum :img-help: Işık&Yaşar oleeeeyyyyyyyyyyyyy :happy0064 :happy0064 diorum gerçi bu bölüm ne kadar Yaşar'a kızsam da kıyamıyorum ya ona beni kendine çekiiiyyyyyy tutamıyorum kendimi:img-hyste :icon_whis :img-in_lo

Melal
ben de yardıma gelirim.:img-hyste ne o zırt pırt uyanıyor.uyku ilacı vermek lazım ona.:img-hyste

Sağol bacım yalnız olmadığıma sevindim.:)
Ya bu senaristler bu gece yazdıklarımızı okusalar tepki mesajlarımızı kaale almazlar.
Bu sapıklar mı bu yazıları yazdılar derler.:img-hyste

Bak bu konuda haklısın Sinem'cim Yasemin zaten her zaman Leyla gibi.
Ama bu gece hatlar çalışmıyor kanımca.:)

şeboist
ziynip pıtırcığım :D ah senin yokluğunu her an kalbimde hissediyorum bebişim. :)
valla bu senaristler oldukça yasemini izlemeye devam edeceğiz.:icon_whis
umarım tomris hanıma yazdığım mesaj etkili olur da şehvetli ikilime kavuşurum.:icon_whis

aslı30
13-04-07, 23:39
Sacmalamayinn
o haber yalann
beren ve okan beraber degil
beren hala oaska surgundeki cocukla cikiyor
okanda begumlee
o çocukdan ayrılmış.basında çıkan haberlerde röportajında söylemiş.hatta annesi evlilik senin için henüz erken diyince beren hiç belli olmaz demiş.artık kiminle düşünüyorsa.:icon_whis (magazin hattı sunar.:img-hyste )

Melal
13-04-07, 23:40
Üzgünüm Melalciğim ama bunun devamı gelmeyecek... :img-grin2 sana bu konuda destek vermek isterdim ama biliyorsun ben Aylacıyım ve gerçekçiyim (:img-hyste ) o açıdan boş yere umutlanma... Yasemin izin vermez... Necdet'te umudu keser yalnızca Rüya için bir plan yapabilirler... ve bence Necdet'e bu durum bayağı dokunacak ve kendini biraz boşlayacak vs. vs... diyorum...

Yapma be bacım ya devamı gelirse ne diyeceksin.
Off ya bu hafta geçmek bilmeyecek.:):)

İddia tamam da iddiada kaybedene ne olacak kazanana ne olacak belli mi acaba?

Canım yarın salim kafa ile düşüneceğim ben.
Mor veya kırmızı imzalar olacak ve üzerine dörtlükler yazılacak.
Nasıl iyi mi?Binbir Gece forumundan talimli olduğum için oradan fikir arakladım anlayacağın.:):)

bir_adı_yok
yasemin tamam anladık ahmet'in defterini kapdında.
e be güzel kızım necdet'in hiç açılmamış defterini niye açıyosun.
nerde senin o anlamlı aşk sözcüklerin.
e tabi michel'e öyle atıp tutmak kolaydı.
bu arada michel'den bahsetmişken, aklıma bişey geldi.
hani derler ya yuva yıkanın yuvası olmazmış.
bu söz doğrumudur nedir,
yasemin ahmet'le michel'in ayrılmasına sebep olmuştu,
belkim ondan sebep kendiside ahmet'le bitürlü birleşemiyorlar.

Billush
ziynip pıtırcığım :D ah senin yokluğunu her an kalbimde hissediyorum bebişim. :)
valla bu senaristler oldukça yasemini izlemeye devam edeceğiz.:icon_whis
umarım tomris hanıma yazdığım mesaj etkili olur da şehvetli ikilime kavuşurum.:icon_whis

Emin ol ben de bunu istiyorum!Bu bölüm Mehmet'i gördüğümde aklıma bir sen geldin bir de karizma olmuş düşüncesi geldi neden acaba :icon_whis Valla Sevim'le Mehmet'i özledim ya o yemekten sonra bir şeyler olur diye düşünmüştüm :icon_sorr

merhem
13-04-07, 23:41
o çocukdan ayrılmış.basında çıkan haberlerde röportajında söylemiş.hatta annesi evlilik senin için erken henüz diyince beren hiç belli olmaz demiş.artık kimle düşünüyorsa.:icon_whis (magazin hattı sunar.:img-hyste )

aslicim banane berenden :img-hyste
Ama okanla beraber degiller..
Zaten haberde Cansel Ve okan bu ask ucgeni yuzunden konusmuyor demislerdi
Fakat canseL ve Beren iliskisi olmadi..
Okanda zaten begumle beraber:icon_sorr

Melal
13-04-07, 23:41
aslı ve melal saçmalamayı kesin..
bu forumda yaşı küçük arkadaşlar da var..onların ahlakını bozuyorsunuz..
öğretmenlik yaptırmayın bana ha..

Tamam ben sustum öğretmenim hep Aslı konuşturuyor beni böyle pis pis.:):)
Zaten o yaşı güccük olanların gecenin bir yarısı forumda ne işleri var.
Onların sütlerini içip çoktan uyumuş olmaları gerekmez mi?:):)

averaj
13-04-07, 23:43
Yasemin'e gıcık olmaya başladım..Sizleri okuya okuya şartlandım galiba.Niye Kıbrıscık'a gitti? Ahmetin hayatından çıkmak için mi? Hikaye bir arpa boyu yol alamadı.Averajarkadaşın dediği gibi;Ayla,Yasemini anlatmak için kelimelere sığdıramadı,onun suçu yok...! Eee bundan sonra Ayla-Ahmet,Yasemin-Necdet üzerinden mi hikaye devam edecek.

değil mi?ben öyle birşey uydurmuştum dün, aylada da benzer durumlar oldu:img-blush kız nasıl anlatacağını bilemedi...cidden kelimelere sığmadı...

Melal
Doğru senin bu konuda tecrübeli olduğunu unutmuşum ablacığım kusura bakma.Sana güveniyoruz.Sen şimdi ne diyorsun devamı gelir mi gelmez mi?:)

Ben gelir diyorum yüreğim gelmesini istiyor.
Yoksa Ahmet'in Ayla ile evlenmesinin bir sebebi olmaz.
Eğer o gece beraber olurlarsa ve Yasemin hamile kalırsa Ahmet'in Ayla ile evlenmesine zemin hazırlanmış olur.
Hem Cansel demişti galiba bir örportajında Yasemin'in çocukları olduğunu göreceğiz diye yani ben buradan yola çıkarak devamı gelecek diyorum.

avrilcansu
Yapma be bacım ya devamı gelirse ne diyeceksin.
Off ya bu hafta geçmek bilmeyecek.:):)

Canım yarın salim kafa ile düşüneceğim ben.
Mor veya kırmızı imzalar olacak ve üzerine dörtlükler yazılacak.
Nasıl iyi mi?Binbir Gece forumundan talimli olduğum için oradan fikir arakladım anlayacağın.:):)

Neden mor ve kırmızı acaba? :)
Bir özelliği mi var :)

Bu artada kim mor kim kırmızı olacka :)
Ayrıca bize ne kazandıracak :)

İddiayı kazananlar kazanmayanları forumda ezecek mi?:img-hyste

yamisis