PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

rut
28-04-07, 10:34
bence yasemin iyice saçmaladı. Bunu rüyaya yapamam o daha çok küçük falan diyor ama babasının ahmet olduğunu saklayarak rüyaya en büyük kötülüğü yapıyor. Bunu necdete yapamam çok iyi biri dedi ya orda iyice sinir oldum ahmet sana ne yaptıki ona bunca şey yaşatıyorsun çocuğu olduğunu bile bilmiyor senin yüzünden kıbrıscık gibi bir yere gidip resmen sürgün hayatı yaşıyor. Dediklerinize bende katılıyorum. Yasemin her zaman ilgi kendinde olsun istiyor ne yardan geçiyor nede serden. Umarım şu güzideyle necdet bişeyler yaşarlarda o zaman anlar anyayı konyayı. Ayrı odalarda uyumakla zordan gülümsemelerle zordan sohbetlerle ewlilik olmaz. Herkesin hayatını zora sokuyor sadece kendininkini değil

dalya
28-04-07, 10:52
Telefon sahnesini sevdim. Ahmet-Yasemin ikilisi icin zaten özel bir anlam tasiyor sessiz telefonlar. Telefon sahneleri "bunu ikimiz icin yapmaliyiz" gibi sacma sapan repliklerinden cok daha romantik bence. Ben haftalar sonra ilk kez o sahnede Ahmet ve Yasemin'in hala birbirlerini sevdiklerini gördüm :good:

ermec
28-04-07, 10:57
bu bolum gercekten superdı en cok da yasemının necdetı kıskanıp koluna gırmesı superdı ama guzıdeye yazık o cok sevıo necdetı ayrıca ayla da ahmetı sevıo eyvah yasemın ortada kaldı:D:Dayrıca yyasemının babasının yıne tekrarları yapmasına sınır oldum ......

Sinem90
28-04-07, 11:00
biri bu dizi yasemin&aamed aşkını anlatıyordu demiş.arkadaşlar sadece anlatılmak istendi ama anlatılamadı.bu karakterlerle ve berenle tabiki anlatılamazdı.:img-hyste ben sadece o ikiliye gülüyorum.papucumun aşıkları.hehe :img-hyste yerim sizin aşkınızı peh :icon_whis
ayrıca ben güzideyi sevdim.çok fettan valla. :img-pilot

zeyneps
28-04-07, 11:11
Ayyy Ahmet düğün gününde nasıl olur acaba çok miraaak idiyorum doğrusu:icon_whis :icon_whis yılın en mutsuz damadı olcak heralde Ayla'da sevindirik olmuştu ama evlendikten sonra hevesi kursağında kalır diye düşünüyorum:img-in_lo :img-blush Ahmet ileride Rüya'yı öğrenince çok fena hesap soracak Yasemin'den"madem kızını babasından ayıramazdın onu benden nasıl ayırdın " diyecek :img-yes: Artık günlük bile kurtaramaz Yaso'yu:img-help: zaten Ahmet Yaso'ya öyle bi pis baktıki az daha "Heyyyttt seviyorum de uleeennn" diyecek sandım iki de tokat yapıştırsaydı da zarar gören beyin kıvrımları düzelseydi Yasemin'in :img-hyste

arzu-başak
28-04-07, 11:12
Herkese merhaba...yorumlarınızı okudum..herkes yasmin konusunda hem fikir nerdeyse..bazı arkadaşlar ona hak vermiş ama nesine vermiş anlamış değilim..yasminin ahmete söylediklerine çok aferdesiniz ama bir yuh çekmek istiyorum...yahu adam karşında eridi bitti..bu hala sırıta sırıta necdet böyel necdet şöyle diyor....dikkat ettiysenzi yasminin iki kelimesinden biri necdetti...insan sevdiğine bunun nasıl yapar ya...ay birde demezmi necdeti bırakıp gelemedim diye...insan kızını bahane eder...ama sonunda ahmetin o bakışı alaylı gülüşü ve son sözü mükemmeldi...resmen evde çığlık attım o kadar yani..meğer kaç haftadır bunu bekliyormuş..artık abim bile dayanamadım..çek şu kızı gözümün önünden dedi....
güzideye ne desem az..çok tatlı ya..necdetle hallerine çok güldüm..ikisi çok yakışıyorlar bence....bu bölüm bir tek necdet ve güzide sahnelerine güldüm..çok güzeldi...
deniz ve defneyi unutamam onlar benim çiftim..çok şekerlerdi...bu ışıkta ablası gibi sinir çıktı harun varken niye yaşar ya...hiç ısınamadım ben bu çifte...
birde ahmetimi tek başına yemek yerken gösterdiler ya..nasıl üüzldüm....içim acıdı...yasmin ahmete necdet böyle necdet şöle ona bırakıp gidemzdim falan dei ya..ahmette bunun en iyi ben bilirim..zamanında bende michelle böyle bir konuşma yaomak zorunda kalmıştım dedi ya..ay gözümün önünden gitmiyor...ahmetin o anki bakışları....kurşunlara gelesin yasmin(vuslat olsa böyle derdi şimdi)
melalim yasminin adının şaşkın koymuşsun...çok iyi etmişsin...

_1903_özi
28-04-07, 11:13
arkadaşlar bişey sorucam
ahmetle yasemin cafede ilk rüyanında olduğu sahnede karşılaşmadımı yoksa ben kaçırdımda bunlar buluşmak için telefondamı konuştular yok yani yasemin hiç karşılaşmış gibi bi ifadesi yoktu artık şaşırmayı bile yapamıyormu bu kız ahmet şaşırdıda bunda hiç bi tepki yok

zeyneps
28-04-07, 11:16
arkadaşlar bişey sorucam
ahmetle yasemin cafede ilk rüyanında olduğu sahnede karşılaşmadımı yoksa ben kaçırdımda bunlar buluşmak için telefondamı konuştular yok yani yasemin hiç karşılaşmış gibi bi ifadesi yoktu artık şaşırmayı bile yapamıyormu bu kız ahmet şaşırdıda bunda hiç bi tepki yok

Yok tesadüfen karşılaştılar canım :img-yes: o da şaşırdı en başta ama Ahmet hiç beklemiyodu o çok şaşırdı Yasemin'de sevindiği için şaşkınlık yerine sevinç ifadesi vardı yüzünde:img-pilot

ermec
28-04-07, 11:21
bence ahmet dugunune yasemını cagırır:)yasemın oyle demeseydı evlenmezdı ya off bı soyleyemedı ahmete ruyanın kızı oldugunu yasemın hakkatten yalnız kaldı:D:D

LİN
28-04-07, 11:21
Yasemin niye bir garip yürüyor?Sallana sallana,sağa sola yalpalaya yalpalaya...Kafasını da sallıyor bir yandan...Leyla gibi..i
Bu Yasemine has bir tarz mı yoksa Beren'in normal yürüyüş tarzı mı anlayamadım.
Asıl Güzide'den bomba geliyor.Bu kız birşey saklıyor ama ne?Ailesiyle ilgili bir sır olabilir.Rakip pastahanenin kızı olabilir.Babasıyla anlaşamayıp,özgürlüğünü ilan edip Asude Pastanesi'nde çalışıyor olabilir.Herşey olabilir yani.:img-pilot

zeyneps
28-04-07, 11:25
Yasemin niye bir garip yürüyor?Sallana sallana,sağa sola yalpalaya yalpalaya...Kafasını da sallıyor bir yandan...Leyla gibi..i
Asıl Güzide'den bomba geliyor.Bu kız birşey saklıyor ama ne?Ailesiyle ilgili bir sır olabilir.Rakip pastahanenin kızı olabilir.Babasıyla anlaşamayıp,özgürlüğünü ilan edip Asude Pastanesi'nde çalışıyor olabilir.Herşey olabilir yani.:img-pilot

Ayyy evet bende takıldım o yürüyüşe :icon_whis nie öyle paytak paytak yürüyo şaşkın ördek yavrusu gibi:img-hyste Benim anneannemde öle yüriiiyy belki o dönemin kadınlarına has bi özelliktir bu ya da yorulmuştur:img-pilot

Aaa bak bu benim aklıma hiç gelmemişti belki de rakip pastanenin kızı aaaa belki de evli de olabilir :sad53: :sad53:

arzu-başak
28-04-07, 11:27
Yok tesadüfen karşılaştılar canım :img-yes: o da şaşırdı en başta ama Ahmet hiç beklemiyodu o çok şaşırdı Yasemin'de sevindiği için şaşkınlık yerine sevinç ifadesi vardı yüzünde:img-pilot

zynepcim valla sen iyi anlamışsın..bundan sonra yasminin bakışlarını hareketlerini sen bize tercüme et olurmu:img-hyste ..çünkü ben birşey anlamıyorum....bencede orda hiç şaşırmadı.sanki sözleşmiş gibilerdi....
birde geçen hafta yasmin necdeti kıskanmıyor güzideyle arasını yapıcak diyen arkadaşlar nerdeler...hala aynı fikirdelermi merak ettim...necdetle güzide konuşurlarken yasminin gelip necdeti alması ve hemen koluna girmesi..bu ne demek ya...necdet benim kimse ona yan gözle bakamz demek..yuh artık...allahım bu senaristler inşallah dizinin sonunda yasminle ahmeti birleştirme gibi bir hata yapmazlar..bence biz şimdiden mail atmaya başlayalım birleşmelerini istemiyoruz diye...
aylam ilaç gibi gelicek ahmete..en azından artık yalnız yemek yemicek,evde tek başına oturmayacak....en önemlisi yasmin artık rahat olmayacak...nasılsa ahmet beni bekliyor demeycek..birazda o üzülsün ahmetle aylayı görünce....ama yok yasmin üzülmez..içine atıyor ya üzüntüsünü göstermiyor ya....neyse ben çıkıyorum başbakan konuşma yapıyor..size iyi sohbetler....

__SEYMEN__
of yaahmet aylayla evlenecek sırf yasemine ina olsun diye inanmıyorum ya ama yasemine helal olun valla necdetin tüm fedakarlıklarına karşılık yaptığını çok takdr ettim yaşadıklarını ahmete çok güzel izah etti
ahmete üzüldüm bu bölüm yazık kendi kızını bilmiyor ilerde öğrendiğinde yasemine çok kızacak ya haklıda
o kız necdete ilerde aşık olacak bence çok ukala konuşuyor ya deli oluorum

ermec
ıkı dakkada hemen senaryo yaptın bravo:D:Dguzıde bısı sakladıgı kesın ama yasemın ruyaya dondurma alıp kusları laplap dıye kovalaması cok guzeldı bayıldım ruya da ahmetle yasemın bahcede konusurken cok guzel bakıordu ayrıca lale bu bolumde cok uyuz gorundu gozume eskıden ne guzel bır tavır sergılıordu ınsan bır kendını dusunur hep iş düşünüo psikolojık tedavıye ıhtıyacı var:D:D

saprofit_g_22
28-04-07, 11:29
arkadaslar...

Isik ve Yasar cok tatli kanimca... :img-yes: :img-yes: Asik olasim geldi bir an... Yasar pek bi gormus, gecirmis kivaminda, ama bayanlarla sosyal hayat deneyimi yok gibi... Ama yine de cok yakisiyolar... Bide ikisinin de utanmalari yok mu? Cok sekerler... :img-in_lo :img-in_lo

Yasemin ve Ahmet ikilisi hakkaten baydi artik!! Baskalarina odaklansinlar... Ikisinin mesut oldugunu goremicez zaten!

Isik-Yasar... superler!

Sinem90
28-04-07, 11:32
bu kafayla onlar mesut olamaz zaten.önce bi kafaya ihtiyacı var onun.:icon_whis
evet başkalarına odaklanmaları lazım.zamanı geldi de geçiiy bile ama senaristler beni duymiiiy:icon_whis

zeyneps
28-04-07, 11:33
Sinem yıvvruuumm Mimeeed'le Sivim yine iş peşindeydiler halbuki Sivim bu hafta pek bi şihvetliydi:img-blush :img-in_lo

Onlar bu gidişle mezarda kavuşacaklar ya ellerini biraz çabuk tutsunlar :img-yes: :img-yes: yoksa Sevda Tepesi'nde kavuşurlar onlar :img-pilot

LİN
28-04-07, 11:35
Ermec, asıl sen şu senaryoma bak bakalım beğenecekmisin?

Zeynepsin de dediği gibi Güzide evli bir kadındır ancak eşinden ayrı yaşıyordur.Bu arada Güzide'nin 2 de çocuğu vardır.Veee Necdet-Güzide aşkı sayesinde iyi kalpli Necdet;bu çocuklara da babalık edecek.Bir anda 3 çocuk babası olarak hayatına kaldığı yerden devam edecektir:img-hyste Hayatı boyunca aşık olduğu kadınların çocuklarına babalık etmek onun için bir yaşam tarzı olacaktır.:img-wink:

Sinem90
28-04-07, 11:37
ziynep o her zaman şihvetli kuzum.:img-in_lo
bak görürsün onlar haftaya daha çok görünecek.anladım senaristlerin huyunu artık.beni delürtmek için bir hafta çok 1 hafta az gösteriiyyler.iyi mi yapiiyyler tabi ki hayır.siz domatesin saçmalıklarını göstermeye devam edin.çok iyi gidiyorsunuz vallahi!alkışlıyorum sizi. :hıh

zeyneps
28-04-07, 11:40
Ermec, asıl sen şu senaryoma bak bakalım beğenecekmisin?

Zeynepsin de dediği gibi Güzide evli bir kadındır ancak eşinden ayrı yaşıyordur.Bu arada Güzide'nin 2 de çocuğu vardır.Veee Necdet-Güzide aşkı sayesinde iyi kalpli Necdet;bu çocuklara da babalık edecek.Bir anda 3 çocuk babası olarak hayatına kaldığı yerden devam edecektir:img-hyste Hayatı boyunca aşık olduğu kadınların çocuklarına babalık etmek onun için bir yaşam tarzı olacaktır.::

:img-hyste evet ya Necdet tam bi hayırsever başkalarının çocuklarına bakmaya bayıliiiyyyy:img-hyste

Kiriman'da hamile kalınca Kamil onu Sevda Tepesi'nde kurtarsın ama o da Kiriman'ın çocuğuna babalık etsin :good: :good: Rıza göriyy bunları Melahat geliyy "Kiriman ayakta durman iyi değil bu vaziyette" Rıza'da diyi "ne vaziyeti " Melahat"ay çocuk bekliyler de" Rıza kalıyo tabi hönk?????:: :blink: :img-fie: :( :sad53: :sad53: :img-hyste :img-hyste

_1903_özi
28-04-07, 11:44
zynepcim valla sen iyi anlamışsın..bundan sonra yasminin bakışlarını hareketlerini sen bize tercüme et olurmu:img-hyste ..çünkü ben birşey anlamıyorum....bencede orda hiç şaşırmadı.sanki sözleşmiş gibilerdi....
birde geçen hafta yasmin necdeti kıskanmıyor güzideyle arasını yapıcak diyen arkadaşlar nerdeler...hala aynı fikirdelermi merak ettim...necdetle güzide konuşurlarken yasminin gelip necdeti alması ve hemen koluna girmesi..bu ne demek ya...necdet benim kimse ona yan gözle bakamz demek..yuh artık...allahım bu senaristler inşallah dizinin sonunda yasminle ahmeti birleştirme gibi bir hata yapmazlar..bence biz şimdiden mail atmaya başlayalım birleşmelerini istemiyoruz diye...
aylam ilaç gibi gelicek ahmete..en azından artık yalnız yemek yemicek,evde tek başına oturmayacak....en önemlisi yasmin artık rahat olmayacak...nasılsa ahmet beni bekliyor demeycek..birazda o üzülsün ahmetle aylayı görünce....ama yok yasmin üzülmez..içine atıyor ya üzüntüsünü göstermiyor ya....neyse ben çıkıyorum başbakan konuşma yapıyor..size iyi sohbetler....
valla arzucum düşüncelerime tercüman oldun bende bişey kaçırdım sanmıştım meğer yasemin böyle şaşırıyormuş gerçi hiç bir şekilde o ifade yoktu ne bileyim uzun bi aradan sonra karşısında ahmet duruyordu neyse benim en çok merak ettiğim aylanın gelinliği nasıl olacak yasemin venecdet düğüne gidecekmi

saprofit_g_22
28-04-07, 11:44
Nezahat'in yoklugunda yasadigi depresyonu kapamak icin Riza kendini atti Keriman'in kollarina... kadin harbiden asik ama Riza'ya... Tum asiklari hallettik, bi Riza-Keriman kaldi zaten!! :img-hyste :img-hyste

Bu arada, dizideki Yasar'in gercek adini bilen varmi? Son 5-10 dkdir, oyuncular hakkinda bilgi ariyorum ama bulamadim... Yardimci olursaniz, cok sevinirim! :good:

Sinem90
28-04-07, 11:46
yaşarın gerçek adı umut kurt.ayrıca bu sitede başlığı da var.:img-wink:
tamam rızanın kendine göre haklı tarafları var ama yine de bu şekilde karşılık vermemeliydi.derdini başka yollarla da halledebilirdi. :hıh

zeyneps
28-04-07, 11:48
Nezahat'in yoklugunda yasadigi depresyonu kapamak icin Riza kendini atti Keriman'in kollarina... kadin harbiden asik ama Riza'ya... Tum asiklari hallettik, bi Riza-Keriman kaldi zaten!! :img-hyste :img-hyste

Bu arada, dizideki Yasar'in gercek adini bilen varmi? Son 5-10 dkdir, oyuncular hakkinda bilgi ariyorum ama bulamadim... Yardimci olursaniz, cok sevinirim! :good:

Adı Umut Kurt kendisi Beynelmilel'de komunist bi genci canladırıodu :img-yes: :img-yes:

Bu arada Yaso'nun hala Necdet'i kıskandığını düşünmüodum hatta Güzide'ye çok sıcak davrandı ....orda koluna girdiğinde bende şaşırdım önce bi ama bu Yaso'nun kabiliyetsizliğinden hemde "çekil kız o benim kocam yolarım seni" :img-hyste anlamında değildi o koluna girme Yaso'nun her zamanki saflığından hiç bi amaç gütmeden "hadi biz kaynanama gidiyoz laylaylom " tarzıydı:img-hyste

Ayyy valla bu Yaso'nun yüzünden insan davranışlarını analiz etmeye başlıcam yakında:img-pilot :img-hyste

saprofit_g_22
28-04-07, 11:50
yaşarın gerçek adı umut kurt.ayrıca bu sitede başlığı da var.:img-wink:
tamam rızanın kendine göre haklı tarafları var ama yine de bu şekilde karşılık vermemeliydi.derdini başka yollarla da halledebilirdi. :hıh

Saolasin arkadas... Diger sayfalara goz atmam gerecek demek ki... ;)

Bencede haklisin! Erkek milleti iste... (genelleme yapmamak lazim, saka mahiyetinde soyledim) :happy0064 Nezahat uzun sure yoktu ortalikta, sonra eve geldi... yemek masasinda toplanmislar, verdi veristirdi Emine'ye... Ne luzum vardi ki???!?? Al kizini, vur annesine iste... bide Yasemin'e kiziyoruz... :img-pilot :img-pilot

LİN
28-04-07, 11:51
:img-hyste evet ya Necdet tam bi hayırsever başkalarının çocuklarına bakmaya bayıliiiyyyy:img-hyste

Kiriman'da hamile kalınca Kamil onu Sevda Tepesi'nde kurtarsın ama o da Kiriman'ın çocuğuna babalık etsin :good: :good: Rıza göriyy bunları Melahat geliyy "Kiriman ayakta durman iyi değil bu vaziyette" Rıza'da diyi "ne vaziyeti " Melahat"ay çocuk bekliyler de" Rıza kalıyo tabi hönk?????:: :blink: :img-fie: :( :sad53: :sad53: :img-hyste :img-hyste

Evet evet Keriman da Rıza'dan hamile kalsa Yasemin ve Işığın kardeşine Kamil babalık etse.Rüya'ya kendinden küçük bir dayı gelse.Ama o bunu bilmese üvey annesi Ayla'nın kuzeni zannetse.
Aman öf... iyice karıştı kafam şimdi Yasemin gibi yürüyeceğim vallahi :fighting2

Sinem90
28-04-07, 11:52
yasemin babasına çekmiş o konuda.gönlü bi onda bi bunda.ne olduğu belli değil.:icon_whis ama rızadan hiç beklemezdim gerçekten.hapisteyken kerimana dediklerinden sonra tamam bu adam akıllandı demiştim.fakat o da dingesiz çıktı.:icon_whis memnun değilsen hayatından al karşına nezoşu konuş.arkadan iş çevirmenin ne gereği var? :hıh

zeyneps
28-04-07, 11:57
yasemin babasına çekmiş o konuda.gönlü bi onda bi bunda.ne olduğu belli değil.:xn_whis ama rızadan hiç beklemezdim gerçekten.hapisteyken kerimana dediklerinden sonra tamam bu adam akıllandı demiştim.fakat o da dingesiz çıktı.:icon_whis memnun değilsen hayatından al karşına nezoşu konuş.arkadan iş çevirmenin ne gereği var? :

Evet bebişim noliyy öyle :icon_whis :icon_whis :img-yes:

Dingesiz ben hep diyim zaten Yaso babasına çekmiş diiyym:img-help: :img-help:

Nezoş'ta patronuyla evlensin o zaman Rıza'yı boşayıp adı neydi o adamın:icon_whis

amaaaaaaan olaylar iyice karıştı zaten senaristlerin yüzünden kimin kimle ne zaman nerde olduğu belli diğil:img-hyste

Bence iiyice karışsın :img-hyste :img-hyste sonra hepsini bi arada çözmeye çalışırız çözemezsek de hepsini kim vurduya getiririz :good: Arap saçına döndüüüüü:img-help:

saprofit_g_22
28-04-07, 12:01
Valla yasemin hicbirzaman mantikli konusmadi, konusmaz da bu saatten sonra... konussa da ise yaramaz heralde... Bi gunluk sayfalarina mantikli seyler yaziyor, bir de mektup satirlarina mantikli seyler karaliyor... ama dile getirmeye gelince sira... yasemin'in dilini ari sokmusa donuyor... Ne anladim ben o isten?

Aceba gercekten Ahmet su Ayla ile evlenir mi? Yoksa sinirinden mi oylesine soyledi Yasemine'e?

Sinem90
28-04-07, 12:01
asıl baş karakterlerin konusu kötü.onlar kadar olamazlar merak etme.:icon_whis nezoşun patronunun adı ekrem kız. :) adama amma takmıştım ya.daha yüzünü bile göremedik halbuki.:img-hyste

zeyneps
28-04-07, 12:10
Ya ben umudumu kaybettim artık 71e kadar hiç bi sır açığa çıkmaz gibime geliyo Ahmet Rüya'yı öğrendiğinde Rüya 8-9 yaşında olur :sad53: :sad53: ahmet'le Ayla evliliğide bi 5 sene filan sürer :img-yes: :img-yes:

Offfff offffffff aman Rüya 17-18 yaşlarında açığa çıkmasında gerçekler :sad53: :sad53: o zaman hiç bişeyin hiç bi anlamı kalmaz Ahmet çocuğunun doğumunu,ilk adımını ,ilk baba diyişini kaçırdı zaten bencil insanların yüzünden :sad53:

saprofit_g_22
28-04-07, 12:16
Evet... Ikisinin hayati da anneleri yuzunden, degisti! O kismi, cabuk atladilar... Ozellikle Yasemin, cok cabuk affetti annesini... sarildi boynuna!! Cok kizdim! Aynisi benim basima gelse, heralde uzun bi sure biyere kapanir cikmazdim! Ahmet'in yaptigi gibi mesela...

Gercekten dusunulunce, insanlarin basina gelen cok aci!

Birde... bu dizi kac senesine kadar surucek bilen veya duyan var mi? Gunumuze kadar surucek mi konular? Oyle olursa, bi 6 sene felan daha atlarlar yakinda, degil mi? :happy0064

Sinem90
28-04-07, 12:18
sadece annelerin hatası mı sizce?:icon_whis bence en büyük hatayı kendileri yaptı.çünkü beyin kıvrımları hasarlı.:img-hyste en son 80leri gösterecekler herhalde.o kadar yapamazlar. :)

zeyneps
28-04-07, 12:23
sadece annelerin hatası mı sizce?:icon_whis bence en büyük hatayı kendileri yaptı.çünkü beyin kıvrımları hasarlı.:img-hyste en son 80leri gösterecekler herhalde.o kadar yapamazlar. :)

O kadar da diğil yıvvvvruuuuuuum :img-yes:

Biliyosun onların ayrılma sebebi başkaydı ve bu ayrılık konusunda kesinlikle Yaso haklıydı :img-yes: ama buna rağmen yine de hastaneye gitti bebeği söylemek için ben buna cesaret edemezdim :img-yes:

Sevdiğin adamın babası senin babanı idam etseydi soruyorum sana hala o adamla birlikte mi olurdun yollarınız ayrılırmıydı???:icon_whis

Ya da şöle diyim sana sen daha iyi anlarsın onu Mimeeed'in babası Sivim'in babasını idama mahkum etseydi Mimeeed'le Sivim hala birlikte olurlarmıydı????:img-yes: :img-yes:

Annelerde çok büyük hata var zaman atlamasından önce hem de çoooooookk eğer birisi mektubu saklamasaydı birisi de Ahmet'e Yaso'nun geldiğini söyleseydi şimdi ikisi birlikte olurdu Yaso'da böle donuk donuk şaşkın ördek yavrusu gibi bakmazdı herkese:img-hyste

arzu-başak
28-04-07, 12:26
valla arzucum düşüncelerime tercüman oldun bende bişey kaçırdım sanmıştım meğer yasemin böyle şaşırıyormuş gerçi hiç bir şekilde o ifade yoktu ne bileyim uzun bi aradan sonra karşısında ahmet duruyordu neyse benim en çok merak ettiğim aylanın gelinliği nasıl olacak yasemin venecdet düğüne gidecekmi

öyle ama..yalanmı yani..kızda ifade yokki..her hafta ben yazmaktan sıkılıyorum ama o duymaktan sıkılmıyor herhalde....hala etkisindeyim yani..yasminin ahmete söylediklerinin...nasıl bir düşüncesiliktir bu kızdaki..valla şu kadarcık akıl varsa yasminde ne olayım....resmen bir ben necdeti seviyorum ahmet demediği kaldı..yahu necdeti düşündüğünün bir gramı ahmeti düşünsene herşey daha farklı olurdu..ay bir de demezmi...rüyayı babasından ayıramam..yahu sen kızını öz babsından ayırdın...ama hanım efendi necdetten ayıramıyor..hakikaten bu kız değişik ya.....
evet nihayet beklediğim şeyoluyor aylayla ahmet evleniyor...yasmin gelmez herhelde...mukocum hoş geldin..yazdıklarınızı okudum....valla yasminin bu kadarını yapacağını düşünmemiştim..bu kadarını beklemezdim yani

ermec
28-04-07, 12:26
tahmınımce guzıde sanatcı veya eskıden cook unlu bırıymıs gıbı falan sankı cunku kadın sızı bırıne benzettım dedı unlu bırıymıs demekkı
ama cok gızlı bır unluluk cok merak ettım sırrı ortaya cıksın ...:D

Sinem90
28-04-07, 12:29
ziyneps allah canını almasın kız.verdiği örneğe bak.:img-hyste
kızım o zaman çocuk yapmasaydı.konuşturma beni şimdi.o saftiriğin yaptıklarını say say bitiremezsin.:img-hyste

sude01
28-04-07, 12:30
yazmak istediğim o kadar cok sey varki
rıza nezahat keriman üçlüsünden baslayayım..
tamam rıza suanda kendine göre haklı olabilir
zaten bu kadar olayı ustune alınmasının diğer sebebide rızanın calısmıyo olması
ağrına gidiyo bu durum sanırım
erkeklik gururu olabilir ama hiç işin su tarafından dusunmuyor
nezahat rızanın yokluğunda kac sene evi cekip cevirdi
zayıf davranmadı ayakta durmaya calıstı
suanda rızanın isi olmadığı için herşeyi bırakıp evde oturmayı göze alamıyor
bu yuzden rızanın kerimanla iliskisini yeniden baslatması cozum değildi
bence nezahat bunları haketmiyo
ama huylu huyundan vazgecmiyo tabi o ayrı mesele
bana kalırsa rıza tekrar siyasete geri dönmeye kalkıcak ve bu durum tekrar aile içinde sıkıntı olusturucak

ahmet ve yasemine gelince
ahmet nasılda yaseminin gözünün içine baka baka
biz aylayla evleniyoruz dedi gerçekten sasırdım aslında sasırmadım ama
ahmeti ilk defa böyle gördüm
eninde sonunda bu olucaktı zaten
yaseminin tepkisi olmaz bence tutar kendini ahmetin yanında
eve gidip ağlar bi süre böyle sahneler izleriz
aylayla konusmayada gidebilir belki ama kucuk ihtimal
necdetle beraber düğün veya nikahlarına giderlermiş mesela
:img-help: :img-help: çok korkunç olur

buarada ahmetin sacını değiştirdiler ya sonunda çok sevindim
artık dizi daha heyecanlı olmaya baslar bence sonucta ahmet ve ayla artık evli
ve istanbuldalar!!!!bolbol karsılasma sahneler izleriz buarada

bunun dısında defne ve deniz cok hoslar bence yakısıyolar
defne diziye ilk girdiğinde duyduğum antipati azaldı azaldı kalmadı gibi
deniz zaten o kadar hoş ki çok yakışıklı çok iyi oyuncu bana kalırsa

ışık a da uzulmeye basladım
o da ablası gibi olucak sonunda
belkide istemeden harunla evlenir yasemin gibi
ama eminim yasara çok asık olucak ve buyuk olaylar olucak

bunların yanında meshur pastacı kız guzeideyele ilgili bişeyler yazmassam olmaz
pastaneye gelip bi kadın sizi gordum dedi guzidede ben mackada oturuyorum diye kızdı ya kesin bişey çıkıcak bunun altından
mesela kzın ailesi çoık zenginmiş ve çok unlu bi pastaneciymiş babası :img-yes: olabilir
ve necdete çok fena bakıyo
ben sonunda necdette kız asık olabilirmi diye korkuyorum
işte o zaman yasemini dusunemiyorum
zaten yaseminede su konuda sinir oldum
guzideyi gordkten sonra necdet kıymete bindi
sürekli pastaneye gelmeler koluna girip yurumeler
bu kız hiçbişeyin ve hiçkimsenin değerini zamanında bilemiyo
sonrada boyle ortada kalıp uzuluyo işte

arzu-başak
28-04-07, 12:30
O kadar da diğil yıvvvvruuuuuuum :img-yes:

Biliyosun onların ayrılma sebebi başkaydı ve bu ayrılık konusunda kesinlikle Yaso haklıydı :img-yes: ama buna rağmen yine de hastaneye gitti bebeği söylemek için ben buna cesaret edemezdim :img-yes:

Sevdiğin adamın babası senin babanı idam etseydi soruyorum sana hala o adamla birlikte mi olurdun yollarınız ayrılırmıydı???:icon_whis

Ya da şöle diyim sana sen daha iyi anlarsın onu Mimeeed'in babası Sivim'in babasını idama mahkum etseydi Mimeeed'le Sivim hala birlikte olurlarmıydı????:img-yes: :img-yes:

Annelerde çok büyük hata var zaman atlamasından önce hem de çoooooookk eğer birisi mektubu saklamasaydı birisi de Ahmet'e Yaso'nun geldiğini söyleseydi şimdi ikisi birlikte olurdu Yaso'da böle donuk donuk şaşkın ördek yavrusu gibi bakmazdı herkese:img-hyste

canım belki başta hatayı anneler yaptı ama..herşey ortaya çıktığı zaman düzeltmek yasminin elindeydi....ama o bunların hepsini elinin tersiyle itti..ahmetin dediği gibi bir düzeni vardı ve o düzeni bozup ahmete gidemedi...hakikaten delirdim ya...ahmete gitmiş necedeti bırakamam diyor..rüya için senle gelemedim dese...başımın üstünde yeri var...meğer yasmin rüyadanda ahmettende daha seviyormuş necdeti....

zeyneps
28-04-07, 12:38
canım belki başta hatayı anneler yaptı ama..herşey ortaya çıktığı zaman düzeltmek yasminin elindeydi....ama o bunların hepsini elinin tersiyle itti..ahmetin dediği gibi bir düzeni vardı ve o düzeni bozup ahmete gidemedi...hakikaten delirdim ya...ahmete gitmiş necedeti bırakamam diyor..rüya için senle gelemedim dese...başımın üstünde yeri var...meğer yasmin rüyadanda ahmettende daha seviyormuş necdeti....

Evet canım ben zaten diyorum ya zaman atlamasından önce zaman atlamasından sonra Yaso'nun çok hatası var :icon_whis :icon_whis say say bitmez...Necdet'in de hatası var bi gün oturup Yaso'yla "Ya Yasemin tamam biz bi yuva kurduk sen zor durumda kalma diye ,ama bu çocuğun babası Ahmet ne zaman söyleyeceksin onu buna bilmeye hakkı var" demedi bizim ki zaten şaşkın ördek bi yol gösterir insan dimi yok onun yerine "ben düzenimden memnunum "diyor :hıh

Ayrıca senaristlerede çok kızıyorum nie Rüya'yı bahane ettirmediler de Necdet te Necdet die tutturuolar anlamıyorum :icon_whis bence bişi planlıolar Necdet Güzide'yle aldatacak Yaso'yu Rüya'yı filan ihmal edicek Yaso çok büyük hayalkırıklığına uğrayacak biz de dicez"ohh olsun sana Yaso Necdet'imi düşünürsün sen al sana Neciiiiidet" yapıcaz ,senaristler bunu planlıo bence:good: :img-pilot

merve d.
28-04-07, 12:40
dün akşam yine hem severek hemde kafamızda soru işaretleri kalan bir bölüm izledik.aslında beklenen olaylar yaşandı süpriz birşeyler olmadı.
bizim burda konuştuğumuz gibi ahmet ayla ile evlenecek ama sevdiğinden değil sadece yasemini unutmak için.yasemin bir hata daha yaptı ve rüyayı yine söyleyemedi.artık söylemesi gerekiyordu çünkü rüya bu yaşta bile bu durumu kabullenmesi zor olurki biraz daha büyünce kabullenmesi çok zor olur.babası olarak ahmetin bunu öğrenmesi gerekiyordu.tamam zor bir açıklama olabilir yasemin için ama ahmetin hakkı bunu öğrenmek
deniz ve defne arasında başlayan aşk...belki daha yeni olduğu için bana öyle geldi ama henüz o aralarındaki başlayan duyguları hissettiremedler bana.
belki diğer bölümlerde değişir...
ahmet ve yasemin aşkında suçlu annelerdi ama artık sadece onların olmadığını düşünüyorum.yasemin ve ahmet de suçlu.ahmet yaseminden zor bir karar vererek onunla gelmesini istemesi,yaseminin necdetin hayatından artık çıkması gerektiğini anlayamaması sonuçta onun bir hayat kurmasını istiyor.bence necdet yavaş yavaş pastacı kıza aşık olacak yani kız onu kendine aşık edecek.ahmetde ayla ile evlenecek ama yaseminin gibi formalite olacağını zannetmiyorum çünkü o onun evliliğinin gerçek olduğunu düşündüğünden kendi için en doğru olan şeyleri yapmak isteyecek yasemini unutabilmek için.(bu hafta çok uzun bir yorum yaptım galiba...:img-wink: )

Ayse (92)
28-04-07, 12:47
dünkü bölüm yine çook güseldi...ya defneyle deniz yakınlaşmasına gerçekten hayran kaldım...hele el ele tutuşmaları harikaydı...ama umarım annesi defneyi yurt dışına göndermes...ayrıca o kampüs gibi oturma yerlerinde ona aşkını itiraf edecektiki harun geldi...harunda birkaç dakka sonra gelse ölürdü sanki...ama ztn artık defnede anlamıştır...ztn onun tavırlarındanda anlaşılıyor denizi sevdiği...diğer herşey çook güseldi...ama güzideye sinr oldum...yasemine nasıl baktı öle...

Güneş-07
28-04-07, 12:48
bu haftaki bçlümüm izleyemedim ya çok merak ediyorum acaba tekrarı ne zaman bilen varmı yada youtube gelmişmidir bölüm...
nasıldı bölüm yaa ahmet ayla ile evlenmeyi kabul ediyor ha yasmin biliyormu bunu acaba?
deniz&defne aşkı başlamışş çok sevindim umarım iyi gider...

arzu-başak
28-04-07, 12:48
Selamlar arkadaşlar...
Sinimm sana da merhaba pıtırcığım:)Arzucum sana da:img-wink:
Gece ki performansınız düşmüş bu sabah:)Daha 5 sayfa ilerlemişsiniz:)
Buraya takılıp Türkiye ile ilgili haberleri ihmal etmeyin sakın, haber sitelerinden vs... gelişmeleri okuyun...

merhaba canım..valla gece döktürmüşsünüz..oku oku bitmedi..bir tv bir bilg.hallettim çok şükür sonunda.....e gece herkes içini dökmüş..benim gibi gece giremeyenlerde az galiba....bizde şimdi içimizi döküyoruz...
merak etme canım..bir gözümüz hep haberlerde.....
zeynepcim senaryon gerçekleşir inşallah...bende böyle olmasını istiyorum..yasminin bin bişman olmasını istiyorum ahmete gitmediği için....

iReMJeLiBoN
28-04-07, 12:54
Yaseminin Ahmete Necdeti savunması cok kötüydü ya.. bogacaktım Yasemini.. Ama Ahmetinde öyle demesi içimi acıttı.. Yasemin ne yaparsa yapsın Aylayla evlenmesin.. Gitsin Kiraz hemsireyle evlensin ama AyLa..:( !

Bence Ahmet cok yakın bi zamanda Yaseminin günlügünü okuyacak.. Yani umarım öyLe oLur.. o zaman herseyi daha iyi anlar..!

seydede cok fenaydı
kabiliyet konusunu tartısıyorlardı

".. günlükteki resimlerde öyle.. " dedi beni bitirdi orada Cansel/Ahmet..

bayılıyorum bu adam ya..:( Ahmet & Yasemin.. bari beraber ölsünler ya:D

Messa
28-04-07, 13:01
Geçen hafta AYlanın evlenme teklifi hakkında yorum yapmadığım için ve bölüm sırasına göre önce bu konu hakkında yorum yapmak istiyorum.

Hangi şartlar altında olursa olsun bana göre bir bayan'ın bir erkeğe evlenme teklif etmesi kötü bir durum. Küçük düşürücü, onur kırıcı...
Ahmet, Ayladan hiç böyle birşey beklemiyordu ve ne diyeceğini şaşırdı ama eğer Ayla Ahmet'i susturmasaydı Ahmet reddedecekti. Ayla konuşmasını kesip düşünmesini söyleyince Ahmet'te centilmen bir erkek olarak birşey diyemedi.
İkisi arasında bir evlilik olursa ki olacak bu evliliğin tüm yükünü Ayla çekmek zorunda kalacak. Ahmet ve Aylanın mutlu olmaların çok isterim ama bu bir gerçekki mutlu olamayacaklar.

Ahmet&Yasemin konuşmasında Yasemin Rüyanın kızı olduğunu haaa söyledi haa söyleyecek diye beklerken hayatına yön vermesini dilediğini söyledi. Yasemin bu konuşmada Ahmet'e Rüya gerçeğini çok rahatlıkla söyleyebilirdi ama söylemedi. Bundan sonra Ahmet bence hiç affetmemeli Yasemin'i. Necdet ile Rüyayı ayırmaya kıyamıyormuş, ama Ahmet'i kızından ayırmaya kıyabiliyor üstelik hiçbir hakkı olmadığı halde. Bilinmezliğin bir sonuca bağlanmasına çok sevindim. Gelecek bölümde büyük bir ihtimalle düğün olacak ve bence buna Yasemin uzaktanda olsa şahit olup kahrolacak. (İnş.)

Yasemin'in çantayı kolunda tutma şekli, yürümesi ve birçok mimiği beni sinir ediyor. Dikkat ettiniz mi bir sahnede Yasemin ile annesinin ayakkabıları aynıydı.:img-hyste

Deniz ve Defne nihayet birbirlerine açıldılar, buna pek açılmak denmez ama birlikteler diyelim. İkiside çok yakışıyorlar birbirlerine...

Işık ve Harun çok eğreti ve yapmacık duruyorlar. Sanki zoraki bir arkadaşlık yaşıyorlarmış hissi uyandırıyorlar bende. (Sinemeya gittikleri sahne ben setteyken çekilen sahneydi.:icon_whis ) Yaşar'ın sinemeda parası yetmedi rezil oldu ohhh canıma değsin...:img-hyste Harun'a üzülüyorum ve aşk acısı çekmesini istemiyorum hele de Işık için, hiç değmez. Harun'a çok daha iyileri layık. Harun'u çok seviyorum yaaa canım çok tatlı mimikleri çok hoş.

Güzideyi bende sizler gibi çok sevdim üstelik Necdet ilede yakışıyorlar. İkisi mutfakta konuşurken azıcık yakınlaşmış gibi oldular ki Yasemin Hanım hemen patt diye daldı içeriye. Ne yapmaya çalışıyor ben anlamıyorum ki, hem Necdet ile gerçek bir evliliği yok ve birisini seversen söyle diyor ama buna müsaade etmiyor. Tabi kendisi yolunu çizdi Ahmet ile bir geleceği olamayacağına karar verdi yaaa Necdette ona göre hareket etmek zorunda sanki. Necdet ve Güzidenin sufle sahneleri çok güzeldi. İkisini acayip yakıştırdım.

Deniz Gezmiş konusunda ağzımıza bir parmak bal çaldılar o kadar. Bu hafta da görmek istiyordum kendisini ama haftaya daha fazla göreceğiz galiba 1 Mayıs mitinginde...

Rızayı, Nezahat kendi elleriyle itti Keriman'a... Sabah akşam iş iş olacağı budur. Ama yine de Rızadan beklemeyeceğim bir davranıştı. Onca yaşanan olaylardan sonra sen hala kalk git... Kamil'e üzüldüm canım yaa nasılda üzüldü Rızayı görünce...

Şu Sevim ile Mehmet'tede bir tık yok yaa. Neredeyse Deniz&Defne evlenip çocukları olacak onlarda hala bir arpa boyu ilerleme yok.

Son sahnede Ahmet'in verdiği müjde ve Yasemin'in hali bence tam süperdi. Şuan için Ayla&Ahmet evliliği olsun istiyorum ama biliyorum ki mutlu olamayacaklar. Yasemin'in onları hep yanyana görmesini ve çok acı çekmesini istiyorum. Bunu hakediyor. Diğer yandan da Güzide ile Necdet'in yakınlaşmasını istiyorum. Hatta Güzide bunların evliliğinin formalite olduğunu, Rüyanın başkasının kızı olduğunu öğrensin ve bu sırada Necdet ile çok yakınlaşmış ve birbirini sevmiş olsunlar Güzide gidip Yaseminle aynı Aylanın konuştuğu gibi konuşup "Onun hayatını daha fazla mahvetmeye hakkın yok vs" desin. Yasemin şoook olsun. Ortada kalsın...

Güzidenin bir şeyi var ama nee. Pastanedeki müşteri onu birine benzetince hemen bozuldu. Halbuki çok normal birşeydir.

Devamı gelebilir.

Sinem90
28-04-07, 13:06
messa neden bir bayanın bir erkeğe evlilik teklifi etmesi küçük düşürücü olsun ki?hangi çağda yaşıyoruz kızım?bunlar mı kaldı artık?millet neler yapıyor.:icon_whis aksine ben aylanın bu davranışını çok beğendim.farklı olmak güzeldir bana göre.:img-blush
ama sivimle meemed konusunda katılıyorum sana.yetti artık ya o kadar yorum yaptım senaristlerin umrunda değil hala. :hıh bırakın şu domatesi de artık benimkilerle ilgilenin biraz da.ama onlar da nişantaşı çocuğu neden onlarla ilgilenmiyorsunuz?:sad53:

ASKİLHAN
28-04-07, 13:06
Bence güzel bölümdü.Yasemin kafayı yedi.Madem Ahmet 'i bıraktın.İyide yaptın aferin.O ayrı bir konuzaman Necdet'i üzme onunla yakınlaş.Ohh ne olacağı belirsiz bir hayat.Yasemin Ahmewt veya Necdet birini seçtin.Seçtiğini belli et.

vega58
28-04-07, 13:07
herkese selam..yani şimdi moralim bozuk şuraya geleyim de biraz kafa dağıtıyım dedim..üf ne olacak bu ülkenin hali ya..hiç mi rayına oturmaz bir şeyler..
messam da burda..canım ne yapıyorsun uzun zamandır görüşemiyoruz..
deniz gezmiş olayını ilerki bölümlerde daha çok göreceğiz gibime geliyor..ahmet mutlaka deniz gezmişin de dersine girer..üf o sahneleri izlemek istiyorum..acaba ahmet deniz gezmişe bir tepki gösterecek mi..
sineme evlilik konusunda katılıyorum.(şaşırtıcı de mi sinem)ya niye bir kadın da evlilik teklifi yapamasın ki..hem de ayla gibi ayaklarının üstünde duran biri..ben desteklerim böyle kadınları ne olursa olsun..

arzu-başak
28-04-07, 13:11
Messacım yazdıklarının hepsine katılıyorum..yasmine artık diyecek lafım yok....ilahi adalet işte..şimdi acı ekme sırası onda...ama yasmin acı çekemiyor görüyoruz..pardon beren yani...o yüzden onu mutsuz görücez falan diye sevinmeyelim..yine bir iki ağlar bişeyler yazar sonra yine otuziki diş dışarda gezer....
haruna çok üzülüyorum ya...oda ahmet gibi aşk acısı çekmesin..bende bu ışık yaşar çiftine alışamadım gitti..ama deniz ve defneyi çok seviyorum..başlarda defneyi soğuk bulmuştum ama yavaş yavaş seviyorum...
güzide zaten mükemmel...çok güzel...çok tatlı bir kız..necdetle olan sahneleri çok güzeldi.hele birde çok diyişi var ya bittim.....
bu kızda birşeyler var ama çözemedim..neyse yakında anlarız ne olduğunu....
necdetle güzide arasında kesin birşey olucak...kızı boşuna sokmadılar ya diziye....ve buna en çok sevinene ben olurum herhelde

zeyneps
28-04-07, 13:14
Bence güzel bölümdü.Yasemin kafayı yedi.Madem Ahmet 'i bıraktın.İyide yaptın aferin.O ayrı bir konuzaman Necdet'i üzme onunla yakınlaş.Ohh ne olacağı belirsiz bir hayat.Yasemin Ahmewt veya Necdet birini seçtin.Seçtiğini belli et.

Bence de haklısın Yasemin kafayı yesin ohh olsun ona da.....:img-yes: Yaso neyi iyi yaptı anlayamadım :icon_whis onun hiç bişeyi iyi yaptığı filan yok Ahmet'e çektirdikleri yetmedi hala Necdet'i savunuo ya ona bravo ona :hıh insan bari kızını bahane eder Necdet'te Necdet .....zaten Necdet'in de fedekar bi insan olduğunu asla kabul etmiyorum fedekar olsaydı (hadi Yaso akılsız:img-yes: :icon_whis ) Yaso'yu karşısına alıp konuşurdu "Yasemin biz bu evliliği seninle sen zor durumda kalmayasın die yaptık,ama bazı olaylar geçmişte kaldı artık Ahmet'de öğrenmeli kızını " derdi Necdet'ten bunu bekledim her zaman ama o hep kendi düzeniyle mutlu olduğunu söylüyor,aman Ahmet Rüya'yı öğrenmesinde Necdet kızıyla mutlu olsun :img-yes: Ahmet onlara ne kötülük yaptı da böyle yapıorlar anlamadım :img-help: :img-help:

vega58
28-04-07, 13:15
aksine ben de ışık yaşar çiftine bayıldım..harunu da seviyorum aslında..ama ne bilem onlar da çok yakıştı..hem yaşarın o utangaç halleri falan çok şekerdi de..biraz oduna benziyor yalnız..kızın saçı ne güzel olmuşru hemen saçmaladı..kıskandı heralde saf..
arzucum kimse aşk acısı konusunda ahmetle yarışamaz bence..
deniz defne çiftinde de deniz çok şeker..bakışları falan harika..ama defneyi sevemedim gitti..heralde bende dizideki kadınlara karşı bir antipatiklik var..

averaj
28-04-07, 13:17
tünaydın sizlere...

geldim ama geldiğim gibi de çufçuflanıyorum hemen...

yorumlarınızı okudum...arzum ve messacım sizlerinkini de:img-wink:

beren cidden kötü oynuyor...iddia ediyorum biz daha iyi oynarız...kızımıza bir on yıl eğitimi almasını salık veririm...sonra da bir daha dönmemesini...kuzey kutbunda donarsın sevgili diye yeni bir dizi çekiliyor:icon_whis..başrole çok uygun değil mi sizce de:img-wink:

ahmet de bıraksın şu yasemini..inat için gidip aylayı kullanırsa ona da kızarım..ne bu ya..bir insanın duygularıyla oynanmaz..eğer böyle yaparsa onun da yaseminden farkı kalmaz..

bu arada ekşi yine kıpır kıpır..üf ülkede bir süreç başladı ama hadi hayırlısı bakalım...

sizlere iyi sohbetler, bana yine yollar görünüyor...

arzu-başak
28-04-07, 13:17
messa neden bir bayanın bir erkeğe evlilik teklifi etmesi küçük düşürücü olsun ki?hangi çağda yaşıyoruz kızım?bunlar mı kaldı artık?millet neler yapıyor.:icon_whis aksine ben aylanın bu davranışını çok beğendim.farklı olmak güzeldir bana göre.:img-blush
ama sivimle meemed konusunda katılıyorum sana.yetti artık ya o kadar yorum yaptım senaristlerin umrunda değil hala. :hıh bırakın şu domatesi de artık benimkilerle ilgilenin biraz da.ama onlar da nişantaşı çocuğu neden onlarla ilgilenmiyorsunuz?:sad53:

messacım ayla konusunda katılamıcam sana..onu yazmayı unutmuşum....bende sinem gibi düşünüyorum...bencede ayla böyle birşey yaparak kendini küçük düşürmedi..aksine karşı tarafa ne istediğini bilen...bunu açıkca söyleyen biri izlenimini verdi...aylanın bu davranışı bence takdir edilmeli..hangimiz aşık olduğumuz birine gidip söyleyebiliriz..söyleyemeyiz..ve sonrada kafamızı duvara çok vururuz..söyleseydim bekli başka olurdu deyip yiyip bitiririz kendimizi....
averajım gelmiş hoş geldin....zeynepcim(vega58)sende hoş geldin canım....

Sinem90
28-04-07, 13:19
averaj kopardın beni.haha:img-hyste
donarsın sevgili süper olmuş ya.:img-hyste oraya gitsin bir daha da dönmesin.ondan tamamen kurtulmuş olalım.nihaha :img-hyste
hakikaten ben bile daha iyi oynardım orada bir altintop edasıyla...:img-hyste

burcuuu
28-04-07, 13:20
Dün qece hem uykudan hmde kızqınLıktan hiçbişii yazamadım..
Buqün yazmaya çaLışıyim yorumLarımı..

Ahmet'in Hukuk FaküLtesi'nde öğretim qörevLisii oLmasına çok
sevindim.. Artık Kıbrıscık'ta tek başına oLmayacak..
Bu qüzeL haber tabii..

YaseminLe karşıLaşmaLarı her 2side tesadüftü.. Bu tesadüfLer
oLmasa hiç qörüşemeycekLer qibii bişi.. Nyse karşıLaşmaLarı hoştu..
Yasemin'in o qünkü eLbisesii çok hoştu..
Tabii Ahmet'de.. =))

Ahmet'in söyLedikLerii.. düşündükLerii o kadar içten ki..
Ya dün kafayı yiyecektim az daha.. Bu Yasemin neden böyLe oLdu diye..
Hm onu seviyor.. Hmde qit başkasıyLa mutLu oL.. aiLen oLsn diyor..
nasıL bi düşünce bu ya..

Necdet'i bırakmak istememesii asLında iyi bişi.. Yanii yıLLardır kızına
babaLık yapmış..oNu çok sevmiş.. Herzaman yanLarında oLmuş kii
YASeminLe arasında bişiLer oLmamasına rağmen sabretmiiş fLn fiLan..
Necdet'i fedakar qörebiLiyorum ama Yasemin'in
Ahmet'e karşı Necdet'i savunmasıı hiç hoşuma qitmedii..
Ahmet o an zaten çok kötüydü bnce..
Onu bırakamam.. Terk edemem fLn diyor.. Ama Ahmet'i seviyor.. !

Ahmet ve Yasemin'in hissettikLerii bnce qerçekten çok farkLı..
Ahmet neLer düşünerek İstanbuL'a qeLdi. NE Kdr da mutLuydu
ama Yasemin saoLsn bütün mutLuluĞunu yok etti..

Bayqınken söyLedikLerini tekrar söyLeyememesi ise çok sinir bozucu..
Ahmet o an kimbiLir ne bekLiyordu ama nasıL şeyLer duydu..

Vee maLesef kii AyLa ile evLeneceğini söyLedi..
Herşey Yasemin'e bağLıydı ama bu işide mafetti heLaL oLsn..
Arkasından da yok yere ağLayıp ,üzüLmesin..
KILI BİLE KIPIRDAMASIN.. !
Çok kızdım dün qece Yasemin'e ama yine de
Ahmet'in AyLa iLe evLenmesini istemiyorum..

Messa
28-04-07, 13:21
Sünemmm, Zeynepim, Arzum, ve Avrejcım bebişlerim yaaa ne bileyim bana hiç hoş gelmiyor bir bayanın evlenme teklif etmesi hangi çağ olursa olsun hiç hoşuma gitmeyecek bir davranış şekli. Ama iyi yaptı ayla yoksa ahmet'in aklının başına geleceği yok yasemini bekler dururdu herhalde.

Zeynebim iyiyim canım sen nasılsın vallahi çok özledim seni yaaa...

Angela_
28-04-07, 13:22
bu bölüm cansel çok karizmaydı ya öldürdü beni ahhh ahhh...:img-in_lo yaseminin bölüm sonundaki bakışları neydi öyle ...ikiside birbirlerini şoka uğrattı.deniz le defne çok tatlıydı bayıldım onlara.ışık a çok sinir oluyorum artık.harun a yazık ya :( necdet le pastacı kız çok yakışıyolar birbirlerine :) necdet bir an önce sevsin şu kızı ama artık çok geç yasemini bıraksa da :img-cray: ahmet ayla yla evlenmesin...

arzu-başak
28-04-07, 13:23
tünaydın sizlere...

geldim ama geldiğim gibi de çufçuflanıyorum hemen...

yorumlarınızı okudum...arzum ve messacım sizlerinkini de:img-wink:

beren cidden kötü oynuyor...iddia ediyorum biz daha iyi oynarız...kızımıza bir on yıl eğitimi almasını salık veririm...sonra da bir daha dönmemesini...kuzey kutbunda donarsın sevgili diye yeni bir dizi çekiliyor:icon_whis..başrole çok uygun değil mi sizce de:img-wink:

ahmet de bıraksın şu yasemini..inat için gidip aylayı kullanırsa ona da kızarım..ne bu ya..bir insanın duygularıyla oynanmaz..eğer böyle yaparsa onun da yaseminden farkı kalmaz..

bu arada ekşi yine kıpır kıpır..üf ülkede bir süreç başladı ama hadi hayırlısı bakalım...

sizlere iyi sohbetler, bana yine yollar görünüyor...

averajım nereye gidiyorsun hemen....hoş bende çıkıcam birazdan....valla ne güzel olur gitsin ve bir daha gelmesin...donarsın sevgili:img-hyste süper ya....
canım zaten ayla ametin kendisini sevmediğini biliyor..o bunada razı....o yüzden ahmete de bişey diyemeyeceğim.....
zeynepcim..bencede senin hs deki kızlara bir antipatin var....mesela güzide sevilmezmi nasıl güzel kız ya....
haklısın ahmet gibi kimse aşk acısı çekemez....

evet canım bende bakıyorum ekşiye... değişik değişik yorumlar var..hakikaten milletimiz için hayırlısı olsun....

vega58
28-04-07, 13:25
Sünemmm, Zeynepim, Arzum, ve Avrejcım bebişlerim yaaa ne bileyim bana hiç hoş gelmiyor bir bayanın evlenme teklif etmesi hangi çağ olursa olsun hiç hoşuma gitmeyecek bir davranış şekli. Ama iyi yaptı ayla yoksa ahmet'in aklının başına geleceği yok yasemini bekler dururdu herhalde.

Zeynebim iyiyim canım sen nasılsın vallahi çok özledim seni yaaa...

ben de seni kuzum..nerelerdesin..
ya bu kalıpları aşmak gerek artık bence..tabi senin fikrindir..ama ne bileyim niye her şeyi erkeklerden bekliyoruz ki..keşke bu cesaret herkeste ve özellikle de ben de olsa..karşımdaki ne yapacak diye beklemek zorunda kalmasam..hayatımı onun teklifii bekleyerek geçirmesem..

selinim
28-04-07, 13:27
dünkü bölümm yine güsell bir bölümdü.defneyle deniz sonunda yakınlaşabildiler.birde şu ışıkla harun yakınlaşabilse.çocuğa gerçekten üzülüyorum.ışık bu yaşarda ne buluyorsa anlamadım gitti.güzide ile necdet süper ikiliydiler.rıza gene kerimana gitti.karısıyla arası bozulacak gibime geliyor..sonu müthişş bitti.yaseminin mors olduğunu görmek çok güzeldi.ahmete helal olsun..

Messa
28-04-07, 13:28
ben de seni kuzum..nerelerdesin..
ya bu kalıpları aşmak gerek artık bence..tabi senin fikrindir..ama ne bileyim niye her şeyi erkeklerden bekliyoruz ki..keşke bu cesaret herkeste ve özellikle de ben de olsa..karşımdaki ne yapacak diye beklemek zorunda kalmasam..hayatımı onun teklifii bekleyerek geçirmesem..

Canım ben buralardayım ama sen yoksun... Aslında kişilik ve karakter meselesinden ileri geliyor bu tür düşünceler... Ama dediğim gibi ayla iyi yaptı... Zeynebim bir durumlar mı var?:icon_whis

Işık ve Yaşar yakışıyorlar tamam boyları boylarına:img-hyste ama sanki böyle eğreti duruyorlar sanki zoraki bir arkadaşlık yaşıyorlarmış gibi.

Yasemin'e sinir oldum yaaa dün hasta etti beni...

burcuuu
28-04-07, 13:28
Işık-Yaşar arasında bişiLer başLadı biLe.. Arada oLan Harun'a oLuyor tabi.. :( onLarı birLikte qörmesi kötüydü.. Yaşar'ın Işık'ın saçLarına yaptığı yorum qüzeL değiLdi.. ÜzüLdü kız.. Ama bnce saçLarı qüzeL oLmuştu.. Yaşar anLamadı o bşka.. Defne-Deniz'de eL eLe tutuşmaktan bşka bişii biLmiyor.. Aaa 2 keLime edin ama oLmaz ki.. AsLında Deniz konuşucaktı da Harun saoLsn böLdü.. =))

averaj
28-04-07, 13:31
şeboistcim senin çok daha iyi oynayacağına eminim canım:img-wink:..ama artık eğitim şart kızımız için:img-help:

averajım nereye gidiyorsun hemen....hoş bende çıkıcam birazdan....valla ne güzel olur gitsin ve bir daha gelmesin...donarsın sevgili:img-hyste süper ya....
canım zaten ayla ametin kendisini sevmediğini biliyor..o bunada razı....o yüzden ahmete de bişey diyemeyeceğim.....

evet canım bende bakıyorum ekşiye... değişik değişik yorumlar var..hakikaten milletimiz için hayırlısı olsun....

arzum attaya gidiyorum canım...küçükken gezmeye öyle diyordum ben...

canım evet beren alsın yasemini gitsin ve de dönmesin bir daha:img-yes:

evet ayla razı biliyorum ama evlendikten sonra ahmet de gizli gizli buluşmaz umarım...yani yapmasın artık ya...

ekşi dünden beri kaynıyor canım....cidden hayırlısı artık..gerçi hükümet hala üzerine alınmamış görünüyor:icon_whis...

canım ben çıkıyorum artık...akşama girerseniz burdayım ben de:img-wink: girersiniz değil mi:icon_roll :icon_roll

Güneş-07
28-04-07, 13:32
cnm galiba tekrarı olmuyo hatırla sevgilinin ama,youtube bütün bölüm ayrı ayrı sahnelerde gelmiş...izlemeni tevsiye ederim...:)

yaa hiç kaçırmadan izlediğim için ilk defa böle oldu yaa napalım youtubeda izlerim bende cvp için çok saoll cnm senden başka cvp yazan olmadı zaten...

NiliWerda
28-04-07, 13:32
hu huuu herkese gunaydinnnn:happy0064
eni baslik hayirli ve ugurlu olsun....

Messacim (canim ismin neydi?biliyodum sanki ama ende muthis unutkanlk varda:)) sana katiliyorum canim bende biraz sacma buluyorum kadinin evlenme teklif etmesini...
kadinda biraz gurur olmali ama ask olunca gurur falan tanimiyo...

vega58
28-04-07, 13:33
var tabi messacım..olmaz mı..ömrümüz bekleyerek geçiyor..bakalım ahmet ya da ayla kadar dayanıklı çıkacağız mı..
sen ne diyorsun..gece sinir krizi geçirdim özellikle de son sahne de.küfür ede ede izledim..adama orda bir açıklama yapıyorsun..biraz daha ezik davran ne olur sanki..yok bu resmen dalga geçer bir pozisyondaydı..ahmetin iki patlatmasını o kadar isterdim ki deli kadir misali..ama adam hem kibar hem sabırlı ne yaparsın..sadece sinirli bakışlarını börebildik..
arzu ben güzideyi de sevemedim nedense..

Sinem90
28-04-07, 13:35
yahu saçmalamayın gururla ne ilgisi var?erkek evlilik teklif edince makbul kadın edince vay tirbiyesiz :hıh
ikisi de eder kırdeşim.eşit değil miyiz biz?burda gösterin eşitliğinizi işte.:icon_whis
averaj bence de eğitim şart kuzum. :) ama bunun acilen eğitilmesi lazım.mümkünse dizi çekilirken olsun da diziden çıksın.:img-hyste
ivet ben daha gözel oynarım.bi sinim altintop kolay yetişmiiyy ki ya.:img-hyste

selinim
28-04-07, 13:36
valla bence ayanın ahmete evlenme teklifi yapması büyük bir cesaretti.bir kadın tarafından erkeğer yapılması.ben ahmetle aylayı tutuyorum.aylavyuuu..

meltem-cmbl
28-04-07, 13:37
merhabalr arkadaşlar ben deldimm

yaw napmışsınız ya amma konuşmussunuz ben nasıl o kadar başlığı okucam:icon_sorr

byeniş başlık hayırlı olsun bu arada

ya şu yaşar meselesine gelicemde ışığın saçlarınını beğenmeme olayına:)
ya orda yaşar çok haklı bence kapalıkta değil bu doğal olması bi kere yasar çok içten birsii bu yüzden düşündüklerini hemen sölüyo bölede çok iyi oluyoo yasar ışığın doğal halini seviyo valal bu ışığın daha bi çok hoşuna gitii yanı :img-in_lo

vega58
28-04-07, 13:37
yürü be sinem kim tutar seni..bence de gururla ne alakası var..sadece biraz cesaret istiyor..erkek teklif ediyorsa kadın da eder onun nesi eksik..

Sinem90
28-04-07, 13:39
heyt be kim tutar beni ziynep?:img-pilot
aylayı sevmiyorsunuz diye böyle düşünüyorsunuz bence.domates teklif etseydi hiç böyle demezdiniz ama değil mi?:img-yes:

burcuuu
28-04-07, 13:40
Bnce de bayanın evLenme tekLifi etmesii hoş bişii değiL..
HeLe kii AyLa'nın etmesii hiç hoş değiL.. Birde söyLediğii söz..
Bazı evLiLikLerde iki tarafın sevmesii qerekmez.. bir tarafın sevqisi de
yeter fLn.. zorLa evLencek adam ya.. :img-hyste
Eğer o tekLif etmeseydi.. AhmET'in akLına bile qeLmeyecekti
böyLe bişii evLiLik fLn da oLmıycaktı işte..:img-wink:

Messa
hu huuu herkese gunaydinnnn:happy0064
eni baslik hayirli ve ugurlu olsun....

Messacim (canim ismin neydi?biliyodum sanki ama ende muthis unutkanlk varda:)) sana katiliyorum canim bende biraz sacma buluyorum kadinin evlenme teklif etmesini...
kadinda biraz gurur olmali ama ask olunca gurur falan tanimiyo...

Nilcim sen baaa kısaca Messa deee (Adım Selmin ama forumda Messa dersen sevinebilirim) Benim gibi düşünenlerin olmasına sevindim. Olmaz olmamalı bir durum diye tanımlamıyorum ama bana küçük düşürücü bir durum gibi geliyor.
İnşallah ben kimseye evlenme teklif etmek zorunda kalmam...:img-hyste

var tabi messacım..olmaz mı..ömrümüz bekleyerek geçiyor..bakalım ahmet ya da ayla kadar dayanıklı çıkacağız mı..
sen ne diyorsun..gece sinir krizi geçirdim özellikle de son sahne de.küfür ede ede izledim..adama orda bir açıklama yapıyorsun..biraz daha ezik davran ne olur sanki..yok bu resmen dalga geçer bir pozisyondaydı..ahmetin iki patlatmasını o kadar isterdim ki deli kadir misali..ama adam hem kibar hem sabırlı ne yaparsın..sadece sinirli bakışlarını börebildik..
arzu ben güzideyi de sevemedim nedense..

Zeynepcim üzüldüm bak şimdi yaaa o zaman ne bekliyorsun Ayla gibi cesaretini toplayıp teklifi sen et...:icon_whis Valla birde kalkmış Necdet'i övüp savunuyor allahım yaaa. Ahmet'in yüz ifadesine bak birde ona. Adam resmen acıdan ölecek o orada gırgır geçiyor sanki. Gıccık oldum yasmin'e...

Yasemin'in yürüyüşü sizede tuhaf gelmiyor mu? Kusura bakmayın ama sanki sakatmışta yeni yeni yürümeye başlıyormuş gibi yanlara savrula savrula. Onun hakkından Güzideciğim gelir...

NiliWerda
ben bir erkege evlenme teklif edemezdim herhalde o yuzden oyle yazdim:img-hyste
bende herkesi kendim gibi gormemeliyim dimi?:img-yes:

ya dun gece defneyle denizin konusmasi cok sekerdi ya...
benimle birlikte yasarmiydin diyo ayyy canim seninle kim yasamak istemez seve seve ayol:img-in_lo :img-hyste
sonrada kalkip el ele tutusmalari harikaydiiiiii:happy0064

Sinem90
28-04-07, 13:42
hadi hadi yemeyin beni bal gibi ayla etti diye böyle diyorsunuz.başkası etseydi göbek atardınız.işinize gelmedi tabi değil mi?:img-yes:
anaaaaaam :) yine ekonomik boy halam geldi bize.hehe :img-hyste

anita
28-04-07, 13:42
slm herkese öncelikle dun aksamki bölum güzeldi ama yasemin karakterini oynayan hanim icine etti desem yeridir bu nasil bir yaklasimdir sen adama gelmedigini acikliyorsun karsindaki adam sana asik senin icin 5 yilini harcamis ve senin anlatis tarzin nasil öyle nerdeyse kalkip göbek atmadigi kaldi en duygusal olunmasi gereken yerde kadin gülerek isin ciddiyetini ve duygusalligi öldurdu belki iyi bir oyunculuk gösterseydi o sahneyi gözyaslariyla izliycektim ama ben sinir olarak izledim ahmet yine iyi oynadi ama karsisindaki partneri hanim efendi mahvetti tabi burda yönetmende uyuyordu galiba :icon_whis

bide hep necdeti sucluyordum egoist diye asil enbuyuk egoist yasemin kendi düzeni bozulmasin diye necdetin baska kadina bakmasini isdemiyor seviyormu necdeti hayir tek derdi kizi oysaki zaten kiziyin babasi var cok sacmaliyor bu kadin aylaya kaptirdi sonunda ahmeti ahmet yine mutsuz olacak o kesin ayla vappiri ne oldugunu ilerde ortaya koyacaktir yani yine tuzu kuru olan yasemin olacak:icon_whis

Messa
28-04-07, 13:44
heyt be kim tutar beni ziynep?:img-pilot
aylayı sevmiyorsunuz diye böyle düşünüyorsunuz bence.domates teklif etseydi hiç böyle demezdiniz ama değil mi?:img-yes:

Yalan vallahi yalan billahi yalan:img-hyste ben Aylayı Yaseminden daha çok seviyorum ama ideal çift olarak Ahmet&Yasemin gösterildiği için onların beraber olmalarınım istiyorum daaa Yasemin fazla abarttı artık ahmetle mutluluğu hakettiğini düşünmemeye başladım. Yasemin teklif etseydi yine aynısını düşünürdüm...

arzu-başak
28-04-07, 13:45
şeboistcim senin çok daha iyi oynayacağına eminim canım:img-wink:..ama artık eğitim şart kızımız için:img-help:

arzum attaya gidiyorum canım...küçükken gezmeye öyle diyordum ben...

canım evet beren alsın yasemini gitsin ve de dönmesin bir daha:img-yes:

evet ayla razı biliyorum ama evlendikten sonra ahmet de gizli gizli buluşmaz umarım...yani yapmasın artık ya...

ekşi dünden beri kaynıyor canım....cidden hayırlısı artık..gerçi hükümet hala üzerine alınmamış görünüyor:icon_whis...

canım ben çıkıyorum artık...akşama girerseniz burdayım ben de:img-wink: girersiniz değil mi:icon_roll :icon_roll

attayımı gidiyorsun...benide götürsene....yok canım o kadarda değil..ahmet ayla evlendikten sonra hayatta yasminle buluşmaz..ayrıca buluşacak konuşacak neleri kaldı ki..bitti herşey....
akşam gelebilirmiyim biliyorum canım..malum bizmkiler geçer bilg...ama geç gelirlerse gelirim...
zeynepcim....hakikaten sen hs deki kızları sevmiyorsun...bir gıcığın var belli...benimde kime gıcığım oldu belli...güzide sevilmezmi yahu....

Sinem90
28-04-07, 13:46
ideal çift olarak gösterilmeye çalışıldı sadece kuzum.onların gerçek bi çift olmadığını biliyorsun.:img-yes:
anaaaaam:icon_sorr halam darbe olacak yine diiyy:sad53: ne diiyy bu kadın ya?:icon_sorr

NiliWerda
28-04-07, 13:46
Canm memnun oldum ama ben sana Messa dedigim dedigin gibi cunku kesinlikle aklimda tutamayacam:icon_sorr

hadi hadi yemeyin beni bal gibi ayla etti diye böyle diyorsunuz.başkası etseydi göbek atardınız.işinize gelmedi tabi değil mi?:img-yes:
anaaaaaam :) yine ekonomik boy halam geldi bize.hehe :img-hyste

ya sinem bu yazi bana degildi dimi??
ben anti-aylaci degilim cunku....
ayla ahmetle evlenmesinde demiyorum sadece evlenince mutlu olamiycak diyorum...

ne guzel halalarinmi var?:icon_sorr

busra_6_
28-04-07, 13:47
bence enin de sonun da ahmet ve yasemin yine birleşirler çünkü onlar daki aşk baya büyük öyle ölene kdar saklayablcekleri cinsden deilki. ayrıca deniz ve defne sahneleri sprdi. ama ışık neden böyle yapıyo anlamadım..

vega58
28-04-07, 13:47
ya böyle konuşmak kolay messacım..zaten her şey filmlerdeki gibim olsaydı..keşke ayla kadar cesur olsam..üf neyse boşver..
ayla cesaretli çıktı vesselam..kasabadan ayrılırken ahmetle bakışmaları da süperdi..

Sinem90
28-04-07, 13:48
yok canım sağa değil.ama bazıları onun için diiiyy biliyorum.:icon_whis
ivet 3 tane halam var. :) birini sana vereyim istersen.:img-hyste ama ekonomik boy olanı benim.:img-blush fakat kadın geldi morelimi bozdu.:icon_sorr

mervve
28-04-07, 13:52
dünkü bölümde rızaya çok kızdım adam iki günde karasını yine o kadına değişti.Belki nezahatin hataları oldu ama adam onu sevseydi onu düzeltmeye çalışıp evlilikleri iyi gidebilirdi..Ama rıza ne yaptı ama hemen eski aşkına geri döndü .Bu arada nezahat bi kere affetti ama ben olsam onun yerinde beni aldattığını öğrendiğimde hemen o adamı boşarım.Bi insan çocuklarının annesini böyle bişiyi nasıl yapar ya...Hiç nezahati düzültmeye uğraşmadı adam kolayına kaçtı hemen ya seyrederken sinir oldum adamlar bi bölümde mercimeği fırına verdi ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Messa
28-04-07, 13:55
ideal çift olarak gösterilmeye çalışıldı sadece kuzum.onların gerçek bi çift olmadığını biliyorsun.:img-yes:
anaaaaam:icon_sorr halam darbe olacak yine diiyy:sad53: ne diiyy bu kadın ya?:icon_sorr

Doğrusunu söylemek gerekirse sünemmcüm ben hiçbir zaman Yasemin&Ahmet aşkına ısınamadım ama dediğim gibi ilk başlarda onlar ideal çift olarak gösterildiği için beraber olmalarını istiyorum ama yine dediğim gibi Yasemin kendini aştı artık... Veee diyorumki biran evvel Ayla&Ahmet evliliği olsun da neler olacak görelim. Mutlu olmalarını isterim ama olamayacaklarını çok iyi biliyorum. Ben zaten Ayla&Ahmet&Necdet&Yasemin dörtlüsüyle ilgilenmeyeceğim demiştim ama... Gençlerle ilgileniyorum artık...:icon_whis

Canm memnun oldum ama ben sana Messa dedigim dedigin gibi cunku kesinlikle aklimda tutamayacam:icon_sorr

Evett canım aklında tutamazsın adımı sen baa messa deee

ya böyle konuşmak kolay messacım..zaten her şey filmlerdeki gibim olsaydı..keşke ayla kadar cesur olsam..üf neyse boşver..
ayla cesaretli çıktı vesselam..kasabadan ayrılırken ahmetle bakışmaları da süperdi..

Zeynebim öyle bir durumla karşı karşıya kalmadığım için söylemesi gerçekten kolay... Hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım....

anita
28-04-07, 14:00
dünkü bölümde rızaya çok kızdım adam iki günde karasını yine o kadına değişti.Belki nezahatin hataları oldu ama adam onu sevseydi onu düzeltmeye çalışıp evlilikleri iyi gidebilirdi..Ama rıza ne yaptı ama hemen eski aşkına geri döndü .Bu arada nezahat bi kere affetti ama ben olsam onun yerinde beni aldattığını öğrendiğimde hemen o adamı boşarım.Bi insan çocuklarının annesini böyle bişiyi nasıl yapar ya...Hiç nezahati düzültmeye uğraşmadı adam kolayına kaçtı hemen ya seyrederken sinir oldum adamlar bi bölümde mercimeği fırına verdi ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

karisina saygisi yokmuski zaten bu ne ilk nede son olacakti alismis birkere :img-hyste karisi yaninda yok diye hemen öbur kadina öbur kadinda hemen hop kabul ediveriyor böyle insanlari anlamak mümkundegil ne buluyorsa adamda anlamadimya

yasemini birgün sürürünurken göre bilecekmiyim yaniyorumda buna yaniyorum su kadin ahmetdiye aglayarak bir sürünsün senarisler sözün size(gerci dinlemezlerya) bir eli yagda bir eli balda yasamasi beni cok kizdiriyor oda en az ahmet kadar aci cekmeli gerci ayla onu delirdecektir o aylaki yaseminin gözune soka soka ahmetle tur atar karsisinda:img-hyste

vega58
28-04-07, 14:00
aylayla ahmetin ben de mutlu olmasını istiyorum aslında ama mutlu olamayacakları da aşikar..çünkü ahmet başkasını seviyor..ve ahmet üzüntüden gebersin diye yapılmış heralde bu dizi..yaseminden çekti şimdi sıra ayla da..ama belirsizliğin oartadan kalkması açısından iyi oldu bu evlilik..
messacım sağol bitanem..hepimizin hakkında hayırlısı..

NiliWerda
28-04-07, 14:03
bence enin de sonun da ahmet ve yasemin yine birleşirler çünkü onlar daki aşk baya büyük öyle ölene kdar saklayablcekleri cinsden deilki. ayrıca deniz ve defne sahneleri sprdi. ama ışık neden böyle yapıyo anlamadım..

bende bi zaman oyle dusunuyodum bu dizinin sonunda ahmet ve yasemin mutlaka birlesecekler diyodum ama artik su son 2 bolumden sonra fikrim degisti bence bole bisi olmayacak...

yok canım sağa değil.ama bazıları onun için diiiyy biliyorum.:icon_whis
ivet 3 tane halam var. :) birini sana vereyim istersen.:img-hyste ama ekonomik boy olanı benim.:img-blush fakat kadın geldi morelimi bozdu.:icon_sorr

canim ver bi tane alirim bende teyzede yok sadece 2 amcam 1 dayim var onlardanda sadece 1 amcamla gorusuyorum:icon_sorr
hala teyze olsaydi hic fena olmazdi sen bana ver bi tane:img-hyste

Sinem90
28-04-07, 14:11
bende de 1 tane teyze var kuzum.kaderine küs artık. :) ama halalardan birini kargoyla yollarım sana.:img-hyste
of tomris hanıma tekrar mı yazı yazsak.senaryoda hala değişme yok.ben domatesi izlemek istemiyorum artık.:sad53:
ayrıca benim işi de unutmasın. :hıh

mervve
28-04-07, 14:12
aylayla ahmetin evlenmesi ortalık daha çok karışacak ahmet malesefki acı çekmeye devam edecek görünürde. ahmete mutluluk yok...İçim parçalanıyo adama valla en kebabı neciiiiidet ya adam onun yüzünden oldu birazda bunlar ahmetin kızını bu kadar sahiplenmeseydi bunlar şimdi olmayacaktı offfff ya hep mutsuz mu olcam ben bu dizide ya...tabi aylanın payınıda unutmamak lazım bi kızının olduğunu bile bile ona sölemedi uyuz....:mad72: :mad72: :mad72: :mad72:

anita
28-04-07, 14:14
aylayla ahmetin ben de mutlu olmasını istiyorum aslında ama mutlu olamayacakları da aşikar..çünkü ahmet başkasını seviyor..ve ahmet üzüntüden gebersin diye yapılmış heralde bu dizi..yaseminden çekti şimdi sıra ayla da..ama belirsizliğin oartadan kalkması açısından iyi oldu bu evlilik..
messacım sağol bitanem..hepimizin hakkında hayırlısı..

sana katiliyorum bu dizide ahmeti samar oglani olarak secmisler yasemin hep huzurlu ahmet hep aci ceken aslinda ahmetin aylayla evlenmesi dedigin gibi iyi oldu bir yönden kör yaseminin gözleri acilir ama yinede pek umudum yok o kafa onda oldukca daha cok hatalr yapacak ya en kötusu dünki bölumde bide ahmetin karsina gecip neclert söyle iyi böyle iyi adami daha cok icini acitmak icin yapiyor sanki bu kadarda olmaz ahmette iyi yapti yani haddini bil bende güzeller güzeli aylayla evleniyorum (güzel sözünü inanarak söylemiyorum) simdi yasemin onuda o yuzundeki sacma sapan bir ifadeyle siritarak öylemi der baska aci ceken bir durum gösteremez cünki o kapaside o kadinda yok:icon_whis

burcuuu
28-04-07, 14:14

Darbe oLucak ama ona daha var sanırım.. 80 darbesii oLduğuunu
biLiyorum da.. 80'den önce var mı yine..?

Sinem90
28-04-07, 14:18
burcu kuzum ben ondan bahsetmiyorum.halam şuanki durum için dedi.valla tırsıyorum ben.ühühü:sad53:
tomris hanım duy sesimi acı bağa :icon_sorr

bella
28-04-07, 14:27
Arkadaşlar bu bölümden sonra hs benim için bitmiştir.Ahmet gudubetle evleniyor.Allahım bu ne büyük acı.Belki bir mucize olurda evlenmezler ama.Evlenecekler biliyoruz.Neyse hoşçakal Hatırla Sevgili.Gudubet Aylaya bu olay üzerine bir tekerleme yazdım.

Ayla sen bir meleksin
Dağda gezen ineksin
Ot versem yemezsin
Allah belanı versin

Not:Melek kelimesi kara melek anlamına gelir
2. si tekerleme bööle.

merve d.
28-04-07, 14:30
Darbe oLucak ama ona daha var sanırım.. 80 darbesii oLduğuunu
biLiyorum da.. 80'den önce var mı yine..?

80ler öncesinde adnan mendeses dışında başka darbe olmadı senin dediğinde
ecevitin demirelin sürgüne gönderildiği darbe daha var dizide o zamana:img-yes:

aşkoyuncusu
çok kötü bitti ya ahmet öyle bi baktı ki kalıkıp yaseminin saçını başını yolacak sandım..senaristlere ve tomris hanıma duyrulur yasemin cehennem zebanisine dönüştü gitti.eskisi gibi olsun yaw insanı siniriin zıplatıyo..neyse çıkcak ondan bu yaptıkları.ahmet gitti necdette yakında uçucak evden kalcak ortada bnde bir yaseminciydim ama bundan sonra fikrimi her an değiştirbilirim.

burcuuu
burcu kuzum ben ondan bahsetmiyorum.halam şuanki durum için dedi.valla tırsıyorum ben.ühühü:sad53:
tomris hanım duy sesimi acı bağa :icon_sorr

Pkii sinemcm..

Şu aki durum mu.. Ya oLmasın darbe fLn.. OoF BE..:img-cray:

dArbe'den qeçiLmiyormuş o zmaan.. sürekLi darbe darbe.. !

Figan
Yasemin inanilmaz vasat oynuyor.
Ben kendisinden herhangi bir elektrik alamiyorum oyunculuk anlaminda. Ne sevincini, ne sasirdigini nede üzüntüsünü cözemiyorum ekran karsisinda..

Ne olsa gülüyor gibi bir hali var. Kizda sasirma duygusu yok, heyecanlanma duygusu yok..

Ayrica Güzideyede sinir oldum.. Karsisindaki Evli cifti böyle yiyecek gibi her saniye izleyen Güzide ve onun gibilerden nefret ederim zaten.. Hic isinamadim o kiza. Necdet uzak durur umarim ondan..

meltem-cmbl
28-04-07, 14:37
Bnce de bayanın evLenme tekLifi etmesii hoş bişii değiL..
HeLe kii AyLa'nın etmesii hiç hoş değiL.. Birde söyLediğii söz..
Bazı evLiLikLerde iki tarafın sevmesii qerekmez.. bir tarafın sevqisi de
yeter fLn.. zorLa evLencek adam ya.. :img-hyste
Eğer o tekLif etmeseydi.. AhmET'in akLına bile qeLmeyecekti
böyLe bişii evLiLik fLn da oLmıycaktı işte..:img-wink:

hehe ayla nın öle demsi çok saçma oda anlıcak evlenince sırf onun sevgisi yetiyomuymuşş görecek ah cnm ben ahmete acıyım evledndiğinde neler eçkicek çenesi durmaz o kzın ya aman bide sevgisinin büyüklüğüne güveniyomuş papucumun meleği

burcuuu
28-04-07, 14:41
hehe ayla nın öle demsi çok saçma oda anlıcak evlenince sırf onun sevgisi yetiyomuymuşş görecek ah cnm ben ahmete acıyım evledndiğinde neler eçkicek çenesi durmaz o kzın ya aman bide sevgisinin büyüklüğüne güveniyomuş papucumun meleği

Zaten sürekLii oLan AhmeT'e oLuyor.. Yasemin acı çektirir..
AyLa iLerde onu bunaLtıcak iyice.. OoF oOOf.. AyLa da komik..
ne diyeceğini şaşırdı bnce.. Sevqisinin büyükLüğüne qüveniyor ama
hiçbir zaman seviLemeyeceğinden haberii yok herhaLde..
Evlenme tekLifii etmesini de qeçiyorum.. Ahmet'in onu sevmediğini
bile biLe evLenmek istemesii çok kötü be..

anita
28-04-07, 14:42
Ben kendisinden herhangi bir elektrik alamiyorum oyunculuk anlaminda. Ne sevincini, ne sasirdigini nede üzüntüsünü cözemiyorum ekran karsisinda..

Ne olsa gülüyor gibi bir hali var. Kizda sasirma duygusu yok, heyecanlanma duygusu yok..

Ayrica Güzideyede sinir oldum.. Karsisindaki Evli cifti böyle yiyecek gibi her saniye izleyen Güzide ve onun gibilerden nefret ederim zaten.. Hic isinamadim o kiza. Necdet uzak durur umarim ondan..

dediklerin dogru bende seningibi dusundugumu yazdim zaten kadin adama cok uzgün anlatmasi gereken seyi kafasini egerek güleek anlatiyor burda yaseminin sucundan cok yönetmede suclu ikaz edebilir ve sahneyi tekrar ettire bilir yok bu yasemin yüzunden dizinin duygusalligi kayboluyor karsindaki adam yüz ifadesi sekilden sekile girerken yaseminin ki sadece gülerek ben necdedete acidim:img-hyste necdet cok iyi aynen bu seilde gülmesi eksikti tek:img-hyste kadin yanlis bir secim olmus bu diziye ayla bile oyunculugu ile yasemine ona katliyor hic sevmem kenddisini ama

anny
28-04-07, 14:48

kesinlikle haklısın..her satırına katılıyorum..yasemin ve güzideye ben de sinir oluyorum..aylaya herkes kızıyor ama kız çok iyi rol yapıyor..yaseminden daha çok hakediyor hem ahmeti..son bölümler iyice sıkıldım bu diziden..ama müziklerine hastayım..:img-wink:

burcuuu
28-04-07, 14:49
Yasemin'in oyuncuLuğu biraz değişik ya.. En kötü anLarı biLe
qüLümseyerek anLatıyor.. Necdet iLe iLqiLii konuşurken Ahmet
resmen deLii oLdu.. SinirLendii qibi fLn.. Yasemin qüLümsüyor..

mervve
28-04-07, 14:53
he bu arada güzidede necdeti yaseminin elinden alacak gibi bakışlarından ne kadar aşık olduğu belli oluyoki kesin nejiidetde buna karşılık verecek (ayrıca güzide güzel bi kız bence bana o kadar itici gelmiyo ayla gibi değil yani. :D :D :D :D :D )yani yasminde acı çekecek malesef biz isterizki aşıklar buluşsun haha...Dizi tam dallasa döndü ya 2007 nin dallası gerçi diziyi izlemedim ama metnini duydum:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

merhem
28-04-07, 15:22
Guzide cok guzel bir kiz gercekten
ama bir gariplik var cozemedim :)

Buarada Haftaya dugun var, Melal abla ilk iddia yakinda sonuclanacak :)

iReMJeLiBoN
28-04-07, 15:29
Zaten sürekLii oLan AhmeT'e oLuyor.. Yasemin acı çektirir..
AyLa iLerde onu bunaLtıcak iyice.. OoF oOOf.. AyLa da komik..
ne diyeceğini şaşırdı bnce.. Sevqisinin büyükLüğüne qüveniyor ama
hiçbir zaman seviLemeyeceğinden haberii yok herhaLde..
Evlenme tekLifii etmesini de qeçiyorum.. Ahmet'in onu sevmediğini
bile biLe evLenmek istemesii çok kötü be..

kendini o an bosu bosuna salak yerine koydu.. ezilmeye mahkummus gibi.. O ve Güzidede bi iticilik var.. ama cözemedim.. ikiside bana o kadar soguk geliyorlar ki..

Bu arada Beren'in oyunculugu cok kötü evet ama, o 1.sezon bence cok güzeldi o cocuksu sahnelerde.. 2. sezon yerine yeni birini alamazlarki.. Onun gibi güzel cocuk sahnelerini yapabilecek biri gelmiyor aklıma..:S

zeyneps
28-04-07, 15:33
Ayla'ya da yazık ya :img-in_lo benim sevgim ikimize de yeter dedi ama ileride anlayacak böyle olmayacağını ....fragmandaki Ayla geldi aklıma saçları toplu sanki birini bekliyo bence evliliği Ahmet'i beklemekle geçicek evde:img-yes: :icon_sorr Bu arada Ayla'nın sesi bi garip geliyo kulaklarıma sanki hep sesi kısılmış gibi konuşuo,yoksa bu onun kendine güvensizliğinden mi kaynaklanıo...ama yok ya o kendine güveniiiyyy diğil mi:img-yes: :icon_whis

burcuuu
28-04-07, 15:34
Necdet - Güzide diyaLoqLarı bnce qüzeL..
Güzide zaten Necdet'Le iLqiLeniyor bu da beLLi oLdu da..
Ama evLii bir adama o tarz bakmasıı hoş değiL..
Yaso iLe qörünce kıskanıyor qibi.. Nyse.. bu arada pasteneye
qeLen kadın Güzide'ye bişiLer dedii ya.. Caddebostan'da mı
oturuyorsunuz fLn.. yk bn Maçka'dayım dedi.. Orada bir iş var bnce..
FazLa tepki verdii zaten.. Nyse yakında çıkar bu da.. ;)

arzu-başak
28-04-07, 15:35
yasmin ahmete dedi ya..sana kıbrıscıkta söylediğim şeyleri hatırlıyormusun...ahmette hatırlamıyorum ne söyledin diyince yasmin senden af diledim ve ve derken ahmet nasıl gülümseyerek baktı..alttarafı güzel bir iki çift laf duymak istedi..ama yasmin hanım sana yeni bir hayat kurmanıda temenni ettim diyince adamın bakışları dondu ya..ne sensizmi dedi..
hakikaten bu yasmini ne yaplmalı bilmiyorum...birde ahmet dedi ya anlıyorum düzeninin bozmak istemiyorsun...yasminde hayır mesel o değil mesele necdet dedi ya...aslında mesele rüya demesi lazım..harbi bu ahmettekide ne sabırmış yahu...kız geçmiş karşısına konuşmaya başladıklarından beri necdette necdet diye konuşuyor...adam iyi dayandı...hayır birde demiyormu beni neden anlamıyorsun diye adam seni anlaya anlaya bir hal oldu birazda sen anla...
birde ahmet dedi ya yanımda birini görsen kılın kıpırdamıcakmı öylemi yani...iyi o zaman sana güzel bir haberim var aylayla ben evleniyoruz dedi ya resmen rahatladım.... ama hakikaten cansel süper oyuculuk çıkarmış..duygu bu kadar iyi yansıtılabilirdi..hayır birde adamın karşısında beren gibi biri var..ona rağmen yani...

Sinem90
28-04-07, 15:45
aman tüküreyim domatese be. :hıh
anaam çok kötü şeyler oliiyy.çiçekin konuşmasını dinlediniz mi?konuşmasını hiç beğenmedim.halam çok agraaaasif biçimde dinledi.yarın çağlayanda yürüyüş varmış.burdan da araba kalkıyormuş.gitmeye meyilli gibi ben de hemen atladım gidelim olur dedim.babam bişey de demedi.biraz ısrar etsem acaba gider miyiz ki?:img-help: çok istiyorum gitmeyi.:img-blush

zeyneps
28-04-07, 15:45
Aslında hepimiz Yaso'ya çok kızıyoruz ki ben hala köpürüyorum :hıh

Ama düşününce bi yandan bi insana borçlu kalmak çok kötü bişey olsa gerek ya ....ben olsaydım napardım die düşünüyorum da ..insanın başına gelmeyince bilmiyorsun :

Biri beni intihar etmekten kurtarsa,üstelik ben hamileyim die beni zor durumdan kurtarsa benimle evlense çocuğuma babalık etse hiç bi karşılık beklemese :icon_sorr :img-in_lo üstelik yıllar sonra sevdiği kızın ben olduğumu öğrensem :img-in_lo offfffffffffffff offffffffffffffffff çok zor ,bende terkedemezdim böyle bi durumda galiba:img-yes: :img-help: bi yandan da kızım var sevdiğim adam var ,ona kızımın babası olduğunu söylesem bi dk durmaz kızını alır hiç kimseyi düşünmeden ama bu arada olan kızıma olur :sad53: çünkü daha çok küçük bunları anlayamaz ve kabul edemez :icon_sorr offfffffffff offffffffffffffff

Arkadaşlar naptığıma bakmayın Yaso'yla empati kuruyorum :img-hyste yoksa yolacam onun saçını başını :hıh onu anlamaya bilinçaltına inmeye çalışıorum :img-pilot

Ama tabii ben asla sevdiğim adama o şöyle bu kadar fedekar şu kadar iyi demezdim kızıma bunu yapamam derdim sadece:img-yes:

zeyneps
28-04-07, 15:49
Ya bu arada bugün zor bi gün oliyyyyy:img-yes: :img-yes:

Ama demokratik hukuk devletlerinde ordunun böyle bi açıklama yapması pek görülmüş şeyler değildir yani ben bugüne kadar Türkiye dışında başka bi ülkede böyle şeyler görmedim duymadım pek :img-yes:

Böyle açıklamalar demokrasinin işleyişine engel oluyo keşke böyle şeyler yaşanmasaydı :img-yes:

aslı30
28-04-07, 15:53
ama hakikaten cansel süper oyuculuk çıkarmış..duygu bu kadar iyi yansıtılabilirdi..hayır birde adamın karşısında beren gibi biri var..ona rağmen yani...
arzu'cuğum bugün bütün yazdıklarına katılıyorum.tabi bu yorumuna da.:img-grin2 cansel çok iyiydi beren'e rağmen.:hıh kız geçmiş karşısında gülümseyerek dram yapıyor.bu kadar kötü oyunculuk görmedim.:img-pilot

handeMveÖ
28-04-07, 16:00
bu bölümü hem beğendim hemde beğenmedim aslında...:icon_whis

beğendim çünkü ahmet sonunda kabuğundan çıktı..e nihayet!!:icon_whis kıbrısçıktan geldi istanbula...öncelikle buna çok sevindim...çünkü kendine sürgün yaşatmasından hemde bile istiye hiç hoşuma gitmiyordu...üstelik hiçte değmeyecek biri yüzünden...:img-yes:

ayrıca sonunda beklediğim tavrı koydu..gerçi ben özetle beraber yine umutsuzluğa kapılmıştım ama...:icon_whis
ahmetin dünkü tavrı artık olması gerekendi ve bunu yapması çok çok hoşuma gitti...bundan böylede tavrını aynen korumasını yasemin hanıma taviz vermemesi gerektiğine inanıyorum...aylaylada daha fazla yakıştırıyorum...
nedense Ahmet-Yasemin çiftinden bir türlü elektrik alamadım alamıyorum da...:img-cool2

diziyi beğenmedim çünkü bu dizi bu dönem şu aşk ve siyaset ilişkisini bir türlü kuramadı..tam geçen bölüm süperdi dedik...aa baktık bu bölüm ne deniz gezmiş ne de miting vs mevcut...:img-fear2 :img-swoon ..senaristler o kadar şanslı ki aslında ellerinde o kadar malzeme varki kullnılacak anlatılacak...ama onun yerine çıkmaz sokaklara girmeyi tercih ediyorlar...bu mantığı çözemiyorum ben...:img-cool2 ve hala(nedense) ısrarla dizinin 70 ihtilalini anlatacağı günü bekliyorum...

bölümün diğer çiftlerine gelirsek;deniz defne çok tatlılardı dün...ama selmanın onları rahat bırakacağını düşünmüyorum...dün ben o mesajı aldım :icon_sorr selma defnenin hayatını planlamaya başladı bile...

ışık ve yaşar ise beni hiçmi hiç etkilemedi...etkilenenlerde nesini beğeniyolar anlamıyorum ama...tercih tabi biryerde...

son olarak beren saatsadece dünkü bölüm için değil aslında dizinin başından beri gösterdiği vasat oyunculukla herhalde bütün orta doğu ve balkanların en berbat oyuncusu olarak tarihe geçmiştir...

o ne duygusuz bir konuşmadır gereksiz anlamsız mimikler kullanmaktır...allah aşkına insan ölümüne sevdiği birine çaresizliğini böle mi anlatır yahu...??gülerek...:img-swoon yahu yokmuydu şöyle tiyatro yüzü görmüştende vazgeçtim artık...en azından gülünmesi gerken yerde gülen ağlanması gerken yerde ağlamayı bilen bir şahıs...:img-cool2

yani ben artık birşey diyemiyorum...şu yapımcı adına ben utanıyor üzülüyorum vallahi...beren saat bu dizinin kalitesini ciddi anlamda düşürüyor...

ahmet yasemin aşkından hala elektrik alan varsa da(tüm bunlara rağmen!!)
onları ayrıca tebrik ediyorum...

herkese iyi yorumlar diliyorum..iyi akşamlar..

arzu-başak
28-04-07, 16:09
arzu'cuğum bugün bütün yazdıklarına katılıyorum.tabi bu yorumuna da.:img-grin2 cansel çok iyiydi beren'e rağmen.:hıh kız geçmiş karşısında gülümseyerek dram yapıyor.bu kadar kötü oyunculuk görmedim.:img-pilot

aslıcım artık beren için birşey diyemiyorum...tükendim yani:img-hyste ...anla beni...o sahnede onun yerine başka biri olsaydı..o kadar etkileyici bir sahne olabilirdiki...ben canselin bakışlarına yüz ifadesine bakarken öyle etkilendim ki.o anki yaşadığı duyguyu o kadar iyi yansıtabildiki bize..benim gözlerim doldu...ağlayabilrdim ama malesef kamera berene dönünce:img-hyste anladın sen onu...
neyse ya istediğimiz oldu aylamla ahmetim evleniyor daha ne olsun...vuslat olucaktı şimdi..aslında bu bölümü izleyemediği iyi olmuş onun için...

zeyneps
28-04-07, 16:21
Arkadşlar bu arada yarın Cine5 te Cansel varmış saat 15'te bi programa konuk olacakmış hangisi bilmiyorum:icon_whis :icon_whis izlemek isteyenlere duyuruluR!!!!!

desire
28-04-07, 16:54
Arkadaslar lütfen tartisma ortami yaratmayalim.
Burasi dizi basligi siyaset basligi degil.

sevgiler

bölüm sorumlusu
desire

Sinem90
28-04-07, 16:58
halamı zorluyorum ama isteği gitti.orda başıma bir şey gelir diye korkuyor herhalde.ama ben yine de gitmek istiyorum.yarın gitmesem bile bir gün kesin gideceğim.:img-yes:

kiss se
28-04-07, 17:23
slm arkadaşlar
yaaa dünkü bölüm neydi öle yaaa
ilk başta ahmete hemşire kız yaseminin geldiğini söleyince içim ferahladı
hele o yasemini arayınca eski günler aklıma geldi ama değişen tek bişe wardı oda yaseminin ahmetin yüzüne telefonu kapatması oldu.:img-beee: :img-beee:

Eqo
28-04-07, 17:35
Yasemin'in oyuncuLuğu biraz değişik ya.. En kötü anLarı biLe
qüLümseyerek anLatıyor.. Necdet iLe iLqiLii konuşurken Ahmet
resmen deLii oLdu.. SinirLendii qibi fLn.. Yasemin qüLümsüyor..

Yaseminin son bölümlerdeki oyunculuğu,yürüyüşü davranışları sözleri kısaca herşeyi kötü..Ahmet'in karşısında O konuşmaları yaparkenki hal ve duruşunu Ahmet'in kendine bir yaşam kurabilmesi için yaptı düşüncesinden yola çıkarak,O haldeki bir insan nasıl davranır die düşünüyorum da- gülümsemeye çalışmak ben iyyim mutluyum artık sende ol gibisinden davrandı herhalde(güya)

Ama olmamış kesinlikle olmamış..Çünkü her durumda o kız öyle davranıyor .Her görüşmede ufak bi duraklamanın ardından yalancı bir tebessüm kondurmaya çalışıyor suratına ;ama bize duyguyu veremiyor.Öyle düşündü öyle düşündü diye yorum yapmak bize kalıyor.Ama bu olmamalı sanırım.iyi bir oyuncu ne düşündüğünü seyirciye anlatabilmelidir.Yoksa herkes oyuncu olabilirdi.Dizinin diğer olayları ise hala etki kalitesine yakın devam ediyor ,,söyleycek çok fazla şey yok

Son 2 bölüme kadar Ahmet&Yasemin aşkının yanında idim;daha önce de söylediğim gibi artık Ahmet ve Yasemin'in şimdi veya ilerde bir araya gelmesi biz seyircileri mutlu etmeyecek..Senaristler Onları birbiriyle nasıl barıştırır bilinmez ama bizi Ahmet&Yasemin aşkıyla barıştırmaları imkansız .Oysa diziyi uzatmanın yolları başka türlü olabilirdi.

Gündemle ilgili söyleyeceklerim ise umarım bu iş bununla sınırlı kalır da bizi idare edenler ve Türkiye'nin en şerefli kurumu bu Miillete bir daha o acı günleri yaşatmazlar..Ama gelin görünkü geri adım atmaya niyet yok gibi.oysa aklı selim olmanın zamanı..Ben en kötü ihtimalin 28 Şubattaki muhtıra gibi olmasını umuyorum.

Melal
28-04-07, 17:37
Bir tane ekşisözlük yorumu ekliyeyim bari konu değişsin.:)

mavi ve kırmızı arabayı jeneriklerine başrol oyuncularıyla birlikte eklemelerini talep ettiğim dizidir. zira dizinin her karesinde görmek mümkündür bu iki arabayı. tamam dönem dizisi yapmak için böyle ayrıntılar önemlidir. mesela o dönemin arabalarını görmek ister insan. ama elinizdeki araba sayısı azsa, sokakta geçen her sahneye aynı arabaları sıkıştırmak niye. aynı mavi araba üç sahne de bir ya duruyor ya yoldan geçiyor. kırmızı araba keza. ya paraya kıyıp daha fazla araba bulun ya da artık bıkkınlık veren arabalarla dolu sahnelerden vazgeçin demek istiyorum buradan.

ayrıca 70 darbesini anlatmasını hala ısrarla beklediğim dizidir. ucundan ucundan bir şeylere dokunup yeniden aşk hikayelerine dönüyor ve üç dört bölüm gidiyorlar.

bir de bilgisiz solcu kızımızı eğiten sağcı yaşar'ımız yıllarca gördüğümüz bilgisiz zengin kızı eğiten halktan adam görüntüsü çizerek beni şaşırtmaya devam ediyor. eğer bizim kızımız solcu ise nasıl solcu olmuş merak ettim? yani halkını tanımadan mı karar vermiş oyun oynar gibi solculuğa. yapmayın arkadaşlar, sağcılar da kötü değillerdi diyecekseniz diyin bunu anladık artık tamam ama solcular salak ve saflardan oluşan bir kitleydi demenize de gerek yok bunu anlatırken.

askasurguncu
28-04-07, 17:41
helincim sen şimdi yurtdışında yaşadığın için pek iyi tanımıyor olabilirsin.burda konuşmam doğru olmaz.ama özelden konuşabiliriz istersen.

ok olur
neyse gelelim dunku bolume ben cok begendim
yasemin ve ahmet konusmasi cok hosuma gitti
cansel dun cok karizmatikti:icon_whis
berosum zaten her zamanki gibi bebek gibiydii

Melal
28-04-07, 17:41
Bu yorumlarda uludağ sözlük'ten.:)

nefis bir şekilde farkında dahi olmadan bizi içine almış dizidir. dizinin tutkunu olup çıkmışız haberimiz yok. okan yalabikın oyunculuğu tek kelime ile enfestir. dizi de sinir bozucu olan tek şey cansel elcin'in kahkulleridir.

not:casati boya'nın reklam jingleı beynimize işlenmiştir malesef

--spoiler--
..üniversite harcını yatırdık..
--spoiler--

kısmıyla geçen akşam yaran bir bölüme sahip olmuş dizi. 1966'da yök mü vardı? harç mı vardı? sorarım size ey senaristler. sayın yapımcı yoksa konsept danışmanına verecek para mı bulamadın bu bölüm için?

artık dönem dizisi olmaktan çıkıp, nostaljik türk usulü bir aşk dizisine dönüşmüştür efendim.

Dizinin başlarındaki Ahmet'in yerini bir yaratığa devrettiğini düşündüğüm dizi

cenup
28-04-07, 17:48
Konuyu kapattınız ama son birşey söylemek istiyorum biz bu ülkenin gençleri olarak her zaman fikirlerimizi dürüstçe dile getirmek zorundayız bence bu bizim görevimiz...Ayrıca karşıt fikirlere de saygı duymak ve eğer yanlış olduğu kanısındaysak güzel bir dille kendi düşüncemizi de dile getirmeliyizdir bence...Bu şekilde yorum yaptığımız sürece mod.lerimizin de bize saygı gösterdiğini göreceğizdir...:img-yes: O gereken saygıyı gösteriyorlar da zaten...:img-yes:

Melal
28-04-07, 17:48
burda konuşmamız doğru değilse ozman konuyu açmamak gerekir sanırım...
Açıldığındada aynı düşüncede olmyan insanlar düşüncelerini özgürce beyan etmeli...

Zaten dizimiz konusu itibariyle siyasetin konuşulmasına müsait.
Biz fazlaca girmemeye çalışıyoruz ama her zaman aşk,meşk konuşulmaz ki.
Dizi sadece aşkı anlatmıyor şu aralar aşktayız ama dizide ortam ısındıkça bizde fikirlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.:)

yamisis
28-04-07, 17:51
kızlar ya cidden şu casati boyadan gınaa geldi bana ..ay hee reklamlardan duble gına geldi yeter ama..ya 60 dakikaliık diziyi 3-4 saatte izlicez yakındda...:img-yes: :img-hyste

sezinti
28-04-07, 17:52
1-Türkiye Cumhuriyeti tarafından yasaklanmış , Siyasi propaganda, din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar, genel ahlaka aykırı küfürlü yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir üyeyi ya da üçüncü bir şahsı küçültücü, hakaret içeren ya da kışkırtıcı yazılar yazılamaz. Gerek diğer üyelere gerekse yöneticilere karşı Laubali üslub kullanan üyeler forumdan uzaklaştırılır.

Bu bölüm, Hatırla Sevgili dizisi bölümüdür. Yorumlarınızı Hatırla sevgili dizisi ekseninde gerçekleştiriniz. Lütfen, forum kurallarına uyunuz ve özenli olunuz.

fundapehlivan
28-04-07, 19:29
Nihayet açılmış...

Herkese hayırlı uğurlu olsun:happy0064

Demek ki bundan sonra o tarz şeyler konuşamayacağız:icon_sorr

Flora
28-04-07, 19:34
Beren'in oyunculuğu gerçekten kötüydü.Hiç duygu vermedi bana.
Birde bazen düşünüyorum bu kız topukluyla yürümeyi beceremiyor mu diye...Yamuk yumuk yürüyor.Bilmem farkeden oldu mu?

Yasemin bu kadarını beklemiyordu.Karşısına geçmiş "ailen olmalı" felan diye edebiyat yaparken Ahmet'in şok cevabı ile karşılaştı.Gayette güzel oldu.Ben Ayla'nın Ahmet'e daha çok yakıştığı taraftarıyım.

zeyneps
28-04-07, 19:36
Nihayet açılmış...

Herkese hayırlı uğurlu olsun:happy0064

Demek ki bundan sonra o tarz şeyler konuşamayacağız:icon_sorr

Başlığımızı kapatmışlar mıydı ya:icon_whis hiç haberim olmadı

Niyse biz demek ki ondan sonra konuşmayacağız neyse biz diziyi yorumlayalım

Ahmet'i nasıl bi evlilik bekliyo mirak ediyorum umarım Ayla hep iyi davranır ona da benim de kanım ısınsın biraz ona :img-yes: zaten yıvvvruuuuum Yaso'dan çok çekti artık yiter yaaaa:img-yes: :img-help:

Offfff bunlar ailecek avukat ya Ahmet çocuğunu öğrenince Yaso'yu da Neciiiidet'i de Rüya'ya yaklaştırmasın mahkeme kararıyla uzak dursun onlar Rüya'dan bilhassa Yaso:good: :img-pilot

judy
28-04-07, 19:36
Diziyi izlerken bir kızıyorum bir gülüyorum. Artık izlemeyeceğim diyorum, kendimi ekran karşısında buluveriyorum. Dizideki aşklar çok tanıdık Türk filmlerinden oluşan bir fragman gibi, biraz şaşırmak istiyorum artık beklenmedik bir gelişme olsun (kal gelsin:img-tomat ) Yan karakterler olmasa izlenmeyecek hale geldi yeniden. :img-help:

aysa-17310
28-04-07, 19:41
Hepinize merabalar arkadaşlarbye
Ben daha önceden birkaç defa yazmıştım bu başlığa ama yetişmek çok zor oluyo bayağı hareketli bi başlığınız var tebrikler yani
Diziyle ilgili yorumlara gelirsek
Bi kere anneler babalar harika oynuyo Rıza&Nezahat Şevket&Selma hiç laf yok oyunculuklarına
Ben oyunculuk olarak asıl Necdet'i çok beğeniyorum :good: özellikle ağlamak ona yakışıyor (yani ağlasın demiyorum tabii:)) Ahmet de üstüne düşeni yapıyor diyebiliriz Yasemin eskiden daha iyiydi yani biraz şımarık küçük kız rolünde çok başarılıydı 'olgun kadın' olmak ona pek yakışmamış ama yine de fena sayılmaz
gençler de süper :good: Defne'yle Deniz özellikle :img-blush Işık'ın Yaşar'la dolaşmasına sinir oluyorum
Sevim'le Mehmet çok hoşuma gidiyo:img-in_lo sinemden mi bulaştı nedir:)
Rüya'ya bayılıyorum çok tatlı yaa:img-wink:
Ayla oyunculuk olarak ehh bi derece de sesine acayip kılım aynı şekilde Keriman da öyle :dito Güzide'de var bi işler onun Necdet'e kafayı taktığı çok belli zaten yaseminle beraber yatmadıklarını da öğrendi tamam artık biraz daha az ukala olsa tam süper olacak:img-yes:

zeyneps
28-04-07, 19:44
Ya tam zamanında gelmişim o zaman ne ballıyım ne ayak??:img-pilot

Bence de ya keşke diziyi uzatmak yerine böyle sıkıcı hale getirmeselerdi ya da Ahmet en başta Ayla'yla evlenmiş olsaydı o zaman bile bu kadar sıkılmazdık Yaso'nun da hiç değilse elle tutulur bir iki gerekçesi olurdu :img-yes: :img-yes:

Ayrıca dizi çok zaman atlyo takip edemiyorum ne ayak nie Rüya'ya doğumgünü yapmadılar Ahmet o zaman durumu çakar die düşünmüştüm ama üniv bile yaz tatiline girdi ayrıca hani Nisan'da miting vardı biz onu da göremedik :img-cool2

Sinem90
28-04-07, 19:44
aysa seni burda görmek ne güzel kuzum.bencede benden bulaştı sana sivim&meemed sevgisi.:img-in_lo
heyecan kalmadı diyenlere ben de katılıyorum.:img-yes: ben zaten deniz gezmiş ve bazı yan karakterler için izliyorum.:img-in_lo ayda aksel,avni yalçın,engin şenkan,lale mansur bence bu dizinin ağır toplarından.asıl onlara ağırlık verilmeli.:img-yes: tabi laçin ceylanla turgay aydına da.:img-in_lo

Flora
28-04-07, 19:45
Beren'in oyunculuğu gerçekten kötüydü.Hiç duygu vermedi bana.
Birde bazen düşünüyorum bu kız topukluyla yürümeyi beceremiyor mu diye...Yamuk yumuk yürüyor.Bilmem farkeden oldu mu?

Yasemin bu kadarını beklemiyordu.Karşısına geçmiş "ailen olmalı" felan diye edebiyat yaparken Ahmet'in şok cevabı ile karşılaştı.Gayette güzel oldu.Ben Ayla'nın Ahmet'e daha çok yakıştığı taraftarıyım.

zeyneps
28-04-07, 19:48
aysa seni burda görmek ne güzel kuzum.bencede benden bulaştı sana sivim&meemed sevgisi.:img-in_lo
heyecan kalmadı diyenlere ben de katılıyorum.:img-yes: ben zaten deniz gezmiş ve bazı yan karakterler için izliyorum.:img-in_lo ayda aksel,avni yalçın,engin şenkan,lale mansur bence bu dizinin ağır toplarından.asıl onlara ağırlık verilmeli.:img-yes: tabi laçin ceylanla turgay aydına da.:img-in_lo

Sinem yıvruuuuummm sen yeni üyelik mi aldın noliyyyy ki ne ayak anlamadım onu ben :icon_whis :icon_whis :img-help:

Bu arada Yaşar'a hiç bişey yazmadığımı farkediyorum bayılıorum ona ben ya şu Deniz ve Harun'da bi karışmasalar tam süper olacak:good: :good:

Ayrıca Nezoş'un "hoşbûldûk" diyişleri beni bitiriyyyyy ay gülmekten yere düşüyorum nerdeyse o öyle deyince kırlcak kibarlıktan Nezoş :img-hyste

aysa-17310
28-04-07, 19:49
bundan sonra sık sık görebülürsün kanımca:)
ahmetin aylayla evlenmesi bence hiç doğru değil sırf yaseminden intikam almak için yapıyor bunu oysa ayla onu gerçekten seviyor ve ahmet onunla evlenirse aşkının karşıklıklı olduğunu düşünecek yazık değil mi kızcağıza???(her ne kadar sevmesem de insanlık öldü mü:img-hyste )
şimdi yasemin de öyle yapmadı mı diyenler olabülür ama yasemin necdetle evlenirken necdet her şeyin farkındaydı o yüzden aynı şey değil

zeyneps
28-04-07, 19:51
ahmetin aylayla evlenmesi bence hiç doğru değil sırf yaseminden intikam almak için yapıyor bunu oysa ayla onu gerçekten seviyor ve ahmet onunla evlenirse aşkının karşıklıklı olduğunu düşünecek yazık değil mi kızcağıza???(her ne kadar sevmesem de insanlık öldü mü:img-hyste )
şimdi yasemin de öyle yapmadı mı diyenler olabülür ama yasemin necdetle evlenirken necdet her şeyin farkındaydı o yüzden aynı şey değil

Ama canım Ayla Ahmet'in kendisini değil Yaso'yu sevdiğini bilyo o da herşeyin farkında yani :img-yes: :img-yes: dedi ya benim aşkım ikimize de yeter die Ahmet'in hala Yaso'yu düşündüğünü biliyo ama umudu var kızın ileride sever die düşünüo heralde ama yıkılacak hayalleri :img-yes: :img-in_lo

Sinem90
ziyneps böyle bi imaj değişikliği yapmak istedim bebişim.iyi geldi bana.:img-hyste
aysam daha çok gel sevinirim pıtırcığım.:img-wink:
tamam aamedin aylayla evlenmesi çok da doğru bişey değil.ama yaseminle birlikte olması hiç doğru değil.onların aşklarına inanmadığımı biliyorsunuz.onları yanyana görmeye bile tahammülüm yok. :hıh

narcissa
Selam arkadaşlar:img-wink:

Dünkü bölüm çok çok hoşuma gitti gerçekten çok güzeldi bence:img-blush
Son sahneyi Beren tek kelimeyle batırdı kanımca:hıh
Ya bu kızda duygusal sahnelerde gülümseme hastalığı mı var nedir? Gerçekten çok kötüydü oyunculuğu... Çok kastı kendini hep sırıtma vardı yüzünde...
Cansel yine harikaydı tabiki ve Okan Yalabık... Gerçekten genç oyuncular katagorisinde dizide izlemeye değer bulduğum üç insan bunlar... Diğeri de Berk Hakman tabiki:img-wink:
Son sahnede Ahmet nasıl oturttu Yasemin'i bir ooooooooohhhhh çekmişim duvar yıkılacaktı biraz daha uzatsaydım kanımca:img-pilot

Sinim bebişim sen niye yeniden kaydoldun yav?

demesh
28-04-07, 19:53
zeyneps galiba sen de yaşar ışık tutanlardansın ben de ölee:happy0064 Bence de karışmasalar ii olcak.Ya bişi sorcam sana sence harun ışığı mı seviyo.Ben önceden ışık ve harun birbirini seviyo zannediyodum ama tabii akıllı harun aşkını belli etmeyince(tabi seviyosa)ışık ve yaşar aşkı çıktı.Belki de daha ii oldu.

IŞIK&YAŞARRR
YASEMİN&AHMETT

ermec
28-04-07, 19:54
ya yasemın hanı hamıleyken necdet ona resım şeyi alıo ya yasemın necdetı karsısında cızmeye calısıo hanı ahmetı cızzmış ama o hangı bolumdu????

yamisis
bu bölümü tekrardan izliyorum şu an.ve yine deniz defne sahnesinde tutamadım kendimi .ay çok fena oldu mvalla:icon_sorr ama nedenini anladım ..arka fonda öyle güzel bir beste çalıyorki ıslıkla bütünleşince muhteşem olmuş..ayrıca o kadar saf öyle güzel bir sevgiki onlarınki ondan oliyi bunlar bana:img-yes: ..ve tabi birde yaşar ve ışık arasında olnalra..wall artık necdetle yasminin durumunada pek takmıcam çünkü artık onlar bana yapmacıuk ve zorlama geliyi.ahmet-yasemin-necdet olayı yanee....denizle defneyi yaşarla ışıkı tek geçerim.dönem o gençlerin devri.çekilin siz yaşlı ve içi geçmiş aşıklar.zati bir yere vardıgınızdfa yok..anca konuşuyosunuz ama icraat yok...alayı yanlış anlamay dolu:img-hyste :img-hyste

defne-deniz yaşar-ışık bir numaraaa:happy0064 :happy0064

zeyneps
ya beren saat yerıne ozge ozberk oynasaydı nasıl olurdu dızı???

Ben bunu düşünmüştüm ama sonra olmayacağına karar verdim Yaso'nun 18'lik hallerine biraz büyük kaçardı:img-yes: :img-yes:

Ya ben onun yerine başkasının düşündüm düşündüm bulamadım bulduklarım ya büyük kalıyo ya Cansel'le olmuyo siz ne düşünüosunuz kim olabilirdi????/:img-help: :img-help:

Sinem90
28-04-07, 19:56
mirve burdayım kanka. :)
ay özge özberk demeyin yahu.:img-in_lo tamam biraz büyük olurdu ama makyajla ve onun oyunculuğuyla berenden çok daha güzel oynardı.hem canselde büyük ona bakılırsa.:icon_whis yaşarı seviyorum ama haruna da üzülüyorum.:icon_sorr

şilimsi
28-04-07, 19:56

yaseminle ahmöetin yaptığı şey aynı olsa bile..ahmetle yaso gibi birini karşılaştırmak saçma...
yaseminin yaptığı hataydı...ama ahmetinki çok daha büyük bir hata..çünkü sırf yaseminden intikam almak ona inat yapmak için aylayla evlenecek..bundan daha aylanın bile haberi yok..neden çünkü ahmet yasonun sözlerinden sonra karar verdi buna...
yasemine tek bir sözüm var benim
sana mor çok yakışıyor!!!

yasemin zaten dün son sahnede batırdı resmen..yani kız bir de haklıymış gibi ahmete çıkışıyor" anlamıyo musun ,içinde bulunduğum durumu" diye...
o zaman şimdide sen anla canım ahmet&ayla ilişkisini..!!
ben ahmetin dün son sahnede bakışlarına bayıldım "öyle mi..peki o zaman" dediği yerde sinirli ve alaycı bakışları beni eritti:img-blush
sinimm abla...yeni kaydın hayırlı olsun kuzum:img-polic

Tavuskuşu
28-04-07, 19:58
Nihayet forum açılmış... Ben de bir umut yorum yapmak için girmiştim ama bir baktım ki kapatılmış.Neyse artık açıldığına göre sorun yok.Gelelim bölüm yorumuma...

İlk sahne de Aylaya gıcık oldum. O ne öyle, o nasıl bir düşünce "evlilik için karşılıklı aşk gerekmez.Taraflardan birinin sevgisi yetebilir bazen. Benim sevgim ikimize de yeter" nasıl bir şeydir hayret ettim.Sanki manavdan 1 kilo elma alıyor ikimize de yeter diyerek.Hayatı paylaşacaksınız yaa evleneceksiniz karşılıklı sevgi,aşk olmadan bazı zor dönemler nasıl atlatılır.O evlilik nereye kadar sağlam durabilir ki...Hem ahmetle aralarında bir şey yokken onu yaseminle gören ayla nasıl ahmetin onu sevmemesine rağmen sadece yanında olmasıyla mutlu olabilir ki.Kıskançlığın ona pastanede neler yaptırdığını gördük.

Defne ve Deniz için bir şey söylemeye gerek yok. Zaten o kadar tatlı ve doğal bir aşk yaşıyorlar ki...O utangaç halleri, gözlerini kaçırmaları filan çok sevimli

Son sahne de ise ben de yaseminin sevmesine rağmen sevdiğinin mutluluğu için ondan vazgeçmesi duygusunu alamadım.Belki orda gülmesi ben acı çekmiyorum mutluyum sen de mutlu ol artık demek içindi ama yine de ben tatmin olmadım.Ayrıca onun tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.(pek anlayan olduğunu da sanmıyorum:img-hyste :img-hyste )Hem ahmet için yazılar yazıyor hem de necdetin koluna giriyor Ne ayak?:img-pilot

Yaseminin yürüyüşüne ben de çok taktım.Eskiden o kadar göze batmıyordu ama artık etek giydiği ve bacakları gözüktüğü için çok dikkat çekiyor.Bir Güzideye bakıyorum alımlı alımlı yürüyor bir de yasemin paytak paytak yürümeye çalışıyor. Elbise taşımanın da bir duruşu asaleti vardır yani.Ona pek yakışmıyor...:icon_sorr

Rıza'nın Kerimana gitmesi çok sinirimi bozdu.Nezahat orda evi geçindirmek için çabalarken beyimiz ona tavır yapıyor,ilk olayda hemen kerimana koşuyor.Yani bunca fedakarlıktan sonra bunu nezahate yapmaması gerekirdi. Üstelik adam çalışmıyor nezahatin veridiği parayla Kerimanı dinleleye gidiyor yani pesss.

Necdet ve Güzide nin sufle yarışmalarına bayıldım.Orda benim de canım çekti yani öyle bir yediler ki...o kızın da sakladığı bir şeyler var ama yakında çıkar kokusu.

Bir de Yasemin kendine yani bir hayat kur diyince Ahmet nasıl şaşırdı yaa "sensiz mi?" diye.Adam onun hayaliyle yaşamaya o kadar alışmış ki onsuz bir hayat fikri bile ona şaşırtıcı geliyor.Nasıl şok oldu garibim.

Son olarak da Ahmedi şu şarkı eşliğinde aylaya(içim kan ağlayarak:sad53: )yolcu ediyorum:
Ağlama yüreğim yar gelmez
Gelse de artık fark etmez
Ha döndü dönecek ömür bitiyor
Kış ortasında bahar gelmez

Ah kaçıncı darbe bu
Ah kaçıncı perde
Anlamıyor yüreğim gel de kendin söyle:sad53: :sad53: :img-cray: :img-fear2

zeyneps
28-04-07, 19:58
zeyneps galiba sen de yaşar ışık tutanlardansın ben de ölee:happy0064 Bence de karışmasalar ii olcak.Ya bişi sorcam sana sence harun ışığı mı seviyo.Ben önceden ışık ve harun birbirini seviyo zannediyodum ama tabii akıllı harun aşkını belli etmeyince(tabi seviyosa)ışık ve yaşar aşkı çıktı.Belki de daha ii oldu.

IŞIK&YAŞARRR
YASEMİN&AHMETT

evet canım Işık&Yaşar cıyım ben bayılıyorum Yaşar'a:good: :good:

Evet Harun belli etmese de Işık'ı seviyo ...ya bu Deniz tamam anladık Işık'ı korumaya çalışıyoda çok karışıyo Deniz çekil aradan ne ayak???Ağzını burnunu dağıtırım sinin karışma onlara sen kendi aşkına bak sirseri seni !!:hıh

Ayrıca bu Rıza niye ilgilenmio Işık'la karı kız peşinde geziiiyyy :icon_sorr :img-blush Mimeeed daha çok ilgilenio ....bana bak Rıza Amca (amca dediysek lafın gelişi yahu:img-hyste ) Amca filan dinlemem ona göre kızınla ilgilen delürtme beni :hıh

sezinti
28-04-07, 20:00
Cansel'le olmuyo siz ne düşünüosunuz kim olabilirdi????/:img-help: :img-help:
Hatırla Sevgili dizisine Deniz Bolışık ve İdil Yener'in bir şekilde girmesini isterdim. İdil Yener'i TRT1'de tekrar bölümleri yayınlanan Hisarbuselik dizisinde izleyebilirsiniz. Diğer önerim ise Deniz Bolışıktır.

Bölüm yorumlarıyla ilgisi olmadığından bu mesaj silinecektir.

Sinem90
evet ya meemed daha çok babalık yapıyor ışıka.aslında rıza böyle biri değildi.ah rızoş neden böyle oldun sen?çocuklarına biraz daha ilgi lütfen.tabi nezoşunda rızaya biraz ilgi göstermesi lazım.yoksa adam evden uçtu uçacak.ah meemedim yine şefkatini gösterdi bize.:img-blush

narcissa
Sinimcim ne o esti sanırsam değiştirmeler falan hayırlı olsun yıııvrum:img-in_lo :img-pilot

Ya hakkaten Beren dün rezil etti son sahneyi çok güzel ekrana yakışıyor falan ama oyunculuk yok ya! Bu kadar rezil edilebilirdi yani... Resmen sırıta sırıta oynadı gıcık oldum:hıh
Çıkıp ben oynayacaktım yerine ya! off çok sinirlendim:hıh

Ay Ahmet koçum benim yıııvrum nasıl mor etti Yaso'yu:happy0064

zeyneps
28-04-07, 20:01
,

ya kanka hoşgeldin seni göremedik uzurxn zamadır ne ayak :img-wink: :icon_whis

Ben soruma cevap alamdım ya Beren'in yerine kim olurdu ya ben düşünüorum düşünüorum bulamıyorum :icon_whis

Gelince bakcam cevaplarınıza benim hınzır babam yeni yaşına girecekmiş de ben olmadan girmesin geliyyym hemen cevaplara bakcam ona göre:img-pilot :img-pilot :img-yes:

şilimsi
28-04-07, 20:02
evet canım Işık&Yaşar cıyım ben bayılıyorum Yaşar'a:good: :good:

Evet Harun belli etmese de Işık'ı seviyo ...ya bu Deniz tamam anladık Işık'ı korumaya çalışıyoda çok karışıyo Deniz çekil aradan ne ayak???Ağzını burnunu dağıtırım sinin karışma onlara sen kendi aşkına bak sirseri seni !!:hıh

Ayrıca bu Rıza niye ilgilenmio Işık'la karı kız peşinde geziiiyyy :icon_sorr :img-blush Mimeeed daha çok ilgilenio ....bana bak Rıza Amca (amca dediysek lafın gelişi yahu:img-hyste ) Amca filan dinlemem ona göre kızınla ilgilen delürtme beni :hıh

kankaa..biz senle hep hemfikir olmak zorunda mıyız kuzum:img-hyste
aklımdan ne geçiiyyse sen yaziiysiin:img-blush
rıza zaten ohh kirimanla ne ediyosa etsin..nezoşa herşey müstahak ama bu sefer affetmesin!!
dinizin tepkisi banada oldukça saçma geliyor..sırf kendilerine olan ilgisi azaldı diye olsa bu tepki eyvallah ama yaşar sağcı diye bu kadar horozlaniiy..uyuz oluyorum..pis çocuk sini..sağane sağcıysa sağcı..sinin gibi düşünmek zorunda mı..delüü
bende solcuyum ama seviyorum yaşarı..sıkıyosa gel bağa karış:img-hyste

Sinem90
28-04-07, 20:02
mirve sağol kanka.:img-hyste
bilmiyorum ama ben canselin yanına özgeden başkasını yakıştıramıyorum.yani onun kadar yakıştıramıyorum.:img-in_lo
bir altintop edasıyla ben bile daha güzel oynardım.:img-hyste

yamisis
28-04-07, 20: