Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-11

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

aynakolik_fatma
24-04-07, 11:26
slm arkiler bende okulu kıranlar arasındayım
yatılılar kaç aydır evlerine gitmiyorlardı o yüzden kırdılar
bende onlar yok diye:)
yasemin ağlasın kıskansın ortadan ikiye yarılsın artık vakti geldi
ahmet nasıl necdetten kıskandıysa o da ahmeti ayladan kıskansın
ve düğün günlerinide bizzat görüp kahrolsun
çok acımasız gördüm kendimi yahuuu:img-cool2

askasurguncu
24-04-07, 11:27
Sevgili sinope hocam, aday Gül...

Neyse, askasurguncu, ben 7. ve 11. bölümlerde Beren'in ağlamalarını beğenmiştim. Bence şu duyguyu göstermeme olayı daha çok zaman atlamasından sonra oldu. Eminim birkaç bölüm sonra senaristler Yasemin'i yine eski haline sokacaklardır.

zaten ne olduysa zaman atlamasindan sonra oldu
yasemin hanim ne uzuluyor ne seviniyor ne kiziylan ugrasiyor
olgun olsun dedik duygusuz olsun demedik galiba senaristler bizi yanlis anladii

averaj
Sevgili averaj, cumhurbaşkanı adayı açıklandı evet. Eh, bindik alamete gidiyoruz kıyamete galiba.:icon_whis

Bu son birkaç bölümdür Yasemin pek ağlamıyor, dikkatinizi çekti mi bilmem. Herhalde bilerek ağlatmıyorlardır:img-hyste Ama havaya girdi mi iyi ağlıyor bence. Şöyle 11. bölümdeki gibi ya da 7deki gibi üzülsün, ağlasın, ben onun yüzünden lavabolara yüzümü yıkamaya bile giderim. Ama yeter ki üzülsün bu sefer.

canım valla kıyamete gidiyoruz ki sorma:icon_sorr

berenin eski dizisini annemler izliyordu ne orada ne de bu dizide yok canım o ağladığını sanıyor bence...

averajim selam canim hos geldin
aa kimmis yeni aday?
averajim yok daha ozet falan gelmedi:icon_sorr
aynen yaso domatesi istedigi kadar uzulsun,yirtinsin,hatta kendisini sevda tepesindende atabilir bence hic bir mahsuru yok(ama once amedle aylayi evlenirken gorsun):img-hyste :img-hyste
aman o goz yasi dokse ne olacak sanki sinemimin dedigi gibi( pabucumun) arakladim:img-wink: domates yasosu:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

sinope'cum hoşbulduk..iyisin değil mi:img-wink:

canım akp'nin adayı abdullah gül...

evet yasemin ağlamaya çalışsa, ağlayamasa hatta kimbilir belki de ağlayabilse bile(:img-hyste) umrumuzda değil cidden...o kendini bir şekilde imha etsin yeter ki

sinope
Sevgili sinope hocam, aday Gül...

Neyse, askasurguncu, ben 7. ve 11. bölümlerde Beren'in ağlamalarını beğenmiştim. Bence şu duyguyu göstermeme olayı daha çok zaman atlamasından sonra oldu. Eminim birkaç bölüm sonra senaristler Yasemin'i yine eski haline sokacaklardır.

willlover
saolasin canim demekki aday GUL
ne diyim denecek bir sey yok,eyy atam emanet ettigin su vatanimizin halini gor diyebilirim ancak:icon_sorr :icon_sorr
evet gercektende yaso son zamanlarda aglasada gercek aglamayi beceremiyor ,insallah bir an evvel senaristimiz bu ise bir el atar:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

sinope
24-04-07, 11:35
canım valla kıyamete gidiyoruz ki sorma:icon

sinope'cum hoşbulduk..iyisin değil mi:img-wink:

canım akp'nin adayı abdullah gül...

evet yasemin ağlamaya çalışsa, ağlayamasa hatta kimbilir belki de ağlayabilse bile(:img-hyste) umrumuzda değil cidden...o kendini bir şekilde imha etsin yeter ki
averajim canim iyiyim canim hemde cok iyiyim
ne diyim adayi artik milletimiz oylariyla belirleyecek cumhurbaskanimizi::img-yes: :img-yes:
ana aynakilik fatma sendemi okulu kirdin bugun(ohh bugun kacaklar forumu olsun burasi):img-hyste
valla mervem ve avarjim yaso domatesi ne yaparsa yapsin kendini imha etsin:img-hyste :img-hyste
sevda tepesinden atsin ne halt yerse yesin ama amedden uzak dursun,baska bir sey istemem artik,gitsin neco semizotuyla beraber ruyaya kardes alsinlar dukkandan(ne halii varsa gorsun):icon_whis :icon_whis :icon_whis
saygilarimla

şilimsi
24-04-07, 11:46
ne diyim adayi artik milletimiz oylariyla belirleyecek cumhurbaskanimizi::img-yes: :img-yes:
ana aynakilik fatma sendemi okulu kirdin bugun(ohh bugun kacaklar forumu olsun burasi):img-hyste
valla mervem ve avarjim yaso domatesi ne yaparsa yapsin kendini imha etsin:img-hyste :img-hyste
sevda tepesinden atsin ne halt yerse yesin ama amedden uzak dursun,baska bir sey istemem artik,gitsin neco semizotuyla beraber ruyaya kardes alsinlar dukkandan(ne halii varsa gorsun):icon_whis :icon_whis :icon_whis
saygilarimla

ablacım o kadar haklısın ki...ahmete yaklaşmasın bile..yasonun varlığı görüntü kirliliğine..sesi gürültü kirliliğine..yaşıyor olmasıda kısaca çevre kirliliğine neden oluyorr:img-hyste
kıbrıscığa gitse o güzelim yeri inekler böcekler falan var ya..doğayla baş başa yanii orayı bile kirletir o kızz...:img-polic
iki ağlıyo ondan sonra gidiyo necdetin yanında gülme krizine giriyo zaten..ne beklersin o kızdan:img-pilot

willlover
24-04-07, 11:50
Siz böyle Kıbrıscık falan anlattınız da aklıma ne geldi. Hani 19. bölümün sonunda Yasemin Kıbrıscıka gidiyordu ya Ahmet'in yanına. Benim annem de Necdet&Yaseminci. Yasemin Kıbrıscık içinde dolaşmaya başladığında "Şimdi şunu bir köpek kovalasın da görsün bakalım kocasını bırakıp gitmek ne demekmiş!" demesin mi, kopmuştum valla:img-hyste Gerçekten aslında, bu Ayla'nın ya da Yasemin'in peşine hiç mi köpek takılmadı, bunlar orada çok steril bir hayat mı yaşıyorlar:icon_whis Zaten Yasemin'in sorusuna da kopmuştum: "Hastane nerede?":img-hyste Biraz daha ileri gitse "Sağlık merkezi nerede?" diye soracak:icon_whis

sinope
24-04-07, 11:55
ablacım o kadar haklısın ki...ahmete yaklaşmasın bile..yasonun varlığı görüntü kirliliğine..sesi gürültü kirliliğine..yaşıyor olmasıda kısaca çevre kirliliğine neden oluyorr:img-hyste
kıbrıscığa gitse o güzelim yeri inekler böcekler falan var ya..doğayla baş başa yanii orayı bile kirletir o kızz...:img-polic
iki ağlıyo ondan sonra gidiyo necdetin yanında gülme krizine giriyo zaten..ne beklersin o kızdan:img-pilot

sevalim tatlim
oyle guzel yazmissinki bazi seyleri altina imzami cakiyorum :good: :good: valla soylenecek soz kalmamis
valla yaso karakterinden artik hic bir sey beklemiyorum sadece golge etmesin,baska bir sey istemiyorum,otursun ruyaya baksin,sergilere katilsin,necoyla dans etsin(gozumuze gozukmesinde nereye giderse gitsin kabulumdur):img-pilot :img-pilot :img-pilot
saygilarimla

şilimsi
24-04-07, 11:58
Siz böyle Kıbrıscık falan anlattınız da aklıma ne geldi. Hani 19. bölümün sonunda Yasemin Kıbrıscıka gidiyordu ya Ahmet'in yanına. Benim annem de Necdet&Yaseminci. Yasemin Kıbrıscık içinde dolaşmaya başladığında "Şimdi şunu bir köpek kovalasın da görsün bakalım kocasını bırakıp gitmek ne demekmiş!" demesin mi, kopmuştum valla:img-hyste Gerçekten aslında, bu Ayla'nın ya da Yasemin'in peşine hiç mi köpek takılmadı, bunlar orada çok steril bir hayat mı yaşıyorlar:icon_whis Zaten Yasemin'in sorusuna da kopmuştum: "Hastane nerede?":img-hyste Biraz daha ileri gitse "Sağlık merkezi nerede?" diye soracak:icon_whis

haha...yasemin fazla gerryyy bi vatandaş..kız manyak yaa..Allah'ın dağındaki bi kasabaya gelmiş..hastane soruyo yaa:img-polic
aylayı bilmemm ama yasoyu neden kovalamadıklarını biliyorum..insan arkadaşına saldırır mı hiç..cık cıkcık..
kardeş kardeşe vurur muu:img-blush ..lütfiin amaaa:img-pilot :img-polic
[yanlış anlamayın yasoya köpek falan demiyorumm yalnız!!!daha öncelerde bunlara hayvan ismide takmıştık..yasoya öküz neciidete tosun aylaya inek falan..hepsi aynı türden oluyo bu durmda..ondan şeettim:img-blush ]

willlover
24-04-07, 12:05
haha...yasemin fazla gerryyy bi vatandaş..kız manyak yaa..Allah'ın dağındaki bi kasabaya gelmiş..hastane soruyo yaa:img-polic
aylayı bilmemm ama yasoyu neden kovalamadıklarını biliyorum..insan arkadaşına saldırır mı hiç..cık cıkcık..
kardeş kardeşe vurur muu:img-blush ..lütfiin amaaa:img-pilot :img-polic
[yanlış anlamayın yasoya köpek falan demiyorumm yalnız!!!daha öncelerde bunlara hayvan ismide takmıştık..yasoya öküz neciidete tosun aylaya inek falan..hepsi aynı türden oluyo bu durmda..ondan şeettim:img-blush ]

Evet, forumda o türden hayvan olsun-bitki olsun her türlü isimler bulunuyor karakterlere. Acaba son birkaç bölümdür kurguda göze çarpan bazı ani değişiklikler ya da zayıflıklar insanların yaratıcı zekasını mı körüklüyor bilemedim ki:)

Sinem90
24-04-07, 12:07
anaaaaaaaam:img-hyste
herkes okuldan kaçmış.ama ilk ben başlattım.:img-cool2
flora bu diziyi başroldekiler götürmüyor canım bunu bilesin.:icon_whis valla ben diğer karakterleri çok seviyorum.son favorim de deniz gezmiş.:good: inşallah onu daha çok görürüz.:img-blush

arzu-başak
24-04-07, 12:20
bu arada ben yine okuldan izin aldım.hehe :img-hyste
müdürdün izinliyim ama.:img-cool2 kimyacı izin kağıdına rahatsız diye yazdı.sonra durdu kafadan rahatsız dedi.:img-hyste melal bak artık delülüğüm tastiklendi.:img-hyste

sinemim selam
demekki izinlisin bugun yine
yavrim yazdiklarini okuyunca koptum valla (alemsin tatlim yahu)
arzucugum selam
seni altta goruyorum,yukariya alalim tatlim seni:img-wink: :img-wink:
valla amedin teklif karsinda nasil tepki verecegini bence cok merak ediyorum
saygilarimla[/QUOTE]

selam tatlım...
2 dk girmiştim.ne var ne yok diye..hemen çıkmak zorunda kaldım yazını göremedim....ama şimdide sen yoksun....
baharcan yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum..ancak bu kadar güzel açıklanabilrdi...aylayı ben çok seviyorum..senin yadıklarından sonra başka birşey söylemeye gerek yok sanırım....

naz_özge12
24-04-07, 12:24
ya çok meraklanıyorum.acaba ahmet nedicek ayla ya.aslında kabul etmemesi beni şaşırtır.herkes ona ayla ile evlenebileceğini söyledi.ahmet kabul ederse şaşmam.

NiliWerda
24-04-07, 12:25
Anam, bugün herkes okuldan mı kaçmış?
Sinem neyse de, merve de ona uymuş:)

yarın fragmanda Ayla'yı düğün hazırlıklarında görmeye hazır mısınız?:img-blush

ya muko hemen düğün hazırlığı olmaz ayol?
olurmuki?
zaman atlaması olursa olur ya ama bence olsun bi zaman atlaması hemen görelim şu düğünü:D:D

sinope
24-04-07, 12:28
selam arzucugum
arkadaslar persembe gunu olan dizilerin fragmanlari yayinlaniyormus,heran bizim dizinin fragmanida gelebilir,atv yi acik tutun
amed ve aylanin bu hafta sozunu bitiririz artik,(ama ben aranizda olamiyacagim):icon_sorr benim icinde izleyin
amedten aylaya gul bakislim sarkisini hediye ediyorum (yasoya gicikligina):img-hyste :img-hyste :img-hyste
yasoda amede(saklimdasin ey yar sarkisini soyleyip sevda tepesine gitsin):img-hyste :img-hyste ativersin kendini asagiya
saygilarimla

sinope
24-04-07, 12:33
ya muko hemen düğün hazırlığı olmaz ayol?
olurmuki?
zaman atlaması olursa olur ya ama bence olsun bi zaman atlaması hemen görelim şu düğünü:D:D

nilim
ben yokken sakin dugun hazirligi yapmayin kizlar aklim bu hafta dizimde, forumda kalacak zaten:icon_sorr :icon_sorr
yapacaklarsa dugunu 2 hafta sonra yapsinlar :img-yes: :img-yes:
ahh yasoyu amedle aylanin evlenecigini duyunca nasilda uzulecegini gormek istiyorum:img-pilot :img-pilot :img-pilot

arzu-başak
24-04-07, 12:35
vuslatım sen merak etme biz senin yerinede izler senin yerinede bişeyler yazarız..dün karşıya geçtim işim vardı...23 nisan dolayısyla öyle kalabalıktı..yani önemli bir işim olmasa hayatta çıkmazdım dışarı...sonra ordanda istiklale geçtim buraya kadar gelmişken bir bakım belki birşey vardır dedim...nerde...olmaması çok normal 23 isanda çekim yapmaları zor tabi...sonra bir baktım makbule(avrupa yakasındaki gerçek adını unuttum)...nasıl tatlı ya sürekli gülüyor....
zaten ben her istiklale gidişimde cansel hariç herkesi görüyorum..ama umudumu yitirmedim mutlaka karşılaşıcaz istiklalde.....

Sinem90
24-04-07, 12:37
ay inanmıyorum hasibe ereni mi gördün?:img-pilot
kopuyorum ben ona ya.:img-hyste
oh valla ne güzel istanbulda geziyorsunuz.biz burda güdük kaldık.:icon_sorr
vuslatım çileğim vişnem üzüldüm sağa ama.:icon_sorr ne güzel halay çekecektik seninle.fazla özletme kendini yııvruum.:img-blush

Melal
24-04-07, 12:38
Selamlar napıyorsunuz bakalım anlaşılan bir çok kişi okulu kırmış.:)
Ya bu gece rüyamda HS ekibini gördüm ama ne görmek gerçek gibiydi.
Güya bunlar Bursa'ya gelmiş ekipcek dizinin bir bölümü Bursa'da çekiliyor.
Tophane'de çay bahçelerinin olduğu yerdeler Ahmet ve Ayla başbaşa oturuyorlar.
Yasemin'de arkalarında onları gizliden izliyor.
Ve sonra dangadanak karşılarına çıkıyor Ahmet ben seni hala seviyorum diyor.
Ahmet'te ben senin aşkına inanmıyorum gittin Necdet'ten ikinci çocuğuda yaptın şimdi gelmiş beni sevdiğini söylüyorsun ama ben Ayla'yla çok mutluyum diyor.
Ayla'da Yasemin mutluluğumuzu gölgeleme git diyor.
Yasemin dudaklarını buruşturup demek öyle Ahmet aşkıma inanmıyorsun diyor ve kendini tepeden aşağıya atıyor.
O sırada Necdet'te yanında çocukları ile oraya geliyor yanında kara kızda var.
Ahmet Yaseminnn diye koşuyor ve gerçekten beni seviyormuş diyor.
Necdet Ahmet'e Rüya senin kızın madem Yasemin mefta oldu gerçekleri bilmek hakkın diyor.:)
Zaten benim öz bir çocuğum var al Rüya senin olsun diyor.:)
Rüya Ahmet'e babacığım diyerek sarılıyor.
Ve o sırada Ümmü Burhan kestikk diyor Beren nasıl iyi ağladımmı güzel atladım ama diyor.:)
Cansel'de manzara güzelmiş iyi ki gelmişiz buraya falan diyor.
O sırada bende onlara fotoğrafınızı çekebilir miyim diyorum.
Onlarda tabii falan diyor Nil bu arada sende varsın rüyamda.:)
Sonra ben Cansel'e saçlarınızı artık kesseler diyorum Cansel'de ben bilmem yönetmenim bilir diyii.:)
Nil'i heyecandan astımı tutuyor Cansel o şirin gülümsemesiyle iyi misin diyor.
Nil'ciğim evet anlamında başını sallıyor.
Arkası yarın gibi bir rüya gördüm uyandığımda Allahım bana noluyor dedim.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 12:39
nilim
ben yokken sakin dugun hazirligi yapmayin kizlar aklim bu hafta dizimde, forumda kalacak zaten:icon_sorr :icon_sorr
yapacaklarsa dugunu 2 hafta sonra yapsinlar :img-yes: :img-yes:
ahh yasoyu amedle aylanin evlenecigini duyunca nasilda uzulecegini gormek istiyorum:img-pilot :img-pilot :img-pilot

yasonun öğrenmesi hepimizi mutlu edecek zaten..gerçi ben ayla-ahmediye bişeyi kabul etmiyorum ama..benim elimde olsaydı zaten ooohoooo:img-hyste
yaso öğrenince ne yapacak acaba...yine günlüğüne yazıp yazıp saçma şeyler ağlar heralde..başka işi mi var zaten:img-pilot
ama sırf yasoya inat bende sizin hazırlıklara katılırım..hatta mümkünse halayınızı yasonun önünde çekin..:img-pilot :img-polic

averaj
24-04-07, 12:40
saygilarimla

iyi olmana sevindim sinope'cum:img-wink:

yasemine karar çıkarttıralım mahkemeden, ahmete 50 metreden fazla yaklaşamaz diye:happy0064...

olmadı yaseminin evini karantinaya alırız ona kimse yaklaşamaz:img-hyste

vuslatım sen merak etme biz senin yerinede izler senin yerinede bişeyler yazarız..dün karşıya geçtim işim vardı...23 nisan dolayısyla öyle kalabalıktı..yani önemli bir işim olmasa hayatta çıkmazdım dışarı...sonra ordanda istiklale geçtim buraya kadar gelmişken bir bakım belki birşey vardır dedim...nerde...olmaması çok normal 23 isanda çekim yapmaları zor tabi...sonra bir baktım makbule(avrupa yakasındaki gerçek adını unuttum)...nasıl tatlı ya sürekli gülüyor....
zaten ben her istiklale gidişimde cansel hariç herkesi görüyorum..ama umudumu yitirmedim mutlaka karşılaşıcaz istiklalde.....

arzucum hoşgelmişsin canım..üf bak sen geldin ben markete gidiyorum..akşama yemeğe bir dolu misafir var:icon_sorr

bence canseli göreceksin yine...hiç dert etme..denk gelecek muhakkak...

narcissa
24-04-07, 12:41
Yasemin bu bölüm üzüntüden ölecek nihahahaha:bella
Ölsün Ahmet'i az öldürmedi cani:hıh
Sivim'le Mehmet'de açılsınlar bir de onların düğününde karşılaşsın Ahmet'le Yasemin Ahmet taksın koluna Ayla'yı :hıh yapsın Yasemin'e:icon_whis

şilimsi
24-04-07, 12:43
Ahmet'te ben senin aşkına inanmıyorum gittin Necdet'ten ikinci çocuğuda yaptın şimdi gelmiş beni sevdiğini söylüyorsun ama ben Ayla'yla çok mutluyum diyor.
Yasemin dudaklarını buruşturup demek öyle Ahmet aşkıma inanmıyorsun diyor ve kendini tepeden aşağıya atıyor.
Necdet Ahmet'e Rüya senin kızın madem Yasemin mefta oldu gerçekleri bilmek hakkın diyor.:)
Ve o sırada Ümmü Burhan kestikk diyor Beren nasıl iyi ağladımmı güzel atladım ama diyor.:)
Sonra ben Cansel'e saçlarınızı artık kesseler diyorum Cansel'de ben bilmem yönetmenim bilir diyii.:)

ahh Melal abla..böyle güzel rüyalar herkese nasib olmaz..Allah'ım ne diye bana da göstermezsin böyle şeyler..ufhh keşke yaso atlarken iş kazası tarziı bişey olsaydı da hepten gitseydi:img-pilot
arkası yarın tarzı mı..hmmm:img-hyste
ikinci çocuğuda yapmışlar..maşallah maşallah...bu rüyanın tersi değil kendisi çıksa ne güzel olur amaa:img-pilot

Sinem90
24-04-07, 12:43
ayla şehvetli şehvetli bakışlar atsın domatese değil mi mirvecim? :img-hyste
o da kudursun hatta gitsin oradan. :hıh
istemiyorum ben onu bebişlerimin yanında. :hıh
muck :img-blush

narcissa
24-04-07, 12:44
Şivval imzanla avatarına ayrı ayrı bittim gene:img-in_lo
Ahmet ne yakışıklı öyle bebişim:img-in_lo
Deniz Gezmiş'e zaten laf yok:img-wink:

Melal
24-04-07, 12:44
ahh Melal abla..böyle güzel rüyalar herkese nasib olmaz..Allah'ım ne diye bana da göstermezsin böyle şeyler..ufhh keşke yaso atlarken iş kazası tarziı bişey olsaydı da hepten gitseydi:img-pilot
arkası yarın tarzı mı..hmmm:img-hyste
ikinci çocuğuda yapmışlar..maşallah maşallah...bu rüyanın tersi değil kendisi çıksa ne güzel olur amaa:img-pilot

Kız Beren'e ne garezin var.
Sende rüyaya yat en iyisi.:)
Ahh keşke gerçeği çıksa rüyanın ama nerdee.:)
Cansel'e saçlarını kestir dedim ya rüyada bile olsa azıcık rahatladım.:img-hyste
İçime dert olmuştu.:)

narcissa
24-04-07, 12:45
Atsın Sinim:img-blush
Dayısının düğününde kudursun:hıh Ceza ona:img-cool2
Ay Sivim gelinlikle nasıl olur kiii:img-in_lo :img-blush

aynakolik_fatma
24-04-07, 12:45

yaa öldürdün beni şimdi
rüyaya bak rüyaya neden ey güzel Allah ım ben niye böyle rüyalar görmüyorum??????????????????????? niyeee
yaseminin kendini attığını görmek herkesi tatmin eder doğrusu
banane yaa ben böyle güzel rüyalar görmek istiyorum
edebiyat yazılısında ter döktüğümü değil!!!!!!!!

şilimsi
24-04-07, 12:46
ua zaten meemedle sivimimiz bi evlense valla çok sevinicem..dizideki tek GERÇEK evlilik onların ki olacak çünkü..ondan sonra denizle difnee...
gerisine de sonra bakarız..hele bi meemedle sivim açılsında birbirine..
bu arada süünem ablaa..sivime şiir falan göremiyorum ortalarda..başlamamışsın dha:)

sinope
24-04-07, 12:47
[QUOTE=şeboist;3077141]ay inanmıyorum hasibe ereni mi gördün?:img-pilot
kopuyorum ben ona ya.
oh valla ne güzel istanbulda geziyorsunuz.biz burda güdük kaldık.:icon_sorr
vuslatım çileğim vişnem üzüldüm sağa ama.:icon_sorr ne güzel halay çekecektik seninle.fazla özletme kendini yııvruum

arzucugum valla hasibe ereni gormussun ya,yakindir insallah inciri gormekte nasip olur:img-cool2 :img-cool2
sinemimm yavrimm valla ben gelene kadar dugun olursa halay isi yatar benim,sayet benim dondugum haftaya denk gelirse halay degil yaso domatesine gicikligina atabari bile oynayacagim:bella :bella
arzucugum ,sinemim,nilim melalim, mukom,ayse ve diger kuslarim bu hafta yasoyu yerden yere carpin(gozum arkada kalmayacak o zaman):sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

Sinem90
24-04-07, 12:48
ekonomik boy kanka sen de çok şey istiyorsun ama.kızım derste bile zor durdum.gözlerim yaşariiyy.bu gelmiş şiir diiyy ya.sonra koyarım.bu da can yüklenmeyin sinimin naif omuzlarına. :icon_sorr
ay mirve hınzır seni sende kendimi gördüm.:img-blush gelinlik mi dedin sen kuzum?:img-in_lo

yamisis
kızlar günaydın ay pardon tünaydın ay aslında merhaba diyim.ne ya bu herkes bu saatte toplaşmış burayaaa?neyse ya benim alişercan abiyle işim var...

hüseyin aaabiiiiiiiiii:img-help: :img-help:
ay çok önemli bişey ler var bende..ay dün naptım biliyin mi?dün şarkı sözü yazdım şarkı sözü...ay birde ne dinlerken biliyomusun?hani kara sevda müziği varya hani necdetle yaseminin sahnesinde çalmıştı 21.bölümün başında hah işte onu dinlrekene aaa bi baktım ben bir 3 dörtlükten oluşan bir şarkı sözü yazmışım.

yani diyoki resmen "al beni kara sevda müziğinin sözü olarak kullan "deyü deyü...:img-hyste :img-hyste hayır yani eğer söz yazmakta zorluk çekersen bilgi ne olsun bende hazırından var.ama sırf necdetin sahnelerinde kullanırsnaız veriririm ona göre haaaa:img-hyste :img-wink:

ay para marada istemem telif üzreti de ödemek zorunda diilsiniz.adımı yazın yeter.yamisis yazın:)))bi süksem olur daha çok anlar herkes kim oldugunu yazarının...:img-hyste
ay walla cvp bekliyom:img-hyste hayır yani aklında bulunusun diy eşey ettim.istemem dersen çekinme söyle bak anlarım ben:):img-hyste

ay ben bile şaşırdım ooo bu sözleri benmi yazdım kine dedim:rattin rattini rattiniii...teeeey...teeeeeeeyy...teeeeey..

arzu-başak
Melalim o ne güzel rüya öyle...keşke gerçek olsa....ama rüyaların tersi çıkarmış...inşalalh bu senin rüyan için geçerli değildir..sinemcim zaten hasibe ereni gördüğüm gibi aklıma sen geldin....çok tatlı biri ya sürekli gülüyor....
averajım bende çok kalamıcam canım..bizmde akşama misafir var...bir ara vuslatın söylediği aklıma geldi dedim ayakkabılarının içine tuz serpim...ama bunlar sevdiğim kişiler..sevmediğim birileri gelirse yaparım....
canım benimde hala umudum var...karşılaşıcaz istiklalde birgün....
sana kolay gelsin....bye

narcissa
24-04-07, 12:49
Gelinlik didim Sinemcim:img-blush Ay uzun olsun suvağı 5 metree:img-blush
Ayakkabısının altına da Difne yazar artık adını:img-blush
Sivim Memetin ayağına basayım derken sakat bırakır adamı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Melal
24-04-07, 12:49
Yasemin'in intihar ettiğini,Rüya'nın Ahmet'e babacım diye sarıldığını görmek istiyorsanız rüyaya yatın.:img-hyste :img-hyste

Melal
24-04-07, 12:51
Arzu'cum benim rüyalarım pek çıkmaz.
Ben annemi HS için rüyaya yatıracam kadının her görüğü çıkıyii.:img-hyste :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 12:51
Mirve abla o imzay bende bittim..ve gördüğüm anda gerçekten balıklama atladım imzanın üstüne:img-pilot :img-hyste tam aradığım tarzda bi imza..arada ışık var bi tane gerisi hep deniz gezmiş..billur abla da yapsın imzaları bi daha zor değiştiririm heralde:img-wink:
ahmete zaten bayıldım..bi de saçlarını kestrise tam süper olacak ama..ahh ahh kırık kanatlardaki saçlarını özledimm..ordaki gülüşü bakışı konuşması herşeyi farklıydı..gerçekten kanatsız mlek gibiydi..yüzünde bi masumluk vardı...ama şimdi maşallah:img-pilot evli değil ama çocuğu var:icon_whis
Melal abla Beren' garezim yok aslında..ama ne biliyim yaa ufhh:img-polic cansel abiyi bi daha görürsen rüyanda de ki Şevvalde saçlarını kestir diyo dee:img-hyste hatta biz forumcakk istiyoruz de:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 12:52
mirve kızım uçtun sen iyice. :)
ne 5 metresi?:img-hyste aman açılsınlar sonra da evlensinler razıyım ben.ayrıntılara takılmam.:img-blush beyaz elbise giyse bile olur.:img-in_lo

askasurguncu
24-04-07, 12:53
melal ruyan ne guzelmiss oyle ruyanda bile yasemin tepeden atiyor ya kendinni:img-hyste
birde benim ruyamada girse su hatirla sevgli ekipi ne guzel olacak:icon_whis

Melal
24-04-07, 12:53
Melal abla Beren' garezim yok aslında..ama ne biliyim yaa ufhh:img-polic cansel abiyi bi daha görürsen rüyanda de ki Şevvalde saçlarını kestir diyo dee:img-hyste hatta biz forumcakk istiyoruz de:img-hyste

İyi tamam selamınıda söylerim.:)
Bir dahakine forumcak gidelim çekimlere.:)

Helin'cim niyetlen rüyaya yat bacım kesin görürsün.:)

averaj
24-04-07, 12:54
melalcim bak senin rüyayı söylemeyi unutmuşum...vallahi çok güzel bir rüya

averajım bende çok kalamıcam canım..bizmde akşama misafir var...bir ara vuslatın söylediği aklıma geldi dedim ayakkabılarının içine tuz serpim...ama bunlar sevdiğim kişiler..sevmediğim birileri gelirse yaparım....
canım benimde hala umudum var...karşılaşıcaz istiklalde birgün....
sana kolay gelsin....bye

sizde de mi var canım..

benim de sevdiğim kişiler, aynı şeyi ben de düşündüm ama bu seferlik ben de es geçicem bakalım:icon_whis

sevmediklerimden kaçmaz ama:img-hyste

umudunu hep taşı canım:img-wink:

sana da kolaylıklar dilerim..

narcissa
24-04-07, 12:55
Sinimim duvağı yazacağıma suvağı yazmışım klavye özürlü oldum:img-hyste
Ay evet evlensinler Nezoş pastalar börekler yapar:img-blush Ay o zaman kim Sivim'in görümcesi oluyor kız:img-help:

Şivvalim evet Cansel feci:img-in_lo
Bu bölümde çok şehvetliydi:img-blush

Sinem90
24-04-07, 12:56
mirve nezoş neden pasta börek yapsın kızım?:img-hyste
onun gözünü para bürümüş.başka bişey görmez.:img-pilot
kanımca nezoş görümce oluyor.:img-help:

narcissa
24-04-07, 12:58
Evet Nezoş'un gözünü para bürümüş hazır alır o:hıh
Düğün pastası Semizotunun pastaneden olur 16 katlı (nedense içimden öyle geliyy):img-pilot
Yav Nezoş yinge olmuyor mu? Ay Sivim yinge diyecek Nezoş'a:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 13:01
16 katlı pasta hayatımda görmedim hiç.bu ilk olacak herhalde.:img-hyste
görümce olmuyor mu ya?anaaaaam benim kafam karıştı.:img-help:

Melal
24-04-07, 13:02
Nezahat bundan sonra dahada değişmez umarım.
Kadın Rıza'yı bırakıp başka birisiyle evlenirmiş.
İşte o zaman Rıza bey kalpten gider.:img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:02
ay bakın dün yazıdığım şarkı sözü...yada şiir işte ne derseniz diyin.kara sevdanın müzüğü dinlenirken okunması tavsiye edilir.. birde necdeti düşünün o sırada tam süper olur....yazık zavallım benim:icon_sorr :img-blush

Gam yüklenmiş ayrılık gemilerim,
Demir atmışım sevdanın kara sularına.
Kilit vurmuşum kalbimin kapısına,
İçinde bir seni unutmuşum ,bir de sensizliği.

Dört duvar arasında sıkışıp kalmışız yalnızlığımıza,
Ben seni severken senin aşkından uzakta,
Sen...dümen kırmışsın başka aşklara.

Gölgem misali karşımdayken aşkın,
Korkuyorum gecelerden,seni benden alır diye
Sen yanımda kal yeter...
Razıyım güz sabahlarında seni beklemeye ,
Güneş doğsun da sen gel diye...

nasılım????:img-hyste :img-blush :img-in_lo :img-blush :good:

Pimolisa
24-04-07, 13:03
bütün foruma selamlarr

melal rüyan ne güzelmiş öle film gibi...bende bir keresinde görmüştüm ama çok kısaydı. sadece canseli görmüştüm:icon_sorr olsun o da bana yetmişti. diyorlar ya rüyanızda görmek için bütün gün düşünmelisiniz. bende hiç işe yaramıyor galiba:img-cool2

evt artık şu sevimle mehmedin düğününü görmek istiyoruz. nedir bu işkence? yaseminle nejdetin düğününden pek bişey anlayamamıştık. şöle güzel bir düğün görmek istiyorum:happy0064

narcissa
24-04-07, 13:03
Rıza'ya çok kızıyordum zaten o otursun Keriman'dan sonra:hıh
Gene Nezoş iyi dayandı ben olsam boşardım:hıh

Yav görümce neye deniydi ki Sinem:img-hyste :img-help:
Sivim'in görümcesi kim bacılar?

Sinem90
24-04-07, 13:05
rızaya bende çok kızmıştım o zaman ama sonra öfkem geçti.:img-blush çünkü artık akıllı oldu.:img-blush
ya şimdi benim halam annemin görümcesi oliiyy.buna göre hangi sonuç çıkarılır bundan?benim beyin kıvrımlarım karıştı valla.:img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:06
Rıza'ya çok kızıyordum zaten o otursun Keriman'dan sonra:hıh
Gene Nezoş iyi dayandı ben olsam boşardım:hıh

Yav görümce neye deniydi ki Sinem:img-hyste :img-help:
Sivim'in görümcesi kim bacılar?

meeeemedin kardeşi nezahat sivimin görümcesi olcel işte.yaseminde yeğeni olacak.:img-hyste :img-hyste yaseminle ahmetde bu durmda kuzen olucak.....kuzen gibi birşey yaaaneeee..

narcissa
24-04-07, 13:07
Hah ay ivet Nezoş hem görümce hem yinge olacak:img-hyste
Yasemin d eSivim'in yeğeni olacak:hıh
Abooo Ahmet'le akraba olucular o zaman:img-hyste

narcissa
24-04-07, 13:08
meeeemedin kardeşi nezahat sivimin görümcesi olcel işte.yaseminde yeğeni olacak.:img-hyste :img-hyste yaseminle ahmetde bu durmda kuzen olucak.....kuzen gibi birşey yaaaneeee..

çözüldü olay bebişim:img-hyste
akraba olacaklar Ahmet'le Yasemin Sivim sağolsun:img-blush
Kuzen olucular ay koptum:img-hyste :img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:09
Hah ay ivet Nezoş hem görümce hem yinge olacak:img-hyste
Yasemin d eSivim'in yeğeni olacak:hıh
Abooo Ahmet'le akraba olucular o zaman:img-hyste

anacım diyom işte ben size..dizinin sonunda yaseminle ahmet kardeş çıkarsa hiç şaşırmam.hatta mesela selma rızanın hiç bir zaman unutamadıgı eski aşkı olurmuş..sivketle rızanın arası bunu için yıllar önce açılımış olurmuş.ahmetde rıza ile selmanın aşk meyvesi filan falan olurmuş..:img-hyste :img-hyste

Sinem90
hem görümce hem yenge nasıl oluyor onu anlamadım ben.:img-help:
ıy akraba mı?peh :icon_whis
ya da yok olsunlar akraba daha iyi. :D

Melal
rızaya bende çok kızmıştım o zaman ama sonra öfkem geçti.:img-blush çünkü artık akıllı oldu.:img-blush
ya şimdi benim halam annemin görümcesi oliiyy.buna göre hangi sonuç çıkarılır bundan?benim beyin kıvrımlarım karıştı valla.:img-hyste

Şimcik şöyle oluyor.
Annende halanın yengesi oluyor.
Yani Nezahat Sevim'in görümcesi olacak.
Nezahat'de Sevim'e yenge diyecek.Deniz Sevim'in üvey oğlu olacak.
Defne ise gelini olacak.Yasemin Sevim'e yenge diyecek.:)
Ahmet'le akraba olacak.Defne ilede kuzen yarısı olurlar artıkın.:)
Sanırım Keriman'da Sevim'in üvey yengesi olacak.:img-hyste
Ayla'da Yasemin'lerin yengesinin gelini olmuş olacak.:)
Birşey anlayanınız var mı yazdıklarımdan.:img-hyste

Pimolisa
24-04-07, 13:11
ahmetle yasemin kuzen mi oliyyy:img-hyste :img-hyste

yamisis haklısın bir gün siz kardeşsiniz de diyebilirler. ahmet delirir herhalde. hele rüya akraba evliliği olaylarına karışır:img-hyste :img-hyste

narcissa
24-04-07, 13:12
anacım diyom işte ben size..dizinin sonunda yaseminle ahmet kardeş çıkarsa hiç şaşırmam.hatta mesela selma rızanın hiç bir zaman unutamadıgı eski aşkı olurmuş..sivketle rızanın arası bunu için yıllar önce açılımış olurmuş.ahmetde rıza ile selmanın aşk meyvesi filan falan olurmuş..:img-hyste :img-hyste

Anaaaaaaaaaam:img-hyste :img-hyste

kuzum sen bizim senaristlere akıl felan verme:img-hyste dizi iyice coşar:img-hyste

Melal valla süper özetledin:img-pilot
Yasemin tam sileden olacak Ahmet coşar artık kuzen kuzen:img-pilot

Üvey yenge olayına bittim:img-hyste

yamisis
Şimcik şöyle oluyor.
Sevim'de Nezahat'e yenge diyecek.Deniz Sevim'in üvey oğlu olacak.

hayatım yanlışın var..nezahat sivime yingeee diyecek ok,?
sivim nezahatin gelini olacak bir bakıma yaneee..mesela şindik benim abim evlense evlendiği kızın ben görümcesi olcem oda bana yinge diyecek.tabi bunun için benim ondan bayaaa büyük olmam lazım.. ama abimde bende küküçk biriyle evlenecek diil yani.aramaızda zati 7 yaş var .abim 9 10 yaş küçük briyle evlenmez kanımca..:img-hyste

Sinem90
melal zaten kafam karışmıştı sağol iyice çorba ettin yani.:img-hyste
dediklerinden bişey anladıysam arap olayım.:img-hyste
aman evlensinler de ne olurlarsa olsunlar. :img-blush

askasurguncu
24-04-07, 13:13
İyi tamam selamınıda söylerim.:)
Bir dahakine forumcak gidelim çekimlere.:)

Helin'cim niyetlen rüyaya yat bacım kesin görürsün.:)

melal yine sayende guleme krizine girdim
tamam bu aksam niyetlenip yatacam bakayim gorecemi bizimkileri ruyamda:img-hyste

şilimsi
24-04-07, 13:14
Şimcik şöyle oluyor.
Sevim'de Nezahat'e yenge diyecek.Deniz Sevim'in üvey oğlu olacak.

süper anlatmışsın melal abla:img-hyste
ama bu muhabbetten sonra benim beyin kıvrımların gerçekten hasar gördü..düşünemez oldum..nezoş kimin görümcesi olursa olsun bırakın yaff..gitsin o sipariş alsın..başka bildiği bişey yok zaten:img-pilot
bu arada yaso abla sözler muhteşem:good: yetenek var sende ben bunu anladım:img-hyste
ahmetle yaso kuzen mi oliiy...
hıı ahmetle ayla evlendikten sonra yaso ev ziyaretine gidiyy..gidip ahmete sarıliyy.."kuzen naber yaa...görmeyeli saçlar baya uzamış..(aylayı göstererek)iyi kız kapmışsın hayrlı olsun" falan diyo..:img-hyste

Melal
24-04-07, 13:14
hayatım yanlışın var..nezahat sivime yingeee diyecek ok,?
sivim nezahatin gelini olacak bir bakıma yaneee..mesela şindik benim abim evlense evlendiği kızın ben görümcesi olcem oda bana yinge diyecek.tabi bunun için benim ondan bayaaa büyük olmam lazım.. ama abimde bende küküçk biriyle evlenecek diil yani.aramaızda zati 7 yaş var .abim 9 10 yaş küçük briyle evlenmez kanımca..:img-hyste

Pardon bacım hatlar karıştı.
Düzeltiyorum Nezahat Sevim'e yenge diyecek.
Sevim Nezahat'a canım görümcem diyecek.:img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:15
ya aşkolun hepiniz.kimse şarkı sözlerime bişi demiyiii:icon_sorr hiç sanat dan ve sanatçıdan anladıgınız yok bacım:icon_sorr ben burda kültür yumağı oldum sizin umrunuzda diil.sanata ve sanatçiye destek olun leeeyn..:img-help: :img-help:
insan azda olsa yorum yazar...:icon_sorr :icon_whis :img-help:

şilimsi
24-04-07, 13:18
yaso abla sana gözlük kullanıyo musun demiştim..acilen kullanmaya bşla bence..ben yorum yaptım şarkı sözlerine..hıı tabi beni adamdan saymıyosan bişey diyemiycem:hıh..

narcissa
24-04-07, 13:20
Gam yüklenmiş ayrılık gemilerim,
Demir atmışım sevdanın kara sularına.
Kilit vurmuşum kalbimin kapısına,
İçinde bir seni unutmuşum ,bir de sensizliği.

Dört duvar arasında sıkışıp kalmışız yalnızlığımıza,
Ben seni severken senin aşkından uzakta,
Sen...dümen kırmışsın başka aşklara.

Gölgem misali karşımdayken aşkın,
Korkuyorum gecelerden,seni benden alır diye
Sen yanımda kal yeter...
Razıyım güz sabahlarında seni beklemeye ,
Güneş doğsun da sen gel diye...

Yamicim bozulma bebişim al sana yorum:img-hyste

naaptın sen? valla şair dalgaları yayıyorsun kanımca:img-blush çok beyendim imzanı altına bir çakıver tam süper olacak:happy0064

yamisis
24-04-07, 13:20
e peki şevketle nezo o zaman dürüm olacaklar dimi:img-hyste defne de denizle kuzen olmuş olacak.ama aynı anda ışıkla da kuzenimtrak olurlar.deniz sivime cici annem der.ahmetde denizle kuzen olur. e ozaman yaseminle ahmet kuzenimtırak.olurlar.:img-hyste ayrıca bu esnada ahmet rüyanın hem orjinal babası hemde annesinin kuzeni durumuna düşiyiiiii..:img-hyste :img-hyste
e o zmaan teo ve kamil ne oluyolar?
ayrıca keriman yaseminin nesi olacak?amaaan..başlarım bunların evlenmesine.evlenmesinler kardeşim hatlar karışiyiiii..herkes oturdugu yerde otursun..kafamı bozmasınlar.yani yasemini eğer sevda tepesinden atarlarsa her şey hallolur kanımca.o zaman rahat rahat kaynaşırlar.

narcissa
24-04-07, 13:22
DURUN!!!!
Şevket ne olucu o zaman!!?:img-help:
Bacanak kim olacak? Gizemli bacanak kiiiim!

Sinem90
24-04-07, 13:24
aaaaaaa ağzını burnunu dağıtıcam şimdi ama.yeter yahu kafam çorba oldu iyice.:img-hyste
yamim kuzum bak sana dalarım.evlenecekler onlar işte o kadar.yoksa gider o seti başlarına yıkarım heeeeeyt be kim tutar beni.:img-hyste

Pimolisa
hatlar iyice karıştı kim kuzen kim görünce melal açıkladı ama gene karıştı:img-hyste
neyse evlensinlerde kuzenmiş yengeymiş takan kim?

yamisis sözler çok güzel olmuş:good: :good: başka çalışmalarda bekliyoruz senden . wallahi çok güzell:happy0064

şilimsi
DURUN!!!!

anacım allah rızası için kapayın şu konuyu..zaten fındık kadar beynim var..bu çorba misali konuşma yüzünden onuda kaybetmek üzereyimm:img-pilot
kim kimin neyi oluyosa oliiy..bırakın onların derdi bizi mi şeetti yanii:img-pilot :img-polic

Melal
24-04-07, 13:26
DURUN!!!!

Aa sahi Rıza ve Şevket var.
Şimcik Sevim Rıza'ya enişte der Mehmet'te öyle diyor ya.
Mehmet'te Şevket Bey'e abi falan der kanımca.
Yada naber bacanak.:img-hyste :img-hyste
Deniz Şevket Bey'e dede mi der yoksam amca mı.:img-hyste

yamisis
yaso abla sana gözlük kullanıyo musun demiştim..acilen kullanmaya bşla bence..ben yorum yaptım şarkı sözlerine..hıı tabi beni adamdan saymıyosan bişey diyemiycem:hıh..
gördüm yııvru bebiş..sağol canım:(biliym.sen değerimi biliyin..senin için bir şarkı sözü yazıcam .sırf sana hitaben.ayrıca mirvee.sana da yazem içimden geldi..

gece kara..
ben geceden kara
ah o çakır ayazlar
delirtti seni bu kara sevdalar..

bilmiyorum sonun ne olacak
belki bir yerlerde ıssız
belki bir zaman sonra yapayalnız
bir anlık kalp çarpıntısı
senin geleceğin olacak ..cak....cak..akk...aakk..kk.k(burda ses ekosu oliyiii.yani öyle söyleniyii):D

narcissa
Tamam bacanağı evlesinler sonra öğrenirim ben:hıh

Ayla'ya yenge diyecek Yasemin:img-hyste

Fragman gelmez mi daha yav? Çok sıkıldım merak ediyorum zaten bir ton test çözmem gerekiyor:icon_sorr

Sinem90
24-04-07, 13:27
melal kızım mahsus mu yapıyorsun sen bunu?tekrar çorba oldu kafam benim.:img-hyste
ekonomik boy kankam fındık kadar beynin mi var?zuhaha :img-hyste

Melal
24-04-07, 13:27
Narcissa'cım fragmandan önce özetin gelmesi lazım.
Henüz özette gelmedi.

narcissa
24-04-07, 13:28
Aa sahi Rıza ve Şevket var.
Şimcik Sevim Rıza'ya enişte der Mehmet'te öyle diyor ya.
Mehmet'te Şevket Bey'e abi falan der kanımca.
Yada naber bacanak.:img-hyste :img-hyste
Deniz Şevket Bey'e dede mi der yoksam amca mı.:img-hyste

Ay dedeee:img-hyste :img-hyste

Sivim'le Mehmet'in de mini mini Sinemcikleri doğacak daha:img-pilot

narcissa
24-04-07, 13:29
Narcissa'cım fragmandan önce özetin gelmesi lazım.
Henüz özette gelmedi.

öyle mi oluyordu canım:icon_sorr
nasılsa yarın bütün gün evdeyim:happy0064
Ama matematik sınvına çalışacağım ya off:icon_sorr

şilimsi
24-04-07, 13:29
gördüm yııvru bebiş..sağol canım:(biliym.sen değerimi biliyin..senin için bir şarkı sözü yazıcam .sırf sana hitaben.ayrıca mirvee.sana da yazem içimden geldi..

gece kara..
ben geceden kara
ah o çakır ayazlar
delirtti seni bu kara sevdalar..

bilmiyorum sonun ne olacak
belki bir yerlerde ıssız
belki bir zaman sonra yapayalnız
bir anlık kalp çarpıntısı
senin geleceğin olacak ..cak....cak..akk...aakk..kk.k(burda ses ekosu oliyiii.yani öyle söyleniyii):D

böhüüüü duygulandım şincik..daha önce kimse bana itafen bişey yazmamıştı:icon_cry: ..seviyorum seni ablam benimm:img-hyste
yalnız ekoda koptum:img-hyste bizde okulda şarkı söylerken yapıoruz onu sınıfça süper oluyo..bi kızla bi erkekler falan:img-hyste
melal abla nettin yaa..yemin ediyorum hasara uğradı beynim..hiç bişeyi anlayamıyorumm:img-hyste

Melal
24-04-07, 13:30
Dur ya Deniz'in Şevket bey'e dayı demesi lazım dimi.
Dede olmaz sahi pardon yanlışlık oldu.:)
Şevket dayı der Deniz ama yakında kayınpederi olacağı için kafadan baba desin o.:img-hyste :img-hyste
Şevket bey Deniz'in kayınpederi olunca Yasemin ne diyecek.:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 13:31
melal bak dalacaz sana topluca birazdan.valla benimde beyin kıvrımları gitti iyice.:img-hyste
mirve gel şunu mini mini sinim altintoplar yapalım.:img-hyste

şilimsi
24-04-07, 13:31
melal kızım mahsus mu yapıyorsun sen bunu?tekrar çorba oldu kafam benim.:img-hyste
ekonomik boy kankam fındık kadar beynin mi var?zuhaha :img-hyste

bu konuşmaların yanında kendimi acayip beyinsiz hissettim..çünkü tek bir kelimesini bile anlamadım:icon_sorr allahım ben salak mıyım:img-hyste
sizin seviyeniz aşıyo beni...daha fazla kalamam burda kanımca..
Gidelim Şivval:img-polic

Melal
24-04-07, 13:33
Aaa kızlar siz ne acayipsiniz.
Kafa karıştıracak bir şey yokki.
Kim kiminle ne olacak onu yazıyorum.
Çalıştırın saksılarınızı okulu kırmak beyninize vurdu kanımca.:)
Bakın daha gençsiniz ilerde evlenir ederseniz başınıza bunlar gelecek.:)
Müstakbel damadın şusuna,busuna ne diyeceğim diye düşünmezsiniz.:)
Efenim bizde hizmet sınırsızdır bakın geleceğinize yatırım yapıyorum.:img-hyste :img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:34
alişercan aabiii.burda duygu silsilesi şey oliyiiii..gelde bı bak aaa..:img-help: kültür yumağı oldum ben burda ..harcanıyorum haberin yok..bak hazır var burda şarkı sözleri:img-hyste :img-help:

Bilmem hangi sevdanın arkasına saklandın
Arıyorum seniiiii....birde seni özlemeyiiii....
Bakıyorum taşın toprağın altına
Dönüp duruyorum keder tozları var başımdaaaaaaaa...(eko yükseliyi burada)

eğreti durur aşkım bu dünyada
Bilmem var mı ki sevdiğim senden başka)dırt dırt diye arka fondan bir ses geliyi.acıklı acıklı bir çistak sesi gelyiii bırda)
Olmaz ,olamaz .bunu biliyorum
Sır katipliği ağır geldi bana ,
senin aşkını saklamaktan içimde ,oha geldi bana::img-hyste

ay:img-hyste sonu na bişiy uyduramadım valla...ne yapim ay....:img-hyste

narcissa
24-04-07, 13:35
Olur Sinim:img-hyste :img-hyste
Burhan&Sinim:img-blush :img-hyste

Yav kimin eli kimin cebinde belli değel bu aile meselelerinde:img-hyste
Aile değil aşiret mübarek:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 13:37
yamim sonuna koptum kuzum.:img-hyste
mirve hemen buhranıda araya katmışsın mini mini :)
of valla ne acayip şu aile işleri.en iyisi isimle hitap etmek.:img-pilot

şilimsi
24-04-07, 13:38
Olur Sinim:img-hyste :img-hyste
Burhan&Sinim:img-blush :img-hyste

Yav kimin eli kimin cebinde belli değel bu aile meselelerinde:img-hyste
Aile değil aşiret mübarek:img-hyste

valla yaa..birbirleriyle kavgalı insanları birden kuzen yaptınız..bacanak görümce kardeş:img-hyste ...kutluyorum sizi..
özelliklede seni melal abla..
zaten yaşım daha fazlasıyla küçük..ama ben evlenmeyi düşünmüyorum..:img-hyste ya da evlenirsemde çekirdek bir aileye sahip birini bulurum kanımca..yokksa ı ıı:img-blush :img-polic

narcissa
24-04-07, 13:40
Gitme Şivvalim:img-hyste
Yalnız değilsin:happy0064

Sinim sen Burhan'la evlenirsen düğün hediyeniz su ısıtıcısı olur benden bebişim:img-blush

Sinem90
24-04-07, 13:41
ekonomik boy kankam evlenip de ne yapacaksın bebişim?boşver başına dert açarsın.:icon_whis
mirve yok kanımca burhan sana daha çok yakışır.hem hissi bi bağınız var aranızda sizin.:img-hyste
mini mini altintoplar :img-blush

narcissa
24-04-07, 13:43
Sen ben fark etmez Sinim:img-blush Bana veriyorsan çeyiz yaparım ben bebişime:img-blush

Ay Burhan'la benim çocuklarımız olursa tiplerini düşünemiyiiim:img-hyste

Sivim'le Mehmet'in kiler nasıl olur ki:img-pilot
Anne şehvetli baba şehvetli ortaya baya şihvetli bir yaratık çıkar kanımca:img-pilot

şilimsi
24-04-07, 13:45
Sen ben fark etmez Sinim:img-blush Bana veriyorsan çeyiz yaparım ben bebişime:img-blush

Ay Burhan'la benim çocuklarımız olursa tiplerini düşünemiyiiim:img-hyste

Sivim'le Mehmet'in kiler nasıl olur ki:img-pilot
Anne şehvetli baba şehvetli ortaya baya şihvetli bir yaratık çıkar kanımca:img-pilot

tamam gitmiyorum:img-hyste
şihvetli bir yaratık..hımmm...evlendiler çocukları oldu..diniz ne dr acaba..nasıl bir tepki verir:img-pilot eğer kız olursa doğduğunda bile kırmızı ruj olur dudağında:img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:46
walla ha işim ne..birde evlendiğim yetmezmiş giib koca sülalesiyle uğraşicem:img-hyste en iyisi tek çocuk olsun müstakbel eşim.(!):img-hyste
oh mis gibi.şu neydi bu neydi derdi yok.hıııııııııııh..amaan..çok konuşunca dediğimin tam tersi çıkıyiii sonra...

sinem bilmem ne derdin var senin
efkar sarmış başını,yalnızlıgı içine çektin
aşk gelir apansız,içinde bir hazin yara
çok sevdin sen onu iyi halt yedin....

melal gelmiş
neden eli boş gelmiş
trenle kıbrıscıka mı gitmiş?
ahmedin sevdası sana dağları deldirmiş
aşk bir sudur iç iç kudur ....

Şimdi bakıyorum aynaya
İlk kez aşık oluyorum galiba
Vermişsin elime sensizliğin o hazin ayrılığını
Alamazsın benden kalbimdeki o sevgiyi
Lakin seversen ahmedi öldürür ayla seni

narcissa
Şivval kanımca öyle olur bebişim:img-hyste :img-hyste
Deniz bişey demez kanımca:hıh
O da kıskanırsa eşşek kadar boyuyla tiiirbiyesiz:hıh

Sinem90
ay koptum.:img-hyste :img-hyste
doğduğunda kırmızı ruj mu olur dudağında!:img-hyste ay allahım gülmekten zor yazıyorum.:img-hyste
mirve o zaman buhranı sana virdim gitti.vatana millete hayırlı olsun.bu kıyağımı unutma. :D

narcissa
24-04-07, 13:48
Yasmin akrostiş olayına girmişsin bebişim:img-hyste :img-wink:

Ay çok mesudum Sinim:happy0064

yamisis
24-04-07, 13:49
ay koptum.:img-hyste :img-hyste
doğduğunda kırmızı ruj mu olur dudağında!:img-hyste ay allahım gülmekten zor yazıyorum.:img-hyste
mirve o zaman buhranı sana virdim gitti.vatana millete hayırlı olsun.bu kıyağımı unutma. :D

:img-hyste :img-hyste ay allah sizi napmasın..hee..çocuk doğduğunda dudağında kırmızı ruj olur eğer kızo lursa tabii.eğer erkek olursada bıyıklı olarak doğar meemed gibi...
sanırımı dediğiniz gibi çok şehvetli olur bu çocuk..şehvetten oluşur kanımca.
adıda belki şehvetiye olur erkek olursada şehvettin olur tam olur:img-hyste :img-hyste

Sinem90
24-04-07, 13:50
bıyığı bende düşünmüştüm.:img-hyste
ya güldürmeyin bu kadar koptum burda.:img-hyste
aman o ne be istemem öyle isimler.:img-hyste

narcissa
24-04-07, 13:51
:img-hyste :img-hyste ay allah sizi napmasın..hee..çocuk doğduğunda dudağında kırmızı ruj olur eğer kızo lursa tabii.eğer erkek olursada bıyıklı olarak doğar meemed gibi...
sanırımı dediğiniz gibi çok şehvetli olur bu çocuk..şehvetten oluşur kanımca.
adıda belki şehvetiye olur erkek olursada şehvettin olur tam olur:img-hyste :img-hyste

Ay içimde erkek olacak gibi bir his geziniyyy:img-hyste
Şehvettin olur o zaman:img-hyste
Ama kız olursa Sinem olucu bebişim:img-hyste

yamisis
24-04-07, 13:53
way bw mutlu bir aile tablosu:
mehmet -sevim karayel
deniz karayel
şehvetiye karayel
şehvettin karayel
ay fantastik beşli olurdu kanımca :img-hyste ay tabi defne karayeli unutmamak lazım kanımca:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 13:54
yahu de get istemem ben öyle isimler :img-hyste
buhranla mirve koysun o isimleri çocuklarına :img-hyste
sinim olacak yııvruum :img-cool2

yamisis
24-04-07, 13:55
aaa.defneyle deniz çocuklarına ne isim koyarlar: defniz
ışık yaşarla evlenirse çocuğuna :şıkar
ışık harunla evlenirse çocuğuna: harık koysun kanımca çarık der gibi:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste katıldım burda

((((İLAYDA))))
24-04-07, 13:56
Ya bir dk, hemen düğün olmaz...
Kızı istemeye gitmeyecekler mi?
Yasemin'i nasıl istedilerse Hasan Amcamlar, Ayla'yı da öyle isteyecek Şevket Amcamlar:)
Ayla'yı düşünemiyorum elinde kahveler, cilveli cilveli:img-hyste

SEN ÇOKMERAKLISIN GALİBA onların evlenmesine bu dizi yasemin&ahmet üzerine kurulu (o da aradan nası fırlamıssa ).... ahmet aylayı sadece yasemini kalbine gömdüğünü kanıtlamak için evleniyo .. yoksa yasemini asla unutamaz..

narcissa
yahu de get istemem ben öyle isimler :img-hyste
buhranla mirve koysun o isimleri çocuklarına :img-hyste
sinim olacak yııvruum :img-cool2

:img-hyste :img-hyste
erkek olursa şehvettin koyacağım:img-hyste
kız olursa bahriye:img-cool2
:img-blush
Burhan da çok şehvetli kanımca:img-blush

şilimsi
Şimdi bakıyorum aynaya
burdaki şivali üstüme alınmalı mıyım:img-blush :happy0064
şehvetiye şehvettin:img-hyste :img-hyste öldüm gülmekten yaa..nasıl insanlarsınız siz..çözemedim ben sizi:img-hyste
hee ama anne ya da babaya benzicii..kız olursa ruj..erkek olursa bıyık...
ilk söylediği cümle de KAHROLSUN IRKÇILIK falan olur heralde:img-hyste
hatta çocuğu yol dergisine kapak yaparlar..ee babası kapak olmuş şehvettinin neyi eksik di mi anacım:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 13:57
yamim yeter öldüreceksin beni burda gülmekten harap oldum.:img-hyste
harık süper oldu kanımca.:img-hyste
oh allahım sen büyüksün :img-hyste

narcissa
24-04-07, 14:00
Şimdi bakıyorum aynaya
şehvetiye şehvettin:img-hyste :img-hyste öldüm gülmekten yaa..nasıl insanlarsınız siz..çözemedim ben sizi:img-hyste
ilk söylediği cümle de KAHROLSUN IRKÇILIK falan olur heralde
hatta çocuğu yol dergisine kapak yaparlar..ee babası kapak olmuş şehvettinin neyi eksik di mi anacım:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Şivvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal sus bebişiim!:img-hyste :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:00
ışık harunla evlenirse çocuğuna: harık koysun kanımca çarık der gibi:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste katıldım burda

:img-hyste harık mıı:O:O...:img-hyste allahım noldu size yaa...öldürüyosunuz beni burda..
öyle değil anacım bak..
HArunun H si
Işık'ın I sı
Bilmemnenin Y si
HArunun A sı
HArunun R si
al sana HIYAR:img-hyste aklıma bu geldi harık'ı okuyunca..kusuruma bakmayın artıkk!!:img-pilot

zeyneps
24-04-07, 14:01
Meraba arkadaşlar,
Naptınız gene koptum :img-hyste :img-hyste Şehvettin ha :img-hyste Defniz,Harık :img-pilot çok güzel olmuş .....kanka artık kendi kendine mi şiir yazıorsun çok süper olmuş :good: :img-pilot Çok kendine düşkün gördüm seni:img-pilot :img-pilot

yamisis
24-04-07, 14:01
Şimdi bakıyorum aynaya
ilk söylediği cümle de KAHROLSUN IRKÇILIK falan olur heralde:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :good: hatta çocuk sivimin karnında bir makale yazar. "doğum yolculuğum" deyü deyü..çıkar çıkmazda yol dergisinde yayınlanır.
" daha 5 aylıktım annem sivim ve babam meemed beni alıp ..mitingine götürdüler.orda deniz gezmişi tanıdım.tabi sesler bana boğuk boğuk geliyiidi .ne dediğini anlamadım.sonra etrafımda bıyıklı biri dolaşiyi.kanımca ben buna ilerde "buba " diyeceğim.etrafımda herkes çok iyi çok şiker.yalnız bi kız var yasemin deyü..onu hiç gözüm tutmadı.burda ayla diye bi abla var kanımca onu sevda tepesinden atmak istiyi..dün ben annemin karnında dinlenirken selma ile bu ayla denen melek abla böyle bişiyler konuşuyolardı.zati o yasemin denen kızı gözüm hiç tutmamıştı."""falan diye....

Sinem90
24-04-07, 14:03
yamim yeter burda kahkahalar atmaya başladım artık.:img-hyste
karnında makale de yazdırdın ya helal olsun.:img-hyste

narcissa
24-04-07, 14:04
:img-hyste harık mıı:O:O...:img-hyste allahım noldu size yaa...öldürüyosunuz beni burda..
öyle değil anacım bak..
HArunun H si
Işık'ın I sı
Bilmemnenin Y si
HArunun A sı
HArunun R si
al sana HIYAR:img-hyste aklıma bu geldi harık'ı okuyunca..kusuruma bakmayın artıkk!!:img-pilot

Yasemin'in Y'si bebişkom eğer mevzu hıyarsa Yasemin'in olması şart demi ama:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:04
susmicim..susmamalıyım kanımca..
aklıma ne geldi..
şimdi bunların çocukları olucüü yaa...olucak mı acabaa:img-pilot
sivim yürümeyi öğretiyo çocuğuna diyo ki" hadi annecim gel bana yavaş yavaş..düzgün adım at..bak düşmeden gelirsen bizim derginin gelecek ay sayısı sana bedava":img-hyste

Sinem90
24-04-07, 14:06
ekonomik boy kankam sen de mi başladın güldürükçülüğe?:img-hyste
demin kafamı karıştırdınız şimdi de gülme krizine tutuldum.:img-hyste
bu sayede uykum açıldı biraz.:img-pilot

şilimsi
24-04-07, 14:07
kanka..yokk onu yami ablam yazmış..sağolsun:)..bende yok o kabiliyet..
mirve abla..haklısın nasıl düşünemedim..yaso olmalı ordakii:):)

makale olayında koptum yalnız:):):good:

narcissa
24-04-07, 14:08
Yasmin koptum bebişim ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Doğum Yolculuğu:img-hyste :img-hyste
Kanımca küçük Sinem annesini çok tekmeleyecek:img-hyste :img-hyste

Şivval'im yeter valla test çözmem lazım 6 de dersim var kitpa bomboşşş:img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:08
sünem abla valla şaşıyorum kendime..sizin aranıza girince böyle oldum ben..ama halimden çok memnunum kanımca:)..ne yazdığımın farkında bile değilim..yazıp gönderiyorum..sonra okuyunca salak gibi kendi yazdığım şeye gülüyorum:)boşuna demedim fındık kadar beynim var diyii:)

zeyneps
24-04-07, 14:09
Demek çoçuğu doğuştan mitingci yaptınız ha:img-hyste çocuk o zaman önce anne demeyi değil "bağımsız Türkiye" demeyi öğrenir kanımca:img-hyste

Sinem yıvvruuum o nasıl bir imza her görüşümde gözlerim doliiyyy :sad53: dayanamam ben ona bakmaya naptın sen bebişim:sad53: :sad53:

yamisis
24-04-07, 14:09
Meraba arkadaşlar,
Naptınız gene koptum :img-hyste :img-hyste Şehvettin ha :img-hyste Defniz,Harık :img-pilot çok güzel olmuş .....kanka artık kendi kendine mi şiir yazıorsun çok süper olmuş :good: :img-pilot Çok kendine düşkün gördüm seni:img-pilot :img-pilot

hahaaaaaa..:img-hyste ziyneeep yok bebiş onu ben yazdım.. şival öyle kendine şiir yazacak kadar burnu havada bebiş değil.. mülayim,gıffıycık,şirin bebiş o.......:img-hyste çok beğendiysen sanada yazayım en güzelinden

Zühre idim tahiri bulamadım
Ey sevdam senin yüzündne dillere dolandım
Yaşadığım tüm aşkları bir seferde çöp kutusuna attım
Nerdeydin yolunu gözlediğim
Efkarımı kalbine gizlediğim
Papyonunu buhrana hediye verdiğim....dim...dim...dim..im...im..m...m...(bur da ses ekosu oliyiiii...)

nasılım?beğendin mi bebeişim?

Sinem90
24-04-07, 14:10
ziynep acıklı ama hoş.:img-blush
makaleye gerçekten ben de koptum.:img-hyste
ekonomik boy kanka bana da öyle oliiy.birden geliiyy böyle sonra yazdığıma gülüp duruyorum.:img-hyste fındık kadar beyin :img-hyste yok bezelye kadar de bari :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:10
mirve abla..biliyin mi heeç sevmem test çözmeyii..benimde bu haftasonu rehber hocama 2 kitap teslim etmem lazım..ama geometri ve biyoloji ve fizik yerleri bomboşş:):)kafam basmiiyde o bölümlere...
sen neciidete gönder o çözer..çok biliyi ya herşeyi..
ya da en iyisi güzideye gönder neciidetle birlikte çözsünler:)böylee yakınlaşmış olurlar kanımca:img-pilot:...

narcissa
24-04-07, 14:11
hahaaaaaa..:img-hyste ziyneeep yok bebiş onu ben yazdım.. şival öyle kendine şiir yazacak kadar burnu havada bebiş değil.. mülayim,gıffıycık,şirin bebiş o.......:img-hyste çok beğendiysen sanada yazayım en güzelinden

Papyonunu buhrana hediye verdiğim....dim...dim...dim..im...im..m...m...(bur da ses ekosu oliyiiii...)

:img-hyste :img-hyste
Ay Zinip yerine ben söyleyeyim:img-hyste

"Koptuuuuum:img-hyste "

zeyneps
24-04-07, 14:12

Tişekkür ederim bebişim:happy0064 :happy0064 :img-wink: çok beğendim ,ses ekosuda okuyunca süper oliyyyy:img-pilot :happy0064 şairlik bulaşıcı galiba hepimiz birden şair olduk:icon_whis :img-help:

narcissa
24-04-07, 14:13
mirve abla..biliyin mi heeç sevmem test çözmeyii..benimde bu haftasonu rehber hocama 2 kitap teslim etmem lazım..ama geometri ve biyoloji ve fizik yerleri bomboşş:):)kafam basmiiyde o bölümlere...
sen neciidete gönder o çözer..çok biliyi ya herşeyi..
ya da en iyisi güzideye gönder neciidetle birlikte çözsünler:)böylee yakınlaşmış olurlar kanımca:img-pilot:...

anacım Neciidet gibi bir akrabam olsa köle yapçam onu da yok işte:img-blush
Bravaa Necidet her eve lazım.
Sipariş etmek isteyenler hemen 0212 345 67 89 numalı telefondan ulaşabilirler kanımca:img-pilot

Sinem90
24-04-07, 14:13
ses ekosu süper yalnız :img-hyste
ekonomik boy kankam gel sen bağa.ben sana çözerim fındıkkurdum. :)

şilimsi
24-04-07, 14:14
papyonunu burhana hediye verdiğim..dim..dim..im..imm..mm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
allahım ölüyorum sanıırımm:img-hyste
şival öyle kendine şiir yazacak kadar burnu havada bebiş değil.. mülayim,gıffıycık,şirin bebiş o
bu ben miyim..hmm:img-pilot evet benziyorum sankii:img-hyste

yamisis
24-04-07, 14:15
haydin kızlar ben çkıyorum.yetiştirmem gerekn birsürü şey var okula..hocalalr isitiiiiiyiiii..kanımca sizde derslerinizin başına oturun..şival ..hele sen..o yaşta.. tembellik etme delüüü.git çalış bakem..gözüne şeşi beşler oturmuş bilgisayarla uğraşmaktan.yok anam yollu bu yollu..git çalış he diyi boş diyi hem diyi napıcam diyiiiii..delüüü.haydin nalasmalıdık kujucuklar..:img-wink: :sad53: ..

zeyneps
24-04-07, 14:17
Güle güle bebişş...bye bye hadi iyi çalışmalar sana :img-wink:

Eeee söyleyin bakiyim jr.Sinem daha daha neler yapiiiyyy:img-hyste :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:17
mirve abla..
bak arıyorum o numarayı..:img-hyste
ne güzel sallamışsın yalnız rakamları:img-hyste

ben zaten çalışiim ablacım..hiç çalışmaz mıyım...dün dışarı çıkmadım bile hep ders yaptım nete girmediğim zamanlarda:img-hyste
yolluyum ben yollu:img-hyste :img-hyste

narcissa
24-04-07, 14:20
Yami görüşürüz cınımbye

Şivval arama gız ay herkes arayıp Neco sipariş edermiş felan:img-hyste
Valla kimin bilmeyom:img-hyste

spdr
24-04-07, 14:21
naptınız siz ayy:)
gül gül öldüm:img-hyste :img-hyste
mirvee kuzum ben de isterim bi tane nicdeet...
annem çok mutlu olacak kanımcaa:icon_whis
babam da mutlu olur aslındaa...
her yere arabasıyla o gidiyo nasılsaa:)

yamisis
24-04-07, 14:23
ay ziynep madem sordun yazımde çıkim bacım..
kanımca doktor bu yııvruyu anne karnından çıkarınca bu çocukcağız bağırır "yankeee go hoome.."
sonra kanımca 2 yaşında pankart hazırlamayı örenir.zaten deniz onu yetiştirir.
ikide bir minnacık çocugu miting meydanına götürür.en ön saflarda yer alır bu çocuk..ilk okul öğretmeninin istediği kompozisyon ödevinin başlığı "baş koydugum yol ve yoldaşlarım " olur...sonracığıma 12 yaşında politikaya atılır.şehvetin şehinde oldugu için 18 yaşında evlenir bu. 21 yaşında fevkaladenin fevkinde bir üst makama ve görgüsüzlüğün görkünde bir zenginliğe erişimiş olur.yani çok şeker olur bu çocuk..

layezal
24-04-07, 14:24
ay aylaya acayip gicik oluyorum ya öyle böyle degil
insan hic bayan olarak evlenme teklifi edermi, tabi biliyor ahmetin ona asla öyle bi gözle bakipta evlilik teklif etmicegini ben edeyimde belki kabul eder diyerek ediyo....ay sinirliyim....ama su da var ahmet simdik bide evet dicek malesef, cünkü zaten bir cikmazda.....yerim ben bu aylayi getirin bana bir ekmek, ekmek arasi yicem grrrr :D

Sinem90
24-04-07, 14:25
yankeee go hoome :img-hyste
yamim bugün bitirdin beni sen.allah canını almasın senin. :)
delü ya :img-hyste şehvetiye seni :img-hyste
bencede çok şiker olur.:img-blush

narcissa
24-04-07, 14:26
naptınız siz ayy:)
gül gül öldüm:img-hyste :img-hyste
mirvee kuzum ben de isterim bi tane nicdeet...
annem çok mutlu olacak kanımcaa:icon_whis
babam da mutlu olur aslındaa...
her yere arabasıyla o gidiyo nasılsaa:)

Kanımca çok mutlu olurlar bebişim:img-hyste
Benimkiler de mutlu olurlar da evlilik yaşım gelmedi daha reşit bile değelim:img-cray:

Necidet bulcan bir tane bütün gün bravaa Necidet diye oturacaksın valla:img-cool2

Ama benim Burhanım var:hıh
Burhan'la su ısıtıcısı alacağız

şilimsi
24-04-07, 14:26
kanımca doktor bu yııvruyu anne karnından çıkarınca bu çocukcağız bağırır "yankeee go hoome.."
ikide bir minnacık çocugu miting meydanına götürür.en ön saflarda yer alır bu çocuk..ilk okul öğretmeninin istediği kompozisyon ödevinin başlığı "baş koydugum yol ve yoldaşlarım " olur...sonracığıma 12 yaşında politikaya atılır.şehvetin şehinde oldugu için 18 yaşında evlenir bu. 21 yaşında fevkaladenin fevkinde bir üst makama ve görgüsüzlüğün görkünde bir zenginliğe erişimiş olur.yani çok şeker olur bu çocuk..

gider ayak kopartıyosun yaso abla yaa:img-hyste ..görgüsüzlüğün görkü..bayıldım buna:img-hyste
sivimle memedin çocuğu olucak..dinizin kardeşi olucak..ve şeker olmıcak..mümkün değil zaten..

mirve abla aradım o numarayı...nicdet kalmamış ellerinde..bi adet teo virsek olur mu didiler..bende yok saolun kalsın didim:img-hyste

zeyneps
24-04-07, 14:28

Vayyyyyyy:img-hyste :img-hyste koptum :img-hyste Sinemm göriyy misin jr.Sinem süper ötesi bir çocuk olucu:img-pilot Mehmet ve Sivim'den de bu beklenir zaten :img-hyste yalnız arkadaşları uzaylı görmüş gibi bakarlar artık

"Sineeeem hadi saklambaç oynayalım"
"Olmaz ben Deniz'le pankart kapmaca oynuycam:img-hyste

"Sineeeeem hadi parka gidelim"
"Olmaaaz bugün mitinge ditcem ben"

Sinem90
24-04-07, 14:30
herhalde şiker olur canım.:img-blush aynı ben işte.:icon_whis
beni alsınlar sete nolur.:img-hyste ne yüzsüzüm ben yahu.:img-pilot

narcissa
24-04-07, 14:30
Ay Yasemin koptum:img-hyste :img-hyste

Yeter ya gidicem ben daha birsürü ödev var:img-pilot

zeyneps
24-04-07, 14:33
herhalde şiker olur canım.:img-blush aynı ben işte.:icon_whis
beni alsınlar sete nolur.:img-hyste ne yüzsüzüm ben yahu.:img-pilot

Alsınlar yıvvvruuuuum:img-yes: kanımca bu jr.Sinem bir gün büyüyecek o zaman onun büyümüş halini sen oynarsın :img-pilot :img-wink:

Sinem90
24-04-07, 14:36
oynarım oynarım :)
ama bu sefer okulda kalırım.:img-hyste
ama bende nişantaşı çocuğuyum nolur beni de alın aranıza :icon_sorr
sinim :img-blush

şilimsi
24-04-07, 14:39
pankart kapmaca:):)
allahım sen büyüksün yarabbim:):)...
kanka..hadi sünem abladan hayır yok bugün..sen döktür şöyle şiirler..
yami ablada gidiiyy..bi sen kaldın elimizde:)

Sinem90
24-04-07, 14:41
ağzını burnunu dağıtırım senin ha. :hıh
kaç kere koyduk nankör kanka. :hıh
bu emek bu alın teri kimin acaba bi düşün bakayım? :hıh
hastayız diyoruz.bu da can yüklenmeyin sinimin naif omuzlarına.:icon_sorr
zaten çıkıyorum şimdi.:icon_whis beyin kıvrımlarımın dinlenmeye ihtiyacı var.:icon_sorr
mini mini sinim altintoplar :img-blush :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:43
ablam..ne kızıyosun ama yaa..tamam hastasın biliyorum..bende senin yerine ziynep abla koysun didim..aaaaaaaaa:img-huh:..bi dövmediğin kaldı..çok kırıldım..
ve seni kınıyorum haberin olsun..kın yani..:hıh

zeyneps
24-04-07, 14:47
pankart kapmaca:):)
allahım sen büyüksün yarabbim:):)...
kanka..hadi sünem abladan hayır yok bugün..sen döktür şöyle şiirler..
yami ablada gidiiyy..bi sen kaldın elimizde:)

Döktüreyim canım ne döktüreyim :img-wink: :img-wink: Nejideeeet'i tanımlıyordum şimdi sonra göndericem herkesler görsün :img-hyste Nejideeet dedim de gariban şiirden güdük kaldı ona bir tane yazayım

Yoktur Nejidet gibisi
Annem ister damadını onun gibi birisi
Bitmez her daim onun cilvesi
İnsanın onu görünce gelir yiyesi:img-pilot :icon_whis

Nasılım???:img-help: :icon_whis Oldu mu acaba???

spdr
24-04-07, 14:51
ziyneeep..
diğer yazdıklarını bilmem de dehşet olmuş buu:img-hyste :img-hyste
damat kısmı helee:img-hyste
zaten nicdet kocalıktan çok damatlık yapıyooo:icon_whis
nasıl oluyo ben de bilmiyoruum:bilmim

şilimsi
24-04-07, 14:52
Döktüreyim canım ne döktüreyim :img-wink: Nejideeeet'i tanımlıyordum şimdi sonra göndericem herkesler görsün :img-hyste Nejideeet dedim de gariban şiirden güdük kaldı ona bir tane yazayım

Yoktur Nejidet gibisi
Annem ister damadını onun gibi birisi
Bitmez her daim onun cilvesi
İnsanın onu görünce gelir yiyesi:img-pilot :icon_whis

Nasılım???:img-help: :icon_whis Oldu mu acaba???

kanka..diyorum sana yetenek var sende diyee:happy0064
süper olmuş..annem ister damadını onun gibi birisi:img-hyste doğru valla:P
neciiidettt..kıymetini bil anacım..senin için şiirler döktüriiylerr:img-wink:

zeyneps
24-04-07, 14:54
ziyneeep..

Teşekkür ederim bebişim:img-wink:
O Nejiiiidet herkesten uyanık kaleyi içten fethediyy güya seni hınzır seni.:icon_whis :img-hyste EEee ne demişler babanı yakın tut,kayınbabanı daha da yakın:img-hyste :img-hyste

Yemezler Nejideeet, duygu sömürüsü yapiyyysin işin gücün tracedi,tracedi:img-yes: :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:54
ziyneeep..

evet ablam çok haklısın..kocalıktan çok damatlık yapiiy...yasodan çok rızanın nezoşun ışık'ın gözüne giriyy adamcağız...gerçi nejidet ne yaparsa yapsın yaso ondan hiç nefret etmez..o yüzden onun gözüne irmesine gerek yok ama..papatya almalar falan:img-pilot

zeyneps
24-04-07, 14:57
kanka..diyorum sana yetenek var sende diyee:happy0064
süper olmuş..annem ister damadını onun gibi birisi:img-hyste doğru valla:P
neciiidettt..kıymetini bil anacım..senin için şiirler döktüriiylerr:img-wink:

Tişekkir ederim kanka:img-wink: :img-pilot
İleride bi kitap çıkarmayı düşünüyorum aslında ismi de "Hatırla Sevgili'den Tracedik Dörtlükler" :img-pilot ne kadarı tracedik olur bilemem ama :img-wink:

Evet şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz,Ahmet'e dün ithaf ettiğim tracedik dörtlük:
Ahmet Kıbrısçık'a gitti
Ömrümün yarısı onla gitti
Yüzüne hasret ölecektim ama
Neyse ki Ayla evlenme teklif etti:sad53: :sad53: :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 14:59
çıkar kanka çıkar..çok satılır eminim!!!:)en azından biz forumca alırızz:)
aylayla evlendi istanbula gelecekk..ama benim korktuğumda oydu zaten..ayla&ahmet:img-huh:
neyse..napalım..kader..katlanıcaz işte:)..yasodan iyidir:img-pilot...

zeyneps
24-04-07, 15:04
Evet maalesef Ahmet gibi biz de o gaşşıh suratlıya katlancaz:icon_sorr :icon_sorr Bu arada sevinenlerde oliyy tabi :icon_whis ama fazla sevinmesinler yar etmem ben Ahmet'imi Ayla'ya gerekirse seti basıp ortadan kaldırırım Ayla'yı .....ben cani miyim???:img-help: :img-help:

Kanka görüşürüz ben şimdi çıksam tam süper olacakbye bye Yarınıda sabırsızlıkla bekiyorum,ne olcak çoook miraaaak idiyorum doğrusu:icon_whis :icon_whis

şilimsi
24-04-07, 15:12
bende çıkıyorum zati kanka..hadi görüşürüz bebişim..
yarın..neler olucüü hep birlikte görücez...
uğurlar ola..bende kaçıyorum:)ahmedimee:)

NiliWerda
24-04-07, 16:01
hiç vaktim yok hazırlanmaya çalışıyorum yazdıklarınızın azıcığını okuyabildim...:(

arzum hasibe ereni görmüşsün valla o kadını büyük ablamda (Hazel_) gödüydü Bursada çok uzunmuş (boşuna divanasuuu demiyolar:))
güleryüzlüymüş evt...

yamicim ne güzel şiirler yazıyosun öle ya kıskandım valla...
Şehvetli isimlere çok koptum bu arada ama bu yazdıklarında çok mantıklı: :))

:img-hyste
vuslat ablam sende burayı merak edecen bi kaç gün bense sadece yarın olamıcam burda offf özet fragman resimler gelcek (Melalle demin konuştum,havaalanındayken telefon edecem ona bana anlatacak artık delüü arkadaşı var yaf:img-hyste )
Melalim rüyanı burayada yazmışın ay valla bugün moralim bozuktu zaten (oğluşum :img-hyste ) beni güldürdün...
büssürü akrabalık mevsubahisi:)) konuşmuşsunuz pek anlamadım ama çok gülmüşsünüz...

Sinem90
24-04-07, 17:31
ekonomik boy kankam yazdığını gördüm.:img-yes: asıl ben seni kınıyorum. :hıh
sen yokken koyuyorum işte sinim versiyon şiirlerimi. :hıh
of haberlere bakayım dedim.sürekli abdullah gülü gösterdiler.çok sinir oldum.gıcık oluyorum ona. :hıh

Bu akşam rüyamda Sivim'i gördüm
Derdini ağlarken yanan bir muma;
İpek saçlarını elimle ördüm,
Ve bir kemend gibi taktım boynuma
Bu akşam rüyamda Sivim'i gördüm.

:img-blush :img-blush :img-blush

willlover
24-04-07, 17:35
ekonomik boy kankam yazdığını gördüm.:img-yes: asıl ben seni kınıyorum. :hıh
sen yokken koyuyorum işte sinim versiyon şiirlerimi. :hıh
of haberlere bakayım dedim.sürekli abdullah gülü gösterdiler.çok sinir oldum.gıcık oluyorum ona. :hıh

Bu akşam rüyamda Sivim'i gördüm
Derdini ağlarken yanan bir muma;
İpek saçlarını elimle ördüm,
Ve bir kemend gibi taktım boynuma
Bu akşam rüyamda Sivim'i gördüm.

Sinem hocam, yine edebiyatın dibine vurmuşsun:img-hyste Bence şiir Mehmet'ten Sevim'e gelsin.:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 17:43
ekonomik boy kankaya inat o yokken koyuyorum. :hıh
herhalde meemedden gelecek canım bunlar.ama araya beni de sıkıştırıverin.:img-blush

Sivimi beklemekle geçse de ömrüm
Şu fani dünyada kalmasa günüm
Sivimden uzakta ölürsem bir gün
Ahirette sivimi bekleyeceğim...

willlover
24-04-07, 17:49
ekonomik boy kankaya inat o yokken koyuyorum. :hıh
herhalde meemedden gelecek canım bunlar.ama araya beni de sıkıştırıverin.:img-blush

Sivimi beklemekle geçse de ömrüm
Şu fani dünyada kalmasa günüm
Sivimden uzakta ölürsem bir gün
Ahirette sivimi bekleyeceğim...

Okey to sinem hocam, bu da çok güzel:) Geçen gün annemler 23 Nisan sabah programlarını izliyorlardı TVde. Sunucu kadını bizim Laçin Ceylan'a bir benzettim; ama sonra benzettiğim kendimden utandım yani ben bir körmüşüm.:img-hyste Benden de sanatsal faaliyetlere bir katkı, tamamen (ç)alıntıdır:img-hyste :

"Ben bir Sevim gibi gelmişim dünyaya,

Şahlanıp çanta vurmak içimde var,

Hoşçakal"

Sinem90
24-04-07, 17:53
allah canını almasın şebonun şarkısını almış bana yutturuyor.bi de bağa yani. :img-cool2

Sivim akşamlar kadar büyülü, sıcak
Rüyaların kadar sade, güzeldin,
Başbaşa uzandık günlerce ıslak
Çimenlerinde yaz bahçelerinin

allah allah kim tutar beni :img-hyste

willlover
24-04-07, 17:58
Aaa hocam; ama nasıl şıp diye anladın çözemedim:img-hyste Yalnız bu izlediğimiz son bölüm Sevim'in başına gelenler çok dramatikti, ben de çok üzüldüm ama; elinde çantayla sağcı tiplerin kafasına kafasına geçirdiği anda çok gülmüştüm:img-hyste

"Beni sevmezsen Denizleri sev,

Yaşarlar ağlasın,

Sen gül, güneş doğsun yeniden.

Gidiyorum kaburgalarım kırık..."

Diye gidiyor, bu da son güftem. Şebnem Ferah görse ağzımı burnumu kırar herhalde:img-hyste Bu güfte Mehmet'ten Sevim'e gelsin. Sinem hocam sen romantik akımdan geliyorsun galiba:img-wink:

yamisis
24-04-07, 17:59
hiç vaktim yok hazırlanmaya çalışıyorum yazdıklarınızın azıcığını okuyabildim...

yamicim ne güzel şiirler yazıyosun öle ya kıskandım valla...
Şehvetli isimlere çok koptum bu arada ama bu yazdıklarında çok mantıklı: :)

vuslat ablam sende burayı merak edecen bi kaç gün bense sadece yarın olamıcam burda offf özet fragman resimler gelcek (Melalle demin konuştum,havaalanındayken telefon edecem ona bana anlatacak artık delüü arkadaşı var yaf
Melalim rüyanı burayada yazmışın ay valla bugün moralim bozuktu zaten (oğluşum :img-hyste ) beni güldürdün...
büssürü akrabalık mevsubahisi:)) konuşmuşsunuz pek anlamadım ama çok gülmüşsünüz...

heh .niiiiil.teşkür canım..bugün bir şairanelik var üstümde bende kullanim bari dedim.
yaf şimdi kıskandım senin numeron bend ednie yok ?hı=süle bakiim..sen bizi kayım kayım kayırıyomusun bakem??
yoksam sen bizi beğenmiyomusun hiiiiii??:icon_sorr
al bu şiir de senin için :

geçti istemem gelmeni
senin yoklugunda buldum necdeti
3. cumhur başkanı Celal Bayar
numeronu verme artık neye yarar
:icon_sorr :icon_sorr

Sinem90
24-04-07, 18:01
o sahnede aklıma burhan geldi.:img-hyste
şimdi çantayı yicen suratına şimdi çantayı yicen suratına :img-hyste

sivimi benim kadar sevecek olan
ruhunu kapından kovabilir mi
sivimi benim kadar sevemeyenler
sivimi benden fazla sevebilir mi

anaaaaaaaaam :) analitikten 71 almışım.çok sevindirik oldum.:happy0064

narcissa
24-04-07, 18:59
Tibriklerrrr Sinemcim:)

Yav ne oldu sustu gene forum:hıh

Sinem90
24-04-07, 19:07
tişikkürler kanka. :)
canselin sitesi açılmış.ama resimler kaydedilmiiy.nasıl sinir oldum bir bilsen.ama ben ne yaptım.özel yöntemlerle yine arakladım resimleri.nihaha :img-hyste
ay anneme çilek al demiştim almış kıyamam.:img-blush

Sivime geliyorum yalnızlıklardan
yürüdükçe hicran gülüyor gibi
yüreğimde dağlar yükseldi kardan
vuslat, ağır ağır ölüyor gibi

koyu renkli yeri vuslatım çileğim vişneme armağan ediyorum.:img-blush

narcissa
24-04-07, 19:11
hınzır siniii:img-pilot

Ay çilek canım çekti:img-blush :img-blush

Sivim:img-in_lo

Sinem90
24-04-07, 19:19
gel bize kanka beraber yiyelim.:img-blush
sivim :img-blush

Sözün şiirlerin mükemmelidir
Sivimden başkasını seven delidir
Yüzün çiçeklerin en güzelidir
Gözlerin bilinmez bir diyar gibi

narcissa
24-04-07, 19:31
gelirim fıstıkım sen iste:img-blush

Sivim&Ahmet:img-in_lo

Bu arada döktürüyorsun gene gözümden kaçtı sanma:img-pilot

dilara-1905
24-04-07, 19:40
hatırla sevgiliyi islemek için googlede hatırla sevgili yazıp kendimi şanslı issedioma tıklayın hepsi çıkıoooooo

Sinem90
24-04-07, 19:50
gel fıstığım her zaman beklerim.:img-blush
ekonomik boy kanka yok ya o yüzden döktürüyorum.:icon_whis
sivim&aamed&meemed :img-blush

Şimdi kalbim rahattır, şimdi başım serindir...
Kalbim ki Sivim en son sığınacak yerindir
Ve tekrar geleceğin günü bekliyor şimdi...

narcissa
24-04-07, 19:53
Sinim forumu coşturma operasyonuna girdik Şivvalle:img-polic
Şimdi dolacak buralar bebişim:)
sen de çığır aklına kim gelirse:img-blush

bu arada sonuncusu çok hoşuma gitti yazdıklarından:img-blush

spdr
24-04-07, 20:00
yani diğerlerini o kadar da sevmedim mi diyosuuuunn:icon_whis
bağaneyse demiii:)

fragman gelince en az iki gün boş kalmaz burası zaatii:img-yes:
şimdi konuşacak konu kalmadı bebişiiiiiim:icon_whis

arzu-başak
24-04-07, 20:00
of ya şu fragman ve özet bir an önce gelsede bizde görsek ne oluyor ne bitiyor tahmin etmeye çalışsak....forum dolsa...
artık yarın öğleden sora gelir özetle fragman.....

narcissa
24-04-07, 20:02
Ayşe trip mi atıyon kızım gene:icon_sorr :img-cray:
hep üziyisin hep ağlatiysin beni çok alıngan oldun yııııvruuum:icon_sorr

herkes çığırsın bakem hadi coşsun buralar öldük burda yani:img-pilot

spdr
24-04-07, 20:02
niye hepsini bir arada veriyolar anlamıyiimkii:bilmim
yavaş yavaş virseler anca sindirirdiikk..

soora bazıları kaldıramıyo olaylarıı..üzüliiyy...
memedin dövülmesi meselaaa:icon_whis
yani bazılarını düşündüğümden diğil dee kıyamıyorum bi yerdeee:icon_whis :hıh

şilimsi
24-04-07, 20:06
aman ayşe abla..olayda olay olsa...
neymiş ayla ahmete evlenme teklf etti..:hıh olaya bak..
geçen bölümde bir tane olay vardı valla..o da deniz gezmiş..ee tabi bide meemedimizin kaçırılması..başka yok!!yasoyla ilgili şeylere olay demiyim zati ben..vızırtı tarzı bişey o:)

spdr
24-04-07, 20:06
yok kıız..
sinemle seni birbirinize düşürmeye çalışıyydımm:icon_whis
sen en sonuncusunu sevdim demişin yaa..
onun yazdığı diğer sanat şaheserrrlerine! göre didim been...
ben alıngan diğilim kuzuuum:hıh

şimdiye kadar hiç bu gece gösterildi mi fragmaan..??
gösterildiyse gidek tv izleyek....:img-yes:
gerçi o zaman da ev ahalisi garip garip bakııy bağaa..
reklamlara bakıyorum diyyeee:img-blush

spdr
24-04-07, 20:08
yaseminle ilgili vızırtı bile olmııyki bıdığımm:icon_whis
olay olmuyo tabii de..
en azından üstünde konuşacak bişiler oluyooo..
e sen onu beğenme bunu beğenmee..
niye izliyosun kızım diziyi o zamannnn:icon_whis

diycem ama ben de senlen hemen hemen aynı durumdayımm:img-yes:

ve fakat bu bölüm deniz gezmiş yapcak bişilerr:img-yes:

narcissa
24-04-07, 20:09
ayşe çok üzüliyim bağa trip atmana yııvrum:img-cray:
bak senin için yaşarı soktum sinaryoya:hıh
Şivvalim gel bebişim halay çekek:happy0064

Vuslat ablam da gelmiş adını okuyorum burdan:img-blush

Sinem90
24-04-07, 20:09
işin gücün bağa laf atmak değil mi?sence ben bunları yer miyim?:icon_whis hiç de aramı bozamazsın. :hıh
senin yaşarcığını dövsünler bakayım üzülüyor musun üzülmüyor musun sirseri seni. :hıh
ayrıca yaseminden nefret ediyorum.bunu da büyük bir zevkle söylüyorum.nihaha :hıh

muko88
24-04-07, 20:11
Selam kızlarr, ne konuşuyorsunuz?
Anacım espri kokusu aldım, geldim...
Ne ediyorsunuz bakayım:)

şilimsi
24-04-07, 20:12
hadi mirve abla çekek:happy0064
ayşe abla..deniz çıkıcak mı bu bölüm yine..oleeyyyyy:))
ben bi ahmeti görmek için bi denz-defne-harun-ıışık-yaşar için bi de sivim-memed için izliyorum..gerisi yalann:)

narcissa
24-04-07, 20:12
gel mukocum yav sabah yamiyle şivval vardı kopmuştuk burda espiriler felan şimdi soğuk rüzgarlar esiyy kanımca:img-blush

Ayşii Sinim barışın şimdi çantayı yiyceniz suratınıza:img-polic

narcissa
24-04-07, 20:14
hadi mirve abla çekek:happy0064
ayşe abla..deniz çıkıcak mı bu bölüm yine..oleeyyyyy:))
ben bi ahmeti görmek için bi denz-defne-harun-ıışık-yaşar için bi de sivim-memed için izliyorum..gerisi yalann:)

Ay Deniz Gezmiş gene çıksın:img-blush Doyamadım ona:img-in_lo
Sırf eylemlerde mi görecez onu? Gerçi onu başka bir yerde görmek ne mümkün olmuş:img-in_lo

Ayy Memet'le Sivim açılsalar da şu Ahmet'le Yasemin kuzen olsa nihahaha:img-hyste

Sinem90
24-04-07, 20:16
yasemin için izleyen var mıdır zaten?:img-hyste
dizinin konusu güzel.tabi bikaç şey hariç.:icon_whis
bazı oyuncular yakiiy zaten ortalığı.:img-in_lo
ay ivet açılsınlar.:img-blush
görümce mi yinge mi ne oluyorsa olsun sonra da.:img-hyste

şilimsi
24-04-07, 20:16
ayhh aklıma ne geldi yaa..konuyla alakası yok hiç ama:img-pilot
ahmet bu saçlarıyla pantene reklamlarına çıksa çok süper olur kanımca:img-hyste :img-polic reklam çok tutulur..:img-hyste

spdr
24-04-07, 20:18
bak bak daha trip diyiii....:hıh
bi de o mor mendili sallayıp durma mirr-vee:hıh

yasemini de sevme kuzuumm
ben de sevmiyim zaatiii:img-yes:
idare ediyor amaa:img-wink:

ne soğuk rüzgarı yaww...
yok öyle bişiii..
bunların hepsi didikoduu:img-blush

bıdık görmek istemediklerini yazsan daha az kalori harcayacaktın kanımcaa:img-wink:
evet deniz gezmişi daha fazla gösterirler artık bu bölüm..
sündürebilecekleri bir konu kalmadı netekimm:img-yes:

şilimsi

allah aşkına bu görümce kuzen konularına girmeyin..sabah beynim sulanmıştı..melal abla yine başlarsa anlatmaya..ben daha kendime gelemem:img-pilot :img-hyste onlar açılsınlarda birbirlerine kim ne olursa olsun:img-blush

narcissa
Şivvaaal sopayla dalacam sana:img-hyste :img-hyste :img-hyste
offf kızım dana gibi gülüyorum burda annem gene gelip manyadın sen diyecek:img-hyste :img-hyste
Pantene mi:img-hyste :img-hyste

şööööyle bir salınır savurur saçlarını:img-hyste

muko88

Yoktur kankacım, Yasemin için izleyen yoktur bence de:)
Allah'tan diğer güçlü oyuncular var da işi götürüyorlar...
beren'in daha bilmem kaç fırın ekmek yemesi gerekir...
Ama o zamanda şişmanlaaar :img-pilot

şilimsi
24-04-07, 20:20
ayşe abla iyide görmek istemediklerimin adlarını zikretmek istemedim..ondan öyyle uzun oldu kanımca:):)
Deniz Gezmiş 4ever:img-pilot...

spdr
24-04-07, 20:21
ayhh aklıma ne geldi yaa..konuyla alakası yok hiç ama:img-pilot
ahmet bu saçlarıyla pantene reklamlarına çıksa çok süper olur kanımca:img-hyste :img-polic reklam çok tutulur..:img-hyste

:img-hyste mehmet günsür çıkıyo ya reklamlara..
onun gibi mi diyosuunn:img-hyste

gerçi geniş düşünmek lazımm..
o zaman da şöhret oluyordu insanlarr..:img-yes:
belki biri ahmedi keşfeder..
ahmet saçlarıyla ünlü olurr..
afişleri duvarlara asılır..
yasemin de onlara bakarken kaçırdım senin gibii
sırma saçlı diliiikanlıyı diye ağlarrrr:icon_whis

çok mu uyduruk oldu ayy:img-in_lo

narcissa
24-04-07, 20:21
ay dizide bir erol taş eksik kanımca:img-blush
Necoyu erol taş oynasa tam süper olurdu kuzu butunu dişleye dişleye yasemine kahkaha atardı:img-blush

zeyneps
24-04-07, 20:22
Tam zamanında gelmişim forumu coşturuyomuşuz ....yoksa çoştunuz mu:icon_whis :img-pilot

Ben hemen bi şiirle başlayım mı bebişler:

Ayla evlenme teklif etmiş
Duymayan kalmasın demiş
Yalan yanlış haber etmiş
Ahmet teklifi kabul etmişmiş:icon_whis :icon_whis :img-help: :img-hyste

şilimsi
24-04-07, 20:23
hee savurur..bi fön çekseler benim saçlarım kadar olur zati:9..baksana saçlardan ne kulaklar görükiiyy ne de gözler..adamın mekel gibi yüzüne hasret kaldık anacım:img-pilot...
yaa ufhh yami abla nerde..makale olayı geldi yine aklımaa:):)

narcissa
24-04-07, 20:24
zinip ay etmesin:img-blush
etmesin aylayla evlenmesin aamedim ay gül gibi çocuk gidiyorrr:img-blush :icon_sorr
ben daha berbere götürecem onu hayallerim var benim:img-in_lo
burhanla biyaz eşya alırken akıl vericek bize sonra burhanla evlenirkene şahidimiz olacaktı sonra erkek olursa çocuğumun aıdnı şehvettin göbek adını ahmet koyacaktım...
şehvettin ahmet:img-in_lo

Sinem90
24-04-07, 20:24
hala o domatesi konuşiiyy ya :hıh böyle olunca daha bi sinir oluyorum o şahısa. :hıh

Sivimi zambak gibi gördükçe açık pencerede
Gül açar bahtımın evvelki hazanlık korusu
Genç eder ufkumu hülyalarımın genç kokusu;
Sorarım ak saçımın örttüğü yıllar nerde?

şilimsi
24-04-07, 20:25
kanka...hoşgeldin bebişimm:)
ayla teklif etmiş..ahmet kabul etmişmiş:img-pilot...etmez olaymışş:icon_sorr..
ayşe ablaa olur mu olur ama ahmetin saçlara şekilde verilmez ki anacım..bi avatarımdaki haline bak bi şimdiki..hönk falan yani:img-pilot..

narcissa
24-04-07, 20:26
Sinim sivimin saçları kolay kolya biyazlamaz kanımca bebişim:)

Şivval bence perma yapak bir ahmete:img-pilot

zeyneps
24-04-07, 20:28
Sineeem yıvvvrum hep Sivim'e hep Sivim'e Mehmet alıniyyy ya:icon_sorr :icon_whis "beni beğenmiyör müsün "diyi ya:img-yes: :img-yes:

Biraz da ona yaz ama böyle ediyysin kalbini kıriyyysin onun bebişim

Mehmet gel küsme
Yaban ellere gitme
Evet biraz ayıp ettik
Nolur bizi terketme:icon_sorr :icon_sorr :sad53: :img-help:

narcissa
24-04-07, 20:29
Anam pek hoş sohbetsiniz bu gün:hıh :hıh :hıh
ben de senaryo yazarım evlendirecem sivimle mehmeti size inat:hıh (ne alakaysa:img-pilot )

gidelim mirve:img-cool2

şilimsi
24-04-07, 20:30
perma röfle ..
ben kat attırmayı düşünüyodum..sonra rengiyle oynarız artıkk:):)
kankaa memeede yalvariiysin bakıyorumm..bizi terk etsin sivimi etmesin kuzum:img-wink:..

Sinem90
24-04-07, 20:30
yok kız meemedi unutur muyum ben?:img-blush
ama canım sivime göndermek istiiyyy.:img-blush
yaz kız mirve.çok güzel olur valla.heyecanla okurum.şehvetli şeyler yaz.:img-blush
neyse ben çıkıyorum arkadaşlar.bye

narcissa
24-04-07, 20:32
şuan gözlerim parliyyy Sinem yazacağım bebişim:img-in_lo

görüşürükbye

zeyneps
24-04-07, 20:33
Hoşbuldum kanka ...ama bugün herkes çok durgun yarın fragmanı görünce dolar taşar burası:img-yes: :img-yes:
Eee ben gideyim kanımcabye bye Yarın görüşürüz

Forum durgun kaldı
Herkes TV'yi seyre daldı
Daha duracaktım ama
Beynim şimdiden uykuya daldı:img-pilot bye bye

şilimsi
24-04-07, 20:33
sizle sohbet etmeyi çok istiyorumm ama babam kızıyo kalk artık diye:icon_sorr...
yarın akşam konuşabiliriz anca..bu arada ricamm..mirve abla ya da kankaa yarın fragman linki olursa elinizde bana özel mesajla gönderir misiniz..ben okulda olacağım için:icon_sorr...
neyse ben çıkıyorum..
niyetlen yatıcam bu akşam..hs ekibini rüyamda görmek için..görmüşken ahmete de kestir sçlarını mesajı vericemm:):)[anladın sen melal abla:)]
hepinize iyi geceler bebişlerim..çok öptüm hepinizi:img-kiss:...

zeyneps
24-04-07, 20:35
sizle sohbet etmeyi çok istiyorumm ama babam kızıyo kalk artık diye:icon_sorr...
yarın akşam konuşabiliriz anca..bu arada ricamm..mirve abla ya da kankaa yarın fragman linki olursa elinizde bana özel mesajla gönderir misiniz..ben okulda olacağım için:icon_sorr...
neyse ben çıkıyorum..
niyetlen yatıcam bu akşam..hs ekibini rüyamda görmek için..görmüşken ahmete de kestir sçlarını mesajı vericemm:):)[anladın sen melal abla:)]
hepinize iyi geceler bebişlerim..çok öptüm hepinizi:img-kiss:...

Tabiki bebişim göndermez olurmuyuz hadi görüşürüz yarın okeyto.bye ....fragmanda umarım şöleee şihvetli bişiler olur anladınız siz onu:img-yes: :img-hyste

narcissa
24-04-07, 20:36
Zinipim kapanışı da yaptın bebişim:img-in_lo

Şivval atarım tabi cunum elime ulaşırsa hemen sana havale ederim:img-wink:
Öptüm:img-pilot

Ayşeee bak senaryomu yazıyorum bacım Neco'nun kısmetini açıacağım da.... (gerisini anlatmayayım nihahah:img-blush )

spdr
24-04-07, 20:37
bu gece burda noluyo
ahmet canımızdan bezdiriyo
yasemin külahları değiştiriiyo
herkes kaçmak için bahane uyduruyo
ziynebin avatar konişuyo
ayşi de herkese iyi giceler diliyorr:icon_whis

benden bu kadar oluyo valla..
yetişicem artık yanınızdaa:img-wink:
rüyanızda kimseyi görmeyin beni görün yııvrularımm:)

mervecim okuycam senaryonu..tez yaz..

(alexia yı görünce düzelttim yazımıı:)gerildim haa:icon_whis )

muko88
24-04-07, 20:38
Kızlar forum durgun evet...
Valla ben de yazacak bir şey bulamıyorum, o yüzden boş yazmayayım, dedim:img-blush .
Ayşe(spdr) kız bişey soracam sağa, sen tıpta okuyorsun, dersler çok yoğun değil mi anacım?
Buraya da iyi vakit ayırıyorsun ama bacım?Derslerini ihmal etme sakınn, valla içimden geçiriyorum bu kız dersleri asıyor mu acaba, diye:img-blush

spdr
24-04-07, 20:42
yok mukocum..
ben zeki bi insanım...:icon_whis
idare ediyorum:)
aslında cidden yoğun oluyoo..
gece kaça kadar uyumadan ders çalıştım
son hafta helee..
vizeleri atlattım..
cuma günü bitti daha:)
düşündüğün için sağol canımm:img-wink

burcuuu
24-04-07, 20:50
OoOo.. Sayfa boş vaLLa.. KimsecikLer yok.. !

Yarın fraqman çıkar tabii yorumlar fLn.. DoLup taşıcak burası.. ;)

Ahmet keşke AyLa'nın tekLifini kabuL etmese ama nrde..
Başta özet veriLirse böyLe oLur