Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-11
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
fundapehlivan
28-04-07, 00:58
Sezincim hayır...
Yasemin gözleri dolmuştu ama gülmek her zaman mutluyum demek alay etmek değildir! Orada hüzünlü bir gülümsemeydi! Hani her şey bitmiş gibi...
Bunu Cansel de yapıyor...
Mesela Yasemine sen beni öldürdün demeden hemen önce gülümsemişti ama bu mutluluk gülümsemesi değil elbette...
Ayla gıcıklık olsun diye Yasemin'e davetiye yollarmış :D:D
Aa, çok iyi fikir...
Hatta nikah şahidi olsun Yasemin ve Necdet.
Eee ne de olsa çocukluk arkadaşı bunlar...
Aslııııcııımmm, davetiyeye nikay şahitlerini de ekler misin canıımm?:img-hyste
Yasemin-Necdet Aygün(aygündü dimi):img-blush
inanamıyorum bu kadar mutlu olduğuma :)
Yasemin çoktan haketmişti valla Necdet'te o pastacı kıza abayı yaktımı tam süper olacak (yanlış bilmiyorum değilmi)
birde Güzide neden sinirlendi o kadına tanıdğını sandığı kadına bi bit yeniği çıkacak kesin bu işin altında
evet ya kafayı yemiş bu kız.sanki gerçek baba necdet.bu yalanına kendi bile inanmış.saf.:img-hyste
Bacım bunlarda bu saflık,şaşkalozluk genetik sanırım.:)
Düşünsene Ahmet yıllar sonra gerçeği öğreniyor.
Ama Yasemin hayırr Rüya'nın babası Necdet diye çığrınıyor.:img-hyste
avrilcansu
28-04-07, 00:59
konuşma sırasında yasemin gözleri dolu dolu olmuşken (knedince tabi;) bir yandan gülümsüyor muydu bana mı öyle geldi yaa..bu onun beceriksizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa "ahmet ben seni takmıyorum,bak bu klonuşmayı nasıl rahat yapıyorum" mesajı mı vermek istedi..
inanamıyorum yani..kız resmen sırıttı..sondaki mosmor,kıpkırmızı ve sapsarı yüzünü saymıyorum :)
nasıl yaptı bunu yaa..bir an ahmet heyyyttt yeter bee diye masayı devirecek sandım :img-hyste ama daha beterini yaptı valla..bir de bastıra bastıra ve yavaş yavaş biz aylayla ev-le-ni-yo-ruz dedi...bittim vallahi..Yürü be oğlum kim tutar seni!!!! :)
sen haline yan yaso...aşkın ellerinden kayıp gitti..göklere öıkardığın necdeet şizofreni bir tipe kaydı...öyle rüyacığınla kalırsın ortada..tabi ahmet öğrendiğinde sarılacak bir rüya bulabilirsen :icon_whis
Seziciğim katılıyorum resmen :)
Ahmet baya bozdu Yasemini:img-hyste
Söylemesi kolay Yasemin hanım, "Yok yeni hayat kursaymışta,- fln filan
Al işte pratike geçince , hönk diye kalırsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ziynep sen kime dalıyorsun bakayım?ağzını burnunu dağıtırım senin.:img-yes:
görmedim canım bakışlarını.onlardan soğudum iyice.:icon_whis zaten özellikle kafe sahnesine bakamadım.o sırada gözlerim oyalanmak için bir şeyler arıyordu.:icon_whis
Ama şu yönden yasemine de hak veriyorum...
Dedi ya, benim için bunca şey yapmış birine, karşılıksız hem de seni terk ediyorum diyemem!!
Yani evet ama ben olsam yine de yapmanın bir yolunu bulurdum ya:img-hyste
arkadaşım yaseminin neyine hak veriyorsun
necdete acıdığı kadar ahmete acımadı
ahmet onun için 4 senedir sürgün hayatı çekmiyor mu
ahmet ne güzel dedi
rahatını bozamadın dii mi
archeologue
28-04-07, 01:00
konuşma sırasında yasemin gözleri dolu dolu olmuşken (knedince tabi;) bir yandan gülümsüyor muydu bana mı öyle geldi yaa..bu onun beceriksizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa "ahmet ben seni takmıyorum,bak bu klonuşmayı nasıl rahat yapıyorum" mesajı mı vermek istedi..
sezi burayı alıntılıyorum canım...
aynı fikirdeyim!
kadın acıklı bir mevzu üzerine konuşuyor ama yüzüne bakan onlaru mutlu,sorunsuz iki insan sanabiliyor...işte ''dengesizlik'' dediğimiz olay burada daha iyi anlaşılıyor:) ben o gülümseyişlere ağız bükmelere sinir olduğum kadar hiçbirşeye sinir olmadım...mimikler yerli yersiz kullanılıyor havaya gireceksin ama karşında yasemin var! ne mümkün! :icon_whis
meltem-cmbl
28-04-07, 01:00
Sezincim hayır...
Yasemin gözleri dolmuştu ama gülmek her zaman mutluyum demek alay etmek değildir! Orada hüzünlü bir gülümsemeydi! Hani her şey bitmiş gibi...
Bunu Cansel de yapıyor...
Mesela Yasemine sen beni öldürdün demeden hemen önce gülümsemişti ama bu mutluluk gülümsemesi değil elbette...
şu gülme işine gelince evet yaseminin içi şuan kan alıyo ancak ahmet bunu anlamasınn diye gülüyoo çakmasın diye yazık yaa:sad53: :sad53:
aynen cnmm ahmetin mutlu olmasını ve serbest bırakmak için söledi yoksa ahamet kolay kolay bırakmazz
onalrın aşkına inanıyorum sonuna kadarda inanacam varmı lan bana kafa tutann:img-hyste :img-hyste
ama yaseminin kıskançlıklarını merak ediyom hep ahmet üzüldü birazda yaso üüzlsün bakem
bende ahmetin serbest kalması için yaptığına inanıyorum ...
bakalım yasemin kıskançlğığna sahne olacağiz ama yok 4 yok hata 5 güzidemizde var artık o zaten ayrı vakka kız fakir aile kızı kendini yurt dışında okumuş zengin gösteriyor
özge_letyy
28-04-07, 01:01
ben hiç ağlamadım valla.çünkü ağlanacak bi yer yoktu.:icon_whis
özge harbiden bu saf her şeye güliiyy ya.beyin kıvrımları hasarlı kanımca.:img-hyste ben duvarlara perdelere baktım kuzum sıkıntıdan.bak sen de dene biraz iyi geliiy.:img-hyste
hahah sinemcim valla ben de başka yerlere bakmaya çalıştım hakkaten dfenalık geldi ne iç bayıltıcı konuşmaydı o:hıh
inanamıyorum yani..kız resmen sırıttı..sondaki mosmor,kıpkırmızı ve sapsarı yüzünü saymıyorum :)
nasıl yaptı bunu yaa..bir an ahmet heyyyttt yeter bee diye masayı devirecek sandım :img-hyste ama daha beterini yaptı valla..bir de bastıra bastıra ve yavaş yavaş biz aylayla ev-le-ni-yo-ruz dedi...bittim vallahi..Yürü be oğlum kim tutar seni!!!! :)
sen haline yan yaso...aşkın ellerinden kayıp gitti..göklere öıkardığın necdeet şizofreni bir tipe kaydı...öyle rüyacığınla kalırsın ortada..tabi ahmet öğrendiğinde sarılacak bir rüya bulabilirsen :icon_whis
sezicim süpersin ya bu yorumun üstüne ne söylenir:img-hyste
valla ben de bekledim ahmetten şöyle ortalığı yıkıp iki tane çaksın:img-hyste
Ne cektiyse herkes Yasemin'in fedakarligindan cekti,
Babasi icin Ahmet'le olan askini feda etti.
Necdet icin Ahmet'e gitmeyerek, askini bir daha feda etti.
Ama Ahmet'e aski yuzunden, Necdet'in elini eline degdirtmeyerek, Necdet'i askina feda etti.
Simdi de fedakarlik yapip, Ayla'nin lafina uyarak, Ahmet'e yalan soyleyerek, "git evlen, mutlu ol" gibi zirvalayarak, Ahmet'in "mutlulugu" icin fedakarlik yapiyor, yine hem Ahmet'i, hem kendini mahvetti.
Aa, çok iyi fikir...
Hatta nikah şahidi olsun Yasemin ve Necdet.
Eee ne de olsa çocukluk arkadaşı bunlar...
Evet Aygün soyadları bence davetiye kesin gelir hatta nikah pastasını Necdet'e yaptırırlar
sude-elvin
28-04-07, 01:01
valla ahmetle aylanin evlenmesine üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. son sahne yaseminin saydiklarina sinir olup git evlen dedim ama bi yandanda ayla aklima geldikce yok yok, of ya illa biriyle evlencekse keske misheli cikarsalardi yine.
defne ve denizin sahneleride cok güzeldi defneyede alistim artik.
isik ve yasarda tatlilardi olan arada haruna oluyor.
bide riza bey var basta nezahata kizmistim ama bölye olucagi belliydi. keriman karakterini hic aglatmasalar keske cok kötü görünüyor.
güzideyi hic sevmedim cok itici bi tip bence sevecen bi karakter yapabilirlermis
ondada bi karisikliklar var ya cikar artik yakinda. bu bölümün oyuncusu benim icin cansel elcindi cok farkli göründü bana.
Zeynepcim ben de senin gibiydim canım...
Kız oyunculuk yapamıyor ya, Cansel olmasa zaten, o sahne çekilmezdi...
Ama Cansel tek başına çok iyi götürdü, süperdi:good:
yok haksızlık yapmayalım sonunda şaşırır gibi yaptı..üf ya zaten moralim bozuk..zaten ülkede saçmalıklar diz boyu bir de bunlar yüzünden sinirlerim zıpladı iyi mi..
yalnız şu ahmetin gözlük çıkarma sahnesi de dediğiniz kadar varmış..
konuşma sırasında yasemin gözleri dolu dolu olmuşken (kendince tabi) bir yandan gülümsüyor muydu bana mı öyle geldi yaa..bu onun beceriksizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa "ahmet ben seni takmıyorum,bak bu klonuşmayı nasıl rahat yapıyorum" mesajı mı vermek istedi..
yok canım o tamamen beren saatin oyunculuk kabiliyetinin olmamasından dolayı
o kızın daha öyle çok falsosu var
ama bu bölümde güneşe çıplak bakmak gibi herkesi rahatsız etti
meltem-cmbl
28-04-07, 01:02
şeboist arkadaşım biraz fazla olmuyomusun sölzerinden kırılıyorum bak gerçekten ama ne alaksı
var şimdi ben inanıyorum sen inanmıyorsunn
o senın fikrin bu benım
lütfen ama:icon_sorr
Evet evet, ben de orada Ahmete bravo, dedim...
Düzenini bozmak zor geliyor, dedi ya Yasemine:icon_whis
Zor geliyor tabii...
Gıcık sevgisiz şey...
Geriiiiiiiii:img-hyste
kübranejat
28-04-07, 01:02
Aslında arkadaşlar birşey söylicem Yasemin e gıcık oluyorum ama kendisine göre o da haklı. Necdet i bırakamıyor çünkü o kendisi için çok fedakarlıklar yaptı üzülmesini ve Rüya dan ayrılmasını istemiyor. Ama ondan ayrılmayınca da Ahmet in onu beklemesini istemiyor. Çocuk ömrünü Yasemin i beklemekle mi geçirecek. Bunun için verdiği karar mantıklı. Yani eğer Necdet i brakamıyorsa bunu yapması mantıklı. Rüya yı anlatması lazımdı kesinlikle. Ama bunu da yapamıyor çünkü Ahmet niçin söylemedin diye onu suçlayacak ayrıca Necdet ve Rüya artık baba-kız ilişkisinden çıkacak. Çünkü Ahmet bunu öğrendikten sonra Rüya yı sahiplenmek ister...
Cansel bu akşam son sahnelerde Memativari baktı ya tırstım.
Cansel hakkat kızınca böyle mi bakiyiiii.:img-hyste
archeologue
28-04-07, 01:03
sezicim süpersin ya bu yorumun üstüne ne söylenir:img-hyste
valla ben de bekledim ahmetten şöyle ortalığı yıkıp iki tane çaksın:img-hyste
özgecim ahmet bakışlarıyla yaktı kavurdu ortalığı zaten:img-in_lo
başka birşey yapmasına gerek yok:)
arkadaşlar resimlerdeki miting nolduuuuu göstermediler dimi ya dizi başlamadan öncede altyazıda falan bile geçiodu kaynadı o anlamadım bende ya yasemin ahmet olayını atlattıktan sonra aklıma geldide birden
defne &deniz ya süper bu bölümldeki en güsel şeydi ikincisi de ahmetin son sözü:img-cool2
son sözü söyledim koymadımı:happy0064 :good:
eklenmiş say.:img-hyste
yasemin zaten gelecek düğüne.ahmet onun gözlerinin içine baka baka evet diyecek.:happy0064
Ayla gıcıklık olsun diye Yasemin'e davetiye yollarmış :D:D
bende olsam yaprdım:icon_whis :icon_whis gıcık yaso yaa çok sinirdi aklıma geldikçe beynim dönüyo dua etsin o yaso çok uykum var 19 mayıs provaları beni çok yordu yoksa yatıp uyumak yerine onun o berbat son sahnesini eleştirmek büyük bi zevk olacaktı:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
görmedim canım bakışlarını.onlardan soğudum iyice.:icon_whis zaten özellikle kafe sahnesine bakamadım.o sırada gözlerim oyalanmak için bir şeyler arıyordu.:icon_whis
Eeeeeee öle duvarlara bakarsan görmezsin tabi aşk dolu bakışları sonra da aşık değil die tutturiiiiyn ...delüüüü..:hıh
Ya Yasemin başlasın şarkı söylemeye artık
Nikahına beniiiiii çağıııır Ahmedim
İstersen şahidin olurum senin
Bu kadın kim die sorarlar ise
Eski bir yavuklum dirsin sevgiliiiiiim:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-pilot
fundapehlivan
28-04-07, 01:03
arkadaşım yaseminin neyine hak veriyorsun
necdete acıdığı kadar ahmete acımadı
ahmet onun için 4 senedir sürgün hayatı çekmiyor mu
ahmet ne güzel dedi
rahatını bozamadın dii mi
Ya hak vermiyorum ama düşününce hak verdiğim tarafda yok değil!!
Ahmet orada acılar içinde yaşadı, ona haksızlık onun yıllarını yedi maalesef...
Ama bir de oraya bakmayıp diğer taraftan baktığında sana yardım için her şeyi yapmış, çocuğuna harika baba olmuş, karşılık beklememiş biri var! Ve sen bu insanı seviyorsun insan olarak...
Yaptıklarından dolayı da ona karşı borçlu hissediyorsun kendini...
Bir de Rüya var tabii... Kız her akşam pencerede babasını beklerken nasıl onu koparacaktı Necdetten! Büyük değil ki anlatacaklarını anlasın, o senin baban değil dediğinde dediğini anlasın...
Ama haksız da...
Ahmetim canım mahvetti onu! Hayatını çürüttü hatta...
Off offf...
kuzum ne diyorsun..bu zeynep ben miyim..
Cansel bu akşam son sahnelerde Memativari baktı ya tırstım.
Cansel hakkat kızınca böyle mi bakiyiiii.:img-hyste
canım bizim canselciğimiz her türlü bakar :)
memati vari de bakar polat vari de bakar mirzalioğlu gibi de bakar
adamda iş olunca her rolü oynuyor işte
bi de yasemin sırıtarak konuşmaya başlamadan önce..
kamera uzun uzun yaseminin yüzünde durdu ya
orda yaseminin ifadesi değişti güya yavaş yavaş...
o değişikliği görmek için o kadar debelendim kii..:icon_whis ,
çok şükür konuşmaya başladı sonundaa:img-yes:
ahmet çok tatlıydın bu bölüm yııvrumm..
yüzüne gözüne nur inmiş sanki..:img-blush :img-in_lo :img-blush
eklenmiş say.:img-hyste
yasemin zaten gelecek düğüne.ahmet onun gözlerinin içine baka baka evet diyecek.:happy0064
Harika:happy0064
Rüya da küçük gelin olsun, Ayla Ablasının nedimesi olsun...:):)
Ay çok hoşşşş:img-pilot
ziynep aşk dolu bakışları göremediğim için başka şeylerle ilgilendim kuzum.:icon_whis saksıyı çalıştır biraz. :)
miltem kırılma yııvruum.benim konuşmam böyle.:img-wink: ama sen de gerçekten biraz mantıklı ol.:icon_whis
yasemin deli etti beni ahmete neden kıbrıscığa gelemediğini açıklarken yaaa Necdet Necdet diyip durdu Necdet fedakar sabırlı hassas falan filan ee Ahmetin ne hissettiğinin düşündüğünün hiç mi önemi yok Ahmette hassas nasıl acı çektiği her halinden belli yıllarca sabırla yaseminle tekrar biraraya gelmeyi bekledi umut etti Ahmette az fedakarlık etmedi tamamıyla hayatını değiştirdi hep yasemini bekledi Yasemin Ahmetin duygularınada keşke Necdetin duygularına verdiği önemi verseydi Yasemin yüzünden çok hayal kırıklığı yaşadı yeni hayat kur kendine derken ahmet yine acı çekti ayy bide necdeti rüyadan ayırmak istemiyorum dedi ee ahmet nolcak peki yıllarca bi çocuğu olduğunu bilmeden yaşadı ve halada bilmiyo ayy çok sinir oldum yasemine yaa boğasım geldi ahmet saolsun ahmet bayaaa rahatlattı beni :)
sonu süperdi kaç bölümdür bu anı bekliyodum Ahmet nasılda söledi o zmn sana güzel bi haberim var aylayla evleniyoruz diye işte bu kadar yaseminde şok oldu tabii bnde zevkten dört köşe oldum valla :) sevinçten kelebekler gibi uçmak üzereyim hatta :)
yalnıss sölemeden geçemicem canselin oyunculuğuna bi kez daha hayran kaldım özellikle son sahnede bittim :img-blush
bide sonunda çalan şarkıda süperdi
AŞK HERKESİ KIRAR BİRAZ
.............
AŞK BİZE SILA
Ya Yasemin'e yine ve yine sinir oldum ..
O ne bicim bir konusmadir, ne bicim bir rahatliktir, ne bicim bir gulumsedir ? (niye gulumsuyosun kardesim ??)
Ay ay ay .. evlerden irak olsun boyle kiz ..
Cansel'i kafe'deki sahnede son derece basarili ve cekici buldum :img-in_lo
Ben artik Yasemin & Ahmet, Ahmet & Ayla, Necdet & Yasemin iliskileriyle kattiyen ilgilenmiyorum, bu bolumde karar verdim ..
Bundan sonra :
Yasar & Isik :happy0064
Defne & Deniz :happy0064
Necdet & Guzide :happy0064
Mehmet & Sevim :happy0064
Yasemin zararlisindan sonra Necdet'e en iyi gelecek kisi odur.
Guzide'yi tuttum ben artik.
Onceden soguk falan gorunuyordu ama gorduk ki cok seker birisi, gulmek ve gulumsemek ona cok yakisiyor , hem Yasemin'e de gicik, tam benlik :img-hyste
aşk hemde nasıl aşk hiç bir zaman unutmayacak...
bölede olunca ikiside mutsuz olur ...
ama yasemin sözleri sölemesi aylanın söyledikleri çok etkiledi yasemini defterine yazarken kimse benim kadar aşşk acısı çekemez demiyormuydu..
rüya necdetin kızı olsaydı eminim yasemin daha kolay necdeti terk ederdi ..
yasemin kendince haklı nede olsa en zor anında necdet yanındaydı..
Herkese iyi geceler..
Edacım katılmamak elde değil yorumuna...
Fakat bu bir türlü öğrenilemeyen gerçekler.. iyiden iyiye Yeşilçam havası beni mahfetmekle birlikte sinirlerimi bozuyor...
Tek heyecanlanarak bekleme sebebim.. biraz daha '' IŞIK-YAŞAR SAHNESİ '' görebilmek..
Ve gelişen siyasi ortamı nasıl yansıtacakları..
Tek yorumum bu gecelik böyle gelecek....
Ne Necdet ve Yasemin' in şefkat üzerine düzenlenmiş replikleri..
Ne Ahmet'in çöldeki mecnunu misali.. umudunu bir kaybedip bir kazanması...
Nede bana hernedense suni gelen Deniz-Defne aşk kıpırtıları...
Benim favori çiftim artık Işık ve Yaşar!
Yasemin ve Ayla ikilisine tahammül edemiyorum ...
Hepinize iyi geceler diliyorum..
canım bizim canselciğimiz her türlü bakar :)
memati vari de bakar polat vari de bakar mirzalioğlu gibi de bakar
adamda iş olunca her rolü oynuyor işte
He valla bakar.:)
Bu akşam neden Keriman'ada acıdım.
Gerçi ben Yasemin'in haricinde herkese acıyorum ama.:)
Herkes Yasemin e atıp tuttuğunu farkettim.Ayla nın Kıbrıscık ta Yasemin e söylediklerine kendince hak verdi.Seven insan sevdiğinin mutlululuğunu ister.Bence Ahmet i başka şekilde ikna edemezdi. Birisine borçlu yaşamak çok zordur bence.Herkes aşkına sahip çıkmasını bekliyor ama diziyi uzatmanın başka yoluda yok .Bana göre aşk adına acılı günler bekliyor.Ahmet te Ayla ya minnettar kalıp Yasemin in düştüğü duruma düşecektir.Ancak o zaman yasemin i anlayacak bence.
İnşallah Yasemin ve Ahmet in güzel aşklarını bir şekilde yaşlanmadan görürüz.Bu bölümleri unuttururlar.
Yok canım o Zeynep binim
Bağa bak Sinem senkime daliyyysin :hıh Höyyyyyyttttttt:hıh
Dal dal dal dal dol dol dol :hıh Üstüme gelme diiiiyyyym panik atak var bindi ün ,şöhret ,para ,Yaso yüzünden panik atak oldum :good:
yok kuzum diğer ziynepe diyorum.karışmasın diye ona ziyneps diyeyim o zaman.:img-hyste
pıtırcığım bu yasemin domatesi harbiden çok salak değil mi?:img-hyste
bi de yasemin demez mi
bu kararları verirken en çok ahmeti düşünmüş
lafa bakar mısınız?yalanın en kuyruklusundan.
çok pis dalacaktım yasemine ama ahmetim saolsun yasemini beter etti zaten:)
Buradan senarist ablalarıma sesleniyorum.
Lütfen Ahmet ve Ayla'nında bebekleri olsun.
O zaman Yasemin'e tam kapak olur.
Hatta evlendiklerinden 9 ay 10 gün sonra olsun.:img-hyste :img-hyste
defim ya herkese üzüldüüüüüüüüm..herkese ağladıım.kerimanla güzideye bilem ağladıııım..yok ağlamadım ammaa üzüldüüüüm..:icon_sorr :icon_sorr neyse ben ilk ve esas konumun üzerinde durayım
ilk olarak DEFNE-DENİZ :amaniiin.ilk sahnelrde ağlarmı hiç insan yaaa?:icon_sorr o ada sahnesindde aldı beni bir ağlama.hüngür şakırt oldum.
"benimle yaşarmıydın?"
"...yaşardım."
ay var mı böyle bir sevgi yaaa?
yasemin -ahmet aşkına(!)aşk diyenler dikkat dikkat!!!asıl aşk böyle olur işteee.teey..teeey..ben bu ikisnde ve yaşarla ışığın sahnelerinde gördüğüm aşk kıvılcımlarının çeyreğini görmedim ahmette ve yaseminde beaa...işte asıl sevgi ve aşk böylem olur..en olmadık anda bile insanı duygu seline bırakır.o el tutuşmaları heleeee .o neydi yaaaa??ama sanırsam o selma olacak anne kişisi bu iki aşık arasına girmeye çalışacak.gene o kadının aklında ne tilkiler dönip duruyo bea???of offf...bu bünye bir ayrılığı bir aşk acısını daha kaldırır mı yaaaw? of bari defneyle deniz mutlu olsuu.yaşarla ışık mutlu olsun.necdetime madem mutluluk yok...durun o konuyada gelecem.
gelelim diğer mevzuyaa...yaşar-ışık..onlara zaten anlatacak kelime bulamıyorum.ya bunlarda beni bitirdi.o bakışmalar.ah yaşar ah..sizdede çok ağlıcaz anlaşılan.denize sinirleniyorum ama .çok burnunu sokuyo yaşarla -ışığın durumuna..o önce kendisine baksın.hele haruna noliyiii?sanki yaşar öcüde kuzenini aklı sıra korumaya çalişiyi deniz.alllah allah.iyi valla..
harunada üzlüsemmi kızsammı bilemedim.hayır yane çocugun ışıka karşı tam duygularını bilmiyoruzki..cidden arkadaş olarak görüyoda korumak mı istiyiii yoksa içten içe necdet 2 versiyonu bir halde ışığa bir şeyler mi hissediyi?anlamadım valla.ama eğer ışığa karşı bir şey hissediyorsa geçmiş olsun yııvruuum sağa.şahsen ışığın yaşardan başkasına bakacağını sanmıyorum.zaten aralarına girilmesinede izin vermem ona göre haaruun o ayağını denk al bakim sen...
ay heke o adada defneyle denizi gösterirken arka fondan bir müzik geliyordu ya..hem ıslık hemde herikulade bir melodi geliyordu.işte ben asıl orda mahvoldum .o ne güzel şarkıdır yaaa*bu şarkının benzeri ışık-yaşar sahnesindede hep vardı.ay işte bu müzikler çk başka bir hava katıyor o güzelim sahnelere..insan daha bi içleniyiiii..
ama şu senaristede iyicene kafım kızıyor.sağcıları iyicene abarttı o yaneee...yok efendim ışık yaşara doğru yaklaştı öpmek istedi.yaşar istemedi.tüm sağcılar böylemiydi hiçte bilem..yanlış lanse ediliyor bu durum..:img-yes: ha ama o zamanlar sağcısı solcusu dışarıda böyle davranışlarda bulunmayı pek sevmezmiş.işte ne bilim sarmaş dolaş yürümeler filan işte..belkide ondan dolayı öyle davrandu yaşar ...eğer senaristin amacı buysa okeyto..ama yaşarı öyle kötü lanse etmesin.yok efendim öpüşmeeeeem..elele tutuşmaaaam.türkan şoray kanunlarım vaaar..vıt vıt vıt...:img-hyste
yane sağcıları böyle tanıtmaksa amacı bu senaristlerin ve yönetmenin yuh diyorum başkada bişi demiyoruuum..gerçi yine diyorum o zamanlar eğer çoğu kişi böyleyse yani daha mutasıp ,daha kapalı yaşayan o zaman ona bir lafım yok ..yaşar ve ışık bir numara.tek geçerim onları....
birdeeeee yaşarın sinemada parası çıkışmadı ya işte orda çok üzüldüm yaa.ışıkta ne ince düşünceli.hemen lafı çevirdi.ben seni davet ettim ben ödicem paranı dedi.üff.inşallah onları ayırmaya çalışmaz.bizim çok bilmiş aileler ve gıvık kuzenler..işte bu konuda denize öfkelyiim ben..
:img-hyste :img-hyste Melal vallahi benim de aklımdan o geçti..nasıl tırstım yaa..o nasıl bir bakıştı..yasemin hala karşısında sırıtsın..meymenetsiz şey yaa:icon_whis her duyguda aptal bir sırıtış takınıyor ya yüzüne..hasta oluyorum yani!! Her duyguda aynı sırıtış..baygınlık geldi artık..ama Cansel mükemmeldi yani...bu diziyi izleye izleye cansel nasıl gülüyordu unuttum..kırk yılda bir gülüyor zaten onda da acıklı bir gülümseyiş...hem acıklı hem alaycı...en kötüsü yani :icon_sorr
hala sakinleşemedim ben..yasemini öldürmek istiyorum..al işte..güya ben seni sevmiyorum diyerek serbest bıraktı ahmeti..ne oldu..kalırsın öyle!!! :icon_whis
her şeyi geötim de ben bu dizinin sonunu acayip merak ediyorum..bence bunların birleşmesi olası bile değil...50 yaşında birleşseler ne olacak zaten :) ilerde çok farklı bir çekilde kesişecek yolları gibime geliyor ama aşk anlamında hiçbir zaman birlikte olamayacaklar bence :)
Kimse bana yardım etmedi yahu..Ben hem yasmeinden hem ayladan nefret edeceğim..kimi seveceğim ben..kimi destekleyeceğim ahmetciğimin yanına :)
Ya Yasemin'e yine ve yine sinir oldum ..
O ne bicim bir konusmadir, ne bicim bir rahatliktir, ne bicim bir gulumsedir ? (niye gulumsuyosun kardesim ??)
Ay ay ay .. evlerden irak olsun boyle kiz ..
Cansel'i kafe'deki sahnede son derece basarili ve cekici buldum :img-in_lo
Ben artik Yasemin & Ahmet, Ahmet & Ayla, Necdet & Yasemin iliskileriyle kattiyen ilgilenmiyorum, bu bolumde karar verdim ..
Bundan sonra :
Yasar & Isik :happy0064
Defne & Deniz :happy0064
Necdet & Guzide :happy0064
Mehmet & Sevim :happy0064
Yasemin zararlisindan sonra Necdet'e en iyi gelecek kisi odur.
Guzide'yi tuttum ben artik.
Onceden soguk falan gorunuyordu ama gorduk ki cok seker birisi, gulmek ve gulumsemek ona cok yakisiyor , hem Yasemin'e de gicik, tam benlik :img-hyste
kesinlikle katılıyorum..
Bundan sonra deniz defne Işık ve Yaşar budur yani... diğer çiftlerden daral geldi:img-fie:
Aslında arkadaşlar birşey söylicem Yasemin e gıcık oluyorum ama kendisine göre o da haklı. Necdet i bırakamıyor çünkü o kendisi için çok fedakarlıklar yaptı üzülmesini ve Rüya dan ayrılmasını istemiyor. Ama ondan ayrılmayınca da Ahmet in onu beklemesini istemiyor. Çocuk ömrünü Yasemin i beklemekle mi geçirecek. Bunun için verdiği karar mantıklı. Yani eğer Necdet i brakamıyorsa bunu yapması mantıklı. Rüya yı anlatması lazımdı kesinlikle. Ama bunu da yapamıyor çünkü Ahmet niçin söylemedin diye onu suçlayacak ayrıca Necdet ve Rüya artık baba-kız ilişkisinden çıkacak. Çünkü Ahmet bunu öğrendikten sonra Rüya yı sahiplenmek ister...
çok doğru.Bu dizide herkes kendine göre haklı.Kızdım falan ama en kötü durumda en arada kalanda Yasemin bence.Ötekilerin hepsinin kaybedecek bir şeyi yok.Ama Yaseminin bir anda dünyası alt üst olabilir.Ahmet ısrar etti çünkü korkacak hiç bir şeyi yok.ayla sevdiğini söyledi onun da kaybedecek bir şeyi yok (aksine kazançlı çıktı)Ama Yasemin;ailesi var Necdet var,Rüya var,Ahmedin Rüyayı öğrenmesi halinde tavrı var,Ahmedin ailesi var yani kısaca var oğlu var.
fundapehlivan
28-04-07, 01:08
Herkes Yasemin e atıp tuttuğunu farkettim.Ayla nın Kıbrıscık ta Yasemin e söylediklerine kendince hak verdi.Seven insan sevdiğinin mutlululuğunu ister.Bence Ahmet i başka şekilde ikna edemezdi. Birisine borçlu yaşamak çok zordur bence.Herkes aşkına sahip çıkmasını bekliyor ama diziyi uzatmanın başka yoluda yok .Bana göre aşk adına acılı günler bekliyor.Ahmet te Ayla ya minnettar kalıp Yasemin in düştüğü duruma düşecektir.Ancak o zaman yasemin i anlayacak bence.
İnşallah Yasemin ve Ahmet in güzel aşklarını bir şekilde yaşlanmadan görürüz.Bu bölümleri unuttururlar.
Aman!!
Allah korusun!!
Sonra da Ahmet aylayı bırakamazsa işimiz var...
Ama ahmetin ayladan çocuğu olmayacak!! Bu önemli bir unsur bence:img-yes:
Ben yine de her zaman gerçek aşktan yanayım! Şu an Yasemini sinirden öldürebilirim ama ileri de eminim birleşmelerini isteyeceğim yine...
Işık&Yaşar iyi ki var.
Çok yalın,sıcak,masum bir aşkları var.
Gerçi kendileride birbirlerine aşık olduklarının farkında değiller.
Ama çok sevimliler.
Harun'unda bu bölüm Işık'a abayı yaktığını iyicene anlamış olduk.
Geçti Bolu'nun pazarı Harun efendi hadi başka kapıya.:)
bi de yasemin sırıtarak konuşmaya başlamadan önce..
kamera uzun uzun yaseminin yüzünde durdu ya
orda yaseminin ifadesi değişti güya yavaş yavaş...
o değişikliği görmek için o kadar debelendim kii..:icon_whis ,
çok şükür konuşmaya başladı sonundaa:img-yes:
ahmet çok tatlıydın bu bölüm yııvrumm..
yüzüne gözüne nur inmiş sanki..:img-blush :img-in_lo :img-blush
,
Tabi nur iner yüzüne garibimmmmm ne iyilkler ediyyy ne buliiiiiiyyyyy.....:sad53: :sad53:
Ahhhh aahhhhhh Ayla'da söylemedi zaten çocuğu o kendi mutluluğunu peşinde bi de güç gösterisinde bulundu benim aşkım ikimize de yeter die bakalım yetecek mi yetmeyecek mi:img-yes: :img-yes: kendi istedi görsün gününü Ahmet'i de mutlu edemeyecek kendi de mutlu olamayacak :img-yes: :img-yes:
meltem-cmbl
28-04-07, 01:09
cnm düşündüklerime tercuman olduğun için çok teşekkürler
işyte budur benım anlatmak istediğim bu yasemin bu lafları sölemesydi ahmet hayatta aylayla evlenmezdi kendine hayat kurmazdı ayla o lafalrı yasemine sölerken iyimiysdi bide bebği bildi halde ayla söleseydi ahamete bebğin var diye işte gıcık sölemedi bide üstüne evlenme teklifi etti ayalaya göre ruya çok hafifie alındı sanki normal bişeymiş gibi kızı varmış aman boşver bilmesede olur ben evlenim ahmetle yeter bana sırf kendini düşünsün bide yasemine söledi,klerine baka deli etcek bu kız benı ya of yaso ya sen niye bu kıza uyuyonkii ay abkl çok simirlendimm
bir de ilk buluşma sahnesini pat diye kestiler.uzun zaman sonra buluşmuşlar ne konuştuklarını göstermediler.önemli bir sahneydi oysa.sanki dün ayrılmış gibi bir havaları vardı.:img-blush
Yok evlenmeden önce hamile kalsın Ayla...
Yasemin o zaman daha çok çatlar:img-hyste
Bu arada Hüseyin Abi söylemişti, dalgakıranı Eylem'in seslendireceğini...
Çok iyi seslendirmiş...:good:
slm arkadaşlar yeni geldim ve ayağımın tozuyla kendimi buraya attım ya çok merak ettim izleyemdim malum cenazemiz vardı neyse yasemin domatesi naptı yine kısaca anlatırmısınız ayla ile ahmet'in düğün nezaman:img-help:
meloşum sen de taktın bebek konusuna.evlat edin de kurtul be yııvruum.:img-hyste
ziyneps beni delürtme.sinirlenince nasıl oluyorum biliyorsun.ağzını burnunu dağıttırma bağa. :hıh
ikisini de sevmiyorum diyorum sağa. :hıh
bu bölüm beni hiç tatmin etmedi.izlenmeye değer pek bişey yoktu.sırf sevdiğim oyuncuları görmek için izledim.:img-in_lo
Sinem taktım ama bu sefer haklıyım bebişim.:)
Ahmet ve Ayla'nın bebişleri olursa Yasemin çat diye çatlar.:)
Işık&Yaşar iyi ki var.
Çok yalın,sıcak,masum bir aşkları var.
Gerçi kendileride birbirlerine aşık olduklarının farkında değiller.
Ama çok sevimliler.
Harun'unda bu bölüm Işık'a abayı yaktığını iyicene anlamış olduk.
Geçti Bolu'nun pazarı Harun efendi hadi başka kapıya.:)
Katiliyorum Melalcim:img-wink:
Su an gozde ciftim Isik & Yasar.
Umarim bundan sonra bol bol sahneleri olur.
Bu bolumde Yasar'in bilekligi taktigi sahnede bir opucuk bekliyordum ama olmadi =)
Bir dahakine artik .. Yaz tatilleri uzun :img-in_lo
yok kuzum diğer ziynepe diyorum.karışmasın diye ona ziyneps diyeyim o zaman.:img-hyste
pıtırcığım bu yasemin domatesi harbiden çok salak değil mi?:img-hyste
üf abartma sen de sinirim tepemde zaten..şimdi bir bakarım sana ahmet gibi tırsarsın..
yalnız o bakışlardan herkes tırsar da yasemin de nedense hiç bir değişiklik olmadı..öptüm seni..daha sakin bak arkadaşlar kırılıyor..
meltem-cmbl
28-04-07, 01:11
yasar&ışık yasar&ışık yasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışık
muhteşlem ikili ya bayıldım ay yasar hele ay utangaç sirisirim benım ne tatlı öle ya
of ama deniz&harun&defneye sinir oldumm ya tmm siz arkadaşsınız ama yasar farklı birisi neden anlamak istemiyosunuz sanki arkadaşlarını saattı başka arkadaşlarla takılıyo gibi kızını üstüne yüklendiler aay bunlar ahmet&yaso gbi olmaz inş
slm arkadaşlar yeni geldim ve ayağımın tozuyla kendimi buraya attım ya çok merak ettim izleyemdim malum cenazemiz vardı neyse yasemin domatesi naptı yine kısaca anlatırmısınız ayla ile ahmet'in düğün nezaman:img-help:
yasemin ahmete kendi hayatını kur dedi..
ahmet de iyi o zaman isabet oldu..
ben aylayla evleniyorum dedi..
gelecek bölüm evlencekler sanırımm:img-yes:
O kadarda olmasın evlilik yeter
ya su domatez (yasemin)en azindan kizini soyleseydi bari.ondan sonra nereye giderse gitsindi.
ahmet gunun birinde ruyayi kendi kizi oldugunu ogrenirse varya o zaman tutmayin ahmeti.
yasonun ahmetle aylanin evlenecegini duydugunuz zamanki yuzu nasildi yaa
sanki hani kendi hayatini kur dediysem aylayla kur demedim der gibi bakiyordu:img-pilot
fundapehlivan
28-04-07, 01:13
Yalnız ben dizi için çok ama çok üzgünüm!!
Çünkü ne olursa olsun kalbimiz de yasemin ahmet aşkı pek çoğumuz da vardı! Temiz güzel bir aşk...
En azından benim için...
Ama öyle bir hale getirdiler ki onların birbirleriyle karşılaşmalarından, repliklerinden sıkılmaya başladık!
Gerçekten sıkıcı oldular...
Tam bir Türk yeşilçam olayına getirdiler...
Yaseminin aşkına olan güven azaldı...
İlişki çok ama çok yıprandı!!!
Halbu ki madem öyle hemen ayla ile evlendirseydiler ahmeti... Uzatma kaygısıyla hareket etmeselerdi...
Gerçekler sonra ortaya çıksaydı...
Çok ama çok daha iyi olurdu...
Sinem taktım ama bu sefer haklıyım bebişim.:)
Ahmet ve Ayla'nın bebişleri olursa Yasemin çat diye çatlar.:)
olmuyacak ki..ayla yasemin gibi doğurgan değil..gerçi yasemin doğurgan oldu da ne oldu ama demi..
sofrayı bile necdete kurduruyor gaddar şahsiyet..
özge_letyy
28-04-07, 01:13
defneyle deniz ne tatlıydı bu bölüm ya ay canlarım benim zaten favori çiftim denizle defne:img-in_lo
Ahmet'de Yaso'ya ileride düzenimi bozamıyacağım Yaso dermiş ,Ayla o kadar iyi ki ne fedekarlıklarda bulundu bi bilsen .....:img-hyste :img-hyste işte o zaman çok gülerim :img-hyste Yaso'da cevabı yapıştırır tabi Ahmede " peki Ahmet o zaman bunu benden duyman isabetli oldu ben Teo'yla evleniyyyym ya":img-hyste :img-hyste bu böyle sürüp gideeeermiş artık
Bu arada Ahmet Ayla'yla evleniiiyy ya yazmıştım gündüz şimdi görünce koptum :img-hyste
Ya bence Yasemin'in bir dünya laf söylediği sahnede Ahmet önce tokadı bassaydı şöyle okkalısından daha sonrada Ayla'yla evleneceğim deseydi güzel olmaz mıydı.:img-hyste :img-hyste
Kendimi şiddet yanlısı gördüm ama napiyim Ahmet bir tane yapıştırsaydı 20 bölümlük sinirim geçecekti.:img-hyste
Şiddete hayır ama Yasemin'e şiddete evet.:img-hyste :img-hyste
Herkese iyi geceler..
Edacım katılmamak elde değil yorumuna...
Fakat bu bir türlü öğrenilemeyen gerçekler.. iyiden iyiye Yeşilçam havası beni mahfetmekle birlikte sinirlerimi bozuyor...
Tek heyecanlanarak bekleme sebebim.. biraz daha '' IŞIK-YAŞAR SAHNESİ '' görebilmek..
Ve gelişen siyasi ortamı nasıl yansıtacakları..
Tek yorumum bu gecelik böyle gelecek....
Ne Necdet ve Yasemin' in şefkat üzerine düzenlenmiş replikleri..
Ne Ahmet'in çöldeki mecnunu misali.. umudunu bir kaybedip bir kazanması...
Nede bana hernedense suni gelen Deniz-Defne aşk kıpırtıları...
Benim favori çiftim artık Işık ve Yaşar!
Yasemin ve Ayla ikilisine tahammül edemiyorum ...
Hepinize iyi geceler diliyorum..
tam çıkacakken senin yorumu gördüm ...
yaşar ışık aşkları tam o dönemi anlatan bir aşk ..aşklarını masum yaşıyorlar
birde mehmetin ışıkın çocukluğu üzerine pisikologlar gibi konuşması beni şaşırdı varmıydı o dönem çocukların yada insan pisikolojisini önemseyen...yani olsaydı eğer o idamlar o sokak arbedeleri neyin nesiydi bunu anlamıyorum gerçi hala günümüzde var ama ...
türkiyede çocuk pisikolojisine en çok son 5 bilemeden 8 yıldır önem veriliyor
yasar&ışık yasar&ışık yasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışıkyasar&ışık
muhteşlem ikili ya bayıldım ay yasar hele ay utangaç sirisirim benım ne tatlı öle ya
of ama deniz&harun&defneye sinir oldumm ya tmm siz arkadaşsınız ama yasar farklı birisi neden anlamak istemiyosunuz sanki arkadaşlarını saattı başka arkadaşlarla takılıyo gibi kızını üstüne yüklendiler aay bunlar ahmet&yaso gbi olmaz inş
Olmaz canim merak etme :img-wink:
Yasar hepsinden farkli, varlik icinde buyumedi, kisacasi onlar gibi buyumedi, dolayisiyla hayata bakis acisida farkli.
Birliktelikleri Isik'ida degistircek, ve daha buyuk tartismalar kopacak kanimca ..
Ama umurumda degil :icon_whis
Daha cok "Kardes iki cay" ve "bileklik" sahnesi istiyorum ben :img-in_lo
ziynep elimde olmayan bişey bu kuzum.o an geliiy böyle yazıyorum.kendimi tutamıyorum bebişim.yoksa kimseyi kırmak istemem.hem abartmıyorum gerçekten çok salak. :icon_whis
evt aysecim artik garanti ahmetle ayla haftaya evlenecekler bu kesin artik davetiyeyi hazirlayan arkadas obur haftanin tarihini atsin:happy0064
gozdeyamur
28-04-07, 01:15
yasemin ilk defa gözüme girdi aferin ona ahmete ağzınınn payını verdi ama kendi de ağzının payını aldı hahahhaha!! pastacı kıza artık bayılıorum necdet onu sevmeli ama onda da şüpheli haller vardı demi bugün? sizi bi yerden tanıorum hallerine asabı fena bozuldu kızımızın hahaha!
tamda yasemin den beklenen bir davranış birazda yasemin hanım üzülsün baakalım şimdi ayla ile ahmet'in birde bebekleri olsa tam süper olucak :img-yes:
bu bölümde hiç siyaset yoktu valla.iyicene azıttılar.tabi canım dizide o kadar aşk kombinasyonu varki.siyasete sıra gelmiyiiii:img-hyste
sinem bacım:img-hyste :happy0064 ..anladın sen onu...kutlarım canım bacım..
ay bu bölüm bi mantıksızlık oldu ama.şu zaman atlamasını kastediyorum..hep yanlış yapiyolar şu zaman atlamalrını..ahmet aradı annesini iki güne geliyroum dedi.hoop 1 ay geçti ve haala ahmet gelmemeişti..yeni gelliyidi anlamadım valla...
bird eşu rız ameslesi..üff.rızayamı üzülseminezoşamıikerimanamı hepsine yazık ya..rıza şu kerimanı kuma alsın barieee...hepsi mutlu mesut yaşasın..:img-hyste
birde şu son sahe de ahmet o kadar sinirlendiki bir ara garsonu dövecek sandım:img-hyste ve yine dedim ya.ilk defa hametle yasemin tutukluk oladan konuştular ama tabi yaso olldu dumuuuur..ama aylayada üzülüyorum..şimdi ahmedin inadına kurban gidecek zavallım..ama birazda o kaşındı benim aşkım ikimizede yeter dedi.ya o kız ama çok iyi yaaa.ahmed olacak o insan üzmesin o kızııı.
Yalnız ben dizi için çok ama çok üzgünüm!!
Çünkü ne olursa olsun kalbimiz de yasemin ahmet aşkı pek çoğumuz da vardı! Temiz güzel bir aşk...
En azından benim için...
Ama öyle bir hale getirdiler ki onların birbirleriyle karşılaşmalarından, repliklerinden sıkılmaya başladık!
Gerçekten sıkıcı oldular...
Tam bir Türk yeşilçam olayına getirdiler...
Yaseminin aşkına olan güven azaldı...
İlişki çok ama çok yıprandı!!!
Halbu ki madem öyle hemen ayla ile evlendirseydiler ahmeti... Uzatma kaygısıyla hareket etmeselerdi...
Gerçekler sonra ortaya çıksaydı...
Çok ama çok daha iyi olurdu...
Funda'cım sana katılıyorum canım.
Aşk her daim ölümsüz madem Yasemin ve Ahmet aşkıda ölümsüz olmalıydı.
ve bizler bunu hissetmeliydik.Özellikle Yasemin karakteri mutasyona uğramamalıydı.
Michelle'e aşk konusunda ders veren Yasemin nerede bu akşam ki Yasemin nerede.
Valla kayıp ilanı vermek lazım.
Yasemin'i kaybettik,hükümsüzdür.:img-hyste
meltem-cmbl
28-04-07, 01:16
güzide&necdet yeni favori çiftlerim çok yakışıyolar atışmaları çok süper necdetin güzidenın suflesinde yumurta kabuğu bulması(şakasına:img-hyste çok komikti ya çok tatlılar ikiside ama güzidede bişeyler var
Evet dizinin başında içimize temiz bir aşk için umutlar yerleştirdik...
Gelin güvey olduk ama senaristler maalesef bunu önceden planladı Fundacım...
Belki hata bizde, çünkü biliyorduk böyle olacağını...
Ümit bağlamayacaktık...:img-yes:
fundapehlivan
28-04-07, 01:17
tamda yasemin den beklenen bir davranış birazda yasemin hanım üzülsün baakalım şimdi ayla ile ahmet'in birde bebekleri olsa tam süper olucak :img-yes:
Olamayacak ki??
Bu dizi Ahmeti mahvetmek için yapılmış galiba:img-hyste :sad53:
özge_letyy
28-04-07, 01:18
yasemin ilk defa gözüme girdi aferin ona ahmete ağzınınn payını verdi ama kendi de ağzının payını aldı hahahhaha!! pastacı kıza artık bayılıorum necdet onu sevmeli ama onda da şüpheli haller vardı demi bugün? sizi bi yerden tanıorum hallerine asabı fena bozuldu kızımızın hahaha!
ya güzidede bir iş var ama ne anlamadım
o kadın sorunca ne kadar rahatsız oldu kesin sakladığı bişey var
ama ben de bu bölüm çok beğendim güzide&necdet sahnelerini
yasodan kurtulsak da ahmet&ayla necdet&güzide yaşayıp gitseler:icon_whis
yamim anladım bacım. :)
sadece siyasete değil başka şeylere de yer kalmiiyy bazıları yüzünden.:icon_whis
şu orantıyı bi tutturamadılar gitti ya neyse.:icon_whis
yasemin mi ahmede lafını verdii.....:icon_whis
nerde..nasıl...
bu gece ahmetin gecesiiiii..
kiriimanın tüm şarkıları ahmeteee:happy0064 :happy0064
Var ya dizinin sonunda şu olsun çok istiyorum.
Necdet Yasemin'i ekip Güzide ile evlensin.
Yasemin Ahmet'e gitsin birleşelim çok mutsuzum desin.
Rüya'yı söylesin ve Ahmet'te ben Ayla'yla mutluyum kızımın velayetini bana ver desin.
Yasemin'de gitsin adaya tek başına yaşlansın.:img-hyste :img-hyste
Ahmet'in yıllarca yaşadığı yalnızlığı o bedbaht olarak yaşasın ve yalnız başına yaşlansın.
En acı son bu olur ölüm temizlik ya ölmesin Yasemin yaşasın.:img-hyste
gozdeyamur
28-04-07, 01:18
ay bi anda 100 msg geldi resmen arkadaşlar yavaş yahuuu!! :D
meltem-cmbl
28-04-07, 01:19
nerde..nasıl...
hehehe şarkı deidn de cnm son sahnede çalan şarkı neydi öle süper indirien olursa bana postalayın abcılarım lütfen bayıldım şarkıya:img-blush
bu geceki bölüm gerçekten güzeldi.zaten ben bu diziyi her hafta izleken çok beğeniyorum.arkadaşlar birşey sormak istiyorum.dizide çalan müzikleirin albümü çıktımı acaba .takip edemedim de.o albümden mutlahka edinmek istiyorumda.yardımcı olursnız sevinirim.herkese iyi geceler.
ve bizler bunu hissetmeliydik.Özellikle Yasemin karakteri mutasyona uğramamalıydı.
Aslında senarislerin burada hatası var, bence...
Tamam yaş, yaşananlar insanları değiştirir ama bu Yasemin biraz abartılı oldu.
Ben Michelle'e verdiği cevaplardan sonra çok ümitlenmiştim Yasemin'in karkaterinden, aşkından...
Ama ben şunu anladım; ağzı olan konuşuyoooo:icon_whis
yasar ısık cok ama cok tatlılardı onlara daha cok zaman ayrılsın
artık ahmetı de yasemını de gormek ıstemıyorum
yasemının acı cektıgını gorsek super olacak ama
o da beren oynayabılırse gorecez
oyunculuk elestırmek ıstemıyorum fakat
bu konusmada yasemıının tavırlarından bı sey anlamadım
ne demek ıstıyor guluyor mu aglıyor mu
ama son sahne muthıstı ahmetten
yenı darbeler beklıyoruz
fundapehlivan
28-04-07, 01:19
Evet dizinin başında içimize temiz bir aşk için umutlar yerleştirdik...
Gelin güvey olduk ama senaristler maalesef bunu önceden planladı Fundacım...
Belki hata bizde, çünkü biliyorduk böyle olacağını...
Ümit bağlamayacaktık...:img-yes:
Canım ümit bağlamazsak zevk almazdık ki!
Yani ben zevk almazdım...
Aşklarını o zaman göremezdim zaten!
Herhalde içimde hep acaba öyle yapmayabilirler mi, diye bir düşünce vardı!
Çünkü ben onların aşklarını çok seviyordum...
Ahmetin gülücüklerini de öyle...
Ama artık göremiyorum:icon_sorr
Olamayacak ki??
olamayacak yııvrumm:img-yes:
bi rüya var bi tane daha çıkmasın bence zatenn:icon_whis
yasemin deli etti beni ahmete neden kıbrıscığa gelemediğini açıklarken yaaa Necdet Necdet diyip durdu Necdet fedakar sabırlı hassas falan filan ee Ahmetin ne hissettiğinin düşündüğünün hiç mi önemi yok Ahmette hassas nasıl acı çektiği her halinden belli yıllarca sabırla yaseminle tekrar biraraya gelmeyi bekledi umut etti Ahmette az fedakarlık etmedi tamamıyla hayatını değiştirdi hep yasemini bekledi Yasemin Ahmetin duygularınada keşke Necdetin duygularına verdiği önemi verseydi Yasemin yüzünden çok hayal kırıklığı yaşadı yeni hayat kur kendine derken ahmet yine acı çekti ayy bide necdeti rüyadan ayırmak istemiyorum dedi ee ahmet nolcak peki yıllarca bi çocuğu olduğunu bilmeden yaşadı ve halada bilmiyo ayy çok sinir oldum yasemine yaa boğasım geldi ahmet saolsun ahmet bayaaa rahatlattı beni :)
sonu süperdi kaç bölümdür bu anı bekliyodum Ahmet nasılda söledi o zmn sana güzel bi haberim var aylayla evleniyoruz diye işte bu kadar yaseminde şok oldu tabii bnde zevkten dört köşe oldum valla :) sevinçten kelebekler gibi uçmak üzereyim hatta :)
yalnıss sölemeden geçemicem canselin oyunculuğuna bi kez daha hayran kaldım özellikle son sahnede bittim :img-blush
bide sonunda çalan şarkıda süperdi
AŞK HERKESİ KIRAR BİRAZ
.............
AŞK BİZE SILA
yani cnm hislerime tam anlamıyla tercüman olmuşsun hakikatten ya o yaseminin anlattıkları ne kadar ahmeti üzdü anca nejdeti övdü durdu zaten inanılmaz bişi yani nejdete verdiği değeri ahmete verseydi dediğin gibi çok mutlu olurlardı şimdiye kadar benimde en hoşuma giden yeri son sahneydi yani orda canselin oyunculuğu müthişti yani konuşmadı ama bakışlarıyla demek istediklerini çok iyi anlattı yasemin nejdeti övdükçe içi acıdı ya hiçmi görmüyo bu yasemin gözünü nejdet bürümüş:img-pilot
eeee ahmetin üstüne basa basa aylayla evleniyoruz demesi çok güzeldi yani bende az daha mutluluktan uçuyodum ahmetin çektiği acıları birazda o çeksin bide nejdetle rüyayı ayıramam demesi biraz saçmaydı çünkü rüya ahmetin kızı tamam ona o kötülüğü yapmak istemio ama ahmete nasıl yaptı bunu yani sinir edio beni ya herşeyin suçlusu yasemin hem ahmetin hem rüyanın hemde nejdetin hayatını mahvettii
sana tamamiyle katılıyorum şarkı çok güzel biran önce albümü çıksada doya doya dinlesek :img-yes:
fundapehlivan
28-04-07, 01:20
bu geceki bölüm gerçekten güzeldi.zaten ben bu diziyi her hafta izleken çok beğeniyorum.arkadaşlar birşey sormak istiyorum.dizide çalan müzikleirin albümü çıktımı acaba .takip edemedim de.o albümden mutlahka edinmek istiyorumda.yardımcı olursnız sevinirim.herkese iyi geceler.
Mayısta çıkacak inşallah...
Ayyy koptum ya Yaso'yu kaybettik ,hükümsüzdür ,aşkı da ölümsüzdür:icon_whis :img-hyste :img-hyste yazalım bari
Peeeeeeeehhhh yıllar çok şeyi alıp götürmüş Yaso'dan ilk başta da aklını:img-hyste :img-hyste kız Necdet şöle baba böle baba diyip duruo Ahmet de şanbabası heralde :img-hyste kızım Alzheimer mı oldun ni Ahmet ya onun babası ,deliiiii ediiiiysiiiin insanı ....delüüüüüü:hıh
Aslında senarislerin burada hatası var, bence...
Tamam yaş, yaşananlar insanları değiştirir ama bu Yasemin biraz abartılı oldu.
Ben Michelle'e verdiği cevaplardan sonra çok ümitlenmiştim Yasemin'in karkaterinden, aşkından...
Ama ben şunu anladım; ağzı olan konuşuyoooo:icon_whis
Bende ümitlenmiştim ama Yasemin'in bu hallere geleceğini ilk bölümler tahmin bile edemezdik.
Ne güzeldi ilk bölümler ada,Yasemin,Ahmet,mahkeme sahnleri.
İlk 15 bölüm şahaneydi yaa.:)
Canım ümit bağlamazsak zevk almazdık ki!
Yani ben zevk almazdım...
Aşklarını o zaman göremezdim zaten!
Herhalde içimde hep acaba öyle yapmayabilirler mi, diye bir düşünce vardı!
Çünkü ben onların aşklarını çok seviyordum...
Ahmetin gülücüklerini de öyle...
Ama artık göremiyorum:icon_sorr
Canım valla ben Yasemin&Ahmet aşkını seyrederken sadece Ahmet'in aşkını görüyorum.
Yasemin'in kılı kıpraşmıyor beleee bakiyiii.:img-hyste
gozdeyamur
28-04-07, 01:21
onu bunu bilmem necdetle "pastacı kız" -asla kızın bi adı olduğunu kabul etmiorum o kız benim gözümde hep pastacı kız olarak kalacak- bu bölümde süperlerdi! ve bence ahmet hayatta aylayla evlenmez! keşke evlense ama yapmaz yani! yasemin de havasını alsa keşke ama nerdeeee!!
meltem-cmbl
28-04-07, 01:22
ben kaçtım arkadaşlarr of kalamk istiyorumm ama
abim kaldırıyi:sad53: :sad53:
kendinize iyi bakınn ii sohbeter:sad53:
şeboist hişşt kız bak yasemin&ahmet forever:img-hyste :img-hyste
-Yasemin ve Ahmet aşkını sonuna kadar desteklememe rağmen Ahmet'in attığı son golden aldığım hazzı kelimelerle ifade etmek mümkün değil.Yasemin kafasına resmen balyoz yemiş gibi oldu:dito İyi de oldu:img-yes:
-Ayla ve Ahmet evlenecek ve sevdiğini paylaşma sırası Yasemin'e geçecek.Onları bu saatten sonra birleştirecek tek bir şey var RÜYA.Hepimizin tahmin ettiği gibi Ayla ve Ahmet'in çocukları olmayacak.
-Necdet Güzide'den güzel ve tutkulu bir aşk hikayesi geliyor:character Merakla bekliyoruz.Necdet'de Yasemin'e bir itirafta bulunup "ben Güzide'yle evlenmeye karar verdim derse" Yasemin ikinci darbeyi de almış olur.Oh olur.
-Güzide'nin bir sırrı var ama ne???Sakladığı bir şey var.
-Belki yanlış ama Keriman ve Rıza'nın buluşmalarından mutluluk duydum.Nezahat'e pek acımadım.
-Eski köşkün önünde Deniz'le Defne elele tutuştu ya kalbim pır pır etti resmen:img-blush Defne yaban ellere giderse bu aşka ne olacak???
-Işık ve Yaşar aşkı iyi güzelde Yaşar'ın kadın ruhundan anlamayan kaba halleri bazen rahatsızlık veriyor.Kızcağız saçını başını yaptırmış o kadar.Nezaketen anlatır insan beğenmediğini.Neymiş,süslü bebek gibi olmuşmuş.İlişki biraz ilerlesin Yaşar, Işığı minilerle dolaştırmaz öyle İstiklal Caddesi'nde benden söylemesi.
-Herşey bir yana Ahmet yanlız başına kurufasulye pilav yedi ya Kıbrısçıkta.O gece Yaseminlerde Güzide filan masada sohbet muhabbet,kalabalık bir ortam.Oh ne ala.Sırf o günün acısına Ayla ile evlensin Ahmet.
Ama ayrılsınlar hemen.Sevenler birleşssin ne olursa olsun.:love09:
ziyneeep...valla artık ben güzide -ncdetçiyim.:happy0064 :happy0064 :happy0064
karar verdim bu kızı birden çok sevdim.yaseminden iyidir o kesin..ok bacım?????:img-hyste
hahaaaaaaa..birde gördünüzmü şu güzide pastaneye gelmeden önce yasemin hiç uğramıyodu pastaneye şimdi her gün gelir oldu her ne hikmetse.birde gözünüzlen gördünüz mü bacılar?yasemin güzidenin yanında necdetin koluna girdi....kıskıniyiii..kıskaniyiiii ..yaso necdeti güzideden kıskanıyiiiiiiii :img-hyste :img-hyste ama oh olsun.hem necdet güzide ile eevlnesin..ahmette ayla ile..oda çeksin cezasını ..peeeeeh..peeeeeh..peeeehh
hehehe şarkı deidn de cnm son sahnede çalan şarkı neydi öle süper indirien olursa bana postalayın abcılarım lütfen bayıldım şarkıya:img-blush
son sahne baştan aşağı süperdiii:happy0064
sevincimden ağlayacaktım nerdeyse..
ilk defaa:icon_whis
siteye falan ekler biriiileri artıkk:icon_whis
fundapehlivan
28-04-07, 01:22
olamayacak yııvrumm:img-yes:
bi rüya var bi tane daha çıkmasın bence zatenn:icon_whis
Zaten ben amaçlarını biliyorum!
Ayla ve Ahmet mutsuz olacak...
Ahmet aylaya bir çocukla bağlanmayacak...
Hep eksik olacaklar...
Sonra rüyayı öğrenecek...
Tek çocuğu tabii...
Necdetle aralarında bir şeyler geçmediğini de öğrense onlar daha birlikte olamazlar ama... Ahmet o konuşmadan sonra imkansız artık yüzüne de bakmasa yerdir!
Neyse...
Olamayacak ki??
evet haklısın bütün herşey ahmet'e oluyor ahmet dışında herkesin hayatı güllük gülistanlık inşlh ayla ile evlenince mutlu olur biraz ama pek umutlu bir vakka deil hayatı daha da berbat olmasa bari
bir arkadaş sormuştu taksimdeki miting 23. bölümde yayınlanacak.. son sahne çok güzeldi gerçektende.. bravo ahmet'e... ayrıca ben sufle sahnelerinde necdet ve güzideyi çok yakıştırdım.. feride çetin'i tebrik ediyorummm.:img-yes:
Isik-Yasar'i yakistiramayan bir ben miyim? Yasar iyi bir cocuk da, Isik'la ayri dunyalarin insanlari onlar. Ben birbirinden o kadar farkli cevrelerde yetismis, o kadar farkli dunya gorusleri olan insanlarin, aralarinda ne kadar cekim olsa da, beraber mutlu olamayacagina inaniyorum. Yasar kendisine Anadolu adabiyla buyumus bir kiz bulsa, Isik da Harun'la olsa:)
Bu arada, Ahmet simdi boyle baktiysa, Ruya'yi ogrendiginde, herhalde gozlerinden alevler cikar. Gerci Yasemin de annesine bir bakmisti oyle. Sonra devamini goremedik.
nerde..nasıl...
Canım o çok sıkıcı yaaaa:icon_whis "Bir baahaaaar akşamııı" die başlar gene o başka şarkı bilmiiiiyyyyy
Şöle şen şakrak biri söylesin Ahmete şarkılar
Yaso'da "sen illeeeereee damat mı olduuuun" die şarkı sölesin :img-pilot :sad53: bye
Hatırla Sevgili'yi bir dönemin siyasi olaylarını anlattığı için seyrettiğini söyleyen değerli arkadaşlar...
Buyrun bu ülkenin şimdiki gerçeğine...
Tartışma ya da yorumda bulunma yeri bu başlık değil, farkındayım, sadece bu diziyi ahmet mi yasemin mi necdet mi ayla mı ekseninden başka bir boyutta görüp az da olsa etrafına ve çevresindeki olaylara duyarlı, yaşadığı ülkede neler dönüyor diye haberdar olmayı kendisine görev bilmiş kimseler vardır diye ekliyorum. Kördüğüm olmuş bir aşk martavalının peşinde zaman tüketme gayesi olmayanlar okusun...
Buyrun TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN 27 NİSAN 2007 MUHTIRASINA...
Eminim bir 50 sene sonra bunu da başka bir başlık altında dizi olarak seyrediyor oluruz. O zaman olan bitene seyirci olmamak için şimdi neler oluyor en azından söyleyecek sözümüz olsun.
metnin tamamı :
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=237356
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=21468&cat=110&dt=2007/04/27
ben kaçtım arkadaşlarr of kalamk istiyorumm ama
abim kaldırıyi:sad53: :sad53:
kendinize iyi bakınn ii sohbeter:sad53:
şeboist hişşt kız bak yasemin&ahmet forever:img-hyste :img-hyste
güle güle bebişiiim...
şeboistin adını kullanmana gerek yok kanımcaa..
ahmet-yassemin isimlerini bir arada görünce delleniyy zaten oo:img-hyste
ahmet-yaseminn:img-hyste
Yaşar'ın bir kadına karşı öyle demesi kabalık değil aksine doğallık bence.
Yaşar fakir bir ailenin çocuğu ve büyüdüğü çevrede makyaj yapan,saçını yaptıran kadın görmeden büyümüş.
Ama Işık tam tersi bir kız o onu doğal haliyle seviyor.
Kıza git süslen demiyor.Ve ne güzel işte hatasını,beğenmediği birşeyini görünce yüzüne karşı söylüyor.
miltem eskiye bi dön nostalji yap.gerçek aşkı göreceksin kuzum.ama sen anlamamkta ısrar ediyorsun.umarım yakında gözlerindeki o perde kalkar da kendini kandırmaktan vazgeçersin.:icon_whis
ya arkadaslar iyi hos konusuyoruzda yasemin artik ahmetin aylayla ona inat olarak evlenecegini biliyor keske boyle olmasaydi yani keske yasenim boyle ogrenmeseydi. daha sonra baska birinden ogrenseydi daha cok yikilirdi kanimca.
su ablamin klavyesi yuzunden teo gibi konusmaya basladim arkadaslar idare ediverin bi sure:img-blush
fundapehlivan
28-04-07, 01:27
Lin!
Hep öyle canım zaten!
Geçen bölümde de Ahmet yalnız odasına girmişti böyle acılar içinde...
Yasemin ve Necdet o sırada dans ediyorlardı!!
Bu gün de aynı! Ahmet yalnız yaseminler ise kalabalık...
Ama ya bunu da ahmet istedi!
Gitti elin kasabalarına yalnız kalmak istedi!
Resmen kendini sürgüne gönderdi sanki acısını arttırmak istiyormuş gibi...
ziyneeep...valla artık ben güzide -ncdetçiyim.:happy0064 :happy0064 :happy0064
karar verdim bu kızı birden çok sevdim.yaseminden iyidir o kesin..ok bacım?????:
hahaaaaaaa..birde gördünüzmü şu güzide pastaneye gelmeden önce yasemin hiç uğramıyodu pastaneye şimdi her gün gelir oldu her ne hikmetse.birde gözünüzlen gördünüz mü bacılar?yasemin güzidenin yanında necdetin koluna girdi....kıskıniyiii..kıskaniyiiii ..yaso necdeti güzideden kıskanıyiiiiiiii :img-hyste :img-hyste ama oh olsun.hem necdet güzide ile eevlnesin..ahmette ayla ile..oda çeksin cezasını ..peeeeeh..peeeeeh..peeeehh
Helaaaaaal sana be kankaaaaa :happy0064 :happy0064 canım ya Neciiiiidet'i nasıl seviyyy belki yalanları da sırf Necdet için söylemiştir ona yakın olabilmek için :img-blush :img-blush Atışmaları çok tatlıydı ya " sevgileri sevgilerine tatlıları tatlılarına uygun":img-blush
Yaso sonunda Rüya'yla ortada kalıcın benden söylemesi....artık sende Kamil'le evlenirsin napalım elimizde bi o kaldı ..:img-hyste Teo'da seni almaz:img-pilot
[QUOTE=HİLYE;3119972]Hatırla Sevgili'yi bir dönemin siyasi olaylarını anlattığı için seyrettiğini söyleyen değerli arkadaşlar...
Buyrun bu ülkenin şimdiki gerçeğine...
Tartışma ya da yorumda bulunma yeri bu başlık değil, farkındayım, sadece bu diziyi ahmet mi yasemin mi necdet mi ayla mı ekseninden başka bir boyutta görüp az da olsa etrafına ve çevresindeki olaylara duyarlı, yaşadığı ülkede neler dönüyor diye haberdar olmayı kendisine görev bilmiş kimseler vardır diye ekliyorum. Kördüğüm olmuş bir aşk martavalının peşinde zaman tüketme gayesi olmayanlar okusun...
Buyrun TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN 27 NİSAN 2007 MUHTIRASINA...
Eminim bir 50 sene sonra bunu da başka bir başlık altında dizi olarak seyrediyor oluruz. O zaman olan bitene seyirci olmamak için şimdi neler oluyor en azından söyleyecek sözümüz olsun.
Arkadaşım burada şimdi bunları konuşup gülüyor olabiliriz ama siyasi yönüyle de en az senin kadar ilgileniyoruz merak etme...
Bu arada buraya link eklemek yasak ve verdiğin link de açılmıyor zaten:img-help:
of ben bu saçma ikiliyi değil deniz gezmişi izlemek istiyorum ya.ama senaristler hala bizim tersimize gidiyor.hala akıllanamadılar yahu.:hıh
anaaaaam:img-in_lo laçinim en iyi kadın oyuncu adayı olmuş.umarım alır ödülü bebişim.:img-in_lo çok mutlu oldum şimdi.:img-blush
ya arkadaslar iyi hos konusuyoruzda yasemin artik ahmetin aylayla ona inat olarak evlenecegini biliyor keske boyle olmasaydi yani keske yasenim boyle ogrenmeseydi. daha sonra baska birinden ogrenseydi daha cok yikilirdi kanimca.
su ablamin klavyesi yuzunden teo gibi konusmaya basladim arkadaslar idare ediverin bi sure:img-blush
Yasemin'in Ahmet'in Ayla'yla inat için evlenip,evlenmeyeceğini bilmiyor bence.
Yani şöylede düşünebilir zaten bu verilmiş bir kararmış Ahmet benim nabzımı yoklamış.
fundapehlivan
28-04-07, 01:29
Yaşar'ın bir kadına karşı öyle demesi kabalık değil aksine doğallık bence.
Yaşar fakir bir ailenin çocuğu ve büyüdüğü çevrede makyaj yapan,saçını yaptıran kadın görmeden büyümüş.
Ama Işık tam tersi bir kız o onu doğal haliyle seviyor.
Kıza git süslen demiyor.Ve ne güzel işte hatasını,beğenmediği birşeyini görünce yüzüne karşı söylüyor.
Ama çok kaba, ben de sinir oldum...
Bir de bir daha o kuaföre gitmezsin diyor..
Hadi ya sahi mi?
Kızın üzerine ambargo koymaya başladı bile!!
Ama suç Işıkta ki o kadar yüz verip her dediğine evet dersen olacağı budur...
Ama bence onlar anlaşamaz! Yaşar çok kısıtlayacak Işığı...
Hem de yaşamları çok farklı, kültürleri çok farklı!
Yapamazlar onlar birlikte...
Ya bence Yasemin'in bir dünya laf söylediği sahnede Ahmet önce tokadı bassaydı şöyle okkalısından daha sonrada Ayla'yla evleneceğim deseydi güzel olmaz mıydı.:img-hyste :img-hyste
Kendimi şiddet yanlısı gördüm ama napiyim Ahmet bir tane yapıştırsaydı 20 bölümlük sinirim geçecekti.:img-hyste
Bence hala zamanımız var.:img-cool2 .nasıl olsa bir gün Ahmet Rüyayı öğrenecek:valla o zaman "babayla kızını ayıramazdım,kızımın mutsuz olmasına izin veremezdim" lafları nasıl yenilir yutulur bilemem .gene seni çok düşündüm Ahmet mi diyecek .heh tokadın zamanımı değil mi şimdi...şiddet middet varsın olsun .. belki dengesiz kafasına biraz denge gelir.:D
sevgili HİLYE valla sağol buraya eklemekle iyi etmişsin...ben de ntv'de izliyorum şimdi ve metnin tamamını okudum az önce de...
şu an dizi mizi umrumda değil...
ha şimdi ben eminim...siz şu sahnede mahvolmuşsunuzdur..ahmet hani evde tek başına....tek kişilik bir sofra kurmuş.yemek yiyiiii.daha doğrusu yiyemiyiii.yasoda istanbulda sıcak yuvasında misafirleri kocası ve çocuğuyla içkiler içiyiii..sohbet mohbet..eminim ahmet severler yasoya bayaa bir saydırmıştır..e haklılarda..da..ben anlamadım ahmet o bir tencere nohudu nasıl yaptı ve ayıptır sorması neresine yiyecek tek başına evde?hani yaaanee hazımsızlık çeker mideisi mahvolur bir tencere nohut ..:img-hyste birde yanında pilav...:img-hyste aman neyse nolllursa olsun.ahet umrumda diiil şahsen benim...
güizde niye o müşteriye çok sinirlendi?bu işin içinde bi bit yeniği var.bu bölüm en eğelenceli sahneler şu suffle sahneleriydi...:img-hyste çok güzeldi..du bakalım..güzide onları yemeğe çağırıd bakalım neler olacak???
ha birde güzide çaktı bişeyle rnecdet-yaseminle ilgili..u bakalım
ayrıca güzidenin rüya ile olan diyolguna bayıdlım.çok iyi anlaştı kızla..iyi işte.necdet rüyayıda alıp güizdeyle berabaer ankaraya gelsin.ev kiralarıda benden..
ayrıca bu bölüm farkettim.güzide çook güzel güliyiii.yasemine baş bin basar havada karada yaneee...hayır yasemini gördüğümüz için o uyuz gülmesiyle güzidenin gülmesi ve tebesüüm edişi çok hoş gözüktü bana .çok güzel bir kız aslında..
Canım o çok sıkıcı yaaaa:icon_whis "Bir baahaaaar akşamııı" die başlar gene o başka şarkı bilmiiiiyyyyy
Şöle şen şakrak biri söylesin Ahmete şarkılar
Yaso'da "sen illeeeereee damat mı olduuuun" die şarkı sölesin :img-pilot :sad53: bye
tamam yııvrumm..
ahmete de azize gitsinn:img-hyste
düğünlerde hep o şarkımsı olur yaa:img-hyste
gerçi ben ahmet aylayla mutlu olacak diye değil..
yasemine lafını verdi diye sevindim:hıh
düğünü falan desteklediğimden değil yoksaa:hıh
sevgili HİLYE valla sağol buraya eklemekle iyi etmişsin...ben de ntv'de izliyorum şimdi ve metnin tamamını okudum az önce de...
şu an dizi mizi umrumda değil...
Averajcım ben o linki açamadım...
Yardımcı olabilir misiniz?:img-help:
Hadi ya sahi mi?
Bence ilerleyen zamanlarda aralarındaki kültür farklılıklarının oluşturduğu tartışmaları göreceğiz.
Şimdilik cicim aylarındalar.:):)
Bence hala zamanımız var.:img-cool2 .nasıl olsa bir gün Ahmet Rüyayı öğrenecek:valla o zaman "babayla kızını ayıramazdım,kızımın mutsuz olmasına izin veremezdim" lafları nasıl yenilir yutulur bilemem .gene seni çok düşündüm Ahmet mi diyecek .heh tokadın zamanımı değil mi şimdi...şiddet middet varsın olsun .. belki dengesiz kafasına biraz denge gelir.:D
Ayy inşallah canım Ahmet o zaman basar tokatı.
Yasemin yine şehla şehla bakar Ahmet'te nasıl yaptın bu der sadece ben bilirim bunları.:icon_whis
Averajcım ben o linki açamadım...
Yardımcı olabilir misiniz?:img-help:
ben de açamadımm:icon_sorr
yardım eder misiniz:img-help:
ben o açıklamanın tamamını okudum ama diziye haksızlık edilmemesi gerektiğini düşünüyorum bir konuda soncu itibariyle altmışlar nasıl işlendiyse denizlerin dönemi de işlenecek belki o dönemler daha karışık olduğu için daha ağır ve emin adımlarla işlemeyi tercih ediyorlar ki haklılar.. il defa bir dizide deniz gezmişi göeüyoruz.. ve gördüğünüz bölüm fotolarıda 23. bölümde taksim mitinginin olacağının habercisi çorumlu işçilere destek.. siyasi olaylarda geliyor yavaş yavaş..
ülkemizde yaşananlara ise elbette kayıtsız kalamayız.. tsk dan ciiddi açıklamalar geldi bunları da takip ediyoruz.
GENELKURMAY AÇIKLAMASININ TAM METNİ
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Türkiye Cumhuriyeti devletinin, başta laiklik olmak üzere, temel değerlerini aşındırmak için bitmez tükenmez bir çaba içinde olan bir kısım çevrelerin, bu gayretlerini son dönemde artırdıkları müşahede edilmektedir.
Uygun ortamlarda ilgili makamların, sürekli dikkatine sunulmakta olan bu faaliyetler; temel değerlerin sorgulanarak yeniden tanımlanması isteklerinden, devletimizin bağımsızlığı ile ulusumuzun birlik ve beraberliğinin simgesi olan milli bayramlarımıza alternatif kutlamalar tertip etmeye kadar değişen geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.
Bu faaliyetlere girişenler, halkımızın kutsal dini duygularını istismar etmekten çekinmemekte, devlete açık bir meydan okumaya dönüşen bu çabaları din kisvesi arkasına saklayarak, asıl amaçlarını gizlemeye çalışmaktadırlar. Özellikle kadınların ve küçük çocukların bu tür faaliyetlerde ön plana çıkarılması, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı yürütülen yıkıcı ve bölücü eylemlerle şaşırtıcı bir benzerlik taşımaktadır.
Bu bağlamda; Ankara’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile aynı günde kuran okuma yarışması tertiplenmiş, ancak duyarlı medya ve kamuoyu baskıları sonucu bu faaliyet iptal edilmiştir.
22 Nisan 2007 tarihinde Şanlıurfa’da; Mardin, Gaziantep ve Diyarbakır illerinden gelen bazı grupların da katılımı ile, o saatte yataklarında olması gereken ve yaşları ile uygun olmayan çağ dışı kıyafetler giydirilmiş küçük kız çocuklarından oluşan bir koroya ilahiler okutulmuş, bu sırada Atatürk resimleri ve Türk bayraklarının indirilmesine teşebbüs edilerek geceyi tertipleyenlerin gerçek amaç ve niyetleri açıkça ortaya konulmuştur.
Ayrıca, Ankara’nın Altındağ ilçesinde “Kutlu Doğum Şöleni” için ilçede bulunan tüm okul müdürlerine katılım emri verildiği, Denizli’de İl Müftülüğü ile bir siyasi partinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte ilköğretim okulu öğrencilerinin başları kapalı olarak ilahiler söylediği, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde dört cami bulunmasına rağmen, Atatürk İlköğretim Okulunda kadınlara yönelik vaaz ve dini söyleşi yapıldığı yolunda haberler de kaygıyla izlenmiştir.
Okullarda kutlanacak etkinlikler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili yönergelerinde belirtilmiştir. Ancak, bu tür kutlamaların yönerge dışı talimatlarla yerine getirildiği tespit edilmiş ve Genelkurmay Başkanlığınca yetkili kurumlar bilgilendirilmesine rağmen herhangi bir önleyici tedbir alınmadığı gözlenmiştir.
Anılan faaliyetlerin önemli bir kısmının bu tür olaylara müdahale etmesi ve engel olması gereken mülki makamların müsaadesi ile ve bilgisi dahilinde yapılmış olması meseleyi daha da vahim hale getirmektedir. Bu örnekleri çoğaltmak mümkündür.
Cumhuriyet karşıtı olan ve devletimizin temel niteliklerini aşındırmaktan başka amaç taşımayan bu irticai anlayış, son günlerdeki bazı gelişmeler ve söylemlerden de cesaret almakta ve faaliyetlerinin kapsamını genişletmektedir.
Bölgemizdeki gelişmeler, din ile oynamanın ve inancın siyasi bir söyleme ve amaca alet edilmesinin yol açabileceği felaketlerin ibret alınması gereken örnekleri ile doludur. Kutsal bir inancın üzerine yüklenmeye çalışılan siyasi bir söylem veya ideolojinin inancı ortadan kaldırarak, başka bir şeye dönüştüğü, ülkemizde ve ülke dışında görülebilmektedir. Malatya’da ortaya çıkan olayın bunun çarpıcı bir örneği olduğu ifade edilebilir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin çağdaş bir demokrasi olarak, huzur ve istikrar içinde yaşamasının tek şartının, devletin Anayasamızda belirlenmiş olan temel niteliklerine sahip çıkmaktan geçtiği şüphesizdir.
Bu tür davranış ve uygulamaların, Sn. Genelkurmay Başkanı’nın 12 Nisan 2007 tarihinde yaptığı basın toplantısında ifade ettiği “Cumhuriyet rejimine sözde değil özde bağlı olmak ve bunu davranışlarına yansıtmak” ilkesi ile tamamen çeliştiği ve Anayasanın temel nitelikleri ile hükümlerini ihlal ettiği açık bir gerçektir.
Son günlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde öne çıkan sorun, laikliğin tartışılması konusuna odaklanmış durumdadır. Bu durum, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından endişe ile izlenmektedir. Unutulmamalıdır ki, Türk Silahlı Kuvvetleri bu tartışmalarda taraftır ve laikliğin kesin savunucusudur. Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri yapılmakta olan tartışmaların ve olumsuz yöndeki yorumların kesin olarak karşısındadır, gerektiğinde tavrını ve davranışlarını açık ve net bir şekilde ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesinin olmaması gerekir.
Özetle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
Türk Silahlı Kuvvetleri, bu niteliklerin korunması için kendisine kanunlarla verilmiş olan açık görevleri eksiksiz yerine getirme konusundaki sarsılmaz kararlılığını muhafaza etmektedir ve bu kararlılığa olan bağlılığı ile inancı kesindir.”
ya arkadaslar teker teker herkesin yorumunu okudum ve hepinize katılıorum :) nede olsa aklın yolu birdir.. ama su sonunda çalan şarkı nedir kim sölüo sarkının adı ne bilen varmı varsa bizlerede iletebilirmi acaabaaa
şimdiden saolun... hepinizin yüreğine saglık...
şarkının adı dalgakıran sevgili müzisyenlerimizin parçası ama kimin söylediğini göremedim yine eylem aktaş olabilir belki.
Şimdi Barış Manço'nun Can Bedenden Çıkmayınca şarkısını dinliyorum.
Ahmet'inde durumu aynı bu şarkının sözlerindeki gibi.
Kara haber tez duyulur
Unutsun beni demişsin
Bende kalan resimleri
Mektupları istemişsin.
Üzülme sevdiceğim
Bir daha çıkmam karşına
Sana son kez yazıyorum
Hatıralar yeter bana
Unutma ki dünya fani
Veren Allah alır canı
Ben nasıl unuturum seni
Can bedenden çıkmayınca
Kurumuş bir çiçek buldum
Mektupların arasında.
Bir tek onu saklıyorum
Onu da çok görme bana
Askların en güzelini
Yasamıştık yıllarca.
Bütün hüzünlü şarkılar
Hatırlatır seni bana
Kırıldı kanadım kolum
Ne yerim var ne yurdum.
Gurbet ele düştü yolum,
Yuvasız kuşlar misali..
Selvi boylum senin için,
Katlanırım bu yazgıya
Böyle yazmışsa yaradan
Kara toprak yeter bana...
:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Zaten ben amaçlarını biliyorum!
Ayla ve Ahmet mutsuz olacak...
Ahmet aylaya bir çocukla bağlanmayacak...
Hep eksik olacaklar...
Sonra rüyayı öğrenecek...
Tek çocuğu tabii...
Necdetle aralarında bir şeyler geçmediğini de öğrense onlar daha birlikte olamazlar ama... Ahmet o konuşmadan sonra imkansız artık yüzüne de bakmasa yerdir!
Neyse...
herşeyden sonra günlük devreye girecek denilmesine gıcık oluyordumm:icon_whis
ama burda yasemini günlükten başkası kurtaramaz:img-yes:
Tüm HS fanlarına hediyem olsun
Aşk herkesi kırar biraz
Eksilmesin acısı şükret
Varsın ağlasın dalda kiraz
Herkes kendine sürgün biraz
Ay ışığı,dalga kıran
Yarada tuz aşktan kalan
Ay ışığı tende bıçak
Giden Sürgün,Kalan kaçak
Aşk bize sıla...
ha şimdi ben eminim...siz şu sahnede mahvolmuşsunuzdur..ahmet hani evde tek başına....tek kişilik bir sofra kurmuş.yemek yiyiiii.daha doğrusu yiyemiyiii.yasoda istanbulda sıcak yuvasında misafirleri kocası ve çocuğuyla içkiler içiyiii..sohbet mohbet..eminim ahmet severler yasoya bayaa bir saydırmıştır..e haklılarda..da..ben anlamadım ahmet o bir tencere nohudu nasıl yaptı ve ayıptır sorması neresine yiyecek tek başına evde?hani yaaanee hazımsızlık çeker mideisi mahvolur bir tencere nohut ..:img-hyste birde yanında pilav...:aman neyse nolllursa olsun.ahet umrumda diiil şahsen benim...
güizde niye o müşteriye çok sinirlendi?bu işin içinde bi bit yeniği var.bu bölüm en eğelenceli sahneler şu suffle sahneleriydi...:img-hyste çok güzeldi..du bakalım..güzide onları yemeğe çağırıd bakalım neler olacak???
ha birde güzide çaktı bişeyle rnecdet-yaseminle ilgili..u bakalım
ayrıca güzidenin rüya ile olan diyolguna bayıdlım.çok iyi anlaştı kızla..iyi işte.necdet rüyayıda alıp güizdeyle berabaer ankaraya gelsin.ev kiralarıda benden..
ayrıca bu bölüm farkettim.güzide çook güzel güliyiii.yasemine baş bin basar havada karada yaneee...hayır yasemini gördüğümüz için o uyuz gülmesiyle güzidenin gülmesi ve tebesüüm edişi çok hoş gözüktü bana .çok güzel bir kız aslında..
Ya bak yine Ahmede taş atiyyy ya :sad53: ne demek istiyyyyn sen Necideeet orda götürsün tatlıları zaten iyice kilo aldı :hıh Ahmedim orda kirifasilye pilav yimesin mi diyyyyyn sen :img-yes: :img-yes: anladım ben onu aaaa bu arada Neciiideeeet iyice kilo aldı harbiden:img-yes: eee tabi derdi yok tasası yok kızı var ...ohhhhh
Bu arada Güzide Rüya'yı kucağına alınca sanki Yaso diğil Güzide annasi gibi geldi bağa:icon_whis ister misiniz Yaso'nun çocuğu doğumda ölmüş Güzide'de çocuğunu Yaso'nunkiylen değiştirmiş (çünkü gayrımeşru bi çocukmuş :img-yes: Necidet partide sarhoşken olmuş:img-hyste ) şimdi de kızını ve Neciiidet'i geri almaya gelmiş:img-hyste işte o an herşeyin bittiği andır ayyy ne güleeeeriiiiimm:img-hyste
Ahh ahh Ahmet kolay kolay iflah olmaz hatta hiç olmaz.
Efkarlı şarkılar dinledikçe Yasemin'e öfkem arttı.(diziyi gerçek sanan seyirci profili ahanda ben:)
ben bir gurbet kuşu, senden uzak sürgünde
sen bir sevda suçu, başkasının gönlünde
unutmanın tek çaresi zaman denen ilaçmış,
bu nasıl bir çareymiş de bir bana yaramamış
hasretle bin pare olmuşum sen nerdesin?
günümde,gecemde her yerde benimlesin
avuçların yanmaz mı hiç başkasının elinde?
dudakların kavrulmaz mı başka biri öpünce?
hala ara sıra aklına gelir miyim?
yoksa senin için yabancı biri miyim?
şu hayatta her zorluğu gördüm,yaşadım,bildim
ama seni unutmayı bir türlü bilemedim
Yaseminn.:fighting2 :fighting2
mukocum gercekten yayınlaman cok guzel olmus
bu metındenede ders cıkartamazlarsa
ekşi sözlukteki gibi bende diyorum un şeker tuz stoklayın...
fundapehlivan
28-04-07, 01:37
Mukocum ben de arkadşın verdiği siteden okudum o bildiriyi...
Çok ama çok kötü oldum ya!!
Bu ihtilal olacağının bir göstergesi gibi geldi bana bilmiyorum!!
Gerçi burada konuşulması yasak sanırım ama neyse yazamadan duramadım!
fundapehlivan
28-04-07, 01:38
Evet bence de...
Aslında hoş olur...
Hani eskiden de günlükle başlamıştı ya...
Sonrada günlükle bir başlangıç olabilir!
sonunda beklenen oldu işte..eninde sonunda oalcaktı böyle bişey zaten..her zaman ahmetin acıların çocuğu olması mümkün değildi zaten..yasemin de tam zamanıyken söylemedi rüyanın onun kızı olduğunu..safım benim kim bilir bi daha ne zaman söyler artık:icon_sorr ..adam hastayken başında söylemişti ne güzel..artık kesin ahmet gider aylayla evlenir aradan 5-10 sene daha geçer böyle..ayrıca güzideye de sinir oluyorum..adamın evli olduğunu bile bile resmen kuyruk sallıyo..:icon_mad:zaten kesin sakladığı bişeyler var..ahmeti kaçıran saf yasemin beri nejdeti de kaçirmasa elinden..:sad53: ...
bencede kurtaramaz hatta o gunlugu ruya buyuyunce okusa tam super olacak ama sanirim ahmet herseyi ayladan duyabilir cunku ogrendigime gore ayla bir sure icindekini tutamiyor agzindan kacirir kanimca:img-yes:
Funda'cım böyle şeyler forumda konuşmak yasak ama iki çift laf etmeden duramadım.
4. bir ihtilal ülkeye iyilik değil ihanettir.
Ha eline silah alıp asker şehit etmişin,ha darbe yapmışın.
3 ihtilalle ülkemizin nasıl gerilediğini gördük.
Bu 3 ihtilali yapanları halk affetmedi biz hala nasıl olmuş diyoruz,neden diyoruz.
Eğer yine bir ihtilal olursa şimdinin çocukları,yarının büyükleri bugün olanları affetmez.
Umarım ülkemiz için hayırlı olanı, doğru olanı yaparlar.
Askerimize güveniyorum.
Ama ihtilale mecbur kalmadan bir şeyler yapılması gerektiğini düşünmekteyim...
Ya bak yine Ahmede taş atiyyy ya :sad53: ne demek istiyyyyn sen Necideeet orda götürsün tatlıları zaten iyice kilo aldı :hıh Ahmedim orda kirifasilye pilav yimesin mi diyyyyyn sen :img-yes: :img-yes: anladım ben onu aaaa bu arada Neciiideeeet iyice kilo aldı harbiden:img-yes: eee tabi derdi yok tasası yok kızı var ...ohhhhh
Bu arada Güzide Rüya'yı kucağına alınca sanki Yaso diğil Güzide annasi gibi geldi bağa:icon_whis ister misiniz Yaso'nun çocuğu doğumda ölmüş Güzide'de çocuğunu Yaso'nunkiylen değiştirmiş (çünkü gayrımeşru bi çocukmuş :img-yes: Necidet partide sarhoşken olmuş:img-hyste ) şimdi de kızını ve Neciiidet'i geri almaya gelmiş:img-hyste işte o an herşeyin bittiği andır ayyy ne güleeeeriiiiimm:img-hyste
senin gibi abartani gormedim ya kirk yil dusunsem aklima gelmez boyle bi sey.
boyleleikle yaso necdetle bosuna evlenmis olur:img-hyste
mukaddes pıtırcığım yazıyı eklediğin için tişikkürler.:img-wink:
ay allahım yıırabbim günlük kurtaracakmış domatesi peh :icon_whis onu allah kurtarsın.:img-hyste adam mı o be? :hıh kendi işine baksın herkesten uzak dursun yeter.:icon_whis
Askerimize güveniyorum.
Ülkede ihtilallik bir durum yok.
Ne din,ne ülke,nede Cumhuriyet elden gidiyor.
60,70,80 darbesinde gençler meydanlardaymış.
Bir gün değil her hafta,her gün.
Biz ne gün ülkemizde yer alan azınlıklarla,başka fikirleri savunan kişilerle birlik oluruz işte o zaman düzlüğe çıkarız.
Ya bak yine Ahmede taş atiyyy ya ne demek istiyyyyn sen Necideeet orda götürsün tatlıları zaten iyice kilo aldı :hıh Ahmedim orda kirifasilye pilav yimesin mi diyyyyyn sen:img-yes: anladım ben onu aaaa bu arada Neciiideeeet iyice kilo aldı harbiden:img-yes: eee tabi derdi yok tasası yok kızı var ...ohhhhh
naapim..laf atiyiiim.duramiyiiiiiim.alıştım birkere..ahmede de yazık amam artık ona acimrem. bağaneeee..bağanieeee..
hakkatten ya nicdetim baya göbeklenmiş.e tabi tüm gün pastanede yarışma yaparsa tatlıydı pastaydı sufflydi böle olur sonra..
kanımca sen nicdetin şu tişörtlü halini görünce dedin kilo almış diye..bende o halini görünce dedim ayyy.nicddeeet.nolmuş sana yıvruum....tabi yasemin yaparsa evde sadece makarna .nicdette olur bir fiyonk makarna ..:img-hyste :img-hyste
ha ayrıca yazı da getirdi şu senarsitler..iyi valla.kısa kollular filan.biz daha ankarada kısa kollu giyemiyoruz pek..ama valla çok sevindim demekki şu ada hallerini görebilice zonların..sankiiiim..
sankim..bana öyle geliyorkii..şu hani gördüğümüz resimler var ya..yaso beyaz elbiseli falan filan nicdete sarılmış ..sankim onları izleyecekmişiz gibime geliyiiii..
:happy0064 :happy0064
Çok güzel bir bölümdü. Bu bölümü büyük bir keyifle izledim. Her cephede gelişmeler vardı; Ayla ile Ahmet, Deniz ile Defne, Güzide ile Necdet'in tatlı tatlı çekişmeleri, Rıza Bey ile Keriman'ın tekrar birlikte olmaları, Işık ile Yaşar.
En çok da Işık ile Yaşar'ın yakınlaşması hoşuma gitti. Birbirlerine nasıl da beğeniyle ve utanarak bakıyorlardı. Deniz ile Defne'nin adada başbaşa olmaları, ilk kez el ele tutuşmaları, çok tatlıydı. Ahh, gençlik başka şey tabii:)
Harun için üzüldüm biraz.İtiraf etmese de Işık'tan hoşlanıyor. Onu Yaşar'la görünce çok kötü oldu. Yazık Harun'a:( Ama hayat böyle, herkesin birden mutlu olmasına imkan yok. Mutluluk bile sırayla...Harun da günün birinde kendisini sevecek birini bulur...
Güzide Necdet'ten hoşlanıyor ve onu Yasemin'den kıskanıyor. Yasemin de Güzide'ye karşı dikkatli davranmaya çalışıyor galiba. O geldiğinden beri, pastaneye daha sık uğruyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde bu konuyla ilgili neler olacak?
Rıza Bey yalnızlıktan bunalıp ve Nezahat'in yoğun iş hayatından kendisine vakit ayıramamasına öfkelenip Keriman'ın yanında buldu kendini. O ilişki zor ve onaylanamayacak bir ilişki,ama yine de Keriman'a acıyorum. Bile bile, acıyı, tercih edilmeyecek olmayı, sonunda yine terkedilecek olmayı göze ala ala aşkını yaşamayı seçiyor. Çok zor bir tercih onunki de.
Ayla ve Ahmet'in başlamak üzere olan ilişkisi beni heyecanlandırdı. Ben bu iki karakteri birbirine çok yakıştırıyorum baştan beri. Ahmet de ayla'yı sevseydi,ona aşık olsaydı gerçekten mutlu olabilirlerdi.
Ama aşk tuhaf birşey zaten, aslında birlikte olman gereken kişiyi değil de, gönlün kime düşüyorsa onu seçiyorsun; ister birbirinize uygun olun, ister aranızda dağlar kadar fark olsun. Adı üstünde aşk...
fundapehlivan
28-04-07, 01:44
Askerimize güveniyorum.
Sana katılıyorum!
Bildiri de okullar da yapılanlar vs ülkemizin zaten ne kadar geri de olduğunu gösteriyor! Bence bundan gerisi nasıl olur bilemiyorum!
Ama elbette ihtilal olsun da demiyorum ama bunların düzelmesi cumhuriyetin aşılanması gerek...
Off ya kapıyamıyorum çenemi... Yazmamam lazım ama:icon_whis
Neyse bu son olsun...
Isik-Yasar'i yakistiramayan bir ben miyim? Yasar iyi bir cocuk da, Isik'la ayri dunyalarin insanlari onlar. Ben birbirinden o kadar farkli cevrelerde yetismis, o kadar farkli dunya gorusleri olan insanlarin, aralarinda ne kadar cekim olsa da, beraber mutlu olamayacagina inaniyorum. Yasar kendisine Anadolu adabiyla buyumus bir kiz bulsa, Isik da Harun'la olsa:)
Bu arada, Ahmet simdi boyle baktiysa, Ruya'yi ogrendiginde, herhalde gozlerinden alevler cikar. Gerci Yasemin de annesine bir bakmisti oyle. Sonra devamini goremedik.
bnde yakıştırmıyorum yanii bnce harunla daha çok yakışıyolar :img-blush yaşar ii ama yook benim kanım ısınmadı ona:) elektirik alamadım bitürlü napiim :)
harun&ışık çoooooook tatlılar bence yalnıs onları aynı karede pek fasla göremiyoz ben onları birlikte görmek istiommmmm:img-yes: yaşar ii ama harun yaşardan daha ii ve harun&ışık kesinlikle daha yakışıyooo:img-blush
Bu Rüya büyüyünce gerçek babasını Yasemin'in günlüğünden öğrenecek gibime geliyor.
Dahası anne ve babasını bu günlükler sayesinde birleştirmesinde cimcime.:)
Ahh ahh Ahmet kolay kolay iflah olmaz hatta hiç olmaz.
Efkarlı şarkılar dinledikçe Yasemin'e öfkem arttı.(diziyi gerçek sanan seyirci profili ahanda ben:)
ben bir gurbet kuşu, senden uzak sürgünde
sen bir sevda suçu, başkasının gönlünde
unutmanın tek çaresi zaman denen ilaçmış,
bu nasıl bir çareymiş de bir bana yaramamış
hasretle bin pare olmuşum sen nerdesin?
günümde,gecemde her yerde benimlesin
avuçların yanmaz mı hiç başkasının elinde?
dudakların kavrulmaz mı başka biri öpünce?
hala ara sıra aklına gelir miyim?
yoksa senin için yabancı biri miyim?
şu hayatta her zorluğu gördüm,yaşadım,bildim
ama seni unutmayı bir türlü bilemedim
Yaseminn.:fighting2 :fighting2
melalim bak cok kaptiriyorsun kendini bir gun kendini kaybedeceksin diye uzuluyorum:img-in_lo benide burda aglatacaksin zaten uzaktayim:sad53:
ben de bişi yazmak istemiyorum aslında..
ama böyle konularda hemen genelkurmayın devreye girmesi ortamı geriyor bence...
bir de tavır olarak da üstüne düşeni yapacaktır...deniliyor...
ben de gerildim ve üzüldüm açıkçası:icon_sorr
fundapehlivan
28-04-07, 01:46
Deniz ve defneye aileler nasıl tepki gösterirler acaba??
Birde ikisi de şevketin yanında başladılar çalışmaya...
Bir yakalasa onların bakışmalarını anlasa bilemiyorum yani:icon_whis
İzlediğimiz şey dizi bir belgesel değil,ordaki aşk kadar olan biten de ilgilendiriyor hepimizi .Kimsenin kimseyi bir anlamda göreve çağırma hakkı yok.Bugün Türkiye'de yaşananlar ne 3-5 aylık ne de 3-5 yıllık olayların sonucudur.Bu 30-40 yıllık bir meseledir.Kökü belkide bizim izlediğimiz dizinin anlattığı yıllara dayanmaktadır.Yoksaki tvdeki 100 tane dizide 1000 tane aşk var .Neyse siyaset yeri değil burası..
Sana katılıyorum!
Bildiri de okullar da yapılanlar vs ülkemizin zaten ne kadar geri de olduğunu gösteriyor! Bence bundan gerisi nasıl olur bilemiyorum!
Ama elbette ihtilal olsun da demiyorum ama bunların düzelmesi cumhuriyetin aşılanması gerek...
Off ya kapıyamıyorum çenemi... Yazmamam lazım ama:icon_whis
Neyse bu son olsun...
Funda'cım valla bu konu çok derin dalarsak çıkamayız.
Ama şu kadarını söyliyeyim Türkiye Cumhuriyeti sadece birkaç şehirden oluşmuyor.
Doğuda insanlar fakirlikle,açlıkla mücadele ediyor ve teröristler parayla bu insanları militan yapıyor.
İşte asıl tehdit budur.
Neysee ben geleyim Yasemin'e çok konuşuyorum sus sende bende susacam.:):)
Biri mesaj yazınca dayanamıyorum.
aşk da ilgilendiriyor tabi de ben ortada aşk göremiyorum.:icon_whis
o yüzden deniz gezmişi biraz daha fazla göstersinler. :hıh
fundapehlivan
28-04-07, 01:48
ben de bişi yazak istemiyorum aslında..
ama böyle konularda hemen henelkurmayın devreye girmesi ortamı geriyor bence...
bir de tavır olarak da üstüne düşeni yapacaktır...deniliyor...
ben de gerildim be üzüldüm açıkçası:icon_sorr
Geriyor da...
Okudun sen de herhalde okullar da olanları...
Bunlar resmen gericiliği yaymaya çalışmak...
Buna bir dur denmesi lazım değil mi?
Ya böyle yayırlırsa ileri de daha kötü olursa...
Moralim bozuldu benim:icon_sorr
Önemli değil arkadaşlar...
Melalcim biliyorum ihtilallik bir durum yok, ben düşüncemi belirttim, ilerleyen zaman açısından...
Ay, gerildim birden...
Ahmet bizi ne güzel mutlu etti halbuki bu gece:)
Geriyor da...
Valla sadece bu konu için bir sayfa açılması lazım.
Biz mozaik bir ülkeyiz ama bazı kişiler kantarın topuzunu fazla kaçırıyor ve olan ülkemize oluyor.
fundapehlivan
28-04-07, 01:50
Melalcim biliyorum ihtilallik bir durum yok, ben düşüncemi belirttim, ilerleyen zaman açısından...
Ay, gerildim birden...
Mutlu etti bizi ama ondan önce de inanılmaz kasıldım ve çok üzüldüm o Ahmetin haline...
Hatta o kadar üzüldüm ki bu mutluluk benim üzüntümü karşılamaya yetmedi:icon_whis
Ay, gerildim birden...
Canım bende gerildim.
Ama ihtilal demek ab'nin unutulması demek.
İhtilal demek ticarete sekte vurmak demek.
İhtilal demek 50 yıl geriye gitmek demek...
Vs vs vs
Bu Rüya büyüyünce gerçek babasını Yasemin'in günlüğünden öğrenecek gibime geliyor.
Dahası anne ve babasını bu günlükler sayesinde birleştirmesinde cimcime.:)
zaten herşey günlükten öğreniliyor ahmet yasemin'in aşkını öğrendi günlükten çocuğun hayatı karardı öğrendikten sonra evet rüyada öğrensin babasını bu günlüklerde olmasa kimse hiç bişey bilmiyecek
Ya anlamadığım bir şey var..Tamam haklısın Ahmet çok acı çekti. Hatta gereğinden çok.
Ama Yaseminin içinde bulunduğu durum da acı verici değil mi? :icon_sorr
Ahmetten hamile kaldı, Necdet ile evlendi. Şu anda Rahibe hayatı yaşıyor. İki ayrı yatak. büyük bir aşkla Ahmete bağlı. peki bu acı değil mi?
Kızı büyüdü, necdeti baba biliyor."Sevdiği erkek mi ? emek veren erkek mi ?" diye soruyor. (Selvi Boylum, Al Yazmalım'da Türkan Şoray'ı her halde bu kadar topa tutmadınız.)
Sevdiği erkeği seçse, Rüya gerçekten bunu anlayamaz ve çok acı çeker. Bu sebele belki kızını hala ahmetten saklıyor. kendine göre en doğru kararı almaya çalışıyor ve emek veren tarafı şeçiyor.
Tamam Necdetin sevgisi, saygısı ve diğer zırva şeyler için bence insan aşkından vazgeçmez ama kızı için bunu yapıyorsa ve bunu yaparken acı çekiyorsa demek ki bu tokadıda hak etmiyordur.
Merak ettiğim şey Yaseminimi sevmiyorsunuz ,yoksa Beren Saat'imi? Yoksa bu iki aşığı bir türlü birleştirmeyi başarmak istemeyen Senaristlerimi?
yamim fiyonk makarna haaa:img-hyste :img-hyste
Bu arada aklımdan sinaryolar uçuşiiyyyy şimdi bu Kiriman Kamil'le evleniyyyy bi çocukları oliyyyy Rıza'yla konuşma yapiyler
-Artık mesut ol Rıza ,sen yoluna ben yoluma,Kamil'i üzemem çok fidaaaakaaar bi insan :icon_sorr bir bahaaaaaaaaaaar akşaaamıııııııı rastlaaaaadııııım onaaaaaaaa:img-hyste oğlumu ondan ayıraaaaamaaam :sad53: neden saçlarıııııınnnn beyazlaaaaadıııı Rızaaaaaaa:img-hyste
-Ne yani demek mesut oliyyym haa ...peki o zaman bunu benden duyman isabetli oldu ben Nezahat'le evleniiiiiyyyym:img-blush
-Eeee sen zaten evlisin onunla Rıza anlamadım ben onu:icon_whis
-Gerekirse sana nisbet olsun die boşar bi daha evlenirim,hatta bi de kuma alırım anladın sen onu:img-yes:
(Kiriman ağlar)
-Yaraabbim feryaaaadımı artık duysaaaan diiiiiiiyyyyyym,senden ya bir sabır ya birrrr ümit bekliiiiiiiiiyyym:img-pilot
fundapehlivan
28-04-07, 01:51
Valla sadece bu konu için bir sayfa açılması lazım.
Biz mozaik bir ülkeyiz ama bazı kişiler kantarın topuzunu fazla kaçırıyor ve olan ülkemize oluyor.
Evet haklısın bunun için ayrı sayfa açılsa yeridir... Ama nerdeeee...
Ya ne kötü...
Biz neden siyaset konuşamıyoruz ya?
Canım bende gerildim.
Ama ihtilal demek ab'nin unutulması demek.
İhtilal demek ticarete sekte vurmak demek.
İhtilal demek 50 yıl geriye gitmek demek...
Vs vs vs
İşte ben de bu yüzden, olmamalı, diyorum...
Ay aklıma Hs nin ihtilal ve Yassıada bölümleri geldi...
O bölümleri özledim ben yaaa:img-blush
Hadi ya sahi mi?
Kesinlikle sana katılıyorum.Yaşar'ın müdahaleci bir tavrı var.İşin kötü tarafı,kendi isteklerini Işığa öyle bir empoze edecek ki ;Işık'da sanki kendi düşünceleriymiş gibi uygulayacak.Yaşar az gelişmiş tavırlar sergiliyor.Bir kadınla nasıl konuşacağını bilmiyor.Dame de Sion'lu Işıkla, Yaşar'ın orta bir yerde buluşmaları gerek ama şimdilik Işık fedakarlık yapıyor.Yaşar dan dun biri.:img-beee:
Sevgili Volkia.
Türkan Sultan'ın yeri ayrıdır.
Beren nireee o nireee.
Türkan Sultan gibi oynasın canımı yesin.
Selvi Boylum Al Yazmalım daha farklıydı.
HS'yle karıştırmamak lazım.
fundapehlivan
28-04-07, 01:54
Volkia
Sana da katılıyorum...
Burada benim asıl kızdığım senaristler...
Çünkü Yasemini bu hale getiren onlar... Bu aşkı bu hale getiren onlar...
Yeşilçam olaylarına giren de onlar...
Evet haklısın bunun için ayrı sayfa açılsa yeridir... Ama nerdeeee...
Ya ne kötü...
Biz neden siyaset konuşamıyoruz ya?
Bilmem neden konuşamıyoruz.
Ama Deniz Gezmiş'in daha çok olduğu ve ihtilalin yaklaştığı bölümlerde sıkça konuşuruz gibime geliyor.
Genelkurmay'ın bu açıklaması ve gereken yapılacaktır denmesi ihtilal olarak algılanmasın.
Ülkemiz ihtilallerin bedellerini çok ağır ödedi.
Onlarca cana mal oldu.Daha yağ,ekmek kuyrukları unutulmadı.
fundapehlivan
28-04-07, 01:55
Kesinlikle sana katılıyorum.Yaşar'ın müdahaleci bir tavrı var.İşin kötü tarafı,kendi isteklerini Işığa öyle bir empoze edecek ki ;Işık'da sanki kendi düşünceleriymiş gibi uygulayacak.Yaşar az gelişmiş tavırlar sergiliyor.Bir kadınla nasıl konuşacağını bilmiyor.Dame de Sion'lu Işıkla, Yaşar'ın orta bir yerde buluşmaları gerek ama şimdilik Işık fedakarlık yapıyor.Yaşar dan dun biri.:img-beee:
Işık çok saf biri...
Karşısında ki ne isterse ona dönüyor, onun dediği doğru deyip hemen kabulleniyor! Saçını beğenmedi diye kuaföre laf etti mesela...
Ama bence o saçı yaşar beğensin diye yaptırmıştı...
Bu çok yanlış...
bende bütün hafta dilimde bu şarkıyla dolaştım ahmete tam uyuyo bence
Melih Görgün - 14 Bahar
Saçlarima Vurdu ayrilik aylari
Bir seni çok sevdim bir de baharlari
Bir seni özledim
Bir seni bekledim
Unuttum gidenleri
Gidenler dönmüyor geri
Yollarima çikma
Çikarsan hiç acimam
Gözlerime bakma
Bakarsan dayanamam
Bilirsin sen beni
Ne çok sevdim seni
Ah seni bekleyeli
Kim bilir kaç Bahar geçti
Yollarima çikma
Çikarsan hiç acimam
Gözlerime bakma
Bakarsan dayanamam
Bilirsin sen beni
Ne çok sevdim seni
Ah seni bekleyeli
Belki 14 bahar geçti…
Geriyor da...
Arkadaşlar ben bugün okulda öyle bi sahne gördüm ki anlatsam inanamazdın yani okulmu burası dirdiniz :img-yes: :img-yes: hatta arkadşlarla baya bi gerildik :img-yes: hep geriliiyiiiz zaten :img-help:
fundapehlivan
28-04-07, 01:56
Bilmem neden konuşamıyoruz.
Ama Deniz Gezmiş'in daha çok olduğu ve ihtilalin yaklaştığı bölümlerde sıkça konuşuruz gibime geliyor.
Genelkurmay'ın bu açıklaması ve gereken yapılacaktır denmesi ihtilal olarak algılanmasın.
Ülkemiz ihtilallerin bedellerini çok ağır ödedi.
Onlarca cana mal oldu.Daha yağ,ekmek kuyrukları unutulmadı.
Evet annemler anlatıyordu o yağ kuyruklarını...
Ya gerçekten Deniz Gezmişi ilk baş gösterdi şimdi yok piyasa da...
Ahmet aylayla evlenince siyasete daha girer diye umut ediyorum!
tamam hepimiz ahmet'İn mutlu olamsını istiyoruz ya ahmet kiraz hemşire ile evlense ben çok beğenmiştim onu belki daha mutlu olur.bildiğimiz gibi ayla da mutlu edemiyecek yaseminden de ha