PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

badger
12-05-07, 01:15
Bazılarınız Yaseminin Necdete ben Ahmete gidiyorum demesini beklediklerini yazmışsınız..Nasıl böyle bir şey desin ki, ahmet ona son derece kesin bir dille evlenmeye karar verdiğini söyledi ve bunun bir dönüşü olmadığını düşünüyor..Kendi mantığımı bırakınca, böylelikle kızmıyorum çünkü Ahmetle Yasemin birbirinden şaşkın hadi deli gibi aşıklar diyelim bütün bu abukluklar bu yüzedn oluyor diyelim, Yasemini kapasitesi dahilinde düşünmeye başlayınca fazla kızmıyorum artık ama Necdet herhalde önümüzdeki bölümlerde onu kendine getirir...Umarım bu aşırı aşk dolu bakışları farkedince insan evletlığı yapar da Ahmet Aylayla evlenmeden gider en azından Rüya hk gerçeği anlatır...Ama nerede?...O işin çözümünü Güzide halleder...Ona güveniyorum, etraftaki herkes bir görmezlik içinde...Peki bir şey soracağım, Rıza Yaseminlerde kalırken, Necdetle kızının ayrı yataklarda odalarda yattığını farketmedi mi?

LİN
Ben ne olursa olsun Yaseminin Ahmeti gerçekten sevdiğine inanıyorum.Hırsla,kıskançlıkla,çaresizlikle gitti Necdet'in odasına.Necdet kişilikli davrandı ve en doğrusunu yaptı Yasemin'i reddetmekle.
Ahmet nasılda mutlu oldu Güzel Sanatlar da inkılap tarihi dersi vereceği için.Hele hele nişan salonunda Yasemin'in hayalini görmesi ağlattı beni.Güzel oynadı Cansel.Sanki bu evlilik gerçekleşmeyecek gibi.
Ayla, davetiyeyi verirken Nezahat'in sanki Yasemin'le Ahmet arasında hiçbirşey olmamış gibi davranması da garip açıkçası...Zaten Nezehat genelde bu süreçte ruhsuz ve umarsız bir tavır sergiliyor.Bir tek Işık destek oldu ablasına.
Yasemin nişana gitmekle bence en doğrusunu yaptı.Gitmese herkes,onun kaçtığını düşünecekti.
Aylanın nispet yapar gibi davetiye vermesi kötü niyetten başka bir şey değil.Bilmiyor mu Yaseminin çaresizlikten dolayı bir evlilik yaptığını,Rüyanın babasının Ahmet olduğunu...

avrilcansu
Ayşecim, Hoşgeldin gruba cnım:) Geç oldu biraz

belki..ama ben yinede cemalle ahmeti kıyaslayamıyorum..
konuda bu değil zatenn ahmetle cemal değil..ahmetin dizideki yeri..yani onuda biliyorum söyliyimde yanlış anlaşılmasın:img-blush
ahmet bana yanlış geliyor yani napıyim..aylanın yanında bile yasemine olan sevgisini ilgisini o kadar çok belli ediyor ki..bunu kontrol altına almayı öğrenemeden evlenmesi yanlış..çok yanlış..aylayı mutlu edebileceğini düşünüyor belki ama ayla hepsini içinde biriktirince elbet bi gün patlayacak..bu nelere mal olur kim bilir?:img-pilot
ufhhh yani yasemini sevmiyorum..galiba ahmetide yasemini sevdiği için sevmiyorum..başka sebeplerde var tabi saydığım şeyler...

O zmana öyle de:) Ahmet'i yasemin yüzünden sevmiyorum de:)
Bizde boşuna demiyoruz Billurla, sadece erkekler, bayanları istemiyoruz diye:)
Bayanlar dışarı:img-hyste

zeyneps
Ayla'nın elbisesinin modelini çok sevdim ama bence o elbise uzun olmalıydı o modele uzun giderdi :img-yes:

Ayyy ben hala Selma'da takılı kaldım bende de bağlantı koptu :img-hyste ağzı nasıl açık kaldı :img-hyste

Ex ex demeyin ayol taktım sürekli "ex aşkım bana neler ettin" diye şarkı söylüyorum şimdi bi hafta dilimden düşmez :icon_whis

Sevim çok tatlıydı ya saçlarına bayıldım Mimed saçlarını yana mı yatırmıştı bana mı öyle geldi??:icon_whis Sinim kız bunların kavuşmaları yakındır yakın :img-in_lo :img-blush Bi kıpırtı gördüm Mimeeed kımıl kımıl oldu :img-in_lo

vega58
arkadaşlar burası bölüm yorumları..ve hatırla sevgili gibi bir dizinin bölüm yorumları..siz de ilkokul çağında insanlar değilsiniz..yani inanamıyorum bazılarınızın yazdıklarını okuyunca..
hepinizin zeki ve birbirinin düşüncesine saygılı insanlar olduğunuzu düşünüyorum..lütfen forumumuza yakışır tarzda yorumlar yazalım..ve sadece bölüm yorumlarımızı paylaşalım..

anita
bence yaseminin öyle abartili kiyafetler giymesine o ruju sürmesine gerek yokki ahmet her halilye seviyor zaten bide gitip aylanin havasini söndurmek vr diyede düsünmus olabilir bende bu kadin milletini anlamadim gitti (kendimde dahil) öyle ahmetten vaz gecemiyordun kiskaniyordun elinden gidincemi süsülenmek aklina geliyor hep ayni seyler bu kadin milleti degismez erkek elden gider süslenmeye baslanilir ne anlami kaliyor sa yasemin tomatesi gibi

Melal
12-05-07, 01:16
Bacım senaryoyu yazanlardan birisi sana hısım mı:img-hyste
Yahu o kadar mantıklı ki söylediğin...
Hiç aklıma gelmezdi bak:):)
Yok yok, ben senden ciddi ciddi şüpheleniyorum, sen bir yerden tüyo alıyorsun...
Yasemin ne zaman ölecek, bu konuda da bir bilgiye sahip misin?
Eğer sahipsen lütfen müjdeyi ver:img-hyste :img-hyste

Kız valla tüyo aldığım yok.
Bu dizide olacaklar çok kolay tahmin ediliyor.
Saksıya azıcık fazla mesai yaptırmak yeterli.:img-hyste
Bana öyle geliyor ki eğer dizide Kıbrıs çıkartmasıda anlatılırsa kesin Teo üzerinden anlatılır.
Orada akrabaları vardır belki zaten Teo'nun ailesinin Yunanistan'a gidişide siyasi sebeplerden sanırım.

Ayshegul
Okan ve Cansel gene oyunculuğunu konuşturdu ve Beren sınıfta kaldı.. Ondan o ruhu alamıyorum ağlaması çok yapmacık ben daha iyi ağlarım :)

Necdet'in seni senden daha iyi tanıyorum demesini ben o anda Ahmet'ten ümidi kesip kendi odasına geldiğini düşündüm ama Necdet maalesef sen Yasemin'i tanıyamamışsın.. Sonradan aklın başına geldi hala onu seviyorsun dedin ama jeton biraz geç düştü..Güzide, Necdet'in içine giriyordu nerdeyse neydi o yakınlık. Asılmaya devam edecek Necdet'e ve Necdet'te Yaseminden göremediği ilgiyi görmenin farklılığıyla Güzide ile birşeyler yaşayacak..Ve o günler çok uzak değil Necdet nişanda Yasemin ile Ahmet'i o halde görünce ümidini kesecektir.

Yasemin nişana yıkılmadım, ayaktayım hesabına gitti süslendi, ilgiyi üstüne çekmek istedi.. Ahmet evlense de o günü aklından çıkaramaz. Ahmet ümidini tamamen kesip bu kız benimn nişanıma çekinmeden geliyorsa artık bitti diye düşünecek ve evlilik olayına inadına daha sıcak bakacaktır. Yani Yasemin ile Ahmet'in bırakın 70leri 80lerde bile kavuşması çok zor...

Aileleri mutlu etmek için yapılan bunca şeyde mutlu olanlar sadece aileler ya çocukları onlar ne kadar acı çekiyorlar.. Onlar da bu bölüm bu acıya biraz ortak olsunlar artık, içleri sızlasın ve yaptıklarına pişman olsunlar.

sinope
Bence Lale Teo'yla evlenmek isteyince babası hayır diyecek.
Necdet kesin destekler hem formaliteden zaten,hemde arkadaşı annesini görebilecek olduğu için babasını bile ikna edebilir.
Bu arada bende dereyi görmeden paçaları sıvamaya başladım.
Ama Teo ve Lale evlensin istiyorum birbirlerine çok yakışıyorlar.:img-in_lo

melalim haftalardir teo-lale diye yirtinip duruyorum sunlari bas goz edelim diyorum ama gidisat nikahi gosteriyor gibi:img-wink: :img-wink:
evlensinler canim evlensinler teodan iyi kilibik koca olur laleye(lale evi yonetir,hooot dedimi teocuk kedi oluverir):img-hyste :img-hyste

merhem
sen citden bana takmis durumdasin yapacak bisey yok napalim seni suclamiyorum yasemini sevecek mecburuyetin yok ama bari ssevenlere saygi duy lutfen ben necdeti sevenlere duyuyorum

Tamamda zaten saygi duyuyorum birseymi dedim alla alla:icon_whis

Teo ve lale evlenmek istese babasi nasil karsi cikacakki
Adam ortada yok nere gitti necdet ve lalenin ailesi ya:icon_whis

zeyneps
12-05-07, 01:18
sana bi sey sorabilirimiyim neden yasemine domates diyip duruyosunuz? anlamiyom bu resmen kisiligine hakaret

ne alakası var arkadaşım :icon_whis

Biz burda herkese bi sebze ismi taktık :img-yes: ona bi ayrıcalık yapmadık yani :img-hyste

Ayrıca zaten kişiliğini kimse sevmiyo :img-hyste o zaten bi dizi karakteri istediğimizi yazabiliriz karakter hakkında kanıca o kendi kişiliğini düşünsün :img-yes: gidip de milletin odalarına dalıp"seninle bu gece uyuyabilir miyim" demesin yani dizide girmediği oda kalmadı :img-hyste

şilimsi
rüyaya bakıyolar ama nereye gittiklerini bilmiyorum..
yasemin ne üzülmüştür..lalenin anneside hasta..kim bakacak artık rüyaya:):)

eski dost
Ayla kendi kaşındı kendi.Kazdığı çukurda boğulasıca.Herhal Ahmet beni seviyor zannediyor zavallım.Bu kafayla nasıl doktor olmuş.Doktor adam suratından anlar hastayı

Billush
Allah düşünemiyorum:img-hyste

Müthiş bir şey olurdu:img-hyste

Dizi de nasıl ortalığı birbirine katardık kim bilir!!:img-wink:

Funda sen aksiyon katarsın anacım,ben miting katarım (:)) Cansu entrika kadar aşkı da ortaya karışık yaparız artık :img-hyste Nasıl bir şey olur düşünemiyorum :img-hyste Ahmet'in belalıları çıkıyor filan :img-hyste

anita
12-05-07, 01:19
bu bölumu hic begenmedim tek güzel oln sey necdetin sözleri ve düsünceleriydi adama giciktim ama artik gerceken seven bir adam var ama sunuda unutmuyorumki hala rüyayi gercek babasindan mahrum eden ikili biri yasemin ve suc ortagi necdet bu konuda sucludur

_nesli_
12-05-07, 01:20
sana bi sey sorabilirimiyim neden yasemine domates diyip duruyosunuz? anlamiyom bu resmen kisiligine hakaret

burda herkese bi isim takılmış durumda yasoyada domates denmiş benimde hoşuma gitti bnende öyle diyorum kişiliğe filanda hakaret yok nerden çıkardın anlamadım ?aramızda da mı şaka yapamacağız isteyen istediğini der sen konuyu saptırma bence.domates işte domates her gün de 1 adet yerim çok iyi oluyo valla tavsiye ederim.

Melal
melalim haftalardir teo-lale diye yirtinip duruyorum sunlari bas goz edelim diyorum ama gidisat nikahi gosteriyor gibi:img-wink: :img-wink:
evlensinler canim evlensinler teodan iyi kilibik koca olur laleye(lale evi yonetir,hooot dedimi teocuk kedi oluverir):img-hyste :img-hyste

He valla Vuslat'cım tam Lale'ye göre bir koca Teo gül gibi geçinip giderler.:)

Tamamda zaten saygi duyuyorum birseymi dedim alla alla:icon_whis

Teo ve lale evlenmek istese babasi nasil karsi cikacakki
Adam ortada yok nere gitti necdet ve lalenin ailesi ya:icon_whis

Babası şu yüzden karşı çıkacaktır Ayşe'cim.
Teo gayrimüslim yani Rum azınlıktan Lale'de Müslüman işte bu yüzden ailesi karşı çıkacaktır.
Bence değişik ve hoş bir hikaye olur onların hikayeside.

muko88
Kız valla tüyo aldığım yok.
Bu dizide olacaklar çok kolay tahmin ediliyor.
Saksıya azıcık fazla mesai yaptırmak yeterli.:img-hyste
Bana öyle geliyor ki eğer dizide Kıbrıs çıkartmasıda anlatılırsa kesin Teo üzerinden anlatılır.
Orada akrabaları vardır belki zaten Teo'nun ailesinin Yunanistan'a gidişide siyasi sebeplerden sanırım.

Valla ben artık pek saksıyı çalıştırmıyorum bu dizi için:):)
Haklısın, bu dediğin de olabilir...

hatirlasevgili, nickli arkadaş...
Burada herkes yorumlarını paylaşıyor.
Kimsenin kimseye hakaret ettiği de yok.
Hem bahsettiğimiz de dizi karakteri.
Sen onu seviyorsun diye, biz de sevmek zorunda değiliz.
Lütfen mesajlarını daha ılımlı ve düzgün yazmaya çalış.
Tartışma ortamına gidilmesine hiç gerek yok.

fundapehlivan
Ya bir de şimdi ahmet yaseminin çalıştığı okula gidip ders verecek:icon_whis
İnkilap tarihi ne alakaysa:img-hyste

Şimdi okulun tanıtılması gerekir allah bilir, herkesin işi vardır...
Tek dersi boş olan yasemindir:img-hyste
(Ya da bilerek dersini iptal ettirir:img-hyste )
Birlikte okula gezerler filan..
Sonra yaseminin öğrencileri ısrar eder siz de gelip bizimle dinleyin diye...
Ya da zaten tüm öğretmenler en başta dinleyecektir...

Yasemin en önden seyreder..

Ahmet en önde yaseminin bakışlarıyla ders anlatmaya çalışır...
Artık kekeler mi ne olur bilemem:img-hyste
Bu nasıl hukukçu olmuş derler herhalde:img-hyste

Ayy ne SENARYO yazdım ama:img-hyste

blue ivy
12-05-07, 01:21
Ayla'nın elbisesinin modelini çok sevdim ama bence o elbise uzun olmalıydı o modele uzun giderdi :img-yes:

Ayyy ben hala Selma'da takılı kaldım bende de bağlantı koptu :img-hyste ağzı nasıl açık kaldı :img-hyste

Ex ex demeyin ayol taktım sürekli "ex aşkım bana neler ettin" diye şarkı söylüyorum şimdi bi hafta dilimden düşmez :icon_whis

Sevim çok tatlıydı ya saçlarına bayıldım Mimed saçlarını yana mı yatırmıştı bana mı öyle geldi??:icon_whis Sinim kız bunların kavuşmaları yakındır yakın :img-in_lo :img-blush Bi kıpırtı gördüm Mimeeed kımıl kımıl oldu :img-in_lo
evet zeynepcim sana katiliyorum en azindan aylanin elbisesi uzun olsaydi daha gosterisli olurdu.
evet bende fark ettim mehmetle sevimin arasindaki elektirigi,sevim genc kiz gibi utanc bir sekilde bakti mehmede,emine salim teo lale derken sevim mehmet oooo ilerde cok dugun olacak kizlar:happy0064

Melal
12-05-07, 01:21

Funda'cım senaryon süper.
Valla Ahmet karşısında Yasemin'i görse ders,mers anlatamaz.
İkisi birbirlerine uzuun uzuun bakışıp dururlar.:img-hyste

fundapehlivan
12-05-07, 01:22
Vallahi başlayım bir ara:)
Harika olur, Funda abla ne dersin? :img-hyste
Ciddiyim ben ya:)!

Görsünler senaryo nasıl yazılır :hıh

Ayrıca 1250 mesajı çoktan geçmedik mi, yeni sayfa açsak bari

Valla müthiş olur canım ne diyim:img-hyste
Allah görsünler senaryo nasıl yazılırmış:img-hyste

hs ekibinden daha iyi şeyler çıkaracağımız kesin:img-hyste

zeyneps
12-05-07, 01:23
Ya Yaso'nun kıyafetlerine bende takmış vaziyetteyim her bölümde aynı olmaz ki canım :icon_whis yazık gariban Necidet'te para vermiyo heralde :img-hyste nereye gidiosa bu paralar artık Rüya'nın kıyafetide aynıydı hatta aynı kıyafetliri başka bi bölümde aynı zamanda giymişlerdi heralde

Ay bak garibana üzüldüm şimdi nişana da aynı kıyafetlen gelmemiş allahtan zaten çamaşır makinası da yok kim yıkıyo bu kıyafetleri kuru temizlemeye de veremiyorlardır garipler:img-hyste

avrilcansu
rüyaya bakıyolar ama nereye gittiklerini bilmiyorum..
yasemin ne üzülmüştür..lalenin anneside hasta..kim bakacak artık rüyaya
Beni çağırsınlar ben bakarım:img-hyste :img-hyste

Funda sen aksiyon katarsın anacım,ben miting katarım (:)) Cansu entrika kadar aşkı da ortaya karışık yaparız artık :img-hyste Nasıl bir şey olur düşünemiyorum :img-hyste Ahmet'in belalıları çıkıyor filan :img-hyste
haha:img-hyste :img-hyste Valalhi süper uyum. Komedi katacka biri lazım ama. Aaa Seziiii:) Oda komedi katar artık:img-hyste :img-hyste :img-hyste

anita
Ayla kendi kaşındı kendi.Kazdığı çukurda boğulasıca.Herhal Ahmet beni seviyor zannediyor zavallım.Bu kafayla nasıl doktor olmuş.Doktor adam suratından anlar hastayı

güzel yorum adam anlamazmi hasdayi dimi karsinda yasemine hasda olan bir adam var yani sende panzehir bile olamiyorsun bu hasdliga malesef:img-hyste ayla aylanin sevgisi benim olsun nasil olursa olsun mantigi üzerine ama necdet öyle degil ikisinin sevgi anlayisi cok afrkli yasemin sevgi anlayisini cözemedim onunki bilinmeyen anlasilamayn ask ahmetinkide vazgecmeyen hasdalikli bir ask:img-hyste

özge_letyy

Eminim böyle bir şey olur Funda abla:img-hyste
Domatesle aamed bakışır dururlar artık:hıh
bu yeni başlık da açılsa diyorum:hıh

askasurguncu

canim o galiba aralarinda taktiklari bir isim
hem yasoya diyorlarr domates diye kisiligine soylemiyolar bereninn yasonunkine soyluyorlar

sinope
vuslatım çok tatlısın sen ya. :) bu akşam pek bi neşelisin.neden acaba? :)
de kuzum sen istediğini de.:img-blush
ex aşk domates :img-hyste

sinemim saolasin benim babam sekerci dermisim(yalan valla)
tatlim pazartesi gunu 35 yasima giriyorumda o yuzden bu kadar neseliyim bu aksam:img-wink: :img-wink:
EX askinin karsisina bu kadar suslenip puslenmekle cikmak gibi cesaret gosterdi bu domates,belkide son hamle yapmak istiyor olabilir,elden gidiyii EX askim son kozumu oynayim,belki aylayi birakirda beni alirmi diye dusundu acep bizim salca?
saygilarimla

fundapehlivan

Ayy...
Ahmetlerin başına ne olaylar getiririm ben:img-hyste

Ama önce ahmeti karete kursuna göndermek lazım:img-hyste :img-hyste

şilimsi
12-05-07, 01:24
ya siz yazmayın yaa valla yazmayın..
mükemmel yazacağınızdan kuşkum yokk ama..çok pis çektiriyosunuz yani insana..
acıyın bize..hele sen funda abla..o kaymakam&avukat&öğretmen ahmeti kim bilir ne hallere sokarsın:):)..düşünemiyorum bile:icon_sorr...

hatirlasevgilii
12-05-07, 01:25
ben artik bisey demicem sadece dizi hakkinda konusucam pes ediyorum :img-cool2

bence bu bolumde hersey cok guzeldi hele guzide ve necdet sahneleri cok tatlilar ya bence bir birlerini hakediyolar ve tabiki bolumun en iyi sahnesi ahmeti yasemine bakisi.... bu bolumde necdeti sevmeye basladim nedense galiba guzideye asik olmaya basladigi icin galiba yasemini unutmaya basladi:happy0064 .... neyse cedim deniz ve defne bu bolumde gelisme olmadii... isik ve harrunn ee ne diye bilirim allah mesut etsin haruna gecmis olsun kizi elinden kacirdi....lale ve teo HELE SUKURR 99999 bolum sonra kucuk bi yakinlasma oldu:img-hyste
bu kadar baska ne diyim (insallah yasemin ve ahmet sonunda birbirlerine kavusur ve ruya ahmet ve yasemin mutlu mesut yasasin necdet vve guzidede tatli bi cocuk yapsinlar aile dostu olarak gorsunler bu dizide boyle bitsin :))

avrilcansu
12-05-07, 01:25
Valla müthiş olur canım ne diyim:img-hyste
Allah görsünler senaryo nasıl yazılırmış:

hs ekibinden daha iyi şeyler çıkaracağımız kesin:
O kesin zaten:img-hyste Arada foruma uğrayıp ders alsınlar:img-hyste
Bak hemde ücretsiz :img-hyste Hiç bir yerde bulamazlarbu senaristleri :happy0064

Ya bir de şimdi ahmet yaseminin çalıştığı okula gidip ders verecek
İnkilap tarihi ne alakaysa:

Tek dersi boş olan yasemindir:
(Ya da bilerek dersini iptal ettirir

Artık kekeler mi ne olur bilemem:
Bu nasıl hukukçu olmuş derler herhalde:

Bravo Funda abla:happy0064 :happy0064 Ne ara Yazdın senaryoyu ya:img-hyste
Benc ekesin böyle olacka.
Artık yeşilçam izler gibi, hep bakışacaklar:img-hyste :img-pilot

Billush
12-05-07, 01:26
Ayy...
Ahmetlerin başına ne olaylar getiririm ben:img-hyste

Ama önce ahmeti karete kursuna göndermek lazım:img-hyste :img-hyste

Funda Ahmet'in bir de silah kullanmasını (çakı,bıçak ne varsa:)) öğrenmesi gerekir ama şimdiden söylüyorum bu senaryoda bir Funda istemiyorum :img-hyste

Melal
Kızlar aman siz dizinin senaryosundan uzak durun.
Yoksa dizi iyicene dibe vurur.:img-hyste
Efenim dün akşam Memati abimizden esinlenerek Yasemin'e sadece şunu söylüyorum.
Ömrün kadar konuş.:img-hyste
Anladın sen onu Yasemin.:img-hyste

spdr
herkese iyi geceler:img-wink:
yeni yetişebildim okuduklarınıza ay..
çok hızlısınız maşallah:)

ama artık yaseminle ilgili bişiler okumaktan sıkıldım açıkçası:icon_whis
evet güzel ağlayamıyor-çok iyi bir oyuncu değil-bu kadar..:icon_whis

son sahnede herkes yasemine dönüp şaşkın şaşkın bakınca anlayamadım ne olduğunu..
yani çok güzel de ondan mı bakıyorlar yoksa ortama garip kaçtı ondan mı diye..
ama badgerın söylediğine göre normalmiş o zamanlar öyle kıyafetler madem..bu konuda pek kızmamak lazım..
ayla da baya sönük kaldı kendi nişanında..
üzüldüm cidden:img-yes:

fundapehlivan
Bravo Funda abla:happy0064 :happy0064 Ne ara Yazdın senaryoyu ya:img-hyste
Benc ekesin böyle olacka.
Artık yeşilçam izler gibi, hep bakışacaklar:img-hyste :img-pilot[/QUOTE]

Artık mı??
Ya onlar ayrıldı ayrılalı zaten sadece bakışıyorlar:img-hyste
Alıştık artık:img-hyste

zeyneps
12-05-07, 01:27

Ayyy koptum :img-hyste :img-hyste nerde tesadüf var bunları buluyo bu kadar da olmaz yani ben bile annemle o kadar çok karşılaşmıyorm:icon_whis :img-hyste

Senaristler zamanında iki düzgün bişiy yazsalardı şimdi bunları bir araya getirmek için bu kadar çok çabalamazlardı hayır yani biz de yemiyoruz ki bu kadar çok tesadüfü onlarda zaten öyle yazıolardır "amaaaan yazalım nolcak olabilir olamaz mı" ...diğeri dio "tabi yerseler" :img-hyste

Billush
haha:img-hyste :img-hyste Valalhi süper uyum. Komedi katacka biri lazım ama. Aaa Seziiii:) Oda komedi katar artık:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Sezi Abla'dan hem komedi çıkar hem de manyak aşk çıkar mısım.Aşk davasını görmüyor musun :) Ahmet'i de toparlarız biz artık :img-hyste

lovablebuterfly
ya arkadaşlar bu arada yasoyla defne aynı yerden giyiniyorlar galiba defnede abisinin nişanınamı gelmiş yoksa ay şurda ahmetle aylanın nişanı var geçerken bi ayak üstü ugrayımmı demiş anlamadım kıyafeti çuval gibiydi ya ışık bilem daha iyi giyinmişti ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sühan
Yorumların tamamını okumaya kalkarsam sabah olacak.. :img-wink:

Yasemini kurtarma operasyonu baslamıs.. Ustalıkla "yasemın acındırılır".. seyırcı de saf ya.. butun yaptıklarını unutup uzulecek halıne.. Ahmeti gören oldu mu? Ben bır kac sahne hayal mayal gordum sankı.. Noldu acaba? Okan- beren agır bastı.. adamı gonderıyorlarmı dızıden..

Okana (necdete degıl) benden olumsuz not.. çok abartılı oynadı.. boyle gıderse necdete olan destegımı cekecem..

Ahmet salon sahnesınde döktürdü.. adam gıbı bır o sahne vardı.. tamamen ona konsantre olmus.. yasemının hayalını gordugu anı ve hıslerını cok guzel yansıttı..

Guzıde ııh.. ya bu dızıdekı kızlar ne cesur.. bır an yamulacak sandım necdetın dudaklarına.. :img-wink:

Necdetı her sahnede gormek ıtıcı gelmıyor mu sıze? Aşık necdet.. baba necdet.. asık olunan necdet.. aıleyı bır arada tutan necdet.. muzıkten anlayan necdet.. sıyasetten anlayan necdet.. şiirden anlayan necdet.. maydonoz necdet.. dereotu necdet.. :img-hyste

Melahat hanıma su sarkıyı armagan edıyorum.. "bıraz gec kalmadınmı"

Ruyayıda goremedık.. Baba-kız fıgurasyondular resmen..

Bende bır etkı bırakmadı bu bolum.. En buyuk necdet, baska buyuk yok.. bölümüydü sanki..

Melal
12-05-07, 01:28
Yakında dizide Senede Bir Gün adlı eserde çalınırsa şaşırmayacağım.:)
Yasemin Ahmet'e boş boş bakıyor ama Ahmet aşk dolu bakıyor.
Tabii Yasemin Ahmet'in ona bakışlarından hiçbir anlam çıkarmıyor.:img-hyste

sezinti
12-05-07, 01:29
Buradan devam edebilirsiniz.

Bir önceki bölümün linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=21715

sezinti
12-05-07, 01:30
Diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

fundapehlivan
Yeni başlığımız hayırlı olsun!!:happy0064

Canım billurcum,
zaten bu senaryo da dizi de ki isimler kullanılır...
Gerçi ahmet ismini sevmiyorum ama:icon_whis

averaj
işte budur dedirten itü sözlük yorumu..

bu gidişle yaseminnin ortada kalacağı dizidir.ahmey ayla ile evleniyor necdetin pastacı kızla yakınlaşması başladı eh ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

muko88
Yeni başlık için teşekkürler...

Melalcim Mematinin sözü çok yerinde olmuş...
Bu kız ölecek belli...ölecek gibi bir bakışı vardı:):)

avrilcansu
ya siz yazmayın yaa valla yazmayın..
mükemmel yazacağınızdan kuşkum yokk ama..çok pis çektiriyosunuz yani insana..
acıyın bize..hele sen funda abla..o kaymakam&avukat&öğretmen ahmeti kim bilir ne hallere sokarsın..düşünemiyorum bile:icon_sorr...
:img-hyste :img-hyste
Forum sakinleri, görün bir madur.
Senarist zede:img-hyste :img-hyste Ne hallere düşürüyoruz okurları:img-hyste

Cansu'yla sen başlı başınıza yetersiniz (ah cansunun entrikaları da olmasa :img-hyste ) manyak olur gerçekten :img-hyste

Kızım entrika çok gerekli, yoksa olmaz:)
Gerçi şimdi, HS'deki kadar kullanmam, ama Aşk varsa entrikada var:)

Funda abla:) Silah, karate, ne o çocuğu savaşa mı gönderiyoruz:img-hyste

şilimsi
12-05-07, 01:31
yeni başlık hayırlı olsunn:happy0064..
evet sizi dinliyorum..senaryoda neler yapmayı düşünüyorsunuz...
bakın ama eminim yan karakter olarak kesin bir adet Funda olucak..
aa yok ama o canselli senaryolarda oluyoduu:):)
neysee ben çıkıyorum..hadi size iyi sohbetler...byebye

LİN
Zeyneps,bravo sana...O ne güzel söz öyle:good:
Bir şans daha verselerdi bize baba...
İçim parçalanıyor Rüya ve Ahmet'i görünce...Acaba Rüya'nın Ahmet'e baba dediği günü göreblecekmiyiz?Adak adadım sevda tepesinde 1 kutu kesme şeker dağıtıcam:img-wink:
Işık'a da pek güvenmemek lazım bunlar abla kız baştan çok cengaver oluyorlar sonra adamı yarı yolda bırakıyorlar.Olan Yaşar'a olur.

Sinem90
vuslatım bugün doğum günün mü anlamadım?:img-help: aamed seni alır kız.senden iyisini mi bulacak?:img-blush
yeni ex aşkı da sen olursun artık.:img-hyste

muko88
12-05-07, 01:32

bu gidişle yaseminnin ortada kalacağı dizidir.ahmey ayla ile evleniyor necdetin pastacı kızla yakınlaşması başladı eh ne diyelim kendi düşen ağlamaz.

Süper bir yorum:):)
Ortada kaldı yazzııkkk:img-hyste
Şimdi Rıza ve Nezoş da boşanıyormuş ya hani...
Yasemin, babası ve Rüya bir arada yaşasınlar...
Babası sahip çıkar ona:img-hyste

özge_letyy

bunu ne kadar canı gönülden istiyorum var ya
zaten bu bölüm laleyi de güzideyle görünce bizim domates iyice yalnız kalacak dedim
inşallah yırabbimm:img-pilot

Melal
Sevgili Sezinti yeni başlık için teşekkürler.:)

Muko'cum nereden anladın ya Yasemin'in öleceğini.:)
Nasıl bu kanıya vardın anlamadım ben bakıyorum kızın gözüne falan ama öyle birşey hissetmedim.:img-hyste

sinope
12-05-07, 01:33
yeni basligimiz hayirli olsun
kizlar valla senaryoyu siz yazsaniz reytinler kesin tavan yapar
yalniz sizden tek istegim domatesi aglatmayin,aglarsada agzina gazoz kapagi tikayinki sesi cikmasin:img-hyste :img-hyste
bu aksam denizi 1 kerecik gosterdiler yaa

sühan
Yorumların tamamını okumaya kalkarsam sabah olacak..

Yasemini kurtarma operasyonu baslamıs.. Ustalıkla "yasemın acındırılır".. seyırcı de saf ya.. butun yaptıklarını unutup uzulecek halıne.. Ahmeti gören oldu mu? Ben bır kac sahne hayal mayal gordum sankı.. Noldu acaba? Okan- beren agır bastı.. adamı gonderıyorlarmı dızıden..

Okana (necdete degıl) benden olumsuz not.. çok abartılı oynadı.. boyle gıderse necdete olan destegımı cekecem..

Ahmet salon sahnesınde döktürdü.. adam gıbı bır o sahne vardı.. tamamen ona konsantre olmus.. yasemının hayalını gordugu anı ve hıslerını cok guzel yansıttı..

Guzıde ııh.. ya bu dızıdekı kızlar ne cesur.. bır an yamulacak sandım necdetın dudaklarına..

Necdetı her sahnede gormek ıtıcı gelmıyor mu sıze? Aşık necdet.. baba necdet.. asık olunan necdet.. aıleyı bır arada tutan necdet.. muzıkten anlayan necdet.. sıyasetten anlayan necdet.. şiirden anlayan necdet.. maydonoz necdet.. dereotu necdet..

Bende bır etkı bırakmadı bu bolum.. En buyuk necdet, baska buyuk yok.. bölümüydü sanki..

avrilcansu
Dönem mitinglere,kargaşalara acayip elverişli Fundacığım.Miting konusunda acızık tecrübem var onu hallederiz ama aksiyon kesin senden :img-hyste
Entrika benden:)
Artık herkes birbirine aşık olur, birbirinden hamile kalır:)
Zaten öyle, bana gerke kalmıyor sanırım :) :img-hyste

fundapehlivan
12-05-07, 01:34
Ben güzideden tırsıyorum ya!
Güzide necdete tatlı yedirirken üzerine atlayacak gibi bakıyordu korktum:img-hyste
Necdette zaten nasıl dışarı kaçtığını bilemedi!!:img-hyste

Yalnız bu kadından kendini kurtarışı 2 oldu!!:img-hyste

Bir de ev de yalnız kaldırlar ya...
Güzide içki koyuyor...
Valla ben eyvah necdet içme...
Namusuna bir saldırı olabilir, dedim içimden:img-hyste
Hap map koymuştur içine olur mu olur, ona yakışır:img-hyste
Zaten dizi de yeşilçamdan gidiyor:img-hyste
Böylece yeşilçam izinden devam etmiş olurdu:img-hyste

özge_letyy
yeni basligimiz hayirli olsun
kizlar valla senaryoyu siz yazsaniz reytinler kesin tavan yapar
yalniz sizden tek istegim domatesi aglatmayin,aglarsada agzina gazoz kapagi tikayinki sesi cikmasin:img-hyste :img-hyste
bu aksam denizi 1 kerecik gosterdiler yaa

evet ve hiç deniz&defne sahnesi yoktu ikili olarak
off bütün bölüm malum kişiye katlanmak zorunda kaldım:hıh

vega58
Yorumların tamamını okumaya kalkarsam sabah olacak..

Guzıde ııh.. ya bu dızıdekı kızlar ne cesur.. bır an yamulacak sandım necdetın dudaklarına..

Necdetı her sahnede gormek ıtıcı gelmıyor mu sıze? Aşık necdet.. baba necdet.. asık olunan necdet.. aıleyı bır arada tutan necdet.. muzıkten anlayan necdet.. sıyasetten anlayan necdet.. şiirden anlayan necdet.. maydonoz necdet.. dereotu necdet..

sühancım yorumun bir harika..gerçekten ahmet çok azdı bu bölüm..zaten bir ondan etkileniyorum bir de tutuyorlar ucundan gösteriyorlar..canselin çıkma gibi bir durumu yok diziden..devam ediyor bildiğim kadarıyla..ilerde inşallah biraz daha ahmete ağırlık verirler..umuyorum..
ben bu necdet muhhabbetini üç bölüm önce de söylemiştim..sıkıyor gerçekten ve hiç de inandırıcı değil..maydanoz necdet cidden..
ahmetin yasemini hayal ettiği sahne gerçekten çok başarılıydı..evde bütün arkadaşlar hep birlikte ya kıyamam sana falan diye bağırıp zırıl zırıl zırladık düşün yani..

zeyneps
yeni başlık hayırlı olsun :happy0064 :happy0064

Defne sanırım protesto edio zaten sevmiyo Ayla'yı kız :icon_whis "Ayla&Ahmet hayır ,Ayla go home "die bağırabilir her an :icon_whis herkes kandı o Ayla'ya bi akıllı kızım Defne anladı onu :img-yes: :img-in_lo

Gürsoy rezidansında ne güzel davetiye hazırlıyorlardı herkes iş başı yapmış ,yakında nikah şekeri de hazırlarlar :img-in_lo

Bu arada Rüya'yı nie getirmemişler,çdcuklar gelemiyomuydu :icon_sorr çok üzüldüm zavallı yavrıcak babasının nişanını kaçıracak :img-help: :img-in_lo halbuki onun için güzel bi anı olacaktı ileride :img-hyste

lovablebuterfly
12-05-07, 01:35
ya arkadaşlar bu arada yasoyla defne aynı yerden giyiniyorlar galiba defnede abisinin nişanınamı gelmiş yoksa ay şurda ahmetle aylanın nişanı var geçerken bi ayak üstü ugrayımmı demiş anlamadım kıyafeti çuval gibiydi ya ışık bilem daha iyi giyinmişti ya :img-hyste :img-hyste yasemin saçıda sanki sokakta kapkaça ugramış hali var gibiydi necdet olmasa kesin öyle derdim :img-hyste :img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
12-05-07, 01:35
Funda abla:) Silah, karate, ne o çocuğu savaşa mı gönderiyoruz:img-hyste[/QUOTE]

Emin ol, ben senaryo da varsam ahmete onlar gerekecek:img-hyste
Ve de böyle bakışmalar asla olmaz...
Ben direkt faaliyete geçirtirim:img-blush :img-hyste
Okuyanlar beni bilir:img-hyste :img-hyste

avrilcansu
12-05-07, 01:36
Funda ablacım; aynı fikirdeyim.
O Güzide'den diziye girdiğinden beri nefret ediyorum.
Gizli birşey var, tırsıyorum bende, ama o gizli şey ne bulamadım.
Resmen Necdet'e yapıştı ya:)

Evli güzelim o evli, kızıda var:)

Uff bir çıkamadım bye
İyi yorumlarbye

Melal
Funda'cım valla bende o sahnede aynı şeyleri düşündüm.
Ha dedim oğlanı öpecek bu kız.:):)
Necdet'inde nedir bu çektiği kadınlardan canım cazibesine dayanamıyorlar mıdır nedir.:)
Ya bana öyle geliyor ki bu Güzide'de psikolojik problemler var gibi.
Sanki zengin bir ailenin kızı ve zamanında büyük bir travma yaşamış ve ailesi tarafından kendi haline bırakılmış sorunlu bir kişilik.:)
Zaten ne Necdet'i nede Ahmet'i normal birisi gelip bulmaz ki.:img-hyste

eski dost
Ahmet seviyorda Yasemin daha mı az seviyor sanki.En az onun kadar seviyor hemde.Yaptığı o aptalca hareketler.mimikler kendininde söylediği gibi hep etrafındakiler aşkını anlamasın diye.Hepimiz yaparız bunu bazen klasik etraf ne der düşüncesi.habire Yasemin'e yükleniliyor.İçinde ne fırtınaları koptuğunu hiç düşünen yok.Sevmese yalnız kaldığında niçin okadar ağlıyor.Yasemin dizideki en mağdur kişi bence.Necdet ten bile.Ara yerde sıkışıp kaldı kızcağız.Ama o Ayla cadısı yok mu iki yüzlü sinsi yılan.

avrilcansu
12-05-07, 01:37
Funda abla:) Silah, karate, ne o çocuğu savaşa mı gönderiyoruz:img-hyste

Emin ol, ben senaryo da varsam ahmete onlar gerekecek:img-hyste
Ve de böyle bakışmalar asla olmaz...
Ben direkt faaliyete geçirtirim:img-blush :img-hyste
Okuyanlar beni bilir:img-hyste :img-hyste[/QUOTE]
Ayyy pek güzle olurdu yazabilseydik, ama 3 kişi senaryo ayzmak zor olur kanımca :img-hyste
Denemek alzım

Ay yeter, yazmıyorum hoşçakalın
İyi geceler bye

2_cool_4_schll_
12-05-07, 01:38
necdet in yasemin i reddetmesi tam ondan beklenen hareketti . Yasemin inona aşık olmadığını hemen anladı. Fakat yine de yasemin in onu kullandığını düşünemiyo böyle bir davranışı yasemin e yakıştıramıyor oysa ki yasemin defterine yazarken necdet e yaptıklarım için kendimi affedemiyorum dedi.

Benim bu bölümde ayla nın annesine aklım takıldı. O kadar yasemin i davet etti. Program falan anlamam mutlaka bekliyorum dedi. Hadi nezaketen davet etti desem öyle olsa ısrar etmezdi. Bu davete yasemin in gelmesine en çok şaşıran o oldu. Aslında ben en çok ahmet in annesine bayıldım Yasemin i gördüğünde yüzünün hali muhteşemdi. Zaten o kadının ailesi üzerindeki gücüne ve otoritesine hayranım kahvaltıda o ikna edildi mi olay bitmişitir. Ayrıca aile yapıları da demokratik aile tipi maşallah herkes ortaklaşa karar alıyor. Oysa zannetmiyorum 1980 lerde bu kadar demokratik aile olsun. Tabi bu ailede herkes yüksek eğitim almış mutlaka ondandır.

Ahmet-yasemin-necdet konusunda ben necdet-yasemin taraftarıyım. Yasemin necdet i haketmiyor olabilir ama necdet onu çok seviyor bence hikaye yasemin in necdet in aşkını haketmek için çabalamaya başlaması yönünde devam etmeli. Yavaş yavaş ahmet i unutmaya başalmalı artık. Bu noktadan sonra birleşirlerse çok kötü olur. Bence büyük aşkları vardı ondan birleştiler noktasından çok, zorlama olarak görülür. Bi yerde duymuştum aşk bıraktığın yerde durmaz diye(normalde bu kadar şiirsel bi insan değilimdir. Nerden estiyse) Ahmet gittikçe kafayı üşütmeye başladı. Yasemin in okulunda öğretmenlik yapacak onları sürekli karşılaştırıp bakıştırırlarsa pes artık derim. Güzide konusunda da bi teorim var. Bence güzüdenin hayatı yalan. Onu bi semtten tanıdığını iddia eden kadından sonra bu kanıya vardım. Londra ya gittim Beatles(umarım doğru yazdım yoksa rezillik) konseri izledim falan dedi ama hiç anlatamadı. Necdet i saplantı haline getirmiş olabilir. Zaten o kızda bi hinlik bi psikopat hali var. Bu dizinin sonunda ya güzide ya ahmet akıl hastanesine kaldırılır. :img-pilot

Bu arada bu bölümle necdet e bir kere daha hayran oldum. Söylemeden edemeyeceğim. Normalde böyle iyilik timsalleri beni sinir eder ama sanırım çok aşık olduğu için ona kıyamıyorum. Yasemin in karakteri de mükemmel değil ve olmamalı da zaten. Bence bi insanın eski aşkını unutması suç değil. Zamanla birine alışıp ona aşık olmak da imkansız ve zor bir şey değil aksine çok doğal.

sinope
vuslatım bugün doğum günün mü anlamadım?:img-help: aamed seni alır kız.senden iyisini mi bulacak?:img-blush
yeni ex aşkı da sen olursun artık.:img-hyste

sinemim yavrim
yok pazartesi gunude bugunden basladilar arkidisler kutlamaya(dakka basi tel caliyide)
yok ben amedi almam arzucuguma soz verdim olmaz,soz sozdur
yok benim ondan daha uzunum:imgdur hem
yok ben esimi alayim tekrardan:img-in_lo :img-in_lo
bizden gecti artik canim:img-wink: :img-wink:
kerimanin bu aksam gelipte necodan bilgi almasina sasirdim acikcasi(kadin kapidan kovuluyor,bacadan giriyor yahu)adam evli barkliydi simdi onun sayesinde bosaniyor
bundan sonra kerimana gun dogdu:img-in_lo :img-in_lo

zeyneps
Zeyneps,bravo sana...O ne güzel söz öyle:good:
Bir şans daha verselerdi bize baba...
İçim parçalanıyor Rüya ve Ahmet'i görünce...Acaba Rüya'nın Ahmet'e baba dediği günü göreblecekmiyiz?Adak adadım sevda tepesinde 1 kutu kesme şeker dağıtıcam:img-wink:
Işık'a da pek güvenmemek lazım bunlar abla kız baştan çok cengaver oluyorlar sonra adamı yarı yolda bırakıyorlar.Olan Yaşar'a olur.

ay beni de çağır ben de dağıtıcam :img-yes: evet benim de içim gidio o söze " babam ve oğlum" filminin şarkısından esinlendim :sad53: :img-in_lo

Ya Rüya bari düğüne gitsin Ayla'nın kuyruğundan tutar :good: :img-hyste Necdet'le Ahmet' te karşılıklı bi zeybek oyanasınlar yada "kılıçkalkan" :img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
Funda'cım valla bende o sahnede aynı şeyleri düşündüm.
Ha dedim oğlanı öpecek bu kız.:):)
Necdet'inde nedir bu çektiği kadınlardan canım cazibesine dayanamıyorlar mıdır nedir.:)
Ya bana öyle geliyor ki bu Güzide'de psikolojik problemler var gibi.
Sanki zengin bir ailenin kızı ve zamanında büyük bir travma yaşamış ve ailesi tarafından kendi haline bırakılmış sorunlu bir kişilik.:)
Zaten ne Necdet'i nede Ahmet'i normal birisi gelip bulmaz ki.:img-hyste

Valla güzide de sorun olabilir...
Hatırlıyorsanız bir kadın sizi birine benzettim deyince kadına bağırmıştı:img-hyste
Belki de gerçekten odur o benzettiği...
Bu kız bir şeyler saklıyor...
Hem de kötü bir şey...

Vah necdet!!
Onunla olacaksa baya kötü şeyler yaşar onunla...:icon_sorr

lovablebuterfly
12-05-07, 01:39
Ahmet seviyorda Yasemin daha mı az seviyor sanki.En az onun kadar seviyor hemde.Yaptığı o aptalca hareketler.mimikler kendininde söylediği gibi hep etrafındakiler aşkını anlamasın diye.Hepimiz yaparız bunu bazen klasik etraf ne der düşüncesi.habire Yasemin'e yükleniliyor.İçinde ne fırtınaları koptuğunu hiç düşünen yok.Sevmese yalnız kaldığında niçin okadar ağlıyor.Yasemin dizideki en mağdur kişi bence.Necdet ten bile.Ara yerde sıkışıp kaldı kızcağız.Ama o Ayla cadısı yok mu iki yüzlü sinsi yılan.

canım bu konuda sana katılmıyorum burda en madur ahmetdir yasemin her konuda haklı olsa baba kızdan beş yıl çalma konusuna hiç bir açıklık getiremez burda herkes haksız bir ahmet madur o hem canından hem cananından oldu :sad53:

meltem-cmbl
12-05-07, 01:40
ya bi geldim başlık kapanmış ya yeni başlık hayırlşı olsnun:happy0064 ,

bu bölüm çok keyifli geçti ilk sahne dışında
ama sonra anladım yasemin naptığını bilmiyo kendinde değil
ahmeti tamamen kaybetti
bu bölümde en beğendiğim sahne son sahne ve ahmetin aylayı yasemin sandığı sahne bitiim ya ahmetim nasıl bakıyo öle ay nasıl yasemini hayal ediyo inanamadım böle bi oyuncu olamz ya eridim resmen ekran karşısında son sahnedede süperdi cnm benım ya

ışık yaşar süperlerdi ışık ablasına çekmedi bari kaybetmemek için eleinden geleni yaptı kız ve başardı çok tatlılar
ikiside umarım bari onların arasında bi sorun çıkmaz

off ahmetim yasemnini okulunda öğretmen olcak artık hep görürüler birbirlerini

spdr
12-05-07, 01:41
bu bölüm necdet iyiydi..
ama yine çok fazla necdet vardı..
esas oğlan o sanki:hıh

güzidenin o şekilde davranması garip geldi..
yani o öyle yapabilir de..
necdetin derhal onun hakkında kötü düşünceler beslemesi lazımdı..
biraz huylandı falan ama..
o kadarla kalmaz umarım..
aslında güzideyle necdet hoş olurlar da..
doğru düzgün olsa keşke bişiler:img-yes:

bi de merak ediyorum..
kimse sormaz mı güzideye..
senin annen baban yok mu..
tek başına mı yaşıyorsun bilmem ne diye:hıh

bi de lale kaç bölümdür pek dikkatimi çekmiyordu..
ama bu bölüm sevmedim onu..
itici geldi bana:img-yes:
teoyu zaten sevmiyorum:hıh

Melal
12-05-07, 01:41
Valla güzide de sorun olabilir...
Hatırlıyorsanız bir kadın sizi birine benzettim deyince kadına bağırmıştı:img-hyste
Belki de gerçekten odur o benzettiği...
Bu kız bir şeyler saklıyor...
Hem de kötü bir şey...

Vah necdet!!
Onunla olacaksa baya kötü şeyler yaşar onunla...:icon_sorr

Necdet bula bula Güzide gibisini buldu.
Gerçi kız onu görünce yapıştı,bırakmadı.:)
Bu kız eli maşalı birisi belli keşke Yasemin'e dalsa ve saçını,başını yolsa kocan benim bırakmam diye.:img-hyste :img-hyste

blue ivy
12-05-07, 01:42
ya arkadaşlar bu arada yasoyla defne aynı yerden giyiniyorlar galiba defnede abisinin nişanınamı gelmiş yoksa ay şurda ahmetle aylanın nişanı var geçerken bi ayak üstü ugrayımmı demiş anlamadım kıyafeti çuval gibiydi ya ışık bilem daha iyi giyinmişti ya :img-hyste :img-hyste yasemin saçıda sanki sokakta kapkaça ugramış hali var gibiydi necdet olmasa kesin öyle derdim :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yeni baslik hayirli olsun.
evet dogru soyluyorsun defnenin kiyafetini gorunce bende cok sasirdim,belkide aylayi pek hazetmedigi icin oyle giyinivermistir.bu arada necdet yaseminin yaninda soforu gibi gozukuyor kizcagiz bari koluna girseydiya.

zeyneps
12-05-07, 01:43
Ayyy Güzide sakın saplantılı bi kişilik olmasın mesela eski aşık olduğu adam gelirmiş filan :icon_whis ama ben onu çok seviyorum zaten korsan plakları da dizmişti öyle :img-yes: :img-help:

Melahat'a bende şaşırdım kendisi illa gel illa gel die tutturdu ama kadın Yaso'yu öyle görünce şok oldu o kadarına da pes dedi yani :img-hyste bi de müstakbel damadına bakışlar atıo :img-hyste

_nesli_
12-05-07, 01:44
güzidenin foyası ortaya çıkacak ama bakalım ne zaman umarım necdet için çok geç olmaz off bu dizi ne hal aldı böyle ya keşke domatesin bi ikizi olsaydı biri ahmete biri necdete herkes mutlu olurdu.ya da en iyisi yasemin hiç dünyaya gelmeseydi onu yerine rüya hem küçük hem de daha güzel (ilerde öyle olur yanee) yani hiç bi sorun olmazdı ahhh ah.....

özge_letyy
12-05-07, 01:45
yeni baslik hayirli olsun.
evet dogru soyluyorsun defnenin kiyafetini gorunce bende cok sasirdim,belkide aylayi pek hazetmedigi icin oyle giyinivermistir.bu arada necdet yaseminin yaninda soforu gibi gozukuyor kizcagiz bari koluna girseydiya.

hakikaten en azından bir koluna girme zahmetinde bulunsaydı da öyle girselerdi içeri
küçük hanımefendiyle şöförü gibiydiler dediğin dibi

LİN
ay beni de çağır ben de dağıtıcam :img-yes: evet benim de içim gidio o söze " babam ve oğlum" filminin şarkısından esinlendim :sad53: :img-in_lo

Ya Rüya bari düğüne gitsin Ayla'nın kuyruğundan tutar :good: :img-hyste Necdet'le Ahmet' te karşılıklı bi zeybek oyanasınlar yada "kılıçkalkan" :img-hyste :img-hyste

Evet evet Rüya kesin düğüne gitmeli...Düğünde Yasemin ve Ayla karşılıklı göbek atsınlar:bella Ahmette yeterrrrrr delirttiniz beni diyerek ikisine saldırsın:dito

badger
bu son zamanlarda Necdet ağırlıklı sahneler bir hayli fazlalaştı, galiba ilk dönemin rövanşı...O konuda haklısınız..
Ben, yine Aylaya takıldım, yangından (yasemin- Ahmet aşkından) mal kaçırır gibi davranması beni çok rahatsız ediyor..Bu nişandaki bakışmalardan bence nikah tarihini en erken zamana çekmeye çalışabilir...
Güzidenin tavırları çok ısrarcı ama Necdetin çok dayanabileceğini sanmıyorum..Çok ortak yanları var ve bir hayli ilgisini çekiyor Güzide..
Ve Ahmet, Güzel Sanatlar Akademisine gitmeye başladığında, nişanlılık evresini Ayladan çok Yaseminle geçirebilir, yasak ilişki başlayabilir, ne komik çocuğunun babasıyla yasak ilişki içine girmek... Ama artık şu Rüya meselesi abuklaştırmadan bir an önce Ahmet öğrensin, bayılacağım...yasemin, Necdet ve Ayla nasıl huzurlu olabiliyorlar bu konuda anlamıyorum..
Nezahatin Şevkete gitme pişkinliğine hayret ettim...Adamı görmeye dayanamadığını söylemiştin, bu yüzden kızınla Ahmeti ayırdın, nasıl bir rahatlıktır...Tamam komşu ol, herşey ol ama aranızda idam mevzuusu, çocuklarınızın ilişkisi olsun, birbirinize haha hihi davranın, çok rahat insanlarmış...Keşke Yasemin, Ahmeti bekleseydi gerçekten Ahmetin dediği gibi olaylar kendi içinde rahat rahat çözülebilirdi...

sinope
12-05-07, 01:46
bu bölüm necdet iyiydi..
ama yine çok fazla necdet vardı..
esas oğlan o sanki:hıh

güzidenin o şekilde davranması garip geldi..
yani o öyle yapabilir de..
necdetin derhal onun hakkında kötü düşünceler beslemesi lazımdı..
biraz huylandı falan ama..
o kadarla kalmaz umarım..
aslında güzideyle necdet hoş olurlar da..
doğru düzgün olsa keşke bişiler:img-yes:

bi de merak ediyorum..
kimse sormaz mı güzideye..
senin annen baban yok mu..
tek başına mı yaşıyorsun bilmem ne diye:hıh

bi de lale kaç bölümdür pek dikkatimi çekmiyordu..
ama bu bölüm sevmedim onu..
itici geldi bana:img-yes:
teoyu zaten sevmiyorum:hıh
aysecigim selam
kara borulcenin kendi basina yasamasi benimde dikkatimi cekti,bu kara borulce ulkeler falan gezmis ailesi olsa ailesiyle birlikte oturur,ailesi yoksa yurt disnda nasil egitim aldi,oraklara nasil gitti?
laleyi zaten gormuyorum haftalardir,ha var dizide ha yok benim icin farketmez,teo desen zaten o maydonaza zaten sinir oluyorum biliyorsunuz(neconun akil hocasi):img-pilot
keriman simdi nezosla kocasinin bosanacagini duyunca tekrar antenlerini acacaktir:img-hyste :img-hyste

zeyneps
12-05-07, 01:47
ya çok fazla Necdet sahnesi koyuyorlar gerçekten içim bayılıyo belli bi süre sonra ama Necdet'i bugün takdir ettim :img-yes:

Ama Ahmet'i şöye bi öğrencileriyle görsem Deniz filan bence en sevdiği öğrencilerinden biri Deniz Gezmiş olacak sabırsızlıkla bekliyorum tanışmalarını :img-in_lo :img-blush

blue ivy
12-05-07, 01:47
offf su kerimanda rizanin neresini begeniyor anlamadim yani,orda dalyan gibi kamil dururken,anlayamiyorum ben boylelerini.
vuslat ablam dogum gunun kutlu olsun,bu on kutlama pazartesi yine kutlarim:happy0064

vega58
12-05-07, 01:48
badger canım ben aylaya hak verdim bu bölüm..annesi ve dayısı anca nişanlanırsan rahat rahar görüşürsün dediler..o yüzden nişan bir an evel olsun istedi..yangından mal kaçırsa da iyi olur yani..ahmet her an vazgeçebilir evlenmekten..

eski dost
12-05-07, 01:49
offf su kerimanda rizanin neresini begeniyor anlamadim yani,orda dalyan gibi kamil dururken,anlayamiyorum ben boylelerini.
vuslat ablam dogum gunun kutlu olsun,bu on kutlama pazartesi yine kutlarim:happy0064

Canım cüssesine en uygun o da ondan.maşşallah katana gibi kadın.Kamil'le ikisi yavruyla katip gibi olurlar

sühan
12-05-07, 01:49
necdet beklerken sadece yasemının ayagını gorduk ya.. herhalde senarıst ablalar muhtesem bır goruntu hayal etmısler.. o yuzden orda bıtırmısler.. seyırcı onu gorunce sasırsın dıye.. Valla ben kendı adıma cok sasırdım.. Bır makyaj bu kadar kotu olur.. sankı gece sahnesı varmıs barda.. ordan cıkmıs gelmıs gıbı.. ne abartı bır makyaj.. boya kupune batırıp cıkartılmıs gıbı.. kızlar en ıyı makyaj makyaj yapmamak.. erkekler makyaj sever sanmayın.. :img-wink:

fundapehlivan
12-05-07, 01:51
Bir şey sormak istiyorum...

Ahmetin güzel sanatlar da ders verme olayı bir seferliğe mahsus mu??
Yani öyleyse, aralarında yaseminle yasak aşk yaşamalarına imkan yok badger arkadaşımızın dediği gibi...
Amman zaten içine ettiler yani, ya birlikte olsun ya ayrılsınlar...
Ne bu yahu, oyuncak oldu ellerinde...

zeyneps
12-05-07, 01:51
Küçük hanımefendiyle şoförü diyince bizim pek de küçük olmayan hanımefendiyle şoförü nasıldı :img-in_lo :img-hyste bitiyorum o kırmızı arabaya zaten Kiriman kırmızı ruj sürünce çok uyumlu oluyor arabayla :img-in_lo

Birde o kırmızı minübüsü de son bi kez gördüm ya artık gam yemem :img-blush çok seviyorum o minübüsü keşke her bölümde oynatsalar :img-blush

aaaa bu arada dediğim çıkıo gördünüz mü Nezahat Rıza'yı boşasın Ekrem'le evlensin demiştim bi Ekrem'le evlenmesi kaldı :img-hyste Ayyyy bu Rüya nişana gelseydi ne şanslı olacaktı hem babasının nişanını hem de anneannesinin nikahını görmüş olacaktı yavrıcak(bendeki de ne hayal :icon_whis acaba olabilir mi bu yaşkan sonra Nezoş&Ekrem :img-in_lo )

averaj
12-05-07, 01:52
yeni bir itü sözlük yorumu..

televizyon ekranlarında izlenmeye değer tek dizi. necdet, dizinin başında yasemin'e verdiği unutulmaz karşılıkla, beni duygulandırmış, coşturmuştur. öyle ki bütün ağırbaşlılığımı bırakıp "koçum benim be, aslansın sen" diye tezahurat yapma isteğime gem vuramayıp, karizmamı bir kaç yıllığına iptal etmeyi göze almışımdır. ahmet'ten umudu kesen yasemin'in, "eh necdet de bana aşık, nasıl olsa evliyiz de:img-hyste" mantığıyla, necdet'e yakınlık göstermesi, bende epey bir tiksinti yaratmıştı geçtiğimiz hafta. oysa necdet, yasemin'e "benim aşkım, senin boyunu aşar kızım. ayrıca ben senin stepnen miyim lan" tadında bir cevap vermesi, şahane oldu. söz konusu aşk olduğunda etikten, ilkeden bahsedilmez belki ama, necdet'in onurlu tavrı, alkışlanmayacak gibi değildi.

spdr
ben de anlayamadım melahat neden o kadar şaşırdı..
ortama uyum sağlayayım dedi herhalde..:)

ben de bu bölümde ahmetin yasemini çıplak ayaklarıyla gördüpü sahneyi çok sevdim:img-yes:
cansel gerçekten iyiydi orda..
son sahnede de çok iyiydi bence:good:
onun dışında aileyle beraberken genelde sönük kalıyor sanki..
yapacak bir şey yok belki masada ama..
ailenin diğer üyelerine göre gayet sönük oluyor..
birebir sahneleri daha iyi oynuyor sanırım:img-yes:

bu arada rızanın hareketleri çok itici geliyor bana..
burnunu kıvırması veya necdetin geldiği sahnede..
kapıya güya heyecanla gitmesi..
garip durmuş bence:icon_whis

yorumlarıma devam edicem..
kendi kandime yazıp duruyorum nasılsa:)

fundapehlivan
necdet beklerken sadece yasemının ayagını gorduk ya.. herhalde senarıst ablalar muhtesem bır goruntu hayal etmısler.. o yuzden orda bıtırmısler.. seyırcı onu gorunce sasırsın dıye.. Valla ben kendı adıma cok sasırdım.. Bır makyaj bu kadar kotu olur.. sankı gece sahnesı varmıs barda.. ordan cıkmıs gelmıs gıbı.. ne abartı bır makyaj.. boya kupune batırıp cıkartılmıs gıbı.. kızlar en ıyı makyaj makyaj yapmamak.. erkekler makyaj sever sanmayın.. :img-wink:

Ama gece çıkılacaksa hele nişan düğün filan daha ağır yapılır makyaj zaten...

Ayrıca ben ruju dışında makyajını ağır bulmadım...
Ruju da zaten elbisesiyle uyumluydu...

vega58
forumda çoğu kişiye necdet görmekten gına gelmiş kanımca..bence de..özellikle de bu bölüm çok fazlaydı..
ama ilk başta yasemini onu kullandığı için reddetiğini sanmıştım...ama anlamamış..onu sevmesini bekliyor hala inanamıyorum..teo da zaten gaz verip duruyor...izlerken arkadaşlardan biri dediki şimdi gidip teoya danışacak yine..kızla beraber olup olmayacağını bile teoya sorar bu saf..doğru söze ne denir..
şu teonun annesinin hastalanma olayı da nerden çıktı anlamadım..çok mu eğreti durdu ne..hiç inandırıcı gelmedi bana..

Fettan
12-05-07, 01:53

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Bende çok farklı bir Yasemin göreceğiz sandım ama malesef geçen hafta operaya gittiği elbisesi çok daha güzeldi...Elbise ve makyajı ile basit bir görünümdeydi bence ....

sinope

neslisim cok saolasin canim:img-wink:
aynen keriman rizada ne buluyor bende merak ediyorum,aralarinda cok yas farki var,keriman(lahana bebegi) gercekten KOC gibi KAMIL duruken(ana kamil koc):img-hyste :img-hyste boyu boyuna,yasi yasina
yok illa rizada kerimani cezbeden bir sey var ama ne?
cok saolasin neslisim:img-wink:

_nesli_
hakkaten yasemini abartmalarına uyuz oldum bide ayaktan başlıyolar göstermeye sanki ortada büyük bi şaheser var çıka çıka ortaya boya küpüne batırılmış sümüklü yasemin çıktı bu kerimanla makyaj ve giyim konusunda iyi anlaşır heralde cici annesiyle :D

sude-elvin
aylayi bilmem ama necdet kesinlikle bir melek...:img-hyste
masal kahramani gibi bisey. böyle bi insan gercek hayatta da varmidir acaba??
ilk sahnede yasemine verdigi cevap cok güzeldi. :icon_whis
yasemine kizanlar cok bende onlardanim aslinda ama ben necdetin güzideyle olmasini kesinlikle istemiyorum. o kizda biseyler var ya cikacaktir kokusu.
aylayla ahmet bile nisanlanirken lale ve teo hala olduklari yerde sayiyorlar. isikla yasar bile kavustu sonunda ama nekadar sürücegide belirsiz tabi, deniz ve defne varken yasar ve isika rahat yok :icon_sorr. güzidenin bütün yaptiklari disinda bu bölüm beni sinir eden biseyde nezahatin baska avukat yokmus gibi sevkete gitmesiydi. bide söylemeden edemicem nezahatin otele rizanin yanina gittigi sahnede saclari beni öldürdü :img-swoon .
en begendigim sahne ise okulun önünde iki tarafinda dergi dagitmasi (satmasiydi). birde tabi rüyali bütün sahneler.
ahmetin yasemini ciplak ayakli hatirlamasi eski bölümleri izleme istegi uyandirdi bende , dizi benim icin herzaman cok güzel ama ilk ada bölümlerinin tadi baskaydi artik sabaha kadar ilk bölümleri izlerim. :img-cray:

fundapehlivan
12-05-07, 01:54
forumda çoğu kişiye necdet görmekten gına gelmiş kanımca..bence de..özellikle de bu bölüm çok fazlaydı..
ama ilk başta yasemini onu kullandığı için reddetiğini sanmıştım...ama anlamamış..onu sevmesini bekliyor hala inanamıyorum..teo da zaten gaz verip duruyor...izlerken arkadaşlardan biri dediki şimdi gidip teoya danışacak yine..kızla beraber olup olmayacağını bile teoya sorar bu saf..doğru söze ne denir..
şu teonun annesinin hastalanma olayı da nerden çıktı anlamadım..çok mu eğreti durdu ne..hiç inandırıcı gelmedi bana..

Evet gına gelenlerden biriyim bende...

Yalnız yaseminin ailesi daha ön planda farkındaysanız...
Onun için dolayısıyla necdette daha ön planda oluyor...

vega58
12-05-07, 01:55

bir erkekten bunu duymak sevindirici..bence de çok itici omuştu..
zaten erkekler doğallıktan hoşanır..ayla güzel di bence..bir erkek olarak senin fikrini alalım..yani kıyafeti saçı falan..

zeyneps
12-05-07, 01:56
ekrem kim kız
bu dizide ekrem diye birimi var:D

Patron var ya kendisini pek göremedik ama patron olduğuna göre karizmetik bi kişilik beklio insan :img-hyste :img-hyste Ahhh ahhh ne hayallerim var benim Nezoş onunla evlenio ,kürkler villalar :img-hyste görsün gününü Rıza ayrıca Rıza Amcama bir çift lafım var "kel kendine gel":img-yes: :hıh

fundapehlivan
Sanırım yarım dönem ders verecek akademide.En az 4-5 ay beraberler yani.

Ooooo!!
Desenize bol bol onların okulda karşılaşmalarını, bakışmalarını filan izleyeceğiz...

Ya bu adam hukukçu değil mi yahu, ne alakası var ki tarihle:icon_whis

Bu arada karakterlere sebze adı vemişsiniz ya...
Ahmetin ki ne???

gerçek_aşk86
necdet in yasemin i reddetmesi tam ondan beklenen hareketti . Yasemin inona aşık olmadığını hemen anladı. Fakat yine de yasemin in onu kullandığını düşünemiyo böyle bir davranışı yasemin e yakıştıramıyor oysa ki yasemin defterine yazarken necdet e yaptıklarım için kendimi affedemiyorum dedi.

Benim bu bölümde ayla nın annesine aklım takıldı. O kadar yasemin i davet etti. Program falan anlamam mutlaka bekliyorum dedi. Hadi nezaketen davet etti desem öyle olsa ısrar etmezdi. Bu davete yasemin in gelmesine en çok şaşıran o oldu. Aslında ben en çok ahmet in annesine bayıldım Yasemin i gördüğünde yüzünün hali muhteşemdi. Zaten o kadının ailesi üzerindeki gücüne ve otoritesine hayranım kahvaltıda o ikna edildi mi olay bitmişitir. Ayrıca aile yapıları da demokratik aile tipi maşallah herkes ortaklaşa karar alıyor. Oysa zannetmiyorum 1980 lerde bu kadar demokratik aile olsun. Tabi bu ailede herkes yüksek eğitim almış mutlaka ondandır.

Ahmet-yasemin-necdet konusunda ben necdet-yasemin taraftarıyım. Yasemin necdet i haketmiyor olabilir ama necdet onu çok seviyor bence hikaye yasemin in necdet in aşkını haketmek için çabalamaya başlaması yönünde devam etmeli. Yavaş yavaş ahmet i unutmaya başalmalı artık. Bu noktadan sonra birleşirlerse çok kötü olur. Bence büyük aşkları vardı ondan birleştiler noktasından çok, zorlama olarak görülür. Bi yerde duymuştum aşk bıraktığın yerde durmaz diye(normalde bu kadar şiirsel bi insan değilimdir. Nerden estiyse) Ahmet gittikçe kafayı üşütmeye başladı. Yasemin in okulunda öğretmenlik yapacak onları sürekli karşılaştırıp bakıştırırlarsa pes artık derim. Güzide konusunda da bi teorim var. Bence güzüdenin hayatı yalan. Onu bi semtten tanıdığını iddia eden kadından sonra bu kanıya vardım. Londra ya gittim Beatles(umarım doğru yazdım yoksa rezillik) konseri izledim falan dedi ama hiç anlatamadı. Necdet i saplantı haline getirmiş olabilir. Zaten o kızda bi hinlik bi psikopat hali var. Bu dizinin sonunda ya güzide ya ahmet akıl hastanesine kaldırılır. :img-pilot

Bu arada bu bölümle necdet e bir kere daha hayran oldum. Söylemeden edemeyeceğim. Normalde böyle iyilik timsalleri beni sinir eder ama sanırım çok aşık olduğu için ona kıyamıyorum. Yasemin in karakteri de mükemmel değil ve olmamalı da zaten. Bence bi insanın eski aşkını unutması suç değil. Zamanla birine alışıp ona aşık olmak da imkansız ve zor bir şey değil aksine çok doğal.

Bu forumda benim gibi düşünen bir şahıs daha bulacağıma imkan vermiyordum.Bu mesajı görünce çok mutlu oldum.Demek azda olsa benim gibi düşünenler varmış.Klasik senaryolardan sıkılmış farklı hikayeler izlemek isteyen, ne tesadüfki imzandaki dizide favori dizimdir.Hiç olmazsa diğer dizilerden farklı:img-yes:

vega58
12-05-07, 01:57
Evet gına gelenlerden biriyim bende...

Yalnız yaseminin ailesi daha ön planda farkındaysanız...
Onun için dolayısıyla necdette daha ön planda oluyor...

yaseminin ailesi kadar probleml başka bir aile yok da ondan..her biri ayrı bir problem..
gürsoylarda her şey güllük gülistanlık..
ahmetle annesinin konuşması harikaydı ama..ayda hanım da cansel de iyi iş çıkarmışlar..

meltem-cmbl
metemcigim
ekrem nezosun patronu oluyor

he ok cnm o adam daha ortaya çıkmadı
valla baka bende sinir oldum adaam görmesemde bi kere işlere
parasını vermiyodu
selim salim neydi o çocuk:) onu işten çıkarıyodu
hem öle şeymi olur ya nezahat rıza varken ne ekremı

blue ivy
her neyse arkadaslar size doyum olmaz,o kadar cabuk yaziyorsunuzki takip etmek mumkun degil,ensemden basima dogru agri basladi.
herkeze iyi geceler iyi sohbetler hatirla sevgili ruyalar,aman yasemin kabuslariniza girmesin.(tabii sevmeyenler icin)bye

sinope
12-05-07, 01:58
Küçük hanımefendiyle şoförü diyince bizim pek de küçük olmayan hanımefendiyle şoförü nasıldı :img-in_lo :img-hyste bitiyorum o kırmızı arabaya zaten Kiriman kırmızı ruj sürünce çok uyumlu oluyor arabayla :img-in_lo

Birde o kırmızı minübüsü de son bi kez gördüm ya artık gam yemem :img-blush çok seviyorum o minübüsü keşke her bölümde oynatsalar :img-blush

aaaa bu arada dediğim çıkıo gördünüz mü Nezahat Rıza'yı boşasın Ekrem'le evlensin demiştim bi Ekrem'le evlenmesi kaldı :img-hyste Ayyyy bu Rüya nişana gelseydi ne şanslı olacaktı hem babasının nişanını hem de anneannesinin nikahını görmüş olacaktı yavrıcak(bendeki de ne hayal :icon_whis acaba olabilir mi bu yaşkan sonra Nezoş&Ekrem :img-in_lo )

zeynep allah senin canini almasin emi,yazdiklarini okurken(cips yiyordum,pcmin ekrani cips icinde kaldi sayende,sana temizletecem haberin olsun)
alin en yakisan ciftler arasina nezahat-ekrem ciftide ekleyelim
zeynep valla yerlerdeyim gulmekten:img-hyste :img-hyste

sühan
bir erkekten bunu duymak sevindirici..bence de çok itici omuştu..
zaten erkekler doğallıktan hoşanır..ayla güzel di bence..bir erkek olarak senin fikrini alalım..yani lıyafeti saçı falan..

Valla Allah gunah yazmasın ama... aylada o goz kapakları varken.. benım fıkrım falan olamıyor malesef.. bırde etrafını mı boyuyorlar ne.. gözün altı var ustu yok gıbı. tvbe tovbe.. gunaha gırıyorum ama napım oyle.. :icon_whis

fundapehlivan
Bu forumda benim gibi düşünen bir şahıs daha bulacağıma imkan vermiyordum.Bu mesajı görünce çok mutlu oldum.Demek azda olsa benim gibi düşünenler varmış.Klasik senaryolardan sıkılmış farklı hikayeler izlemek isteyen, ne tesadüfki imzandaki dizide favori dizimdir.Hiç olmazsa diğer dizilerden farklı:img-yes:

Ben de klasik hikayeler seyretmek istemiyorum...
Kim ister ki önceden tahmin edilebilecek şeyler olsun sürekli...
Ve yeşilçam tadında...

Ama yine de seviyorum...
Biraz da cansel için:img-blush

fundapehlivan
12-05-07, 02:00
yaseminin ailesi kadar probleml başka bir aile yok da ondan..her biri ayrı bir problem..
gürsoylarda her şey güllük gülistanlık..
ahmetle annesinin konuşması harikaydı ama..ayda hanım da cansel de iyi iş çıkarmışlar..

Evet doğru...
Yaseminler çok problemli...

Ama ahmetle ilgili de problem çıkarabilirler:img-hyste
Madem görmenin tek yolu bu...:icon_whis

Tabii aşktan başka bir problem...
Onu yeterince izliyoruz zaten...

vega58
12-05-07, 02:00
Valla Allah gunah yazmasın ama... aylada o goz kapakları varken.. benım fıkrım falan olamıyor malesef.. bırde etrafını mı boyuyorlar ne.. gözün altı var ustu yok gıbı. tvbe tovbe.. gunaha gırıyorum ama napım oyle.. :icon_whis

yahu kızın yüzünden gözünden bahsetmiyorum..
elbisesi saçı falan..neyse sen beğenmiyorsun aylayı anladık..güzel değil ama ne bileyim nişanda hoş olmuştı bence..

_nesli_
12-05-07, 02:01
arkadaşlar kerimanın gerçek ismi neydi ya değişikti biraz babam bi yerde çıkçak dedi ama hatırlamıyom neyse ben yatıyorum herkese iyigeceler bye bnm için domatesi bol çekiştirin.

badger
12-05-07, 02:01
Ayla, elini çabuk tutsa iyi olacak, Ahmetle bu günleri hayatının sonuna kadar tatlı bir anı olarak kalacak..
Güzide bence, Caddebostanlı zengin bir ailenin kızı yoksa öyle tek başına öyle bir evde oturamaz, bir de Londrada Beatles konserine, yurtdışında okul okumuş..Ailesi onu hukuk vs. okusun diye göndermiş o da feyk atıp pastacılık okumuş ve ailesi bağımsızlık bayrağı açarak mesleğini yapıyor olabilir...Evi de ona destek veren yurtdışında hariciye görevi yapan teyzesinin eviymiş...Bunlar tamamen kurgu...Herkes senaryo yazıyor ben de yazayım dedim...Zengin bir aileden gelmesi muhtemel, çünkü Necdete rahatlıkla Londradaki konsere bir uçağa atlayıp gitmeye bakar dedi, sanki çok kolaydı...Sanki o zamanlarda Londraya günde 6 uçuş vardı? Haftada bir olursa eyvallah, bir de o bilet parası 10 tane Beatles konserine bedel, git kal, ye iç geri dön geçti mi en az 1 hafta pastanede işleri kim yapacak? evdekilere ne anlatacaksın? Ben yamağımla Londradaki pasta fuarına mı katılacağım diyeceksin= Ancak balayınızda gidersiniz...Güzidenin bu teklifi çok cüretkardı umarım geri tepmez ama pek tepeceğini sanmıyorum, Necdetin dikkatini çekmeyi başladı...Muhallebi yedirme pardon kup yedirme sahnesi bana bir anda Güzidenin görüntüsüyle beraber Chocolatefilmini anımsattı.

sinope
12-05-07, 02:03
Ooooo!!
Desenize bol bol onların okulda karşılaşmalarını, bakışmalarını filan izleyeceğiz...

Ya bu adam hukukçu değil mi yahu, ne alakası var ki tarihle:icon_whis

Bu arada karakterlere sebze adı vemişsiniz ya...
Ahmetin ki ne???

fundacigim
evet senaristlerimiz bile amedin ne gorevi yaptigini karistirdilar artik:img-pilot maalesefki domatesle amedin okul sahnelerinide izlettirecekler bize:img-yes:
amedin ismi_elma sekerli incir

fundapehlivan
12-05-07, 02:03
Ne sebzesı bılemem ama konserve oldugu kesın.. acılacagı gunu beklıyor rafta.. :img-hyste

Ay sana inanamıyorum ya:img-hyste :img-hyste
Süperdi gülmekten öldüm:img-hyste

Çok güzel bir bağlantı kurmuşsun gerçekten tebrikler:happy0064

Yalnız yakında o konservenin içinde kalmaktan sıkılıp kendi içeriden açıcak konserve kapağını...
Onunda ilk adımını attı zaten:img-hyste

vega58
12-05-07, 02:04
Bir şey sormak istiyorum...

Ahmetin güzel sanatlar da ders verme olayı bir seferliğe mahsus mu??
Yani öyleyse, aralarında yaseminle yasak aşk yaşamalarına imkan yok badger arkadaşımızın dediği gibi...
Amman zaten içine ettiler yani, ya birlikte olsun ya ayrılsınlar...
Ne bu yahu, oyuncak oldu ellerinde...

canım mesajını yeni gördüm..sanırım ahmet güzel sanatlarda bir dönem boyunca derslere girer..üniversitede inkılap tarihi dersi seçmeli pardon zorunlu ders.2. sınıfta görüyorsun heralde..ve hoca olarak da diğer fakültelerden bir hoca gelir..misal hukuktan ya da fen edebiyattan..tabi okutmanlar da girebilir ama hoca sayısı azsa bu şekilde kapatılır açık..bir dönem ya da sene boyu derslere aynı kişi girer..bu nedenle ahmetle yasemin daha çok karşılaşacaklar..

zeyneps
12-05-07, 02:05
zeynep allah senin canini almasin emi,yazdiklarini okurken(cips yiyordum,pcmin ekrani cips icinde kaldi sayende,sana temizletecem haberin olsun)
alin en yakisan ciftler arasina nezahat-ekrem ciftide ekleyelim
zeynep valla yerlerdeyim gulmekten:img-hyste :img-hyste

temizlerim canım ayıp ettin :img-yes: :img-wink:

Ya hem fena mı Nezoş bu Ekrem'i yola getirir :img-yes: :img-in_lo Kendisi mavi gözlü mü acaba içime öyle doğdu :img-in_lo Rıza'da onların şoförlüğünü yapsın bari işi de yok zaten :img-cool2

Ya Ayla Ve Ahmet tek tek takılmasalardı bence nişanda çift olarak dolaşsalardı masaları :img-yes: Ya bu nişan bayağı şenlikli oldu bi de Güzide ve Kiriman olsaydı :img-hyste ama Kiriman hala gelebilir "Bir bahaaaar akşamıııı" diye :img-hyste zaten başka şarkı bilmiyo bben olsaydım ex-aşkımı söylerdim zaten içimden sürekli ex-aşkım ex-aşkım hep sizin yüzünüzden :img-help:

meltem-cmbl
12-05-07, 02:07
ohooo...
Ahmet bu gidişle aylayla zor evlenir:icon_whis

Artık halüsinasyonlara da gerek kalmayacak:img-yes:

aynen ayla biraz daha hızlı davranmazsa
ahmet vazgeçecek heleki
aynı okulda çalışmaya başladıklarında
cnm nasıl halüsinasyon gördü orda ağlayasım geldi çok acıdım
o kadar aşıkki bebişim ah:icon_sorr :icon_sorr

sühan
12-05-07, 02:08
Yalnız dıkkatınızı cekerım.. ruya super bı cocuk.. o uyuma sahnesınde ya gercekten uyuyordu yada bu kız ıyı bır oyuncu.. bır suru oyuncu gozlerını kırpıyor uyuma sahnelerınde..

ama canım sıkılmıs bellı.. laflarını ısteksız soyluyor bazen..

NiliWerda
12-05-07, 02:08
ya bisey dicem ya bu bolumu izlerken ne cabuk gecti ssiz farkettinizmi??
cok cabuk bitti gibi geldi bana??
neyse...
buarada arkiler bu senariste yazilarimiz gitmistiya,
gene boyle bisey yapabilirmiyiz acaba??
cunku soyleyecek yine 2 cift lafim var:img-yes:
bu arada yeni baslik hayirli olsun:happy0064

özge_letyy
12-05-07, 02:10
neyse...

evet nilcim çok hızlı geçti.
son reklama girdiğinde saate bakıp şaşırdım nasıl yani diye
denizle defne de yoktu ya hiç tat alamadım zaten:icon_whis

vega58
12-05-07, 02:11
Ahmet mi konserve??? bence yanlışınız var..Asıl konserve Necdet.Nerdeyse 40 ına geldi hala bir kızla düzgün bir ilişkisi yok...Ahmet'in Michalle ve Yasemini var en azından.

allah allah bunu hiç düşünmemiştim...yarıldım gülmekten..gerçekten ya adamın doğru düzgün bir ilişkisi yok yazık..eli kız eline değmedi garibin..:img-hyste pardon değmişti değil mi yasemine..neyse güzide var onla yakınlaşacağı kesin..

spdr
12-05-07, 02:12
meraba vuslat abla..
sühan katılıyorum sana:)
ayla normalde de öyle güzel biri değil yani..
bi de yasemine davetiye verdiği yerde bir an cidden iyi niyetli mi acaba diye düşündüm bir ara..
o kadar saf konuştu ki:icon_whis

bu arada keriman necdetin yanına geldi ya..
ahmete geldiğinde necdet görmüştü ve nasıl davranmıştı o geldi aklıma:hıh

yaşarın sahnelerini yine çok sevdim..
özellikle kaba kuvvetin anlamsızlığını ısrarla savunması çok güzeldi..
dergileri sattıkları yerlerde reklam için daha fazla şey söylemesini beklerdim..
yol dergisi için-bağımsız ülke..
toprak için de-mukaddesatımızı koruyalım deniyordu..
bence yola göre ifadede eksik kaldı toprak...
ya da ben abartıyorum..bilemiyorum artık:icon_whis

yaşar ışıkla olan sahnelerde bence çok iyiydi..
bi kere mimiklerini çok iyi kullandı bence..
gözlerinin içi parladı gülümsemesiyle beraber..
olaylara objektif bakabilmesi çok hoşş..
dayısıyla ilgili söyledikleri mesela..:img-yes:
bi de ışık benim ne istediğim hiç mi önemli değil diyince yaşar..
olmaz olur mu gibi bişi dedi ya..
orayı çok sevdim-hani sert bi şekilde konuşurken birden bakışları yumuşadı sanki:img-blush

meltem-cmbl
12-05-07, 02:12
neyse...

evet sisiter bacım banada çokk hızlı gelkdii

önceki bölümlerde tammen sindire sindire izliyodumm
ama bu bölüm bi baktım saatt 12:30:icon_sorr

heycanlı bitii bide ya

sühan
12-05-07, 02:13
Ahmet mi konserve??? bence yanlışınız var..Asıl konserve Necdet.Nerdeyse 40 ına geldi hala bir kızla düzgün bir ilişkisi yok...Ahmet'in Michalle ve Yasemini var en azından.

senaryodakı rolu bakımından.. necdet maydonoz.. ahmet konserve.. senarıst ablalar zamanı gelınce acacaklar kutusunu.. bızde seyretcez ınsallah..

zeyneps
12-05-07, 02:14
Bu Güzide var ya bu Güzide her şeyi öğrenecek Ahmet'ide takibe alıcak her şeyi gidip söyleyecek "bu Yaso ve Necidet ayrı odalarda kalıyorlar ne ayak??" diecek :img-yes: Ahmet'te çözecek olayı ama garibim çok saf ya yine anlayamaz o :icon_whis :sad53: :icon_sorr

sinope
12-05-07, 02:14
temizlerim canım ayıp ettin :img-yes: :img-wink:

Ya hem fena mı Nezoş bu Ekrem'i yola getirir :img-yes: :img-in_lo Kendisi mavi gözlü mü acaba içime öyle doğdu :img-in_lo Rıza'da onların şoförlüğünü yapsın bari işi de yok zaten :

Ya Ayla Ve Ahmet tek tek takılmasalardı bence nişanda çift olarak dolaşsalardı masaları :img-yes: Ya bu nişan bayağı şenlikli oldu bi de Güzide ve Kiriman olsaydı :img-hyste ama Kiriman hala gelebilir "Bir bahaaaar akşamıııı" diye :img-hyste zaten başka şarkı bilmiyo bben olsaydım ex-aşkımı söylerdim zaten içimden sürekli ex-aşkım ex-aşkım hep sizin yüzünüzden :img-help:

zeyepcigim saolasin tatlim
nezos once bir bosansin riza amcamdan sonra onada buluruz koca nasilsa(ekrem bey adayimiz)
rizadan artik hayir gelmez,o kerimanla yasasin kerimanda para nasilsa ganimet,ha nezosun maasini yemis,ha kerimaninkini farketmez:img-yes:
nezosa EX KARIM sen beni bosadin,ben yeni hatun aldim simdide onun parasini yiyorum bak diye caka satsin:img-wink:
EX askim bugun dilime dolandi ne yapayim ya(aksamda dizide olanlari gorunce oylesine yazdim iste):img-wink:

meltem-cmbl
12-05-07, 02:16
meraba vuslat abla..
sühan katılıyorum sana:)
ayla normalde de öyle güzel biri değil yani..
bi de yasemine davetiye verdiği yerde bir an cidden iyi niyetli mi acaba diye düşündüm bir ara..
o kadar saf konuştu ki:icon_whis

bu arada keriman necdetin yanına geldi ya..
ahmete geldiğinde necdet görmüştü ve nasıl davranmıştı o geldi aklıma:hıh

yaşarın sahnelerini yine çok sevdim..
özellikle kaba kuvvetin anlamsızlığını ısrarla savunması çok güzeldi..
dergileri sattıkları yerlerde reklam için daha fazla şey söylemesini beklerdim..
yol dergisi için-bağımsız ülke..
toprak için de-mukaddesatımızı koruyalım deniyordu..
bence yola göre ifadede eksik kaldı toprak...
ya da ben abartıyorum..bilemiyorum artık:icon_whis

yaşar ışıkla olan sahnelerde bence çok iyiydi..
bi kere mimiklerini çok iyi kullandı bence..
gözlerinin içi parladı gülümsemesiyle beraber..
olaylara objektif bakabilmesi çok hoşş..
dayısıyla ilgili söyledikleri mesela..:img-yes:
bi de ışık benim ne istediğim hiç mi önemli değil diyince yaşar..
olmaz olur mu gibi bişi dedi ya..
orayı çok sevdim-hani sert bi şekilde konuşurken birden bakışları yumuşadı sanki:img-blush

bacım ay yaşarı öle bi anlatmışoınki aynen katılıyorum bacım

alalhım ya böle sertken birden yumuşuyoya bitiriyorum mimikleri süper zaten
gülüşü hele evet her gükldüğünde gözlerinin içi parıl parıl oluyo ya:img-in_lo

ışıkta süperdi hani senı hep düşünüyom falan dedi sonra yaşarda bende dediya:img-blush :img-in_lo

şu necdetle keriman olayına gelince aynene bende o zaamnı hatırladımm necdet nasıl yanlış düşünmüştü ahmetle kerimannı ama baksın göörsün hemen ön yargılımı davranmak gerkiyi

NiliWerda
12-05-07, 02:18
yazdiklariniza soyyler bi baktim hepsini okumama imkan yok zaten erken yatmam lazim yarin erken kalkicam,
sanirsam bi tartismami olmus bu yasemine dometez dendigi icin???
iyide farkindaysaniz biz yasemine domates diyoruz berene degil:img-yes:
ve karakterlere lakap takmak (ki kotu lakap degil) yasak degil herhalde?:img-help:

sühan
12-05-07, 02:19
Kac bolum once.. senarıstlerın solculara kıyak gectıgını.. sag gorusu kotu gostermeye calıstıgını soyleyenler olmustu.. Yasar karakterını gorup umarım fıkırlerını degıstırmıslerdır.. cunku sıyası anlamda en ılgı cekıcı karakter yasar.. denızler sureklı aynı seylerı soyleyıp ellerınde bıldırı sallayıp duruyorlar.. denız gezmıs desen dublajı oyle kotukı cok dıkkat etmek ne dedıgını duymak ıcın. mehmetlerde asagı yukarı aynı seylerı soyleyıp duruyorlar.

Yasar karakterı acaıp torpıllı.. bence asıl sag goruse kıyak gecılıyor..

vega58
12-05-07, 02:20
spdr canım ben de orda aylanın iyi niyetli olduğunu düşündüm..iyi niyetle söyledi ama keşke ısrar etmeseydi..belki yasemin o zaman gelmezdi..
biz de onun o assolist havalarını görmemiş olurduk böylece..
yalnız o ailedeki kadınlarda var bir problem..
nezahatın saçlar neydi öyle..adaya rıza ile konuşmaya gittiği sahnede..sanki kadının maksimde programı var..

Sinem90
12-05-07, 02:22
evet nezoşun saçları benim de dikkatimi çekti.biraz fazla kabarıktı sanki. :) o da mı kerimana özendi acaba?:img-hyste
bi de meemedin saçları dikkatimi çekti.acıların çocuğu küçük emrah gibi olmuştu.yana yatırmıştı koptum.:img-hyste

LİN
12-05-07, 02:22
Ben gerçekten Güzide'nin sırrını merak ediyorum.O devirde yanlız yaşa,luks bir evin olsun,anne yok, baba yok.İlginç tabi...Kesin rakip pastahanenin asi kızı bu.Babasıyla arası bozuldu o da Asude'ye kapağı attı.
Yalnız Necdet'le çok iyi bir çift olacakları kesin.Baksanıza ne kadar da ortak yönleri var...İkisi de pastacı,ikisi de müzik hayranı,ikisi de takıntılı,ikisi de başkasına aşık olana aşık olmaktan zevk duyuyor...Tam ideal çift!:img-wink:

spdr
12-05-07, 02:24
valla bu bölüm yaşar çok hoştu meltemcim:img-blush
anlattırana bakmak lazım yani:img-wink:

ben de dediği yeri ben de çok sevdim:)

gözleri parlıyor bir yandan da..
diğer yandan bıyığıyla kaşıyla gözüyle de oynuyor..
anlattıklarına göre değişiyor ifadesi:good:

bu arada ecevitin adı geçti bu bölüm ya..
o da girer mi ki diziye:)
ondan bahsederlerken ecevitin değil başka birinin sekreterliğe getirildiğini söylediler ya..
kimdi o acaba:icon_whis

zeyneps
12-05-07, 02:24
Necdet'e hala çok kızgınım onu anladım :img-yes: yani eskileri geçtim artık ama Rüya offffff :sad53:

Işık ablası gibi çıkmadı takdir ettim afferin ona iki dakikada satmadı aşkını helal olsun kız sana :good: :happy0064 :img-in_lo İkisi çok tatlılar ya nazar değmesin :img-blush

Necdet'in pastanede belini tutmasına çok güldüm hamile kadınlar gibi zaten acilen diyetisyen lazım ona :img-yes: :icon_whis

Birde Güzide'nin lafı neyse ya dedi ya bi an devamını getircek sandım " aman benim de sorduğum şeye bak çok şükür kurtulduk karından " die :img-pilot

Birde Yasemin günlüğüne yazıodu ya "bakışlarımdan anlaşılacak diye çok korkuyorum " dedim valla biz hiçbir şey anlamıyoruz korkma yııııııvvvruuum:img-hyste

badger
12-05-07, 02:25
Necdetin artık önyargılı düşüncelerinden kurtulma evresi başlayabilir...keriman olayında yaşananlar gibi...Ahmetin nasıl da günahını almıştı...Hala nasıl Rüya konusunda bu kadar rahat bunu anlamıyorum, benim içimi yer bitirirdi her ne kadar çocuğa bağlı olsam da böyle bir şeyi gizleyemezdim.Belki de Necdetin olgunlaşmaya başlamasını ve geriye dönüşlerle eskiyi yani kendini yargılamasını umuyorum...Bir de hala daha siyasi gündemi gazete geçişleri ya da dizimizin siyaset kompetanı Necdet ağzından dinlemekten sıkıldım...Biraz da Şevket konuşsun, onun konuşması ve duruşu daha hoş ve akılcı...Belki Ahmet üzerine de çevirebilirler, eh artık üniversitedki gençlik olaylarını amfide öğrencileriyle tartışmalrında vb. olaylarla yansıtırlarsa, karşılıklı bağrışan öğrencilerden, mitinglerden kurtuluruz birazcık...Rolling Stonestan da birşeyler çalsalardı sevinirdim..Beatles olur..Mesela Yasemin ve Ahmet karşılaştıklarında, "Love me do" veya "I wanna hold your hand" çalabilir...

NiliWerda
12-05-07, 02:25
evet nezoşun saçları benim de dikkatimi çekti.biraz fazla kabarıktı sanki. :) o da mı kerimana özendi acaba?:img-hyste
bi de meemedin saçları dikkatimi çekti.acıların çocuğu küçük emrah gibi olmuştu.yana yatırmıştı koptum.:img-hyste

ya su sac konusunu gec ya valla berbat offf:icon_sorr
hele makyaj...
bide kiyafet azligi var deniz diziye geldiginden beri yesil gomlek giyiyor artik beni s ikmaya basladi:img-polic

vega58
12-05-07, 02:27
Kac bolum once.. senarıstlerın solculara kıyak gectıgını.. sag gorusu kotu gostermeye calıstıgını soyleyenler olmustu.. Yasar karakterını gorup umarım fıkırlerını degıstırmıslerdır.. cunku sıyası anlamda en ılgı cekıcı karakter yasar.. denızler sureklı aynı seylerı soyleyıp ellerınde bıldırı sallayıp duruyorlar.. denız gezmıs desen dublajı oyle kotukı cok dıkkat etmek ne dedıgını duymak ıcın. mehmetlerde asagı yukarı aynı seylerı soyleyıp duruyorlar.

Yasar karakterı acaıp torpıllı.. bence asıl sag goruse kıyak gecılıyor..

torpil mi var diyorsun yani..yaşar acayip akıllı laflar ediyor..diziye sağ görüşten de bir danışman aldılar biliyorsun..mümtazer törköne..zamanda yazıyor..daha önce sadece can dündar vardı..iki taraftan da danışman alınması iyi bence..
zaten bu bölüm solcuların faaliiyetini göremedik..gerçi gezip tozmaktan başka bir faaliyetleri de yok..günümüzde türk solunun durumuna şaşırmamak gerekiyor bence..bunları görünce..
ben zaten yaşar karakterinde abdullah gülü görüyorum..hayat hikayesini izlemiştim de aynı yıllarda aynı üniverstede hatta aynı bölümde okumuşlar..o da yaşar gibi ön saflardaymış ama olaylara karışmamış..ayrıca o da türk talebe birliğine üyeymiş ve necip fazılın büyük doğu klübüne de üyeymiş..yani bilmiyorum yaşar ilerinin abdullah gülü mü olur acaba..en azından o kesimi temsil ediyor..
deniz de bu durumda deniz baykalı..allah korusun..:img-hyste

sinope

sinemim daha once yazmistim ama illa sana denk gelmedi
nezosun saclari resmen yolunmus tavuk gibiydi bu aksam:img-hyste
nezos keriman yaparda ben yapamammi diye dusundu acep?
memedin saclarida masallah acilarin cocugu gibiydi(kizarsin diye sesimi cikaramadim)::img-hyste :img-hyste

zeyneps

Bende koptum kız :img-hyste Kamil'e mi özendi ne ???Çok acıklı duruodu harbiden birde Kamil&Kiriman sahnelerinde çalan o türk filmi müziğni çalsalar :img-hyste

Kıs nezoşun saçları çok tülüş tülüştü ivet :img-hyste tabi kadın Rıza'ya sinirlendi diken diken oldu :img-hyste

sinope
12-05-07, 02:30
ya su sac konusunu gec ya valla berbat offf:icon_sorr
hele makyaj...
bide kiyafet azligi var deniz diziye geldiginden beri yesil gomlek giyiyor artik beni s ikmaya basladi:img-polic

nilim selam kusum
aynen saclar bu aksam tum bayanlarin yolunmus tavuk gbiydi,makyaj konusu desen hepsinde yarim kilo makyaj vardi:img-yes:
denizin gomlegi gozumden kacmiyor benimde,haftalardir hep ayni gomlek hep ayni(aramizda para toplayip bir gomlekmi alsak acep)::img-yes: :img-yes:

spdr
12-05-07, 02:31
bence de manşatlerle siyaseti anlatmaları çok sıkıcı ve kısır kalıyor...
ahmetin savunduğu görüş belli ve bu doğrultuda da bişiler yapması beklenebilir karakter olarak..
ama açıkçası ben onun bu konularda taraf olmasını pek istemem:icon_whis

Sinem90
hadi pamuk eller cebe. :) denize gömlek alıyoruz.şöyle fiyakalı bişey olsun.bakan bir daha baksın.:img-hyste altintopun gömleklerinden birini versek de olur.o zaman kesin bakan bir daha bakar.:img-hyste

sühan
torpil mi var diyorsun yani..yaşar acayip akıllı laflar ediyor..diziye sağ görüşten de bir danışman aldılar biliyorsun..mümtazer törköne..zamanda yazıyor..daha önce sadece can dündar vardı..iki taraftan da danışman alınması iyi bence..
zaten bu bölüm solcuların faaliiyetini göremedik..gerçi gezip tozmaktan başka bir faaliyetleri de yok..günümüzde türk solunun durumuna şaşırmamak gerekiyor bence..bunları görünce..
ben zaten yaşar karakterinde abdullah gülü görüyorum..hayat hikayesini izlemiştim de aynı yıllarda aynı üniverstede hatta aynı bölümde okumuşlar..o da yaşar gibi ön saflardaymış ama olaylara karışmamış..ayrıca o da türk talebe birliğine üyeymiş ve necip fazılın büyük doğu klübine de üyeymiş..yani bilmiyorum yaşar ilerinin abdullah gülü mü olur acaba..en azından o kesimi temsil ediyor..

Valla cıdden dıkkat cekıyor sozlerı.. sagcılar mantıklı.. solcular sadece bagırıp cagırıyor.. ıcraat yok havası var.. ben demıstım yasarı oynayan oyle eften puften bırı degıl.. cok dengesız yansıtılıyor sıyası gorusler.. mesela denız gezmıs.. kalabalıkların onunde yumruk havada durmadan bagıran bır tıp.. e bu adamın derdı ne, neyı savunuyor yok.. yumruk havada sablon bır karakter gıbı gosterıyorlar denız gezmısı.. boyle gostereceklerse hıc gostermesınler fıgurasyın gıbı..

sinope
12-05-07, 02:33
nil gerçekten öyle deniz aynı gömleği giyiyor. :)
vuslatım neden kızayım?görmüyor musun ben de dalga geçiyorum.geçilmeyecek gibi değilki ama.:img-hyste nişana geliyorsun kuzum.neden saçını acıların çocuğu gibi yaptın.görünce koptum ya.:img-hyste

sinemim yavrim
o zaman dalgamizi gecebiliriz,aynen buza yalamis gibiydi saclari(oysa nisana gelmissin sacina bir ceki duzen versene be adamcagiz(yok bizim bu giyim kusam,makyaj isine el atmamiz gerekiyor forumcak)
yakinda yilin rukusleri secilecek bizim dizidekiler:img-hyste :img-hyste :img-hyste

LİN
12-05-07, 02:34
[QUOTE=badger;3288569]Necdetin artık önyargılı düşüncelerinden kurtulma evresi başlayabilir...keriman olayında yaşananlar gibi...Ahmetin nasıl da günahını almıştı...Hala nasıl Rüya konusunda bu kadar rahat bunu anlamıyorum, benim içimi yer bitirirdi her ne kadar çocuğa bağlı olsam da böyle bir şeyi gizleyemezdim.Belki de Necdetin olgunlaşmaya başlamasını ve geriye dönüşlerle eskiyi yani kendini yargılamasını umuyorum...
Bunu daha önce de dile getirdim ...İyilik timsali Necdet kardeşimiz ,acaba Ayla evlilik dışı Ahmet'ten hamile kalsa Ayla'yı zor durumdan kurtarmak için onunla evlenirmiydi?Hadi evlendi diyelim...Peki bunca yıl Ahmet'e bir çocuğunu olduğunu söylemeden beklermiydi ?Tabii ki HAYIR!Onun tek derdi öyle yada böyle Yaseminle olmak...

zeyneps
12-05-07, 02:34
Ayy benim uykum geldi zaten Beyaz'ında gitti yarısı bu HS'de bütün gecemi öldürüo canım olmaz ki :img-hyste

Bu arada ben Selma'yı çok seviyorum ya onu görünce kendi annemi görüyorum sanki :img-in_lo çok mutlu oluyorum yüzüne nur inmiş kadının :img-in_lo Pek bi asil ,pek bi kibar biraz dediğim dedik ama hissi bi insan :img-in_lo :sad53: oğlu ona mı çekmiş ne :icon_sorr

sinope
12-05-07, 02:35
hadi pamuk eller cebe. :) denize gömlek alıyoruz.şöyle fiyakalı bişey olsun.bakan bir daha baksın.:img-hyste altintopun gömleklerinden birini versek de olur.o zaman kesin bakan bir daha bakar.:img-hyste

sinemim valla seve seve yardimda bulunurum
ama soyle fiyakalisindan,gozlerinin rengine uygun turunden olsun:img-cool2 altintopunkiler buyuk gelir ona yahu:img-hyste :img-hyste

badger
12-05-07, 02:35
Ahmetin siyasi görüşü öyle belli bir tarafta değil o herkesin düşüncesinde bir doğruluk arıyan ve sorgulayabilen bir kafaya sahip...Mesela ailesi koyu CHPli olmasına rağmen, Menderesi yeri geldiğinde savunması...Haa bu arada annemle beraber diziyi ilk kez seyrettim. Hatırla sevgili parçası, menderesin en sevdiği şarkıymış onu öğrendim..

vega58
12-05-07, 02:36
deniz gezmişin ne derdi var niye ön saflarda bunu anlatmaları gerekiyor gerçekten..bakalım ilerki bölümleri bekliyoruz..can dündar ne yapıyor allah aşkına..eli armut mu topluyor..diziin danışmanıysa koysun ağırlığını be..
yaşarı oynayan eften püften biri değil de..denizi oynayan da eften püften biri değil..yani ooyunculardan çok senaryoda anlatımda bitiyor olay..
necdte siyaset konuşturacakları yerde denize haruna konuştursunlar..adamlar dergi dağıtıyor muhabbet ediyor başka bir şey yok..

NiliWerda
12-05-07, 02:37
nilim selam kusum
aynen saclar bu aksam tum bayanlarin yolunmus tavuk gbiydi,makyaj konusu desen hepsinde yarim kilo makyaj vardi:img-yes:
denizin gomlegi gozumden kacmiyor benimde,haftalardir hep ayni gomlek hep ayni(aramizda para toplayip bir gomlekmi alsak acep)::img-yes: :img-yes:

yok vuslat abla gerek yok ben babaminkilerden bi tanesini asiririm ay yani sey pardon bi tanesini alirim nasilsa var da var babamin ruhu duymaz:img-hyste
ya valla sinir oluyorum artikya...
yesilin rengide bi tuhaf iyyyyy:icon_whis

zeyneps

kıs ivet ya Burhan eskilerinden biraz yollasın en iyisi :sad53:

İvet benim Burhan'ım çok zevkli :img-in_lo çeşit çeşit gömleği var ayrıca da metroseksüel bi kişilik bi giydiğini bi daha giymez Deniz'e versin fukara :img-hyste özellikle turuncu gömlek ve yeşil kravat virsin :img-hyste

spdr
ben zaten yaşar karakterinde abdullah gülü görüyorum..hayat hikayesini izlemiştim de aynı yıllarda aynı üniverstede hatta aynı bölümde okumuşlar..o da yaşar gibi ön saflardaymış ama olaylara karışmamış..ayrıca o da türk talebe birliğine üyeymiş ve necip fazılın büyük doğu klübüne de üyeymiş..yani bilmiyorum yaşar ilerinin abdullah gülü mü olur acaba..en azından o kesimi temsil ediyor..

bence de Allah korusun:)
ben bilmiyordum mümtazer türkönenin danışman olarak alındığını..
ama çok sevindim :img-yes:

belki ilerleyen bölümlerde denize de akıllı laflar ettirebilirler..
ya da haruna..
ama ben yaşarla ilgili en çok karşıdakini küçümsememe ve karşıdakinin fikrine saygı duyma durumunu seviyorum.
fikirler bir yere kadar tabi ki.
ama en başta insanlar birbirine saygı duymalılar:img-yes:
mesela denizin yaşarla ilk karşılaşmasında üslubu gerçekten çok iticiydi..

bu arada yine yaşar ve arkadaşları konuşurken..
nazım hikmetle ilgili iki farklı yorumun gelmesi çok güzeldi..

hep yaşarlı sahnelerden bahsediyorum ama..
bence dizinin akışı içinde giden yapmacık durmayan o dönemle ilgili en-tek güzel sahneler bunlar:img-yes:

Sinem90
12-05-07, 02:39
şuan resmen gülmekten gözlerimden yaşlar aktı.sesimi duymasınlar diye zor tutuyorum kendimi.:img-hyste iyice coştunuz siz.:img-hyste en iyisi burhanın gömleklerinden kravatlarından verelim.:img-hyste vallahi denize cuk oturur.:img-hyste

LİN
12-05-07, 02:41
deniz gezmişin ne derdi var niye ön saflarda bunu anlatmaları gerekiyor gerçekten..bakalım ilerki bölümleri bekliyoruz..can dündar ne yapıyor allah aşkına..eli armut mu topluyor..diziin danışmanıysa koysun ağırlığını be..
yaşarı oynayan eften püften biri değil de..denizi oynayan da eften püften biri değil..yani ooyunculardan çok senaryoda anlatımda bitiyor olay..
necdte siyaset konuşturacakları yerde denize haruna konuştursunlar..adamlar dergi dağıtıyor muhabbet ediyor başka bir şey yok..

Bence Deniz'i Yusuf'u ,Hüseyin'i Ulaş'ı anlatmak kolay değil.O yüzden geçiştiriyorlar.Ama idam sahnelerini de gazete haberleriyle geçiştirirlerse büyük haksızlık.

sinope
yok vuslat abla gerek yok ben babaminkilerden bi tanesini asiririm ay yani sey pardon bi tanesini alirim nasilsa var da var babamin ruhu duymaz:img-hyste
ya valla sinir oluyorum artikya...
yesilin rengide bi tuhaf iyyyyy:icon_whis

nilim tamam tatlim sen babaninkilerden asir
bende esimin giymedikleri var onlari sevabina settekilere hediye edeyim(basimin gozumun sadakasi niyetine):img-hyste :img-hyste
aynen bende sinir oluyorum yesilin rengide iyice tuhaflasmis zaten(valla biz yollayalim sete sevaba gireriz):img-hyste :img-hyste

vega58
spdr biraz önce sormuştun ya..genel sekreterliğe kim getirildi diye bildiğim kadarıyla bülent eceviti genel sekreter yapmıştı inönü
haruna ya da denize akıllı laflar ettirecek kiş can dündar..inşallah duyarız..ama ben her zaman solcuların biraz gerçeklerden kopuk burunları havada yaşadıklarını düşünürüm..
sağcılar da anti demokratik olurlar ama yaşar istisna gibi..

vega58
12-05-07, 02:43
Bence Deniz'i Yusuf'u ,Hüseyin'i Ulaş'ı anlatmak kolay değil.O yüzden geçiştiriyorlar.Ama idam sahnelerini de gazete haberleriyle geçiştirirlerse büyük haksızlık.

önemli olan idam sahneleri değil ki..bu adamların derdi neymiş..ne diye asılmışlar..bunu aktarmak çok mu zor..
bilmiyorum gazete haberleriyle geçiştirmeseler iyi olur ama bu dizide siyaset sadece fonda gibi..

zeyneps
12-05-07, 02:44
Bi an aklıma Deniz geldide ay gülmekten :img-hyste :img-hyste koptum ayy :img-hyste

Deniz turuncu bi gömlek ,yeşil bi kravat ,üzerinde turuncu çizgili ekose bi ceket geliyo okula :img-hyste tabi bide ince bi bıyık bırakması lazım olmazsa olmaz , bu arada Burhan eski çantasını da ona versin aksesuar olmazsa olmaz :img-hyste

Yaşar çok tatlı harbiden çok güzel savunuyo fikirlerini :img-yes: hiçkimseyi küçümsemio umarım çok mutlu olur Işık'la onun kıderi de Ahmet'e benzemesinde :sad53:

sinope
şuan resmen gülmekten gözlerimden yaşlar aktı.sesimi duymasınlar diye zor tutuyorum kendimi.:img-hyste iyice coştunuz siz.:img-hyste en iyisi burhanın gömleklerinden kravatlarından verelim.:img-hyste vallahi denize cuk oturur.:img-hyste

sinemim benim 1 saatten fazladir gulmekten gozumden yaslar sicim gibi akiyiii sen bilimisin:img-hyste :img-hyste
cocuklar,esim uyanmasinlar diye gazoz kapagi yutmus gibi guluyorum burda:img-hyste :img-hyste
burhanin kraasyonundanda eklemesyon yaptikmi denizin gardorobu tamamdir:img-hyste :img-hyste

badger
"...İyilik timsali Necdet kardeşimiz ,acaba Ayla evlilik dışı Ahmet'ten hamile kalsa Ayla'yı zor durumdan kurtarmak için onunla evlenirmiydi?Hadi evlendi diyelim...Peki bunca yıl Ahmet'e bir çocuğunu olduğunu söylemeden beklermiydi ?Tabii ki HAYIR!Onun tek derdi öyle yada böyle Yaseminle olmak..."

Sevgili LİN, Tabii ki Necdet Yasemin dışındaki başka bir kişiye böyle bir kıyağı çekmezdi..yani bir yandan necdetin vicdan azabı çekmesini bekliyorum bir yandan da o Necdetin öyle bir yanı olduğunu biliyoruz, ona göre doğru neyse başka bir şeyi kabullenmiyor...Ahmeti kıskanıyor, Michelle konusunda yargıladı infaz etti mesela ve Keriman konusunda da uyanıklık edip, fırsattan istifade Yasemini dolduruşa getirdi vs vs,ben asıl Ahmetin Kayseriye gelip nikahtan o kalp spazmlarıyla çıkışını unutamam, kusuruma bakmasın arkadaşlar ama Necdetin bu konuda çekeceği var,belki diyeceksiniz belki de Ahmete anlatmak için peşinden koştu diyeceksiniz ama ben berbat etmesini engellemek için Ahmetin peşinden koşturdu...Yasemin aslında kişilik olarak çok saf biri, hepimiz gözümüzde ilk başlarda o cesur ataklarıyla bir şey zannetmiştik ama hala daha çocuk, anne olmak bile değiştirmemiş, bunun yanısıra necdet de dediği gibi Yasemini çok iyi tanıyor ve konusunda her seferinde ona uygun bir ifade olacak, doğru notayı basıyor..

Sinem90
12-05-07, 02:45
bu konuyu bugün de konuşmuştuk.deniz gezmişi tanımayan biri bu diziyle öğrenemez.zaten bu yüzden ben de kitaplardan öğreniyorum.allahtan bilgi edinebileceğim bi kaynağım var.:icon_whis

spdr
12-05-07, 02:47
spdr biraz önce sormuştun ya..genel sekreterliğe kim getirildi diye bildiğim kadarıyla bülent eceviti genel sekreter yapmıştı inönü
haruna ya da denize akıllı laflar ettirecek kiş can dündar..inşallah duyarız..ama ben her zaman solcuların biraz gerçeklerden kopuk burunları havada yaşadıklarını düşünürüm..
sağcılar da anti demokratik olurlar ama yaşar istisna gibi..

rıza ecevitten pek memnun olmadı gibi..
başka birinden bahsettiler gibi geldi orda bana da..
çok anlayamadım işte:icon_whis
teşekkürler..

gerçekten de yaşar nerdeyse mükemmel bir karakter..
hem de necdet gibi rahatsız etmeden:hıh

danışmanlar mı yaptırıyorlar bu konuşmalarıı:icon_whis
can dündar dan bundan daha fazlasını beklerdim diyeceğim ama..
'bu' diye gösterebileceğim bir konuşmaları bile yok malesef:img-yes:

vega58
12-05-07, 02:50
yani tabiki danışmanlar ettirmiyorlar ama senaristlere yol gösteren onlar..o anlamda söylemiştim..
yaşar ön planda şimdilik..ilerde ne olacak bakalım..
rıza niye memnun kalmadı ecevitten..ileri görüşlü adammış..
ortanın solu kavramı geçti bir de dikkat ederseniz..ecevitin çıkardığı bir şeymiş bu...

averaj
12-05-07, 02:50
sinemcim ve sinope'cum gece gece güldürdünüz beni, tşk ederim:)

hatırla sevgilideki siyaset anlatımı benim de hoşuma gitmiyor ama açıkçası can dündar'dan zaten birşey beklemiyordum...çünkü onun da birikiminden şüpheliyim artık...

LİN
12-05-07, 02:51
önemli olan idam sahneleri değil ki..bu adamların derdi neymiş..ne diye asılmışlar..bunu aktarmak çok mu zor..
bilmiyorum gazete haberleriyle geçiştirmeseler iyi olur ama bu dizide siyaset sadece fonda gibi..

Mevcut durumda senaristler Deniz ve Deniz gibilerin genel fikrini anlatmama eğilimindeler..Ama Menderes dönemi detaylı anlatıldı.
Madem anlatmamaya kararlılar, bari en azından gencecik 3 fidanın idam edildiği gerçeğini aktarsınlar.

zeyneps
12-05-07, 02:54
ziyneps senin de aşık olmadığın biri yok.yasemine mi benzedin kız?:icon_whis aman erkenden önlemini al.onun gibi olma.hayatın kayar valla.:icon_whis

yok bebişim şaka ediyorum :img-wink: Ama gerçekten Can Dündar'a küçüklüğümden beri hayranım :img-yes:

Ayy ben dizideki bi kaç şahısa hayranım ama gönlüm başkasında :img-in_lo :img-hyste

Ay bu olaya benzer bi olayı arkadaşım yaşıo allahtan ortada çocuk yok :img-hyste evlilik de :img-hyste ona da ne tavsiye vereceğimi şaşırdım ama gerçek hayatta Necdet'e benzer kişiliği tercih etmesini söyledim fedekarlığından dolayı ama en azından saklanan bi çocuk yok :icon_whis

Ayyyyy bi dakka Rıza Amcam nişanda mıydı ben de iyice bunadım canım :icon_whis

sinope
12-05-07, 02:54
sinemcim ve sinope'cum gece gece güldürdünüz beni, tşk ederim:)

hatırla sevgilideki siyaset anlatımı benim de hoşuma gitmiyor ama açıkçası can dündar'dan zaten birşey beklemiyordum...çü