Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-11
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Evet Yasemin'in yanağını okşuyordu:img-blush
Yasemin düşüp ölücek diye düşünmüştüm o bölüm:img-hyste
Bana yapsa aynı hareketi geberirdim oracıkta:img-pilot
Orta yaşlı değil bebişim benim babam 44 yaşında Ahme^t'ten daha spor giyiniyy yav:hıh
Ama o kazağı çıkarmasııın:img-polic
O gökkuşağı tadında gömleği yeniden giyeceğine hiç ihtimal vermiyorum:img-hyste
Bu son iki bölum sonra hala Aylaya we love you diyormusunuz diye merak ediyorum. Aylanin yaptigi kötulugu turk televizyon izleyicisi hic görmedi, insan bu kadar kötu ola bilirmi?
Obur dizilerde kötu karektlerin kendince nedenleri vardi neden kötu oldukleri icin ama Aylanin kalbi kötu.
Birda gecen bölum Yasemini azarladi ya, YUHH yani dedim. Gercekten ezik bir cocukluk yasayan biri kac sene gecsede en iyi egtimi alsada ezik oluyor. Ve bu gibi insanlardan uzak durmak gerek, cunku bu insalar kendi egolari tatmin etmek icin herseyi yaparlar....
bu kadin resmen iki yuzlu, bu tip insanlardan mumkunse uzak durulmasi gerek insan tipidir...
Bu sagci solcu isinden ben fazla anlamam, anlamakta istemem. Cok gereksiz buldugum bir durum, özelikle universteli gencelerin bu olaylara karismasini hic ama hic anlayamiyorum... Kisaca herkezin begendi bölumler benim kanal atlamama sebeb oluyor....
Bölumler cok ama cok yavas bos bos ilerliyor, bu bölumde ne oldu? Mehemet kacirildi, nedense hic uzulmedim, bir ata sözu vardir, ALLAH HER ZAMAN ISINI OBUR DUNYA BIRKAMAZ DIYE, o cok kisin göz yasi sebeblerinden biri olmustu, simdi aglama sirasi ona gelmisti.
Yasemin kiskanclik kirizi, sacma klasik turk filmi....
Aylanin ilani aski bugune kadar baktim en itici ilani askti. Tabi Ahmet hic bir kadina hayir diyemedi icin Aylayida kabul edecek...
Madem Yasemini cok sevdin, ilk ve sor neden gelmedin yasemin diye...
Kisaca tempoyu yuksetmezseler yine ratignler duse bilir...
Sanırsam YAsemin eliliği öğrendikten sonra delirecek
Zati delirmezse artık pes derim!
Ahmet'in nefesi kesilmişti evlendiklerini gördüğünde:img-cray:
Sen ne diyon Ayşecim bu konuda:img-pilot
tuba merak ettim.meemed kimlerin gözyaşı dökmesine sebep olmuş?:icon_whis
ayrıca işlerini bu şekilde halletmeleri çok yanlış.her ne olursa olsun bunu yapmaya hakları yoktu.asıl onların yaptıkları karşılıksız kalmamalı. :hıh
Bu son iki bölum sonra hala Aylaya we love you diyormusunuz diye merak ediyorum. Aylanin yaptigi kötulugu turk televizyon izleyicisi hic görmedi, insan bu kadar kötu ola bilirmi?
Obur dizilerde kötu karektlerin kendince nedenleri vardi neden kötu oldukleri icin ama Aylanin kalbi kötu.
Birda gecen bölum Yasemini azarladi ya, YUHH yani dedim. Gercekten ezik bir cocukluk yasayan biri kac sene gecsede en iyi egtimi alsada ezik oluyor. Ve bu gibi insanlardan uzak durmak gerek, cunku bu insalar kendi egolari tatmin etmek icin herseyi yaparlar....
bu kadin resmen iki yuzlu, bu tip insanlardan mumkunse uzak durulmasi gerek insan tipidir...
Bu sagci solcu isinden ben fazla anlamam, anlamakta istemem. Cok gereksiz buldugum bir durum, özelikle universteli gencelerin bu olaylara karismasini hic ama hic anlayamiyorum... Kisaca herkezin begendi bölumler benim kanal atlamama sebeb oluyor....
Bölumler cok ama cok yavas bos bos ilerliyor, bu bölumde ne oldu? Mehemet kacirildi, nedense hic uzulmedim, bir ata sözu vardir, ALLAH HER ZAMAN ISINI OBUR DUNYA BIRKAMAZ DIYE, o cok kisin göz yasi sebeblerinden biri olmustu, simdi aglama sirasi ona gelmisti.
Yasemin kiskanclik kirizi, sacma klasik turk filmi....
Aylanin ilani aski bugune kadar baktim en itici ilani askti. Tabi Ahmet hic bir kadina hayir diyemedi icin Aylayida kabul edecek...
Madem Yasemini cok sevdin, ilk ve sor neden gelmedin yasemin diye...
Kisaca tempoyu yuksetmezseler yine ratignler duse bilir...
Çok iğnelemişsin bence bu kadar abartı değil...
Ayrıca Mehmet hakkında yazdıkların da hiç hoşuma gitmedi. Mehmet'in ne kabahati vardı? O eden bulur lafını ima ediyorsun sanırım Mehmet 27 Mayıs'ta ZORUNDA olduğu için yaptı. Ne kadar ağlayarak üzülerek Rıza'yı götürdüğünü unutuyorsun sanırım?! Mehmet idealist biri ama kimsenin hakkını yediğini asla düşünmedim. Bilhassa orduda vazife yapıyordu ve eniştesi Rıza Ünsal olduğu için kovuldu. Kimsenin göz yaşı sebebi Mehmet değildi o zamanki düzen ve işleyişti!
Kimse düşünceleri yüzünden şiddete maruz kalamaz. Bunu destekliyorsan bilemiyorum... Çok yanlış bir düşünce tarzı...
Ayla hakkında dediklerine katılıyorum ama o denli kalbi kara bir insan değil sadece içinde bir eziklik var ve Yasemin'e laf sayarken haklı olduğu taraflar olsa da bu onu alakadar etmezdi.
tuba merak ettim.meemed kimlerin gözyaşı dökmesine sebep olmuş?:icon_whis
ayrıca işlerini bu şekilde halletmeleri çok yanlış.her ne olursa olsun bunu yapmaya hakları yoktu.asıl onların yaptıkları karşılıksız kalmamalı. :hıh
Mehmet halkin kendi oylariyla basbakan yaptigi kisin idam edilmesinde az yada cok sucludur. Cunku Mehmet o darbede görevliydi, o görevi ona kimse zorla vermedi. Aslinda Sevket beyle oda vicdan azabi cekmeli...
BIN KERE SOYLEDIM BIRDAHA SOYLUYUM, MILLETIN SECTIGINI MILLETEN BASKA KIMSENIN INDIRMEYE HAKI YOKTUR...
Milletin sectigi milleti hukumeti yikmalari gibi, sirf akarabasi var diye onu görevden almalarida COK COK ACIMASIZDI....
Sidete karsiyim bende, iyi yaptilar demiyorum, cunku sidet birsey cözemez, ama uzuldum de diyemem.. Cunku cok kisiler aglatmisti, cok yuvalar yikilmisti, ince dusunmek gerekilirse Ahmetle Yasemin ayrilina bile sebeblerinden biri Mehmetir.
Ama tabi yukarda dedim, gibi oh iyi olmus, canima degsin demiyorum dememde, ama oturup o sahnelerde duygulandim desem yalan olur...
Oncedende dedim ben NE SAGCIYIM NE SOLCUYUM, bu gruplanmaya karsiyim ben. Suan gundemde ayni gruplasma var ve bu beni cok rahatsiz ediyor...
yok artık yaseminle ahmetin ayrılmasıyla meemedin ne ilgisi var allah aşkına?!
hem darbeyi meemed yapmadı.eniştesini hırpalamasınlar diye kendisi gitti rızayı almaya.iyilik bile yaptı denebilir bu durumda.hem o da üzüldü mahkemeden çıkan karara.
kübranejat 21-04-07, 14:31 Ben artık Ayla yı anlayamıyorum. Bir önceki bölümde Yasemin in geldiğini söylememişti. Ve gereksiz yere Yasemin i azarlamıştıç Bunu da ne sıfatla yapıyor anlamıyorum. Ona ne ! Hem de bir insan bu kadar taş kalpli olamaz Yasemin in Ahmet e anlttığı herşeyi Rüya konusunu filan hepsini duydu. Nasl bu kadar katı olabiliyor.
Aşkını söylemesi çok saçmaydı. Acayip buz gibi. Ve sanki fırsat bu fırsat der gibi yani "Yasemin le koptular iyice. Ahmet artık onu düşünmek istemiyor haydi evlenme teklifi edeyim" Açıkçası ben aşkımdan ölsem de Yasemin in o gün geldiğini mutlaka söylerdim. Gerisini bilmem o Ahmet e kalmıştır. O Yasemin ve Ahmet arasındadır. Eğer Rüya olayını filan bilmiyorsam da artık kesinlikle ayrıldıklarından emin olduktan sonra Ahmet le böyle birşeyi düşünebilirdim evliliği filan. Ama Ayla nın durumundayken asla. Yapacağım tek şey ona anlatmak olurdu. Ya da onu Yasemin den soğutmamak.
Neyse çok uzattım. Kısacası şu an dizide en sinir olduğum karakter Ayla...
averaj tessekürler
gercek hayatta cogu gencin deniz gezmisi tanimadigini gösteren dünki atv habere sende degindigin icin kendi adima tessekür etmek istedim, cünkü ben bu olaya cok üzüldüm, insallah bilmeyenler biraz da tarihi kitab okur...gerci bende bu konuyu dün buraya yazmistim, ama benimki galiba ciddiye alinmadi, önemli degil, en azindan birileri fark etmis (senin gibi)...
meltem-cmbl 21-04-07, 14:37 Ben artık Ayla yı anlayamıyorum. Bir önceki bölümde Yasemin in geldiğini söylememişti. Ve gereksiz yere Yasemin i azarlamıştıç Bunu da ne sıfatla yapıyor anlamıyorum. Ona ne ! Hem de bir insan bu kadar taş kalpli olamaz Yasemin in Ahmet e anlttığı herşeyi Rüya konusunu filan hepsini duydu. Nasl bu kadar katı olabiliyor.
Aşkını söylemesi çok saçmaydı. Acayip buz gibi. Ve sanki fırsat bu fırsat der gibi yani "Yasemin le koptular iyice. Ahmet artık onu düşünmek istemiyor haydi evlenme teklifi edeyim" Açıkçası ben aşkımdan ölsem de Yasemin in o gün geldiğini mutlaka söylerdim. Gerisini bilmem o Ahmet e kalmıştır. O Yasemin ve Ahmet arasındadır. Eğer Rüya olayını filan bilmiyorsam da artık kesinlikle ayrıldıklarından emin olduktan sonra Ahmet le böyle birşeyi düşünebilirdim evliliği filan. Ama Ayla nın durumundayken asla. Yapacağım tek şey ona anlatmak olurdu. Ya da onu Yasemin den soğutmamak.
Neyse çok uzattım. Kısacası şu an dizide en sinir olduğum karakter Ayla...
ayenen cnm sana katılıyorumm taş kalpli ya ahmetin yasemindem kızı olduğunu duyduğu halde ahmete duygularını sölüyo hatta fazal ileri gidiyo evlenme teklif ediyi oha yani bu kadar yüzsüzlük olmaz biliyo ahmet yasemini hala seviyo ayladan melek falan olmazzz:happy0064
__SEYMEN__ 21-04-07, 14:39 ayladan nefret ediyorum vebali boynuna kalcak öyle bişeyi biliyor ve söylemiyor valla gıcık ya bence ahmet hemen kabul etmez evlenme teklifini biraz süründürcek sonra
bişey soracağım yasemin o yeni gelen kızı necdetten kıskanabilirmi hiç hayra yormuyorum bakışlarını
Mehmet halkin kendi oylariyla basbakan yaptigi kisin idam edilmesinde az yada cok sucludur. Cunku Mehmet o darbede görevliydi, o görevi ona kimse zorla vermedi. Aslinda Sevket beyle oda vicdan azabi cekmeli...
BIN KERE SOYLEDIM BIRDAHA SOYLUYUM, MILLETIN SECTIGINI MILLETEN BASKA KIMSENIN INDIRMEYE HAKI YOKTUR...
Milletin sectigi milleti hukumeti yikmalari gibi, sirf akarabasi var diye onu görevden almalarida COK COK ACIMASIZDI....
Sidete karsiyim bende, iyi yaptilar demiyorum, cunku sidet birsey cözemez, ama uzuldum de diyemem.. Cunku cok kisiler aglatmisti, cok yuvalar yikilmisti, ince dusunmek gerekilirse Ahmetle Yasemin ayrilina bile sebeblerinden biri Mehmetir.
Ama tabi yukarda dedim, gibi oh iyi olmus, canima degsin demiyorum dememde, ama oturup o sahnelerde duygulandim desem yalan olur...
Oncedende dedim ben NE SAGCIYIM NE SOLCUYUM, bu gruplanmaya karsiyim ben. Suan gundemde ayni gruplasma var ve bu beni cok rahatsiz ediyor...
O bir asker ve askersen emirleri yerine getirmek zorundasındır. Ben istemiyorum diye bir seçenek yok... Binbir emekle Sinem'in de dediği gibi sırf Rıza hırpalanmasın diye onunla beraber gitti.
Yasemin&Ahmet konusunda da bir alakası olduğunu hiç düşünmedim. Bu Yasemin'in ruh halinden ve Ahmet'e güvensizliğinden kaynaklanıyordu...
meltem-cmbl 21-04-07, 14:42 ayladan nefret ediyorum vebali boynuna kalcak öyle bişeyi biliyor ve söylemiyor valla gıcık ya bence ahmet hemen kabul etmez evlenme teklifini biraz süründürcek sonra
bişey soracağım yasemin o yeni gelen kızı necdetten kıskanabilirmi hiç hayra yormuyorum bakışlarını
ahmet kabul etmicek şuan hazır değilim falan diyebilri aylaya ama sonra kendsi ederse:sad53:
yasmeinin bakışlarından benım anladığım tek şey araştırma aralarında bişey varmı diye bakıyoo ben böle analdım çünkü necdetede demişti birini seversen boşanırız diye onu anlamaya çalışıyo vede hiç kıskanmıyo kıskanması için bi sebebp yok çünkü
Tuba senne sacmaliyorsun allah askina!
Sacma sapan sozlerini kendine sakla yada asli olan seyler soyle burda!!
Yani senin kadar sacmalayani gormedim!
Yasemin ve ahmetin ayrilma sebeplerinden biri mehmetmi puhaha buna anca gulunur yuh pess baska ne diyebilirimki sana?
Mehmet orda riza hirpalanmasin diye gitti! Orda kendide agladi!!
Riza icerdeyken o aileye destek oldu!!
sen gelmis burda ne diyorsun!!
__SEYMEN__ 21-04-07, 14:46 ahmet kabul etmicek şuan hazır değilim falan diyebilri aylaya ama sonra kendsi ederse:sad53:
yasmeinin bakışlarından benım anladığım tek şey araştırma aralarında bişey varmı diye bakıyoo ben böle analdım çünkü necdetede demişti birini seversen boşanırız diye onu anlamaya çalışıyo vede hiç kıskanmıyo kıskanması için bi sebebp yok çünkü
evet ya onu unuttum ben biri varmı diye evet bencede öyle bence bu sezon finalinde evlenecekler ahmetle ayla
ya artık daha az veriyorlar ahmeti yasemini necdeti falan bana mı öyle geliyor acaba
zaten meemed gibi nazik biri hiç böyle bir şey yapabilir mi?:icon_sorr
ah canım ne kadar da üzülmüştü.konu açılınca o sahne geldi aklıma.gözünden yaşlar düşmüştü.dayanamamıştı ağlamıştı orada.:sad53:
yaseminin düşüncesizliği yüzünden ayrıldılar.dönüp ona bakın derim.başkalarına atacağınıza bu suçu. :hıh
yok artık yaseminle ahmetin ayrılmasıyla meemedin ne ilgisi var allah aşkına?!
hem darbeyi meemed yapmadı.eniştesini hırpalamasınlar diye kendisi gitti rızayı almaya.iyilik bile yaptı denebilir bu durumda.hem o da üzüldü mahkemeden çıkan karara.
Darbeyi Mehmet tek basina yapmadi, ama yapanlar arasindaydi. Yani ortada olan bir ayip var ve Mehmete bu ayibin mimarlarindan biri...
Ben enistesini neden almaya geldi demedim, cunku ben onun o yaptini enistenine bir iylik olarak göruyorum, aksini hic dusunmedim....
Eger o darbe olmasaydi Yaseminle Ahmet buyuk ihtimale ayrilmazdi, Mehmete darbenin sebeblerinden biri oldugu icin bu ayrilikta az cok onunda sucu var:img-yes: :img-yes:
Mehkemeden cikan karara herkez cok uzuldu, karari veren Sevket bile cok uzuldu, cunku gecte olsa herkez bir yanlis yapildini anlamisti...
Ben Mehmete kötu bir karekter demiyorum ama oda yanlislar yapti, bu bölumde aldigi ahlarin bir kacini gördu sadece. BENCE
Aslında senaristler cesur ve özgün davranabilse izleyiciyi ters köşe yapacak ne ekmek çıkar bu diziden. Off offf! Ama klişeliğe kurban gitmek gibi bir alışkanlıkları var nedense. Olayı getire getire "Selvi Boylum Al Yazmalım"a kadar getirdiler. Yasemin'i bu bölümde ciddi ciddi Necdet'in kendi hayatındaki yerini sorgularken gördük. Gelecek bölümlerde de muhtemelen "Sevgi emek midir?" sorusunun etrafında kilitlenip kalacak. Zaten başından beri kendisine gösterdiği karşılıksız sevgiyi elinin tersiyle itemeyeceği ve ailesini yüzünü yere düşürecek bir davranışta bulunmama adına Ahmet'e gitmedi.
Neticede meslek sahibi bir kız ve o zamanlar güzel sanatlar sanıyorum sadece İstanbul'da yoktu. Başka bir ile tayinini isteyip bir süreliğine kurulu düzenini bozup,kendini riske atarken aslında duygularını özgür bırakabilirdi. Ahmet de bir şekilde bu durumu öğrenip onları orada bulabilirdi. Bulmasa bile beraber gitme planı yaptıklarında kendisiyle gelmediği ama aynı zamanda Necdet'le de kalmadığı için bir şekilde umutlanabilirdi. Ve Ayla'nın kollarına düşme konusunda bu kadar güçsüz olmazdı. Ama Yasemin kolayı seçti. Hayatta herkes hata yapabilir. Asıl başkalarının da hakkına müdahele ederek hataları örtmeye çalışmak haksızlığın dikalası. Ben ezik ve herşeyi içine atan bir Yasemin yerine günahlarıyla yüzleşebilecek cesarette bir kız görmek isterdim. Yani bunu senaristlerden isterdim ama onlar da kolay yolu seçtiler. Klasik fedakar ve vefakar Türk kadınının bir temsilcisini daha ekranlara taşıdılar. Mesela garibime giden başka bir mevzu da Yasemin, Ahmet'in anne ve babasını görürken hiçbir tepki göstermiyor. Aslında onlar kızının dedesi ve babaannesi. Ve böyle bir gerçekten onların haberi yok. Yanlış üstüne yanlış, hata üstüne hata.
Ama ne olursa olsun seyrediyoruz işte diziyi Necdet'in pastanesindeki o güzel pastaların hürmetine :)
bütün subaylar suçlu o zaman sana göre.ama bana göre öyle değil.en baştakiler olmasa bunlar olmazdı.
yasemin akıllı olup da evlenmeden çocuk yapmasaydı başkasıyla evlenmeyecekti.aamedle küsseler bile eninde sonunda barışırlardı.ama yasemin böyle yapmadı.bana göre suçlu o.:icon_whis
bence de yasemin ve ahmetin ayrılmasında mehmedin hiçbir suçu yok. hatta aklıma gelecek en son isim. ayrılmalarının sebepleri oluşan olaylar. mehmet ne alaka??bence sen mehmeti siyasi fikirlerin yüzünden sevmiyorsun.
Tuba senne sacmaliyorsun allah askina!
Sacma sapan sozlerini kendine sakla yada asli olan seyler soyle burda!!
Yani senin kadar sacmalayani gormedim!
Yasemin ve ahmetin ayrilma sebeplerinden biri mehmetmi puhaha buna anca gulunur yuh pess baska ne diyebilirimki sana?
Mehmet orda riza hirpalanmasin diye gitti! Orda kendide agladi!!
Riza icerdeyken o aileye destek oldu!!
sen gelmis burda ne diyorsun!!
Sen kimsinde benim duscunlerime sacmalik diyorsun? kendi ne saniyorsun? ilk once normal insan olup karisindaki insanin dusucunlerine SAYGI göstermeyi ögren. Sacmalik okumak istiyorsan kendin yazdigi yorumlara bak görursun en buyuk sacmali orda...
Dusunce özgurlugu diye birsey var, bilmemek degil ögrenmek ayip.....
meltem-cmbl 21-04-07, 14:55 bütün subaylar suçlu o zaman sana göre.ama bana göre öyle değil.en baştakiler olmasa bunlar olmazdı.
yasemin akıllı olup da evlenmeden çocuk yapmasaydı başkasıyla evlenmeyecekti.aamedle küsseler bile eninde sonunda barışırlardı.ama yasemin böyle yapmadı.bana göre suçlu o.:icon_whis
cnm evet mehemtin hiçbi suçu yokta
yasemin akıllı olup da evlenmeden çocuk yapmasaydı başkasıyla evlenmeyecekti.
bu cümleni anlayamadım ne demek evlenmeden önce çocuk yapmasaydı allah allah yasemin tek başına yapmadıya bu çocuğu:) niye butun suç ona kalıyo anlamıyom ben he
Zaten doğru baştakiler ipi hak etmese de (ki bence kimse hak etmez) bu karışıklığın hengamenin sorumlularıydı.
Darbe son çare olsa da ihtilal gibi bir şey son çare olsa da oldu ve tüm askerler emirleri yerine getirmek zorunda kaldılar.
Mehmet'te birilerinin ahı kalması düşüncesi gerçekten saçma geldi bana...:icon_whis
Ayrıca evet bu durumun suçlusu Yasemin'dir ne Mehmet ne başkası...
Şartlar öyle olsa bile Yasemin biraz daha çaba gösterip Ahmet'le yüz yüze konuşabilirdi, ortada bir çocuk vardı sonuçta...
bütün subaylar suçlu o zaman sana göre.ama bana göre öyle değil.en baştakiler olmasa bunlar olmazdı.
O hukumete kim darbe yaptiysa suclu benim gözumde, kim onlari desteklemise, kim o idam ve obur cezalari vermise, kim onlara destek vermise sucludur, ortada bir degil bir cok suclu var benim gözumde. o Bircok kisiden biri Mehmet biride Sevket benim gözumde, tabi bu benim dusuncem....
Herseyi Yaseminden bilmekte ayri bir dusunce tarzi bence, bugun yagmur yadi butun suc Yasemin der gibi geliyor bana bunlarin hepsi...
evet tek başına yapmadı ama yasemin izin vermese böyle bir şey olmayacaktı.tabi onun da işine geldi.sonucunu da gördü.:icon_whis
meemed onların birlikte olmasına da karşı değildi zaten.ama allah için olmasını isterdim.:icon_whis
kibar meemedim benim.:img-in_lo
Ne demek sen kimsin ya
asil sen kimsinki benimle boyle konusuyorsun
ben yorum yaparken dogru olan seyleri soyluyorum
senin gibi asilsiz sizofren takilmiyorum!!polemik istiyorsan baska kapiya!
meltem-cmbl 21-04-07, 15:03 evet tek başına yapmadı ama yasemin izin vermese böyle bir şey olmayacaktı.tabi onun da işine geldi.sonucunu da gördü.:icon_whis
meemed onların birlikte olmasına da karşı değildi zaten.ama allah için olmasını isterdim.:icon_whis
kibar meemedim benim.:img-in_lo
aylaya gelince seven ne yapmaz
yasemine gelince başka şeylerr o suçlu o suçlu hep kıs nerden bilsinn böle olacağını ahmeti deli gibi sevi,yodu ahmette bu çocvuk olayı sadece yasemini suöçu değikl cnm ahmetinde ama ortada bi suç yok bana göree tek suç ailelerin
aylaya gelince seven ne yapmaz
yasemine gelince başka şeylerr o suçlu o suçlu hep kıs nerden bilsinn böle olacağını ahmeti deli gibi sevi,yodu ahmette bu çocvuk olayı sadece yasemini suöçu değikl cnm ahmetinde ama ortada bi suç yok bana göree tek suç ailelerin
Ailelerin sucu yok meltemcim,
Onlar nerden bilsinki evlenmeden once bunlarin cocuk yapacagini..
Mektup saklamalari bana gorenormal..
Onca yasanan seyden sonra bu iliskiyi destekleyemezdiler
Ikiside kocasini kaybediyordu..
Onlarin yerine koyup dusun bir.
Tamam arkadaşlar sakin...
tuba333 arkadaşım Yasemin bu konuda suçlu sen de döndürüp dolaştırıp lafı Mehmet'e çarpıttın ya bravo demek kalıyor yani bana....
Bence de daha fazla polemik yapma
ben aylaya ne isterse yapsın falan demiyorum.aynı şeyi o da yapsaydı bunu derdim. :hıh
bayan sonuçta o.yerinde dursaydı aamed bişey yapmaya cesaret edemezdi.:icon_whis
ailelerin de az çok kabahatı var ama asıl suçlu onlar.:icon_whis
Ne demek sen kimsin ya
asil sen kimsinki benimle boyle konusuyorsun
ben yorum yaparken dogru olan seyleri soyluyorum
senin gibi asilsiz sizofren takilmiyorum!!polemik istiyorsan baska kapiya!
Sana hak ettin gibi bir cevap yazardim ama bazilari o cavbi bile hak ettmez, ilk sen bana cevap verdin, kac kere de yazdim bu benim görusum diye. Dusunce özgurlugu diye birsey var, bilmiyorsan ögrendim dedim bir onceki mesajda hala ögrenmemisin.
Ben kendi görusumu yazdim, ve her zaman yazmaya devam edecegim, senin gibileri cok gördum.....
Bana göre dogru sana göre yanlis ola bilir buda cok normal ama INSAN olup saygi göstermemen burdaki en buyuk sacmaligin...
Zahmet edip buna cevap yazma, cunku yukarida söyledim gibi BAZILARI CEVABI BILE HAK ETTMEZ....
slm arkadaşlar ne düşünüyonuz bilmem ama yasemin sanki güzideyi kıskandı necetin yanında öyle görünce bide bu kız necdete aşıkmı oldu anlamaım yasemini görünce nasıl bozuldu yaseminde necdete hayran oldu sonunda aşık olmazsa hiç şaşmam necdete meyra sevgili olarak gelcek demişlrdi bilgisi olan varmı ne zamn gelcek ben kaçırdımmı o raları...
meltem-cmbl 21-04-07, 15:08 Ailelerin sucu yok meltemcim,
Onlar nerden bilsinki evlenmeden once bunlarin cocuk yapacagini..
Mektup saklamalari bana gorenormal..
Onca yasanan seyden sonra bu iliskiyi destekleyemezdiler
Ikiside kocasini kaybediyordu..
Onlarin yerine koyup dusun bir.
bak cnmkendinde dewmişsin onlar nerden bilsinki çocuk yapcaklarını
peki yasemin o nerden bilsin böle olcağını da çocuk yapmasaydı diyonuz ben onu anlamıyorumm çocuk böle planlı gelmezki yaa ayy konuştuğumuz konuya bak nese:img-hyste
Tamam arkadaşlar sakin...
tuba333 arkadaşım Yasemin bu konuda suçlu sen de döndürüp dolaştırıp lafı Mehmet'e çarpıttın ya bravo demek kalıyor yani bana....
Bence de daha fazla polemik yapma
Sana göre Yasemin suclu ola bilir ama bana göre degil, benim SANA BU YUZDEN SACMALAMA DEMEYE HAKIM YOK, ayni hak sende yok.
Cunku dusunce özgurlu diye birsey var.
Herkezin istedini dusunme haki vardir....
Tamam tuba333 sana cevap yazmıyorum bizim forumda polemik oluşsun istemem bence sen de daha fazla kimseye cevap yazma tamam mı arkadaşım?
Nerede kalmıştık?
Aman tamam kimin suçuysa suçu canım ya boşverin sonuçtu bu noktaya gelindi...
Ayla fırsatçıdır:hıh
Vizz vizz vizz bu ses ne ya?
neyse meltemim yasemin babasi icerdeyken
boyle seyler yapmasaydi ozaman o hatayi ilk orda yapti..
koyuncan derdinde kasap et derdinde :)
askasurguncu 21-04-07, 15:15 Sana göre Yasemin suclu ola bilir ama bana göre degil, benim SANA BU YUZDEN SACMALAMA DEMEYE HAKIM YOK, ayni hak sende yok.
Cunku dusunce özgurlu diye birsey var.
Herkezin istedini dusunme haki vardir....
tuba yazdigin tum yazilarinin altina imzami atiyorumm
ben senin kadar dusuncelerimi yazamiyorum ama tam yazmak istediklerimi yazmisinnn
meltem-cmbl 21-04-07, 15:16 Vizz vizz vizz bu ses ne ya?
neyse meltemim yasemin babasi icerdeyken
boyle seyler yapmasaydi ozaman o hatayi ilk orda yapti..
koyuncan derdinde kasap et derdinde :)
ama cvnm napsın kız ayrılık başıan vurmuş 2 ay ayrı kaldılar ahmette fena hanii:img-hyste yasemin napsın suçu nee onalr birbilerini çok sevdiler ahmetle yasemin er yada geö evleneceklerdi ve yaseminin yalı küçüktü bişey anlamıyodu ev çocuk yaptı:img-hyste artık bunu geri dönüşüde yok ve hatada değildi çok iuyi oldu bari aşklarının bir gerçeği var oda rüya
Tamam tuba333 sana cevap yazmıyorum bizim forumda polemik oluşsun istemem bence sen de daha fazla kimseye cevap yazma tamam mı arkadaşım?
Nerede kalmıştık?
Aman tamam kimin suçuysa suçu canım ya boşverin sonuçtu bu noktaya gelindi...
Ayla fırsatçıdır:hıh
Sen bizim forum dedin yeri bende senden cok ama cokkkkkkkkk onceden takip ettini biliyormusun?
Neyse sizi kendi haline birakiyorum, ben ara sira gelirim boyle. ama her yazdimda boyle polemik olur....
meltem-cmbl 21-04-07, 15:18 arkadaşlar kapatalım mı bu konuyu? :icon_whis
evet çocuk planlı yapılmaz ama onlar evli değildi hatırlatırım.:icon_whis
cnm onlar kalben evliydi lkendilerini evli görüyolardı onların evlennememesiniin sebebi aileler diyorum öle de onların ne suçu var şlimdi tek suç birbirlerini çok sevmesi
tuba333 tamam arkadaşım iyi aferin benden daha önce takip ediyorsan tebrikler:happy0064 bence polemik için gireceksin BİZİM FORUMa hiç girme olur mu?
Ya evet sevdiler Sinem o zaman bu durumdan korunmak gibi bir seçenek de yoktu naapsınlar bebişim:img-hyste
Meltem evet Rüya var ortada ama gerçekleri öğrenince çocuğun durumu ne olur bilemem:icon_whis
tuba333 tamam arkadaşım iyi aferin benden daha önce takip ediyorsan tebrikler:happy0064 bence polemik için gireceksin BİZİM FORUMa hiç girme olur mu?
Ya evet sevdiler Sinem o zaman bu durumdan korunmak gibi bir seçenek de yoktu naapsınlar bebişim:img-hyste
Meltem evet Rüya var ortada ama gerçekleri öğrenince çocuğun durumu ne olur bilemem:icon_whis
Yapmasalardi bebisim, her birbirini seven evlenmeden once :icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis neyse:img-hyste
ayrica ilk dediginede +1 diyorum (katiliyorum) :icon_whis
meltem-cmbl 21-04-07, 15:21 tuba333 tamam arkadaşım iyi aferin benden daha önce takip ediyorsan tebrikler:happy0064 bence polemik için gireceksin BİZİM FORUMa hiç girme olur mu?
bak işte yaemeini burda suçluyorumm ahmete sölemesi gerekirdi ama o kadarda suçlu değill gene sölicekkenn aile karıştı araya bak hep bişey arkasınadan aileleri çıkıyo ahmetin annesi senınle görüşmek istemiyo demeydi şimdi daha güsel olcaktı ah selma ah
ay allahım hala birbirlerini seviyorlar diyorsunuz.onlarınki aşk falan değil. :hıh
öyle damdan düşer gibi aşık olunmaz.ben inanmıyorum onlara.asla da inanmayacağım. :hıh
yaptıkları da çok saçmaydı.mantıklı bir şey bekleyemem zaten ondan.:icon_whis
meltem-cmbl 21-04-07, 15:24 ay allahım hala birbirlerini seviyorlar diyorsunuz.onlarınki aşk falan değil. :hıh
öyle damdan düşer gibi aşık olunmaz.ben inanmıyorum onlara.asla da inanmayacağım. :hıh
yaptıkları da çok saçmaydı.mantıklı bir şey bekleyemem zaten ondan.:icon_whis
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne damdan düşer gibi ye ölemi oldu kkzım ya yasmein onu çocukluğundan beri seviyoo ne damadn düşer gibi
yasemin sayfalarca onu anlatmış onu çok sevdiğini dile gietirmiş görmesede hayalliyle yaşamış sen damdan düşer gibi diyosunn
Evet bak Silma tiyze araya girmeseydi keşke...
Ama Ahmet'i dinledi babasıyla konuşmasını falan... Yasemin çok önemli deyince bekleyebilir falan demesi saçmaydı Meltemcim haklısın o konuda:icon_whis
Merhem sarhoş oldular bizim Ahmet de az fırsatçı değildi o zamanlar hani canım:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben onu daha çok aamed için demiştim.:icon_whis
ama yaseminin aşkına da pek inanmıyorum doğrusu.:icon_whis
benim gözümde aşık bir çift böyle olamaz.:icon_whis
meltem-cmbl 21-04-07, 15:29 ben onu daha çok aamed için demiştim.:icon_whis
ama yaseminin aşkına da pek inanmıyorum doğrusu.:icon_whis
benim gözümde aşık bir çift böyle olamaz.:icon_whis
tmm ahmet deidnde
bak hala yasemin diyon neden inanmıyon aşkına anlattım daha napabilirdi kız deli gbii aşıktı
ahmette onun aşkından çok etkilndi ve aşık olduu ne var bunds şimdi ikiside birbirlerine
a-şık-lar:happy0064 :img-blush
bence ahmet aşık...ama yasemine değil..yaseminin günlüğüne yazdıklarına..ahmet günlüğü okumadan önce yaseminin varlığından bihjaberdi nerdeyse..günlüğü bi okudu duyguları değişti..aşık oldu...
ama tabi yasonun yanında ahmetin beslediği duygulara saygı duymak GEREKİRR!!
meltem-cmbl 21-04-07, 15:32 bence ahmet aşık...ama yasemine değil..yaseminin günlüğüne yazdıklarına..ahmet günlüğü okumadan önce yaseminin varlığından bihjaberdi nerdeyse..günlüğü bi okudu duyguları değişti..aşık oldu...
ama tabi yasonun yanında ahmetin beslediği duygulara saygı duymak GEREKİRR!!
evet cnm günlüğünde yazdılarında aşıktı öondan önce yasemini tanımıyodu günlüğünde yazdıkalrına aşık oldu ve yaseminede olmaya başladı yani duygularına aşık oldu ama kendiside gittikçe yasemine aşık olmaya başladı ay çok karışık durum:)
yasemin gibi birinin duygularına ben asla inanmam.:icon_whis
ekonomik boy kankam çok doğru demişsin.aamed o yazılanlara hasta oldu.yasemine değil...:icon_whis
Sen su size ait olan forumun tapusunu göster, ben ozaman girmem...
Ben polemik icinmi giriyorum dedim? Bazen kiziyorum kendime ne ugrasiyorsun bu kisilere diye, ama sonra kendi yazdiginiz seyleri dogru görup baskasin yazdiklarini sacmalik görup, sonra babasin mali sanmasi bu forumu TEKRAR BURTAYA GELMEMIN EN BUYUK ETKENI...
Genelde cogunuz turkiyede yasiyorsunuz, yani yazdiklarimda anlamama gibi bir durum yok, ama bazen merak ediyorum BUNLARI NERLERIYLE OKUYOR DIYE.. Yada turkiyede egitim seviyesi bu kadarmi dustu diye korkuyorum...
Ben polemik yaratmak icin giriyorum MU demedim, her yazdim polemik oluyor dedim, ikisi cok farkli sey tabi anlayana....
BURDA UYELERIN KARSI TARAFIN GÖRUSLERINE SAYGI GÖSTERMEYI ÖGRENESIYE KADAR BURDAYIM BEN.....
Ben diyorumuyum, cok ama cok sacma yaziyorsunuz diye...?
Ben diyorumuyum cok ama cok cocuksa yaziyorsunuz diye...?
Ben diyormuyum yazmazinda adam bari sansinlar diye....?
Ben diyormuyum, bilmediniz konuda bari bilmislik yapmayin diye...?
Ben diyormuyum, yazdiklariniz o kadar komiki millet buraya sirf gulmek icin gelir diye....?
Bunlari cok zaman dusunuyorum ama KARSINDAKIN DUSUNCESINE SAYGILI OLDUM ICIN SOYLEMIYORUM....
Evet ahmet ilk başta yaseminle hiç ilgilenmiyodu. Tamam ahmet gerçekten çok seviyo yasemini. Ama bence artık ahmetinde onu unutması noırmal. Bence aylayla evlenmeli. Ayrıca belli mi olur belki sonradan aylayada aşık olur. Zaten yaseminde artık ahmeti unutmasada unutmaya çalışıyo.
merve kuzum ne diyorsun sen ya?
sen aşk görmemişsin.bunların ki mi aşk?peh :icon_whis
aman o eski günleri hatırlatma.neydi öyle mıc mıc :icon_whis
yaa arkadaşlar yasemini savunmayın allah aşkına..ahmeti görmeye gittiğinde ne dedi..necdeti üzmeyi göze alamadım dedi..bu ne demek yaa..necdetin kendine aşık olduğunu bile bile onun yanında kaldı...necdet için sevdiği adamı ekti!!kusura bakmayın ama ben burda aşk falan göremiyorum!!
bence ahmet yavaş yavaş aylayada kayar..baya bi dolduruşa getirdiler dün onu piknikte..sonra ayladan o teklif gelince..ahmet üstüne balıklama atlarsa şaşırmam..
dediğim gibi ahmet bence günlüğü okumasaydı yasoyu fark etmezdi bile...tyazdıklarına aşık oldu yasonun..onlar hoşuna gitti..belki bu kadar sevilmek gururunu okşadı..
hee yasemine mi inanıyosun ahmete mi derseniz tabiki ahmet derim..o ayrıı ama yani ne diyim dizi tuhaf doğal olarak aşk diye önümüze koydukları hikayelerde tuhaf..:)
bnm düşüncelerim bunlar yasmini sevmiyon diye bnde sevmicek değilim kuzummm.......o zamn o kişi ayla deil mcheel olsaydı daha hareketli bi aşk olurdu valla keşke diziden çıkmasaydı kızcağızz...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 21-04-07, 15:43 bnm düşüncelerim bunlar yasmini sevmiyon diye bnde sevmicek değilim kuzummm.......o zamn o kişi ayla deil mcheel olsaydı daha hareketli bi aşk olurdu valla keşke diziden çıkmasaydı kızcağızz...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hakkaten michelle ayladan bin kat iyidi ya
he bu arada aylayla evlenmesiini sebebi de aylanın ona karşı duyguları olacak demekki ahmette bi problem var(bunuda dedirtinizya bana:img-hyste
yani yanlış anlaşılmasın bi insan karşısındakine nasıl aşık olur beğenir , bi özelliğini sever,aşkına aşık olur vs zaten aşık böle onuur yaseminini duygularına hayran kaldı ofda aşık olduu
bu dizideki tek gerçek aşktır
yasmein-ahmet aşkıı bide aşklarını meyvesini unutmamak lazım dimi ama yüya:happy0064
Bence ayla micheelden daha sempatik. Ben sebvyorum aylayı. Yani en azından neftret etmiyorum. Ayla ahmeti gerçekten seviyo. Kaç senedir. Hayatına kimseyi sokmamış. Hep Ahmeti düşlemiş. İnşallah mutlu olur. :D
tamam bn ayla olmasın diyom zaten mcheel ne cici kızdı işte o olsaydı keşke gelsede yine aşk yaşasınnn:good: :good: :good: oh ne güzel olurdu.....
yasemini sevme demiyorum ama onların ki aşk değil kuzum.bunu da deyip beni delürtme. :hıh
bak yine panik atak geldi.:img-pilot
ay ivet mişel çok şekerdi.:img-blush
Ya yapmayın bir insan birinin sırf duygularına aşıksa 5 sene onun hayaliyle yaşamaz...
Alexandra'nın şeker olduğu konusunda Cansel de seninle aynı fikirdeymiş bebişim:img-pilot puaha
dünkü bölümü izlerken hsyi değilde sıradan bi aşk dizisini izliyo gibi hissettim ahmet için uykulu uykulu baktım ama okadar az gördümki yani kısacası bölümü pek beğenmedim helede aylalı ve ahmetli sahnelerin zamanı geldiki tümden kötü hissediyorum yasemininde bukadar fedakarlığından sonra necdete istediği şansı vermesini beklerdim
meltem-cmbl 21-04-07, 15:46 Ya yapmayın bir insan birinin sırf duygularına aşıksa 5 sene onun hayaliyle yaşamaz...
ah mervecim işte ya işte ya anlatmak istediğim buda anlatamıyorum kii aaaaaaaaaaaaaaa
michelli hiç sevmezdim ama ayladan iyidir
ne demişler gelen gideni aratır:img-hyste
diziyi severek takip ediyorudum ama dün aksamki bölum felaket ötesiydi isin acikcasi bunaldim kanal bile degisdirdim diziyi iyice sacmalattilar özeliklede yasemin karalteri bastan asa sacmaliyor necdet ileri gitseydi yasemin sesini cikarmiycakmis gibi bir hali vardi ya bu kadin rol yapamiyor yada görmemizi isdedikleri sey buydu dizi bombosdu umarim toparlarlar yoksa bu haliyle cekilir gibi degil aylanin tarifini ahmetin babasi cok güzel acikladi ve kapali bir kutu kutunun icinden cikacak olan seyde seytan bir ayla benim anlamadigim herseyin iyisini yasemin kötüsünude ahmete veriliyor yasemin güllük gülistan yasarken necdetiyle simdi ahmet yarasa aylayla yasamak zorun :img-hyste dizinin gidisati iyi degil
son olarakta haftaya ayla ve ahmet evlenip istanbula yerlesirler diyorumbye
gelen gideni aratır hmm:)..
o zaman aylada yasemini aratıcak kanımca...
amaannn dünde dedim yine diyorumm ne ayla ne yaso ne de mişel(:))den ahmete yar olmaz..hiç biri hak etmiyo ki ahmeti...
eğer yaso gerçekten aşık olsaydı ya da hala sEVİYO olsaydı ahmet için herşeyi yapardı..ama yapmadı!!!
eskiden seviyo olabilir..ama geçmişe mazi derler..
bence artık sevmiyo..
seviyosa da bana yansıtamıyo yani..
yaa oyunculuğundan kaynaklanan bi durum...ya da dizide böyle dengesiz bir aşığı oynuyo!!!
anita yasemin hakkında dediklerine katılıyorum ama dizi bomboş değildi.aksine ben bikaç bölümdür alamadığım tadı bu bölüm de tekrar almaya başladım.özellikle miting sahnesi çok güzeldi.:img-blush
mirve he şöyle ol bebişim.:icon_whis
Bence ahmet aylayla evlensin. Nereye kadar bekliycek yasemini. Bence aylada onu çok seviyo zaten. evlensinler.
E evlenicekler zati:icon_whis
Ahmet de başkasını çok seviyordu ama niiiiiiiyse hadi girmeyim o konulara Sinem dellenicek gene:img-pilot
Valla Ayla ne kadar iyi bir eş olur bilemeycem:icon_whis
meltem-cmbl 21-04-07, 15:54 gelen gideni aratır hmm:)..
o zaman aylada yasemini aratıcak kanımca...
amaannn dünde dedim yine diyorumm ne ayla ne yaso ne de mişel(:))den ahmete yar olmaz..hiç biri hak etmiyo ki ahmeti...
eğer yaso gerçekten aşık olsaydı ya da hala sEVİYO olsaydı ahmet için herşeyi yapardı..ama yapmadı!!!
eskiden seviyo olabilir..ama geçmişe mazi derler..
bence artık sevmiyo..
seviyosa da bana yansıtamıyo yani..
yaa oyunculuğundan kaynaklanan bi durum...ya da dizide böyle dengesiz bir aşığı oynuyo!!!
off oof ayla bi evlensin ahmet o zman görüceksiniz yaseminin mumla arıcaksınız sizz ayla ahmeti çok seviyo tmm ama ahmet sevmiyo nolcak şimdii
Bende bu haftaki bölmüden çok büyük keyif aldım. Yan karakterler ön plandaydı. Miting sahneleri, mehmetin kaçırılması, Eminenin aşık olması. Bence çok güzel bi bölmüdü. çok heyecanlıydı.
of ne diyorsun hop oturup hop kalktım valla.:img-pilot
özellikle deniz gezmişi görünce çok heyecanlandım.bi de meemedin aksiyon sahnelerinde.:img-pilot
mirve bence de girme. :icon_whis
Ya ben Deniz Gezmiş'in biraz daha ön plana çıkmasını beklerdim. Onu görünce ben de çok heyecanlandım.
Ekrana yapıştım daha net görebilmek için.
Fakat sadece arkadakilere gaz vermekle yetindirdiler... Neyse umarım ileride daha baskın olaylarda karşımıza çıkar diyeyim.
Emine çok şekerdi ama Nezoş amma densizlik etti kanımca:hıh
Valla bence Ayladan çok iyi bi eş olur. En azından kocasını seviyo olur. Tamam Ahmet aylayı sevmiyo olabilir. Ama zamanla sever. Ne yani ömrünün sonuna kadar yasemini mi beklesin. Ama Ayla Ahmetin Çocuğu olduğunu söllemeliydi. Evlendiken sonra. Ahmet Aylanın böyle bişeyi bildiğini ve ona söylemediğini öğrenirse daha kötü olur.
deniz gezmişi görmek için bende o bölümleri pür dikkat izledim..ama ön planda değildi fazla...umarım ilerleyen bölümlerde daha fazla gösterirler...
ben mehmetle denizin evdeki konuşmalarında çok tuhaf oldum yaa...denizin "ben daha hazır değilim bugün anladım" demesi falan..
hele mehmetin" ölümü bize hatırlattılar" demesi beni çileden çıkardı..onu kaçıranları denizden önce ben geberticektimm..
yaşar ı sevmeye başladım ben..mehmetin kaçırılmasına verdiği tepki çok yerindeydi:good:...
senin bu bölümü sevmene hiç şaşırmadım onur abi..
emine baya vardı bu bölümde çünkü:):img-wink:
Evet emineyi bol bol izledim. Çok tatlıydı. Nezahate sinir oldum. Değişmiş gelmiş. Ama bu bölüm gerçekten heyecanlıydı.
evett yasonun annesi beni sinirden öldürdü..kadın gerçekten ailesinden çok patronunun cebini düşünmeye başladı..
bütün farbrika grevde kadın hala" bi sürü süpariş almıştık" diyo:):)
almanya bozmuş onuu:)[almanya ya mı gitmişti kii unuttumn:)]
evet almanyaya gitmişti.:img-yes:
paragöz nezoş diyelim ona bundan sonra.hehe :img-pilot
yasemin sahnesi azaldı.aksiyon arttı.dizi tam süper oldu.keşke bütün bölümler böyle olsa.:img-blush
zaten sivimle meemedimi de çok gördüm.:img-blush
ay yazık ahmete aylaylan evelncek hemde ahmetin yaseminde bi çoçuğu olduğunu bile bile bunu söylemeyen aylayla....Tüh yazık adama ya..Üzülüyorum aylaya valla böyle bi durumu Ahmete sölemedi diye nasıl bi kıyamet kopacak ben merakla bekliyorum ileriki bölümleri valla........
Evet emineyi bol bol izledim. Çok tatlıydı. Nezahate sinir oldum. Değişmiş gelmiş. Ama bu bölüm gerçekten heyecanlıydı.
bak ama bu konuda sana çünkü gerçekten çok patavatsızdı nezahat ya..Bu kadını o hale nasıl geldi anlamadım 2 gün almanyaya gitti değişti kadınnnn...Pes doğrusu.
Almanya'dan değil de Emine'nin grevde olmasına sinir oldu bir de kaç yıldır kendi göğüslemiş çekip çevirmiş evi böyle ne bileyim bu konularda hassas...
Ama Emine'nin duygularını çok hiçe saydı sanki ona koca kız gibi değildi 10 yaşında çocuk gibi davradı.
Yani yanlarında büyümüş falan ama annesi değil bişeysi değil bu kadar üstüne ne diye gitti?
Bir de masada Mehmet, Deniz, Rıza falan vardı hadi sadece Işık falan olsa neyse bir derece...:hıh
sivimle meemed bu bölüm süperdi!!!
sevimin endişesi falan...
defnenin denizin yanına gidip bişey demeden onu teselli etmeye çalışmasıda çok şekerdi..
ahh ahh bunlar çok şeker yaa..çok güzel bi aile olucaklar ilerde:good::img-wink:[anladın sen onu sinem ablaa!:)]
anlamaz mıyım kuzum.:img-blush
asıl şehvetli olanlar olduğu yerde duriiyy.beni delürtüyor bu senaristler. :hıh
yalnız sivim kopardı beni.:img-hyste adamın kafasına kafasına vurdu çantayla.şimdi çantayı yicen suratına der gibi.hehe :img-hyste
Evet Nezahat orda Eminenin duygularını hiç önemsemedi. Sadece Grevi düşünüyodu çünkü. Eminenin yüz ifadesi çok güzeldi. Nasılda utandı. Sonra da zaten yaseminlere gitti. Yasemin sordu yakışıklı mı diye.
O daçok zeki dedi. Çok tatlıydı :D
necdete acıma boşuna acıma acınacak hale düşersin canım
ben ne aylaya ne yasemine nede necdete acıyorum sadece AHMETEACIYORUM ÇÜNKÜ ONUN HİÇ Bİ GÜNAHI YOK:bilmim
ya deniz meselesini hiç ama hiç anlamadım
necdete de iyi oluyor ohhhh:bella :cheer:
sevim valla gösterdi yine hırçınlığını..hele evde selmayla şevketi haşlaması süperdi "yazdıklarımı mı sansürliim...önüme çıkan engelde pes etmem "falan die bağırdı sonra başı dikk hızlı hılı odasına gitti yaa:)..dedim hehh sevim döndü eski halinee:)..
Ya nejdet ne yaptı ki. Adam iyilik yaptı be. Ohh iyi olsunmuş. Yasemini ne kadar seviyo. Rüyayı öz babası gibi seviyo.
ay ama koptum ya.:img-hyste
şimdi çantayı yicen suratına şimdi çantayı yicen suratına.:img-hyste
ni demek kız o önceden öyle değil miydi?her zaman bizim sivimdi o.:img-blush
aman tenhada kıstırayım derken kendi kısılmasın kuzum.:img-blush
yaa meemed kaçırılınca durgunlaştı yaa..böle bi mahsunlaştı..sonra mehmet bulundu şevket eve geldi..selma sivime "biraz dikkat" mesajını verince saldırıya geçti..dövdü resmen sözleriylenn:)
adama saldırışı süperdi zaten hiç lafım yookk onaa:):)
ama iyiliği işine gelio die yaptı ben hiç sevmiyorum kanınca
bu işten bi çıkarı war çünkü yasemini deli gibi seviodu
atalarımız nedemiş::img-blush
KAZ GELECEK YERDEN TAWUK ESİRGENMEZ
Kısılmaz o hiçbirşey bulamazsa tırnaklarını geçirir adamın suratına!:)
O kırmızı ojeli tırnaklarla çizar valla baştan başa bebişim:img-pilot
ama iyiliği işine gelio die yaptı ben hiç sevmiyorum kanıMca
bu işten bi çıkarı war çünkü yasemini deli gibi seviodu
atalarımız nedemiş::img-blush
KAZ GELECEK YERDEN TAWUK ESİRGENMEZ
kızım her an tetikte olacak değil ya.nerden bulsun o kadar enerjiyi? :)
ama biri bişey dedi mi patlamak çok güzel oliiyy.denedim biliyorum.:img-hyste
böyle bi rahatlıyorsun.ferah ferah oh...:img-pilot
mirve onun kırmızı ojeli tırnakları yok ki.o da nerden çıktı kuzum? :)
iReMJeLiBoN 21-04-07, 16:42 Dün akşam bir dünya yorum yazdım ama hala yorum yazmaay doyamadım.:)
Ben hala Ahmet Ayla'nın teklifine nasıl bir tepki verecek onun merakı içerisindeyim.:)
Dün akşam ki bölüm izlediğim son 4-5 bölüme nazaran daha iyi bir bölümdü.
Miting sahnesi gayet güzel çekilmişti.Baya emek harcanmış belliydi.
Artık Deniz Gezmiş'te diziye girdi siyasi olaylar ve dönem olaylarını daha fazla izleyeceğiz.
Dün akşam en çok Yaşar'ın arkadaşlarına çıkıştığı sahnedeki birkaç repliği çok beğendim.
Ayrıca Deniz ve Mehmet evdeki konuşmalarıda çok güzeldi.
Artık yeni favori çiftim Yaşar&Işık birbirlerinede pek yakışıyorlar.
Işık'ın çay bahçesinde onun yanına gitmesi neden benimle konuşmuyorsun demesi ve Yaşar'ın iki çay siparişi çok şirindi.:)
Işık Yaşar'a aşık olduğunu Defne'ye söylediğin işte o zaman kızılca kıyamet kopacak gibime geliyor.
Deniz sanki kızın babasıymış gibi hayır bu ilişkiye izin vermiyorum bile diyebilir.
Rıza Bey birşey demez çocuk aklı başında iyi birisi o bölümleri merakla bekliyorum.
Harun kanımca ikinci Necdet vakası olacak.
Gözünün önündeki kıza senelerce açılama elin oğlu gelsin 2 günde açılsın kızı alsın.:)
Aman Işık'ın sonuda ablası gibi olmasın.
Nezahatın bu kadar değişmesine bir anlam veremedim.
Kadın bir havalara girmiş patronuyla arasında birşey olmasın diyeceğim ama olmaz yani olması saçmalığın dik alası olur.:)
Ayla ve Ahmet'in olduğu her sahne çok güzeldi.
Şunu görmüş olduk Cansel karşısında iyi bir performans sergiyelen bir oyuncu varken daha iyi oynuyor.
Nergis ve Cansel'in birlikte uyumu şahaneydi.:)
Haftaya büyük ihtimal düğün olabilir.Bu izdivaca en çok Selma sevinecektir.
Sevim'de sevinecektir tabii çünkü Ayla'yı takdir ettiğini dün akşam söyledi.
Ama Şevket bey ve Defne pek memnun olmayacaktır gbime geliyor.
Asıl ben Yasemin'in Ahmet'in evleneceğini veya evlendiğini duyduğunda yüzünün alacağı hali çok merak ediyorum.
Patlıcan moru veya domates kırmızısı olması kuvvetle ihtimal.:img-hyste
evet bunu ben en baslardada sölemistim.. Isık ablasına cekmiss..=)
1.Sezon : Ahmet - Yasemin - Necdet
2.Sezon : Yaşar - Işık - Harun
3.Sezon : .... - Rüya - ...
aiLe gelenegi bu..;) =D
Yaa, ben eski bölümleri çok özledim.. Yasar Isık Harun ask ücgeni beni tatmin etmedi.. Ben ilk ada bölümlerini geri istiyorum.. Necdetin saf, temiz ve karsılıksız güzel umutlu askını geri istiyorum.. Ahmet ve Yaseminin mutlu mesut her gün sevda tepesinde cilvelestikleri bölümleri geri istiyorumm..!
mirve kanımca 2. seçenek doğru.:img-hyste
beyin kıvrımlarında bi karışıklık oldu.boşver arada bana da oliiyy.:img-pilot
allah canını almasın bir kere bile sürmedi kırmızı.nasıl da uyduruyor.:img-hyste
hem kırmızıdan nefret ederim.höyk böyk :hıh
brava sivim mi?zuhaha :img-hyste
Fena uydurmuşum kanımca Sinemcim:img-hyste
Olsun kırmızı ocesiz de yeterince haşin:img-cool2
Sivim'e kırmızı rujdan başka bir ruj sürmüyor o makyöz zati:hıh
Hani sabah uyanmıştı ya Şevket'le Difne'lerin karakola gittiği gecenin sabahı çok şekerdi saçlar falan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
esma&selim 21-04-07, 16:46 bu bölüm yine çok güzeldi ilk sahneyi zaten böyle olacağını bekliyordum necdetin utanıp odasından çıkmayışı çok güzeldi ve ayrıca bazı arkidaşlar necdet yasemini sarhoş edip ondan faydanalacağını demişlerdi ama necdet ne yaptı hemen bıraktı yaptığının yanlış olduğunu anladı ama yaseminin yüz ifadesi çok değişikti pastacı kızla tanıştığında ve necdetle pastacı kızın konuşmalarını görürken bir hayli bozuldu yasemin kıskanma belirtilerini göstermeye başladı ayrıca pastacı kızda yaseminin necdetin karısı olduğunu duyunca o da bozuldu :img-wink: gelelim denizin babasının kaçırılmasına valla adam feci hırpaladılar bu olayı necdet çözdü yoksa ışığın aklına bile gelmezdi valla denizin çabalarını ve üzüldüğünü gördükçe çok üzüldüm ve yaşarın davranışı çok güzeldi onu pek sevmesemde gitti arkidaşlarını payladı sonra en gıcık olduğum yer ise nezahatin emineyi kızdırması oldu insan bir insanın gururunu ancak bu şekilde kırabilir yaa ve ayrıca kocasının kızdığı kadar var yani adam şarkıcı kadına giderse hiç şaşmam ve kızmam yani çünkü kadın hakkediyor gelelim son sahneye ayladan böyle birşey beklemiyordum açıkçası demek elinden kaçırmamak için kadınlık gururunu bir kenara bırakıp böyle birşey yaptı gelecek haftayı büyük bir merakla bekliyorum...
bence de fena uydurmuşsun kanka.:img-hyste
aman bana makyöz deme.ağzını burnunu dağıtıcam onun. :hıh
ay ivet o sahnede çok şikerdi.:img-blush :img-hyste
melal ablanın yorumunu görünce aklıma geldi..
yaşar dün ışıkla konuşurken çok tatlıydı yaa...sevmeye başladım bu çocuğu..yamuk yapmadığı sürece iyii yani:img-hyste
tuttun bu çocuğu ben[ayşe ablaaa kulakların çınlasın:img-hyste ]
heh ne diyodum çay sahnesinde çok tatlıydı..
ordaki çocuğa "bize iki çay" derken resmen gözlerinin içi parlıyordu..
ayrıca ışık'a öyle hemen yanaşmayıp mesafeli davranmasıda çok hoştu:good:
YA BEN AYLAYADA SİNİR OLUYORUM
ŞU SENARYOYU KİM YAZIYO YAAA
ben bu aylaya çok pis dalcam bigün ama hangi gün hhaa buldum hangi gün olduğunu ahmet aylanın teklifini kabul ederse
yani iyi düşündüm kanımca:happy0064
offf
ya ben bu dizinin senaryosunu bi elimi atsam harika olur diye düşünüyorum
:img-clapp
bu arada bi arkadaşın dediği gibi;
AYLA MELEK :img-angel :img-angel OLMAYAAAAAAACAK!
ekonomik boy kankam valla ben bile ısındım biraz yaşara.:icon_whis
adam olduktan sonra neden sevmeyelim değil mi?:icon_whis
delüüüüğaaanlı olsun ciğerlerimi yesin.:img-hyste
Beraber dağıtalım kanka valla bir Sivim'i mahvetmiyor Okan da bir tuhaf görünüyor AY dan daha farklı:img-pilot :hıh
Ya bir de bu vukuat çıkınca Sivim'in hep boynuna birşeyler oluyor yav hani ilk bölümlerde gazetenin önünü DPliler basmıştı Sivim'e taş falan atmışlardı:hıh
O zaman da boynu sakatlanmıştı yara olmuştu:icon_whis
he yani...
çocuğa bi kastımız yokki bizim...
ama dergi için öyle sert ve saçöma şeler söleyince dedim ben bu çocuk başa bela diye..
amaaa...mehmet kaçırıldığında yurda gidip artkadaşlarına çıkışması sinirlenmesi acayip hoşuma gitti çook tuttum o çocuğu...direk aklıma ayşe abla geldi o zaman:)..
yol dergisinin kapağına da ayrıca bitim..meemedin resmii çok fenaydı yaa...ama dergiye kapakta oldu yaa artıkk...:)
Mehmet ile Denizin konusmasini 4 kere dinledim her seferinde agliyorum :icon_cry:
Yasemiin ne kadar uyuz bir kiz ya ona cok pis dalarim ben :icon_whis Gercektenn Yivriim azini burnunu dagitmak lazim :img-hyste !
Arkadaslar birde bir sey sorucaktim fragman veya birisinin bilgisi varsa Deniz Gezmisi onayan figuran veya oyuncu ismini bilen varmi acaba??
necdete acıma boşuna acıma acınacak hale düşersin canım
ben ne aylaya ne yasemine nede necdete acıyorum sadece AHMETEACIYORUM ÇÜNKÜ ONUN HİÇ Bİ GÜNAHI YOK:bilmim
ya deniz meselesini hiç ama hiç anlamadım
necdete de iyi oluyor ohhhh:bella :cheer:
cnm sen ahmetin hiçbir günahı yok diyosun ama bence nejdetinde yok...o yasemini sadece çoook sevdi...sen diyeceksinki ahmette sevdi...tamam ahmette sevdi ama nejdet hiç söleyemdi ahmete ve artık son anda kendini tutamadı ve yasemini öptü...amasonra yine pişman oldu.yasemini çoook sevmesine rağmen...bence nejdete hiç iyi olmuyor aksine çok yazık oluyor...
Ya Necdet amma sabırlı valla erkek olsam onun yerinde olsam ne yaparım diyorum da yani...
Brravaa Nejidet demek istiyorum:img-blush
Ya AY nın çekim hatalarını izledim gene koptum Engin Günaydın'a ya:img-hyste
ben onun yüzüne bile bakınca kopuyorum zaten.:img-hyste
babam nicdet hakkında da yorum yaptı. :) dizi işte normalde bu kadar iyi bi erkek olur mu dedi.valla haklı ne diyeyim?:icon_whis
artı elbise konusunda yorum yaptı.o zaman böyle kısa giyiliyor muymuş dedi.:icon_whis
Ya Necdet amma sabırlı valla erkek olsam onun yerinde olsam ne yaparım diyorum da yani...
Brravaa Nejidet demek istiyorum:img-blush
Ya AY nın çekim hatalarını izledim gene koptum Engin Günaydın'a ya:img-hyste
valla necdet boşuna kendini tutuyo bence..yasoya yaklaşsaa ileri gtselerr:icon_whis yasonun hiiç şikayeti olmaz eminim...neciiidet onu öptüğünde bile hiç bişey yapmadı..necdet kendini çekmese kız beklerdi öyle sabaha kadar:img-cool2
engin günaydınn...adamım yaa:img-hyste
Valla Yasemin paso mini kıyafetle geziyor:img-pilot
Herkes öyle aslında bir Lale bir de Emine'de görmedim ben:img-polic
Öyle sanırsam moda bebişim:icon_whis
Aslında birşey geldi aklıma yarılıyorum burada iki saattir:img-hyste
Şimdi bu Kıbrıscık köy gibi bir yer ya e her köyün bir delisi olur normalde köyün delisini Engin Günaydın oynasa falan:img-hyste
Ben herlade sırf onun sahnelerinde sesi mesi herşeyi açardım:img-hyste
valla necdet boşuna kendini tutuyo bence..yasoya yaklaşsaa ileri gtselerr:icon_whis yasonun hiiç şikayeti olmaz eminim...neciiidet onu öptüğünde bile hiç bişey yapmadı..necdet kendini çekmese kız beklerdi öyle sabaha kadar:img-cool2
engin günaydınn...adamım yaa:img-hyste
Yok bebişim Yaso şok oldu böyle tuhaf tuhaf nabıyon sen der gibi baktı Necidet'e:img-cool2
Valla kızın şikayeti olmaz iki yakışıklı onu seviyor kim ne der:icon_whis
köyün delüsü mü?zuhaha :img-hyste aslında köyün imamı da olabilür.tam ona göre valla.:img-hyste
şuan bile mini giydin mi bakiiyler.sirseriler gözleriylen yiyiiiyler valla.:icon_whis
nasıl modaymış anlamadım ben.:icon_whis
CicimBenim 21-04-07, 17:14 Offf Allahim daha fazlasina dayanamiyorum! Ahmet Ayla ile evlensede, Yasemin Necdet'le gercekten bir evlilik yapsada rahatlasam! Eldeki duruma alissam da bu kadar uzulmesem! Merak yasata yasata sinir hastasi oldum vallahi!!
Ahmetin Ayla ile gercek bir evlilim kuracagini tahmin ediyordum ama Yasemin'in Necdetle gercekten olmasini hic ama hic tahmin etmiyordum. Senaristler Yaseminin agzindan cikan herilafi yalanladilar... 'benim tek askim kalacaksin' bilmem neler... ne oldu bu sozlerin gercekligine?! Zamaninda Michelle kan kusturuyordu... yok gercek ask soyledir yok ne olursa olsun askima sahip cikarim! Ne oldu bu sozlereeeeeeeeeeeeeeeeee! Yalan cikti yalan!
Necdete yaklasmasini istemiyorum. Tamam Yasemin ve Ahmet bir birlerini unutmaya ugrasiyorlar ama yokki boyle. 4 sene icinde unutamadilarda simdimi unutacaklar? Bebek oyuncagimi bu ya! Kim kandiriyorlar.
Ahmet Ayla evlendiginde Yasemin cilgina donecek, kesin bu. Ahmetin evlenecegini biliyordu ama Ayla oldugunu ogrenince sasiracak. Kiskancligindan Necdete yaklasir sadece Ahmete gicik olmak icin, gorun bakin. Tabiki eger tahmin ettiklerimiz olursa, Yasemin olacaklardan cok pisman olacak. Sonucta Necdete arkadasliktan baska sevgisi yok. Oyle bir gelismeden sonrada olmadigini ogrenecektir elbette.
Ahmet evlendiginde, onun ne acilar cektigini kendi hissedecek eminim. Ayla ilan etmeseydi askini, Ahmet hic evlenmez onunla. Keske Michelle olsada Ayla olmasa :(
Dizi gelmis kacinci bolume, hersey daha yeni basliyor bu ne ya! Bunlar daha erken olacakti. Kim bilir onlari daha kac bolum ayri gorecegiz. Sezon sonu Ahmet evlenir.
Eger Yasemin Necdete yakinlasirsa bu diziyi artik izlemem, son sozum bu dur!
Hakkat imam olsa süper olurdu ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Şuan evet mini falan giyince öyle oluyor:hıh
Ama o dönemde heryer öyleymiş eski türk filmleri falan öyle gösteriyor yani:icon_whis
Ama sanırım sadece İstanbul İzmir falan gibi şehirler için yani annemlere falan sorardım annemden büyük teyzem falan kıyafetlerin nasıldı falan diye hiç öyle mini falan değil normal dizde falan etekler bol paça pantolon gömlek falan giymiş bizimkiler şehrinde etkisi var:img-blush
hatta delü imam olsun.hehe :img-hyste
ay keşke şimdi öyle olsa.rahat rahat giyse herkes.bizim burda giyilmiyor valla.:icon_whis zaten ben pek etek sevmem. :hıh
Valla etek ben de pek rahat edemem okul eteğim kısa biraz, geçen sene tuhaf tuhaf laflar ediyorlardı:hıh
Evet ya deli imam olsa azuhahah süper gerçi Engin Günaydın'a her rol yakışır:img-polic
engin günaydın hs'ye dediğiniz rollerden biriyle girerse ben kendimi kaybederim heralde..kendime gelemem bi dahaa:img-hyste
etek mevzusunda katılıyorum size..şimdi ölee kısa giyilmiiyy...benim babam akrabalar falan hiç karışmazz ama okuldaki arkadaşlarım izin vermiiy..bacıma yan gözlenn bakanı oyarım falan:img-hyste biz böle çarşaflara sarınıp çıkıcaz dışarı..[ama yanlış anlamayın kapalılara söylediğim b i laf yok burdaa]
yalnız dün güzidenin giydiği kıyafewti gözüm bi yerden ısıriiyy...kurabiyeleri denediği günde onu giymişti sanki..bn mi yanlış hatırlıyorum yoksaa:icon_whis
melal ablanın yorumunu görünce aklıma geldi..
yaşar dün ışıkla konuşurken çok tatlıydı yaa...sevmeye başladım bu çocuğu..yamuk yapmadığı sürece iyii yani:img-hyste
tuttun bu çocuğu ben[ayşe ablaaa kulakların çınlasın:img-hyste ]
heh ne diyodum çay sahnesinde çok tatlıydı..
ordaki çocuğa "bize iki çay" derken resmen gözlerinin içi parlıyordu..
ayrıca ışık'a öyle hemen yanaşmayıp mesafeli davranmasıda çok hoştu:good:
Yaşar dizide Ahmet'ten sonra ikinci favorim.
Mantıklı,aklı başında ve fikirlerin sadece sözle,yazıyla savunulması gerektiğini düşünen birisi.
Ben Işık'ı Yaşar'a verdim gitti.
Işık çay bahçesinde onun yanına gelip konuşunca nasılda sevindi.
Aşık oldu kanımca kıza Işık hanımda birşeyler hissetemese neden yanına gitsin.:)
Ama bu Deniz onların aşkına mani olmak için herşeyi yapabilir diye düşünüyorum.
babam da güzideyi görünce dedi bunu zaten. :icon_whis
benim de okul eteğim kısa ama bişey diyen yok.:img-pilot
başka bi eteğim var ama yalnız o bayağı bi kısa.hehe :img-pilot
ben onu yasemine vereyim.tam ona göre.:img-hyste
dizi hakkında yorum yapmadan önce atv habere değinmek istiyorum dizide oynayan figuranların bile deniz gezmişi tanımamaları oldukça düşündürücüydü tarihe damgasını vurmuş insanların tanınmaması geçmişimizde neler yaşandığının bilinmemesi bütün gençlerin değil ama çoğunun bu kadar umursamaz olması gerçekten çok üzücü
dünkü bölüm bence çok güzeldi özellikle deniz gezmişin diziye girmesiyle bayağ bir haraketlenme olacak gibi ilerleyen bölümlerde. en beğendiğim sahnelerden birisi denizin ve babasının konuşmalarıydı çok güzeldi ahmet le aylanın sahneleride güzeldi gayet uyumlu gözüküyorlardı ve aylayı çok takdir ettim bir bayan olmasına rağmen dürüstçe duygularını ifade etti bravo. (necdet hala duygularını yasemine anlatamadı o yüzden dürüst olmadığını düşünüyorum) yaseminin her zamanki gıcıklığı üstündeydi ne o necdeti kıskanmalar artık bir karar ver kimi sevdiğine (ahmeti sevdiğine bir türlü inanasım gelmiyor) ahmeti elinin altında bulundurup necdetide kimseye kaptırmaya niyeti yok gibi gözüküyor yani kısaca hep bana hep bana .
nezahata ne olmuş bir türlü çözemedim emineye karşı tavırları çok garipti
Kızlar siz takmışınız eteklere.:)
O zamanın modası böyleymiş Gülşen Bubikoğlu,Filiz Akın filmlerini hatırlayın.
Eski filmlerde de böyle kıyafetler vardı.
70lerde de bu mini etek modası devam ediyor sanırım o zamanda göreceğiz.
Şimdi bu dizideki mini etekten daha açık giyinen bayanlar var.
Yaz geldi artık sokakta kısacık etekli,göğüs dekolteli bayanları bol bol görürüz.
Özellikle İstanbul,İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar sık görecektir.
Yani demem o ki siz dizide Yasemin'in,Işık'ın eteğine takılmayın magazin programlarında daha açıklarını görüyoruz nasılsa.:):)
babam da güzideyi görünce dedi bunu zaten. :icon_whis
benim de okul eteğim kısa ama bişey diyen yok.:img-pilot
başka bi eteğim var ama yalnız o bayağı bi kısa.hehe :img-pilot
ben onu yasemine vereyim.tam ona göre.:img-hyste
yaso seve seve giyer valla o eteğini sinem abla:img-hyste
Melal ablacım..valla ben Harun'u ışık'a yakıştırıyordum başta ama şimdi bende yaşar&ışık diyorum..harunu hala çok seviyorumm ama yine de yaşar&ışık artıkk:)...yaşarın düşünce tarzı benimde çok hoşuma gitti..yani aslında o da kavgadan yana değil..karşı taraf nasıl davranıyorsa o da öyle davranılması gerektiğini düşünüyor..karşı taraf yazı mı yazıyorr bişey mi söylüyor..yaşara göre de onlarında aynısını yapması lazım..
bi de yurttaki arkadaşlarına dedi ya" şimdi bize ne deseler haklılar" diye..burda daha bir gözüme girdi..yapılan yanlışların arkasında duruyor yani..daha doğrusu kabul ediyor yanlış olduğununn!!
tuttum ben bu çocuğu yaa...ama işte denizle ışık'ın arası çok açılacak yaşar yüzünden..sadece denizle değil bütün arkadaşlarıyla..harunda defnede...
ama deniz nasıl eniştesiyle aynı evde yaşıyorsa yaşarla da aynı ortamda bulunmayı öğrenmek zorunda..
gerçi şimdi denizin verdiği tepkilerede kızamam..ne yapsa haklı..sonuçta yaşarların grubundan bi kısım babasını kaçırdı ve öldüresiye dövdüü:img-pilot çocukcağız gidip iyi yapmışsınız demez yaa:img-pilot
Heheh Yasemin'in kıyafetleri harbi güzel ama şimdi:good:
Benim de bazı arkadaşlarım karışıyordu babam yoksa inadına kısa giyririyiii adam anlamadım genelde babalar kıskanır bu açıp saçtıriyii:img-hyste
Güzide'nin bakışları çok itici yoksa güzel bence esmer güzeli hatun :icon_whis
Neco sarı o kara takılırlar öyle
Sivim saçlarını kızıl yapsa daha bir şehvetli olur kanımca ama böyle de güzel:img-cool2
dizi hakkında yorum yapmadan önce atv habere değinmek istiyorum dizide oynayan figuranların bile deniz gezmişi tanımamaları oldukça düşündürücüydü tarihe damgasını vurmuş insanların tanınmaması geçmişimizde neler yaşandığının bilinmemesi bütün gençlerin değil ama çoğunun bu kadar umursamaz olması gerçekten çok üzücü
dünkü bölüm bence çok güzeldi özellikle deniz gezmişin diziye girmesiyle bayağ bir haraketlenme olacak gibi ilerleyen bölümlerde. en beğendiğim sahnelerden birisi denizin ve babasının konuşmalarıydı çok güzeldi ahmet le aylanın sahneleride güzeldi gayet uyumlu gözüküyorlardı ve aylayı çok takdir ettim bir bayan olmasına rağmen dürüstçe duygularını ifade etti bravo. (necdet hala duygularını yasemine anlatamadı o yüzden dürüst olmadığını düşünüyorum) yaseminin her zamanki gıcıklığı üstündeydi ne o necdeti kıskanmalar artık bir karar ver kimi sevdiğine (ahmeti sevdiğine bir türlü inanasım gelmiyor) ahmeti elinin altında bulundurup necdetide kimseye kaptırmaya niyeti yok gibi gözüküyor yani kısaca hep bana hep bana .
nezahata ne olmuş bir türlü çözemedim emineye karşı tavırları çok garipti
Soylediklerine katiliyorumm, Ben yurt disinda yasiyorum ve Deniz Gezmis hakkinda bilgileniyorum.Ama ATV ana haberde duyduklarim beni sok etti!
Neyse Deniz G. girdi ya nihayet dizimize artik canlanir umarim :img-yes:
Ve o Mehmet ve Deniz konusmasi harbiden superdi :img-wink:
Arkadaslar ben asik öliyuuruumm yuvriiim hemde Haruna:img-in_lo O boya ,o posa, o guzellige kurban oliiim!
Birde su Yasemiinin azini burnunu dagitacam Uyuz! :img-hyste ne cabuk unuttu Ahmeti!
off demin yazdıklarınızı okudum alıntılar yapmıştım ama pc bi takıldı hepsi gitti neyse:icon_sorr
meltemcim avatarı yapmışsın sonunda -2 çay:img-hyste
şu nezahate gıcık oldum hadsiz :hıh
türbülansa girmiş falan demişsiniz evt bencede öle bişi olmuş :img-yes:
ya şu bölümü yine izleyecem youtubedan denizle mehmetin sahnelerini bu kadar insan güzel rol yapamazz ya bi kez daha hayran berke....
traş olayı süpperdi hele bana inat yapılmış bir sahneydi ama olsun benim çok hoşuma gitti))
canım hemşomuda bi kere daha teşekkür ediyorum burdan:)) (anladın sen:))
Merhaba arkadaşlar,
Bakıyorum eteklere takmışız ...o zamanlar böyleymiş keşke şimdi de böyle moda olsa ,insan sokakta bi rahat etek giyemiyyy...:img-help: O zamanlar erkekler daha saygılıymış kanımca ,şimdi olsa Güzide kız taciz yağmuruna tutulur valla:icon_whis :img-help:
niiiiiiiillll baak avatarımaaa:img-hyste
deniz mehmet sahnelerinde ben hayatla tüm bağlantımı kestim..hatta bölüm boyunca gözlerimin yandığını hissettiğim tek sahneydi!:icon_sorr
deniz orda dedi ya "ben hazır değilim..bugün anladım" diye...ofhh allahım gelde sevme o çocuğu..ama yanlış anlama abim o benim yan gözle bakmamm:icon_whis :img-hyste
narcissa...adınıda bi öğrensem tam süper olacakk:img-blush :img-yes:
sivimm ve kızıl saçlar..allahım düşünmesi bile insanı korkutuyorr:img-hyste valla kırmızı rujj kırmızı saç...zaten aşmış kendini..iyicee aşar valla öylee:img-hyste
mervecimm abla demeliyim kanımca:img-polic
bencede fazlasıyla şehvetli olurdu..
ben sivim saçlarını boyattıktan sonra selma ve meemedin vereceği tepkiyi görmeyi isterdim doğrusuu:img-hyste
hele selma...çığlığı basardı heralde:img-hyste
şilimsi canım senin adın şevval miydi yanlış hatırladıysam kusura bakma:img-blush
Abla demesen de olur fark etmez nasıl rahat edersen yıııvrım:img-wink:
Meemet artık kafayı bozardı:img-hyste
:)
Bebişim Merve benim adım:img-wink:
Ya çok şehvetli olurdu ama:img-blush :img-polic
Canım kızıl saç insanın yaşını büyük gösterir derler zaten maşallah Sivim makyözün sayesinde(ki kendisinin ağzını burnunu dağıtıcam :fighting2 ) anneannem gibi duriiiiyyyy sanki Mehmet'in halası.....o yüzden o kızıl saçlarla Sivim artık biraz daha olgun dururdu şihvetli bi anneanne olurdu artık:img-hyste :good:
Mehmet'i suçlayanlar olmuş Ahmet-Yaso konusunda şimdi gördüm ...adam zaten dayak yedi bi Yaso-Ahmet konusunda suçlanmadığı kalmıştı:img-cray: :hıh Yaso kendi akılsız başının cezasını çekiyo,gitseydi Ahmet'e zamanında hadi gidemedi çocuğu yapın die Mehmet'mi akıl verdi onlara:hıh yapmasalardı kendilerini tutsalardı:img-hyste
Canım kızıl saç insanın yaşını büyük gösterir derler zaten maşallah Sivim makyözün sayesinde(ki kendisinin ağzını burnunu dağıtıcam :fighting2 ) anneannem gibi duriiiiyyyy sanki Mehmet'in halası.....o yüzden o kızıl saçlarla Sivim artık biraz daha olgun dururdu şihvetli bi anneanne olurdu artık:img-hyste :good:
Mehmet'i suçlayanlar olmuş Ahmet-Yaso konusunda şimdi gördüm ...adam zaten dayak yedi bi Yaso-Ahmet konusunda suçlanmadığı kalmıştı:img-cray: :hıh Yaso kendi akılsız başının cezasını çekiyo,gitseydi Ahmet'e zamanında hadi gidemedi çocuğu yapın die Mehmet'mi akıl verdi onlara:hıh yapmasalardı kendilerini tutsalardı:img-hyste
Bebişim aslında suçlayan oldu tuba333 arkadaş baya bi karıştırıp gitti forumu ama önemsiz bir görüştü...
Nasıl korunsunlar delüüüü o zamanlar teknoloci o kadar gelişmemişti bu mevzularda:img-hyste
evett şevval:)..
ben en iyisi abla diyim..sinem abladan alışmışım öyle..şimdi merve demek tuhaf geliiy bana:img-blush
mehmet valla bozardı kafayı:img-hyste
ziiynepp bebişimm haklısın makyöz konusunu hiç açma valla..burda makyöze dalmak için hazır olda bekleyen insan çok çünkü..başta sinem abla tabii:img-hyste
Güzide'nin Yaseminle tanıştıktan sonraki halini hiç beğenmedim. Oğlunu yanına çağıran kıskanç anneler gibi öyle bir necdet demesi vardı ki...Akıllara zarar yani..:icon_whis
Ayrıca denizle mehmetin o konuşmaları beni bitirdi. Eskiden Ahmetle Yasemine ağlardım ama dünkü bölümde onların konuşmaları beni çok etkiledi. Hele deniz ölüm de nereden çıktı şimdi diyince mehmetin çünkü bize hatırlattılar demesi beni benden aldı.:sad53: Ardından kendimi nasıl topladım bir ben bilirim.
Ayla gayet dürüst ve net bir şekilde duygularını söyledi belki ama Ahmetle Yaseminin aralarında geçen şeyleri bilmesine rağmen böyle yapması fırsatçılıktan başka bir şey değil. Senin için her şeyi yaparım filan derken aklıma ister istemez Gökhan Özenin "Benim için naapardın" şarkısı geldi.Fonda güzel bir şarkı olabilirdi.Ahmet söylerdi "Benim için naapardın? portakal soyar mıydın? çorba da yapar mıydın? :img-hyste :img-hyste
Aylanın o konuşmalarında sonra bir de istersen sana mantı da yaparım, börekler de açarım çok becerikliyimdir her iş elimden gelir demesini bekledim açıkçası.:img-hyste Kendini övüyor sanki ben seni bu kadar çok sevdim bekledim artık sen de bana karşılık ver bak ben senin için şunları şunları yaptım der gibiydi.Ahmet Aylanın duygularını başka şekilde öğrenebilirdi.
Tamam Şivval'cim sen bilirsin:)
O makyöz yerine ben gireyim herkesle tanışırım kanka oluruk:img-cool2 (büyük hayaller)
Valla yapım kaliteli ama makyöz ı ııı
Bir aralar Yasemin'e iğrenç makyaj yapılıyordu. Hasta gibi duruyordu kız. dudaklar falan sıfır renk:hıh
Tavuskuşu katılıyorum Ayla tamamen fırsatçılık yaptı:hıh
Hatırlamak istemiyorum şimdi o anı çünkü yüz kaslarımdaki sırıtış tamamiylen yok oldu şuan:hıh
Ayla gayet dürüst ve net bir şekilde duygularını söyledi belki ama Ahmetle Yaseminin aralarında geçen şeyleri bilmesine rağmen böyle yapması fırsatçılıktan başka bir şey değil. Senin için her şeyi yaparım filan derken aklıma ister istemez Gökhan Özenin "Benim için naapardın" şarkısı geldi.Fonda güzel bir şarkı olabilirdi.Ahmet söylerdi "Benim için naapardın? portakal soyar mıydın? çorba da yapar mıydın? :img-hyste :img-hyste
Aylanın o konuşmalarında sonra bir de istersen sana mantı da yaparım, börekler de açarım çok becerikliyimdir her iş elimden gelir demesini bekledim açıkçası.:img-hyste Kendini övüyor sanki ben seni bu kadar çok sevdim bekledim artık sen de bana karşılık ver bak ben senin için şunları şunları yaptım der gibiydi.Ahmet Aylanın duygularını başka şekilde öğrenebilirdi.
Canım o Ayla var ya o Ayla:img-gun: o Ahmet'e yamanmak için her şeyi yapar ne böreği,Ahmet istesin takla atar amuda bile kalkar o :img-hyste onun saçını başını yolacam valla :img-yes: divanasu,yılan gözlü sinsi bakışlı Ayla ....ben onun Ahmet'i sevdiğine hiç inanmadım zaten onun sevgisi ulaşamayacağı bir Ahmet karakterineydi hep ..ezik bir çocukluk yaşamış Ahmet ve ailesi ona saygınlık kazandırabilecek ve istediği yere gelmesini sağlayacaktı o bu yüzden Ahmet'i sevdi :img-yes:
Güzide'nin Yaseminle tanıştıktan sonraki halini hiç beğenmedim. Oğlunu yanına çağıran kıskanç anneler gibi öyle bir necdet demesi vardı ki...Akıllara zarar yani..:icon_whis
Ayrıca denizle mehmetin o konuşmaları beni bitirdi. Eskiden Ahmetle Yasemine ağlardım ama dünkü bölümde onların konuşmaları beni çok etkiledi. Hele deniz ölüm de nereden çıktı şimdi diyince mehmetin çünkü bize hatırlattılar demesi beni benden aldı.:sad53: Ardından kendimi nasıl topladım bir ben bilirim.
süperisn yaa iki saat güldüm pc basında ama bi an düşündümde cidden komik olurdu.
aylanın yaptıkları banada fırsatçılık gibi geldi hatta kesinklikle öyle olduğunu düşünüyorum sonuna kaadar ahmet_yasemin diorum ben yaseminin tüümmm yaptıklarına rağmen:good:
zaten eğer yasemin ve ahmet su an birlikte olsalardı(aaahh ah nerde o günler) ayla ahmete böyle bi tekliftede bulunamazdı
Tamam Şivval'cim sen bilirsin:)
O makyöz yerine ben gireyim herkesle tanışırım kanka oluruk:img-cool2 (büyük hayaller)
Valla yapım kaliteli ama makyöz ı ııı
Bir aralar Yasemin'e iğrenç makyaj yapılıyordu. Hasta gibi duruyordu kız. dudaklar falan sıfır renk:hıh
yasemin allah için güzel kız..ama gerçektyen bi ara kızı hortlak tarzı bişe yapıyolardı..hoş dizide benim gözüme hiç bi zaman güzel gözükmedi yaa:icon_whis
neciiidet düşünsün artık onuda:img-hyste yaseminin güzel görünmesi gereken kim kaldı ki zatii neciidetten başkaa:img-hyste
Valla şimdi Beren güzel kız dediğin gibi Şivval:img-polic
Biraz daha güzelleştirirseler artık Nejiiidetlen Aamet mecnun olup çöle düşückeler allah muhafa amaanııın:img-in_lo
Özellikle son bölümlerde daha daha fazla güzelleştiğinin düşünmekteyim Yasminin bebişim:img-yes:
ya bu aylayı parçalarım ben ya offff ya şuraya bakın defne denizime pas vermez yasemin desen ahmetin ömrünü çürüttü ya bırksınlar artık aylada yaseminde ahmetimi yasemin daha iiydi bnce ama artık şeyini çıkardı çocuğa yapmadığını bırakmadı ya herşeye rağmen ynede dizide nefret ettiğim karaktrler değişmedi ayladanda necdettende nfret ediorum en iyisi deniz ya hem genç hem yakışıklı berk bu arada yaşarıda atlamayalım onada sinir oluyorum
süperisn yaa iki saat güldüm pc basında ama bi an düşündümde cidden komik olurdu.
aylanın yaptıkları banada fırsatçılık gibi geldi hatta kesinklikle öyle olduğunu düşünüyorum sonuna kaadar ahmet_yasemin diorum ben yaseminin tüümmm yaptıklarına rağmen:good:
zaten eğer yasemin ve ahmet su an birlikte olsalardı(aaahh ah nerde o günler) ayla ahmete böyle bi tekliftede bulunamazdı
Beğenmene sevindim:img-grin2 Ama gerçekten her şeyi yapardım diyince ilk bu geldi aklıma hani başka başka napıcaksın dedim kendi kendime tvnin karşısında. Bu arada aklıma geldi. Ahmet onu seven kızların hepsini öyle veya böyle bir şekilde sevindirdi. Önce Mişel sonra yasemin şimdi de Ayla.Acaba diyorum biz de forum olarak günlük filan tutsak da Ahmetin Kıbrısçıktaki evinin kapısının altından atsak. Belki şans bize de güler belli mi olur. Biraz da biz sevinirizz.
Valla şimdi Beren güzel kız dediğin gibi Şivval:img-polic
Biraz daha güzelleştirirseler artık Nejiiidetlen Aamet mecnun olup çöle düşückeler allah muhafa amaanııın:img-in_lo
Özellikle son bölümlerde daha daha fazla güzelleştiğinin düşünmekteyim Yasminin bebişim:img-yes:
Çöl dedin de Ahmet Şener Şen tarzı şarkı söylermiş
"
amaaan, bu ne acı, bu ne keder, bu ne sancı
yalaaan, yalan dünya, yalan sevgi, aşklar yalan
görmeseydi gözlerim, görmeseydi gözlerim, gözlerim, gözlerim
yetmedi mi gördüklerim, kör ol artık gözlerim
allahım kör et beni, allahım kör et beni
dünyam olsun kara zindan, esirgeme kulundan
aksın göz nurum aksın, bundan böyle kör baksın
görmeyeyim bir daha, o yarin ettiğini
yetmedi mi gördüklerim, kör ol artık gözlerim
dünyam olsun kara zindan, esirgeme kulundan
aksın göz nurum aksın, bundan böyle kör baksın:img-hyste :img-hyste
Sonunda da der artık "çok şükür allahım kör oldum":img-hyste :img-pilot
ben bu bölüm yasmini çok beğendim..meemedin kaçırıldığı saatlerde..saçı çok güzeldii..elbisesinide beğendimm:img-polic saçı salıktı önden tuttrmultu hani..ben bile öyle topluyorum saçımı şimdi..zamane gençleride öyle topliiy...:img-hyste bizden özenmiiiiişşş:img-polic
ahh ahh dediin gibi ablacım neciidetle ahmetin halini düşünemiyorum o zaman..
ama ahmet eli kolu bağlı oturur..sadece uzaktan uzaktan bakar yasemine!
NEDEN??
çünkü evli olucak..ve yasemine değilde başka bir kadına karşı mesuliyetleri olucak..
ama ahmet arsızz umursamaz yine bakar yasoya..kaçma teklifte eder..yapmadığı şey mi:img-hyste :img-pilot
ben bu bölüm yasmini çok beğendim..meemedin kaçırıldığı saatlerde..saçı çok güzeldii..elbisesinide beğendimm:img-polic saçı salıktı önden tuttrmultu hani..ben bile öyle topluyorum saçımı şimdi..zamane gençleride öyle topliiy...:img-hyste bizden özenmiiiiişşş:img-polic
ahh ahh dediin gibi ablacım neciidetle ahmetin halini düşünemiyorum o zaman..
ama ahmet eli kolu bağlı oturur..sadece uzaktan uzaktan bakar yasemine!
NEDEN??
çünkü evli olucak..ve yasemine değilde başka bir kadına karşı mesuliyetleri olucak..
ama ahmet arsızz umursamaz yine bakar yasoya..kaçma teklifte eder..yapmadığı şey mi:img-hyste :img-pilot
Yav canım zati bence mesuliyeti olmaz Aamet'in Ayla'nın teklifini kabul ederken konuşur bu konuları:img-pilot
Yazık adama kafayı yidiii:img-in_lo
Zati Ayla haince sakladığı gerçekleri ortaya dökünce Ahmet bir daha bakmaz onun yüzüne:hıh
Dünkü bölümün yorumunu yeni yapabildim...Her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü...Ahmet'e herzamaki gibi çok üzüldüm,ama Necdet in utangaç halleri gerçekten çok güzeldi...Deniz,Defne,Işık,Harun her zamanki gibi mükemmeldi...Ama bence bu bölümün en güzel sahnelerinden biri Deniz in babasıyla olan sahneleriydi,çok duygusaldı.Bir diğer güzel sahnesi ise Deniz Gezmiş e bu bölümde yer vermeleri.Harun ve Yaşar sahneside mükemmeldi..Bu bölümde Harun rolü çok iyiydi...Yani genel olarak mükemmel bir bölümdü:img-yes:
Şevval'di dimi sanırsam:img-wink: canım aslında Ahmet akıllı adam ama Yaso'yu görünce aklı başından gidiyyyy,Nejiiiiidet'in de dili tutuliyyyy:img-pilot
Kız öyle salınıyosun Ahmet'in aklını başından alıyosun......yapma bebişim öyle kız zilli seni!!!!!:img-hyste :img-hyste
kesinlikle bakmaz..hatta öğrenmesiyle boşanması bir olur..hem zaten ahmet tek celsede bitirir işi aylanın yalvarmalarına aldırış etmez..avukatlık yapmış adamm..en kısa sürede halleder o işide..:img-polic
ziiiyynepp...kırıldım burda gülmekten..kardeşim "aptal mısın" der gibi bakiiy...hep senin yüzünden:img-hyste :img-hyste
kızlar şu an boludayım boluda.:happy0064 otele yerleştik şindik..dedim şunları bi ziyaret edeyim.hehey .teeeey...teeey.benden kurtulamadınız. naabeeeer???
kısa süre durucam dorumda ama maşşallah bırakmaya gelmiyi..bayaaaaa atlamış sayfalar şimdi ben nasıl okuyacam hepsini yaw?o zaman şöyle sorim garip bir olay oldi mu forumda en yokken neler oldu?kim kime nededi?
ay yaseminin saçıyla ilgili ibr arkadasın yorumunu okudum.kesinlikle katılıyorum.şu meeemed kaçırıldıgında saçı çok güzeldiama bu aralar bi saç modeli yapıyo ya hani böyle saçının içine koca bi karpuz sokmuş gibi doruyii:img-hyste işte ben onu hiç beğenmiyorum ay.:icon_whis belki ozamanın modası öyle olabilir. ama hiç yakısmiyi.yaseminin kafası biraz küçüktür.onu takınca çok komik oluyor.dedim ya sanki saçının içinde bir büyük kavun-karpuz cinsi birşey unutmuş gibi duruyor:img-hyste
kızlar şu an boludayım boluda.:happy0064 otele yerleştik şindik..dedim şunları bi ziyaret edeyim.hehey .teeeey...teeey.benden kurtulamadınız. naabeeeer???
kısa süre durucam dorumda ama maşşallah bırakmaya gelmiyi..bayaaaaa atlamış sayfalar şimdi ben nasıl okuyacam hepsini yaw?o zaman şöyle sorim garip bir olay oldi mu forumda en yokken neler oldu?kim kime nededi?
ay yaseminin saçıyla ilgili ibr arkadasın yorumunu okudum.kesinlikle katılıyorum.şu meeemed kaçırıldıgında saçı çok güzeldiama bu aralar bi saç modeli yapıyo ya hani böyle saçının içine koca bi karpuz sokmuş gibi doruyii:img-hyste işte ben onu hiç beğenmiyorum ay.:icon_whis belki ozamanın modası öyle olabilir. ama hiç yakısmiyi.yaseminin kafası biraz küçüktür.onu takınca çok komik oluyor.dedim ya sanki saçının içinde bir büyük kavun-karpuz cinsi birşey unutmuş gibi duruyor:img-hyste
Boluda mısın:happy0064 Bi ziyaret et Canseli o zaman bebişim:img-hyste
Yok önemli bir olay yok işte geyik meyik falan bir de sabah bir arkadaş azcık arıza çıkardı o kadar başka bişiyy yok:img-wink:
Znip işin gücün geyiiiiik geyiiiiiiiiiik:img-hyste
trejidik bir ortama bürünemiyoz kızım senin yüzünden:img-hyste
Ama şöle diyosun kalbimi kırıosun bebişim:icon_sorr yıvvvrruuum zatenn dizide hep hüsran,hep gözyaşı senaristlerin işi gücü tracedi biraz gülelim :img-hyste Zaten ben haftaya nikahta bol bol ağliciiiiimmmm Yaso zaten duygusuz oldu Budist rahiplere benzedi sinirleri alınmış geziyyy ortada:img-hyste onun yerine de ben ağlicaaaam Ahmet'ime bi ben ağlarım zaten gerisi yalan ağlar:sad53: :icon_sorr
Dün qece evde değiLdim.. BöLümLe iLqiLii bişiLer yazamadım..
ÖnceLikLe çok qüzeL bir böLümdü.. Sonunda Deniz'i qörebiLdik..
CanLandıran kişi de bnce başarıLı yanii oyuncu seçimi iyi oLmuş..
Çok kısa verdiLer.. yetmedii ki.. !
Biziim çocukLarLa birLikte izLemek istiyorum onu da..
İnş oLur.. =))
Mehmet'in kaçırıLmasıı.. Deniz çok kötüydü.. Dünküü haLLeri hoşuma qitti..
Çok üzüLdü ve bunu da iyi şekiLde beLLii etti bnce..
HeLe o son sahneLerde Mehmet- Deniz konuşmasıı vardıı ya...
GüzeL sahneydi..
KaçıranLar Yaşar değiL ama onun arkadaşLarıydı kii..
Yaşar bu duruma fazLa tepki verdi..
Bu durum hoşuma qitti açıkcası..
Işık'ın qiydiği kahverenqi eLbise çok qüzeLdi..
YaşarLa konuşmaLarında fLn sürekLii qüLümsemeLii fLn..
çocuku aşık etcek kendine qörücek qününü.. Yazık Harun'a... :(
AyLa'da qıcık ya.. ! Yürü qit.. ne konuşması.. ne qerek var ki..
ÜüF BE.. evLenmeLerii yakın..
Bu arada arkadaşLar neden kimse imzasını kuLLanmıyor..
ee ama morardınız..:img-hyste OLmaz kii böyLe.. Hem eğer iddaa uzadıysa
siz şimdi kuLLanın.. snra tekrar iddaa yaparız..
40 gün 40 gece az be ablacım:img-hyste
o kadar boşanmalarını bekliycezz ondan sonra kırk güncük müü:img-polic
ayrıca ahmetin ağlamasının nedeni bariz ortada...
adamcağız kıbrıscıkta kendini yalnız hissediiyy..kıbrıscıkta ineklerden horoz-tavuklardan başka bişi yokki..adam gidip onlarla mı dertleşsin...birazcıkta orta yaş bunalımı..:img-hyste
Şivvaal koptuuuum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Aamet kafayı bozup kumar falan oynarmış hayvanlarla offf düşünemiyorum Ahmet gidip horozla dertleşiyor falan:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sinem fazla şehvetli olurdu haklısın kanka:icon_whis :img-blush :img-polic
Selamlar...
Bugün çok asabi oldum, içimde birike birike patladım bugün; herkese çatıyorum:img-polic Yazdıklarınızla oyalandım, sakinleştim bir nebze:img-pilot
Hepsini okuyamadım, çok yazmışsınız...
Valla Sinemcim aklıma getirdin...
Yasemiiinn...
Dağlara gel dağlara:)
40 gün 40 gece az be ablacım:img-hyste
o kadar boşanmalarını bekliycezz ondan sonra kırk güncük müü:img-polic
ayrıca ahmetin ağlamasının nedeni bariz ortada...
adamcağız kıbrıscıkta kendini yalnız hissediiyy..kıbrıscıkta ineklerden horoz-tavuklardan başka bişi yokki..adam gidip onlarla mı dertleşsin...birazcıkta orta yaş bunalımı..:img-hyste
Ben hiç böle düşünmemiştim yıvvvruuum,hakikatten adam orta yaş bunalımı geçiriyyyy ya:img-yes: yaşı erdi kemale hala yalnız adam ...bence Yaso ve Nejideeet evlilik danışmanına gitsinler ,Ahmet ve Ayla 'da psikoloğa bi görünsünler aslında hepsi birlikte görünsünler hemen çözer olayı kanımca psikolog :img-wink:
ahmet böyle kahvelerde falan sarhoş oliiyy:img-hyste
ondan sonra evin yolunu şaşırıpp giriyy mi bi ahırın içinee:img-hyste
başliiy konuşmaya ineğin biriyle" sen aşk acısı nedir biliyyin mi inek kardeş buram böğüriiy" diyip kalbine vuriiy falan:img-hyste
soracııma inekten çıkması en muhtemel ses geliiyy "mööö":img-hyste
ahmette diyyiiy kii" tabi nerden bilcen...yasemin gibiler anca beni bulur..sen mutlu mesut otlaniiysin burdaa"
inekten yine aynı tepki..
ahmette diyiiykii "seni dost bildikk anlattık anca mööle zatii":img-hyste
oyyy oyyy.. ahmete de yazık yaa aylayı hiç sevmiyorum ama bari evlensinler de hayatında azıcık değişiklik olsun senelerce küçücük bi kasabada bi odanın içinde tıkılıp kalmış..
ahmedimizin acınacak haline gülüyoruz..var mı böyle bişey yaa:img-hyste
ama malzeme bol insan ister istemez saçmaliyy:img-hyste
bende ahmeti öyle düşünemiyorum..düşünsem feci olur heralde..
ya da ahmet aylayla evlenince kıbrıscıkta yaşamaya karar veriiyyler..
ahmet öyle bunalıyo ki bi süre sonra ayladan artık eve gelmemeye başliiy..gidiyy her gün bi ahırda kaliiyy:img-hyste
Ama şöle diyosun kalbimi kırıosun bebişim: yıvvvrruuum zatenn dizide hep hüsran,hep gözyaşı senaristlerin işi gücü tracedi biraz gülelim :img-hyste Zaten ben haftaya nikahta bol bol ağliciiiiimmmm Yaso zaten duygusuz oldu Burist rahiplere benzedi sinirleri alınmış geziyyy ortada:img-hyste onun yerine de ben ağlicaaaam Ahmet'ime bi ben ağlarım zaten gerisi yalan ağlar:sad53: :icon_sorr
demek trajedi istiyosunuz alın size trajedi:img-hyste
bu gün ayağımı bir bisikletli ezdi.:img-help: ayrıca sabahtan beri belim ağriyi.:icon_sorr .ayrıca en trajik olayda iki saat önce başıma geldi.hep sizin yüzünüzden ..bu forum benim güzel ve muazzam türkçemi bozuverdi.:img-hyste utanıyorum . okudugum bölüme bak birde knouşmama bak.:img-hyste ama nidense buaralar tüm arkadaslarımın türkçesi benim gibi oldi..benmi alıştırdım nedir.:img-hyste ha olaya gelince .bizim roma hukukuna giren hocamız vardır.otobüste iki saat önce yanına gittim ..bana bi ders notu verecekti..adam baktı yüzüme ve benim diğer bi arkadasım var onun nerde oldugunu sordu.yani genel anlamda benim arkadas gurubunu sordu neredeler diye.içlerinde bi erkek arkadas var onada başka bir not verecekmiş.arkadasımın adı barıştır.işt o arkadası sordu bana..ben ne desem beğenirsiniz?gayet nahoş ve dalmış gtmiş bir vazitteydimki.bir hocayla konuştugumu unuttum da sanki forumdaymış gibi hissettim.allah beni naapsın:img-hyste ve dedimki:
"hocam ,barış bizim otobüste diil.ikinci otobüste ,arkamızdaki otobüste buluniyiiii onunla geliyiiii şimdi cebi kapalıdır arasakta civap virmez kanımca.
ayyyy..tam cümlemi bitirdimki dank etti kafama.o an otobüste o lafları mbomba etkisi yarattı sankim.ben ne dedim şimdi dedim içimden.başımdan kaynar sular döküldi..ayyy.hocada sormayın bizim bölümün en ciddi hocalarından.yoksa ölyle olmasa önemli diil.ay bi kaldı ki adam bana bi bakiyiiiidi..arkadasım yanımdaydı.o biliyıii benim bu huyumu .direk döndü bana "sen neyaptın der gibi baktı."gülsemmi morarsammı özür mü dilesem anlamadım.allahım o ne laubalilikti .görseniz.arkadasım zaten arkasını dönüp direk yerine gittio daha fazla tutamadı kendini gülmemek için..hoş otobüse de bi ara kal geldi ve gitmedi.herkes şaşırdı.:img-hyste
valla o anı görseydiniz ..yarılırdınız gülmekten otobsün o anki halin anlatamam size.
yani alın size müthiş trajhik bir durum.trajik mi diyim trajikomik mi artık siz karar verin
slm arkadaşlar
anca şimdi vakit buldum yorumlarınızı okuyamadım böyle balıklama atlıcam.
dün geceki bölüm güzeldi.öpücüğün devamı gelmedi fakat sanırım iddia uzatılmış ve ben hala kararımdan vazgeçmedim.bencede bu önümüzdeki 2 3 bölüm kadar sonra öpücüğün devamı gelir.
necdete bravo yani çok taktir ettim.ya hangi erkek bunu yapar adam resmen utandı yaseminin yüzüne bakamadı e ben ne diyeyim.
mehmede bende çok üzüldüm doğrusu deniz için daha çok üzüldüm sonuçta babası.denizden pek haz etmezdim ama iş böyle olunca bayağı acıdım.
eh yaşarı suçlayanlar görsün, çocuğun hiç parmağı yokmuş bunda boşuna yüklendiniz ona bütün hafta boyunca.
ve yaşarla ipeğı beraber görünce içim kıpır kıpır oluyor ay inş devamı gelir.
ve aylayla ahmet, bu sahnede bitireceklerini biliyordum hep böyle olur zaten umarım ahmet evet der bizde düğün hazırlıklarına başlarız.
deniz gezmişi çok az gösterdiler bu hafta sanırım haftaya daha detaylı bir şekilde gösterecekler:img-yes:
ahmet böyle kahvelerde falan sarhoş oliiyy:img-hyste
ondan sonra evin yolunu şaşırıpp giriyy mi bi ahırın içinee:img-hyste
başliiy konuşmaya ineğin biriyle" sen aşk acısı nedir biliyyin mi inek kardeş buram böğüriiy" diyip kalbine vuriiy falan:img-hyste
soracııma inekten çıkması en muhtemel ses geliiyy "mööö":img-hyste
ahmette diyyiiy kii" tabi nerden bilcen...yasemin gibiler anca beni bulur..sen mutlu mesut otlaniiysin burdaa"
inekten yine aynı tepki..
ahmette diyiiykii "seni dost bildikk anlattık anca mööle zatii":img-hyste
ay süper bir son olur aamed için.ama bence ineğin möölemesine ahmet ne der biliyin mi?
"of inek kjardeş sende mi aynı şeyi yapiiin bağa?zati yıllar boyunca yaseminin bana yaptığı tek şey bakıp bakıp mölemekti.sindemi brütüs?sende mi inek kardeş?allahıııımm.neden herkes bağa möööliyiiiiii?ota banzer bir halimmi var inekelr bana bakınca möööliyiiiii?:img-hyste
bencede deniz gezmişi ilerki bölümlerde daha fazla gösterirler.zaten öyle yapmaları da lazım.:img-yes:
mirve bence de çok şehvetli olurdu yani.:img-pilot
hadi sizi biraz da ben güldüreyim.:img-hyste
Shake it up şekerim
Çıkışına gelirim
Hadi bize gidelim
Shake it up çiçeğim
Kafam bulandı
Bi kahve içelim
Shake it up şekerim
Sen otur ben rahat bişeyler giyeyim
Shake it up çiçeğim
Pul koleksiyonumu göstereyim
kocakafaları muhakkak izleyin.:img-hyste
ay süper bir son olur aamed için.ama bence ineğin möölemesine ahmet ne der biliyin mi?
"of inek kjardeş sende mi aynı şeyi yapiiin bağa?zati yıllar boyunca yaseminin bana yaptığı tek şey bakıp bakıp mölemekti.sindemi brütüs?sende mi inek kardeş?allahıııımm.neden herkes bağa möööliyiiiiii?ota banzer bir halimmi var inekelr bana bakınca möööliyiiiii?:img-hyste
sonra ahmet eve gider ayla'ya derki sende sakın başlama möölemeye yeteri kadar dinledim.önce yasemin sonra dost sandğığım inek şimdide sen:img-hyste
Shake it up şekerim
Çıkışına gelirim
Hadi bize gidelim
Shake it up çiçeğim
Kafam bulandı
Bi kahve içelim
Shake it up şekerim
Shake it up çiçeğim
koptumm:img-hyste :img-hyste
tamam mirve abla sustum..aklıma başka bişee gelmiiy zaten..gelince iletirim sizee:img-hyste
yamisis..ahmetin ineğe verdiği cevap süper..sende mi brütüs:img-hyste ama adam haklı yani...ama ben yasoya inek değil öküz demeyi tercih ederim:img-pilot yaso öküzse rüya da buzağı oliiiyi di mii..öküzün yavrusuna ne deniyddi kii..:img-pilot
mirve ablamm imzayı bende çok beğendim..bi de mehmet&deniz imzası vardı da ben deniz gezmiş var diye dayanamadım bunu koydum:img-wink:
demek trajedi istiyosunuz alın size trajedi:img-hyste
bu gün ayağımı bir bisikletli ezdi.:img-help: ayrıca sabahtan beri belim ağriyi.:icon_sorr .ayrıca en trajik olayda iki saat önce başıma geldi.hep sizin yüzünüzden ..bu forum benim güzel ve muazzam türkçemi bozuverdi.:img-hyste utanıyorum . okudugum bölüme bak birde knouşmama bak.:img-hyste ama nidense buaralar tüm arkadaslarımın türkçesi benim gibi oldi..benmi alıştırdım nedir.:img-hyste ha olaya gelince .bizim roma hukukuna giren hocamız vardır.otobüste iki saat önce yanına gittim ..bana bi ders notu verecekti..adam baktı yüzüme ve benim diğer bi arkadasım var onun nerde oldugunu sordu.yani genel anlamda benim arkadas gurubunu sordu neredeler diye.içlerinde bi erkek arkadas var onada başka bir not verecekmiş.arkadasımın adı barıştır.işt o arkadası sordu bana..ben ne desem beğenirsiniz?gayet nahoş ve dalmış gtmiş bir vazitteydimki.bir hocayla konuştugumu unuttum da sanki forumdaymış gibi hissettim.allah beni naapsın:img-hyste ve dedimki:
"hocam ,barış bizim otobüste diil.ikinci otobüste ,arkamızdaki otobüste buluniyiiii onunla geliyiiii şimdi cebi kapalıdır arasakta civap virmez kanımca.
ayyyy..tam cümlemi bitirdimki dank etti kafama.o an otobüste o lafları mbomba etkisi yarattı sankim.ben ne dedim şimdi dedim içimden.başımdan kaynar sular döküldi..ayyy.hocada sormayın bizim bölümün en ciddi hocalarından.yoksa ölyle olmasa önemli diil.ay bi kaldı ki adam bana bi bakiyiiiidi..arkadasım yanımdaydı.o biliyıii benim bu huyumu .direk döndü bana "sen neyaptın der gibi baktı."gülsemmi morarsammı özür mü dilesem anlamadım.allahım o ne laubalilikti .görseniz.arkadasım zaten arkasını dönüp direk yerine gittio daha fazla tutamadı kendini gülmemek için..hoş otobüse de bi ara kal geldi ve gitmedi.herkes şaşırdı.:img-hyste
valla o anı görseydiniz ..yarılırdınız gülmekten otobsün o anki halin anlatamam size.
yani alın size müthiş trajhik bir durum.trajik mi diyim trajikomik mi artık siz karar verin
İnanmıyorum ya!Bence trajıkomik :) Valla ben okurken yarıldım orada olsam ne yapardım bilmiyorum :)
Bu konuşma bozukluğu hep Sinem'in suçu.Seyyar Burhan gibi gezerse böyle etkilenir insanlar :) Teker teker herkese bulaştı.Normal hayatımda minyatür Burhan olarak geziyorum çevremdekiler de alıştılar buna üstelik :img-hyste
benimde etrafımda hep tuhaf insanlar var zaten.:img-hyste ben seviyorum anormalleri.:img-pilot
güzelmiş değil mi sözler? :D daha neler var neler.:img-pilot
ay bende gördüm meemed&diniz imzasını.çok şiker olmuş.:img-blush
shake it up çiçeğim...:img-hyste
Shake it up şekerim
Çıkışına gelirim
Hadi bize gidelim
Shake it up çiçeğim
Kafam bulandı
Bi kahve içelim
Shake it up şekerim
Shake it up çiçeğim
koptumm:img-hyste :img-hyste
tamam mirve abla sustum..aklıma başka bişee gelmiiy zaten..gelince iletirim sizee:img-hyste
yamisis..ahmetin ineğe verdiği cevap süper..sende mi brütüs:img-hyste ama adam haklı yani...ama ben yasoya inek değil öküz demeyi tercih ederim:img-pilot yaso öküzse rüya da buzağı oliiiyi di mii..öküzün yavrusuna ne deniyddi kii..:img-pilot
mirve ablamm imzayı bende çok beğendim..bi de mehmet&deniz imzası vardı da ben deniz gezmiş var diye dayanamadım bunu koydum:img-wink:
Ama sustum diyin devam ediyin yııırum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Valla Deniz Gezmiş imzası istedim yazdım ama cevap veren olamyınca umudu kestim bende gerçek Deniz Gezmişin 25 tane falan fotorafı vardı da onlardan bir imza yapan çıksaydı keşkem:icon_sorr
yamisis canım başına gelenleri okudum geçmiş olsun..:img-wink: ... bu arada hocayla konuşman koparttı beni hala gülüyorum:img-hyste hepimizin türkçesi bozuldu kanımca bunun sorumlusu kim acaba....bize böyle konuştiriyler yapalır mı bize bu....arada bi evde bende niye böyle oliiyyyyy diyim kendi kendime ya da anneme yapılır mı bu bağa diyim ailedeki herkes bana garip garip bakıyo:img-hyste :img-hyste eskiden o kadar güzel bi türkçeyle konuşuyomuşum ki izleyince kasetleri dondum kaldım gidiyiiim filan demiyomuşum "r"leri unutmuyomuşum....ne oliyyyki böyle bize:img-help: :icon_whis
yamisis koptum kusura bakma ama gerçekten koptum:img-hyste :img-hyste
İnanmıyorum ya:img-hyste
Hoca naaptı sonra?:img-hyste
Bu arada Şivvalcim imzan tam süper olmuş gözümden kaçması sanma:icon_whis :good:
ay ben o lafları dedim sonra kafama dank etti dediklerim.bi baktım tüm otübüs bana bakıyiii.."sen ne yaptın yaso "diyo herkes sessiz sessiz ...bi baktım tüm otobüs kızarmış gülmemek için herkes patlamak üzere. anam asıl trajilk yanıda ondan sonra olanlar ne mi oldu?hoca hiçbir şey demedi.öyle bir baktıki sen mi ilerde avukat olucan der gibiydi...:img-hyste o bir şey demedi ama..ama..ama otobüs şoförü ne dise beğenirsiniz...
"hahhaaa.hocaaam geleceğin avukatları çok çatlak olucak kanımca..."
ve tabi kimse dayanamadı herkes koptu.şoförün dedikleri olaya tuz biber ekti ay..ben tabi direk yerime uçtum.hocayla gözgöze gelmemek için.sonra baktım hocada gülüyodu.yani bizim otobüs yedi deliler sekiz oturaklılar modunda anam...nie benim etrafımda hep çılgın ve delirmiş insanlar var hepsi benim gibi ay..:img-hyste
sinemcim şarkı sözleri süper olmuş.kenan doğulu senden alsaymış keşke sözlerini kesin kazanırdık gerçi bizden başka kimse anlamazdıya.
bu arada karabörülce(güzide) necdete fena halde abayı yakmış sanırsam o gözleriyle ak ak bakmadımı necdete ay sinir olurum ben öyle bakanları zaten lalede fark etti, ben olsam anında şutlarım:img-polic
"hahhaaa.hocaaam geleceğin avukatları çok çatlak olucak kanımca..."
:img-hyste doğru sözee ne denir...
anamm mirve abla ama devam etmiiyiim kii...gerçekleri söyliyiimm...
gerçekler acıdır ama baklava tatlı..o zaman baklava gerçek diiilll:img-hyste [nerden çıktı bu şimdi yaa:img-pilot uçtumm uçtumm]
ama neden uçtum..
aylayla ahmetin boşanmasının ardından yapacağımız o muhteşem parti beni çok heyecanlandırdıı:img-hyste
deniz gezmişimzası yapsalar direk atlıycam üstüne ama..yapmiyyler ki..özel istekte bulunsak..pöfüdük yapar meselaa:img-blush belkimm billur abla da yaparr:img-blush
benimde etrafımda hep tuhaf insanlar var zaten.:img-hyste ben seviyorum anormalleri.:img-pilot
güzelmiş değil mi sözler? :D daha neler var neler.:img-pilot
ay bende gördüm meemed&diniz imzasını.çok şiker olmuş.:img-blush
shake it up çiçeğim...:img-hyste
Biri bağa mı seslendi :icon_whis
Benim de çevrem tuhaf insanlarla dolu.Yoksa onlar aslında normal de biz mi onları tuhaf sanıyoruz çok merak ediyorum :)
Merveciğim Deniz Gezmiş resimlerinden istediklerini bana yolla ben sana yaparım bebişim :)
yok bebişim öyle ortaya konuştum ben. :)
ay ben şuan kopmuş durumdayım.bu kocakafalar şehrazata takmış.kredi kartına taksit yapıyor musun dedi ya.:img-hyste
valla benim normal olmadığım kesin.ama bence etrafımdakilerde öyle.:icon_whis
ay yap kız deniz gezmişin bi imzasını da görelim.:img-blush
yamisis şöför amca son noktaymış bayıldım burda:img-hyste
Süper eğlenceli bir yolculuk olmuş o zaman kanımca:img-pilot
ay ne demezsin çok komikti ya..amaaaann işte napim .oda konuşmasaydı benle.ben böyleyim.lla avukat olcem diye trt ankara radyosundakiler gibi mi konuşmama lazım ay_?
yani yeri değil ama şehrazat diince aklıma geldi...
cem uzanla ilgili dalga konuları bol yaa..şey diyolar "şehrazatlar bir milyon olacak" "hamilelik beş aya indirilecek" falan:img-hyste
töbe töbeee çarpılıcazz:img-hyste
bu arada billur ablacım..yaparsan bende kullanırımm...ayrıca yapacaksanda şimdiden çok çok çok saoll:img-blush
hıı bi de sinem ablaya söyledğin seyyar burhan lafında kopptumm:img-hyste :img-hyste
|