Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

eski dost
02-05-07, 16:27
ha ha ha yeni resimleride gördüm şimdi.O ne öyle Ayla'nın saçları.Malum bahar ayları göçmen kuşlar geliyor,yuva yapmaya çalışıyorlar.Hiç boşuna uğraşmasınlar gitsinler Ayla'nın tepesine tünesinler.Tıpkı bir kuş yuvası.Bi tek cik cik öten kuşları eksik

zeyneps
02-05-07, 16:30
ha ha ha yeni resimleride gördüm şimdi.O ne öyle Ayla'nın saçları.Malum bahar ayları göçmen kuşlar geliyor,yuva yapmaya çalışıyorlar.Hiç boşuna uğraşmasınlar gitsinler Ayla'nın tepesine tünesinler.Tıpkı bir kuş yuvası.Bi tek cik cik öten kuşları eksik

Ayyyy koptum:img-hyste :img-hyste Ahmet soriiyyy Ayla o da ni??Ayla aşk kumrularımız yıvvvvruuuuum:img-hyste :img-hyste O yıllarda öyle şeyler modaymış hatta bi saç modelinin adı "kuş yuvası"ydı kanımca :img-blush yoksa o tatlı mıydı ben yine mi attım bıyır!???:img-in_lo !!!!!

aslı30
02-05-07, 16:30
İyi de hocam, ben Ayla'ya genel olarak güzel değil demiyorum ki.:) Ama o da fazla şehvetli, fazla hırslı. Pembe dizilerdeki "Aşk için her yol mübah" tiplemelerinin bir yansıması hatta:)

Yasemin'e hiç gelmeyelim, bu aralar ben de kızgınım ona:hıh Eski günlerin+arkadaşımın hatrına koruyorum. Ayrıca daha sempatik bulduğumu da söyleyebilirim. Elf kızı güzelliği var kızda yani:)
Şehvetli olan Yasemin mi Ayla mı?Nişanlı adamın odasına dalan Yasemin değilmiydi?:icon_whis Necdet onu öpse memnun olacak olan?:icon_whis Ayla'nın hırslı olması da güzel birşey.Bunu sadece aşkı için yaptı.Yasemin gibi arkasını dönüp gitmedi hiç olmazsa.Mücadele etti ve kazandı.:img-blush

Yasemin güzel olabilir ama asla sempatik değil.:hıh

iReMJeLiBoN
02-05-07, 16:33
fragmanı simdi izledim..

Ayla Ahmet, Necdet Yasemin nerede buLusmuslar bi sergi falan mı acaba.. { Belkide Sevimle Mehmetin dügünüdür..;) :D } Her neyse o kücük bücürük Annesine nasılda karsı geldi öyle.. Bi Denizle elele tutustu.. Aştı kendini.. Rıza ile Nezahatin kavgasıda hayra alamet degil fingirdek Keriman celmis adamın akLını.. Bide o son sahneyi sevmedim..:S Yasemin odada Necdetin üstüne geliyordu.. Allah bilir cakmıstır gene içkiyi.. Tabi Ahmet'in kederinden.. :D Böyle yürüdü Necdet'in üstüne, acaba ne yapacak, ne diyecek allahın sarhosu gene kışkırtacak mı Necdeti..

Bu bölüm pek ilgimi cekmesede, her zaman ki gibi yine izleyecegim.. evet.. =D

willlover
02-05-07, 16:33
Şehvetli olan Yasemin mi Ayla mı?Nişanlı adamın odasına dalan Yasemin değilmiydi?:icon_whis Necdet onu öpse memnun olacak olan?:icon_whis Hırslı olması da güzel birşey.Bunu sadece aşkı için yaptı.Yasemin gibi arkasını dönüp gitmedi hiç olmazsa.Mücadele etti ve kazandı.:img-blush

Yasemin güzel olabilir ama asla sempatik değil.:hıh

Şimdi hocam, bence o durum farklı bir durumdu. Yani orada o gece Ahmet'in jestleri, Yasemin'e olan ilgisi bunu gerektiriyordu. Kızın onca yıllık aşkı düşün, onu resmen böyle bir şeye teşvik ediyor. Tamam, "Bu gece yanında kalabilir miyim"le kast ettiği şey fazla cüretkar; ama yine de o hareketi o an yapmasa ayıp olurdu bence:)

Ayla'nın durumu ise farklı. Necdet'le Yasemin'in evliliğinin formalite olduğunu, Ahmet'in Yasemin'den bir kıza sahip olduğunu duydu. Bunu duymasına rağmen üstüne bir de Ahmet'e evlenme teklif etmesi pek etik değil bence. Sempatikliğe gelince, bu sanırım göreceli bir kavram:img-hyste

__SEYMEN__
02-05-07, 16:34
harbiden ya aylanın saçlaruında bi sorun var sanırım valla ne yalan söyleiyyim ahmetle hiç yakışmıyorlar ahmetete başka birini bulsaydı keşke srıf yasemine inat olsun die

zeyneps
02-05-07, 16:36
Bölüm promo resimleri birbir çıkiiiiyyyy:sad53: :sad53:

Aaaa demekki Ahmet ve Yasemin'in dans ettiği sahne de bir bölüm olacak:icon_whis Dimek bunlar yaşlanmadan kavuşacaklar orasıda"Metruk Ev" bu ikisi orayı alcaklar yaptırcaklar oturacaklar :icon_whis bunlar 71'de neyim evlenmiş olurlar dimekki ya da sezon finalinde ya da seneye :img-cool2 Ahmet'de amma gurursuz şey demek Yaso'yu gene affetcek :hıh

andromeasiren
02-05-07, 16:36
oh oh fragman çıkmış fotoraflar,özet gelmiş...
fragmanın son sahnesine bakılırsa yasonun ne teklif edeceğini bilemiyorum valla..
rüya kardeş istemişti ya onu yapalım..
beraber uyuyalım..
kanapende zıplayalım
günlüğümü okuyalım
şarap içelim ben sana yine kur yapim
yada
ne bilim ama hangisi olur bilemiycem??
bence ahmet ve aylanın en sevgi dolu gözüktükleri foto bu yeni eklenenler o yüzden ben beğendim..ayrıca lale de çok tatlı çıkmış ama bi türlü yakıştıramıom ben teoyla onu
yaso da okadar güzel diildi fragmanda tamam güzelde bazı arkadaşlar abartmış..
ayla daha iyi bi elbise seçebilirdi..
rıza ve nezahat tartışıo tabi rıza nezahatin hala eskisi gibi olduğunu sanıyor ama yanılıyor..o artık kendi ayakları üstünde duran biri..ayrıca kerimanda bana çok itici geliyor rolünden mi bilmem at kadın..tam anlamıyla at gibi..hele mini etek giydiğinde....:icon_whis

şeboist
02-05-07, 16:37
eğer aylayla yakışmıyorlarsa domatesle hiç mi hiç yakışmıyorlar bunu bil. :hıh hem herkes bütün resimlerde düzgün çıkmak Zorunda değil.sizin de kötü çıktığınız resimler oluyordur.:icon_whis o domates bana göre ne güzel ne de sempatik.benden uzak dursun o ada domatesi. :hıh irem sen de amma attın he.senaristler hiç benim garibanlarla ilgilenir mi?bırak düğünü biraz fazla sahneleri olsun ona bile razıyım.:icon_whis(tabi şimdilik:))

burcuuu
02-05-07, 16:39
Fraqmanı dn qece uyumadan önce kanaLLara bakınırken qördüm..
Sabahı bekLemek zorunda kaLmadım ama çok sinir ya.. !

YAsemin'in Necdet'in odasına qiriyor oLmasıı ve özette de
tekLifii var fLn diyor.. Ne demek şmdi bu..

Yasemin ve Ahmet yıLLar snra kavuşucakLarına qöre..
Bnce 2side hiç kimseyLe beraber oLmayacak.. Bn bu tekLiften
bişii çıkıcağını sanmıyorum.. Eğer mevzu birLikteLik ise
Necdet kabuL etmez bnce..

SeLma'ya da qıcık oLdm şmdi.. Önce Ahmet.. Şimdii Defne..
ÇocukLarını hep sevdikLerinden ayırmaya çaLışıyor..

Nezahat ve Rıza'nın arası çok kötü oLmuş.. Rıza bir daha Nezahat'e
dönerse hanqii yüzLe dönücek merak ediyorum.. Tabii Nezahat..
Keriman mevzusunu öğrenirse daha kötü..

NiliWerda
02-05-07, 16:40
huhuuuuu ben geldim:D:D

ya aklima geldi simdi o davet nedir acaba yani ne bileyim tiyatro sinema gibi bi yere benziyodu orasi ama yok daha satafatli bisey olmali cunku cok hos giyinmis ayla ve yasemin...
sinemaya tiyatroya giderken o kiyafetler giyilmez herhalde:img-hyste
aylaya pek guzellesmis ha yasemin sonuk kaldi:img-blush

CicimBenim
02-05-07, 16:40
Boyle olacagini biliyordum... kiskancindan Necdet'e yaklasacak sadece inat ugruna. Necdet buna sevinecek ama umarim devam ettirmez.

NiliWerda
02-05-07, 16:41
buarada yeni fotolar eklenmis yalniz en sondaki resim acilmiyo:icon_sorr
butun fotolar o davetten konulmus ya cok merak ettim acaba ne daveti?:img-help:

şeboist
02-05-07, 16:43
nil kanka ben o açılmayan resmi canselin başlığa koydum.ordan bakabilirsin kuzum.:img-wink:
gerçekten çok merak ettim nerede olduklarını.ama bağa nişan gibi geliiyy.:icon_whis

zeyneps
02-05-07, 16:45
Şimdi haksızlık etmeyelim domatisle-incir yakışiyydi bence eskiden :img-yes: :img-yes: Ama domatis geriiiiiiiiiiiiiiiii :hıh biraz

Kiriman hakikatten at gibi bi kadın...:icon_whis Nezoş'um orda çıtı pıtı dururken kibarlıktan kırılacakken(her hoşbûldûk diyişinde ben kopuyorum:img-hyste ) Rıza'da ne zevksiz şeymiş ....gözü oynaşta sürekli yaşı almış başını gitmişşşşş :hıh Rıza Amcam sirserisinin :hıh Kiriman'da kendini bize acındırmak için kameraya bakarak ağlıyoo Divanasu :img-yes: :hıh Ben yutarmıyım Kiriman divanasu musun nesin rahat bırak Nezoş'umu :icon_sorr ...Nezoş bebişim boşa şu keltoşu evlen şu Kenan mıydı ,Kerim miydi kimdi o adam ya gene unuttum:happy0064 ohhhhh sefaaaan olsun yıvvvvvruuum:img-pilot

aslı30
02-05-07, 16:45
Şimdi hocam, bence o durum farklı bir durumdu. Yani orada o gece Ahmet'in jestleri, Yasemin'e olan ilgisi bunu gerektiriyordu. Kızın onca yıllık aşkı düşün, onu resmen böyle bir şeye teşvik ediyor. Tamam, "Bu gece yanında kalabilir miyim"le kast ettiği şey fazla cüretkar; ama yine de o hareketi o an yapmasa ayıp olurdu bence:)

Ayla'nın durumu ise farklı. Necdet'le Yasemin'in evliliğinin formalite olduğunu, Ahmet'in Yasemin'den bir kıza sahip olduğunu duydu. Bunu duymasına rağmen üstüne bir de Ahmet'e evlenme teklif etmesi pek etik değil bence. Sempatikliğe gelince, bu sanırım göreceli bir kavram:img-hyste
Bence yapması ayıp oldu.:img-hyste

Yasemin'in çocuğu saklaması etik değil de Ayla'nın saklaması mı etik.:icon_whis Ayla'ya kalmadı çocuğu söylemek.Çocuğu var diye niye evlenme teklif etmesin.Yasemin evli barklı kadın sonuçta.Hem Ayla'ya karşı dursaydı da aşkının peşinden gitseydi o zaman.Ama naptı sergisine gitti hanfendi.
Evet sempatiklik herkese göre değişir.:img-fullm

andromeasiren
02-05-07, 16:47
huhuuuuu ben geldim:D:D

ya aklima geldi simdi o davet nedir acaba yani ne bileyim tiyatro sinema gibi bi yere benziyodu orasi ama yok daha satafatli bisey olmali cunku cok hos giyinmis ayla ve yasemin...
sinemaya tiyatroya giderken o kiyafetler giyilmez herhalde:img-hyste
aylaya pek guzellesmis ha yasemin sonuk kaldi:img-blush

bazıları da yaseminin yanında ayla sönük kaldı demiş herkese göre değişiyor..
opera bence..:good: kıyafetlerden öle anlaşılıo yasemin umarım saçmalamaz yetti artık bu son nokta olur...eğer birlikte olurlarsa bir daha birleşmelerinin anlamı olmaz..gerçi suan bile anlamı yok...
bu arada ben bişeye takıldım bu deniz gezmiş nie paso yumruk sallıo bide sadece o..bana garip kaçtı,tamam o grubun başı olabilir ama bunu göstermeleri için paso yumruk sallaması gerekmezdi...:icon_whis

şeboist
02-05-07, 16:48
büyük bir zevkle ekledim hem de bebişim.:happy0064
haksızlık falan etmiyorum.görünen köy klavuz istemez.berenle canselin yanyana çok komik durdukları ortada.onların yüzünden gözlerim işkence çekti kaç bölüm. :hıh hayatımda bu kadar abuk duran ikili görmemiştim.hele de nazlıyla cemaldan sonra tam bi fiyaskoydu benim için.:icon_whis

zeyneps
02-05-07, 16:51
hangi foto cktı ben farkedemedm:S ?

Bölüm promo resimleri hep sırayla bölümlerde yerini alıyor ondan bahsediyorum.....Ahmet ve Yasemin'in dans ettiği sahne de promo resimlerde olduğuna göre o da ileride bi bölümde yerinei alıcak :img-yes: hatta bi tanesinde Yasemin şaşkın radyo dinliyor belki de 71 'de darbe haberlerini dinliyo radyodan :img-yes: :icon_whis

andromeasiren
02-05-07, 16:52
zeynep,
bu gidişle boşayacak zaten nezahat...ne bu böle hapse girdi,çıktı insanın ailesine yönelmesi gerekmez mi??rızanın işleri yoğunken,nezoş da mı kendine sevgili bulmuştu..ayıp ayıp yaşını başını almış..
sinem bence ilk bölemlerde abuk durmuolardı..çok tatlılardı aksine şuan abuk durdukları tartışıılmaz ama:img-yes:

şeboist
02-05-07, 16:54
hayır abuk duruyorlardı.işte siz yakışmaya değil senaryoya bakıyorsunuz.ben nasıl göründüklerinden bahsediyorum.ne yani cansel ya da beren evrim mi geçirdi?önceden yakışıyorlardı ama şimdi değil.bence bu çok saçma oldu.onlar hep abuktular.bunu artık kabul edin bence.:icon_whis

zeyneps
02-05-07, 16:55
Dimek sinim yıvvvruuuum herkese göre değişiyyy:img-blush bence fiziksel olarak ikisi çok yakışıyolar :img-yes: :img-yes:

Hatta başta izlediğim diziler arasında birbirine en çok yakıştırdığım çiftti :img-yes: sonradan Yaso dengeyi bozdu manyak bişi oldu çıktı şaşkın ördek yıvvvruuusu gibi o ayrı şimdi sevmiyom sirseriyi :hıh

andromeasiren
02-05-07, 16:56
yakışmak sırf görüntüyle olmaz bence..aynı zamanda tavır ve davranışları da onları birbirine yakınlaştırır..
tip olarak aylayla ahmet de yakışmıo bence..
şuan yasoyla tip olarak yakışsalar bile artık yanyana görünce illet kapıyorum ondan..:icon_whis

şeboist
02-05-07, 16:59
ben aylayla çok yakışıyorlar demedim zaten.ama en azından berenden daha oturaklı duruyor.tabi özgenin yerini kimse tutamaz.benim için görüntü de önemli ama.görünüş bakımından hiç alakaları olmayanları çift diye gösteremem ben.karakteride önemli tabi.ama o ikili bu yönden de eksikti.kusura bakmayın bana göre onlar hiçbir zaman çift olmadılar.ben böyle düşünüyorum.çift oluşturmak için yanlış seçim yapmışlar.:icon_whis

burcuuu
02-05-07, 16:59
ResimLere baktm az önce..

Nişan qibi bişii var qaLiba..
Yanii Ahmet - AyLa nişanı maLesef.. :(

ayLa'da fena oLmamış.. GüzeLLeşmiş mi ne..:img-hyste

zeyneps
02-05-07, 17:00
Bende şimdi o ikisini görünce illet kapıyorum :hıh

Ben her zaman onları fiziksel olarak yakıştırıyorum tabi sadece fiziksel olmaz :img-yes: ama eskiden Yaso böyle cıvıl cıvıldı Ahmet daha olgun çok tamamlıyolardı birbirlerini çok şirin geliyyylerdi bağa :img-blush :img-blush

merhem
02-05-07, 17:02
Beren ve cansel kesinlikle yakismiyorlardi
beren okanin yaninda bile ezik buzuk duruyor sankide canselin yada okanin kizi demiyeyimde kucuk kardesi gibi..

özge_letyy
02-05-07, 17:02
ben aylayla çok yakışıyorlar demedim zaten.ama en azından berenden daha oturaklı duruyor.tabi özgenin yerini kimse tutamaz.benim için görüntü de önemli ama.görünüş bakımından hiç alakaları olmayanları çift diye gösteremem ben.karakteride önemli tabi.ama o ikili bu yönden de eksikti.kusura bakmayın bana göre onlar hiçbir zaman çift olmadılar.ben böyle düşünüyorum.çift oluşturmak için yanlış seçim yapmışlar.:icon_whis

hay ağzına sağlık kanka
bir kere canselle beren arasdındaki 11 yaş o kadar sırıtıyor ki hayatımda gördüğün en çekilmez en uyumsuz çift:img-pilot

şeboist
02-05-07, 17:04
özge kanka sağol. :)
kızım ben diyorum bunlar senaryoya göre yakıştırıyorlar.güya hikaye onları anlatıyor ya ondan.:icon_whis açıkçası ben gerçekten onları yakıştırdığınıza inanmıyorum.göz zevkiniz bu kadar kötü olamaz.:icon_whis 11 yaş var aralarında dediğin gibi.kardeşi gibi duruyor.:img-hyste karakter de bozuk.ben şimdi nasıl inanayım bunların aşkına?:img-hyste inanmamam için ellerinden geleni yapmışlar.keşke oyuncu seçimlerini daha iyi yapsalarmış.:icon_whis

zeyneps
02-05-07, 17:05
Beren ve cansel kesinlikle yakismiyorlardi
beren okanin yaninda bile ezik buzuk duruyor sankide canselin yada okanin kizi demiyeyimde kucuk kardesi gibi..

Ee zaten yapımcılar için önemli olan da buydu sanırım :img-yes: sonuçta dizi karakteri olarak bakarsak Okan ve Ahmet 'in aynı yaşta olduğunu düşünürsek :img-yes: Yasemin onlardan 7-8 yaş küçüktü :img-yes: yani küçük durması gerekiyodu :img-yes: ben böyle çiftleri çok severim ne bileyim benim gözüme çok şirin gözükürler hep:img-blush

merhem
02-05-07, 17:05
Fragmani sonunda izledim bu bolumde deniz gezmisi daha cok izleyecegiz umarim..
Defnenin butun aile ile tartismasindaki sebep bence okul mevzusuydu ..
Selma kizini ikna edecegini dusunuyordu fakat oyle olmayacagini biliyoruz.. heleki deniz&defne yakinlasmasindan sonra.
Yasar Isiga tanisamayacagini soylerken bir gariplik vardi bence Isikdayisindan bahsederken yol dergisindeki su su diyecek ve Yasar o oldugunu anlayacak.
O kacirma mevzusunda yasarin sucu olmasa bile ogun oda gazeteye gitmisti ve mehmet bunu hatirlayacaktir

spdr
02-05-07, 17:06
Bende şimdi o ikisini görünce illet kapıyorum :hıh

Ben her zaman onları fiziksel olarak yakıştırıyorum tabi sadece fiziksel olmaz :img-yes: ama eskiden Yaso böyle cıvıl cıvıldı Ahmet daha olgun çok tamamlıyolardı birbirlerini çok şirin geliyyylerdi bağa :img-blush :img-blush

tam beni anlatmışsın yııvrum:icon_sorr
ama sırtımı dönemiyorum onlara hala:img-yes:
bu arada söylediğin müziği(kara sevda) bulamadım hs sitesinde..
kekledin mi benii..ne ayakk:hıh

ha ben fragmanı yeni gördüm de yasemin tartışmasız galip bence güzellik olarak yanii:good: bunu bile tartışıyosanız...bilmem ne diseem:icon_whis

andromeasiren
02-05-07, 17:07
hay ağzına sağlık kanka
bir kere canselle beren arasdındaki 11 yaş o kadar sırıtıyor ki hayatımda gördüğün en çekilmez en uyumsuz çift:img-pilot

okadar da diil yok artık hiç mi daha uyumsuz çift görmedin??
11 yaş da hiç sırıtmıodu gerçi fikirler farklı olabilir ama o kadar da uyumsuz diillerdi..
cansele çoğu kız yakışmaz o da ayrı konu..:img-in_lo

merhem
Zeynepcim, belki beren daha iyi rol yapabilseydi..
Yada ahmet&yasemin askini izlerken bizler o elektrigi bizde gorebilseydik bukadar itici bir cift olmazdi..
Ama 11 yas yoktu yasemin ve ahmet&necdet arasinda 5 yas falandi..
Ama bunlar cok cok fark var gibi oldu.

aynakolik_fatma
ya fragmanı izlemişsinizdir
bu yasemin necdetin odasına giriyor acayip bakıyo zaten
ben bu kızdan herşey beklerim
hazırlıklı olalım yani garip şeylere
rüyaya kardeş mardeş yapalım ayaklarına yatabilir
anladınız siz onu:)
öyle bir şey yaparsa yuh onun aşkına derim

şeboist
tartışmasız güzellik değil saçmalık bence.:img-hyste
onu görünce nilin dediği gibi tüylerim kıvır kıvır oliiyy sinirden :hıh
dediğin şarkı sitede var ayrıca.ama ben eklemedim vallahi.tövbeliyim artık. :)

spdr
02-05-07, 17:09
Yada ahmet&yasemin askini izlerken bizler o elektrigi bizde gorebilseydik bukadar itici bir cift olmazdi..

oyunculuk güzel olsa hiç bi sorun kalmıycaktı zaten de...
bence şu ara yasemin ahmetten 5-10 yaş büyük giibi davranıyo..
nineler gibi diycem ama benim annannem bile ondan daha canlı konuşuyo:icon_whis
görüntü olarak rahatsız edici bişi yok ama bence..
çok yakışıyolar

willlover
02-05-07, 17:12
Bence yakışıyorlar. 11 yaş, evet gerçek hayatta olacak iş değil; ama ben dizi veya film çiftlerinde, aralarında çok yaş farkı olanları daha çok yakıştırdığımı fark ettim. Mesela Aşk ve Gurur filmini izlediniz mi bilmem, Elizabeth'i oynayan Keira Knightley 22 yaşında falanken, Mr Darcy rolünde Matthew Macfadyen 32 yaşındaydı. Ve uyumları harikaydı. Ben açıkçası Ahmet&Yasemin sahnelerini zevk alarak, beğenerek izlerdim ve dizi işinin olmazsa olmazı olan görüntüde de beraber iyi durduklarını düşünüyorum.

Bu arada aslı abla, Yasemin'in aşkının arkasında durmadığını yazmışsın. Ayla bana onlara söylese ben intihar ederdim herhalde:img-hyste Kız da topallaya topallaya serginin yolunu tuttu zaten:)

şeboist
görüntü olarak rahatsız edici çok şey var canım.katlanamıyoruz diyoruz.anlamanız için daha ne yapabiliriz?hayatımda gördüğüm en kötü ikili.onlar kadar yakışmayanı yoktur herhalde.oyuncu seçimi de yanlış karakter de yanlış. :hıh ayrıca domates hiçbir zaman aamedden daha olgun olmadı.beyin kıvrımları buna engel oliiiyy.:img-hyste

zeyneps

ayşe canım hoşgeldin yok bebişim keklemedim ben seni :icon_sorr acaba sonu org la biten HS sitesinde miydi :icon_whis :icon_whis

Canım rolünü ben onun hiç karıştırmıyorum :img-yes: Fiziksel olarak ama yakıştırıyorum Yasemin ve Ahmet'i değil sadece Beren ve Cansel'i yakıştırıyorum :img-yes: Sinem göz zevkime laf itme sirseri :hıh herkesin zevkleri farklıdır ona bakılrsa sende Mimed&Sivim (bende) karakter ve senaryo olarak yakışktırıyosun yoksa Sivim Mimed'in halası gibi duriyyy :img-yes:

Eminim Cansel ve Beren'i yakıştıranlarda mevcuttur :img-yes:

Bence görünüş olarak Özge ve Cansel,'den daha iyi duruyolar :img-yes:

Canım Yasemin 18 yaşındayken Ahmet 25 lerinde filan dı sanırım 7 yaş filan vardır yani :icon_whis

andromeasiren
02-05-07, 17:13
bu arada yaşarı(adını bilmiom) beynelmilel de izledim oarada da devrimci bi genci canlandırıodu..ikisini de çok güzel oynuyo..ne kadar iyi bi oyuncu olduğunu gösterio..

spdr
02-05-07, 17:13
ya fragmanı izlemişsinizdir
bu yasemin necdetin odasına giriyor acayip bakıyo zaten
ben bu kızdan herşey beklerim
hazırlıklı olalım yani garip şeylere
rüyaya kardeş mardeş yapalım ayaklarına yatabilir
anladınız siz onu:)
öyle bir şey yaparsa yuh onun aşkına derim

koro halinde yuhlıycaz canım ööle bişi olursa:)
bi de özette yaseminin bir teklifi olacak diyo yaa..
aklıma direkk....sizin de aklınıza gelmiştir kesin...
ahlaksız teklif geldi:img-blush (tamlama olarak yani)
ya da reddedemeyeceği bir teklif:icon_whis
filmlerden replikler geliyo işte aklımaa:icon_whis

güzelliğe saçma gibi bir sıfat kullanılamaz bence yııvrumm:hıh
saçma güzellik acayip kaçmış yani:hıh

merhem
02-05-07, 17:15
amanin ozeti daha yeni gordum
davetmis demek
Bolum resimlerini de simdi gordum lale ve teoda orda ha
Ya fragmanda zavalli ahmet ve necdetin dunyadan haberi yok gibi :) :)

Buarada hemso havalar cok guzel burda buara neden gezmiyorsun kizim buralarda dolasiyorsun :)

spdr
hoşbulduk ziyneeep:img-wink:
bi de oraya bakiim o zaman..

sivim memedin halası gibi duruyo haa:img-hyste :img-hyste
haklısın yııvrum:)
ama biz laf etmiyoz dimi:hıh

gzn
bnde fragmanı izledm ahmetle yasemn bi dawette falan karşılaşıyolr heralde yasemnde ahmeti başka bi kadınla bu kadar yakındn görnce olanlr oluyor =) fragmanın sonunda yasemin necdetn odasına giriyodu belkide artk necdetn gerçektn karısı olmaya karar wermiştir. walla bn bu yaseminden herşeyi beklerim.gerçi fragmana aldanıp böyle konuşmakta doğru değil bazen fragmanın çok dışında şeyler oluyo

şeboist
02-05-07, 17:17
güzelliğine değil davranışlarına saçma dedim zaten yııvruum.lafı tersinden anlama.:icon_whis
turgayla laçinin arasında 11 yaş yok kuzum merak etme. :) sadece biraz büyük.turgay da çok küçük değil zaten.sen orasını hiç düşünme.:icon_whis set arkası görüntülerini görünce nedense böyle dememiştin.acaba bunun altında başka bir neden olabilir mi?:icon_whis

andromeasiren
02-05-07, 17:17
ya bu ahmet ve yasemin yakışıo mu??uyumsuz mu falan tartışmasını yapmayalım bence herkesin zevki farklı..kimi sever kimi, sevmez..

zeyneps
02-05-07, 17:18
Bence yakışıyorlar. 11 yaş, evet gerçek hayatta olacak iş değil; ama ben dizi veya film çiftlerinde, aralarında çok yaş farkı olanları daha çok yakıştırdığımı fark ettim. Mesela Aşk ve Gurur filmini izlediniz mi bilmem, Elizabeth'i oynayan Keira Knightley 22 yaşında falanken, Mr Darcy rolünde Matthew Macfadyen 32 yaşındaydı. Ve uyumları harikaydı. Ben açıkçası Ahmet&Yasemin sahnelerini zevk alarak, beğenerek izlerdim ve dizi işinin olmazsa olmazı olan görüntüde de beraber iyi durduklarını düşünüyorum.

Bu arada aslı abla, Yasemin'in aşkının arkasında durmadığını yazmışsın. Ayla bana onlara söylese ben intihar ederdim herhalde:img-hyste Kız da topallaya topallaya serginin yolunu tuttu zaten:)

Evet canım bende sana katılıyorum bana da aralarında yaş farkı olan çiftler çok daha tatlı geliyo:img-yes: :img-in_lo

Bence yapımcılar fiziksel olarak çok uydurmuşlar birbirlerine demekki yalnızca biz değil onlarda yakıştırmış ikisini birbirine en başta yapımcıların düşündükleri şey fiziksel uyumdur çünkü

Bide arasında yaş farkı olan çiftleri sempatik buluyorum heralde benim annem ve babamın arasında da 9 yaş olduğu için :img-in_lo :img-blush :img-blush

özge_letyy
02-05-07, 17:22
okadar da diil yok artık hiç mi daha uyumsuz çift görmedin??
11 yaş da hiç sırıtmıodu gerçi fikirler farklı olabilir ama o kadar da uyumsuz diillerdi..
cansele çoğu kız yakışmaz o da ayrı konu..:img-in_lo

evet canım onlardan kötüsünü görmedim
hiç bir dizide bu kadar izlemeye katlanamadığım çift olmadı
dayanmaya çalıştım zorla izledim ama yok yapamadım yapamıyorum:img-hyste
izlerken oraya gidip kızı boğasım geliyor var mı ötesi:img-hyste

zeyneps
02-05-07, 17:24
güzelliğine değil davranışlarına saçma dedim zaten yııvruum.lafı tersinden anlama.:icon_whis
turgayla laçinin arasında 11 yaş yok kuzum merak etme. :) sadece biraz büyük.turgay da çok küçük değil zaten.sen orasını hiç düşünme.:icon_whis set arkası görüntülerini görünce nedense böyle dememiştin.acaba bunun altında başka bir neden olabilir mi?:icon_whis

Bebişim ben o ikisini çok sivimli buluyorum ivet :img-yes: ama Laçin sanırım Turgay'dan büyük bu da belli oluyo :img-yes: ama sivimliler ivet ama kadının erkekten büyük olmasını sevmiyorum ilişkilerde :icon_sorr yani bi set arkasında foto çektirsinler yanyana bakalım büyük duriyy mi Laçin Turgay'dan ona göre karar vircem:img-pilot Eğer Laçin Turgay'dan büyük duruyosa dizideki gibi istemem yok o makyözünde parmağı varsa bu işte o zaman onun ağzını burnunu dağıtcam sirseri :hıh

şeboist
02-05-07, 17:26
ben laçinin diğer halini de biliyorum kuzum.o yüzden böyle diyorum.merak etme ajana mesaj verdim.inşallah laçin bundan sonra o ağır makyajı yapmayacak.:icon_whis ama dediğim gibi çok büyük değil.turgayında yaşı bayağı var.cansel bile 33 yaşında.o biraz daha büyüktür.:icon_whis laçinde çok değil herhalde.ayda aksel 45 olduğuna göre o da 38 falandır.şenay da 40 yaşında.ondan büyük değil.:img-blush

şeboist
02-05-07, 17:32
resim olarak yok dizide görmüştüm.:img-help:
ama inşallah yakında resim de olacak.:img-blush
ama size virmem.sadece benim o. :hıh
turgay biraz daha büyüktür.öğrenirim akşam kaç yaşında olduğunu.:img-wink:

Melal
02-05-07, 17:47
Özet gelmiş,fragman çıkmış.
Ama malesef fragmanı izleyemedim umarım denk gelir ve izlerim.
Özet çok hoşuma gitti.
Ahmet Ayla'yı istiyor :happy0064 düğün yakın.:)
Hele Yasemin'in Ayla ve Ahmet'le karşılaşması ayrıca güzel.:)
Necdet'in Yasemin'e teklifi ne olacak merak ediyorum.
Kızlar iddiayı unutmadım daha Rüya'ya kardeşin gelmesi yakın kanımca.:):)

willlover
02-05-07, 17:51
Melal hocam, ne verdin bacılarına senaryoyu istediğin şekilde gerçekleştirmeleri için, çabuk söyle:hıh

Ayrıca Yasemin, girdiği her ilişkiden hamile çıkmak zorunda değil ki:icon_whis Ama tabii doğurgan kadının hali bir başka oluyor:img-hyste

willlover
02-05-07, 17:53
fazla doğurganı da tehlikeli kanımca.:icon_whis
futbol takımı kurar bu domates yakında.:img-hyste o akıl kimde olsa kurar gerçi.:icon_whis

Kısır olacağına doğurgan olsun anacım. Misal, Yasemin iyi ki doğurgan; yoksa Rüya gibi bir velet diziye giremezdi:)

Ayrıca bu bir töre dizisi mi bacım; bir çocuk kime yetmez:img-hyste

şeboist
02-05-07, 17:55
aman rüya gibi bi cır cır böcüğüne sanki çok ihtiyacım vardı?:icon_whis
bazen kısır olması daha iyi.:icon_whis ne yapacak çocuğu?başına dert açar valla.:icon_whis domatese yetmez 1 tane.çünkü onun beyin kıvrımları hasarlı.:img-hyste

elwiens_86
02-05-07, 17:56
fazla doğurganı da tehlikeli kanımca.:icon_whis
futbol takımı kurar bu domates yakında.:img-hyste o akıl kimde olsa kurar gerçi.:icon_whis

Sinimcim futbol takımı ha...:img-hyste E artık takımın adıda domates spor olur...:icon_whisValla bu gidişle kurar o kız takımı...Necidet'e asılıyor baklıyorum fragmanda...:img-hyste Aman uzak dursun Necidet'ten..:img-wink:

şilimsi
02-05-07, 17:57
kurarlar sinem abla..
yaso bi kere düşsün necdetin kucağına:icon_whis ..necdet durmaz artık yerinde..
başlar artık "evinin kadını çocuklarının anası olacaksın" diye:img-hyste
ya da "doğur ulan...":img-hyste :img-hyste
aslında orda çocuklarının anası değil "takımının kaptanı" olucak ama neysee..bilemiyorum yani:img-hyste :img-polic
yaseminin beyin kıvrımları mı hasarlı..:img-huh:..
iyi de onda beyin yokki..nasıl hasarlı oliiyy:img-pilot

bir_adı_yok
bu nişan resimleri bu bölümden mi? acep.
bi nişan bukadar erken mi? olurmuş.
demekki yaso v enicdet yoklar nişanda,
sadece lale ve teo var.

willlover
aman rüya gibi bi cır cır böcüğüne sanki çok ihtiyacım vardı?:icon_whis
bazen kısır olması daha iyi.:icon_whis ne yapacak çocuğu?başına dert açar valla.:icon_whis domatese yetmez 1 tane.çünkü onun beyin kıvrımları hasarlı.:img-hyste

Yeter anacım yeter. O çocuğa bakması var, şuyu var buyu var. Ayrıca Necdet'in ilgilenecek Güzide gibi metresleri olacak; kanımca o da istemez öyle:img-hyste

Aaa ama Rüya'ya öyle dedin beni üzdün hocam:) Rüya şu an bence dizinin en olgun bayan karakteri:img-hyste Ayrıca iyi ki Rüya var; Rüya'nın varlığı demek, ileride Ayla ile Ahmet'in evliliklerinde sorun yaşaması demek:img-hyste

Özge hocam, somut gerçekleri dile getiriyorum ama:img-hyste

şilimsi
02-05-07, 17:59
anam rüya geldi de noldu..kız gerçek babasından bihaber yaşıyo..yaseminle aynı evde..buna yaşamak bile denmez ki..
anasının yüzüne hasret kızcağız..hergün babannesinde:hıh...

şeboist
02-05-07, 18:00
dizinin en olgun kadını kim biliyorum ben canım.:img-in_lo
rüyayı sevmiyorum.çok rahatsız ediyor beni.annesine çekmiş.:icon_whis
ekonomik boy kankam süpersin.:img-hyste
ivet onda beyin yok ki hasarlı olsun.:img-hyste hasarlıya bile razıydık değil mi?:img-hyste

şilimsi
02-05-07, 18:01
Yeter anacım yeter. O çocuğa bakması var, şuyu var buyu var. Ayrıca Necdet'in ilgilenecek Güzide gibi metresleri olacak; kanımca o da istemez öyle:img-hyste

Aaa ama Rüya'ya öyle dedin beni üzdün hocam:) Rüya şu an bence dizinin en olgun bayan karakteri:img-hyste Ayrıca iyi ki Rüya var; Rüya'nın varlığı demek, ileride Ayla ile Ahmet'in evliliklerinde sorun yaşaması demek:img-hyste

Özge hocam, somut gerçekleri dile getiriyorum ama:img-hyste

burası doğruu evettt:happy0064 :happy0064
ben aylayla ahmetin ayrılmasını ahmetin tekrar yasoyla birlikte olması için değilde..
ahmetin yalancı biriyle ve ondan bişeyler saklayan ortalarda pembe panter:icon_whis gibi dolaşan biriyle birlikte olmasını istemediğim istiyorum..yani isterim!!
aamedin etrafındaki btün kadınlar sorunlu..
anası eski sevgilisi müstakbel eşi..
bi adam gibi biri var..o da difne:img-blush

willlover
02-05-07, 18:03
dizinin en olgun kadını kim biliyorum ben canım.:img-in_lo
rüyayı sevmiyorum.çok rahatsız ediyor beni.annesine çekmiş.:icon_whis
ekonomik boy kankam süpersin.:img-hyste
ivet onda beyin yok ki hasarlı olsun.:img-hyste hasarlıya bile razıydık değil mi?:img-hyste

Aaa, Sevim'i kast ediyorsun tabii sen:) Ama ben genç bayanlardan bahsediyordum:icon_whis Hem Rüya da bir Gürsoy sayılır.

Şilimsi ne kadar da doğru söylemiş:) Yasemin gezmekten çocuğuna bakamıyor ki. Çocuğun evde yattığı yok valla:img-hyste Ayrıca biraz cimri mi ne, Rüya diziye girdiğinden beri sadece bir kere gördüm Yasemin ona bir şey alırken. Genelde birileri Rüya'ya bir şey almak istediğinde kabul etmiyor da:img-hyste Bir tek geçen bölüm ilgilendi kızıyla biraz.

Neyse, ben de artık biraz test çözeyim:) Bu aralar dizi beyin kıvrımlarımı mahvediyor:img-hyste

şilimsi
02-05-07, 18:04
ama öyle süünem abla..hangi aklı başında daha doğrusu çalışan bir beyne ya da sadece beyne sahip olan bir insan sevdiği(?) adamı yarı yolda bırakıp onu seven başka bir adamın gönlünü yapmaya çalışır..zatii neciidetin odasına girdiğinde pek bi saldırgan bakıyodu..niyeyse artık:icon_whis
hıı bu arada diğer mesajıma yazmayı unutmuşum..sivim var bi de..difnenin yanında:img-in_lo [di mi süünem ablaa:img-blush ]

yamisis
02-05-07, 18:06
:img-hyste şindiik...özeti okudum da gece sonunda necdet eyasemin tarafından bir teklif iletilecekmiş.haydaaaa..gene mi bu sahneyi yani böyle önemli bir sahneyi en sona attılar ..yani yinemi bizi bu bölümün sonunda çatır çatır çatlatacaklar bir hafta ya?üfffff...sinir bunlar sinir sinir...

şimdi o zaman düşünelim bu teklif ne olabilir?

1- yasemin necdetin odasına girer.necdet sorar "yasemin bişey mi oldu " diye.yaseminde "necdet gel artık beraber yatalım.karı koca diilmiyiz.hadi rüyaya kardeş yapalım.vasgoingonmeeeeen???lets gooo.ahmede inat boy boy çocuklarımız olssuuuuun."

2- yasemin necdetin odasına girer.necdet sorar "yasemin bişey mi oldu " diye.yaseminde "necdet ben bir karar verdim boşanalım .böyle yapamıyacağız.sende güzideyle bir an önce işi pişir gülüm.benden sana hayır yok.ayol benim kendime hayrım yok sana ne faydam olacak bebişim."

3-yasemin necdetin odasına girer.necdet sorar "yasemin bişey mi oldu " diye.yaseminde "necdet bana tavsiye edebileceğin bi kitabın var mı?ayrıca çay demlicemde içermisin?hadi gel rüyanın geleceği hakkında konuşalım" der ve gider .

şimdi valla konu yasemin gibi dengesiz bir insan oldugu için hangisini yapar bilemiyorum.o kadar dengesizki maşşallah bir saniyede 100 kere karar değiştiriyor.:img-hyste :img-hyste

şilimsi
02-05-07, 18:07
ben 66dan devam ettiğinden beri yasonun rüyaya bir kere bişey aldığını gördüm..o da geçen bölüm dondurmaydı:img-hyste :img-hyste
bi necdet bakıyo bi de zavallı annesi..
yaff güzide bile daha çok ilgilendi rüyayla..o yemek sırasında:img-hyste
yasemin daha kendisi 0-6 yaş grubuna giriyy ama zeka bakımından 5 yaşında bi kıza bakmasını bekleyemeyiz ki..ona hak verin lütfiiin amaa:img-pilot
bu kadar acımasız olyaın:img-hyste

Eqo
02-05-07, 18:08
resim galerisine baktım da Yasemşn ve NEcdet'in olduğu resimlerde Necdet in saçları berbat ki Necdet in saçları her zaman öyle ,,darmadağın şekilsiz ..Ahmetten sonra Necdette bi çeki düzen verse kendine:bir de o resimlerde Yasemin nasılda tuttmuş Necdet i sırıtmış bi de .Fragmanda da sırıtıyor..

Noluyoz yahu az önce tiyatro da Ahmetle Aylayı görüp içi yanan biri böyle sırıtabilir mi...Yok yok valla bu kız bu işi beceremiyor.Yada yönetmenler artık biraz özen lütfen ya. Bu kadar da dalga geçilmez ki oyunculukla':dito

şeboist
02-05-07, 18:08
eylem beni kızdırmak içni yaptığını biliyorum ama bunları yemem kuzum.:icon_whis
laçin onların hepsine bin basar her konuda. :img-in_lo
keşke biraz ona benzese ama nerde?:icon_whis
ivet ekonomik boy kankam unutmuşsun çileğimi.:img-blush

Melal
02-05-07, 18:09
Melal hocam, ne verdin bacılarına senaryoyu istediğin şekilde gerçekleştirmeleri için, çabuk söyle:hıh

Ayrıca Yasemin, girdiği her ilişkiden hamile çıkmak zorunda değil ki:icon_whis Ama tabii doğurgan kadının hali bir başka oluyor:img-hyste

Söylememmm.:):)
Yasemin Necdet'ten bir tane ufaklık doğuracak.
2 tane velet ona yeterde artar bile.:img-hyste

oooooo kimleri goruyorum Melal gelmis hehe nolduu canim kendine verdigin ceza bittimi? :img-hyste
neyse ya kanka okadar dogurmaz herhalde domates en fazla 1 tane daha okadar:img-blush

Ne cezası bebişim ya bugün foruma girecek halim yoktu.
Dişimin ağrısından ölüyorum ancak kendime gelebildim.
Yarın dişçiye gideceğim yaa insanın 20sinden sonra neden yeniden dişi çıkar ki çocukkene çıksın bitsin dimi ama.:img-hyste :img-hyste
Ceza bitmiştir herhalde valla unuttum kaç gün olduğunu ama 5-6 gün girmedim yine bak farkında olmadan sözümü tutmuşum.:)

şilimsi
02-05-07, 18:10
:img-hyste şindiik...özeti okudum da gece sonunda necdet eyasemin tarafından bir teklif iletilecekmiş.haydaaaa..gene mi bu sahneyi yani böyle önemli bir sahneyi en sona attılar ..yani yinemi bizi bu bölümün sonunda çatır çatır çatlatacaklar bir hafta ya?üfffff...sinir bunlar sinir sinir...

şimdi o zaman düşünelim bu teklif ne olabilir?

1- yasemin necdetin odasına girer.necdet sorar "yasemin bişey mi oldu " diye.yaseminde "necdet gel artık beraber yatalım.karı koca diilmiyiz.hadi rüyaya kardeş yapalım.vasgoingonmeeeeen???lets gooo.ahmede inat boy boy çocuklarımız olssuuuuun."

2- yasemin necdetin odasına girer.necdet sorar "yasemin bişey mi oldu " diye.yaseminde "necdet ben bir karar verdim boşanalım .böyle yapamıyacağız.sende güzideyle bir an önce işi pişir gülüm.benden sana hayır yok.ayol benim kendime hayrım yok sana ne faydam olacak bebişim."

3-yasemin necdetin odasına girer.necdet sorar "yasemin bişey mi oldu " diye.yaseminde "necdet bana tavsiye edebileceğin bi kitabın var mı?ayrıca çay demlicemde içermisin?hadi gel rüyanın geleceği hakkında konuşalım" der ve gider .

şimdi valla konu yasemin gibi dengesiz bir insan oldugu için hangisini yapar bilemiyorum.o kadar dengesizki maşşallah bir saniyede 100 kere karar değiştiriyor.:img-hyste :img-hyste

yasemin ölsede boşanmaz..pastanede güzidenin yanından ayrılırken nasıl yapıştı neconun koluna görmediniz mi..
bence biinci ya da üçüncü...yüz ifadesini görmesem 3. diycem..ama necdete öyle bi bakıyodu ki..birinci olucüü gibi geliy bağaaa:img-pilot

willlover
eylem beni kızdırmak içni yaptığını biliyorum ama bunları yemem kuzum.:icon_whis
laçin onların hepsine bin basar her konuda. :img-in_lo
keşke biraz ona benzese ama nerde?:icon_whis
ivet ekonomik boy kankam unutmuşsun çileğimi.:img-blush

Ayy, genç kadınları farkında olmadan vurgulu söylemişim:img-hyste Pardon hocam, ben Laçin Hanım'ı genç buluyorum zaten. Kastettiğim 30 yaş ve altı gurubuydu:) Ama makyajlar çok kötü oluyor yaa zaman zaman. Suç makyözün:)

Bu arada Melal hocam, Halit Ergenç'i izleye izleye sanırım "reddedilemeyecek teklifler" yapmakta ustalaşmışsın:img-yes: Yoksa bir atın kesik başını gidip önlerine mi koydun:img-hyste

yamisis
ama öyle süünem abla..hangi aklı başında daha doğrusu çalışan bir beyne ya da sadece beyne sahip olan bir insan sevdiği(?) adamı yarı yolda bırakıp onu seven başka bir adamın gönlünü yapmaya çalışır..zatii neciidetin odasına girdiğinde pek bi saldırgan bakıyodu..niyeyse artık:icon_whis
hıı bu arada diğer mesajıma yazmayı unutmuşum..sivim var bi de..difnenin yanında:img-in_lo [di mi süünem ablaa:img-blush ]

:img-hyste :img-hyste :img-hyste saldırgan mı ??teey..teey...:img-hyste :img-hyste hay o saldırgan baksa kaç yazar?pabucumun yasemini...
ay ya bana öyle geliyoki sankim güzide necdete aşık olacakta neco karşılık vermicek ..sanki öyle bişey olabilir.güizdede yasemine sarar.başın adert olur..sanki öyle bişi olabilir. ooooooohhoooooo.ozaman işler arap saçına döner...

şeboist
02-05-07, 18:11
ben senin ne anlamda söylediğini biliyorum ama dediğim gibi ben bunları yemem.:icon_whis
sonuçta sen ne dersen de herkesin ne olduğu ortada.:icon_whis
ben gördüğüme inanırım.:icon_whis

özge_letyy
02-05-07, 18:11
eylem sen yine de dikkatli ol kanımca:icon_whis
valla rüyanın yaseminden olgun olduğu kesin:img-hyste

Eqo tebrik ederim sen de bunu anlayanlardan bir tanesisin allah aşkına biri söylesin şu kıza yoksa ben gidip seti basıcam
ahh ah ben sete gittiğimde hs hiç gösterilmemişti ki daha 1. bölüm çekiliyodu
nerden bilirdim yaseminin bu kadar abuk bir karakter olacağını:img-pilot

şilimsi
02-05-07, 18:16
ergim..cansel abinin başlığından aldım canım..daha doğrusu arakladım:)
güzide de necdetin kız versiyonu zatii...
necdette uzaktan uzaktan sevmişti..belli etmeden..güzidede öyle olacak şimdi..
ama sonu ne olur bilemiciimm...

Melal
02-05-07, 18:18
Ayy, genç kadınları farkında olmadan vurgulu söylemişim:img-hyste Pardon hocam, ben Laçin Hanım'ı genç buluyorum zaten. Kastettiğim 30 yaş ve altı gurubuydu:) Ama makyajlar çok kötü oluyor yaa zaman zaman. Suç makyözün:)

Bu arada Melal hocam, Halit Ergenç'i izleye izleye sanırım "reddedilemeyecek teklifler" yapmakta ustalaşmışsın:img-yes: Yoksa bir atın kesik başını gidip önlerine mi koydun:img-hyste

Hocam üzüm üzüme baka baka kararır malumunuz.:)
Sen daha dur ben finali bile değiştirtecem.:):)

şilimsi
02-05-07, 18:24
Hocam üzüm üzüme baka baka kararır malumunuz.:)
Sen daha dur ben finali bile değiştirtecem.:):)

melal abla değiştirtcekmişsin..ohh maşallah:img-hyste
söyle onlara:hıh..yaseminle ahmeti sakın birleştirmesinler..güzideyle yasonun kardeş çıkmasına bile razıyım:img-polic ..ama sakın onları birleştirmek gibi bi hata yapmasınlar...:img-cool2

şeboist
02-05-07, 18:31
ekonomik boy kanka sana bu konuda katılıyorum kuzum.:img-wink:
zaten saçmalama konusunda onlar kendilerini aştı.bunu yapmasınlar da azıcık gözümüz bayram etsin.:icon_whis

şilimsi
02-05-07, 18:36
ama öyle sinem abla yaa..
ilk bölümlerdeki tadından eser yok dizide...ister istemez insan eski zamanları özlüyor yani..
hayır yaptıkları şeyler normal ya da akla mantığa uygun olsa dicemki hıı tamam biz böyle olmasını istemiyoruz ama yine de normal şeyler..
ama değilki yani...sıkılıyorum artık izlerken!!!kim bilir daha neler olucak..
ama bu bölüm deniz gezmiş varmış..hadi deniz bastır kuzum..kim tutar seni..bitanesin sen:happy0064::icon_sorr

şeboist
02-05-07, 18:38
aynen çok sıkılıyorum izlerken ekonomik boy kankam.:icon_sorr
ivet aslan deniz gezmişim benim bastır kuzum.:good: ne varsa yine sen de var.:img-wink: o kurtarıyor zaten diziyi artık.:icon_whis yoksa siyaset dışında dizide pek bişey yok.:icon_whis geçende siyasette yoktu ya neyse.:icon_whis

elwiens_86
02-05-07, 18:40
aynen çok sıkılıyorum izlerken ekonomik boy kankam.:icon_sorr
ivet aslan deniz gezmişim benim bastır kuzum.:good: ne varsa yine sen de var.:img-wink: o kurtarıyor zaten diziyi artık.:icon_whis yoksa siyaset dışında dizide pek bişey yok.:icon_whis geçende siyasette yoktu ya neyse.:icon_whis

Aynen öyle Sinemcim bayıyorlar bazen zaten uzun bir ara izlememiştim diziyi tahammül edemiyordum taki zaman atlaması yaptıkları bölüme kadar...O zaman Deniz Gezmiş'i gördüm bölüm sonunda ve o haftadan beridir hiç kaçırmıyorum...Umarım daha çok gösterirler Deniz'i...:img-wink:

şilimsi
02-05-07, 18:47
dizi baydı yani artık..
o kadar türk filmi izlememiş olsaydım belki baymazdı ama...konu aynı..saçmalıklar aynı...
ben dizide çok farklı bir hava bekliyordum ne biliyim..değişik bişey olacak diye...başta öyleydi de zaten ama şimdi...hayal kırıklığına uğradım..uğradık!!
siyaseti gösteriyolarda noluyo..azcık ucundan yani..sadaka verir gibi..türkiyenin geçmişine ne kadar önem verildiğide belli oluyor zaten burdan...
tamam dizi aynı zamanda bir aşk dizisi..ama fazla suyunu çıkardılar ya..sıktı yani..

elwiens_86
02-05-07, 18:52
dizi baydı yani artık..
o kadar türk filmi izlememiş olsaydım belki baymazdı ama...konu aynı..saçmalıklar aynı...
ben dizide çok farklı bir hava bekliyordum ne biliyim..değişik bişey olacak diye...başta öyleydi de zaten ama şimdi...hayal kırıklığına uğradım..uğradık!!
siyaseti gösteriyolarda noluyo..azcık ucundan yani..sadaka verir gibi..türkiyenin geçmişine ne kadar önem verildiğide belli oluyor zaten burdan...
tamam dizi aynı zamanda bir aşk dizisi..ama fazla suyunu çıkardılar ya..sıktı yani..

Aslında az da olsa Ç.G.O. havası vardır diye izlemeye başlamıştım ama tahmin ettiğim gibi olmadı..Oysaki çok iyi danışmanları var dizinin siyasi konulara daha çok eğilebilirler gibi geliyor...Tabi ki aşk da olmalı ama dediğin gibi suyu çıkarılmadan...1980'lere gelince ne olacak bu dizi bilmiyorum artık hala bu aşkın suyunu çıkarmaya devam etmezler umarım...Ben büyük merakla o zamanları bekliyorum belki o zaman daha çok siyasi olaylara değinirler...Benimkide fukara avuntusu işte...:img-wink:

şeboist
02-05-07, 18:55
aydan bende kendimi avutuyorum.umut fakirin ekmeği ne de olsa.:icon_sorr
deniz gezmişi daha çok görsek.bi de sivimle meemedin arasını yapsalar tam süper olacak.daha ne isterim ki?:img-in_lo 4. bölümden beri bunu bekliyorum ama hala yapamadılar.:sad53: beni kırıyor musunuz?:icon_sorr

elwiens_86
02-05-07, 18:59
deniz gezmişi daha çok görsek.bi de sivimle meemedin arasını yapsalar tam süper olacak.daha ne isterim ki?:img-in_lo 4. bölümden beri bunu bekliyorum ama hala yapamadılar.:sad53: beni kırıyor musunuz?:icon_sorr

Off off Sinemcim bu istediklerin olsa bayram ederiz ama nerdeee...:icon_sorr Ben bir ara beklemakten vazgeçmiştim ama zaman atlayınca ümitlendim gerçi gösterdiler Deniz'i ama bu bizi kesmiii...:icon_sorr Birde dediğin gibi şu aşıkları buluştursalar tam süper olacak kanımca bizim için...:img-blush
Ama yok bu senaristler izleyicinin aksine gitmeye bayılıyorlar zaten yani biz ne desek tersini yapiiler..

myangel22
02-05-07, 19:00

sinemcim bende senin gibi bekliyorum sivimle meemedin arasını yapmalarını ama yok.malum şahıslar kavuşur bunlar da hala bişey olmaz böle bekle bekle nereye kadar gel biz seninle sivimi istemeye gidlem::img-yes:

şeboist
02-05-07, 19:01
onlar anca domatesin saçma maceralarıyla uğraşırlar. :hıh
ama ben elimden geleni yapacağım.birleşecekler onlar bak görürsün inat ettim. :hıh

elwiens_86
02-05-07, 19:04
onlar anca domatesin saçma maceralarıyla uğraşırlar. :hıh
ama ben elimden geleni yapacağım.birleşecekler onlar bak görürsün inat ettim. :hıh

Zaten senin bu inadın olduğu sürece Sivim ve Meemedin sırtı yere gelmez..:img-hyste Domates diyosun hah valla güzel bir isim tamda yakışıyor hani...:img-hyste
Ne gibi planlar düşünüyorsun bu çifti buluşturmak için yardımcı güç gerekirse burda bekliyoruz bak haber vermen yeterli...:img-wink:

dizice
02-05-07, 19:12
Lale'yle Teo da Ahmet'lerin nisaninda. Ne isler var ki? Yoksa Yaseminler de davetli mi? Yasemin'le Necdet arasinda bir sey olmayacak. Yasemin yarim akillisi gider, belki bir teklifte bulunur; hatta tesebbuste bulunur, vs. ama yarim gonulle (her isi oyle ya). Necdet de yediremez istemez o durumda belki. Ben aralarinda bir sey olmayacagina eminim; cunku o zaman Necdet dunyada kimseye bakmaz. O zaman Yasemin'le Ahmet asla birlesmez, Guzide orada sap gibi kalir-diziye girisi anlamsizlasir. Necdet'i bastan cikarmayacaksa, bize onun sufle yapmasini izletmek icin mi soktular dizie? (Bu konuda cok yaraliyim, canim bir sufle cekti gecen bolum. Hainler!)

t-o-r-t-u-r-a
02-05-07, 19:19
yine doldurmuşsunuz sayfaları o ne fragmandı öyle ya yasemine ne giydirmişler öyle birde o halde necdetin odaya girdi oh rıza bey iyice koptu hanımından ya bu yaşar neden görüşmekten çekindi dayısıyla anlamadım ya

Billush
02-05-07, 19:24
Bu domates ismi senden çıktı değil mi Sinem?Hayır sadece emin olmak için soruyorum başka kimden çıkcaksa :img-hyste
Emin ol biz de Sevim'le Mehmet arasında bir şeyler olsun istiyoruz ama senaristler nedense es geçiyor :icon_sorr

şeboist
02-05-07, 19:27
aslında benden çıktı diyemem.yaratıcısı vuslatım çileğim vişnem:img-blush merak etme kanka ben onların işini halledeceğim.anladın sen onu.:img-wink:
yaşar meemedle tanışmaktan neden çekinmiş olabilir?bunun nedeni ortada değil mi?sonuçta meemedi dövenler yaşarın arkadaşları.tamam onun ilgisi yok ama arkadaşlarının yapması onu çekindirdi.hem unutma ki yaşar arkadaşlarıyla gazeteye gelmişti.meemed onu görür görmez tanır.:icon_whis

yamisis
02-05-07, 19:28
ASLINDA NECDETLE YASEMİNİN arasında bu kez bir şey olabilir.yani düşünsenize çoğu dizide böyle olur.birinci teşebbüslerinde bir şey olmaz ikincisinde olur:img-hyste :img-hyste yani allahın hakkı üçtür deyip bu kezde bişey yapmayabilirler ve seyircinin tv karşısında baygınlık geçirmesini sağlayabilirler.belki ozaman necdetle güzide yakınlaşmasını izleriz.böylece dizi iyicene sakız misali çek çek uzar bir hal alır..ama diyorum ya çoğu dizide böyle sahneler ikinci teşebbüsünde gerçekleşir.yani bu bölüm dizini sonunda böyle bir şey olabilir.:img-yes:
aslında olsunda onlarda kurtulsun bizde kurtulalım ay...ne bu baygınlık geldi...yani dizi yoksa iyicene saçmalaşıcak dimi?bence bu sefer dizinin sonunda böyle bir sahneyle bitebilir dizi ..benim firim böyle.yani eğer yine bir şey olmayacaksa niye koysunlar bu sahneyi demi?bence o necdetle yaseminin dans sahnesindeki yakınlşaması bu bölüm izleyeceklerimizin habercisiydi ve unutmayalımki rüyanında kardeş isteme sahnesi vardı..yani bunların hepsi birbiriyle bağlantılı arkiler...

Billush
02-05-07, 19:34
aslında benden çıktı diyemem.yaratıcısı vuslatım çileğim vişnem:img-blush merak etme kanka ben onların işini halledeceğim.anladın sen onu.:img-wink:
yaşar meemedle tanışmaktan neden çekinmiş olabilir?bunun nedeni ortada değil mi?sonuçta meemedi dövenler yaşarın arkadaşları.tamam onun ilgisi yok ama arkadaşlarının yapması onu çekindirdi.hem unutma ki yaşar arkadaşlarıyla gazeteye gelmişti.meemed onu görür görmez tanır.:icon_whis

Hmm...Tüh ya tam senlik bir fikir ama :)
Anladım ben onu böcüğüm ayarlayacağız birlikte bir şeyler :img-wink:
Yaşar konusunda sana katılıyorum.Onlar sonuçta gazeteye gittiler Mehmet'i döven grupta olan çocukta vardı yanlarında.Aynı gruptan oldukları bariz belli olur,bu sebeple çekiniyor ve istemiyor...

bonita
02-05-07, 19:38
ahmet ve aylanın nişanı diyosunuz da bence onun nişanla alakası yok farkındaysanız oturmuş bişey izliyolar (tiyatro,bale vs..) hem laleyle teo neyse de necdet ve yaseminin ne işleri var onların nişanında gerçi yaso gelse çok güzel olcak ama olmaz heralde öyle bişey belkim düğüne çağırırlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne de olsa çocukluk arkadaşları birbirlerinin ayla ve yaso necdetle ahmet ayıp yani çağırmazlarsa gönül koylar diğerleri:icon_whis

Billush
02-05-07, 19:48
bonita canım biz son resimlerden bahsediyoruz.Ahmet smokinli,Ayla da şehvetli bir elbise giymiş,saçlarını da bana özenip kıvır kıvır yaptırmış :)
O tahminimizce nişanlarından da :)

iReMJeLiBoN
02-05-07, 19:55
ya harbiden ya kimin nesi orası balo flaan mı var.. niye herkesin sacı topuz niye Yasemin kıyafetin içinde kaybolmuss...:S :D Kocaman olmus o kıyafet onaa.. :D

zeyneps
02-05-07, 20:12
ya harbiden ya kimin nesi orası balo flaan mı var.. niye herkesin sacı topuz niye Yasemin kıyafetin içinde kaybolmuss...:S :D Kocaman olmus o kıyafet onaa.. :D

Bence operaya gidiyolar ya o yüzden kadınlar öyle şıktır şimdi bile operaya giderken insanlar ne kadar şıkır şıkır giyiniyorlar o zamanlar tabi daha bi ayrıdır:img-yes: :img-yes:

Bide o Yasemin Necdet'in odasına gittiği zaman teklif yapmıyo bence :img-yes: önce Necdet gitmeyeceklerini düşünüp üzülüyo biliiiiyyysiniz Yaso üzüntüsünden kahroluyo ya odasına kapanmış:img-hyste sona da artık Ahmet'lerin de orda olacağını mı öğrenio yoksa Necdet'i mutsuz edemem die mik mik cik cik ağlayıp karar mı değiştirio "hadi gidelim laylaylom" diye gelir o yüzden gülüyolar resimlerde bu kadar samimiler bence:img-yes: ama dizinin sonundaki teklif üzücü bi teklif bence :sad53: Necidet o vakit Güzide'ye kaymaya başlıcak :icon_sorr ya da Fransa'ya gidelim filan der laylaylom :img-hyste Ahmet'i üzmek için yapar belki bizim -kardeşimin deyimiyle - tey tey Yasemin :icon_whis :img-pilot

şeboist
02-05-07, 20:31
neresi daha heyecanlı oldu?bence tam bi pembe dizi oldu.:icon_whis
eskiden daha aksiyonluydu.neyseki arada deniz gezmişi gösteriyorlar da kurtarıyorlar bölümü.:icon_whis
yakında meemed sivime kavuşacak hissediyorum.:icon_whis
panik atağın etkisiyle bunu anladım.:icon_whis

zeyneps
02-05-07, 20:36
allah canını almasın siniiiiiim:img-hyste müneccim misin nisin:icon_whis

Zaten benimde kalp çarpıntılarım oliyyy şu sıralar cuma nasıl izlicem bu diziyi ben :sad53: kalbim pırpır üzülür yine birine:sad53: reva mı bu bağa reva mııııııııı :hıh deli ediyyyyyyyyyler beni zaten beni bahar çarpmış üzerime üzerime gelmeyin :img-help: :img-help: kalp çarpıntısım tutiyyyyyyyy:icon_sorr Eğer ben bu dizinin faynıl episotunu izleyemeden ölürsem kalp çarpıntısından :icon_sorr iki elim yakanızdadır oğa göre öbür taraftan gelip seti basarım :hıh cinli ,perili set diye adınız çıkar ayağınızı dink alın sirseriler :hıh

şeboist
02-05-07, 20:38
evet canım ben kahinim.:icon_whis
bak görürsün olacak diyorsam olacak.:icon_whis
o zaman beni anlayacaksın kuzum.:icon_whis

zeyneps
02-05-07, 20:44
evet canım ben kahinim.:icon_whis
bak görürsün olacak diyorsam olacak.:icon_whis
o zaman beni anlayacaksın kuzum.:icon_whis

Yıvvvruuuuum ben kendi Mimeeeeedimi bulmuşum zaten bu arada en çok sevdiğim kişiler hep Mimeeed isminde oliiiiyy ve bugün beni yanlışlıkla Mimeeed diye biri aradı çok seviiiiym Mimeeedleri:img-in_lo :img-blush :happy0064 Herkes kendi Mimeeedini bulsun kanımca :img-blush :img-hyste

Kampanya başlatiiiiiiyyyym burdan

Herkese bi Mimeeeeeeeed
Kendini mutlu et :happy0064 oleeeeeeeyyyy vattiri vattiri:happy0064

blue ivy
02-05-07, 20:49
neresi daha heyecanlı oldu?bence tam bi pembe dizi oldu.:icon_whis
eskiden daha aksiyonluydu.neyseki arada deniz gezmişi gösteriyorlar da kurtarıyorlar bölümü.:icon_whis
yakında meemed sivime kavuşacak hissediyorum.:icon_whis
panik atağın etkisiyle bunu anladım.:icon_whis

sinemim yivrum 5 yil oldu meemedle sevim kavusamadilar hala el ele tutustuklarini bilem gormedik.
bu arada acaba ahmetle aylanin nisani bu haftami olacak acaba?

şeboist
02-05-07, 20:50
nişan bu hafta olabilir kanımca.:icon_whis
evet 5 yıldır bu gün için beklemişler.:img-in_lo ben olacak dediysem olacak.:img-cool2

spdr
02-05-07, 20:52
kim kız o miimed..
tanıştıralım bizim miimedle..:)

onların arasında bişi olacağı zaten belli dee..
gündemde bişi kalmayınca koyacaklar onları kanımca:icon_whis
ben de mimed diye birini tanıyorum vee sinir oluyorum:hıh

zeyneps
02-05-07, 20:55
Sinim'in dediği lafı değiştirelim artık Mimeed gönlüm sinde olsun :img-in_lo :img-blush :img-blush

allahım öliiyyyym kalp çarpıntısım tuttu yine ...zaten bugün arkadaşım tturmuş sende panik atak var doktora git bi diye :sad53: ben gidici miyim????:sad53:

zeyneps
02-05-07, 21:07
meemed oglundan once sevimle evlenmesinde ne zaman evlenirse evlensinler.
zeynep yivrum neyin var bebisim niye kalbin carpiiii panik atakmi var sende?

Bilmiiiiyyym yaaa panik atak olan bi arkadaşım doktora gitmemi tavsiye ediyo panik atak varmış binde ona göre:sad53: ama ağır değilmiş :sad53: ya ben nie bundan oldum ki Burhan'la dalga geçtim ondan mı :icon_whis yok ya eskiden de vardı da ben aldırış etmemiştim doktora gitmeye korkuyorum :sad53:

blue ivy
02-05-07, 21:10
nedenmiş o? :hıh
denizden önce evlenecek işte bağa ne. :hıh
ben kaç bölümdür bekliyorum.onlar da beklesin biraz. :hıh

dogru soyluyorsun aslinda soyle bi dusundumde sevimle meemed cocuklari beklerlerse hepten yaslanirlar,okuldu isti ohooo.
ya defne neden kavga ediyor ailesiyle acaba? ay uzaklara gondermesinler kizcagiz yoksa inan denizde onun pesinden gider:icon_sorr

spdr
02-05-07, 21:11
ziyneep..noliy ki yııvrum..kalbin mi çarpııy sık sık..
de bakemm:icon_whis

benim tanıdığım memed 90 lı bu arada..
burdaki birileri geliiy aklıma:hıh:icon_whis

memede oğlundan önce evlenir artık..
ordan da bi imkansız aşk yakalamış senaristler evlendirirler mi kolay kolaay dinizi:icon_whis

blue ivy
02-05-07, 21:14
Bilmiiiiyyym yaaa panik atak olan bi arkadaşım doktora gitmemi tavsiye ediyo panik atak varmış binde ona göre:sad53: ama ağır değilmiş :sad53: ya ben nie bundan oldum ki Burhan'la dalga geçtim ondan mı :icon_whis yok ya eskiden de vardı da ben aldırış etmemiştim doktora gitmeye korkuyorum :sad53:

korkma yivrum onemli bisi degildir. gencliginin asiri heyecani bence biseyi takma kafana yeter. tabii demesi kolay.
ay su yasara pek uzuldum oyle garip garip isikin omzunu oksamasi pek garibime gitti zavalli bes parasiz deluganli:img-in_lo

zeyneps
02-05-07, 21:24
Evet şu sıralar sıklaştı ,ellerimde uyuşuyo az önce netten test yaptım orta seviyede çıktı panik atak ve depresyon testim:sad53: :sad53:

Yogaya kaldoluyum ben en iyisi ,ya da plates:img-hyste ay bi de halime güliyyyym brava Zineeeep bravaaa:happy0064

Eğer ben depresyondaysam ve de panik atak olduysam bunların sorumlularında biri de senaristlerdir :img-yes: gitcem doktora eğer bana ilaç verirse görür onlar günlerini sirseriler :img-yes: bide Mimeeeed var tabi ama dizideki değil bunun sorumlularından biride odur :img-yes:

polgara
02-05-07, 21:26
korkma yivrum onemli bisi degildir. gencliginin asiri heyecani bence biseyi takma kafana yeter. tabii demesi kolay.
ay su yasara pek uzuldum oyle garip garip isikin omzunu oksamasi pek garibime gitti zavalli bes parasiz deluganli:img-in_lo

panik atağa bence yaseminin yaptığı dengesizlikler sebebiyet vermiştir cnm :img-hyste
yaa evet yaşar ne kadar mahsun bakıyodu öyle garibim :sad53: .

hansec
03-05-07, 10:25
ya ahamet o kadar aşıkki yasemine sinir oluorum yıllardır yasemini bekle4di durdu kendine bi sürü eziyet çektirdi sonunda noldu yasemin ona başkasıyla olmasını söledi.çok üzülüorum ahmete ve duygularını o kadar güsel yansıtıoki..her bölümde ağlıorum böle bi aşk..bi kadını bölesine tutkuyla seven bi adam..yasemin o kadar salakki acaba o aylayla olduğunda yasemin napcak kıskançlıktan çöatlar herhalde ama bu seferde aylaya yasık olmuş olacak ya

andromeasiren
03-05-07, 10:51
bugün hastaydım evde kaldım..kimsecikler yok..
sevimle mehmet işi konuşulmuş..öncedende sölemiştim hiç kıpırtı yok..mehmet sevimin ona ilgisi çakamıo..basmıo kafası
biraz sinyallerini verseler anliycam ama mehmette tık yok!!

belki deniz defneyle evlenecekken nezahat ''aaaa baban evlenmeden sen evlenirsen yakışık almaz''diyebilir..
sona mihmet kendi kendine en iyisi ben evlenim böle olmıycak der ve düşünmeye başlar
acaba evlencek kim var??acaba..
hmmm
emine?? yok yok..o başka birini seviodu..
defne?? ne defnesi cnm o küçük hem denizin evlenceği kız dı demi evet evet oydu
başka başka...
keriman..yok cnm tipim diil..
ahmetin kıbrısçıktaki orman mühendisi arkadaşının karısı...(lan ben onu nerden biliom??)
aaa sevim vardı demi..sanki benden hoşlanıo gibi..bak bunu hiç düşünmemiştim..:img-pilot
tamam sevim olsun allah allah bende diyorum bu kadın neden evlenmedi?salak salak''çocuğun olsun istemez misin ''dediğimde neden imalı baktı..şimdi çaktım:good:
tamam ozaman ben sevimi seviyim...ha hah ha zekamı seviyim..:img-hyste
diyebilir ancak ozaman sevimi sevmeye karar verir..:icon_whis

cerenimo_
03-05-07, 13:10
yahu düşün düşün düşün bi türlü bulamadım yaseminin necdete nasıl bi teklif yapacağını... kimbilir yine ne cambazlıklar ne oyunbozanlıklar peşinde hınzır....

masum_leydi
03-05-07, 13:11
daha ne kadar zorlayacak yasemin beni onu merak ediyorum hadi bakalım zaten aylayıda sepetleyip ahmedi kendime alıcam :img-in_lo karar verdim
birde güzideyi sevdim onuda necdeti alıcam mümükünse hem yasemini hemde aylayı sevda tepesindne atıcam
dizi biticek böle ,
neyse deniz defne ışık yaşar olarak sempatimi yerinde tutuyor diziz
ahh yasdemin yaktın beni yaktın okadar hoşuma gitmiştiziniz ahmetle
birde en tatlı çiftim sevim mehmet birde açılsalar çok güzel olucak:img-in_lo necdet rüya ve ahmet
ve deniz defne ışık yaşar sevim mehmet gerisi yalan
birde kandırabilirsem ahmeti benle olursa yüzyılın çifti olucaz ahmedle senaristin haberi yok hep destek tam destkle bana ahmetle ben :img-in_lo :img-hyste :img-blush

cerenimo_
03-05-07, 13:20
bu arada arkadaşlar dün burada yani trabzonda tiyatrocuların yürüyüşü vardı birçok ünlü oyuncu biraradaydı ve hüseyin avni danyal da buradaydı.. ben bizzat görüşemedim ama yakın bir arkadaşım konuşmuş hatırla sevgilide oynamış olmaktan çok mutluymuş hala çok iyi bir yapım olduğunu düşünüyormuş adnan menderesi tekrar yaşatabilmiş olmak mutluluk vermiş kendisine...

şeboist
03-05-07, 13:37
masum_leydi merak etme o dediğin yakında olacak.:img-blush
ben yalan konuşmam.bağa güven bebişim.:good: ah bi açılsın göbecik atmazsam bağa da süüünem demesinler.:img-blush :happy0064

masum_leydi
03-05-07, 13:50
masum_leydi merak etme o dediğin yakında olacak.:img-blush
ben yalan konuşmam.bağa güven bebişim.:good: ah bi açılsın göbecik atmazsam bağa da süüünem demesinler.:img-blush :happy0064

inşllah hayatım bekliyoruz heycanla
erke olsam ben açılıcam sevime akılı güzel idelalerinden kopmayan hadi ama mehmet diyoruz hatırla sevgilin en aklı başında kadını tutu 40.000 maşşalah diyoruz sevim mehmet:img-in_lo :img-in_lo
yeni bir onay bekliyorum artık türk halkından ahmetle beni benimsesinler :img-in_lo
yüzyılın çifti olucaz ben(ebru)ahmet:img-in_lo sevim mehmet :img-in_lo deniz defne ı:img-in_lo ışık yaşar

şeboist
03-05-07, 13:53
allah canını almasın senin.:img-hyste
imkansız olsa da canselle özgenin birlikte olmasını çok isterdim.ama malesef bu mümkün değil.özgeden başkasını da yakıştıramıyorum onun yanına.:img-in_lo
meemedin aklı başına gelecek kuzum.biraz geç de olsa gelecek.:good:

şeboist
03-05-07, 13:57
evet özge nişanlı hatta bebek yapmayı bile düşünüyormuş evlenince.:icon_sorr
ama onlar benim gönlümde beraberler.:img-in_lo
yalnız ben hala gülüyorum bu aamed&ebru olayına.zuhaha :img-hyste

masum_leydi
03-05-07, 14:00
allah canını almasın senin.:img-hyste
imkansız olsa da canselle özgenin birlikte olmasını çok isterdim.ama malesef bu mümkün değil.özgeden başkasını da yakıştıramıyorum onun yanına.:img-in_lo
meemedin aklı başına gelecek kuzum.biraz geç de olsa gelecek.:good:

yaw özge bir başka ya özledim ben nazlı cemalı :img-blush :sad53:
ama imkan verseler bana ahmetle bende bir başka olucaz yasemin mıymıntısıda görücek yaklaştırmıycimm kesin kararım pacumun no frost derin dondurucu aylayıda yaklaştirmiyicim .ne varsa bende var yine :img-in_lo
necdetide güzidieye alıcam
mehmedide el birliği ile aklını başına getiticez millet çift görücek:img-in_lo sevim mehmet :img-in_lo acaba rüya büyünce kime aşık olucak aklı başında olucak rüya tek temznimiz .ama korkmuyorda değiliz yasemine benzer diye ama onu başarılı bir oyuncu oynasında . acaba naparızda bedeninde yasemin genlerini almasını engelelrde rüyanın ahmetle sevime çekmesini sağlarrız
görüceksin sinem fırtına yaraticiz ahmetle biz ahmet ebru :) sen gül bakem :img-hyste

ermec
03-05-07, 14:31
herkese merhaba forum hoş gorunuo yarına az kaldı bolume gerı sayım da basladı....merakla beklenıor...Yarınki bolumde kapışma var ayla-yasemın,ahmet-necdet kapışması bakalım kim daha kıskandıracak gercı yasemın sımdıden kıskandı evlenınce nolur acaba??:D:Devıne bomba mı atar napar:D:D

şilimsi
03-05-07, 14:34
anam..nazlı&cemal konusu açılmış yine..yüreğime mi indirmek istiyosunuz kuzum:img-in_lo ...ahh ahh içim gidiyo valla..keşke diyorum..ama tabi gidip hayatlarına burnunu sokamazsın..sinem abla sen sokarsın seni katmıyorum hesaba:img-hyste :img-cool2

hıı bu arada fragmanda difne anasına ne güzel bağırıyodu..bebişim benim..tabi kızın paçaları tutuştu gidiceğini falan öğrendi kanımca:img-cool2 ..hele bi göndersinler onu..vallasaçlarını başlarını yolmazsam:img-polic :img-cool2

zeyneps
03-05-07, 14:40
Yasemin ne teklif edicek acaba merak ediyorum :icon_whis

1)Necideeet gel Rüya'ya bi kardiş yapalım yıvvvvvruuum:icon_whis
2)Necidet Güzide'yi hoş buluyomusun onunla flirt etmek ister misin benden sağa izin git kızın kalbini çal hınzır seni:img-blush
3)Necideet Teo ve Lale'nin arasını yapmaya ne dersin ben bakışlarından anladım Teo'nun Lale'de gözü var .Necidet:
-Vay ırz düşmanı vaaaaaayy:hıh
4)Necidet bebişim akademide kapandı hadi Ada'ya gidelim ya da tatile gidilim Paris'e filan :img-pilot .Necdet:
-Höööööyyyyt çocuğuna ve sana baktığım yetmiyyy bi de tatile mi gitcez sirseri :hıh

Bilmiiiyyyym ya domatiss yine iş başında hangi lüzumsuz teklifi yapcak gör ki:icon_whis :icon_whis

muko88
03-05-07, 14:43
Merhaba...
Yazlanları okumadım ama yorumumu yazayım...
Ayla ve Ahmet nişanlanıyor...
Ama benim içime sinmiyor; of keşke Ayla bilmeseydi Rüyanın Ahmetin kızı olduğunu...
Bunu bile bile hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını sindiremiyorum, midem almiiiyyy:hıh
Yasemin'i de almıyor benim midem:hıh
O da bu bölümün sonunda Necdet ile odalarını birleştirecek, hah buraya yazıyorum:icon_whis Gebersin...Aşklarını seveyim ben bunların:icon_whis

zeyneps
03-05-07, 14:49
Bu domatiss kendi şen şakrak geziyy etrafındaki herkes mutsuz :hıh
Kendisi utanmasa başkalarını üzdüğü için göbek atıcak sadist mi ni :hıh

Ya ben yine KK'yı izlemek istiyyyyyymmm:icon_sorr KK aşkım dipreşti :sad53: ayyy orda Berk'de vardı :img-in_lo :img-in_lo

muko88
03-05-07, 14:52
Kankacım o zamanlar o pabucumun Yasemin'in aşkına inanıyordum ben...
Ne olursa olsun vazgeçmez, Ahmet için aşkı için savaşır sanıyordum:icon_whis
Herkesi kendin gibi sanmayacaksın tabii:img-hyste
Ama foyası çıktı Yasemin Hanım'ın...
Necdet'e kıyamadı, Necdet'i düşündü ve Ahmet'i çocuğundan ayırdı:icon_whis
Hiçbir açıklamayı kabul edemem ben bunun üzerine...

Ayla ile evlenmesini istiyorum Ahmet'in...Sebep, Yasemin acı neymiş görsün...
Ama Ayla'yı sevmiyorum.
Beni yanıltmadı, yanıltmasını isterdim ama biliyor musun... Rüya'yı bile bile üç maymunu oynadı...Bencil davrandı...Bu da affedilecek bir şey değil...Aşk maşk yok bu dizide...
Ahmet'inki aşk evet, ama çocuk tek başına taşımaya kalktı, Yasemin burnundan getirince pes etti, ne yapsın:icon_whis

şeboist
03-05-07, 14:53
ama ben domatesin ne halt olduğunu görür görmez anlamıştım.o yüzden ona hiç inanmadım.:icon_whis
merak etme kanka yakında aşk göreceksin bu dizide. :icon_whis

ermec
03-05-07, 15:24
zeyneps yazılarını kahkaha ıle okudum:D:Dcok komık dızı boyle olursa ohooo...:Dama 4. şık uyuyo gıbı olabılır:D:Dayrıca domates demenız de komıgıme gıdıo..neden domates dıosunuz ki...

sevimli.girl
03-05-07, 15:52
ya valla aklınız fikriniz nerde ya.
hani belki ahmetin aylayla evlenmek istemesi sonucu böyle düşünebilir..
belki konuyla alakasız bişey teklif etçek.
ne biliyonuz???????????????

Billush
03-05-07, 15:53
Valla hemen bir tahmin yürüteyim.Domates kırmızı ve Sinem kırmızıyı sevmiyor,hem domates sevilmeyen kişilere atılan bir sebzedir (yumurtayla birlikte :)) bir de sıkarsan vıcık vıcık olur.Tuttu mu bari böceğim :)

muko88
03-05-07, 15:56
ya valla aklınız fikriniz nerde ya.
hani belki ahmetin aylayla evlenmek istemesi sonucu böyle düşünebilir..
belki konuyla alakasız bişey teklif etçek.
ne biliyonuz???????????????

Aklımız fikrimiz burda...
Buradaki insanlara bu tarz sözler söylemeniz de ne kadar doğru bilemiyorum...
Aklın, fikrin nerde; çok çirkin bir tabirdir.
Biraz daha ılımlı ve saygılı olursanız daha güzel bir ortam olur.
Yazılan şey sizin akıl ve mantığınıza uygun düşmüyorsa da cevaplamazsınız, olur biter.
Buradaki insanlar bu diziyi çok iyi takip ediyor ve kendi aralarında bu tahmini çok uzun zamandır yürütüyorlar.
Gelip de aklınız fikriniz nerde, diyerek küçümsemek doğru bir davranış değil.
Biraz daha dikkatli olursanız seviniriz.

şeboist
03-05-07, 16:01
billur çiçeğim:img-hyste domatesin anlamını çok güzel açıklamışsın.:img-hyste o sözler benim iç dünyamın aynası.:img-hyste hiçbir zaman da değişmeyecek.:hıh

willlover
03-05-07, 16:05
Kanımca domates olması iyi; çünkü insan kızarınca domates gibi olur. Eh, Yasemin de bol bol kızarıyor zaten. Ama domates olması iyi aslında; bir ara kabak, hıyar falan geçiyordu da isim olarak gündemde:img-hyste

bahar_can
03-05-07, 16:27
Aklıma ne geldi biliyor musunuz? Ahmet Hukuk Fakültesi'nde öğretim görevlisi olduya... bu demektir ki hem Defne'nin, hem Deniz'in, hem de Deniz Gezmiş'in hocası olacak :happy0064 Kıbrısçık'tan ayrıldığına çok üzüldüm ama burada da çok güzel ilişki biçimleri bizleri bekliyor... hem daha siyasi :icon_whis (:img-polic )(:img-help: ):img-pilot

şeboist
03-05-07, 16:31
aynen bende senin gibi düşünüyorum bahar abla.
baydı artık bu domatesin mıy mıy sahneleri. biraz deniz gezmişi izleyelim. aamedi de onunla görmüş oluruz ne güzel.:img-blush

masum_leydi
03-05-07, 16:42
inşşalah dizi siyasal mesellerine ağırlık veriri temnimiz bu deniz gezmişli sahnleri görmek istiyoruz duyrulur
üf birde yasemin ve ayla var bu bölüm izleyceğim
ahmedimle necdetin hatrınma izleyeceğim o sahneleri ne kadar katlanimiycik olsamda
bakalım yasemin ne teklif edicek
bu gece yanında kalabilrmiyim sen uyurken seni izlerim sonrada uykuya dalaaar giderim
bu repliği hatırlıyormuyuz ne ?:kahve
der mi der yasemin bu :img-hyste

muko88
03-05-07, 16:57
Aklıma ne geldi biliyor musunuz? Ahmet Hukuk Fakültesi'nde öğretim görevlisi olduya... bu demektir ki hem Defne'nin, hem Deniz'in, hem de Deniz Gezmiş'in hocası olacak :happy0064 Kıbrısçık'tan ayrıldığına çok üzüldüm ama burada da çok güzel ilişki biçimleri bizleri bekliyor... hem daha siyasi :icon_whis (:img-polic )(:img-help: ):img-pilot

Evet öyle ablacım...Bizimkilerin hocası olacak ama eğer Yasemin ile aynı üniversitedelerse bir araya gelme olasılıkları hayli yüksek...Karşılaşırlar yine:icon_whis
Ah keşke bu defa da Yasemin kendini sürse bir yerlere:img-pilot

spdr
03-05-07, 17:06
ahmetin gelip hoca olması iyi oldu da(kıyafetleri de değişti şükür)
hemen geldi öğretim üyesi oldu ya..
biraz garip değil mi..:icon_whis
daha önce de yazmıştım ama..
mesela bizim hocalar 60-70 yaş ağırlıklıı:img-yes:
yoksa başka yerlerde cansel pardon ahmet gibiler mi giriyo dersleree..
ama haksızlık değil mi bu bana o zaman:img-blush

şilimsi
03-05-07, 17:13
yaseminden nefret etmek için illa domateside sevmemek gerekmez ki..
yaseminin(bakın berenin demiyorum alınmasın beren saat sevenler!!!) varlığı bile rahatsız edici yıvvrumm..
tipe bak Türkiye'yi terk et!!
ya da;
tipe bak Afrikada ki kabilelere yerleş yani..:img-hyste :img-polic :img-pilot

deniz&bizim deniz&difne&ahmet:img-blush aman allahım ne hoş bi grup...
seviyorum bunları kanımca:happy0064

bir_adı_yok
03-05-07, 17:16
moko bu aynı üniversitede hocalık yapmaları gerçekten olabilir........
yani yasemin ahmet'i her gün görecek ozaman....
ayla klinik dönüşü ahmete uğrasın herzaman, kolkola girip yasemin'in önünden süzülüp gitsinler.....
ama yasemin bu durumda aşkının peşinden zırlayacağına gider necdet'in koynuna girer eminim.:img-blush

archeologue
03-05-07, 17:16
Evet öyle ablacım...Bizimkilerin hocası olacak ama eğer Yasemin ile aynı üniversitedelerse bir araya gelme olasılıkları hayli yüksek...Karşılaşırlar yine:icon_whis
Ah keşke bu defa da Yasemin kendini sürse bir yerlere:img-pilot

ay evet yaa.
yasemin de gitsin biryerlere!
ama nerde ona o cesaret!
yasodan bahsediyoruz pehhh:icon_whis

spdr
03-05-07, 17:20
ya ben yasemini sevmiyorum
ama nasıl gitsin..
mesela ahmet şu durumda aylayı bırakıp gidebilir mi yani..:icon_whis
tamam ahmet öle bişi yaptı ama..
bence yaseminin bu saatten sonra sevgisini göstermek için yapacağı tek şey necdetten uzak olmaya devam etmektir..
onu da yapmazsa..daha doğrusu necdetle aralarında bişi olursa cidden çok üzülürüm ama:icon_sorr

aynakolik_fatma
03-05-07, 17:25
ama nasıl gitsin..
bence yaseminin bu saatten sonra sevgisini göstermek için yapacağı tek şey necdetten uzak olmaya devam etmektir..
onu da yapmazsa..daha doğrusu necdetle aralarında bişi olursa cidden çok üzülürüm ama:icon_sorr

aynen bende üzülürüm
zaten üstünü karalamıştım
bu sefer defterden silerim yani
ne oldu yasemin senin sayfalar dolusu aşkına derim
bu arada yıllar geçti o defter hep aynı defter galiba
eğer öyleyse ne bereketli sayfaları varmış
yaz çiz bitmiyor:)

şilimsi
03-05-07, 17:29
ama nasıl gitsin..

aman ablam bırak üzülme...yasemiin kendi etti kendi buldu..
ahmete çektirdiklerinin aynılarını kendi çekecek şimdi..hak etti bunu hemde fazlasıyla!!!
ayrıca aynı üniversite falan..yasemin ahmetle aylayı yan yana görünce bence %100 kayar necdete..kız sığınacak bi liman arıyor ve sürekli bu necdet oluyor nedense..ahmet ona yaklaşmak istediğinde önce evet diyo sonra tekmeyi basıyo...gidiyo çok lazımmış gibi necdete:hıh...
kendi düşen ağlamaz diyorum ben:img-cool2

hewal
03-05-07, 17:31
Yasemin herhalde Necdet'le EVCİLİK oynamaktan vazgeçip gerçek bir EVLİ ÇİFT olmayı teklif edecek..Ahmet'i Ayla'ya kaptırdı,Necdet'ide Güzide kapma ihtimalli varken elimden kaçırmayayım diye düşünecek herhalde...

Ben ilk 15 bölümü çok arıyorum herşey vardı aşk,siyaset,insan ilşkileri ama şimdi pek bi şey kalmadı.. Hala güzel , özenli ve değişmeyen güzellik müzikleri...Bide Rüya var tabi çok şeker ...

HaMbUrG*
03-05-07, 17:38
Yasemin herhalde Necdet'le EVCİLİK oynamaktan vazgeçip gerçek bir EVLİ ÇİFT olmayı teklif edecek..Ahmet'i Ayla'ya kaptırdı,Necdet'ide Güzide kapma ihtimalli varken elimden kaçırmayayım diye düşünecek herhalde...

Ben ilk 15 bölümü çok arıyorum herşey vardı aşk,siyaset,insan ilşkileri ama şimdi pek bi şey kalmadı.. Hala güzel , özenli ve değişmeyen güzellik müzikleri...Bide Rüya var tabi çok şeker ...

hewal senin bunu yazan ellerine saglik. Her kelimesine katiliyorum. Dogru tespite ne denir? Haklisin ve ben bu durumdan cok rahatsiz ve üzgünüm. Yasemin'dende Ahmetende artik hic bir beklentim yok. Yaseminden zaten yok, Ahmette yapabilecegini yapti.. Gerisi kaderin cilvesine kalmis..

spdr
03-05-07, 17:39
şivval yııvrum
zaten yasemine üzülen kim:hıh
pabucumun yaseminii:icon_whis
ahmete de üzülmem:hıh
kendime üzülürüm:icon_sorr
ben onların beraberlikleri için izliyorum diziyii:icon_whis
yasemin ne yaparsa yapsın..
nicdet efendiyle durumu kurtarır bi yerde onuu..:img-yes:
zaten ööle bişi olursa..
sorarım senaristlere...
niye bu kadar zaman beklettini zo zamn diye:hıh

bu arada bugün başka birinin bi durumu oldu..
üzülerek anlatıyoo..
sonra ben bi baktım fonda hs nin acıklı bi müziği var yaa..
onu düşünüyorum..
kız da anlatıyo bi taraftan:img-hyste :img-hyste
afalladım kaldım yaa..
noliy bağaa:icon_whis

şilimsi
03-05-07, 17:59
anti-yasemin&ayla..
ahmet forever...
mutlu olmayı tek hak eden adama yapmadıklarını bırakmadılar..
gerisi onlara kalmış yani..ne diyelim daha..konuş konuş aynı konuları bıktım ben..nasıl olsa faydası yok...!!!

ozenc-can
03-05-07, 18:14
Merhaba...
Yazlanları okumadım ama yorumumu yazayım...
Ayla ve Ahmet nişanlanıyor...
Ama benim içime sinmiyor; of keşke Ayla bilmeseydi Rüyanın Ahmetin kızı olduğunu...
Bunu bile bile hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını sindiremiyorum, midem almiiiyyy:hıh
Yasemin'i de almıyor benim midem:hıh
O da bu bölümün sonunda Necdet ile odalarını birleştirecek, hah buraya yazıyorum:icon_whis Gebersin...Aşklarını seveyim ben bunların:icon_whis

Sevgili muko88, çok haklısın bencede Yasemin ile Necdet arasındaki evlilik oyunu gerçeğe dönüşecekmiş gibi görünüyor.Çünkü son iki bölümdür bunun alt yapı çalışmalarını yapıyorlar.Ama benim anlayamadığım,madem durum buraya varacaktı anklaşmalı evlilik süreci niye yaşandı..?Kime ne kanıtlandı..?İlerde Ahmet öğrendiğinde aslında yasemin beni çok seviyormuş ve sadıkmış ama sonra bu durum değimiş desin diyemi?

spdr
03-05-07, 18:19
voo voo voo..isyankar gördüm seni kızz bıdılık..
ne ayak..:hıh

özenç-can ve muko söylediklerinize aynen katılıyorum..
eğer böyle bir şey eninde ya da sonunda olursa...
başta böyle bişi olmamış olmasının hiç bir mantık ve açıklaması olamaz bence...
ayrıca yasemin o savunduğu fikirleri(evlenmiş olmak için evlenmek konusunda)elinin tersiyle itmiş olur...

açıkçası her ne kadar kızsak da yaptığı her şeyin az çok bir sebebi vardı..
kabul edilebilirdi..en azından benim açımdan..
oyunculuğu sebebiyle eleştiriyi hak etti tabi bu arada.

ama bunu yapmamalı necdetle:img-cool2

şilimsi
03-05-07, 18:28
voo voo voo..isyankar gördüm seni kızz bıdılık..
ne ayak..:hıh
ablam ama yalan mı en az 5 bölümdür yasonun yaptıkları hakkında konuşuyoruz..
belli yani..yasemin dünden razı necdetin kollarına atlamaya...
madem mantık evliliğiydi nasıl bu kadar uzun sürdü..hani ayrılacaklardı ne olduu???bunların olacağını biliyorlardı..çocuk doğduktan sonra ayrılmalarının imkansız olduğunu falan..
hadi onuda bıraktım..ayla öğrendi ya rüyanın kimin kızı olduğunu..illa saklaması mı gerekiyor..gitsin söylesin ahmete..bu da bizim dizimizin farkı olsun!
ama yokk bilindik şeylerden şaşarsak olmaz...
yok yani ben artık gerçekten sıkıldım yaseminden..ahmeti hala çok seviyorum ama yaşananlar falan artık o kadar banal konular ki..gerçek dışı(!) gibi geliyor bana!!
bi deniz gezmiş bi de genç tayfa bağlıyor beni artık..gerisi gerçekten boş..:img-cool2

polgara
03-05-07, 18:29
ne yazıkki katılamıcam fikirlerinize arkadaşlar çünkü yasemin necdetle beraber olursa onun aşkına inanmaktan vazgeçeceksiniz ama ahmet aylayla evlenicek ve necdet gibi gidip başka odada yatmıcak herhalde.ahmete bu konuda çok kızgınım bi kızgınlıkla aylayla evlenmeye karar verdi (tabi ayla kendi istedi diyebilirsiniz ama sonuçta ahmet bu kararı sadece yeni bir hayat kurmak ve mutlu olmak için vermeliydi. yasemine geilnce eğer necdetle geçirirse geceyi hak veririm çünkü artık ahmetten ümidini kesmni kesmiş necdete hayranlık duyuyo(aşk deil) ve bari necdet mutlu olsun diye düşünebilir.hatta ahmetle ilişiğini kesmek için bile bunu yapabilir

__SEYMEN__
03-05-07, 18:30
ya şu teklif nedir ya içim içimi yiyor ama belkide necdete artık istediğin birine gidebilirsin gibi bişey söyler diğer hitmial çok zor gibi gliyor ya biran önce yarın olsun ya

burcuuu
03-05-07, 18:32
Necdet-Yasemin arasındaki evLiLiğin daha doğrusu oyunun
qerçeğe dönüşmesii söz konusuymuş qibii bişiLer yazıLmış..
Eğer böyLe bir durum oLucaksa.. BizLerii Ahmet-Yasemin aşkına
o kdr inandırmasaLardı.. asLında son böLümLerde Yasoya pek inanasım
yok ya nyse..

Necdet-Yasemin arasında şimdi de qeLecek zamanLarda da hiçbişii oLmasın..
O zaman Ahmet-Yasemin aşkının hiçbir önemii.. inandırıcıLığı kaLmayack bnce..

__SEYMEN__
03-05-07, 18:35
ahmetle ayla evlenince tekrar beraber olmaları imkansız hale gelecek ama genede yaseminle necdetin beraber olması zor gliyor bana

polgara
03-05-07, 18:38
bende bu veya yakın bölümlerde böyle bişey beklemiyorum ama yaparlarsa da kızmam sonuçta ahmet de aylayla evcilik oynamayacak

burcuuu
03-05-07, 18:38
Bn düşünüyorum da..

YıLLar snra Ahmet-Yasemin tekrar kavuşucakLarına qöre.. Yasemin'in NecdetLe birLikte oLmasıı qereksiz.. Eğer birLikte oLucaksa da AhmetLe kavuşamasın napim.. Yksa aşkLarının inandırıcıLığı kaLmayacak..

Bu arada Ahmet -AyLa arasında bişiLer oLmayacak dimi..?

şeboist
03-05-07, 18:49
iyi de ben zaten aamedle domatesin aşkına hiç inanmadımki.şimdi yaptığı o yüzden beni hiç de ilgilendirmiyor.benim gibi düşünen arkadaşlar da bayağı fazla.:img-hyste siz hala onunkini aşk mı sanıyorsunuz?:img-hyste

muko88
03-05-07, 19:47
Lale ve Teo da nişanda kanımca...
Nişana onları da davet etmişler...
Acaba nişan pastasını Necdet mi yaptı:):)
Lale ve Teo Aygün ailesini temsilen gitmiştir:img-hyste
Ünsal rezidansı da yoğun iş temposu sebebiyle nişana katılamamış, çelenk göndermişlerdir:)
Hatta Yasemin de o saatlerde Sevda Tepesi'nden kendini atıp atmaması konusunda düşünmektedir:img-hyste

Eqo
03-05-07, 19:49
Dizi 66 da tekrar başladı 70 lerde bir kavuşma sözkonusu ise yaklaşık 3 yıl daha var.

Şimdi bu bölüm özetinde bir ayrıntı daha var.Ahmet'in evlenme kararından sonra Yasemin çok zor günler geçirecek diyor yani acı çekecek.Opera veya tiyatrodaki karşılaşmanın ardından O da evliliğini ciddi hale dönüştürmek için teklif getirecek öyle mi.Zaten bu kararı almadı mı neden o gece uygulasın?Acı çeken zor günler geçiren biri kendi evliliğinde düzene girmeyi en son düşünür bence..

Daha önce de yazdım O sahne de Necdet darmadağın durumda ve Yasemin sanki ağlamış gibi geldi bana.Şimdi bu psikolojide ki biri başka birinin odasına bahsedilen manada girmez.

prd konu Yasemindi değil mi :img-hyste

myangel22
03-05-07, 19:50
Lale ve Teo da nişanda kanımca...
Nişana onları da davet etmişler...
Acaba nişan pastasını Necdet mi yaptı:):)
Lale ve Teo Aygün ailesini temsilen gitmiştir:img-hyste
Ünsal rezidansı da yoğun iş temposu sebebiyle nişana katılamamış, çelenk göndermişlerdir:)
Hatta Yasemin de o saatlerde Sevda Tepesi'nden kendini atıp atmaması konusunda düşünmektedir:img-hyste

yasemin sevda tepesinde kararsızlık yaşarken güzide'de gider onu iter hatta şöyle bir şey söyler 'yaso kusura bakma cınım benim nejdet'in ve izleyenlerin mutluluğu için yaptım ve pişman değilim':icon_whis

muko88
03-05-07, 19:53
aa şimdi okudum...
yaseminin necdete bir teklifi varmış!
ne ki acep?:img-pilot
fikriniz var mı?

Var tabii, olmaz mı?
Hatta fikrimiz ne me quitte pas sahnesinde oluştu...
Odaları birleştirecekler:):)

spdr
03-05-07, 19:55
hayır mukocuum..
mirvenin astığı dalda sallanıp duruyodur yasemin dahaa:hehe

bıdılıııık....
yııvrum aslında ben de sıkıldım..
çiftler başlığı hariç yazmıyodum onlar hakkında..
genelde onlarla ilgili yazıları okumuyorum ben..
sen de ööle yap..
onun dışında da okunacak pek bişi kalmıyo zati..
kolaylık oluyor yanii:)
sen de denee:img-yes:

ozenc-can
03-05-07, 19:59
Bahar-can ve Muko88 arkadaş Ahmet'le Yasemin'İn karşılaşabileceğini yazmış;
Ahmet İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünde öğretim görevlisi oldu, Yasemin ise Güzel Sanatlarda asistan bildiğim kadarıyla çok ayrı fakülteler İstanbul Üniversitesinin resim bölümü yok.Ama ada vapurlarında karşılaşma ihtimalleri olabilir...

muko88
03-05-07, 20:02
Bahar-can ve Muko88 arkadaş Ahmet'le Yasemin'İn karşılaşabileceğini yazmış;
Ahmet İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünde öğretim görevlisi oldu, Yasemin ise Güzel Sanatlarda asistan bildiğim kadarıyla çok ayrı fakülteler İstanbul Üniversitesinin resim bölümü yok.Ama ada vapurlarında karşılaşma ihtimalleri olabilir...

Sevgili ozenc-can haklısın; ama dizi ya bu...Böyle bir şey yapabilirler belki:)
Varmış gibi yani...Çünkü karşılaşırlar mutlaka ara sıra...:img-yes:

purple_dream
03-05-07, 20:23
Bence Yasemin de Ahmet'e inat Necdet'in aşkına sarılacaktır =) Teklif bunla ilgili olabilir... Gerçek karı-koca yaşamına geçiş yaparlar e fena da olmaz Necdet Yasemin'i mutlu edebilir çünkü..

_yorumsuz_
03-05-07, 20:27
Hatırla Sevgili....

İlk yayınlandığında bu dizi için deli olurdum.her bölümünü büyük bir zevkle izlerdim. annemle uyumamak için kavga ederdim saatin geç olmasına rağmen. çünkü dizi mükemmeldi. gerçek tutkulu bir aşk vardı ve tabii yakın tarihimiz de bunun tuzu, biberiydi. oysa şimdi ne desem bazı arkadaşlar bana katılmayabilir ama gözlerde o aşkı o tutkuyu göremiyorum ben. özeti okuduktan sonra da bu bölümü izlememeye karar verdim. yorumlardan dizide neler olup bittiğini öğrenicem.bu dizinin büyüsü bozuldu bence. tabii 4 yıl önceki hallerini istemiyorum. çünkü o 4 yılda çok şey değişti. artık yasemin eski bekar çıtı pıtı yasemin değil. artık evli çocuklu biri ama ne desem işte... yorumu size bırakıyorum :icon_whis :icon_whis (ne saçma bir bitiş yaptım hıh)

purple_dream
03-05-07, 20:36
arkadaşlar bu diziye yeni giren pastacı ukala kız(adını unuttum) hakkında ne düşünüyosunuz ? Necdet ile aralarında gelecek bölümlerde bir yakınlaşma söz konusu olabilir mi? Bi de gelecek bölümler hakkında kesin haberler var mı???

yamisis
03-05-07, 20:44
ay kızlar galeride ki fotolar ne öyle?benim asıl ilgimi çeken yasoyla neconun fotosu oldu.yasemin ne yapıyo öyle?hiç bişi anlamadım.neconun kollarından tutmuş sanki kaldırıyiii necoyu ..nacoda şaşkın..acaba noluyoo???
yaseminin amacı nedir?ne ayak?ve yaso nie bu kadar mutlu mesut bakmış necoya ve neco neden böyle yuh olmuş bir şekilde bakmış yasoya?allahım çatlıcam şimdi..yarıon bil gelsin.... ne olmuş olabilir sizce bu ikisinee????

yamisis
03-05-07, 20:54
ay kızlar bu gün çok komik ve iğrenç bişi oldu..arkadasımın evine gittim bugün derrs çalışacaktık da...annesinin arkadasları vardı çaya gelmişmişler..gitmişken kibarlık olsun deyü biraz yanlarında oturalım dedik..ay tuttu iki kadın bana bakııp :aaaaaaaaa çok benziooooooo...aynı yasemiiiiiin..."dedi..bende anlamadım..e evet benim adım yasemin zaten..dedim.sonra da dedilerki :aaaaa bi ahmedin eksik yanında dediler...gülüştüler..benim o sırada kafama dank etti.yok kem küm filan dedim.yok canım daha neler filan dedim.. sonra dediler.yok şuran aynı berene benziyiiyok buran berene benziyiii...ay ahmette olsa yanında dediler.ben zor tuttum kendimi..e dedim beni domatesemi bgenzettiniz dememek için...tabi benim demek isteyipte diyemediğimi arkadasım dedim."e bilmem ne teyze benzete benzete ona mı benzettin?domates suratlı kız" dedi arkadasım...sonra bi kal geldi teyzelere..nie öyle diyosunuz?dediler..:D:D bizde güşütük..yok filan dedim kibarlık icabı teşekkür ettim...:D:D:D: aman alllah korusun yaaa..iğrenç bi düşünce...

zeyneps
03-05-07, 21:07
yamim yıvvvvruuuuuum netmiş teyzeler sağa :sad53: :img-cool2

Demek o domatisse benzetmişler seni :hıh Bağa bakın teyzeler tehlikeli sularda yüzüyosunuz deseydin ya:img-hyste

yamim nese beterin beteri vardır ya seni o gaşşıh suratlı kıza benzetselerdi :img-help: :img-help: :img-cool2

teyzeler çok canınız çektiyse alın size domatis :img-tomat :img-tomat :img-hyste

yamim fotolarda domatis Necoyu tutmuş ya bence orda Neco operaya gitmeyi teklif ediyyy domatis de kabul etmiyyy pek bi mutsuz ya :img-hyste sonra da Neco'yu üzmemek için gidiyy süslenniyy püsleniiiy geliiiyyy ,Neco'da pek bi mutlu oliiiiyy tabi :img-yes:

yamisis
03-05-07, 22:09
yamim yıvvvvruuuuuum netmiş teyzeler

Demek o domatisse benzetmişler seni :hıh Bağa bakın teyzeler tehlikeli sularda yüzüyosunuz deseydin ya:img-hyste

yamim nese beterin beteri vardır ya seni o gaşşıh suratlı kıza benzetselerdi

teyzeler çok canınız çektiyse alın size domatis :img-tomat :img-tomat :img-hyste

yamim fotolarda domatis Necoyu tutmuş ya bence orda Neco operaya gitmeyi teklif ediyyy domatis de kabul etmiyyy pek bi mutsuz ya sonra da Neco'yu üzmemek için gidiyy süslenniyy püsleniiiy geliiiyyy ,Neco'da pek bi mutlu oliiiiyy tabi :
yok yA sanki o fotoda hani domatis neconun kollarından tutmuştu ya böyle sevinçliydi filandı..sanki necoya ne teklifi ediyosa onu ediyidi...yani sankim o sahneydi bu...

ayrıca nerden yazdın bu senaryoyu beş dakkada ziiynnneeeep:D:D
ne yani neco yasoya opera ya gitmeyi teklif ediyide yaso önce kabul etmiyii sonra okeyto bebiş mi diyii ..iyide niye giyinmiş süslnemiş püslenmiş... ayrıca opera odugunu nirden biliyin???asslında evet bi opera ya öyle süslü püslü gider herkes:D:D ama sankim orda necoya yaso hadi odaları birleştirelim diyidi:D:D necoda şaşkınlıktan kalakalmış gibiydi..e haliyle:D

spdr
03-05-07, 22:46
ya yarın yeni bölüm olucak..
bunu da söylemezsem içimede kalırr:icon_whis
lale hani şey diyor ya..
sizi ben engellemiştim ankarada üçüncü şubeyi açmak için..
yine ben teşvik ediyorum diyee...
o ne komediydi öyle yaa:img-hyste
sanki devlet kuruyolar:img-hyste

zeyneps
03-05-07, 22:55
yok yA sanki o fotoda hani domatis neconun kollarından tutmuştu ya böyle sevinçliydi filandı..sanki necoya ne teklifi ediyosa onu ediyidi...yani sankim o sahneydi bu...

ayrıca nerden yazdın bu senaryoyu beş dakkada ziiynnneeeep:
ne yani neco yasoya opera ya gitmeyi teklif ediyide yaso önce kabul etmiyii sonra okeyto bebiş mi diyii ..iyide niye giyinmiş süslnemiş püslenmiş... ayrıca opera odugunu nirden biliyin???asslında evet bi opera ya öyle süslü püslü gider herkesama sankim orda necoya yaso hadi odaları birleştirelim diyidi:D:D necoda şaşkınlıktan kalakalmış gibiydi..e haliyle:D

Bebişim Yaso manyak olduğu için naptığını anlamiyyyyz zaten ,yani"odaları birleştirelim Necideeeeeet laylayloooom" diyebilir geriiiii zaten 1 dk ağliiiiiiyyy:sad53: ertesi 5 dk "çayır çimen geze gezeee offfff" deyip türkü çağırıp geziiiiiyyy :img-hyste geriiiii :hıh

Resimde ama Necideeeet'e kal gelme durumu var öyle durmuş :icon_whis yani yaş şaşkın ya da mutlu olmuyo bu tekliften yani Neciiiiiideeeeet'e "Neciiidet bunca yıl evli kaldık ,haklıymışsın insan tanıdıkça daha çok seviiiyyymiş " deyip atar kendini Neciiidet'in kollarına : bu durumda olan yine benim Ahmedime oliyyyyy :icon_sorr sağa mı ağliiiiiiyyyym ben ,sağa mı üzüliiiiyyym:sad53: var ya eğer Yaso öyle bişey yapsın Ahmet'in yerinde olsam püüüüühhhh derim ..hani Perran Kutman bi filminde "tükür çocuğum babanın suratına " yapiiiyy ya Ahmet'de Rüya'ya desin ilerde"tükür kızım annenin suratına ":img-hyste sonra da barışınca diyyy "ne tüküriiyyysin annelere tükürülür mü hınzır seni!":img-hyste

Ya bu ilk 15 bölümle son 15 bölümlerin senaryosu farklı insanların elinden çıkiyyy gibime geliiiiyyyy önceki senaryocu amcalar teyzeler realist insanlardı şimdiki senaryocu amcalar teyzeler uçmuş bence:img-hyste ya da çok fazla türk filmi izliiiiyyyler:

Cel0os
03-05-07, 23:02
Yeees Arkadaslar super bir bolum bizi bekliyoor!

Bu Defa Daha da DENIZ GEZMIS sahneleri var gibi, umarim!

Neyse ohh ne guzel oldu Yasemine Ahmet ve Ayla evleniyiiii!

Ve oda Neciideetle beraber ayip bir gece gecirecek :img-hyste

Neyse ben fragmani daha yeni gordum ve DENIZ GEZMISI gorunce acayip moralim duzeldi :D!

Hadii benden bu kadar^^!

muko88
03-05-07, 23:44
Bu aralar Hatırla Sevgili başlığına pek uğramıyorum.
Konuşulan şeyler açmıyor bazen beni...
Cansel'in başlığında oyalanıyorum fakat; başlığın yıldızı düşmüş.
Sebebi ne merak ettim...Kurallar mı ihlal ediliyor acaba?:img-blush

dizice
04-05-07, 01:14
Once sevdigin adami git zorla baska bir kadinin kollarina at. Seni seviyor diye sevmedigin bir adamla evli kal. O adama da bir hayrin dokunmasin bu arada. Sonra da, sevdigin adami zorla attigin kadinin kollarinda gorunce kiskancliktan catla veeee..Ama yani Yasemin'in yaptigi hic bir harekette mantik yok ki gerisini tahmin edelim. Normal bir insan evladi, bu kadar catlayip, Ayla'nin soylediklerinin arkasindaki niyeti de anladiktan sonra (hmm, bana oyle demis, cunku AHmet'i kendisine istiyormus), gider Ahmet'i tekrar elde etmeye karar verir. Necdet'e "Olmayacak canim, ugrastim, ettim, Ahmet'i gorunce dayanamiyorum, Ayla'yla evlenirse olecegim acimdan vs." der. Tabii Yasemin normal degil. Deli olsa, "Ahmet'e cok asigim Necdet. O yuzden seninle kari-koca olalim" der. Yasemin deli de degil. Yari zamanli deli. O yuzden, akilli yarisina mi, deli yarisina mi catacagimiz belli degil. Senaristleri tebrik ediyorum. Hayatimda bu kadar acayip bir karakter izlememistim. Baslarda o kadar sevdigim Yasemin'i aldilar meczup edip oturdular. Askindan mi delirdi acep yavrucugum? Belki de oyle olmustur.

muko88
04-05-07, 01:22
Sevgili dizice...
Valla haklısın ne diyeyim:)

Yasemin'in davranışlarına baktığımda; senaristler ilk bölümlerden bu yana onu bu kadar değiştirmenin bahanesini yaşının biraz büyümesi ve yaşadıkları olarak mı gösteriyorlar acaba, diye düşünüyorum...:img-blush
Ama bu kadar da olmaz ki...
İnsan sevdiğine bu kadar değişmez...Ki Ahmet onu üzecek ne yaptı ki?Ahmet onu mutsuz edecek, kıracak incitecek bir şey yapmadı?
Bir insan sevdiğine kıyıp da bir başka erkeği düşündüğünü bahane ederek nasıl kızını babasından ayırır?
Mantığım almıyor...
Rüya ve Necdet'i ayıramazmış...
Necdet çok yardımcı olmuş kendisine, ona bunu yapamazmış...

Ahmet'in suçu neydi, diyorum?O sana ne kötülük yaptı da ona kıyabiliyorsun?
Ayrıca o kızının da babası...
Bu sana hiç mi vicdan azabı vermeyecek?
Bir çocuğu babasıyla birlikte olma fırsatı varken ondan ayırmak ne kadar kötü bir şeydir...
Ve korkarım Yasemin bu vicdan azabını çekmiyor...Tahminimce Necdet ile gerçekten karı-koca olacaklar:img-yes:
Ahmet'i bir başkasıyla görmeye alışması için bunu yapması gerektiğini düşünür Allah bilir...
Bir çocuk da Necdet'ten yapar hatta...
Valla her defasında aklıma Michelle'e pastanede aşk dersi veren kız geliyor ve şaşırıyorum:icon_whis

bahar_can
04-05-07, 08:00
Bazı arkadaşlar Yasemin'in Necdet'in odasına girmesini formalite evliliği gerçeğe dönüştürme adımı olarak görmüş... bence de Yasemin'in niyeti o... bunun nedeni de Ahmet'in Ayla'yla evlenmesine kızması. (sanki hakkı varmış gibi) Ama Necdet bunu kabul edecek mi? ben Necdet'in dizinin en akıllı, en mantıklı karakteri olarak gösterildiği için doğal olarak ondan Yasemin'in neden kendisine böyle yaklaştığını anlayarak bunu kabul etmeyeceğini bekliyorum... Yani Necdet olayın üstüne atlamak yerine, Yasemin'e neden böyle bir şey yaptığını anlatmaya çalışarak sorgulamayı tercih edecektir diye düşünüyorum...

Eğer kabul ederse Ayla'dan çok daha gurursuz duruma gelmiş oluyor... çünkü beş yıldır sakladığı olayı bir de resmileştirmiş oluyor... tabi savunma olarak Necdet'i seven arkadaşlar... "ne yapsın... Ayla ile Ahmet evleniyorlar zaten" diyecektir... ama Yasemin'in de bu olayı niye yaptığı ortada... :img-yes:

_nesli_
04-05-07, 08:26
ben framana defalarca baktım yaseminin ağzıını okumaya çalıştım ama çıkmıyo bişey anam ya :D bence bi insan bu kadar yüzsüz olamaz gidip öyle bişiyi nasıl der içinden gelse bi derece ama sebebini biliyoz bence öyle bişey demez diyemez herkesi kullanuyo ya :hıh

Ferny&Lety
04-05-07, 09:04
Bebişim Yaso manyak olduğu için naptığını anlamiyyyyz zaten ,yani"odaları birleştirelim Necideeeeeet laylayloooom" diyebilir geriiiii zaten 1 dk ağliiiiiiyyy:sad53: ertesi 5 dk "çayır çimen geze gezeee offfff" deyip türkü çağırıp geziiiiiyyy geriiiii :hıh

Resimde ama Necideeeet'e kal gelme durumu var öyle durmuş :icon_whis yani yaş şaşkın ya da mutlu olmuyo bu tekliften yani Neciiiiiideeeeet'e "Neciiidet bunca yıl evli kaldık ,haklıymışsın insan tanıdıkça daha çok seviiiyyymiş " deyip atar kendini Neciiidet'in kollarına : bu durumda olan yine benim Ahmedime oliyyyyy sağa mı ağliiiiiiyyyym ben ,sağa mı üzüliiiiyyym var ya eğer Yaso öyle bişey yapsın Ahmet'in yerinde olsam püüüüühhhh derim ..hani Perran Kutman bi filminde "tükür çocuğum babanın suratına " yapiiiyy ya Ahmet'de Rüya'ya desin ilerde"tükür kızım annenin suratına ":img-hyste sonra da barışınca diyyy "ne tüküriiyyysin annelere tükürülür mü hınzır seni!":img-hyste

Ya bu ilk 15 bölümle son 15 bölümlerin senaryosu farklı insanların elinden çıkiyyy gibime geliiiiyyyy önceki senaryocu amcalar teyzeler realist insanlardı şimdiki senaryocu amcalar teyzeler uçmuş bence:img-hyste ya da çok fazla türk filmi izliiiiyyyler:

:img-hyste :img-hyste

ay süpersin yaaa tüür bakiim annenin suratına haa..koptumm:img-hyste :img-hyste

ama bence öLe bişi oLmaz ..güzide boşuna mı qirdi diziye??nejdet yasodan ümidini kesip ona aşık olmiiiy miydi???

güzideye aşıık olcekse yaseminin onun koynunda ne işi var??sorarım sizlere haa sorarımm===???:icon_whis

Ferny&Lety
04-05-07, 09:23
konu o kadar çok dağıldıki valla takip ederken ederken zorlanıyorum yasemin in bu kadar çabuk ahmeti unutması bana saçma geliyor

imzan var yaa imzannn..muck yani:img-wink: :happy0064 ben de yapçam böle i tane ...

haklısın valla..yaso bu kdr çabuk unutamaz ahmeti o kdr bölm boşa mı izledik..

ben boşa mı ağladım o kdar??

bahar_can
04-05-07, 09:45
Ozencancığım ben yorumumda yalnızca Ahmet'in hukuk fakültesi öğretim görevlisi olduğunda Defne'nin, Deniz'in ve Deniz Gezmiş'in hocası olacağını ve siyasi olarakta en hareketli fakülte olduğu için siyasetin içine de aktif olarak girebileceğini yazmıştım... ama mukocuğum bu yorumumu kendi yorumuyla çakıştırmış o yüzden yanlış anlaşılmış... :img-grin2 ama illada Ahmet Yasemin böyle bir ortamda da karşılaşsınlar diye Ahmet'in ve Yasemin'in bölümlerinin olduğu hayali bir üniversite yaratabilirler de tabi neden olmasın... gerçi istanbul'da olmaları ve zaten Deniz-Defne, Mehmet-Sevim aracılığıyla zaten karşılaşma ihtimallerini yükseltiyor... o yüzden ben pek olası görmüyorum bu hayali üniversiteyi... :img-pilot

m.zülal
04-05-07, 09:48
benim anlamadığım şey bir zaman sonra dizide olan karakterlerde büyük ölçüde değişiklikler oluyor. senaristler bu konuda istikrar sağlayamıyor
Yani en başta yasemin bukadar alık değildi be arkadaşlar:img-yes: :img-yes:
Şimdi herhareketi saçma sapan...
Yani nerde o ahmeti deli gibi seven her konuda kararlı kızz
Ben artık ahmet yasemin çiftinden geçtim zaten..eskisi gibi yorum yapmak bile sıkıcı geliyor...
Dizide hep aynı tas aynı hamam...
Klişe olma yolunda hızla ilerliyor...
Ha bide şu solculuk olayı var... dönem dizisi diye yola çıktı gerçek tarihi anlatmktan, objektif olmaktan uzak aynı kavalı üflemeye devam ediyor...

ermec
04-05-07, 11:06
dizi işte...boyle olur ama bir zaman sonraya alınca ınsallah daha cıddı kısıler olur yasemın basta hos geldı ama hep aynı sureklı kahkülünü sallıo:D:D o huyunu sevmıorum:D:D

ergim
04-05-07, 11:16
ya ben yasemin we ahmetin kavuşmasını hala çok istiyorum ama bence onlar eğer kavusursa yine yaseminin defteri sayesinde olacak. bence ilerde o defteri ya rüya bulup okuyacak ve asıl babasının ahmet olduğunu ğrenecek ya da ahmmet bulup rüyanın kızı olduğunun öğrenecek

Eqo
04-05-07, 11:32
konu o kadar çok dağıldıki valla takip ederken ederken zorlanıyorum yasemin in bu kadar çabuk ahmeti unutması bana saçma geliyor

Mesele de o ya Yasemin Ahmet'i unutmadı :)) O odaya girip normal bir evlilik yaşamaya karar verdiyse bunun tek açıklaması bari Necdet mutlu olsundur ki ben buna inanmıyorum.Böyle bir ilişkiye karar vermeden önce o ikisinin arasında da konuşulması gereken şeyler var.Yasemin Necdet in kendisine duyduğu aşkı öğrenmeli Necdet in ağzından duymalı bunu.Bunlar konuşulmadan birlikte olmazlar.Üstelik biz artık normal evli olalım hadi birlikte yatalım gibi bir konuşma olması çok saçma..

bir_adı_yok
04-05-07, 11:52
arkadaşlar dün saçma bi