Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-11
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Eveeet geri sayım başladı.Tüm organizasyon hazır.:happy0064 Bu akşam eşleri gönderip bizim evde kız kıza Hatırla Sevgili Partisi yapacağız.:bella :bella Herkes bir şey yapıp getirecek evinden.Menümüz gayet zengin.Kıymalı-patatesli börekler,tiramisular,elmalı tartlar,çerkez salataları,cevizli kurabiyeler,kuru yemişler,daha neler neler.:img-eat: Yanına da tomurcuklu çay.Ağlayanlar için de bol bol kağıt mendil.:img-cray: :img-cray:
Ahh çokheyecanlıyım.Zaman geçmek bilmiyor.Cansel'in gözlüğünü çıkardığı sahnedeki bağırışlarımızın Büyükada'dan bile duyulacağından eminim. :img-ok:
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:cheer: :cheer:
fundapehlivan
27-04-07, 12:52
Yalnız Ahmet ve Yasemin 2 kez görüşüyorlarmış...
Yani fragmanı dikkatle izledim de...
Kıyafetler farklıydı...
Belki de Rüyayla olan gerçekten tesadüftür...
Öyle karşılaşmışlardır...
Gerçi ahmet onun geldiğini öğrenince istanbula gelir gelmez telefona sarılır gibi düşünüyorum ama...
Neyse ya...
Bu akşam seyredeceğiz:happy0064
Yaşasın yaşasın!!
askasurguncu
27-04-07, 14:14
ya offf canselli sahneleri acaip merak ediorum ben yaaa artık yeter bu ayrrılık kavussunlar yaseminle ve tabikide rüyayla
biz daha cok bekleriz onlarin kavusmalarini:icon_sorr
keske senaristler bizi yanitip kavustursalar ahmeti ve yasemini ne guzel olurdu
arzu-başak
27-04-07, 14:23
Kıyafetler farklıydı...
Gerçi ahmet onun geldiğini öğrenince istanbula gelir gelmez telefona sarılır gibi düşünüyorum ama...
Neyse ya...
Yaşasın yaşasın!!
Bence tesadüf değildir..hiç tesadüf eseri birbirlerini görmelerine benzemiyor....seninde dediğin gibi belki rüya tutturdu anesine bende gelicem diye..e yanlarında rüya olunca ne konuşabilecekler ki..o yüzden tekrar buluşucaklar ve herşeyi konuşucaklar....
nihayet cuma geldi...bakalım neler olucak acaba aylanın bu söyledikleri karşısında ahmet ne tapki vericek..canımm aylam ya nasılda gidiyordu..olsun ama sonunda ahmetle ayla evlenicek ya...
ay kesin yasmin yine bildik konuşmalarına başlar..biz beraber olamayız seni başkasıyla görmeye alışmam lazım falan filan der..inşallah ahmet ona öyle birşey söyler ki içine oturur ama nerde...aman yine aşık aşık bakamsında yasmine bişey demesede olur..ama artık biraz geri çekmesi lazım ahmetin kendisini...o kadarda değil yani...
iReMJeLiBoN
27-04-07, 18:04
Kıyafetler farklıydı...
Neyse ya...
Yaşasın yaşasın!!
evet tesadüf olmasa, bu kadar şaşırmazlardı belkide ama yaseminin telefonla konustugu daha sonrada bulustugu sahnedeki sacı ve kıyafeti aynıydı.. bide şey diyormus farkettim
".. simdi yanımda bir baskasını görsen, kılını bile kıpırdatmaz mısın ?.. " tehdit ediyor Yasemini vay kurnaz Ahmet vayy.. =))
&sedef&özcan&
27-04-07, 18:34
oley be sonunda CUMA....:happy0064 :)
bence bu bölüm güzel olucak,zaten uzun zamandır ahmetle yasemini bir arada görmüyoduk inş bu bölümde bol bol görücezzz:happy0064 ya keşkee aralarında bi yakınlaşma olsa of off:( ama ben biliorum bunlar eryada geç eskisi gibi olcaklar ama bir fazlayla RÜYA da var tabii:)
angelina_özge
27-04-07, 18:37
allahım neydi o fragmandaki hali o gözlüğü çıkarışı falan bayılıyorum şu cansel elçine çook karizmatik ya artık yasemin ahmet rüya bi birleşseler tam süper olacak
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Ben Ahmet ve Yasemin'in eskisi gibi olacaklarına inanmıyorum.Geçen yıllarda hiç olgunlaşmadılar mı?Eğer öyle b ir şey olursa -inşallah olmaz-cümlemi unuttum.Necdet'e yazık!Necdet mutsuz olursa Ahmet ve Yasemin üzülsünler depresyona girsibler birlikte intihar etsinler hiç ilgilendirmez.Necdet mutlu olsun.Ne o diğer insanları üzcxen sen eeşşşşkınla mutlu olcan.Aymet öyle mi olduuuuuu.
Bugünü nolcak çok miraaaak ediyorum doğrusu Ahmet Rüya'yı kucağına alsın sevsin:img-yes: ay kıyamam ben onlara fındıkkurdumla incirim binim:sad53: Neciiiiiiidet 'te onları görsün çatlasın vicdanı ne der eğer onları öyle görürse (görmez ya:icon_whis ) bilmiyorum ......aman bendeki de laf son 4 yılda vicdanı gayet rahat olan adam onları öyle bi görmeyle mi vicdan muhasebesi yapcak peh :hıh....aaaa onları öyle görürse rüyasında şöle görür artık Ahmet Rüya'yı kucağına almış gezdiriiiiiy,Rüya'ya da bi pamukşeker almış o sırada Necdet elinde silahla bi çıkiiiiy karşılarına ,sonra silah patliiiiy Neciiiiiidet uyaniiiiiyy:img-help: :img-help: :icon_sorr sonra da "ağlaaaa yaralı Necideeeet her şey yalan":img-hyste :hıh
Yani Aymeetttt çok mu iyiiii.Yacemin Ve Aynettttt ayy ne eşşşkkkk ama.Heyran kaldım.Asıl kaarşılıksız seven ve sevilmeyi hak eden N ecdet.Sevdiği kadını çocuğu olduğunu bile bile hala büyük aşkla sevmeye devam ediyorrr.
aamed&yasemin
necdet&yasemin
ayla&aamed
bence bu 3 ikili de gerçek anlamda bi çift değil.:icon_whis onları çok yapmacık buluyorum.önceden gerçek aşk görmesem hadi neyse de bu durumda onlara inanmam imkansız.sadece bizi kandırıyorlar o kadar.:icon_whis hiçbiri umrumda değil.ayrıca aamedle yasemini yanyana görmeye de hiç bayılmıyorum.keşke hiç görmeseler birbirlerini.onları öyle görünce daha da soğuyorum.:hıh
&sedef&özcan&
27-04-07, 19:04
Ben Ahmet ve Yasemin'in eskisi gibi olacaklarına inanmıyorum.Geçen yıllarda hiç olgunlaşmadılar mı?Eğer öyle b ir şey olursa -inşallah olmaz-cümlemi unuttum.Necdet'e yazık!Necdet mutsuz olursa Ahmet ve Yasemin üzülsünler depresyona girsibler birlikte intihar etsinler hiç ilgilendirmez.Necdet mutlu olsun.Ne o diğer insanları üzcxen sen eeşşşşkınla mutlu olcan.Aymet öyle mi olduuuuuu.
cnm olgunlaşmayla aşkın ne alakası var?tamam necdete yazık herkes üzülüyo ona ama bi kişi mutlu olucak diye gerçi oda lafın gelişi necdet böylede mutlu deyil herkes bunu çok iyi biliyo,necdet sadece yaseminin aşkıyla mutlu olur böyle bişeyin olcağınıda zannetmiyorum..hı nerde kalmıştım bi kişi mutlu olucak diyemi acı çekicek bu iki aşıklar?zaten yeteri kadar(5 yıl) ayrı kalmadılarmıı,acı çekmedilermi bence şimdi onların mutlu olması lazımm!
Yani Aymeetttt çok mu iyiiii.Yacemin Ve Aynettttt ayy ne eşşşkkkk ama.Heyran kaldım.Asıl kaarşılıksız seven ve sevilmeyi hak eden N ecdet.Sevdiği kadını çocuğu olduğunu bile bile hala büyük aşkla sevmeye devam ediyorrr.
Canım ben Ahmet iyi veya Necdet iyi diye bişey dediğimi hatırlamıyorum eğer benim Necdet'le ilgili yazdıklarımla ilgili olarak dediysen bunları .....ben her karakterin iyi ya da kötü yanlarını da yazdım bunu da burdaki herkes biliyor:img-yes: Herkes burda kendi fikirlerini savunuyo herkesin bakış açısı farklıdır tabi
Yamim nirrdeeee kankam nirde ben onları istiiiiiyyyym ne güzel onlar bağa ben onlara katlaniiiiiyyydim :sad53: :icon_sorr :img-in_lo Gelmeyin üstüme üstüme moralim bozuk:sad53: ,bende panik atak var ayrıca.......
noluyor yaa burdaa..
ahmetin mi üstüne geliysiniz bu seferrr:img-polic
yıktırtmam aamedimi sizee..:hıh
toparlıyo işte adam yavaş yavaş..:hıh
ahmeet:img-blush
Gel canım gel moralimi boziiiiylleeeer:sad53: :sad53: ,
Necidet'le ilgili bi sahne yazmıştım komediyle karışık ne yani Ahmet çok mu iyi demişler :sad53: :icon_sorr Ne kötülüğünü gördünüz sadece bi kre heyecanlanıp kaçmaya kalktı başka naptıııı:img-help: :sad53: başkasının çocuğuna sahip çıkıp bi babanın kızını tanımasını mı engelledi :hıh
&sedef&özcan&
27-04-07, 19:15
canlarrım kim nederse desin takılmayın ahmet ve yasemin çok yakın zamanda eskisi gibi olucaklarrr!!eski günlerdeki gibi romantik anlar:img-in_lo
off yaa bi akşam olamadıki izliyelimmm
sen o hale romantik mi diyorsun?o zaman sen romantik sahneler görmemişsin kuzum.:icon_whis romantizm öyle mıc mıc la olmaz. :icon_whis midem bulanıyordu resmen.zaten başka yaptıkları bişey yoktu.güzel bir çift beklerken karşıma bunlar çıktı.hayal kırıklığına uğramıştım.:icon_sorr
Neoliyy burda?
Aamedime ve nejiidetime kimselaf etmesin kotu olur ha?
Of bu bolumde habire o akilsiz ot yasemini gosterip durmazlar insallah
onun yuzunden diziyi izlemek gelmiyor icimden
zaten bugun moral 0 sinir cok pof
canlarrım kim nederse desin takılmayın ahmet ve yasemin çok yakın zamanda eskisi gibi olucaklarrr!!eski günlerdeki gibi romantik anlar:img-in_lo
off yaa bi akşam olamadıki izliyelimmm
Pohaha romantikmi?
Mumkunse hic olmasinlar..
Yasemin uzak dursun ahmetten
Onlarin o "romantik" hallerini izleyemem hicte:icon_whis
bozma sen moralini ziynebimm...
nicdet zaten sütten çıkmış ak kaşık yaa...
ahmet bi kaçalım dedi..
sonra da nicdet onun kızıyla keyif çatarken..
karanlıklarda tek başına yaşadı gitti yıllardırr:hıh
bu mu suçuuuu:hıh
nicdete iki laf söylendi diye mi oliiy bunlar şimdii:hıh
arkandayım yııvrumm..
moralini bozmaa...
ben şimdi enerji depolamaya gidiyorum bebişiiimm:img-yes:
ahmeti görecem bikaç saat sonraaa:img-blush :img-in_lo :img-blush
ben aamedi değil canseli göreceğim için seviniyorum.ben sizin gibi değilim.objektif bakıyorum.cansel oynuyor diye her karakterini sevecek değilim.aamedi sevmiyorum işte. :hıh
o da adam gibi bi karakter olsaydı da sevseydim. :hıh
arzu-başak
27-04-07, 19:25
Neoliyy burda?
Aamedime ve nejiidetime kimselaf etmesin kotu olur ha?
Of bu bolumde habire o akilsiz ot yasemini gosterip durmazlar insallah
onun yuzunden diziyi izlemek gelmiyor icimden
zaten bugun moral 0 sinir cok pof
merhemcim merhaba....yoktun uzun zamandır....
of ya bakalım bu akşam nasıl sabredicem yasminin yaptıklarına..umursamayayım şu kızın hareketlerini diyorum ama olmuyor..ahmet umursayınca doğal olarak bende kafaya takıyorum...
,
Moralim bozuk diiiiiym ya size :sad53: w
Gelmeyin üstüme üstüme çok pis dalacam şimdi hepinize :hıh
Ezdirmem size Ahmedi
Beddua etmem üzülmeyin
Ahmedimi alır giderim:sad53: bye
Ezdirmem Ahmedimi size ya ezdirmem :img-cool2
Cemal diyip duruosunuz ya Cemal iyi bi askerdi tamam anladık ama onun da Ahmet'le aynıydı hemen hemen Ahmet nişanlısını terketti Cemal'de başkasının nişanlısın8a göz koydu ..karakterleri de birbirine benziiiiyyyy ,tamam Cemal biraz içine kapanıktı Ahmede göre ,başka ne konuda üstündü Ahmet'ten ha tamam cesur,yigit ,mert bi askerdi :img-yes: anladım ben onu :img-pilot
cimale laf ettirmem ben de.ama aamede ederim.çünkü bunu hakediyor.hiç de kusura bakmayın.cansele sevgim sonsuz ama gerçekleri de söylerim.:icon_whis
umarım bir sonraki projesinde cansel kendine daha iyi bi karakter seçer.:icon_sorr
&sedef&özcan&
27-04-07, 19:30
herkesin düşünceleri aynı olmayabilir arkadaşlar ben ikisini yanyana görünce mutlu oluyorum ve çok romantik olduklarını düşünüyorummm.size öle gelmeyebilir doal bişe bu sonuçta ama bana romantik geliolarr:img-wink:
arzu-başak
27-04-07, 19:33
Merhaba arzucum..
Sinavlarla derslerle ugrasiyordum, final sinavi gecememisim zaten Moral bozuk
Birde aksam bu yasemin beni deli ederse neolur halim bilemiyorum :sad53: :sad53:
O telefonda falan gulumsuyor deli gibi ama bir laf eder yine aaameti uzer :icon_sorr
üzülme canım...diğer sınavda çalışır geçersin....zaten yasminin o gülüşüne sinir oluyorum....ben aslında yasminin herşeyini sinir oluyorum...kesin amete üzecek şeyler söyleyecek...bundan hiç şüphem yok benim...
Ben Ahmet karakterinin sonuna kadar arkasındayım :img-yes: :img-yes:
Yurtdışından ilk geldiğinde biraz havaiydi ama aynı zamanda da olgundu ,Yaso'yu çok sevmekten başka bişey yapmadı :img-in_lo her zaman olduğu gibiydi, tek düşüncesizliği de Rüya'yı düşünmeden kaçmak istemesiydi (o da bi anın heyecanıyla oldu :img-yes: ) Kendi doğrularını savundu her zaman gerektiğinde babasını bile karşısına aldı
Neyse ya ben Ameeed'i görcem die çok heyecanlaniyyyym:img-help: Rüya'da bıcırık ya kıpır kıpır çekirge gibi zıpliiiyyy babasının gençliğine çekmiş hınzır:img-pilot
ben domatesi sevmediğini düşündüğüm için sana katılamıyorum kanka.kanımca bu konuda arkanda değilim.:icon_whis bir sonra ki projeye bakalım diyorum ben.:icon_whis
Ayyy bende çok miraaaak idiyorum doğrusu bir sonraki projeyi:img-yes: :img-yes: :happy0064 Ayyy Özge'yle 70lerin sonunu anlatan bi dizide oynasa ne güzel olurdu veya filmde ÇGO gibi ama tabi o yıllarda anlatılcak çoook çoook hikaye var ....muhteşem ikili olurlardı:happy0064 :img-in_lo :img-blush
fundapehlivan
27-04-07, 19:43
Zeynep sana katılıyorum...
Ben de Ahmet karakteri çok tanıtılmasa da anladığım kadarıyla(:img-hyste ) seviyorum ve sonuna kadar arkasındayım...
Ne kadar karakterli olduğu, işinde iyi olduğu her ne kadar işinde gösterilmese de pek çok kere belirtildi...
Ayrıca her ne kadar bu kadar Yaseminin peşinde olma desek de adam gururu bir yana koyup aşkı için savaşıyor!
Bence bu mükemmel...
Evli olduğu halde tam 5 yıl beklemesi yani...
Gerçek aşık adam böyle olur işte...
Canım ben Ahmet iyi veya Necdet iyi diye bişey dediğimi hatırlamıyorum eğer benim Necdet'le ilgili yazdıklarımla ilgili olarak dediysen bunları .....ben her karakterin iyi ya da kötü yanlarını da yazdım bunu da burdaki herkes biliyor:img-yes: Herkes burda kendi fikirlerini savunuyo herkesin bakış açısı farklıdır tabi
Yamim nirrdeeee kankam nirde ben onları istiiiiiyyyym ne güzel onlar bağa ben onlara katlaniiiiiyyydim :sad53: :icon_sorr :img-in_lo Gelmeyin üstüme üstüme moralim bozuk:sad53: ,bende panik atak var ayrıca.......
ziyneeep kanka beni ariyidin yoksa:img-wink: :img-wink: ??
ya kusura bakma bu gün tvye odaklandım tüm haberleri tüm kanalları he rhaberi izlediğimden vakit bulupta giremedim nete.şeşibeş oldum bugün tvye bakmaktan..ama bak boşuna bakmıyomuşum liseden bi arkadası gördüm haberlerde daha oturup izlesem kimbilir kimleri kimleri görürdüm:img-hyste :img-hyste
hmm..sanırım bu gün diziimiz var deeeğel müü?:icon_whis
yazık valla.pek izlemeyi düşünmüyorum.şahsen pek hoş şeylerle karşılaşacağımı düşünmüyorumda ondan..necdetin yavaş yavaş kara kıza yaklaşmasını ve yaseminin aametle mıy mıy canım cicinmm şeker parem sen neye gittin ben neye gelmedim sen necdete gittiydin ben ondan böyl eolduydumlu konuşmalarını dinlemek istemiyorum...:good: :good:
yamim doğru dedin ama benimkiler için izleyeceğim kuzum.:img-in_lo hem deniz gezmiş de var.:img-blush artık o parazite katlanacağım bikaç saat.benim gözler duvarlarda olur kesin.:img-hyste
hala aamedin aşkına inanmıyorum.:img-yes:
hııııı.evet sırf siyeset için izleyeyim bende bariii:icon_whis :icon_whis valla sırf denizi ışıkı harunu defneyi ve yaşarı merakımdan birde siyasi olaylardan dolayı izlerim ..aaa sende mi duvarlara bakıyon o sahnelerde ben genelde bir kaç kez kanalı değiştirdim ama annemin yoğun saldırısına uğradığımdan birdaha öyle bir şeye yeltenmedim.işte öyle sahnelerde içeri gidip bir şeyler atıştırıyorum vaalla sırf onlar yüüznden kilo aldım yaaaa:img-hyste :img-hyste
[QUOTE=yamisis;3115175]ziyneeep kanka beni ariyidin yoksa:: :img-wink: ??
ya kusura bakma bu gün tvye odaklandım tüm haberleri tüm kanalları he rhaberi izlediğimden vakit bulupta giremedim nete.şeşibeş oldum bugün tvye bakmaktan..ama bak boşuna bakmıyomuşum liseden bi arkadası gördüm haberlerde daha oturup izlesem kimbilir kimleri kimleri görürdüm:img-hyste :img-hyste
hmm..sanırım bu gün diziimiz var deeeğel müü?:
yazık valla.pek izlemeyi düşünmüyorum.şahsen pek hoş şeylerle karşılaşacağımı düşünmüyorumda ondan..necdetin yavaş yavaş kara kıza yaklaşmasını ve yaseminin aametle mıy mıy canım cicinmm şeker parem sen neye gittin ben neye gelmedim sen necdete gittiydin ben ondan böyl eolduydumlu konuşmalarını dinlemek istemiyorum: QUOTE]
Evet seni ariiiiyyydim :sad53: :sad53:
Ben Necideeeet'le ilgili bişi söyleyince veya sen Ahmet'le ilgili bişey söyleyince birbirimisi anliiiiiyyyydik :img-yes: :img-wink: değmüüüüüüü:icon_sorr :img-in_lo
Bugün çok üstüme üstüme geldiler neyse bırakalım geçmişi :img-yes:
Bu arada Ahmet karakterine ve bana verilen destekten dolayı tişekkürü bi borç bilirim :img-wink:
Ayyy bugün Ahmedim yine çok üzülcek sonra da gitcek Afet-i Devran'la evlenicek ......ay ne havalı duriiiy o ahmedin yanında Kont kızı ya :hıh
yamim zaten onlar için izlenir.yoksa diğer kısımlarda kayda değer bişey yok.:icon_whis
ben genelde ailemle izlerim.ah tek izlesem o saçma sahneleri hiç görmem ne güzel.duvarlar benim can yoldaşım oldu.hehe :img-hyste
Sineeem yıvruuuum bugün hiç şiiir yazmiyysin ama :img-blush
Gün bugündür yıvvruuum ben başlıyim
Deniz Defne'nin elini tuttu
İkisi adada çok mutluydu
Daha gezeceklerdi ama
Selma gördü ,ikisi de hapı yuttu :img-hyste
Nasılım???Nası attım ama ya benim tracedik şiyler yazmam gerekiyyy ne bu böyle ya ...:icon_sorr
iReMJeLiBoN
27-04-07, 20:07
aynen sinemcim zap yaptıracaklar illa:)
ahnmet&yasemin mi çıkıyor değiştir kanalı:) ben öyle yapıyorum!:img-pilot
bebnde özellikle Ayla ve Ahmet sahnelerinde.. degistiremiyorum ablam izliyor ben gözümü cflaan kapıyorum.. AHmet ve Yasemin bana eski günleri hatırlatıyor.. En mutlu sahnede bile aglıyorum.. Cok sulugöz yaptı beni bu dizi.. :)) Ama gönlüm Ahmet ve Yaseminin kavusmasından yana..
ziynip birazdan yemeğe gideceğim.belki gelince sivim pıtırcığıma bi dörtlük yazarim.:img-blush
aman onlar kavuşsa ne olur kavuşmasa ne olur?!:icon_whis benim gözümde öyle bir çift yok sonuçta.çok da önemli değil yani.peh :icon_whis
Evet seni ariiiiyyydim :sad53: :sad53:
Ben Necideeeet'le ilgili bişi söyleyince veya sen Ahmet'le ilgili bişey söyleyince birbirimisi anliiiiiyyyydik :img-yes: :img-wink: değmüüüüüüü:icon_sorr :img-in_lo
Bugün çok üstüme üstüme geldiler neyse bırakalım geçmişi :img-yes:
Bu arada Ahmet karakterine ve bana verilen destekten dolayı tişekkürü bi borç bilirim :img-wink:
Ayyy bugün Ahmedim yine çok üzülcek sonra da gitcek Afet-i Devran'la evlenicek ......ay ne havalı duriiiy o ahmedin yanında Kont kızı ya :hıh
hehheee..benimde derdim var gülüm..:icon_sorr bu bölüm nicdetim üzülmeye divam edcek ve oda karakıza yaklaşacak..bil bakalım neden?ahmedin aylaya yaklaşmasına sebep olacak şahıs yüüznden olabilir mi?:icon_whis yanii aslına bu iki zavallı erkeğinde ortak bir yönü var..yasemin dengesiziiii....:img-yes:
yamim duvarlara bakacağız okey to :img-pilot
şehvetli karnımı doyurup geldim.:img-hyste şimdi ziynipe verdiğim sözü tutuyorum.:img-blush
Hep sivimi sevdim
Yaz kendini anlatırken yaprak yaprak
Günler ne çabuk akıp geçti sivimim
Yüzyıllar geçti sanki aradan
Yollar yollar boyunca yan yana
Hangi yokuşu çıktıysam sivimle
Kuşlar uçuştular saçlarından
:img-blush :img-blush :img-blush
Afiyet olsun şihvetli Sinim'im :img-hyste
Sivim&Mehmet ne yapacak acaba?:img-in_lo
Ayy ya bu 1 mayıs mitingleri bu bölümde mi gösterilecik?
şehvetli karnımı doyurup geldim.:img-hyste şimdi ziynipe verdiğim sözü tutuyorum.:img-blush
Hep sivimi sevdim
ay senin karnındamı şehvetli, bacım?heryerinden şehvet fışkıriyiiii vesselaam:img-hyste :img-hyste bak nooldu bu gün.. derste not tutuyodum da ders sonuna doğru arkadasım istedi notumu bi sayfaya bakıcam dedi.sonra baktı baktı ..dedim bend enie bu kadar uzun bakyo halbuki yazım güzeldir yani okunaklıdır dedim içimden.sonra dediki benim kanki..."yaso sen bu işi iyicene abarttın kızım dikkat et kendine iyicene bozuldun sen ha.vah vah gitti gül gibi kankim "dedi..sonra ben anlamadım tabi.aldım defteri noldu bu kız nie böyle konuiuyo dedim.bi baktım deftere aaaaaa bak sana şöyle özetliyim durumu:
.....-iyiiiii(-iyor demek istemişim)
....-diyiiiii...(denir)
ammaaaa("ama" yazmaya çalışmışım)
yapiliyi(yapıldı ):img-hyste :img-hyste deftardeki tüm cümleler bu yamulmuş eklerle bitiyodu.meğersem hiç dalmış gitmişim ben.hep böyle not tutmuşum tüm ders boyuncaa..ay biz bi gülmeye başladık.dersin sonuna kadar sürdü bu gülmeler ..kıpkırmızı oldum valla ders sonundsa..:img-hyste bide tabi ders sonunda arkadaslarada anlattık budurumu.ay yani anlayacağın yakında okulda adım çıkacak.üf hayır artık olmaz .bunun bir önüne geçmeliyim.yeter artık:img-hyste ne bu ay??heep senin yüzünden bacım.beni bu diziler mahvetti.....yani artık durumum vahim yaaw..
sağol mirvem :img-hyste
valla bu saçma sahneler oldukça benimkileri zor göreceğim.:icon_sorr ağzını burnunu dağıtıcam bu senaristin ne ayak? :hıh
1 mayıs deme bağa bebişim.doğum günümde hüzünlü olacağım planımı gerçekleştiremediğim için.:sad53: ama yazın muhakkak kaçamak yapıyoruz okey to :img-in_lo
Bulutlardan bulutlara çıkardım o yaz
Çiçekler suladım her günbatımı
Çocuklarla konuştum hüznü unutturan
Yalansız hilesiz sevdim sivimi
Çiçekler çocuklar ezgiler içinde
ay yapalım kanka.:img-in_lo
yamim ben de öle konuşuyorum merak etme.ama çok seviyorum böyle konuşmayı.:img-hyste
bugün psikolojide savunma mekanizmalarını işledik.bi örnek verildi konuya.aklıma direkt ayla geldi.hani ayla aamede sinirlenip onun resmini yırttı ya işte örnek buydu.sinirlendiğin kişiye bişey yapamıyorsun onun yerine öfkeni başka nesneden çıkarıyorsun.yani ayla yön değiştirme yaşadı.hehe:img-hyste
Sivimim, bir tanem, canımın yongası
Bir karanfilin suya eğilimi gibisin
Öylesin, özlenirsin, gel artık kar yağdı
Bize paylaşacak aldanmalar kaldı
first lady canım çok teşekkür ederim bu şiir için, ezbere biliyorum ezberlediğim sayılı şiirlerinden denilebilir hasan hüseyin'in muhteşem şiiri...
grup yorum'un çok güzel bir yorumu var bu şiir için de tavsiyedir arkadaşlar:img-wink:
ah benimkiler belli zaten...:img-in_lo
Sivimle ikimiz ilkyaz gibiydik
Sevda avcumuzda tuttuğumuz gül yaprağıydı
Uzayda bıraktığımız ayak iziydi
Sivimim, hangi güç durduracaktı bizi
Hangi güç ince parmaklarının hünerini
evet canım zamanında başlamıyo 10 diyolarsa 10.30 dan önce başlamıyo ahmet umarım bu bölümde yaseminden ona hayır gelmiceğini anlayıp ondan tamamen umudu keser bende rahatlarım ahmetseverler de :img-blush bu bölüm üzülceğim tek şey heralde necdet-güzide sahneleri olucak o lızı hiç sevemedim ya bi kaşık suda boğarım onu gıcık şey :hıh
Hep sivimi sevdim
:img-hyste :img-hyste Ayyy hiç gülücüğüm yoktu ya binim:img-hyste senin karnından her yerinden şihvet akiyyyyy doğuştan bi şihvet durumu var sinde kanımca:img-pilot
Sözünü tutmuşsun tibrik idirim ,diziyi izleyince döktürürüz dörtlükleri artık ilham gelir ya bağa:img-yes: :img-in_lo
ivet her yerimden şihvet akiiiyy :img-hyste
umarım ilham verecek şeyler olur.:icon_sorr
uzakların daha uzaklarına
büyük zaferlerin nur tabakalarına
Sivimi yazdım ebemkuşaklarına
ellerim çaresiz, kalemsiz değil!
şihvetli ablam benim..:)
sivim meemed cephesinde bişey olur mu bilmemm ama..
diniz&difneden baya baya ilham gelir eminim..ama onlar senin ilgi alanına giriyy mi bilmiyorum:img-pilot...
diniz de bi karayel sonuçta ama beni asıl ilgilendirenler sivimle meemed.:img-in_lo tomris hanıma o kadar yazdım.artık bi güzellik yapsın bağa.:icon_sorr
ben gidiyorum kuzum.bye
Bir dağbaşı yalnızlığı yaşıyorum yeniden.,
Dağbaşı yalnızlığı ölümden beter.
Hiç kimse aramasa sormasa beni
Sivim gelsin yeter..
deniz ve defne sahnesi superdi
Of harun cok uzulducanim benim
bu kara fatmada ne havali sey oyle
Yaseminde yemekleri emine pisirecek diye hepsini yemege davet etti uyanik yaratik
ahmetin kibriscik sahnelerini cok ozleyecegim
:(
Deniz ve Defne'nin yakınlaşması bumuymuş?:)
Yahu Ahmet'e çok acıdım ya, zavallım kuru fasulye pilav yapmış yiyor...
Yiyemiyor pardon...
Yasemin'in gözü kör olsun:)
Bir Ahmete acıdım, bir de Rıza Amcama...
Anasına bak kızını al işte:img-hyste
Yiyemiyor pardon...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
neguzel soyledin mukocum
o yemegi simdi aaametmi pisirdi :img-in_lo :img-in_lo
ben gidip eslik edeyim bari :icon_whis
yalcinersonmez
27-04-07, 22:56
way bee bizim 4 lüye bak denizle o kısın adını unuttum he o işte beraber takılıolar "bu evde benimle yaşarmıydın??" harun tek tabanca yalnızlığın adamı...ışağa bakk o çoçukla takılıo yaw şu eski türkçeye hayaranım:) "bana 2 şebeke:)(banada 2 GSM Operötörü:)) "benimle izdibaçlanırmısın??:)" +rep veriom:)
Nirden başlasam yaaaa
Öncelikle Yar saçların lüle lüle Ayla sana güle gülebye
Difne&Diniz çok şekerler:img-in_lo ...o metruk evde ilerde Yaso&Ahmet çiftinin olacak gibime geliyyy ya.....bu arada Sivim bugün pek mi güzeldi ni ?Makyajı da daha güzel gibiydi makyöz bizden tırsiyör kanımca:img-hyste O kırmızı minübüse de bi ad takalım artık Hüseyin de Çiçek Abbas olsun:img-pilot
Güzide'ye bayıldım hodri meydan..:img-cool2
Ya ben gene en çok Ahmedime üzüliyyym ya ona ağliyyym ben oralarda bi başına yemek yiyesi gelmiyyyy valla zayıfladı kurudu çocuk kurudu:sad53: Ah canım sağa mı üzüliyyyym ben sağa mı ağliyyyym yine :sad53:
Yok bide Yaşar'a ağliyyyym ya çocuk mahcup oldu ahhhhh canım parasıda yok cebinde ezik hissetti kanımca:sad53:
Yiyemiyor pardon...
Aynen canım bende Ahmet'e çok acıdım.
Adam 5 yıla yakındır tek başına kahvaltı yapıyor,tek başına akşam yemeğini yiyor.
Off ya yaşanılacak hayat mı bu hepsi Yasemin'in yüzünden.:icon_sorr
ışık nerede büyümüş allah aşkına.pariste mi?hiç pazar görmemiş sanki.çok renkliymiş.sebzeler çok renkli geldi galiba.:img-hyste boynunda da bir fotoğraf makinesi görmemişler gibi.yaşar'ın parası yetişmeyecekti sinemaya.onu anlayabildi Allahtan.:img-pilot
ışık nerede büyümüş allah aşkına.pariste mi?hiç pazar görmemiş sanki.çok renkliymiş.sebzeler çok renkli geldi galiba.:img-hyste boynunda da bir fotoğraf makinesi görmemişler gibi.yaşar'ın parası yetişmeyecekti sinemaya.onu anlayabildi Allahtan.:img-pilot
Boynuz kulağı geçer Aslı'cım ablası hiçbir şeyi anlayamadı bari bu Işık biraz daha akıllı ablasına göre.:):)
yalcinersonmez
27-04-07, 22:58
yaa ışıkmı büyümüş daha bacak kadar kız fotomodel olcak yakında inş.:)
Işık biraz uzaylı arkadaşlar...
Alışın artık:img-hyste
Artık Ahmedin Ayla'yla evlenmesini istiiiiiiyyyym:sad53:
Acı ama gerçek Ayla'ya üzüldüğümden diğil yoksa Ahmedim acından ölcek oralarda Ayla'nın annesi ona el bebek gül bebek bakar iç güveysi bilem alır:img-pilot
Ahhhhh Neciiiidet'le Yaso gözünüz kör olsun emi siz orada yiyin börek ,dolma,mantı Ahmedim orada bi başına pilav kirifasilye yiisin ....:sad53: :sad53: boğazınızda kalsın emi :hıh Ahmedim orda iskelete döndü ...gözün kör olsun Yaso:img-yes: :hıh
Ahmet'in o haLLeri ne öyLe.. Tek başına sürekLii qaribim..
Nysekii Kuru FasuLye -PiLav orda..;) Bu arada peçeteLeride süperdi..:img-hyste
Deniz-Defne yakınLaşmasıı bu muydu..? Amann hiçbişii yok bnda..
EleleLer fLn.. Defne çok mutLuydu evde.. EE madem bişiLer vardı..
BeLLi etseydin azcık.. oLmaz ki ama..
katuılıorum yani deniz we defnenin yakınkaşması bumuydu
haruna bende acıdımm yaşarada ama parası yokmuş ya ışık werdii sağolsun
rızayada sinirlendim kadın bi gün geç geldi ewe hemen öbür kadına gitti o kadınıda sewmiorm satenn
Ya bu yasemin, ahmetin aci cekmesinden hoslaniyor sanirim
Ahmet telefon aciyor konusamiyor kiz piskin piskin siritiyor
bune dusuncesizlik bune .... neyse iyice sinirlendim
fundapehlivan
27-04-07, 23:26
Canım benim!!
Ya Cansel gülünce benim de yüzümde oluşuyor tebessüm...
Ama tepkim aynı...
Ahh canım benim!
Sonunda yine üzülecek...
Garibim Ahmetim; nasıl da mutlu oldu...
Yasemin'e kolsuz elbise çok yakışmıştı, gözüme çok güzel göründü, saçındaki aksesuar falan...Gayet hoş...
Ahmet jet hızıyla İstanbula gelecek sanırım:)
ewtt bencede gelcekk bide konuşmadılar yanyanaa olsalarr gözleriyle konuştular derimde bune yani tel.le
Ya bu yasemin, ahmetin aci cekmesinden hoslaniyor sanirim
Ahmet telefon aciyor konusamiyor kiz piskin piskin siritiyor
bune dusuncesizlik bune .... neyse iyice sinirlendim
Canım ne sinirlenmesi ben koptum orda:img-hyste :img-hyste Birisi görse duysa koskoca kaymakam skandal olur valla şok şok şok:img-hyste "Kıbrısçık kaymakamı Ahmet Gürsoy telefon sapığı çıktı" diye manşet olur sonra olaylar anlatılıo ya gazeteler gösterilio orada Ahmet'in fotosu:img-hyste
Neredeyse "bi üflermisiniz" dicek ....sapık Ahmedim binim:img-blush
Güzide de çaktı durumu, araları bozuk sanıyor bence...Necdet ile Yaseminin yani, birlikte yatmadıklarını öğrendi ya...
Rüyaya bayıldım yine, ah bir de babasının yanında olaydı:icon_sorr
Rıza'ya bakın ya az yere bakan yürek yakan değil ama suç Nezahat'in şimdi kafasını gitsin o fabrikanın duvarlarına vursun.Güzide ne kadar uyuz ukala öyle yok ben onun daha iyisini yaparım bik bik bik çok bilmiş şey :D
aamede yemek sahnesinde bende acıdım.:img-hyste
bu ışık harbiden saf ya.sanki ömründe hiç pazara gitmemiş.ne kadar değişik diiyy delü:img-hyste ablasına çekmiş.:img-hyste
ziynip bence de makyöz bizden tırsiiyy:img-hyste
babam beren hakkında bişey dedi ama söylesem mi bilmiyorum.onun dediklerini genelde çıkar.insan sarrafıdır da.:icon_whis gerçi bende onun gibi düşünüyorum.:img-yes:
Ahmet sonunun yine hüsran olacağını bile bile Yasemin'i arıyor.
Yarabbim bu ne biçim bir aşktır ya seven Ahmet,üzülen Ahmet,yalnız kalan Ahmet.
Adaletin bu mu dünya
Ne mal verdin ne yar dünya
Kötülerinsin sen dünya
İyileri öldüren dünyaaa
Edip Akbayram'dan şöylee bir esti bağaa.:)
ne yüzsüz kız.adam orada sesini duymak için parçalanıyor o pişkin pişkin sırıtıyor.hiç değilse bir duygulan,hüzünlen.:hıh
TLf'da ne yaptıLar şmdi öyLe ya.. Hiçbişii konuşmadan ne qüzeL
anLaşıyorLar.. Ahmet Yaso'nun qeLdiğini duyunca nasıL da
mutLu oLdu ya..
Hemencecik İstanbuL'a qeLiyor.. :happy0064
ne yüzsüz kız.adam orada sesini duymak için parçalanıyor o pişkin pişkin sırıtıyor.hiç değilse bir duygulan,hüzünlen.:hıh
Aynen ya bende sinir oldum.
Güzide buna dalsa ne güzel olur.:img-hyste
Artık Ayla'dan sonra Güzide'ciyimde.:img-hyste
Şimdi aradı ya yasemini, sabahtı...
hemen binse, kaç saatte ist.da olur Ahmet?
Karşılaştıklarında kıyafetleri şimdiki kıyafetleriydi çünkü:img-blush
ya sonunda deniz ve defne acildilar birbirine ama bunu kesin bi sure sakayacaklar...
defnenin eve gelmesi ve tuhaf hareketler yapmasi cok hostu:img-in_lo
bende sasirdim ahmet kuru fasulyemi pisirdi ay utandim kendimden:img-hyste
Şimdi aradı ya yasemini, sabahtı...
hemen binse, kaç saatte ist.da olur Ahmet?
Karşılaştıklarında kıyafetleri şimdiki kıyafetleriydi çünkü:img-blush
Günümüzde 3 saatte gelinir.
Ama o zamana bakacağımıza göre 5-6 saatte ancak gelir.
Annemler 30 sene önce Bursa'dan Yalova'ya 2,5-3 saatten önce gidemezlermiş düşün yani.:)
Ahmet sabah 8de aradı diye düşünsek yaz olduğunu ve günlerinde uzadığı düşünsek öğlen 3-4 gibi İstanbul'da olur.:)
Rüya bu sefer söylemese bari Amed'i gördüm diye.:)
Ya bu arada Mimeeed'in dediği doğru Işık'ın beyin kıvrımları hasar görmüş :img-pilot
Pazardaki hali çok komikti ha tam gorgüsüzdü :img-pilot burdaki meyveler ne kadar renkli diiiiiiiyyy:img-hyste eeee genelde renkli oliyyyler valla biz forum olarak hiç renksizini görmedik:img-hyste
Anam anam herkesde bi mini modasıdır gidiiiiyyyy valla canım çekti bende giycem :hıh
güzide'nin yemeğin ortasında rüya'yla kalkıp gitmesi de çok saçma bir sahneydi.rüya anne ve babasının ayrı yattığını kimseye söylememiş de bu zamana kadar güzide'ye mi söyleyeceği tuttu.:img-blush
Günümüzde 3 saatte gelinir.
Ama o zamana bakacağımıza göre 5-6 saatte ancak gelir.
Annemler 20 sene önce Bursa'dan Yalova'ya 2,5-3 saatten önce gidemezlermiş düşün yani.:)
Tamam, birde bu dizi ya, ahmet 2 saatte ist.da
başlıyooorr
ya su deniz cok komik ya daktilo bilmemmi gerekiyodu diyo ya:img-hyste
su guzidenin agzini burnunu dagitacam :icon_whis
oOof OoOF.. bU Ahmet öLdürücek bni ya.. ! Şu yazdıkLarına bak..
ağLayasım qeLiyor vaLLa.. :(
Birde şu Yaso'nun yazdıkLarına bak..
fundapehlivan
27-04-07, 23:54
Ya Yasemin yine mi kısknadı Necdeti yoksa bana mı öyle geldi?
Sinir oldum ya!!
Anaaam, 1 ay geçti:)
Ahmetcim, canım ne güzel seviniyorsun:)
Ayla da Ahmet kendi için geliyor sandı:img-hyste Çok güldüm orda...
Yasemin beni hala sinir etmedi, demek bölümün sonunda çok sinirleneceğim...
Bu arada Güzidenin bakışlarından çpok tırstımmm:img-hyste
ekşiden tam benim beynimi okuyan bir yorum
ahmetle yasemin askı fena halde ic bayıltmaya baslamıs dizidir.,nejdetin senin acımana ihtiyacı yok yasemin hanım diyip yeni gozde ciftimizi defne-deniz ikilisi ilan ediyorum kendimce.o ne guzel bi elele tutusma sahnesiydi oyle,mukemmele yakın.
Sinir oldum ya!!
Kıskandı kıskandı.:)
Artık Ahmet'le kavuşmalarının farkında olması güzel.
İnşallah Ahmet'e umut vermez ve sen yoluna,ben yoluma der.
Bu arada yine 1 ay geçti her bölümde 15 gün,1 ay atlayıp duruyorlar kafam döniyiii.:)
Sinir oldum ya!!
Yok kıskanmadı, ben bu bölümde bunu anladım...
Anlayabildim, nasıl olduysa...
Yasemini anlamak zor ya hani:icon_whis
ahmet yaza yaza yazar olacak bu gidişle.:img-hyste yasemin resmen güzide'yi kıskanıyor.koluna nasıl girdi necdet'in.sonra da aşkım ahmet diye destan yazsın.dengesiz.:icon_whis
fundapehlivan
27-04-07, 23:56
Ahmet canım benim!
Nasıl sevindi ya!
Hala içinde bir umut filizlendi sanki...
Maaşallah ama bu Kiraz da her şeyi tam anlattı!
Yok kendine bir süre gelemedi, yok telefonlarla takip etti!
Yalnız telefonla durumunu soranın Yasemin olduğunu nereden biliyordu orası meçhul:img-hyste
Ayla da sanki kendi için geldi sandı gibi...
Hani düşündü ve karar verdi diye düşündü herhalde...
anam bıktım bunların mektup yazmalarından be.yine oflayıp pufladım.yahu bunlar mitinge gitmeyecekler mi?gitsinler artık ya.sıkılıyorum ben böykle sahnelerde.biraz heyecan gelsin.içim bayıldı vallahi.:icon_whis
iReMJeLiBoN
27-04-07, 23:56
deniz ve defne sahnesi superdii
haruna yazııkk
güzideden nefret ettm kuscam kzın suratına..
gene agladm ahmet ve yasemn sahnelernde.. :(
"..kavusmamız gercekten imkansz ahmet..imkansız.."
:icon_sorr :icon_sorr gözlerm krudu yani... :D
Ya bu yasemin neden orda surat buzdu sonrada nejidetin koluna girdi
1 ay gecti gecmesinede, o kara fatma niye oyle nejiideti suzuyor
ama co kguzel bir bayan ya :)
Aaametde evine dondu sonunda bebisim annesi ona bolbol yemek pisirsin
meltem-cmbl
27-04-07, 23:57
1 ay gerçti ya off ahmetim cnm benım ya nasılda sevindii
yasemin geldi diye sırılsıklam aşık cnm ya
ayla kendi için sandı zavallı çok komikti orası:img-hyste
ay yaşarla ışığın vedalaşma sahnesine bayıldım yaaa:img-in_lo
Güzide resmen göz koydu Necdet'e açık açık kur yapıyor Necdet saf galiba anlamıyor,Yasemin'de kıskandı onları mutfakta konuşurken çıkarken hemen Necdet'in koluna girdi.Işık ve Yaşar çok yakışıyorlar Işık kimsenin baskısı altında kalmaz inşallah.
Yasemin'in o defter bitmemiş hala kız karar verdi bütün hayatını sığdıracak o deftere:D:D
Aradan 1 ay geçti fabrikada hala grev var herkes kendi halinde Nezahet pencere güzeli oldu Rıza'nın yolunu gözlüyor daha çok beklersin Keriman dünden razı zaten Rıza'yı elleriyle besliyor ne yapsın seni
fundapehlivan
27-04-07, 23:57
Yok kıskanmadı, ben bu bölümde bunu anladım...
Anlayabildim, nasıl olduysa...
Yasemini anlamak zor ya hani:icon_whis
neydi o Necdetin koluna girmeler...
Bak onun sahibi var der gibi...
Bu arada Necdetle güzide de çok iyi anlaşmaya başladılar dikkatinizi çekerim!
Sinir oldum ya!!
Evet yaaaaaa ne ayak Yaso ağzını burnunu dağıtcam sinin sirseri seni :hıh
Ahmedim orda günlüklerlen konuşsun sen git elin Necdetinin kolunda mutlu mutlu :hıh
Ayrıca Güzide'de Necdet'in gönlünü nasıl aliyyyy hemen hınzır seni:img-blush :img-in_lo
Keşke Rıza Amcam Kiriman yerine Kıbrısçık'a gitseydi ikisi de yalnız yemek yiyilerdi birbirlerine eşlik ederlerdi işteeee:img-pilot
Güzide'ye çok üzüldüm yaaa yazık Nicdet'i çok seviiyyy heralde :sad53:
ahmet yaza yaza yazar olacak bu gidişle.:img-hyste yasemin resmen güzide'yi kıskanıyor.koluna nasıl girdi necdet'in.sonra da aşkım ahmet diye destan yazsın.dengesiz.:icon_whis
Zaten Ahmet dizinin sonunda bir kitap yazacak...
Yazdıklarını bir kitap yapacak, o yılları anlatacak...Kitabın ismi de Hatırla Sevgili:):)
Çok Çemberimde gül oyamsı oldu yavv:img-hyste
archeologue
27-04-07, 23:59
yasemin necdeti kıskanıyor ya...yuhh demenin vaktidir :)
dengesiz mahlukat!!!!!!!:img-pilot
Zaten Ahmet dizinin sonunda bir kitap yazacak...
Yazdıklarını bir kitap yapacak, o yılları anlatacak...Kitabın ismi de Hatırla Sevgili:):)
Çok Çemberimde gül oyamsı oldu yavv:img-hyste
Bu gidişle ya Yasemin yada Ahmet yazdıklarını kitap yapacak sanırım.
Yada Rüya büyüdüğünde ikisinin günlüklerini bulur ve kitap yaparmış.:):)
ben güzideyi sevdim valla.:icon_whis
rıza beni çok şaşırttı.anaaaaaaam:icon_sorr nezoşa yapılır mı bu?ah nezoşum ah bebişim kıder yine sana bi darbe yapiiyy kuzum:icon_sorr
fundapehlivan
27-04-07, 23:59
Bu arada Nezahata çok üzülüyorum...
Garibimin çilesi bitmemiş, hala kocasını bekliyor! Hala aldayılıyor...
Hayır yani Rıza karısı eve geç geliyor diye başladı güya yine kerimana gitmeye...
Ama kendi geç saatlerde dönerken Nezahat kendini başka adamlara atmamıştı:img-pilot
Sinir oluyorum ya...
Ya sen beni dinle nezoş... ŞU adamı boşa ve rahatına bak artık!!
allaım deniz defne süperdi süper ötesi o bakışlar elele tutuşmalar harika çok ii oynamışlar
yasemine gıcık oldum yine güzideyle yakınlaşıo necdet ne güsel gitti koluna girdi kapıdan çıkarken yaaa
ayrıca güzide necdet çok hoşlar bayıldım vala
ahmette saf hala çacuk gb ya yine mutlu oldu yaseminle ilg bişi olunca nese onlarda bisleşsinler off sıkıldımm
birleşip bi kenarda dursunlar ben deniz defne ve güzide neco yu izlemeyi tercih eder oldum
1 ay gerçti ya off ahmetim cnm benım ya nasılda sevindii
yasemin geldi diye sırılsıklam aşık cnm ya
ayla kendi için sandı zavallı çok komikti orası:img-hyste
ya evt aylada bi saf:img-hyste
ya bu yasar ve isik aralarinda bisi olmasi cok zor ya:icon_sorr
yasar fakir isiksa zengin...
ayri dunyalarin insanlari....
isik veda sahnesinde yasari opecekti ama yasar opturmedi o sahne gercekten cok dogru bi sahneydi:img-yes:
fundapehlivan
28-04-07, 00:01
Işıkla yaşar da maaşallah o ayrılık neydi öyle...
İkisi de baya bir hoşlanıyorlar birbirlerinden...
Denizler daha beklesin bakalım, onlar ayrılsın diye...
Tam tersi giderek bağlanıyorlar yahu!!
Ama Işığın o saflığı beni deli ediyor!!
Çocuk ne derse evet diyor yahu!!
Güzide kendi evinde yapacakmış yemeği...
Bu necdete bir tuzak kurmasın, içkisine ilaç falan atarmış, bakışları beni çok korkutuyor:img-hyste
Işıkla Yaşar da öpecekmiş gibi yaptılar, geri çekildiler...Habire, bi öne bi arkaya...
Yaşar mı geri çekti kendini ben anlayamadım orda:icon_whis
Işık ve Yaşar sahnelesi çok şirindi.
Yaşar'ın Işık'ın saçımı beğendin mi demesine hayır demesi ve sonrası çok güzeldi.:)
Ayy yirim ben ikisinii.:):)
iReMJeLiBoN
28-04-07, 00:03
aynn bnde ordada agladm:D deniz ve defnede süperdi..
Bu gidişle ya Yasemin yada Ahmet yazdıklarını kitap yapacak sanırım.
Yada Rüya büyüdüğünde ikisinin günlüklerini bulur ve kitap yaparmış.
bende düsündüm onu, birlesirirler.. Yazsam roman olur.. hesabı.. :D
Ya bu yasemin neden orda surat buzdu sonrada nejidetin koluna girdi
ay o cok komikti ya.. Necdet o karafatmaya mı kaldıya.. Yasemin bile daha iyidir ondan..
şey sahnesi tam benm istedgmdi ahmet ve yasemn yazıolar necdette orda falan süperdi yani..!
meltem-cmbl
28-04-07, 00:03
ya evt aylada bi saf:img-hyste
ya bu yasar ve isik aralarinda bisi olmasi cok zor ya:icon_sorr
yasar fakir isiksa zengin...
ayri dunyalarin insanlari....
isik veda sahnesinde yasari opecekti ama yasar opturmedi o sahne gercekten cok dogru bi sahneydi:img-yes:
cnm niye imkansız olsun ya ay yasarımın o para sıkıntısı sahesi çok kötüydüü:sad53:
yazxık yaa
ama ışık tam öpcekken çekilmesi çok komikti ya unutandı bebişim
ben güzideyi sevdim valla.:icon_whis
rıza beni çok şaşırttı.anaaaaaaam:icon_sorr nezoşa yapılır mı bu?ah nezoşum ah bebişim kıder yine sana bi darbe yapiiyy kuzum:icon_sorr
Çok doğru söylemişsin :good: kıder mi bu???:sad53: :sad53:
Yaso Güzide'yi çözmeye çalışiiiiyy gibime geliyyy eğer Necdet'in Güzide'ye aşık olduğunu öğrenirse sevindirik olur koşa koşa Ahmede gider ama çoooookk gieeeeeeeç oluuur Yar saçların lüle lüle Yaso sana güle güle der Ayla bye bye :img-hyste
Rıza'nın yaşı almış başını gitmiş hala Kiriman'da Kiriman ....:img-hyste Nezoş orda cam güzeli oldu yaaaaaa...Rıza Dede ayıp oliiiyyy ama biraz da gençlere şans vir mesela Kamil:img-in_lo :img-hyste
Güzide kendi evinde yapacakmış yemeği...
Bu necdete bir tuzak kurmasın, içkisine ilaç falan atarmış, bakışları beni çok korkutuyor:img-hyste
hahaha evt bole bisi olabilir ya bende korkuorum o bakslardan:img-hyste
cnm niye imkansız olsun ya ay yasarımın o para sıkıntısı sahesi çok kötüydüü:sad53:
yazxık yaa
ama ışık tam öpcekken çekilmesi çok komikti ya unutandı bebişim
evt olabilir belki sonradan durumu duzelir.... (ins)
Pardon arkadaşlar biraz balıklama dalmak gibi olacak sohbetinize amaa acaba bu bölümde Deniz Gezmiş'i gösterdiler mi ben izleyemedim babam haberlere bakıyordu e malum gündem yoğun biri beni aydınlatırsa çok sevinirim...:img-help:
ya demin cok komik bisi oldu:img-hyste
ben ilk defa babamla hatirla sevgli izliyorum ve demin Denizi (karayeli) gosterince dediki: aaa bu cocuk buyumusmu?:img-hyste
(babam sadece dizinin ilk bolumlerini izledide sonra izlememisti ay suan yerlerdeyim aynen bole: :img-hyste )
Sinirlenmeyeyim diyorum ama olmuyor:icon_whis
Ya Ahmet'e karşı, Ahmetin yaşadıklarına karşı Necdet için söyledikleri...
Allah'ım ya, bu kızı bu kadar uyuz çizmeseler olmaz mı sevgili senaristlerimiz...
Şu söylediklerine bakın yaaa:icon_whis
meltem-cmbl
28-04-07, 00:26
ya aysemin dalcam sana ne diyon kızım sen ya alalhım yarabbim
ahmeim nasıl sinirledni sinir oldu bebişi,m ya allhım
ağlamk istiyorumm yasemin sinir oldum sana
off sneın yüz<ünden şimdi ahmet aylayla evlencekk:sad53: :sad53: :sad53:
bu arda yaşarla ışık yine süperdii:img-in_lo :happy0064
Bu Yasemin kesin dengesiz bir anormallik var bunda ne yapmaya çalışıyor "evet bensiz hayat kur diyor" sonra ağlayıp sızlanıyor. Şimdi Ahmet elbette Ayla ile evlenir sende daha çok ağlar yazar çizersin.Güzide'de bir dolaplar çeviriyor üç buçuk attı kadın sizi tanıyorum diyince zaten hiç tekin birinede benzemiyordu gözler pek bir ferfecir kızda
şu yaseminle ahmetin ne hastalıklı aşkı varmış ya...
allah akıl fikir versin...
bu arada feride çetin cidden çok iyi oynuyor ve okanla uyumları çok iyi:img-yes:
iyi ki geniş zamanları da izledim valla o ilaç gibi geldi oyunculuk açısından...
archeologue
28-04-07, 00:27
oh bee sonunda ahmeti saçlar başlar düzgün bir şekilde izleyebildik...
o bakışlar...
o gözlükler....
o gülümseme....
allahım tutmayın beni:img-hyste :img-hyste
yıkıyor ortalığı vallaha nazar değecek:)
yasemin ahmetin peşini bırakmış gibi görünüyor tabi şimdilik...o dengesizin ne yapacağı belli mi?:img-pilot
Pardon arkadaşlar biraz balıklama dalmak gibi olacak sohbetinize amaa acaba bu bölümde Deniz Gezmiş'i gösterdiler mi ben izleyemedim babam haberlere bakıyordu e malum gündem yoğun biri beni aydınlatırsa çok sevinirim...:img-help:
Hayır bu bölümde çıkmadı
Yeeeeteer git ahmet artık Aylayla Evlen.Benden sana izin.Yasemin bittin artık benim için.Baydın beni resmen.Hem seviyosun hemde yavan yavan konuşuyosun.Madem Necdete bu kadar acıyosun bi ara gönlünü yapıver yazıktır.Ya karşında Ahmedim şekilden şekile giriyo adamda gurur murur kalmadı yeter artık
yasemin'i denize yuvarlamaya ne dersiniz?:fighting2 mesele necdet'miş.fedakar,iyiymiş.o fedakarsa ahmet ne oluyor yahu.adam kaç yıldır peşinde.:img-pilot bir de anlatırken gülüyor mu üzülüyor mu belli değil.:img-swoon
Arkadaşlar Ben Bu Sabah Istiklal Caddesinde Lale Ve Güzide'yi Gördüm. Kol Kola Yürüyorlardi. Televizyondakinden Daha Güzeldiler Yalniz... Hele Lale......
Tutmayın beniiiiiii.
Yolacam bu Yasemin'i Ahmet'e neler diyor ya bırakamazmış Necdet'i sopalık.:fighting2
O zaman ne gittin Kıbrıscık'a off ya Ahmet hastayken o dediklerini hatırlamadığını anlayınca kıvırdı.:fighting2
Ahmet nasılda kötü kötü baktı Yasemin'e haklı valla orada yolsa saçını,başını kızın yerden göğe kadar haklı.:img-yes:
Oğlanın ömrünü yedin be Ahmet'in ömrünüü.:fighting2
Dur dur utanmasa ben NEcdet'e aşık oldum da dicek ya neyse:) Hala saklıyor kızını ..O çocuğun babası Ahmet!!
Yapıştıracaksın 2 tokat hadi sen yolun ben yoluma ,boşa zaman kaybetmişim senle deyip çekip gitmek varda hala acımaklı acımaklı bakıyor Ahmet deli ediyor insanı:img-hyste
bunlar hani mitinge gideceklerdi ne ayak? :hıh bu bölümü hiç beğenmedim.geçen haftadan sonra bayağı yavan kaldı.hiç bi heyecan yok.sıkıntıdan duvarları seyrettim.hala yasemin diyorsanız ben size artık gülerim.hahahaha:img-hyste iyice nefret ettim yaseminden de berenden de. :hıh ne kadar salak bi insan ya. :/
arkadşlar ...ahmet evlenmektenn bahsetmeye başladı..acaba bu sinirle bn aylayla evleniorum demesinn bu geldii aklımaa..olablirmi?:icon_whis
yasemine gıcık oluyorumm..ya nasıll söluoo o sözlerii ..ahmet neler cekmiş...onun deidiğine bak...
Tamam acırsın da, Ahmet'in kaç yldır çektikleri ortada...
Ne için, senin için...
Ahmet dedi ya çocuğum yoktu, Yasemin nasıl sustu orda...
Çünkü onun da Necdetten çocuğu yok...
Valla annem de çok sinir oldu Yasemine, söylenip duruyor şu an, karşılıklı söyleniyoruz:icon_whis
Yasemin'e her türlü bela, acı müstahak!
archeologue
28-04-07, 00:29
yaşar&ışık benim baştan beri favorim zaten:img-in_lo
çok tatlılardı yine...
ateş bacayı fena sarmış..
deniz ne yaparsa yapsın olan oldu artık:img-blush
sürüm sürüm sürünesin yasemin..vosvosun kafanda paralansın yasemin...sevda tepesinden aşağı uçasın yasemin...necdetin elinde patlasın yasemin...defol git yasemin vs vs vs
şaka gibi yaa...ahmetin gözünün içine baka baka neler dedi...bir de necdeti övmüyor mu...adamcağız renkten renge girdi yahu...o derece sinirliyim..bu yasemin çok fena elimde kalacak...sinir fışkırıyor her yerimden..
unutmadan yazayım bu güzide de bir iş var..şizofreni midir nedir..baksana aslında caddebostanda oturuyormuş ama maçkada oturuyorum demiş..ya hasta..ya her şey numara..ya da ne biliyim şimdi aklıma bir şey gelmiyor ama bir işler karıştırdığı kesin..hiç sorunumuz yokmuş gibi bir de bu oldu hayırlı olsun :img-pilot
Ah yasemin ah...yerlerde sürünesin...puuuhhh sana!!!! adamcağız gözümün önünde eridi yahu :icon_sorr yalnız bu bölüm canselden karizma fışkırıyor,söylemeden geçmeyeyim :img-in_lo
Yaaaaaa çıldırcaaam ya burda sinir krizleri geçiriiiiiiiym yaaaaaaaaa:sad53: :sad53: :img-help: :img-help:
Yaso ağzını burnunu dağıtacam ya bu ne biçim aşk ,bu ne biçim sevgi,bu ne biçim kız :hıh Necdet'i üzemem de üzemem die tutturmuş Ahmedimi orda perişan ediiiyyy ama Ahmedim çok doğru söyledi lafları hanımımız düzenini bozmak istemiiiiyyyy sirseri!!!!!!:hıh
İnsan bari kızını bahane eder çocuğumu babasından ayıramam der (ki Ahmet'le Rüya'yı hiç ayırmadı hakikatten) sirseri seni ...sen iyice bozuttun ,senin dizginlerini ele almak lazım ...gözyaşlarım burda sel oldu Ahmedim orda yaniiiiy tutuşiiiiiyyyy
Keriman sahneleri de koparttı beni ya :img-hyste Rıza'yla sarılmaları çok komikti baba-kız gibiydiler:img-pilot pardon çok şihvetliydiyler:img-hyste
yasemin'i denize yuvarlamaya ne dersiniz?:fighting2 mesele necdet'miş.fedakar,iyiymiş.o fedakarsa ahmet ne oluyor yahu.adam kaç yıldır peşinde.:img-pilot bir de anlatırken gülüyor mu üzülüyor mu belli değil.:img-swoon
Aslı gel bacım biz bu Yasemin'in işini bitirelim.
Artık zehirlermiyiz,denize mi atarız,uçurumdan mı yuvarlarız,arabayla mı ezeriz bilemiycem ama daral getirdi bana.:img-yes:
Ahmet kes artık umudunu bu mıymıntıdan be oğlum gül gibi Ayla'ya git bak sana neler dedi.
ya ben defneyle deniz sevgilimi şimdi onu anlamadım ama galiba öleöler o dew,irde bölemi oluodu acaba bu işler
yaseminnnnnnnnnn:icon_evil :icon_evil ay deli oldummm sussun artıkkkkkkkkk
archeologue
28-04-07, 00:31
Yapıştıracaksın 2 tokat hadi sen yolun ben yoluma ,boşa zaman kaybetmişim senle deyip çekip gitmek varda hala acımaklı acımaklı bakıyor Ahmet deli ediyor insanı:img-hyste
yasemin gibi salak salak durmadık yerde gülümseyerek yapmacık olmuyor en azından...bakınca ne hissettiğini anlıyoruz!!!!!!
çok tatlılardı yine...
Bencede Işık ve Yaşar çok uyumlular ayrıca Deniz Defne ve Harun'a ne oluyorsa illa sizin yanınızda mı olacak kız
kübranejat
28-04-07, 00:31
Yaşar ve Işık'a hayran kaldım. Defne ve Deniz de öyle. Ama Yaşar ve Işık bana çok daha şeker geldi. Yaşar ın o utangaç halleri filan. Çok şekerlerdi...
Ayrıca bu Yasemin beni krize sokucak ! Off gıcık oldum resmen Ahmet e git Ayla yla evlen diyorr :( Yaa her an Rüya yı söylemesini bekliyorum. Ama bunu beklediğimiz kişi kim ? Yasemin hanım. O zaman yandık...
deniz gezmişi bile göremedik be.dizi düzeldi diyorum yine bozuliiy :hıh
görün büyük aşkınızı(!):icon_whis
yasemin&aamed
bugüne kadar görülmüş en şehvetli ikili zuhaha :img-hyste
Şu dizide gerçekten birini seven varsa o da Keriman bu bölüm anladım.
Kadın Rıza'yı bu kadar yaş benden büyük demeden artık parası yok,kariyeri yok demeden seviyor.
Önceleri adam milletvekili,zengin diye seviyor zannediyordum ama kadın hakkat seviyormuş ya.
Yasemin üvey anasından ders alsın accık.
insan olur olur da bu kadar mı akılsız olur be kardeşim?
karşında seni seven bir adam var ya:dito :dito ve sen neler diyorsun?
yok nejdet çok iyiymiş,yok çok fedakarmış!!!!başına nejdet kadar taş düşsün inşallah!!
Allah bu Yasemin'e gün yüzü gstermeye...
Vosvosuyla Sevda Tepesinden yuvarlana...
Rüyayı bir daha göremeye...
Necdete de aşık ola ve Güzide ile aldatıla...
Allah seni bildiği gibi yapsın Yasemin, sana her şey müstahak:icon_whis
Uyuzzzzzz:icon_whis
Caddebostan ile Maçka arasındaki fark nedirde o kız o kadar kızdı .. Sanırım biri ötekinden daha iyi bir muhim ama ..Ben Ankaralıyım biri açıklarsa sevinirim:)
çok tatlılardı yine...
ya ben hala karar veremedim isik yasarami daha uygun yoksa harunami?:img-help:
ya aslinda yasara cok yakisiyor ama dedigim gibi ayr dunyalarin insanlari...
isikin kaderide ablasina benzeyecek galbaa:icon_whis
sezincim evt o guzidede bisi var ama ne acaba??:img-help:
Caddebostan ile Maçka arasındaki fark nedirde o kız o kadar kızdı .. Sanırım biri ötekinden daha iyi bir muhim ama ..Ben Ankaralıyım biri açıklarsa sevinirim:)
Canım iki semt arasında çok fark yok.
Güzide'nin kızmasının sebebi bence başka.
Bu kızda bir işler var ama ne yoksa birisinin metresi falan mıydı.:)
Canım iki semt arasında çok fark yok.
Güzide'nin kızmasının sebebi bence başka.
Bu kızda bir işler var ama ne yoksa birisinin metresi falan mıydı.:)
Ben de çaktım...güzide de bi iş var ama ne:img-help: :img-help:
Baaaaaak halaaa çok sinirliyim
Gün yüzü görmeyesin Yasemin :hıh :hıh
ya ben defneyle deniz sevgilimi şimdi onu anlamadım ama galiba öleöler o dew,irde bölemi oluodu acaba bu işler
bence cikiyolar ama hani daha birbirlerine sevdiklerine falan solemediler...
ama bence cikiyolar ne o ole el ele tutusmalar falan....oho oho:img-hyste
Hayir, ikisi de iyi muhitler. Guzide "basildi" galiba, bir sey gizliyor, ondan sinirlendi.
Artik Yasemin'e diyecek lafim yok. Pes. Senaristler hakikaten karakterden nefret ettirmek icin her seyi yaptilar; ama bu son soyledikleri. Pes. Pes. Pes.
Riza da igrenc bir adammis. Yine yapti yapacagini. Karisi o hapisteyken 5 yil yolunu gozlerken iyiydi, uc gun evde yalniz oturunca, bozuldu beyimiz.
Hayır bu bölümde çıkmadı
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için şuanda izliyorum ama baya bir kaçırdım bölümü de o yüzden sormuştum...bye
Yasemin'e inme inebilir :D:D:D
archeologue
28-04-07, 00:39
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
işte bu!!!
budur!!!
yaşasın bu gece kimse tutamaz beni:img-pilot :happy0064
oh yasemin necdeti nasıl kıskanıyo ama hemen koluna girdi dur daha yeni başladık yasemin hanım dur:img-hyste :img-hyste
ohhhhhhhhhhhhhhh iyi yapti ahmet ohhhh ohhh olsun yasemine aylayla evenecegini soledi ohhhhh:img-yes:
Vallahi zıplıyorum şu an, oh oh oh!!!!!!!!!
Çatla emi yasemin, Ahmetim kendine geldi hele şükür...
Yasemine reva işte bu!!
Oh yandan yandannnn:img-hyste
süper ..aferim Ahmet işte bu kadar ( ama kendine yazık edicek inat için :(..)
çaaaaaaaaaaaaattttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
işte bizim aahmet.. böylee lafıı koyarrr...
aamedin aylayla evlenmesini hiç istemem aslında ama ööle güsell söölediii kii lafııı.....şok olduuu yasemin şokkkkkk!!!!!!
fundapehlivan
28-04-07, 00:40
Ohhhh!!!
Yasemin acıların kızı olmaya hazır mısın?:happy0064 :happy0064 :happy0064
Yeter be artık!!
Her bölüm işkence çekiyor Ahmet! Onunla beraber ben de!!
Al o çok sevgili Necdetini mutlu mesut yaşa artık!!
Ohh ya içimi döktüm:img-hyste
Kızlar öyle sevinçliyim ki, halay çekmek istiyorum:img-hyste
Haydi Melalll gel halay çekelim bacım:happy0064
aslanım Ahmet işte buu.Eh yasemin hanım öyle bel bel bakarsın bundan sonra.Artık Ahmet uçuyo çantada kekli değil artık.vur kafanı taşlara.Kooş sen Necdetinin merhametli kollarına.Ah beni böyle seven olacak ben sevecem kim takar formalite necdeti
meltem-cmbl
28-04-07, 00:41
off sevşnsemmi üzülsemmmi belklli, değil ya
yaseminin sölediklerinden sonra ahmet yii yaptı bunu sölemek için ama
aylayla evlencek of dayanamam ben gıcık oluyoım ben o kıza yaaa:sad53: :sad53: :sad53:
archeologue
28-04-07, 00:41
cansel bugün harikaydı!!
tek kelimeyle muhteşemdi!
mimikleri,bakışları...
ve sonunda beklediğim haberi verdi!!:happy0064
Eee, sen misin Ahmeti parmağında oynatan...
Yok necdetle rüyayı ayıramam, şu bu...
Çatla yasemin, geberrrr:img-hyste
Heyttt bee ahmetim bee kocum benimmmm
yasemine az bile bu azzzzz
allahim cok mutluyummmmmmmmm
Bittiğim an bu andır...Yürü be Ahmet!!!!
22. bölümdür ahmet de bir çıkış gördüm artık ölsem de gam yemem..yalnız yavaş atın tekmesi pek lur derler yaa...durdu durdu koydu lafı ...hem de öyle bir koydu ki içime işledi :icon_sorr
o nasıl bir ifade...o nasıl bir alay..o nasıl bir acı...mahvoldum...sonu mükemmel olmuş!!!! her ne akdar ayladan nefret etsem de ahmetin bu çıkışına çok memnun oldum!!! sonunda yani...neydi o aptal aşık haller...asıl dizi şimdi başlıyor bence :) hele bir de rüyayı öğrensin seyreyle cümbüşü :)
bu arada hukuk bölümünde öğretim görevlisi olacakmış...mükemmel olur yaa..bir an bizim hukuk dersine geldiğini düşündüm de...düşünmekle kaldım zaten..fazlasına kalbim izin vermedi..teklemeye başlıyınca hemen sildm aklımdan bu düşünceyi :img-hyste
Yasemin asıl Ayla'nın kasılmalarını görünce çıldıracak :img-hyste
işte buuu!!!!
bu kadar!!!
ahmetim benim ya sen bitanesin!!!
kuzenimle şu an evde kutlama yapıyoruz!!!o kadar bağırmışız ki sevinçten annemler kalktı noluyo diye:)
ahmetin söylediklerinin aynısını keşke ahmet şöyle dese diye kuzenime söylemiştim ya 5 dk önce ahmetin söylediklerinin aynısını ben kuzenime söylemiştim:)
Oooooh ya ooooohhh yaaaaa:happy0064 :happy0064 canıma değsin ya oh yaaaaaaa:happy0064 çatıııııııır çatıııııııııııııııııııııııııııııııııır çatlaaaaa Yasooooo ohhhhhhhhh:img-hyste nasıl dedi Ahmet affferin be Ahmet hep ezilen sen mi olcan biraz da eeeeeezzzzzz oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ama bu arada içim gitti Ahmedime yaaaa kahroldu bütün ümitleri tükendi yoksa o iceberge kalmazdı ya:sad53: :sad53:
Helallll Ahmetttttt:happy0064 :happy0064
Normalde en sinir olduğum şeydir harfleri uzatmak bu akşam uzatanlarada kızmayacağım.
Yasemin sen kaşındın bacım Ahmet'te sana kapak olacak cevabı verdi.
Ahmet sanki onun ağzını aramak için orada oturmuşta zaten bu haberi verecekmiş gibi oldu.
Ohhh iyi oldu.:)
Teyyy teyyy haftaya düğünümüz varrr.:)
Oğlan bizim,kız bizim.
Geliyor düğün alayı
Kaynanalar çeksin halayııı
:bella :cheer: :cheer: :bella :img-clapp :img-clapp
yıldız kız
28-04-07, 00:42
bu yasemin necdetle ahmet arasında kaldı şimdi ikisindende olacak o pastacı kızın bakışları malum yani:img-pilot
fundapehlivan
Yalnız Yasemin şimdi diyecek...
Aylayla evleniyorsanız yanımda ne işin var??
Öyle ya...
neyse...
Ben bir inatla Ahmetin aylayla evleneceğini hiç düşünmemiştim!
Ama gerçekten Yaseminin her sözü nasıl canını acıttı!
El insaf artık...
Hele Yasemin en çok da seni düşündüm derken Ahmetin orada bir hıh diyen bakışı vardı! Ya tabii eminim, der gibiydi:sad53:
bakkkkkkkk gordunuzmu ahmet aylayi yasemine inat olarak evleniyo bu evlilikten ne gibi bi mutluluk olacak cok mirak ediyorum:img-hyste
mukooo haydiii rarararrarar rararrarara laylayalyay:img-hyste :bella :bella :bella
meltem-cmbl
süper ..aferim Ahmet işte bu kadar ( ama kendine yazık edicek inat için :(..)
evet vya aylayla evlenmse ama süper laf oturttu helal olsun diyorum kendini tuttu tuttu sonra patladı cnm ahmetim benım hellal sanaaaaaaa
ama ayla olmasda ya:sad53: michelle evelnse bile iyi yaa:sad53:
Bence bu kadar sevinmeyin Ahmet'in dili böyle söylüyor kalbi değil Ahmet yine acı çekecek Ayla ona mutluluk getirmeyecek
yasemin dumur olduu inanmıorumm ya.... cokk güseldii sonuu..off tutamıorum kendimi...zıplayıroumm elim ayaımm titiroo...:happy0064 :happy0064
işte yaasemininn acıılı günlerii gelioo arkadşlarr......
artıkk ahmede hüzünn yokk yasemine varrr
heyyyyyyyyyyyy....heyyyyyyyyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Eee, sen misin Ahmeti parmağında oynatan...
Yok necdetle rüyayı ayıramam, şu bu...
Çatla yasemin, geberrrr:img-hyste
Kalkıp göbek atacam neredeyse.
Ayla'da Ahmet'le evlenince çatlatsın Yasemin'i.
Yasemin bunalıma girer inşallahhhh.:):)
eğer ben hala yasemin&aamed aşkına inanıyorum diyen varsa atsın kendini camdan aşağıya.hatta ben gelip büyük bir zevkle atarım.:img-hyste hani miting nerde?bütün bölüm bunun için bekledim ama yoktu.ayrıca hani meemed yaşarla tanışmak isteyecekti ne ayak?:icon_whis siz beni mi kandırıyorsunuz yııvrum? :hıh hiç beğenmedim bu bölümü hiç :hıh
Valla Yaseminle oturup konuşması, onunla alay eder gibi oldu resmen...
Aklıma bir şarkı geldi benim...
Oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun muuu:img-hyste :img-hyste
yasmin haketti bunu ohh olduu adam gb davransaydı ikisinide tutmaya çalışırken ikisindende olıcak
iReMJeLiBoN
28-04-07, 00:44
ay tutamadım kendimi ağlıyorumm..:S bi baksı var orda koptmm necdeti anlamıomsun derken yasemn.. :D yapma bun ahmet..! lütfen..:C
Arkadşlar davullar zurnalar nirdeeeeeeee:happy0064 :happy0064
Çalın bir halay havası :happy0064 :happy0064
Oğlaaaan bizim kız bizim oğlan bizim kıs biziiiim:klme :bella :bella :bella :bella :bella :bella
fundapehlivan
28-04-07, 00:44
Yalnız şöyle bir yorumlarınıza baktım da!!
Herkes amma dertliymiş Yaseminden yana!!:img-hyste
Herkes de yaşasın, çatla yasoo olayları var:img-hyste
En başta da ben:img-punk:
Ayla'ya demek bu yüzden evlenme teklif ettirmiş senaristler.
İyi ki ettirmişler yoksa Ahmet Yasemin'e böyle kapak olacak bir cevap veremezdi.
Yasemin mosmor oldu oh.:)
aynakolik_fatma
28-04-07, 00:45
yaseminin acı çektiğini görmek harika olacak
bayıldım ben bu bölüme ışık ve yaşar çifti muhteşemdi!!!!!!!
puhaha süperdi "Ayla ve ben evleniyoruz" buna kadar sevineceğimi düşünmemiştim utanmasam göbek atacam oh oldu Yasemin'e:img-hyste
archeologue
yasodan dertli olmayan yok gibi birşey zaten:)
ahmet oturttu lafı daha ne isterim...
yürü be!!!:img-polic
fundapehlivan
eğer ben hala yasemin&aamed aşkına inanıyorum diyen varsa atsın kendini camdan aşağıya.hatta ben gelip büyük bir zevkle atarım.:img-hyste hani miting nerde?bütün bölüm bunun için bekledim ama yoktu.ayrıca hani meemed yaşarla tanışmak isteyecekti ne ayak?:icon_whis siz beni mi kandırıyorsunuz yııvrum? :hıh hiç beğenmedim bu bölümü hiç :hıh
Ben inanıyorum!!
Ama Ahmet aşkına inanıyorum!!:img-yes: :img-wink:
Yalniz Ahmet denizden kacarken, yilana sariliyor. Yine de sirf Yasemin'e kapak olsun diye sanli bir dugun yapsin. Yasemin'i bugune kadar seviyormusum, arik bitmistir (ben de Ahmet gibiyim). Yasemin'de zerre kadar mantik yok mu? Mesele Necdet'mis. Insan mesele Ruya der, anne yuregi deriz, anlariz. Mesele Necdet'mis. Necdet'e ne hayrin var ki? Anlamadim.
Bence bu kadar sevinmeyin Ahmet'in dili böyle söylüyor kalbi değil Ahmet yine acı çekecek Ayla ona mutluluk getirmeyecek
Valla Yaseminin oyalamalarıyla acı çekmesinden iyidir:img-pilot
En azından Yasemine karşı bir öfke var artık içinde, acı çekmesini bir nebze azaltır...
Ama yıllar sonra Ahmet öğrensin rüyayı, yasemine öyle bi hesap soracak ki...
Hazır avukat aile bunlar, bütün pastaneleri ellerinden alsınlar Yaseminlerin...
Hapse atsınlar Yasemini de:img-hyste
Belkii birazcık bozuldun.
Belki ruhun can çekişiyor.
Belki birazda kızardın ama
Sana kırmızı çook yakışıyor.
Yaseminn.:img-yes: :img-yes:
meltem-cmbl
28-04-07, 00:46
cnm ben hala inanıyorumm ne varki bunda ama yaseminin bu konuşmasına acaip sinmirlendimm ahmet iyi yaptı fiyorumm ama ayla olmasın ya o mutlu edemezz ahametim bir inat uğruna kendini mahfetti cnm ya
fundapehlivan
28-04-07, 00:46
Bizim sevincimiz ahmet mutlu olacak diye değil Yasemin acı çekecek diye!!:happy0064
Yoksa Ahmete üzülmeye devam edeceğim:icon_sorr
Etme bulma dünyası bu dünya.
Şimdi Yasemin bu kederle kendini Necdet'in kollarına atmasın.:)
İddiayı unutmadım hala.:):)
Ahmet zaten öldü (bu kendi lafı ), O zaten acı çekiyor en azından şimdi Yasemin de acı çekecek.Adamcağız hiç olmaza kuru fasulye pilavdan kurtulur:img-hyste .Hem de artık Yasemin'in gözünün önünde Kıbrıscıkta gözden ırak gönülden uzak hesabıydı .hadi bakalım şimdi oyun başlıyor..
şu güne yasemini aşkına azda olsa inandımm...oda kendincee haklıı die isledm diziiyii ama bu bölümden snraa zerre kadr inancım kalmadıı...ahmede söölediii sözler neydii yaa.insan sevdiiine asla bölee bişi demesss...diemesskii...
oohh olduu sana yaseminnn gerçktenn mosmorr olduuu:img-hyste :happy0064
ahmetin bakışlarına bittiimm oneydii ölee yinee catladımm ortadann..yıktıı bnii...ağlıcaktım nerdeyse...off cokk güselldii çokkkkk!!!!!!!!!!!!!!:happy0064
funda yasemininkine inanmıyorsun ya ona da şükür.ama ben aamede de inanmıyorum.:icon_whis
gel ben seni camdan atayım kız.çok canım istedi.:img-hyste
kübranejat
28-04-07, 00:47
Ben açıkçası Ahmet in Aylayla evlenmesine sevinmiyorum. Sadece Yasemin e iyi laf söyledi.
o kadar sevinçliyim ki tir tir titriyorum yani!!!
oh be sonunda ahmet kendine geldi.bundan sonra yaseminin sürünmelerini büyük bir keyifle izleyeceğim.ahmet nasıl da intikam hırsıyla söyledi.cansel çok güzel oynadı ya.bir ara ahmet yasemine dalacak sandım:)
melal haftaya düğün var.kuaförü ayarla şimdiden.:img-hyste evde seyredecektin ya hani hazır ve nazır.:img-hyste
Meltemim ne istiyordun
Ahmet omur boyu yalnizmi kalsin
tek basina kuru fasulye pilavmi yesin
oh oldu yasemine ohhh verem olup geberirsin insallahhh
fundapehlivan
28-04-07, 00:47
cnm ben hala inanıyorumm ne varki bunda ama yaseminin bu konuşmasına acaip sinmirlendimm ahmet iyi yaptı fiyorumm ama ayla olmasın ya o mutlu edemezz ahametim bir inat uğruna kendini mahfetti cnm ya
Canım benim onunla evlenmese de ne fark eder ki...
Adam Yasemine aşık maalesef!!
Yapılacak bir şey yok!
Ahmet her şartta mutsuz olacak!!:sad53:
Ahmet Ayla'yla evlenirken en azından vicdan azabı çekmeyecek.
Yasemin'in ona karşı olan düşüncelerini biliyor.
Kendisi bu aşk için çabaladı ama oyunu bozan Yasemin oldu.
Hem Ayla'da benim aşkım ikimizede yeter dedi.
Elbette Ahmet asla Yasemin'i unutmayacak ama vicdan azabıda çekmeyecek.
Anam hala şoktayım..nasıl koydu lafı yahu...ahmetten böyle bir çıkış...inanamadım yani!!! ama dediğim gibi yavaş atın tekmesi pek olur..peygamber gibi adamdı be..yıllarca seni bekledi durdu..bunları da hal etmedi yani..yasemin bir de alay eder gibi neler söyledi..adamın da sabrı taştı yan...anamm o hali gözümün önünden gitmiyor...nasıl bir ifadeydi ya...bakışlar,duruş,ağız yapısı ..:img-in_lo yani tebrikler Cansel Elçin..ne denilebilir ki..
Benim bir sorunum var..ben ayladan da yaseminden de nefret ediyorum..ne yapacağım ben yaa :img-hyste
archeologue
28-04-07, 00:48
şu güne yasemini aşkına azda olsa inandımm...oda kendincee haklıı die isledm diziiyii ama bu bölümden snraa zerre kadr inancım kalmadıı...ahmede söölediii sözler neydii yaa.insan sevdiiine asla bölee bişi demesss...diemesskii...
oohh olduu sana yaseminnn gerçktenn mosmorr olduuu:img-hyste :happy0064
aferin doğru yolu bulmuşsun canım:img-hyste
sabaha kadar ne gırgır yaparım ben şimdi!:)
işşte bu yaa..
valla bi acayip oldum..
hatta gözlerim dolar gibi oldu:icon_whis
yerimde duramıyorum ayy:):):):):):):):):)
aylayla ahmetin evleneceğine bu kadar sevineceğimi hayatta tahmin etmezdimm:img-yes:
Belkii birazcık bozuldun.
Belki ruhun can çekişiyor.
Belki birazda kızardın ama
Sana kırmızı çook yakışıyor.
Yaseminn.:img-yes: :img-yes:
Melal bu da süpermiş....
Ohhhh:img-hyste İçimin yağları eridi...
Valla şimdi ben bu şarkıyı açarım ve tepinirim...
Acayip coştummm....
hatayı ben en başında yaptım
çamların altında sana buse kondurarak
kendimi çok takdir edicem
evliliğimi kutlayarak
vedalaşırken üzülmüş gibi tutma ellerimi acıyarak
kendine dev aynasında değillll
boy aynasında bir baakkkk:img-hyste
ACIN TAZE KURTULAMAZSIN GÖZLERİNİ KAÇIRARAKKK:img-hyste
yasemin ne yaptı öyle arkadaşlar. insan aşık olduğu adama gidip de kocası rolündeki adamı över mi o kadar. valla ben ahmet olacaktım o yaseminin yüzüne bakmazdım daha. canselciğimiz de nasıl yürekten oynamış nasıl acı çekti garibim valla beren sapır sapır döküldü o sahnede ne biçimdi öyle mimikler bakışlar
bu şahıs dizinin güzelliğini gölgeliyor diyorum ama duyan kim?!:icon_whis
senaristler azıcık beni dinleseler süper olacak da işte sakalımız yok ki...:icon_whis
melal haftaya düğün var.kuaförü ayarla şimdiden.:img-hyste evde seyredecektin ya hani hazır ve nazır.:img-hyste
Bacım hazır ve nazırım valla.:)
İstanbul'da buluşup bir tekneye doluşup bu düğünü kutlasak mı acaba ne.:):)
Ayla'ya bayılmasamda Ahmet'i az üzmedi görsün bakalım sevdiğinin yanında başkasını görmek nasılmış Ahmet mutlu değil zaten acı çekiyo belki Yasemin'de ama yaşattıklarını anlaması lazım bu süper oldu
fundapehlivan
28-04-07, 00:49
funda yasemininkine inanmıyorsun ya ona da şükür.ama ben aamede de inanmıyorum.:icon_whis
gel ben seni camdan atayım kız.çok canım istedi.:img-hyste
Kız gel ben seni atacağım!!
Sence aşk nedir çok merak ediyorum!!!!!!!!!!!
Ya Ahmet aşkı için öldü yahu!! Diri diri mezara girdi!!!!
Yapmadığı kalmadı!!
Senelerce bekledi!!
Daha ne yapsın ne yapmasını bekliyorsun!!
Adam kör kütük aşık!!
Yoksa çoktan unutur ve hayatına devam ederdi!!
Beni deli etme:icon_evil
Oohhhh canıma değsin :happy0064 :happy0064
Helal be Ahmet nasıl lafı gediğine koydun ama ...taşı mıydı o ya ???Herneyse
Belki birazcık kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyoor hahaaaaaayttt:img-hyste
Çatla da patla çatla da patla ......Ahmet ilerde Yaso kapısına gelirse düzenimimi bozamam Yaso kusura bakmasın desin :img-hyste :img-hyste
Ya hala Rüya'yı söylemiyo ya Ahmede mutlu ol diyo mutlu olması için Rüya'yı söyleme gereği duymuyo bak yine sinirlendim kırcam onun ağzını burnunu :hıh atcam ben onu atcam sirseri seni!!!!!!
Neyyse ya moralimi bozmayım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh düğün var düğün çatla da patla çatla da patla :happy0064
meltem-cmbl
28-04-07, 00:49
Yapılacak bir şey yok!
evet cnm ahmet her daim mutsuz ama yalyala evlenirse bende mutsuz olcak sinir oluyom o kıza aslında buyun yaseminin bu lafları
aylanın suçu değilmi ayla dedi onu bırak kendine bi hayat kursun yasemin bu lafları sölemeydi ahmet hala umut etcekti yasemin bilerek söledi onun mutluluğunu istedi
ama öle de osla sinmir oldum gerçekten yasemine ama süper koyud lafı ama ayla gen ya o f sinir şey aylaya:icon_sorr
selamlar öncelikle..yorum yazmazsam sinirden bir şeyler kıracam..allahım yasemin ahmet konuşması beklediğim gibi oldu..yasemin konuşurken tvye dalıp kızın ağzını burnunu dağıtmak istedim nedense..hem yaseminin hem berenin..a be şaşkın adamı niye sap gibi bıraktığğını anlatıyorsun da niye gülüyorsun..çok afedersiniz gerizekalı..ahmet de amma sabırlı çıktı ha..bir tane patlatsaydı ah ne güzel olurdu..
Melal bu da süpermiş....
Ohhhh:img-hyste İçimin yağları eridi...
Valla şimdi ben bu şarkıyı açarım ve tepinirim...
Acayip coştummm....
hatayı ben en başında yaptım
çamların altında sana buse kondurarak
kendimi çok takdir edicem
evliliğimi kutlayarak
vedalaşırken üzülmüş gibi tutma ellerimi acıyarak
kendine dev aynasında değillll
boy aynasında bir baakkkk:img-hyste
ACIN TAZE KURTULAMAZSIN GÖZLERİNİ KAÇIRARAKKK:img-hyste
:good: :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Süpermiş Mukom valla çoştum.:)
Çoştuk yine dalgalanıyoruzzz.
Yeni yeni sevdalanıyoruzzz.
:happy0064
archeologue
28-04-07, 00:50
ahmet iyi bile dayandı!
ben olsam yapıştırıverirdim kendimi tutamayıp(şiddete karşıyım ama yasemine karşı değil!:img-hyste )
funda sen beni atamazsın bacım. :) ben seni atacağım bağa ne.:img-pilot
inanmıyorum diyorum sana.ben aamed de o bakışı göremiyorum.ben hissi biriyim.beni etkilemiiyy ama onlar.:icon_whis
asıl sen beni delürtme :icon_whis
iyi geceler arkadaslar
guzel yerde bitti gercekten.ben ahmetin yasemini kafede biraktiktan sonra aylaya gidip evlenme teklifini kabul edecegini sandim fakat sanirim bu haftaya olacak
özge_letyy
28-04-07, 00:51
işte bu yaa
allahım nasıl mutluyum :happy0064 :happy0064 :happy0064
düğünümüz var:happy0064 :happy0064
yaseminin hali neydi öyle yuh diyorum başka bir şey demiyorum artık
necdeti öve öve göklere çıkardı ahmet ne hale geldi:icon_sorr
ama en sonunda nasıl kaldı yasemin
ohh çok iyi oldu
aylacığım nasıl sevinecek:img-in_lo
selamlar öncelikle..yorum yazmazsam sinirden bir şeyler kıracam..allahım yasemin ahmet konuşması beklediğim gibi oldu..yasemin konuşurken tvye dalıp kızın ağzını burnunu dağıtmak istedim nedense..hem yaseminin hem berenin..a be şaşkın adamı niye sap gibi bıraktığğını anlatıyorsun da niye gülüyorsun..çok afedersiniz gerizekalı..ahmet de amma sabırlı çıktı ha..bir tane patlatsaydı ah ne güzel olurdu..
Zeynep'cim valla aynen senin gibi düşündüm.
Şiddete karşıyım ama bu Yasemin okkalı bir Osmanlı tokadı iyi giderdi.
Ama Ahmet onu yapmaz zavallım nasıl sıktı kendini ama iyi lafı koydu.
Dururm 1-1:happy0064
Bacım hazır ve nazırım valla.:)
İstanbul'da buluşup bir tekneye doluşup bu düğünü kutlasak mı acaba ne.:):)
tamam sen çırağan sarayını ayarlayıver.:img-hyste bir tekneye sığmayız bütün forum gelmek ister kanımca.:img-hyste
Çok sevindim ama Aylayı da hiç sevmem aslında.Sevincim yaseminin sırıtkan hallerine Ahmetin bir son vermesinden.Hani Ahmetin mutlu olmayacağını biliyorum.ayla bence ilgisi kaprisiyle boğacak onu.Ne bitmez çilesi varmış garibimin.Şu Türk dizilerindeki konu uzatmalar kavuşamamalar beni çok sıkıyo valla.Rüya senin kızın deyiverecek alt tarafı.Millet kocasına çocuk senden değil bile deyiveriyor başka filmlerde.
ahmet iyi bile dayandı!
ben olsam yapıştırıverirdim kendimi tutamayıp(şiddete karşıyım ama yasemine karşı değil!:img-hyste )
Ben bir an yapıştıracak sandım :D:D
ehheeeee.haaaalaaa yasemin -ahmet aşkını gören duyan bilen var mıııı?huhuuuu..oh oh..dumur oldu yaso..onun bittiği an bu andır..necdet güzideye saracak kanımca..ahmet de yasemine duydugu hırsla aylayla evlenecek.yaseminde ortada kakalakalacak.al gülüm ver gülüm yağpacak artık:img-hyste :img-hyste artık başka koca adayları arar kanımca..:happy0064 :happy0064
heeeyt..teey...teeeey...ve ilk defa tutukluk yapmadan ahmet-yasemin konuşmasına şahit olduk..sonunda.21 bölüm sonra bu oldu yaaani..adam gibi konuşabildiler..öyle uzun uzun iç bayıltıcı bakışmalar olmadı.söyledikleri iki kelimenin arasından yıllar geçemden adam gibi adamca şeylerden konuştular sonunda...eeeeee ne olacvak şimdi? hani diyoduk ya acaba ahmet aylayla mutlu olur mu?bazıları hatta diyodu ayla ahmedin hyatını karartıcak diye..benceee ahmet aylanın hayatını kakartıcak yazık olacak melek gibi kızaaaa...o sırf ahmede aşkla evlenme teklifi etti.ahmet ise sırf yasemine inat bunu kabul edecek.bence asıl üzülen ayla olacak.azavallım ahmet isteyerak kabul etti sanacak..gerçi ayla demişti kıbrıscıkta benim aşkım ikimizede yater diye....
neyse birazdan asıl yorumumju yazacam.ama kısaca bu bölmü özetlemek gerekirse.valla 3-4 bölümdür izlediğim en iyi bölümdü:happy0064 hiç tutukluk olmadı evet bazı mantık hataları oldu..ama şunu söyliyim ağlamaktan geberdim.herkese üzülüdüm ben amaaaaa..delü müyüüüüm?kerimana bilem ağladım.o derece yani.izlemem demiştim ama izledim ve çook ağladım.kime ağladıma yada kimlere ağladıma değinecek olursam
ilk sırada defne-deniz ve yaşar-ışık aşkı var kiiiiii anlatmaya gücüm yok yaneeee..
ikinci sıradada keriman,kamil,rıza,ayla var..ay delüyüm ben deli çok ağladım bu bölümde yazarım birazdan..dönücem ben sizeeee:happy0064 :happy0064
fundapehlivan
28-04-07, 00:52
yasemin ne yaptı öyle arkadaşlar. insan aşık olduğu adama gidip de kocası rolündeki adamı över mi o kadar. valla ben ahmet olacaktım o yaseminin yüzüne bakmazdım daha. canselciğimiz de nasıl yürekten oynamış nasıl acı çekti garibim valla beren sapır sapır döküldü o sahnede ne biçimdi öyle mimikler bakışlar
Ben orada zaten isyan bayrağını çektim ya hala vücudumun her zerresi sinirle kasılmış durumda!!!!
Onun ne kadar iyi insan olduğunu söylüyor ya!! Ama orada ahmetin bakışları var ya... Off yani o an necdeti görse boğazına sarılırdı yüzde yüz!
Bir insan bunu sevdiğine nasıl yapar ya nasıl nasıl?????
Karşında mahvolurken acılarında acısını çekerken nasıl??
Ama şu yönden yasemine de hak veriyorum...
Dedi ya, benim için bunca şey yapmış birine, karşılıksız hem de seni terk ediyorum diyemem!!
Yani evet ama ben olsam yine de yapmanın bir yolunu bulurdum ya:img-hyste
:good: :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Süpermiş Mukom valla çoştum.:)
Çoştuk yine dalgalanıyoruzzz.
Yeni yeni sevdalanıyoruzzz.
:happy0064
TENHALARDA MENHALARDA BULUŞALIM VAAY VAYY...
ay pardon o başka şarkıydı..
aman ben sevincimden ne yaptığımı ne dediğimi biliyormuyum...
Ahmet Yaseminden kurtuldu ya, ona öfke duymaya başladı ya...
Artık onu Ayla'ya güvenle teslim edebilirim:img-hyste
Yasemin o laflari Ahmet'i serbest birakmak icin soyledi. "Seni zaten sevmiyorum" tadinda-Turk filmi klasigi gibi. Yani akilsiz basiyla oyle dusunuyor sanirim. Ahmet'le Ayla gelip bir ev alsinlar Yasemin'lerin karsisinda, her sabah kolkola girip salina salina gitsinler ise. Biraz aglasin Yasemin Hanim. Ben bunlarin askina inaniyorum vallahi; ama kafasizliklarina inanamiyorum.
tamam sen çırağan sarayını ayarlayıver.:img-hyste bir tekneye sığmayız bütün forum gelmek ister kanımca.:img-hyste
Ayarlıyayım bacım istersen Buckingham'ı bile ayarlarım.:img-hyste
Ya en çok neye sinir oldum ya Rüya sanki Necdet'in öz kızıymış gibi bahsetti Yasemin ya ona sinir oldum.
Kızını babasından ayıramazmış ulan öz babası karşında be bunadın mı:img-hyste
o kadar sevinçliyim ki tir tir titriyorum yani!!!
oh be sonunda ahmet kendine geldi.bundan sonra yaseminin sürünmelerini büyük bir keyifle izleyeceğim.ahmet nasıl da intikam hırsıyla söyledi.cansel çok güzel oynadı ya.bir ara ahmet yasemine dalacak sandım:)
Hakikatten ya çok pis baktı çok pis dalacak gibiydi o dalmazsa ben dalacaktım ki :hıh neyse Ahmedim silkinip kendine geldi :happy0064 :happy0064
Bundan sonra dizinin ismi "Hatırla Sevgili:Karanlıklar Prensinin Muhteşem Dönüşü ":happy0064 :img-pilot
özge_letyy
28-04-07, 00:53
ay zeynep aynen aynen
kız gülüyor benim sinirlerim tepeme çıkıyo
bir de gerektiğinden uzundu artık izlerken bayılacaktım
o yasemin mıy mıy konuştu bana fenalık geldi
kız gülüp duruyo ya ben de ahmetin yerinde olacaktım ki
nasıl tahammül etti bunca zamandır zaten anlamak mümkün değil:hıh
* rızanın kerimanı izlemey gittiği sahnede
*ahmetin acı çektiği sahnede
ağladım:sad53: :sad53: sulugöz müyüm?? hayır :)
ama bu yasemn artık çok olmaya başladı canını yaktı ya abile bile sevdiğinin tamam mutlu olmasını istiosan tamamen ben seni unutum dersin fln fln bu napıyyy bn seni seviyom ama necdet mükkemel biri :hıh ahmetcimin canı yandı ama ooohhh iyi yaptı
kanımca ayladan önce haberi oldu yasemnin evlenceklerinden:img-hyste :img-hyste
güzide olayının da altından bşi çıkcak ama hadi hayırlısı
düğüne davullu zurnalı gidiyoz ona göreeee 40 gün 40 gece:happy0064
Ayla Ahmet'i hoş tutar,üzmez.
Adam gün yüzü görmedi be azıcık gün yüzü görsün.
Nasılsa Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendiği zaman yine sıkıntılı zamanlar yaşayacak.
Darbe kapıda zaten off offf.
Valla roman bu oğlanın hayatı.:)
Hatta ansiklopedi bile olur.:):)
Zeynep'cim valla aynen senin gibi düşündüm.
Şiddete karşıyım ama bu Yasemin okkalı bir Osmanlı tokadı iyi giderdi.
Ama Ahmet onu yapmaz zavallım nasıl sıktı kendini ama iyi lafı koydu.
Dururm 1-1:happy0064
anacım sadece yasemin değil beren de gıcık etti beni..gülüyor ya konuşurken..nasıl küfürler savurdum bir duysaydın...kendimden hiç beklemezdim..beren hanım orda adama karşı bir açıklama yapıyorsun..biraz pişmanmış gibi falan davransaydın bari..tamam pişman değilsin adamdan özür diliyorsun ama ben neden dalga geçiyormuşsun gibi algıladım..sorun bende mi yani..
Ayarlıyayım bacım istersen Buckingham'ı bile ayarlarım.:img-hyste
Ya en çok neye sinir oldum ya Rüya sanki Necdet'in öz kızıymış gibi bahsetti Yasemin ya ona sinir oldum.
Kızını babasından ayıramazmış ulan öz babası karşında be bunadın mı:img-hyste
İşte Rüya için bilhassa böyle bahsettiği için Ahmetin hesabı kötü olacak ilerde...
Allaaah, Ahmet intikamını nasıl alacak çok merak ediyorum:happy0064
ben hiç ağlamadım valla.çünkü ağlanacak bi yer yoktu.:icon_whis
özge harbiden bu saf her şeye güliiyy ya.beyin kıvrımları hasarlı kanımca.:img-hyste ben duvarlara perdelere baktım kuzum sıkıntıdan.bak sen de dene biraz iyi geliiy.:img-hyste
meltem-cmbl
28-04-07, 00:55
Yasemin o laflari Ahmet'i serbest birakmak icin soyledi. "Seni zaten sevmiyorum" tadinda-Turk filmi klasigi gibi. Yani akilsiz basiyla oyle dusunuyor sanirim. Ahmet'le Ayla gelip bir ev alsinlar Yasemin'lerin karsisinda, her sabah kolkola girip salina salina gitsinler ise. Biraz aglasin Yasemin Hanim. Ben bunlarin askina inaniyorum vallahi; ama kafasizliklarina inanamiyorum.
aynen cnmm ahmetin mutlu olmasını ve serbest bırakmak için söledi yoksa ahamet kolay kolay bırakmazz
onalrın aşkına inanıyorum sonuna kadarda inanacam varmı lan bana kafa tutann:img-hyste :img-hyste
ama yaseminin kıskançlıklarını merak ediyom hep ahmet üzüldü birazda yaso üüzlsün bakem
Ayla gıcıklık olsun diye Yasemin'e davetiye yollarmış :D:D
Acı çekme sırası Yasemin'de.
Nasıl oluyormul bakalım hanımefendi sevdiğini başkasının kolunda görmek.
Ayy aklıma bir şarkı geldi hemencecik.
Zor dostum zor sevilmeden sevmek
Onu bir başkasının yanında görmek
Zor dostum zor gülerken ağlamak
Sevip sevip sonunda yabancı olmak
zeynep valla haklısın.ben de yazdım onu.kız gülerek anlatıyor.bu kadar mı kötü oyunculuk olur.yapamıyorsan çekil git bize de eziyet etme.:img-cool2
fundapehlivan
28-04-07, 00:55
Valla Ahmet başından beri karakter olarak çok duyarlı, insanları sevdiklerini özellikle de maalesef Yasemini üzmemek için çabaladığını gördük!
Ama ben bu bölümden sonra Ahmetin Ayla ile Yasemine nisbet yapacağını düşünüyorum! Onunla el ele gezerken mesela Yasemine alayla gülerek bakacağını mesela...
Eee, o da peygamber değil!!
Ama Aylaya da yazık olacak demedim değil!
Yani hiç olmazsa Ahmet düşünseydi de kendi karar verseydi ayla ile evleneceğini! Ama öyle bile olmadı!
Bir sinirle Yasemine konuştu!
Ya sanırım herkes hem fikir :img-yes: bu yasemin ne uyuz bir insandır ne gıcık bir kişiliktir pardon kişliliksizdir diyimde yerinde olsun :icon_mad:
Sürekli duadaklarıyla oynamasından ısırmasından ay gıcık oldum :icon_mad: Zavallı ametim kendi haline yansın zavallım..
Gıcık ya adamın hayatını mahvettin bide çocunu saklıyorsun tam bir sinir ay ay:icon_mad: :icon_mad:
anacım sadece yasemin değil beren de gıcık etti beni..gülüyor ya konuşurken..nasıl küfürler savurdum bir duysaydın...kendimden hiç beklemezdim..beren hanım orda adama karşı bir açıklama yapıyorsun..biraz pişmanmış gibi falan davransaydın bari..tamam pişman değilsin adamdan özür diliyorsun ama ben neden dalga geçiyormuşsun gibi algıladım..sorun bende mi yani..
Zeynepcim ben de senin gibiydim canım...
Kız oyunculuk yapamıyor ya, Cansel olmasa zaten, o sahne çekilmezdi...
Ama Cansel tek başına çok iyi götürdü, süperdi:good:
Yapılacak bir şey yok!
aşk hemde nasıl aşk hiç bir zaman unutmayacak...
bölede olunca ikiside mutsuz olur ...
ama yasemin sözleri sölemesi aylanın söyledikleri çok etkiledi yasemini defterine yazarken kimse benim kadar aşşk acısı çekemez demiyormuydu..
rüya necdetin kızı olsaydı eminim yasemin daha kolay necdeti terk ederdi ..
yasemin kendince haklı nede olsa en zor anında necdet yanındaydı..
aslı hay sen çok yaşa e mi :) de get bize artık eziyet çektirme beren. :hıh ağzını burnunu dağıtıcam senin ha. :hıh
miltem senin bilinçaltına inmek istiyorum kuzu