Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-11
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
zaten sinirliyim en iyisi okumayayım. :hıh
yamim izlememezlik yapma.sadece o sahnelerde zap yap.onların yüzünden diğer sahneleri kaçırma bebişim.:sad53:
diğer sahnelerde sankim çok güzel olacakta nesini izleyim ben?necdetin yavaş yavaş o kıza nasıl yakınlaşacağınımı?sadece deniz defne harun ışık ve yaşar olayı var o kadar.onları izlerim izlersem..rızayada bu bölüm gıcık olucam kanımca..üff fragmanı izledim şimdi geld e2 gün boyunca normal otur çalış kolaysa.yok imkanı oyk ben bu iki gü herkesin başının etini yer dururum...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
vah zavallı nicdetiiim..
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ya da sesini kısıp ekrana bakmayız kanka. :hıh gerçekten artık tahammül edemiyorum ya.bu kadar saçmalayamazlardı herhalde.brava yasemin ve aamed brava alkışlıyorum sizi.bize böyle bir aşk hikayesi(!) yaşattığınız için. :hıh
yaa kadındaki cesarete bakar mısınız..ahmetle bulışmaya gidiy..ve yanında rüyayıda getiriyoo!!!deli cesareti var kanımca o kızda:img-pilot...
&sedef&özcan& 25-04-07, 20:43 hahhaa.ben ahmedin aşkına bir şey demiyoruum.yasemine inanmıyorum diyoruumve hep öyle kalacak.bu kız dengesiiiz başka bir açıklamssı yok..ve eğer bu buluşmadan sonra tekrar necdet eyanaşırsa yada tekrar necdeti umutlandıracak bir hareket yaparsa gider oo kızı varyaaa..taş taş üstüne bırakmam yaw gıcık oldum.benim ahmedin aşkına lafım yok.adamın nekadar sevdiği belli ben yaseminden nefret ediyorum.ahmet acı çekmeye bayılı dimekk, unutmamakta ısrar ediyo yaseminiii..peeh.bağane:img-beee: :img-beee: :img-beee:
bak tamam bu buluşmadan sonra necdete ümit verirse haklısın :img-wink: ama şuanda yasemininde bi suçu yok bence.oda sadece aşkı için uğraşıyo onun elinde olsa bunlar olsun istermiydi.sevdiği adamdan ayrı,çocuğunun babasını başka biri olarak bilmesi filan.yaseminde çok acı çektiya.oda ahmette mutlu olsunlar artıkk necdette tabii:)
yasemin mi acı çekti..allah aşkına güldürmeyin beni..ahmetle gidebilirdi necdeti üzmeyi göze alamadı..kıbrıscıkta kalabilirdi..hanımefendi sergisine gitti..necdete ayrılmak istediğini bin kere söyleyebilirdi ahmetle buluştuktan sonra ama o çaçaron kız necdetin yanında suspus kaldı!!!
bu kız mı acı çekti yani..pehh..çekti miçektirdi mi..ya da hala çektiriyor mu..bi karar verin isterseniz!!!
aaa yasemin aşık mı?cidden mi ben pak anlamamışım dimekki yada başka bi hs var ve ben onu izliyorum benim izlediğim hs de ki başrol oyuncusu kız gördüğüm kadarıyla herkese mavi boncuk dağıtiyioda yetmezmiş gibi bi oona gidiyi bi ona..oda yetmezmiş gibi herkesin hayatını mahvediyiii..valla ben bunu görüyorum başka bişeyde görmüyorum...
eğer ahmet o buluşmada giderde yasemine seni çok özledim ayyyy dayanamıyorum sana aşığım vb.şeyler derse anlarımki ahmet ekilmekten hoşlaniyi ve mazoşist bir insan kanımca...ne bu ay..
"olsun yaseminim sen beni eksend eben hep seni severim ada çiçeğim benim..niiiim..iiiim....mmmm...sen beni ek ben seni seviiim..sen nicdetle otur benlede park ta bahçede buluş....olsun ben buna razıyım"
bird ene cesaret vardır kadında ayortalık yerde buluştugu yemtmezmiş gibi birde kızını getiriyii.yok yok eminim ben kesin rüya ahmetle buluştugunu nicdete söyler.küçük çocuktur yasemin bun akıl edecek kadar akıllı diil tabi .o buluşma bana pek tesadf gibi gelmedi.muhakkak bir randevuydu bu..ve kanımca rüya babasına dicekki:bu gün aametle buluştuk.
e ozmaan nolacak?nicdet karakıza yakınlaşacak...
özge_letyy 25-04-07, 20:49 aman yasemin ne acı çekti ya çekti de ben mi göremedim:img-pilot
arada zırlıyordu falan o acı çekmekse...:hıh
o gününü gün ederken ahmet zavallım kendini hapsetti kıbrısçığa
her gün kara kara düşünmekten karalar bağladı adam
biraz da yasemin sürünsün artık:img-pilot
Yaseminin ahmetle gitmemesinin saçma olduğuna katılıyorum ama sergiye de keyfinden gitmedi.Ahmet orda hasta yanında onu sözleriyle sinir eden ayla var,üstelik kısı istanbulda gerçekten evli olmasa bile bazı sorumlulukları var yani kalamazdı.
fragmanı göremdim hala ya:( ama yazdıklarınız için saolun
ahmet ve yasemin forever olmuş yine
bak güzide ne kadar akıllımış he kaç yıldır kimse anlamadı bu durumuda bu kız hemen çözicek burası biraz saçma geldi
deniz defne yi izleyemesemde fragmanı okuyunca bile çok sewindimmmmmm ama yaşar ışık için aynı şeyleri söliyemicem şimdi harun görüomuş ya
bu son olsun artıkkkkk yeter.ne bu yaa?oo piti piti yapıyo bu kız resmen ..günlük sevgili seçiyiii..nicdet pastanede hooop ehmetle buluş..ahmet kıbrıscıkta hooop nicdetle git..nicdetin işi var hooop ahmet aradı onla buluşayım..eyvaaah pastaneye benim pabucumu dama atacak bi kız geldi gidimde kolaçan ediim ortalıgı da nicdet beni sevmekten vaz geçmesin....
oh na alaaaa ne alaaaaaa..hem karnım doysun isiyor hem pastam dursun istiyor....bu ne perhiz bu ne lahaa turşusu...sakla samanı gelir zamanı..damlaya damlaya göl olur ..mart kapıdan baktırır kazma kürke yaktırır .ve bu örnekleri çoğaltabilir.z..çarşıdan aldım bir tane eve geldim bintaaaaneeeeee...
ziyneeeeep çıldırtma beni, umrumda değil ..ben sana sadece şunu diyorum:
:hıh :hıh :hıh ve yine:hıh hayret bişi ya..siz hala nasıl olurda yaseminin duygularına güvenip inanabilirsinz?necdetle ahmet arasında mekik dokiyi.tama anladım necdeti sevmiiy arkadas olarak göriyi ve aciyiii.ama ozaman ne diye umut veriyosun yazık be..pehh.pabucumun yasemini..ahmettede necdettede gurur yok.nasıl olurda öçyle bir insana dönüp dönüp tekrar aşık olurlar anlamıyoruuuum:img-lock:
gıcık etti beni..
tamam karar verdim ben bu bölüm diziyi izlemicem..bunda kararlıyım birde uygulayabilirsem tam süper olacak.sinem eğer izlemeye kalakrsam beni sevda tepesinden bayır aşağı yuvarla tamam mı bak sana söylüyorum ve güveniyorum ban abu bölümü izlettirme..gıcık yasemiin.karar verdim mahkemekararı çıkartıp adımı değiştirecem.ne bu ay?sinir geldi bağa..
ahmet haala saf saf o kızıon aşkınainanıyo ya yuh iyorum ben. bağane bağaneeeee:img-fear2 :O :img-beee:
Canım ben dediğim gibi zaman atlamasından önce aşklarına inanıodum onların :img-yes: hele ki Yaso o kadar yıl sevmiş beklemiş Ahmet'i başta Ahmet'e inanmıodum Michelle'e yaptığından dolayı sonra anladım ki adam Michelle'le hiç aşk duygusu tatmamışki...ama olan zaman atlamasından sonra oldu Ahmet nie gurursuz olsun ki öle diosunuz ,o öğrendi Yaso'nun geldiğini tabiki de onunla nie gitmediğini öğrenmeye hakkı var öğrenicek,soracak:img-yes: Bu bölüm fragmanını görünce içim kımıl kımıl oldu özellikle Rüya ve Ahmet'i ...Yaso'da eski hallerine dönüyo gibi geldi bana kafa karışıklığı gel-gitler bitti (ki kafa karışıklığı Necdet'in aşkını öğrenmesiyle başladı 4 sene sonra Yaso hala ağliyyydi çizdiği resimlere bakıp bakıp diceksiniz Yaso'yu mu savuniiiyyn hayır) Ayrıca Rüya'yı öğrensinde Ahmet ister Yaso atsın kendini,ister Nejidet vursun kendini umrumda diğil Ahmet'de Rüya'yı alıp Patagonya'ya yerleşsin:img-hyste
Herkes tutturmuş bi zavallı Nejidet zavallı Nejidet en yakın arkadaşının çocuğuna sahip çıktı yardım etme bahanesiyle ,ailesinden göremediği sıcaklığı da buldu hayırlı damat şudur budur oooooohhhhhhh...kızı gibi sevdiği çocuğa ve çocukluk arkadşına yaptığı haksızlığ da hep duygu sömürüleriyle geçiştirdi .......en çok olan da Rüya'ya oldu ve olacak ....tiyatro binasının önünde zamanında Ahmet'ten intikam almak yerine söyleyecekti,ben yaptığını her zaman bir intikam olarak gördüm o gün
yasemin acı çekti diyenler şuna bi bakın!!
yerinden yurdundan olan ahmet==>acı çeken yaso
hayatı alt üst olan ahmet==>acı çeken yaso
kızından bi haber yaşayan ahmet==>acı çeken yaso
ayrıca ayrıca ve ayrıca yaso acı çekmedi gerçi ama hadi diyel,im çok acı çekiyor..bu olanların hepsini kendi hazırlamadı mı..rüyayı ahmete söyleyebilird,i söylemedi:img-pilot necdetten ayrılabilirdi ayrılmadı:img-pilot ahmeti tamamen hayatından çıkartabilirdi çıkartmadı:img-pilot bu kız çok eşliliğe meraklı kanımca..neciidetin üstüne amedimizi kuma getirmeyi düşüniiy..[ay ne akıllı şeysin sen öyle..tatlı şey seni:img-pilot
Yaşasın!!! Kiraz Hemşire, Yasemin'in Kıbrısçık'a geldiğini Ahmet'e söyledi:happy0064 :happy0064 Yasemin,Ahmet ve Rüya için hala bir ümit var.Çok mutluyum çoookk:bella
Nejdet'in de yüzü gülsün artık.Güzide'siyle mutlu olsun.Normal bir erkek gibi bir kadın tarafından sevilmek neymiş öğrensin yaşı geçmeden.
Defne -Deniz'le, Yaşar- Işıkla...Oh ne ala...Kasvet gitti.Diziye aşk tekrar geri geldi.Ahmet yakışklı,Yasemin parlayan gözlerle etrafa bakıyor.Aynı eski bölümlerdeki gibi :love04:
Umarım senaristler ağzımıza bir kaç kaşık bal sürmüyorlardır.:icon_whis
bak güzide ne kadar akıllımış he kaç yıldır kimse anlamadı bu durumuda bu kız hemen çözicek burası biraz saçma geldi
deniz defne yi izleyemesemde fragmanı okuyunca bile çok sewindimmmmmm ama yaşar ışık için aynı şeyleri söliyemicem şimdi harun görüomuş ya
yaa zaten o konuda ayrı bir saçmalık....lale bile anlamadı..hadi onu bırak madem rüya eve her gelene odaları gösteriyor..akrabalrdan biri geldiğindede göstermedimi baaak bu babamın odası diyee.yuh yaniiii....hem o kızın necdetlerin evinde ne işi var analamadım gitti.yoksa yasemin mi çağırdı eve?yoksa....yoksaa....nicdetem ayarlayacak o kızı..yoksa öyle bir amacımı var?:img-fie: :img-fie: :img-fie: nayııııııııır.nolamaaaz...istemeeem..be yaseminin acı çekmesini istiyoruum..ölye nicdeti üzüp birde öyle şeyler yapmasını istemöiyoruuum.nicdete çektirdiklerinin fitil fitil burnundan gelmesini istiyoruum...(manyak mıyım ben?psikopatmışım galiba ay...:img-hyste :img-hyste )
valla artık yasemin beni enterese etmez.yarın zati mahkemeye başvurucam ismimi değiştiriciem..gıcık kız...tirbiyesiz..birde telefonda ahmetin sessizliğini tanıdı yaa.hani konuşmuyo ya ahmet genelde.açıp açıp ahizeye üfliyi ya..hah işte o üflemeyi tanıdı yasemin kanımca:img-hyste ay birde nasıl bi mayışmalar anınd aallahım sinirlere bindim..küplere bindim..heryere bindim vallaaaaaa...üf sinirlere kaldım ay....
yasemin acı çekti diyenler şuna bi bakın!!
yerinden yurdundan olan ahmet==>acı çeken yaso
hayatı alt üst olan ahmet==>acı çeken yaso
kızından bi haber yaşayan ahmet==>acı çeken yaso
ayrıca ayrıca ve ayrıca yaso acı çekmedi gerçi ama hadi diyel,im çok acı çekiyor..bu olanların hepsini kendi hazırlamadı mı..rüyayı ahmete söyleyebilird,i söylemedi:img-pilot necdetten ayrılabilirdi ayrılmadı:img-pilot ahmeti tamamen hayatından çıkartabilirdi çıkartmadı:img-pilot bu kız çok eşliliğe meraklı kanımca..neciidetin üstüne amedimizi kuma getirmeyi düşüniiy..[ay ne akıllı şeysin sen öyle..tatlı şey seni:img-pilot
Kanka ...sende mi Brütüs:img-hyste :img-hyste Ben çok kızdım Yaso'ya hemde çooook bunu bilmeyeniniz yoktur(var mıdır) ama sonra bide şöle düşündüm aradan 4 sene geçti biz o zaman içerisinde olan biteni görmedik...neler yaşandı bilmiyoruz ....ama Yaso'da çocuğunun yanında sürekli ağlayıp zırlayacak hali yoktu ama yaşadığı acıyı bize göstermemesinin en büyük suçlusu senaristlerdir ...çünkü Ahmet yaşadığı acıyı hep birileriyle konuştu ya da yazdı biz öyle öğrendik ,ama Yaso'ya ne bişi yazdırdılar ,ne birisiyle konuşturdular zaten kimle konuşcaktı Lale'yle mi annesiyle mi Işık'la mı ....Ahmet iyileşmiş gelmiş görüşmek istemiş bi daha mı yıksın Ahmet'i gitmeseydi yine hepiniz ateş püskürecektiniz bu Yaso Ahmet'i ekti diye eeee gidiyo işte ,Rüya'yı söyleyecek belki söylemesi de lazım ...zamanında çok çok hatalar yaptı ama artık düzeltmesi lazım ve Necdet ve Rüya'yı değil Ahmet ve Rüya'yı seçmesi lazım ..:img-yes: :img-yes: Rüya ne kadar erken öğrenirse o kadar iyi çünkü
cevizlikek 25-04-07, 21:05 arkadaslar merhaba,
bu forumu cok uzun bir suredir takip ediorum ama yazmayi hic dusunmemistim. ama iste en sonunda dayanamayip yazıyorum :) az once internet uzerinden fragmani izledim. bu bolum cok guzel olacak gibi gorunuyor. yanlis hatirlamiorsam pekcok kisi zaman atlamasindan sonra dizinin ask uzerinde cok fazla yogunlastıgından ve siyasi olaylara yeterince deginmediginden yakiniyordu. Gecen bolumden itibaren siyasi olaylara da eskisi gibi agirlik vermeye basladilar, insallah boyle dewam eder. Bu bolumun fragmaninda en cok defne ve denizin yakinlasmasına sevindim. ayrica ruya ile guzide arasinda gecen diyalog da oldukca enteresan gorunuyor. bu diyalogun ardindan ruyanin ve guzidenin tepkileri nasil olacak cok merak ediyorum.
valla artık yasemin beni enterese etmez.yarın zati mahkemeye başvurucam ismimi değiştiriciem..gıcık kız...tirbiyesiz..birde telefonda ahmetin sessizliğini tanıdı yaa.hani konuşmuyo ya ahmet genelde.açıp açıp ahizeye üfliyi ya..hah işte o üflemeyi tanıdı yasemin kanımca:img-hyste ay birde nasıl bi mayışmalar anınd aallahım sinirlere bindim..küplere bindim..heryere bindim vallaaaaaa...üf sinirlere kaldım ay....
ablam..tamam sakin ol..derin nefes al ver..hatta sevgilin varsa git o nefesi telefonda sevgiline karşı ver..o da seni tanısın üüüyyllee:img-hyste
çarşıdan aldım bir tane eve geldim bintaaaaneeeeee...
belirtmeliyim ki burda koptumm!!:img-hyste :img-hyste
ya sabır ahmet,in ne işi var istanbullarda..yasoyu süründürmek için geldiyse ohh ne ala..gelip bizde de kalabilir..istanbuldayımda bende:icon_whis
ama yasoya yanaşmaya geldiyse..gitsin köyüne tekrar..
ineklerinin yanına..:img-pilot
yalnız şöyle bişide var
bizim burda dizideki karakterlere olan bütün kızgınlığımız aslında senaristlere!!sonuçta youncular kafalarına göre oynamıyo ki..veriyo senaristler ellerine senaryoyu..oynuyosun oyna..oynamıyosan keyfin bilir diyolar..burda yasonun aptallıklarına kızıyoruz yaa aslında söylediklerimizin hepsi yasodan ayna gibi direk senaristlere yansıyo:img-pilot ..ben o yüzden pek fazla yorum yapmıycam oyuncuların davranışlarıyla ilgili..genel olarak konuya benim sitemim:img-hyste
walla yasemin o dört yıl boyunca pek acı çekmişe benzemiyiiii...tam tersi kız çok mutlu gibiydi...her şey dört dörtlük gidiyiodu tren de ahmedi görene kadar..:peh...
ayrıca yasemin mi düşüncelerini yazıya dökmedi?teeeey..teeey.duyda inanma:img-hyste kızın bi tabakların üstüne işlemediği kalmıştı düşünceleriniii..valla o neyaparsa yapsın artık umurumda diil.necdet üzülmesinde .isterse papai yeni gineye gitsin ahmedidealıp yeterki necdet üzülmesin.ayrıca babalık çocugun eline şeker veirmek diiil ziyneeeep:img-wink: :img-wink: rüya öğrenince " okeyto mother come oooooon..haydin yeni fatherim bu mu benim ?" mi diyecek?
yalnız şöyle bişide var
bizim burda dizideki karakterlere olan bütün kızgınlığımız aslında senaristlere!!sonuçta youncular kafalarına göre oynamıyo ki..veriyo senaristler ellerine senaryoyu..oynuyosun oyna..oynamıyosan keyfin bilir diyolar..burda yasonun aptallıklarına kızıyoruz yaa aslında söylediklerimizin hepsi yasodan ayna gibi direk senaristlere yansıyo:img-pilot ..ben o yüzden pek fazla yorum yapmıycam oyuncuların davranışlarıyla ilgili..genel olarak konuya benim sitemim:img-hyste
evet bacım haklısın "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla " hesabı oldu biizmkide..senariiist..senariiist.bak 200 bölümdür diyoruz toparlanın artık dieyüüü.ne bu ay?hiç olmadı.iyicene gitti..be artık yasemin sevmiyorum.sevgim sadece ilk 4-5 bölüm sürdü....o kadar.nefret nefretttttttt....:img-help: :img-help: :img-polic :img-polic
yalnız şöyle bişide var
Hah canım şöyle tuttum seni kanka ...benimde demek istediğim buydu işte acıyı yansıtmamasının tek sorumlusu senaristlerdir,yoksa eğer Yaso kendi kendine yapsaydı böle davranmasdı....:img-yes: :img-yes:
Senaristler sözüm size ağzınızı burnunuzu dağıtacam sizin alınmayın ama :hıh
Ahmet'in acısını hep hep verdiler keşke bi iki sahnede ona yazsalardı ..ve bence keşke Yaso Necdet öptükten sonra onu ,onun aşık olduğu kız hakkında konuşsaydı ve hayatını bencilce işgal ettiğiini söyleseydi (yani ne diyo benden sana fayda gelmez git Güzideylen mi her kimlen evlenirsen evlen ..ben sana yar olmam:img-hyste :img-hyste )
walla yasemin o dört yıl boyunca pek acı çekmişe benzemiyiiii...tam tersi kız çok mutlu gibiydi...her şey dört dörtlük gidiyiodu tren de ahmedi görene kadar..:peh...
ayrıca yasemin mi düşüncelerini yazıya dökmedi?teeeey..teeey.duyda inanma:img-hyste kızın bi tabakların üstüne işlemediği kalmıştı düşünceleriniii..valla o neyaparsa yapsın artık umurumda diil.necdet üzülmesinde .isterse papai yeni gineye gitsin ahmedidealıp yeterki necdet üzülmesin.ayrıca babalık çocugun eline şeker veirmek diiil ziyneeeep:img-wink: :img-wink: rüya öğrenince " okeyto mother come oooooon..haydin yeni fatherim bu mu benim ?" mi diyecek?
hee desin nolucüü..başka işi ne sanki:img-hyste
şaka bi yana gerçekten aslında o adar kolay değil..ahmet,i rüyanın önüne koyuğp rüya bak bu senin banan demek..sanki pazar malı..her gün biri..eskiyince değiştir:img-pilot
ama rüyanın bilmesini bırakın..ahmetin bilmesi grekiyor..garipseyecek değil heralde bunu..kabul etmiyorum benim zaten başka kızım var diyemeyeceğin göre..!!ayrıca evlenmeden önce öğrenmesi lazım..fikri anca öyle değişir çünkü..gerçi hiç biri umrumda değil ama:icon_whis
ben dinizle difneme bakarım..
bebişlerim benimm:img-in_lo
cevizlikek 25-04-07, 21:21 arkadaslar yasemin acı çekmior diyorsunuz ama bence aslında acı çekiyor. yani senaryo gereği yasemin aşk acısı ceken ama şartlar gereği aşk acısını kalbine gömen ve mutlu gözüken biri. necdete olan minnet duygusu var, kızına ve ailesine durumu hissettirmemesi gerekiyor, bu nedenle mutluymus gibi gözükmesi gerek. ama aslında mutlu gözükmesine rağmen acı çeken bir katakter yasemin. ancak beren saatin izleyiciye bu duyguyu veremediğini düşünüyorum ben.
arkadaslar yasemin acı çekmior diyorsunuz ama bence aslında acı çekiyor. yani senaryo gereği yasemin aşk acısı ceken ama şartlar gereği aşk acısını kalbine gömen ve mutlu gözüken biri. necdete olan minnet duygusu var, kızına ve ailesine durumu hissettirmemesi gerekiyor, bu nedenle mutluymus gibi gözükmesi gerek. ama aslında mutlu gözükmesine rağmen acı çeken bir katakter yasemin. ancak beren saatin izleyiciye bu duyguyu veremediğini düşünüyorum ben.
canım..ben zaten sürekli söylüyorum..
ya yasemin dizide böyle dengesiz bir aşığı(!) canlandırıyor..yani gerçekten bize göstermek istedikleri aynı yasemin gibi bir karakter..
ya da yaseminin yanı beren saatin oyunculuğuyla alakalı bir durum..bize anlatması gerekn onca duygu varken bizi bunu hissettiremiyor..ben sadece onda mutluluk görüyorum.:img-pilot
bu ikisinden biri büyük bir sorun ama hangisi bilemicemm..:img-pilot
evet bacım haklısın "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla " hesabı oldu biizmkide..senariiist..senariiist.bak 200 bölümdür diyoruz toparlanın artık dieyüüü.ne bu ay?hiç olmadı.iyicene gitti..be artık yasemin sevmiyorum.sevgim sadece ilk 4-5 bölüm sürdü....o kadar.nefret nefretttttttt....:img-help: :img-help: :img-polic :img-polic
Bak canım sonunda ikimiz uzlaşmaya vardık demek ilk bölümler ikimiz de seviyoduk sonra bişeyler oldu :img-yes: :img-yes: Ayrıca babalıkla ilgili söylediklerine katılmıyorum eğer Ahmet Rüya'yı bilseydi (Yaso ve Necdet bencilce bunu kendilerine saklamasalardı) çok iyi bi baba olurdu kimse bunu inkar edemez ...Ahmet'ten bencilce saklanan gerçekler var ve Necdet'e de haydret ediyorum doğrusu hiç bi gün vicdanı sızlayıp Ahmet'i düşünmedi ha bi gün düşünmüştü ne yapabilirim Ahmet Rüya'nın babası bu gerçeği değiştiremem bıdı bıdı bişey demişti.....halbuki bu kadar melek gibi neredeyse kanatları çıkacak olan adamın ya bi dk ben napıorum adamın da bunu bilmeye hakkı var ,ben onun yerinde olsaydım napardım üstelik bu adam düşmanım da değil çocukluk arkadaşım demesi lazımdı :icon_whis :icon_whis Hastanede de kızım oldu kızım oldu die can atıodu zaten Ahmet'in Yaso'yu hala sevdiğini bile bile ve kızın onun olmadığın bile bile....banane ya Ahmet'ten ben Yaso'nun hayatını kurtardım ya kız da benim oldu artık ne sölüceeem ayrıldılar artık ayrıldılar onlar sonsuza dek:img-pilot
Yaso seninde saçını başını yolcam ne diye güliyyn Necdet'e ne diye içki içiiiyn ne diye Ahmet'i hayal edip sözleri çeviriyn Necdet'le dans edip atcam ben seni atcam :hıh
Bak canım sonunda ikimiz uzlaşmaya vardık demek ilk bölümler ikimiz de seviyoduk sonra bişeyler oldu :img-yes: :img-yes: Ayrıca babalıkla ilgili söylediklerine katılmıyorum eğer Ahmet Rüya'yı bilseydi (Yaso ve Necdet bencilce bunu kendilerine saklamasalardı) çok iyi bi baba olurdu kimse bunu inkar edemez ...Ahmet'ten bencilce saklanan gerçekler var ve Necdet'e de haydret ediyorum doğrusu hiç bi gün vicdanı sızlayıp Ahmet'i düşünmedi ha bi gün düşünmüştü ne yapabilirim Ahmet Rüya'nın babası bu gerçeği değiştiremem bıdı bıdı bişey demişti.....halbuki bu kadar melek gibi neredeyse kanatları çıkacak olan adamın ya bi dk ben napıorum adamın da bunu bilmeye hakkı var ,ben onun yerinde olsaydım napardım üstelik bu adam düşmanım da değil çocukluk arkadaşım demesi lazımdı :icon_whis :icon_whis Hastanede de kızım oldu kızım oldu die can atıodu zaten Ahmet'in Yaso'yu hala sevdiğini bile bile ve kızın onun olmadığın bile bile....banane ya Ahmet'ten ben Yaso'nun hayatını kurtardım ya kız da benim oldu artık ne sölüceeem ayrıldılar artık ayrıldılar onlar sonsuza dek:img-pilot
Yaso seninde saçını başını yolcam ne diye güliyyn Necdet'e ne diye içki içiiiyn ne diye Ahmet'i hayal edip sözleri çeviriyn Necdet'le dans edip atcam ben seni atcam :hıh
hislerime ancak bu kadar güzel tercüman olunabilirdi..helal kanka..süpersin:img-wink: ben bu yazının altına imzamı atarım!!!
eğer ahmet rüyayı biliyor olsaydı en az necdet kadar hatta necdettende iyi babalık yapardı eminim..
ayrıca yaso konusunda da haklısın..ama bırak kanka yaa..kız üüyllee..ne necdetten vazgeçiyo ne de aamedten..birini bile bulamayanlar var..kız almış iki çocuğu avcunun ortasına..oyna gülüm oyna:img-pilot
cevizlikek 25-04-07, 21:29 yaseminde bugune kadar beni en çok şaşırtan davranış kızını babası bildigi adamdan ayırıp kasabaya gitmeye kalkışması oldu. küçücük kız sen onu nasıl baba bildigi insandan ayırabilirsin! aynı şekilde ahmet bunu nasıl düşünmez. hadi diyelim aşkından öldün çok özledin, insan hiç olmazsa lafını eder rüyaya bu durumu nasıl açıklayacaz falan der.. düşündükçe hala aklım almıor. çok güzel bir dizi ama böyle tutarsız yanları da war malesef.
Rüya Ahmet'i öğrense bile algılama zorluğu çekecek bence.Yani Rüyacık ne kadar akıllı olsada yıllarca baba olarak Necdet'i bildi.Kabullenmesi zor.Ahmet farklı bir baba olacak onun için.Belkide hiç kabul etmeyecek ve daha başka problemler çıkacak.Necdet bu duruma sevinir elbet ama Ahmet'in nefreti daha da artacak Necdet'e...Ayrıca gerçek halasını bile bilmiyo çocuk.Defne öğrenince ne sevinecek kimbilir:cheer:
[B] Yasemin Rüya Ahmet:klme
[B]Çekil artık aradan Necdet!!! :icon_twis
yaw ben gidiyorum ...burda hirkes yasemin yanlısı oldu birden..:icon_sorr kafam karıştı....kızdan zaten gıcık kapıyorum..artık bu duygularım iyicene perçinleşti..
gidelim yami..
Yerlere serilesin yasemin
Ahmetle aylanın düğününde nikah şahidi olasın
Seni seveni görmezden geldiğin gibi(necdeti)
En yakın dostundan acı biberli kazıklar yiyesin
Mağrifet mi oldu ahmetle necdeti üzmek?
İşin gücün herkese işkence mi etmek?
Necdetin pastanesinde domatesli çörek olasın...
fundapehlivan 25-04-07, 21:32 Özeti okudum ve şoklardayım...
Yahu Ahmet hala Yaseminle buluşmayı teklif ediyormuş duyduğuma göre...
Niye ki??
Acaba onun geldiğini mi öğreniyor o hemşireden...
Onun için mi buluşmak istiyor...
Fragman çıkmadı di mi?
ben çıkıyorum arkadaşlar..hepinizi gocuman gocuman öptümm:img-kiss:..özellikle kanka seni ve yami ablacım seni:)..
niyetlenip yatmayı unutmayın sakın..hs ekibin girer rüyanıza:happy0064..
neyse hepinize iyi geceler..
yasoyuda takmayın kafayaa..böyle geldi böyle gider..ahmeti onun elinden kurtarmaya bakalım biz:)
cevizlikek 25-04-07, 21:34 evet ruya için çok zor bir durum. bunu anlayabilecek yaşta değil daha cok ufak. ustelik babası oldugunu sandıgı kişiyle de araları çok iyi. necdet gercekten de çok güzel bi ilişki kurmus ruyayla. yani cocuk bu yasta gercek babasının bir baskası oldugunu ogrenirse bunu nasıl kabullenebilir ki. ama diğer yandan ahmetin de bi cocugu oldugu bilmeye hakkı var. cok zor bir durum. kararsızım açıkçası, neyin dogru olduguna karar veremiyorum. yalnız bu kararsızlıgı, bu ikilemi asıl yaşaması gereken yasemin ama nedense bunu bize hiç göstermiyorlar
hislerime ancak bu kadar güzel tercüman olunabilirdi..helal kanka..süpersin:img-wink: ben bu yazının altına imzamı atarım!!!
eğer ahmet rüyayı biliyor olsaydı en az necdet kadar hatta necdettende iyi babalık yapardı eminim..
ayrıca yaso konusunda da haklısın..ama bırak kanka yaa..kız üüyllee..ne necdetten vazgeçiyo ne de aamedten..birini bile bulamayanlar var..kız almış iki çocuğu avcunun ortasına..oyna gülüm oyna:
Kanka fikirlerimis bi ara ters düşünce sen beni beğenmedin kanımca:icon_whis :icon_whis benim kalbimi kırdım selam virmedin ben yalnız mıyım oldum :sad53: :sad53: nese sonunda anlaştığımıza sevindim :img-wink:
Ben zaten en çok Ahmede üzüliyyym Ahmede ağliiiiyyyyym Ahmet bence ben Ayla'yla evlencem dicek :sad53: : O Afet-i Devran çürütcek Ahmedimi çürütcek:img-cool2 :img-cool2 Rüya'da yine başka bi bahara kalıcak offfff offffff eğer büyüdüğü zaman öğrenirse yıklıcak kız yıkılcak gitsin annesiyle babasının(onun öyle sandığı kişinin)ağzını burnunu dağıtsın kanımca:img-hyste :img-hyste
baaaaayyy kanka görüşürüz bye
geldi ablacım fragman..
yasoyla ahmet buluşuyo..yaso buluşmaya rüyayıda getiriyo..
ışıkla yaşar buluşuyo..harun onları görüyo..
dinizle difne yakınlaşıyo..el ele tutuşuyolar..
ahmet sonunda bişeyler diyo yasonun yüzü değişiyo bozuluyo biraz..ayla konusunu açacak sanırım..
hee bi de kiraz hemşire ahmete yaseminin kıbrıscığa geldiğini sötylüyor!!!
neyse ben kaçar..byebyebye
yaseminde bugune kadar beni en çok şaşırtan davranış kızını babası bildigi adamdan ayırıp kasabaya gitmeye kalkışması oldu. küçücük kız sen onu nasıl baba bildigi insandan ayırabilirsin! aynı şekilde ahmet bunu nasıl düşünmez. hadi diyelim aşkından öldün çok özledin, insan hiç olmazsa lafını eder rüyaya bu durumu nasıl açıklayacaz falan der.. düşündükçe hala aklım almıor. çok güzel bir dizi ama böyle tutarsız yanları da war malesef.
al benden de okadar cevizli kekcim..:icon_whis ay canım cevizli ve havuçlu kek istedi..yanında da kola..ay rejimdeyim ama..niyse yrn gider yeriz biyerde kandırırım bizimkileri..yada en iyisi ben yapim ay..bol cevizli filan.niyse ya ne diyodum ben.hah..ben bu sözlerin altına kendi mührümü basmak istiyirim..çok saol..yani bend eböyle düşünüyorum.zaten ahmet o bölümden sonra yani o vurdum duymaz tavırlarından sonra gözümden düştü..bu ne tutarsızlıktır..yaw..o çocugun babasını necdet olarak biliyn.bird epişkim pişkin rüya treni seviyiiiii kanımca çok süper olcewk diyiiiii...sinir sinir..:icon_whis
Kanka fikirlerimis bi ara ters düşünce sen beni beğenmedin kanımca:icon_whis benim kalbimi kırdım selam virmedin ben yalnız mıyım oldum nese sonunda anlaştığımıza sevindim :img-wink:
Ben zaten en çok Ahmede üzüliyyym Ahmede ağliiiiyyyyym Ahmet bence ben Ayla'yla evlencem dicek O Afet-i Devran çürütcek Ahmedimi çürütce Rüya'da yine başka bi bahara kalıcak offfff offffff eğer büyüdüğü zaman öğrenirse yıklıcak kız yıkılcak gitsin annesiyle babasının(onun öyle sandığı kişinin)ağzını burnunu dağıtsın kanımca:img-hyste
baaaaayyy kanka görüşürüz bye
yaff kanka bak çıkmadan aklımı karıştırdın..biz senle ayrı düşmedik kine:)...eğer beni yasocu falan sandıysan asla değilim olmadım ve olmamda..bunu böyle bilin yanii:img-pilot
her zaman her yerde en kküçük domates&afet-i devran:img-pilot :good:
neyse gerçekten gittim bu sefer..:sad53:
bu arada trt 1'de candan erçetin deniz ve mehtabı söyliiyy:happy0064
Özeti okudum ve şoklardayım...
Niye ki??
Fragman çıkmadı di mi?
Evet canım öğrendi Kiraz'dan geldiğini ve "demek Yaso buraya kadar gelmiş" dedi
Yaso Rüya'yı da getiriyo yanında Ahmet'de onları görünce güneş göslüğünü öyle bi çıkartıoki ,ben orda kalp krizleri geçiriyorum içim kımıl kımıl oliiiiyyyy:img-blush :img-hyste
,nese umarım biri basmaz onları parkta ....belki de Nejiiiiidet görür onları "höyyyt o benim çocuğum o benim karım ya...sen kimsin ki ben seni tanımiiiyyym ya ...geri..vasgoğinooooonnn???" der:img-hyste
fundapehlivan 25-04-07, 21:40 geldi ablacım fragman..
yasoyla ahmet buluşuyo..yaso buluşmaya rüyayıda getiriyo..
ışıkla yaşar buluşuyo..harun onları görüyo..
dinizle difne yakınlaşıyo..el ele tutuşuyolar..
ahmet sonunda bişeyler diyo yasonun yüzü değişiyo bozuluyo biraz..ayla konusunu açacak sanırım..
hee bi de kiraz hemşire ahmete yaseminin kıbrıscığa geldiğini sötylüyor!!!
neyse ben kaçar..byebyebye
Aaa!
Çok sağ ol canım!
Hımm... Rüyayı getirdi diye onu söyleyecek diyorsanız hayatta umutlanmayım derim. İmkansız...
Söylemez, onu bırakacak yer bulamamıştır. Onun için onunla gelmiştir.
Ya da yasemin tam söyleyecekken ahmet aylayı söyler...
Tabii söyleyememesi lazım ya:img-hyste
Kiraza da helal olsun:icon_whis
Özeti okudum ve şoklardayım...
Niye ki??
Fragman çıkmadı di mi?
Funda'cım Ahmet hala akıllanmadı bacım.
Yasemin'den daha en büyük kazığı yemedi kanımca.
Fragman çıkmış ama ben her zamanki gibi göremedim.:)
Yasemin Ahmet'le buluşmaya Rüya'yla geliyormuş.
Bu senin kızın diyecek değildir herhalde.:img-hyste
cevizlikek 25-04-07, 21:41 demek rejimdesin ben de öyle ama zor oluyor yaw :)
herkes kendi derdinde yaw minik rüyayı düşünen yok tabi. bu arada özette rıza kerimana karsı kayıtsız kalamaz diyor. çok üzüldüm ya :( oysaki rıza akıllanmıs gibi duruyordu, hapishaneden nezahate yazdıgı mektuplar çok romantikti :img-in_lo ama gecen bölümde bunun sinyallerini verdiler bize rıza kerimanın afişine bakmıstı..
fundapehlivan 25-04-07, 21:41 Evet canım öğrendi Kiraz'dan geldiğini ve "demek Yaso buraya kadar gelmiş" dedi
Yaso Rüya'yı da getiriyo yanında Ahmet'de onları görünce güneş göslüğünü öyle bi çıkartıoki ,ben orda kalp krizleri geçiriyorum içim kımıl kımıl oliiiiyyyy:img-blush :img-hyste
,nese umarım biri basmaz onları parkta ....belki de Nejiiiiidet görür onları "höyyyt o benim çocuğum o benim karım ya...sen kimsin ki ben seni tanımiiiyyym ya ...geri..vasgoğinooooonnn???" der:img-hyste
Ayy bebeğim ya o benim:img-in_lo
Ahh ahh...
Mutlu olsun artık ya... Başlayacağım ağlamaya...
Hele bir kez daha kırsın Yasemmin onu var ya...
Tenha da kıstırırım onu bir daha da Yaseminden haber alınamaz:img-hyste
görüşürük şivalim.iyi uyu çabuk büyü kanımca...
ziyneeep...huhuuuuu.huu..huuuuhuuuu....amaaaan ben bıraktım yasemini ..yasemindir ne yapsa yeridir diyorum.ama nedense be bu dizide yasemin mutlu olmasıın istemiyorum.yani eğer nicdette ahmette mutlu olarak kalıcaksa yaseminde biyerde mutlu olarak kalsın ama birinden birini üzecek ve öyle bırakacaksa gitsin dağlara...ay sinem senin lafın bu..dağlara gel yasemin dağlaraa..
fundapehlivan 25-04-07, 21:43 Funda'cım Ahmet hala akıllanmadı bacım.
Yasemin'den daha en büyük kazığı yemedi kanımca.
Fragman çıkmış ama ben her zamanki gibi göremedim.:)
Yasemin Ahmet'le buluşmaya Rüya'yla geliyormuş.
Bu senin kızın diyecek değildir herhalde.:img-hyste
Yok zaten imkansız...
Onu diyemez... Olamaz...
Yasemin akıllıca bir şey yapamaz:img-hyste
Kiraz hemşire Yasemin sizi görmeye geldi dediği için Ahmet buluşmak istemiştir.
Acaba Ayla'ya ne diyecek Ahmet bunu bana neden söylemedin diyecek mi?
5 senenin sonunda bir Allah'in kulu da Yasemin'le Necdet'in ayni odada yatmadigini farketti! Be sukur.
Ben uzun suredir ilk defa bir fragmana bakip sevindim. Yasemin'e ne kadar kizsam da, asiklarin kavusmasini istiyorum. Yasemin'in -dengesizlikler bir yana- hep Ahmet'i sevdigine inaniyorum.
Kiraz hemşire Yasemin sizi görmeye geldi dediği için Ahmet buluşmak istemiştir.
Acaba Ayla'ya ne diyecek Ahmet bunu bana neden söylemedin diyecek mi?
Melal Abla bende bunu söylemeye çalıştım ama Ahmet'e gurursuz demeyen kalmadı ...Ahmet Yasemin'in onnula niye gitmediğini öğrenmek istiyecek heralde,sorucak öğrenicek belki de evlenicem bile der inadına :img-yes:
Ahmet gurursuz deil sadece biraz fazla tutkulu,hassas ve şihvetli:img-hyste
cevizlikek 25-04-07, 21:46 5 senenin sonunda bir Allah'in kulu da Yasemin'le Necdet'in ayni odada yatmadigini farketti! Be sukur.
Ben uzun suredir ilk defa bir fragmana bakip sevindim. Yasemin'e ne kadar kizsam da, asiklarin kavusmasini istiyorum. Yasemin'in -dengesizlikler bir yana- hep Ahmet'i sevdigine inaniyorum.
guzide necdetlerin evine gitmiş, ruya ona babasının odasını gösterdigne göre... sizce neden gitmiş olabilir?
özge_letyy 25-04-07, 21:49 yaw ben gidiyorum ...burda hirkes yasemin yanlısı oldu birden..:icon_sorr kafam karıştı....kızdan zaten gıcık kapıyorum..artık bu duygularım iyicene perçinleşti..
gidelim yami..
Yerlere serilesin yasemin
Ahmetle aylanın düğününde nikah şahidi olasın
Seni seveni görmezden geldiğin gibi(necdeti)
En yakın dostundan acı biberli kazıklar yiyesin
Mağrifet mi oldu ahmetle necdeti üzmek?
İşin gücün herkese işkence mi etmek?
Necdetin pastanesinde domatesli çörek olasın...
ay süper ya süper yazmışsın valla :img-hyste ancak bu kadar güzel ifade edilirdi
Melal Abla bende bunu söylemeye çalıştım ama Ahmet'e gurursuz demeyen kalmadı ...Ahmet Yasemin'in onnula niye gitmediğini öğrenmek istiyecek heralde,sorucak öğrenicek belki de evlenicem bile der inadına :img-yes:
Ahmet gurursuz deil sadece biraz fazla tutkulu,hassas ve şihvetli:img-hyste
Ahmet Yasemin'in onu ziyarete geldiğini duyunca sevindirik olmuştur.:)
Bakalım Yasemin neler diyecek Ahmet'e merak ediyorum.:)
Güzide Necdet'le Yasemin'in aynı yatakta yatmadığını anladıysa yakında Rüya'nın Necdet'in kızı olmadığınıda çözer.
Bunu öğrendi ya şimdi Necdet'e asılmayada başlar.:img-hyste
Bu arada Atvde reklamlar girdi şimdi fragmanı gösterceklerini düşünüyorum nedense bi şansınızı deneyin derim izlemeyenler
Bakalım Ahmeeeed ne diiiiiyyyyy...kıskandırma harekatına başlayacak kanımca ...bu Rüya'da yarın öbür gün söleeer Ammeeeed'le buluştuk die Nejiiidet'te kendini Güzide'ye verir ya da alkole:img-hyste
arkadaslar fragmani gören varmi bana anladirmisiniz gördüyseniz
lütfen
cevizlikek 25-04-07, 21:57 arkadaslar fragmani gören varmi bana anladirmisiniz gördüyseniz
lütfen
fragman cok guzeldi cokkk. deniz ve defne elele tutusuyorlar. hemsire ahmete istanbuldan guzel bi hanım arkadasiniz sizi ziyarete geldi diyor. sonra ahmet yasemine tlfn açıor, konusmuyor ama yasemin ahmet oldugunu anlayıp gulumsuyor. ruya guzideyi kolundan çekiştirip burası babamın yatagı diyor. guzide de anneler ve babalar beraber uyur dior. ruya da hayır burd uyuyor dior. hatırladıklarım bu kdr.
Fragmanııı gördümmmm.
Allahım o nasıl gözlük çıkartmaktır.
Ahmet'in Yasemin'e dediği söze hak verdim.
Yanımda birini görürsen kılın kıpırdamayacak mı dedi.:)
Güzide Necdet'i tavlamaya karar vermiş belli pek bir cilveli olmuş.:img-hyste
Ayy ayyy seyrine doyulmaz o fragmanın yaaa.
fundapehlivan 25-04-07, 21:57 Bir dakika...
Biri Necdet yaseminin aynı odada yatmadığını mı fark etmiş????
archeologue 25-04-07, 21:58 şimdi fargmanın tamamını gördüm...
ahmet önce bir seviniyor yasemin mi geldi diye (safım benim :))
sonra alay eder gibi konuşuyor sanki yaseminle...tepkisini ölçmek ister gibi...yanımda birini görsen kılın kıpırdamaz mı diyor...
defneyle deniz el ele...:img-in_lo
kerimanla rıza yine birlikte olacak gibi...nezoş boşlarsa kocasını kaptırır böyle işte:)
fundapehlivan 25-04-07, 21:58 Fragmanııı gördümmmm.
Allahım o nasıl gözlük çıkartmaktır.
Ahmet'in Yasemin'e dediği söze hak verdim.
Yanımda birini görürsen kılın kıpırdamayacak mı dedi.:)
Güzide Necdet'i tavlamaya karar vermiş belli pek bir cilveli olmuş.:img-hyste
Ayy ayyy seyrine doyulmaz o fragmanın yaaa.
İşte bu!!
Ahmetin sözüne bittim!!
Güzide o kadar cadı ki ondan nasıl cilveli kadın olur bilemiyorum yani...
fundapehlivan 25-04-07, 22:00 şimdi fargmanın tamamını gördüm...
ahmet önce bir seviniyor yasemin mi geldi diye (safım benim :))
sonra alay eder gibi konuşuyor sanki yaseminle...tepkisini ölçmek ister gibi...yanımda birini görsen kılın kıpırdamaz mı diyor...
defneyle deniz el ele...:img-in_lo
kerimanla rıza yine birlikte olacak gibi...nezoş boşlarsa kocasını kaptırır böyle işte:)
Bu Rıza artık biraz yaşına başına baksa diyorum...
Neredeyse bastonla gezecek hala neler düşünüyr...
Düşünse iyi bir de yapıyor:img-hyste
Anlamadım ki kerimanın yanında dede gibi durur artık o!!
Keriman ne yapacak onu??
Ya şu Nezahat bir daha rızanın kendini aldattığını duyarsa boşasın onu valla benim kalbim dayanmayacak artık:icon_sorr
Veri fragman icin tupe bak. Ahmet Kiraz Hemsire'den yasemin'in geldigini ogreniyor. Yasemin'e telefon ediyor, ses cikarmiyor, Yas anliyor, gulumsuyor. Yasemin'le Ahmet bir cay bahcesinde bulusuyorlar. Yasemin yaninda Ruya'yi da getiriyor. Ahmet ikisini gorunce cok karizmatik bir bicimde gunes gozlugunu cikartiyor (bu nokta onemli! ;)
Guzide Necdet'lere gidiyor. Ruya "burasi babamin odasi" diye gosteriyor. Guzide de, "annelerle babalar ayni odada yatar" diyor. Ruya "Hayir, babamin yatagi burasi" diyor. Guzide duruma uyaniyor. Sonra pastanede Necdet'le cilveli cilveli iddialasiyor.
Defne'yle Deniz elele tutusuyor. isik'la Yasar beraber gezerken Harun goruyor.
O kadar galiba.
Tam olarak gördüm fragmanı oleieeeeeeeeyyyyy:happy0064 :happy0064
Ayla baybay ediyy Ahmede :sad53: :img-pilot Kiraz Ahmet'e "çok güzel bi bayan sizi ziyarete gelmişti " diyor Ahmet"demek Yasemin buraya kadar gelmiş " diyor
Sonra Yasemin'i arıyo Yasemin cevap vermeyince arayan Ahmet olduğunu anlıyo :img-pilot Güzide Rüya'ya "ama annelerle babalar birlikte uyurlar " diyo Rüya'da "hayır burda uyuyor" diyo..
Necdet Güzide'ye "sen kendine çok güveniyosun dimi" diyor Güzide'de çooook diyo
Yasemin Rüya'yla birlikte Ahmet'le buluşmaya gidiyo Ahmeeet gözlüğünü çıkarıo (ay bayiiiiliiiym ya ben :img-help: :img-help: :img-blush )
Ahmet"yani biriyle beni görürsen kılın bile kıpırdamıycak öyle mi" diyo Yaso'da gözleri dolu dolu bakiiiiyyy....Ahmet yine hayal kırıklığı yaşiiiy ya :sad53: dayananmam ben buğa ..Deniz'le Difne elele tutuşiiiiiy:img-in_lo
Rıza 'da Keriman'a yine boncuk dağıtiyyy kızı ona çekmiş:img-hyste Nezahat pencerede miyve veriyyy:icon_whis
Bir dakika...
Biri Necdet yaseminin aynı odada yatmadığını mı fark etmiş????
Bacım Rüya Güzide'nin elinden tutmuş sanırım evi gezdiriyor.
Burası babamın odası diyor ve Güzide'de anneler ve babalar aynı odada yatarlar diyor.
Rüya'da hayır diyor.
Ee artık anlasın kız o kadarda aptal değil.:)
özge_letyy 25-04-07, 22:02 aa demek fragmanı tek olarak verdiler ki en sonda ahmetin ne dediğini duydunuz
iyi bari içimde kalacaktı yine
ama anlaşılan bu sefer sürünen yasemin olacak:img-pilot
Bu Ahmet'te alem Ayla'ya evet diyecek ama eski sevgilisinin rızasını alıyor anlaşılan. :)
İsterse Ayla gelip Yasemin'den istesin. :img-hyste
Allahın emri Peygamerin kavliyle eski sevgilini kendime istiyorum Yasemin'cim desin.:img-hyste :img-hyste
cevizlikek 25-04-07, 22:07 Bu Ahmet'te alem Ayla'ya evet diyecek ama eski sevgilisinin rızasını alıyor anlaşılan. :)
Allahın emri Peygamerin kavliyle eski sevgilini kendime istiyorum Yasemin'cim desin.:img-hyste :img-hyste
zavallı ahmedimin hala umudu var bence. yaseminin ziyaretine geldigini görünce çok sevindi ve hemen bu durumu degerlendirmek istedi. yasemine sinyal vermeye calısıo. bu son sansın bak ben de dunyaevine giriorum artık daha fazla seni beklemem demek istio :img-wink:
askasurguncu 25-04-07, 22:07 arkadaslar fragman bir yere eklendimiiii:img-help:
Bu Ahmet'te alem Ayla'ya evet diyecek ama eski sevgilisinin rızasını alıyor anlaşılan. :)
Yaso artık orda ne diyosa öyle diyo Ahmet Melal Abla :img-yes: :img-yes: Yaso belki de "artık kendi yolumuza devam etmeliyiz ben evli çocuklu bi kadınım sen de kendi yoluna gitmelisin " diyodur (Hain Afet-i Devran Ayla'ya kandı ya saf mızmız:icon_sorr Ahmet'i üzmeyecek hayatından çıkıcak ya)
Ahmet'de o yüzden öyle diodur"beni başka birisiyle görürsen üzülmeyeceksin yani " die ...sonra da gidip Ayla'nın teklifini kabul etcek peruklum:sad53: :sad53:
arkadaslar fragman bir yere eklendimiiii:img-help:
Sanırım hayır canım.
Valla Yasemin'in telefonda bir gülüşü vardı bir içim su mübarek.:img-hyste
Bak bu gülüşünü ben bile beğendim yani.:):)
Eklenmedi kanımca ama...
Şimdi Hatırla Sevgilide Menderes idama giderken çalan müziğin sesini duydum, salona koştum hemen fragman diye bir baktım Sağır Oda'nın fragmanı...
Sağır Odada da kullanmışlar bizim müzikleri yahuuu:icon_whis
heyooooooooooo ben geldimmmmmmm...(iyi halt ettin:D)
yorumlarinizin hepsini okuyamadim cunku feci yorgunum ama gozden gecirdim tabii...
ben dun aksamlegin bisi yazmistim yamicim bana cvp yazmis...
heh .niiiiil.teşkür canım..bugün bir şairanelik var üstümde bende kullanim bari dedim.
yaf şimdi kıskandım senin numeron bend ednie yok ?hı=süle bakiim..sen bizi kayım kayım kayırıyomusun bakem??
yoksam sen bizi beğenmiyomusun hiiiiii??:icon_sorr
al bu şiir de senin için :
geçti istemem gelmeni
senin yoklugunda buldum necdeti
3. cumhur başkanı Celal Bayar
numeronu verme artık neye yarar
:icon_sorr :icon_sorr
canmmmmm siirin harika ya canim benim numaram tabii melalde olacak o benim yillardir arkidasim:D
fragman,ozet ve resimler gelmis...
fragani goremedim (youubea eklenene kadar goremicem belli oldu)
ozeti okudum ve resimleri gordum harikalar hepsi....
denizle defnenin yakinlasmasina cok sevindim...
buarada bu necdetle yaseminin ayri odalarinin haberi duyulmasina sevindim ama keske bunu guzide duymasaydi neyseee...........
Eklenmedi kanımca ama...
Şimdi Hatırla Sevgilide Menderes idama giderken çalan müziğin sesini duydum, salona koştum hemen fragman diye bir baktım Sağır Oda'nın fragmanı...
Sağır Odada da kullanmışlar bizim müzikleri yahuuu:icon_whis
Emin misin canım benzetmiş olmayasın...valla çok pis dalacam ben bunlara ha :img-cool2 bi HS müzikleri kolay oluşmiyyy ben harcatmam dizimizin müziklerini başka dizilere :hıh gerileeeeerr :hıh
Ayrıca Yaso şu şarkıyı söylesin
Nikahına beniiii çağıııır Ahmedim:img-yes:
İstersen şahidin olurum senin:sad53:
Bu kadın kim deyi sorarlar ise:icon_sorr
Eski bir yavukluuuum dersin Ahmedim:img-hyste
Yasemin ve Ahmet eski günlerine döndüler artık.Yaseminin gözlerindeki bezginlik gitmiş,Ahmette bir içim su mübarek:img-in_lo Neydi o saçlar,bakışlar .Maaşallah!
GO NECDET GO!!!
Güzzide'nin kollarına doğru uç bakalım:happy0064
Eminim son kararım...
O müziği de Sağır Oda da kullanmışlar işte...
Hüseyin Abi görüyorum seni...
Sağır Oda da da kullanmışlar müzikleri:img-blush
Ha ben Ahmet'in onlari soyledigi kismi duyamamistim. O zaman, evet, Yasemin, ona, tak sepeti koluna diyor, o da bunun uzerine Ayla'nin kollarina kosmasa da, surune surune gider artik. O zaman ben Yasemin'e sinir olmaya devam edeyim. Bos yere kredi acmisim hemen. Yanina Ruya'yi da alip, Ahmet'e posta koymaya mi gidiyor simdi? Cifte haksizlik. Ruya Ahmet'e de anlatsin, "babam burada yatiyooo" diye. Bu arada, Ruya Hanim'in dogumgunu de gelemedi. Ben bekliyordum bir umut, Ahmet duruma uyanir biraz diye.
Nill bebişim hoşgeldin.
Sen yorgunsundur git yat yarın dökersin kurtlarını.
Fragmanı mutlaka izle Cansel süperr.:img-in_lo
fundapehlivan 25-04-07, 22:21 Yasemin hastanede söylediklerini şimdi Ahmete aynen anlatsın bakalım...
Öyle bilinçsiz adama anlatmak kolay...:icon_sorr
İyi geceler arkadaşlaaarbye bye
Ya fragmanı bi daha görsem keşke o gözlükte ve peruklum da takılı kaldım ben:img-in_lo :img-in_lo :img-blush valla o kısmı hiç bıkmadan izlerim ben sürekli...:icon_sorr neyse çok düşünürsem rüyamda görürüm belki :img-blush :img-in_lo zaten anca rüyamda görürüm :sad53: :sad53:
Eminim son kararım...
O müziği de Sağır Oda da kullanmışlar işte...
Hüseyin Abi görüyorum seni...
Sağır Oda da da kullanmışlar müzikleri:img-blush
mukaddes iyi akşamlar, hayrola bir haber daha yazmışsın. Ama ben bunu nereden bulur izlerim. Onun kısa yollarını özel mesaj atar mısın.
cevizlikek 25-04-07, 22:23 fragmanda haruna üzüldüm :( yasar ve ısıkı birlikte görüyor. ve bence ısıktan hoslanıyor.
mukaddes iyi akşamlar, hayrola bir haber daha yazmışsın. Ama ben bunu nereden bulur izlerim. Onun kısa yollarını özel mesaj atar mısın.
Bu Sağır Oda meselesi ise bir haber daha yazmışsın, dediğin; tv. de izledim şimdi Hüseyin Abi.
O dizinin fragmanında Menderes idama giderken(hani etrafında halkı hayal ederken) çalan müzik çalıyordu...Şok oldum...Ama elimde bir link vs. yok:icon_sorr
özge_letyy 25-04-07, 22:26 mukocum aynen canım ben de hsnin fragmanı sandım müziği duyunca ama baktım sağır oda baya şaşırdım ne alaka diye
iyi geceler hatirla sevgiliciler
fragmanda hemsire amede bir bayan geldi diyordu ve bizim afilli hemen davayi cakti:img-cool2 hemsire hanim verdi gazii haydi bakim soyle bakim nere gidem,bu bendeki ask degil soyle bana nere gidem oy oyyyy ver gazi evladim ver:img-wink: :img-wink:
ve yaso domatesi ariyordu telefonda:img-in_lo :img-in_lo
kara borulceye bizim ruyacik burasi babamin odasi diyordu,onlar ayri uyuyorlardi,kara borulce cakti davayi:img-pilot :img-pilot
amedle yaso domatesi,ruyacik bir cah bahcesi gibi bir yerde bulusuyorlardi,amedin gozundeki gunes gozlukleri vardi:img-cool2
gerisi aklimda kalmadi vallahi:icon_sorr
Fragmanı izledim ..Ahmet kendisine gelmiş gibi. Yasemin'in Kıbrıscığa geldiğini öğrendikten sonra olmuş bence.Ahmet in kendine güveni gelmiş,Yasemin in peşinden oraya geldiğini öğrenince artık O'nu kıskandırmaya uğraşıyor sanki.Yasemin artık ne dediyse buluşunca(büyük ihtimal artık birarada olmak istemediini söylüyorki) ,Ahmet:" peki beni başkasıyla görürsen ,kılın kıpırdamayacak mı " gibi bişey diyor..:good:
Bakalım ne olcak
Nill bebişim hoşgeldin.
Sen yorgunsundur git yat yarın dökersin kurtlarını.
Fragmanı mutlaka izle Cansel süperr.:img-in_lo
hehehehe buarada bebisim seni arayamadim sebebi cok uzun simdi sona anlatirim sana:img-wink: (ucaga yetisebildik diyeyim sadece:D)
ya buarada eklenen resimlerde necdetle yaseminin beraber olan resimi varya o resm eskiden cekilmis bi resim degilmi??:img-help:
o kiyafetle yaseminin baska resimleride vardi...
belki aylali olan resimde eskidir...
ama bugun icin kullaniyolrdir bilmiyorum neyse...
mukocum ya ben sagir odayi izlemedigim icin o muzigide dinemedim tabii...
alisercan abi dizimizin muzikleri neden baska dizilerde kullaniliyor? sizin haberiniz olmuyormu??:img-help:
özge_letyy 25-04-07, 22:36 Nilcim fragmanına koymuşlar hsnin müziğini
Bölüm içinde değildi yani..
meltem-cmbl 25-04-07, 22:39 anam frahmanı gördüm en sonmında verdiler ya
ay ben o hemşireyi çok sevdim yaa nasılda söledi ahmette bunu duyduğu için dememkki buluşmk istedi yasmein gelirkene ahmetin bakışı ay eskiyi hatırlattı bana üper bir bölüm olcak ahmet yasemine çok güsel soru sordu baaklım ne dicek yasr -ısık bera-berler oleyy ay deniz defnenin elini tutuya ilk başta ılşık yaşar zannetim ama değilmiş :icon_sorr neyse gelsin şu cuma akşamıoı
meltem-cmbl 25-04-07, 22:46 cansel neydi öle be kendine gelmiş böle
bomba gibi olmuşş maşallah acaip yakışıklıı acaip karizma her zaman
öleydi ama bu hafta kendine gelmiş yeseminin yüüznden kendini salmıştı ama bu hafta süper herşey
o hemşire sayesinde hellala:happy0064
cansel neydi öle be kendine gelmiş böle
bomba gibi olmuşş maşallah acaip yakışıklıı acaip karizma her zaman
öleydi ama bu hafta kendine gelmiş yeseminin yüüznden kendini salmıştı ama bu hafta süper herşey
o hemşire sayesinde hellala:happy0064
Artık hemşirenin dedikleri sayesinde mi yoksa Ayla'nın teklifinin verdiği şaşkınlıkla mı bilemiyeceğim.
Ahmet baya değişmiş.:)
meltem-cmbl 25-04-07, 22:56 Arrık hemşirenin dedikleri sayesinde mi yoksa Ayla'nın teklifinin verdiği şaşkınlıkla mı bilemiyeceğim.
Ahmet baya değişmiş.:)
bak abk yok ya ayladan değildir o:img-hyste ama acaip olmuş canselim ya süperdii
yaseminde çok güsel olmuş ama değilmmii:img-in_lo
fundapehlivan 25-04-07, 22:58 Fragman eklenmedi mi?
Ühüüü göremedim:sad53:
arkadaşlar böyle yanlışlıklar bazen oluyor. Buna yapacak bir şey yok. Ne diyelim kullanmasalar iyi olurdu ama kullanmışlar artık
meltem-cmbl 25-04-07, 23:10 fragman eklenmiş arkadaşlar koşunnn ileriiiiiiiiiiiiiiiiiii:img-hyste
isteyen ler bana öm atsınn ömyle linki yollarımm
bende fragman resimlerini ekledim bu arada:)
canselli sahnelerde bilerek ve isteyerek abarttım biraz:)kare kare ekledim valla:)çook tatlı olmuş ya off.gel cuma gell...
bilmesi gerekiyor bilinç kaybı yaşadığını..çünkü ayla yasmine demişti seni duyduğnu sanmıyorum..geçici bir bilinç kaybı yaşıyor demişti...neyse ya...fragman süperdi....o ahmete yasmini söyleyen kız kimdi ya göremedim..of ya niye söylediki demek o yüzden ahmet arıyor yasmini.....
ya ahmet süper karizmaydı ya..hele o güneş gözlüğünü çıkarmasına bittim yahu.....averaj görmen lazım...cansel bu bölüm bir başka....
canım sonunda izledim fragmanı...ahmet ve dolayısıyla da cansel bir başka olmuş:img-wink:
yaseminin geldiğini haber veren kiraz hemşireymiş sanırım...
canım ahmet o nedenle arar belki de..ama yaseminin rüyayla gitmesi ne alaka...hımmm, buldum senaristler yine çocuktan al haberi metodunu kullanacak...ikincisi de bunlar yine aleni şekilde buluşmaya devam ediyorlar...saçma değil mi:img-blush
üf bilmiyorum ama yine baygın bakışlarla geçmez umarım bu bölüm:img-blush
Herkese iyigeceler az önce tesadüf Canselin Resmi Web sitesine baktım Açılmış.... :img-yes:
Bilmeyenlere duyurulur multimedya Popillonda eklenmiş tam olarak bakamadım harika olmuş Fatoş Hanıma çok teşekkürler.... Hazırlayan arkadaşların emeklerine saglık....:happy0064
bend e tesadüfen izledim ahmet deişmiş yakışıklı hallerine geri dönmüş demek evlilik teklifi yaramış:img-hyste :img-hyste
güzidenin ne işi var necdetmn evinde rüya da babasının odasına götürüyo onu töbe töbee insanı katil eder bunlar
yasemn ne kadar gurursuz bi kadın yaa ahmetin her arayışında gel deyişinde gidiyo bi de rüyayı götürüyo ya tamamen gitsin şu adama ya da buluşup buluşup durmasın aahh aahh necdet şunun üstüne güzideyi kuma getirse bu da evin hizmetçisi olsa :icon_evil
deniz&defne söze ne hacet herkesten hızlı çıktılar elele olan onlardı di mi sanırım yaşar ve ışık da birlikteler haruna yazık yaaaa :(
arkadaşlar yasemin ahmetle buluşma yerine rüyayı getirmiyor.o sahnede yani canselin gözlüğünü çıkardığı(:img-in_lo ) sahnede ahmet-rüya-yasemin üçlüsü tesadüfen karşılaşıyorlar.yani ahmetin tepkisi bunu gösteriyor.
özette bahsedilen buluşma sahnesi ise ahmetin "beni biriyle görürsen..." dediği sahne ve orada rüya yok.
fragman resimlerini nere eklediniz arkadaşlar görmeyi çok istiyorum
arkadaşlar nerde resimler fragman çok merak ediyorum lütfen biri banda söylesin ya .....
resimler hatırla sevgili'nin multimedya bölümüne eklenmiş.
ya fragmanı gördüm ya çok güzel bir bölüm telefonda yasemin kendinden geçiyo bide ah ah ahmet çok yakışıklı olmuş ya eski hallerine dönmüş süperdi yani bide anlamadığım güzidenin yasemininle necdetin evinde ne işi var bide rüya bıcırık tutmuş onu necdetin odasına götürüyo bide demezmi babam burda yatıyo diye bu saatten sonra güzide necdetin üstüne saldırmazsa şaşmam yani ona fena takıcak zaten yaseminden kıskanmıştı şimdi anlıycak buna gerek yok neyse necdetimde mutlu olsun dimi...
arzu-başak 26-04-07, 08:21 canım sonunda izledim fragmanı...ahmet ve dolayısıyla da cansel bir başka olmuş:img-wink:
yaseminin geldiğini haber veren kiraz hemşireymiş sanırım...
canım ahmet o nedenle arar belki de..ama yaseminin rüyayla gitmesi ne alaka...hımmm, buldum senaristler yine çocuktan al haberi metodunu kullanacak...ikincisi de bunlar yine aleni şekilde buluşmaya devam ediyorlar...saçma değil mi:img-blush
üf bilmiyorum ama yine baygın bakışlarla geçmez umarım bu bölüm:img-blush
evet canım ya..bir başka bu hafta ahmet ve dolayısylada cansel....
aynen canım rüyacımız necdete söyleyecek yasminin ahmetle buluştuğunu...
ahmetim ne güzel söylüyor yasmine...beni başkasıyla görsen kılın kıpırdamazmı diye...neys eebnim çıkmama gerek...öğleden sonra gelirim..iyi sohbetler.......
Aman aman fragmanda neler gördüm:D:D
Cansel şok tatlıydı gözlükler falan:D
Adamı biraz kendine getirsinler zaten yaa... derbeder aşık oldu çıktı...
Ayla hanımda geldiği gibi gidiyor sankim :happy0064
Yeni aşçı kızımız dur bismilah geldiği gibi bazı şeyleri rüya sayasinde öğreniyor sanırsam...
Diziyi küşük rüya götürüyor valla oda olmasa kimse gerçekleri bilmicekk :img-wink: çocuktan alhaberi durumu:D:D
gerçektende fragman süperdi ya.geçenlerde bi arkadaşımız demişti ya bu çocuk bilmiyormu anne babaların beraber yatıp yatmadıklarını demişti ya o aklıma geldi fragmanı izlerken.(başka bişey dese olacakmıştı yani :img-wink: )
bende yasmini anlamıyorum gerçekten bir karar vermesi lazım yani ne nejoda vazgeçebiliyor nede ahmetten.bu arada ahmetin peruk kafasını düzeltmişler nihayet :happy0064 çok komikti saçı şimdi ise süpper olmuş eski karizmatik ahmetimiz geri dönmüş nihayet.pastanede çalışan neydi o uyuz kızın adı oda necdete taktı sanırım kafayı ama kanımca necdet ondan pek hoşlanmıyor. ahmet yasmin ve rüyanın karşılaşma sahnelerini bende tesadüf olarak düşünüyorum.ama kiraz hemşirenin yasminin geldiğini söylemesine çok sevindim. geçen bölüm çok beklemiştim uyuz ayla evlenme teklif etmeden önce kiraz gelse söylese diye.acaba aylaya ne cevap verecek.yasmine gittiğine göre aylayı red etmiştir inşallahhh.sanırım ahmet bu bölümde istanbula dönüyor yaşasınnnnnnn:happy0064 :happy0064 yarını sabırsızlıkla bekliyorum off ya daha kaç saat var ağzımı açıpta izlememe bye :happy0064 :img-pilot
bir_adı_yok 26-04-07, 09:36 fragmanı izleme şerefine yeni nail oldum.
demekki ahmet bu yüzden yasemin'le buluşuyor, ayağına kadar geldiğini öğrendiği için.
birde ahmet çok mutlu görünüyordu buluştuklarında neden acaba.
yaseminde biraz şok olmuş gibi baktı sonunda ama, tam emin değilim,
acaba ahmet ayla haberini mi? verdi.
herkese gunaydinnnnn:happy0064
meltem caim sayesinde gordum fragmani (ben bulamadim cunku turkce arfler kullanamadigim icin bana hatirla sevgiliden sonuc yok diye bi uyari gosterdi youtube:icon_sorr )
neyse ya bu yaseminin kibrizcika gelmesini ogrenmesine cok sevindim ahmetin...
denizle defne sebebsiz el ele tutusmuyolar galba yani sanki birbirlerine acilmislar gibi bi halleri vardi:))
isikla yasarda dolasirken harun onlari gordu ayyy o sahneyi merak ediyorum ama harun sanirsam isikla yasari takip edecek....
özettende fragmandanda bişey anlayamadım ya ama galiba bişeyden eminim yaseminle ahmetin bu son konuşması olacak en azından ben öyle olmasını istiyorum üzülmesin ahmetim daha fazla yaseminle necdetle mutlu mesut yaşasın işte gerçi ahmetin aylaya kalması hala beni sinir ediyo ama napalım onada katlanırım
herkese gunaydinnnnn:happy0064
meltem caim sayesinde gordum fragmani (ben bulamadim cunku turkce arfler kullanamadigim icin bana hatirla sevgiliden sonuc yok diye bi uyari gosterdi youtube:icon_sorr )
neyse ya bu yaseminin kibrizcika gelmesini ogrenmesine cok sevindim ahmetin...
denizle defne sebebsiz el ele tutusmuyolar galba yani sanki birbirlerine acilmislar gibi bi halleri vardi:))
isikla yasarda dolasirken harun onlari gordu ayyy o sahneyi merak ediyorum ama harun sanirsam isikla yasari takip edecek....
Nilcim fragmanı anlatırmısın? Yaşar ile Işık dolaşırken Harun onları görüyor demek. Bu benim sette gördüğüm sahnedir muhtelen yani geçen hafta çekilen.
Nilcim fragmanı anlatırmısın? Yaşar ile Işık dolaşırken Harun onları görüyor demek. Bu benim sette gördüğüm sahnedir muhtelen yani geçen hafta çekilen.
isikla yasar Pazaryeri gibi bi yerde yuruyolar aslinda...
sonra onlari harun goruyo ayy bende hic bisi hatirlayamadim simdi sen bence youtubea bak eklendi oraya;)
Fragmanı görmez olaydım. Ahmet ve Yasemin buluşmasını heleki Rüya'nında gitmesini anlamadım. Şimdi bu Rüya yine boşboğazlık edecek ve benim Nejdet'imi üzecek....:sad53: Şu aşçı kızın Yasemin'lerin evlerinde ne işi var anlamadım. Ne yüzsüz biriymiş... Birde Nejdet'in karşısında bütün dişlerini göstererek gülüyor.. Güya kendisinin de gülebileceğini gösteriyor. Ama bana nedense vampirleri anımsattı. :img-yes: Çok sevimsiz biri. Başka oyuncu bulamamışlar mı acaba? Yani ben seve seve oynardım.:img-pilot
O zamanlar insanlar ne kadar rahatmış. Ben bu diziden bunu anladım. Yani evli birine aşık olabilirsin, onu elde etmek için her yol mübahtır, evli kadına kaçalım diyebiliyorsun.. Ohhhhhhh ne ala........ :icon_whis bize böyle söylemediler... Valla anne ve babam bir daha bizim zamanımızda şöyleydi böyleydi derse inanmayacağım...:img-fie: Bizleri hep kandırmışlar...
Nejdet lütfen şu kızla olmasın... İstemiyorum işte. Zorla mı?:icon_cry:
En iyisi Yasemin artık Nejdet ile bir hayat kursun... Nejdet ve Yasemin'i gerçek bir aile gibi görmek istiyorum artık....
askasurguncu 26-04-07, 11:12 fragmani yeni gordumm son uc bolumdu diziyi hiç merak etmiyordum
ama fragmani gorunce baya bir heycanlandim
yasemin ve ahmeti belki son kez birlikte gorecegiz :icon_sorr
Ayyy meraba arkadaşlar :img-wink: :img-wink:
Üffff bir an izlesek şu bölümü çok merak ediyorum nedense ben bu bölümü:img-yes: :icon_whis
Senaristler bizi şaşırtsa ya Rüya'yı öğrense Ahmet artık yok ya ben de çok hayalperestim:img-pilot :img-yes:
Bu arada Güzide'ye bayıldım ya "Çooook" derken o nasıl söyleyiş tarzıdır çok şeker bişey ya Nejiiiiidet yakında aşık olur bu Güzide'ye:img-wink: :img-in_lo
yuppiiiii fragmanı gördüm ve acaip bi şekilde mutlu oldum hatta izlediğim anda gidip mutluluktan 200 soru çözdüm
sonunda ahmetimiz eski haline geri döndü şükürler olsn yarabbimmm ayrıcada kiraz hemşirenin söylemesi süperdi sonunda öğrendi yaa. senaristler ahmet ve yasemin işini uzattıkları için çok tepki aldılar ve onları barıştırmaya kara werdiler belkide inşallah yyaaaaa süper bi bölüm bizi bekliyo arkadaslar
Fragmanı gördüm anamm anamm anamm Ahmet yakıyorr sonunda biraz çeki düzen vermişler.... Rüyanın Güzideye anne ve babasının beraber yatmadığını söylemesine sevindim. Işık&Yaşar&Harun sahnesi tahmin ettiğim gibi benim sette olduğum gün (Geçen Cuma) çekilen sahne... Sanırım Yaşar ve Işık sinemaya gidiyorlar çünkü hemen ileride Emek Sineması var... Harun'umu üzmesinler yaa.
Fragmanı gördüm anamm anamm anamm Ahmet yakıyorr sonunda biraz çeki düzen vermişler.... Rüyanın Güzideye anne ve babasının beraber yatmadığını söylemesine sevindim. Işık&Yaşar&Harun sahnesi tahmin ettiğim gibi benim sette olduğum gün (Geçen Cuma) çekilen sahne... Sanırım Yaşar ve Işık sinemaya gidiyorlar çünkü hemen ileride Emek Sineması var... Harun'umu üzmesinler yaa.
bencde süperdi sonunda işler yoluna girmeye basladı işte ama bi tek haruna çok üzüldm haketmio bunları yzaık çocua
bencde süperdi sonunda işler yoluna girmeye basladı işte ama bi tek haruna çok üzüldm haketmio bunları yzaık çocua
Evett yaa Harun bunları hiç haketmiyor. Tamam Işık ve Yaşar yakışıyorlar ama Harun'un üzülmesine hiç dayanamıyorum. Neden illaki aşk üçgeni olmak zorunda bunlarda da olmayıverseydi. Yaşar&Işık-Deniz&Defne-Harun'da kendine başka bir kız bulsaydı...
Birde demekki bölümler birer hafta öncesinden çekiliyor o zaman bu hafta 23. bölüm'ü çekiyorlardır.
Evett yaa Harun bunları hiç haketmiyor. Tamam Işık ve Yaşar yakışıyorlar ama Harun'un üzülmesine hiç dayanamıyorum. Neden illaki aşk üçgeni olmak zorunda bunlarda da olmayıverseydi. Yaşar&Işık-Deniz&Defne-Harun'da kendine başka bir kız bulsaydı...
Birde demekki bölümler birer hafta öncesinden çekiliyor o zaman bu hafta 23. bölüm'ü çekiyorlardır.
ya bencede çoooook haklısın cnm ama yasemin ve ahmetin konusmalarına çok sewindim belkide dediiim gibi bişeyler düzelir artık:happy0064 :happy0064
askasurguncu 26-04-07, 11:35 ya bencede çoooook haklısın cnm ama yasemin ve ahmetin konusmalarına çok sewindim belkide dediiim gibi bişeyler düzelir artık:happy0064 :happy0064
aralarinda birsey duzenecegini sanmiyorum ama keske
duzelse :icon_sorr
askasurguncu bişey sorucam bu imzandaki tofita reklamları you....'da warmı acaba???
askasurguncu 26-04-07, 11:46 askasurguncu bişey sorucam bu imzandaki tofita reklamları you....'da warmı acaba???
yok canim .zippy...... da var you....yokkk
Ben fragmanı hiç sevmedim.Gerçekten söylüyorum ben Ahmet'e sinir oluyorum.bEN HEP yASEMİN VE nECDET'İ BİRLİKTE OLMALARINI İSTEDİM.iNŞALLAH OLUR.
E_B_R_U_"Lİ 26-04-07, 11:53 ben ilk defa buraya yazıyom.her bölüm olduğu gibi bu ve bundan sonraki bölümler de "süper" kelimesiyle anlatılır en iyi.sizden bi recam olucek "zor yıllar şarkısını biri bana özelden atabilir mi acaba?bendeki çok kısa tadı damağımda kalıyo
bu haftaki bölümü çok merak ediyorum cuma olsada seyretsek ben bu pazar büyük adaya gidiyorum umarım çekimlerine denk gelirim nejdeti görsem çok mutlu olurummm aşıklar tepesinede gidicem :happy0064 yaaa şu pastacı kızı biraz daha güzel birini oynatsalarmış bari nejdete hiç yakışmıyooo
Dizi çok bozdu.Acayip saçmaladı.Eğer böyle saçma devam ederse izlemeyeceğim.Ya Yasemin deli mi acaba?Evli barklı kadın hayatını kocasına ve çocuğuna adasın.Hala Ahmet ile buluşmaya devam ediyor.Ayıpp yaaa.Hem Necdet'in fedakarlıklarını biiliyor,hem Necdet'in ona olan duygularını biliyor.E yani bir dizi bu kadar saçmalamaz kii...Yasemin hanım büyük aşkıyla:img-hyste buluşmaya devam ediyor.Bu aldatmak değil midir?
sevimli.girl 26-04-07, 12:08 hemde nasıl aldatmak. o ahmet yo yo ahmet değil yasemin ortadan kalkmalı. yani ölmeli. necdete ne kadar acıdığımı söylesem inanamazsınız
askasurguncu 26-04-07, 12:08 Dizi çok bozdu.Acayip saçmaladı.Eğer böyle saçma devam ederse izlemeyeceğim.Ya Yasemin deli mi acaba?Evli barklı kadın hayatını kocasına ve çocuğuna adasın.Hala Ahmet ile buluşmaya devam ediyor.Ayıpp yaaa.Hem Necdet'in fedakarlıklarını biiliyor,hem Necdet'in ona olan duygularını biliyor.E yani bir dizi bu kadar saçmalamaz kii...Yasemin hanım büyük aşkıyla:img-hyste buluşmaya devam ediyor.Bu aldatmak değil midir?
aldatma degildir cunku yasemin
ve nejdet arasinda hiç birsey gecmemistir ve yasemin nejdetlen formalite icabi evlendiiii
mrblar ilk defa yazıyorum buraya:img-yes:
bu bölüm için çok sabırsızlanıyorummmm biran önce yarın akşam olsun yaa özellikle frgmanın sonundaki sahne süper... aamedin yasemine yanımda başkası olsa kılını bile kıpırdatmazsın öyle mi gibilerindn konuşması harikaydı ben böle bi sahne görmek çok istiyodum birassssda yasemin kıskansın üzülsün aaa yeter aamedin acı çektiği kaç yıldır ama yaa:img-blush
defne ve denizde yakınlaşmaya başladılar ikiside çok tatlı görünüyolardı
bide ışığı harunla yanyana görcem derken hep yanında yaşar oluyoo ama olmiiyki harunada yazık ama görüyoo yaşarla ışığı nolcak çok merak ediyom
rüyanın güzideye necdetle yaseminin ayrı odalarda kaldığını sölemesi çok ii oldu güzide zaten necdetten hoşlanıyo gibiydi iice umutlanır şimdi ee bide bakmışız çok ilerki bölümlerde güzide&necdet aşkı patlar :) öylede olcak gibi sanki ama necdet yüz vermez kanımca
Necdet'in duygularını öğrendi.Madem evliliğini hiçbir şey olmamış gibi (formalite icabı)devam ettirecekti o zaman Necdetîn onun arkadaş gibi sevdiğini sanması gerekliydi.Şimdi biiliyor boşansın.Rüya müya bahane.dİZİYİ UZATMAK İÇİN SAÇMALIYORLAR.sEVEN İNSAN HİÇ KİMSEYİ TAKMAZ.BU SAÇMALADII.
Necdet'in duygularını öğrendi.Madem evliliğini hiçbir şey olmamış gibi (formalite icabı)devam ettirecekti o zaman Necdetîn onun arkadaş gibi sevdiğini sanması gerekliydi.Şimdi biiliyor boşansın.Rüya müya bahane.dİZİYİ UZATMAK İÇİN SAÇMALIYORLAR.sEVEN İNSAN HİÇ KİMSEYİ TAKMAZ.BU SAÇMALADII.
iyide sevdıgı ıcın zaten kacmayı gıtmeyı goze almamısmıydı? ama son anda kızını dusundugu ıcın yapamadı... cok yazdım yıne yazıcam nejdetın yaptıgı fedakarlık deıl bı yerden sonra bencıllıktır. sevdıgı ınsan kendı yanında olsun dıye yaptıgı bencıllık...sımdı yasemın dogru yapıyo demıyorum onunda hataları var madem bunlar formalıte evlılıgı yapmıs ahmetle bulustugunu onu hala sevdıgını vs soylemelıydı gızlıce kacmaya yeltenmemelıydı helekı nejdetın sevgısını ogrendıkten sonra ondan uzaklasmalıydı umut vermemek hayatını mafetmemek adına...ama yasemın kendını nejdete cok borclu hıssettıgı ıcın yanında kalıyor artık ruyayı gectı nejdete borclu oldugunu dusundugu ıcın duruyor bence ama onları yakınlastıtrırlarsa bastan berı vermeye calıstıkları askı zedelemıs olurlar zaten pastaneye gıren kızda nejdetle beraber olursa bu konuda bu sekılde kapanır ama bu konuları yıllarca uzatmalılar ahmet le yasemın 80lerdemı bıresecek eee ne anladık ozaman bıseylerı uzatmak adına bozmazlar umarım...
arzu-başak 26-04-07, 12:30 Ayyy meraba arkadaşlar :img-wink: :img-wink:
Üffff bir an izlesek şu bölümü çok merak ediyorum nedense ben bu bölümü:img-yes: :icon_whis
Senaristler bizi şaşırtsa ya Rüya'yı öğrense Ahmet artık yok ya ben de çok hayalperestim:img-pilot :img-yes:
Bu arada Güzide'ye bayıldım ya "Çooook" derken o nasıl söyleyiş tarzıdır çok şeker bişey ya Nejiiiiidet yakında aşık olur bu Güzide'ye:img-wink: :img-in_lo
evet ya bende bayıldım güzideye..öyle bir çok diyişi vardı ki..zaten seviyordum...şimdi bayıldım..çok tatlı ve güzel bir kız....inşallah necdetle mutlu olur....ah ahmetim ah..yaktın beni..ne diye hala dolaşıyosun şu yasminin peşinde...neyse ama sonunda lafı söyledi...yanımda birini görsen kılın kıpırdamazmı dedi ya...ordaki bakış nasıl bir bakış öyle...insan erir yahu..bakalım yasmin hanım ne diyecek bu söz üzerine..aslında ne diyeceği belli..artık aramızdaki herşey bitti ahmet..seni başkasıyla görmeye alışmam lazım de....
:icon_whis Benim de demek istediğim seven insan kaçar.Kaçmaya kalkışıp ben görünmeyen bağlar kurmuşum.Rüya Necdet'i sevio diyip vazgeçmez.Ayrıca Necdet yıllarca Yasemin'i uzaktan sevdi.Yasemin de Ahmet için aynısını yaptı ama sadece iki hafta başka biriyle gördü onu.ecdet yıllarca gördü.Bi de onların evlenmesine yardım edecekti ihtilal oldu.
Dizi çok bozdu.Acayip saçmaladı.Eğer böyle saçma devam ederse izlemeyeceğim.Ya Yasemin deli mi acaba?Evli barklı kadın hayatını kocasına ve çocuğuna adasın.Hala Ahmet ile buluşmaya devam ediyor.Ayıpp yaaa.Hem Necdet'in fedakarlıklarını biiliyor,hem Necdet'in ona olan duygularını biliyor.E yani bir dizi bu kadar saçmalamaz kii...Yasemin hanım büyük aşkıyla:img-hyste buluşmaya devam ediyor.Bu aldatmak değil midir?
Evet canım niye aldatma olsun onların ki gerçek evlilik değil ki..:img-yes: :img-wink: ...Burada aldatan biri varsa o da Nejideeet'tir kendi kendi aldatıp duruyo:icon_whis bence boşuna baklemesin hala umudu var çocuğun ama Yaso onu sevmez :img-help: :icon_sorr Bence Rüya'yı söylemek için buluşuyo Yaso söylesin ama söyleyemeyecek Ahmet bişiy çıtlatır kesin :sad53: Bu arada umarım Necdet Güzide'yle yakınlaşır bayılıyorum o kıza ya çok çapkın bakiiiyyy Nejideeet'e:img-in_lo :img-blush
Necdet ve Yasemin'i yakınlaştırsınlar.O aşk bozulmaz. Çünkü Yasemin evli bir kadın.Bunları baştan düşünecekti.TTamam Necdet ısrar etti.Kabul etmeyebilirdi.Ben Ahmetimi beklerim.O beni sevmezse de ben onu yine yıllarca severim.Herkes tarafından aşağılanmaya da razı lurdu.Tamamiyle saçmalık.*Ayla ile Ahmet'in normal evliiği olmayacak mı?Yasemin'inin de olsun ne olacak ki
:icon_whis Benim de demek istediğim seven insan kaçar.Kaçmaya kalkışıp ben görünmeyen bağlar kurmuşum.Rüya Necdet'i sevio diyip vazgeçmez.Ayrıca Necdet yıllarca Yasemin'i uzaktan sevdi.Yasemin de Ahmet için aynısını yaptı ama sadece iki hafta başka biriyle gördü onu.ecdet yıllarca gördü.Bi de onların evlenmesine yardım edecekti ihtilal oldu.
Yaso o anın heyecanına kapılıp yanlış bi kara verdi :img-yes: ama sonra Rüya'yı ve Necdet'i gördü ve yapamadı ilk anda Necdet'mi geldi aklına Rüya'mı ....nasıl yapsaydı o hallerini gördükten sonra nasıl kaçsaydı ,en başta bunları heyecandan düşünememişti sonra kafasına dank etti ,hangi anne öyle gördükten sonra çocuğunu kaçabilir ki ....sen kaçabilir miydin?:img-in_lo
Necdet evet bi yere kadar fedekarlıktı onun yaptığı ama bi yerden sonra çok büyük bi bencillik oldu olmaya da devam ediyo...en büyük bencilliği de Rüya'ya öz kızı gibi sevdiği çocuğa yapıo farkında değil daha...Yaso'nun da çok çok çok ama çooook hataları var (Bu "çok"ları Güzide söylesin :img-blush bayıldım ya onun söyleyiş tarzına:img-hyste )
fragmanı gördüm galiba ahmetle yasemin ayla olayını konuşacaklar
çünkü ahmet yanımda birini görürsen ne yaparsın gibi soru sordu
defne ile deniz arasında güzel bir aşk başlıyor çok sevindim
ama ışık ile harun arasında heran bir kavga yada tartışma olacak gibi
pastahanedi kızda (adını hatırlayamadım:icon_sorr )necdetle yakınlaşmaya çalışıyor :img-yes: :img-yes:
Zeyneps doğru söylüyorsun.Ama benim fikrim ben Necdet'i tutuyorum.Yasemin Necdet yakınlaşsın veya da ayrılsınlar.Rüya çocuk çok kolay kabul edebilir.
Bir şey daha var.Benim kaçmak istediğim kişi çocuğumun babasıysa nolcak?Tbai kii kan çeker.Babasını daha çok sever.Necdet'i en fazla dokuz ay sonra unutur.
Bir şey daha var.Benim kaçmak istediğim kişi çocuğumun babasıysa nolcak?Tbai kii kan çeker.Babasını daha çok sever.Necdet'i en fazla dokuz ay sonra unutur.
Yok canım Rüya Necdet'i kolay kolay unutmaz :img-wink: zaten bi çocuğa beş yaşına kadar ne öğretirsen onları doğru ve gerçek kabul ediyormuş:img-yes: bence Rüya kolay kolay unutamaycak babasını eğer Yaso ve Necdet ayrılırlar ve Ahmet 'le Yaso birleşirse ...bu da pek çok soruna yol açıcak kanımca:icon_sorr Olan da benim Küçük Hüsamım Ahmedime olcak yine çok üzülcek çoooook:img-help: :sad53:
ya hayret bir şey ..ben dünden beri sinirliyim zaten bugün çok kötü şeyler oldu dışarda..sinirimden ağladım resmen..iyicene sinirliyim..aslında girmemem lazım bugün bu foruma çok sinirli oldugum için ** abelki sizden dolayı biraz neşelenirim kimbilir...?
diyorum ki;kaç insan ilk aşkıyla evlenme mutluluğuna erişebilir ki?bu çok az rastlanan ama çok mutlu edici bir olay..yasemininde ilk aşkı ahmetti..ama öyle yada böyle bir şekilde ayrıldırlar.yasemin bi ryuva kurdu.her ne kadar formalite icabıda olsa.ortada bir evlilik var.bir çocuk.var .çocugun "baba" dediği bir adam var.ve bu olay 1960larda geçyiır.insanlar daha mütevazi daha geleneklerine göreneklerine bağlı..ortalık yerde öpüşen bir çift hatta ne bilim samimi bir çift görüldüğünnde garip karşılana bir dönem..1960 ların istanbulunu düşünün yani..şimdi yasemin evli. ahmetten bir çocuugu var. ayrılmış ahmetten necdetle evlenmiş.5 yıllık bir evliliği var.ama sonra eski sevgilisi geliyi.onla adada buluşmalar ,parkta behçelerde buluşmalar..ya böyle bir şey var mıdır hayatta? eğer herkes evleniip eski sevgilisiyle buşulmaya devam etseydi ooooohooooo..
yani rüya ahmedin çocugu ,bu ahmedin hakkı elbet yaso görüşmeli bunda ne var bu formalite evliliği diyenler cidden yaseminin yerinde olsalar görüşmeye giderler mi_?hangi yüzle ,ne vasıfla giderdiniz o görüşmeye?
sen evli bir kadınsın biraz gururun vardır,istanbul o zaman öyle şimdiki gibi kalabalık bir yer deiil..heleki park bahçe gibi herkesin gittiği biry erde o buluşmalra filan ..çok saçma...hadi formalite evliliği..hadi necdetin bir şey demeye hakkı yok.peki ya necdetin ailesi görürse ya defne ılşık filan görürse ya rüya giderde başkalarına anlatırsa yasemin ne duruma düşer.hiç mi sorumluluğu oyk bu kızı nanlamadım..bunu formaliteden evli olup olmasıyla kelebeğin ahmedin kızı olmasıyla hiç alakası yok..yasemin evlimi evli..ahmetten ayrılmamış mı ayrılmış.budur yaw..bu kadar basit..başka bir açıklamsı olamaz...hem ben yaseminle ilgilenmiyorum.düşünün ahedi..ahmet bu sefe rkötü duruma düşecek.evli bir kadınla buluşan adam duruma düşecek.zaten yaseminin çektirdikleri yetmyiiii birde bunla uğraşacak adam.zaten ben şu adada buluşmalarının mantıgını bir türlü çözebilmiş deilim.ada ne kadar büyükki?kaç kişi yaşıyor ki?herkes birbirini tanıyor nerdeyse otelciden tut esnafa,faytoncu ya kadar herkes yaseminin evli oldugunu biliyordur.hiç mi görmedi kimse yaseminle ahmedi orada başbaşayken anlamadım valla.
ya eğer şu pastanedeki kız valla güzel,samiim bir temzi yüzlü olsaydı valla necdetin sonuna kada ronunla yakınlaşmasını ona aşık olmasını isteyebilirdim.ama ne bilim şu an için o güzideden gıcık kapıyorum inşallah iyi bir kakrakteri vardır..inşallah necdeti yasemin gibi üzecek biri deildir....eğer tahm,inimizin zıttında bir insansa yani yasemin alt edecek kadar sa necdet sevsin onu ..benden okeytooo..ama öyle deilse necdet alsın rüyayı ankaraya gelsin .ben ona bakarım valla..zaten rüya annesini aramaz kanımca...babaannesini arar ararsa...:img-hyste
iyi o zaman..şimdi o zaman bir adam gelip sana desinkli ben senin gerçek babanım ..send e "nasıl olsa kan çeker "diye sev onu ..bu mu yani?ya seni büyüten adamı ne yapıcan?unutabilicenmi?baba dediğin adamı şak diye unutucan yani..en fazla 9 ay sonra hemde..bu boru diil canım baba baba..ha sen eğer bunu yapabilirsen bravo valla.:icon_whis ama bence normal bir inssan heleki bir kız çocugu bunu kabul etmez kanımca...yaşı ner olursa olsun bu farketmez..rüya şuana kadar baba dediği ve taptıgı hayran oldugu annesiyle geçirdiği zamandan daha fazlasını geçirdiği necdeti 9 ay sonra unutacak ta ahmedi sevecek ..hahaaaa..:img-hyste :img-hyste
Yamim canım hoşgeldin:img-wink: Dur sakinleşşş:img-yes: :img-yes:
Yazdıklarını tam okuyamadım bi göz gezdirdim okuyup döncem sana tekrar:img-yes:
Güzide'yle ilgili yazdıklarını gördüm :sad53: ne kötülüğünü gördün kızın bence çok şeker bişey ben ona sonuna kadar destek veriyorum ayrıca çok beğendim o kızı ben çok değişik bi havası var :img-in_lo :img-blush
Yamim canım hoşgeldin:img-wink: Dur sakinleşşş:img-yes: :img-yes:
Yazdıklarını tam okuyamadım bi göz gezdirdim okuyup döncem sana tekrar:img-yes:
Güzide'yle ilgili yazdıklarını gördüm :sad53: ne kötülüğünü gördün kızın bence çok şeker bişey ben ona sonuna kadar destek veriyorum ayrıca çok beğendim o kızı ben çok değişik bi havası var :img-in_lo :img-blush
hoşbulduk canım valla pek sakinleşemem şahsen bugünkü sinirim hatırla sevgiliye diil.pek te hoş olmayan şeyler oldu ona siniriliyim...:img-wink:
yaw tabi bunu söylemek yaneee güzideyi sevdiğini söylemek senin için kolay..sen ahmeti seviyon bense necdeti..necdet güzideyle yakınlaşınca ahmetin yaseminle olma olasılığı yüzde beşe yükselecek şuan yüzde 2...:img-hyste ama nebilim eğer o kızın yerine başkasını bulsalardı sevinirdim..iyi bari necdet bunu sevsin derdim ama şimdi pek de istekli değilim..
hoşbulduk canım valla pek sakinleşemem şahsen bugünkü sinirim hatırla sevgiliye diil.pek te hoş olmayan şeyler oldu ona siniriliyim...:img-wink:
yaw tabi bunu söylemek yaneee güzideyi sevdiğini söylemek senin için kolay..sen ahmeti seviyon bense necdeti..necdet güzideyle yakınlaşınca ahmetin yaseminle olma olasılığı yüzde beşe yükselecek şuan yüzde 2...:img-hyste ama nebilim eğer o kızın yerine başkasını bulsalardı sevinirdim..iyi bari necdet bunu sevsin derdim ama şimdi pek de istekli değilim..
Ayy canım üzüldüm :icon_sorr
Yok ben hiç bi nedenle sevmiyorum Güzide'yi sadece Güzide'nin havasına ve karakterine bayıldım ilk görüşte onun için seviyorum,hem Necdet'te kendisini seven birini sevsin sevilme hissini yaşasın ne kadar güzel bişi olduğunu görsün :happy0064
Yaso hakkında yazdıklarına gelince o evliliği formalite kabul ettiği için öyle şeyler yapiiiiyyyy..bu arada görülme tehlikesini de heyecandan hiç hesaba katmiiyyyy:img-help: :img-yes: Ahmet'e gelince o da Yaso hala beni seviyyy gelmiş o kadar ama kesin bi sorun çıktı diye buluşiiiyyyy :img-blush zaten o Evrupalarda okumuş ya takmiyyy pek evli mevli:img-hyste adı bu sefer de "Evli kadınlarla gezip tozan Ahmedim" e çıkacak:sad53: :img-hyste
Selam:img-blush
Beden dersinden kaçtım ama işkence gördüm basketbol konusunda:img-hyste sonuçta erken geldim:happy0064
nasılsınız?
fragmanı izleyip geliyorum beni özleyin anacım baaaybye
ohh izledim fragmanı başım kesin göğe ermiştir:img-blush
ay çok güzel bir bölüm:img-in_lo
izlemek için sabırsızlanıyorum cansel bir farklıydı:img-in_lo
gene yaseminle buluşuyor:hıh
ama hemşire söyledi valla söylemez diyordum ama söyledi melek hanım:img-blush
olsun buluşsunlar ahmet içli içli konuşurken yasemin gene trene bakar gibi bakıyordu:hıh
off sinir oldum ama genelde hoş bir bölüm gibi duruyor:img-blush
......
diyorum ki;kaç insan ilk aşkıyla evlenme mutluluğuna erişebilir ki?bu çok az rastlanan ama çok mutlu edici bir olay..yasemininde ilk aşkı ahmetti..ama öyle yada böyle bir şekilde ayrıldırlar.yasemin bi ryuva kurdu.her ne kadar formalite icabıda olsa.ortada bir evlilik var.bir çocuk.var .çocugun "baba" dediği bir adam var.ve bu olay 1960larda geçyiır.insanlar daha mütevazi daha geleneklerine göreneklerine bağlı..ortalık yerde öpüşen bir çift hatta ne bilim samimi bir çift görüldüğünnde garip karşılana bir dönem..1960 ların istanbulunu düşünün yani..şimdi yasemin evli. ahmetten bir çocuugu var. ayrılmış ahmetten necdetle evlenmiş.5 yıllık bir evliliği var.ama sonra eski sevgilisi geliyi.onla adada buluşmalar ,parkta behçelerde buluşmalar..ya böyle bir şey var mıdır hayatta? eğer herkes evleniip eski sevgilisiyle buşulmaya devam etseydi ooooohooooo..
.... sen evli bir kadınsın biraz gururun vardır,istanbul o zaman öyle şimdiki gibi kalabalık bir yer deiil..heleki park bahçe gibi herkesin gittiği biry erde o buluşmalra filan ..çok saçma...hadi formalite evliliği..hadi necdetin bir şey demeye hakkı yok.peki ya necdetin ailesi görürse ya defne ılşık filan görürse ya rüya giderde başkalarına anlatırsa yasemin ne duruma düşer.
Hay ağzını seveyim. Bende sürekli bunu diyorum... Birkaç sayfa öncede buna benzer şeyler yazdım... Yani o zaman insanlar daha modernmiş herhalde. Baksana Güzide olayına. Kadın patronunun evli olduuğunu biliyor tavırlarına falan baksana. Pes dedim.. Fragmandaki cilveler falan. Ne bu... Ahmet'in evli bir kadına kaçalım demesini hiç saymıyorum.... demek ki o zamanlar evlilik kavramı o kadar saygın değilmiş. Demek ki anne babalarımız bize yalan söylemiş. Bizleri hep kandırmışlar...
:img-wink:
ya ben bu bolumde benım bırtek komıgıme gıden ahmete hemsıre bıldırdıkten sonra donup gıdısındekı ıfade ... bılmıorum ama komıktı:Dayrıca guzıde tam guzel ama ıste evıne kadar gelıp necdetın yattıgı yerı gormesı benı delı ettı koskoca kadın ne ısı var orda:D
ayrıca aylanın evlenme teklıfını kabul etmedı dımı???
cunku ayla arabayla gıdıodu ne dedı acaba:D
Öncelikle evli kadın veya erkeğin aşk vs. konusu geçen buluşmalara fütursuzca gitmesinde sakınca yoktur diye bir düşüncede olmadığımı söylerek yorumuma devam etmek istiyorum..
Yasemin 'in Ahmetle olan buluşmalarında ki bana göre şimdiye kadar tek buluşma oldu.Yarınki buluşmayı izleyip değerlendirmeyi doğru buluyorum.5 yıl önce yarım kalmış büyük bir aşk var ortada ..Hala çok sevdiğin adam senden bir açıklama istiyor ve hatta senin de ona geçmişin hesabını sorma ihtiyacın var.Buna bir anlamda geçmişle barışma denilebilir.Heleki yasemin Necdeti kocası gibi değil de arkadaşı gibi görmeye devam ettiği için her halukarda bu buluşma olurdu zaten. Buluşmaya giderken -Yasemin'in Ahmet'e dönme niyeti vardı diyemeyiz .Geçmişin ortaya çıkışı onları tekrar birlikte olma konusuna getirdi.Bu ayrıca tartışılabilir.
Bu evlilik sahici bir evlilik değil Necdet'e ne faydası var.Rüya ile geçirdiği mutlu saatler mi..Bu da saçma değil mi..Aman Yasemin Necdet'e aşık olsun. İyi olsun da bu saatten sonra olursa zaten bütün değerler yokolur.Aşk bir kez yaşanır bişeydir.Ancak Yasemin Necdet'i sevebilir ki zaten O'nu seviyor ve de çok büyük hayranlık duyuyor.Yakınlaşmaları ancak Yasemin'in minnet duygusunu aşkla karıştırmasıyla mümkün olur.Bu da yine Necdet'e haksızlıktır.
Ayrıca defalarca evli olduğu kafasına vurulmuş olsa da Ahmet için Yasemin hala sevdiği kadındır.Yasemin'in de kendisinden başkasını sevdiğine inanmamaktadırki; bu zaten ortada. Yasemin 'i kendine istiyor,Necdet farklı bişey mi yaptı.ikisinin de birbirini sevdiğini bildiği halde araya girdi.hadi bunu şartlar zorladı diyelim..Evlendiklerinde Ahmet'in hala Yasemin'i istediğini öğrendi,Yasemin'in de Ahmet'i sevdiğini çok iyi biliyordu.Neden aradan çekilmedi? üstelik ortada bir çocuk vardı ve de o çocuk henüz baba kavramı oluşmamıştı..Bu kadar düşünceli Necdet neden bunu yapmadı?
Neden sadece evli erkeklerin sevme hakları var bu toplumda .. Rıza'nın yaptıkları farklı bişey midir?Rıza yanlış yapıyor derken bile aslınmda kabul ediyorsunuz da farkında değilsiniz :)) Ahmet neden evli bir kadınla buluşuyormuş,Yasemin neden evliyken hala Ahmetle buluşuyormuş.Unutmayın bu kişiler yeni tanışmadılar.Ahmet'in Necdet'e söylediğini hatırlamak lazım. "Onunla yaşadıklarımızdan sonra O senin karın olamaz ..."Tamamıyla gurursuz davranışları aşka yakıştırmak nedir .5 yıl kadın beni sevecek diye bekle ,O nun ilk fırsatta Ahmet'e gideceğini gör ,sonra da hiçbişey olmamış gibi hayatına devam et.:img-cool2
Hoş bunlardan sonra Ahmetle Yasemin'in barışması bir araya gelmesi de beni mutlu etmeyecek.Büyü bozuldu .
Duygu duygudur,ahlak ahlak .Doğru yanlış değerleri aşkın önüne geçemez maalesef.keşke elde olsa da şak die kesilebilse :img-hyste Evliliği zedeleyecek birşey geçmiyor aralarında ..Evli kadında sevilir evli adamda .Sakın ola olmaz öyle şey demeyin .. Mesele dürüst davranıp gereği neyse yapmak..Neyse bunlar çok derin konular.
Dilediğiniz kadar sinirlenebilirsiniz,bana göre doğrular da bunlar..
Sonuca gelirsek baştan sonra yanlış olan biten ya neyse..
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10006/hatirlasevgili_2b%C3%B6l%C3%BCm2jpg.jpg
arkadaşlar bu sahne kaçıncı bölümden? yani buradaki dans sahneleri??
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10006/hatirlasevgili_2b%C3%B6l%C3%BCm2jpg.jpg
arkadaşlar bu sahne kaçıncı bölümden? yani buradaki dans sahneleri??
işte bunu ben de merak edıorum hıç bulamadım ne zaman dans ettıler ki....
Yasemin ve Necdet'in evliliği sadece kağıt üzerinde arkadaşlar.Hepimiz biliyoruz bunu.Niye hala Yasemin'i namusuz, aldatan bir kadın gibi göstermeye çalışıyorsunuz anlamıyorum?Keşke yarım kalan aşkları tamamlansa ve tam bir aile olsalar Rüya'cıkla beraber.
Necdet iyi biridir.Yasemin'i zor durumdan kurtarmıştır evet.
Amaaaa, zor durumda olan Yasemin olmasaydı da başka biri olsaydı. Mesela Ayla hamile kalsaydı! Necdet aynı iyiliği Aylaya'da yaparmıydı?Elbette Hayır:mad72: Sonuçta Necdet Yasemin'le olabilmek için fırsatçılık yapmıştır.Onun düştüğü durumu kullanmıştır.
Necdet gerçekten Yaseminin mutluluğunu düşünse gider Ahmet'e herşeyi anlatır.Ama nerde onda o aslan gibi yürek???Korkak biri Necdet:img-polic
off yazık bu necdete ya bole bır kız gormedım yasemın secene kadaar daha cook yıl gecer bence necdet ahmet de guzıdeyı sevsın:D:Dkomık olur bılmıorum arkadaslar kızmayın ama necdet ve yasemın ahmet ve guzıde desem ne dersınız:D:D:D:D
Öncelikle evli kadın veya erkeğin aşk vs. konusu geçen buluşmalara fütursuzca gitmesinde sakınca yoktur diye bir düşüncede olmadığımı söylerek yorumuma devam etmek istiyorum..
Yasemin 'in Ahmetle olan buluşmalarında ki bana göre şimdiye kadar tek buluşma oldu.Yarınki buluşmayı izleyip değerlendirmeyi doğru buluyorum.5 yıl önce yarım kalmış büyük bir aşk var ortada ..Hala çok sevdiğin adam senden bir açıklama istiyor ve hatta senin de ona geçmişin hesabını sorma ihtiyacın var.Buna bir anlamda geçmişle barışma denilebilir.Heleki yasemin Necdeti kocası gibi değil de arkadaşı gibi görmeye devam ettiği için her halukarda bu buluşma olurdu zaten. Buluşmaya giderken -Yasemin'in Ahmet'e dönme niyeti vardı diyemeyiz .Geçmişin ortaya çıkışı onları tekrar birlikte olma konusuna getirdi.Bu ayrıca tartışılabilir.
Bu evlilik sahici bir evlilik değil Necdet'e ne faydası var.Rüya ile geçirdiği mutlu saatler mi..Bu da saçma değil mi..Aman Yasemin Necdet'e aşık olsun. İyi olsun da bu saatten sonra olursa zaten bütün değerler yokolur.Aşk bir kez yaşanır bişeydir.Ancak Yasemin Necdet'i sevebilir ki zaten O'nu seviyor ve de çok büyük hayranlık duyuyor.Yakınlaşmaları ancak Yasemin'in minnet duygusunu aşkla karıştırmasıyla mümkün olur.Bu da yine Necdet'e haksızlıktır.
Ayrıca defalarca evli olduğu kafasına vurulmuş olsa da Ahmet için Yasemin hala sevdiği kadındır.Yasemin'in de kendisinden başkasını sevdiğine inanmamaktadırki; bu zaten ortada. Yasemin 'i kendine istiyor,Necdet farklı bişey mi yaptı.ikisinin de birbirini sevdiğini bildiği halde araya girdi.hadi bunu şartlar zorladı diyelim..Evlendiklerinde Ahmet'in hala Yasemin'i istediğini öğrendi,Yasemin'in de Ahmet'i sevdiğini çok iyi biliyordu.Neden aradan çekilmedi? üstelik ortada bir çocuk vardı ve de o çocuk henüz baba kavramı oluşmamıştı..Bu kadar düşünceli Necdet neden bunu yapmadı?
Neden sadece evli erkeklerin sevme hakları var bu toplumda .. Rıza'nın yaptıkları farklı bişey midir?Rıza yanlış yapıyor derken bile aslınmda kabul ediyorsunuz da farkında değilsiniz :)) Ahmet neden evli bir kadınla buluşuyormuş,Yasemin neden evliyken hala Ahmetle buluşuyormuş.Unutmayın bu kişiler yeni tanışmadılar.Ahmet'in Necdet'e söylediğini hatırlamak lazım. "Onunla yaşadıklarımızdan sonra O senin karın olamaz ..."Tamamıyla gurursuz davranışları aşka yakıştırmak nedir .5 yıl kadın beni sevecek diye bekle ,O nun ilk fırsatta Ahmet'e gideceğini gör ,sonra da hiçbişey olmamış gibi hayatına devam et.:img-cool2
Hoş bunlardan sonra Ahmetle Yasemin'in barışması bir araya gelmesi de beni mutlu etmeyecek.Büyü bozuldu .
Duygu duygudur,ahlak ahlak .Doğru yanlış değerleri aşkın önüne geçemez maalesef.keşke elde olsa da şak die kesilebilse :img-hyste Evliliği zedeleyecek birşey geçmiyor aralarında ..Evli kadında sevilir evli adamda .Sakın ola olmaz öyle şey demeyin .. Mesele dürüst davranıp gereği neyse yapmak..Neyse bunlar çok derin konular.
Dilediğiniz kadar sinirlenebilirsiniz,bana göre doğrular da bunlar..
Sonuca gelirsek baştan sonra yanlış olan biten ya neyse..
Tebrik ederim seni çok doğru söylemişsin düşüncelerim yazıya aktarılmış gibi hissettim:img-yes: :happy0064
Bak yine Necdet'in Ahmet'in hala Yaso'yu sevdiğini bile bile yaptığı konuşma aklıma geldi sinirlendim :hıh çok pis dalacam ya o Nejideeeeet'e :img-cool2 Keşke o zaman söyleseydi "Ahmet ben evlendim ama sen yanlış anladın kız intihar ediyydi ya ,bende göz yumamadım kızı ortada mı bıraksaytım ben görevimi yaptım şimdi aradan çekiliyyyym"diseydi :img-yes: Ahmedim böyle karalar bağlamazdı o zaman,Rüya'da babasını tanırdı:sad53:
ask_seninadın 26-04-07, 15:15 bu dans sahneleri gelecek bölümlerden bence.......
Yasemin ve Necdet'in evliliği sadece kağıt üzerinde arkadaşlar.Hepimiz biliyoruz bunu.Niye hala Yasemin'i namusuz, aldatan bir kadın gibi göstermeye çalışıyorsunuz anlamıyorum?Keşke yarım kalan aşkları tamamlansa ve tam bir aile olsalar Rüya'cıkla beraber.
Amaaaa, zor durumda olan Yasemin olmasaydı da başka biri olsaydı. Mesela Ayla hamile kalsaydı! Necdet aynı iyiliği Aylaya'da yaparmıydı?Elbette Hayır:mad72: Sonuçta Necdet Yasemin'le olabilmek için fırsatçılık yapmıştır.Onun düştüğü durumu kullanmıştır.
Necdet gerçekten Yaseminin mutluluğunu düşünse gider Ahmet'e herşeyi anlatır.Ama nerde onda o aslan gibi yürek???Korkak biri Necdet:img-polic
iste benımde bastan berı savundugum seyler... kesınlıkle aynı fıkırdeyım... nejdetın fedakarlık yaptıgını melek oldugunu savunanlarında boyle dusunmesı gerekır
Amaaaa, zor durumda olan Yasemin olmasaydı da başka biri olsaydı. Mesela Ayla hamile kalsaydı! Necdet aynı iyiliği Aylaya'da yaparmıydı?Elbette Hayır: Sonuçta Necdet Yasemin'le olabilmek için fırsatçılık yapmıştır.Onun düştüğü durumu kullanmıştır.
Necdet gerçekten Yaseminin mutluluğunu düşünse gider Ahmet'e herşeyi anlatır.Ama nerde onda o aslan gibi yürek???Korkak biri Necdet:
Bugün düşüncelerimi yazarak yorulmuyorum hiç başkaları yazıo benim düşüncelerimi:img-hyste :good: :
Çok doğru bence de acaba Ayla hamile kalsaydı aynı iyiliği yapar mıydı?Sanmıyorum başka bi çözüm bulurdu:img-yes: :img-yes: Ama şimdi böyle dedim die yamim ağzımı burnumu dağıtacak benim :icon_whis tırsiyörüüüm:-:img-help:
Ayrıca ben de Ahmet'i Güzide'yle yakıştırmıştım ,ikisi de ukala(kabul edelim Ahmet biraz havai ve ukalaydı başlrda:img-blush :img-in_lo )ikisi de karizma,ikisi de istediğini elde eden(Ahmet ne kadar elde etti o da tartışılır ya:img-hyste ) ikisi de çapkın:img-pilot
Bu arada fotolar gelecek bölümleri anlatıyordur bence ya da tanıtım amaçlı ....bence ileride Yaso'yla Ahmet birleşicek o da onların evi ,Ahmet'in çalışma odası böyle bi dans sahnesi de görebiliiriz :happy0064 :happy0064
o dans sahneleri hiç olmadı ve maalesef hiç olamayacak.galiba bunlar hep tanıtım amaçlı çekilmiş sahneler.mesela yaseminle necdetn fotgrafları öpüşmeleri filan vardı hatta yasemin mavi bir elbise giymişti işte ben onları dört gözle bekliyoruum ama galiba bunlar tannıtım amaçlı arkadaslar...
ha bu arada aşk bir kere yaşanır demiş bir arkadas? emin misin canım?yani insan kalbini birisine kaptırır ve ölene kadar ondamı kalır?bence çok yanlış bir yorum..kime göre aşk neye göre aşk?yasemin ahmede aşık mı yani?sence aşkın tanı mı bu mu? birini çok seversin onun içinö lüp bitersin ,mahvolursun ama sonra ondan ayrılırısın sonra 2 -3 yıl sonra biri çıkar karşına çok çok seversin onuda ,mahvolurusn onun için hatta onunla evlenirsin.. şimdi senc ehangisi aşk olur?ikiside aşk olmaz mı?unutmaki aşk geçici ama sevgi hep var olan bir şeydir.aşk daha çok bir evredir daha çok tutkuyla eş değerde tutulur ....bence insan hayatında yalnız bir kez aşık olmaz...ama asıl olan doğru seçimdir.yani sen zamanında birine aşık olmuş olabilirsin ama ilerdede birine aşık olabilirsin..ya bence bu böyle..yanılıyor muyum???
iReMJeLiBoN 26-04-07, 15:23 dedigim cıktıı..=))) Güzide Rüyaya söylüyor necdet ve yaseminin ayrı yatma mesellesinii..
BU SÖYLEDIKLERININ TAMAMINA KATILIYORUM
necdet melek degil ayla hele hic degil bunlarin melek görunuslerinin altinda neler olacagini görecegiz nezaman ahmet kizini ögrendigi zaman isde ozaman necdet ne yapacak ayla kuduracak zaten ayla biliyorda ayla ahmetle evlenecek orasi kesin isde hersey bu evlilikten ve ahmetin istanbula tasinmasindan sonra basliycak cünki yasemin kayitsiz kalamiycak onlarin evliliklerine :icon_whis
Sevgili elif k,çok haklısın.Necdet melek değil.Evet kötü biri değil ama yaptığı iyiliği de kazancı olduğu için yaptı.Çıkarcılık yani yaptığı.
Yasemin'le evlenmek için tek şansı buydu.Yasemin hamile olmasaydı Necdet'le asla evlenmezdi.Necdet düzgün biri olsaydı eğer,kendisini kardeş gibi seven bir kadınla evli kalmaz,zavallı bir çocuğu da öz babasından ayırmazdı.
Hadi Necdet yavaş yavaş uç bakalım Güzide'yebye
aman zeynep sen zaten kaptırmışsın kendini benim senin ağzını burnunu dağıtmama gerek kalmadı..:img-beee: :img-beee: :img-beee: nicdet melek demiyorum ..ama şimdi her şey hallolduda bi neecdet mi suçlu oldu ..oh ne alaaaaa...
iyi valla yasoyu sevmeyenler yasoyla ahmedi yanyana görünce bir anda yasomtırak hareketler sergiler oldii.. anladın sen onuuuuuuu...çok şaşırdım .:blink: :img-swoon :img-fear2 :img-fear2 şoklardayım....ben zaten an başta hamedi sevmeiştim..mişeli kandırım evlencez senle didiğinde böyle yapmasına bir anlam verememiştimm.hatta şunu söyliyim ben ilk 2-3 bölümünü izledim. ama şu olay varya ..hani ahmet günlüğü okur ertesi gün bi bakmışız aaaa ahmet yasemine aşık olmuş.vay be..ne gerçekçi bi yaklaşım bu senaristlerin bakış açısı??her platonik aşk böyle çabuk karşılık bulsaydı oohoooo herkes mutlu mesut yaşardı.onu bşraz oldu bittiye getirmişlerdi kanımca.bende zannediyordumki ahmet yasemine yavaş yavaş aşık olcek anam ne bu didim hiç gerçekçi diil dedim ve ondan sonra 2 bölüm filan izlemedim sonra tabi necdet ortaya çıktı ya muhteşem aşık deyü ben tabi direk tvye odaklandım valla ne ahmet için ne yasemin için dırf necdet için..zaten kanımca yaseminli sahnelerde necddet tek başına götiriyiii o sahnelerii.yasemin bakmasa oılur yanii. çok gerekli değil.üf sinirim bozuk diyorum benüm üsütüme gelmeyin geri geri..git ileri ilerii.. :img-pilot
Tebrik ederim seni çok doğru söylemişsin
Bak yine Necdet'in Ahmet'in hala Yaso'yu sevdiğini bile bile yaptığı konuşma aklıma geldi sinirlendim :hıh çok pis dalacam ya o Nejideeeeet'e :img-cool2 Keşke o zaman söyleseydi "Ahmet ben evlendim ama sen yanlış anladın kız intihar ediyydi ya ,bende göz yumamadım kızı ortada mı bıraksaytım ben görevimi yaptım şimdi aradan çekiliyyyym"diseydi :img-yes: Ahmedim böyle karalar bağlamazdı o zaman,Rüya'da babasını tanırdı:sad53:
Zaten çelişki başka bir anlamda da gerçek niyeti bu değil mi ? Ahmet'ten intikam alıyordu orada "o artık benim karım!" Güya fedakarlık yaptı .Yasemin'i istiyordu fırsat ı buldu aldı.O değil mi birgün Yasemin'in kendisini sevmesini bekleyen :Nasıl fedakarlık ! İnsanın doğasına aykırı bu derece fedakar olmak,yaptığını fedakarlık olarak göstermek te bi o kadar yanlış.Olanları hekediyor demeyeceğim.Çünkü kendine göre bir çözüm üretti:ama bu çözüm yanlıştı,asıl amaç ettiği kendi kendi nefsi oldu.
Amann o öyle olsa bu böytle olsa sanırım buradaki aşk tartışılmaz ,dizi belki uzamazdı
Keşke konu sadece bu aşka bağlanmasaydı .Son zamanlarda öyle oldu iyice. Neyse beklicez artık ..Ben bu diziyi bana geçmişi hatırlayıp okumaya öğrenmeye sevkettiği için seviyorum.Türk filmi sadeliğinde ve tadında Yasemin-Ahmet aşkı da hoş bir seda işte o kadar.
işte bunu ben de merak edıorum hıç bulamadım ne zaman dans ettıler ki....
bu resim sadece jenerikte var dizide böyle bir sahne olmadı
LİN kesinlikle katılıyorum sana necdet aylaya olsa böyle birşey
yapmazdı.zaten necdetin isteği yasemin yanında olsunda gerçek
evli olsada olur olmazsada.bu söylediklerimden kesinlikle yanlış anlamlar
çıkmasın ben necdeti kötülemek için söylemiyorum sadece bir başkası
olsa necdet böyle birşey yapmazdı
ya iyi biz burda konuşuyoruz ok merak ediyorum biz onların yerinde olsaydık nasıl davranırdık kaçımız bu dediklerimiiz yapardık..yani nicdet haksız öyle yapmamalı diyenlerin kaçı sevdiği ve aşık oldugu kadının yerine aklını ve mantıgını kullanıp bunalrı bunları yapardı?
yada yasemine kızıyoruz ahmede gitmemeliydi diye nie gitti ayıp değilmi diye..acaba kazçımız mantııgımızı kullanıp sevdiğimiz adama gitmezdik yani bence sanırım herkes duygularına yenilirdi.yani o ki necdet de yaseminde ayla da ve hatta ileride sanırım güzidede bunların arasına katılacak hiçbirini suçu yok..yani biz de belki sevdiğimiz insanı başakasıyla görmektense bencilliğe sığınırdık ayla gibi yapardık ya da nicdet gibi kimibilir.yani ama ben yinede yaseminden nefret ediyom bağane..bağaaaneeee:icon_whis :icon_whis
aman zeynep sen zaten kaptırmışsın kendini benim senin ağzını burnunu dağıtmama gerek kalmadı..:: :img-beee: :img-beee: nicdet melek demiyorum ..ama şimdi her şey hallolduda bi neecdet mi suçlu oldu ..oh ne alaaaaa...
iyi valla yasoyu sevmeyenler yasoyla ahmedi yanyana görünce bir anda yasomtırak hareketler sergiler oldii.. anladın sen onuuuuuuu...çok şaşırdım .:blink: :img-swoon :i şoklardayım....ben zaten an başta hamedi sevmeiştim..mişeli kandırım evlencez senle didiğinde böyle yapmasına bir anlam verememiştimm.hatta şunu söyliyim ben ilk 2-3 bölümünü izledim. ama şu olay varya ..hani ahmet günlüğü okur ertesi gün bi bakmışız aaaa ahmet yasemine aşık olmuş.vay be..ne gerçekçi bi yaklaşım bu senaristlerin bakış açısı??her platoni |